View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Страници :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Приятни чувства като за тази тема ви желая.
FireFlyY
04-09-2010, 08:09
Зле!Вчера вечерта си прочетох книгата,а любимия ми герой умря!УМРЯ!Плакала съм 30 мин...иначе най-добрата ми приятелка е в депресия ии се очертава днес да излизаме :grin: ако ще и градушка да вали,аз излизам! :D
pz:Snoop Dogg-In Love With A Thug :grin: 8-)
soul1199
04-09-2010, 08:11
добре съм,след малко излизам с брадчед ми и после в 3.30 си хващам рейса и се прибирам :grin:
DaemonBoy
04-09-2010, 08:15
Все пак радостен. Кога ли ще стане милото да се чуем?
zvezdichkaaa
04-09-2010, 08:15
Мии добре.Сега станах и пия кафе,по-късно ще излизам и ще ходя на фитнес.Абе ден,като ден се очертава.Само дано последните дни от ваканцията да са слънчеви,а не дъждовни,иначе ми провалят плановете за уикенда :o
Lincheto
04-09-2010, 08:34
no way...
оф объркана ..притеснена .. тоя ескапел ](*,) :( :?
shmurkam
04-09-2010, 08:54
Гладна :lol:
Ся си взех пари да лекувам нови депресии :lol: :lol: :lol:
DaemonBoy
04-09-2010, 08:56
Влюбен се чувствам :oops:
didi0804
04-09-2010, 08:56
Нещо не мога да се събудя както трябва,но съм много добре :)
valdesbg
04-09-2010, 09:04
Миии очаквам едно обаждане за работа. 100 % ще имам такова, независимо "Да" или "не" ще ми кажат. А веселото е че и двете ги очаквам, и имам готова идея как да действам при всяко едно от тях.
Влюбена и загубена :D хубав ден ще е днес ,а и каква събота се очертава :grin:
cinderella_gugutka
04-09-2010, 09:11
сдухана :o много сдухана :o ще гледам 1 филм4е да се разсея,после и ще излезна-дано ми мине :(
Assshley
04-09-2010, 09:17
Пуу вредата от недоспиването.После защо съм викала и съм нервиничала по цял ден.Еми,за да не е така ще е хубаво тая патка да спре да ме буди всеки ден в 11:30 - 12:00. :o Поне си изпих на спокойствие кафето докато отиде да вземе готова храна.Естествено,че готова,защото кой да сготви .. прекалено сложно е за една майка. :x Както и да е.Имам чувството,че с моето лайненце нещо става .. мислех да му звъня обаче е прекалено рано,за да е станал ако изобщо си е легнал снощи. :-D В Неделя ще се ходи в мола да излекувам някои от скорощните си емоционални отклонения и депресии. 8-) :grin: Иначе тая патка не е скъсала с приятеля си значи може да не е това,което си мисля,но все пак ще я държа под око.Леле много станаха идиотите покрай мене .. 8-)
DevilWish
04-09-2010, 09:22
Как ли? Днес станах оправих се, 2 часа се занимавах само със себе си, това беше хубаво.Но пак си мисля за него, колкото и да не искам.
И се чудя оня палячо дали наистина ще идва да ме 'бие' :lol: :shock: Миналия път като дойде и каза, че ще ме праща в болница чух "обичам те" :shock: :Д Да видим... този път може да е с ножове :)
Както и да е.Трябва ми някой, с който да си поговоря... пък и тряя изобщо да излезна... дано да излезнем с мойте момиче ,защото полууудяяявааамм.
Priceless
04-09-2010, 09:33
оф объркана ..притеснена .. тоя ескапел ](*,) :( :?
А значи все пак твоя не е успял да се сдържи ?
По темата: Изчаткана работа от сутринта, брат.
тря ходя да бачкам малко...след това пък тря си почина щото в 9 имам турнир....спи ми се жестоко тая сутрин се прибрах в 6;46 :-D
абе долу горе 50/50... :-D
XTREMEFREERIDE
04-09-2010, 10:32
Супер съм. Настроението ми е повече от прекрасно. Навън е топличко, което е една от причините да чувствам, че грея отвътре. Бях се разбрала с "my precious Dragon" в 10 да излизаме. Събуждам се аз в 10 без 5 и се сещам, че тя ще ме чака след 5 минути. Как се оправих до 10:05 бях изхвърчала от нас, че даже я изпреварих! :smt042 Поразходихме се. Видяхме положението в прекрасното ни градче :smt050 и се разбрахме следобяд отново да излезнем.
Току що разбрах, че ще снимам момчетата и Нези. Дано е забавно. Имам нужда от СВРЪХ ДОЗА смях. Ще отида към 5 в студиото и после ще решаваме къде ще правим "фото сесията". :smt101 Sweet.
kuklichka_bg
04-09-2010, 10:34
офф искав вече да е Събота мн ми се ходи на диско вече..пък и цяла ваканция тей де цялла седмица не съм излизала кой знае колко.. 8-)
DaemonBoy
04-09-2010, 10:35
Офф искам да я видя :smt007 :smt007
DevilWish
04-09-2010, 10:41
Добре съм след няколко часа хващам влака и отивам в Билзеннн :) Ще ходя при мойта Анииии <3 Кеф.Днеска най-сетне ще се забавлявам.Ама ся трябва да ям, да се облека, да се гримирам.Добре, че поне се изкъпах и си изправих косата.
Днеска е толкова топло супер просто :)
vikitolove
04-09-2010, 10:52
взех си поне нещо :D слетобед трети тур :-D :D
По принцип съм на стаж от 11 ... Ние ходим от 2,а днес ще отидем още по-късно ... 8-)
После трябва да се обадя на мойта шматка и ще ходим на крепостта :grin: Само се чудя дали ще имам сили да изкача стълбите,защото вчера с моя и компания ходихме на разходка по еко-пътеката в Сребърна и така ... Ех тоя резерват :-D беше пълен с жаби и само квакаха 8-)
ХаХ днес се сетих,че Мариян трябва да се прибере към неделя или понеделник (горе-долу) и се чудя дали ще е забравил,какво му поръчах да ми донесе 8-) Ама едва ли,защото му казах,че ако ми купи такова нещо ще го обичам много,а той само това чака (май) :-D
Пффф дивака му с дивак започна да ми липсва ... :? А да кажеш,че сме няк'ви супер близки приятели - не сме ... Та ние сме се виждали 3-4 пъти ама ми е забавно покрай него и искам да се появи малко във ФБ и да си подраскаме :-D
Както и да е ... Отивам да се обувам,че Блондито след малко ще ми пусне сигнал да тръгвам :-D
DqVoLsKoJeLaNiE
04-09-2010, 11:04
Добре съм... :grin: :) :-D
guinessgirl
04-09-2010, 11:06
доволна някак :)
Priceless
04-09-2010, 12:10
Де да знам .. добре съм, предполагам. Още се чудя дали да излизам тая вечер или да се посветя на себе си. Демек .. кибик. Ще видим, ако ми пишат тея двамата - може и да изляза. Въпреки, че майка ми искаше да си остана в нас, ама аз съм си в квартала, което по една или друга причина се води в нас. 8-)
Не знам .. ако ми пишат - излизам. Ако не - не. И без това имам работа за вършене, която скоро така или иначе няма да се наканя да направя. 8-)
Чувствам се ужасно! Днес за втори път през живота си обух ОБУВКИ!!!
И в следващите 10-15 години, няма да обуя отново.
Господи, това нещо е страшно неудобно!!!! Имам рани и мазоли по целите крака.. Какъв ужас, дори чорапите не мога да си обуя..!
Деба мразя се,нараних го,продължавам да го наранявам..обичам го,обича ме,НО..
писна ми.. :cry:
DaemonBoy
04-09-2010, 13:43
Ами радостен. Тази вечер ще се ходи на кръчма, ще се чуя с милото по-късно, презентацията стана супер. Въобще супер як ден!!! :grin: :)
Priceless
04-09-2010, 14:00
Чудя се до кога ще продължавам да търпя отношението и обидите му .
Ами радостен. Тази вечер ще се ходи на кръчма, ще се чуя с милото по-късно, презентацията стана супер. Въобще супер як ден!!! :grin: :)Заби ли Мартина вече? :-D :-D
DaemonBoy
04-09-2010, 14:11
Ами радостен. Тази вечер ще се ходи на кръчма, ще се чуя с милото по-късно, презентацията стана супер. Въобще супер як ден!!! :grin: :)Заби ли Мартина вече? :-D :-D Не за друга става на въпрос ;)
monituuu
04-09-2010, 14:13
Оправям се и излизам .. писна от проблеми :?
Thefrostless
04-09-2010, 14:15
Никак, тъпо, скапано, и т.н ... Време е да се заема да правя нещо
Glamour92
04-09-2010, 14:33
Мързи ме и ми е едно такова спокоооойно :D
връщам се от бачкане,трябва да се окъпя,да запаля барбекюто,след т'ва да се на ям,да шибна 2-3 чаши бира,и 9 ми почва турнира,стисткайте ми палци да ги взема тия 200$ :-P
DaemonBoy
04-09-2010, 14:49
Е явно с пичагата само 2мата ще къркаме, нищо и в нас ще се съберат после. Украинеца има 1 водка дето :-o Пък и по-късно пак ще се чуя с моето момиче
justonegirlwithonehope
04-09-2010, 14:51
Депресирано се чувствам, а дори няма пичина за това. :(
+ Косата,лицето и веждите ми са перфектни!!! :-) :-) :-)
- Карат ме да излизам,а съм изморена и нямам желание :?
+ Моя няма да ходи в Сребърна :)
- Мариян се върна по-рано от очакваното ... :shock:
+ Купил ми е картичка от Германия и съм хипер щастлива,защото колекционирам картички,а и се шашнах от това,че не е забравил :shock:
- Днес няма да го видя и няма да си получа подаръка ... А честно казано ми се искаше да се видим и да поговорим :s
Офффф как може един кратък разговор от порядъка на 2-3 минутки във ФБ да ме накара да се чувствам така ... ОТНОВО! :shock: :-o
mArMaLaDkA
04-09-2010, 18:27
Пак съм болна, ама тоя път да си гледат работата, пари за антибиотици няма да давам, ако ще да съм с 40 градуса температура. :? Иначе съм сравнително отпочинала, цял ден спах. 8-)
enjoyth3lif3
04-09-2010, 18:52
Депресирано се чувствам, а дори няма пичина за това. :(
+1 :(
SemperFidelis
04-09-2010, 18:53
Дали още утре ще ме оперират или през другата седмица :-o
:shock: Кога ще мога пак да тренирам :(
Както се чувствах вчера и както ще се чувствам утре :lol:
Не знам как... :roll: Някак едновременно радостна и... тъжна. :neutral:
Всичко между мен и Него е перфектно. :smt007 Всяка среща става все по-хубава, а аз го заобичвам все повече... =P~ Не искам да свършва, не искам да го губя, искам да е до мен... сега ми липсва, а са минали едва 22 часа от снощи. :-k Не знам дали в следващите дни ще го видя, може би чак във вторник... пфу.
Нещо стана с бившия ми. Онази вечер си говорехме толкова приятелски, чак ми се искаше да заплача от радост, че се случва. Тази вечер, снощи... какво стана? Обажда ми се, за да ме помоли да се видим за няколко минути, идва пред нас през ноща и вдига целия квартал докато не излезна. Моли ме за още един шанс... моли ме за нещо, което не искам да дам. :-k Не искам да се връщаме назад, искам да съм с Краси без да се намесва трети...
Чувствам се виновна, че го карам да страда. Мислех, че се е справил. Вече не знам с какви очи да го гледам...
Да, едно... никакво ми е.
Влюбено и страдащо...
Priceless
04-09-2010, 19:17
Странно. Ама ще се оправя..надявам се, че е временно 8-)
valdesbg
04-09-2010, 19:19
Колкото по добра с него си, толкова повече ще си мсили че има шанс с теб. Логично е. Не си превишавай правата и задълженията. В случая задълженията.
Това за Onestar.
Иначе аз съм малко изморен. Днес беше леко скучен ден. Но нищо :) Не ми се пише многословно. И усещам как ще раздавам шамари пак.
За отрицателно време се сдухах. Одеве говорех с приятел и първо супер много се зарадвах, защото най - накрая реши да сподели с мен нещичко (а той по принцип никога нищо не ми казва за себе си, 'щото си е такъв). После стана дума защо между нас няма да се получи. Все още се радвах на това, че е в добро настроение и е говорил за себе си. После се завъртя така разговора, че той ми каза нещо за мен, което си е чиста истина и... все едно ме закопа в няк'ва дупка. Не ми е казал нищо обидно, може би просто не бях готова да го чуя това отстрани. И от два часа седя с една буца на гърлото и влажни очи. Нито ми минава, нито мога да си поплача да ми мине.
XTREMEFREERIDE
04-09-2010, 19:27
Супер ден, като изключим периода от 20мин., в които ми беше супер тъпо. Добре, че започнахме да си говорим за старите анимации от CN и ми стана много весело. След това, биричката и семките ми дойдоха добре. Пиеше ми се бира от много време и най - после си угодих. Друго си е да си пиеш сред близки приятели, макар че има и по - добри варианти от TUBORG, но както и да е.
Като цяло хубав ден. Много се радвам, че съм толкова влюбена в него. :smt049
Ми нищо че отпаднах от турнира на 600 място (от 1800 човека) пак съм радостен защото играх 40 мин. в тези 40 мин. направо бях изтръпнал от кеф :grin:
И сега ми е добре 8)
smiirnoff
04-09-2010, 19:31
Баси, начи. Едно момче (дори малоумно) не може да се намери да излезе с нас за 4ка белот о.О.
Край, тия вече са се зомбирали с компютри .. въздуха навън сигурно ще им е гаден .. :/
Пу бе .. баси, к'во е т'ва о.О
Не ми е проблем с тях двамата да съм, ама ще ми стане скучно по някое време .. сега дано тоя да се навие. Ако не иска - вече първият който мерна го хващам и го водя за белот .. ааа, баси хората. не могат малко да излезнат, само с компютри се занимават о.О Пу.
kuklichka_bg
04-09-2010, 19:35
изморена..смятам да спя,че сутринта трябва да ставам рано,но първо трябва да си намеря да пуша,че 8-)
lipsvashh_mi
04-09-2010, 19:35
^
а ,не е така-туборга си едруга история от повечето бири..поне не горчи толкова
нещо ми е прекалено позитивно,но помисля ли си,че ще ми се налага да му търпя простотиите 2 месеца и повече и ми призлява
отделно се чудя,дали ще се засека с един младеж идната седмица-шансове има,ама остава месец само :? :lol: а и то някакси не става да почна трайно да пребивавам на 3тия етаж :lol:
Priceless
04-09-2010, 19:38
Не ме е*е кога ще се прибере... искам да говоря. Начатках се, дойде ми музата .. трябва да говоря с него 8-)
kindergarden
04-09-2010, 19:41
цял ден ми е скучно :D ама утре трябва да се хващам да уча че много съм изостанала....химия,биологи агр агр :x :D
DaemonBoy
04-09-2010, 19:46
Леееко на градус съм, милото нещо се тревожи :(
Assshley
04-09-2010, 19:56
Сдробена. :lol:
ScionOfStorm
04-09-2010, 20:09
далеч е...
и ми липсва. това е главната липса и това, което е кофтито в деня ми.
инак си срещнах класната от даскало, която ми водеше от 10 до 12 клас и с един приятел си полафихме яко с нея. у тях, те пиха ракия / :lol: :lol: / и муаха салата, супер добре се получи.
DaemonBoy
04-09-2010, 20:20
Оф успокоих се :)
valdesbg
04-09-2010, 21:33
Случват се и такива неща. Все някой трябва да е излъганото магаренце :Р
kukli4kata001
04-09-2010, 21:57
Ммммм чувствам се много добре, гадното е,че след малко трябва да лягам, но пък хубавото на това гадно ееее, че ще легна в меките завивки и ще се потопя в страната на сънищатааааа аааахххх :P
XTREMEFREERIDE
04-10-2010, 06:13
Ммм добро утро. Най - ранобудна ли съм? :smt025
Пф, сънувах 'баси странните работи. Както и да е, де. Днеска е натоварена програмата. Трябва да стана сега (blah, why God?) и да излизам с мама да си харесам нек'ви дрехи за (уж) униформата в училище. После ще поуча и ще се разбера с Ели да се видим. След това (най-вероятно) ще кажа на Йохи да ме чака при другите. И така. Дам. Така е най - добре.
Айде, ставам (damn).
не си най-ранобудната....аз станах в 6:36,бях си легнал в 4:58 8) сега се регнах за един турнир :grin: пия кафе,закусвам :)
vesito13
04-10-2010, 06:23
Айде Добро утро и от мен :)
Дано деня ми потръгне хубаво, както и на всички други ;)
А аз за сега се чувствам просто сънена :roll:
Айде Добро утро и от мен :)
Дано деня ми потръгне хубаво, както и на всички други ;)
А аз за сега се чувствам просто сънена :roll:
Добро и на теб,мен за сега ми върви перф. всичко,дано нещо не се прецака че :-x
XTREMEFREERIDE
04-10-2010, 07:00
Ооох, сега ще чакам майка ми да си измие чиниите, да си пусне пералнята, да се облече, да се наконти и още 100 неща преди да излезнем. Защо станах аз тогава ? :smt076
iiordanova
04-10-2010, 07:12
Охх .. егати съня! :smt026
Днес може би на обед ще изляза! Зависи от времето .. като гледам прогнозата.. :smt017
Искам да се видя с братовчеда да му кажа нещо! :-s
Офф .. имам и да уча. Как неусетно мина ваканциятаа .. нямам думи! :smt003
Трябва да залегна над учебниците .. СЕРИОЗНО! :smt048
Трябва да закуся. :smt033
Оф .. трябва , трябва ! :smt092
Ама първо ще прегледам форума. :smt024
Скъсах с гаджето :smt089 :smt089 :smt089
П.П.Имала си сдруг :o :o
Скъсах с гаджето :smt089 :smt089 :smt089
П.П.Имала си сдруг :o :o
Голяма,раута,не е единствената рибка в морето,тегли и една путка майна и си продължавай живота,да не седнеш да се оплакваш....давай го по-мъжката 8)
justonegirlwithonehope
04-10-2010, 07:50
Щастлива, събудих се с усмивка.Сега отивам на кафе и по късно може да отскоча до блока на приятеля ми, да го видяя кво прай диването :---)
Целият потръпвам,след 5 мин. ще се боря за 20К $,стискайте палци да спечеля :grin:
kindergarden
04-10-2010, 08:01
Целият потръпвам,след 5 мин. ще се боря за 20К $,стискайте палци да спечеля :grin:айде успех и да почерпиш... :D на какво се бориш за тях :D
аз сега станах и мисля малко да си почина преди да се захвана с нещо 8-)
DaemonBoy
04-10-2010, 08:02
Отпочинал, мисля си за нея. Тъпото е че май днеска няма да стане за мача :?
Целият потръпвам,след 5 мин. ще се боря за 20К $,стискайте палци да спечеля :grin:айде успех и да почерпиш... :D на какво се бориш за тях :D
Как какво се боря,ми турнир по покер,Холд'ем без лимит...само че обърках,по късно почваме... :-D
Охх,отивам си напазарувам че няма да има мърдане от бюрото 4-5 часа :-o
DevilWish
04-10-2010, 08:07
Сънувах го...пф.
Иначе другия ще ме убива все още :) Чакам си смъртта аз вече.
Таа такива работи..
Чувствам се страхотно .Преди малко се събудих ,взех си душче и получих най-сладкото събуждане от миличкото -обожавам го ,ах и с това негово сладко гласче ,което ме разтапя :grin: Довечера съм на парти ,абе очертава се много готин ден :grin: :grin: :grin:
Разглобена. Всичко ме боли. Май се разболявам. :(
kindergarden
04-10-2010, 08:49
Как какво се боря,ми турнир по покер,Холд'ем без лимит...само че обърках,по късно почваме... :-D
Охх,отивам си напазарувам че няма да има мърдане от бюрото 4-5 часа :-oеее браво браво успех :grin:
mArMaLaDkA
04-10-2010, 09:26
Добро утро и от кака ви мармаладка, 'щото тя отдавна не е писала тук, да кажем грубо от едно има-няма 12 часа. 8-) Днес, колкото и да ме мързи, трябва да изляза, ама ще видим кога ще стане. Хубавото е, че поне няма слънце, че много мразя. 8-)
unwritten13
04-10-2010, 09:31
гладна :lol:
DaemonBoy
04-10-2010, 09:43
Учуден и спокоен.Учуден как не ме цепи главата от тази водка, спокоен - ми просто съм си спокоен :)
DqVoLsKoJeLaNiE
04-10-2010, 09:59
Полузаспала 8-)
Assshley
04-10-2010, 10:05
Пфф поне се успокоих за него като ми се обади снощи и беше толкова миличък.Апък като си спомня за вечерта,която преживяхме с лиглите ми направо .. :lol: Като се прибрах още бях в незнаенката.Днеска пак ми се очертава хубав ден .. още обикаляне по магазините и още лиготия и още нещо. 8) И дано миличкото ми този път да не се забива в дън земя.
DaemonBoy
04-10-2010, 10:06
:grin: :grin: :grin: SEX SEX SEX ON THE BEACH!!!!
Priceless
04-10-2010, 10:20
Еми .. добре съм, да. Чудя се дали да отида на фризьор по-късно или не. Ама може и да не отида. 8-)
ThePowerOfLove
04-10-2010, 11:05
Не искам да става понеделник!
Днес се очертава спокоен, слънчев ден :)
DevilWish
04-10-2010, 11:15
Гладна, ядосана, много ядосана и още един път ядосана ;)
Пфф. Трябва да се подстрижа.
Днес ще съкаме мачле, после ще гледаме мачле и ще пием биричка.
очертава се хубав мъжки ден.
DaemonBoy
04-10-2010, 11:25
w0sh завиждам ти. Мойта компания не можахме да се съберем :? Иначе тука откачам на едни хаусове и си сипвам биричка
Никакво ми е... отново. Половината ден изгубих в спане, а другата половина ще я изгубя пред PC-то.
Общо взето се очертава скучен ден. И сега като се замисля скучните дни не са чак толкова лоши. 8-)
Priceless
04-10-2010, 11:32
Ядосах се. Пфууу ... тъпак !
danibebi
04-10-2010, 11:41
Добре,макар,че като се сетя,че в понеделник съм на даскалоо..ужас :x иначе преди се прибрах от кафенце и от фризьор, и след малкуу отивам в парка с фр. :grin: дано само времето да не се развали,защото ни се развалят и плановете. :)
DaemonBoy
04-10-2010, 11:45
Супер, леко гладен, но все пак супер. Ще излизаме с барабата насам-натам, довечера ще се чуя пак с милото.
Тъй, гледам на чат сте я обърнали темата. Не е хубаво така.
По темата:
Бива ли да съм толкова готин.
Не е редно май.
Priceless
04-10-2010, 12:02
Тъй, гледам на чат сте я обърнали темата. Не е хубаво така.
Да бее .. безобразници :x 8-)
pussucetka
04-10-2010, 12:11
Суперрррррр тъпо времеееееее .. Вали и гърми и не мога да излезаа . . и ще трябвааа да помогам на майка мии :o
Neopitom3na
04-10-2010, 12:20
супер никво ми е... времето е гадно и май ще вали...
косата ми е смешна и като си помисля, че понеделник идва ми става мн тъпо... пф и ми се и спи :?
monituuu
04-10-2010, 12:37
Тъпо ми е , пуши ми се .. нямам търпение да дойде вечерта и да излизам с мойте кукли и да не мисля за нищо. Моят само ми лази по нервите и ще го убия. 8-)
Assshley
04-10-2010, 12:43
Еееееебасии тъпите хора нямат угодия .. :o
Priceless
04-10-2010, 12:45
Добре, де .. ще отида на фризьор 8-) И без това ... ми трябва малко промяна. 8-)
Неадекватно ми е. Кара ми се. Дано тия манафи скоро ми направят книжката.
smiirnoff
04-10-2010, 13:50
Аааа, уникален ден <33
Супер дивото беше, ама СТРАХОТНО беше. Даже не се пребих :Д
Ииии сега чакам снимките - а те са просто некви диви :Д:Д
Сега ще се изкъпя, може малко да поуча ии вечерта ще става пак диво :Д:Д:Д :razz:
Ааа, нямам търпение.
Т'ва събота и неделя най - много ги обичам <33
^^
Мързеливо ми е. :?
До преди малко гледах Малкълм. Хях, обичам го ^^ 8-)
Мисля да помързелувам още малко и да взема да прочета/направя нещо за училище.
Искам петък да дойде по-бързо.
Моето рошаФко човече се обади. Довечера ще е навън с Наско, което ме радва, защото от мен нямат време да се видят, а и въобще не ми се излиза тази вечер. Но утре си е мой. :-)
И така...
Priceless
04-10-2010, 14:36
Косата ми е страааааааааааааааааашна :smt007
sladur4etyYy
04-10-2010, 14:48
супер ми е мързеливо и може би имам малко махмурлук от снощи :oops: след малко обаче трябва да се къпя. не ми се излиза абсолюно никъде, но май ще се наложи, понеже му обещах :booooomb:
Priceless
04-10-2010, 14:54
Mамка му .. :x Същия си е, еййй ... 8-)
побърквам се ...много са зле нещата.. край няма ли най-сетне.. :cry:
Glamour92
04-10-2010, 15:50
Нищо не разбирам... :-o
vikitolove
04-10-2010, 16:09
болят ме краката от тея токчета :D прекарах си чудесно :grin: и след час и полувина продължаваме :grin:
Converse333
04-10-2010, 16:19
Обичам го, колкото и да го отричам... Ама и двамата сме големи инати! :-x 8-)
kuklichka_bg
04-10-2010, 16:26
пф....мн тъпо
Трябваше да бъде супер як ден,а още от сутринта ме ядосаха,после всичко се порвали,а сега и вечерта ми.Накрая сиг ще съм в нас и ще умра от тъпотия и ще гледам шибан филм.... :x :x ](*,) :smt012
FireFlyY
04-10-2010, 16:48
И аз не знам вече...накараха ме да изляза със сестраааа мии... :? после заваля...пък ся си слушам музика и ми е добре 8-)
pz:Shakira-Gipsy :-({|=
DaemonBoy
04-10-2010, 17:22
Изморено ми е, дано да седне по-скоро че да се чуем
супер нервно :-x и как няма,разминах се със 5К $ :-x
направо съм супер здраво в Тилт-а :shock:
Priceless
04-10-2010, 18:00
Добреее... странното чувство от снощи още го има. Искам да го разкарам, ама ми е трудно, мамка му. Махни се ве, тъпо чувство ! 8-)
Иначе съм добре .. онея двамата половин час ме гледаха докато асимилираха, че това всъщност съм аз. Нормално де .. Теее в повечето случаи ме виждат с дънки, кецове и анурак. Сега малко ги шашнах, ама .. ще се оправят. 8-)
Надявам се да успеем да измислим нещо за утре, че .. последния ден от ваканцията не искам да го прекарвам в суша. Ухххххх ... :?
DevilWish
04-10-2010, 18:24
Мии добре съм ,наядох се сладко, купих си уникааалнииитее токчета :)
Вече се отказах напълно от онзи човек .. . решихх, че просто няма смисъл ;)
Priceless
04-10-2010, 19:08
Добре. Това беше. Край. Наистина. Не мога повече .. просто ми се изчерпаха нервите, силите и всичко .. не мога, бе .. не мога ! :-# ](*,) Изпива ми всичката енергия тоя човек, променя ме прекалено много .. и прекалено много хора почнаха да ми казват, че съм се променила .. и то заради него. Писна ми. Дадох всичко от себе си - не получих нищо насреща толкова време. Просто ми писна. Знам, че утре ще съжалявам за това, но ... сега му е времето. Няма да му позволявам повече да прави така. Не мога просто.
Смазан съм от двучасовото мачле.
На меда.
Съжалявам, Лили :Д
Priceless
04-10-2010, 19:21
Смазан съм от двучасовото мачле.
На меда.
Съжалявам, Лили :Д
На мен ли говориш ? 8-)
Priceless
04-10-2010, 19:24
^ И аз съжалявам тогава. :D
Притеснена, много, много, много, притеснена.
Никога преди не съм изпитвала талкова силно чувство на параноя. Ужастно е. Леле, побърквам се. Много, много, много, ми е притеснено... по дяволите, мамка му... защо?
mArMaLaDkA
04-10-2010, 19:35
Мале, тея дни какъв мечешки сън му ударих... ебати, младостта ми мина в сън, не е нормално. 8-)
иначе съм го измислила: сега ще ходя да се къпя, след това ще си суша косата(минимум 30 мин., защото гадта не поддава ;д), обаче се чудя през останалата част от нощта какво ще правя. :( Даам, пред моите проблеми глобалното затопляне и световния глад са нищо. 8-)
Супер гадно, тъпо, кофти, нервно, раздразнено ми е :lol:
sladur4etyYy
04-10-2010, 20:17
сега се прибрах. прекарах чудесна вечер, но определено не влагам нищо в Него :D
Assshley
04-10-2010, 20:26
Премазана .. ии него пак го няма.;/
DevilWish
04-10-2010, 20:36
Дойде да ме види за 5 минутки, но дойде :) Миличкото то :)
И сега си лягам :-)
kuklichka_bg
04-10-2010, 21:10
Въпреки,че ми се провали вечерта...нещаата не бяха толкова зле
Говорих си цяла вечер с една фр и супер мн се смяхме....и си направихме малко бъдещи планове..сега смятам да пуша и да лягам :) дано заспя.... 8-)
Assshley
04-10-2010, 21:22
Ох след като изпих 1 литър кола изядох всичко сладко,което имаше в къщи демек 2та шоколада,десетте останали бисквитки милка,едно голямо баунти,един голям чио чипс с паприка,двете останали пърчета от сладкиша на майка,две филии с майонеза и половин луканка,пилешки бургер и чийз + катма с шоколад .. май е време да пуша една цигара и да си легна,защото очите ми едвам се държат отворени. :lol: Въпреки,че не съм много убедена,че ми се пуши и не съм много убедена,че искам да си легна,въпреки че знам,че той няма да се прибере по-рано от 2 ако не ходи на дискотека и по-рано от 5 и 30 ако ходи .. пфф. 8-) Апък като си помисля,че утре е последния ден от ваканцията и какво ме чака от тука нататък ми се приревава.;///
Хубаво е да си изкажеш лайняните мисли някъде .. 8-)
mArMaLaDkA
04-10-2010, 21:25
^ ти си машина! :shock:
пък баща ми на мен ми прави забележка, че много сладко съм ядяла. гадняр! 8-)
Сега, съвсем, съвсем, съвсем, малко по спокойна, но все още много, много, много, притеснена.
Ауу :smt073
Влюбен се чувствам :oops:
И аз така 8)
DaemonBoy
04-10-2010, 21:29
Това любовта е нещо неописуемо. До преди 30 минути исках да се давя в алкохол от мъка, сега съм много по-спокоен и се радвам, че се обичаме. Ние сме нещо повече от гаджета! :grin: :smt007
^ ти си машина! :shock:
пък баща ми на мен ми прави забележка, че много сладко съм ядяла. гадняр! 8-)
ти ако разбреш аз по колко пържоли ям,може да ти стане лошо....е вярно не е сладко ама...
Хлътнал по човек,по който не трябва :?
mArMaLaDkA
04-10-2010, 21:58
ти си момче, там е друго. плюс това, едно са пържолите, чисто месо, съвсем друго разни вафли с измислен кувертюр, чипсове, бъкани със сол и прочие. ама спирам вече, че пак ще ми изтрият постовете(в най-добрия случай), както снощи.
ти си момче, там е друго. плюс това, едно са пържолите, чисто месо, съвсем друго разни вафли с измислен кувертюр, чипсове, бъкани със сол и прочие. ама спирам вече, че пак ще ми изтрият постовете(в най-добрия случай), както снощи.
някой път трябва да ми покажеш как става,на саме :-D
нормално :razz:
mArMaLaDkA
04-10-2010, 22:21
някой път трябва да ми покажеш как става,на саме :-D
за какво иде реч? :-o
п.с. аз удрям спирачки, че вече наистина ще ми пльоснат един бан. 8-) ако има нещо - лични. :-o
DaemonBoy
04-10-2010, 22:22
Доспа ми се отивам след малко да къртя.
valdesbg
04-10-2010, 22:24
Мармаладке - нали не пишеше лични? Кво лъжеш момчетата тука :Р
А иначе аз се чудя как може да има толкоз заблудени 'ора?
Ама.. не е мойта глава, не ми пука особено много - да си трошат тиквата както пожелаят. Аз ще си взема пуканки :)
mArMaLaDkA
04-10-2010, 22:25
аз лични не пиша първа, иначе отговарям, ако ми кефне. 8-) тъй е то. 3700 мнения чукнах и ми порасна работата. 8-)
monituuu
04-10-2010, 22:44
Ям си пилешки хапки и си пиша с моето лайно. Похарчих ацки много пари и си мисля , че ще ме скалпират , но това няма значение .. гадното е ,че идва понеделник , а заедно с него хилядите ми проблеми .. апфф егатии и училището смотано :o
Priceless
04-10-2010, 22:46
И все още не мога да си обясня защо ОЩЕ съм будна ?!
sladur4etyYy
04-10-2010, 22:59
спи ми се, ама не ми се ляга... :D
RedLabel
04-10-2010, 23:16
спи ми се, ама не ми се ляга... :D
same here
RedLabel
04-10-2010, 23:16
иначе кефче :D
SemperFidelis
04-10-2010, 23:19
Ако си легна, няма да мога да игнорирам болката и ще трябва цяла нощ да гледак доктор Хаус.
mArMaLaDkA
04-10-2010, 23:25
2 и половина, а аз си правя омлет. :lol: Не е нормално, наистина не е. През свободното си време или ще спя, или ще ям. Чудно е как още не съм станала квадратна. 8-)
2 и половина, а аз си правя омлет. :lol: Не е нормално, наистина не е. През свободното си време или ще спя, или ще ям. Чудно е как още не съм станала квадратна. 8-)
Amazing :D:D
По темата:Май ще лягам,че ми се доспа нещо.
sladur4etyYy
04-10-2010, 23:28
аз по принцип винаги огладнявам в малките часове. даже ''огладнявам'' е слаба думичка.. 8-)
предавам се. ще лягам :D
Мммм добре съм ... Дано само времето да не се развали, че искам да изляза после на разходка с милото :))))))
Priceless
04-11-2010, 07:13
ОФ ! Излиза ми се .. не знам и аз вече как се чувствам. Това лайно ще ми липсва толкова много.. ама знам, че ще е за мое добро.
XTREMEFREERIDE
04-11-2010, 07:23
:smt060
Хм. Да видим днес деня какво ще ми предложи.
DevilWish
04-11-2010, 07:48
Чудя се да се смея ли да плача ли .. .оня не спира да пише.
Иначе трябва да престана вече да влизам в профила на един човек.Просто трябва да го изтрия от там даже. .
Днеска ще е поредният тъп ден, в който ще си седя в нас.И утре също ще е мн тъп ден.Добре, че вторник ще си се размажа.
kuklichka_bg
04-11-2010, 08:10
Добре.Смятам да ходя на фитнес и после за отворя някоя друга тетрадкаа 8-)
:( хич не съм добре последните дни..
Скапано ми е. Как можах да се издъня? ;/
Сега си чакам шоколада и така. А за утре не съм пипнала нито един учебник... и май няма да пипна.
Легнах си към 2 и нещо ... Станах към 5 и нещо ... 8-)
Добре,че след това пак успях да заспя :)
Цяла вечер мислих дали да приема поканата на моя за вилата :-o Ходи ми се,защото определено имаме нужда да прекараме няколко дена нон-стоп заедно,но от друга страна там ще са разни индивиди,които не мога да търпя :? Не,че ще ми пречат толкова,но знам,че ще ги изтърпя няколко часа и после може да закопая в земята някоя от тях ... и тогава на моя ще му се наложи да избира между мен (момичето,което обича повече от всичко) и тях (хората,които познава от години) :?
Но както и да е :) Ако ще ходим ще е другата седмица,така че ще имам време да помисля :)
Сега се чудя моя кога ще стане,защото времето е супер за разходки и адски много ми се ходи до пещерите :P
ЗАБРАВИХА да ми купят шоколад. ЗАБРАВИХА!? И сега трябва да чакам ЧАК до вечерта, а сега сме ОБЯД.
Не, не... :smt076 :smt093
monituuu
04-11-2010, 08:57
Оф някво ми е хем добре , хем зле ..мисля си колко работа имам да свърша днес , а и точно , защото съм заета няма да мога да изляза с моето лайно. :-x Довечера трябва да се престаша и да питам баща ми , но и да ми откаже няма да ми пука много.. Хм отивам да се къпя , да се оправя и да ходя да уча :roll:
prinncess
04-11-2010, 09:04
Мии добре. След малко ще излизам с една приятелка :grin:
FireFlyY
04-11-2010, 09:05
Някво спокойно ми е...научила съм си всичкоо :grin: та днес няма да пипна учебник!Времето е хубаво => ще се излизаа :grin: но пък мойта шматка замина на мотокрос :-s и ся тряя да чакам...
pz:Snoop Dogg ft. Soulja Boy - Pronto :grin: :smt001
DaemonBoy
04-11-2010, 09:05
Чувствам се спокоен и отпочинал. И разбира се все още влюбен. :)
Нормално се чувставам....само дето тря си уча :-o :?
Assshley
04-11-2010, 09:10
Пия си кафето най-спокойно и съвсем не толкова спокойно обмислям дали съм си запазила приятеля или просто заниманията и тъпите му приятели са го обсебили тотално.;// :? Днеска ще трябва да се хващам да уча ама как да уча като ума ми е само в едно. :(
Май доста оплесках нещата 8-) Все още се събуждам ,а вече вдигам адреналина на миличкото -ужас .
Оф сега пък ме прихванаха други луди 8-)
Пак се ровя из разни туристически агенции ... Нали с моя решихме,че няма да ходим на бал и сега мислим да отидем някъде извън България на екскурзия :) Така де ... По скоро майка му му предложи този вариант,аз отказах,но май ще взема да се съглася :-D И без това имам под ръка една готина оферта,а и в нета има доста :-D
И като заговорихме за екскурзии ... Ако някой от вас има лични наблюдения от някоя агенция нека да сподели или поне да каже името й :-D
Ох, вече наистина ми идва да се самоубия! :-# :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
DollDaggaBuzzBuzz
04-11-2010, 09:53
Объркана,много хубави работи ми се случиха за 3 дни,и ме е страх да не рухне всичко за пореден път.. :-o
darkPaladin
04-11-2010, 09:55
наспааааааааааааааах сееееееееееееееее :grin: :grin: :grin: :grin:
XheroineX
04-11-2010, 09:58
чувствам се влюбена :-)
DarknessAngel
04-11-2010, 10:09
Ужасно.Въпреки,че нямам право.
smiirnoff
04-11-2010, 10:28
Аааа, супер дивият ден беше вчера ии уникалната вечер <33 :smt050
^^ Много съм щастлива!
LoveRetroMusic
04-11-2010, 11:22
:smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050
ААААААААААА, какъв малък жест, а толкова се зарадвах!
Обожавам го! :smt050
Priceless
04-11-2010, 11:52
Искам да вярвам, че не му пука .. че това, което направих не го е жегнало изобщо и че всичките тея сълзи и думи, и всичко останало е било фалшиво. Защото ако не е така - значи съм един ужаасен човек. Наистина. Знам, че си го заслужава след всичко, но просто не съм такъв човек и не мога да се понасям, заради това, че му е толкова гадно. Уж. Ако наистина му е гадно, де. Уфффффф... и като знам, че този път наистина е краят .. направо се побърквам. Толкова много ще ми липсва, че .. не знам, не знам. :-# :-# :-# :-# :-#
Искам си го обратно, ама няма как да стане.. Този път и двамата го осъзнахме.
чувствам се тъпо,излиза ми се... :o
ScarletBite
04-11-2010, 11:58
Отвратена.Разочарована.Пра зна.Изгубена сред познатото.
CupcakeMonster
04-11-2010, 13:34
Използвана от този,който най-много обичам. :?
Assshley
04-11-2010, 13:52
Опитвам се да си вкарам в тъпата глава,че не трябва да плача. ](*,)
mArMaLaDkA
04-11-2010, 14:22
Наспах се, гледах една серия на Малкълм и почнах да си почиствам и подреждам стаята, най-вече гардероба, че беше някакво кризисно положение. 8-) Баща ми ми прави някакви тъпи изречения и само ми пили нервите. След малко ще си взема един душ и ще си бия камшиците, че не се трае.
Щастлива и влюбена :smt007
Нервна. Много нервна. Гладна. Притеснена. Ядосана. Надяваща се. Измъчваща се. Страдаща. Чакаща...
ХаХ хванах се да си пълня лаптопа с музика,защото оня ден реших,че трябва да го изчистя и наново да го напълня :)
Баси затрих близо 300GB музика,но пак ще си я изтегля :---)
Казах и на мъжлето ми да ми запише няколко DVD-та с чалга,защото аз чалга слушам хипер рядко (и то заради другите от компанията),а за хижата ще ни е необходима :)
Е поне се радвам,че си го чух :-) Лафихме час и половина по телефона,но му падна батерията и трябваше да затвори :?
Е поне разговора беше интересен:
Аз:Знаеш ли к'во намерих в шкафа?!
Той:Какво?!
Аз:Ония предложения за екскурзията до Кушадасъ ...
Той:Да знаеш това е само знак от съдбата,че трябва да отидем извън България това лято!!!
Аз:Ми тогава да започвам да търся интересни екскурзийки,а?!
ХаХ много се зарадва миличкото :-)
DevilWish
04-11-2010, 15:24
Имах нервна криза. Иначе сега съм добре като изключим болката в главата и очите.
Чудя се днес какво писмо ще открия от онзи психично болният. .
И си мисля колко щеше да е яко ако вчера бях отишла на дискотеката ,ама не. .
И единственото хубаво, че после ще ям картофки :)
Priceless
04-11-2010, 17:31
Опитах се, излязах навънка, разсеях се ... ама как да стане като не спира да ми звъни ?! Искам да спреее ... :-# :-#
FromAutumToAshes
04-11-2010, 17:42
Адски шантав Weekend.. Всъщност се почна още от Петък :-D Ноо като цяло беше супер.. не си бях прекарвал така от доста време =]
DaemonBoy
04-11-2010, 17:45
Весело и уморено.
Уморена, изтощена, леко изнервена... добре, че утре сме на училище.
FireFlyY
04-11-2010, 17:47
Отвратително раздразнена!Направо треперя...моята шматка само ме успокоява и хич не знае кфо ми е...едвам се сдържам да не я овикам...
:-x :smt013 :smt091 :smt092 :smt093 :smt097
pz:Lil Wayne ft. Eminem-Drop The World [music]
DevilWish
04-11-2010, 17:50
Така са наядох :Д и още бих яла . . :Д в свински период съм . . заради месечната "болест" :Д Пфф ся сигурно ще скучаяяя :С
AllAboutLove
04-11-2010, 18:06
сууупер излъгана..кофти ми е :( :-# :-#
ахх.....курвиии :-x
имам чувство че ако някой ми каже нещо на криво че му смачкам физиономията :-x :-x :-x :-x
Оф, по-добре.
Поне говорих с Краси и изяснихме всичко.
Поне знам, че сега нещата са наред.
Този разговор трябваше да се проведе...
Утре най-после ще го видя и ще си го гушкам. :smt051
DevilWish
04-11-2010, 18:45
Зле.Ужасно горещо и скучно.И искам да ми пише.
LovelyGirl
04-11-2010, 18:49
Уморена, изтощена
Priceless
04-11-2010, 18:53
Тоя не спира обаче.
Сега като се замисля ... никой, никой, никой не може да ми даде това, което той ми даваше. Едновременно любов и болка, и караници, и прегръдки, и целувки и .. ух, искам си го !
Vilencety
04-11-2010, 19:12
Злееее.... злееееее най ужасни ден в целия ми живот :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :cry: :-# :-# :-# !!!!!!!!
Тоя не спира обаче.
Сега като се замисля ... никой, никой, никой не може да ми даде това, което той ми даваше. Едновременно любов и болка, и караници, и прегръдки, и целувки и .. ух, искам си го !
Защо не се върнеш? Явно ти дава много... можеш да се радваш на това още известно време.
Priceless
04-11-2010, 19:17
Тоя не спира обаче.
Защо не се върнеш? Явно ти дава много... можеш да се радваш на това още известно време.
Защото не мога. В смисъл ... дава, ама зима двойно повече ии .. не се издържа.
^^ Но го искаш. Дори и да е неправилно. А той май усети, че започва да те губи...
Можеш да даваш както и той, но и да взимаш, по същия начин.
ПС: На колко години е той?
ForzaFelipe
04-11-2010, 19:36
Аз се чуствам самотен :? :?
tamarichka
04-11-2010, 19:36
като по чудо се чуствам жизнерадостна и във добро настроение .. 8-)
Assshley
04-11-2010, 19:45
Повтарям си,че няма да му звънна,но като чели ръката ми иска да вземе телефона против волята ми .. :lol:
dqvolcheto9
04-11-2010, 19:49
shokoo :-) [h]
XTREMEFREERIDE
04-11-2010, 19:51
Не исках да идва тоя ден, че той пък и свърши вече. :smt089
DaemonBoy
04-11-2010, 19:51
shokoo :-) [h]Ягодкее :smt007 :smt008
dqvolcheto9
04-11-2010, 19:53
:smt007 :smt007
Priceless
04-11-2010, 21:03
Даеба.. изчезна...
Лили,остави го още ден-два да се помъчи и да осъзнае,какво е загубил и после (ако искаш де) се съберете :)
Не знам дали ще си остане променен за постоянно,но със сигурност първите дни ще е пълната си противоположност,а за после ще си има едно наум ;)
По темата:
Амиии спи ми се ... Утре последно съм на стаж (то пък един стаж беше 8-) ) ... Имам да преписвам едни протоколи и така :? :)
Нямам търпение да си видя диването,защото вчера и днес не можахме да се видим (заради моята филмова мания напоследак) :(,но утре ще си наваксаме :-D :-)
Assshley
04-11-2010, 21:37
На път съм да изпадна в някаква истерия ии сигурно ще си легна след малко.
slaveto1989
04-11-2010, 22:31
Изчерпана,разочарована,отв ратена донякъде,безсилна,уморена, ъжна...
mArMaLaDkA
04-12-2010, 02:11
Гррр, най-ранобудната съм във форума май(като никога 8-) ). Явно съм се пренаситила от сън, защото ми стигнаха 3-те часа. Имам малко работа на компютъра и реших да си я свърша поне нея, така и така се чудя кво да правя. 8-) После ще отида да изгледам някое сериалче, ще си изгладя дрехите и след това бавно, но славно ще се отправя към училище. 8-)
Гррр, най-ранобудната съм във форума май(като никога 8-) ). Явно съм се пренаситила от сън, защото ми стигнаха 3-те часа. Имам малко работа на компютъра и реших да си я свърша поне нея, така и така се чудя кво да правя. 8-) После ще отида да изгледам някое сериалче, да си изгладя дрехите и след това бавно, но славно ще се отправя към училище. 8-)
Някои от нас въобще не спаха... :lol:
mArMaLaDkA
04-12-2010, 02:24
Именно. И аз така правех до вчера, но по-готиното е да кажеш, че си станал рано, отколкото, че изобщо не си спал 8-)
XTREMEFREERIDE
04-12-2010, 05:01
Еее, пак ми разбихте мечтите да съм станала най - рано. 8-)
Иначе, денят не е толкова прекрасен вече. Пък и Него го няма, няма и да го има в следващите 5 дни. :-# То май по - точно мен няма да ме има. :-# Все тая, няма да се видим, а така свикнах да го гушкам всеки ден. :-#
Тъпа работа е т'ва училище. Дам. И първия ден ако не ни изсилят с някое контролно, нЕма да са те. Пфф, пък не съм и учила. След 1 час трябва да тръгвам, да си хващам рейса. В 11 да речем съм вече там и к'во, кога да го науча т'ва? Да не очакваха да сме учили през ваканцията? Офф..
^^ Споделям мнението ти за училището . .
Ваканцията ми се отрази перфектно . . закво тряяше да свършва ?!
Damn . . пак ще си чакам лятната . .
а те още няма и половин месец и завършват . .
Не ги е срам. xD
Take_That
04-12-2010, 06:25
Като цяло съм леко притеснена, но се надявам всичко да се оправи. Трябва да вярвам. Очаквам с нетърпение резултатите от изпита по математика в УНСС - стискайите палци, дано оценката е добра, макар че, съм леко във филма :D :D :D Но важното е аз да съм доволна от себе си. Иска ми се вече да изляза с мойто мамче и да потърсим бижутата и чантата за бала ми, всичко друго си го имам, вълнувам се 8)
Станах в 8:10,но още ми се спи..То от стреса,че трябва да ходя на училище :o ..
DaemonBoy
04-12-2010, 06:33
Добре е отпочинал съм, нищо засега не ми се е схващало. Ваканцията свърши, но за мен беше нещо неизживяно досега. Да идва по-бързо лятната :grin:
Priceless
04-12-2010, 06:40
Не мога да се успокоя .. не мога. А на даскало трябва да ходя .. как ще стане не знам ...
Доволна донякъде. Би могло да излезе едно добро приятелство. Жалко, че той не го иска. Пак ще има екшъни, ама дано не са скоро, че имам и по - важни неща от тоя плужек. А, да, и май се оказа, че съм доста матириъл, но... той си го заслужава.
sugarcult08
04-12-2010, 06:55
супер мноого ми се спи .. Вчера най-добрата ми фрка ми се разсърди , защото и казах че искам да съм с него поне 1 ден иии... тъпо се получава така
SilverRain
04-12-2010, 07:07
вече и аз незнам как се чувствам ... :-k :neutral:
Priceless
04-12-2010, 07:14
От час и половина не съм спирала да плача .. писна миииии ](*,) ](*,) ](*,) :-# :-# :-# :-#
DaemonBoy
04-12-2010, 07:19
Чувствам се .... гладен. Отивам да ям
Take_That
04-12-2010, 08:04
От час и половина не съм спирала да плача .. писна миииии ](*,) ](*,) ](*,) :-# :-# :-# :-#
А знаеш, че няма смисъл да го правиш. Дръж се.
По темата - тоооолкова мнооооого ме мързи. 8-)
DevilWish
04-12-2010, 08:36
Освен, че съм неразположена и трябва да чистя като луда . .. добре съм :shock:
Priceless
04-12-2010, 08:47
Не искам на даскалооооооооооооооооо ! Не искам, не искам, не искам .. още повече, че и мишката ми няма да идва и .. ще се побъркам днеска. Просто го усещам.
ScionOfStorm
04-12-2010, 10:00
липсва ми, времето е шитаво и няма никой общо-взето засега.
затова обаче ще отида да си купя нещо за ядене, ще си правя некви сандвичи, ще си направя супа от тея на маги и ще уча/чета примерно 8-)
DevilWish
04-12-2010, 10:42
До сега търсих работа . . Ся отивам да чистя :-o
Първи ден на даскало - не беше зле. Класа ми е шепа 'овци, които винаги ще намерят начин да ти развалят настроението, но... харесва ми това даскало. 8-)
Чаках два часа пред кабинета, а свърших ТОЧНО за 2 минути. Направо ме хвана яд. :x
Сега съм гладна - отивам да ям, после да спя, ще стана - ще направя няколко опита да поуча малко и накрая ще излезна... ако не ми се объркат плановете. :smt083
Assshley
04-12-2010, 11:18
Пфф най-после в къщи. 8-) Първи ден и ми се такова майката направо на даскало.;// Мисля си как тази думичка "Обичам те" може да ми промени настроението така и да промени още толкова много неща. 8-) :smt007 Дано да не ми дава повод да го зарязвам,защото няма да мога без него макар да не искам да го призная пред себе си.;/ :-o Смятам да изям останалия шоколад и да легна да поспя малко,защото две не виждам. :smt010
тъжна......
а няма кой да ме успокои.....
dqvolcheto9
04-12-2010, 11:36
Чувствам се екстра.В даскалото беше на 6 губих ме англ :Д .Ще ме возят после на скутер,ако не се промени нещо в плана де.. Ще излезна после с дундиовците и после ще си попишем малко със Шокоооо... :-) Леле супер ще пропуснем класното по бг и сме на Петрич :grin: :grin: :D
DevilWish
04-12-2010, 11:40
Даже съм и боядисана.Брех брех.За сега добре върви.Другата седмица сигурно с милото ще ходим на солариуммм :) Ся ще гледам да се оправя много много бързо, защото искам да излезна, да си купя ония обувки, пък и не само за т'ва.
LoveRetroMusic
04-12-2010, 11:40
Няма да искам повече нищо, вече не същестувам.
Писна ми, е така. А това беше достатъчно, за да мога да кажа 'край' !
И все пак се разплаках, за пръв път тази година. За човек, който явно не го заслужава, не заслужава и всичко, което съм правила за нея.. :smt098
Липсва ми някой истински..
Converse333
04-12-2010, 13:07
Искам го, но него го няма... :(
Дори му писах смс 8-) , но той не ми отговори... Е това беше от мен, бях достатъчно наивна и го чаках достатъчно. Край!
DevilWish
04-12-2010, 13:10
Изкъпах се, оправих си косичката, ся ми остана 1на ръчичка да лакирам и след това вече дано да излезна ,защото нз просто...
Някво никво ми е .Надявам се скоро да се появи милото за да ми пооправи настроението .
боли ме главата, чудя се кво да правя през остатъка от деня.. и останалото време до лятото...
влюбен и същевремнно адски тъпо (се чувствам).
объркан -.-
DaemonBoy
04-12-2010, 14:37
Изключително уморен, но нормално първи ден след ваканция. Да се чуем с милото, че съм намислил нещо.
valdesbg
04-12-2010, 15:33
Отвори ми се малко време, та ще си покисна тук :)
Снимах допреди малко, и се получиха не лоши снимки. Само да не бях слагал 400 ISO. Нищо, другия път ще знам :)
Иначе добре се чувствам, леко гладен съм. И така :)
Glamour92
04-12-2010, 15:34
Няма да стане пък :-x Този път разума ми ще надделее,ОБЕЩАВАМ :shock:
Не искам да съм като всички останали и да попадам под неговото влияние.Не искам и няма да го допусна!
DiabolicAngel
04-12-2010, 15:35
По-малоумно не съм се чувствала скоро.Как може да е толкова голям егоист и да гледа винаги себе си?По дяволите аз каква трябва да съм в живота му?Вече почва да ми омръзва аз да давам всичко,а единственото което получавам е викове! :o :o