View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
valdesbg
05-09-2010, 08:28
Кало айде да спрете с тия чаршафи, м? Като ще спамите - поне нека не е толкова очевадно. Не се цитирайте.
Assshley
05-09-2010, 08:35
Пия си кафето .. никаква вест от тоя .. смятам да хапна нещо и да седна да уча.Баси празния ден ще е . :(
Shady141
05-09-2010, 08:40
мега тъпото време пак почна да вали ... тряя уча мързи ме, или по-точно ми е лошо... дразняя сичко живоо :shock: :shock: :shock: ужс
След четири дни с хора, чието хоби е да си представят, че не съществувам съм направо... Аре, няма значение. ;)
Ся ше ям, ще видя дали ще кибича още пред компа, че нещо фермата ми е пред фалит и сядам да зубря, че утре имам класно по БЕЛ и... логика :x
electrocute
05-09-2010, 09:15
мега тъпото време пак почна да вали ... тряя уча мързи ме, или по-точно ми е лошо... дразняя сичко живоо :shock: :shock: :shock: ужс 8-)
vagarious
05-09-2010, 09:24
Днес всиичко ми върви накриво. :x Ще издивея вече, баси хората .. А утре така не ми се ходи на училищее, че просто не е истина.Оффф .... :booooomb:
Днес - ужасен ден! Трябва да ходя до болницата, пък после на купон, на който ще остана 5 минути, колкото да си видя гаджето за малко. >.<
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ УТРЕ!
DevilWish
05-09-2010, 09:27
Ок и не толкова ОК.
1 седмица няма да видя милото :С :( но вчера бяхме заедно и си прекарахме невероятно вечерта.Спах до 11 ,т'ва е ок.Станала съм черничка т'ва е ок.Трябва да си оправям багажа за Париж :С :( Не ми се ходи даже.Мамка му искам при милото :( :(
От сутринта уча. Сега съм си откраднала точно 5 минути за почивка и после пак. Започвам наистина мнооого да се притеснявам за матурите. Трябва да почна да решавам и по биология... ебаси!
Ба*ти празния ден.
Спах до 12:00h...
Баща ми както винаги ще ми вдигне скандал за най-малкото...
Онзи... просто не искам да ми звъни, да ме търси, да ми пише и тн... защо не се спре, бе?
Сестра ми си стяга багажа и БАМ - тръгва си.
Майната им на всички...
soul1199
05-09-2010, 10:05
Как да се чувствам,поредния който не е за мен и не ме заслужава,за който ми пука. :x :? Дъжда най-сетне спря,добре,че вчера излизах. :)
Biskfitka
05-09-2010, 10:06
Ужасно.Обичам го и си го искам :( Много ми е гадно,но няма да се откажа от него.После ще му върна подаръците ....прекалено мн спомени от тях,не мога да ги гледам,нито да ги нося вече... :(
valdesbg
05-09-2010, 10:13
Ако сега е периода на разделите - защо няма нови събирания? Или тоя период ще дойде малко по късно? Всички сте се зажалвали.
Иначе.. аз не съм много добре. старая се да не се ядпсам и да свърша дивотия.
^^ Влади, какво става при теб? :-)
DqVoLsKoJeLaNiE
05-09-2010, 10:23
Неочаквано добре...не очаквах, че толкова лесно ще го превъзмогна. Имам си приятели до мен и това ми стига... ОБИЧАМ ГИ :-) :-) :grin: :grin: :grin: :D :D :D [/b]
vagarious
05-09-2010, 10:38
Уж беше всичко отминало, а сега отново се появи.И защо сега !? И изобщо - ЗАЩО !? .. :( :(
Biskfitka
05-09-2010, 10:50
Ако сега е периода на разделите - защо няма нови събирания? Или тоя период ще дойде малко по късно? Всички сте се зажалвали.
Иначе.. аз не съм много добре. старая се да не се ядпсам и да свърша дивотия.Аз се надявам днес вече да дойде периода за събиране,че ще откача :booooomb: Много гадно постъпва ... :?
valdesbg
05-09-2010, 10:58
Абе и аз искам да дойде периода на събиране. Обаче периода на събиране с МЕН :) Не съм чак толкова за изхвърляне (:
Чее ми писна да си седя самичък. то за това и аз имам вина де.. която си я осъзнавам (:
Иначе се чувствам по добре. Писах на една форумка и така. Сега ще ходя да хапна нещо и така.
DevilWish
05-09-2010, 11:04
Изгладих, ядох . .ся ще наредя тоя шкаф.След това май ще ходя да си оправям багажа за утре.
Kukumqvka
05-09-2010, 11:06
Общо взето е тъпо да гледаш отстрани уж страхотно ''влюбените'' двойки.. Където и да изляза все ще видя някои да се натискат,да се държат за ръчичка или да се гледат влюбено. Радвам се,че има хора които се ''обичат'' ама си е кофти ти да не си част от любовният пейзаж. 8-)
Иначе днес ми е много мързеливо и сънливо (отново).Тези четири дни почивка не ми повлияха добре,утре хептен ще съм отнесена от вихъра..
kalpazanka
05-09-2010, 11:10
В клуба на самотниците съм вече.
Ама и това като всяко друго нещо си има плюсове!
p3tinc3t0
05-09-2010, 11:11
Мм хубаво ми е :) Вали .. и мисля да поспя, после имам малко да уча и така.. мисля цял ден да си стоя в къщи и да бездействам 8-)
А колкото до този тъпак ..започнах да осъзнавам някой работи.. и се чудя как изобщо съм си мислела че го обичам.. единственото нещо което изпитвам към него в момента е презрение..
valdesbg
05-09-2010, 11:15
В клуба на самотниците съм вече.
Ама и това като всяко друго нещо си има плюсове!
Интересно :)
Наистина интересно.
kalpazanka
05-09-2010, 11:18
Кое е по-интересно? Това, че бастисах 4 години и не казах "гък" или че не пуснах тема своевременно, а се оплаквам мимоходом? :-D
valdesbg
05-09-2010, 11:27
Това че си спокойна, уверена, положително настроена и не филмирана след 4 годишна връзка.
Може би част от това се дължи на факта че си надраснала тийн-годините, но все пак. Браво!
Даже не прозвуча и като оплакване, а по скоро като съобщение.
Да излезем на вечеря тия дни? :D
Иначе сериозно - ако имаш нужда да поговориш с някого - драскай ЛС :)
Priceless
05-09-2010, 11:32
М .. излязах малко, то пък взе, че заваля. Толкова е хубаво под дъжда .. <3 Трябва по-често така.
DevilWish
05-09-2010, 11:36
Скуууукааа.Не искам да си оправям багажа . .. не искам да заминавам :(( Искам си при негоооо ;( знам, че е за няколко дни ама . . .целия ден ми е един крив.
Нямам какво да правя.
Наспах се и съм доволна :)
Все пак трябва да имам сили.. утре ще режа глави :)
vikitolove
05-09-2010, 12:01
това време почва да ми оформя мечти :D :D
тоя вече почва да ме дразни с тея смесени сигнали :?
наядех се като прасе и ся продължавам да си чопля семките :D
искам тренировки и ми писна от тоя тъпия танц :D
чувствам си се вътрешно щастлива :grin: ама скуката почва да ме хваща и дори това че вчера ходих като засветовно не помага ама ще се опитам да оцелея един ден в нас :D
BloodyAmy
05-09-2010, 12:13
Объркано..
soul1199
05-09-2010, 12:13
Вънка продължава си вали,аз се изкъпах,д/г съм добре,ся мисля да гледам филм или да почета. :)
Kukumqvka
05-09-2010, 12:15
Колко хубаво ухае на дъжд,таман време за разходка 8-)
DollDaggaBuzzBuzz
05-09-2010, 12:33
Някво никво ми е :(
Прекрасно,няма на къде по-добре,от Сряда на сам,всеки ден е или сбор/рожден ден/дискотека/имен ден....направо се разбихме.Нищо,че с една мома бяхме доста време и ме заряза по доста гаден начин,изобщо не я отразих,и си карах купона и ме боли паткатааа :grin: след няколко часа пак съм на РД :shock: :D :-D
Shady141
05-09-2010, 12:44
малко по-добре от преди два часа :grin: :grin: :grin: :grin:
vagarious
05-09-2010, 12:46
Не мога да повярвам, че го направих.Без да ми мигне окото. :shock: Е, в крайна сметка това се искаше от мен.Сега чакам другата страна да направи нещо.Лелеллл .. :shock: :shock: :grin: 8-)
valdesbg
05-09-2010, 12:46
Абе щом има толкоз много зарязани.. някоя не си ли търси нов мъж?
Засега е просто любопитство и проучване :)
kalpazanka
05-09-2010, 12:50
Е дай информация за себе си, де! Какво предлагаш, какво търсиш? Колко ти е голям портфейлът? :oops:
Sisito941
05-09-2010, 13:00
Навън вали,а аз в 5 имам среща с една моя приятелка..излиза ми се ужасно много...да спре за 1 час да вали поне... :o :o
valdesbg
05-09-2010, 13:04
Ахахаха :)
Имам 130 декара краставици... :-D
Какво предлагам - много и все хубави неща, тотално различен поглед над нещата и винаги адекватно мнение. Сигурна подкрепа и уважение. А и "отвратително" чувство захумор :)
Какво искам - за предпочитане същото. Всичко отгоре е добре дошло :Р Ти какво предлагаш?
Колко ми е голям.. :) С малко по малък от годините ми :Р
Ама онлайн не става да се сваляме. Кво ще кажеш да подминем тая фаза? 8-)
Shady141
05-09-2010, 13:06
пак вали си ебало меча :lol: :lol: :lol: :lol:
Адски съм отегчена от тестовте по литература. Ще се оопитам до довечера да преполовя авторите, та да ми остане време за малко биология. Тук пак е забаааавно.
Biskfitka
05-09-2010, 14:03
Ужас ,ужас..още по-зле станах......Гадняр,нещастник :-x Искам да си поговоря с някой :(
чувствам се сдухано.
харесвам един .... обичам друг ...
](*,)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: заваля :grin:
mArMaLaDkA
05-09-2010, 14:24
Влади ме изненадва с всеки изминал ден. :-o
он: подремнах, хапнах, сега пак ми се подремва. 8-) имам страховита кашлица, температура продължавам също да имам и направо не знам как ще я изкарам тая седмица. :-o
valdesbg
05-09-2010, 14:25
Що бе? Какво (не) съм направил?
mArMaLaDkA
05-09-2010, 14:30
бе гледам няк'ви схеми тука, и то не с кой да е, ми с модераторка! :shock:
пок и шотрес!
Мамка му, обичам го! :booooomb: :booooomb:
valdesbg
05-09-2010, 14:34
Ем схеми, далавери... :)
Те модераторките ме харесват. Я питай кака ти Пънишър, слънчицето(дето вече не е модераторка) какво мислят за мен :D
Ма що бе, какво и е на калпазанката? :-o
mArMaLaDkA
05-09-2010, 14:39
нищо й няма, просто нямаше как да не отбележа, че си хитрец. 8-)
п.п., ако вземе да ти трие спама, да знаеш, че не е споделено. 8-)
valdesbg
05-09-2010, 14:42
А калпазанката е мой човек, ние с нея си имаме бирата (:
А иначе - скрита лимонка съм.. знам аз :Р
mArMaLaDkA
05-09-2010, 14:49
8-)
искам да се похваля, че вчера ядох грис-грис," вкусът на моето детство! " :D
чувствам се кат лайно в дъжд никво не ми е искам само да идва по бързо 29 май да се накъркам кат за световно и др да си гледат работата :-x :-x :-x
Спокойно ... И още ще те изненадва 8-)
Познавам си го,от колко ... година май стана вече ... и всеки път ме изненадва с нещо ново :-D Ама то и за т'ва си го обичам!
По темата:Оффф да става 20ч.,че ми се гледа оная простащина Биг Брадър истината 8-)
mArMaLaDkA
05-09-2010, 15:46
Спокойно ... И още ще те изненадва 8-)
няма лошо, щом го влече. 8-)
еее, де! тъкмо мислех да отида до магазина да си взема нещо сладко и се изля някакъв порой. :shock:
ще е много хубаво, ако на баща ми са му свършили цигарите, че да отиде до магазина. 8-)
иии мисля да отида да подремна, че ми се приспа нещо, пък и форумният ми съпруг отиде да пие бири. 8-)
KeshaWoodx33
05-09-2010, 15:50
Искам на даскало само и само да видя момчето от съседния клас искам да го съсипя за това,че не можахме да излезнем....ама кой знае какво пак ще стане..Толкова мн. го харесвам...и все пак искам и флирт с другите xD
Иначе сега съм си се прибрала и смятам да си оправя ноктите и да си сложа камъчетата дето си купих (:
FireFlyY
05-09-2010, 16:02
ми тъпо ми е...днеска си заминава :cry: и не знам кога ще го видя...бяха ми казали 15...но да се надяваме,че ще си го видя и гушна по-рано...страхувам се,че събота няма да се получи както ИСКАМ,а и днес не можахме да си початим,защото си оправяше багажа и т.н. :-# Сега вече сигурно е на път... :cry: тъжно ми е...
pz:50 Cent-Do You Think About Me :smt007 :-({|=
DevilWish
05-09-2010, 16:07
Оправих си багажа, говорих си с милото, изкъпах се, оправих си косата, станах много хубавка. Ииииииии ся след малко ще вечерям.
Трябва рано да си легна :С Утре в 5 ще ставам :С
FromAutumToAshes
05-09-2010, 18:58
За Влади - извинявам се ^^ =] Дано се приема ;д
По темата - Супер превъзбудено ми е ;д най-вече за утре оО ама и ддз нек'во веселярско ми е в момента хахах ;д Ииии общо взето това е xD
vagarious
05-09-2010, 19:10
По дяволите .. :shock: Още чакам отзиви.. май ще си остана само с чакането .. пфф :o :-o :-x
valdesbg
05-09-2010, 19:12
Тука някакви четки по мой адрес се пускат 8-)
*изпъчва гърди*
Кало - пиема се, макар че не знам за какво се извиняваш..
Иначе досега бирих с едно приятелче, някво яко се получи. иии ми е яко (:
kindergarden
05-09-2010, 19:22
Батеее Бойко ти си мъж :D
начи голяма летаргия само ми се спи...мама му ше еба 8-)
усещам утре каква мъка ще е :booooomb: ма нищо ще си свиркам с уста...тия двете сладурани колко ли забрани този път ще нарушат...тия двете сладурани колко секс покани този път ще отнесат :grin: 8-)
Владиии ... сърдя ти се!!!
Според "Дзън" изкуството,когато имаш две бири трябва да споделиш едната с ближния си,т.е. с мен 8-)
ХаХ баси,от както си взех едната тениска на Загорка нещо не ми е наред 8-)
По темата:Ми нервно ми е,но и аз не знам що ...?! :-o Амааа ще се оправя 8)
valdesbg
05-09-2010, 19:31
ЕЕ че Зори кво да ти кажа - виках те да дойдеш ама ти - нъц, нали :D
Другия път за ръчичка те хващам и ще бирим в парка :)
Пия Шуменско,но ако ми намериш от промоцията на Загорка с втората тениска ще се прежаля да я изпия ... че в наш0 сел0 много бързо се изкупува тая бира,да ги ... в алкохолиците 8-)
По темата:Надула съм си музиката на слушалки (както най-обичам,макар че ся съм с по-малките щот татко ми преватизира големите 8-) ) и ми е яко :) С бати си се уговаряме за запой и така ... Ей ще взема да отскоча до София на края 8-) К'во като е на 500км от Силистра :lol:
valdesbg
05-09-2010, 19:40
Ееее хората сбира!
Мой човек си ти :-D
Ама тениска знам ли.. не разчитай на мен. Кой, кой ще ... ? Искам да гледам 8-)
Аз откога те каня да дойдеш насам.. взимай мъжО ти и идвайте бе. Кво са 500 км между приятели :-D
Assshley
05-09-2010, 19:49
Супер ми е скапано,супер много искам да ям нещо сладко ии супер много искам да спа! :o 8-) Но преди това искам да разбера какво прави тоя дебил и защо не ми звъни пак. :x
soul1199
05-09-2010, 19:52
Той е толкова готин,добър,забавен,всичко, което съм искала,но кофтито е че тъкмо,когато го открих той трябва да замине.По-добре да го оставя,щот знам ли,кви ще ги върши и все пак,ако той е за мен ще си ме върне обратно,като се прибере..знам,че ще ми липсва...... :(
12 теста по литература, две матури по български + една по биология и половин тема за палеонтологични доказателства аз все още съм кукуряк. Надскочих си очакванията днеска, а доста време пропилях. Сомахът ми взе да се свива вече и, Фила още не се е обадила, изкарвам приемливи резултати на матурите по биология... ще се гръмна. Патето не ми вдига. После като ми вдигне пак ше му се спи. Нямах време днеска да тормозя Мърррр. Милена е звъняла, а честно казано не съм сигурна, че ми се говори с нея. Искам да си поговоря с Патето, да си догледам филма от снощи и ако още съм адекватна да си изпапкам още един автор от матуритетните.
soul1199
05-09-2010, 20:02
ще ходя да си чета книгата,много ми е мъчно,че той заминава,не тряаше да му мрънкам последния път..оф утре Билогия ужас......
valdesbg
05-09-2010, 20:07
http://www.vbox7.com/play:767e53ba
If you ask the question then it`s always YES! :smt002 :smt002
kindergarden
05-09-2010, 20:17
да направим контра на валдес
http://www.youtube.com/watch?v=BB0Qew9Z3UM
йоу йоу СЕКС СЕКС алеле майко :D
lipsvashh_mi
05-09-2010, 20:26
иве,иве,мой човек си ти... :D тая песен просто сигурно испейки си я тананикам-йо,йо....найс,а 8-) :lol: :lol:
лигнята ме е хванала :lol:
valdesbg
05-09-2010, 20:43
Вие все контра ще ми правите. Особено някои хора :Р
Иначе аз ще лягам. Лека от мен :)
ScionOfStorm
05-09-2010, 20:46
кур
mArMaLaDkA
05-09-2010, 20:46
мдаа, моШно комплименти. :oops: i like it! 8)
за утре ми е доста съмнително как ще отида на училище. тия локви и гадните лигави червейчета... нещо не ме радва идеята да ходя пеш и май ще трябва да си измисля транспорт. :-o
- Липсвах ли ти?
- Ми... * стои и мисли *, усещаше се липса.
супер е прост. :x да си признае, че не може без дразнещия ми глас и идиотския поглед, кво се прави на корав. 8-) бе, приятна вечер си беше въпреки тва, заредих се с положителна енергия. щом имах нерви да си изрисувам разни неща по ноктите... 8-)
kindergarden
05-09-2010, 20:51
иве,иве,мой човек си ти... :D тая песен просто сигурно испейки си я тананикам-йо,йо....найс,а 8-) :lol: :lol: :grin: 8) :grin:
Lestat357
05-09-2010, 20:59
преебан.
иначе добре, благодаря. )
Seducti0n
05-09-2010, 21:13
[00:09:58] me каза: понеже не мога да бъда лоша
[00:10:04] me каза: и винаги искам др.да са добре
[00:10:07] me каза: и накрая
[00:10:09 me каза: какво
[00:10:12] me каза: един ./.
Просто ми писна от всички...мина времето когато бях марионетка
п.с-бъдете лоши и егости иначе не може да се живее, поне не дълго
да осъзнаеш, че доброто вече го няма в хората е доста тежко...
^ Така е.
Много, ама много ми е чудно как ще стана за даскало след 5 часа. :? Ама никак не ми се спи -.-
Тия почивни дни всичките ги прекарах в къщи, явно болестта не беше тръшнала само мен, а и половината компания. Утре поне ще се обменят впечатления, информация и кой знае какво още. Радва ме мисълта, че ще имам още една шестица по химия. 8)
:( Задушена ... твърде ревнувана ... :-# :(
Спи ми се, обаче имам натрапчиви мисли и не ми се ляга, 'щото няма да мога да заспя.
mArMaLaDkA
05-10-2010, 04:09
спи ми се и съм толкова умрялааа... поне няма да ходя пеш. :oops: и съм си изгубила някъде диска с материала за оня глупав проект, та трябваше да записвам всичкото онова на нов. :-o добре, че поне дискове имам.
Добре, бих казала дори много добре :D ... Вече съм си в София, пия кафенце и после отивам до университета да направя едно контролно и стига толкова, а мале след 2 седмици съм в сесия :shock:
DaemonBoy
05-10-2010, 06:28
Бивам... Бил съм и по-добре.
ReachlessGirl
05-10-2010, 07:08
Бивам... Бил съм и по-добре.
и при мен е така .. :?
Priceless
05-10-2010, 07:12
Оф .. как само не ми се ходи на даскало. Та аз току що се събудих ?! А след .. 2 часа трябва да тръгвам ... пффффффффффф .... :? :?
kuklichka_bg
05-10-2010, 07:15
толкова неща свърших и толкова още имам ама съм суперрррррррррррр :P :P
Баси к'во ми е яко без даскало 8-)
Единствения проблем е,че трябва за две седмици да изям двата учебника по биология,защото ако ме скъсат на матурата - не знам :o Е поне се успокоявам с това,че не съм имала биология от 10-ти клас ... така,че е нормално да съм позабравила някои неща :)
Иначе като цяло съм зле :? Снощи едвам заспах и то към 4ч.,защото постоянно се събуждах от кошмари :? Даже единия път скочих от леглото и 10 минути не мога да се ориентирам к'во става :?
Нямам търпение да се чуя с моя,защото и него ог сънувах и беше ужасно :cry:
Е поне комшиите днес не разбиват от 9ч. сутринта :D
а досега що не си учила 8-) питам само
БЕЛ БЕЛ и пак БЕЛ
нямам време да ида на фитнес .... нямам време да положа някви грижи за външния си вид
или ще са задачи или тестове по Бел 8-)
още само 2 седмици
само
само
БЕЛ БЕЛ и пак БЕЛ
нямам време да ида на фитнес .... нямам време да положа някви грижи за външния си вид
още само 2 седмици
само
само
Защо не съм учила в даскало или защо не съм учила вкъщи?!
И все пак на двата въпроса - в даскало по програма ми беше заменена биологията с микробиология,а вкъщи - защото нямах време заради двата вида химия,микробиологията,ООС, К,ЕП ... и к'ви ли не още предмети,които ми влизат в държавните изпити :)
По темата:Искам сладоледена торта ... и май след малко ще отида да си купя :-o
БЕЛ БЕЛ и пак БЕЛ
още само 2 седмици
само
само
Защо не съм учила в даскало или защо не съм учила вкъщи?!
И все пак на двата въпроса - в даскало по програма ми беше заменена биологията с микробиология,а вкъщи - защото нямах време заради двата вида химия,микробиологията,ООС, К,ЕП ... и к'ви ли не още предмети,които ми влизат в държавните изпити :)
По темата:Искам сладоледена торта ... и май след малко ще отида да си купя :-o
ох и при мен отпадна от програмата още в 10 ти клас
FromAutumToAshes
05-10-2010, 08:05
TODAY IS THE DAY :grin: :grin: :grin:
Поздрав за всички :-({|= Atila & SBM - Бил Си.mp3 :-({|=
Priceless
05-10-2010, 08:54
Раздразнителна съм днеска. 8-)
vagarious
05-10-2010, 09:02
Пу, пу ... не мога да повярвам !!! :shock: :shock: :shock:
Ама си се радвам де и то мнооогооо ... :grin: :grin: :grin:
Ох. Котките. :x
Тези три дребни, пухести същества... не ме оставиха да мигна дори за час. Как не чух нещо различно от "мяу, мяу, мяу..."? Ужас.
Сега ми се спи, ама направо умирам за сън.
Онзи ми е звънял 6 пъти... какво въобще иска от мен?
Мразя да става така...
А бившия ми току що ме покани на кафе. (?)
Иска ми се да излезем и просто... да си поговорим като приятели, но не трябва...
Егати.
Искам да отида някъде за три дни и никой да не ме потърси... ей така, да избягам просто...
Мечти.
И сега какво? Имам 15 минути да се събудя, да се оправя, да науча по физика и да се изстрелям към даскалото.
zvezdichkaaa
05-10-2010, 10:33
Ох,котката ме подлужда.Ветеринаря ме ядоса и след 1 час трябва да тичам за зъболекар...Ааа да и съседите са заклопали....отново!
Абе купон с 2 думи :-x
playhard1
05-10-2010, 11:08
чат-пат..
SummerDream8
05-10-2010, 11:09
как се чувстам ли.. влюбено !! :-) :-) :grin:
vikitolove
05-10-2010, 11:46
тръгнала ми е неска на криво,ам не толкова че да ми се скапе настроението :P
-не се наспах => закъснях :-D поне имах физическо :D
+ разбрах повече от нещата :grin:
+смях през целия ден :grin:
+ вървях с него :grin: :D
трябва да се разбера с тоя идиот,че вече нз :-D имам да уча,ама мързела ми е токова голям,че чак се дразня на себе си :? и ми се спи ужасно много,ама трябва да уча и да ходя на реп :? :D
Мързелив ден, това не е на хубаво.
ForzaFelipe
05-10-2010, 12:28
тръгнала ми е неска на криво,ам не толкова че да ми се скапе настроението :P
-не се наспах => закъснях :-D поне имах физическо :D
Така почна и моя ден :-D Същото,ама и аз имах физическо :D
Иначе ся съм доста весел,ама това е сигурно щото още никой не ми е писал :D
мъничка в най-лошия смисъл
като в солено езеро, което сама съм изляла
soul1199
05-10-2010, 13:10
Не мога да повярвам,че дразнител номер 1 8-) ми помогна днес,бе толкова неубичайно от негова страна.С всеки изминал ден променям представата си за хората,около мен,не знам,кой или какво ме промени,но определено ми помогна да разбера някой неща. :)
vagarious
05-10-2010, 13:16
:oops: :---)
Kukumqvka
05-10-2010, 13:57
Много ми се спи,много ама много! Едвам гледам..ама няма да си легна пък.Иначе съм добре,взех си маска и довечера сме на маскен бал. 8-)
Бивам (:
Мисля, че започва да ми минава. :grin:
Ама имам много за зубрене, а не мога да се наканя... пък и тея шибани класни :x
DollDaggaBuzzBuzz
05-10-2010, 14:15
Вече съм по-добре някои теми в форума ми оправиха настроението :D
ThePowerOfLove
05-10-2010, 14:18
Нещо съм болна... утре класно.. яко такова :o
summerlove15
05-10-2010, 15:32
ami mn dobre i ne mn dobre zavisi; no kato cqlo sum mn dobre i mn sum vlubena :-) :-) :-) :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
Priceless
05-10-2010, 15:38
Боли ме глава. ПАК ! Не издържам вечееееееееееееее ...
mArMaLaDkA
05-10-2010, 17:01
прецаках се. легнах да спя към 15, попрекалих и... да. Сега трябва да съумея да си оправя творческия безпорядък навреме, да си направя преводите, да си прочета анализите по литература, да се погрижа за себе си, да си взема душ и евентуално да спя. :-o
ии трябва да се обадя на оная русата да видя дали утре ще идва в нас, или няма да идва, 'щото тя няма да се сети сама да ми звънне. 8-)
някво шибано ми е ,странно..разбито..
вече няма връщане назад...
bloodfrozen
05-10-2010, 17:12
Чувствам се емоционално и нервно нестабилна. O:)
Neopitom3na
05-10-2010, 17:49
Боли ме главата
vagarious
05-10-2010, 18:00
Брей, брей .. пеперудките не ме напускат вече 2ри ден .. :oops: И усещам, че не е на добре .. никак даже. :? :(
Усещам, че нещо не съм в ред последните няколко дни 8-)
soul1199
05-10-2010, 18:16
Нещо корема ми ме заболя... :( Иначе си гледкам филмче и си мисля за някой неща :)
ScionOfStorm
05-10-2010, 18:17
...
Assshley
05-10-2010, 18:39
Гледам Big Brother и се наливам с фанта.Направо живот .. 8-) Тоя идиот не ми е звъннал и може да се си еб* майката . ;) Доволна съм от новите мебели в стаичката и от новата подредба на гардероба ми. :grin: Само да можех да си подредя така лесно и живота ще е да е супер.
vikitolove
05-10-2010, 18:42
ся пък ми е весело и даже не ми се спи :D :D
ох искам само да се наспя неска :)
и тва говедо или вече ще се ориентира към едната посока или няма да я бъде тая :?
у четвъртък не съм на даскало :grin:
Прецакан ден, просто. Как може хората да са ТОЛКОВА прости?
И само в моя клас ли сме се събрали стадо овци?
Ъм, мен за сватовница ли ме взимат?
Приятелят, на вече бившия ми приятел, ми се обажда от НЕГОВИЯ номер, за да говори С МЕН за СЕСТРА МИ.
Ауу, майната им.
Защо всички и всичко ме дразни?
Ето, ония три пухести същества пак се размяукаха и след малко ще ги удавя в мивката.
Не издържам вече. Ако не отида да си купя семки и не си изтегля някой филм и не остана будна до 3:00 ей ма на!
nerazbranoZLO
05-10-2010, 18:56
Чувствам се неразбран, влюбен и отритнат...
Priceless
05-10-2010, 19:01
Ще си отрежа главата, заклевам се.
nerazbranoZLO
05-10-2010, 19:12
Ще си отрежа главата, заклевам се.
Преди да си я отрежеш ела да правим взаимно харакири
Priceless
05-10-2010, 19:15
Навита съм. Ти защо? :?
SonataArctica
05-10-2010, 19:20
Всички ме игнорират и ми е много гадно.
kindergarden
05-10-2010, 19:27
живот си живеете вие :D ние грешниците се мъчим ли мъчим :( айде лека нощ 8-)
mArMaLaDkA
05-10-2010, 19:35
искам да изкрещя колко много го обичам. искам да го целувам, да го прегръщам, да го мачкам, да го стискам...! :grin: 8-)
nerazbranoZLO
05-10-2010, 19:39
Навита съм. Ти защо? :?
Любов, Живот, Мозък...
soul1199
05-10-2010, 19:58
Набивам си тука някой друг филм в главата и съм супер 8-)
Ъмм идеално :grin: :grin:
XTREMEFREERIDE
05-10-2010, 20:10
Празно ми е.
Наближава. Щом се почна с пухтенето и равносметките. Нищо, ще му е*а майката и на т'ва като на всичко друго.
Как само му се връзвам и му се дразня, и не мога да го понасям, и не искам да го гледам, и ми омръзна да слушам същата история 3528742 пъти, разказвана в равни интервали от 30 сек., и в същия момент тези гадни, гадни, гааадни сини очи да ме карат да го зяпам пак и пак. :( Пак е разпитвал за мен, за съжаление грешните хора, които са му казали едни неща ... Мда, както и да е.
Днес - тъп ден. Легнах в 5 следобяд и станах в 8, което води до извода, че пак не ми се спи, а утре пак ще ставам в 5 и 30. 8-) 7 часа утре, не ми се мисли как ще ги издържа. И всичките идиоти пак там. Гаден клас, въпреки че старият в няколко отношения беше по-зле. :?
Нямам търпение да се преместим вече. :)
DiabolicAngel
05-10-2010, 21:18
И пак същата история се повтаря и пак аз отново се правя,че не виждам.До кога ли ще продължи това?До кога ли ще се залъгвам,че съм "единствената" след като виждам,че не е така?А хората ми го казаха... :x :lol: Да плача ли,да се смея ли?...Живот! :?
Криво ми е,много ясно!
BlueFace
05-10-2010, 21:20
Nickelback - Burn It To The Ground :grin: :-({|= :smt002 :-({|=
ScionOfStorm
05-10-2010, 21:38
замислено
tanch3t093
05-10-2010, 21:44
Чувствам се леко объркана ... Нямам нищо против брат му да тръгне с това момиче, но мисълта тя да е близо да НЕГО ме вбесява... Офффф още повече, като знам, че тя беше луда по него :?
УЖАС!!! трябваше да се здрависам с индиика :smt078
Нервна. Слаба...
Защо не мога да се отърва от едно копеле, което постоянно ме тормози по телефона?
Ще взема да го изключа... и без това е голяма шитня.
Изядох семките, онези гадинки млъкнаха (да видим до кога), филма свърши, сега... ще си харесам и ще си изтегля някой друг. 8-)
Изтощена, лягам си :smt010
Събудих се :grin: Надявам се днес да е един хууубав ден :)
Едит: Бооже, колко съм се побъркала, щом пиша постове с такова съдържание по това време Оо
meriLinka
05-11-2010, 05:59
Изнервена съм.
kuklichka_bg
05-11-2010, 05:59
разсеяна
имам класно,а изобщо не ми се решават тия задаче пък и те край нямат....всичко друго ми се прави,ама не и да уча пфффф :x :x
чувствам се будна след 3 кафета
и наядена след толкова диня хях
Странно ми е като цяло едно такова никакво ...
не знам как ще се развие живота ми за напред
Priceless
05-11-2010, 06:30
Главата не ме болиии :grin: Да видим до кога. 8-) Мишката ми се връща днескаааааааааааааааааааа аааааааааа :grin: :grin: :grin: Майкоо .. не е истина колко ми липсваше това момиче.
Assshley
05-11-2010, 07:30
Оооо баси шеметната сутрин. :lol: Сега се оправям и излизам по магазини след това на даскало,къдетоооооо ще я направим мощната схемичка пак,че вчера не ни се получи ии довечера рд. :grin: Охххх не ми се мисли какво ще обличам.Сега ще вися 100 часа пак над гардероба.;//
Ще им е*а майката на всички. Бавно и методично, един по един... Не можете бееее, не можете да ме смачкате! Нито шибаните ми роднини, нито приятелите ми, нито никой. Мисля, че е време да събудя патето. :grin:
ОТВРАТИТЕЛНО.
Защо ли не съм се чувствала по-различно в последните, ммм... 10 дни?
:grin: Страхотно, особено с новата PUMA придобивка към маратонките, чорапките и анцунга - нови къси панталонки. :P :grin: :grin: :grin:
vikitolove
05-11-2010, 10:26
класното ми е в четвъртък,а аз вчера разбрах,че съм освободена :? поне,че не е по математика 8-)
и като си заговорих за математика :shock: шибано от всякъде ми се получава :? ако замина за македония ще си пропусна класното и после трябва да го правя сама,и естествено,че ще ми го направи гадно,а ако не замина нацаквам се сама(защото ми се ходи) и донякъде прецаквам и др,ама ще си направя класното с класа :? то е ясно,че ще си избера първото,ама ко да се прай :D
денят ми мина суперско,и ся трябва да чакам за реп и междувремено да уча :?
Изтощена, лягам си :smt010
vagarious
05-11-2010, 11:22
Ооф, мии .. губя надежда вече.Знаех си, простооо си знаех. :?
Иначе съм си добре.Откога не съм стояла, без абсолютно никакви ангажименти, за които да ме мързи. 8-) Ех, наслаждавам си се. :grin:
Priceless
05-11-2010, 11:23
Уф.. добре, че не отидох днеска. Сега ми е супер добре. Малко ми е скучно, ама поне няма да се занимавам с простотии цял ден. И мишката ми като се върне .. ще става шоуто на сто процента.
mArMaLaDkA
05-11-2010, 12:18
Бяха ми намалени часовете на по 20 минути, а от тва по-хубаво няма. Всъщност имаше, защото учителите не си влизаха в часовете. 8-)
Досега едни хубавици бяха в нас да се видим, да си поговорим и да се похилим дружно. 8-)
ии сега мисля да полегна малко, после ще си пиша домашните, ще си оправям косата и т.н. 8-)
nerazbranoZLO
05-11-2010, 12:21
Днес разбрах горчивата истина...
Няма надежда за любовта ми сега...
Но има много голямо бъдеще пред нас...
Има и много други жени!
Depressed me = No more existing!
BlueFace
05-11-2010, 14:13
Супер :grin: :grin: :smt002 :smt035 :-({|= :smt035
квот такова
твърдо заявих , че заминавам
сега да ми минат изпитите и си плюя на петичките 8-)
изморено ми е
самотно и скучно ...
Но пъкнамерих страхотно аниме иии имам какво да гледам :)
DaemonBoy
05-11-2010, 14:23
Гладен съм :?
Някво шибано ми е... имам и да зубря... :o
Мони ми липсва :? Сега разбирам колко много си я обичкам...
Kukumqvka
05-11-2010, 14:43
Спи ми се.. днес е кофти ден.И по история имам двойка на тъпата конторлна,както и целият клас.. ах, аз ако не остана на поправителен ще е цяло чудо.
Нищо не е като хората... взе да ми писва :x
vagarious
05-11-2010, 15:34
Ех .. :(
Sisito941
05-11-2010, 16:09
Супер..видях се със сладура ми..времето навън е прекрасно.. :grin: :grin: :-) :-) :-) :-P :-P Имам 6 по психология.. :grin: :grin: :P :P 8) :-)
Ба*ти пуберите! :shock: Ба*ти загорелите. :shock:
Ей т'ва е - мразя си класа, просто.. Пфу. :?
Сега... се чувствам като парцал. Не ме "свърта" тук... ама въобще. Искам навън! Ама ако излезна няма начин Мариан да не изникне от някъде до 15 мин.
Тъпа работа.
Ако някой се обади ще е много хубаво...
noproblembitch
05-11-2010, 16:38
Супер се чувствам. Днес ме изписаха от болница. Най-накрая без абокат.. :) Сега имам цяла седмица незаслужена почивка от училище. Видях се с приятелката си. Много и се нарадвах и тя на мен (но не достатъчно :? )
Имам само 2 проблема 8-)
1. Отсалбнал съм 4 килограма за седмицата в болница :(
2. Всичките ми приятели са втора смяна, а аз спя до късно и няма да има с кой да излизам. За щастие поне приятелката ми е 1ва смяна :)
Priceless
05-11-2010, 17:43
Изгърмяна.
kuklichka_bg
05-11-2010, 19:09
замисленаа...ровеща в хубавите спомени... :smt007 =P~
soul1199
05-11-2010, 19:18
Чувствам се странно,не мога да контролирам гнева си и днеска издивях. :-o Нещата,който имаха значение за мен преди,вече нямат..не знам,какво става с мен,но нс кой ли му пука :-o 8)
Аз ще се справя! И ще остана напълно сама и пак ще се справя. Видях ги всички колко струват. Само ако хората не се месеха в живота ни без да знаят какво вършат... Сега щях да мога да споделя на някого какво ми е. Нищо, и така ще се справя!
тъпа работа ех
имам малка надежда и все пак ....
Супер обидно ми стана как като гузно пале дотича до мен ...
УФ
vesSynkaa
05-11-2010, 19:41
супер :grin: след няма и 2 часа имам рд и ми е много яко :-({|= :---) =P~
TheDevilInMe
05-11-2010, 19:43
Нито тьжна, нито щастлива, замислила сьм се над това какво имам и какво искам, предстоящите хубави моменти :)
mArMaLaDkA
05-11-2010, 19:49
нещо ми е скучно. трябва и да пиша домашни по някое време, ама май преди това ще изпека едни бисквитки. 8-)
направо ми се реве... :smt095
soul1199
05-11-2010, 20:00
Знам,че ще стане нещо интересно :)
nerazbranoZLO
05-11-2010, 20:01
Спи ми се...
soul1199
05-11-2010, 20:02
Знам,че ще стане нещо интересно :)
LoveRetroMusic
05-11-2010, 20:05
Щастлива съм, без причина, е така. :)
You are the thunder and I'm the lightning ... :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt007 :smt007 :smt007
Офф баща ми винаги знае как да ме накара да се почувствам виновна и сега ми е супер кофти и същевременно не мога да не бъда и щастлива заради това ,че си имам най-прекрасното момче .Искам го толкова много ,че чакам по-бързо да се минават тези дни и да си го гушна.
Иха, чувствам се... в свои води ^^
03:25 е, а филма "Титаник", който си бях изтеглила и приготвила да гледам тази нощ, тъкмо свърши.
Разнежи ме, нещо... м'да, размечтах се...
Сега си пускам "Тетрадката" и се надявам да свърши някъде към 06:00 та да може след това направо... да минавам към ученето.
http://www.vbox7.com/play:6726f6bc :smt007 :-({|=
Малко ми е криво, станах в 7 за да се оправя че уж ще ходим с милото на огледи днес, и сега ми звъни че вали и айде по-късно, е да ама аз съм готова и сега ще киснааа :o
Manenkoto
05-12-2010, 07:06
Напрегната чакам понеделника със лек страх но в същото време нямам търпение да дойде утре да се видя с приятелят ми :)
moisture
05-12-2010, 07:34
тъжно ми е
XTREMEFREERIDE
05-12-2010, 07:35
Хубаво ми е, много. Някакво нежно ми е и в същото време лигаво.
И най-якото е, че ще се ходи на моренце!
Влюбена ,не мога да мисля за нищо друго . :D
soul1199
05-12-2010, 08:51
еййй начи познах,че ще стане нещо интересно. :grin: Аз и моя клас участвахме в един клип,предстахме дск-то и ще ни дават по телевизията. :grin: :grin: Беше мега якото. :razz:
producenta
05-12-2010, 08:56
еййй начи познах,че ще стане нещо интересно. :grin: Аз и моя клас участвахме в един клип,предстахме дск-то и ще ни дават по телевизията. :grin: :grin: Беше мега якото. :razz:
жена ми тв звездаааа :grin: :grin: :grin:
:-)
Kukumqvka
05-12-2010, 09:51
Тъпо,от другата седмица втора смяна..
soul1199
05-12-2010, 10:13
жена ми тв звездаааа :grin: :grin: :grin:
:-) :oops: Не се знае,как съм излязла,щото ако съм зле...... :razz: :razz: /Ся по темата:чувствам се свежа,щот се изкъпах преди малко и мисля да ям и да гледам филмче. :)
DollDaggaBuzzBuzz
05-12-2010, 10:32
Леко нервна от 2 дена, не съм яла никакво сладко 8-)
LoveRetroMusic
05-12-2010, 13:04
Толкова се радвам, че го има! :smt050
It's hard when you miss people.
But, you know, if you miss them it means you were lucky.
It means you had someone special in your life,
someone worth missing.
Липсваш ми, ангелче! :smt051
Имам толкова много поводи да съм супер щастлива, а ми е някво тегаво :? Сигурно заради факта, че днес се навършват два месеца от... оф, той сигурно дори не помни, а аз се връзвам :x
Трябва да си седна на задника и да се напъна като за края на годината, но така ме мързи и ме е налегнала една metalcore вълна... :)
Звучи тъпо и е тъпо, но едва вчера се научих да се усмихвам истински :)
soul1199
05-12-2010, 13:27
Добре съм,гледках до ся флмче и ся ще си пусна пак. :)
mArMaLaDkA
05-12-2010, 13:32
Трябва да си седна на задника и да се напъна като за края на годината, но така ме мързи
и все си намирам какво друго да правя, но не и да уча. 8-)
досега с една приятелка въртяхме бизнес. пресата и лака й срещу приготвени от мен спагети и курабийки + бонус вафлички и учебник по испански. 8-) утре ще видим дали изобщо косата ми ще се задържи права повече от половин час. :-o
и ми е неудволетворено. заради първата част на поста ми, а и заради това, че не мога да се спра на един определен човек, а постоянно като някоя пчела от цвят на цвят. :?
DqVoLsKoJeLaNiE
05-12-2010, 13:41
Горе-долу добре... :(
nerazbranoZLO
05-12-2010, 13:58
Леко нервна от 2 дена, не съм яла никакво сладко 8-)
И аз много мразя така...
Затова ходя на борсата и си купувам няколко кашона...
vikitolove
05-12-2010, 15:14
ся да си истегля едно филмче :grin: да се изкъпя и после ще гледам :grin:
сп яко беше :grin: и утре ще е супер,само дето гадното е,че 12 часа няма да седна :D еее така е като съм си го избрала,ще си го понасям :D
soul1199
05-12-2010, 15:52
Хах,добре съм,мисля след малко да ям. :)
SonataArctica
05-12-2010, 15:53
Много гадно....
XTREMEFREERIDE
05-12-2010, 17:04
Много гадно....
Уважавам профила ти, човече!
Иначе съм супер голяма късметлийка днесКА. ^^ Радвам се за което.
Много добре се чувствам от където и да го погледна. Започнах да ходя на фитнес и ми е едно такова лекичко. Няма по - хубаво от това да се чувстваш добре в кожата си.
Аа, да, бях и на ГИНЕКОЛОГ. Беше най - ужасното нещо, ама не е толкова страшно да се съблечеш, дам. :Д Ама много ме заболя от тая тъпа проба и ме изръсиха сумати пари. :lol:
Както и да е. ДОБРЕ СЪМ!
Как може да има такива хора !? казвам им,аз ще карам,аз слагам бензин в колата,само ела с мен на кръчма....те не,не ми се излиза.Бахти :-x
Дори им казвам,че ще ги черпа кот кажат само да додат с мен,е не и не.
Пуши ми се,излиза ми се,ебе ми се,телефона ми се счупи....бахти гадното,единственото което ме радва е че вали :grin:
Priceless
05-12-2010, 17:19
Ми .. добре съм. Трябва да слизам до долу да си купувам цигари, ама .. мамка му, много ме мързи ! :?
Тъпо се чувствам.
Защо се чувствам толкова отегчена след даскало? Преди не беше така...
Сега едвам издържам до третия час - искам да се свършва вече!
Утре е четвъртък. Имам три разказвателни, по които на сто процента ще ме изпитат - разкош!
Хубавото на деня му е, че... сестра ми се връща. Yes... :grin:
И, да, хубаво ми е без него. Не го чакам да се обади, не се надявам да излезем... определено е по-добре от преди.
Сега ще се помъча да си пусна глупавите субтитри и ако се получи ще бъда най-щастливото човече обитаващо тоя форум. 8-)
Мнооого се притеснявам за петъка. :( Утре ще ми мине половината ден в глупости, но нямам избор просто. От друга страна приключих с почти всичко за бала. Остана само колата да си уредя, но това е лесно. Ако няма с какво накрая наистина ще ида с очиларката и толкова, животът е гаден, няма как. Искам само да изкарам хубави резултати в петък и по - важно в понеделник и после... няма да изтрезнея до 1 юни! Дано довечера да има кой да ми прави смях тука.
valdesbg
05-12-2010, 17:59
Сега ще се помъча да си пусна глупавите субтитри и ако се получи ще бъда най-щастливото човече обитаващо тоя форум. 8-)
Забравяш че трябва да минеш през мен за да получиш тая титла, душичке :)
Иначе аз съм екстра. Вчера се катерихме до Алеко и обратно с Трола(естествено пеша). Малко се джафкахме с едникученца, обаче иначе всичко е на 6. Много готино си прекарахме, и сега имам мускулна треска от кръста надолу (:
Движа се като пингвин :Р
kindergarden
05-12-2010, 18:23
ми че ти как ходиш нормално? :D
ай ай ай днес си почивах....утре малко даскало уроци и почивка от петък сядам да уча за тъпия изпит :D
mArMaLaDkA
05-12-2010, 18:48
ох, имам да правя модулна мрежа, да се къпя, да си преведа думите от уроците в учебника... наспах се поне, ама тва не ми е утеха в сравнение с работата, която трябва да свърша. :-o утре пак ше съм супер умряла и пак ще си сложа очната линия на криво. 8-)
vikitolove
05-12-2010, 18:51
единственото което ме радва е че вали :grin:
щеше да ме радва ако валеше на обед,че направо се изпържих :D
уморена съм и ме боли главата и въпреки това се чувствам добре от всички емоции днеска :grin: 8-)
CupcakeMonster
05-12-2010, 19:02
самотна :( забравена :( отхвърлена :(
Snickers
05-12-2010, 19:11
*ревност. откъде се появи... не знам. ама много се дразня така, аз не бях ревнива! а и нямам повод за ревност!? това доказва колко съм зле:д
*а той продължава да е все толкова прекрасен:Д
*хубаво ми е
vagarious
05-12-2010, 19:19
Днес общо взето беше ужасен ден.Толкова съм изморена, че няма накъде.Мислех, малко да се разведря с една разходка с майка ми и малко по магазините, еййй оня дъжд така се плисна, че все едно не е валяло от години.Ужас.Че даже беше градушка.Завари ни насред центъра, та подгизнахме за секунди.Както и да е.Спря.И уж да си платя телефона - я тук, я там и хоп - те пък нямали интернет и увиснах .. Утре ще трябва да се разкарвам за едното нищо. :o Офф .. поне времето е чудесно вече. :grin: А така искам да направя нещо много лудо, ама айде.. няма .. :o
Neopitom3na
05-12-2010, 19:21
амии добрем.. единстеното нещо, което ме дразни сега е, че трябва да пиша някакви работи по история... а аз мразя история 8-)
загубена....
защо всичко е толкова матерялно бе мама му стара ...
защо тря някой от нас да бачкат като луди от 16 годишни и да не са виждали почивка а други всичко да им идва на тепсия , да си скъсват гъза от учене и пак да са назад ....
В много гаден свят живеем !
Направо ми иде вече да се метна от някъде чесно ..
Искам да се гръмна, а след това да се обърна и да наблюдавам как мозъкът ми се стича по стената. Тази майка ми... става все по - добра. Задушавам се между тези четири стени, не съм излизала от нас от цяла седмица, ама наистина никъде не съм ходила и тя пак ми вкарва "толкова малко остана, само чакаш някой да ти свирне и веднага си някъде, помисли си колко време прекарваш с майка си". Блах... :x :x
Ох, ужас. T_T Всеки ден е един и същ, писна ми вече. Ставане в 5 и 30, на даскало в 7 и 30, часовете всичките еднакви и гадни, и скучни, свършваме в 1, прибирам се към 2 и 20, обядвам, лягам, спя, ставам около 7, вечерям, гледам тв или се занимавам с компютъра и пак лягам. И все едно такова. Не съм учила скоро, 'щото нямам никакво желание и мотивация :( Утре ще избягам от математиката, понеже имаме класна, за която аз разбрах днес иии не ми се остава на поправителен, затова ще посетя някое по-приятно обществено място от даскалото и ще си науча за следващата седмица, обещавам. Само не и утре. Не мога така. Изобщо не ги разбирам тези задачи и госпожата не ще да ми ги обясни. :? Гаднярка. 8-) Освен това ми се пуши в момента и ми е много тъпо, не знам и аз защо. Не ми се спи, 'щото пак спах по обяд, така че в крайна сметка може и да седна да разгледам някоя по-елементарна задача по геометрия, току виж съм схванала нещо, но определено утре няма да влизам в математиката. :? Хубаво, че има и други отсъстващи, та няма да се набивам много на внимание. :) Дано не й направя впечатление на онази лошотия. :o
Иначе днес пак беше тъпо... Почти ужасно беше, ама мойто увлечение ми пообърна внимание :oops: Радва ме като флиртува, ама понякога просто ми иде да го удуша :lol: Може да бъде и ужасно същество, незаслужаващо живот. Ама по-често не ме дразни. 8-) 'Баси, чувствам се като на 13. :lol: Ама определено ми стана приятно като ме задържа така. 8-) Мда, лапешки истории. :smt050
Assshley
05-12-2010, 20:05
Колко нерви изхабих заради майка тея два дена не е истина. :x Добре,че е той да ме радва поне малко,че иначе незнам.Адската скука ми е и най-вероятно ще пуша една цигара и ще легна да гледам телевизия,защото иначе ще си умра пред тоя комютър .. ;//
Priceless
05-12-2010, 20:15
.. Тотално бях изключила за презентацията утре по биология 8-) Нищо де ... сега ще я направя. И без това умирам от тъпня на тоя комп ...
soul1199
05-12-2010, 20:17
Мисля си за първата ни среща. :) Надявам се скоро да намери време за мен,щот тия матури го побъркаха..Не мога да повярвам,че Иван отново ме покани на среща.......
vesSynkaa
05-12-2010, 20:18
оо страхотно :grin:
прекарах си много яко и получих много хубав подарък от
приятелите си :-) определено този рожден ден ще го запомня .. :-) :smt007
До моите хора: ОБИЧАМ ВИИИИИИИ! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 =P~
ShtrudeL
05-12-2010, 20:19
Шишенцето на чувствата ми прелива от гняв,като последната капчица е рев. Добре поне,че имам капаче да го затворя и да не прелее.
FromAutumToAshes
05-12-2010, 20:20
Какъв наивен идиот съм само.. да се е*а в устата ....
valdesbg
05-12-2010, 20:33
Кало ако го можеш - ти си най-щастливия мъж на земята :D
Иначе кво било? Некоя мома те отрЕзала?
Edit: http://www.youtube.com/watch?v=6oD1l7_Rzrc :-({|=
Поздравче :)
FromAutumToAshes
05-12-2010, 20:47
А бе не знам колко бих бил щастлив да ти кажа ;д Иначе за другото няма да коментирам xD
valdesbg
05-12-2010, 20:50
Погледни от забавната страна на нещата :)
Иначе - както искаш.
Аз продължавам да ровя из темите за нещо интересно.
Ся изненадата ще е ако мармаладеното момиче се появи (:
FromAutumToAshes
05-12-2010, 20:51
В случая няма такава страна ;д
Ноо отивам да пукам карти, че изтъпявам на макс, след което си лягам. Приятна и спокойна вечер на всички ^^
soul1199
05-12-2010, 21:03
Мисля да си лягам,че утре тежък ден ме чака. :(
XTREMEFREERIDE
05-12-2010, 21:13
Толкова много ми се мисли за лятото, ама не трябва да правя никакви планове, защото много добре знам, че като си направя плановете, общо взето, нищо не става така, както съм си го представяла. х.х
BlueFace
05-12-2010, 21:15
Обезпокоен ,защото може утре да прая контролна по УБУП ( Условия на безопасност при упражняване на професия 8-) ),а пък нищо не съм учил :(
valdesbg
05-12-2010, 21:25
Ех.. днес сте тихички... Няма активност из темите (:
Чувствам се супер! Някак ми е весело, чувствам, че преоткривам себе си и това, което е наистина важно....Иначе ме предаде най-добрата ми приятелка и още една, която ми беше близка, ноо честно казано мисля позитивно :) Утре ще е хубав ден :)
mArMaLaDkA
05-12-2010, 22:18
Ся изненадата ще е ако мармаладеното момиче се появи (:
е, ти не се появяваш на точното място и в точното време, когато те викам, сега по форумите ще се правим на изненадани. :-o
он: преведох си думите, изкъпах си гривата 8-) , пък баща ми в това време ми черта модулната мрежа. 8-) ии сега й рисувам някви глупости, ама дойдох за малко, че е супер уморителното да рисуваш детелинки. 8-)