View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
kuklichka_bg
05-28-2011, 12:04
Страхотно,беше една добре прекарана сутрин с мойтее,даже много добре 8-)
badsector
05-28-2011, 12:19
Събота на бачканеее ужас, най-мразя да си пропускам йогата :-x
sladkish_14
05-28-2011, 12:31
В пъъълна хармонияяя, за момента. :)
Отвратително,преди малко станах от сън (легнах си сутринта) и сънувах прекрасен сън с момичето което искам да бъда,всичко беше супер яко и истинско събуждам се аз....и във стаята бяхме само аз,лаптопа на които капака му беше обърнат към мен и иконката на Alien Ware ме гледаше и + още два-три предмета,но човека които очаквах и исках го нямаше :-x
Мразя когато сънувам нещо хубаво и после да разбера,че го няма и е било just a dream
Толкова много спане не е на добре. :?
Иначе всичко ми върви с краката нагоре...
Не знам защо е така, т.е. знам и разбирам, че не бива да е така, но тоооолкова много искам колелото да се завърти...
dead_princess
05-28-2011, 18:24
фъкккккккккккккккккккк :smt098 :smt098 :smt098 :smt098 :smt068 :smt068 :smt068 :smt119 :smt095 :smt095 :-x :-x :-x
nick1896
05-28-2011, 19:20
Йес беее ... луд съм ..... много гот :P и най-якото е, че незнам защо :D
Не трябва да ми се позволява да гледам мачове .. честно ..
TheBeliever
05-28-2011, 20:55
Океан от емоции. Повечето негативни.
Въодушевлението се превърна в несигурност и страх.
Зад спокойната усмивка се промъкват сълзи.
И вечният въпрос - "Защо?"
Изпитвам ужас от предстоящите 4 месеца. Но той не трябва да го знае.
mArMaLaDkA
05-28-2011, 21:04
http://vbox7.com/play:0c4e83e1
Ето ЗАТОВА никога не готвя с настолна готварска книга. 8-)
mrazqkindergarten
05-28-2011, 22:14
Ще се побъркам, поне да знаех за кво не ми отговаря............
DevilWish
05-29-2011, 06:50
1) не наспана
2) страх ме е за даскало и то ужасно много.
3) италиянеца пак почна да ми пише, което хич не ме интересува, искам Кевин :(
изключително зле
много много зле
тежко.. имам нужда да звъня на бившия ми?! аз сигурно не съм наред
GossipGirl89
05-29-2011, 07:17
Сънена :D
Станах преди 2 часа, а още не мога да се разсъня след тия бири снощи 8-)
Днеска се очертава жега... ще хващам тен цял ден :D
Не ми се тръгва. Искам да си остана вкъщи и тази седмица, както и да ми е минала вече сесията. Толкова по - интересни неща започнаха да ми се случват сега!
badsector
05-29-2011, 11:12
Вчера сутринта се оказа, че нямам топла вода, няма интернет, а отгоре на всичкото е събота, пък трябва да ходя на работа. После футболният ми отбор падна, волейболните национали сензационно паднаха от Германия и когато приятелката ми каза, че й е дошло, вече знаех, че Юнайтед ще паднат на финала за КЕШ. Но въпреки всичко ми беше супер весело цял ден, та дори и сега :)
kuklichka_bg
05-29-2011, 11:59
Страхотно,чак сега осъзнах какво стана снощи и не мога да повярвам още..нз дали някой ще ми повярва даже :grin:
Вече трябва да започвам да уча, а така ме мързи... :?
Страхотно,чак сега осъзнах какво стана снощи и не мога да повярвам още..нз дали някой ще ми повярва даже :grin:
и аз така..ама не снощи, а по предната вечер 8-)
беше прекрасно, не на 100% за мен, ама...
следващият път повече...дано да се получи нещо...Той е.. просто няма начин.. <3
Нямам търпение да го видяя вечее .. :-) :-)
Ужасно,като знам какво ме чака ..
VampireLover3
05-29-2011, 16:46
Ужасно. :cry:
rebeccaa
05-29-2011, 16:49
Гадно ми е нервно ми е , общо взето някво никво ми е от сутринта и цял ден ме е хванал мързела, което никак не е добре
againstyou
05-29-2011, 17:51
Май нещата не вървят много добре .. страх ме е,че просто ще ми каже "всичко свърши" и нямам си ни най-малка представа какво ще правя тогава.Без приятели,без гадже..перфектно просто.
mArMaLaDkA
05-29-2011, 18:29
Свалила съм си обеците в леглото и съм заспала с тях и като пълния олигофрен после си оправях чаршафите, чу се някакво дрънчене и успях да си спася едната обеца. Другата се води безследно изчезнала. 2 часа я търсих под леглото, около леглото, под дюшека, в калъфката на въглавницата, под бюрото, под креслото, под килима, върху килима и няма и няма, братче. Накрая, за да е картинката пълна, реших да си почистя стаята с прахосмукачка и воала - ново дрънчене. Рових се 15 минути в торбичката на прахосмукачката, намирайки най-невероятните съкровища на света, но не и шибаната си обеца. Дееба. Тая стая е прокълната, заклевам се. 2 винтчета си загубих там и не ги намерих(а те нямат много място, където да се скрият), нито в стаята си, нито в проклетата торбичка на прахосмукачката, сега и обецата. Дееба, нямаше да ми е толкова гузно, ако не ми беше подарък. ;\
LittleCrazy
05-29-2011, 18:46
излиза ми сеееееееее .. а няма с кого .. чак утре се връщат всички , нямам търпение вече .. а снощи като разбрах какво е станало от една страна ми стана хубаво а от друга ... дано не се повтори повече колкото и да искам .. чувствам се толкова свободнаа :grin:
добре съм, малко попребит.. щото съм спал точно 3 часа снощи.. и то щото нямаше ко да се прави друго.. и ся не ми се спи, ама ми е уморено.. шитец
повдига ми се от някои хора .. чак са ми противни!! :?
Всичко е по - хубаво с него .. :smt007
Имам чувството, че са минали 3 години в един час. :-o
IseeDEADbodies
05-29-2011, 19:48
Всичко е толкова Д.Р.О.Б. ....
Ти ми поддържаш надеждата :-)
producenta
05-29-2011, 19:53
объркан съм о.0
я аз продумах нещо
kuklichka_bg
05-29-2011, 20:33
Добре,беше един хубав завършек на една страхотна седмица. :)
Малко ми е тъпо,че му се вързах и този път,но сега ще види... :-D :grin:
sasheto0o
05-29-2011, 20:41
Страхотееен ден! Вечерта беше уникална и след 2 седмици отивам на екскурзия с момчето ми !!! :grin: :grin:
DiidolinaA
05-30-2011, 05:53
Много ми е мързеливо днеска, а трябва да уча за клсното по БЕЛ утре.... :D
Малко сънен,разсъбуждам се още 8-)
След малко ще излизам,ще ходя да си търся нова батерия за телефона.
Иначе сутринта ми започна по доста добър начин и една песничка ми се е набила в главата и ме кара да си мисля за едно човече... туп туп :smt007 :-)
kuklichka_bg
05-30-2011, 09:19
И аз нз как,като ми изредиха по колко неща имаме контролно утре и по сколко имаме да учим, ми стана лошо. :o
Малко съм притеснена и за довечера за работата,но се надявам да мине добре!
зле, както обикновено
всички ме дразнят супер много
нямам търпение да завърша и да почна на чисто, абсолютната 0
имам чувството обаче, че миналото ме преследва непрекъснато
blondeVIP
05-30-2011, 14:50
Просто го познавам и знам на къде отиват нещата... Ужасно гадно ми е и ще се съсипа още повече, ако стане това, което си представям... :x;((
Мене ми е кофти...
Не върви между нас,преди да тръгнем беше по хубаво,имах и настроение и всичко сега нищо не е същото ! :x :-x :?
Нещо не мога да си науча както трябва, а точно сега му е времето да положа усилия.
И ми е някак... тъжно. :-k
dead_princess
05-30-2011, 17:23
неделно ми е, някак си
http://www.youtube.com/watch?v=qcij0BYh75I&feature=share :---)
happy777
05-30-2011, 17:23
страх ме е от разни неща - главно как ме имитират; как оставам назад и си пропускам шансовете.....
в последно време съм станала много колеблива, нямам никаква енергия и лесно се разубеждавам ...не уча и по цял ден бездействам.....
и така от началото на годината...
а попринцип винаги съм била първа във всичко
NambyPamby
05-30-2011, 17:25
Мразя ги тия графики, ебати. Не всеки умее да се лигави над някакви квадратчета и линийки, и да решава задачи по тях. Цял ден, цял проклет ден си изгубих в опити да ги проумея, ама мал шанс.
Отделно пък разни заблудени девойки са решили да се опитат да вкарат в интрига напоследък скучноватата ми личност, което щеше да ме забавлява иначе, ако не беше толкова прозрачна цялата идея. :(
kuklichka_bg
05-30-2011, 18:36
Добре,харесва ми как се подреждат нещата като цяло.Сега се чудя по кое по напред да започна да уча..но пък имам цяла нощ. 8-)
XTREMEFREERIDE
05-30-2011, 18:57
туп-туп, туп-туп, туп-туп :smt007
Обичам го! Обичам го!!!
Повече от всичко, повече от всички. Повече от себе си!
Той е най-най-най-най-...
<33
GossipGirl89
05-30-2011, 20:19
jghgh, да не си изпаднала в депресия? :(
Иначе се чувствам добре. Абе... и леко объркана. Хем ми е готино като съм сама, хем като видя някоя приятелка със сериозно гадже и ми става едно такова криво и ми се приисква и аз да имам сериозен човек до себе си. :?
пфф мина поредния ден от чакането ми .. поне знам, че си заслужава! :-)
Нямам търпение вече .. :oops:
jghgh, да не си изпаднала в депресия? :(
Да, между другото. Явно да. Чета една книжка за подобни състояния и симптоматиките съвпадат. Говоря за сериозна клинична, а не за типичното "В депресия съм", когато ти е просто кофти за 1н ден. 8-)
Днес започна ужасно и свърши добре. Трябва да си намеря занимание.
В момента ми е chill със страхотна музичка и се чувствам добре.
IseeDEADbodies
05-30-2011, 21:45
Тия моменти не ми харесват... Ама все пак си я обичам де :oops:
TheNewReligion
05-30-2011, 23:17
....
Vilencety
05-31-2011, 07:43
факта че карам информатика ме кара да се чувствам злееее :(
NomNomNom
05-31-2011, 08:04
Шибани vlan-и , шибана quagga , от два дни съм забозила и чета .
Дано след 2 седмици вече имам повече избистрени неща :/
mynichka
05-31-2011, 09:14
всичко ми е като на сън, толкова искам всичко да е наред- добре ми е поне за сега, всичко е открито- няма притеснения, няма драми :)
Като пребита съм. Толкова уморена... нямам сили за нищо.
Директно лягам да спя с надеждата, че когато се събудя ще имам поне сили да науча за изходното ми утре, което в интерес на истината ми е доста важно...
DevilWish
05-31-2011, 15:16
ЗЛЕ!!!!!
mynichka
05-31-2011, 15:49
Ужасно- не мога а го опиша с думи- тъпо, убито- надяващо се на нещо, което знам, че няма как да стане. Знам, че приключва и ще се виждаме адски рядко, привързах се толкова много, а и всички около мен- ужасно много ще липсва на всички ни.... :booooomb:
DiidolinaA
05-31-2011, 15:53
доволна от днешните събития, но и адски тъжна ... :(
Издраскан и нахапан от комари 8-)
ама беше якоо ^^
SisiStrange
05-31-2011, 16:05
Издраскан
Извинявай. :oops:
againstyou
05-31-2011, 16:11
Изнервена,недоспала и садната.
Издраскан
Извинявай. :oops:
НъПъ беше приятно такова :smt008
TheBeliever
05-31-2011, 16:15
Или отново съм се филмирала, или наистина се вижда краят.
Как ми се иска да зависеше от мен.
Ssummerjam
05-31-2011, 18:04
Весело ми е едно такова, като изключим че се чудя утре да ходя ли на шибанярското състезание по БЕЛ 8-)
SilverRain
05-31-2011, 18:14
Супер
3 неща:
* продължава да ми се повръща от цялата ъъ ПОЗА, която просто ми се набива в погледа!! блах ..
* пука ли ми .. нееееееееее!!! ;)
Няма да е първи, нито последен път ..
* Искам го при мен .. <3
kuklichka_bg
05-31-2011, 18:52
Адски изморена,днес две контролни по 2часа,после на работа,сега трябва да уча за супер гадното контролно утре и на всичкото отгоре ще сме първа смяна.Отделно тия двамата ме нервят... :x :o
GossipGirl89
05-31-2011, 19:13
jghgh, пожелавам ти по-скоро да излезеш от това състояние и да се наслаждаваш максимално на идващото лято :)
Тъпо ми е. Главата ме боли малко. Излиза ми се обаче няма как да стане... тия дни съм заета. Дано поне за Събота да се организира нещо, че ще издивея иначе...
SoInsane
05-31-2011, 21:04
Как не ми се щеше утре да отсъствам от училище, но няма начин. А как ще стана и идея си нямам, сега ще си легна в 2:30 някъде, утре няма да се учудя ако съм подута.
Не искам да се заричам, но определено това лято се очертава супер яко<3, само да ми мине изпита и да ме оформят и няма смисъл да ходя последните 1-2 седмици 8)
Пък братовчедка ми как ме зарадвааа 8-) много я обичам<3
И вече искам да се подстрижа, защото не се понасям с тая гадна коса...
IseeDEADbodies
05-31-2011, 21:07
Бахахаха има мн "леки" хора на тоз свят. Искрено се забавлявам с тях ! :lol:
Иначе ще стане барачката, трябват и някои външни части, ама ще стане пушка 8) Само да дойде другата седмица... ще й стопя лагерите :lol:
Още един ден е задраскан от календара :oops: :smt007
RoSKo0o0
05-31-2011, 21:17
Много ама много те обичам, писе! Наистина всичко беше приказка, а разказвачът е имал просто други планове за нас двамата. Не знам дали някога ще видиш това, което пиша сега... няма и как да стане може би, но .... наистина съжалявам, че така се получи...това разстояние ни разкъса и двамата. Действах като глупак, правя нещата точно така, както ги правят другите. Вече съм част от другите, не мога да кажа, че съм различен, не и след всичко това :) Не знам дали имам сила да остана различен, не виждам вече смисъл. Не искам и да се боря повече. Взаимно се наранихме. Просто както ти казах, всяка приказка има своя край... и може би последната страница трябва да се затоври. ОБИЧАМ ТЕ!!!
Отвратително.
Май направих грешка... и вече съжалявам.
Липсва ми, и съм на път да направя още една и то напълно осъзната.
Как може да съм такова мекотело?
Залягам над учебника по История преди да съм посегнала към телефона.
restless
пх
хлапе
тъпо
далеч и встрани
...
//в този дух
VampireLover3
06-01-2011, 07:22
Малко притеснена. Но ми стана хубаво, че го чух. :mrgreen:
mynichka
06-01-2011, 08:35
става..
XTREMEFREERIDE
06-01-2011, 10:29
само да дойде петък
само това искам
да го видя
дам
и да си видя подаръците
//намерил ми е ПАНДА ^_______^
и да се позабавляваме по случай абитуриентските на тоя-оня
и да потичам на стадиона най-сетне
life is wonderful. <3
dimitar_ak
06-01-2011, 10:57
Броя часовете до 19:00 когато ще я видя. Чакам и с нетърпение да се изнижат дните до 10-ти за да изляза в отпуск.
DevilWish
06-01-2011, 10:59
Много много много злеееееееееееееееееееееее :@ писна ми от всичко, нямам желание за нищо, нз какво е т'ва.
GuardianAngel
06-01-2011, 12:41
Плаче ми се ... около мен всички само страдат...незаслужам никои да ми е приател и никой да ме обича....искам да изчезна и повече никой да не ме види ;[ намразете ме и ме забавете...незаслужавам никого....най вече теб..
kuklichka_bg
06-01-2011, 13:11
Адски изморена,а имам само 1час да си почина и да тръгвам... :(
Поне се радвам,че се сети за мен. :-D
ооо чудесно,въпреки скорошната раздяла с приятеля ми
TheBeliever
06-01-2011, 13:49
Малко по-добре. Поредното доказателство, че една негова усмивка е достатъчна, за да ми повдигне настроението.
Но обърквацията все още е налице. Не ми харесва това, което предстои. Но явно нямам избор.
В страхотно настроение,днес се случиха две чудесни неща-взех последната заверка в университета и успях да измъкна ключа от общежитието ^^
Нямам търпение утре пак да си я видя :smt008
DevilWish
06-01-2011, 15:00
Пффффффффффффффффф шибано шибано шибано.Искам всичко и всички да изчезнат от живота ми!!
GossipGirl89
06-01-2011, 17:01
Изморена и за пореден път с главоболие... :?
TheBeliever
06-01-2011, 17:08
И малко по малко картинката се избистря и нещата вече не изглеждат толкова черни.
Защо съзнанието ми е толкова податливо на излишни драматизации? :?
NomNomNom
06-01-2011, 17:11
Оказа се , че имам 7.5 на IELTS , за сметка на това утре съм на училище и на работа , трябва да подкарам най-накрая проклетата quagga , по някое време може да остана време и за любов ;д
NambyPamby
06-01-2011, 17:44
Изобщо не съм в кондиция тия дни, супер разсеяна съм и само се дъня.
brutaLxxbunny
06-01-2011, 17:45
Чувствам се заетаа...Crazy week :booooomb:
mrazqkindergarten
06-01-2011, 19:45
Оффф бееее ;X ;(
Гадно ми е, явно всички в живота са няк'ви подмазвачи и лицемери. Пет години на вятъра, бахти. :(
Не е като да съм абсолютно сама, ама все пак ми е малко кофти. :? Утре какво ще правя при оная пача също ми е много интересно да разбера. :?
Ох, само да мине и утре..
Как се радвам, че се чухме. :---) Ммм... направо бях забравила колко е приятно да се говори с този човек. =P~
xxKiFlAx
06-01-2011, 23:34
:cry: :cry: :cry:
SilverRain
06-02-2011, 07:26
Изобщо не съм в кондиция тия дни, супер разсеяна съм и само се дъня.
kindergarden
06-02-2011, 08:34
добреее нещата вървят добре...само в любовен план малко куцат ама нищо :D :D :D :D взех си изпита по кормуване 8) 8) :grin: :grin: 8-) :lol:
ElChrisffo
06-02-2011, 09:20
Zle
kuklichka_bg
06-02-2011, 11:56
Бивам,но може и по-добре.. :)
средно
натовариха ме за утре с шибаната презентация и трябва да си науча текста, а дори няма да я правим при нея
+той е дръпнат след 'случката' и се дразня...а ме е страх да попитам защо..пък и съм му ядосана.първо има нужда от помощ, аз пробвам да помогна и после 'оп, не си чух телефона, сори' или 'имах си работа'. ще престана да му се връзвам, да видим какво ще прави..
Един добре пекаран следобяд в общежитието с нея <3 :-)
TheBeliever
06-02-2011, 15:10
Емоционално нестабилна. И отново той ми е виновен.
А толкова малко ми трябва, за да съм добре.
Спи ми се , а се очертава мн дълга нощ
flower757
06-02-2011, 16:12
Днес ми е страшно кофти денн :cry: :-o простоо няма накъде.. като премазана съм ии ми писна вече от всичко и от всички ;хх първо едно , после другоо :@ писна ми от изполвачи , от имитатори, от всичкооо/ии ;хх
П.П.с една дума-ОТВРАТИТЕЛНО!
IseeDEADbodies
06-02-2011, 19:46
Днес направих първата баня.. открих сезона и аз :smt080
Иначе после цял ден в нас тъпня... Пак едва ли не караници с бащата. Почва много да ми дотяга вече, сигурен съм, че и на него не му е леко и го изнервям... ама той на моменти прави от мухата слон иии прекалява и ужасно много ме дразни :-x
Липсва ми... Уххх скоро.. съвсем скоро :smt007
Vilencety
06-02-2011, 19:58
ммм спинка ми сее :smt010
DevilWish
06-02-2011, 20:39
Не знам.. странно.
Горе-долу, но поне се убедих, че наистина няма смисъл да се държиш добре с хора, които нито го оценяват, нито те уважават. Загуба на време е. : ) Жалко, че подхождам с добро към хора, които явно не го заслужават, вместо към тези, към които е трябвало о.0
xBadxApple
06-02-2011, 21:25
Напоследък девойките са направо кощунствено директни :shock:
GossipGirl89
06-03-2011, 05:04
Добро утро, съфорумци :grin:
Още не съм се разсънила напълно, но възнамерявам да изгледам един епизод на "Prison Break" и то ще стане време да тръгвам :)
Имам да науча за изпит, който не знам как ще го вземе - ужасно труден е :(
Преди малко се събудих.Още малко излежаване и мързелуване...и после ще си я видя :smt007
А кога ще уча за тия изпити не знам.. 8-)
Прекалено много се извинявах, бях търпелива до безкрайност и също толкова наивна .. сега е ваш ред!! А на който не му изнася положението .. пхах да се нареди на опашката докато започне да ми пука!! ;)
Скапани правежчета сте .. лекенцааа с претенции ..
.. вече само един човек има значение за мен!!! :smt007
Harmonyy
06-03-2011, 06:42
Той вече си има другаа :( :-k :smt021 :smt021
IseeDEADbodies
06-03-2011, 06:59
Добро утро, съфорумци :grin:
Добро да е :D
Станах преди около 30 мин, изпих си кафенцето, изиграх едни карти. И за сега нямам планове за деня. Ама все някой ще ми намери занимание де... То винаги така става ;д
В общи линии за сега е това ;д
DevilWish
06-03-2011, 07:11
Събудих се рано, не можах да спя вечерта /а защо да мога, сякаш пък имам спокойствие :shock: :( /.. като станах имах мега мил смс от него.. не ми пука :С Нищо не може да ме усмихне.Сега ще пия капучино и след това веднага почвам да уча.И сигурно ще е целият ден така...
SisiStrange
06-03-2011, 07:22
Преди малко се събудих.Още малко излежаване и мързелуване...и после ще си я видя :smt007
А кога ще уча за тия изпити не знам.. 8-)
Ако мислиш, че в нас ученето ще ти се размине. :wink:
Днешния ден започна ужасно тъпо, само се нервирах на българското здравеопазване. Сега се каня да напазарувам и да сготвя. :) Дано проклетият котлон загрява малко по-бързо днес, че ми се ще да видя първата глава от учебника по Криминалистика какво ще ми каже.
bebeemalko
06-03-2011, 11:00
мн ми е тъпо и мъчно бе ;(
Като изключим факта,че навън валя 8-) денят е хубав :д В училище беше доста забавно въпреки,че стоях само до 4-тия час.Днес няма да правя нищо и без това съм супер изморена..Довечера нямам търпение да излезна за да се видя с един човек.Доставиха ми обувките (inlove) стоят страхотно обожавам ги,въпреки,че доста се изръсих :D :D .Също така си купих страхотни парцалки не е истина колко големи намаления има.Жалко..забравих да си взема лак за коса :? нищо..и утре е ден ..събота при това 8) Общо взето..настоението е на 6 :lol: не мога да се нагледам на страхотните ми обувчици..утре може да си взема сандалки.Im so happy :D :D :---) :oops:
XTREMEFREERIDE
06-03-2011, 12:31
имам мускулна треска :\
ама пък си изкарахме страхотно <3
обичам да се събуждам до него <33
определено.
и искам да го правим по-често
сега остава да се разбера с майка ми
че май ми е малко сърдита
нищо,ще й мине
уф
и имам да пиша реферат по история
и презентация по география трябва да правя
ама пък е петък
и утре сме в пианото на закъснялата абитуриентска
и си направих мега-якия мини-шопинг
и много си се кефя на дрешките за утре
петък е готин ден :3
Сестра ми най-после си е тук. <3
Петък е. ^^ Всичко е идеално.
Вечерта ще си направил една мнооого хубава разходчица. Сигурна съм, че пак ще има огромни дози смях, хубаво настроение и още куп положителни неща. <3
нещо се разболявам..пак,пък и не мога да си харесам филм...и времето е гадно... :x
GuardianAngel
06-03-2011, 13:15
Ужасно,мрачно...много ми е тъжно...на никои не му пука за мен....всичко е пустота и самота...
Vilencety
06-03-2011, 16:57
Идеалноо... петък ее :grin: най-после ще го видяяя :smt007
Малко се чувствам унижена след днес... Знам, че не бива да се спичам за такива неща, ама... Страх ме е, че пак бъркам някъде. Имам нужда да направя някоя глупост за да се почувствам жива просто.
kuklichka_bg
06-03-2011, 20:35
Супер,беше супер яката вечер и ден коктейли,сладоледи ммммм 8-)
Сега за пореден път съм изумена от него,не знам изобщо как ги мисли нещата...
:lol: За пръв път, от както се помня, разбирам какво значи да плачеш от смях. :lol:
IseeDEADbodies
06-03-2011, 20:53
Батеееее направих грешката да заспя в 8 часа и сега няма да мигна цяла нощ... Много кофти ;д
Обичам да слушам гласа й :smt007
VikitoRia
06-03-2011, 21:20
Тъжна съм Ноле падна на полуфинал :cry:
tanch3t093
06-03-2011, 21:44
Скучно ми е и ми се спи ... Изцяло днес беше гаден ден :o
kuklichka_bg
06-03-2011, 22:38
Толкова ядосана и обидена от държанието му.Искам да си легна и да спя,но има прекалено многго неща в главата ми.. :o
Толкова ядосана и обидена от държанието му.Искам да си легна и да спя,но има прекалено многго неща в главата ми.. :o
Ох, да. :( :o
IseeDEADbodies
06-03-2011, 23:48
Не мога да заспя и това е...
GossipGirl89
06-04-2011, 06:49
Добро утро :)
Пак не успях да се наспя като хората, а вчера бях скапана направо.
След малко излизам, че имам малко работа, а следобяда съм си го запазила за зоопарка :D Времето навън е чудесно и е само за разходки :)
Леле откога ги чакам тия слънчеви дниии :---) :smt006 :grin:
Преди малко станах,разсъбуждам се и....трябва да хвана да уча по физика,че сесията започва във вторник,а аз още не съм пипал ;x
А на вън е такова прекрасно време :o
DevilWish
06-04-2011, 07:38
За сега съм добре, макар че не можах да спя.Радвам се, че отиваме при баба ми. 30 градуса е, ще се пека в градината цял ден =)
IseeDEADbodies
06-04-2011, 08:26
Ходих да карам малко добре беше ;д са ше го мисля к'во да правя Оо
Чудничко. :smt023 Времето е прекрасно за разлика от вчера.
Напоследък всеки ми разваля настроението в най-неподходящия момент и ако този път някой се опита, ще го убия с голи ръце. :) :grin:
Чувствам се...
Не мога да го опиша..
Обаче определено е отрицателно ...
Днес няма да излизам
Ще гледам филми вкъщи с цел да си покача настроението
И ще ям.Мноого
IseeDEADbodies
06-04-2011, 11:59
Чувствам се...
Не мога да го опиша..
Обаче определено е отрицателно ...
Днес няма да излизам
Ще гледам филми вкъщи с цел да си покача настроението
И ще ям.Мноого
Като ми е сайдерско предпочитам да излизам вънка, да се разсейвам. Все пак различни предпочитания, всеки си има начини за преодоляване на такива състояния...
По темата - скука братче, а к'во ще правя още цял ден не ми се мисли...
Още две седмици до книжката, че изтръпвам видя ли катаджии :lol:
NambyPamby
06-04-2011, 12:14
Спала съм подобно на мече 16 часа, на всичкото отгоре през цялото време сънувах от брутални по-брутални кошмари. Имам намерение да си взема душ и да изляза, че другата седмица отново съм обречена да вися в нас и да уча.
IseeDEADbodies
06-04-2011, 15:11
Айдееееее Българи Юнаци.. Поне на волейбол ни бива ! Жалко,че трябва да бием Япония... много симптична държава и като цяло нация. :D
Giosterica
06-04-2011, 15:25
Всичко ми е толкова безразлично, че...
И пак ме забрави :-x, отказвам се вече.
kuklichka_bg
06-04-2011, 15:36
Адски ми е тъжно и умряло. :( :(
защо е такъв... Виждам,че му пука,но вече няма смисъл..:o
vampireee
06-04-2011, 16:02
Всичко ми е толкова безразлично, че...
И пак ме забрави :-x, отказвам се вече.
+1 точно същото и при мен !!! забравена се чувствам...
GossipGirl89
06-04-2011, 16:51
Топли са ми устнитеее, мръсни са ми мислитеее... :smt020
Чалгата ме тресе яко :D
Днеска беше супер. В зоо-то имаше страшно много хора и беше егати жегата, но въпреки всичко ми хареса :)
Сега трябва да измисля утре какво да правя. Имам да уча за 9-ти, обаче хич не ми се отваря... Само се чудя кво друго занимание да си намеря 8-)
btw имам си ново котенце :grin: Мъжко, черно-бяло и се казва Арес (Ари на галено) :P
iiordanova
06-04-2011, 17:35
Чувствам се странно днес.
Сякаш попих много добра информация,полезна за мен като цяло. :smt048
Знаех си. То просто беше ясно, че щом деня започна добре задължително ще завърши зле.
Не ми трябваше да го виждам. Дори не знам защо ме подмина. Хвана си приятелка и вече станахме непознати. Ок...
Тоя пък не трябваше да ми пише... и да търси вниманието ми като цяло - така става още по-зле.
Не мога да повярвам, че и двете ми вързаха тенекия. Когато са сами ми подпалват телефона, ама намерят ли си някоя дружка, с която да шават наляво-надясно и забравят за всичко. Майната им...
Чувствам се ужасно... дори физически. Някак хипер уморено, отпаднало и ми се спи при положение, че съм спала около 10 часа.
Яде ми се сладко...
Страшно пусто ми е, тъжно, хладно... Спомням си разни неща, които не трябва, имам нужда от хората, които ги няма. Той ми липсва... но постъпи повече от гадно... не трябва да се пречупвам. Просто ми трябва малко сила...
ПРЕКРАСНО СЕ ЧУВСТВАММММММ
НАНАНА
добре ми е сега се пробвам да разбера една смешка ама уви :D
Искам вече нещо да трепне в мен. Искам някой да ме заинтересува.... Явно ще си остана само с искането.
djigitoriq
06-04-2011, 19:57
чувствам се... адски влюбена!
да кажем добре.
не бе, заблуждавам се.
изнервена съм, мразя се, мразя го.
постижение е, че му изтрих номера+смси+хронологии..вси чко..това беше..писна ми да се държат с мен като парцал..
е тва е..хората са го казали
'колко и да ходиш по гъза на някой, каквото и да правиш, накрая кур за тебе и тва е.. ' :?
Не мога да разбера къде се намирам във всеки смисъл на израза.
Коленете са ми сини, цял ден съм на две вафли, самотно ми е и се чувствам като досадна мрънкаща жена, която има нужда някой да я гушне(или нещо такова...) ,за да млъкне и да спре да досажда на света със себе си.
Защото реално на никого не му дреме. : ))
IseeDEADbodies
06-04-2011, 20:38
Брат много ме забавляват някои съфорумци, голямо смеене падна днес :lol: Ай да дава Господ и друг път така :lol:
Лягам да спя, но преди това, най-хубвото нещо на света :oops:
kuklichka_bg
06-04-2011, 21:05
Тъжно ми е,предполагам,че повече няма да се видим никога...
Като употребена носна кърпичка, сдъфкана и изплюта...
TheNewReligion
06-04-2011, 21:18
В добро настроение съм, защото съм ангажирана и обнадеждена. Но косата ми не е в добър вид и ме е размързяло, а имам уроци. Правя опити да се вдъхновя и да си науча тея глупости, но намразих предмета заради глупавата учителка. Ужас...толкова я мразя и самата нея. Поне да имах желание напук да й покажа, че мога, а то и т'ва не става. Ебатииииииии..искам ваканция!
ooоооо лягам да спя
след най-якия телефонен разговор.
и се чувствам прекрасно.
не очаквах нещо такова особено след нещата които се случиха преди около месец
но... :]
чувствам се щастлива
GossipGirl89
06-04-2011, 22:04
Спи ми се вече ама мисля първо да изгледам някой филм.
Едни съседи се веселят нещо и са надули яко сръбско, чак алармите на колите се включиха 8-)
не съм сигурен.. не знам.. някво ми е мноо объркано...
а иначе съм ядосан изключително много заради тия тъпаци от играта... как ше ме баннат, да ги ева... че въвлекли и я приятел, щото си мислят, че сме мултаци...
Vilencety
06-05-2011, 05:15
Отивам в Пловдив, очертава се интересен ден :-P
mynichka
06-05-2011, 06:25
Изобщо не се наспах, но затова пък ми е весело. От снощи нямам крака, 4-5 пъти до Царевец и после 3 часа на една пейка пред къщата на Емилиян Станев, беше някакво нереално- все едно съм в някакъв друг свят- и най- вече тихо, спокойно, приятно 8-)
IseeDEADbodies
06-05-2011, 07:15
Уаааа добро утро народе. As usual кафе цигара - *доволно*.
"Телефона на абоната е изключен или извън обхват " - :-#
Излежавах се чак до сега.
Сега ще се помотая малко тук, ще си изпратя сестрата и яко залягам над учебниците, че не знам нищо, а от тези изпитвания ми зависят годишните оценки.
Как може да съм толкова разпусната?
IseeDEADbodies
06-05-2011, 10:38
Ох олекна ми ! Иначе като гледам и днес ще си скучая.
Иии да още съвсем малко... НЕ мога да чакам повече :D С всеки изминал ден, това чувство се засилва и засилва...
kuklichka_bg
06-05-2011, 11:32
Едно никакво ми е,трябва да уча и да ходя на работа,а нямам желание за абс нищо..
Като шибан антисоциал.
Имам чувството че никога нищо няма да постигна в живота си.
На всичкото отгоре не ми се поема инициатива... искам само да спя, спя, спя, а ако може изобщо да не с есъбудя.
Сериозно - защо живея, като максимум 1-2-3 пъти съм се чувствала истински щастлива?
Писна ми от шибани трудности и тъпа позитивна философия на "бореца", който трябвало да се избори. Кур. Просто искам да си тръгна и т'ва е - спрете земята, че искам да сляза.
Писна ми да се боря и някви такива. Искам щастие наготово. За всичките лайна в живота ми все трябва да го заслужавам поне малко.
Баси, и аз не знам как стигнах дотук.
IseeDEADbodies
06-05-2011, 12:02
Защо ядох толкова много череши :smt120 Тежко ми е :D Ух и ми се спииии май ще легна да подремна и без друго нямам какво да правя. :smt095
NambyPamby
06-05-2011, 12:33
Сладкишът ми има възможно най-нещастната глазура на света. :(
IseeDEADbodies
06-05-2011, 12:52
Сладкишът ми има възможно най-нещастната глазура на света. :(
Това само на мен ли ми звучи мръснишки ? :lol:
По темата - отказах се от спането... Хардстайла си дрънчи, цигарата си гори и кафенцето горчи ! Обичам ги тия следобеди *доволно*
SisiStrange
06-05-2011, 13:12
Маалко скучноват ден, но с плановете за седмицата ми се оправя настроението. :grin: Намерих си някакво списание, което досега не бях чувала и се нагледах на доста красиви снимки с макрофотография. Сега просто се чудя колко кафе точно мога да погълна преди да ми се завие свят. :P
Умирам от глад :-o
Преди два часа го изпратих да вземе нещо за ядене, а той още не се е прибрал! Вече започвам да се ядосвам...
mrazqkindergarten
06-05-2011, 15:17
Не издържав вече...
Бахти ташака , честно . Да съм на 19 години и да правя грешките от преди 5 , думи нямам . Ебахти глупака съм .
SilverRain
06-05-2011, 16:44
Чувствам се изпълнена с огромното нежелание да правя каквото и да е било. :)
kuklichka_bg
06-05-2011, 20:45
Отвратително,мисля че пак няма да мога да заспя... :(
IseeDEADbodies
06-05-2011, 20:58
Изпокриха се на най-интересната част.. язък :lol:
СМЕШКИИИИ такиваа .. :lol:
НЕ КРАДЕТЕ НИКОВЕ УЕЕЕ .. :-x
ии тука стана яко пастееет .. :razz:
п.п.
ух .. обичам го т'ва море и най вече 2ма специални за мен човека живеещи там .. :oops: :-)
Priceless
06-05-2011, 21:16
Колко е яко чувството, когато си мислиш, че имаш само една цигара, а после осъзнаеш, че имаш цели 2 :-) 8)
IseeDEADbodies
06-05-2011, 21:20
и след мен потоп ? май да.. :lol:
Това момиче просто ще го пребия от бой. Още утре - на рождения й ден! Как може да прави такова нещо? Егати безмозъчното същество.
Ако аз не мога да я вкарам в правия път, ще й намеря специалист, ама няма да я остава така. Ужас...
И тоя от два дни ник'ъв никъде го няма. Лайно.
Главата ми гръмна от решаване на задачи и ако утре се издъня на класната работа се отказвам от ученето.
Яде ми се сладко, а не разполагам с нищо.
Нещо съм нервна, бе...
лятна
твърде лятна
или пък точно лятна))
но това е от настъпващата нощ, през деня го има напрежението, да.
TheNewReligion
06-05-2011, 22:26
Искам да оценя това, което имам.
Искам да не се афектирам от посредствеността и глупостта.
Искам да се чувствам свободна.
Искам да спре да ме мързи.
Искам да открия разни нови неща.
Искам да следвам мечтата си.
Искам да науча всички тия глупости, да ме изпитат и да се свършва.
Искам да спра да параноясвам.
Искам да нямам нужда да спя. Сънят е губене на време.
Ся да спя ли...или още не...?
xxKiFlAx
06-06-2011, 01:01
за сега ми е мннннн хубаво следмалко ще напиша какк съм :D ; :P ;<3
xxKiFlAx
06-06-2011, 02:04
:razz: :razz:
тъпиия ви форум си оставааа таъп глупацииии!!!!!
изтрите ми профила ч щте ви съсипя всимки теми после идиоти!!
чаоо
kuklichka_bg
06-06-2011, 03:17
Никака,цяла нощ не съм спала :( или по-точно не можах,а като знам каквъд дълъг ден ще е просто ми става още по-зле... :(
VampireLover3
06-06-2011, 04:54
Уморена, искам една топла прегръдка, но няма. :(
Тъжна, много тъжна. Половинката ми замина в командировка за 5 дни и за първи път от 2 години оставам сама. Не знам как ще заспя довечера сама в това голямо легло. Знам че изглежда лигаво, но откакто живеем заедно не съм оставала сама ... А на всичкото отгоре днес имам изпит и в четвъртък пак :o :o :o
хлътнала като гъз
но пак виждам гората, а не дърветата
мисля си за потенциалните проблеми без дори да е стартирала никаква връзка, то не е и сигурно, че отстрещната страна е със същите чувства и те така.
pentxayc
06-06-2011, 08:37
пиян се чувствам
Priceless
06-06-2011, 08:52
Идеааално. От дълго време не се бях наспивала така 8)
IseeDEADbodies
06-06-2011, 08:56
Сутрешна загрявка, кафе и нещо да се пафка... :smt045
ох да минават по -бързо вечее .. :-#
в ръцете ти е най - добре .. :smt007
DevilWish
06-06-2011, 11:12
Зле :( много зле мина 1вия и най-труден изпит.и сегатрябвада уча, но мотвацията ми е съсипана :(
TheBeliever
06-06-2011, 11:22
Кризата премина... май.
Не знам как да се чувствам след снощи. И защо днес нищо не се случва?
Писна ми от цялата тази ситуация.
Имам толкова много неща за вършене, че се чудя от кое да започна, а същевременно с това не искам да се занимавам с нищо. :-o
Пак заваля... и това е ужасно. Трябва да излизам да търся подарък, а е повече от отвратително да обикаляш от магазин на магазин в такъв дъжд.
Сега ще си хвърля едно душче и... ще се наложи да си изправям косата. Щях да съм много щастлива ако това не ми отнемаше толкова много време.
О, да, ученето днес май ще отпадне, което никак не е добре.
Напоследък не спирам да мрънкам... Ужас!
Пък ми се искаше да гледам и един филм, който изглежда толкова интересен и в мой стил <33
Последен ден за преговор,преди изпита утре...малко скучно ;x
Поне утре ще си я видя отново,това е единствената мисъл която ме кара да си държа очите отворени все още :smt007 8-)
IseeDEADbodies
06-06-2011, 13:07
'Cause I'm T.N.T. ! I'm DYNIMATIE !!!!! :smt002 :smt002
Добре ми е ;д
утре теорията на държавния и арееееееееееее цяло лято бирички
иначе малко тъжничко...
ForzaFelipe
06-06-2011, 16:49
Бавно,но славно живота ми почна да се нарежда :)
Офф.. чувствам се ужасно, същевременно всичко ми е толкова объркано, но и толкова ясно..
Искам да си поговоря с някой, някой непознат, който ще ми даде мнение, ще ме посъветва или просто ще ме успокои.Ако на някой му се слуша може да ми пише, просто да си поговорим.. : )
IseeDEADbodies
06-06-2011, 17:55
чакам вечерят ! умирам от глад ;х
IrRePlAcEaBlE
06-06-2011, 18:16
Сравнително добре, изпълнена с енергия за живот и приключения.. но без него! Все още не мога да преживея раздялата.... :-o
kuklichka_bg
06-06-2011, 18:35
Зле,мега изморена,чак не си усещам краката..и отделно ми е много тъжно.. :(
NambyPamby
06-06-2011, 20:51
Спирам да се съобразявам.
Спирам да се държа логично.
Спирам да правя компромиси.
Спирам да проявявам търпение.
Спирам да пренебрегвам себе си.
Спирам да бъда идеална.
Вместо това ще се държа тъпо, нелогично, няма да се съобразявам и за първи път от много време ще се държа като за годините си, а не като по-възрастният в семейството. Толкова пожертвах(за което сама съм си виновна) и накрая да се държат с мен по толкова абсурден начин... аре, нЕма нужда.
VampireLover3
06-06-2011, 21:21
Зле! Искам да се изнеса, искам да бъда сама.. никой да не ме вижда, да не ме чува, да не ме търси. Писна ми някой да ме следи и да ми казва какво да правя, защото така било правилно. Писна ми от проблемите вкъщи искам да отида на край света да съм сред хора които не ме познават и най-вече да съм далеч от всички тук. Искам да бъда сама поне за малко подяволите! :(
М'да, рожденния ден мина доволно. Много подаръци, много торта, много смях... ^^
Обаче не ми остана никакво време за учене (както и се предполагаше). Успях да направя само примерния тест иии... дано поне половината въпроси утре да са от него, че иначе ще ми тресне лебед. :-s
pentxayc
06-06-2011, 22:33
нещо ми бучи отвънка и ми смущава среднощния пуф-паф и тотално не знам какво се случва
tanch3t093
06-06-2011, 23:03
Очакват ме тежки дни ...
TheNewReligion
06-06-2011, 23:05
Чисто нова и обнадеждена.
От 15 годишен съм изключил опцията чувстване..
xBadxApple
06-06-2011, 23:05
Тея дни отивам до зоологическата градина, писна ми от хора, искам да видя малко животинчета.
Тва е.
Тея дни отивам до зоологическата градина, писна ми от хора, искам да видя малко животинчета.
Тва е.Само че подмини клетката с маймуните,да не ти навяват спомени за хората..
Те пък не псуват,така че може и да минеш.. хаха
от 10 мнения вече съм убеден, че хроничния е пълен фейл.
Утре специално ще се логна сутрин, за да се насладя на творбите му.
от 10 мнения вече съм убеден, че хроничния е пълен фейл.
Утре специално ще се логна сутрин, за да се насладя на творбите му.Думата "логвам" е неуместна в изреченията ти,ти никога не се логваш поради простата причина че си нон-стоп във форума.. :razz:
IseeDEADbodies
06-07-2011, 05:43
Пфффф ужас мн грубо ме събудиха... ужасно кисел съм в момента :-x
И май ще ме занимава да го бъркаме тия бетон сега, аааааа не не... не мога да правя такива неща толкова рано сутрин.. ИСКАМ ДА СПЯ :(... :D
Стискам ти палци ... <3
bubkaa93
06-07-2011, 05:59
Имам чувството, че е събота.Болна съм и мрънкам. :(
kuklichka_bg
06-07-2011, 06:54
Абс никак.Безразлично ми е вече.. :?
MissBianka
06-07-2011, 07:28
ЩАСТЛИВА СЪЪЪЪЪЪЪМ ЩАСТЛИВАААААААААААААААААА АААААААААААААА СЪЪЪМ :grin: :grin: :grin: :grin: Не съм била така от месеци !!!! Най-накрая знам какво ще правя с живота сиииии !!! :grin: :grin: :grin:
mynichka
06-07-2011, 07:30
доволна :) след 2 часа съм на изпит и се надявам на висок резултат 8-) а вчера най- сладката 3ка 8-) От 36 човека- 35 скъсани и после на тези с повече верни отговори 3ки по милост :booooomb:
pentxayc
06-07-2011, 07:57
треперят ми ръцете, отново и трябва да пиша есе...
DevilWish
06-07-2011, 08:17
Зле, болна съм, не можах да се явя на изпит :О
Обичам лятната сесия- кисна си в нас, браузвам форумите, мисля си, че уча и съм асоциален.
Около месец- пък навън жегите.
Уморена е най-точната дума. След вчерашното киснене в университета 6 часа :shock: едва успях да стана днес, е поне имам 6 и то единствената в потока :D ... Лошото е че след 2 дни пак имам изпит, а вече тотално не ми се учи :-x
Priceless
06-07-2011, 11:16
Нямам скайп. Блах.
Майка ми ако не спре да се филмира, ще се скараме много лошо. Аз не се филмирам толкова, тя защо ?! Оф. Както и да е. Да се надявам, че не е права.
SilverRain
06-07-2011, 11:21
и аз нямам скайп ;д
чувствам се .. леко прецакана
Егати контролното. 55 въпроса - 40 минути. Нямам думи.
Тия даскали нещо на края превъртат, бе...
Лягам да спя, щото едвам си държа клепачите отворени.
IseeDEADbodies
06-07-2011, 12:22
Аз пък имам скайп 8) не че в момента имам време за това ама карай.. щи еба и бетона, и камъните, и всичкото щи еба... писнА ми ..... И така ми се спиииии, ужасно е !
descarada
06-07-2011, 13:49
И по-добре съм се чувствала,нещо ми е напрегнато,подтиснато,надя вам се да ми минава бързо :)
Щастлив...беше страхотеен следобяд с моето момиче :smt007 :smt008
DevilWish
06-07-2011, 15:48
пФф ,ужасно зле, имам температура пак :О толкова ми е отпаднало и ми се спиии :( Само Тим ме радва =)
mrazqkindergarten
06-07-2011, 16:51
Изгоряла съм, боли ме всичко, вчера ми излезе и херпес на устата.. а и си мисля как се променят хората :?
чувствам се леко гадно, защото не мога да си намеря приятелка ... :o
Priceless
06-07-2011, 18:54
Ми.. общо взето никак. Странно ми е чак.
ForzaFelipe
06-07-2011, 19:14
Cool 8) супер ден,особено след 7 часа :grin:
kuklichka_bg
06-07-2011, 19:17
Изморена,ядосана,тъжна,но накяк си прекалено изморена,че да ми пука за каквото и да е било,дори за контролното утре за което просто нз как ще науча...
IseeDEADbodies
06-07-2011, 19:27
Скучно ! Без някои хора просто не е съшото...
Влизам да се баням ! И най-вероятно ще си пусна филм и лягам..абсолютно нищо няма за правене *bored*
Ииии пак стискам палците :smt007
Sisito941
06-07-2011, 19:30
Изморена..нямам търпение да дойдат почивните дни.. :o
Отново всеки ден изпитвания или контролни,а някой ден и по 2 изпитвания или контролни.. :(
Направо не знам..
Утре по математика на класното трябва да се справя..ако мога една 4 да вържа ще е хубаво.. :)
GossipGirl89
06-07-2011, 19:37
Имам изпит в Четвъртък и нищо не знам :neutral: А като знам и преподавателя какъв е... и ми се реве :( Ако изкарам една тройчица на магия ще е добре, ама надали...
Днес бях мн сдухана и изморена,но след 2 часа с любимия ми човек всичко е супер, нищо че ми се спи вече :)
xBadxApple
06-07-2011, 22:57
Имам изпит в Четвъртък и нищо не знам :neutral: А като знам и преподавателя какъв е... и ми се реве :( Ако изкарам една тройчица на магия ще е добре, ама надали...
Абе те лошите преподаватели принципно се оказват често добри. Аз имах един супер мил и учтив, ала-бала, а на изпита - всичко живо 3ки, че и немалко скъсани...Не вярвай на тея неща и успех 8)
По темата:
http://img164.imageshack.us/img164/9676/jumpoffacliffemoticonbykz5.gif o_o
не ми се учи, не ми се прави нищо, а на всичкото отгоре съм хлътнала като гз и май ще ме отрежат 8-)
нзнз нз нз знзн нз нз
и вместо да уча се разсейвам да си мисля за него ииии... абе не е добре! 8-)
Priceless
06-08-2011, 06:57
Писна ми. Ще й дам пълен игнор на тая жена.
DevilWish
06-08-2011, 07:11
Добро утро на всички =)
Сръвнително добре.Вече оздравявам, почти не ме боли =) Сега ще пия капучино и след това почвам да уча за утрешният изпит =)
Лелеее в тази тема не съм писала от месеци 8-)
По темата:
Амиии мисля,че с всеки изминал ден започвам да се привързвам все повече и повече към него :-) Мина малко повече от месец от първите целувки и прегръдки,а аз все още не мога да възприема случващото се :) Никога не съм очаквала,че може да ме привлече с нещо (или аз него) :? Винаги съм си мислела,че сме страшно различни и че дори не можем да сме приятели,а к'во остава за нещо повече :? А сега се случва всичко това - постоянното писане,говорене,флирта - показва ми една различна част от него,която не съм и подозирала,че съществува :)
"Еххх ... Любов,любов ...",както казва една приятелка :)
Иначе като цяло съм в доста готино настроение!Единственото неприятно нещо е,че ме е налегнал огромен мързел,а имам само 7 часа за оправяне :? Направо не ми е ясно как ще ми стигнат при условие,че само прическата ми ще ми отнеме 2 часа и нещо ...
Priceless
06-08-2011, 07:53
^ Леле .. за 7 часа ново лице ще ти направят, душко.
^ 7 часа са малко време за вана,маникюр,педикюр,маски, прическа и всички други нормални процедури ;) Е,ако бързам ще ми стигнат,но тогава се губи цялото удоволствие :?
cobalt8994
06-08-2011, 08:20
и по добре съм бил !!! ;)