View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
Kukumqvka
03-20-2011, 09:29
Разболявам се, не ми харесва ..... 8-)
XTREMEFREERIDE
03-20-2011, 09:45
Като пребита, много уморена. Но все пак прекрасно. Отдавна не съм била по-добре. :smt058
DevilWish
03-20-2011, 09:46
Събудих се, изкъпах се, изсуших си косата, направих си кафе, сега като го изпия ще пиша на мойта приятелка да видим кога ще излизаме и после ще ходя да се оправям.Имам и да уча още.Добре, че вчера си подпомогнах доста ;)
Като най-големия простак на света !!! :smt108
littlebaby
03-20-2011, 10:34
Болна съм, спи ми се тъй като се карах до 4 сутринта с моя..чудя се вече да се смея ли, да плача ли 8-) и тъпото време ме депресира още повече..уфф
TheBeliever
03-20-2011, 10:45
От толкова правене на нищо се чувствам изморена :shock: Как въобще е възможно?
Трябва да се стегна малко днес, да набера лекциите, да прегледам проекта, а няма да е зле и да почистя малко. И довечера никакво ставане от леглото 8)
Paramour
03-20-2011, 11:05
изморена съм.. снощи не успях да се наспя
поне курса мина добре.
а сега,, трябва да учаааа :(
mynichka
03-20-2011, 11:10
Отивам на кафенце, някак добре- обаче като се прибера трябва да решавам толкова задачи по счетоводство- мъка, мъка :)
awesomesheepy
03-20-2011, 11:46
страшно изморено ми е,
спах,
сега трябва да пререшавам страшно много задачи,
утре имам контролно,
имам да уча едно наизуст,
после ще излизам,по-късно
няк'во тъпо е времето,
имам да уча повечко,
и ГО искам поне за ден;/ 8)
lunichkataaa
03-20-2011, 11:53
ИСКАМ ГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
kuklichka_bg
03-20-2011, 12:36
ИСКАМ ГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
vagarious
03-20-2011, 13:57
Тъпата тема за доклада стои вече 3ч. пред мен, а аз така съм зациклила, че не е истина.Мързи ме да търся материали, да сглобя и оформя вече текста,ааааабе изобщоо ... :( Искам утре...много искам утре. :(
bebzgirl
03-20-2011, 14:14
ИСКАМ ГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Vilencety
03-20-2011, 15:27
ИСКАМ ГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
__SuNshInE__
03-20-2011, 16:40
ИСКАМ ГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Колкото и да го отричам.. искам го аааадски много..
+ до преди малко спах и тая нощ явно ще будувам 8-)
ReNityYy
03-20-2011, 18:42
ИСКАМ ГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
и аз го искам и го отричам, защото не съм сигурна, че го искам и... сама не знам какво искам :D
ИСКАМ ГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
и аз го искам и го отричам, защото не съм сигурна, че го искам и... сама не знам какво искам :D
И точно заради тази несигурност момчето е напълно съсипано като мене, защото момичето, което харесвам (обичам), не е сигурно също като тебе :-o ...
Някак изморено ми е, спи ми се, но му обещах вече.
Нищо, още една нощ ако не спим, нЕма да умремЕ. :-o
Напоследък всичко е грешно.
Просто не знам как да коментирам ......
За да има дъга трябва да присъстват всички цветове, а една война е облак в ясно небе. Дори да си особа, мразиш да е сиво, дори да лееш злоба, искаш да е красиво. Изхвърли всички капаци, показатели и знаци, 'щото вместо да вървим напред вървим кат' раци. Живей без граници.
mArMaLaDkA
03-20-2011, 21:28
Все нещо се случва, по ягодите, което ми дисбалансира душевната хармония. :x
Спи ми се, нооо трябва да се къпя и да си оправям косата, и може би на прочета нещо за контролното утре и после на лекции ... Искам лятоооо
TheBeliever
03-21-2011, 06:16
Искам лятоооо
Подкрепям с две ръце!
Пропускам сутрешните занятия, ще довърша лекциите и довечера на лекции 8-) Май ме хваща пролетната умора. Като се прибави и генетичният ми мързел положението става неконтролируемо 8-)
Снощи беше... WOW!
Kukumqvka
03-21-2011, 07:32
Не ми се облича полата, ама какво да се прави. 8-)
Боли ме главата и ми е много зле днес!
Някак си се чувствам объркана...и забъркана в ебати големия филм... в който за съжаление...аз съм главната героиня и любовта ми е несподелена...
theonlyone123
03-21-2011, 12:06
Уморена от днешния ден и също така объркана :? Ех,ревността е голямо нещо ,бе ;дд 8-) :o :o :o
Vilencety
03-21-2011, 12:43
уморена... с нетърпение очаквам ПЕТЪК :grin:
DevilWish
03-21-2011, 14:33
Уморена, главата ме боли, яде ми се.Милото ще идва днеска, тука ще спинка, демек няма да се наспя за училищееееее, но пък се радвам, че ще го видя.
TheBeliever
03-21-2011, 14:37
Пропуснах лекцията по МИ. Просто днес не ми е ден... Всичко друго свърших, но за най-важните неща просто нямам мотивация.
Sladurcho
03-21-2011, 14:39
много зле
Офф на какъв се прави по дяволите?Дава ми напразна надежда после не ми обръща никакво внимание,зарибява се с НЕЯ .Не издържам..Край!много ги мразя тези номера затова ще види и моята лоша страна.Скапана,тъпа отвратителна ВЕЧЕР!!!Нямам търпение да дойде утре
Спец.за Марчела-Акъла не е к.р да ти го вкарат, тъпа п.т.о !!! :? :? :x :-x
__SuNshInE__
03-21-2011, 19:24
Странно, някакво ходи ми се някъде, искам да ида някъде за малко, просто да си почина от всичко, да помисля малко..
neronthewolf
03-21-2011, 19:58
Странно, някакво ходи ми се някъде, искам да ида някъде за малко, просто да си почина от всичко, да помисля малко..
+1, на всеки му трябва нещо такова...
SolemnityOfDeath
03-21-2011, 20:41
тази година достига висоти като тъпи ситуации и неадекватности, толко абсурдно, че става смешно О.о
Знам какво искам, но не знам как да го получа. :?
Странно чувство на благодарност...
TheNewReligion
03-21-2011, 21:11
Дали не съм умна.. Ебаси майката. Знаех си, че истината не може да е толкова леснодостъпна. Ебаси майката за трети път. Всичко е шибана суха теория. Всеки може да изкаже тея неща, ама на практика се случват само ако не са ти цел. Тоест случайно. Пък случайни неща нямало.
Ако го мисля още, може и да стигна до някъв баланс в тая шибана теория. Много хубаво не е на хубаво, не знам дали някой знае. Толкова позитивизъм и сладникавост на една шибано място...чак ми се догади. Чак ми залипсваха тъгата и гневът.
Няма никаква гаранция дали ще стане, принципът пак е проба- грешка, проба- грешка.
Оказва се, че истината е "Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно, и единстваната константа във вселената е промяната."
Зле... нервно ми е, защото няма вода бахти точно днеска ли когато съм на лекций... няма май да ходя на английски днеска...тая преподавателка ще ме извини днеска....и без това съм редовен оф оф оф ](*,) ](*,) ](*,)
DevilWish
03-22-2011, 05:38
Басиииииииии умирам. :-o толкова ми е зле, че нз :-o :o :( :shock: :?
Зле... нервно ми е, защото няма вода бахти точно днеска ли когато съм на лекций... няма май да ходя на английски днеска...тая преподавателка ще ме извини днеска....и без това съм редовен оф оф оф ](*,) ](*,) ](*,)
Писна ми вече от контролни и доклади. Това е най-натоварения семестър до сега всяка седмица имам поне по 1 нещо, а се случва и по 3... За контролното днес може да се каже, че нищо не знам.
Paramour
03-22-2011, 15:48
мислех си, че нямам нищо..
аз сега се чувствам толкова добре ^.^
уф единственото отрицателно нещо, това, което ме тревожи, ще се случи на 14ти .. :Х ..
ужс..
cigarettekisses
03-22-2011, 15:51
ужасно,отвратително..пълен провал като човек.
Нова идея за разказ.
Тея билови делириуми ми се отразяват добре творчески.
Paramour
03-22-2011, 19:04
...сама :?
TheBeliever
03-22-2011, 19:14
Добре. Изкарахме си много забавно на лекцията. Толкова забавно, че за малко да ни изгонят 8-) Трябва да прегледам казуса за утре, но май ще го оставя за минутките преди упражнението.
Той... мааааалко ме изнерви. Пак започва същата песен. Но този път няма да я бъде.
ами мисля ,че му е тъпо .. ддз
някак си ми е празно
и главата ме боли, мхм
СГОТВИХ ЕБАТИ ЯКАТА МУСАКА“
Момичетата да се засрамят и обратно в кухнята.
Не ви е срам, един мъж да готви по-добре от вас, на тези години.
Paramour
03-22-2011, 20:37
заспало ми е ..
ще си лягам, че утре.. някой трябва да става рано ;д
natalka9
03-22-2011, 20:41
Писна ми от мисли,главата ми гръмна вече...
Нормално :) ... за сега няма нищо ново . Гледам да избутам още малко за ваканцията ...
Днес е ден за усмивки, въпреки че имам едно упражнение в университета днес ще гледам да не се натоварвам излишно, стигаше ми вчера и миналата седмица...
Когато видя усмихнат човек на улицата, не мога да не се усмихна и аз. Обичам да се усмихвам :grin: :grin: :grin:
chemist9009
03-23-2011, 06:09
Супер!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: бегам към унито за една лекцийка и после ще се наслаждавам на прекрасното време!!! 8) 8) 8) :P :P :P
MaLkaTa_LaDy
03-23-2011, 06:42
Какво следва сега? Не искам да наранявам никого... Ужасно се чувствам!
tanch3t093
03-23-2011, 07:10
Хммм и по-добре съм била. Самотно ми е ):
Днес най-накрая ще се подстрижа.
Еба го, какво косище съм направил. Пък вечерта дискусия + вино (организирано от университета)
mynichka
03-23-2011, 07:18
много добрия празник на Търново вчера, доволна съм :)
В училище беше супер.А ся ми е супер здухано ..вече да става време да излизам,че откачам направо.Даже нямам домашни,а когато имаме поне пиша по цял ден и не мисля за него,а сегаа ..
Тези гости направо ще ме подлудят. :-x
Как може да правят каквото си поискат?!
Damn, почивката свърши, утре на даскало. :? Поне малко разнообразие.. Трябва и да се учи. Работа ме чака..
Paramour
03-23-2011, 13:25
една добра и една лоша новина..от училище ;д
за утре лошите са повече, т.е. повече за учене.. уууф един път да отъства човек и да му излезе през носа ;@@
awesomesheepy
03-23-2011, 15:48
вече не ми пука толкова за него,
или поне не толкова,колкото преди 2 седмици.
Мхм.
8)
Правеж.
Махнах брекетите и не мога да свикна да се гледам така.
Всички ми казват, че усмивката ми е по-красива, ама аз не мога и не мога да свикна. Чувствам се хем по-красива, хем по-грозна 8-)
начи некво отвратително се чувствам :D
tanch3t093
03-23-2011, 17:34
Мммм даа днес беше страхотен ден :grin: От колко време не бях ходила на обиколки по магазините :P На всичкото отгоре и си харесах страшнии сандали, надявам се скоро да си ги взема 8-)
DevilWish
03-23-2011, 17:56
Добре ми е, но съм уморена.Сега пълен релакс и т'ва е ;)
qgodinka
03-23-2011, 20:11
в момента,зле... разбрах,че ТОЙ ще ходи в New York ...
mArMaLaDkA
03-23-2011, 20:20
От няколко дни ме преследват всичките не-знам-си-колко-на-брой закони на Мърфи и няма спасение. Колкото повече се старая да контролирам положението, толкова по-безнадеждно става. Следователно съм в пъти по-проклета, отколкото по принцип, а в такъв случай всичко и всички ми пречат, понеже най-безцеремонно ежеминутно ми нахлуват в личното пространство с глупави реплики и действия. Имам чувството, че колкото по-зле се държиш с хората, толкова по се чувстват длъжни да ти досаждат.
kuklichka_bg
03-23-2011, 20:37
След последните 2-3 дни,най-сетне се чувствам много добре!!Колко лесно само ми оправи настроението. :-D
TheBeliever
03-23-2011, 20:46
Сякаш всичко рухва, а нямам сили да се боря. Моментно? Надявам се.
TheNewReligion
03-23-2011, 22:08
В жестоко яко настроение съм. Дано утре не се успя.
awesomesheepy
03-24-2011, 04:38
Слънчево ми е,приятно ми е.
Събудих се с усмивка.
Дано така да си е целия ден
8)
mynichka
03-24-2011, 07:38
много добре, усмихната съм ии някак чувството на самотност изчезва :)
cigarettekisses
03-24-2011, 14:47
неутрално настрение. ^^
kindergarden
03-24-2011, 16:42
утре заминавам за Пловдив до неделя дано всичко мине добре и не се изложа много
а някои хора просто прекалено много ме ядосват :-x
ма те си знаят кво правят :?
Paramour
03-24-2011, 16:46
Всички ми казват, че усмивката ми е по-красива, ама аз не мога и не мога да свикна. Чувствам се хем по-красива, хем по-грозна 8-)
на мен скоро ще ми слагат и ми е някакси опритеснено ;\ не знам как ще се възприема с брекети и как ще изглеждам ;\
ти колко време носи твоите?
чувствам се по-добре от вчера :P
на мен скоро ще ми слагат и ми е някакси опритеснено ;\ не знам как ще се възприема с брекети и как ще изглеждам ;\
3 години и половина.
Първо може би няма да искаш да се гледаш, но до два-три дена свикваш и дори забравяш за тях, както ще направят и другите де. Няма да повлияят на соц. ти живот или гаджетара, аз лично не съм страдала от липса на внимание :)
Всичко зависи от теб - как ще се чувстваш. Не се филмирай все едно ще погрознееш и ги мий редовно и старателно. По моите никога не е имало плака или мръсотия, но знам за хора, които имаха и стоеше ужасно.. Тяхна работа де..
Иначе аз си се чувствам ужасно, пълна дупка иии не знам дали ще успея се мотивирам да се стегна. А, и самочувстието мии е напра'о в коша, чувствам се грозна, а не свежа и сладка. Може би ми трябва нова прическа...
tanch3t093
03-24-2011, 21:19
Еми вече по-добре (: Искам само всичко да свърши!
Малко ми е смотано за снощи. Яд ме е, че се преебах така. Отново имам адски много за учене, поне ще се разсейвам. Утре вечер трябва да ходя най - накрая на козметичка. А сега едно кафе ме чака....
MaLkaTa_LaDy
03-25-2011, 07:44
Трябва да седна да уча по химия, трябва да седна да уча по химия...
Още по-объркано ми става в главата. Може би правилният избор е нито един от двамата...
vagarious
03-25-2011, 08:33
Аз след около месец се надявам да се похваля със същото като jghgh. Нямам търпение простоо. :grin: 8-)
Иначе как се чувствам - някак изморена, а просто няма от какво.Затрупана съм от горе до долу с помагала,но не мога и не мога да седна да чета.Просто не мога.А няма време,никакво време. :(
Желанието ми, да ми се осъществи мечтата е толкова огромно, че подтиска всичко друго,оставайки на заден план.А не трябва,но .. :(
TheBeliever
03-25-2011, 09:01
Ама сме упорити и двамата. А той просто не зацепва. Този път няма да отстъпя.
Честито, jghgh!
Помня една позната като си махна брекетите какъв кеф беше после. Бързо свикна без тях, сигурна съм, че и ти ще започнеш да се възприемаш в най-скоро време :)
А по темата.. Чувствам се много добре! За днес училището свърши, нямам търпение да си пусна някой филм, да си взема палачинките от кухнята и да забравя всичко останало 8)
Айляк :д слад малко ще излизам.. :grin:
kuklichka_bg
03-25-2011, 17:47
изморена многоо
tanch3t093
03-25-2011, 17:59
Оо много добре. Оправям се, чеслед малко излизам :P
ForzaFelipe
03-25-2011, 18:00
Голям съм зюмбюл значи ](*,) ](*,) що се чакам последния момент.....ся можеше да съм голям късметлия ама на...
Cупер як ден ..айляк от всякъде.. От кафе на кафе,мотахме се като шматки :д <3 супер весело беше.I lowe my people :smt007 my b0yy.. <3
blondeVIP
03-25-2011, 18:58
Ужасно се чуствааам... Мразя да съм в София, когато времето е такова ;(( А и имам лошото чувство, че историята ще се повтори.. дори бих казала потрети :(
sladur4etyYy
03-25-2011, 19:06
супер! оправиха ми настроението, написах(а) домашното ми за урока и след малко, без капка чувство за вина, изчезвам на дискотека 8)
Много изморена. Нямам търпение да си легна и да спя. :roll:
BaffaLsc
03-25-2011, 19:51
Много изморена. Нямам търпение да си легна и да спя. :roll:
PullMeCloser
03-25-2011, 20:07
Чувствам се прекрасно!!!Въпреки,че съм адски изморена и искам да си легна възможно най-скоро,съм в перфектно настроение. :)
TheBobqk
03-25-2011, 20:12
Скучно ми е.. искам да се лигавя с някой, да изляза да се повеселя, ама ШАНС :x Как може да е толкова скучно ?!
mynichka
03-26-2011, 05:26
Суперрррррррр :) Снощи уж нямаше да излизам- хахаха тъкмо си ям зеленчукова супа пред компа и си мисля да си пусна филм и да заспя и една мацка от стария ми клас ми звъни да се видим, че си била в Търново излязох, и после и на парти с маски и сега се забавлявам като отивам на лекция при един изчаткал- но поне после разходка на Царевец и Арбанаси :)
cigarettekisses
03-26-2011, 08:10
перфектно..много щастливааааааааа.(:
ChaoticCharm
03-26-2011, 09:46
Чувствам се добре,наистина добре.Не бих казала,че съм щастлива,но съм ок. Знам,че ще е за кратко,но въпреки всичко се радвам на момента.
Имам чувството,че последните дни живея в някакво друго измерение,някаква друга вселена,където всичко е спокойно и хубаво. Това слънчево време ми повлиява добре,сякаш в душата ми е пролет и светът е станал по-красив за седмица.
tanch3t093
03-26-2011, 11:46
Ммм супер, очаква ме запомняща се вечер! :grin:
mArMaLaDkA
03-26-2011, 16:35
Спах до късно, после гледах филм, прострях, излизах на разходка и на по кафе, а като се прибрах, прането ми още беше на простира, въпреки силния вятър. 8-) Най-хубавото е, че ми направиха комплимент, че съм отслабнала. 8) Въобще и изобщо - прекрасен ден беше и мисля, че приключих с каръшката серия.
Сега възнамерявам да си изгледам двете серии, които ме делят от третия сезон на сериала, в компанията на вкусен домашен кекс и курабийки. 8)
Яде ми се нещо сладко. Мързи ме да си направя кекс или крем. След малко ще заспя :Х Имам определени физиологични нужди за задоволяване, но и двамата галфони не заслужават божествената ми компания. Дано в това отношение седмицата се окаже ползотворна. Обещавам си най - накрая утре да го превърна в ден за разкрасяване.
vagarious
03-26-2011, 18:06
mArMaLaDkA тъкмо си отслабнала,това домашно кексче и курабийките нали знаеш къде отиват?! 8-) :-D Шегувкам се,ей. :)
Иначе аз съм си добрее,но може и по-добре хахаха. :-D
Объркана съм. :? Влизам в някакви мои си дилеми..
TheNewReligion
03-26-2011, 21:48
Щирлиц излезе на централния булевард в Берлин и, за да не се набива на очи, тръгна да го пресича пълзешком…
Щирлиц падаше от дърво. Като по чудо успя да се хване за един от клоните и остана да виси. Към края на седмицата, ръката му изтръпна и силно отече.
:razz: :razz: :razz:
Няма да пиша как се чувствам, т'ва само ще затвърди усещането ми за емоционална дезориентация.
TheBeliever
03-26-2011, 21:58
Ако не беше това ужасно главоболие щях да съм супер.
Едни неща се нареждат, след тях идват други, за чието нареждане ще трябва да се погрижа. Но това е живота. Няма безоблачно щастие.
Една толкова незначителна случайност ми направи такава ОГРОМНА услуга. Това, което не мислех, че някога ще се осмеля да направя си стана от само себе си. Мед ми капна от сърцето! Довечера повече...
tanch3t093
03-27-2011, 10:04
Хмммм супер. Снощи беше уникалнооо :P За пръв път от много време не съм мислила за проблемите си, а се забавлявах от сърце. Чувствам се перфектно!
kuklichka_bg
03-27-2011, 10:07
Добре..поне така си мисля де. 8-)
DevilWish
03-27-2011, 10:48
Пфф едно ми е тъпо, скучно, цял ден ще тъпея и той ми липсва :shock:
Как е възможно след толкова много време чак сега да прави каквото поискам и то без да го подтиквам?
DqVoLsKoJeLaNiE
03-27-2011, 12:29
Бясна.. На човек да му писне от недорасли.......
awesomesheepy
03-27-2011, 16:39
Чувствам се странно объркана. :(
Иска ми се да изкрещя толкова много неща,иска ми се да плача(още),иска ми се да забравя всичко онова,което ме тормози/депресира/садва.
Толкова трудно:/
А той е един такъв,ТРЯБВА да го забравя.А не мога.А искам.Мхм.
Трябва да уча,а не мога да се съсредооточа)
Не ми се учи)
Времето навън е ужасно)
ииии така.
Зле.Общо взето.
ПОне 2 дни даскало и ваканция(то една ваканция ще е:Д) това ме успокоява.
vagarious
03-27-2011, 16:39
тъжно. :(
Малко ме наляга тъга ,но като цяло съм добре !
Новата седмица 2 дена с намалени часове ... абе песен ! 8-)
тъжна, ядосана, в ужасно настроение .... супер просто :-o
mrazqkindergarten
03-27-2011, 19:06
ужасно .. ;ххх
BrownEyes
03-27-2011, 19:08
Изморена ии леко тъжнаа :( :(
Един човек ми липсва,и всичко ми е безразлично.Един човек,а всъщност всичко :smt007 :cry:
Чувствам се странно объркана. :(
Иска ми се да изкрещя толкова много неща,иска ми се да плача(още),иска ми се да забравя всичко онова,което ме тормози/депресира/садва.
Толкова трудно:/
А той :smt007 е един такъв,ТРЯБВА да го забравя.А не мога.А искам.Мхм.
Трябва да уча,а не мога да се съсредооточа)
Не ми се учи)
Времето навън е ужасно)
ииии така.
Зле.Общо взето.
ПОне 2 дни даскало и ваканция(то една ваканция ще е:Д) това ме успокоява.
sladur4etyYy
03-27-2011, 20:19
трябва да вземат историята на живота ми, особено от известно време насам, и да направят сериал. :o
DevilWish
03-27-2011, 20:24
Утре вместо часове преди обед имам наказание в даскало :D ,карай, демек след това ще имам само 3 часа ;) после дано да видя милото, ужасно ама ужасно ми липсва :О :oops: И ми се пуши ей ся излизав в градината /де да можеш да си пуша вътре :С /
Той май наистина вярваше, че е единственият човек в живота ми. :lol: Трябва да знае за всичко! Оххх, толкова обичам да става на моята.
TheNewReligion
03-27-2011, 21:01
Осъзнах, че съм много щастлив, силен, неадекватен, настинал, на косъм от бронхопневмонията, човек. Ебаси кефа.
ForzaFelipe
03-27-2011, 21:30
тотално изперкал,ако утре успея да се съсредоточа и за 5 минути направо ще е чудо..
unknown0inlowe
03-27-2011, 21:43
Многоо объркана и ... отново объркана . . . Уж го забравих , а сега отново ми е само той в главата и не мога да го имам - никога . .. Тъжна и объркана :-# :-# :-#
BrownEyes
03-28-2011, 07:48
Не ми стигна съня ии съм полузаспала.. чувствам се много самотна,искам някой до себе си ;s
sweetyKari
03-28-2011, 07:58
Леко тъжна(като се сетя за него..),но като цяло съм добреее! Само 2 дена ииииииии ВАКАНЦИЯЯЯ :grin: :grin: :D
vagarious
03-28-2011, 10:55
Айде ваканция от днес!И другата седмица няма да ходя пък!Бива,бива некадърни даскали,ама чак толкова зле не можеше да бъде. :x
Иначе ми е тъпо някво ... безразлично,самотно ... :(
Paramour
03-28-2011, 12:10
добре съм.. малко изморена.
объркана съм..не трябва да става така! ;х една част от мен го иска, ноо.. ;/
напрегната съм..
в същото време съм много щастлива.
притеснена съм..
ууф .. :lol: 8-)
kindergarden
03-28-2011, 12:35
супер добре си изкарахме в Пловдив
последната вечер не спахме и сега си плащам :( :D
но пък за сметка на това направих 7 стотинки 10лева на покер....но ги изгубих деъм :D :D :D
нещо ми е мн енергично...
в супер настроение съм :-P
просто в тоя момент няма човек,който да е способен да ме нерви...... :-P
DevilWish
03-28-2011, 15:27
След малко излизам с милото :-) Днеска 1 месец с милото ;))
ForzaFelipe
03-28-2011, 16:54
много тъпо...
tanch3t093
03-28-2011, 18:00
Хахахах я виж ти, каква била работата.... :D :D :D Еми само едно ще кажа - радвам се, че не отидох!
Kukumqvka
03-28-2011, 18:09
Много добре се чувствам.Хубаво ми е. 8-)
TheBobqk
03-28-2011, 19:04
Как може няква пикла да ми казва ква съм аз при положение че не ме познава? И как може да има толкова тъпи лапета, които ти се усмихват, правят се на много добрички, а в момента, в който се обърнеш почват да те плюят.. Господи, къде попаднах!! Няма такъв идиотски клас (от 28 човека с 2-3 мое да врътнеш някво лафче..). НИКАК НЕ СЪМ ДОБРЕ.. пикли.
Eclipsercho
03-28-2011, 19:17
Кофти..
RoSKo0o0
03-28-2011, 20:39
Нищо не се връщало, а? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TheNewReligion
03-28-2011, 20:47
Нещата придобиват различни размери след като бъдат изречени на глас.
BaiGanyo
03-28-2011, 20:54
Ужас, за един ден успях да ядосам над 10 човека с мойте лайна(не буквално :D )
Леко стрес.
Усещам че ще ми е трудно да си постигна целта, но се надявам да успея да я постигна.
Само като знам откъде трябва да почна...
пп. Не се обезкуражавай, М., не се, не се, не се, не се, не се, не се обезкуражавай никога!!!
mArMaLaDkA
03-28-2011, 21:52
Зверски ме боли главата и никакви хапчета не помагат. :(
mynichka
03-29-2011, 06:00
I`m happy!! 8-)
kuklichka_bg
03-29-2011, 07:12
Побърквам се вече..толкова много ми писна от това.. :(
BrownEyes
03-29-2011, 08:23
Много,много умислена.. чудя се дали все пак са останали свестни момчета ??
:smt026 супер енергично :D
I`m happy!! 8-)Много як ден :razz: :razz:
TheBeliever
03-29-2011, 10:37
Пропускам втори ден (реално трети) поред в уни-то. Яд ме е на себе си. Имам нужда от конска доза мотивация, която хубавото време отказва да ми даде. Трябва да намеря друг източник.
Или може би някой, който да ме юрка... Отворена съм към предложения.
В другия аспект - всичко е като в приказка. Сякаш съм се пренесла две години назад във времето и всичко е ново и интересно. Преоткривам себе си и него. Хубаво е.
bubkaa93
03-29-2011, 16:00
И аз,но утре съм на почивка до неделя и смятам да се забавлявам.Чувствам се добре.
DevilWish
03-29-2011, 16:27
Изкъпах се сега се лакирам и след малко ще излизаме с мойто мило 8) :-) липсва мииии :-)
RoSKo0o0
03-29-2011, 17:09
И аз,но утре съм на почивка до неделя и смятам да се забавлявам.Чувствам се добре.
OMG, много ясно, че има... аз пък се чудя дали все пак са останали свестни момИчета :-|
BrownEyes
03-29-2011, 17:33
Хах,трудно,много трудно се намират..а относно свестните момичета-естествено,че ги има,всичко е до това на какви хора ще попаднеш :wink:
mynichka
03-29-2011, 17:34
Добре, уморено- но доста усмихнат ден и надявам се приятна разходка след малко :-)
Липсва ми ...толкова много.Няма да е тук цяла ваканция по-дяволите ще се гръмна.Признах му какво чувствам към него но уви..ще ми се да ме харесваше.. така като го гледам не му пука за мен само ми дава напразни надежди,отиде си без дори да се сбогува с мен.Обърна ми гръб и просто се качи във шибаната кола...не мога..ГАДЕН,ПРОКЛЕТ И ТЪП ЖИВОТ! не издържам :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smt095 :smt087 :smt090 :smt089 :smt007
може и по добре.. :shock:
awesomesheepy
03-29-2011, 18:21
Смесено.
Смесени чувства/емоции.
Искам да му пиша,и в същото време - не искам.
И няма.
Искам той да ми пише,да се видим,и такива неща,
уф
защо го правя
защооооо
:-x
Радостна - ваканция. :---)
Утре трябва да свърша някои неща и деня ми се вижда доста неясен, ама карай. Вече не си правя абсолютно никакви планове, тъй като така и така няма да се осъществят.
tanch3t093
03-29-2011, 18:41
Най-сетне ваканция :-P :grin:
Липсва ми ...толкова много.Няма да е тук цяла ваканция по-дяволите ще се гръмна.Признах му какво чувствам към него но уви..ще ми се да ме харесваше.. така като го гледам не му пука за мен само ми дава напразни надежди,отиде си без дори да се сбогува с мен.Обърна ми гръб и просто се качи във шибаната кола...не мога..ГАДЕН,ПРОКЛЕТ И ТЪП ЖИВОТ! не издържам :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smt095 :smt087 :smt090 :smt089 :smt007
+ това му е развален компютъра и дори не мога да му пиша..сигурно няма и там на село :( :(
kindergarden
03-29-2011, 19:15
ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяя :grin: :grin: :grin: :grin:
"Знам, че нищо не знам. Знам, че всичко е толкова преебано, та чак не е за вярване, но знам, че няма какво толкова оригинално да кажа и аз по този въпрос. Нямам вдъхновение. Нямам послание."
icebulllet14
03-29-2011, 20:30
Пфууу ... ми някакво такова странно ми е. ВАканция - супер. Спане - йей. И до тука? А после? Пак ще убия 10 дни пред компютъра... :-({|= :neutral: Хем ми е готино, хем ми е гадноо, еей ... няма угодия ;ддд[/i]
awesomesheepy
03-29-2011, 20:36
Уморена.
Лягам да спя,не мога повече.
ДАно не е така цяла ваканция,че
:-o
Ама толкова обичам, когато някакви си евтини лигли ми се бъркат в живота.:-x Не си ли е леко моя работа с кого какво съм правила. Ей, аман от лицемери, двуличници и интриганти. И клюкар(к)и.
Иначе съм супер изморена, ще почакам още малко да видя дали усложнението ще ми пише, не знам и аз за какво му губя времето, след като нямам нищо специално към него.. Ядосана съм на оня другия и ми е гадно, че така се прецака всичко между нас, при условие, че всички ни казваха, че сме яка двойка и си отиваме, пък и двамата уж имахме чувства.. Оф, и всичко пак заради оная леката типка. Аман, аман.
Както и да е, както се казва ' The show must go on" ще оцелея. Утре като се наспя всичко ще е ок ^^
TheBobqk
03-29-2011, 21:27
ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяя :grin: :grin: :grin: :grin:
йеее !!
Кажи-речи денят мина добре. Утре трябва да изчистя малко из вкъщи и ако намеря желаещи да изляза. ДАНО не вали !
TheNewReligion
03-29-2011, 23:01
Настроението и мнението ми по тоя шибан въпрос се менят през 2 минути, което значи, че съм в нормалното си състояние.
Точно от ваканция имам нужда в момента.
И от нещо адски вкусно.
И от радикална вътрешна и външна промяна.
И от време с тях.
И от сън.
Само да минат и днес корпоративните финанси и седмицата ще свърши за мен. Другите дни няма да ходя в университета и ще се занимавам с така чаканите гости... А така не ми се ходи и днес в това тъпо време само ми се спи!
Paramour
03-30-2011, 10:52
супер ми е обуркано..
защо просто всички не млъкнат и не ме оставят да си живея живота!?
уф..
какъв подарък да взимам на П.? ..ууф.. ей ся си намирам компания и отивам да търся ;д
mArMaLaDkA
03-30-2011, 16:35
Абсолютно всичко ме дразни в момента.
g1rl4eto_
03-30-2011, 16:41
Абсолютно всичко ме дразни в момента.
:smt066
siyanaboyanova
03-30-2011, 17:52
Супер гадно.. заради кофти времето навън :(
Вкиснато, без настроение, слушам от 2 часа някакви ревливи песни и избушвам :C
Оф незнам понякога на моменти ме дразни съквартиранта понякога не.Много почивки ми се насъбраха баси.....
anonymous708973
03-30-2011, 18:54
Готино. Истински. Харесвана.
Приятно изненада от себе си - че се държа като зрял човек относно това.
BrownEyes
03-30-2011, 19:08
Изтощена.. ще спа като къпана,толкова много волейбол днес,че :grin: :grin:
TheNewReligion
03-30-2011, 19:12
Щастлива съм. Напазарувах си, видях се с любимите си хора, тая надежди за неделя, във ваканция съм, трябва да науча една камара уроци...
sladur4etyYy
03-30-2011, 19:53
сега се прибирам, доста съм уморена... :D
м/у другото само аз ли не мога да вляза в скайп? :-o
lunichkataaa
03-30-2011, 20:07
сега се прибирам, доста съм уморена... :D
И аз не мога от около един час, но си мислех, че нета ми е бавен и затова...
Иначе ми се спи..трябва обаче първо да се изкъпя и след това лягам.
mArMaLaDkA
03-30-2011, 20:22
на мен не ми приемаше паролата около 5-10 минути, след това успях да вляза. :-o
С една идея съм по-добре отпреди половин час. Изпекох кексчета, порадвах се на новите си придобивки от вчерашното пазаруване, побъбрих си доволно по телефона, получих си така чаканата покана, за да мога с гордо вдигната глава да се направя на супер ангажирана и да откажа 8-), уредих си транспорта за утре и пари за екскурзията. И понеже станах късно днес и навярно няма да ми се доспи, смятам да си изгледам филмите, които си бях изтеглила тия дни. 8-)
kindergarden
03-30-2011, 20:24
ех колко бързо се разделихме.... :( :lol: :lol: :lol: :lol:
много съм се разлигавила днес... :lol:
TheNewReligion
03-30-2011, 22:28
Не знам как все става така, че ме налягат тегави спомени в най-неочаквания момент. Спомням си най-гадните моменти от последните два месеца и ми се къса сърцето...опитвам се да се променя, да не ми пука, а ефектът е непрестанни караници с хората около мене. Правя глупости- купувам си нон-стоп боклуци, с цел да се глезя, да компенсирам т'ва, че съм се намразила до неузнаваемост. Обиждам хората къде нарочно, къде без да искам...Самозалъгвам се непрестанно. Ебаси кошмара. Остава ми само да се уморя от тея простотии и да спра.
TheBobqk
03-30-2011, 22:32
Супер съм :grin: . Тва беше просо уникалния ден! :grin: НО (както винаги) се замислих за некви простотий ии ся ми е малко сад.. ;д
awesomesheepy
03-30-2011, 22:33
разбрах нещо,което ми прецака цялата вечер,
Е,нека се харесват.
:(
tanch3t093
03-30-2011, 22:49
Имам нужда да го докажа на себе си. Ще успея, няма да е така вечно (: Иначе днес - ебати мързеливия ден. На това кофти време нито можеш да свършиш някаква работа, нито да излезнеш... Само за мързелуване става. И цял ден ми се спи.... Кофти ден.
Sisito941
03-31-2011, 07:11
Бавно всичко се нарежда на мястото си..
Утре съм рожденичкаа!! :grin: :grin:
Вече не ми пука за него..след 2 години почти май не чувствам вече..мина времето когато плаках,когато исках да е пред мен постоянно..
С нова прическаа!! :grin: :grin: :-P
XTREMEFREERIDE
03-31-2011, 07:31
Щастлива съм. Намери се някой, който да е толковатолковатолкова добър с мен! Направо е adorable по всички параграфи и ме кара да се усмихвам непрекъснато. Дано да продължи по-дълго, наистина се чувствам прекрасно. Радвам се на малките неща ОТНОВО. ^_^
По отношение на приятелите - още по-добре! С всички се разбирам чудесно, излизаме редовно, дори графика ми е препълнен, определено не скучая. И искам вече да дойде време, да се метнем с Д. на влака и да отидем да ги видим какво правят нашите хора. Само още няколко часа!!!
:smt006
Вчера разбрах някои неща, които не ме изненадаха, но пък за сметка на това ме разочароваха още толкова. Аз си знаех, че е така, но нали ми е дебела главата - не исках да повярвам. Но пък какво толкова - минало, хубаво е да се връщаш, лошо да се застояваш.
Само трябва да си наложа волята и да седна да поуча преди да дойде време да се чупя от нас, защото остават едно 10 дни, в които имам доста за наваксване.
TheGirlNextDoor
03-31-2011, 13:44
офффф само се ядосвам...много мразя супер несериозно хора,заради които плановете ми се прецакват :-x
TheBeliever
03-31-2011, 14:00
Една идея по-отговорна. Дано ме държи по-дълго.
Пак започнах да се вкарвам в някакви филми. Добре, че се осъзнах навреме. С повече практика и самодисциплина може и да се науча да не драматизирам толкова.
А какъв филм замислихме за 1-ви Април не е истина. :D
againstyou
03-31-2011, 14:18
Прекрасното чувство,когато видиш момчето което харесваш необвързан .. (sun)
Cybershot
03-31-2011, 14:19
Тоя фейсбук не ви се отразява добре...
Cybershot
03-31-2011, 14:33
ТАМ СЪМ !
Не, не, не, т'ва няма да се търпи още дълго ми се струва. :o
Голяма скука, а сега можеше да съм на разходка и да се радвам на хубавото време. Ама хората работа си имат, аз къде се тикам. :?
Вече и филми не ми се гледат, нищо не ми се прави.
againstyou
03-31-2011, 15:28
Има нещо вярно. :D
Cybershot
03-31-2011, 15:32
Има нещо вярно. :D
Ами намали го. Хвани си приятел, стига си го гледала тоя дали е завързан или отвързан...
Гордея се със себе си. Напоследък започвам да осъзнавам колко много поводи за това съм пропуснала. Надявам се уикенда да бъде ползотворен от към мъжко присъствие.
Махнах си главата, не мис е верва
vagarious
03-31-2011, 15:58
Ауу а колко трябва да уча .. не е истина,ама как да седна с "желание",като знам, че трябва да наизустя всичко ... :(
И ако можеше сънищата да се сбъдват ... пхаа. :?
kuklichka_bg
03-31-2011, 16:57
Адски тъпо..няма как да стане по-зле. :( :(
SolemnityOfDeath
03-31-2011, 17:06
Ще ходим ли на рожден ден на Доби?!?
НЕ ВИ ЧУВАМ!
Е НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БРАТО!
хяхяхях
--
всички момичета/жени, които познавам или съм познавал, действат по един и същи начин май в сходни ситуации. това е адски разочароващо и досадно до някаква степен. предсказуемо също...
искаме нови стереотипи на поведение, нао!
mOBSCENE
03-31-2011, 17:11
Целият ден на криво ми върви..хубаво, че излезнах да потичам.
Няма ли нещата да бъдат най-накрая такива каквито трябва? :?
DevilWish
03-31-2011, 18:02
Леле много ми се ходи да тичам.Отделно много ми се пуши, а нямам цигари, магазините са затворени :-o Да 2 напълно противоположни неща, но е нормално за мен.Иде ми да излезна и да почна да тичам, обаче преди малко се наядах :Д ще земе да ми стане зле.
А иначе тоя сън дето го сънувах..хъммм ...
g1rl4eto_
03-31-2011, 18:27
Нямам думи, за да опиша колко зле се чувствам ... :smt073
vagarious
03-31-2011, 18:33
Очарована съм от вниманието й,но все пак .. отказвам да приема! :(
И ми е няк'во тъпо...сънят ми от миналата нощ ме побърквааааааааа. :( пф..
Не мога да го опиша-вече едва виждам от всичките стичащи се сълзи .Е-меко казано ужасно :):)
vagarious
03-31-2011, 19:22
britzy :smt003
tanch3t093
03-31-2011, 20:01
Спомена от миналата година по това време. Беше уникално... Същите места, сполетяха ме същите усещания.. Оххх вече ми писна, продължавам напред и не ми пука (:
vagarious
03-31-2011, 20:01
Мина ли ти !? :)
П.П: чудя се да хапна лии,да не хапна лииииии... 8-) абе добре е..
slynchicety98
03-31-2011, 20:33
Охх, толкова съм радосна , а същевременно и толкова тъжна :o
TheNewReligion
03-31-2011, 21:07
Откачам тотално. Опитвам се да направя нещо и всичко се обърква. Майната му. Ядосвам се за глупости, дано поне успея да си изгледам филма.
Не ми се мисли утре, просто не ми се мисли. Скарат се и все аз го отнисам,все на мен ми пеят на главата, все аз съм кривата. Как не им омръзна на тея хора от скандали,бе, как? И си мислят,че пък на мен ми е всичко на 6, и щракам с пръсти и всеки път като гледам какво става наоколо ми е през шапката за останалите, да ама не... Понякога ми се иска да не бях такава, да не ми пукаше и за най-малкото, да не се ядосвах за своите глупости, още повече за чуждите, да си бях там някаква неориентирана или поне да се правех на такава, ама не става явно....
DqVoLsKoJeLaNiE
03-31-2011, 22:54
Ядосана.. А, да му се невиди и пикльото .. Ама нали си е моя пикльо, та ще си го понасям. :-) :D
awesomesheepy
04-01-2011, 07:22
тъпо направи вчера,
и аз също,
и той също,
той не е толкова виновен-но можех да му се обадя.
пффф
голямата раота,днеска!
:smt047
защо се държи такова студено вече,не разбирам!
MaLkaTa_LaDy
04-01-2011, 08:58
Пффф в момента имам чувството, че живея в някой колумбийски сериал...
Sisito941
04-01-2011, 09:02
Как да съм..все пак съм рожденичка!
Чакам да стане време да ходя да ме гримират..
И после с момичетата на барче..
Вечерта ще се видя с маликите братовчедии :grin: :grin: :grin:
Букетите са невероятни! :smt007 :smt007
Засега денят е хубав с 1 единствено изключение,но и това ще се оправи. :grin: :grin: :)
vagarious
04-01-2011, 09:48
^Честит Рожден Ден! :)
А на мен днес нещо .. не ми е ден. :o Доста късно заспах,то вече беше сутрин де, а сега как ме боли главата за съъън.Просто толкова ми е криво, че няма накъде ... :?
TheBeliever
04-01-2011, 09:50
Nice! 8-)
Sisito941
04-01-2011, 10:46
^Честит Рожден Ден! :)
Благодаря!
Paramour
04-01-2011, 12:21
добре се чувствам..
всичко се нареди така както исках ;д
остава само 2 проблема, ноо с тях ще се оправям като им дойде времето (:
vagarious
04-01-2011, 12:25
жестоката истина ме плесна в лицето много брутално!чак сега разбрах аз, чак сега .... :(
kuklichka_bg
04-01-2011, 14:06
Адски измрена,цял ден с тия двете 8-)
Сега за подарък и на рожед ден..дано да е яко, и да си струва будуването ми,защото адски много ми се спии... :o
tanch3t093
04-01-2011, 15:15
Цял ден обикаляне по магазините, ама съм малко изморена. Имам сили да излезна с приятели, ама нещо ...
DevilWish
04-01-2011, 15:30
Радвам се, че стана уикенд вече :) Ей сега след малко ще ходя да си пуша една цигарка.
Офф едно ми е ник'во.Имам толкова въпроси в главата си...
Sisito941 - честит рожден ден, желая ти всичко най-хубаво в живота ;)
Днес откривам ловният сезон на мъже. Днеска всичкото хубави мъже ми се изсипа на главата, а аз изобщо не съм предполагала, че малкият ще е такава хуйоловка. :D
vagarious
04-01-2011, 15:57
^ хуйоловка вика :razz: :razz:
аз пъккккк ... бе добре е. 8-)
g1rl4eto_
04-01-2011, 16:11
Изпълнена с надежда :)
mArMaLaDkA
04-01-2011, 16:59
Мнооого обичам такива дни. Навън е сиво и влажно, та поради тая причина мога учтиво да отказвам поканите за разходка и да си остана в нас, отделяйки часове наред внимание на находката ми от вчера - прекрасен, дебел като телефонен указател, криминален роман - без да се чувствам гузна и без да ми се разсърдят... много. На всичкото отгоре имах цял шкаф, пълен с лакомства, който най-безцеремонно започнах да унищожавам още вчера, но пък поне в момента си имам полупълна кутия шоколадови бонбони, които да ме подкрепят в стряскащите моменти от книгата. Бях забравила и какво блаженство се крие в следобедната дрямка. Изобщо, много хубаво било да си лейнтяйстваш, да не се съобразяваш с никой и дори, когато масата е отрупана с десетки празни хартийки от бонбони и поне 3 чаши за вода, никой да не те закача, просто защото... няма никой друг в апартамента. 8-)
SolemnityOfDeath
04-01-2011, 18:30
не знам къде съм и какво правя...
изморен съм от всичко и всички :) единственото хубаво е, че работа мина добре с хубави продажби и написах хубаво посвещение на една приятелка-съфорумничка, точно както си го представях.
дъ.
Малко ми е тъпо. Осъзнавам, че на главата ми висят жизненоважни неща, които продължават да са извън контрола ми. Никога не съм предполагала, че нещата могат да се обърнат така. Едновременно търся решение и се плаша от единственото такова. Толкова ми липсва времето, в което единствените ми проблеми бяха пъпчасалите ми набори...
Paramour
04-01-2011, 20:55
:grin:
страхотно се чувствам!!
:grin: :grin: :grin:
И т'ва ми било големият мъж. Как пък не... Иначе се фука наляво и надясно с коя бил спал... ми браво. Тъпак. Просто искам някоя така хубаво да го нацепи, че да види къде всъщност му е мястото.
Малкото кърлежче какво да го правя... ужас. Горкото момче... баш толкова сляпо да е и да не разбира от намек... Май в скоро време ще си поговорим гадно... :(
Утре отивам при шматирочито, с нея ще си оправя настроението... Мдам. 8-)
cookiexmonster
04-01-2011, 22:22
me wants to eat some fuckin TIRAMISU бе мама му стара : ((((
TheNewReligion
04-01-2011, 23:06
Офффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф фффффффффффффффффффффффф!
Ако се окаже, че и телефон няма, ще ми стане тъпо. Не ми се ходи в единия край на София само за да отида с някого до другия.
Утре искам да си изкарам супер, само в женска компания! Писна ми от тея момчета! Изпростях покрай тях. В т'ва няма нищо лошо, ама не мога да "изляза от образ" дълго време след т'ва.
Искам да ги купя нещата, които съм си набелязала, да си набележа и още и да си променя шибания гардероб.
Искам да стана друг човек просто, ама не става с магическа пръчица.
Sisito941
04-02-2011, 06:27
Радвам се, че стана уикенд вече :) Ей сега след малко ще ходя да си пуша една цигарка.
Офф едно ми е ник'во.Имам толкова въпроси в главата си...
Sisito941 - честит рожден ден, желая ти всичко най-хубаво в живота ;)
Благодаря ти! :-)
Охх,голям купон беше..и с приятелките ми и с малките братовчеди като бяхме вкъщии..след малко бабата и дядото идват и..
Подаръците са невероятнии :grin:
Спи ми се,ама..няма да спа сега..
BaffaLsc
04-02-2011, 07:40
Освен, че имам мускулна от 10 метра бягане съм и в лошо настроение даже.. :lol:
Стресирана. Големият колоквиум е в сряда, а аз още не съм бутвала. И ми става тъпо когато не мога да отговоря на елементарните му въпроси.
kuklichka_bg
04-02-2011, 09:06
Изморена,трябва да излизам,а ме мързи. :o
tanch3t093
04-02-2011, 09:32
Имам малко работа засега, обаче се надявам после да мине супер. За другата седмица имам доста да уча, възнамерявам да почна от сега, защото не искам да оставям всичко за накрая.
vagarious
04-02-2011, 10:01
все още шит. :(