View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
След около половин час ще стане ясно прецакана ли съм или не. Най-тъпото е, че вместо да зависи от мен зависи от тях. Сама съм си виновна като се държа като 10-годишно лапе. :x
TheNewReligion
07-03-2011, 16:41
* ' Бати смотаното време. Мразя го.
* Мързи ме адски.
* Нямам желание за нищо.
* А уж има какво да очаквам и за какво да се радвам.
* Тея глупости "направи си топъл шоколад и се наслаждавай на дъждовния следобед" ги е измислила някоя търпелива жена с адски много свободно време.
* Не мога да спра да ям, дано не ми се отрази.
* Имам чувството, че докато не си накупя всички боклуци, на които съм хвърлила око, просто няма да постигна душевна хармония.
* Добре, че времето лети.
* Имам сенки под очите.
* Дано надеждата ми за утре не увисне във въздуха, защото ще пречукам нещо.
* Добре, че излизам, за да не се побъркам.
FreeExtazy
07-03-2011, 16:47
Зле се чувствам. Както от доста време насам…
Здравей ваджайна! 8-) От кой цигански катун беше?
Ssummerjam
07-03-2011, 16:49
Нервно ми е, необяснимо защо. 8)
Шитаво.Времето не ми е виновно , обаче
RoSKo0o0
07-03-2011, 17:19
Драги ми съфорумници! Имам един въпрос. След като в последните месеци окончателно turn-ах във face (т.е. добър... човек) и помагах усилено и бях в трудните моменти на моите близки хора, които обичам (до тук добре нали?), защо аджеба вчера, когато имах нужда от помощ... и продължавам да я имам (от подкрепа) не я получавам от човек номер 1 (така да се каже) в моя живот в момента хех.... значи не стига, че нямам вина или ако имам е мини-мини-миниатурна... сега може би очакват от мен аз да търся?!!? Е, съжалявам, хора! Нали УЖ, когато обичаш човека до себе си и направиш ти гафа, трябва да преглътнеш егото си, ъм... мен да ме тъпчат повече няма да стане. Не знам дали е умишлено или не, но аз не съм пионка. Е, как да не си мислиш думата "игра" тук... Амин!
thegreenzombie
07-03-2011, 17:27
бати шитавото е :х главата ме боли; имам мускулна треска заради баскетбола, което ще рече, че краката ми едвам се движат; лепнах си ръката на печката, докато готвих и сега ме боли страшно много....... а и преди малко си ударих малкото пръстче в ъгъла на масата :хх :x
DqVoLsKoJeLaNiE
07-03-2011, 17:29
Откачам от скука. Чакам го да дойде и да излезем най-накрая и.. отперквам. Тая патка ми прецака настроението си със забраните си; това, че приятелят й е олицетворение на Цербер спрямо своето дете, не означава, че и тя трябва да се отнася така.. Защо винаги ТЯ трябва да усложнява всичко?! .. А после и квичи, като лъжа..В крайна сметка, каквото почукало, такова се обадило. :)
Някак хубаво ми е. Бях на 3 километра от града когато заваля егати силния дъжд. Обичам да се разхождам докато вали <3
Прибрах се буквално мокра до кости, но ми хареса. А докато се къпах усещах кък топлите капки се сливат с дъждовните.. <33
А сега гледам мега-якия филм по BTV.
blondeVIP
07-03-2011, 18:29
Ужасно ми е ;ss ако можех да знам какво е ставало... ако бях сигурна къде е.. ако знаех, че е с мен и ме обича ;( Не мога да приема че съм на такава възраст, а се чувствам смазана от живота... ;(
IseeDEADbodies
07-03-2011, 19:33
Много ми е кофти в момента.. да направих грешка.. ама трябваше ли пък и обстоятелствата след това да се развият така лайняно... тъпа шматка ;д
RoSKo0o0
07-03-2011, 20:40
Хайде! Лека нощ на всички! Да си ебете майките! И много поздрави на изродите дето ще се пръкнат от утробата й! Не се обиждайте (знам, че няма да се....) просто im not in the mood, get it?
В главата ми е само: "О, фак,...неотновонеотновонеот ново...!"
Хайде! Лека нощ на всички! Да си ебете майките! И много поздрави на изродите дето ще се пръкнат от утробата й! Не се обиждайте (знам, че няма да се....) просто im not in the mood, get it?
Брутално.
....
Он: А аз просто исках да споделя с някого. :-o
Отказах се вече да го правя, в интерес на истината... и без друго никой не разбира... или поне не полагат усилия, макар да смятам че ако все пак имат поне малко желание - ще се получи.
Да, няма значение.
Three Days Grace - I Hate Everything About You (http://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg) <= колкото повече я слушам, толкова повече ми харесва. Да.
Объркан и натоварен до някаква степен. Прекалено много мисли, прекалено малко воля.
kuklichka_bg
07-04-2011, 05:49
Шибано,нервя се,че аз направих всичко,а тя получи всичко.. 8-) :o тъпооооооо
SisiStrange
07-04-2011, 05:55
Толкова ми се спи. XD Снощи заспах чак около 3-4 часа. Какво да се прави... Влюбените ги гони безсъние. :-D
Sisito941
07-04-2011, 07:04
Засега съм добре,малко ми е напрегнато,защото се притеснявам да не забравим нещо тук,ама..ще видим..
Иначе багажа горе-долу е готов,има още неща за слагане,ама има време..
Дано да си изкараме хубаво с дребосъка мии :-) :-) Само двамата за няколко дни без родителите нии..кефф :P :grin:
BloodRunsCold
07-04-2011, 07:13
Добро утро (yawn)! Ами... още ми е скофтено, сега чух текста на една песен, която тя ми прати и е много як и тъжен, особено в положението, което се намирам. Абе, общо взето съм яко прецакан от любовна гледна точка. Никога не съм желал така повече човек...
BloodRunsCold
07-04-2011, 09:43
UNLOVED... and THATS THE TRUTH!
DevilWish
07-04-2011, 10:10
Тъпо.... искам в България.. не искам да съм сама, мама дано по-бързо да си дойде, гладна съм, но не искам да ям сама, ще 'закусвам' тя като си дойде.След това не знам ще излизаме ли няма ли, баси бахъра :shock: шибана ваканция, нямам настроение за нищооо
Събудих се и първото нещо, за което се сетих е да си погледна телефона, а така ми се искаше да не го бях правила. Девет пропуснати и четири съобщение... от него, разбира се. Изтощена съм... психически... от него.
Днес е последният смазан ден от смазаната сесия.
Пощръклял съм, не мога да се съсредоточа върху нищо сериозно за повече от 2 минути
Утре след изпита ще се сцепя.
Нямаше да му кажа, ако знаех как ще реагира. 8-) Голям смях беше! Обаче още ми е странно, че се случи..
TheBeliever
07-04-2011, 14:41
Раздвоена.
След час имам среща с момче, с което си играх преди години. Дали да му кажа, че всичко беше за мое забавление? Че онази история е измислена? Дали да прекратя заблудата?
Спи ми се.
tanch3t093
07-04-2011, 15:33
Адски изморена - цял ден на крак и на слънцето. За капак ще го карам така цяла седмица ...
brutaLxxbunny
07-04-2011, 15:33
Супеер,море утреее :grin:
Аз съм сууупер яката машина. Приключих годината на редовна сесия. 8) Нямам търпение да се събудя утре и да знам, че двата месеца са си само мои. А ако през тях успея да направя и последното нещо, което съм си наумила... през септември ще получавам непрестанни множествени душевни оргазми. :grin:
mArMaLaDkA
07-04-2011, 18:14
Успях да се организирам навреме и да си преборя мързела, та съм много доволна от себе си. Време (б)е(ше) да се взема в ръце и да действам по-експедитивно, че инак цяла година ще го ям.
neeDaBosS
07-04-2011, 18:25
:o :(
nepowtorima
07-04-2011, 19:35
Чудя се къде да си излея мъката.
Спрях да обичам явно, защото за сега няма как повече да ме наранят.
Един от скъпите ми роднини е на път да си отиде.
Всичко ми е адски объркано.
Нищо хубаво покрай мен, а всички - "весели се, радвай се".
Как я? На какво отгоре?
И лятото едно гадно.. ни топло, ни студено. Да не знаеш къде и кога да ходиш.. въобще .. "яко, много яко"..
Пфф, горе/долу. В момента социалният ми живот е като нагледен пример за законите на Мърфи. :D
Всъщност не знам дали това е смешно, по-скоро е трагично.
SisiStrange
07-04-2011, 19:39
Малко съм притисната от обстоятелствата и ща не ща трябва максимално бързо да си намеря работа. :( Но пък... днес Ради удари десятката. :D :-P
Шитаво и тъпо ми е.Утре ще се раздаваме в София.
kuklichka_bg
07-04-2011, 19:50
Добре,трябва да почна да пишаа темата,но ме мързи,а и имам прекалено интересна книга за четене. 8-)
Priceless
07-04-2011, 20:41
Не знам дали да го изчакам да се върне от работа, щото едвам гледам като кученце съм и искам да си легна, ама .. и шибания му телефон пак в най-удобно време реши да му падне батерията 8-) Тоя другия и той не си вдига телефона, така че ми се анулират всякакви шансове да се свържа с него. Много голям ташак.
myNameIsImmortal
07-04-2011, 20:50
някакво дискомфортно ми е.. не може да се опише много лесно..
и да търся думи, няма да мога да го опиша..
TheNewReligion
07-04-2011, 21:17
Ядосана съм, защото ми е тъпо, еднообразно, празно и шибано.
Мразя:
* някой да ми се спотайва, като стане въпрос за глупостите, които е свършил;
* да чакам;
* да питам, а да не ми отговарят;
* да ми се изчерпват идеите;
* лайняното време навън; Тоя шашав климат сами си го направихме.
Защо всички летни ваканции ми започват така? С ядове и вътрешна дисхармония? Какво, мамка му, правя грешно, че все се получава така? КАКВО?
Това е лошата част от настроението ми.
Добрата е, че съм благодарна за готините ми приятели и роднини. За надеждата и за идеята, която ми дойде току-що. И за времето, което лети.
Освен това осъзнавам, че сама съм си виновна за гадните чувства. Никой не е длъжен да ме забавлява, пък и съм адски инат, така че не знам защо се чудя.
Божеееее, чак ми стана по-добре. 8-)
пак болна :D цял ден съм с температура ама наи съм си и келеш... таа абсурт да ида на лекар докато не стане наистина зле :D
http://vbox7.com/play:46bcdb6a - песента май казва достатъчно.
kuklichka_bg
07-05-2011, 06:08
бивам.. не ми се ходи на пракнитака но...:-D
радвам се,че днес ще си платя морето и вече всичко ще е ок! :grin:
RageAgainstTheMachine
07-05-2011, 06:25
Чувствам се really stoned dudee 8)
Cool, maaan. 8)
10 без 10 сутринта е. Слънчице. Свеж въздух. Правя си едно кафенце, паля една цигара и просто всичко е върхът.
Бях права за законите на Мърфи. Изведнъж всичко се оправи и отново настроението ми е на ниво. :---)
RoSKo0o0
07-05-2011, 09:55
Аз съм над всички чалгари! 8)
Аз съм вашият цар!
DevilWish
07-05-2011, 10:02
Добре за сега, спах около 11 часа :-o сега се чувствам доволна обаче хахах :))) Вчера си купих книгата и вече е наполовина прочетена, нз какво ми става =)) Мисля днеска да я дочета и да си взема нова =) Най-добрия убиец на времето =) За работа никой не се е обадил още... :С Даже леля ми не е казала още нищо странна работа. Ще видим. Сега за събуждане си взех едно душче, пия си капучиното, днес ще става 26 градуса перфектно =) моят най-добър фр иска да излизаме, но трябва с мама да излезна малко хмм ще видим какво ще правя =) Who run the world? Girls =)
bubblef93
07-05-2011, 11:02
Прекрасно ако не броим ЖЕГАТАААААААА :shock:
SisiStrange
07-05-2011, 11:17
http://vbox7.com/play:46bcdb6a - песента май казва достатъчно.
Много хубава песничка. :)
По темата: Нямам търпение да ми звъннат и да разбера дали ще съм продавачка в книжарница или в секс шоп. :D И нещо Радослав не ми излиза от главата. :smt008
gabsit000
07-05-2011, 11:34
ами малко ми се спи...вчера бях на рд и ме събудиха в 9 ...
RoSKo0o0
07-05-2011, 12:16
UNBREAKABLE!!! :)
Не знам какво да правя..... ;?
socially lazy and confused.
аууу и заваля,вече ми много депресиращо 8-)
kuklichka_bg
07-05-2011, 15:52
прилично изморена 8-)
и възмутена,как може да ни преместят в този хотел :o
IseeDEADbodies
07-05-2011, 16:25
Ра'отата е много зле, изгорЕ ми процесора на шибаното pc иии направо ще се побъркам. Един Господ знае кога ще имам възможност да го сменя, а до тогава... майката си ебе ;/
И ми липсва супер много... :smt007
DarkTemplar
07-05-2011, 17:40
Изморен, но пък свърших заплануваното. Да имаше и някоя желаеща да окаже една хубава "ДУХовна" подкрепа и да заспя доволен и спокоен. :)
TheBobqk
07-05-2011, 17:57
Изморена, порязана ии отегчена до безкрайй.....
xBadxApple
07-05-2011, 18:00
Намокрих се като гъз :д
имам да превеждам 180 страници до понеделник, но поне ще взема кинти.
От два дни не съм спала, не съм яла.. Ревах над 5 пъти!
Като гледам и тази нощ няма да се спи, а утре е големият ден! Утре ще разбера имало ли е повод за тоя рев или съм се вкарала във филма!
DevilWish
07-05-2011, 19:16
Пф зле.
mArMaLaDkA
07-05-2011, 20:07
Толкова е хубаво да се прибереш вкъщи и да не завариш никого...
Инак уж всичко се нарежда, ама е като пясъчна кула и трябва само лек ветрец, за да се сгромоли. Изродщина пълна. Живея за мига, в който нещата ще са прекрасни и... нищо повече. И да - никакъв недостатъчно алкохол. Или здрав махмурлук на сутринта, или натурални сокове. Сега ме избива на размисли и чак сама на себе си съм досадна.
GossipGirl89
07-05-2011, 20:17
Не знам... странно 8-)
Усещам пеперудки в корема и не е на добре... А той е толкова сладък :oops:
Леко съм пийнала и съм в настроение да говоря глупости.
Не знам защо, ама абсолютно винаги правя грешката да се надявам някой да го е грижа за мен. Отново се забърках в ебати простотията... Супер гадно ми е. Не си го признавам пред приятелите ми, а е време да го призная. Те сигурно ще ми дадат някакъв добър съвет, нали? :(
Къде се бутам между шамарите!? Ама аз ли съм виновна... не мога да се спра... Все пак, когато има друг човек отсреща и когато той е по-нахакан от мен, е нормално да се поддам.... нали? Оле ужас... тема в раздел "Любов" трябва да си отворя. 8-)
RoSKo0o0
07-05-2011, 21:08
Добре, Господи! Кажи ми за кой път се оказах прав? Хайде... нали всички се ебават "винаги си прав"... ами хайде сега да кажат нещо. Просто животът е толкова лесен и прост за разбиране! А хората са толкова... предвидими!
DevilWish
07-05-2011, 21:57
Скучно ми е и май ще си лягам сега :С
Самотна. Тъжна. Слаба. Грешна. Ранима. Искаща. Ревнива. Излъгана. Празна. Непълна. Сляпа. Наивна. Невидима... Боли...
IseeDEADbodies
07-06-2011, 06:30
Доста помия ми се изля отгоре за последната седмица. За някои неща даже сам съм си виновен. Мамка му ще оправя това ! Няма да се откажа. Няма сила на света, която да ме откаже ! За мен тя е бъдещето !
Priceless
07-06-2011, 06:35
^^ Точно така, не преставай да се бориш, заслужава си.
По темата: Спи ми се. Искам да си легна, ама и искам да отида да си взема телефончето 8-)
gabsit000
07-06-2011, 07:20
сънено....комшиите ми са най-големите идиоти на тоя свят..режат стомана в 9 сутринта :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Зле, все още съм болна.Нервно ми е.
DevilWish
07-06-2011, 10:10
Тъпо, щото знам, че следва поредният отегчителен ден..
и като си говорим за показност ..
:grin: ОБИЧАМ ГИИИ :grin:
:-) :-) :-)
IseeDEADbodies .. <3 Priceless .. <3
пфф защо няма по - големи букви уе? :?
Priceless
07-06-2011, 10:18
Ивянциииии .. и аз теб, любов. ♥
IseeDEADbodies
07-06-2011, 10:23
и като си говорим за показност ..
:grin: ОБИЧАМ ГИИИ :grin:
:-) :-) :-)
IseeDEADbodies .. <3 Priceless .. <3
пфф защо няма по - големи букви уе? :?
И АЗ ТЕ ОБИЧААААМ
kuklichka_bg
07-06-2011, 13:23
Изморена :shock:
Трябва вече да почвам темата.. :? никаква идея обаче как 8-)
neeDaBosS
07-06-2011, 13:44
Самотна. Тъжна. Слаба. Грешна. Ранима. Искаща. Ревнива. Излъгана. Празна. Непълна. Сляпа. Наивна. Невидима... Боли...
Priceless
07-06-2011, 14:55
Хай ин дъ скаййй 8-)
Направо не мога да се гледам! :smt012 На нищо не приличам...
BaffaLsc
07-06-2011, 15:36
Някой да направи вол.18
malka_sladkka
07-06-2011, 17:20
Биваммм
DevilWish
07-06-2011, 17:37
Що годе... чудя се дали да ходя на дискотека тая вечер :С Не ми се ходи особено, мързи ме :С Ще видим ако Ситав не ми се обади и аз ще си мълча :D Пфф прочетох си книгата :С Искам още една ама утре =)))
SisiStrange
07-06-2011, 19:06
Великолепно. :) Днес беше много хубав ден. :grin:
А лудата ми тарантула се е лепнала на стъклото. :D Движи се толкова красиво... но се плаши от Ради нещо. :D Много я стресира с тоя чехъл.
Мъртва, сякаш...
(чак вече взех да се отвръщавам от себе си)
sladkalady
07-07-2011, 03:44
Притеснена и много нервна...Искам вече всичко да свърши и да се успокоя.Не издържам вече на това напрежение!
kuklichka_bg
07-07-2011, 05:26
След второто си кафе по-добре сякаш,но пак ме мързи да ходя.. 8-)
gabsit000
07-07-2011, 06:34
искам да закусваааааааааааам :-x :-x :-x :D :D
IseeDEADbodies
07-07-2011, 07:18
Ще ме уморят от смях... чак ми става кофти като ми ги разправят тия глупости... К'во да правиш хора сек'ви :D
Оооох още ми е сънено.. много гадно ме събудиха :( Отивам да ям мазани филийки :grin:
tanch3t093
07-07-2011, 07:23
Много добреее :-P Днес пак ще бъде забавно :grin:
DevilWish
07-07-2011, 07:30
Не съм доволна ;С Не стига, че си легнах чак в 3, ами майка ми се забравила телефона и сутринта й звънят в 9 без 5 :О :( исках да се наспя, без това нямам какво да правя цял ден. Сега съм като парцал. Сега ще си изпия капучиното и с големи усилия ще се опитам да 'яхна' колелото и да отида до библиотеката :/ Иии е време да си намеря ключа :shock:
Кисела съм нещо..Това да си стоиш вкъщи е супер скучно..айде да става утре.
DevilWish
07-07-2011, 14:42
Суууууууууууупер =) шопинг терапията е хубаво нещо =) Оправи ми се целият ден :-)
kuklichka_bg
07-07-2011, 14:44
Потресена :shock: :shock:
Не мога да си го обесня просто...чак ме е страх като почна да не стане нещо... #-o
mArMaLaDkA
07-07-2011, 14:48
Бива ли? (http://cinemascrotum.wordpress.com/2011/06/18/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D 0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%B8-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%B8/) :lol:
BaffaLsc
07-07-2011, 16:23
Чувствам се много, много влюбена, ама ми липсва..
И няма апетит, и.. :/
IseeDEADbodies
07-07-2011, 16:42
Спряха й телефона :smt022
Искам да я чуя... :smt007
А как ми липсва... :/
edit - на път съм да се разрева? лол.. :Х :Х :Х ;/
gretitooo0
07-07-2011, 18:28
влюбена ... но разтоянието ме убива .. липсва ми супер мн .. :( :( :(
SisiStrange
07-07-2011, 18:30
Искам да дойде утре. :):):)
Хмм доста добреее..
ще почакам още малкоооооо (sun) 4 дниии (mm) :smt007 ;d
В някакво педофилско настроение съм. :grin:
TheNewReligion
07-07-2011, 21:11
В добро настроение съм. Много се надявам да ме пусне и да си изкарам добре.
Намерих си нова музика. :smt026
И постоянно съм гладна.
Мислех че никога повече няма да мога да говоря по този начин с Владо. Мина цяла година без да поддържаме връзка. Усеща се онази хлад, но сякаш бавно закърпваме приятелството си.
Обичам този човек, няма да позволя да се изгубим отново.
Влади и той най-после се появи. Жалко че вече няма да прекарваме толкова време заедно. Не знам дали нещата се развиват както трябва... надявам се да няма проблеми, че и него не искам да губя.
Пък този Владко напоследък много взе да ми досажда. Чак ми е странно, че има хора които не схващат толкова очевАдни намеци.
(Абе само Владовци има покрай мен. Трима тамън) 8-)
Някак... никакво ми е. Напоследък все по-малко мисля за Него и това ми харесва. Показах някои страни от себе си, които преди се страхувах да излязат наяве, а всъщност е трябвало да ги покажа. :)
Влюбенааааааааааааа............ . :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Абе тоя защо зе да ми липсва толкова.. :-o :D :smt007
3 сутринта е спи ми се как да се чувствам :D
kuklichka_bg
07-08-2011, 05:25
Супер! Най-сетне е Петък! :-D
SisiStrange
07-08-2011, 05:52
Супер! Най-сетне е Петък! :-D
Това затвърди съмненията ми. :shock:
Толкова силно бях убедена, че сме четвъртък! :shock: :shock: :shock:
gabsit000
07-08-2011, 05:55
все още ми се спи..
Събудиха ме рано! :shock: Ужас. Легнала съм си толкова късно, че заслужавах поне 4 часа сън, а дори толкова не ми се събраха!
Снощи разбрах неща, които въобще не ми стоплиха душата. Заболя... и едновременно с това се отдръпнах повече. Може би така е по-добре.
Сега умирам от глад! :smt001
IseeDEADbodies
07-08-2011, 07:50
Блах... По търсенето на работа все още няма развитие... и почвам наистина да се отчайвам. А се събраха доста сметки.. с които не знам как ще се оправя.
Скоро трябва да почвам да уча за двете поправки ... Грр още ме е яд за тъпата Стопанска история.. :-& Добре че по Макроикономика просто трябва се назубрят :D
Поне тя ми е подкрепа :smt007 макар че сега с тоя телефон.. дано поне това отмине по-скоро..
mArMaLaDkA
07-08-2011, 09:00
ПМС "all day, all night" 8-)
DevilWish
07-08-2011, 09:28
Болна ;С бахти в понеделник съм на море, който пита :( и имам чувството ,че ми има нещо сериозно дори да не искам да го приема е време да отида на доктор :(
Ssimonka
07-08-2011, 09:40
притеснена ноо с много надежда в себе си ... :-k
Ами ок съм ако намеря нещо за ядене ще съм по добре !
Priceless
07-08-2011, 11:15
Изгорях. Ташак. Пак ще се беля.
IseeDEADbodies
07-08-2011, 11:30
Изгорях. Ташак. Пак ще се беля.
А не е 100% сигурно.. Аз бях изгорял много лошо, ама не се обелих. ;д
П.П. - Т'ва е мн тъп филм.. или поне на мен не ми хареса ? ;д
По темата - апфф боооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооринг.. . :Х мисля да гледам някои филм след малко.. даже съм набелязал един от няколко дни.. даже щях да го гледам ама същия ден се случи и инцидента с процесора иии да.. ;д ;д И така.. ако не изскочи нещо интересно за правене, май това ще да бъде.
Priceless
07-08-2011, 11:41
Коо .. филма е брутален. На мене много ми хареса. Пък и мацката е яка 8-)
XTREMEFREERIDE
07-08-2011, 11:43
Перфектно днес! :smt033 Много се радвам за него <3 защото му беше огромно напрежение. Поне това мина. До 14ти трябва да изчакаме сега и на морето ще разпускаме с пълна сила.
Пфшшш, много съм влюбена<333333.
IseeDEADbodies
07-08-2011, 11:51
Коо .. филма е брутален. На мене много ми хареса. Пък и мацката е яка 8-)
Пълна измишльотина и фантасмагория ;д ;д По просто казнао - заспах на него :lol:
гледай The Uninvited ;) I spit on your grave също беше филм който ми хвана окото... римейка, мислех да гледам и оригинала, ама се отказах нещо ;д
SummerDream
07-08-2011, 12:09
Щастливааа ^^
Хванала съм тенче 8-)
DarkTemplar
07-08-2011, 13:18
Refreshed. И след малко ще си направя една хубава разходка.
RoSKo0o0
07-08-2011, 16:11
Всички сте за нищо.
cigarettekisses
07-08-2011, 16:19
зле..
Тоя що не ми пише,ше го убия,кво му има,кво е станало,ъххх :(
DarkTemplar
07-08-2011, 16:51
От кога не бях слушала Славчо Трифоновчо не е истина :D
Дойде ми настроението направо, хахахаа.
Само да се скрие слънцето и се омитам.
Ела, Елаааа не си жена, която може да е самааа :smt002 !
rlz. :D
Славчо едно време правеше култови песни. Тва "Ад и рай", "Френската гимназия", "Няма не искам", "Ела Ела", "Студио Х", Стоп! Забрави за праивлата" си бяха (и все още са) голяма сила. :)
Доволен съм, видях се с приятели преди концертите, биричка, мезе, абе хубав живот. 8-)
^ къде забравихте:
няма да те питаам на на най наа .. искаш ли да правим на на най наа .. fav :smt007
По темата: Бивам .. замечтала съм се .. :oops:
п.п. Ходи ми се на ретро парти .. :lol:
DarkTemplar
07-08-2011, 17:25
Добре де, Комбайнеро-интелигентската и Моя си са MEGA Miss... Иначе аз му се кефя още от Дулсинея, вечен хит е. ;)
Абе лигаво ми е май-май. 8)
Задръж го така,до другата седмица на билярда те искам усмихната ! ;p
По темата: Чувствам се страхотно,днес беше един от поредните прекрасни дни,прекарани с моето момиче :smt007
Този път поне изгледахме целия филм,домашно кино ftw 8-)
EDIT: като говорим за славчо - как не споменахте Реквием за една мръсница,българи юнаци и едно ферариии :D
ShtrudeL
07-08-2011, 17:42
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8919271#8919271 Новата тема