View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
Мале, като ми свърши сесията на какво куче ще се направя.
Отсега си го мисля. :smt028
Priceless
06-08-2011, 09:44
Не мога да повярвам колко чувствителна съм станала.
Едните са ми жалки, другите - смешни .. :lol: :lol: :lol:
XTREMEFREERIDE
06-08-2011, 12:36
Притеснява ме това класно утре. :(
kuklichka_bg
06-08-2011, 13:47
Отпаднала и тъжна,не ми се ходи на работа довечера,но... :o
valdesbg
06-08-2011, 15:59
Такаааа отдават ми се две възможности... да бачкам това което мога и искам и да бачкам това, което не мога(все още) но искам :) В първия случай работното време ме устройва идеално, във втория случай парите и атмосферата са това, което ме привлича.
За момента се чудя все още кое да си избера... нооо до утре имам време. ЩЕ се срещна с бъдещите ми работодатели още по един път... и ще видим кое ще натежи :)
Който го е гнус въобще да не чете...
Днес не ми беше нервно или много напрегнато, просто малко по-странно, отколкото по принцип. После разбрах доста подготвена, че ми е дошло. Много ми е странно защо в момента на съзирането на кръвта вече се превръщам в раздразнително, непоносимо по характер, напрегнато копеле? Много е странно.
Всичко зависи от момента, в който видя "резултата" от "идването" - когато видя/забележа/усетя, че вече ми е дошло и почват и болките, и лошото настроение. Много е странно!
Да, аз днес цял ден не се чувствах в кондиция, ама чак толкова зле станах едва преди малко. Напрегната съм и раздразнителна, току-що ядосах баща ми, защото се държах като ГЗ, развиках му се и сега всичко е наред де. Ужасен дискомфорт бтв. А довечера съм на диско. Пфууу, ще видим 8-)
Пффф знаех си,че няма да ми стигне времето :-x Все още не съм си изправила косата,а какво остава за прическата :? Като за капак и една приятелка ми се разсърди,защото искаше да отскочим до Румъния за по едно кафе,а аз нямах ник'во време ... :?
И гостите от Гърция пристигнаха вчера,а аз все още не съм минала да ги видя,а знам,че малкия е питал през цялото време за мен ...
Направо0о ник'ва организация тия дни :? Ще полудея просто!!!Само онова диване да не ме ядоса нещо,защото не искам да си изкарам всичко на него ...
Оффф да идва 24-25 и да заминавам за Русе,че поне да си почина няколко дена от всичко и всички :)
Доста съм объркана. Изпитвам прекалено много неща едновременно. Облекчение, срам, ядосвам се на себе си, съжалявам, че надали в живота си някога пак ще имам досег до такъв ЧОВЕК. Трябваше да имам повече време, трябваше да знам повече... Всичко това почва да ми бърка и физическото състояние. Надявам се утре да е ползотворен ден и след тренировката пак ще съм си пушка.
Vilencety
06-08-2011, 16:41
басейнчето беше суперррррррррр :grin:
ForzaFelipe
06-08-2011, 17:56
Защо хората знаят неща за мен който аз не знам? :-o
защо !? защо !? защо трябваше да седне точно на нашата шибана маса и да се усмихва така чаровно :@:@:@:@:@ толкова я искам,а не мога да направя нищо по въпроса.
DevilWish
06-08-2011, 18:08
Що годе съм добре =)
kuklichka_bg
06-08-2011, 18:25
Добре,чудя се как да го забравя или поне избия от главата си. :)
awesomesheepy
06-08-2011, 18:30
Беше толкова хубавко последните 2 месеца,а сега..
За един ден всичко се прецака.
Отдалечаваме се един от друг малко по малко..което хич не ми харесва;/
но щом харесва друга за к'во ми нахвърли всичките тия филми и прекрасни желания?Божеее! ](*,)
SisiStrange
06-08-2011, 18:39
Много готин ден. :grin: Ходихме си двамата в зоологическата градина. Уж щяхме да си хванем мъжка костенурка, която да оплоди моите женски... ама номера не стана. Крият се гадинките, а управителите само ни се смеят. :D Нищоооо, имаме си нов план, благодарение на него и войната въобще не е приключила!!
GossipGirl89
06-08-2011, 19:32
Абе те лошите преподаватели принципно се оказват често добри. Аз имах един супер мил и учтив, ала-бала, а на изпита - всичко живо 3ки, че и немалко скъсани...Не вярвай на тея неща и успех 8)
Ама проблема е, че аз този си го знам, защото и миналата година ми е преподавал :D Тогава извадих някакъв луд късмет, че беше заместника му и при него се минаваше по-лесно ама сега... надали ще ме огрее 8-) А иначе си прав - в първи курс имахме един дето на лекциите беше много кротък, тихичък и ние си викаме "А тука сме вързали петици и шестици а-у" и накрая от целия поток беше писал само 10-15 3-ки - всичко останало под ножа :D
Абе майната му. Нещо съм се настроила лятно и тия изпити са ми през... да не казвам кое. Не трябва така ама сезона е виновен :oops:
mrazqkindergarten
06-08-2011, 19:40
Ужасно.Най-хубавият сезон, а да не мога да се усмихна.
dontcare
06-08-2011, 19:55
*Гадната директорка и фрийвлностите й.. :-x
ще се дигнем на стачка и ще види!!
*всичко ме боли,трябва да лягам..ама биологията ме зове,шитаво.
*обичам го повече от всичко <3
дано да успее на изпита утре (:
*хубав следобед ама ако не беше тая жега..мисля,че е време да пуснат автобусите с отварящи се прозорци и климатик!
нямало пари за парно-дръжки! може би ще има ако пускате през зимата,не на 30 градуса лятото,баси.
*искам си кубинкитеее :( не искам гадни кецове и сандали,тъпа жега!
againstyou
06-08-2011, 20:03
Как се чувствам ли ?! 3 месеца .. бяха най-прекрасните в живота ми и един ден той просто решава,че всичко е било лъжа.Пиша си с Зики,приятен е,добър е,поне ме разсейва малко за да не съм садната постоянно.Давам всичко от себе си с надеждата,че някой ден ще бъде оценено.
XTREMEFREERIDE
06-08-2011, 20:45
Той е най-хубавото нещо в живота ми. :smt007
xBadxApple
06-08-2011, 21:28
Абе майната му. Нещо съм се настроила лятно и тия изпити са ми през... да не казвам кое. Не трябва така ама сезона е виновен :oops: [/b]
Точно така трябва, успешна сесия не означава задълже 24/7 вкъщи, излизането даже много повече помага 8-)
Аз трупясвам, всякакви проблеми напоследък, че и се притеснявам за баща ми ужасно много. Ще се справя, нямам избор. :)
tanch3t093
06-08-2011, 22:03
След спора .. Не много добре :( :?
Той беше просто прекрасен :smt007 Радвам се,че нещата се развиха по тоя начин :) Днес и двамата успяхме да се поодпуснем и беше просто невероятно :) Кой да предположи,че може да е толкова мил и нежен ... ?! :smt007 Май наистина съм влюбена ... :oops: :-)
TheBeliever
06-09-2011, 05:27
Предизпитно. А едва си държа очите отворени.
Пък и съм алчна. Не искам тройка. А даже ТК не си знам. :lol:
Ще я видим тая работа...
Sunshin3
06-09-2011, 09:12
много объркана. :-o
GossipGirl89
06-09-2011, 09:16
Изпита мина. Писах. Ще видим след няколко дни какво съм направила.
Мале, егати бурята се изви точно като трябваше да си тръгваме... докато стигнахме до колата станахме като мокри кокошки с една колежка :D Сега трябва да уча и за последния изпит, по-точно поправка, която е другата седмица :?
Priceless
06-09-2011, 10:20
Пфу. Искам пак на бал.
elizabethg
06-09-2011, 11:00
Някво никво...Имам чувството,че живота ми няма смисъл!Супер неориентирана съм,сега съм 11-ти клас и дори не съм се ориентирала каква матура ще държа и къде ще уча...Пък и пари няма...абе положението е такова,каквото винаги е било-зле! :shock:
DevilWish
06-09-2011, 11:32
Днеска изпита мина тоооолкова леко =) бях се мотивирала, но сега пак не ми се учи :( Но това е що-годе последният по-скучен материал =) Трябва да се стегна.Ей сега ще почвам.И трябва да съм готова до 6, защото ще излизаме на кафенце =) Иначе мислих, че съм оздравяла, но явно не, болките под ребрата не спират :shock:
Юни месец е,а времето е ужасно ... К'ъв е тоя дъжд бе?! :-x Само дет' ходих на фризьор - косата ми вече не прилича на нищо от влагата навън :-x Като за капак ми се обадиха да ми кажат датите за изпитите за 13 клас и един от тях съвпада с изпита в унито - много яко :?
Доста натоварен ден насам-натам,не можах да изпълня напълно това,което бях запланувал ;(
Пф мразя като става така :?
NambyPamby
06-09-2011, 17:35
Притеснява ме това класно утре. :(
Много мразя да пиша ЛИС, мхм. Само се чудех до вчера как да изчезна, ама това не е решение. Просто тая вечер ще си напиша едно примерно, колкото да си подредя мислите, утре ще го карам на позитивно мислене и тваЙ.
Пък днес как се издъних... И вчера... Супер каръшките дни ми се насъбраха. Едно се оправя, други две се прецакват.
Никога повече с грим там. Излиза ми се, а нямам кеш. Искам още да се движа... кипя от енергия. И съм в мууд... обаче няма да звъня, защото съм прекалено секси за да ми се налага аз да го търся. :lol:
индиректно отрязана
нежелана
жалка също.. : )
GossipGirl89
06-09-2011, 18:25
индиректно отрязана
нежелана
жалка също.. : )
Не се чувствай жалка - мъжете са говеда ;) :D
По темата: добре се чувствам като изключим факта, че ми е много топло въпреки половин-часовия студен душ...
SisiStrange
06-09-2011, 18:35
Ми... леко издразнено. Ходих да си видя матурата по биология. По всички сметки имах 100т., а в сайта пишеше 99.5т. и исках ей така от любопитство да видя защо са ми я взели тая половин точка. Отидох с една приятелка, погледнах - изцяло само моя почерк. Нямаше една червена точица по тая матура. Нищо подчертано, нищо задраскано. Не че ще седна да се правя на интересна за половин точка, ама ме дразни, че ей така от чисто заяждане не са ме оставили да си имам перфектен резултат. :o :o :o
А приятелката ми я бяха прецакали още по-злобно с други глупости. :-o
За щастие, си имам едно слънчице да ми оправи настроението. :---)
Priceless
06-09-2011, 18:53
Много мразя да играя карти с хора, които просто НЕ могат и отказват да могат. Блах. Тъпо. Липсва ми приятелчето. Той винаги ме уцелва. А моя .. апф. Помия.
Видяхме се, сега и утре да се справи подобаващо на изпита и да се съберем в компанията :))
IseeDEADbodies
06-09-2011, 19:56
Няма да те питам на на найна.. искаш ли да правим на на найна ... :D :D
Една седмица... <3
kuklichka_bg
06-09-2011, 20:00
Объркана,не знам дали няма да е по-добре да остана сама или пък нз нз..Отделно като видях новата колежка и ми се скапа настроението още повече.
:shock: :shock: :shock: Ако всичко продължава да върви толкова гладко ще започна да си мисля,че някое НЛО го е отвлякло и са оставили негов клонинг ... :lol:
Шегата на страна,но той се държеше повече от перфектно днес!!!Все още не мога да повярвам,че се реши да дойде без никой от другите ... Стоя,въпреки че един бивш беше при нас ... Накрая стояхме към 4 часа пред нас и си прекарахме прекрасно!!! :-) Този човек ми влиза все повече и повече под кожата!Малко ме е страх,но съм решила да се пусна по течението :-)
Хммм ... Сега мисля да си лягам,защото ми се спи,а и утре трябва да ставам към 12:00ч. :?
Лека на всички (ако има будни де)!
Айляк съм си. Закусвам. И за съжаление трябва да сядам да чета.
Priceless
06-10-2011, 07:35
Тъпото гърло пак се опитва да ме боли. Не искам пак да се разболявам.
DevilWish
06-10-2011, 09:06
Мина още 1 изпит =) И той успешен :) получих това, кога трябва да ходя да правя изпитите, които пропуснах =) Сега ще ям и релакс 3 дни =) утре и парички ще изкарвам ;р само проблема е ,че съм още болна сиг. трябва да ида до болницата ;(
След третото преставление (почти сигурно) отивам и се хвърлям от мост...
IseeDEADbodies
06-10-2011, 10:56
Братлееееееееееее не издържааааааааааам :D :D :D
Най-после малко свободно време..
Скапвам се от учене тия дни и ми предстоят още две такива седмици.
Дано поне си е заслужавало, че... :x
kuklichka_bg
06-10-2011, 12:49
Супер изненадана... хем се радвам хем ми иде да се разплача... :o
Priceless
06-10-2011, 13:33
Ходи ми се на дискотека. Ама пак да се направя кученце. Оф. Нещо ме е обхванала носталгията. С моите момичета не сме се събирали от супер много време, а мене все нещо ме спира. Тъпото даскало май започва да ми липсва ?!
IseeDEADbodies
06-10-2011, 13:59
Боже к'ви раоти.. :grin: ;д ;д
NambyPamby
06-10-2011, 16:12
Пак не си направих сметката и пак съм на червено. :( На всичкото отгоре гадната ми температура не ще да пада и се пържа в малък ад.
kuklichka_bg
06-10-2011, 18:24
Ядосана,объркана.Направих си планове за утре вечер и сега трябвало на работа да ходя,как ще успея да направя всичко нз.. :-x И той още повеече ме обърква,побърква....и ядосва..и за жалост радва.. :o
Усещам се като на път да стъпя накриво. Обаче нямам време за слабости. Утре ми престои мега якия ден и няма да се сдухвам!
ForzaFelipe
06-10-2011, 19:51
Иии взех си външния листовки,като се знам как дори не реших всичките 23 примерни просто... 8-) ся ми останаха 2 изпита кормуване и дано всичко да е наред че опелчето ме чака :-P добре че го взех че имах мнооого сериозни заплахи от милото и ако не го бях ... е не че щеше и тя да издържи много ама ся друго си е да ти свети зелено светофара :lol:
GossipGirl89
06-10-2011, 19:55
Много ме боли главата :( От време ли е, от кво е не знам ама не се издържа... И ми се спи зверски много. Ще хвана да почета книгата малко и ще заспивам. Без това утре пак трябва да се става рано.
Празно ми е...
Утре цял ден съм заета с нещо, което няма да ми хареса.
Искаше ми се да използвам днешния ден да се "видя" с някои хора, за които не ми оставаше време, а... нещо не се получи.
Блокирах го. Време беше...
И не знам защо той страда. Не знам защо се е променил... коренно, необратимо. Жалко... Мразя да се чувствам безсилна.
Просто наистина ми писва понякога-защо го прави,знае ,че ще ме заболи и ииии ...
SisiStrange
06-10-2011, 21:25
Гони ме безсънието, а утре трябва да стана рано, че с моето момче ще ходим за мъжка червенобуза костенурка на животинския. :grin: Дано, дано, даноооо си намеря, че кой ще ги оплоди тия две красавици в акватерариума ми. :P
IseeDEADbodies
06-10-2011, 21:31
Желязна логика но... неграмотна ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://wwww.vbox7.com/play:aa84133a - който не е гледал комиците тя вече, може да се посмее на воля ;д
ти не мИ познаваааааш :grin: хахахха батеееее простотията на макс !
раотата е торта ! :razz: :razz:
6..... :smt007
tanch3t093
06-10-2011, 23:18
:grin: :grin:
DevilWish
06-11-2011, 07:05
Станах рано-рано =) Оправих се що-годе, само косата после, пия си капучиното към 10-11 ще ходя малко на кафенце =) Тая вечер ще работя /най-сетнеееееее/ и после ше посетя Холандия бързо бързо със заплатата :grin: :-D Много хепиии
neeDaBosS
06-11-2011, 09:29
повече от ужасно време,никъде не може да се ходи..
RoSKo0o0
06-11-2011, 09:50
Ама не съм ли идиот, а? Естествено, че отговорът е - да 8) ...............................
IseeDEADbodies
06-11-2011, 10:39
Въх брат много мразя рано сутрин (да знам, че не е сутрин .. :lol: но за мен е ! xDDD) да ме занимават с такива сложни работи....
TheNewReligion
06-11-2011, 12:23
Скучно ми е. Не ме свърта и не мога да си намеря занимание. Нон-стоп искам промяна, меня си настроението и мнението през 2 секунди, а имам да уча по най-скапания предмет..
Въпреки това имам надежда, че ще се почувствам по-добре.
Vilencety
06-11-2011, 12:36
Страхотноо :-P
TheBeliever
06-11-2011, 12:45
Изтощена. Ще се съдера от учене за тоя изпит.
Да мине сесията пък останалото ще се нареди малко по малко.
Главата зверски ме боли.. и четенето на тъпи коментари по другите теми не помага.
Искам да си разхвърлям гардероба и да го подредя наново, но заради тоя счупен крак съм закована за дивана.
DqVoLsKoJeLaNiE
06-11-2011, 16:03
Някво ..умряло. Като знам в кво положение съм и колко време няма да се виждаме..; не че е много, но като си свикнал да виждаш някого всеки ден и изведнъж едвам да връзвам по една среща на седмица с него.. Не знам и аз.
ForzaFelipe
06-11-2011, 16:08
Скукааааааа :? аре да се прибират нашите и да тръгваме за село че да си покарам малко бъдещата кола 8) иии искам да се видя с милото...не съм я виждал от почти 24 часа :? 8-)
iiordanova
06-11-2011, 16:14
Трябва да уча,а такъв мързел ме е хванал..
Математика и английски..уф,ууууфф!
Май ще отложа ученето за утре. 8-)
Страхотен ден прекаран с моето момиче :smt008
Обикаляхме тук-там,не можахме да намерим това което търсехме,но надеждата умира последна! 8-) Гледахме филм,ама мисълта ни май беше някъде другаде =D
И все пак,още я бия на билярд :P
Нямам търпение да дойде понеделник. :)
Суша... Трябва да си намеря някакво забвление под формата на мъж, защото в противен случай няма да успея да си събера акъла да чета като хората. 8-)
Ръцете ме болят до толкова, че не мога да вдигна чаша с вода. :shock: Това ще се окаже огромен проблем на състезанието, което е само след два дни. WTF? Гадост...
Тоя мухъл си е намерил някоя. Искам само да разбера кое е момичето и толкова. :smt001
awesomesheepy
06-11-2011, 20:09
Тъпо..много тъпо..
Искам си го обратно..Искам си го за мене си..
Адски го ревнувам..ТЯ не го заслужава ;///
Карай,дано са щастливи. :?
xBadxApple
06-11-2011, 21:29
И двете надобряват и играят по-добре.
Хубаво представление, и хубава разходка из улиците с Alice in chains после.
След като ми се обади за лека нощ всичко е перфе :grin: :grin: :-)
Сънен и яко ме мързи...но ще трябва да седна да поуча за изпита утре.
Пък и съм и обещал хах.Поне утрешния ден наближава :smt008
DarkTemplar
06-12-2011, 06:32
Спи ми се, 2 не виждам. Поне свърших това, което бях решил за сутринта и сега мога да си легна спокоен.
scandalousLady
06-12-2011, 06:57
Еми добре *прозява се* 8-) .
Не ми се седи у нас ще видя къде да излезна ама ми се ходи някъде по-далече ще видя майка к'во ще каже по въпроса трябва да я обедя :lol:
След всичко това ще си направя малка почивка, а къде е най - хубаво? при него ест .. :smt007
още мъничко остана .. :-)
GossipGirl89
06-12-2011, 09:28
Ох, пак трябва да уча :( Омръзна ми вече тая сесия... Имам чувството, че никога няма да свърши :( Моля се само последния изпит да съм го взела и този в Четвъртък да го оправя и край...
Така ми се спи...
Гррр! Бясна съм. Малката мъжка курвичка няма точно сега и точно на мен да върти номера!!!!
започва тежката седмица,дано всичко е наред и после да мине само гадния изпити да почивам ,че...
:?
kuklichka_bg
06-12-2011, 20:34
Изморена от всичко и всички!
Бахти ташакът е днес. Кофти настроение.
Малко тъпо.
Натрапчиво си мисля за него, май се самонавивам.
А по всичко личи че няма да го бъде. Тъжно е. :(
Идва ми рождения ден, в голяма дупка съм.. не съм си учила за класното утре - endless fun. Сега направо си лягам.
xxKiFlAx
06-12-2011, 22:09
Зле !!!!
Нещо съм се схванала 8-) През досегашният си живот не съм работила толкова много, колкото работих тези два дни. Направо се чудя как не съм се разглобила на съставните си части. За награда трябва да ставам след няколко часа и цял ден да обикалям целият град пеша.. защото превоза ми е сърдит! Само при тази мисъл и усещам пареща болка в краката..
Пък да не говорим, че сън не ме хваща! А и изпих толкова много течности днес, че сега се чувствам като... нещо пълно с течности :?
пп: не е истина колко ме дразни усиления телевизор от другата стая.. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
tanch3t093
06-12-2011, 23:44
Искам само тоя месец да мине и всичко да приключва ...
DevilWish
06-13-2011, 05:51
От утре цяла седмица изпити и другата седмица още така до 22ри......писна ми вече.Сега пак ще уча.Поне вчера ходих в Холандия :oops: сега съм хепи =) Като се преуморя знам какво да правя :D
Priceless
06-13-2011, 06:46
Оф имам толкова много неща да правя ама ме мързи тоооолкова много. Пф.
mynichka
06-13-2011, 08:36
Изморена от всичко и всички!
!!
Кофти -депресията ме гони !
shmurkam
06-13-2011, 18:02
Не мога да спра да мисля за него, побърквам се, искам си го обратно. Утре имам изпит, а мисля само за него....боже, тва момче ще ме побърка, а минаха вече 2 месеца....мамка му, ще се гръмна, не знам кво да правя...Не спирам да плача, не мога да се усмихна даже. Мамка му и любов... :-x
blondeVIP
06-13-2011, 18:05
Охх.. уморена от тва да ми е гадно ;дд ... не искам пак да се оказвам права иии да ;х Мисля, че си заслъ6жих щастието.. и то с НЕГО !!!! :smt007
IseeDEADbodies
06-13-2011, 19:17
гледам най-красивото нещо на света ! колко по-щастлив мога да бъда ?
По-добре.Олекна ми.Най-накрая се чухме и вече мога да спя спокойно. ;-)
mrazqkindergarten
06-13-2011, 20:31
.....
Явно не заслужавам да съм щастлива. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Priceless
06-13-2011, 22:08
Оф, мразя когато има много работа. Утре сигурно пак цял ден няма да го видя. Трябва и до училище да ходя пак. А така искам да си го гушкам по цяяял ден.
Едит: Току що осъзнах, че последните ми няколко поста започват с "оф" .. трябва да спра да се оплаквам 8-)
xBadxApple
06-14-2011, 11:23
Измислих края (и го разписах) на разказите, макар че има много време до тях. Музата не пита.
Сега ми е празно поради това, защото...е някакъв край, дъ.
kuklichka_bg
06-14-2011, 12:04
Изморена и чакам да ми се обадят,даже не мога да си легна :o
Довечера не ми се ходи пф,общо взето нищо не ми се прави :)
Безсилна, изморена, грешна... осъзнаваща разни неща, които не е трябвало да прави.
Мрачно ми е, студено, замислено... празно.
NomNomNom
06-14-2011, 13:29
Историята е даун , остават другите простотии .
След сумарно 5 часа сън от над 48 будна ( което сега го смятам и не мога да го повярвам) може и да си легна довечера в 9.
Сега просто искам да летя :>
mrazqkindergarten
06-14-2011, 13:30
Страх ме е.
NambyPamby
06-14-2011, 14:15
Точно в момента се чувствам дебела и грозна, отдавам го на временната изолация, която претърпявам.
Progressive
06-14-2011, 14:35
смотано изморен сън и ми е нек'фо странно
DevilWish
06-14-2011, 15:07
Боли ме главата, но днеска беше доста яко. Уж си научих бързо бързо за утрешният изпит ама да видим :С
ivcheto0o
06-14-2011, 16:12
Много добре :) Най-после осъзнах грешките си,за съжаление е твърде късно да поправя някои неща,но поне ще опитам.
GossipGirl89
06-14-2011, 17:55
:smt055 Нямам търпение да го видя пак... Скоро, много скоро :oops:
Скъсана съм на последния изпит и ми иде да го гръмнааа тоя :-x Тая сесия няма край братче...
DevilWish
06-14-2011, 18:17
бЯСНАААА
IseeDEADbodies
06-14-2011, 18:21
ООООООО СКАТ *bow* БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА МЕГА-УЛТРА-ГИГА-МУЛТИ СКОРОСТНИЯ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ИНТЕРНЕТ, КОЙТО НИКОГА, АМА АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ ПАДА ! БЛАГОДАРЯ ВИ... ирония разбира се !
откачам :-x
Подписа'аме дипломата, вече официално съм свободен да правя квото ми падне цяло лято преди да се почне пак 4 години в университета :lol:
Strength
06-14-2011, 19:24
Поне мечтите са безплатни. 8)
MojoJojo88
06-14-2011, 19:38
Болна съм и направо откачам :-x :-x :-x :-x
IseeDEADbodies
06-14-2011, 20:59
ЛЕК ... К'ви ра'оти ?!?.. Бургас съкс ! :lol:
awesomesheepy
06-14-2011, 21:28
Използвана и влюбена..
:(
DarkTemplar
06-14-2011, 21:43
ЛЕК ... К'ви ра'оти ?!?.. Бургас съкс ! :lol:
Ти пък кво дириш там бре? :-o
TheBeliever
06-14-2011, 22:18
Преполових сесията. Доволно. Можеше и по-добре, но като спах цял семестър това е положението.
Иначе - объркано някакво. Какво липсва?
Skillet - Would It Matter (http://www.youtube.com/watch?v=82hLvgGuDu8) - няма по-точна песен от тази, която да опише... настроението ми, чувствата мислите...
tanch3t093
06-14-2011, 22:44
Леко не на място :)
IseeDEADbodies
06-15-2011, 06:45
Good mornin pple :grin: След малко отивам да готвя :lol:
RoSKo0o0
06-15-2011, 07:43
Няма да коментирам :)
IseeDEADbodies
06-15-2011, 08:29
КНИЖКАТА МИ Е ГОТОВАААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААА :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
2рото нещо за деня което ме направи щастлив <3
Няма смисъл. Сменяме си ролите, непрестанно се борим за надмощие, имаме нужда да си доказваме разни неща, а уж на никой не му пука за другия... Накрая и двамата оставаме сами... Няма да си преглътна гордостта и ината! Трябва да почна да се занимавам с нещо, защото ще ме побърка тая филмарщина.
NambyPamby
06-15-2011, 09:16
Страшно ми е хубаво да си вися в нас на хладничко, да лентяйствам, да си подремвам и да не се чувствам притисната от времето и обстоятелствата. Определено имах(м) нужда от почивка. Намерих си и безумно готиният сериал и просто предвиждам как няма да ми се осъществят плановете да уча. 8-)
DevilWish
06-15-2011, 10:10
Зле, главата ме цепи, гладна съм, не ми се учи, изпита мина ужасно, трябва да ходя после да си взема листчета и тн пфффффф
kuklichka_bg
06-15-2011, 11:12
Умряло.. :(
ухх сутринта почнаха да ми дигат нервите .. :-x
сега съм се отдала на чалгиЦка ии почвам с оправянето на багажа .. :oops:
въпреки всичко не спирам да мисля за "big day" .. :lol: :-)
Бомба :booooomb: . Всичко е 6+ :grin:
Strength
06-15-2011, 16:29
Д*ба какво момиче изпуснах...Умирам от яд :-x
IseeDEADbodies
06-15-2011, 17:12
След цял следобед, че и малко от привечер без ток как ли да съм ? пха.. ! Майка им да ИбЪ прокажна :-x
sladur4etyYy
06-15-2011, 18:34
супер, тъкмо излизам, че откога не съм ги виждала ония симпатяги, липсват ми вече :grin:
Колкото и да ми тряскаш вратата, да псуваш, крещиш и да се опитваш да ме контролираш, толкова повече омраза събирам за теб.
Дори 10 години да минат няма да спечелиш дори уважението ми, защото си просто един алкохолик, който се е провалил като баща.
Дори сега слушам крясъците ти... и си ми жалък. Жалък ще си останеш винаги.
Мразя да те виждам такъв.
Тъпо се чувствам. Изнервена, обидена.
Разни хора ме занимават с глупости, не искам да влизам нито в скайп, нито където и да било другаде.
Ако имах време бих си пуснала някое филмче, но утре ме чакат две изходни за които въобще не съм учила и май е време да се захващам.
blondeVIP
06-15-2011, 19:00
Охх.. изнервено ми е и имам голямото желание да намеря човек, който е с повече опит от мен и който ще мога да си излея всичко и да ми даде отговор... Наистина имам НУЖДАТА да бъда щастлива.. а не просто временно да съм добре .. ;xx
Охх.. изнервено ми е и имам голямото желание да намеря човек, който е с повече опит от мен и който ще мога да си излея всичко и да ми даде отговор... Наистина имам НУЖДАТА да бъда щастлива.. а не просто временно да съм добре .. ;xx
Все едно си чета мислите..
tanch3t093
06-15-2011, 22:00
Напрегнато .. Имам два изпита утре... А не ми се спи изобщо :o
kuklichka_bg
06-16-2011, 04:30
Добре,реших да пропусна първия час, голям мързел ме е обвзел тия дни... 8-) Дано днес успея да свърша всичко,което съм намислила обаче .. :)
neeDaBosS
06-16-2011, 10:01
Същото,само че като добавим това,че незнам дали ще ме приемат :? Защо писах само 1 училище? пфф..поне съм някаква супер развалнувана..към 4 започвам да се глася,косата,грим,облекло.. айде на бал..поне там ще си прекарам повече от прекрасно.Много си харесвам роклята :oops: :lol:
IseeDEADbodies
06-16-2011, 10:05
пфффф най-накрая я взех... мама й и книжка xD ама пък съм толкова щастлив... но не колкото тя ме прави щастлив де :D
NambyPamby
06-16-2011, 12:57
Супер успешен ден беше пък. Само дето каталясах и суупер много ме болят краченцата. Научих и че вчера съм се прецакала, и то не малко, ама съм изправена пред свършен факт и няма смисъл да се хабя. Мисля да изгледам "Бар Наздраве" и после изчезвам да готвя, че мъж имам да храня. 8-)
DevilWish
06-16-2011, 17:19
Преебана.Заради тоя директор :О дето не знае какво говори сигурно ще повтарям тая година само и единствено, заради него.Утре следва скандала обаче!!!
Чудесно се чувствам, но от много стоене на пцто се сетих, че нямам живот и пак ми стана малко куцо. Надявам се да си изработя такъв до началото на ваканцията - 2 седмици о.0 Ще видим, всичко е възможно.
Добре 8-) Записвачката ме дразни и скоро ще го изяде 8-)
ебално ми е :booooomb: 8-)
DarkTemplar
06-16-2011, 18:16
хахаха. :-D хващай някой мъж за ушите и се мятайте, няма кво да му мислиш. ;)
отдал съм се на заслужен релакс. :---)
хахаха. :-D хващай някой мъж за ушите и се мятайте, няма кво да му мислиш. ;)
Проблемът е, че днес ми спряха телефона и не мога да си извикам забавление :(
RoSKo0o0
06-16-2011, 18:32
Определно думата "празнота" описва това, как се чувствам. Не знам защо е това. Откакто се събудих е. Много тъжно настроение. Не съм бил никога в такова. Не знам на какво се дължи, а и сякаш не искам нищо...
kris4eto15
06-16-2011, 18:40
Мале , идва ми да облъскам някого ! Каквото да направя не е достатъчно.Съобразявам се с нещо , оговарям всичко и БАМ не трябва да е така дрън дрън.И сега и утре ако стане нещоооо .... :-x
RoSKo0o0
06-16-2011, 18:44
Мале , идва ми да облъскам някого ! Каквото да направя не е достатъчно.Съобразявам се с нещо , оговарям всичко и БАМ не трябва да е така дрън дрън.И сега и утре ако стане нещоооо .... :-x
Разрешавам ти да облъскаш мен.
Замина...
Не се радвам, не чувствам нищо, просто съм някак... спокойна, че го няма, че няма да се разпорежда с живота ми, че ще съм сама.
Той също си замина. Нерешителна съм. Върша глупости. Чувствам се... нямам представа как...
http://www.vbox7.com/play:d9411c77 - Уникална
kuklichka_bg
06-16-2011, 18:59
сама ,празна...все гадни неща..
Rorschach
06-16-2011, 19:09
Перфектно :)
Вече съм официално сгоден :)
kris4eto15
06-16-2011, 20:10
Разрешавам ти да облъскаш мен.
:-D :lol: :lol: :lol:
tanch3t093
06-16-2011, 21:14
Ебаси смотания ден!
След постъпката й трябва да съм й обидена, да съм разочарована, че се подиграва по този начин с най-близката си приятелка... А аз не чувствам нищо, сякаш нищо не може да ме изненада, трогне, засегне. А именно това безчувствие е много по-лошо от каквито и да било други усещания...
От днес до следващите няколко дни го отдавам на ПЪЛЕН релакс .. далече от всички и всичко!! .. :grin:
.. охх :smt007
DevilWish
06-17-2011, 06:41
След малко тръгвам за изпит.. иначе прецакано се чувствам.Чудя се има ли смисъл да ходя да се разправям с директора?Вече ми учерниха живота, ясно е какво следва, тая година няма да се завърши, благодарение на това хомо. :(
Ами притеснено,да не се прибере баща ми и да види,че не съм на даскало .. :D :D Иначе добре ;)
neeDaBosS
06-17-2011, 07:15
ужасно..супер ме болят краката и съм гладна и ми е тъпо .. и незнамм :booooomb:
RoSKo0o0
06-17-2011, 10:04
По-добре от вчера. Утре може би ще е най-хубавият ден за цялото лято и съм надъхан да взема изпита!
kuklichka_bg
06-17-2011, 12:50
:cry:
GabrielleShayk
06-17-2011, 14:00
Разочарована от себе си...за кой ли път...
ivcheto0o
06-17-2011, 16:39
Много доволна от себе си :grin: Инструктора ми каза че се справям много добре и че скоро ще ми е изпита иии ако се справя ( охх дано ) ще имам книжка 8-) :grin:
ForzaFelipe
06-17-2011, 17:47
Всичко върви идеално на пръв поглед :)
Перфектно :)
Вече съм официално сгоден :)
Честито! Сладък съвместен живот с половинката ти занаред!
BGbullet
06-17-2011, 19:46
Влюбих се и си еба майката.... общо взето ай фийл лайк шит
DevilWish
06-17-2011, 20:27
Пфффф шибанооо
IseeDEADbodies
06-17-2011, 20:38
Хохоооооооо 8)
kuklichka_bg
06-17-2011, 21:47
Радвам се,че си писахме,но пак ми е доста тъжно...
TheNewReligion
06-17-2011, 22:37
Атакуват ме черни мисли.
Страх ме е. Не искам да губя приятелите си.
Наистина не искам. Обичам ги.
Адски съм стресирана.
Нуждая се от почивка, релакс и приятели.
Но въпреки това ще се справя.
Имам хубава книга, надежди и успокоения.
Осъзнах за пореден път, че да рискуваш е яко.
Но да си стресиран, не е особено готино. На мен наистина ми е през кура за онова нещо. Е, да, ама физически нещата не стоят така.
Странно е.
kuklichka_bg
06-18-2011, 05:24
Добре,но като си помисля,че сега можех да бъда във Варна, а не на работа и ми става зле. :x :o
RageAgainstTheMachine
06-18-2011, 05:48
Спи ми се...
neeDaBosS
06-18-2011, 10:15
Някакво неопределено..ще си правя да ям,мисля да излизам довечера :-o адски тъпо ми е..ходи ми се мнооого на море.
Няк'во тъпо ми е...тъжно,гадно,ддолно :(
голяма грешка направих,ама ГОЛЯМАА
тц,не мога да си избия гадните мисли от глааавата..... :?
Пак не съм в час нещо... Не искам да ми дава обяснения и не искам да го разбирам. Искам само да не ми прави тия малки курвенски номерца...
ivcheto0o
06-18-2011, 15:10
Страхотно :grin: Пълна съм с енергия и ми е много весело :grin: Wosh MC :smt020 :-P :grin:
cigarettekisses
06-18-2011, 18:44
много зле.
сама си знам колко съм заблудена и наивна..
но ми харесва така..крепи ме надеждата,че все пак ще се окаже правилния за мен..но едва ли.
krasiveli
06-18-2011, 19:05
Не знам защо, но от доста време ми е скапано настроението, въобще ми липсва енергия за каквото и да е било...
Ох, край. Не мога повече...
Превълнала съм се в робиня на безкрйните му ангажименти. Разбирам и снимки, и работа, и всичко, обаче 1.- жестоко ме дразни факта, че той ги има,а аз не... и 2.- нямам нужда да се изживява като народен артист точно сега... После "Що пиеш и пушиш?"...Все едно няма за какво. Абе......дъъъъ!!!!!
Vilencety
06-18-2011, 19:51
и по-добре съм била :?
ВЛЮБЕНА , както през последните 6 месецa :smt060 :smt049
xBadxApple
06-18-2011, 21:30
Смотано, но може и по-зле. Трябва да уча, че утре ще виждам баща ми в болницата.
Айде да ходя до Обеля да си гепя шибаната електричка и да започна да свиря, че започва да ми писва от обществото.
mrazqkindergarten
06-18-2011, 21:33
Зле.... :(
chemist9009
06-18-2011, 21:58
суперскуу 8-) 8-)
Като период - зле, много. Моментните ми състояния са променливи...стига да съм сред хора, съм весела и ок. Като си остана сама със себе си - много кофти. И то заради боклук..
Не си спомням да съм била толкова щастлива!
Няма такава дума, с която да опиша как се чувствам. :---)
xxKiFlAx
06-19-2011, 02:29
koi se intersuva kak se 4usvvam beeeeeeeeee idioti IZTRIIT TUPiq profil 4e 6te saspipa vsi4kii temi ako ne se iztrie glupaci tupiq vi forum ako ne mi iztiqt navsqkade 6te pi6a1
neeDaBosS
06-19-2011, 08:37
Като период - зле, много. Моментните ми състояния са променливи...стига да съм сред хора, съм весела и ок. Като си остана сама със себе си - много кофти. И то заради боклук..
същото като добавим,че буквално умирам от скука
DevilWish
06-19-2011, 09:42
Добре се наспах, пуши ми се като на умряло.. ПАК СЕ СЪБРАХМЕ :shock: Луда ли съм??Да променен беше вчера и миналият ден.. ами ако пак се превърне в същото чудовище?!? :( Пфф ще му мисля.. трябва сега да уча за утре и после искам да ходя при него.. пфф така ме е страх, нз как ще го науча т'ва баси..
cookie_master
06-19-2011, 12:09
много добре :grin:
Lincheto
06-19-2011, 12:27
Ин Флеймс в София (сън)
Violenza
06-19-2011, 12:51
Супер уморена, а колко имам да уча... не е истина просто. 8-)
I need a hero to save me now! :(
kuklichka_bg
06-19-2011, 14:14
наранена... :smt085
Господи,избави ме от мъките ](*,)
DarkTemplar
06-19-2011, 15:19
Като чета горните 3 поста и имам чувството, че авторките им са пред самоубийство.
Нормално се чувствам, ударих 1 стабилен следобеден сън и съм окей. :) Да имаше и желаеща да "почерпи" една свирка... 8-)
DarkTemplar
06-19-2011, 15:31
Одушевена вувузела. :)
NomNomNom
06-19-2011, 15:54
Добре, почти разкарах всички хора от главата си , сега само остава да си намеря още една работа, моето нещо да ме слуша по-добре и да спра да правя неща, които имат емоционални последствия върху мен , защото си е таковало майката.
blondeVIP
06-19-2011, 15:58
Ммм мнооого уморена.. и ми е адски тъпо и ядосано :) Много мразя някой да си го изкарва на мен, особено той... Амаа да си се прави още на интересен и ще хване да ме поразведе.. ; )))
DarkTemplar, слаб ми е ангела, не прави такива предложения тука...
По темата: сууупер гузно ми е заради обилния ми обяд. Надявам се Зумбата и другите упражнения да ми поуспокоят съвестта. И дано на господичното довечера да му дойде същата муза като на ДаркТемплар, че да ми мине малко зора.
MojoJojo88
06-19-2011, 16:09
Изморена съм :(
Ммм мнооого уморена.. и ми е адски тъпо и ядосано
mArMaLaDkA
06-19-2011, 19:39
Пак съм болна, дееба, направо ми се реве вече. Но понеже съм упорита като хлебарка, успях все пак да се вдигна по някое време от леглото и да наваксам по биология. Унищожих и промишлено количество шоколад и череши. 8)
Идва ми да заплача и да не спирам. Винаги съм си мислила,че няма накъде по-лошо, а от трън та на глог. Защо така за 2 години всичко се срина човек, ЗАЩО......................
ForzaFelipe
06-19-2011, 19:52
Имам тен тип рак 8-) :razz: :razz: :razz:
Supernaturalfan
06-19-2011, 20:17
Влюбена, объркана, едновременно тъжна и щастлива.
Вземи ми влез в положението :D
Supernaturalfan
06-19-2011, 20:17
Влюбена, объркана, едновременно тъжна и щастлива.
Вземи ми влез в положението :D
DarkTemplar
06-19-2011, 20:23
babity, предпочитам предложенията да ми ги правят на мен. ;) Ще наваксате.
Спокоен, хич не ми се спи и пак ще се ляга по малките часове.
tanch3t093
06-19-2011, 22:47
Вече не можеш да развалиш настроението ми ;) Отдавна не си в сърцето ми :)
kuklichka_bg
06-20-2011, 07:41
Добре,купих си яки книги и се кефя,чудя се дали да ходя на даскало,не ми се преструва пак цял ден...
Трябва да го оставя... не става за нищо вече.
Чувствам се повече от супер, въпреки че ми затвориха темата секунда преди да си изпрата поста. А темата за близнаците остана, на някой май не му харесаха коментарите.
//Както и да е седмицата ми почна с една хубава новина, така че се надявам цялата да е такава!
Тъжно ми е, объркано, самотно. Чувства се излъгана ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. Стига толкова.
Снощи беше първата ни вечер заедно от... 8 месеца, да, толкова станаха вече... това ще си остане и последната такава вечер. Трябва да имам сили да го превъзмогна...
flowerlina
06-20-2011, 13:07
нормално
Дано баща ми се прибере скоро. Имам планове за довечера :booooomb: 8-)
DarkTemplar
06-20-2011, 14:53
Леко изморен след един приятно прекаран понеделник. :)
mrazqkindergarten
06-20-2011, 15:24
Зле....
Vilencety
06-20-2011, 15:27
и по-добре съм била :?
mArMaLaDkA
06-20-2011, 16:37
Някакви много странни неща ми се случват. По-скоро положителни и все пак - странни.
neeDaBosS
06-20-2011, 16:38
пълен ужаС
blondeVIP
06-20-2011, 16:55
Ооох не искам да урочасвам нещата.... днес какъв сладичък бонбон бешееее... ЩЕ ГО ИЗЯМ !!!! Много, много, много си го обичам шльошкото малъъъъък сладък ... ;дд :smt007
Като съм такава радостна и романтична започвам да използвам несъществуващи думи ;дд
Audiophile
06-20-2011, 18:30
Няк'во-ник'во.. и аз не знам кво искам вече :?
awesomesheepy
06-20-2011, 19:11
Искам го..
Кофти ми е да го гледам така..
-.-
Иначе настроението е 6.
:smt049 :smt050
TheNewReligion
06-20-2011, 21:00
Пфффффффф...има ли смисъл, като няма значение? 8-)
Има ли значение, когато няма смисъл?
8)
kuklichka_bg
06-20-2011, 21:23
Добре.Дразня се само,че винаги като си кажа край и трябва да се появяват от някъде,но...вече не ме бърка особено,което ме радва доста.
IseeDEADbodies
06-20-2011, 22:11
Ще умра от кеф :oops:
Изморена, почти не спах заради един комар, който не ме остави... Иначе днес е последният ми изпит и се свършва за този семестър. Каквото и да стане вече съм 3-ти курс :grin: :grin:
tanch3t093
06-21-2011, 08:08
Днес ще бъде тежък ден :booooomb:
dimitar_ak
06-21-2011, 10:14
Както всеки ден от Февруари насам - много влюбен.
mArMaLaDkA
06-21-2011, 17:09
Прекрасно. Хора, от които изобщо не съм го очаквала, ми оказаха страшна подкрепа и ми показаха, че мога да разчитам на тях по всяко време и за всяко нещо. В хода на разговора осъзнах и че съм преодоляла някои неща(то си беше и време, де), станала съм по-независима и определено си продължавам напред с пълна сила.
youarehotnyouarencold
06-21-2011, 17:19
любовно ми ееее :D :D ... колко е добър с мен .. а толкова ме е страх да не го загубя ...
XTREMEFREERIDE
06-21-2011, 17:43
Много ще ми липсва до следващата седмица. :(
xBadxApple
06-21-2011, 18:12
Няма кинти беее
Хммммм.... тук последнитее няколко дни мноооого ми харесват (mm) !! Искам по-често да е такааааа :---)
kuklichka_bg
06-21-2011, 20:58
Супер.Страхотно е да гледаш как живота на някой е перфектен,а товя е пълна бъркотия и от зле става по-зле. :)
Супер.Страхотно е да гледаш как живота на някой е перфектен,а товя е пълна бъркотия и от зле става по-зле. :)
Има една историйка, навярно си я чувала.., но все пак.
Имало едно време баща и син. Те имали само 1 кон, но той избягал в гората. "Ау колко лошо" възкликнали съселяните "с този кон те изкарваха прехраната си". Бащата обаче казал "за добро или зло, ще видим". След два дена конят се върнал с цяло стадо коне. "Какъв късмет" казали пак селяните. Бащата отвърнал само "За добро или зло, ще видим". Докато обяздвал един от дивите коне, синът му паднал и си счупил крака. Селяните отново се завайкали каква трагедия, но бащата на свой ред отново отвърнал с "за добро или зло, ще видим". След три дена дошли войници да събират момчета за война, синът на бащата обаче не бил годен, заради счупването. Селяните казали "какъв късмет, само него не взеха". Бащата пак отвърнал "за добро или зло, ще видим"
Така, че горе главата. Никой не е роден, за да страда постоянно, както и никой не е роден за пълно щастие. "Преди зазоряване е най-тъмно" нали знаеш :Р
По темата - чувствам се превъзходно.
Уморена...
Вече ми е все едно какво ще се случи.
шибано :!: и депресарската музика не помага особено :? писна ми от всичко и всички :razz: майната им :P