View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
TheBeliever
04-17-2011, 10:36
Спокойна сред хаоса, който цари около мен. Имам толкова много за вършене, но май няма да ми стигне времето. А и нямам желание за нищо.
Супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, йеееес бе !!! :grin: :grin: :grin:
DevilWish
04-17-2011, 16:15
След 48 часа бодуване и лодуванеси легнах и спах само 3 часа :shock: очите ми са бом-бок 8-) сърцето също :-o влюбих се, а не мислих, че скоро ще ми се случи отново това :? :o Съжалявам..
Объркана съм, направо побъркана, изтощена, потъпкана, чувствам се като парцал.. празна..
againstyou
04-17-2011, 19:13
Ядосана.Левски не вкарват един мижав гол,утре съм на даскало и отгоре на всичко го чакам от 2 часа,а той още не се е прибрал .. не не ;х.
Отново се влюбвам , отново ми е страшно шибано ,понеже предчувствам че няма да се получи ... кога ли ми се е случвало нещо хубаво точно пък на мен . :(
mOBSCENE
04-17-2011, 19:32
сама.. :-k
DevilWish
04-17-2011, 19:58
Оффф оффф оффф, така съм влюбена :-o или се самонавивам? :o :? Не знам и аз... още не ми се спи, ще слушам малко музичка и тогава лягам, щот просто не знам вече.
kuklichka_bg
04-17-2011, 19:58
Доста мръсно ми направи.Незнам как да реагирам даже,но ще се правя,че ми е все тая явно.
NambyPamby
04-17-2011, 20:16
Нещата просто се случват. И ми е хубаво. Спря "развитието в застой" и започна да се усеща някакво чувство за динамика, за промяна, което е най-доброто, което може да се случи. Плюс това съм окльощавяла чудодейно и крайно непланирано, и имам най-яките крака на света! 8-) Как да не ми е уравновесено и щастливо? ^^
xBadxApple
04-17-2011, 20:47
Написах разказа най-сетне и ще го мятам на конкурсОт. Чакам концерта. Чакам и Англия. ^^
Чакам и нещо да ме отвее, скоро ще дойде, знам си :Д
TheNewReligion
04-17-2011, 22:06
Трябва да си допиша домашното.
Не трябва да се успивам.
Ще закусвам супер вкусен кекс.
Радвам се, че имам такива приятели.
И такива роднини.
Гледах много як филм.
Как да не съм щастлива?
Ммм първи ден от ваканцията, добре ми е. Попаднах на много ретро чалга и умирам от смях. Никак не ми се прибира за Великден до родния град, добре че поне ще си видя кучетооо
Giosterica
04-18-2011, 08:04
Отвратителна нощ, как може всичко това да се случва и то за по- малко от 5 минути, как .... :-x
толкова съм ядосана, че съм способна да убия и човек, мразя такива недомлъвки, недоказали истории, двусмислици, толкова мразя ...
DevilWish
04-18-2011, 11:22
Преди половин час се събудих.. по-хубаво да не се бях будила баси... влюбена съм и тва е :С
DqVoLsKoJeLaNiE
04-18-2011, 11:38
Добре.. Учудващо след всичко, което стана, ама.. Късмет. 8-)
Искам вече да е юли - август .. да еминало всичко, което в момента е на преден план и да пътувам към морето .. :-|
K_O_L_E_V
04-18-2011, 13:02
Искам вече да е юли - август .. да еминало всичко, което в момента е на преден план и да пътувам към морето .. :-|
И аз искам да юли - август, нооо за да се ходи на басейнчета, защото вече не се издържа с това шибано време.
XTREMEFREERIDE
04-18-2011, 13:57
Няма връзка колко готини дни ме очакват просто! С хората, с които винаги съм искала да се видя! И ще се запозная с The Pomorians в Сряда! Уникални преживявания, мухахахах!
:grin: :grin:
mOBSCENE
04-18-2011, 14:20
ем.. и по-добре съм била :wink:
+
чувствам се....разгонена и щастливa :D :D :D :-P :-P
чувствам се....разгонена и щастливa :D :D :D :-P :-P
хахаах ме2 :D ама не разгонена ,а разперверзена .. :-D ебаси думата
tanch3t093
04-18-2011, 18:05
Много огорчена! И разочарована ...
krasiveli
04-18-2011, 18:10
Никак добре - цял ден ми надуваха главата от класа, всичко ме боли.. :?
againstyou
04-18-2011, 18:31
Тегавооо,адски много ;х.Искам да е тука,с мен,веднага.
Gr0zDan0v
04-18-2011, 18:45
г/д
Ах..какъв ден!Колко настроения смених..Чудя се дали да не скъсам с него..Беше голяма грешка.Имах само някви симпатий а сега като го опознах,разбрах що за човек е :-o :o аз съм тъпа :дддд
TheBeliever
04-18-2011, 18:51
Доволно. Имам малко задължения, които трябва да отметна тази вечер защото (както винаги) оставям всичко за последния момент.
ForzaFelipe
04-18-2011, 19:14
Главата не ме слуша...само за глупости мисля и почвам да се подтискам да го ева...
Много огорчена! И разочарована ...
+ :smt089
kris4eto15
04-18-2011, 20:40
Искаааааааааам те .....
NambyPamby
04-18-2011, 20:56
То не бяха схеми, то не беше чудо. Шок и потрес. Кой да ти предположи, че всичко било толкова завоелирано? :-o
:? :? :? Той (Д.) е толкова арогантен и себичен. Направо НЕВЪЗМОЖЕН.
А Той (Й.) .... него го обичам.
И все пак мисля, че имам нужда от психиатър... и заради двамата. :shock: :booooomb:
Днес ще бъде ден за подготовка на багаж, и може би малко учене. И утре заминавам за родния град, което ме натъжава ще си оставя мъжленцето за 5 дни :?
за 2ри ден не мога да се наспя нормално
а през деня се изморявам супер много и сега сфлсйфскл :( :booooomb:
Sisito941
04-19-2011, 07:08
Офф,пак не можахме да се уговорим като хората..както и да е..
Почнах да уча по география,научих единия урок,сега кратка почивка за закуска,след това продължавам да уча..по немски май няма да ми остане време,ама нищо..на училище ще ми остане..надявам се..
Пак съм пред дилема-той или той?
Трябва да се реша..
Както и да е..така като гледам деня не започва добре,дано поне да завърши добре..
Днес на театър,дано наистина да си заслужава това,че ни казаха,че задължително трябва да отидем..
DevilWish
04-19-2011, 08:37
Сушам си хаусче за събуждане, изпих си кафето, ще ходя да се оправям.Трябва да излезна на центъра да се разправям за тая карта :-o :o Иначе уредих т'ва, така че четвъртък сме на дискотека, к'вото ще да става.Нямам търпение вече... Дано Анастасиос също да ходи :oops: ... И това е общо взезто.. чувствам се влюбено (прецакано 8-) )
againstyou
04-19-2011, 10:19
Амии сравнително добре,тва си е чудо за мен.Великденската ваканция ми започна преждевременно. :D
Да им се чудиш на глупаците - да ревеш ли... да им се смееш ли? :-o :-o :? :?
XTREMEFREERIDE
04-19-2011, 11:48
В момента училището ми е мястото, където мога да се нервирам до мозъка на костите си. Но пък в междучасията определено има кой да ми оправи настроението. Все виждам някой готин човек, с който мога да говоря за нещо, което ме изкарва от няколко-минутната-депресия. По-добре не може да бъде.
Направих си СПИН тест днес. Нищо неочаквано.
Само дето в момента ме бъзикат с "Негативната_94", но ще го преживея.
8-)
TheNewReligion
04-19-2011, 12:05
Всичко ме боли. Поне успях да си взема бележки от оная улава жена. Няма да е зле да си седна на задника и да поуча малко, защото и без т'ва изпускам едно контролно в момента.
За сметка на т'ва съм в почти пълна хармония със себе си, въпреки че каза оная глупост. Да прави каквото ще, опитах се да бъда миличка и добричка, ама се прави на три и половина. Негов избор. Може и аз да си измислям...до колкото знам, ако нещата стояха по начина, по който ми се иска, щеше да каже нещо друго, но на теория са възможни 1001 ситуации, така че тегля една майна засега. Поне ще мога да си гледам любимото детско. 8-)
DqVoLsKoJeLaNiE
04-19-2011, 12:06
Определено добре. Само не ми е ясно какви са тия приятели, дето ти пишат на лично във фейса, че си тъп, пък и със сърчица..за красота сигурно.
Поне на тоя малкия му хванах цаката. :D
Vilencety
04-19-2011, 12:07
спи ми сеее :booooomb:
LegaCalcio
04-19-2011, 12:37
заспало и уморено ....
Giosterica
04-19-2011, 13:15
Много съм нервна, не знам как ще изтрая още 2 седмици....
мм г/д ... малко ми липсва слънчоо :smt089
anonymous708973
04-19-2011, 17:26
Направих си СПИН тест днес. Нищо неочаквано.
Къде, къде?
kuklichka_bg
04-19-2011, 18:54
тъжно :(
DevilWish
04-19-2011, 20:38
Не ми се спи имам енергия, ся ще вечерям после нзз :)
tanch3t093
04-19-2011, 23:28
Сравнително по-добре от вчера...
bubkaa93
04-20-2011, 08:20
Добре съм ама ме мързи да се оправям и да излизам. :(
__SuNshInE__
04-20-2011, 08:53
Добрем, видяло се е, че глаголите по немски явно няма да ги науча ;ДД Еех, да идва по-бързо четвъртък, че ми писна вече :D
mynichka
04-20-2011, 09:35
Ами за разлика от вчера примерно- днес е идеално 8-)
againstyou
04-20-2011, 10:37
Добре съм,малко ми е тъпичко такова,излиза ми се ама нещо няма с кой.
Не е за вярване...отново съм..болна . :?
DqVoLsKoJeLaNiE
04-20-2011, 11:53
Зле. Пак. Май наистина любов и щастие са две напълно несъчетаеми неща...
iiordanova
04-20-2011, 12:17
Ужасно е меко казано. :?
FreelyGirl
04-20-2011, 14:25
тъжно :(
kotenciiity
04-20-2011, 14:40
миии добрее! спи ми се! :smt091 :smt090
DevilWish
04-20-2011, 17:08
Супер си изкарах, радвам се на това, което направих.. обаче не ми харесва, това, което виждам.. :С дано утре да може да се камофлира по някакъв начин иначе :О :О
kuklichka_bg
04-20-2011, 19:25
Добре.беше доста забавна вечер,но сега малко ми е тъпо в нас. 8-)
DevilWish
04-20-2011, 20:17
Пфф гадно ми е, че съм сама в момента. 1во, че ми е скучно, 2ро, че трябваше вместо да се правя да говоря с Клаудия... 3то искам просто Анастасиос да е при мен :o :o
Мислех, че ще се оправя, но просто не мога, не мога нененененен нененененененнннннннннннн ннне.... Просто. Нямам думи, наистина нямам. Омръзна ми от цялата обстановка, от всички, от всичко, от недомлъвки, от проблеми, от мрънкания, изобщо от цялата жалка гледка около мен.
Искам надалече,мноооооого надалече, имам нужда да си събера мислите и да взема някакво решение, защото ми омръзна да се правя на такава каквато не съм............ :)
TheNewReligion
04-20-2011, 22:24
Трябва ли да си докарам здравословни проблеми, за да се отърва от душевните...т'ва се питам вече втора седмица. Мислех, че ще е по-лесно..да, ама не. Животът обаче е прекалено кратък, за да ми пука за глупости.
kuklichka_bg
04-21-2011, 07:14
добре.Очертава се доста дълъг ден,надявам се и готин. :-D
againstyou
04-21-2011, 07:36
Супер,малко станах раничко ама карай.Ще боядисвам яйцаа ! :grin: :D
DevilWish
04-21-2011, 07:44
Добро утро на всички :)
Станах пак рано, тая вечер като излезнем на диско ще умра :Д карай.Пия си капучиното и след това ще се приготвям хахах от ся за вечерта :))) ии трябва да говоря с Анастасиос спешно.Моля се на Бог, да дойде довечера :(
mynichka
04-21-2011, 12:40
Амиии горе- долу. До сега си гласих багаж, може би ми се ходи, а може би не! Всички планове се объркаха тотално- нямах намерение да мърдам на никъде, но след всичко, което става в последно време май е по- добре наистина да отида и да пооставя всичко тук така!
kalpazanka
04-21-2011, 12:41
Нощес не можах да спя, станах рано тази сутрин и сега едва си държа очите отворени. Няма как да поспя, защото чакам да минат да ме вземат и да отпрашваме. Доволна съм, че навсякъде блести от чистота и че успях да наглася багажа за отрицателно време.
DqVoLsKoJeLaNiE
04-21-2011, 14:46
И аз не знам.Всичко напълно се обърква..
XTREMEFREERIDE
04-21-2011, 15:01
http://www.youtube.com/watch?v=wa5BuKjAIpA&feature=related
Най-най-най-прекрасната вечер в живота ми!!! Ама най-най-НАЙ!!! Не мога да си опиша еуфорията още. За първи път направих много неща. За първи път бях някъде на запой с даскал, за първи път се чувствах толкова готино и свободно! И се запознах с всички от The POMORIANS, което беше огромна мечта и още ми е трудно да повярвам, че се случи и че цяла вечер (на почивките) пихме с тях, говорихме си, танцувахме и всичко беше на повече от 6! Поздравиха специално компанията ни с избрана песен, плюс това си свириха характерния и уникален стил Balkan Metal-riffs whit distortion бозуки, което си беше направо...направо...УНИКАЛНО ! И цяла вечер слушахме реге на почивките. Няма думи, нямам думи! Много радост, много нещо.
А и Крис точно днес има рожден ден, който започнахме да празнуваме от снощи. Помолихме Янко да го поздравят с песен и всички се изкефихме на макс. Получи се по-добре от очакваното. Е..днес бях пълен сосип в училище, при положение, че се прибрах в 5 и спах до 6:30, но това не е от значение. Сега само лягам да си доспя и към 8-9 излитам, че на тва слънце е само за бири,бири,бири.
:grin: :grin: :grin:
P.S: Ако се получи работата и отидем на море в Поморие ще е страхотно! Никакви лагери и подобни глупости. И 3 дни на палатки, юхууууу! <333
FreelyGirl
04-21-2011, 15:44
Скучно ми е :(
awesomesheepy
04-21-2011, 16:39
Прекрасно се чувствам..
Времето,приятелите,хората, сичко..е чудесно..
Днес даже го видях,а май не трябваше,защото..
няма да спра да го мисля.А искам,бе!
Та,наистина..както казват:
[/i]Когато очакваш да видиш някой-не го виждаш,а иначе-когато не очакваш-го виждаш..^_^
Яко,ама..не ми помага..искам го,бе!Поне за ден..
kuklichka_bg
04-21-2011, 20:45
След целия ми *прекрасен ден*,само това ми липсваше.Писна ми да ме подлудява така,да не занма какво искам,каква да си мисля,как да се чувствам.Писна ми, не издържам вече. :o :(
Въпросът не вечерта е "защо?"...
Защо се случват кофти неща на хората? И то само на едни хора по много кофти неща.
Защо имам чувството, че не мога да правя нещата, които някога мислех, че мога и които вярвах, че искам да правя винаги?
Защо НЕ ми се слуша музика от толкова много време?
Защо си мисля само глупости, а не си седна на гъза да си свърша работата?
:-o
Толкова ми е скапано.. 2 ден без сън, боли ме глава, не ми е добре. И днес също старата песен на нов глас, миг спокойствие няма. И сега още повече пък и като си казахме тея неща. :////////
Липсваш ми, Наненце............
tanch3t093
04-21-2011, 21:47
Иска ми се вече всичко да свърши ... Писна ми!!!
TheNewReligion
04-21-2011, 22:32
Свърши ми любимият лак за нокти. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕ! Къде да търся сега такъв, къде?
Хубавото е, че не допуснах стара грешка..почти де. Няма да си нарушавам обещанието и ще е хубаво, ако утре й звънна без да затворя в последния момент.
Имам една камара глупости да уча..
BaffaLsc
04-22-2011, 06:01
Чувствам се леко странно, не знам и аз защо.. :/
DqVoLsKoJeLaNiE
04-22-2011, 06:19
Някво..странно. Тоя малкия почва много сериозн да се издава и аз много сериозно почвам да се отказвам от всичко това.
Vilencety
04-22-2011, 07:23
съненааа, но се очерта един много интересен денн :grin:
XTREMEFREERIDE
04-22-2011, 09:35
Само искам нашите да ми разрешат да остана тук до неделя. Искам,искам,искам!
mrazqkindergarten
04-22-2011, 09:40
Иска ми се вече всичко да свърши ... Писна ми!!!
kuklichka_bg
04-22-2011, 14:59
Замислено,само нещата който ми каза са ми в главата.Надявам се довечера да забравя поне за малко и утре като замина да си почина от всичко! :(
Дразня се, че днеска нищо не се прави. Като знам утре колко много неща имам за вършене, направо ме хващат лудите, че днеска съм офф. Надявам се да успея утре да си хвана маникюристката. Иначе съм супер амбицирана по моите си въпроси. Айляк ми е отвсякъде. Единствено не бих отказала малко интригуващи мъже да се появят на хоризонта.
__SuNshInE__
04-22-2011, 19:20
Купих си великата рокляяя и в допълнение даже и обувки :grin: Супер ми е готино!
Иначе вчера адски много ме обърка.. винаги го прави, ако има нещо просто да ми го каже, защото не мога повече така, трябва да знам.. трябва.
againstyou
04-22-2011, 19:28
Хах как може да се чувства една рожденничка ? Прекрасно,толкова много хора се сетиха днес за мен,че чак се учудих.Тъпо ми стана сега малко,щото ми каза,че се е скарал с майка си заради мен ама..шанс. : (
DevilWish
04-22-2011, 20:38
Зле.Първо, че очите ме сърбят ужасно от алергията.2ро чувствам все едно е 4 следобед т'ва най-го мразя като съм била на диско.Ся кво ще правя цяла вечер баси скукаатааа
NambyPamby
04-22-2011, 20:42
^ Честит празник и всичко най-хубаво! :)
Харесаха ми подаръка и съм доста доволна от себе си.
Великденските ми яйчица станаха прекрасни, маникюрите ми - и те, но за радост намерих начин как да разкарам една част от боите и друга - да замаскирам умело, за да имам що-годе приличен вид. 8-)
XTREMEFREERIDE
04-22-2011, 21:12
Поредният приключенски ден! Ама изключително приключенски! Пък аз си мислех, че не са ми останали неща за правене.. Глупости! Правя неща, които никога не са ми минавали през ума, а същевременно са убер готини и забавни.
Първо се събрахме да избираме подарък за Крис и след като обиколихме целия град и се скапахме, решихме да седнем в Лолита. След тва с Кирил и Кирил седнахме на картофки и бира в едно капанче до рекичката. При тая жега, която се беше надвесила над Благоевград, там си беше рая на земята. И после, видиш ли, решаваме ние, че много ни е напекло слънцето, събуваме си кецовета, навиваме дънките до колене и прекосяваме реката да си седнем на полянката срещу заведението да си допием бирите. И най-забавното беше, че дори с навити до коленете панталони, пак се изпонамокрихме, и то доста, ама в тва топло време на никой не му пукаше. Много философски размишления и разговори паднаха.. Ииии после се събрахме с още хора => разходка, горичка, огънче, спринт по склона на горичката (при който не знам само как не се пребихме), меткахме се един върху друг през целия път.. И така си минаха 8 часа навън, а аз въобще не усетих къде са отишли.
Утре ще ходя в Крис да боядисваме яйца с още няколко приятелчета и отново имам очакванията за страхотно прекарване. До сега никога не съм боядисвала яйца с някой, който не е майка ми.. So..
А утре в гората ще пада голямо забавление. Много ми се ходеше на пикник и без тва, а ето сега и повод. Ще има огън, музика, китари.. Old school, както винаги съм искала да живея. Чувствам се перфектно.
:-|
TheBeliever
04-22-2011, 21:19
Хубава вечер със стари приятели. Сякаш се върнах години назад във времето, когато всичко това беше ежедневие... Толкова ми липсва онова безгрижие, онези мечти и надежди... Липсва ми това, което бях.
Но, "всичко тече, всичко се променя", нали? Дано е за добро.
TheNewReligion
04-22-2011, 21:38
Намерих "Фетучини" в хладилника...дано не ги изям, защото са ааааааааадски вкусни.
Брой гафове за днес: 2
Брой НЕнаправени глупости: 1
Брой грешки с последици на този етап от готиния ми животец: 3
Брой неща, за които съжалявам: 4
Брой грешки, от които съм се поучила: 0
Готина равносметка. Изперквам с всеки изминал ден.
Grommash
04-22-2011, 22:46
Спи ми се, но ме мързи да спя..
тъпо,празно,хвана ме носталгията ;д ...слушам разни стари песни и ми се иска да се върне старото време(миналата учебна година),ама де такъв късмет..искам си старите работи ;) беше много хубаво..толкова много любов и глупости...някак светло и истинско
хора оценявайте това,което имате!
леле аз ще лягам,че стана 2ч. и утре ще боядисам яйчицата..и ще се опитам да не ми пука какво е било преди и да живея сега,а не да се ядосвам,че не е така както искам..То не мможе всичко,което искам
bubkaa93
04-22-2011, 23:24
Целият ми ден беше супер,но преди два часа пих кафе и сега не ми се спи и се чудя,какво да правя. :(
Хубаво е, когато знам кой какво заслужава и не се колебая в решението си от коя страна на графата да бъде .. :lol:
Иначе яйцата ми станаха много добре .. :lol:
Grommash
04-23-2011, 08:31
Офф, спи ми се! Трябва да ходя на село да копрая, но така ме мързии.. Сутрешното кафе не помогна. Поне все още не.
againstyou
04-23-2011, 10:07
Много добре,довечера ще се разбия.
mechtattelka
04-23-2011, 10:55
горе долу добре.. :) :( :smt020
Амии... Горе-долу.. Мисълта, че имам домашни ме скапва.. :D
Piiseto0o
04-23-2011, 13:28
Бивам ...даже си ми е много добре,чувствам се много влюбена и сякаш летя...е като изключим вчера решихме да седнем да пием с едни приятели...то стана резил :-D напиха се хората и взеха да реват,една двойка имаше ...тя реве за бившия,той реве за нея,че не го иска ... имаше още едно момиче и то ревна.Написе баячка милата и повръщаше жестоко :( и най-наокрая не издържах на цирка и отидох си легнах при мойто писе :smt007 Дано повече не преживявам такива циркове...Добре,че мойто писенце ме радва всеки ден :grin: ама скоро завършвам и заминавам за чужбина,чудя се какво ще правя без него ;( Иначе засега се чувствам много добре,денят е прекрасен :grin: :-)
NambyPamby
04-23-2011, 16:27
Имам огромно количество козунаци и козуначени кифлички у нас и въпреки непрестанните ми набези, за радост, те не свършват. 8-) Истински пир и блаженство за детската ми алчна душица. 8-)
DevilWish
04-23-2011, 19:06
Ох перфектно, това момче е направооо нз :shock:
Някакво гадно/странно/тъпо/объркано ми е ,добре че валят козунаци ! :)
XTREMEFREERIDE
04-24-2011, 02:37
Апф, пак се прибирам по никоето време. И утре като трябва да стана в 8 да си хващам рейса...направо се побърквам. Но пък си беше велик ден. Всеки ден е "най-хубавия" докато не дойде следващия и не го измести. От ден на ден всичко става по-хубаво и по-хубаво. А днес имам чувството, че беше перфектно.
Обожавам го! <3
RoSKo0o0
04-24-2011, 05:33
айди на сйелууу :grin:
kris4eto15
04-24-2011, 08:09
Оф да ве , точно днеска тря се случат тея неща :lol:
GossipGirl89
04-24-2011, 08:20
Христос Воскресе на всички!
Бъдете живи, здрави и много щастливи :)
Добре се чувствам иначе. Малко недоспала ама случва се :D
smoker4e7o
04-24-2011, 08:34
Добре .
Тъпо. Да им сЕра на празниците! Както винаги....
СУПЕР ! Времето е уникално, слушам си яка надъхваща музика и след малко излизам :grin:
againstyou
04-24-2011, 12:28
Ми по принцип съм добре ама .. довечера той няма да е тук и като се сетя откачам.Мразя когато трябва да е с роднините си.
Grommash
04-24-2011, 16:51
Като чисто нов продукт, току що разопакован от кутията. ^^
againstyou
04-24-2011, 17:41
Хахаха,бирата,бабата .. откачен ден,определено.Ще го запомня занапред.
Лолз, да не повярваш ми се пооправи настроението. Тая вечер съм решила да дам тотален игнор на всички мисли дето ми тежат, да си изредя всички любими песни в уинампа, да си допия двулитровката и да релаксирам на място. АААма, я, бе 8-)
//
- Напила ли си сА?
- УАТ
- Пуснала си си музика
- ВТФ
:lol:
TheBeliever
04-24-2011, 18:53
Ей т'ва е! Повече от два дни престой в тая къща не ми се отразява добре на здравето и нервите. Д'еба пародията!
XTREMEFREERIDE
04-24-2011, 20:24
Планове за Май месец - бол. Дано само да се получат поне половината от тях, че нищо не ми е сигурно. Иначе звучат много добре, нищо, че няма да се прибирам 3 седмици, ще ме прежалят.
DevilWish
04-25-2011, 08:53
Доста добре :)
Cypermethrin
04-25-2011, 09:04
чувствам се като омазано в кръв чудовищно бяло зайче
Имам нужда от дълъг и разхитителен шопинг. Установих, че маникюра не е достатъчен да ми оправи проблемите. Другата седмица ще отида и на козметик.
DevilWish
04-25-2011, 17:06
Охх така съммм хепиии :) прекарах си добре, той е прекалено мил, това ме дразни чак :-o
нервна съм, нямам от къде да си купя цигариииииииии :shock: дано после има отворен магазин някъде :С
ии също съм много добре, защото тая вечер ще ходя при него ще се размажем, ще остана там да спя, утре нз как ще се домъкна до даскало, щото тая вечер наистинаа ще прекалим с всичко ми се струва.Цяла вечер chill ;p
RoSKo0o0
04-25-2011, 18:04
заааааааааспал
XTREMEFREERIDE
04-25-2011, 18:40
WIN! WIN! WIN! :grin:
kuklichka_bg
04-25-2011, 19:05
Супер.Беше невероятен ден,вечер и изобщо почивни дни! :P
Като се замсиля,обаче,че от утре се почва пак..и то цял ден ще трябва да съм на даскало от сутринта до вечерта. :o
antifashionshit
04-25-2011, 19:18
доволно съм, полигавих се, сега си слушам муз.. чакайте, на кой му пука изобщо? 8-)
__SuNshInE__
04-25-2011, 20:11
Добре, само не знам как ще издържа, но пък ще са само няколко часа и то чак след месец, така че предполагам, че просто ще трябва да стисна зъби.. Ще ме боли да ги виждам заедно, ама нямам избор.. Нищо де, после пък ми предстоят 5-6 рожденни дни, на които да се размазвам, така че всичко е наред :D
Безразлично? По-скоро не..
w1311819w
04-25-2011, 22:37
Чуствам се много яко, и смятам, че в тоя форум трябва да престанете да се сдухвате.
Прегледах набързо няколко теми - момичета, прекалено насериозно приемате нещата, надявам се, че ви е ясно, че няма как да се вовеки веков с момче с което сте тръгнали на 13-14-15-16-17... поне до 20, 20 и нещо сте доста лесно-заменими.
smoker4e7o
04-26-2011, 10:04
Тъжно .
againstyou
04-26-2011, 15:02
Шит ве ! Цял ден едно голямо нищо,поне се надявам теста да му е бил лесен.
DevilWish
04-26-2011, 15:45
Ненормално яко!! Ся ще ям и после отивам при него :-) :-) :-)
kuklichka_bg
04-26-2011, 18:07
Не много добре.. :)
Kukumqvka
04-26-2011, 20:09
Много ме изнервя тоя.Да продължава да се прави,че не му пука и ще избухна мошно. 8-)
Giosterica
04-27-2011, 05:23
Недоспала. :x
Как може да не му пука.... :cry:
Амии.. чувствам се някак щастлив..
но..
ми е сад и много ми липсва..
супер много я обичам..
и е моя, защото и тя ме обича..
но 3000км са доста разстояние .. :(
Ноо.. след 2 месеца ще се видииим :grin:
Обичам я... :oops: :smt007 :smt007 :smt007
Патее, това е за теб!
mrazqkindergarten
04-27-2011, 10:02
Тотално прецакана съм, днес беше ужасен ден.. Ще легна малко да поспя, току виж съм забравила за малко всичко.
TheBeliever
04-27-2011, 10:35
"Пролетна умора" или просто мързел? Пак се успах. Ще я закъсам накрая.
Иначе щастлива. Той пак е ТОЙ. Снощи беше готино, а сутринта се разтопих от кеф.
Сега ако имаше кой да отиде до магазина и да сготви вместо мен...
DevilWish
04-27-2011, 11:48
Супер и едновременно тъпо.. Искам го, той ме иска, какво ще правя с Клаудия...
kuklichka_bg
04-27-2011, 15:05
Адски изморена,чак името не мога да си кажа,а трябва да почвам да уча.. :( и настроение никакво нямам..
againstyou
04-27-2011, 15:29
Тооолкова да ми се спи просто не е истина.
Най-отвратителният ден!!!
Болна! Цял ден се разкарвам по студа и по доктори! Главата ме цепи, носът ми на инат не иска да се отпуши, утре съм на зъболекър, а тази вечер е мой ред да готвя!
Отделно от това разбрах, че ми остават няма и 2 седмици да свърша нещо, което отлагам от над 5-6 месеца..
Като изключим всичко това.. чувствам се прекрасно.
Sisito941
04-27-2011, 17:51
Офф пак се почна..пак почна да ми пука за него,пак почнах да плача..разяждам се отвътре..направо не знам..и тя..и той..оо не знам вече..само като се сетя за тях ми става лошо и ме боли..какво толкова харесва в нея..най-обикновена курва е..
Не съм като нея,не се натискам на всички и т.н.
А това момчее...1 година и половина го исках..по едно време се отказах..отказах се да го искам,някакси се получи след като разбрах,че той я е целунал..сега отново почва..докога ?!?! :o :booooomb: :booooomb: :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
iiordanova
04-27-2011, 18:13
[color=red][b]Офф пак се почна..пак почна да ми пука за него
the same
Giosterica
04-27-2011, 18:45
Най- щастливото същество на планетата. :oops:
еуфорично 8-)
защото слушам хубава музика...
абе по-добре съм .. ох, дано утре да е много хубаво :)
Пречупен ... отново ... не искам да боли повече .
Немислимо ужасно и съм немислимо бясна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
TheNewReligion
04-27-2011, 21:20
Стресирана. От месеци. Сега си давам сметка защо. Някви малки простотийки ме карат да откачам без да знам...Искам спокойстие. А лятната ваканция е далече. Искам промяна, искам да започна отново, искам да бъда друг човек, искам свобода, искам да живея сама и същевременно близо до вкъщи. Имам дежа вю даже.
tanch3t093
04-27-2011, 22:16
Не ми пука! Правете каквото си искате, мен вече ИЗОБЩО не ме интересува! Вървете на майната си, ако щете... (:
kuklichka_bg
04-28-2011, 07:18
По-добре от снощи сякаш,но пак зле.Гадно ми е ,че всичко свърши така,той няма да ме потърси повече,нито пък аз колкото и да искам... :(
mynichka
04-28-2011, 09:32
Амиии добре :)
Още съм малко във филма, не знам какво ми става. Външно съм добре, а от време на време в ума ми прескачат няк'ви простотии за бивши, бъдещи и потенциални.... Никак не ми е време да правя равносметки. Обаче не знам защо фактът, че той не ме е излъгал не ме успокои. Абее... изобщо не се разбирам напоследък.
RoSKo0o0
04-28-2011, 10:50
Дъжд, кал и студ... брр ;д ще стане забавна тренирока. На хората, които ползват това за оправдание - хора без воля, без цели, путки... loosers 8)
kindergarden
04-28-2011, 11:18
ох...от вторник съм с брекети на долните зъби и ми е лекооо странно
а днес ще ми слагат и на горните....оххх :D :D добре че е само за 9 месеца :grin: :D :D
DqVoLsKoJeLaNiE
04-28-2011, 13:15
Добре бе, като знаех, че е такъв идиот закво се влюбих?! Кой ме би по главата да се занимавам с него?! Идиотка.. :?
DevilWish
04-28-2011, 14:19
Влюбена съм.. и ме е страх от 1но нещо,, същевременно не ми пука и ще направя някоя глупост :( :С пфф
TheBeliever
04-28-2011, 14:22
Добре. Усмихната и леееко разлигавена. Ако времето беше по-хубаво сигурно щеше да бъде баси якия ден.
Giosterica
04-28-2011, 14:35
Раздразнена. Всичко ми стана криво... :-x
mrazqkindergarten
04-28-2011, 15:18
Мамка муу бе, толкова ме боли.... :( :? Дано не е нищо сериозно...
againstyou
04-28-2011, 15:37
Говорихме си,гледахме същевременно и филма.Прекрасно се чувствам,само ми е леко шитавото,че не искат да ме пуснат в Варна.Ах.. не не,тряя направя нещо по въпроса.
NambyPamby
04-28-2011, 17:34
Обичам сеирите и познатото "ред сълзи, ред сополи", колкото и да го отричам. Просто е... забавно да пуснеш мухата и да гледаш как ти се връзват на небивалиците, че и на всичкото отгоре сами се навиват. Безценнно е, честно. Все вървях срещу течението и беше зверският конфликт, а то колко по-весело било да ги провокираш, после да ги манипулираш дискретно и през това време да хрупаш пуканки. 8)
RoSKo0o0
04-28-2011, 17:56
Такааа!! Готов съм да ви товаря отново :lol: Съжалявам, че моето забавление го приемате твърде лично ;(
Да видим дали и този ще си взема каквото искам.
Размишлявайки (както винаги) над моята личност, ми хрумна един добър въпрос към мене си: "АБЕ АЗ КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВАМ?" :lol:
Въобще за каква се мисля напоследък, че и си разигравам някакви варианти, които реално изобщо не са възможни, нито препоръчителни, нито ги заслужавам, нито някога ще станат, защото 1. не съм божество 2. хората не са безмозъчни.
И не, не заслужавам прошка реално.
Не, че ще търся такава или ще възобновявам отношения, просто тотално си се изложих.
И размишлявайки, сефте не съм жертвата аз, но умело си го бях втълпила. Въобще голям е тоя проблем, че винаги се възприемам като жертва, при положение, че върша/говоря шокиращи гадости, и съм некъв палач едва ли не (ама може и аз да се вживявам излишно) и де факто не съм жертва, а човек, който прави кофти неща, за които не поема отговорност после. Pathetic?
Общо-взето бях пълна гад и ... мисля, че постъпките ми са откровено гадни и запомнящи се по лошия начин. Но може и пак да преувеличавам. Може и никой да не ми отдава такова значение, въпреки кофата злоба и ужасното ми отношение, и ужасното жалване.
keep movin' on.
И симпатичната деветокласничка си беше права .. взимам се много насериозно ...
RoSKo0o0
04-28-2011, 18:46
Чувствам се тъжен, защото днес валя и имаше паднали листа по земята ;( Също така денят свърши и дойде нощта, а мен ме е страх от тъмното и плача ли плача тук! Бахти защо живота е толкова сив :razz: :razz: :razz:
Объркана от живота :D ии по-точно от едно мъжко създание 8-) Но иначе на 4 чашки кола и доста разлигавена :grin:
FancyGirl
04-28-2011, 22:14
Едва ли има думи с които мога са опиша как се чувствам.. С няколко думи "Сега знам, че имам сърце, защото усещам че е разбито.".
DevilWish
04-29-2011, 06:01
ооохх перфектно, само дето нямам цигари :( ох нямам търпение да дойде 12 часа :Д ааахх :Д
Vilencety
04-29-2011, 06:09
Петък ееееееее :grin: най-после ще го видя! :grin:
kuklichka_bg
04-29-2011, 06:41
Гадно ми е..пак неуспях и да си науча,не мога да се съсредоточа,а днес 3164165 контролни.Как искам да се опрравим. :(
RoSKo0o0
04-29-2011, 10:57
аййй 3 часа отзад на рускотооо :) пак ше е студ и кал ама RoSKo0o0 не го е**...... той машина 8-)
Оффф... Целият ми клас (включително момчето което харесвам) разбра кой харесвам :cry: :cry: :cry: ...
ForzaFelipe
04-29-2011, 13:17
Толкова ми е смешно че няма и на къде 8-) смея се на много интересните действия на "моите" приятели,то ще им се върне,лично ще се погрижа :-P :evil:
Хем ме сърби, хем ме боли .. в опитите си да съм удобна на всички се оказва, че не е точно така както си мисля, а иначе .. ии леко започнах да се обърквам .. 8-)
като изключим това положението е още по - зле ..
TheBeliever
04-29-2011, 14:00
Нещо много ми е добре напоследък... Да се чуди човек. Очаквам рязка смяна на настроението в другата граница.
Но докато все още съм така идилично настроена ще се радвам на всеки миг 8-)
Btw не е ли време за "Vol.18"?
Giosterica
04-29-2011, 15:28
Защо ли го очаквах? Дори не съм изненадана....
malibugirl
04-29-2011, 15:49
объркана :?
И по-добре съм билл .. :)
DevilWish
04-29-2011, 17:27
Перфектноооооооооооо!!!! <3 влюбена съммм
cigarettekisses
04-29-2011, 17:57
зле
kuklichka_bg
04-29-2011, 18:12
:cry:
Kukumqvka
04-29-2011, 18:15
За пореден път ме боли глава.Нещо все не ми е наред напоследък. 8-)
А той така да ми липсва,че не може да бъде повече.
Мисля си,ако имах само един единствен шанс всичко щеше да е коренно различно.
Супер странно ми е. От една страна ми е тъпо, че никой не ме вълнува по "онзи" начин, от друга се радвам, че съм си независима и си създавам много забавления с това. От една проверявам дали ме лъже, а от друга съм го преживяла и знам, сигурна съм, че мога без него. Прекалено много свободно време имам за глупости. Трябва да седна да чета!
xBadxApple
04-29-2011, 21:12
Мисля си невъзможни глупости.
bubkaa93
04-29-2011, 22:36
Да вярвам ли на думите му ? Боли ме толкова много обикнах го а той,какво просто му писнало :cry: :cry: :cry: :cry:
Интересно как една наистина малка драскотина боли много повече от голяма рана. Внушавам ли си или какво..?!? :shock:
FancyGirl
04-29-2011, 23:20
Днес се убедих, че сърцето ми е напълно и безвъзвратно разбито..
TheNewReligion
04-30-2011, 00:03
* Няма да се извиня първа, защото не съм виновна.
* Защо продължава да ми го причинява? Или всичко, или нищо!
* Нямам никакво желание да го направя. Няма и да го.
* Нямам и желание да мисля за бъдещето. Страх ме е, че ще е скучно, тъпо, депресиращо и гадно.
* Нямам желание да гледам оптимистичен филм. Само ще ми подейства зле. Ще ми навре в лицето всичко, което не съм и не притежавам. Еми, вашта майка! ЗАпочвам да се ядосвам.
* Нямам желание за нищо. Ебати.
* Искам просто да знам, че накрая всичко ще е наред.
* Не знам дали ми стиска да направя това, което трябва.
* Грешки, грешки...
Искам да дойде понеделник. Или направо следващата учебна година. Или просто да видя в кристално кълбо, че няма да умра сама с разбити нерви, защото света е свършил или съм се замоубила.
Тъжно е колко много тъжни хора има ... ):
Giosterica
04-30-2011, 05:42
Много щастлива, ще го видя, нямам търпение. Желая го. :smt007
Супер паниката. Съсипаха брат ми, нека поне приятелите ми оставят на мира, защото много скоро ще спра да си мълча и ще поставя всеки на мястото му. И деам, кафето е отвратително без захар!
Като човек със страшно много палачинки пред него.. :grin: :grin:
bubkaa93
04-30-2011, 08:10
Снощи седях до 3h днес станах в 9h. Сега ще ходя на гробищата :( :( :(
Добре съм, времето навън ми повдигна настроение. Само да имаше с кого да изляза да се разходя в бизнес парка и всичко щеше да е 6 ...
DqVoLsKoJeLaNiE
04-30-2011, 09:46
Супер. Обажавам, когато съм играла по нечия свирка с месеци и накрая.. да ме хване за дедовия. :D Също така, разбрах кои са ми истинските приятели, и останалите ще го духат. Поне това се разбра, та няма закво да се правя на луда повече и да съм с хора, на които не им пука за мен.
На НЕЯ няма как да й се сърдя, щото е искала просто да се знае кой кво изпитва, но можеше поне да попита.. Няма значение вече. Квото било-било.
kuklichka_bg
04-30-2011, 12:07
Бивам,след малко заминаве на вилата,а на мен честно казано не ми е до рождени дни....Ще се постарая да не мисля за него,тей ли инъче на него не му пука.ха 8-)
Почивка нивото на 6! :grin: :grin:
DevilWish
04-30-2011, 13:14
Перфектно, вчера останах да спинкам в миличкото ми момченце и преди малко се прибрах, хапнах, учих, очите ми се затварят още съм в транс хах :D
Цял ден се излежавам. Щях да уча, но изообщо не се получи. Чета теми във форума, слушам музика... Отново се убеждавам, че не трябва да имам вяра на почти никого и въпреки всичко се радвам на хубавия ден. Настроението ми е страхотно и се надавам да няма хора, които да го развалят. : ))
DevilWish
04-30-2011, 16:22
Pffffffffffff писна ми да се карам с майка ми наистина ми писна :( :# Отивам при милото отново тая вечер.Не мога да търпя тая атмосфера в нас. фuck iт ;)
Правих се че четох. Сега ще скалъпя най - отвратителната презентация, която някога съм правила и после... ще вечерям и ще гледам филм. А ми се щеше да покажа на някой прическата на Джесито, ама... чак утре ще видя мъже.
Гледам по НОВА за Чернобил, гледам и по БТВ за Япония! Защо са ги пуснали едновременно? :-x
Иначе съм добре! Разходката тази вечер беше чудесна. Утре ще трябва да отида до болницата, което не ме радва много, но пък след това имам цял ден на разположение да се разкарвам където искам с бебето.
bubkaa93
04-30-2011, 16:52
Не си чувствам краката. :( Иначе съм добре.
SiNiStEr
04-30-2011, 17:35
Тъпо..нямам желание за нищо.
леле .. тая мисъл се 1 ми е завзела вс други мисли .. не мога да се радвам спокойно и като хоратаа :? мразя го това .. МНОГО :cry: !! ще гледам да не мисля за това :neutral: надявам се всичко да е окей .. всичко друго ми е добре [-X да чукам на дърво ! защо трябва така да си мисля .. от една страна аз съм виновна :smt105 уф .. !
DevilWish
05-01-2011, 13:34
ПЕРФЕКТНО :)
Само дето ми се спи.
Вече съм сама...липсва ми.
kuklichka_bg
05-01-2011, 14:34
зле,изморена,скапана..
againstyou
05-01-2011, 15:53
Еми..гадно ми е някво.Тъпото Кристиян 100% е още в тях.Смятай един скапан Уоу да е по-важен от мен,хах. ;х
bubkaa93
05-01-2011, 16:59
Много зле. :(
eXxXciTeD
05-01-2011, 17:00
смесено :)
FancyGirl
05-01-2011, 18:54
Толкова ми липсва човека, които беше той .. без него се чувствам някак празна.. разбрах, че той вече не обича всичко в мен, нищо не е както преди а толкова силно ми се иска.. за него съм просто момичето с което е 1година и половина .. както и сам каза "харесвам те, обичам те НО".. не знам какво да правя толкова гадно боли .. толкова е гадно, просто с всеки изминат ден той мачка все повече и повече сърцето ми, а аз като че ли съм някой мазохист и дори след като снощи ме заряза сама насред нищото аз пак си затварям очите за всичко.. Защо съм такава? Защо му прощавам всичко .. Отговора е ясен.. "Защото съм влюбена, сляпа глупачка, която дава всичко за него и любовта му". Толкова много държа на него и толкова го обичам но не знам дали той все още иска да сме заедно..
NambyPamby
05-01-2011, 19:36
Куул. Преоткривам чара на естествената красота, след като взе да ми се появява алергия от най-любимите ми боички.
cigarettekisses
05-01-2011, 19:42
нямам цигари и се побъркваааааам.
bubkaa93
05-01-2011, 19:51
нямам цигари и се побъркваааааам.
cigarettekisses
05-01-2011, 20:18
Мисля си невъзможни глупости.
Писна ми да ти пиша и ти да ми отговаряш след половин час :-x :-x :-x :-x :-x
А теб пък няма да те чакам вече.. ше зема да си лягам имам класно утре :? :? :?
Адски скучно ми е
tanch3t093
05-01-2011, 20:45
Направо се побърквам! ...
bubkaa93
05-01-2011, 20:47
Пуши ми се нервна съм и ми е скучно :(
Kukumqvka
05-01-2011, 21:13
Скучно ми е и май почва да ми се спи.
TheNewReligion
05-01-2011, 22:23
Шантаво.
Sisito941
05-02-2011, 06:15
Засега съм добре..
Днес може да излезем.. :oops: :-)
По история почнах да уча,ама то мързел,мързел мойто..не усоях да си науча..отново се надявам да не ме изпита днес..
Има хора без оценка,мхм..така чее..почивам днес.. :lol:
bubkaa93
05-02-2011, 06:26
Спи ми се,пуши ми се трябва да уча ама няма да уча дано да не ме изпитат нали имам имен ден 8-) и най-важното той ми липсва много :( :( :(
спи ми сее..а трябва да уча .. :booooomb:
DevilWish
05-02-2011, 15:45
Умирам за съннн :( ще се изкъпя, милото ми липсва ужасно, до утре не знам как ще издържа свикнах да го виждам всеки ден.Но наистина днес трябва да си остана в нас и да се наспя.Страх ме е да не се скарам с него, за нещо ;С иии като се изкъпя ще изпуша последната ( :( ) си цигара и след тва ще се плонжираммммммммм
againstyou
05-02-2011, 16:56
Гадно ми е,къде е милото ми и за кво му е тъпо..пфф ще разбера.
FancyGirl
05-02-2011, 17:07
Той ми липсва страшно много.. Иска ми се да стоя в прегръдките му с часове и просто да мълчим защото знам, че пак ще се скараме за нещо и да го целувам целия .. :(
cigarettekisses
05-02-2011, 17:36
неутрално.
tanch3t093
05-02-2011, 17:43
неутрално.
+
icebulllet14
05-02-2011, 20:14
уфф, чакам .. чакам и пак чакам ..ама май си чакам напразнооо.... баси тъпото ..как можах, беее ;xxx
дейба, някак празно ми е
много хора ми липсват
cigarettekisses
05-02-2011, 20:36
'I think sometimes we love people so much,that we have to be numb to it because if we actually felt how much we love them,it would kill us.'
не знам от къде е този цитат,но точно отговаря на сегашното ми положение. :(
kuklichka_bg
05-02-2011, 21:26
Повече от ужасно. :smt085
FancyGirl
05-02-2011, 21:27
Както почти всяка вечер от ужасно много време насам по това време.. Както винаги за всичко и всички има време но къде останах там, някъде измежду свободната минутка за един смс. Как ми се искаше той просто да се замисли и да седне да каже "Искам да седнем да поговорим и да изясним всичко, което те тревожи както и мен ", но разбирасе това няма как да стане.. просто да говорим за всичко, за нас.. За всичките неща, които не ме оставят да спа по цяла нощ.. Защо всички се интересуват как съм и какво ми има и ме разпитват постоянно а той просто .. сякаш имам опция Feel:off, а на мен толкова ми е писнало да говоря с хората искам да говоря само с него но като знам, че това няма как да стане.. нито ще ме разбере, може да се скараме а в най-лошия случай но най-вероятен ще изляза аз виновна и ще се чувстват още по-зле.. Не ми остава нищо освен да си легна и да заспя в очакване на един може би по-добър ден..
TheBeliever
05-02-2011, 21:31
Следващите две седмици ще са ад. Ама така е като цял семестър нищо не барнах.
Трябва да спя...
NambyPamby
05-02-2011, 21:34
„Не отивам никъде, затова отивам навсякъде. Магистрала почвам след малко, ама кой знае – може нещо да стане преди това… Глупости! Сто магистрали ще станат преди това!” 8-)
Пих ментово чайче и слава Богу, спря да ме цепи така жестоко главата. Слушам си освежаваща музика и черпя идеи и съвети в бг мама, понеже сравнително скоро има повод и съм решила, че ще направя първата торта в живота си, та... да, опитите трябва да започнат отрано, въпреки, че не се и съмнявам, че ще ми се получи.