View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
kuklichka_bg
02-11-2011, 05:36
И аз нз как....пак тъжна сякаш,офф не ми харесват как се развиват нещата за сега... :(
FromAutumToAshes
02-11-2011, 05:57
Еми сега ставам, сънено ми е. Отивам да пуша, пък за после ще видим.
gLypChenCee
02-11-2011, 06:08
Нямам търпение да дойде понеделник .. не заради тъпия 14ти, а защоото най-сетне ще си го видяяяяяя :smt007 :smt007 Така ми липсва.. :smt087
Тананикам си, наслаждавайки се на сутринта. Чувството?! Просто прекрасно. Усмихвам се, с онази усмивка, която само той може да изкара...
Ужас. Обзема ме ужас само при мисълта какви ги плямпах. Как не ми дремеше. Как чак сега започва.Как винаги правя грешки. Как никога не ги поправям. Как никога не се поучавам от тях. Как продължава да ми пука за някои неща. Как е по-добре да не уточнявам за кои. Как винаги е по-лесно, когато не ти пука. Как винаги е по-лесно, когато не искаш да впечатлиш определен човек. Как винаги при тея опити успяваш да впечатлиш всички, но не и него. Как трябва да си отстраня част от мозъка. Как трябва да се променя. ...
Свалям ти шапка... :) Същата работа ,много точно казано !
Vilencety
02-11-2011, 09:51
въпреки болките в стомахаа :? се чувствам идеално най-сетне ще го видяя :grin:
iiordanova
02-11-2011, 11:42
Ъм .. добре съм!
Петък е .. най-накрая. ^^
Карахме само два часа! ^^ Перфектно за петък.
Че и на кафе ходих , радвам се , че познавам такива хора като тях.
Ии .. хубавото слънце ме радва. ^^
А той , не беше на кеф. Уф, искам го бе! Айде , айде спирам да мисля за него , че ми е кофти.
VaMpiRKaTaaa
02-11-2011, 11:52
Болна.
Тази седмица, както и края на предишната ми бяха супер зле. Тотална липса на смях. Вече не мога да седя в една стая със себе си. :(
Днес и утре съм принудена да се отдам на зубрене, а неделята ще си я изкарам почти цялата в даскало. :(
Искам по-бързо да свърши гадната седмица и да започне друга. (Проблемът е, обаче, че и другата се очертава като мега шит. :x
Не трябваше да се връщам назад.... да я виждам отново.... пак трепна сърцето... но късно.... :X
TooRareToDie
02-11-2011, 13:32
“ ... единствения лек за разбитото ми сърце - добрата компания и много алкохол! “ :grin:
SolemnityOfDeath
02-11-2011, 15:12
"Е ти добре ли си, мога да ти кажа, че си от топ 5 момчета за партийка за връзка"
малко четкане на егото дойде окей сред 'сички простотии, които се бяха/са се накачулили. 8-) сега само да минат още 2-3 дни, че има нещо важно да става май..
RaisedOnRock
02-11-2011, 16:03
Сега като се замислих,съм станала твърде безчувствена.Не си спомням кога плаках за последно...Мой беше преди дооооооста време.Желязна съм била.Безчувствена съм била.Да,това съм.Но ми харесва.Да,харвесва ми.Май започнах да не чувствам...И въпреки това съм щастлива.Мда.Чувствам се на мястото си,в покой със себе си.Това за мен е щастие.Прекрасно е.
Това мое поредно състояние доказва,че може да си щастлив и без любов.Определено е така.Поне за мен.
Чувствам се като разгонен пубер. Мойте хормони пак са се разиграли... Все повече се притеснявам за изпита. Много съм щастлива от решението да не му звъня. Дано моичкия ми напомни за себе си, барем се сетя да му кажа, че цяла седмица няма да съм в нас.
sunnyreni
02-11-2011, 18:47
Мега уморена :( :(
Paramour
02-11-2011, 19:47
добре съм..
утре съм на олимпиада..
чака ме проект
но съм щастлива, че имам да уча..(какво ми става?) 8-)
с Него.. нищо не става..буквално. :?
Как да се чувствам... неможах да спя.. при мисълта за нея.. много ме боли... :(
kuklichka_bg
02-12-2011, 06:59
Супер,опитвам да се събудя к огромното се кафе и да започвам да се оправям стаята :o 8-) че после на разходка...Също така се радвам,че се сети да ми пише,макар,че ме събуди в 7 сутринта.... 8-)
XTREMEFREERIDE
02-12-2011, 07:13
Как съм ли? Объркана.
Последните два дни бяха като сън. Всичко в тях. Не мога да повярвам, че се случи даже.
А сега какво? Как ще продължи всичко? За пръв път не знам нищо.
TheBeliever
02-12-2011, 08:04
Мразя да чакам. Още повече мразя да чакам него. Защо се мотка толкова?
Да станеш в 8:30ч. в събота сутринта (и то напълно доброволно) и да си направиш палачинки, които представляват храната ти за целия ден = идилия.
Сега ми остава само да си довърша по френски и по български и да пробвам един гел за коса.
Следващата седмица (считано от утре) ще бъде същински ад.
kris4eto15
02-12-2011, 09:15
Just stop for a minute and Smile :}
SolemnityOfDeath
02-12-2011, 09:15
Карма'с а бич. Винаги в такива периоди са ставали такива неща. Дано не се стигне до болница пак и се оправим, че хич не е времето и удобното място за това..
koteto6840
02-12-2011, 09:38
ами чувствам се супер :grin: :-P
Мамка му, 11 часа по - късно аз все още не съм се наспала. Дано мамам като си дойде да пием кафе.
mArMaLaDkA
02-12-2011, 09:42
След една цигара и мляко с кафе се чувствам една идея по-добре, да видим докога. Все си мислех, че съм видяла целия циркаджийски арсенал, обаче винаги имало нещо в ръкава за спешни случаи. :)
Явно започва някакъв нов период от живота ми, а аз пак не съм разбрала. :) Ще трябва сериозно да си преподредя приоритетите, но това ще стане в по-... късен час.
След няколко часа излизам да боря отрицателните емоции с разходчица, някой друг коктейл, в have-to-do листа съм включила и билет за "ТИЛТ" и една огромна порция пуканки! ;-)
празна и ми е смотано
разочарована съм от себе си и от другите
не знам какво да направя за да се оправя, но предполагам ще го преживея
толкова съжалявам за всичко, което извърших или съм вършила последно време : | отвратителна съм.
ужасно ми е, че съм толкова празна и страхлива. : |
буквално не правя нищо, нито чувствам нищо
станала съм некъв дроб, който го води течението
утре имам 2 олимпиади, ама сигурно на 2рата няма да се явя, защото главата ми ще гръмне
мисля, че всички трябва да си продължаваме живота и да бием отбой ....
не знам какво да направя : |
по-добре да не ми се обръща никакво внимание, ха-ха!
май е по-добре 8-)
Oh, the truth hurts and lies worse
Vilencety
02-12-2011, 10:25
скукаа... :?
Объркана .. за пореден ден от седмицата. Искам си го обратно, но за съжаление и двамата сме големи инати.. :? Трябва да седна да уча, да си наваксам изгубения материял от седмицата... Хнннн .. ще бъде трудно . :(
MidnightTornado
02-12-2011, 14:52
Някво ми е кофти..
kuklichka_bg
02-12-2011, 15:02
Суперррррр
Чакам мойте да идват и да се гласимм... :P
Paramour
02-12-2011, 16:13
добре съм..
след малко отивам на гости :)
RaisedOnRock
02-12-2011, 16:24
Нормално.Имам доста за учене,но вървя по план и ще успея.
ужасно ядосана
и отвратително разочарована
и тооолкова много не ме е изнервяла никога просто...
аааррллрляванхъуедзиспъйх тнх!
им ам мнооооооооооооооого за учене ..не знам дали ще успея..дано..
кофти ми е така..
поне свърших останалите неща..
TheBeliever
02-12-2011, 18:41
Прекрасен ден с прекрасни хора. Нямам търпение вече да се прибираме и да си заспивам до него. :oops:
mrazqkindergarten
02-12-2011, 18:46
Едно никакво ми е... Ще си пусна сериала сигурно, то никой не пише. :o :-o
Пръдльото ми вдигна скандал и си набра чукалата. Айляк парти. Супер нервно ми е за изпита. Най - лошото е, че нещо ми се харчат пари... 8-)
Paramour
02-12-2011, 19:28
разочарована..
и той е идиот..
защо ли си помислких нещо друго :?
TheBeliever
02-12-2011, 20:08
Защо след толкова време още се лепва глуповата усмивка на лицето ми при вида на входящо обаждане от Него?
Неможах да спя от тая аларма.......... само мяка...
GossipGirl89
02-13-2011, 05:39
Събудих се много рано тази сутрин и странното, е че дори се чувствам наспала се :D Пих едно кафе, пуших един фас и реших да убия малко време във форума :) Към обяд ще се виждам с едни приятелки и ще ходим на кино, после на кафе... иии така възнамерявам да се уплътня деня 8-) От понеделник съм се зарекла да сядам и да почвам с ученето за предварителните освобождавания от изпити, че тоя семестър са ми се събрали тамън 6 за май-юни и ми се ще поне 2-3 да си дръпна по-рано, та да ми е по-леко тогава :?
За първи път приемам раздяла толкова добре... По принцип се сдухвам, криво ми е, плача, а сега такова нещо няма и чак се учудвам от себе си :lol: Само първият ден ми беше малко кофти и си поплаках, а сега се чувствам изключително добре... И ми е странно, защото не е да не съм обичала човека... Просто... май вече се научих да приемам нещата с усмивка и бързо да продължавам напред :)
kombarka
02-13-2011, 08:40
Толкова много тръпка за толкова малко време. Колкото повече мисля, толкова повече се обърквам.
Вече му казах. А сега какво?
n3zabrawiimaa
02-13-2011, 09:04
Сънена :smt010
FromAutumToAshes
02-13-2011, 09:14
definitely not cool .. доста ми е гадно, искам просто да я видя, и да я прегърна... Уф хайде да минава по-бързо шибаното време, че ще се побъркам вече ;х
TooRareToDie
02-13-2011, 09:14
http://www.forumsextreme.com/images/sSig_cool2.gif http://www.forumsextreme.com/images/sSig_irule.gif http://www.forumsextreme.com/images/sSig_bewarespam.gif
Ох, как се радвам, че олимпиадата по литература свърши. :grin:
Днес ми остава само френско-английското съзтезание и съм свободна да си наваксам с писането.
Депресирам се като си помисля какво ме чака следващата седмица. :x
SolemnityOfDeath
02-13-2011, 09:25
не мога да разбера защо хората винаги искат драматични филми в живота си. не че и аз не понякога, обаче има някакви граници.
просто вече не знам кой каква тъпотия ще измисли, баси. О.о
Paramour
02-13-2011, 11:29
хм..какво ми става? :?
againstyou
02-13-2011, 14:31
Пфф някво .. и аз не знам,едно такова тъпо,тая кашлица ме убива :x
Sisito941
02-13-2011, 15:14
Офф,свърших за около 1 час малко работа-изчистих с прахосмукачката,избърсах праха,подредих си гардероба и такам..
Бащатко си запази правото да мие чиниите..Любимата му работа.. :lol:
Сега отпочивам малко и почвам да уча по история..после,ако ми се занимава продължавам с макроикономиката,че съм я закъсала..
Общо взето нищо интересно.
Чувствам се спокойна,уравновесена..Тов ще продължи докато не го видя на училище утре и не ми омекнат коленете.. :oops: :o
"Аз ще съм коравата,аз,ще се справя.." :-({|= :wink:
kuklichka_bg
02-13-2011, 15:21
тъжно...измина точно една година откакто тотално си преебах живота.. :( само да можех да върна времето 1 година
суперр..само ,че много кихам ;(
SolemnityOfDeath
02-13-2011, 18:08
май все пак може и да се стигне до операция...демн
TooRareToDie
02-13-2011, 18:44
Е сега ако не си сипя малко греяна домашарка, няма да съм аз... Адашката-а-а, прави ми се на интересна колкото искаш..мммм... дреме ми на шпагата!
Ех-х-х-, жив и здрав да е този, който е измислил ракията. Тази светена вода, способна да излекува всяко нещо, дори и разбитото сърце...
Олеле, какви ги говоря бе :X
изтъкана от нерви.
решението = утре цял следобед се жули лед на Ариана до 19:00
и за свети валентин ми пука ... гъзА
kombarka
02-13-2011, 19:42
Мисля, че точно тук ми е мястото. Много си ги обичам, бе. :)
FromAutumToAshes
02-13-2011, 19:45
хм..какво ми става? :?
И аз си задавам същия въпрос от 1 2 дни, но не се намира кой да ми отговори. Чувствам се като боклук, като обелка. Дори не мога да подбера точните думи, за да опиша моментното си състояние. Уж не е станало нищо, а е толкова много. Щях да се разрева в шибаното кафе по дяволите. Дано това не продължава много, защото ще откача. И все пак ще се боря защото смисъл винаги има. Просто се надявам да си заслужава борбата. За сега сърцето ми казва - "БОРИ СЕ!.Защото знаеш, че искаш да е както преди". Мамка му, как искам ;/
Paramour
02-13-2011, 19:59
^точно ..
уф ми сега се сетих, че утре имам контролно ;д
утре като стана ще трябва да уча и да допиша едно домашно ;д
kuklichka_bg
02-13-2011, 20:13
Странно...
tanch3t093
02-13-2011, 20:22
Направо УНИКАЛНОО :grin: ОБИЧАМ ПРИЯТЕЛИТЕ СИИ! Ако не бяхте вие ... :-o
FromAutumToAshes
02-13-2011, 20:30
:smt085 <--- изглежда като добро определение ;/
Къде са всички тези интересни синекоси същества... тц тц.
Sisito941
02-14-2011, 06:47
Офф както много често се случва в нашия квартал нямаме вода.. :-x
Ако не я пуснат докато почна да се приготвям за училище майната им.. :x
След малко сядам да уча по история. :o
TheBeliever
02-14-2011, 07:33
Леко изнервена. Как може да има толкова прости същества? Едно дете би се справило по-добре. :booooomb:
Още ми е изморено след рд-то ми ,но все пак мина добре.Все още не мога да повярвам ,че днес минава една година от както се запознахме . Мисля си какво още да му взема ,освен бутилката вино за довечера ,дано се получи добре :)
XTREMEFREERIDE
02-14-2011, 13:36
За първи път от много време - несигурна. Но още му вярвам.
Отношенията между хората заприличаха на някаква война. Е, поне моите.
Чувствам се странно и шокирано, и донякъде - пак гузно. :(
Направо няма отърване от лоши емоции последно време.
Не ми е гадно за последната ми издънка, но затова пък мислейки над себе си, откривам доста неща за изглаждане.
Gotta change.
http://vbox7.com/play:769936bc
MakeMeHappy
02-14-2011, 14:22
Чувствам се супер,дори и да празнувам св.Валентин необвързана,не държа чак толкова на това :)
h0peless
02-14-2011, 14:44
Много объркана..
Днес едно момченце, което мислех само за приятел дойде при мен, обясни ми се в любов, пожела ми весело изкарване на празниците и ми подари сребърно синжирче със сърчице. Действително не знаех как да реагирам и се чудя как да му обясня всичко, така че да ме разбере и да не си разваляме взаимоотношенията..
йеееееееее СУПЕР СУПЕРРРР моето бебче утре е тук :grin:
kuklichka_bg
02-14-2011, 16:33
Супер,наядох се мега стабилно :oops: 8-) и сега ще излизаммммммм да *празнуваме* 8-) 8-)
XTREMEFREERIDE
02-14-2011, 17:54
Много, много, много добре знам какво искам! Отново живота ме накара да разбера какво е любовта, за 2 дена обикнах човек отново, просто чувството е повече от breathtaking. Невероятно нещо е любовта и наистина никога не искам да го изгубя!
RaisedOnRock
02-14-2011, 17:56
Чудя се как още не съм заспала след виното и празника...Хм,добре съм.
Infection
02-14-2011, 18:06
еми не съм зле но не съм и добре
GossipGirl89
02-14-2011, 18:26
Чудя се как още не съм заспала след виното и празника...Хм,добре съм.
И аз така :D Няма да излизам никъде тази вечер, но за сметка на това стабилно се наливах с вино 8-) След малко възнамерявам да си направя пуканки и да се паркирам в леглото пред лаптопа да гледам някоя комедия :) Това естествено ако не ми се доспи до тогава :D
MaLkaTa_LaDy
02-14-2011, 18:46
Супер! Трифон Зарезан в къщи с тати си пихме вино... Днес денят е просто страхотен! Обичам всичко/и около себе си!!!
бау мааму вие се кефите кат циганета на топла баничка а некой хора напраооо си е*ават мамата,неска такъв скандал искарах на баща ми че в момента живея при баба ми :P :P
:booooomb: за баща ми
awesomesheepy
02-14-2011, 18:54
оф бе,тъпа любов
искам да я усетя,пак пак пак..
и тоя път-наистинА.
днеска,нищо обикновенО.всичко като винаги..понеделник,като понеделник.
Е,честит понеделник :-o
Тъпо и прецакано в някои отношения.
Paramour
02-14-2011, 21:30
самотна..
донякъде радостна, че едно момче вече не ме харесва :lol: ще можем да си бъдем приятели.. да продължим да си бъдем приятели де, без да се притеснявам, че мога да го нараня ако кажа нещо за приятеля си примерно.
трябва да се запиша на нещо! трябва да се запознач с нови хора.. :?
RoSKo0o0
02-14-2011, 23:58
оф бе,тъпа любов
искам да я усетя,пак пак пак..
и тоя път-наистинА.
RoSKo0o0
02-15-2011, 00:30
Тъжно ми е някакво... ама лягам, че наистина нямам сили за повече днес........... мани беги......
Sisito941
02-15-2011, 06:25
Офф разсънвам се..
След малко ще имаме гости..
Не съм пила кафе..ама след малко ще пия..
Имам да уча по география..
Дааааано днес да е хубав ден..
Тоййй ми обещаа :grin: :-) ...само да не си изпълни обещанието и ще има бой.. :x :o
kuklichka_bg
02-15-2011, 06:36
зле..всичко ме боли,не мога да се съуда,имам да уча мн по право,а нямам време,отделно тоя ме дразни :x
Времето навън ме подтиска , как може да е толкова мрачно. Искам слънце и положителни емоции. Иначе днес ще е поредния дълъг и скучен ден. Радвам се поне, че вчера разнообразихме..
DiDiChKa
02-15-2011, 06:49
Времето навън ме подтиска , как може да е толкова мрачно. Искам слънце и положителни емоции. Иначе днес ще е поредния дълъг и скучен ден. Радвам се поне, че вчера разнообразихме..
MakeMeHappy
02-15-2011, 08:03
Пак снягг... тц тц с времето и настронието ми се срива.. пък и днес в училище програмата е отвратителна :x
^ Де го тоя сняг? :p
Иначе аз съм си перфе... пия си сутрешното кафе, хапвам един домат със сирене и се подготвям психически след малко да започна финалният учебен тур преди изпита ми утре. 8-)
MakeMeHappy
02-15-2011, 08:10
Де го ми у Русе :D
RoSKo0o0
02-15-2011, 09:58
Де го ми у Русе :D
Къф сняг уе....... тфа си е чисто лято :D
SolemnityOfDeath
02-15-2011, 10:13
малко като пича от клипеца
http://www.youtube.com/watch?v=31Emm6k4XJI
време е да се върши работа днес :) и коляното пак ме боли и едва си мърдам крака, ама к'во, свикнах.
mynichka
02-15-2011, 10:54
Добре, почивам си и кучето разходих ииии книжката е супер интересна :)
RaisedOnRock
02-15-2011, 11:11
Готино.Тук съм се разположила пред телевизора с чашка чай и гледам една страаааашна комедия.Много готини комедии пускат по МГМто.Сегашните комедии не могат и на малкия пръст да стъпят на тези отпреди 20-30г. :smt006
XTREMEFREERIDE
02-15-2011, 11:13
Невероятно е как ме кара да се чувствам, изпитвам всичко от начало, имам желанието да му давам от себе си без да мисля дали ще взема нещо от него, искам само да ми позволи да го обичам и да го направя щастлив. Той е най-очарователното съвършенство, никога няма да си простя ако го загубя.
Бива ли да се върна в родния си град (варнЪ) и всички мои другари да са или в чужбина, или все още в софия.
Направо е сад да си седиш вкъщи толкова много.
TooRareToDie
02-15-2011, 12:25
НИЩО ЧЕ ИМА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ
... мизерия........
4то класен пикльо пуши цигари на оградата на училището :smt093
6то класна пикла “ мае гащи “ по пола, 2 пръста под кръста в най-големия клинч на деня :smt102
Студ “баце“... искам лятоо! :smt076
Взех си следните дози
Ранно сутрешно кафе
Сутрешно кафе
Късно сутрешно кафе
Предобедно кафе
Обедно кафе
в момента
Късно обедно кафе
остава-
ранно вечерно
вечерно
късно вечерно
------
След това пак на работа :smt075
Ами чувствам се като избягала от училище :D
Днеска съм цял ден злее корема ме боли и... депресирана . Стана ми мннн гадно и се прибрах в къщи :cry:
TooRareToDie
02-15-2011, 13:03
Кой тЪпанар Ви даде компютър бе смотаняции :smt013
Как може да се пренебрегва, очеизваждащата неграмотност ?! Как може на никого да не му пука? Какви българи сте Вие бе ?! :smt104 :smt095
.... бесен, те така се чувствам :smt093
vampire_girl_
02-15-2011, 15:55
Бясна съм,бясна!Да върви по дяволите..той,баща ми и останалите жалки човечета.Ненавиждам всички и всичко в момента.По-добре НИКОЙ да не ми се пречка.
ЗАЩО,мамка му,всички са пълни тъпанари и само ми лазят по нервите!?ЗАЩО???
chemist9009
02-15-2011, 16:43
Суперско0о0 лек0о0 изтрезнел от триф0нката :D :D :smt006 :smt119 :smt120
tanch3t093
02-15-2011, 18:36
супер изморена и отегчена. Ако си мисли, че ще направя първата крачка - .. хахах :D Много ми е зор, надут пикльо!
mmm_sweet
02-15-2011, 18:48
Чувствам се самотна. Омръзна ми мъжете да си играят с мен и да ме заебават заради курви :)
TooRareToDie
02-15-2011, 19:01
mmm_sweet ела при мен, няма да тезарежа 8)
О да, най-накрая приключи работата за днес! Доволен съм! Сега остана да си направя едно кафе и да си оправя отношенията с адашката. Иначе всичко е на шест :)
Странно again
Размишлявам за нещата от живота и за живота от нещата .. Или да не се лъжем, размишлявам над най-скорошната ми пъстра случка от всякакви батаци.
Странно ми е и ми е трудно и .. да, аз наистина трудно превключвам на тая вълна "продължавай напред".
Много цикля и дълбая.
Явно това е най-добрият изход, въпреки че ми е странно.
Надявам се за всички участващи в драмата това да е правилния избор и да достигнем щастие. Аз все още не съм убедена, но за какво ли съм сигурна последно време? : )
Ще си лягам, днес се натъпках с торта по случай рдто на баща ми.
Ставам една дебела грозотия, но не намирам мотивация да се домъкна до близкия фитнес и да се поизпотя. 8-) Sad story.
SolemnityOfDeath
02-15-2011, 19:51
супер, сега и т'ва. въобще има ли нещо относно здравето ми тея дни, което да не се преебе -_-
TheBeliever
02-15-2011, 19:58
Релакс. Махмурлука ме изтощи. За пореден път - "Повече няма да пия толкова много".
Скоро блогът ми ще е онлайн.
Творчески възбуден съм.
kuklichka_bg
02-16-2011, 07:03
Заспало... :-o
MakeMeHappy
02-16-2011, 07:05
Омърлушено :? :?
mynichka
02-16-2011, 09:22
бива..
galin4o0o
02-16-2011, 09:42
На моменти ... весел след двадесет минути ми се реве и така-нататък,както се пееше в една песен :D
XTREMEFREERIDE
02-16-2011, 09:47
Ами сега какво?
tanch3t093
02-16-2011, 10:04
Малко се успах, мисля да не ходя за практиката, ами да поуча по литература, че имам класно ... Надявам се да се справя :) А тя? .. Ам да прави каквото иска, вече е самотно птиче. И не ме интересува изобщо ;)
суперр ..вкъщи съм си.. никакво училище до края на седмицата :grin:
MarkKnight
02-16-2011, 10:41
тегаво as always
Vilencety
02-16-2011, 10:54
изморенаа, но мисля сега да легна и да се наспинкам, така или иначе нямам друга работа цял ден :grin:
TheBeliever
02-16-2011, 10:55
Как може да ни е толкова смотана програмата?!!?
DarkGirll
02-16-2011, 11:15
.. амии биваа :-|
пфф гледа ме и ми се смее ф лицето,говори ми зад гърба басии смешника само ако знаеше какво е изгубил #-o ще му покажа.. дори ще му го върна \:D/
RaisedOnRock
02-16-2011, 11:22
Чувствам се адски енергична...Цял ден ще тичам насам-натам,и въпреки това се кефя...Странна работа,както винаги... :D Сега ще ям кашу и гювеч.ЗавиждайтИИии :-P
Nqmatakuv
02-16-2011, 12:56
Самотен..
xXmagisXx
02-16-2011, 13:59
много ми е кофти.. плаче ми сее :cry: :(
XTREMEFREERIDE
02-16-2011, 14:08
Живота наистина е прекалено кратък за да се ядосваме за малки неща. И отминали.
как се чувствам ли..Бясна съм!!!!!!
Имам нужда да си го изкарам някои и ще видим кой ще е
kalpazanka
02-16-2011, 14:35
Едно такова доволно шоколадено ми е.
Milka прИмоция. :grin:
mrazqkindergarten
02-16-2011, 14:37
много ми е кофти.. плаче ми сее :cry: :(
Kamelliq
02-16-2011, 15:31
Малкото пооони вятъра гоооооооони......
thegame92
02-16-2011, 15:34
много кофти.. от 2 месеца съм така сякаш всичко ми е безразлично.. адски гадно ;(
Днеска си се прибрах в нас най - сетне отпочинал :D
Vilencety
02-16-2011, 16:38
липсва ми..... :-#
спи ми сеее и така ме мързи.
kombarka
02-16-2011, 18:35
Започна да ми харесва да съм егоист.. Само дано не ми стане навик.
Sisito941
02-16-2011, 19:00
Деня мина добре..
Утре ме чакат едно контролно и едно изпитване.. :x
Май ще ставам в 7 да уча..така ще направя,да.. :x
Почнах да се прозявам,обичайно време за лягане.. :)
Тая седмица цепи !!!
От понеделник ,всеки ден - нова беда и караници :o
Нервирам се здраво ,но сега като че ли не ми пука ... дано поне края да е така както искам :)
againstyou
02-16-2011, 19:37
Много ми е жега. :D
kuklichka_bg
02-16-2011, 21:00
Добре.Направих се хубав план за петък с тия момичета,ако се провали ще мога пък с него да изляза и в двата случея няма да загубя.Най-добре ще бъде ако двете се съчетаят,ама.. :P 8-)
Последните няколко дни не съм на себе си.
Въобще чувствам се като друг човек!
tanch3t093
02-16-2011, 21:36
Цял ден ми е супер зле ... Щом едва се прибрах в нас - считай. Точно сега ли трябваше да се разболея .. :?
FromAutumToAshes
02-17-2011, 05:55
I feel like crap.... xS
Много ми е студено.. кога ли ще мине таз зима... :-x
GossipGirl89
02-17-2011, 07:33
-Нещо гърлото се опитва пак да ме боли, а това не ми харесва никак, защото за последните 3 месеца два пъти боледувах... :?
-Много ми е студено :(
-Още не са ми спрели картата и направо вече откачам! След снощните разправии с Мтел вече не знам какво трябва да направя, за да го прекратят най-накрая този прословут договор :-x
Изчистих и сега вече съм по спокоен :D
MakeMeHappy
02-17-2011, 07:54
Terribly :( :(
XTREMEFREERIDE
02-17-2011, 08:05
Живота е прекрасен. А и имаме само 100 години за да свършим всичките тези работи, които сме си набелязали. Плюс това последните 30 са само съществуване. Та..започвам да се замислям, имам ли време да се ядосвам за малките неща? Каквото било, било. Пък по-нататък - каквото стане, стане. :smt020
kuklichka_bg
02-17-2011, 08:21
Гладна.....писна ми вече от тоя мой постоянен глад.... :? Отделно времето ме дразни,мега заспало...искам слънце!
Настръхвам като си чета хороскопа...
Изглежда, че ще се сбъдне, и не е много на хубаво, нооо би трябвало да съм готова да понеса всичко с вдигната глава. Човек трябва да понася отговорност за (без)действията и постъпките си - или липсата на такива.
Ако е писано ....
Желая си късмет и силна воля.
XTREMEFREERIDE
02-17-2011, 09:43
http://prikachi.com/images/102/2994102K.jpg
Добре се посмях за събуждане. 8-)
RaisedOnRock
02-17-2011, 12:20
Уплашена,без да искам съм се нарязала много близо до вената :D .Ох,ужас.
XTREMEFREERIDE
02-17-2011, 14:37
Объркана. Пак.
MaLkaTa_LaDy
02-17-2011, 14:45
Чувствам се... свободна! Разбрах колко е важно да правиш всичко, което искаш да направиш, без притеснения, че няма да се приеме от хората. Колко били прости нещата...
Креши ми без да имам вина ](*,)
BaffaLsc
02-17-2011, 15:24
Ох, опитвам се да се справя да живея без сладкото.. после защо сме имали целулит.. и.. оф.. 8-)
Влюбена съм.. той е моето момче.. :smt008
Абе, добре съм.. ;д
Напослвдък много ми се яде.. уфффф :shock:
awesomesheepy
02-17-2011, 17:21
оф,гърлото ме боли
нещо се разболявам
и съм хремава
гррр
мразим така ;/
:o
'баси
:smt076
влюбена не знам дали се чувствам,бе
искам ми се :С
mrazqkindergarten
02-17-2011, 17:28
Зле, зле и пак зле. ;(
кашлям ... оф кво се разкашлях и аз :(
Sisito941
02-17-2011, 17:40
Дано това да е моментно състояние иначе КРАЙ!!
Басии какво му става днес..кой какво му е наговорил пак.. :booooomb:
Таман нещата тръгват на добре и се прецакват заради хора,които приказват неща,които не са никак верни.. :x :x ](*,) :smt021 :o :o
FromAutumToAshes
02-17-2011, 18:56
Чувствам се като лайно, а дори няма с кого ад споделя. Ужас... вече дори не знам какво да мисля, камоли пък какво да правя. Все пак знам едно.. няма да се откажа !
krasiveli
02-17-2011, 19:12
Изморена..
tanch3t093
02-17-2011, 20:09
Супер изморена и отегчена ... Утре не ми се ходи на училище, ама изобщо .. Като гледам май и мен ме хваща грипа. Дано утре съм по-добре.. Иначе ще се наложи да си остана вкъщи, а утре имам важни предмети.
Paramour
02-17-2011, 20:40
изморена от гадния ден ..
не мога да повярвам колко злобни госпожи може да има :shock:
fUcKsMiLe
02-17-2011, 20:47
как ми се спииииииии.. ама не мога да ги оставя.. damn 8-)
TheNewReligion
02-17-2011, 21:57
Боже, аз съм идиот. Не мога да повярвам. Даже ми става смешно. Така. Няма да приемам нещата на сериозно. Т'ва е временно, едва ли ще излезе нещо сериозно. Абсолютни глупости. Абсолютни простащини, неистини и временни увлечения, безпочвени мисли, неща без бъдеще и абсолютни глупости. Пак. Глупости. Булшитс.
FromAutumToAshes
02-17-2011, 23:35
и отново ми се реве.... ИСКАМ ДА ВИКААААААМ ДА ВИКАМ УЖАСНО СИЛНО :Х ПОБЪРКВАМ СЕ. ОТКАЧАМ. Постоянно мисля за на-лошото, след което почвам да се успокоявам, че всичко ще се оправи. До следващите 15/20 минути след които започна пак да мисля за възможния злополучен край. Не искам да става така. Искам всичко да се върне по старому. Боли ме ужасно много.... Думите ми обягват да опиша това което тая от няколко дни насам. Не че има и някакво значение като и без това с никого не говоря за това, няма смисъл да си оформям изреченията относно моментното ми състояние.
Тая котка ще ме подлуди само мяука.. няма ли една сиамка да му пусна и да миряса най - накрая... :(
Sisito941
02-18-2011, 05:28
Откакто почнаха всеки ден и час да ни изпитват,нямам търпение да дойде Петък..
Всееки ден изпитване,контролно....отка ихме вече.Не очаквах 10 клас да е толкова натоварено,баси.. :x
Сега пия кафе,след малко ще закуся и почвам да уча.. :booooomb:
Нямам търпение да стане довечера 19:00 кеф..почивка..То не че събота и неделя ще си почивам де..по география имам да уча 12 урока,по етика и право-7,по право-4,и презентацията си имам да оправям.. :booooomb: :booooomb:
Дано той да е в по-добро настроение от вчерашното,с което ме вбесии... :booooomb:
Ох тия две банички с бозица ми дойдеха екстра.. идеалната закуска :grin:
lunichkataaa
02-18-2011, 07:32
Добре. След малко тръгвам за лекции. Дано днес е хубав ден, че нещо напоследък не съм очарована от случващото се.
FromAutumToAshes
02-18-2011, 07:36
уфф на изпит съъъм :-x дано го взема най-накрая, че иначе ще си е-бе майката ....
После ще се видим, но след снощи вече имам противното чувство, че днес всичко ще приключи ;/
kuklichka_bg
02-18-2011, 08:00
Супер,пия си кафето е се кефя,че е петък.Само едни 7 часа и после парти тайм... 8-)
Много лед навънка нито може да се ходи нито да караш кола... :(
ядосана съм..папагалите ме събудиха в 8 :-x студено ми е...след 8 часа всичко ще ми е ОК :D
XTREMEFREERIDE
02-18-2011, 09:47
Объркват ме някои хора.
MaLkaTa_LaDy
02-18-2011, 09:47
Неделята съм на тренировка!!! :grin: Леле, дочаках го този момент най-сетне...
tanch3t093
02-18-2011, 09:52
Като цяло объркана.. На всичкото отгоре имам и лошо предчувствие :? Болна съм и няма нищо за правене направо ...
mrazqkindergarten
02-18-2011, 10:02
Нещастна ..
Много лед навънка нито може да се ходи нито да караш кола... :(
TheBeliever
02-18-2011, 11:37
Спокойствие и малко мързел. Нямам търпение да започне семестъра.
Гладна съм.
И това натрапчиво усещане, че нещо не е наред...
Кой е пък тоз дето ми звъня.. що немога да сетя егати...
Оф, много обичам да се вкарвам в някви филми и още по-зле - в някви сериали. :( И винаги след като съм си навила на пръста, че нещо трябва да стане, то просто не се случва. А точно сега най-малко ми трябват някакви разочарования.
*
Класирах се за два втори кръга, а резултатът от двуезичното направо ми погъделичка самочувствието. 8-)
*
Сега ме чака един превод за класната, спорове с родителката и евентуални неловки моменти в чужда компания. :( А като си помисля, че утре съм на поредната олимпиада... :x
SolemnityOfDeath
02-18-2011, 13:23
дискутирам псевдо-философски неща и се готвя после да поцикля. имам къде да ходя вечерта, но ми е изморено и смазано.
и..сложно е. но вярата не трябва да умира.
againstyou
02-18-2011, 13:57
И кво утре ще има ли Рожден ден ? Или пък тая вечер .. пфф да се обадят да кажат.
Ще изпадна в депресия е ще помечтая. :)
VaMpiRKaTaaa
02-18-2011, 15:31
Боли ме глава..корем..кръст.
Студено ми е, искам нашите да си дойдат. Чувствам се добре, нямам търпение да видя моето момиче, а и да покарам малко, че отдавна не съм.
TheBeliever
02-18-2011, 15:59
Очертава се интересна вечер. Дано засилващата се болка в корема не ми попречи да й се насладя.
уморена... и все пак беше хубаво.. :)
mynichka
02-18-2011, 16:43
И аз съм доста уморена.
DevilWish
02-18-2011, 17:06
Студено ми е, гладна съм, главата ме боли, скука... какво още какво!?
DiDiChKa
02-18-2011, 17:20
Студено ми е, гладна съм, главата ме боли, скука... какво още какво!?
:(
WaterLilly
02-18-2011, 17:22
Чувствам се сама в света, но като никога не ми пука особено. 8-)
e много се нервирам :( щеше да бъде толкова яко ! пфу .. шанс :?
ааа дано утре да съм по-добре и да е мнг яко :twisted: оо
а и искам да си намеря някоя яка игричка ама .. :neutral:
защо си изтрих СИМС-а ?!?!?!!? :smt069
айде ще гледам филм :smt080
IAmJustAKid
02-18-2011, 17:37
Оф.. гадост , ;( чуствам се ужасно
:smt007 Днес видях едно момче .. и полудях | стомаха ми е свит на топка .. ;( никога не съм се чувствала така :shock:
Тъпо ми е, чувствам се тъпо! Гладен съм бе хора :D Гладен за храна, гладен за живот, гладен за любов...
Vilencety
02-18-2011, 19:41
Щастливааааааааа :grin: :smt007
RoSKo0o0
02-18-2011, 21:44
Имам много поводи за радост, имам поводи и за тъга, но най-важното е че.......
sweetyYyY
02-18-2011, 23:00
Спи ми се , но не искам да си лягам... с четири думи: не знам какво искам :D
Its online!! :grin: :grin:
laila_94
02-18-2011, 23:21
Заспалоооо ми е хаха
FromAutumToAshes
02-18-2011, 23:39
иииии да.. всичо приключи ;/ честно казано в момента бих казал ми е нормално. то пак ще има нервни сривове ама к'во да се прави. уж е временно разделяне, но ми се струва, че ще си бъде баш постоянно. не знам времето ще покаже. поне видях, че и на нея й беше трудно да вземе решение. не знам да се радвам ли, че не и е безразлично, или да ми е гадно и за това, че и на нея не й е леко. наистина не знам, колкото и банално да звучи - искам да е щастлива.
Ем,не много добре ,ама все пак (;
Още сънен като се има предвид че ътая котка пак ме събуди
Искам Миена да се събуди и да нямам проблеми с бу-то.
mynichka
02-19-2011, 07:16
Добре, станах ранко, но се надявам да съм била от полза :)
Няма да се намери сиамка....
mynichka
02-19-2011, 09:25
Yes, yes, yes!! От голяма полза съм била и това много ме радва :-)
RaisedOnRock
02-19-2011, 09:33
Изморена 8-) .Днес станах рано и почнах тъпата математика,че тази седмица е пълно с контролни.
И сега ще ям нещо и продължавам.После пък отивам да пазарувам техника.А,и с майка ми вече си говорим.
awesomesheepy
02-19-2011, 10:07
тъпо се чувствам
и това дъждовно време ми скапва настроението допълнителнО
и ми се иска повечето задачи да са ми верни
иии да си се наспя хубаво сега
и просто да не мисля,за нищо,случило се ;/////
и съм болна бе!; мамка му :smt091
станах в добро настроение.. ама като видях навънка какво е дъждовно и ми е някво сега депресантско .... :?
BaffaLsc
02-19-2011, 10:23
станах в добро настроение.. ама като видях навънка какво е дъждовно и ми е някво сега депресантско .... :?
renchence
02-19-2011, 10:43
некво никакво ми е.. дойде ми, корема ми е подут и ми се спи адски много ..
чудя се дали да изляза да се разсея или да проспя деня.. скоро не е имало ден, в който да нямам никакви задължения (школи, даскало, уроци и прочие) и просто да мога да си остана в нас
снощи в 3 му писах смс .. иска ми се днес да се обади да се видим на кафе и най-накрая да действа, защото ме подлудява..
TheBobqk
02-19-2011, 10:58
уфф защо трябва да валии ;х
kuklichka_bg
02-19-2011, 11:11
Ще се побъркам..Незнам какво искам изобщо.Да стоя и да мисля нищо не измислям,много се дразня на себе си.Адски ми е тъпо... :o ](*,) :-s объpкана от всякъде..
TheNewReligion
02-19-2011, 11:34
Не позволявам на никого да ме използва или да се държи лошо с мен, а след т'ва да се прави, че нищо не е станало. Направих го на две стотинки и въобще не ми дреме какво си е помислил. Ебаси неадекватното същество. ^^
kombarka
02-19-2011, 12:19
Толкова съм щастливаааааааааааааа... :grin: :grin: :grin:
Напук на кашлица, шепи лекарства и изгнание.. Чувствам се прекрасно. :-D Много си ги обичам.. Ужасно много.
И в случай, че не съм казала.... ЩАСТЛИВААА!!! :grin:
dqvolcheto9
02-19-2011, 13:39
е*аси съня му ударих... :D Хубавото е ,че поне не ме боли главата от вчера .Направо ПЕРФЕКНТО СИ ПРЕКАРАХМЕ!! :grin: А колкоо си го обичаммммм не е истина :-)
gegata15
02-19-2011, 14:08
заради скапания дъжд си седя цял ден в нас.. каква скука само пф
TheBeliever
02-19-2011, 14:13
Пълна апатия. Нищо не ми се прави.
againstyou
02-19-2011, 14:50
Саднато,как може да е такъв глупак ? чесно .. пиши ми ве :D
Sisito941
02-19-2011, 15:08
Искам го,безумно го искам..въпреки отблъскващото му поведение напоследък..За пръв път от времето,в което го харесвам се държи толкова отблъскващо,преди поне казваше защо не говори с мен,а сега нямам право да разбера..
Имам чувството,че тя му е наприказвала нещо за мен,което не е трябвало,макар че не се сещам да съм приказвала с нея за Него..
Искам гоооооо!!!!!!!!!
Аз:Ще го забравя! Знам,че мога!
М.:Не се шегувай,знаеш,че не можеш да го забравиш..
Аз:Ще видиш,че ще го забравя и след седмица-две няма и да си помисля за него!
М.:Айде да видим..
За капак на всичко поне имам с какво да се разсейвам,имам да уча толкова много,че...
Реших няколко задачки по математика..останаха ми още 2,но реших да си почина..
Като гледам снимките ни си припомням,че можех да му призная веднъж завинаги това,което чувстам,но не го направих,защото съм страхливка.. :(
AuburnKills
02-19-2011, 15:15
Супер :grin: След като днес излязох с приятели на дъжда...Ходихме на кафе, после у един приятел от компанията... :grin: Щяха да се получат два гафа с приятеля ми, но хубаво че и двата пъти телефона звънна :oops:
kuklichka_bg
02-19-2011, 16:39
Все още объркана,ве мога и да изляза времето е ужасно,а и нямам желание.Искам да се наспя и да реша какво искам..
vanesenceto1
02-19-2011, 17:38
Чуствааам се страхотноо.. [[sunn]]
Почти успя да ме разреве. Чудесно!
Не ме бива. Не мога. Явно просто... ъъъъ!
Не знам дали ще мога да си изляза от тъпия, затлачен, бавен, тих, досаден начин на игра... И се отчайвам. А той с тъпия си, наивен акъл като дойде и започне да ми го натяква, не става по-добре. И ме изнервя. И как не го ударих не знам.
дддддддддддддддддлллллллл ллаааааааааааааааа!
kris4eto15
02-19-2011, 18:41
Ооо днеска си избухнах тотално :grin: Ама все пак някак ми липсва .. вече и аз се чудя какво да правя , обаче скоро трябва да реша защото неможе да продължава така :?
iiordanova
02-19-2011, 18:47
Поредния шибан ден..
Какво става , бе .. мамка му ?!
Като си помисля , че имам и да уча , а нямам никакво желание. Прекрасно , нали ? О.о
Ама и това "прекрасно" време на вън напълно завршва шибаната картинка.
Оф , какво ми стана ПАК?
Като си помисля колко работа имам утре из града и колко ходене ме чака, започват да ме болят краката още от сега.
Не ми се спи! Тъжно ми е за нещо, което не мога да споделя с никой! Дори с най-близките си хора.. И не знам това ли нещо е толкова ужасно или нямам достатъчно близки хора, на които да доверя такава тайна. От седмица ми се блъскат в главата купища въпроси без отговор. Мисля, че отговорът на всички въпроси е един и съм на крачка от намирането му. След това ще стане още по-трудно, но поне ще знам къде е коренът на всичката тази шитня!
Лягам да чета нещо.. Лека нощ 8-)
tanch3t093
02-19-2011, 23:19
Оо супер. Току що се прибирам от една приятелка, разглеждахме стари албуми и дневници. Как се смяхме само! :D :D И все пак липсва ми времето, когато бяхме безгрижни и не мислихме за проблемите ...
А като си помисля, че щях да се прибера вкъщи и щях да се отдам на интензивен рев. И защо? ... Само аз си знам :?
kuklichka_bg
02-20-2011, 10:52
Зле..Пак ми е мега умрялото,отделно имам да уча мега много....
mynichka
02-20-2011, 11:55
Супер :)
XTREMEFREERIDE
02-20-2011, 12:03
I'm not JESUS. I will not FORGIVE !!!!
renchence
02-20-2011, 13:08
получавам внимание от всички други момчета, но не и от Него .. ;фдтъфггхлдфк ;сдлфкйд клйхдзгкйхк.... измъчва мееееее
YourBlueEyes
02-20-2011, 13:50
преяла :booooomb:
kris4eto15
02-20-2011, 14:11
Оле колко имам да си уча ;хх
Нещо много се вманиачих с тоз' компютър последните дни.
Трябва да си дам почивка. Ще седна да уча и да наваксам всичко и всичко да се оправи.
Хм, мога да се преборя срещу мене си.
XTREMEFREERIDE
02-20-2011, 15:49
Perfect! :grin: :grin: :grin:
TheBeliever
02-20-2011, 16:03
Малко сърдита. Как може да е толкова несъобразителен на моменти?
Самодоволно ми е, арогантно такова... Още много малко и на неговата глава ще се кача, а не съществува нещо, което да може да ми донесе такова удоволствие. Напоследък се обичам адски много, по - добре съм от всякога.
ех начиии, нали каза ,че няма да ходи там,само ще се отбие, сиг пак е там :D
kombarka
02-20-2011, 17:30
Back in the game, bi---ez. 8-)
Имах нужда от точно такава голяма пауза. Сега кипя от енергия и ще си я изкарам на правилното място. :-D
Тъпият университет пак чийтва.
Сега трябва да пътувам спешно до софия, за да си платя глупавите такси...
Sisito941
02-20-2011, 18:23
Горе-долу добре се чувствам..
__SuNshInE__
02-20-2011, 18:41
Ами, честно казано, не много добре, някакво ми е много сдухано тези дни.. :(
Vilencety
02-20-2011, 18:44
и по-добре съм била... :? като се сетя че утре е Понеделник и всичко почва отначало чак до петък ми се плаче :-#
fireW0rk
02-20-2011, 18:56
Супер .. началото на вечерта ми беше гадничко.. но реших да оправа нещатата и сега всичко е супер :grin: Само факта че утре тряа стана в 6и половина ме отчайва :?
kris4eto15
02-20-2011, 19:42
Оф , всички са луднали по тея статуси :-x Само ми пълнят стената на фейсбук с глупости !!! Иначе утре първа смяна :? Пак се почва ...
По принцип ми беше цял ден готино 8-), поспах си добре, етц.
Утре даскало.. не съм учила въобще за великото контролно, но имам цяла нощ и после ще се друсам с кафета..
Пак се сдухах малко..