Влез

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7

nymphetaminegirl9
08-11-2011, 09:32
Добро утро и от мен. :) Току-що изядох една краставица, за обяд мисля да си хапна риба или пак 1-2 краставици :-| . Към 1 ще направя малко упражнения за корем, ръце и крака + tahitian cardio.

CherryBell13
08-11-2011, 09:32
Мерси :D

alehole
08-11-2011, 09:34
За нищо.А мен времето също много ме подтиска :( Много неприятно време,дано се оправи скоро :)

CherryBell13
08-11-2011, 09:43
В Русе вече не вали, но още нямаме топла вода :-x чудя се как ще си направя упражненията...А след малко ще хапна малко боб и за вечеря същото :D

mynichka
08-11-2011, 09:46
Какви упражнения за ръце правите?

Yankee
08-11-2011, 09:46
Уф,в София времето е ужасно :( Мрачно и подтискащо.Направо ме кара на мързел,но не!Ще си направя упражненията и тогава ще мързелувам :D

mynichka
08-11-2011, 09:52
Аз доста отдавна си ви чета и смятам и аз да започна някоя диета, не съм дебела дори изобщо, но просто като се отпусна и качвам килограми. А и с режим се чувствам по- добре.

Никнейм/Име: mynichka/ Елинна
Години: 20
Височина и килограми: 158см/ 44кг
Желани резултати: около 40- 41
Диета: измислени режими, без сладко, тестено, много вода, плодове и зеленчуци. Като в седмицата си правя по 1-2 дни разтоварващи само на зеленчуци или кисело мляко.
Начало: 24.11. 2009
Упражнения: Танци, Спортна гимнастика, каланетика, дълги разходки

titinkaa
08-11-2011, 09:55
Реших 90-дневната да я започна в понеделник. :)

Yankee
08-11-2011, 09:56
Момичета,според вас дали от джудото се стяга,и за колко време? :lol:
ПС:Мъничка,добре дошла,мила :-)

mynichka
08-11-2011, 09:56
^ само аз ли не съм крайно доволна от 90 дневната..

billytalent
08-11-2011, 09:57

И аз тогава.
Този път, отново ще я направя цялата.
Трябва да правя и упражнения за паласки, защото там ми е проблема. :o

mynichka
08-11-2011, 09:58
Момичета,според вас дали от джудото се стяга,и за колко време? :lol:
ПС:Мъничка,добре дошла,мила :-)
Благодаря :) И без това вече почнах да пиша да си кажа за днес- закуската беше пъпеш, обяд- пилешко бяло месо и салата от зеле и моркови. 2 часа разходка, 40 минути каланетика.

BumpyRide
08-11-2011, 09:58
Здравейте! Сутринта ядох праскова. На обяд ще ям миш-маш :grin: В понеделник ще се претегля/премеря, че много отдавна не съм го правила. Все забравям :D Към 12 ще си направя pump it up-a и тае бо-то. Много студено навън, ужас... ако и на морето е такова времето като отида... :?

Такова е, такова е 8-)

Еее, ти пък сега... :D до 20 може и да се затопли :D 8-)

Ммм и аз се очертава на 20 да отида до морето и да видим какво ще е времето тогава.. :)

Моят обяд си мина по план - пържолката, салатката и няколко парчета диня за десерт :) Сега ще изчакам да мине час час и половина от обяда и се качам на вело-то ии мисля да поскачам малко на въже, че отдавна не съм се сещала да го правя, а ми се скача. :D

elifunniest
08-11-2011, 10:02
Преди време бях видяла една диета тук,едно момиче я беше постнало
ЕТО Я:

Закуска - плод по избор / без банан /
Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод

Но не помня кое беше момичето,ако някой я е правил - да каже има ли ефект :)
Ефект има, това е традиционна диета, с която се свалят килограмите бавно.. но така ефектът е по сигурен! Ако включиш и физическо натоварване ще получиш желаният резултат по- бързо! :P Диетата + физическо натоварване = 5/6 кг на месец! Пробвай я ако искаш! :)

mynichka
08-11-2011, 10:04
^ да, май Infinity я беше споделила тази диета и имаше резултат

Yankee
08-11-2011, 10:05
^ 5,6кг. на месец е опасно да се свалят :( Пробвай само с по 1,2кг. :)

titinkaa
08-11-2011, 10:12
mynichka
защо не си доволна от 90-дневната?

mynichka
08-11-2011, 10:17
Ами от къде да започна. Добре, за мен най- важна е закуската и като цяло един или два плода не са достатъчни, предпочитам да е по- стабилна. Например кисело мляко+ овесени ядки, кисело мляко+ плод, или препечени филийка с нещо. След това оризът и картофите са си чисти въглехидрати, а в 90 дневната са сложени в ден за варива. И по тая логика стават 2 въглехидратни дни. И аз не вечерям и няма как да ям половината от обяда. Пробвала съм, спазвала съм всичко и ефект почти нулев.

sunnnnnnnn
08-11-2011, 10:21
да и аз точно за това минах на мой си режим
закуската е най - важното хранене за деня а във 90 дневната почти я няма...
:) :-)

titinkaa
08-11-2011, 10:22

И аз тогава.
Този път, отново ще я направя цялата.
Трябва да правя и упражнения за паласки, защото там ми е проблема. :o

Ее супер,ще си имам другарче. :-)

titinkaa
08-11-2011, 10:25
ЕТО Я:

- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.

Ефект има, това е традиционна диета, с която се свалят килограмите бавно.. но така ефектът е по сигурен! Ако включиш и физическо натоварване ще получиш желаният резултат по- бързо! :P Диетата + физическо натоварване = 5/6 кг на месец! Пробвай я ако искаш! :)

И това меню всеки ден ли се повтаря?

detzzy
08-11-2011, 11:08
ЕТО Я:

Може и салата от зеле , марули ....
Майка ми с подобна диета свали 28кг. за 3 месеца.Сутрин ядеше шоколад от тези на своге от най - малките.Вечер ядеше половин кофичка кисело мляко с 1 ябълка или с 1 киви.А на обяд ядеше салата+някакво месо.

titinkaa
08-11-2011, 11:13
ЕТО Я:

Майка ми с подобна диета свали 28кг. за 3 месеца.Сутрин ядеше шоколад от тези на своге от най - малките.Вечер ядеше половин кофичка кисело мляко с 1 ябълка или с 1 киви.А на обяд ядеше салата+някакво месо.

Оо и стриктно ли я спазваше?
Ей ще ме накарате и аз да я спазвам. :D

detzzy
08-11-2011, 11:27
ЕТО Я:

Не... пиеше кафето си с захар понякога и пиеше бира от време на време. :D На салатите си слагаше олио,оцет,сол...Но не прекаляваше с тях.
И аз я спазвах 2 месеца .Бях 73 , а сега съм 54.Аз поне я спазвах скриктно.И благодарение на нея си разкарах сланинката. :D И упражненията на insanity deluxe супер много помагат. :)

punksss
08-11-2011, 11:28
28кг за 3 месеца! :shock: Еха, това си е доста. Почти по 10кг на месец... Не е ли стресиращо за организма?

detzzy
08-11-2011, 11:32
28кг за 3 месеца! :shock: Еха, това си е доста. Почти по 10кг на месец... Не е ли стресиращо за организма?
Може би.... не знам , но тя не е имала никакви проблеми.Аз също. :)

CherryBell13
08-11-2011, 11:37
ЕТО Я:

Не... пиеше кафето си с захар понякога и пиеше бира от време на време. :D На салатите си слагаше олио,оцет,сол...Но не прекаляваше с тях.
И аз я спазвах 2 месеца .Бях 73 , а сега съм 54.Аз поне я спазвах скриктно.И благодарение на нея си разкарах сланинката. :D И упражненията на insanity deluxe супер много помагат. :)
Коя е по ефикасна тази или 90 дневната? Защото имам много сланинки за сваляне и се чудя коя е по-добра :-D

Yankee
08-11-2011, 12:09
^ Пробвай я,тази диета е много хвалена :D

katii
08-11-2011, 12:10
CherryBell13

Ами 90-дневната е на принципа на разделното хранене, а тази диета която е дадена както виждам менюто е еднообразно и се лишаваш от дооста неща и повярвай ми дори и да я почнеш, още на първата седмица ще ти писне да ядеш само това. А при 90 дневната ядеш всичко, но в определени дни, не се лишаваш от нищо и пак сваляш. Не казвам, че с тази другата диета няма да свалиш (и аз съм спазвала подобен режим преди време) но ако решиш да я правиш трябва след това захранването да си го направиш много внимателно за да не си върнеш свалените килограми :P

Djenka
08-11-2011, 13:07
А аз реших да не спазвам диети, просто защото съм непостоянна ( :oops: ) , а ще спазвам режим, както прави sunnnnnnnn. Ще хапвам плодове и зелечуци, сирене, кисело мляко и такива работи, без много тестени неща и без сладко. Сладко ще си позволявам веднъж в седмицата. За мен не е проблем, и друг път съм я карала без сладко. Освен това ще карам колелото дето е в нас (или както се казва там :D ) ии отвреме-навреме ще правя преси. ..
Надявам се да сваля бедрата. Иначе няма да е лошо да сваля и то коремчето малко, но няма да спазвам диети, надявам се с моя си режим да не качвам, а да свалям...

За днес малко си развалих режима с един кроасан, и ядох преди малко един домат и една бучка сирене :)

Така де, много дълго стана. Чао ви от мен засега :-)

punksss
08-11-2011, 13:22
Djenka, то и аз по същите причини съм на мой си измислен режим. :D

Djenka
08-11-2011, 13:26
Djenka, то и аз по същите причини съм на мой си измислен режим. :D

:grin:

sunnnnnnnn
08-11-2011, 13:56
днес имам много енергия .. сутринта карах веларгометъра 10 мин после скачах на въже 10 мин правих коремни и дигания на крака + упражнения за дупе, а сега тъкмо свършвам с pump it up .. не го правих цялото Hо доста си подскачах хаха.. то днес ми е 1ви ден .. на мой си режим
хапнала съм за закуска - купичка мусли
обяд- 2 домата с малко сирене и малко орехи
следобедна закуска - купичка мусли
за вечеря не знам какво ще е .. :ддд а при вас как върви ?
:-) :D :-)

BumpyRide
08-11-2011, 13:58
Много добре върви. :) И аз днес имам много енергия. Преди малко карах велоергометъра 20 мин. и мисля да поскачам на въже. Довечера по някое време ще покарам още 20 мин. и такаа..

sunnnnnnnn
08-11-2011, 14:03
BumpyRide ,имаш ли снимка на която се вижда тялото ти ? ако не съм нахална ? :-) :-) :-)

BumpyRide
08-11-2011, 14:08
Да ти пратя ли на лично?

sunnnnnnnn
08-11-2011, 14:12
да :)

SlowDownBaby
08-11-2011, 14:15
Като казах,че днес ми е мързелив ден,определено не съм излъгала :D Бях в една приятелка до преди малко,решихме да правим малко от онова странно кардио дето е в Хавай... от него правихме около 15 минути,но ни стана скучно,починахме си около 30 минути,и правихме около 10 мин от упражненията на Синди Крауфорд,и сега като се прибрах се опитах да скачам на въображаемо въже 10 минути,но не мога да издържа :shock: издържах само 2 минути....защо при мен се получава така...2 минути определено са много малко,мисля утре да опитам пак.Иначе закусих в 10 един банан,и обядвах в 13:00 2 бъркани яйца със сирене и две филиики хляб със салата от домати,за сега ще хапна малко кисело мляко,и за вечеря ще ям отново две яйца със сирене,но с една филия...и между другото не може ли да ям друго,защото съм чувала,че от повече от 2 яйца на ден човек може да се натрови ? :-o

punksss
08-11-2011, 14:15
Ох, днес изобщо не ми се яде(за радост 8-) ). Закусих една филийка хляб с лютеница... Към 2ч хапнах 1 домат с малко сирене... И до сега не съм гладна. Май за вечеря ще си направя малко салатка и ще приключа с храненията. :)

sunnnnnnnn
08-11-2011, 14:20
SlowDownBaby , ако си на 90 дневната , не може .. но като на обяд си яла 2 яйца, на вечеря трябва да изядеш 1 : )))))
:-) :)

SlowDownBaby
08-11-2011, 14:20
Еми на 90 дневната,по принцип не ям много хляб,но когато ям яйца ми се повръща за това наблягам повече на хляба и салатата от колкото на яйцата.В останалите дни мога да кажа,че хляб изобщо не ям :)
Но все пак ако може някой да ми отговори на това за яйцата,дали не е вредно да се ядат два пъти ? :)

punksss
08-11-2011, 14:23
Но все пак ако може някой да ми отговори на това за яйцата,дали не е вредно да се ядат два пъти ? :)

Според мен не е много вредно. На Великден хората ядат страшно много яйца и нищо им няма... 8-)

SlowDownBaby
08-11-2011, 14:29
Като се замисля сте прави :D Ами значи това ще е...ще си направя едно яйце със салатка. :)
А на вас днес как ви мина деня ? Какво закусихте,упражнения правихте ли :)

mynichka
08-11-2011, 14:39
За упражненията е най- добре сутрин на гладно, но когато нямате възможност и вечер е добре, нали все пак ги правите :)

sunnnnnnnn
08-11-2011, 14:48
За упражненията е най- добре сутрин на гладно, но когато нямате възможност и вечер е добре, нали все пак ги правите :)

+1 :-) :D

anonymous708973
08-11-2011, 14:49
Аз закусих мюсли с обезмаслено мляко и черно кафе. Час и половина във фитнеса, но за упражненията не ми остана време, може би довечера, като си легне малкото, но не знам дали е много редно да се правят вечер. :-o

И фитнес, и упражнения ли правиш?

Мацкиии, дося бях на фитнес и се чувствам като преродена, няма такова усещане просто, по-добро е и от секс. just kiddin' 8-) Ама.. сериозно, супер яко е, а аз дори не съм видна любителка на спорта. Надявам се увлечението ми да не отшуми.

И си хапвам салата с черна леща, киноа, домати и краставици.

BumpyRide
08-11-2011, 14:52
Киноа?! 8-) Хмм би ли обяснила какво е това? :D

sunnnnnnnn
08-11-2011, 14:54
PinkPan7her къде ходиш на фитнес ? :-) :) :-)

Djenka
08-11-2011, 14:57
Току-що направих 100 коремни преси и около 50 клякания.. :oops:

И ние имаме велоергометър или както се казва там, но него още не съм го подкарала. Може би щото е на неудобно място вкъщи. Ще видя тези дни да си го преместя в хола, до телевизорчето. Надявам се енергията ми да не отмине за ден-два.. И да стегна най-после тези баджаци :?

zlatit0o
08-11-2011, 15:05
Аз закусвах препечена филийка, едно яйце и 3в1 :-D
Обядвах зеленчукова супа, към 15-16ч. ядох един домат и малко сиренце. След малко ще ходя да вечерям зеленчукова супа.
Правих Pump It Up около 30мин. и около 10мин. правих коремни преси и клякания... после малко се разтегнах и това е.

CherryBell13
08-11-2011, 15:22
Днес отново се изложих :-# не устоях на баницата на баба бях много гладна...А ужасно много ме боли зъб :x А най-лошото е че заради родителите ми не мога да си направя упражненията!!! Ако не са вкъщи утре ще си ги направя, но като живеем в 1 стая и кухня няма къде другаде да ги направя :-x може в тоалетната :razz: а ако баща ми ме види ще каже че съм откачила :(

titkos
08-11-2011, 15:35
А най-лошото е че заради родителите ми не мога да си направя упражненията!!! Ако не са вкъщи утре ще си ги направя, но като живеем в 1 стая и кухня няма къде другаде да ги направя :-x може в тоалетната :razz: а ако баща ми ме види ще каже че съм откачила :(
Накарай майка ти (или сестра ако имаш) да ги правите заедно, зариби я по някакъв начин и няма да те е срам толкова.

CherryBell13
08-11-2011, 15:38
А най-лошото е че заради родителите ми не мога да си направя упражненията!!! Ако не са вкъщи утре ще си ги направя, но като живеем в 1 стая и кухня няма къде другаде да ги направя :-x може в тоалетната :razz: а ако баща ми ме види ще каже че съм откачила :(
Накарай майка ти (или сестра ако имаш) да ги правите заедно, зариби я по някакъв начин и няма да те е срам толкова.
Нямам сестра, а майка ми вече не е толкова млада за да прави диети и упражнения, проблема ми е че нямам място за упражненията трябва нашите да са някъде навън... :( а това се случва много рядко, само когато мама разхожда кучето а тати е на работа...

titkos
08-11-2011, 15:41
Имах предвид майка ти да прави упражнения заедно с тебе, за да не се чувстваш неловко. За нейната възраст можеш да издириш някакви по-леки и заедно ще се разтягате покрай учудената физиономия на баща ти. 8-)

CherryBell13
08-11-2011, 15:45
Имах предвид майка ти да прави упражнения заедно с тебе, за да не се чувстваш неловко. За нейната възраст можеш да издириш някакви по-леки и заедно ще се разтягате покрай учудената физиономия на баща ти. 8-)
Майка ми е на 43, на баща ми му махнаха ларинкса и не може да говори едвам успява да преглъща...Не мисля че на майка ми й е до упражнения... И без това като й казах за диетата ми се изсмя в лицето 8-)

titkos
08-11-2011, 15:48
Май ще е по-добре да спра с предложенията...

CherryBell13
08-11-2011, 15:51
Май ще е по-добре да спра с предложенията...
Няма нищо. Ти просто се опитваше да бъдеш полезна :)

LovEsIckk
08-11-2011, 15:54
Момичета искам да ви споделя моя богат житейски опит с тези диети.
Като бях на 13-14 супер много се комплексирах на тема килограми.Просто бях по-висока от другите и кокалите ми естествено тежаха повече , а моите приятелка изглеждаха по същия начин като мен, но бяха с 5-6 кг. по-слаби. Е тогава кво да ви кажа,пубертетски ядосвания..Спрях да ям.Карах на по едни солети и за един месец се стопих.След това отидох на морето и се тъпчех като обезумяла,но се върнах още по-слаба..Бях станала чирус.Но с времето се сдобих с нормални килограми.
И вече от там ми почнаха проблемите.Постоянното внушение,че съм дебела.. Любовни проблеми,семейни проблеми и кво ли не.Само нерви. Качих 3-4 кг отгоре и реших да започна диетата на Дюкан.. Не издържах обаче и дори от нея качих още 2 килограма. След това правих тази 90 дневната и съм адски доволна от нея..Карах я само 2 месеца и отново станах хърбалет.Правих захранки,глупости..И след половин година си върнах половината килограми. Та от тогава по стечение на обстоятелствата всичко около мен е каша и станах адски нервна и раздразнителна, което ми оказа и адско влияние.
Към този момент не мога да задържам храна и каквото хапна го повръщам (неумишлено). Някой път се опитвам да не повърна,но се чувствам адски зле и тежко.
Та сега съм на чайчета и някакви по-леки плодове и се опитвам да задържа и храната , и килограмите си..
Между другото от тия диети си довлякох анемия и язва.

Wanderer1
08-11-2011, 16:06
^Гадно, наистина... :?

CherryBell13, доколкото разбрах имаш куче. Можеш сутрин рано да ставаш да го разхождаш и да тичате заедно. То това зависи и от породата на кучето, да не вземеш да го умориш, ако е малко :D Или пък ако е голямо като почнете да тичате да те бутне. Или ако не ти се тича - дълги разходки. Пък като имаш възможност прави упражнения.

CherryBell13
08-11-2011, 16:12
^Гадно, наистина... :?

CherryBell13, доколкото разбрах имаш куче. Можеш сутрин рано да ставаш да го разхождаш и да тичате заедно. То това зависи и от породата на кучето, да не вземеш да го умориш, ако е малко :D Или пък ако е голямо като почнете да тичате да те бутне. Или ако не ти се тича - дълги разходки. Пък като имаш възможност прави упражнения.
Ооооо не не не не, не искам да рискувам :D кучето ми е средно голяма порода и тича с 30 км./ч. като почна да тичам, тя хуква да тича по бързо, дръпва ме и аз падам :D просто има много енергия и ако съм наоколо винаги ми се случва нещо лошо :D

divacheee
08-11-2011, 16:14

Дааа .. направо завиждам на хората във Вн, които си разхождат кучетата в морската .. така искам и аз :д .. ама не мога да си го позволя там ( все пак съм на квартира и на собственика няма да му хареса да има куче в апартамента ) ..
В Разград си имам куче ( по - скоро пес :Д), но като изляза да го разхождам .. то мен разхожда ! 8-)

sunnnnnnnn
08-11-2011, 16:19
охх аз току що се навечерях.. хапнах риба и салата.. с това приключих храненията за днес .. след малко си пия чая и така..
1вия ми ден мина супер
:grin:

CherryBell13
08-11-2011, 16:25
Охх ок вече наистина трябва да спра с изкушенията...Съсипах всичко. Утре ми е въглехидратният ден и ще се опитам да не греша :o то и без това от този зъб не мога да ям както трябва 8-)

titkos
08-11-2011, 16:35
Реших. Включвам се и аз.

Никнейм/Име: titkos
Височина и килограми: 161 см /~ 58кг.
Желани резултати: 50 кг. - 52 кг.
Диета: 90-дневна диета
Начало: 12. август 2011
Упражнения: гимнастика и танци

Не мисля да я изкарвам цялата, защото не искам да прекалявам със свалянето на килограми, но това времето ще покаже.

sunnnnnnnn
08-11-2011, 16:38
titkos , добре дошла :-D :-)

titkos
08-11-2011, 16:42
Добре заварила. :)
Всъщност за първи път ще спазвам диета в живота си, но мисля, че улучих най-подходящия момент за това. Стискайте палци. 8-)

CherryBell13
08-11-2011, 16:48
Аз ли се лъжа или прегрешавам толкова много защото до сега не съм спазвала диети и за това да ми е толкова трудно или защото просто имам слаба воля :-o ?! :(

3oPuTy
08-11-2011, 16:51
ХаХ момичета идвам да ви се похваля :) Днес съм с килограм по-малко :) Е,вярно,че почти не съм яла,но и не съм гладна.Снощи бях на купон и естествено хапнах и пих к'ви ли не калорични неща,но все пак минусчето си го има :) А като ходих до работата на майка ми 2-3 нейни колежки казаха,че съм поотслабнала 8-) Много ме надъхаха коментарите им :)

CherryBell13
08-11-2011, 16:52
ХаХ момичета идвам да ви се похваля :) Днес съм с килограм по-малко :) Е,вярно,че почти не съм яла,но и не съм гладна.Снощи бях на купон и естествено хапнах и пих к'ви ли не калорични неща,но все пак минусчето си го има :) А като ходих до работата на майка ми 2-3 нейни колежки казаха,че съм поотслабнала 8-) Много ме надъхаха коментарите им :)
Бравоо :-) :-) :-) айде продължавай все така :-)

nickeyy97
08-11-2011, 17:40
Здравейте :P Нова съм в темата (и в форума :D ) и се надявамм да ме приемете :oops: Иначе ето и моите "данни" :D

Никнейм/Име: nickeyy97 / Ники
Години: 14
Височина и начални килограми: 159/48
Желани резултати: 45-6
Диета: ограничаване на някои храни
Упражнения: Cindy Crawford - the next challange през ден като за начало
Начало: 01.08.2011

nymphetaminegirl9
08-11-2011, 17:40
Днес нещо не ми е ден :X Изядох:
2 краставици
4 парчета риба
1 редче шоколад
и сега здраво се натъпках с диня :D. Нещо нямах сили за спорт и изкарах само половин час. :? Утре до обяд ще съм само на краставици и диня, следобеда ще видим, тъй като заминавам за вилата и се връщам в понеделник.

CherryBell13
08-11-2011, 17:43
Днес нещо не ми е ден :X Изядох:
2 краставици
4 парчета риба
1 редче шоколад
и сега здраво се натъпках с диня :D. Нещо нямах сили за спорт и изкарах само половин час. :? Утре до обяд ще съм само на краставици и диня, следобеда ще видим, тъй като заминавам за вилата и се връщам в понеделник.
Споко аз се изложих с баница и пастичка... Приятно изкарване на вилата :-)

titinkaa
08-11-2011, 17:44
Пантерке къде ходиш на фитнес,и от кой квартал си? :)

nymphetaminegirl9
08-11-2011, 17:44
Чувствам се като плондир :D.
Мерси CherryBell13 :)

Jaune
08-11-2011, 17:45
От днес пак съм на протеини. И днеска що месо изядох, боже. Утре ми е мерак да се меря.:Д

Wanderer1
08-11-2011, 17:47
Уф, прегреших с малко шоколад и сега ми е гадно... Както и да е, няма да се отказвам! :D Като се замисля, че съм издържала 7-8 месеца без никакъв хляб и никакво сладко, а сега и месец не мога... хем тогава бях по-малка, пък имах повече воля отсега... странно :-o

BumpyRide
08-11-2011, 17:49
Добре дошли на новите :-) Аз в 18 и 30 вечерях малко варена царевица и няколко парчета диня. След това, тъй като днес имам енергия и реших да се възползвам, 30 мин. потанцувах и 30 мин. играх на топка със сестра ми. Абе доста се поизпотих :D :)

BumpyRide
08-11-2011, 17:52
Уф, прегреших с малко шоколад и сега ми е гадно... Както и да е, няма да се отказвам! :D Като се замисля, че съм издържала 7-8 месеца без никакъв хляб и никакво сладко, а сега и месец не мога... хем тогава бях по-малка, пък имах повече воля отсега... странно :-o

Щом веднъж си успяла, значи и сега можеш. Ще свикнеш. Малко шоколад не е проблем. Смело напред. :) :-)

Priceless
08-11-2011, 17:53
БИХ УБИЛА ЧОВЕК ЗА НЕЩО СЛАДКО ! 8-)

starr21
08-11-2011, 17:55
Добре дошли на новите :-) Аз в 18 и 30 вечерях малко варена царевица и няколко парчета диня. След това, тъй като днес имам енергия и реших да се възползвам, 30 мин. потанцувах и 30 мин. играх на топка със сестра ми. Абе доста се поизпотих :D :)
:O :O При мен е същото само че играх с брат ми :-D Днеска прегреших с 2 парчета кекс но иначе тъй като доста се изпотих съм ги изгорила деня беше супер. Утре варивааа :( :( Мразя гиии и нз просто какфо ще ям :Д :D

nickeyy97
08-11-2011, 18:02
Не знам как издържам вече 1 седмица без шоколад 8-) Преди ВСЕКИ ама ВСЕКИ ден шоколад или нещо още по-калорично :-D .. Дано издържа така и да сваля поне 3-4 килограма .. и да стегна малко бедрата си. Иначе днес направих цялата тренировка на Синди и се изпотих честно казано доста :D Сутринта ядох онея бисквити Белвита.. почти всеки ден закусвам това + 3 в 1. Някой друг закусва ли с бисвитките ? :-D

BumpyRide
08-11-2011, 18:05
Тези бисквитки все се каня да си купя да ги опитам, но все още не съм. Готини ли са? :)

nickeyy97
08-11-2011, 18:15
Тези бисквитки все се каня да си купя да ги опитам, но все още не съм. Готини ли са? :)

Ами на мен лично ми харесват..тези с шоколад само не ми допадат. Иначе съм си купила една кутия с мляко и една с мед. Тези с мед най-ми харесват :D По четири са в пликче, а една бисквитка е 58 калории. :-D

Wanderer1
08-11-2011, 18:19

Щом веднъж си успяла, значи и сега можеш. Ще свикнеш. Малко шоколад не е проблем. Смело напред. :) :-)

Мерсии :-) Няма да се отказвам, щом съм стигнала дотук :P

babity
08-11-2011, 18:32
Само аз ли си мисля,че като се правят по 200 коремни всеки ден няма да има толкова ефект... нали уж мускулите свиквали с напрежението и нямало никакъв ефект....

и аз това казвам :) аз затва правя по малко :)[/i]

Има толкова много упражнения за корем. Пък и мое наблюдение е, че проблемна зона е долната част на корема, а не горната (за която работите с тези преси). Правете малка бройка, до 50 макс и нека това да е загрявката към упражненията за корем. 'Щото само с тея преси, к'вато и да им е бройката... за никъде.
Бихте ли казали някакви аз знам но такива които нникакъв ефект не правят честно :) Ако някой знае отдавна без да се рови в нета да каже защото не знам дали са ефикасни всички тези :)

Ние в залата ползваме стандартната преса за загрявка само, както вече казах. Оттам следват всякакви видове повдигания на краката. Лягаш по гръб и започваш да вдигаш краката нагоре-надолу (без значение дали един по един или двата заедно, кръстосани), можеш и само да повдигаш и да го свиваш краката, може и пак кръстосани, можеш да вдигнеш и двата крака и да ги отвавяш встрани или като ножица да ги редуваш един долу, един горе. Абе... има един сайт летсджим нещо си, на една мадама с къса коса, Поли. Инструкторка е и е без грешка мацката, в сайта и има много клипове и обяснения. 'Щото така и да ти пиша... файда.

KatVonD
08-11-2011, 18:33
----

titinkaa
08-11-2011, 18:37
Бисквити Белвита съм яла един път и повече не искам да ги ям.Не ми харесват и изобщо не засищат.

BumpyRide
08-11-2011, 18:43
Гладна съм като вълк :?

Охх и аз по това време доста огладнявам, тъй като вечерята ми беше рано и нямам търпение да си легна и да се събудя на сутринта :D Но пък вече свикнах да си лягам гладна и не се изкушавам. :)

divacheee
08-11-2011, 18:53
Гладна съм като вълк :?

направи си салатка - домати, краставички и малко сиренце :)

CherryBell13
08-11-2011, 18:56
Охх заради кучето ми се наложи да изям една пастичка :oops:
Не ми се карайте имах основателна причина: Кучето ми открадна рулото тоалетна хартия и нямаше как по друг начин да я взема :D

Wanderer1
08-11-2011, 18:57
^Ето, ама само виртуални! 8-)
http://www.pizzafortuna.com/img/menu/01-pyrjeni-kartofi-sus-sire.jpg

BumpyRide
08-11-2011, 18:58
Толкова късно не ям... :)

Това е моето "златно" правило! :D Имало е периоди, в които не съм се ограничавала от почти нищо и не съм спазвала режими, но спазвах само това правило - след 6-7 никакво ядене.. и свалих ей така 1-2 кила :)

BumpyRide
08-11-2011, 19:00
^Ето, ама само виртуални! 8-)
http://www.pizzafortuna.com/img/menu/01-pyrjeni-kartofi-sus-sire.jpg

Амммаааа това беше много жестоко!!! :D :D

CherryBell13
08-11-2011, 19:00
Ами опитвам се да спазвам диетата но ми е много трудно :(

BumpyRide
08-11-2011, 19:01
Ммм тази пастичка по това време.. Трябва да се постараеш :)

CherryBell13
08-11-2011, 19:03
Аха.. и кучето и тоалетната хартия имаха нещо общо.
Както и да е.
BumpyRide, не само че се отразява добре на килограмите, но и е полезно. :)
Не исках да обяснявам много, но май се налага...Майка ми била оставила тоалетната хартия на пода в банята и кучето ми я взе а не мога да я хвана по никакъв начин че да ми я върне само ако ме види да ям сладко тогава идва за да й дам на нея. Сега разбра ли?

BumpyRide
08-11-2011, 19:04
Да. :) Отразява ми се добре на корема.. не ми е тежко, когато заспивам и на сутринта ми е прибрано коремчето :D :)

Wanderer1
08-11-2011, 19:04
И на мен ми се ядат, затова ги гледам на картинка :D

Щом не искате картофи на картинка, ето нещо по-хубаво 8-)
http://www.cavemancircus.com/galleries2/2009/10/adriana_lima/adriana_lima_085.jpg
Дано само да не се разтегне страницата

sunnnnnnnn
08-11-2011, 19:07
хеии,
лека нощ мацкии .
утре ще ставам в 7 да тичкам и затова лягам толкова рано
утре ще пиша как минава режима ми ;ДД
:-) :-)

katii
08-11-2011, 19:08
От утре почвам мой режим, защото нямам време да си правя всеки ден различно :( / за 90 дневната говоря.. /

CherryBell13
08-11-2011, 19:08
BumpyRide, имаш време хубаво да смелиш храната. :)
И с риск да разваля хубавото настроение в темата.. CherryBell13, кой оставя ролото с тоалетна хартия на земята? И трябваше ли да изяждаш цялата пастичка? Не че нещо, всеки греши, ама не с такива оправдания де... :-D
Знам че звучи глупаво, но какво да направя като майка ми така прави накарах я тя да изяде половината но ме накара аз да изям другата половина :x ок спирам да се обяснявам извинявайте няма да се повтаря

Wanderer1
08-11-2011, 19:09
Не знам защо снимката в предния пост не излезе, затова ще сложа друга
http://www.photos0.com/wp-content/uploads/2011/04/Adriana-Lima-Pictures.jpg

BumpyRide
08-11-2011, 19:11
Не знам защо снимката в предния пост не излезе, затова ще сложа друга
http://www.photos0.com/wp-content/uploads/2011/04/Adriana-Lima-Pictures.jpg

мм ей така ще ни изглеждат телцата :oops: :)

titinkaa
08-11-2011, 19:12
Относно тая диета имам няколко въпроса.

1.Задължително ли е на обяд да се яде месо всеки ден?
2.Може ли в салатата от краставици и домати да ям и сирене-като шопска да стане?
3.Като се отслабне,какво трябва да е захранването?
4.Ако я съчетая със фитнес дали ще има по-бърз и траен ефект?
5.И след колко дена се забелязва резултат,било то видим или на кантара?
:)

divacheee
08-11-2011, 19:37

2.Може ли в салатата от краставици и домати да ям и сирене-като шопска да стане?

Не съм спазвала точно тази диета, но съм спазвала подобен режим ..
1. аз я разнообразявах с рибна салатка, или варени картофи (макс. 100-150гр.)
2. Да, малко сиренце не е фатално
3. .. тук не мога да ти дам отговор .. на мен тук ми беше грешката
4. Определено
5. За месец свалих 8 кг. .. след това заминах за Вн и пак се прекалих с яденето ;д

titkos
08-11-2011, 19:40
По-назад бях споменала, че от утре почвам диета. Като се събудя първо гимнастика ли да правя преди закуска? :-o

BumpyRide
08-11-2011, 19:43
Даа..хубаво е упражненията да се правят на гладно. :)

titinkaa
08-11-2011, 19:47

4. Определено
5. За месец свалих 8 кг. .. след това заминах за Вн и пак се прекалих с яденето ;д

За месец 8кг :shock: ?
Стриктно ли я спазваше?

CherryBell13
08-11-2011, 19:53
Само да ви предложа ако някой е гладен да си пусне Д-р Хаус или Анатомията на Грей :D на мене ми убиха всякакво желание за храна 8-)

Wanderer1
08-11-2011, 19:55
И аз много й се чудя на диетата... не знам. При мен се получава така, че пълнея от диетите за отслабване. Например от Японското чудо качих около половин килограм за 5 дни и съм забелязала, че колкото по-малко се яде в дадена диета, толкова повече качвам :shock: Само от 90-дневната, моя режим и още няколко диети е имало ефект, та се притеснявам да не стане същото...

divacheee
08-11-2011, 20:00

4. Определено

Стриктно ли я спазваше?

Не .. мен сладкото много ме изкушава :Д позволявала съм си и шоколад, и вафли .. и кво ли не .. ;Д Но има нещо много важно, което предполагам, че знаете .. колкото повече излишни килограми имаш, толкова по лесно се свалят .. Между 5-8 % от собственото си тегло може да сваляш за месец :) .. аз имам много за сваляне за това понякога го давам по хард ..

Тези дни се надявам отнова да се взема в ръце .. :o

BumpyRide
08-11-2011, 20:00
И аз много й се чудя на диетата... не знам. При мен се получава така, че пълнея от диетите за отслабване. Например от Японското чудо качих около половин килограм за 5 дни и съм забелязала, че колкото по-малко се яде в дадена диета, толкова повече качвам :shock: Само от 90-дневната, моя режим и още няколко диети е имало ефект, та се притеснявам да не стане същото...

Това може да е, защото ти се е забавял метаболизма. Затова гладуването не е хубаво. :)

punksss
08-11-2011, 20:07
Между 5-8 % от собственото си тегло може да сваляш за месец :) .. аз имам много за сваляне за това понякога го давам по хард ..

Само до 8% ли? Защото при мен това са около 4кг... Пък не тежа малко. 8-) Сякаш имам спомен, че и повече съм сваляла... Не знам...

divacheee
08-11-2011, 20:18
Между 5-8 % от собственото си тегло може да сваляш за месец :) .. аз имам много за сваляне за това понякога го давам по хард ..

Само до 8% ли? Защото при мен това са около 4кг... Пък не тежа малко. 8-) Сякаш имам спомен, че и повече съм сваляла... Не знам...

Това е т.н здравословно .. по-голям процент е шок за организма :)

punksss
08-11-2011, 20:26

Това е т.н здравословно .. по-голям процент е шок за организма :)

Мммм ясно.

cAnDyYy
08-11-2011, 22:26
В началото на тази година започнах 90 дневната диета и ми се отрази чудесно. За 3-те месеца свалих 10 кг. После правих 3 месеца почивка и започнах отново преди месец,но организмът ми е свикнал с режима на хранене и не отслабвам. За 1 месец съм свалила едва половин килограм. Знам,че последните 5 килограма най-трудно се свалят :( Може ли да ми предложите някаква подобна диета защото от тази май няма смисъл :?

titinkaa
08-12-2011, 06:38
В началото на тази година започнах 90 дневната диета и ми се отрази чудесно. За 3-те месеца свалих 10 кг. После правих 3 месеца почивка и започнах отново преди месец,но организмът ми е свикнал с режима на хранене и не отслабвам. За 1 месец съм свалила едва половин килограм. Знам,че последните 5 килограма най-трудно се свалят :( Може ли да ми предложите някаква подобна диета защото от тази май няма смисъл :?

И аз втория път не свалих так алесно както първия.За месец и половина за 2.600кг и я спрях.

titinkaa
08-12-2011, 06:40

4. Определено

Стриктно ли я спазваше?

Не .. мен сладкото много ме изкушава :Д позволявала съм си и шоколад, и вафли .. и кво ли не .. ;Д Но има нещо много важно, което предполагам, че знаете .. колкото повече излишни килограми имаш, толкова по лесно се свалят .. Между 5-8 % от собственото си тегло може да сваляш за месец :) .. аз имам много за сваляне за това понякога го давам по хард ..

Тези дни се надявам отнова да се взема в ръце .. :o
Мерси много.Аз имам да свалям от 15 до 18кг за да съм в норма,не вярвам и ти да имаш толкова за сваляне.Иначе от днес съм на тази диета,дано има ефект.Ще си купя и карта за фитнес и ще ходя.

alehole
08-12-2011, 06:41
М0мичета,много се изписали :) Браво.Като чета всички си правите упражнения,ходите на фитнес,спазвате колкото се може диетата :) Поздравления.Аз не съм много активна,но това е ,защото не съм на диета.Явно от това цялото напрежение напоследък много ме избива на сладко и тестено.Онази вечер ви казах,че бях много надъхана,ама само до сутринта,когато видях нещо за ядене... :) Успех на всички и се надявам тези дни да се присъединя сериозно :) В събота или неделя заминавам на море :)

titinkaa
08-12-2011, 06:45
^Нека се върнеш от морето и тогава почвай пак диета. :)

babity
08-12-2011, 06:45
Това, розовкото, 'дето титинка го е подчертала не е съвсем вярно. Не когато имаш много, а когато започнеш се свала бързо и много. Въпреки коренната разлика (много държа да се изфукам, че имам нови минуси, по 3 см от талия и ханш и 4 от бедро), пак съм мноооооого далеч от нормата и все пак стана трудно. Последните си сантиметри съм ги свалила за два месеца, а в началото толкова падаха седмично. Въпросът е в това, че когато за пръв път се подложиш на диета или активен спорт, това е голяма промяна за организма ти и затова се сваля бързо. След това, рано или късно, той си привиква, че няма да приема еди-какво-си или, че ще го гърчиш по два часа дневно в залата и работата се забавя. Което, разбира се, не е нищо лошо.

titinkaa
08-12-2011, 06:50
^Не съм го подчертала аз,но няма значение.Ти колко кг беше когато започна диета и до сега колко си свалила?И коя диета спазваш? :)

babity
08-12-2011, 07:00
Извинявай, просто го видях в твой цитат и затова, съжалявам. Аз нямам кантар вкъщи и затова се меря със сантиметъра. Общо по 13 см от талия и ханш и 14 от бедро. Предполагам, че килограмите ще са малко, защото напоследък натрупах доста мускулна маса. В началото бях на 90-дневната диета. Сега не спазвам хранителен режим. Просто не консумирам нищо със захар, тестени храни, газирано, както и други безалкохолни напитки (заради захарта основно), не добавям сол към храната си и така... Обаче пък съм голяма мръвкарка и от време на време си позволявам по някоя по - сочничка пържола и все още боря вечерното хранене.

titinkaa
08-12-2011, 07:14
^Е предполагам,че се чувстваш сега по-лека,няма начин да не си свалила поне 6-7кг. :) А ти на кой фитнес ходиш в Пловдив?

LetiCherry
08-12-2011, 07:18
Здравейте, момичета! Аз отдавна чета темата, но не съм писала. Значи аз никога не съм се подлагала на диета, винаги съм била в движение и съм се чувствала много добре и съм била слаба. Висока съм 174см и от 6-7 години си бях все между 57-58 кг, на 24 години съм. Преди година почнах работа, от работа в университета, никакво движение (както ви казах, аз винаги много съм се движила) и на моменти почти никаква храна - живея в чужбина, магазините работят до 6, а аз свършвах университета в 9 най-рано. А имаше моменти, когато нямах и пари...Така че се събра липса на движение, липса на редовна и готвена храна и стрес (14 часа работа и учене на ден). И така за една година такъв живот почнах изведнъж да надебелявам! Започнах като сядам да си усещам прищипналото коремче, дънките ми отесняха...От няколко месеца живея с гаджето ми и той много, ама много обича да готви и готви страхотно!!! Тъй като аз и той работим, вечеряхме към 9-10 вечерта и след това лягахме. Та това ядене по много и вечер ми донесе още няколко килца. Та за гойна и нещо вече качих 9 кг. Добре че преди просто бях доста слаба, та не ми личат много тези килограми. Преди месец се прибрах в България, 67 кила, казвам ви, чувствах се като слон. Просто почнах да чувствам как се тресат сланини по мен - аз никога не съм имала! Бях в някакъв шок и понеже не съм била на диета никога, не знаех какво да правя. Почнах просто да ограничавам храната и нейното количество, НО ядях абсолютно всичко. Значи редовно съм закусвала по една-две бухти, хапвала съм по един сладолед, но всеки, ама ВСЕКИ божи ден ходих пеша по 2 часа и не вечерях след 6. Вода аз винаги съм пила по много, някъде 3-4 литра на ден, така че и сега си продължавам. За месец в България, движение и по-малко количество храна отслабнах 4 кг. В момента се чувствам добре, коремчето ми се прибра, дупето намаля. Сега продължавам по този начин и бих се радвала да сваля още 3. След няколко дена си заминавам и продължавам с режима. Гаджето вече работи само сутрин и ще можем да вечеряме рано.

Моят съвет е да се движите доста и да ядето от всичко, но по малко. Според мен всичко е в количеството, а не толкова какво се яде. :)

babity
08-12-2011, 07:36
^Е предполагам,че се чувстваш сега по-лека,няма начин да не си свалила поне 6-7кг. :) А ти на кой фитнес ходиш в Пловдив?

Аеробик студио М. www.aerobicstudiom.com Аз много пъти те каних, ама пак де, аз обичам да агитирам хората. Днес, в 18:30 има пилатес, много е разтоварващо.

titinkaa
08-12-2011, 07:38
^Да,знам,че ме каниш ама ми идва престрани и пари за пътни да давам.Няма смисъл при положение,че има фитнес до нас и ми е по удобно,иначе ако реша да ходя на зумба или пилатес,ще ти кажа че ще идвам. :)

babity
08-12-2011, 07:41
Аз живея извън града и много добре те разбирам какви са разноските. Просто съм толкова зарибена вече, че след като пробвах аеробиката не бих се върнала повече във фитнес залата. И затова и така дотягам на всички. 8-)

titinkaa
08-12-2011, 07:43
^Ами след време може и аз да пробвам,но сега нямам мн възможност. :)

titkos
08-12-2011, 07:48
Днес за закуска изядох на два пъти един такъв резен диня:
http://www.tuning.bg/wp-content/uploads/2009/08/watermelon.jpg

В 12 ли да обядвам? Извинявайте за глупавите въпроси. 8-)

katii
08-12-2011, 07:54
titkos В колко закусва и кой ден ти е ? :)

titkos
08-12-2011, 07:57
Първи ден. Закусвах в 8:30 - 9:00 часа някъде след физическа разгрявка.

katii
08-12-2011, 07:58
Ами значи можеш към 12 да си хапнеш :)

sunnnnnnnn
08-12-2011, 08:01
добро утроо .. аз преди малко станах, правих упражнения и закусих малко пъпеш..
реших че ще си редувам - един ден ще закусвам с плодове , а следващия с мюсли.. : )) за обяд ще видя какво ще хапна. мисля довечера да правя малко pump it up ако ми се прави ;ДД
а при вас как върви ? :) :)

:-) :-) :-)

titinkaa
08-12-2011, 08:02
В диетата,която спазвам,може ли пълнозърнест хляб 1 филийка на обяд?

katii
08-12-2011, 08:03
Аз след 1час отивам на фитнес. Иначе за сега съм на 1чаша вода с лимон и след малко ще отида да хапна нещо :P

CherryBell13
08-12-2011, 08:16
Аз преди малко свърших със slim and sleek доста се поизпотих :D след малко ще хапна за закуска пъпеш, за обяд едно пакетче спагети а за вечеря крекери ( да не е сладко ) :D При вас как е :) ?

babity
08-12-2011, 08:26
Аз след 1час отивам на фитнес. Иначе за сега съм на 1чаша вода с лимон и след малко ще отида да хапна нещо :P

Не го пий т'ва кисело на гладно, 'щото ще си докараш проблеми със стомаха, а и не само. Същото вАжи и за топлата вода преди ядене.

Jaune
08-12-2011, 08:35

Не го пий т'ва кисело на гладно, 'щото ще си докараш проблеми със стомаха, а и не само. Същото вАжи и за топлата вода преди ядене.

;о разясни, моля те

nickeyy97
08-12-2011, 08:38
Бисквити Белвита съм яла един път и повече не искам да ги ям.Не ми харесват и изобщо не засищат.

Явно е въпрос на вкус и на организъм :) Вчера закусих с тях в 8 часа и не съм чувствала глад до 1 часа :P

Иначе някъде бях чела, че упражненията сутрин са повече за тонизиране, а пък следобяд били по ефектвини за сваляне на килограми..Вие кога тренирате? Аз лично следобедните часове.

sunnnnnnnn
08-12-2011, 08:40

Явно е въпрос на вкус и на организъм :) Вчера закусих с тях в 8 часа и не съм чувствала глад до 1 часа :P

Иначе някъде бях чела, че упражненията сутрин са повече за тонизиране, а пък следобяд били по ефектвини за сваляне на килограми..Вие кога тренирате? Аз лично следобедните часове.

попринцип е най-добре сутрин на гладно..
аз сутрин преди закуска правя леки упражнения, защото още не съм се разсънила ;Д апък вече като ми се прави прявя пумп it up ..следобед или на обяд..
:) :-)

katii
08-12-2011, 08:40

;о разясни, моля те

^+

Попринцип пия само топла вода, но днес реших да пробвам с лимона.

punksss
08-12-2011, 09:09
Здравейте и от мен. Днес закусих с малко кисело мляко и 1 праскова и се чудя дали за обяд да хапна 2 яйца и салата или ще станат много белтъците?

BumpyRide
08-12-2011, 09:28
Не мисля, че ще станат много. :)

Priceless
08-12-2011, 09:29
В белтъчния ден мога ли да ям яйца по панагюрски ? 8-)

alehole
08-12-2011, 09:32
^Да :)

punksss
08-12-2011, 09:32
Не мисля, че ще станат много. :)

Ок, мерси.

anonymous708973
08-12-2011, 09:58
Ебаси, 8 страници за по-малко от 24 часа :Д

Да, Пантерке. Къде ходиш на фитнес? :)
Рефлекс-а в Кичука. Малко далеч ми идва, но ме карат с кола засега :Д, а после ще ходя с единицата. Даже карта ще си взимам. Излиза 50 кинта за 3 месеца.

Киноа-та изглежда като топченца кус-кус, но е много по-здравословна и доста по-скъпа.

Момичета, къде си мерите обиколката на бедрата точно? И колко ви е?

SlowDownBaby
08-12-2011, 10:03
Aз днес май ще мина без упражнения,ще си направя една почивка,защото бедрата ме болят ужасно много :? едвам вървя,а какво остава за тае бо или нещо друго.Може би днес ще направя само упражнения за паласки,защото не се стягат мускулите на краката,но ще видим.На мен ми е бобов ден,закуска пропуснах,защото не бях в нас,сега ще обядвам малко ориз с домати.За вечеря сигурно пак същото. :)

titkos
08-12-2011, 10:26
Обядвах три пържени яйца + домат със сирене. Просто не се справям с варенето. 8-)

titinkaa
08-12-2011, 10:49
Ебаси, 8 страници за по-малко от 24 часа :Д

Да, Пантерке. Къде ходиш на фитнес? :)
Рефлекс-а в Кичука. Малко далеч ми идва, но ме карат с кола засега :Д, а после ще ходя с единицата. Даже карта ще си взимам. Излиза 50 кинта за 3 месеца.

Киноа-та изглежда като топченца кус-кус, но е много по-здравословна и доста по-скъпа.

Момичета, къде си мерите обиколката на бедрата точно? И колко ви е?

И аз ходя във Рефлекса. :)

zlatit0o
08-12-2011, 11:06
Здравейте..
Днес пропуснах закуската :( понеже се успах и станах към 12 и си направих една шопска салата с много сирене и без сол. Сега за вечеря трябва да си измисля нещо.
И упражнения не ми се правят днес :-o ..и така.. само ще излизам към 7 навън и ще се поразхождам повечко.

3oPuTy
08-12-2011, 11:18
Еххх ... Ама как си знаех,че тоя -1кг. няма да се задържи :? Беше се появил,защото не бях яла нищо цял ден,но вечерта хапнах и бира пих ... Днес съм с 500гр. повече.Е все пак минуса си го има,макар и по-малък от вчера :)Освен това за мен килограмите не са толкова важни :) Важното е сантиметрите да се губят и аз самата да се чувствам добре :)

titinkaa
08-12-2011, 11:20
До тук добре с диетата,сега отивам да правя зумба танци. :)

starr21
08-12-2011, 11:23
Добър ден хорицаа :) Днес деня засега е добре за обяд ядох краставичка
въпреки че ми е бобов може да ям една купичка леща след малко но ще видим.. Аз упражненията си ги правя следобед тъй като сутрин не мога :D

Yankee
08-12-2011, 11:24
Днес съм по-добре от вчера-дано до вечерта да не оплескам нещата :D Няма да правя упражнения,защото ще излизам и няма за кога.Разминах се с желанието за сладкиши...отново и ядох плодове и супа :grin: Ще видим дали утре съм свалила нещо от днес :o

titkos
08-12-2011, 11:31
През кой ден могат да се чоплят слънчогледови семки? Ако е позволено де... :-o

starr21
08-12-2011, 11:31
Някой смята ли утре да прави лунната ? Защото аз се чудя и най-вероятно да

Yankee
08-12-2011, 11:33
^ утре каква луна се пада точно? :)

starr21
08-12-2011, 11:36
^ пълнолуние

Yankee
08-12-2011, 11:43
Оооо,значи и аз може да се хвана да го правя 8-) На пълнолуние най-се слабее :D

starr21
08-12-2011, 11:46
Да аз точно за товва ама след тва да не вземем да се натъпчем че 1-2 кг дето сме изгубили се връщат на секундата :D

Yankee
08-12-2011, 11:51
Аааа не,при мен такива не минават! :D

Chelsey
08-12-2011, 11:57
Понеже не съм толкова добре запозната с режимите и диетите колкото вас ще ви задам един малко тъп въпрос. :D Такам,по колко пъти на ден мога да ямкогато ставам по обяд,защото някои ми казват 2,други 3 :?

starr21
08-12-2011, 11:59
^ Toва нещо не го разбрах :-D Ако питаш по-колко пъти на ден се яде е хубаво по 5-6 пъти но по малко,но ако си на опреденлена диета например 90-дневната е през 3-4 часа :) Аз поне така знам :)

Yankee
08-12-2011, 11:59
Хубаво е по 3пъти на ден,без да пропускаш закука,но може и по 5пъти на ден-за ускоряване на метаболизма и по-бързо изгаряне на мазнини :)

CherryBell13
08-12-2011, 12:17
И какво се прави утре по лунната? Само вода цял ден ли?

mynichka
08-12-2011, 12:18
и на чайове и фрешове

nymphetaminegirl9
08-12-2011, 12:29
Здравейте :) . Днес закусих парче диня и току-що си направих упражненията от каланетиката и пилатеса. Мисля да обядвам отново диня, нещо много ми се услади тия дни 8-) .

punksss
08-12-2011, 12:35
За сега деня ми върви добре, но след малко ще излизам и се моля, да нямам прегрешения. :-D Трябва да издържа! Да имам воля! Ама май нещо не се получава. :D

mynichka
08-12-2011, 12:38
Моя ден е идеален. Закуска кисело мляко, обяда беше кисело мляко с овесени ядки и праскова. вечерята ще ми е чай 8-) 40 минути каланетика , и сега отивам на дълга разходка :) С водата нямам проблеми- пия по ужасно много.

nickeyy97
08-12-2011, 12:43
Закуската ми беше направена от майка ми: уж "диетичен" кекс..и беше горе-долу вкусен.Без захар и брашно и за изненада не беше толкова ужасен :D + 3 в 1. :-D Преди малко обядвах картофи соте с сок от ябълка..мисля да не вечерям .. А след малко си пускам Синди-то :grin:

Simincetyyy
08-12-2011, 12:48
Някой може ли да предложи диета придружена с упражнения,с която може да се отслабне за 3 седмици.Най-вече в корема и краката :-)

nickeyy97
08-12-2011, 13:08
Искам да попитам тези които правят упражненията на Pump it up! дали са доволни и на какво ниво са..?

CherryBell13
08-12-2011, 13:44
Искам да попитам тези които правят упражненията на Pump it up! дали са доволни и на какво ниво са..?
Чувала съм че има ефект. И аз съм ги правила ама не до край :D
Аз се чудя какво да вечерям защото днес ми е въглехидратен ден, за закуска ядох пъпеш, на обед спагети, но на вечеря не искам да ям сладко чудя се да ям крекери или нищо :D Някакви предложения?

bettygeorgieva
08-12-2011, 13:54
Аз се чудя какво да вечерям защото днес ми е въглехидратен ден, за закуска ядох пъпеш, на обед спагети, но на вечеря не искам да ям сладко чудя се да ям крекери или нищо :D Някакви предложения?
Защо не хапнеш сладко щом си на въглехидратен? :)

zlatit0o
08-12-2011, 14:04
Аз ги правя и ми харесват, изморително е и на всеки 20мин. си правя 5-10мин. почивка. Всъщност до сега не съм правила цялото пъмп ит ъп за един ден 8-)

CherryBell13
08-12-2011, 14:06
Защо не хапнеш сладко щом си на въглехидратен? :)
Защото вчера прегреших с малко сладко и не искам точно сега когато имам воля да хапна сладко и после да не мога да спра, страх ме е че ако хапна сладко утре също ще прегреша и така, за това искам да е нещо солено за вечеря :)

titinkaa
08-12-2011, 14:17
Някой може ли да предложи диета придружена с упражнения,с която може да се отслабне за 3 седмици.Най-вече в корема и краката :-)

Няма диета,с която да отслабнеш точно за 3 седмици и точно в тези зони.Винаги,когато се прави диета се отслабва навсякъде по тялото.

Simincetyyy
08-12-2011, 14:28
Написала съм за 3 седмици,защото до тогава искам да има някакъв ефект.А аз след този период ще я продължа.А относно за краката и корема,те са най-проблемни,затова така съм написала.Някой,ако има предложения да пише.

titinkaa
08-12-2011, 15:17
Тъй,като ще ям кисело мляко с нектарина за вечеря,проблем ли е да сложа малко орехи в млякото?

divacheee
08-12-2011, 15:34
Тъй,като ще ям кисело мляко с нектарина за вечеря,проблем ли е да сложа малко орехи в млякото?

Не е .. но избягвай ядките вечер :)

titkos
08-12-2011, 15:44
През кой ден могат да се чоплят слънчогледови семки? Ако е позволено де... :-o

Wanderer1
08-12-2011, 16:15
^Май не е позволено да се ядат

Днес цял ден нямах интернет, но за сметка на това правих повече упражнения :D
И аз преминах на онази диета. Закуската я пропуснах, а за обяд си направих салата от домати и краставици и едно парче сирене. За вечеря ще ям кисело мляко и малко пъпеш.

Yankee
08-12-2011, 16:45
Момичета,да ви се похваля! :D Днес съм без сладкиши,мазно и сладко :grin: Само плодове за закуска,супа за обяд+плодове,плодове и мляко за вечеря!Чувствам се супер доволна от себе си!
ПС:nickeyy97,може ли рецепта за кекса? :oops:
ПС2:Да,от Пъмп ит Ъп има голяма разлика!За една седмица свалих 1-2см. от бедрата си :) Но аз през тази седмица го правих всеки ден и то цялото :wink:

babity
08-12-2011, 18:10
Пък аз днеска бях жив зян на тоя пилатес. Тая седмица май желанито ми е дошло малко в повече, в сравнение с физическите възможности. Утре смятам заслужено да не правя нищо. И да си кажа, за първи път, от мнооого време ще ям ориз и то за вечеря и ми е малко странно и гузно такова...

nymphetaminegirl9
08-12-2011, 18:30
Днес минах с малко пререшения. :grin: За целия ден съм изяла : 2 резена диня, една краставица, една малка филия с петрохан, 2 кубчета шоколад и половин купичка мюсли с кисело мляко. И физическата дейност успях да я докарам до 2 часа. :---)

punksss
08-12-2011, 18:34
Оле... Много ме е яд. Ядох сладолед и сега ми е гузно. Хубавото е, че поне плувах доооста активно и се разхождах поне 2часа.

anittooo
08-12-2011, 18:35
az iskam pochti 10 kg da otslabna ,kajete kak , za tova trqbva mnogo volq a az q nqma , pomognete :)

BumpyRide
08-12-2011, 18:36
Днес минах с малко пререшения. :grin: За целия ден съм изяла : 2 резена диня, една краставица, една малка филия с петрохан, 2 кубчета шоколад и половин купичка мюсли с кисело мляко. И физическата дейност успях да я докарам до 2 часа. :---)

Мисля, че това количество храна е малко, в предвид 2-та ти часа физ. дейност, дори грубо като ти сметнах дневния калориен прием. Нз, това е моето мнение. :)

titinkaa
08-12-2011, 18:51
Днес деня мина супер с новата диета.
З-един салкъм грозде
О-шопска салата с разтопен кашкавал
В-кисело мляко половин кофичка+една нектарина и 2-3 ореха.

Прегрешението ми е едно 3в1. :)

KatVonD
08-12-2011, 18:59
----

linzer
08-12-2011, 19:05
Здравейте,приятели! Аз съм на диета от 31 май 2011 /на 90 дневната/ и ми остават още около 12 дни.Общо свалих 13 кг. Много се радвам от резултатите.След почивката смятам да я повторя и целта ми е да сваля още едни 10 кг. :)

KatVonD
08-12-2011, 19:11
----

titinkaa
08-12-2011, 19:11
Здравейте,приятели! Аз съм на диета от 31 май 2011 /на 90 дневната/ и ми остават още около 12 дни.Общо свалих 13 кг. Много се радвам от резултатите.След почивката смятам да я повторя и целта ми е да сваля още едни 10 кг. :)

След приключването на диетата направи 3 месеца почивка преди пак да я започнеш-такова е условието при диетата.Иначе поздравления за постигнатото. :)

Priceless
08-12-2011, 19:16
Минус килограм и половинаа..почнах преди 6 дена .. :shock:

nymphetaminegirl9
08-12-2011, 19:23

Мисля, че това количество храна е малко, в предвид 2-та ти часа физ. дейност, дори грубо като ти сметнах дневния калориен прием. Нз, това е моето мнение. :)

Едното парче диня беше малко над килограм, а другото малко под.... :D Иначе единият час беше към 1, а другият - към 8. Просто днес съм по-малко гладна от обикновеното и съм пълна с енергия. :) ( час се чудя дали да не се позанивавам още малко с нещо :D )

titkos
08-12-2011, 19:48
Гладна съм, не може ли да хапна кисело мляко? (все още съм в белтъчния ден)

titinkaa
08-12-2011, 19:49
^Пий вода и ако не ти мине глада хапни 2-3 лъжици мляко,колкото да се залъжеш.

nickeyy97
08-12-2011, 20:04
Момичета,да ви се похваля! :D Днес съм без сладкиши,мазно и сладко :grin: Само плодове за закуска,супа за обяд+плодове,плодове и мляко за вечеря!Чувствам се супер доволна от себе си!
ПС:nickeyy97,може ли рецепта за кекса? :oops:
ПС2:Да,от Пъмп ит Ъп има голяма разлика!За една седмица свалих 1-2см. от бедрата си :) Но аз през тази седмица го правих всеки ден и то цялото :wink:
Дамм ето..копната е от нета. Само брашното е заменено с нишесте.Днес го ядох с нишесете и ми хареса :) :

4 яйца
2 ч.л. подсладител Полисуит (1:27)
1 ч.ч олио
2 бр.нишесте
1 бакпулвер

Всичко се слага постепенно,като първо са яйцата и захарта разбърква се. Пече се 45 мин. на 220 градуса.

П.С Мерси за отговора за Pumр it up. Като се прибера в нас си го тегля и почвам да правя и тях освен Синди :P

punksss
08-12-2011, 20:37

Поздравления. Доста си постигнала.

linzer
08-12-2011, 20:51
Супер резултат, спортуваш ли нещо? :)

Не :D Просто имам много за сваляне! :oops:

KatVonD
08-12-2011, 21:53
--

linzer
08-12-2011, 21:57
Супер резултат, спортуваш ли нещо? :)

Не :D Просто имам много за сваляне! :oops:
Познато.И на мен първите 10 кг ми бяха лесни 8-) Сега залагам повече на спорта..

Да,първите 10 ги свалих за месец и половина...От там нататък е ужасно трудно!

cherryup
08-12-2011, 23:02
Прочетох половината коментари и темата наистина ми хареса. :) Утре, тоест неска към 10 ще прочета другата половина.С удоволствие ще следя какво става с вас и ако може и аз се включвам :grin: ето:

Никнейм/Име: cherryup
Години:14
Височина и килограми: 163см / 45кг
Желани резултати: най-важно ми е да си стегна бедрата и корема, иначе 42
Диета: 90 дневната
Упражнения: Pump it up, Тае Бо с Били Бланкс , джогинг, скачане на въже, упражнения за дупе и бедра

CherryBell13
08-12-2011, 23:11
Прочетох половината коментари и темата наистина ми хареса. :) Утре, тоест неска към 10 ще прочета другата половина.С удоволствие ще следя какво става с вас и ако може и аз се включвам :grin: ето:

Упражнения: Pump it up, Тае Бо с Били Бланкс , джогинг, скачане на въже, упражнения за дупе и бедра
Абе ти откачила ли си? Каква диета та ти си под нормалните килограми 163 си висока и си едва 45 килограма а и искаш да станеш 42 :shock: Я по-добре само прави упражнения и не се тъпчи с глупости отколкото да правиш диети.

3oPuTy
08-13-2011, 05:46
CherryBell13,всеки си има глава на раменете и не мисля,че е коректно да говориш/пишеш по подобен груб начин :? Дали е откачила или не тя най-добре си знае ... :?

Оффф,аз идвам да се оплача :( Снощи се прибрах към 02:00ч. и бях супер гладна :( Набързо си спретнах 2 филийки с кашкавал и домат и чаша Кока-Кола изпих ... :o Ама то си е нормално де!Два дена почти нищо не бях яла и чак снощи ми се появи апетита.Днес пак ми е малко лошо и пак съм с Кока-Кола под ръка,защото от нея по принцип ми минава гаденето.Нещо се разболявам,че и морето си изпуснах заради това :o

foreverr
08-13-2011, 06:04

Абе ти откачила ли си? Каква диета та ти си под нормалните килограми 163 си висока и си едва 45 килограма а и искаш да станеш 42 :shock: Я по-добре само прави упражнения и не се тъпчи с глупости отколкото да правиш диети.
И аз съм на това мнение...Иначе то дори 45 килограма са малко за ръста и.И все пак cherryup си знае.... всеки сам решава какво да прави със себе си..

CherryBell13
08-13-2011, 06:36
Охх на мене днес ми е плодово зеленчуков :D ще видим дали ще мина без прегрешения, защото във фризера имаме 1 опаковка сладолед и от снощи гледам да не се сещам за нея :D

zlatit0o
08-13-2011, 06:54
Преди малко закусих със една препечена филийка и 3в1.
Към 11 мисля да си направя упражненията, ама още се чудя дали пък да не ги направя към следобед, как мислите? :-o

CherryBell13
08-13-2011, 06:57
Към 11 мисля да си направя упражненията, ама още се чудя дали пък да не ги направя към следобед, как мислите? :-o
Защо не ги направиш и сега и следобед (ако нямаш работа)
Аз да се похваля свалила съм 10 см. от бедрата си :shock: а почнах преди 3 дена :grin:

titinkaa
08-13-2011, 07:06
Идвам да се похваля,че за един ден на диета и кантара днес ме показа минус 900гр :grin: Ама и вчера толкова много вода изпих,че даже през нощта ставах до WC.Дано не са фалшиви тея 900гр,ама сега се мотивирах повече и днес пак ще я спазвам стриктно без прегрешения и ако утре кантара покаже пак по-малко или толкова колкото днес,значи наистина съм ги свалила. :grin: :)

3oPuTy
08-13-2011, 07:31
Тити,браво за минусите :) Дано да са реални :)

Аз пък изключително много се ядосвам на едни "плаващи" 2 кг. :? Сутрин като се претегля съм добре,но хапна ли нещо,дори и един плод и хоп +1,5-2кг. :shock: :o Ама то си е нормално де ... Аз още със ставането и си хващам бутилката с водата и под 2л. не пия,а понякога и 4 ги правя без да се насилвам.Гадното обаче е,че от тия количества вода стомаха ми се разширява :?
И все пак съм мотивирана,защото и колежки на майка ми,и една приятелка ми казаха,че се забелязва,че съм поотслабнала :-D

CherryBell13
08-13-2011, 07:40
Тити,браво за минусите :) Дано да са реални :)

Аз пък изключително много се ядосвам на едни "плаващи" 2 кг. :? Сутрин като се претегля съм добре,но хапна ли нещо,дори и един плод и хоп +1,5-2кг. :shock: :o Ама то си е нормално де ... Аз още със ставането и си хващам бутилката с водата и под 2л. не пия,а понякога и 4 ги правя без да се насилвам.Гадното обаче е,че от тия количества вода стомаха ми се разширява :?
И все пак съм мотивирана,защото и колежки на майка ми,и една приятелка ми казаха,че се забелязва,че съм поотслабнала :-D
:shock: Как пиеш толкова много вода? Аз едвам 1 чаша на ден пия и по време на упражненията. Не знам защо обаче никога не се чувствам жадна :?

Yankee
08-13-2011, 07:49
Йее,още 3кг. до моите си килограмчета :grin: Обаче,днес усещам как ми се яде адски много шоколад :(

divacheee
08-13-2011, 07:58
Аз още със ставането и си хващам бутилката с водата и под 2л. не пия,а понякога и 4 ги правя без да се насилвам

Не прекaлявaй с водaтa .. 30мл/кг. телесно тегло :)

SlowDownBaby
08-13-2011, 07:58
Аз не харесвах Пъмп ит ъп-а обаче като прочетох,че има 2 см разлика,само за една седмица...от днес го почвам :D На мен ми е въглехидратен,закусих преди малко 1 праскова.
Между другото,аз толкова свикнах с тая диета,че не я чувствам като такава и всеки ден имам чувството,че съм прегрешила супер много,а не е така....много ми е странно...
titkos аз слънчоглед ям във плодовия ден,знам че не е препоръчителен,но много го обичам и гледам да се възползвам от него в плодовия,когато могат да се ядат ядки :)

CherryBell13
08-13-2011, 08:05
Искам да попитам пречи ли ако пия прясно мляко през плодовия ден или е по добре да си го пия само през белтъчния ?

titinkaa
08-13-2011, 08:12
^Само в белтъчен,но се брои за едно хранене.

Jaune
08-13-2011, 08:13
Защо не ги направиш и сега и следобед (ако нямаш работа)
Аз да се похваля свалила съм 10 см. от бедрата си :shock: а почнах преди 3 дена :grin:

Я виж дали мериш на едно и също място. :wink:

пт- заковала съм ги тия 50 и т'ва е, братче, кога ще я видя тая 4-ка на кантара |( да не говорим, че ще ми идва, та сигурно задържам

cherryup
08-13-2011, 08:54

Ами аз от около месец от сутринта до вечерта никакъв апетит нямам и на вечеря съм като някъв звяр, а това е много вредно :( Апък и съм тренирала худ. гимнастика и до преди около 6 месеца бях 43 кг. - без корема и гадния целулит :x Затова по-добре да пробвам и с диетата пък до колкото издържа (няма да е много строга). Ще ми дойде добре да спра за малко боклуците, защото кака ми е барманка и ако знаете на кока-кола има една промоция с капачки, тя ми носи по 20-25 от тях и докато не изпих всичките коли не мирясах :oops:

3oPuTy
08-13-2011, 09:39
Аз още със ставането и си хващам бутилката с водата и под 2л. не пия,а понякога и 4 ги правя без да се насилвам

Не прекaлявaй с водaтa .. 30мл/кг. телесно тегло :)
Аз не прекалявам с водата.В смисъл,наистина е много,но не се наливам и не пия насила,а просто организма ми си я иска.Винаги съм пила много вода,а сега като гледам да не пия безалкохолни и още повече си пия :)

Ох,така се наядох сега :-D И ми е едно такова тежко,а хапнах малко.Мислех да правя коремни,но май ще ги пропусна ... Отново 8-) Крайно несериозна съм на тема спорт :? Сега уж мисля с един приятел да ходя да бягам на крепостта ама да видим :) Той ходи от доста време,а аз 100% само на стълбите ще се задъхам,а к'во остава да тръгна да я обикалям :lol:

Между другото ще ви помоля да пишете с нормален размер и да не цитирате толкова много,защото така става сложно да се чете от другите :) Пишете ника на човека,за когото пишете нещо и готово :)

billytalent
08-13-2011, 09:52
От понеделник и аз започвам режима, на който е titinkaa в момента.
До колкото си спомням в една тема преди Infinity ми го беше предложила, само това мляко за вечеря ще ми е голям проблем. :?

cvetityyy98
08-13-2011, 09:58
Имам един въпрос. Аз трябва да отслабна 5-6 килограма, ако започна 90 дневната диета, мога ли да я спра като достигна нужните килограми и ще има ли йо-йо ефект?

katii
08-13-2011, 10:01
Можеш да я спреш когато поискаш, но след това внимавай със захранването :)

ri41
08-13-2011, 10:07
В диетата,която спазвам,може ли пълнозърнест хляб 1 филийка на обяд?

тази диета е най-хубава и не гладуваш, аз и сега се храня така и се чувствам много добре

anonymous708973
08-13-2011, 10:08
Абе, само ви се чудя кви са тия 5-10-15 см от бедрата, които сваляте за отрицателно време?
Или имате супер много за сваляне, или не си ги мерите на едно и също място.
Някой ще ми обясни ли къде точно си ги мери и как е сигурен, че всеки път мери една и съща обиколка.

CherryBell13
08-13-2011, 10:14
[quote="CherryBell13"][quote=zlatit0o]

Да винаги меря на най-дебелото място 8-)

cvetityyy98
08-13-2011, 10:18
И аз се включвам. Почвам я от утре.

Никнейм/Име: cvetityyy98
Години: 13
Височина и килограми: 163см/54кг
Желани резултати: 47-48кг
Диета: 90 Дневна Диета
Начало: 14.08
Упражнения: бягане, коремни преси, Pimp it up и др.

katii
08-13-2011, 10:21
Абе, само ви се чудя кви са тия 5-10-15 см от бедрата, които сваляте за отрицателно време?
Някой ще ми обясни ли къде точно си ги мери и как е сигурен, че всеки път мери една и съща обиколка.

+

zlatit0o
08-13-2011, 10:27
[quote=CherryBell13][quote=zlatit0o]

Да винаги меря на най-дебелото място 8-)
Само дето това не съм го писала аз :-D объркала си при поправянето на цитата.

Преди малко обядвах шопска салата и един сварен картоф.

Yankee
08-13-2011, 10:40
Момичета,дали според вас тази диета действа? :P
http://dieti.net/esenna-dieta/

cvetityyy98
08-13-2011, 10:59
Момичета,дали според вас тази диета действа? :P
http://dieti.net/esenna-dieta/

Не знам дали наистина действа, но ако се получи организма ти може да пострада. Не е хубаво за толкова кратко време да свалиш толкова килограми.

Yankee
08-13-2011, 11:07
Знааам,но искам бързо сваляне на тези пусти 3кг. 8-)

titinkaa
08-13-2011, 11:11
billytalent
Ее супер ще я караме двете.Иначе за млякото, мисля че няма да ти е проблем.И аз снощи си виках..оле как ще издържа на тва мляко,ама чесно казано издържах,дори се наядох доста,щом от половин кофичка мляко и една нектарина се наядох,а по принцип не се наяждам с малко.А колкото до мляко аз не харесвам някви от 0,1%,и затова си купих на Верея 3,6% по БДС и страшно много ми хареса на вкус,не е като другите.В една оранжева кофичка е. :)

chocolatedidi
08-13-2011, 11:15
И все пак,така и не ми казахте кой преди беше пуснал тази диета и дали има ефект от нея ?

Аз я почнах пък да видим дали ще има резултат :)

titinkaa
08-13-2011, 11:22
^Infinity,май я беше пуснала.
Диетата я спазвам от вчера и разликата е минус 900гр.А в по-задните страници момичетата споделят резултата от нея.Прочети ги.

Yankee
08-13-2011, 11:23
^ Със сигурност има ефект :) Приема на калории е около 800,което значи че е много под нормата=на загуба на килограми! :D

titinkaa
08-13-2011, 11:27
^Вярно,е че са малко калориите на приемане,но чесно казано аз се наяждам добре и не се чувствам гладна. :)

punksss
Здравейте и от мен.
За сега деня върви супер. Закусих с пъпеш, а на обяд хапнах салатка със сирене и след около час мисля да ходя да тренирам...
При вас как върви? :)

Simincetyyy
http://dieti.net/trisedmichna-dieta-za-otslabvane/ тази диета също не е лоша,а и не се гладува.Моля някой да сподели мнение

mimsssssss
08-13-2011, 11:36
titinkaa на теб нали диетолог ти беше изготвил диета, какво стана с нея?

cherryup
08-13-2011, 11:40
И все пак,така и не ми казахте кой преди беше пуснал тази диета и дали има ефект от нея ?

Аз я почнах пък да видим дали ще има резултат :)

мисля и аз да я почна тази, изглежда лесна.

titinkaa
08-13-2011, 11:45
titinkaa на теб нали диетолог ти беше изготвил диета, какво стана с нея?

Еми при нея се иска повече търпение,а и се чувствам по-гладна,иначе свалих 2кг.

billytalent
08-13-2011, 11:57
billytalent
Ее супер ще я караме двете.Иначе за млякото, мисля че няма да ти е проблем.И аз снощи си виках..оле как ще издържа на тва мляко,ама чесно казано издържах,дори се наядох доста,щом от половин кофичка мляко и една нектарина се наядох,а по принцип не се наяждам с малко.А колкото до мляко аз не харесвам някви от 0,1%,и затова си купих на Верея 3,6% по БДС и страшно много ми хареса на вкус,не е като другите.В една оранжева кофичка е. :)

Аз по принцип много мразя мляко и до скоро повече от една лъжица не можех да изям, ставаше ми зле, но опитах някакво 4,5 % и ми хареса много. Утре ще потърся това на Верея. : ))) Жалко само, че бананите не са позволени. 8-)

Djenka
08-13-2011, 12:00
Здравейтее!! :grin: :grin:

Искам да ви се похваля, свалила съм едно кило!! Дори не знам как стана..

В смисъл, не се ограничавам много, но не си и позволявам... Но все пак е факт - 1 кило по-малко!!

Сега съм 48 килограма... остават още около 3 за сваляне.
Междувременно правя коремни преси и клякания и мисля, че донякъде има ефект. Бедрата ми вече не се тресат толкова, явно поне малко са се стегнали. И въпреки това, не знам дали е така или е само илюзия, при положение, че го правя едва от 3 дена...

Но както и да е, едното кило по-малко е факт!! :grin: :grin:

Yankee
08-13-2011, 12:03
billytalent

Аз по принцип много мразя мляко и до скоро повече от една лъжица не можех да изям, ставаше ми зле, но опитах някакво 4,5 % и ми хареса много. Утре ще потърся това на Верея. : ))) Жалко само, че бананите не са позволени. 8-)

Можеш да си разбиваш млякото на айрян :) Така може да ти бъе по-вкусно :-D А иначе-за диети не се препоръчват високомаслени млека,а нискомаслени-пробвай 0,1% на Верея-аз само него ям :)

Jaune
08-13-2011, 12:11
http://dieti.net/trisedmichna-dieta-za-otslabvane/ тази диета също не е лоша,а и не се гладува.Моля някой да сподели мнение

3 филии хляб на ден? Бисквити? Поредната тъпотия според мен.

Jaune
08-13-2011, 12:13

Аз си меря бедрата на 3 места - най-горе, по средата (свикнала съм къде е и го меря на 1 и също място) и преди коляното точно. Просто следя и трите мерки:д

Yankee
08-13-2011, 12:19
И аз меря най-горе на бедрото-почти до таза :)