View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
SlowDownBaby
08-22-2011, 10:41
Хора ако правя през ден кардио ( говорим за тае бо ) добре ли ще е?
Или трябва всеки ден... защото аз съм чувала, че е по добре през ден... или на два дни.. ох, я помагайте, моля :D
И аз се чудя колко пъти в седмицата да правя тае-бо кардио
Не знам защо всички го препоръчват през ден...аз миналото лято го правих през ден и ефекта беше съвсем малък,а го правих 2 месеца :o Да не кажа и незабележим ... А пък с Пъмп Ит Ъп (всеки ден) за 10 дена вече видимо има разлика,да видим и метъра какво ще покаже в неделя :D
Според мен си го прави всеки ден,не знам да има проблем от това. :-o
Тити,ясно е,че и килограмите са важни,но ти искаш да сваляш бързо (или поне с такова впечатление съм останала) ... Преди пак беше на 90 дневната и я спря,защото започна да задържаш,вместо да сваляш ... После беше на друга и (по спомен) пак за това я спря.Трябва ти постоянство,а не постоянно сменяне на диети :)
Ето го и упражнението,което за мен не беше кой знае какво :) http://www.vbox7.com/play:a10884b6 .Ако не вярвате за 5-те кг.,прочетете коментарите :wink: СлоуДалн ,уф и аз много се изморих от едното Пъмп,то не бяха подскоци,то не беше нещо :D По 100пъти го спирах за да си поема дъх,но пък сега се чувствам супер! :)
Тея упражнения ми изглеждат повече за стягане от колкото за сваляне :-o Кариото качели е по добър вариант,хем е приятно,хем натоварващо,хем и отслабващо :D
Аз не се справих със това Clubland Work It Out....то ми дойде в повече и се отказах да го правя,защото нищо не схващам :-D Днес направих другото,което ти ми прати (bow) дето пак се казва Pump It Up,ако се сещаш за кое става въпрос :D иии с него се справих ! Само лицевите опори не правих,защото не искам,а те са 5 минути само,иии потамцувах 6 минути ча ча ча от старото Pump It Up защото доста помага за паласките с тея извивки...абе общо 75 минути кардио съм правила днес :grin:
Слоу,браво! :-) И аз днес го правих същото Пъмп ит Ъп,за което говориш и направо беше адски изтощително :-o
ПС:Все още нищо не съм яла,на чайове съм.А другите Лунуващи как сте? :grin:
babity
не съм прегрешила с почти нищо,като си бях на село и резултата е +1кг.Единствено от 90-дневната не си връщам кг-те.През живота си съм спазвала най-различни диети,и при всички е такъв ефект временен и после уж имам захранване и нз си кво и пак след месец съм си върнала всичко.Просто няма смисъл да се мъча 2-3-4-5-месеца на дадена диета,после да направя захранването месец и накрая пак да си върна вичко.Това според теб нормално ли е ми обясни?! :o Затова се захващам пак с 90-дневната.Да не мислиш,че на мен ми е лесно да ги махна тея 15-20кг ей така.Имам воля,но просто тея всякакви диети ми разбиват всичко постигнато.Повече от година се мъча с такива разни си диети от тук от там да се оттърва от тея гадни кг,но след като успея и после БУММ пак нагоре.Просто няма смисъл да продължавам така.Започвах 90-дневната от днес и не смятам да я прекъсвам.Тъкмо и майка е с мен и това ме кара да се мотивирам повече.А колкото до сантиметрите,които ми каза ЗоРиТу да гледам,а не кг-те....аз не мога така само см да гледам искам и кантара да се размърда.
А ти какво искаш да постигнеш? Да изглеждаш по - добре или просто да си еди-какви-си килограми? Аз лично нямам против пак да съм над нормата, стига да изглеждам, съответно и да се чувствам добре. От тази гледна точка ти се казва да гледаш сантиметри, а не килограми. 'Щото ти може и да достигнеш заветните кг, които си си наумила, но просто това да не е идеалното тегло за теб, било заради конструкция, едър кокал или нещо друго. И с всичко изписано, просто потвърждаваш позицията ми. Ок, хубаво е, че искаш промяна, правиш нещо по въпроса, но то трябва да е трайно, както вече се повтарям. Ако виждаш, че не е заради храната, ок, значи при минимално застояване, без спорт, пак ще си качваш и съответно трябва така да си организираш програмата, че винаги да ти остава време за спорт. Или ако виждаш, че точно от хляба/газираното или каквото и да е там друго, качваш, значи трябва завинаги да го изключиш от менюто си и да си го позволяваш много рядко, точно като калорийна бомба. А като всички останали и ти гониш бързия резултат. Което за мен, за теб, е неприложимо. Промяната трябва да е завинаги, а не временна. Още повече, че ако от малка си пълна, организма ти е свикнал с това нещо и независимо на колко добра диета си, в момента, в който я преустановиш, той ще се опита да си възвърне старите килограми, защото е бил програмиран да работи на точно онези ти кг. И да, много добре знам какво е, защото в момента, в който се взех в ръце имах за сваляне не 15, не 20, а 40 кг. Не знам дали и колко съм успяла да смъкна от тях, а и не ме интересува особено много. Просто виждам, че се чувствам по - добре като не ям боклуци, както и като спортувам. Да, лишавам се от някои неща и не винаги ми е лесно и приятно. Както вече казах и при мен свалянето се забавя вече и мен това ме дразни, но по - добре бавно и мудно, отколкото бързо и за кратък период. Не те нападам и се надявам да го разбираш, просто ти изказвам странична гледна точка.
titinkaa
08-22-2011, 11:22
^Не пия газирано от години,сладко обичам,но не ям всеки ден,хляб ям по 1 филия на ден и то пълнозърнест и пак съм или на едни кг или качвам.Нз на какво се дължи?
Знам,че трябва спорт и затова ще се захващам и с него и с диета,но не винаги имам врем еза спорт,а и тая учебна година нз на кое да обърна внимание,хем матури,хем бал,хем и малко време за почивка,хем и спорт,ще ми е доста натоварено,но ще се опитам да го съчетая.Знам,че се иска постоянство,но не винаги го имам и там е проблема.
iiordanova
08-22-2011, 11:28
Aз прегреших уикенда и днес ми е плодов. Тази седмица се надявам да си наваксам и от към спорт. И се надявам до 15-ти да смъкна някое друго кило. Утре ще се измеря да видя колко съм свалила,ако изобщо съм.
^Не пия газирано от години,сладко обичам,но не ям всеки ден,хляб ям по 1 филия на ден и то пълнозърнест и пак съм или на едни кг или качвам.Нз на какво се дължи?
Знам,че трябва спорт и затова ще се захващам и с него и с диета,но не винаги имам врем еза спорт,а и тая учебна година нз на кое да обърна внимание,хем матури,хем бал,хем и малко време за почивка,хем и спорт,ще ми е доста натоварено,но ще се опитам да го съчетая.Знам,че се иска постоянство,но не винаги го имам и там е проблема.
'Що не си направиш един тест за поносимост към храните? Скъпичко е удоволствието, но поне ще знаеш със сигурност от какво да се лишаваш и усилията ти няма да ти се виждат напразни.
katericArofl
08-22-2011, 11:36
Имаш ли инфо за цени и място? :-o
titinkaa
08-22-2011, 11:52
'Що не си направиш един тест за поносимост към храните? Скъпичко е удоволствието, но поне ще знаеш със сигурност от какво да се лишаваш и усилията ти няма да ти се виждат напразни.
Ако говориш за Вега тест ,не смятам че помага,защото една позната с много повече кг от мен си го направи и уж свали някой кг личеше си,а сега дори е по дебела от преди.Вместо да давам 80лв за това,по-добре да си направя хормонални изследвания.
Може да имаш и здравословен проблем... смисъл, не да си болна или тн, а да имаш някакъв проблем, от който не можеш да свалиш.
Отиди на диетолог, колкото и смешно да звучи... ако наистина искаш нещо, ще опиташ по всички здравословни! начини. Иначе вегатест можеш да си направиш и за 30 лв от оферта в сайтовете за колективно пазаруване.
Пъмп ит ъп е много ефикасно, миналото лято го правех през ден и съм доволна от резултатите. ;)
eminemfenka
08-22-2011, 13:57
Така и аз започвам 90 дневната..
Цяло лято свалям,качвам - качвам .. :-o
Само с 90 дневната нещата си идват на място.
Та вашия режим как е? Смисъл към колко ви е закуска,обяд и вечеря?
Аз спя до късно и лягам късно и незнам дали ще е проблем? :-o
HolyShit можеш ли да ми препоръчаш някаква диета за сваляне на мускулна маса?
Не се гаври с мен :o :?
Напълно сериозно ти говоря :?
SladkaZagadka
08-22-2011, 15:31
Привет. Днес ми беше плодов, като си позволих и малко ядки. На гладно направих нормалното Pump it up : the ultimate dance workout, а сега сигурно ще се пораздвижа малко с тае-бо и обръч. Сантиметрите при бедрата се махат малко по малко - за мен това е важното. За 2 дни съм минус половин сантиметър . Чувствам се супер, а не като тлъста палачинка, както в началото :)
Препоръчвам ви книгата "Тина и половина" - на мен ми беше особено интересна не само защото е за едно момиче, което започва 8ми клас като мен, а и защото е 80 кг и се опитва по всякакви начини да отслабне, но накрая намира верния път - чете се на един дъх и е много увлекателна
Сутринта не се чувствах, много добре за това си продължих с 90дневната. Цял ден нямам сили за нищо и едвам ставам от легло, надявам се да не е от диетата, но си направих много вкусен ориз и продължавам с нея, дано утре имам сили за фитнеса.
З: праскова
О: ориз с 1 филия
След обед тъй като обядвах много рано изядох 4 сини сливи
В: половината от обяда:)
HolyShit
08-22-2011, 16:14
Искаш да свалиш мускулна маса ли ?
Искаш да свалиш мускулна маса ли ?
Да.
HolyShit
08-22-2011, 16:18
Причина ?
^^Имам малко нужда да сваля. От преди съм тренирала гимнастика,няколко години танци, през по-голямата част от които ме караха да правя акробатични глупости :?, за кратко време пилатес, и най-вече около 3 години, даже повече, тенис. И съм натрупала МАЛКО излишна мускулна маса.
HolyShit
08-22-2011, 17:28
Минилата година по неволя направих голема грешка в продължение на 3-4 месеца,какво правих и какво се случи:
-Тренировки с тежести по около 2 часа интензивно и още 30-40 минути кардио почти всеки ден (поне 6 пъти в седмицата)
-Хранех се малко и не се възтановявах добре
-Не пресмятах какво правя и не се бях замислял
Резултатът:
-Сваляне на солидна мускулна маса
-Стрии
-Отпусната кожа(сеш се,месата ;d)
-Изглеждах горе-долу добре,но ако докоснеш ръката ми беше като пяна
-Изглеждаше малко по-грозно
И това все още след една година го оправям и имам напредък,но не съм се справил напълно,до другото лято може би.Ръката ми сега е по-голяма,на допир горе-долу го докарва,ама има к'во да се желае.Смятай и си прави изводи дали е хубаво да губиш мускулна маса. А това,че си качила мускулна маса как го разбра,ходи ли да се мериш и ако да,по какви методи ?
Не беше нужно да се меря, то се вижда.
П.С. Като ти видях резултатите се отказах, не искам стрии, нито отпусната кожа :? И така съм си добре :D
SladkaZagadka
08-22-2011, 17:53
HolyShit, кардиото което си правил 6 пъти в седмицата с какво е навредило? Това са сърдечни тренировки, най-малкото от кардиото (взимам за пример тичане) ще свалиш тлъстинките и отпуснатата кожа няма да я има :-o . Иначе аз правя също 6 пъти в седмицата , по 45-60 минути и сега мускулите на краката са ми много по-стегнати, но още имам излишна кожа (която е като увиснала - мазнини) в този участък и залагам на кардио
HolyShit
08-22-2011, 18:02
HolyShit, кардиото което си правил 6 пъти в седмицата с какво е навредило? Това са сърдечни тренировки, най-малкото от кардиото (взимам за пример тичане) ще свалиш тлъстинките и отпуснатата кожа няма да я има :-o . Иначе аз правя също 6 пъти в седмицата , по 45-60 минути и сега мускулите на краката са ми много по-стегнати, но още имам излишна кожа (която е като увиснала - мазнини) в този участък и залагам на кардио
Навредили са тренировките + кардио,точната дума не е "навредели" , а по-скоро съм ПРЕТРЕНИРАЛ..Не се възтановявах добре,ядох малко..Появиха се стрии(няма измъкване после) и кожата се отпусна,грозно е на допир,сега вече съм по-добре разбира се,това е в следствие на една година тренировки + хранителен режим и още не съм го оправил (кожата) напълно,за стрии да не говорим,а сега какво остава за някое момиче,дето не знае как да тренира и да се храни.. :)
SladkaZagadka
08-22-2011, 18:05
HolyShit, при балансирано хранене и кардио 6 пъти в седмицата какво би се случило на човек като мен? Аз виждам, че имам още тлъстинки и се опитвам чрез Пъмп ит ъп, джогинг , въже и още доста видове кардио дейности да намаля обиколката най-вече на бедрата си. Но дейност като тичането какъв ефект има - първо отслабващ, а после като няма какво повече - стягащ?
HolyShit
08-22-2011, 18:13
Винаги може да загубиш мазнини и мускулна маса,зависи колко тичаш и с как се възтановяваш,преди тренировка най-добре е да ядеш мазнини (+протеин) ,за да гориш тях,но пък при мене(дето се занимавам с тежести) нещата стоят различно,защото ми пада силата без въглехидрати..
Добре, искам да ви попитам нещо.
За да отслабнем с... 1 кг да речем, с колко калории трябва да намалим менюто си?
Четох, че 1 кг се е равнявал на 7700 калории... следователно, ако намаля дневния си прием с 500 калории за около 2 седмици трябва да съм свалила тоя 1 кг... а отделно и като тренирам през ден, също трябва да допринася, нали?
FreshJuice
08-22-2011, 19:51
За да отслабнем с... 1 кг да речем, с колко калории трябва да намалим менюто си?
Четох, че 1 кг се е равнявал на 7700 калории... следователно, ако намаля дневния си прием с 500 калории за около 2 седмици трябва да съм свалила тоя 1 кг... а отделно и като тренирам през ден, също трябва да допринася, нали?
На теория става. Ама дали наистина ще се получи не знам. Ти как си броиш калориите? Ако си яла готвено примерно как разбираш колко калории си поела :-o :-o
ПП: като ти гледам снимките във фейса се чудя за какво се мъчиш след като имаш перфектно тяло (комплимент :) )
На теория става. Ама дали наистина ще се получи не знам. Ти как си броиш калориите? Ако си яла готвено примерно как разбираш колко калории си поела :-o :-o
ПП: като ти гледам снимките във фейса се чудя за какво се мъчиш след като имаш перфектно тяло (комплимент :) )
Благодаря ти :-)
О, имам нужда да се постегна... иначе, готвеното го гледам оттук http://www.bonduelle.bg/kalkulator-na-kaloriite , но попринцип не е хубаво да си броиш калориите... аз имам такъв навик от 3 год и не мога да спра. :)
bonbonche005
08-22-2011, 20:23
Добре, всичко върви ОК. - корема се прибра, краката също, но ХАНША ми стои ШИРОК! Вече ми писва.. От седмица и половина съм на диета, като първата седмица разграничавах храната и после минах на Японското чудо.. Явно трябва поне още месец и нещо,2 да карам на разделно хранене за да се прибере ТОЗИ ---> http://prikachi.com/images/406/3726406E.jpg ГАДЕН,ШИРОК,ЗАДНИК!!!!!! :-x :booooomb: :-x :booooomb: :booooomb:
FreshJuice
08-22-2011, 20:33
Добре, всичко върви ОК. - корема се прибра, краката също, но ХАНША ми стои ШИРОК! Вече ми писва.. От седмица и половина съм на диета, като първата седмица разграничавах храната и после минах на Японското чудо.. Явно трябва поне още месец и нещо,2 да карам на разделно хранене за да се прибере ТОЗИ ---> http://prikachi.com/images/406/3726406E.jpg ГАДЕН,ШИРОК,ЗАДНИК!!!!!! :-x :booooomb: :-x :booooomb: :booooomb:
Сигурно такава ти е структурата на тялото :?
titinkaa
08-22-2011, 20:52
Менюто за днес:
З-праскова
О-шопска салата с 2 яйца
В-пилешко бутче :)
каквоо :lol:
не ти е широк изобщо :wink:
HolyShit
08-22-2011, 21:14
Аз дори не виждам задник,ама карай :D Не ме карайте ви покажа моя,дето от тия squats е станал по-голям от на слон (ама стегнат кът бидон :D:D )
Тези 2-3 дни са ми пълен провал! То не беше китайско,пържени картофи, панирани сирена и глупости :? + това и упражнения не съм правила.. просто нямах никакво време. От утре се стягам ! :o
Sintya мерси много за този калкулатор :-)
Сметнах си менюто за днес - 1160.4 KCAL :D
HolyShit
08-23-2011, 05:55
Туй с калкулатора е голяма изцепка.. Тръгвам да видя пилешкото колко калории,а то няма пилешко axaxax :lol: По-добре си гледайте храните и събирайте,не е кой знае колко трудно..
SladkaZagadka
08-23-2011, 06:59
^ Мхм. А и те откъде ще разберат колко с колко точно мазнина някой си панира пилешките хапки, да речем? :D
А уииии... напъхах се в едни джинси от преди 2,5 години :shock: :D , които пробвах преди 3 седмици и дори не можех да ги вдигна напълно, защото ми бяха тесни в бедрата и ханша :grin:
HolyShit
08-23-2011, 07:15
^ Мхм. А и те откъде ще разберат колко с колко точно мазнина някой си панира пилешките хапки, да речем? :D
А уииии... напъхах се в едни джинси от преди 2,5 години :shock: :D , които пробвах преди 3 седмици и дори не можех да ги вдигна напълно, защото ми бяха тесни в бедрата и ханша :grin:
Аз ползвам кухненска везна и си меря до грам всичко като изчислявам макронутриентите,ама падат големи сметки и иска много време...
SlowDownBaby
08-23-2011, 07:21
И защо го правиш всичко т'ва ?! :shock:
И примерно ако майка ти сготви нещо какво ? Не ядеш,защото не знаеш колко калории има ли ? :shock:
Много сте ми странни ...
HolyShit
08-23-2011, 07:48
И защо го правиш всичко т'ва ?! :shock:
И примерно ако майка ти сготви нещо какво ? Не ядеш,защото не знаеш колко калории има ли ? :shock:
Много сте ми странни ...
Не ям готвено и манджи.. Всичко трябва да е изчислено до грам,до калория,до протеин/въглехидрат/мазнини..Целта е да следя какво и по колко приемам на ден и да знам какво да добавя,надявам се да понатрупам опит и да мога без да гледам всяко едно направо да го пиша..
divacheee
08-23-2011, 08:09
Не ям готвено и манджи.. Всичко трябва да е изчислено до грам,до калория,до протеин/въглехидрат/мазнини..Целта е да следя какво и по колко приемам на ден и да знам какво да добавя,надявам се да понатрупам опит и да мога без да гледам всяко едно направо да го пиша..
И аз така правя :Д ..
А ако тръгна да си готвя гледам да е нещо елементарно.. в сайта бб-теам има повечко храни, дори има и на някои готвени :)
http://dieti.rozali.com/dieti-lubopitno/p16789.html
Съгласни ли сте? :) Аз от няколко дена ям почти всеки ден и не съм мръднала на килограми 8-)
HolyShit
08-23-2011, 08:47
Проблема НЕ Е САМО в хляба...
Я кажете кога е най-добре да се хапват ядките?! :-o В смисъл за закуска,обяд,вечеря,междин о?! :-o
Има пилешко...
иначе не е много хубаво да изчисляваш калории, но зарибиш ли се веднъж - няма спиране, поне при мен, де...
Аз си ям готвено, но предимно супички, салати иии макарони <3...
А, да ви питам още нещо... попринцип, в Кола Лайт примерно, няма калории, но е газирана, тоест не се пълнее от нея, но се подува стомаха, нали?
Ядките не е ли най добре сутрин, защото са калорични и за да можеш да ги изразходиш. :)
Да в кола лайт има нещо много по-лошо от калориите на обикновената кола и това е аспартам-подсладител, който е изключителн вреден и според някой канцерогенен.Който бтв се съдържа и в дъвките, които са без захар. Ако се интересуваш в нета има инфо. Аз лично ти препоръчвам да не пиеш.
HolyShit
08-23-2011, 09:15
Я кажете кога е най-добре да се хапват ядките?! :-o В смисъл за закуска,обяд,вечеря,междин о?! :-o
Междинно ако си гладен/гладна и преди сън,ама понеже са леко калорични или ще имаш определен дневен грамаж или ще следиш калориите ,защото ако вземеш да ядеш по 500 грама бадеми на ден..Събират се не знам колко :D
К'ви 500 грама бе 8-) Аз и да искам не мога да изям 500 грама :lol: Още повече пък на едно ядене :D
titinkaa
08-23-2011, 11:12
Да в кола лайт има нещо много по-лошо от калориите на обикновената кола и това е аспартам-подсладител, който е изключителн вреден и според някой канцерогенен.Който бтв се съдържа и в дъвките, които са без захар. Ако се интересуваш в нета има инфо. Аз лично ти препоръчвам да не пиеш.
+ Съгласна съм.А и знам,че Кола лайт е по вредна от другата кола,така че не я пий.
Винаги съм се чудела на хората,които пият тия Лайт глупости ... :? Веднъж я опитах тая Кока-Кола Лайт и после цял ден ми беше гадно в устата :? Толкова е сладка и е с един такъв изкуствен вкус - ужасна е!
Аз да се похваля,че след близо седмица,в която хапвах предимно по 1-2 пъти на ден и то най-вече вечер ( :o ) днес успях да наваксам с две яденета (относително казано де) и до вечерта мисля да хапна още 2 пъти.
Вярно,че пак ям супер малко,но в момента не изпитвам глад,а по-скоро тежест заради последните дни.
За сега менюто ми е около 50гр. кашу (обожавам го,нямаше как да не си го хапна 8-) ) за закуска,преди малко изядох едно сварено яйце и мисля до вечерта да изям още 2 + салата от краставици и домати или от зеле.Знам,че е малко - не ми се карайте!!!
HolyShit
08-23-2011, 13:02
Ако добавиш и около 500 грама пилешко и 200-300 грама свинско нещата си идват на мястото!! :)
SladkaZagadka
08-23-2011, 13:28
^ +1 .
Днес ми е белтъчен. Сутринта направих 30-минутното тае-бо, сега ми предстои час зумба ии после тичане 30 минутки :d . Нещо почвам да изтерясвам напълно- тъй като миналата година по това време си мислех, че съм отслабнала ( а бях качила 8 кг!! и освен това цяло лято сладоледи, бисквити, шоколад, пържени картофи и прочие), сега се притеснявам да не би пак да е така.
Просто възможно ли е за 2 дни да съм минус половин сант от бедрото? Аз си спазвам диетата, спортувам, обаче чак такъв ефект е уоу :D
Нямам апетит,бе хора! :D
Ще изчакам майка да се прибере от работа и ако ми носи нещо интересно ще забравя за другите 2 яйца 8-)
HolyShit
08-23-2011, 14:01
Я кажи какво интересно например ? :D
Ами нещо по-интересно от две сварени яйца 8-)
HolyShit
08-23-2011, 14:18
За мен нещо по - интересно от две сварени яйца са три сварени яйца,ама както и да е :D :D
Като ми донесе нещо по-интересно ще се отчета,споко 8-)
SlowDownBaby
08-23-2011, 14:37
Белтъчен....за закуска си кусах само едно малко парченце диня,защото изобщо не бях гладна,за обяд към 2 часа хапнах 3 парчета свинско месо,печено на скара,без олио и след него няколко обикновенни бисквити с мед,че много ми се дояде :-D След около час трябва да вечерям,но изобщо не съм гладна,но ще се помъча да хапна нещо,защото иначе ще огладнея по късно.
Днес си почивам,не правих никакви упражнения защото много ме болят пръсците :-D утре ще си направя Пъмп Ит Ъп-а и такам.
Оф да ви се невиди,по колко калории на ден трябва да се приемат ? :-D Като ви чета коментарите и мен ме прихвана нещо,имам чувството,че ако почна да ги броя и са в нормално количество няма да пълнея...
Дааа,не издържах и се обадих на майка да вземе едно пиле на грил ... Не,че в нас няма ама ям само гърдите (бялото месо),защото е най-сухо :)
Та вечерята ми беше малко пилешко,салата от домати и краставички с малко зехтин и сол и 1 филия хляб,ааа и за десерт една Фанта лимон 0,500л. 8-)
PullMeCloser
08-23-2011, 15:06
Намесвам ви се в темата, въпреки, че не съм на диета. 8-)
HolyShit, това 500гр. пилешко месо за един ден ли става въпрос да го изяде? :shock:
Иначе и аз си изчислих изяденото за днес(и изпитото) по този калкулатор, който Sintya даде и до сега съм приела към 350 калории. Не запомних много. 8-) С вечерята най- много да стигнат към 650, обаче трудно. И всеки ден съм така... ям си нормално, преяждам дори, каквото ми се яде- го ям. Не ям обаче месо, адски рядко се случва, не съм яла от месеци. Не обичам просто. Както и яйца не ям. Според калкулаторите, калориите, които трябва да изяждам на ден са над 1800, обаче това просто няма как да стане... Въпросът ми е,трябва ли да приемам повече калории, щом тези, които изяждам, са ми предостатъчно?
Попринцип е добре да приемаш над 1200+, но това не е доказано... яж си колкото ти се яде, щом не си на диета, тялото ти само знае кога да си поиска нещо. :)
mimsssssss
08-23-2011, 16:11
Днес си купих степер, другата седмица ще си взимаме тенис маса. И се надявам да ми се отразят добре, че цял месец съм в застой :)
HolyShit
08-23-2011, 16:23
Да става въпрос за 1 ден да го изде .. Много ясно,500 грама пилешко месо за колко да го яде.. Опа за обяд в 12 250 грама опа и в 2-3 часа още 250 с малко картофче или ориз и е готово :D
gabri3lla
08-23-2011, 16:32
Абе това пилешко само на мен ли не ми е никак вкусно? Аз днес цял ден не съм се спирала, сутринта набързо хапнах няколко вилици руска салата и чак след малко ще вечерям едно пилешко бутче. Супер е горещо днес и нищо не ми се яде, само вода.... А, и да се похваля - от 60 вече съм на 59кг. 8-)
Хора ще започвам с 90 дневната и тъй като за пръв ще я прилагам имам няколко въпроса.
По колко килограма се свалят на месец? (само г/д да мога да се ориентирам)
Сокове (тип капи), кола и газирано са забранени нали?
Деня само на вода някой изобщо успява ли да го изкара?
И последен въпрос мога ли да пия алкохол докато съм на тази диета? Нямам впредвид всеки ден, но малко преди 15.09 ще съм на един купон и малко не върви. *Говоря за водка и то за една малка*
PullMeCloser
08-23-2011, 17:00
Да става въпрос за 1 ден да го изде .. Много ясно,500 грама пилешко месо за колко да го яде.. Опа за обяд в 12 250 грама опа и в 2-3 часа още 250 с малко картофче или ориз и е готово :D
На мен ми е адски невъзможно някой да изяде ПОЛОВИН килограм месо за ден... адски много ми се струва. То само месо да ядеш целия ден,без нищо друго, пак е много...
Нека не забравяме,че той е момче и за него е нормално,но аз лично повече от 200-250гр. месо за един ден не мога да изям :? Освен ако не се тъпча насила :?
SladkaZagadka
08-23-2011, 17:20
Хора ще започвам с 90 дневната и тъй като за пръв ще я прилагам имам няколко въпроса.
По колко килограма се свалят на месец? (само г/д да мога да се ориентирам)
Сокове (тип капи), кола и газирано са забранени нали?
Деня само на вода някой изобщо успява ли да го изкара?
И последен въпрос мога ли да пия алкохол докато съм на тази диета? Нямам впредвид всеки ден, но малко преди 15.09 ще съм на един купон и малко не върви. *Говоря за водка и то за една малка*
1. Зависи от организма ти. Колкото повече имаш да сваляш, толкова по-бързо ще сваляш в началото. Уж с 90-дневната се сваляли от 15 до 20 кг, ама като някой е 48 , няма да стане 28, яяя..
2. Не е препоръчително да се пият, добре е на първо време да ги ограничиш и после ако искаш да ги спреш.. и без това са само химикали
3. Разбира се, волята може всичко
4. Не съм аз тази, която ще ти каже какво може и какво не може - но в книгата е забранена консумацията на алкохол. Ти дали ще го спазваш или не - твое решение
Днес съм въглехидратен:
З: грозде след 2часа круша
О: спагети с гъби
След обед остатъка от гроздето
В: пълнозърнеста филийка със сладко и 4 бисквити белвита шоколад
+ 2ч фитнес
Утре ми е плодов, но вкъщи няма никви плодове и ще трябва да си купя някакви, а ядките така и не разбрах мога да си взема от магазина 50гр кашу примерно, права ли съм?
Ядки може,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са СУРОВИ!!! :)
З: проспана
О: риба (и ми хареса :shock: ) + домат
40мин. Pump it up и упражненията на Синди (ръце,гърди и коремни преси)
В: пиле + салата
Момичетаааааа .. от кога не съм писала .. как сте ? Продължавате ли си диетата ? Кой ден стигнахте вече и колко кг свалихте? 8-) Аз си държа свалените 7 кг все още .. :grin: 8-) за пропусналите [бях 52 сега съм 45] Много ми е лесно след диетата да не ям мазни храни и сладко и т.н ям си здравословно :grin: 8-)
Vrogue на коя диета беше и колко време я спазваше?
Добре от магазина кашуто правено ли е нещо, от къде да си взема сурово?
Vrogue на коя диета беше и колко време я спазваше?
Добре от магазина кашуто правено ли е нещо, от къде да си взема сурово?
На 90 дневната диета бях и я спазвах 16-17 дена мисля. 8-)
7кг. за 16-17 дена :shock: Браво! :) Спортуваше ли нещо през това време ? :)
7кг. за 16-17 дена :shock: Браво! :) Спортуваше ли нещо през това време ? :)
Ама разбира се .. добре познатото ни : Pump it up 8-)
Браво супер резултат!
И аз се надявам на подобен, много ме мотивира, а и моите кг са почти същите. А пъмп ит ъп всеки ден ли го правеше?
и пак да си задам въпроса:От магазина кашуто правено ли е нещо, от къде да си взема сурово?
Аз си взимам от Кауфланд :)
titinkaa
08-23-2011, 18:48
Днес менюто е:
З-праскова
О-салата краставици и домати и половин консерва царевица
В-кучаново зеле с ориз
Аз си взимам от Кауфланд :)
+ и аз от Кауфланд или от Лидл 8-) @Parte Ами правих ги през ден защото ми казаха че организма ми ще свикне с натоварването и т.н .. 8-)
HolyShit
08-23-2011, 18:58
Ходих да се напазарувам от Кауфланд и утре почвам сериозно с храната , утре ми е ...Хм , за да го кажа на ваш език - ВИСОКО-БЕЛТЪЧЕН, ВИСОКО-ВЪГЛЕХИДРАТЕН, ВИСОКО МАЗНИНЕН ДЕН :D
gabri3lla
08-23-2011, 19:11
Ходих да се напазарувам от Кауфланд и утре почвам сериозно с храната , утре ми е ...Хм , за да го кажа на ваш език - ВИСОКО-БЕЛТЪЧЕН, ВИСОКО-ВЪГЛЕХИДРАТЕН, ВИСОКО МАЗНИНЕН ДЕН :D
Какво мислиш да си правиш за ядене?
HolyShit
08-23-2011, 19:12
А бе храната ми няма нищо общо с 90 дневната,ама карай :D Ако ви опиша едно мое меню когато ям сериозно ще се уплашите,щото само за закуска ям колкото вие ядете за 3-4 дена :D
Сигурни сме :D Я все пак сподели едно примерно меню ?
SladkaZagadka
08-23-2011, 19:40
Момичетаа (и момче - Холишит) :D . В началото си бях поставила цел - да стана като едно момиче. В краката. За мен е най-важно там да свалям, в бедрата, в прасците. Та ... всъщност това са две момичета, които за мен са "идеали". Пускам снимки на мен, а после и на тях и ще ви помоля вие да ми кажете горе-долу постигнала ли съм това, което искам и трябват ли ми още тренировки и диети. За тези, които ще питат - всяка снимка я намирам за различна, на една излизам по-слаба, на друга - по-пълна и затова слагам толкова много .. не мога да преценя и сложих 100 снимки :d
П.П. Понеже тия снимки са с дънките на 1 фр като бях в тях и.. ако някой е виждал такъв модел да казва от къде :D
Ето:
в момента аз:http://i55.tinypic.com/2ngu63a.png
каква искам: http://i55.tinypic.com/ixt4l3.jpg / http://i52.tinypic.com/1248nxj.jpg
две различни момичета са
gabri3lla
08-23-2011, 19:51
Според мен си по-слаба дори и нямаш нужда от никакви диети. :)
Според мен са ти много добре! Може би само малко повече трябва да поработиш за вътрешна част, за да станат като момичето на първата снимка от дясно, въпреки че то може и от друго да са и така, а не от упражнения :D Или пък при теб може да е същото, ако си с по тесни дънки :)
HolyShit
08-23-2011, 20:08
Значи когато ядох сериозно , до горе-долу края на Юни(Юли/Август нема апетит :D) едно примерно меню за закуска ми е следното:
-100 грама овесени ядки или трици
-1 ябълка
-4 яйца в тигана с висококалорично масло (62 гр мазнини в 100 грама)
-50 грама сурови ядки
-100 грама пилешко
-400 грама кисело краве мляко (от магазина де)
-150-200 грама кашкавал или 150-200 грама извара
freak.doll
08-23-2011, 20:24
Здравейте. Искам да сваля малко от корема, на диета съм, правя упражнения, но не знам какви точно, за да сваля САМО него.
Слагам снимка -> http://www.prikachi.com/images/518/3730518J.jpg
Съжалявам, че е размазана само нея имам.
И кои храни са благоприятни са стомаха? Ще съм ви мн благодарна ако ми помогнете.
Извинявай, но корема ти е уникален :shock: Даже бих казала,че и аз искам такъв. Нямаш нужда от диети, просто си прави коремни преси за да го поддържаш!
HolyShit ЛОЛ! :D И колко качи за 1 месец ?
HolyShit
08-23-2011, 20:32
Преди се хранех по-малко,от както почнах да се храня така за 2 месеца +8 кг ;)
Ами браво :) Не за друго, питах те понеже моя приятел също иска да качи кг. Ходи на фитнес, яде си, но не става :D Правеше си някакъв шейк с банан,мляко и още някакви неща, но ги забравих.
Менюто ми за днес:
З: Фреш
О: 1 Варена царевица и малко парченце кекс :-D
В: Малко салата и за десерт малка ябълка :D
И сега чай за отслабване 8-) колко върши работа нз, но поне е хубав :D
HolyShit
08-23-2011, 21:11
Ако яде к'ът вас :D
O, не! Тъпче си се, ама пустия му ген.. де да бях и аз така :(
HolyShit
08-23-2011, 21:48
Знам ги аз тия пичове :D И като го питаш к'во яде вика "ами закуска прорускам по принцип,обяд квото има сготвено и вечерта или нищо или някоя салата" и пича вече преяжда :D Метни му мойта закуска и това по 3 пъти дневно да видим няма ли да качи :D
Нееееее! Сериозно, яде си доста и то от всичко, но просто много трудно качва! Както и да е, темата не е за това :) Мерси все пак за менюто.
Значи когато ядох сериозно , до горе-долу края на Юни(Юли/Август нема апетит :D) едно примерно меню за закуска ми е следното:
-100 грама овесени ядки или трици
-1 ябълка
-4 яйца в тигана с висококалорично масло (62 гр мазнини в 100 грама)
-50 грама сурови ядки
-100 грама пилешко
-400 грама кисело краве мляко (от магазина де)
-150-200 грама кашкавал или 150-200 грама извара
Твоята закуска вЕрно ще ми е за няколко дена 8-)
Иначе,евала на хора като теб,които знаят к'во точно им трябва или не им трябва (според зависи дали искат да качват или да свалят) :)
Аз също се научих да си познавам организма и дори след 2-те бири и малко днес + цацата съм сигурна,че утре ще съм с минус или в най-лошия случай ще задържа :)
Хора отово имам въпрос. Тъй като аз не мога да изключа изцяло олиото от менюто си по-добре ли е да го заменя със зехтин?
^Зехтинът е много по-полезен от олиото,така че иска ли питане :)
Ами и аз така съм чувала, но не бях много сигурна.
Ох прасковите рано сутрин супер много ми разкърцаха корема... 8-)
^На 90-дневната ли беше ти ? :)
titinkaa
08-24-2011, 06:47
Днес съм на въглехидрати,по-късно ще пусна менюто.
До тук от началото съм минус 1,3кг. :)
HolyShit
08-24-2011, 06:48
По-добре гледайте сантиметрите и подкожните мазнини,оставете тия килограми :D
titinkaa
08-24-2011, 06:54
^И тях ще гледам,споко.
Ох аз умирам за плодова или зеленчукова салата,но плод-зеленчуковия магазин не работи.Отпуска са още 3 седмиции :shock: А аз само от тях пазарувах,винаги свежи и пресни продукти. Не искам от други :lol:
titinkaa
08-24-2011, 07:14
^иди до пазара.
Пазара ми е на 1ч. път с градски транспорт :D
А бтв аз мисля да започна един режим :-)
mimsssssss
08-24-2011, 08:35
По съвет на титинка и аз си купих електронен кантар и много му се кефя. Много е як, светло синьо стъкло, взех си го за 12евро.
От днес почвам на степера и имам един въпрос - някой може ли да ми каже колко калории се равняваха на 1кг? Защото искам да си направя един експериметн и да изгоря въпросните калории и да се претегля на ел.кантара и да видя дали това е вярно :)
mynichka
08-24-2011, 08:39
7700 калории
Здравейте и от мен. Аз искам да се похваля - сутринта се побрах в дънките ми от 9-ти клас и една пола, която носех като бях на 14. Толкова съм доволна от себе си, сега остават само малко паласки.
FreshJuice
08-24-2011, 08:54
Здравейте :) Днес съм на плодов ден и отново си държа тези -5кг... и нищо повече. А аз искам ощее :shock:
Vrogue ти стриктно ли спазва 90-дневната :-o
mimsssssss
08-24-2011, 08:57
А, мерси, значи 7700кл.
А пък сега майка ми каза, че уреда който имам се казва "Кростренажор" :-D пък аз му викам степер :D
titinkaa
08-24-2011, 09:00
^Оо супер.Аз като ходя на фитнес най-много наблягам на Кростренажора,адски много ме кефи. :D
бе не са ли 7000 калории?
Лол titinkaa браво 1,3кг си е доста аз днес съм на плодов и имам чувството, че нищо не съм свалила. То лошото е че нямам кантар и само по преценка.Може би защото имам малко кг за сваляне и не съм била толкова, колкото искам да стана от 2г сигурно.
Мимс,степера изнася петите встрани и няма подвижни дръжки,а кростренажора прави кръгови движения,като въртенето на педалите и има и подвижни и неподвижни държачи/дръжки или както там се казват :)
Аз да се похваля ... След няколкото дена,пълни с вредни храни,вчера успях да се стабилизирам и да ям няколко пъти на ден.Днес резултата е - килограмите от преди прегрешенията,т.е. 1кг. надолу :)
Днес мисля да пропусна плодовете,защото вкъщи има само диня и праскови,а и двете нещо не ми се нравят :? Сега си хапнах едно сварено яйце (пак 8-) нещо много ми се хапват яйца тия дни),по-късно ще хапна и още едно,а за вечеря - малко пилешко и няк'ва салата :)
Ех много се дразня така като чета :D С тая 90дневна, толко добри резултати за толкова малко време.. Само аз ли не мога да я спазвам :o
mimsssssss
08-24-2011, 09:26
3oPuTy аз имам това второто, обаче ти и на двете си писала степер. На гръцки се казва елептико и затва се бъркам, а на бг никога не съм знаела как се казва :-D
Опс!Моя грешка - спя още 8-) Второто е кростренажор :)
Искам да питам тези, които ходят на фитнес, какви упражнения да правя за ръцете, не искам да натрупвам мускули просто да се стегнат малко или кардиото си е достатъчно?
Аз от няколко дни съм в почивката на 90 дневната и отначало качих едни 2 кг ,но вчера с плодовия свалих 1 и сега трябва да сваля още един.Но като се има в предвид ,че не тренирам нищо :D ,не ходя на фитнес и не съм от най-активните :oops: ...
Runaway11
08-24-2011, 10:59
Аз също идвам във вашата темичка. Днеска нямах време да ям и не съм яла нищо досега...какво е най-добре да хапна засега? :( :(
ПП По-късно ще правя опражнения за корем от едно списание..вчера ги правих и бяха доста натоварващи..поне за мен де :lol: :lol: :lol:
Parte Прочети повече в bb-team ;) Там можеш да си намериш и програма. Иначе за ръце - гирички, гладиатор.
Ох хора пробвах Пъмп ит ъп-а изкарах половин час и никак не е по мой вкус. На компа имах изтеглено едното Тае бо, така че минах на него и май то ми допада повече. Мисля да пробвам и гимнастиката на Сидни, но не съм сигурна, не ми се струва много натоварваща.
Някой може ли да ми каже как да съм сигурна, че при Тае бо-то натоварвам мускола, а не ставата?
titinkaa
08-24-2011, 16:22
Ден 3-въглехидратен
З-праскова
О-макарони с захар
В-пак макарони и лентичка шоколад
И много вода пих днес сигурно има 2л. :)
koshtramba
08-24-2011, 16:32
Значи, днеска си хапнах добре.
5 палачинки с медец за закуска.
малко по-късно още 2 (гледаха ме от чинията и им се издразних)
1 мура, 2 чушки бюрек
1 купа овесенячки
салата от червено зеле, 3 кюфтета с некъв пълнеж и картофено пюре.
За десерт мисля да си хапна някое леко плодче 8-)
bloodymirror
08-24-2011, 16:32
Ден 3-въглехидратен
З-праскова
О-макарони с захар
В-пак макарони и лентичка шоколад
И много вода пих днес сигурно има 2л. :)
Завиждам ти за скромното меню хаха 8-) Иначе и аз от доста време се насилвам и вече изпивам по 2 литра вода на ден,ако не и повече.. :)
titinkaa
08-24-2011, 16:40
^И на мен ми се вижда малко,ама чесно казано като го изям и ми е добре. :D
bloodymirror
08-24-2011, 16:46
Аз съм останала с впечатление,че макароните,пастата и тем пдообни са вредни .. така ли е?
titinkaa
08-24-2011, 16:49
Аз съм останала с впечатление,че макароните,пастата и тем пдообни са вредни .. така ли е?
Аз пък знам,че са полезни,но в малки количества,т.е. да не се прекалява и да не се ядат много често.Аз лично от малка ям макарони и спагети и нищо ми няма,но не ги ям всяка седмица.
billytalent
08-24-2011, 16:52
Малеее, аз във въглехидратния колко много ям, чак ми стана гадно :D
Иначе днес ми е 5-ти ден от диетата и съм - 2 кг. , но за мене по-важни са см.
HolyShit
08-24-2011, 17:24
Вредни - НЕ , но калорични - да,по-точно проблемът е въглехидратът ;)
плодов
З: 2 сини сливи
О: 2 праскови
В: грозде
На гроздето, където и да прочета пише, че не е много калорично..
Единствено прегрешение, че вечерях след 8, защото бях заспала без да искам ;д и се събудих в 8 и нещо..
1 мура, 2 чушки бюрек
1 купа овесенячки
и тва що трябваше тук да го напишеш?
За 4-5 дeна от моя режим съм -1кг. и малко. Утре мисля да направя цялото Pump it up и този път ще се опитам да е на гладно сутринта :D
SladkaZagadka
08-24-2011, 18:17
Днес бобов.
З: праскова
О: малка чинийка с ориз и царевица
В: половината обяд + салата от краставици и домати + към 60 гр хляб :(
+ 25 минути тичане
ХолиШит , предложи нещо за въглехидратния- нещо, което да не се "лепи" така умело по мен и да е лекичко :D
koshtramba
08-24-2011, 18:30
1 мура, 2 чушки бюрек
1 купа овесенячки
и тва що трябваше тук да го напишеш?
Нали темата е за диети. Моята е такава за качване на КГ. Мерси, че попита !
^^ хляба нали се яде на обяд..
иначе аз ядох от тези спагетите в пакетчета с гъби и те са към 75-100гр , изобщо не е много това и за вечер 1 филийка с лютеница примерно...
//ko6tramba, питах защото до сега не си писала или поне аз не съм виждала
SladkaZagadka
08-24-2011, 18:40
^^ хляба нали се яде на обяд..
иначе аз ядох от тези спагетите в пакетчета с гъби и те са към 75-100гр , изобщо не е много това и за вечер 1 филийка с лютеница примерно...
//ko6tramba, питах защото до сега не си писала или поне аз не съм виждала
Да, на обяд се яде. Проблем?
Чудех се дали да не си спретна една бисквитена торта, но май ще мина с малко сладоледче..
Иначе това
Ако прекаляваш с количествата.
Каквото и да ядеш,ако си поела повече калории,отколкото изгаряш винаги ще напълнееш.
Сериозно ли ?
хахаха аз лично моят ден си го изпълних перфектно и проблем нямам:))
Не знам, защо ми отговаряш така се едно аз след цялата критика която ми изля за гроздето съм се заяждала, напротив благодарих ти за помоща ;)
SladkaZagadka
08-24-2011, 18:47
хахаха аз лично моят ден си го изпълних перфектно и проблем нямам:))
Не знам, защо ми отговаряш така се едно аз след цялата критика която ми изля за гроздето съм се заяждала, напротив благодарих ти за помоща ;)
Браво на теб, моят мина повече от перфектно . И просто попитах дали има проблем, не търси заяждане във всяка моя дума
:P
Имам чувството, че ако всеки ден се гледаме в огледалото няма да забележим разликата, `щото ще сме свикнали :D
Да според мен това е проблема, и ако гледаш правилата на диетата няма как да е минал повече от перфектно:)
// не ми се заяжда ни най-малко въпросът за мен лично е да си помагаме, ама на някой май не им е тва целта
Момичета, темата е за да се подкрепяме, а не да се хващаме за най-малкото и да се заяждаме!
Ако прекаляваш с количествата.
Каквото и да ядеш,ако си поела повече калории,отколкото изгаряш винаги ще напълнееш.
Сериозно ли ?
да.
gabri3lla
08-24-2011, 19:20
Момичета, темата е за да се подкрепяме, а не да се хващаме за най-малкото и да се заяждаме!
Съгласна. Нали точно за това е темата, а не да се държи сметка кой яде малко и кой яде много. Всички сме различни, отслабваме и пълнеем от различно, така че всеки преценява за себе си какво да прави. Това, че е грешно си е лично негова работа. Иначе, да се отчета и аз. За закуска ядох едно плодово мляко, за обяд таратор и за вечеря салата от домат със супер много сирене. Не трябваше, ама беше супер вкусно.
FashionAngel
08-24-2011, 19:22
Красавици, според вас кога е по - добре да се храниш - преди или след тренировка?И още нещо.От 1-2 макс 3 дни имам някакви адски болки в гърба.Възможно ли е да се дължят на упражненията,които правя и самото натоварване?
SladkaZagadka
08-24-2011, 20:06
Доста сложен въпрос :D - изчела съм поне 50 мнения по въпроса и всек казва различно .
От една страна, като ядеш преди хранене ти гориш калориите, приети с храната. От друга, по време на тренировка си засилваш метаболизма и малко след тренировката още си в процес на изгаряне на ккал. От трета страна, не било хубаво да се яде поне час преди и след тренировка. От четвърта, в такъв случай цял час след тренировката едва ли още ще си в процес на изгаряне. От пета, уж било хубаво да се яде на гладно. От шеста, било препоръчително преди тренировка да се приемат протеини и мазни неща. Абе въобще... мнения бол. Аз лично се опитвам да тренирам на гладно сутрин (ако не можеш, приеми лъжица мед) , а като се успя :D - между закуската и обяда.
Относно болките - възможно е ако досега не си спортувала активно. Иначе мен като ме боли нещо и го оправям с движение, няма как - продължавам напред :D
Е, по логиката "Каквото и да ядеш,ако си поела повече калории,отколкото изгаряш винаги ще напълнееш. " , аз трябва да приемам по 400 ккал на ден, защото толкова се изгарят средно с Пъмп ит ъп, тичане и тн ... :shock:
koshtramba
08-24-2011, 20:09
Абе, няма да припадам. Ям си преди това и ТЕ ГО ТЕ решението!
Не забравяй, че тялото само изгаря на час по около 60 - 70 ксал, зависи от метаболизма ти... затова яжте често, така се забързва метаболизма и следователно се горят повече калории. :)
Glamour92
08-24-2011, 20:52
...хора,храненето не е математика! не е нужно да се хващате за всяка калория и да се вманиачавате до крайности. всеки човек има индивидуални енергийни нужди,които зависят много фактори (двигателна активност,активна телесна маса,етц) да не говорим,че има огромно значение какви точно храни ще консумирате(...има разлика,и то немалка дали ще поемете 300 кал.във вид на пържола,вафла или ябълки-усвояват се по нееднакъв начин)
HolyShit
08-24-2011, 21:37
Изчислете BMR и следете ккал..
Е, по логиката "Каквото и да ядеш,ако си поела повече калории,отколкото изгаряш винаги ще напълнееш. " , аз трябва да приемам по 400 ккал на ден, защото толкова се изгарят средно с Пъмп ит ъп, тичане и тн ... :shock:
ама не, ти принципно си имаш определен калориен баланс, примерно аз, ако не правя нищо, изгарям 1400 калории - демек мога да поемам толкова, без да напълнея
а отделно ако спортувам, се отслабва
HolyShit
08-25-2011, 07:28
Можеш да приемаш толкова без да пълнееш на килограми,ама със същите калории можеш и спокойно да си омазниш :D
Glamour92
08-25-2011, 07:37
Можеш да приемаш толкова без да пълнееш на килограми,ама със същите калории можеш и спокойно да си омазниш :D
мхм,с 1 400 калории има огромна опасност да заприлича на мастодонт ...особено ако все още посещава предучилищната...
:-o
HolyShit
08-25-2011, 07:41
мхм,с 1 400 калории има огромна опасност да заприлича на мастодонт ...особено ако все още посещава предучилищната...
Не можеш да разбереш,ама нищо,ще ти го обясня простичко-ВАЖНО Е ОТ КЪДЕ ИДВАТ КАЛОРИИТЕ ;)
mynichka
08-25-2011, 07:44
Някой да обясни за овесените ядки. Полезни ли са? Как ги ядете? Кога е препоръчително да се хапват (предполагам сутрин) ?
divacheee
08-25-2011, 07:46
Мaцкиииииии .. и ХолиШит .. днес се включвaм в темaтa официaлно ! Имaм дa свaлям достa килогрaми, постaвилa съм си зa цел сегa дa смъкнa поне 10 .. дa нaпрaвя мaлкa почивкa .. и после пaк 6-7-8 .. 10 .. до където стигнa ;Д
В моментa много съм си нaрушилa хрaнителния режим и вярвaм, че ще търпя критикa зa него :Д ( Нямaм aпетит просто :o ) .. Нaдявaм се със спорт и прaвилен хрaнителен режим дa постигнa добри резултaти :)
В крaя нa деня ще се отчетa :)
Оффф,направо ми се гади вече от темата - само за калории говорите/пишете ... :? Отвратително е!Май наистина ще зае*а темата и ще оставя някой друг да я пуска и поддържа :?
Разбирам всички да имате за сваляне по 15+ кг. ама повечето имат по няк'ви мижави 3-5кг. и тръгват да си броят калориите ... Не знам к'во да кажа просто :? Всъщност знам,но по-добре да замълча :)
По темата:Днес мисля най-после да си направя една стабилна салата от зеле :-D От 3 дена се каня да го направя и мисля,че е крайно време вече ... :) По някое време може и диня да хапна,а за вечеря - не знам,зависи дали с другите ще ходим някъде да хапнем или ще си стоя вкъщи :)
Mistalee
08-25-2011, 07:55
Здравейте, момичета! Да ви се похваля - от много време ви чета, но от току - що реших да направя нещо за тялото си, както всички вие правите. Свалих си Pump It Up, видях го по - назад в темата и сега в момента се лигоча заедно с клипчето. В момента съм 53 - 54кг., но искам да стана 50, или по - скоро да сваля леко палазките и корема и малко от вътрешната страна на бедрата. Ще ви държа в течение и може и да задавам въпроси, понеже вие по цял ден пишете за това и сигурно знаете повече от мен. :)
Успех и на вас и на мен :)
Оффф,направо ми се гади вече от темата - само за калории говорите/пишете ... :? Отвратително е!Май наистина ще зае*а темата и ще оставя някой друг да я пуска и поддържа :?
Разбирам всички да имате за сваляне по 15+ кг. ама повечето имат по няк'ви мижави 3-5кг. и тръгват да си броят калориите ... Не знам к'во да кажа просто :? Всъщност знам,но по-добре да замълча :)
По темата:Днес мисля най-после да си направя една стабилна салата от зеле :-D От 3 дена се каня да го направя и мисля,че е крайно време вече ... :) По някое време може и диня да хапна,а за вечеря - не знам,зависи дали с другите ще ходим някъде да хапнем или ще си стоя вкъщи :)
Леееко съм съгласна ;дд аз например имам около 10тина кила че нещо мнооого съм ги надвишила ;( Висока съм 169 и на кила съм 72 даже не 10 а 13 ;хх
HolyShit
08-25-2011, 08:08
Някой да обясни за овесените ядки. Полезни ли са? Как ги ядете? Кога е препоръчително да се хапват (предполагам сутрин) ?
Да,сутрин,ама ще ти е дооооста трудно,освен ако не си мазохист :D
HolyShit
08-25-2011, 08:09
А да момичета,к'во щях да кажа,хапвам си сега 100 грама спагети ръжени (сурово теглени) + 100 грама сирене и после ще ям 3 яйца ЗАЕДНО С ЧЕРУПКИТЕ и ще пиша отзиви ;)
3oPuTy, никой не брои калории според мен, просто стана дума за калориен баланс, етц. Не можеш да отречеш, че съществува такова нещо и за отслабващия е важно ПРИБЛИЗИТЕЛНО да знае колко храна да поема.
//преди като ядях по 1700-800 калории и спортувах и се чудех що не отслабвам, еми колкото и да отричате, има математика в отслабването, не е казано да броиш до последния грам, ама горе-долу поне
тва не е заяждане с'я. ако някой реши. 8-)
Jaune,ако се върнеш назад с няколко страници ще видиш,че от поне 4-5 дена в тая тема се говори само за калории :? Имам причина да ги пиша тия неща ... Друг е въпроса,че по-новите няма да схванат с к'ъв умисъл го казвам :)
titinkaa
08-25-2011, 09:16
3oPuTy е права,и мен ме дразни това за калориите.
Тука сме 3-4 момичета дето имаме за сваляне повече от 10кг ама не сме тръгнали да броим калории,както правят другите дето имат да свалям 4-5кг. :x
FreshJuice
08-25-2011, 09:24
Здравейте :) Днес ми е първия воден ден от 90-дневната и откакто съм станала (преди около 2 часа) не съм гладна изобщо... дано да продължи така. Стискайте палци и успешен ден на всички :-)
titinkaa
08-25-2011, 09:26
FreshJuice
ще го изкараш,не мисли за храна и всичко ще е Ок.
Аз и преди съм спазвала диетата и първия воден мина много успешно,щом аз издържах дето обичам да ям,значи и ти ще го изкараш. :)
FreshJuice Успех! :-) Колко свали до сега ?
Иначе аз преди 2 часа хапнах малко овесени ядки. Корема ми е ужасно подут, понеже съм в мц и въобще не съм гладна. Дано след като мине да съм свалила още някой килограм :-D
bloodymirror
08-25-2011, 09:36
И за мене е абсурдно чак да ставаш толкова дребнав да си броиш всяка калорийка..когато знам,че нещо е калорично,обикновено поглеждам колко калории има в съдържанието и си го разпределям,не го изяждам цялото.
SlowDownBaby
08-25-2011, 10:44
Добре де,по принцип и аз съм против това с броенето на калориите,но понеже искам да се образовам малко ( :-D ) може ли някой да ми обясни по колко калории на ден трябва да се приемат ? Защото найстина ми стана интересно това,че ако приемам по 400 ккал на ден,ще ги горя с Пъмп Ит Ъп .. (та на въпроса,просто искам да знам по колко калории се приемат ? :-o )
sh0c0ladch3ee
08-25-2011, 11:11
здравейте аз сам сестрата на милена (sh0k0ladchee)
Йоанка,знаем коя си.Няма нужда да пишеш по няколко пъти.Помолих те преди време да си направиш личен профил,а не да пишеш от този на сестра ти,защото на повечето от нас ни става тъжно и гадно като видим,че някой друг е писал от нейния.
SladkaZagadka
08-25-2011, 12:03
SlowDownBaby, Формула за изчисляване на калорийния минимум при жени: 655 + (9.6 X тегло в кг) + (1.8 X височина в см) - (4.7 X възраст в години) =? (BMR - basic metabolic rate в ккал.)
При мен е към 1370 . Ии аз едва ли приемам по толкова на ден, а и спортувам - надявам се на още резултати :D
Днес въглехидратен.
З: малини
О: сладолед + няколко вафлички и 2 бонбона :D
В: салата и филийка хляБ
bloodymirror
08-25-2011, 12:16
Що за безумие?! Не ти ли е малко жал за сестра ти поне,та пишеш от нейната регистрация,сякаш си правиш гавра..
Що за безумие?! Не ти ли е малко жал за сестра ти поне,та пишеш от нейната регистрация,сякаш си правиш гавра..
Не й се карай - малка е и едва ли осъзнава как точно изглежда отстрани!!!
divacheee
08-25-2011, 12:18
SlowDownBaby, Формула за изчисляване на калорийния минимум при жени: 655 + (9.6 X тегло в кг) + (1.8 X височина в см) - (4.7 X възраст в години) =? (BMR - basic metabolic rate в ккал.)
Хм .. добре си почнала, ама поне да го беше довършила ... а ?! :Д
Това, което си получила се умножава по коефициент в зависимост от физическата активност и получаваш КБ.. От КБ се вадят между 10 и 20 % КД .. и числото, което получиш е ОКБ .. т.е препоръчителен дневен прием на калории !
Едит: Ето и коефициентите:
1,2 - Заседнал начин на живот
1,375 - лека активност (спортуване 1-3 пъти в седмицата)
1,55 - умерена активност (спортуване 3-5 пъти в седмицата)
1,725 - висока активност (спортуване 6-7 пъти в седмицата)
karamelcheto92
08-25-2011, 12:45
Здравейте :)Вече се реших от днес почнах 90-дневната диета искам да сваля до 7 кг най много.
З 1 Ябълка
О 1 кюфте и 1 кебабче със салата зеле и моркови
В Кисело мляко
SladkaZagadka
08-25-2011, 12:46
^ Нещо стана с мнението, не видях че се е изтрила тая част
Съгласна съм с bloodymirror , една регистрация все пак отнема около 60 секунди.. :-o
стига де. момичето е малко
divacheee
08-25-2011, 13:03
Изтрила ли се е .. или просто не си я написала :D
SladkaZagadka
08-25-2011, 13:09
Изтрила ли се е .. или просто не си я написала :D
Да, изтрила се е :) . Наясно съм, че не може физическата активност да няма общо с минималния дневен прием на ккал.
Доста се стреснах като на няколко места видях последно мнение:
sh0c0ladch3ee :( . Мир на праха й :(
Макар че според мен е леко нетактично когато някой е мъртъв собствената му сестра да пита хората искат ли й скайпа и тем подобни, но какво ли разбирам аз
Glamour92
08-25-2011, 13:26
Не можеш да разбереш,ама нищо,ще ти го обясня простичко-ВАЖНО Е ОТ КЪДЕ ИДВАТ КАЛОРИИТЕ ;)
мисля,че разбирам дори по-добре и от теб,драги-в по-горното си мнение казах същото-има значение усвояемостта на калориите и тъ нъ...невър майнд,не ми се занимава
bloodymirror
08-25-2011, 13:36
стига де. момичето е малко
Достатъчно голямо е да осъзнава какво прави
SladkaZagadka
08-25-2011, 14:12
^ мхм.
В една книга пише, че "колкото повече намалявате калориите, толкова по-добре и повече отслабвате" е мит . Е как? Не е ли формулата за успех
спорт + прием на по-малко калории ( под формата на здравословни храни ) от обичайното ( при което поддържаме едни и същи кг ) ?
SlowDownBaby
08-25-2011, 14:22
^ мхм.
В една книга пише, че "колкото повече намалявате калориите, толкова по-добре и повече отслабвате" е мит . Е как? Не е ли формулата за успех
спорт + прием на по-малко калории ( под формата на здравословни храни ) от обичайното ( при което поддържаме едни и същи кг ) ?
Не мисля,че е мит.Все пак нали за това са диетите...
А може и да се има предвит,че може от всичко по много,независимо от калориите,но да не са много калорични неща като чипсове,шоколади,пържено и тн. :-o Не знам...лично аз не мисля че е мит.
Загадке,има разлика между "по-малко калории,от приеманите преди" и "много по-малко калории"!Едно е да си намалиш калориите от 2000 на 1500,например и съвсем друго от 2000 на 500 :) При втория случай организма ще започне да се изморява по-бързо и ще складира енергия максимално,което пък ще доведе и до забавяне на метаболизма и т.н.
Оффф,не го обясних много добре,но предполагам,че ми схвана мисълта :)
HolyShit
08-25-2011, 14:29
Зоритуууу ,'найш ли ,че не сме биле в крачка с модата ? :D Сега пък храната не забавяла метаболизма и тя нямало нищо общо ..
Верно ли?! 8-) Пуста мода - мени се всекидневно :?
А иначе правилно ли съм го разбрала,че ми стана любопитно?! 8-)
Оффф,хора аз съм решила 7 дена да го ударя на живот - ще си позволя да хапвам по нещо сладко,или да пия по нещо газирано,когато ми се прииска,защото лекциите наближават,а тогава е почти сигурно,че 2 седмици ще карам предимно на салати,когато имам време за ядене ... 8-)
SlowDownBaby
08-25-2011, 16:07
Оффф разочарована съм.На 15ти се мерих (демек преди 10 дена ) и не съм свалила нито сантиметър...нормално ли е за 10 дена,всеки ден пъмп ит ъп и каране на колело да не съм свалила НИТО ЕДИН сантиметър.... :-k Толкова съм разочарована....но ще продължавам с Пъмп Ит Ъп-а и диетата...
Въглехидратен:
Закуска: няма
60 минути Пъмп Ит Ъп
Обяд: Йовка със съъъвсем малко сиренце
Вечеря: шоколадов сладолед 2 топки.
Първия ми перфектно спазен ден от много време на сам :D
Оффф разочарована съм.На 15ти се мерих (демек преди 10 дена ) и не съм свалила нито сантиметър...нормално ли е за 10 дена,всеки ден пъмп ит ъп и каране на колело да не съм свалила НИТО ЕДИН сантиметър.... :-k Толкова съм разочарована....но ще продължавам с Пъмп Ит Ъп-а и диетата...
Въглехидратен:
60 минути Пъмп Ит Ъп
Колко имаш за сваляне? Ако са малко - не се чуди.Една приятелка имаше да сваля 3-4 кг , вече е на третия месец и е свалила само 2 кг. ,като се има в предвид,че всеки ден бяга 2 часа на пътека и после 1 час разходка навън.И изобщо от кога я почна,колко свали?
titinkaa
08-25-2011, 16:34
Ден 4-плодов
-нектарина
-една краставица
-една чаша сок(бях навън и нямаше къде да ям плод)
-пъпеш
Ии много вода надхвърлила съм 2л със сигурност. :)
З: много малко грозде
О: кренвирш с кашкавал, зеле и филийка пълнозърнест хляб
В: салата със сирене
1вото ми прегрешение от началото: 2 линийки шоколад
SlowDownBaby
08-25-2011, 17:33
linzer имам доста за сваляне,поне едно 10см,2ри месец съм на диетата,свалила съм само 5 см и то когато не правех упражнения.Сега почнах да правя упражнения и стоя на едно място. :-o
HolyShit
08-25-2011, 18:30
Въглехидратен:
60 минути Пъмп Ит Ъп
Ако това ти е перфектното не знам кое е идеалното :D
Обяд: Йовка
какво по дяволите би трябвало да е това?!
иначе аз почнах леко ограничаване на храната и мноооооооооого движение и спорт..докато е топло ще правя..надявам се да продължавам да смъквам..
Въглехидратен:
60 минути Пъмп Ит Ъп
Йовка и сирене? Това не трябва ли да е в белтъчния?! До колкото помня, йовката се правеше от прясно мляко... Ако съм права, обяда ти е точно за белтъчния ден.
HolyShit
08-25-2011, 20:46
Боже как го произнасяте,като име :D Пише се ЮФКА и това е ВЪГЛЕХИДРАТ!
Priceless
08-25-2011, 20:47
Йовка е звучно българско име ! 8-)
divacheee
08-25-2011, 21:00
Такаааа .. първия ден мина долу - горе добре ;D
11:00 Кисело мляко Мизия – 370гр.
13:00 2 домата - 220гр
15:00 1 филийка бял хляб (30гр.), 50гр. шунка ,един домат (110гр.)
18:00 50гр. шунка
20:00 2 кюфтенца (80гр.), 100гр. домати, 250ml. кола
22:30 2км крос (отдавна не съм бягала и бързо се изморих ;s)
Зори, не се карай, че си тегля храната до грам .. имам доста да свалям и така ми е по-добре (поне докато свикна ще е така) .. :mrgreen:
divacheee на коя диета си?
HolyShit
08-25-2011, 21:09
Зори, не се карай, че си тегля храната до грам .. имам доста да свалям и така ми е по-добре (поне докато свикна ще е така) .. :mrgreen:
А изчисли ли съотношението на макронутриентите?
Менюто ми за днес:
З: Мюсли
О: Таратор и за десерт бяло вино с резенчета ябълка :-D
В: Диня
divacheee
08-25-2011, 21:37
А изчисли ли съотношението на макронутриентите?
Дa! Не ги нaписaх тук.. ще ме нaпaднaт всички, че си броя кaлориите 8-)
SlowDownBaby
08-25-2011, 21:47
Офффф аз какво попитах,вие не спряхте да ме нареждате.И какво ми има на деня Холи Шит ??? ЮФКАта си е въглехидрат,точно това,което трябваше да ям за обяд,и за вечеря пише:
СЛАДКИШИ!Малко количество.
ПРИМЕРИ:
1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.
Така че не виждам кое ми е проваленото на деня,казах ти няколко пъти,че не всички сме вманиачени в глупавите калории и не ме интересува коя храна е въглехидрат,колко мазнини съдържа и не знам си какви глупости ! Явно имаш достатъчно свободно време да си бройш тъпите калории и да се чудиш как да се заядеш с всяко второ момиче на диета,че не я спазва както трябва.......
andjiandjiandji
08-25-2011, 21:49
Eто ме и мен :D . Напоследък всички ми казват, че съм била много отслабнала, обаче имам проблем - аз не го виждам :( . Така де, като се гледам в различни огледала е различно - веднъж се виждам страшна кранта, каквато бях в началото на диетата и преди спортуването, а в друго се виждам чудесна
полека...оттам се започва,а после няма спиране-като наклонена плоскост е-аз бях 54 килограма в 9ти клас и съвсем сериозно си мислех,че съм не просто дебела,а тлъста-5-6 месеца по-късно тежах 38 килограма и възприемах тялото си по стария начин...след това не е за разказване...та мисълта ми е,не допускай такова изкривяване на представата ти за самата теб...много е опасно,наистина >.<
не само е опасно , ами остава за цял живот
divacheee
08-25-2011, 22:00
.. не ме интересува коя храна е въглехидрат,колко мазнини съдържа и не знам си какви глупости !
Не че нещо.. ама като не те интересува ще си патиш.. Трябва да знаеш какво приемаш и как се отразява върху организма ти ! :)
divacheee на коя диета си?
Хм.. не съм на диета :) Просто внимавам какво ям :) ( Не вземай днешния ден за пример - не е най-добрия :д)
HolyShit
08-25-2011, 23:10
Офффф аз какво попитах,вие не спряхте да ме нареждате.И какво ми има на деня Холи Шит ??? ЮФКАта си е въглехидрат,точно това,което трябваше да ям за обяд,и за вечеря пише:
ПРИМЕРИ:
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.
Така че не виждам кое ми е проваленото на деня,казах ти няколко пъти,че не всички сме вманиачени в глупавите калории и не ме интересува коя храна е въглехидрат,колко мазнини съдържа и не знам си какви глупости ! Явно имаш достатъчно свободно време да си бройш тъпите калории и да се чудиш как да се заядеш с всяко второ момиче на диета,че не я спазва както трябва.......
Примерите далееееч на са добри... И закуската дето я проспиваш..Храната е брутално зле..
Айде мисля и аз да я започвам 8-)
Айде мисля и аз да я започвам 8-)
Добре дошла! :-)
Диваче,няма да се карам :-)
Всеки може да прави к'вот си иска :) НО просто е тъпо да си броиш всеки грам и всяка калория ...
Аз самата прегреших с 3 филийки пълнозърнест хляб с разтопен кашкавал и един кренвирш 8-) А и бира ... :) Ама не ме е*е (с извинение)
Между другото с моите 1,68 на 70кг. защо си мислиш,че нямам за сваляне?!И аз имам доста килограми,нооо най-важното е,че съм свикнала да се харесвам такава,каквато съм,а не няк'ва фалшива :)
bonbonche005
08-26-2011, 01:11
Диваче,няма да се карам :-)
Всеки може да прави к'вот си иска :) НО просто е тъпо да си броиш всеки грам и всяка калория ...
Аз самата прегреших с 3 филийки пълнозърнест хляб с разтопен кашкавал и един кренвирш 8-) А и бира ... :) Ама не ме е*е (с извинение)
Между другото с моите 1,68 на 70кг. защо си мислиш,че нямам за сваляне?!И аз имам доста килограми,нооо най-важното е,че съм свикнала да се харесвам такава,каквато съм,а не няк'ва фалшива :)
3oPuTy, ако може някоя снимка в цял ръст?
Честно казано нямам снимка в цял ръст,а и предпочитам из форума да няма мои снимки :) След време,като ги махна тия 5-6кг.,които искам МОЖЕ и да пусна на ЛС-та някоя снимка,но за сега ще си ги държа при мен :-D
По темата:За к'во ядох снощи?!Не стига,че ядох ами и направо се натъпках с тия 3 филии ... Сега ми е лошо и гадно ама пуст глад :D Сега съм си подхванала водата и мисля през следващите 5-6 часа да не ям нищо - защо ли?! :D Е,поне нямам плюс слел плюскането снощи :D :D :D
Здравейте.Не съм писала много дни,но пък ви следя всеки ден задължително :) От днес съм на режимче.Сега ще закуся пъпеш.Незнам какво ще ям през деня..знам само,че задължително ще има салата зеле и моркови :-)
А иначе имаше моменти,в които темата ми досади,заради броене на калории и много други глупости.Но сега си започвам режима и ще пиша всеки ден :)
Еее,супер!Радвам се,че пак си при нас :-) Темата наистина има нужда от хора,които не си тренират математическите способности преди всяко хранене :)
ПРИМЕРИ:
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.
Приеми моят съвет - не пропускай закуската ,защото е много важна .Сиренето се яде в белтъчен - предполагам знаеш.Не се дразни на такива коментари. И аз преди много се дразних , прегрешавах почти всеки ден и сега съжалявам,защото можеше да сваля още. :( Минах през всичко това и знам какво ти е в момента.На моменти съм искала да се откажа ,но...П р о д ъ л ж а в а м ! Успех за напред!
nymphetaminegirl9
08-26-2011, 06:37
Напоследък при мен не върви много-много :x През последната седмица нямам много физическа активност (вчера успях да поиграя 2-на мин гимнастика, ама като в стаята и с вентилатор и с топлоизолация е 35 градуса...)
По отношение на яденето просто ям каквото и когато ми се яде (е не прекалявам много :D ) ама след случката с корема нямам особено желание да съм на какъвто и да е режим :D Дано тия дни да захладнее малко, за да мога да потичам
PS освен това съм качила 1-2 кг, които май не са само мускулна маса... :x
Priceless
08-26-2011, 06:46
Еми .. ако нямаш физическа активност няма откъде да е мускулна маса. :?
divacheee
08-26-2011, 06:48
Зори, при мен нямa прегрешения ! 8-) aз тaя думa не я хaресвaм ... Броя кaлориите именно зaрaди товa .. Дa могa дa си позволя някои хрaни, които повечето тук ги имaт зa прегрешение :)
Успешен ден нa всички :)
nymphetaminegirl9
08-26-2011, 06:51
Само дето килограмите са така от миналия петък а миналата седмица имах. Нямам предвид, че съвсем нищо не съм правила (тази седмица) ама сега да броя като физическа активност по 20-30 мин гимнастика или ходене из града... :-|
Диваче и аз мразя тази дума,но я споменах,защото снощи направо се улях ... То бива,бива апетит ама като тоя снощи не бива ... 8-) Аз също си позволявам всичко,но в малки количества :) Просто не бързам толкова много със свалянето на килограми.Иначе от време,на време и аз си тегля храната,но да тръгна да смятам и калории,и други глупости - не мерси!
divacheee
08-26-2011, 07:07
Вaжен е не сaмо грaмaжa, a и съотношението нa макронутриентите :)
Priceless
08-26-2011, 07:24
Не ми харесва в какво се е превърнала темата :?
Mistalee
08-26-2011, 07:28
Мацки, вчера тренирах за първи път Pump It Up, направих цялата серия, както е от видеото без спиране 1:1, а вечерта направих разходка от 6км. и сега като се събудих са ми схванти дупето, бедрата и прасците.
Какво ще ме посъветвате, да почина ли днес или да се натоваря просто по - малко? Възможно ли е от съвсем лека тренировка тази схванатост да мине? :) Мерси
П.п.- само ще добавя, да не е съвсем ОФФ - топик, макар, че баш по темата си пиша, и аз съм съгласна с това за калориите, понеже си има цяла отделна тема за Калориите в различните храни, малко по - горе от тази :)
И на мен темата нещо не ми харесва вече.Както ви казах,следя темата от много дни и все не намирам с какво да се включа в нея.То са макронутриенти..то е измерване на калории....доста са важни тези неща,но не знам и аз....не е мотивиращо да се говори само за това.
^Препоръчвам ти малко да се раздвижиш,ще те отпусне :)
Айде в новата тема,че тази стана голяма :)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=9220941#9220941
vol.4 (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=426483)