View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
HolyShit
08-19-2011, 08:58
Зависи дали може да се аргументира ;)
SlowDownBaby
08-19-2011, 09:00
Не,не може да се аргументира,защото някой хора предпочитат да се забавляват,от колкото да седят и да спорят с хора,които ИЗОБЩО,ама ИЗОБЩО не ги интересува чуждото мнение !
HolyShit
08-19-2011, 09:05
Нека си бият главата тогаз :o
kalpazanka
08-19-2011, 09:09
Айде точно ти не повдигай въпроса за аргументацията.
Така, като гледам, момичетата тук основно си спазват 90-дневната. Доколко е правилно цял ден да се яде храна от една определена група, е друг въпрос, но като че ли е по-малкото зло от ДюкЯн. Не знам от'де ги извадихте тия примери с рибата и трите ябълки, може би 'щото не чета темата редовно. Не съм и попадала на фрапиращи случаи някой да си брои калориите стриктно/да предизвиква повръщане. Така че, пазете си нервите. Изблиците не помагат на никого.
Ти пак ли дойде да е*еш майката на темата бе ... :? Как пък не се очудих като ти видях аватара ... Още след вчерашното ти мнение "Че да не е умряла?!" и бях сигурна,че си ти :?
Между другото поне спри да си противоречиш :lol: На предишната страница казваш,че няма проблем да си хапнеш един банан,а на мен в миналата тема на дълго и на широко ми обясняваше,колко вреден е един банан и как едва ли не ще кача двойно от него :lol:
По темата:Не искам да хапвам сладко вече :? Вчера изядох един сладолед и в момента само като мина през кухнята и видя нещо сладко ми идва да си върна храната от последния ден :? Вярно,че не обичам сладко и ям много рядко ама т'ва в момента си е направо ... :?
^ на мен пък точно сега ми се яде много нещо сладко и не знам какво да правя 8-)
nymphetaminegirl9
08-19-2011, 09:28
^ на мен пък точно сега ми се яде много нещо сладко и не знам какво да правя 8-)
Лъжичка мед? :-o
Аз пред мен имам вафла "Морени",която ме изкушава само,ела да ти я дам,хем и аз да се отърва от нея :lol:
Wanderer1
08-19-2011, 09:48
Утре отивам на море :grin: Сутринта ядох праскова, а за обяд се чудя дали да си направя салата или да си изпържа яйца.
Като гледам пак започнаха споровете... Другия акаунт му го баннаха преди седмица и малко, но не се отказва :D
А, и това за половината кайсия съм го пропуснала 8-)
Аз пред мен имам вафла "Морени",която ме изкушава само,ела да ти я дам,хем и аз да се отърва от нея :lol:
:lol: :lol: и в нас имаме такива морени и много ме изкушават :lol:
nymphetaminegirl9
08-19-2011, 10:25
Закуска : макарони :oops:
Обяд : домат със сирене ( сега отивам да ям диня 8-) )
Мисля към 4-5 да си направя упражненията от пилатеса.
iiordanova
08-19-2011, 10:30
Добро утро. :Д
Станах преди малко и реших да ям за обяд направо. Ядох пилешко и следобед май банан ще ям.
SlowDownBaby
08-19-2011, 10:38
Утре отивам на море :grin: Сутринта ядох праскова, а за обяд се чудя дали да си направя салата или да си изпържа яйца.
Като гледам пак започнаха споровете... Другия акаунт му го баннаха преди седмица и малко, но не се отказва :D
А, и това за половината кайсия съм го пропуснала 8-)
Ти пък намери кога да ходиш на море,баш като излязаха медузите :D Иначе аз вмомента умирам от глад,но мога да ям чак в 2 часа,за това чакам,не остана много :D Отивам ей сега да си приготвя едни яйчица със сирене :D оххх искам да ям !!!!!!! :D
^ Още 15мин. 8-) Ох,и аз съм гладна малко,но ще чакам до вечерята да ям.Засега ще си залъжа глада с вода и много упражнения 8-)
anonymous708973
08-19-2011, 10:50
В тая връзка някой да иска бял шоколад "Милка"? 8-)
не, между другото, захар=мазнини, въглехидратите са проблем в повечето случаи, не мазнините, затова и в повечето здравословни режими се препоръчват бавни въглехидрати и то в неголеми количества, а се набляга на зеленчуци, нетлъсти меса, риба, зехтин и т.н. (прим. Средиземноморската диета)
HolyShit
08-19-2011, 10:51
Ти пак ли дойде да е*еш майката на темата бе ... :? Как пък не се очудих като ти видях аватара ... Още след вчерашното ти мнение "Че да не е умряла?!" и бях сигурна,че си ти :?
Между другото поне спри да си противоречиш :lol: На предишната страница казваш,че няма проблем да си хапнеш един банан,а на мен в миналата тема на дълго и на широко ми обясняваше,колко вреден е един банан и как едва ли не ще кача двойно от него :lol:
По темата:Не искам да хапвам сладко вече :? Вчера изядох един сладолед и в момента само като мина през кухнята и видя нещо сладко ми идва да си върна храната от последния ден :? Вярно,че не обичам сладко и ям много рядко ама т'ва в момента си е направо ... :?
Quote?
HolyShit
08-19-2011, 10:53
Айде точно ти не повдигай въпроса за аргументацията.
Така, като гледам, момичетата тук основно си спазват 90-дневната. Доколко е правилно цял ден да се яде храна от една определена група, е друг въпрос, но като че ли е по-малкото зло от ДюкЯн. Не знам от'де ги извадихте тия примери с рибата и трите ябълки, може би 'щото не чета темата редовно. Не съм и попадала на фрапиращи случаи някой да си брои калориите стриктно/да предизвиква повръщане. Така че, пазете си нервите. Изблиците не помагат на никого.
Погледни в менютата,темата в раздела..Ще разбереш за какво става въпрос..
divacheee
08-19-2011, 11:16
В тая връзка някой да иска бял шоколад "Милка"? 8-)
Туко що изядох един .. 8-)
^ 8-) 8-) нищо,един шоколад-кво толкова? :wink: Аз пък няма да се предам пред Морените :lol:
HolyShit
08-19-2011, 11:23
Може да пробваш и някоя протеинова вафла :D Вкусни и е по-добър избор :D
SlowDownBaby
08-19-2011, 11:26
Аз току що си изядох яйцата :-D преди тях изпих една чаша вода,за да ме позасити и сега ми е тежко :D Днес чак към 6 ще правя Pump It Up,надявам се,че не е кой знае какъв проблем,че е толкво късно.После ако има време ще поиграя малко баскетбол (до колкото мога :lol: )
И стига с тея шоколади,че и на мен сега ми се дояде бе ! :D [/i]
Направо ви се чудя как може толкова много да ви се яде сладко 8-) Явно имам няк'ъв дефект щом мога със седмици (да не кажа месеци) да не ям сладко 8-)
HolyShit
08-19-2011, 11:36
А бе за лев може да си вземеш.. :)
^ Ех,Зори завиждам ти 8-) И аз преди можех но един месец случайно ми попадна сладко и от тогава се почна с повечето сладкиши и тн. :?
Не съм за завиждане ... Ти не можеш без сладко,а аз без хляб 8-)
SlowDownBaby
08-19-2011, 11:44
"Е кво пък,всеки си има някъв бъг" :D Тва не помня от къде е,ама е точно за ситуацията :D
Аз пък съм на моменти,един път умирам за сладко и цял месец се тъпча,после пък не искам да го погледна и така постоянно се сменят. :o Този месец ми е отрицателния,не ми се яде сладко,но пък за разлика от това ужасно много ми се яде чипс ... даже вчера си казах,че така или иначе деня ми е развален,поне чипс да си хапна и си изядох един :D Но днес съм много стриктна ! :oops:
Аз пък от дни/месеци :lol: / въобще не съм стриктна :? Но от понеделник почвам да съм по-сериозна :oops:
ПС:Май тва за бъга беше от реклама за вафли :razz:
HolyShit
08-19-2011, 11:54
Ако пусна някоя снимка на вафличка дали ще ти потекат лигите ? :D
CherryBell13
08-19-2011, 11:59
Моите да :lol:
ЗДРАВЕЙТЕ !! И аз да се включа,до сега само ви следих,но се реших насериозно да се заема вече.Целта ми е до септември да намаля бричовете и паласките,килограмите не са важни!!!
Никнейм/Име:
Години: 17
Височина и /начални/килограми: 168см, 53 кг
Желани резултати: 50 примерно,но не.
Диета:мм не знам,предложете нещо,ако можете...За сега съм решила просто да се ограничавам и да не ям сладко и да намаля тестото
Начало: от утре- 20.08.2011г.
Упражнения: за паласки(наклон настрани с тежест),за бричове(изнасяне на крака встрани),въртене на обръч,качване/слизане по стъпалата 9етаж и вървене пеша...
Моите не - никакъв шанс,дори да ми пуснеш снимка на някоя готина,красиво подредена мелба :?
Мда,направо :D
nymphetaminegirl9
08-19-2011, 12:35
По-добре не пробвай 8-)
SladkaZagadka
08-19-2011, 13:41
Wwwooow , нали уж почваше от днеска, днеска - от утре, утре- от другиден и тн :? - несериозна работа. Диети бол
ХолиШит , вече започвам да ти се чудя. Тъкмо съм застанала твърдо зад убеждението, че с ограничаване на определи храни и наблягане на други плюс спорт ще постигна желан ефект, ти идваш в темата и ми разрушаваш представите . Едва ли не сега подтикваш да ядем вафли, защото са въглехидрати, имат захар, мазнини и като се натъпчем с вафли, богати на мазнини ще горим мазнини по-бързо :? .
Иначе днес белтъчен, по-късно и менюто :d , след малко - Pump it up, досега - разходки
^СладкаЗагатка,мисля че Вирус имаше предвид че с правилните мазнини/не тези от сладко и тестено/ще успеем пак да си губим от тлъстините и без голем ограничения :-|
anonymous708973
08-19-2011, 13:47
Направо ви се чудя как може толкова много да ви се яде сладко 8-) Явно имам няк'ъв дефект щом мога със седмици (да не кажа месеци) да не ям сладко 8-)
Да чукам на дърво и аз не съм във фазата с изяждането на всеки грам шоколад вкъщи, иначе съм нещо страшно.
HolyShit
08-19-2011, 14:00
Wwwooow , нали уж почваше от днеска, днеска - от утре, утре- от другиден и тн :? - несериозна работа. Диети бол
ХолиШит , вече започвам да ти се чудя. Тъкмо съм застанала твърдо зад убеждението, че с ограничаване на определи храни и наблягане на други плюс спорт ще постигна желан ефект, ти идваш в темата и ми разрушаваш представите . Едва ли не сега подтикваш да ядем вафли, защото са въглехидрати, имат захар, мазнини и като се натъпчем с вафли, богати на мазнини ще горим мазнини по-бързо :? .
Иначе днес белтъчен, по-късно и менюто :d , след малко - Pump it up, досега - разходки
Кви вафли те гонят бре :D Разграничавайте майтапа от сериозният коментар.. Иначе - ДА , по-добре една протеина вафла отколкото една морена/троя или квито други има там..
[
ами не всъщност от днес започнах,ама смених датата като го пратих отново,и аз не знам защо.. ;)
p.s. Измислих си режима вече... за закуска ям по 1 филийка със сирене,кашкавал или пастет/салам.За обяд ще ям манджа някаква с половин филия хляб(или ако мога и без) А за вечеря ще го карам на плод някакъв!!!И повечко вода.За сега се справих ;д и упражнения 4-ри дена след това 1 ден почивка и така !
Момичета,от понеделник почвам диетата със зелева супа! 8-)
bonbonche005
08-19-2011, 14:51
момиче дето беше писало,че е яло половин кайсия,и отиде да я повърне,че било "голямо прегрешение"....иди се гръмни някъде :-x
Мен ме изкефи пaрчето рибa и три ябълки зa цял ден :lol:
Мани,мани....к'ви тъпи хора има на тоя свят :lol:
HolyShit тея дето нямат контрол,дали ще имат нерви да си смятат храните....всеки го прави за себе си,няма смисъл да спориш с хора,които са си навили на пръста,че искат да отслабнат по този начин.На теб някой ако ти направи забележка,че постоянно киснеш във фитнеса (примерно) едва ли ще спреш да ходиш,щото разбираш ли,някъв непознат ти е казал...не мисля.Така че просто спри да пишеш,всеки отговаря за себе си.
Бтв колко регистации имаш ......
SlowDownBaby и divacheee , не мога да разбера какъв изобщо ви е проблема?Трябва да ме обиждате,че съм тъпа по това което ям ли?!
Изобщо, ама изобщо не сте в правото си да ме обиждате. Аз избирам какво да ям, и ДА, знам че е вредно.. просто щом съм решила това да ям,значи това ще ям.
Хора,за какво я обиждате не разбирам??? :?
1.Целта на темата е да си помагаме,а като че ли всеки гледа себе си или в чинията на другия!
2.Вместо да я обиждате,поне я посъветвайте какво да прави за да е пак слаба,но без тези вредни навици :?
Бонбонче,ако си навита можем заедно да правим тази диета,аз я почвам от понеделник :)
http://woman.hotnews.bg/n/zeleva-supa--yazhte-i-otslabvajte.7098.html
ПС:Колко тежиш и какви са ти целите откъм килограми? :-)
justasmile
08-19-2011, 15:07
Денят свърши... най-после :D :D :D 4 часа тенис (пак) и ядене:
З: резън диня
О: шопска салата и едно кюфте
В: 0.5 БИО Айран (WTF??!!) 210 кал.е той и един морков.
Абе добре съм се справила 8-)
bonbonche005
08-19-2011, 15:22
Хора,за какво я обиждате не разбирам??? :?
1.Целта на темата е да си помагаме,а като че ли всеки гледа себе си или в чинията на другия!
2.Вместо да я обиждате,поне я посъветвайте какво да прави за да е пак слаба,но без тези вредни навици :?
Бонбонче,ако си навита можем заедно да правим тази диета,аз я почвам от понеделник :)
http://woman.hotnews.bg/n/zeleva-supa--yazhte-i-otslabvajte.7098.html
ПС:Колко тежиш и какви са ти целите откъм килограми? :-)
Мммм, преди три дена мислех да я почна,обаче съм по-навита на Японското чудо,защото съм го правила и знам, че има бърз резултат + запазване на килограмите...
А иначе съм 76 кг ( или вече по-малко) Не съм се теглила,чак на 30 август ще се изтегля,защото ако се изтегля сега и видя че съм смъкнала 1-2 кг се ще се демотивирам. :D
А иначе искам да стана 60-61-62-63. :D Ако постна моя снимка в цял ръст,ще се изумите, защото и грам не ми личат тези 76 кг. :D
А какво попрнцип ядеш през дните? :)
divacheee
08-19-2011, 15:25
Бонбонче, цитирай мое мнение в което те обиждам !!
И да .. мога да преценя какъв е човек по начина по който се грижи за себе си !!!! Ти за здравето си явно пет пари не даваш :?
Окей .. няма повече да спомена нищо за абсурдните ви менюта състоящи се от няколко ябълки :lol: .. ако продължаваш с това гладуване ще отслабнеш много ясно, но пак няма да се харесваш ..
Трошете си главите !!
bonbonche005
08-19-2011, 15:29
Ами днес, рано сутринта изпих 3 в 1, ииииииии около 5 часа ходене, прегреших и с едно Чокофредо, за това няма да вечерям,че много ще ми стане. :-D
Хм.Съветвам те вместо сутрин 3в1 да хапваш плод,към 10ч. някъде да си пиинеш кафенцето,да обядваш и вечеряш :-) Най-добре е така-пак сваляш килограми но по-разумно и здравословно :-)
HolyShit
08-19-2011, 15:35
Много яко :D 3в1 и Чокофредо и около 100 калории ли за целият ден,голямо прегрешение ;( :D xaxx
nymphetaminegirl9
08-19-2011, 15:39
Оф днес нещо съм много гладна :D
от 11-11:30 до сега съм изяла:
2 парчета макарони
1 резен диня
1 домат със сирене
1 филия хляб с петрохан
15-на фъстъка
8-)
ии 1 час пилатес
( не знам какво ще ям за вечеря 8-) )
divacheee
08-19-2011, 15:39
Много яко :D 3в1 и Чокофредо и около 100 калории ли за целият ден,голямо прегрешение ;( :D xaxx
Едвам се сдържах да не напиша нещо подобно :-| Това е по-зле дори и от трите ябълки :lol:
Едвам се сдържах да не напиша нещо подобно :-| Това е по-зле дори и от трите ябълки :lol:
++++++++ :shock: :shock: :shock:
Толкова бързо отслабване с т'ва не ядене = стрии, целулит, ПРЕЦАКВАНЕ НА ОРГАНИЗМА! :? След това двойно връщане на килограмите ..
С тия "здравословни" менюта ми убивате всяк'во желание за влизане в тази тема :?
divacheee
08-19-2011, 16:05
Свалих си трите килограма :grin:
Браво ! :smt003
Супер :)
HolyShit
08-19-2011, 16:18
Мазнини надявам се ! :D
Wanderer1
08-19-2011, 16:29
Ами днес, рано сутринта изпих 3 в 1, ииииииии около 5 часа ходене, прегреших и с едно Чокофредо, за това няма да вечерям,че много ще ми стане. :-D
Олее, колко малко ядеш! Аз не мога така... явно съм си прасенце :D Няма да те критикувам, само ще кажа, че имаш много повече воля от мен, но друг въпрос е каква ще е ползата.
miminko, поздравления!
А с тази зелева супа една позната на майка ми свали много килограми и после си ги върна двойно, да не говорим, че супата е отвратителна :?
SladkaZagadka
08-19-2011, 17:22
Вече доста отслабнах на кг, но едва ли се дължи толкова на режима, отколкото на някои допълнителни навици и спорт - там са нещата, там и само там, съчетано със здравословно (доколкото е възможно ) хранене . Да се надяваме, че последните свалени кг са мазнини :D . Честно казано влизам в темата основно не защото искам да отслабна на кг, а да се ха-ре-сам. Виждам, че малко по малко и с много усилия това се случва и мисля че точно движението е това, което ми липсваше, а сега ме променя към положително :) .
Днес:
З: праскова
О: салата, малко месце
СЗ: сладолед :x .
В: 5 резънчета пуешко + филийка хляб + домашен айрян
+ разходка
+ кардиото на Нийл МакАндрю ( горят се към 480 ккал, затова съм горда :D )
+ след малко кардиото от Пъмп ит ъп и малко въженце
Днес ми беше плодов:
З: ябълка и половина
О: диня
В: 2,3 нектарини
+ това днеска ядох солети и изпих доста сок.
От утре пак съм си на мой режим, защото забелязах,че има по-голям ефект. Организма ми понася много по добре храната, когато ям често и по малко, а не да ям по 3 пъти да ден.. + това не пия газирано от години (мноооого, ама много рядко ми се случва) сладко почти не ям, само хляба ми е в повече, но ще се опитам и него да намаля :-D
HolyShit
08-19-2011, 17:34
katii отиде ти диетата :D
Днес беше най-голямото гладуване в живота ми :D и не ми хареса..
Не мисля, че има смисъл от това. Така че утре си почвам мой режим :)
Wanderer1
08-19-2011, 17:43
И аз днес имах мнооого прегрешения. Може да се каже, че не съм яла нищо по диетата 8-)
Закуска: една праскова
Обяд: яйца, както и филия хляб :x :x
Вечеря: кисело мляко
Аз си седя на 55,0 и не мърдам :D
За днес:
Закуска:проспана
Обяд:4круши,диня,варено яйце
междинно:сладолед,бира,нес ий
Вечеря:диня
Успехи ви пожелавам :-)
Днеска съм като прахосмукачка. Всичко, до което се доближа бива изядено. 'Начи, яд ме е, че ядох толкова боклуци, аз калориите знам, че съм си ги изскачала днеска.
закуска:70гр овесени ядки с лъжица кисело мляко
късен обяд:сладолед, за който още съжалявам, защото още ми е горчиво в устата след него
къъъъсничка вечеря: диня с няк'во супер мизерно парче сирене, 'щот наш'те ги мързяло да ми купят друго и одеве ядох парче кренвирш и с'а предусещам как ще погълна и малко кашкавалец... К'во де, добра ми е диетата? 8-)
Да се оплача! Тея ненормалници в спортния магазин днеска ми искат 30 лв за две гири. Тея нормални ли са?!?! Аз за 30лв... И в крайна сметка, ако и утре не си намеря нещо на приемлива цена, направо си купувам един ластик и си правя застраховка живот и почвам с него.
Върнах се от морето и не мога да повярвам :shock: много ядох и имах малки прегрешения (:oops:) и не съм качила нито грам, даже съм свалила :grin:
WTF ?! Тия гири златни ли са :D Ако има Кауфланд някъде при вас, отиди и си купи, даже сега са в промоция ;) Аз си купих онзи ден, но мисля,че най-тежките бяха по 3кг. Ако ти трябват с повече кг., вече не знам :-|
Точно т'ва реших да направя и аз. Тея от кауфланд са с неопреново покритие, нали? Бтв ти колко кг си взе. 'Щото днеска по спортните магазини всички ме гледат кат' тръби кат' кажа, че искам 3кг. Било много за жена.... :-o
SlowDownBaby
08-19-2011, 19:23
bonbonche005 за теб пък къде съм споменала нещо ????! Изобщо не знам дали ти си това момиче с половината кайсийка,но ако си,не си връщам думите назад.И да имам проблем.Ти като искаш да си прецакаш организма,поне не пускай мухата и на другите момичета.
Аз днес мисля че ми мина деня горе-долу :D
Закуска: банан
Обяд: 2 бъркани яйца със сирене с филия хляб,и салата от домати
Pump It Up (цялото)
Вечеря : Рачешки ролца,и няколко шоколадови пурички :oops: иии чашка бира :D съжелявам,но много я обичам :D
HolyShit
08-19-2011, 19:43
Що не отидете на една фитнес залата,добре оборудвана,че с тия гири по 3 кг,хем повече пари,хем нищо.. :)
Точно т'ва реших да направя и аз. Тея от кауфланд са с неопреново покритие, нали? Бтв ти колко кг си взе. 'Щото днеска по спортните магазини всички ме гледат кат' тръби кат' кажа, че искам 3кг. Било много за жена.... :-o
И аз като ги вдигнах ми се сториха много 3кг :D За това си взех по 2 :) Обаче не са с неопреново покритие, но пак стават.
iiordanova
08-19-2011, 20:53
Ако постна моя снимка в цял ръст,ще се изумите, защото и грам не ми личат тези 76 кг. :D
Качи,де. :)
Аз днес съм прегрешила с едно 3в1. Ама нищо. Всичко друго ми е според белтъчния ден. Утре съм на село и сигурно ще прегреша,ама както и да е. Другата седмица се връщам към тренировките във фитнеса.
SladkaZagadka
08-19-2011, 21:06
Малко мотивация :
http://shoesaremyweakness.blog.bg/photos/72487/original/26063_410335729358_505574358_5016721_1349681_n.jpg
Такъв глад ме мъчи сега, но да ям в 12 вечерта - не ... :( пробвах да се залъжа с вода, не става
Малко мотивация :
http://shoesaremyweakness.blog.bg/photos/72487/original/26063_410335729358_505574358_5016721_1349681_n.jpg
Такъв глад ме мъчи сега, но да ям в 12 вечерта - не ... :( пробвах да се залъжа с вода, не става
Пробвай с чай, но без захар или дъвка. :)
kalpazanka
08-19-2011, 21:25
От дъвката ще огладнее още повече. :-D
От дъвката ще огладнее още повече. :-D
Ми ддз :-D На мен така ми отминава глада :)
bonbonche005
08-19-2011, 21:43
Ако постна моя снимка в цял ръст,ще се изумите, защото и грам не ми личат тези 76 кг. :D
Аз днес съм прегрешила с едно 3в1. Ама нищо. Всичко друго ми е според белтъчния ден. Утре съм на село и сигурно ще прегреша,ама както и да е. Другата седмица се връщам към тренировките във фитнеса.
Хахаха.. :) Ето:
http://www.prikachi.com/images/192/3714192Y.jpg
http://www.prikachi.com/images/193/3714193m.jpg
Хахаха.. :) Ето:
http://www.prikachi.com/images/192/3714192Y.jpg
http://www.prikachi.com/images/193/3714193m.jpg
:shock: :shock: :shock: Страхотно изглеждаш :oops: :-)
nymphetaminegirl9
08-19-2011, 21:46
Екстра си си :-)
bonbonche005
08-19-2011, 21:47
Да, ама съм 76 кг ( е сигурно по-малко вече........) Ханша ми е широк.. предимно заради това карам диета. :(
HolyShit
08-19-2011, 21:49
Колко си висока обаче?? :)
nymphetaminegirl9
Не вярвам да е повече от 95-96 :-o
bonbonche005
170. С тези сандали, 182 :D
SmilezZz
08-19-2011, 23:20
1. Адски много съжалявам за Милена. Беше толкова добро момиче,амбицирана и надарена със силна воля. Просто не заслужаваше това. Като видях новината,просто не можах или не исках да повярвам,че е тя. Дано сега е на по-добро място. Почивай в мир,шоколадче. :cry:
2. Ще следя темата,тъй като съм решила малко да поотслабна,поне с 1 килограмче,не ми е нужно повече. :D
Wanderer1
08-20-2011, 02:51
Добро утро :D
Аз сега след малко тръгвам за морето. Пожелавам ви много минуси, докато ме няма :-)
След 7 дни ще ви пиша 8-)
Чао от мен! :-)
Как ти завиждам, че ще ходиш на море :-k
Приятноо :-)
justasmile
08-20-2011, 07:39
bonbonche005 малееее въобще не ти личат 8-) Изглеждаш сигурно някъде към 65кг.
И аз бях същата работо. Тежах 73 и бях 1.75, ама никой, реазбираш ли никой не ми даваше тези кг. Аз сега се мотививирам от тези стари кг, за да не стана пак толкова. Преди бях 61, ама след две седмици на село с БАБА... станах някъде към 63. Ти каква диета спазваш? 90-дневната ли?
И аз съм на нея, но закуските мно-о-о-го ме нервират :D
nymphetaminegirl9
08-20-2011, 07:45
Днес пак закусвах макарони на закуска :( . Дано да не разпусна още като отида на вилата (във вторник се връщам), защото там ядем каквото си донесем от града, или по-точно каквото майка ми реши да сготви и донесе.. :D
Добро утро,момичета :) Днес съм малко предобедена откъм зелевата диета,заради един коментар по-назад...в тъпо настроение съм,главно защото вместо да отслабвам качвам кг. :? Вече ще ми трябват към 5кг. за сваляне и мисля да почвам някъкав свестен режим и диета...предложения? :)
ПС:Миминко,браво!Радвам се че си си свалила килцата! :-)
Yankee Ще ти кажа моя режим (който аз съм си измислила :D ) и при мен действа.
Първо - ограничавам се от хляб,сладко и мазно, а газирано въобще не пия
- Хляб си позволявам само по 1 филийка на ден (понякога въобще не ям) и то или сутрин или на обяд! За вечеря в никакъв случей!
- Сладко веднъж в седмицата, макс 2 пъти (черен шоколад,ако има с нас), ако няма, тогава каквото има,но в малки количества ! :D
- Ако реша да си изпържа яйца, да си направя омлет или каквото и да е на тиган, го правя на тефлонов без мазнина.
- Имам поне 3часа почивка след всяко хранене.
- НЕ ям по-късно от 7-8 вечерта. Ако ми се хапва нещо по късно си правя айрян :D
- Прeди ходех на фитнес 3 пъти седмично, а сега правя през ден Pump it up-a до колкото мога (в повечето пъти го правя цялото) и упражненията на Синди :)
- Хубаво е да пиеш колкото можеш повече вода.
Надявам се да съм ти помогнала :)
:D То това попринцип е и моят режим :D Но в последно време си позволявам хляб и сладко :x Но от понеделник се надявам да престана с тези храни...явно от другата седмица ще бъда на режим салати и плодове...+Пъмп :-o
justasmile
08-20-2011, 08:20
хеййй... погледнете я тази диета:
Диета на Херберт Краус - 800 калории
Според професор д-р Херберт Краус по-леките диети за намаляване на телесната маса, ако са съставени правилно, могат да се прилагат продължително време – до нормализиране на телесната маса. Важно условие е да се осигури достатъчен внос на жизненоважните хранителни вещества, особено витамини и минерални соли.
Дневното намаление на телесната маса при понижено енергийно съдържание на храната е различно за всеки индивид. Успоредно с двигателната активност и изискванията на топлинния баланс роля играят и конституционално обоснованите разлики в оползотворяването на храните. Храната трябва да бъде богата на зеленчуци и плодове, за да се получи чувство на засищане, като се запълва достатъчно стомахът.
Чрез изложената по-долу диета може да се разчита на намаление на телесната маса с един до два килограма седмично.
Примерна диета за редуцирано хранене с 800 кал (дадените енергийни стойности са закръглени).
Сутрешна закуска – 175 кал (по избор едно от посочените)
1. 30 г хляб от цяло зърно или две бисквити
70 г обезмаслена извара
5 г масло
2. 1 яйце и 30 г обезмаслена извара
3. 30 г нетлъст салам и 30 г обезмаслена извара
4. 50 г обезмаслено сирене
Закуска в 10 ч. – 60 кал
100 г плодове
Обяд – 290 кал (по избор едно от посочените)
1. 200 г зеленчуци
100 г месо без тлъстина
3 г олио
2. 150 г нетлъста риба
200 г зеленчуци
5 г олио
Следобедна закуска – 55 кал
150 мл пълномаслено мляко
Вечеря – 220 кал
Като сутрешната закуска плюс 150 г пресни зеленчуци
М по-добре не си го причинявай :? Просто намали количеството, според мен пак ще има ефект ;)
:D Дано...че като че ли само аз питам за милиарди диети на ден в темичката :D
То и аз един ден съм на 90-дневната, на другия ден съм си на мой режим :o после на нещо друго ...
FreshJuice
08-20-2011, 08:30
Добро утро и от мен :) Вчера си прецаках диетката малко като ядох в 12 часа (вечер)... зверски гладна бях и ми се поду коремчемчето. А иначе от два дене ме боли от гърлото надуло- белите дробове ли, сърцето ли, не знам обаче като преглъщам и много ме боли (особенно днес) и направо не ми се яде нищо от болки... днеска май така ще е. А не знам защо обаче килограмите ми спадат ама като се гледам в огледалото все същата дебелана си седя и се отчайвам :cry: На сантиметри съм си махнала два от талията ама надолу не мърдам изобщо... не седя гладна никога- все ми е пълен корема, не е от това, че съм се мерила преди ядене. Спортувам си всеки ден ама нищо... а пък майка ми и баща ми само ми викат, че съм станала клечка :shock: :shock: :shock: Не знам вече на какво да вярвам ... мисля си, че родителите ми нарочно ми говорят за да спра с "тези глупости" както ги наричат (упр. и режима) гадно ми става, че не постигам това, което искам и се чудя да се отказвам ли? Вие как мислите :-o
nymphetaminegirl9
08-20-2011, 08:45
За упражненията - продължи си ги, но все пак мисля, че трябва да отидеш на лекар. :-o
Btw снимка в цял ръст имаш ли?
оф..
не знам вече кво да правя :-o искам да сваля тия последни три кг
проблемът е, че колкото и да ограничавам сладко, хляб, газирано, етц, не се получава, защото аз така си ям по принцип и организмът ми абсолютно не реагира.
оффффф! хора! 8-)
не знам кво да правя, чудех се дали да не почна тоя режим на Инфинити с плода, салатата и плода с кисело мляко.. макар че го смятам за вреден. обаче пък с'я е лято, има голям избор от плодове и зеленчуци поне.. пък на мен адски ми се ядат, а сега от тъпия режим не съм яла от много време.
дайте някъв съвет и предложения :Д
FuCKkK13
08-20-2011, 09:35
не ви чета темата, но погледнах само първия коментар от тази страница.. може по 1 филия на ден да ядете хляб, но трябва да ядете.. това изобщо хляб да не ядете е напълно грешно.. в хляба се съдържат някой вещества, които не се съдържат никъде другаде и ако не ядете хляб лишавате организма си от тези вещества.. :) айде и успех с отслабването :)
HolyShit
08-20-2011, 10:20
Не е нужно да ядем хляб,за да си набавяме някакви си вещаства(тук изброй няколко тогава ;) ) За въглехидратите ли? Или може за фибри..Едва ли .. Не ям хляб от години и не съм умрял , не знам още колко културисти правят същото и обикновенни хора от простолюдието :D
Ами аз ям черен хляб, от години не съм хапвала бял :) + това аз си знам, че качвам точно от него за това съм го намалила, а не спряла ;)
HolyShit
08-20-2011, 10:34
Зависи в какви количества и кога се яде..
Зависи в какви количества и кога се яде..
+
Съгласна съм.
gabri3lla
08-20-2011, 11:26
Последните два дена яко си хапвам халва, ама има още малко, и като свърши пак съм сериозна 8-)
Не е нужно да ядем хляб,за да си набавяме някакви си вещаства(тук изброй няколко тогава ;) ) За въглехидратите ли? Или може за фибри..Едва ли .. Не ям хляб от години и не съм умрял , не знам още колко културисти правят същото и обикновенни хора от простолюдието :D
1.Научи се кога се пише двойно Н :lol:
2.Ние не сме културисти и слабо ни интересува к'во ядат те!
3.Ние,от простолюдието,въобще не се интересуваме от твоето "компетентно" мнение!
По темата:Аз пък си ям всякакъв хляб - дори и бял,и това не ми пречи на свалянето на килограмите :)
HolyShit
08-20-2011, 12:12
Лапай и дъвчи муцка :-)
Вирус,по-добре млъкни вече :-)
divacheee
08-20-2011, 12:19
HolyShit, недей така грубо де ...
Цоци,ти като си лапал и дъвкал да не си умрял?! :-)
billytalent
08-20-2011, 12:30
Последните два дена яко си хапвам халва, ама има още малко, и като свърши пак съм сериозна 8-)
Това не трябваше да го пишеш, толкова много обичам и сега ми се яде. 8-) В понеделник във въглехидратния ден ще си взема. :D
ООо,и аз много обичам халва 8-) Но тази която си взимах преди вече са я развалили :( Пък и съм на диета,така че :o
bonbonche005
08-20-2011, 12:39
bonbonche005 малееее въобще не ти личат 8-) Изглеждаш сигурно някъде към 65кг.
И аз бях същата работо. Тежах 73 и бях 1.75, ама никой, реазбираш ли никой не ми даваше тези кг. Аз сега се мотививирам от тези стари кг, за да не стана пак толкова. Преди бях 61, ама след две седмици на село с БАБА... станах някъде към 63. Ти каква диета спазваш? 90-дневната ли?
И аз съм на нея, но закуските мно-о-о-го ме нервират :D
Имаш ли снимка от преди (когато си била 73 кг) и сега?? :)
HolyShit
08-20-2011, 12:54
Цоци,ти като си лапал и дъвкал да не си умрял?! :-)
Само дет аз и ти лапаме различни неща,ама карай ;)
gabri3lla
08-20-2011, 13:04
ООо,и аз много обичам халва 8-) Но тази която си взимах преди вече са я развалили :( Пък и съм на диета,така че :o
Абе, то и аз съм на диета...... Тази е много хубава и току-що свърши 8-)
kalpazanka
08-20-2011, 13:07
Културистът печели първо предупреждение. Няма да има второ, обаче.
Immortalbeloved
08-20-2011, 13:26
Здравейте, и аз да се присъединя. Имам да свалям около 7,8 кг. и не бързам да го направя. Нямам никакви определени режими, за това какво да ям. Ям каквото има в къщи, но разделно. И естествено не ям тестено, пържено, сладко и не пия газирано. Доста често забравям да ям и мога без проблем да не хапна нищо цял ден :shock: Нещо изключително странно за мен, защото преди на ядене изявах по 3,4 филии хляб. По цял ден се разхождах до хладилника и хапвах каквото видя. Не знам как се промениха така нещата, а сега никакъв хляб не ям. Водата е другото нщо с което се боря, да започна да пия по 2 литра на ден. Вчера изпих към 1,5 и бях толкова горда със себе си, защото по принцип пия по 500мл. мога и толкова да не изпия понякога :shock: Започнах и тренировки, и се надявам да успея да сваля.
Това е накратко, мисля че има полезни неща, които мога да науча от вас и ще следя темата :)
Сори че не писах ама ме нямаше ;( Днес съм горда със себе си досега изпих 3 литра вода :grin: Може да успея и до 5 :D
Immortalbeloved Добре дошла :-)
Не е хубаво да ядеш 1-2 пъти на ден, пък камо ли да не ядеш въобще :? Toва забавя метаболизма. Научи се на си хапваш често и по малко. Ти някаква определена диета ли искаш да спазваш ? :)
FreshJuice
08-20-2011, 13:41
Леле хора днеска съм само на един домат и чаша вода заради гърлото и не съм гладна... направо се побърквам :shock: :razz:
ПП : starr21, много ме кефи подписът ти :-)
justasmile
08-20-2011, 13:41
bonbonche005 ми от преди нямам, но вече надали има особена разлика. Напоселдък така съм се отпуснала, че сигурно съм станала 66-67 (а бях 61) :D :D Стягам се.. От утре съм съвсем сериозно на 90-дневната.... но ми трябвааа мнооогоооо воля, която се изчерпа вече :(
HolyShit
08-20-2011, 14:06
Културистът печели първо предупреждение. Няма да има второ, обаче.
Оле мале,и к'во ще стане ? xaxaxaax
Купих си гирички. И аз от два кг, 'щото от 3 бяха свършили. Голямо обикаляне направих за тях и съответно съм много доволна от себе си. Днеска цял ден съм в движение и чак преди малко успях да хапна малко свинешки гърдички. И вода не съм пила достатъчно и веднага си усещам разликата....
SlowDownBaby
08-20-2011, 16:07
На мен пък неска ми е бобов,за деня съм изяла две консерви царевица,обаче винаги след като приключа с консервата ми се повръщаше....нещо не ми понасят май тея консервираните :-o
Сега ще правя Пъмп Ит Ъп,обаче от новите,та да видим докато им схвана темпото как ще се справя,и малко се притеснявам,че е късно и че няма да има ефект от упражненията :(
Консервите не са подходящи за диета :? Съдържат доста захар.
HolyShit
08-20-2011, 16:17
Кои по-точно ?
SlowDownBaby
08-20-2011, 16:52
Консервите не са подходящи за диета :? Съдържат доста захар.
Знам,че не са подходящи,но просто ми омръзнаха картофите и ориза,а аз друго освен тях не ям от бобов ден...ада купувам царевица и да я варя просто не ми се занимаваше :o И все пак голямо прегрешение ли е ? :-o
Иначе правих едно ново Пъмп Ит Ъп само 30 минути,като взеха да танцуват съчетаха по 300 движения и нищо не схващах...само мятах краката и ръцете,както една приятелка каза "Те колко са секси,пък ние сме като маймуни отишли за банани" :lol: Че и моята работа същата..но пък нищо,поне се поизпотих :D
Между другото като се гледам в огледалото виждам доста разлика от преди :grin: Но съм решила да се меря чак на 31 :D Дано да издържа до тогава.
Мисля да направя сега още 10 мин Пъмп Ит Ъп от старото,защото съм го научила,а и танците там са страхотни ! :grin:
Не е прегрешение,защото царевицата си е режимна,но тази захар ще позабави резултатите :) Ако не бързаш няма да е проблем :)
SladkaZagadka
08-20-2011, 17:11
Сега тегля Pump it up - High energy, от същата поредица на Ministry Of Sound , от която е и The Ultimate Dance Workout [2004]
Иначе днес съм напълно режимна, явно стомахът ми е е свил, сега при много малко храна се чувствам сита, да видим дали ще огладнея до 12 вечерта все пак :D
Бтв, на Chio chips тортилата http://www.supermag.bg/images/products/71036-chio-tortila.jpg може ли да се приема на обяд вместо хляб ( 3-4 парченца , не целия пакет, естествено) ? Гледах състава, не мисля че е много по-различно
:shock: по-добре яж хляб,отколкото Чио :shock: Просто не знаеш какво има в него,пък и всичко е сол,захар и мазнини в подобни джън фоодс :?
SladkaZagadka
08-20-2011, 17:32
:) Разбира се. Просто вчера и днес хапнах по 2 парченца на обяд и това е, не мисля че ми е навредило с нещо :) .
bloodymirror
08-20-2011, 18:57
От месец и нещо (може би 2 даже) тичам,намалявам храната,виждам разлика,но не достатъчна,искам да попитам дали ако всеки ден тичам по веднъж ще мога да поотслабна до 15 г/д ?
FreshJuice
08-20-2011, 19:15
От месец и нещо (може би 2 даже) тичам,намалявам храната,виждам разлика,но не достатъчна,искам да попитам дали ако всеки ден тичам по веднъж ще мога да поотслабна до 15 г/д ?
Зависи колко време бягаш. Ако е един час добре, но 30 мин са малко. Но всеки си преценява сам.За по- голям ефект прави и кардио упражнения и пий повечко вода. Успех :-)
Колко искаш да свалиш?
bloodymirror
08-20-2011, 19:25
Eми не знам точно колко,защото съм височка,но да кажем 7 килограма примерно
Ми аз мисля, че ще е възможно, но зависи много от хранителният ти режим.
bloodymirror
08-20-2011, 19:42
А колко пъти в седмицата мога да си позволявам примерно шоколад или нещо друго по-калорично? И относно хлябът.. 2 филийки много ли са?
Аз си позволявам едно редче шоколад поне веднъж на седмица и 2 филийки ми се струват много, ако пък толкова не можеш без хляб си вземи пълнозърнест :)
А колко пъти в седмицата мога да си позволявам примерно шоколад или нещо друго по-калорично? И относно хлябът.. 2 филийки много ли са?
опитай да ядеш хляб 1 път на седмица и ще видиш как ще свикнеш и въобще няма да ти трябва:)
bloodymirror
08-20-2011, 20:31
опитай да ядеш хляб 1 седмица и ще видиш как ще свикнеш и въобще няма да ти трябва:)
Да не ям искаш да кажеш :-D ..ох дано да е така,аз преди изобщо не ядох,ама баба ми ме свикна и...... шок 8-) а иначе на мен проблема ми е най-вече,че ям по 678678 пъти на ден,ограничавам се,но едва издържам,не знам с какво да замествам сладките неща,освен с плодове :\
Яж в малки количества, а когато ти се иска нещо сладко - сладка дъвка аз така правя 8-)
опитай да ядеш хляб 1 седмица и ще видиш как ще свикнеш и въобще няма да ти трябва:)
Да не ям искаш да кажеш :-D ..ох дано да е така,аз преди изобщо не ядох,ама баба ми ме свикна и...... шок 8-) а иначе на мен проблема ми е най-вече,че ям по 678678 пъти на ден,ограничавам се,но едва издържам,не знам с какво да замествам сладките неща,освен с плодове :\
оф, да, точно така, просто нещо се разсеях и даже грешно го поправих
та, пробвай
иначе и аз съм като теб, трябва да ям често, ма тва е полезно, яж плодове
SladkaZagadka
08-20-2011, 20:58
Моля ХолиШит да се включи тук с компетентно мнение по въпроса:
http://fitnesszone-bg.com/Fitnes%20i%20kulturizam/Saveti%20za%20relef/4%20osnovni%20faktora%20za%20kardioto%20na%20gladn o/4%20osnovni%20faktora%20za%20kardioto%20na%20gladn o.html
Тук , по-долу, пише :
Половин протеинов шейк или няколко белтъка от яйца ще работят добре за тази цел.Това ще ви позволи да използвате складираните
мазнини,по-бързо(за разлика,ако ядете въглехидрати преди това),а освен това и ще предотвратите,тялото ви да се обърне към
използването на мускулната маса за енергия.
Това значи ли, че вместо кардио на гладно, трябва преди това да хапна няколко белтъка от яйца и тялото ми ще се обърне към използването на мазнини за енергия и ще горя по-ефективно? Иначе, без тия белтъци няма ли да е същото?
FreshJuice
08-20-2011, 22:27
http://fitnesszone-bg.com/Fitnes%20i%20kulturizam/Saveti%20za%20relef/4%20osnovni%20faktora%20za%20kardioto%20na%20gladn o/4%20osnovni%20faktora%20za%20kardioto%20na%20gladn o.html
Тук , по-долу, пише :
Половин протеинов шейк или няколко белтъка от яйца ще работят добре за тази цел.Това ще ви позволи да използвате складираните
мазнини,по-бързо(за разлика,ако ядете въглехидрати преди това),а освен това и ще предотвратите,тялото ви да се обърне към
Това значи ли, че вместо кардио на гладно, трябва преди това да хапна няколко белтъка от яйца и тялото ми ще се обърне към използването на мазнини за енергия и ще горя по-ефективно? Иначе, без тия белтъци няма ли да е същото?
Брей и аз се зачудих :-o :-o :-o
zlatit0o
08-20-2011, 22:54
Как сте момичета? Отдавна не съм писала, защото нищо не съм спазвала :(
Тези дни умирам от болки в корема и нито гледам какво ям, нито правя упражнения. Само да свърши МЦ и отново се захващам.
Гледам, че доста сте изписали. Утре ще си направя труда да прочета, поне отгоре, отгоре. 8-)
аз съм чувала, че при кардио на гладно се горят и мазнини, и мускул :-o
а иначе според мен винаги е по-добре да ядеш и да дадеш всичко от себе си на тренировката, от колкото да се чувстваш като парцал през цялото време
FreshJuice
08-21-2011, 08:31
аз съм чувала, че при кардио на гладно се горят и мазнини, и мускул :-o
а иначе според мен винаги е по-добре да ядеш и да дадеш всичко от себе си на тренировката, от колкото да се чувстваш като парцал през цялото време
И последно да ям ли сега преди тае бо-то :lol:
Надявам се, че няма проблем и аз да се включа:))
Никнейм/Име: Parte
Години: 17
Височина и /начални/килограми: 160 см, 50-51 кг
Желани резултати: 47
Диета:90 дневна
Начало: 21.08
Упражнения: 2-3 пъти в седмицата фитнес и колкото мога вкъщи, ще гледам всеки ден да правя по нещо
Аз нямам кантар вкъщи и за това не съм сигурна за кг-мите, днес с метъра ще се измеря до колкото мого, но предполагам, че нааай-много са 52, на 6 септември ще мога да се измеря и се надявам до тогава да съм 48 примерно.
Имам един въпрос тъй като днес карам белтъчен, но видях че на 22.08.2011, понеделник, 00:56 има лунна диета, а миналата седмица също я правих и се чудя дали да не си изкарам днес белтъчния, утре от 00:56 до вторник 1:24 само на вода и вторник през деня бобов?
Вие как мислите или да не ги смесвам 2те диети?
Parte Добре дошла :)
Не мисля, че ще има проблем, ако си направиш лунната и после продължиш с 90дневната :) И аз ще се опитам утре да я издържа, пък да видим :)
SladkaZagadka
08-21-2011, 10:26
Parte, хелоу и от мен .
Като си на диета ще си я спазваш стриктно или поне ще се опиташ, хайде сега всички да вземем съществуващите хранителни режими и да почнем всеки ден да ги менкаме - не става . А и тази лунна диета за мен не е ефикасна заради йо-йо ефекта после
HolyShit
08-21-2011, 12:54
Тук , по-долу, пише :
Верно,ама и след тренировката ще трябва да хапнеш дали белтъци,дали някакъв друг протеин(препоръчва се бързоусвояем,въпреки,че не съм голям фен и мисля,че това е пропаганда да се купуват пудрите)
SladkaZagadka
08-21-2011, 13:16
^ Нали трябва да се яде минимум час преди и след тренировка?
И как така кардио на гладно, след като преди него точно ям белтъци?
Ии моля те, отговори ми и на втория въпрос "Това значи ли, че вместо кардио на гладно, трябва преди това да хапна няколко белтъка от яйца и тялото ми ще се обърне към използването на мазнини за енергия и ще горя по-ефективно? Иначе, без тия белтъци няма ли да е същото? "
Днес съм на въглехидратен, винаги тука ям най-много, но за вечеря ще е малко, да ми е лекичко . Сега почвам едни танци - едното се казва "Tummy tone party " , другото - Cardio Dance Express Workout with Pam Cosmi , но са толкова леки и отпускащи движенията, особено във второто, че все едно се разхождам на улицата :D . И без това днес ми е деня за почивка ( нали един ден в седмицата не трябва да се правят упражнения) и ще го давам по-леко - това горе + обръч и сигурно 30-минутното тае-бо ( като се замисля е само 15-19 минути, другото е разгрявка?!)
HolyShit
08-21-2011, 14:47
Не,не е важно дали взимаш белтъци ..Важно е следтренировъчното хранене..Иии,не! Белтъците няма да спрат навлизането в катаболна фаза..И плюс това когато правиш кардио на гладно се горят първо мазнини (а бе вода се изхвърля главно,ама карай),защото инсулина е нисък,правиш обаче по около 20 минути тичане с темп от порядъка на 8 км/час и увеличаваш всяка седмица с по 5-10 минути,най-много до 40-50 минути(!),имай впредвид,че според направените експерименти повече мазнини се горят при бързо ходене,с пулс около 120-130,но като е на гладно не важи чак толкова..
И не забравяй,винаги ако искаш има вариант да си вземеш БЦАА преди да тичаш,но ако правиш т'ва дето ти казвам ще загубиш повече мазнини (освен водата) и минимално (зависи от теб) мм,имай впредвид и,че е важна храната през целият ден,не само след тренировката..
MorningSunlight
08-21-2011, 14:59
Нямам никаква воля :booooomb: . Бягам по километър на ден, понякога и по 2, правя си дълги разходки и пия достатъчно вода, но като ме прихване ми се дояжда всичко,което видя :booooomb: и ям. Мнооооооооооого обичам шоколад и НЕ МОГА без да ям шоколад, както и 3в1.
Морнинг,спокойно при всеки е така :-) Ако много ти се яде шоколад,можеш да замениш обикновенния с черен 60% :) И ако само това са ти преграшенията няма от какво да се притесняваш,понякога в умерено количество шоколадът и сладките неща са полезни :-)
ПС:Утре някой желаещ за Лунната диета? :D
SladkaZagadka
08-21-2011, 15:37
Нямам никаква воля :booooomb: . Бягам по километър на ден, понякога и по 2, правя си дълги разходки и пия достатъчно вода, но като ме прихване ми се дояжда всичко,което видя :booooomb: и ям. Мнооооооооооого обичам шоколад и НЕ МОГА без да ям шоколад, както и 3в1.
Хей, и аз бях така, обаче от 5-6 дни въобще не ми се яде шоколад. Ама въобще. Само гевречета и хляб малко ми се дояждат, както и манджички :D , но това е добре. Една приятелка ми беше казала, че като й се дояде сладко си взима шоколад, дъвче го докато стане на каша и го плюе :shock: , след което не гълта нищо и си мие устата и зъбите с вода и действало.. има логика, така не поема калории, а пък жаждата за шоколада отминава. НО не мисля че е добре да правиш такива неща
Морнинг, аз и хората около мен забелязаха ефект чак след 3 седмици от началото на хр. режим с поне 45 минути кардио на ден . Просто събери всички вкусотии за теб като кроасани, солети, чипс, шоколад и тн в някакво чекмедже и като ти се дояде нещо гледай свои снимки и си мисли как искаш да се промениш, пий вода. :)
Разлигавих се аз. Днеска изобщо не съм скачала, както и вчера и нещо четях за няк'ви измислени диети в някакъв сайт и пак взех да се депресирам много мощно. Имам малко чистене из нас и мисля да направя поне едно Slim and sleek и/или няк'во бягане.... От сутринта съм изяла света. То не бяха овесени ядки, нектарини, пъпеш, кашкавал, месо, грозде.... Откакто ми дойде изяждам света. :D И да питам, ако си правя кардиото с гиричките, ефектът само върху ръцете ли е, или общото натоварване е по - голямо?
^ Мисля,че освен в ръцете ще има ефетк и в гърба,раменете,корема дупето поради натоварването :) Потърси в интернет за упражнения с гирички свързани с долната част на тялото :-)
Морнинг,спокойно при всеки е така :-) Ако много ти се яде шоколад,можеш да замениш обикновенния с черен 60% :) И ако само това са ти преграшенията няма от какво да се притесняваш,понякога в умерено количество шоколадът и сладките неща са полезни :-)
ПС:Утре някой желаещ за Лунната диета? :D
Аззз съм за лунната :D Ама от колко часа е този път :?
Йеей :D От 0:56 днес до същото време утре вечерта :-)
Parte, хелоу и от мен .
Като си на диета ще си я спазваш стриктно или поне ще се опиташ, хайде сега всички да вземем съществуващите хранителни режими и да почнем всеки ден да ги менкаме - не става . А и тази лунна диета за мен не е ефикасна заради йо-йо ефекта после
От личен опит мога да ти кажа, че няма йо-йо ефект. 8-)
^ Особено ако знаеш как след това да се подхраниш :)
:-) Окк дано този път успея :-D Тамън утре ми е плодов :D Пък ако не другия път и така докато накрая стане
И аз утре ще го правя и със сигурна че ще успея :) Миналия месец не успях,защото бях правила меденки и не издържах на аромата им :D Но този път-не!Ще успеем 8-)
Пожелавам ви успех с лунната :-) жалко, че аз няма да мога да ви правя компания, но нищо следващия път 8-)
SladkaZagadka
08-21-2011, 16:35
Parte, хелоу и от мен .
Радвам се, че при теб е нямало - но явно си знаела след това какво да правиш и не си се нахвърлила на пастички и тортички :D
А иначе на какъв принцип действа диетата, цял ден вода и течности ли?
Parte, хелоу и от мен .
Радвам се, че при теб е нямало - но явно си знаела след това какво да правиш и не си се нахвърлила на пастички и тортички :D
А иначе на какъв принцип действа диетата, цял ден вода и течности ли?
Защото не обичам пасти и торти :D
Иначе 24 часа и половина трябва да си само на вода, фрешове и чай без захар, но може с мед :)
^ http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p14727.html :)
CherryBell13
08-21-2011, 16:42
Мисля и аз да се пробвам :D
Добре и аз утре съм на лунна с вас и след нея продължавам с бобов ден. Миналата есен 2 месеца, всяка седмица си правих лунна и се чувствах много добре.
днес белтъчен
З: малко грозде
О: чушка, таратор и филия с майонеза
В: 1/2 чушка 2 сварени яйца
SladkaZagadka
08-21-2011, 17:08
Извинявай, че аз ще съм лошата в темата, ама ...
При протеинов не можеш да смесваш белтъци на хранене. Тоест млякото от таратора и майонезата - не.
Въпрос: Вие ядете до когато ви се яде или докато не опразните чиниите? :D
Някой ще ми обясни ли как може да се отслабне от прополис? :)
SladkaZagadka
Докато не свърши всичко от чинията.. :-|
ям толкова колкото да не остана гладна или преяла :)
Мерси,, че ми помагаш SladkaZagadka, то тук няма лоши въпроса е да отслабваме : ))
И аз се сетих, за това, но бях чела, че доста момичета не го спазват.
Нека останалите на 90- дневна да кажат дали го спазват? Защото доста съм чела и винаги са различни мненията, за това.
Както и да е дори и да е прегрешение е минимално, защото все пак си е режимна.: ))
Иначе аз ям докато ми се яде, естествено, че ако не съм гладна повече няма да продължа да се тъпча.
HolyShit
08-21-2011, 17:21
Добре и аз утре съм на лунна с вас и след нея продължавам с бобов ден. Миналата есен 2 месеца, всяка седмица си правих лунна и се чувствах много добре.
днес белтъчен
З: малко грозде
О: чушка, таратор и филия с майонеза
В: 1/2 чушка 2 сварени яйца
Само къде го видя тоя протеинов ден , като имаш грозде,чушки,хляб :D Ама ти си знаеш.. :D
Ами явно не си много запознат с 90дневната диета, така че мисля че коментара е безсмислен. ВСЯКА СУТРИН СЕ ЯДЕ ПЛОД. Салата домати краставици, чушки примерно, също всеки ден можеш да ядеш, без плодовия. Ти какво искаш като е белтъчен да изям 10 яйца..
HolyShit
08-21-2011, 17:42
Хаха :D Точно,защо иначе го наричаш белтъчен,като ядеш въглехидрати.. Чушка,хляб,въпреки,че чушката съдържа малко въглехидрати(ако не ме лъже паметта около 15 в 100 грама) А за гроздето,избери друг плод,препоръчвам ти ябълка,ти си решаваш..
SladkaZagadka
08-21-2011, 17:45
Ами явно не си много запознат с 90дневната диета, така че мисля че коментара е безсмислен. ВСЯКА СУТРИН СЕ ЯДЕ ПЛОД. Салата домати краставици, чушки примерно, също всеки ден можеш да ядеш, без плодовия. Ти какво искаш като е белтъчен да изям 10 яйца..
В бг-мама четох, че гроздето и бананите не са препоръчителни за 90-дневната (нито като закуска, нито за плодовия- не че са забранени, но не препоръчителни), а хляб не е препоръчителен също, но се позволява - само на обяд и по филийка (без въглехидратния, където може и повече и плодовия, където можеш само плодове и зеленчуци, неовкусени).
HolyShit
08-21-2011, 17:53
Недейте гледа много бг-мама , ами потърсете някой по-сериозен сайт,от който ще черпите информация от по-образовани хора.
Това за гроздето не го знаех:))
А за хляба не знам, защото е нужно да се повтарят правилата на диетата, след като съм направила точно това да изям 1 филийка черен хляб на обяд в белтъчния ден. Аз грешка тук не виждам.:)
SladkaZagadka
08-21-2011, 18:01
Недейте гледа много бг-мама , ами потърсете някой по-сериозен сайт,от който ще черпите информация от по-образовани хора.
Абе прав си в общи линии, но там има доста добри примерни менюта за различните дни, както и някои бая нережимни менюта. Например за белтъчен ден са дали тези примерни:
1. Печено месо ( пилешко, телешко, свинско) със салата;
2. 2 сварени яйца със сирене и домат; - да, ама нали не може два белтъка?
3. Свинско със зеле; - зелето е зеленчук, обаче се препоръчва за бобов
4. Паниран кашкавал; - или "кашкавал пане", но всъщност е много ккал, не се препоръчва за диета и се прави с доста мазнина на тиган
5. Пилешка пържола с гъби;
6. Агнешко със спанак;
7. Печено пиле със салата;
8. Сирене по шопски;
9. Яйца на очи;
10. Кашкавалено суфле;
11. Кавърма;
12. Кебап;
13. Кюфтета на скара
14. Пържола
15. Дробчета по селски с доматено пюре, лук и печени чушки;
16. Пиле на грил;
17. Кюфтенца и салатка от домати;
18. Сирене под капак;
19. Руло Стефани-безварените яйца вътре;
20. Запечено горно пилешко бутче с моркови
21. Пържола пилешка на скара;
22. Супа топчета-без фиде, ориз или картофи
23. Консерва Скумрия с доматен сос;
24. Пилешки пържолки на тиган;
25. 2 пържени яйца с гъби, поръсени с червен пипер; - е нали трябва колкото се може да се ограничи пърженото, а и виждам, че мамите от форума основно ядат в такъв ден омлет, пържени яйца, яйца на очи тн ... не е ли по-добре просто "варени"? :D
26. Патешко с кисело зеле;
27. Печено заешко и броколи;
28. Пилешки сърца;
29. Сирене в микровълнова поръсено с риган и червен пипер
HolyShit
08-21-2011, 18:07
Гледай,зависи и в каква мазнини ги пържиш,въпросът е:
-да няма транс мазнини (!)
-опасните триглицериди
-да не повишава холестеролът
Въпреки това наситените мазнини го повишават и така..Аз си взимам едно диетично масло с около 200 калории ( и по-малко) , което съдържа по-малко наситени мазнини..
titinkaa
08-21-2011, 18:35
Мале,колко много сте изписали за 2 дена,утре ще ви изчета всичките,че сега ми е уморено.Аз наруших диетата,и майка иска от утре да почвам с нея 90-дневната,та сигурно ще я почна.
sanlivkata
08-21-2011, 18:43
Здравейте момичета.И аз да се запиша,че скоро мисля да почвам диетата на Дюкан
:grin:
Момичета,здравейте :) Прибрах се от морето,последно бях на 35 страница,а сега сте на 82 :D Има бая да чета :D Цял роман :) Аз там не ядох много,защото почти нямаше какво,нали съм злояда и по тия ресторанти,само салатки хапвах.Всички казаха,че съм се вталила :D Дано вие да имате много минусчета,но сега няма да мога да изчета всичко :-)
divacheee
08-21-2011, 18:46
Титинкaaaa, къде се изгуби .. aко знaеш колко много ми липсвaхa здрaвомислещи хорa в тaзи темa :-)
Edit: Йеййй и alehole се появи :grin:
MorningSunlight
08-21-2011, 18:51
Хей, и аз бях така, обаче от 5-6 дни въобще не ми се яде шоколад. Ама въобще. Само гевречета и хляб малко ми се дояждат, както и манджички :D , но това е добре. Една приятелка ми беше казала, че като й се дояде сладко си взима шоколад, дъвче го докато стане на каша и го плюе :shock: , след което не гълта нищо и си мие устата и зъбите с вода и действало.. има логика, така не поема калории, а пък жаждата за шоколада отминава. НО не мисля че е добре да правиш такива неща
Морнинг, аз и хората около мен забелязаха ефект чак след 3 седмици от началото на хр. режим с поне 45 минути кардио на ден . Просто събери всички вкусотии за теб като кроасани, солети, чипс, шоколад и тн в някакво чекмедже и като ти се дояде нещо гледай свои снимки и си мисли как искаш да се промениш, пий вода. :)
Благодаря за съвета, много си мила. :-D
Въпросът е, че имам много лоши хранителни навици и нито капка воля. Имам предвид, че не знам кога да спра да ям и преяждам много често, ям по всяко време, пия газирани напитки и сокове. Никога не съм била на диета или някакъв режим и се получи така, че от кльощаво и злоядо дете се превърнах в момиче,което се дразни от коремчето си. :booooomb: Утре ще си купя няколко пакетчета дъвки и когато ми се дояде нещо вредно ще лапам дъвка.
Като чета тази тема и ми става зле.
Това не може да се яде, онва не може също... то не бяха банани, грозде, хляб... о, боже мой... цялата 90-дневна я изкарах на доволно количество банани и хляб и въпреки това свалих, каквото трябваше.
Тука още малко повечето ще минат само на вода, а може и без нея след време. :)
Ankh абсолютно подкрепям! Това за гроздето е просто нелепо.
И ако може пак да си задам въпроса дали в белтъчния ден смесвате белтъчините или не?
SladkaZagadka
08-21-2011, 19:12
Титинка и alehole , welcome back :)
sanlivkata , уелкъм и на теб ии сигурна ли си, че точно диетата на Дюкан искаш да почваш?
Parte, ако искаш да си режимна - не можеш . Ако искаш да не следваш стриктно правилата на диетата - можеш .
Морнинг, :) . Аз разбирам че трябва да спра с яденето, когато просто се почувствам сита или пък леко започва да ми се надига храната - това е "стоп" за мен. Така е при мен, при теб забелязала ли си да ти се надига храната лекичко? Газираното и купените уж натурални сокове - пробвай постепенно да намаляваш. Аз преди пиех по 2-3 малки сокчета на ден, то не бяха от банан, мултивитамин, кайсия, ябълка.. всички са пълни боклуци :D . Сега единствено от време на време си правя домашен портокалов / доматен сок, който се счита за едно хранене и можеш да го пиеш или на закуска, или на закуска, обяд, вечеря или пък и трите :d в плодовия. Относно дъвките - амии съдържат захар, а някои , на които пише "Sugar free" - подсладители. Не са най-удачния вариант за стопиране на глада, нито пък някакви там чайове, защото според някакво списание, което четох, забавяли обмяната на вещества. А пък уж водата залъгвала глада, особено не ледената, тъй като създавала чувство за пълнота в стомаха - ноо от нея още повече огладнявам :D
bonbonche005
08-21-2011, 19:28
Аз пък днес малко прегреших,ядох няколко парченца кекс :D но от утре си продължавам Японското чудо. :)
Искам да ви питам нещо. Според вас, ако бягам всеки ден (+ pump it up) и се ограничавам от вредните храни ще отслабна ли? Искам да има видима разлика. :( :o
^Разбира се ! :)
Честно казано ми липсвахте и искам и аз отново да се присъединя както преди :) Дано да мога,защото попринцип ми е трудно :D От 2 седмици май хапвам каквото искам и сега не знам как ще се вкарам в релси :(
FreshJuice
08-21-2011, 20:15
Абе прав си в общи линии, но там има доста добри примерни менюта за различните дни, както и някои бая нережимни менюта. Например за белтъчен ден са дали тези примерни:
1. Печено месо ( пилешко, телешко, свинско) със салата;
2. 2 сварени яйца със сирене и домат; - да, ама нали не може два белтъка?
3. Свинско със зеле; - зелето е зеленчук, обаче се препоръчва за бобов
4. Паниран кашкавал; - или "кашкавал пане", но всъщност е много ккал, не се препоръчва за диета и се прави с доста мазнина на тиган
5. Пилешка пържола с гъби;
6. Агнешко със спанак;
7. Печено пиле със салата;
8. Сирене по шопски;
9. Яйца на очи;
10. Кашкавалено суфле;
11. Кавърма;
12. Кебап;
13. Кюфтета на скара
14. Пържола
15. Дробчета по селски с доматено пюре, лук и печени чушки;
16. Пиле на грил;
17. Кюфтенца и салатка от домати;
18. Сирене под капак;
19. Руло Стефани-безварените яйца вътре;
20. Запечено горно пилешко бутче с моркови
21. Пържола пилешка на скара;
22. Супа топчета-без фиде, ориз или картофи
23. Консерва Скумрия с доматен сос;
24. Пилешки пържолки на тиган;
25. 2 пържени яйца с гъби, поръсени с червен пипер; - е нали трябва колкото се може да се ограничи пърженото, а и виждам, че мамите от форума основно ядат в такъв ден омлет, пържени яйца, яйца на очи тн ... не е ли по-добре просто "варени"? :D
26. Патешко с кисело зеле;
27. Печено заешко и броколи;
28. Пилешки сърца;
29. Сирене в микровълнова поръсено с риган и червен пипер
Може ли линк да видя и за другите дни какво има, че утре съм на варива и само се чудя какво да ям :-o
Аз да попитам момичета, които спазват 90 дневната диета и имат около 5-8 кг за сваляне след колко време забелязват видими резуртати (говоря за сантиметри)
Менюто ми за днес :P
Протеинов ден
З- пропусната (забравена)
О-2 пилешки пържоли и домат
В-Свинско със зеле (малко) и за десерт банан
SladkaZagadka
08-21-2011, 20:21
^ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0 .
Вие спазвате ли правилото без течности 30 минути преди и след ядене? :D
^ аз го спазвам.
SladkaZagadka твоето мнение по въпроса за белтъчините го разбрах и то няколко пъти, въпроса беше зададен към останалата част от хората на 90 дневна диета.
FreshJuice
08-21-2011, 20:31
^ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0 .
Вие спазвате ли правилото без течности 30 минути преди и след ядене? :D
Ако питаш мен даже понякога пия вода по време на хранене :lol:
FreshJuice
08-21-2011, 20:33
Ankh абсолютно подкрепям! Това за гроздето е просто нелепо.
И ако може пак да си задам въпроса дали в белтъчния ден смесвате белтъчините или не?
Ами зависи.. ако ми се яде сиренце с пържолите си позволявам... Но не мисля, че е кой знае какво ако ги смесвам... - Голяма работа :oops:
ПП: На 25-ти ми е водния ден... Има ли някой с мен :-o
SladkaZagadka
08-21-2011, 20:40
^ аз го спазвам.
SladkaZagadka твоето мнение по въпроса за белтъчините го разбрах и то няколко пъти, въпроса беше зададен към останалата част от хората на 90 дневна диета.
Виж ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=604197.0 , ако искаш се разрови и в миналите им теми. ХолиШит правилно казва, че там не са най-добрия пример за 90-дневната, но поне ще видиш какво мисли и "останалата част от хората на 90 дневна диета."
SlowDownBaby
08-21-2011, 20:43
Тва за хляба,бананите и гроздето си е направо смешно....ТОВА Е 90 ДНЕВНАТА БЕ ХОРА ! Просто разделно хранене,а не броене на колории...какво сте се вманиачили,в тея банани и това грозде.След като толкова мислите,че пречат не ги яжте,не че виждам голяма разлика.Никъде не пише бърканите яйца да са без олио,или да не се смесват белтъчените,защото щом пише,че може яйца със сирене,или нещо си там със салата значи може !
Просто четете малко,толкова ли е трудно.2ри месец съм на тая диета,и не ми пука,че яйцата ми са с олио,или ям банани на корем.........не виждам нищо вредно в това. :shock: И плюс това си свалям и то видимо.Така че яжте си храни с олио и банани и да не ви пука ;) майката му е спорта.Два месеца не спортувах особенно,но сега 7 дни под ред правя Пъмп Ит Ъп и просто виждам разликата...
FreshJuice
08-21-2011, 20:48
^^^^^ Бравос за резултатите и волята!!! Ти ли беше качвала снимки от преди и сега :-o
ПП: На 25-ти ми е водния ден ... Има ли някой с мен?
SlowDownBaby
08-21-2011, 20:57
^^^^^ Бравос за резултатите и волята!!! Ти ли беше качвала снимки от преди и сега :-o
ПП: На 25-ти ми е водния ден ... Има ли някой с мен?
Не разбрах дали за мен става въпрос,но не е баш за браво :D спирах диетата за седмица и си върнах 2 см,за това я продължих.И между другото от диетата бях свалила само 3см,а за 7 дена от както правя Pump It Up още 1 :D Обещала съм си ,че на 28ми ще се меря и да видим за 2 седмици дали е имало някакъв резултат. :D
За снимките,мне.Аз не съм качвала снимки от преди и сега,но определено по нататък ще кача,като видя по голяма разлика :)
Бтв воден ден не съм правила :)
SladkaZagadka
08-21-2011, 20:59
СлоуДаун, как ти е скайпа :D да те питам разни неща.
Съгласна съм с теб, че с бананите и гроздето е леко смешно. Но не си права, в книгата пише да не се смесват белтъци на едно хранене. Аз съм в темата, защото искам възможно най-добри резултати, отнасям се с разбиране и с възхищение към това, че ти си постигнала чудесен резултат и напредваш, но аз бих искала да съм стриктна - това няма да ми навреди. По-малко олио или пък да мина без филийка хляб - не е никаква загуба, а и нищо не губя. Това с яйцата със сирене е интерпретация на бг-мамите - жени, които вече са родили и са на много повече години от мен и си позволяват доста повече храна. И ако ще спазвам даден режим, ще го спазвам изцяло. Щом го съчетавам със спорт и виждам резултати, защо да променям нещо? Радвам се на прогреса, намалих и направо спрях много храни и напитки, вече нямам киселини, стомахът ми не е подут и се чувствам супер :)
FreshJuice , аз и Милена (нека почива в мир ;( ) бяхме пускали снимки
Трябва да спра да говоря :D . Загадката се спира.
SlowDownBaby
08-21-2011, 21:08
Е,като казвам,че не пречи да се добавя олио или банани и грозде,нямам предвид да си направим яйца със половин бутилка олио.Предния път когато си правих яйца сложих съвсем малко олио колкото да не залепнат,защото тогава не знаех,че може и без олио.Но все пак слагах по съвсем малко.Последния път пък в който си правех яйцата,бяха без олио.Банани си ям колкото си искам и не мисля,че ще надебеля от тях :shock: (най-голямата глупост,която съм чувала бтв :lol: ) Просто ми трябваше повече време да разбера,че не всичко опира до диетата,а до спорта.Ако бях почнала с Пъмп Ит Ъп-а още първия месец,сега сигурно вече щях да съм свалила всичко,което имам да свалям...но за съжаление чак скоро го разбрах.
Бтв събота и неделя,ще съм на село,не знам до колко ще спазвам диетата,но няма да имам възможност да правя упражнения и ще ми е много гузно,но като се върна ще гледам да наваксам ( и по малко със страниците,че да няма много за четене :-D )
Неколкократно казах, че съм се ровила доста, ако съм искала да задам въпроса във фрума на бг мама щях да си направя регистрация и да си го задам там, а не тук.
SlowDownBaby подкрепям.
SladkaZagadka не знам, защо се занимаваш само с моето меню, след като в темата прочетох къде къде по-неправилни. Разбрах ти мнението, благодаря. Но да се хващаш за всяко нещо като грозде просто.. И аз се радвам, че ти имаш успех и си имаш твой начин. Но в крайна сметка всеки решава сам за себе си и това да смесиш белтъчини не означава, че изобщо не спазваш правилата, ето че SlowDownBaby има резултат въпреки това.:)
Ако до 100-ната страница не се съберем малко повечко хора с нормални менюта,а не вманиачени като повечето (без да искам да засегна някой) спирам да пиша и да посещавам темата ... От там нататък,който иска да се занимава с нея,да я пуска,обновява и т.н. :?
Вие ми убихте желанието да свалям килограми,а тъкмо ми останаха само няк'ви си 4кг. :?
И спрете да говорите глупости!!!
В белтъчен е позволено да се смесват по 2 различни!!!
Хляба НЕ Е забранен!!!Просто не се препоръчва ако искате по-бързи резултати!!!
Бананите и гроздето НЕ СА забранени!!!Просто не се препоръчват ако искате по-бързи резултати!!!
Зелето НЕ Е забранено през белтъчен,въглехидратен и плодов!!!Просто не се препоръчва ако искате по-бързи резултати!!!
Пърженото НЕ Е забранено!!!Просто се препоръчва ако искате по-бързи резултати!!!
Между другото писах на Загадката на ЛС,ще го напиша и тук.Правилата в книгата са написани (а и като цяло диетата) заради по-бавния метаболизъм,по-слабата активност и по-бавното сваляне на килограми при възрастните.Ние сме малки/млади и всички тия изброени неща при нас са по-забързани за това не е необходимо да се спазва всичко стриктно.А и не мисля,че сирене и яйца за обяд (например) ще се отрази толкова отрицателно на диетата.
Освен това нека не забравяме,че повечето пишещи тук са между 14 и 18 години - подрастващи,които в този етап от живота си нямат нужда от чак толкова строги ограничения.
Между другото мисля и аз да го пробвам тая лунна глупост :) Не,че вярвам в нея,но тия дни го ударих на живот - цаца,бира,сладко :shock: ... Като за капак пак ям по веднъж на ден (преди малко ми беше първото ядене за последните над 24 часа :o ) ... Та утре се надявам с тая вода да успея да се "климатизирам" и да се настроя отново за редовното хранене.Имам почти 2 седмици преди да замина на лекции,а там просто няма начин да се храня толкова здравословно и толкова често,както сега ... Та гледам да си наваксам :)
3oPuTy абсолютно те подкрепям за всичко казано. Това вече си е чисто вманиачаване и ми се изля на мен като нова се едно съм яла нещо нережимно и изобщо не спазвам 90-дневна диета.
3oPuTy искам да те питам тъй като днес ми беше белтъчен ден пък нали има лунна диета сега, кое ще е по-добре утре да съм на варива или да си изкарам лунна и вторник на варива? Мерси предварително:)
SladkaZagadka
08-21-2011, 21:26
Имам особено чувство, че тук по-скоро съм нежелана :) . Зори, отговорих ти на ЛС. Parte, аз отговарям само за моето меню и не мога да ви спра ако имате желание и да си чупите главите. Казах го и на Зори - аз мисля, че няма да е лошо да знаете какво пише в оригиналната книга ако ще спазвате този режим. Не е мой дълг да ви информирам, всеки си прави каквото иска, но за стриктните тук бих желала да го отбележа. Съжалявам, ако съм засегнала някого, но по-назад бях прочела няколко отчаяни момичета, които имат за сваляне повече от 12 кг - и все пак тук нали уж спазваме някакъв режим? Нито съм ви забранила нещо, нито нищо - информирам, а оттам нататък всеки както пожелае.
Лунната не съм я правила.Утре ще пробвам за първи път,но не мисля да съм цял ден на вода,а мисля да добавя някоя краставица или няк'ви плодове (все пак нали може да се пият и фрешове,а то където е фреша там е и плода,според мен :-D ).Ако мислиш,че имаш нужда от тая глупост (нищо,че ще я пробвам пак си мисля,че е глупост) - направи я,но според мен е по-добре да си продължиш с бобов и варива.
Загадке,горното ми мнение не е насочено лично към теб (в случай,че си останала с такова впечатление).Просто казвам тези неща,защото трябва да се знаят.Каза се,че хляба,зелето и другите неща са забранени,а те всъщност се препоръчва да се отбягват,което е различно :)
Не си нежелана!!!Всички са желани,просто (както вече ти казах) не е нужно да се изказваш толкова остро,най-вече когато не си сигурна дали даденото момиче спазва стриктно диетата,както е по книгата или си позволява някои неща - както мамите в другия форум,например
Не мисля, че има някой нежелан има различни мнения, в което според мен няма нищо лошо. Но да си изкажеш мнението 1 път и да приемеш, че другите го правят по-друг начин, но това НЕ значи, че не спазват същата диета и не знаят правилата - това мисля, че е коректно. Предполгам, че ти ще имаш по-бързи резултати след като не ядеш хляб, но мисля че ако не се ограничаваш чааак толкова през диетата(като грозде, банани и тн) след това няма да имаш йо-йо ефект и по-лесно ще преминеш към нормалния си режим.
За мен диетата е допълнение към фитнеса, а не фитнеса към диетата.:)
ПП: 3oPuTy мерси за бързия отговор. Реших, че на сутринта според това как се чувствам, ще реша какво да направя:))
Моя ден мина както обичайно 8-) За закуска изпих един фреш, за обяд-мясли :-D и вечеря към 18 часа малко задушени картофи и малко сьомга :)
HolyShit
08-21-2011, 21:47
3oPuTy,не само,че яйцата и сиренето няма да попречат на диетата,те ще помогнат..Все пак белтък и мазнини само,с минимални въглехидрати.. :)
Това с яйцата и сиренето го казах като пример ... За мен тази комбинация звучи гадно и не бих яла подобна смесица,но аз съм злояда и нещата,които бих яла се броят на пръстите на едната ми ръка,може би 8-)
Между другото само аз ли имам едни 2 килограма,които като не съм яла нищо ги няма,а като хапна нещо (дори едно сварено яйце) и се появяват :?
FreshJuice
08-21-2011, 21:54
Това с яйцата и сиренето го казах като пример ... За мен тази комбинация звучи гадно и не бих яла подобна смесица,но аз съм злояда и нещата,които бих яла се броят на пръстите на едната ми ръка,може би 8-)
Между другото само аз ли имам едни 2 килограма,които като не съм яла нищо ги няма,а като хапна нещо (дори едно сварено яйце) и се появяват :?
Аз това с яйцата мн го обичам :P
За килограмите съм същата само че не са 2 а 1 :-x :-x :-x
HolyShit
08-21-2011, 21:56
От 1 яйце си немам напредстава как става номерът :D Иначе аз вече т'ва лято свалих 6 кила и вече почвам да качвам,да се надяваме до Април да съм стигнал 95 кг.
FreshJuice
08-21-2011, 21:58
От 1 яйце си немам напредстава как става номерът :D Иначе аз вече т'ва лято свалих 6 кила и вече почвам да качвам,да се надяваме до Април да съм стигнал 95 кг.
Ти се бориш за качване на мускули, а ние за топене на сланинки.. Айде успех и на двата отбора :D :D :D
HolyShit можеш ли да ми препоръчаш някаква диета за сваляне на мускулна маса?
Това за яйцето е като пример ... Мисълта ми беше,че и от толкова малко храна се появяват :? Дори една ябълка да изям или да изпия малко повечко вода на веднъж и хоп +2 :? Имам съмнение,че кантара ми е прецакан,защото е от ония старите ама ако беше от т'ва щеше да е примерно 1кг. отгоре,а не 2 :?
Между другото и голям мързел ме е налегнал :? През последните 2 седмици излизам с нова компания,всяка вечер или през вечер сме някъде на домашно и после цял ден ми се спи ... Нямам сили за ник'ви упражнения,а знам,че с тях ще свалям двойно по-бързо,защото по принцип физическата ми активност е почти нулева :? Поне като отида на лекции ще имам време за упражнения,защото тогава няма да имам време за купони ... Все пак 2 седмици лекции от сутрин до вечер ... :?
FreshJuice
08-21-2011, 22:06
Мен пък ме е страх от натрупване на мускулна маса... Като се има в предвид тае бото и другите упражнения които правя (на Синди) възможно ли е да направя някакви допълнителни мускули. Иначе на краката са ми много отвратителни и големи- направо ужас- не искам още !!! А попринцип нигога не съм се занимала сериозно със фитнес упражнения... Просто преди 1-2 години много тичах насам натам по време на игрите (сиг сега ще се подигравате :lol: )
bonbonche005
08-21-2011, 22:25
Оооооооооооооооо ужас!!!!!!!!!!!!!!! От три дена вече ям посред нощ.... Такъв глад ме хваща по това време,че няма на къде..........
FreshJuice
08-21-2011, 22:27
Оооооооооооооооо ужас!!!!!!!!!!!!!!! От три дена вече ям посред нощ.... Такъв глад ме хваща по това време,че няма на къде..........
Същата.. добре, че ям само диня. Ти?
bonbonche005
08-21-2011, 22:33
Какво ядох преди малко?!
1 кебабче, половин пилешка пържола, 1 филия хляб Бонус, 3 вилички ориз :D :D :D и малко стафиди.................................... .............Направо откачам. Трета вечер подред е и страшно много огладнявам, по дяволите?!
divacheee
08-21-2011, 22:38
Зорииии, не спирай темата .. Тези дни мисля да се включа официално !
Не го направих досега защото ми липсваха някои хора тук - ти, титинка, аlehole .. абе както казах в един друг пост здравомислещите хора ми се губеха! В последните няколко страници е пълна пумия .. едно парче риба и три ябълки, половин кайсия било ГОЛЯМО прегрешение, .. три в едно и чокофредо за цял ден .. и все такива "здравословни" менюта .. 8-)
Бонбонче, може би ако започнеш да се храниш правилно и зарежеж това "японско чудо" ще си по-добре .. Не мислиш ли ?!
И на мен нещо ми се губехте и ми замина мотивацията ... :( Нооо ако сте редовни - ще си стоя!!!На къде без мен 8-) За първи път от доста време съм така мотивирана и за първи път от доста време имам няк'ви резултати ... :)
Оххх,днес станах много рано - гаднооо! :o
Днес мисля да опитам да спазя Лунната диета,защото толкова много ядох тия дни,че чак ми се гади 8-) Е 100% няма да издържа и по-късно ще хапна нещо,но ще гледам да е здравословно.
Иии да подчертая - мисля да си ям здравословно,не мисля да си броя калориите,а хляба ми ще си е до 2 филии (както до сега),но днес мисля да направя един разтоварващ :)
HolyShit
08-22-2011, 05:47
Не се гаври с мен :o :?
HolyShit
08-22-2011, 05:48
Хапвай си протеинче само :D Хем няма грешка,хем ще ти стане кеф :D
HolyShit
08-22-2011, 05:50
Мен пък ме е страх от натрупване на мускулна маса... Като се има в предвид тае бото и другите упражнения които правя (на Синди) възможно ли е да направя някакви допълнителни мускули. Иначе на краката са ми много отвратителни и големи- направо ужас- не искам още !!! А попринцип нигога не съм се занимала сериозно със фитнес упражнения... Просто преди 1-2 години много тичах насам натам по време на игрите (сиг сега ще се подигравате :lol: )
Искай да качваш мускулна маса,за да топиш мазнините..
btw .. Ако имаш малко мускулна маса и повечко мазнини месата ти ще висят кат ... :D Ако имаш повечко мускулна маса и по-малко мазнини (зависи от съотнешението) ще си по-СТЕГНАТА..
gabri3lla
08-22-2011, 06:36
Някой, който да се е решил на лунна днес? 8-) Аз няма да издържа на вода толкова време, защото ще ми стане лошо, но ще изкарам на диня, колкото да имам нещо в стомаха.
divacheee
08-22-2011, 06:49
Кaк може дa я спaзвaте тaя луннa диетa ? .. Много ясно, че aко кaрaте сaмо нa водa ще свaлите.. Може дa я нaпрaвите винaги, незaвисимо дaли е пълнолуние или не .. :o
Добро утро :) Как сте ? На мен , като че ли 90 дневната ми омръзна :-o Или незнам,просто съм в такъв период ....
titinkaa
08-22-2011, 07:36
divacheee
бях на балкан ии си развалих диетата тея 2 дена,даже от всичко свалено съм качила 1кг. :booooomb: С майка от днес сме на 90-дневната,ще пробвам да видя колко ще сваля с нея,но този път ще спортувам.Виждам,че при мен други диети действат,но когато ги спра и почвам да си връщам всичко,а аз не искам,защото само дето съм се мъчила да ги сваля.Поне от 90-дневната каквото и да сваля не си го връщам. :)
Някой, който да се е решил на лунна днес? 8-) Аз няма да издържа на вода толкова време, защото ще ми стане лошо, но ще изкарам на диня, колкото да имам нещо в стомаха.
аз аз :D Аз обаче ще видя докога ще успея само вода пък след това мааалко ябълка :D миналия път успях до към 14:00 и щях да припадна от глад и затова ядох но сега ще се опитам :D
SlowDownBaby
08-22-2011, 08:33
Е добре де,нали в 90 дневната така или иначе има воден ден,защо я прекъсвате за да си поставите такъв и след това пак да го карате (ако сте на 90 дневната де) :-o
Иначе и на мен вчера ми беще провал (както вече почти всеки ден.. :( ) трябваше да вечерям сладолед или торта,пък аз чипс и вафла...просто бях на вън,а сладолед вече не мога да гледам,омръзна ми :D Днес ми е плодов,надявам се поне той да ми бъде перфектен,за да се мотивирам малко.След 1 час би трябвало да си направя Пъмп Ит Ъп-а,обаче така ме мързиииии :o но нищо,ще си почина още малко и ставам :-D
divacheee
бях на балкан ии си развалих диетата тея 2 дена,даже от всичко свалено съм качила 1кг. :booooomb: С майка от днес сме на 90-дневната,ще пробвам да видя колко ще сваля с нея,но този път ще спортувам.Виждам,че при мен други диети действат,но когато ги спра и почвам да си връщам всичко,а аз не искам,защото само дето съм се мъчила да ги сваля.Поне от 90-дневната каквото и да сваля не си го връщам. :)
Връщаш всичко, защото отказваш да се раделиш с някои неща завинаги. Не се обиждай, не мие целта да те засягам, но хора като мен и теб, с наистина много килограми за сваляне, трябва да направят радикална промяна и тя да е завинаги. Не е казано да се откажеш от всички боклуци, а просто да си позволяваш по - рядко калорийни бомби. Ти постоянно сменяш режима, сякаш очакваш магични резултати, изказваш се сякаш имаш представа от това, с което си се захванала, но вършиш точно обратното. Просто не става дума да се свалят килограм или два като две седмици не ядеш сладко и после пак по старому. Колкото и да е ефикасна диетата, ако през ден я разваляш и почваш нова... не знам к'ва файда може да има от всичко.
Тити,извинявай,но ще се съглася с горното мнение.Ти спираш всяка диета,след като резултата ти се позабави,и след това започваш нова.Нормално е организма в началото да се стресира и да сваля повече,но след това е и нормално да позабави темпото с цел задържане.
Започни някаква диета и спри да гледаш килограмите,а сантиметрите.Мисля,че за всяко едно момиче те са много по-важни от няк'ви си килограми.
Добро утро,диетуващи :-D Днес съм на Лунната и не усещам никакъв глад.Станах към 8 и малко,сложих си чайче с мед,засега съм на вода но за обяд ще си направя още чай :) Направих едно ново Пъмп ит Ъп,което просто беше ужасТ-такава пот се лееше от мен-направо океан :lol: След малко ще правя едно упражнение за което казват че сваля до 5кг. за 20дена :shock: И това ще ми бъде за днес откъм упражнения.Надявам се да посваля 2-3кг. днес,а от утре съм на зелевата супа,където също очаквам супер резултати 8-)
SlowDownBaby
08-22-2011, 09:03
Yankeeн кой са тези упражнения които свалят 5 килограма за 20 дена бе :shock: ако може сложи линк или нещо такова,че доста ме заинтересува,а и едва ли само мен :-D
А пък с новото Пъмп Ит Ъп как се справяш ? Аз нищо не направих,толкова движения прави на веднъж,че само се въртях и гледам компа като не знам какво.... :? за това ще си продължавам със старото,но вече малко ми омръзна и искам да заменя с нещо :(
mynichka
08-22-2011, 09:03
я го дай това упражнение за 20те дена :)
Ето го и упражнението,което за мен не беше кой знае какво :) http://www.vbox7.com/play:a10884b6 .Ако не вярвате за 5-те кг.,прочетете коментарите :wink: СлоуДалн ,уф и аз много се изморих от едното Пъмп,то не бяха подскоци,то не беше нещо :D По 100пъти го спирах за да си поема дъх,но пък сега се чувствам супер! :)
Отказах се от Лунната диета 8-) Преди малко получих СМС от приятел,че следобед ще се събират в един приятел на барбекю и просто няма как да отида там и да карам само на вода,а те да хапват и да пият биричка 8-)
Гадове!!!Как пък все имат време за подобни глупости,ааа ... :o
HolyShit
08-22-2011, 09:55
Да не ти пука :D
Хора ако правя през ден кардио ( говорим за тае бо ) добре ли ще е?
Или трябва всеки ден... защото аз съм чувала, че е по добре през ден... или на два дни.. ох, я помагайте, моля :D
Въобще не ми пука 8-) Нито съм на няк'ва определена диета,нито мисля,че тая глупост с Луната е вярна ... Просто исках един разтоварващ ден преди пак да започна с редовното хранене,нооо кой би предпочел да се налива цял ден с вода пред купон с приятели,барбекю,хубава музика и забавления?! 8-)
Не бързам да свалям - по-добре бавно,но славно,от колкото бързо и после да ме е яд,че съм си върнала някой килограм 8-)
titinkaa
08-22-2011, 10:16
babity
не съм прегрешила с почти нищо,като си бях на село и резултата е +1кг.Единствено от 90-дневната не си връщам кг-те.През живота си съм спазвала най-различни диети,и при всички е такъв ефект временен и после уж имам захранване и нз си кво и пак след месец съм си върнала всичко.Просто няма смисъл да се мъча 2-3-4-5-месеца на дадена диета,после да направя захранването месец и накрая пак да си върна вичко.Това според теб нормално ли е ми обясни?! :o Затова се захващам пак с 90-дневната.Да не мислиш,че на мен ми е лесно да ги махна тея 15-20кг ей така.Имам воля,но просто тея всякакви диети ми разбиват всичко постигнато.Повече от година се мъча с такива разни си диети от тук от там да се оттърва от тея гадни кг,но след като успея и после БУММ пак нагоре.Просто няма смисъл да продължавам така.Започвах 90-дневната от днес и не смятам да я прекъсвам.Тъкмо и майка е с мен и това ме кара да се мотивирам повече.А колкото до сантиметрите,които ми каза ЗоРиТу да гледам,а не кг-те....аз не мога така само см да гледам искам и кантара да се размърда.
FreshJuice
08-22-2011, 10:17
Хора ако правя през ден кардио ( говорим за тае бо ) добре ли ще е?
Или трябва всеки ден... защото аз съм чувала, че е по добре през ден... или на два дни.. ох, я помагайте, моля :D
И аз се чудя колко пъти в седмицата да правя тае-бо кардио
^ Препоръчително е 3пъти в седмицата,но аз Тае бо-то го правех 5пъти за по-голям резултат :wink:
SlowDownBaby
08-22-2011, 10:39
Ето го и упражнението,което за мен не беше кой знае какво :) http://www.vbox7.com/play:a10884b6 .Ако не вярвате за 5-те кг.,прочетете коментарите :wink: СлоуДалн ,уф и аз много се изморих от едното Пъмп,то не бяха подскоци,то не беше нещо :D По 100пъти го спирах за да си поема дъх,но пък сега се чувствам супер! :)
Тея упражнения ми изглеждат повече за стягане от колкото за сваляне :-o Кариото качели е по добър вариант,хем е приятно,хем натоварващо,хем и отслабващо :D
Аз не се справих със това Clubland Work It Out....то ми дойде в повече и се отказах да го правя,защото нищо не схващам :-D Днес направих другото,което ти ми прати (bow) дето пак се казва Pump It Up,ако се сещаш за кое става въпрос :D иии с него се справих ! Само лицевите опори не правих,защото не искам,а те са 5 минути само,иии потамцувах 6 минути ча ча ча от старото Pump It Up защото доста помага за паласките с тея извивки...абе общо 75 минути кардио съм правила днес :grin: