Влез

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7

Simincetyyy
08-13-2011, 12:23
http://dieti.net/trisedmichna-dieta-za-otslabvane/ тази диета също не е лоша,а и не се гладува.Моля някой да сподели мнение

3 филии хляб на ден? Бисквити? Поредната тъпотия според мен.

Ами то не е казано,че трябва да ги изядеш и трите.Но това е по-добро според мен,отколкото по 1 кофичка кисело мляко,после като се върнете на предишния си начин на хранене нищо чудно да се качат двойно килограмите.

Yankee
08-13-2011, 12:25
:( ^ по-добре кисело мляко отколкото бисквити и хляб :(

Simincetyyy
08-13-2011, 12:28
:( ^ по-добре кисело мляко отколкото бисквити и хляб :(

не е в това въпроса дали кисело мляко или хляб,а в това,че след като спрете да спазвате този режим ще стане много по-зле отколкото е сега.А и това е черен хляб.

Yankee
08-13-2011, 12:30
Не при всеки е така-някой има воля и мярка :) Пък и черният хляб в България е пълен боклуб-по-добре яж сухари вместо това :wink:

Simincetyyy
08-13-2011, 12:32
И сухарите не са по-различни. :-D

Yankee
08-13-2011, 12:35
По-добре сухари от "черен хляб" :wink:

CherryBell13
08-13-2011, 12:55
Охх аз сега много огладнях и изядох 1 ябълка (плодово зеленчуков ден ми е) дано да не пречи :)

Yankee
08-13-2011, 12:57
^ Не пречи,мисля че през целия ден може да ядеш когато си поискаш плодове :wink:

CherryBell13
08-13-2011, 12:58
^ Не пречи,мисля че през целия ден може да ядеш когато си поискаш плодове :wink:
Благодаря :-) при вас как е за сега? :)

3oPuTy
08-13-2011, 13:01
При плодовия ден плодовете се приемат 5 пъти на ден през не по-малко от 2 часа.

Едит:Махнах мерките на всички от първия пост,защото забелязах,че доста от хората вече не пишат,а и както се забеляза още в началото на темата никой не си прави труда да чете тия неща :)

CherryBell13
08-13-2011, 13:03
При плодовия ден плодовете се приемат 5 пъти на ден през не по-малко от 2 часа.
Ами то не е проблем защото за закуска ядох плод а сега много огладнях и за това изядох 1 ябълка и после чак ще вечерям, но трябва ли да ям още плодове или няма значение?

3oPuTy
08-13-2011, 13:04
Ами хубаво е да са малко по-често за да не се забавя метаболизма.

billytalent
08-13-2011, 13:04
Можеш да си разбиваш млякото на айрян :) Така може да ти бъе по-вкусно :-D А иначе-за диети не се препоръчват високомаслени млека,а нискомаслени-пробвай 0,1% на Верея-аз само него ям :)

Това за айряна е добра идея.
Обаче това мляко 0, 1% определено не мога да го ям-супер гадно ми е.

Дано успея по-скоро да премахна тези 3-4 кг, които ме дразнят. :D

Jaune
08-13-2011, 13:07
http://dieti.net/trisedmichna-dieta-za-otslabvane/ тази диета също не е лоша,а и не се гладува.Моля някой да сподели мнение

3 филии хляб на ден? Бисквити? Поредната тъпотия според мен.

Ами то не е казано,че трябва да ги изядеш и трите.Но това е по-добро според мен,отколкото по 1 кофичка кисело мляко,после като се върнете на предишния си начин на хранене нищо чудно да се качат двойно килограмите.

Не ям по 1 кофичка кисело мляко вОбще.
Поиска мнение и ти бе дадено, какъв е проблемът? Ти ако искаш си го спазвай, щом мислиш, че е по-добро от други режими. :wink:

Yankee
08-13-2011, 13:07
Ох,и аз имам толкова за сваляне :D :D Обаче все ми се ядат вафли,сладкиши,все ми се готви нещо :? :lol:

billytalent
08-13-2011, 13:08
Ох,и аз имам толкова за сваляне :D :D Обаче все ми се ядат вафли,сладкиши,все ми се готви нещо :? :lol:

И аз съм така. То от ядене на такива неща стигнах до тук.
Сладкото ми е най-големият проблем, но ще се справим. 8-)

3oPuTy
08-13-2011, 13:11
Аз пък в тия жеги страдам от липса на апетит и ям почти насила,защото се мъча да свикна с тия задължителни закуска,обяд и вечеря :? И от няколко дена съм супер отпаднала и само ми се спи - ужас!!! :(

Yankee
08-13-2011, 13:14
Аз пък съм обратното 8-) През зимата не ям,но лятото се отпускам адски много :? Не знам,няква мотивация ми трябва но няма откъде :(

billytalent
08-13-2011, 13:15
И около мене всички се оплакват от липса на апетит, но при мене както винаги е обратното.
Постоянно ям и се чувствам още по-гладна.... :o
Но от понеделник се стягам, защото не се чувствам комфортно в тялото си... никак даже.

Yankee
08-13-2011, 13:17
И аз така викам-от понеделник,от понеделник... :D Но този път наистина,писна ми вече пък и ваканцията свършва... :?

katii
08-13-2011, 13:38
Аз пък днеска нямам никакъв апетит :o ( странно ) .. цял ден лежа, спя и нямам сили за нищо..

3oPuTy
08-13-2011, 13:42
Кати,аз съм същата от 2-3 дена - ужасно е! :(

CherryBell13
08-13-2011, 13:45
:grin: Да ви се похваля, преди малко се претеглих в Djenka и кантара показа 51 килограмаа :shock: :grin: :grin: :grin:

katii
08-13-2011, 13:51
Мен ме е страх да не съм хванала този летния вирус :? Супер отпаднала съм..

3oPuTy
08-13-2011, 13:52
Аз вече съм си болна :? Цяяял ден подсмърчам :o

katii
08-13-2011, 13:55
Оф, ужас :( Оздравявай бързо :-)
Дано и аз не съм го хванала :o

pitfall
08-13-2011, 14:12
аз мисля пак да започна диетата на Боряна, че с тоя мой режим до никъде не стигам ... :-o

titinkaa
08-13-2011, 14:53
Можеш да си разбиваш млякото на айрян :) Така може да ти бъе по-вкусно :-D А иначе-за диети не се препоръчват високомаслени млека,а нискомаслени-пробвай 0,1% на Верея-аз само него ям :)

Знаем,че не е добре да се ядат високомаслени млека,но ти на 3-4% маслено ли му викаш?!Вкъщи имам домашно от баба от кравата,и като ги гледам двете млека имат коренна разлика в цвета и вкуса.Високомаслено му викам на истинското,не на тея от магазина ако ще да пише и 10% пак няма да е същото.А и аз ям 3,6%,защото поне малко ще ме засити,отколкото това от 0,1%,което си е пумия за мен. :)

starr21
08-13-2011, 15:03

Знаем,че не е добре да се ядат високомаслени млека,но ти на 3-4% маслено ли му викаш?!Вкъщи имам домашно от баба от кравата,и като ги гледам двете млека имат коренна разлика в цвета и вкуса.Високомаслено му викам на истинското,не на тея от магазина ако ще да пише и 10% пак няма да е същото.А и аз ям 3,6%,защото поне малко ще ме засити,отколкото това от 0,1%,което си е пумия за мен. :)
Напълно съгласна съм с титинкаа .;) днес въглехидратен ама ядох салата :Д Не ми се ядеше. Упражненията след малко като слезна на лежанката :) Иначе довечера ще ям картофии с месо (което не е вглехидратно ама...)

titkos
08-13-2011, 15:07
Днес, белтъчен ден, ядох диня за закуска и на два пъти ориз на фурна с домати и маслини заедно с няколко филийки хляб. Пия третото си кафе. Объркала ли съм нещо?

titinkaa
08-13-2011, 15:09
Днес, белтъчен ден, ядох диня за закуска и на два пъти ориз на фурна с домати и маслини заедно с няколко филийки хляб. Пия третото си кафе. Объркала ли съм нещо?

Ако спазваш 90-дневната-Да,объркала си,защото ориз не се яде в белтъчен ден.

titkos
08-13-2011, 15:11
Май това, което съм объркала е, че днес ми е бобов ден. Ох, докато ги свикна... 8-)

3oPuTy
08-13-2011, 15:12
А и хляба й е повечко :)

titinkaa
08-13-2011, 15:13
Еми сметни кой ден ти се пада и лесно ще разбереш къде си сбъркала.Не се шашкай толкова за 1 ден,утре си спазвай стриктно диетата и ще компенсираш за днес,но първо виж къв ден ти е,за да знаеш утре на какво си.

punksss
08-13-2011, 15:18
Ох, последните няколко дни имам чувството, че не свалям,а само си поддържам теглото. За 5 дни да съм свалила максимум 300/400 грама... Някаква идея как да си забързам отслабването, че малко бавничко ми се струва? 8-)

titkos
08-13-2011, 15:27
Бобов ден ми е, сигурна съм. Грешка на езика.

А и хляба й е повечко :)
Ама аз без хляб не мога да се нахраня добре. :(

mynichka
08-13-2011, 15:28
на мен днес ми е идеален- закусих зеле с моркови 8-) , обяд- 1 кюфте и малко сиренце, и преди малко рибка. Това ми е :) Бягах, каланетика правих и доста се поразходих :)

divacheee
08-13-2011, 15:59
Изядох един сладолед... :o

смени емотиконкaтa с тaзи --> :)

Не е толковa стрaшен един слaдолед :)

nadincety
08-13-2011, 16:13
Момичета бройте ме и мен ! :) Този път съм сериозна ( надявам се :D ) Искам да сваля около 3 кг , максимум 4. Но имам огромен проблем със сладкото - ям го в огромни количества :? Не мога без него 8-) Другото което е,че не знам кога да спра с яденето.Имам предвид,че докато не изям всичко,което съм си сложила,не спирам.Пробвала съм да си слагам по-малко количество храна,но тогава пък имам чувството,че не съм се наяла и ставам и си вземам допълнително.. :o Май нямам достатъчно воля :( Не мисля да почвам някоя конкретна диета,просто ще намаля количеството на храната и ще се старая максимално да избягвам вредните неща.Газирано не пия,хляб ям от дъжд на вятър,чипсове и разни други също не ям,само сладкото ми е проблем.Приемам всякакви съвети как да го спра 8-)
Смятам да се придържам към меню от типа на :
Закуска-плод ;
Обяд-нещо по-леко като бъркани яйца без олио,някоя салатка и други такива ;
Вечеря-пак плод ;
Всичко това съчетано с упражнения вкъщи.Миналото лято свалих 8 кг,без да съм го имала за цел..Нали знаете лятото ядеш по-малко,предимно плодове,зеленчуци,правих ужасно много упражнения(стигала съм до 1000 преси на ден + разни други) и хоп-резултата беше на лице.
Надявам се и сега да успея.Стискайте ми палци. :grin:

cherryup
08-13-2011, 16:14
Хора, аз съм на някаква моя си диета :-D , защото като гледах 90 дневната много трудна ми се видя, апък на мене стимулът ми липсва.Ам днеска като станах изядох един плод, на обяд - 2 яйца със салата (домат, краставица и зехтин само) и сега за вечеря изядох една филийка черен, безсолен хляб и таратор (ама вечерята ми се вижда по-тежка от обяда). Та искам да ви питам, ако продължа всеки ден с тая моя измислена диета, като сменям примерно яйцата с някакво месо за обяд, за вечеря примерно пак нещо друго, но полезно, дали ще има ефект?

П.П.Препоръчвам на всички "Pump It Up" Много е забавно и ми се вижда доста полезно.Аз ще си продължавам всеки ден с упражненията :D - върха са :grin:

katii
08-13-2011, 16:16
cherryup Хляба по-добре го яж на обяд, а за вечеря остави по леките храни.

titinkaa
08-13-2011, 16:28
cherryup,яж по една филийка на ден.

cherryup
08-13-2011, 16:52
ок, мерси, ще знам вече :-D :)

mynichka
08-13-2011, 16:56
cherryup,
мисля, че 3oPuTy те беше помолила да пишеш с нормален размер..

Priceless
08-13-2011, 17:03
Оф, супер много се изложих днеска.. един сладолед и една вафла. Пф. Ама няма как супер много се ядосах. ПФФФФФФФФФФФФФФФФ

cherryup
08-13-2011, 17:29
cherryup,
мисля, че 3oPuTy те беше помолила да пишеш с нормален размер..
Еми, не никой нищо не ми е писал, или поне аз не съм видяла. :( А може ли да питам защо? :oops: :oops:

punksss
08-13-2011, 17:46
Оф, супер много се изложих днеска.. един сладолед и една вафла. Пф. Ама няма как супер много се ядосах. ПФФФФФФФФФФФФФФФФ

И аз бях така вчера. После ми беше гузно 2/3 часа :D

Wanderer1
08-13-2011, 17:49
Здравейтее! :) Днес се изложих с диетата - ядох пържени яйца на обяд (поне бяха без мазнина), но нищо - реших да почна с режима от понеделник. Тъкмо ще видя дали при titinkaa има ефект.

Така, да се похваля :D Бях на мола и мерих няколко чифта дънки размер S и ми бяха големи :grin: Не си харесах де, но се радвам, че ми бяха широки. Взех си едно горнище, като връхна дреха, но е блуза, без ципове и то е S :grin:
Абе как сваляте по 10 кг за месец и половина? Аз 5 едвам свалям... не е честно :D

titinkaa
08-13-2011, 17:54
Днес не съм прегрешавала с нищо.
Закуска-грозде
Обяд-шопска салата с едно средно голямо пилешко бутче и една филийка пълнозърнест хляб
Вечеря-кисело мляко с нектарина и орехи.
И през деня много вода,сигурно съм минала 2л.
Утре ще видим какво ще покаже чичко кантар. :D

Wanderer1
08-13-2011, 18:07
^Дано да покаже нещо хубаво, че и аз да съм по-мотивирана за понеделник 8-)

katii
08-13-2011, 18:12
Моя ден мина без прегрешения.. даже въобще нямах апетит и почти нищо не съм яла. Титинка сподели резултатите утре, защото моя режим е почти същия и за 2-3 дена съм свалила само някакви си смешни 300-400гр. :o

titinkaa
08-13-2011, 18:13
^Дано,и аз на това се надявам. :)

billytalent
08-13-2011, 18:20
Закуска-грозде
Обяд-шопска салата с едно средно голямо пилешко бутче и една филийка пълнозърнест хляб

Точно щях да питам може ли хляб към обяда, но като гледам ти си хапваш, така че определено ще успея да я направя диетата.
Само не знам след това какво захранване трябва да се направи...

punksss
08-13-2011, 18:23
Пф, много ме мъчи тази вода. Тея два литра на ден, само веднъж,два пъти съм ги изпивала... Но, трябва да пия, за да имам хубаво телце. :grin:

Jaune
08-13-2011, 18:27
Пф, много ме мъчи тази вода. Тея два литра на ден, само веднъж,два пъти съм ги изпивала... Но, трябва да пия, за да имам хубаво телце. :grin:

^И за коса, кожа, нокти:)

Моя ден мина без прегрешения.. даже въобще нямах апетит и почти нищо не съм яла. Титинка сподели резултатите утре, защото моя режим е почти същия и за 2-3 дена съм свалила само някакви си смешни 300-400гр. :o

Е, а ти колко искаш. И особено, че имаш малко кг за сваляне, т'ва е предобре. : )

CherryBell13
08-13-2011, 18:29
Аз днеска се претеглих и ми показа 51 килограма а бях 53 почнах преди 4 дена :grin:

foreverr
08-13-2011, 18:36
Здравейтее! :) Днес се изложих с диетата - ядох пържени яйца на обяд (поне бяха без мазнина), но нищо - реших да почна с режима от понеделник. Тъкмо ще видя дали при titinkaa има ефект.

Така, да се похваля :D Бях на мола и мерих няколко чифта дънки размер S и ми бяха големи :grin: Не си харесах де, но се радвам, че ми бяха широки. Взех си едно горнище, като връхна дреха, но е блуза, без ципове и то е S :grin:
Абе как сваляте по 10 кг за месец и половина? Аз 5 едвам свалям... не е честно :D
Не искам да обиждам никого, но все по-често като чета теми за диети започвам да се убеждавам в изчанченото мислене на повечето момичета на диета... как можеш да се радваш , че най-малкия размер ти е голям???А и не само това-то поне да не искаше да отслабваш, при положение, че най-малкият размер ти е голям, а ти искаш да отслабваш...И не се отнася само за теб..има и други много вманиячени момичета от тази тема, а и изобщо в целия свят...Едно време и аз бях от тях и сега като чета тук виждам колко съм била смешна и жалка...Сега съм слаба, но пък за сметка на това вече и апетит нямам...понякога искам да ми се яде както преди-но не се получава.

titinkaa
08-13-2011, 18:36
Закуска-грозде

Точно щях да питам може ли хляб към обяда, но като гледам ти си хапваш, така че определено ще успея да я направя диетата.
Само не знам след това какво захранване трябва да се направи...

Ами едно от момичетата ми писа на лично и ми каза,че може хляб,и аз реших само на обяд с яденето да си хапвам по 1 филийка на ден.

billytalent
08-13-2011, 18:39
Идеално. И аз ще ям. 8-)

titinkaa
08-13-2011, 18:51
^А за захранването,аз мисля да почна да включвам постепенно различна храна,примерно единия ден нещо готвено-ориз,на другия друго и така.

deHiTo0
08-13-2011, 18:59
Момичета, искам да започна 90 дневната, за да отслабна за 15 септември, но едно нещо ме притеснява-някъде едно момиче беше писало, че като я спряло и й спрял цикъла и някви такива неща. Та, се притеснявам дали няма да ми стане нещо, да си прецакам организма (на 14 съм)? Ако може, тези, които са я спазвали да споделят какво стана като я спряха ? И главно тези, които са под 18 години. Благодаря, предварително!

Wanderer1
08-13-2011, 19:15

Не искам да обиждам никого, но все по-често като чета теми за диети започвам да се убеждавам в изчанченото мислене на повечето момичета на диета... как можеш да се радваш , че най-малкия размер ти е голям???А и не само това-то поне да не искаше да отслабваш, при положение, че най-малкият размер ти е голям, а ти искаш да отслабваш...И не се отнася само за теб..има и други много вманиячени момичета от тази тема, а и изобщо в целия свят...Едно време и аз бях от тях и сега като чета тук виждам колко съм била смешна и жалка...Сега съм слаба, но пък за сметка на това вече и апетит нямам...понякога искам да ми се яде както преди-но не се получава.

А, не съм вманиачена изобщо :)
Пък и невинаги размерите си отговарят. Като се гледам не ми личи особено, че съм за S, ама това е друга тема :D Пък и в краката съм по-слаба, затова така се получава :) А и видях, че в магазина имат XS и XXS, което значи, че S им е по-голям от тези в другите магазини. Иначе мерси за съвета :)

titinkaa
08-13-2011, 19:24
3oPuTy,защо премахна всички от първа страница,трябваше да оставиш тези момичета,които си пишем редовно. :)

anonymous708973
08-13-2011, 19:26
Абе, само ви се чудя кви са тия 5-10-15 см от бедрата, които сваляте за отрицателно време?
Или имате супер много за сваляне, или не си ги мерите на едно и също място.
Някой ще ми обясни ли къде точно си ги мери и как е сигурен, че всеки път мери една и съща обиколка.

titinkaa
08-13-2011, 19:56
Оф утре ще ходя до София за един ден,и се чудя как ще обядвам точно салата и месце.Може да навия нашите да седнем да обядваме някъде,че без това няма да издържа на един плод цял ден.Дано се справя утре и да не се налага да я нарушавам,защото си мислих да си взема салата от нас в кутия ама цял ден в колата и насам натам и ще се стопли и направо ще трябва да я хвърля,няма смисъл само да хабя продукти.Все ще изкарам някак. :)

cherryup
08-14-2011, 05:33
Момичета, някоя да знае от къде мога да си изтегля останалите записи на "pump it up", защото аз успях да открия само картинки? :(

katii
08-14-2011, 07:07
Емии не знам дали търсиш точно това,но..
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1

Yankee
08-14-2011, 07:35
^ и аз това правя,но в някоя по-стара тема имаше и останалите упражнения от някъкав сайт :-o

cherryup
08-14-2011, 07:46
katii ,
това го имам, но все пак благодаря.Явно другите не са качени в нета, а се купуват на диск ;s
Yankee,
и аз намерих в някакъв сайт такива подобни упражнения и ще гледам да правя до колкото ги разбера :-D

SlowDownBaby
08-14-2011, 08:28
Вчера за пръв път направих Пъмп ит ъп,защото не го харесвах,но видях едно мнение,че от него много се отслабвало,и го почнах :D Вчера издържах само 50 минути,но след малко мисля да го направя цялото :) Плодов ден ми е,закусих една праскова в 6 и 30,защото трябваше да стана рано,сега ям пъпеш и след малко Пъмп ит ъп :grin:

Yankee
08-14-2011, 08:48
katii ,
това го имам, но все пак благодаря.Явно другите не са качени в нета, а се купуват на диск ;s
Yankee,
и аз намерих в някакъв сайт такива подобни упражнения и ще гледам да правя до колкото ги разбера :-D

Мда,обаче мен ме мързи да се регна 8-)
ПС:Слоудаун,аз съм виновната :lol:

Sasha2k8
08-14-2011, 09:05
От утре и аз се включвам при вас :)

titkos
08-14-2011, 09:26
Снощи около полунощ си нарязах един домат и го изядох със сиренце. Страх ме беше да си легна гладна. :-|

SlowDownBaby
08-14-2011, 10:36
katii ,
Yankee,

Мда,обаче мен ме мързи да се регна 8-)
ПС:Слоудаун,аз съм виновната :lol:

Ами благодаря тогава :D Бтв и мен ме мързи да се регна,за това не тегля от там :lol:
И пак издържах само 50 минути...не мога,и не мога повече :o
Правих първите 40 минути,прескочих 10 мин.щото не ми беше интересно там ;д и направих последните 10 там със разтяганията.Е пак не е зле като го видя написано бе :-D Днес имах голямо желание да се меря,но ще изтърпя до другата неделя :)

Yankee
08-14-2011, 10:53
Много са готинки упражненията :P А от утре ги почвам пак 8-)

gabri3lla
08-14-2011, 11:05
Здравейте, момичета. За малко ме нямаше, а вече си имаме и нова тема. Тази сутрин се върнах от море и с мъка заявявам, че от утре отново се включвам в темата, защото през последните почти две седмици, в които не бях на диета си върнах първоначалното тегло. Имам чувството, че никога няма да мога да ги смъкна тези 6 килограма, никаква воля нямам в последно време, но все пак ще се постарая. Успех на вас и се надявам скоро да имате резултати, с които да мотивирате останалите. :)

punksss
08-14-2011, 12:13
Здравейте. Нещо темата замря... :-D
Та за сега нямам кой знае какви прегрешения. Закусих с пъпеш, към 12 ядох царевца и преди 20мин 2/3 пиперки със сирене. Единствения ми гаф, бяха 3 лъжички крем карамел, ама смятам, че не е тооолкова фатално. 8-)

CherryBell13
08-14-2011, 12:23
Здравейте. Нещо темата замря... :-D
Та за сега нямам кой знае какви прегрешения. Закусих с пъпеш, към 12 ядох царевца и преди 20мин 2/3 пиперки със сирене. Единствения ми гаф, бяха 3 лъжички крем карамел, ама смятам, че не е тооолкова фатално. 8-)
Олее колко са ни еднакви храните :D Аз закусих с пъпеш, обядвах салата и пълнени пиперки със сирене (като тебе) и също прегреших само че с 2 лъжички сладолед защото не съм яла сладко от 3 дена :oops: :D

starr21
08-14-2011, 12:43
Здравейте щях да правя лунната, издържах до преди 20 минути пин вода,чайове без захар фреш , не знам какво ми стана ама щях да припадна от глад и просто се отказах и се нахраних много ми е гадно сега :( Другото пълнолуние е чак септември :( Ама нищо ще чакам о ще опитам тогава да я направя.. Вие как сте :)

blueberryyy
08-14-2011, 12:49
Здравейте :)
И аз ще се включа в темата ви. Днес започнах 90-дневната диета, като се надявам на 5, в най-добрия случай 9-10 килца по-малко. Като упражнения - дръпнала съм Aerobic Tae-Bo Cardio, отделно съм си харесала няколко за крака и корем, ходя на танци и мисля да започна плуване докато е още топло.
С плодовия и белтъчния ден ще се разберем супер, обаче за въглехидратния и бобовия нещо не мога да си измисля меню...Ще ги преборя, някак си :-D

punksss
08-14-2011, 12:57
CherryBell13, пак че сме се ограничили само до няколко лъжички сладко... 8-)

CherryBell13
08-14-2011, 13:18
Да, аз си хапнах доста сиренце днеска :D Добре че ми е белтъчен ден :D

cherryup
08-14-2011, 13:36
Здравейте.Днеска до сега съм яла за закуска, в 7.00 две парчета диня, на обяд към 12.00 едно яйце и салатка от домати, краставици, зехтин, ама днеска добавих и малко сиренце, вместо второто яйце.Не мога още да измисля много менюта и май всеки ден ще ям горе-долу еднаква храна.Сега към 6.30 трябва само мляко да ям, ама не знам дали ще издържа..
Колкото до тренировките, като закусих, почнах с "pump it up", само че не цялото - около 50 мин.После след обяд почнах някои упражнения от "pump it up" - подбрани, малко за краката и за корема - около 2 часа.Като цяло съм доволна от тренировките за днес.Дано да си продължа така и да не си губя хъса.. :-D Пишете при вас как е :)

SlowDownBaby
08-14-2011, 13:37
Да, аз си хапнах доста сиренце днеска :D Добре че ми е белтъчен ден :D

Тц.. на мен ми е плодов-зеленчуков,но прегреших и аз с чушка със сирене :lol: Боже ние трябва да си направим една диета само със чушки със сирене ;дд
Не знам какво ми става обаче,супер гладна съм...това ми е режима за днес,но имам чувството,че ще го разваля...корема ми стърже от глад :(

Плодов :
06:30 : 1 праскова
11:30 : Пъпеш
12:00 : Pump It Up ( 50 мин. )
13:15: 1 банан
14:15: Пакетче слънчоглед
15:30: Сурова чушка със сирене

CherryBell13
08-14-2011, 13:45
Тц.. на мен ми е плодов-зеленчуков,но прегреших и аз с чушка със сирене :lol: Боже ние трябва да си направим една диета само със чушки със сирене ;дд
Ами да, на мене ми е много вкусно направо мога по цял ден да ям само това :D

punksss
08-14-2011, 13:49
Аз също. :D

iiordanova
08-14-2011, 14:00
Oт утре се включвам при вас с 90 дневната диета.
Последните седмици покрай морето прекалих с яденето.
Освен диетата ще правя и упражнения и т.н. От утре ще пиша редовно в темата.

gabri3lla
08-14-2011, 14:17

Значи може да започваме заедно, само че аз няма да бъда точно на 90-дневната :)

billytalent
08-14-2011, 14:21
^А за захранването,аз мисля да почна да включвам постепенно различна храна,примерно единия ден нещо готвено-ориз,на другия друго и така.

Аз мисля след този режим да мина на разделно хранене, но ще видим де... нека първо сваля каквото трябва. 8-)

punksss
08-14-2011, 14:25
Охх, майка ми е взела сладолед Орео... Няма как, трябва да опитам поне една лъжичка 8-) ... От колко време се каня да си купя да го опитам и точно като реших да съм на диета, тя взе че купи... :D

Jaune
08-14-2011, 14:45
http://www.blogilates.com/workoutindex :wink:

cherryup
08-14-2011, 14:53
Jaune , мерси за страничката. :) Страшно полезни неща видях и упражненията вече ги почнах :grin:

iiordanova
08-14-2011, 14:55

Значи може да започваме заедно, само че аз няма да бъда точно на 90-дневната :)

О,супер. Ще си имам другарче,с което да се подкрепяме. 8-)

Jaune
08-14-2011, 15:06
Jaune , мерси за страничката. :) Страшно полезни неща видях и упражненията вече ги почнах :grin:

Много са готини. И изморителни. И аз правих днеска.
Мацката има и рецепти в профила:Д

Wanderer1
08-14-2011, 15:08
Днес не ми се правят упражнения... На обяд ядох мусака, но не много, довечера може да си направя чушка със сирене, и аз много ги обичам :grin:

SummerDream
08-14-2011, 15:32
И аз се включвам при вас :)
От началото на юли съм на 90-дневната диета за 2-ри път..не искам да свалям кой знае колко кг-ми, а да се стегна като цяло, щото лятото обикновено ям пълни глупости ии тва не ми допада :Д Днес ми е въглехидратен ден и на обяд хапнах спагетки, след час някъде мисля пак да вечерям с тях..

gabri3lla
08-14-2011, 15:41
О,супер. Ще си имам другарче,с което да се подкрепяме. 8-) [/i]

Да, че иначе като си сам хич не е хубаво 8-)

iiordanova
08-14-2011, 16:14
О,супер. Ще си имам другарче,с което да се подкрепяме. 8-) [/i]

Да, че иначе като си сам хич не е хубаво 8-)

Аз губя воля като съм сама.. 8-)

Yankee
08-14-2011, 16:58
Аз чакам само да дойде утрото-цялото Пъмп ит ъп и Пилатес сутринта :grin:

titinkaa
08-14-2011, 17:31

Аз мисля след този режим да мина на разделно хранене, но ще видим де... нека първо сваля каквото трябва. 8-)

Да,може.Аз мислих да почна 90-дневната след тая,ама нз дали няма да си кача всичко свалено,като изведнъж започна да се храня с повече неща.

Yankee
08-14-2011, 17:33
^ аз лично не почвам 90дн. заради въглехидратния ден-страх ме е в един ден да не кача всичко свалено 8-)

titinkaa
08-14-2011, 17:35
Така и аз да се отчета за днес.
Закуска-грозде в 08:00ч.
Обяд-шопска салата с едно кюфте в 15:00ч.

Прегрешението ми е една бисквита и 2-3 хапки баница.
А днес кантара ме показа минус 200гр.До тук общо за 2 дена съм свалила 1,100кг.Днес ми е 3-ти ден и ще видим утре какво ще покаже кантара.Сега взимам да се наливам с вода,че днес малко изостанах с нея. :)

Simincetyyy
08-14-2011, 19:12

+

gabri3lla
08-14-2011, 19:22
Момичетаааа, направо съм се депресирала. Току-що си видях снимки преди и след и очевидно толкова много съм се наляла, че диетата е неизбежна в моя случай. От утре съм отвсякъде с вас. 8-)

billytalent
08-14-2011, 19:29
От утре ще сме по-голяма групичка 8-)
Аз преди малко се претеглих и се оказа, че съм качила 3 кг. :lol:
Определено ще съм много стриктна този път. :booooomb:

justasmile
08-14-2011, 19:43
И аз утре почвам 90-дневната наново. Ще я карам 30 дни и се надявам да свала към 5-6 килограма :D Ще се постарая да е без прегрешения :) :) Хайде.. успех на всички с диетите им 8-)

punksss
08-14-2011, 20:20
Имам въпрос, който не е много по темата, ама карай. Та знам, че преди да отида на тренировка не трябва да ям поне 2 часа и бях чела, че мога да хапна нещо, чак час след приключването й, но вчера мернах в някаква статия, че е добре да се яде 15/20 минути след тренировка... Та последно 20мин или час трябва да чакам? 8-)

nadincety
08-14-2011, 20:31
Много съм разочарована от себе си .. :( Уж от днес щях да спирам вредните храни...Спрях ги,ама друг път..Сутринта се събудих много мотивирана и тъкмо се отправих към кухнята да си взема диня и милата ми баба цъфна на вратата с едно парче баница и купичка крем карамел 8-) Как да устоиш на бабината баница :D иии да,хапнах си го парчето + крем карамела + динята..реших,че само това ще е за днес..Да,ама не 8-) Прибрах се вечерта и хапнах едно кюфте + 100-150гр питка + диня.. Добре поне,че вървях към 3 часа,та чат пат да си изразходя енергията от тези гадории..
Оххх,момичета никаква воля нямам..Н И К А К В А !!! :o Малко мотивация от ваша страна няма да ми е излишна :-) Уж от утре съм сериозна вече,но да видим.Ще ви пиша пак. :)

gabri3lla
08-14-2011, 20:35
и тъкмо се отправих към кухнята да си взема диня и милата ми баба цъфна на вратата с едно парче баница и купичка крем карамел 8-)

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

punksss
08-14-2011, 20:36
nadincety, разгледай малко снимки на модели в гугъл и бързо ще се мотивираш :D

SweetLuna7
08-14-2011, 20:56
Аз днес започнах нова диета :grin: Както винаги, в началото съм супер ентусиазирана, този път килограмите са по-малко - 4,5.

nadincety, аз се мотивирам като се оглеждам в огледалото и отбелязвам къде трябва да отслабна и след това ям салата или нещо друго, което е включено в диетата. Някак е по-добре, като знаеш че си започнала да правиш нещо по въпроса. 8)

zlatit0o
08-14-2011, 21:03
Здравейте! Днес имах доста прегрешения :(
Закуската я пропуснах, защото имах малко работа и не бях вкъщи. На обяд си хапнах една зеленчукова супа с филийка хляб и после към два часа страшно ми се прияде сладко и изядох половин шоколад към 5-6 отново ми се прияде и изядох другата половина :x . За вечеря само една салатка със краставички, домати и сиренце и малко пържени картофки :(
И на всичкото отгоре не си правих упражненията, защото ми беше криво нещо .. Чувствам се гадно.

gabri3lla
08-14-2011, 21:07
Спокойно, на всеки се случва да сгреши. :-) Просто другият път се опитай да не се изкушаваш, защото като прегрешиш с едно нещо си казваш "Е, аз така или иначе вече сгреших, дай да си хапна". 8-)

zlatit0o
08-14-2011, 21:19
Благодаря ти :-) .
Ще се опитам ;-)

deHiTo0
08-14-2011, 21:25
Хора, може ли да се присъединя към вас, защото положението при мен е наистина критично! В началото на годината налях с около 3-4 кила и ми Е гадно, ама и аз нямам ВОЛЯ. :( Просто искам да си ям всичко и като се сетя, че има, и по-дебели случаи от мен, и се демотивирам .......

3oPuTy
08-14-2011, 21:41
Тити,махнах ги,защото наистина много от хората вече не пишат,а аз нямам никакво време за следене на това кой пише и да ги редактирам.

pitfall
08-15-2011, 06:21
Аз от днес вече официално съм на диетата на Боряна, първо мисля да я изкарам 5 дни, ако не се демотивирам още 5 :D

iiordanova
08-15-2011, 06:38
Добро утро! Та,както ви казах от днес съм на 90 дневната диета.
След малко ще закуся банан,защото нямаме други плодове днес. 8-)
За обяд не съм го измислила все още.
Ето ви малко мотивация.
http://celebrityphotos.sheknows.com/wp-content/uploads/2008/11/victoria-secret-super-model-with-no-belly-button-karolina-kurkova.jpg

starr21
08-15-2011, 06:43
Добро утро на всички. Късмет на новите :) И на старите :-D Аз сега ще закуся една нектарина и след това на обяд се чудя какво да ям :-D Белтъчен ми е и имам голям избор ама не знам :-D Предложения :lol:

titinkaa
08-15-2011, 06:54
Добро утро! :)
Събудих се още по-мотивирана,след като видях кантарчо и кг-те.Минус 400гр и вече общото свалено е 1,500кг. :grin: Днес продължавам с пълна пара. :)
Успех на новите и старите в диетите.
:)

titinkaa
08-15-2011, 06:55
Тити,махнах ги,защото наистина много от хората вече не пишат,а аз нямам никакво време за следене на това кой пише и да ги редактирам.

Така е,права си.А и повечето от момичетата се отказаха,че дори и не пишат. :)

bettygeorgieva
08-15-2011, 07:02
Добро утро :) на мен днес ми е 5-ти ден - белтъчен, но с толкова прегрешения предните два дни, че май ще си го броя отново за 1-ви :( за сега пих само едно кафе с малко мляко и към обяд ще излизам на дъълга разходка .. успех на всички днес :-)

iiordanova
08-15-2011, 07:16
Събудих се още по-мотивирана,след като видях кантарчо и кг-те.Минус 400гр и вече общото свалено е 1,500кг. :grin: Днес продължавам с пълна пара. :)

Тити,на каква диета си сега?

3oPuTy
08-15-2011, 07:28
Добро утро,момичета! :)
Идвам набързо да ви видя и изчезвам по задачи :) Аз сутринта си бях с килограмите,от оня ден (като се похвалих с минуса) и съм много щастлива :) Стомахчето ми драстично се посмали,а и забелязвам,че и бедрата ми са (макар и малко) по-добре.Еххх,а ако бях по-сериозна и не прегрешавах с боклуци и си спортувах редовно ... До сега сигурно щях да съм стигнала до желаните килограми :-D

titkos
08-15-2011, 07:37
Днес ми е плодов ден, обаче в нас имаме само диня, а с нея не мога да се нахраня. Затова си нарязах домат и го хапнах с малко сирене. Прегреших, но предполагам, че не е фатално. :-o

katericArofl
08-15-2011, 07:38

Успех! Само се сетих колко е яка тръпката да видиш, че си отслабнал.
:grin:

titinkaa
08-15-2011, 07:43

Тити,на каква диета си сега?

на тази съм.

Закуска - плод по избор / без банан /
Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод

titinkaa
08-15-2011, 07:44

Успех! Само се сетих колко е яка тръпката да видиш, че си отслабнал.
:grin:

Мерси.Оо да,тръпката я има. :)

Yankee
08-15-2011, 07:47
Добро утро на всички! :-) Аз днес съм си със същите кг. като онзи ден,но се надявам днес да сваля нещо :D Днеска се очертава динамичен ден-Пъмп ит Ъп,Пилатес и Тае Бо :o Ще се уморя от тренировкии xD

gabri3lla
08-15-2011, 07:47
Добро утро и от мен. Днес е такъв хубав ден за започване на диета. 8-) Още от вчера започнах да намалявам храната, като хапнах малко пилешка супа и диня за вечеря. Днес смятам пак да съм на диня, защото други плодове нямаме, а за вечеря нямам идея какво ще е - сигурно салатка.

Тити, какъв ти е кантара? Моя, колкото и пъти да се кача ми показва разлино, камоли с грамове до точност. 8-)

titinkaa
08-15-2011, 07:59
gabri3lla,моя е електронен и показва с грамове.Иначе ако ще и 5 пъти едно след друго да се кача,все едно и също показва. :) Ако твоя е от онези със стрелките,направо го изхвърли,защото щом те показва всеки път различно значи пружината му се е развалила и затова не показва точно.

gabri3lla
08-15-2011, 08:02
Ох, трябваше и аз такъв да си взема, ама......, че супер много се нервя. В едната част на стаята съм 52, в другата 62 8-) Ще го сменям май

titinkaa
08-15-2011, 08:08
^Моя го взех за 30лв. преди година и няколко месеца и до сега проблеми не съм имала. :)

gabri3lla
08-15-2011, 08:12
Благодаря ти. :)

nadincety
08-15-2011, 08:22
Добро утро и от мееен !! :) Туко що изядох голяяямо количество диня и съм си заситила глада.На обяд май ще хапна мюсли и евентуално за вечеря две нектарини.Благодаря ви за подкрепата,определено е много по-лесно така. :-) Имам някои притеснения за днес-на дискотека съм и не знам какво да правя с алкохола..А пък ми се пие 8-) Но да видим :)

katericArofl
08-15-2011, 08:22
И моят е електронен, само че на всяко теглене взависимост как стъпиш ( напред, назад, тежестта на кой крак е примерно) и показва минимални различия -100-200-300 г, а и като се мести оот място на място пак има някаква разлика не знам защо. Но иначе като си го нагласиш на едно място и стъпваш да кажем на точно отбелязаните ленти надали ще има различия.

Wanderer1
08-15-2011, 08:26
Здравейте и от мен! :) Днес и аз съм мотивирана като гледам резултатите на titinkaa :P На обяд ще ям салата с парче сирене, а на вечеря кисело мляко с една праскова. Дано и при мен резултатите да са такива :grin: Сега след малко отивам да си направя упражненията. Вчера забравих да пия вода - изобщо не съм пила :D Днес ще наваксам :D

iiordanova
08-15-2011, 08:31
Ох,тая вода ми е мъка. Взела съм си едно шише 1.25л и се мъча да го изпия до обяда поне. И до вечерта трябва да изпия още едно такова. Направо на жаба ще стана.
За обяд реших,че ще си направя пилешко филе във фолио и ще си нарежа един домат. Става нали?

nymphetaminegirl9
08-15-2011, 09:03
Ехеее 2 дена ме нямаше и колко сте изписали. :D Преди малко се претеглих и кантара ме изкара 2 килограма повече (обяснимо е защо съм с 2 кг повече, но за мен в този случай не е обяснимо защо червата ми са толкова лениви тия дни :X:X:X).
PS отивам пак да ям диня :lol:

zlatit0o
08-15-2011, 09:56
Браво, момичета :)
Днес на закуска изядох само един сухар и голяма чаша 3в1. Малко закъснявам със обяда, защото до сега бях навън, но ей сега ще си направя една салатка и имаме кюфтенца :-D и ще си хапна едничко. Към 3-4 ще правя минимум 1час упражненията, понеже мама има имен ден днес и довечера няма да мога да гледам как всички ядат вкуснаааа храна :D :D.

FreshJuice
08-15-2011, 10:09
Здравейте :-) Аз съм новичка, във форума и реших да ви споделя моите резултати от 90 дневната диета. От близо 3 седмици карам на нея и съм свалила общо 5 кг :grin: Ще се радвам да пиша в тази тема ако ме приемете 8-)

gabri3lla
08-15-2011, 10:18
Разбира се, добре дошла, и браво за резултатите :)

anonymous708973
08-15-2011, 10:48
Как, ПО ДЯВОЛИТЕ, е възможно хем да съм отслабнала видимо в областта на талията и да съм позаличила целулита, хем да съм с 2 кила ОТГОРЕ?!?!
Не се тъпча или нещо такова!

И не е грешка в кантара, damn it!

3oPuTy
08-15-2011, 10:53
Напълно възможно е ако спортуваш редовно :) Все пак мускулната маса се увеличава и си тежи :)

anonymous708973
08-15-2011, 11:01
Ходила съм 4-5 пъти на фитнес през последните две седмици, едва ли е станало толкова бързо. Не ям калорични неща, не е като да съм пила 2 литра вода преди да се претегля.
Знам, че не трябва да гледам килограмите, а сантиметрите, ама 56 са много!!!

iiordanova
08-15-2011, 11:06
Пантерке, Зори е права. Ако спортуваш повече това е причината да качиш килограми. Аз отдавна съм спряла да гледам килограмите. Гледам как изглеждам,защото имам тежки кости и кг не ми отговарят на външността. Радвай се,че си отслабнала видимо.
Аз преди малко обядвах. И сега съм доволна. :Д

3oPuTy
08-15-2011, 11:10
Да не си в МЦ или скоро да трябва да си?В този период (седмица преди МЦ-то и по време на него,поне при мен) организма задържа много вода,а и се подуваш ... Така,че е нормално.А може и тия 2кг. да са "плаващи/вариращи".Аз също имам едни 2кг.,които сутрин ги няма,но след закуска (дори да съм яла хипер малко) и се появяват :?

Priceless
08-15-2011, 11:11
Гладна съм.

Ядох круша за закуска и праскова за обяд. Плодов ден ми е. 8-)

3oPuTy
08-15-2011, 11:12
Лили,щом си гладна хапни пак праскова.В плодов ден не е задължително да ядеш само по 1 плод на хранене :) Може 2-3 праскови да си хапнеш щом си гладна :)

vikiraa
08-15-2011, 11:14
Напоследък не съм писала в темата,но я следя.То няма смисъл да пиша,волята ми е кръгла 0...тъкмо сваля и пак ОП :D Сутринта се премерих и бях 54,9,а вчера 55,4 ама вчера си бях на режима

Иначе браво на вас,имате страшна воля! :-) Успехи още ви пожелавам

А аз,дано се преборя до мечтаните 53... :D

anonymous708973
08-15-2011, 11:14
Изобщо не е наблизо МЦ.
Ааа, нещастна съм.

iiordanova, и аз съм с някви слонски кости, ама... пак ми е тъпо. Една приятелка тежи 44 кг, а е 1.62-3 някъде, изглежда страхотно, съвсем малко е по-слаба от мен, но в никакъв случай не е анорексичка. Ама 44 кг! Убивам!

iiordanova
08-15-2011, 11:16
И аз убивам,ама за по-тесни и леки кости! 8-) Ама шанс.. такава ще се търпя цял живот.
След малко ще правя някакви упражнения,че да се раздвижа малко.

Yankee
08-15-2011, 11:21
^ Уф,и аз имам тежки кости и много ме дразни 8-) Майка ми ми казва че си е до ген и че не съм деблела,а просто костите ми ме правят такава,а аз й викам-Да бе,да :D

zlatit0o
08-15-2011, 11:29
Аз нямам представа дали са ми тежки костите или са ми леки.
Една приятелка тежи 55кг, но е много по-финна от мен със супер тяло!
=> има тежки кости :-o
А аз съм +-52кг. и съм малко по-отпусната от нея.
=> съм с леки кости :-o
Не знам дали са ми верни разсъжденията, Вие какво мислите?

Jaune
08-15-2011, 11:30
Е и аз имам приятелка, която е висока и тежи колкото мен, ама изглежда в пъти по-слаба. На всеки кг му стоят различно.

п.п аз съм с тънки кости, така че не е от тва ;

iiordanova
08-15-2011, 11:31
Злати,колко сте високи?

zlatit0o
08-15-2011, 11:33
Аз съм 164-165см. А тя около 2-3см по-висока от мен. Не е голяма разлика, мисля :-o

iiordanova
08-15-2011, 11:44
Не е голяма разликата,ама все пак е някаква. :Д
Тя приятелката ти може и да спортува. Затова да е по-финна и с повече кг.

katii
08-15-2011, 11:47
Да ви се похваля, свалила съм 1,200кг от както почнах моя режим :grin: По-късно съм на фитнес и се надявам да сваля ооще малко :-D

dibabu
08-15-2011, 11:48
Може да звучи смешно момче да спазва диета, но .. аз спазвах за 60 дни свалих 9 кг с диетата на Пиер Дюкан.

katii
08-15-2011, 11:52
Защо да е смешно ? Напротив - похвално е.

zlatit0o
08-15-2011, 11:54
Не бих казала, че спортува. Също само се тъпче със чипсове, сладоледи и други нездравословни храни, обаче цялата и рода е със такова хубаво тяло, явно заради това.

dibabu Според мен не е смешно. Браво на теб :)

dibabu
08-15-2011, 11:55
Ми в даскало ме бъзикаха, че не си взимам закуски шото съм на диета ей такива тъпотии...

gabri3lla
08-15-2011, 12:00
Ми в даскало ме бъзикаха, че не си взимам закуски шото съм на диета ей такива тъпотии...

Те нека се тъпчат със закуски, да не ти пука! В един момент ти ще започнеш да ги бъзикаш. 8-)

anonymous708973
08-15-2011, 12:07
Не бих казала, че спортува. Също само се тъпче със чипсове, сладоледи и други нездравословни храни
[/b]

Същото е и при моята приятелка, а аз не ям бял хляб, газирано, пържено, консервирано, солено и прочее не докосвам.

iiordanova
08-15-2011, 12:07
Не бих казала, че спортува. Също само се тъпче със чипсове, сладоледи и други нездравословни храни, обаче цялата и рода е със такова хубаво тяло, явно заради това.

dibabu Според мен не е смешно. Браво на теб :)

Нейното си е ген. Имам няколко приятелки,които ядат какво ли не и не им личи изобщо.

Yankee
08-15-2011, 13:06
Миминко,ти на коя диета си? :-)

dibabu
08-15-2011, 13:13
Yankee пробвай с диетата на Пиер Дюкан http://www.bgstuff.net/za-jenata/dieti-za-jeni/6329-dietata-na-pier-dyukan

3oPuTy
08-15-2011, 13:18
Миминко,браво!!!Още малко и ще си готова за новия бански :)

dibabu,не че нещо,но ще те помоля да не предлагаш тази диета в темата ни!!!Не мисля,че е редно някоя от нас да прави диета,чийто създател е осъден заради създаването и разпространяването й ... :?

Yankee
08-15-2011, 13:23
Мда,съгласна съм с Зори :-| Трябва ми някоя диета,която да ми свали 3кг.,защото явно моят режим не действа :lol:

3oPuTy
08-15-2011, 13:29
Янки,по колко пъти се храниш на ден?Ако са по 3 може да ги направиш на 5,като наблягаш на зеленчуците и по-киселите плодове,като грейпфрут.Така ще ти се забърза метаболизма :)

dibabu
08-15-2011, 13:33
Миминко,браво!!!Още малко и ще си готова за новия бански :)

dibabu,не че нещо,но ще те помоля да не предлагаш тази диета в темата ни!!!Не мисля,че е редно някоя от нас да прави диета,чийто създател е осъден заради създаването и разпространяването й ... :?
Добре съгласен съм няма да споря само предложих :) аз съм доволен от тази диета :)

Yankee
08-15-2011, 13:35
Янки,по колко пъти се храниш на ден?Ако са по 3 може да ги направиш на 5,като наблягаш на зеленчуците и по-киселите плодове,като грейпфрут.Така ще ти се забърза метаболизма :)

По 3пъти :D А това за 5-те хранения-чувала съм го,но попринцип със с гастрит и не рискувам с толкова много хранения :(

3oPuTy
08-15-2011, 13:35
Никой не иска да спори или да разваля добрия тон.Просто в предишната тема сме обсъждали тази диета и аз лично предпочитам да не се споменава заради горепосоченото :) Всеки има право да спазва диетата,която му харесва,но тук сме на мнение,че тя е неподходяща и не я предлагаме на новите :)

3oPuTy
08-15-2011, 13:44
Янки,не съм много наясно с гастрита,но нали има храни,които не раздразват стомаха :-o Например,до колкото знам,краставиците са сред тях (може и да бъркам).Защо не пробваш да вкарваш по една краставица между 3-те основни :) Или чака пресен сок от няк'ви плодове :)

Сори,за двойния пост,но ако бях редактирала предния можеше да не забележите :)

Yankee
08-15-2011, 13:48
Мда,става тва с краставицата :D :D От утре съм на режима на Тити,вдях го по-назад.Ще пиша за резултатии...след 2дена :-D

justasmile
08-15-2011, 14:27
Oххх... Мнооогооо съм хепи :grin: :grin: Днес играх 4 часа тенис и отделно ходих към 20 минути пеша с тежкия сак на гърба. Иначе закуската ми беше 2 палачинки и половина с малко домашно сладко (само сока/соса - не обичам плода в сладкото). За обяд ми беше шопска салалата, а от делно съм изяла към 450 кал. сладко - 2 CORNY и 1 TWIX. Се пак 4 часа под слънцето, хаби поне малко калории 8-) 8-) Всичката храна дето съм я яла е била преди 13 часа, така че съм доволна. Сега няма да ям повече днес, а от утре си почвам 90-дневната (май) :)

billytalent
08-15-2011, 14:41
Първият ден от диетата ми мина успешно.
Преди малко приключих с вечерята (предпочитам рано да вечерям), мисля само че прекалих с порциите, защото в момента ми е много тежко. 8-)
Закусих грозде, за обяд си направих шопска салата с малко кашкавал и за вечеря мляко с 2 праскови.
Сега отивам да карам колело.

titinkaa
08-15-2011, 14:54
Пантерке,и аз мисля,че до някъде е от фитнеса-мускулна маса.Съдя по това,че, преди като ходих на фитнес бях на диета,чувствах се добре,дори свалях кг,и месец тренировки във фитнеса,и въпреки че продължавах с диетата,взех да качвам по 1-2кг от мускулна маса.После спрях фитнеса за около седмица две и тея 2кг изчезнаха.Така,че е възможно да е от него.Но ти гледай да се чувстваш добре пък за 1-2кг не е фатално. :)

ПП:Като те гледам на снимката не мога да кажа,че си 56кг,а и мисля,че си супер и не ти трябват диети.Просто спортувай и си поддържай телцето в тая форма-супер си. :)

БТВ:И аз съм с тежки кости,и никой не ми дава тея кг,които съм.Да не говорим,че когато бях 69-70кг кокалите ми изкачаха в раменната част и таза,и дори като седна някъде и ми убиваха кокалите на дупето. :D Така,че не гледайте само кг-те,всичко си е до структура и тежест на костите.Аз и сега се стремя към 70кг,тогава съм си супер.Ако съм по-малко от 65-70кг,ще съм грозна,защото само кокали ще стърчат от мен. :D

Сори за дългия пост. :)

katericArofl
08-15-2011, 15:04
Именно. Аз съм 53-4 кг и имам сланинки по бедрата, но аз и да отслабна още няколко кг само на корема и гърдите ми се отразява, а и без това кокалите около корема ми изскачат.

SladkaZagadka
08-15-2011, 15:31
Eто ме и мен :D . Напоследък всички ми казват, че съм била много отслабнала, обаче имам проблем - аз не го виждам :( . Така де, като се гледам в различни огледала е различно - веднъж се виждам страшна кранта, каквато бях в началото на диетата и преди спортуването, а в друго се виждам чудесна, каквато ще е супер ако съм , и си вдигам самочувствието, в следващия момент - хоп на някое друго и ..... . Обаче пък преди 10 дни: бедро в най-широката част : 50,8 . Днес,(тия дни доста активна дейност с краката и ограничения) - 49,0 :shock: . И тогава защо продължавам да се виждам пълна кранта :x ;( - реве ми се като гледам огледалото.. бях виждала някаква реклама на момиче-анорексичка, където се вижда по-дебела отколкото е в огледалото, а всъщност не е .. охх ... страх ме е.. :(

Wanderer1
08-15-2011, 16:03
Ох, и при мен е така :( Един път виждам разлика, друг път не. Понякога си мисля, че изобщо не съм отслабнала, а друг път мисля, че има резултат. Спокойно, нормално е, пък и със сигурност си отслабнала :)

CherryBell13
08-15-2011, 16:34
Момичета пречи ли че хапнах няколко зрънца грозде след вечеря?

nymphetaminegirl9
08-15-2011, 16:41
Днес деня ми мина сравнително добре. :)
Закуска : диня
Обяд: филия хляб с един петрохан
Отделно изядох 10-на фъстика, изпих 2 чаши зелен чай и играх 30 мин каланетика. Не знам още какво ще има за вечеря. :D

bettygeorgieva
08-15-2011, 17:13
Аз пак имах прегрешение :( излязох с моя приятелка и докато се разхождахме хапнахме по една топка сладолед... обаче пък 6 часа плътно съм ходила , което е хубавото в случая.. към 12 хапнах малко пиленце и в Коста Кафе пих някаква нова прасковена напитка ^^ мисля това да е за днес .. ще видим утре :)

titinkaa
08-15-2011, 17:59
Менюто за днес:
Закуска-грозде
Обяд-шопска салата с наденица и 1 филийка хляб
Вечеря-кисело мляко с нектарина

Прегрешението ми е едно бяло фрапе,но малка чашка....в нас си го правих и сложих много малко мляко. :)

SladkaZagadka
08-15-2011, 19:08
^ Хм.. нали не можеше да се смесват белтъци (напр. сирене от традиционната шопска и месо) :-o

CherryBell13 , ако са няколко не мисля, че е фатално . Но и диетата си има разни странни неща - хем може да ядеш минимум еди-колко си часа след някое хранене, хем иначе може да прегрешиш с часа за ядене - преди 8 . :(

anonymous708973
08-15-2011, 19:08
Yankee, http://fitnesinstruktor.com/%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D1%85%D0%B8%D0%B4%D 1%80%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/

Не ми харесва тази диета. Не включва плодове и отрича нещо основно - обилната, богата на въглехидрати закуска, която да даде старт на деня.

punksss
08-15-2011, 19:15
Здравейте момичета. Днес деня ми се получи малко зле, тъй като бях навърн и нямах възможност да хапна нещо по-здравословно. Иначе закуската ми е пъпеш. Навън изядох един сладолед :? и плодов пай, а вечерята ми беше салата и пиперки със сиренце. Хубавото е, че плувах към час и половина и ходих около 2/3 часа... Надявам се да съм изхабила калориите от сладоледа...

punksss
08-15-2011, 19:16
Имам въпрос, който не е много по темата, ама карай. Та знам, че преди да отида на тренировка не трябва да ям поне 2 часа и бях чела, че мога да хапна нещо, чак час след приключването й, но вчера мернах в някаква статия, че е добре да се яде 15/20 минути след тренировка... Та последно 20мин или час трябва да чакам? 8-)
??

titinkaa
08-15-2011, 19:18
SladkaZagadka
аз не спазвам 90 дневната.

katii
08-15-2011, 19:19
И днес нямам прегрешения. Даже бях на фитнес и издържах цели 2часа там :-D Само, че така определено свалям мнооого по-бавно и мисля пак да почна 90-дневната от утре.

titinkaa
08-15-2011, 19:19
??

аз знам,че може да се яде 15-20мин след тренировка,и когато ходих на фитнес хапвах 20-30мин след това.

katii
08-15-2011, 19:20
??

Не яж 1час преди и 1час след тренировка. :)

Glamour92
08-15-2011, 19:20
Eто ме и мен :D . Напоследък всички ми казват, че съм била много отслабнала, обаче имам проблем - аз не го виждам :( . Така де, като се гледам в различни огледала е различно - веднъж се виждам страшна кранта, каквато бях в началото на диетата и преди спортуването, а в друго се виждам чудесна
полека...оттам се започва,а после няма спиране-като наклонена плоскост е-аз бях 54 килограма в 9ти клас и съвсем сериозно си мислех,че съм не просто дебела,а тлъста-5-6 месеца по-късно тежах 38 килограма и възприемах тялото си по стария начин...след това не е за разказване...та мисълта ми е,не допускай такова изкривяване на представата ти за самата теб...много е опасно,наистина >.<

babity
08-15-2011, 19:22
??

Напротив, хубаво е да хапнеш час преди тренировката. Обаче нещо хранително, забрави любимите сладко, тестено и все други боклуци, 'дето ти идват наум. Плодче, месце, нещо такова е ок. А след тренировката, да кажем до 20-30 минути след това (в това време влизат разтягането след тренировка и душа, не повече от това) тялото ти още е на режим "изгаряне" и на теория можеш да си позволиш и някоя калорийна бомбичка, обаче аз лично не разчитам на т'ва и пак си ям к'вото ми е според "режима".

SladkaZagadka
08-15-2011, 19:24
Eто ме и мен :D . Напоследък всички ми казват, че съм била много отслабнала, обаче имам проблем - аз не го виждам :( . Така де, като се гледам в различни огледала е различно - веднъж се виждам страшна кранта, каквато бях в началото на диетата и преди спортуването, а в друго се виждам чудесна
полека...оттам се започва,а после няма спиране-като наклонена плоскост е-аз бях 54 килограма в 9ти клас и съвсем сериозно си мислех,че съм не просто дебела,а тлъста-5-6 месеца по-късно тежах 38 килограма и възприемах тялото си по стария начин...след това не е за разказване...та мисълта ми е,не допускай такова изкривяване на представата ти за самата теб...много е опасно,наистина >.<
Добре, а тогава какво да правя? Знам, че на бял фон човек изглежда по-слаб , слагам сив плат на стената и се виждам . Същото момиче, което преди 3 месеца седеше пред огледалото и имаше воля да отслабне лятото. И ... без промяна. Но явно я има..

divacheee
08-15-2011, 19:31
??

Доколкото съм наясно трябва да изчакаш поне час .. Но нека и други да коментират да не те подведа нещо ..

punksss
08-15-2011, 19:33
Ок. Много благодаря на всички. За по-сигурно ще ям към час след тренировка... Ако не забравя де... 8-)

Jaune
08-15-2011, 19:43
Ако искаш да градиш мускул, ядеш въглехидрати, ако искаш да запазиш, ядеш протеини. И в рамките на 1 час след тренировка, защото веществата се усвояват най-добре.

iiordanova
08-15-2011, 20:11
Вечерях и съм доволна,че деня ми мина диетично. :) Сега ще се наливам с вода,че не изпих много днес.
Утре ми е втори ден-бобови храни и варива. Чудя се какво да ям. Май ще си направя или ориз със зеленчуци,или картофи на фурна.

divacheee
08-15-2011, 21:56
Yankee, http://fitnesinstruktor.com/%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D1%85%D0%B8%D0%B4%D 1%80%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/

Не ми харесва тази диета. Не включва плодове и отрича нещо основно - обилната, богата на въглехидрати закуска, която да даде старт на деня.

Именно зa товa се води ниско въглехидрaтнa .. имa другa рaвномерно бaлaнсирaнa диетa .. предполaгaм, че тя ще ти допaдне повече .. :)

http://www.bb-team.org/articles/910_otslabvane-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd#axzz1VAzMrMI7

titinkaa
08-16-2011, 06:51

Днес съм доволна,че кантара ме показа същите кг,като вчера. :) И днес си продължавам с диетата,само се чудя дали може да ям на обяд ориз с пиле,но мисля,че не е голямо нарушение и ще си хапна.

Yankee
08-16-2011, 06:54
Добро утро и от мен! :-) Днес съм решила да го карам по-леко 8-) За закуска хапнах грозде и нектарини,а за обяд все още се чудя дали да ям салата или миш-маш? :-| Тъй като ще ми е динамичен ден,за обяд май ще се нуждая от богата и засищата храна :-D

3oPuTy
08-16-2011, 06:55
Снощи в 1ч. хапнах и сега кантара е +0,500кг. :? Освен това последните дни не ям по няколко пъти на ден,а пак си връщам старите навици с едното хранене и това си казва думата - стомаха ми е супер подут :? Днес ще се постарая да го нормализирам и да понаваксам с водата,защото доста изоставам :o

starr21
08-16-2011, 07:23
Добро утро :) При мен ми показва че съм -1 :grin: Много съм щастлива за бързият успех :) Днес ми е бобов :) Мога ли на обяд да си сваря спагети или те са само при въглехидратния :?

Yankee
08-16-2011, 07:25
^ Те са за въглехидратния ден :) Можеш да си свариш ориз или боб примерно :-D

3oPuTy
08-16-2011, 07:25
Да,само за въглехидратния са.

starr21
08-16-2011, 07:45
Еех жалко,значи ще ям ориз че боба не ми понасяя :-D

katii
08-16-2011, 07:58
От днес пак съм на 90-дневната :)

deHiTo0
08-16-2011, 08:07
От днес пак съм на 90-дневната :)
И аз. :) Ти какво ще ядеш за обяд?

katii
08-16-2011, 08:12
Емии мисля да си сваря 2 яйца + салатка :) или направо да си ги сложа в салатата :-D Ами ти ?

iiordanova
08-16-2011, 08:20
Добро утро и от мен! :) Още не съм решила какво да ям за обяд.
Днес е такава жега,че след малко започвам да се наливам с вода. Вчера изпих около 2 л,дано и днес изпия толкова.

mynichka
08-16-2011, 08:30
Предполагам, че и днес ще ми мине добре деня- за сега сутринта една праскова, на обяд- ще ям пиле с ориз, и за вечеря- или кисело мляко или ще си го направя на айрян. Упражнения днес няма да правя, но достатъчно се разходих сутринта и още доста до вечерта :)

infinitypeace97
08-16-2011, 08:55
Здравейте момичета :) От много време не бях писала в темата, защото се отказах от всящкаки диети и т.н 8-) Говорих с един познат, който е супер запален по разни режими за трупане на мускули ( :lol: ) , та покрай тях и разни диети. Той ми каза, че е по-добре да се яде преди лягане. Вярно, че много хора смятат, че не трябва да се яде след 18ч. , защото така се напълнявало и не можели да заспят. Ами ще напълнеят, ако се насвинят естествено :D Този познат ми обясни, че докато човек спи тялото изпадало в някакво състояние (не запомних как се казва) и започвало да се самоизяжда ако не сме приемали храна скоро. Така, че за да не напълнеем, а се храним преди сън трябва да подбираме какво ядем, защото както знаем от 90 днвната диета различните храни се усвояват за различно време от организма. Което значи, че ной-добре е да ядем морски дарове, зеленчукови ястия, овесени ядки или бадеми преди сън.
Лично аз поне от 2 седмици се храня преи сън и не съм качила нищо :)

Yankee
08-16-2011, 09:02
^ а през тези 2седмици какво ядеш обикновенно? :)

3oPuTy
08-16-2011, 09:11
Това с неяденето след 18ч. е пълна глупост и би трябвало всеки да го знае.Няма проблем да ядеш и в полунощ,но стига да си легнеш след поне час и нещо-два за да може храната да се усвои и да не лягаме с пълни стомаси.

infinitypeace97
08-16-2011, 09:18
Yankee Ами ядох буквално каквото се сетиш :D Задължително на ден имаше поне по 1 шоколад :? Пици, торти, разни соленки, сосове, сладоледи, сандвичи (с бял хляб), пастаа, желирани бонбони... :D Ама май не съм качила защото се движа 8-)

gabri3lla
08-16-2011, 09:19
Добро утро. Днес ми е трети ден от така наречената "диета" и тази сутрин съм с килограм надолу, за което супер се радвам. Вчера хапнах диня за закуска, обаче към 5 изядох и един кроасан, който не го смятам за чааак толкова голямо прегрешение. Преди малко ядох малко пъпеш, за обяд мисля да си направя някакви яйца, и отново към 5 някаква салатка. Проблема при мен е, че вода почти не пия. Вчера едвам съм изпила не знам дали има и половин литър, което е супер малко. Днес съм си напълнила шише с 2, пък да видим дали ще успея да се преборя с него. 8-)

iiordanova
08-16-2011, 09:22
Аз си приготвих ориз със зеленчуци за обяд и по-късно ще го ям.

cherryup
08-16-2011, 09:23
Емии мисля да си сваря 2 яйца + салатка :) или направо да си ги сложа в салатата :-D
:-D и аз това ядох, макар че не съм на 90 дневната..

billytalent
08-16-2011, 09:27
Днес ми е втори ден от диетата и прегреших с един кроасан, но ще си направя сега една дълга разходка и довечера може би ще спортувам, ако имам време.

SlowDownBaby
08-16-2011, 09:37
И аз прегреших :D честно да си кажа,всеки ден прегрешавам с нещо,но пък правя Pump it up всеки ден,и карак колело през ден.Така,че не мисля,че се трупа нещо...днес ми е бобов,закусих в 9 един банан,и преди малко обядвах картофена салата (със сирене...) защото иначе просто не ми е вкусно и баба е направила пълнени чушки със сирене,а много обичам и изядох една с филия хляб :( днес найстина прегрешението е доста..) но пък след малко излизам да карам колело,и по късно pump it up.... в неделя ще се меря,стискайте палци :)

SladkaZagadka
08-16-2011, 09:40
SlowDownBaby , ако си на 90-дневната : до 12 на обяд само плодове.
Днесс и на мен ми е бобов
з: малини
о: зелен фасул
в: половината обяд

Jaune
08-16-2011, 09:42
yesyesyes 49.5 8)
И съм свалила 2 сантиметра от талията :О дори не мислех да се меря, а то каква била работата. 8-)

iiordanova
08-16-2011, 09:45
Браво,браво! Все такива резултати при всички.
Аз ще потанцувам и това ще ми е упражнението за днес. :Д Мързел,мързел в тая жега..
П.С. МЕГА фен съм вече! 8-)

deHiTo0
08-16-2011, 10:47
Емии мисля да си сваря 2 яйца + салатка :) или направо да си ги сложа в салатата :-D Ами ти ?
И при мен ще са яйца :( малко ми омръзнаха, ама...

Yankee
08-16-2011, 10:52
yesyesyes 49.5 8)
И съм свалила 2 сантиметра от талията :О дори не мислех да се меря, а то каква била работата. 8-)

Браво за резултата!Често казано ти завиждам-и аз искам да съм толкова :D :oops:

katii
08-16-2011, 10:53
deHiTo0 На мен също започнаха много да ми писват, защото дори и когато не бях на 90дневната доста често си правех. За другия белтъчен 100% ще е нещо различно :)

nadincety
08-16-2011, 11:03
Ето ме и мен :) Вчера денят ми мина перфектно.Изядох около 1 кг и нещо диня и към 150-200 гр мюсли ( направо го ядох от пакета с лъжичка,без мляко или нещо такова 8-) ) Само където вечерта бях на дискотека и пийнах,ама какво да се прави.
Преди час се събудих и изядох един шницел с домат,малко сирене и една мъъъничка купичка с кремче,че бях зверски гладна.Не бях яла от 4 часа след обяд вчера. 8-) Мисля към 6-7 да хапна или диня или 1-2 нектарини и това да е. :)

deHiTo0
08-16-2011, 11:09
deHiTo0 На мен също започнаха много да ми писват, защото дори и когато не бях на 90дневната доста често си правех. За другия белтъчен 100% ще е нещо различно :)
Хайде, да измислим какво ще ядем утре за обяд. :D Ти какво предлагаш? Може картофи на фурна или ориз, или леща....? :)

Момичета, мога ли да слагам зехтин, като си приготвям някои неща? Поне малко, че ми е сухо иначе...

aLLa
08-16-2011, 11:29
Хора, бясна съм !! :-x :-x
Месец и половина си спазвах 90 дневната диета, имах чудеесни резултати, свикнах си и я приемах като приятно режимче.. Докато преди 1 седмица майка ми и едни приятели не ми дойдоха на гости и развалиха всичко :-x :-x започна се, че не съм била наред с главата, анорексии, глупости.. и нямах избор..
Както и да е.. сега не знам да я продължа ли до края на септември, или да се откажа напълно :( :( да не говорим, че съм в ПМС и се чуствам ужасно подута и тежка.. :( :(

gabri3lla
08-16-2011, 11:51
Момичета, мога ли да слагам зехтин, като си приготвям някои неща? Поне малко, че ми е сухо иначе...

Да :)

titinkaa
08-16-2011, 12:05
aLLa,може ли снимка в цял ръст на сегашните кг.

aLLa
08-16-2011, 12:17

Да, но по-късно ще кача, защото в момента нямам възможност.. а диетата да я спра ли :(

deHiTo0
08-16-2011, 12:21

Да, но по-късно ще кача, защото в момента нямам възможност.. а диетата да я спра ли :(

Ако си постигнала това, което искаш, можеш да я спреш. Обаче после трябва да внимаваш какво ядеш, за да не ги върнеш.

nymphetaminegirl9
08-16-2011, 13:23
http://men.hotnews.bg/n/ungarskata-lolita.12130.html

Малко мотивация. 8-)

CherryBell13
08-16-2011, 13:29
http://men.hotnews.bg/n/ungarskata-lolita.12130.html

Малко мотивация. 8-)
Олее много е хубава...
А да ви се похваля направих цялото Pump it up :shock: 8-) да се надяваме че ще има резултат ако продължа така всеки ден :o

nymphetaminegirl9
08-16-2011, 13:34
Браво. :) Аз днес направих 20-мин от pump it up, 10 от tahitian cardio, но ме заболя корема и спрях :? . За закуска ядох 1 баничка с яйце, а за обяд диня. По-късно мисля да поиграя половин-един час каланетика. :)

zlatit0o
08-16-2011, 13:41
Здравейте. Днес си позволих да си хапна повечко.
Закуска- две филийки със пастет и 3в1
Обяд- Една солена палачинка със пилешко месо и кисели краставички

от 11 до сега обикалях града, много се изморих и не мисля да правя упражнения.

друго.. със една приятелка си говорехме и стана въпрос за диети. Значи, майка и имала доста за сваляне и ползвала ето тази диета- http://bglog.net/Zdrave/11509 и отслабнала 30кг, но забравих да попитам колко време я е спазвала.

gabri3lla
08-16-2011, 14:04
Тази точкова диета наистина изглежда интересна, и преди съм я срещала. Само не ми стана ясно, ако се приемат по-малко точки от 40 пак ли се намалява теглото? Защото моите за днес излизат 28.

titinkaa
08-16-2011, 14:09
Аз се стремя към това...тялото на Златка,а и съм същата като нея по структура на тялото,само дето съм с повечко кг.

http://content.marica.bg/galleries/20/364_big.jpg
http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2010/12/zlatka_dimitrova_2.jpg
http://i.topmodel.bg/files/2009/07/20/6c644d2d54.JPG
http://www.blife.bg/pictures/p1020131_400.jpg
http://www.slava.bg/images/content/22408/playmate-zlatka-dimitrova.jpg

Дано рано или късно да постигна и аз това тяло^. :)

zlatit0o
08-16-2011, 14:14
Ами то си пише
За да се намали теглото е нужно да се приемат дневно 40-45 точки.
най-вероятно пак намалява като са по-малко, а не повече :-o

billytalent
08-16-2011, 14:17
Аз се стремя към това...тялото на Златка,а и съм същата като нея по структура на тялото,само дето съм с повечко кг.

http://content.marica.bg/galleries/20/364_big.jpg
http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2010/12/zlatka_dimitrova_2.jpg
http://i.topmodel.bg/files/2009/07/20/6c644d2d54.JPG
http://www.blife.bg/pictures/p1020131_400.jpg
http://www.slava.bg/images/content/22408/playmate-zlatka-dimitrova.jpg

Дано рано или късно да постигна и аз това тяло^. :)

И моята структура е същата, само че нейното тяло е супер стегнато.

iiordanova
08-16-2011, 14:25
Златка е налята,ама стегната.
Тази точкова диета съм я гледала и друг път. Изглежда добра,ама с това постоянно броене на точките...

Priceless
08-16-2011, 14:26
Точковата диета води към вманиачаване, иначе ми се струва добра.

Yankee
08-16-2011, 14:34
Момичета,направих си Пъмп-ът и сега почвам един хубав,хубав Пилатес :D Дано утре от упражненията да съм свалила нещо.
ПС:Въпросче:дали аспирин може да се сложи във чай?
:lol: Тъй като не съм тренирала от седмици и утре ще имам ужасяваща мускулна треска :(
ПС2:Намерих още видеа на Пъмп ит ъп,но са от руски сайт.Ето линк към темата от форума,за който вчера писах: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384053&highlight=pump :)
ПС3:Утре ще видя тая точкова диетка и ще дам отзиви :D
Това е от мен за днес,мацки! :-)

stef98
08-16-2011, 15:04
Айде и аз съм в темичката! Пожелавам ви много успех. Дано успеем! :)
Никнейм/Име: Стефани
Години: 13
Височина и /начални/килограми: 158 см, 63 кг
Желани резултати: 48-51 кг засега
Диета: ограничаване от сладко, тестяно и мазно 8-) , понеже досега бях на 90 дневната диета и трябва почивка
Начало: 16.08. днес
Упражнения: каране на колело, упражненията на Синди Крауфорд, коремни преси, вдигане на гирички
* ще пия много вода :)
Много се надявам да получа резултат. :)

justasmile
08-16-2011, 15:04
Оххх... мнооогоооо съм уморена :( 4 часа тенис: първите два: тактически упражнения, и вторите два - мачове 8-) Иначе съм яла:
Закуска: 2 картофени кюфтенца (не има устоях) и две лъжици (буквално) Мюсли, а да - и една обикновена бисквита
обяд: шопска салата и за десерт (и сила/енергия) - Едно Мотто (вафличката) и едно малко по-малко от Мотто
вечеря: 1 картофено кюфте, 2 резана кашкавал и няколко глътки мляко.... сравнително добре, да се надяваме, че ще съм свалила утре нещо :D

SladkaZagadka
08-16-2011, 15:38
Сега си направих пъмп ит ъп-а. Yankee , в онази тема различните видеота Pump it up не са с онези момичета :D от оригиналното (the ultimate dance workout) ии ... абе как да кажа, :D давам пример с тае-бо-то: правих го около 10 и повече пъти, в началото си казвах, че ще стана като тази слабата отпред ако издържа :D .. дам, сигурно е така, обаче хем ми става скучно, хем там всички са дърти ( :lol: ) , няма хубава музика - за мен ии атмосферата, и хората в клипа имат значение :D - млади и стегнати тела, придружено с хубава мелодия носят огромна доза мотивация. Докато тези от зумба клиповете, от пъмп ит ъп и от още един клип са толкова жизнерадостни, енергични, музиката е хубава, не си казвам всяка секунда "колко още остава.. дано да свърши по-бързо" както при тае-бо-то :D . Сега дърпам един кардио клип от So you think you can dance, хем да понауча някои нови стъпки ии така :grin: .
Иначе за протокола :
Никнейм/Име: Дори
Години: 14
Височина и /начални/килограми: 158 см, 47 кг
Желани резултати: изгаряне на излишните мазнини
Диета: 90-дневната
Начало: 23.06 с 10-дневна почивка през юли (море :D ) , после още 5 дни (планина :D ) ии като цяло малко разкъсаност
Упражнения: Pump it up, Zumba Cardio Party, Nell McAndrew - Cardio Core and Stretch, скачане на въже, обръч, колело