View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
titinkaa
08-16-2011, 16:41
Точковата диета преди 1г. я спазвах.
bonbonche005
08-16-2011, 16:57
И аз се включвам в протокола.
Никнейм/Име: Александра
Години: 17
Височина и /начални/килограми: 170 см, 76 кг
Желани резултати: 60-62
Диета: Силно ограничаване на храната
Начало: 12 август
Упражнения: Тичане, каране на колело, коремни преси, аеробика и танци.
За днес съм изяла 3 червени ябълки и едно малко парче пържена риба, нали няма много да наруша всичко?! От снощи майка ми ме изкушава с тази риба и пържени картофки и днес се предадох. :(
divacheee
08-16-2011, 17:19
За днес съм изялза 3 червени ябълки и едно малко парче пържена риба, нали няма много да наруша всичко?! От снощи майка ми ме изкушава с тази риба и пържени картофки и днес се предадох. :(
Това за целия ден ли е ?!
Хайде, да измислим какво ще ядем утре за обяд. :D Ти какво предлагаш? Може картофи на фурна или ориз, или леща....? :)
Майка ми днес е взела някаква царевица :D и мисля утре на обяд да хапна от нея, пък за вечеря сигурно ще си сваря картофки или ориз. Ти реши ли какво ще си правиш ? :P
titinkaa
08-16-2011, 18:01
За днес менюто е:
Закуска-грозде
Обяд-пиле с ориз и шопска салата
Вечеря-кисело мляко с нектарина и 2-3 лъжици жито
Днес пих малко вода г/д 1л.
bonbonche005
08-16-2011, 18:02
За днес съм изялза 3 червени ябълки и едно малко парче пържена риба, нали няма много да наруша всичко?! От снощи майка ми ме изкушава с тази риба и пържени картофки и днес се предадох. :(
Това за целия ден ли е ?!
закуска-проспана
обяд-проспан
вечеря - парче риба ( прегрешение) и три ябълки
divacheee
08-16-2011, 18:11
закуска-проспана
обяд-проспан
вечеря - парче риба ( прегрешение) и три ябълки
Риба - прегрешение :shock: :shock: :shock:
Вземи прочети малко за състава на храните, които ядеш ..
И почни да се храниш ..
.. До преди няколко седмици в тази тема писаха само хора, които знаеха как да се хранят и как правилно да постигнат целите си... нямаше такива абсурдни менюта.. Кво ви стана изведнъж - малко риба и три ябълки за цял ден :? Тялото ти има нужда от 150-200 гр. белтък на ден .. Колко грама белтък мислиш че си осигурила на организма си с ТРИ ябълки :?
bonbonche005
08-16-2011, 18:17
Рибата беше прегрешение,защото е ПЪРЖЕНА! А и искам до края на другата седмица,да съм отслабнала с поне 7-8-9 кг.
Хайде, да измислим какво ще ядем утре за обяд. :D Ти какво предлагаш? Може картофи на фурна или ориз, или леща....? :)
Майка ми днес е взела някаква царевица :D и мисля утре на обяд да хапна от нея, пък за вечеря сигурно ще си сваря картофки или ориз. Ти реши ли какво ще си правиш ? :P
Картофи ще си изпека. Обичаммм :-)
Wanderer1
08-16-2011, 18:23
Наистина три ябълки са малко, но може би не всеки ден яде толкова.
Днес мина добре
Закуска: бях навън и я пропуснах
Обяд: пилешко шишче и зелева салата(надявам се може), прегрешението ми беше, че хапнах малко бобена салата
Вечеря: чаша кисело мляко
Отделно съм изпила към литър и половина вода, вечерта правех 30 минути pump it up, както и сутринта до обяд бях навън и почти непрекъснато съм вървяла.
Само ме е страх, че на морето ще си върна килограмите :( Ще се сдържам от по-калоричните неща, но като всички около мен ядат разни вкусотии ще е трудно :(
Wanderer1
08-16-2011, 18:25
Рибата беше прегрешение,защото е ПЪРЖЕНА! А и искам до края на другата седмица,да съм отслабнала с поне 7-8-9 кг.
7-8-9 кг ми се струват мноого :-o Не за друго, но после много трябва да внимаваш какво ядеш, за да не си ги върнеш, пък и не е полезно... :?
divacheee
08-16-2011, 18:26
И какво като е пържена .. Да не мислиш, че е толкова страшно :shock:
bonbonche005
08-16-2011, 18:27
Трябва да отслабна с поне 16 кг, а те изобщо не са малко. Просто нямам нужното търпение, да ги чакам няколко месеца.... За това мислех 2 седмици да карам само на плодове, а после да си мина на разделно хранене.
bettygeorgieva
08-16-2011, 18:28
Това трудно ще стане..по-добре хапвай повече пъти, но по малко отколкото никакво хранене ..
Аз пъкк днес на закуска си хапнах грейпфрут, после на обяд зелена салата със сирене..вечерях купичка кисело мляко с ябълка и грозде къмм 18 часа и после изпих чаша портокалов сок и после 3в1 .. ходих да тичам сутринта и коремни преси правих..ии стълбички :D и цял ден се мъча да се наливам с вода..ама успях само около 1,5 .. :?
CherryBell13
08-16-2011, 18:32
Така отчета ми за днес: Въглехидратен ден
Закуска: 1 праскова
Обяд: Питка със малко салам и салата от домати и краставици
Вечеря: Спагети и 1 редче шоколад=4 квадратчета :D
Ама после направих 2 часова разходка с кучето в парка+малко нерви от съседите :-x
Мисля че не трябваше да ям салам, но от отдавна не бях яла и за това а и следобед направих цялото Pump it up 8-)
titinkaa
08-16-2011, 18:33
7-8-9 кг ми се струват мноого :-o Не за друго, но после много трябва да внимаваш какво ядеш, за да не си ги върнеш, пък и не е полезно... :?
Няма как да свалиш 7-8-9кг за това време.Вземи си яж по нормално и недей се ограничавай толкова и за месец ще ги свалиш,но за 1 седмица е адски вредно за организма.
divacheee
08-16-2011, 18:33
Трябва да отслабна с поне 16 кг, а те изобщо не са малко. Просто нямам нужното търпение, да ги чакам няколко месеца.... За това мислех 2 седмици да карам само на плодове, а после да си мина на разделно хранене.
Направи го разумно !! Храни се правилно и ще ги свалиш .. няма да е за две седмици но ще успееш ..
titinkaa
08-16-2011, 18:36
И аз имам да свалям 18кг,но не съм се засилила да гладувам.И аз нямам много търпение,но се сдържам и чакам резултати.
MorningSunlight
08-16-2011, 18:40
Здравейте! :-D И аз се включвам в темата ви. Висока съм 160 и тежа 54 кг. Целта ми е 47-48 кг. Имам мазнинки по бедрата,дупето и корема :booooomb:, които мнооого ме дразнят. Ще бъда на мой измислен си режим, който ще комбинирам с бягане, плуване, баскетбол и пъмт ит ъп. :)
Wanderer1
08-16-2011, 18:48
titinkaa, някакви други упражнения освен да ходиш на фитнес правиш ли? Нали и аз съм на същата диета и се чудя дали да не си намеря още някакви упражнения, защото на фитнес не мога да ходя 8-)
titinkaa
08-16-2011, 18:57
titinkaa, някакви други упражнения освен да ходиш на фитнес правиш ли? Нали и аз съм на същата диета и се чудя дали да не си намеря още някакви упражнения, защото на фитнес не мога да ходя 8-)
Не,нищо друго не правя,но мисля да си купя спортни маратонки,от тези специалните за бягане,и да ходя да бягам,така по-лесно ще се стегна,а и по-лесно ще свалям.
Хора, утре ми е бобов ден и не ми е ясно как да ям през 2 часа и по-точно какво ?? :( Мислех да си изям закуската на 2 пъти през 2 часа и след още 2 часа обяда, ама след тва.... :shock: :(
FreshJuice
08-16-2011, 19:00
Здравейте слабички сладуранки :* днес бях на плодов(90 дневната) и ядох банани, грозде и малко ядки. За утре съм си взела за закуска грейпфрут и ще помоля мамето да ми направи яйчица за обяд 8-) надолу съм въпреки че съм в МЦ :oops: приятно отслабвани на всички кукли :-)
Хора, утре ми е бобов ден и не ми е ясно как да ям през 2 часа и по-точно какво ?? :( Мислех да си изям закуската на 2 пъти през 2 часа и след още 2 часа обяда, ама след тва.... :shock: :(
М май се ядеше през 3 часа, а само в плодовия през 2. Иначе дам, ако ставаш рано можеш да си направиш 2 закуски с плодовете, а 3 часа след обяда плод и после направо вечеря :)
Здравейте. :grin: Днес съм в много добро настроение, въпреки че от седмица насам изобщо нищо не съм свалила, а тялото ми само си поддържа старите килограми(е, по-добре е от колкото да качвам) и вече не знам какво да правя... То не бяха зелени чайове, грейпфрути, цели дни на плодове и зеленчуци... Просто...
Иначе менюто ми днес беше следното:
Закуска-Пъпеш и не повече от 100гр кисело мляко с овесени ядки
Обяд- Пак около 100гр кисело мляко с ов.ядки и към 400гр зеленчукова супа
Към 6/7ч-100гр мляко с ориз
Вечеря-1 варена царевичка и малко сладолед
Някъде бъркам ли(като изключим сладоледа и ориза, които са по изключение)? Не знам защо тея пусти 5кг не мога да ги сваля... :?
То и спорт трябва.. и аз не мога да сваля само с ограничения/диети :(
iiordanova
08-16-2011, 19:22
Аз успешно завърших днешния втори ден. Вечерях тиквички с ориз и домат на салата. Обаче днес изпих много малко вода,не знам има ли и литър. За двата дена съм без прегрешения. Утре ми е въглихидратен и за обяд сигурно ще ям спагети. Абе,ще му мисля утре. 8-) Ох,като съм гладна и започвам да си мисля как спирам диетата и си казвам,че не ми трябва диета бла-бла. :Д А като се наям и съм толкова амбицирана да отслабна... 8-) Хубаво е,че поне ям според диетата и не прегрешавам.
М май се ядеше през 3 часа, а само в плодовия през 2. Иначе дам, ако ставаш рано можеш да си направиш 2 закуски с плодовете, а 3 часа след обяда плод и после направо вечеря :)
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.
Днеска изядох 1 сладолед и едни бисквити белвита :( ама кво да се прави не издържах, но си обещавам вече да съм стриктна и да успея до 15 септември да се вкарам в нормален вид! :shock:
gabri3lla
08-16-2011, 19:27
И аз нямах прегрешение до тази вечер. Изядох малко по-малко от половин шоколад, но все пак ми е леко гузно. Не можах да си изпия и двата литра вода, които бях запланувала, но е крайно време вече да стана сериозна!
titinkaa
08-16-2011, 19:30
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.
Днеска изядох 1 сладолед и едни бисквити белвита :( ама кво да се прави не издържах, но си обещавам вече да съм стриктна и да успея до 15 септември да се вкарам в нормален вид! :shock:
Имаш грешка.
В белтъчния се яде през 4 часа,през бобовия и въглехидратния през 3,а през плодовия през 2.
Спортувам... Всеки ден плувам минимум час, ходя около 2часа и скачам на въженце около 10мин... И понякога правя и упражнения. Точно за това се чудя защо не ми се получават нещата.
Имаш грешка.
В белтъчния се яде през 4 часа,през бобовия и въглехидратния през 3,а през плодовия през 2.
Aми копирах го от нета, не съм си го измисляла аз. :(
SlowDownBaby
08-16-2011, 20:32
Днес деня ми е напълно провален...като ви чета коментарите,колко перфектни дни сте имали чак ме хваща срам :?
На мен би трябвало да ми е бобов...закусих в 9 един банан ( и някой беше ми направил забележка,че до 12 се ядат само плодове ) е да де,аз в 12 обядвах,не преди 12 :) Е че обяда ми беше чиния с картофено пюре + сирене... иии една печена чушка със сирене и филия хляб.....
После карах колело около час,но отидох в баба ми и там се почна...изядох мисля,че 4-5 сладки (от тарелките) не съм яла такива от повече от 2 месеца и не издържах...няколко парчеца луканка (но бяха много малки) и 3 малки чушки със сирене пак,печени,но без хляб...ииии бира........... :oops: Но после пак карах колело,но само 20-30 минути,и правех цялото Pump It Up...
Утре ми е въглехидратен... и сериозно !!! :x
SlowDownBaby
08-16-2011, 20:35
А и още нещо,някое момиче беше писало,че Pump It Up от руския сайт не е със същите момиче и за това не го тегли,спокойно и аз съм същата :D тая водещата ми е много сладка и си свикнах с нея,не искам други,а иначе ето http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=538705 това е с нея,само че на мен не ми се тегли :( май няма сийд...
Спортувам... Всеки ден плувам минимум час, ходя около 2часа и скачам на въженце около 10мин... И понякога правя и упражнения. Точно за това се чудя защо не ми се получават нещата.
Вероятно претренираш. Гледай да имаш поне 2 дни почивка в седмицата.. :)
bonbonche005
08-16-2011, 23:49
Оо край! Навих се. От днес почвам Японското чудо! Стискайте ми палци, да я изкарам 2 седмици!! А, имам един голям проблем.На първи септември заминавам на лагер за 10 дена, на морето. Някакви идеи имате ли за там, примерно какво мога да ям? Защото всички ще ходят в Мак Доналдс и т.н., а аз да гледам отстрани,ще си е много гадно? Идеи? ;(
titinkaa
08-17-2011, 06:24
^Японското чудо е вредна за организма и не се препоръчва при подрастващи организми,като нас.А и след нея трябва малко или много да се придържаш към определено хранене,за да не си ги върнеш,а на лагера 99% ще си върнеш всичко,и просто не виждам смисъл сега да спазваш диета.Най-добре,като се върнеш си спазвай каквото искаш,но поне после ще имаш свой си режим на хранене,и ще задържиш сваленото.
CherryBell13
08-17-2011, 06:57
Аз след малко почвам Pump it up защото майка ми излезе на интервю за работа и няма да има поне 1 час :grin: и да ви се похваля отслабнала съм с 1 см. от талията, 1 см. от ханша и още 2 см. от бедрата :grin: :grin: :grin: дано да продължа така :-D
А и още нещо,някое момиче беше писало,че Pump It Up от руския сайт не е със същите момиче и за това не го тегли,спокойно и аз съм същата :D тая водещата ми е много сладка и си свикнах с нея,не искам други,а иначе ето http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=538705 това е с нея,само че на мен не ми се тегли :( май няма сийд...
Аз днес сигурно ще си поиграя да се регна в руския сайт и да изтегля нещ на Пъмп ит ъп :D Хем че с моите компютърни уменя ме съмнява...но ако го изтегля ще го почна веднага и ще дам отзиви :lol: :lol: Та както и да е...вчера ми беше свински ден,но днес съм мотивирана да бъда само на салати-кръвното ми е паднало и сигурно затова не съм толкова гладна :(
deHiTo0
След плодове можеш да имаш друго хранене след 2 часа, след белтъци след 4 часа, а след въглехидрати и варива - 3 часа. Това е времето необходимо на организма да преработи тези конкретни храни.
SlowDownBaby
08-17-2011, 07:25
Аз днес сигурно ще си поиграя да се регна в руския сайт и да изтегля нещ на Пъмп ит ъп :D Хем че с моите компютърни уменя ме съмнява...но ако го изтегля ще го почна веднага и ще дам отзиви :lol: :lol: Та както и да е...вчера ми беше свински ден,но днес съм мотивирана да бъда само на салати-кръвното ми е паднало и сигурно затова не съм толкова гладна :(
A то и на мен ми трябваха няколко седмици за да се регна :D и между другото може да се теглят само по 3 торента до колкото разбрах ^^ пък аз не мога да намеря pump it up със същите момичета и да има сийд... Иначе и аз ще правя днес упражненията,но ще е към обяд.
iiordanova
08-17-2011, 07:26
Добро утро.
Днес ми е въглихидратен. Закусих с един банан,а за обяд ще ям от онези малки спагети,които се варят. За вечеря още не знам.
SlowDownBaby
08-17-2011, 07:30
Момичета,намерих още две упражнения със Deanne Berry ,само че не са Pump It Up и не знам дали да ги свалям :-o
ето линк ако искате да ги видите:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2630668
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2693934
Мацки,регнах се в руския сайт! :-D Свалям си трички видеа и днес ще пробвам поне едно от тях!Ето ги и новите ми придобивки :grin: :
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3368658
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1701427
foreverr
08-17-2011, 08:15
Мацки,регнах се в руския сайт! :-D Свалям си трички видеа и днес ще пробвам поне едно от тях!Ето ги и новите ми придобивки :grin: :
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3368658
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1701427
И аз се регнах и сега свалям трите :grin: От кога си търся такива клипчета...имам само едно старо на Pump it up сваляно от замундата и друго нямам, но сега свалям и ще имам повечеее :grin:
SlowDownBaby
08-17-2011, 08:26
При вас свалят ли се ?? :shock:
iiordanova
08-17-2011, 08:33
Момичета,измерих се след закуската и съм минус 800 грама. Йес. Като се има впредвид,че съм закусвала и пила вода.
Да,при мен трите се свалиха за час и малко :grin: foreverr и ти ли теглиш същите? :-)
Може и да трупаш мускулна маса от плуването, знам ли :-o или да задържаш вода.. Но не се отказвай, ще ги свалиш тези килограми, не са много :-)
CherryBell13
08-17-2011, 09:23
Момичета аз исках да си направя пъмп ит ъп-а преди закуска ама то взе че стана обяд сега направо трябва да обядвам :lol: поне днес ми е плодово-зеленчуков и след 2 часа пак ще ям :D
Може и да трупаш мускулна маса от плуването, знам ли :-o или да задържаш вода.. Но не се отказвай, ще ги свалиш тези килограми, не са много :-)
Охх, дано че вече взе да ми писва. :D
zlatit0o
08-17-2011, 09:47
Сутринта пих само 3в1. Сега ставам да си направя една салатка. Следобед ще направя упражненията.
CherryBell13
08-17-2011, 10:03
Такаа, преди малко обядвах: голяма салата от зеле+ 1 домат и малко сиренце :oops:
gabri3lla
08-17-2011, 10:15
Здравейте, мацки. :) Преди малко се прибрах от фитнес, много се поизпотих днес. За закуска ядох две круши, а в момента ми се пече на скарата една чушка със сирене. След малко излизам на плажче и нямам идея как ще изкарам до довечера, затова ще си взема 1-2 ябълки. 8-)
Въглехидратен най-накрая ще ям спагетиииииии :grin: И после тренинг
cherryup
08-17-2011, 10:39
Момичета, тези клипчета на "пъмп ит ъп" в руския сайт са с ВОДЕЩ, обаче тва момче си знае работата.Много добра тренировка си направих днеска.Макар да не обяснява много добре стъпките (малко по-сложни са от 1вия пъмп ит ъп-с жената), там където са упражненията като преси и тн. е направил чудесна работа.Много яка тренировка си направих.Мисля всеки ден да комбинирам 2та пъмп ит ъп (смятам, че ще се получи страхотно с тамците на жената и упражненията на мъжа.)
Колкото до диетата не съм писала от много време, но... не си бях у дома :-D
За днес:
Закуска:прасковка
Обяд:робка и салата от матула и краставичка
Вечеря:може би половината обяд
П.П.Съжалявам за дългия пост :)
SladkaZagadka
08-17-2011, 10:44
Да,при мен трите се свалиха за час и малко :grin: foreverr и ти ли теглиш същите? :-)
Да, ама доста трудно . Преди с Bitcomet свалях 1 гб за около 30 минути, сега тия 400 мб с ФлашГет не мога да ги взема за 3-4 часа .. сигурно защото е чужд сайта, де .
Днес въглехидратен .
- каране на колело, час . -
- закуска : праскова
- обяд : половин филия с лютеница, половин филия с шоколад :д и сигурно Стиклети
- вечеря : пастичка :D
Ии сигурно малко по-късно 20-25 минути тичане .. ъъ да ви попитам: ако у дома тичам, на едно място, ефектът същия ли е както тичането навън?
SlowDownBaby
08-17-2011, 10:54
При мен пък изобщо не мърда...стой си на 0 ......
Иначе аз мисля,че ефекта ще си е същия :-o все пак стягаш същите мускули и се движиш..
На мен днес ми е въглехидратен.
Закуска: Купичка с мляко с ориз (знам,че не може,но майка ме накара...)
После цялото Pump It Up
И в 2 и 30 мисля да обядвам макарони (нали можеше ? :-o )
Да,макаронките са във въглехидратния :D
ПС:Може би при мен се свалят по-бързо,защото съм с различен торент за сваляне? :-o
Абе, искам да ви питам нещо. Картофите и ориза не са ли въглехидрати? Смисъл, защо са в бобовия ден, а не във въглехидратния? :-o
SlowDownBaby
08-17-2011, 11:17
Едно друго момиче също беше попитало,ама аз не съм се замисляла.Щом пише,че трябва да са във бобов,значи в бобов ! :D
Не знам за вас,ама аз си спазвам каквото пише ( с малки изключения ) и не се замислям толкова това какво е,онова какво е.Пък и виждам,че има ефект така че не се оплаквам :-D
Абе момичета има една песен от Pump It Up дето вече я търся цял час и или е само 1 минута,или не е ремикс или изобщо не се тегли,та да ви попитам за да не пускам нова тема в Музика и ТВ имате ли песента на Onyx - Every Little Time ? Или поне линк от където да я сваля :( Много ми харесва,а не мога да намеря ремикса...
^ Еййй,тъкмо търсих в търсачката на Дата и еднствената такава песничка е точно ремиксът :lol: Ето линк,не знам дали е песента която търсиш,но дано :D
http://search.data.bg/results/?where=files&type=all/Onyx%20-%20Every%20Little%20Time
SlowDownBaby
08-17-2011, 11:24
Нямам думи.........днес изобщо,ама изобщо не ми върви...
Как при теб има файл,а при мен пише :
ПРЕМЕСТЕН ФАЙЛ:
Няма намерен файл
...... вече съм без думи :D
Момичета, в кой ден могат да се ядат семки ? :-o Защото вчера прегреших малко с тях :-D
За днес:
З: диня
О: царевицаа :D
В: сигурно ще са картофки
deHiTo0 И за мен картофите и ориза са си чисти въглехидрати, но не знам защо за сложени за този ден :?
FreshJuice
08-17-2011, 11:43
И аз вчера ядох семки... Амам май аз всеки ден си прегрешавам с тяхх... просто много ги обичам. май не са за никой ден :?
SladkaZagadka
08-17-2011, 11:43
SlowDownBaby , заповядай :
http://www.youtube.com/watch?v=oAtsfTHoQZM
Това ли е ? Има ли го в ютуб?
katii , принципно не се препоръчват семките, нали са мазни .. :-D
Да знам, но просто не мога без тях :D
nymphetaminegirl9
08-17-2011, 11:48
Току-що си направих зелен чай 8-) .
За закуска към 8 ядох диня, после към 11 купичка мюсли с кисело мляко и към 2 си хапнах малко миш-маш и филия с петрохан. :)
След 1-2 часа ще си направя упражненията от каланетиката и пилатеса.
SlowDownBaby
08-17-2011, 11:52
По принцип е това :
http://www.youtube.com/watch?v=0wzjMtDQKw8 ,аз по принцип си тегля mp3 от клипове от един сайт,но той нещо вече не работи и... няма от къде.
Иначе и аз без семки не мога и аз много ги обичам,но ги ям в плодовия.Все пак нали са ядки... и не се пържени :D и се възползвам малко от тях...
сега обядвах чиния с макарони,обаче в другата стая има печени чушки със сирене и само те са ми в главата... :?
Здравейте, от известно време се чудя дали и аз да се включа в темата. Малко се притеснявам, че може би повечето от вас няма да ме разберат, и може би дори ще ми се присмеят, но все пак ще рискувам, за да видя какво ще ме посъветвате. Миналата година по това време килограмите ми варираха м/у 50 и 52 при височина 180см (да, знам, че е малко, но както и да е). Тогава реших да тръгна и на фитнес и ... всичко отиде по дяволите. Започна един непрестанен глад, след това пот и мъка на тренировката ... Всичко се повтаряше няколко месеца и реших, че фитнеса не е за мен, че от него са дошли проблемите, но май не беше така. От тогава до сега съм пробвала доста диети от списания, форуми и т.н., свалям няколко кг, свършва диетата и всичко пак се повтаря. Случвало ми се е да има дни, в които да съм погълнала толкова много храна, че да не си спомям колко точно е била. Качила съм 8 кг и страшно много искам да ги сваля, моля помогнете, нахъсайте ме по някакъв начин. (Само не ми казвайте, че моментните ми кг са идеални за височината, защото аз не мога да се понясям така.)
bonbonche005
08-17-2011, 12:15
^Японското чудо е вредна за организма и не се препоръчва при подрастващи организми,като нас.А и след нея трябва малко или много да се придържаш към определено хранене,за да не си ги върнеш,а на лагера 99% ще си върнеш всичко,и просто не виждам смисъл сега да спазваш диета.Най-добре,като се върнеш си спазвай каквото искаш,но поне после ще имаш свой си режим на хранене,и ще задържиш сваленото.
А примерно, като отида във Варна и си накупувам храна, работи за салати например... може да си позволя и някой диетичен шоколад? Така пак,ще си ям, но ще ям здравословно.
Persie, може ли снимка ? :)
В момента нямам, но като използвам своя компютър ще кача.
Щом толко много не се харесваш, аз ти предлагам да пробваш с 90дневната диета. На първата страница Зорито е сложила линк към нея+упражнения, които можеш да правиш вкъщи щом не искаш да ходиш да фитнес. :) Успех!
Не съм сигурна, че ще успея толкова дълго време да я спазвам стриктно. Иначе физическа активност не ми липсва - ходя на тае бо, правя си тренировки и у дома, от известно време тичам, но храната съсипва всичко.
FreshJuice
08-17-2011, 12:33
Persie здравей! Щом не се харесваш така естесвено, че ще търсиш начин да отслабнеш и е хубаво, че искаш да се промениш :) Може да си измислиш някой свой собствен режим- като ограничиш нещата, от които мислиш, че пълнееш (сладко, тестяно) и да ги заместиш със плодове които ти харесват. Знам, че звучи много сложно, но не е така, ако някоя приятелка те насърчава и прави същото като теб. Ако си лакомия като мен си направи на фотошоп снимка на дебела жена с твоята глава и си я закачи на хладилника и всеки път щом посягаш ще виждаш в какво може да се спевърнеш :-D Ограничи яденето вечер и яж засищаща храна сутрин и ще видиш, че след около 3 месеца пак ще си си както преди и ще се чувстваш по- здрава. Не е нужно да се подлагаш на драстични диети и изтощителни тренировки :-) Когато си навън си взимай по-малко джобни за да не се нахвърлиш в сладкарницата на сладоледите и тортите, а на някой лек натурален сок. Успех от мен :wink:
FreshJuice, благодаря за съвета ще пробвам и това. Може би трябваше да спомена, че миналата година преди да постигна перфектните ми кг тогава бях още по-зле и от сега. Но тогава това не ми беше цел, просто колкото повече намалявах храната не ми правеше впечатление глада, а се радвах само на резултата. Тогава имах едва ли не желязна воля, а сега ... никаква я няма.
Иначе ям не толкова, защото съм гладна, а съм си лакомичка - казвам си, че ще го изям днес, а утре съм на лек режим, но не се получава. Друг проблем е, че работя в ... сладкарница ... какво да кажа повече :)))
SladkaZagadka
08-17-2011, 12:45
PUMP IT UP-а колко калории всъщност изгаря ? На едно място пише 440, на друго - 1500 :shock:
FreshJuice
08-17-2011, 12:46
Явно и ти си лакома като мен, а и работата ти е доста предизвикателна. Това, че преди си била по- зле от сега се отразява, защото тялото винаги се стреми към най- високите си килограми. А за волята просто си повтаряй, че искаш да си както преди и не забравяй как си изглеждала. Пък и ние сме винаги тук за подкрепа :-)
FreshJuice
08-17-2011, 12:48
PUMP IT UP-а колко калории всъщност изгаря ? На едно място пише 440, на друго - 1500 :shock:
Нещо не ми се вярва да са 1500... При плуването не се изгаря толкова, а то е най- натоварващо. Сиг. има някакво объркване 8-)
Много благодаря. Ще пробвам със "собствен" изключващ режим, сега съм с една идея по-мотивирана и дано успея.
nymphetaminegirl9
08-17-2011, 12:52
Офф днес така ме мързи, че чак ме боли. :D
И мен :? Не знам дали е от жегата или от друго,ноо ...
А днес съм на фитнес :o
FreshJuice
08-17-2011, 12:54
Офф днес така ме мързи, че чак ме боли. :D
Мързи ме чак да стана от стола 8) Момичета някой прави ли упражненията на Синди Крауфорд? Чудя се какви ли са резултатите при другите :oops:
SladkaZagadka
08-17-2011, 13:19
Нещо полезно :
DVD Aerobics Oz Style Fat Burner Breakthro 05 486kcal/hour
DVD Billy Blanks Boot Camp - DVD 1 438kcal/hour
DVD Billy Blanks Boot Camp - DVD 2 452kcal/hour
DVD Billy Blanks Boot Camp - DVD 3 365kcal/hour
DVD Billy Blanks Tae-Bo 1 The Future of Fitness 364kcal/hour
DVD Carmen Electra - Fit to Strip 05 416kcal/hour
DVD CDUK Dance Workout 05 440kcal/hour
DVD Charlie Brooks - Before After Workout 05 428kcal/hour
DVD Claire Sweeney - Perfect Fit With WW 05 393kcal/hour
DVD Coleen McLoughin Brand New Body Workout 05 440kcal/hour
DVD Darcey Bussell Pilates for Life 05 324kcal/hour
DVD Davina - My Three 30 Minute Workouts 05 462kcal/hour
DVD Davina - Power of 3 04 462kcal/hour
DVD Davina McCall High Energy Five 360kcal/hour
DVD Gunnar Peterson Core Secret Workout 328kcal/hour
DVD Gunnar Peterson Core Secrets Accelerated Core 295kcal/hour
DVD Jade - Helen - Nadia Dance Workout 05 405kcal/hour
DVD Jayne Middlemiss - Love Yoga 05 347kcal/hour
DVD Joanna Halls 28 day total body plan DVD 324kcal/hour
DVD Jordan - The Jordan Workout 05 405kcal/hour
DVD Kelly Holmes - First Steps to Fitness 05 416kcal/hour
DVD Kym Ryders Burn Firm Workout 310kcal/hour
DVD Martine McCutcheon - Dance Body 05 416kcal/hour
DVD Natalie Cassidys Then And Now Workout 353kcal/hour
DVD Neil Andersons Jump Start Wo 285kcal/hour
DVD Nell McAndrew Ultimate Challenge 04 486kcal/hour
DVD Nell McAndrews Maximum Impact DVD 372kcal/hour
DVD Pacha Dance The Workout 05 440kcal/hour
DVD Patsy Palmer Ibiza Workout DVD 330kcal/hour
DVD Pilates - Conditioning for Weight Loss 04 335kcal/hour
DVD Power Yoga Total Body 05 324kcal/hour
DVD Pump It Up Ultimate Beach Body Workout 05 451kcal/hour
DVD Pump It Up The Ultimate Dance Workout 04 440kcal/hour
DVD Roll Off The Pounds Aerobic Gymball Workout 05 347kcal/hour
DVD Rosemary Conley - Fitness Triple Pack 05 416kcal/hour
DVD Rosemary Conley Shape Up And Salsacise 05 416kcal/hour
DVD Rosemary Conley/Coleen Nolan Brand New You 303kcal/hour
DVD Vanessa If I Can, You Can workout 260kcal/hour
DVD Vicky Entwistles Weight Off Workout 438kcal/hour
DVD Yoga - Conditioning for Weight Loss 05 359kcal/hour
DVD Zoe Luckers Little Black Dress 394kcal/hour
Хм...според мен са към 600-800 :-D 800 са изгорените калории при тае бо,така че... :P
LuniChkaa
08-17-2011, 13:56
Днес съм на въглехидратния ден и се чудя какво да ям за вечеря. Дали ще е добре филийка намазана с течен шоколад?
SladkaZagadka
08-17-2011, 13:59
^ На обяд ядох половин филия с течен и повярвай ми, много ми е тежко сега... :(
Wanderer1
08-17-2011, 14:10
Здравейте, момичета! :) Засега денят върви добре, като изключим, че още не съм си направила упражненията, но сега отивам да ги правя.
За закуска не ядох нищо, защото не бях гладна, на обяд ядох салата и половин кебапче, а за вечеря трябва да ям кисело мляко.
Обаче майка ми е купила панирани чушки :( Чудя се много голямо прегрешение ли ще е, ако изям половин и 1 час след вечеря направя още малко pump it up, защото не искам да си развалям толкова режима...
ОФ, много ме мързи да отида на фитнес.. Мисля да си изтегля Pump it up или Таебото на Billy Blanks. Просто в тая жега не мога да мръдна от нас :? Btw някой знае ли от къде мога да си купя гирички ? :-o
titinkaa
08-17-2011, 14:37
А примерно, като отида във Варна и си накупувам храна, работи за салати например... може да си позволя и някой диетичен шоколад? Така пак,ще си ям, но ще ям здравословно.
Еми щом мислиш,че ще може да се справиш,давай.
titinkaa
08-17-2011, 14:41
ОФ, много ме мързи да отида на фитнес.. Мисля да си изтегля Pump it up или Таебото на Billy Blanks. Просто в тая жега не мога да мръдна от нас :? Btw някой знае ли от къде мога да си купя гирички ? :-o
В Кауфланд тая седмица има промоция на гирички по 2-3лв.
justasmile
08-17-2011, 14:41
^ Jumbo за 5 или 10 лв една
Мерси, мацки :-) Сега тегля Pump it up и след малко отивам да го правя.
SladkaZagadka
08-17-2011, 16:58
Направих пъмп ит ъп до 30тата минута, че след това имах работа, по-късно ще загрея отново и продължавам . Наистина ми е някак по-лесно с тая тема :D Днес бедро - с -0,4 см от онзи ден :shock:
JustMakeMeBelieveAgainN
08-17-2011, 17:05
да ви питам има ли значение , ако хапна само салатка към 9 ч. , защото нямаше начин да вечерям по-рано ..знам,че трабва да се яде рано, но... :?
Няма проблем :) По-добре малко по-късно,вместо да пропуснеш и да си забавиш метаболизма :)
Днес съм на въглехидратния ден и се чудя какво да ям за вечеря. Дали ще е добре филийка намазана с течен шоколад?
А аз защо си мисля,че не може да се яде сладко със солено.Не че филията не може с шоколад ,но на мен диетоложката ми каза да ям или само солено или само сладко във въглехидратния. :(
nymphetaminegirl9
08-17-2011, 17:28
Охх изкуших се да си взема едно редче шоколад :( . Нищо, карай, от известно време не бях яла. :D
Момичета,от началото на 90-дневната с колко кг. сте се сбогували? :-D
HolyShit
08-17-2011, 17:45
Проблема не е в това колко късно ядеш,а какво и по колко ядеш :)
Момичета,от началото на 90-дневната с колко кг. сте се сбогували? :-D
^+1
Днес направих цялото Pump it up :grin: Утре мисля да пробвам упражненията на Синди. Прегрешениета ми днес са 2 бисквитки Белвита и един сок, но нищо :D Утре въглехидратен! :grin:
SlowDownBaby
08-17-2011, 18:13
Днес ми беше въглехидратен,но не ядох нищо по диетата,освен макароните на обяд.След тях ядох бейкролс,защото бях на вън,а сладоледа вече ми омръзна..Но пък за разлика от това,днес карах колело около час,час и половина,играх федербал около 30 минути,баскетбол около час,и правих цялото Pump It Up :grin: Днес баба ми и една приятелка ми казаха,че много съм отслабнала в краката и корема,но за разлика от това пък паласките ми са си същите :(
CherryBell13
08-17-2011, 18:24
Аз преди малко вечерях защото се прибрах късно. Днес ми е плодово зеленчуковия и за вечеря ядох голяяма салата + 1 филийка черен хляб за да се заситя, но хапнах и доста сирене това проблем ли е? :o
Днес ми беше въглехидратен,но не ядох нищо по диетата,освен макароните на обяд.След тях ядох бейкролс,защото бях на вън,а сладоледа вече ми омръзна..Но пък за разлика от това,днес карах колело около час,час и половина,играх федербал около 30 минути,баскетбол около час,и правих цялото Pump It Up :grin: Днес баба ми и една приятелка ми казаха,че много съм отслабнала в краката и корема,но за разлика от това пък паласките ми са си същите :(
От колко време я спазваш 90 дневната и колко кила си свалила? :(
LuniChkaa
08-17-2011, 18:27
Ауу сега се сетих, че утре съм само на плодове. Каквото съм лакомо прасенце незнам как ще издържа :D . Вие трудно ли минавате плодовия ден? :-o
anonymous708973
08-17-2011, 18:40
Момичета, само да спомена нещо не много по темата 8-)
Целулитът се маха лесно.
Ходя на фитнес от 2 седмици, днес ми беше 5 или 6-та тренировка и в момента съм махнала около 80% от него. При това вода пия по малко, не използвам никакви кремове. Бих качила снимка преди-след, ама нямам, пък и ме е срам :oops: Обаче днес като си видях дупето и се мотивирах. ЙЕС БЕ!
CherryBell13
08-17-2011, 18:45
Целулитът се маха лесно.
Ходя на фитнес от 2 седмици, днес ми беше 5 или 6-та тренировка и в момента съм махнала около 80% от него. При това вода пия по малко, не използвам никакви кремове. Бих качила снимка преди-след, ама нямам, пък и ме е срам :oops: Обаче днес като си видях дупето и се мотивирах. ЙЕС БЕ!
Аз се чудех как да махна целулита по бедрата си?
П.С. Нямаме финансова възможност да ходя на фитнес. Имате ли други идеи ? :(
Излизай сутрин рано или вечер да тичаш :)
CherryBell13
08-17-2011, 18:54
Срам ме е пък и има много хора , иначе си правя цялото пъм ит ъп то няма ли да помогне поне малко защото моето е портокалова кожа по бедрата :( 8-)
Ще ти помогне. И мен ме е срам :D за това преди тичах вечер, когато нямаше никой ;)
PinkPan7her много ме мотивира да си купя карта за фитнеса. (:
А ти с треньор ли си или сама се оправяш, защото аз ходя с една приятелка,
която е с треньор, пък на мен не ми се ще много да давам двойно повече пари.
Wanderer1
08-17-2011, 19:12
Момичета, вижте какво намерих
http://prittywomanstyle.blogspot.com/2011/06/blog-post.html
Не знам, според вас ще има ли ефект? Може да пробвам онази маска с морска сол :D
Днес видях, че са ми се появили стрии точно над коляното :( Ужас, какво да ги правя? Освен това прегреших с половин чушка... :? Както и да е, стига съм се оплаквала :D
Успях да ги махна!
Два месеца мазане със свинска мас през ден или всеки ден. И отделно се търках с кафе, един вид ексфолирах кожата и махах мъртвите натрупвания. Кожата ми стана мек,а гладка, без стрии - дупето, бедрата и ханша. На гърдите ми обаче продължават да си личат слабо, затова продължавам с мазането.
Ето и линкче към темата http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=415404&postdays=0&postorder=asc&start=0 :)
Wanderer1
08-17-2011, 19:21
^Ее, златна си! Мерси :-) :-) :-)
billytalent
08-17-2011, 19:24
Успях да ги махна!
Два месеца мазане със свинска мас през ден или всеки ден. И отделно се търках с кафе, един вид ексфолирах кожата и махах мъртвите натрупвания. Кожата ми стана мек,а гладка, без стрии - дупето, бедрата и ханша. На гърдите ми обаче продължават да си личат слабо, затова продължавам с мазането.
Ето и линкче към темата http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=415404&postdays=0&postorder=asc&start=0 :)
Свинската мас наистина помага много и не само за стриите ами и за целулита. До скоро имах много по-бедрата и дупето, обаче след едномесечно мазане с един "домашен крем" с мас, сега кожата ми е като нова.
Днес денят ми мина успешно, но от утре се връщам на 90-дневната, защото само тя ми помага срещу подутия корем.
Моля, моля :-) Мога да кажа, че и аз започнах това с кафето, но вместо със свинска мас се мажа с бадемово масло,защото мастта много гадно ми мирише. Има ефект, но по-малък и по-бавен. Все пак всяка кожа е различна и на всяка се отразява по различен начин :)
SlowDownBaby
08-17-2011, 19:43
deHiTo0 аз не следя килограмите,а сантиметрите :) иначе вмомента карам 2ри месец и съм махнала 5 см от талията и 2 от бедрата :)
Ох момичета и аз от утре започвам 90 дневната диета, стискайте ми палци, моля ви! Ще спазвам диета за първи път в живота си, нищо че станах на 100 години вече :D
Намислила съм да ям диня за закуска, за обяд салата от домати, чушки и сирене + 1 филийка пълнозърнест хляб /не знам как ще изям само една.../ и за вечеря същото, но без хляба. Как ви се струва? Със сигурност обаче м/у яденетата ще огладнея зверски, така че нали може да ям диня през това време? Примерно ако обядвам в 12, да ям диня в 14, после в 16 и да вечерям в 19?
Имам с крос тренажор вкъщи, та мисля да го карам два пъти на ден по 30 минути като за начало?
nadincety
08-17-2011, 19:50
Кажете как си правите "крема" от свинска мас ? Как премахвате гадната миризма ?
Аз иначе днес се натъпках мноооооого здраво и то все с вредни работи :? Но просто усещах как тялото ми крещи за тях 8-) В 1 часа изядох някаква бисквита с фъстъци отгоре,към 2 и 30 манджа-пиле с картофи + малко мюсли пак от пакета направо,малко повече от половин шоколад.Към 6 часа хапнах 5 мини банички със сирене,парче и половина кекс.. :? Голямо съм прасе 8-) Но нищо,де.Усещах си,че тялото ми го иска.Сладко в близкото бъдеще май няма да погледна,че ми се доповръща днеска.
Мисля утре да го изкарам на диня цял ден,че да си поуспокоя организма след всичките тези глупости,с които го натъпках.Ще ви пиша дали съм успяла да издържа c(: Сега ще отивам да чета книга.Лека нощ на всички :-)
Не знам за вас, ама мен тая тъпа 90 дневна супер много ме изтощава и се чувствам като парцал. Нямам никва енергия, нито настроение!
Замислям се дали да не я спра и да почна да спортувам повече + ограничаване. :( :o
HolyShit
08-17-2011, 20:11
Ох момичета и аз от утре започвам 90 дневната диета, стискайте ми палци, моля ви!
Стискам ти палци и ако не го направят и всички други момичета (момче съм де ,ама карай) ще им направя магия да станат над 120 кила и да им е трудно да станат от дивана :D Поздрави 8-)
SladkaZagadka
08-17-2011, 20:18
Макар и малко късно хапнах малко салата + 2 мини парченца парфе - какво пък, въглехидратен ми е а и ги има 3те часа между храненията, няма да заспя скоро, пих вода, тренирах.. утре плодов :D . Две снимки на прогреса ми от началото до този момент, стремя се към още обаче. За първи път от 3 месеца някъде ядох след 8 ... :(
Преди - http://i53.tinypic.com/e67xjq.png
Сега - http://i56.tinypic.com/2qko09l.png
nymphetaminegirl9
08-17-2011, 20:25
Макар и малко късно хапнах малко салата + 2 мини парченца парфе - какво пък, въглехидратен ми е а и ги има 3те часа между храненията, няма да заспя скоро, пих вода, тренирах.. утре плодов :D . Две снимки на прогреса ми от началото до този момент, стремя се към още обаче. За първи път от 3 месеца някъде ядох след 8 ... :(
Преди - http://i53.tinypic.com/e67xjq.png
Сега - http://i56.tinypic.com/2qko09l.png
Колко килограма общо свали? :)
Браво! Разликата е ГОЛЯМА ! :grin: Колко кг. свали за тези 3 месеца ?
bonbonche005
08-17-2011, 20:38
Оф, аз малко прегреших.Понеже се прибрах преди 40 минути и бях малко гладна и изядох едно шишче и малко супа от тиквички, дано не съм развалила нищо.Знам,че е късно, но просто ... Когато съм в нас, чувствам глад, а когато съм навън не чувствам никакъв глад.................
За днес - Първи ден от Японското чудо съм яла:
закуска- проспана
обяд - 2 сварени яйца и малко супа от тиквички
вечеря - шишче и 2-3 черпака супа again.
SladkaZagadka
08-17-2011, 20:39
Свалих 6-7 кг (не знам с точност, защото един ден Великият кантар показва 46, друг - 47 )
nymphetaminegirl9
08-17-2011, 20:42
Браво, има голяма разлика в двете снимки. :)
Свалих 6-7 кг (не знам с точност, защото един ден Великият кантар показва 46, друг - 47 )
Честитооооо :grin: Имаш наистина видима разлика :) Браво, стискам палци и на другите :smt023
CherryBell13
08-18-2011, 07:00
Аз ще ви покажа снимка отпреди 2 седмици на корема ми и снимка от преди малко 8-) дано не само аз да съм забелязала разлика:
Преди: http://prikachi.com/images/662/3706662F.jpg
След: http://prikachi.com/images/663/3706663u.jpg
П.С. От еднакви страни е само че първата я снимах с огледало 8-)
cherryup
08-18-2011, 07:12
Аз ще ви покажа снимка отпреди 2 седмици на корема ми и снимка от преди малко 8-) дано не само аз да съм забелязала разлика:
Браво има разлика и то голяма.И това за 2 седмици.Продължавай така след 2 седмици ти пожелавам още по-голям успех. :) Аз пък нямам за сваляне в корема, на мене бедрата са ми важни, ама не виждам разлика до сега :(
CherryBell13
08-18-2011, 07:16
Браво има разлика и то голяма.И това за 2 седмици.Продължавай така след 2 седмици ти пожелавам още по-голям успех. :) Аз пък нямам за сваляне в корема, на мене бедрата са ми важни, ама не виждам разлика до сега :(
Мерси и аз гледам и бедрата и дупето но не мога да намеря снимка от преди :( Но мисля че като цяло най-много ми помага Pump It up много съм доволна от него и ти пожелавам и на тебе много добри резултати. Но може да почнеш да правиш Slim and sleek или Pump it up аз само от Slim and sleek свалих 10 см. от бедрата.
SladkaZagadka
08-18-2011, 07:18
^ :shock: 10 см? Искам и азз :D - това за колко време?
Досега правих 35 минути Пъмп Ит Ъп, сега излизам ии като се върна останалата част + малко въженце . Плодов ми е :grin:
iiordanova
08-18-2011, 07:30
И на мен ми е плодов. Ядох в 10 ч. малко пъпеш.
Целулитът се маха лесно.
На теб ти се е махнал лесно, защото нямаш много подкожни мазнини по принцип. Сега, от фитнеса, и малкото останали си заминават и затова ти е толкова по - лесно. На момичетата с повече кг за сваляне не им е толкова лесно.
CherryBell13 Браво и на теб ! :P Доста добри резултати и то само за 2 седмици! Дано и аз след 2 да имам такава разлика :oops:
CherryBell13
08-18-2011, 08:26
CherryBell13 Браво и на теб ! :P Доста добри резултати и то само за 2 седмици! Дано и аз след 2 да имам такава разлика :oops:
Мерси :-) Пожелавам ти успех :-)
Искам да попитам, понеже днес ми е белтъчен ден мога ли за закуска с плода да ям и малко кисело мляко (нискомаслено)?
Добро утро, момичета. :)
Вчера малко прецаках работата с диетата. Тъй като постоянно бях заета с нещо, сутринта хапнах малко пъпеш и 2/3 лъжички супа и вечерта лееко се натъпках(в сравнение със сутринта де). Ядох салата със сирене, кисело мляко с овесени ядки и 2/3 лъжички сладолед... Бях и на море и съм доволна, че там ме изкушиха САМО с една вафла чайка. :D :D
Иначе засега деня ми върви добре. Закуската беше пъпеш(ех, тоя пъпеш 8-) ) и фреш от грейпфрут.
CherryBell13 Мерси :-)
Мисля, че не е кой знае какъв проблем, ако хапнеш и малко мляко.
Wanderer1
08-18-2011, 08:34
SladkaZagadka и CherryBell13 - браво за резултатите! :-) :P
А аз днес съм решила да нямам прегрешения :D Изяла съм една праскова и към 12 ще си направя упражненията. Смятам да си купя свинска мас, в магазина до нас продаваха, но чакам да отворят, че са в отпуска 8-) От pump it up-a правя цялото клипче, но на тае бо-то никога не успявам :D Пък и не ми харесва особено... pump it up е по-забавно и с по-хубава музика.
CherryBell13
08-18-2011, 08:36
Wanderer1 Фен съм на аватара ти :D У нас пък има една кутия с вафли и от 2 дена само минавам покрай нея без да я погледна :D ами свинската мас ще помогне ли и за целулита? 8-)
Добро утро,Ангели! :-D Имам въпросче-някой ходил ли е или чувал ли е за Зумба?
От тук май само аз и tonie_.
титинка не ходеше ли и тя на зумба или греша :-o
А хубаво ли е?Помага ли за отслабване и стягане? :)
titinkaa
08-18-2011, 08:44
Добро утро,Ангели! :-D Имам въпросче-някой ходил ли е или чувал ли е за Зумба?
Аз щях да ходя,но така и не отидох.Потребителката tonie__ беше ходила няколко пъти,но скоро се отказа.Иначе аз го намерих в замундата всички упражнения на Зумба от 10 части и ги правя в нас.Свали си ги и ги прави вкъщи вместо да даваш пари за същото. :)
Иначе зумба ако се тренира 2 пъти в седмицата и имах хранителен режим,за 4 месеца може да се разделиш с 10кг от зумбата. :)
:shock: :shock: Значи го почвам! :D Не,аз го намерих в един сайт,та мисълта ми беше дали си струва да го свалям...явно да! :D :D
Wanderer1
08-18-2011, 08:56
Wanderer1 Фен съм на аватара ти :D У нас пък има една кутия с вафли и от 2 дена само минавам покрай нея без да я погледна :D ами свинската мас ще помогне ли и за целулита? 8-)
Мерси :-) И аз много си го харесвам :D
Сега отивам да правя упражнения и после ще я видя тази зумба (много странно име 8-) )
П.С. Някои казват, че помага, но май по-добра работа върши кафето
titinkaa
08-18-2011, 09:02
Ето линк към Зумба в Замундата
http://zamunda.net/details.php?id=243977&hit=1
titinkaa
08-18-2011, 09:05
От тук май само аз и tonie_.
Тонито се отказа вече,и не ходи. :)
titinkaa Meрси за линка. Сега ще ги изтегля и видя, че може и тях да правя,а не тези на Синди :)
Priceless
08-18-2011, 09:21
Случи се това, което най-много не исках. Почнах да отслабвам от към цици. 8-)
nymphetaminegirl9
08-18-2011, 09:23
Не сте сами 8-) .
FreshJuice
08-18-2011, 09:45
Да ви кажа честно там най-много си личи, че сме отслабнали :( Жалко... Браво за резултатите мацки :-) Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля Pump It Up че тренировките на Синди ми писнаха :-o
MissShine
08-18-2011, 09:51
Момичета, от доста време следя темата, но днес се регистрирах. :)
От около 4-5 месеца спазвам режим с хранене 5 пъти в деня и има резултат- минус 10кг. Отделно спортувам почти всеки ден (или през ден)- велоаргометър, Тае- бо и други упражнения (коремни, за ръцете...).
Успех на всички отслабващи и много минусчета! :smt008
FreshJuice На първата страничка има линк него :)
MissShine Браво! 10 кг са МНОГО! :grin:
MissShine
08-18-2011, 09:58
katii, благодаря! Напоследък съм се отпуснала нещо, хапвам си помалко сладолед или шоколадче, но в крайна сметка спортувам редовно, дано да не ми се отрази. :P
FreshJuice
08-18-2011, 10:27
Момичета... Днес съм на варива, а у дома няма нищо такова за ядене... Дайте предложения какво да си направя. Не знам как се пуска печката... само една малка скаричка дето се пекат наденички и принцеси. Дали там ще станат картофи? Мнения и предложения :P
Вземи си консерва грах или царевица.
katii, благодаря! Напоследък съм се отпуснала нещо, хапвам си помалко сладолед или шоколадче, но в крайна сметка спортувам редовно, дано да не ми се отрази. :P
Мис,имаш ли снимки преди,след? :-)
MissShine
08-18-2011, 10:54
Мис,имаш ли снимки преди,след? :-)
Не, за съжаление. Принципно съм много критична към себе си и до скоро не виждах голяма разлика, но мои познати, с които не се бях виждала дълго време казаха, че разликата е видима и голяма. Започнах да свалям от ръцете, талията ми се оформи, коремчето и сега продължавам да работя за краката, защото са ми проблемна зона. С желание и воля се постига всичко... :-)
А какво най-често спортуваш? :-) 8-)
Момичета,няма как да не сваляте и от гърдите :) Аз дори малко се радвам,защото бюста ми е доста голям :?
Що се отнася до сладкото - от седмица и нещо до лаптопа ми има пакетче бисквити Белвита и въобще не ги поглеждам 8-) Единственото сладко,което хапнах наскоро е сладолед и то защото ми беше супер топло,а не защото ми се е хапвало 8-)
Между другото консервите с грах,царевица и т.н. не са подходящи за 90 дневната,защото в тях има захар,но в краен случай може и това да се хапне.FreshJuice,в супермаркетите се продава картофена салата,както и други готови неща - може да се разходиш и да си харесаш нещо.Също така може да отидеш на заведение с приятели - хем няма да си го готвиш ти,хем ще ти е режимно,хем и ще имаш по-голямо разнообразие :)
Момичета,вижте на какво попаднах докато се ровех в интернет :D
http://ssisunny.files.wordpress.com/2007/08/otslabvane.jpg
Най-хубави са последните две :oops: :lol: :lol:
MissShine
08-18-2011, 11:05
А какво най-често спортуваш? :-) 8-)
Всеки ден от 40мин до 1 час велоаргометър, а сега започнах да редувам велото, скачане на въже, Тае- бо и упражненията, за които вече споменах. Веднъж или два пъти направих Pump It Up, но нещо не ми допада. :D
ама не носите на бъзик :smt012
billytalent
08-18-2011, 11:41
Ето линк към Зумба в Замундата
http://zamunda.net/details.php?id=243977&hit=1
Това ще го пробвам, определено.
cherryup
08-18-2011, 11:41
CherryBell13 ,
мерси за пожеланието.. :) аа аз Pump It Up го правя ама за това другото до сега не бях чувала, ще го изпробвам :) :)
Сега проверих че зумбата изгаря от 400 до 800 калории на час 8-) Повече от Пъмп ит ъп,де :)
gabri3lla
08-18-2011, 11:48
Зумбата изглежда супер, ще я пробвам, определено. Вчерашния ден ми мина горе-долу добре - две круши, ябълка, чушка със сирене. Днес, обаче, малко се поизложих. Хапнах за закуска две филийки с наденичка и ми е дооста тежко, сигурно чак довечеря ще ям отново.
MissShine
08-18-2011, 11:58
Сега проверих че зумбата изгаря от 400 до 800 калории на час 8-) Повече от Пъмп ит ъп,де :)
Еее, супер. Значи тази вечер ще заменя Тае-бото със зумба. :grin:
Мда,аз си свалих зумба и общо всички видеота са 4ч и 20мин. :razz:
Има и други клипове Зумба, на същите пичОве, но не в замунда. Ако ги потърсите през гугъл, ще ги намерите. Аз харесвам едно 50-минутно клипче на една мацка, танцува сама, казваше се Алис, Алисия или нещо от сорта... Намерих го в един пакет със зумба клипове. И както винаги казвам, разтягайте се накрая, за да нямате мускулна треска!
п.п. И аз не харесвам пъмп ит ъп.
sh0c0ladch3ee
08-18-2011, 12:11
zdraveite az sestarata na sh0c0ladsh3ee iskam da vi kaja 4e ve4e q nqma kratostrofira zestoko.
sh0c0ladch3ee
08-18-2011, 12:12
no 6te se radvam da mi pi6ete :)
Мъник,знаем за сестра ти - съболезнования.Дори по-горе в този раздел има цяла тема,посветена на нея.Обаче ще те помоля да не използваш нейната регистрация за да пишеш тук - не е коректно.
Мале като видях никнейма й се разтреперих :shock:
И АЗ ! :shock:
divacheee
08-18-2011, 12:27
Направо изтръпнах ..
Wanderer1
08-18-2011, 12:34
Олее, така се стреснах като видях никнейма и снимкатаа :shock: :shock: :shock:
bonbonche005
08-18-2011, 12:48
Ужас!!!! Нека почива в мир.
Може ли да попитам само едно нещо? Когато се пропусне закуската, след това разграждането на мазнините по-бавно ли става? Думата ми е,че ако през цялата диета си пропускам закуските, по-малко ли ще отслабна?
^ Попринцип никак не е полезно,защото означава че на обяд ще ядеш повече от необходимото :)
iiordanova
08-18-2011, 12:55
Направо изтръпнах ..
И аз!
bonbonche005
08-18-2011, 13:03
^ Попринцип никак не е полезно,защото означава че на обяд ще ядеш повече от необходимото :)
Само,че аз обядвах преди ....... 7-8 минути и си изядох обяда - 2 яйца. Думата ми е ,че нали чрез закуската един вид се активира метаболизма и почва разграждането, а аз не го активирам..... :?
FreshJuice
08-18-2011, 13:06
Момичета нещо не мога да науча движенията от Pump it Up. Много са бързи и нищо не схващам... само се нервя... някой да знае вариант в който първо обясняват стъпките за да се научат :-D Или пък някой други дето също първо се обяснява... Не съм схватлива изобщо :?
В Тае бото,Били много добре обяснява,йога също,Пилатес и Каланетика :)
HolyShit
08-18-2011, 13:36
Че да не е умряла?? :
Че да не е умряла?? :
:-x :-x :-x Изчезвай!!! :-x :-x :-x
HolyShit
08-18-2011, 13:41
Че да не е умряла?? :
:-x :-x :-x Изчезвай!!! :-x :-x :-x
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
Priceless
08-18-2011, 13:45
^^ Жал ми е за теб. Наистина.
Ей,разкарай е от темата ни!Избивай си комплексите другаде!!
gabri3lla
08-18-2011, 13:53
Какво намираш за толкова смешно, умнико?
Wanderer1
08-18-2011, 13:57
Абе ти друга работа нямаш ли си?
А за пъмп ит ъп-а се свиква след 3-4 път, като си запомнила вече упражненията
HolyShit
08-18-2011, 14:16
Има ли к'во да помпате,бе ей ? axaxxaxaax
Има ли к'во да помпате,бе ей ? axaxxaxaax
виж тук и не се обиждай в коментарите, тук е нормално да ти скочат вместо да ти обяснят http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=421798
justasmile
08-18-2011, 14:27
Днес след приблизително 3 часа игра на тенис и един турнир съм яла:
закуска: диня
обяд: шопска салата и 2 айряна
вечеря: 1 среден домат, филийка и половина хляб, малко сирене и кашкавал 8-) 8-)
а за вечеря трябваше да е само доматът и сиренето :lol:
Преди малко си купих гирички по 2кг. и ми се струват тежки :lol: А преди когато ходех на тае-бо, правихме с по 5кг. и почти не ги усещах.
CherryBell13
08-18-2011, 16:18
Преди малко си купих гирички по 2кг. и ми се струват тежки :lol: А преди когато ходех на тае-бо, правихме с по 5кг. и почти не ги усещах.
От къде си ги купи и за колко?
Ами в промоция бяха в Кауфланд, както ми каза Титинка. Цената зависи от това по колко кг. ще си вземеш. :) Тези по 2кг. бяха по 6лв. едната, а тези от по 3кг. по 8лв. За тези от 1кг. не помня цена :)
SladkaZagadka
08-18-2011, 16:26
Yankee , и аз правя зумба - но както се казва, резултатът е по-скоро към 400, отколкото към 800 ккал . Забавно е, ритъмът е супер, но няма голямо натоварване.
Днес:
З: праскова
О: сладолед :x . прегрешение.
В: праскова и половина
+ Пъмп ит ъп и 2-3 часа разходки :)
HolyShit
08-18-2011, 16:27
Трудно с по 3-4 праскови на ден да караш :D
СладкаЗагатка,аз го зае*ах тва Зумба :( Танците явно не са ми силата 8-) 8-) Пробвах и едно на Даян Берри за 5-10мин. но утре ще го правя цялото+Пилатес и Пъмп ит ъп сигурно :)
CherryBell13
08-18-2011, 16:37
Преди малко вечерях...Тати беше купил печено пиле, но аз ядох само бялото месо и картофи, но не бяха мазни или пържени по-скоро задушени :D
divacheee
08-18-2011, 16:57
Днес:
Искаш да си прееб*ш организма .. или прости съм останала с грешно впечетление ?! :?
SladkaZagadka
08-18-2011, 17:08
Днес:
Искаш да си прееб*ш организма .. или прости съм останала с грешно впечетление ?! :?
Останала си с грешно впемчатление, хапвам си доста в нормални количества останалите дни. Но не бях у нас, а тоя сладолед ме държа сита много дълго време :) . Например утре планирам боровинки, за обяд - таратор или шопска салата и на вечеря същото
HolyShit
08-18-2011, 17:12
Тоест сметни около 500 калории,точно за 2 годишно бебе :)
divacheee
08-18-2011, 17:14
SladkaZagadka, а някакво месо, яйца, сирене :? Не може само на плодове и зеленчуци ..
divacheee
08-18-2011, 17:16
Тоест сметни около 500 калории,точно за 2 годишно бебе :)
Племенника ми е на годинка и сигурно приема повече от 500 калории :D:D
SladkaZagadka
08-18-2011, 17:24
^ Хора, няма проблем :) . Това беше инцидентно . Иначе си хапвам,но се старая колкото се може по-малко ( нали все пак трябва калориите, които изгарям на тренировките да са повече от калориите, които приемам за хапване ) . Да речем:
В белтъчен:
З: нектарина
О: таратор
В: същото.
В бобов:
З: 8-10 парченца пъпеш
О: 2 картофени кюфтета ( картоф, магданоз, копър, сол + малко зехтин --> във фурната)
В: 1 кюфте
Във въглехидратен:
З: малини
О: макарони
В: сладолед и малко шоколад
А плодовия обикновено каквито плодове има, напр. закуска , обяд и вечеря са кайсии
:)
Добре де, сега като го чета ми се струва доста малко, но дори нямам апетит?! (само преди закуска, като правя на гладно упражнения)
divacheee
08-18-2011, 17:51
нали все пак трябва калориите, които изгарям на тренировките да са повече от калориите, които приемам за хапване
:shock: :shock:
Калориите, които приемаш трябва да са д/г равни на ОКБ !!
Първо си сметни RMR, след това калорийния баланс и от него извади между 10 и 20 % калориен дефицит ... Тогава ще разбереш колко калории трябва да приемаш за ден ... :?
И няма да е лошо да включиш малко месо в менюто си :)
Ау, момичета, късно ли е да се включа и аз:
Никнейм/Име: Eti
Години: 15
Височина и килограми: 167см / 57кг :x :-#
Желани резултати: 50 кг
Диета: 90-дневна
Упражнения: Тае-Бо на Били Блакс, Програмите на Ким Кардашиян (Fit in your jeans by friday) и Кармен Електра (Strip Aerobic :D), пък утре ще пробвам Сидни Крауфорд, Pump it Up!, йога ако съм на кеф - всеки ден се старая по около час, ако може и повече.
От понеделник и аз започвам, тези три дни няма да прекалявам (ще се постарая, де) и така... Пожелай те ми късмет! 8-)
nymphetaminegirl9
08-18-2011, 18:16
Добре дошла и късмет. :)
Охх, момичета супер съм се демотивирала... Вече изобщо не намирам смисъл в тези диети. От една страна искам да съм по-слаба, но от друга, вече отслабнах достатъчно и съм си добре... Пф, не знам кво да правя. Точно за това ям и разни сладоледи. Нямам мотивацията да ги спра... :?
Охх, момичета супер съм се демотивирала... Вече изобщо не намирам смисъл в тези диети. От една страна искам да съм по-слаба, но от друга, вече отслабнах достатъчно и съм си добре... Пф, не знам кво да правя. Точно за това ям и разни сладоледи. Нямам мотивацията да ги спра... :?
може би нямаш кво да сваляш:)
nymphetaminegirl9
08-18-2011, 18:18
Може постепенно да спреш диетата, но продължи да си правиш упражненията поне по 2 часа седмично за поддържане на килограмите. :)
Аз така или иначе обожавам да спортувам, така че от плуването няма да се откажа и килограмите едва ли ще си ги върна... Но ми се струва, че имам да свалям още поне 2/3кг... Може би защото са толкова малко и не ми се занимава. 8-)
Просто не прави диети щом вече не сваляш килограми :) Включи месо,яйца,черен шоколад и тн. :wink:
Днес ми беше въглехидратен:
З: 2 нектарини
О: спагети
В: филийка с шоколааад :smt007 :oops:
Днес не съм правила никакви упражнения, само се разхождах около час и нещо навън :? НО утре ще си наваксам!
Прегледах зумбата, но нещо не ми допадна и утре ще си правя Pump it up i упр. на Синди :)
ЗДРАВЕЙТЕ !! И аз да се включа,до сега само ви следих,но се реших насериозно да се заема вече.Целта ми е до септември да намаля бричовете и паласките,килограмите не са важни!!!
Никнейм/Име:
Години: 17
Височина и /начални/килограми: 168см, 53 кг
Желани резултати: 50 примерно,но не.
Диета:мм не знам,предложете нещо,ако можете...За сега съм решила просто да се ограничавам и да не ям сладко и да намаля тестото
Начало: от утре- 19.08.2011г.
Упражнения: за паласки(наклон настрани с тежест),за бричове(изнасяне на крака встрани),въртене на обръч,качване/слизане по стъпалата 9етаж и вървене пеша...
bonbonche005
08-18-2011, 19:03
^^^ Юхуууу :) , втори ден от Японското чудо, таа нека и аз да се отчета:
з: проспана ( за пореден път)
о: 2 сварени яйца
в: малко пържолка и половин купа салатка
FreshJuice
08-18-2011, 21:00
Да дам отчет и аз
:-D
З проспана
О картофи(малко) и половин препечена филийка
В картофи и маслинки
Между храненията- половин грейпфрут , фъстъци и грозде
Прегрешения: диня преди 5 мин :oops:
bonbonche005
08-18-2011, 21:03
Ти на коя диета си, FreshJuice ?
FreshJuice
08-18-2011, 21:38
Ти на коя диета си, FreshJuice ?
На 90 дневната ма нещо не я спазвам като хората... Точно след седмица иначе ми е водния и не знам как ще го изкарам :shock:
bonbonche005
08-18-2011, 23:39
Питах,защото гледам че ядеш фъстъци, а те са много мазни и вредни, гроздето също не трябва да се яде.....?
Аааа и относно водния.. хм.. ще го изкараш лесно, просто не мисли за храна. :)
HolyShit
08-19-2011, 05:12
Питах,защото гледам че ядеш фъстъци, а те са много мазни и вредни, гроздето също не трябва да се яде.....?
Фъстъците са мазни и вредни ли ? Хаха , това дето четете в женските списания не винаги е вярно,много добре прави,че яде фъстъци,полезни мазнини,и плюс тва "яж мазнини,за да изгориш мазнини" Do you feel that ? :)
anonymous708973
08-19-2011, 06:30
Фъстъците са най-гнусните ядки.
Бадемите, кашуто и шам-фъстъкът са триста пъти по-добре.
HolyShit
08-19-2011, 06:31
Е ако е за вкуса , може при един да,при друг не ,а за бадемите .. Товарят доста бюджета :D
FreshJuice
08-19-2011, 07:28
Аз сурови фъстъци си ям всеки ден. не мога без тях. Много ги обичам. Гроздето защо не може да се яде? :oops:
anonymous708973
08-19-2011, 07:43
Бялото грозде, крушата и бананът са най-калоричните плодове. Лично аз съм в недоумение за първото, ама... пак го ям на корем 8-)
FreshJuice
08-19-2011, 07:48
Леле :shock: Изобщо не знаех това за гроздето.. Направо ужас!! 8-) 8-) 8-)
HolyShit
08-19-2011, 07:49
Еми така е,няма да ядеш по 2 кила банани на ден,хапваш 2 банана и тва е :)
kalpazanka
08-19-2011, 07:55
плюс тва "яж мазнини,за да изгориш мазнини" Do you feel that ? :)
Добре де, що "яж мазнини, за да изгориш мазнини"? Не е ли по-логично от биохимична гледна точка да ядеш въглехидрати?
HolyShit
08-19-2011, 07:58
Не,като ядеш мазнини,тялото ти ги използва като източник на енергия и това спомага и за намаляването,но като се ограничаваш силно от мазнини,тялото ти ги задържа,защото превключва на режим "оцеляване" , нещо подобно става и с водата , за да не задържаш вода,пиеш повече вода.. Въглехидратите (особеннo тези с висок ГИ) , не само не спомагат за горенето на мазнини , а подпомагат трупането на мазнини,заради високите нива на инсулин .
SlowDownBaby
08-19-2011, 08:02
Oффф HolyShit,винаги като почнеш да пишеш и всички ти се връзват на акъла и за*бават темата.......Бахти хората дето сте и вие :-x
По темата........вчера ми беше плодов,но бях извън града ииии...не беше плодов :o не правих и никакви упражнения...и имам чувството,че днес съм надебеляла :-D Но днес ще правя Pump It Up и ще си спазя идеално белтъчение ден !!!
Между другото и аз я друпнах тая зумба ама изобщо не ми допада...някакви първобитни движения :-o
kalpazanka
08-19-2011, 08:05
Не,като ядеш мазнини,тялото ти ги използва като източник на енергия и това спомага и за намаляването,но като се ограничаваш силно от мазнини,тялото ти ги задържа,защото превключва на режим "оцеляване" , нещо подобно става и с водата , за да не задържаш вода,пиеш повече вода.. Въглехидратите (особеннo тези с висок ГИ) , не само не спомагат за горенето на мазнини , а подпомагат трупането на мазнини,заради високите нива на инсулин .
Е нали не ядем 24/7 ВХ с висок ГИ?
И като си спреш ВХ и започне ГНГ, какъв е ефекта от диетата?
HolyShit
08-19-2011, 08:07
Мазнините са основата,а бе честно да ви кажа за вас основата е в гладуването,нищо друго не ви пука,тая 90 дневна диета ми е много смешна :)
kalpazanka
08-19-2011, 08:11
Никъде не съм казала, че основата ми е гладуването.
Видях, че се скара на момичетата и се изтъкна с познанията ти по биохимия и реших да проверя докъде стигат въпросните познания.
Отговорих си на въпроса вече. Няма нужда да пишем повече.
HolyShit
08-19-2011, 08:15
Междудругото, ей така да речем,менютата на дамите тук са смешни :D 3 праскови + салата за целият ден , хич без гладуване .. :) Знания по биохимия ? Или резултат ? Както искаш го наричай .. ;) Поздрави!
kalpazanka
08-19-2011, 08:22
Междудругото, ей така да речем,менютата на дамите тук са смешни :D 3 праскови + салата за целият ден , хич без гладуване .. :) Знания по биохимия ? Или резултат ? Както искаш го наричай .. ;) Поздрави!
Ти пак ли не ме разбра? Прочетох твоето мнение.
Техните менюта не ги гледах- видях само твърдението ти, че мазнините горят мазнини и прочетох, че споменаваш връзката между приема на ВХ с висок ГИ, хиперинсулинемията и отлагането на ТАГ в мастните депа. За последната логическа връзка не споря, но се зачетох и се хванах да мазнините. Понеже не ми отговори откъде идват субстратите за ГНГ /дали просто си разсеян/ и обърна темата рязко темата, реших, че няма смисъл да чакам обосновка и че сигурно пак ще ми обясняваш врели-некипели. Затова приключих.
FreshJuice
08-19-2011, 08:27
За момичетата това не е гладуване... салатите имат количества. А и не се яде само това. Пък и момчета имат нужда от повече енергия и ядът повече богати на въглехидрати и мазнини храни... всеки си решава 8-)
HolyShit
08-19-2011, 08:35
Няма да те убеждавам в нищо :) Доказано е вече,пък като не вярваш,вземи погледни някой културист,дето постоянно нагъва мазнини,и аз също ям,ама случайно да съм омазнил ? Смешно звучи (примерите де) , ама така си е .. Обясних по-горе защо .. А прием на около 400-500 калории на ден от 15-20 годишно момиче,да коментираме ли :D
Както и да е,омацахме темата пак :D ..
SlowDownBaby
08-19-2011, 08:47
Момиче съм,ама това да смяташ калориите на всяка храна за мен си е една огромна глупост!!!! Как не ще седна да смятам колко калории са 2 пържени яйца,малко сирене и филия хляб,или един домат и не знам си к'во...губене на време.ЯЖТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ,ПРОСТО СПОРТУВАЙТЕ !
Аз съм на 90 дневната и не мисля,че е глупава.Ям си от всичко,не съм тръгнала да гладувам,правя си упражнения и свалям сантиметри.Дори я нарушавам когато ми се яде нещо друго,но като знам,че след това ще изгоря калориите (колкото и да са те) не ми пука..стига сте се превземали с по една салатка или една прасковка на ден.
Няма да отслабнете по бързо така....... ( и не говоря за никой конкретно,а за всеки който си мисли,че така ще получи резултат,както онова момиче дето беше писало,че е яло половин кайсия,и отиде да я повърне,че било "голямо прегрешение"....иди се гръмни някъде :-x )
Съжелявам за поста си,но се ядосах...мислете малко с тея глави !
divacheee
08-19-2011, 08:52
момиче дето беше писало,че е яло половин кайсия,и отиде да я повърне,че било "голямо прегрешение"....иди се гръмни някъде :-x
Мен ме изкефи пaрчето рибa и три ябълки зa цял ден :lol:
HolyShit
08-19-2011, 08:52
Не става въпрос за изчисление,с просто око се вижда..Но пък ако не можеш да си поемеш контрола,така е.Трябва всичко да е изчислено :D
SlowDownBaby напълно съм съгласна!
Днес - плодов. Отивам да си правя Pump it up-a :o
SlowDownBaby
08-19-2011, 08:57
момиче дето беше писало,че е яло половин кайсия,и отиде да я повърне,че било "голямо прегрешение"....иди се гръмни някъде :-x
Мен ме изкефи пaрчето рибa и три ябълки зa цял ден :lol:
Мани,мани....к'ви тъпи хора има на тоя свят :lol:
HolyShit тея дето нямат контрол,дали ще имат нерви да си смятат храните....всеки го прави за себе си,няма смисъл да спориш с хора,които са си навили на пръста,че искат да отслабнат по този начин.На теб някой ако ти направи забележка,че постоянно киснеш във фитнеса (примерно) едва ли ще спреш да ходиш,щото разбираш ли,някъв непознат ти е казал...не мисля.Така че просто спри да пишеш,всеки отговаря за себе си.
Бтв колко регистации имаш ......