PDA

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

effy_
04-08-2013, 16:59
Много често след тренировка коремът ми се подува , абе не се подува точно , но и аз не мога да го опиша .. нещо подобно . Само при мен ли е така ?

fakesmiles
04-08-2013, 19:05
На мен не ми се е случвало,даже е обратното - най-стегнат е веднага след тренировка ;д

FuckingFreak
04-08-2013, 19:09
И на мен ми е най- "стегнат" след тренировка, даже плочките ми са най-видими точно тогава.

weheartiit
04-08-2013, 20:10
FF - не знам дали си пускала снимка преди,но може ли да покажеш някоя,
че ми е интересно :) (за плочките става въпрос)

Barrborka
04-09-2013, 12:09
Спирам да чета, че се чувствам дебела в сравнение с вас. Тежа 48-9 кг, а съм много ниска, около 1.54. Някакви съвети как да отслабна? Чувала съм, че по време на пубертета не трябва да се спазват диети, а аз тъкмо навлизам в него, така че трябва да правя някакви упражнения или и аз не знам... Проблемът е, че не мога да отделям абсолютно никакво време. 6-ти клас съм, а нямам никакви почивки. Някакви съвети за нещо, което не изисква особено много време, но да ми помогне да сваля 4-5 кг? Ако трябва, ще се опитам да отделям и повечко време, но не много повече от 20 мин...

Jaune
04-09-2013, 12:31
^6-ти клас си, едва ли имаш чак толкова много за учене. А и денонощието за всички ни е 24 часа. Ако не си готова да отделиш някакво време и внимание, не се захващай.

PullMeCloser
04-09-2013, 12:36
Спирам да чета, че се чувствам дебела в сравнение с вас. Тежа 48-9 кг, а съм много ниска, около 1.54. Някакви съвети как да отслабна? Чувала съм, че по време на пубертета не трябва да се спазват диети, а аз тъкмо навлизам в него, така че трябва да правя някакви упражнения или и аз не знам... Проблемът е, че не мога да отделям абсолютно никакво време. 6-ти клас съм, а нямам никакви почивки. Някакви съвети за нещо, което не изисква особено много време, но да ми помогне да сваля 4-5 кг? Ако трябва, ще се опитам да отделям и повечко време, но не много повече от 20 мин...

Здравословното хранене няма да ти навреди по абсолютно никакъв начин, дори напротив. Ако си стриктна и правиш упражнения, теглото ти постепенно ще се балансира, мускулите ти ще се развият, ще стопиш излишните мазнини и съответно ще изглеждаш по-добре.

TheBeliever
04-09-2013, 15:43
Ти ако в 6-ти клас нямаш време, никога няма да имаш.

FuckingFreak
04-09-2013, 16:57
^6-ти клас си, едва ли имаш чак толкова много за учене. А и денонощието за всички ни е 24 часа. Ако не си готова да отделиш някакво време и внимание, не се захващай.

++++
Денонощието на всички ни е 24 часа, абсолютно съгласна. От теб зависи как ще го разпределяш. Едва ли си заета през цялото време, пък ако имаш желание, и за 20 минути можеш да се разбиеш от тренировка... ;)

mimsssssss
04-11-2013, 07:28
http://www.youtube.com/watch?v=3hitRUroOf0 потресаващи моменти има

FuckingFreak
04-11-2013, 08:30
Оф хора, днешната тренировка не мина добре. Всичко отначало беше окей - въже за загрявка, после горна част, но накрая... За 2ри път се пускам на интервално кардио, което да не е много като за мен - 1 мин 10 км/ч, последвано от 1 мин 14 км/ч. Във вторник, след leg day, всичко мина по мед и масло, но днес - на последните интервали нямах никакви силици, хващах се за пътеката, а накрая даже си намалих скоростите на 9 и нещо и 13,6, че да не се хващам толкова често... Нямах никакъв въздух. По принцип съм издръжливо копеле, ако трябва, дето се вика, ще плюя кръв, ама не ми се виждаше удачно сега да постъпвам така спрямо тялото си. Явно просто не ми беше ден. Виж, ако и утре е така (отново след leg day), ще предприема някакви мерки, най-вероятно откъм храна, защото всичко друго си ми е нормално... :(

fakesmiles
04-11-2013, 09:30
Или си прекалено уморена,или пък ти е малко храната.Вода пиеш ли?
И на мен ми причерня няколко пъти по време на тренировката вчера,но след малко вода и няколко минути почивка си я донаправих.

tonssy
04-11-2013, 11:10
И на мен ми е най- "стегнат" след тренировка, даже плочките ми са най-видими точно тогава.

Да. И моите тогава.
А повечето казват, че плочките им стават по-видими след няколко дни почивка..

mimsssssss
04-11-2013, 11:59
Тъп въпрос сигурно, ама колко килограма са 205 ibs и 178 ibs?
Във връзка с това http://beforeandafterfatlosspics.tumblr.com/image/47663377479 питам :)

Laana
04-11-2013, 12:02
Аз днес започнах въглехидратната ротация...1-2-3-1-2-2-1
За сега всичко е окей,малко се изнервих,защото трябваше да ходя на майна си райна за сурови бадеми,но си струваше...
Сега си чакам рибата на скара да стане,дано всичко си остане както трябва до довечера....

tonssy
04-11-2013, 12:41
Тъп въпрос сигурно, ама колко килограма са 205 ibs и 178 ibs?
Във връзка с това http://beforeandafterfatlosspics.tumblr.com/image/47663377479 питам :)

Имаш предвид lbs .
Напиши в гугъл lbs into kg и ще разбереш.

Zar4e
04-11-2013, 19:21
И аз от скоро започнах малко по-сериозно да се занимавам с разни упражнения. Тичам сутрин + различни упражнения вкъщи и ходя на тенис. Отделно спрях сладко, пържено, макдоналдс и подобни.. Искам да попитам черен шоколад или мед позволено ли е да се ядат, защото съм с ниска кръвна захар и сутрин ако не хапна преди трен нещо сладко ми причернява (това отминаваше с 2-3 мин почивка), но тази сутрин тръгнах да припадам докато тичах (и друг път ми се е случвало ако не съм яла нещо сладко преди трен) и искам да ям нещо, за да не става така.

FuckingFreak
04-11-2013, 19:57
Черния шоколад не вдига кръвното, няма логика - той е в голямата си част мазнини и ефекта е само плацебо и го пишат само по списанията. :)
Мед е окей, сигурно вдига кръвното, ама няма полза да го ядеш, ако целиш отслабване.

anonymous708973
04-11-2013, 21:15
Оф хора, днешната тренировка не мина добре. Всичко отначало беше окей - въже за загрявка, после горна част, но накрая... За 2ри път се пускам на интервално кардио, което да не е много като за мен - 1 мин 10 км/ч, последвано от 1 мин 14 км/ч. Във вторник, след leg day, всичко мина по мед и масло, но днес - на последните интервали нямах никакви силици, хващах се за пътеката, а накрая даже си намалих скоростите на 9 и нещо и 13,6, че да не се хващам толкова често... Нямах никакъв въздух. По принцип съм издръжливо копеле, ако трябва, дето се вика, ще плюя кръв, ама не ми се виждаше удачно сега да постъпвам така спрямо тялото си. Явно просто не ми беше ден. Виж, ако и утре е така (отново след leg day), ще предприема някакви мерки, най-вероятно откъм храна, защото всичко друго си ми е нормално... :(

Пътека ли?
Аз това го правих с 6 км и 10 км, щото много мразя да бягам иии като за първи ходения и така.
Ти с колко започна? Радвам се де, щото сама си го измислих и явно съм била права :д
Не ти е било ден, аз днес не успях да правя скоковете на Джилиан, щото ме сви много горе вляво - там май ми е черният дроб?

FuckingFreak
04-12-2013, 08:22
Аз от лятото съм "почнала", тогава стигах и до 8 км тотал дистанция, (а вииинаги съм мразела тичането, както не веднъж съм казвала!) като накрая завършвах със спринт - не знам колко км/ч, но давах всичко ама всичко от себе си. Преди бягах с 10 и нещо и 11 и нещо, после започнах 400м с 11,6; 200м с 10,6 и 200м с 10,3 като направя към 2 км и нещо завършвах със спринт 16 км/ч. Пробвай, тренинг ти трябва, свиква се, никой не се е родил спринтьор, даже аз съм на мнение, че съм по-издръжлива (тоест крос ми приляга повече), отколкото експлозивна.
Днеска си ги направих, пак беше мъчение, ама не се хващах!

fakesmiles
04-12-2013, 08:46
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/530154_10151406173401172_1047943686_n.jpg
Как ви се струва тялото на Биляна?
Не искам да провокирам обиди и спорове,просто ми е интересно как го виждате :)

FuckingFreak
04-12-2013, 08:58
Грозно.

DownloadVirus
04-12-2013, 10:41
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/530154_10151406173401172_1047943686_n.jpg
Как ви се струва тялото на Биляна?
Не искам да провокирам обиди и спорове,просто ми е интересно как го виждате :)

Аз съм момче плюс това и ще ти кажа,че ми изглежда супер грозно тялото.Тяло на анорексичка + силикон= противно.

.Wonder
04-12-2013, 11:00
На мен пък ми харесва тялото на Биляна. Симпатично е.

fakesmiles
04-12-2013, 12:04
Аз нещо не мога да преценя даже за себе си дали ми харесва ;д
Само ще поправя момчето по-горе,че не е тяло на анорексичка,даже има доста мускули.
Корема й много ми харесва например,и ръцете.

Laana
04-12-2013, 14:07
На мене ми е несъразмерно,прасците и са много слаби със сравнение с бедрата.Има готино коремче,жалко,че няма талия...
Да ви се оплача,че ротацията ми замина....днес изядох всичко,което беше останало вкъщи...и съм много разочарована от себе си,добре че ще се размажа довечера във залата,иначе щях да се хвърля от някъде...

BeautyBeast
04-12-2013, 15:03
Ужасна е, прекалено мускулеста. Имам особен идеал за тяло. От 2 седмици се ограничавам и работя по въпроса най-накрая да отслабна и ми е ужасно трудно да ям само такива неща. Изобщо не се наяждам, сигурно трябва да изям 3 купи салата, за да усетя, че съм яла изобщо. Преди отиваше на ден по 1 хляб само от мен и отделно по 2 шоколада дневно и куп други неща. Сега си ме представяте огромна :D . 50 кг. съм на 165 см. Проблема са ми бедрата, в момента обиколката е 50 см. Много се надявам до лятото да има поне някаква разлика в см.

mimsssssss
04-12-2013, 15:21
^Яж поне 4 пъти на ден и да видим дали ще имаш проблеми с глада. И не само салата - включи яйца, чисто месо, млечни продукти, ядки, плодове.

Vanda
04-12-2013, 16:31
Аз също бях така.Когато почнах диета и на мен ми беше трудно да я спазвам,защото чувствах,че не се нахранвам и дори се чувствах болна понякога.При мен проблема беше,че не ядох месо и млечни продукти,а именно нещата,които са жизнено важни и нахранват.

FuckingFreak
04-12-2013, 18:35
Обиколка 50 см въобще не звучи много. Но предполагам имаш мазнини, а точно по тях се определя дали си дебел, дори сантиметъра не е фактор.

Zar4e
04-12-2013, 19:13
Черния шоколад не вдига кръвното, няма логика - той е в голямата си част мазнини и ефекта е само плацебо и го пишат само по списанията. :)
Мед е окей, сигурно вдига кръвното, ама няма полза да го ядеш, ако целиш отслабване.
Целя отслабване, обаче не искам и да припадам и да ми причернява (така не мога да си завършвам тренировките и пак няма голяма полза). Та някакви идеи какво мога да ям преди тренировка за кръвно, но да не е вредно?

BeautyBeast
04-12-2013, 20:24
Млечни продукти не мога да ям, опитвала съм се, но ми е много гадно всичко. Месо се случва да ям. Храня се разнообразно, но пак не ме засища, а и не искам да прекалявам. Сигурно не звучи много 50 см. но определено имам мазнини целият ми крак се тресе.

DownloadVirus
04-12-2013, 21:03
Само ще поправя момчето по-горе,че не е тяло на анорексичка,даже има доста мускули.
Корема й много ми харесва например,и ръцете.

То въобще не е нужно да ме поправяш.Далеч не е фактор жена без грам опит да ме поправя кое е и кое не е мускулесто.Това е все едно първокласник да поправя човек с докторант в математиката за 2+2 . Трагикомично е.
Всъщност обаче позата също е важна,но смятам,че се вижда,че мускулната маса е минимална.

fakesmiles
04-12-2013, 21:55
Ти виждал ли си как изглежда анорексичка,която е боледувала доста време,с времето става по-зле и въобще няма как да изглежда по този начин при системно гладуване.

anonymous708973
04-13-2013, 09:19
Я кажи като момче на теб какво тяло ти харесва?

И аз така. Коремът й е стена, ама... не ме радва нещо, не ми е женствен. Бедрата й са ужасни, много мускулести ми се виждат. Като цяло обаче няма да я върна.
Не мога да се съглася, че нямало мускул.

DownloadVirus
04-13-2013, 09:39
Кат' момче мога да кажа какво тяло ми харесва,но това е субективно.Важното е,че няма и грам мускул.Съгласявайте се колко си искате,ама това не променя фактите. Ако искаш примери има бол ,виж наталия мело , аманда латона ,има много др. дет' хващат окото,ама всички са един дол дренки,оти всички са със силикон и много изкуствени. Това е твърде субективно какво на мен ми харесва,демек естетически погледнато , просто давам примери с няколко имена относно мускулната маса при жените.

tonssy
04-13-2013, 10:09
И аз така. Коремът й е стена, ама... не ме радва нещо, не ми е женствен. Бедрата й са ужасни, много мускулести ми се виждат. Като цяло обаче няма да я върна.
Не мога да се съглася, че нямало мускул.

Същото.

wiiwa
04-13-2013, 14:35
Оризът диетичен ли е ?

koshtramba
04-13-2013, 14:38
Кат' момче мога да кажа какво тяло ми харесва,но това е субективно.Важното е,че няма и грам мускул.Съгласявайте се колко си искате,ама това не променя фактите. Ако искаш примери има бол ,виж наталия мело , аманда латона ,има много др. дет' хващат окото,ама всички са един дол дренки,оти всички са със силикон и много изкуствени. Това е твърде субективно какво на мен ми харесва,демек естетически погледнато , просто давам примери с няколко имена относно мускулната маса при жените.

Наталия Мело ти харесва?!
Мисля, че ти си гей.

FuckingFreak
04-13-2013, 15:02
Оризът диетичен ли е ?

Какво значи диетичен ли е :D Зависи от количествата. И във всеки случай - въглехидрати по време на сваляне не са най-добрата оферта. :)

Днеска все едно бях на пост, егати смотаното ядене. Сутринта една ябълка + студен чай с 500 вида подсладителя, след малко мляко с нес и канела. Към обяд салата от моркови с много оцет и 150г кисело млекце. По-късно дояждане на салатата с моркови и още едно от същото кафе. Следобяда - лаваца с мляко. Спала съм около 5 часа, цял ден се размъквам из АУБГ, а в стола имаше само някакви наденички (имаше само едно изостанало пилешко филенце?!), лазани и тем подобни глупости, а и хич не ми беше до ядене - адското напрежение и стомаха ми беше на топка. Прибрах се и тренирах - по принцип след съботната ми тренировка съм в агония; а днес, не стига, че не съм яла нищо свестно, ми дойде страшна енергия по средата на тренировката. Явно кафетата не са мит. По принцип не пия, днес беше по изключение, но се чудя дали да не почна - това е като някакъв вълшебен елексир :D
И след малко ще се възнаградя с 3-4 домашни кюфтета от млян свински бут. Ядяха ми се яйца, цяла седмица не съм яла, ама си се прибирам в нас и какво да видя - мамчето смляла кайма, не е зле :D

anonymous708973
04-13-2013, 15:05
Хората се чудят как да отказват кафето, ти ще го почваш... Недей. Кофеинът не е особено полезен.

Ou7oFmYhEaD
04-13-2013, 15:10
Биляна съм я гледала в няколко предавания, че и на живо съм я засичала и си има тяло мечта мога само да ви кажа, тая снимка изобщо не я гледайте, да споменавам ли токовете с които е обута и позата и ъгъла на снимане и т.н. На живо си е друго да го видиш. За нея знам, че е на протеинова диета, тренировки и добавки, както се вижда всичко това е дало страхотен резултат и съвсем не е от гладуващите гърли с отпуснати бедра и корем. Лесно е да гледаш една снимка и да нареждаш само, това и е мускулесто, онова и е грозно и т.н. Замисляте ли се обаче, че тая жена е семейна има дете, съпруг, къща и поддържа това тяло отдавна и колко труд и постоянство и е коствало, ако не друго поне уважете човека и упоритостта му.

anonymous708973
04-13-2013, 15:14
Аз напълно уважавам упоритостта, просто смятам, че е насочена в грешна посока. Бедрата й са едри, мускулести и грозни за мен.

http://www.inspiredfitstrong.com/bg/2012/blog/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%83%D1%80%D 0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D 0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8/ - нещо полезно за тренировките във фитнеса

FuckingFreak
04-13-2013, 15:23
Ядат ми се козунацииии и шоколадови зайциии. Само ги рекламират по Сити :D Не съм яла от 2 години...

Стига бе, може идеалът ми да е т.нар. "скини фет", ама това момиче не ми харесва. Вярно, тялото не го е направила току така - със сигурност има намеса на препарати и много потене във фитнеса, ама въпреки положения труд, не ми харесва. Въпреки това, фул респект към такива хора. :)

3oPuTy
04-13-2013, 15:55
ако не друго поне уважете човека и упоритостта му.

Някой да е казал,че не уважава труда и упоритостта й?!
Евала,че се старае,но начина по който изглежда на снимката за мен лично е ужасен.

DownloadVirus
04-13-2013, 17:23
Наталия Мело ти харесва?!
Мисля, че ти си гей.

Мисленето не ти се отдава.

anonymous708973
04-13-2013, 19:33
Пич, айде сравни нейното дясно бедро:

с дясното бедро на Наталия Мело тук - http://muskuli.com/wp-content/uploads/2012/10/Nathalia-Melo.jpg.

Вярно, че е по-малко, но прилика определено има, което говори за мускул.
Не изпадай в крайности. Нещата не се делят на клечави мадами без грамче мускул и Наталия Мело. Биляна е по средата, но има мускул.

Ou7oFmYhEaD
04-13-2013, 19:37
Днес пих нескафе с малко сметана преди кардио и издържах без проблеми, явно не е мит това с кофеина, по принцип пия след тренировка щото да не ми тупти много силно сърцето, но нямаше такъв проблем.

FuckingFreak
04-13-2013, 19:53
И мойте през деня бяха нескафета, затова явно не ми дойде пауъра, но последната лаваца направо ме вдигна. Но засега не мисля да го правя редовна практика, единствено по изключение. Просто обичам вкуса и ми е един вид наслада :)

DownloadVirus
04-13-2013, 20:54
Пич, айде сравни нейното дясно бедро:

с дясното бедро на Наталия Мело тук - http://muskuli.com/wp-content/uploads/2012/10/Nathalia-Melo.jpg.

Вярно, че е по-малко, но прилика определено има, което говори за мускул.
Не изпадай в крайности. Нещата не се делят на клечави мадами без грамче мускул и Наталия Мело. Биляна е по средата, но има мускул.

Не смятам,че има мускул. Наталия Мело просто си има мускул,не съм казал дали ми харесва или не като цяло.. Ако е за вкусове е много изкуствена и не ме радва,но аз говоря за мускулна маса разбира се. Цялото тяло на тази Биляна не ми се вързва естетически.

sladkalady
04-14-2013, 07:43
Малко снимки на коремчето :

http://prikachi.com/images.php?images/527/6126527E.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/528/6126528O.jpg

weheartiit
04-14-2013, 07:47
Браво :)

Wwwooow
04-14-2013, 13:07
Напълних си ГОЛЯМА чаша с вода и започвам да си правя упражненията до края на силите си ;д
ох, майка ми направи фъч и ще се опиитам да не го докосвам,много ще ми е трудно :С

fakesmiles
04-14-2013, 20:36
Ъх,разочарование тази вечер - ядох чипс И сладко,даже не знам защо,сякаш не мислех.Много мразя така,понякога сякаш нарочно работя срещу себе си.Но утре ще има трениране много ;д

BeautyBeast
04-15-2013, 05:36
Вие какви тренировки правите вкъщи ? Аз си намирам разни кардио упражнения от Youtube, но не знам дали са достатъчни и подходящи.

Jaune
04-15-2013, 06:55
^P90X, Insanity, TurboFire, Pump it Up, Jillian Michaels.
Понеже напоследък правя йога - препоръчвам клипчетата на Shiva Rea и Kino MacGregor.

FuckingFreak
04-15-2013, 07:23
Шива Реа и Кино не са ли за по-напреднали?
Аз каквато съм смотана, пък и супер схваната - задното бедро вииинаги ми опъва, ама ще трябва веднъж завинаги да почна да се грижа за този проблем! Но, това не ми пречи да си правя шпагат от раз, де, ама някои елементарни пози като downward dog май се казва не мога да ги изпълня.

Jaune
04-15-2013, 08:35
Зависи от серията. Смисъл, аз правя Introduction на Кино, което е модифицирана версия на Ащанга. И пак не мога да правя определени неща, примерно headstand. Ама има време:Д
А пък на Шива има едно Yoga Shakti с около 20-30 клипчета - sun salutations, headstands, back bending, forward bends и прочие, пък и тя дава сума ти варианти за начинаещи и напреднали.

fakesmiles
04-15-2013, 08:52
Аз пък съм супер негъвкава и искам да поправя това,но не знам как.Например на разтягането на Джилиан в края:тя седи на земята с разделени крака,и си поставя ръцете до лактите на земята с наведен гръб /дано ме разбрахте/.На мен това не ми се получава хич.

Jaune
04-15-2013, 09:04
Никой не се е родил научен. Всъщност малко хора са природно гъвкави. Трябва си усилие. :)

YSMF
04-15-2013, 09:11
Аз пък съм супер негъвкава и искам да поправя това,но не знам как.Например на разтягането на Джилиан в края:тя седи на земята с разделени крака,и си поставя ръцете до лактите на земята с наведен гръб /дано ме разбрахте/.На мен това не ми се получава хич.
И аз съм така. Майка ми след раждането е правила каланетика и е адски гъвкава за разлика от мен.

fakesmiles
04-15-2013, 09:35
Знам,че трябва усилие,но не знам какво точно да правя.
Иначе сега правих тренировката на Джилиан Banish Fat и направо ми срита задника - стигнах до 25 мин,като даже не съм правила абсолютно всички повторения,и умрях.
Определено е предизвикателство,ще я включвам и нея вече,заедно с 30 дей шред.
Искам да дойде момента,когато ще мога да я правя цялата.

Момичета,които сте я правили,споделете как бяхте в началото? :D

Pamaa
04-15-2013, 19:01
http://25.media.tumblr.com/05dda4b68695fa9148ee189ff8f8675a/tumblr_mkobsrcIzx1s3fd6bo1_1280.jpg
почти си върнах старите килограми, ама нищо общо с т'ва, което беше преди :Д

FuckingFreak
04-15-2013, 19:20
Pamaa, евала. Кантарът не е важен! И аз скоро сигурно пак ще стана 48, нооо нищо общо с предишната картинка. :)
Страхотна си и дори мазнинките от вътрешната страна са секси :Д

Pamaa
04-15-2013, 19:29
Имам още много да чистя, ама не го мисля, 'щото така няма да стане по-бързо :Д Правя си кардиото, правя си силовото, хапвам повече, защото след като си пресметнах калориите се оказа, че на ден приемам по-малко 1400...

koshtramba
04-15-2013, 19:43
Между 48 и 51 кг за мен няма разлика. :)
Но, браво!

Jaune
04-15-2013, 19:54
Факт, че кантарът въобще не може да е коректив за външния вид)
Аз мисля малко да позарежа всякакви режими и да спра да се фокусирам върху храната, защото се въртя в някакъв омагьосан кръг от няколко месеца и хич не се чувствам добре... да се надяваме, че йогата ще ми даде някакъв инър пийс. Ще си продължавам с тренировките, но ще се старая да не мисля за ядене, а и само напълнявам с тва затормозяване. Пък да видим. Така или иначе вече изпитвам глад за качествена храна и сравнително рядко за джънк, просто искам да започна да си слушам тялото, за да не се стига до безумици вече.. мхм.

FuckingFreak
04-15-2013, 20:25
Аз промених малко своя мироглед. Чиста храна, през повечето време, и не е фатално, ако понякога споделяш вкусна и вредна храна с приятна компания. Скоро, ще почна и фрапета да пия, стига да почнем и по-често да излизаме на кафе. Нека има захар, сметани и квито и да било други глупости. Храната има и социален аспект, и определено когато не ядеш това, това и онова се забелязва от хората и започват да те гледат по друг начин. Аз съм млада, не мисля, че имам нужда от подобно нещо. Още повече, не тренирам за Мис Олимпия, за да съм толкова стриктна.
И аз имам чувството, че изяждам света 2 пъти в седмиата, когато имам основно leg day - заминава сигурно 100 (може и повече) г фъстъчено масло, но не мога да се спра да бъркам в бурканчето... Важното е да имаш хармония с вътрешното ти аз. А това, според мен, се постига и с малко джънк, отвреме навреме, защото не сме роботи и имаме нужда и от нещо за душата понякога.
И като говоря за това- в петък съм на рожден ден и май ще има пица. Разбирате на къде бия :3

Jaune
04-15-2013, 20:30
Ма не, щото броенето на калории и ограничаването не води доникъде long-term... хармонията е много важна, да, ама адски трудно се постига:Д

black pearl
04-16-2013, 04:27
Лол, Пама евала ти казвам ! Човек има ли воля, всичко е възможно.Ей такива хора ме мотивират страшно много.
Колкото до това с калориите , наистина си е доста натоварващо за мозъка и душата постоянно да смяташ калории.Аз все още продължавам да си ги броя, но аз още имам за отслабване ... въпреки че се случва да има офф-дни , особено по рожденни дни ;д Във събота пак бях на рожден ден и си хапнах и пица и торта , но ми направи впечатление , че въпреки това, че ми беше вкусно ,много повече изпитвам наслада от истинската храна. Хем ме наяжда, хем е здравословна.
За това за храната , когато излезем цяла компания и всички ядът/пият дадено нещо , а ти не , наистина започват да те гледат малко странно.
Бтв, искам да ви се похваля , че за 4 месеца ходене нац фитнес , отслабнах с 10 килограма. Доволна съм , но имам още мазнинка по себе си ;дд И така от 66 , вече съм 56килограма за 165 височина (не съм сигурна понеже се мерих преди половин година ; д) Имам чувството , че сега започва най-трудното. Принципно аз не гледам само какво показва кантара и страшно много се кефя като си погледна крака , да си видя и напипам мускула.. А на коремчето преди дори не можех да си напипам кокалите ; дд а сега сами се виждат, вече не е оная разпльокана буца , а си личи че е стегнато , но все още има мазнина , която трябва да махна. Хващам си приятелките да завиждат ;дд Повечето са слаби , но без никакво желание за спорт и самите им тела са просто слабички ;дд Убедих се , че няма невъзможни неща и че ако искаш нещо , трябва да се бориш за него... :)
Като споменахте фрапетата ми замириса на лято ♥ Нямам търпение вече да се стопли, да свършим училище и да започне лятотоо.. чак ми се доби фрапе и фреш от диняя ^^
Бтв , днес си пробвах миналогодишните летни дрехи и всички са ми широки ^^^^ ;дд
П.С -Само да попитам , успявате ли някак да си балансирате храненето , защото ми прави впечатление , че има дни в които мога да карам само на 2 ябълки и дни в които мога да изям всичко което ми е пред очите, а искам да има някакъв баланс...
П.С.2 : Оф тая седмица ми се очертава да отида само 3 пъти на фитнес, вместо 5 .. Изпитите наближават и свободното ми време става все по малко ...

FuckingFreak
04-16-2013, 08:41
Аз гледам да го балансирам, ама както казах, в деня за крака изяждам света! Поздравления за постигнатото иначе.
Само да се прибера вкъщи, да си седна на стария компютър, ще пусна една стара снимка от януари-февруари 2012, да видите за какво става въпрос и сравнение със сега :)
Яко пауър сутринта на тичането, усетих го - не като миналата седмица в четвъртък, дето нещо ми беше станало, днес направо летях :)
И съм си сготвила телешко, в момента хапвам за първи път - това е нещо божествено.... ау, страхотно, жалко че не е по джоба на всеки.

tonssy
04-16-2013, 09:45
Аз промених малко своя мироглед. Чиста храна, през повечето време, и не е фатално, ако понякога споделяш вкусна и вредна храна с приятна компания. Скоро, ще почна и фрапета да пия, стига да почнем и по-често да излизаме на кафе. Нека има захар, сметани и квито и да било други глупости. Храната има и социален аспект, и определено когато не ядеш това, това и онова се забелязва от хората и започват да те гледат по друг начин. Аз съм млада, не мисля, че имам нужда от подобно нещо. Още повече, не тренирам за Мис Олимпия, за да съм толкова стриктна.
И аз имам чувството, че изяждам света 2 пъти в седмиата, когато имам основно leg day - заминава сигурно 100 (може и повече) г фъстъчено масло, но не мога да се спра да бъркам в бурканчето... Важното е да имаш хармония с вътрешното ти аз. А това, според мен, се постига и с малко джънк, отвреме навреме, защото не сме роботи и имаме нужда и от нещо за душата понякога.
И като говоря за това- в петък съм на рожден ден и май ще има пица. Разбирате на къде бия :3

С това за социалния аспект съм напълно съгласна. Повечето хора вече са ми забелязали някои реакции и как, по колко и с какво се храня. Напоследък, нерядко, след като някой ме почерпи с нещо и аз му откажа, получавам коментар: "Спокойно, няма да надебелееш" ...
Фрапе аз вече пак си пия всеки ден, като времето е топличко ми идва супер освежаващо. Но аз обичам кафето във всичките му форми :D
А калориите не мога да спра да ги броя, това просто вече от доста време е част от ежедневието ми. Свикнала съм и, като гледам, няма и да отвикна..
По принцип в 5/6 дни в седмицата ям наистина балансирано, но винаги имам 1 ден, в който просто нещо ми става и имам доста апетит. Вчера бях така ;д

Wwwooow
04-16-2013, 17:39
как се махат тея гадни бричове бе :ХХ направоо се отчаях.. Всичко друго ми отслабна,само те не се махат.. Горната ми част е адски кльощава( а уж тренирам и за нея), а те си стоят ,гадинките' ;( не ям сладко... защоо не им се отразява нищо помощщщ ! малко са се стегнали сякаш, ама само това о.О

FuckingFreak
04-16-2013, 17:43
Не е важно какво не ядеш, а какво ядеш.
И ми харесва много един цитат - Train insane or remain the same :)

Wwwooow
04-16-2013, 17:47
Ям предимно качествени храни и правя тренировката на Джулиан до послени сили(докато не стана мокра и не почувствам,че не мога повече да си стоя на краката) Не знам някъде греша, но къде.. имам чувството,че винаги ще съм с бричове

FuckingFreak
04-16-2013, 18:09
Щом тренировките на Джилиан те изтощават, значи давай с тях. Щях да ти препоръчам Инсенити, ма ще вземеш да колабираш, щом това ти е трудно :)

Wwwooow
04-16-2013, 18:16
правя ги по 1 час,нормално да ме изтощават.. може ли линк към другото да видя какво представлява толкова..

anonymous708973
04-16-2013, 18:17
Как по 1 час, те са по 27-8 минути?!

Да ви се похваля какво си правих за закуска и случайно видях нещо супер подобно в блога на Pamaa.
Пасирах 2 супени лъжици кисело мляко с банан, добавих още кисело мляко, 4-5 с.л. гранола, половин шепичка смлени орехи, половин ябълка, нарязана на ситно, и малко канела. Стана... УНИКАЛНО.

Утре или ще пия шейк от ягода и банан с възможно най-малко прясно мляко.
Или ще си направя бърканица от гранола, кисело мляко, ягода и канела.

FuckingFreak
04-16-2013, 18:29
Ягода с канела? Хм, странна комбинация :D
Wwwooow, не знам какъв линк искаш, няма ги в интернет, свалят се от Замунда. Но пак ти казвам, ако тия на Джилиан са ти трудни, без значение колко време ги правиш, по-добре не опитвай, няма смисъл :D

3oPuTy
04-16-2013, 18:37
^ Ами можеше да й дадеш линк в Замунда :)

Wwwooow
04-16-2013, 18:37
^Ето тези правя : ) http://www.youtube.com/watch?v=qtOLuV7BzwU&list=PL6F135DD9918D21E7 от два месеца сигурно вече.. корема ми е готин, паласките ги НЯМА :) краката ми са стегнати и оформени, но тези бричове.. бях чела някъде, че от сиренето и кашкавала ставали уж и oт другите млечни продукти О.о

PinkPan7her и аз си правя горе-долу нещо подобно, напоследък много се кефя на такива месеници ;д аз си направих с кисело мляко, нарязах малко ябълка, малко стафиди,канела,белени семки и една обикновена бисквитка ,,Ревю'' с овесени ядки ;р стана чудничко .. и много ме засити, дори някой манджи не ме засищат така..

Jaune
04-16-2013, 18:41
Бе и аз имам съмнение, че млечните правят бая беля на тялото... не знам, не че имам някви специфични оплаквания, но се чувствам някак си мазна, като ги ям..

Wwwooow
04-16-2013, 18:52
^ май май, ама какво да правя като са ми най-любими : ( мога цял живот да карам на сиренце с доматка, сирене и кашкавал разтопен мм , мляко с кафе <3

Jaune
04-16-2013, 18:58
Най-трудно ми е да се откажа от кафето с мляко. Просто го обичам и ми е ебаси навика да го пия.
Киселото и прясното мляко са най-неистински от млечните. Там разни сметани и сирена що-годе стават, ама аз и след тях не се чувствам добре.

gabi_94
04-16-2013, 19:17
Аз без кисело, прясно мляко, кашкавал и сирене не мога. Без месо мога много време да издържа, но не и без тях. Не виждам и нищо кой знае колко вредно в тях. Родителите ми купуват истинско прясно мляко от един човек, който живее в съседно село и всеки ден носи мляко в нашия квартал. Сирене и кашкавал също купуваме от не-масов производител, ами човек, чието производство е доказано. Само киселото мляко не ни е домашно, но пак не смятам, че е вредно. Пък и да е, какво ще ядем тогава? Аз лично гледам да не прекалявам с манията за полезно хранене, ами просто да не ям боклуци като бърза храна, пакетирани работи като чипс, вафли, кроасани и подобни. Смятам, че това и движението са достатъчни за поддържане на добро здраве и хубаво тяло.

Ou7oFmYhEaD
04-16-2013, 19:30
По принцип млечните подуват корема, а че правят беля правят ако са в големи количества примерно 300 гр кашкавал дневно, най-диетично е киселото мляко, аз също си го смесвам на закуска с пасиран банан, овесени ядки, малко ябълка и ставаа закуска един път.

Wwwooow
04-16-2013, 19:37
То, че млечните са полезни,полезни са, ама са калорични ..
И аз от млякото с кафе не мога да се откажа, няма по-хубаво и събуждащо :)

FuckingFreak
04-16-2013, 19:38
Дам, чела съм че млечните може да са причина за дебелите крака, ама и аз не мога да спра. :)
Eх, хора с тия калории, направо ставате банални. Да не би да не ядеш ядки, защото са калорични? Ти да не омахаш 100г кашкавал на една филия бе, момиче :lol: Калорични били... Ми да, калориите са гориво, на треви ли да живеем?

PullMeCloser
04-16-2013, 19:54
Добре, то не става ли въпрос за накаква свръхконсумация... много се съмнявам малко сирене(каквото и да е) или 50мл. мляко в кафето сутрин да са причина за дебели крака.

FuckingFreak
04-16-2013, 20:09
Аз не говоря за свръхконсумацията, а самия състав на млечните - няма връзка между едното и другото.

anonymous708973
04-16-2013, 20:59
Аз без кисело, прясно мляко, кашкавал и сирене не мога. Без месо мога много време да издържа, но не и без тях. Не виждам и нищо кой знае колко вредно в тях. Родителите ми купуват истинско прясно мляко от един човек, който живее в съседно село и всеки ден носи мляко в нашия квартал. Сирене и кашкавал също купуваме от не-масов производител, ами човек, чието производство е доказано. Само киселото мляко не ни е домашно, но пак не смятам, че е вредно. Пък и да е, какво ще ядем тогава? Аз лично гледам да не прекалявам с манията за полезно хранене, ами просто да не ям боклуци като бърза храна, пакетирани работи като чипс, вафли, кроасани и подобни. Смятам, че това и движението са достатъчни за поддържане на добро здраве и хубаво тяло.

Прясното мляко не ти трябва, а и е вредно след 3-годишна възраст. Не можеш да го усвоиш, защото вече ти липсва ензим и може да предизвика един куп години заболявания като остеопороза.

Хора, да попитам coconut oil e кокосово масло или кокосово олио? Става въпрос за ядливото нещо. Има ли откъде да си го намеря и да е по-евтино от био-то, защото там е близо 30 лв за 325 мл?
Какво е като консистенция, за да знам с какво мога да го заместя в рецепта?

Jaune
04-17-2013, 03:13
Олио си е. Другото се води coconut butter.

FuckingFreak
04-17-2013, 05:36
Замести го с разтопено масло най-добре. Иначе за по-евтин вариант от био-то аз не знам, поне в България не съм виждала в търговските вериги да се продава такова нещо. Единствено се използва за козметични цели, и се продава в аптеките, но дали става за готвене?

anonymous708973
04-17-2013, 06:33
Мани, взема се натровя :д

Като е олио, се очаква да е течно, нали?

FuckingFreak
04-17-2013, 06:49
Да, затова ти дадох предложение с разтопеното масло.

anonymous708973
04-17-2013, 06:52
Става, предвид, че ми трябват 2-3 с.л. :) Благодаря :)

mimsssssss
04-17-2013, 07:13
Вчера изкачвахме една планина и днес гърба ме боли. И най-големият кеф е че днес пак ще ходим, хаха.
Само нанагорнища, само треви и камъни - близо 2 часа (или поне докато ни омръзне). Видяхме един голям заек - за пръв път виждам такова мутирало чудо, и както бягаше, по-скоро ми приличаше на сърничка хаха.
А пък аз ям истинско мляко щото мама го прави. И да, мляко с кафе е нещото което обожавам и ми е рутина сутрин.
На мен най-лесно ми е да спирам хляба и макаронените изделия - от раз и не забелязвам липсата им.

ubuntureload
04-17-2013, 07:45
Девойчетаааа, Много сте филмирани и четете много глупости... Млчечните продукти дрън дрън... И живеете само на трева което е грешно... Много риба на скара не пържена, пилешко месо, червено телешко и всичко на скара, ориз, на 4 белтъка ядете 1 жълтък от яйцето.... Шоколад също ама след тренировка... трябва да се приемат 2гр протеин на килограм всеки ден и 1 грам на килограм въглехидрат. А до 2 часа след тренировка и цяло прасе да изядете няма да ви се залепи. Един шоколад от 100гр има около 60гр въглехидрат, сами си смятайте.
А това вчера качихме планина и днес пак е грешно - мускулите се претоварват, за да има ефект трябва и ПОЧИВКА. и т.н.
от 10 години се занимавам с такива глупости ако имате въпроси мога да ви отговарям ама на лично.
Да кажем че ям каквото си искам, а плочките са на линия ;)

mimsssssss
04-17-2013, 08:24
За "жалост" го правим за удоволствие, не да ни се личат плочките :д
Просто ако днес не отида щото ме боли гърба, утре ще ме заболи крака, третия ден дупарата и няма да правим нищо... По-добре като сме си намерили занимание групата - да го правим, отколкото нищо.

DownloadVirus
04-17-2013, 13:29
Девойчетаааа, Много сте филмирани и четете много глупости... Млчечните продукти дрън дрън... И живеете само на трева което е грешно... Много риба на скара не пържена, пилешко месо, червено телешко и всичко на скара, ориз, на 4 белтъка ядете 1 жълтък от яйцето.... Шоколад също ама след тренировка... трябва да се приемат 2гр протеин на килограм всеки ден и 1 грам на килограм въглехидрат. А до 2 часа след тренировка и цяло прасе да изядете няма да ви се залепи. Един шоколад от 100гр има около 60гр въглехидрат, сами си смятайте.
А това вчера качихме планина и днес пак е грешно - мускулите се претоварват, за да има ефект трябва и ПОЧИВКА. и т.н.
от 10 години се занимавам с такива глупости ако имате въпроси мога да ви отговарям ама на лично.

Брей,за 10 години нищо не си научил/а.

FuckingFreak
04-17-2013, 17:35
И защо да хвърлям жълтъка на яйцето? Да не би да вдигна холестерола?

anonymous708973
04-18-2013, 08:59

Да кажем, че говориш простотии. Айде да те видя как ще направиш плочки с часове във фитнеса, но ядене на МакДоналдс през ден.
Кой ти стои на трева? Повечето хапваме и месо, и млечни продукти, и брашно (пълнозърнесто), и пълнозърнест хляб, и ядки, мед, извара, шоколад...

И това с планината е абсолютно вярно. Мускулката треска е натрупване на млечна киселина в мускулите, което би трябвало да знаеш, ако си такъв спец. Тя се разсейва (респективно мускулната треска се маха) с... - о, изненада! - движение!

3oPuTy
04-18-2013, 10:32
Защо винаги намесвате боклуците като МакДоналдс и прочие,когато някой каже,че яде к'вот си иска?!
Ами то и аз ям к'вот си искам,но никога не съм опитвала нещо от МакДоналдс,нито съм яла дюнер,нито една камара други неща ... :?
Това,че човек не се ограничава не означава,че не уважава тялото си!

За жълтъците няма да коментирам.Толкова противоречиви мнения съм изчела от създаването на първата тема до сега,че на моменти съм се смяла на глас :lol: Още помня как някои хора ми обясняваха,колко съм тъпа и как не си уважавам тялото щот' видиш ли съм изяла две цели яйца за закуска,а няколко месеца след това се реши,че вече могат да ядат жълтъци и се започна с нападки към хората,които хапваха по един с няколко белтъка ... :lol:

Между другото спрете да си мислите,че хората са като овцете и един като каже,че дадено нещо е правилно/грешно то всички трябва да се съгласят.Всеки сам решава к'во да яде,как и дали да тренира и не е необходимо някой друг да натрапва личните си разбирания.
Все пак има огромна разлика между това да споделиш личния си опит и това да си натрапваш мнението и да обясняваш как другите не разбират нищо щом не са съгласни с теб :?

ubuntureload
04-18-2013, 11:39
Пантерке, говоря за храна , а не лайна! Относно мускулната треска много добре знам как и защо и т.н. се получава, а вие след като сте толкова активни и подвижни, не би следвало да имате такава след една разходка в планината! А този който каза че говоря глупости нека се обоснове! И да сподели къде греша! Не съм казал че съм професионалист в областта, но за периода който съм прекарал в залата мисля че съм научил поне мааалко повече от тези които стъпват веднъж на 3 месеца и след това се оплакват каква мускулна треска имат, а същевременно твърдят че са супер спортни натури ;)

anonymous708973
04-18-2013, 12:44
Аз въобще не твърдя, че съм суперспортна натура, затова и знам как се маха по-бързо мускулна треска. А именно с движение. Ето къде грешиш.

mimsssssss
04-18-2013, 12:49
Стига сте ми намесвали планината :д и между другото казах изкачване, а не че съм ходила на разходка.

Скоро планирам и парапланер, да видим дали ще се получат нещата.

А т'ва за жълтъците сега го чувам, някой ще разясни ли подробности?

DownloadVirus
04-18-2013, 13:42
Пантерке, говоря за храна , а не лайна! Относно мускулната треска много добре знам как и защо и т.н. се получава, а вие след като сте толкова активни и подвижни, не би следвало да имате такава след една разходка в планината! А този който каза че говоря глупости нека се обоснове! И да сподели къде греша! Не съм казал че съм професионалист в областта, но за периода който съм прекарал в залата мисля че съм научил поне мааалко повече от тези които стъпват веднъж на 3 месеца и след това се оплакват каква мускулна треска имат, а същевременно твърдят че са супер спортни натури ;)

Всичко приемам буквално и за това няма как да не кажа,че нищо не разбираш.Ако иронизираш ясно си определи възгледите :))
Хайде дай снимка да видим 10годишния прогрес,че тези дето ходят в зала 'уж' веднъж на 3 месеца може да се окаже,че са бая по-добре от теб,физически и психически :))

FuckingFreak
04-18-2013, 18:38
Да кажем, че говориш простотии. Айде да те видя как ще направиш плочки с часове във фитнеса, но ядене на МакДоналдс през ден.

Да кажем, че такива хора ИМА. Да, ама генът им е такъв. Другите, дето не сме с метаболизъм, бърз като светлината, се примиряваме с чисто хранене и много тренировки. :)

ubuntureload
04-18-2013, 20:03
Да кажем, че такива хора ИМА. Да, ама генът им е такъв. Другите, дето не сме с метаболизъм, бърз като светлината, се примиряваме с чисто хранене и много тренировки. :)
Аз също не съм с въпросния ген ;) Просто трябва да намериш правилните храни. Може да качваш от нещо което дори не предплагаш както и обратнто.

Аз въобще не твърдя, че съм суперспортна натура, затова и знам как се маха по-бързо мускулна треска. А именно с движение. Ето къде грешиш.

А аз къде твърдя обратното? Явно съм добил грешна представа за "спортуването" което прилагате.
А това за белтъка и жълтъка на яйцето - белтъка е чист протеин, а жълтъка е въглехидрат и се приемат в пропорция 4:1.

А ти големи разбирачо, DownloadVirus? Засегнат ли си нещо и имаш ли някакъв проблем спрямо мен? Ако да сподели или само зад клавиатурата си power man и избиваш комплекси?

FuckingFreak
04-18-2013, 20:16
Жълтъка бил въглехидрат :lol: :lol: :lol:
моля ти се, спри се, тия 10 години опит не знам откъде си ги измисли.

ubuntureload
04-18-2013, 20:55
Жълтъка бил въглехидрат :lol: :lol: :lol:
моля ти се, спри се, тия 10 години опит не знам откъде си ги измисли.

Пиленце, дай не го правим хард.
100гр жълтък съдържа около 2-3грама въглехидрат и 358 калории, а ти колко грама мислиш че тежи целия жълтък?
да не е като глюкозата 100 гр на 100 гр и 370 калории
А като цяло в нета може да намериш 1000 различни мнения и данни за всеки един продукт...

bathory
04-18-2013, 21:40
^Жълтъкът се състои от около 50% вода, 15% протеин и 35% мазнини и витамини. Белтъкът е едва 12% протеин (грешното схващане, че е 100% белтъчини), а останалото е вода и под 1% въглехидрати и мазнини. А цялото яйце съдържа 0.5-0.6 г. въглехидрати. Затова не дрънкай глупости, че голям смях... :)))

FuckingFreak
04-19-2013, 08:18
Първо, че тия 2-3 г въглехидрати не знам къде си ги прочел, ама няма нищо такова. Второ- с тия 2-3 г и било БОГАТО на въглехидрати - ти чуваш ли се?! Спри се малко, че наистина си забавен :)

DownloadVirus
04-19-2013, 09:42
А това за белтъка и жълтъка на яйцето - белтъка е чист протеин, а жълтъка е въглехидрат и се приемат в пропорция 4:1.

А ти големи разбирачо, DownloadVirus? Засегнат ли си нещо и имаш ли някакъв проблем спрямо мен? Ако да сподели или само зад клавиатурата си power man и избиваш комплекси?

Да,огромен.За 10 години научи,че жълтъкът е въглехидрат .Ходи си играй с кукли . Големи бисери ей :))

Wwwooow
04-19-2013, 18:16
Тая тема май няма да просъществува ..все някой ще се разправя в нея и са много малко нормално дадените съвети и ПОДКРЕПА :о Пък ужким е за това.. преди бяха много приятни темите всички се надъхваха взаимно пък сега човек да го е страх да пише, щото ще го изкарат егати тъпия..
по темата:днес се теглих и съм 51 кг. много се радвам... бях 56 преди 4 месеца ;д
даже и снимка направих на разликата;д , нищо, че много много не се забелязва така с дрехите,ама..
http://prikachi.com/images.php?images/95/6098095b.jpg

BeautyBeast
04-19-2013, 19:54
Браво! Има разлика.
Аз съм свалила 1 кг, но мисля, че е добре като за 2 седмици. Имам още 4-5кг за сваляне.

Zar4e
04-19-2013, 20:27
Да ви се похваля, че се вмъкнах в къси панталонки xs. :з До преди 3-4 седмици не можех да закопчая копчетата, а сега са ми добре. (: Като кг съм -2 от преди 3 седмици и нещо.

weheartiit
04-19-2013, 22:11
Само моята структура ли е такава преебана.
Ребрата ми се броят (но си имам коремче,което трябва да чистя)
и горе ми се показва гръдния кош,ужасно.Гърди иначе никакви нямам.
Ръцете ми са много "слаби",едвам правя лицеви упори,не издържат.
А надолу краката ми са ужасни.Там най-вече трупам и на всичкото
отгоре мисля,че развивам някакъв мускул,не са "гладки".
Грозна гледка просто.

Supermassive____
04-19-2013, 22:37
Каква е тази болна мания за сваляне на килограми не мога да разбера. Защо всеки търси продукт (разни добавки, хапчета таблетки) които допълнително натоварват организма като се има в предвид, че повечето млади не знаят как правилно да ги използват и злоупотребяват с тях. И на края става мазало. Аз съм против всякакви лекарски медикаменти, лекарства и пр.. Разберете, че има и друг начин за влизане в желаната форма и килограми. А той е: Съставяне на разумен хранителен режим, спортуване и пр.. И по този здравословен начин бихте могли да поддържате тялото си в норма, без да го натоварвате с разни добавки и боклуци. Лично мое мнение :)

black pearl
04-20-2013, 04:17
Тук кой изобщо е споменал хапчета и т.н.Не съм видяла някой да казва, че отслабва благодарение на тях.Всички тук , които отслабват мисля , че залагат на спорт чисто хранене :))

BonnieandClyde666
04-20-2013, 04:33
Няма никаква разлика в 5-те кг! :)

fakesmiles
04-20-2013, 04:44
Supermassive ти въобще четеш ли темата?
кой тук говори за хапчета или се надява,че така ще отслабне?
иначе си прав/а,но вече повечето момичета го знаят това,и го прилагат :)

Supermassive____
04-20-2013, 05:27
Supermassive ти въобще четеш ли темата?
кой тук говори за хапчета или се надява,че така ще отслабне?
иначе си прав/а,но вече повечето момичета го знаят това,и го прилагат :)

Не, не я чета подробно. Казвам, че голяма част прибягват до хаповете и пр.. Което не е добре. Да имате едно на ум :д

tonssy
04-20-2013, 06:18
То, ако за всеки проблем се обръщаме към различни хапчета, накрая не знам какво ще се случи с организма ни. На всичкото отгоре отслабването си е напълно възможно само като се комбинират правилен хранителен режим и спорт. Няма друго..а да, и воля.

Wwwooow
04-20-2013, 07:50
Няма никаква разлика в 5-те кг! :)
Чак пък никаква...

tonssy
04-20-2013, 08:42
Има- в ханша.
Продължавай така, не знам сега как се храниш и какво движение извършваш, но от страна на храната, ограничи още нещо, ако досега не си. Тези резултати ми се виждат недостатъчни за 4 месеца.

Wwwooow
04-20-2013, 09:12
Мхм недостатъчни са, може би, защото ям хляб,не по много ама все пак ям,мисля и него да го сведа до минимум..

sweet__potion
04-20-2013, 09:16
Само моята структура ли е такава преебана.
Ребрата ми се броят (но си имам коремче,което трябва да чистя)
и горе ми се показва гръдния кош,ужасно.Гърди иначе никакви нямам.
Ръцете ми са много "слаби",едвам правя лицеви упори,не издържат.
А надолу краката ми са ужасни.Там най-вече трупам и на всичкото
отгоре мисля,че развивам някакъв мускул,не са "гладки".
Грозна гледка просто.

познато... аз се чудя как до бала да сваля 4-5кг.,но само от краката и корема... че нагоре съм като скелет и нямам почти никакви гърди.... :(

FuckingFreak
04-20-2013, 09:36
Много тъпо се получи и при мен. На кг-ми съм сигурно почти 47, тоест скоро ще стана горе долу толкова, колкото преди да започна да отслабвам, но мен те не ме интересуват. Нищо чудно обаче до седмица или две и 3ти ред плочки да отимам - някакъв абсолютно нелеп и нежелан от мен ефект, който съм почти сигурна, че се дължи на тичането ми. Краката ми - еми не знам, писнало ми е да се оплаквам, така че няма да коментирам, харесвам ги (почти). Но нагоре положението е трагично - много съм кокалеста, имам развити мускули на ръцете и раменете, и гърди нямам и се получава някакъв ужасен дисбаланс! :(

Wwwooow
04-20-2013, 11:14
имам същия проблем .. ;х нагоре ставам кльощава, а долу не мърдам почти.. И ръцете ми са адски слаби и трябва да правя лицеви по често : )
това е то женското тяло, ние жените сме толкова ощетени от към всичко, че не е за приказване

DownloadVirus
04-20-2013, 11:30
Каква е тази болна мания за сваляне на килограми не мога да разбера. Защо всеки търси продукт (разни добавки, хапчета таблетки) които допълнително натоварват организма като се има в предвид, че повечето млади не знаят как правилно да ги използват и злоупотребяват с тях. И на края става мазало. Аз съм против всякакви лекарски медикаменти, лекарства и пр.. Разберете, че има и друг начин за влизане в желаната форма и килограми. А той е: Съставяне на разумен хранителен режим, спортуване и пр.. И по този здравословен начин бихте могли да поддържате тялото си в норма, без да го натоварвате с разни добавки и боклуци. Лично мое мнение :)

Зависи какви са хапчетата.Масата хора като теб не правят разлика от хап да хап,а разликата е от небето до земята.Аминокиселините са хап,а те са градивна част за протеина,който се намира в храната,но пък и анавара и кленбутерола е на хап-едното за асматици,а другото за Бог знае какво и товарят черния дроб(принципно)

имам същия проблем .. ;х нагоре ставам кльощава, а долу не мърдам почти.. И ръцете ми са адски слаби и трябва да правя лицеви по често : )
това е то женското тяло, ние жените сме толкова ощетени от към всичко, че не е за приказване

Лицевите опори не са за ръце.

FuckingFreak
04-20-2013, 12:49

Ами не, всъщност не при всеки е така. Аз поне никога преди не съм била кокалеста в горната си част, но сега всичко, което качвам, е под формата на мускул на гъза ми. Гърди няма да ми пораснат. Whatever- ако положението е същото и за в бъдеще, има начини за корекции. :)

Ou7oFmYhEaD
04-20-2013, 13:22
И аз преди мрънках като вас, ниска съм била, тип тапичка, обаче мазнинките ми се разпределят равномерно навсякъде. Явно обаче в израстването ми се промени структурата и сега развих ханш който нямах на 13/14 г. когато започнах да се занимавам със хранене и спорт по-обширно. Но ако не друго поне сега на 17 се радвам на женствени форми, а преди като, че ли се борех точно с тези малки недостатъци. Сега вече свикнах и се приемам, това е моето тяло и с него ще бъда цял живот. Радвайте си се, че се храните добре и се грижите за фигурата, това винаги дава отражение и колкото и да се оплаквате поддържаното тяло изглежда по-добре от 1 торба кокали. Разбирам, че някой тук са с по-едри бедра а нагоре слабички, лично на мен са ми женствени този тип фигури, не е толкова лошо колкото си мислите.

FuckingFreak
04-20-2013, 14:05
Женствено е да имаш пропорционално по-голям ханш. А не дебели бедра. Аз голям ханш нямам, даже напротив - много ми е тесен и е грозно :)

Ou7oFmYhEaD
04-20-2013, 17:10
http://www.meltedbrain.com/imagebin/meganfox/hot-megan-fox-cheerleader.jpg Моето телосложение е същото като на Меган, учудващо но и ръцете са ми като нейните, не са клечки. А за бедрата мога да кажа, че съм виждала едри с тънки пръсци тва е ок донякъде по-лошо е, когато и пръсците са големи, това вече не е женствено. Все едно си щангистка. Но ако не се подчертава с неподходящи панталони няма да е толкова фрапиращо.

weheartiit
04-20-2013, 18:02
Разбирам, че някой тук са с по-едри бедра а нагоре слабички, лично на мен са ми женствени този тип фигури, не е толкова лошо колкото си мислите.

Зависи какво имаш предвид под "по-слабички" нагоре.
Няма да се обяснявам колко грозно стои да ти се виждат
ребрата,а в същото време имам коремче,уф, и да нямаш гърди.
Момичета на вас не ви ли притесняват ?
Аз лично много се дразня и се чудя лятото какво
ще пъхам в този бански. :D
При мен краката са едри нагоре,а прасците са ми много малки.
Не стои пропорционално и особено с клин изглеждам много
смешно.

FuckingFreak
04-20-2013, 18:48
Ох, не съм вярвала, че на тия кила, отново кокалите над гърдите ми ще се показват. Не искам! Трябва да кача в горна част, определено, ама никой не ме пита какво искам и къде да го трупа...

koshtramba
04-20-2013, 18:59
Да се отбележа за днес : 13,2 км за 1h : 23 min. на един дъх ! :))))

Ou7oFmYhEaD
04-20-2013, 19:38
Ейййй у дома има домашна торта с млечен крем ммммм, направо няма да ви казвам как се чувствам в момента, но ще и устоя защото знам какво искам да постигна. Вече съм 48 кг. и съм много щастлива за което. А що се отнася до ключиците, те са ми любимата част от тялото, адски женствени са, който ги има да им се радва.

FuckingFreak
04-20-2013, 19:40
Хе, ключиците са ясни. Говорех за тези, които има и момичето на снимката - http://www.bodycorethailand.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/skinny-woman.jpg. Въобще не са ми адски женствени :)

Ou7oFmYhEaD
04-20-2013, 19:53
И аз имам от тях даже си ги броя пред една фр и си я дразня и хич не ми пука, че нямам големи гърди а кокали вместо тях, когато бях 55 кила си имах месце тук там и гърдите бяха добре, но в крайна сметка тялото отслабва навсякъде и аз както вече казах си одобрявам всичко. А ти можеш да развиеш тази част, но ще стане мускулесто пак няма да е женствено.

Wwwooow
04-20-2013, 20:22
Лицевите опори не са за ръце.

ами ?

вижте ; )) http://sportuvai.bg/%D0%94%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-54%D0%BA%D0%B3-%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B4_l.a_i.279524.html

DownloadVirus
04-20-2013, 20:38
ами ?

вижте ; )) http://sportuvai.bg/%D0%94%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-54%D0%BA%D0%B3-%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B4_l.a_i.279524.html

гърди.

Wwwooow
04-20-2013, 20:48
^ами още по-добре тогава, ама мен ме заболяват и мускулите на ръцете о.О

xXBlackDevilXx
04-21-2013, 07:32
Здравейте,момичета. :) Не искам да правя нова тема,затова ще попитам тук.
В началото на декември месец бях 67кг. на ръст 164,което е ужасно много..знам. Била съм на много диети и съм отслабвала доста,но после пак започвах да ям и си връщах килограмите. На 1-ви декември миналата година реших,че искам да отслабна по здравословен начин и да успея да си задържа килограмите. Започнах кардио тренировки в къщи (имам кростренажор и велоаргометър),коремни преси,клекове и други упражнения от интернет. Спрях тестените изделия,мазно,пържено,и намалих в доста голяма степен сладкото(позволявам си от време на време шоколад..просто ми е много трудно да се откажа от него,но се опитвам :) ). След месец спрях да тренирам,но продължих с хранителния режим. Хапвам млечни продукти,яйца,месо,зеленчу и,риба от време на време. Ям също овесени трици,ядки,семена.
В момента съм около 55-56 кг.,но вече става мноого по-трудно отслабването..да не кажа,че изобщо не мърдам. Бих искала да ми препоръчате какво да правя от тук нататък,за да постигна желаните резултати (т.е да сваля още килограми и да се стегна ). Знам,че без спорт не може да стане,но аз първо не знам какво да правя въпреки,че съм изчела стотици материали по-въпроса и 2-ро всички казват,че колкото повече тренираш тялото свиква и постепенно се увеличават повторения и натоварването като цяло..е да обаче при мен с времето ми става все по-трудно,изморявам се повече и тн. Иначе ми е по-лесно да правя някакви упражнения ,от колкото кардио.

П.П на 15 години съм.
П.П2 Ще съм ви много благодарна ако ме насочите какво да правя от тук нататък.
Извинявам се ако има правописни грешки.

BonnieandClyde666
04-21-2013, 07:41
Хапвай си. :) На кого му пука?!

xXBlackDevilXx
04-21-2013, 07:45
Оф май не ми излиза целия пост :д какво и да е...искам да сваля още килограми. В момента съм 55-56кг. Обаче вече не свалям..бих искала да ме насочите какво да правя за напред за да постигна желаните цели :) На 15 съм.

BeautyBeast
04-21-2013, 07:47
Може би, защото си спряла да тренираш.

xXBlackDevilXx
04-21-2013, 07:52
Ясно ми е,че без спорт не става :) Обаче аз хем не знам какво да правя въпреки,че съм чела много по-въпроса хем и примерно хващам се да тренирам и колкото повече време минава не ми става по-лесно,а точно обратното ..много по-трудно. В смисъл първите няколко дена голям ентусиазъм и после с времето нямам мотивация и се изморявам много...

BeautyBeast
04-21-2013, 09:26
Аз съм същата. А колко ми е отвратително да правя каквито и да било упражнения и т.н. Но няма как искам да отслабвам и правя каквото трябва, въпреки, че е най-ужасната част от деня ми.

Jaune
04-21-2013, 09:42
Ау, това е много лошо. Спортът трябва да ви доставя удоволствие. Просто не сте търсили достатъчно нещото, което ще го прави. Да тренираш не значи задължително да сваляш клипчета от нета и да правиш упражнения без някаква определена цел. Има хиляди варианти - плуване, тенис, танци, планинско катерене, колоездене, джогинг, йога... опознайте спорта в чистия му вид и му се наслаждавайте, ефектът ще дойде сам.
Позитивното отношение е много важно, същото е и с храната - трябва да се научите да харесвате здравословната храна, да я търсите, а не да гледате на отслабването като на някакъв временен процес, който се случва веднъж и после спираш със спорта и режима, и всичко магически се запазва.

Pamaa
04-21-2013, 10:02
^ dis.

Казвала съм го вече, но все пак, преди най-омразно ми беше кардиото, сега познайте кое ми е любимо. :}

tonssy
04-21-2013, 10:09
Ау, това е много лошо. Спортът трябва да ви доставя удоволствие. Просто не сте търсили достатъчно нещото, което ще го прави. Да тренираш не значи задължително да сваляш клипчета от нета и да правиш упражнения без някаква определена цел. Има хиляди варианти - плуване, тенис, танци, планинско катерене, колоездене, джогинг, йога... опознайте спорта в чистия му вид и му се наслаждавайте, ефектът ще дойде сам.
Позитивното отношение е много важно, същото е и с храната - трябва да се научите да харесвате здравословната храна, да я търсите, а не да гледате на отслабването като на някакъв временен процес, който се случва веднъж и после спираш със спорта и режима, и всичко магически се запазва.

Това всеки трябва да го запомни !!
Не трябва да приемате спорта и спазването на хранителен режим като задължение, а като нещо полезно, като удоволствие. Не мога да си представя тези упражнения как ги правите насила, на мен ми е любимата част от деня :)
След тренировка винаги се чувствам удовлетворена на макс, в уникално настроение съм и се чувствам още по-мотивирана.

BeautyBeast
04-21-2013, 10:14
Как да го приемам така, не ми се получава изобщо. Мразя, че се налага да ям здравословна храна, винаги да съм гладна и нервна, защото ми се яде мнооого, да се чувствам сита. Мразя да се движа и да се потя и да ми е горещо и да ми се завива свят и да ми е изморено. Звучи зле знам, но важното е, че въпреки всичко ги правя и не чакам да си се оправи тялото ми от само себе си.

Jaune
04-21-2013, 10:25
Ти си гладна и нервна не защото ядеш здравословно, а защото ядеш МАЛКО. И аз имам огромен апетит и заради това напълнявам, но здравословната храна засища повече и ти дава много повече...
Според мен наистина ядеш малко, щом ти се вие и свят...

TheBeliever
04-21-2013, 10:32
Щом си винаги гладна значи не се храниш правилно. Идеята на диетичното хранене е да се чувстваш сита с по-малко калории. Не да гладуваш.

BeautyBeast
04-21-2013, 10:35
Не съм сигурна дали наистина съм гладна или просто искам да усетя храна, която обичам и ми е вкусна, а честно казано от това, което ям в момента са ми вкусни само някои плодове и препечените филийки. С всичко друго се насилвам, за да се храня и да не е малко, ям през 2 часа почти, но вечерям към 4-5 и после чак на сутринта.

TheBeliever
04-21-2013, 11:07
С какво се храниш сега и каква храна обичаш?

BeautyBeast
04-21-2013, 11:20
Храня се с плодове, зеленчуци, яйца, месо ( рядко, но го има ), риба, царевица, грах, маслини и по 1-2 препечени филии.
А каква обичам, ако ви кажа ще ме нападнете. Но все пак мечтая си за дюнери, шоколади, пици, вафли и бисквити, и много хляб.

BonnieandClyde666
04-21-2013, 11:22
^Ма, то не става насила, бе, момиче! Ти се храниш здравословно със зор, едва-едва!

BeautyBeast
04-21-2013, 11:23
Е насила е да, но нямам избор искам да отслабна и да изглеждам както искам, затова правя всичко и колкото и да ми се ядат боклуци се сдържам и не си съсипвам режима.

TheBeliever
04-21-2013, 11:29
Храня се с плодове, зеленчуци, яйца, месо ( рядко, но го има ), риба, царевица, грах, маслини и по 1-2 препечени филии.
А каква обичам, ако ви кажа ще ме нападнете. Но все пак мечтая си за дюнери, шоколади, пици, вафли и бисквити, и много хляб.

Дюнерът ако си го поръчаш без сос и картофи не е болка за умиране, естествено да не е ежедневие. Пица можеш да си направиш у дома с тънък пълнозърнест блат, пилешко, яйце, зеленчуци и малко кашкавал. Рецепти за бисквити с овесени ядки колкото искаш из нета.

Храната може да бъде едновременно и вкусна и здравословна. Стига да се постараеш да си я направиш такава.

BeautyBeast
04-21-2013, 11:44
Благодаря! Ще се опитам да си направя някакво разнообразие и да бъде по вкуса ми.

FuckingFreak
04-21-2013, 12:04
Намери нещото, което те кара да се чувстваш щастлива. Ако това са пиците и дюнерите - яж ги, но ако все пак не си с хубав ген и държиш да изглеждаш добре, нека бъде възможно по-рядко. Ако правиш определено нещо, само защото сляпо преследваш цел, а не си щастлив през самия процес, то действията ти са лишени от какъвто и да е смисъл. В крайна сметка ще се откажеш, защото ти липсва мотивация, и ще продължаваш да се въртиш в един омагьосан кръг, където искаш едно нещо, но в действителност начина, по който ще го получиш, не те удовлетворява и в крайна сметка седиш и се самосъжаляваш; или другия вариант - да си много, много инатлива, но и това не е хубаво качество, особено когато се касае до начин на живот - накрая стигаш до извода, че е нямало смисъл и омагьосания кръг се повтаря. :)

BeautyBeast
04-21-2013, 12:13
Да права си. Но нямам хубав ген, предразположена съм си да дебелея лесно. Ще си позволявам някои неща много рядко и така. Искам да постигна целта си много и не мисля, че дори това ще ме откаже.

DownloadVirus
04-21-2013, 12:16
Прави си рецепти с т.нар. здравословна храна(не,че съществува такава) Отнема много време,нерви,но хванеш ли се хорото да го играеш цял живот се налага да знаеш стъпките.Трябва да научиш езикът на собственото си тяло,защото иначе няма как да комуникираш с него,а то комуникира чрез и микро и макронутриенти. Аз си правя например пица дюнери вафли домашни. Дюнерът не става както навън много ясно,но има месо малко салатка , вафлите има рецепти бол в нета.Пицата става по-хубава от купешките , рецептата е тук http://www.bb-team.org/recipes/4260_domasha-pica-s-blat-ot-kaima слагам малко повече кашкавал и царевица 450 грама и малко повече подправки.Става чудна :))

xXBlackDevilXx
04-21-2013, 12:53
BeautyBeast,същата съм. Всичко го правя на сила и без особено желание..само,защото искам да изглеждам добре. Знам,че не е правилно,но просто ..и аз искам като другите момичета да си ям каквото ми се иска и пак да съм слабичка обаче не става. Трябва много постоянство и труд. Виждам резултатите и ми харесва,но някак си не мога да се зарадвам от постигнатото..
И все пак ще си продължам с режима,но исках някой,който разбира да ми каже ако има нужда да променя нещо в храненето :)

П.П Възхищавам се на Pamaa за невероятните резултати и упорството,което проявява :)

BeautyBeast
04-21-2013, 12:59
Аз съм мотивирана точно от моите резултати, защото в сравнение с преди съм си доста по слаба и си личи по дънките особено, преди носех 28-29 размер сега съм на 26. Ще кача снимки някой път.

FuckingFreak
04-21-2013, 13:35
Pamaa никакво упорство не проявява. Тя има добри резултати (за разлика от вас вероятно), защото това, което прави, ѝ доставя удоволствие и не го прави по задължение, защото иска да има хубаво тяло. Simple as that. :)

BonnieandClyde666
04-21-2013, 13:43
[QUOTE=xXBlackDevilXx;10672478] Знам,че не е правилно,но просто ..и аз искам като другите момичета да си ям каквото ми се иска и пак да съм слабичка обаче не става.

Като ядат, каквото си поискат, не значи, че трябва да им се възхищаваш и прекланяш! А, също така, не означава, че са и здрави, въпреки, че са слаби! Искам да кажа, че яденето си е до манталитет и възпитание!

FuckingFreak
04-21-2013, 15:12
Това със здравето винаги ми е било много интересна тема. Имам жив пример пред мен - баба ми. Никога не се е ограничавала, щом става въпрос за ядене - едно време, както се знае, хлябът е бил най-важен и може друго да не са имали, но са се хранели с филии с масло и сол. И до ден днешен си яде сладко, баници, не е често, но не е и като никога да не присъстват в менюто ѝ. Към днешна дата е на 82 години, по-здрава и жизнена от всякога, изпълнена с желание за живот. Да, може да няма фигура на манекенка, но в никакъв случай не подкрепям твърдението, че е задължително човек да се храни здравословно, за да живее дълго и да бъде здрав. Въпреки това, си е една добра превенция към всичко, което ни заобикаля - болести, стрес, защото не се знае в кой един момент системата ще спре да работи.

TheBeliever
04-21-2013, 15:23
Това, което ние сега наричаме "здравословно хранене" е единственото хранене, което са познавали навремето. Да, ядяли са много хляб, но истински хляб, без консерванти. Зеленчуците не бъкали от нитрати и в месото не е имало хормони. Сиренето е било сирене, а не нишесте. И т.н, т.н. Звучи малко все едно разказвам за някакво приказно време.

Сега сме поставени пред две алтернативи - да ядем големи боклуци или да ядем малко по-малки боклуци.

BonnieandClyde666
04-21-2013, 15:42
^Така си е не отричам! Ама, не харесвам хората, които се тъпчат безразборно, нахвърлят се на каквато храна им попадне пред очите. Нямам нищо против баниците, мекиците, тортите и т.н., но всичко да е в умерени количества!

Ou7oFmYhEaD
04-21-2013, 16:30
За здравето не е от значение само храната. Много пъти сме си говорили с баба тя е на 70 г. Казва, че по нейно време са се изхранвали с картофи, боб, хляб, месо, мляко основно. И въпреки, че хляба е преобладавал, те са били хора със земи и стопанства, които са гледали. Имали са градинки със зеленчуци, дворове с животни и цялата грижа за тях представлява голям калориен разход, а не като сега. Всеки втори се качил в кола и не си помръдва задника да отиде дори до кварталния магазин без нея. Я изяж половин хляб с лук и сирене и излез после на полето, цял ден да се бъхтиш от изгрев до залез и да видим дали ще надебелееш. Движението също е от значение. А, че днес истинска храна няма, абсолютно съгласна съм.

.Wonder
04-21-2013, 16:43
Винаги тайно съм мечтала да живея в къща с двор, в когото да отглеждам сама продукцията си. Да се събудя рано сутрин, да отвеся нежно прашното дантелено перде и пред мен да се открие ягодова градинка под назряващите слънчеви лъчи, ах, ах :3
Силно се надявам някой ден да имам собствена градинка. Едно от най-невероятните усещания на света е да откъсна плод/зеленчук от градината на дядо ми със знанието, че е пораснало пред очите ми.

weheartiit
04-21-2013, 17:02
чувствам се късметлийка ,че вкъщи си имаме голям двор
с плодове и зеленчуци ,а и баща ми се занимава с това и
не е нужно да купуваме :) (най-вече през летния сезон)

Момичета кажете какви тренировки в домашни условия правите?
Прочетох за Инсенити ,пробвах ,но мисля че все още не съм готова
за толкова интензивно трениране.Правя някакви клипчета в ютюб сега,но
бързо ми омръзват ,а искам някаква програма с която да съм постоянна.

FuckingFreak
04-21-2013, 18:35
Интензивно? Взимаш почивка, когато е нужно и готово. Те го повтарят по 10000 пъти във видеото така или иначе. ;)

edit: Хора, и аз говорех, че баба ми не само навремето, ами и сега не се ограничава. Вярно, порцийките ѝ са малки, но яде това, което всички ние ядем, има ли десерт - не отказва, въпреки че любимият за нея десерт е кисело мляко с мед и пектин, яде кренвирши, и толумбички, предпочита обаче черния шоколад - абе съвсем нормален човек. Така че не бива да набедяваме само и единствено храната като фактор, ако не сме здрави.

weheartiit
04-22-2013, 18:01
правя си почивки,но пак ми е трудно
даже пропускам някой серии и после се ядосвам
но сигурно ще пробвам пак

FuckingFreak
04-24-2013, 08:08
Пуснах изследвания на хормоните - пълна скръб. Не знам как не се разревах по улицата... Сигурно на мъжете стойностите са по-високи от моите.
От какъв зор се докарах до това състояние...

kalpazanka
04-24-2013, 09:32
Пуснах изследвания на хормоните - пълна скръб. Не знам как не се разревах по улицата... Сигурно на мъжете стойностите са по-високи от моите.

Сподели на лично. Не вярвам да е чак толкова зле положението.

strawberry88
04-24-2013, 12:01
Момичета кажете какви тренировки в домашни условия правите?
Прочетох за Инсенити ,пробвах ,но мисля че все още не съм готова
за толкова интензивно трениране.Правя някакви клипчета в ютюб сега,но
бързо ми омръзват ,а искам някаква програма с която да съм постоянна.

Преди правих Pump it up и упражненията на Синди Крауфорд.Има ги в Замунда и двете.Второ повече ми хареса. ;д

weheartiit
04-24-2013, 12:46

оправяй се бързо...
сигурно не е удачно,но знам какво е да са ти прецаканите
хормоните,само че моето не е от храната.

Ягодке първото съм го правила ,но не е много натоварващо.
Ще видя и тези на Синди,мерси. :)

Jaune
04-24-2013, 16:44
Фрийк, горе главата! Всичко е поправимо, казвам го от опит.

FuckingFreak
04-24-2013, 17:42
Калпазанке, готово. Jaune, драсни ми 2 реда, ако ти се занимава да опишеш твоя случай :)

Wwwooow
04-27-2013, 14:27
покрай това училище и всички глупости и обикаляне по магазините по 6-7 часа не съм си правила упражненията : ( поне с храната съм добре, не съм правила грешки .. днес ще си ги направя и ще се постарая да няма прекъсвания повече.. все пак си свърших работата, нямам оправдания ;р
при вас как върви ? темата чак на 2-ра страница отишла

FuckingFreak
04-27-2013, 15:15
Как върви? Ами, върви някак.
На пук на всичките проблеми, които имам, ми е адски радостно, лятно и безгрижно; с други думи - изпитвам чувства, дето или съм забравила, или са били адски редки като явления при мен. Всичко си върви както по план с тренировките. С храненето май се очертава през към 2 седмици да ям боклуци, но също съм пълен непукист - няма нищо по-хубаво от споделени моменти с приятели, а не може да седнем да гледаме филм и да ядем броколи, така че нека е сладолед, пък било то и за вечеря. От толкоЗ много здравословно, лично моето здраве май никакво го няма. Ама карай де.
И вече за 10ти път си обещавам, че ще съм по-организирана с времето си и ще намеря начин за стреч или поздравите към слънцето. Поне като нямам възможност да съм гимнастичка или балерина (детска мечта), нека да мога да правя женски шпагат и да си слагам крака на главата!

fakesmiles
04-27-2013, 19:11
И аз искам да стана по-гъвкава,май бях писала тук по-рано за това :D
Но не знам какво да правя,ти какво правиш по въпроса?
бтв и на мен ми е детска мечта да съм балерина ;д

FuckingFreak
04-27-2013, 20:36
Аз правя само разни разтяжки, които правех като малка на балет. По принцип съм си гъвкава, правя си мъжкия шпагат от раз, но ти ако не си - трябва доста труд.

fakesmiles
04-27-2013, 22:22
Не съм въобще,това ми е проблема ;д

tonssy
04-28-2013, 06:06
^ Почвай да се разтягаш всеки ден, но в началото не прекалявай щом не си от най-гъвкавите. Ако не знаеш как точно, провери в youtube.

BeautyBeast
04-28-2013, 08:34
Престраших се да покажа снимка. Някой да ми препоръча как и кое да оправя. Проблема ми е в бедрата.
http://www.prikachi.com/images.php?images/661/6128661k.jpg

strawberry88
04-28-2013, 08:48
^ Почвай да се разтягаш всеки ден, но в началото не прекалявай щом не си от най-гъвкавите. Ако не знаеш как точно, провери в youtube.

Чак пък всеки ден е прекалено.Трябва и почивка.Един или два дни в седмицата е ок да не разтяга.

POLLINA
04-28-2013, 08:55
Престраших се да покажа снимка. Някой да ми препоръча как и кое да оправя. Проблема ми е в бедрата.
http://www.prikachi.com/images.php?images/661/6128661k.jpg

само аз ли не виждам проблем? Добре са ти бедрата, не знам дали е заради клина,но на мен ми се виждат стегнати.
какъв мислиш,че е проблемът ти ? :cool:

BeautyBeast
04-28-2013, 08:58
А стегнати не са заради клина е. Просто искам да са по малки на обиколка, защото съм си ниска и не стоят добре.

BonnieandClyde666
04-28-2013, 10:16
^Бедрата са ти супер, според мен. Ако искаш да ги намалиш почни с кардио и също така силови!

fakesmiles
04-29-2013, 15:45
Намерих разни клипчета за стречинг и се отчаях от себе си ;д
Един пример:като седна със максимално разтворени крака по никакъв начин не мога да си сложа ръцете до лактите на пода,кръста ми се съпротивлява яростно

FuckingFreak
04-29-2013, 17:42
Само имай търпение. Аз докосвам пода с гърди, но това става с много труд И много инат. :Д

tonssy
04-29-2013, 18:05
^ Дам :)
Не очаквайте всичко да стане на момента. Търпение, воля и постоянство.

fakesmiles
04-29-2013, 18:32
Аз знам,че ще трябва много успорство и постоянство,просто да си споделя мъката ;д
Фрийк,ти си някакъв мастър! :D :D

FuckingFreak
04-29-2013, 18:41
И преди съм писала - като по-малка съм тренирала балет. Болката не ми е проблем, но всеки е различен от другия и това, което се отдава на един, някой друг не умее. Например аз не мога като седна с два изпънати и събрани крака да легна напред, затова не се и мъча, но ако виждам, че в нещо имам потенциал и мога да го направя, въпреки болката, със сигурност го правя...

tonssy
04-29-2013, 19:06
Малко няма общо с темата, но, Фрийк- получи ли ми ЛС-то ? :Д

FuckingFreak
04-29-2013, 19:36
Да, получих ти го, мислех да отговоря по-късно вечерта, но съм забравила, съжалявам. То нямах много какво да кажа, де, при мен проблемът е различен и нямам с какво да обменям опит - разбирам, че при теб нещо щитовидната прави проблеми, докато на мен от отслабването LH и FSH са ми занижени почти до нулата...

tonssy
04-30-2013, 08:57
Ясно, аз така си и помислих- че става въпрос явно за различен проблем. Дано ти се регулират бързо стойностите.

koshtramba
05-01-2013, 15:39
Подобрих си рекорда днес - 14,4 км за 1 час и 33 мин. :) Не съм доволна от времето, обаче, трябваше да е 1 час и 30 мин по мой сметки. :) Но това е, защото ме заболяха коленете след 12-тия км и давах по-нежно.

BonnieandClyde666
05-01-2013, 15:56
^Евала! Продължавай все така! :)

koshtramba
05-01-2013, 15:59
Абе, не съм сигурна, че трябва да тичам по толкова много без почивка. Коленете ми ме болят ужасно, както и кръстът и ходя като чучело.

anonymous708973
05-01-2013, 16:04
Затова бягането - особено навън - е абсурдно. Тия колене ще ти трябват още бая време.

koshtramba
05-01-2013, 16:08
Не съм фен на тичането на пътечка, при положение, че до мен имам езеро за чудо и приказ.

bababa7
05-01-2013, 16:15
Сега докато сте още деца и мама и тати ви гледат и нямате друга работа е яко, ама после като почнете работа и сте изморени и нямате желание за нищо няма и да тренирате. Между другото е супер тъпо да тичаш по твърда повърхност - колената ти се скапват!
Ако тичате го правете по трева...

FuckingFreak
05-01-2013, 16:30
Яде ми се козунак, чак не знам къде да се дяна, за да не мисля за него...
@koshtramba, по-добре първо помисли за тялото си, преди да поставяш рекорди. Боли те нещо - значи ти трябва промяна. Обувките ти удобни ли са, сигурна ли си, че и позата ти е правилна?

BonnieandClyde666
05-01-2013, 17:11
Сега докато сте още деца и мама и тати ви гледат и нямате друга работа е яко, ама после като почнете работа и сте изморени и нямате желание за нищо няма и да тренирате. Между другото е супер тъпо да тичаш по твърда повърхност - колената ти се скапват!
Ако тичате го правете по трева...

Дрънкаш глупости!

FuckingFreak
05-01-2013, 18:15
Няма да имам желание да тренирам и ще бъда изморена само ако съм копала цял ден на полето. Много е трудоемко да седиш по цял ден на едно бюро и да си клатиш краката сигурно...

black pearl
05-01-2013, 18:25
Всичко е до въпрос на навик и на желание. Родителите ми , които цял живот са били спортисти в момента водят толкова застоял начин на живот, че не е истина .. но те самите не се чувстват добре в кожата си - именно защото имат нужда от движение и при всеки удобен случай се възползват от това да се раздвижат :)

Cloud9
05-01-2013, 18:38
Няма да имам желание да тренирам и ще бъда изморена само ако съм копала цял ден на полето. Много е трудоемко да седиш по цял ден на едно бюро и да си клатиш краката сигурно...

Умственият труд те скапва още повече. Когато 8 часа ниско образован въздух под налягане подлага под съмнение качествата ти и изпитва нервичките ти с намаляване на заплата и увеличаване на работата и когато трябва да се довлечеш до вкъщи, където умореният ти мъж цъка в спортните сайтове и те пита какво има за вечеря... Пък да не говорим като се добавят още две мъничета, които са непрестанно в действие. Малко съм офтопик, но като гледам как във форума се купуват масово органични продукти за по 20-30 лева за по 30 милиграма и в същото време се сетя как броя стотинките в магазини и ми става мъчно за времето, когато мама и тате ме издържаха.
А по темата с диетите- бях на ендокринолог, защото дебелея с невероятни темпове,а не ям баници, пържено и хамбургери. Хормоните ми се добре с изключение на леко завишения тестостерон и сега ми изписаха лекарство, което уж трябва да помогне на храната да спре да ми се лепи. Пила съм го и преди и невероятни резултати нямаше. Трябва да спортувам, но от седмица съм събрала границите и едва до магазина отивам. А и тук е лято и до 7 часа е направо лудост да излезе човек. Нямат край моите мъки

Cloud9
05-01-2013, 18:38

Умственият труд те скапва още повече. Когато 8 часа ниско образован въздух под налягане подлага под съмнение качествата ти и изпитва нервичките ти с намаляване на заплата и увеличаване на работата и когато трябва да се довлечеш до вкъщи, където умореният ти мъж цъка в спортните сайтове и те пита какво има за вечеря... Пък да не говорим като се добавят още две мъничета, които са непрестанно в действие. Малко съм офтопик, но като гледам как във форума се купуват масово органични продукти за по 20-30 лева за по 30 милиграма и в същото време се сетя как броя стотинките в магазини и ми става мъчно за времето, когато мама и тате ме издържаха.
А по темата с диетите- бях на ендокринолог, защото дебелея с невероятни темпове,а не ям баници, пържено и хамбургери. Хормоните ми се добре с изключение на леко завишения тестостерон и сега ми изписаха лекарство, което уж трябва да помогне на храната да спре да ми се лепи. Пила съм го и преди и невероятни резултати нямаше. Трябва да спортувам, но от седмица съм събрала границите и едва до магазина отивам. А и тук е лято и до 7 часа е направо лудост да излезе човек. Нямат край моите мъки

anonymous708973
05-01-2013, 18:42

Ех, категоричността на младите.
Ще си говорим пак някой ден.

koshtramba
05-01-2013, 19:19
Яде ми се козунак, чак не знам къде да се дяна, за да не мисля за него...
@koshtramba, по-добре първо помисли за тялото си, преди да поставяш рекорди. Боли те нещо - значи ти трябва промяна. Обувките ти удобни ли са, сигурна ли си, че и позата ти е правилна?

Такава натура съм, обичам да се съревновавам със себе си. Но, да, тялото дава знак, че не бива така. Но ми се искаше да стигна поне 20 км това лято, догодина 42, като за маратон и направо го превъртам тоя спорт : D нооо - ще си щадя коленете, мога да си докарам сериозни проблеми.
Обувките са ми с камери, да, удобни са, позата също, болят ме само като изтичам над 10 км. :)

BeautyBeast
05-02-2013, 08:59
Как дишате, докато тренирате ? Изобщо не ми стига въздуха и сърцето ми почва да бие толкова силно, че ме стяга. Предполагам е, защото пуша, но няма ли да свикна някак ?

BonnieandClyde666
05-02-2013, 10:15
^Откажи цигарите и ше ти е по-лесно!

BeautyBeast
05-02-2013, 11:19
Ще ги откажа, но не е сега момента.

FuckingFreak
05-02-2013, 12:24
Да, и на мен ми е трудно, но нали затова е тренировка - за да ти е трудно. Дишам през носа, издишам през носа/устата, зависи както дойде. Целта ми не е да пея, нито да си говоря, докато тренирам, така че това, че съм задъхана не ми пречи по никакъв начин.

strawberry88
05-03-2013, 08:33
Затова бягането - особено навън - е абсурдно.

Не съм съгласна.Толкова е приятно. :д :---)

koshtramba
05-04-2013, 07:53
^ Особено тази сутрин беше мнооого добре. :)

Ankh
05-04-2013, 09:25
Не съм съгласна.Толкова е приятно. :д :---)
Абсолютно споделям мнението ти.
От 2 месеца ходя на стадиона и се чувствам страхотно, съжалявам, че толкова късно се навих да започна да бягам. : )

black pearl
05-04-2013, 10:26
Мда и аз много обичам да бягам сутрин , особено по плажа <3 Оф искам на фитнес , а няма да работи до вторник. .. Направо ще се побъркам.Сутринта ходих да бягам , правих коремни, клякания , подскоци, лицеви , ама нещо не ми стига.. Искам си на фитнес -.- :@ ; д

FuckingFreak
05-04-2013, 12:04
Аз съм късметлийка, моят работеше вчера и си направих любимата тренировка.

kalpazanka
05-04-2013, 12:30
Фрийк, я се яви на ЛС да ме светнеш кви ги вършите с гинеколожката :)

black pearl
05-04-2013, 12:34
Блазе ти ! Оф , умирам от скука .. искам на фитнес (само това повтарям цял ден ; д).. Умирам от скука и постоянно ям нещо ;@ Имам чувството , че ще кача 836372 кила .. ; д

FuckingFreak
05-04-2013, 12:45
Тренирай и няма да ядеш :D simple as that.
Намери си занимание някакво. Аз съм затрупана с домашна, така че имам какво да правя, но през останалото време ходя да се пека или гледам филми/сериали, вечер излизам с приятели и така.
Скучно им е на скучните хора. :)

black pearl
05-04-2013, 13:49
По принцип наистина като тренирам не ям ;д Днеска какво ли не правих .. Успях обаче да си направя една домашна тренировка и съм доволна :)

FuckingFreak
05-04-2013, 19:20
Чудя се дали да не спра фитнеса и не се запиша да тренирам лека атлетика. 8-)
Не знам от зодията ли е, но си сменям мненията през толкова кратко време... Ама нещо ефекта от тези тежести не е точно това, което искам - краката ми станаха една идея по-тренирани, а имат някакви мазнини, докато нагоре съм пълна хърба, и отдавам този ефект на тренирането. Бих приела всякакви съвети :D

DownloadVirus
05-04-2013, 21:29
Почни да тренираш и горната част подобаващо.

FuckingFreak
05-05-2013, 08:39
Мислиш не я тренирам ли? Аз не искам да правя мускули на ръцете, ОПРЕДЕЛЕНО, а със повечко кила на раменна преса, бицепсово сгъване, лежанка и тнт точно това направих. И да, грозно ми е. Нямам никакви гърди, а ръцете ми са твърде големи, сравнени с хърбавото тяло надолу до кръста. Поне и те да бяха фини. Идеала ми явно ще бъде твърде скини за повечето, но все пак се съобразявам, че съм не повече от 1,60 и бих приличала на трупче.

П.С. : Христос воскресе! :)

Ou7oFmYhEaD
05-05-2013, 10:46
Воистина Воскресе!

Вчера късно вечерта се издъних с козунак и 5/6 сладки, но пък и съм в онези дни от месеца в които просто убивам за сладичко. Днес го карам леко, но пълен глад или само зеленчуци няма да си наложа така освирепявам още повече, радостната вест е, че всички ми повтарят, че съм отслабнала а това ме мотивира още повече. Че и аз съм тапичка 1.60 и трябва да съм супер малко кила за да изглеждам ок.

marrcandy
05-05-2013, 12:21
Мислиш не я тренирам ли? Аз не искам да правя мускули на ръцете, ОПРЕДЕЛЕНО, а със повечко кила на раменна преса, бицепсово сгъване, лежанка и тнт точно това направих. И да, грозно ми е. Нямам никакви гърди, а ръцете ми са твърде големи, сравнени с хърбавото тяло надолу до кръста. Поне и те да бяха фини. Идеала ми явно ще бъде твърде скини за повечето, но все пак се съобразявам, че съм не повече от 1,60 и бих приличала на трупче.

П.С. : Христос воскресе! :)

Просто си се стегнала и си се оформила,това не значи,че си качила мускулна маса.
Само да ти кажа,че леката атлетика не е само тичане. Момите в моя фитнес правят клекове с по 100-130 кг. А гърдите се състоят от мазнини и от млечни жлези,предполагам че го знаеш това. Като имаш малко мазнини нормално да нямаш гърди.
Вземи пусни една снимка и кажи колко серии и повторения правиш и ще измислим решение на проблема ти. :)

Pamaa
05-13-2013, 12:01
Лелее темата е чак на четвърта страница, ужас :|
Не знам, ама тоя сладолед ми е голям проблем...

black pearl
05-13-2013, 12:40
И аз напоследък много сладолед ям :хх И изобщо изпитвам няква жажда са сладко.. Направо нямам думи :х

BonnieandClyde666
05-13-2013, 12:44
Вече от година и нещо не съм близвала сладолед!

Pamaa
05-13-2013, 12:44
То сладкото попринцип разяжда... аз каквато съм лакома, нито с малко, нито с много мога да се наям, затова най-добре въобще да не опитвам. Само черния шоколад с лютата чушка и портокал ще продължавам да си го ям, то без това толкова започва да ми люти, че повече от едно квадратче не мога да изям.

koshtramba
05-13-2013, 15:36
^ Ей, такова още не съм яла. Има ли много Е-та в него ?

Ou7oFmYhEaD
05-13-2013, 15:56
Днес съм ви съпричастна, с два сладоледа, но поне беше към 9.30 сутринта, след обед крем карамел и йогурт, напълно съзнателно се отдадох на ядене днес, такава скука ме налегна, че и други неща налапах имзежду тези нездравословни угощения, уж бяха здравословни, но количествата повече от обичайното. Иначе принципа ми е, че колкото повече сладко ядеш, толкова повече ти се яде. За това рядко ям, пък и при мен едно капучино с малко захар задоволява нуждите от сладострастия :D

tonssy
05-13-2013, 17:43
А, сладоледът и мен много ме изкушава.
Ou7oFmYhEaD, днес колко ми се ядеше точно крем карамел, не е истина :D

fama
05-13-2013, 18:12
Момичета знаете ли някакви рецепти за диетичен , не пълен с захари сладолед и по-специално с ягоди ?

tonssy
05-13-2013, 18:15
^ Най-лесният и диетичен вариант е да ги сложиш във фризера за 1-2 часа и, ако имаш пасатор, да ги пасираш (след това, по желание, може да се замразят втори път)
Иначе се сещам и за разни варианти с прясно/кисело мляко + кафява захар/мед.

FuckingFreak
05-13-2013, 18:16
Замразяваш ягоди и банан и после пасираш... priceless :)

fama
05-13-2013, 18:51
Значи първо ги нарязвам и ги слагам във фризера и утре например сутринта изваждам и пасирам ?

strawberry88
05-13-2013, 18:57
Значи първо ги нарязвам и ги слагам във фризера и утре например сутринта изваждам и пасирам ?
Да.

BloodyDreamer
05-13-2013, 19:00
От сигурно две години се каня да отслабвам. Правила съм няколко опита, един успешен. Свалих 7кг, но ми спадна мотивацията и не можах да сваля останалите пет. Вместо това ги качих. Сега имам 10кг за сваляне. Или по-точно около десет, като наближа, ще преценя колко са ми достатъчно.
Ще направя поредния опит, само че този път не съм сама - най-добрата ми приятелка е до мен, тя също иска да отслабне, само че тя иска да сваля по-малко килограми от мен. Искрено се надявам, че с нейната подкрепа това ще бъде последният опит.
Днес ми беше първия ден. Не спазвам определена диета, но не ям сладко, пържено, тестено и такива неща. Гледам да има от всички хранителни групи по мъничко, общо около 1000-1200 килокалории. За упражненията започвам с 30 Day Shred, правила съм го и преди, свалих 2-3кг на първото ниво, после спрях да внимавам в яденето, спрях да свалям и се отказах напълно. Сега започвам от началото, а когато го свършим, ще ходим да бягаме на стадиона. Ще си харесам и някаква други упражнения. Бих искала сама да си направя програма, но нямам достатъчно голям опит. Имам едни много хубави упражнения на Синди Крауфорд, които са нещо между каланетика и гимнастика, но са не толкова за отслабване, колкото за гъвкавост, стягане и премахване на целилута. Тях ще започна да ги правя, когато ми остават два-три килограма да свалям, плюс скачане на въже и бягане (за повече няма да имам нито време, нито енергия). Най-големият ми проблем е водата. По принцип пия по 500мл на ден, тия два литра ми се виждат като океан. Но ще издържа. Даже и дневник си водя, за поддръжка на мотивацията. Стискайте палци.

FuckingFreak
05-14-2013, 08:38
Първите кила можеш и да ги свалиш с каланетики, пилатеси, 30 days shred и Синди Крауфорд, но не очаквай да направяш тялото, за което винаги си мечтала с тях. :)

anonymous708973
05-14-2013, 08:46
Относно сладоледа - аз се утешавам, че йогурт-ът е най-натурален и има най-малко калории и мазнини :д