View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
iiordanova
11-27-2012, 10:11
Изморена съм,но пък адски доволна! :)))
Почивам си сега и после започвам да уча. Само утре да мине и това е ученето ми за тая седмица.
Това училище по танци е някаква мечта. Всеки ден е все по-хубаво и курсовете стават все по-разнообразни. Вчера бях на пол денс, което беше неописуемо яко!!
С него имаме годишнина скоро и се чудим дали да заминем за уикенда, има супер оферти. Все хубави неща се случват около мен, но някакси вътрешно не съм достигнала още щастието, даже ми е малко тъжно. Не знам кое ми липсва..не мога да разбера.
titinkaa
11-27-2012, 11:44
Зле,днес скъсахме с гаджето и ми е много кофти ден. :(
LeprikonA
11-27-2012, 11:46
Има невероятни хора, сериозно :Д. Само и само да чуе клюката ще се прежали да попита, нищо че ме подминава от поне 3-4 години :Д.
anonymous708973
11-27-2012, 12:08
Дааааа... В толкова глупава сантиментална кифла съм се превърнала, откакто съм с него, че чак ме хваща яд. Емоциите ми варират от обич до гняв и омраза. Не е здравословно тва. Независимо дали преливам от обич, или от гняв, обаче, желанието ми да му откъсна главата си остава все така силно. 8-)
Аааа, не, аз съм добричка :)
Няма пък! Няма да позволя още един ден да отиде по дяволите. ЩЕ уча.
shmatarok
11-27-2012, 12:22
Ох, направих си хубава разходка!
И как няма - такова хубаво слънчице пече навън и грам облаче нямаше до преди 5 минутки! <3
И лекциите днес не бяха чак толкова ужасни, да не повярва човек.
Не е лош ден. <3
Позитивно ми е. И си купих коледни лампички да си украся стаята!
имам обсъждане утре в 14 ч...могат да ме направят на нищо за 5 минути, може и да мине добре, много съм се занимавала и няма да спирам до утре до обяд...тежко ще е...
поне така не мисля за глупости...но все пак ми се привиждат почивни вечери, полузагасени лампи и...
IseeDEADbodies
11-27-2012, 12:48
Друго си е като изпушиш 1 (2, 3, 4) цигара(и) (smirk). Ама трябва да си сготвя, че няма нищо за ядене, а как ме мързи само, о Ожас ! Очертава се приятна вечер, но все пак да видим.
Тъпо,гадно,студено,мрачно,б езсмислено, ник'во,скучно,отегчително.. икаква мотивация,никакво желание за нищо... НИЩО едно нищо.. егати тъпото. Тая зима,това време ме убиват.Мразя ги. :(( ИИ очаквам лоши новини точно след малко... не че досега всичко беше наред ама,защо пък да не се скапе още повече настроението ми (ако може да се нарече така)
SisiStrange
11-27-2012, 12:57
От септември не бях тичала заради липса на време. Сега излязох да тичам въпреки, че нямам време и се шашкам колко съм си намалила рекорда. :( Нищо, начало е. Някак трябва да вместя и това в програмата. Имам нужда от тонус, а и в тоя студ и скъпо парно, тренировките са добър начин да се стоплиш.
IseeDEADbodies
11-27-2012, 15:32
Чувството след хубав душ е уникално.. СВЕЖО ! ;д
Кажете някой готин филм, по възможност хорър, ще съм ви много задължен =]
ЧАКАМ,ВСЕ ОЩЕ....ЧАКАМ!
И ще си го дочакам да го видя !
Направо нямам търпение, не знам къде да се завра от вълнение....БЛЯЯЛлялвхфцлсх няанхгиухгЖЛОСВ
мда...и просто ще го гушна и няма да го пускам, а в главата ми е само : "не реви, не реви ,не ревиииииии"...късно
пропилях деня си в социални контакти.
леле, това как ме уморява.
утре ще направя ВСИЧКО възможно да не излизам никъде с колеги.
не знам.
уф.......................
С очите си видях какви изроди съществуват. Заради тях цял ден ме боли глава. Не знам как съумях да запазя хладнокръвие и не ми превъртя тотално. В шок съм.
Като изключим тази случка, мога да кажа, че денят ми мина много добре.
Момчето ми е тук. Сутринта направих най-вкусната закуска, на обяд също готвих, излизахме на разходка, гледахме филми, напазарувахме си, направихме си план за утре, изтеглихме си още филми. След малко може да си пуснем някой. Прекрасно е! <3
Lqqchinko
11-27-2012, 18:55
Уморен...след три нощни смени как да съм... :(
krasiveli
11-27-2012, 19:20
Ммм rest at last... и след малко пак същото. And again, and again..
Как хубаво ще се наспа през уикенда не е истина.
Скоро на театър ^^ <3
DragonLady
11-27-2012, 20:02
Ще убия някой ... Как може собствената ми майка да ме лъже??? И то за такива важни неща ... Явно само на годеника си мога да вярвам, и на никой друг.
Препуших от нерви, цепи ме главата и ми е адски изморено, за капак утре ще се става в 8 ...
Е що не идат всички подяволите ... и да не се връщат от там!!!
О.Б.И.Ч.А.М Г.О!!!!
Невероятно много!!!! Най-после го видях , беше за малко,но все пак е нещо, утре МОАR!!!
ИСКАМ,ИСКАМ,ИСКАМ СИ ГОООО!
Wednesday666
11-27-2012, 20:59
Кофти ми е.
А трябваше да ми е адски щастливо.
Защото е прекрасен, защото съм щастлива, защото прави страшно много за мен и дори не усеща точно колко значи всичко това, защото всяка една негова усмивка кара света ми да спре да се върти, защото днес щом го видях сърцето ми спря .. Защото просто е той.
А аз съм някъв ебати идиота. Защо не мога веднъж завинаги да се отпусна и да спра да си играя на ледена кралица.
Що за идиот няма дори да гушне любимия си човек, когато го е изненадал толкова приятно?
Нда, само аз.
Изключително ми е гадно. Защото не успявам да дам всичко от себе си. Аз давам 70%, а останалите 30 си ги кътам, все едно ще свърши света ако ги дам..
Нужно ли беше всичко минало да се случва? Понякога просто седя и се питам Защо по дяволите, какво беше предназначението на цялата шибана болка..
Ужасно ми е.
PullMeCloser
11-27-2012, 21:12
Сдухано ми е. Той заминава и сигурно ни е последно виждане в ...неблизките няколко месеца. И хиляда други неща не ми се махат от главата, вече ми писна от всичко.
Violenza
11-27-2012, 21:15
Скучно ми е. Днес трябваше да седна да уча, а пак се размотавах в свободното време. Много ми е гузно.
paradosou
11-27-2012, 21:42
...с изтичащи финанси.
Почвам да пиша по философия, нощта е моя.
ForzaFelipe
11-27-2012, 21:50
Нещо се опитвам да се разболея...сополив съм и ме боли гърлото...сега пия топло чайче,взимам един нурофен още и си лягам,че утре съм на лекции..Трябваше да си подготвя проекта по физика,ама ще го оставя за другата седмица,не можах да го направя на пълно,а все пак искам да е идеален..
galaxy29
11-27-2012, 23:01
влюбена, щастлива, копнееща :oops:
IseeDEADbodies
11-28-2012, 01:14
Ей, един филм няма да кажете, бахти дебилите сте. Сърдит съм ви ;(
MarkKnight
11-28-2012, 02:03
^^ Lawless или Looper...
чудно...ще се бръсна в 5 часа...нещо ми става напоследък
shmatarok
11-28-2012, 06:49
Mornin'
Бахти гадния сън отново. Втръсна ми вече на шапката от кошмари, честно. Какво стана с добрите стари времена, когато борех дракони и летях? :(
Продължавам с тенденцията да ставам рано без аларма. :Д Май така е по-добре, не е толкова стресиращо за организма да се стряскаш от гадни мелодии. :Д
И вече една седмица откакто не пия кафе, а ставам в около 6 и половина. :Д
DisappointedDreamer
11-28-2012, 07:12
Ей, един филм няма да кажете, бахти дебилите сте. Сърдит съм ви ;(
red lights
Уплашена.
DragonLady
11-28-2012, 08:13
Вече започвам да правя каквото на мен ми е кеф и грам да не ме е*е за другите! Щом собственото ми семейство се настройва против мен, ще си сърбат попарата после. Ще си ми пука за годеника ми и за никой друг! Явно той е единственият, които заслужава добро държание и човещинка от моя страна.
IseeDEADbodies
11-28-2012, 08:32
*yawn*
Спокойно,чакам да се видя с него <3 ииии дам.
Имам малко задачки,не са наложителни,но ще си ги свърша. Хубаво ми е. Нещо май се кани да ме боли гърло,ама една топла напитка сега, парацетамол и витаминки, и ще си се топля. Няма да се разболявам в най-неподходящото време...не че има такова за разболяване,но точно тея дни -NEIN!
отново на линия!:Д
станала съм 'баси машината! все така!
мисля до края на деня да си купя и нещо красиво и топличко. мхм.
еваларка си кибича, обаче, много горд картоф!)))
Wednesday666
11-28-2012, 12:45
Чувствам се по-добре от снощи.
Намерих си първоизточника на шибаното настроение. И смятам да го премахна в най-скоро време. Нямам излишни нерви за хабене.
Така, малко кафенце и да сядам да чета.
Че е важно да се освободя точно от този изпит.
В смисъл, че това ми е втория по трудност изпит, поне аз така го приемам и искам да го отметна от графата със задълженията си за януари.
А за най-трудния изпит ще чета към края на месеца.
Как можа тоя да ми тресне предварителен изпит на 6 януари? Бахти ужаса..
Така, малко кафенце и да сядам да чета.
И азззз, сесията иде, аз не съм прочела нищо още.. като знам колко имам.. не ми е ясно как ще си взема изпитите тоя семестър... а как не ми се чете...
Wednesday666
11-28-2012, 13:33
И азззз, сесията иде, аз не съм прочела нищо още.. като знам колко имам.. не ми е ясно как ще си взема изпитите тоя семестър... а как не ми се чете...
То на кой ли му се чете за изпити ..
Ще се справиш, със сигурност ;)..
Само мързела ако ни отпусне, няма да е лошо 8-) ..
То на кой ли му се чете за изпити ..
Ще се справиш, със сигурност ;)..
Само мързела ако ни отпусне, няма да е лошо 8-) ..
Дано да се справя, 1ви курс съм и тва ще са ми първите изпити... колко има да се чете.. не е истина.. и от днеска почвам!!! Успехи и на теб!
Wednesday666
11-28-2012, 13:44
Дано да се справя, 1ви курс съм и тва ще са ми първите изпити... колко има да се чете.. не е истина.. и от днеска почвам!!! Успехи и на теб!
Нда, и при мен са мъките на първокурсниците.
Да разправяш после, като минат :)..
SpiritInBlack
11-28-2012, 13:50
Много интерен ден , а месецът , който предстои , се очертава дори по-интересен
Днес се размазах...първо балетна аеробика, после модерен джаз и за завършек над 2 часа пол денс, което тотално ме разби. Не си усещам повече тялото, а и цялата съм в синки. Мисля да си направя чайче и да си почина, докато го чакам да се прибере. Сигурно утре ще рева от болка 8-)
weheartiit
11-28-2012, 13:52
боли ме коремчето и ми е лошо ;s
нямам желание за нищо,освен за ядене ;д
не съм се чувствала толкова без енергийна от много време
спинка ми се.
дано утре не съм така
ALetterFromTheSky
11-28-2012, 14:02
Много тъп гаден ден, боли ме стомахът, главата... в тоя университет ни ебаха майката-мъката на второкурсниците във ВТУ, НЕ ме кефи. За изпити въобще не мисля да сядам, след като и без това ще местя, най-много да попрочета за предварителните през април. Искам да съм при него вече, майка му стара, от понеделник до другия понеделник ме задържат в шибания ректорат за да гледам филми, абе нямам думи, а искам само да си го гушна и да не го пускам never
kalpazanka
11-28-2012, 15:43
Свиха ми джакпота под носа, пропуснала съм прИмоцията на Ева слим и респ. изтървах шансовете за екскурзия до Париж, свърши и нескафе кофикъп, а бях събрала торба празни стикове.. damn! Утре пак ще се става в 06.00.
anonymous708973
11-28-2012, 16:43
Свиха ми джакпота под носа
:lol:
Добре ми е... чаша червено вино, творя тук, наваксвам си. После ще изгледам една-две серии и ще се опитам да си легна към 23ч :)
paradosou
11-28-2012, 16:53
http://i.imgur.com/JMB9v.gif
:---)
УХхух всичко ме боли, но пък си починах, сготвих и го чакам да се прибере всеки момент да хапнем и да гледаме филмче в леглото. Идилия.
страхотно!
страшно мотивирана и продуктивна съм.
доволна съм от себе си:Д
на 10ти ми започва и подготвителният курс за сертификат, нямам търпение, сериозно
прекрасно е.
Хората само си говорят, говорят...
Не четете мненията на някого с внимание. Често хората съвсем други неща искат да кажат. Често има много зад редовете. А понякога няма и всичко е празно и ясно и от това ни боли. Или ни е все тая.
В допълнение към размислите:
http://data.whicdn.com/images/43368063/w_485_1350424808_502e_72071_438972819473031_152496 505_n_large.jpg
Чета си стари разсъждения и си мисля. Ах, как всичко е на теория!
Аз съм емоционално с-во и такова ще си остана.
antineutral
11-28-2012, 17:44
Малко повече човек за един ден. Бях забравил какво е нещата да се случват рядко :)
dream1707
11-28-2012, 18:55
Трябва да ходя да чистя банята ... след експериментите ми с боите цялата е станала розова
IseeDEADbodies
11-28-2012, 19:02
ВАН ПЕРСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
оф, днеска цял ден имам чувството, че е петък.. бахти гадното чувство :Д
и трябва да уча, а пък изобщо не ми се занимава ;/
много скапано всичко 8-)
^малкия петък е.
иначе, да, и аз имам много да уча, че таз' статистика... не искам 3ки.
TheBeliever
11-28-2012, 20:13
Не се харесвам тези дни. Нямам желание за нищо, а задачите се трупат.
Искам просто да лежа, сгушена в пухкавото одеяло, и да се загубя в някоя книга. Ама никой не ме пита.
Big Jo reaper
11-28-2012, 20:22
Не се харесвам тези дни. Нямам желание за нищо, а задачите се трупат.
Искам просто да лежа, сгушена в пухкавото одеяло, и да се загубя в някоя книга. Ама никой не ме пита.
аве ти знаеш ли че тебе май те ебах не сам сигурен дали си ти ма май си ти LOL :D :D :D :D :D :D :D : D: D: D: D:
MULLER <3
TYMOSHCHUK <3
2:0!
win win!
//спечелихме, успокоих се, почвам да си уча урока и продължавам да си фантазирам определени неща с определен мъж
а онзи дано се разкара скоро, че ми размътват главата тия сини очи и руси коси
ох бе!
ужас.
NambyPamby
11-28-2012, 23:33
Като супергерой - спасих си къщата от пожар.
Иначе тия дни ми е доста умряло. Само спя, ям и дебелея, да не говорим гадната хрема колко ме мъчи.
Часовете, прекарани с него, ми се отразиха доста добре, май имам подобрение. Поради тази причина(и защото не трая да стоя на едно място, особено затворено такова) утре мисля да обиколя магазините да си накупя разни нещица, да отида на фризьор, на зъболекар и така.
Всъщност, трябва да съм много бърза и да свърша всичко това до към обяд, защото съм му обещала денят да е само за нас.
Дано да не се успя и да успея да се обзаведа с нови придобивки; ако ли не - в най-лошият случай ще спя до ранния следобед и няма да успея да свърша нищо, затова пък цял ден ще сме заедно в леглото. От тооооолкова отдавна не ни се е случвало да сме свободни по едно и също време, че направо ми идва умишлено да се успя и да не ходя никъде.
TheBeliever
11-29-2012, 03:54
аве ти знаеш ли че тебе май те ебах не сам сигурен дали си ти ма май си ти LOL :D :D :D :D :D :D :D : D: D: D: D:
И после се събуди, нали?
По-темата: Спи ми се. Тези дни е страшно натоварено в офиса, идват все нови и нови хора, всеки ти прехвърля задачи, които не би трябвало са твоя работа и всеки очаква да са свършени... вчера.
Да идва вече 8-ми, да се откъсна малко от света.
SisiStrange
11-29-2012, 04:13
Мразя да се будя изтощена.
DisappointedDreamer
11-29-2012, 05:05
7 часа е... Днеска ме чака огромен изпит по биология. Оф, искам да си спинкам на топло. С тоя сняг и -15 градуса ще се побъркам.
Събудих се от кашлица и с болки в гърлото. А уж се предполага, че трябва да се оправям вече...
Lqqchinko
11-29-2012, 06:43
Добро утро и от мен!На работа съм до 20 ч .Направо ми идва да се обеся... :(
Едно време си беше добре на училище.А сега ако не ида на работа,шефа ще каже "Бай бай"
Wednesday666
11-29-2012, 06:53
Обичам го. Обожавам го.
Обожавам да предизвиквам усмивка на лицето му.
Обожавам да го разсмивам.
Днеска - макро. Ще изпукам. После обаче въобще няма да се задържам при оня шашавия. Директно се изнасям и отивам да пия бира с колеги/приятели.
мамка му.
Мразя така бе, изстивам. Дразни ме гърлото и носа ми тече,но засега е само това, дано и ми мине. Наливам се с чайове и хапове ,дано ми мине. Днес или утре трябва да изляза да му купя подаръче за именния ден. Обичам го!Оффф,ама като знам,че пак няма да се видим днес...поне утре...и откачам. А от 1ви ако стане работата.... не знам, ще пощурея.
Violenza
11-29-2012, 12:10
Ама защо съм толкова мързелива тези дни, бе?!
shmatarok
11-29-2012, 12:13
Защо всички си мислят, че не знам какво става?
Това, че си правя оглушки и се преструвам на приятно разсеяна, не означава, че не съм се досетила отдавна как се развиват нещата. И развитието им не ми допада, ама в момента нищо не мога да направя по въпроса.
Та, манджорене сега и после на следобедните. Сутрешните не бяха чак толкова ужасни, въпреки, че е четвъртък. Чудо!!
Ама много съм тъпа. Многомногомного. Колко трябва да си прост да забравиш да си напишеш името като пращаш нещо. >.<
TheBeliever
11-29-2012, 13:24
Ама защо съм толкова мързелива тези дни, бе?!
А, де? И аз това се чудя.
Днес ми беше единственият истински ползотворен ден за последните две седмици. И то не защото не ме мързеше, а защото вече просто нямаше как да отлагам.
И забелязвам, че в последно време съм изградила някакви нереално железни нерви. Старото "аз" да беше избухнало три пъти днес.
IseeDEADbodies
11-29-2012, 13:36
Днес айляк, утре на двоен запой !
SpiritInBlack
11-29-2012, 14:54
нещо съм в адски гадно настроение и да видим тая вечер кой в дискотеката ще го отнесе
днеска ще превъртя.
тая вечер по-точно.
изпит след 15 дни, аз нищо не знам.
време е да пиша есенца и думичкиии
'айде да почвам.
уф
а пък той
е толкова сладък
и мил
и сладък, и съпортив, и всичко сладко и дразнещо събрано в едно, ох, че е прекрасен <3
ииии искам да го гуша утре :3 дано,дано,дано,дано,дано,да о,ДАНО! <33333
DisappointedDreamer
11-29-2012, 17:25
Ох, сняг, сняг, сняг! И такъв студ, студ, студ! Завила съм се с 5 одеяла, 5 чифта вълнени чорапки и чайчета. Хубаво ми е. Тестовете ми минаха добре, 2 книжки почти съм прочела. Чувствам се уверена. Добре ми е.
Ммхмхмхм.
SisiStrange
11-29-2012, 17:49
И утре контролно, и в сряда всички мускули, и в петък практически изпит по ботаника... И после презентацията на Полова система така, че да я разказвам без запъване. И после няма да ме вдигнат от кревата.
anonymous708973
11-29-2012, 17:52
дано,дано,дано,дано,дано,да о,ДАНО! <33333
Гледай прогнозата.
По-добре ми е определено. Обаче сега трябва да се стегна и да свърша малко работа.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_me0n3izqUY1qdlh1io1_250.gif
Аууу <3
Много розов ден прекаран с него!
Утре ще се боядисвам, нямам търпение да се видя с "новата коса".
Събота и неделя пък с него си организирахме екскурзия. И за нея нямам търпение.
Пътува ми се.
anonymous708973
11-29-2012, 18:50
http://24.media.tumblr.com/tumblr_me0n3izqUY1qdlh1io1_250.gif
Аууу <3
Много розов ден прекаран с него!
Утре ще се боядисвам, нямам търпение да се видя с "новата коса".
Събота и неделя пък с него си организирахме екскурзия. И за нея нямам търпение.
Пътува ми се.
Пусни снимка преди-след :)
днес пак правих мъфини и станаха много хубави <3
и имам 4 по руски на теста, като се има на предвид, че руски никога не съм учила ^^
и нямам търпение да стане събота и пак да потеглим към мола :3 ахах стана ми някакъв навик всяка събота да ходя до мола
и ми се пуши, пък сега не може ;х защо по дяволите майка ми ми забрани да пуша в банята, ве 8-)
прекрасно се чувствам!
дано форумът не ми развали настроението : D
Супер ден. Още по-хубава вечер..сега съм яко horny 8-) Айде да излиза от тая баня беее
galaxy29
11-29-2012, 22:24
утре момчето ми идва и няма да мога да спя от вълнение, а в училище не зная как ще издържа, умирам от нетърпение, дано всичко се нареди
ПЕТЪК Е!
леко нетърпелив вече, остават ми още 3 дена в тази фирма, след което съм две седмици в отпуск и след това в новата.
Нямам търпение да дойде следващата седмица, колко неща имам да правя през почивката с нея хехе
Айде зачезвам на работа, лек ден на всички.
SisiStrange
11-30-2012, 04:29
Утре - ТАРАНТУЛА!!!!! Нямам търпение да си взема вече тази принцеса (или принц) - http://thingsbiological.files.wordpress.com/2011/10/bsmithiadult2011.jpg <3
Гушкава съм нещо. ;п Довечера има шанс да сме на пазар за хубави неща и ми е леко на душата. 8-)
DisappointedDreamer
11-30-2012, 05:08
Петък ххахаххаххаахахахаха. спане, спане, и пак спане.
доволнааа!
anonymous708973
11-30-2012, 06:13
Петък ххахаххаххаахахахаха. спане, спане, и пак спане.
доволнааа!
ДАДАДАДАДА!
Да се скатаеш от даскало, за да спиш... това може да ми се случи само в 12. клас :Д Сън до 9, ехеее. Страхотен старт на деня, дано да продължи така.
Гърлото ми дере, но въобще няма да му обръщам внимание. Ще помързелувам още малко, ще го изчакам и той да се събуди, ще направя закуска и после излизаме да пазаруваме за утре. Броя часовете до заминаването вече. :D
Хахахаха,милото ми не помнеше ,че има имен ден :lol:
Радвам се,че го изненадах и зарадвах! Моето гърло вече не ме боли,само съм сополива като за трима. Иначе ми е добре, минах през лекарката и сега мисля да си направя вкусни спагетки !!!!ОМНОМНОМ!
А ,ако успеем да се видим довечера,ще е Н-Е-В-Е-Р-О-Я-Т-Н-О!
Защо няма зима в тая Българийка? Не може този месец и другия да е такава жега.
http://www.youtube.com/watch?v=I-k33InYe6Q
IseeDEADbodies
11-30-2012, 07:36
Нещастен ли си от факта, че няма Зима ? 'Щото аз съм много щастлив, мразя Зимата !
Афффф, как може да си легна в 5 сутринта, и да стана в 10 без 15 ?!?!? Ай сиктир, ве !
Защо няма зима в тая Българийка? Не може този месец и другия да е такава жега.
http://www.youtube.com/watch?v=I-k33InYe6Q
и аз това разправям, дееба
или да е лято и да е топло, или да е много студено, мразя мидъл сезони..
пък дано да не завали докато изляза, че ще умра , ако пак съм мокра цял ден
вече по 1 чифт резервни маратонки в чантата..
дано да се видим довечера с него, че ще се побъркам..не съм го виждала от вторник :/
липсва ми безкрайно много :( миличкият той
IseeDEADbodies
11-30-2012, 07:40
Бе няма да е студено, бе ! Аааааа... Есен > all, казах ! :D
Wednesday666
11-30-2012, 07:45
Браво на мен, успях да се разболея AGAIN ..
Какъв ми е тоя шибан успех просто не ми е ясно.
И сега и на 8-ми ще съм болна, егати кефа.
Ще видя и пола, и всичко през крив макарон.
Поне малко се поуспокойх за утрешния тест.
Не е това, за което го мислех.
Ако ще ми дава точно такива въпроси, все си мисля, че не съм толкова тъпа да не се справя.
Липсва ми :( . Много при това.
И се учудвам от себе си, че още не съм му се развикала за това, че ме буди почти всяка вечер, когато се обажда.
Хм, това значи, че наистина го обичам 8-) ..
pandabear
11-30-2012, 09:16
ИСКАМ СНЯГ БЕ!
И КОЛЕДА!
И МНОГО ХРАНА!
И МНОГО ШОКОЛАД!
И МНОГО ЧЕРВЕНО ВИНЦЕ!
И МНОГО МНОГО ЛЮБОВ!
п.п Хубав петък на всички! <3
IseeDEADbodies
11-30-2012, 09:30
Без сняг и без коледа, за другото съм съгласен.
Офффффффф, изнервих се !
shmatarok
11-30-2012, 11:00
петъкпетъкпетъкпетъкпетък петъкпетък
Не е като през останалата част от седмицата да ми е особено натоварено, ама майната му - ПЕТЪК Е! 8-)
Ще се купонясва ли днес или не, още не се знае.
Ама така ме е треснал хормона, че направо не се трае.
Мисля да ходя да харча пари и да си изчистя стаята и да пусна пране, и да сготвя нещо свястно, че от една седмица се излагам с някакви омлети и други аламинути. 8-)
Въй, след две седмици трябва да се прибирам. :Д Не ми се прибира много, ама адски ми се яде леща и баница, и филии с лютеница и нормално сирене, та всъщност само заради манджата изпитвам желание да хвана самолета още сега.
И като се замисля, имам и ски почивка резерве, така че...
Ох, много съм многсловно днес, ама ми е толкова еуфорично и наспано и хубаво, че как да не плещя само простотии.
Пък и такова слънце пече навън <3 ав!!!
Нещастен ли си от факта, че няма Зима ? 'Щото аз съм много щастлив, мразя Зимата !
Афффф, как може да си легна в 5 сутринта, и да стана в 10 без 15 ?!?!? Ай сиктир, ве !
Нещастен съм, защото не мога да изсуша никакво мезе. Нито пастърма, нито суджук, нито НИЩО. На жегата всичко се разваля. Киселото зеле ми стана за една седмица. Бах му майката.
Инак ми дреме за Коледата.
Дядо Мраз! Дядо Мраз!
Ти си долен педераст!
DisappointedDreamer
11-30-2012, 12:53
^ще вии дадем сняг назаем, тука вече 2 дни постоянно вали
доволна съм, щастливааа.
pandabear
11-30-2012, 13:04
^ Ooooo... къде е това "тук"??
DisappointedDreamer
11-30-2012, 13:46
Стокхолм, Швеция, Скандинавия, Северния полюс хаха
Маги,прати една ,две топки насам, че ми е коледно и искам малко снежец :lol:
Иначе ми е по-добре. Дано успеем да се видим.Обичам си го <3
грам не ми се учи, ама грам
passion.
11-30-2012, 17:55
Чай и интересна книга. ммм колко добре завърши преди малко това .. нян <3
номном плодова салатка ^^ yummy
Ох. Не знам какво да правя сега. Обмислям вече дрешки а - у.
Обаче мисия преодолей всичко май е изпълнена .... почти .... май...
ivcheto0o
11-30-2012, 18:19
Типичната ми петък вечер :D чудя се какво да правя,гледа ми се някакъв филм,ама не знам какъв точно,май нещо коледно,вече ми е едно такова празнично.
SpiritInBlack
11-30-2012, 19:00
Колко съм се смял снощи на Женито Калканджиева и колко се снимах с Райна не е истина.Днес може да избухваме пак
TheBeliever
11-30-2012, 19:05
Хубавко ми е. Приятен работен ден, вероятно издънка на теста и релаксираща разходка с него. След късната вечеря смятам да не си вдигам дупето от леглото поне до 10 часа утре.
Цял ден тъпкане с лекарства, чудя се как още съм тук. Поне тези мъчения дадоха някакъв ефект. Искам утре да си прекараме много(!!!) добре и да не мисля за течащия си нос или болното гърло. Искам и той да види, че изглеждам и се чувствам по-добре и най-накрая да се отпусне и да се забавляваме.
Единственото, което не знам как ще стане е това, че трябва да ставаме в 5:30 сутринта и да вървим повече от половин час пеша, за да си хванем автобуса. Приготвила съм зимни якета, зимни обувки, шапки и ръкавици. :D
DragonLady
11-30-2012, 19:29
Как може да съществуват такива изроди ... Да пребиеш ти първородният си син ... И то як бой, със доста синини и подутини. Не знам как събрах сили, да не се разрева като го видях, толкова ми се сви сърчицето за него, а ми е само приятел ... Поседя в нас колкото можа, но се страхувам, че сега дори и да се прибере след като техните заспят, утре пак ще се повтори този побой ... Щом баща му му е казал "ако трябва всеки ден ще бия, докато не ти уври главата" ... Що за баща е това? Не мислех, че съществуват такива хора, ако мога да ги нарека така подобни индивиди ...
titinkaa
11-30-2012, 19:32
Чувствам се предадена и наранена от скъп за мен човек.Много страдам тези дни и още не мога да се съвзема. :(
Wednesday666
11-30-2012, 19:55
Спи ми се.
И съм потресена.
Как може в една уж СЪВРЕМЕННА и ЕВРОПЕЙСКА държава да не допускат хора с куче-водач в банки, магазини и всякакви подобни учреждения? Ума ми не го побира.
Сега ако мацката заведе дело срещу държавата даже няма и да се учудя. Да ги осъди, да дават един куп пари и да вземат да се интегрират вече, мазни селяндури!..
druzilla
11-30-2012, 19:57
Тъжно ми е,че няма да го виждам 2 дни...
valdesbg
11-30-2012, 20:10
Отново е от онези дни...когато нищо не върви като хората и когато просто ти иде да извиеш врата на една камара хора. После да ги биеш с права лопата докато заприлича на черпак.
И когато ти се дразнят за това че не одобряваш неправилния ход на събитията. Това е просто черешката на тортата.
П.П. For You Know Who - ноуп, не целя това. Игнорирай ме ако ти преча.
По незнайни причини се превивам от корем вече цяла вечер, а си мислех, че ще е готина спокойна петък вечер. Добре че и утре е ден.
Чувствам,че живея най-скучния живот.Не съм излизала със седмици отвкъщи.
Нещо отгоре ме пази. Сякаш звезда ми грее над главата. Сигурна съм вече...
NambyPamby
11-30-2012, 23:53
Развали ми се нещо режимът за сън и не мога да разбера дали аз се отпуснах повече, или тва е някъв гаден ефект от хаповете. :?
Пък колко съм сериозна - думи нямам. Преди малко се сетих, че преди 3 часа трябваше да си ги изпия, та... да. 8-) Несериозница и половина съм.
Пак ще легна в 4, ще стана в 8 и ще се чувствам като дроб сърма, то е ясно.
SisiStrange
12-01-2012, 05:24
След по-малко от час отивам. <3
Xrist0wa
12-01-2012, 05:53
Това е един страхотен ден! Смятам да изляза с най-добрата си приятелка и просто да се забавлявам! Съботата ми е единствения свободен ден без абсолютно никакви ангажименти и съм решила днес да не си стоя в къщи! :)))
Тъжно ми е,че няма да го виждам 2 дни...
Аз чак във вторник евентуално..
уфф..
след малко трябва да се обличам и ще ходя на урок, а ме мързи тоооооооооооооооооооооооо ооооооооооолкова много..ужас
DisappointedDreamer
12-01-2012, 07:26
http://24.media.tumblr.com/tumblr_me94l8v2yn1qm23zro1_500.jpg
днес е прекрасен, бял, декемврийски ден!
радвайте се!
Чакам го да се събуди и да си го чуяяя, днес ще го видя и нагушкам,ама съм още леко болнава и ме е страх да не го заразя... :( Ще стоя малко наразстоянийце, пък след тва ще си го мачкотя повече.
Иначе станах преди малко, с усещането ,че устата ми е Сахара,ама сега чай +бисквитки = win!
Niakoitam
12-01-2012, 07:57
Едно от най-странните ми събуждания.Позвъняване от...котаракът ни :D
Напоследък съм започнал вечера като си легна след късният епизод на Big Brother да си нося телефона в спалнята.Стои ми точно над главата.По една време ми звъни и вибрира силно.Събуждам се.Викам си: "Кой ли ми звъни толкова рано." Гледам часът е точно 08:35.Звъни ми майка ми.Аз вдигам и казвам: "Да?", но никой не отговаря.Повтарям въпроса и пак същото.Затварям и почти веднага ставам.Идвам в кухнята и майка ми тамън се разсънва.Телефонът и е на стандарното си място.На хладилника пред микровълновата печка.Котаракът обаче явно е минал да легне на телевизора, телефона е бил отключен,стъпил е върху него и някакси ми е набрал номера и е звъннал.:)
Иначе това не е рядкост за него.За набиране на телефон му е първи път,но пък е включвал компютъра като мине през клавиатурата, ако не е изключен от копчето на захранването на удължителя.Онзи ден отвори сигирно 20 прозореца на Мозилата и заби компютъра.Два три пъти му се е случвало да е отворен Google, а той да мине през клавиатурата и да нащрака нещо,след което да прати Google да търси резултат.От два от опитите му излезе, че няма такъв резултат,но веднъж нащрака някакви букви,при,което Google намери един куп резултати за някакви венерически заболявания.Егати и интелекта.Следващият път няма да се очудя ако вземе да ми позвъни, че даже и да ми отговори след това... :D
anonymous708973
12-01-2012, 08:03
Как може да съществуват такива изроди ... Да пребиеш ти първородният си син ... И то як бой, със доста синини и подутини. Не знам как събрах сили, да не се разрева като го видях, толкова ми се сви сърчицето за него, а ми е само приятел ... Поседя в нас колкото можа, но се страхувам, че сега дори и да се прибере след като техните заспят, утре пак ще се повтори този побой ... Щом баща му му е казал "ако трябва всеки ден ще бия, докато не ти уври главата" ... Що за баща е това? Не мислех, че съществуват такива хора, ако мога да ги нарека така подобни индивиди ...
Ужас.
Добре ми е... стоя насред егати бардака (разбирайте стаята ми) и форумствам. Ще стана да оправя малко, после ще сготвя и после ще се правя на момиченцее <3
След отвратителната седмица тая сутрин е пълно блаженство.
antineutral
12-01-2012, 08:20
Днеска всички са озверели :X
TheBeliever
12-01-2012, 08:28
Край. Днес правя бойкот и скипвам всякакви университетски задължения. Ще ме извиняват, но нека веднъж се помъчат и без мен. Писна ми да чакат аз да им върша всичко.
Ще си изчистя къщата веднъж за винаги, ще си гледам филмчета, ще си готвя, танцувайки, ще си спретна един спа-полуден с всичките му глезотийки и накрая ще заспя в прегръдките му. Защото заслужавам.
SisiStrange
12-01-2012, 09:49
Ужасно щастлива!!!!!! Мислех, че ще си взема само Brachypelma emilia (http://tarantulas-bg.com/sites/default/files/imagecache/node-product-thumbnail/images/Br.emilia.jpg), но си взех и Acanthoscurria geniculata (http://tarantulas-bg.com/sites/default/files/imagecache/node-product-thumbnail/images/Ac.geniculata.jpg)!! И то последната!! :):):) /снимките са на големи тарантули, моите са все още бебета.
pandabear
12-01-2012, 10:19
О, Декември! <3 Чакат ме толкова много неща за вършене, а толкова много ме мързи! Съботата си е само за мен пък, казаХ! Утре чак ще съм полезна за обществото.
о-о-о!<3
Декември е моят месец!
ще използвам неразположението си и ще отметна малко училищни грижи. поне такъв е планът.
сега аулин и палачинки. мхм!)
shmatarok
12-01-2012, 11:08
Разглобена.
Споменах ли, че не ме кефи навика на съквартирантката да си кани гости в малките часове? И що не ѝ ползват стаята, ми редовно се сексат в общото? А? За по-добра акустика?
Вчера беше приемливо. Имаше някои мнооого дразнещи моменти, ама съм решила да не обръщам внимание на такива неща, щото само се ядосвам и да се концентрирам върху някои други. Като цяло беше яко. Днес се говори за втори дубъл,а да видим.
Оххх... и имам едни терзания... но все още смятам да стоя отстрани, не искам да се бутам.
Денят започна с усмивка. :smt003 Най накрая след цялата ужасна седмица.. :sad:
Въпреки, че се събудих доста късно, успях да си изпия сутрешното кафе на спокойствие.
Днес трябва да напиша съчинение по литература, което не трябва да е от интернет.. :::
По-късно имам среща с познати и ще ходим в Кауфланд..
http://2.bp.blogspot.com/_DPHeafnduEQ/TPpZTyKJZHI/AAAAAAAAASY/QjVh0eALNuE/s1600/december.jpg
днес е прекрасен, бял, декемврийски ден!
радвайте се!
какъв ти бял ден?
тука едно слънце е пекнало, едни рози са цъфнали, толкова е пъстроцветно, топло и миличко..все едно е Април и идва Великден, а не Декември и да идва Коледа...
сядам да пиша есе след малко, въх, наядох се добре, сега ми се ядат бисквитки, ще ида да си купя после
довечера акустика..и чай..страхотно
исках да излезем с него, ама ще видим дали ще стане ..като го знам-надали
искам най после да го нацелувам, мамка му, писна ми да е болен и бях съвсем сериозна като казах, че ще му купя мултивитамини, никак не беше на бъзик :lol:
DragonLady
12-01-2012, 12:37
Притеснено ми е ... Цял ден не си вдига телефона, и имам гадното чувство, че пак е станало нещо лошо.
Дано греша!!!!!
SpiritInBlack
12-01-2012, 14:22
Странно настроение съм.Мисля си за дебело момиче с лесбийски наклонности хахах
супер. семинарът беше страхотен.
трябва да се откажа вече..
circlesquare
12-01-2012, 19:05
Объркана.. защо тъкмо като се поуспокоя и живота ми е нормален нещо трябва да се случи и да разруши това равновесие... и сега не знам какво ще правя..
TheBeliever
12-01-2012, 19:22
Недоволна.
Плановете за деня се сгромолясаха минутки след като бяха направени. Вместо да се погрижа са себе си и да си почина качествено, аз довършвах глупавите проекти. Поне останаха само два.
Дано утре да ме оставят намира.
Ох, да се обади вече, че ми се доспа... нит знам къде ще ходим, нито кво ще правим... е ще пием де...
Искам гуш.
трябва да се откажа вече..
надявам се скоро.
мразя надеждата!
DisappointedDreamer
12-01-2012, 20:10
Не ви знам, ама аз обожавам декември месец. И навънка е толкова студеничко, и се сипе сняг, и като погледнеш нагоре виждаш черно небе с милиони падащи бели снежинки и ти идва да заплачеш с всичките си органи от радост. Красиво е. Денят ми мина страхотно - 4 часа свършена работа, емоции, ядене, после 3 часа с приятелка и двамата и братя. Обичам я, обичам ги.
Доволно ми е. Топличко. А точно след 3 седмици си идвам в БГ :3 радост, радост! само крака да не ме болеше.
Violenza
12-01-2012, 20:15
Уф, аз пък искам лято. И pLOVEdiv.
Wednesday666
12-01-2012, 20:31
Нищо и никого не искам.
Когато имам нужда - никого няма.
Отдавна свикнах.
“Аз съм пришелец на земята… влязох чрез раждането, ще изляза чрез смъртта. Преселник съм аз на земята: преселен съм тук от рая... да се осъзная, да се очистя от греховността си, да стана пак способен за живота в рая... Странник съм аз на земята: започвам странствуването от люлката, завършвам го в гроба.”
Как таман заспах и тука се надува музика че има рожден някои хор немислят че има други хора в тая къща ми гледат хазаите колкото да вземат парите значиии егати народа.... а утре съм на работа сутринта офффффф писна мииииии....
paradosou
12-01-2012, 21:38
Егааати недомислицата. Бях забравила колко бавно тече времето като скучаеш. 8-)
Искам всички да са добре. Да изчезнат малките и не толкова малки неща, които развалят пейзажа. :)
Тая сутрин съм се събудил с доста енергия и съм се захванал с нещо интересно.
IseeDEADbodies
12-02-2012, 07:23
Бааааахти филма, станах преди 30 минути, изпих 2 кафета и още не мога да се събудя, ОЖАС !
DisappointedDreamer
12-02-2012, 08:20
избухвам си на песничкии и си почивам бръм, доволно.
Niakoitam
12-02-2012, 08:34
Вече сериозно ще взема да ги намразя тия частични ремонти.Може ли един път да не стане като в тези игрите тип свърши това,но за да го свършиш първо трвябва да свършиш второто, а за да го свършиш трябва да свършиш третото,но пък него да го свършиш трябва да свършиш четвъртото.Преди около две години така.Тамъм си сменихме две врати.На банята и външната,НО...понеже външната врата на етажа е доста по тежка стената до нея започна да се пропуква и хайде за да не правим нов временен вход през хола само ще закрепим с колони от двете страни стената.Де да беше толкова лесно.Трябваше да се свали мазилката,за да се отлее да се преместят ключовете на осветлението и бойлера от другата стрна на вратата,да се преправи цялата електроинсталация на стълбите,която влиза в етажа.Да се извадят всички дърва от коша на тавана,да се равали коша,да се пробие плочата,да се направи арматурата,после куфража,да се замажат кабелите,да се отлее,да се махне куфража,да се измаже грубо и фино да се боядиса,да се залепят тапети на половината стълби,да се възстанови коша и още малко,да се върнат дървата,да се подреди и почисти и всичко това заради една мижава разрстрваща се около 10 см пукнати в горният ляв ъгъл на вратата.Слава Богу вече забравихмне за това,но и сега човек да го е страх да започне някаква ремонтна дейност.Тая година подкрепянето на къщата в задната част на двора ни отне сумта и време,както се очертава догодина може и да продължаваме с инжекции в основите, а колко още работа има по нея даже може и по малко за през по-топлите зимни дни евентуално,другият обект въобще да не го споменавам.Иначе започнахме да поправяме единият зайчирник,уж да закърпим няколко дупки, а то се оказа,че трябва целият да се раглоби и да се направи почти на ново.Още има докато го довършим.И за капак с тия прости ремонтни дейности с подзадачи вчера си докарахме една по нова мивка за кухнята.Уж да я сложим за няколко часа само.Да бе да,на нас такива работи не ни се случват.Първо, че старата беше супер изгнила та трябваше на парчета да я вадим,оказа се че и трябва да се циментира около търбата за мръсната вода и плочата под нея,защото беше по ниска.И това свършихме.Сега мивката трябва да се доискусури,също евентуално стената да се измаже фино (да се очуди човек че с тоя мухъл не е паднала стената зад нея,поне това ни се спести тоя път),после трябва да се орязват плочките,защото хем отзад е по-висока,хем напред е по-дълга,но пък затова трябва всичко да се покрие,защото при рязането на плочки с флекс се вдига егати прашището.В Съботя явно трябва извеснто време да си играем на щангисти.После да се сложи и да се замаже ако останат дупки между нея и стената.Сериозно взима да ми писва вече.Не стига лятото пък и зимата....
DisappointedDreamer
12-02-2012, 08:42
^май имаш нужда от някой за споделяне ^^
Niakoitam
12-02-2012, 08:51
Ти откъде си толкова сигурна, че нямам? :)
Просто това са битовизми.Не е казано, че трябва да надуваш главата на даден човек с такива работи непременно. :)
DisappointedDreamer
12-02-2012, 08:54
ако имаше, нямаше да пишеш чаршафи в дневника...
TheNormalGuy
12-02-2012, 09:00
Дееба к'во ми е готино, брат ми се върна, донесоха ми едно нетбуче и се зарибявам :D, скоро ставам подсъдим :p :happy:, скоро ще взимам книжка :lol:, очакват се много партита тоя месец, абе много доволно е положението.
Wednesday666
12-02-2012, 09:04
Той принципно си пише чаршафи в дневника.
Лошо няма, нека пише.
Нда, някакво никакво ми е.
Допих кафето. ся ставам да оправя малко и сядам да чета.
Вече станах като енциклопедия, толкова не съм учила наведнъж за всичките 12 години в даскало.
Вече станах като енциклопедия, толкова не съм учила наведнъж за всичките 12 години в даскало.
Сесията ли наближи, маце? :D
Wednesday666
12-02-2012, 09:12
Сесията ли наближи, маце? :D
Смей се ти 8-)..
Не, не е наближила, имам още повече от месец, докато дойде.
Ама съм решила да не съм редовен посетител на университета цял месец и имам по още едно контролно.
Почна да ми писва вече 8-)..
ох,болиии...ама от хубаво :lol: не се оплаквам :lol:
Обичам си шматката и ми е много сладък :smt007
Ох, ще почакам малко да си го видя и нянянян,прекрасниче :lol:
мисля да си похапна и да си взема душче.
Смей се ти 8-)..
Ама съм решила да не съм редовен посетител на университета цял месец и имам по още едно контролно.
Успех бачи!
Ужас.. Зле се чувствам .. как пък все аз правя такива простотии бе,как все аз ?!?! Какво е туй нещо..сериозно,защо все на мен ми се пада
всичко свърши май за голямо мое съжаление..дано да греша много се моля, ако пък не няма да си го слагам на сърце
Болна ... депресирана .. не спирам да мисля, че аз съм виновна .
.. трябва да уча ..
.. гладна съм ..
Офф спи ми се ..
Niakoitam
12-02-2012, 10:38
Ето това беше едно наистина забавно изказване :D
Значи аз я пиша веднъж на една,две седмици по някое по-малко или по-голямо чершавче, я не.Този път ми се наредиха две по случайност-вчера и днес и се появяваш да ми обясняваш как е нямало с кой да споделям щом пиша толкова тук при положение, че точно ти в тази тема пишеш отговори от по средно 5-6 реда по около 3-4 пъти на ден почти без да пропускаш,което сумарно откъдето и да го погледнеш е бая повече от моето,но иначе аз е нямало с кой да споделям :)
Смей се ти 8-)..
И аз ти пожелавам успех и както се пееше в онази песничка да имаш само 6,6,6 :)
pandabear
12-02-2012, 10:42
Студено ми е, пия си чай с медец в момента. Трябва да ходя на фитнес, а после да уча за класни...Мразя неделя.
Писна ми на оная работа цял ден да съм под/над/във колата и целият да съм в масло. Оправих толкова много работи, че някой майстор ще се хване за главата.
Остана само да разделя багажника на две и да прокарам куп кабели, ама това е работа за една седмица.
А а мен ми изтракаха зъбите от студ. Валя ме дъжд цял ден. Пиеш вино, брате и не те хваща от студ.
Мразя неделя.
nuff' said, dude
Violenza
12-02-2012, 11:28
Тъжно ми е.
kalpazanka
12-02-2012, 11:30
О-Т-В-Р-А-Т-И-Т-Е-Л-Н-О се чувствам.
Violenza
12-02-2012, 11:55
О-Т-В-Р-А-Т-И-Т-Е-Л-Н-О се чувствам.
2 сме.
Денят ми започна ужасно, с 2 различни скандала с едни от най-близките ми хора. Вечерта ни предстои сериозен разговор и ми става още по-гадно. Нямам настроение за нищо. Стоя и си пилея времето...
kalpazanka
12-02-2012, 12:00
При мен скандалът ще е довечера. Само ще дебна да стъпи накриво!
Сега ли трябваше да се разболея!?! Като парцал съм... цяла нощ треска... сила нямам... не знам тялото от вируса ли ме боли или от мускулната треска...
Утре май като гледам и лекции ще изпусна...
Аз се чудя що снощи не ми се пие... а тоооо.. кво излезе...
Ето това беше едно наистина забавно изказване :D
Значи аз я пиша веднъж на една,две седмици по някое по-малко или по-голямо чершавче, я не.Този път ми се наредиха две по случайност-вчера и днес и се появяваш да ми обясняваш как е нямало с кой да споделям щом пиша толкова тук при положение, че точно ти в тази тема пишеш отговори от по средно 5-6 реда по около 3-4 пъти на ден почти без да пропускаш,което сумарно откъдето и да го погледнеш е бая повече от моето,но иначе аз е нямало с кой да споделям :)
Вие кога ще се жените с Дриймърката? :D
prosto_chovek
12-02-2012, 12:08
трябва да почна да влизам и на лекции, че ще почнат да раздават подписи скоро време. Ще липсваме на парника.
Идва осми, а не можахме да се организираме. Явно ще си се напиваме на малки групички.
Пожелавам си само хубави неща.
Wednesday666
12-02-2012, 12:09
Това означава мега disaster, нали знаеш :D ..
Абе те тея дето много се карат, накрая обикновено се събират. Е, има два варианта - или да излезе Море от Любов, или Сървайвър.
kalpazanka
12-02-2012, 12:15
Е, има два варианта - или да излезе Море от Любов, или Сървайвър.
:lol: :lol: :lol:
Wednesday666
12-02-2012, 12:17
Абе те тея дето много се карат, накрая обикновено се събират. Е, има два варианта - или да излезе Море от Любов, или Сървайвър.
В случая ми мирише на тексаско клане, по-точно бг клане :D ..
Дееба мааму...начи не можах да го видя. Времето е гига скапано,дано утре е по-добре и си го видя. Дано и сега се почувства по-добре. Направо ми се реве. Искам да му се обадя,амааа ме е страх ,че ще го събудя. Обичам си го, адски се разочаровах ,че няма да се видим,ама дано утре...ох,мега умряло ми е ся.
shmatarok
12-02-2012, 14:15
Е, т'ва беше кофти. Умрях от тъпотия, честно, да си бях останала вкъщи.
И вече направо се изприщвам като го видя тоз.
И трябва да правя тъпия проект, ама не ми се занимава. А срокът е два дни или нещо от сорта? Оф.
Имам две седмици да се вкарам в ред.
NambyPamby
12-02-2012, 14:17
Така да ме мързи... А толкова много бумащина имам за отмятане... Не е честно.
Цяла седмица прекарах в сладката клопка на ръцете му и сега, когато го няма, нищо не е същото. Апатично ми е, умряло ми е, искам само да спя, да спя и пак да спя, че да минава по-бързо времето и да си го видя.
Да не говорим що за отвратителна седмица започва. Пак тая отвратителна физика и пак тия гадните проекти... Не мога да се измъквам до безкрайност, за жалост. И трябва да ги/се преодолея, само дето да ми опрат пистолет в челото не ми изглежда толкова страшно и безнадеждно, колкото това да се занимавам с неща, които не обичам, не са ми по сърце и откровено ме отвращават. Направо имам чувството, че ми изсмукват жизнените сили със сламка.
Оф, оф.
Май ще си доизму'ам вафличките и ще ходя да спя.
SisiStrange
12-02-2012, 15:19
Усещам как ще надебелея накрая покрай липсата на време за спорт и хапването на сладки неща. Интересното е, че като кача някой и друг килограм, той ме харесва като че ли повече, отколкото като съм си баш на място според моите критерии. Май ще се окаже вярно, че мъжете си обичат да има какво да хванат.
Цял ден уча мускули, някак няма никаква логика и е убийствено скучно. Не знам доколко успях. Това, за жалост, си е чисто зубрене. Просто не смятам, че мога да ги науча така добре, както костите. Особено за толкова кратко време. Изпитвам се на ботаника също. Уморих се, а има още много.
Той ми липсва особено много. За втора седмица не сме заедно събота и неделя. Искам си един пълен ден за нас.
DisappointedDreamer
12-02-2012, 16:05
Ох, написах си written task-a по английски, прочетох си книжката по шведски. Остава само да напиша реч по шведски и това е. Хубаво ми е. Уютно. Спокойно. Зимно. Ммхмхмх. Имам си и книжки за четене предостатъчно хаха.
Мда.
anonymous708973
12-02-2012, 18:03
Раздразнена съм. Тъжна. Не разбирам. Мразя да се разочаровам така.
Мразя и проклетите си очаквания от хората... то да беше само от хората, масата, тълпата, по-добре щеше да е. Ама така... ебати. Никога вече.
Ох, май ще имам бая предизвикателства през новата година.
PullMeCloser
12-02-2012, 18:56
Писна ми с тия тестове, вече рийдинги сънувам!!! Не мога въздух да си поема тази вече свършила седмица, а по-тъпото е, че и следващата се очертава такава. Тъпа работа. И колко тестове още ме чакат, направо ми прилошава.
Навън е тъмно, вятърът не спира
да духа в мрежата против комари.
В хладилника ми - изстудена бира,
в главата ми - емоциите стари.
DisappointedDreamer
12-02-2012, 19:06
ще те бия.
Той щото завижда,че не може да се венчае за дефендер :lol:
объркана съм. не ме свърта. искам да замина още тази вечер. не ме е страх и на никого няма да липсвам. чувствам, че мястото ми вече не е тук. не зная. може би това е край.
^Кво става бе, душа, що така?
http://data.whicdn.com/images/44319912/mzxu2I-6iQk_large.jpg
galaxy29
12-02-2012, 19:56
всяка секунда все по-влюбена говоря несвързано и нищо не ми се разбира хората ми казват че очите ми блестят и че сияя слушам и си пея http://www.youtube.com/watch?v=MX-Nj539cY0 а мама ме попита все нея ли ще пускаш http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0136-giggle.gif
най-щастливото момиче на света се чувствам, най-голямата късметлийка
http://25.media.tumblr.com/tumblr_med2hpVdIU1rcr3nno1_500.jpg
изпълнена с надежди за мнооого неща (:
и това не е хубаво, защото знам че ще остана разочарована, нооооо няма проблем и без това съм свикнала 8-)
и другите неща, които бих искала, които не са изцяло свързани с надеждите ми не са за пред хора :D всъщност са, но не и за хора като вас, просто щото вие ще ми изчетете бая морал, ако кажа нещо, така че ше си замълчаааа :3
Лека вечеееер ;Р
искам просто да си видя новия аватар в действие.
anonymous708973
12-02-2012, 20:34
може би това е край.
Или началото на нещо ново?
:)
krasiveli
12-02-2012, 21:11
Кълбо от емоции.. Никога не съм гледала преди нещо толкова тежко, хем те кара да се смееш, хем ти става тъжно. И всичко това се сменя толкова рязко..
Дали не впрягам магарето преди да съм натоварил каруцата?
pandabear
12-03-2012, 00:02
*скапана*
Поне привърших с почти всичко, време е за ментов чай и лягане.
спи ми се, а след малко трябва да излизам за работа
Времето навън е гадно.
Остават ми още 2 дена до отпуска.
Казах ли че ми се спи?
Липсва ми, много. Поне довечера ще си се видим.
Бахти не мога да си събера мислите..и ми е едно такова ентусиазирано, понеже най - сетне намерих срахотна идея, която с нея ще осъществим и може да се получи нещо голямо!
Нямам търпение да минат тия два дена.
DisappointedDreamer
12-03-2012, 04:45
Добре, де. Събудих се в 6, когато можеше да спа до 8.30 пффффф
anonymous708973
12-03-2012, 06:25
Пак ми тръгна сутринта накриво. И сама съм си виновна, като не мисля.
NambyPamby
12-03-2012, 07:20
Снощи се въртях до 5, събудих се в 8, но се търкалях в кревата до 9.
Единственото свястно нещо, което свърших, е да отметна една-единствена(от многото) задачи и то 'щото е просто неотложно.
А да, и си лакирах ноктите.
Останалото време беше абсолютно пропиляно в мързел, ядене, телефонни разговори с него и ровене във фейсбук. Поне да се бях наспала като хората, ама от тъпотия даже сън не ме хваща.
Несериозна съм, мързелива съм и се гордея от този факт. Докато мога да се правя на луда - ще се правя.
събудих се с лошо настроение, сега си го повдигнах. мисля да тръгна на фитнес :?
Niakoitam
12-03-2012, 08:09
Ей повдигнахте ми настроението вие двамата с тия коментари и тези по надолу. :D
Иначе наистина първо трябва да стана доста богат, че то така лесно мебелировката всеки месец не се сменя.
Имах навремето малко подобни отношения с една мацка,която искаше да ме бие по едно време с лопата за въглища.Е, добре, че не се беше усъвършенствала тогава, че сега чух,че биела вече с гаечни ключове.А Дриймърката редовно ще ме цели с плазмата каквато си е такава ядосвителна :D
Има си някаква тръпка и в това,но някак си предпочитам да са по-нежни с мен. :-D
Glamour92
12-03-2012, 09:42
Деъм...пропаднала работа
Не знам какво и колко пушихме,но сега разбирам,че днес било понеделник,а аз някак си съм си още в Стара Загора О.о
Вали сняг.
ВРЕМЕ Е ЗА ВИНО, ПЪРЖОЛИ, ДЪРВА В КАМИНАТА И ГОЛА ПИЧКА НА ПОСТЕЛЯТА!
http://www.torrentech.org/style_emoticons/tt_graphite/drunk.gif
Утре ще става някво страшно мазало, имам чувството, че жестоко ше са издъна.
Ма поне скоро иде и четвъртъка, ше си глеам сериала и ма боли хуя.
kalpazanka
12-03-2012, 11:37
Не помня кой освен мен обожаваше бирен фъстък, затова предупреждавам- в Кауфланд има прИмоция 100 грама за 58 стотинки!
омномномномном
Такова харчене му спретнах, въх...
Аз обожавам, ама за довечера съм си приготвил свински пържоли и вино. Фъстъците ще останат назад в графика, че при това месо.. 8-)
И как вали, че чак и почна да трупа.
Dagichka
12-03-2012, 12:35
разпиляна на хилядаа места и неща се чувствам.
беше доста яко на сесията тия 4 дни. напрегнато, с караници, ама и много смях и интересни неща. и най-красивите лектори просто, аргх <3
и утре, ако стане работата, ще си направя репортажа, че и първи хонорар ще взема, ааааааа!!! но хайде да не урочасвам нещата, ще видим какво ще стане :Д
и на 13ти пак храненето с децата в Армеец, йееей <3
само това даскало ми изпива силите, днес поне мина едното класно. да мине тази седмица и ще ми е кеф!
Не е като да преливам от щастие, но ми е хубаво.
Ще седна да си направя един график за тази седмица. Готви ми се, гледат ми се филми...
Искам да бъда продуктивна тези няколко дни.
Като за начало ще си приготвя рецептите за всеки ден.
Няма да е зле и да дочета няколко от книгите, които съм започнала.
Ах, тя току-що се върна. Гуш, гуш, гуш!
ДАФУЯ...чакам го да се прибере...да ми се обади.
Искам да го видя бееее,след седмица ще е на път. Не знам кога ще си го видя...ох,гадно ми е,искам си мъжа при мен бе!
Wednesday666
12-03-2012, 14:20
Честит ми първи изпит. Ще се ходи на сесия явно.
Още не знам де, може и да не ходя, обаче дори и да ходя - през оная работа ми е.
Писна ми да се занимавам с такива хора.
Искат уважение, а ти дават само обиди и арогантност насреща.
Аре, чупката, нямам нерви за всеки един идиот на тая земя.
IseeDEADbodies
12-03-2012, 14:32
Disturbed + кафе + цигара = душевен оргазъм ! ^_^
Като каза цигара - оооооооооох...пуши ми сА,бре...ама дееба тва гърло,само да ми мине утре ииии ... ще си допуша жалките остатъци от Давидов слимс - never again и ще си купя една нормална кутия ОМНОМНОМ!!!!Кой ме би по главата да ги пуша тия лАйна.
IseeDEADbodies
12-03-2012, 14:46
Davidoff, nuf said
П.П. - ИСКАМ ЪПДЕЙТ НА ШИБАНИЯ АНДРОИД !!!!!!!
Абе да ! Абе Слимс дето са мега-ултра-тера-гига-квази-обърках им реда слабииии...НАЙН.
Едно нормалничко,кат' за бели ора.
IseeDEADbodies
12-03-2012, 14:58
Всичките давидов са лайна. В същност, всичките цигари в България са лайна, ама т'ва е тема за друг разговор.
MaLyKoLiU
12-03-2012, 15:02
Доволен съм, засадих 8 дръвчета... дано да се хванат и да пораснат, както порасна върбата която посадих преди 14 години... :---)
IseeDEADbodies
12-03-2012, 15:08
^ Що си мислех, че си момиче ? :lol:
TheBeliever
12-03-2012, 15:13
Недоспала малко.
Очертава се чудесна вечер с моЙта дружка. Като се съберем двете в една кухня става мазало. :D
IseeDEADbodies
12-03-2012, 15:16
К'во ще готвите ? xD
п.п. - и тук да кажа, че ми е крайно скучно (поради липса на правене на к'вото и да било) и си търся занимавки.
TheBeliever
12-03-2012, 15:17
Ей тези http://www.brightideas.com/bright_idea.aspx?ID=169, но с малка модификация.
п.п. - и тук да кажа, че ми е крайно скучно (поради липса на правене на к'вото и да било) и си търся занимавки.
Сготви си нещо и ти! :D
След малко ще спретна аз една мусака! :D
IseeDEADbodies
12-03-2012, 15:19
Meh, не съм в настроение за готвене, пък и нямам никакви "провизии" в момента.
Вярваща - ууу, прати ми по ... нещо ! :lol:
TheBeliever
12-03-2012, 15:21
Meh, не съм в настроение за готвене, пък и нямам никакви "провизии" в момента.
Вярваща - ууу, прати ми по ... нещо ! :lol:
Само да станат и пращам по един гларус. :lol:
IseeDEADbodies
12-03-2012, 15:36
Ей т'ва е приказка ^_^ :D :D
edit - Ей, майка му да еба ! Един път да разбера от къде тия миризливки влизат в стаята ми... !!!!!!
трудно ми е. тъжно ми е. отчаяна съм.
http://www.youtube.com/watch?v=-K5uY6HLRew
SpiritInBlack
12-03-2012, 16:51
Стане ли декемрви , шоуто в УНСС е пълно.Ще е забавно през сесията
0nly_y0u
12-03-2012, 16:57
Тотално разбита.. сякаш огромна част от мен я няма
тъжно-ядосана
защо трябва да е такъв? защо не може да се държи мило, да прави мили неща и да е като нормалните мъже
защо винаги трябва да ме дразни и изнервя и да не мога да спра да плача по цяла вечер?
ахх..
:(
PullMeCloser
12-03-2012, 17:23
Искам сняяяг, много сняг, до колене, мекичък и пухкавичък и да вали на парцали и да трупа за часове! <3 Даноданодано завали тази вечер, ще си умра от кеф :Д
Искам сняяяг, много сняг, до колене, мекичък и пухкавичък и да вали на парцали и да трупа за часове! <3 Даноданодано завали тази вечер, ще си умра от кеф :Д
Според прогнозата и при вас ще дойде, Криси!
В София е малък ад!
PullMeCloser
12-03-2012, 17:51
^ Остави какво казва прогнозата, тук да завали сняг си е направо събитие :Д А в София е прекрасно <3
^ Остави какво казва прогнозата, тук да завали сняг си е направо събитие :Д А в София е прекрасно <3
Хахх знам, че при вас е празник като завали сняг! Пожелавам ви го! Бих ви го пратила целия софийски ако можех... с удоволствие...
Извадих късмет да не чакам на спирката 783217381 часа и се пибрах почти сух.
Обичам когато общината ни е "подготвена" за първия сняг.
Липсва ми, много. Не ни остава време тия дни да си се видим нормално, дано поне изпитите и минат добре.
Пускам си Под прикритие.
PullMeCloser
12-03-2012, 18:01
:( Дано го обърне на сняг. При вас си е толкова коледно и хубаво, приказка направо... Аз ще си се надявам сутринта като се събудя да е натрупало, пък :Д
:( Дано го обърне на сняг. При вас си е толкова коледно и хубаво, приказка направо... Аз ще си се надявам сутринта като се събудя да е натрупало, пък :Д
Да и влиза и вино и пържоли. Всичко е прекрасно. И е студено и ако делиш завивките с някой е още по-добре.
Малко се понапих, ама не съм аз виновен, а прекрасното време и мезе. А тази вечер ще направя моето любимо нещо - ДА СПЯ НА НЕЖЕН, МЕК, ПРЕКРАСЕН ЖЕНСКИ КОРЕМ! Аз съм поет на виното и жените!
Да, имам дом. Но там жена не чака.
Жена си имам, имам и детенце.
Но има студ, та зъбите ми тракат.
Виновно ли е малкото момченце?
Ще взема и бутилката с ракия.
Със нея и във форма безтегловна,
там някъде дълбоко ще я скрия
душата си, душата ми греховна.
anonymous708973
12-03-2012, 18:46
Какви са тия стихове, Ирти?
Добре ми е, мързеливо, след малко си пускам "Декстър" и го удрям на релакс... А утре - на изпит. Стискайте палци за добра тема :д
Пиши в нета "Пиянски стихове"
еле, ти да видиш, не мога да си намеря повече бележки от лекар ;/
кво ше правя сега, направо не ми е ясно... бахти.. много съм ядосана.
и имам да уча по математика, естествено единствения предмет, по който уча. що да не -.-
и искам по-бързо да дойде 11-ти ^^ направо нямам търпение 8-)
еле, ти да видиш, не мога да си намеря повече бележки от лекар ;/
кво ше правя сега, направо не ми е ясно... бахти.. много съм ядосана
ще ходиш на даскало,примерно?
kalpazanka
12-03-2012, 18:55
^Не е модерно.
ще ходиш на даскало,примерно?
омг говоря за дните, в които ме е нямало вече ?
за малко да схванеш :)
ми да си ходила,бе, моме,много ми е интересно,как така бягате ,без преди тва да имате бележки. :lol:
Мен пък много ми е интересно как така едно време преди ебем ти колко години не ходихме на даскало, а не ни пишеха отсъствия и още по-интересно ми е как минавахме всички.
Преебани сте.
Зайка, дай телефона на майка ти, бе? Колко време да те пазаря тука, а каза, че е хубава. Старата п*тка добре ще ми ходи. 8-)
ми да си ходила,бе, моме,много ми е интересно,как така бягате ,без преди тва да имате бележки. :lol:
и на мен ми е много интересно защо като питам в тук за интересен филм, никой не пише нищо, но ако напиша нещо противно на вашите разбирания трябва задължително да ми отговорите, че и сметка да ми държите. то хубаво, че си казвате мнението, ма не е ли малко нагличко ?
забелязала съм, че само при мен го правите май ? ;p
Irti да ама аз си имам тати, не ми трябва втори ;/
По кви филми си падаш :lol:
не е само при теб,коментираме си наред :lol:
Гледай ергенския запой :lol:
за филм питах доста отдавна, просто го дадох като пример, ти да видиииш ;о
и мда, не съм виждала така да говорите на някой друг ;3
Нищо, че си имаш баща, аз майка ти ще любя, но не и него, а може и него да натъртя. В леглото всички сме равни. Давай номер, че си падам по дъртички.
Лека от мен. Чака ме леглото и чифт цици. Чао, пияндурници! *
не си гледала много :D не го приемай лично,просто съдя по себе си и тия бягания наляво надясно не са ми по вкуса.
IseeDEADbodies
12-03-2012, 19:22
Ходи в София, там сняг бол ! В Бургас ник'ъв сняг не искам да виждам ! *лошо човече*
Мен пък много ми е интересно как така едно време преди ебем ти колко години не ходихме на даскало, а не ни пишеха отсъствия и още по-интересно ми е как минавахме всички.
Преебани сте.
Hahahhaa, i remember these days ! xDDDD
не си гледала много :D не го приемай лично,просто съдя по себе си и тия бягания наляво надясно не са ми по вкуса.
слабо да го приема лично, просто този път не си премълчах
пт: искам 11ти :3333333
Irti ма тя не е толкова дърта.. все още няма 40 години 8-)