PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

Violenza
12-18-2012, 16:02
Тези дни отвратително. Поне съвсем скоро се прибирам.

Sh@d0w
12-18-2012, 16:19
Тези дни отвратително.

This.

Липсва ми много.

xoxi
12-18-2012, 16:23
Бясна съм. Много мразя, когато някой ме помоли за нещо, аз приема да помогна, вложа цялата си енергия в това, отделя от времето си, потрудя се здравата, вложа сърце и душа както се казва... И накрая въпросния боклук, нарекъл се човек не оценява жеста. Не просто не оценява, ами има смелостта да изтъкне пред сравнително голяма група от хора, че не съм направила нищо и съответно не заслужавам нищо. БЯСНА СЪМ!
Този човек няма да го погледна повече, писнало ми е от такива жалки и гнусни същества. Понеже много добре го познавам тоя боклук, знам, че след малко или много време пак ще дойде при мен. Но и да ми се моли, и на колене да падне, ако иска и по земята да се влачи... пръста си няма да мръдна. Толкова ми трябва да ми падне някой в очите.
Ще видя момчето ми кога ще е свободно да си излея всичко на неговите уши, защото иначе ще полудея. Непукист съм попринцип, но днес на косъм бях да направя цирка... Нямам думи просто.
http://data.whicdn.com/images/33579289/tumblr_m7onhjOJ4v1rsd9coo1_400_large.gif

За капак пък, първото нещо, което видях като влязох във фейсбук, беше че Георги Калоянчев е починал днес. Имайки предвид каква роля имаше той в живота ми, сега мога спокойно да се затворя някъде и да се нарева.

granger
12-18-2012, 16:24
Тъжничко ми е, искам си го при мен вече.
Обичам го и имам тооооолкова неща да му кажа,просто ми е тежко като е далеч.

Поклон пред Калата, досега гледах монолога му,който изпълни при Слави и си поревах.

MarkKnight
12-18-2012, 16:55
нещо от два дни ще се побъркам от скука :(

Blab
12-18-2012, 17:00
Тези дни отвратително.
да. емпатията ще ме убие. сега си давам сметка, че трябва ежедневието ми да е лековато, няма да стане със сериозни, емоционално товарещи ме дейности/занимания. мхм. в изкуството ще я заровя цялата дълбочина и тежест. дните ми трябва да са весели и динамични, неангажиращи съзнанието по неприятен начин, а просто занимаващи го с/в ясен интервал от време/разстояние.
т'ва всяко едно несъществено нещо от заобикалящата те действителност да ти влияе не само не е здравословно, ами е убийствено. ще поработя по въпроса с препрограмирането. мхм)

ForzaFelipe
12-18-2012, 18:01
:( Не се чувствам...Доста скапан ден,поне обаче си предадох курсовата и тва ми падна от раменете...Но тва не ми е достатъчно,за да спра да се чувствам като труп...Просто съм като мъртъв отвътре...Нито ми е коледно,нито празнично...просто ми е...нищо...

Jaune
12-18-2012, 18:34
толкова много:(
искам просто да си говоря с него.. баси..

tonssy
12-18-2012, 19:52
Тези дни отвратително.

В момента просто по- отвратително не може да ми бъде. И коледно настроение, и всякакво друго, си заминаха.

TrueStory
12-18-2012, 20:12
Ебати колко ми е гадно :( Липсва ми прекалено много.....мразя да не заспивам до него, тъжно ми е,че не мога да го прегърна :((((((((((((((((

shmatarok
12-18-2012, 20:32
зле.
Значи да се върнем на положението " ти не си виновна, но ще викам и на теб, защото винаги правя така, независимо, че нищо от това не те касае".
Ок.
После се чудят що съм се изнесла.

Иначе сложих коледната украса, изчистих, купих още подаръци, опаковах ги, ама... не ми е коледно особено. И съм толкова изморена... и утре не искам да ходя никъде, но обещах, а и имам и работа. :/

SuNsEt
12-18-2012, 20:36
Имам нужда да си говоря с интелигентни хора.Напоследък въобще не издържам компанията ,в която се намирам.Лошото е,че дори не мога да се махна от нея толкова лесно...иска се време,а аз изтерясвам ;д Ох...чудех се дали да не се регна в туитър? Обаче нещо се отказах...
Oh well ...

Irti
12-18-2012, 20:40
Нормално се чувствам. Вдигам духът някак. Скоро заминавам и дано не се върна дълго.

http://prikachi.com/images/896/5625896y.jpg

TheBeliever
12-18-2012, 20:57
Добре ми е. Свърших с университета за този семестър, сесията се очертава успешна. В офиса днес беше много забавно и не-особено-sectet Santa ми донесе чудесна книжчица, която няма търпение да захвана този уикенд. Явно това ще ми бъде светлинката тези "празници". Да се свършва по-скоро.

SpiritInBlack
12-18-2012, 21:35
мега ядосан съм дейба тъпите курви и грозни мангали дейбба

Зайче..
12-19-2012, 03:45
елеее, мощно дъжд :О
направо от сега ми се развали настроението, а какво остава за като отида на училище .. ;/

Dark_Angel_
12-19-2012, 04:03
така хубу хапнах, че просто не е истина :D пуша една цигара и пускам някой ужас за лека нощ

ForzaFelipe
12-19-2012, 05:34
Допивам си кафето и заминавам на фитнес,че вече ако не отида още веднъж ще ме пребият 8-) Чакам снега тука,че от 1 седмица го хвалят как щял да дойде и до Варна,но все още не се вижда...а ми писна от скапания дъжд....

ААААААААА токущо погледнах навън и хвърчан некви умрели снежинки 8-) значи има надежда :D

TheBeliever
12-19-2012, 05:53
Допивам си кафето и заминавам на фитнес,че вече ако не отида още веднъж ще ме пребият 8-) Чакам снега тука,че от 1 седмица го хвалят как щял да дойде и до Варна,но все още не се вижда...а ми писна от скапания дъжд....

ААААААААА токущо погледнах навън и хвърчан некви умрели снежинки 8-) значи има надежда :D

Да си заминават снежинките, че ми предстоят пътувания. Снегът след празниците, моля.

Отпочинала съм. И леко притеснена. Изведнъж нещата не ми се виждат толкова розови.

DisappointedDreamer
12-19-2012, 06:21
Още три дни. Днешния е изключително кратък.

Искам вкъщи.

nymphadora
12-19-2012, 06:36
Поредният ден.
Не ми е празнично.

bloodyF
12-19-2012, 07:12
толкова много:(
искам просто да си говоря с него.. баси..

това.
внимание-нула
привличам му интереса по някакъв странен начин, не си се представям в такава светлина с него точно
и исках да се чуя с другия, но пък неговото желание за работа > всичко останало, а и така трябва май
дано в събота всичко си се подреди и излезем навън, имам нужда да разпусна, вече съм полудяла чисто
имам нужда да ги видя и двамата, особено втория
имам нужда от гушкане малко , бе
:(

и не съм много доволна от изпита, амааа..бива
като за първи опит, не е ЧАК толкоз зле.

продължавам с второ кафе и шибана презентация
умирам вече :(

lubovvv
12-19-2012, 07:15
Kато глупачка, каквато съм...

ForzaFelipe
12-19-2012, 08:06
Всъщност,вече не съм на същото мнение за снега...с тоя вятър,навън стана голямо мазало...На един светофар като ме задуха,тъкмо тръгвам щото стана зелено,а колата ми се движи на страни ?!? Имам лекции от 5 и май ще отида с автобуса че ми се струва по-сигурно..

granger
12-19-2012, 09:38
Йес,2 последни часа - свободни.
Кеееееееееф.
Втория и той така,абе помирисвам ваканцийка и умиргам от кеф, скоро и ТОЙ си идва. ще изкъртя кочината от кеф.

Niakoitam
12-19-2012, 11:24
Все по-трудно и по-трудно ми става да видя светлината в тъмният тунел. Мога само и единствено да се надявам, че това е с някаква цел и е временно,пък макар и това временно да е доста дълго вече,защото както се казва само този,който е изпитал дадена болка може да я разбере напълно.

klimatronik
12-19-2012, 11:38
Все по-трудно и по-трудно ми става да видя светлината в тъмният тунел. Мога само и единствено да се надявам, че това е с някаква цел и е временно,пък макар и това временно да е доста дълго вече,защото както се казва само този,който е изпитал дадена болка може да я разбере напълно.
споко, 2 дни до края :D

Niakoitam
12-19-2012, 12:16
споко, 2 дни до края :D

Честно казано тоя 21ви все по-малко ме притеснява. Даже съвсем леко притеснението ми беше по-голямо миналата седмица. Повече ме притеснява това, че тази дата може да е като 31ви декември за нас и да си отмине без абсолютно нищо да стане продължавайки си всичко по старому.Пък ако нещо наистина стане има голяма вероятност и да оцелея и след около 9 месеца да имам поне едно от нещата,които желая.(не е дете)

klimatronik
12-19-2012, 12:34
Честно казано тоя 21ви все по-малко ме притеснява. Даже съвсем леко притеснението ми беше по-голямо миналата седмица. Повече ме притеснява това, че тази дата може да е като 31ви декември за нас и да си отмине без абсолютно нищо да стане продължавайки си всичко по старому.Пък ако нещо наистина стане има голяма вероятност и да оцелея и след около 9 месеца да имам поне едно от нещата,които желая.(не е дете)
:D
дете ще имаш
Абе от всички гледни точки ще е по-гадно ,ако нищо не се случи ..

ForzaFelipe
12-19-2012, 13:30
Нали,"Не ме е страх че ще умрем на 21ви,а че ще оживеем и нищо няма да се промени"

Ииии официално зимата дойде и във Варна..-6 усеща се като -15 ,а за утре кви ги дават 8-)

Зайче..
12-19-2012, 13:49
юпиииииииии, няма да ходя на училище до след ваканцията ^^^^
сякаш ми се повдигна малко настроението 8-)
и тоя ден ще го запомня за цял живот.. кога друг път най-добрата ми приятелка ще е със скъсани дънки на минус не знам колко градуса и кога друг път ще сменяме три автобуса на едно и също място и ще се връщаме 3 пъти до Несебър, защото лигнята ни е дошла в повече, докато всъщност трябва да сме в училище и да учим :D
и кога друг път онези малки прозорчета на автобуса ще се отварят и ще ни падат мощно снежинки по главите :D
мда, яко беше ;d

jghgh
12-19-2012, 14:02
преядох,лошо ми е,виновно ми е :/

IseeDEADbodies
12-19-2012, 14:20
За пръв път в живота си катастрофирам, в шок съм.

klimatronik
12-19-2012, 15:07
Нали,"Не ме е страх че ще умрем на 21ви,а че ще оживеем и нищо няма да се промени"

Ииии официално зимата дойде и във Варна..-6 усеща се като -15 ,а за утре кви ги дават 8-)
защо всички се страхувате от смъртта и неизвестното- мен пък ме влече :D
и дам снежната буря ще продължи няколко седмици и на края щом се сменят полюсите ще настъпи ледена епоха

draid
12-19-2012, 15:20
Чувствам се изморен.

защо всички се страхувате от смъртта и неизвестното- мен пък ме влече :D
и дам снежната буря ще продължи няколко седмици и на края щом се сменят полюсите ще настъпи ледена епоха

Не се страхуваме от смъртта, а само от прехода към нея.

Niakoitam
12-19-2012, 15:51
Не се страхуваме от смъртта, а само от прехода към нея.
Именно, смъртта е най най най сигурното нещо,което може да съществува на тоя свят и никой не може да се измъкне от нея даже и много да му се иска. На всеки в един момент часовника му спира с отброяването,но пък е много по-добре да дойде неусетно отколкото с адски големи и дълготрайни мъки.

Dagichka
12-19-2012, 15:52
в рамките на 2 седмици ме обраха в автобуса, после паднах и си пукнах ръката, гипсираха ме и всичките празници ще ги прекарам бинтована. но всяко зло за добро.. надявам се!

NambyPamby
12-19-2012, 16:33
Времето е перфектно за секс и за сън, но е просто отвратително, когато трябва не само да излезеш от вас, ами и цял ден да си по улиците. Б-е-д-с-т-в-и-е!

Sh@d0w
12-19-2012, 17:30
Вече по - добре, нещата се нормализират и отново тръгват с обичайния ритъм.

IseeDEADbodies
12-19-2012, 17:42
Вече съм значително по-добре. В крайна сметка картинката можеше да е много по-грозна. Важното е, че аз съм здрав, а и щетите по колата не са чак толкова големи. Сега ще си пусна музичка, ще направя един рейд, пък за после ще видим.

emona_love
12-19-2012, 17:51
Тъпо ми е и изморено... Утре - трети концерт. Няма да отида и в момента замислям как да стане, но най-вероятно ще си ходя аз сама по автобусите.....

DisappointedDreamer
12-19-2012, 17:54
Още два дни! Имам списък с 37 книги, които чакат да бъдат закупени/прочетени от мен 8-) и ще прекарвам време с майка, и туй то!

nymphadora
12-19-2012, 17:58
Вече по-добре,но все още имам притеснения.

Зайче..
12-19-2012, 18:01
ох, колко много хора ми липсват ;/
нямам търпение да дойде лятото <3 нищо, че зимата тепърва започва 8-)

shmatarok
12-19-2012, 18:47
Егати гадното време. В смисъл, яко е, да го гледаш от прозореца и да седиш на топло, с чаша горещ шоколад, примерно и в компанията на приятен човек. Не да обикаляш по улиците.
Но прекарах много хубав ден. Видях се с мойта дружка, не бяхме излизали двечките от месеци, липсваше ми. Напоследък се чувствам много добре физически и психически и изобщо... не знам дали някога съм била толкова доволна от себе си и от това, което съм постигнала през последната година. :) Чувствам се по-уверена и по-сигурна.
Изморена съм адски много, но сега съм се хванала на лаф с едно аверче, не съм го чувала и него от сума ти време.

fizzyg
12-19-2012, 19:15
Странно..пак 8-)
Някакви неща тук си мисля,а дали ще ги направя .. въпрос на време и желание.
Искам някаква промяна,освен ако не ме откажат,
както винаги,когато реша нещо ново .
Не ги разбирам много,какъв им е проблема с мен,ама ще си затварям очите за някои неща.
Ииии доста хора се държат странно,особено като я чух днес какво казаа.. уж се шегуваше,но малко трудно разпознаваема шега явно беше.
Поне празниците вече са близо .. :3
и те скоро си идвааааааат ^^:)

marilyn
12-19-2012, 19:47
Гушкаво ми е. Искам гуш.

SpiritInBlack
12-19-2012, 19:53
бахти умрялата работа с това счетоводство. тъпата курва не си спази обещанието да дойде да помага

anonymous708973
12-19-2012, 19:54
Кисела съм. Хич не съм на кеф. Ама никак.
Да идва утре.

granger
12-19-2012, 19:56
Кисела съм. Хич не съм на кеф. Ама никак.
Да идва утре.

мхмн

TheBeliever
12-19-2012, 20:12
Времето е перфектно за секс и за сън, но е просто отвратително, когато трябва не само да излезеш от вас, ами и цял ден да си по улиците. Б-е-д-с-т-в-и-е!

Точно.

Някой сутринта си пожела сняг във Варна? Заповядай. Вземи си го всичкия и си го прибери някъде. На мен ми стига за цяла година напред. :lol:

Нервно ми е. От раз ми увеличават отговорностите десеторно, а не се чувствам достатъчно подготвена. Явно ще се уча в движение.

А само като си помисля, че трябва да пътувам в петък и ми става лошо. Искам да си остана в леглото тази Коледа, необезпокоявана от нищо и никого. За жалост не винаги можем да получим това, което искаме.

jghgh
12-19-2012, 20:22
TheBeliever, не знаех, че си от Варна... А си от любимите ми форумки :д

Хм.. Не искам да изразявам чувствата си. Знам, че мога да ги поставя там, където ще бъдат видяни. Или отново се залъгвам, че някой нещо гледа... не, едва ли. Понякога наистина се чудя.
Но не искам да живея в реалността. Ще си остана мечтател. Така или иначе ми е заложено.

paradosou
12-19-2012, 20:36
Направих издънка.

Wednesday666
12-20-2012, 07:58
Днеска май е по-добре да не се занимавам с никого.
Мисля, че съм свалила стабилно кръвното, от снощи така ме боли главата, не можех да се прозявам дори без да ме удари директно горе. Да не говорим за светлина или ставане от леглото. Уж ядох шоколад, късно беше за кафета и т.н., дано днеска да съм го хванала в начална фаза, защото имам да уча, а с такова главоболие не е възможно да се учи.
Другия вариант е да се дрогирам, буквално..

weheartiit
12-20-2012, 08:21
еххх защо такова време ... не обичам зима.
и ми е малко гадно за днес.
и нямам какво да правя,бла направо ще умра от скука ...

valdesbg
12-20-2012, 08:32
Trying not to love you, only goes so far
Trying not to need you, is tearing me apart...

Hard times are coming for the sparrow.

DisappointedDreamer
12-20-2012, 08:57
Никелбек! ^

Прекрасно ми е. Само още два дни!!!!! :) :) :)

Blab
12-20-2012, 09:31
ох, Остава довечера. така искам, така искам.
да видим как ще ми се нареди денят.
http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-happy093.gif

SHPAIdURmeN
12-20-2012, 09:42
СКУКАА..... :D

Зайче..
12-20-2012, 09:52
оф, времето е отвратително ;///
и в събота щяхме да пътуваме за Пампорово, ама така като гледам май няма да стане ;(

strawberry88
12-20-2012, 09:55
Странно..пак 8-)
Някакви неща тук си мисля,а дали ще ги направя .. въпрос на време и желание.
Искам някаква промяна,освен ако не ме откажат,
както винаги,когато реша нещо ново .
Не ги разбирам много,какъв им е проблема с мен,ама ще си затварям очите за някои неща.
Поне празниците вече са близо .. :3
и те скоро си идвааааааат ^^:)

Същото.

ForzaFelipe
12-20-2012, 09:56
Някой сутринта си пожела сняг във Варна? Заповядай. Вземи си го всичкия и си го прибери някъде. На мен ми стига за цяла година напред. :lol:

Мерси,ама ще си го оставя отвънка 8-) Ти пак че си успяла да се прибереш вчера,майка ми се прибираше от Добрич и точно зад нея затворили пътя..за малко да остане там

Днес няма да мръдна никъде,ся ще имам да си отработвам едно физическо,ама кво да направя,не можах да си отрина колата :D Да спре само вятъря и ще стане по нормално навън...

jghgh и ти ли си Варненка,не знаех че сме толкова много :D

SpiritInBlack
12-20-2012, 10:04
Мразя , когато може да направя неща , а забравям.Кофти пропуснат шанс.Трябва да се учи , а ме мързи.Може да отида до Американския днес

Enchanting
12-20-2012, 16:07
Супер неуравновесено ми е.
Естествено си има причина,но силно се надявам този период да отмине.
инааче.... никак не ми е празнично :[

IseeDEADbodies
12-20-2012, 16:23

Ако иска и тоя от Бургас може да прибере :lol:

paradosou
12-20-2012, 16:28
Мисля че си намерих нов астрален близнак! :-D

Sh@d0w
12-20-2012, 18:20
Страхотно се чувствам. най - сетне нещата на новата работа си тръгнаха както трябва, имаме си пак нашето време с нея, идва едноседмична почивка - абе супер щастливо ми е!

weheartiit
12-20-2012, 19:12
о, дано само нещата утре не се развалят

fizzyg
12-20-2012, 20:02
Охх <3
Ноо .. той пак нещо е в лошо настроение иии .. ;х

kuklichka_bg
12-20-2012, 20:03
Ядосана,че ви се отмени защитата,но се надявам утре тъпото БДЖ да са го оправили и да успея да си прибера. :(

Wednesday666
12-21-2012, 02:53
Мда, пак станах в никое време да чета.
Направо ми писна вече, усещам как чета и нищо не запомням, просто защото мозъкът ми е претоварен вече с информация.
И въобще не съм много сигурна дали ще се справя след малко, защото както вече казах - блокирала съм тотално.
Даже и да не успея, просто ще имам един изпит повече.
А смятам, че като за първа сесия в живота - да имам само 2 изпита от 5 общо, пак е добре.
Но все пак, да не си плюя на късмета - вярвам, че ще се справя.
Лек и успешен ден на всички :)..

TheBeliever
12-21-2012, 03:50
Не ми се излиза навън. След вчерашното приключение единственото, на което съм съгласна е целодневен престой под завивките.

И не се знае ще се пътува ли днес или не. И ако да с колко часа закъснение ще са проклетите влакове.

Искам вече да е утре.

LeprikonA
12-21-2012, 05:05
Идват два дни с нон-стоп гледане на Мерлин, йеййй ^^.
Ако се наканя, може и да се вясна на събирането на класа ми, ама нещо не ми се иска особено. Ще се реши в последния момент, както и всичко друго напоследък.

tonssy
12-21-2012, 06:31
Снощи- брутален скандал с майка ми (напоследък често се случва така), към края на деня по още няколко причини ми се развали настроението.. Сега съм се настроила за по- добър ден, докарах си някакво весело настроение, дано всичко мине както искам.

xoxi
12-21-2012, 08:39
НЯКОЙ знае ли къде мога да намеря от онези огромни запалки и цигари? По възможност да мога да поръчам онлайн.
Преди години бях виждала в Банско, но така и не ги купих.
Някой ако може да помогне, да драсне едно ЛС.

Чувствам се иначе объркана. Утре ще се купуват подаръци, като нашите ми казаха аз сама да си избера моя. Нямам на идея какво искам. Май ще остана без подарък, това ми звучи най-добре. За първи път няма нещо, което наистина да искам.
На тях аз съм им избрала супер-мега-яките подаръци. Споделих само с баща ми, защото ще ми трябва превоз от магазин до магазин. Той е доволен от избора ми. Аз пък се настройвам психически да хвърля половината си спестявания за подаръци. :D

Glamour92
12-21-2012, 09:37
Със смесени чувства съм,ама май надделява надеждата за майски апокалипсис днес хДД

granger
12-21-2012, 09:48
Наспах се , чухме се,обичам ,обичам. Пих едно кафе+ цигарка = win,win! И след това на пазар с мама,купих си сладурските дънки и чанта , та това ще ми е коледния подарък. Ама не се оплаквам хич, даже съм доволна,щото имах нужда :D
Та ми е добре, на топло пред камината с манджичка,омномном.

strawberry88
12-21-2012, 09:54
Към 12 станах. :D Не знам точно какво ми е.Нито ми е весело, нито тъжно. :Д Преядох на закуска и също ми е притеснено вечерта. :Д Сега мисля да си гледам сериала. xD

shmatarok
12-21-2012, 10:14
Добре съм, засега поне. :Д
От доста време насам нямам за какво точно да се оплача, спокойно ми е, не особено празнично, но поне никой не ме нерви сериозно. Утре заминавам на ски и се надявам всичко да е наред по пътя, че не ми се ще да ми се проваля последната ваканция за годината.
13 часа мина, аз не се чувствам особено променена, небето е със същия цвят като вчера, все така студено ми е, ахах. 8-)

Wednesday666
12-21-2012, 10:35
Дааааа, взех гооооо (happy)..
Майната им сега, имам нужда от една дъъълга почивка.. И от него, обаче това няма да е скоро..
Оф, липсва ми :(..

IseeDEADbodies
12-21-2012, 10:41
ЧЕСТИТ ВИ КРАЙ НА СВЕТАААААА !!!!!! :grin: :grin: :grin:

granger
12-21-2012, 10:44
Оф,аман.

DisappointedDreamer
12-21-2012, 10:45
Край на този срооооооккк!! 8-) а утре си идвам в БГ ииии бръм! Супер доволно ми е! :) :) :)

ForzaFelipe
12-21-2012, 11:35
Още не мога да си изчистя двигателя от снега...поне колата запали без проблем,ама от тоя вятър има страшно много сняг под колата и в двигателя...няма да мога да я изкарам докато не го разкарам :X

cyclops
12-21-2012, 14:08
Вече сме си в БГ. Мама ни сготви най-вкусните неща. Днес сме си цял ден вкъщи и гледаме филми и хапваме. Хубаво се живее с него :)))))) Щастливо ми е!

Dark_Angel_
12-21-2012, 14:20
чакам прословутия край на света .......... и май с чакането ще си остана

Niakoitam
12-21-2012, 16:37
чакам прословутия край на света .......... и май с чакането ще си остана

Скучен край на света. Във филма на Роналд Емерих беше бая по цветно.Надявах се поне да видим божеството на маите пернатата змия Кукулкан представяйки си го като някакво извъзнемно същество,но не би.Ванга ако е права чак след около малко по-малко от 200 години хората ще направят връзка официално с извънземните.Дано поне са верни нещата за промяната в духовното ни развитие и слагането му пред материализма.Засега поне си продължава скучното живуркане.(специално моето)

DisappointedDreamer
12-21-2012, 16:40
Чакам, чаакам, чааакамм! Утре да дойде 8-)

cookie78
12-21-2012, 17:03
ядосана съм и ся'кви любови ми се изпариха -.-
утре дано поне като излезем да е яко...

SisiStrange
12-21-2012, 17:32
Имам си електронна цигара!!!! Суууууупер много се радвам!! И е от хубавите, качествените. Табакерата и е зарядно устройство, супер елегантна е. Никак не очаквах. Аз викам да минем с идеята да си разгледам какво има въобще, за какво иде реч, а той ми я взе!!!! <3<3<3 Толкова хубав подарък!! (sun)

Dark_Angel_
12-21-2012, 17:43
Имам си електронна цигара!!!! Суууууупер много се радвам!! И е от хубавите, качествените. Табакерата и е зарядно устройство, супер елегантна е. Никак не очаквах. Аз викам да минем с идеята да си разгледам какво има въобще, за какво иде реч, а той ми я взе!!!! <3<3<3 Толкова хубав подарък!! (sun)

не искам да ти убивам ентусиазма, но сестра ми имаше много сериозни здравословни проблеми точно от качествена електронна цигара. Съветът ми е ако забележиш нещо странно (от здравословна гледна точка) да става, спри да я пушиш известно време и виж дали нещата ще се оправят. При сестрата се оправиха

SisiStrange
12-21-2012, 17:47
не искам да ти убивам ентусиазма, но сестра ми имаше много сериозни здравословни проблеми точно от качествена електронна цигара. Съветът ми е ако забележиш нещо странно (от здравословна гледна точка) да става, спри да я пушиш известно време и виж дали нещата ще се оправят. При сестрата се оправиха
Така ли? А, освен, ако не е прекалено личен въпрос, какво и стана на сестра ти?

bloodyF
12-21-2012, 18:05
Край на този срооооооккк!! 8-) а утре си идвам в БГ ииии бръм! Супер доволно ми е! :) :) :)

завиждам
искам да пътувам някъде със самолет, където и да е
ако ми останат пари след бала може да направя едно гости на леля за 1-2 седмици
хм..

SpiritInBlack
12-21-2012, 18:47
някво тъпо ми стана като я видях след толкова време и разбрах , че освен , че се е разхубавила , е станала курва. нищо. чудя се днес дали да ходя до котън с благоевградчани , хм

mimi_we
12-21-2012, 18:56
Ще се живее !

klimatronik
12-21-2012, 18:57
Скучен край на света. Във филма на Роналд Емерих беше бая по цветно.Надявах се поне да видим божеството на маите пернатата змия Кукулкан представяйки си го като някакво извъзнемно същество,но не би.Ванга ако е права чак след около малко по-малко от 200 години хората ще направят връзка официално с извънземните.Дано поне са верни нещата за промяната в духовното ни развитие и слагането му пред материализма.Засега поне си продължава скучното живуркане.(специално моето) еее най-лошоото се случи - нищото
животът на Земята става все по-лош

klimatronik
12-21-2012, 18:59
Ще се живее !

ти си сред оцелелите ура :D

~The Smile~
12-21-2012, 19:28
Много готино се чувствам,кефя се на ваканцийката! И планирам като дойде училището да призная чувствата си на момчето,което харесвам. :oops:

xoxi
12-21-2012, 22:10
Ядосвам се на себе си, че винаги в последния момент започвам да върша работата, която имам. Цял ден съм в нас, сега реших, че трябва да започвам да обработвам всички 983743975 снимки и клипове. Това отнема тооолкова много време... Разбира се, няма да е никакъв проблем, ако утре довърша, но мразя да прекъсвам работата си по средата. Мисля като приключа с всичко, след това докато се архивират, да си оправя и маникюра, че сутринта от леглото, направо скачам и отивам да го чакам на гарата.
Най-накрая си идва!!!! Ще му се нарадвам първо в някое топло кафе, а след това го взимам и отиваме да купуваме подаръци. Много се надявам и брат му да е пристигнал вече, защото ще ни трябва превоз. :D
Ще изгърмя от кеф!

NambyPamby
12-21-2012, 22:15
Все едно са ми откъснали краката, пуснали са ги през месомелачка и сетне са ми ги върнали. Цял ден пеша напред-назад, обиколих сигурно 2 пъти града.
Но пък си харесаха подаръка, така че си струваше мъчението.

Колкото до скъпия - п-р-е-к-р-а-с-е-н е! Знам, че имам много шибан късмет и съм като магнит за законите на Мърфи, обаче последните няколко седмици с Него са вълшебни. <333 Готви ми, угажда ми, излиза заради мен в тоя кучешки студ, когато имам работа, за да не съм сама, адски грижовен, послушен и миловиден е, същевременно с това доминира когато и където си трябва, та не виждам какво повече мога да искам от живота.
Освен каса бира и да си пека дупето на Канарските острови като коледен подарък, де.

DisappointedDreamer
12-22-2012, 03:11
5 часа е, някакво главоболие ме мъчи още от 22.00, като заспах - комшмари. Мани, мани.

След 30 минути си хващам парцалките към летището. :) :)

Wednesday666
12-22-2012, 07:59
В добро настроение съм.
Пия кафенце.
После ще изчистя и тръгвам към вкъщи.
Добре ми е, защото приключих с шибаните изпити.
Само един ми остана, но той е чак на 11.
Спокойничко ми е.

granger
12-22-2012, 08:04
Пффф...някво ми е нервно и скучно. Гадост. Ама поне утре той ще си е тук и ще си го намачкам до насита :D Обичам гооо !

anonymous708973
12-22-2012, 08:52
Мързеливо се очертава. Само малко работа да свърша, да завъртя втори дубъл на пицата, да украся из нас и изчезвам при него. Ех, да можеше да се пренеса у тях и никой да не ни занимава...

bloodyF
12-22-2012, 08:54
някво тъпо ми стана като я видях след толкова време и разбрах , че освен , че се е разхубавила , е станала курва. нищо. чудя се днес дали да ходя до котън с благоевградчани , хм

благоевградчани
какви? къде? 8-)

днес ми е чудесно коледно!
ще доизчистя, ще си допия кафето и после релакс
може да направя сегашната версия на маникюра ми , но по -добре пипната
за довечера..ще е супер , надявам се
дано да се видя и с двамата
а пък не знам какво да правя цял ден..може да почна с тестовете, имам да наваксвам бая

Wwwooow
12-22-2012, 09:01
Липсва ми

SuNsEt
12-22-2012, 09:14
Искам спокойствие и топла храна ! Искаммм...никой да не ми звъни в следващите две седмици и ...да видим...дали ще отида на кино с нея,него и него ;д Чудя се дали искам да стане нещо въобще,дано да се окаже свестен. И разбира се, най-важното - никакво прекалено отпускане през ваканцията!

paradosou
12-22-2012, 09:24
Мързеливо и спящо ми е.

Niakoitam
12-22-2012, 09:30
еее най-лошоото се случи - нищото
животът на Земята става все по-лош

Да, това определено беше най-лошият сценарий за Апокалипсис,който можеше да се случи.Да се надяваме, че все пак нещо дето ни е убягнало...като духовна промяна например се е случило.А не да ми се задават глупави въпроси от рода на: "Какво е това духовна развитие и духовна промяна?" дори от хора като баща ми. Не ми харесва идеята,че животът е просто някакво място за оцеляване,където ядеш,отделяш,учиш,работиш,и зкарваш пари за да не умреш и да се забавляваш евентуално даже често и да обичаш и да бъдеш обичан(ако не е фалш),гледаш как да надцакаш другите и колкото се може повече да унижщоваш за да си добре и т.н и т.н. и накрая като всеки един човек рано или късно умираш.Само не мога да разбера аз ли съм много в грешка,че сме чак толкова висши същества както постоянно ни убеждават и няма никакви работи като духовно развитие,повече възможности,отключване на зони в мозъците ни и непознати ни енергии или просто съм надраснал времето си.Дали поради развитието на живота ми или поради някакви други причини тоя материален свят дето всеки гледа само собственият си гъз и робува на тези дето го хранят ми изглежда като просто една скучна и недодялана матрица. :)

DisappointedDreamer
12-22-2012, 10:36
Във Виена съм, а така ме цепи главата. Ще пукна. И вчера ме болеше, днеска пак. Не е нормално това. Мразя самолети. За сметка на това си купих една НЕВЕРОЯТНА книга 8-) най-добрите 100 крони които някога съм давала. Обожааавам.

Нямам търпение да кацне задника ми в София.

DragonLady
12-22-2012, 10:51
Обичам гооооооо ... Нямам думи да опиша колко мил, добър и прекрасен мъж имам до себе си :) И 3д ни ще сме нон-стоп заедно :)

DisappointedDreamer
12-22-2012, 16:50
ВКЪЩИИИИ!!!!! :) :)

Sisito941
12-22-2012, 19:25
Ооо,разбихме се......
Още ме боли главата,а за краката от тези танци да не говоря....
На всичкото отгоре се разболях :(

granger
12-22-2012, 19:48
Весело ми е, да видим утре ,няня :D

xoxi
12-22-2012, 20:02
Прекрасничко ми е вече. Момчето ми си е тук, нагушках си го днес, успяхме да украсим в тях, а после и в нас и прекарахме 4-5 часа по магазините, купувайки подаръци. Въпреки, че това беше моя идея, накрая вече почти проплаквах от умора. Едвам издържах да отидем до Кауфланд, за да купим хляб и шоколадчета. Доволна съм обаче. Само едно нещо не купихме, защото продавачът във въпросния магазин, си тръгна 10 минути преди да свърши работното му време. Пушек ми излизаше от ушите от яд! Но нищо... явно точно на Коледа ще трябва да тичам отново по магазините. Поне ще съм с него!
Утре пък е дал обещание, че ще купи лимонови пастички и няма да мърдаме от пред камината.
Хубаво ми е, много ми е хубаво.

jghgh
12-22-2012, 20:56
скапано и отвратително.

tonssy
12-22-2012, 21:46
Аз го карам да ревнува, след това той мен.. ебати детските истории

granger
12-23-2012, 05:39
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СИ ГО ВИДЯЯЯЯЯЯЯЯ! :smt007

Sh@d0w
12-23-2012, 06:11
Обичам да се събуждаме един до друг :)

DisappointedDreamer
12-23-2012, 06:20
Събудих се и вкъщи ме връхлетя така приятно. Обичам да съм си вкъщи. :)

antineutral
12-23-2012, 06:37
Май се освестих най-сетне.

MaLyKoLiU
12-23-2012, 06:37
Спи ми се, след час и половина трябва да отивам на работа, утре също съм на работа... останах с 55 лева до 8ми януари, заради което вчера не успях да отида на партЕ с една колежка... :(

Ewok
12-23-2012, 06:51
Съсипана, разбита, зле...
И ми се спи от безсънната нощ, но най-вероятно ми предстоят още много такива...
Както казах снощи - от днес започвам да съществувам.

druzilla
12-23-2012, 06:59
Ще го видя чак на 2-ри , но самата мисъл , че все пак ще го видя ме прави толкова щастлива.Нямам търпение ;3

Naive
12-23-2012, 07:08
Странно. Завъртял ми е главата и ми харесва.
Твърде обсебващи хора има..

Wednesday666
12-23-2012, 07:10
Вкъщи как да ми е, добре се чувствам.
Само другата седмица да си оправя лаптопа. Всъщност за 3-ти път ще го давам на ремонт, чак ми писна вече.
Той ми липсва. Ужасно много. А януари е тооолкова далече. Е, малко драматизирам, но той ще се прибере бая преди мен, аз поне до 10-ти ще съм си вкъщи.. Гадно е..

kalpazanka
12-23-2012, 09:33
Нито ми е коледно, нито ми е до украса....

Blab
12-23-2012, 10:27
издирвам любимата си версия на Фрости:Д
чувствам се добре. ужасно съм болна, ама се живее;

ето ви за настроение малко:

http://www.youtube.com/watch?v=x0Ac6-zrhp4

XxStupidMuffinxX
12-23-2012, 11:12
Щастлива :)
Много щастлива :)

SisiStrange
12-23-2012, 11:32
Прекрасно. :)

Blab
12-23-2012, 11:41
Прекрасно. :)

оооо, колко сладко зайче!<3
//впрочем, исках да те питам, а не ми се занимава с лични, че постоянно трябва да ги трия:Д
интересуваш ли се от значенията на цветята, символите, заложени от хората в тях и т.н.? ако да, можеш ли да ми препоръчаш четиво по темата. искам да направя календар с хербарий, но подбраните цветя да са смислово обвързани с месеца/времето от годината и някакви конкретни пожелания и задачки.)

едит: или е кенгурче?:Д

jghgh
12-23-2012, 11:45
http://generationbass.com/wp-content/uploads/2012/12/gan-grumpy-cat-112612-1-4_3_r560.jpg

PullMeCloser
12-23-2012, 11:46
На мен ми прилича на чинчила? : Д

Добре съм. Заминавам по-рано от очакваното, но ще убия времето все някак. Поне ще си почина, така или иначе там нямам какво друго да правя. Дано има сняг <3

SisiStrange
12-23-2012, 11:57
//впрочем, исках да те питам, а не ми се занимава с лични, че постоянно трябва да ги трия:Д
интересуваш ли се от значенията на цветята, символите, заложени от хората в тях и т.н.? ако да, можеш ли да ми препоръчаш четиво по темата. искам да направя календар с хербарий, но подбраните цветя да са смислово обвързани с месеца/времето от годината и някакви конкретни пожелания и задачки.)

Зайче е. ;p Ще те разочаровам, но общо взето гледам цветята с колекционерски поглед и не съм много наясно със символичната им принадлежност.

ПП. Ако ще правиш хербарии, за есента търси дъбови листа и не се подлъгвай с крушови. Адски красиви са, но цветовете им никога не се запазват и накрая остават просто кафяви. И би било много хубаво, ако си направиш хербарии на цветове от орхидеи или африкански теменужки. Стават невероятно красиви.

DisappointedDreamer
12-23-2012, 12:13

в интернет можеш да намериш всичко за символите.
аз там си ръчкам.

Blab
12-23-2012, 12:31
в интернет можеш да намериш всичко за символите.
аз там си ръчкам.
да, де, ама си противоречат и ме дразнят:Д
//преди месец даже гледах новия дебютен бестселър "Езикът на цветята" (който изглежда доста приятно, впрочем, но не ми е на дневен ред), но го държат запечатан в найлон, да не можеш да надникнеш вътрe |-(

мерси, ще ви държа в течение, вярвам, че ще стане много красиво. даже планирам да го измисля така, че да му се сменят панелите с разположението на датите и да живее по-дълго от година.

//Дж!:Д

jghgh
12-23-2012, 13:29
8-)

пп. Ми писмата ми ще пристигнат със закъснение!: <

Hilary_
12-23-2012, 13:36
Тази година изобщо не бях добра, така че няма да чакам стареца, ами ще си ги купя сама. хаха
Важното е сняг да има!

bloodyF
12-23-2012, 13:36
зле ми е
плаче ми се, но не знам от щастие, от тъга ли
объркана съм безкрайно много
бахти тъпата вечер, по-хубаво да бях останала у дома

SisiStrange
12-23-2012, 14:25
Леле, плодовите салати на мама с мнооого сметана... Не знам какво да кажа, освен че до няколко часа ще ме боли корема. 8-) Искам пак да седнем на дюшека на пода, да пийвам уиски, да си дърпам от електронната цигара и да играем на сантасе с желания. 8-) Толкова е хубаво. Защо не може да е всяка вечер?

shmatarok
12-23-2012, 14:33
Най-накрая приключихме с пътуванията за няколко дни, сега смятам малко да се насладя на почивка и да се поглезя. Надявам се родителката ми да не ме дразни и да се надяваме, че пистите са в добро състояние.
Хубаво ми е.

cyclops
12-23-2012, 14:48
Охх тази Коледа не мога да си почина. У нас е още кочина. Багажи навсякъде. С подаръците не съм приключила съвсем. Довечера съм на рожден ден и пак няма време за нищо.Исках да направя тиквеник ама явно ще остане за утре...

Wwwooow
12-23-2012, 15:19
бахти тъпата вечер, по-хубаво да бях останала у дома
Същото много ме е яд, че се държах така ,защо го правя.. Пф мразя се наистина ..и поне да не съжалявам,какво ме интересува кой какво ще си помисли живота си е мой аз решавам какво да правя и кога и насила работи не правя ...какво като ме няма много важно.. Аз съм си аз и толкоз така съм се чувствала, така съм направила

granger
12-23-2012, 16:10
Обичам,обичам,обичам, обичам го. Толкова ми е прекрасен!

ranieri
12-23-2012, 16:52
По-отчаян от ден на ден..

xoxi
12-23-2012, 19:47
Днес опаковах подаръците и ги скрих. Развинтих си малко въображенито и за 5 часа успях да създам още 2 подаръка, ръчно изработени. Много горда и доволна се чувствам от себе си. Всичко е скрито на места, които не предполагах, че съществуват в нас до този момент. Чувствам се като откривател и по детски щастлива.
Нямам търпение да видя лицата им, докато си разопаковат подаръците. На косъм съм още утре да оставя един подарък под елхата. Надявам се да не го направя. :D
Добре, че поне следващите два дни ще са ми много заети, та няма да имам време да мисля за изненади...

NambyPamby
12-23-2012, 22:37
Вчера беше вкъщи на вечеря и мина отлично. Харесаха се и толкова много си говориха, че по едно време се почувствах излишна. 8-) Да не говорим пък, че двамата спретнахме десерта и стана превъзходно. Много се радвам, че хората, които обичам, се разбират.

Днес ходих да купя подарък, утре ще разберем дали съм го улучила. И на скъпия съм измислила подарък, само че сме се уговорили да си подаряваме на Нова година и ще си трая дотогава.
В този ред на мисли - много ми е тъжно, че замина. :( Снощи цяла вечер съм се гушкала във възглавничката, понеже беше напоена с неговия парфюм. Толкова ми е тъжно, когато не е наоколо, цял ден като маносана ходя.
Хубавото е, че утре ще съм толкова улисана в чистене, готвене, украсяване и тъпкане на шоколади от мъка, че ще се поразсея малко.

dream1707
12-24-2012, 05:51
Шотове, коктейли, бири... и се събуждам в 8 часа свежа като репичка... и с повече пари от колкото като излязох... А не помня да съм правила нещо нередно... Има нещо гнило тука :D

besso
12-24-2012, 06:19
когато всички са платили сметката ти си прибрала парите и си си заминала :D

fizzyg
12-24-2012, 07:13
Радвам се,че се оправих с тях,обаче другите май не успяват и ако имат нужда веднага помагам,защото не мога да ги гледам така.
Странно ми е за него,дали наистина го мисли това никаква идея .. Много се радвам,че ми пише и се сеща за мен,усещам го близък вече..

А пък на тях вече дори не им обръщам внимание,виждам ги как нарочно го правят и най-вероятно ме чакат да им се вържа,но се объркаха.. и този път :) ахах

granger
12-24-2012, 07:38
Ще си видя съществото и съм повече от добре ! Само едно ме гложди,но ще се разберем. Дано да не е толкова дългосрочно,иначе доста кофти...ама и тва ще мине.
Оф. Искам да имам повече време с него,имам я тая нужда просто.

Niakoitam
12-24-2012, 08:09
По-отчаян от ден на ден..

Това!

Иначе...да се завърнеш в родната си къща при родителите си е безценно...казват някои хора. Може би.Ключовата дума се крие в това да се завърнеш.Но пък не по-често от максимум няколко пъти в месеца за повече от ден или преко сили през по-голямата част от уикендите. А може би и за по няколко месеца годишно,които определено да не са един след друг.
Чудя се кога ли накрая ще вземе да ми прищрака и ще взема да се превърна в един егоистичен непукист убеден, че всичко,което мога да грабя с пълни шепи съм си го заслужил без дори и грам да се интересувам от скапаното обществено мнение и кой като точно какъв ще ме определи.Да покажа среден пръст на всичко и хич да не ме притеснява кой какво ми давал и какво отделял за мен.Не е като само да си седя и да ми се дава. И когато това е писано да свърши, ако не мога да справя или вече е твърде късно...е човек не е толкова издръжлив без да получава най-нужните неща, с които оцелява.Всеки в крайна сметка един ден отива на едно и също място.А там какво има...никой не се е върнал да сподели.

Chacho
12-24-2012, 08:39
Перфектно! Чувствам се пълноценен.

DisappointedDreamer
12-24-2012, 08:41
Влюбена съм. Пътувам между букви, изречения и редове. Изгубена съм. И не искам някога да бъда намерена.

Wednesday666
12-24-2012, 09:07
Добре съм, пия кафе.
Тези празници не са ми сред любимите дни в годината, но и това ще мине.
А за Нова година не ми се и мисли.
Сто неща ми се предлагаха, ама никое не ме устройва.
Най-много искам да си остана вкъщи, да си гледам някви филмчета и да не се занимавам с празненства.
Ама май няма как да стане.

GD
12-24-2012, 10:10
Ами вече по добре защото съм отново с моето момиче и ще си изкараме празниците заедно и защото няма ден в който да не сме заедно по цял ден.. нощ.. а от такива красиви моменти няма човек който да не се чувства пълноценен изпълнен с енергия.Пожелавам на всеки един да се случи и случват само хубави моменти и емоции. :)

DarkTemplar
12-24-2012, 10:27
След снощните стабилни певчески изяви нямам глас, но се чувствам доста добре. :)

ALetterFromTheSky
12-24-2012, 11:39
Оф. Искам да имам повече време с него,имам я тая нужда просто.

Това ...

искаше ми се да изкарам тези 24-25 с него, но нали има некви традиции със семействата. Но вчера беше пфф невероятен ден <3

SisiStrange
12-24-2012, 11:50
Ох, едва се сдържам да не го облека от сега и да си седя така. 8-) Нямам търпение!!! Мисля, че ужасно ще му хареса.

Dark_Angel_
12-24-2012, 12:18
едно ми е такова .... свинско :D:D:D:D и мн заспало .... тр да си обърна режима на спане, иначе няма да мога да си намеря работа в скоро време :D

MaLyKoLiU
12-24-2012, 12:54
Чувствам се като труп...

granger
12-24-2012, 13:09
май,май няма да го мога да го видя днес...:( но пък поне утре се надявам,не ,не се надявам, ЩЕ ГО ВИДЯ! Някво ми стана малко криво,ама нищо.

kalpazanka
12-24-2012, 14:27
Нещо ми е кофти. Все смърт и починали са ми в главата от август насам. Скоро ще дам на късо.

granger
12-24-2012, 14:32
Оф...хич не ми е до празнуване нещо. Мега сдух.

NambyPamby
12-24-2012, 14:36
Видях си го, нацелувах го, напрегръщах го, доколкото е възможно за 15 минути. :(
Адски ми е изнервено в момента и така ми се пуши, че две не виждам.

Зайче..
12-24-2012, 14:36
щастлива и в Пампорово ^^

ALetterFromTheSky
12-24-2012, 14:50
Ммм, все по-сдухано става-чакам да ми дойде, днес няма да го видя, за утре много искам, ама с тия Коледи не си давам големи надежди ... та, така-никакво ми е , даже криво :((

youonlyliveonce
12-24-2012, 15:01
Скапана съм...От всичкото това пазаруване.

bloodfrozen
12-24-2012, 15:39
Оф, защо изобщо се прибрах вкъщи?! Нашите ги няма, а и едва ли ще се приберат скоро. Даже и манджа не открих в хладилника!
Голямо мрънкане да съм си вкъщи за празниците. Прибрах се.. и какво? Вися си сама както всеки друг ден. Ще си хвана аз чукалата, ще се разкарам и няма да ме видят до края на ваканцията. БЯСНА СЪМ.

NambyPamby
12-24-2012, 16:05
Докато аз се садвам над печката, защото няма да е с мен тази вечер, нашият си празнува безпроблемно и си се разтиква насам-натам, че даже има и наглостта да ми звъни, била съм му липсвала. оО Егати наглостта.
Егати тъпия празник въобще. Цял ден бъркаш манджурляци като луд, за да се изядат за 5 минути и никой нищо да не си спомня на другия ден. Бахти глупавата история.
Мисля да отпразнувам подобаващо тази вечер с един постен гювеч от няколко чаши червено вино, няколко чаши Джак, бадеми и цигари. Да живей! ^^

marilyn
12-24-2012, 16:13
Няма такава досада! Много са ми противни тия празници... нашите са такива традиционалисти, всичко да се направи... и за кво?! Цял ден готвене за едната вечеря...
Писва ми... догодина ще се постарая да не съм тука.. бахти.. брат ми се измъкна и с право...
Мечтая си в следващите години да работя по това време...

SisiStrange
12-24-2012, 18:21
^ Toва прозвуча ужасно. Вашите се опитват да създадат настроение и да направят празниците хубави и изпипани, а ти се мусиш. Поне имаш пълно семейство, с което да празнуваш. Ние с мама и да наготвим неща, и да се стараем, никога няма как да излезе празнично, защото сме си двете и така да се каже, масата не вади вида на семейна трапеза. Вие имате възможност да си го направите засмяно и хубаво пък не се възползвате от това. Традициите не са винаги нещо толкова ужасно. Напротив. Те са единственото хубаво, останало на Коледа. Те са нейният смисъл. Не безметежното купуване на подаръци, тъпченето на пари у търговците и фалшивата съпричастност към бедните. Мисля си, че така си говориш, защото го има. Ако вечерта бяха тряснали на масата 2 салама и 1 сирене, щеше да се почувстваш зле.

marilyn
12-24-2012, 18:33
Сиси, сигурно си права... но моето семейство също не е цялото като го няма брат ми. А и цялата суетня е натоварваща за мен.... хич не ме кефи тоя празник!

Violenza
12-24-2012, 19:21
Обичам семейните празници. <3

valdesbg
12-24-2012, 19:31
Явно е доста минорно настроението.... На мен също не ми е хубаво. Близките ми хора.. просто не са наоколо.. с кого да го споделя тоя празник... Отделно че ме пуснаха отпуска сега.. и не знам какво да я правя... януари щеше да е в пъти по добре, ама не...

tonssy
12-24-2012, 20:49
^ Toва прозвуча ужасно. Вашите се опитват да създадат настроение и да направят празниците хубави и изпипани, а ти се мусиш. Поне имаш пълно семейство, с което да празнуваш. Ние с мама и да наготвим неща, и да се стараем, никога няма как да излезе празнично, защото сме си двете и така да се каже, масата не вади вида на семейна трапеза. Вие имате възможност да си го направите засмяно и хубаво пък не се възползвате от това. Традициите не са винаги нещо толкова ужасно. Напротив. Те са единственото хубаво, останало на Коледа. Те са нейният смисъл. Не безметежното купуване на подаръци, тъпченето на пари у търговците и фалшивата съпричастност към бедните. Мисля си, че така си говориш, защото го има. Ако вечерта бяха тряснали на масата 2 салама и 1 сирене, щеше да се почувстваш зле.

+++++
Всъщност, винаги съм си мечтала за семейна традиционна вечеря, дори и да не е празнична. Ама си оставам с желанието само ;д
Колкото и банално да е- ценете това, което имате.

totik
12-24-2012, 21:01
Като кастрат...

granger
12-25-2012, 09:49
Весела Коледа.
Чакам да си видя и напрегръщам мъжа и да си прекарам хубаво слънчевия ден.

Chacho
12-25-2012, 10:29
Весела Коледа, бацета!
Като за начало ви желая да сте живи и здрави, за да може да се отдадете на нездравословните пороци. Късмет, за да може да си намерите изпуснатите след петата чаша ключове по пътя за вкъщи. Щастие, за да може да го споделяте с приятелите, когато ви свърши бутилката. Приятели, които да ви правят щастливи или поне да ви изпращат когато сте нетрезви. Любов, за да има с кой да се сгреете в студените нощи и секс, за който да ви е срам да разкажете на хората, така че да ви останат само приказките за платонична обич. Малки грешки, които да ви правят по-силни или поне да ви научат да прехвърляте отговорност. Пари, те така те, да има.

Violenza
12-25-2012, 10:32
Превъзбудено ми е едно такова, не знам и аз защо.

galaxy29
12-25-2012, 12:09
в рая съм

xoxi
12-25-2012, 14:19
Топло и щастливо ми е. След малко ще взема да сложа подаръците под елхата и да следя реакциите.
Малко ме е яд, че не успях да купя още един подарък, който бях харесала, но здраве да е. Той ще остане за НГ.
По всичко личи, че следващата Коледа ще е отпразнувана по съвсем друг начин, което много ме радва. Не ми е пълен семейния празник, когато него го няма.

granger
12-25-2012, 14:52
Щастлива и гладна се чувствам :D

paradosou
12-25-2012, 15:13
Оф. Изтървах.

Sh@d0w
12-25-2012, 15:24
Щастливо.

DisappointedDreamer
12-25-2012, 15:27
Побъркали са се мойте старци :lol: Ох. Забавно ми е.

IseeDEADbodies
12-25-2012, 15:29
Мразим Коледа *сърдито човече*

dream1707
12-25-2012, 16:29
Преяла и леко гузна. Имам странната дарба да оплитам и най-подредените и перфектни неща в живота си.

Blab
12-25-2012, 17:47
ох, искам да оздравявам вече!
оставиха ме сама на Коледа, е така. на най-моя си ден!(
нямам глас да си пея песнички, а опекох 590723789074023742389047230 сладки и не мога повече.
имам чувството, че съм изгледала всички коледни филми на света, а не искам да осополя новите си книжки.
в обобщение - мрън-мрън:Д
иначе съм отлично. чувствам се добре. усмихвам се и правя подаръци, които няма да подаря, йей!):Д

valdesbg
12-25-2012, 17:48
Определено не обичам празниците... и за пореден път си го доказвам. Идва ми в повече прекалената превзетост...престорената искреност, съпричастност и блабла.. личи си че са маска..

Минавам през труден период от живота си, в който съм доста сам и самотен. Не е готино... и не съм оптимист за хепиенда... тъпо е... когато пътищата на двама човека се разделят.. или поне се раздалечават. И тъжно.

IseeDEADbodies
12-25-2012, 18:14
Sometimes u must do what u gotta do, Влади :)

Иначе и аз споделям мнението ти за "празниците". Бахти Коледата, цяла вечер кисна, и ще кисна пред компа :| Ти ебем и празника, лек !

valdesbg
12-25-2012, 18:22
Кало.. тва ясно. Знм какво трябва да направя и ще го направя. Просто ми е тъжно че се стига до там.

fizzyg
12-25-2012, 18:47
Абе предполагах,че ще съм мнооого зле,обаче учудващо не..Бих казала малко разочарована,but who in this freaking world cares :D
Но сега се чудя колко хубаво ми беше с него :) Ах..

Но, въпреки всичко,май така е по-добре :)

Jaune
12-25-2012, 19:17
съкрушена съм просто.. дори да не искам да си го призная, съсипана се чувствам, изнасилена.. и не знам как да го оправя, мамицата му.

DisappointedDreamer
12-25-2012, 21:20
Ебати педерастката държава.

marilyn
12-25-2012, 21:24
Ебати педерастката държава.

О, Маги, върнала си се в България...

DisappointedDreamer
12-25-2012, 21:25
^Заеби. Кога ще пием кафе с теб?

marilyn
12-25-2012, 21:29
^Заеби. Кога ще пием кафе с теб?

Ще ти пиша тия дни да се разберем нещо, че ваканцията нашите нещо решиха да ме ползват за ... каквото се сетят.

IseeDEADbodies
12-25-2012, 22:03
Кало.. тва ясно. Знм какво трябва да направя и ще го направя. Просто ми е тъжно че се стига до там.

Аз знам, че знаеш. Мисълта ми беше точно това, че дори и да не ни харесва, пак трябва да се направи.

NambyPamby
12-26-2012, 06:29
Много хубаво си изкарах тази година. Не се чувствам на мястото си на Коледа по принцип, просто по време на такива празници ми става странно самотно и ревливо, но тази година беше очарователна.
И съм впечатлена. Адски красива, мила, грижовна и добра жена е, очарована съм.
Вчера бях с Него и ми беше тооолкова хубаво, само дето тия 6 часа ми се сториха като 15 минути. :\ Обичам аромата на кожата му, ръцете му, начина, по който ме гушка и ме притиска към себе си, начина, по който ме целува, как ме завива с одеалце, за да не настина, как ме държи за ръката, както и влудяващото щипане на бузите, когато се разлигави. 8-) Целия си го обичам и не искам без него никъде да вървя. Толкова кошмарно се чувствах далеч от него, а сега историята се повтаря... Отсега ми липсва, а още не съм тръгнала.
След малко стягам багажа, дооправям вкъщи и по някое време изчезвам. Само се чудя как ще издържа далеч от него. :\

xoxi
12-26-2012, 07:27
Колко е прекрасен, не е истина. А този глас... лелелелеле. Днес ми е по-голям празник от вчера.
Кафето ми е толкова силно, че чак има вкус на злоба.

granger
12-26-2012, 07:27
Същата съм по празници
става странно самотно и ревливо А снощи ,колкото ревах преди да заспя, днес ще е тройно. Просто ооооткачам. Няма да го видя няколко седмици и се побърквам. Толкова си го обичам и имам нужда да съм покрай него.

shmatarok
12-26-2012, 08:07
най-тъпата Коледа евър 8-)
планът не беше изобщо такъв, ама как се развиха нещата. Ебати тъпото.
Единствената ми утеха е, че пистите са страхотни и се радвам, че се прибирам толкова изморена, че да не ми остава време да разсъждавам колко тъпо се получи. 8-)
Искам да се събера с моите хора и да се почерпим порядъчно. Дано за Нова Година да останат нещата, щото иначе ще пада голям хейт.

Честита Коледа на всички.

TheDevilInMe
12-26-2012, 16:03
Обичам си го, но в момента посланието ми е следното: Нека върви по дяволите заедно с тъпото му събиране на класа....

Wednesday666
12-26-2012, 16:11
Оф, кофти ми е.
Май ме е хванало ПМС-то пак.
Що ли се учудвам, чакам го след 2-3 дни..
Деба.

И той ми липсва.
Защо вечно трябва да мрънкам? И да развалям хубавото в отношенията?
Защо просто не се отпусна и не започна да си показвам чувствата?
Няма такъв идиот друг като мен..

SisiStrange
12-26-2012, 16:51
Ами бива. Взех си парите, после обиколих да си взема кожено клинче. Минах почти цялата храносмилателна, остава ми панкреас само. Хаха, с рисунките ми си спестих около 10стр. На схема всичко е 100 пъти по-ясно, отколкото в тези дълги текстове с описания кой чарк къде се намира. Утре ще се пробвам на дихателна, а после той ще дойде и ще го нагушкам. :) Може и да изиграем някое и друго сантасе. Обичам ваканциите. <3 Жалко, че са толкова кратки и минават толкова бързо.

IseeDEADbodies
12-26-2012, 17:02
Все още превъзбуден след поредния драматичен и в същото време епичен обрат :D След малко паля кеца, добре е.

granger
12-26-2012, 19:05
Ревливо, и усещам как след малко ще рухна.
Знам,че не е лесно,но вече адски ми липсва, а не знам кога в близкия месец ще мога да го видя и си умирам от болка. Знам,че е тъпо и детинско,но адски мъчно ми е и се чувствам непълна.
Радвам се ,че поне ще можем да се чувам ,когато искаме...
Просто го искам покрай мен ,колкото се може повече,ако може 24/7 най-добре.

marilyn
12-26-2012, 19:40
На толкова далеч от мен, а сякаш ми е близо... всеки ден осъзнавам колко ми е ценен и колко съм щастлива, че съм го срещнала. Той е прекрасен! :)))))

ForzaFelipe
12-26-2012, 20:45
Оказва се,че не съм толкова нежелан,колкото си мисля...Знаех си че ще стане така,както няма никакви момичета около мен и изведнъж...и накрая след 200 драми пак ще остана сам...Ама така е,свикнах вече май :D

granger
12-26-2012, 20:59
Мъчно ми е ,но след като го чух се чувствам по-добре :smt007
Обичам го и той е човека за мен! Утре заминава и тва ме убива,но пък не е толкова далече , на 2 часа и 30 мин път и ако имам успех,мога да ходя,когато имам възможност. Пък и не вярвам да стои там чааааааак толкова непрестанно. Прекрасен е.Обичам го.

Sh@d0w
12-27-2012, 05:48
Хубаво ми е :)

GD
12-27-2012, 06:00
Това ме убива.. той да я търси и да я кара да се чувства зле.. тя му е казала край но той пък неиска да я остави иии аз не издържам повече.. много ми е скапано.... уфффффффф

DisappointedDreamer
12-27-2012, 06:12
Нещо ми е измореноо.

nymphadora
12-27-2012, 08:21
добре съм :) редовният секс си казва думата :D

гуш за granger.

granger
12-27-2012, 08:25
awwwwwwww,благодаря многооо :*

YSMF
12-27-2012, 09:14
Аз съм гаден човек. Имам чувството, че съм градила къща, направила съм я палат и хоп - изведнъж ми скимне да я разруша с кран.

Wednesday666
12-27-2012, 09:31
Никакво не ми е.
Уж се наспах, уж почивам, а ми е гадно.
Нда, той ми липсва.
Супер много.
А края на другата седмица е бая далечко.
Че и по-натам, след около 2 седмици евентуално ще мога да го видя.
Оооооф....

granger
12-27-2012, 09:32
^ same situation , само дето при мен не се знае 2 ли са, не са ли... пф
Поне ще си се видя с мойта дружка,ще пийнем кафенцИ, ще си се наклюкарим доволно и да...малко да се поразсея.

Wednesday666
12-27-2012, 09:43
^ same situation , само дето при мен не се знае 2 ли са, не са ли... пф
Поне ще си се видя с мойта дружка,ще пийнем кафенцИ, ще си се наклюкарим доволно и да...малко да се поразсея.

Аз и настроение за излизане нямам. Предпочитам да лежа днеска, пак ..
Просто е отвратително, главата не ми го побира как ще издържа и няма да мрънкам и т.н. ..

granger
12-27-2012, 09:47
Еми ,аз си изтърпях 2 седмици да го няма,даже и отгоре от 7 до 22 :D
Беше си тук за 4-5 дни и пак...ама не е толкова зле,смисъл ще изтърпя,колкото трябва. Само че с всеки следващ път става все по-трудно.

PullMeCloser
12-27-2012, 09:50
Най-сетне ще си я видя, не сме си говорили нормално от тоооолкова време <3 Нямам търпение :Д
Режима ми на спане започна да се нормализира, чувствам се значително по-жизнена и бодра. Имам да довършвам още някои неща, искам да ми се махнат от главата най-сетне, обаче като гледам, май пак ще върша всичко в последния момент.

paradosou
12-27-2012, 09:58
Ммф. Някои хора са дразнещо подозрителни. Нямам проблеми с това, нека се съмняват във всичко и всеки, ама нека не се месят и не се опитват да накарат и другите да прихванат от това.

Wednesday666
12-27-2012, 10:06
А вие двечките отгоре - кога смятате да ми пишете? :D ..

cyclops
12-27-2012, 11:28
Оххх тия празници не сме се спирали вече съм толкова уморена. Вчера си направихме страхотен купон за откриването на апартамента ни с него и беше страхотно, невероятно. Но пък се наложи да измия всички 30 чаши днес 8-) СЛедваща стъпка - миялна машина!! Задължително!

Ivaaaaa
12-27-2012, 12:02
Смачкана, убита, разкъсана, нещастна, сама, унижена, използвана, нищожна, тъпа, наивна, разигравана, изоставена, огорчена, излъгана ето така се чувствам...

petkoo
12-27-2012, 13:46
Смачкана, убита, разкъсана, нещастна, сама, унижена, използвана, нищожна, тъпа, наивна, разигравана, изоставена, огорчена, излъгана ето така се чувствам...

На всеки се е случвало просто вдигаш глава и продължаваш ;)

granger
12-27-2012, 13:49
Малко ми е кривп и празно,ама имам шоколад,кола,пепси ,чипс и тофифи и хубави фЮми.
Пластелина на Клъстерите , чакай ме!

Ivaaaaa
12-27-2012, 14:20
На всеки се е случвало просто вдигаш глава и продължаваш ;)

де да беше толкова лесно и на думи

petkoo
12-27-2012, 14:31
де да беше толкова лесно и на думи

Нищо не е лесно като на думи просто трябва да се продължи такъв е живота ;)

Sh@d0w
12-27-2012, 15:15
Много съм прост.

tonssy
12-27-2012, 15:22
Ммм нещо много стрес и нерви са се натрупали в мен. Имам да уча доста, след ваканцията са ни всичките класни.. Не е ясно с кой и къде ще съм на Нова година и усещам, че нещо ще се прецака. Чувствам се леко недооценена, макар че рядко оставям това да се случи.
Поне преди малко си направих тренировката и настроението ми леко се пооправи.

antineutral
12-27-2012, 18:04
Хем съм бесен хем ми е смешно така става като си има човек работа с тъпи и упорити хора

.Wonder
12-27-2012, 18:41
Никак не се чувствам.
Празно ми е.

valdesbg
12-27-2012, 18:46
Вчера и днес съм карал велосипед като ненормален. Вярно, студено е времето, вярно има лед, вярно само по блуза.. но беше слънчево. Отдавна не бях излизал... и доста се накефих. Днес даже се пребих няколко пъти, щото си играех по едно заледено място, но ставам, отупвам се и продължавам. Планирам да изкача Черни Връх с велосипеда от София.. но нека се постопли малко - поне да няма сняг. Ако някой знае къде да търся веломаршрути около/в София... да казва. Аз не успях да открия. Видях се с готини колеги... и нещата се редят както трябва. Ако сега се окаже че и Нова Година си я уредя.. ще е чудесно.

Скоро не бях се чувствал така добре.

bloodyF
12-27-2012, 18:46
много е прост;
само се чудя откъде намирам сили да продължавам да се боря за нас, не знам, честно
утре поне ще се пошляя до София, малко разнообразие
в събота-купон, неделя-релакс и после НГ евентуално размазване..хм

Jaune
12-27-2012, 18:47
I will win. Not immediately. But definitely.

valdesbg
12-27-2012, 18:48
Блъди - изтрий си личните...

DisappointedDreamer
12-27-2012, 18:52
Блъди - изтрий си личните...

няма да я награбиш 8-) с мен ще се среща <3

Хубаво ми е. Вкъщи е хубаво.

Cameo
12-27-2012, 18:52
Абсолютна апатия... :\

ForzaFelipe
12-27-2012, 19:33
Ейй мамкамуу еее...като кажа "не и казвай" какво чуват е..."кажи и,кажи и"....ся трябва да водя излишни спорове и глупости щото някой хора са големи порти...направо ми писна...накрая ще им тегля една майна на всички и с никой няма да излизам...бааси приятелите дето имам....едните пияндета,другите порти...

valdesbg
12-27-2012, 19:47
You should've when I would've
Now I know I've had enough
Better luck next time girl

DisappointedDreamer
12-27-2012, 20:26
Утре ще е интересен ден.

xoxi
12-27-2012, 23:44
Няма по-прекрасно нещо от това, любимия човек да те прегърне, целуне и да ти прошепне в ухото, че много се гордее с теб. Неописуемо.

cyclops
12-28-2012, 00:15
Ии пак се прибрахме по нощите. И утре пак рожден ден. Колкото и да ми е весело и приятно вече усещам умората. Поне утре през деня ще си лентяйстваме и ще гледаме филми. От тренировката на нищо не приличам,обаче. Цялата съм в синини..направо черни петна. Все едно са ме малтретирали.

petkoo
12-28-2012, 00:58
Пуст/пиян/не знам какаво искам от живота и такам :)

TheBobqk
12-28-2012, 08:17
Празно ми е. Снима ми се. Клавиатурата ми ме мрази.

Niakoitam
12-28-2012, 08:47
Чудя се дали имат нещо общо тези три сънища сънувани през различен период от време,дали показват нещо и дали ги тълкувам правилно.Като се замисля за други такива.Да за един предишен определено не се случи нещо по фрапантно в трите седмици около 21ви,но пък имаше други,които малко или много се случваха.Така,че отново съм 50/50 и за тези и тълкуването им.Може пък онези около 21ви да са си били нещо за мен лично.Но пък тези ако са верни и ги тълувам правилно би трябвало да е започнал някакъв процес.Процес,който може би другата година по някоя време може би ще ми сбъдне едно много голямо желание със статут на мечта.А дано. :)

nymphadora
12-28-2012, 09:02
Трябва да уча,но нещо винаги изниква и ме възпира!! :D

nymphadora
12-28-2012, 09:40
Мразя Еконт,мразя гииии !!