PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

TheBeliever
01-14-2013, 19:44
стана ми интересно защо смяташ, че е нужно да кажеш мнението си за мен, след като предполагам, че ти е кристално ясно че изобщо няма да те чуя ? :D

Надеждата умира последна. Смятам, че още има шанс да дойде и малко акъл в хубавата ти главица.

Зайче..
01-14-2013, 19:47
Надеждата умира последна. Смятам, че още има шанс да дойде и малко акъл в хубавата ти главица.

дам, знам че е хубава :333
ама акъл аз НЕ взимам от никой, така че хубаво - споделяйте си мненията като са ви толкова важни и предполагам, че няма да можете да спите ако не си кажете квото ви е на сърцето, ма кво се опитвате да ми се налагате в крайна сметка. имам си майка, имам си баща - вие къде се месите

granger
01-14-2013, 19:56
Никой не ти се меси. Няма и как :lol: пък и на никой не му е зор.

Зайче..
01-14-2013, 19:57
явно на някои му е, щом така мазно не спира да се обажда и да се опитва да ми се обясни колко съм 'грешна'
ахахахаахах :lol:

tonssy
01-14-2013, 20:00
ахахахаахах :lol:

Ехеее, много смешно е всичко.

По темата- мразя учителя си по руски. Нещо много се изнервих- на нищо не ни учи, а после очаква да изкараме 6-ци на контролните, по които "всичко ни е обяснил".

TheBeliever
01-14-2013, 20:06
Не е зор, Зайче, скука е.
И нямаше да продължа да се обаждам ако беше приела първият ми коментар по малко по-недетински начин.

Интересно ми е какво ли трябва да се случи на един типичен представител на днешната младеж, като теб, за да се осъзнае мъничко.

Не се чувствай длъжна да отговаряш. Приеми го като наблюдения и чуденки на страничен наблюдател върху вашето поколение.

Зайче..
01-14-2013, 20:08
Не е зор, Зайче, скука е.

ой, душичка.. ;/ ако искаш може да си облека костюма на циркова маймуна и да те развеселя малко ?
за другото наистина няма смисъл да отговарям

TheBeliever
01-14-2013, 20:10
ой, душичка.. ;/ ако искаш може да си облека костюма на циркова маймуна и да те развеселя малко ?

Може ли, може ли?

Ама по-бързичко, че излизам след малко.

Violenza
01-14-2013, 20:10
TheBeliever, по-страшни са сякаш тяхната самоувереност и самочувствие.

Зайче..
01-14-2013, 20:13
Може ли, може ли?

не може, отказах се вече ;////

anonymous708973
01-14-2013, 20:38
Намерих време да си прочета нещицата и от криминологията.

Какво, какво? Я разкажи.

Забавно е как през последните 2 седмици всеки делничен ден си казвам, че довечера ще си легна по-рано и пак не мога да се наканя преди 12. Сега тъкмо ми дойде енергията :д

Зайче, хваленето е очевидно и е леко жалко. В смисъл... на бас, че съм имала къде-къде по-голяма изцепка в даскало от едно-две кирливи бягания, ама не го разправям нагоре-надолу. Бунтарите са винаги на мода наистина, но не стигат до никъде. Не и когато каузата е глупава.

Irti
01-14-2013, 20:39
Заек, аре дай номер и снимка на майка ти и не се бави повече. Дкогато ше те чакам? Ще хвне твърдо мноог да остаре и какво правим после?

За дасколото няма ти се меся, зашото не е нищо особнено. Ще те преместят в друго училище и готово.. все та е. И на двете места си вас праеебана.

Давай сега нмомер на майка ти. Хайде, малка путчице.

:)

Зайче..
01-14-2013, 20:41
Зайче, хваленето е очевидно и е леко жалко. В смисъл... на бас, че съм имала къде-къде по-голяма изцепка в даскало от едно-две кирливи бягания, ама не го разправям нагоре-надолу. Бунтарите са винаги на мода наистина, но не стигат до никъде. Не и когато каузата е глупава.

айде, ето я и следващата 8-)
не че нещо, ама просто откъде си толкова сигурна, че се хваля? де факто както вече казах, пиша в тая тема щото така си искам и щото мога, мотивите по принцип са други и са друг въпрос, но за да е пълната картинката просто ще кажа, че не съм го написала тва за да се хваля.
ай дано сте спокойни вече.

Irti аз нали вече ти казах, че мама не я давам ? 8-)

Irti
01-14-2013, 20:44
дйа поне една снимка се надървя преди лягане те еба у зайката

Зайче..
01-14-2013, 20:45
дйа поне една снимка се надървя преди лягане те еба у зайката
дай една твоя, да видя дали си достатъчно добър да получаваш снимка на моята хубава мама 8-)
ахах
и не така грубо, ако обичаш

granger
01-14-2013, 20:46
Ирти, да не си на винце ,душа? Омотал си буквите тук -там.
Аз ,ако продължа с тези спазми,нищо чудно скоро да си намеря чаркалъците около мен...
Ох...и баш когат' съм като японското знаме през военно време трябва да ми се прави най-мЪного секс!

Irti
01-14-2013, 20:47
със сиг съм по-добър от баща ти....

искам да имам полов контакт с теб.. без ти да искаш :lol:

Аз си леягм, че сега ще ми се скарат Каките. Лека

granger, аз постоянп съм спиртосан, а с какво.. не могати кажа

granger
01-14-2013, 20:48
Жив и здрав да си, не барай майката на зайката,тя си има мъж...
:lol: Нападай по-свободни милфки
Мен мъй страх и нимой са карам.

Зайче..
01-14-2013, 20:49
тцтцтц
дам, за най-добре си лягай, наистина :lol:

valdesbg
01-14-2013, 21:27
Абе... Зайка е тук за каузата просто... по някое време ще и уври главата.. и ще я досрамее малко. Ама този ден няма да дойде скоро. Дотогава - вземете си пуканки и зяпайте сеир.

Инак.. аз утре имам пътуване до Пловдив. Ей така ударно почва новата година, и дано продължи в същия дух. Харесва ми да е така :)

ForzaFelipe
01-14-2013, 21:36
Бе всички сме правили глупости докато един ден не осъзнаем колко тъпи сме били ;) Ама нали знаеш че колкото са те навивали да не го правиш,толкова повече си се навивал да го правиш.Всеки сам трябва да си осъзнае грешките и да разбере кога прекалява :)

Иначе,слушам още малко музика и смятам да се отправям към страната на сънищата.Утре трябва да стана по навреме че да се подготвя за контролното по инженерна,а няма да е зле и да отида на лекцията по материалознание колкото и да не ми се иска..

DisappointedDreamer
01-15-2013, 03:41
дам, знам че е хубава :333

Ако някой ти чуе мислите, независимо колко хубава си, автоматично се превръщаш в парцал. Вътрешно не съществуваш. За мен вече си второто изречение.

Прекалено уморена съм, за да бъда ядосана.

SisiStrange
01-15-2013, 04:18
Ииии утре имам колоквиум, в петък контрол. Другата седмица 3 изпита и за капак в Неделя - четвърти. Успех, Стела.

ПП. Аз не знам на колко години е заека, но да и имам и дългия, безкраен пубертет. Моя stupid период трая няколко месеца (около 5-6 да са били).

TheBeliever
01-15-2013, 06:06
Успех, Стела.

Успех.

Добро, но тежко утро.
Не ми се изпълзяваше от леглото. И както винаги имейла от снощи е затрупан със задачи. Не спи ли този човек?

bloodyF
01-15-2013, 07:08
Ехеее, много смешно е всичко.

направо ROFLMAO
ТОООООООлкова забавно.

гладна съм , а нещо бавно ми става закуската, грр

edit:

Зайка е causa perduta
не виждам защо се занимавате още

Violenza
01-15-2013, 07:52
Тежки дни се очертават.
Силно разочарована съм от някои неща.

shmatarok
01-15-2013, 08:28
Недоспала.
Поне не вали днес. С тази математика, дето я имам цял ден, едва ли щеше да ми е особено яко, ако и за капак времето е като вчера.

Blab
01-15-2013, 08:57
след вчерашния п(р)опилян ден, днес съм в пълен наряд:Д
вечерта ще пробвам Хамлет. да си имам дедлайна:Д абе, лайна да има:Д

не ми се мисли за нищо. стискайте палци да избутам курсовите до 2 дни, че да остане време и да поуча.
следващата седмица не ми се мисли. ще е зомби-уийк при всички положения. йеъ!

Wednesday666
01-15-2013, 09:30
Добре, край.
До тук беше.
Официално ми писна.
Този път чашата преля, наистина.
Аз да не съм някъв дебил, майка му стара, че никой да не схваща какво говоря?
Като кажа нещо - нямам друго предвид, имам ТОЧНО това предвид. Ся стана манджа с грозде.
Ама за кво да се разправям пак, само да си обтягам нервите, все едно си нямам нищо на главата.
КРАЙ ПРОСТО!

SisiStrange
01-15-2013, 09:39
Добре, край.
До тук беше.
Официално ми писна.
Този път чашата преля, наистина.
Аз да не съм някъв дебил, майка му стара, че никой да не схваща какво говоря?
Като кажа нещо - нямам друго предвид, имам ТОЧНО това предвид. Ся стана манджа с грозде.
Ама за кво да се разправям пак, само да си обтягам нервите, все едно си нямам нищо на главата.
КРАЙ ПРОСТО!
Я не се ядосвай. ;p

granger
01-15-2013, 11:12
Оф,уморено ми е,искам и него да го чуя,ама явно ще е по-късно.
Разбрах кофти новини на една съученичка и съм леко в потрес. Бля.
Оф...искам да имам и повече парички...блякс.

ivakavlad
01-15-2013, 11:33
Смачкан жени какво да ви кажа. Без да се обиждате

Niakoitam
01-15-2013, 12:26
ЕЛЕЕЕЕЕ, ай стига бе.. като капак за всичко, което днес ми се случи беше факта, че сигурно ще ме изключат от училище
и ще трябва да ходя някъде по селата, да сменям по два автобуса и мани, мани направо
знаех си аз, че е много лоша идея да бягам от училище, ама нали щото всички тръгнаха и айде и аз с тях /въпреки, че естествено идеята беше моя/.. сега ще го ядем много голям и тежко ни, и горко ни..

Извинявам се, че ще го кажа,но се държиш като една малка,лигава 14 годишна пикла,която заслужава голям пердах от техните,но явно и сама не осъзнаваш какво правиш.Да и аз съм бягал от училище,но не 14 да се стига да ме изключват.Че даже и едвали не голямото хвалене ала колко съм велика пада.

Иначе около мен...знам ли,може би облаците се сгъстяват и приближава буря, а може би просто не виждам ясното небе заради мъглата.Времето ще покаже всичко... :)

SpiritInBlack
01-15-2013, 13:30
Играя като нууб и губя пари и продължавам да играя.Толкова съм ядосан , че няма накъде.Нищо, че утре трябва да ставам 6 часа сутринта , днес отивам на дискотека да еба курва

cyclops
01-15-2013, 14:30
Гадно им е..с тази хрема трябва да се мъкна на рехабилитация, а хич не ми е до това, но стискам зъби. Искам скоро пак да съм във форма. Няма да се предавам.Липсват ми момичетата, липсва ми залата!

TheBeliever
01-15-2013, 15:36
Как може да има хора, които да схващат толкова бавно? Пет пъти като на първолак обяснявам кое от кой файл се извежда и кое къде се замества. На шестия вече взе, че си записа дума по дума, че е много трудно да запомниш три прости операции. Дано и занапред да не е така, защото няма да ми издържат нервите.

Wwwooow
01-15-2013, 16:15
не се сеща за мен, явно хич не му пука .. И аз няма да се ,сетя' пък ! Да видим..докога така

granger
01-15-2013, 16:26
Сдухано ми е.
Само непредвидени разходи и тъпотии на главата ми.

ForzaFelipe
01-15-2013, 16:32
Пфф..имам да правя презентация по физика и курсова по ИСТ..Поне съм на път да си изчистя първия изпит по физика,с точките който имам и ако си предам презентацията...няма да ми се налага да се явявам на изпит. :)

Зайче..
01-15-2013, 16:43
Извинявам се, че ще го кажа,но се държиш като една малка,лигава 14 годишна пикла

добре ? :lol:

пт: скопойна съм вече 8-)
и щастлива :3333

HollyGolightly
01-15-2013, 16:47
Легнах си в 2, станах в 5. Пак вали, пак е студено и ми е скучно, кой я измисли тази 5 часова почивка. И домашна нямам, есета, задачи всичко е направено още преди няколко дни. Сега само ще си седя в библиотеката и ще си губя времето тук и във facebook. Поне той ми писа и всичко е наред :)

Enchanting
01-15-2013, 17:54
уф, чувствам се някак......... празно ;/

ПП. реших да споделя едно нещо, защото е Прекрасно ! <3

Все още си ти.
Причината за безкрайните ми въпроси.
Виновникът за пеперудите в корема ми.
Още си ти.
Този, който ме кара да се усмихвам.
Обекта на въздишките ми.
Бялото и черното в живота ми.
Ароматните цветчета през пролетта.
Щастливото слънце през лятото.
Есенните шарки.
Силата, непреклонността на зимното море.
Четирите сезона събрани в теб.
12 месеца - всеки един от който ми напомня на теб.
Всеки с различния си нрав, толкова познати на всички и в същото време толкова загадъчни...
Но все още си ти.
Единствено ти.
Моето вдъхновение.
Моето разочарование.
Ти.

Naive
01-15-2013, 18:16
айде, ето я и следващата 8-)
не че нещо, ама просто откъде си толкова сигурна, че се хваля? де факто както вече казах, пиша в тая тема щото така си искам и щото мога, мотивите по принцип са други и са друг въпрос, но за да е пълната картинката просто ще кажа, че не съм го написала тва за да се хваля.
ай дано сте спокойни вече.
То това реално не е нещо, с което човек трябва да се хвали, но ще е лицемерно, ако точно аз чета морал за училищните работи, но поне се усещай къде и какво да пишеш. Хубаво е и да се научиш как да понасяш критиката, а не да реагираш като някакво бебе.

Кошмарно денонощие, но този разговор ме успокои доста, въпреки че накрая пак сдухах, но съм много благодарна.
Оттук нататък не знам какво ме чака.

Зайче..
01-15-2013, 19:17
То това реално не е нещо, с което човек трябва да се хвали

а аз да не би да казах обратното ?
в тая тема не пишем, за да се хвалим, така че не виждам какъв ви е проблема.

пт: много се дразня като прави така без никво обяснение.
още малко и ще започна да раздавам правосъдие 8-)

anonymous708973
01-15-2013, 19:48
Ох...и баш когат' съм като японското знаме през военно време трябва да ми се прави най-мЪного секс!

Кажи на мъжо ти да се вземе в ръце значи :д
Моят казва, че било светотатство да се отказва и Господ щял да го накаже, ако посмее :ДДД

Добре ми е, ама е крайно време да спра да се мотам и да захвана Багряна! Утре ще свърша малко задачи, ще си взема ботуши. Оправих се с ония от М-тел с малко подкрепа, мухахах. Ако сметката ми пак е ОЛЕЛЕ следващия месец, ще знам чие канче да начукам.

PurpleSand
01-15-2013, 19:49
искам да пребия някой.. толкова съм бясна

FuckLove
01-15-2013, 19:52
Изпитвам само негативни чувства в момента :(

granger
01-15-2013, 19:53
Кажи на мъжо ти да се вземе в ръце значи :д
Моят казва, че било светотатство да се отказва и Господ щял да го накаже, ако посмее :ДДД

Ако беше тук, нямаше да ми откаже, той никога не ми отказва...той е на принципа на Вальо :lol: да откажеш на жена е грях :D

IseeDEADbodies
01-15-2013, 20:43
:ЛСДАйгхакхс;кхсдл, изнервено ми е, всичко и всички ме дразнят ! И то без причина. А, бе, not cool !

marilyn
01-15-2013, 20:47
Шантав ден. Гася. Ще спинкам.

Blab
01-15-2013, 21:41
цял ден нищо съществено не свърших. само почетох и отметнах един театър.
не искам да сядам и да мисля, че се вкарвам в разни настроения така.
слушам Рейчъл Ямагата<3 мхм)

IseeDEADbodies
01-15-2013, 22:22
Въй, не ! Лягам си, 'щото продължавам да се дразня на абсолютно всичко.. че и цигарите ми свършиха на всичкото отгоре. Бахти празната вечер, а до към 6-7 всичко беше толкова хубаво.

cweeet
01-15-2013, 22:37
мързи ме да уча,а трябва
утре пак няма да мога да стана преди 11,а трябва
не искам да си лягам и да заспивам,а трябва

Kazeone
01-15-2013, 23:20
В момента е 02:19, следователно уча по мед.физика от 2 часа и 49 минути. До към 14:00 утре трябва да съм привършил, дотогава няма да мърдам. Още само около 11 часа четене и писане. Сериозно обмислям харакири.

DisappointedDreamer
01-15-2013, 23:42
В момента е 02:19, следователно уча по мед.физика от 2 часа и 49 минути. До към 14:00 утре трябва да съм привършил, дотогава няма да мърдам. Още само около 11 часа четене и писане. Сериозно обмислям харакири.

ох, успех :/

Аз... съм сбъркана.

paradais
01-15-2013, 23:59
Днеска беше много лош ден за мен след като си тръгнах от работа катастрофирах колата тотал щета на мене слава богу нищо ми няма взеха ми книжката а преди малко се прибрах умрял от студ и на право ми иде да...... незнам кво да права а и не ми се и спи некои ако има идеи да дава

HollyGolightly
01-16-2013, 01:33
След 7 часа лекции и 5 часа висене в библиотеката и губене на време, най-после доживях да се прибера.

anonymous708973
01-16-2013, 03:32
Липсва ми. Уж успявам да си запълня ежедневието така, че да не го усещам, но невинаги успявам.
Направо ми идва да се гръмна сутринта - ненаспала се, тъмно като в ... дупе, аз - самичка - воля върсъс топличкото. Нямам търпение да дойде уикендът.

И дано да се оправя на тая контролна, чее... няма да е весело иначе никак.

Kazeone
01-16-2013, 03:35
06:34, уча по *абсолютно всяка псувня, за която се сещам* мед.физика вече 7 часа. Чудя се колко ли взимат работниците в "Чистота"?

ForzaFelipe
01-16-2013, 06:27
И така,контролно по ИСТ,Презентация по физика и контролно по ММИ...за тва по ИСТ не съм се готвил,презентацията едвам я довърших снощи,още не съм я научил и за контролното по ММИ вообще не съм учил,защото вчера ме убедиха че имаме ММИ във вторник а не в сряда и аз си мисля че контролното е другата седмица...и ся ще им скъсам ушите...А,на всичкото отгоре не съм спал цяла нощ,ама вообще...просто...ще откача...

BedOfNails
01-16-2013, 06:31
06:34, уча по *абсолютно всяка псувня, за която се сещам* мед.физика вече 7 часа. Чудя се колко ли взимат работниците в "Чистота"?
:Д :Д :Д Не знам колко взимат,ама напоследък гледам са им взели някакви зарибени машинки и се разхождат с тях важно, важно из центъра;д
Иначе ми е идилично тази сутрин. Пия си кафето,слушам си музика,обаче след малко ще ми се наложи да взема и да поуча най-после,че нещата не вървят към добре.

shmatarok
01-16-2013, 07:08

:lol: Успех!

Искам да се гръмна, поне така знам, че ще се наспя. Доста се позамислих дали да не кажа, че съм болна, ама айде от мен да мине. Поне днес ще си поръчам храна. Как ще издържа четири часа лекции обаче, особено по бизнес, не ми е ясно. :(

bloodyF
01-16-2013, 08:02
на сладурите в сесия -успех

аз имам чувството, че е събота, ама unfortunately е шибана сряда
довечера дано да отида, че иначе ще хвърчат глави вкъщи

Зайче..
01-16-2013, 08:15
оф, много мразя да става така
искам всичко да е както преди ;/

NambyPamby
01-16-2013, 08:41
Курвенски истории. "Който търси - намира", ама ебало си е макЯта пък всеки път да намирам. Не се дразня, не се ядосвам, не ми е тъжно дори. Абсолютно все тая ми е. :) Свикнах, да речем. Единственото тъжно е, че даже не си прикрива жалките следи, което го прави още по-жалък. Ще последвам мъдрия съвет на мамето да го изтрая още известно време, маааксимум месец(ако съм тотален мазохист), колкото да ми доопротивее съвсем и после ще го пращам по по живо, по здраво да забива чуждо, с тая разлика, че мене вече няма да ме има. :) Хахахаха, то поне да флиртуваше с по-хубави девойки от мен, а то едни ми ти крокозъбели... Бягаай 8-)
п.п.-

Ахахахаха, оправи ми деня. Успех с ученето и не се отчайвай.

cweeet
01-16-2013, 09:20
Тая проста селска овца, следващият път когато я засека няма да и се размине ... До сега от уважение към гаджето и, не и казвах нищо, но тоя път прекали, и то здраво! А после ме обсъжда тихичко и тайничко с приятелките си, и разбира се зад гърба ми. Щото няма смелост пред мене, знае, че отвори ли си устичката в мое присъствие, после ще си я затваря без зъбите в нея.

:D:D:D:D:D

Blab
01-16-2013, 09:27
за първи път искам някой да свърши със задачките вместо мен!
сериозно. уморена съм много.
ще се справя! да!

DragonLady
01-16-2013, 09:39
Ммм силно и доста голямо кафенце с шоколадови сладки :) Кой кат мене :D
Днеска отивам аз на уни, и ми казват, тръгвай си, ебати цирка :D Ама какво ли се учудвам последните 2 седмици на семестъра винаги са така. Само язък дето се дигнах толкос рано, ама аре, ще го преживееме. Чакам едно аверче да се обади за кафенце, ама като го гледам или пак са му стоварили една камара работа, или пак се е забил в залата да тренира. Ще си покисна още малко в нас и ще излитам, да си видя мъжа как е и какво прави.
Та като цяло днеска пак ми е айляк :D

Violenza
01-16-2013, 09:44
Притеснена и несигурна. Много гаден месец се очертава, поне февруари си се прибирам за седмица и кусур, това ме крепи.

Wednesday666
01-16-2013, 10:10
Като цяло окей.
Само после да си набарам лекарката, че вчера малко напразно се разкарах.
Ии да, другата седмица се очертава офанзивна.
Поне дано да ми оправят лаптопа навреме.
Което ме съмнява, имайки предвид, че още не съм го дала :D ..

anonymous708973
01-16-2013, 10:37
Курвенски истории. "Който търси - намира", ама ебало си е макЯта пък всеки път да намирам. Не се дразня, не се ядосвам, не ми е тъжно дори. Абсолютно все тая ми е. :) Свикнах, да речем. Единственото тъжно е, че даже не си прикрива жалките следи, което го прави още по-жалък. Ще последвам мъдрия съвет на мамето да го изтрая още известно време, маааксимум месец(ако съм тотален мазохист), колкото да ми доопротивее съвсем и после ще го пращам по по живо, по здраво да забива чуждо, с тая разлика, че мене вече няма да ме има. :) Хахахаха, то поне да флиртуваше с по-хубави девойки от мен, а то едни ми ти крокозъбели... Бягаай 8-)
п.п.-

Ахахахаха, оправи ми деня. Успех с ученето и не се отчайвай.

Е, стига де. Това твоята везничка с готините ръце, усмивка, дълги пръсти и т.н. ли го прави?

Niakoitam
01-16-2013, 10:47

Честно казано като споделяше някой готини неща благородно ти завиждах за това,което имаш и ми се искаше и аз някога да може се чувствам така..Но вече ми се струва,че това е било просто видяно през твоята призма и изобщо не ти завиждам.Изглежда ми сякаш си се захванала като удавник за сламка за тоя младеж и не искаш да се пуснеш каквото и да става.Подсеща ме за тази песен:
http://vbox7.com/play:65cfbeee76

anonymous708973
01-16-2013, 12:07
Подсеща ме за тази песен:
http://vbox7.com/play:65cfbeee76

Слушаш чалга?

cyclops
01-16-2013, 13:02
Омръзна ми да лежа. Искам пак на крака! Офф :(

granger
01-16-2013, 13:18
NambyPamby, for real?
Изглеждахте ми ( в моментите, в които не се карахте?) супер влюбени...ако е направил такова нещо - да си гледа работата.Не приличаш (от това което съм чела) на жена ,която ще го търпи. Успех!
Аргх,обичам ! олимпиадата мина лесно, с тъпия лаптоп се надявам скоро да се оправят нещата , а иначе ми е уморено,но спокойно.

DisappointedDreamer
01-16-2013, 13:20
Училището върви прекрасно. Имам някакви идеи, които ми се ще да се реализират в най-скоро бъдеще.

Да видим другите проблеми как ще оправим.

Delvecchio
01-16-2013, 13:23
I aint happy, Im feeling glad I got sunshine, in a bag I'm useless, but not for long The future is coming on \m/

Niakoitam
01-16-2013, 13:37
Слушаш чалга?

Защо? Чалгата много убидна дума ли стана вече? Слушам предимно песните по The Voice и Sity TV,също има и готини чалгийки.В тая драмата е малко по-големичка,но понякога човек като е влюбен е и загубен и колкото по-бързо се осъзнае толкова по-добре за него.Маам гюбеци понякога по нощните заведения.Не признавам стилове и не ме интересува кой какво говори.Аз харесвам хубавите песни, а не жанра им.Както се изрази преди време една моя Facebook приятелка:" Аз съм музикален помиар",ако щеш и мелез може.Слушам всичко,което ми харесва.И да,много обичам да поздравявам големите анти чалга фенове,които вечер повечето маат яки гюбеци и забравят колко много мразят чалгата с песента на Стефани-Не се прави,защото някои просто яко лицемерничат за да покажат на останалите колко са възвишени всъщност.Аз съм над тези неща :)

TheBeliever
01-16-2013, 13:44
Освежаващо пазаруване. Обожавам го този магазин.

Документите са уредени. Сега да мине и последния изпит и да се свършват бумащините за януари. С нетърпение очаквам следващия месец, за да се потопя изцяло в работата.

И вече назрява въпросът - дипломна или държавен. Имам едва няколко седмици да взема окончателно решение. А съм на двата полюса.

anonymous708973
01-16-2013, 13:57
Сериозно ли се избира?
Аз защо си мислех, че и двете се правят о.О

П.С.
Някойтам, точно на мен тия няма защо да ми ги обясняваш. Аз си слушам чалга освен останалите неща. Просто смятах, че човек като теб ще изпише ЕЙ ТАКЪВ пост, за да каже как чалгата възпитава кифли и т.н., и т.н.

TheBeliever
01-16-2013, 14:00
Сериозно ли се избира?
Аз защо си мислех, че и двете се правят о.О

Когато имаш нужният успех можеш да избираш. В противен случай отиваш директно на държавен изпит. Поне в нашия университет.

anonymous708973
01-16-2013, 14:04
От чисто любопитство тогава: защо се колебаеш? Може да не съм достатъчно информирана, ама три пъти бих избрала дипломна работа :д

xoxi
01-16-2013, 14:13
3 часа писах теми по история и разтягах какви ли не локуми. Изрових всичко, което се знае за дадените ми личности, описах им и майчиново мляко. Ако не е доволна, да не очаква от мен отново да се захващам с такава задача.
Имам да си довърша още 3-4 страници с упражнения по АЕ и да преговоря малко граматика, а след това и по немски ще трябва да прегледам темите за утре и ще съм готова да затворя всички учебници и да си направя пуканки. Ще си пусна и някое хубаво и леко за гледане филмче.
Днес не намерих време да дремна на обяд и започвам да се чувствам неадекватно.

TheBeliever
01-16-2013, 14:20
От чисто любопитство тогава: защо се колебаеш? Може да не съм достатъчно информирана, ама три пъти бих избрала дипломна работа :д
Защото си мисля, че не съм достатъчно самодисциплинирана. Имам ужасния навик да отлагам нещата, които не са ми спешни, и да върша всичко в последния момент. Не знам дали ще мога да се организирам достатъчно добре когато никой не ме "натиска", така да се каже.
Единственият начин да избегна това би бил да си избера тема, която наистина ме влече. Но и тук имам колебания.

Като цяло по-лесен вариант ми се струва изпитът. Но е и по-скучен.

Абе, и аз не знам. Ще си поговоря първо с някои от преподавателите и тогава ще реша.

Niakoitam
01-16-2013, 14:24
Някойтам, точно на мен тия няма защо да ми ги обясняваш. Аз си слушам чалга освен останалите неща. Просто смятах, че човек като теб ще изпише ЕЙ ТАКЪВ пост, за да каже как чалгата възпитава кифли и т.н., и т.н.

Ами значи не си ме преценила правилно като човек.Да,повечето чалгарки са тъпи кифли,които гледат как да се продадат по скъпо на някой богат чичко или дядко,да има чалга песни с откровено тъпи текстове,да понякога младото поколение взима пример от разни такива пародии и певици,но... това не дава правото на никой да заклейми цял един жанр като за ставащ само за боклука и да обяви за пропаднали типове тези,които слушат и се забавляват на чалга песни. :)

MaLyKoLiU
01-16-2013, 15:20
Най-страхотния ми ден тази година... <3
Тя е толкова... <3

granger
01-16-2013, 15:29
КолЮ има гаЖиии!

MaLyKoLiU
01-16-2013, 15:47
Мм не...
Просто харесвам едно момиче. <3

ForzaFelipe
01-16-2013, 16:25
Успех с харесването,дано да е по успешно от моето :)

Е,не ми мина толкова зле деня,пълен брой точки по ИСТ,не си предадох нещата по Физика,но другата седмица вече ще дойде и моя ред...не правихме контролно по Икономика и що годе ми се размина всичко :) Сега остава утре да си оправя нещата по физическо и инженерна и... :)

Irti
01-16-2013, 18:52
Стршано съм тъжен йи съм умкорен.

american-horror
01-16-2013, 19:55
ми ставам независима,
ако изключим парите на нашите :D
много щурея (crazy)
вече разбрах каквото исках
върви добре донякъде като изключим някои подробности като любовта, оценките, скуката..

american-horror
01-16-2013, 20:03
Успех с харесването,дано да е по успешно от моето :)

Е,не ми мина толкова зле деня,пълен брой точки по ИСТ,не си предадох нещата по Физика,но другата седмица вече ще дойде и моя ред...не правихме контролно по Икономика и що годе ми се размина всичко :) Сега остава утре да си оправя нещата по физическо и инженерна и... :)

Мм не...
Просто харесвам едно момиче. <3

всичко влюбено.. :* :D това не е на добре :/

marilyn
01-16-2013, 20:08
Прекрасен ден. Много прекрасен. И прекрасно кафе.

SpiritInBlack
01-16-2013, 20:10
Отдавна не бях учил така. 4 часа пророкуване за 1 ден.Дано са достатъчни утре

polssa
01-16-2013, 20:32
like a shit
осъзнах колко съм глупава и почвам да се обвинявам за неща, за които не съм виновна
хората си играят толкова долно с мен, просто съм супер разочарована
искам да почна всичко наново и си го обещавам постоянно и пак сейм олд шит
ще се променя, решила съм го твърдо
спирам да се занимавам с идиоти и самовлюбени тъпаци , колкото и да ми е трудно
по-добре ми беше бе него и знам , че мога без него и ще си го докажа
глупаци

PurpleSand
01-16-2013, 21:14
за разлика от вчера,супер добре! ;D

shmatarok
01-16-2013, 21:29
Защо пак се сещам да уча в последния момент?! :/ Понякога не мога да се понасям.
Ама пък от друга страна съм доволна, щото сготвих мега яката вечеря и сега ми е тежко. 8-)
Дано утре да е късметлийски ден.

PurpleSand
01-16-2013, 21:45
Защо пак се сещам да уча в последния момент?! :/ Понякога не мога да се понасям.

++++++++++++

ForzaFelipe
01-16-2013, 21:55
всичко влюбено.. :* :D това не е на добре :/
Но не всичко е щастливо влюбено..

Къпя се и си лягам,че както не съм спал вчера...

TheBeliever
01-17-2013, 03:49
Петъчно...

Пък то било четвъртък.

Дано онова девойче поумнее малко, че зора е голям. Не знам как още я търпя.

shmatarok
01-17-2013, 08:01
Ох, стискайте палци днес да не се издъня, че ще си направя харакири.
Май повече разчитам на стари спомени, отколкото на пресни знания, прегледах уж нещата, ама така вкъщи ми е лесно и ги разбирам, кой знае какви ще ми ги изтъпанят след малко.
Стискам си палци да не е нещо невъзможно, искам по едни 70% и на двата модула, не повече.

Зайче..
01-17-2013, 08:04
Но не всичко е щастливо влюбено..

дам :33.

пт: едно такова никакво ми е ;д

pandabear
01-17-2013, 09:46
Не може да е толкова прекрсен просто... <3

anonymous708973
01-17-2013, 11:43
Уредих си среща за кандидатстването, уредих си теорията на шофьорските, платих разни неща, доволно ми е!
Сега да пратя автобиография на едно местенце и да си свърша работата и всичко ще е на 6!

shmatarok
01-17-2013, 11:56
Ебала съм ти и изпити и всичко. Направо ми писна, честно.

cyclops
01-17-2013, 13:42
Днес се чувствам вече по-добре и обнадеждена. Възстановявам се, макар и бавно. Чакам го да се прибере и ще ни направя хубава вечеря.

Wednesday666
01-17-2013, 14:25
Не ми е до никой и нищо.
Просто не ми е.
Ще седна да си преговарям испанския, че съм го позабравила, а явно ще ми е нужен.
На всичко останало съм му ебала майката, просто не ми е ден.

weheartiit
01-17-2013, 14:28
Не ми е до никой и нищо.
Просто не ми е.
Ще седна да си преговарям испанския, че съм го позабравила, а явно ще ми е нужен.
На всичко останало съм му ебала майката, просто не ми е ден.

абсолютно,абсолютно същото

TheBeliever
01-17-2013, 14:54
Зелена светлина за проекта. Доволно.

Най-сетне започнах да уча и за последния изпит. Искам да се свършва вече.

granger
01-17-2013, 16:39
Умряло ми е. Защо се държи така?! Знам ,че като се чуем сега ще се оправи всичко,ама пак ми е криво.
Обичам го!

nymphadora
01-17-2013, 16:46
От толкова учене нямам време да чувствам. :D

SpiritInBlack
01-17-2013, 17:06
6 ПО ПРОРОКУВАНЕ.НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СЪМ ЕЙ.СВЕЩИЧКАТА СВЪРШИ РАБОТА. СЕКИРО , ПАЗИ СЕ , ИДВАМ

xoxi
01-17-2013, 18:12
Готова съм по всички предмети за утре, обаче това есе не мога да го завърша. Толкова бедна на идеи не съм се чувствала скоро. От какъв зор обещах да го предам утре, нямам идея. Главата започва да ме боли и мисля да си взема едно кисело мляко и да си лягам.

Кофти уикенд ще е, защото той няма да е тук. Ще си дойде чак другата седмица по някое време, но за сметка на това пък ще остане по-дълго. Щастливо ми е при тази мисъл.
Тъкмо ще мога събота и неделя да се наспя като хората!

granger
01-17-2013, 18:22
Обичам го! Сладур!

bloodyF
01-17-2013, 18:52
Обичам го! Сладур!

аввв,патенцата влюбени сладки :-)

добре съм, обичам да го обичам..гр
липсва ми и се надявам утре да се видим

Зайче..
01-17-2013, 19:08
много съм потресена, мно-го! ;d

valdesbg
01-17-2013, 19:35
Ей... само се обичате беееее.

Пък на мен ми е едно такова никакво сега.

DisappointedDreamer
01-17-2013, 20:09
утре ще се напуша. ще се напия. и ще ми е празно. и ще ми е хубаво.

ForzaFelipe
01-17-2013, 22:09
амиии...малко ми се върти всичко...май е време да си лягам :D стига ми алкохола :D утре пак ще ме бои глава май...ракия,бира и уиски не е баш най-добрата коmбинация :S

PurpleSand
01-17-2013, 22:21
доста добре
не ми се спи изобщо..
пак ще стоя до към 2 и утре няма да мога да стана..
и пак няма да уча! ужас...

marilyn
01-17-2013, 23:05
Имам нужда от презареждане. Много енергия ми отива, не успявам да огрявам навсякъде, пренебрегвам себе си.. и пак не става и не става. Правя всичко по силите си, а сякаш не е достатъчно.. ква е тая дупка сега и аз не знам.

babity
01-18-2013, 07:56
Тъпа сесия. По света има толкова ракия, която само чака да я прибарам... Дебело ми. Ниско самочувствено. И пасивно. И трябва да уча, и "изпуснах" една от най - близките си приятелки. Ама не мрънкам, де. Денят ми е запълнен. От когато се навия да седна до следобед имам да уча за гадните микроби, пък после имам цяаааала къща да изрина (след брат ми). Довечера филмче. Колко е хубаво да бъдеш самогъзник! (сън)

Colouring
01-18-2013, 08:01
Според съновника ще страдам от пропуснати шансове. Точно от това се опасявам в момента. Искам да стане както съм си го наредила в главата... ИСКАМ!

Niakoitam
01-18-2013, 08:09
Не знам и аз честно казано.Ту ми е яко криво,ту ми е все тая.Имам все по-силно усещане,че нещо при направата ми е яко объркано.Да речем преди.Никога не съм бил от най-отраканите пък все при най-отраканите се бутах.Май по-добре щеше да е да се родя и да отрасна безучствен непукист като се има предвид целият ми живот ама нА. Нищо де,то никога не е чак толкова късно за такова нещо,а разочарованието може да прави "чудеса".Не знам само колко ми е голямо резервоарчето за разочарования.Отвреме навреме гледам да го попрочиствам,защото навсякъде е пълно с намусени,безчувствени,разо чаровани хорица,но пък ще видим дали в един момент от цялата тази картинка около мен няма наистина да ми писне и да спра да го почиствам изобщо оставяйки се на течението и разочарованието да ме погълнат пък после каквото ще да става...

BedOfNails
01-18-2013, 08:40
Само чакам да мине днес,че ми писна от всички тия изпитвания,глупости и хора,които не знаят къде са и се вкарват само във филми -_-И все сънувам разни глупости и не мога да се наспя..
Излизам след малко иииии да минава всичко и да идва довечера :D

ForzaFelipe
01-18-2013, 11:38
Определено това не беше добра комбинация...чувствам се като премазан от влак :D а след 1 час трябва да съм в телевизията :/ :D

Wednesday666
01-18-2013, 13:00
Мале, грима ми се получи страхотно.
Само ако не трябваше да го върша това след малко, ама..
Като съм добра..

babity
01-18-2013, 13:53
Излиза ми се, прави ми се нещо, а ми е толкова... никво, че не мога да измисля какво. Не ми се обикаля само за едното кафе някъде.... Брррррр. Изтрещялка.

GLaDOS
01-18-2013, 14:01
Станах с гъза нагоре и ми е некф опак целия ден.Изнервен съм. :D

cyclops
01-18-2013, 14:36
Обичам го и съм готова да прекарам целия си живот с него!

Dagichka
01-18-2013, 16:23
и отново в емоционална дупка.
слушам си Боби и си рева.
липсва ми любов, липсва ми разбирателство, лиспва ми тази връзка със света, за която от толкова време мечтая..
имам нужда да се пробудя, една част от мен крещи за това, но другата просто казва "зарежи, няма смисъл.."
пфффф..

TheBeliever
01-18-2013, 16:32
Криво ми е. Лошо ми е. Не ми се учи. Не ми се чисти. Не ми се готви. Искам само да се заровя под завивките и да изчезна от лицето на земята.

Добре, че е той да ме разсмее малко и да се погрижи за мен.

SpiritInBlack
01-18-2013, 17:16
Снощи беше окей , обаче днес защо ме мързи така да уча

granger
01-18-2013, 17:22
Оф, успешен ден. Въпреки ,че главата ме цепеше през половината.
Само той е способен с една думичка да ми направи деня от дъждовна помия, в прекрасен пролетен ден!

SisiStrange
01-18-2013, 17:24
Изтощена.

SuNsEt
01-18-2013, 17:31
Уеуе мауе... ти да видиш, каква я мислих аз,а каква стана ... :D
Как пък се е сетил за мен ??? Обаче ... няма го това желание при мен,а и със сигурност е нормално,какво да се прави,това са две години !
Пък онзи не ми се обади...Е, ще видим .

shmatarok
01-18-2013, 18:45
Днес цял ден харабия, лежане и мързелуване, в последните няколко часа си спретнахме със съквартирантките кулинарен маратон :Д И сега се приготвям да излизам.
Имам опасения, че ще е мега тъпо, дано да греша.

Irti
01-18-2013, 20:05
Утре на работа ли?//////////

я си енете майката ама утре нямаая да хофя на ранота!

ШибанабИ!

Боклиуици гадни!

Долни!

Ми цокате хуеца!!!

Утре няма ходя на работа и акок ймянякой ми звтне на работа ше му еба птуката майчина!!

granger
01-18-2013, 20:09
Наздрай!

Irti
01-18-2013, 20:11
Не се подирайвай..

Просто да си е беат путката майчина

Утре няма ида на рабтоа

Им еба майката

Мръсна.. долна.. нещасници смотани

боклуици

granger
01-18-2013, 20:18
Жив и здрав ,баце.

TheBeliever
01-19-2013, 08:31
Трябва да уча за глупавия изпит, а се чудя как да си губя времето...

И ми се кулинарства. Но май ще го оставя за другата седмица.

granger
01-19-2013, 08:32
Станах в 9 , въй... и се изстрелях навън с мамето :lol: Готино ми тръгна деня,дано си остане такъв.Имам филмче+количка и сладко ,омномном...кеф.

PullMeCloser
01-19-2013, 08:56
Много съм добре, чувствам се абсолютно пълна с енергия, а се събудих толкова рано... до довечера има ужааасно много време и просто се чудя какво точно ще правя :Д Добре, че имам гардероб, който чака да бъде преподреден.

xoxi
01-19-2013, 09:20
Това момиче буквално ме изкарва извън нерви.
Крайно време е да осъзнае, че трябва да има собствен живот, не да се бърка единствено в живота на другите.
Не мога да я търпя вече. Затварях си очите достатъчно дълго време.
Не искам да я виждам повече.

DisappointedDreamer
01-19-2013, 10:47
Брр. От вчера вечерта се размотаваме в апартамента на приятелката ни. След малко пък ще ходим да гледаме Les Miserables. Предусещам, че ще си изплача очите. А трябваше да уча.

Пф. Мамка му на ученето за днес.

SisiStrange
01-19-2013, 10:53
Умирам да си намеря ей такива: http://www.svims.ca/council/illust/Lycoperdon%20perlatum%201%20Boleslaw%20Kuznik.jpg Много крехки и нежни ми изглеждат. Не, че знам какво да правя с тях де. 8-) Ама искам да ги видя на живо.

Violenza
01-19-2013, 10:55
След малко пък ще ходим да гледаме Les Miserables.

Толкова ме е яд, че е целият мюзикъл. Няма да мога да го изтърпя, а ми беше голям мерак. :( Иначе Аманда участва, няма как да не прегледам всички възможни сцени с нея. :D

marilyn
01-19-2013, 11:01
Умирам да си намеря ей такива: http://www.svims.ca/council/illust/Lycoperdon%20perlatum%201%20Boleslaw%20Kuznik.jpg Много крехки и нежни ми изглеждат. Не, че знам какво да правя с тях де. 8-) Ама искам да ги видя на живо.

Ама това изглежда много страшно... някво хищно... :shock:

Трябва да уча, мен ме чакат тия пусти теми по Социология. Вчера пак се размотавах доволно... щото не мога да казвам не... но да кажем нов личен рекорд... което беше яко.

Гушкаво ми е и не ми се чете, а трябва.

SisiStrange
01-19-2013, 11:06
Ама това изглежда много страшно... някво хищно... :shock:

О, не. Това е гъбка, която има антисептично действие. Много ми харесва как има нещо като перлички отгоре. Така се и казва: L. perlatum. Не знам, много ме впечатли. Като капне капчица върху нея, пръска спорички навсякъде. <3 Дори лишеят, който издържа в космоса на студ и вакуум не ми хареса чак толкова.

DisappointedDreamer
01-19-2013, 11:06
Толкова ме е яд, че е целият мюзикъл. Няма да мога да го изтърпя, а ми беше голям мерак. :( Иначе Аманда участва, няма как да не прегледам всички възможни сцени с нея. :D

Ох, и ние се двуумихме, ама в крайна сметка решихме да го гледаме. Да, като видях, че тя учавства, веднага за теб се сетих :lol:

Мисле, че ще бъде забавно. Не си падам по мюзикъли, ама този отдавна искахме да видим.

marilyn
01-19-2013, 11:09
О, не. Това е гъбка, която има антисептично действие. Много ми харесва как има нещо като перлички отгоре. Така се и казва: L. perlatum. Не знам, много ме впечатли. Като капне капчица върху нея, пръска спорички навсякъде. <3 Дори лишеят, който издържа в космоса на студ и вакуум не ми хареса чак толкова.

Аа може и да е добра гъбка, ама мене ме е страх от такива същества. :D:D:D:D

NambyPamby
01-19-2013, 11:57
Пропилян ден. Цял ден обикалям апартамента с никотинови пръчици и се ядосвам.
Мисля да сготвя, а после да чета. Някакви мизерни 200 страници и малко отгоре ми останаха, ако се насиля, ще ги мина за няколко часа.

SpiritInBlack
01-19-2013, 12:46
Догане , Догане , стига с тея провокации..

anonymous708973
01-19-2013, 12:50
Изчистих, сготвих, сега ще се правя красива и ще отида при моето човече да си прекараме сууууперготинка вечер заедно <3 Обичам.

babity
01-19-2013, 14:00
Пак ми е няк'во ръбато. Довечера пак ще съм вързана с колата и няма да мога да пию. ;( Имам нужда от няк'ви нови муцуни, ама нещо не съм го доизмислила още.

shmatarok
01-19-2013, 14:51
Оф, пак вали. Писна ми вече, вали всеки ден и то ту дъжд, ту сняг.
Вчера беше добре, но можеше да бъде и много по-добре, ако нещата се бяха развили правилно.
Днес ще го видим какво ще е.

TrueStory
01-19-2013, 16:15
Не съм добре...липсва ми ....МНОГО!!! И няма да го видя още около 2 месеца поне....не знам....

DisappointedDreamer
01-19-2013, 18:48
Виоленца, филма беше страхотен. Доволно си поплаках.

-20 градуса е навънка. Не ми се излиза.

Violenza
01-19-2013, 19:07
Виоленца, филма беше страхотен. Доволно си поплаках.

Ти сега ще ме заинтригуваш и ще взема да го изгледам на "муте"! :D

xoxi
01-19-2013, 21:11
Помързелувах си добре днес. Изгледах около 100 филма, счупих си рекорда на всички онлайн игри, на които играя... Тъжна картинка. Телефона ми звъня два пъти, но въобще нямам желание да гледам кой се е сещал за мен. Ако е било важно е щял да звънне пак.
С него само се чухме сутринта. Нямам търпение да си идва.

Тази нощ сънувах много странен сън. Преди малко се сетих да проверя в съновника от любопитство. "Евентуална бременност." Сладко.

Colouring
01-19-2013, 21:38
Наистина пострадах от "пропуснати шансове", както ми пишеше в съновника. Егати, голяма съм ясновидка. Ама по-добре да не го бях сънувала.
Иначе.. чудя се дали да не направя първата крачка, ама нещо ме разколебава. Не знам.

valdesbg
01-19-2013, 22:10
Поредната вечер в която преглъщам чаша с горчилка...
Поредната вечер в която се надявам че всичко скоро ще приключи....
Поредната вечер в която вероятно се самозалъгвам...

PurpleSand
01-19-2013, 22:56
Поредната вечер в която вероятно се самозалъгвам...

+това,че се чувствам пренебрегната..отново хаха

GLaDOS
01-19-2013, 23:25
Безсилен.

Violenza
01-19-2013, 23:31
Спииии ми се. Уж уча сега. Минавам още някоя страница и си лягам, че утре няма да мога да стана.

MaLyKoLiU
01-20-2013, 02:56
Признах ѝ, че я харесвам и започна да ме разпитва как, защо, от кога и каза, че не може, защото е гадно момиче ии... :/

Спи ми се... (yawn)

Sh@d0w
01-20-2013, 05:38
Хубаво ми е. Днес ще си я видя и ще сме заедно целия ден. Дано да ни остане и малко време да поучим да и помогна за изпитите :D

SisiStrange
01-20-2013, 05:43
Вярвай си, Радославе! Дано ни остане малко време за нещо друго помежду ученето. :)

За пръв път в неделен ден се будя сама толкова рано. Чакам си кафето и май ще гледам някой епизод на "Двама мъже и половина" преди да се захвана да чета.

Sh@d0w
01-20-2013, 05:51
http://24.media.tumblr.com/f8dde4c5b83b2aa0c7bc2a5d52fd6307/tumblr_mfxmbakBGC1rv8jpzo1_400.gif

Wednesday666
01-20-2013, 06:50
Почти се наспах.
Малко четох простотии до 2 и кусур нощеска, та сега нямам право да мрънкам.
И трябва да съм възможно най-бърза, защото не трябва да пристигам в София по-късно от 4.
Готинко ми е, после ще се видя слънчицето ии се събудих с усмивка :) ..

granger
01-20-2013, 06:53
^завижд!
Понаспах се, чух си го :smt007 и сега ставам. Ще си хапна нещичко,кафенцето мен чака . Ще си прегледам мат'рялите за учене и съм пич!

nymphadora
01-20-2013, 07:18
Поне днес се наспах.Сега само трябва да се изкъпя и да седна да уча.
http://media.tumblr.com/tumblr_ljzjxwbodr1qa3s14.gif

DisappointedDreamer
01-20-2013, 07:33
Наспах се. Ще стана след мъничко да си направя кафе и някой сандвич. И после ще уча с моите любими trigonometric identities. Да минава тоя тест и ще съм доволна.

Хубавичко ми е. Навънка грее слънце и в апартамента е слънчевко :)

paradosou
01-20-2013, 07:42
Супер нетипично човече. Интересен развой се очертава, определено няма как да скучая. 8-)
Грам нямам енергия за изразходване, обаче със сигурност не смятам да пропускам излизането. И довечера почва голямото учене.

TheBeliever
01-20-2013, 07:44
Искам да е лято. Не, пролет. Късна пролет.

Искам и да съм завършила вече, за да концентрирам върху работата. Колко много свободно време ще ми остане като отметна задължението "университет". Нямам търпение.

Гладна съм.

Niakoitam
01-20-2013, 07:59
Догане , Догане , стига с тея провокации..

"От цялата патаклама стана ясно, че братята Енимехмедови са големи каръци: на единия ферарито не може да запали, на другия газовия пистолет не стреля."

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=495225543849030&set=a.213548172016770.52736.195002100538044&type=1&permPage=1

Имаше и една такава снимка с надпис: " В България много добри филми правите" или нещо от рода,но не мога да я намеря.:)

babity
01-20-2013, 09:57
Имам да учаааа, а времето е толкова яко. Супер много ми се шофира до няк'ва рандом дестинация за раз ходчица. Ако следобеда времето не стегне, непременно ще се поглезя с нещо такова.

Wwwooow
01-20-2013, 10:26
Трябва да уча и да си правя упражненията днес ! ! ! Никой не ми липсва вече :р Ще се намери нещо по-добро с времето, предполагам.. Първо ще подобря себе си, пък другото само ще дойде

SpiritInBlack
01-20-2013, 11:33
сутрешен секс. не бях правил от доста време :D

marilyn
01-20-2013, 11:36
Излезеш една вечер да разпуснеш малко.. и на следващия ден- щета... е тва му е гадното...

Irti
01-20-2013, 11:47
Страхотно! Излязох малко, кръкнах 7-8 бири, хапнах едни картофки и една скара! Супер! Почивам малко и после пак изчезвам за втора по-дълга кръчма! Утре може да не ида на работа и може да ми хванат уя! Да вървят прекрасни песни, моменти, бири и жени!

Тази нощ ще ти дам всичко в тъмнината,
има толкова неща,които искам да направя,
тази нощ искам да лежа в краката ти,
защото скъпа,аз съм създаден за теб
и скъпа,ти също си създадена за мен.

antineutral
01-20-2013, 11:49
Почти се бях отказал от идеята да прекарам активно следващите 2 часа, но с оглед на събитията май ще е най-добрата алтернатива. Само да хапна.

xoxi
01-20-2013, 15:13
Имам чувството, че нещо забравям...

DisappointedDreamer
01-20-2013, 15:19
Сготвих, пуснах пералня, почистих. Реших си по-голямата част от задачите по математика. Утре - другата част.

Сега ще се изкъпя, ще си легна и ще гледам един дълго очакван филм. Хубаво ми е. Само дето палачинките ми се развалиха.

SpiritInBlack
01-20-2013, 15:53
не съм падал толкова много на покер от години. ~ 2000 лв. как ми стоят

PurpleSand
01-20-2013, 16:04
..като пълен непукист!
което много ми харесва :)

polssa
01-20-2013, 16:07
ХА ХА ХА
много се ядосах за тия пари и изобщо за всичко, което се случи и не се случи вчера
не знам какво искам и какво правя , както винаги
само утре да мине и съм чууук

глупави хора

shmatarok
01-20-2013, 16:28
Вчера беше пълен провал. 8-)
Днес - мързел цял ден, трябва да си сготвя нещо по-късно, ама така да ме мързи... Пф. И утре старата песен пак на нов глас.

Blab
01-20-2013, 17:17
'ми, доволна съм. имам още страница на TimesNewRoman 12 и почти влизам в срокове:Д като никога.
по-късно лягам да си п(р)очета по естетика и това е за днес.
тревожа се за него, струва ми се уморен и объркан... тъжен... сам. вероятно е само в главата ми, знам ли.
утре стартира великата ми сесия. амин!
//а така искам да хванем по 1 раничка и дим да ни няма... скоро!

bloodyF
01-20-2013, 17:27
блаб, успешна сесия/леко учене ти желая
аз съм добре, хапнах, пийнах чай, изкъпах се, ноктите ми са идеални (пу-пу), веждите си оправих, поучих 1 урок
след малко ще си допиша 2-те есета, пуша една цигара и сядам да чета "Тютюн"
Той ми е много потаен от няколко дни, та не зная какво да го правя вече
утре не ми се ходи на даскало, ама няма как
пък и майка ми най-после няма ли да отиде на работа да си почина от нея..уффф.

Naive
01-20-2013, 18:21
ами да, тя идва, без да пита и ме прави щастлива, но оставя вратата открехната, за да влиза пронизващо студен въздух, който да напомня, че не можем да бъдем.

не искам да се страхувам. искам да се изправя срещу него и да му покажа, че съм силна, че няма да допусна да прави каквото си иска с мен/нас. но е трудно. и изпадам в крайности..

fizzyg
01-20-2013, 18:54
Хубавичко ми е в момента.
Мисля,че знам какво е имал в предвид.
Дано скоро се усъществи,да се радваме всички хахах , въпреки че знам кои няма да се радват,ама те си го правят :)

Не ми се става рано утреееее :(
Искам на моренце,с фреш в ръка,излегнала се на шезлонг,мм и една хубава книжка..и разбира се около мен хора,които обичам :)
Но има време до лятото още,дотогава ще си мечтая.

marilyn
01-20-2013, 19:15
Не искам хора в живота си, които не са ценни, а са посредствени и ограничени. Официално са пуснати да пасат трева.

soul1199
01-20-2013, 21:57
Добре съм. :)

DisappointedDreamer
01-21-2013, 04:29
Студ :/ Изобщо не ми се излиза.

NambyPamby
01-21-2013, 06:47
В главата ми е тотална каша. Не мога да помня толкова неща, не съм създадена да функционирам просто по този начин. 8-)
Попаднала съм в някакъв много глупав цикъл от дни на възход и... падение, но все пак е по-добре, отколкото само на падение, нали? Новата ми тактика е да спра да се старая и да разчитам на добър късмет, пък ако ми падне всичко на тепсия - още по-добре. Опитвам се да балансирам между страшно много неща, от всичко по малко, а накрая все едно нищо не съм правила. Сизиф го е измислил, аз съм го усъвършенствала.
Ако прочета само още един ред безсмислена и крайно ненужна информация, ще си тегля въжето вече.

shmatarok
01-21-2013, 07:08
Понеделник?! Oh, God, why :/
Дано контролните да не са чак толкова катастрофални и да съм ги минала.

babity
01-21-2013, 07:45
Паника. Изпита наближава... Притеснявам се и за нея какво ще направи. Имам толкова неща да свърша днес, че направо акъла ми не побира как могат да ми стигнат 24 часа. Направо... гррррр!

xoxi
01-21-2013, 11:17
Капка сила не е останала в мен.
След малко с майка ми ще хапнем нещо и аз лягам, че усещам как душата ми напуска тялото от умора. :D

Violenza
01-21-2013, 11:28
Ужасно, ужасно...

(но имам най-прекрасните родители на света! И най-прекрасните приятели! Благодаря ви, че сте с мен и ви обичам безрезервно.)

shmatarok
01-21-2013, 11:57
О!!! Минах! При това не особено катастрофално 8-)

abvd
01-21-2013, 12:47
Имам пеперуди в стомаха , незнам защо :D

SpiritInBlack
01-21-2013, 19:12
Утре на финанси ще е страшно.

Jaune
01-21-2013, 19:33
спи ми се, пияна съм, какво става, бе, братле..

BedOfNails
01-21-2013, 19:50
Глупаво...писна ми.-_-

babity
01-21-2013, 19:52
Изведнъж драстично ми се припи. Ама домашна ракия с Едерлези и всичко останало, както си му е реда... А междувременно май някой ще изгори...

tonssy
01-21-2013, 19:53
Ааа нещо май се разболявам.

marilyn
01-21-2013, 20:26
"Курва" не е лека жена. Курвата няма пол, тя може да е жена, ама може и мъж да е. Курвата е начин на поведение, на мислене и култура.

Аман.

Azoria
01-21-2013, 20:41
Ааа нещо май се разболявам.

Аз също :Х и съм гладна :Д

cyclops
01-21-2013, 20:58
Страшно е миличък ! Усетил е, че не съм във форма тия дни и ме изненада с 3 дневен уикенд далеч от София само аз и той. Златен ! Обичам го!

NambyPamby
01-21-2013, 22:04
Не искам хора в живота си, които не са ценни, а са посредствени. Официално са пуснати да пасат трева.
Аман вече.
Понякога си мисля дали няма да е по-добре, ако не получавам всичко, което поискам. Поне ще спре потока от ненужни, излишно губещи времето ми хора.
Спирам и планове вече да си правя, за каквото и да било, спирам и да обмислям нещата, защото винаги сметките са ми без кръчмаря. Отсега нататък - по течението и каквото стане.
Раздаваш се от все сърце, а вместо взаимност, получаваш един голям ритник в задника. Упрекваха ме доскоро, че съм била егоист - не бях, ала ще стана.
Егати глупавата година. От самото начало тръгна накриво, да видим къде ще му излезе края. Надявам се поне професионално нещата да се задържат на това равнище, а и ако е възможно - да се подобрят още повече, тва ми е утехата, тва ми е най-важното нещо всъщност към момента.
И съм безкрайно благодарна на семейството ми и приятелите ми, защото ми прощават всичко и винаги чувствам безрезервната им подкрепа и обич, и защото благодарение на тях вървя всеки ден с гордо вдигната глава и преодолявам препятствията по пътя си.

ForzaFelipe
01-22-2013, 04:20
Пфф..лекции от 7:30 до 3 часа...и цял ден ще бягам за подписи.. :/ :D

DisappointedDreamer
01-22-2013, 07:18
Спокойно ми е. Не трябва да е така. Притеснявам се мъничко за утре.

tonssy
01-22-2013, 07:53
Оф, главата цяла нощ ме боля, сега продължава.. Пия чай и после ще се приготвям за училище. Дано се пооправя.

SpiritInBlack
01-22-2013, 07:55
Майка му на тоя бастун Жеко Милев :D

TheDevilInMe
01-22-2013, 08:52
Майка му на тоя бастун Жеко Милев :D

И ти ли си в УНСС :D

Wednesday666
01-22-2013, 09:03
И ти ли си в УНСС :D

Не е само той :D ..

SisiStrange
01-22-2013, 09:08
Нервирана. Дали въобще някога ще се науча, че "Не е честно" е детско чувство и трябва да го преодолея? Нищо не е честно. Защо тогава толкова се дразня и натъжавам, когато пак получа доказателство за това?

PurpleSand
01-22-2013, 09:08
супер безразлично ми е .. и в момента нищо не може да ме трогне..

TheDevilInMe
01-22-2013, 09:10
Не е само той :D ..

Какво учиш, ако не е тайна ? ^_^

Напапках се, но и аз трябва да уча по тия смотани финанси, че в петък е денят на страшният съд :D

Wednesday666
01-22-2013, 09:12
Какво учиш, ако не е тайна ? ^_^

Напапках се, но и аз трябва да уча по тия смотани финанси, че в петък е денят на страшният съд :D

Администрация и управление, но съдейки по предстоящия ти изпит - или си по-голяма от мен, или си в друга специалност :D ..

Blab
01-22-2013, 09:24
Нервирана. Дали въобще някога ще се науча, че "Не е честно" е детско чувство и трябва да го преодолея? Нищо не е честно. Защо тогава толкова се дразня и натъжавам, когато пак получа доказателство за това?
хах, чувам те...

DragonLady
01-22-2013, 09:27
Пфф..лекции от 7:30 до 3 часа...и цял ден ще бягам за подписи.. :/ :D

Случайно да учиш в ТУ Варна :D
Щото винса са в сесия, морското и медицинският и те, май само ние останахме дето още търчим за заверки.
И като говорим за заверки днеска си беше ебаси гаврата, отивам аз на уни, вземам една заверка и ми казват ами тръгваи си, при тая днеска няма да имаме, а другата е болна :D Луда работа.

TheDevilInMe
01-22-2013, 09:40
Администрация и управление, но съдейки по предстоящия ти изпит - или си по-голяма от мен, или си в друга специалност :D ..

Втори курс съм, но съм във ФСК-то :D

xoxi
01-22-2013, 10:48
Колко прекрасно време... <3
Прибрах се по къс ръкав и мислейки си за лятото, хубавите и слънчеви спомени. Ах!
С хубавото време ми се оправи и настроението! Щастливо ми е, въпреки, че нищо не ми е както трябва.
Утре ще си го видя и се надявам времето също да е толкова хубаво.

DisappointedDreamer
01-22-2013, 16:29
в много добро настроение съм. обичам ги.

anonymous708973
01-22-2013, 16:30
Дали въобще някога ще се науча, че "Не е честно" е детско чувство и трябва да го преодолея?

Мне. Поне аз няма.

Уморена съм от тая теория, а трябва да пиша 5 тези. Искам да си вдигна краката и да гледам сериал, ДАМН!

Едит след проверка в Замунда: Сядам да си почивам, тезите - после.

TheBeliever
01-22-2013, 17:06
Край с ученето за следващия един месец. Частично. С новите кампании на работа имам няколко тома информация, която трябва да усвоя във възможно най-кратък период от време, но поне с практиката се запомнят лесно нещата.

Нервно ми е. Дали не оплесках нещата? И така да е - в правото съм си и мога да си защитя становището по всеки един параграф.

Wednesday666
01-22-2013, 17:33
Нямам желание никого да чувам.
За нищо нямам желание.
Може би ще имам, за да се заровя сама някъде.
Не издържам особено добре на силно напрежение, особено когато си го слагам на сърцето.
Мамка му, защо не мога да съм като безчувствените смотли, на които не им пука за нищо и никого?
Или поне са достатъчно добри актриси, че да се скрият.
Аз не мога.
По-скоро не искам да ставам такава. Шот стана ли - ще е за дълго време..
А хората около мен не са го заслужили по никакъв начин.

granger
01-22-2013, 17:40
Налегнала ме е няква ...не мъка,ми тревожност...искам си го при мен вече, а и като е болен и нищо не мога да направя ...още повече се притеснявам!Обичам си мармота!
Иначе вечерта и се надявам да е спокойна и приятна.

Blab
01-22-2013, 19:24
усещам как ще бера плодове тази година и то не ягоди или малини:Д
доволна.
сега да задвижа и творческите си проектченца и ще съм девети облак.

anonymous708973
01-22-2013, 20:09
усещам как ще бера плодове тази година и то не ягоди или малини:Д
доволна.
сега да задвижа и творческите си проектченца и ще съм девети облак.

Блаббб, или си започнала да се изразяваш по-разбираемо, или аз съм поумняла и ти разбирам постовете :д
Хаха :D

Добре ми е, мързеливичко вече. Утре ще похарча малко пари за меееен <3 Не че иначе харча за някой друг :д

cyclops
01-22-2013, 22:04
Ядосана и натъжена. За какво си хабя нервите за нея не знам...не си струва!

GeGaSa
01-22-2013, 22:10
Ядосана и натъжена. За какво си хабя нервите за нея не знам...не си струва!

Коя е тази, за която толкова си натъжена?

balu4ka
01-23-2013, 01:53
Не мигнах цяла нощ.Сякаш тази шибана нощ ми се стори безкрайна...Чувсвам,сякаш съм на толкова много раздробени парченца.Разочарована и потисната.Толкова много плаках,че имам чувството,че очите ми пресъхнаха.А ми е тежко,защото имаше нотка на надежда,Бум..няма я.Сякаш загубих смисъл в каквото и да е,но свикнах да съм сама....Просто понякого е много болезнено,защото всеки спомен пари.

http://24.media.tumblr.com/ea715514cf9894b4723a44628248f612/tumblr_mh1y7yCHCX1s15rcko1_500.gif

SisiStrange
01-23-2013, 03:23
^ Горе главата! Млади сме, всичко е пред нас. Не си хаби нервите в такава степен за никого и нищо, защото ще си ги търсиш един ден. Преди и на мен ми се е случвало това с реването цяла нощ, ама вече не бих си го причинила. Сънят е здраве и най-хубавия антидепресант. Като се наспиш като човек, на сутринта нещата са 10 пъти по-леки.

Ииии днес ще е дъъъълъг ден, утре ще е ужасяващ ден с ужасяващ изпит, а в петък ще е притеснителен ден с нормално гаден изпит. Тази седмица е много вероятно да психясам.

TheBeliever
01-23-2013, 03:52
Е, не е работа да се събудиш посреднощ от болка.

Така ми се спи.

DisappointedDreamer
01-23-2013, 04:11
Искам да остана в леглото и да спя още поне 10 часа. Днес ще е дълъг и -15 студен ден.

Wwwooow
01-23-2013, 04:33
Добро утро. Не ми се ходи на училище, толкова е хубаво и топло в леглото ми ..ммм как да го оставя самичко, как ? Имам 7 часа днес ужас ужас,за първия не мисля да ходя.. Боже, дано този ден бъде хубав !!!!

bloodyF
01-23-2013, 06:36
час и 25 минути за 2 проекта
!

CHALLENGE ACCEPTED!

Wednesday666
01-23-2013, 08:36
Окей, справих се.
От тук насетне съм ебала майката на всичко останало.
И всички.

pandabear
01-23-2013, 09:38
Спирам да бъда мила и добра. От днес мразя по много и всички с и без причина. Найс, а?

Colouring
01-23-2013, 09:40
Вече почти не ми трепва. Добре де, излъгах. Ама се чувствам по-добре от преди, определено.

А относно другото - ох, имам една топка в стомаха, обаче не е от притеснение, а от развълнуваност. ;Д Чудя се дали да направя първата крачка. Какво ТОЛКОВА може да стане? Освен да умра.. от срам. :Д

Иначе:
http://store.picbg.net/pubpic/1F/18/c86b871a5ea41f18.gif

DisappointedDreamer
01-23-2013, 11:41
Разочарована от себе си. Ядосана. Тъжна. Падаща. Знам, че той го каза нарочно, но е донякъде е прав мамка му.

Гадно ми е.

shmatarok
01-23-2013, 12:08
Боли ме коремът, две не виждам. Не спах от болки цяла нощ и пропуснах сутрешните, на всичкото отгоре и тестваха алармата дали работи и пак се стресирах.
Искам да е понеделник и нищо вече да не ме боли. :/ Всеки път едно и също, направо ми писна.
В много лошо настроение съм и мисля да си остана вкъщи и утре.

marilyn
01-23-2013, 12:16
Sociology, fuck you too.

ForzaFelipe
01-23-2013, 12:17
6 по ИСТ и 6 по физика,като това ми е първия взет изпит реално погледнато :D айде да си оправя по инженерна графика и по физическо и идва вече трудното,истинските изпити :)

SpiritInBlack
01-23-2013, 12:59
Вчера беше силно.Днес трябва да почвам да чета , а ме мързи страшнп

Vanchhh
01-23-2013, 13:01
Oбщо взето тъпо, щото никой не ми пише..