PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

DisappointedDreamer
12-03-2012, 19:34
Обичам си братчето <3
Хубаво ми е. Имам някаква реч по шведски да пиша, не съм почнала още. Ха-ха. Скапана работа. Нооо нищо. Хубаво ми е, почти прочетох 3 книжки, чакат ме още 15 сигурно. Ама така и искам, така ми харесва.
Годината мина неусетно. Странно ми е. За 2013 се правят планове, дано се осъществят. Яд ме е, че няма да бъда в Стокхолм да прекарам Нова Година с приятелките, но нищоо. Семейството и бившите съученици от БГ, както и някои съфорумници :3, са хубаво нещо.
Мда.

PullMeCloser
12-03-2012, 19:34
Ходи в София, там сняг бол ! В Бургас ник'ъв сняг не искам да виждам ! *лошо човече*

Шофьорите сте със сбъркано мислене, затова не искаш сняг! :Д Тайничко си се надявам да завали, иначе верно ще ходя на сняг някъде...

Sevdito
12-03-2012, 19:37
Аз съм побъркана,убедих се в това.Как можах да му пратя този смс :Д :Д а,ако не получа отговор хептен ще изперкам,дано да ми отговори,иначе няма да си го простя ;( :Д

TheBeliever
12-03-2012, 19:54
тъжно-ядосана
защо трябва да е такъв? защо не може да се държи мило, да прави мили неща и да е като нормалните мъже
защо винаги трябва да ме дразни и изнервя и да не мога да спра да плача по цяла вечер?
ахх..
:(
Защо продължаваш да търпиш? То бива сляпа любов, ама твоето вече бие на мазохизъм.

Яко оплескахме сладките. Ама то от толкова лиготия бих се учудила ако се бяха получили. Нищо. Следващите ще са по-хубави.

granger
12-03-2012, 19:59
рева,рева като малко дете и не мога да спра...
просто трябва някъде да си излея емоциите.
Искам малко повече щастийце,просто малко повечко...

shmatarok
12-03-2012, 20:10
Много странно време. Пие ми се вино и ми се прави секс, ама нито вино има тука, нито мъж. 8-)
Прекалих с колата и шоколада, избива ме на глупости.
И утре имам контролно, а вместо да уча аз отново си губя времето по форуми. ПиснА ми от тоз' моя пословичен мързел, направо е отвратително, то бива бива толкова безволево да ми е тез' дни, ама то моето е направо срамота.
И отделно ме дразнят все повече някои хора и направо не искам да ги виждам до края на седмицата, ама мал шанс, трЕбЕ се търпи.
Мързи ме и т'ва е. Да мине и тази седмица и после ще е айляк, ама дотогава ще е мъка.

paradosou
12-03-2012, 20:58
Трябва ми нова посока.

YSMF
12-03-2012, 21:48
Сетих се за дядо ми. Изникват ми толкова въпроси за смъртта му. Объркана съм за връзката ми. Гадно ми е, ям сладко и пия сок, за по - добър вариант не мога да се сетя.

xoxi
12-03-2012, 22:39
Кога минаха почти две години и половина...
Обожавам го!
Не мога да заспя. До преди малко разглеждах снимките ни от уикенда и... искам си го тук! Да го пипна, прегърна, целуна... Ох. Обичам го.

PullMeCloser
12-04-2012, 03:04
СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯГ!!! :Д Сега ако вземе и да натрупа <3 Ох, много се радвам!

Зайче..
12-04-2012, 03:10
хайййййде на училище :3
не, базикам се :D иобщо не ми се ходи два часа да рисувам, като гламава ;/
и саднато ми е някво..
направо неска никой да не ме занимава 8-)

anonymous708973
12-04-2012, 04:25
Часът... денят на истината.
Даноданодано.
Нямам търпение да мине и 11-ти и да си отдъхна. Ама на първо време и 4-ти ми върши работа.

nymphadora
12-04-2012, 05:47
На приливи и отливи съм от няколкомесеца и е ужасно.Или съм супер щастлива,или депресирана.
И трябва да пиша тема след малко,вместо да се ровя в тийн-а.

Wednesday666
12-04-2012, 06:07
Успах се. Мамка му. Все пак намерих начин да си свърша работата
Мислех да си науча курсовата, да я изнеса като нормален човек, ама няма.
И аз ще чета като другите дебили, за кво да си правя труда, като предмета не ме интересува вече..

bloodyF
12-04-2012, 08:03
Защо продължаваш да търпиш? То бива сляпа любов, ама твоето вече бие на мазохизъм.

щото си заслужава за моментите, в които съм щастлива.

почвам да уча, ям и пия кафе, че ще полудея иначе, ако не се разсея с нещо

pandabear
12-04-2012, 08:17
Това гадно слънце ще ми разтопи хубавия снежец, който чаках толкова дълго и натрупа снощи... Не можах да се наспя, учих, но пак не съм особено сигурна в себе си, дано днес мине успешно. Иска ми се по-бързо да идват коледните празници, че да си почина малко. Иска ми се и да си намеря, някое човече дотогава и да не ми е така самотно, както сега... :(

weheartiit
12-04-2012, 08:17
ех ...
чувствам се излишна.

пAteNцЕ
12-04-2012, 09:02
Оо тъкмо си отварям очите и що да видя-форума пълен с какво ли не пък аз си дремя :д Е,засега се чувствам сурово,смисъл имам усещането,че сарказмът ми ще се включи и някой може да пострада Д: но не искам това да ми е милото,то и няма да е той де в крайна сметка нищо не е направил -.-

TheBeliever
12-04-2012, 11:48

Дано да са повечко тези моменти, защото така като те чета оставаш впечатление за нещастно влюбена в някакъв безчувствен пън, задоволяваща се с трохите, които той благоволи да предостави, опитвайки се да заблудиш себе си и околните, че това те прави щастлива. Може и да греша, но отстрани погледнато така изглежда.

По темата: гушкаво ми е и отново съм недоспала. Трябва да се захващам и с последните два проекта, но май първо ще подремна...

granger
12-04-2012, 12:54
Часът... денят на истината.
Даноданодано.
Нямам търпение да мине и 11-ти и да си отдъхна. Ама на първо време и 4-ти ми върши работа.
Успех и се похвали после!
ООООх, обичам си го бе! Видях си го и го погушках,ама искам още. Времето беше хладно ,но слънчевко.Сега ще си напиша есето, ще си почивам. После мисля да си похарча малко парички, да ми дойде настроенийцето още по -high .Дано никой не ми разваля деня!

DisappointedDreamer
12-04-2012, 13:52
Ох, обичам го! Сериозно. Направи специално шоколадова торта с marshmallows за мен и ми е донесе в даскало <333 кгййггрйгйгйгффгйгфйг невероятен е :Д

Иначе ме боли глава. Имам няколко неща да свърша и наистина ще седна да ги направя. След това съм фри до 21-ви, когато си хващам полетчето за БГ-то. Бръъъм. Доволно ми е.

marilyn
12-04-2012, 13:59
Ох, обичам го! Сериозно. Направи специално шоколадова торта с marshmallows за мен и ми е донесе в даскало <333 кгййггрйгйгйгффгйгфйг невероятен е :Д

Иначе ме боли глава. Имам няколко неща да свърша и наистина ще седна да ги направя. След това съм фри до 21-ви, когато си хващам полетчето за БГ-то. Бръъъм. Доволно ми е.

Оооо, Маг, скоро си идваш, супер!

Бахти поледицата днес... не стигаше вчерашната виелица.. днес ЛЕД!!! И ме мързя да отида до 22ро.. мързя си ме и тва е.. ще се ходи тия дни. Искам да е петък. Ще е интересно тогава май. :)

DisappointedDreamer
12-04-2012, 14:02
^Ще те открадна за по някое топло кафе, когато си дойда :)

marilyn
12-04-2012, 14:04
^Ще те открадна за по някое топло кафе, когато си дойда :)

За тебе съм налиния! :P

Violenza
12-04-2012, 14:28
Какъв сняг? При нас пече едно хубаво слънце цял ден. :)
Обожавам коледните празници и вече нямам търпение да се прибера вкъщи.

anonymous708973
12-04-2012, 14:44
Защо продължаваш да търпиш?

Защото й харесва драмата :)

Мина най-сетне... доволна съм. Хапнах, сега ще изкарам кучето, да не вземе да завали като вчера и после ще свърша малко работа :)

polssa
12-04-2012, 15:11
вървя по тънък лед
мноооооооооооооого тънък
и трябва да се стегна, щото наистина положението е ъндърграунд
преди няколко дни се замислих и днес май го осъзнах
заради него е
няма вече
обещавам си

jghgh
12-04-2012, 15:42

Разбирам те идеално, но всяка жена заслужава да бъде третирана като кралица :)
Така че .. не знам.
Никога не съм разбирала това мислене (включително и в себе си) да си с някого, който те прави нещастен само заради хубавите моменти. Или да си броиш съотношение хубави моменти:лоши моменти. Не трябва да има лоши моменти като за начало. Не и в началото. И най-вече да не стане/става така, че лошите преобладават драстично, но ти си с него и се чудиш как да се донавиеш да продължиш да си с него....
Някак си.. Оф, разбирам те.

Но заслужаваш да си щастлива. Заслужаваш...Просто не знам какво да кажа.
Не знам дали го правиш защото обичаш драмата - не вярвам в това,
не вярвам че знам как по-добре да си живееш живота (вече не :д), но ми е кофти, че се нервираш, наистина.

Бях щастлива. Е, това е силна дума де. Но се бях наспала и ми беше идеално. Докато не влязох в тъпия тъмблр. Трябва да го откажа този сайт. Толкова много негативизъм на едно място .. пфуу. Спрях да следвам 2 блога.
Разбирам, че и аз пиша лайна, но накуп всичкото изглежда просто зле. :<

PullMeCloser
12-04-2012, 15:58
Баси, човек не може да легне да поспи. Егати отвратителния сън. Толкова ми е тегаво и направо място не мога да си намеря сега... Толкова са ми дълги кошмарите, че...

Blab
12-04-2012, 16:27
Защото й харесва драмата :)
по дяволите, да:Д
//днес си говорих с една приятелка за моите избори на... ъъъ... мъже(???) и фактът, че като се появи някой по-нормален/сериозен/адекватен го пращам да си върви по пътя. фък ит, ама се нуждая от драмата, много и наистина. ще ми се да го има балансираният вариант, но не ща да ми е цветя и рози. подсъзнанието ми не го иска това. трябва да ми е интересно и трудно и да драпам там, да се боря, да е изстрадано, един вид, за да е по-сладко там, някога. това е играта (и) при мен явно. нм.

иначе съм с главоболие, вероятно заради земетресения пак, но пък съм вдъхновена и уверена, което е хубаво, дам!)

marilyn
12-04-2012, 17:03
//днес си говорих с една приятелка за моите избори на... ъъъ... мъже(???) и фактът, че като се появи някой по-нормален/сериозен/адекватен го пращам да си върви по пътя. фък ит, ама се нуждая от драмата, много и наистина. ще ми се да го има балансираният вариант, но не ща да ми е цветя и рози. подсъзнанието ми не го иска това. трябва да ми е интересно и трудно и да драпам там, да се боря, да е изстрадано, един вид, за да е по-сладко там, някога. това е играта (и) при мен явно. нм.

иначе съм с главоболие, вероятно заради земетресения пак, но пък съм вдъхновена и уверена, което е хубаво, дам!)

Аз пък толкоз мразя драма да има...
Едно е да е лудо, да е диво.. ама драма баш.. не!

Хапнах... ще заспя още малко...

cyclops
12-04-2012, 17:06
Пропилян ден..цял ден ме боли. И хапчетата не помагат. Ебаси гадното. Като се прибера в България ще отида за n-ти път на лекар и дано най-накрая някой ми помогне!
Събирам сили да изляза на вечеря с една приятелка сега и дано утре вече всякакви болки отминат.

granger
12-04-2012, 17:06
Аз пък толкоз мразя драма да има...
Едно е да е лудо, да е диво.. ама драма баш.. не!

Хапнах... ще заспя още малко...

за туй иде реч. и аз така.

kalpazanka
12-04-2012, 17:20
Тая глава ме сцепи днес!
Ям като невидяла, добре поне, че /засега/ се побирам в новите гащи, дето са и по-малък размер.

IseeDEADbodies
12-04-2012, 17:38
Най-накрая си оправих проблема с гледането на HD филми ^_^ Толкова съм щастлив, че ще отида да ям ! :lol:

paradosou
12-04-2012, 18:00
Повече от доволна съм.
След малко ще си взема горещ душ и се очертава да унищожа течния шоколад докато си доглеждам филма. :)

Irti
12-04-2012, 18:33
Вчера и днес направих един алкохолен маратон и още малко ме държи. Сега се прибрах най-сетне в нас, че днес бях има няма един час вкъщи. И... вчера

... май се сгаджих, ама нещо не помня много добре, но съдейки по обажданията и нещата, които ми се говорят по тел. Май си имам приятелка..

kalpazanka
12-04-2012, 18:43
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Irti, ще умра на някое твое мнение, да знаеш :D

Irti
12-04-2012, 18:53
Защо тъй?

passion.
12-04-2012, 18:55
Гледа ми се някой интересен и поучителен филм. И ми се хапва нещо, но не знам какво..
Четеше ми се, но сега определено ми се чати и лигави с тоя идиот.. просто е уникален :Д..
Размишлява ми се над нещо важно и нещо ценностно... Няма с кой обаче.
Все няма с кой да си говоря сериозно.. :/

kalpazanka
12-04-2012, 19:10
Защо тъй?

... май се сгаджих, ама нещо не помня много добре, но съдейки по обажданията и нещата, които ми се говорят по тел. Май си имам приятелка..
Ако знаеш колко сладурско звучи отстрани :D :D :D

Irti
12-04-2012, 19:21
Не е сладурско, когато по тел. ти кажат "Миличко, благодаря ти за страхотната вечер и се надявам всяка следваща да ни бъда такава. Винаги ще си спомням тези моменти с добро. Утре ще ти чукна да се видим! "

Стига, човече, пияната ми глава говори ебати нереалните глупости, че чак съжалявам.

http://img179.imageshack.us/img179/5098/46241139.gif

xoxi
12-04-2012, 19:42
Докато не влязох в тъпия тъмблр. Трябва да го откажа този сайт. Толкова много негативизъм на едно място .. пфуу. Спрях да следвам 2 блога.
Разбирам, че и аз пиша лайна, но накуп всичкото изглежда просто зле. :<

Точно преди 2 дни спрях да следвам повече от 10 блога.
Омръзна ми от черно-бели депресарски гифчета.
В моя блог нямам такива картинки, въобще не знам каква наслада са ми носели, след като съм последвала толкова много депресирани хора.
Днес си добавих няколко "шарени" човечета, които ми веселят страницата и се чувствам доволна и цветна.

Пие ми се вода.
Винаги когато съм болна изпивам страховити количества.
Пък и филм ми се гледа...

Ivaaaaa
12-04-2012, 19:50
Не бих могла да се чувствам по-добре, всичкоо е ОК. Малко съм уморена дее заради фитнеса, ама искам малко мускулна маса. Доволна съм от килограмите вече съм с един повече и от 42 вече 43. Още един килограм и стига вече. А и училище, а и тоййй....не искам нищо да се разваля.

ForzaFelipe
12-04-2012, 21:56
:( sad,so sad...искам малко любов...имам нужда от малко нежност и милувки,не знам защо,но...

Sh@d0w
12-05-2012, 02:10
Пф събудих се в 3 и не мога да заспя. Днес ми е последния ден преди отпуската и ми е добре.

Тя ми липсва. Много. Дано довечера да свърша по - бързо. И и стискам палци днес, въпреки че знам, че ще има 6 8-)

TROLLDADLOLCAKE
12-05-2012, 02:43
Събудих се в 5.. направих си кафенце с цигарка , сега стягам "учебниците :D " и тръгвам за даскало . Усещам , че днес ще е ден изпълнен с много емоции ! :) :P

valdesbg
12-05-2012, 05:32
Напоследък не ми е особено добре.. нямам муза да пиша тук. Нямам муза за нищо.

nymphadora
12-05-2012, 06:00
Забравих,че вчера правехме година и 6 месеца.Не че той се сети,пък и се скарахме..пън.

DisappointedDreamer
12-05-2012, 06:14
Хубаво ми е. Ама ми се спи.. Уикенда ще е страхотен. С приятелки, музика/храна/спане. И иззлизане с приятел :) нямам търпение.

anonymous708973
12-05-2012, 06:38
Забравих,че вчера правехме година и 6 месеца.Не че той се сети,пък и се скарахме..пън.

Хаха, ще се оправите, не бой се. :)
И в двата смисъла.

Хапвам и се залавям за работа, дано да ми спорИ днес.

Дриймър, виж си личните :)

DisappointedDreamer
12-05-2012, 07:52
30 сантиметра сняг :lol: до колене, едвам джапаме, всички автобуси, метра и влакове спряни :Д охх Швеция!!

xoxi
12-05-2012, 08:30
Пия си кафето и се хващам за работа. Цял апартамент имам за чистене, подреждане/пренареждане. Видя се, че няма да готвя в скоро време. Вчера разбрах, че от топлината от печките ми ставало лошо. Ще чакам да оздравея...
Но домакинската работа няма да ми навреди.

Niakoitam
12-05-2012, 09:15

Никога не съм делил хората на мъже и жени,защото всички сме хора и до голяма степен си приличаме,но пък понякога женската логика е супер неразбираема.Гледам Big Brother и там същата работа. Миро се скъса да се умилква да Цеце, а тя започна да не го отразява постепенно въпреки, че на снимката го хареса повече.Боби си се държи супер неебателно и даже по-едно време го изкара егати и човека, че не искал да танцува с нея,но все пак му търчи по задника.А той просто отвреме навреме и пуска трохички като да му изпере чорапите, да му направи масаж,да му легне в леглото и т.н. И той сам си го каза в един епизод."Тези дето ги взимам по насериозно все се покриват.Другите се скъсват да ме търсят."
Същото и с Лиляна в сезон 3 Ето и пример от тук.Някаква мацка 20 години поддържа приятелство с едно момче,на една целувка растояние са,излизат всеки ден заедно,той постоянно и казва и показва, че я харесва обаче тя като си навила на пръстта не та не.В един момент едвали не от кумова срама решава все пак да пробват.Въпросният пич ходи малко с нея и даже стигат до средата в секса,но решава, че я приемал като сестра и я реже, след което въпросната мацка полудява от любов,чуди се как да го привлече и даже кръщава темата си баналното 'просто приятели" дори и сама неосъзнавайки колко време тя е държала въпросният пич в тази ситуация.

Иначе и тук снегът натрупва малко по-малко и може и по някое време да трябва да се рине.
А пък какъв детектив съм станал.Как хванах следата като Хорейшио за нещо,което ми беше любопитно дали сам ще успея да разбера вчера.Но пък ми беше скучно,какво да се прави. :)

DisappointedDreamer
12-05-2012, 10:16
^Не черпи изводи от реалити шоу. Там почти всичко е нагласено. Постановка е.

Niakoitam
12-05-2012, 10:32

Не смятам, че всичко е нагласено там,но това е друга тема.Но ето черпя и от форума, а също и от живота.
Затова и отвреме навреме се появяват разни запитвания от рода на: "Какво точно не направих както трябва? Опитах всичко,опитах да бъда човека мечта, а взех че някакси попаднах във френд зоната." :)

DisappointedDreamer
12-05-2012, 10:52
^Човекът мечта не съществува.

Niakoitam
12-05-2012, 10:56
Мисълта ми беше друга и вярвам, че я разбра.А иначе за всеки силно влюбен човек поне за известно време човекът срещу него е човека мечта. :)

Irti
12-05-2012, 10:58
Пичка й майчина.

IseeDEADbodies
12-05-2012, 11:00
Идва ми се нарежа !!!!!!!

granger
12-05-2012, 11:11
Ох гърлото ми минаааа
цигарка + кафенце = win
ЩЕ СИ ВИДЯ МЪЖААА :smt007
обич. И деня ми мина добре, получих нещо като признание,което значи доста за мен,въпреки че сама не бих мога да си поставя такава оценка,но да го каже човек ,мой преподавател и човек който много уважавам. Означава много за мен.
Само времето е скапано,ама майната му. Като ще е зима, да е студена пък! :lol:

IseeDEADbodies
12-05-2012, 12:55
Пуша един фас, допивам си кафето от обяд и влизам под душа, да убия малко време, че ми е ужасно скучно.

dream1707
12-05-2012, 13:11
Искам си мойто момче да си го гушкам...
Купих му подарък за Коледа, обаче направих огромната грешка да го поръчам от интернет ... Плюшена играчка е (ние си знаем ;д..) .. и на картинката изглеждаше много по-голяма.. пристигна и е като ключодържател о.О бахти лъжците

jghgh
12-05-2012, 14:21
Изключително раздразнена. Изключително. Много. Раздразнена. Пак няма да кажа и копче, защото съм такава. Винаги съм държала агресията в себе си, което ме прави жалък боклук.
Защо другите не са добри и достойни,
защо трябва да им се караш, за да бъдат? Да им казваш?
Да не се сещат сами?

Изключително много неща ме дразнят и нямам думи, с които да изразя възмущението си.
Например факта, че някой си позволява да ми изкара дрехите от пералнята и слага вместо моите своите и си ги пере той. И то без да ме пита. Оф.. Не знам. Ужасно е да живееш с други хора. СМРТ.

SpiritInBlack
12-05-2012, 14:24
Днес гордо доказах , че разбирам от политика и футбол хахаха.Почвам си курсовата работа , утре финанси , а след 8ми ще имам пророкуване

bloodfrozen
12-05-2012, 14:33
Всички са толкова дразнещи. Сигурно и аз не съм от най-приятните личности, ама е направо нечовешко ежедневно да се тормозя с такива дразнители.
Има нещо изкривено в мен.

az97
12-05-2012, 14:59
Кофти ми е по ред причини, ама е*ал съм му майката, не ми пука. :D

Wednesday666
12-05-2012, 15:02
Страшно ми е кеф.
Промених си цвета на косата, отново ;д ..
И тоя път стана точно както го исках.
Лаптопа ми е оправен.
Взех си сладка шапчица.
Вкъщи съм си.
Много ми е добре.
Само той ми липсва. Адски много. Обичам си го, нищо че ме дразни мнооого от време на време.

IseeDEADbodies
12-05-2012, 15:26
ФорумО пак стана скучен :/

Sh@d0w
12-05-2012, 15:31
Такъв подарък въобще не очаквах, а нещо малко хаха :D

granger
12-05-2012, 15:45
Обичам! Уникален е , пожелавам на всички,които си търсят половинки да си намерят, такова невероятно същество като моето !
Ох и ще си хапна , и ще си почина като хораа.
Хубав ден и хубава вечер се надявам да бъде.

DisappointedDreamer
12-05-2012, 16:11
Ебати ужаса. Няма влакове, автобуси, метра. Всичко спряно. Отне ми 3 часа да се прибера при положение че обикновено ми отнема 30 минути. Такъв ужас няма. И половин метър сняг. И накрая 1 километър на моста над цялото езеро на -20 градуса и някаква градушка. Ебати.

Утре няма изобщо да ходя на даскало. То няма как да се стигне. И ще се имигрира в Африка 8-)

cyclops
12-05-2012, 16:16
Лошо ми е вече втори ден, боли ме ужасно. Имам нужда от лекар, но като нямам здравна осигуровка тук ще трябва да чакам да се прибера в България, пък по Коледа надали ще намеря някой. И него притесних с моите истории. Ебаси тъпотията, не мога и да тренирам. И да ям..нищо! Искам да мине, искам и при мама !

granger
12-05-2012, 16:31
Лошо ми е вече втори ден, боли ме ужасно. Имам нужда от лекар, но като нямам здравна осигуровка тук ще трябва да чакам да се прибера в България, пък по Коледа надали ще намеря някой. И него притесних с моите истории. Ебаси тъпотията, не мога и да тренирам. И да ям..нищо! Искам да мине, искам и при мама !

Какво ти е бе,моме? Нямаш ли някакви болкоуспокояващи?

IseeDEADbodies
12-05-2012, 16:32
Готвенето приключи бързо, за щастие и бързо ще се опече щото умирам от глад. Принципно имах други планове за вечерта, но уви - не би ! Селави... Свиркам си и не ме ебе
http://www.youtube.com/watch?v=DsIY7CJjR_A (dance)

cyclops
12-05-2012, 16:39
Какво ти е бе,моме? Нямаш ли някакви болкоуспокояващи?

Амии не знам..ама болката е около черния дроб/жлъчка и боли зверски. Имам хапчета ама помагат само за около час-два. Е ще потърпя още малко де, ако пък толкова не мине ще мисля какво да правя.

jghgh
12-05-2012, 16:45
Искам в Италия. Да замина на Еразъм. Сигурно ще го направя още 2ри курс, 1вия семестър....

bloodyF
12-05-2012, 16:56
ох, тегаво ми е
преди малко се прибрах, измръзнах, чудя се как да го питам
дано ни провърви в съботата и успея да отида с тях и успея да спя при него..
защо продължавам да се мъча? за да му чуя миличкия глас и да засияя, за да се усмихвам като му видя номера и името на телефона, за малките моменти, колкото и малко да са на брой те..
:/ бър,,искам гушкане, искам секс, искам НЕГО...
мамка му..

nymphadora
12-05-2012, 17:02
Хаха, ще се оправите, не бой се. :)
И в двата смисъла.

Дам,оправихме се,пък утре може да се оправим и по другия начин,хаха :D

ThePainter
12-05-2012, 17:09
Днеска си дадох сметка, че заради една тъпа и недоосмислена лъжа изгубих може би най - прекрасното и невинно същество, което имах честа да "познавам". И сега ше си карам само на к*рвите явно.... Вече трети месец и просто не мога да си я избия от главата...
Иначе съм добре.

jghgh
12-05-2012, 17:10
^Ми обади й се, извини й се. Бори се за нея.
Damn.

Момичетата не искат много.. Баси, не искаме много!
Просто ни обичайте, когато ние ви обичаме и всичко ще е наред.

anonymous708973
12-05-2012, 17:17

Не е съвсем така.
Поне на мен винаги ще ми е по-интересно уж неебателното поведение от свалящото звезди поведение. Не става дума да ми говори на мърла/патка, да ме обижда, да не ми звъни и т.н... Абе, ще ме разбереш. Аз така съм "свалена" :)

Сериозно се захващам за работа.

jghgh
12-05-2012, 17:39
Пишете ми в темата, моля :д

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/536709-CV-%D0%92%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D0%A9%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D 1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D 0%B8!-%D0%99%D0%B5%D0%B9

DisappointedDreamer
12-05-2012, 17:54
Не е съвсем така.
Поне на мен винаги ще ми е по-интересно уж неебателното поведение от свалящото звезди поведение. Не става дума да ми говори на мърла/патка, да ме обижда, да не ми звъни и т.н... Абе, ще ме разбереш. Аз така съм "свалена" :)

Сериозно се захващам за работа.

Разбрала си ме погрешно. Аз съм досущ като теб.
Но никога не бих си правила изводи от Биг Брадър.

ThePainter
12-05-2012, 18:10
^Ми обади й се, извини й се. Бори се за нея.
Damn.

Момичетата не искат много.. Баси, не искаме много!
Просто ни обичайте, когато ние ви обичаме и всичко ще е наред.

Мерси за съветите, но явно не иска да чува за мене.. не ми отговара на съобщенията и т.н. Но благодаря ти :) .

Blab
12-05-2012, 18:54
Честно ли? Последната капка днес. Последната. Ха. Не знам изобщо откъде намирам въображение да им вярвам всеки път. Да им се надявам на красивото, да им попивам думите, ох, че мекичко, така налива тялото, че стават тежки стъпките. Стъп-стъп, ясно се чувам по пода, едва ги повдигам един след друг краката ми, помъкнали цялата прелест на... ох, в/бремето. Ръцете ми не спират да треперят от студеното, мисля си, че е вълнение. Купичката е догоре пълна с мляко. Внимавам да не го разлея, внимавам да не го разлеят, пазя завет с косата си, не дишам. После, уверявам се, като го изпие, ще остане време и за дишане. Пх.

Зайче..
12-05-2012, 18:54
хем ми е тъжно, хем съм щастлива, хем ми е супер нервно..
мазало :D

Irti
12-05-2012, 19:13
Толкова изморен. Премръзнал и скапан, че и унесен от алкохол.

И потресен. http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/cherna/Cherna-facepalm.gif

ПС: А как ми се пие една бира.

valdesbg
12-05-2012, 19:29
Филетирах три щуки за утре. Добре се получиха.

Но като цяло ми е криво.. и ще продължава да ми е криво още доста време.. После.. каквото сабя покаже.

xoxi
12-05-2012, 19:58
http://www.youtube.com/watch?v=WOlpdd7y8MI
Току-що изгледах това видео. Умрях от смях с повечето деца, но имаше и 3-4, които ми разтопиха сърцето. Ако някой ден имам деца, искам да са такива ангелчета.
Размечтах се...

marilyn
12-05-2012, 20:04
Бахти гадното време навънка... то да ти се отще да излезеш от вкъщи.

Мъчно ми е за бургаските вечери.. искам да е лято и да съм на море.

nymphadora
12-05-2012, 20:15
http://www.youtube.com/watch?v=WOlpdd7y8MI
Ако някой ден имам деца, искам да са такива ангелчета.
Размечтах се...
Дадада <3.
Иначе добре си поучих днес.Баси,тия кандидатстудентски изпити ще ми вземат здравето.И от уроци не мога да е виждам често с него,а искамммм

IseeDEADbodies
12-05-2012, 20:16
Падаме от Клуж, бахти кефа :grin:

ForzaFelipe
12-05-2012, 20:46
Падаме от Клуж, бахти кефа :grin:

:D Помагаме на Клуж да се класира е :D

xoxi
12-05-2012, 22:16
Оф. Той се погрижи да не спя и тази нощ. Сърчицето ми просто иска да излезе извън тялото ми.
Очаквах да чуя всичко от скрит номер, който ми звъни в 1 през нощта, но не и "i just called to say i love you"... Обожавам го.

NambyPamby
12-05-2012, 23:27
Сдърпахме се супер тъпо и решихме да не сме повече заедно. Този път окончателно, ала това си е неговото самосиндикално решение.
Аз искам просто малко време, да ми минат тия напрегнати седмици и да се успокоя, после пак ще сме заедно всеки ден и ще му обръщам внимание.
Тъпото е, че той направи гаф и аз не успях да го преодолея, затова му правя от тогава живота черен и... май сама си го изпросих.
Не знам кой е прав и кой е крив, не ме засяга. Не знам в момента дали искам и да сме заедно като двойка. Искам просто да знам, че е добре, да го виждам периодично на кафенце или в леглото до мен(колкото и жалко да звучи), и в един прекрасен ден всичко да си бъде, както преди. И да тръгне като хората, а не да продължи да се разваля.

Sh@d0w
12-06-2012, 01:29
Пак ли ще се събудя в 3 бе...

Иначе най - сетне отпуска, и то чак до края на следващата седмица :) Довечера ще си я видя, което ме прави адски щастлив. Добре ми е :)

IseeDEADbodies
12-06-2012, 07:00
Блааах, събудиха ме в 9, Ожас ! И ми е студено, щото съм недоспал. И ми е тегаво, и днес нямам идея к'во ще правя. Въобще деня никак не започва добре :?

weheartiit
12-06-2012, 07:16
ох дано не ми се развалят плановете
защото като ги знам какви са неорганизирани и как може да ме пропуснат,
а тъкмо навих наще.
дано всичко мине добре и си изкараме хубаво

shmatarok
12-06-2012, 07:25
Очаквах да чуя всичко от скрит номер, който ми звъни в 1 през нощта, но не и "i just called to say i love you"... Обожавам го.
aww <3 cute.

последен зор днес и приключвам. не остана, ама от 25 минути стоя и дори ме мързи да се облека, а замръзвам. Дано да не се налага да оставам за упражненията ь.ь И пак е валяло сняг и сигурно ще се пързаля днес вече :/

Niakoitam
12-06-2012, 07:50
Пишете ми в темата, моля :д

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/536709-CV-%D0%92%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D0%A9%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D 1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D 0%B8!-%D0%99%D0%B5%D0%B9

Или темата вече я няма или си дала неправилен линк,защото изпраща към началната страница. :)

valdesbg
12-06-2012, 08:16
Тъпо, шибано, гадно, ужасно, отвратително, самотно. Гадно е да ти кажат "Оправяй се както можеш, на мен ми е добре в момента", при все че подобно отношение не са видели от мен досега. И говоря и приказвам и обяснявам и сърце и душа си оставям в разговорите... и няма братче... "Спасявай се както можеш".

Wednesday666
12-06-2012, 08:30
Хубаво ми е.
Само дето имам един милион простотии на главата за днеска.
И оня дъртия ще връща книжките.
Само да смее да ме освободи с по-малко от 5.
Ще вдигам ебати скандала там, майната му.

anonymous708973
12-06-2012, 09:10
Имам да свърша доста неща, дано да успея уикенда.
Ако бях малко по-умна, щях да си остана вкъщи да уча вместо да празнувам, ама... тийнейджърска глупост. Мисля да се оправдавам с това още 2 години :д

pandabear
12-06-2012, 09:20
Казаха ми, че съм прекалено горделива (и това трябвало да ме засегне... wAt?). Явно някои хора се дразнят от промяната в мен, която сама реших да наложа. Ами бОли ме дупИтУ, заслужиха си го. Не може все аз да съм миличкото и добро същество, което винаги е готово да изслушва, подкрепя и прочие. Аз продължавам да си гоня високите целите, а злобните.. ъъЪ нека ги нарека момичета със съмнително поведение, за да не прозвуча грубо, да продължават да се притесняват дали днес са си сложили моливчето правилно, дали са закрили пъпчиците с достатъчно фон дю тенче, дали са сложили достатъчно гланц на "прекрасните" си джуки, или дали случайно някои косъм не е застанал както трябва на празните им тикви, да не дава Господ!

И така. Иначе ми е щастливо, отивам да си върша задачките с усмивка на лице и голямо удоволствие. Хубав ден на всички! ;3

cyclops
12-06-2012, 09:22
Хубаво ми е.
Само дето имам един милион простотии на главата за днеска.
И оня дъртия ще връща книжките.
Само да смее да ме освободи с по-малко от 5.
Ще вдигам ебати скандала там, майната му.

8-) Върви и номера с - Веднъж се живее, сега съм млада, сега ми е паднало!

По темата : Още не съм във форма, но пък тази нощ спах добре, което е супер.Значи отминава. Нямам търпение да се върна за Коледа при мама и да правим сладки :)

Wednesday666
12-06-2012, 09:42
8-) Върви и номера с - Веднъж се живее, сега съм млада, сега ми е паднало!

Съгласих се веднага :D ..

cyclops
12-06-2012, 10:19
Абе аз че обърках цитата обърках го, ама важното е , че действа при всички случаи 8-)

DisappointedDreamer
12-06-2012, 14:42
Влюбена. В днешния ден и толкова много хора/неща.

Ох.

SisiStrange
12-06-2012, 15:03
Уморена, но много доволна. <3 Най-накрая имахме повечко време заедно. И разглеждахме огрооомния атлас по анатомия. Между гадостите има и много интересни неща.

Wwwooow
12-06-2012, 15:10
Някой да ме гръмне

marilyn
12-06-2012, 15:55
Очертава се утре да е интересно.

PullMeCloser
12-06-2012, 15:55
Крива до безкрайност. Имам чувството, че родителите ми са малоумни или не знам и аз какви вече. Аре да идва утре, че полудявам.

IseeDEADbodies
12-06-2012, 16:02
Продавам масички от салфетки, ако някой се интересува - ЛС. Пращам и снимков материал !

TheBeliever
12-06-2012, 16:06
Малко по-оптимистично настроена за предстоящия уикенд, отколкото бях първоначално.

Днес си понапазарувахме по женски и съм много доволна. Има още какво да се желае, но ще го оставя за другата седмица.

IseeDEADbodies
12-06-2012, 16:07
Малко по-оптимистично настроена за предстоящия уикенд, отколкото бях първоначално.

Днес си понапазарувахме по женски и съм много доволна. Има още какво да се желае, но ще го оставя за другата седмица.

Оооо, в настроение за покупки си, искаш ли масичка ? :lol:

TheBeliever
12-06-2012, 16:10
Оооо, в настроение за покупки си, искаш ли масичка ? :lol:

Айде, виждам, че ти е мерак - покажи я таз твойта масичка. Може пък и да искам. :D

IseeDEADbodies
12-06-2012, 16:14
Оооо, първи купувач, толкова съм щастлив.

Снимка 1 (http://prikachi.com/images/627/5576627C.jpg)
Снимка 2 (http://prikachi.com/images/628/5576628g.jpg)

Ще бъдат хит на пазара <3

уникално скучно ми е и изпростяло, а нямам с кого да изпростявам ;(((((((

Irti
12-06-2012, 16:16
Рекох, че некво оригами ще покажеш, че чак се навих да си взема една, ако беше хубава. 8-)

nymphadora
12-06-2012, 16:16
ПМС..
винаги тябва да ми закъснява,за да си изкарвам ангелите..

IseeDEADbodies
12-06-2012, 16:20
Рекох, че некво оригами ще покажеш, че чак се навих да си взема една, ако беше хубава. 8-)

ХАХХАХАХАХА :D

Майтапа на страна, мога да правя жеравчета ^_^ :lol:

едит - ама пък к'во не й харесваш. Ще вмъкна, че за сега е само прототип. В процес на усъвършенстване е xD

TheBeliever
12-06-2012, 16:22

Оооо, първи купувач, толкова съм щастлив.

Снимка 1 (http://prikachi.com/images/627/5576627C.jpg)
Снимка 2 (http://prikachi.com/images/628/5576628g.jpg)

Ще бъдат хит на пазара <3

уникално скучно ми е и изпростяло, а нямам с кого да изпростявам ;(((((((
Шедьовър! Имам известни резерви относно способността й да издържи запалката от снимката, но ясно се забелязва гениалният замисъл.

Пък ако не пробие като масичка винаги можеш да си издухаш носа с нея.

IseeDEADbodies
12-06-2012, 16:26
Споменах ли, че е подсилена с титаниев корпус, който не се вижда на снимките, просто защото е от вътрешната страна ? 8-)

Иначе допълнението също е вариант ! Имаш чудесни идеи, искаш ли да станеш сътрудник във фирмата ми ? xD

edit - за неверниците :lol: : http://prikachi.com/images/693/5576693l.jpg

TheBeliever
12-06-2012, 16:30
Споменах ли, че е подсилена с титаниев корпус, който не се вижда на снимките, просто защото е от вътрешната страна ? 8-)

Иначе допълнението също е вариант ! Имаш чудесни идеи, искаш ли да станеш сътрудник във фирмата ми ? xD

Непременно! Не бих изпуснала възможността да бъда част от толкова перспективно бизнес начинание. Само да отида да си взема гърненцето с жълтиците и можем да задействаме нещата.

IseeDEADbodies
12-06-2012, 16:33
Чудесно ! Май само забравих да спомена факта, че за старт на бизнеса е нужна една скромна инвестиция от 100 000 лева *wasntme*

anonymous708973
12-06-2012, 16:43
Богата :cool:
И ме мързи в червата, а нямам нито време, нито право да се отпускам.

granger
12-06-2012, 18:20
Доволна ,но лееекинко притеснена. Дано е било само тва !
Обичам го, просто осъзнавам колко много не мога без него,как всичко ми е свързано с него,как той е част от мен и не мога да съществувам без него. Забавен,интелигентен и красив,обожавам как в един момент ,може да е най-силният мъж, а в следващия дете,което има нужда от прегръдката ми и ме гледа с тези прекрасни очи , сякаш ме прочита цялата за част от секундата.Не мога да опиша,какво е чувството ,но ме кара да летя.
Обичам!Щастлива съм!
Училището върви добре,справям се и ми е хубаво...ще има 15 дневен период , в който няма да го виждам и като го знам това,откачам...но си има задължения и се съобразявам с тях. Поне след това ще има полза.

passion.
12-06-2012, 18:26
Не съм наясно с чувствата си.
Тъй като нямам никакъв шанс с човека който обичам.. не знам какво да правя.
Whatever...
много неща тепърва ми предстоят. интересното идва.
да видим как ще се развие всичко.
само тея класна хич не ми се нравят.. мразя ги.
дааам Dupstep <3 толкова за тая вечер .. тва ще е музиката .. :д

ThePainter
12-06-2012, 18:51
пре - я - дох .. тежко ми е :D

SpiritInBlack
12-06-2012, 19:39
очите ми се затварят , трябва да уча , а ще си пускаме филм хаха айде дано след релакса почна малко по финанси

jghgh
12-06-2012, 19:49
Няма по-яка от Lana del rey. Тъмблр днес е добър и ме слуша. Сигурно защото Unfollow-нах всички депресирани отрепки, които ми заливат даш-а с помия.

Jaune
12-06-2012, 20:38
^как ти е тъмблр-а? :Д

пък и да помня, не ровя
така съм :Д

IseeDEADbodies
12-06-2012, 20:48
очите ми се затварят , трябва да уча , а ще си пускаме филм хаха айде дано след релакса почна малко по финанси

Мен ме скъсаха на "Финанси" ;(((((

Ivaaaaa
12-06-2012, 20:59
Мен ме скъсаха на "Финанси" ;(((((

Хах тъкмо щях да се похваля, че съм научила за утре по финанси и тая (тя много ме обича) няма как да ме засече. Само с нея и тъпанара, който е нейн мъж и мой учител не мога да се разбера.

xoxi
12-06-2012, 21:01
Имам нужда от масаж и гушкане.
Изключително много мразя хора, които не ме познават да ми говорят сякаш знаят всичко за мен. Това изключително натрапчиво държание ме изморява.
Както казах... гушкане!
http://data.whicdn.com/images/44696985/tumblr_mdyqtgbcMg1rj0j5eo1_500_large.gif

Зайче..
12-06-2012, 21:10
много мразя да си лягам с мокра коса :@
като се събудя сутринта все още е влажна и не става за изправяне и трябва първо да я суша :Х аааа бахти :Д
иначе ми е готино, утре пак ще ходим до Бургас май на разходка
само да не бях заредена с двойки, всичко щеше да е екстра :D

Colouring
12-06-2012, 21:11
Пак ме изкараха егоист, супер...

jghgh
12-06-2012, 21:13
много мразя да си лягам с мокра коса :@
като се събудя сутринта все още е влажна и не става за изправяне и трябва първо да я суша :Х аааа бахти :Д
иначе ми е готино, утре пак ще ходим до Бургас май на разходка
само да не бях заредена с двойки, всичко щеше да е екстра :D

ти сериозно обаче живот си живееш..

ааааааааааа
наистина искам да спра да се надявам!
или май ще стане така, че истината струва 50лв?!

Зайче..
12-06-2012, 21:14
ти сериозно обаче живот си живееш..

това какво трябваше да значи :D ?

anonymous708973
12-06-2012, 21:24
Че имаш двойки, а скиташ наоколо вместо да учиш като нормално 14-15-годишно и че си изпусната от вашите?
Не се прави на тъпа.

leadyflame
12-06-2012, 22:23
Объркано... Толкова объркано, че не знам какво искам наистина... Еми ще си чешам егото известно време, докато някой не ми свали на земята, това заслужавам.

NambyPamby
12-06-2012, 22:47
Пък ако не пробие като масичка винаги можеш да си издухаш носа с нея.

:lol: Уникални сте!

Как трябва да се чувствам иначе? Би трябвало да съм смазана, разбита, огорчена, съкрушена, че сме разделени, ама на. Все едно камък ми падна от сърцето. Изби ме на ред сълзи, ред сополи по едно време, докато си бях у назе и търках като добра Пепеляшка съдовете в мивката, докато не се видяхме уж да се доуточним кво ще правим и той си извади ноктенцата. Ама не ноктенца като ноктенца, ми големи злобни, остри като бръснач нокти. Такива простотии дрънкаше през цялото време, че ум да ти зайде.
Доволна съм, щото го бях предвидила. Надявах се да си остане просто лоша прогноза, но ето, че се сбъдна. Най-тъжното е, че тоя човек говореше за обич и за грижа, а всъщност единствената грижа и обич, които изпитва, са към собствения си задник. Тотална гаргара с толкова сакрални думи, тотална гаргара с чувствата ми. Сляпа, глуха и тъпа съм била явно, че не съм осъзнала що за човек е от самото начало, поне да не си късам нервите.
Трясва ми телефона и след 30 минути ми цъфва съобщение от него "няма да те търся повече, щом това е желанието ти". След още 2 часа пак ми пише, и то за някакви ултра простотии. И ме моли да се видим пак. И да съм му звъняла. оО
Трагичен случай е.

Най-тържествено моля да получа включване от PinkPan7er и мъжът й по въпроса

Blab
12-06-2012, 22:58
изумена съм от зрелостта си:Д
съвсем сериозно.
иначе съм уморена. много.
трябва да си легна, за да стана.
готова съм за нова(та) година.)

granger
12-07-2012, 07:27
:lol: Уникални сте!

Как трябва да се чувствам иначе? Би трябвало да съм смазана, разбита, огорчена, съкрушена, че сме разделени, ама на. Все едно камък ми падна от сърцето. Изби ме на ред сълзи, ред сополи по едно време, докато си бях у назе и търках като добра Пепеляшка съдовете в мивката, докато не се видяхме уж да се доуточним кво ще правим и той си извади ноктенцата. Ама не ноктенца като ноктенца, ми големи злобни, остри като бръснач нокти. Такива простотии дрънкаше през цялото време, че ум да ти зайде.
Доволна съм, щото го бях предвидила. Надявах се да си остане просто лоша прогноза, но ето, че се сбъдна. Най-тъжното е, че тоя човек говореше за обич и за грижа, а всъщност единствената грижа и обич, които изпитва, са към собствения си задник. Тотална гаргара с толкова сакрални думи, тотална гаргара с чувствата ми. Сляпа, глуха и тъпа съм била явно, че не съм осъзнала що за човек е от самото начало, поне да не си късам нервите.
Трясва ми телефона и след 30 минути ми цъфва съобщение от него "няма да те търся повече, щом това е желанието ти". След още 2 часа пак ми пише, и то за някакви ултра простотии. И ме моли да се видим пак. И да съм му звъняла. оО
Трагичен случай е.

Най-тържествено моля да получа включване от PinkPan7er и мъжът й по въпроса

Моме, от много време ти следя постовете и сякаш прескачаше от едната в другата крайност , от раздели , към прекрасни моменти с партньора ти. кефиш ме,де, да си кажа :lol:
Даваш вид на независима и печена мацка.

IseeDEADbodies
12-07-2012, 07:54
Пак (или по-скоро ОТНОВО) нямам цигари ;(

Blab
12-07-2012, 08:05
дробче съм, но няма как, излизам.
съвестта ми е чиста, ако не друго.
стискайте палци за спокоен ден!;

xoxi
12-07-2012, 08:40
Чувствам се обичана.
Денят е хубав.
Майка ми е почивка и ще се поглезим по женски днес.
Ме густа.

IseeDEADbodies
12-07-2012, 08:57
Хах тъкмо щях да се похваля, че съм научила за утре по финанси и тая (тя много ме обича) няма как да ме засече. Само с нея и тъпанара, който е нейн мъж и мой учител не мога да се разбера.

Хаха, то и аз така. По всички дисциплини по които ТЯ ми преподава ходя на поправки. Финансите не бяха изключение :lol:

П.П. - Йееее, вече имам цигари ^_^ :D

weheartiit
12-07-2012, 09:00
точно така ли трябваше да става .. охх.
не искам да съм такава,прекалено добра съм

cyclops
12-07-2012, 09:15
Почти не ме боли вече, само лекичко от време на време. С него си имаме годишнина и ще го видя какво е сътворил за довечера. Топката е в неговите ръце 8-) След малко мисля да изляза за коледни подаръци с един приятел и така да мине бързо времето

jghgh
12-07-2012, 10:57
http://25.media.tumblr.com/tumblr_megr22eGJZ1qz4d4bo1_500.png

granger
12-07-2012, 11:35
Татко ми има рожден ден ! Да ми е жив и здраве,целув!
Ще се видя с прекрасника си и се надявам да си го нагушкам доволно,защото скоро заминава за 2 седмици горе долу и ще полудявам...ама го обичам беееееее
Иначе деня в школото мина бързо и приятно(wtf?) ,но да.
Сега искам Него иии да.

Glamour92
12-07-2012, 11:36
...подкарала съм го на уволнение и усещам как догодина ще ставам за трети път заек ако продължавам в същия дух ... xDD

*май само до тая тема дохождам напоследък ... ще се поправим някой ден слънчев,в близко бъдеще
**ако ме разхлаби еуфорията
***...като

Зайче..
12-07-2012, 12:05
Че имаш двойки, а скиташ наоколо вместо да учиш като нормално 14-15-годишно и че си изпусната от вашите?
Не се прави на тъпа.

можеше да значи супер много неща ;о
и мда, аз съм ненормално 14 годишно момиче, не си говори с мен - прекалено съм пропаднала ;оооооо

пт: целия ми ден тръгна накриво още от първия час. как може тая да ми обяснява, че ще ми пуска наказание и повече няма да извинявам никакви отсъствия :@
добре, че е петък..
и дано довечера всички да са навити за Бургас, че изобщо не ми се стои вкъщи -.-

DisappointedDreamer
12-07-2012, 12:10
Тъжна за много неща и хора.

Уморена.

belieberxforever
12-07-2012, 12:11
в депресия съм и съм адски зле...

Chacho
12-07-2012, 12:16
Май ми се усмихна щастието най-накрая. Сега ще си сцепа гъза от труд, както никога досега.

ludata_doide
12-07-2012, 12:16
много съм объркана заради едно момче което нз дали ме харесва а само ме закача аз много го харесвам и нз какво да правя

jghgh
12-07-2012, 12:26
Зайче, значеше това, което Пантерата ти написа.

И вместо да реагираш първосигнално и отричащо се замисли дали е така. Имам предвид.. Баси, аз не искам да ти наливам акъл в главата, знам, че ти е противно да те учат на морал. Няма човек който да обича поуките, но.. Вземи се в ръце, по дяволите. Ти си достатъчно умна и сама осъзнаваш, че нещата, които вършиш не са от най-редните.
Всеки е бил тинейджър и се е напивал, напувшал, правил е глупости - това е в реда на нещата и е част от забавния филм на тинейджърството - всеки е минал през това, но поне си гледай уроците. Повярвай ми, доста неща зависят от оценките. Ако сега се омързеливиш, ще го подкараш все така - на безотговорен, забавен живот и ще се 'развалиш', а съм сигурна, че имаш много потенциал, таланти и други неща, които да развиваш. Имам предвид.. наистина. От даскалото зависят много неща.

Имам много какво да кажа, но не бих се харесала в ролята на човек, който те поучава, въпреки че достатъчно го направих вече.

За заключение искам да кажа, че противореча на хората, които винаги мислят "за двете страни на монетата". Има добри неща, има и лоши. Стига с това "средно". Има пътища, които водят надолу и такива, които не водят.

jghgh
12-07-2012, 12:32
А сега нещо по темата -

Имам специално отношение към бухалите.

И

Имам прекалено много свободно време,
което пилея пред ПЦто, вместо да правя нещо съществено и да си задвижвам плановете.

Chacho
12-07-2012, 12:37
Стига сте кълвали Зайчето. Кво пък толкова и зависи, я я вижте кой клас е. Тя ако сама не пожелае да учи, какъв е смисъла да учи? Нека си открие сама причината да го прави и когато - тогава.

Зайче..
12-07-2012, 13:19
ама аз уча..обаче само по математика :3
не че съм длъжна да давам обяснения, просто да си кажа ;d

пт: защо когато хубаво момче ми каже 'здрасти' трябва винаги да спичам супер мазно и да измънкам някво измъчено 'здрасти' и аз :D сад направо

Irti
12-07-2012, 13:28
В понеделник му е оперецията на стареца. Майката си е е ебало, ама той е здраво копелецне и ще му мине. Дано

Тъпо ми е. Умморен съм..

.. и такае

shmatarok
12-07-2012, 13:41
Наистина ми се иска със съквартирантката ми да станем по-близки. Много се изненадах, че реши да ми сподели толкова лични неща, много ми липсваше типичното говорене по женски в последния месец и се надявам скоро здравословните ѝ проблеми да се оправят, за да можем да излезем на шопинг или нещо друго, просто имам нужда да прекарам малко време навън изцяло в женска компания.
Нямам желание за партита тази седмица, искам да направя нещо за себе си, да се поглезя по някакъв начин. И имам проект и нещо не мога да се оправя с него и почвам леко да се дразня. Не е и като да не ме мързи, но... :/

Blab
12-07-2012, 13:52
Нямам желание за партита тази седмица, искам да направя нещо за себе си, да се поглезя по някакъв начин.
това.
страшно уморена съм и не е удовлетворяваща умора.
//имам да взимам малко пари и сериозно обмислям да звънна на един авантюристичен друж, да избягаме оттук за няколко дни.

Irti
12-07-2012, 15:29
Има пътища, които водят надолу и такива, които не водят.

Ти как разбра, че няма средно положение?

druzilla
12-07-2012, 15:35
Бяхме почти целия ден заедно,но в момента,в който се отделих от него вече ми липсваше..И сега като знам,че 2 дни няма да го видя ми става много тъжно,но в същото време си мисля,как като го видим ще го нагушкам едно хубаво и ... Абе чувството да си влюбен е просто уникално :3

GossipGirl89
12-07-2012, 15:38
Супер! Нямам търпение за утре - определено ще е поредната незабравима вечер :)

granger
12-07-2012, 15:45
Влюдеба и тъжна.
Той заминава утре за 2 седмици. Адски ми е мъчно,наще пак ми правят въртели,ама да се оправят, аз си го обичам. Само да е добре и времето ще мине. :smt007
Прекрасникът ми, избива ме на рев като си помисля , ама ще ми мине, надявам се,обожавам го и го искам при мен!

DisappointedDreamer
12-07-2012, 16:03
"This was the trouble with families. Like invidious doctors, they knew just where it hurt" -Arundhati Roy, The God of small things

И още как. Как може собствения ми брат да ме накара да плача ( и то аз, предвид че никога не плача) пред стотици хора. Не мога повече. Нямам търпение да завърша и да се махна от него.

jghgh
12-07-2012, 17:50
Ти как разбра, че няма средно положение?
Ми от наблюдения не съм видяла някой, който се напива, напушва и прави отсъствия в даскало да е преуспял, вместо да е задълбочил с това.
Още повече когато става дума за юношество, когато хората са супер податливи на влияния и т.н.

paradosou
12-07-2012, 17:51
Ненормалници. Чаровни ненормалници. 8-)

Желаещи за conQUIZtador? :)

Sh@d0w
12-07-2012, 17:54
Щастливо и влюбено ми е :)

Утре се очертава да бъде един хубав 8-ми декември.

jghgh
12-07-2012, 18:12
Като каза 8ми.. нямам търпение да се издокарам :д Направих си почти изгоден шопинг днес.

x7aZzy
12-07-2012, 18:13
Е, не - това е страхотната седмица. Отдавна не ми се бяха струпвали толкова задачи за отрицателно време.
3 реферата, 1 контролно, изпит DaF, рожден ден, 8.12. - всичко това в рамките на 7 дена. Приказка.
Но както казва тати, аз работя най-добре под напрежение. И е прав. Колкото и неща да имам, се чувствам супер жизнена и щастлива. Може би защото се прибирам след седмица и половина. Най- сетне в София. Не мислех, че ще го кажа, но ми липсва този град.

Irti
12-07-2012, 18:22
Ми от наблюдения не съм видяла някой, който се напива, напушва и прави отсъствия в даскало да е преуспял, вместо да е задълбочил с това.
Още повече когато става дума за юношество, когато хората са супер податливи на влияния и т.н.

Оу, ама ние за ученици ли говорим.. ясно.

И все пак смятам, че в училище трябва да се учи от обща култура, а не половината предмети, които се изискват. Защото и аз съм учил химия, а въобще не съм я използвал. По математика също се учат супер не често срещани неща, които пак не се виждат в ежедневието. Научаваш се да смяташ, делиш, общите работи и това е. Другото е излишно. Разбира се за хора, които искат да учат - нека, но за тези, които не искат - да не се задължават всичките тези неща, а само основното.

Смятам също, че тези неща + отсъстване от образованието не те правят да си най-долу. Мои приятели имат прекрасни работи с прекрасни пари, а са на дъното според изказванията ти. Други не са ходили на училище и пак изкарват куп пари. Аз също не съм ходил особено често и пак съм много доволен.

Не зависи от образованието как ще се уредиш после и колко оправен ще станеш.

Пък и мисля, че ще се съгласиш, че в даскало с тези даскали, които толкоооова много претендират за високи заплати, а не могат да раздадат малко шамари и ред на пишлигарите, с тези малки курвички и педерасченца в клас - няма какво да научиш. Освен, ако наистина искаш да учиш неща, внимаваш много въпреки цялата тази сган, която ти пречи на главата да чуеш даскалката с къса поличка.

Още си спомням как учителката по френски заставаше на един стол, разкрачена пред нас и обясняваше. Със сини тънки прашки и хубави цици. Еми ще учиш ли или ще си мачкаш панталона? Щот аз не учех.. 8-)

Дъртата пържола си го просеше от ученици.

http://cybersport.kz/forum/style_emoticons/default/NYavtorklif.gif

*Мнение според мен. Не споря, не налагам! Говорим си.* :)

ЕДИТ: Поизтрезнех и се разписах, ама имам месо и вино и отново пък ще си кръкна.

xoxi
12-07-2012, 18:32
Някой случайно да знае коя е песента от новата реклама на Глобул? Нещо коледно беше.
Търся, търся... Главата ме заболя от нерви. :D

Чувствам се ужасно иначе.
Върнах се към една моя зависимост, от която уж се бях отказала преди 4 месеца.

Зайче..
12-07-2012, 18:38

аз познавам. не са баш преуспели, щото още са на по 20, но да ти кажа и не се оплакват. ;3

balu4ka
12-07-2012, 21:18
Без желание,емоции и надежди.Това време някак ме потиска,а и курсовете + училището -допълнително.
Уж би следвало да запълват времето ми ,да го уплътнят ,но и това не се получава...Мрачно ми е ,спомените са най-големият ми враг в момента...

shmatarok
12-07-2012, 21:33
http://25.media.tumblr.com/2d9d2820d5699bdac849ac7e761b7acf/tumblr_menbo3X0131qdz3mzo1_500.gif

Искам.

Омръзна ми от тъпия проект, нямам търпение да мине понеделника и да запразнявам. Ако знаех, че така ще направят лекциите, щях да си хвана самолета още тогава, а не да чакам почти цяла седмица :/ В такива моменти ми се ще да имам много пари, та да мога да си сменям желанията в последния момент. *сад*

SuNsEt
12-07-2012, 22:00
В училищен план: отпуснах се нещо тези дни,трябва да се стегна... мамка му
В останалите неща: всичко върви наред ,не се оплаквам
Като цяло... нещо съм разочарована от себе си. Малко ми е изплашено такова покрай даскалото ,матурите и тн. Ходих на уроци по БЕЛ,но се отказах поради факта,че ...женицата ми говореше за себе си и си галеше котките,докато решавах тестове(които мога да си купя и да си решавам сама). Намерих няква мацка по английски... супер много се надявам да ми помогне. Като цяло знам,че ще се справя на някакво средно ниво без много зор,но аз искам повече,а в последно време ми е някакво лениво такова... Дано да се справя с БЕЛ-а и сама,защото... освен матура ме чакат още 2 изпита.

Dark_Angel_
12-07-2012, 22:15
скучно ми е, за това се регистрирах

ForzaFelipe
12-08-2012, 03:06
Да се прибереш от купон и да си пуснеш Сити тв и да върви City Wake up :D

iiordanova
12-08-2012, 05:31
Много,много,много тъжна. Не мога просто ..................

SisiStrange
12-08-2012, 05:33
Нямам търпение да дойде довечера. :P А сега си пия кафето след като най-сетне съм се наспала /след толкова нощи, прекарани в учене/ и след малко ще ходя да полея растенията, и да нахраня фауната.

ПП. Не ви ли прилича на целувка? :) /Psychotria elata/

http://www.onlinecathy.com/wp-content/uploads/Psychotria-Elata-2.jpg

Irti
12-08-2012, 05:47
Пия второ кафе и съм що годе добре. Глава ме цепи и ме гони жаждата.

Има много работа и трябва да се свърши, за да има парици.

Довечера ще кръкна, да с компания. Дам.

bloodfrozen
12-08-2012, 05:51
Тая сутрин станах много рано, ама поне пък събуждането беше приятно.
Иска ми се днес да приключа с доста задачи и денят да бъде пълноценен. Ама се познавам прекалено добре и съм убедена, че нищо от планираното няма да изпълня. 8-)

Chacho
12-08-2012, 05:53
Имам много за четене, имам желание, ма немам много време. Утре ще трябва да си купа 1 кило кафе и да седна за 10-15 часа да почета, било то с махмурлук или без. Ма па толко да ма боли хуя и да ми е кеф, отдавна го не е било.

DisappointedDreamer
12-08-2012, 07:40
Толкова неща имам за вършене, а време все нямам.

Блях. Уморено ми е.

Dark_Angel_
12-08-2012, 07:51
Тая сутрин станах много рано, ама поне пък събуждането беше приятно.
Иска ми се днес да приключа с доста задачи и денят да бъде пълноценен. Ама се познавам прекалено добре и съм убедена, че нищо от планираното няма да изпълня. 8-)

малко не ти разбрах пола от това, което си написал/а

granger
12-08-2012, 07:51
Теганивааа,ще го видя чак след 2 седмици и блякс...
Ох, малко пак ме наляга тая тегава болест,та ще се лекувам днес на топло !
Пък утре може да поизляза,мисля,че ще превъртя играта,амааа тва е положението. Липсва ми той и ... да.

granger
12-08-2012, 07:52
малко не ти разбрах пола от това, което си написал/а

прекалено добре и съм убедена
мда.окей.

Зайче..
12-08-2012, 07:53
доволна съм.
купих подарък на майка ми за Коледа :33 нищо, че е малко рано още и не схващам защо да се подаряват подаръци точно за този празник, но пък много обичам да правя подаръци, така че.. :D
утре трябва да преписвам половин тетрадка по биология, много ще ми е яко със сигурност 8-)

MaLyKoLiU
12-08-2012, 08:44
Стра'отно!
Днес съм на работа за последно преди отпуската, вчера си взех билетче за Софията и във вторник сутринта ще съм в Лондон... :smt001

sassy123
12-08-2012, 08:50
болна :(

__________________________________________________ _________________________________

Wednesday666
12-08-2012, 10:10
Правя обяд и се махам, защото ще се оправям 5 часа.
Само косата ще ми отнеме 2 часа, защото просто се мотая, докато се оправям 8-) ..
Как ще стигна в 8 без нещо в студентски акъла не ми го побира, обаче ..
Май ще изнудвам вуйчо да ме закара 8-) ..
Имам някакво настроение, танцува ми се, смятам да не сядам на масите довечера 8-)

Айде, честит празник на всички студенти 8) ..

fizzyg
12-08-2012, 11:26
Не,не .. Като се сетя какъв поглед ми хвърли като й казах..страх ме хвана :D И то да е нещо важно,а някаква безполезна за нея информация,ама ..

DisappointedDreamer
12-08-2012, 11:50
Бягам. Целия уикенд ще прекарам с приятелки. Добре ми е. Изкъпана, чиста, облечена, добре настроена.

Тръгвам ии тъй!

jghgh
12-08-2012, 12:27
Подготвих се за 8ми. : ) Честито на всички на иначе този супернадценен празник - поредния повод да се напием, съберем.

shmatarok
12-08-2012, 12:34
О, доволна съм! Намерих едни отдавна забравени пари и сега се чувствам богата. 8-)
По случай повода, смятам да изляза по магазините, обещала съм подаръци. Пък и снегът най-накрая се стопи и е сухо навън, та мога да си позволя малко разходка.
За довечера не знам ще правим ли нещо, няма ли... :Д Ходи ми се на диско, ама не и с онзи наоколо.

А Л И С А
12-08-2012, 12:46
Нямам търпение да се прибера вкъщи вече! Но има достатъчно време до този момент, за съжаление. И два изпита преди това. Ух, времето в Германия е прекрасно, но само като си го гледаш през прозореца. Чудя се Сам вкъщи 1 или Сам вкъщи 3 да гледам.
А на всичкото отгоре съм болна на първия си 8. декември като студентка. Празникът ще бъде прекаран в леглото с топъл чай и филми. За съжаление!

xoxi
12-08-2012, 13:08
Чух случайно една песен, която ми напомни за ужасното ми лято през 2010.
http://data.whicdn.com/images/45463444/tumblr_lstca8R09M1r40cf8o1_500_large.gif

Sh@d0w
12-08-2012, 13:09
Само още час...нямам търпение!

Naive
12-08-2012, 14:41
Толкова ми е тъжно за мама. Той е идиот.
Но това ме мотивира..

nymphadora
12-08-2012, 14:44
пак учене.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_majq4fOuoo1rec5yfo1_500.gif

Dark_Angel_
12-08-2012, 14:44
Чудя се Сам вкъщи 1 или Сам вкъщи 3 да гледам.

FUN FUN FUN *facepalm*

weheartiit
12-08-2012, 14:46
пак учене.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_majq4fOuoo1rec5yfo1_500.gif

+1 направо не ми се започва ...

NambyPamby
12-08-2012, 15:09
Нааааааааай-прекрасният подарък на света! <3333 Ловии, омномномномном. 8-) Обичам, когато Коледа идва по-рано. ^^
Иначе вече втори ден не сме се виждали и ми е много добре. Много е грозно да го кажа, обаче... Откакто не сме заедно, най-сетне се почувствах щастлива. Не че не сме имали хубави моменти заедно, но светът ми отведнъж се помести в някакви граници, извън които бяха всички останали с изключение на него. А сега буквално всяко вдишване ми носи щастие. Явно излъчвам някаква позитивна енергия, 'щото цял ден разни дечица по улицата се прилепват към мен, усмихват ми се, говорят ми. Казват, че щастието е съвкупност от много неща, но има едно-единствено нещо, което може да те накара да се почувстваш щастлив и в хармония със себе си и света около себе си, е да видиш усмивката на някое фъстъче, което ти дава от радостта и любовта си, независимо, че не те познава. Изключително е. :))

Irti
12-08-2012, 15:12
Стига толкоз работа за днес! Време е за разпускане и пиене!

А утре, ако станат нещата изчезвам на планина!

itsivka
12-08-2012, 15:16
Еммм не съм така много добре... малко така влюбена-загубена ;д

Dark_Angel_
12-08-2012, 15:26
Еммм не съм така много добре... малко така влюбена-загубена ;д

спокойно, ще ти мине

granger
12-08-2012, 15:47
http://media.tumblr.com/tumblr_mcobjwY6ns1rol1w1.gif

PullMeCloser
12-08-2012, 15:54
Честит 8-ми декември на всички студенти.
Сууупер скапана, егати обикалянето, егати чудото. Краката ме болят. И сега трябва да уча. Много яко.

shmatarok
12-08-2012, 16:04
Аввввв много съм доволна, купих си нова рокля, не е нищо особено, но с малко модификация и подходящата прическа се получава мега добра комбинация 8-) Много съм горда, освен това купих на майка нещата, които искаше за Коледа, така че т'ва отпада и вече остава само за лапетата да мисля. Шоколади и бонбони на поразия, т'ва е ясно, остава да се стегна и да отида да ги купя.
Исках да си взема и обувки, но не ми стигна времето. :(

.Wonder
12-08-2012, 17:20
Обожавам чувството, когато Коледа наближава, а до мен има елха и цялото жилище мирише на ароматни свещи. Приказно.
Скоро ще започна да купувам коледни подаръци, което вероятно е любимото ми Коледно нещо. <3

Зайче..
12-08-2012, 20:31
бахти хората, честно..
уговаряме се едно нещо, те вършат съвсем друго.. ми да е, що да не, ?!
мазно изнервящи.. и после все аз излизам злобна, лоша и не знам си още ква, ми да добре, никъв проблем разбираш ли ?! -.-

xoxi
12-08-2012, 22:56
http://data.whicdn.com/images/45384562/tumblr_lscib6lrrb1qmrqtko1_500_large.gif

M_smile
12-08-2012, 23:28
Имах един твърде странен ден. :D

Sh@d0w
12-09-2012, 05:51
Много ми е хубаво и щастливо. Беше прекрасна вечер и сутрин с нея <3

druzilla
12-09-2012, 06:25
Утре сутринта ще си го видя и нямам търпение < 3

granger
12-09-2012, 07:04
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mehdwbPsj31rud9sro1_500.gif Лайк Дат!
Болнява и си искам мъжа да ми пее soft kitty!
Добре ми е иначе,ще си хапвам,чета,гледам филми цял ден. Искам да си го видяяяя.

Irti
12-09-2012, 07:30
Вчера се правих на студен по кръчмите. Даже студентска карта си откраднах от некъв случаен. :lol:

После ще се качим на планина малко, че тряя скарата да пуши. Пък и да покарам малко Пажерото на един приятел, че не съм карал отдавна джип.

Hayashi
12-09-2012, 08:01
Слънцето ме ядосва цяла в вечер, заради него си легнах в 6. И сега пак той нацупен, а аз виновна. Понякога ми се иска да му бия един шут в задника, сериозно.

ALetterFromTheSky
12-09-2012, 08:24
Беше прекрасна вечер и сутрин с неГО<3

Дааа.. беше.. ама всичко хубаво свърши, прибрахме се, не знам дали ще го видя днес, утре пътувам, мразя студентският живот, ДА! искам пак да заспя в ръцете му и нищо и никой да не ми пречи, много ли искам? :( Дееба и лекциите, ако можех да си стоя по цял ден с него
И, да, общо взето се надявам да го видя днес дори , дори за 1, 2 минути . Не съм свикнала без него и всеки път е все по-трудно и трудно... :(

Зайче..
12-09-2012, 12:45
за първи път от миналата година седнах и писах по биология и литература..
и то това ще ми е до края на годината, не мисля да се преуморявам :D
боядисах си и косата и май няма особено голяма разлика.. ;д кофти
поне имам нова маша и след малко ще я изпробвам ^^

jghgh
12-09-2012, 14:10
ох, дроб съм, но уж щях да уча, хаха.
виждам как ще стане това.

granger
12-09-2012, 14:12
ох, дроб съм, но уж щях да уча, хаха.
виждам как ще стане това.

Ама само малко съм дроб аз и после верно ще уча!:lol:

bloodyF
12-09-2012, 14:41
размазана след снощи, едвам гледам
повече на дискотека ,докато е на работа, още повече на другото място-НЕ
мъчение
не мога да му се скарам, пред него клякам винаги, пхх
имам 100100000 страници да чета и да науча, а ме мързи, та 2 не виждам
май няма да е днес ,така като гледам
и той не ми се обади..перфектничко ми е, нда

marilyn
12-09-2012, 14:55
Абе... печени са колегите! :))))

Беше яко.

Много драма иначе. Не е хубаво така. Ще ги оправя аз набързо.

Мързи ме утре да ходя на лекции. :D

Naive
12-09-2012, 14:55
Цял ден съм домашен любимец. Сега излязох да си купя от супите на Маги и какво да видя - всичко е побеляло, снежинките светят едно такова вълшебно... ах. <3 Ама гъбената им е гадна, бля, добре че си купих доматена. Само боклуци ям.
След малко започвам да пиша есе, после ще си науча по химия и ще съм много доволна от себе си. :Д

Снощи беше хубаво. Не ме пускат на 21-ви в 4км, но важното е, че го очаквах и не съм разочарована. :Д
ИИИИИ искам ваканция, за да мога да се отдам на френски и плетене. :д

IseeDEADbodies
12-09-2012, 15:07
Много, много щастлив ! Man $ity НА КОЛЕНЕ ! РВП - ГОСПОД ! :lol:

Dark_Angel_
12-09-2012, 15:08
Много, много щастлив ! Man $ity НА КОЛЕНЕ ! РВП - ГОСПОД ! :lol:

всеки луд с номера си :D

Jaune
12-09-2012, 15:16
Размазано ми е, уморена съм, все едно съм болна. Отврат!
Под душа мислех за образованието си. И за това, че всъщност искам да остана. И искам нещо да се промени тук. И да, глупости. Цяла вечер мисля да си чета по история и да гледам презентации на ТЕД. И ще слушам класически рок примерно. Набелязала съм си един филм за Джанис Джоплин.

Wednesday666
12-09-2012, 15:20
И аз не знам какво ми е.
Чувствам се умряла отвътре.

shmatarok
12-09-2012, 15:38
Вчера беше яко!
Много обичам да ми обръщат внимание, колкото повече - толкова по-добре. Чувствах се хубава и стилна, което си е рекорд, в последно време малко през просото го удрях какво обличам и търъръ. :Д Празникът мина добре, отдавна не се бях събирала с толкова българи на едно място, но освен хорАта, другото не ми допадна много /туу мъч чалга :( / . 8-) И късметът ми е мега скапан, за пореден път го осъзнах. 8-)
Чувствам се разкована, всичко ме боли, имам да правя курсова за утре и лошото е, че хич не ми пука, пък е важна.

AliceSw
12-09-2012, 16:40
объркана съм...хората са странни, не ми харесва като си мислят, че ей така могат да си променят отношението към тебе...няма да пия повече

Chacho
12-09-2012, 17:03
Направо се застрелях снощи. Утре първи работен ден. Немам търпение.

paradosou
12-09-2012, 17:47
Chacho, май се сещам защо. :)

passion.
12-09-2012, 18:09
Вкусна бисквитена торта, невероятно интересна книга.. адски много причини за размисъл.. перфектно ми е ^_^
Само дето много неща са ми объркани.. някак си.. просто вече не им обръщам внимание. нищо няма смисъл в момента. по-добре така.. ндаа

DisappointedDreamer
12-09-2012, 18:45
http://www.youtube.com/watch?v=g1I-7mHKitI&feature=player_embedded

^Гледайте 8-)

Охх, 3 дни с най-добрите ми приятелки, плюс среща за топъл Steamer с приятел. Хубаво ми е! :) :) :) Прекрасно дажеее.

:)

IseeDEADbodies
12-09-2012, 18:53
Господ прощава, Ван Перси - НЕ ! :lol:
Ей, още ме държи еуфорията от победата 8-)

http://www.manutd.com/sitecore/shell/~/media/C516D51027BA47ED85ED046AED14633E.ashx?h=179&la=ar-SA&w=480&rgn=0,174,1500,732

weheartiit
12-09-2012, 18:58
не,не,не ...

xoxi
12-09-2012, 19:44
Ах, душевни оргазми...
Има толкова секси глас, а ми пее толкова рядко. Сякаш го карам човек да убива, така се дърпа всеки път, когато го помоля... Ама си заслужих днес!!! Прекрасен, прекрасен!
На кеф съм нещо, романтично ми е.

Sisito941
12-09-2012, 20:04
Тъпо ми е..прави ми се нещо различно...
+това и работа искам да си намеря...
Искам и някой любящ пич... :(

dream1707
12-09-2012, 20:09
Утре имам класно по математика... Много зле положението
Тази която ни води вече втора година направо смъкна нивото на класа... Не мога да си представя как преди бяхме отличници, а сега половината клас едвам вържат 3-4 за срока...
4 класа... и 4те имат оплаквания към директор от нея... и никой нищо не прави по въпроса
Не ми е за оценките, ами поне да знам нещо.. Ужас пълен

Иначе ми е хубаво... днес си бях с момчето, малко студ навън и си седяхме вкъщи .. и гледахме филмче и се гушкахме... и играхме GTA :D

ForzaFelipe
12-09-2012, 21:35
След нервите у магазина,победата ме накара да забравя всичко !!! РВП...просто невероятен !!! Супер победа просто

IseeDEADbodies
12-09-2012, 21:53
Ти пък от кога си фен на Юнайтед ? Или винаги си бил, и просто съм мислел, че си за друг отбор ? :D

jghgh
12-09-2012, 21:59
Имам чувството, че се пилея.

Хайде сега - лека.

NambyPamby
12-09-2012, 23:08
Дееба нещастника, дееба смотан. Ама аз съм два пъти по-смотана, че съм се вързала на такава мъжка курва като него.
Още по-смотаното е, че периодично се сещам за някои хубави моменти с него и се появява някакво човъркащо чувство, хубавото е, че го мразя по-силно, отколкото съм го желала някога, та поне се тушират емоциите.
Предполагам, че е абсолютно нормално да искам да го срина със земята при все, че ми е правил такива мизерии и продължава да се опитва да ми досажда.
Най-хубавото е, че съм убедена, че той сам ще се прецака. Може да му е все тая за мен, да не му липсвам грам, името ми да не помни вече, въпросът е, че е доста елементарен и едно 75% съм сигурна, че ще го избие на комплекси и доказване на мъжество и ще се опитва да ми прави напук, забивайки разни девойки, към които нямам особено доброжелателни чувства. Искрено му желая да продължават все така да го уволняват от всяка работа, на която се хваща, и да си намери някоя кифла, която му знае номерата, която е в пъти по-оборотна от него, и която да го съсипе тотално.

Dark_Angel_
12-10-2012, 00:17
приключих с втория опит за хардстайл сет :D като идея е добре, но като изпълнение все още има какво да се желае