View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
pandabear
01-06-2013, 17:15
ФАкА ЮюЮюЮ, физика.
antineutral
01-06-2013, 17:17
Ставам полустраничен свидетел на много неприятни събития, които не са в моя власт. В такива случаи чувствам още повече благодарен, че на голяма част хората много малко им пука за мен. :)
Тази вечер излязох от творческата си криза. С думи не мога да опиша какво щастие е това. Идеи, идеи, идеи... главата ми ще гръмне от идеи. Супер много се надявам скоро да намеря време да реализирам всички от тях. Сега в началото на годината, имам чувството, че разполагам с цялото време, от което се нуждая. Декември ми беше много по-мързелив и недостатъчен.
Ахххх. Чувствам се сякаш току-що съм поела първата си глътка въздух.
LeprikonA
01-06-2013, 17:29
Все едно съм застанала на прага на нещо ново,а далеч не съм. Утре е понеделник, не мога да го осъзная.
Хубава ми беше ваканцията, доволно си починах, ама не осъзнах кога мина. Ех.
Приятна вечер с приятна компания. ;)
И все пак... още имам някаква надежда.
ForzaFelipe
01-06-2013, 19:17
Ее,разболях се...мислех че ще ми размине,ама...то и без тва изпих всичкия алкохол който имаше :D няма къде да ходя да пия вече :D
Днес свърших всичко, което исках и трябваше, и съм удовлетворена :D
Направих торта за баба (има рожден ден <3, да е жива и здрава и да не ме ядосва :D), научих най- сетне ВСИЧКО; поговорих с приятелка; накрая си направих и тренировката и сега си почивам. Само леко съм притеснена за утре- 1-ви час класно.. Дано се справя. И като цяло тая седмица ще бъде бъкана с контролни.
Днес не можах да си почина както исках. Напред, назад...скапано ми е. Мисля сега да си направя компресите с риванол, да го гушна и да заспивам. Дано утре денят мине добре, че ми е малко притеснено..
Щастлива.
Айде още една годинка отгоре! ;)))))))))))))))))
Wednesday666
01-06-2013, 21:23
Щастлива.
Айде още една годинка отгоре! ;)))))))))))))))))
Честито.
Да имаш още много годинки, че и всичките да са щастливи :).
Честито.
Да имаш още много годинки, че и всичките да са щастливи :).
Мерсииииииииии :-)
Wednesday666
01-06-2013, 21:27
Мерсииииииииии :-)
Моля, моля :-) ..
Усещам как сутринта няма да мога да отлепа и ще се побърквам...
Майна как може още първия час утре да ме изпитва по история ,бе,как може. Поне си знам мат'ряла...пф
Разполагам с по-малко от 6 часа за сън. Nice.
Колко бързо мина тая ваканция... Колко време остава до петък?!
Кипя от енергия, идея нямам как ще заспя.
Имам лошото чувство, че този месец ще прекарвам нощите в безсъние, а ще лягам чак когато се прибера на обяд от училище. Лошо, лошо предчувствие.
NambyPamby
01-07-2013, 05:47
Пия кафе, ям шоколад с цели лешници и се опитвам да измисля начин да преживея тази отвратителна седмица. 8-) То е ясно, че винаги оцеляваме, ама идеята е да не е на много висока цена тоя път, че много мразя да правя глупости.
Иии страшно се надявам да съм направила добро впечатление, да са ме харесали и да ме изберат. Обаче докато дойде време да се разбере кво е станало, ще умра от ужас от тази неизвестност. Офофоф.
А той е прекрасен. Обичам го страшно много!
nymphadora
01-07-2013, 06:25
Последната година вече не мога да понасям училището.То поне да учехме нещо,само си губя времето там,вместо да си уча темите :D.И първия ден-класно по литература..
пия кафе и говоря с нея.....
пия кафе и говоря с нея.....
и аз пия кафе, ама него го няма, няма, няма :cry:
искам да е до мен, нон-стоп
постоянно, 24/365..
пак ме боли сърцето, грр..
и никой (освен мама) не ми се обади за именния ми ден
:cry: 8-)
Страхотно, удължих си ваканцията. :з
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/734293_544879218856807_2057551386_n.jpg
черпя всички за ИД :-)
+честит имен ден на Iseedeadpeople (or sth) ,Ива (ALetterFromThesky) ,Ива (Зайче), Йоана (goddess) + всички останали ,за които не се сещам в момента
живи и здрави :-)
кофти ;/
честит имен ден от мен (:
пт: На мен пък ми честитиха бая хора ^^
Ако беше и почивен ден, щях да съм тоооооооооолкова щастлива.. ;/
valdesbg
01-07-2013, 08:38
Warriors of Goja
It`s one of those things that cannot be unseen. And the face of the female is just priceless :)
А колко им се зарадвах вчера като ми го пуснаха това клипче :)
Иначе днес ми се иска да направя нещо смислено и продуктивно. Ама да видим.
anonymous708973
01-07-2013, 08:51
Стига седя на форума тогава и отивай да си учиш html-то :Д
Добре ми е, мързеливо. Хубаво, че се самоизпратих от даскало по-рано. Отивам на фризьооор, после "Под прикритие", после Вазов... ех, доволна съм :)
SisiStrange
01-07-2013, 09:14
И те така. В сряда е поредния изпит. Сядам да уча. После с него за корсет! :):):):):)
DisappointedDreamer
01-07-2013, 10:10
Виена. След по-малко от 3 часа - Стокхолм. Супер щастливо ми е, ще си я и видя, защото ще ни чака :) :) нямам търпение. Брррр!!
Честит имен ден на всички празнуващи, бъдете много здрави, обичани и щастливи ! :)
Иначе ми е малко изморено. На работа и после на тренировка. Искам да го гушна ама това ще стане чак довечера.
Niakoitam
01-07-2013, 13:03
Честит Имен Ден на всички именици. :)
Иначе все ще завали сняг точно,когато почти няма кой да ми помага в чистенето.Преди малко наблюдавах една случка,дето последните седмици става доста често. Котето на братовчедите се качва по търбата на лозницата на терасата и започва да мяука до прозореца.Нашият котарак го вижда и заставайки от другата страна на прозореца започва да мяйука и да тича насам натам,по някое време удряйки с лапи и драскайки безуспешно.Някак странно ми прилича на мен в тази ситуация. :)
MaLyKoLiU
01-07-2013, 13:20
(hug) на мен и мама ми не ми се обади... получих един единствен смс от Миш <3
Да ти се обадя? 8-)
Вчера спах 4 часа и половина, събудих се към 3:30 и започнах да си мисля за едно човече ии не успях да заспя повече... :3 <3
Днес пак спах 4 часа и половина, събудих се този път в 1:59 и пак започнах да си мисля за едно човече ии не успях да заспя пак... след час и 20 минути въртене в леглото станах... :3 <3
Ии сега толкова много ми се спиииии... а чакам един човек да дойде да ми донесе копие от един договор за едни ниви... ии трябва да седя буден докато дойде, понеже не знам точно кога ще дойде... :3
shmatarok
01-07-2013, 14:52
честит имен ден на всички именници, живи и здрави :)
прекарах много хубави няколко дни и съм доволна. Хубаво ми е вътрешно, макар че тази сутрин не се наспах добре и снегът ме изненада доста. В момента всичко се развива добре и спокойно и ми липсва само едно нещо, но смятам, че и то ще дойде някога.
Хубав ден/нощ на всички. :)
Ох, прецаках си мощно режима, лягам в 2 и нещщо,ставам в 6 и 30 и съм зомби. А сега ставам от сладък сън от 3 до 6, нека ми е зле :lol: Виждам тая нощ как ще будувам отново . Ъгх.
Той ми липсва , искам да си го нагушкам!!!! И го чакам да се сети да и се обади,че никакъв го няма!
TheBeliever
01-07-2013, 15:08
Не искам да идва утре. Като знам колко много работа ни чака след пародията на изпит.
Започват да ми възлагат все повече и повече задължения, включително и нов проект, който ще си бъде само моя отговорност. Харесва ми.
anonymous708973
01-07-2013, 15:50
Невдяваща. Как е възможно в това чудо на чудесата "Чичовци" да няма никакво действие, ако изключим последните 3 глави? Кой умник е включил ТОВА в матурата и изобщо в учебния план?! Захващам да чета анализи, белким схвана нещо.
Невдяваща. Как е възможно в това чудо на чудесата "Чичовци" да няма никакво действие, ако изключим последните 3 глави? Кой умник е включил ТОВА в матурата и изобщо в учебния план?! Захващам да чета анализи, белким схвана нещо.
Хаха, абсолютно.
Честито на всички именници, да сте живи и здрави, щастливи и влюбени!
Неска ни върнаха класните по математика- имам 5,50 и скачам от радост, щото всъщност си мислех, че ще имам 4-ка... По история мисля, че трябва също да хвана 6-ца, утре друго класно и тн и тн :D Получих.. признание, което допълнително ме зарадва. Само малко се дразня на егоистичните ми прояви, трябва да бъда по- добра с някои хора, поне с тези, които го заслужават.
DisappointedDreamer
01-07-2013, 16:58
ВКЪЩИ!! :):) и тя ни чакаше <3333
Кока,който си направих не мръдна цял ден ! Много съм доволна,а ме валя сняг,имаше много силен вятър и тн :D Естествено се прецаках и отидох на училище,а то пак 'бомба'...Поне имам нови ботуши,но НИКОГА повече (надявам се) няма да си купувам такива за зимата.Не са лоши на външен вид,обаче нито топлят,нито са устойчиви.Замръзнаха ми краката и щях да се пребия на няколко пъти ,щото се хлъзгат яко...за 50 лв?!
Сдобих се с христоматия,доволна съм...Абе като цяло съм доволна от днес,имам си и нови слушалки . :)
nymphadora
01-07-2013, 17:34
Това,ако ми се падне на матурата,недай си боже на изпита ще се гръмна,честно.
Изнервена.
Инат с инат сблъска ли се.... лошо. Единствената разлика, че аз в случая съм по-големия инат, а конткрено днес бях и напълно права в решенията и исканията си. Нямам нерви обаче да продължавам да го доказвам.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_md19wjWHoG1r4zr2vo1_500.gif
PurpleSand
01-07-2013, 19:43
някво гадно ... и винаги като пиша в тая тема ми е сдухано |(
purplegrass
01-07-2013, 19:45
много краъшки ден бе кога ще стане нещо хубаво и интересно -.- чакам с нетърпение
SpiritInBlack
01-07-2013, 20:55
мега якото настроение за разлика от снощи, пфт толкова съм популярен.
anonymous708973
01-07-2013, 21:08
Супербодра ?!
А трябва да се спи.
DisappointedDreamer
01-07-2013, 21:22
Дойдох си, напушиха ме, и веднага цъфнах в приятелките :lol: обичааааам ги!!
+ палачинки в 01:00 хаха <33
soul1199
01-07-2013, 23:06
След 4 дена имам изпит,не искам да идва :Д.... искам да си остана завинаги вкъщи. :д Пак си мрънкам тука,усещането е странно. :Д
TheBeliever
01-08-2013, 06:26
Знаех си, че ходене на имед ден преди изпит не е добра идея...
IseeDEADbodies
01-08-2013, 07:46
Имения ден мина добре. И другото нещо и то се нареди, доста добре беше вчерашният ден. Да видим днес какво ме очаква :)
Niakoitam
01-08-2013, 08:10
Липсва ми.Колкото повече си общуваме толкова по-често започва да ми липсва. Наскоро прочетох едни много мили думи.
Ако забравя за всичко,което знам и се съсредоточа само върху държанието спрямо мен вероятността да са писани точно за мен е голяма,но пък знам ли.
Иначе за емоционални личности като мен самоконтролът е много важен и полезен.В някои ситуации се справям доста успешно. Само да не започна да си припявам скоро: "Губя контрол,когато теб те няма." :D
оооооо обичам да ми подаряват парфюмиии <3
и мама обичам ^^
8-)
и ми е яко, и малко нервно, и се нуждая от мини съветче, амаааааа кат' ги знам всички никой не може да ми помогне по въпроса.. пфпф
smil4eto
01-08-2013, 08:29
Ох някво тъпо...вс се омазва и нищо не е наред.Задава ми въпроси,на които нямам отговор и никога няма да намеря и това ме дразни,защото мразя нерешени проблеми да си висят във въздуха! Всички класни и изпитвания ще ми стоварят на главата наведнъж и се съмнявам,че ще се справя. И с наще не се разбирам изобщо напоследък. Нямам търпение да го видя утре,едно е да говорим по скайп,а съвсем друго на 4 очи да се обсъжда всичко важно и всичко,което го тормози. Очаквам информация защо не е трабвало да ми се казва,че се познава с тва момиче дори и да не се помнят един друг??? ОБЪРКАНА СЪМ,МАМКА МУ!
Тя е прекрасна. Не е истина колко я обичам. Когато намеря достатъчно време, ще й отида на гости. За сега ще се задоволя само да се потапям в нейния свят, когато имам възможност. Днес изпитвам нуждата да го направя.
Най-накрая успях да си уредя нещата и да се "преместя" в новия фейсбук профил. :D
Добавих си няма и пет човека и си заключих профила, за да не мога да получавам покани от никой. Спокойно и уютничко ми е вече. В стария профил бях насъбрала стотици същества, които ми пълнеха профила с простотия, комплекси и плиткоумие.
Най-накрая започвам да ползвам сайта по начина, по който искам!
anonymous708973
01-08-2013, 11:57
Най-накрая започвам да ползвам сайта по начина, по който искам!
Какъв е той?
Добре ми е, доста ме мързи, ама няма мърдане. Дядо Вазов мен чака :)
Дано има ефект и освен знанията завъртя някоя шестичка :д
Студено и заспало ми е. Нямам търпение да се прибера вкъщи. Мисля да направя му направя любимия сладкиш и после да си гледаме филмчета. Друго не искам!
Избеснях по едно време,ама си дадох сметка,че то си е за тях. Дадох си и сметка колко ме дразнят глупавите хора,още повече ме дразнят и глупавите,опитващи се да минат метър и да се направят на тарикати.Нещастници.
Той ми липсва все повече и повече ,и си откачам.
ForzaFelipe
01-08-2013, 13:26
Платих си сметката,купих си лекарства,течност за чистачки и ядене и съм много доволен :D Искам да оздравея по-бързо,че да се съберем пак да пием 8-)
DisappointedDreamer
01-08-2013, 13:28
Първия ми учебен ден е почти на привършване. Доволна съм. Мотивирам се да уча все повече и повече. След 2 часа се прибирам, ще сготвя, оправя багажа от вчера и ще си почивам с книжка в ръка.
Утре ще е прекрасен ден. Всъщност, всички дни ще са прекрасни.
shmatarok
01-08-2013, 13:37
Мързеливо и хубаво ми е.
Поръчахме си със сестрата храна, едно, щото на мен не ми се готви и второ, щото тя не иска да ми яде готвеното. 8-) Доста добре се разбираме тези дни с нея, като я няма родителката наоколо.
anonymous708973
01-08-2013, 14:30
Имам чувството, че чак сега се научавам да уча :д И аз се мотивирам все повече и повече.
Стабилен месец ще е януари. Все интересни неща ще стават, само да си натамъня нещата..
Wednesday666
01-08-2013, 14:52
Бясна съм.
Дори повече от бясна.
Даже готвенето не ме успокой.
Лошо в такъв случай.
Добре, че съм казала на всички важни за мен хора да стоят по-далеч от мен днеска.
А виновника за яда ми .. По-добре да не си и помисля да ме търси скоро.
Какъв е той?
Сега ще си го ползвам само за връзка с хора, с които това е единствен начин да се свържа. Ще си следя едната група за концерти, другата за всички нови албуми, песни, турнета... всички новости в рок музиката.
Ще си чета страничките, които следя от години и всеки ден публикуват нови статии (тематични). Отделно следя и още 1-2 лични страници, на които също ежедневно се публикува.
В стария профил непрекъснато получавах покани за ферми, аквариуми, игри разни. Получавах покани за събития, които въобще не ме интересуват. Ръчкаха ме познати и непознати, получавах покани от хора със странни имена, с които нямаме общи приятели или интереси. На стената докато си намеря информацията, която търся, трябваше да мина през поне 5 разголени снимки, десетина статуса извадени от някоя чалга песен, още няколко статуса за поредната измислена пиянска история и т.н. и т.н. Да не говорим, че на 21.12 примерно въобще не успях да си намеря това, което търся, защото цял ден, цялата ми стена беше в статуса относно датата. На 25.12 също, на 31.12 също, на 01.01.13 също...
Нямам нищо против хората да качват снимки на чорапите си или да ме осведомяват, че в града вали, нито пък да получавам непрекъснати напомняния, че някой си има рожден ден през седмицата. Не съдя никой, но нямам интерес да споделям този ентусиазъм с тях.
А пък профилът е на 4 години вече и стана прекалено пренатрупан с глупости, не ми се занимава да unfriend-вам и unlike-вам всичко ненужно.
Тъжен, тъжен ден, който е изпълнен с огромно количество алкохол, стихове и всички филми на Роки.
Имам петнайсетина загорки, кутия цигари. На топло съм. Време е да се нащавя и да забравя. Даже вече почнах да омеквам.
В живота си нивга не бях се надявал
на толкова мил комплимент:
покани ме Дявола — старият Дявол —
дома си на чашка абсент.
PS: От известно време си имам куче. Става за компания и пие по-малко бира. :)
SpiritInBlack
01-08-2013, 16:24
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПАК СЕ СЪБРАХМЕ, ПОЛУДЯХМЕ.От 2 дена всичко върви както трябва , gishena is back np
Ирти :-)
Щастлива, днес си видях колегите, трябва да се учи и такаммммм.
Всички ме бъзикаха, че съм остаряла вече! :D
Толкова е хубаво да имаш някой около теб със същия светоглед, същото светоусещане, същото чувство... красиво е.
Кажи сладур с хубав аватар? <3
Кажи сладур с хубав аватар? <3
Ми ти си някъв сладур и като чета, че си някъв тъжен... абе не се сдухвай! *гуш*
DisappointedDreamer
01-08-2013, 17:54
Болят ме краката. Брр, уморена съм. За сметка на това измих чиниите, сготвих най-прекрасното ядене, което разбира се моята половинка омете за 10 секунди с поглед и за още толкова с вилица, подредих багажа и изчистих. Утре имам няколко ангажимента, но като цяло е лек и хубав ден със само 3 часа в даскало. Имам някои подозрения, които ако се окажат вярни, ще съм сигурно най-щастливото на планетата.
Схванати са ми раменете, болят ме краката. Нуждая се от дълъг горещ душ. И сън!
TheBeliever
01-08-2013, 18:01
Като пребита с чук.
След паметната нощ, пародията на изпит, и хаоса на работа, гарнирани с ефектите от недоспиване и неядене през целия ден, единственото, което искам за тази вечер е душ и може би хубав филм. И храна. Нищо, че се натъпках като свинче преди 2 часа. Пак съм гладна.
Поне открих сесията подобаващо.
pandabear
01-08-2013, 18:09
Купих си 2-3 нови книжки и супер яката химикалка. Обичам мириса на книжарница, супер релаксиращо ми действа. Сега малко музичка, чайче, после една гореща вана и здрав сън! <3
Уф,странна реакция,която ме разочарова до една степен..ама сякаш сега ми е по-добре,независимо какво казва,знам ли направо ..
Всяко движение,което направи ме кара да си мисля различни неща ..
BUT I DON'T CARE AT ALL.
след половин час сядам с чаша вино, бонбони пред климатика и ще си чета книжка
не ми се спи, тъжно ми е, тегаво ми е..
боли ме душата, боли ме сърцето, пак ме схвана след тоя тормоз и тия нерви
имам нужда от един здрав рев
какво беше там..
" Един здрав нощен сън, един здрав десетминутен рев, един двоен шоколадов сладолед, или трите заедно са идеално лекарство"
Добре ми е. Излизахме по женски, после му направих любимия сладкиш и след малко под завивките с филми, а утре цял ден мързел!
bloodfrozen
01-08-2013, 19:10
Вдъхновила съм се да организирам една по-специална изненада за мъжа. Което означава, че утре ми предстои обиколка по магазините. Дано да открия нещо впечатляващо. 8-)
И подарък за мама трябва да намеря, че е рожденичка скоро.
ForzaFelipe
01-08-2013, 19:15
За пръв път ми се случва такова нещо :D защо се усмихвам тъпо като видя че ми пише,не мога да го спра,просто се усмихвам 8-) странно е,чувствам се като 13 годишен :D
anonymous708973
01-08-2013, 20:46
след половин час сядам с чаша вино, бонбони пред климатика и ще си чета книжка
не ми се спи, тъжно ми е, тегаво ми е..
боли ме душата, боли ме сърцето, пак ме схвана след тоя тормоз и тия нерви
имам нужда от един здрав рев
какво беше там..
" Един здрав нощен сън, един здрав десетминутен рев, един двоен шоколадов сладолед, или трите заедно са идеално лекарство"
Сещам се и за друго...здраво нещо, което би ти оправило настроението, ама ще ти трябва асистънс :д
Удовлетворена от деня. Не само хубаво, а и умно :D
Не, шегувам се, доволна съм. Доста учене тая седмица, не помня откога не съм учила така... Яд ме е малко, че няма да има време да направя нещо вкусничко, ама денонощието не е безкрайно.
DisappointedDreamer
01-09-2013, 06:19
денонощието не е безкрайно.
Все заради това ми е гадно. Да беше поне 30 часа :Д
Поспах си 10 часа доволно. Днес ще е кратък и хубав ден. Ще се плащат наеми, ще се пазарува и ще се ходи на фитнес. А после вкъщи ще правя лазаня :) И ще се учи!
Мхм. Хубаво ми почва 2-я срок.
pandabear
01-09-2013, 08:06
Тоя мъдрец пак почна да ме мъчи... Въртяла съм се в леглото до 6:30, към 7 съм заспала и се събудих към 9, отново от болка. Супер гадно време, допринасящо за гадното ми настроение. Само сряда е, ужас. Горко им на хорта около мен днес...
Wednesday666
01-09-2013, 08:19
Нормално ли е да ме боли главата вече седмица, без спирка, независимо дали спя, дали пия хапчета и такива подобни?
Май пак ще ходя по лекари .. Подозирам, че е от очите, но някак не ми се вярва ..
Сещам се и за друго...здраво нещо, което би ти оправило настроението, ама ще ти трябва асистънс :д
то и аз се сещам за едно такова нещо, ама като някои мъже ми нямат доверие и искат да чакаме докато стана на 18..
няма да го получа поне от Него.
unfortunately
кафе , цигара, душ, филийка с нутела и заминаваме на даскало
PurpleSand
01-09-2013, 09:09
безразлично .. ама добре :d
MaLyKoLiU
01-09-2013, 09:55
С всеки изминал ден се чувствам все по-странно... от няколко дена се колебая дали да ѝ напиша писмо, защото не знам как ще го приеме... днес я сънувах и се чувствам страхотно... <3
За жалост вероятността да стане нещо е много малка... :(
anonymous708973
01-09-2013, 10:47
то и аз се сещам за едно такова нещо, ама като някои мъже ми нямат доверие и искат да чакаме докато стана на 18..
МОЛЯ?! Момиче, на какви попадаш? (Тва не е тоя същият с дъждовната фобия, нали?) Кво, мисли, че ще го осъдиш ли? Светни го за разни клаузички в закона и се вземи в ръце.
АЙЛЯК МИ Е! Няма да ми се налага за два дни да уча Далчев и Багряна, йес! Ще изгледам някой филм, ще си поровя из немските сайтове на университети, еееех. Кеф, кеф, кеф.
paradosou
01-09-2013, 11:49
В тоя клас нищо не се върши както трябва. Буквално нищо. Все закъснения с нещо си, неизпълнени докрай задачи, неразбиране, разминавания, дърпаници... Адски е досадно. Няма да ми липсват ученическите години. Просто съм сигурна. Не съм си на мястото.
И тая неизвестност е кофти. Ще се задействам в близките дни и ще разнищя всичко. Повече не може да продължава така.
Violenza
01-09-2013, 11:52
Имам невъобразимо много за учене, пък само се разсейвам с разни глупости. ;/ Много ми е скапано настроението напоследък.
Ииииии днес остарявам с още 1 годинка...
DragonLady
01-09-2013, 12:01
Последната седмица ваканция си я изкарвам доста доволно. След около час пак забягвам за 2-3 дни, осамотени с мъжа ми :) Което ми напомня, че не е зле да взема да стегна малко багажче, поне една пълна чанта :D Абе всичко се очертава супер, стига една проста овца да не реши пак да се меси в чуждите планове, ама тоя път тотален игнор, е*ала съм я и в простотията.
anonymous708973
01-09-2013, 12:02
Честито! Пожелавам ти много успех във всяко започнато начинание, много любов и баланс между двете :)
weheartiit
01-09-2013, 12:14
^Чесит рожден ден и от мен !
Ядосано ми е ;/
ForzaFelipe
01-09-2013, 12:18
Честит рожден ден ^^
Автомобила е почти пълен догоре с нафта и... 8-) Ще си карам колкото искам ся :D
DisappointedDreamer
01-09-2013, 12:41
Честит, козироге!
Две хубави новини чух днес! :) Дано и остатъка от деня да ми е хубав.
shmatarok
01-09-2013, 12:49
Violenza, честит рожден ден, пожелавам ти много любов и незабравими мигове. :)
Днес е време за чистене! Имам само още няколко дни на родна територия и трябва да съм сигурна, че няма да забравя да си взема някои работи. Родителката не е никак очарована от последното развитие на нещата и усещам, че като се прибере ще падат глави.
Takaki Tono
01-09-2013, 12:59
Ми деня мина доволно добре :) поне част от него, щото е още 4 без 15. Смятам да седна да почета малко, да поспя до 6-7 и да отида да си зема нящо за ядене и едни лостчете ще направя по- късно по тъмно. Между другото от 3-4 дена съм в едно странно състояние. Нещо като преоценка на приоритетите и ценностите ми. Спрях да контактувам с определени хора и се чувствам много добре, като изключим факта ,че ми е съвсем лека тъпо за това че тя изгуби човек като мен ( колкото и нескромно да звучи) Тя ми е нещо като моя, вътрешна борба която мисля че най-накрая спечелих . И така, живота си продължава. За тази година си поставих някой цели и наистина смятам да променя себе си в положителна насока :) Чувствам се супер мотивиран да го направя.
Смятам да спра със новите запознанства ( с хора от противоположния пол, главно) за известно време. Каквото е писано да стане ще стане и няма смисъл да се хабя напразно.
Айде отивам да спа :))
Е няма такъв мързел. Цял ден се излежаваме, чак ни боли вече. И понеже ни мързи да си готвим и вечеря се чудим дали да не отидем в онзи прекрасен японски ресторант, но разбира се ни мързи и да излезем... не е лесно!
Violenza Честито остаряване! Жива и здрава, щастлива и успешна във всяка насока! Оле!
Айляшки ден,само той ми липсва, наближава ми менструей'ъна :lol: И маам шоколад като невидяла. И пия кола...абе мааани,само глупости. Посхпах 1 час на обяд и сега ми е свежичко.
Яяяя и Виоленца е козирогЧЕ! Честито ти, много здраве, щастие, късмет, любов ииии всичко каквото си пожелаеш! И с рогата напред!!!
Това перманентно неучене в 12 клас и не само.. ме проваля.. не мога да седна да уча, не мога да се наспя, искам да е лято.
Скапан живот,скапана съдба,скапано подсъзнание предизвиквам всичко и то всичко гадно ......
Мразя се и всички други :Х
мисля да си изключа мозъка за тази вечер и да се правя на много щастлива,въпреки че ми иде да скоча от аспаруховия
ForzaFelipe
01-09-2013, 14:13
Не ми върви в любовта и тва е...май и за напред ще е така :( не съм се отказал де,но...
Violenza
01-09-2013, 15:34
Благодаря ви! Да ви се връщат хубавите пожелания :*
^ЧРД, жива и здрава, много щастие и успехи.
Днес деня мина доста бързо, имам доста интерсни задачки да свърша. Нямам търпение да дойде утре да си я видя.
Уморен съм, но ще си взема гореща баня, ще си пийна и утре яко бачкане.
Тъй.
SpiritInBlack
01-09-2013, 16:35
от доброто ми настроение няма и помен
Sisito941
01-09-2013, 17:05
Violenza,и от мен честит рожден ден! Само хубави неща ти пожелавам! :)
Наспах се,пак сънувах една простотия..
DisappointedDreamer
01-09-2013, 17:21
Страхотен, ползотворен и приятен ден! Страшно доволна съм. Платих наема, напазарувах - сготвих лазаня - отидох на фитнес. Чух 2 блестящи новини и имаше много смях. Обичам ги, ги ги! И даскало върви чудесно. Брр, мотивирана съм!
Сега се нуждая от един горещ душ и здрав сън!
purplegrass
01-09-2013, 18:19
Най-накрая да си ходим заедно <3 Перфектен ден
Ау,чудо!
Ненененене,няма такъв направо..
Чак такова отношение не съм очаквала.
Но да прави каквото знае ;)
Хубав ден беше, белот през часовете и междучасията на макс :D После той ме изпрати до нас, за пореден път тази седмица всъщност. Не го знам какво иска, не знам и аз какво искам :? Рядко ми се случва. Сега си направих тренировката, изкъпах се и така ми се ще да си релаксирам пред компа, ама ме чака ооощщщее учене. :D Надявам се утре всичко да мине по план.
DevilWish
01-09-2013, 20:09
Уйасно, объркана, трябва да взема вайно решение, от което ми зависи бъдещето.. И съм болна.. И ми е скучно, не ми се чака вече искам да излизам :(
Просълзих се от щастие. Силно.
soul1199
01-09-2013, 23:24
Последна вечер в Бс,утре сутрин пътувам към Плд..Притеснявам се много за студентската си книжка,как така ще изчезнат 7 книжки,включително и моята???направо съм потресена,не ми стига,че се притеснявам за изпита,ами ся и това...ииии компанията ми почва леко да се разпада,и се дразня.Те са от 4 дена там и вече са водят войни,пак съм изпуснала драмата......
HollyGolightly
01-10-2013, 01:46
Не мога да повярвам, че го няма само от 1 ден :( . Прекалено много ми се събра тази седмица, и утре цял ден имам лекции, поне ще ми отвличат вниманието, ако въобще успея да се концентрирам де.
TheBeliever
01-10-2013, 03:50
Обичам да се събуждам и той да се е увил около мен.
Напрегнато ще е на работа идните една-две седмици. Има толкова много неща за вършене и толкова много очакват от нас.
DisappointedDreamer
01-10-2013, 06:29
Денят почна като си забравих сума ти работи вкъщи. Нищо, все още имам други неща за правене. Дано и този ден е толкова хубав, колкото вчерашния.
smil4eto
01-10-2013, 07:57
мързел мързел мързел. Намирам ходенето на училище за изключително безсмислено поради всичката словесна пумия,с която ни заливат и ненужната „информация„,която ни предават. Адски ми е скучно там и умирам от желание да си седя вкъщи. Освен това имам неотложна нужда от сън!!! -.-
И по-добре съм била. След вчерашния ден ще ми трябва време да вляза във форма.
Супер съм уморена, а трябва да ходя на курс. Пфф.
Намирам ходенето на училище за изключително безсмислено поради всичката словесна пумия,с която ни заливат и ненужната „информация„,която ни предават.
Oh, the irony...
Dagichka
01-10-2013, 09:00
much better съм. ръката започва да си връща силата, физеотерапията с магнити и ултразвук си е приятна.
имам си стабилно количество сладки неща до мен, доволна съм и знам, че накрая пак ще съм здрава и щастлива ^^
МОЛЯ?! Момиче, на какви попадаш? (Тва не е тоя същият с дъждовната фобия, нали?) Кво, мисли, че ще го осъдиш ли? Светни го за разни клаузички в закона и се вземи в ръце.
изчисти си ЛС
иначе ми е едно щастливо, карахме се, сдобрявахме се и пак всичко е 6+
ще видим докога
защо всеки път трябва да стигна до истерия, рев и агресия преди да се сети, че не е прав и че трябва да се извини?!
гр
след малко си сушим дългите , безкрайни косища и отиваме да пием кафе на училище 8-)
и да клюкарстваме с дружките, естествено
то какво друго ни остава при тия адски часове..география, спорт, английски, 2х математика и пр, и пр...
Wednesday666
01-10-2013, 10:16
Кофти ми е.
А не мога да споделя с никого.
Този път е наистина с никого.
Просто нямам желанието.
Не намирам подходящите думи, просто се чувствам като в улица, чийто край не се вижда, нито го усещам наблизо.
Все пак - отново ще се оправя, не съм седнала да се тръшкам и да се правя на ощипана госпожица, гоня си нещата и така.
Утрешния изпит дано не е пълен провал.
Защото някак си мисълта за ходене на ликвидация ТОЧНО по този предмет .. м, не ме блазни ама хич :D..
romaviktor
01-10-2013, 10:48
poredniqt den v tursene na rabota i dali shte svurshi nqkoga tozi den
TheBeliever
01-10-2013, 11:10
истерия, рев и агресия
WTF?
Иии работата става все повече и повече. Не знам дали да се оплаквам или да се радвам.
А може би е време да поуча и за следващия изпит.
anonymous708973
01-10-2013, 11:46
изчисти си ЛС
Готово.
Доволна съм и когато спре да ми е мързеливо, захващам да уча. Нямам търпение да дойде утре, от толкова време не съм била в Софияяя <3
Niakoitam
01-10-2013, 12:21
Вклчючваш телевизора.Намираш една от двете английски музикални програми ако няма интересна анимация и си придаваш вид на щастлив. Любимото ми занимание,когато съм свободен и не съм на компютъра или някъде навън... :)
ForzaFelipe
01-10-2013, 13:18
Малеее,реших да пробвам на Найк тренировачния клуб...викам си 30 минутна тренировка с упражнения по 1-2 минути няма как да ме измори толкова ама....сега едвам мърдам,довечера ще изпия 5-6 аспирина :D направо ми се такова таковато... :D
Той ми липсва,ама след като си поговорихме тазя сутрин,се чувствам далеч по-добре!Обичам!
Иначе - айляк. Седмицата ми се изнизва бързо,а в училище е пълен минус. Няма такива простаци,лазят ми по нервичките и някой щастливец скоро ще си го изяде.
отметнах бая от подготвителната работа.
сега остава да седна и да пиша пиша пиша.
вместо това си отворих закона и проектозакона и, вместо да чета, написах един разказ.
не знам. да взема да завърша, че да се посветя на творчество, викам аз. време е.
чувствам баси пауъра. разочарованието ми узря в апатия. колко... прозаично.
http://www.youtube.com/watch?v=iw_AAPJHfFc
DisappointedDreamer
01-10-2013, 15:03
Яда си лазанята. И това е.
shmatarok
01-10-2013, 15:19
Днес беше ден за разкрасяване. 8-) Фризьор, козметик, маникюр, малко да се поглезя и аз, преди да тръгна по шотландско отново.
Поръчахме си пак храна и вкъщи е идилия. 8-) Сега ще си изтеглим някой филм със сестрата и ще гледаме, докато вечеряме.
Утре смятам да ходя и на пазар, ама да видим дали ще стане моята.
SpiritInBlack
01-10-2013, 15:29
Странно весело ми е.Тея са големи пичове , трябва да се събираме по-често винаги има много шоу и курви около тях.Иначе снощи беше силно , само тая се обърка нещо. Най-много мразя , тея които харесват повече самата пред-игра, но не е лесно да достигнеш до финала, с тях. Обикновено те флиртуват едновременно с много мъже, често и само за една вечер.Тряаше доста да се постарая да я убедя , че ще и пипам не само под блузата хаха
Чета. Доспа ми се, а ми е интересно. Отвикнала съм да уча... не ми се е налагало от 8ми клас :D
Добре, че помня лесно.
Мило ми е след вчера. Аз съм много щастливО да имам такъв Човек до себе си. Специален. Прекрасен. Красив. Обичам го.
DisappointedDreamer
01-10-2013, 17:31
Брр, романтика в тая тема.
Тея руски революции ще ме побъркат. Днес сигурно ще броя лениновци. :/ гадно ми е, че нямам повече свободно време.
WTF?
случва се от време на време, мхм....
иначе днес беше добре горе-долу, след малко ще хапна и лягам да чета..
евентуално ще се чуя с двамата, единият ми е залипсвал нещо, та..
emona_love
01-10-2013, 19:06
Как се чувствам?
Странно. Влюбих се преди 1 седмица и още не мога да се овладея. Навсякъде и непрекъснато си го представям, на различни места, до мен. Нощем го сънувам. Да, луда съм. Вчера казах на едно момиче и тя се издаде на всички. Сега дори той знае.
оф, писна ми вече
имам нужда да споделя на някой, но знам че никой няма да ме разбере и ще ме гледат с някво мазното недоумение как може да съм 'такава'
да, никъв проблем, разбираш ли
ForzaFelipe
01-10-2013, 21:35
Тъжен...много бързо се върнах в обикновеното си тъжно настроение...Знаех си че ще стане така,просто ситуацията ми е позната до болка...защо все така става не знам...аз просто искам да обичам...и да бъда обичан..не знам защо,но просто това ми липсва,да има кой да прегърна,да има на кой да се обадя,само да и чуя гласа,за да се усмихна..да има на кой да казвам лека нощ и да заспивам до нея...знам че съм лигльо...но ми липсва такава искрица в живота и когато срещнах това момиче,просто я усетих...чувствах се щастлив няколко дни,но ето че всичко свърши набързо.. :/
Тъжен...много бързо се върнах в обикновеното си тъжно настроение...Знаех си че ще стане така,просто ситуацията ми е позната до болка...защо все така става не знам...аз просто искам да обичам...и да бъда обичан..не знам защо,но просто това ми липсва,да има кой да прегърна,да има на кой да се обадя,само да и чуя гласа,за да се усмихна..да има на кой да казвам лека нощ и да заспивам до нея...знам че съм лигльо...но ми липсва такава искрица в живота и когато срещнах това момиче,просто я усетих...чувствах се щастлив няколко дни,но ето че всичко свърши набързо.. :/
Сладко :) *гуш*
Лягам си. Утре айляк.
Най сетне петък :) Хубаво ми е.
DisappointedDreamer
01-11-2013, 05:02
Ееееедвам гледам! Мноого ми се спи.
Niakoitam
01-11-2013, 07:40
Ох, май наистина не заслужавам да бъда обичан.Може би е по-добре само аз да си страдам отколкото да карам и друг да страда заради мен и моите проблеми. Както се пееше в една ретро чалгийка нещо от рода: "Остави, тая мъка само моя е"...
добре, настроението ми се оправи :3333
макар че 120% е са след малко пак ще има кой да ме ядоса -.-
искааааам много работи, обаче не може ;/ тва е много гадно
Изморена! Вчера 3 часа тренировка, утре 4 часа и половина тренировка. Тялото ми държи, но очите ми се затварят, защото не мога да се наспя. Добре, че е петък!
FINALLY! Петък е !
Ох,обичам го ,бе,какда не го обичаш това слънчице. Деня ми миня бързо и забавно, а след това и си угодих с някои козметични придобивки.
Аргх,само нещата да си паднат по график и всичко е точно.
Май съм гладна,ама да видим мързела или гладът не надделее ! :lol:
много си се кефя:Д
движа на малки стъпчици паралелно всички неща и нищо не ми е готово.
ама след ден-два - триумф и край!<3
искам любов! готова съм!:Д
Въпреки, че й се развиках по телефона, без да е виновна, тя не се засегна. Час по-късно ми се обади да види как съм. Обичам я.
Нервите ми са опънати цял ден, без видима причина. Мисля да си взема някоя книжка и да лягам до котката на дивана. Ще се завием и ще си мъркаме на топличко.
Утре той си идва и вече си направихме планове за деня. Още нищо не е сигурно за неделя, но се надявам да успее да си уреди нещата и да остане тук. Надявам се и да съм в по-добро настроение, докато той е тук. Не се харесвам кисела.
TheBeliever
01-11-2013, 12:55
Чувствам се (почти) пълноценна. Остава да вмъкна малко време за нарастващата кочинка у дома, но вероятно ще остане за утре.
един парцал и едно одеяло за тупане + бюро и тоалетка за подреждане и съм готова със стаята
ще си стопля водичка и ще се изкъпя с кофичката :Д
пак по-добре е от нищо
новият бойлер ще ми трябва стълба да го стигам...пр
след малко ще си го видя, гушна, цункам
доволна съм
и най-после е петък и придобих някой лев
Enchanting
01-11-2013, 17:32
http://www.youtube.com/watch?v=iw_AAPJHfFc
^ не мога да спра да ги гледам ;д
Добрее ми е, най- накрая почивка ^.^
ОФФФФФ ай да му еба майката на всичко
всички ме дразнят, с никой не ща да си говоря. направо ебати забилите хора :@
искам на кафе с един, ма точно сега по-добре да не го занимавам, щото накрая той ще го изяде въпреки, че нищо не е направил.
АПФ
NambyPamby
01-11-2013, 18:10
Деба шибания ти петък деба и тая тъпа ситуация деба, и на всичко майка му деба..
Писна ми на куро да работя и да се прибирам по никое време.
Не ме мързи, а просто ми писна
Няма време за нищо. Секс не съм правил повече от месец сиг. Не мога да свърта в къщи да пийна нещо.
Добре, че си нося в работата та тайно си къркам.. инак не знам как ще да е. То пък и едно къркане, де... после дъвки трябва да ям. Като пубер трябва да се крия.
Да я еба тая нова работа. Защо се хванах? Сега души курецо.
Ебал съм му майката.
bitchezz9
01-11-2013, 19:19
Адски уморена и задълбочена в мисли за другия ден ;х
ЙЕЙЙЙ <3
мамка му, пак ми е хубаво :Д и след малко пак ше 'рева' /не буквално/. тцтцтцтц 8-)
Настроението ми е оправено за през следващите 2 дни. Не искам това чувство да изчезва.
shmatarok
01-11-2013, 20:43
Тъкмо се наслаждавах на обикновена и спокойна вечер и...
БАМ!
Потресена и мега изненадана съм.
Не знам дали не реагирах прекалено лошо, но е факт, че не очаквах подобно нещо. Омг. Егати изненадата. Не обичам изненади принципно, а конкретно това... пф. Може би реагирах малко пресилено, ама си имам правото.
Wednesday666
01-11-2013, 21:19
Пак съм антисоциална.
Май ще си дам почивка от всички и всичко.
По-скоро ще дам на другите възможност да си починат от мен.
Чудно ми е на моменти как ме търпят.
Деба шибания ти петък деба и тая тъпа ситуация деба, и на всичко майка му деба..
.........................................
NambyPamby
01-11-2013, 22:15
Тва Балканския синдром е страшна работа.
Ужас надлъж, ужас нашир, ужас навред...
Ще късам тия дни, обещала съм си го.
valdesbg
01-11-2013, 22:16
Чувствам се добре. Възобнових старо приятелство, надявам се този път за по дълго и по трайно от предния път. Повеселих се с приятели и нови хора. Сега ми предстои още едно забавление с приятел, който скоро ще си заминава.
Абе... добре ми дойде :)
ForzaFelipe
01-11-2013, 22:56
Къпя се и си лягам,стига съм се депресирал с тая музика.
PurpleSand
01-12-2013, 00:17
супер добре,готова след малко да ляга,че съм малко изморена вече :)
MaLyKoLiU
01-12-2013, 02:16
Разтупка ѝ се сърчицето като разбра и ѝ се разтрепери всичко. <3
Легнах си към 00:10, въртях се до към 4 без да мигна, поспах малко и се събудих в 5 без 10...
Надявам се тя е успяла да спи... <3
bloodfrozen
01-12-2013, 05:51
Тука праска як дъжд, а на мен ми се налага да излизам след малко. Просто прекрасно. :smt012
weheartiit
01-12-2013, 06:06
уникално скуно ми е и станах толкова рано ;х
TheBeliever
01-12-2013, 06:52
Събудих се с настроение и мотивация. Допивам кафето и сядам да уча. После ще има санитарен полуден. Защо съм толкова щастлива и аз не знам.
Днес ще е хубав, ползотворен ден. Надявам се.
DisappointedDreamer
01-12-2013, 06:53
Ох. Никога не съм получавала нещо толкова хубаво.
Влюбена съм.
anonymous708973
01-12-2013, 07:21
Чувствам се добре. Възобнових старо приятелство, надявам се този път за по дълго и по трайно от предния път. Повеселих се с приятели и нови хора. Сега ми предстои още едно забавление с приятел, който скоро ще си заминава.
Абе... добре ми дойде :)
Мухах, щом пишеш толкова добре, не ти е било достатъчно :д
Добре ми е, раничко се събудих, чувствам се наспана... Мъжо спинка, а аз ще използвам момента да поуча за Далчев.
Wednesday666
01-12-2013, 07:25
Главата ме цепи, отново.
Дооправям се и изчезвам.
Хич не ми се ходи, като знам, че ще ми лепне 4-ка.
Ама какво да правя, като за първи изпит (и то по макро и микро) викам, че не е чак толкова зле.
Другия семестър - повече.
Едит : имам 5 *happy* :D ..
ох, много съм нервна.. дано да не се обърка нещо, че само това остава на фона на всичко друго ;/
пф
Събудих се с неговия глас и се чувствам чудничко. Обичам!
Навън е отвратително ,просто не мога да понасям това мрачно време, свива ме и ме кара да мисля за простотии. Искам един хубав слънчев,та дори и студен, ден. Поне този мрак ме предразполага към четене - ред е на светилникът, мисля си ,че ще ме завладее тази книга и ще я глътна за няколко дни. Чела съм я малко , но ми се наложи да я оставя...мразя да правя така. Сега ще и се отдам изцяло!
И кафе + кола + шоколад+чипс = як win!
Едит: Мечтите ми за прекрасен ден се провалиха с адски грохот! Баща ми ми наговори такива неща,че се разревах и с ревах 2 часа след тва. Не знам....вече. Излиза ,че съм пълно нищожество,не съм му дала никакви поводи за гордост и тн...и се замислям наистина ли след всичко ,което АЗ сама съм постигнала и съм се изградила като някакви личност...дали наистина не ставам за нищо!? Дали наистина няма с какво да го зарадвам? Иска ми се да се заровя в дън земя и да не излизам...
SpiritInBlack
01-12-2013, 12:40
Гадното ми настроение е почти като снощи.Нито ми се обажда на оная курва , а пък най-добрият ми приятел няма да си празнува рождения ден.Хич не ми се иска да се обаждам и на Б. , ама май ще трябва
pandabear
01-12-2013, 12:55
Наааай-прекрасното събуждане от много време насам! Днес е мързелив ден, филми, хапване, пийване, малко писане, довечера и скрабъл с приятели! Доволно! ((:
Много ми е хубаво, много.
Приятен етап от живота ми, дано става още по-добре.
Гушка ми се обаче :Д
DisappointedDreamer
01-12-2013, 15:48
Изчистих, пуснах 2 перални, прострях, сготвих няколко ястия и сладкиш, измих чиниите няколко пъти, научих си. Доволна съм от днешния ползотворен ден! Сега ми се иска да изляза и да пуша на някои стълби и да си говорим с приятелката.
Бррр.
Violenza
01-12-2013, 16:32
Леко криво, защото не ми остана време.
Разтупка ѝ се сърчицето като разбра и ѝ се разтрепери всичко. <3
Легнах си към 00:10, въртях се до към 4 без да мигна, поспах малко и се събудих в 5 без 10...
Надявам се тя е успяла да спи... <3
бръм
Колето с ново гадже ли ще се похвали? :-P
излизам...без него.
и ми е супер гадно и болезнено, чак не ми се ходи никъде, ама вече обещах...гр
valdesbg
01-12-2013, 17:16
Ауууу не бях се забавлявал така от много време. Просто ми е едно суперско и готино :) Добре ми дойдоха тия няколко дена динамика. Благодаря на Пантерата :)
За жалост днес ще го изпращам....не ми е готино за това само.
Прибрах се от работа преди малко. Утре почивам. Пия бира, пия вино, пуша цигари..
Дреме ми уя за все
Wednesday666
01-12-2013, 18:01
Разболявам се.
А тва не е добре.
Силно се надявах да го избегна тази зима, аааама както вече съм установила, зимата не ми е фенка.
мамка му, мразя някой да блъфира.. добре, че този път не се издадох, че щеше да е много 'забавно' 8-)
и вече съм спокойна, да, и може би мъничко щастлива <3
Щастлива. ^.^ (http://25.media.tumblr.com/a4e29e46c3cdd522903b37d38dea8dfe/tumblr_mgj5qy6XPN1r6qoico1_500.jpg)
GiveMeLove
01-12-2013, 20:47
Нещастен, излъган и наранен.. Тъкмо построих няколко етажа и ги събориха с гръм и трясък..
Колко е хубаво, когато той е тук...
Много приятен ден! Разхождахме се, пазарувахме, готвихме, гледахме филм, лигавихме се с котката, посадихме малко котешка трева... Щастливо ми е! Сега може би ще си пуснем второ филмче и ще си лягаме!
Няма човек с по-голяма усмивка от мен в момента...
GiveMeLove
01-12-2013, 20:56
Колко е хубаво, когато той е тук...
Много приятен ден! Разхождахме се, пазарувахме, готвихме, гледахме филм, лигавихме се с котката, посадихме малко котешка трева... Щастливо ми е! Сега може би ще си пуснем второ филмче и ще си лягаме!
Няма човек с по-голяма усмивка от мен в момента...
Благородно завиждам.. :)
Благородно завиждам.. :)
сейм
изведнъж ми се приходи на дискотека, ама то каквото не можеш да го имаш е нормално да го искаш
но вечерта беше готина, сбърках с последните стъпки, но нищо, явно нещо ми липсва
той ми липсва
..гррррр
PullMeCloser
01-12-2013, 21:18
Значи, полудявам да ми се пипат и разместват нещата. Или ако пипат, поне после да си го оставят на мястото! От седмица беснея из нас като откачена и ровя из всеки възможен шкаф по 200 пъти и накрая намирам всичко на най-тъпото възможно място. Писна ми, просто ми писна!!!
Иначе съм добре, щастлива за нея и най-сетне ми олекна. :))
shmatarok
01-12-2013, 21:22
Искам да е вече 7 часа следобед и да съм минала през всички простотии около летищата. :)
Уви, мъките тепърва започват.
weheartiit
01-12-2013, 21:28
просто винаги за всичко съм на заден план ...
IseeDEADbodies
01-12-2013, 22:43
Въйййййй, не ! Не мога да повярвам, че може да има ТОЛКОВА ограничени и комплексирани хора. Прекалено тъжно, но факт ! Хем са ми смешни, хем ми става мъчно за тях... Иначе съм добре, денят беше доволен и сега ще си пусна филмче и ще заспя като манЯк :lol:.
ForzaFelipe
01-13-2013, 00:05
Малее,пак станало 3 часа...ужас.. 8-)
pandabear
01-13-2013, 00:14
Току-що се прибирам от извънредно виждане с едно приятелче... Супер гадно ми е за него, не заслужава такова нещо, тая е пълна кучка... Странно ми е, че точно мен потърси в такъв момент, но се радвам, че му помогнах с каквото можах. Сега отново се връщам в леглото въпреки че едва ли ще заспя...
Малее,пак станало 3 часа...ужас.. 8-)
И аз това си мисля. Време е за сън май, май...
DisappointedDreamer
01-13-2013, 03:58
Прекрасна сутрин :)
TheBeliever
01-13-2013, 07:13
Тревожно ми е. Не, че няма за какво.
Обичам !
Леко ми е нервно,ама дано се пооправят нещата:)
Нов ден, нови изненади :D
Чете ми се. За първи път се увличам в задължителната литература.
Тъкмо ще си убия времето, докато баща ми върне човечето ми. Двамата се захванаха с някакви майсторлъци от сутринта и още не са свършили. Гледам само пренасят някакви машинки, бръмчат, свързват кабели, жици, само гасят и пускат тока. Много мила гледка. :D
Аз ще взема да потърся рецепта за някой вкусен аламинут. Още ми е усмихнато и щастливо.
Леко ми е, незнайно защо .. Днес ще уча за матурата по Бел, ще си правя упражненията, ще си почивам,ще изляза малко и така : ) жалко, че е неделя и утре трябва да се обградя с неприятни хора, отново.
ей, как ми лазят всички по нервичките.. направо не е истина ;/
и някой накрая ще го яде много голям, само още малко ще потърпя
Wednesday666
01-13-2013, 11:17
Така, добре съм.
За пръв път от бая време.
Днеска е ден за мързел, абсолютно заслужен такъв. Утре май ще летя по лекари, не знам си какво.
Мамичката им.
И на пазар трябва да ходя, а как мразя.
Нищо, днеска усмивката ми няма да я помрачат мислите за утрешния ден.
IseeDEADbodies
01-13-2013, 11:39
Прайх сладки и сега целите ми ръце вонят на бисквити и шоколад ;/ Дано поне станат вкусни. Иначе съм айляк.
Ще се гръмна! Как можа да ми се случи точно на мен и защо точно сега.. :( Това е едно от най-гадните неща, което може да се случи на спортисти и танцьори. пфф нямам думи! Мамка му!
едно мазохистче съм , за какво ги четох тия чатове, защо си припомних всичко
pandabear
01-13-2013, 13:24
^ звучи познато... Мрачно ми е. Чудя се, къде ще му излезе края. Кое е правилно, кое не е? Ако направя нещо- лошо. Ако бездействам- пак лошо. Писна ми, сериозно.
:cry:
мислех си, че готвенето ще ми отнеме вниманието и ще спра да го мисля, ама не става
...
защо стават толкова тъпи нещата..
защо си ги правя толкова тъпи и само си усложнявам положението..
ох ...
:(
днес съм доволна от себе си.
факт - не мога да претупвам работи, колкото да мина номер, затова пък съм ебати професионалистът, йеъ!:Д
сега отивам да пробвам да вляза на театър, а довечера ще отметна още 1 задачка, мхм!
гоу гоу гоу, 'дето се вика:Д
Оффф точно като се прибрах от даскало вечерта в петък и се разболях. Не мога да си поема дъх. Постоянно подсмърчам и ми е лошо. Носът ми се разрани чак. Ужас! Развалиха ми се всички планове за уикенда и само вися и се чудя кво да прая. Поне спомените от петък ме утешават. Обожавам това момче. Утре добре, че сме втора смяна да имам време да се посъвзема и отваам на даскало каквото и да става. Не мога да не го видя, просто не мога ;д поне имах време да науча както трябва, че контролните тая седмица са сякаш безброй.
http://www.youtube.com/watch?v=ClUJHkjHrfI
<3
най-после хубава българска песен без курварлък в нея, без полу-голи курви, без разни тъпи намеци в текстовете си..
не че не слушам чалга - слушам, но бих предпочела такава музика пред чалгата. има много повече смисъл и е много по-стойностна. <3
та, стига съм се обяснявала - тъжно ми е просто.
DisappointedDreamer
01-13-2013, 17:26
Кучи студ!!!
Ще се заровя в леглото със Силвия Плат и Ан Секстон!
EternalDream
01-13-2013, 17:45
Чувствам се влюбена в бивш, който май скоро ще си има нова приятелка. Минават месеци, аз не мога да го преживея. :(
shmatarok
01-13-2013, 19:05
Много ми е хубаво, щото най-накрая съм си в стаята! Липсваха ми хората тук и много се радвам, че пак съм си с тях. :) Ако имаше и кво да се яде, щеше да ми е още по-хубаво, ама хайде, утре ще си напазарувам. 8-)
anonymous708973
01-13-2013, 19:26
Ще ги убия тия от М-тел, бе!!!! Уж нямало да ми трупа пари интернетът, КАК тогава се прави такава сметка?! Утре отивам и ги насирам всичките, нямам думи просто!
Утре трябва да уча като за световно за Далчев, когото не понасям. ГРР!
^ Аз също съм ги тровила за интернет, бяха ми насвяткали + 80 лв, при все ,че НЯМАХ интернет на телефона. и оная ми се разправя,ама в разпечатката сочи тва, вика и най-цивилизовано,че е по-вероятно тухла 4ка да има интернет,ама не Сименс от най-дъртите А50 , който допреди 3 месеца ми служеше да си ползвам мтелската карта...
Оная пак си знае нейното : Ама ползвали сте го ...викам , абе моето момиче, аз нямам опция за интернет , искаш да се обадя в комисията за защита на потребители ли ? И оная млъкна , и след 1 минута разговор по служебния вика: Ами ще проверим,може би е станала грешка!
Мразя ги тея.
HollyGolightly
01-13-2013, 19:52
Чувствам се толкова спокойна и щастлива. Най-после успяхме да се чуем и видим по Скайп :) униформата му стои толкова добре, и той беше щастлив да ме види. И все пак ми липсва толкова много, няма и седмица откакто го няма, все едно, че времето е спряло или поне забавило. Видях се и с баба му и дядо му, обичам ги тези хора, напомнят ми на моите по един или друг начин.
Утре нямам лекции, а есетата за вторник са ми готови от вчера и само чакат да бъдат предадени.
http://www.youtube.com/watch?v=ClUJHkjHrfI
<3
най-после хубава българска песен без курварлък в нея, без полу-голи курви, без разни тъпи намеци в текстовете си..
болднатите са местата, където НЕ си права, т.е. грешиш
гениалният текст ме подкрепя
Дяволът в мен ми повтаряше
как няма любов без която не мога!
Ангелът в мен сега иска теб!
Но какво от това,но какво от това?
Хайде кажи колко глупава бях..
Хайде крещи как ме мразиш до болка!
Ще се съглася с всяка вина..
Но какво от това,но какво от това,
но какво от това,щом те няма до мен!
Ангелът в мен още те иска..
Дяволът в мен също плаче за теб!
Това съм просто аз,просто много ми липсваш..
Имах те,искам те пак!
Това съм просто аз,просто адски ми липсваш..
Имах те,искам те пак!
Дяволът в мен,носи мойта вина..
Ангелът в мен,носи пък любовта ми..
Ти ще си везна,кажи ми кое повече,ще тежи..
Повече ти тежи..
Любовта ли тежи?
Колко много тежи..
Това съм просто аз,просто много ми липсваш..
Имах те,искам те пак!
Това съм просто аз,просто адски ми липсваш..
Имах те,искам те пак!
тъпо ми е , гладна съм нон-стоп, лягам си
Wednesday666
01-13-2013, 20:06
^ Аз също съм ги тровила за интернет, бяха ми насвяткали + 80 лв, при все ,че НЯМАХ интернет на телефона. и оная ми се разправя,ама в разпечатката сочи тва, вика и най-цивилизовано,че е по-вероятно тухла 4ка да има интернет,ама не Сименс от най-дъртите А50 , който допреди 3 месеца ми служеше да си ползвам мтелската карта...
Оная пак си знае нейното : Ама ползвали сте го ...викам , абе моето момиче, аз нямам опция за интернет , искаш да се обадя в комисията за защита на потребители ли ? И оная млъкна , и след 1 минута разговор по служебния вика: Ами ще проверим,може би е станала грешка!
Мразя ги тея.
Мтел са идиоти.
ForzaFelipe
01-13-2013, 20:07
Направих си фотьойлите на диванче :D Ся мога да се опъна на спокойствие 8-) Все още ми е малко тъжно от онази история,но цял ден чистих стаята си и хич не съм го мислил.
anonymous708973
01-13-2013, 20:28
гениалният текст ме подкрепя
Факт е, че текстът не е брилянтен, но и ти грешиш.
Не, не, във вторник отивам с подкрепление и ще ги правя на бъз и коприва.
PullMeCloser
01-13-2013, 20:34
За каква сметка става въпрос? Тези от Мтел са суупер зле. На нас(в бизнес група се водя, бая хора сме вътре) ни бяха начислили също някои неща, след няколко месеца си дойдоха нормалните фактури. Има някаква опция в сайта на М-тел, изкарва ти всички входящи и изходящи разговори + времетраене, можеш да си провериш там.
Уф, май имам някакво хранително натравяне. Хич не ми се мърда утре и наистина ще се постарая да си остана в леглото...
защо ;о
nymphadora
01-13-2013, 20:40
Утре трябва да уча като за световно за Далчев, когото не понасям. ГРР!
Далчев е най-прекрасното нещо Р3 обожавам го
иначе се чувствам добре. :D беше..ех.
Заплашете ги с нещо тия от м-тел.При мен мина номера,въпреки,че ако не бяха се оправили на място,наистина шях да звънна. Не може да лъжат и да мажат така.
anonymous708973
01-13-2013, 20:49
Заплашете ги с нещо тия от м-тел.При мен мина номера,въпреки,че ако не бяха се оправили на място,наистина шях да звънна. Не може да лъжат и да мажат така.
Спокойно и с усмивка ще питам дали трябва да звъня до Комисията за защита на потребителите, защото това просто няма да продължи така. От поне година сметките ми скочиха от 30 на 50 лв, ама тия 76 ми дойдоха като гръм от ясно небе.
Според няква графика в сайта им 30+ лева са ми само от интернета, ех, как няма да се разберем.
NambyPamby
01-13-2013, 20:49
Между чука и наковалнята
DragonLady
01-13-2013, 21:08
Тая проста селска овца, следващият път когато я засека няма да и се размине ... До сега от уважение към гаджето и, не и казвах нищо, но тоя път прекали, и то здраво! А после ме обсъжда тихичко и тайничко с приятелките си, и разбира се зад гърба ми. Щото няма смелост пред мене, знае, че отвори ли си устичката в мое присъствие, после ще си я затваря без зъбите в нея.
Иначе с мъжо си изкарахме няколко прекрасни дни заедно :) Искам пак на почивка, дори и само за няколко дни, ама кога ще е не се знае ...
SpiritInBlack
01-13-2013, 22:20
късничко е , а не ми се спи.Утре сутринта ще ми идват на гости 3ма дебили
DisappointedDreamer
01-14-2013, 04:42
Мога да спа още 3 часа, а вместо това си губя времето в интернет.
Не искам да започвам седмицата.
weheartiit
01-14-2013, 05:46
толкова лошо не ми беше ставало отдавна,ужасно е ,искам да свърши .
и сигурно днес пак ще изтърва ,ех .
Оф още по-зле съм. Снощи почти не спах. Лошо ми е. Трябва обаче да се ходи на даскало. Толкова контролнии, а и трябва да го видя, обаче видях една публикация във фб и от сутринта денят ми започна зле. Да видим как ще продължи. Като се замисля сега май не е много добра идея да отида на даскало, нищо че после само мене ще изпитват. Оф ще видим до обяд има време.
DisappointedDreamer
01-14-2013, 06:42
^как може да позволявате на фейсбук публикации да ви диктуват чувствата?
Страхотно ми е. Будна съм от 5 часа, направих закуска на любимия ми брат, оправих се и отпрашвам за даскало. :) :)
Тая проста селска овца, следващият път когато я засека няма да и се размине ... До сега от уважение към гаджето и, не и казвах нищо, но тоя път прекали, и то здраво! А после ме обсъжда тихичко и тайничко с приятелките си, и разбира се зад гърба ми. Щото няма смелост пред мене, знае, че отвори ли си устичката в мое присъствие, после ще си я затваря без зъбите в нея.
Боже, колко позната ситуация. Само зад гърба могат да говорят. А погледна ли я- забива си главата в пода. Само че не знам до кога ще продължи търпението ми :)
^как може да позволявате на фейсбук публикации да ви диктуват чувствата?
знам, тъпо е, но благодарение на това разбрах нещо и няма как да не ми повлияе
оф хем съм щастлива, хем не съм.. ебати променливото настроение и смесени чувства още от сутринта.
представям си след малко като отида на училище къв ужас ще е пак.. ;/
пуши ми се, а пък банята вече от километри мирише на фасове.. май ще чакам до 11 часа ;/
shmatarok
01-14-2013, 06:56
Бях забравила колко е гадно да се събудиш рано сутринта, да трябва да си правиш закуска и да тичаш на лекции. 8-)
Нямам търпение да дойде обяд и да легна да се наспя.
пиша есе, мисля си за него
кой знае как се е напил вчера, дано да си е легнал сам или с Иво , че иначе ще има :smt067
след малко баня, пак ще хапна и после даскало .. уф
TheBeliever
01-14-2013, 11:12
Добре. Много добре. Отметнах едно досадно ходене по счетоводители, което отлагам от месеци. Остана още едно, но и него ще оправя до края на седмицата.
Трябва да сядам да уча, че иначе... баница :lol:
Как хубаво се нареждат нещата.
anonymous708973
01-14-2013, 13:00
Иначе с мъжо си изкарахме няколко прекрасни дни заедно :) Искам пак на почивка, дори и само за няколко дни, ама кога ще е не се знае ...
Подобни заплахи звучат плоско и олекваш.
Едно е да кажеш, че ще я навреш в кучи гъз, ама това със зъбите... канила съм се на момчетата така, когато бях в началното училище.
Оф, Далчев ме чака. Ще пукна.
Скоро приказката ще свърши , а финала се досещам ,че ще е трагичен.
Но няма да се депресирам и да се оплаквам като жена.
Ангеле, спомни си баща ти на кво те е учил цял живот . Защо мъжът е мъж ?!
Защото намира изход и решение ,а не оправдание за провала . Защото не си показва чувствата много-много и не плаче .
Дано спорта ме крепи . Само той ме е крепял винаги :))
Тъжно ми е, тъпо ми е, болна, със скъсани мускулни влакна. Не мога да си представя как ще издържа толкова време без тренировки.
DisappointedDreamer
01-14-2013, 17:52
Напила съм се с мъка и страх. И не знам какво да мисля.
HollyGolightly
01-14-2013, 18:01
Пак вали, и ми е много смотано , но
http://25.media.tumblr.com/a996f31b3d9a4b47c4a486cfcca114e8/tumblr_mgmpopspIr1s0lu1yo1_500.gif
SpiritInBlack
01-14-2013, 18:05
много ама много съм ядосан в момента. ако падна на покер , още някоя курва ще го отнесе
Скапан съм от работа. Половин бира щом ме хвана.. заеби ти. Не съм добре.
чудя се дали да си изпратя есето или не...
наливам се със сок и след малко отивам да гледам сериал и да си поплача малко
DisappointedDreamer
01-14-2013, 19:15
http://www.youtube.com/watch?v=IpHniCEHY7I
и после защо бил шведския труден
ООХХОХОХО, не мога :lol: :lol: :lol:
Щастливичко ми е.
Днес достигнах до края на физическите си сили, изцедих се направо. Сега се чувствам добре обаче, оптимистично ми е някакво.
Намерих време да си прочета нещицата и от криминологията.
Много приятен ден.
Сега си допивам сокчето, довършвам снимките, обаждам му се и си лягам.
Утре ще е един малко по-психически натоварен ден, но съм спокойна.
Влюбено и щастливо ми е, другото няма голямо значение.
ЕЛЕЕЕЕЕ, ай стига бе.. като капак за всичко, което днес ми се случи беше факта, че сигурно ще ме изключат от училище
и ще трябва да ходя някъде по селата, да сменям по два автобуса и мани, мани направо
знаех си аз, че е много лоша идея да бягам от училище, ама нали щото всички тръгнаха и айде и аз с тях /въпреки, че естествено идеята беше моя/.. сега ще го ядем много голям и тежко ни, и горко ни..
Както нямам и батерия на Лаптопа само оставаше да ми се развали и зарядното .... дееба майка му , айде сега 50лв за ново.
TheBeliever
01-14-2013, 19:27
ЕЛЕЕЕЕЕ, ай стига бе.. като капак за всичко, което днес ми се случи беше факта, че сигурно ще ме изключат от училище
и ще трябва да ходя някъде по селата, да сменям по два автобуса и мани, мани направо
знаех си аз, че е много лоша идея да бягам от училище, ама нали щото всички тръгнаха и айде и аз с тях.. сега ще го ядем много голям и тежко ни, и горко ни..
А когато някои хора в този форум ти казваха, че пътят, по който си поела няма да доведе до нищо хубаво, ти се репчеше. Със съжаление го казвам, но - каквото повикало. Сега не се оправдавай с "ама нали щото всички".
По темата: Спирам да уча за този изпит. Уверена съм в знанията си и, освен ако не ми се падне нещо, което го няма в лекционните записки, вярвам, че ще изкарам хубава оценка. За следващия, обаче, ми е тъмна Индия.
Той маааалко ме ядосва.
А когато някои хора в този форум ти казваха, че пътят, по който си поела няма да доведе до нищо хубаво, ти се репчеше. Със съжаление го казвам, но - каквото повикало. Сега не се оправдавай с "ама нали щото всички".
ти пък коя си, че да ми казваш все пак ? :Д
тва, че са станали 1-2 гафа, не значи че все пак ще те чуя кво ми говориш.
аз си пиша в тая тема, за да кажа кво е станало и как се чувствам /естествено по мое желание/, а не да ви искам мненията за начина ми на живот ? ти да видиш, нали ;оооо
SpiritInBlack
01-14-2013, 19:32
тва малките курви нямат спирка
тва малките курви нямат спирка
да, ти го знаеш най-добре
все пак гледам, че си от Пловдив :lol:
Violenza
01-14-2013, 19:37
Ти ако "гаф" наричаш това да те изключат от училище... :D
Не че точно аз за такива неща имам правото да чета морал, но вече няколко човека ти казват, че вървиш на зле, ама ти трябва яко да нагазиш в калта, че да се усетиш за какво става дума.
Както и да е. Чакат ме страшни изпити, притеснено ми е.
TheBeliever
01-14-2013, 19:39
ти пък коя си, че да ми казваш все пак ? :Д
аз си пиша в тая тема, за да кажа кво е станало и как се чувствам /естествено по мое желание/, а не да ви искам мненията за начина ми на живот ? ти да видиш, нали ;оооо
Аз съм човек с мнение и го изказвам, когато сметна за нужно. Без значение искаш ли го или не - все пак това е форум. Ти какво ще извлечеш от това мнение си е за твоя собствена сметка.
Аз съм човек с мнение и го изказвам, когато сметна за нужно. Без значение искаш ли го или не - все пак това е форум. Ти какво ще извлечеш от това мнение си е за твоя собствена сметка.
стана ми интересно защо смяташ, че е нужно да кажеш мнението си за мен, след като предполагам, че ти е кристално ясно че изобщо няма да те чуя ? :D
Ти ,ако щеш чувай. Никой не може да я спре от това да си каже мнението. Пък ти дали ще я чуеш тва е отделен въпрос.
Оф,бясна съм.
Точно сега такива мизерии. Дееба и преебаната история...