View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
anonymous708973
12-28-2012, 09:43
Дриймър, докога си на българска територия?
Малко нервна и стресирана, но по-добре отпреди малко.
Той ми липсва , адски много си го обичам и искам да си го напрегръщам.
Wednesday666
12-28-2012, 11:28
Леко притеснена, но това се очакваше.
Не може всичко да е точно както го искаш.
dream1707
12-28-2012, 12:29
Абсолютно всяко събиране, трябва да има някакъв фал накрая. Мисля да не излизам от вкъщи близкото бъдеще. Май почна да ме гризе съвестта. Чувствам се ужасно.
DevilWish
12-28-2012, 16:48
Гладна, искам да ям, искам да си говоря с баба и след това да излезна с приятеля си и да се забавляваме. Липсва ми.
Ех, значи от тия лекарства тотааааааааално се разцентровах. Неадекватна съм. Поне гласчето ми се връща лека по лека... дано утре съм добре.
И неясното положение около НГ.... накрая вкъщи ще си остана.. бахти...
Вчера беше яко... само дет ми се доспа пак от проклетото лекарство... иначе си изкарахме много готино...
А мойто малко англичанче пак ми грее... дори през днешната гнусна софийска мъгла. Ценни хора. Тва е положението. :-)
Искам си го ,бе, притеснено ми е за него...обичам си го!
DisappointedDreamer
12-28-2012, 17:21
Суши за обяд, китайско за вечеря, страхотен филм с компания от две дузини стари съученици и приятели. Страхотно ми е 8-)
Дриймър, докога си на българска територия?
заветния 6-ти януари.
Абсолютно всяко събиране, трябва да има някакъв фал накрая. Мисля да не излизам от вкъщи близкото бъдеще. Май почна да ме гризе съвестта. Чувствам се ужасно.
И аз така смятам дали има смисъл дали има смисъл да те боли отново и отново... и тази болка те изгаря от вътре и те гложди не ти се излиза никъде уффф съчувствам ти........ :X
paradosou
12-28-2012, 19:37
Страшно готино беше, ама... адски бързо свърши.
Много ми се спи...Обаче искам да гледам един филм.
Пък с него нещата както винаги-дразнещи,скучни ииии по едно време ми става мъчно за него . Ще се сдържам тия дни да видя ,какво ще се случи,но като гледам няма да се задържа дълго с него.Много съм гадна,знам...
TheBeliever
12-28-2012, 21:03
Леко притеснено. Не знам какво да очаквам.
Искам да видя и усетя промяна. Належащо е.
Kukumqvka
12-28-2012, 21:23
Скуката е пълна.Дилемите са големите..настроението спада рязко :D
След разходка, кафе, 3-часово обикаляне на мола и разговори до сега с най- добрата ми приятелка, по- добре от вчера, да речем. Плановете ми за Нова година се провалиха, но някак не съм чак толкова депресирана. Имам да мисля за 1000 други по- важни неща, които ме изнервят допълнително, но гледам да съм по- уравновесена ;д
ForzaFelipe
12-28-2012, 23:19
Подготвям се...2013 искам да я започна по-надъхан от всякога,по-амбициозно от когато и да било и искам да успея там където до сега не успявах.Вярвам че мога,вярвам че мога и ще успея.Тва може би ще е годината в която ще се реши дали ще тръгна по пътя на звездите и ще постигна мечтата си и ще покажа какво мога или ще се окажа поредния който иска прекалено много от света.Няма да се дам,вече няма да чакам просто да се случи,а ще го предизвикам.Още Януари ще направя първата крачка за един сериал.Ще дам всичко от себе си за да получа шанс за него и ако го получа,ще се раздам на 220 % за да ме харесат и за бъдещи проекти.Просто вече е време в което трябва да реша кой ще е моя път и го осъзнавам сега.
purplegrass
12-28-2012, 23:46
http://vbox7.com/play:d619e4175d?p=favourites&id=816952&order=date така общо взето..
SisiStrange
12-29-2012, 06:08
Заспала... Гушкам си пингвина. Снощи си дочетох книжката. След малко, искам или не, трябва да се захвана с белия дроб, само той остана от дихателна. Тя поне е лесна. Иии после идва той и ще си изкараме гушкаво този мрачен ден. :)
IoAnKa_SwEeT
12-29-2012, 07:52
Много щастлива че имам такова прекрасно семейство и толкова добри приятели. Коледа е все пак, ваканция сме да се забавляваме на макс.
Весела Коледа! :)
Станах бая рано , 8 и 30 сутринта,евала ;д За сега се чувствам добре...ще видим до края на деня ,какво ще стане.
Тъкмо се зарадвах, че денят ми започна перфектно и БАМ, баща ми го развали, решавайки да покани един негов колега в нас. Наистина не ми харесва точно този човек да идва в нас. Както и да е... Поне няма навика да се задържа много.
Чакам да пристигне последния подарък, който купих за семейството. Вече намерих къде да го скрия. Само се надявам да не пристигне докато баща ми и колегата му са тук. С нетърпение вече очаквам да тръгнат за работа, да ми пристигне подаръка, а след него и момчето ми... И тогава вече ще започне прекрасната част от деня.
DisappointedDreamer
12-29-2012, 09:34
Боли ме крака. Боли, боли, боли. Пууууу.
Иначе, днес ще си видя роднините и малкото зверче. :)
ForzaFelipe
12-29-2012, 09:39
Супер,май ще си получа поръчката тази година :D Пия си кафето и ще тръгвам по задачки и после се връщам за мача 8-)
боли ме рамото от тъпия лаптоп
ще умра направо
довечера ще е фън, ще си го видя <33333
anonymous708973
12-29-2012, 10:23
АЗ станах в 12.25?! Вярно, че си легнах в 2, ама... ще го убивам тоя моя, разваля ми биологичния часовник :д
МНОГО ми е добре. По пижама съм още, хапнах, сега ще гледам "Под прикритие" и си го чакам на гостиии :)
TheBeliever
12-29-2012, 10:56
13 часа сън. От кога не ми се беше случвало? Смятам тези 4 дни да ги прекарам в блажено бездействие, прекъсвано единствено от секс и ядене. И готвене. Отдавна не съм се развихряла из кухнята. В настроение за кулинарни експерименти съм.
PullMeCloser
12-29-2012, 12:07
^ Завиждам. Писна ми ненормалните ми приятели да ме будят рано сутрин и да се чудя после какво да правя. Пуша една цигара и лягам пак. :Д
Много мразя да съм посредник, 'баси гадната ситуация, много ми е неудобно. Тъкмо когато всичко върви по план, трябва нещо да усложни нещата, не може да е лесно и готово всичко :\ Дано само стане по лесния начин, че...
Най-накрая си посветихме цял ден мързел вкъщи пред филми и беше страхотно. След малко пак отиваме на купонче. Всичко е чудесно. Добре се чувствам :)
Бивам, мисля че съм по-добре,ама пак съм си кривак и си го искам.
kalpazanka
12-29-2012, 17:02
От един месец не съм пипала немски... Направо ми е кофти от мене си.
Пуснах си косата, свалих си всички железа от мен (обеци, гривни, пръстени, гердани), облякох си домашни пухкави дрешки (полото ми е сивичко на сърчица) и момчето ми едва ме позна. :D Хубаво ми е, чувствам се естествено. Цял ден си мързелувахме, гушкахме, гледахме филми... Имам чувството, че се преселихме в друго време. Музиката, обстановката, свещите... Магическо.
DisappointedDreamer
12-29-2012, 18:54
Да му писне на човек, сериозно. Идвам си всяко лято и всяка зима и първото нещо, което правя е - ох, да, посети алерголог, ту на ортопед-травматалог. Писна ми.
Пх. Иначе си играх с малката!!! Такава сладурана с едни руси къдрици и зелени очички :) :) и те целува и ме прегръщаше и ми сядаше в скута. Охх, сладурче. :) Обичам си ги.
IseeDEADbodies
12-29-2012, 19:07
Офф, мно'у ми е скучно, ве, ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕК ! Ай да идва 31 по-бързо, че съм решил да се насвяткам като мастия, лол !
едит - и пак нямам цигари... алскфдддддддддънв иотгх54 968х29068и6х3444444444444ъ8ксднгфл :@@@@@@@@@@@@@
paradosou
12-29-2012, 20:28
:)
Sisito941
12-29-2012, 20:36
Просто...няма дума или думи,които да опишат как точно се чувствам..
Сега осъзнах каква грешка направих преди няколко месеца,няма как да я поправя сега,съжалявам за което..
ForzaFelipe
12-30-2012, 01:09
Деня ми започна устремно нагоре,но баш на финала се срина...Поръчката ми ще дойде най-вероятно на време,платих сметки,глупости,но след като днес каза че ще е с нас на НГ,тази вечер се оказа че няма да може..Не заслужавам очевидно втори шанс,а и аз все още не знаех какво ще се случи..сам се провалих,сам я нараних от глупост и от страх...защо съм такъв гъз...не послушах сърцето си тогава,а главата си...ама така ще е,когато трябваше да я слушам блях и сега...не ми е оправдание че ме направиха такъв,не ми е оправдание,че ме е страх да не се случи отново...просто...все още съм адски объркан и...а най ме е яд че тогава я нараних,не заслужаваше,не заслужаваше това както аз сега не заслужавам втори шанс...Вместо да обмислям всичко сам,можеше тогава да го обсъдим,най-малкото нямаше сега да е така,постоянни недомлъвки и чакане да се приключи тази тема...но,сам съм си виновен,аз съм лошият и си заслужих всичко,но тя не заслужаваше това..
SisiStrange
12-30-2012, 08:09
Бях забравила колко е яко да имаш време за подобни идиотщини. 8-)
Танцьорката на Хула-Хула (https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430861_4168854216438_100658122_n.jpg)
Драконът мъти яйцата си (https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/224944_4168850936356_1700845574_n.jpg)
Най-добрия ми приятел се крие зад храста (https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/541848_4168853256414_622627633_n.jpg)
Пчеличко напада цветето! (https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/564465_4168845456219_1781188057_n.jpg)
nymphadora
12-30-2012, 08:15
Много съм добре :)
След малко влизам да се къпя,след това ще се видим със сладкото <3
DisappointedDreamer
12-30-2012, 08:17
Бррррр. Вчера си прекарах страхотно. Липсва ми приятелката и ми е гадно, но ще и се реванширам като се върна. Иначе, днес се очертава един слънчев ден и ходене до горе. :) :) Хубаво ми е.
Прибрах се за Н.Г и после пак заминавам.
Кретаме някак. Може и по-добре
druzilla
12-30-2012, 08:37
Чакам да ми се обади и да му чуя прекрасния глас. :smt054 Малко остана,докато се видим и нямам търпение... Тъжно ми е че няма да сме заедно на Нова Година..
SisiStrange
12-30-2012, 11:34
Опитвам се да не се съдера чак от рев. Много самотна. Нищо. Ще си седя сама, пушейки и ще преживявам всичко. Поне имам себе си, а и това не е съвсем нищо.
DisappointedDreamer
12-30-2012, 11:36
^Ко ти е, Сисе?
Доволно нахранена. Мхмхм.
Violenza
12-30-2012, 11:37
Снощи кака ви обикаля чалготеките. :D Загубила съм тренинг, ей! Не бях ходила на дискотека от лятото.
Най-накрая се решихме къде ще сме на Нова година. Доволно ми е. След малко отивам на тренировка и после ще си направим филмов маратон с горещ шоколад ммм
Доволно ми е , вкъщи си е най-хубаво!
Той ми липсва,ама съм щастлива ,че след НГ ще си идва иииии ще си го видя.
Доста.. спокойна и уравновесена.
Което е необичайно за мен.
Хм.
shmatarok
12-30-2012, 14:49
Искам да се разкарам от тук.
Не мога да ги търпя, за един месец се прибирам и си обещах, че ще проявявам търпение и спокойствие и кво ли не още, ама не мога. Не м-о-г-а.
И плановете за НГ се провалиха с гръм и трясък.
И ми се плаче направо, нищо лошо не съм направила и пак крясъци. Аман.
Доста тъпо... незнам кога ще се видим в един град сме а особено и сега като иска да сме приятели временно.. ме боли много страшно много немога да спя да ям... да си седя в къщи пак немога уфффффффф защо отново се появи след толкоз време... ;(
Днес готвих тооооооооооолко много. В момента ми е страшно изморено и мързеливо. Лежа си на диванчето и ме мързи дори да отида да вечерям. Някой ако е така добър да ми донесе яденето тук, ще съм много благодарна.
Ще си пусна някое филмче и ще се разтопя.
Утре се надявам да съм по-жива.
SisiStrange
12-30-2012, 16:36
^Ко ти е, Сисе?
Доволно нахранена. Мхмхм.
Костенурски проблеми.
АРЕЕЕЕ НОВАТА ГОДИНАААА!!!!!! Да сме живи, здрави и корави! Да сме тъй засмени! Новата година да ни донесе повече щастие и повечето щастлвии моменти!!
Новата година да ми донесе още повечее пари! Да ми създаде семейство (или аз да си го създам.. не знам) и тъй.. и нова кола.. една.. и жена.. курва или не.. нова да е! Един ден по-рано дреме му уая!
Да съм по-щастлив дано и по-силен както никога!
http://www.youtube.com/watch?v=u0WbUzF6MiU
Umri, umri, umri, zbogom
a ja cu za tobom
Пич, бързаш, с ден напред си :lol:
Оф...умиргам 100/35 кръвно,нека ми е якооооооооо.
Мисля да си погледам Под прикритие, да си чуя мъжа и да се помъча да не пукна.
leadyflame
12-30-2012, 17:48
Как да съм... искам да пия - няма с кого. Не ми се чака до утре.
Задавам си и въпроси, на които може би само аз мога да отговоря, но не се получава. Толкова ли съм сбъркана, че само привличам хора по-зле и от мен .... как да не се отачаям.. ебаси.
DisappointedDreamer
12-30-2012, 18:03
Тъжно ми е.
shmatarok
12-30-2012, 20:58
Бясна съм.
Няма да ѝ проговоря повече, нито на някой от останалите. Утре по "семейно" вкъщи с филмов маратон. Баси якото. За кво се прибрах изобщо.
Wednesday666
12-30-2012, 21:00
Днес ми е уморено.
Мисълта, че изпращам една доста тежка година за мен, е хубава, но пък това не пречи да ме шокират, докато все още не е свършила.
Нда, още ми е малко странно.
Но ще мине
Обожааааааааавам си го. Просто го обожавам <3..
Обичам си най- добрата приятелка. Радвам се, че е взаимно. Обичам и разговорите, в които напълно отсрещният човек се разкрива пред теб. Хубаво е, че в лошите моменти наистина разбираш кой е до теб и кой не.
Бреей как не ме търси вече :D ама нормално де... Усещам,че му се вижда края и може би той ще дойде на 1ви януари.
Ама като изключим това не се оплаквам.Изключително спокойно и тихо е при мен.
Хубаво е, че в лошите моменти наистина разбираш кой е до теб и кой не.
Да,мнооого :)
Аз пък си мисля тук нещо,което май ще се окаже вярно. Знам им добре номерата,почти съм сигурна,че е имало място,ама айде .. Обаче ме накефи тя как реагира :)
интересното е, че се чувствам добре - спокойна и уверена.
доволна съм от годината си, от лично(стно)то си израстване, осмеляването и успехите. предстои ми светло бъдеще, различни творчески проекти, надявам се, повечето от тях - успешни.
жалко е, че не успях да изведа взаимоотношенията си с определени хора до онази точка, в която щях да ги чувствам (по-)сигурни, смислени и => значими. не страдам заради това, обаче, просто го констатирам и отминавам.
харесвам се, дори направо се гордея със себе си. ебаси, не знам как стигнах дотук, но ми харесва!:Д
пожелавам ви баси прекрасната, пълна, пълноценна година! е така, да има!:Д
повече аз на асансьор - НЕ !! :D
особено, ако съм с някоя 'паника' - в никакъв случай.. след тва дето неска ми се случи :D
Niakoitam
12-31-2012, 08:09
Продължавам да не виждам светлина в тоя шибан тунел.Още повече.Сякаш тъмнината се сгъстява.На моменти имам чувството,че вместо да вървя напред се връщам все повече назад.Защо живота всячески се опитва да ме превърне в това,в което най не искам да се превръщам.Но пък...още малко идва Нова година.Нали трябвало да се мисли по позитивно.Така да е...поне днес най-малкото.Надявам се пък,че наистина много мои сънища,в които също не виждам никаква светлина, а изведнъж се оказвам много приятно изненадан и очуден от дошли от изневиделица неща даже повече отколкото ми се ще показват наистина бъдещето.Макар,че не виждам как ще стане това ама ни най-малко,но пък то и в тях беше така.В момента когато бях най отчаян започваше да се развива една дълга верига,която ме праваше истински щастлив.Ами а дано.Да се надяваме 2013 да е по блакослонна към мен.Като цяло за тази изминала година май най-много съм доволен от едно ново познанство случилото се към началото,което продължава и до днес.Другите неща не са чак толкова запомнящи се или са били просто моментни.
bloodfrozen
12-31-2012, 12:04
Реших го. Ще си изтегля първия сезон на "Под прикритие" и ще му се наслаждавам цял следобед.
Баси, скоро одъртявам и това ме депресира сериозно. :(
Всичко ми пропадна. От сума му време се мъчим да си организираме НГ заедно, миналата аз пътувах, сега пък се разболях. Баш по празниците.. ебаси късмета. Ще седя в нас да се тъпча с баклава и капама. Чудесно...
Ай, здраве си пожелавам, здраве... друго не ща..
Сатурнова дупка, fuck you too!!!
Хубаво ми е. След около два часа ще дйде в нас и ще бъдем заедно като миналата нова година <3
и ще бъдем заедно като миналата нова година <3
Много хубаво чувство е това.
Винаги ми е било по-празнично на НГ, отколкото на Коледа. С него това ще ни е трета година, която ще посрещаме заедно. Тази година планувахме в тях да се съберем, но вчера разбрахме, че брат му и неговата приятелка ще са там, за това решихме ние да останем в нас. Нашите също много се зарадваха на това решение. Миналите две години все бяхме на друго място, сега ще ни е по-домашно и уютно.
С майка ми от вчера приготвяме нещата за трапезата. Щастливо и празнично ми е.
Ако не се обадя няма да звънне.. само приятели уффф значиииии на нова година няма да сме заедноем хубаво наа.... няма да се обаждам и аз да търся...
valdesbg
12-31-2012, 14:37
Никакво ми е... нито ми се празнува, нито нищо..
Никво ми не е , няма да мога да съм с мойто чаве на НГ , ама поне се надявам скоро след тва да го видя...некво ми не е празнично, то кво ли има да се празнува толкова , де...ама карай.
^^Абе хора, кво става тая година.. мислех, че само на мен не ми е празнично..
^^Абе хора, кво става тая година.. мислех, че само на мен не ми е празнично..
+ ..
Деа..сдухана история, искам да се заровя сама и да ям шоколад, и да пия кола :lol: и да зяпам филми,никой не ща , damn.
Деа..сдухана история, искам да се заровя сама и да ям шоколад, и да пия кола :lol: и да зяпам филми,никой не ща , damn.
Да си само ти и аз тей искам ко ни става вика ко да празнувам като човека до мен го няма и т.н искам те приятели временно оф баси историята честно... :(
valdesbg
12-31-2012, 15:43
Мдам.. тая вечер ще е като всяка друга... Всичко отиде по дяволите. Ако някой скучае - може да драсне.
Мдам.. тая вечер ще е като всяка друга... Всичко отиде по дяволите. Ако някой скучае - може да драсне.
Еее то е така вместо хубаво ко лошооооо ......
TheBeliever
12-31-2012, 17:17
Присъединявам се към нямащите настроение за празнуване. Аз всяка година съм така край Коледа, но този път ме държи рекордно дълго време.
Тази година се отказах от всякакви партита и шумни новогодишни купони. Ако зависи от мен ще посрещна новата година в леглото с поредния епизод на поредния сериал.
Съвестно ми е малко, че моя не отиде с приятелите си. Казва, че не искал да ходи, но аз си знам, че е заради мен. Тъпичко.
Е, ще си посрещнем поредната годинка заедно - без шумотевици, с хубава трапеза и домашно винце. Пожелавам ни спокойна и уютна 2013-та.
Присъединявам се към нямащите настроение за празнуване. Аз всяка година съм така край Коледа, но този път ме държи рекордно дълго време.
Тази година се отказах от всякакви партита и шумни новогодишни купони. Ако зависи от мен ще посрещна новата година в леглото с поредния епизод на поредния сериал.
Съвестно ми е малко, че моя не отиде с приятелите си. Казва, че не искал да ходи, но аз си знам, че е заради мен. Тъпичко.
Е, ще си посрещнем поредната годинка заедно - без шумотевици, с хубава трапеза и домашно винце. Пожелавам ни спокойна и уютна 2013-та.
Радвай се, с любим човек е по-добре, дори и на тихо и уютно, отколкото с нетолкова близки хора. Весело изкарване!
DisappointedDreamer
12-31-2012, 17:43
Да. Баш така.
Мех. Тъпо.
valdesbg
12-31-2012, 18:04
Празен е форума..... нормално някак. Чудя се кой ще е зомбито на форума и ще пусне първия пост за 2013?
valdesbg
12-31-2012, 21:24
За тоя раздел аз съм зомбито...
ЧНГ на всички. На мен не ми е празнично.
За тоя раздел аз съм зомбито...
ЧНГ на всички. На мен не ми е празнично.
ЧНГ, Влади! Да си жив и здрав! Повече усмивки за напред! :))
valdesbg
12-31-2012, 21:41
Ем... да видим. За тая вечер к'вото можеше да се обърка.. се обърка. Мерси иначе.
ЧНГ и на теб, Наде!
Какво ти е на теб, ве душа? Че не празнуваш, а кесиш у форона като мене?
MaLyKoLiU
12-31-2012, 22:52
Честита ви нова година... :)
Отиде си една ужасна година от една страна и хубава от друга. :)
Дано през новата преобладава само хубавата страна! Желая на всички ви много здраве и любов! :)
Посрещнах новата година неочаквано добре, ако бях с едно друго човече щеше да е супер... <3 :)
valdesbg
01-01-2013, 06:07
Going to work.. Zombies are coming...
DisappointedDreamer
01-01-2013, 06:44
Честита Нова Година, съфорумници!
Ч.Н.Г, пичове и пички!
И аз не празнувах чак толкова велико.. даже хич. Седнахме няколко човека на маса.. мезета.. пиене.. екстри на тихичка музика. Парчета от преди 20-30-40 години.
Даже пиенето не ни хвана както трябва, а изпихме.. доволно. Минах после през един комшия и хайде в леглото. Ден като ден е.. не ми се занимава вече с такива купони.
Еми пожелавам си.. да ми върнат книжката тази година (даже не знам кога е датата, ама сиг е след няколко месеца.. бе бем ли ги). Да почна работа на договор и да припечелвам некви 600 лв.. и отделно да си вадя други пари. И от днес направо намалявам цигарите на кутия, че и по-малко на ден.. и леко, леко ще се опитам да ги заеба. И тъй..
По-малко нерви за вас и щастие през годината.
ПС: Довечера заминавам.
ПС2: Тоя Росен Плевнелиев е ебаааахти тъпака, човече! Бахти глупостите изговори... да ти еба майката и президента дето си..
ПС3: Тая година трябва да се видя/запозная с едно усмихнато човеченце от форума!
melina88
01-01-2013, 07:38
Уморена от борбата но няма да се предавам продължавам с усмивка на уста :)
BornToRaiseTheHell
01-01-2013, 08:46
Реанимация.... Някакъв идиот ме събуди с пиратки и ми идеше да му пусна една на главата, но като си налазих кафенцето се чувствам по-добре. Къде ли е ТОЙ, обаче ми се върти в главата...
Заспах късно , вдигнаха ме рано да угаждам на акъла на някой си, бясна съм. Имах намерение поне да мога да се наспя,ама не , кой ти мисли за мен. Ама кво ли се съмнявам , като ги знам кви са. Мундари.
АРГХ...бясна съм. Мога да убия някой с отровата,която съм насъбрала.
Иначе си го обичам и се радвам ,че ми е добре. Дано скоро си го видя.
ForzaFelipe
01-01-2013, 09:49
Честита нова година на всички :) Аз съм реанимация...отдавна не бях се отрязвал...алкохол,ядене и други работи...просто :D Хич да не е,не ни беше зле...в единия смисъл на думата :D имаше и едно готино момиче там,ама не ми обърна много внимание :/ нищо,важното е че си преакрахме супер,сега си търся една батерия за мишката че нямам мишка а ми се цъка ЦС :D :D
druzilla
01-01-2013, 10:16
Честита Нова Година на всички!
Аз малко попрекалих вчера с алкохола,направих някои глупости,които ми се иска да не ми бяха припомнили тази сутрин,но като цяло мина добре. :D Важното е,че утре най-после ще видя моето момче,нямам търпение! :smt007
paradosou
01-01-2013, 11:46
Кисела съм.
shmatarok
01-01-2013, 12:00
честита нова година на всички, желая ви здраве и любов. :)
Изоообщо не мога да се оплача от вчера, в крайна сметка се появи една офертичка и си прекарах много добре. Обичам си ги, не ме зарязаха в този момент. Малко май прекалих по едно време с простотиите, ама те са ми свикнали отдавна. 8-) Хубаво беше и ще ми липсват, като се разделим отново.
krasiveli
01-01-2013, 12:13
ЧНГ на всички :)
Много, много доволно ми е, веселичко, щастливичко - беше мега яко. Всички бяха на черешата - и хората, с които бях, и повечето хора от класа ми, с които се чух:D Ии какво късметче ми се падна, определено ще си го запазя :D Имаше си от всичко по малко, дори си чух и един приятел, който живее надалече и много се зарадвах :)
YoUcANNOtiMaGiNe
01-01-2013, 12:25
Честита ви нова година! Снощи ми беше сигурно най-гадната вечер в живота. Много се радвам, че всичко мина и дано оттук нататък се случват само хубави работи! Голямо чистене падна днес, повече няма да пия така! :D
bloodfrozen
01-01-2013, 12:55
Честита Нова година, хора! 8-)
Снощи установих, че съм абсолютен карък. От цяла баница с нормални размери и 27 късметчета, наблъскани в нея, на мен не ми се падна нищо. Нищичко. После и от питата пак нищо не уцелих. Явно ми се очертава лишена от късмет година. 8-)
Честита Нова година на всички :) Бъдете много здрави, щастливи и обичани !
Иначе снощи беше супер. Много забавно с любими хора. А колко е хубаво после да си се прибера с него...радвам се, че заживяхме заедно. Обичам да си лягам и ставам до него, да си готвим , да си гледаме филмчета и да излизаме и да се прибираме като двойка. Дано 2013 е по-хубава и от 2012 и да вървим все напред и нагоре.
LadyTerrible
01-01-2013, 14:08
наспах се,пих кафенце,ядох...златно ми е...само той ми липсва,но скоро ще го видя...
Искам гуш.
Искам да ми дойде на рождения ден. За малко да го видя и да го гушна. Това искам да ми е подаръка, не искам друго. Дано стане. Залипсвал ми е страшно много.
antineutral
01-01-2013, 14:29
Спокоен, пък и успях да изкарам деня без кафе :)
ЧНГ на всички :)
DisappointedDreamer
01-01-2013, 14:46
ям чипс, гледам филми, идилия! как ми се пие бира обачееееее. аххх. думи нямам.
SpiritInBlack
01-01-2013, 15:20
Доста стабилно посрещане си беше , направо не ми се гледат снимки.Пак седмица не искам да помирисвам алкохол
Разтопила съм се. Страхотно посрещане на новата година... По-прекрасно просто не можеше да бъде. Сега обаче ми е ужаасно шантаво. Главата ме боли, погледа ми още е замъглен, мускулите ми ги няма. Аз поне се събудих, моето момче явно ще го чуя чак на 2-ри. :D
Посрещането на другата година определено ще е по-спокойно.
SisiStrange
01-01-2013, 17:22
Щастливо човече съм. :) Искам да живеехме заедно вече, за да няма прибиране.
Enchanting
01-01-2013, 17:32
Честита Нова Година! :) Пожелавам на всички една по- добра година, изпълнена с щастие.
Добре съм иначе... не се оплаквам.
Направих супер вкусна и много лесна крем супа от тиква. Ометохме почти всичко! Сега е време за десерт пред филм. Много ми е хубаво и уютно и хубаво с него.
Еми как като съм рожденник се чувствам добре :)
ForzaFelipe
01-01-2013, 21:05
Треперя?И не знам защо?Нещо не ме слуша главата,мисли за нещо друго май...усещам че скоро пак ще има голямо разочарование за мен...ама така е, като харесвам неща който не мога да имам :/
Честит рожден ден!!! Козирогче като мене! :-)
Изчистих си най-после пощенската кутия... бахти досадната работа! :D
Нямам търпение да дойде утре ;д Ще има шопинг и още нещо....
... а как не искам да говоря с него...
И днеска беше готин ден,радвам се
purplegrass
01-01-2013, 22:14
приятен ден, но завършека му... Трябва ли новата година да започва със доказателсттво за каръщината в любовта..
честит!
моят подарък за теб е "рожденик". да си го ползваш със здраве!:Д
по темата:
чувствам се добре. набирам обороти за научните дела. върви добре.
също съм вдъхновена и чилвам, поради този факт. йей:Д
//има голяма вероятност утре/днес да си купя панталон и да замина нанякъде:Д
Мерси мерси
Ам по темата еми малкоо по добре.... като се чухме с нея....
току-що си дадох сметка, че вече наистина не ми пука за него, което означава , че почвам 2013 с някакъв напредък
не съжалявам за нищо (с мноооого малки изключения) , което е станало миналата година
иначе си прекарах най-хубавата нова година , разбихме се тотално хехе
сега толкова ме мързи да уча, но трябва да се стегна, получавам отношение, което определено не ми се полага и не искам да изглеждам неблагодарна
мисля за някои промени тая година... да стана по-сериозна, цигари само по купони, да си стегна тялото, да спра да правя глупости с него
честита нова година на всички :)
Niakoitam
01-02-2013, 08:31
Честита Нова Година и от мен на всички.
Прекарахме си добре на Нова Година.Шампанското гръмна няколко минути по рано, в нас пък измило тавана,за пръв път видях пиян човек дето се е заключил в тоалетната и си поспинква и не може да го отбутат. Тая година започна и с кражба в магазина на братовчедите.Който и да е бил...има късмет,че не се позабвихме още около час,защото щяхме да го хванем на местопрестъплението и щеше да разбере как се яде тупаник от четирима леко подпийнали младежи на възраст между 22-26 години..Щеше да си пропуснем и традиционното ходене на кафе на 1ви,но по-късно ходихме няколко човека и си изкарахме хубаво до вечерта.Имам някакво усещане не знам защо,че тази година въпреки фаталната 13-ка в нея ще е много добра за мен.А може би просто така ми се иска.:)
Намерих си и едно цитатче,което сякаш е писано за мен и даже смятам да си ръгна в подписа, а именно:
"Човек може да изглежда много щастлив отстрани,но същевременно сърцето му може да бъде по-самотно от всякога ..."
Да, случва се хората да ме видят да се раздавам в някое заведение като за последно,също да танцувам по столове и по пейки,да се снимам прегърнат с две мацки или пък с някоя мацка,с която за първи път се виждам все едно се познаваме от месеци,да се въртя около някоя мацка,да танцувам бурно с някоя на някаква бърза песен или даже понякога да се осмелявам да прегръщам всяка,но...хората виждат просто фасадата.Не всичко е така както изглежда.Понякога е просто временно забавление, а друг път е както се казва в онази мисъл: "Животът е гаден-казал със сълзи на очи клоунът и...си нарисувал усмивка." А пък не е истина колко не обичам да ми задават въпроса: "Имаш ли си гадже?" и като отговоря: "Не" да се допълва: "Защо?" Първо е дълго за обяснение,второ ми навява негативни мисли.Още повече пък да ми го задават момичета дето видимо нямат намерение даже и да се опиват да променят тоя факт.....:)
SpiritInBlack
01-02-2013, 11:31
Адски странни 48 часа...през продължителен мархмулук до това да си спомням за нея.Хм , колко прекрасен е детският ум на наборчетата 96 , даже ми разкриха нещо , което самият аз не вярвах.
Криво ми е, защото пак на работа. Пак едно и също. А тренировката се отложи и за утре. Поне ще наваксам със съня, че не съм мигнала тази нощ. Утре ме чака много важен ден и се надявам всичко да мине добре.
pandabear
01-02-2013, 11:44
ЧНГ, форон! Да сте живи, здраве и все така постващи! <3
Много ми е хубаво, за първи път от много време насам ми е безгрижно и прекрасно, въобще много положително заредена съм! Надявам се тази година да донесе много успехи, както на мен, така и на всички около мен! Пожелавам си и да обичам. Ама много. ((((:
Разглеждам си книжката с университетите и мисля след малко да пусна по едно писмо на няколко от тях. Влюбих се в един и го поставям на първо място за сега.
Вчера изгледах 4 филма един след друг, без почивка между тях. За днес съм приготвила още 4. Чувството да си лежа тук и да си гледам филми цял ден, с чаша кола в ръка, е направо божествено. Не искам това блаженство да свършва.
Момчето ми едва се събуди и веднага отиде да поспортува на чист въздух. Евала му. Аз предпочитам да си се разлагам тук. Само да си дойде и почваме филмовия маратон.
TheBeliever
01-02-2013, 12:01
Лек работен ден и мързелив следобед. Доволна съм.
ForzaFelipe
01-02-2013, 14:20
Не знам разболявам ли се,или нещо психически се сринах?..Не ми е добре нещо и не знам какво ми става...
weheartiit
01-02-2013, 14:57
защо жените трябва да имаме толкова много проблеми ;д
DisappointedDreamer
01-02-2013, 15:21
Плюска ми се нещо вкусничко. Мммм. Иначе, ми е някакво тъпо.
Калпазанке, виж си личните.
искам мартини <3
и да се наспя най-вече, че снощи си легнахме в 4, после станахме в осем... много дроб работата :D
ForzaFelipe
01-02-2013, 15:35
Ще има 2ри рунд довечера :D Вообще в такава серия съм,че всъщност какво се чудя кво ми има като аз всяка вечер пия от 23ти насам :D
valdesbg
01-02-2013, 16:40
Въпреки цялата помия, лайна, и кални цунамита който се сипят върху ме последните няколко дни.. днес свърших добро дело. И ми е едно хубаво че успях да помогна на чужденец да се върне в родината си. Надявам се всичко да е точно. Едва ли някога ще го чуя отново.
Доволно ми е че успях.
А иначе - помия до ушите че и повече. Тъжно ми е.
Няма да и се обадя аз да я търся имам си гордост.. уффффффф
Липса ми той...оф.
Иначе съм добре, преяла...много. Покрай мен е бъкано с манджи, сладко , коли , сокове , плодове и кво ли не и мисля ,че ще пукна от преяждане...
Мързелът е голяма работа,ей.
Ама издивявам вкъщи. Всичките са се покрили и не си подават носа навън,а аз откачам вкъщи.
Хубав ден. Отново навлизам в ритъма на работата. Щастливо ми е, защото успяхме да си се видим след работа и то дори по - рано :)
Мисля да се запиша на конкурса. Доста е престижно, а ще имам няколко месеца подготовка, което е идеално ако искам да направя хубава и оригинална хореография. Иначе ме боли малко глава и го чакам да се прибере, за да изгледаме филма, който съм подготвила.
PurpleSand
01-02-2013, 18:10
чувствам се ужасно преебана :)
shmatarok
01-02-2013, 18:12
Цял ден се шматкам по улиците и премръзнах.
За утре имам оферта за излизане, ама ми се щеше да мръдна малко от града и може и да откажа.
Сърдита съм на някои хора и нямам намерение да се занимавам с глупости. Знам, че е малко детински, ама не беше нужно да ме заебават по толкова брутален начин.
EternalDream
01-02-2013, 19:22
Странен ден. Като цяло съм доволна :D
BornToRaiseTheHell
01-02-2013, 20:47
Психясала. Може ли е един човек да ти е в главата постоянно?
anonymous708973
01-02-2013, 21:04
Добре. Никаква не я свърших, но и утре е ден. Сега ще си почета :)
TheBeliever
01-02-2013, 21:23
Как можах да заспя по никое време? Трябва да вляза в релси.
Този месец се очертава тежичък. Леко ми е притеснено. И онези съмнения не ме напускат. Дано да греша.
А той е необичайно любвеобилен. Или на мен нещо ми има.
SpiritInBlack
01-02-2013, 22:41
мн кофти ден , а започна като че ли така добре. загубих 300 лв. и за малко да блъсна човек , кофти
Още спя нооо ще сядам да уча че имам изпити след 10 дни...
DisappointedDreamer
01-03-2013, 06:08
Не ми се ходи по болници. Не ми се излиза.
Ох.
TheBobqk
01-03-2013, 06:39
Криво ми е, времето е кофти, а трябва да снимам. Мееех.
Пууу няма с кой да излезнеш на кафе...
Niakoitam
01-03-2013, 07:34
"Времето лети"-турски сапунен сериал в българска версия. Излъчват се по 365 епизода годишно, а на високосните години и бонус по още един :D
Събуди ме с обаждане,което беше малко странно,но все тая, направо ми стопля сърцето така.
А след това не можах да заспя, заради шибаната чалга,която съседът ми надъни в 8 сутринта. Към 9 и нещо да съм се унесла и в 11и11 бях кукуряк :D
И се чувствам като разглобена.
Дано поне някой се навие да излезе,че откачам просто,не е реално...
Преди час моя мъж ме събуди с новината, че е на летището :) Трябваше да се прибере след 2 седмици..
Умирам от щастие :)))))))
Това ще бъде уникално тъпия ден...всички са се покрили,не им се излиза...а аз откачам!!!
soul1199
01-03-2013, 10:42
Доста странно.Чудя се,как в човек може да има толкова смесени емоции.
anonymous708973
01-03-2013, 11:13
Само си търся повод да изляза от нас, а трябва да се стегна, да си дочета книгата плюс един куп анализи. Само се глезя тука.
PullMeCloser
01-03-2013, 11:15
^ Същото. Не ме свърта. Не мога да повярвам, че отново оставих всичко за последния момент. Толкова имам да пиша и да уча, а със сигурност няма да е днес, усещам се просто. Прекалявам с това отлагане, накрая няма да ми стигне времето и това ще е.
Иначе съм в аадски добро настроение. Идеално се чувствам направо. Дано намеря това, което търся по-късно :Д
ForzaFelipe
01-03-2013, 11:41
Оххх...ще намразя алкохола...То на автърпартито се разбихме 10 пъти повече :D а утре отивам при другите пияници и пак ще има яко пиене...а най-интересното е че от толкова събирания по празниците аз съм свалил близо 4 килограма от нищо :D хората качват,а аз свалям,ама то аз само пия и скачам като луд.. 8-)
soul1199
01-03-2013, 11:49
Трябва да уча за сесията,а хич не ми се занимава,само той е в главата ми,как може да съм толкова тъпа?и да се ядосвам и да не се-нищо няма да се промени.Мъжете са толкова зле..
Wednesday666
01-03-2013, 11:51
Зле ми е.
Защо трябваше да се сещам за всичко това ..
Сама си вредя така, сега няколко дни ще ме държи ..
Отврат, просто нямам думи ..
bloodfrozen
01-03-2013, 12:34
Позволих си да отделя 2 часа за следобеден сън. Струва ми се, че имам нужда от още толкова, но стига толкоз спане. Не искам да си пропилявам целия следобед. Възнамерявам да се захвана с учене днес, ама да видим дали няма да си намеря друго занимание.
Никак не ми беше тъп деня, излязох си с дружката,ходих на сладкарница, а сега си почивам пред камината Hell to the yeah!
Violenza
01-03-2013, 13:53
Никакво време не ми остава тук... Много тъпо.
И другата седмица остарявам...
shmatarok
01-03-2013, 13:54
Мързи ме.
И трябва да ходя на лекар, ма не ща. Не знам, давам си срок до края на седмицата, ако не се оправя, ще търча.
Днес май ще се излиза, ама ще се прибера по-раничко, че не ми се занимава до сутринта.
Нещо ми липсва адски много, ама не мога да разбера какво точно и защо.
IseeDEADbodies
01-03-2013, 15:17
Честита Нова година на всички ! Желая ви да е по-весела, по-успешна и изпълнена с повече хубави моменти =]
По темата - Сготвих, сега малко айляк пред компа. Бах ма'а му, еба ми са майката тия дни.
Dagichka
01-03-2013, 15:19
искам по-бързо да се маха тоя гипс!!!
изпуснах толкова партита и купони, на 31-ви ми се ходеше на 4км, ама тц. ://
доволно преядох тия седмици, сега го давам чилче на плодове и течности и си ми е супер <3
издразних се
защо е такъв понякога , мамка му?!?!?
DisappointedDreamer
01-03-2013, 16:09
*въздиша* Ох. Понеделник заминавам. Не мога да повярвам, че е 2013. Бр. Догодина съм абитуриентка. Как звучи само.
Днес доволно се нахранихме и ударихме две игри боулинг. Обичам си ги.
Мех. И по лекари не ми се ходи.
Спи ми се.
Colouring
01-03-2013, 16:20
Мързелувам . Слушам музика, правя си мислен списък с new year's resolutions. Глупост, мда.
TrueStory
01-03-2013, 16:24
Мързелив ден. Единственото нещо, което свърших беше едночасова тренировка...добре,че поне това направих,за да се размърдам малко. Сега чета книжка. Той ми липсва....МНОГО!
valdesbg
01-03-2013, 17:27
Тежка вечер ще е... трудна... да видим как ще се преживее.
Щастливо и влюбено! Няма по - хубаво нещо от това след дългия работен ден да си я видя и гушна. Искаше ми се само да е за по - дълго и да си поговорим, но утре вече :)
TheBeliever
01-03-2013, 17:52
Въпреки всички разумни доводи аз съм притеснена. Ако нещата не се развият по план ще съм в много неприятно положение. Знам, че бих се справила, но на каква цена?
Машина съм беее!! Обожавам си така оформено тялото, обожавам си мускулчетата, обожавам си гърба! Бррр дано се задържа точно така. Нито по-малко, нито повече, за да не стана пък мъжкарана 8-)
Утре с него ще ходим на ски..охх!! Обичам го!
ForzaFelipe
01-03-2013, 20:12
С много смесени емоции съм..хем ми е хубаво и радостно,хем ми е тегаво и тъжно?..Побърквам се май и знам защо,но...не съм сигурен и малко ме е страх..отдавна не съм се чувствал така 8-)
Доста странно ..
Трябва да си намеря време за учене
miss him.
Харесвам го, но той не знае, че съществувам. Прави се на глупак .. или по-скоро не ме харесва.
Скучно ми е. Мисля утре да ходя до центъра.
Anichkaxxwee
01-03-2013, 21:16
От няколко месеца не бях влизала тук
Липсваха ми тези спорове за щяло и нещяло
Отивам да си пукам пуканки и ще се наслаждавам ;дд
DisappointedDreamer
01-04-2013, 06:52
Обезумяла съм от глад 8-)
Защо ми се сърди тоз пък направо немога да повярвам какви хора има пуууууу неможе все около тях да се въртиш... :@
shmatarok
01-04-2013, 10:21
Малко ми е лошо, май прекалихме снощи.
Беше забавно, но доказателствата днес пуснати из фейсбук са повече от ужасни, хах.
И днес вече кой откъде е, лятото може би пак.
soul1199
01-04-2013, 11:30
Добре съм,леко ми е заспало днеска,но като изляза към 6 ще се оправя.Хубаво е да си си вкъщи на спокойствие,жалко,че на 10ти ще трябва да се връщам в Плд и се започва голямата лудница.
Малко притеснена. Трябва да измисля цели 2 хореографии в близките 2-3 седмици, да си подбера момичета...дано се справя, защото това е шанс, който не трябва да се пропуска.
Прегряла от учене .......
ForzaFelipe
01-04-2013, 12:47
Егати,чувствам се странно щастлив :) Дори без причина,не ми се е случвало от много време... :D
Току що си погледнах профила и видях че пише 20 години...Нещо не се чувствам на 20,но имам още няколко месеца да се настроя :D
DisappointedDreamer
01-04-2013, 15:28
Писна ми.
Цял ден навън с леля ми...ебаси кефа!
Само той ми липсва...обичам си го.
Хубаво ми е май.
Малко ме боли глава.
Не мога да си представя, че след 2-3 дни отново си заминава. Ужасно чувство.
paradosou
01-04-2013, 16:34
Адски ме мързи, пък е крайно време да се захвана с литературата. Кофти тръпка. хD
Иначе... тоя път нямам намерение да проявя типичната за мен непостоянност, рeшила съм да упорствам. Накрая, ако не друго, поне ще получа някаква яснота. :)
Прибрах се и вече съм си в нас! Исках повече, ама няма да стане..
Време е да се отпусна!
...аз ще си пуша тук горе на улука... пожелавам ти успех ..химна във folk наслука...
TheBeliever
01-04-2013, 17:07
Раздвоена.
Доволна от инцидентното пазаруване.
Време е да спра да се афектирам от изцепките им. Те просто няма да се научат.
DisappointedDreamer
01-04-2013, 18:50
Тъжно ми е. Зарад много неща.
purplegrass
01-04-2013, 18:54
Объркано ми е. Аре да идва даскало и да съм заета с уроци не с мислене за лошото
BornToRaiseTheHell
01-04-2013, 19:43
Изперкккквввааммм. Писна ми от глупости. В частност и моите собствени.
ааз...не мога повече
не мога да понасям всички боклуци около мене
просто
как може всички да се тъпаци по свой си отвратителен начин
не могаааааааааааааааа, ще ви заеба всичкитееееее, само ми тровите живота
плаче ми се
NambyPamby
01-04-2013, 22:08
лИбовно ми е, а пък него го няма и ми е толкоЗ тъжно... :\ Пак се скарахме, той май вече не ме иска, а аз толкова да го обичам... Обичам го, обичам го, толкова много го обичам и така не искам да е края... Защото съм убедена, че този път ще е окончателно, че ще се разбия от сълзи и от мъка, но няма да му позволя отново да влезе в живота ми, затова се моля да не е края... Защото не искам да го пусна да си иде, както не искам и той да ме пуска, и не мога да повярвам, че е дошъл денят, в който е възможно да не ме иска повече, денят, след който няма да му липсвам... Искам просто да е бил ядосан и всичките тия приказки, че ще ме пусне да си тръгна само да поискам, да са били лъжа и да ги е казал, защото е бил наранен, а не наистина да ги е мислил.
обичам го с цялото си същество и независимо, че се държа отвратително, независимо, че казвам разни неща без да мисля и несъзнателно го наранявам, толкова много го искам, че нямам толкова сълзи да изплача, нито толкова глас, за да изкрещя, че го искам и е единственият, който ме кара да се усмихвам. животът и без него продължава, имам толкова много амбиции и стремежи, въпросът е, че той ми дава една сила, която ме кара да вървя напред и без него се чувствам слаба. Искам го в настоящето си, в бъдещето си, във всеки един момент от живота си, но ако той не го иска не знам какво да направя... Ще си преглътна горчивия хап и ще продължа някак напред. Колкото и да ми е трудно, колкото и съсипана да съм. Въпреки че не си представям живота си без него, без усмивката и без щастието, за което той допринася.
нямам повече сълзи, нямам повече безсънни нощи, истината е, че просто нямам силата да го върна обратно. а знам, че той вече е много, много далеч от мен. и надали някога ще се върне. за седмица, ден-два - всичко ще е прекрасно, после отново ще го изгубя. би трябвало да свикна, нали?
PurpleSand
01-04-2013, 22:11
Разочарована.
Най-вече от себе си :)
Спи ми се, което е добре.
Той излезе с приятелите си, аз предпочетох да си остана вкъщи и сега ми е кисело, че го няма. Не очаквам и да се върне преди закуска. Каза само да му се обадя преди да легна, за да ми каже лека нощ. Лигава история, но мисля да го направя. :D
Утре (т.е. днес) ме чака много работа, ако успея да се наспя тази нощ. Той сигурно ще спи цял ден и аз ще си остана сама да си върша задълженията, които са все по центъра и на другия край на града. Може би ще отида до тях да му взема кучето, за да не съм съвсем без компания. Може дори да го доведа в нас, за да го запозная с котката ми. Would be fun.
Ох, тази ваканция тотално ми прееба режима.
И имам нужда от сериозна връзка...
HollyGolightly
01-05-2013, 03:34
Спи ми се, ама пак няма да мога, и дори и да успея към 3-4, пак ще се ококоря в 6 :(
Лекциите ми почват отново Понеделник, имам чувството, че времето минава прекалено бързо. Дори работа не можах да си намеря за празниците, ама няма нищо надявам се скоро някой да се обади.
И цялото това след коледно настроение ми действа много подтискащо.
спи ми се, тоя ме занимава, сваляйки ме
гладна съм и трябва да излизам след малко,,гр
Wednesday666
01-05-2013, 08:30
Като изключим времето, съм muy bien ..
Не заради друго, пак уж имам достатъчно време, а знам, че отново ще е недостатъчно.
Просто в края на деня отново ще го държа в ръцете си.
Не мога да си представя живота без този човек, наистина. И не знам защо
Не обичам да се чувствам така, но до такава степен съм привързана вече към него, че не е истина..
IseeDEADbodies
01-05-2013, 08:35
Въй, мега гладен съм, а остават още 20 мин докато се опече хляба... ще полудея ! И баща ми ако не ми купи цигари съвсем ще се сбъркам, иначе съм добре ;д
След малко излизам да се видя с дружка , а след това се прибирам да поуча малко...глякс.
усещам как чувствата ми стават все по-силни и това ме озарява.
anonymous708973
01-05-2013, 09:27
Мързи ме, но се усещам в кондиция да уча. Нямам оправдания този път.
Отивам.
TheBeliever
01-05-2013, 09:44
Ще ме води на сладкарница. :lol: Сладур.
Но май съм в настрение за нещо малко по-различно...
Ооооо есктра съм снощи бяхме заедно отново а това ме зарежда адски много и поздрав за всички съфорумци: http://vbox7.com/play:62e4fc5167
paradosou
01-05-2013, 12:28
Страшно съм доволна от себе си, подготвих се перфектно за даскало и в понеделник ще съм пушка на всички контролни/изпитвания. 8-)
След малко пък се очертава излизане, което много ми се ще да пропусна, ама точно сега няма начин.
Чудничко, чака ме вкусно похапване и после учене,поне е по история :smt007
А иначе , чакам да си го чуя ,че днес само за малко се чухме и откачам.
Ми добре. Вкъщи съм си. Почивам си на топло. Лежа си пред тв-то. Мързел яко. Имам си цигари + литър и половина винце изпих, но ще пийна още малко.
Много съм добре, а събота е такъв смотан ден по принцип.
DisappointedDreamer
01-05-2013, 13:51
Притеснено ми е. Наплаших се.
И ми е студено. Уморено. Тъжно. Мех. Поне се видях с готини хора.
Доучвах от вчера...Писна ми. Да минава тая седмица и всичките класни, че изперквам.
sofityoy
01-05-2013, 13:57
Не знам,защо,но съм страшно самотна и отегчена от живота ;x
SpiritInBlack
01-05-2013, 14:05
блъснах колата , скоростната кутия си еба мамата и до трета не включва , гадната курва елена не лафи , а имам да уча за изпита на 7 , готина история
DisappointedDreamer
01-05-2013, 18:11
http://i.imgur.com/Pa1e3.jpg
krasiveli
01-05-2013, 18:56
Изморена...
THE END ;д
Ама голяма наглост значи... Аз искам да говоря с него,да му кажа нещо,а той 'Въобще не ме интересува дали ше си намериш друг ,аз квото съм направил това е. ' wtf?! Алоо...има една приказка 'Уважавай този,който до вчера си обичал' . Дори и да не сме се обичали никога,все пак сме били заедно . Разбирам,че е имало моменти,когато съм се държала гадно,ама ВЪОБЩЕ не беше нужно да се прави на 'гъзе' . Кво ли се учудвам , каквито приятелите,такъв и той...нали ги чух как се обаждат от другата страна. Ай сиктир ! Не ме интересува... Ще ми вика 'не ме интересува' ,ами като е така - майната ти. Аз исках да се разделим като нормални хора,а той ще ми се прави на важен по телефона.Като не знаеш как да говориш с мен,значи евала на МЕН ,че съм взела правилното решение.
апф ай още 1 ден и на училище -.-
искам пак в Пампорово <3.
TheBeliever
01-05-2013, 20:33
Хубава сутрин, още по-хубав следобед и прекрасна вечер. Обичам.
IseeDEADbodies
01-05-2013, 20:45
Хухаухйуахйахахаууах, к'ви раЛти доживях... ?!?! xDDDD Не знам да плача ли, да се смея ли ? Е, нищо де, и аз бях така преди, важното е да сме живи и здрави :lol:
anonymous708973
01-05-2013, 21:26
THE END ;д
Ама голяма наглост значи... Аз искам да говоря с него,да му кажа нещо,а той 'Въобще не ме интересува дали ше си намериш друг ,аз квото съм направил това е. ' wtf?! Алоо...има една приказка 'Уважавай този,който до вчера си обичал' . Дори и да не сме се обичали никога,все пак сме били заедно . Разбирам,че е имало моменти,когато съм се държала гадно,ама ВЪОБЩЕ не беше нужно да се прави на 'гъзе' . Кво ли се учудвам , каквито приятелите,такъв и той...нали ги чух как се обаждат от другата страна. Ай сиктир ! Не ме интересува... Ще ми вика 'не ме интересува' ,ами като е така - майната ти. Аз исках да се разделим като нормални хора,а той ще ми се прави на важен по телефона.Като не знаеш как да говориш с мен,значи евала на МЕН ,че съм взела правилното решение.
Ти не обясняваше ли преди два дни колко си влюбена, как такава любов нямало и как всичко си споделяте?
Не го напомням, за да ти стане гадно, а за да си помислиш преди да взимаш категорични решения.
Добре мина денят, доволна съм. Трябва по-често да сядам да уча.
Обърнах си режима, сутрин не мога да стана, нощем не мога да заспя.. бахти гадното. Трябва да се учи много, нямам идея как ще стане тези дни това, утре някви излизания пак, на 7ми няма начин да седна да уча... тааааааааааааа от вторник сериозно сядам.
Гушкаво ми е, искам да се видим.
Ти не обясняваше ли преди два дни колко си влюбена, как такава любов нямало и как всичко си споделяте?
Не го напомням, за да ти стане гадно, а за да си помислиш преди да взимаш категорични решения.
Добре мина денят, доволна съм. Трябва по-често да сядам да уча.
Ъм...не? Писах тема,но нямаше нищо такова в нея и...беше преди доста повече от два дена. Никога не съм писала,че съм била влюбена в него и че всичко си споделяме.
anonymous708973
01-05-2013, 21:57
Обърнах си режима, сутрин не мога да стана, нощем не мога да заспя.. бахти гадното.
Да, по дяволите. Седмицата преди НГ ми развали градения с години режим. КАК става ноя номер?
А утре ще ставам най-късно в 10 да уча. Гр.
Поне си прекарвам спокойна вечер...
IseeDEADbodies
01-05-2013, 22:29
Ай чaл, отиам да ZzZzz xD
Обърнах си режима, сутрин не мога да стана, нощем не мога да заспя.. бахти гадното.
И аз така. А този месец започвам с първа смяна и въобще не искам да си представям каква мъка ще ми е.
Чувствам се спокойна.
Остават по-малко от 20 часа с него и за пореден път трябва да го изпратя на гарата. Моментът, който най-много мразя.
Хубавото е, че към края на месеца ще мога да отида при него. Миналият път беше много забавно, запознах се с колегите му, разведе ме из града.
Още не е тръгнал, а вече ми липсва.
Поне имам достатъчно тестове, с които да си убивам времето.
TechMachine
01-05-2013, 22:56
I'm sooo confused right the fuck now ... :\
soul1199
01-05-2013, 23:01
Цял ден мързелуване вкъщи,поне си написах задачите по Висшата математика-2 часа занимаване с тия глупости.След 5 дни заминаваммм... ;(
Sisito941
01-06-2013, 03:26
Никога не съм оставала до толкова късно на компа..и го гледам(по скайп) как заспива,а това не съм го правила даже като бяхме заедно..интересното тепърва предстои,сигурна съм...
Освен това си получих подаръка(малко късно) и съм щастлива,въпреки че изрично предупредих,че нищо не искам.. :)
anonymous708973
01-06-2013, 07:23
И аз така. А този месец започвам с първа смяна и въобще не искам да си представям каква мъка ще ми е.
Чувствам се спокойна.
Остават по-малко от 20 часа с него и за пореден път трябва да го изпратя на гарата. Моментът, който най-много мразя.
Хубавото е, че към края на месеца ще мога да отида при него. Миналият път беше много забавно, запознах се с колегите му, разведе ме из града.
Още не е тръгнал, а вече ми липсва.
Поне имам достатъчно тестове, с които да си убивам времето.
На какво разстояние сте, че чак на края на месеца?
Добрееем, станах в 10. Сега се мобилизирам и започвам! :)
nymphadora
01-06-2013, 07:55
Забравих да си навия аларма,мързи ме,не ми се учи.
Цялата ваканция го ударих на живот,сега дупе да ми е яко. :D
Забравих да си навия аларма,мързи ме,не ми се учи.
Цялата ваканция го ударих на живот,сега дупе да ми е яко. :D
И аз така и сега съм сад...и трябва да уча.
Sisito941
01-06-2013, 08:15
И аз така и сега съм сад...и трябва да уча.
Същата работа..
Mary_Jane_69
01-06-2013, 08:20
щастлива. :) открих, че за да бъдеш с този, когото обичаш, трябва първо да обичаш себе си.... открих и НЕГО... не сме заедно, но аз вярвам, че ще бъдем... знам го... и съм щастлива... нещо ме кара да вярвам и обичам... ! : )
DisappointedDreamer
01-06-2013, 08:25
Някакво никакво ми е. Утре заминавам. Поне и утре ще си ги видя, защото ми липсват страшноооо много. :/
Violenza
01-06-2013, 08:35
Като мекица съм тия дни, не мога да се стегна да свърша нещо! Ей, ужасно!
Ох,.,.последен ден ! Днес трябва да си доуча . Не,че ми е останало кой -знае колко...само трима автори и половин домашно по английски . :D
Искам да се стегна от понеделник натам,просто трябва! Забранявам си да ме мързи и да съм изморена ! :D
SpiritInBlack
01-06-2013, 10:23
Еххххх , искам да си говоря с нея.Иначе обичам баща си , голям пич е!!!
Спрели хора, спрели хора, спрели хора, спрели хора....
Искам да си нагушкам кученцетооооооооо <3
Искам и да е утре... очертава се да е як ден.
IseeDEADbodies
01-06-2013, 10:55
Ох, днес как се наспаааааах, рай ! След малко отивам да направя сърмите и най-вероятно драсвам. За сега деня върви добре.
TheBeliever
01-06-2013, 11:05
Как не ми се учи за този изпит. До момента това са най-големите глупости, които съм чела за целият период на следването си.
Много му се радвам. Чудесно е да гледам как се потапя в работата си и с каква страст говори за проектите си.
smil4eto
01-06-2013, 13:00
Мързи ме болезнено много,а имам да уча още повече. Не ми се ходи на училище,искам да си уча вкъщи и да не се затормозявам с глупости. Не ми се мисли как ще се виждаме при положение,че смените ни се разминават. >.<
druzilla
01-06-2013, 13:06
Мислех,че днес тепърва ще започна с домашните,но ваканцията се оказа доста продуктивна,написах си всичко и сега около мен само се оплакват колко имат да учат,а аз съм пей сърце. :D
ForzaFelipe
01-06-2013, 13:55
Ехх,знаех си че ще се случи пак така...знам и края на всичко това...сам и отново лошия.......
Мързи ме болезнено много,а имам да уча още повече.
това.
ама съм седнала и си пиша... разказчета:Д
но днес ще отметна задачки, де, не може иначе. тази нощ к'во ме удари, та изчетох 100-ина страници, ама поне ще са ми от полза за работата, мхм. и така, потопила съм се в труд и творчество:Д да сме живи и здрави. тази уж ми е най-ненатоварената сесия. само 8 изпита, да ги оправям и да се свършва, че ми се твори многомногомного.
SpiritInBlack
01-06-2013, 14:45
повръща ми , наистина
vesinceto
01-06-2013, 14:48
супер
От четене ми се доспа... а почти нищо не прочетох, мамка му , отвикнала съм да уча, тоя 12ти клас ме провали...
bloodfrozen
01-06-2013, 15:16
Имам нужда от обновление на гардероба. Ама цялостно. Ако може и с няколко чифта обувки да се сдобия, нещо от порядъка на 20-30 нови попълнения. И с пари да разполагам за всичките тия глезотии.. Мечтите все още са безплатни. :lol:
Връщам се обратно към суровата действителност, в която се налага да се захващам с учене.
оф, искам утре като стана да отида в мола на кино, не на училище .. ;d
бахти гадното ;/
DisappointedDreamer
01-06-2013, 16:31
Скапано ми е. Утре сутринта - кръв и тестове в Пирогов; 2 часа по-късно полети до Швеция. Писна ми. Искам да съм си вкъщи вече. Искам и да си ги видя.
Оф,имам още за учене,ама ме мързи в червата!