View Full Version : Всичко за косата..vol.6
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
SomeRandomNerd
05-25-2013, 18:21
http://greenshop.bg/product-1623?filter_name=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0 %BE%D0%B2%D0%BE%20%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%2 0500%20%D0%BC%D0%BB.&page=2
предишното,което си харесах не е налично и мисля да си поръчам това :)
Една приятелка ползва това масло и косата й е много мекичка, бляскава и не й се заплита. Тя си слага по дължината и няколко капки в шампоана. и да, много е доволна. :) и аз мисля да си го купувам.
Таа, за първи път пиша тук, но отдавна чета темата. Тези дни от хлора в басейна косата ми стана почти като слама :/ Иначе вече съм си поръчала маската на Макадамия от 250мл+масло 10мл, защото отдавна чета положителни коментари. :) Взех си и 2 мострички на крема за оформяне на къдрици. Докато четях темичката много се мотивирах да започна да полагам грижи за косата си. :-) Тя ми е права,но отдолу е супер бухнала, а отгоре е сплескана. Сега ще видя дали с маската на Макадамия ще се оправи положението... ако може дайде някакви идеи как да "укротя" косата ми да не бъде толкова бухнала.
За бухналата коса маслата са най-добрия вариант :)
FuCKkK13
05-26-2013, 08:58
^ мерси за отговора,поръчах си го,дано ми хареса :)
FuCKkK13
05-26-2013, 08:58
Искам да попитам какво мога да иэполэвам эа по эдрава коса и по бърэ растеж (моята коса е много тънка,чуплива и мн цъвти )
поне първата страница да беше прочела
mimijessi
05-26-2013, 14:34
Намазах се със стимулант и ще стоя около час. :D
Аз си мислех лятото да си купя стимуланта,обаче искам първо да изразходя някои масла,които слагам в маски и после да купувам него. Не обичам да ми застоява козметика просто 8-)
FuCKkK13
05-26-2013, 16:35
аз се наклепах с кисело мляко,мед и оцет и стоях 1 час .... поръчах си кокосовото масло както казах и като дойде тя седмица с него ще се наплескам.. дано мирише хубаво ^^
FuCKkK13
05-26-2013, 16:57
Това излиза по-изгодно http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D 1%8F-%D0%B1%D0%B8%D0%BE-150-%D0%BC%D0%BB.2358
8-)
забравих да кажа.. следващото масло ще ми е това 8-) наистина е супер изгодно ама ще чакам,че това 500мл. кокосово ще ми стигне за доооста време ..
за кокосовото : аз ще го слагам на косата и на лицето и даже от време на време ще готвя
::NeVeR*eNd:::
05-26-2013, 17:17
поне първата страница да беше прочела
прочетох я и дори полэвам стимулант за коса бадемово масло кристали u конски витамини...не действат косата ми сu е все същата,
а за някои други ме е страх да използвам да не са прекалено силни или нещо такова :D
strawberry88
05-26-2013, 17:31
прочетох я и дори полэвам стимулант за коса бадемово масло u кристали...не действат косата ми сu е все същата,
а за някои други ме е страх да използвам да не са прекалено силни или нещо такова :D
Трябва постоянство.
Можете ли да ми кажете слънцезащитния серум на лакме разклаща ли се преди употреба
::NeVeR*eNd:::
05-26-2013, 17:37
Трябва постоянство.
Добре мерси ще пробвам за сега само със стимуланта
strawberry88
05-26-2013, 17:39
Можете ли да ми кажете слънцезащитния серум на лакме разклаща ли се преди употреба
Не пише ли на опаковката? ;д
chocolatte96
05-26-2013, 18:07
Момичета, нуждая се от съвет...
Значи, днес бях на сватба на близък роднина и бях на фризьор, а преди това имах тук-таме цъфтежи, но сега ми се струва, че имам мн мн, ама мн цъфтеж. Цялата тая работа с лак за коса, маша, тупирване и т.н направо ме изплаши. Аз по принцип съм много обсебена от това да нямам цъфтежи, но каквото и да съм изпробвала не съм виждала голям ефект...
Както и да е, та въпроса ми е дали да се подстрижа сега или след месец-два ? Косата ми и без това е къса - малко под раменете е, пък и лятото дойде, все си мисля, че ако се подстрижа сега ще е напразно, щото в тая жега от косата ми ще излезе пушек направо. Мисля да изчакам до август - септември, но моля ви дайте съвети :)
забравих да кажа.. следващото масло ще ми е това 8-) наистина е супер изгодно ама ще чакам,че това 500мл. кокосово ще ми стигне за доооста време ..
за кокосовото : аз ще го слагам на косата и на лицето и даже от време на време ще готвя
И аз някой път ще си поръчам това от макадамиа и също мислих като си купя голяма опаковка кокосово да готвя :Д
Пробвай някой път и като маска след шампоана с кокосово (но измий обилно!! :Д) и кажи и твоето мнение. Мисля,че много ще ти хареса :)
Момичета, нуждая се от съвет...
Значи, днес бях на сватба на близък роднина и бях на фризьор, а преди това имах тук-таме цъфтежи, но сега ми се струва, че имам мн мн, ама мн цъфтеж. Цялата тая работа с лак за коса, маша, тупирване и т.н направо ме изплаши. Аз по принцип съм много обсебена от това да нямам цъфтежи, но каквото и да съм изпробвала не съм виждала голям ефект...
Както и да е, та въпроса ми е дали да се подстрижа сега или след месец-два ? Косата ми и без това е къса - малко под раменете е, пък и лятото дойде, все си мисля, че ако се подстрижа сега ще е напразно, щото в тая жега от косата ми ще излезе пушек направо. Мисля да изчакам до август - септември, но моля ви дайте съвети :)
След лятото се подстрижи,защото тогава и без това ще се изтощи :)
Едийт: Май ни е време за нова тема.
FuCKkK13
05-26-2013, 18:41
^ как по точно като маска ? след шампоана и после само с вода да отмия ?
Серум Lakme Sun Care 100ml
Възстановяващ серум за коса, изгоряла от слънцето.Интензивно лечение за краища и изгорялата част на косата.Придава мигновен блясък и мекота.Съдържа UV филтър, който защитава косата от слънцето.С масло от монои от Таити.Нанесете върху или леко влажна коса, като наблегнете на най-увредените участъци.Не се изплаква.Без парабени, PEG и минерално олио.
Това пише
Аз си пре*бах косата с последното боядисване. Отново е нацъфтяла. Отделно тъмния цвят започна да се мие и съм някаква приказна гледка в момента. Ще се боядисам за последно с Макадамия, след това режа нацъфтялото, скъсявам си бритона и след това отново се захващам да я пускам дълга.
^ как по точно като маска ? след шампоана и после само с вода да отмия ?
Даа :---)
Аз си пре*бах косата с последното боядисване. Отново е нацъфтяла. Отделно тъмния цвят започна да се мие и съм някаква приказна гледка в момента. Ще се боядисам за последно с Макадамия, след това режа нацъфтялото, скъсявам си бритона и след това отново се захващам да я пускам дълга.
Ама тя ти беше хубавааа,не трябваше да я боядисваш!
Ама тя ти беше хубавааа,не трябваше да я боядисваш!
Исках да се върна към естествения си цвят, не ми харесва вече да съм рижко :(
Дами, как да постигна това http://2.bp.blogspot.com/-LlWbgn6GYTY/TtIHz4c9xxI/AAAAAAAAAZw/X7Z01bAqKeQ/s1600/holiday-hair-10-antonina_nikova-guy-1011.-de.jpg или нещо подобно... В корените да има обем, а краищата да са накъдрени. Пробвала съм с топиране, лак, не знам какво още , но след 5 минути вече обемът го няма.. :(
FuCKkK13
05-26-2013, 19:16
Даа :---)
аууу едва ли 8-) така мн ме е страх и съм почти убедена,че ще ми е мазна после косата
FuCKkK13
05-26-2013, 19:17
Дами, как да постигна това http://2.bp.blogspot.com/-LlWbgn6GYTY/TtIHz4c9xxI/AAAAAAAAAZw/X7Z01bAqKeQ/s1600/holiday-hair-10-antonina_nikova-guy-1011.-de.jpg или нещо подобно... В корените да има обем, а краищата да са накъдрени. Пробвала съм с топиране, лак, не знам какво още , но след 5 минути вече обемът го няма.. :(
явно не знаеш как да се топираш
иначе с преса,топиране + лак пробвала ли си ?
Да, пробвала съм. Явно не се топирам достатъчно..
JuStElly
05-27-2013, 00:51
Момичета, да ви питам дали някой ползва от тези нещица за изправяне на косата (не знам точно как се наричат, обаче са в шишенце като от спрей и са като крем)? Аз си взех едно и нещо не ми изправя косата, същата работа е... дали е от мен или попринцип тези неща не действат.. ?
FuCKkK13
05-27-2013, 04:25
Да, пробвала съм. Явно не се топирам достатъчно..
недостатъчно - неправилно,не правилно топиране - правилния израз ... просто не знаеш как ... гледай клипове и малко по малко ще се научиш.. по принцип топиране + лак = огромен обем ако поискаш
FuCKkK13
05-27-2013, 04:25
Момичета, да ви питам дали някой ползва от тези нещица за изправяне на косата (не знам точно как се наричат, обаче са в шишенце като от спрей и са като крем)? Аз си взех едно и нещо не ми изправя косата, същата работа е... дали е от мен или попринцип тези неща не действат.. ?
нищо не разбрах
JoLLiE92
05-27-2013, 06:16
Аз мисля, че има предвид термозащита. :)
weheartiit
05-27-2013, 07:55
или за онези спрейчета ,кремчета,шампоани дето ги дават,че изправят косата.
ако е за тях не е в теб проблема,по принцип не си действат :)
Такам.. бала мина и сега е време да си оправя косата :D
Тези дни ще ида да се подстрижа. Реших да си махна чертата, защото ми писна.. някак си не може да ми порасне толкова, че да изглежда дълга, когато ми е на черта оО
Ще си взема маската на Макадамиа, като ми свърши тази на Денис. :))
malkasladka
05-27-2013, 13:16
Ето го и бъркоча, който аз си забърках днес: 2 жълтъка, зехтин, мед, тривитаминол, рициново масло, кисело мляко, ракия.
И вече 3ти час май седя, но след малко ще влизам да я мия да видим какво е станало! Ако имате идеи , как мога да я подобря тази моя "маска" с удоволстие бих ви прочела предложенията!
JuStElly
05-27-2013, 16:21
или за онези спрейчета ,кремчета,шампоани дето ги дават,че изправят косата.
ако е за тях не е в теб проблема,по принцип не си действат :)
Точно за тях говоря... взимала съм си доста от тях и никое не ми действа, бях решила, че на моята коса нещо й има ;д
malkasladka
05-27-2013, 17:02
http://www.oystercosmetics.it/es/news/81-linea-argan-silk
Някой от вас ползвал ли е тази серия с арганово масло или въобще нещо на тази марка и доволни ли сте? Аз много се замислям дали да не си ги взема нещата от тази серия?
^ за първи път я чувам марката
Аз си направих маска с мед/тривитаминол/ракия/мляко и сега отивам да я измия.
Някаква идея как се води този бритон http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/399562_499663160092431_1487100113_n.jpg или е най - обикновен? Искам да си направя такъв.
FuCKkK13
05-28-2013, 20:23
^ ъммм не знам точно как се казва 8-)
п.с. на мен малко ми закъсня кокосовото масло и ще дойде утре ама щото били почивни дни и чак днеска ми обработили поръчката щото имало мн поръчки - обадиха ми се от което съм доволна 8-) дано да е хубаво ^^ и ще си го наплескам и на лицето
Ще питам и в бг мама 8-)
При мен плана е следния: утре ще говоря съв Светла да ме боядиса най - сетне нормално, защото петната по косата се увеличават, а в други ден бритон и краища.
btw баща ми веднъж прави домашни кокосови стърготини и масло. Голяма играчка е.
FuCKkK13
05-28-2013, 21:00
ъм защо са му били като продават кокосови стърготини ? за маслото и аз бих се помъчила,но за другото 8-)
Нямаше какво да прави 8-)
bbabyboo
05-28-2013, 21:50
Здравейте хора, от мноооого отдавна не бях писала, от време на време обаче чета. Тааа.. напоследък косата ми е адски нацъфтяла, аааама аз уж си я пускам дълга и не искам да я подстригвам, защото всеки път стига до тази дължина и почва да си цъфти... кажете какво да правя.. слагам и маски, правя почивка от време на време.. пфф :(
JoLLiE92
05-29-2013, 05:11
Ще питам и в бг мама 8-)
При мен плана е следния: утре ще говоря съв Светла да ме боядиса най - сетне нормално, защото петната по косата се увеличават, а в други ден бритон и краища.
btw баща ми веднъж прави домашни кокосови стърготини и масло. Голяма играчка е.
Вчера ходих да ме снимат за лична карта и отидох при Живка да ми подстриже кривия бретон (само), защото Светлето не работеше, а трябваше бързо да стане. И тая като почна да го изправя напред с кръгла четка като на мома от 70те години, аз не се стърпях и и казах да спре, после ми твърдеше, че не можело то , моят бретон бил странен и не можела да го изправи с пресата си, защото била дебела и не ставала за моят странен бретон. Светлето ми изправя бретона перфектно със сешоар и пръсти.
Абе Светла може всичко, всякакви неща за косата съм я молела да прави и ги е правила перфектно.
FuCKkK13
05-29-2013, 10:45
Здравейте хора, от мноооого отдавна не бях писала, от време на време обаче чета. Тааа.. напоследък косата ми е адски нацъфтяла, аааама аз уж си я пускам дълга и не искам да я подстригвам, защото всеки път стига до тази дължина и почва да си цъфти... кажете какво да правя.. слагам и маски, правя почивка от време на време.. пфф :(
просто се подстрижи и много масла !!! много,мед в маските също,нещо за след баня ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и слънцезащитния спрей на лакме би ти вършил страхотна работа
FuCKkK13
05-29-2013, 10:46
кокосовото ми масло пристигнааааааааа ^^
хора,огромно е,не знам кога ще успея да го изхабя,но ще го слагам и в маски... мирише на кокос ^^ на вкус не е кой знае какво,но си е масло ( не съм и очаквала да е вкусно) 8-)
леко разтопено е ...
иначе се наплесках само с него и ще стоя 1 час.. сложих си и на лицето ^^
какво сии взе?? и от къде го поръча :cool:
chocolatte96
05-30-2013, 10:54
http://www.oystercosmetics.it/es/news/81-linea-argan-silk
Някой от вас ползвал ли е тази серия с арганово масло или въобще нещо на тази марка и доволни ли сте? Аз много се замислям дали да не си ги взема нещата от тази серия?
Мама имаше маската с Аргановото масло... Мирише божествено и бях мн доволна от нея :)
FuCKkK13
05-30-2013, 11:08
какво сии взе?? и от къде го поръча :cool:
на предната страница съм казала
Ако има някой заинтересован,в рибката има промоция 8-) http://www.zlatnaribka.com/sprey-za-blyasak-kerastase-chroma-cristal-shine-perfection-mist-125-ml
mimijessi
05-30-2013, 13:09
Ох имам чувството, че ми пада повече коса от обикновено (може и да си внушавам не знам :D ). Чудя се дали да си взема шампоан против косопад, но се притеснявам, че ако нямам наистина косопад ще има обратен ефект. (така съм чувала) :/
kalpazanka
05-30-2013, 13:45
Ще се клепам с кокосово масло /презполовила съм кутията, а го ползвам от ноември/, след това ще измия косата и ще нанеса балсам за боядисана коса с кератин за 2-3 минути и я изплаквам.
ledenakrasota
05-30-2013, 18:48
Ще си правя маската с хума и оцет. Кажете дали първо трябва да си измиеш косата с шампоан и после да сложиш маската, или това е прекалено? Казват ми различни неща. :? На опаковката пише 4 супени лъжици хума, а на мен ми казват 10 + 4 оцет?! Косата ми е средна, ако има значение. Чувствам се като пълен дебил какво да правя. :lol:
kalpazanka
05-30-2013, 19:15
Аз я правих. Мацах само корените и 4 лъжици ми бяха много.
Шампоанът е след хумата ;)
ledenakrasota
05-30-2013, 19:20
Аз я правих. Мацах само корените и 4 лъжици ми бяха много.
Шампоанът е след хумата ;)
мерси! :*
Подстригах се онзи ден. Оставих си долния пласт на черта, а отгоре ми я направи на етажи пак. (:
Взех си пшенично масло. Мисля да си намажа дължината с него, но за корените се чудя какво да сложа..
dqvolcheto9
05-31-2013, 10:47
предложете ми шампоан против пърхот/маска шампоан може и от масовите ...Имаше някакъв лосион против пърхот ,някой ползвал ли е ?
Има една терапия против пърхот от орифлейм, не съм я ползвала но много я хвалят.
strawberry88
05-31-2013, 12:37
И аз се подстригах.Само долния пласт ми подстрига, защото искам да ми се изравни косата. :---)
monroe999
05-31-2013, 13:33
не знам за кой път питам, обаче от кой от обикновените лакове за коса сте доволни? Тафт? Вела? Лореал? друг?
FuCKkK13
05-31-2013, 13:59
не знам за кой път питам, обаче от кой от обикновените лакове за коса сте доволни? Тафт? Вела? Лореал? друг?
лакове не ползвам,но една моя съученичка е много доволна от нивеа .. казва,че хем и държи,хем не и прави косата да изглежда мн твърда
strawberry88
05-31-2013, 14:08
Taft. :)
+
От подстриганите искам снимкиииииии!
Мисля след шампоана и маската, да си полея косата с 1 шишенце с вода + 4-5 капки оцет. Нали не мирише после ?
Ще я снимам утре :))
kalpazanka
05-31-2013, 15:18
Тафт.
mariam123
05-31-2013, 15:56
Някой ползвал ли е продукт на тази фирма https://www.facebook.com/pages/AVIA-%D1%81-%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%B0/219396894768255 ? Голямо хвалене и им се чудя.
В момента по никакъв друг начин не мога да я снимам :D
http://www.prikachi.com/images/843/6173843A.jpg
^Оо,много ти е хубава! Супер жизнена изглежда!
Мерси, мерси :) Само дето ми е много къса :( ама ще порасне, де (:
И така много ми харесва! Пък и в името на разнообразието :)
joannalof
06-01-2013, 16:24
http://www.prikachi.com/images.php?images/293/6174293h.jpg :) преди 6 месеца
Препоръчайте хубава маска за боядисана, с полу перманентна боя, коса. Знам, че за домашни маски трябва да забравя ако искам цвета да издържи повече, но изрусяване + боядисване ще я изтощи много. Искам да е нещо на достъпна цена (ако може да го има по магазините, че не искам да поръчвам от сайтове) и да не маха много боята.
joannalof
06-01-2013, 18:55
Знаете ли къде се продава новата боя Olia Garnier и на каква цена?
http://www.prikachi.com/images.php?images/293/6174293h.jpg :) преди 6 месеца
И твоята е много хубава :)
А относно въпроса ти за боята - засега в ДМ съм я виждала :) Цена не знам.
Зарче,погледни маските на Орзен,добри мнения съм чувала за тях :) Тук може да прочетеш повече за нея : http://idaandmakeup.blogspot.com/2012/02/blog-post_29.html
FuCKkK13
06-01-2013, 20:52
Препоръчайте хубава маска за боядисана, с полу перманентна боя, коса. Знам, че за домашни маски трябва да забравя ако искам цвета да издържи повече, но изрусяване + боядисване ще я изтощи много. Искам да е нещо на достъпна цена (ако може да го има по магазините, че не искам да поръчвам от сайтове) и да не маха много боята.
тогава се насочи на хубава купена маска,защото до колкото знам всичко малко или много сваля боята.. и все пак - не съм се боядисвала и не мога да ти кажа с точност.. някое от момичетата с боядисана да помага 8-) :)
ledenakrasota
06-02-2013, 06:43
Отиваш в ДМ и гледаш какви маски има за боядисана коса. Мама е използвала една професионална за в кръгла червена кутия. Не е мн парички.
TheBobqk
06-02-2013, 09:09
Вчера си взех кокосово и бадемово масло и се чудя, ако ги добавя към маската с тривитаминол, много мазно ли ще стане или да се мацам само с бадемовото и кокосовото масло?
FuCKkK13
06-02-2013, 09:31
аз пак си наклепах косата с кокосово масло ^^ мн ми харесва ...и ми прави косата супер лъскава ^^
ledenakrasota
06-02-2013, 16:07
Мога ли да използвам бадемовото масло като кристали? Само по краищата ще си го сложа. Или някое друго да използвам?
FuCKkK13
06-02-2013, 17:16
по-добре се насочи към някое друго
kalpazanka
06-02-2013, 17:17
Мога ли да използвам бадемовото масло като кристали? Само по краищата ще си го сложа. Или някое друго да използвам?
Косата ще се омазни, затова по-добре не го нанасяй на току-що измита коса.
Аз като се изкъпя си слагам няколко капки масло от жожоба, прави ми много хубава косата.
ledenakrasota
06-03-2013, 08:10
Мерси! :)
weheartiit
06-03-2013, 08:38
Ако слагаш по една-две капчици по крайщата няма да се омазни. :)
аз така си слагам масло от пшеничен зародиш,което дори мисля,че се води по-мазно,
но си слагам съвсем мъничко.
Идвам пак с въпрос. Косата ми в момента изглежда много здрава и лъскава, но аз си я виждам, че нещо не ѝ е наред. Самите косми изглеждат леко пречупени и се заплита.
Някаква идея какво да ѝ слагам? Продължавам с маските само с масла, защото знам че ми се отразяват страхотно. Но сега покрай бала ми се струва, че направих една голяма крачка назад с всичкото третиране.
Знам, че не е нещо сериозно и, че само аз си го виждам това, но пак не мога да се понасям с увредена коса.
Възможно ли е това да е, защото не я подхранвам достатъчно?
FuCKkK13
06-03-2013, 10:38
^ възможно е,но мисля,че е от честото третиране.. моя съвет е да отидеш и да и вземеш връхчетата ( да се поднови малко) и да продължиш с маслата
vesinceto
06-04-2013, 15:30
Момичета много ми се чупи косата по връхчетата вече не издържам.Преди 2 седмици я подстригах дайте ми съвет ако ще и хапчета да са.Почнах и Геритамина след месец почивка но да видим как ще и подейства.
FuCKkK13
06-04-2013, 15:33
продължавай с витамините,купи си масла и си прави маски с кисело мляко,мед и някакво масло в по-голямо количество
vesinceto
06-04-2013, 15:52
взех си стимуланта преди 2 седмици и също така и шампоана на гарниер за много суха коса дето го рекламират с 3 те масла. FuCK мога ли да си правя маска със стимуланта +масла и още нещо или ще е много мазно.
FuCKkK13
06-04-2013, 15:55
стимуланта е достатъчен... стимуланта си е мн масла.. колко повече 8-)
vesinceto
06-04-2013, 16:01
аха благодаря :)
JuStElly
06-05-2013, 01:14
Така, момичета, и аз ще си позволя да ви се наместя в темата ;Д Изчетох я почти цялата, много ми помогнахте...
До преди няколко месеца правих големи глупости с косата си, като започнах от началото на 2012 до преди 3 месеца, всеки ден изправяне... понякога пропусках де, но 4 - 5 пъти седмично ми се събираха... на всичкото отгоре не полагах кой знае какви грижи за косата си, бях на принципа "едва ли ще й стане нещо, ако й стане... ами тогава ще го мисля". Ето, че и стана... доста изгоря, сега не съм използвала нищо от около 3 месеца, сешоар само със студена струя, защото косата ми е много чуплива и ако не я изсуша със нещо, няма да ви казвам какъв ужас става ;Д Пооправи се малко, ама имам още много да се грижа за нея и да я възстановявам и тържествено ви казвам, вече НИКАКВИ изправяния, къдрения, глезотийки... само ако има повод. Няма да си мъча косата излишно...
Започнах със домашни маски, взех си тривитаминол, бадемово и пшенично масло, имам си отделно доста продукти за коса, доста маски, шампоани, балсами, спрейчета, обаче преди бях изключително нередовна в използването им... е на шампоаните очевидно не, обаче на другите неща ;Д
Тази вечер си правих маска с тривитаминол, бадемово масло, жълтък, кисело мляко, зехтин и оцет. Добре стана, стоях 3 - 4 часа, не знам точно колко. После си се изкъпах, мазах си се там със каквото си се мажа след къпане и реших да сложа и пшенично масло на краищата.. малко прекалих да си призная, защото имам сухи краища и реших, че "колкото повече, толкова повече"... грешка беше ;Д Ще видим как ще го оправям, сигурно утре просто ще си направя един кок и няма да личи, че съм се поизложила с маслото ;дд
П.П. - от снимките, които видях, останах с впечатлението, че всички имате МНОГО ХУБАВИ коси!!! Браво :)
Добро утро! Санувах,че си обезцветявам косата!:Д значи май ми е време... и без тва идват месеците, пред които почти не я правя нищо, но като се знам каква съм... максимум до ноември, декември месец пак ще съм с черна коса :cool:
eх... не мога да реша
FuCKkK13
06-05-2013, 10:08
аз се наклепах с кокосово масло отново 8-)
kalpazanka
06-05-2013, 13:18
Аз го пропуснах, щото се изкъпах инцидентно днес, а трябваше утре сутринта да е. По принцип избягвам да си мия косата всеки ден, но така се получи сега заради тичането. Сложих балсам с кератин за боядисана/направо май изрусена/ коса с изплакване.
И аз.
Ще стоя около 3 часа. В 5 се намазах :)
vesinceto
06-05-2013, 18:21
Аз днес също се намазах със стимулант.Когато се пооправи положението ще пусна снимка.
Намазах се с кисело мляко, тривитаминол и оцет.
Да ви се похваля, че съм розова :зз Обезцветиха ми я с блондор и след това с боя, но не е в много трагично състояние (даже изобщо не е толкова суха и не се заплита). Ето и снимка (:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/945205_568215099867987_1701362771_n.jpg
FuCKkK13
06-05-2013, 18:59
^ ъмм не съм сигурна,че след около 3 седмици ще си на същото мнение 8-) ама честито де !
Честито, но ще съжаляваш след известно време :cool:
На снимката изглежда доста боядисаното :д иначе са само крайчетата и винаги го има варианта с ножицата. :д Със сигурност няма да ми омръзне скоро (от супер много време искам цветна коса). Сега остава да си купя хубава маска за боядисана коса и да и се радвам :д :зз
JuStElly
06-05-2013, 21:52
Момичета, колко време седите с купените маски и има ли проблем ако първо си сложа маската и после си измия косата с шампоан?
аз стоя 8-10 минути. Не виждам проблем, но защо?
JuStElly
06-06-2013, 00:14
Защото си слагам маската 10 - 15 мин преди да вляза да се къпя... просто ми е по - удобно, мога да си правя нещо, докато след като съм в банята, някак си имам чувството, че не я държа достатъчно.
Момичета, колко време седите с купените маски и има ли проблем ако първо си сложа маската и после си измия косата с шампоан?
според мен просто хабиш маската
JuStElly
06-06-2013, 08:30
И на мен ми мина през ума, че нещо такова правя ;ДД И реших да питам ;д Карай, беше тестер и без това ;д
FuCKkK13
06-06-2013, 12:31
Защото си слагам маската 10 - 15 мин преди да вляза да се къпя... просто ми е по - удобно, мога да си правя нещо, докато след като съм в банята, някак си имам чувството, че не я държа достатъчно.
може.. аз така правя,но после гледам да слагам шампоан в корените и минимално по дължината ( а и по принцип на дължината и стига просто пяната от шампоана,която се стича)
п.с. иначе ако правя като теб 15 мин.
ако съм в банята - 2-3 8-) колкото издържа
FuCKkK13
06-06-2013, 12:31
според мен просто хабиш маската
абе не съм съгласна... тя си е подействала маската.... така или иначе после пак се отмива ...
kalpazanka
06-06-2013, 12:33
може.. аз така правя,но после гледам да слагам шампоан в корените и минимално по дължината ( а и по принцип на дължината и стига просто пяната от шампоана,която се стича)
И аз съм така :)
Попринцип функцията на шампоана е да почисти косъма , след което той е готов да поеме в дълбочина маската за по -добър ефект. Затова по-добре е първо да се измиеш с шампоана.
strawberry88
06-06-2013, 13:12
Добре де, май само аз не схванах - слагаш маската, после слагаш шампоан и отмиваш?Така нали и маската се измива?Не разбирам смисъла.
monroe999
06-06-2013, 14:11
момичета, аз съм с каре, отзад по-късо и напред става по-дълго, искам да се къдря с ролки, виждала съм клипчета, но някоя от вас пробвала ли е и с какви точно?
ledenakrasota
06-06-2013, 14:16
момичета, аз съм с каре, отзад по-късо и напред става по-дълго, искам да се къдря с ролки, виждала съм клипчета, но някоя от вас пробвала ли е и с какви точно?
По възможност най-малките. Сори, но ми звучи тъпо с тази прическа. Аз имам чуплива коса и бях с френско каре доста време. По принцип става и с пяна, но ти си знаеш. :)
monroe999
06-06-2013, 15:07
По възможност най-малките. Сори, но ми звучи тъпо с тази прическа. Аз имам чуплива коса и бях с френско каре доста време. По принцип става и с пяна, но ти си знаеш. :)
мразя пяна, с преса се получава доста яко, но не искам да я горя често
FuCKkK13
06-06-2013, 15:24
Попринцип функцията на шампоана е да почисти косъма , след което той е готов да поеме в дълбочина маската за по -добър ефект. Затова по-добре е първо да се измиеш с шампоана.
е ясно де,но и по другия начин маската си действа... не е точно хабене....
все едно да кажеш,че домашната маска я хабиш като я отмиеш
FuCKkK13
06-06-2013, 15:26
Добре де, май само аз не схванах - слагаш маската, после слагаш шампоан и отмиваш?Така нали и маската се измива?Не разбирам смисъла.
домашната маска също се отмива...
малко или много косъма си е поел от купената маска... да,другия вариант определено е по-добър,но аз лесно примерно се разболявам и ако влезна в банята,стоя 20 мин.,наклепам се с маската и излезна за 10-15 мин. ( щото иначе в банята 2 минути с маска,без да правиш нищо са ти като 10 8-) ) и пак да вляза и после пак да изляза ми идва мн зле за организма
FuCKkK13
06-06-2013, 15:45
за тези,които имат спрея на лакме и тези,които са се отказали да го вземат,защото е мазен !!!
това е супер хубавия спрей... хванах му цаката на нанасянето и споделям,за да пробвате.. аз правя така: разделям си косата на 2: (1) и (2) ( на път) и пръскам от около 20см. 2 пъти от едната страна ( външната) и 1 път от вътрешната страна на (1),същите пръскания правя на (2)
и после около 2-3-4 минути ( докато попие) прекарвам пръсти през косата... постоянно,съвсем леко.... след около 2-3-4 мин. мазното почти го няма,а като си оставя косата да попие съвсем изчезва и имам мека,блестяща и защитена коса !!!
п.с. забравих... по принцип краищата са ми по-сухи от останалата коса... момичетата с дълга ще разберат какво имам предвид,а и всички от темата предполагам ... като напръскам със спрея краищата ми стават също толкова меки колкото дължината ( а дължината е станала по-мека от преди и изведнъж се изравнява о.О ) даже кристали не слагам
Здравейте!
Как да постигна тези къдрички на косата? Стоят адски сладко и нежно.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/550062_452086991526421_1934342678_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/72611_438769712858149_124507609_n.jpg
FuCKkK13
06-06-2013, 17:07
ъх... или ретро преса без да слагаш лак,или плитки - големи и разпуснати
Glamour92
06-06-2013, 17:41
Витамини,добавки,бирена мая и подобни някой от тук пие ли?
joannalof
06-06-2013, 18:08
Аз пия Герикапс.
FuCKkK13
06-06-2013, 21:19
комбинирани витамини,курсове с бирена мая
Glamour92
06-07-2013, 08:01
Предполагам не ги взимате цяла година или ..?
Видим ефект има ли?
Намислила съм и аз да си взимам една опаковка тези дни-витамини от група Б + аминокиселини и екстракти с бирена мая.
Не знам,но от бирената мая се пълнее ужасно много.
Glamour92
06-07-2013, 09:42
^ по-скоро предизвиква вълчи апетит
преди време бях пила такава на прах,директно от бирената фабрика
ефект върху кожата и косата имаше,да,но първо че имаше един никакъв вкус и второ-всичко,което ми попаднеше пред очите,ми изглеждаше като деликатес
та,спрях я
FuCKkK13
06-07-2013, 09:58
Не знам,но от бирената мая се пълнее ужасно много.
КО ? НЕ !
не се пълнее от самата бирена мая... тя просто повишава апетита,а дали ти ще се поддадеш си е твой проблем
пия бирена мая от доста години ( естествено с почивки) и когато съм в почивка понякога все забравям да си купя и т.н. и стават по 2-3,че даже и 4 месеца без бирена мая.. после пак си купувам и като започна грам не качвам... даже понеже от стрес бях отслабнала супер мн се опитах да си върна поне 3 кг. с бирена мая и не стана
Просто не се изразих правилно.
Изостря много апетита. Като цяло не бих се тъпкала с това.
FuCKkK13
06-07-2013, 10:32
дам.. така казват,аз не съм го усетила 8-)
защо ? поне аз не виждам нищо лошо в бирената мая
strawberry88
06-07-2013, 12:15
Аз не видях никакъв, ама никакъв ефект от бирената мая. :|
дам.. така казват,аз не съм го усетила 8-)
защо ? поне аз не виждам нищо лошо в бирената мая
Ами не знам :cool: Предразсъдъци :D
Аз не видях никакъв, ама никакъв ефект от бирената мая. :|
И аз не видях особен ефект.
А ти,Ягодке,само ме караш да те издирвам из темите,за да ти напомням за снимки на новата прическа! :D
strawberry88
06-07-2013, 13:21
Тъкмо си измих косата и ще я снимам, като изсъхне.Беше гадна тези дни. 8-)
Някой ползвал ли е това http://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/intenzivna-grizha-za-mazni-koreni-parhot-chuvstv-skalp/matirashta-maska-za-mazna-kosa-lakme-purifying-15-ml дали е хубаво?
kalpazanka
06-07-2013, 16:07
Пия Герикапс от три години. :)
Предполагам не ги взимате цяла година или ..?
Видим ефект има ли?
Има ефект, да. Ноктите ми не се чупят, кожата ми е гладка, няма лющене и белене, косата е лъскава, косъмът е здрав- режа два пъти годишно само. Пия капсулите целогодишно.
mimijessi
06-07-2013, 16:16
Някой ползвал ли е това http://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/intenzivna-grizha-za-mazni-koreni-parhot-chuvstv-skalp/matirashta-maska-za-mazna-kosa-lakme-purifying-15-ml дали е хубаво?
Аз го имам, но не ми харесва много :)
cartwheelzombie
06-07-2013, 17:26
Не искам да създавам нова тема, затова искам да попитам нещо тук. Имам едни къси косички в началото на косата ми край челото и като си правя някаква прическа, винаги започват да стърчат. По - лошото е, че косата ми като цяло е права, а те са на малки букли. Можете ли да ме посъветвате какво да правя с тях?
SomeRandomNerd
06-07-2013, 18:08
Не искам да създавам нова тема, затова искам да попитам нещо тук. Имам едни къси косички в началото на косата ми край челото и като си правя някаква прическа, винаги започват да стърчат. По - лошото е, че косата ми като цяло е права, а те са на малки букли. Можете ли да ме посъветвате какво да правя с тях?
Защипвай ги настрани с черни фиби или пръскай лак.
П.С. На мен от бирената мая само ноктите ми станаха по-твърди, друг ефект не видях.
Всеки ден си мия косата,слагам и и маски не мисля че е суха даже много бързо ми расте и е лъскава но това е защото си правих една терапия при фризьорката ми, за подхранване прави се само два пъти в годината много съм доволна а относно витамини пробвайте Аспасия- страхотни са :)))
joannalof
06-07-2013, 19:06
И аз мога да похваля Герикапс!Пия ги два месеца и виждам страхотен ефект върху кожата на лицето ми.
JuStElly
06-08-2013, 00:39
Аз пък искам да похваля течните кристали на Victoria... бях в ДМ и не видях други, реших да ги пробвам... СТРАХОТНИ СА!!! Правят ми косата супер мека.
Glamour92
06-08-2013, 06:43
Ще взема и аз да посегна към "Герикапс"-а :)
Хем е и без пари,а и доколкото разбирам няма страничните ефекти на бирената мая.
А снощи си наклепах гривата със зехтин и стоях така няколко часа и сега си е лъскавичка и без възли и заплитания. :33
FuCKkK13
06-08-2013, 10:04
Ще взема и аз да посегна към "Герикапс"-а :)
Хем е и без пари,а и доколкото разбирам няма страничните ефекти на бирената мая.
А снощи си наклепах гривата със зехтин и стоях така няколко часа и сега си е лъскавичка и без възли и заплитания. :33
какви странични ефекти ?
Здравейте, мацки!
Един фризьор ми каза две маски за растеж и реших да ги споделя с вас веднага.
Едната се прави на две седмици:
3 с.л масло от авокадо
3 с.л горчица на прах
1 с.л канела
Виждала съм я доста пъти по сайтове, но никога не я бях пробвала. Ще я пробвам тези дни, само да си намеря горчица.
Другата ни е много позната: Тривитаминол.
Но ми каза, че за да има по-добър ефект може да се използва чист. А аз знам, че е доста силен. Аз бих го съчетала и с алкохол някакъв, за да затопли скалпа. Или пък оригиналната маска, която е.
И третото беше Арганово масло.
Аз знам, че тук няколко мацки го ползвахте и бяхте доста доволни. Може ли да ми кажете марка и от фризьор ли си го поръчвате?
Целувки на всичкиии! {}
какви странични ефекти ?
Имам приятелки, на които им се е появявало акне, от което не можеха да се отърват дълго време. А по форуми съм чела, че някои пък доста напълняват. Но майка пие редовно, на нея и влияе уникално. Кожата й е чиста и свежа, косата й е много здрава, ноктите не й се чупят. Тя е кожа и кости, иска да напълнее, но не и се получава.
На всеки човек му действа различно, както всеки един продукт. :):):)
Може ли да ми кажете някакъв начин за изправяне на косата без изгаряне, но и да си запази на обема. Гледах онова клипче с фибичките, но при мен няма да подейства. Пробвах се да лежа с мокра коса, но на сутринта е заприличала на храст. Предложения?
Фък, сънувах спрея на лакме. Полудявам 8-)
FuCKkK13
06-08-2013, 11:34
Имам приятелки, на които им се е появявало акне, от което не можеха да се отърват дълго време. А по форуми съм чела, че някои пък доста напълняват. Но майка пие редовно, на нея и влияе уникално. Кожата й е чиста и свежа, косата й е много здрава, ноктите не й се чупят. Тя е кожа и кости, иска да напълнее, но не и се получава.
На всеки човек му действа различно, както всеки един продукт. :):):)
ъх,тя е точно за обратното.. някак си ми е трудно да повярвам след като това са просто витамини...
за напълняването вече казах и пак ще повторя - не се пълнее от самата бирена мая.. тя просто повишава апетита,ако ти си решил,че няма да ядеш много просто няма да ядеш.. и без бирена мая може да ти се прияде нещо много и пак ти решаваш дали да поддадеш или да изтърпиш
FuCKkK13
06-08-2013, 11:36
Може ли да ми кажете някакъв начин за изправяне на косата без изгаряне, но и да си запази на обема. Гледах онова клипче с фибичките, но при мен няма да подейства. Пробвах се да лежа с мокра коса, но на сутринта е заприличала на храст. Предложения?
Фък, сънувах спрея на лакме. Полудявам 8-)
ъм само това знам... друг вариант е да я вържеш на висока опашка,а дължината от опашката да захванеш някъде по косата пак с фиби както на тоя клип дето си гледала,но и така ще остане чупка там където ти е бил ластика 8-)
ъм да не би да си си го поръчала ? 8-)
Пробвала съм го, където е ластика не просто се получава чупка,а един жесток ъгъл ~90 градуса, аз и затова мразя да си връзвам косата :Д
Не го поръчах, не знам защо реших, че ще е много умно да го сипя в чаша, шантава работа ;д
Ягодката преди беше пращала линк на един фризъор в Ютуб и в неговия канал гледах начин за изправяне от горния пласт на широките ролки за коса. Отлепи ги по някакъв начин и после ги сложи на косата по дължината и някак ги прилепи(страхотно обяснение).И това на мокра коса. След като изсъхне косата се махат и остава права коса,не като след преса,разбира се.Но не му намирам канала на този фризъор 8-) Ако го намеря,ще пиша.
Glamour92
06-08-2013, 15:06
какви странични ефекти ?
Това с апетита. :)
Единственото, нещо,което не ми харесваше като я пиех.
Аз съм човек със слаби ангели.
Купих си маската на Оrzene и сега я ползвах за първи път. Косата ми е много мекичка, мирише много хубаво, разресвам я много по-лесно от преди и не сваля цвета изобщо. Ето това е маската (някой ми я беше препоръчал на някоя от предишните страници) http://beautycosmetic.biz/images/Orzene_hair_mask_strengthening_nutriative.jpg
vesinceto
06-08-2013, 23:04
ще се намажа със зехтин и ще спя с него ще споделя ефекта когато я измия
ShtrudeL
06-09-2013, 08:22
Аз влизам, за да се оплача от шампоана на Орзен за изтощена коса.. ^^ Сърби ме скалпа от него, че и мирише ужасно тоЗ шампоан. :3
Не знам защо имах големи очаквания. :3
Маската ми на Лореал свършва след 2 къпания, да си взимам Макадамията, нали? :3
FuCKkK13
06-09-2013, 08:24
^ има ли смисъл да питаш 8-)
ShtrudeL
06-09-2013, 08:28
^ има ли смисъл да питаш 8-)
нда, права си ^^
а в сайта на рибката пише, че дават подарък - олио, ама това само за сайта ли важи? :3 Т.е. ако си я взема от магазина пак ли ще ми дадат подаръче? :3
Аз влизам, за да се оплача от шампоана на Орзен за изтощена коса.. ^^ Сърби ме скалпа от него, че и мирише ужасно тоЗ шампоан. :3
Не знам защо имах големи очаквания. :3
Маската ми на Лореал свършва след 2 къпания, да си взимам Макадамията, нали? :3
ммм не съм съгласна, аз ползвам Орзен и съм доста доволна за цената му е направо идеалка
и мирише хубаво <3
в момента съм с шампоана и балсама за третирана коса и ми харесва как действа
прави косата доста мека и косата ми изобщо не цъфти
FuCKkK13
06-09-2013, 08:36
ндам.. и аз от орзен като цяло съм доволна и харесвам марката,но си е до коса
нда, права си ^^
а в сайта на рибката пише, че дават подарък - олио, ама това само за сайта ли важи? :3 Т.е. ако си я взема от магазина пак ли ще ми дадат подаръче? :3
Дам, ще ти дадат. На мен ми дадоха, когато беше промоцията с гребена :)
FuCKkK13
06-09-2013, 10:29
нда, права си ^^
би трябвало да ти дадат.. и все пак спомени че си видяла в сайта и би трябвало да ти дадат
аз съм много доволна от балсам пък и ми мирише много хубаво :cool:
make_me_love_you
06-09-2013, 11:04
Здравейте ! Не прочетох всички мнения, а направо реших да попитам.. Много ще съм благодарна, ако някой ми каже шампоан,балсам, маска или няма значение какво за косопад. :D Просто адски много ми капе косата, знам че е нормално, но моето определено не е в нормите. Първо си мислих,че е защото ми беше доста дълга и изтощена, но се подстригах(и то доста :D) и пак си капе. По принцип използвам преса за обем и може би това оказва голямо влияние.
Преса за обем ?!
Вземи си Себорал (май това беше), нанасяш го след баня в/у скалпа, по няколко капчици и разтриваш + маската и шампоана на Денис (жълтата серия)
JuStElly
06-09-2013, 13:47
На сестра ми и се беше появил страшен косопад, косата й падаше на кичури... буквално ;х Беше ползвала едни ампули на Дюкре и каза, че много помагат, обаче са доста скъпи. И все пак ето линк, ако искате де видите. http://apteka.framar.bg/30016727/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D1%80%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%B4-%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B4-3-30-%D0%BC%D0%BB-
FuCKkK13
06-12-2013, 10:38
темата нещо замря... аз съм с кокосово масло,но тоя път не съм си сложила нищо т.е. не съм го задушила.. ще стоя 1 час най мн,че съм леко болна
kalpazanka
06-12-2013, 11:00
Довечера ще се клепам с кокосово масло. Утре сутринта ще си измия косата.
FuCKkK13
06-12-2013, 11:13
Довечера ще се клепам с кокосово масло. Утре сутринта ще си измия косата.
а да,да те питам.. знам че и ти като мене се клепаш,но ти от доста време.. правиш ли почивка от кокосовото си масло ?
Аз вчера стоях 3 часа с кокосово. Отмих и сложих обичайните продукти.:)
FuCKkK13
06-12-2013, 11:17
Аз вчера стоях 3 часа с кокосово. Отмих и сложих обичайните продукти.:)
задушаваш ли ?
FuCKkK13
06-12-2013, 11:17
бтв. др седмица мисля да си взема някоя друга ампулка,че скоро не съм си взимала
задушаваш ли ?
Сложих само шапка за баня,не увивах с хавлия,защото ми беше страшно горещо 8-)
kalpazanka
06-12-2013, 11:23
а да,да те питам.. знам че и ти като мене се клепаш,но ти от доста време.. правиш ли почивка от кокосовото си масло ?
FuCKkK13, правя почивки по неволя- не всеки път имам възможност да стоя с масло и веднъж в седмицата ми се случва да пропусна. Имала съм случаи и с по-дълги паузи, но поне слагам балсам с изплакване накрая.
нда, права си ^^
Може ли да ми кажете за коя маска става въпрос? Че малко изпуснах темата. А и моята маска свършва.
И също ползвате ли някакъв балсам без измиване сега лятото?
^За тази http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/maska-za-suha-i-iztoshtena-kosa-macadamia-natural-oil-deep-repair-250-ml :)
FuCKkK13
06-12-2013, 11:59
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/494552-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%8F%D1%85-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%BE-)/page64 хем да ъпна темата.. ако може съвети ( в др тема де 8-) )
FuCKkK13
06-12-2013, 12:26
Може ли да ми кажете за коя маска става въпрос? Че малко изпуснах темата. А и моята маска свършва.
И също ползвате ли някакъв балсам без измиване сега лятото?
не.. мисля,че спрея на лакме ми е достатъчен 8-)
^^ Точно това исках да poпитам какво ползвате след къпане? Аз слагам само кристали, но не мисля, че са ми достатъчни.
А този спрей откъде си го поръчваш?
FuCKkK13
06-12-2013, 14:09
златна рибка..
добре де,що никой не ми отг. 8-)
^^ Може ли да ми кажеш кой по-точно е спреят? Също колко лева излиза доставката горе-долу?
И ще се радвам също и някой друг да сподели какво използва след къпане.
FuCKkK13
06-13-2013, 11:48
^^ Може ли да ми кажеш кой по-точно е спреят? Също колко лева излиза доставката горе-долу?
И ще се радвам също и някой друг да сподели какво използва след къпане.
е от слънцезащитната серия,толкова страници изписахме за него 8-)
ето този http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-sun-care--za-slantse/uv-zashtiten-sprey-lakme-sun-care-100-ml .. доставката е 3 лв.но май месец бяха намалени продуктите от тая серия и беше 9.60 и с доставката 12.60 8-)
Днес се боядисах с Garnier Olie . E няма такова щипане.. без амоняк,черна боя... никак не е характерно.
Както и да ее:Д Цветът ми харесва и балсамчето вътре е много хубаво <3
PeaceOfMe
06-13-2013, 17:08
Стимуланта на Икаров ми свърши, какво да си взема според вас, кокосово масло, зехтин или Тривитаминол? Искам разтеж и подхранване. :D
Между др. си правих маска с ягоди, бадемово масло, кисело мляко и мед. :3
oo с ягодиии :3 това ми звучи много хубаво. Какъв е ефекта или още не си се измила? Каква ти е косата и от кое колко сложи :cool:
PeaceOfMe
06-13-2013, 17:22
oo с ягодиии :3 това ми звучи много хубаво. Какъв е ефекта или още не си се измила? Каква ти е косата и от кое колко сложи :cool:
Ами много ми е мекичка косата, и мирише страхотноооо, а дори не сложих балсам. Попринцип е нормална. :D
http://www.tialoto.bg/a/127-dekorativna-kozmetika-i-maski/11073-aromatna-maska-za-kosa-s-iagodi/ от тук я видях, само дето смесих първите две маски ^_^
супер, ще пробвам и азз :)))
joannalof
06-13-2013, 18:03
Някакви отзиви за боята Olia Garnier?Хваща ли наистина цвета?
Как се справяте, когато косата ви е прекалено бухнала? Моята е много гъста и сега в това влажно време е кошмар (все едно нарочно съм я тупирала или съм бръкнала в контакт >.<) Преди ми беше на два пласта и нямаше толкова обем, но пък се начупваше ужасно и сега пак ми е равна. Не искам да я горя с преса, за да си я възстановя пак, но ако се къдря с плитки/рибена кост се получава добре, но е ужасно бухнала и не мога да излизам така.. Та някакви съвети как да махна обема без да използвам преса? То не е само в корените, а е цялата коса и стои ужасно.
Някакви отзиви за боята Olia Garnier?Хваща ли наистина цвета?
Ами нали отзив дадох:Д черното е хубаво и наситено, ще видим колко време ще ме изкара
anonymous708973
06-13-2013, 20:34
http://mybeautymadness.bg-damma.com/2013/06/03/garnier-olia/
Отзив.
И аз планирам да се боядисам, повлияна именно от него.
Zar4e,
Кристали, масла, балсам без отмиване.
Спи с вързана коса, но ластика да не е много стегнат.
ShtrudeL
06-14-2013, 13:24
колко струва таЗ боя?
Дали ще ми стигне една кутия, след като косата ми е дълга почти до гърдите и не е много гъста?
strawberry88
06-14-2013, 13:32
колко струва таЗ боя?
Дали ще ми стигне една кутия, след като косата ми е дълга почти до гърдите и не е много гъста?
Според мен ще ти стигне.
ShtrudeL
06-14-2013, 13:41
http://flavour-of-the-night.blogspot.com/2013/01/garnier-olia-660.html ама че якичкоо
Zar4e,
Кристали, масла, балсам без отмиване.
Спи с вързана коса, но ластика да не е много стегнат.
Кристали слагам (не помагат :д), ползвам маска за боядисана коса, защото и без това полу перманентата боя се отмива за 2 седмици.. Като спя с ластик просто там където е бил ластика става чупка (ако е на кок са няколко чупки и другото е бухало).. Пробвала съм със сешоар да се изправям, плитки, кокове, да я реша докато е мокра и тн.. Нищо не помага, а е ужас просто така :х И сега като не мога да я изправям, защото е леко изгоряла от блондора и е влажно е трагедия.. Не знам какво да я правя тая коса..
Имам много странен въпрос. Преди почти година направих опит да се боядисам в тъмно червено и естествено не се получи. Но ми останаха едни червенеещи отенъци. Сега искам да ги махна и ако се боядисам в черно или много тъмно кафяво дали ще изчезнат дори и след като ми падне бояда след 2-3 месеца или пак ще се появят?
FuCKkK13
06-14-2013, 21:47
Кристали слагам (не помагат :д), ползвам маска за боядисана коса, защото и без това полу перманентата боя се отмива за 2 седмици.. Като спя с ластик просто там където е бил ластика става чупка (ако е на кок са няколко чупки и другото е бухало).. Пробвала съм със сешоар да се изправям, плитки, кокове, да я реша докато е мокра и тн.. Нищо не помага, а е ужас просто така :х И сега като не мога да я изправям, защото е леко изгоряла от блондора и е влажно е трагедия.. Не знам какво да я правя тая коса..
разхлабена плитка ?
FuCKkK13
06-14-2013, 21:48
Имам много странен въпрос. Преди почти година направих опит да се боядисам в тъмно червено и естествено не се получи. Но ми останаха едни червенеещи отенъци. Сега искам да ги махна и ако се боядисам в черно или много тъмно кафяво дали ще изчезнат дори и след като ми падне бояда след 2-3 месеца или пак ще се появят?
ъм,не трябваше ли вече да са изчезнали ? иначе щом толкова време седят като почне да ти пада боята според мен пак ще се появят,но може да пробваш
JuStElly
06-14-2013, 22:46
Връзвай я или я прави на кок, когато е влажно времето.. няма смисъл да ходиш като кошница в главата, така или иначе след 1 - 2 седмици времето ще се оправи...
Точно заради чупката ти казвам да не стягаш много ластика, така няма да има чупка.
Прави си маски с повече масла, мисля че ще помогне. Слагай малко повече кристали, щом е по-изгоряла и ако си с къдрава коса НЕ Я РЕШИ , колкото и странно да ти звучи :D или поне да е с едър гребен.
колко струва таЗ боя?
Ако се бояисваш в твоя цвят ще ти стигне, но ако сменяш цвета по-добре си вземи 2. Аз попринцип се боядисвам с две бои, но тази втората вече към края се чудихме къде да я слагаме..ама как да я хвърля :cool:
Между дръгото консистенцията на боята е много приятна. И няколко дни след боядисването мога да кажа, че цветът има много блясък.
Някой, ако се е боядисвал с нея вече, моля да сподели дали му е щипала на главата :cool:
FuCKkK13
06-15-2013, 09:03
Точно заради чупката ти казвам да не стягаш много ластика, така няма да има чупка.
Прави си маски с повече масла, мисля че ще помогне. Слагай малко повече кристали, щом е по-изгоряла и ако си с къдрава коса НЕ Я РЕШИ , колкото и странно да ти звучи :D или поне да е с едър гребен.
изгорена къдрава коса изглежда мн зле ( щото това я прави още по-рошава )
малко може да и вземе връхчетата,да слага масла
и да... къдрава коса се реше само докато е много мокра.. после оформяш къдриците и не пипаш !
FuCKkK13
06-15-2013, 09:04
Ако се бояисваш в твоя цвят ще ти стигне, но ако сменяш цвета по-добре си вземи 2. Аз попринцип се боядисвам с две бои, но тази втората вече към края се чудихме къде да я слагаме..ама как да я хвърля :cool:
Между дръгото консистенцията на боята е много приятна. И няколко дни след боядисването мога да кажа, че цветът има много блясък.
Някой, ако се е боядисвал с нея вече, моля да сподели дали му е щипала на главата :cool:
а снимка няма ли да получим ? 8-)
щипането - да не би някоя съставка да не ти понася ?
Не знам да ти кажа, възможно е. Лошото е,че изхвърлих кутията:Д
В началото беше малко кофти,но после отмина.
Като си измия косата ще ви се снимам вече обещавам! че вече е мало гадна :cool:
Кажете някоя по-лека маскаа,чудя се какво да си купя да разнообразя.
Маската на schwarzkopf ми действа много странно на косата. Първото ми изправяне е кошмарно и мнооого трудно и после косата ми стои някак си.. бухнала. На следващия ден има уникален блясък и супер загладена и хубава, ама не мога така с този първи ден.. :cool:
Нещо,което да ми заглажда косата най-вече,че много хвърим :Д
^^^ Напълно съм съгласна с Фък :)
И безамонячните съдържат амоняк. Има известна заблуда.
FuCKkK13
06-15-2013, 09:52
Не знам да ти кажа, възможно е. Лошото е,че изхвърлих кутията:Д
В началото беше малко кофти,но после отмина.
Като си измия косата ще ви се снимам вече обещавам! че вече е мало гадна :cool:
Кажете някоя по-лека маскаа,чудя се какво да си купя да разнообразя.
Маската на schwarzkopf ми действа много странно на косата. Първото ми изправяне е кошмарно и мнооого трудно и после косата ми стои някак си.. бухнала. На следващия ден има уникален блясък и супер загладена и хубава, ама не мога така с този първи ден.. :cool:
Нещо,което да ми заглажда косата най-вече,че много хвърим :Д
ъм не си изправяй косата веднага след къпане 8-) ... пробвай като ти е за миене косата да я миеш вечер и сутринта да я изправиш.. така няма да го има тоя ефект на първия ден .. иначе аз професионални маски си взимам от фризьорката и те са по 1л. или 500,а на мен ми идва много и ми отсипва и рядко помня на коя марка са 8-) а предполагам ти от масовите не искаш.. ти ли ползваше макадамия по едно време ? - тя ми прави хубава косата
^ O не,това е най-големият ми кошмар, да си изправям косата сутрин, след като вечерта съм я измила. Имам голям проблем със сушенето, винаги остава някак влажна и на сутринта съм като бухал:Д
1 литър ще я ползвам 2 години бе :cool:
Даа, имам си я още. Ползвам си я, но искам да я редувам с нещо,че ако помниш някъде назад бях писала,че при честа употреба ми утежнява косата. 1 седмица ми е добре.
Не ми пречи и от масовите да е, просто да има що-годе нормални съставки. Чувала съм много добри отзиви за маските на Орзен ,не знам..
Някакви предложения ? :cool:
FuCKkK13
06-15-2013, 10:18
ама така става щото на чиста коса най трудно пресата действа 8-) ... не можеш ли някак със сешоар да се изправяш и на сутринта с пресата ? или да я връзваш вечерта ? ... аз за това отбягвам да си правя косата след като съм се изкъпала.. нито става както трябва,нито е загладена - стои бухнала,нито става бързо.. абе нищо.. и така я горя повече щото минавам по 100 пъти 8-)
точно на орзен щях да ти препоръчам .. или на елсев тотал рипейър 5 ( но там не помня състава как беше.. ама май имаше нещо дето не ми харесваше)
joannalof
06-15-2013, 10:36
http://www.nisea-bg.com/images/items/2847.jpg тази ми харесва
от Olia-та дали ще ми се увреди много косата :Д
знам,че е така,ама сега като трябва да излизам какво да правя :cool:
сутрин (ако вечерта съм си мила косата) я изправям леко със сешоара, не сатарателно просто за улеснение и после с пресата и буквално се изправям поне 30-40 мин:Д
Забелязах,че маската просто ми влияе така. С макадамия нямах такъв проблем:Д
Предпочитам орзен. А коя от всичките да си взема :cool:
http://www.nisea-bg.com/images/items/2847.jpg тази ми харесва
от Olia-та дали ще ми се увреди много косата :Д
Не. Ама зависи какъв цвят си и какъв искаш да станеш
FuCKkK13
06-15-2013, 10:42
с бира дето е
Зависи какъв е цвета ти. Аз съм черна и мога да кажа,че съм доволна.
Палете е една от най-силните и вредни за косата бои, по-добре я смени.
Има една боя на палете,розова, безамонячна, по-малко е като мл от обикновена боя, та тя е много хубава.
Иначе за амонячна боя, по-добре нещо от професионалните серии.
http://www.zlatnaribka.com/dvoyna-boya-macadamia-natural-oil-100-
http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-loreal/boya-majirel-60-ml
с бира дето е
мерсиии
една бяла ли е? или си е кафявата :cool:
FuCKkK13
06-15-2013, 12:10
кафява е
я погледни:Д
http://apteka.framar.bg/30016880/%D0%BE%D1%80%D0%B7%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%8F%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D 0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0
http://befit.bg/eshop/en/ORZENE-EXTRACTS-%D0%9C%D0%90%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%98%D0%9D%D0%A2%D0%95%D0%9D%D0%97%D0%98%D0%92%D 0%9D%D0%90-%D0%93%D0%A0%D0%98%D0%96%D0%90-250%D0%9C%D0%9B.230289
коя?:Д
FuCKkK13
06-15-2013, 13:36
кафявата - втората 8-)
aбе май тази е само с бира :Д
http://befit.bg/eshop/ORZENE-BEER-%D0%9C%D0%90%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%97%D0%90-%D0%91%D0%9E%D0%AF%D0%94%D0%98%D0%A1%D0%90%D0%9D%D 0%90-%D0%9A%D0%9E%D0%A1%D0%90-250-%D0%9C%D0%9B.230287
FuCKkK13
06-15-2013, 13:51
^ тя е ама аз съм ползвала другата 8-) и двете иначе са с бира 8-)
FuCKkK13
06-15-2013, 13:52
а чакай бе,това е тая с меда о.О
FuCKkK13
06-15-2013, 13:54
абе не бе,тая си е :?
http://beautycosmetic.biz/sarantis-orzene-beer-maska-boyadisana-kosa-p-3974.html
И аз попринцип знам,че бялата е с меда,ама тази е няква друга,ама май не съм я срещала..
ще си взема кафявата :cool:
eто ги
http://titantrade-bg.com/img/ProductImages/palettecolorglossallshades.jpg
Не знам колко е дълга косата ти, но предупреждавам,че ако с номрлано боя се боядисваш с две, от тази ще ти трябват 3.
Ама тя тази е около 3 лв, така че е все едно и също като цена.
ShtrudeL
06-15-2013, 16:43
Как да си направя такива къдрици? :3 http://www.youtube.com/watch?v=BvmJRhEmKNE&feature=player_embedded
ShtrudeL
06-15-2013, 16:53
дифузер :cool:
нее, ставам мега рошава и бухналаа ^
Моля.
Щруделчее, на леко влажна коса пробвай и на ниската степен на сешоара. Преди това сложи кристали,някаква масло, каквото имаш под ръка.
изгорена къдрава коса изглежда мн зле ( щото това я прави още по-рошава )
малко може да и вземе връхчетата,да слага масла
и да... къдрава коса се реше само докато е много мокра.. после оформяш къдриците и не пипаш !
Тя моята не е на къдрава, а по-скоро начупена на вълнички и много много бухнала (винаги ми е била така, просто се изправях преди или бях със сравнително къса коса). Домашни маски не мога да правя, защото половината коса ми е розова и боята и без това пада бързо.. Връхчетата ми ги взимаха преди седмица, и кристали бая слагам. :д Обмислям варианта пакд а започна да се изправям с фибички (не се получава много добре, но поне не е толкова бухнала).
Бтв, говорехте за маската на Орзен. Аз съм с кафявата с бира и съм доволна. Прави косата много мека и не сваля боята.
Коя точно е твоята маска?
http://beautycosmetic.biz/images/Orzene_hair_mask_strengthening_nutriative.jpg тази.. Води се за боядисана коса. Също мирише много хубаво. :з
FuCKkK13
06-16-2013, 07:59
аз пак съм с кокосово масло.. ще стоя няколко часа..
Zar4e, тази е за изтощена,която е с червничко. За боядисаната май е с лилаво,коя е твоята :Д
И аз сега ще се наплескам с кокосово масло
ShtrudeL
06-16-2013, 11:53
Щрудел, кристали слагаш ли преди това? На леко влажна или на суха коса ги правиш?
Слагам кристали на влажна коса, малко след като изляза от банята..
POLLINA, каквото и да правя със сешоара, косата ми става бухнала, хвърчаща и като перушинена.. :33
FuCKkK13
06-16-2013, 12:40
^ аз по принцип с каквото и да се къдря освен с маша става бухнала 8-)
и тука да кажа: преди малко излязох от банята и си направих косата на 5 охлювчета и да видим колко къдрава ще съм като ги пусна.. ако стане хубаво може и снимка да ви покажа 8-)
Zar4e, тази е за изтощена,която е с червничко. За боядисаната май е с лилаво,коя е твоята :Д
И аз сега ще се наплескам с кокосово масло
http://beautycosmetic.biz/sarantis-orzene-beer-maska-boyadisana-kosa-p-3974.html ето това е.. води се с бира за боядисана/изтощена коса.. Смисъл и двете ги пише на самата опаковка.
Infinity
06-16-2013, 21:47
Момичета, днес си спретнах една импровизирана маска от затоплен зехтин и супена лъжица рициново масло. Стоях с нея около два часа, може би, а ефекта е УАААУ ! :Д Чудесна ми стана косата - мекичка, блясък има много и не се заплита.
Маската ми на Миосотис свърши и трябва да си взема друга. Някой, който е ползвам и reapir rescue и тази на макадамия може ли да ми каже коя е по - добра?
http://di1-2.shoppingshadow.com/images/pi/f5/fc/11/136223321-260x260-0-0_schwarzkopf+schwarzkopf+bc+hair+scalp+deep+clean si.jpg и някой да има на идея от къде мога да взема този пилинг?
Glamour92
06-17-2013, 09:06
Аз имам питане за витамините.
Проблемно ли е да се комбинира "Геритамин" с Б-комплекс?
^И мен ме интересува това. Но аз искам да го комбинирам с вит. Ц и цинк. Много ми капе косата :/ Направо се плаша вече, че ще оплешивея.
Маската ми на Миосотис свърши и трябва да си взема друга. Някой, който е ползвам и reapir rescue и тази на макадамия може ли да ми каже коя е по - добра?
http://di1-2.shoppingshadow.com/images/pi/f5/fc/11/136223321-260x260-0-0_schwarzkopf+schwarzkopf+bc+hair+scalp+deep+clean si.jpg и някой да има на идея от къде мога да взема този пилинг?
Maкадамия ми допада повече :cool:
Момичета, днес си спретнах една импровизирана маска от затоплен зехтин и супена лъжица рициново масло. Стоях с нея около два часа, може би, а ефекта е УАААУ ! :Д Чудесна ми стана косата - мекичка, блясък има много и не се заплита.
Мда, има страхотен ефект :). Аз съм си слагала за няколко часа само рициново масло и глицерин по цялата дължина на косъма-косата ми е ставала върхът, макар да се измива "малко" трудничко :)....
monroe999
06-17-2013, 15:13
уф, вчера си мих косата, обаче днес се пекох и макар да съм с къса коса и я връзвах, слагах фиби, пак я омацах... а ако стегна още повече ластика, пък става гадна после... винаги оплескам нещо беее.................
та измих я и днес
и на всичкото отгоре забравих да си сложа балсам след шампоана.......... 8-)
трябваше да споделя тази мъка 8-)
JuStElly
06-17-2013, 17:16
Хора, някой свалял ли си е боя с витамин Ц?
какъв цвят искаш да сваляш? Пада боята,да, но не очаквай чудеса.
dqvolcheto9
06-18-2013, 10:18
Момичета понеже скоро заминавам на море и се чудя да си правя ли от купешката маска поне през ден примерно.... и с какво да я мажа ,защото преди да тръгна за басейн се пръсках с балсам без измиване..
Вчера се намазах с половин шишенце масло от жожоба и половин бадемово и косата ми най-накрая заприлича на нещо! Доволна съм от резултата.
^ Hayashi , това не е ли многооо :О