View Full Version : Всичко за косата..vol.6
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-macadamia/shampoan-macadamia-rejuvenating-shampoo-300-ml
Пробвали ли сте го? Харесва ли ви? :D
и аз му се чудя много, но предполагам,че щом с влюбих в маската ще се влюбя и в него :cool:
!!!! Aко някой е решил да поръчва нещо от златна рибка на Макадамия, да изчака до края на месеца. Казаха,че най-вероятно тогава пак ще има намаление :)))
Не е тука мястото да я продаваш
mimijessi
04-19-2013, 17:29
и аз му се чудя много, но предполагам,че щом с влюбих в маската ще се влюбя и в него :cool:
!!!! Aко някой е решил да поръчва нещо от златна рибка на Макадамия, да изчака до края на месеца. Казаха,че най-вероятно тогава пак ще има намаление :)))
Аз преди малко си го поръчах.. :D И днес ходих на фризьор.Исках само малко връхчетата, но пак ми я скъсиха много.А аз си я чакам да порастне, защото искам да стане мноого дълга :D
От там е, да. :D
О, я сподели тайното място в Димитровград, че аз утре и другиден съм там.
Аз преди малко си го поръчах.. :D И днес ходих на фризьор.Исках само малко връхчетата, но пак ми я скъсиха много.А аз си я чакам да порастне, защото искам да стане мноого дълга :D
сподели как е като дойде и го използваш :)
mimijessi
04-19-2013, 18:38
сподели как е като дойде и го използваш :)
Добрем.. :)
FuCKkK13, да те питам още нещо за маската и ако не знаеш да те предупредя :cool:
Понеже на мен отзад на състава и инструкциите ми е лепнат един етикет от златна рибка, не можах да ги прочета.
Та.. гледах доста ревюта преди да си я взема и четох из наши и чижди форуми. Пише,че не трябва да се използва повече от 2 пъти в седмица.
''Liberally comb through clean, wet hair and allow up to 7 minutes of penetration before rinsing. No heat necessary. Deep Repair Masque is an intense treatment. Use no more than twice a week''
от www.ulta.com
Мисля да ги редувам така: при едното миене маската, а при другото стимуланта на икаров, добре ли ще е ?
Здравейте на всички. Хининовия шампоан ми е на превършване, мисля да си взема на Орзен, но се чудя кой , препоръчайте ми.
strawberry88
04-20-2013, 15:35
на какви цени са шампоаните и аргановото масло :cool:
Кои шампоани?Има много. :D Аргановото масло е на Наши и беше 31 лв. последно.
някъде беше писала,че всички на лореал са -50 % :Д
пък и не само те..?? :cool:
strawberry88
04-20-2013, 15:47
Само те бяха на промоция тогава.Вие пък да не мислите, че при моята фризьорка всичко е без пари? 8-) Бяха по 12 лв. шампоаните на Лореал (250мл.).
емии всеки път споменаваш за нещо грандиозно :cool:
a ти защо от Пловдив ходиш в Димитровград на фризьор :cool:
strawberry88
04-20-2013, 15:54
Баба живее там и ходим там често. 8-)
А пък да ви кажа - искам си естествения цвят на косата...почвам да правя домашни маски и да го махам по-бързо. :@ :)
Franzellka
04-20-2013, 15:58
Баба живее там и ходим там често. 8-)
А пък да ви кажа - искам си естествения цвят на косата...почвам да правя домашни маски и да го махам по-бързо. :@ :)
От едните кичури няма да умреш, те и без това си избледняват сред време.
strawberry88
04-20-2013, 16:10
Знам, но ми омръзнаха. :D Мисля след малко да се намажа с масла по цялата коса и жълтък в корените. :д
какъв цвят са ти кичуритее?
FuCKkK13
04-20-2013, 16:33
FuCKkK13, да те питам още нещо за маската и ако не знаеш да те предупредя :cool:
Понеже на мен отзад на състава и инструкциите ми е лепнат един етикет от златна рибка, не можах да ги прочета.
Та.. гледах доста ревюта преди да си я взема и четох из наши и чижди форуми. Пише,че не трябва да се използва повече от 2 пъти в седмица.
''Liberally comb through clean, wet hair and allow up to 7 minutes of penetration before rinsing. No heat necessary. Deep Repair Masque is an intense treatment. Use no more than twice a week''
от www.ulta.com
Мисля да ги редувам така: при едното миене маската, а при другото стимуланта на икаров, добре ли ще е ?
дам и аз това го бях чувала,но не му обърнах внимание щото аз така или иначе повече от 2 маски в седмица НЕ правя ( без значение купени или домашни) добре ще е и хидратацията ти ще е на + доста 8-)
FuCKkK13
04-20-2013, 16:35
Знам, но ми омръзнаха. :D Мисля след малко да се намажа с масла по цялата коса и жълтък в корените. :д
ти определено не си за боядисване :? представям си ако си беше боядисала цялата коса 8-)
FuCKkK13
04-20-2013, 16:35
какъв цвят са ти кичуритее?
мнооого близък до нейния
по светъл предполагам?
само с боя ли са правени? ако е само с боя ще падне:)
добре ще е и хидратацията ти ще е на + доста 8-)
имам нужда;Д. вятърът,който духаше напоследък, се отрази отвартително на косата ми
joannalof
04-20-2013, 16:45
Има ли шампоан,който наистина предотвратява омазнаването на косата?Отчайвам се :D
намажи се с хума,повярвай ми няма да имаш проблем:Д
FuCKkK13
04-21-2013, 09:00
намажи се с хума,повярвай ми няма да имаш проблем:Д
++++++++
BeautyBeast
04-21-2013, 09:22
Препоръчайте ми купешка маска за коса до 10 лв. Нещо за увредена коса.
mimijessi
04-21-2013, 09:53
При вас действа ли стимуланта на Икаров и омазнява ли допълнително косата?А някой беше споменал за някакво масло, което е за мазна коса , но не помня кое беше и днес много се чудих. :D
monroe999
04-21-2013, 10:12
При вас действа ли стимуланта на Икаров и омазнява ли допълнително косата?А някой беше споменал за някакво масло, което е за мазна коса , но не помня кое беше и днес много се чудих. :D
доста доволни има от стимуланта, иначе маслото от гроздови семки контролира омазняването
mimijessi
04-21-2013, 10:20
доста доволни има от стимуланта, иначе маслото от гроздови семки контролира омазняването
Мерси.Иначе смятам да си ги взема. :)
weheartiit
04-21-2013, 10:50
Препоръчайте ми купешка маска за коса до 10 лв. Нещо за увредена коса.
http://aptekadara.com/userfiles/productimages/product_7918.jpg около 6 лв. е :)
ShtrudeL
04-21-2013, 10:55
именно стимуланта регулира омазняването : )
Deadlock
04-21-2013, 11:06
Кои съставки на домашните маски са подходящи за много суха коса? И кои масла? Някой страхотен продукт?
Мама има проблем с това и много ми се иска да й препоръчам нещо наистина добро, пък моята коса е склонна към омазняване и нямам опит.
strawberry88
04-21-2013, 11:08
ти определено не си за боядисване :? представям си ако си беше боядисала цялата коса 8-)
Ама то изглежда все едно ми е цялата коса!!! :D
POLLINA, то не е точно кичури.Боядисва ми един ред коса и един не и така.Цвета е един тон по-светъл от естествения ми цвят.
Кои съставки на домашните маски са подходящи за много суха коса? И кои масла? Някой страхотен продукт?
Мама има проблем с това и много ми се иска да й препоръчам нещо наистина добро, пък моята коса е склонна към омазняване и нямам опит.
Зехтина е чуууден. Арганово масло,кокосово също. Маслото от шеа казват,че има силен хидратиращ ефект,но него не съм го пробвала. Само да са био,защото тези на Икаров не са особено качествени,ама като за парите си биват. В зоя.бг има голям избор от био масла,в случай,че няма откъде другаде да намериш.
Уникален продукт за суха коса според мен маската за коса на loreal prof. absolute repair .Страхотна е!
Deni_028
04-21-2013, 13:48
Някой ползвал ли е това http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?hair-care/treatments/p/0404-4 ? Дали е хубаво?
strawberry88
04-21-2013, 15:24
Някой ползвал ли е това http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?hair-care/treatments/p/0404-4 ? Дали е хубаво?
И каква му е функцията на това точно?Как така я освежава? 8-)
Deni_028
04-21-2013, 15:45
Нямам никаква представа. 8-) Това е подобно и е обяснено повече http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?hair-care/treatments/p/3512-1 .
Deadlock
04-21-2013, 16:14
Зехтина е чуууден. Арганово масло,кокосово също. Маслото от шеа казват,че има силен хидратиращ ефект,но него не съм го пробвала. Само да са био,защото тези на Икаров не са особено качествени,ама като за парите си биват. В зоя.бг има голям избор от био масла,в случай,че няма откъде другаде да намериш.
Уникален продукт за суха коса според мен маската за коса на loreal prof. absolute repair .Страхотна е!
Благодаря! :) Записвам си.
strawberry88
04-21-2013, 18:30
Нямам никаква представа. 8-) Това е подобно и е обяснено повече http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?hair-care/treatments/p/3512-1 .
Според мен това е пълната простотия.Единственото хубаво, което може би прави е да ти ароматизира косата. :D
Кой знае какви ароматизатори има,алкохолища. Не ти препоръчвам да си го слагаш на косата :Д
Благодаря! :) Записвам си.
Още доста сайтове за био масла има,ако искаш мога да ти напиша и вече да си сравняваш откъде ще ти е най-изгодно :) А маската абсолют рипеър не я поръчвайте от салон,защото ще ви излезе много солено. В ензо излиза най-изгодно.
Nadislawaa
04-22-2013, 15:09
Аз съм го ползвала и вместо да има някакъв ефект на сух шампоан (както ми казаха) допълнително омазнява. Както казаха вече единственото което прави е да ти ароматизира косата.
mimijessi
04-22-2013, 16:59
Днес ми пристигна единия шампоан :D http://www.prikachi.com/images.php?images/196/6110196P.jpg
Може би утре ще го пробвам .. :D
Вчера стоях няколко часа със зехтин, не ми се занимаваше да слагам и жълтък, и мед.. сега косата ми е много мекичка и сякаш пръстите ми влизат по-лесно в нея. :)
Сега съм с черния шампоан на Балеа, хубав е, но привършва, чудя се какъв да си купя, но да е по-евтин, че нещо ми дойдоха на късо финансите.
ledenakrasota
04-22-2013, 17:48
Стимулантът за коса на Икаров преборил ли е упоритото омазняване на някого от тук? Става въпрос за коса, която вече е гадна на втория ден. :(
FuCKkK13
04-22-2013, 18:08
^ стимуланта регулира омазняването,но не очаквай от мазна коса да направи нормална... по-скоро маски с хума,редувани със стимулант би бил идеалния вариант
ledenakrasota
04-22-2013, 18:20
^ стимуланта регулира омазняването,но не очаквай от мазна коса да направи нормална... по-скоро маски с хума,редувани със стимулант би бил идеалния вариант
Мерси!
strawberry88
04-22-2013, 18:49
Аз сега с тази моя боядисана и бавно омазняваща се коса живот си живея - без притеснения, без нищо. :---) 8) :D
mimeto_0o0o
04-22-2013, 19:12
Вие какъв шампоан използвате лятото.. и по-точно когато сте на море :д Искам някакъв, който да ми предпазва косата, но и да става за ежедневно ползване..
Аз сега с тази моя боядисана и бавно омазняваща се коса живот си живея - без притеснения, без нищо. :---) 8) :D
Е как,тя не е боядисана цялата,а само някои минимални части. Как става тоя фокус цялата коса да не ти се омазнява бързо? :D
strawberry88
04-22-2013, 19:41
Е как,тя не е боядисана цялата,а само някои минимални части. Как става тоя фокус цялата коса да не ти се омазнява бързо? :D
Абе минимални части...изглежда все едно е цялата, а на снимките изобщо не се вижда реално каква е. 8-) Еми явно става номера.Супер ми е така. :D :---)
kalpazanka
04-23-2013, 10:48
Я кажете за хумата /понеже видях неволите на Щрудел в една друга тема/ да я смесвам ли с оцет? После да минавам ли с шампоан?
strawberry88
04-23-2013, 11:13
Я кажете за хумата /понеже видях неволите на Щрудел в една друга тема/ да я смесвам ли с оцет? После да минавам ли с шампоан?
Може да я смесиш с много неща.Няма правила за домашните маски.Стига да не сложиш прекалено изсушаващи съставки, ако косата ти е суха и обратното.Може и с оцет да я смесиш, да.
Nadislawaa
04-23-2013, 11:24
Някаква маска за мазна коса?
^ На предната страница написаха поне две.
kalpazanka
04-23-2013, 16:48
Може да я смесиш с много неща.Няма правила за домашните маски.Стига да не сложиш прекалено изсушаващи съставки, ако косата ти е суха и обратното.Може и с оцет да я смесиш, да.
Мазна е, затова и съм се наточила на хумата. Обаче Щруд ме уплаши в другата тема.
Да мацам ли шампоан след хумата или само да изплакна?
ShtrudeL
04-23-2013, 17:12
НЕ! Аз с оцет я смесих и докато я разбърквах все едно бърках някаква вещерска смес, шуптеше направо, НЕ ЗНАМ защо си го сложих това на главата.. Като я измих сложих и маска (която си обожавам!) и въпреки това беше страаашно суха, хвърчаща и дори когато изсъхваше стоеше като.. спластена и имам чувството, че ако не я бях измила втори път, на сутринта щях да съм като извадено коте от шахта, което е лизано от теле.. абе направо ужас..
И макар че я измих в неделя, сега още не е започнала да се омазнява (а обикновено започва).. може би това е търсения ефект, НОО косата ми беше ужасна първоначално и добре, че като забелязах я измих пак (с шампоан и пак с маска)..
Ако пък наистина смяташ, че имаш нужда, я нанеси само в корените и не стой много време..
Едит: Седа се сетих, че седмица преди тоя гаф пак си бях слагала хума, но смесена с кисело мляко.. по-добре пробвай така..
FuCKkK13
04-23-2013, 17:57
Мазна е, затова и съм се наточила на хумата. Обаче Щруд ме уплаши в другата тема.
Да мацам ли шампоан след хумата или само да изплакна?
дам,мини с шампоан после.. и може да сложиш оцет :)
Deadlock
04-23-2013, 18:26
калпазанка, аз ползвам хумата в смес с жълтък и оцет и не изсушава прекалено.
FuCKkK13
04-24-2013, 18:23
оххх влюбена съм в тая маска .. уникална е !
strawberry88
04-24-2013, 19:36
Аз тъкмо си измих косата с новия ми шампоан на ТианДе.Само ще кажа, че мирише уникално приятно. :D Само това за сега мога да кажа. :Д
vesinceto
04-24-2013, 20:15
момичета стимуланта за коса на Икаров в корена ли се маже или по дължината
FuCKkK13
04-24-2013, 20:20
и двете
Аз си правя маска с хума, жълтък, зехтин, трябва да се слага сока на един лимон, но аз до сега не съм слагала, разреждам с малко вода, защото става доста гъсто, и нанасям на влажна коса. След това измивам два пъти. Не ми е ставала суха косата от тази маска.
weheartiit
04-24-2013, 21:33
ух,аз моята косичка съвсем съм я занемарила
много цъфти и е гадна,а и не и помагам много като я изправям често,
но няма как.ваканцията ще гледам да се постарая за нея
PeaceOfMe
04-24-2013, 21:38
Направих си маска с мед, жълтък, бадемово масло, кисело мляко и лимонов сок. И понеже утре не съм на училище :D , стоях няколко часа.
FuCKkK13
04-25-2013, 04:15
нещо странно.. като че ли с термопродукта по трудно ми се поддава косата на обработка или си въобразявам
strawberry88
04-25-2013, 12:21
http://www.youtube.com/watch?v=NxfllJNdqxQ Как не съм се сетила досега?Ще го пробвам това задължително! ;д
anonymous708973
04-25-2013, 13:17
Направих си маска с мед, жълтък, бадемово масло, кисело мляко и лимонов сок. И понеже утре не съм на училище :D , стоях няколко часа.
Бая изсушаващо ми се вижда...
Аз напоследък само със стимуланта се плескам.
http://www.youtube.com/watch?v=NxfllJNdqxQ Как не съм се сетила досега?Ще го пробвам това задължително! ;д
И аз трябва да пробвам,много интересно изглежда!
Аз в спамо-чата писах,ама и тук да кажа :Д
Ходих да се подстригвам. Казах на фризъорката да ми вземе само върховете и да не отнема много от дължината.
За моя изненада,най-ниските етажи били пораснали доста и ми се изравни косата и остана още малко да доизрастат и другите,за да ми е напълно равна :---)
Моята фризъорка я нямаше,но въпреки това останах много доволна и от фризъорските умения на една друга,макар че честно казано, очаквах да стане нещо трагично,щом моята не беше там. Скоро пускам снимки :D
strawberry88
04-25-2013, 18:52
Честито!Ще чакам! :D
Моля ви, хора..препоръчайте наистина хубав шампоан, не издържам вече...Постоянно си купувам нови шампоани, косата ми все не е наред. Само един от Лидл дето е 3,4 лв. ми действа добре, което е адски странно. Ще дам повече пари, но поне да е хубав - за чувствителен скалп ми трябва, нямам пърхот, но сякаш тези за пърхот ми действат добре... Мислех си да пробвам на Виши - Деркос или на Тианде, а може и Лакме.. Не знам, препоръчайте...От всичко скалпа ме сърби, с тая моята кожа - алергии, глупости...
Трябва да си пооправя фотоапарата обаче,че му е пълна паметта :Д
strawberry88
04-25-2013, 19:33
Моля ви, хора..препоръчайте наистина хубав шампоан, не издържам вече...Постоянно си купувам нови шампоани, косата ми все не е наред. Само един от Лидл дето е 3,4 лв. ми действа добре, което е адски странно. Ще дам повече пари, но поне да е хубав - за чувствителен скалп ми трябва, нямам пърхот, но сякаш тези за пърхот ми действат добре... Мислех си да пробвам на Виши - Деркос или на Тианде, а може и Лакме.. Не знам, препоръчайте...От всичко скалпа ме сърби, с тая моята кожа - алергии, глупости...
TianDe! :smt007 :д
PeaceOfMe
04-25-2013, 19:55
Бая изсушаващо ми се вижда...
Аз напоследък само със стимуланта се плескам.
И аз се чудя защо ми е суха. Какво да слагам да за хидратиране?
:)
strawberry88
04-25-2013, 20:00
И аз се чудя защо ми е суха. Какво да слагам да за хидратиране?
:)
Масла/зехтин!
FuCKkK13
04-26-2013, 11:54
с толкова проблемен скалп бих ти препоръчала да вземеш по 2 тестера от няколко вида шампоани ( професионални) и да пробваш .... защото нито са малко пари,нито е гаранция,че няма да ти вредят
FuCKkK13
04-26-2013, 11:55
Масла/зехтин!
+ купени маски
anonymous708973
04-26-2013, 11:59
с толкова проблемен скалп бих ти препоръчала да вземеш по 2 тестера от няколко вида шампоани ( професионални) и да пробваш .... защото нито са малко пари,нито е гаранция,че няма да ти вредят
С тестер ще придобие представа само ако шампоанът е изключително лош.
Габи_94, аз от жълтата серия на Лакме съм супердоволна, синята е кошмар. В момента съм с тази за блясък на Джон Фрида, харесва ми.
В момента съм със стимулант, зехтин, жълтък, оцет и алкохол в корените и само със зехтин по дължината.
sladkish_14
04-26-2013, 12:42
Маска за растеж и едновременно против цъфтеж?
П.П - Без бадемовите масла или друг тип масла на Икаров и конските витамини.
strawberry88
04-26-2013, 12:46
Маска за растеж и едновременно против цъфтеж?
П.П - Без бадемовите масла или друг тип масла на Икаров и конските витамини.
Еми те точно маслата са против цъфтеж! -.- Като не искаш на Икаров си купи друго, какъв е проблема?Отиваш в био магазин и е пълно с масла.Маслото от пшеничен зародиш, зехтина... може да пробваш маска с горчица в корените и в краищата масло.За друго не се сещам.
FuCKkK13
04-26-2013, 17:19
С тестер ще придобие представа само ако шампоанът е изключително лош.
Габи_94, аз от жълтата серия на Лакме съм супердоволна, синята е кошмар. В момента съм с тази за блясък на Джон Фрида, харесва ми.
В момента съм със стимулант, зехтин, жълтък, оцет и алкохол в корените и само със зехтин по дължината.
е точно за това и препоръчах да си вземе поне 2 тестера..
FuCKkK13
04-26-2013, 17:25
Еми те точно маслата са против цъфтеж! -.- Като не искаш на Икаров си купи друго, какъв е проблема?Отиваш в био магазин и е пълно с масла.Маслото от пшеничен зародиш, зехтина... може да пробваш маска с горчица в корените и в краищата масло.За друго не се сещам.
тя май не иска да се плеска 8-) много негативно го каза .. иначе наистина против цъфтеж купена маска - едва ли.. за растеж- някоя професионална ако действа ама ефекта ще е минимален
Може ли да ви попитам откъде си взимате тези масла от авокадо, бадемово масло, масло от житен зародиш, жожоба и т.н. ??
weheartiit
04-26-2013, 21:42
^ аптека :)
При нас ги има и в един козметичен магазин /който е и оптика :lol:/
weheartiit
04-26-2013, 23:13
да и в козметични магазини трябва да има :D
JoLLiE92
04-27-2013, 06:21
При нас ги има и в един козметичен магазин /който е и оптика :lol:/
и магазин за билки! :D
monroe999
04-27-2013, 07:59
и интернет най-често 8-)
като видях растеж на косата, някакви мнения за Хининовата вода?
^Няма доволни. Не ти я препоръчвам(е).
monroe999
04-27-2013, 10:59
^Няма доволни. Не ти я препоръчвам(е).
много омазнява косата
Според мен пък хининовата вода действа. Когато бях подстригана късо, тя ми спаси положението за 2 месеца постигнах страхотни резултати. Тогава ползвах на Кокона.
Аз пък съм чела много положителни коментари за хининовата вода. Една моя колежка също много я хвали напоследък. На много хора не им омазнява косата, така че трябва да се пробва. За съжаление и при мен доста омазнява косата.
strawberry88
04-27-2013, 19:01
fizzyg, не се ошумолянквай 8-) чакам снимката!
strawberry88
04-27-2013, 19:10
Вижте днес как направих братовчедка ми - http://i.imgur.com/vHGkVoI.jpg :D Видях го от Бетани Мота.Май трябваше още да 'издърпам' тези кичурчета, защото така изглежда малко, като обикновена плитка, но нищо. :Д
mimijessi
04-27-2013, 19:55
Днес пробвах шампоана на Macadamia и сега косата ми е много мекичка :D
Deni_028
04-27-2013, 19:58
^ Братовчедка ти има много хубава коса. На тази снимка изправена ли и е или си е естествена? И ти си много добра фризьорка. :)
Deni_028
04-27-2013, 20:00
Горният ми коментар е за ягодката! 8-)
fizzyg, не се ошумолянквай 8-) чакам снимката!
Готова е,finally 8-) http://www.prikachi.com/images/414/6127414U.jpg
Това късото най-отгоре ми е бретона,не част от етажите,метнала съм го назад.
strawberry88
04-28-2013, 08:16
^ Братовчедка ти има много хубава коса. На тази снимка изправена ли и е или си е естествена? И ти си много добра фризьорка. :)
Това е естествената ѝ коса.Много е хубава, да. :) И, не, не съм добра фризьорка.Нищо подобно, но благодаря все пак. :D
strawberry88
04-28-2013, 08:16
Готова е,finally 8-) http://www.prikachi.com/images/414/6127414U.jpg
Това късото най-отгоре ми е бретона,не част от етажите,метнала съм го назад.
Много ми харесва! :) Струва ми се пораснала или е защото е изправена?Изправена е, нали? :д
Благодаря! Изправена е със сешоар. А само ти се струва пораснала,защото друг път не съм я показвала изправена :Д
Оле,братовчедка ти има страхоотна коса! И аз искам права пъъъък |( 8-)
strawberry88
04-28-2013, 09:27
И аз много ѝ завиждам.Ако имах такава коса никога нямаше да докосна преса. -.-
И аз,ама тогава нямаше да ми е интересно :Д Щях да я къдря сигурно .. :Д
FuCKkK13
04-28-2013, 10:38
Много ми харесва! :) Струва ми се пораснала или е защото е изправена?Изправена е, нали? :д
+ :)
FuCKkK13
04-28-2013, 10:39
охххх аз имам пролетен косопад :? :? :? не е толкова много,но в сряда като си измих косата започна ( тогава забелязах де 8-) ) и днеска повече,но се надявам сега като почна домашните маски да се пооправи и да ми мине по-бързо от есенния тая година,че той направо ме изяде с парцалите :?
sladkish_14
04-28-2013, 13:43
Успокойте се! (хохо)
Казвам без маслата на Икаров, защото съм забелязала в тази тема приказката "Едно си баба знае, едно си баба бае". Винаги съветите са да си купиш масло на Икаров и да си купиш конските витамини. Купувала съм ги!!! Над 24 месец поред! Не ми помогнаха, + това съм чужбина няма как да си ги набавя. Колкото до Fuckkk13, мазала съм се много повече от тебе и от половината тука в тази тема, чисто и просто заради разликата в годините. Искам съвет за маска просто без тези двата продукта. :)
FuCKkK13
04-28-2013, 13:50
^ не бъди толкова сигурна,едва ли си на кой знае колко щом си в тийн форум и вече ти отговорих
strawberry88
04-28-2013, 18:35
Успокойте се! (хохо)
Казвам без маслата на Икаров, защото съм забелязала в тази тема приказката "Едно си баба знае, едно си баба бае". Винаги съветите са да си купиш масло на Икаров и да си купиш конските витамини. Купувала съм ги!!! Над 24 месец поред! Не ми помогнаха, + това съм чужбина няма как да си ги набавя. Колкото до Fuckkk13, мазала съм се много повече от тебе и от половината тука в тази тема, чисто и просто заради разликата в годините. Искам съвет за маска просто без тези двата продукта. :)
Добре де, не можеш ли да си купиш масло на друга фирма, не на Икаров???Или просто не искаш да се мажеш с масла?
Ей, някой хора само се чудят как да се заядат...
Момичета, време ли е вече за слънцезащитни спрейчета?
PeaceOfMe
04-28-2013, 18:43
И аз имам пролетен косопад. :( Странното е, че преди години, когато не обръщах внимание на косата си, дори не забелязвах кога имам косопад и кога не.
А сега съм се намазала с бадемово масло, и след малко влизам да се къпя. :D
strawberry88
04-28-2013, 18:47
За мен ли говориш?Ако се отнася за мен - не се заяждам, но не ми стана ясно защо не иска да слага масла. :)
strawberry88
04-28-2013, 18:49
И, да, време е! :Д
JoLLiE92
04-28-2013, 18:53
то и през зимата е време по принцип :)
За мен ли говориш?Ако се отнася за мен - не се заяждам, но не ми стана ясно защо не иска да слага масла. :)
Нямах предвид теб, миличка. Аз четейки из форума съм забелязала, че си много отзивчива винаги, отговаряш дори на елементарни въпроси, дъвкани милиони пъти, както и Марти. :-)
И затова не разбирам защо разни други хора влизат тук и развалят добрия тон, който спазваме в тази тема.
FuCKkK13
04-28-2013, 19:11
определено !
FuCKkK13
04-28-2013, 19:12
И аз имам пролетен косопад. :( Странното е, че преди години, когато не обръщах внимание на косата си, дори не забелязвах кога имам косопад и кога не.
А сега съм се намазала с бадемово масло, и след малко влизам да се къпя. :D
възможно е да си нямала.. аз имам от 2 години някъде,а се грижа за косата си от повече 8-)
FuCKkK13
04-28-2013, 19:13
Нямах предвид теб, миличка. Аз четейки из форума съм забелязала, че си много отзивчива винаги, отговаряш дори на елементарни въпроси, дъвкани милиони пъти, както и Марти. :-)
И затова не разбирам защо разни други хора влизат тук и развалят добрия тон, който спазваме в тази тема.
е нищо де... така или иначе не успяват 8-) ... така де аз бях малко гадничка ама ще извинявате,от 1 седмица ми е супер гадно и ндам...
FuCKkK13
04-28-2013, 19:13
то и през зимата е време по принцип :)
е да ама слънцето не е толкова силно.. зимата по-скоро шапката играе тая роля 8-)
anonymous708973
04-28-2013, 19:14
Какъв слънцезащитен спрей използвате?
Мисля,че да :) Особено пък през последните дни,каквото слънце има. :---)
Едит: До пантерката- моето не е спрей,а емулсия и си е комбинирана слънцезащита и термопротектор на лореал проф. :)
strawberry88
04-28-2013, 19:16
Миналата година слагах от аргановото ми масло.
marilyn, окей. :)
FuCKkK13
04-28-2013, 19:21
ох.. предишния ми беше един червен... преди това бях с шампоан с ув защита и кристали .. а тая година нещо от златна рибка ще поръчам
FuCKkK13
04-28-2013, 19:25
бтв. тия масла мн са ги намалили всичките бе о.О http://www.zlatnaribka.com/chi-organics-instant-conditioning-french-oil-treatment-100-ml
иначе аз мисля да си взема това: http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-sun-care--za-slantse/uv-zashtiten-sprey-lakme-sun-care-100-ml ... 300мл. се чудя,но на мен 150 ( предишния спрей) ми стигна за 6 месеца ( мн икономични) и се чудя дали да си взема този или същия,но 300мл. ама май няма смисъл
и аз май на този се спрях
ама маслата нямат ли УВ защита попринцип?
^Само някои,но трябва да са чисти :) Аргановото,кокосовото,зехт ина и маслото от шеа знам,че имат някаква защита,но не е най-силната в сравнение с един професионален спрей например :)
Едит: Марти,според мен си вземи това от 100мл,щом миналогодишното ти е стигнало за 6 месеца.
Иначе и аз гледах в рибката,някои от продуктите на CHI са ги намалили доста.
^дам ,амииии кажете ми тогава какъв спрей да си взема, но да не омазнява :cool:
Със спрейовете нямам опит 8-) Но мисля,че не омазняват косата,така че който и да вземеш ще е добър вариянт. Този на Лакме изглежда надежден :)
o има и такива :Д
май , май ще е той.
да питам още нещо. От кой професионален шампоан сте доволни?
o има и такива :Д
май , май ще е той.
да питам още нещо. От кой професионален шампоан сте доволни?
Schwarzkopf Professional: BC Repair Rescue shampoo <3333 8-)
за теб знам,че си фен на маската:Д
много и се чудих,но си взех малката (100мл) на макадамия, та сега си мисля дали като свърши да не пробвам на Schwarzkopf?:cool:
шампоанът прави ли косата гладкаа? :cool:
FuCKkK13
04-29-2013, 13:15
^дам ,амииии кажете ми тогава какъв спрей да си взема, но да не омазнява :cool:
не мисля,че ще омазнява.. а и ти няма да пръскаш директно в корените,а по скоро по дължината... предишния ми спрей беше за блясък + ув защита и честно казано ми се отразяваше много добре на косата . ставаше само леко по-твърда като пръсна,но като разреша всичко си беше ОК
strawberry88
04-29-2013, 13:33
POLLINA, аз съм използвала овлажняващия на Шварцкопф (от професионалните, от същата серия, като на YSMF) и бях много доволна.И от проф. на Лореал съм доволна.Сега пък съм с шампоан на ТианДе и го обожавам. <3 :D
Поли, ако си се ориентирала към професионалните марки,погледни тези шампоани,които не съдържат сулфати. Повечето проф. шампоани за боядисана коса не съдържат такива в състава си,което задържа цвета по-дълго,но всъщност се оотразяват много по-добре на косата,отколкото конвенционалните.
http://www.polinasofia.com/2013/02/blog-post_22.html?showComment=1366538705347
oх, знам,че е така,но трудно се доверявам попринцип на козметика,която ми е неизвестна ( както руския шампоан,за който е писало момичето в блога)
този на schwarzkopf съдържа ли сулфати?
POLLINA, аз съм използвала овлажняващия на Шварцкопф (от професионалните, от същата серия, като на YSMF) и бях много доволна.И от проф. на Лореал съм доволна.Сега пък съм с шампоан на ТианДе и го обожавам. <3 :D
и аз мислих да си го взема, но този корен нещо ме смущава :Д
за теб знам,че си фен на маската:Д
много и се чудих,но си взех малката (100мл) на макадамия, та сега си мисля дали като свърши да не пробвам на Schwarzkopf?:cool:
шампоанът прави ли косата гладкаа? :cool:
Никога не съм го ползвала самостоятелно и не мога да кажа, но е единствения шампоан, който не ми я заплита и ми намали омазняването. За заглаждане ползвам маската 8-)
oх, знам,че е така,но трудно се доверявам попринцип на козметика,която ми е неизвестна ( както руския шампоан,за който е писало момичето в блога)
Този е от серията за боядисана коса,пак на Шварцскопф,и не съдържа сулфати http://img.dooyoo.de/DE_DE/orig/1/7/8/0/5/1780509.jpg
strawberry88
04-29-2013, 20:09
Да. :( Между другото, ако искаш пробвай био шампоани.Аз съм ползвала и останах много доволна. :)
JoLLiE92
04-29-2013, 20:11
Този е от серията за боядисана коса,пак на Шварцскопф,и не съдържа сулфати http://img.dooyoo.de/DE_DE/orig/1/7/8/0/5/1780509.jpg
и се тестват върху животни!
strawberry88
04-29-2013, 20:12
Ами затова ви казвам - ползвайте био шампоани, защото имат натурални съставки и не тестват върху животни! :д
и се тестват върху животни!
e нали уж от 13 март влезе в сила закона за закрила ,не че съм много склонна да повярвам,ама...:cool:
Ами затова ви казвам - ползвайте био шампоани, защото имат натурални съставки и не тестват върху животни! :д
Kooooй :Д
JoLLiE92
04-30-2013, 07:24
e нали уж от 13 март влезе в сила закона за закрила ,не че съм много склонна да повярвам,ама...:cool:
бе не докосвам шварцкопф и гарние , те ако си искат да забраняват :) :D
този с корена на Тианде на тях цялата им фирмена политика е да са от билки и да не вредят на природата и т.н. и предполагам, че няма да ги тестват и върху животни.. мисля да си взема един такъв и аз .. то има ли маска??
За жалост почти всички професионални марки за козметика за коса тестват..
JoLLiE92
04-30-2013, 11:26
Защото почти всички са под шапката на Ести Лаудер май ..
Аа..ясно.
И една добра новина- през целия Май месец ще са намалени продуктите за слънце на Лакме :) http://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/intenzivna-grizha-zashtita-za-slantse/uv-zashtiten-sprey-lakme-sun-care-100-ml
mi6eto942
04-30-2013, 11:51
след като се измие косата колко бадемово масло се слага,за да не ми стои мазна,че ме е страх да не се улея :D
JoLLiE92
04-30-2013, 12:02
То не се ли слага преди да се измие косата?
strawberry88
04-30-2013, 12:08
Kooooй :Д
Разгледай в Балев Био Маркет.Има доста.На мен най-много ми харесаxа на Faith in nature. :)
strawberry88
04-30-2013, 12:12
Оле, пресата на Макадамия е цели 249лв. :shock: Много скъпа, бе! :Д
Разгледай в Балев Био Маркет.Има доста.На мен най-много ми харесаxа на Faith in nature. :)
точно тях гледах,ама не знам с мойта странна коса.. нещо ми е трдуно да се доверя.
много се чудя на шампоана на тианде с корена, сънирам мнения :D
Нали и ти гопозлваше, дай мнение :cool:
А продуктите на ТианДе как ги купувате? От сайта ли поръчвате? Хич не ми се нрави тая доставка 4.50 :D Ако някой знае да се продават някъде в Пловдив, да казва :)
JoLLiE92
04-30-2013, 15:07
Тианде са на принципа на Орифлейм и Ейвън - с каталози и представители, но при тях можеш да отидеш сама в офиса и да си купиш, имат ги там нещата. Пловдив бул."Източен" №48, ет.5 ми излиза като адрес .. Не те съветвам да поръчваш от сайт, тъй като имат поне 8 сайта, които претендират да са официалния сайт на Тианде за България. :D В магазин няма да ги намериш със сигурност. :) Или намирай представител, които не са много, защото компанията е много млада, или иди виж тоя адрес дали има верно офис. :D
FuCKkK13
04-30-2013, 15:13
след като се измие косата колко бадемово масло се слага,за да не ми стои мазна,че ме е страх да не се улея :D
1-2 капки
BeautyBeast
04-30-2013, 15:25
Вярно ли е, че зехтина и другите масла и мазни продукти премахват къната малко ?
Тианде са на принципа на Орифлейм и Ейвън - с каталози и представители, но при тях можеш да отидеш сама в офиса и да си купиш, имат ги там нещата. Пловдив бул."Източен" №48, ет.5 ми излиза като адрес .. Не те съветвам да поръчваш от сайт, тъй като имат поне 8 сайта, които претендират да са официалния сайт на Тианде за България. :D В магазин няма да ги намериш със сигурност. :) Или намирай представител, които не са много, защото компанията е много млада, или иди виж тоя адрес дали има верно офис. :D
Оо, мерси много!
Даже се оказа, че ми е на супер удобно място :Д
JoLLiE92
04-30-2013, 16:12
Пак заповядай. :)
strawberry88
04-30-2013, 17:03
точно тях гледах,ама не знам с мойта странна коса.. нещо ми е трдуно да се доверя.
много се чудя на шампоана на тианде с корена, сънирам мнения :D
Нали и ти гопозлваше, дай мнение :cool:
Първо исках да си купувам този с корена, но се отказах, защото момичетата от форума, които са го ползвали, казаха че не правел никаква пяна.Аз такива не ги признавам за шампоани. :D Знам, че е полезно сигурно, но не се чувствам чиста, ако не е станала пяна! :D И знам, че колкото повече пяна има, толкова повече вредни съставки има...мда, отклоних се.Та моя е този - http://prikachi.com/images/993/6108993O.jpg .Много съм доволна.Прави си нормална пяна. 8-)
JoLLiE92
04-30-2013, 17:12
Аз гъбите ги ям, хората си мият косата с тях.. :cool:
тоя с корена наистина като видях как действа на представянето им .. мисля да си го взема :Д независимо дали се пени .. пененето може и да е от водата! :) ако ти го е казало момиче от нашия край, тук водата е по-твърда и никой шампоан не се пени .. докато по вашия край чувствам сякаш тече минерална вода от чешмата :cool:
girlwithblueeyes
04-30-2013, 17:25
Мацки я споделете хубава боя за коса (черен цвят) цената няма значение .
JoLLiE92
04-30-2013, 17:29
А Великден в Събота ли се падаше??
seriously? ...
strawberry88
04-30-2013, 17:36
Мацки я споделете хубава боя за коса (черен цвят) цената няма значение .
Щом цената няма значение - отивай на фризьор да те боядиса с професионална. ;д
girlwithblueeyes
04-30-2013, 17:37
Не питам за мен :D а за приятелка . Моята си ми я боядисваха фризъорката ми но въпросната мацка няма желание да ходи при нея :D
strawberry88
04-30-2013, 17:50
Да иде при друга?
girlwithblueeyes
04-30-2013, 17:52
Не иска :D
Deni_028
04-30-2013, 17:56
Маските с оцет за суха или за мазна коса са?
FuCKkK13
04-30-2013, 18:12
^ оцета омекотява и придава блясък.. по-скоро и за двете
Deni_028
04-30-2013, 18:19
^ Мерси. :)
И още нещо да попитам - някъде четох, че содата омекотявала косата и било хубаво да прибавяш към шампоана или след него.. не помня. Според вас вярно ли е?
strawberry88
04-30-2013, 18:57
^ Мерси. :)
И още нещо да попитам - някъде четох, че содата омекотявала косата и било хубаво да прибавяш към шампоана или след него.. не помня. Според вас вярно ли е?
Не.Не бих пробвала. :?
monroe999
05-01-2013, 08:28
аз да се оплача, косата ми е започнала да се омазнява по-бързо в корените, а надолу е суха и твърда и много се заплита... пак ще посещавам фризьор скоро
ValLoveYa
05-01-2013, 08:44
Здравейте, някой пробвал ли е кератиновата терапия за коса и доволен ли е?
strawberry88
05-01-2013, 08:47
Здравейте, някой пробвал ли е кератиновата терапия за коса и доволен ли е?
Едно момиче писа в темата, че е пробвала и не е доволна.Отмивало се и не стои 1 месец или повече, както казват.
JoLLiE92
05-01-2013, 09:29
Едно момиче писа в темата, че е пробвала и не е доволна.Отмивало се и не стои 1 месец или повече, както казват.
Решихме, че е прекрасно за бал или събитие, но иначе хич не си заслужава. :D
http://www.zelenbio.com/product/2164/shampoan-s-shokolad.html
какво мислите??
И имам въпрос, тъй като маската за коса я позлвам 2 пъти в седмицата,през останалото време с какво да си заглждам косата за Бога?:cool:
JoLLiE92
05-01-2013, 11:22
Ягодката точно тоя шампоан хвали. :)
strawberry88
05-01-2013, 11:30
http://www.zelenbio.com/product/2164/shampoan-s-shokolad.html
какво мислите??
Точно този използвах и аз.Писала съм много за него в темата, явно не си видяла. :D Накратко - един от най-хубавите шампоани, които съм използвала. <3
Кератиновата терапия за бал/друго важно събитие е вариянт,макар че може би бих предпочела една професионална маска,като Макадамия,Лореалските и т.н. Ясно е защо :Д
Точно този използвах и аз.Писала съм много за него в темата, явно не си видяла. :D Накратко - един от най-хубавите шампоани, които съм използвала. <3
oo чудесно , благодаря :cool:
в тази тема ли си писала или в старата да се връщам да чета :cool:
strawberry88
05-01-2013, 12:20
Ох, не помня вече, но май в старата...да, да, в старата трябва да е било, защото го купих шампоана, като се подстригах на пластове, а беше отдавна. 8-)
strawberry88
05-01-2013, 12:21
Забравих да кажа, че имах и балсама с шоколад. <3
Кажете балсам без силикон
FuCKkK13
05-01-2013, 12:36
на шоколад ли мирише ? помня че беше много доволна 8-)
strawberry88
05-01-2013, 13:30
на шоколад ли мирише ? помня че беше много доволна 8-)
Да, на шоколад. <3
^ще си го вземааа :cool:
имам въпрос към YSMF :cool:
прочетох,че си ползвала това
http://www.zlatnaribka.com/elastisayzar-philip-kingsley-elasticizer-150-ml
Колко често го ползваше? Има ли такова нещо на други марки?(търсих,но не открих):Д
Икономично ли е?Колко отива за един път ? има една мостра от 20 мл,тя щя ми стигне ли поне за 2 пъти :cool:
FuCKkK13
05-01-2013, 15:54
^ къде я видя тая мостра ? 8-) че някак си 50 лв. не ми се дават
О и на мен и за това точно я питях за колко ще ми стигне това 20 мл :cool:
ще си взимам през известен период от него ,че 50 лв са много :Д
http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-iztoshtena-i-suha-kosa/elastisayzar-philip-kingsley-elasticizer-20-ml
цък :cool:
FuCKkK13
05-01-2013, 17:14
^ колко ти е дълга косата ? на мен повече от 1 път не се и надявам да ми стигне 8-)
То и за един няма да ти стигне... дълга коса малко трудно да се намаже с това количество.
4 пръста над кръста...?
е да бе.. по колко маска слагате вие? Няма нужда да се слага по-голямо количество от необходимото.
20 мл за едно нанасяне е много
FuCKkK13
05-01-2013, 17:40
^ аз слагам сравнително нормално количество и все пак 20 мл. не мисля,че ще ми стигнат за повече от 1 път
може и да не стигне за 2 пъти,но 20 мл за едно нанасяне ми се виждат много,нзз
FuCKkK13
05-01-2013, 17:50
^ ами да ти кажа зависи много от консистенцията .. и да някакво средно е.. за 1 път е много,а за 2 малко 8-)
JoLLiE92
05-01-2013, 18:01
9лв за ЕДИН ПЪТ?! това как да не е много !! :Д
Наистина зависи от консистенцията, защото съм чувала, че обикновения еластайзър бил по - рядък от екстрийма, отделно бяха пропищели, че една партида е адски рядък. Аз моя го използвах 1 път.
^ ами да ти кажа зависи много от консистенцията .. и да някакво средно е.. за 1 път е много,а за 2 малко 8-)
тъпото е,че хем е много за 1 път,хем малко за 2 пъти,затова по-добре да го пльокна цялото:Д
FuCKkK13
05-01-2013, 18:28
тъпото е,че хем е много за 1 път,хем малко за 2 пъти,затова по-добре да го пльокна цялото:Д
да.. поне да усетиш ефекта,щото ако сложиш 2 пъти по малко няма да е толкова добър ефекта
FuCKkK13
05-01-2013, 18:29
аз утре ще се подстригвам и почвам с маските
Кое му е толкова уникалното на еластайзера?
И също искам да питам УСМФ дали домашният,който си беше правила е хубав?
Когато косата ми беше адски изтощена /всяка седмица боядисване, да ме пита някой защо/ той ударно помогна. Хидратира я и й даде в пъти по - добър вид от сламата, която беше.
Домашния еластайзър така и не получих шанс да го пробвам, защото братовчед ми реши, че ще е много весело да го излее в мивката.
Аха..
Бтв,http://shopthebest.eu/product/3405/burel-organics-bio-arganovo-maslo-v-stakleno-shishentse-100-ml-za-kozmetichni-tseli.html
сега попаднах на това,излиза сравнителни изгодно,в сравнение с другите марки на арганови масла.
Как се прави този домашен еластисайзер?
JoLLiE92
05-01-2013, 20:16
Домашния еластайзър така и не получих шанс да го пробвам, защото братовчед ми реши, че ще е много весело да го излее в мивката.
мале, да беше излял тоя от 50лв, щеше да останеш без братовчед. :Д той как се правеше домашния?? рецептата пак може ли :Д
Аха..
Бтв,http://shopthebest.eu/product/3405/burel-organics-bio-arganovo-maslo-v-stakleno-shishentse-100-ml-za-kozmetichni-tseli.html
сега попаднах на това,излиза сравнителни изгодно,в сравнение с другите марки на арганови масла.
изглежда добре .. има сертификат (не че разбирам от тях) , но има :Д майка ми се надъха да си вземаме арганово масло двете, че онова предното много и хареса :cool:
Този за 50 доста време ще му трябва да го излее :Д
Ето я рецептата от бг мама:
Аз моя 'хоум мейд еластисайзър' си го правя с 1 рициново , 1 глицерин, 1/2 бадемово, 1 течен Витамин А.
JoLLiE92
05-01-2013, 20:40
откъде намираме глицерин? витамин А нали е на ампули? :Д
Този за 50 доста време ще му трябва да го излее :Д
Ето я рецептата от бг мама:
Аз моя 'хоум мейд еластисайзър' си го правя с 1 рициново , 1 глицерин, 1/2 бадемово, 1 течен Витамин А.
как се нанася това нещо и как точно се ползва?? :cool:
FuCKkK13
05-01-2013, 20:57
откъде намираме глицерин? витамин А нали е на ампули? :Д
аптеката,да.
JoLLiE92
05-01-2013, 21:01
мерсии и предполагам 1 витамин значи 1 ампула, а другото?
Аз си ги правя с 1 супена лъжица от едното, една супена лъжица от другото.
JoLLiE92
05-02-2013, 12:30
о аз мисля ако си правя , да си купя една опаковка от едното, една от другото, две от третото и да направя по-голямо количество :cool: кво ще си играйм по лъжички. :D
значи това значи 1 лъжица рицин, 1 глицерин, 1/2 бадем и една ампула А ?
http://www.zlatnaribka.com/1--minuten-intenziven-rekonstruktor-fantasia-reconstructor-283-gr
Що за марка е това? :cool: не съм я чувала
гледам,че реконструкторът е намален, а аз точно се чудих дали да не си взема някакъв да си ''поизчистя'' косата
или 2-минутния на aphogee?
strawberry88
05-02-2013, 16:49
http://www.zlatnaribka.com/1--minuten-intenziven-rekonstruktor-fantasia-reconstructor-283-gr
Не знам, но не ми изглежда хубава! 8-)
и на мен,ама реших да питам :cool:
FuCKkK13
05-02-2013, 17:47
о аз мисля ако си правя , да си купя една опаковка от едното, една от другото, две от третото и да направя по-голямо количество :cool: кво ще си играйм по лъжички. :D
значи това значи 1 лъжица рицин, 1 глицерин, 1/2 бадем и една ампула А ?
като го направиш искам да кажеш резултат,че и аз се бях навила 8-)
FuCKkK13
05-02-2013, 17:49
гледам,че реконструкторът е намален, а аз точно се чудих дали да не си взема някакъв да си ''поизчистя'' косата
точно за реконструктор бих избрала сигурна марка...
JoLLiE92
05-02-2013, 18:31
марката ми е позната, но убий ме, не мога да кажа къде съм я виждала.
FuCKkK13 когато го направя, непременно! :)
Поли, ползвах един на Yunsey и бях страшно доволна. Но държа да кажа, че има силикон :Д но пък действаше много добре.
Поли,реконструктора на Афоджи в бг-мамма много го харесват. И аз веднъж се бях замислила дали да не си го поръчам.
Между другото,исках да споделя едно видео https://www.youtube.com/watch?v=t8zyIP_7RcU Такааа,балсама за изтощена коса на Goldwell от серията kerasilk ми изглежда много хубав,особено след като го похвали гуруто :Д Та,да,поредния продукт за коса,отправен към wishlist-a :Д Въпреки че много мразя така като си харесам по 20 маски/балсама/шампоана,при положение,че си имам достатъчно :Д
strawberry88
05-02-2013, 20:11
Някой да знае от къде в България ;д мога да купя от онези спрейове за коса със сол?Които са за начупване на косата.Не е за мен, но ми трябва за подарък. :D
^Не съм срещала никъде. Ама най-вероятно няма,както и всички останали сполучливи марки на американския пазар. :mad:
JoLLiE92
05-02-2013, 20:25
Дааааааа гледала съм! в тея сайтове рибка и подобни бях гледала, беше кръгло шишенце :Д
p.s. http://howdoesitfeeltobe.files.wordpress.com/2013/04/loreal22.jpeg
strawberry88
05-02-2013, 20:48
Оо, мерси! :)
JoLLiE92
05-02-2013, 21:09
Най-накрая да съм ти полезна с нещо :cool:
Поли,реконструктора на Афоджи в бг-мамма много го харесват. И аз веднъж се бях замислила дали да не си го поръчам.
Между другото,исках да споделя едно видео https://www.youtube.com/watch?v=t8zyIP_7RcU Такааа,балсама за изтощена коса на Goldwell от серията kerasilk ми изглежда много хубав,особено след като го похвали гуруто :Д Та,да,поредния продукт за коса,отправен към wishlist-a :Д Въпреки че много мразя така като си харесам по 20 маски/балсама/шампоана,при положение,че си имам достатъчно :Д
a дали шампоанът и маската са хубави?:Д
strawberry88
05-03-2013, 08:04
Най-накрая да съм ти полезна с нещо :cool:
E, стига де... 8-)
Ох, сега погледнах в рибката и го няма там това на Лореал. :@ Къде ще го търся не знам.Ще има обикаляне пофризьорските салони май. :Д :/
JoLLiE92
05-03-2013, 08:09
имаше го преди, сега имаше някакво за заскрежен ефект .. явно идва лято и са сложили зимни неща :Д
strawberry88
05-03-2013, 08:16
:D ...
Чудя се дали това http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-blyasak-kremove-i-spreyove?product_id=3185 няма да върши същата работа или поне подобна :Д, защото в описанието пише: ''намачкайте за секси плажен ефект.'' 8-)
a дали шампоанът и маската са хубави?:Д
На Афоджи или Goldwell? :Д
Ягодке,това на Редкен мисля,че е същото :)
JoLLiE92
05-03-2013, 08:19
вземи го, отвори го и сипи три лъжици морска сол в него :cool:
strawberry88
05-03-2013, 08:22
И мислех, че е същото, защото пише морски :D , но видях, че няма сол в него и... 8-)
Джоли, добра идея. :D Обаче не бих посмяла, защото, ако го разваля нещо...това са 28лв. :Д
На Афоджи или Goldwell? :Д
Ягодке,това на Редкен мисля,че е същото :)
goldwell :cool:
Шампоана и в друго видео го похвали същото момиче,както и маската :Д Аз бих пробвала за момента шампоана,че моите запаси скоро свършват 8-)
ПС: Ягодке,http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/tecni-art-curl-memory-stilizirassh-preparat-za-chupliva-i-kdrena-kosa/ http://www.enzo.bg/babyliss-pro/procurl-stilizirassh-preparat-za-chupliva-kosa/
http://www.enzo.bg/goldwell/stylesign-curl-stilizirassh-preparat-za-chupliva-kosa/
Ама и те нямат сол :Д
Едит: http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-curl-contour-sprej-za-chupliva-i-kdrena-kosa/
http://www.enzo.bg/goldwell/dualsenses-curly-twist-sprej-za-chupliva-i-kdrena-kosa/
strawberry88
05-03-2013, 08:40
Exeee, мерси! :)
JoLLiE92
05-03-2013, 08:42
fizzyg тея неща са ако косата ти е чуплива, да си оформяш къдриците, а лятото от плажа моята както е по-права, става съвсем начупена, което май Ягодката търси.
FuCKkK13
05-03-2013, 08:46
:D ...
Чудя се дали това http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-blyasak-kremove-i-spreyove?product_id=3185 няма да върши същата работа или поне подобна :Д, защото в описанието пише: ''намачкайте за секси плажен ефект.'' 8-)
същата работа
Моля :)
Поли,сега се сетих,че когато имах 2 мостри на шампоан и балсам на goldwell от поръчката в ензо. Серията беше тази: http://www.enzo.bg/goldwell/dualsenses-rich-repair-regenerirassh-shampoan-za-sukha-i-uvredena-kosa/ , ама шампоана не ме очарова,нищо особено не беше,нито откъм ефект в/у косата,нито откъм състав. Обаче балсама беше добър и ми допадна. Мострите си бяха малки де,не мога да определя от 2 използвания колко са добри,ама шампоана не го харесах :Д
fizzyg тея неща са ако косата ти е чуплива, да си оформяш къдриците, а лятото от плажа моята както е по-права, става съвсем начупена, което май Ягодката търси.
Много набързо натиснах графата чуплива и къдрева коса и пратих,което ми се стори обещаващо.
FuCKkK13
05-03-2013, 08:49
така,аз отново съм на линия с маските ! ... графика - до сега бях на купена маска на макадамия 2-3 седмици,сега един месец ще съм на домашни,после ще направя 1-2 пъти еластисайзър
и първата маска днес : кисело мляко,жълтък,мас,зехтин,оце т :) ще седя колкото мога повече ! :)
Моля :)
Поли,сега се сетих,че когато имах 2 мостри на шампоан и балсам на goldwell от поръчката в ензо. Серията беше тази: http://www.enzo.bg/goldwell/dualsenses-rich-repair-regenerirassh-shampoan-za-sukha-i-uvredena-kosa/ , ама шампоана не ме очарова,нищо особено не беше,нито откъм ефект в/у косата,нито откъм състав. Обаче балсама беше добър и ми допадна. Мострите си бяха малки де,не мога да определя от 2 използвания колко са добри,ама шампоана не го харесах :Д
голяма чуденка настъпи при мен:Д
всеки ден си избирам нов шампоан , а сега и с балсамите почнах:Д
казвам си последния списък, а вие помагайте :cool:
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-absolut-repair-cellular-shampoan-za-sukha-i-uvredena-kosa/
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-intense-repair-podkhranvassh-shampoan-za-sukha-kosa-iztosshena-kosa/
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-pro-keratin-refill-shampoan-za-uvredena-kosa/
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/seah-hairspa-shampoan-za-bojadisana-kosa/
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-repair-rescue-shampoan-za-uvredena-kosa/
http://www.enzo.bg/macadamia-natural-oil/care-shampoan-za-sukha-i-uvredena-kosa/
http://www.bio-magazin.eu/shampoan-i-balsami/608--250-.html
май са това :cool:
Свършва ми литъра repair rescue и се чудя какъв шампоан да си избера. Много го мразя този момент 8-)
Аз отново почвам с домашните маски.
Литъъър? :cool: Колко време го ползва :Д
strawberry88
05-03-2013, 09:07
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-absolut-repair-cellular-shampoan-za-sukha-i-uvredena-kosa/
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-intense-repair-podkhranvassh-shampoan-za-sukha-kosa-iztosshena-kosa/
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-pro-keratin-refill-shampoan-za-uvredena-kosa/
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/seah-hairspa-shampoan-za-bojadisana-kosa/
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-repair-rescue-shampoan-za-uvredena-kosa/
http://www.enzo.bg/macadamia-natural-oil/care-shampoan-za-sukha-i-uvredena-kosa/
Тъжно е, че си сложила най-хубавия шампоан на последно място,а тези с куп вредни съставки и тесващи върху животни по-горе. 8-)
:cool:
Mного искам да си го купя, но всеки ден чета по нещо хубаво за всякакви други.
Вярвам сляпо в приетия закон,може би затова са ми в списъка.
Колебанието ми най-вече е между биото и макадамия :cool:
Шампоана на Макадамия също е без сулфати,имай го в предвид.
За първия-ако трябва да съдя по маската,трябва да е мноого добър,обаче едно момиче от темата го използваше (weheartiit,мисля) и каза,че не е видяла особен ефект,при положение,че е за много суха коса.
Отпада той,интенс рипеър няма да е с по-силни хидратиращи умения от абсолют рипеър,и той отпада.
Синия никаква идея.
И останаха безсулфатните,двата и на шварцскопф двата. Този за боядисаната коса е безизвестен,и той нека отпадне от списъка :Д
strawberry88
05-03-2013, 09:10
Биото!Сигурна съм, че ще ти хареса!Просто не е с толкова примамлива опаковка. :Д
Точно това е проблемът,който адски мн влияе на психиката ми:Д
и не знам защо съм настроена към био шампоаните хем добре, хем скептично:Д
Имам чувството,че няма да ми измие косата и ще стои мръсна :lol: но няма такова нещо,налиииии? :cool:
от кой био магазин си го взе ти? Гледам,че в балев,който е в мола, го няма.
JoLLiE92
05-03-2013, 09:14
Много набързо натиснах графата чуплива и къдрева коса и пратих,което ми се стори обещаващо.
дам, ама мисля че тя има друго предвид :Д аз ако се намажа с тея препарати за къдрава коса, няма да ми образуват допълнителни къдрици .. примерно майка ми има една вакса за къдрици и една водичка друга (тя е с много чуплива коса) когато аз си ги сложа за някаква фиксация , косата ми си стои права, но фиксирана. :)
и аз навивам майка ми да си вземем някакъв литров шампоан :Д и някакво арганово масло по-големичко .. и тя го хареса много ..
Пробвали ли сте продуктите на Давинес? Мнение?
Литъъър? :cool: Колко време го ползва :Д
от февруари до сега :Д
strawberry88
05-03-2013, 09:18
Точно това е проблемът,който адски мн влияе на психиката ми:Д
и не знам защо съм настроена към био шампоаните хем добре, хем скептично:Д
Имам чувството,че няма да ми измие косата и ще стои мръсна :lol: но няма такова нещо,налиииии? :cool:
от кой био магазин си го взе ти? Гледам,че в балев,който е в мола, го няма.
Нищо подобно.Прави пяна и измива идеално + мирише много приятно.Аз си го взех точно от Балев в мола.Винаги го има там.Трябва да го заредят.
а не, аз не съм гледала в магазина:Д само в сайта видях,че няма.
Но щом казваш,следобяд ще направя една разходка до молчее :cool:
дано до тогава не си харесам още някой шампоан :cool:
п.с: какво мислите за продуктите на лакме? Шампоани,маски, балсами?Не съм ги позлвала никога
Поли,ето ти още вариянти био шампоани. http://shopthebest.eu/category/112/shampoani.html Напълно подкрепям Ягодката,че най-добрия ти избор са те или поен тези с по-изчистен състав :)