Влез

View Full Version : Всичко за косата..vol.6

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

arsenalllbaby
03-10-2013, 20:09
Xaxa, права си, но искам нещата, които и подариха. :D :/ Ама защо и подариха толкова неща?И каква ''кариера''?Тя е на 13 и прави клипове, както още 12973019740 човека на нейната възраст.Не е честно! 8-)

Подариха й ги, щото водещата е голям пич и често си радва гостите 8-) Иначе аз сега се изкъпах, чакам да ми поизсъхне косата и ще я сплета на една страна най-вероятно ;д А иначе аз по принцип спя с вързана много нагоре конска опашка, като бебитата :D , с пусната коса или сплетена (обикновена или френска плитка) от едната или от двете страни ;д

weheartiit
03-10-2013, 20:13
Аз съм слагала захаросан мед и не съм имала проблеми. :D

Не знам,както написах може би на всеки различно.Предполагам не само при теб влияе добре.
Ама при мен беше ужасно.
Поста ми е станал много дълъг.Просто имах нужда да споделя. :D

marilyn
03-10-2013, 20:56
weheartiit , да не би да ти е кофти шампоана?

Медът, който имаме вкъщи се захароса, а мен много ме мързи да го топя. В повечето маски слагам мед, даже и на лицето и си е захаросан и маските пак ми стават.

arsenalllbaby
03-10-2013, 21:06
И аз не съм имала проблеми със захаросан мед ;д И за коса, и за лице, и за устните... Но си го разтопи да ти е готов за ползване. :)

monroe999
03-10-2013, 22:04
на предишната страница нещо се оплаквахте, че като се къпете късно, чакате да ви изсъхне косата

само аз ли си лягам с почти мокра коса? освен, че на другия ден понякога е като кошница, друг проблем има ли? 8-)

ShtrudeL
03-11-2013, 03:08
и аз никога не я суша със сушоар..
Стоя дълго време с кърпа на главата, а когато я махна изсъхва много бързо и се е образувал някакъв обем.. ;3

Franzellka
03-11-2013, 06:07
И аз един път преди бях сложила захаросан мед на косата си, имах ег*ти обема, ама косата ми беше мноого гадна, суха, отзад лепнех още....
А кокосовото масло трябва ли да се разтопи, или направо така се взима и слага?

~TrueLove~
03-11-2013, 06:11
Напоследък правя следното нещо:слагам си бадемово масло в корените ,а по дължината нанасям масло от авокадо.Стоя към 2 часа и след като се изкъпя ,косата ми е много мекичка и има обем :)

sladkalady може ли да ни кажеш на коя марка са продуктите ти, че много ме заинтригува :D

Franzellka
03-11-2013, 06:42
Бадемовото масло е на Икаров :) за маслото от авокадо не знам.

sladkalady
03-11-2013, 06:58
^И двете масла са на Икаров :)

~TrueLove~
03-11-2013, 07:01
Мерси :)

marilyn
03-11-2013, 09:52
Мацки, наскоро разбрах за благотворното действие на джинджифила върху организма, някои хора го ядат с мед за повишаване на имунната система и тн. Та намерих тази маска в нета: http://www.az-jenata.bg/a/6-kozmetika/12981-dzhindzhifilena-maska-za-kosa/

Някоя от вас правила ли е?

strawberry88
03-11-2013, 14:11
на предишната страница нещо се оплаквахте, че като се къпете късно, чакате да ви изсъхне косата

само аз ли си лягам с почти мокра коса? освен, че на другия ден понякога е като кошница, друг проблем има ли? 8-)

Недей! :X Много е лошо за косата! :Д Накъсва се и е ужасна на вид.На теб не ти ли е проблем да ти е, като кошница?Защото на мен ми е. :D

monroe999
03-11-2013, 14:12
намазах си пак корените със стимуланта и по краищата със зехтин, мнооооогооооооо ми е заплетена косата, направо е някакъв кошмар, скоро ще ида да се подстрижа малко, защото не издържам вече с това заплитане :(

правих си маска на лицето с банан, едвам я отмих, не искам да си представям как се измива това чудо от косата :D

monroe999
03-11-2013, 14:14
Недей! :X Много е лошо за косата! :Д Накъсва се и е ужасна на вид.На теб не ти ли е проблем да ти е, като кошница?Защото на мен ми е. :D

не, в повечето случаи даже ми са начупва доста добре :D
предполагах, че не е хубаво де, но не знаех, че е чак толкова, аз все се чудя защо ми е толкова накъсана косата... като оставим настрани преси и от разресване, то и това подпомагало... ужас...

weheartiit
03-11-2013, 17:49
И аз един път преди бях сложила захаросан мед на косата си, имах ег*ти обема, ама косата ми беше мноого гадна, суха, отзад лепнех още....

same here.
та както казах,не знам ,може би аз съм направила нещо грешно (както винаги :D) и затова стана така.

Психея
03-11-2013, 18:34
same here.
та както казах,не знам ,може би аз съм направила нещо грешно (както винаги :D) и затова стана така.

Аз много уважавам меда като подхранваща съставка за косата, но :) със захаросан мед, там, където са ми попадали по-големи парченца на главата...няма измиване...идвало ми е да си сложа торба на главата през деня на училище...., затова откакто си препатих, винаги слагам и гореща вода, за да се разтопи. Предимно вече го ползвам след като си измия косата, в шише или буркан слагам мед, после ябълков оцет или лимонов сок и топла вода и си изплаквам косата с тази смес или вода, мед и отвара от орехови черупки, но косата потъмнява, не е за руси коси .. :)

sweet__potion
03-11-2013, 19:16
Не искам да създавам нова тема и за това ще питам тук. Предложете някакви прически за бал-косата ми е дълга горе-долу до закопчалката на сутиена и е на степени. Мислех си за нещо къдраво може би,но да не ми скъси косата още повече. Дайте някакви предложения за прически...

arsenalllbaby
03-12-2013, 11:20
Направих си маска, сложих 2 жълтъка, кисело мляко, изстисках пшеничното масло, което ми беше останало, че да хвърля шишенцето 8-) водка и лимонов сок. Ще стоя около 6-7 часа, ще я измия и после пак масло по дължината. Утре, ако не ми се развалят плановете нещо, ще си подстрижа връхчетата, че не са махани от месеци .. Виждам някой друг цъфнал косъм тук-там, няма да се разберем така :D

Психея
03-12-2013, 12:09
Не искам да създавам нова тема и за това ще питам тук. Предложете някакви прически за бал-косата ми е дълга горе-долу до закопчалката на сутиена и е на степени. Мислех си за нещо къдраво може би,но да не ми скъси косата още повече. Дайте някакви предложения за прически...

потърси мнението на специалист...зависи от това с каква рокля ще си, каква е косата ти, овала на лицето , не на последно място и каква визия искаш да постигнеш..елегантна, небрежна и т.н..а ако искаш просто идеи за прически, винаги можеш да намериш такива като разгледаш записи на предишни награди на "Златната палма" в Кан или "Оскар" -тази и предишни години....

И тъй-като сме заговорили за други теми, искам да попитам някоя от вас ходила ли е на face fitness. Реших, че не само косата, а и лицето е важно да няма бръчки, които не се премахват с кремове(знам го от опит) и уж на шега се записахме с една дружка преди 4 месеца на такъв тренинг при една мадама и ходим веднъж в седмицата, или на месеца веднъж...аз съм много доволна, защото ми се загладиха бръчките със специалните упражнения , които правим..(имам гадния навик да правя физиономии и челото ми щеше да заприлича на акордеон :))...някоя от вас да посещава подобен курс и какви са и впечатленията ?

anonymous708973
03-12-2013, 12:41
потърси мнението на специалист...зависи от това с каква рокля ще си, каква е косата ти, овала на лицето , не на последно място и каква визия искаш да постигнеш..елегантна, небрежна и т.н..а ако искаш просто идеи за прически, винаги можеш да намериш такива като разгледаш записи на предишни награди на "Златната палма" в Кан или "Оскар" -тази и предишни години....

И тъй-като сме заговорили за други теми, искам да попитам някоя от вас ходила ли е на face fitness. Реших, че не само косата, а и лицето е важно да няма бръчки, които не се премахват с кремове(знам го от опит) и уж на шега се записахме с една дружка преди 4 месеца на такъв тренинг при една мадама и ходим веднъж в седмицата, или на месеца веднъж...аз съм много доволна, защото ми се загладиха бръчките със специалните упражнения , които правим..(имам гадния навик да правя физиономии и челото ми щеше да заприлича на акордеон :))...някоя от вас да посещава подобен курс и какви са и впечатленията ?

Можеш ли да намериш клипчета? Непременно искам и аз. Дали в Пловдив има подобно нещо?
Аз постоянно си вдигам веждите и имам много гадна и дълбока бръчка на челото.

fizzyg
03-12-2013, 13:14
Снощи не се изкъпах,защото реших,че ще е по-добре да е днес, четвъртък и неделя.
И вече почти ми изсъхна косата.
Намазах си косата със зехтин и стоях около 30-40мин.
Много се радвам,че пак се завърнах към маските. :)
8-)

kalpazanka
03-12-2013, 14:03
Завърнах се към балсама за коса с изплакване. Нямам време за фризьор и затова спирам да хабя кокосовото масло.

Иначе и аз се нареждам на опашка за борбата с бръчките от много *чумерене*. :D

JoLLiE92
03-12-2013, 14:11
Чудя се дали да не си взема това и да слагам след като ги изправя, а маслото Наши само преди сешоара, да не го хабя и като кристали. :D
http://parfumania.bg/img/products/products_54895_379665870Copy%20of%20Kristali%20sa% 20kosa%2075%20ml%20cvetni%20copy.jpg

FuCKkK13
03-12-2013, 15:56
аз тая седмица мисля да пропусна маските и другата като ми дойде кокосовото масло от орифлейм да си намажа косата само с кокосово масло

иначе и аз да се оплача - косата ми от 3 дни много се заплита.. не знам какво става... има и вятър и е някакъв ад :?

Green_bubble gum^^
03-12-2013, 16:15
Здравейте ^.^ и аз ще се присъединя към вас , въпросът ми е с какво мога да комбинирам тривитаминола в маска и в какво съотношение ?

Green_bubble gum^^
03-12-2013, 16:16
предварително се извинявам , ако някой преди мен е питал , но нямам време да доразгледам темата :))

strawberry88
03-12-2013, 17:12
На мен тези дни ми са едни от тези bad hair days :D.Много ми е тъпо и на мен така.Една безформена е ...и без обем. :|

Franzellka
03-12-2013, 18:28
JoLLiE92, тези кристали съм ги използвала, хубави са, италиански са, няма да съжаляваш. :)

Психея
03-13-2013, 05:43
Можеш ли да намериш клипчета? Непременно искам и аз. Дали в Пловдив има подобно нещо?
Аз постоянно си вдигам веждите и имам много гадна и дълбока бръчка на челото.

в интерес на истината, не съм търсела клипчета, но аз самата преди да тръгна, се бях информирала доста и се оказа, че има много снимки и книги с подробна инструкция, но не е като практиката, защото виждаш всяко движение на лицевата мускулатура не само на себе си, а и на инструкторката, която ти прави индивидуална програма. Тъй-като на края на месеца ще си идвам в Плд мога да ти ги дам материалите, които аз имам и ще са ти много от полза.

Ако желаеш бих могла и да ти дам имейл на мадамата, за да си направиш професионлна консултация, не мисля, че ще откаже ..но определено си струва да се инвестира и в тази насока, защото забелявам много млади хора, с готини дрехи, прически и...някоя дълбока грозна бръчка, разваляща общия фасон сега..а след 5 години.......

Green_bubble gum^^
03-13-2013, 12:56
а някой може ли да ми каже как да отворя тривитаминола ? :D

anonymous708973
03-13-2013, 13:34
в интерес на истината, не съм търсела клипчета, но аз самата преди да тръгна, се бях информирала доста и се оказа, че има много снимки и книги с подробна инструкция, но не е като практиката, защото виждаш всяко движение на лицевата мускулатура не само на себе си, а и на инструкторката, която ти прави индивидуална програма. Тъй-като на края на месеца ще си идвам в Плд мога да ти ги дам материалите, които аз имам и ще са ти много от полза.

Ако желаеш бих могла и да ти дам имейл на мадамата, за да си направиш професионлна консултация, не мисля, че ще откаже ..но определено си струва да се инвестира и в тази насока, защото забелявам много млади хора, с готини дрехи, прически и...някоя дълбока грозна бръчка, разваляща общия фасон сега..а след 5 години.......

Да, бих искала имейла и името й :) Аз си мислех да си изхакам хиалуронова киселина по-нататък, ама това ми се вижда по-умно.
Ти колко време го правиш и има ли видимо подобрение?

FuCKkK13
03-13-2013, 15:24
а някой може ли да ми каже как да отворя тривитаминола ? :D

ъм аз направо махам това сивото и гумичката после ми стои като капачка ( под това сивото има гумичка - не знам дали знаеш) иначе го режа с ножица и дърпам и то като падне едно парченце после останалото сиво лесно се маха

FuCKkK13
03-13-2013, 15:24
Здравейте ^.^ и аз ще се присъединя към вас , въпросът ми е с какво мога да комбинирам тривитаминола в маска и в какво съотношение ?

всичко,което е в началото на темата,количество - зависи колко ти е дълга косата

Психея
03-13-2013, 16:22
Да, бих искала имейла и името й :) Аз си мислех да си изхакам хиалуронова киселина по-нататък, ама това ми се вижда по-умно.
Ти колко време го правиш и има ли видимо подобрение?

Пиши ми на лична, за да ти дам имейла, защото не знам дали не е в противоречие с правилата на форума..иначе веднага и го давам тук ако няма да ми сложат бан :)
Аз ходя от 4 месеца и съм страшно доволна (пу-пу-пу :):):). Мадамата е млада и е за природната козметика и методи, на принципа "колкото по-късно се намеси скалпел, ножица или игла , толкова по-добре". А и разбрах, че тя е била и на специални курсове в Германия и ползва чуждестранна литература и консултация с неин приятел, роднина или и аз не разбрах какъв и е точно.., но е лицево-челюстен хирург, практикуващ в чужбина.
Да, със специално изготвени упражнения и програма, наистина се заличават, стига да си ги изпълняваш редовно.:)

Deni_028
03-14-2013, 08:58
Някой ползвал ли е сухия шампоан на Шаума и какво мислите за него? Много бързо ми се омазняват корените и мисля да си го взема, но първо да чуя мнения. :)

monroe999
03-14-2013, 12:43
този път реших да си намажа цялата коса със стимуланта, а не като преди само в корените, а по дължината зехтин

arsenalllbaby
03-14-2013, 16:30
Айде да си пусна снимки на косицата..

http://prikachi.com/images/675/5991675k.jpg - лято 2012 (тука на тая снимка като си видях краищата и веднага се подстригах :D )
http://prikachi.com/images/677/5991677h.jpg - Началото на януари като тръгнахме на училище.. Понеже днес не можах да си снимам косата както трябва и не й се вижда формата, да ви кажа, че ми е нещо средно между тази и предната снимка ;д
http://prikachi.com/images/674/5991674p.jpg - Къдравичка ;д Моля да не се обръща внимание на вежите, не знам защо изглеждат такива сиви като качих снимката.. На живо не е така. 8-) Правя ги по-естествени :X
http://prikachi.com/images/676/5991676k.jpg - Кривих се днес да си снимам косата и това беше най-добрата снимка :D Имаше някакви снимки, дето даже ме нямаше на тях хахаха :D

Днес си подстригах връхчетата, направих си маската като онзи ден и ще се изкъпя по-късно..

strawberry88
03-14-2013, 17:01
^Супер е, браво! :)

Аз пък се научих да си снимам косата сама. :D 8)

arsenalllbaby
03-14-2013, 17:23
^Много благодаря! :)

Е как :D Моята е дългичка и не мога да я хвана цялата.. Пък ако е под много голям наклон фотоапарата, нищо не си личи от косата.. Или хващам малко от нея.. Или както някои други снимки ми се получиха днес - въобще не се уцелвам и снимам плочките или килима :D

FuCKkK13
03-14-2013, 17:40
^ по първата снимка - харесва ми ама наистина връхчетата са ти били за подстригване. .за другите нищо не мога да кажа щото не са мн хубави снимките - накарай някой да те снима,иначе имаш блясък и ми изглежда добре :) браво

fizzyg
03-14-2013, 18:58
http://prikachi.com/images/675/5991675k.jpg

Много ти е хубава! :) На всички снимки де,ама съкращавам поста.:D

Аз преди малко се изкъпах и пробвах маската на Денис(е) 8-) и чакам да ми изсъхне косата,ама май няма да стане скоро,дано не ми се приспи много,защото имам още час съхнене със сигурност :D
И скоро трябва да пусна снимкии...ама още не съм се снимала 8-)

arsenalllbaby
03-14-2013, 19:24
Благодаря ви и на двете! :) И определено трябва да накарам някой да ме снима, че голяма мъка сама и нищо не става... Днес, след като си махнах връхчетата, ми се разресваше толкова лесно косичката.. Много се радвам, че най-накрая ми остана време да го направя.. :Х След бала и екскурзията обмислям едни пластове да си направя, но ще видим, има време.. Влизам да отмия маската

strawberry88
03-14-2013, 19:37
fizzyg, тъкмо това щях да пиша - че чакам снимки на косата ти. :D :X Направо ми взе думите. :D

Franzellka
03-14-2013, 19:49
Това мисля, че е вярно :)
http://nie-jenite.com/4932/4-nachina-da-nakarame-kosata-da-raste-po-barzo/

strawberry88
03-15-2013, 12:56
Това мисля, че е вярно :)
http://nie-jenite.com/4932/4-nachina-da-nakarame-kosata-da-raste-po-barzo/

Нищо не ми излиза. :/

fizzyg
03-15-2013, 13:26
fizzyg, тъкмо това щях да пиша - че чакам снимки на косата ти. :D :X Направо ми взе думите. :D

Хаха,да,трябва да се снимам вече. :D

monroe999
03-15-2013, 13:42
Нищо не ми излиза. :/

на мен ми излиза, 4 начина косата да растe по-бързо

monroe999
03-15-2013, 13:44
момичета, случвало ли ви се е да си миете косата, ако предишния ден също сте я мили, но просто не ви харесва как изглежда и знаете, че каквото и да й направите, няма да изглежда както искате, ако не я измиете

fizzyg
03-15-2013, 14:34
Вече направих снимки,ама ще качвам довечера,защото в момента бързам :)

FuCKkK13
03-15-2013, 14:38
случвало ми се е да не ми харесва - да я измия само заради това - не ... някак си винаги намирам начин

weheartiit
03-15-2013, 14:55
Днес ходих да си взема връхчетата.
Фризьорката ми каза за една маска - мая + 200 мл. прясно мляко,
затоплени леко в микровълновата.Каза ми да стоя около 1 час с нея
и смятам да пробвам,дано подейства добре. :)
Също съм решила,че искам да си променя леко цвета на косата,
искам да е един тон по-тъмна.В момента ми се води тъмно руса
обаче имам и естествени кичури,които са по-руси ли по-тъмни ;д
Много е светла и много и личи когато цъфне затова искам да я променя малко.
С боя няма да пробвам,не искам още,а и ще я изгоря допълнително.
Мисля с шампоан оцветител.Уврежда ли много косата?
Как се използва?Колко държи?От коя марка сте доволни,ако сте ползвали?
Абе изобщо ако можете да ми кажете малко повече
за тези шампоани ще съм ви много благодарна. :3

fizzyg
03-15-2013, 18:14
Обещаните снимки:
Тази съм я показвала,след като се подстригах се бях снимала,т.е. преди месец и половина: http://www.prikachi.com/images/272/5996272j.jpg

Снимки от днес:
http://www.prikachi.com/images/270/5996270r.jpg

http://www.prikachi.com/images/269/5996269e.jpg :)

Edit: Много съм рошава,съжалявам,за което 8-)

FuCKkK13
03-15-2013, 18:21
^ хубава ти е косичката .. и мн хубави къдрици са станали ^^

FuCKkK13
03-15-2013, 18:22
Днес ходих да си взема връхчетата.
Фризьорката ми каза за една маска - мая + 200 мл. прясно мляко,
затоплени леко в микровълновата.Каза ми да стоя около 1 час с нея
и смятам да пробвам,дано подейства добре. :)
Също съм решила,че искам да си променя леко цвета на косата,
искам да е един тон по-тъмна.В момента ми се води тъмно руса
обаче имам и естествени кичури,които са по-руси ли по-тъмни ;д
Много е светла и много и личи когато цъфне затова искам да я променя малко.
С боя няма да пробвам,не искам още,а и ще я изгоря допълнително.
Мисля с шампоан оцветител.Уврежда ли много косата?
Как се използва?Колко държи?От коя марка сте доволни,ако сте ползвали?
Абе изобщо ако можете да ми кажете малко повече
за тези шампоани ще съм ви много благодарна. :3

за тия шампоани другите момичета да помагат.. иначе - лъжеш се.. точно на светлата коса ПО-МАЛКО и личи като е цъфнала

fizzyg
03-15-2013, 18:28
^ хубава ти е косичката .. и мн хубави къдрици са станали ^^

Блягодаря ти! :)

Да,weheartiit,Марти правилно ти каза,че на по-светла коса по-малко си личат :)

weheartiit
03-15-2013, 18:35
Не е така,при мен много си личи. ;д
Даже си го говорихме това с фризьорката.
Може би защото не цялата коса ми е светла и в един цвят.
И отделните кичури,които са по светли много се отличават .
Но иначе да знам,че попринцип на светла е по-малко,
ама искам да пробвам и да разнообразя малко,нещо ново. :)

bubaduc
03-15-2013, 19:07
момичета, да ми предложите хубави кристали за коса, не много скъпи. И случайно да ползвате някакъв защитен спрей срещу топлинна обработка, който да помага?

FuCKkK13
03-15-2013, 19:09
момичета, да ми предложите хубави кристали за коса, не много скъпи. И случайно да ползвате някакъв защитен спрей срещу топлинна обработка, който да помага?

кристиан оф рома .. и едни на Black сини... що да не са скъпи ? 13/14лв. за 100 мл. кристали,които на мен ми стигат за година не е много - поне според мен

fizzyg
03-15-2013, 19:18
Ако си с ограничен бюджет и искаш нещо против цъфтежи и т.н.,много по-добър избор е пшеничното масло.Според мен кристалите нямат особен ефект..За 6-7лв,който ще дадеш за кристали,ще се сдобиеш с пш.масло на Икаров за 3-4лв..И също е супер икономично,само трябва да внимаваш по колко слагаш. На мокра коса,2-3 капки (максимум),защото иначе омазнява,ама е супер подхранващо и прави върховете кадифено меки и гладки.
А ако след време имаш възможността за нещо по-скъпо,можеш да заложиш на био масла-арганово,кокосово. :)

bubaduc
03-15-2013, 19:23
ами аз имам почти всички масла на икаров, просто малко ми се омазнява косата от тях. С пшенично пробвах веднъж и пак трябваше да се къпя, но е възможно да съм сложила повечко. Но мерси за бързите отговори, ще пробвам пак като се изкъпя да видим какво ще стане :)

fizzyg
03-15-2013, 19:39
За да не рискуваш пак,си сложи само 1 капка в ръката и хубаво разтъркай м/у дланите и тогава слагай по краищата само. Така поне по-малко количество ще се разнесе.. :)

Franzellka
03-15-2013, 20:37
Пф, аз бях сложила арганово, уж малко и така хубаво ми се омазнииии....

Colombia
03-15-2013, 20:59
Психея виж си личните.Пиши ми съобщение за тая мацка и упраненията,които дава.Адрес,имейл нещо такова...

Психея
03-16-2013, 06:59
Психея виж си личните.Пиши ми съобщение за тая мацка и упраненията,които дава.Адрес,имейл нещо такова...

Вече имаш отговор на личната:) от преди 5 минутки някъде :)

monroe999
03-16-2013, 09:26
мен нещо напоследък ме дразни скалпа и мисля, че имам пърхот, дали първо да не сменя шампоана веднъж-два пъти и след това, ако още си е така, вече ще отида при лекар, случвали ли ви се е, някакви съвети?

fizzyg
03-16-2013, 10:33
С какъв шампоан си в момента?
Според мен най-добрият вариянт в случая ще е да си вземеш шампоан с натурални съставки,без парабени етц.
Може би в сегашния ти шампоан съставките не ти понасят както трябва.

monroe999
03-16-2013, 10:43
Elseve, направо полудявам вече :D от месец се каня да го сменя и вече ще го направя!!! Глис също не ми понасяше май, изобщо не си спомням, искам да пробвам някой на Балеа, ползвах им този с кайсията, бях доволна

FuCKkK13
03-16-2013, 11:02
мен нещо напоследък ме дразни скалпа и мисля, че имам пърхот, дали първо да не сменя шампоана веднъж-два пъти и след това, ако още си е така, вече ще отида при лекар, случвали ли ви се е, някакви съвети?

сменяй шампоана,ако не стане всяка друга козметика от която мислиш,че може да е + себорал можеш да си вземеш.. ако не стане до 2 седмици на лекар

YSMF
03-16-2013, 11:06
Оххххх, дразня се вече >.< Какъвто и напредък да постигна с маските всичко отива на кино!Колкото и да е пораснала се оказва, че в краищата е нацъфтяло и накъсано. Вече не знам какво да правя - ако спра сешоара ще си стои сплескана и необемна; ако спра пресата бритона ми ще хвърчи и цялата коса ще е непригладена, и ще прилича на храст. *teen drama is over 9000* Единственото, което ми хрумва е да се суша с четка и да наблягам още повече на маските...
Вече се съмнявам дали ще мога да постигна това https://www.facebook.com/photo.php?fbid=205417609591151&set=pb.181728805293365.-2207520000.1363379679&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-prn1%2F36314_205417609591151_112202431_n.jpg&size=720%2C960 като дължина, въпреки че ми трябва около една длан разстояние :/

katii
03-16-2013, 11:20
arsenalllbaby, fizzyg
Много хубави косички имате! :)

monroe999
03-16-2013, 11:28
Вече се съмнявам дали ще мога да постигна това https://www.facebook.com/photo.php?fbid=205417609591151&set=pb.181728805293365.-2207520000.1363379679&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-prn1%2F36314_205417609591151_112202431_n.jpg&size=720%2C960 като дължина, въпреки че ми трябва около една длан разстояние :/
това ти ли си? :shock: ако да, много си красива, ако не, момичето е много красиво :D

а иначе няма от кой друг продукт да е това дразнене, защото ползвам само шампоан и маската на Денис по дължините и арганово масло(и то не след всяко къпане)

ShtrudeL
03-16-2013, 12:41
Някоя ползвала ли е нещо от следните продукти:
(и съответно доволна ли е)

http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/termo-zashtita-za-iztoshtena-kosa/termo-sprey-za-iztoshtena-kosa-loreal-absolut-repair-cellular-125-ml

http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/termo-zashtita-za-izglazhdane-i-omekotyavane/termichno-izglazhdashto-mlyako-loreal-natural-liss-150-ml

http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/termo-zashtita/termichen-krem-protiv-nakasvane-loreal-fors-vektor-150-ml

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-cellular--za-silno-iztoshtena-kosa/ampula-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal-absolut-repair-cellular-10-ml това за един път ли се ползва..

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-cellular--za-silno-iztoshtena-kosa/maska-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal-absolut-repair-cellular-200-ml

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-cellular--za-silno-iztoshtena-kosa/krem-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal-absolut-repair-cellular-150-ml

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-cellular--za-silno-iztoshtena-kosa/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal-absolut-repair-cellular-250-ml

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-keratin-refill-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0/Ampula-za-iztoshtena-kosa-loreal-pro-keratin-refill-10-ml

Както и тези на елсев

http://www.lorealparisbulgaria.com/haricare/women/elseve-re-nutrition/elseve-re-nutrition-replenishing-masque.aspx

http://www.lorealparisbulgaria.com/haricare/women/elseve-re-nutrition/elseve-re-nutrition-caring-shampoo.aspx

абе като цяло кой продукт на Елсев за подхранване/възтановяване/изтощена коса е най-добър?

YSMF
03-16-2013, 12:53
Точно тези серии не съм, но ампулите са за едно ползване.
monroe999 , не съм аз. Само показвам на каква дължина на косата бих се радвала 8-)

Днес ми е ден да се чувствам като гадно противно същество с отвратителна коса и кошмарна кожа.
http://media.tumblr.com/f3b4d6a4e6bbfc7fc096c4b4b6a51974/tumblr_inline_mjfk90gXe11qz4rgp.gif

katii
03-16-2013, 13:33
http://www.lorealparisbulgaria.com/haricare/women/elseve-re-nutrition/elseve-re-nutrition-caring-shampoo.aspx

Сега съм с него и съм много доволна. Мирише много хубаво. :)

monroe999
03-16-2013, 14:40
отвратителна коса и кошмарна кожа.
http://media.tumblr.com/f3b4d6a4e6bbfc7fc096c4b4b6a51974/tumblr_inline_mjfk90gXe11qz4rgp.gif

и аз съм така днес :(

Colombia
03-16-2013, 14:41
абе като цяло кой продукт на Елсев за подхранване/възтановяване/изтощена коса е най-добър?

Този и продуктите от серията.

http://static1.framar.bg/product/elseve.jpg

FuCKkK13
03-16-2013, 15:08
^ съгласна с горното мнение, ампулите са за едно ползване,да ... само 1вото термозащитно,но много малко време,защото братовчедка ми ми го подари ( нещо не и харесваше) и беше останало малко.. ползвала съм го 3-4 пъти и не мога да ти кажа дали е хубаво или не

fizzyg
03-16-2013, 18:24
arsenalllbaby, fizzyg
Мерси :)

Някоя ползвала ли е нещо от следните продукти:
(и съответно доволна ли е)

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-cellular--za-silno-iztoshtena-kosa/maska-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal-absolut-repair-cellular-200-ml

Аз я имам,в разфасовка от 500мл.
Първо ще кажа,че е страааашно икономичен продукт. Много кремава консистенция,която лесно се разнася,при нужда от малко количество. Прави косата много гладка и блетсяща,много подхранва и заздравява. Уникален продукт за мен! :) Ако искаш ми пиши на ЛС,ако се интересуваш повече. :)

marilyn
03-16-2013, 20:13
Щрудел, мисля, че черната серия на Елсев е най-подходяща за възстановяване, аз съм много доволна от шампоана.

Момичета, гледах онзи ден маслата на Икаров в Лили, обаче се чудех кое да си взема. Напоследък все слагам бадемово и ми се искаше да разнообразя. Косата ми е суха, маслото от авокадо, добра идея ли е??

FuCKkK13
03-16-2013, 20:23
щом е суха - жожоба

marilyn
03-16-2013, 20:32
щом е суха - жожоба

Мерси. А то нали може пак да се ползва самостоятелно и в маски като бадемовото?

FuCKkK13
03-16-2013, 20:40
естествено.. всяко масло може,просто някои са прекалено тежки ( като рициновото примерно ) и за това не е препоръчително да се използват самостоятелно

marilyn
03-16-2013, 20:50
естествено.. всяко масло може,просто някои са прекалено тежки ( като рициновото примерно ) и за това не е препоръчително да се използват самостоятелно

Мерси много, тия дни ще мина и ще си го взема. :-)

arsenalllbaby
03-16-2013, 21:02
arsenalllbaby, fizzyg

Благодаря много! :)

PeaceOfMe
03-16-2013, 21:11
http://static1.framar.bg/product/20101210172029pantene-aqua-light-shampoo6.jpg Днес си взех този шампоан, една приятелка ми каза, че е хубав, и утре ще го пробвам. :)

nymphadora
03-17-2013, 07:14
Момичета пробвали ли сте маската с горчица? :D

http://jenite.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D 0%BD-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B6-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0_l.a_i.249071. html
Аз си я правих веднъж,мирише ужасно,но наистина загрява скалпа.

sladkalady
03-17-2013, 07:20
Намазах си косата с бадемово и масло от авокадо, и ще стоя около 1 час :)

monroe999
03-17-2013, 08:52
сетих се какво не съм си купувала отдавнааа, ORZENEEEEEEEEEEEEE 8-)

malibugirl
03-17-2013, 09:13
какво мислите за шампоана Shauma Cream and oil, който е с аргановото масло ? :)

fizzyg
03-17-2013, 11:28
^Доколокото помня в състава му имаше силикон,което всъщност е странно за шампоан,но.. Лично не съм го пробвала,но и не ти го препоръчвам с тоя силикон вътре..

POLLINA
03-17-2013, 11:33
какво мислите за шампоана Shauma Cream and oil, който е с аргановото масло ? :)

не, не и не! с всяко едно измиване косата ми ставаше все по-гадна и по-гадна от този шампоан

silvi999
03-17-2013, 11:57
ето снимка на моята коса ако някои иска да разбера как я подаржам и какво използвам за нея да ме пита,на тази снимка е постригана, бе6е по далга.

ShtrudeL
03-17-2013, 12:02
Сега ако видим и снимката.. 8-)

инаК и аз си имам :3333333 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/556681_550493961639250_474479212_n.jpg

monroe999
03-17-2013, 12:13

инаК и аз си имам :3333333 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/556681_550493961639250_474479212_n.jpg

ти нямаше ли прекрасна златиска/светло кафява коса? :shock:

wiiwa
03-17-2013, 12:17
Момичета пробвали ли сте маската с горчица? :D

http://jenite.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D 0%BD-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B6-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0_l.a_i.249071. html
Аз си я правих веднъж,мирише ужасно,но наистина загрява скалпа.

Каква горчица използва ? Този загряващ ефект силен ли е ?

JoLLiE92
03-17-2013, 12:31
за мен "прекрасна" и "светлокестенява" за коса са взаимноизключващи се понятия :cool:

silvi999
03-17-2013, 12:35

не мога да ги ка4а някои 6те ми кажели за6то не ми позволява

wiiwa
03-17-2013, 12:50

Качи я в Прикачи

silvi999
03-17-2013, 12:55
аз искам да ви споделя аз ползвам арганово масло страхотно е

silvi999
03-17-2013, 13:04
някои друг ден ще се пробвам да ги ка4а, мои снимки,

ShtrudeL
03-17-2013, 13:16

Не. Имах ужасно изтощена, суха, лисича коса.. 8-)
Не че сега не си е изтощена, но в най-скоро време ще започна възтановяване.. :3

katii
03-17-2013, 13:23

Качи снимката в prikachi.com и постни линка тук.

ShtrudeL Уникален ти е цвета! :)

monroe999
03-17-2013, 13:30
за мен "прекрасна" и "светлокестенява" за коса са взаимноизключващи се понятия :cool:

защо?
http://cdn.followpics.com/show/153403931028123454_CIKJbVnM_c.jpg
http://25.media.tumblr.com/4f1196d028e8239e295d4f8c26978f70/tumblr_mhlbmsc2jN1rxrm6oo1_400.jpg

JoLLiE92
03-17-2013, 13:45
Аз харесвам по-екзотични жени, а и мъже. Тъмна коса, по-тъмна кожа (не чернокожи) , тъмни очи. :)

monroe999
03-17-2013, 14:01
е това вече са си лични предпочитания, аз също харесвам повече брюнетки, но и светлите коси са хубави

Zar4e
03-17-2013, 14:54
Тези дни нямам време за домашни маски и по-често просто спя със стимуланта на Икаров или с някое масло (бадемово най-често). Надявам се до лятото да ми порастне с една педя косата.. Ето снимки от сега (на първата ми изглежда супер суха от светлината и качеството на снимката)

http://media.snimka.bg/s1/1845/029933505.jpg?r=0 - толкова е дълга в момента
http://media.snimka.bg/s1/1845/029933617.jpg?r=0 - игнорирайте ми лицето, просто да се види хубаво цвета и състоянието й, че на предната изглежда доста суха и изтощена.

ShtrudeL
03-17-2013, 15:06
С какво си направи кичура и ще го пазиш ли при следващото боядисване? (май се боядисваш в черно?)

Zar4e
03-17-2013, 15:11
Това ми е естественият цвят. (: Иначе е изрусен и го боядисвам с Пиоктанин (поне това, което е останало от него вече).

FuCKkK13
03-17-2013, 15:34
защо?
http://cdn.followpics.com/show/153403931028123454_CIKJbVnM_c.jpg
http://25.media.tumblr.com/4f1196d028e8239e295d4f8c26978f70/tumblr_mhlbmsc2jN1rxrm6oo1_400.jpg

само на мен ли първата ми бие повече на тъмно русо ? 8-) смисъл самия оттенък,а не че е светла ?

FuCKkK13
03-17-2013, 15:38
Тези дни нямам време за домашни маски и по-често просто спя със стимуланта на Икаров или с някое масло (бадемово най-често). Надявам се до лятото да ми порастне с една педя косата.. Ето снимки от сега (на първата ми изглежда супер суха от светлината и качеството на снимката)

http://media.snimka.bg/s1/1845/029933505.jpg?r=0 - толкова е дълга в момента
http://media.snimka.bg/s1/1845/029933617.jpg?r=0 - игнорирайте ми лицето, просто да се види хубаво цвета и състоянието й, че на предната изглежда доста суха и изтощена.
виж сега.. една педя - зависи от педята,но моите ръце са малки и ми е 15см. нали знаеш,че няма как за 4 месеца да ти порасне косата с 15см ? .. иначе изглежда гъста,но щеше да е добре от малко по близко да я снимаш :)

FuCKkK13
03-17-2013, 15:41
http://prikachi.com/images.php?images/106/6005106j.jpg

тази снимка е от преди 3 години косата ми беше дупето но я постригах малко,отидох на фризьр, и казах пострижия савсем малко казах и да не ми пипа далжината само леко на пластове да я направи,като се пребрах,и видях косата си направо ми се насалзиха о4ите, косата ми беше до краста, ве4е не можах ништо да направя,от тогава все се пазя, и преди 2 месеца пак отидох да постригвам малко штот беше пораснала доста и като отидох и и казах много малко краиштата, до като тя ме постригваше аз се бях замислила,нешто, като тя сварши, аз се видях и разбрах 4е сам направила саштата грешка,като преди, искам да кажа на вси4ки когато сте на фризьр много внимаваите,гледаите всяко движение,което прави вашия фризьр, щте ка4а още снимки. тази която ми е на профила е след като се постригах, имам някои от това лято, щте ка4а и някои по от тези дни правя си много разли4ни маски за коса, ползвам и азганово страхотно е ако някои иска щте напиша някоя рецепта, изпробжана от мен,

косата ти на тая снимка ми изглежда изтощена,но може и да е от снимката.. иначе като изключим това ми харесва ( малко дължината ми идва в повече,но щом ти харесва :) ) .. обаче правописа ти е под всякаква критика.. избоде ми очите.. как може да пишеш 6/4 на мястото на ''ш'' и ''ч''и на всичкото отгоре ''щ'' да го пишеш като ''ш'' и ''т'' ..

arsenalllbaby
03-17-2013, 15:42
http://prikachi.com/images.php?images/106/6005106j.jpg

тази снимка е от преди 3 години косата ми беше дупето но я постригах малко,отидох на фризьр, и казах пострижия савсем малко казах и да не ми пипа далжината само леко на пластове да я направи,като се пребрах,и видях косата си направо ми се насалзиха о4ите, косата ми беше до краста, ве4е не можах ништо да направя,от тогава все се пазя, и преди 2 месеца пак отидох да постригвам малко штот беше пораснала доста и като отидох и и казах много малко краиштата, до като тя ме постригваше аз се бях замислила,нешто, като тя сварши, аз се видях и разбрах 4е сам направила саштата грешка,като преди, искам да кажа на вси4ки когато сте на фризьр много внимаваите,гледаите всяко движение,което прави вашия фризьр, щте ка4а още снимки. тази която ми е на профила е след като се постригах, имам някои от това лято, щте ка4а и някои по от тези дни правя си много разли4ни маски за коса, ползвам и азганово страхотно е ако някои иска щте напиша някоя рецепта, изпробжана от мен,

Косата ти е била до кръста и не си можела нищо да я направиш? 8-) Хората се молят да им стигне до там ;д Както и да е, въпрос на виждане. Лично аз искам да видя скорошна снимка, не от преди 3 години 8-) Поздравления за правописа! :)

arsenalllbaby
03-17-2013, 15:43
косата ти на тая снимка ми изглежда изтощена,но може и да е от снимката.. иначе като изключим това ми харесва ( малко дължината ми идва в повече,но щом ти харесва :) ) .. обаче правописа ти е под всякаква критика.. избоде ми очите.. как може да пишеш 6/4 на мястото на ''ш'' и ''ч''и на всичкото отгоре ''щ'' да го пишеш като ''ш'' и ''т'' ..

То освен "Ш" и "Т", има и "Щ" и "T" :D

Аз чак сега ще си правя маската, тъкмо се прибрах... Няма да стоя много..

silvi999
03-17-2013, 15:48
http://prikachi.com/images.php?images/509/6005509q.jpg

тази снимка е от миналото лято, много ползвам арганово масло когато
си правя няква маска слагам от него като я измия понякога си слагам по малко от аргановото,много мека и ласкава и мека ми става, щте се снимам и щте ка4а ощте снимки от сега

Психея
03-17-2013, 15:51
[QUOTE=JoLLiE92;10636238]Аз харесвам по-екзотични жени, а и мъже. Тъмна коса, по-тъмна кожа (не чернокожи) , тъмни очи. :)[/QUOTE

черна коса, черни очи- малко по-тъмна кожа, ако е и висок.....JoLLiE92, ако намериш такъв, попитай го дали има брат и....ми се обади, вземам го :):):)

ShtrudeL
03-17-2013, 15:51
Мисля, че много ще ти отива русото. ^^

На последната снимка мокра ли ти е косата?

JoLLiE92
03-17-2013, 15:52
^Каква марка ти е аргановото масло? :)

Психея точно, и аз високи ги търся :cool:

FuCKkK13
03-17-2013, 15:53
То освен "Ш" и "Т", има и "Щ" и "T" :D

Аз чак сега ще си правя маската, тъкмо се прибрах... Няма да стоя много..

толкова трудно го прочетох че забравих другите грешки 8-)

YSMF
03-17-2013, 15:57
Утре ще си взема нацъфтялото /отново :(/ и почвам маските. Може ли да ми кажете с каква големина трябва да е кръглата четка, с която да се суша?
btw: Джоли знаеш ли добър зъболекар в наше село? 8-) Препоръчаха ми Милен, но и аз не знам при кой да отида.

silvi999
03-17-2013, 15:57

това с писането е така защото клавиатурата ми е скапана работа, не не ми харесва да е много далга, защото се изтощтава много,

JoLLiE92
03-17-2013, 16:06
btw: Джоли знаеш ли добър зъболекар в наше село? 8-) Препоръчаха ми Милен, но и аз не знам при кой да отида.
Ми то той май е единствен.. :D чувала съм, че е пич. Аз и аз трябва да отида, много лошо правя, че нямам проблеми и не се навивам да отида ей така.
За четката мисля, че трябва да е малко по-големичка ама сякаш не съвсем от НАЙ-големите ... :D

monroe999
03-17-2013, 16:33
някоя да е имала сърбеж и дразнене на скалпа от стимулнта? сега се сетих, че е възможно и то него да е,
а не ми се иска да е от него, помага ми за растежа :(

silvi999
03-17-2013, 16:42
някоя да е имала сърбеж и дразнене на скалпа от стимулнта? сега се сетих, че е възможно и то него да е,
Какъв стимулант ползваш???

Психея
03-17-2013, 17:01
напоследък..т.е от 2-3 години това арганово масло е много прехвалено, не му отричам качествата, ама чак толкова..., да не говорим, че скоро видях в някакъв сайт 100мл био арганово масло -38 лв и щях да получа удар.....

ShtrudeL
03-17-2013, 17:04
напоследък..т.е от 2-3 години това арганово масло е много прехвалено, не му отричам качествата, ама чак толкова..., да не говорим, че скоро видях в някакъв сайт 100мл био арганово масло -38 лв и щях да получа удар.....

подкрепям..

fizzyg
03-17-2013, 18:14
Аргановото масло е качествен продукт,ама честно казано кокосовото също ми действа много добре. А и е 5 пъти по-евтино. Ама и двете бих си ги купила отново със сигурност.

FuCKkK13
03-17-2013, 18:28
това с писането е така защото клавиатурата ми е скапана работа, не не ми харесва да е много далга, защото се изтощтава много,

не ти е скапана просто пишеш явно на фонетика ...

FuCKkK13
03-17-2013, 18:29

не..

monroe999
03-17-2013, 19:52
пак започна много да ми пада косата, предложения? без стимуланта и тривитаминола, някакви ампули от аптеката? витамини, нещо?

ShtrudeL
03-17-2013, 20:21
пак започна много да ми пада косата, предложения? без стимуланта и тривитаминола, някакви ампули от аптеката? витамини, нещо?

http://angelcosmetics.mymall.bg/products/FarmaVita-Bioxil-%D0%90%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B4-12%D0%A58ml.html

употребяват се 2-3-4 месеца

Психея
03-17-2013, 20:32
Аргановото масло е качествен продукт,ама честно казано кокосовото също ми действа много добре. А и е 5 пъти по-евтино. Ама и двете бих си ги купила отново със сигурност.

да, така е, а и в Бг винаги на нещо като се каже, че е "хубаво" цените се надуват целенасочено.Преди 7 години с 2 приятелки си поръчахме от Мароко през френски сайт литър арганово масло и си го разделихме, тогава не бяхме в ЕС и ни го донесе един познат, защото доставката до Бг беше колкото цената на маслото.Тогава го взехме за салати, за готвене, защото пишеше, че е богато на витамини и мастни киселини. На етикета беше обозначено, че може да се използва освен в кулинарията и за козметични цели. Сурово, в салати е гадно, но във варени ястия не се усеща. Преди 2-3 години, когато стана "популярно" проверих каква му е цената и се оказа, че се е повишила с 50%. На етикетите на продукта в Бг много често съм виждала да пише "100% арганово масло за коса"-странно..ако е 100% масло, то не е само за коса, то е преди всичко за кулинарията и тогава за козметични цели.
Ако сте решили да купувате такова масло, съветвам ви да се комбинирате с приятели и да поръчате от някой европейски сайт, доста по-изгодно ще е, а и качеството е гарантирано, защото тези сайтове имат във всички мрежи профили и клиентите там коментират продуктите им и е въпрос на престиж да предлагаш само най-доброто.
Пиша го това, не за да се правя на интересна, а ме провокираха тия 100мл био арганово масло с безбожната цена от 38 лв без доставката. И за да не бъда голословна, ви показвам този сайт, където 100 мл истинско био арганово масло, студено пресвано, струва 7,50 евро, ако и доставката до Бг е толкова, пак е по-евтино от това, което предлагаха в един бг сайт....

http://www.kraeuterhaus.de/content.php?session=ejshqune1uic2p360grttntsj0&Bio-Argan%C3%B6l+kalt+gepresst&seite=shop/produkte.php&details=1186&hauptrubrik=12&keyword=argan

silvi999
03-18-2013, 09:09
Аз ползвам арганово масло на,VALONA,много съм доволна, в началото когато отидох да живея в испания косата ми беше много къса
до раменете, реших да я пусна по дълга и започнах да си тарся подходящти продукти за нея
Отидох при моя позната която разбираше от всичко сварзано с косата, тя ми написа на лист какво трябва
Да си купя за нацъфтели краищта за косопат за разтеж на косата всичко, не си спомням всичко което което ми написа
Но някои нещта ползвам все ощте намерих шампоана които тя ми препоръча в бг. И все още си копувам от него
Същто затоплен зехтин за краищтата, и много маски домашно направени,и така когато се пребрах в бг, след 3 години косата ми беше
Почти до кръста, всички мои познати си мислиха че имам удължения в косата не можеха да повярват и така реших да си продължа някой процедури които си правех там. Имам записани доста домашни маски. Вчера правих с газ зехтин и оцет днеска ощте мириши но сега щте си направя друга по лека и щте си измия косата. щте се снимам и щте покажа снимки. Тази маска с газ и оцет е много полезна за косата. От едно време знам. Моята баба когато беше жива аз така сам я запомнила когато си миеше косата винаги си слагаше газ преди да я измие и после я изплакваше с оцет и вода. Тя цял живот имаше дълга коса и винаги я носяше на плитка щтот иначе и пречеше. Косата и беше под дупето къдрава винаги сам и се радвала на тази коса наистина беше хубава лъскава мека.

ShtrudeL
03-18-2013, 09:24
Човек, правописа ти е под всякаква критика и не можеш да ми кажеш, че каквото и да ползваш, за да пишеш, ще се дължи на техническа грешка..

косопаТ
който/които
щт/шт
кОпувам
раЗтеж

и т.н..

бля..

По темата: Аз пък ползвам арганово масло от Ейвън и огромен ефект няма.

Преди 20 мин си поръчах професионалната маска за коса на Лореал от жълтата серия за силно изтощена коса и се надявам на чудо. Ако не - мЪного ще се разочаровам.
По нататък ще си поръчам и крема за защита от топлина.. <3

marilyn
03-18-2013, 10:03
Аз ползвам арганово масло на,VALONA,много съм доволна, в началото когато отидох да живея в испания косата ми беше много къса
до раменете, реших да я пусна по дълга и започнах да си тарся подходящти продукти за нея
Отидох при моя позната която разбираше от всичко сварзано с косата, тя ми написа на лист какво трябва
Да си купя за нацъфтели краищта за косопат за разтеж на косата всичко, не си спомням всичко което което ми написа
Но някои нещта ползвам все ощте намерих шампоана които тя ми препоръча в бг. И все още си копувам от него
Същто затоплен зехтин за краищтата, и много маски домашно направени,и така когато се пребрах в бг, след 3 години косата ми беше
Почти до кръста, всички мои познати си мислиха че имам удължения в косата не можеха да повярват и така реших да си продължа някой процедури които си правех там. Имам записани доста домашни маски. Вчера правих с газ зехтин и оцет днеска ощте мириши но сега щте си направя друга по лека и щте си измия косата. щте се снимам и щте покажа снимки. Тази маска с газ и оцет е много полезна за косата. От едно време знам. Моята баба когато беше жива аз така сам я запомнила когато си миеше косата винаги си слагаше газ преди да я измие и после я изплакваше с оцет и вода. Тя цял живот имаше дълга коса и винаги я носяше на плитка щтот иначе и пречеше. Косата и беше под дупето къдрава винаги сам и се радвала на тази коса наистина беше хубава лъскава мека.

Хубаво, че ти е пораснала толкова косата, ама може ли да си толкова неграмотна?!?! :shock:

Сори за спама, не се сдържах.

Психея
03-18-2013, 12:43

Всяка коса с начална дължина до раменете, оставена 3 години без да се подстригва и без маски ще стане до кръста....
Що се отнася до убеждението ти, че честата употреба на газта е много полезна за косата....хм, не мога да се съглася...

FuCKkK13
03-18-2013, 13:07
о.О правописа е ужасен.. избоде ми очите :? :? :? ... и браво,но не че нещо ама 3 години, от раменете до кръста, не виждам кое е толкова учудващото .......

FuCKkK13
03-18-2013, 13:08
Човек, правописа ти е под всякаква критика и не можеш да ми кажеш, че каквото и да ползваш, за да пишеш, ще се дължи на техническа грешка..

косопаТ
който/които
щт/шт
кОпувам
раЗтеж

и т.н..

бля..

По темата: Аз пък ползвам арганово масло от Ейвън и огромен ефект няма.

Преди 20 мин си поръчах професионалната маска за коса на Лореал от жълтата серия за силно изтощена коса и се надявам на чудо. Ако не - мЪного ще се разочаровам.
По нататък ще си поръчам и крема за защита от топлина.. <3

който/които - не съм съгласна 8-) преди като ползвах кирилизатора точно който/които ми ги праскаше както си иска :?

monroe999
03-18-2013, 13:19
silvi999, мисля, че Спиндерман има роля в обучението ти по правопис, съжелявам, не се обиждай, но...

monroe999
03-18-2013, 14:18
момичета, отдавна искам да си взема по-хубав шампоан, сега се чудя между тези:
ApHogee
Alfaparf
Lakme
Matrix

ако някой е ползвал някой шампоан или друг продукт на тези марки, моля да ми даде мнение!
извинявам се, ако постът ми е прекалено досаден :D

FuCKkK13
03-18-2013, 14:45
Лакме,матрикс - доста положителни мнения като цяло и за двете марки съм чувала що се отнася до шампоани ( а и не само)

monroe999
03-18-2013, 15:03
аз също, но и за ApHogee и Alfaparf също, всъщност Goldwell и Wella не ме влекат толкова, махам ги от списъка :D

arsenalllbaby
03-18-2013, 15:03
Фризьорката ми ми е мила косата с Матрикс и стана.. Леле.. <3 И не са много скъпи.. Има и еднолитрови шишета по около 20 лева някъде..

monroe999
03-18-2013, 15:05
да, аз точно еднолитрови гледам на тези марки, 20-30лв. са, което си е супер, благодаря Ви!
приемам и още мнения! :)

katii
03-18-2013, 16:13
Moмичета, взех си маската на Денис с жълтата капачка. Само на мен ли ми мирише странно ?
Също така и този шампоан: http://www.marvi.bg/pr_images/20120528120731_loreal-arginine-shampoan.jpg
Ако има доволни да споделят :D
Сега ще се намажа със стимуланта и ще седя колкото мога повече. :)

едит: На маската пише,че е за бърз растеж?! Нали се слагаше само по краищата ?

monroe999
03-18-2013, 16:17
Moмичета, взех си маската на Денис с жълтата капачка. Само на мен ли ми мирише странно ?
Също така и този шампоан: http://www.marvi.bg/pr_images/20120528120731_loreal-arginine-shampoan.jpg
Ако има доволни да споделят :D
Сега ще се намажа със стимуланта и ще седя колкото мога повече. :)

последните седмици се мажа със стимулнат, после абсолютно същия шампоан и същата маска :D :D :D

katii
03-18-2013, 16:19
Хахаха, яко :D И какъв е резултата, доволна ли си ? :))

katii
03-18-2013, 16:58
silvi999, мисля, че Спиндерман има роля в обучението ти по правопис, съжелявам, не се обиждай, но...

:lol:

slava1
03-18-2013, 17:03
Как да махна боя за коса от косата си :(:(??

Franzellka
03-18-2013, 17:10
С обезцветител, ама не ти препоръчвам. Мноого ще ти изтощи косата.

fizzyg
03-18-2013, 18:36
момичета, отдавна искам да си взема по-хубав шампоан, сега се чудя между тези:
ApHogee
Alfaparf
Lakme
Matrix

ако някой е ползвал някой шампоан или друг продукт на тези марки, моля да ми даде мнение!
извинявам се, ако постът ми е прекалено досаден :D
Всички изброени марки са добри,която и да пробваш няма да съжаляваш. Аз съм с един на Матрикс в момента и съм много доволна :)

monroe999
03-18-2013, 18:44
май към тях ще се насоча, да :)

strawberry88
03-18-2013, 18:57
момичета, случвало ли ви се е да си миете косата, ако предишния ден също сте я мили, но просто не ви харесва как изглежда и знаете, че каквото и да й направите, няма да изглежда както искате, ако не я измиете

О, да! :/

strawberry88
03-18-2013, 19:12
Обещаните снимки:
Тази съм я показвала,след като се подстригах се бях снимала,т.е. преди месец и половина: http://www.prikachi.com/images/272/5996272j.jpg

Снимки от днес:
http://www.prikachi.com/images/270/5996270r.jpg

http://www.prikachi.com/images/269/5996269e.jpg :)

Edit: Много съм рошава,съжалявам,за което 8-)

Exeeee, много е хубава и ми се струва пораснала!Браво! :)

fizzyg
03-18-2013, 19:17
Exeeee, много е хубава и ми се струва пораснала!Браво! :)
Благодаря ти! :)

YSMF
03-18-2013, 19:20
Днес бях при моя фризьорски ангел Светла ^^ махна ми изгорялото и ми направи косата на пластове. Сега вече мога спокойно да почна пак маски и серуми. Утре ще си взема голяма четка и ще пробвам да се изсуша с нея, ако не стане номера ще съм като агънце в косата 8-)

monroe999
03-18-2013, 19:20
fizzyg, а кой точно шампоан ползваш, колко мл. и от фризьор ли го взе? цена?

strawberry88
03-18-2013, 19:21
^Чакаме снимка. 8-)

JoLLiE92
03-18-2013, 19:25
Днес бях при моя фризьорски ангел Светла ^^
И моя :---) Най-най-страхотната! Тя ми оправи това, което Живка беше окипазила мъжката.

fizzyg
03-18-2013, 19:28
fizzyg, а кой точно шампоан ползваш, колко мл. и от фризьор ли го взе? цена?
От Ензото си го поръчах,заедно с други продукти. Ето го: http://di1-3.shoppingshadow.com/images/pi/f1/d7/09/128073531-260x260-0-0_biolage+biolage+colorcaretherapie+color+care+sha mp.jpg
косата ми не е боядисана,ама за тази серия бях чула позитични мнения,макар че стана малко объркване с шампоаните; беше около 26лв по последни спомени;1литър е и от септември досега още си го използвам с кеф :)

monroe999
03-18-2013, 19:31
уау, доста време :D колко често я миеш и колко ти е останало? и редуваш ли с дргу? и аз от там ще поръчвам :)

fizzyg
03-18-2013, 19:37
Попринцип я мия 2 пъти в седмицата,ама и до 3 стигам съмтаймс :)
Никаква идея нямам колко ми е останало,защото тубата е бяла и изобщо не прозира .. :Д Не го редувам с други..ама аз и не знаех,че ще го използвам толкова време :D

monroe999
03-18-2013, 19:55
супер, досега не съм ползвала подобни шампоани, надявам този да ми хареса :)

strawberry88
03-18-2013, 19:57
Така косата не привиква ли?Аз не мога да издържа да си я мия толкова време само с един.Редовно ги сменям и си купувам малки опаковки, а ако взема нещо в голяма пак от време на време ползвам и други шампоани. :D

JoLLiE92
03-18-2013, 20:13
Препоръчайте ми кокосово масло и инструкции за употреба? Аргановото привършва скоро..... :cry: сърцето ме боли :(

monroe999
03-18-2013, 20:26
еее не ти ли свърши много бързо? :shock:

JoLLiE92
03-18-2013, 20:27
ммммммм 4 месеца :Д не е малко сякаш..

monroe999
03-18-2013, 20:29
не го ли взе около Коледа? :D то пак същото... моето е ползвано 1/4, взех го след НГ точно

JoLLiE92
03-18-2013, 20:30
Взех го по 8ми декември, отсипвах на майка ми малко, имам още около 1/5та. :) Не карам на изпарения все още :Д

donatc
03-19-2013, 06:19
Преди малко си направих маска с кисело мляко и масло от гроздови семки :)

Психея
03-19-2013, 07:37
Преди малко си направих маска с кисело мляко и масло от гроздови семки :)

супер, и аз се нацапотих с едно вкиснато мляко, че ме беше жал да го хвърля, един жълтък от щастлива кокошка, кълвяла био червеи и гъсеници :):):), зехтин, бадемово масло, рапично масло и сок от лук....

PAXY
03-19-2013, 11:19
Аз пък вчера си правих маска с алое и зехтин и днес косата ми е много лъскава. Препоръчвам :)

fizzyg
03-19-2013, 12:23
Така косата не привиква ли?Аз не мога да издържа да си я мия толкова време само с един.Редовно ги сменям и си купувам малки опаковки, а ако взема нещо в голяма пак от време на време ползвам и други шампоани. :D

Бях чела,че дерматолози казват козметиката за лице да не се сменя често,ако сме попаднали на подходящата за кожата ни. Помислих си,че и с кожата на главата е сходно. :)

JoLLiE92
03-19-2013, 12:27
Аз и за козметиката за лице знам, че е добре да се сменя. :)

fizzyg
03-19-2013, 12:38
И аз така знаех.. И съм пред дилема на кой да вярвам,защото във всяка публикация,която чета,виждам ''Специалнистите съветват..'' и подобни :)

Franzellka
03-19-2013, 12:54
Момичета, Джесика Алба си прави една маска, която мисля да изпробвам скоро - със зехтин и авокадо, след това увива главата си с фолио, взема сешоар и така затопля маската. Не знам какъв ще е ефекта...

strawberry88
03-19-2013, 12:55
рапично масло

От къде го купи и цена може ли да ми кажеш?Трябва ми за една рецепта. :D

Психея
03-19-2013, 13:09
От къде го купи и цена може ли да ми кажеш?Трябва ми за една рецепта. :D

донесоха ми го, но мисля, че не би трябвало да се намира трудно, защото рапицата расте навсякъде..аз преди години бърках рапичното с репейното масло.

А за лице съм си правила лосион отдавна от рози-листата се сушат, после се попарват, варят се на бавен огън и се прецежда и се съхранява в хладилника-ухае приятно и действа ободряващо

FuCKkK13
03-19-2013, 13:15
някое момиче от темата пусна снимки,но не запомних ника - браво,много ти е хубава косата и значително е пораснала

strawberry88
03-19-2013, 13:15
Аха.Ще потърся, мерси.

Психея
03-19-2013, 13:21
И аз така знаех.. И съм пред дилема на кой да вярвам,защото във всяка публикация,която чета,виждам ''Специалнистите съветват..'' и подобни :)

отдавна вече не вярвам на мнения на "специалисти", защото в различни списания, сайтове и медии самите те си противоречат за някои неща, които са казали. А и повечето от дерматолозите са поканени от определена марка, вземат процент от продажбата , а в замяна изтъкват "колко помага при..." или "колко е полезна за кожата/косата.."...Аз живея в Бг и ползвам същите шампоани, както 99,99% от жените, ама как за толкова години не видях нито веднъж толкова красива и витална коса, както я дават на рекламата след като си я измиеш с шампоана Х....за мен всичко е реклама и голяма доза манипулация, като се измества вниманието от същественото...

strawberry88
03-19-2013, 13:52
^Много добре казано.И аз съм на това мнение.

fizzyg
03-19-2013, 13:59
отдавна вече не вярвам на мнения на "специалисти", защото в различни списания, сайтове и медии самите те си противоречат за някои неща, които са казали. А и повечето от дерматолозите са поканени от определена марка, вземат процент от продажбата , а в замяна изтъкват "колко помага при..." или "колко е полезна за кожата/косата.."...Аз живея в Бг и ползвам същите шампоани, както 99,99% от жените, ама как за толкова години не видях нито веднъж толкова красива и витална коса, както я дават на рекламата след като си я измиеш с шампоана Х....за мен всичко е реклама и голяма доза манипулация, като се измества вниманието от същественото...
Да,съгласна съм с мнението ти. Рекламите са в значително по-голяма доза от същността на продукта,ама това е и причината вече никой да не се вслушва в тях.
Но с това мнение не казвам,че няма сполучливи продукти,напротив :)

monroe999
03-19-2013, 14:18
имам последен въпрос относно Матрикс :D има ли голяма разлика между:
http://www.enzo.bg/matrix/total-results-moisture-shampoan-za-sukha-i-uvredena-kosa/
иии
http://www.enzo.bg/matrix/biolage-hydratherapie-paraben-free-shampoan-za-sukha-kosa/
освен парабените?

anonymous708973
03-19-2013, 14:45
Жълтата серия на Лакме е уникална, меко казано! Аз я използвам, много съм доволна, струва си парите.
Синята обаче е ужасна... уж давала обем - е, не забелязах, но за сметка на това косицата ми стана толкова суха, че не можех да си прекарам пръстите през нея, все се заплиташе и... ужас!

Но с жълтата няма да сбъркаш.

monroe999
03-19-2013, 15:24
http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-deep-care--za-iztoshtena-kosa/shampoan-za-suha-i-iztoshtena-kosa-lakme-deep-care-1000-ml тази? аз нея заглеждах, но сега се насочих към Матрикс :D

in haale
03-19-2013, 15:34
Момичета, може ли да ми кажете в кой салон (на коя улица) е тази фризьорка Светла във Варна? И колко е подстригването при нея? Много ще съм благодарна.

JoLLiE92
03-19-2013, 15:42
Момичета, може ли да ми кажете в кой салон (на коя улица) е тази фризьорка Светла във Варна? И колко е подстригването при нея? Много ще съм благодарна.
Тя не е във Варна. :)
Ако за моята и на YSMF става въпрос :Д

Ако си слагаме БАДЕМОВО масло на косата, не моето аргановото, за приятелка питам ! :Д кога се слага точно? Преди преса/сешоар или след , или нещо друго? и дали преди/след термозащитния продукт?

ShtrudeL
03-19-2013, 15:55
аз си го слагам няколко часа преди да я измия, защото ми е много мазно 8-)

Преди бях пробвала да си сложа 1 капчица на пръста и да си го размажа с другите пръсти и чак тогава съвсем, съвсем в краищата на косата, ама не съм сигурна, че ми харесваше.. :3

arsenalllbaby
03-19-2013, 16:13
И аз си го слагам за няколко часа по дължината на косата преди да се изкъпя. Или в маските си слагам малкичко. Иначе то за скалпа е добре, понеже подхранва и т.н., ама за мен е твърде мазничко да си го слагам само него на скалпа ;д

fizzyg
03-19-2013, 17:51
Вие ме стреснахте за шампоана днес! Лоши момичета! :cry:
Отидох да си купя и друг,за да спя спокойно 8-)
http://dn8woun8q4kj1.cloudfront.net/p/yves-rocher-9325-56346-1-product.jpg Взех този,и понеже е дълбоко почистващ и ще го редувам с матрикс-а. :)

strawberry88
03-19-2013, 18:16
Кажи после хубав ли е. :Д :)

anonymous708973
03-19-2013, 18:28
http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-deep-care--za-iztoshtena-kosa/shampoan-za-suha-i-iztoshtena-kosa-lakme-deep-care-1000-ml тази? аз нея заглеждах, но сега се насочих към Матрикс :D

Дам, това. Аз имам първа и трета стъпка, тоест шампоана и маската. Като ми свършат, ще взимам серията на Макадамия, за да не ми свикне косата.

Вчера си направих маската, която една мадама беше постнала: сяра, кисело мляко, зехтин и витамин А. Харесва ми резултатът.

fizzyg
03-19-2013, 18:43
Кажи после хубав ли е. :Д :)
Добре :)

JoLLiE92
03-19-2013, 19:04
И така и не ми препоръчахте кокосово масло? strawberry88 не си ли беше вземала някакво от този Балев Био Маркет, че сякаш не ми се поръчва от интернет? :D

fizzyg
03-19-2013, 19:41
Моето е такова http://www.bioslunceluna.com/shop/super-foods-dobavki/kokosovo-maslo-studenopresovano-dragon-superfoods-bio-100ml.html
Мисля,че би трябвало навсякъде да намериш,имам предвид във всеки био магазин. На която и марка да си купиш,щом е био сертифицирано (и става за вътрешна консумация) няма да сгрешиш изобщо :)

Психея
03-19-2013, 19:42
Да,съгласна съм с мнението ти. Рекламите са в значително по-голяма доза от същността на продукта,ама това е и причината вече никой да не се вслушва в тях.
Но с това мнение не казвам,че няма сполучливи продукти,напротив :)

Да, безспорно има и качествени продукти, които на различен скалп и степен на омазняване или сухота, оказват различен ефект, това е и причината, поряди която не съм споменавала марки и не съм препоръчвала шампоани, от които примерно аз съм била доволна, а определено има такива :)

Имам една книжка за къната и там има рецепти за домашен шампоан, но не съм ги забърквала, някоя от вас момичета случайно в домашната си лаборатория да си е правила и шампоан? :):):)

JoLLiE92
03-19-2013, 19:46
Как да разбера дали е био сертифицирано?

YSMF
03-19-2013, 20:04
Идвам да докладвам :lol:
Направих си стандартната маска, но си изсуших косата с машата от Лидл /приставката като четка с дупки/ и така съчетах четката и сешоара. Сега имам леки чупки, но далеч не е толкова фрапиращо като "натуралната' ми коса. Май ще разкарам пресите окончателно. За финал добавих серума на Лореал против цъфтене и накъсване,.

ShtrudeL
03-19-2013, 20:25
Аз пък си ползвах новата маска и съм тооооооооооооооолкова влюбена в нея вечееееееее <3

Психея
03-19-2013, 22:19

Ако е био сертифицирано и е произведено в Бг или ЕС, би трябвало да пише името на сертифициращата го фирма, а те не са много в Бг и можеш при тях да направиш справка. Що се отнася до това ако продуктът е в ЕС, всяка страна има уеднаквен знак, емблема, където пише, че е био и този знак е гарант за достоверността на написаното в съдържанието .
Ако е био, това не значи, че не е пръскано или обработвано.... съществуват специални препарати, които се допускат в био културите

arsenalllbaby
03-19-2013, 22:42
http://www.cosmopolitan.bg/krasota/10-luji-za-kosata.html Хмм..

strawberry88
03-20-2013, 13:04
И така и не ми препоръчахте кокосово масло? strawberry88 не си ли беше вземала някакво от този Балев Био Маркет, че сякаш не ми се поръчва от интернет? :D

Моето го поръчах от Зоя.бг и е изчепрано...затова не ти препоръчах. :D Обаче, да, можеш да си вземеш от всеки био магазин.А защо не искаш да поръчваш от интернет?И аз попринцип не обичам, но този сайт си е наред и идва на следващия ден.И от там можеш да поръчаш. :)

fizzyg
03-20-2013, 13:14
Пише си :) Зависи коя марка е,но все пише нещо. Ако не пише,погледни състава.

Аз пък си ползвах новата маска и съм тооооооооооооооолкова влюбена в нея вечееееееее <3
Много се радвам,че ти е допаднала. И това е само в началото,вече съм ти казвала след време какъв е ефекта :)

anonymous708973
03-20-2013, 13:58
Направих си маска от жълтък, мед, стимуланта и оцет. Да очаквам ли добър ефект? :д

ShtrudeL
03-20-2013, 14:11
ами да.. оцета прави косата много лъскава и по-подредена/пригладена и всъщност почти винаги си го слагам в маските..

ShtrudeL
03-20-2013, 14:15
Много се радвам,че ти е допаднала. И това е само в началото,вече съм ти казвала след време какъв е ефекта :)

човееееек.. не вярвах че косата ми може да стане толкова хубавичка още след първия път..
вярно, че естествена (преди да я изправя) беше в пъти по-добре, след като я изправих, ама е толкова готиноо <3
Следващия път обаче се чудя дали пак нея да си поръчам, или про-кератин рефил..

ShtrudeL
03-20-2013, 14:24
Мама току що се върна от фризьорката с този шампоан http://profesionalist.com/profesionalen-shampoan-trikogen-farmavita-36-201.html

Някоя ползвала ли го е? :3

JoLLiE92
03-20-2013, 14:26
Мама току що се върна от фризьорката с този шампоан http://profesionalist.com/profesionalen-shampoan-trikogen-farmavita-36-201.html

Някоя ползвала ли го е? :3
Мама се боядисва с тяхната боя, много е доволна. :D

monroe999
03-20-2013, 15:25
човееееек.. не вярвах че косата ми може да стане толкова хубавичка още след първия път..
вярно, че естествена (преди да я изправя) беше в пъти по-добре, след като я изправих, ама е толкова готиноо <3

за коя маска става въпрос? :)

ShtrudeL
03-20-2013, 15:28
за коя маска става въпрос? :)

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/524930_551340474887932_91716949_n.jpg тази <3

fizzyg
03-20-2013, 18:25

Най-яката еее!
Сега докато бях в банята си мислих дали пак да си я купя. Ама как нямаа,такова чудо не си бях слагала на косата.Само ме спира факта,че съм нетърпелива и искам да пробвам нови продукти постоянно,ама тая маска винаги ще си я обичам :D

Пробвах новия шампоан. Съхне ми косата,после ще кажа мнение :)

Franzellka
03-20-2013, 18:35
Направих си маската с авокадо и зехтин. Да видим утре :)

JoLLiE92
03-20-2013, 18:39
Тая прекрасна маска кви пари е ? Гледам я в един сайт 20лв, в един 35, в друг 47-8. :D

monroe999
03-20-2013, 18:44
днес ми подстригаха 1-2см., обаче предните кичури винаги са ми по-изтощени и накъсани и се получава така, че има по-къси, накъсани косъмчета, които цъфтят и накрая ми взимат връхчетата от тях и те пак са си по-къси и си личи, че са по къси от цялата дължина... :(

fizzyg
03-20-2013, 19:08
Тая прекрасна маска кви пари е ? Гледам я в един сайт 20лв, в един 35, в друг 47-8. :D
:D :D Така е,мнооого разминаващи се цени.
В Златна рибка 200мл е 24-5лв,а в Ензо е 20лв същите милилитри.
Аз съм с опаковка от 500мл,която в Ензо варира около 31лв,пък в Златна рибка е около 52лв.. 8-)

JoLLiE92
03-20-2013, 19:12
В strawberrynet е най-много. Малката опаковка беше почти 50лв. На ензо колко струва доставката?

fizzyg
03-20-2013, 19:14
В strawberrynet е най-много. Малката опаковка беше почти 50лв. На ензо колко струва доставката?
6лв им е доставката в Ензо,ама се приготви да чакаш около седмица 8-) Поне така стана с моята поръчка.
А тия в strawberrynet са надули такива цении... Как може да я сложат 50,при положение,че 200мл във фризъорски салон е 35-39лв..

JoLLiE92
03-20-2013, 19:18
О, край. Седмица - не седмица ще си избера още няколко неща и ще си поръчам. :D
Как може в салон да е 35-39, при положение, че мога да си я набавя за 20? :D

fizzyg
03-20-2013, 19:23
Разгледай им и другите продукти,огромни ценови разлики има с магазините/салоните.. Ама много си ги обичам тея от Ензо 8-) Не знам какво правят,как ги докарват тия цени,ама много примамливи продукти за безпари. Даже по едно време супер съмнително беше дали са оригинални,в Бг мамма бяха изписвали много волове теми и всеки поръчал беше доволен от продуктите и цената,но не и от бавния процеc при доставка и цената на доставката .. :D

dqvolcheto9
03-20-2013, 20:09
аз да си излея душата...от коса до закопчалката на сутиена ме подстригаха до малко под раменете...ама тя беше и нацъфтяла и неравна ,но поне е хубаво сега,че няма цъфтежи... Ух,олекна ми ! : (

YSMF
03-20-2013, 21:33
Забелязах, че термозаитата ми е на привършване и сега съм в търсене на нещо друго. Но не искам да е термичен крем или масло...идеи?

katii
03-21-2013, 07:35
Ох, най-накрая пристигна и това: http://bg.oriflame.com/catalog-images/product/global/21761_1.png
Мирише много яко, на нещо като банан :D Направо искам да го изям ахаахаха
Сложих си, изсуших се, изправих се и ми държи изправено още по-дълго! Супер доволна съм. :---)

monroe999
03-21-2013, 11:21
^от къде това? какво е точно? :D

strawberry88
03-21-2013, 11:52
^от къде това? какво е точно? :D

Защитен лосион от топлинната обработка.На Орифлейм е.То всичко си го пише на опаковката.

strawberry88
03-21-2013, 11:53
Забелязах, че термозаитата ми е на привършване и сега съм в търсене на нещо друго. Но не искам да е термичен крем или масло...идеи?

Спрей?

YSMF
03-21-2013, 12:16
^ да, но какъв? 8-) Не искам да си вземам боклуци от сорта на Сайъс.

monroe999
03-21-2013, 12:17
Защитен лосион от топлинната обработка.На Орифлейм е.То всичко си го пише на опаковката.
хахаха изобщо не забелязах, че е на Орифлейм, извинявам се :D

strawberry88
03-21-2013, 12:26
^ да, но какъв? 8-) Не искам да си вземам боклуци от сорта на Сайъс.

Алфапарф, Jalyd, Шварцкофп профешънъл, Лакме, Лореал проф. също май имат спрей. :)

fizzyg
03-21-2013, 12:42
Защо не предпочиташ термозащитен продукт под формата на крем? На мен много ми допадат.

Споделям мнение за шампоана на Ив Роше,който скоро споменах,че си купих.
Така,започвам с това,че е без парабени и че аромата му не е много приятен(точно на коприва си мирише,както и пише). Като действие върху косата ми усетих,че е по-плътна сякаш,определено има по-почистващо действие (отново-за каквото е предназначен) и също много голям плюс-не изсушата изобщо косата(което пък предполагах,че ще стане,защото е дълбоко почистваш и за мазна коса). :)

FuCKkK13
03-21-2013, 12:44
момичетаааа спешно !!!

на маслото ( кокосовото ) от орифлейм пише : да се сложи тупичката в топла вода за 1 мин. и да се нанесе на влажна коса за 1 МИН. :? и да се изплакне.. ми да ама аз си го сложих като маска ( като другите масла) и изненада... консистенцията му е точно като на кристалите,но като се размаже става някакво свежо ( абе мазна вода о.О ) не мога да го обясня.. лепка като кристалите,толкова е гъсто и т.н. ама като се сложи на косата изведнъж става като обикновено масло ( така се разнася) ми да ама няма и 1 мин. от както съм го нанесла и засъхна на косата ( косата ми стана леко твърда) и дори ръцете не си измих от него - попи в ръцете,а с обикновено кокосово не мога да си позволя тоя лукс и има нужда от миене защото малко или много е мазно. а това :? направо съм ей така о.О и се чудя сега да стоя ли както с другите масла или ? а да.. ръцете ми миришат на кокос и станаха по меки

YSMF
03-21-2013, 13:50
Защо не предпочиташ термозащитен продукт под формата на крем? На мен много ми допадат.

Страх ме е 8-) ще прекаля с количеството и косата ми ще стане ужасна.

Алфапарф, Jalyd, Шварцкофп профешънъл, Лакме, Лореал проф. също май имат спрей. :)
Спрях се на 3 http://www.feelunique.com/p/LOral-Paris-Elnett-Volume-Heat-Protect-Spray-170ml http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/zashtiten-sprey-ot-toplinata-lakme-i-tool-250-ml http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/termozashtiten-sprey-biosilk-thermal-shield-350-ml
И зациклих, не знам кое да избера. :lol:

mimijessi
03-21-2013, 13:54
Уф препоръчайте ми шампоан, от който сте доволни.Много бързо ми се омазнява косата. Не знам какъв трябва да си взема, защото някои казват, че от тези за мазна коса започвало да се отделя още повече себум. :/

anonymous708973
03-21-2013, 13:58
момичетаааа спешно !!!

на маслото ( кокосовото ) от орифлейм пише : да се сложи тупичката в топла вода за 1 мин. и да се нанесе на влажна коса за 1 МИН. :? и да се изплакне.. ми да ама аз си го сложих като маска ( като другите масла) и изненада... консистенцията му е точно като на кристалите,но като се размаже става някакво свежо ( абе мазна вода о.О ) не мога да го обясня.. лепка като кристалите,толкова е гъсто и т.н. ама като се сложи на косата изведнъж става като обикновено масло ( така се разнася) ми да ама няма и 1 мин. от както съм го нанесла и засъхна на косата ( косата ми стана леко твърда) и дори ръцете не си измих от него - попи в ръцете,а с обикновено кокосово не мога да си позволя тоя лукс и има нужда от миене защото малко или много е мазно. а това :? направо съм ей така о.О и се чудя сега да стоя ли както с другите масла или ? а да.. ръцете ми миришат на кокос и станаха по меки

Пише една минута, значи го махай, пък после мисли.

fizzyg
03-21-2013, 13:58
момичетаааа спешно !!!

Ами,стой още 20-30 мин и измий. Не знам защо така попива.Чак толкова бързо..:?

Страх ме е 8-) ще прекаля с количеството и косата ми ще стане ужасна.

Спрях се на 3 http://www.feelunique.com/p/LOral-Paris-Elnett-Volume-Heat-Protect-Spray-170ml http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/zashtiten-sprey-ot-toplinata-lakme-i-tool-250-ml http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/termozashtiten-sprey-biosilk-thermal-shield-350-ml
И зациклих, не знам кое да избера. :lol:
Няма как да прекалиш.Няма да слагаш много наведнъж,а малко в началото и после наслагваш :)
Лореалския ми термопротектор просто я заглажда (и предпазва, разбира се),не е мазен и не оставя мазен филм около косъма.

А от гореизброените този на Биосилк и Лакме ми изглеждат най-добри. Този на Лореал не е професионален,типа сайъс вероятно..

FuCKkK13
03-21-2013, 14:10
свърши тая вече... стоя още с него... ще стоя още 1 час някъде.. мерси иначе

marilyn
03-21-2013, 16:39
Бадемово масло и зехтин. Намазах се към 4 часа.

Хората около мен започнаха да ми казват, че косата ми е станала много по-хубава, освен че е е пораснала. И аз забелязвам, че има ефект от маските, по-жива е и не е толкова суха. :)

donatc
03-21-2013, 16:52
Момичета сега мисля да си забъркам маска но каква да бъде ? Имам масло от гроздови семена, тривитаминол и домашни продукти

arsenalllbaby
03-21-2013, 16:55
Каква ти е косата? Суха, мазна? :)

donatc
03-21-2013, 17:15
Мазна (sadface) :(

ShtrudeL
03-21-2013, 17:22
жълтък/оцет/тривитаминол/някакво масло, за да подейства тривитаминола/кисело мляко за консистенция/каквото се сетиш друго

monroe999
03-21-2013, 17:43
Бадемово масло и зехтин. Намазах се към 4 часа.

Хората около мен започнаха да ми казват, че косата ми е станала много по-хубава, освен че е е пораснала. И аз забелязвам, че има ефект от маските, по-жива е и не е толкова суха. :)

бадемово масло и зехтин ли си правиш най-често?

FuCKkK13
03-21-2013, 17:53
жълтък/оцет/тривитаминол/някакво масло, за да подейства тривитаминола/кисело мляко за консистенция/каквото се сетиш друго

моля ? кой ти я каза тая простотия :?

FuCKkK13
03-21-2013, 17:54
Мазна (sadface) :(

жълтък,кисело мляко,тривитаминол и алкохол/оцет

FuCKkK13
03-21-2013, 17:54
стоях с маслото 4 часа,отмих с шампоан + пшеничен зародиш масло и сега косата си ми е хубава ^^

strawberry88
03-21-2013, 18:11
Да се похваля 8-) - http://prikachi.com/images/694/6021694I.jpg http://prikachi.com/images/699/6021699k.jpg . :ДД Малко се развалиха ама...ох, какво ли не преживя косата ми днес.Чувствам се виновна. ;( :D

fizzyg
03-21-2013, 18:31
^Страхотна е! Много хубави къдрици са станали! И е много здрава и бляскава,както винаги :)

donatc
03-21-2013, 18:36
Намазах се с масло от гроздови семена, лимон, кисело мляко и оцет ...ще спя така

strawberry88
03-21-2013, 18:42
^Страхотна е! Много хубави къдрици са станали! И е много здрава и бляскава,както винаги :)

Благодаря!Обаче не се чувствам много щастлива.Да ви се оплача :D - естествено трябваше д ида в последния момент на фризьор и моята не работеше и ходих при друга.Къдри ме с преса.СУПЕР много ми я дърпаше направо имах чувството, че косата ми ще излезне от главата :X :D и тя ми каза, че било нормално да е така, защото я изправя и къдри едновременно. 8-) Мда...и вафли, и лак...сега се чувствам много виновна, че причиних това на косата си ама какво да направя, като ми е важно. :D Сега ме боли главата от това дърпане с пресата и така. ;x :) Нали няма да ми навреди от един път и няма да ми изпада цялата коса?Моля ви, успокоете ме. :D Ужасна болка беше. :X

arsenalllbaby
03-21-2013, 18:54
Прекрасна коса имаш, къдриците са станали много хубави. Личи си, че е пълна с живот и си я гледкаш много добре!!! Браво! А иначе - нищо няма да й стане от един път, все пак се грижиш за нея редовно. :)
Аз сега като се замисля покрай фотосесиите, изпращането, бала, екскурзията и другите поводи какво ще я направя, направо се изприщвам :D Всичко започва от другата седмица на рождения ми ден ;д Но това пък ме стимулира да се грижа още по-добре за нея.
Но няма смисъл да се тревожиш, наистина.