PDA

View Full Version : 30 days shred

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7

.Wonder
03-20-2013, 18:50
^Късмет с 2 ниво, Барби :3

retarded въпрос vol 1
На снимките преди и след със стегнат (глътнат навътре, имам предвид) корем ли се снимат или гледат да не го стягат? Любопитно ми е, затова питам :D

Wikito
03-20-2013, 20:27
Успешно завършен 3ти ден от 1во нивоо <3333 Много успехи ;3

SunT
03-21-2013, 06:23
Отчитам се с ден 8, ниво 2. Момичета, аз от вчера пропускам част от упражненията за крака, защото явно не ги правя правилно (от липса на място най-вече) и ме заболяха коленете. На тяхно място правя ето тези http://p.twimg.com/A1Rfr8ACMAA3OB6.jpg:large много са уморителни поне за мен :D

Много се радвам, че имаме нови попълнения ^.^

rachinkaa
03-21-2013, 11:46
Днес трябва да ми е 2ри ден от 2ро ниво.. и да ви попитам (незнам защо така съм се психясала ;х ) , нали като един ден съм яла не чак толкова здравословни храни, нищо няма да ми стане.. и от другия ден примерно пак започна с диетата..Имам предвид нали няма да си възвърна част от килограмите, които съм свалила :Д оф незнам вече май се побърквам :Д

.Wonder
03-21-2013, 13:12
Днес трябва да ми е 2ри ден от 2ро ниво.. и да ви попитам (незнам защо така съм се психясала ;х ) , нали като един ден съм яла не чак толкова здравословни храни, нищо няма да ми стане.. и от другия ден примерно пак започна с диетата..Имам предвид нали няма да си възвърна част от килограмите, които съм свалила :Д оф незнам вече май се побърквам :Д
Бъди спокойна, важно е яденето на 'не чак толкова здравословните' храни да се превърне в избор, а не в бягство от правилата.:3

rachinkaa
03-21-2013, 13:18
Спокойна съм .. Просто днеска незнам какво ми стана,, имам огромен апетит за каквото и да е било за ядене :Д бтв днес съм изяла половин кофичка кисело мляко,, след това на училище 2 пакетчета бисквити Тук , 2 кексчета, като се прибрах една пилешка пържола, 4 обикновени бисквити и 2 филии бял хляб с масло, мед и топено сирене , 1 кроасан и една вафла .. Като цяло е ужас.. :Д Искам само да си направя тренировката и ще ми олекне малко :Д

.Wonder
03-21-2013, 13:20
Спокойна съм .. Просто днеска незнам какво ми стана,, имам огромен апетит за каквото и да е било за ядене :Д бтв днес съм изяла половин кофичка кисело мляко,, след това на училище 2 пакетчета бисквити Тук , 2 кексчета, като се прибрах една пилешка пържола, 4 обикновени бисквити и 2 филии бял хляб с масло, мед и топено сирене ... Като цяло е ужас.. :Д Искам само да си направя тренировката и ще ми олекне малко :Д
Каквото си хапвала-хапвала, важното е да го оставиш зад гърба си и да продължиш да бъдеш мотивирана, все пак всеки понякога си позволява разни изкушения, част от природата на човек е :D

ps гледах клип, в когото Jillian Michaels каза, че за да се постигне баланс между храненията и човек да не се чувства виновен, когато изяде нещо нездравословно, е добре дневното хранене да бъде 80% здравословно и 20% не чак толкова здравословни храни, така човек си позволява каквото пожелае, без да прекрачва границата.

rachinkaa
03-21-2013, 13:25
оо мерси много :д успокоих се,, чувствах се мноого гузна преди :Д

anonymous708973
03-21-2013, 13:56
Стигнах до извода, че когато тренирам, някакси ми е много по-лесно да подмина щанда с Милка в магазина...

Започвам първи ден от второ ниво, стискайте палци :д

tonssy
03-21-2013, 14:10
Спокойна съм .. Просто днеска незнам какво ми стана,, имам огромен апетит за каквото и да е било за ядене :Д бтв днес съм изяла половин кофичка кисело мляко,, след това на училище 2 пакетчета бисквити Тук , 2 кексчета, като се прибрах една пилешка пържола, 4 обикновени бисквити и 2 филии бял хляб с масло, мед и топено сирене , 1 кроасан и една вафла .. Като цяло е ужас.. :Д Искам само да си направя тренировката и ще ми олекне малко :Д

Разбирам те идеално. Всеки има такива дни. След подобни моменти ми идва да се удрям в стената и съм супер гузна и ядосана, ама след това с една по-усилена тренировка ми се оправя настроението :D А и на другия ден пак се връщаш към здравословния си живот. Спокойно, няма непоправими неща :Д А и 1 ден прегрешение не ти качва килограмите ;д

.Wonder
03-21-2013, 14:50
Днес трябваше да ми е 1 ден от 3 ниво, но изпитвам такава болка от коляното до глезена, че нито тренировката успях да си направя като хората, нито си изтичах толкова, колкото бях намислила. Не съм си правила почивни дни от началото на програмата и предполагам, че съм се надценила и съответно-претоварила. Утре ще си спретна един почивен ден от тренировки и други подобни дейности.

Въпреки, че много претупах тренировката днес и изобщо не съм доволна от себе си, мога да дам някакво впечатление. Не е лесна, даже напротив, бих казала, че наистина е по-трудна от 2 ниво, но от друга страна заради болката в краката ми не се чувствам работоспособна и е възможно да не съм дала всичко от себе си и затова да ми се е сторило така.

btw нищо не ми действа по-мотивиращо от това един ден да нямам възможността да тренирам, а много да искам да го направя и на следващия ден да дам абсолютно всичко от себе си :D

Barbie47
03-21-2013, 15:19
Ох, свърши 1-во ниво. Изпитвам лека носталгия :D Хмм.. дали забелязвам промяна- в краката - определено,коремът ми също е малко по-стегнат, но мисля, че за него ще има време през 2-ро ниво. Утре ще видим дали ще оцелея :D

xagonyx
03-21-2013, 15:25
Направих 3 ден, 1 ниво. Лицевите и упражненията с гирички са ми най-гадни, адска болка имам в рамената. Btw и аз съм студена след тренировката, доста материал имам за горене :D За вечеря ще си направя една хубава зелена салатка с много краставици и може би сирене. Не мога да се откажа от кашкавала, но ще го сведа до минимум, че бая калорийки има.

Купих си едни гризини с трици и босилек, бяха на щанда за диабетици, без бяло брашно, животински мазнини и захар са, освен това пише, че са със зехтин, а не слънчогледово олио :D Смятам да ги хапвам в училище, че не мога да тръгна с торбата с плодове. Добра ли е идеята?

tonssy
03-21-2013, 15:32
Смятам да ги хапвам в училище, че не мога да тръгна с торбата с плодове.

Аз пък така си тръгвам всеки ден :D

PlayLife09
03-21-2013, 15:36
Пфуууу изядох 5 бисквити Навона и се чувствам много гузно.. :D Днес правя 6-та тренировка, пропуснах няколко дни, но няма да се откажа.. :D

Barbie47
03-21-2013, 15:48
Аз пък така си тръгвам всеки ден :D

Аз си нося дори и салата, сирене, маслини, плодове- всякакви, дори и плодова салата.. :D

anonymous708973
03-21-2013, 15:53
Нормално ли е да не съм мръднала сантиметър от талията, бедрото и ханша? Много ми е гадно! Само на коремче съм свалила и то видимо, чувствам си краката по-стегнати, но обиколките са същите! Защоо?

Иначе тва второ ниво... Лелеее, кардиото досега ми беше песен, ама това си е жив кошмарец! Особено това подскачане, дето трябва да си врътна ръцете два пъти. Чувствам се като феичка.
И забелязвам някаква тенденция най-гадните упражнения да са силови и да почват от 19.40 нататък :д

TrueStory
03-21-2013, 15:58
Направих си 6ти ден :) Имам някакъв проблем с гърба и при JJ и като цяло първото кардио умирам от болка (дали е заради по-големия бюст?). Та като цяло ако го нямаше кардиото нямаше да ме затруднява особено тренировката.....на другите упражнения им се кефя. Бтв аз много се запалих по това предаване The biggest loser, където Джилиян ги тренира и им вади душиците :D

weheartiit
03-21-2013, 16:13
Бтв аз много се запалих по това предаване The biggest loser, където Джилиян ги тренира и им вади душиците :D

И аз,и аз :D !

Вчера пропуснах и сега след малко мисля да си правя упражненията ,но нещо без желание ...
Иначе и аз съм така с изкушенията.Като видя,че някой си е взел бейк ролс или някакви бисквитки в училище
отивам и си взимам по едничко и се успокоявам,че уж е малко и няма да ми навреди. :D

paramore159
03-21-2013, 16:56
Здравейте! Досега само следях темичката и реших да се включа.На 9 ден от level1 съм и съм се стегнала..особено в краката и ръцете.Искам да ви попитам колко време след тренировката хапвате и главно какъв тип храни и след като приключите с тези 30 дни мислите ли да правите някоя от другите програми на Jillian и коя по точно ? :)

Barbie47
03-21-2013, 17:48
Ами аз лично като започнах програмката залагам на млечни продукти, .т.е. на храните, които съдържат повече протеини. Изключила съм белите отрови ( бяло брашно, сол и захар) от доста време, но сега гледам да е напълно. Използвам хималайска сол, която не е вредна. Сладко на всеки му се яде и аз не съм изключение, когато съм в цикъл особено, но не ям пасти и торти, а да кажем натурален шоколад. Просто фигурата ми е такава, че пълнея от въздуха :D и ако не се ограничавам, ще заприличам на хорицата от предаването "The biggest loser" :D

Hristova
03-21-2013, 18:06
Предполагам свалихте и от бюста?

.Wonder
03-21-2013, 18:45
Нормално ли е да не съм мръднала сантиметър от талията, бедрото и ханша? Много ми е гадно! Само на коремче съм свалила и то видимо, чувствам си краката по-стегнати, но обиколките са същите! Защоо?

Хм, продължи да работиш, ще мръднеш поне с малко. :3

Имам някакъв проблем с гърба и при JJ и като цяло първото кардио умирам от болка (дали е заради по-големия бюст?).
Дишаш ли правилно? Да не си заела грешна позиция (изгърбена?)? Възможно е да е заради бюста. Изпитваш ли такъв дискомфорт при скачане на въже?

Искам да ви попитам колко време след тренировката хапвате и главно какъв тип храни и след като приключите с тези 30 дни мислите ли да правите някоя от другите програми на Jillian и коя по точно ? :)
След тренировка какво се хапва погледни тук http://24.media.tumblr.com/tumblr_mefcgymoPP1rqakpao1_1280.png .Ключовото е да се яде в рамките на 30 минути след тренировка. Може да хапваш сурови ядки, яйце, месо, дори фъстъчено масло. :3
След тридесетте дни възнамерявам да правя по 10 дни от различни клипове, може да са от нейния канал, може и от други. :3

TrueStory
03-21-2013, 19:53
Дишаш ли правилно? Да не си заела грешна позиция (изгърбена?)? Възможно е да е заради бюста. Изпитваш ли такъв дискомфорт при скачане на въже?

Да боли ме и при скачането на въже и при butt kicks (не помня дали така се казваше). При последното болката е по-малка, но пак си я има....при JJ е ужасна. Гледам да не се изгърбвам, но е възможно да не успявам да го направя като хората. Нищо...просто забавям темпото при това кардио и правя колкото мога.

.Wonder
03-21-2013, 20:10
Да боли ме и при скачането на въже и при butt kicks (не помня дали така се казваше). При последното болката е по-малка, но пак си я има....при JJ е ужасна. Гледам да не се изгърбвам, но е възможно да не успявам да го направя като хората. Нищо...просто забавям темпото при това кардио и правя колкото мога.
Няма друго решение, докъдето можеш го правиш, а пък ако успееш да си намериш и алтернативни, по-удобни за теб варианти- още по-добре. Успех.:3

heartlesandfreaky
03-21-2013, 20:37
от два дни се каня да я почна и все ме мързи. ._. само с диета няма да стане, пък и здраво се надъхах покрай вас. почвам и аз от утре ;3

anonymous708973
03-21-2013, 20:49
Предполагам свалихте и от бюста?

Не съм се мерила там, защото ако това е единствената обиколка, която се е променила, и то на минус, ще се гръмна :д

mimsssssss
03-21-2013, 22:19
TrueStory, нормално е да има напрежение/болка при положение, че се натоварваш повече заради големият бюст. Ще свикнеш и ще мине :)
Пантерке, аз пък искам да сваля от там :д явно всеки с целите си.

JoLLiE92
03-22-2013, 03:20
Аз искам да сваля от деколтето - кожата ми да прилепне повече и гърдите ми да се очертават по-добре :oops: :D

TheBeliever
03-22-2013, 03:53
Тази програмка става ли за човек без конкретни цели, не търсещ отслабване и прочие, просто с желанието да вкара малко повече движение в ежедневието си? Покрай университет, работа и домашни задължения не ми остава много свободно време и търся нещо, което да вмествам в късния си следобед ей така, за тонус. Без да броя дни и прочие. Бе общо взето - приятна ли е?

fakesmiles
03-22-2013, 09:12
Може да си правиш само първо ниво например,ако не ти се занимава по-нататък с по-трудните :)
Аз вчера и днес не съм в кондиция,гадене,повръщане. За щастие днес само малко гадене.Писна ми вече,дано утре мога да си направя тренировката.

Zaharinka
03-22-2013, 10:18
Дори да не мога да пиша често понеже съм възпрепятствана си правя упражненията още 4ри дни имам до края на 2ро ниво,свалила съм 20 см от себе си на 15-ти ден,чувствам се супер тонизирана и енергична.Радвам се,че толкова много хора се включиха.Продължавайте и не се отказвайте ;))))

marrcandy
03-22-2013, 11:29
Дайте някоя друга снимка .
Преди и след. Интересно ми е да ви видя прогреса.

TrueStory
03-22-2013, 12:03
TrueStory, нормално е да има напрежение/болка при положение, че се натоварваш повече заради големият бюст. Ще свикнеш и ще мине

Тая болка я нямаше първите три дни, та заради това се чудя кво ми стана и ме е яд понеже не мога да си правя кардиото като хората :(
@Zaharinka 20см уоууу браво

sladkalady
03-22-2013, 12:33
Момичета днес ми е 6-ти ден от второ ниво.Казаха ми ,че съм отслабнала :) Лично аз забелязвам ,че краката и корема ми са по-стегнати.Дънките ми падат,което много ме радва :D

Schtefito
03-22-2013, 12:43
http://whatshouldfitbitchescallme.tumblr.com/post/42852325240/working-out-with-jillian-michaels-is-my-biggest

xagonyx
03-22-2013, 14:41
Току-що направих 4 тренировка. Чувствам се по-добре от първите 2 дена, но все още имам мускулна и като започна да тренирам сякаш ми се късат мускулите. Но иначе много се надъхах и като гледам какви резултати има при вас .... ^_^

Barbie47
03-22-2013, 15:33
Ох.. направих 1-ви ден от 2-ро ниво.. Е, няма нищо общо с 1-во :D взе ми душицата.. Но пък ми е по-интересно, отколкото 1-во. Хаайде хубава петъчна вечер на всички :)

TrueStory
03-22-2013, 16:40
7ми ден от първо ниво завършен. Престраших се да изгледам второ ниво ииии мда.....ще бъде много интересно :D

.Wonder
03-23-2013, 07:22
Вчера добре си починах от тренировки, болката в краката ми напълно отмина, ще гледам да ги разтягам повече отсега нататък. :3

Днес ще ми е 2 ден от 3 ниво. :3

JoLLiE92
03-23-2013, 07:28
Само аз ли нямам мускулна треска? Смисъл, тежко е, да, но нямам после мускулна треска. :D

Cucko0
03-23-2013, 07:33
аз съм болна тия дни и не съм си правила упражненията.... чувствам се като СЛОН ...

.Wonder
03-23-2013, 07:34
Само аз ли нямам мускулна треска? Смисъл, тежко е, да, но нямам после мускулна треска. :D

Аз също нямам мускулна треска, може би хората, които са имали по-заседнал начин на живот преживяват тренировката по-трудно.

JoLLiE92
03-23-2013, 07:34
Моят не е много раздвижен, но никога нямам мускулни трески. :)

.Wonder
03-23-2013, 07:37
Моят не е много раздвижен, но никога нямам мускулни трески. :)
Късметлийче си тогава, ахах :D

JoLLiE92
03-23-2013, 07:39
По-скоро не ме държи дроба и внимавам кога трябва да се вдишва и кога издишва, за да мога да си изкарам цялата тренировка, мисля, че е от това. :)

.Wonder
03-23-2013, 10:02
Level 3, Day 2- done :3

Barbie47
03-23-2013, 14:18
Днес направих 2-ри ден от 2-ро ниво. Любимо ми е това упражнение с навеждането, където правиш една лицева и после пак така.. :D Усещам си краката мноооого по-стегнати.. Хайдее качвайте снимки за мотивация :D

sladkalady
03-23-2013, 14:29
Да се отчета и аз : 7-ми ден от второ ниво :)

anonymous708973
03-23-2013, 15:20
Бе общо взето - приятна ли е?

Не, ужасна е. Ама после се чувстваш като Бог :д

Направен втори ден от второ ниво. Вчера пропуснах, че моето човече ме изненада по-рано в нас и не вървеше да ме чака докато се потя :д

Cucko0
03-23-2013, 16:49
Тази програмка става ли за човек без конкретни цели, не търсещ отслабване и прочие, просто с желанието да вкара малко повече движение в ежедневието си? Покрай университет, работа и домашни задължения не ми остава много свободно време и търся нещо, което да вмествам в късния си следобед ей така, за тонус. Без да броя дни и прочие. Бе общо взето - приятна ли е?

щом го искаш ей така за тонус предлагам това http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg не е трудно и е приятно : )

girl91
03-23-2013, 19:57
Вчера за първи път направих упражненията от 1-ва част. На пръв погледн не са кой знае какви упражнения, но като ги правиш не са толкова лесни (поне за мен).Днес имах малко мускулна треска на краката. Направих 2-ра тренировка. Дано имам възможност да правя упражненията всеки ден.

believe in dreams
03-23-2013, 20:53
Днес ми е 3-ти ден от 2-ро ниво и се чувствам супер! Забелязвам промяна в тялото си (корема ми се стяга) и съм страшно доволна.Вие кога правите упражненията?

weheartiit
03-24-2013, 06:56
Аз имам някаква традиция да ги правя винаги вечер,
сутрин не ми е хубаво :D
Понеже малко ми омръзна тази програма и вчера правих
друга - пак на Джилиан,но по-дълга със средно натоварване.
Ще си го зачета като ден защото повечето упражнения
бяха подобни.

paci
03-24-2013, 07:19
Здравейте :) От утре и аз започвам упражненията,като ги комбинирам с една диета за прочистване.Но въпросът ми е друг /съжелявам ако не е за тук/.Днес забелязах че имам стрии на гърдите и вътрешната част на бедрата,възможно ли е да бъдат премахнати и ако да с какво? Благодаря предварително :)

dqvolcheto9
03-24-2013, 08:20
аз нещо почвам да се отчайвам.. 17 ден ми е днес ,а не виждам никаква разлика :(..много се нервя,защото ми е широк ханша.. :@ ще направя и последното ниво и след това ме чака стадиона..

xagonyx
03-24-2013, 09:57
Аз днес ще правя 6-ти ден от 1 ниво. Всички тренировки правих около 5 часа. Първите 2 дена бях като блъсната от тир, но вчера даже се чувствах супер тонизирана и ми се правеше още нещо. :D Чувствам си краката по-стегнати... тоест като ги стегна са твърди, но имам да свалям доста от бедрата и най-вече корема. Изтеглих се преди първата тренировка, бях 60 кг, искам да си върна "летните" килограми - 55-56. Не съм се теглила повече, но предпочитам да видя разликата в дрехите, отколкото на кантара.

tonssy
03-24-2013, 10:02
аз нещо почвам да се отчайвам.. 17 ден ми е днес ,а не виждам никаква разлика :(..много се нервя,защото ми е широк ханша.. :@ ще направя и последното ниво и след това ме чака стадиона..

Широкият си ханш не можеш да промениш. До ген и структура си е.

.Wonder
03-24-2013, 11:11
Днес забелязах че имам стрии на гърдите и вътрешната част на бедрата,възможно ли е да бъдат премахнати и ако да с какво? Благодаря предварително :)
Пресни стрии може да опиташ да заличиш с козметични продукти, като гелът на Билка с екстракт от бяло грозде. Има и домашна рецепта, а именно- мазане на мас след къпане върху проблемните зони.
По-стари стрии, обаче, мисля че могат да се махнат единствено хирургично.

fakesmiles
03-24-2013, 11:12
Супер много ме е яд,от гаденето и повръщането,минах на болки в гърлото,хрема,кашлица и явно някакъв тъп вирус ме е хванал.Вече не знам кой ден пропускам...Даже се чудя как да продължа.Не искам да почвам съвсем отначало,може би ще гледам преди да мина на 2ро ниво да имам поне 4 поредни дни от 1во.

JoLLiE92
03-24-2013, 11:25
^ Да не си яла нещо кофти?

tonssy
03-24-2013, 11:50
^Щом и хрема, и кашлица има, явно нещо се е поразболяла ;д
Нищо- яж храна богата на витамини, пий чайове и дано се оправиш до няколко дни :) След това ще наваксаш с тренировките.

fakesmiles
03-24-2013, 12:22
Не е от храна,поне така мисля,най-вероятно съм хванала някой вирус.Сефте :D

JoLLiE92
03-24-2013, 12:23
И аз така мислех преди няколко месеца, но се оказа хранително натравяне. :)

TrueStory
03-24-2013, 14:08
Днес си направих 8ми ден, понеже вчера цял ден ми беше страшно лошо и не можах да стана от леглото. Много ми е гузно,че пропуснах един ден, ама какво да се прави. Иначе кантарът не мърда.....сантиметрите обаче да :D Не знам, ще видим по натам какво ще се случва :)

paramore159
03-24-2013, 16:04
Иначе кантарът не мърда.....сантиметрите обаче да :D Не знам, ще видим по натам какво ще се случва :)
И при мен е така..кантарът си показва всеки път едно и също,а сантиметрите намалят..и не мога да си го обясня по никакъв начин.. :D Като едното мърда не трябва ли и другото..??

Barbie47
03-24-2013, 16:07
Аз днес завърших с 3-тия ден от 2-ро ниво.. прегледах 3-то ниво набързо- хич не е лошо. :D Иначе всеки ден си прибавям и 40мин. скачане на въже :)

bloodfrozen
03-24-2013, 16:19
Aз тази седмица се разболях стабилно и прекратих тренировките, просто не бях в състояние да ги изпълнявам. Уж вече се пооправих, дано не ме лепне нещо пак.
Чувствам се тоооооолкова отпусната. Ама стига с това бездействие, от утре ги започвам отново. 8-)

minzz
03-24-2013, 17:48
И при мен е така..кантарът си показва всеки път едно и също,а сантиметрите намалят..и не мога да си го обясня по никакъв начин.. :D Като едното мърда не трябва ли и другото..??

Стегнали сте се... Кантарът за да помръдне трябва повече време.

Аз днес приключих с 6-ти ден на 1-во ниво, а трябваше да е 8-ми, но 2 дни обикалях по цял ден магазините за какво ли не и бях като пребита, но поне успях да си купя нещата, които търсех :D

kalpazanka
03-24-2013, 19:47
Първи ден, първо ниво. Очаквах да съм труп на десетата минута :D Смятайте колко сте ме наплашили :lol:

fakesmiles
03-25-2013, 08:52
Аз днес малко по малко влизам в ритъм - ходих на баскетбол,потичах там малко,пострелях,мисля да понаправя още някакви упражнения за ръце и това е за днес.
Утре мисля да се върна към Джилиан. :D

.Wonder
03-25-2013, 10:48
Първи ден, първо ниво. Очаквах да съм труп на десетата минута :D Смятайте колко сте ме наплашили :lol:
Добре дошла, успех с програмата :3
Трупът на десетата минута е по-скоро за 2-ро ниво, хаха :D

Day 3, level 3- done :3

kalpazanka
03-25-2013, 11:12
Благодаря, благодаря :) Бях труп преди разтягането, някъде към 25-тата минута и странното е, че ме бяхте наплашили и с мускулна треска, и болки в дроба, a нямам тези екстри.
Като ви четях, имах чувството, че тая програма е измислена за изкупуване на грехове :lol:

.Wonder
03-25-2013, 12:31
Бях труп преди разтягането, някъде към 25-тата минута и странното е, че ме бяхте наплашили и с мускулна треска, и болки в дроба, a нямам тези екстри.

Аз също нямам, може би е до дишане и до цялостно физическо състояние.

xagonyx
03-25-2013, 13:16
Някой беше споменал за болка долу в ляво или дясно при скачане. При мен забелязах, че ако правя такива движения по-малко от час и половина/2 след хранене, се появява същата остра болка, все едно нещо се къса. Мисля, че не е само до дишане.

TrueStory
03-25-2013, 15:44
Level 1, Day 9- Done :) Мацките на 2ро и 3то ниво- как се чувствате? :D

Barbie47
03-25-2013, 15:45
Ден 4-ти от 2-ро ниво е успешно завършен. Продължавам към целта, но днес обмислях варианта отново да завъртя нивата после, защото упражненията не изискват много време, а са ефективни. :)

.Wonder
03-25-2013, 16:06
Мацките на 2ро и 3то ниво- как се чувствате? :D
Доста трудно е на моменти и смятам, че 3-то ниво е моментът, в когото наистина трябва да дадеш всичко от себе си. Може и някоя снимчица да пусна, като свърша програмата :D

anonymous708973
03-25-2013, 16:48
Завършен ден 3-ти от 2-ро ниво. Доволна съм, макар че поне на 2-3 пъти спирам видеото за по 10 секунди, че ми се умира.
И не мога да правя двойното подскачане никак и правя олекотената версия на мажоретското.

BeautyInsider
03-25-2013, 17:11
Аз съм на прага да се откажа.. ден 4ти от 2 ниво ми беше днес. Не съм свалила нито на сантиметри, нито на килограми. Единственото, което още ме държи, е, че краката ми се стегнаха. Обаче сутринта стъпих накриво, кракът ми се поду и сега едвам стъпвам. Май-май утре ще ми се размине тренировката....

PullMeCloser
03-25-2013, 17:13
А аз яко се изложих. От 2 дена не съм го правила, а преди това в края на първото ниво пак имах двудневно прекъсване. Мисля да го почна отначало след цикъла(или поне първите 3 дни).

anonymous708973
03-25-2013, 17:20
Аз съм на прага да се откажа.. ден 4ти от 2 ниво ми беше днес. Не съм свалила нито на сантиметри, нито на килограми. Единственото, което още ме държи, е, че краката ми се стегнаха. Обаче сутринта стъпих накриво, кракът ми се поду и сега едвам стъпвам. Май-май утре ще ми се размине тренировката....

И аз не съм свалила и сантиметър, но коремът ми е по-прибран, което ме мотивира.

.Wonder
03-25-2013, 18:05
Аз съм на прага да се откажа.. ден 4ти от 2 ниво ми беше днес. Не съм свалила нито на сантиметри, нито на килограми. Единственото, което още ме държи, е, че краката ми се стегнаха.
Никакво отказване. Ти го правиш едва от 14 дни, нима очакваш да постигнеш невероятни резултати за подобен кратък срок?
Красивата фигура изисква отдаденост, любов, внимание, време. Не става за ден, седмица, дори месец. Не забравяй, че организмът ти се нуждае от време да привикне към различен начин на живот и първите промени са вътрешни.
Ще съжаляваш след време, че страховете ти са погълнали това, което истински желаеш, но твой е изборът в крайна сметка.

Не забравяй обаче защо си започнала. Спомни си какво си мислеше преди започването на тренировъчната програма. Какво би казало сегашното ти 'аз' на това, което е било мотивирано и уверено първите дни? Какво би си казала- 'Продължи, обещавам, че ще си струва. Не спирай.' или 'Изобщо не си хаби силите да започваш, не си струва, ще се откажеш.'?

Push yourself to the limit.

sladkalady
03-26-2013, 05:48
Момичета ,не се отказвайте!Имайте повече търпение и бъдете постоянни :)

3oPuTy
03-26-2013, 10:20
Еее много съм разочарована от първо ниво ... :( Днес ми беше първи ден и усетих съвсем лека умора и това при все,че от 7-8 месеца съм почти по цял ден пред бюрото и нямам почти никакво движение ... :? Нищо!Продължавам с упражненията и утре,защото ако не друго,то поне се раздвижих набързо :)

fakesmiles
03-26-2013, 11:12
Направих си най-накрая ден 8/ден 1 след прекъсването.Мисля да правя до петък всеки ден,след това ще пътувам и пак ще пропусна няколко дни,и после почвам ниво 2,пък каквото ще да става :D

anonymous708973
03-26-2013, 12:20
Еее много съм разочарована от първо ниво ... :( Днес ми беше първи ден и усетих съвсем лека умора и това при все,че от 7-8 месеца съм почти по цял ден пред бюрото и нямам почти никакво движение ... :? Нищо!Продължавам с упражненията и утре,защото ако не друго,то поне се раздвижих набързо :)

Не правиш нещо като хората значи.

3oPuTy
03-26-2013, 12:59
Повечето упражнения и от 3-те части съм ги правила преди в рамките на 2,5-3 години и едва ли за година и нещо съм успяла да забравя как да ги изпълнявам о.О Общо взето ме измъчиха лицевите опори,които винаги са ми били ужасни,защото една стара травма на китката ми се обажда след първите 5-6 бройки,както и упражнението с повдигането на краката от легнало положение и то заради големия ми бюст,който тогава ми натежава още повече и едвам успявам да поема въздух (усещането е сякаш те душат :?) ... Ще видим,утре ще отскоча до залата на един приятел за да направя упражненията пред него и да коригираме проблемите (ако ги има де).И определено ще помисля за вмъкване на друго упражнение по време на това с краката :)

Anne.
03-26-2013, 13:45
Хей! И аз реших да почна и се надявам да има ефект! Намерих клипчета в YouTube и от утре почвам. :) Тренирам и спортно самбо и 90 дневната спазвам и се чудя дали е добре да ги комбинирам (think) Вие какво мислите? А и още едно въпросче... цялата програма е общо тридесет дни и трите нива са разделени на по десет нали? :D Хайде и аз малко да се потрудя. Тези, които са почнали ....има ли видими резултати? :)

TrueStory
03-26-2013, 13:49
Level 1, Day 10-Done. От утре второ ниво не знам какво ще го правя, но ще се пробвам поне.

Бтв да ви кажа за една идея за лек десерт, който Джилиян предложи в предаването. Една ябълка я обелвате и нарязвате на 3-4 парчета, слагате в една чиния с малко вода, захлупвате с нещо и в микровълновата за 3 минути. После ръсите канела отгоре и готово. На мен ми е страшно вкусно, като щрудел става и (пак според Джилиян) е 60 калории.

tonssy
03-26-2013, 14:07
и (пак според Джилиян) е 60 калории.

Няма как да е повече, щото това си е самата ябълка. В случая точните калории зависят от нейната големина.
Ама айде да не издребняваме толкова :Д
бтв: канела може да слагате на всичко, една от най-полезните подправки е. Аз се усещам, че върху квото се сетя, я ръся :D

.Wonder
03-26-2013, 14:07
Тренирам и спортно самбо и 90 дневната спазвам и се чудя дали е добре да ги комбинирам (think) Вие какво мислите? А и още едно въпросче... цялата програма е общо тридесет дни и трите нива са разделени на по десет нали? :D Хайде и аз малко да се потрудя. Тези, които са почнали ....има ли видими резултати? :)
Не виждам проблем да се комбинират диетата и програмата.
Цялата програма се състои от 3 нива. Всяко от нивата се изпълнява по 10 последователни дни, като по твое желание може да си направиш 1 ден почивка седмично. Може и в друг ден от седмицата на мястото на програмата да правиш 30 минути кардио.
И да, има резултати, но не очаквай нещо фрапантно. Това е само месец, едва началото. :3

Day 4, level 3- doone :3

p.s тъкмо видях, че някой отгоре писал рецепта, зарадвах се, че съм в едно кулинарно настроение и без това и като видях, че пише канела, ми се срина желанието :D

anonymous708973
03-26-2013, 15:25
Повечето упражнения и от 3-те части съм ги правила преди в рамките на 2,5-3 години и едва ли за година и нещо съм успяла да забравя как да ги изпълнявам о.О Общо взето ме измъчиха лицевите опори,които винаги са ми били ужасни,защото една стара травма на китката ми се обажда след първите 5-6 бройки,както и упражнението с повдигането на краката от легнало положение и то заради големия ми бюст,който тогава ми натежава още повече и едвам успявам да поема въздух (усещането е сякаш те душат :?) ... Ще видим,утре ще отскоча до залата на един приятел за да направя упражненията пред него и да коригираме проблемите (ако ги има де).И определено ще помисля за вмъкване на друго упражнение по време на това с краката :)

Знам ли тогава... може би гиричките са ти леки?
Аз с 3 кг общо умирам на упражненията на 19.40.

fakesmiles
03-26-2013, 15:57
Мразя канела! :D

TrueStory
03-26-2013, 16:00
Мразя канела! :D

Е не слагайте канела тогава де. Направо си яжте ябълката сурова и така. Аз го написах, понеже днес си направих и много ми хареса...не е баш като сурова ябълка (+ че обожавам канела) и си рекох,че и на някой друг може да му хареса :)

3oPuTy
03-26-2013, 18:25
Ядосах се и направих първа част отново ... и открих къде се корени проблема!
Прекалено ми е бавно темпото им :? Всичко ми е бавно в тази първа част (без лицевите де :D) ...
Явно въпреки застоялия начин на живот,който водя в момента все още тялото ми "помни" старите тренировки.Преди скачах на въже и правех лицеви опори когато бях ядосана (моя начин да се успокоя и да не си го изкарам на другите) и то в пъти по-бързо от клипа и с много повече повторения (докато остана без сили общо взето).
Тааа направих тренировката пак,но с моето темпо и доста се поизпотих :)
Гиричките ми наистина са леки (2х500гр.),но по препоръка на ортопеда ми ще използвам тях докато дясната ми китка свикне и след това ще започна на определено време да увеличавам тежестта.

anonymous708973
03-26-2013, 18:38
2 х 500 си е малко наистина.
Като направиш с твоето темпо тренировката, за колко време я свършваш?

babylofzz
03-26-2013, 18:46
Вчера реших да опитам и още в 1-во ниво срещнах проблеми..не мога да правя лицеви опори,дори и по-лесния вариант.
Как ги правите?

.Wonder
03-26-2013, 19:03
^Опитвай колкото можеш, ще ти заякнат ръцете с времето. Прави колкото можеш, почини, опитай пак. Ще успееш. :3

3oPuTy
03-26-2013, 19:08
Пантерке,с моето темпо я правя пак за същото време.Просто повторенията ми на доста от упражненията са повече от тези,които показват те - най-вече при коремните.
Иначе да,пробвах с 1кг. с лявата ръка и определено ми е по-натоварващо,но както казах другата ръка трябва да я натоварвам постепенно за това поне 5 дена ще съм с по-малки тежести.

Относно лицевите - аз правя не повече от 10 без да спра,което е много малко (в сравнение с бройките в клипа),но с времето тялото свиква с натоварването и бройките се увеличават.Преди години като бях започнала да тренирам едва правех по 5,но след около месец стигнах до 30 и то при все,че правех лицеви по 2 пъти в седмицата :) Има ли желание и търпение всичко може да се постигне :)

babylofzz
03-26-2013, 19:29
Така направих и днес едва си мърдам ръцете. :(

mimsssssss
03-26-2013, 19:48
Имам малко глупав въпрос: Какво значи като имаш мускулна треска?
Че не си тренирал дълго време, че днес си претренирал или примерно, че тялото ти не издържа на тази физическа активност?
Или нещо друго. И същност хубаво ли е да имаш мускулна треска и ако да кажем на 3 ден вече нямаш - добре ли е да се удължи тренировката/ да се слагат повече тежести?

И още един въпрос - за интервалното натоварване, спринтове и кросове. На спринта нали даваш всичко от себе си, ама после на кроса си усещам сърцето/пулса в гърлото, което май не е много добре.
И да, да се похваля два дена вече ходя да тичам, с компания съм и е по-забавно.

anonymous708973
03-26-2013, 20:48
Мускулната треска е натрупване на млечна киселина.

Винаги означава, че правиш нещо, което е над обикновената ти физическа активност, съответно не си свикнал. Няма такова нещо като "не ми е по силите". Не удължавай тренировката, прави си същата и с времето ще я правиш по-добре и без мускулна треска.

mimsssssss
03-26-2013, 20:55
Имам предвид ако започна да свиквам и правя нещата без усилие и не чувствам мускулна треска, дали пак ще има ефект ИЛИ е по-добре да увеличавам напрежението (ако днес тичам 5км, другата седмица да започна по 7км, по-другата по 9км и т.н.), защото към петък вече няма да имам мускулна треска, няма да се запъхтявам и ще бягам по-бързо?

Мускулната треска индикатор ли е, че се напрягаш както трябва и трябва ли да я има?

3oPuTy
03-27-2013, 09:16
Ден 2 - завършен.
Вмъкнах едно друго упражнение вместо онова с повдигането на краката (мисля,че го бях засякла в 3-то ниво като преглеждах клиповете).След вчерашната двойна тренировка днес мога да се похваля с лека мускулна тук-там ^_^
Много съм щастлива,защото ако нищо не ме боли имам чувството,че не съм тренирала :?

Cameo
03-27-2013, 11:03
Айде и аз се включвам, отделно си имам друга програма и диета де...Иначе в момента свалям видеото и ще споделям резултати ;) Успех на всички които искат да постигнат желаните резултати!

WhO's`ThAt`GiRl
03-27-2013, 11:13
Здравейте момичета :) Въпреки, че за пръв път пиша тук, с интерес следя темата. Вчера приключих с 1-во ниво и съм много доволна. Вече виждам резултат - корема ми се е прибрал , краката и ръцете ми са доста по-стегнати. Днес реших да си дам 1 ден почивка и от утре започвам с второ ниво.

Cameo
03-27-2013, 11:25
^ ей супер, успех с 2ро ниво, а тепърва почвам :)

Cameo
03-27-2013, 11:30
Имам един проблем обаче...ако нямам гирички, какво правим !???

mimsssssss
03-27-2013, 11:34
Шишета пълни с пясък/камъчета. Теглиш ги на електронен кантар да са равни поне и така. Говоря за големи шишета - мисля че може да се постигне 3-4кг с тях.

3oPuTy
03-27-2013, 12:34
До колкото помня шише от 500мл. пълно с пясък+вода е около килограм.Ако пък ти е малко може да пробваш с по-голямо шише и сух пясък.
Между другото бутилките от минерална вода Девин са много удобни за "гирички" :)

kalpazanka
03-27-2013, 12:40
Трети ден изпълнен /в понеделник пропуснах една тренировка, защото трябваше да я правя посред нощ, а после не ме лови сън/. Не ме болят дробове, слезки, обаче правя весело на всички вкъщи. :lol:

.Wonder
03-27-2013, 13:36
Level 3, Day 5- done.

TrueStory
03-27-2013, 15:08
Първи ден на второ ниво е приключен. Доволна съм понеже започнах с нагласата,че на 10тата минута ще се откажа, а всъщност спрях само веднъж за 10-20 секунди да си поема дъх. Най-последното упражнение ме убива....добре,че е на края на тренировката,че иначе много лошо :D

blissbitch
03-27-2013, 15:36
Чета темата отдавна и най-накрая се реших и аз да пробвам. :D След първата тренировка днеска се чувствам малко като пребита,но да се надяваме,че ще свикна бързо с упражненията. :D

xagonyx
03-27-2013, 18:12
Имам още 2 дена от 1 ниво и започвам 2. Никак не съм очарована, след като изгледах упражненията. Голяма мъка ще е при някои... :D

pandasaur
03-27-2013, 20:03
Хейй :) И аз се включвам :D А дано има добри резултати :D

sladkalady
03-28-2013, 07:52
Днес направих 1 ден от 3 ниво :)Малко се поозорих , а съседката която е под нас ,сигурно се е видяла в чудо от тези подскоци :D

kalpazanka
03-28-2013, 08:23
Кога забелязахте първите резултати? :)

Zaharinka
03-28-2013, 09:57
Аз днес започвам левел 3,когато се прибера вкъщи ще го направя,прегледах упражненията,не ми се струват по-трудни от тези на левел 2,но ще видим.Не съм се мерила след края на левел 2,но по дрехите си личи,че тялото ми се променя.След края на тази програма ще започна друга на Джилиан и ще ги редувам,но това още не съм го измислила. :)

.Wonder
03-28-2013, 11:00
Хоп.:3
Level 3, Day 6- done.

blissbitch
03-28-2013, 11:05
Ох,на мене проблема ми е че не мога да спра дасе тъпча със сладко,чипсове (абе боклуци общо взето :D ). Не знам вече какво да правя и как да се спра,просто докато се усетя и сън изпразнила пакетчето с чипса. :D Евала момичета,не знам как издържате просто да не си похапвате сладки неща :D

.Wonder
03-28-2013, 11:12
Ох,на мене проблема ми е че не мога да спра дасе тъпча със сладко,чипсове (абе боклуци общо взето :D ). Не знам вече какво да правя и как да се спра,просто докато се усетя и сън изпразнила пакетчето с чипса. :D Евала момичета,не знам как издържате просто да не си похапвате сладки неща :D
Може да погледнеш тук http://www.naturopathyworks.com/pages/cravings.php
Пише от какво се нуждае тялото ти, когато изпитваш нужда за определен продукт и каква е здравословната му алтернатива.:3 Може да опиташ.
Иначе като цяло колкото по-малко подобни продукти консумираш, толкова по-малко ще ги искаш.
Помня и аз миналото лято как омитах по едно пакетче Зайо-Байо на ден, но слава богу метаболизмът ми не позволи да ми се 'лепне' :D Спрях да ям подобни храни и вече не ги искам. Не ме привличат, не ми харесват и не ги обичам. Е, сладко си ям често, то ми е слабост, хаха :D
Не се лишавай от храните, които обичаш, напротив, яж ги, но в умерени количества. :3

blissbitch
03-28-2013, 11:33
Преди една година някъде и аз така спрях газираното и в момента ми се повръща като видя газирано,изобщо не обичам. Съмнявам се обаче,че със сладкото ще стане така хаха :D Иначе и аз по тая логика "не се лишавай от нищо" и като почна не мога да спра :D Иначе мерси за таблицата ще я погледна и да се надяваме да помогне. :smile:

3oPuTy
03-28-2013, 11:38
Е все пак нека не забравяме,че "не се лишавай от нищо" не означава "яж боклуци в промишлени количества" :)

.Wonder
03-28-2013, 11:38
^^ Пожелавам ти успех в борбата със сладкото :3

Иначе допреди малко си готвих ето тези мъфинчета http://www.supichka.com/2011/05/blog-post_20.html .
Много са хубави, много. <3 Обаче аз вместо бяло брашно сложих смлени овесени ядки, затова може би не набъбнаха много :D

tonssy
03-28-2013, 11:49
^ Можеш да слагаш пълнозърнесто брашно, вместо обикновеното. Няма да станат по-вредни ;д

Аз, откакто спрях чипсове, всякакъв вид джънк фууд, газирано и всичко вреедно, не ми се и яде. Чипс например не може да ме привлече по никакъв начин.
Сладко си разрешавам, но по малко. Няма смисъл да си забранявам и него, при положение, че ако го консумирам умерено, няма да ми повлияе негативно.

paci
03-28-2013, 12:18
Искам да попитам нещо /малко глупав въпрос,но просто не ми е ясно/.Вие кои упражнения изпълнявате? Имам впредвид,че те са две мацки отзад,които показват едно упражнение по два различни начина.Кой начин избирате и ако ги правите двата типа как /времето си тече,връщате назад ли?/ Много се извинявам,но просто се чудя,кои упражнения да правя :)

3oPuTy
03-28-2013, 12:22
Мацката в дясно показва по-лесния начин за изпълнение,а тази в ляво - по-трудния.Всеки избира кой от двата да прави според възможностите си.

paci
03-28-2013, 12:38
^

Благодаря ти :)

sladkalady
03-28-2013, 12:58
Искам да попитам нещо /малко глупав въпрос,но просто не ми е ясно/.Вие кои упражнения изпълнявате? Имам впредвид,че те са две мацки отзад,които показват едно упражнение по два различни начина.Кой начин избирате и ако ги правите двата типа как /времето си тече,връщате назад ли?/ Много се извинявам,но просто се чудя,кои упражнения да правя :)
Аз гледам тази ,която е отляво ,т.е по- трудния начин.Но на някои упражнения гледам и другото момиче.

kalpazanka
03-28-2013, 13:00
Гледам мацката с варианта за начинаещи- имах проблем със сухожилие, който влоших с велоергометър и не искам да си насилвам късмета.

3-ти ден от първо ниво ми е.

fakesmiles
03-28-2013, 14:33
Аз ги гледам и двете и се старая да го правя по-трудно,но ако виждам,че не мога правя лесния начин,за да не спирам.
Нали Джилиан постоянно повтаря,че не иска да спираме през цялото време,бла бла :D

blissbitch
03-28-2013, 15:02
Я само ако може да ми кажете за вечеря дали е добре зелена салата с репички и малко краставивички ? Нищо не съм им слагала даже сол нямат! :D

XTREMEFREERIDE
03-28-2013, 15:05
Започвам и аз. Приготвям си гиричките на по 2 килограма, че брат ми им е сложил тежести за по 10. :D Диета няма да спазвам, тъй като не качвам никакви килограми от моят си начин на хранене. Всичко, което искам е да се постегна и да си пораздвижа гърба, че имам голям проблем с него.

weheartiit
03-28-2013, 17:16
направих си ден 1 от 3 ниво ^^
не знам обаче аз ли нещо грешно правя или просто упражненията
са по лесни от 2 ниво,там направо се размазвах :D ,
а сега се чувствам само леко изморена,не се натоварих много.
Може би защото по-трудните упражнения бяха с гирички пък
аз ползвам бутилки ;/

3oPuTy
03-28-2013, 18:00
3 ден - завършен.
Честно казано ми доскуча от еднообразието в клиповете ... Ще го изкарам 10 дни,но не съм сигурна дали ще изкарам останалите 20 :?

TrueStory
03-28-2013, 18:03
Втори ден от второ ниво- done :) Иначе хубавото е ,че упражненията са коренно различни поне м/у първо и второ ниво и сега ми е по-интересно поне, понеже ми бяха писнали тези от първо. Засега вървим добре :)

XTREMEFREERIDE
03-28-2013, 18:08
НИВО 1
ДЕН ПЪРВИ:

Едвам слезнах по стълбите след упражненията. Явно краката са ми най-слабата зона в момента, и най-вече бедрата. Хареса ми, тонизиращо е и се прави доста бързо, което за мен е най-големият плюс. Ще видим докога ще го избутам, най-вече ме притеснява еднообразието. Ама ей го къде са 30 дни да минат. :)

heyoo
03-28-2013, 18:35
И аз да се разпиша- следя темата от доста време и се чудех дали да почна програмата или да правя други упражнения. Е, реших се да почна и аз. Предните дни от седмицата нямах възможност. Искаше ми се още вчера да я почна, но...не стана. Та днес, въпреки че ми дойде, се хванах и ден първи от първо ниво е направен :D Леко се изморих, но до 10тия ден се надявам да нямам никакви трудности с упражненията :p

Spider4eto
03-28-2013, 20:32
Момичета, много ми харесва програмата, обмислям и аз да я почна, но имам въпрос: тъй като имам проблеми с високия холестерол, личната ми лекарка ми препоръча плодуването на Лидия Ковачева (20 дни само на плодове и чай с мед + 10 дни захранване). Дали по време на плодуването би ми се отразило зле ако правя упражненията от програмата? В последните месеци съм доста физически активна, така че не смятам, че упражненията биха ме натоварили прекалено много, но пък и плодуването не е леко и за това се колебая дали да почна упражненията заедно с него или да изчакам да минат 20те дни и захранването и чак тогава?

Zaharinka
03-29-2013, 07:51
Момичета вчера след левел 3 нещо ми скимна и започнах да правя и тази програма :
http://www.youtube.com/watch?v=I5COzZlxaI4 беше разбиващо просто :D

Pamaa
03-29-2013, 07:56
Момичета, много ми харесва програмата, обмислям и аз да я почна, но имам въпрос: тъй като имам проблеми с високия холестерол, личната ми лекарка ми препоръча плодуването на Лидия Ковачева (20 дни само на плодове и чай с мед + 10 дни захранване). Дали по време на плодуването би ми се отразило зле ако правя упражненията от програмата? В последните месеци съм доста физически активна, така че не смятам, че упражненията биха ме натоварили прекалено много, но пък и плодуването не е леко и за това се колебая дали да почна упражненията заедно с него или да изчакам да минат 20те дни и захранването и чак тогава?

В плодовете има достатъчно въглехидрати, тоест ще имаш достатъчно енергия. :)

Zaharinka
03-29-2013, 07:56
По принцип високия холестерол се получава от месни храни,аз си бях докарала такъв с високопротеинова диета.Преди месец си правих отново изследване беше си в нормата.Ябълките помагат доста при висок холестерол,не мисля,че само плодове е много полезно,включи и зеленчуци,овесени изделия,авокадото също е добро решение.Чесъна е адски полезен също.Препоръчвам вземането на ленено масло.

.Wonder
03-29-2013, 08:01
Момичета вчера след левел 3 нещо ми скимна и започнах да правя и тази програма :
Ще се пробва и това, може още тези дни да го тествам :D

mimijessi
03-29-2013, 08:03

И аз ще го направя.Надявам се да мога да стана утре.. :D

kalpazanka
03-29-2013, 08:57
По принцип високия холестерол се получава от месни храни
Не е така. Високият холестерол е резултат на усилената продукция в черния дроб и на висок тестостерон в масовите случаи. Все пак не бива да се изключва и фамилната хиперхолестеролемия- в 1 от 500 случаи.
Затва не е зле всяка година да си пускате липиден профил и кръвна картина, поне.

За виок холестерол изключително много се препоръчват ябълки- те свързват жлъчните киселини в храносмилателната система необратимо, а за производството на жлъчни киселини трябва точно холестерол. Не обърквайте детето с авокадо и зеленчуци, от които ефектът няма да е толкова главозамайващ.

sladkalady
03-29-2013, 09:03
Ден 2-ри от ниво 3 -направен :)

kalpazanka
03-29-2013, 09:04
Много съм разбита за тренировка. Като се оправя /когато и да е това/, трябва ли да започвам пак първо ниво отначало?

sun_princess
03-29-2013, 09:30
И аз започнах Ден 1 Ниво 1.Само лицевите опори са ми трудни.

JoLLiE92
03-29-2013, 10:13
Високият холестерол е от МАЗНО месо. Високопротеиновите диети са с пилешко, не свинско или агнешко.

Tutetoo
03-29-2013, 11:26
Момичетаа, искам да ви попитам, тренирате/спортувате ли нещо друго освен тази програма. Аз например хода на танци ии се чуда как да ги комбинирам с програмата, през дните които съм на танци да Не правя програмата или ... ? вие какво ще кажете

mimsssssss
03-29-2013, 11:30
Програмата е 30мин, все ще намериш време през целия ден. Правя я съвместно с друга тренировка, бях спряла само по времето когато ми дойде.

dillyana
03-29-2013, 11:49
Момичета и аз се включвам към вас :)) Трети ден ми е и гледам да съм упорита.. Но този цикъл хич не ми действа добра с упражненията,цялата се разтрепервам.. Да ви питам кое ви затруднява най-много? На мен тези jumping jacks ми вземат акъла.. иначе всичко друго е окей :) Успех пожелавам на всички и нека да постигнем желаните резултати :*

xagonyx
03-29-2013, 12:09
Свърших 1 ниво, започвам 2 утре. :)

.Wonder
03-29-2013, 12:44
Level 3, Day 7 - done.

Spider4eto
03-29-2013, 13:44
Мерси много за отговорите, високият холестерол при мен си е просто от тъпчене с прекалено вредни и мазни храни. Уж си бях променила режима на хранене миналата година иии сега пак го развалих доста зле. Като цяло си имам изградена програма за отделните хранения, но почвам плодуването за да може изчистването да е по-ударно. От първи и аз се присъединявам към вас с първо ниво. =]

TrueStory
03-29-2013, 15:21
Level 2, Day 3-done. Не знам как събрах силици....беше ми лошо, боля ме стомах и т.н, но се пооправих след тренировката :)

Green_bubble gum^^
03-29-2013, 16:31
Юхуу и аз се включвам/:D Днес ми беше третият ден и се справям с всичко, но лицевите опори все още ме затрудняват и гледам тази , която прави по-лесният вариант -.- Някой би ли ми казал как се оправя с тези лицеви и какви резултати забелязвате ? :D :P

.Wonder
03-29-2013, 16:34
^ Лицеви най-лесно се научават, като правиш по колкото можеш, почиваш, правиш пак и т.н. Тялото ти ще привикне, не се тревожи. От теб се изисква да бъдеш постоянна. :3

heyoo
03-29-2013, 17:13
Ден 2, ниво 1 - имам само леко напрежение в ръцете от вчера. И днес леко се изморих, но долу- горе добре мина.
Аз също ходя на танци, от време на време правя разни упражнения, но ще си правя програмата всеки ден.
Лицевите ги правя първо от нормалните, по- трудните и когато не мога повече, продължавам с по- лесните.

pandasaur
03-29-2013, 18:49
Едно въпросче :D Освен тренировката ,която е близо 30 мин. , тренирате ли нещо друго за деня?

xagonyx
03-30-2013, 08:36
Ох, мъка са ми тея лицеви. И аз гледам по-лесния вариант, ама пак издъхвам на 6-7. :D Като цяло, най-трудни и изморителни са ми упражненията за ръце, особено това от 1 ниво, където трябва да клякаш и да вдигаш гиричките нагоре, когато се изправяш... УМИРАМ.. Да видим днес как ще се справя с 2 ниво. :X

gabi_94
03-30-2013, 08:59
Това второ ниво ме смачква...Толкова не съм се потила никога :D Иначе учудващо за мен нямах мускулна треска и спрях само 2 пъти за по 4,5 секунди.

bloodyF
03-30-2013, 09:03
Аз да питам тези, които са минали по месец:
има ли ефект?

DarkEmotionS
03-30-2013, 09:14
И аз започнах тази програмка, днес ми е 9-ти ден от първо ниво. Мога да кажа, че чувства тялото си по-добре. Нямам какво да свалям, но имам да стягам малко крака и коремчето още не е перфектно, както го искам. Общо взето не се отказвайте, няма да съжалявате, ефект има... Просто бъдете отговорни :)

sladkalady
03-30-2013, 11:05
Ден 3 ,ниво 3- направен : )

xagonyx
03-30-2013, 14:30
Леле, 2 ниво наистина е убийствено... нямам сили да си вдигна шишето с вода... :D

XTREMEFREERIDE
03-30-2013, 14:52
НИВО 1
ДЕН ТРЕТИ:

Вчера ми беше по-трудно от днес, защото мускулната треска ми е най-вече от първия път. Упражнението, в което си вдигаш ръцете напред и приклякаш на едната страна ми беше трудно с 2 гирички по 2кг. и затова се улесних малко като го правя с едната, хваната в двете ръце. Така поне не спирам, нищо, че натоварването е по-малко. Пък лицевите много ме затрудняват заради една болка, която усещам в ставите на китките, та затуй правя малко лицеви, след което с гирите си вдигам за бицепс.
Пия по чаша вода на тренировка г/д и още вода след това.
Чудя се как ще е докато съм неразположена, че имам дни с много болешки, ама нищо, ще се напъна, може пък добре да ми подейства. Абе, като цяло най-гот ми е, че правя нещо. :3
Мисля го аз с какви други тренировки да го съчетая и дали ще имам време за фитнес, но засега 30 days shred + секс е добре.

:D

Аз да питам тези, които са минали по месец:
има ли ефект?

Иии, да, хайде някой да сподели, че на снимки из нета много, много не вярвам. (:

TrueStory
03-30-2013, 17:51
Направих и 4ти ден от 2ро ниво, но с 30000000 зора. Не се понасям от няколко дни...само ми е лошо и ме боли корем. По време на тренировката ми се виждаха звездички..буквално.

.Wonder
03-30-2013, 18:02
Направих и 4ти ден от 2ро ниво, но с 30000000 зора. Не се понасям от няколко дни...само ми е лошо и ме боли корем. По време на тренировката ми се виждаха звездички..буквално.
Бих ти препоръчала да си починеш ден-два. Няма полза от това да се измъчваш.
Не, че и аз не тичах със запушен нос и болки в коляното, но не бях болна, а леееекичко настинала :D

TrueStory
03-30-2013, 18:13
Ами ако проблемът беше в тренировката щях да си почина малко, но не е. Напротив, след тренировка живвам малко. Просто седмицата преди да ми дойде се чувствам като някакво мекотело, дето само му е лошо и му се спи по цял ден.

weheartiit
03-30-2013, 18:25
Просто седмицата преди да ми дойде се чувствам като някакво мекотело, дето само му е лошо и му се спи по цял ден.

Същото ,винаги. :D
И ям много,много,много ... и търся само сладко.Ужас.
Аз си направих 2 ден от 3 ниво и нямам търпение да свърша тази програма,
стана ми леко скучна.Иначе днес се натоварих повее отколкото първия път.
И все си мисля,че само 30 мин. тренировка на ден няма да ми помогнат много.
Да ще има може би резултати,но много бавно.Та трябва да си увелича времето
ама свикнах така и сега на 30 мин. издъхвам и не мога повече ;/

pandasaur
03-30-2013, 18:31
отговорете ми на въпросчето де :D

Barbie47
03-30-2013, 18:50
Здрааавеейте! От няколко дена не смогвам да ви пиша, но не спирам с тренировките. Днес направих 7-ми ден от 2-ро ниво. Пропуснах два дена, защото имах проблеми с интернета, но сега съм във вихъра си ... малко остава до 3-то ниво. :D

.Wonder
03-30-2013, 19:00
Едно въпросче :D Освен тренировката ,която е близо 30 мин. , тренирате ли нещо друго за деня?
Аз лично не тренирам друго за деня. Освен тичането от задача на задача, не се занимавам усилено с определена физическа дейност, различна от горепосочената.
Когато времето беше по-топличко, няколко дни излизах да тичам навън, малко за тонус, но спрях.

Green_bubble gum^^
03-30-2013, 19:49
Вие всъщност забелязвате ли някакви резултати ? :D

.Wonder
03-31-2013, 08:31
Level 3, Day 8 - done. :3

Да ви се похваля, качила съм около 1-1,5 кг, откакто правя програмата ♥
Изобщо ужасно доволна съм, като за 30 минути на ден, коремът ми е много по-стегнат, отколкото беше в началото. :3

Barbie47
03-31-2013, 10:30
Здравейте. Тъкмо се връщам от 1 час скачане на въже и мисля да продължа с една програма на Джилиан преди редовната тренировка.Ето тази- http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w .. някой пробвал ли я е ? Иначе после си продължавам с 8-ми ден от 2-ро ниво. :)

sladkalady
03-31-2013, 10:39
Level 3, Day 8 - done. :3

Да ви се похваля, качила съм около 1-1,5 кг, откакто правя програмата ♥
Изобщо ужасно доволна съм, като за 30 минути на ден, коремът ми е много по-стегнат, отколкото беше в началото. :3
Качила си килограми ?

.Wonder
03-31-2013, 10:44
Качила си килограми ?
Качила съм мускулна маса, на което се и надявах, тъй като бях достатъчно слаба и преди започването, затова гледам да не се ограничавам откъм храна. Единственият ми ужас преди започването на програмата беше да не отслабна, че щях да падна под нормата :D

Blab
03-31-2013, 11:13
вчера пропуснах. ще се изям, обаче не можех просто да дишам и да си стоя на краката, какво оставаше да подскачам наляво-надясно... с неразположението се справих, с температурата също, с първите симптоми на грипа, но ангината беше краят:Д
както и да е, мисля днес да пробвам да продължа. чудя се дали да си направя допълнителен ден от 1-во, за да премина към второ и да компенсирам частично изгубения ден....

.Wonder
03-31-2013, 12:32
Иии малко спамче за мотивация :D
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6947215_700b_v1.jpg

Gia_
03-31-2013, 13:25
Level 1, Day 1 - Done.
Трудничко ми беше, особено защото гиричките ми са по 5 кг. всяка, но ще им свикна. След тренировка кефа е голям.

katii
03-31-2013, 15:26
http://data.whicdn.com/images/55785074/tumblr_mjsl54ikIo1s8f7ryo1_400_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/54090407/tumblr_mie1kwaN1G1s5rmpqo1_500_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/52343043/tumblr_mfyauuvtQ71s1zr0to1_500_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/51525315/tumblr_mht0d990jb1s0a7muo1_500_large.jpg

BonnieandClyde666
03-31-2013, 16:13
Здравейте. Тъкмо се връщам от 1 час скачане на въже и мисля да продължа с една програма на Джилиан преди редовната тренировка.Ето тази- http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w .. някой пробвал ли я е ? Иначе после си продължавам с 8-ми ден от 2-ро ниво. :)
Ше издъхнеш на първите 5 мин.! Не е за аматьори!

Barbie47
03-31-2013, 16:15
Майкоо.... днес не знам как оживях :D излязох да скачам в 12:00 и свърших с тренировките в 14:30... толкова съм доволна от себе си. Хайде приятна вечер дами, аз отивам да си доизям броколите със сирене. :D

.Wonder
03-31-2013, 16:27
Аз да ви попитам нещичко, ще се радвам на всякакви идеи.
За закуска обикновено хапвам овесени ядки + плод/ овесени ядки + яйце и други подобни комбинации, но се изчерпах вече на идеи. Опитвам да разнообразявам, но те нещата се повтарят.
Вие какво ядете за закуска? :3

XTREMEFREERIDE
03-31-2013, 16:54
НИВО 1
ДЕН ЧЕТВЪРТИ

Мускулната треска ми се премести от бедрата на пръсците. И малко на корема. Ръцете - нормално (съвсем леко). Хубаво е да усещаш, че правиш нещо. Днес ям като прасе и пак се чувствам гладна. о.О Сигурно е един от "онези" дни. Аз от утре ще си направя 5-дневна протеинова атака за пречистване. Открай време ми хрумва ей така, като се усетя, че ми става тежко, да си гаврътна няколко дни на яйца, сирене, пилешко и мляко.

Wonder, аз последно (по-интересно) си направих следното:
2 яйца на очи с течен жълтък ги намачквам с вилица, добавям натрошено сирене и кисело мляко + някаква подправка по твой вкус. Чудесно е! Можеш да си го ядеш и върху препечени филийки. :)

.Wonder
03-31-2013, 17:02
Wonder, аз последно (по-интересно) си направих следното:
2 яйца на очи с течен жълтък ги намачквам с вилица, добавям натрошено сирене и кисело мляко + някаква подправка по твой вкус. Чудесно е! Можеш да си го ядеш и върху препечени филийки. :)
Утре ще пробвам задължително, благодаря за идеята. :3

TrueStory
03-31-2013, 17:13
Ниво 2, Ден 5. Доволна съм от днешната тренировка, понеже се напънах да правя всичко в по-трудния вариант. Емоционално обаче се чувствам напълно ужасно ....

Barbie47
03-31-2013, 18:29
Ами аз си я направих тренировката цялата, без последните минути, в които има разтягане. Супер ми се стори.. просто имах нужда да разнообразяване с нещо, защото всеки ден едно и също беше взело да ми омръзва. Но иначе не пропускам и редовната. :)

tonssy
03-31-2013, 18:36
Разтягането е важна част, гледайте да не я пропускате.

Green_bubble gum^^
03-31-2013, 19:50
Понеже искам някаква значителна промяна за лятото, мисля да правя и тази програма http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI :) Някой пробвал ли я е и какво ви е мнението за нея ? :)

BonnieandClyde666
03-31-2013, 19:57
Аз да ви попитам нещичко, ще се радвам на всякакви идеи.
За закуска обикновено хапвам овесени ядки + плод/ овесени ядки + яйце и други подобни комбинации, но се изчерпах вече на идеи. Опитвам да разнообразявам, но те нещата се повтарят.
Вие какво ядете за закуска? :3
Аз ям овесени ядки+ домашно приготвен многозърнест мъфин и на мене тая закуска ми е малко кофти, все се чудя, какво да ям!

anonymous708973
03-31-2013, 20:16
Пропуснах четвъртък, петък, събота и днес и ми е безкрайно гузно... чудя се дали да не започна второ ниво отначало, от него съм направила 3 дни само.

Wwwooow
03-31-2013, 20:56
Е аз я правя всеки ден и точно 1 час, по-сложна ли е от вашата тренировка,която правите и с какво?
И аз съм аматьор и в началото ми беше малко трудно,ама вече свикнах и ми е добре : )

Cucko0
03-31-2013, 21:38
Пропуснах четвъртък, петък, събота и днес и ми е безкрайно гузно... чудя се дали да не започна второ ниво отначало, от него съм направила 3 дни само.

и аз пропуснах ...та от утре започвам 2ро ниво отначало

ShtrudeL
03-31-2013, 21:47
Я дайте линкове към теЗ видеа, че това от първата страница нИ мога да го изтегля 8-)

3oPuTy
03-31-2013, 22:01
Линка е на 2-ра страница - http://www.monova.org/torrent/3445542/Jillian_Michaels_30_Day_Shred_Workout_-_wwwDietingHubcom.html А клиповете ги има и в доста сайтове.

ShtrudeL
03-31-2013, 22:39
Прегледах почти цялата тема. 8-)

Като се знам каква съм, изобщо няма да съм постоянна.. 8-)

т.е.. бих могла, при условие, че поне 1 час няма да има никой вкъщи (суета).. а тУва е трудно.. 8-)

едит: 'ма не видях нито една снимка от някоя от вас да е поствала тип: 'преди и сега'! 8-) адииии :3

princessvictoria
04-01-2013, 06:55
Първи ден, първи левел - завършен. Супер е! Чувствам се горда, че не се предадох :D .

-Има ли наистина някой който да качи "преди и след" снимки" . Много ми е любопитно дали всъщност действа толкова добре. :)

pandasaur
04-01-2013, 06:57
Обръщам се към момичетата , които вече са на 2 и 3 ниво . Амии виждате ли някаква промяна в краката ?

tonssy
04-01-2013, 07:04
Малко надъхване :Д
http://data.whicdn.com/images/57077186/tumblr_mk8ta19fT71s5u6s1o1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/57079825/tumblr_mk9jbwXbYl1s9yhj4o2_r1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/57086294/tumblr_mimsrvc4eQ1ri5958o1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/57082757/tumblr_mj7dgajyNC1rjf3ito1_500_large.jpg

.Wonder
04-01-2013, 07:24
Goood mornin', lovelies<3
Хайде аз да се престраша с една снимка, обаче нямам before снимка, съжалявам. Положението беше сходно, но по-отпуснато :D
http://prikachi.com/images.php?images/244/6071244v.jpg

Blab
04-01-2013, 07:41
Обръщам се към момичетата , които вече са на 2 и 3 ниво . Амии виждате ли някаква промяна в краката ?

да, съществена.;
пак съм на второ ниво, йей!)

kalpazanka
04-01-2013, 07:47
Пропуснах петък и събота, неделя направих половин упражнение, но днес се надъхах да си изкарам тренировката.
До тук имам 4 изрядни дни от първо ниво.

Barbie47
04-01-2013, 08:00
Хайде аз да се престраша с една снимка, обаче нямам before снимка, съжалявам. Положението беше сходно, но по-отпуснато :D
Супер изглеждаш, продължавай в същия дух. :)

.Wonder
04-01-2013, 08:22
Супер изглеждаш, продължавай в същия дух. :)
Thank youuu :33

pandasaur
04-01-2013, 09:07

Ааа супер си :) Браво!

weheartiit
04-01-2013, 09:22
И на мен ми харесва ,браво . ^^
Понеже следя темата и знам,че днес май ти е последен ден от
цялата програма какво мислиш да тренираш сега. :3

.Wonder
04-01-2013, 09:27
Благодаря на момичетата по-горе <3
Днес всъщност ми беше 9-ти ден от трето ниво, остава ми само утре. После мисля да започна Banish Fat Boost Metabolism Workout, която пак е на Джилиян, но като знам колко пъти ще си сменя решениетооо :D

Barbie47
04-01-2013, 10:44
^^ Вчера я направих преди 30 day shred. Почвай я... супер е програмата. По-дълга е, но не е толкова натоварваща, защото има повече време загряване и дори има по 5-6сек. почивка. Аз днес ще правя 9-ти ден от 2-ро ниво и после започвам 3-то. След това мисля или да я повторя още веднъж 30 day shred, или и аз да започна Banish Fat Boost Metababolism Workout.. има време :D

weheartiit
04-01-2013, 10:52
И аз правих тази програма един път.Харсва ми,само че
много си натоварвам краката с нея,направо после не си
чувствам мускулите там ,защото повечето упражнения са
с клекове :D иначе аз още съм на 3 ден от 3 ниво ,но от
сега мисля какво да правя после.

Wwwooow
04-01-2013, 11:51
Е аз я правя всеки ден и точно 1 час, по-сложна ли е от вашата тренировка,която правите и с какво?
)
? ? ?

ShtrudeL
04-01-2013, 13:06
Абе от теЗ тренировки няма ли да се образуват груби мускули на ръцете/раменете/бедрата.. На Джилиян са ужасни.. :3

аз правих яките коремни преси преди малко 8-)

а какви упражнения мога да правя, за да си махна ъъъм любовните дръжчици? 8-)

anonymous708973
04-01-2013, 14:15
И на мен ми се струва, че Джилиън прекалява с упражнения за ръце, а упражненията за корем страдат.
Имала съм мускулна треска на корема точно един ден и то сууууперслаба. Като цяло на корема трудно ме хваща, това ме изпълва с надежда, че там някъде дреме мускул и чака да се покаже :д

ShtrudeL
04-01-2013, 14:18
ами много е просто.. просто не правете упражненията с гирички и като цяло натоварванията на ръцете.. 8-)

аз все още искам да разбера как да си стопя сланинките отстрани в талията.. 8-)

.Wonder
04-01-2013, 14:19
^^ Вчера я направих преди 30 day shred. Почвай я... супер е програмата. По-дълга е, но не е толкова натоварваща, защото има повече време загряване и дори има по 5-6сек. почивка. Аз днес ще правя 9-ти ден от 2-ро ниво и после започвам 3-то. След това мисля или да я повторя още веднъж 30 day shred, или и аз да започна Banish Fat Boost Metababolism Workout.. има време :D
А Banish Fat Boost Metabolism цял месец ли да я правя, че май така съм намислила. Месец от нея и после някоя друга ще набележа. :3

heyoo
04-01-2013, 15:02
И на мен ми се струва, че се натоварват повече ръцете, а аз там не искам да имам много мускули, че тези, които имам сега са ми достатъчни. Пък и като цяло мен от всичкото натоварване след първия ден никъде не ме хвана мускулна, само леко напрежение в ръцете, а не вярвам, че корема ми е достатъчно добре развит (мускулите имам предвид), че да не ме хване мускулна там...та затова правя само до някъде упражненията с тежести, после без. Също мисля да увелича малко кардиото и упражненията за коремната област, защото аз там искам някакъв ефект....дали ще се получи..ще видим по- натам :D

ShtrudeL
04-01-2013, 15:06
Мисля, че лицевите опори също правят супер гадни мускули на ръцете.. :3

Единственото упражнение, което знам за плоско коремче, е:

Сядате на ръба на легло/маса/нещо 8-) т.е. дупето ви да е на ръба, а краката във въздуха и така започвате да.. ъъм ..се свивате и с краката и с торса към краката (хич не мога да обяснявам.. 8-) и по този начин се напряга долната част на корема, която е и най-проблемна.. ;3

TrueStory
04-01-2013, 15:43
Е какви мускули очаквате да направите на ръцете за един месец....най-много да ви се постегнат малко, ама като на Джилиян няма да станат не се притеснявайте.....на жената това и е работата все пак.
Иначе аз днес пропускам тренировка по обясними причини и отивам да се тъпча с обезболяващи :)

Barbie47
04-01-2013, 16:45
А Banish Fat Boost Metabolism цял месец ли да я правя, че май така съм намислила. Месец от нея и после някоя друга ще набележа. :3

Ами като влезеш в youtube под видеото нали има коментари.. та аз там четох за едно момиче,което я правило така един месец и дори плакала в началото, защото и било много трудно, но пък каза, че имала страхотни резултати. :)

pandasaur
04-01-2013, 17:21
Кога забелязахте първите видими резултати (ако има такива) от 30 day shred?

Barbie47
04-01-2013, 17:27
Лично аз след края на 1-во ниво някъде.. забелязах, че краката ми са по-стегнати, а също така и корема малко и паласките ми малко се стопиха, но аз правя за корем допълнително, защото на Джилиан наистина за корем упражненията са малко. :) Днес да си отчета- 9-ти ден от 2-ро ниво.

weheartiit
04-01-2013, 17:29
? ? ?

Тази програма ,която ти правиш е доста сходнаа с 30 days shred .
Има многооо сходни упражнения,тук-там някой различно.
Натоварването е малко по-голяма при това,което правиш ти
защото времето е повече.Иначе няма някаква голяма разлика.
И мускули няма как да направите за 30 дни. Ако ставаше толкова лесно
нямаше толкова хора да се блъскат във фитнеса.
Ох и аз от доста време забелязвам ,че много се набляга на ръцете,а
на останалите части доста по-малко ;s

pandasaur
04-01-2013, 17:31
И аз така :D Искам нещо повечко за краката и коремчето ..

tonssy
04-01-2013, 17:34
За мненията на предишната страница:
Добре де- като не ви се натоварва коремът, а вие искате, що сами не включите допълнително преси ? Не пречи, няма да се пренатоварите. Ако не знаете какви, вземете идеи от други клипчета, има толкова различни видове....

Wwwooow
04-01-2013, 17:43

Аха ясно, мерси : )
аз предпочитам това тези упражнения, 1-во защото са без гирички и са по-леки (защото за мен най-сложни са упражненията за ръце и си голяма мъка,схваща ми се мускула(става стегнат иии ох не знам как да го обясня) за няколко минути и е ужасно .. пак има за ръце,ама по-малко май и гледам да ги избягвам(заменям ги с други) докато заякнат повечко ръцете ми
и аз добавям коремни преси накрая -ИСКАМ ПЛОЧКИ !

weheartiit
04-01-2013, 18:14
И аз искам много,много. :D
Ама само с преси няма да станат.

.Wonder
04-01-2013, 18:24
И като заговорихме за преса :D
http://25.media.tumblr.com/a9c538797bad280be7791373ebf6b9eb/tumblr_mkl1p1S4u81rmxltdo1_500.jpg perfect <3
Аз също бих искала леко откроени плочици, но осъзнавам колко работа ме чака и не знам дали ще доживея да видя такива, хаха :D

Wwwooow
04-01-2013, 18:58
дамм ясно ми е,че няма да станат само с преси.. за това всяка вечер потт до дупка ;д и НИКАКВО СЛАДКО : )
за сега имам само черта на корема,плочките къде саа ?!1/ ;дд

Pamaa
04-01-2013, 21:01
http://25.media.tumblr.com/f5d486bd71e7260a48ee77a2cd2e9ca3/tumblr_mh4db7kD2c1rl4qtco1_500.gif
Упражнението, което се обясняваше в предната страница.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m965zsxt941ro3593o1_400.gif

Wwwooow
04-01-2013, 21:16
Мерси, мерсии : ) и тези ще ги пробвам :р

Zaharinka
04-02-2013, 08:14
Момичета, за съжаление няма да мога да довърша програмата, останаха ми 4 дни, но у нас започнахме ремонт и няма даже как да минавам нормално, смятам да се занимавам с нещо навън, но времето днес не е особено добро, та ще видя какво ще правя...

anonymous708973
04-02-2013, 08:18
http://25.media.tumblr.com/f5d486bd71e7260a48ee77a2cd2e9ca3/tumblr_mh4db7kD2c1rl4qtco1_500.gif
Упражнението, което се обясняваше в предната страница.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m965zsxt941ro3593o1_400.gif

Изобщо не е добра идея да се опираш с ръцете така.

.Wonder
04-02-2013, 08:22
Днес свърших последната си тренировка от програмата и изглежда вече нямам място в темата. Все пак ще следя прогреса ви. :3

paramore159
04-02-2013, 08:57
Днес започнах Level3.Не знам как издържате.Някои упражнения просто ми взеха акъла.. :D

Zaharinka
04-02-2013, 10:07
В момента 4 дни преди края на левел 3 тялото ми изглежда така:
http://i49.tinypic.com/35kodbc.jpg
http://i47.tinypic.com/2qnnq0z.jpg

anonymous708973
04-02-2013, 11:00
И аз съм нещо такова, но определено мисля, че трябва да чистя мазнини.
Въпросът е как. Идеи?

.Wonder
04-02-2013, 11:46
^ В общи линии трябва да съставиш подходящ за себе си хранителен режим. Храни се по приблизително едно и също време всеки ден с храни, които обичаш и ти доставят удоволствие, но в същото време са добри и за здравето ти. Ако през 80 % от времето си се храниш с чиста храна, то другите 20 % може да си позволиш 'изкушения'.
Тренирай, може и да са по едни символични 30 минутки на ден, но това е едно добро начало, ако имаш амбиции в бъдеще да продължиш с по-дълги тренировки. Кардио- топи мазнини, силови- стягат и съчетани кардио+ силови дават прекрасни резултати.
Те са стандартните общи приказки това, но определено не съм човек, способен да ти даде по-задълбочени съвети.

Ехх, обещах си да не се меся в тази тема, но пак се намесих, пу :D

JoLLiE92
04-02-2013, 12:16
Правили ли сте си Вега тест ? Знаете ли дали действа?

TrueStory
04-02-2013, 15:08
6ти ден от второ ниво-направен. И кантарът най-после тръгна надолу :)

fakesmiles
04-02-2013, 16:03
Ох някакъв ужас е при мен напоследък!Възпалени венци,болки,3 пъти ходене при зъболекар,още болки,направо не ми се живее вече.Почти не ми се ядеше и съм отслабнала малко,ама такова отслабване не искам :D
Утре или другиден най-накрая се прибирам и възобновявам упражненията.

xagonyx
04-02-2013, 16:13
Много си прецаках левия глезен с тези jumping jacks, опитвам се да стъпвам стабилно, а не някак настрани или на пръсти, но така скачам много бавно и много изоставам с бройките. Не знам аз ли не го правя правилно.. но пък правя упражненията боса, а те с маратонки, има ли нещо общо??!?!?!?!

JoLLiE92
04-02-2013, 16:16
По принцип на пръсти е по-хубаво да се прави всичко. :) Особено да речем ако изкачваш стълби. Повече напрежение има.

xagonyx
04-02-2013, 16:34
Ама, когато стъпвам на пръсти, понякога стъпвам накриво - така и си нараних глезена вчера. Днес едва ли ще правя програмата, защото ме боли като стъпвам, камо ли като скачам. Ще се опитам да не се разкрачвам много другия път :D

Barbie47
04-02-2013, 17:08
Айдее свърши и 2-ро ниво.. :D Днес никакъв апетит... на 2 салати съм и малко овесени ядки сутринта..тцц.. и съм в цикъл. Просто чудесно :D

JoLLiE92
04-02-2013, 17:41
Може да не го правиш това точно на пръсти, но другото е хубаво. Оправяй се бързо!!
Иначе за маратонките и аз съм се чудила :Д вкъщи няма по маратонки да се разскачам я!

SunT
04-02-2013, 18:01
По принцип на пръсти е по-хубаво да се прави всичко. :) Особено да речем ако изкачваш стълби. Повече напрежение има.
Брей, не знаех. Аз, откакто се помня, стълби все изкачвам на пръсти, кой знае защо :D