View Full Version : 30 days shred
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
XTREMEFREERIDE
04-02-2013, 18:03
Видях, че обсъждате коремните - ето както правих аз днес за "наказание", защото вчера пропуснах тренировка: http://www.youtube.com/watch?v=Al4X680TyGs&feature=youtu.be
Качих го в youtube, защото принципно си го имам на компютра. Изпробвано е, действа. С това нещо за 3 месеца направих двете най-горни плочки на корема преди 2 лета.
:)
Днес реших да го правя винаги след 30 days тренировката.
Spider4eto
04-02-2013, 18:44
Ииии завършен втори ден, сутринта имах доста силна мускулна треска на прасците, ноо клин клин избива и след цял ден ходене сега почти не ме боляха! ^_^
dqvolcheto9
04-02-2013, 19:48
Аз бях на 3-я ден от 3 ниво,но пропуснах 5 дена след това поради здравословни проблеми и ще започвам от ново ..Като че ли има разлика ,а и в комбинация с 8 minutes abs е страхотно просто ! Момичета след упражненията с какво продължихте ?Има ли някоя друга програмка на Джилиян (най-вече искам да наблегна на плочките.) ? :)
TrueStory
04-03-2013, 14:11
7ми ден, второ ниво-завършен. Всички ли приключихте програмата? Нещо никой не пише....
И все пак да ви почерпя виртуално по случай рождения ден :)
http://prikachi.com/images.php?images/297/6082297z.jpg
p.s Някой да ми обясни как да направя така,че да се показват изображенията,че от много време не става. Преди нямаше проблеми.
Видях, че обсъждате коремните - ето както правих аз днес за "наказание", защото вчера пропуснах тренировка: http://www.youtube.com/watch?v=Al4X680TyGs&feature=youtu.be
Има още 2-3 клипчета от тази серия,също разделени на нива и ги О-Б-О-Ж-А-В-А-М!Е нормално - пристрастена съм към всякакви видове упражнения,които могат да ми натоварят корема :)
По темата:Аз от онзи ден съм в ПМС и сега 10-тина дни никакво подскачане :? Като изляза от гадния период ще направя 1-во ниво за 5 дни (по 2 на ден) и после подхващам 2-ро и 3-то преди да навляза пак в гадния период :?
TrueStory - честит рожден ден! Дано всичките ти желания да се сбъднат и да постигнеш мечтаната фигура :)
Аз бях стигнала до средата на 2 ниво, но бях без никаква диета и не направих почти нищо. Сега започнах отначало, но реших да ги редувам трите нива, тоест ден1 - ниво1, ден2 - ниво2, ден3 - ниво3 и така. Засега за мое учудване ниво 1 ми е най-уморително :D Сигурно защото има най-много подскачане. После ниво 2 най го мразя от трите и следва ниво 3 което има повече силови, но пак го предпочитам пред 2. Не знам дали ми разбрахте нещо :Д
Сега много се ядосвам, че пак не успявам да спазвам стриктно някакъв хранителен режим, и накрая ако пак нямам резултат, много ще ме е яд :@
anonymous708973
04-03-2013, 20:35
Момичета, коя беше страницата във фб с надъхващите картинки?
^ https://www.facebook.com/Fitness4Ladiess?fref=ts например
Barbie47
04-04-2013, 17:37
Здравейте. Днес започнах 3-то ниво. Еее.... разказа ми играта. :D От два дена постоянно гледам "The biggest loser" ..сезон 14 :D Качвам една снимка, за малко стимул .. макар че не е знае колко добре, но аз имам още 1 цяло ниво все пак. Въпреки това правя и допълнителни упражнения за корем и това не е само от Джилиан. Но също има много за горене. :)
http://prikachi.com/images.php?images/232/6088232I.jpg
TrueStory
04-04-2013, 18:03
Barbie47 По-трудно ли е трето от второ ниво? То би било логично да е де, ама аз бях останала с впечатлението,че всички се оплакват най-много от второ.
Whatever....аз имам още два дни от второ ниво и нямам търпение за трето, щото почват да ми писват упражненията вече.
П.С Повече никога няма да ям руска салата (обожавам я попринцип). Вчера ядох и днес малко, щото беше останала и по време на тренировката се чувствах ужасно.....толкова ми беше тежко, повдигаше ми се, абе ужас! Та отказвам се от това зло :D
Barbie47
04-04-2013, 18:12
Ами на мен ми мина много бързо, но упражненията за сила са само по-трудни. ... иначе jumping jacks с гирички ме уби :D
weheartiit
04-04-2013, 18:30
Първоначално трето може да не ти се стори трудно(на мен така ми беше в началото ;д),
но някой упражненията са доста натоварващи.
Ох аз тотално зарязах 3 ниво.Ни ме интересно,не го правя с кеф.
Почнах уж да правя едни други упражнения,но днеска се замотах и
цял ден нищо не съм правила,ужас.
Отделно си мислих,че не обичам толкова сладко и няма да ми е трудно без него,
а всеки ден като изляза и си взимам нещо такова ;х :D .Нямам спирка ,а уж
си вярвах,че не обичам много.И вече искам малко краката ми и корема да се стегнат.
Имам чувството,че всички около мен са отслабнали пък аз все същота си стоя. :D
TrueStory
04-04-2013, 18:46
Jumping Jacks с гирички ме съмнява малко да ги направя, ама поне сега като изгледах клипчето видях,че са само за 30 секунди. Аз като цяло много се мъчех на първо ниво точно заради това упражнение, понеже нещо си бях прецакала гърба. Сега обаче болката отмина и ще се пробвам. Иначе на трето ниво ми харесва факта,че доста упражнения са на постелката, а на мен така ми е по-приятно :D ....може и да се заблуждавам, но ще видим скоро.
mimsssssss
04-04-2013, 18:51
^ И аз така, нещо зарязах 3 ниво. Ходя навън да тренирам и изобщо нямах време да се занимавам последните два дни.
XTREMEFREERIDE
04-04-2013, 19:29
Както се опасявах - нещо много скучно ми става...
може и да сте споменавали назад в темата и да съм го пропуснала ,но с какво да се храня за да качвам килограми ,че съм останала без дупе :D
hey.... Ami az v ponedelnik mislq da pochvam... Trqbva li nqkva dieta ili prosto da vnimavam s nqkoii vidove hrani ?
weheartiit
04-05-2013, 18:41
първото,което ми излезе в ума е фъстъчено масло :D
яж храни богати на въглехидрати - ориз,картофи и пр.
kalpazanka
04-05-2013, 20:23
Започнах първо ниво отначало. Прецаках си тренировките заради боледуване. Скука ми е, броя оставащите минути и не знам как ще се боря с това еднообразие.
TrueStory
04-05-2013, 20:49
Утре последен ден на второ ниво и започвам трето....да видим то колко ще е страшно :)
weheartiit
04-05-2013, 21:05
много ми е скучно.
натоварвам се ,да обаче не чувствам никакво удолетворение.
дори не знам на кой ден съм вече.
TrueStory
04-05-2013, 21:11
Аз пък си се кефя на програмата. Виждам резултати ....и мерките го показват, а и сама се усещам по-стегната, особено коремната област. Освен това ми действа много тонизиращо тренировката, че иначе цял ден ходя като зомби.
weheartiit
04-05-2013, 21:50
при мен беше така до края на второ ниво.
да,вярно едвам го издържах. ;д
но сега от както почнах трето,не ми харесва
както казах натоварват ме упражненията просто как да се изразя
не са ми "интересни" :D
BonnieandClyde666
04-06-2013, 05:09
Просто си намирате оправдания! :)
XTREMEFREERIDE
04-06-2013, 05:52
Аз започвам от другата седмица да ходя на аеробика и йога. Много се надявам да си намеря и другарче, че сама принципно не обичам, ама пък ако няма - няма. :)
Най-интересното е, че спортният център, където ще ходя е в сградата, където ми шият роклята за бала, та ще мога да ги държа из късо. :D
Я да видим дали има навити да си направим една тема за здравословното хранене, че от вчера се чудя. :)
BonnieandClyde666
04-06-2013, 07:35
^Аз съм ЗА!
weheartiit
04-06-2013, 08:24
И аз съм за,отдавна искам такава тема . ;д
Иначе до оправданията - може и така да е ,но като не ми харесва нещо
не мога на сила да го правя,затова преминах към други упражнения.
Barbie47
04-06-2013, 08:33
Не е лоша идеята с темичката. :) Вчера направих 2-ри ден от 3-то ниво и днес продължавам с 3-ти. Аз пък супер си я харесвам програмата.. Джилиан ми е такъв мотиватор и дори ми е кофти, че скоро я привършвам. Но след това ще започна някоя друга. Хайде дами успешен ден. :)
BonnieandClyde666
04-06-2013, 09:28
Джилиан е най-яката инструктурка! Много и се кефя на упражненията. Аз съм си изтеглила почти всички нейни програми, доста съм доволна. Пробвайте упражненията на Боб Харпър(Bob Harper), те също са доста добри! :)
TrueStory
04-06-2013, 14:11
Level 2 finished :) И мен Джилиън ме радва много и след края на тази мисля да си изнамеря още някоя нейна програма.
И на мен ми харесва идеята за темичката, но нали знаеш, че като я направиш ще влезнат върте 1000 разбирачки да обясняват как това и онова не било здравословно...
Elsawmetoo
04-06-2013, 14:41
Здравейте! Аз напоследък имам огромното желание да се отърва от разни излишни килограми и до колкото виждам тук всички сте много доволни от програмата, но като гледам упражненията доста стягащи ми се струват. Не се ли натрупва прекалено мускулна маса от упражненията? И след като приключи програмата какво?
FuckingFreak
04-06-2013, 15:22
Я да видим дали има навити да си направим една тема за здравословното хранене, че от вчера се чудя. :)
Съжалявам, че се намесвам така в темата, без да участвам пряко в нея, но съм напълно ЗА! По принцип в темата за диетите е нещо такова: има доста, които не искат да отслабват, ами просто да бъдат здрави и във форма чрез спортуване и хубаво хранене. Точно днес си мислех и за тема, в която да се пускат рецепти за каквото и да било, само че с натурални продукти, без рафинирани, избелени брашна, захари, хидрогенирани мазнини и тнт, с цел да извличаме максимално ползата от храните (нарочно не пиша диетични, защото здравословното не винаги е диетично). Ако се съберем повече искащите и никой не се навие да я направи, бих се заела аз :D
Да, темата за диетите е нещо подобно, ама сякаш е прекалено объркано там. Добре е здравословното хранене да си се обособи в специална тема :) Идеята на Фрийк с рецептите също я подкрепям.
weheartiit
04-06-2013, 17:08
и аз точно за рецепти си мислих защото може би има
много като мен,които си нямат понятие и не знаят къде да търсят.
ами айде някой да се заеме да я направи. :)
muhtesemfan
04-06-2013, 17:40
Момичета,тези,които пробваха програмата доволни ли сте?Че мисля да я започвам :cool:
TrueStory
04-06-2013, 17:50
Аз съм доволна, въпреки,че още не съм я приключила. Има резултати :)
muhtesemfan
04-06-2013, 18:05
Може ли да попитам какво ядохте по време на програмата и какво не?Какво ви беше менюто,ограничавахте ли се?Мисля скоро да започвам програмата,свалих си и трите части. :)
FuckingFreak
04-06-2013, 19:18
ами айде някой да се заеме да я направи. :)
Ами я да видим първо колко са съгласни :)
JoLLiE92
04-06-2013, 19:21
Ами я да видим първо колко са съгласни :)
аз аз аз !
TrueStory
04-06-2013, 19:23
Хайде правете темата и на мен ще ми е много интересна :)
anonymous708973
04-06-2013, 19:57
Подкрепяме я, много ясно :д
kotenciiity
04-06-2013, 21:03
Оо много ще ми е полезна. Аз съм ЗА :)
anonymous708973
04-06-2013, 21:07
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/544658-%D0%92%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D 0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D 1%8F?p=10658870#post10658870 - ето я и темата. Далеч не си приписвам заслугите, темичката е обща и на всички, давайте :))
-Patrick.Star
04-06-2013, 21:09
Оо много ще ми е полезна. Аз съм ЗА :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
fakesmiles
04-07-2013, 11:12
Току що видях прогрес снимката на Pamaa във Фейсбук (Fashion is my passion е страничката)
Направили са си някакъв албум за мотивация.
TrueStory
04-07-2013, 13:30
Трето ниво не е шега...хич! Като за първи ден ми беше по-трудно от второто (бая :D) Надявам се утре да е по-добре,че ще е голяма мъка иначе :(
muhtesemfan
04-07-2013, 13:54
http://prikachi.com/images/847/6100847m.jpg Направих си нещо като календар и си отбелязах от кога до кога кой левъл ще правя :cool: Свалих си и трите левъла и днес започнах програмата,имах чувството,че ще умра :cool:
Дано да издържа 30 дни,дано :(
Момичета като правихте упражненията ограничавахте ли храната?Ядохте ли сладки работи,пихте ли газирани напитки?Какви храни ядохте? :cool:
TrueStory
04-07-2013, 14:05
Ако си упорита ще издържиш. И аз първите 4-5 дена имах такава мускулна треска,че не можех да се мръдна, но с времето минава и става по-лесно. Аз не се ограничавам откъм храна, в смисъл не спазвам определена диета. Ям си готвено вкъщи, гладна не оставам,че иначе ще припадна по време на тренировката. От доста време не пия други неща освен вода и чай с мед, но това не е заради програмата, ами така си свикнах просто. Също не ям сладко по здравословни причини, освен някой бонбон или парченце шоколад от време на време, повече не смея. Хляб също не ям често и ако ям ще е пълнозърнест. Солта също ограничи максимално. Това е общо взето....най-важното е да не гладуваш. Успех :)
muhtesemfan
04-07-2013, 14:10
Ако си упорита ще издържиш. И аз първите 4-5 дена имах такава мускулна треска,че не можех да се мръдна, но с времето минава и става по-лесно. Аз не се ограничавам откъм храна, в смисъл не спазвам определена диета. Ям си готвено вкъщи, гладна не оставам,че иначе ще припадна по време на тренировката. От доста време не пия други неща освен вода и чай с мед, но това не е заради програмата, ами така си свикнах просто. Също не ям сладко по здравословни причини, освен някой бонбон или парченце шоколад от време на време, повече не смея. Хляб също не ям често и ако ям ще е пълнозърнест. Солта също ограничи максимално. Това е общо взето....най-важното е да не гладуваш. Успех :)
Благодаря. :) Искам да отслабна,ще издържа :cry: :)
Spider4eto
04-07-2013, 14:33
Така така така- 7 ден на 1во ниво ииии 7 дни ядене само на плодове- резултат -5кг. Чувствам си цялото тяло някак по-олекотено и стегнато. =]
TrueStory
04-07-2013, 15:05
Свалила си 5 килограма за 7 дни?!?!? Това хич не е полезно, забави темпото. 5 кг е нормално да се свалят за месец, не за седмица (даже и за месец са много, но зависи от организма).
BonnieandClyde666
04-07-2013, 15:31
Ми, няма да е полезно, я! Тя, виж, че само плодове е яла. Продължавай в същия дух и после ше има:"Олеле майкоооо, върнах си килограмите двойно и тройно, що да прайм?"
anonymous708973
04-07-2013, 15:46
Момичета като правихте упражненията ограничавахте ли храната?Ядохте ли сладки работи,пихте ли газирани напитки?Какви храни ядохте? :cool:
Виждам минало свършено време. Забрави го.
Няма такова нещо като "ще ограничавам храната докато правя упражнения". Това е режим на хранете доживот. Помисли си дали би карала на ябълки още 2 месеца, да не говорим за 20 години.
Spider4eto
04-07-2013, 16:09
Ми, няма да е полезно, я! Тя, виж, че само плодове е яла. Продължавай в същия дух и после ше има:"Олеле майкоооо, върнах си килограмите двойно и тройно, що да прайм?" Интересно, миналата година по същото време бях на същия хранителен режим- само и единствено плодове за 20 дни, от 78кг станах 68 и, О УАУ те се задържаха, не съм качила нито грам, даже лятото свалих още 3 с упражнения, но точно тях си възвърнах зимата, преди да почна програмата бях отново 68.
JoLLiE92
04-07-2013, 16:16
Интересно, миналата година по същото време бях на същия хранителен режим- само и единствено плодове за 20 дни, от 78кг станах 68 и, О УАУ те се задържаха, не съм качила нито грам, даже лятото свалих още 3 с упражнения, но точно тях си възвърнах зимата, преди да почна програмата бях отново 68.
Ама не е никак полезно, нали знаеш. :)
kalpazanka
04-07-2013, 16:20
Днес пропускам, че съм на черешата, но утре ще направя упражненията два пъти.
weheartiit
04-07-2013, 16:35
Момичето имаше някакъв проблем (май с холестерола) затова кара само
на плодове по лекарско предписание.(поне така разбрах аз).
Беше писала по-назад.
Spider4eto
04-07-2013, 16:53
Да, по лекарско предписание е, и ако се спазват всички указания страничните ефекти са минимални и краткотрайни. 1во, че организмът се прочиства цялостно от всякакви токсини, вредни наслагвания, били те в храносмилателната или сърдечно-съдовата система, 2ро- имунната система се подсилва за дълъг период от време. За пример мога да посоча, че всяка една зима, включително тази през 2011/2012г. аз боледувах от настинки и грип, по няколко пъти на зима. След предишното плодуване(нач. на 2012г.) последната зима дори носа ми не е текъл, да не говорим за вдигане на температура и подобни симптоми. Нищо. Мога да приложа и една от безброй многото статии свързани с тази тема- http://www.zemianazaem.com/archives/70 . Изчела съм и книгата на самата Лидия Ковачева, смея да твърдя, че съм добре запозната с материята. Няма смисъл да разводняваме допълнително темата за 30 days shred с коментари за гладуването с плодове. :)
Току що си завърших тренировката за деня, нямам търпение да започна 2ро ниво. =]
dqvolcheto9
04-07-2013, 19:00
Аз приключих и с последното ниво.Не съм никак очарована..Съвсем малко по-стегнати си усещам краката и корема,но не е никаква съществена разлика ,каквато показват другите.. :( Чудя се сега да търся някаква друга програма на Джилиян или да почвам Insanity ..Моля ви ,дайте мнение за някоя друга програмка ..
princessvictoria
04-07-2013, 19:17
Да, по лекарско предписание е, и ако се спазват всички указания страничните ефекти са минимални и краткотрайни. 1во, че организмът се прочиства цялостно от всякакви токсини, вредни наслагвания, били те в храносмилателната или сърдечно-съдовата система, 2ро- имунната система се подсилва за дълъг период от време. За пример мога да посоча, че всяка една зима, включително тази през 2011/2012г. аз боледувах от настинки и грип, по няколко пъти на зима. След предишното плодуване(нач. на 2012г.) последната зима дори носа ни е текъл, да не говорим за вдигане на температура и подобни симптоми. Нищо. Мога да приложа и една от безброй многото статии свързани с тази тема- http://www.zemianazaem.com/archives/70 . Изчела съм и книгата на самата Лидия Ковачева, смея да твърдя, че съм добре запозната с материята. Няма смисъл да разводняваме допълнително темата за 30 days shred с коментари за гладуването с плодове. :)
Току що си завърших тренировката за деня, нямам търпение да започна 2ро ниво. =]
За 20 дни си свалила 10 кг. Уау! И аз искам да посваля, не толкова много де, но поне 5-6 и не мога. Започнах програмата и
днес ми беше 6тия ден. Ям здравословно от много време и пак не мога да сваля. Не виждам логиката. Направо съм отчаяна! :(
XTREMEFREERIDE
04-07-2013, 19:21
Ама вие нали знаете, че килограмите не винаги са показател :)
Гледайте се в огледалата, бе, хора :)
Spider4eto
04-07-2013, 19:29
В огледалата + мерки със сантиметърчето. Много ме е яд, че не се измерих преди да почна програмата. :( Друг мой любим вариант е снимки преди/след, действат супер мотивиращо!
anonymous708973
04-08-2013, 05:47
Ама си имала захранване, нали? :)
dqvolcheto9
04-08-2013, 09:23
Аз от днес започвам Ripped in 30 ..Wish me luck!
kalpazanka
04-08-2013, 10:17
Едната тренировка за днес е направена.
Изваяла съм прасец, въпреки че кисна на първо ниво цяла вечност. :D
muhtesemfan
04-08-2013, 13:27
Ден втори от програмата,направих упражненията. :smt001:
Ох,имам чувство,че ще падна както ги правя или пък,че ще се откажа.Видях много добри резултати в интернет,няма да спирам! 8)
TrueStory
04-08-2013, 14:05
Level 3, Day 2. По-леко ми беше от вчера, но ...много интересно,че имам известна мускулна треска на корема :? Досега такива болежки имах само първите дни. Да се надявам,че това е добър знак.
Spider4eto
04-08-2013, 14:51
Ама си имала захранване, нали? :)
Ако беше за мен въпросът- да, задължително със захранване, то е дори по-важно от самото гладуване, защото ако не се направи както трябва може доста да се повреди организмът.
WhO's`ThAt`GiRl
04-09-2013, 05:58
Момичета ,приключих с 2-ро ниво , вчера си направих един ден почивка и днес започвам 3-то ниво.
Вече съм свалила 5 кг. Много съм доволна :)
fenka_bmw
04-09-2013, 13:04
Да попитам почива ли се между нивата? Изобщо някога взима ли се почивка? Днес ми беше първия ден. Дано имам мотивация, че бързо се отчайвам...
На мене ми доскуча...днес направих 2 ден от 3то ниво,но ми е еднакво и тъпо и мисля да го спирам...
Междувременно ходя на тае бо 4 пъти в седмица,на танци 1 път и тичам по 5 км Събота и Неделя....
Ще си харесам някаква друга нейна програма или Инсанити...не знам.
fenka_bmw
04-09-2013, 13:58
На мене ми доскуча...днес направих 2 ден от 3то ниво,но ми е еднакво и тъпо и мисля да го спирам...
Междувременно ходя на тае бо 4 пъти в седмица,на танци 1 път и тичам по 5 км Събота и Неделя....
Ще си харесам някаква друга нейна програма или Инсанити...не знам.
а имаш ли резултати?
muhtesemfan
04-09-2013, 14:11
Level 1,Day 3 стискайте палци да продължавам.:cool: И междудругото взима ли се почивка между нивата? :)
BeautyInsider
04-09-2013, 16:22
^ Не.
TrueStory
04-09-2013, 16:53
Аз от днес започвам Ripped in 30 ..Wish me luck!
Къде я намери програмата? Аз гледах в youtube, но намирам клипчета само по 5 минути. Ще ми се да я видя, понеже си търся програма за след 30 DS.
Аз днес направих 3ти ден от 3то ниво и все още имам някаква мускулна треска на корема. Браво на тези, които са свалили по 5 и повече килограми....искам и аааааз :(
evellinee
04-09-2013, 17:16
http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 това ли е Level 1? Не мога да ги изтегля тия програми, то поне в youtube да ги гледам, че съм се надъхала супер много :D
18 март:
бедро 54см
ханш 92см
талия 63 см
прасец 34 см
/това съм мерила само/
вчера 8 април
бедро 51 см
ханш 89 см
талия 59 см
прасец 32 см
Кантара показва +2 кг :D тоест 52,което е доста интересно,висока съм 171
Имам снимки befora and after,но нямам намерение да ги качвам....
Има разлика и сантиметърът и огледалото го показва..трябва да си изчисля % подкожни мазнини,за да видя как са там нещата.
JoLLiE92
04-09-2013, 17:56
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/564112_10151367708556762_352736172_n.jpg
If she can do it, so do you!!!!!!!
Днес я правих за първи път. Беше ми трудно и адски ме боля дясната страна на гръдния кош. Сега не си чувствам ръцете и ми е трудно да пиша.
Казвам си, че с времето ще ми става по - лесно, че ще имам хубаво тяло, че няма да се срамувам от тялото си, че не ме боли мен, а гадните мазнини. Искам да успея.
kalpazanka
04-09-2013, 19:55
Мацоранки, напоследък ям като разпрана, но имам спад в сантиметрите покрай Джилиан! Дрехите ми стоят по много различен начин, а съм споделяла за неуспехите и прекратяването на програмата заради боледуване. Факт е, че се шляя на първо ниво от близо 3 седмици и скоро го започнах отначало, но не съм си и помисляла, че ще извая такива крака и ще имам такъв корем при плюскане по ресторанти :)
anonymous708973
04-09-2013, 20:12
Аз напоследък се измързеливям - странна дума, което никак не ми харесва.
Ако правите нещо успоредно с програмата, кога го правите? Аз съм направо изцедена след нея, а не ми се губи време да се къпя по 4 пъти на ден.
Тая мадама отгоре много яко си е забила силиконче обаче.
anonymous708973
04-10-2013, 06:43
Ако беше за мен въпросът- да, задължително със захранване, то е дори по-важно от самото гладуване, защото ако не се направи както трябва може доста да се повреди организмът.
Именно. Затова не си ги качила.
А мадамите масово карат на 2 ябълки и половин кофичка кисело мляко 2 седмици, установяват, че са свалили 5-6 кила и БАМ - на следващия ден всичко по старому. Как няма да ги върнеш.
dqvolcheto9
04-10-2013, 10:26
Къде я намери програмата? Аз гледах в youtube, но намирам клипчета само по 5 минути. Ще ми се да я видя, понеже си търся програма за след 30 DS.
Аз днес направих 3ти ден от 3то ниво и все още имам някаква мускулна треска на корема. Браво на тези, които са свалили по 5 и повече килограми....искам и аааааз :(
Има и 4-те седмици в 4shared.Упражненията са страхотни и в комбинация с програмката ,която съм си направила е супер.Натоварваща е и дори не усещаш кога минават 30-40 минутки.Джилиан е страхотна. Дори има и примерно дневно меню в сайта и.Дано да съм била полезна. :)))
muhtesemfan
04-10-2013, 13:51
Level 1,Day 4
Не си чувствам краката,в училище като изкачвам или слизам по стълбите си е пълно мъчение :(
muhtesemfan
04-10-2013, 13:54
Момичета какво ядете,докато правите програмата? :cool:
muhtesemfan
04-10-2013, 14:14
http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
мисля след като свърша програмата да го пробвам или пък в събота :cool:
Не си чувствам краката,в училище като изкачвам или слизам по стълбите си е пълно мъчение :(
Same story. Успокоявам се с това, че явно упражненията действат. Едва втори ден ми е, адски ме боли, но не искам да спирам. Ще си сменя гирите с такива от 1 кг.
TrueStory
04-10-2013, 19:52
Има и 4-те седмици в 4shared.Упражненията са страхотни и в комбинация с програмката ,която съм си направила е супер.Натоварваща е и дори не усещаш кога минават 30-40 минутки.Джилиан е страхотна. Дори има и примерно дневно меню в сайта и.Дано да съм била полезна. :)))
Йейй благодаря ти много...нямаше да се сетя да я търся там (sun)
Девойки не се отказвайте....мускулната треска отминава на 4тия-5тия ден. И аз в началото бях като вас.
Иначе днес ми беше 4ти ден от 3то ниво....трудни си ми е и много ме изморява все още, ама не е като да съм очаквала нещо различно :)
Spider4eto
04-10-2013, 20:04
Днес ми беше последният ден от 1во ниво, нямам търпение утре за 2ро, стискайте палци :D А до 5тия ден и аз имах мускулна треска, странното е, че беше само на прасците. :D :D
anonymous708973
04-10-2013, 20:06
Level 1,Day 4
Утре-вдругиден ще ти мине. Ходи със събрани крака само, че иначе изглежда мегазле :Д
BonnieandClyde666
04-11-2013, 07:58
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/564112_10151367708556762_352736172_n.jpg
If she can do it, so do you!!!!!!!
Тая, яко ме радва!
Spider4eto
04-11-2013, 09:00
Ей този блог ми действа много надъхващо- http://beforeandafterfatlosspics.tumblr.com/ пълно е с фрапиращи трансформации :D
^интересно е как им се отразява на самочувствието при повечето.
това прави цялото занимание смислено;
//и аз съм доволна от програмата на Джилиан;
Spider4eto
04-11-2013, 11:07
Омг, ох ох ох, току що завърших първи ден от 2ро ниво. На последното упражнение за abs бях:
http://i.imgur.com/qnpHPwk.gif
muhtesemfan
04-11-2013, 13:27
Level 1,Day 5
Прасците ме болят много,неописуема болка,а когато изкачвам стълби-да не говоря. :( :cool:
Момичета,сигурно питам за 93183913183 път,но моля ви кажете ми какво ограничавате и какво ядете,докато правите програмата?Ако си ям нормално,смисъл ограничавам сладки и всичко пакетирано,а иначе вкъщи си ям,ще има ли резултат. :cool:
Междудругото съм видяла,че талията ми се е смалила :shock: не съм се мерила,обаче имам снимки от първия ден и днес като се гледам в огледалото и просто бях в шок,за 5 дни се е смалила :grin: :cool:
Spider4eto
04-11-2013, 13:35
Наблягай повече на свежите храни- плодове и зеленчуци. Ако не ядеш снаксове, сладко, различни джънк фуудс, със сигурност ще има резултат.
И една моя снимка преди/след като след е от миналата година :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/545927_527860017229787_2017751202_n.jpg
BonnieandClyde666
04-11-2013, 14:12
^Бравос! Добри резултати! :)
muhtesemfan
04-11-2013, 14:46
Наблягай повече на свежите храни- плодове и зеленчуци. Ако не ядеш снаксове, сладко, различни джънк фуудс, със сигурност ще има резултат.
И една моя снимка преди/след като след е от миналата година :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/545927_527860017229787_2017751202_n.jpg
Продължавай в същия дух.Много добри резултати :)
fakesmiles
04-11-2013, 14:54
Супер си! :)
Огромна разлика,особено в лицето.
Аз имам малко бузи и ми се иска и те да се свалят ;д
anonymous708973
04-11-2013, 15:26
Тъпото е, че са по-пълничките много повече им личи.
Аз имам да свалям малко от корема и талията и просто нъц! Не съм мръднала на обиколки, обезкуражих се, пропуснах 4 дни... днес продължавам с второ ниво, ще го изкарам до вторник вкл. и почвам трето. Успоредно ще правя и за корем нещо, вероятно онова 8-минутното.
днес започнах 3тото ниво ...най-хубаво е от всичките ! Комбинирам го с 8 min abs и 8 min buns
Spider4eto
04-11-2013, 16:32
Пантерке, недей да губиш мотивация, то последните килограми за сваляне са най-трудни. С постоянство откъм тренировки и правилно хранене ще ги изчистиш мазнините!
ниво 1, ден 3ти.
Мисля, че най - сложното мина - оживях след първия ден и въпреки, че ме болеше ужасно продължих. Болката намалява. Навих и мама да я пробва ;д
anonymous708973
04-12-2013, 05:47
Втори ден имам намерение да стана в 8.30 и към 9 да спортувам. Е, не мога сутринта... никаква енергия нямам, краката са ми като от кашкавал. При вас така ли е?
Spider4eto
04-12-2013, 07:04
По-трудно ми е да започна с тренировката сутрин ама някак се чувствам по-добре през деня, отколкото ако я направя като се прибера(6-7ч.).
weheartiit
04-12-2013, 07:24
аз пък не мога сутрин.
много ми е изморено и се усещам,че не правя нищо и
после през деня ми е криво.вечер не ми се занимава много ,
но нямам друг избор :Д
mimsssssss
04-12-2013, 07:35
Втори ден имам намерение да стана в 8.30 и към 9 да спортувам. Е, не мога сутринта... никаква енергия нямам, краката са ми като от кашкавал. При вас така ли е?
И аз така, през деня изобщо не съм работоспособна. Или поне трябва да са минали 5-6 часа от както съм се събудила, за да правя нещо ефективно.
В университета примерно всички изгасват следобед, пък на мен ми светва лампичката тогава и съм по-дейна (а сутринта не проявявам никаква активност, само тялом съм там)
fakesmiles
04-12-2013, 08:43
Аз почти винаги гледам да я правя сутрин,веднага като се събудя.Обикновено нямам време да ям преди това и да чакам после час,два,затова закусвам след тренировката.Привечер и вечер ме мързи много и трудно се карам да започна нещо :D
muhtesemfan
04-12-2013, 16:28
Аз се прибрах в 7:20 и съм адски уморена ;д обаче преди да излезна във 2 си направих упражненията,защото знаех,че сега ще съм изморена . :cool: level 1,day 6
TrueStory
04-12-2013, 17:46
Вчера пропуснах тренировка, понеже не ми остана време през деня, а вечер нещо нямам желание. Днес си направих 5ти ден от 3то ниво + тренировката от първо ниво като компенсация за пропуснатия ден вчера, а и за да видя как ще ми се стори първо ниво сега:)
fakesmiles
04-13-2013, 07:22
Аз много изгубих мотивация по едно време и не бях тренирала почти седмица,но реших пак да почна първо ниво ;д
Днес ще ми е трети ден.
Някакви малоумници ме събудиха,тука от 9 и нещо чувам някакъв мъж да говори по микрофон и някакви тъпи песни пускат и даже не знам какво е това/за София/
Някой ако знае да каже,да знам на кой се ядосвам :D
BeautyBeast
04-13-2013, 08:23
Някой ще пусне ли снимки преди и след, защото се чудя дали да почвам. Тялото на Джилиан не ми харесва изобщо и не знам.
weheartiit
04-13-2013, 09:21
Тая цялата седмица щях да бъда за последно на 3 ниво
обаче заради тъпата втора смяна не ми се получиха нещата.
Сега дори не знам на кой ден съм.
Обърквам се тотално. :D
fakesmiles
04-13-2013, 09:39
Записвай си някъде или пиши тук като го направиш.
Аз си отбелязвам в календара с цветни маркери, за всяко ниво различен цвят.
TrueStory
04-13-2013, 11:05
Някой ще пусне ли снимки преди и след, защото се чудя дали да почвам. Тялото на Джилиан не ми харесва изобщо и не знам.
Ама хора за кой път вече да кажа не знам .....за 30 дена с тази тренировка няма НИКАКЪВ шанс да направиш тяло като на Джилиън. Тая жена се занимава цял живот с фитнес, вие за един месец ще направите такова тяло. Айде мислете малко.
Най-много ще се постегнеш, ще си подобриш физическата издръжливост, ще стопиш някоя мазнинка, ако имаш нужда и толкоз!
Done with Day 6, Level 3
muhtesemfan
04-13-2013, 14:20
level 1,day 7 8)
Още 3 дни,и започвам второ ниво :grin:
fakesmiles
04-13-2013, 14:20
Абсолютно съм съгласна!
Не й гледайте толкова тялото,няма да станете така само от тази тренировка :))
За мен пък не й е лошо тялото,но въпрос на вкус.
BeautyBeast
04-13-2013, 19:25
На ясно съм, че няма да стане такова от една тренировка, разбира се. Въпросът е, че освен в корема другаде не искам да се стягам, а просто да намаля обиколките.
Nikolay_Iliev
04-13-2013, 19:28
пробвайте диетата макдоналдс (ядеш само фаст фууд) аз с нея свалих 2 кила за седмица
BeautyBeast
04-13-2013, 19:34
От както се помня съм на нея хаха.
Nikolay_Iliev
04-13-2013, 19:35
ами не знам аз след 2 месеца стриктно спазване бицепса ми е 54 сантиметра гръдна обиколка 2 метра
weheartiit
04-14-2013, 07:46
^ недей,че някой ще ти повярва :Д
Е що пък да не е вярно?
Все пак тук не говорим за 2м. гръдна обиколка само мускули ... :D Те сланинките като се натрупат може и повечко да стане :D
muhtesemfan
04-14-2013, 09:42
Day 8,level 1 8) :grin:
fenka_bmw
04-14-2013, 11:57
ден 6-ти, ниво 1
TrueStory
04-14-2013, 13:20
Day 7, Level 3 :)
Интересно ми е на момичетата, които пушат трудно ли им е по време на тренировка? Аз не пуша от 4 месеца и не мога да си представя как щях да я правя ако все още пушех.
PullMeCloser
04-14-2013, 13:27
Аз пуша и изобщо не ми е трудно. Но тези са сравнително леки тренировки, а и не съм много начинаеща.
TrueStory
04-14-2013, 13:42
Леки, леки...колко да са леки :D
portokalka1994
04-14-2013, 21:14
http://24.media.tumblr.com/764f5a8ed54b84a7ecf4e6661963fd0f/tumblr_mirr2t0dTs1s3fd6bo1_500.jpg
впечетляващо!
хайде, момичета, после кажете дали са добри резултатите.. аз за момента разчитам да джогинг и фитнес..
Момичета, вие спазвате ли някакви хранителни режими с упражненията? Аз само съм спряла газираното и съм в процес на спиране на сладкото, но се чудя дали не трябва още нещо.
brokeninside13
04-15-2013, 07:23
ЛЕЛЕ ХОРА, някой резултати са пОТРЕСАВАЩИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Няма как, почвам и аз! Успех на всички, успех и на мен щото принципно не съм една от най-мотивираните, но гледайки някой от снимчиците........
http://24.media.tumblr.com/764f5a8ed54b84a7ecf4e6661963fd0f/tumblr_mirr2t0dTs1s3fd6bo1_500.jpg това просто ми взе ума, при положение че съм по-слаба от лявата снимка, за 30 дни ако съм сериозно не знам кво мога да постигна :ООО чудеса! :D ;)
weheartiit
04-15-2013, 08:08
^ Това е една съфорумка,но тя каза,че не е постигнала тези резутати с
тази програма,а с тази - http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w
(те повечето упражнения са подобни де).Но след това не знам с какво е
продължила. :)
dqvolcheto9
04-15-2013, 08:42
аз пък искам да се похваля ,че започвам 2 седмица от Ripped in 30 и вече започват да ми се показват плочките..правя снимки и след като свърша цялата програма ще кача да видите и вие има ли резултат .. :)))
fakesmiles
04-15-2013, 08:53
Ripped in 30 има ли я в Замунда?
Препполагам е по-трудна от 30 day shred?
dqvolcheto9
04-15-2013, 09:46
Има я в 4shared..Ами да ти кажа, ако си свикнала с натоварването не е трудна.. :)
fakesmiles
04-15-2013, 10:30
Ще я пробвам.
Днес правих Banish Fat /писах в друга тема/ и направо ме размаза.не съм кой знае колко тренирана :D
TrueStory
04-15-2013, 14:36
Day 8, Level 3 - done :) Малко остана от тази програма и ще започна друга....може би Ripped in 30. Вече свикнах всеки ден да тренирам и не ми се ще да спирам.
brokeninside13
04-15-2013, 15:05
^ Това е една съфорумка,но тя каза,че не е постигнала тези резутати с
тази програма,а с тази - http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w
(те повечето упражнения са подобни де).Но след това не знам с какво е
продължила. :)
Веееерно ли? Някой може ли да каже кое е по натоварващо, по ефективно от двечките?
Евалата правя на момичето обаче, не мога да спра да я гледам таз снимчица, признавам си! :D
Вече свикнах всеки ден да тренирам и не ми се ще да спирам.
Ау как искам и аз вече да съм на това 'ниво' ахахах Интересно ми е, преди това тренирала ли си нещо, някъв тренинг да имаш?
TrueStory
04-15-2013, 15:12
В последните 3-4 години не....само велоергометър чат-пат, но не и системно. Преди това бях малко фитнес маниачка, но беше отдавна. Спорт никакъв не съм тренирала, а най-голямата ми болка е ,че няма нещо, което да ненавиждам повече от тичането....това доста затруднява нещата.
Разликата м/у двете снимки е 3 месеца, да отблежа. :Д Иначе резултата е главно благодарение на кардио тренировките, които в момента ми се струват пълна глупост и ако можех да се върна назад във времето не бих се наказвала така...
fakesmiles
04-15-2013, 20:37
Pamaa какво имаш предвид? стана ми интересно :)
Памаа, моля те, дай си пак тъмблъра. Направих си нов и искам пак да те следвам. ^^
Аз се притеснявам. че няма да подействат упражненията, не чувствам промяна в корема. Вярно, че има време, но....
TrueStory
04-16-2013, 14:12
Утре приключвам с програмата...йей, радвам се,че си я изкарах докрай :)
muhtesemfan
04-16-2013, 14:54
Утре започвам 2.ро ниво :grin:
kalpazanka
04-16-2013, 15:25
Аз съм най-големия срам за темата! Започнах първо ниво и се разболях. Не успях дори да го презполовя. Започнах го отначало, но 3 дни преди края му останах без нет и не съм правила упражненията.
Ефект има, обаче се чудя какво да правя- да стартирам пак първо ниво или да изкарам последните 3 дни и да минавам на 2...
Какво ще ме посъветвате?
Между другото за ефекта- дори и критичната маминка го отбеляза. :D
Вече не съдя само по дрехите- и огледалото казва друго :)
Bunny ^.^
04-16-2013, 17:01
Здравейте хора ;Д
От утре мисля и аз да почвам програмката. В момента,за жалост, съм като дясната снимка http://24.media.tumblr.com/764f5a8ed54b84a7ecf4e6661963fd0f/tumblr_mirr2t0dTs1s3fd6bo1_500.jpg
Да ви попитам за Banish Fat-а цялата ли трябва да се прави или е като шред-а постепенно?
fakesmiles, правех супер много кардио (60-90минути) и ядях ПРЕКАЛЕНО малко (600-700калории на ден), през цялото време се чувствах ужасно... Откакто си ям по повечко и си вдигам тежести е друго нещо, обаче. :}
http://itisnotadiet.tumblr.com/
fakesmiles
04-16-2013, 17:51
Така си и мислех,че това имаш предвид,но да питам ;д
Тази Banish Fat как я издържаше докрай? :D
Страшна работа е!
kalpazanka аз съм същата,все нещо ме спираше сега пак съм почнала,но правих и разни други неща.
все сменям нещо,пробвам различни програми...утре май пак ще правя първо ниво ;д
anonymous708973
04-16-2013, 18:15
Нямам никакво време за тия упражнения, баси. С тая втора смяна... сутринта съм кашо кашкавал, никакъв шанс за упражнения. Утешавам се, че вървя повече - ходих до даскало 2 пъти пеша вече, пък си е нещо като 4 км. Ще гледам вечер поне едни упражнения за корем да правя - като ония 8 mimutes abs, ама за друго - никакво време...
И аз ще почвам вече 30 days shred, имам нужда от малко стягане.
weheartiit
04-16-2013, 19:13
Pamaa може ли да кажеш и какви други програми или упражнения
отделни си правила,какво кардио.Някакви клипчета,нещо. :)
При мен корема изобщо не е намалял, чудя се дали изобщо ще намалее щом приключа програмата.
Но се оказа, че имам повече воля отколкото предполагах.
TrueStory
04-17-2013, 15:00
Програмата е приключена :)
Равносметка: -7см от бюст, -5см от талия, -7см от ханш, -2 кг. Скромно откъм цифри, но пък си усещам тялото по-различно, по-стегнато. Хората също забелязват промяната. Доволна съм от програмата, харесваше ми да я правя и ме тонизираше. Утре си давам ден почивка и после започвам друга програма....мисля Ripped in 30....още има върху какво да се работи :)
brokeninside13
04-19-2013, 21:40
Хора хора, ще ви се стори леко тъп въпрос може би, но степера нали се смята за кардио? И ще сваля мазнинки? :)
BonnieandClyde666
04-20-2013, 06:55
Със степери и тем подобни глупости не се занимавам, така че не моа ти помогна!
Бях я прекъснала, затова вчера я започнах наново.
Този път ще държа докрай, каквито и да са обстоятелствата.
Със степери и тем подобни глупости не се занимавам, така че не моа ти помогна!
бая смислен отговор и даде...
кардио е ,да.
TrueStory
04-20-2013, 12:42
Мацки, коя от вас беше започнала Ripped in 30? Има ли други, които мислят да я започват, че ми липсва темичка, в която да си пиша. Аз вчера я започнах и днес пак имам мускулна треска :D ....лека е и само на краката и малко на ръцете, ама ми писна от тия болежки...като гледах клипчето ми се виждаше и по-лесна от 30DS, ама бая ме измори вчера...към края не можех да си поема въздух. Няма да се отказвам, ще опитам и нея да изкарам докрай :)
BonnieandClyde666
04-20-2013, 13:09
Аз в момента правя 6 weeks 6 pack
TrueStory
04-20-2013, 13:50
И тази програма обмислях, но нещо ми се видя доста трудна :D
BonnieandClyde666
04-20-2013, 15:35
В началото само е трудна.
Ниво 2 ден 3
Имам промяна в дупето, всъщност от както почнах програма първо там забелязвам промяна. Тялото ми е почнало да се стяга, но мазнините си стоят. По мерките си сметнах, че подкожните мазнини са ми 13,02%
JoLLiE92
04-21-2013, 17:56
По мерките си сметнах, че подкожните мазнини са ми 13,02%
как го сметна т'ва бе?!
как го сметна т'ва бе?!
http://lubomirivanov.com/1322/ не е 100% сигурно, но го ползвам ориентировъчно.
FuckingFreak
04-22-2013, 07:15
Ниво 2 ден 3
Имам промяна в дупето, всъщност от както почнах програма първо там забелязвам промяна. Тялото ми е почнало да се стяга, но мазнините си стоят. По мерките си сметнах, че подкожните мазнини са ми 13,02%
Ако си 13% бодифет, въобще няма да се занимаваш да правиш подобни програми. Около 10-11% е процента на мазнините при културистките, които са адски изчистени, така че сметни си сама дали си толкова. И процента по принцип се определя с калипер, не с кантари по моловете, нито с формули.
Добре, а кой калипер е по подходящ http://www.waltzmart.com/images/catalog/product/2012/10/18/Digital%20Body%20Fat%20Analyzer%20Meter%20Tester%2 0Monitor.jpg1 или http://i00.i.aliimg.com/photo/273900047/digital_body_fat_caliper.jpg ?
dqvolcheto9
04-22-2013, 09:33
Направих и 2-те седмици от Ripped in 30 ,но мисля да почна 6weeks 6 pack,защото най-вече целта ми е корема (да стегнат е,но искам по-ясни очертания).. Хайде,някой няма ли да пусне снимка преди-след програмите ? :))
BonnieandClyde666
04-22-2013, 11:46
Може да се направи тема за преди и след тренировките. :)
Може да се направи тема за преди и след тренировките. :)
Целта на тази е подобна - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/541562-%D0%A4%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D 0%B8-%D0%B8-%D0%94%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81-!
BonnieandClyde666
04-22-2013, 12:25
^Добре! :)
kalpazanka
04-22-2013, 12:36
Започвам отначало първо ниво за трети път. И отново съм болнава от няколко дни.
Spider4eto
04-22-2013, 13:03
Срам, срам за мен, приключих си плодуването, ноо с тренировките се закучих на 2ро ниво и от 5-6 дни не съм тренирала. Чудя се дали да почна цялата програма наново или само 2ро ниво от начало..
Nadislawaa
04-22-2013, 15:06
Здравейте, днес почнах 3DS и искам да съчетая програмката с някакъв хранителен режим. До сега никога не съм спазвала диети и не знам към какво да се насоча :) Някакви предложения? :)
BonnieandClyde666
04-22-2013, 15:34
^Последно какво искаш да спазваш- диета или хранителен режим?
Nadislawaa
04-22-2013, 15:49
Хранителен режим
Blessed_
04-22-2013, 15:50
Искам да Ви попитам, понеже съм решила да топя подкожните мазнини и да се стегна, какво точно трябва да правя? До колкото знам с хранителен режим (Мога ли да си намеря някакъв в интернет?) и кардио се топят мазнини. Отделно други упражнения за стягане. Мисля да почвам да бягам, да правя тае бо например и да започна програмата, ама не знам правилно ли съм се насочила. :D Ако може малко да ми разясни някой, ще бъда много благодарна. :)
BonnieandClyde666
04-22-2013, 16:08
Ако искате хранителен режим, просто спрете всички вредни и боклучави храни като фаст фуудчета, макшитове, чипсове, шоколади, пасти, бонбонки, ала бала и наблягайте на домашната храна- риба, пилешко, зеленчуци, плодове, ядки и т.н. А в Интернет, колкото щете хран. режими и спорт, ъф корс! :)
Blessed_
04-22-2013, 16:18
Ако искате хранителен режим, просто спрете всички вредни и боклучави храни като фаст фуудчета, макшитове, чипсове, шоколади, пасти, бонбонки, ала бала и наблягайте на домашната храна- риба, пилешко, зеленчуци, плодове, ядки и т.н. А в Интернет, колкото щете хран. режими и спорт, ъф корс! :)
Аз съм ги спряла от вече близо 2 месеца, обаче не знам в какво количество да ям от определените групи храни и въобще на кои групи трябва да наблегна, а хранителен режим нещо не успявам да си намеря, намирам за отслабване, поддържане на теглото и качване, а аз нямам много да свалям, така че за отслабване май не ми е опция хмм, не знам. Искам да е предимно за мазнините. Не съм особено наясно с нещата. :D
BonnieandClyde666
04-22-2013, 16:27
В случая яж по малко, но по-често и докато дъвчеш смилай добре храната, т.е. не бързай докато се храниш, защото и това е от голямо значение! Тук намерих някакъв примерен хран. режим http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p18186.html , лично аз съм си измислила мой си, ако искаш и ти така направи.
Blessed_
04-22-2013, 17:54
В случая яж по малко, но по-често и докато дъвчеш смилай добре храната, т.е. не бързай докато се храниш, защото и това е от голямо значение! Тук намерих някакъв примерен хран. режим http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p18186.html , лично аз съм си измислила мой си, ако искаш и ти така направи.
Благодаря. :)
Deadlock
04-22-2013, 19:12
Днес си направих снимки "преди" и след един месец ще показвам страхотни резултати. :D Но не правя 30 days shred. В този ред на мисли би била полезна сборна тема Тренировки (пускам муха за ентусиасти).
BonnieandClyde666
04-22-2013, 19:33
^Айде! :)
Ден 8, ниво 1.
Искам да попитам колко време след тренировка е хубаво да се консумира храна, защото някъде назад в мненията видях, че пише преди 30-тата минута след тренировка, някъде след 30-та, а отделно ми казват, че изобщо не е добре да се яде след тренировка... Мисля, че съм доволна от порграмата. Преди да я започна не съм се притегляла, нито пък съм се мерила, само си направих снимки за сравнение, но по дрехите виждам, че има някаква промяна, макар и малка. :)
sunnyreni
04-24-2013, 07:56
Хей! Успяхте да надъхате и мен. Сега ще направя Day1, Level1. Имам да сваля поне 5-6 кг и да се стегна, ама много. Миналата година Януари месец успях да сваля 5-6 кг - от 68 на 62. Не знам защо спрях тогава, сега малко съжалявам. Оттогава съм качила 2 кг до сега, но адски много съм се отпуснала. Сега съм си сложила за цел за месец и половина да сваля тези килограми и да се стегна поне малко. След това идва лятото - повече излизания, повече време с трениране навън. Само едно нещо малко куца - астматичка съм. Надявам се с тренировките да стана по-издържлива.
weheartiit
04-24-2013, 12:55
^ Успех :)
Много ми е чудно обаче как виждате резултатите за има-няма една седмица.
^ Тези, които имат повече за сваляне, много по-лесно горят калории и топят килограми.
BonnieandClyde666
04-24-2013, 15:19
^Ха, интересно! :)
sunnyreni
04-24-2013, 16:35
1 ден - готов! На места не ми стигаше въздух и спирах до края на упражнението. Утре ще тренирам следобед като се върна от училище, т.е към 7:30. Ако направя тренировката предиобед, това означава пак да изляза мокра коса...ама ще видим.
mariam123
04-24-2013, 19:08
Day1, Level1 от сега усещам, как утре няма да мога да стана от леглото :D От 4 дена съм спряла сладкото и хляба (ям по една филийка многозърнест хляб на обяд) пия промишлени количества вода, но много ми се вие свят.
BonnieandClyde666
04-24-2013, 20:02
^Какво закусваш?
mariam123
04-25-2013, 05:18
Закусвам предимно овесени ядки с кисело мляко и добавям или сушене плодове или ябълка настъргана и малко сурови ядки. За обяд риба или пилешко с някаква салата. Вечер таратор с яйца по панагюрски. Това са основните продукти които съчетавам при хранене.
sunnyreni
04-25-2013, 05:24
Не си усещам ръцете, раменете и гърба. Не знам, май наистина натовварването там е по голямо. Едвам си оправих леглото...
BonnieandClyde666
04-25-2013, 06:03
^И аз същото закусвам. Ама, те попитах нарочно, щото нали казваш, че ти се виело свят! Към закуската си можеш да добавиш и нещо хлебно, например.
sunnyreni
04-25-2013, 06:53
Да ви се похваля- ден 2 - завършен=> вече ме боли дори когато дишам.Краката съвсем малко ме наболяват, корема въобще, но ръцете, раменете и гърба, вече и гърдите - толкова са болезнени.
П.с Няма да има достъп до лаптопа 2-3 дена и не знам доколко ще посещавам форума да си отчитам резултатите:)
Аз преди време започнах програмката, но направих само около 6-7 дена от 1-во ниво. Първоначално имах мускулна треска на краката няколко дена. Започнах отново упражненията, днес трябва да направя 9-ти ден от 1-во ниво, нямам мускулна треска. Мисля да ги комбинирам с тичане, вчера ходих за първи път да тичам, но доста се изморявам.
mariam123
04-25-2013, 08:38
Ох и аз съм същата работа а пропускам лицевите опори, че на тях не издържам. Да взема да включа повече плодове ли? Картофи и ориз мога ли е да ям, че още им се чудя? Не съм на диетар но имам нужда да по изчистя малко мазнини.
BonnieandClyde666
04-25-2013, 08:40
^Можеш да ядеш! Поне 2 пъти в седмицата. Няма от какво толкова да се притесняваш, а просто си тренирай! :)
^Можеш да ядеш! Поне 2 пъти в седмицата. Няма от какво толкова да се притесняваш, а просто си тренирай! :)
+
Няма кво толкова да ви е страх от картофите и ориза. Картофите, стига да не са пържени, в умерени количества няма да ти навредят. Оризът, ако го замениш с кафяв- още по-добре :) Ключът е в количеството и вида на храната И тренировките.
Blessed_
04-25-2013, 14:05
Можете ли да ми предложите какво да ям след тренировка? Знам, че трябва да се приемат протеини и въглехидрати, но не се сещам за варианти какво ТОЧНО да ям. :)
muhtesemfan
04-25-2013, 14:23
В неделя започвам трето ниво :grin:
dark_girl
04-25-2013, 14:43
Аз в момента съм на 5 ден/ниво 2.Дано до 30-ят ден да има ефект.
sunnyreni
04-25-2013, 16:32
Можете ли да ми предложите какво да ям след тренировка? Знам, че трябва да се приемат протеини и въглехидрати, но не се сещам за варианти какво ТОЧНО да ям. :)
Примерно преди тренировката си свари 1-2 яйца и ги изяж след. Не знам и аз се чудя, но докато се изкъпя и се оправя минава този час, в който е препоръчително да не се яде, и си обядвам :)
TrueStory
04-25-2013, 18:46
... минава този час, в който е препоръчително да не се яде, и си обядвам :)
Да не се яде или да се яде? Понеже аз знам, че е желателно час или дори 30 минути след тренировка да се яде ....най-добре протеини и въглехидрати, но не мазнини. Някой да ме поправи ако греша :?
П.С Утре започвам втората седмица от Ripped in 30...определено на мен ми е по-натоварваща от 30DS, а съм все още в началото.
На 8ми май ще приключа, но въпроса ми е да почна ли ripped in 30 или да правя клекове и да бягам?
weheartiit
04-25-2013, 21:21
^ може да ги съчетаеш.
първата седмица от ripped in 30 изобщо няма да ти се стори
трудна,след като си направила 3 ниво от 30ДС.
Сега видях, че ако почна ripped ще я приключа на 8 май. Когато свърша шреда ще си почина и я почвам /дано не се чувствам акто бита, като беше отначало при шреда/, ще видя кога ни обръщат смените и ще ходя да бягам на стадиона, нищо че все още ме е срам от тялото ми.
Решила съм, че ще се променя.
TrueStory
04-25-2013, 23:51
^
първата седмица от ripped in 30 изобщо няма да ти се стори
трудна,след като си направила 3 ниво от 30ДС.
Еми не е задължително ...аз също съм направила 3 ниво от 30ДС и първата седмица от Ripped ми беше по-натоварваща.
sunnyreni
04-26-2013, 07:41
Да не се яде или да се яде? Понеже аз знам, че е желателно час или дори 30 минути след тренировка да се яде ....най-добре протеини и въглехидрати, но не мазнини. Някой да ме поправи ако греша :?
П.С Утре започвам втората седмица от Ripped in 30...определено на мен ми е по-натоварваща от 30DS, а съм все още в началото.
Еми аз съм чела, че до половин - един час не е препоръчително да се яде. Не знам..може и някъде да греша.
weheartiit
04-26-2013, 08:11
не знам ,аз дори не завърших напълно 30ДС стигнах някъде до
5-6 ден на 3 ниво и след това реших да пробвам първата седмица от
ripped .Направих само обаче един ден защото не се натоварвам с тази
програма.Ами не е голямо натоварването,кардиото е по-лесно и
монотонно от 1 ниво на 30ДС .Поне аз така мисля де. :)
Okay почвам го днес,защото най-накрая си наложих диета.
Ще ъпдейтвам.
Целувки.
Еми аз съм чела, че до половин - един час не е препоръчително да се яде. Не знам..може и някъде да греша.
Бъркаш.
Яде се колкото по-скоро след тренировка можеш.
TrueStory
04-26-2013, 12:16
.Ами не е голямо натоварването,кардиото е по-лесно и
монотонно от 1 ниво на 30ДС .Поне аз така мисля де. :)
Е какво понеже няма Jumping Jacks не е натоварващо ли? Има го и тоя момент,че сигурно всички сме били най-гроги на 1во ниво от 30ДС, понеже още си в началото, мъчи те мускулна треска и т.н. Обаче аз на 5-6 ден от 3то ниво реших да направя допълнително и тренировката от 1во, за да видя как ще се чувствам.....еми много по-лесно ми беше след като бях минала и през 2ро ниво.
Абе относително е....едни упражнения могат да ми се сторят лесни на мен, на друг трудни и vice versa...трябва да си се пробва.
И аз си мислех, че първо ниво е невероятно трудно, че няма как да се справя и т.н.
Някой да има отзиви за Les Mills Combat?
kotenciiity
04-26-2013, 15:57
^ Аз съм подскачала на техните клипове и направо се влачех по земята след като свършат. И то на body jam, които са по-леки от body combat.
weheartiit
04-26-2013, 18:37
Е какво понеже няма Jumping Jacks не е натоварващо ли? Има го и тоя момент,че сигурно всички сме били най-гроги на 1во ниво от 30ДС, понеже още си в началото, мъчи те мускулна треска и т.н. Обаче аз на 5-6 ден от 3то ниво реших да направя допълнително и тренировката от 1во, за да видя как ще се чувствам.....еми много по-лесно ми беше след като бях минала и през 2ро ниво.
Абе относително е....едни упражнения могат да ми се сторят лесни на мен, на друг трудни и vice versa...трябва да си се пробва.
Изобщо нямах в предвид Jumping Jacks .
Просто самите упражнения са по-лесни.
Няма да споря де .
Просто,момичета просто пробвайте за справка - insanity .
Просто това е програмата,която наистина мога да нарека ТРУДНА .
Мъча се с нея ,мъка ми е като я правя .
След това кажете и,че първо ниво от рипеда е трудно.
Ако си си тренирал преди да почнеш програмата ,наистина обаче
тренирал ,а не само така да се пишеш.
Пак си е до човек де . :)
Иначе разбирам да ти се стори натоварваща де,
ако преди нея не си правил нещо и тепърва започваш.
Всяко начало е трудно.
Аз все още не съм свикнала с много от упражненията,които
правя и издъхвам на тях.
TrueStory
04-26-2013, 19:33
Всеки трябва да си знае възможностите. Аз на дадения етап не се наемам с Insanity....може би след време като съм в по-добра форма и съм по-издръжлива. Мисълта ми беше просто,че Ripped си е по-трудна програма от 30ДС...днес се убедих напълно след 1ви ден от втората седмица.
Така,ввпечатленията ми след първи ден на ниво едно:
Много ми е приятно,когато слушам Джилиан как нахъсва и казва неща от типа на "Не се отказвай" . Карат те да се замислиш, наистина как 300 килограмови стават по 70.. (: Евала момичета. Днес ден втори, усещам лека болка в предмишницата и прасците си, но нищо повече. Продължаваме.
weheartiit
04-27-2013, 07:55
успех ти пожелавам :) иначе и аз много харесвам Джлиан като треньор
sunnyreni
04-27-2013, 19:03
Днес сутринта ходихме с една приятелка да багяме може би около километър +. След това вкъщи направих 4 ден от 30ДС и чистих с прахосмукачката (доста е изморително). Сега не си чувствам краката, но усещам как се стягам и наистина има разлика в огледалото. Чувствам се много по-жизнена и пълна с енергия :)
Някой консумирал ли е хранителни добавки за топене на мазнини? Има ли ефект от тях? Ползи, вреди?
BonnieandClyde666
04-28-2013, 16:04
^Глупости само! :D
mariam123
04-29-2013, 13:25
10 дни режим, 5 дни Джлиан и съм -3 кг. Много съм доволна от себе си :) Поне ме стимулира да продължавам.
strawberry88
04-29-2013, 14:09
Яйца, банани...за това се сещам сега. :Д
sunnyreni
04-29-2013, 19:16
Ден 6 завършен. Обаче започват нещо да ми омръзват упражненията, още 4 дена...
Bonbonchencetyy
05-01-2013, 19:02
Изчетох цялата темичка и ме мотивирахте да започна и аз.
Започнах да чета самата тема от няколко дена и мислих ли,мислих,кога да започна.Реших,че 1 май ще е най-добре,защото програмата е за 30 дена и по-лесно ще се ориентирам кога ми е първо ниво,кога-второ и кога-трето,както и кой ден от нивото е.Все пак,направих си нещо като календар с легенда,т.е. всеки ден на всяко ниво ще го отбелязвам с различен цвят.
Проблемна зона е коремът ми.Мисля,че нямам талия,и затова коремът ми седи малко отпуснато.Искам малко да го стегна,а разбрах,че с 30 Days Shred коремът се стягал.Ръцете ми са долу-горе ОК,поне аз така мисля,а краката ми не само според мен са перфектни.Както и да е,това не е кой знае колко важно.
Станах не много рано,взех си телефона,включих безжичния интернет и пуснах видеото от YouTube.Реших,че ще слушам какво говори Джилиян,и ще го изпълнявам.Гледала съм level 1 и преди,но не докрай.Затова от време на време се взирах в екрана на телефона.Разгряването беше супер,включително и Jumping Jacks(JJ).Най-много ми хареса JJ,с изключение на това,че бюстът ми е големичък и когато подскачах,макар и със спортен сутиен,той пак си се мърдаше нагоре-надолу и това ме дразнеше.Не харесах от цялата тренировка и упражнението от минута 13:52-3 ( http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 ),което се нарича май bicep sircles.Където е сгъвката на дясното коляно ме болеше ужасно при приклекване...Както и да е,издържах и се гордея със себе си.Смятам да продължа,още повече,че ми е любопитно как ще бъда в следващите нива...Мускулна треска нямам,дори ми стана още по добре,повдигна ми се настроението.
Колкото до яденето,днес изядох половин шоколад Своге,млечен,със стафиди и лешници,което е около 12 блокченца и това въобще не го харесах...Закусвах принудително питки,добре,че поне изядох само половин малка,защото ми се видяха супер мазни,нищо,че баба ми се е потрудила,уважавам труда ѝ,но не обичам твърде мазно.Доста тиквени семки изядох,също.Обядвах малко пиле с ориз,без хляб и без овкусители.Ядох Активия Закуска с ябълка,вечерях половин филийка хляб с малко домати и краставици без сол.Не е много здравословно,особено закуската и този шоколад,затова много ме е яд сега...Дано утре да хапна нещо по-здравословно...
xwhitecarnationx
05-01-2013, 19:38
От утре започвам и аз. Определено! :)
Bonbonchencetyy
05-02-2013, 17:29
Днес направих втората си тренировка.Бях малко по-бърза и с по-малко болки.
Закусвах малко домашен козунак,с чашка прясно мляко,после ходих да тичам 30 мин.,след това изядох 2 лъжички сладолед и ми се наложи отново да изляза.Обядвах зелена салата с репички.Ядох малко семки и малко бирен фъстък,още малко сладолед и вечерях корнфлейкс.Имам малък напредък откъм здравословно ядене.Не ми е проблем да огранича закуските от типа на джобове,пици,хамбургери и др. тестени закуски.И без това напоследък си правя сандвич за училище,а и нарочно не нося пари в себе си,защото когато имам пари,съм на вълна харчене и ще си купя и някой и друг джоб,някакви бисквити и после ще ми гризе на съвестта,че съм изхарчила безсмислено пари,след като така и така имам закуска,която ме засища...
dqvolcheto9
05-02-2013, 20:27
Аз оставям Джилиян и започвам Инсанити,просто вече упражненията на Джилиян са ми много лесни и никакво натоварване не усещам.Някой др да е правил Инсанити и да е доволен?
weheartiit
05-03-2013, 06:51
аз съм ги пробвала,но са ми трудни .
скоро мисля пак да пробвам ама съм някаква стресната от тях :D
успех иначе на теб,натоварващи са и ако си постоянна със сигурност ще имаш резултати
dqvolcheto9
05-03-2013, 06:58
аз съм ги пробвала,но са ми трудни .
скоро мисля пак да пробвам ама съм някаква стресната от тях :D
успех иначе на теб,натоварващи са и ако си постоянна със сигурност ще имаш резултати
Благодаря ти много! :)
sunnyreni
05-03-2013, 09:33
Вчера си направих малка почивка от тренирането, т.е дне ми беше 9 ден от 1 ниво. Слде малко заминавам извън града и ще се върна в неделя вечерта. Не знам кога е си направя 10 ден, ще видим :)
marrcandy
05-03-2013, 14:52
Закусвах малко домашен козунак,с чашка прясно мляко,после ходих да тичам 30 мин.,след това изядох 2 лъжички сладолед и ми се наложи отново да изляза.Обядвах зелена салата с репички.Ядох малко семки и малко бирен фъстък,още малко сладолед и вечерях корнфлейкс.Имам малък напредък откъм здравословно ядене.Не ми е проблем да огранича закуските от типа на джобове,пици,хамбургери и др. тестени закуски.И без това напоследък си правя сандвич за училище,а и нарочно не нося пари в себе си,защото когато имам пари,съм на вълна харчене и ще си купя и някой и друг джоб,някакви бисквити и после ще ми гризе на съвестта,че съм изхарчила безсмислено пари,след като така и така имам закуска,която ме засища...
И кое по-точно е здравословното? Ако на това викаш здравословно,представям си какво си яла преди....
BonnieandClyde666
05-03-2013, 15:15
Като изключиме салата, всичко друго е epic fail!
Bonbonchencetyy
05-03-2013, 17:38
Днес ядох за закуска едно варено яйце,обядвах зелена салата с репички и малко пилешко месо,вечерях салата домати и краставици без олио,оцет и др. овкусители.Междинно съм хапнала само 2 парчета натурален шоколад и това беше за днес.
Относно тренировки,след всеки изминал ден ми става по-лесно и по-лесно.Вече проблем остана Jumping Jacks,защото много ми се мята бюстът нагоре-надолу,докато подскачам.Вече ми е трети ден,утре ще направя четвърти.
П.С.:Каквото исках да си кажа,го казах на ЛС,няма смисъл да спамя излишно темата :)
Deadlock
05-03-2013, 18:00
^ вярвам, че ще ти се отрази добре, ако ядеш повече (около тройно-четворно :Р). чети в bb-team.org статиите за хранене!
weheartiit
05-03-2013, 18:35
^ малко ти е сега храната ,наистина
хубава е ,но е малко
dqvolcheto9
05-06-2013, 16:32
инсанитито е страхотно.. пробвайте го и няма да съжалявате,доста по-добро е от упражненията на джилиян ,а и шон е страхотен :)))
daniela.
05-09-2013, 13:42
http://data.whicdn.com/images/22672348/tumblr_lylbi6wblL1ro3593o1_r2_400_large.gif
JoLLiE92
05-09-2013, 14:40
?
Това какво трябваше да е ? :ДД Гърбът и не е прав, ако ни я даваш за перфектен пример. :)
Blessed_
05-09-2013, 15:36
Започнах и аз програмата най-накрая. Днес направих 2 ден от 1 ниво. Определено ми беше по-лесно от вчера, но ме натоварват най-вече упражненията за ръцете, защото тази област почти не съм я тренирала. Правя си и няколко други упражнения, спазвам си хранителния режим и се надявам да има някакъв ефект. :)
Здравейте и от мен! Минах вече 6 дни от 30ds. Днес ми е седмият и честно казано упражненията започнаха да ми омръзват. Хубавото е, че всеки ден ми става все по-лесно ^^ Нямам търпение да дойде ден 11, за да видя дали има някакъв резултат.
TheBlackPanther
05-22-2013, 12:42
Здравейте айде и аз да се включа. Току що свърших първия ден от 1 ниво. Добре де 2 беше ама го броя като първи щото вчера уж да внимавам кво правят и толкова го направих... :Dда ви кажа честно не ми вдъхва доверие цялата тая работа...окей резултатите са супер и всички изглеждате доволни ама де да знам. Тея лицеви ме убиват ама ще ги преживея де...до преди два месеца правех всякакви подобни упражнения + доста ограничено ядене в продължение на 4 месеца...ама като не видях резултати съвсем се демотивирах...така де сега пак съм на 6 пък да видим какво ще стане.
BonnieandClyde666
05-22-2013, 13:52
Аз пък днеска правих упражнения с дъмбели от по 10кг. и нямам търпение да дойде утре и да се събудя с ръце като на Шварценегер. :)
TheBlackPanther
05-23-2013, 12:08
Айде хора до къде сте? :D
lovelywords
05-24-2013, 15:43
И мен ме мотивирахте и мисля да започна от утре,но проблем ми е храната, защото ми е трудно да огранича тестените и сладките изделия..
sunnyreni
05-24-2013, 20:08
Охх...аз завърших първо ниво, после ми дойде и ме боля корема една седмица (направо беше някакъв ужас:Х), следващите седмици бяха много натоварени и все не ми оставаше време за тренировките - буквално. Трябва да почна пак, мисля за загрявка 1 ден от първо ниво и после си продължавам новрмално с 10 дена 2 и после 3...
~TrueLove~
05-24-2013, 20:31
Момичета имате ли проблеми с упражненията, аз не мога да ги изкарам до край.
Започвам да треперя цялата, става ми лошо, и после съм скапана цял ден.
weheartiit
05-24-2013, 20:54
^ Ако не си спортувала преди,може би натоварването ти идва в повече (макар че упр. не са особенно трудни).
започни с нещо по-леко и като свикнеш си продължи :)