View Full Version : 30 days shred
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
Аз обожавам сурови бадеми и орехи.Даже не мога да ги ям печени и осолени.Но не мога друго да ям сурово.Сега имам проблем-оказа се че съм си взела малко количество храна за обяд и сега пак съм гладна.Но нямам нищо за ядене.Имам два избора-да си взема сандвич,който е 80 процента хляб или да си взема печени фъстъци /много обичам/.Повече клоня към фъстъците,но...Много се изкушавам и за едно зрънчо,ама... това вече е много нарушение на диетата.
JoLLiE92
03-06-2014, 10:33
Черен шоколад вечер е много по-добра идея от една ябълка вечер преди да легнеш. Това се опитвам от години да го обясня на хората и не поемат. Нали било ябълка, здравословно било да си ги гъчиш когато ти щукне.
BaffaLsc
03-06-2014, 14:27
Черен шоколад вечер е много по-добра идея от една ябълка вечер преди да легнеш. Това се опитвам от години да го обясня на хората и не поемат. Нали било ябълка, здравословно било да си ги гъчиш когато ти щукне.
Съгласна. И аз не знам откъде е разпространено това, че плодовете са за десерт. Плодовете са за закуска, ядките също, на гладно е най-добре. :)
BaffaLsc
03-06-2014, 14:53
Защото организмът ги усвоява най-добре на празен стомах.
И единствено тогава играят ролята на полезни.
JoLLiE92
03-06-2014, 14:58
Съгласна. И аз не знам откъде е разпространено това, че плодовете са за десерт. Плодовете са за закуска, ядките също, на гладно е най-добре. :)
Не е разпространено, просто хората си мислят, че като е полезно, значи може да ги ядеш всякога и по всяко време. Плодовете когато се смесят с храна или с друг вид плодове ферментират и ти подуват корема. :) Ако го правиш редовно - здравей, гастрит. Това майка ми ми го повтаря откак се помня, но все повече имам чувството, че само аз го знам. Даже една приятелка като и направя забележка, че не е хубаво, редовно започва буквално да крещи, че си измислям простотии и че не можело ябълките да не са здравословни и по-добре било някакви сладкиши да яде вечерта ли....
Аха. И ако следобяд ми се яде плод, да ня'а да ям, 'щото... Оф!
Да, ферментират, но ако си я гъчнеш повече от 40 мин след основното ти хранене, било обяд или вечеря, ня'а никакъв проблем. Въпросът е да не е буквално десерт, а да има няк'во време след последното хранане. Ако т'ва се спазва, можеш и аларми за през нощта да си правиш да ставаш да ядеш и аз лично ти гарантирам, че гастрит няма да имаш. ;)
BaffaLsc
03-06-2014, 15:21
Аха. И ако следобяд ми се яде плод, да ня'а да ям, 'щото... Оф!
Никой не е казал, че не можеш да ядеш. :)
Просто не веднага след хранене. На гладно дори не можеш да изядеш една ябълка примерно и веднага след това да закусваш, пак трябва да чакаш поне 40 минути. Нищо няма да ти стане, само хабиш плодовете, защото имат ефект само на гладно.
JoLLiE92
03-06-2014, 15:22
2 часа. :) И то да не е плодова салата или плод с мляко. И последно научих, че трябва да ядем само един вид плод дневно.
През нощта по принцип не бива да ядеш каквото и да било.
През нощта по принцип не бива да ядеш каквото и да било.
А това защо? Заради изказванията от рода на "Да не се яде нищо след 18ч." или?
JoLLiE92
03-06-2014, 18:28
Не след 18 часа точно, аз примерно лягам в 2-3 редовно и вечерям към 9-10 , но да има известно време между вечерята и лягането ти и да не ставаш нощем само за да ядеш.
Вечер трябва да се яде, щото докато спиш организмът ти трябва да разгражда нещо, а като стомахът е празен почва да ти яде от мускулите и да изгаря полезни за тялото вещества. Така ми е казвала треньорката.
Иначе аз минах 4 ден днес :) Имах малко мускулна треска 2към3 ден, и то предимно в горната част на ръцете, но това не ме спря :D Издебнах момента, когато менструалната болка беше сравнително поносима и си направих една серийка. Вече усещам как нищо не може да ми попречи :3
BaffaLsc
03-06-2014, 19:01
Вечер трябва да се яде, щото докато спиш организмът ти трябва да разгражда нещо, а като стомахът е празен почва да ти яде от мускулите и да изгаря полезни за тялото вещества.
Точно поради този факт, всички спортисти ядат или пият извара преди лягане.
JoLLiE92
03-06-2014, 19:10
Да - затова е вечерята. Имах предвид, че трябва да мине време между вечерята и лягането и че не бива да се яде нощем. Освен това когато гладуваш, организмът първо изгаря мазнините и тогава мускулите. ;)
anonymous708973
03-06-2014, 21:22
И последно научих, че трябва да ядем само един вид плод дневно.
Е, това вече са глупости. От малка знам за петте вида плодове и зеленчуци на ден.
JoLLiE92
03-07-2014, 02:24
Това ми го каза диетоложка, която също така ми каза, че според нейния вега тест прекалявам с цигарите, алкохола и тежките меса (не кусвам) и ми забрани повечето плодове и зеленчуци, но ми позволи белия хляб и свинската мас. :D Така че не знам дали да му вярвам.
Това ми го каза диетоложка, която също така ми каза, че според нейния вега тест прекалявам с цигарите, алкохола и тежките меса (не кусвам) и ми забрани повечето плодове и зеленчуци, но ми позволи белия хляб и свинската мас. :D Така че не знам дали да му вярвам.
That's why I have trust issues!Всеки си измисля нещо ново всеки ден.Не яжте много плодове.Ама плодовете са полезни та ги яжте.Яжте само пилешко и риба.Пилешкото не било полезно.Пийте много мляко за калции. не пийте мляко-дебелее се от него.Всеки трябва сам да си прецени какво го кара да се чувства зле и какво му помага.Аз не ям много картофи -варени,пържени или каквито и да е- защото много се подувам и имам киселини.А ги обожавам.но...шанс.Всеки трябва да си намери златната среда и да се чувства добре.Аз минах ден пет на 30 дш , но още ме болят прасците и са напрегнати мускулите покрай колената.натоварвам се май прекалено много и трябва да си увелича приема на калории.Още издишам на коремните преси,но се старая ако правя почивка да е за 5 секунди.
anonymous708973
03-07-2014, 07:43
За прясното мляко със сигурност ти казвам - не е полезно. Не знам дали е вредно, но не е полезно, не дава нищо на организма на възрастен човек.
Като цяло четох преди време някакви неща за млечните, не е добре да са основна част от менюто.
girlwithblueeyes
03-07-2014, 07:58
И аз съм чела подобни статеи . Затова започнах с ядковите млека
Те са си доста вкусни и не толкова вредни .
BaffaLsc
03-07-2014, 10:25
За прясното мляко със сигурност ти казвам - не е полезно. Не знам дали е вредно, но не е полезно, не дава нищо на организма на възрастен човек.
Като цяло четох преди време някакви неща за млечните, не е добре да са основна част от менюто.
Не е добре ИЗОБЩО да са част от менюто. Месото също. Майка ми откакто ги спря тия неща, се изпъпчи като пубертетка, явно организма й се пречистваше от боклуците и хормоните, които е приемала досега.
anonymous708973
03-07-2014, 10:51
Изненадваш ме за месото, предвид колко хапваш, но явно си достатъчно умна да направиш разликата. Имаш поздравленията ми.
Начи... мазно да не ям никакъв проблем, бял хляб ям само в случай на върховна необходимост, сол, газирано, етц.
Обаче.. шоколад и млечни продукти - просто не мога! Откакто съм в чужбина, очевидно ям далеч по-малко сирене, но йогурт и яйца имам постоянно в хладилника. Кашкавал и синьо сирене - периодично. Не мога, бе :д
Начи... мазно да не ям никакъв проблем, бял хляб ям само в случай на върховна необходимост, сол, газирано, етц.
Обаче.. шоколад и млечни продукти - просто не мога! Откакто съм в чужбина, очевидно ям далеч по-малко сирене, но йогурт и яйца имам постоянно в хладилника. Кашкавал и синьо сирене - периодично. Не мога, бе :д
Същата съм! Не мога без сладкилежи .като наркотик са ми.Ограничила съм ги до абсолютния възможен за мен минимум,но чувствам че изпадам в абстиненция хаха.За млякото ми е много странно-нали уж съдържа калции.Млякото по магазините със сигурност не е полезно.Ние си намираме мляко от баби,които сами си гледат животните.Още не съм пила мляко от бадеми,защото ми е малко скъпичко.Но усещам че ще ми хареса.Малко е раничко да питам,но кое да правя след тези тренировки- Banish fat или Ripped in 30?Гледам че второто е малко по-хард версия на 30 дш и се чудя...
Млечните ги плюят заради оксаловата киселина. В комбинация с други киселини (името ми бяга, в доматите се съдържа основно), води до натрупване в организма и ошипяване. Ама то няма едно хубаво. На мен тия ядковите млека повечето ми напомнят на вкус като на нишесте, разтворено във вода (сурово). Адски ме погнусяват. Може и да не съм случвала, не знам. Пък и ми е малко налудничаво набавянето на протеин от растителни източници. Не, че е невъзможно, просто хранителните ми навици са такива.
Едит: ако нямаш проблеми с холестерола и си с нормален метаболизъм, животинските мазнини не виждам с к'во толкова ще ти навредят. В няк'ви умерени количества, разбира се. Аз за мен си предпочитам да си сготвя с не толкова постно месо, без растителна мазнина, отколкото да е постно ястие само с растителна.
Не след 18 часа точно, аз примерно лягам в 2-3 редовно и вечерям към 9-10 , но да има известно време между вечерята и лягането ти и да не ставаш нощем само за да ядеш.
Така вече съм съгласна :)
Мислех още в горното мнение да кажа, че няма нищо вредно в храненето нощем, но зависи от начина на живот на човека.
Оф, аз от няколко дни се каня да започна с Инсанити, че ми се скача като луда ... Доста енергия имам за изразходване ама се притеснявам да не ми се появят пак проблемите с глезена и ходилото :?
anonymous708973
03-07-2014, 12:49
За млякото ми е много странно-нали уж съдържа калции.
Защото след около тригодишна възраст спираш да произвеждаш ензима, който го усвоява. И има логика - бебетата животни се хранят само с мляко, защото е достатъчно хранително. Започнат ли с друга храна, спират млякото изцяло. А ние искаме да гъчим хем друга храна, хем мляко.
Аз мляко пия само с кафето, за сметка на това йогурт ям всеки ден :д
Само кучетата нямат еинзима, който разгражда лактозата. Всички други, в т'ва число и хората (освен тия, лактозочувствителните), го имат. Може да не усвояваш калция точно (което също ме съмнява, просто не съм чела нещо конкретно по въпроса), но другите неща си ги ползваш отма.
Помогнете ми не мога да се оправя да изтегля програмта ? :(
Има я във вбокс и ютюб, не е нужно да я теглиш :)
Само кучетата нямат еинзима, който разгражда лактозата. Всички други, в т'ва число и хората (освен тия, лактозочувствителните), го имат. Може да не усвояваш калция точно (което също ме съмнява, просто не съм чела нещо конкретно по въпроса), но другите неща си ги ползваш отма.
Много интересно. Ама и аз имам наблюдения, че млечните не ми влияят добре. :/
Не ги разбирам тези неща и затова да си питам-защо прясното се води лошо,а киселото не след като киселото се прави от прясно?пия мляко най-много веднъж в месеца така че няма да е болка за умиране да го откажа напълно.Просто ми е любопитно.
BaffaLsc
03-07-2014, 14:12
Изненадваш ме за месото, предвид колко хапваш, но явно си достатъчно умна да направиш разликата. Имаш поздравленията ми.
Всичко е в името на спорта. Не, че не обичам месо, де. Ако имах възможност да си отглеждам всичко сама- супер... въпреки че е доказано, че човешкият организъм не е пригоден да яде месо. Или пък млечни продукти. Имаше дори една картинка, че само ние хората се храним от крави и кози, всичко друго в природата си е ок, само ние сме сбъркани.
Cloud9, киселото също е.
JoLLiE92
03-07-2014, 17:50
Чудя се това с млякото и разгаждането само за прясното мляко ли е? Защото въпросната пичка с вега теста ми каза да спра млякото под предлог, че след 7годишна възраст не го разграждам, но че може да ям кисело мляко и сирене. Те не съдържат ли лактоза?
BaffaLsc
03-07-2014, 22:10
^ Няма логика според мен. Все са си млечни, поне сиренето смени с козе. На Маджаров козето е уникално.
anonymous708973
03-08-2014, 10:55
Току-що похапнах чери домати с натрошено бяло сирене и парченца синьо + зехтин и балсамико. И ми е и-д-е-а-л-н-о! Няма начин да се откажа от сиренето, сериозно ще умра.
Ама виж, идея е да вкарам козе в менюто. Ще правя същия номер и с кафевия ориз, не че се сещам за случай, в който да съм си сготвила сама ориз за последните 5-6 месеца :Д
И халуми сирене обичам към салатката, ама е толкова безбожно солено :дд
JoLLiE92
03-08-2014, 11:27
Аз обожавам капрезе. Лятото като си правех сандвид с парче домат, парче сирене и песто и леко запечено да видиш как потресено ме гледаха всички колеги. :D "няма ли за тебе кренвирш и кетчуп, ма!?" :cool:
Страшно обичам всеки възможен вид сирене, освен Фета и топено сирене - твърде мазни са ми.
въпреки че е доказано, че човешкият организъм не е пригоден да яде месо. Или пък млечни продукти. Имаше дори една картинка, че само ние хората се храним от крави и кози, всичко друго в природата си е ок, само ние сме сбъркани.
Как така?
И на млякото кое точно не му усвоявате?
Аз си знам, че прясното не е полезно за хората, само за децата до 2-3 години (докато още ги кърмят). Имаше някакъв млечен ензим, който разгражда млякото до тази възраст. Иначе на киселото нищо му няма ..
JoLLiE92
03-08-2014, 20:13
Е добре, лактозата не се ли съдържа в абсолютно всеки един млечен продукт, в това число всяко сирене, сметана, масло, извара??!
DisappointedDreamer
03-08-2014, 20:21
Аз пък обожавам чаша студено, прясно мляко <3
JoLLiE92
03-08-2014, 20:34
О, и аз. С нищо в него. Горещо го ненавиждам, заболява ме стомаха от него.
Да, лактоза има във всички млечни. И освен ако не получавате зверски газове или диария след консумация на млечни, не разбирам какъв ви е проблема с нея.
anonymous708973
03-09-2014, 01:03
Ха, тамън утре ще си правя Капрезе. Рядко оставам без песто в хладилника :))
Здравейте момичета!И аз се включвам ,като днес ми е 2ри ден от level 1.Пожелайте ми успех! :))
Аз да отбележа, че направих предпоследния ден на 1-во ниво. Четох назад в темата и пише, че второ било най-гадното. Вярно ли е? Аз още не съм си го пускала .. :(
Вчера бях 12 часа на работа и като се прибрах нямах сили да дишам, не да правя тренировки. Иначе знам, че е хубаво да се почива поне един ден в седмицата, надявам се да важи и за 30дш (някой по въпроса? ;д)
JoLLiE92
03-09-2014, 12:05
Да, хубаво е да се почива. Чувствам се ужасно, защото излизам твърде рано сутрин, прибирам се късно вечер, събота и неделя само се наспивам и въобще не ми е до тренировка и съм гузна. :(
Току-що изгледах второ ниво. Леле .. Ще се мре :D
JoLLiE92
03-09-2014, 16:07
Цаката му е да дишаш правилно. :)
Ден 8,ниво 1-готово! Мисля ден 9 да ми е последния за нивото и да направя второ ниво 11 дена.Иначе се усеща разлика.Баба каза че съм се изшилила ,което не съм го чувала от доста време.Нося свободно едни панталони дето ми се впиваха в корема преди.като килограми мога да отбележа 1 надолу,но и аз имам много за сваляне.Чувствам се супер.Имам енергия,усещам че съм свалила от обиколката и се стягам в корема.Освен тези 20 минути с Джилиан после си правя и малко пилатес за паласките и вътрешната част на краката и е супер.Вече знам всичко,което ще каже тя наизуст и даже съм запомнила физиономиите на момичетата.И най-вече обичам да чувам "Isn't it buddy?"!
Йейй много съм доволна днес ми е първия път, добри са упражненията аз очаквах да съм много по изморена. Затрудниха ме само лицевите упори и упражнението където трябва леко да се навеждаме но единия крак го сгъваме(този отпред) а другия е изпънат назад. Иначе съм доволна надявам се този път да довърша нещо :( 58 кг. и 150 см висока. :)
Последен ден от първо ниво - направен. Най-накрая направих сигурно 30 лицви (женски, но все пак ..) без да спирам - по 15 за половин минута. На мен попринцип тази час ми е най-трудна с гиричките, не се сещам точно как се казваше - преди кардиото и след коремните. Мен ме притеснява това, че кантара е смъкнал само с половн кило, но все пак се чувствам доста по-стегната. Надявам се накрая да има ефект.:)
Misheto_iw
03-10-2014, 19:42
Ееее, момичета, имате нов ентусиаст в клуба. :D Преди съм правила 30ДШ, но второ ниво ме убиваше и имах болки в раменете и спрях програмата. Имах прогрес - станах по-издръжлива и по-силна, ноо за мой луд късмет с болките и тренировките спряха, за което съжалявам, но сега започвам на ново. ^^ 1 ниво, 1 ден-завършен
Започвам от днес второ ниво.Научила съм наизуст какво ще каже Джилиан вече.поне издръжливостта ми е много по-голяма в сравнение с преди.хубаво беше първо ниво,но ми липсваха упражнения за паласки и дупе.затова и после допълвах с пилатес.надявам се второ ниво да има повече такива упражнения.Малко съм наплашена че всички казват че второ ниво е най-гадното,но съм готова да го изтърпя.Имам определено разлика най-вече в корема /което е странно/прасците ми са се стегнали,краката от вътрешната страна са по-оформени и определено се чувствам много по-добре.яд ме е че вчела яденето ми беше мазало,но днес пак съм на линия.
JoLLiE92
03-11-2014, 06:10
Аз забелязвам промяна най-вече в горната част на корема и ръцете. Прасците ми няма накъде да се стягат, а бедрата ми нищо не ги стяга :lol:
Леле майко .. Преди малко си направих първия ден от второ ниво и .. Никога в живота си не съм била по-потна. Което предполагам е добре :lol: Както и да е - определено упражненията на второ ниво са ми много по-интересни. Не знам как ще издържа ..
Аз може би за 3-ти път започвам програмата (само единия път стигнах до 2-ро ниво и направих 1-2 дена от него). Днес ще правя последния ден от 1-во ниво - разлика не виждам, а и не мисля, че толкова бързо трябва да се усети такава. Кофти е, че понякога няма как да не пропусна по един ден, а не трябва :(
Кофти е, че понякога няма как да не пропусна по един ден, а не трябва :(
Гледала съм интервюта с Джилиан и тя казва че е задължително да имаш един почивен ден в седмицата.И аз усещам че имам нужда от почивка малко,но съм прекалено вманиачена за да спра.
Level 2 is a bitch! Мале какъв зор видех не е истина.пак обаче се набляга на горната част на тялото.Ще си продължавам с упражненията за паласки явно след 30дш. Иначе съм килограм надолу,но и много ми е зле яденето.Не се сдържах и хапнах шоколад вчера.днес ще хапна малко спагети и направо...Поне има наистина разлика в това как ми седят дрехите от преди.доволна съм.Имам точно 60 дни до сватбата и съм сигурна че ще изглеждам добре в роклята!Само още малко кураж и воля че да го спра това сладко.Поне ще си взема черен шоколад-уж не е толкоз вреден.
Някой има ли представа колко калории се горят с тази тренировка 1 ниво. И искам друго да попитам, знам че е важно дишането но някой може ли да ми обясни точно как. :)
А момичета вие спазване ли диетата към програмата или просто се ограничавате?
Аз не спазвам диета, опитвам се да огранича хляба (аз и без това рядко ям, но гледам все по-рядко да посягам към него) и сладките неща.
Ахам благодаря и аз се опитвам това да направя
MisS kApRiZz
03-12-2014, 16:44
Здравейте! Започнах програмата преди пет дни....след първия ден имах много гадна мускулна треска, която все още не спира......нали уж спирала с движение, защо се чувствам нормално само половин час след тренировката и после....пак мускулна треска....много ме боли, успявам да правя упражненията, но според вас това нормално ли е?
P.S. Два-три дена преди програмата пак имах силна мускулна треска, която за два дни изчезна, но само ден след изчезването й... пак.
Втори ден от второ ниво .. Ужас, не знам как ще направя още 8 дена. Започвам Circut 2 и вече по цялото ми лице се стичат капки. Левел 1 го правех и въобще го нямаше това - само ми беше малко зачервено лицето накрая. Нормално ли е да се потя толкова?
Вече съм към края на първо ниво, но го чувствам недостатъчно. Надявам се второто да е толкова гадно, колкото го описвате, че нямам време за допълнителни тренировки, каквито правя сега.
На 5ти ден от 1во ниво съм вече кг и половина надолу и корема ми започва да се стяга!Това ме надъхва още повече ^^
Аз си спазвам уж режим и гледам да съм под 1200 калории,но ,както си и очаквах, това ме изтощи много.Краката ме болят ,едва ги движа,разтегнах си сухожилие на стъпалото и си усещам всеки мускул в корема при движение.Вчера хапнах малко повече /спагети за обяд и супа за вечеря/ и не успях да си направя упражненията.Сутринта си бях върнала половин килограм.За един ден!Това вече ме отчайва!!!Днес пак ще се насиля на второ ниво.Не е чак толкоз сложно,но заедно с цялата умора от предишното и ходенето на работа по цял ден, и малкото калории...Надушвам че пак ще се вманиача и ще се ходи до бърза помощ.тъпата ми колежка вчера ме донервира като ме пита цял живот ли съм изглеждала /пауза,оглеждайки ме от долу до горе с насмешка / така и че не е нормално да съм тия килограми на тая възраст.Лесно им е на слабите дето само ядат и не се мърдат и пак са си 45 кг!
BonnieandClyde666
03-13-2014, 07:17
1200 :lol: :lol: :lol: :lol:
Ми, и на 200 да си пак ше си си дебела! Успех! :)
Ше се разпадаш малко по малко по улиците и пак ше си стоиш дебела! Честито! :)
шЕ ВЛЕЗЕШ В БОЛНИЦА И ПАК ШЕ СИ ДЕБЕЛА! :)
Накрая ше гушнеш букета дебела! :)
BaffaLsc
03-13-2014, 07:23
Аз поглъщам по 3000 калории дневно /може и повече да са/ и имам...преса. Предполагам, че това ми е дар от Господ.
JoLLiE92
03-13-2014, 07:48
тъпата ми колежка вчера ме донервира като ме пита цял живот ли съм изглеждала /пауза,оглеждайки ме от долу до горе с насмешка / така и че не е нормално да съм тия килограми на тая възраст.Лесно им е на слабите дето само ядат и не се мърдат и пак са си 45 кг!
Да си гледа работата тъпата колежка. ;) Какво общо имат килограмите с възрастта не можах да разбера?
BonnieandClyde666 я фак оф ;)
Не зависи само колко са калориите, а и какви. BaffaLsc имаш моите адмирации :)
BonnieandClyde666
03-13-2014, 08:01
Пука ми! :)
Очаквах да чуя че е малко,но както казаха по-горе не е важно колко,а какви.Ако имах време да правя повече от 30 чинути упражнения на ден и аз щях да ям повече,но уви.Все пак не трябва ли да изгарям повече,отколкото хапвам?
JoLLiE92,нейната работа е на други работата май.винаги ще има такива хора и гледам да не им се връзвам,но е трудно като ти се следи всяка хапка.Все пак съм й казала че ако отслабна ще е за мен си,не защото тя е решила че трябва.
JoLLiE92
03-13-2014, 08:20
О, на мен редовно хора, които се тъпчат с макдоналдс и ядат плодове вечер с идеята, че е много полезно, ми правят забележка как и колко се храня. Прави ми се забележка колко много чипс съм ядяла, истината е, че аз го обожавам, но си го позволявам 2 пъти годишно и после цял ден се шегувам с това колко гузна се чувствам. Прост пример - в стола сме, пред мен има 3 чинии с две салати и един плод за после, пред колежката има една чиния свинско с картофи и 2 филии бял хляб. Тя ми прави забележка колко много съм ядяла, как можело, не съм можела да си събера чиниите на масата.... е, осъзнай се? :cool:
Сега една седмица ми се правеше забележка защо съм се хванала да постя и че нямало да издържа, после си развалих постите заради 8ми март (майка ми направи торта) и сега пак ще постя и пак ми се прави забележка защо въобще съм почвала като ще спирам. Не може ли да си гледат в собствените панички? ще ме убеждава, че било много здравословно да нагъваш солети, солетите били диетични. Като съм искала да постя, да съм ядяла солети, те били постни. :D
А трябва ли да се яде нещо специално преди и след тренировка за отслабване
Поне 30 мин след трен е хубаво примерно един банан да хапнеш
Ох .. Тъпият ми цикъл дойде и днес едвам си направих упражненията (все пак успях, де). Още 17 дена :D
JoLLiE92
03-13-2014, 16:11
Аз съм чувала, че е хубаво да хапнеш веднага след тренировката, защото до 30 мин след нея метаболизмът ти е много бърз.
Пука ми! :)
Мно'о си проста!!!!
Ох, не знам, ама имам ужасяващото чувство, че само след тренировка ми е хубаво тялото и ако на следващия ден не правя нищо ще увисна и ще се върна в нулева позиция ;д Убедете ме, че не е така, моля ви
BonnieandClyde666
03-13-2014, 17:05
Мно'о си проста!!!!
А, ти дебела! :)
Аз мога да отслабна, ами ти? 8-) Освен, че си и неграмотна...
Ти си супер жалка комплексарка, заклевам се. Иначе ня'аше да скачаш на всеки. Ще ти отворя очите за нещо, защото очевидно не ти е ясно. 99.9% от коментарите в разадела/форума не са насочени към теб!
Не се разхищавай толкова да отговаряш персонално на повечето. И без т'ва нямаш нищо смислено за казване.
anonymous708973
03-13-2014, 17:38
Аз съм чувала, че е хубаво да хапнеш веднага след тренировката, защото до 30 мин след нея метаболизмът ти е много бърз.
А ако не си гладен? Това е едно към едно като да си купиш нещо, защото пише SALE с големи червени букви на магазина. :Д
Даже е по-тъпо, щото на парцалчето ще му се радвам после :д
БонииКлайд бая полезни неща може да сподели по темата, ама е избрала да се държи като патка. Причините ще останат неизвестни за простолюдието.
BonnieandClyde666, можеш ли веднъж да не се отнасяш по тоя начин?! Във всяка втора тема ти гледам надменните коментари и вече ми омръзва. Да, имаш хубаво тяло, постигнала си не малко във фитнеса... Е, и? И ти си започнала от някъде, така че постиженията ти не ти дават право да обиждаш някой. Нима и BaffaLsc не е постигнала много (и по снимките, които съм виждала и на двете ви, смея да твърдя, че нейното тяло ми харесва повече)... Тя обаче дава изчерпателни съвети и градивна критика.
Сега и мен ли ще изкараш дебела? :lol:
BonnieandClyde666, можеш ли веднъж да не се отнасяш по тоя начин?! Във всяка втора тема ти гледам надменните коментари и вече ми омръзва. Да, имаш хубаво тяло, постигнала си не малко във фитнеса... Е, и? И ти си започнала от някъде, така че постиженията ти не ти дават право да обиждаш някой. Нима и BaffaLsc не е постигнала много (и по снимките, които съм виждала и на двете ви, смея да твърдя, че нейното тяло ми харесва повече)... Тя обаче дава изчерпателни съвети и градивна критика.
Сега е мен ли ще изкараш дебела? :lol:
:lol: Най-вероятно .. Наистина - във всяка тема, свързана я със спорт, я с диети, ти обесняваш на всички колко са дебели. Знам колко тъпо звучи, но не можеш да кажеш на черното бяло, нали? Вярно, някъде можеш да критикуваш, но обясни защо, а не раздавай обиди без послеслов ..
JoLLiE92
03-13-2014, 19:02
А ако не си гладен? Това е едно към едно като да си купиш нещо, защото пише SALE с големи червени букви на магазина. :Д
Даже е по-тъпо, щото на парцалчето ще му се радвам после :д
БонииКлайд бая полезни неща може да сподели по темата, ама е избрала да се държи като патка. Причините ще останат неизвестни за простолюдието.
Ами питах дали да обядвам преди или след тренировката си и това ми обясниха, ако си гладен по-добре след, отколкото преди. Ако не си гладен, не ядеш. :Д
Може и да сподели, но ненавиждам начина, по който някой ти казва какъв си без да те е виждал. Мен ме подразни, явно е често явление. Ако опитваме да постигнем нещо повече с телата си, значи задължително сме поне 150 кила, целулит навсякъде и три реда корем като на шар-пей? Мога да и даря метаболизма си, ще стане поне 90 кила. :Д
Успокойте ме бе, стига се карахте :D
Ох, не знам, ама имам ужасяващото чувство, че само след тренировка ми е хубаво тялото и ако на следващия ден не правя нищо ще увисна и ще се върна в нулева позиция ;д Убедете ме, че не е така, моля ви
И аз съм така.Пропуснах втори ден поради натоварен график и имам чувството че съм по-дебела от преди.А усещам че една рокля,дето ми беше тясна,сега ми виси.Което е супер!Това е внушение и е нормално като ти се иска нещо мноооого силно.
Аз съм чела че поне час и половина след тренировка не трябва да се яде.може да се хапне малко пилешко или банан,но нищо повече.тогава се горяло повече мазнините и хапването го затормозявало.Но то толкова много теории се появяват всеки ден че вече не знам на кое да вярвам.
anonymous708973
03-14-2014, 12:53
Мани, с тия внушения е просто абсурдно. Като се подуя преди цикъл, мязам и се чувствам като бременна в петия месец (включително и болките в кръста, хаха). Като мине цикълът - 2 дни по-късно се чувствам като фиданка, не ми се яде, супержизнерадостно и доволна ми е :д
^ и аз така, направо бях в депресия и сега също де...и корема и паласките, което ме натъжи най-много, щото не знаех, че и мц се отразява и на паласките :?
Здравеите на всички :) има ли някой, който би се съгласил да изпрати Инсинитъ по скъпе? в германия съм и няма как да я сваля от торрент сайт без да получа мило писмо с глоба.
Ще съм много благодарна :)
Днес завърших първо ниво, утре се глася за второ.
Иначе за първи път си правих тренировката на гладно (както всички препоръчват) и беше ужасяващо.
Аз си дадох почивка петък и събота и потичах малко. Днес времето беше НЕВЕРОЯТНО! Точно като за разходка :) Иначе в неделя правя 4-ти ден на 2-ри левел :)
И аз днеска ще го направя, първия левъл де. За тонус, 'щото имам енергия.
Приключих първи ден от ниво 2. Определено има разлика в натоварването и откровено казано ниво 1 ми беше скучно. С това сякаш времето минава по-бързо, някак си или поне на мен така ми се струва. Харесва ми, но осъзнах сериозния ми проблем с липса на равновесие, особено в частта с напъдите ;д
http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs-2013/bfi1394997079x.jpg (http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1394997079x.jpg)
http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs-2013/opt1394997179m.jpg (http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1394997179m.jpg)
http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs-2013/arx1394997200n.jpg (http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=arx1394997200n.jpg)
JoLLiE92
03-16-2014, 18:27
Мен такива картинки ме антимотивират. :D
JoLLiE92
03-16-2014, 19:17
Първо - тая бягащата - мразя. Второ - в момента ставам в 5 и се прибирам в 9, нямам време да спя, какво остава за тренировка. Някаква си пръчка да ми се обяснява от екрана на лаптопа - за коя се мисли?! :ДДДД Още повече, че тази третата няма хубав задник.
Да, такива снимки въобще не ме мотивират, а точно обратното. :Д
Радвам се че не съм единствената демотивирана.повечето мацки по снимките са или пръчки,или прекалено напомпани.А и имат структура,различна от моята,което значи че и да ги гледам ,и да тичам точно като тях няма да стана.като ми липсва мотивация гледам Before and after снимки.Има хиляди в tumblr.
Иначе съм мноооого зле.домързя ме яко тия дни и от 3 дена някъде не съм правила упражненията и храненето ми е мъка.Уморена се чувствах тая седмица.Вторият опит на второ ниво беше още по-кошмарен.завърши със задух, болки в сърцето и уплах у приятеля ми.Днес продължавам с ден 3 от ниво 2.Обещала съм си да го направя 11 дена пък да видим.Упражненията са трудни /то и кой ме кара да правя по-сложния вариант е въпроса/ и е кофти че нямам гирички и се мъча с бутилки вода,ама...
anonymous708973
03-17-2014, 06:31
Второ - в момента ставам в 5 и се прибирам в 9, нямам време да...
Изненада - така ще си цял живот! Ама едва ли някога повече ще си необвързана, без деца, живееща с родители, които поемат по-голямата част от домакинската работа. Да се оплакваме на по 20 години от липса на време е като някой в гимназия да ми се оплаква колко трудно смогва с материала.
JoLLiE92
03-17-2014, 07:15
Специално в момента пътувам по 100км всеки ден и наистина няма как да се получи, съжалявам. Определено няма да ставам в 5 сутринта цял живот. И да, в гимназията смогвахме трудно с материала, защото имахме по 100 задачи домашно и голям текст по немски да разказваме + няколко урока на български - за утре. Ето затова говоря - нито може да ме мотивира, нито демотивира някой, който няма хал-хабер какъв е моя живот и както се казва walk a mile in my shoes и тогава говори. :)
DownloadVirus
03-17-2014, 11:36
Тези тренировка за много застояли хора наистина :((
Като гледам,че някои се оплакват как се зачервяват и не могат да дишат,представям си колко заседнал начин на живот водят..
Ако направят една суперсерия на тяга и клек високи повторения ще се гътнат преди да са минали на клека сигурно.
Да споделя резултатите си след завършено ниво 1 ... с -2.3кг надолу и с видимо по стегнат корем и ръце!!Загубих си метъра и не успях да си измеря мерките и ме е яд...:Д Свикнах да се храня по начина,който си наложих и старите навици изобщо не ме притесняват. :))
anonymous908491
03-18-2014, 14:48
Защо се мъчите, като нямате ген, ще се побъркате от тренировки и пак ще сте дебели.
Ям каквото си искам, когато си искам и по което време си искам.
Не тренирам, не и по начина, който се разбира.
От години съм си на едни килограми, не качвам и не свалям.
П.П.
Дразня ви, нямам за цел да ми завиждате, защото гените са определящи и какво сте правили като деца.
хихихии аз познавам момичета, които имат ген да са слаби и си хапват всичко и такива, които го постигат с тренировки и ограничения и да ти кажаа... трениращите са с доста по-добри тела от тея с хубавия ген ;р така чеее ..
JoLLiE92
03-18-2014, 16:29
Ти и да се тъпчеш като животно без да ти личи, осъзнаваш, че то си се натрупва в организма под вида на холестерол, кръвна захар и каквито още боклуци се сетиш? А ако си жена, която се тъпче без да и личи, ще си слаба, но с уникалния целулит. :Д Така че .... храненето си е важно.
Тези тренировка за много застояли хора наистина :((
Като гледам,че някои се оплакват как се зачервяват и не могат да дишат,представям си колко заседнал начин на живот водят..
Ако направят една суперсерия на тяга и клек високи повторения ще се гътнат преди да са минали на клека сигурно.
Ако не дишат правилно е нормално да се изморяват и задъхват много по-лесно и би следвало да го знаеш отлично.
Що се отнася до заседналия начин на живот и спорта - то човек може да има динамично ежедневие и постоянно да търчи наляво-надясно по n-километра на ден, но след като не е свикнал да прави упражнения е нормално да не издържа в началото.
DownloadVirus
03-19-2014, 12:02
То ако нямаше хора с ЧАК толкова слаба физическа култура сигурно и нейните клипове нямаше да ги има ..
Вървене по n километра не е еквивалентно на тренировка в никакъв случай.
Т'ва за гените отгоре беше върховна глупост.
Мен пък структурата ми е ужасно женска (тип пясъчен часовник с отвратителен ханш) и понякога се отчайвам просто от самата си фигура... така че и гените си имат значение малко или много в този случай.
Днес времето беше прекрасно и излязох да потичам 30-40 мин като в почивките си правих упражнения за корем и напади. Може би ще оставя 30дш за утре :)
Да се отчета: :D
За сега най-фрапиращи са резултатите в краката ми - страшни прасци и бедра са станали :(
Дупе и корем има какво да се се желае още, въпреки и че там има видима разлика. Ръцете ми са станали малко по-издръжливи имат си и малко мускулче :D Абе става като цяло, остава ми още точно половин програма. Какви са впечатленията за 3 ниво? ;д
anonymous908491
03-19-2014, 15:02
Ако направят една суперсерия на тяга и клек високи повторения
Взимаш ли пенсия за инвалидност ?
Ако не, ходи да ти премерят IQ, ще те запишат като идиот и ще те хранят безплатно цял живот. Не че твоето е живот, но поне ще е безплатно.
Всеки втори с контузии от щангите ги е получил точно с тая малоумна тяга, защото се иска акъл, а не сляпо следване на програми правени от кухи зобита.
DownloadVirus
03-19-2014, 15:04
За идиотите безопасни упражнения няма ;)
anonymous908491
03-19-2014, 15:08
Защото е нужно да си идиот, за да знаеш как и какво да тренираш.
Тъп си, знанията ти стигат само да клатиш щанга, а аз съм трнирал когато е трябвало и каквото е трябвало.
Сега не ми се налага да се потя, а ти цял живот ще го правиш, иначе циците ти пак ще станат като на жена.
DownloadVirus
03-19-2014, 15:34
След изказването ти за гена не мисля ,че е необходимо да коментирам с теб каквото и да било,евентуално ще ти трябва много опит и четене,за да стигнеш на ниво да коментираш нещо с мен.
Знанията ми ги остави,има кой да ги оценява.Тя Висшата математика е елементарна и за това имам сигурно 5 и 6 и евростипендии,там валят глупаците. Айде стига толкова,че ако те видя сигурно ще се попикая от смях.Адиос.
anonymous908491
03-19-2014, 15:42
Тя Висшата математика е елементарна и за това имам сигурно 5 и 6 и евростипендии,там валят глупаците.
Ти сигурно си първия щангист математик или си се насочил към математиката, за да не е нужно някой да ти брои ?
Поне не си единствения филмиран олигофрен, който не прави разлика между реалност и фантазия.
BonnieandClyde666
03-19-2014, 15:45
Малоумна, ама друг път! То и да имаш акъл, пак може да се контузиш като техниката ти куца яко. Стига сте се изказвали неподготвено!
DownloadVirus
03-19-2014, 16:55
Не става само да си як и нацепен,трябва и да си умен.Едното без другото не върви много добре :)
BonnieandClyde666
03-19-2014, 17:03
Не става само да си як и нацепен,трябва и да си умен.Едното без другото не върви много добре :)
E те това много добре го каза! :) Но повечето нацепеняци са кухилейки.
anonymous908491
03-19-2014, 17:05
Не става само да си як и нацепен,трябва и да си умен.Едното без другото не върви много добре
R. Kelly пее една песен точно за теб :
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Тия двете в един човек се срещат също толкова често, колкото и ендорозите.
Ако не ми вярваш, ще накарам струдела да ти обясни кога и къде може да видиш еднорог, но може и двамата да живеете в една и съща фантазия.
DownloadVirus
03-19-2014, 17:10
Т'ва са глупости.Просто се занимавам само с тези 2 неща и нещо къщно и рядко чат-пат излизам.
То няма как да ходиш по дискотеки да си губиш времето няколко пъти седмично до сутринта и само да се размотаваш напред назад както повечето правят и да стават нещата.
Не забелязвам едното да пречи на другото :))
anonymous908491
03-19-2014, 17:12
Значи продължаваш да твърдиш, че си умен ?
Остава и да го докажеш.
DownloadVirus
03-19-2014, 17:17
Не трябва да си много умен ,за да разбереш какво имам предвид.
Като толкова ти е зор ела да ме видиш как изглеждам ,за каква васкуларизация и дефиниция си говорим и на какво тегло и после ела да решаваме задачи,де да те знам. :))
anonymous908491
03-19-2014, 17:23
Като толкова ти е зор ела да ме видиш как изглеждам
Толкова време чакам да ме поканиш на среща, ще си помисля, да не решиш, че съм много лесен.
DownloadVirus
03-19-2014, 17:26
Ок.
Защо се мъчите, като нямате ген, ще се побъркате от тренировки и пак ще сте дебели.
Значи, ако си от 95% хора без идеални гени, по-добре си стой вкъщи на дивана и си яж чепсове, защото каквото и да правиш ти пак ще си прекалено дебел.
http://www.prognozi.net/gifs/niki_pynchev.gif
Колкото за мозъка, не е нужно да си новият Айнщайн, за да имаш акъл в главата. Проблемът не идва от това, че искаш да си с тяло на "нацепена батка", проблемът е, че парадираш с него и се мислиш за голямата работа. Поне повечето, отговарящи на описанието.
anonymous908491
03-19-2014, 19:10
Проблемът не идва от това, че искаш да си с тяло на "нацепена батка", проблемът е, че парадираш с него и се мислиш за голямата работа.
Едното върви с другото, никой не иска да е Хълк, защото тялото на Хълк е еталон за мъжка красота.
Едното върви с другото, никой не иска да е Хълк, защото тялото на Хълк е еталон за мъжка красота.
Има го и този момент, но все пак има хора и хора. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател.
А темата вървеше толкова добре до преди нацепените да се появят...разбирам,постигнал и сте много с много усилия и труд.Но защо трябва да идвате в теми на момичета,които просто искат да свалат3-4-5 килограма ,за да се поберат в старите си дънки и решавате че тия момичета са нищожества дето не могат да вдигат от лежанка?Е че аз не искам да имам нищо общо с щанги.Не искам да мога да вдигам от лежанка и определено не искам да съм нацепена и издръжлива.какво ви бърка вас това?Приемам съвети-как да се храня,кои упражнения да правя и с какво да подобря издръжливостта си,но заяжданията и обясненията как аз не мога да правя това дето вие го правите ми идва в повече.Вие пък не можете да готвите,да миете чиниите и да си оправяте веждите едновременно като току-що сте се върнали от работа и сте имали време само да си сварите дрехите и да нахлузите престилка.Ай моля ви се!
JoLLiE92
03-20-2014, 07:15
^ Браво! :)
То ако нямаше хора с ЧАК толкова слаба физическа култура сигурно и нейните клипове нямаше да ги има ..
Вървене по n километра не е еквивалентно на тренировка в никакъв случай.
Ти явно не си наясно с израза "заседнал начин на живот", който употреби по-горе :lol:
Едит: Cloud9, не им обръщай внимание :) Според Вируса всяка трябва да е щангист за да се нарече поддържана жена :lol: Това го обяснява още от времето на "Не можем да спазваме диети и искаме другарче :)" (ако не бъркам името на темите).
Хората, които са решили да се занимават по-сериозно с телата си никога не са разбирали как може някой друг да прави упражнения просто за тонус или за да си влезе в старите дънки. Това е нормално ама да твърдят, че еди-кои-си упражнения са за хора със заседнал начин на живот и без никаква физ. подготовка при все, че и те са започнали от някъде, а не са родени с щангите е направо трагикомично ... :lol:
DownloadVirus
03-20-2014, 08:37
Трагикомично е да вдигаш пулс като станеш от леглото,останалото е илюзия ,а при тези тренировка точно това се случва ,нали ги гледах :))
Не очаквам да разберете какво имам предвид,не е въпросът само до щанги,като те опъна навън да побягаш 10 обиколки на стадиона ще издъхнеш на втората сигурно. А резултатите за това ги няма ,не са оптимални и винаги ще се оплакваш 'аз съм дебел/а" и това ще е. Тези глупости за тонуса ги остави,искаш да сваляш килограми ,правиш някакви тренировки с режими и подобни с тази цел и после излизаш с куп оправдания :))
Пък аз и за това казвам,друга тренировка ,защото това в клиповете не мога да го нарека точно упражнения,може би леко кардио,което и за загрявка не стига,подобни 'упражнения' в реалния живот въобще не помагат :)
anonymous708973
03-20-2014, 08:51
Най-голямата глупост ЕЕЕЕЕВЪР. Ела го кажи на 51-килограмовата ми майка, която от 17-годишна се храни здравословно (не, не стои гладна, дори бих казала, че докато живеех с нея, кажи-речи всеки уикенд приготвяше нещо сладко) и се опитва да спортува редовно, а в прекрасния ни род жена под 80 кг н-я-м-а.
Дам, прозрението ти го обобщиха много добре: Значи, ако си от 95% хора без идеални гени, по-добре си стой вкъщи на дивана и си яж чепсове, защото каквото и да правиш ти пак ще си прекалено дебел.
Вирусе, не ти прави чест, че го играеш сякаш си се родил научен. Кво, от бебе бягаш по 10 км ли?
Упражненията на Джилиан са с много подскачане, което лично за мен е болезнено, защото ме заболява силно и пронизващо долу вляво - не знам дали там имам бъбрек или далак, обаче боли ужасно. Същото става и като бягам понякога (напоследък не).
Всяко ново упражнение е нетипично и е напълно възможно да е трудно в началото, затова мисля, че всякакви обобщения са излишни.
DownloadVirus
03-20-2014, 09:01
Е точно,че имам опит ,не съм се родил научен.От такива тренировки се запъхтяваш много (като тези горе-вече да се зачервяват да не могат да дишат и прочие - да се гърчат) само ако имаш нулева физическа подготовка и никаква кардиоваскуларна дейност,то тогава и при мен ще се случи като не съм правил нищо половин една година (че и по-малко)
anonymous708973
03-20-2014, 09:06
След някой друг месец пак ще ги подкарам да видим какво ще се получи, защото вече ще имам стабилно опит с упражнения, които изтощават доста повече.
Така и така си в темата, да не отварям нова. От понеделник имам жестока мускулна треска на бедрата, нямах време да отида на пилатес да отпусна (много ми помага) и още ме държи до степен, в която ми се плаче, като видя стълби. Утре съм на тренировка, не ми се пропуска, но няма никакъв шанс дори да си помисля за бягане, камо ли за клякане, а като го знам побъркания треньор, ще има и от двете в изобилие.
Как да ми мине, какви упражнения мога да направя в домашни условия? Разтягане ще помогне ли или е твърде късно?
На мен ми минава леко от масаж и дълъг горещ душ, но истината е, че най-много ми помага да се пораздвижа малко и да потичам, а след това 1 аспирин.
Хихи, но тъй като не съм носила високи обувки от много време, отдавна не съм се разтягала наистина жестоко.
Трагикомично е да вдигаш пулс като станеш от леглото,останалото е илюзия ,а при тези тренировка точно това се случва ,нали ги гледах :))
Не очаквам да разберете какво имам предвид,не е въпросът само до щанги,като те опъна навън да побягаш 10 обиколки на стадиона ще издъхнеш на втората сигурно. А резултатите за това ги няма ,не са оптимални и винаги ще се оплакваш 'аз съм дебел/а" и това ще е. Тези глупости за тонуса ги остави,искаш да сваляш килограми ,правиш някакви тренировки с режими и подобни с тази цел и после излизаш с куп оправдания :))
Пък аз и за това казвам,друга тренировка ,защото това в клиповете не мога да го нарека точно упражнения,може би леко кардио,което и за загрявка не стига,подобни 'упражнения' в реалния живот въобще не помагат :)
Би ли бил/а така добър/а да ни се махнеш от темичката? :) Cloud9 е права - ние искаме съвети как да свалим няколко килорама, а не как да станем заклети културистки или нещо от сорта .. Някои от съветите ти са компетентни, но не мисля, че са за тази тема :)
DownloadVirus
03-20-2014, 15:02
Изпуснала си времето ,след тренировка се разтягай и на другия ден прави някакво умерено кардио ,вървене леко,колелце или нещо там ,че да се раздвижи кръвта и млечната киселина.
Аспирините не са добър вариант,може да притъпяват ,не я лекуват. Зобите се безпричинно с лекарство,все едно като кажеш културист на химия,ама нали всеки като го заболи глава взема аспирин и си мислите сигурно,че е безвредно и нищо не става.
ей хора аз се сетих нещо да ви питам,чувала съм че упражнениятя са по ефективни като се диша прявилно, но някой ще ми разясни ли как става това например за упражнениятя от левъл1
ПП. днес правих 8 ден, доволна съм въпреки че съм +1кг от началото но имам свалени см. талия -4; ханш -3см; бедра -3см : ))
JoLLiE92
03-20-2014, 16:27
Ами тя Джилиан си говори, up and exhale, up and exhale, down and inhale :D Слушаш и изпълняваш.
Аспирина се пие ПРЕДИ тренировка. Има ли вече образувана млечна киселина, ня'а к'во да я разтика по-бързо, отколкото организмът ти сам не насмогне да я разкара. Всичко други вариации по темата са чисто и просто глупости.
А т'ва да се опитваш да наливаш някого, който полага усилия, колко и да са минимални, вместо да му кажеш нещо градивно (особено след като твърдиш, че можеш), е чисто и просто комплексарщина. Ако ще и в темата да пишат само от нерез нагоре.
anonymous708973
03-20-2014, 17:15
Сефте го чувам това - аз знам, че аспирин се пие след тренировка. Не че някога съм пила, само съм си със знанието :д
Ами тя Джилиан си говори, up and exhale, up and exhale, down and inhale :D Слушаш и изпълняваш.
благодаря аз просто му изключвам звука и си гледам тв и нямам представа какво говори утре ще я слушам :D
Аспирина се пие ПРЕДИ тренировка. Има ли вече образувана млечна киселина, ня'а к'во да я разтика по-бързо, отколкото организмът ти сам не насмогне да я разкара. Всичко други вариации по темата са чисто и просто глупости.
Не е точно така. И преди може, но непосредствено след също е вариант. Ако се раздвижиш добре ще ти мине по-бързо, защото това премахва събралата се млечна киселина. Затопляне на мястото също помага и затова един горещ душ намалява болката.
И аз мисля, че непосредствено след тренировка също е вариант, който не трябва да се изключва.
JoLLiE92
03-20-2014, 18:13
А т'ва да се опитваш да наливаш някого, който полага усилия, колко и да са минимални, вместо да му кажеш нещо градивно (особено след като твърдиш, че можеш), е чисто и просто комплексарщина. Ако ще и в темата да пишат само от нерез нагоре.
Браво и на теб! :)
А за аспирина, и аз съм чувала, че се пие след тренировка, но не споря. Аз лично не пия, тъй като съм алергична. Също и след като препиеш и се прибереш, но преди да легнеш.
xnicollex
03-21-2014, 06:26
Здравейте!Понеже и аз правя упражненията Джилиан и имам един въпрос.По принцип всеки ден (без събота и неделя,когато ги правя следобед) правя упражненията сутрин по едно и също време,но днес нямах време и се чудя..нали няма да има проблем ако ги направя вечерта,след като се върна от училище?
не знам, обаче аз ги правя вечер, чувала съм, че не е хубаво да се тренира вечер,ама през другото време не съм у нас или съм уморена,само вечер ми идва енергията ;д
JoLLiE92
03-21-2014, 15:56
И аз ги правя вечер. По принцип знам от по-трениращи от мен хора :D че вечер се тренира силово.
Аз пък тренирам следобяд към 4 тъй като сутрин съм на училище и няма как а и така ми е по добре щото после не съм толкова гладна и хапвам някъв малък плод и после към 7 вечерям щот преди иначе без 1-2 сандвича не издържах до вечеря :Д
anonymous908491
03-21-2014, 18:58
а в прекрасния ни род жена под 80 кг н-я-м-а.
Благодаря, значи ще търся друга, която да ми роди дете. От нас двамата ще е красиво, но дебело, красотата ще е взело от мен, от теб е другото.
JustaLittleKid
03-21-2014, 19:26
Сладури, иска ли някой по-разбиращ от тренировки, упражнения и бла-бла да ми пише на лично, защото имам едно-две въпросчета, хаха <3
Ако искаш пиши. С каквото мога ще се опитам да ти помогна :).
anonymous708973
03-21-2014, 19:52
Благодаря, значи ще търся друга, която да ми роди дете. От нас двамата ще е красиво, но дебело, красотата ще е взело от мен, от теб е другото.
:lol:
JustaLittleKid защо не пишеш тук? Не се взимам за голямата спортистка още, ама ако искаш пиши едно лично и ще видим дали мога да съм ти полезна.
Хора, имам проблем - талията ми не се променя, даже е с тенденция да се увеличава :D Не разбирам защо метъра продължава да упорства и да ми показва старите мерки, като видимо съм по-стегната и има разлика в дрехите :(
NyahNyaah
03-24-2014, 07:23
Здрасти и аз започвам от днес :D Въпроса ми е , има ли значение дали правя упражненията по едно и също време ?
Незнам но предполагам че няма. Ей каде се изгубихте всички кажете какво сгава с вас. Аз да ви се оплача че тея дни много обърках нещата, бях при гаджето ми събота и неделя не правих упражнени, изядох 1 парче торта, половин черен шоколад, а днес една вафла морени и малко чипс и одеве си направих упражненията и мисля да не вечерям но ще взема да се сттегна
ПП. от утре почвам 2-ро ниво
NyahNyaah
03-24-2014, 19:47
Някой може ли да качи снимки преди и след ? И спазвате ли някакъв режим през тези 30 дена ? Иначе , лично на мен , ми се струват твърде леки упржненита , но ще видим .
smille98
03-25-2014, 12:55
Аз току-що завърших 1 day и ce чyвcтвам SUPERRRRRR :) :) :)
Аз днес направих 6-ти ден, 3-то ниво. Слабите ми крака са станали още по-слаби :D ужас. Иначе пък са много стегнати, като камък, но аз бях спряла да се храня направо :D зверския глад си изпитвам, как хората ги спазват тия режими? :D На всичкото отгоре коремът ми не се е стегнал и грам, същия Плондер си е :D идва ми да се самоубия :D
3 по-трудно ли е от 2?
Остават ми още 3 дена от второ, нещо много се проточих, пък и не го правя всеки ден :(
3 по-трудно ли е от 2? (
Не, със сигурност 2 беше по-трудно, поне според мен
smille98
03-27-2014, 11:35
Iskam da wi popitam imahte li muskulna treska i dobyr znak li e :) zashtoto az sym na 3 day ot 1 niwo i weche ne si chuwstwam krakata :( Izwinete che pisha na angliiski no nqmam mnogo wreme imam rabota :)
умирах от мускулна треска седмица някъде.А си виках че нищо няма да ми стане от това лесно ниво.Знак е че не си се раздвижвала от доста време и сега ти е дошло в повече.Продължавай с упражненията, ще мине.
Поради здравословни причини се наложи да пропусна тренировките и сега почвам наново.Но понеже второ ниво ми е тъпо /не ми харесват упражненията просто иначе ги правя докрай всички/ съм решила да следва един от съветите на Джилиян-ще смеся дните.днес първо ниво,утре второ,после пак второ,та после трето.И така.да видим дали ще стане нещо.
Днес направих второ ниво и се чувстам като пребита, наистина са по трудни упражненията но мислех че няма да се справя аа успях въпреки че цялата съм в пот ;Д
Остана ми още само един ден от второто ниво и нямам търпение да минава, че много лесно ми омръзва всичко :(
Ще помоля хората,които са до 2-ро или 3-то ниво да качат някоя снимчица преди и сега за нас(които все още сме в началото и не виждаме разлика до този момент ) . Благодаря ви предварително . И да ви попитам след като минете трите нива с какво мислите да продължите ?
Определно 3-то е мнооого по-лесно. Аз скоро не съм писала, ама нямам и време. Иначе кантара вече е -2 :) Очаквах малко повече, но не съм свършила съвсем.Имам още 5 дена от трето :)
Иначе след това смятам да почвам Т25 или Insanity. Изглеждат ми добре, а и преди в темата бяха говорили за тях.
Аз доста пропуснах и се чудя дали да не го почна отначало или да продължа броенето от там,от където съм спряла /конкретно ден 2,ниво 2/.От една страна ще се побъркам ако пак трябва за 10 дена да повтарям ниво 1,но пък с тая пауза си мисля че нищо няма да стане като хората.Другият вариант е да ги смесвам -веднъж ниво 1,после 2после 3,после два дни 1 и т.н.какво ще кажете?
xnicollex
03-31-2014, 09:40
И аз доста пропуснах от 2-ро ниво поради здравословни причини и се опасявам,че няма да се получи желания резултат ако си продължа от 3-ия ден на 2-ро ниво (когато спрях) и затова мисля да почвам от днес наново с 1-во ниво..
Как сте хора? Напредвате ли ? Темичката отиде назад..нали не сте се отказали ? Няма ли някой да сподели до къде е стигнал..доволен ли е от резултатите ..не ми казвайте,че сте загубили мотивация :( .. :)
Аз минах първо и второ ниво, трето не ми хареса, ама ИЗОБЩО, реших че повече няма да я правя тая програма и продължих само на бягане+кръгова.
Какво му има на трето,че не ти хареса ? Лесно ли ти идва или .. ако може обясни ? Ти забеляза ли някакви резултати или е чиста загуба на време ? Аз съм на второ и може би след като мина и него ще направя снимки от преди и сега (поне за себе си ) да преценя има ли някаква разлика .. не разчитам на кантар и метър :D
emotion...
04-08-2014, 09:27
Аз вече съм на 8ден от 1 ниво,но мисля да започна и Инсанити успоредно с 30Д,защото като гледам в по-предишни страници има много добри отзиви за него.А някой може ли да ми каже как точно да го правя,колко дни да го правя,трябва ли да правя нещо по-специфично при него...?Абе като цяло да ми го разясни.:DЩе бъда много благодарна...
В интернет има календар за Инсанити и там пише в кой ден кое се прави :)
Изкопавам темата, за да кажа, че почвам отново. Знам, че в началото 2 дни ще съм като пребита, но трябва да почна от някъде.
Предишния път издържах само 6 дни от ниво 3, защото ми писна еднообразието и смених с друга програма.
Аз почти направих програмата, последните няколко дена не съм ги правила. Общо взето промяна не видях, но аз не спазвах хранителен режим, случвало ми се е няколко дена да не мога да правя упражненията.
Почнах днес и DDP йогата, все хубави неща чувам за нея.
gabsito94
06-06-2014, 10:08
Реших и аз да започна 30 days shred. От малка винаги съм си била слабичка, но последните години взех да напълнявам и то доста. Това е от 2011 http://prikachi.com/images/481/7377481z.jpg , миналото лято http://prikachi.com/images/482/7377482G.jpg . Не ми пукаше особено докато на стигнах 63 кг ( 160 см съм висока). Много лесно се измарях, не се чувствах добре и реших да предприема нещо по въпроса. Започнах да се храня редовно (на лекции съм по цял ден и като се приберях хапвах като за цял ден). Асансьорите и такситата станаха табу. Така с малко повече движение смъкнах до 54 кг. http://prikachi.com/images/493/7377493X.jpg , http://prikachi.com/images/494/7377494D.jpg , но има още какво да се желае. Надявам се другият месец да ви се похваля с положителни резултати.
^Браво! Продължавай в същия дух!
strawberry88
06-07-2014, 10:47
Реших и аз да започна 30 days shred. От малка винаги съм си била слабичка, но последните години взех да напълнявам и то доста. Това е от 2011 http://prikachi.com/images/481/7377481z.jpg , миналото лято http://prikachi.com/images/482/7377482G.jpg . Не ми пукаше особено докато на стигнах 63 кг ( 160 см съм висока). Много лесно се измарях, не се чувствах добре и реших да предприема нещо по въпроса. Започнах да се храня редовно (на лекции съм по цял ден и като се приберях хапвах като за цял ден). Асансьорите и такситата станаха табу. Така с малко повече движение смъкнах до 54 кг. http://prikachi.com/images/493/7377493X.jpg , http://prikachi.com/images/494/7377494D.jpg , но има още какво да се желае. Надявам се другият месец да ви се похваля с положителни резултати.
Браво, продължавай!!! :)
Здравейте аз реших от днес да започна програмата. Тежа 60 кг. които са доста за моя ръст 150 см. Отдавна се опитвам да спазвам някакъв режим но не се получава, не мога да го превърна в начин на живот. Със здравословно хранене и ограничаване успявам да стигна до 52-53 но не мога поче да сваля и се отказвам и отново си ги връщам (обикновенно съм около 57-58 но сега прекалих) Та сега реших да направя нещо по въпроса и да се стегна :) Е има ли някой с мен да ми помага?
Starless
09-30-2014, 18:35
Някой може ли да покаже постигнати лични резултати за мотивация?
Starless
09-30-2014, 20:09
Изкопавам темата, за да кажа, че почвам отново. Знам, че в началото 2 дни ще съм като пребита, но трябва да почна от някъде.
Предишния път издържах само 6 дни от ниво 3, защото ми писна еднообразието и смених с друга програма.
Какво постигна при предишния път?
JaklinKachakova
01-29-2015, 11:29
Здравейте момичета :) Може да се каже,че съм нова :D Заинтересувах се по тази програма 30 days shred ии имам няколко въпроса относно нея.
1-Колко време продължава едната тренировка и всеки ден от съответното ниво същите упражнения ?
2-Тази програма помага ли за целулит?
3-При вас има ли вече резултати?
Все още се колебая дали да започна,ефективнно ли е?
Благодаря ви предварително за отговорите и се надявам да се надъхам и да започна възможно най-скоро :) :*
Здравейте момичета !! :) Искам да попитам започнаха ли да ви растат бедрата ?
Искам да попитам започнаха ли да ви растат бедрата ?
На дължина ли ?
На дължина ли ?
Не , на ширина (по-мускулести) :)