View Full Version : 30 days shred
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
~TrueLove~
05-24-2013, 21:03
^ Ако не си спортувала преди,може би натоварването ти идва в повече (макар че упр. не са особенно трудни).
започни с нещо по-леко и като свикнеш си продължи :)
Благодаря за съвета :)
Ами всяка сутрин тичам по 7 8 км. но решавам, че не е достатъчно понякога скачам на въже, коремни преси правя ама упражненията на Джилиан не мога да ги направя и до половината.
sunnyreni
05-24-2013, 21:12
Пробвай с по-малко повторения, прави си ги с твое темпо и както ти е добре. Ще свикнеш след няколко дена...ще ти стане една идея по-лесно:)
~TrueLove~
05-24-2013, 21:16
Благодаря :)
TheBlackPanther
05-25-2013, 07:31
Айде днеска е 3 ден. Реших днеска да разнообразя и да направя тая програма: http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w Какво мислите?
BonnieandClyde666
05-25-2013, 09:33
^Супер е програмката! Мен много ме изтощава.:)
weheartiit
05-25-2013, 10:19
и на мен ми харесва :)
TheBlackPanther
05-25-2013, 12:58
Аз е сега я почвам тъкмо няма да се мъча с тея гирички :D
Здравейте момичета! Най-накрая се реших да пиша... вие ме мотивирахте и вдъхновихте да започна да рапотя върху тялото си, за което съм благодарна:))) първо ходих един месец по три пъти на седмица на фитнес като се натоварвах доста..от шест дни си правя 30 day shred и днес даже започнах и нейната програма http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI и реших сутрин да си правя шред-а, а вечер тази програма като съм ги съчетала със здравословно хранене... сутрин ям по-обилно на обяд по-малко и вечер най-малко, но за сега не виждам никакъв прогрес и малко съм се демотивирала:(
weheartiit
05-26-2013, 19:44
^ продължавай ,не се отказвай ! :)
аз съм по-сериозна от 3-4 месеца и все още не съм видяла някакви гигантски резултати,
но си казвам,че хубавите неща стават бавно ;д
Благодаря за съвета :)
Ами всяка сутрин тичам по 7 8 км. но решавам, че не е достатъчно понякога скачам на въже, коремни преси правя ама упражненията на Джилиан не мога да ги направя и до половината.
Ако си начинаеща все още може би просто се претоварваш.7-8 км. са си доста добро кардио за деня
и ако непосредствено след това правиш упражненията на Джилиан просто се преуморяваш
и затова не можеш да ги свършиш.Разпредели си дните ,например : понеделник,сряда,петък - бягане +
както каза,че си правиш там коремни преси и скачане на въже ; вторник,четвъртък,събота - упр. на Джилиан
и ако не те натоварват достатъчно добави и друго кардио.Неделя си остави почивка.(само нагледно ти
давам,може да си ги подредиш по друг начин)
TheBlackPanther
05-29-2013, 14:38
Айде днеска ми е 8-ми ден ама правя упражненията от другото клипче а не от шреда...някакси по - изморяващи са ми и по-добре ги изпълнявам... А и от първо ниво доста бързо ми омръзнаха. Скоро ще видя и 2-ро. Айде пишете :D
Днес ми е 9ти ден...тренировките сякаш ми стават по-лесни..нещо ме е страх, че ще почвам второто :Д ям кисели млека, овесени ядки и салати , надявам се да има резултати
sunnyreni
05-30-2013, 09:32
Аз днес направих 3 ден от 2 ниво+малко други упражнения, че тези не са ми достатъчни+повътрях малко обръч=общо около 50-60 минути(не засичах)...Искам нещо по-дълго, но няма да е утре, че имам класна...
TheBlackPanther
06-07-2013, 14:53
Шреда го зарязах че ми стана много скучен...ама все пак да не правя нова тема че само ще ме джавкат я дайте мнение: Ако тичам 3 пъти в седмица по час - час и половина а другите дни карам колело и естествено здравословно хранене кво мислите ще се получи ли стягане и ако да за колко време? :D
би трябвало да има ефект...въпреки, че и аз вече не знам... 18 дни направих на шреда иии не виждам страшно голяма разлика...не знам 3 сантиметра от корема добре ли е според вас?
kalpazanka
06-08-2013, 08:32
Тотално ги отказах. За целия период, в който се бях хванала да правя упражненията, така и не завърших първо ниво по различни причини и започвах все отначало. Намирам време да тичам, макар и не всеки ден и определено виждам ефект.
Трябва и аз да ги започна. Доколкото видях са по 30-40 минутки. И имам у нас крос тренажор, мога да се качвам и на него след това, за да ги направя 1 час някъде. Упражненията са идеални за с домашна обстановка нали? Някой споделил ли е резултати? Гледах снимките в началото на темата и в Гугул, доста добри са.
А може ли да ми помогнете, за да си изградя здравословни навици. Ям си доста салатки и плодове. Имам предвид предястия, основни, десерти пак, междинни хранения. Може ли да ми дадете разни примерни за ястия, сайтове..
dark_girl
06-08-2013, 15:29
Тренировката е супер,аз я правя всеки ден.
Тъй като не мога да тичам,защото ми става лошо, си правя тази.Първоначално я правех стриктно,но сега един ден правя 3-то ниво,друг ден 1-во ..Зависи от това как се чувствам.Никога не съм имала наднормено тегло,но тази тренировка ми помогна да се стегна.Бих се похвалила със стегнато коремче и крака.Адски съм доволна.В началото на юли ще ходя на море,затова в момента продължавам да се поддържам с нея.Допълнително си правя по 50-60 коремни преси и имам едно календарче с клякания/30 days squat challenge /.Успех на всички,които имат няколко излишни килограма!
dqvolcheto9
06-08-2013, 16:20
Пробвайте и Turbofire <3 ,аз я правя и съм на 3-я ден.. Мисля и по 2-3 пъти в седмицата да скачам и на въже.. :)
^ питах за нея в друга тема, но не ми отговориха. За какво е, останах с впечатлението, че е някакво кардио и няма кой знае какъв прогрес от нее.
Spider4eto
06-08-2013, 21:30
Аз я почвам от начало, защото първият път не я довърших, гледам да съчетавам с интервално кардио на кростренажора и 30 day crunches/squats challenge. Дано успея да я завърша този път. А какво мислите за тези упражнения- http://youtu.be/q5nyrD4eM64 ?
heartshapedbox
06-10-2013, 08:41
И аз да се включа, вчера почнах шреда.
Не ми се стори трудна, а не съм тренирала нещо сериозно преди това. Но имам мускулна от вчера, днес сякаш мина по-бързо и лесно ;д
Преди правех Firm Flat Abs Fast на списание Self , че ми ги бяха препоръчали + 30-45 минути велоаргометър (когато не ме мързи), но реших да разнообразя, че започнаха да ми омръзват.
Нямам много за сваляне, 4-5 кг макс, но трябва доста да се стегна и се надявам да стане с тези упражнения.
Пробвайте и Turbofire <3 ,аз я правя и съм на 3-я ден.. Мисля и по 2-3 пъти в седмицата да скачам и на въже.. :)
Kъде мога да видя програмата? В youtube ми излизат най-различни неща :Д
dqvolcheto9
06-10-2013, 17:36
Kъде мога да видя програмата? В youtube ми излизат най-различни неща :Д
http://piratebayalternative.me/torrent/5770574/Beachbody_-_TurboFire
Заповядай ,Поли!Освен упражненията ще намериш и някакъв режим и различни други работи...Дерзай,готини са упражненията и поне на мен вече категорично заявявам,че не са ми толкоз скучни като Джилиян,Инсанити и Хип хоп абс :)
heartshapedbox
06-10-2013, 18:09
^ а като трудност как са, сравнени с Джилиан или Инсанити (Хип Хоп абс не съм ги гледала/правила)?
http://piratebayalternative.me/torrent/5770574/Beachbody_-_TurboFire
Заповядай ,Поли!Освен упражненията ще намериш и някакъв режим и различни други работи...Дерзай,готини са упражненията и поне на мен вече категорично заявявам,че не са ми толкоз скучни като Джилиян,Инсанити и Хип хоп абс :)
Благодаря ти, ама дали мога да го сваля от някой друг сайт,че този линк ми прави проблеми :cool:
Благодаря ти, ама дали мога да го сваля от някой друг сайт,че този линк ми прави проблеми :cool:
Натисни на "Get Torrent File Get MagnetANONYMOUS DOWNLOAD" с уторент или биткомет можеш да го свалиш, но е малко голямо :/ над 4-гб
знам как:D aма ме напълни с вирусчета:Д
dqvolcheto9 ще ти пиша ЛС :cool:
знам как:D aма ме напълни с вирусчета:Д
dqvolcheto9 ще ти пиша ЛС :cool:
Абе кво сваляш цтцтцт 8-) в такъв случай и аз се заразих :/
Вие как се надъхване да тренирате у дома? На мен ми е толкова скучно..
heartshapedbox
06-11-2013, 09:38
Скучно е, обаче си карвам "трябва" и го правя.
Що пък да е скучно? Музиката на макс, а докато правя упражненията, си мисля само и единствено за прогреса и колко по-яко ще стане тялото ми 8-)
dqvolcheto9
06-11-2013, 11:03
Поли-виж си ЛС!:)
heartshapedbox
06-12-2013, 10:01
Да, но когато правиш едни и същи упражнения всеки ден и омръзват.
Много ми хареса тази прохграма Тurbofire. Kлони повече към танци :cool:
За сега си карам на 30 days shred, може би ще съчетая.
Аз бях прекъснала, но сега от 5 дни съм пак на програмата и хранителен режим:)
^^ На какъв хранителен режим си?
Иначе на мен ми е втори ден от програмката и много ми харесва. :)
обичайното. Без газирано,сладко, пържено. Наблягам на протеините. И мноооого вода :)
heartshapedbox
06-12-2013, 21:36
Не си направих упражненията днес и се чувствам много тъпо сега :д
^ oще не е късно, давайй. И аз започвам сега :cool:
Тази програмка май също е готина - INSANITY
heartshapedbox
06-14-2013, 08:53
^ Пробвах я, много сложна ми дойде.
Тъкмо завърших ден 4 от шреда.
И на мен днес ми е 4 ден, преди час си го направих. Много ми харесва.
SétiiSomerhalder
06-16-2013, 16:07
Day 1 level 1 wish me luck :p
TheBlackPanther
06-19-2013, 14:31
Оф много съм зле. Съвсем зарязах всичко.И тъкмо пак се надъхах ама се се разубеждавам...навънка е жега, не мога да си свялq колелото, не ми се правят упражнения...абе отврат. Ще ходя да тичам май ама още съм в процес на мотивиране :D
heartshapedbox
06-19-2013, 16:29
И аз последните няколко дни съм адския мързел, а и време нямам. Днес си направих упражненията, но предните 2-3 дни нищо не бях пипнала.
Момчета, много гадно се чувствам :( бях прекъснала за малко време поради проблеми в къщи, но днес направих първи ден от 3то ниво ии беше направо ужасно... не можах да стигна до 20тата минута дори..имах чувствоото, че ще умра и се чувствах ужасно....много искам да се стегна още и да отслабна, но всичко ми отказва...особено на онова упражнение, където си в поза клек и подскачаш ми идеше да се разплачаа... :Х а пък имам един месец до морето и не знам какво да правяя...
heartshapedbox
06-19-2013, 17:13
Нататък ще стане по-лесно, не се отказвай :)
Аз съм още на 1 ниво де, така че не знам как е третото, но недей да спираш.
Пий повече вода, помага за умората.
Момичета, аз 3 дена не съм правила нищо. Чудя се дали да не започна от начало..
heartshapedbox
06-20-2013, 10:25
До къде беше стигнала?
heartshapedbox
06-20-2013, 13:06
И аз съм до там, но следващите 3 дни няма да съм в града => няма да мога да правя упражненията и не знам дали трябва да се почва пак. Мисля, че просто вместо 10-те предвидени дни за ниво 1, ще направя 12-13.
Всъщност днес си направих 7ми ден. Утре 8ми, но уикенда ще съм във Варна и пак няма да мога да направя нищо. Ще си ги наваксам де. Днес тренировката ми мина супер, не се изморих изобщо, сравнение с миналите пъти.
MukuMouse
06-24-2013, 10:24
Здравейте момичета! Попаднах на темата случайно и много се мотивирах. По принцип нямам проблем с килограмите просто искам малко да се стегна. До преди месец тичах всеки ден, но така и не видях резултат. Сега реших да комбинирам тази програма с една с клякания пък да видим какво ще стане. Успех на всички!
Josefinne
06-24-2013, 10:35
Като се прави тази програма, всеки ден ли трябва да се тренира или може да се правят почивки, просто да повториш упражненията на ниво едно 10 пъти (и естествено, че ще ти отнеме повече дни, не 30, но просто се чудех).
dark_girl
06-24-2013, 10:58
Като се прави тази програма, всеки ден ли трябва да се тренира или може да се правят почивки, просто да повториш упражненията на ниво едно 10 пъти (и естествено, че ще ти отнеме повече дни, не 30, но просто се чудех).
Може да правиш почивка в неделя и да редуваш с кардио.Имаше нещо като календарче направено от самата Джилиан или пък съм чела някаква статия,но ще потърся и ще ти кажа.:)
POLINUTE
06-24-2013, 11:41
Здравейте, момичета! Отне ми 2 дни да прочета цялата тема.Надъхахте ме, въпреки че забелязвам че някои от вас са се отказали на определен етап от програмата.Аз най-вероятно ще я почна след 5 юли защото ще ходя на гости за една седмица и няма да има как да тренирам.По принцип имам мазнини за сваляне и стягане.Преди една година бях 64кг и се бях записала на спининг,общо взето правих само кардио и грешката ми беше че не правих силови за да се стегна.Свалих доста килограми в кратък срок.За 3 месеца станах 54кг. и доста се понацепих от стрии. Сега бягам от време на време по 6км. и редовно си правя упражнения за ръцете, тук да ви постна кои са, може да ви харесат.
http://www.fitsugar.com/10-Minute-Arm-Workout-Video-22959099
От начало доста ме боляха ръцете, но не се отказах и за седмица видях видима разлика.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=etrS2iJ8Rs4 Ето и една моя любима тренировка която ме оставя без дъх, прави се 3 пъти.
Като цяло се храня здравословно.В къщи всички сме на разделно хранене, баща ми е решил да сваля корема, и така ни е надъхал че сега сме всички в борбата към по красиво тяло хехе.
BonnieandClyde666
06-24-2013, 12:46
^С тия простички упражнения, тела не се правят! Или тренираш като вол (с дъмбели, щанги, пудовки и т.н.) или нищо не правиш! Лигавите се само!!!!
dark_girl
06-24-2013, 12:49
^С тия простички упражнения, тела не се правят! Или тренираш като вол (с дъмбели, щанги, пудовки и т.н.) или нищо не правиш! Лигавите се само!!!!
Не може ако си начинаещ директно да скочиш към щанги и прочие.И освен това не всички са спортни натури.:)
BonnieandClyde666
06-24-2013, 12:57
^Може! Ама, вас ви е страх да не станете прекалено мускулести. :D
POLINUTE
06-24-2013, 13:41
Няма да споря че е нужно бая бъхтене за да направиш хубаво тяло.Все пак аз съм на мнение че е по добре и малко да правиш от колкото абсолютно нищо.Аз казах че на 5ти юли почвам яките тренировки.
Какво ми става...толкова ме мързи днес и не ми се прави нищо
Какво ми става...толкова ме мързи днес и не ми се прави нищо
Ставай веднага! 8-)
Направих си я снощи към 1 :D
Хеййй, защо никой не пише вече?
На мен днес ще ми е 3ти ден от 2ро ниво. Не виждам някаква промяна в тялото си.
Имам едно въпросче какво мислите за тези програми http://fitnesinstruktor.com/ ?
Christina13
07-01-2013, 11:18
Аз я започвам след малко. :D
MukuMouse
07-01-2013, 11:32
Днес ми беше 4-ти ден и се чувствам просто супер. Не виждам разлика, но смятам, че още е прекалено рано. :)
Доста четох за тези упражнения и най-сетне се реших и аз да ги пробвам. Ще кажа само едно - Джилиан е велика!!! Днес ми беше едва първия ден, очаквах че ще е трудно, но упражненията всъщност са лесни стига да си достатъчно упорит. В последните дни бях попрекалила с хапването и качих някое друго килце, така че тези упражнения ми се сториха прекрасни. Ефекта е моментален - говоря за цифри, не за мускули те се оформят по-дълго. Та преди тренировката тежах 62,7, а след тренировката едва 62,0. Гледах кантара като гръмната. Усилията определено си струват и съм крайно решена да правя упражненията всеки ден, независимо от всичко!
heartshapedbox
07-02-2013, 14:49
http://fitnesinstruktor.com/ ?
Не съм ги пробвала, но бг-мамите бяха страшно доволни от тази Румяна.
Днес ми е 6ти ден от 2ро ниво. След това направих и кардиото на Джилиан. Много готинко беше :D
Иначе от програмата си давам някои друг ден почивка. Мисля, че съм се стегнала леко и има резултат.
А да попитам как се прави тази програмка http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w ?
Колко време и тн?
sun_princess
07-04-2013, 13:32
Day 1 Level 1
Аз направих огромната грешка да спра да тренирам. -_-
Някой правил ли е turbofire?
heartshapedbox
07-04-2013, 15:30
^ И аз спрях и сега ме е яд.
sun_princess
07-05-2013, 09:33
Day 2 Level 1
A Wonder Nerd
07-06-2013, 08:28
от днес започвам но не знам дали ще издържа до края :D
ПОЖЕЛАЙТЕ МИ УСПЕХ
Аз малко почивки си давам. Като нямам сили или не съм си у нас..
YSMF , heartshapedbox Защо спряхте и аз си правя почивки, не просто ей така де, ами не съм в града. И като се прибера съм скапана и разни подобни. Но си наваксвам и ще си я довърва. Може да няма резултат, но ми е готино.
Здравейте!
Решила да си го направя като навик, да ми е кеф и начин на живот занапред.
Значи имам още няколко дни до завършването на 30 days shred.
След тази програма се чудя дали да започна Insanity или Ripper in 30? Храня се долу-горе здравословно. Аз от тази програма резултат като на повечето снимки на момичетата не видях ама аз си давах и почивки, когато не бях в града и нямаше как да правя упражненията. Но и наваксвах след това дните.
Аз ще пиша и в други теми де. Но да чуя и вашите мнение.
Помогнете ми, моля ви.
п.п Имам малко мазнинки по корема, бедрата и дупето. Искам да ги изчистя и да заформя малко мускули и да си стегна тялото.
aniezina
07-08-2013, 11:08
И аз се записвам във вашия клуб!
Записвам сее :p
Днес реших да го започна, но имам няколко въпроса...
1) Всеки level се прави по 10 дни, нали?
2) Правите ли си някакви почивки между упражненията, тъй като видях, че левъл 1 е около 20-25мин.?
3) Тъй като преди седмица реших пък да пробвам тази 90 дневната диета, според вас в много ли ще ми дойде или ... ?
Попринцип тази диета не я приемам точно като диета, а просто като разделно хранене, а това си е доста здравословно.
Направих си "календарче" :D http://prikachi.com/images/235/6308235G.jpg
Успех на всички!
aniezina
07-08-2013, 12:15
Не, няма да ти дойде много, то 90 дневната е по-скоро режим на хранене, ти не се лишаваш то нищо, че да ти идва в повече. Но ако си я правила веднъж, изчакай поне няколко месеца преди отново да пробваш. От разделното хранене стомаха "се изнежва" и когато го върнеш към нормалния ти режим, от преди диетата си е стрес, после да го натовариш отново- още по-голям.
До колкото разбрах да, левъл 1 ги правиш 10 дни после второ ниво 10 и 3-то - пак 10. Почивки между упражненията няма, изгледай клипчето, тя си обяснява всичко доста добре.
POLINUTE
07-08-2013, 14:05
Здравейте отново, аз щях да почвам на 5ти, но се забавих заради почивката и почнах днес. Ден първи от левъл 1-завършен. Упражненията с гиричките са ми най-натоварващи защото моите ми тежът доста, но се справих, дори като почна разтягането се учудих че толкова бързо свърши тренировката.Аз на компа си задрасквам с една програмка дните от едно календарче което някоя от вас беше пуснала преди време. :)
Четя темата от 2-3 дена ии мисля да я почна другия месец :Д или незнам не съм много сигурна . Сега правя упражненията от тази статия : http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/460982-%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D 0%BD%D0%B5 и все си мисля до края на този месец да правя тези упражнения , а другия да почна 30 days shred за да може да съм отслабнала до започването на училище :D Имам доста за сваляне 60 кг съм и 1.60 висока .. прочетох един коментар на tonssy че тези които имат повече за сваляне при тях ставало по-лесно и се надявам да е така :D
sun_princess
07-09-2013, 16:15
Не пиша често ,но си правя упражненията и така Day 6 Level1
Здравейте!
Решила да си го направя като навик, да ми е кеф и начин на живот занапред.
Значи имам още няколко дни до завършването на 30 days shred.
След тази програма се чудя дали да започна Insanity или Ripper in 30? Храня се долу-горе здравословно. Аз от тази програма резултат като на повечето снимки на момичетата не видях ама аз си давах и почивки, когато не бях в града и нямаше как да правя упражненията. Но и наваксвах след това дните.
Аз ще пиша и в други теми де. Но да чуя и вашите мнение.
Помогнете ми, моля ви.
п.п Имам малко мазнинки по корема, бедрата и дупето. Искам да ги изчистя и да заформя малко мускули и да си стегна тялото.
А имате ли някакви мнения за другите тренировки на Джилиан?
BonnieandClyde666
07-09-2013, 16:26
^Да! Всичките и програми са хубави и натоварващи.
POLINUTE
07-09-2013, 17:38
Ден 2 от левъл 1-завършен.
Имам мускулна треска,и точно преди тренировката ми дойде, но не ме отказа, сега ме боли корема, но си струваше.След тренировка се кефя като се видя абсолютно цялата потна и имам едно такова чуство че съм изхвърлила 1,2кг. от мен хаха.
sun_princess
07-10-2013, 11:12
Записвам сее :p
Днес реших да го започна, но имам няколко въпроса...
1) Всеки level се прави по 10 дни, нали?
2) Правите ли си някакви почивки между упражненията, тъй като видях, че левъл 1 е около 20-25мин.?
3) Тъй като преди седмица реших пък да пробвам тази 90 дневната диета, според вас в много ли ще ми дойде или ... ?
Попринцип тази диета не я приемам точно като диета, а просто като разделно хранене, а това си е доста здравословно.
Направих си "календарче" :D http://prikachi.com/images/235/6308235G.jpg
Успех на всички!
И аз съм на 90ДД и си правя упражненията и има ефект :)
Бях спряла упражненията, защото бях извън града, но сега ги започнах на ново и ето че за три дни съм свалила почти килограм и се усещам някак с една идея по-стегната, поне в областта на краката. Упражненията иначе са си супер, ама аз искам по-бързи резултати и по-добри, та да мина направо на въпроса си : Пробвали ли сте тези упражнения и имало ли е ефект при вас, а изобщо възможно ли е поне краката да си стегна още повече с тях? http://www.zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
Ако не си флегматична в танците,няма проблем да ги правиш.Има добри отзиви!
Ако не си флегматична в танците,няма проблем да ги правиш.Има добри отзиви!
Никак не съм флегматична и даже днеска ги пробвах и мога да се похваля, че издържах до самият край. Иначе са супер зареждащи и макар накрая да бях плувнала в пот буквално, бях доволна от себе си и заредена с огромна доза щастие. Единствено стискам палци да има ефект и до края на лятото да вляза във форма.
Браво,а ти всеки ден ли ще го правиш ?
sun_princess
07-10-2013, 18:50
day 7 level 1
Браво,а ти всеки ден ли ще го правиш ?
Поне така съм решила засега. Щом искам някакъв резултат трябва и постоянство.
POLINUTE
07-10-2013, 21:25
Ден 3 от левъл 1-завършен. Аз на 17 си отивам в България и абсолютно всеки ден ми измислен да ходя по задължения,гости,роднини... та до 17 ще съм свършила първо ниво и като се върна след 20 дни продължавам. Не ми се иска да спирам, но знам че няма да има как да ги правя там. :/
Runaway11
07-10-2013, 21:55
Поне така съм решила засега. Щом искам някакъв резултат трябва и постоянство.
по-дебре е да разнообразяваш..първо ще ти омръзне на първите дни да го правиш и ще се откажеш, което е гадно и второ тялото ти свиква с упражненията, а е хубаво да го изненадваш с нови упражнения, за да не привиква към едни и същи и после да няма ефект :)
day 1 level 1 - done . Малко ми е гадно , че си почивах на някои упражнения и едно почти не го правех , но се радвам , че много се изпотих и изморих . :х
daniela.
07-11-2013, 13:40
Здравейте. И аз го започнах Шреда.:) Day 4 Level 1. Всеки ден ще се отчитам. А да Ви питам това всичко добре ли е което го правя. Значи започвам сутрин изпивам една чаша истискан лимон с малко вода и 4 парченца Натурален шоколад като мине половин час започвам да Тичам по половин час и скачам на въже. След това си правя Шреда. След като мине 1-2 часа ям или препечена филийка със сирене домат краставица и яйце, но яйцето не го ям всеки ден и само се чудя с какъв протеин да го заменя. (Вашите предложенияя?) илии мляко с овесеня ядки. След 1 час някакъв плод, но задължително без Банан,щото е много калоричен а и без това не ми и харесва) :D След 1-2 часа Ям каквото има вкъщи, но не и Пържено и Всякакви такива вредни неща, най-вече такива Варива ям и когато има месо също. След 2 часа ям плод след 1 час пак плод,доо 7 часа плодове а и понякога си хапвам една шепа орехи. Във 7 часа ми е вечерята като ям салатка от домати и краставици и малко сиренце или пък каквото съм яла на обяд. :) Според вас този хранителен режим добре ли е? Да вмъкна ли още нещо или да махна ли? Какво ще кажете. :)))))))
Защо почти всички избягват банана ? точно след тренировка е добре да се яде,а и е 90 кал. ( за мен не е много..).
Можеш всеки ден да си редуваш храните богати на протеин:извара,шепа ядки,пилешко месо,3 белтъка + 1 жълтък и др.Ще има по-добър ефект,ако наблягаш повече на зеленчуците.Вечерта не е добре да се яде плодове,защото се превръща в мазнини.Като цяло режимът ти е добър.Като спазваш тези простички правила,няма да усетиш колко бързо си отслабнала.Да не забравяме и водата - 1.5,пии колкото можеш и не прекалявай със сиренето заради солта (задържа водата).
Имам ден от level 2 аз, но ми омръзна тотално. Само едно и също. Четох уникални отзиви за Body revolution-90 дена. Страхотни резултати има. Ще започвам нея.
Успех на всички!!!! :)
Мога и аз да ги съчетая, за да довърша и level 3.
п.п започнах да ходя на йога и много ми харесва
Хората тренират с години, вие очаквате резултати за 30-90 дни?
Фък лоджик.
POLINUTE
07-11-2013, 21:12
Защо почти всички избягват банана ? точно след тренировка е добре да се яде,а и е 90 кал. ( за мен не е много..).
И аз се чудя защо всички се плашат от бананите.Аз след тренировка си разбивам един с малко прясно обезмаслено мляко.
Фък лоджик.
Това е ясно, че се тренира с години. Никои не иска резултати и не очаква някакви фрапиращи за месец или три. НО все пак от някъде трябва да се започне нали така? :) :) :)
Като си начинаещ е хубаво след като полагаш усилия, като тренираш първите три-пет-шест месеца да виждаш някакъв резултат. Мускулите да се оформят малко, тялото да се стяга. Това те мотивира още повече. :)
Както казах всеки е тръгнал от там.
daniela.
07-11-2013, 21:49
Ами аз както казах вече,че и бананите не ми харесват и затова и не ги и ям. Да аз по принцип вечерта както казах ям или зеленчуци или каквото съм яла на обяд,ноо в по-малки количества. Също пия мнооого вода,близо 2-3 л. на ден.
daniela.
07-11-2013, 21:50
Имам ден от level 2 аз, но ми омръзна тотално. Само едно и също. Четох уникални отзиви за Body revolution-90 дена. Страхотни резултати има. Ще започвам нея.
Успех на всички!!!! :)
Мога и аз да ги съчетая, за да довърша и level 3.
п.п започнах да ходя на йога и много ми харесва
А да те питам може ли дадеш линк към тази програма и как се изпълнява с Level 1,2,3 ли е или просто една тренировка...? Малко повече инфо ако може, че ме заинтригува :D ;)
Като си начинаещ е хубаво след като полагаш усилия, като тренираш първите три-пет-шест месеца да виждаш някакъв резултат. Мускулите да се оформят малко, тялото да се стяга. Това те мотивира още повече. :)
Разбира се. Само дето, ако имаш нормално хранене, резултатите ще ги виждаш не първите няколко месеца, а години. Обикновено хората, които нямат резултати, не ядат или не тренират както трябва. С напредването в тренировките се изисква и все повече време, за да видиш резултат, ама това важи за хора тренирали над 3-5+ години.
A Wonder Nerd
07-12-2013, 09:28
Фък лоджик.
хах аз точно щях да попитам дали няма нещо за една седмица защото другите ги правя 1 ден и ми омръзват много съм непостоянна :D АМА ТИ С ТОЯ КОМЕНТАР НАПРАВО МЕ ОТКАЗА ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ! :D
не всъшност ще потърся някаква друга програма
POLINUTE
07-12-2013, 12:01
Така, много ме е срам, но ще се престраша да пусна снимков материал.Извинете ме за гледката хаха :D
http://prikachi.com/images/479/6324479K.jpg
http://prikachi.com/images/480/6324480v.jpg
Снимките както виждате нямат и месец разлика.От средата на Май, всички у нас сме на разделно хранене. До първата снимка не съм тренирала и само се хранех здравословно, след първата снимка почнах да бягам почти всеки ден по 6км и да вървя бързо още 6. Изключение са ми дните в които беше рожденния ми ден и заминах на гости за 5 дни, през които нищо не съм правила.От 4 дни съм на 30 days shared. Извод...резултати най-много от здравословното хранене. :)
TheBlackPanther
07-12-2013, 13:50
^ ОООооо браво браво!! Мотивира ме просто! :D оо много ти се зарадвах
Day 2 level 1 done . боли ме всичко :Д:Д:Д:Д едвам ставам от стола :ДДД
А да те питам може ли дадеш линк към тази програма и как се изпълнява с Level 1,2,3 ли е или просто една тренировка...? Малко повече инфо ако може, че ме заинтригува :D ;)
Здравей, миличка!
30 Days Shred е програма на Jillian Michaels.
Програмата е разделена на 3 нива, всяко от които се прави по 10 дни (1 ниво - 10; 2 ниво - 10 и 3 - 10).
Напиши в гугул и ще ти излязат и снимкови материали на хора, които са я правили програмата. Теми във форуми също, отзиви и тн. :)
POLINUTE, лелееее..браво! Респект! Браво, браво!
И мен много ме мотивира.
Сподели подробно с какво си се хранила. Примерни закуски, обеди, междухранения, вечери (че изобщо не разбирам като ми кажат ``ами въглехидрат, после протеин``). Аз се сещам за малко храни, а то има толкова разнообразни храни. Затова ми Трябват примери :D ако не те затруднявам де
Можеш и да си пишеш менютата за деня, мисля, че на всички ще е много полезно.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!
П.П Браво и на всички, които се захванаха да тренират упорито за здраве и тонус. Разбира се и за оформяне или поддържане на стегнато тяло. И ще продължават занапред да го правят, а не е само сега заради лятото! :) Нека продължаваме в същия дух! :)
sladkalady
07-12-2013, 14:47
POLINUTE, браво!
heartshapedbox
07-12-2013, 15:02
Страхотни резултати, евала!
POLINUTE, чудесен резултат. Поздравления. Наистина,сподели по-подробно как се храниш.
POLINUTE
07-12-2013, 15:59
Ами понеже това е разделно хранене, не е диета, аз нямам меню което следвам стриктно. Примерно не смесвам картофи с месо, леща с месо, боб с месо, сирене с яйца...може да се поразровите в нета за повече информация кои храни с кои не е хубаво да се смесват. Сутрин като стана предимно хапвам една чаена чаша овесени ядки с обезмаслено прясно мляко(не добавям никакви подсладители),някой път вместо мляко ги ям с портокалов сок който спомага за пречистване на артериите от вредния холестерол. Междинните ми винаги са ядки(бадеми,орехи,печени фъстъци). Не ям сладко, и пия само вода, ако ми се преяде сладко бързам да си направя една чаена чаша плодова салата от киви и ананас (примерно). На обед някоя салата...незнам, как да ви го напиша това примерно меню след като не ям едно и също всеки ден :D
Давам ви пример от вчера.
30мин преди закуска-500мл вода с лимон,1 праскова.(знам че плодове винаги се ядът преди ядене, защото като попаднат върху храна се разграждат по трудно...ама колко е вярно незнам)
закуска-30г. овесени ядки с прясно обезмаслено мляко
Обяд-препечена пълнозърнеста филийка с изцеден лимон от горе( :D амм тва с лимона ми е някакъв навик, мога всичко да ям с него хаха ) със нискомаслено сирене+ една малка краставица.
Междинно-ядки
Тренировка,къпя се и след това си разбивам малко обезмаслено кисело мляко със половин банан и боровинки
Вечеря-салата от настъргано зеле,моркови и червено цвекло и след вечеря преди лягане пак малко ядки.По принцип организма ми е свикнал и ми стига една салата за вечеря, даже някой път не я изядам цялата, но ям и други неща. Мисля че всеки сам за себе си трябва да прецени и да измисли как да се храни здравословно.
Хайде сега да тренираме!
Иха.. Отдавна не бях влизала. Браво, POLINUTE! :smt005
Поздравления!А защо си мисля,че когато човек отслабва и лек тен придобива ?
POLINUTE
07-12-2013, 18:16
Поздравления!А защо си мисля,че когато човек отслабва и лек тен придобива ?
А, не се залъгвай, първата е със светкавица, втората без...само че не можа да ме фокусира добре. Иначе спах на плажа 2 часа един ден и хванах малко тен. :D :D Както казах, след 5 дни приключвам първо ниво и после няма да имам възможност да тренирам, но като се върна усърдно продължавам и отново ще пусна снимков материал. Силно се надявам и някоя от вас да се престраши да ни покаже резултати. http://sl.glitter-graphics.net/pub/1757/1757798wopuhe2uzt.gif
Днес ми беше предпоследния ден на второ ниво, след седмица почивка :D:D:D НО ми се отрази страхотно и пак съм с надъхана, както бях в началото. Даже съм решила после да правя Body revolution :D
Лека вечеррррр!
daniela.
07-12-2013, 22:19
Level 1 - Day 5. Завършен Успешно :)
TheBlackPanther
07-13-2013, 08:37
Ама дай линк моля те към Body Revolution-а че ме заинтригува пък не намирам :D
level 1 day 3 - done . Днес се чувствам по-добре :)
sun_princess
07-13-2013, 13:34
Day 10 level 1 Утре започвам Level 2
POLINUTE
07-13-2013, 15:17
Day 10 level 1 Утре започвам Level 2
Браво, да кажеш как е после.
Аз се отчитам със завършен 6 ден от левъл 1.
daniela.
07-13-2013, 21:28
Level 1, Day 6. DONEE !! :))
tomii333
07-14-2013, 00:59
аз мисля от днес да започна програмата + http://www.youtube.com/watch?v=ICHcmO_qqik тези упражнения за крака....какво мислите,дали резултатите в областта на краката ще са по-бързи и по-добри ?
sun_princess
07-14-2013, 10:21
Добре ще пиша после на 24 юли трябва да си измеря обиколките :)
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/all-fitness-programs/turbofire.do или http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/focus-t25-workout.do . Много се занемарих, искам пак да почна тренировки.
daniela.
07-14-2013, 18:58
Level 1, Day 7. DONEE !! :)
ionito :)
07-15-2013, 10:50
здравейте , Level 1 , Day 4 ! Нямах възможност и изпуснах събота и неделя :/ но вече имам резултати в килограмите (бях 70+ , сега съм 60+) според мен това са много добри резултати . Успех на всички :)
level 1 day 5 done . Да питам момичетата които са по-напреднали кога започнаха да виждат резултати и къде ? :(
black_pearl
07-15-2013, 20:49
Аз съм на трети ден и всички мускули ме болят. :D
Момичета, правя упражненията с почивки, защото иначе ще каталясам. Въпреки това трябва да има ефект, нали?
MukuMouse
07-16-2013, 09:15
Днес ми е 8-ми ден от 2-ро ниво. Нямам търпение да свърши. Упражненията не ми харесват и вече започна да ми става скучно. Въпреки това продължавам напред. А относно резултатите: аз лично виждам малка разлика в бедрата. Като цяло се стегнах и най-вече се отървах от целулита, който хич не харесвах. Също така се чувствам доста по-силна, благодарение на силовите упражнения. НО искам да кажа, че аз отделно правя още по няколко тренировки на ден и може и от тях да има резултат. Освен това се храня здравословно - напълно забравих за газираното, сладкото, тестеното. Пърженото просто не мога да го откажа, но пък сведох до минимум. Ами общо взето аз това мога да кажа.
П.С. Браво POLINUTE! Страхотни резултати и за толкова кратко време. Моите адмирации!
daniela.
07-16-2013, 09:20
Level 1, Day 8 и 9 DONE :) Честно казано аз започнах да виждам резултати още от 5-тия ден и сега се чувствам много добре. Супер GOT ми е :D Чакам с нетърпение да видя какво ще се случи на Level 2 и 3. Но аз правя и други упражнения, от които също мисля че имам прогрес ......Дано всичко, което правя да ми даде резултатите,които искам...!! :)
weheartiit
07-16-2013, 09:23
И аз поздравявам POLINUTE,браво !
Много се радвам на такива хора. :)
пускайте и другите снимки
daniela.
07-16-2013, 09:23
Браво на теб POLINUTE ...Страхотни резултати, продължавай в същия дух и не се отказвай. :)
Вчера направих Level 3 Day 1 .. толкова не се бях измаряла, бях потна навсякъде
Deadlock
07-16-2013, 11:45
POLINUTE, супер!! :)
Много хубава структура имаш - тънка талия и широк ханш. Точно както обичам. Точно като моята. :D
Днес ми е 6 ден от 1 ниво . аз абсолютно никаква разлика невиждам , храня се здравословно , без газирано , мразя сладко (май съм единствената:Д) и соленото е до минимум . Незнам може да ги правя грешно почивам си на някои упржнения за по 5 секунди , но все пак се изпотявам и измарям , но не виждам никаква разлика . Е все пак ми е 6-ти ден от 1-во ниво ама като чета всички още от първото ниво много са се стегнали и са свалили . Аз се надява към средата на 2-ро ниво да вида разлика поне :д
bbabyboo
07-16-2013, 14:45
Привет ! И аз да се включа най—сетне ;д
Аз правих преди няколко месеца и 30 days shred и Ripped in 30 и честно казано от тези двете програми най—много ми спаднаха мерките ;д
Сега съм 47 кг, но за моя ръст (164) са ми много.. искам поне още 2 да смъкна :ДД :)
Някой тук да прави програмата инсанити? :Д
Иначе давайте, дами, с тренировки и хубаво хранене стават чудеса :))
BonnieandClyde666
07-16-2013, 16:37
^2кг. са малко, давай към 12 по-добре, ако и тогава се почувстваш дебела, може още толко да смъкнеш!
07-17-2013, 09:16
Според мен хора , които имат повече за сваляне и стягане по-рано ще видят разликата . . . :) Но трябва постоянство .
Аз определено имам повече за сваляне ...
rositzza
07-17-2013, 15:11
Момичета не мога да го сваля това чудо от нито един сайт :'( Някой да ми помогне, моля :(
07-17-2013, 15:29
http://thepiratebay.sx/torrent/5276980/Jillian_Michaels_30_Day_Shred_Workout_-_%5BGuruFuel-RIP%5D *Get this torrent*
rositzza
07-17-2013, 19:00
Много ти Благодаря :) уж тръгна.. ще видим дали ще се свали
POLINUTE
07-18-2013, 20:35
POLINUTE, супер!! :)
Много хубава структура имаш - тънка талия и широк ханш. Точно както обичам. Точно като моята. :D
Хехе, благодаря ти :)
07-19-2013, 11:02
Момичета , можете ли да ми кажете какво допълнително да правя за вътрешната част на бедрата ? Нямам възможност да ходя да бягам :/ :)
http://24.media.tumblr.com/cd860b2474b491c9b0cc2eb12705e231/tumblr_mnn3loBSPs1ro3593o1_250.gif
BonnieandClyde666
07-19-2013, 18:00
^Ама с тежести! :)
бях на 1-во ниво и тряше да правя ден 6 ии ми дойде цикъла и спрях с упражненята 4 днии , а нямаше как да ги правя защото супер много ми тече и мнооооого ме боли абсолютно винаги и ся незнам кво да прая утря мисля да си правя 6тия ден а не да почвам отначало щото после пак ще трябва да си прекъсна :(
Недей да прекъсвай. Продължи си. :)
Swetlity
07-21-2013, 10:04
Момичета днес беше първият ми ден, много добре ми се отрази. :)
07-22-2013, 09:27
и на мен също ми дойде цикъла вчера .. но ще изчакам още един ден и ще продължа :) иначе съм на 1 ниво 9 ден
MukuMouse
07-22-2013, 11:28
Днес направих 1-ви ден от 3-то ниво и мога спокойно да кажа, че това ми е любимото ниво. Страхотни упражнения и малко повече разнообразие в сравнение с предишните две нива. С удоволствие ще си ги правя дори и когато свърша програмата. И мисля, че като цяло са по-лесни от ужасното 2-ро ниво.
Level:1 Day:2 Чувствам се страхотно,като изключим ужасната мускулна треска на ръцете и краката.Направих си и днешната тренировка цялата плувнала БУКВАЛНО в пот,но ми се отразява много добре.И се чувствам много позитивно настроена към това.
Късмет на всички :)
Christina13
07-22-2013, 15:55
Ден 1, Ниво 1 - завършен успешно. :D
lovelywords
07-22-2013, 19:04
Момичета, знам ,че много късно питам, но съм пред дилема.
ЧАК вчера започнах 1 ниво и днес имам страшна мускулна треска и едвам се движа, та въпроса ми е при някоя от вас така ли е ? И според вас да направя ли тренировката днес или да изчакам утре да ми мине поне малко? ;д
mimsssssss
07-22-2013, 19:19
Това е от обездвижване. А мускулната се маха с още движение. Прави си всеки ден. Ако почнеш през ден-през два, си гарантираш мускулна доста време. По-добре да ти свикне тялото :)
lovelywords
07-22-2013, 19:31
Това е от обездвижване. А мускулната се маха с още движение. Прави си всеки ден. Ако почнеш през ден-през два, си гарантираш мускулна доста време. По-добре да ти свикне тялото :)
Значи ще почвам, доколкото мога :Д. Мерси много.
anonymous708973
07-22-2013, 20:25
Момичета, знам ,че много късно питам, но съм пред дилема.
ЧАК вчера започнах 1 ниво и днес имам страшна мускулна треска и едвам се движа, та въпроса ми е при някоя от вас така ли е ? И според вас да направя ли тренировката днес или да изчакам утре да ми мине поне малко? ;д
До 4-ти ден ходих като в тежък стадий на *избери си произволно ставно заболяване*. Хубаво, че се стараех краката ми да са събрани, че иначе ептен на изнасилена мязах. Да не ти описвам гримасите, като слизах по стълби, ще кажеш, че със киселина ме заливаха.
Споко :Д
TrueStory
07-22-2013, 20:27
До 4-ти ден ходих като в тежък стадий на *избери си произволно ставно заболяване*. Хубаво, че се стараех краката ми да са събрани, че иначе ептен на изнасилена мязах. Да не ти описвам гримасите, като слизах по стълби, ще кажеш, че със киселина ме заливаха.
Споко :Д
Същата бях...зверската мускулна треска на всяка частичка от тялото....минава след 3ти-4ти ден. И по време на тренировка ме болеше по-малко отколкото като се опитвах да седна примерно :D
lovelywords
07-23-2013, 09:40
^
^
Хахахха същата съм :ДД Днес едва станах от леглото страшни болки са, ама няма да се отказвам :Д
вчера се върнах към програмата. хванах от второ ниво, че ми е "любимото":Д
//още съм в процес на обновяване на гардероба след първия месец;
07-23-2013, 15:09
1-во ниво завършено :)
Здравейте момичета.Исках да питам дали съм единствената,която има болки в гръдния кош??
MukuMouse
07-31-2013, 09:24
8-ми ден от 3-то ниво е завършен. Нямам търпение да приключа, защото наистина ми омръзнаха едни и същи упражнения всеки ден. Иначе виждам добри резултати-бедрата, корема. Като цяло се стегнах, но отново казвам, че правя и едни др упражнения, които мисля, че вършат страхотна работа! Успех на всички!
daniela.
07-31-2013, 22:10
8-ми ден от 3-то ниво е завършен. Нямам търпение да приключа, защото наистина ми омръзнаха едни и същи упражнения всеки ден. Иначе виждам добри резултати-бедрата, корема. Като цяло се стегнах, но отново казвам, че правя и едни др упражнения, които мисля, че вършат страхотна работа! Успех на всички!
И кои са тези други упражнения,които ги правиш ? :)
MukuMouse
07-31-2013, 22:36
http://blogilates.zippykid.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/06/Beginners-calendar-new.jpg Ами това е календар за начинаещи. Клипчетата ги има в youtube. Като цяло са приятни, но не са кой знае колко натоварващи. Пробвай ги ако искаш!:)
Misheto_iw
08-01-2013, 20:13
Ох.. като се сетя аз как правих тази програмаа ... :D 1-во ниво -добре, но като дойде 2-рооо... такива болки и такова гадно чувство след тренировка не бях чувствала .. 2 дена изкарах и просто имах чувството, че съм раждясала .. Ужасно беше и приключих.
daniela.
08-01-2013, 22:02
Ох.. като се сетя аз как правих тази програмаа ... :D 1-во ниво -добре, но като дойде 2-рооо... такива болки и такова гадно чувство след тренировка не бях чувствала .. 2 дена изкарах и просто имах чувството, че съм раждясала .. Ужасно беше и приключих.
А ти иначе като ги правеше поне имаше ли големи резултати ... ? А може ли някой да ми даде линкове към тези упражнения че аз ги търся ама нещо не ги намирам...ще съм Ви ужасно много Благодарна :) :*
aneliya.nikolaeva.3
08-01-2013, 22:24
Аз ги правех тези упражнения преди месец-два..стигнах до 3то ниво ,но ги спрях,тъй като нямаше абсолютно никакъв ефект..явно аз нещо не съм правила както трябва ;/
А хр. ти режим какъв беше ?
aneliya.nikolaeva.3
08-01-2013, 22:50
Ами просто се ограничавах...без тесто,газирано,сладко веднъж седмично ...
И при мен няма фрапиращи резултати. Но се раздвиждам и за тонус :)
MegiBoOm
08-02-2013, 11:29
Почнах я преди 5 дена, но при мен като цяло няма какво да се сваля, а искам да се поддържам стегната :)
Иначе програмата въобще не е толкова трудна. Правила съм къде къде по-сложни, но пък засега всичко върви окей, не ми отнема много време, което е огромен плюс. Ето и снимка засега - http://photo3.ask.fm/995/916/340/1280003036-1qhsrqe-bmmjq1q0msqe6bk/original/DSCF0327.jpg пък ще видим дали ще има някаква разлика. Успех на всички мацки! ((:
MukuMouse
08-02-2013, 12:37
Най-накрая я завърших! Доволна съм, че я направих и не се отказах, макар че имаше дни в които нищо не ми се правеше. Видях резултат, да но не и такава огромна разлика като на някой снимки. Сега продължавам напред с някоя друга програма. Успех на всички!
Starless
08-04-2013, 19:33
Почнах я преди 5 дена, но при мен като цяло няма какво да се сваля, а искам да се поддържам стегната :)
Иначе програмата въобще не е толкова трудна. Правила съм къде къде по-сложни, но пък засега всичко върви окей, не ми отнема много време, което е огромен плюс. Ето и снимка засега - http://photo3.ask.fm/995/916/340/1280003036-1qhsrqe-bmmjq1q0msqe6bk/original/DSCF0327.jpg пък ще видим дали ще има някаква разлика. Успех на всички мацки! ((:
Имаш страхотно тяло. Няма какво да му променяш - само го поддържай.
rositzza
08-06-2013, 12:33
MegiBoOm Спортувала ли си нещо
На мен ми е едва 2ри ден :D Само мишниците ме болят от вчера
И аз се присъединявам към клуба. Днес ми беше първата тренировка. Дано да издържа до края!! :D
Dagichka
08-07-2013, 07:35
Ден 1 - завършен.
най-накрая успях да я направя цялата, макар да не правех по толкова много повторения, просто не можех да дишам :Д
ич ме няма по тия неща, но сега съм решила да се стегна. от 2 седм се храня здравословно, свалих 3кг, ама засега аз не виждам разлика.. не знам дали първо трябва да се изчистя и после да стегна с тия упражнения, или успоредно да ги правя? ;д
PeaceOfMe
08-07-2013, 07:46
И аз се присъединявам. :D Вчера ми беше първия ден, на моменти изобщо не можех да дишам, затова го правих с малки почивки. Нямам какво да свалям, по-скоро го правя само за стягане понеже се отпуснах лятото. После ще кача снимка. :)
08-07-2013, 10:26
стигнах до 2 ниво , но на 2-я ден си контузих глезена (мина седмица и имам все още болки) .. след време ще почна от начало :)) успех на всички
MegiBoOm
08-07-2013, 15:34
MegiBoOm Спортувала ли си нещо
На мен ми е едва 2ри ден :D Само мишниците ме болят от вчера
Да, всякакви неща, програми и упражнения съм пробвала :D Иначе утре започвам 2ро ниво. Най-накрая, ахах!
rositzza
08-07-2013, 16:16
^ Тялото ти е много добро
3ти ден успешен, въпреки че болката продължава да се разпространява :D
PeaceOfMe
08-07-2013, 20:02
Проблем ли е ако правя упражненията на почивки, понеже ми е втори ден и не мога да издържа цялото? :D
^Няма никакъв проблем. :)
Аз се отчитам с ден втори.
Вчера си мислех, че ще се събудя с мускулна треска, а всъщност се събудих с ангина! 8-)
Dagichka
08-08-2013, 05:38
Аз се отчитам с ден втори.
Вчера си мислех, че ще се събудя с мускулна треска, а всъщност се събудих с ангина! 8-)
ОМГГ човек и аз се събудих (по-точно не спах) от болки в гърлото и оп-ангина. :cool: и на всичко отгоре от вчера имам баси мусклната треска, ама нямам сили да продължа с тва гърло, daaamn
mimsssssss
08-08-2013, 07:47
Май всички сме болни :( желая ви бързо оздравяване...
Dagichka
08-08-2013, 09:06
ох много е неприятно така :( бързо ни оздравяванее на всички :3
rositzza
08-08-2013, 16:16
Въпреки че не съм се чуствала толкова мързеливо от супер много време 4ти ден вече е факт :D Все още имам мускулна треска на ръцете, но лицевите ги правя по-лесно с всеки изминал ден макар още да няма и седмица
П.С. Бързо Ви оздравяване на вас ;*
Всички сме болни! Ха-ха! Бързо ни оздравяване! :razz: :)
На мен лично гърлото не ми пречи да си правя тренировките. :)
не знам дали първо трябва да се изчистя и после да стегна с тия упражнения, или успоредно да ги правя? ;д
Прави си яко силово, даже допълнително, освен програмата, че тя като цяло не е особено натоварваща, ако искаш комбинирай с тичане, скачане на въже, качване по стълби, блааа блааа. Аз преди си мислех, че като изчистя с кардиото мазнинките и след това ще си стегна тялото, ама не става така, много е трудно, няма смисъл само да се тормозиш и да тероризираш тялото си, повече силово, по-добре. ;)
rositzza
08-08-2013, 23:22
Всички сме болни! Ха-ха! Бързо ни оздравяване! :razz: :)
На мен лично гърлото не ми пречи да си правя тренировките. :)
Не пречи на тренировките, но хич не е приятно в тия жеги (пък и по всяко време на годината.. мразя да съм болна) :D
Как го отваряте т'ва бе, на мен не ми тръгва. 8-)
Блаах ... от тая ангина не мога да ям! :-k Майка ми се шегува, че тъкмо ще сваля някое и друго килце. :-D
За протокола: Ден 3 Level 1 завършен успешно! :)
rositzza
08-09-2013, 08:51
Как го отваряте т'ва бе, на мен не ми тръгва. 8-)
http://thepiratebay.sx/torrent/5276980/Jillian_Michaels_30_Day_Shred_Workout_-_%5BGuruFuel-RIP%5D
От тук го свалих. Иначе и аз не можах да го дръпна от първите линкове дето бяха дали момичетата :)
Аз го гледам в интернет. :)
Аз го гледам в интернет. :)
Може ли линк? Нещо много опасно наддавам тези дни и мисля и аз да го започна.
MegiBoOm
08-09-2013, 10:45
Просто напиши в Ютуб името на програмата и нивото.
Заповядай! :)
Level 1: http://www.4shared.com/video/GjYUBZTI/30_day_shred_-_level_1m4vff.html
Level 2: http://www.4shared.com/video/70mIbNkC/30_day_shred_level_2m4vff.html
Level 3: http://www.4shared.com/video/MBFrHyg0/30_day_shred_level_3m4vff.html
И всеки левъл го правя по 10 дни, така ли да разбирам?
mimsssssss
08-09-2013, 20:05
Да.
rositzza
08-09-2013, 20:48
И всеки левъл го правя по 10 дни, така ли да разбирам?
:lol: Аз щях да правя 1ви левъл 1месец после 2ри още 1 и т.н. :lol: :lol: :lol:
mimsssssss
08-09-2013, 20:58
30 days?
Така че за месец трябва да си минала нивата.
Пък ако ти е кеф си прави всяко ниво по месец./Или когато приключиш си повтаряй само трето ниво.
4 ден, level 1 - завършен с доста мъки. Случвало ли ви се е да огладнеете по време на тренировка? :)
rositzza
08-10-2013, 08:38
30 days?
Така че за месец трябва да си минала нивата.
Пък ако ти е кеф си прави всяко ниво по месец./Или когато приключиш си повтаряй само трето ниво.
Добре че открих топлата вода след 5ти ден. Тъкмо започвах да си мисля, че много бързо ми омръзва :D
Barbie47
08-10-2013, 10:00
Хей, в предишните страници видях, че някой е споменал Insanity workout и след като изгледах това - http://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k съм супер решена и мотивирана да я направя цялата, но не мога да намеря цялото видео. Някой правил ли я е преди и ако може да сподели мнение. Хубав ден :)
MegiBoOm
08-10-2013, 10:03
^Аз и е мъка голяма, особено в дните, в които не намирах сили и желание да дишам, ахах.
Иначе си я изтегли от thepiratebay.se
heartshapedbox
08-10-2013, 10:05
^ Цялата ли я направи? :О
Barbie47
08-10-2013, 10:19
Благодаря.. тъкмо я намерих :D Не прочетох отрицателен коментар и нямам търпение да я започна. Стискайте палци :D
MegiBoOm
08-10-2013, 10:27
Почти цялата, да.
Барби, имай предвид, че не е нищо като 30дни на Шред.
Днеска съм кат' тенекиения човек от Магьосникът от Оз, така се движа. След втория ден. :D Явно съм се запуснала много повече, отколкото мислех. И на всичко отгоре ми дойде докато го правех и зат'ва не успях да довърша третия кръг. Меко казано, разочарована съм от себе си.
MegiBoOm
08-10-2013, 11:15
И аз да се отчета - ден 3ти, 2ро ниво - завършен!
rositzza
08-10-2013, 12:27
Ден 6, ниво 1 завършен. От вчера нямам мускулна треска и определено ми е по-лесно :D
Аз пък имам лека мускулна треска в бедрата. :-|
А след тия 30, 60, 90 дни, какво правите?
Barbie47
08-10-2013, 15:07
^ Аз лично преди като я направих програмата тръгнах в един фитнес център с аеробика, зумба, пилатес и т.н. и спрях да я правя, т.е. не съм я превъртала още веднъж. Таа... направих 1-вия ден от 60 - Fit test. Еее казвам ви няма такова нещо :D Капеше пот от мен по килимчето за йога :D Иначе програмката е супер. Има си специален календар, който показва всеки ден какво да правиш и хубавото му е, че не е като на Джилиан всеки ден едно и също. Има си и определен хранителен режим- то всъщност е цяла книжка от целия пакет. Според програмата трябва да приемам около 1400кал. и дори да не ям точните храни от програмата, защото някои ги няма в България, ще си следя калориите. Та много съм доволна и като мине малко време ще споделя дали има резултат. :D
Нали искаше да почваш Инсенити-то?
Инсенити-то не съм го виждала и не искам да го гледам. Струва ми се дооооста страшно. :oops: :lol:
MegiBoOm
08-10-2013, 19:21
страшничко си е, ахах
ама пък е много готино
FallForYou
08-10-2013, 19:41
6 day ,level 1- DONE
трети ден на левъл 1. Замислям да почна да го правя и сутрин, и вечер или да добавя още нещо към т'ва. Почти не се изпотявам...
POLINUTE
08-11-2013, 13:20
трети ден на левъл 1. Замислям да почна да го правя и сутрин, и вечер или да добавя още нещо към т'ва. Почти не се изпотявам...
Смятай...аз пък разтапям като лед просто :D
Върнах се от почивка и сега продължавам с тренировките, и понеже бях прекъснала около 20 дни, мисля 2,3 дни да си направя пак левъл 1 и после да почна левъл 2, иначе него трябва да почвам вече ама... :)
Barbie47
08-11-2013, 14:50
Втори ден от Insanity ...никога не съм се потила толкова през целия си живот! :D Направо се разлях. Обожавам я тази програма и който се чуди, да я започва веднага! Няма никаква база за сравнение с Джилиан и съм много доволна! Имам само един въпрос: Знам, че е хубаво да се яде след тренировка и днес си направих 20гр. овесени ядки с лъжица мед и канела. Вредно ли е да ги ям така следобед, нищо че са малко?
Не е вредно. Даже е хубаво да ядеш следобед (така наречената следобедна закуска). Мен лично леля ми създаде навик да ям следобед и всеки ден като по часовник в 16:00 огладнявам. :oops:
paramore159
08-11-2013, 20:08
Barbie47 можеш ли да кажеш откъде мога да изтегля Insanity,защото нещо не я намирам?
20 грама овесени ядки? Прекалила си! :D
Разбира се, че трябва да хапваш след тренировка.
Barbie47
08-12-2013, 06:32
paramore159, дръпнах си я от замунда. Ето линк: http://www.zamunda.net/details.php?id=272066 Големичка си е.. 8.00 GB, но определено си заслужава. Другите програми просто са за отбиване на времето... Insanity е истината :D В youtube има много клипове на хора, които показват резултатите си след програмата. Виж ги, аз останах шокирана. :D
Barbie47
08-12-2013, 06:38
http://www.youtube.com/watch?v=kkQeh00BI2s Не можах да се сдържа. :D Това ми е любимо. Вижте, че всички са с едни сиви тениски на Insanity. За да я получих, трябва да изпратиш твоя снимка преди и след и те ти я изпращат безплатно. Много искам и аз да си взема след програмата, но не знам дали е възможно. Таа.... като види човек резултатите без да ходи във фитнеса и без да си купува стотици уреди, няма как да избегне да не я пробва. :D
paramore159
08-12-2013, 06:39
paramore159, дръпнах си я от замунда. Ето линк: http://www.zamunda.net/details.php?id=272066 Големичка си е.. 8.00 GB, но определено си заслужава. Другите програми просто са за отбиване на времето... Insanity е истината :D В youtube има много клипове на хора, които показват резултатите си след програмата. Виж ги, аз останах шокирана. :D
Мерси много.Ще погледна и най-вероятно ще почна да я правя :)
rositzza
08-12-2013, 12:46
^ Изглежда по-забавно oт 30 дни шред. Жалко че нямам толкова пространство в къщи :D
MegiBoOm
08-12-2013, 12:57
забавно, дааа.... :D :D :D
rositzza
08-12-2013, 13:34
еее в смис че упражненията са по-разнообразни :D :D
А ти колко време го прави и какъв беше ефекта :)
Barbie47
08-12-2013, 14:34
http://prikachi.com/images/38/6437038B.jpg
http://prikachi.com/images/41/6437041a.jpg
You have to be insane to do insanity :D
3-ти ден успешен. Както казва една мацка в един от клиповете: "По време на тренировката от мен се излива толкова вода, че се налага да се попивам, защото иначе не виждам треньора :D "
MegiBoOm
08-12-2013, 18:50
Росица, останаха ми 10дена до края,но тъй като заминавах на море ми се наложи да го спра иначе се стегнах ужасно много и мускулите на корема и задбедреника значително се увеличиха.
Барби, имаш супер тяло. Успех и не се предавай. По-натам ако си навита на рунд втори като почна пак ще ти съобщя, хаха
PeaceOfMe
08-12-2013, 22:48
Аз уж почнах програмата, обаче мързела ми надделя. Ама ще започна отново, този път вече сериозно.
Ето снимка преди, да видим ще има ли разлика.
http://prikachi.com/images.php?images/966/6438966F.jpg :)
anonymous708973
08-12-2013, 22:55
Като го гледам това, ще остана без дъх на 30-тата секунда. Как издържаш изобщо :д
Дали има смисъл да се почва и ако вече толкова не мога, да спра. На следващия ден почвам пак и така докато успея да завърша тренировката?
Какви уреди трябват? Гирички, топка?
rositzza
08-13-2013, 09:08
MegiBoOm предполагам, че има повече ефект от 30 дни шред ;d
Днес ми е ден 8. Сутринта се качих на кантара бях 700гр надолу уххууу Има някъв прогрес :smt001
MegiBoOm
08-13-2013, 09:41
Има МНОГО по-голям ефект :D
но пък си е и малко сложничка де, то за това
иначе и аз да се отбележа - ден 6ти, ниво 2 - завършен
heartshapedbox
08-13-2013, 09:59
Нищо. :д
Barbie47
08-13-2013, 12:20
Това му е хубавото, че нищо не ти трябва. Само видеото и малко място за локвичка. :D
Мерси, MegiBoOm, но има много още работа. :) След малко бягам за 4-ти ден.
Barbie47
08-13-2013, 12:24
Като го гледам това, ще остана без дъх на 30-тата секунда. Как издържаш изобщо :д
Дали има смисъл да се почва и ако вече толкова не мога, да спра. На следващия ден почвам пак и така докато успея да завърша тренировката?
Аз също си мислех, че няма да мога да издържа. И да- понякога е нужно да спреш за 5сек. просто защото например ти е 1-ви ден и не си свикнал с това ниво, но програмата е супер зарибяваща и като гледаш хората как дават всичко от себе си и ти не се предаваш. :D Дали има смисъл да се започва? ДА! Правила съм доста програми- тае бо, аеробика, Джилиан, денс аеробика, но Insanity е най-добрата. Успех. :)
anonymous708973
08-13-2013, 18:31
Аз не съм, това ми е проблемът. И при повечко натоварване така ме боли... далакът (?), че направо съм сгъната на две.
На какъв режим се прави това Инсанити? Месец-два, колко? По колко време е една тренировка?
^ 2 месеца, първия месец са около 40 минути, втория - по 60. И споко, давай смело, може да издъхаш в началото, но ще задобрееш. Макар че на мен никога не ми стана по-лесно, но пък съм упорито чаве и издържам :Д
sofityoy
08-13-2013, 20:10
Започнах я от днес и се надявам да съм доволна от резултатите в комбинация с програма ходя да тичам почти всяка сутрин и карам колело по около 17 км през ден. Гледам да се ограничавам от сладко и газирано (не ям пържено и тестено ;) ), но ми е доста трудно и за това продължавам да пия и да ям сладко и газирано но се ограничавам.От други храни почти не се ограничавам тъй като съм още само на 14 и организъма ми расте и гледам да не спирам разтежа му и да се увреждам с ненужни диети.Мисля че съм свалила доста,ще се снимам как изглежда тялото ми сега и 1 месец след програмата,пожелайте ми успех :)))
rositzza
08-13-2013, 20:16
След обяд пробвах около 15тина мин от Insanity и определено бях по-потна от колкото когато свърша с 30 дни шред :D