View Full Version : 30 days shred
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
sofityoy
08-13-2013, 20:18
Почти не се изпотявам...
За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките ;) :D. Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.
rositzza
08-13-2013, 20:20
Правила съм го веднъж и ми беше страшно некомфортно :D
sofityoy
08-13-2013, 20:22
Правила съм го веднъж и ми беше страшно некомфортно :D
Така е,не е никак приятно,но пък е ефикастно и се свиква ;).
За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките ;) :D. Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.
Глупости. ;)
Това че се потиш индикира, че тялото ти е затоплено и по този начин го охлажда, а не че топиш мазнини. Само дето в тези жеги ще загряваш допълнително без това реално да допринася за топенето на мазнини.
anonymous708973
08-13-2013, 20:49
За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони.
Това майка ми го правеше преди 5 години поне.
Отдавна се опроверга твърдението, че повече пот е равно на по-добра тренировка.
rositzza
08-13-2013, 20:51
И аз съм чувала, че потенето не значи че гориш мазнини
MegiBoOm
08-14-2013, 07:05
+ че и е супер вредно да се увиваш с пликове и найлони и въобще каквото и да е, което не е памучно, по време на тренировка
така ти се спарва кожата..абе въобще хич не е за препоръчване
Някой може ли да ми каже как се казваше онази програма на списание Self за плосък корем?
weheartiit
08-14-2013, 10:40
^ slim and sleek ако не се лъжа :)
Не, това го имам, не е то. Имаше още едно.
rositzza
08-14-2013, 11:30
Firm Flat Abs Fast ?
Да не е това http://zamunda.net/details.php?id=55269&hit=1
Даааа! Фърм флат абс фаст е. И бтв, мерси и за другото, тъкмо щях да искам някой да ми препоръча упражнения за вътрешната част на бедрото. :D
По темата: 7ми ден на левъл 1 - приключен и вече виждам разлика без някакъв драстичен хранителен режим. Йей!
Barbie47
08-14-2013, 13:49
5-ти ден от Insanity! Това Pure Cardio направо ме разпиля :D Официално съм пристрастена към програмата и хич не ми се прави този day off, но пък тъкмо ще отскоча на стадиона. :D Хора, не знам дали си втълпявам, но направо си мисля, че вече има резултат за 5 дни... нямам търпение да се видя след 30-40 ден. Хайде хубав ден и приятни тренировки на всички. :*
MegiBoOm
08-14-2013, 19:11
ох, аз пък днес направих непредвидена "почивка" от 30те дни, защото хич не ми остана време
иначе утре ще е 7ден от второ ниво и след като го свърша заминавам на море, след което ще си продължа направо на трето :)
Това,че се потиш не е гаранция,че гориш калории. Някои хора може грам да не се потят, но да направят много тежка тренировка и съответно да изгорят мазнините и обратно :)
Barbie47
08-14-2013, 19:27
MegiBoOm, понеже видях, че си правила Insanity, да те питам... След 6-те дни следва 7-ми- почивен. Ти прави ли го? И дали ще стане нещо, ако го пропусна, т.е. да си продължа направо със следващата тренировка? :)
rositzza
08-14-2013, 19:54
9ти ден.. утре мисля да почна Insanity :D. Днескашната тренировка не беше много сполучлива боли ме зъб и на всеки скок имах чуството, че някой ми го дърпа с клещи :-x
weheartiit
08-14-2013, 20:55
MegiBoOm, понеже видях, че си правила Insanity, да те питам... След 6-те дни следва 7-ми- почивен. Ти прави ли го? И дали ще стане нещо, ако го пропусна, т.е. да си продължа направо със следващата тренировка? :)
не съм меги,но да кажа,че попринцип като тренираш е хубаво да си имаш и един разтоварващ ден,да си
починат мускулите и т.н. :)
MegiBoOm
08-15-2013, 07:31
Барби, да, правех си всичко точно по програмата. Недей да се пресилваш, даже дори на стадиона не ходи. Почини си хубаво днес, за да си свежа за следващата седмица. :)
Barbie47
08-15-2013, 10:12
Окей, мерси много. :) Значи днес последно и утре ще разпускам. :D
sofityoy
08-15-2013, 15:22
Хубаво е,че повечето от нас спазват програма усилено,по често или 30 days shred или Insanity, обаче ...вие какво ядете? Аз направо откачам почти всеки един момент за храна,и не храна за наяжба,а от типа на : кола,зрънчо,шоколад и т.н. ... все пак е хубаво зачедно с програмата да спазваш и хубав режим,вашия какъв е за да знам г\д и аз какво да ям е не...
MegiBoOm
08-15-2013, 17:37
ами например днес съм яла 4 парчета диня, един сандвич от Събуей и съм пила Смути (което доста калорично, ама карай) и бира с вкус на грейпфрут (:
anonymous708973
08-15-2013, 17:58
Хубаво е,че повечето от нас спазват програма усилено,по често или 30 days shred или Insanity, обаче ...вие какво ядете? Аз направо откачам почти всеки един момент за храна,и не храна за наяжба,а от типа на : кола,зрънчо,шоколад и т.н. ... все пак е хубаво зачедно с програмата да спазваш и хубав режим,вашия какъв е за да знам г\д и аз какво да ям е не...
Най-общо казано без бял хляб, без мазно, солено, пържено, пакетирани храни като кроасани, вафли, зрънчовци.
Месце, салата, яйца, извара, ядки мед, натурален шоколад - все хубави работи.
Ако не се вманиачаваш, лесни правила като: без десерт на вечеря, без бързи въглехидрати след 15-16ч. и т.н. много ще ти помогнат. Опознай неща като киноа, кафяв ориз... Задължително 3 ядения на ден и 2 междинни. Не оставяй организма си да се чуди кога ще му е следващата дажба храна, защото така трупа запаси.
Barbie47
08-15-2013, 19:37
Страстта към шоколад, газирано и т.н. е само на психическа основа. Просто се пристрастяваш към тях.. пробвай да насочиш тази страст към друго нещо, т.е. тази "наслада" от шоколада опитай да заместиш с друго нещо. Аз например обожавам след тренировка студен душ и чаша мляко или нещо друго. Разрови се из интернет и ще останеш изненадана колко по-здравословни избори има, от колкото един шоколад или една вафла. Иначе избягвай белите отрови- брашно, сол и захар или поне ги замествай. :)
TheNereid
08-16-2013, 11:30
Дойде и моето време да се запиша в темичката. ^
Днес ми беше първи ден от левел първи и го приключих успешно без да се откажа. :3 Направо се гордея със себе си, ахах! :D
MegiBoOm
08-16-2013, 12:30
ден 8ми, ниво 2 - звършен
rositzza
08-16-2013, 14:20
Днес направих 20 мин от Инсанити и ден 1 от 2ро ниво на 30ДС. С разочарование открих, че нямам достатъчно пространство в стаята си за всички упражнения. Нито от едното нито от другото :-x
Barbie47
08-16-2013, 14:38
Аз днес уж почивам, но от скука отбелязвам 20км. на колелото вкъщи. :D
MegiBoOm
08-17-2013, 12:01
ден 9ти, 2ро ниво - успешно завършен
бях като къпана след :D
Barbie47
08-17-2013, 14:14
Днес ден 8-ми ... думи нямам :D Започвам да напредвам и вече си правя лицевите, но утре пак е Pure Cardio и ще се лее кръв ( или по-скоро вода :D )
XTREMEFREERIDE
08-17-2013, 15:25
Ще започвам инсенитито във вторник. Пичага ли е?
И аз установих, че мястото не ми достига за левъл 2 и зат'ва го спрях. 20-40 минутки зумба/тае бо/к'вото и да е рандом кардио, после крака, ръце, корем, разтягане. Доволно пот.
Barbie47
08-17-2013, 18:12
XTREMEFREERIDE, започвай я .. няма да съжаляваш. Треньорът е перфееектеен :D
ей така се спи най-добре: http://prikachi.com/images/808/6456808E.jpg
http://prikachi.com/images/815/6456815I.jpg
http://prikachi.com/images/820/6456820U.jpg :D
MegiBoOm
08-17-2013, 18:17
леле, нещо доста си се запалила
rositzza
08-17-2013, 19:38
Барби тва е мн яко :D Надъхващо
Аз днес малко късно си направих тренировката, но все пак успях. Мисля, че никога не съм била по-потна http://prikachi.com/images/105/6457105M.jpg :cool: . Имам мускулна треска на прaсците и много се радвам за което :D
Я, к'во хубаво коремчеееее! :)
rositzza
08-17-2013, 21:09
Благодаря, хванала съм го от хубавата му страна :oops:
Задължително 3 ядения на ден и 2 междинни. Не оставяй организма си да се чуди кога ще му е следващата дажба храна, защото така трупа запаси.
Дали? Човек просто трябва да си слуша тялото.
http://www.bb-team.org/articles/4269_mitove-v-bodibildinga-chestotata-na-hranene
MegiBoOm
08-18-2013, 09:56
Аз го спирам. Болките ми в надкостниците се увеличиха значително и отивам на лекар в днес. Стискайте палци!
rositzza
08-18-2013, 12:10
Сподели после какво са ти казали. Късмет.
MegiBoOm
08-18-2013, 13:31
Отидох в Пирогов и там ми се падна някакъв идиот, който си личеше, че нищо не разбира и ми изписа 15 вида хапчета, при което баща ми реши да звънне на някакъв него добър приятел, който бил много добър в тази сфера. Та отидохме при него, направи ми масаж...оказа се, че всичко идвало от гръбните връзки, та чак долу до крака. И то от усукването им, неправилно изпълнение на упражненията и пренатоварване се стигнало до тази ужасна болка. Сега вече почти нищо не ме боли - този мъж има златни ръце :D та, другата неделя пак там на масаж и да ми изпуква костите и дано се острани завинаги този проблем. Момичета внимавайте много докато спортувате. Човек не знае какво може да си докара! :)
Здравейте, момичета! И аз смятам да почвам тази програма, тъй като имам 5-6 килца за сваляне. Обаче имам един проблем - хранителния режим. То проблема не е в него, а в майка ми. Тъпче ме, все едно съм прасенце (те тия килца, сигурно от там са дошли:D). Казвам й, че искам да отслабна, а тя: "Като станеш пълнолетна (има още половин година да чакам:(), тогава си прави каквото искаш, дотогава ще ядеш, каквото ядем ние.". Баща ми е пълен 110кг-1,85м и може би от него ми е дошъл този ген. Майка ми е средна - 57кг-1,65м. Така че, не мога да ям нещата от режима, тъй като тя не ми дава. Помогнете! Какво да й кажа?
Аз съм 66кг-1,75м. Видях един режим в първите страници и мисля него да се опитам колкото мога да спазвам.:)
http://www.bb-team.org/articles/4269_mitove-v-bodibildinga-chestotata-na-hranene
Това е много интересно. Попадали са ми няк'ви учебници, да ги наречем, по диететика и в тях пишеше, че честотата на храненията повлиява енергийния разход точно поради различията в термогенезата и точно за т'ва се препоръчват трудно смилаеми храни при режим за отслабване. И даже и с преподаватели сме го говорили... Интересно, както казах...
FuckingFreak
08-18-2013, 14:50
Здравейте, момичета! И аз смятам да почвам тази програма, тъй като имам 5-6 килца за сваляне. Обаче имам един проблем - хранителния режим. То проблема не е в него, а в майка ми. Тъпче ме, все едно съм прасенце (те тия килца, сигурно от там са дошли:D). Казвам й, че искам да отслабна, а тя: "Като станеш пълнолетна (има още половин година да чакам:(), тогава си прави каквото искаш, дотогава ще ядеш, каквото ядем ние.". Баща ми е пълен 110кг-1,85м и може би от него ми е дошъл този ген. Майка ми е средна - 57кг-1,65м. Така че, не мога да ям нещата от режима, тъй като тя не ми дава. Помогнете! Какво да й кажа?
Аз съм 66кг-1,75м. Видях един режим в първите страници и мисля него да се опитам колкото мога да спазвам.:)
Покажи ѝ, че можеш сама да си готвиш. Покажи ѝ, че здравословно не значи по-скъпо, ами дори в някои случаи е обратното. Сигурно очаква ти да я караш да ти готви отделно, но се заеми сама с тази работа, вече си голяма. Аз се научих още като бях на 13. И майка ми негодуваше, че не ям манджи, но свикна, видя, че колкото и да ми мрънка, няма да стане нейното име остави. А това "не ми дава" какво означава? Че седи и те тъпче насила да ядеш от готвеното, а не ти дава да ядеш нещо здравословно, например варени яйца, салата, пържола, някакви варива?! М, защо ли се съмнявам?
rositzza
08-18-2013, 15:00
Аз имам късмет с моята майка :D Като кача 3 кила и се плаши повече от мен даже тя си ми купува кисели млека, трици, ядки, бяло месо и не ми дава да ям от вредните й манджи :D
Меги, радвам се, че се подобряваш. Надявам се скоро да си наплно здрава и да тренираш редом с нас ;)
Аз днес реших да си дам малко почивка. А и наш'те са си в нас да не им подскачам на главата.
mimsssssss
08-18-2013, 15:20
И аз се чудя дали наистина съществуват родители, които насърчават вредното хранене и не позволяват децата им да спазват здравословен хранителен режим? WTF!?
anonymous708973
08-18-2013, 15:29
Има доста варианти. Може желаният ти хранителен режим да е наистина странен и да не е никаква храна.
Може майка ти просто да е консервативна и/ли да се страхува, че здравословно значи скъпо. Недей да си даваш парите за по-скъпички неща наистина, давай с бюджетни варианти.
А това с неяденето на манджи... ами, обидно е. Ако готви мазни неща, избягвай ги, ама да не ядеш пиле по ловджийски/кюфтета по чирпански/чушки с доматен сос/пълнени чушки, си е просто правене на интересна. Да не сме на Запад...
BonnieandClyde666
08-18-2013, 15:36
Ама, тия на Запад муат само бургери, чипсове и пици- те не знаят какво значи качествено ядене! :lol:
Покажи ѝ, че можеш сама да си готвиш. Покажи ѝ, че здравословно не значи по-скъпо, ами дори в някои случаи е обратното. Сигурно очаква ти да я караш да ти готви отделно, но се заеми сама с тази работа, вече си голяма. Аз се научих още като бях на 13. И майка ми негодуваше, че не ям манджи, но свикна, видя, че колкото и да ми мрънка, няма да стане нейното име остави. А това "не ми дава" какво означава? Че седи и те тъпче насила да ядеш от готвеното, а не ти дава да ядеш нещо здравословно, например варени яйца, салата, пържола, някакви варива?! М, защо ли се съмнявам?
Имам предвид, че когато е сготвила нещо не особено здравословно, много настоява да го изям. А иначе, казва, че когато има нещо сготвено (от нея), няма нужда да правим други. Когато я молих да спазвам някакъв режим, изрично казах, че аз ще си готвя. Можете да видите режима, на първите страници. Мисля, че е много добър.:)
Тя готви много мазно и затова избягвам да ям от нейните манджи. Иначе понякога готви уникално вкусни и полезни неща.;) И никога не ме е насърчавала да ям чипсове, хамбургери и т.н.
mimsssssss
08-18-2013, 20:16
Тогава поговори с нея и и' кажи да спре да готви толкова мазно. Нито е вкусно, нито е полезно.
Barbie47
08-18-2013, 20:28
В интернет има доста интересни филмчета за храненето, затлъстяването и т.н. Гледайте Храна ООД.. току що изгледах Захарта: горчивата истина. Толкова много научих о.О .. няма да съжалявате
П.П. Днес си карам Pure Cardio - взех да им влизам в темпото и да ми става все по-лесно.
MegiBoOm, хайде оправяй се скоро, стискам палци. :)
anonymous708973
08-18-2013, 20:44
Ама, тия на Запад муат само бургери, чипсове и пици- те не знаят какво значи качествено ядене! :lol:
Дали се прехранваш от салати или от сандвичи, за мен тая сухоежбина и студена храна... не е ядене.
FuckingFreak
08-19-2013, 07:18
Имам предвид, че когато е сготвила нещо не особено здравословно, много настоява да го изям. А иначе, казва, че когато има нещо сготвено (от нея), няма нужда да правим други. Когато я молих да спазвам някакъв режим, изрично казах, че аз ще си готвя. Можете да видите режима, на първите страници. Мисля, че е много добър.:)
Много настоява, окей, ама не ти го е навряла в устата, крещейки "ИЗЯЖ ГО!!!", нали? Просто поговори с нея човешки, убеди я да готви с масло, а не с олио (дори е по-вкусно!), да не пържи и панира толкова много, да не готви само ориз или картофи примерно и си готова, не е чак толкова сложно...
А това с неяденето на манджи... ами, обидно е. Ако готви мазни неща, избягвай ги, ама да не ядеш пиле по ловджийски/кюфтета по чирпански/чушки с доматен сос/пълнени чушки, си е просто правене на интересна. Да не сме на Запад...
Е, това пък са глупости. Аз винаги съм хейтвала всякакви манджи, гнусни са ми, а и съм злояда. Също така не ги намирам за особено полезни. Много по-добре се чувствам като се нахраня с печено месо/кашкавал/сирене и салати, примерно, отколкото като ям някакви манджи. Различни хранителни навици и вкусове.
Към Dusty:
Защо трябва да я питаш дали можеш да започнеш да спазваш режим? Събуждаш се сутрин, правиш си закуска, готвиш си за през деня, примерно, и просто не ядеш от манджите й. И да се цупи, и да мрънка, няма да продължи дълго и ще те остави.
Благодаря на всички за съветите!:)
sofityoy
08-19-2013, 09:13
Аз днес приключвам ден 7 :P :D и съм доволна от себе си ...мн даже .
XTREMEFREERIDE
08-19-2013, 09:38
Малко не е в темата, но:
Някой да ми предложи хубав йога курс за вкъщи?
edit: Разбрах, че фехтовката била много полезна за всички мускулни групи и много се радвам, че съм я записала в университета. А и била чудно кардио, което ще ми помогне за кръвното, надявам се, че цяло лято имам проблеми...
http://stream1.gifsoup.com/view3/4570672/fencing-o.gif
В интернет има доста интересни филмчета за храненето, затлъстяването и т.н. Гледайте Храна ООД.. току що изгледах Захарта: горчивата истина. Толкова много научих о.О .. няма да съжалявате
П.П. Днес си карам Pure Cardio - взех да им влизам в темпото и да ми става все по-лесно.
MegiBoOm, хайде оправяй се скоро, стискам палци. :)
Миличка, наистина горещо те адмирирам за всичките усилия, които полагаш, защото е рядкост... Хубаво е да спортуваш, хубаво е да си следиш храненето и външния вид, но с тия филми... т'ва е мноооого наклонена плоскост, внимавай.
Barbie47
08-19-2013, 13:11
^ Благодаря, но недей да съдиш, преди да си гледала поне един. "Sugar: the bitter truth" си е точно документален филм- има вкарана много биохимия и се обсъжда защо фруктозата е отрова. Просто споделям мнение. Сега се сещам за един много интересен. Той е относно един мъж, който по принцип се храни много здравословно, но решава да направи експеримент (като преди това прави всякакви изследвания върху тялото си) като яде в продължение на един месец САМО Макдоналдс. Филма е доста лекичък и интересен същевремено- Supersize me мисля, че се казваше.
ПП: ден 10-ти Супер се справям. Shaun T има доста програми освен Инсенити-то. Има една, която се прави по 25 мин. само 5 пъти в седмицата - общо продължава 30дни. Някой правил ли я е? Гледах доста добри постижения и с нея.
Хайде приятен ден от мен. :)
Не, в никакъв случай не те осъждам, по-скоро е един вид... опасение, да го наречем. Гледала съм такива филми. От една страна съм скептична към възможността някой наготово да ти каже еди-какво-си и то да е напълно вярно, а от друга (от която всъщност се изказвам) т'ва със здравословното хранене, био лайна и тъй нататък е интересно, но твърде лесно от интерес/хоби става страст и неусетно преминава в мания. Това имах предвид. Да внимаваш да не си навредиш от прекалено много здравословен режим.
rositzza
08-19-2013, 13:47
Ден: пореден
Отказвам се да броя :D Знам само, че започвам 3та седмица.Записах си мерките седмица и половина, след като почнах, трябваше още в началото, но не ми дойде на акъла :D . Ще видим началото на септември дали ще има някаква разлика. И в кг, и в огледало, и мерки, и вс :D
MegiBoOm
08-19-2013, 13:59
^ Благодаря, но недей да съдиш, преди да си гледала поне един. "Sugar: the bitter truth" си е точно документален филм- има вкарана много биохимия и се обсъжда защо фруктозата е отрова. Просто споделям мнение. Сега се сещам за един много интересен. Той е относно един мъж, който по принцип се храни много здравословно, но решава да направи експеримент (като преди това прави всякакви изследвания върху тялото си) като яде в продължение на един месец САМО Макдоналдс. Филма е доста лекичък и интересен същевремено- Supersize me мисля, че се казваше.
ПП: ден 10-ти Супер се справям. Shaun T има доста програми освен Инсенити-то. Има една, която се прави по 25 мин. само 5 пъти в седмицата - общо продължава 30дни. Някой правил ли я е? Гледах доста добри постижения и с нея.
Хайде приятен ден от мен. :)
Коя е тази програма, за която говориш?
edit: Аз отивам тази вечер за седмица на моренце с приятели и сега знам какво нездравословно ядене и пиене ще падне, та ще се стягам здраво като се върна, че....хаха. Успех мацки! :)
TheBlackPanther
08-19-2013, 19:14
Коя е тази програма, за която говориш?
edit: Аз отивам тази вечер за седмица на моренце с приятели и сега знам какво нездравословно ядене и пиене ще падне, та ще се стягам здраво като се върна, че....хаха. Успех мацки! :)
Ууу и на мен ми стана интересно :D
Barbie47
08-19-2013, 19:24
http://www.youtube.com/watch?v=oAfcfOvd1ro Чака си реда след Инсанити-то :D
XTREMEFREERIDE
08-19-2013, 20:00
http://www.youtube.com/watch?v=oAfcfOvd1ro Чака си реда след Инсанити-то :D
малЕй!
fierainquieta
08-19-2013, 22:23
прави ми впечатление;че тук мн.хора се хранят "чисто" както се казва и първо-наистина поздравления,защото е много по-здравословно и със сигурност един ден организмът ви ще ви благодари.само че ми е интересно,когато го правите не за да свалите килограми,ами го възприемете вече като начин на живот един вид това неядене на манджи,разни пакетирани неща от сорта на солети,кроасани и.т.н. не срещате ли някакви трудности така да се каже-примерно отивате на обикновено парти или рд и всички пият газирани напитки,ядат чипсове,реже се торта и.т.н.,предполагам схващате за какво говоря : какво правите тогава,карате на фотосинтеза или..?
rositzza
08-20-2013, 00:01
Разбира се аз си правя някой изключения, когато съм на парти или рд си го позволявам, но в граници :D И да вметна... не пия алкохол. Говоря за тортата и газираните напитки. Иначе в началото ми беше малко трудно да не пия толкова често от натуралните сокчета в кутия, които тогава ми се виждаха толкова неземно вкусни. И как да не ми е било, като всеки ден си дънках по един сок :cool: На работа, в нас.. в рейса дори изкарвах еднолитрова кутия от дамската си чанта и прилично си подпийвах (и не, не се бъзикам :D ). Tака става когато минаваш през кварталното магазинче преди работа.
XTREMEFREERIDE
08-20-2013, 06:15
Сега дори ми е още по-важно да се занимавам с нещо, което да ме изтощава физически, за да не мисля за онова, което ме изстисква като мокър парцал психически. И много ме накефи идеята на Barbie47 за картинките по стената. В моята стая в Банско стената е облепена с всякакви неща, които ме мотивират по всякакви теми. Много обичам този подход. Но пък не ми беше хрумвало да се мотивирам да спортувам така. Чудно, благодаря за идеята! Ще се допълва с принтени картинки.
:cool:
Някой да ми предложи хубав йога курс за вкъщи?
Barbie47
08-20-2013, 07:31
^ Мерси. И на мен ми е готинко като се събудя и да си ги гледам :D
Днес съм 11-ти ден от Insanity- Cardio Recovery- малко повечко дишане, йога. А и една питанка.. някой пробвал ли е да си вари жито? Аз като бях малка (баба ми правеше) ядох, но със захар и орехи. Та има ли човечец, който ей така си го яде, да сподели идейки... Една приятелка като си го свари, си го поръсва с фибри и каза, че е много вкусно. Та обмислям идеята да ми се вмъкне в списъка с "храни, които мога да си нося в училище, за да не умра от глад с тея ябълки" :D
Хубав ден (изпълнен с изтощителни тренировки :D ) :)
XTREMEFREERIDE
08-20-2013, 07:46
Барби (вземи да си кажеш името), разгледай малко повече за житния режим, може да ти хареса. Аз лично не мисля, че бих го издържала, но във връзка с него 100% ще има нещо, което да ти подскаже как да си ядеш житото. Аз пшеница много обичам, но сама не съм си правила до сега. Иначе, сварява се, натрошават се малко обикновени бисквити вътре (ама наистина малко!), настъргва се лимонова кора, натрошават се орехи и накрая можеш да си я подсладиш с мед, вместо захар. Много ми е вкусно и супер добре засища! А и е полезно, да не забравяме. :)
BonnieandClyde666
08-20-2013, 07:56
прави ми впечатление;че тук мн.хора се хранят "чисто" както се казва и първо-наистина поздравления,защото е много по-здравословно и със сигурност един ден организмът ви ще ви благодари.само че ми е интересно,когато го правите не за да свалите килограми,ами го възприемете вече като начин на живот един вид това неядене на манджи,разни пакетирани неща от сорта на солети,кроасани и.т.н. не срещате ли някакви трудности така да се каже-примерно отивате на обикновено парти или рд и всички пият газирани напитки,ядат чипсове,реже се торта и.т.н.,предполагам схващате за какво говоря : какво правите тогава,карате на фотосинтеза или..?
Носиме си в кутии ориза с пилето и се смееме на балъците! Други малоумни въпроси да зададеш?
TheBlackPanther
08-20-2013, 09:19
А знаете ли откъде мога да я дръпна тази програмка focus t25? Ще се прави :D
едит: ем който пита преди да провери :D намерих я в замунда
Може ли да ми кажете някой сайт, където ги има групите (въглехидрати, бетъчини и т.н.)? Аз уж търсих, ама нищо. Смятам да започвам да се храня на принципа на 90 дневната. Така поне понякога ще мога да ям манджите на мама (дори мазните).:D
Ако искаш да се храниш разделно, трудно ще стане с готвено. Тря'а само задушени ра'оти. Забравяш за чорби и прочее.
Знам.;) Ако може да ми кажете сайт, където ги има групите.:)
XTREMEFREERIDE
08-20-2013, 16:34
Абе, спазвате ли nutrition guide-а на инсенитито?
Момичета , тъй като не мога да свалям абсолютно никакви файлове или да гледам клипчета на лаптопа има ли някакъв друг вариант да гледам програмата или трябва да моля приятели да ми ги качат на флашка ?
Barbie47
08-20-2013, 19:26
^ В youtube едва ли ще я намериш цялата.. по-добре помоли да я дадат на флашка, но ако говориш за Insanity, на мен ми е 8.00 GB, така че ти трябва и флашка с по-голяма памет.
XTREMEFREERIDE, аз го прочетох, има доста полезни неща, но като цяло не спазвам точно храненията, а просто гледам да се вмъквам в 1400кал. и да следя съотношението въглехидрати, протеини и мазнини.
П.П. Анна-Мария съм. :D
Dusty, аз също съм я спазвала и си е трудничко.. особено като бях на училище беше ад- правех си чист ориз, сварени картофи, носих си кис. мляко или плодове и в началото като си занесох печени чушки с ориз ( бяха си режимни) ме гледаха ей така о.О о.О, нооо да не ти пука :D :D
XTREMEFREERIDE
08-20-2013, 20:56
Ани, 90 дневната имаше ли ефект при теб? Аз от 3 седмици я карам някъде, не чак толкова стриктно, колкото ми се искаше, но мисля, че има някакъв резултат. Отдавна не се бях качвала на кантар и за свалени килограми не мога да говоря, но се забелязва по дрехите. Аз главно заради нормализиране на кръвното я захванах нея. И за това ми се струва, че помага.
rositzza
08-20-2013, 21:57
И аз не спазвам много храненето. А в даскало не съм имала проблем.Отсреща имаше супермаркет и си купувах по някой плод и кисело мляко
Ние в училище имаме стол и там може да избираме между нняколко ядения, затова аз не си нося храна отвкъщи за обяд. Аз не смятам да я спазвам точно, ами просто да се храя разделно. Та за трети път питам: може ли да ми кажете някакъв сайт, с тези групи?:)
BonnieandClyde666
08-21-2013, 08:00
Ставате банални ве4е с тва разделно!
FuckingFreak
08-21-2013, 11:41
И какво му е на разделното? Не съм му привърженик в никакъв случай, но ако някой с подобно хранне е здрав, чувства се добре и постига целите си с него, кои сте вие, че да му давате акъл как да се храни?!
XTREMEFREERIDE
08-21-2013, 12:47
И какво му е на разделното? Не съм му привърженик в никакъв случай, но ако някой с подобно хранне е здрав, чувства се добре и постига целите си с него, кои сте вие, че да му давате акъл как да се храни?!
Дам, всеки организъм се чувства добре по различен начин.
Аз лично като започнах така да се храня, много по-добре се почувствах. Както казах преди - за 3 седмици ми се подобри кръвното моментално, а преди това и до припадъци стигах. Оставете хората да си преценяват сами за себе си.
Barbie47
08-21-2013, 18:29
От 90 дневната аз свалих 6кг. Доволна съм, но липсата на овесени ядки сутринта много ме мъчеше :D
П.П: днес 12 ден от Insanity. Утре за 1-ви път ще правя Pure Cardio and Cardio Abs и знам, че сигурно ще почина на място след 10-тата минута, но съм психически подготвена за всичко. :D
rositzza
08-21-2013, 19:29
Cardio Abs не е нищо особено (поне за мен) ама Пюр кардиото ме изтощи от всякъде. Накрая пише не "спирайте да се движите" и в същото време всички се бяха изпотръшкали на земята :D включително и аз. Доволно се посмях :cool:
От 90 дневната аз свалих 6кг. Доволна съм, но липсата на овесени ядки сутринта много ме мъчеше :D
Да, да, да, да! Аз заради тях реших да я спра. :D
Вече два дни нищо не съм правила и днеска би трябвало да почна да наваксвам. Ако не ми се изсипят гости де.
Barbie47
08-22-2013, 15:04
Ден 13- pure cardio and cardio abs. Доста изтощително си беше. Утре почивам и след това Fit test. :)
XTREMEFREERIDE
08-22-2013, 16:06
Направих Fit test-a на инсенитито. Плюя кръв направо. И от умора, и от кеф. Голяма забава ще падне. :)
misha.rooney
08-23-2013, 11:03
Да ви питам нещо - днес ще правя 5 ден на 1во ниво , обаче мускулната треска ми намаля значително . Това така ли трябва да е ? И още нещо - вие преди тренировка ядете ли и какво ?
Barbie47
08-23-2013, 11:27
Ами според мен е нормално да ти намалее мускулната треска, тъй като тялото ти започва да се приспособява и да свиква със степента на натоварване. Все пак няма да имаш цял месец всеки ден мускулна треска. Иначе относно яденето- аз хапвам след тренировка. Да кажем например обядвам си в 12:00, тренировка в 15 и след като приключа хапвам.
П.П.: днес карам почивка. Утре ми е пак Fit test и този път смятам да си запиша всичко, тъй като миналия път не писах ( за което искрено съжалявам)
Днес влизам в един магазин и виждам черен шоколад със стевия о.О http://www.zdravoslovnihrani.net/index.php?route=product/product&product_id=316 взех си веднага и е страхотен. На 100гр. има само 4,7гр. въглехидрати, шоколадът е 40гр. Радвам се за откритието си :D
XTREMEFREERIDE
08-23-2013, 13:41
Ооо, ще се пробва шоколадчето!
rositzza
08-23-2013, 15:34
Днес май ми е 17ти ден (не съм мн сиг :cool: ) Нещо ме болят глезените от известно време и се чудя дали да не го спирам да почна нещо др
Barbie47
08-24-2013, 15:23
Официално 15-ти ден завършен. Днес минах fit test-а и съм доста доволна. Много бързо ми минават дните и гледам максимално да им се наслаждавам :D
XTREMEFREERIDE
08-25-2013, 08:24
P90x някой?
weheartiit
08-25-2013, 10:53
почнах и аз да правя инсенити (аз и преди по едно време го превех ама несериозно).
голяма мъка са ми някой тренировки,направо издъхвам. :D
днес ми е 7 ден - почивка,но от както съм почнала програмата,пропуснах 2 дни (ех,сега можех да съм на 9 ден ;д)
както и видеото,което е само с загрявка и реших днес да правя нея от колкото нищо
и дам . :) може би и аз ще си отбелязвам тук на кой ден съм ;д
Barbie47
08-25-2013, 14:45
Ден 16! Горда съм със себе си, защото дори гадният цикъл не можа да ме спре :D
MegiBoOm
08-25-2013, 19:07
момичета, аз се върнах днес от Слънчев и съм в депресия от тишината в нас :( плаче ми се просто, ама....
иначе от утре почвам 90дневната нова програма на Shaun T - Force T25 и ще видим колко ще я издържа, хубавото е, че е 25минути тип Инсенити, но без почивка и няма да ми отнема много време
MegiBoOm
08-26-2013, 10:02
Ден първи - nailed it! :D
Жестока е тази програма! Същата като Инсенити, само където е по 25минути, защото няма никакви почивки.
Цялата съм в пот и съм много доволна, хаха.
Barbie47
08-26-2013, 10:26
Здравейте и от мен.. след малко бягам за ден 17 - Pure cardio and cardio abs - ще пада купон :D . T25 я почвам веднага след като свърша Инсенити-то ... това ще рече към средата на октомври някъде. Хора, наистина вече виждам резултати и нямам търпение да се видя след 60-тия ден. :D
MukuMouse
08-26-2013, 21:00
А искам да попитам изисква ли се много място за Insanity u Force T25?
weheartiit
08-26-2013, 21:34
^не,в моята стая така са наредени нещата,че остава много малко свободно място,
но пак си ми стига ,само дето лампата ми е от тези висящите и понякога като скачам
си удрям ръцете. :D
MukuMouse
08-26-2013, 21:45
^не,в моята стая така са наредени нещата,че остава много малко свободно място,
но пак си ми стига ,само дето лампата ми е от тези висящите и понякога като скачам
си удрям ръцете. :D
Оо супер. Мерси за отговора. Значи и аз ще започна най вероятно с Insanity!
MegiBoOm
08-27-2013, 09:03
ден втори - nailed it :D
междудругото за тези, които не са много напреднали в спорта препоръчвам Т25, защото е много по-кратко и също така има "modified" версия на упражненията, та ако някое го намира човек за по-сложно - да го прави по по-лесния начин (:
честно казано аз ако можех да върна времето назад бих започнала с тази програма и след това да превключа на Инсенити
пс: просто си изказвам мнението, да не ме нападнете сега :D
adriana121
08-27-2013, 09:55
MegiBoOm от къде си свали Т25 ?
TheBlackPanther
08-27-2013, 10:01
В замунда я има. Аз направих кардиото от Т25 преди няколко дена и доста ми хареса обаче заминах на море и нямаше къде да продължа, нооо утре се прибирам и се почва наново :3
MegiBoOm
08-27-2013, 10:13
аз лично всички тези програмки ги свалям от thepiratebay
MukuMouse
08-27-2013, 10:32
Сега като прочетох коментара на MegiBoOm, че Т25 е по-подходяща за начинаещи реших да започна с нея. А искам да питам дали имате някакви календари към програмата които да следвате. Аз намерих едни и смятам да започна по тях. Но гледам, че има и гама в календарите, а в моите упражнения няма. В тези от thepiratebay има ли гама?
MegiBoOm
08-27-2013, 11:56
Ти почакай да стигнеш до нея :D защото попринцип това се води някакво допълнително ниво, което ти решаваш дали да караш
иначе в моя торент, който изтеглих всичко е включено
ето ти и разписанието за Алфа - http://rippedclub.net/wp-content/uploads/2013/07/Focus-T25-Alpha-Phase-Calendar.png
Barbie47
08-27-2013, 15:02
Аз днес съм Cardio Recovery. Другата седмица ми е последна и вече започвам с тази седмица, която цялата ще ми е Max Interval Sports Training- има много бокс и скачане на въже и нямам търпееениеее :D
MegiBoOm
08-27-2013, 16:02
Много странно. :?
На мен Recovery Week-a ми беше всеки ден Core Cardio & Balance
Barbie47
08-27-2013, 17:33
^ Ами по принцип - да. Но аз си дръпнах програмката от замунда и то е един Deluxe пакет, където има 2 файла повече- Insane abs и Max Interval Sports Training. И на календара пише, че ако имаш този пълен пакет, получаваш 2 трен. повече ( които са по-сложни). Така аз заменям Cardio abs с Insane abs и Core cardio and balance с Max Interval Sports Training. :)
MegiBoOm
08-27-2013, 17:47
Ах, ясно!
Е, успех тогава :D
аз днес си направих сутринта Т25, после правих още половин час някакви други упражнения и сега карах колело за час някъде
daniela.
08-27-2013, 22:22
Barbie47 Искам да те питам относно Insanity-то . Значи мисля да го започвам от Понеделник, като си го изтеглих от zamunda от този линк , който ти беше го дала. Обаче имам няколко въпроса относно тази програмка. Ако може така по обективно да я разнищя :D тази програма.
1. Как се прави тази програма в смисъл има ли почивки , кога са те....предполагам сигурно си има и календарче ..ако може да ми покажеш, щото аз намерих едно в нета обаче нещо не му разбирам.
2. Колко дена се прави тази програма, щото ако съдя по изтегленото сигурно се прави 14 дена или се лъжа.
:) Много ще съм ти Благодарна...ама мноогооо :* :)
FuckingFreak
08-28-2013, 06:52
Не съм Барби, ама ще ти отговоря, понеже и аз съм заинтересована от insanity, но на тоя етап си го правя само за кеф когато ми скимне.
http://theinsaneworkoutprogram.com/wp-content/uploads/2012/03/insanityworkoutsheet-small3fw3d45026h3d600.jpg ето ти го плана за тренировки. Не е 14 дни, лол, 2 месеца е. Тренираш 6 дни, почиваш 1, след това схемата продължава.
MegiBoOm
08-28-2013, 07:14
лол вика :D:D:D
Barbie47
08-28-2013, 07:43
Ами аз ползвам този http://cdn.trek2befit.com/wp-content/uploads/2011/05/Insanity-Schedule.pdf същия е де...
Та да.... 2 месеца е. Първият месец тренировките са средно по 45 мин. (има изключения). След това имаш една седмица доста интензивно кардио, която ти се явява между 1-вия и 2-рия месец. По средата на всяка седмица имаш Cardio recovery. Това са упражнения, които залагат повече на йогата и на пилатеса, има много дишане и като цяло различно натоварване на мускулите. Упражненията се правят ВСЕКИ ден ( в смисъл такъв не го правиш в понеделник.. после в четвъртък и пак да си задраскваш.. ) , а на 7-мия ден си почиваш. Това важи и за 2-та месеца. Има и Fit test, който е още в самото начало. Той е по-скоро предназначен, за да разбереш сама на какво ниво си. Преди да започнеш си вземи лист и химикал, за да си записваш бройката на всяко едно упражнение. (Във файла, който съм ти дала, по-надолу има видовете упр., които влизат във Fit test-а). Та основно това е. И още нещо... намери начина да се наслаждаваш на тренировките, защото времето не е малко .. все пак са 2 месеца. Аз истински се забавлявам и вече съм на 19-тия ден, а дори не ги усетих. :d Хайде, ако има нещо неясно - питай. :)
MegiBoOm
08-28-2013, 09:01
ден 3 - не баш Nail-нат :D
голям зор си падна http://prikachi.com/images/552/6494552y.jpg
Момичета, имам предложение! Искате ли всички да си направим before&after photos?
Barbie47
08-28-2013, 11:03
^ Аз си се снимам редовно, че иначе като се гледам всеки ден и не виждам разлика. По-нататък ще пусна. :D Аз да питам какви са тия Алфа... гама на T25? :D Това нещо като нива на трудност ли са?
Нива са, да.
Аз се отказах да я правя, не знам дали е точно от нея, но щом я започнах се случиха ужасни неща 8-)
TheBlackPanther
08-28-2013, 12:58
Нда нива са. Алфата ти е първия месец после бета и гамата е бонус май. Аз сега свърших кардиото и мога да кажа че доста ми хареса. Иначе аз много се кефя на такива снимки before&after :D мотивират по някъв начин :3 така че пускайте
adriana121
08-28-2013, 17:32
3-ти ден Insanity. Това е нещо уникално бе хора :D . Доста си е тегаво ама няма такова удоволствие след приключване на тренировката. Жалкото е,че след 20 дни започвам университет и трябва да му мисля как ще продължа с програмата.
Добре де, а тези, които живеете в блок, не тропате ли много? ;/ Аз по принцип главно заради това спрях 30ds, а така ми се иска пак да започна нещо.
Barbie47
08-29-2013, 06:35
^ Аз съм на 5-тия етаж. Под мен живее една приятелка и често получавам SMS-и от рода: " Анииии, само да не падне тавана :О" или : "Боже, какви ги вършиш горе?" :D Амааа иначе няма проблем. По час все ще ме издържат на ден. :D
Добре де, а тези, които живеете в блок, не тропате ли много? ;/ Аз по принцип главно заради това спрях 30ds, а така ми се иска пак да започна нещо.
Ориентирай се към пилатес и йога, ако не искаш да скачаш и да вдигаш шум. Може и няк'ви статични упражнения да си правиш,без няк'ва готова програма, ако това ти върши работа.
TheBlackPanther
08-29-2013, 06:48
От долния етаж вдигат 10 пъти повече шум и то вечер така че не ме притеснява аз като им дигна малко шум. Айде сега 30 минути ще издържат :D
Първи ден на Т25 успешно завършен. Малко модифайствах от време на време, ама го намирам за нормално, при сегашната ми обездвиженост.
Barbie47
08-29-2013, 07:55
Воала :D <3
http://prikachi.com/images/436/6498436A.jpg
http://prikachi.com/images/440/6498440k.jpg (това бялото са фибри.. да не си помислите нещо :D )
MegiBoOm
08-29-2013, 08:53
Брей, изглеждат супер! :)
Ab Intervals - NAILED IT! :D
довечера пак колелце
за закуска хапнах пъпеш, а сега ще си угодя с ориз със зеленчуци, хаха
rositzza
08-29-2013, 10:54
Точно тези под нас не ги жаля много :D
На 5ти ще стане 1 месец от както съм почнала да тренирам нещо изобщо :D Ако бях продължила с 30ДС щяхме да видим големите резултати, ама пустото му място не стигаше :?
xdreamerx
08-29-2013, 11:55
Една моя приятелка също го прави и казва, че има ефект. Пожелавам ти успех. :)
misha.rooney
08-29-2013, 18:42
Аз утре почвам 2 ниво на 30ds , обаче нещо гърба много ме боли и като правя един вид кардио ( това , което подскачаш и вдигаш ръцете ) направо не издържам .. Ама ще си довърша програмата :)
TheBlackPanther
08-29-2013, 19:11
Днеска си свърших 2рия ден от Т25 и реших да видя утре какво ме чака...всичко ме заболя само от гледане :D Меги ти жива ли си? :3
MegiBoOm
08-29-2013, 19:14
О, и още как!
Утре ще те убие Шон, ще видиш :D
аз не можех да ходя след Total Bodz Circuit-a :D
а утре имам и две неща на всичкото отгоре
Barbie47
08-29-2013, 20:03
Днес ден 20-ти. Утре почивка и почвам последна седмица от 1-вия месец. :D А с тези части T25 колко време е ама цялата програма?
MegiBoOm
08-29-2013, 21:07
всичките - 90
MegiBoOm
08-30-2013, 11:42
Е, направо ми се е*а майката на краката днес :D
понеже утре следобяд заминавам и се връщам понеделник следобяд Stretch-a ще го направя утре сутринта вместо неделя, а понеделник като се върна си почвам 2рата седмица
Иначе забелязвам, че луфтчето нещо от тея тренировки взема да намаля и не е много гот ахах
Здравейте отново, момичета! Значи аз ще почвам 30 days shred, обаче имам едно притеснение - от 1-ви до 12-сти съм на море и там няма да мога да я правя. Затова се чудя, да я почна ли сега и да я продължа след морето или да изчакам?
heartshapedbox
08-30-2013, 12:04
Започни си я направо след морето.
rositzza
08-30-2013, 15:51
След морето по-добре.
TheBlackPanther
08-30-2013, 17:20
Абе и аз 3- тия ден не го nailn-ax много ама...дано утре е по-добре. Иначе Меги на 6-тия ден някакви мерки ли се правеха?
MegiBoOm
08-30-2013, 18:13
да, но аз ще ги направя на 7-я (:
Barbie47
08-30-2013, 19:04
Почивката свърши. Нямам търпение утре Шон да ме изцеди- Pure cardio and cardio abs. :D
rositzza
08-30-2013, 20:07
Пфф аз нещо се обърках и пак отначало почнах календара :? До ноември месец ще съм готова ;д Но виждам че коремчето ми е намаляло :)
Понеже тази е по - активната спортна тема искам да попитам за добри клипчета с табата за цялото тяло? Имам си часовника и примерно разпределение със собствена тежест, но искам да видя и някакво клипче. Пробвах тази на Румяна за цялото тяло, но не получих ефект "не мога да си отлепя тялото от пода".
FuckingFreak
08-31-2013, 07:29
Ъъъъ, не зависи от упражнението. Какви клипчета искаш? Целта е да влагаш максимално усилия през работния интервал от 20 секунди, без значение дали клякаш, правиш бърпита, високи колене, лицеви, коремни и така нататък. Просто си избираш 1,2 или 4 любими упражнения и даваш всичко от себе си, не да правиш почивки и да се задъхваш. После ми кажи пак, че не си изцедена. То нали това е замисъла на занятието - темпото да е много високо, защото времето е много кратко. ;)
PS: чудя се и аз дали да не започна едно Инсенити с началото на учебната година. И без това покрай мен също има хора, които го правят, и само ме блазнят хаха :D
daniela.
08-31-2013, 07:50
Е, направо ми се е*а майката на краката днес :D
понеже утре следобяд заминавам и се връщам понеделник следобяд Stretch-a ще го направя утре сутринта вместо неделя, а понеделник като се върна си почвам 2рата седмица
Иначе забелязвам, че луфтчето нещо от тея тренировки взема да намаля и не е много гот ахах
А да те питам ти коя програма правиш? 30 Dsh или Инсанити ? :)
MegiBoOm
08-31-2013, 07:51
правя Т25(:
пс: за утре имам Стреч-а, но тичам след малко да го правя, че утре няма да мога
Понеже тази е по - активната спортна тема искам да попитам за добри клипчета с табата за цялото тяло? Имам си часовника и примерно разпределение със собствена тежест, но искам да видя и някакво клипче. Пробвах тази на Румяна за цялото тяло, но не получих ефект "не мога да си отлепя тялото от пода".
С тази техника смъкнах доста от краката!
примерно правя упражненията от този клип: http://www.youtube.com/watch?v=WOvIKdG7AwM
редувам си ги, включвам и всякакви подскоци, за които се сетя...
ии така.. 20 сек. скачаш като ненормална, с всички сили, а после 10 сек. почивка
старая се да правя поне 20 мин., адски много се изпотявам, а съм правила и доста по-дълго като времетраене кардио.
препоръчвам ти го с два крака и две ръце :D
MegiBoOm
08-31-2013, 09:05
Момичета, изгледайте това, моля ви!
https://www.youtube.com/watch?v=litXW91UauE&feature=youtube_gdata_player
TheBlackPanther
08-31-2013, 13:09
Меги извинявай че пак питам ама утре ми е 5 ден и нали се води двоен...cardio и lower focus нали? Тоест тренировката е 50 минути?
MegiBoOm
08-31-2013, 13:20
Да, точно така. Само дето на мен нещо видеото на lower focus-a ми е малко повредено и имам изпуснати към 3-4 минутки.
Barbie47
08-31-2013, 18:01
MegiBoOm, това преди доста време го гледах и наистина е страхотно. :)
П.П.: днес ден 21- последна седмица от 1-вия месец. :)
Аз си подредих табата и за сега е това Jumping Jacks, Squat and press, Ренегатско гребане, Планински бегач. Постарах се да има упражнения за цялото тяло, не знам до колко се получи. Ако някой има предложения с какво да заместя да казва :)
Пробвах табата с моите си упражнения - 20 рунда с наличните гири от 2 кг./хилави ръце имам/. Изпотих се, но го нямаше ефекта от влачене по пода.
heartshapedbox
09-01-2013, 10:12
Мисля тези дни и аз да започна с Т25. Трябват ли гиирички или нещо друго?
Аз си подредих табата и за сега е това Jumping Jacks, Squat and press, Ренегатско гребане, Планински бегач. Постарах се да има упражнения за цялото тяло, не знам до колко се получи. Ако някой има предложения с какво да заместя да казва :)
Пробвах табата с моите си упражнения - 20 рунда с наличните гири от 2 кг./хилави ръце имам/. Изпотих се, но го нямаше ефекта от влачене по пода.
И мен табатата НИКОГА не ме изморява толкова, колкото пишат на места, че трябва. Ама съм чела, че на жените не им трябва толкова време за възстановяване, та може и от това да е.
XTREMEFREERIDE
09-01-2013, 16:20
Шон ме убива. В най-хубавия смисъл на думата.
А, да, и...обожавам инсенитито! <3 нЕма такъв кеф, като след тренировка!!!
*доволно*
Едва трети ден ми е, но се чувствам супер.
TheBlackPanther
09-01-2013, 18:33
Не, най-много постелка
Barbie47
09-01-2013, 18:36
Днес за последен път Cardio power & Resistance :( Обаче беше запомнящо се - ходихме на село и аз в една раница мъкна лаптоп, тонколонки и гледай как се вихря с Шон на село. :D
heartshapedbox
09-01-2013, 19:58
Не, най-много постелка
Мерси :)
misha.rooney
09-02-2013, 10:44
Може ли да се допитам за нещо . Днес съм 4 ден от 2 ниво на 30ds и искам като свърши цялата програма да продължа с друга .. Случайно попаднах на един клип в ютуб , където там една жена показваше резултати след 30ds и Ripped in 30 . Та въпросът ми е дали някой знае какво представлява Ripped in 30 , има ли нива и т.н. И успех на всички , които са се захванали с нещо :)
MegiBoOm
09-02-2013, 11:46
я хващай и ти Шон и без тия :D
Dagichka
09-02-2013, 13:32
^абе що не си направите отделна тема за тва, че тука с 30дс става бърканица :д
аз от утре gi започвам наново тренировките, само дето с тия кекави ръце посмъртно не мога да държа тежки гирички и ползвам шишета за вода хаха :д
prodavamknigi
09-02-2013, 13:40
Давайте с Инсенити-то, за втори път го започнах, че първия път прекъснах точно след първия месец, днес ми беше ден 2, егати ужаса егати чудото, такова изморяване пъървия път като че ли нямаше ;д
misha.rooney
09-02-2013, 14:34
я хващай и ти Шон и без тия :D
Аз си падам начинаещ :D , а това , което ти тренираш за по-напреднали ли е ?
XTREMEFREERIDE
09-02-2013, 16:38
Хващам се аз да правя тема, права е Dagichka.
XTREMEFREERIDE
09-02-2013, 16:54
ВНИМАНИЕ!!!
Всички, които тренират по програмите на Shaun T, вече има нова тема за това: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/553595-Shaun-T-Workouts?p=10844923#post10844923
POLINUTE
09-02-2013, 22:08
Завърнах се (happy).Много се радвам за усилията които полагате всички. Барби браво много си упорита, поздравления!
Аз си продължавам с левъл 2 на 30дш, но ги правя през ден, причината е че се потя много и косата ми става мокра цялата, а имам проблеми с нея и + това се омазнява бързо и гледам да я мия на 2 дни.За това си правя тренировките през ден.
MegiBoOm
09-03-2013, 07:17
Кое ти е по-важно? Хубавото тяло или да миеш косата си на 2дни?
rositzza
09-03-2013, 11:13
^ +
Вземи си шампоан за честа употреба, който щади косата
POLINUTE
09-03-2013, 13:20
Както казах имам и други проблеми с косата, но не ми се говори за това.Аз си харесвам тялото, смея да кажа че отслабнах толкова колкото исках и в момента съм си с идеални размери за моя вкус.Просто потдържам. :)
anonymous708973
09-03-2013, 14:22
Доста плосък въпрос.
Може ли да се допитам за нещо . Днес съм 4 ден от 2 ниво на 30ds и искам като свърши цялата програма да продължа с друга .. Случайно попаднах на един клип в ютуб , където там една жена показваше резултати след 30ds и Ripped in 30 . Та въпросът ми е дали някой знае какво представлява Ripped in 30 , има ли нива и т.н. И успех на всички , които са се захванали с нещо :)
30 DS има три нива и се сменят на 10 дни, но това ти го знаеш. :)
А Ripped in 30 има четири нива, които се сменят на една седмица. :)
Тренировките са страхотни и много натоварващи, особено втората.
misha.rooney
09-03-2013, 17:49
30 DS има три нива и се сменят на 10 дни, но това ти го знаеш. :)
А Ripped in 30 има четири нива, които се сменят на една седмица. :)
Тренировките са страхотни и много натоварващи, особено втората.
Благодаря ти много :) Веднага след 30ds почвам Ripped in 30 , защото много се запалих . А като посвикна ще опитам и с тренировките на Шон .
MegiBoOm
09-03-2013, 17:55
Доста плосък въпрос.
Не мисля така, но няма да спорим.
Със здраве и нека всеки постига резултати, както смята за най-добре!
misha.rooney, Няма за какво :)
Аз от днес почвам със 1-во ниво :)
Ден 1, ниво 1 - завършен!
Послушах ви съветите и днес съм на втори ден на първо ниво.. Мислех, че ще е по-трудно в началото, но програмата ме изненада приятно. Аз си записах мерките (талия и ханш) и теглото. Мисля в края на всяко ниво да ги сравнявам. Според вас може ли да го правя по-често или ще ми навреди психически?:D
кажете някоя друга програма, тази ми е много скучна вече:(
eric_turner
10-26-2013, 06:26
От много дни чета тази тема и като гледам вие сте спрели да пишете.. извинявам се, но искам и аз да споделя резултати. Днес ми е 14 ден от ниво 2-ро. Страшно много съм доволна, защото виждам резултати а са минали едва 2 седмици и имам доста кг. да свалям :) И преди съм я правила и сега пак започнах. 1 ден, 2 ден ги направих успешно през деня, но вечерта бях излязла навън с новите ми обувки (като планински са) и от 5 до 9 вечерта бях с тях и като се прибрах не искам да ви казвам какво чудо видях! :Х На десния крак на стъпалото точно под палеца имах неописуем мазол с кръв и течност, близо до него имах друг по-малък, но беше мноооого тъмно син и целият беше с кръв пълен личеше си и от тази адска болка следващия ден не ходих дори на училище. Сутринта когато ми беше 3-ти ден бях със сериозна травма на СТЪПАЛОТО където се насочва цялата тежест на тялото и на всичкото отгоре ми дойде, на мен ми е силно, но слагам тампони и всичко останало и с контузено стъпало, с цикъл ги правих упражненията ОТ ДО! Нямах смелостта да се откажа заради такова нещо, защото бях съвсем в началото, не трябва такива неща да ни събарят и да ни карат да се отказваме. :) Разбира се, 1-2 дена ги правих съвсем малко по-леко, но за отказване и дума да не става, тази мисъл дори не е минала през главата ми! Утре ми е 15-ти ден, но ще го направя може би към 6-7 вечерта, защото съм на село. Съчетавам упражненията с разделно хранене и със другите клипчета които вие сте постнали тук. Много се радвам, мотивирана съм страшно много и въпреки всички препятствия които имах (дори продължавам да имам, цяла седмица съм болна) НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛА и не смятам да се откажа! :) Успех на всички, на тези които пак ще започват програмата и едно голямо БРАВО на тези, които са сложили снимки преди и сега и имат страхотни резултати! :)
brokeninside13
11-05-2013, 17:31
Някой да даде съвет за това ПУСТО тичане... Хора нямате си на представа колко бързо се изморявам... Като се затичам за някой рейс няма проблеми, но когато се хвана и се изморявам супер бързо... ахах не, сериозно. Ако почна с каране на колело първо? 30DS си го правя, натоварващо е но ми е адски кеф и не спирам, но за тичането... Не знам. А пък имам чувството че ако не тичам дупето ми ще остане така леко по голямо от колкото го искам... Да ще е мусколесто, но голямо.. Не мерси.
nickeyy97
11-05-2013, 19:56
Някой да даде съвет за това ПУСТО тичане... Хора нямате си на представа колко бързо се изморявам... Като се затичам за някой рейс няма проблеми, но когато се хвана и се изморявам супер бързо... ахах не, сериозно. Ако почна с каране на колело първо? 30DS си го правя, натоварващо е но ми е адски кеф и не спирам, но за тичането... Не знам. А пък имам чувството че ако не тичам дупето ми ще остане така леко по голямо от колкото го искам... Да ще е мусколесто, но голямо.. Не мерси.
Ами с времето ще свикнеш... и аз бях така преди с тичането, дори си бях измислила глупостта, че в рода ми всички са ,,тромави,, и заради това не мога и аз да тичам, а всъщност всичко опира до това колко често го правиш :д при мен проблема с бързото иизморяване беше най-вече, че не дишах правилно.. преди тичането ми беше най-омразно от всичко, сега ми е супер кеф :д само бъди упорита
Гледах интервюта с Джилиан и тя препоръчва 30DS да се прави по около 5 пъти в седмицата максимум и задължително един ден почивка в седмица. Та също спомена че ако между дните се прави кардио ще е най-добре,но за почивния ден настояваше сериозно.Вие всеки ден ли ги правите?Аз ще си правя почивка като съм в цикъл,защото тогава просто не мога да ходя камо ли ти да скачам и да се напъвам хаха
aneliia.ivanova
01-13-2014, 14:44
Може ли някой да напише упражненията от второ и трето ниво,защото не мога да го гледам и да ги правя!! :)
kity_mity
01-13-2014, 19:59
Zdraveite , nqkoi moje li da mi obesni podrobno za tova Insanity, i ot kyde moga da si izteglq programata ? Izvinete za nahalstvoto :)
strawberry88
01-13-2014, 20:14
Zdraveite , nqkoi moje li da mi obesni podrobno za tova Insanity, i ot kyde moga da si izteglq programata ? Izvinete za nahalstvoto :)
Кирилицата е задължителна! Инсанити можеш да си изтеглиш от Замунда.
kity_mity
01-13-2014, 20:24
охх , нищо не намирам :( от одеве се ровя .. някой да ми даде линк ще мойе ли ?
http://zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1
kity_mity
01-15-2014, 10:44
офф .. много е голяма за моя компутър .. някои мойе ли да ми даде линк ако ги има в youtube ?
kity_mity
01-15-2014, 13:06
ми чувала съм , както и видаш по нагоре в поста ми -_- .. просто не знам кое клипче трябва да пусна , и затова моля за помощ ;)
kity_mity
01-15-2014, 14:05
Така , намерих ги след мнооооооооого търсене :) но някои мойе ли да ми кайе как се процедира :)
Тези дни тъкмо се чудех как точно беше името на програмата ... Insanity! Радвам се, че някой се е сетил да повдигне темата :) Тъкмо се чудех на к'во да подскачам след рождения ден.
iwweto98
02-17-2014, 08:32
Вчера четох какво сте писали тук и ме мотивирахте и аз да започна ^^ Изтеглих си Level 1 вчера и днес го направих . :з За пръв път да ми харесат упражнения, продължавам и утре ^^ Дано да има резултати ^^
и аз съм се навила,ама от утре че днес е лудница!То вече всички са ги минали тия упражнения вече хаха
Упражненията на Джилиан винаги са ми били някак мудни :? Не съм от хората, които спортуват редовно, но предпочитам да се мъча с Инсанити, дори да не успявам да изпълнявам всяко упражнение точно определено време, но поне е бързо.
JoLLiE92
02-18-2014, 08:01
Аз това Insanity първо че не мога да направя някои неща въобще, второ че лудата китайка прави 160 пъти, аз го правя 20 и ми става супер тъпо и трето че ме боляха всички съставни елементи след като го направих веднъж :Д
И мен китайката ме дразни :D Оная гледа да ги прави за бройка и не ги изпълнява добре (или поне мен не ми харесва как ги изпълнява) :? Иначе и аз не мога да правя всичко добре или с по 100 повторения ама няма как - свиква се. А болката е съвсем нормална в началото, но след това тялото свиква и е супер зареждащо. Разбира се ако човек не е свикнал ще си разкаже играта, а на мен главно това ми харесва.
rositzza
02-18-2014, 19:05
Мислех, че само аз имам този проблем с китайката :D
JoLLiE92
02-18-2014, 19:22
Бе тя луда история. :D
Тъкмо в банята ме осени гениалната мисъл, че аз де факто в upper body-то нямам какво да свалям и оформям, така че ще заменя shred с друга програма на Джилиан - killer buns and thighs. Колкото и да ги правя тея смесени движения горната част няма да стане по-хубава, вече взех да правя мускули на предмищницата :Д ще ви пиша след няколко дни проба на новата програма, ама аз съм ужасно мързелива и несериозна :( :D
как да се мотивирам?
Минавам само да пипитам ако почна програмата на Джилиан дали ще натрупам мускулна маса в краката? Искам да са слабички, а не обратното. :D
Здравейте :)
От няколко дни съм се мотивирала страшно много да вляза във форма. Не съм дебела, но имам тук - таме мазнини, които ме дразнят адски много. Случайно попаднах на темата и реших да започна програмата. Вчера направих 1 ден и честно казано бях доста наплашена от тук прочетеното, но се оказа приятна и не чак толкова натоварваща. Мисля да си направя снимки за преди и след и утре да си взема мерките. Успех на всички, които също са се захванали.:)
Успех ти желая! Аз имам един въпрос - веднъж я направих програмата (цялата) и скоро реших пак да почна, но не мога да намеря за безплатно гледане - т.е. трябва да платя, за да я направя. И това бая ме дразни .. Ако някой има линк, ще ви бъда много благодарна !! :)
JoLLiE92
02-22-2014, 12:33
В thepiratebay я има
daniela.
02-22-2014, 15:18
И аз от много отдавна уж се каня да я започна тази програма ,но 1-2 дена я направя и пак се откажа. Преди само каква мотивация имах и така упорито тренирах и постигнах добри резултати и след това спрях тотално с тренировките и сега маалко съм качила кг., мисля да започвам да тренирам но ми е толкова трудно да започна,че направо нз възможно ли е...:X Хора кажете ми как да започна, какво да правя.. как да се мотивирам... ще съм Ви Благодарна :)
Здравейте! От утре мисля да започна с 30ds. Аз не искам да свалям килограмир а само да си стегна тялото и да премахна целулитал Някой може ли да ми кааже дали тази програма ще ми помогне за целулита най-вече. :)
Чела съм, че зависи от самото ти тяло. Но програмата е изработена така, че да има упражнения от всеки вид, така че би трябвало да ти помогне. ;)
JoLLiE92
02-24-2014, 02:26
За целулита трябва да си промениш храненето. Спри белия хляб и резултатите ще те изненадат.
anonymous708973
02-24-2014, 18:51
Пий вода!
Минавам само да пипитам ако почна програмата на Джилиан дали ще натрупам мускулна маса в краката? Искам да са слабички, а не обратното. :D
Някой ???
^ Жените натрупваме мускулна маса много по-трудно от мъжете. За 30 дни на подобна програма може да ти се стегнат малко мускулите, но не и да наедреят.
Съгласна съм със 3oPuTy. Жените трябва да се упразжняват много повече, за да постигнат такива ефекти. Де да ставаше ей-така - правиш си веднъж програмата и имаш бицепси, плочки и т.н. То по тая логока повече от половината младежи в България щяха да са мускулести ;д
iwweto98
02-26-2014, 06:20
Здравейте отново ^^ Значи, след като направих 1вата тренировка, ми се наложи да прекъсна, тъй като ми дойде цикълът.. Пропуснах 3 дни и от тогава редовно ги правя, днес ще ми е 7ми ден .. Усещам разлика в краката , стягат се :зз Продължавам ^^
Момичета, искам да ви споделя, нещо което забелязах, че ми се отразява много добре. Та, може и на вас да ви помогне. Храня се на принципа на 90-дневната, като пропускам плодовите и водните дни. Т.е. - храня се разделно. Виждам промяна в талията си, откакто почнах да правя коремни преси и да тичам по малко. Много по-лесно е отколкото очаквах. Разбира се всеки си знае неговия организъм, на вас може да не ви помогне толкова, но реших все пак да споделя. :)
CoockieMonster
03-01-2014, 19:02
Левел 1 първи ден ли е? И кое клипче за кой ден е? Там има "week" някакви? Помощ малко? Навита съм да почна. Не искам да свалям, а да стягам и оформям.
Още в първия пост пише, че всяко от 3-те нива се прави по 10 дни :)
Днес ми е ден 2 от програмата ;д От вчера имам ужасна мускулна на ръцете (под мишниците) - не съм свикала да вдигам гирички и .. Също и на краката, но там не е толкова сериозно .. Днес ще е мъчение да го направя, но ще пробвам ;д
CoockieMonster
03-02-2014, 10:34
При ниво 1 с какво мога да заменя гиричките? И с това повече сваляш или повече оформяш? :)
Попринцип с шишенца пълни с вода - по 1л (аз го правя с 1 кг гирички) - т.е. ще станат общо 2 кила. Ако си по-напреднала може и с по 1.5, 2 литра. :) Ами .. Аз лично нямам много тлъстини на ръцете и затова по-скоро оформям, но ако си по-пълна там - ще сваляш :)
Искам да питам дали има значение в колко часа ще го правя. Примерно - единия ден го направя в 9,00, а другия в 18,00.
Здравейте !Не е точно по темата ,но днес разглеждах различни тренировки и попаднах на една която ми се стори добра ,но искам да чуя и други мнения.Аз съм висока 165 и съм 57кг. искам да стана поне 53-4 . :) http://data2.whicdn.com/images/94403770/large.jpg това е тренировката .Чакам мнения ^_^.
Днес ми беше първия ден от 30дш. Честно казано не ми се стори толкова трудно, приятно ми беше, като най-гадната част ми беше разтягането на края - толкова негъвкав човек като мен няма да намерите :D
И ме притеснява миенето на косата - ужасно дълга е и не мога да си позволя да го правя всеки ден. Някакви предложения? :(
CoockieMonster
03-03-2014, 16:01
Днес ми беше първия ден от 30дш. Честно казано не ми се стори толкова трудно, приятно ми беше, като най-гадната част ми беше разтягането на края - толкова негъвкав човек като мен няма да намерите :D
И ме притеснява миенето на косата - ужасно дълга е и не мога да си позволя да го правя всеки ден. Някакви предложения? :(
Сух шампоан?
JoLLiE92
03-03-2014, 16:56
Слагам 20 лв, че съм по-негъвкава. :Д
Аз нямам нужда да си мия косата след тренировка, само аз ли съм така?
И аз не я мия след тренировка. Да отбележа - днес успешно завърших трети ден. Много съм горда със себе си, въпреки че знам, че ми предстоят още 27, от които 20 по-трудни. Но важното е, че мускулнатa почти ми мина и вече не се спирам на кардиото 8-)
Понякога ми се поти в корените и се омазнява още по-бързо.
И викате има повече ефект за горната част, отколкото за долната, така ли?
Не знам за коя има повече, аз съм с надеждата, че за всичко помага .. :lol:
започнах упражненията днес, като за първи ден не са достатъчно, но постепенно ще ги увеличавам..просто се отпуснах за 3- 4 месеца и доста си пролича, смятам да стана около 50 кг и тялото ми да си е хубаво и релефно с плочки дори, без мазнини никъде..!!
JoLLiE92
03-03-2014, 19:27
При мен да, защото аз имам повече натрупвания в долната част. Тя сваля равномерно явно.
Аз плочки не ща, но искам да си стегна бедрата и да стане phat ass :D
Имам дилема!Започнах в събота левел 1 и го направих без спиране.После направих малко пилатес за разнообразие.В неделя имах адската мускулна треска.Болеше ме де що има мускул за болка.та не успях да си направя упражненията.Вчера също ме болеше,но си ги направих докрай без спирка.питането ми е ако в събота,например, направя 2 пъти упражненията,вместо един,ще се брои ли за наваксване на изпуснатия ден или си се брои само за един ден?
Ако питаш мен - направи си го само веднъж. Просто все едо си пропуснала този ден и направи 2-ри левел още 9 дни, вместо 8. Иначе ще се преумориш, а и не виждам смисъл. Аз така бих постъпила ;)
Аз по принцип съм малко притисната от времето и затова ми се иска да си вървя по плана,който направих още в началото.Но може би ниво 1 ще е 9 дена,а ниво 2 ще е 11 дни. После ниво 3 ще си е 10 и готово.След това искам да направя Ripped in 30 пак на Jillian.Но пъво това да мина,де
JoLLiE92
03-04-2014, 15:54
Ако питаш мен - направи си го само веднъж. Просто все едо си пропуснала този ден и направи 2-ри левел още 9 дни, вместо 8. Иначе ще се преумориш, а и не виждам смисъл. Аз така бих постъпила ;)
Това. Ако я направиш 2 пъти, най-много да си влошиш мускулната треска.
CoockieMonster
03-05-2014, 06:10
Днеска ми е втори ден от първо ниво. Надявам се да има резултат накрая. Аз не искам да свалам, а само оформяне. :д
Аз съм на трети ден.Много съм доволна.Имам още мускулна треска на прасците,но издържам без проблем тренировката и то на по-тежкия й вариант.Още ме тормози тоя пропуснат ден,ама карай.Днес прегреших и с две бонбони че едни колеги имаха рожденни дни и нямаше как да откажа,но иначе съм безупречна в яденето.Усещам се вече по-стегната и даже с по-малко сантиметри.нямам търпение да видя резултатите след 27 дена.ще се меря след края на всяко ниво за да следя разликата, макар че при мен винаги разлика има в това как изглеждам,но не и в килограмите.
JoLLiE92
03-05-2014, 13:00
Cloud9 как се храниш? :) Защо ти е да има разлика в килограмите, ако изглеждаш по-добре? :Д
Успешно завършен 5-ти ден :D Вече правя по-тежкия вариант на тренировката и започвам все по-малко да се изморявам. :)
Pamaa, Честит Рожден Ден! да си жива и здрава и успех във всичко:P
Cloud9 как се храниш? :) Защо ти е да има разлика в килограмите, ако изглеждаш по-добре? :Д
И на мен целта ми е да изглеждам добре,не кантара да показва разлика само,защото съм наясно че теглото не е само сланината /грубо казано/. Просто като си мислиш че си напреднал и после се премериш и видиш 3 кг отгоре /случвало ми се е много често/ е малко разочароващо. Не се храня особено правилно иначе.Ставам в 6 часа и се прибирам вкъщи в 6 и 30 та програмата с храненето ми е малко трудна.Сутрин пия фреш от портокал и грейпфрут към 8:30 /не мога да ям веднага след като стана/. После към 10:30 ям кисело мляко с овесени трици и половин банан.Напоследък си купувам стевия и така си го подслаждам понеже мразя кисело мляко.За обяд , към 12:30 обикновено,хапвам пилешко печено със салата или малко ориз или си нося сварени яйца плюс салата.Към 14:30 хапвам плодче пак.Гледам да вечерям съм 17 часа пак нещо леко със салата.замених сиренето с извара,пия понякога по една малка чаша прясно мляко /понеже само плодовете ми дразнят корема/. Следя си калориите и гледам да са по-ниски сега тъй като и упражненията не са чааак толкоз интензивни.после ще ги увелича.Готвя без мазнина /където е възможно/,пържа си яйца на тефлонов тиган и си правя от време на време мъфини с овесени ядки и черно брашно.Та не съм перфектна,но това е още началото.След тренировка огладнявам понякога и тогава хапвам пак плод.Обичам и сурови ядки и сушени смокини та и това скоро ще добавя към режима.
JoLLiE92
03-06-2014, 07:24
Аз въпреки че гледам да се храня добре, никога не съм можела да се храня така по час и по режим. Имаш моите поздравления. :)
Не е много сложно.По-сложно е самото ограничаване,защото съм на работа и си нося храна ,която приготвям предишната вечер.А и обожавам сладки неща и пица та това е много сериозен проблем при мен.Но се свиква с всичко.ден 4 мина успешно вчера,днес съм на ден 5.
JoLLiE92
03-06-2014, 07:36
На мен ми е проблем да ям едно и също постоянно. :D В момента постя и не се изкушавам от хората наоколо, но ми е сложно да измисля какво мога да ям.
anonymous708973
03-06-2014, 08:41
Обичам и сурови ядки и сушени смокини та и това скоро ще добавя към режима.
О, суровите ядки са супер за прихапване. Аз ям кажи-речи всеки ден... сурови бадеми ядях, но не ми бяха любимите, само към печени и солени ме влечеше (и с портокалов сок, майкоооо, така съм преяждала само с тия двете!). Фъстъците никога не са ми харесвали, ама бадемите ми бяха страст, обаче от септември насам изобщо не съм яла осолени ядки. Взех си миналата седмица 200 грама печени бадеми и литър портокалов фреш, напуках се (с извинение) и ми мина меракът.
Обаче сурови лешници, бадеми, орехи имам по абсолютно всяко време вкъщи, даже понякога по два вида от изброените.
Харесва ми да си намачквам авокадо, да го овкусявам със сол и да си го мажа на пълнозърнести крекери. Ако имам време, сварявам едно яйце, режа го на филийки и си го слагам и него. Може към авокадото да добавиш наситно нарязан домат, малко към гуакамоле започва да отива :д
Иначе и аз забелязвам, че не ми е проблем да вечерям по-рано, стига после да се удържа към 10 да не изям нещо като половин пакет Харибо - снощното ми изпълнение, или шоколад. Поне се утешавам с мисълта, че е черен :д