PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20

Dagichka
06-01-2014, 18:37
позитивно ми е, въпреки че като си погледна гърлото ми е на ями, прилича на каша, ама поне вече почти не ме боли де :cool: утре държавен по практика, радвам се, че се паднах в една група с него, къвто е сметкаджия все ще измисли как да го направим за отличен :д и осъзнах, че на едната ми буза има супер многото малки пъпчици, а на другата не о.О все тая, искам да го видя и целуна, евала, че на него не му пука каква съм грозотия!

Майничката
06-01-2014, 19:39
Тъпо...

SonataArctica
06-01-2014, 20:18
Силно разочарован и разстроен съм. Гледах Хари Потър и след като свърши реших да си проверя пощата... Никакво писмо от Хогуортс. Is this real life?

galaxy29
06-01-2014, 20:37
все повече одобрявам приятеля на сестра ми
а като се запознахме му бях казала, че ще го счупя от бой, ако и стори нещо :Д

четох няколко страници от the lovely bones и като излизах по тъмно, такова шубе ме хвана... постоянно се обръщах и бях нащрек :Д

Arctic
06-01-2014, 20:53
Супер весело ми е. Отдавна не се бях хилила като идиот пред компа заради някой :Д

leadyflame
06-01-2014, 20:57
Това беше последният път в който го търся! Добре, че се реших да си направя среднощно бягане, мини разходка и студен душ... заредих малко батерията си, която цяла седмица беше на нула. Дано утре съм по-добре.

Jaune
06-01-2014, 21:06
Тъпичка съм си аз. Поне се сдържам и не правя глупости.

galaxy29
06-01-2014, 21:12
.
как си? имаш ли прогрес?
питам, защото съпоставих няколко твои мнения с моята ситуация :д

Jaune
06-01-2014, 21:24
как си? имаш ли прогрес?
питам, защото съпоставих няколко твои мнения с моята ситуация :д

А'ем.. аре щ'и пиша на лично. :Д

pandabear
06-01-2014, 22:56
майната му. свикнах вече с пълния шит. за пореден път се убеждавам, че щастието при мен винаги идва, но за кратко. ама все тая, няма да се жалвам. ще си намеря нещо да ме разсейва, определено. в края на т'ва лято ще съм доста променена, усещам.

Lilanda
06-02-2014, 02:47
Ох пак кофти мисли. Не трябва да мисля за този човек. Защо ми липсва? Защо, защо, защо? Мислех, че съм минала през онова "израстване", но всеки път щом се спомене за него, ми става много кофти, независимо как реагирам. А не трябва да е така. Имам човек до себе си, човек, който наистина ме кара да се чувствам щастлива, но той все още ми липсва. Всъщност никога не съм си мислела, че ще стане толкова лесно, защо точно сега? Може би се събраха прекалено много хора, които да ми говорят за това. Всеки ден някой ме пита "Лин, добре ли си?" "Хей, той притеснявал ли те е?" "Виждаш ми се омърлушена, да не би да си се чула с него?" "Видя ли какво публикува вчера той във фейсбук?". Да не говорим за всичките разговори относно това, независимо дали на шега или сериозни. Просто ми се иска всички да забравят за съществуването му. Едва ли е толкова сложно поне пред мен да се правят, че го няма. Или пък е?

skatew
06-02-2014, 04:11
начи най-големия косур на обществото ни е ранното ставане. кур за т'ва

shmatarok
06-02-2014, 04:21
^мдааа... с такъв кеф бих ходила на работа, стига работния ми ден да започваше от около 9,30 -10,00, ама с това ставане в 5 просто усещам как всеки ден умирам малко по малко. 8-)

Снощи беше хубаво иначе, ама тя се сетила да ми се прави на мила и загрижена в последния си ден вкъщи. :D Много смешно ми стана и изрично ѝ казах, че няма нужда от такива фантазии след като за цяла година не намери един час време да седне и да ме пита всичко наред ли е. Май се обиди, ама не ми дреме.

anonymous708973
06-02-2014, 05:25
А не трябва да е така.

Заеби клишетата. Няма "трябва" и "не трябва", когато говорим за емоция. Напълно окей е да имаш емоционална дупка, да чувстваш празнота, когато някой си тръгне от живота ти преди да си била готова да го пуснеш. Липсата не значи, че го искаш обратно, значи просто, че огромна част от ежедневието ти липсва. Новият човек няма да може да запълни тази празнота... известно време, след това дори няма да се сещаш за бившия. Това е все едно 10 години да си тренирала балет по 4 пъти седмично, изведнъж по някаква причина, различна от твоето желание, да спреш. Е, няма как да не ти липсва :) Повярвай ми, ще стане по-добре. И говори с приятелите си да спрат да питат.

Аз съм добре. 7.22 е, пия ментов чай и тъкмо прочетох писанията на много близка приятелка, която за съжаление ми е доста -стотин километра. Мисля, че ми прие буквално думите, че искам да видя отговор от поне 5000 думи, когато се събудя! :D
И така - изчезвам за библиотека след малко, изпит от 14, после малко по магазините и -изненада- пак в библиотеката, че следващият изпит е в четвъртък. Айляк. Като пет пари в кесия съм, суперспокойна съм, вече имам пръчка под носа, след която да тичам, всичко ще преживея :D

Усмихнат ден на всички!!

XTREMEFREERIDE
06-02-2014, 05:51
Ако аз запивам цял ден и цяла нощ в някой друг град с приятелка, обещала съм да тръгна с влака в 6 сутринта и от снощи не си вдигам телефона, той ще избеснее, та знае ли се. Ама аз защо да съм бясна? Няма причина. И накрая sms с 1000 правописни грешки, че бил добре и щял да хваща автобуса в 10. + едно "споко" преди всичко. Няма да я бъде.

Утре ме чака най-важният изпит, а съм супер спокойна. Сигурно защото ми е най-любимото да правя това, което трябва да правя за него. И днес пак ще бъде един изпълнен с дизайн ден. А той ще мие и ще готви като е толкова умен.

ForzaFelipe
06-02-2014, 05:58
Такамм, отивам на интервю за работа..Много се надавам да е това с което ще се справя и както горе се спомен, моля се работния ми ден да започва след 9-9:30 :D Но като знам работата и късмета си, дано не ми се налага често и 5 да съм там.

bloodfrozen
06-02-2014, 07:23
Всичко ми се струва тъй наложително да го свърша, когато съм в сесия и имам да уча.. било то да изчистя, или пък да гледам сериал - все неотложни задачи, особено втората. 8-)

Не знам дали има причина да се притеснявам. Иска ми се да вярвам, че всичко е наред. Прекалената ми съмнителност ми смущава спокойствието обаче.

bebeemalko
06-02-2014, 07:29
Божеее доживях да съм почивка :)))) нищо че имам да решавам куп листовки за изпита утре, но поне ще си лежа в нас :D
ооо даже ще си направя едно бяло фрапе.. :) от кога ми се пие :)

Jaune
06-02-2014, 09:33
Мисля да стана вегетарианка. А може и веган.
Интервюто ми мина соу-соу.. ддз.
Ще правя йога днес. Супер съм. :)

Colouring
06-02-2014, 09:47
Отново станах по обяд. Взех тия дни доста да си поспивам, ама лошо ли е? От днес не очаквам нищо необичайно. Довечера имам един ангажимент, за които трябва да съм официална. Мда, ще взема да се понаконтя малко, хах. Иначе времето е прекрасно - леко студено и вали. Обожавам!

sometimes_
06-02-2014, 10:27
Едно ми е такова...безразлично. Пак неква апатия... Поне поръчката ми дойде и съм доволна. Много! Ама...въпреки това ми е смотано. Може би заради времето, или заради изпитите, или заради това, че не ми се случва нищо интересно напоследък... Сега пък и още един повод за притеснение... Еми, писна ми вече. Искам вече всичко да е наред. :(
Дано времето се оправи, за да си направя тренировката, та да се поразсея малко, че само се напрягам за глупости. И новите съседи тоооолкова ме дразнят! Ужасно шумни са. Не разбират ли, че има часове, в които хората си почиват?!?! Нужно ли е да викат постоянно. Еб*си!

Deadlock
06-02-2014, 10:33
Самотно ми е.

Lilanda
06-02-2014, 10:45
Заеби клишетата. Няма "трябва" и "не трябва", когато говорим за емоция. Напълно окей е да имаш емоционална дупка, да чувстваш празнота, когато някой си тръгне от живота ти преди да си била готова да го пуснеш. Липсата не значи, че го искаш обратно, значи просто, че огромна част от ежедневието ти липсва. Новият човек няма да може да запълни тази празнота... известно време, след това дори няма да се сещаш за бившия. Това е все едно 10 години да си тренирала балет по 4 пъти седмично, изведнъж по някаква причина, различна от твоето желание, да спреш. Е, няма как да не ти липсва :) Повярвай ми, ще стане по-добре. И говори с приятелите си да спрат да питат.
Имах някакво предчувствие, че ти ще си първата, която ме цитира хаха. :D Благодаря ти за изписаното и също за съвета. ;д

По темата: Милото, много е стресирано. Много гадно ми стана като разбрах, че го е ухапало друго куче, а като се прибрах и го видях толкова изплашен, още пó. Май вече е малко по-добре..

Много скапан ден беше. Бива ли за 1 час да говоря с всички хора, които не понасям? С всички! Отвратително ми е, но ще мине. Позитивната страна на нещата е, че утре ще се видя с Радо и ще ми разкаже всичко. ;3 Не съм го виждала от изпращането му. :(

AliceSw
06-02-2014, 10:55
офффффф, ненавиждам се, и него хич не го харесвам в момента...искам да се промени нещо, накрая...

skatew
06-02-2014, 10:55

Good for you :))

TheDevilInMe
06-02-2014, 11:21
От три години съм студентка и все още се притеснявам за изпити, тресе ме предизпитната треска : D
Просто искам да взема и другите изпити, които ми остават с прилични и може би хубави оценки и да се чувствам доволна и удовлетворена мамка му! :cool:

Дано продължа да имам хубави отношения със свекърва ми, че като гледам мама и баба направо ме побиват тръпки, днес отново стана страшна бъркотия, татко ще се цупи, абе ужас и половина.

Cloud9
06-02-2014, 11:33
Хубаво е че е не само мен ме тресат вълненията за работа и свекърви.

И моят невъзможен критерии е работата да е от 9,да е на 15 мин от нас,да има наблизо къде да хапвам,шефовете никакви да ги няма,колегите да са млади и готини,да се развивам и да научавам всеки ден нови неща.Заплатата да е всеки месец на 30-то число.И да не е минималната ако може.И да съм вкъщи най-късно в 18.Аааа и най-важното-почивка събота и неделя и всички официални празници.Реалността ми обаче е друга-заплата от Великден за Богодорица и после една за Коледа.Почивки събота и неделя,освен ако не са празници-тогава се работи двойно.100 души и нагоре екип,всеки мрази другия.Платени отпуски-мръсна дума!Работно време-от 07:30 до 17:30!Затъпявяне на макс в правене на едно и също.Шефове колко си щеш и все са ти на главата.

TheDevilInMe , що се отнася до свекървите до човек си е.Свекървата на майка ми не ни харесва грам и тя се опита да се държи мило с тея,но просто не си заслужава.Проявява се уважение колкото пред мъжа ти да не си злата,защото мама си е мама.С моята уж се разбираме.Имахме преди време кавга,в която мъжа ми ме защити,вместо да е на вечно правилното нейно мнение и тя када че едва ли не се отказва вече от него.Тя по принцип не е сърдечен човек и все си мисля че не ме харесва,особено след като примамих синчето й в друг град на цели 70 км,като има покрив над главата,изпрани чорапи и манджа всяка вечер.Не ме е срам!Но пък се случи нещо лошо с баща му /който ме харесва/ и аз бях до семейството им неотлъчно,въпреки че никой не ме е канил.От тогава си смени поведението.Предполагам във всяка връзка има спадове тъй че не се плаши.Ти си се дръж добре,но не давай да ти се качват на главата!
Бебо е прекрасен!Все така усмихнат да ви е!

AmericaSinger
06-02-2014, 11:54
Чувствам се щастлива, въпреки дъждовния ден.Вървях си по улиците цялата мокра, защото си бях забравила чадъра, и се радвах на деня, хората сигурно са ме помислили за луда то вали, а аз с една глупава усмивка ...сега обаче трябва да се подготвя за учене :( .

Niakoitam
06-02-2014, 12:42
Е, от випуска засега сякаш малко по-малко започнаха да поддават след като им дадох малко зор пък и една девойка дето тази година видимо доста и се ходи и тя. :) Подхвърлих,че ако някой чака обаче аз да уреждам нещата от Четвъртък до най-рано Понеделник да забрави. Просто няма как да стане имайки предвид, че в този период ще си виждам качествено само с едното око и няма как да се влека до центъра така, а може и да трябва и на контролен преглед да ходя.И да, разбрахме се с лекарката и в Четвъртък ще ми реже другият ечемик. Не е лошо.Датите с 5 и 8 в тях ми харесват.Дали заблуда или не,но сякаш винаги са ми носели някакво макар и малко щастие.Само ме попита кога искам.И аз казах,че не искам единствено на Петък 13ти,защото на следващият ден най-вероятно ще имаме сбирка на випуска.Бързо се съгласи с изказването,че ама изобщо няма желанието да прави операция на Петък 13ти. Не и допадало като мисъл.Та така и това го отметнах.Няма да е от нещата,които ще ми пречат. Най-много да трябва да ходя със зелен клепач/и ако едни "люспички" от другата страна продължават да ми упорстват,че имало опасност да направят нов/и ечемици.И все пак засега не ми даде зеленото,защото предпочитала да го дава на момиченца,защото можело да не им личи И така. Всъщност тази дата 14ти така се оформя,че е все купонджийска.Даже и да не се състоеше сбирката, аз пак щях да съм на домашно купонче с моята компания.Е, сега няма как да съм и на двете,но нищо де :)

anonymous895156
06-02-2014, 13:40

:)

Cloud9
06-02-2014, 14:23
Защо винаги като получа интервюто решавам че съм получила и работата?Стискайте палци!

babity
06-02-2014, 14:37
Днеска ми доиде музата. Не помня откога не е било, ама ми е доста палаво. Не, че ще думна нещо довечера, просто се радвам на ентусязма си.
Доволна съм, че си изпълних и задачките за днес. Сега следват серялки и заслужена почивчица.

п.п. бахти насраня кирилизатор :х

tireheb
06-02-2014, 16:07
ожастно

Майничката
06-02-2014, 16:14
Днеска ми доиде музата. Не помня откога не е било, ама ми е доста палаво. Не, че ще думна нещо довечера, просто се радвам на ентусязма си.
Доволна съм, че си изпълних и задачките за днес. Сега следват серялки и заслужена почивчица.

п.п. бахти насраня кирилизатор :х

Леле.Все си мислех,че само ние мъжете гледаме да думнем нещо :D :D :D :D
Едно такова флегматично ми е .Може би защото съм в сесия и времето минава прекалено бавно .

galaxy29
06-02-2014, 16:15
как може баща ми да е бил такъв стойностен човек, а сестра му да е такава зла вещица круела
днес ми пищеше, че съм дала някакъв изостанал боб с наденица на кучо и котетата... мислех си "и без туй трябва да поотслабнеш", но си го спестих заради уважението към възрастните ;/ ама следващия път няма
а пък сестра ми по-мизерна не може да бъде, все едно имам брат, не сестра :д
и нямам търпение да си отида при кака в созопол и да се махна от побърканото си, гръмогласно семейство
писна ми да ме товарят, искам спокойствие

Arctic
06-02-2014, 16:51
Ей, много обичам когато ревнувам момче, с което даже не сме приятели. Супер забавно.
Защо точно него трябваше да харесам, не знам. След цяла учебна година мълчание, изведнъж си проговорихме малко, и айде.
Пък ми е толкова тъжно и гадно като знам, че никога няма да ми обърне внимание...поне добре, че почти свършихме. Няма да го виждам така.
Колко съм глупава само.

anonymous708973
06-02-2014, 16:55
Ей, много обичам когато ревнувам момче, с което даже не сме приятели. Супер забавно.

Хах, поне не си ревнуваш приятелКите :дд

Нямам настроение, пфу. Никакво. Абсолютно ми е все едно за изпити и всичко. Искам почивка.

babity
06-02-2014, 16:58
Леле.Все си мислех,че само ние мъжете гледаме да думнем нещо :D :D :D :D
Едно такова флегматично ми е .Може би защото съм в сесия и времето минава прекалено бавно .

Масова заблуда е, не си само ти. :)

Искам с Тити на гребнааааааааа!!!
Ама чак утре.

galaxy29
06-02-2014, 17:18
Хах, поне не си ревнуваш приятелКите :дд
и аз си ревнувам моята най-добра, мога да оставя някой без коса заради нея :Д

Dagichka
06-02-2014, 17:21
болнаво ми е, гушкливо ми е, самотно ми еее :д
днеска 5 часа на тоя дъжд и вятът в парка, добре ли е? наистина имам чувството, че яко си прецаках здравето, ама имам още изпити и задачи, не мога да тръгна по лекари сега, пък и като си знам тъпата докторка пак ще ми изпише чайчета и хапчета за гърло и айде довиждане.. искам на уши, нос, гърло (колкото и да съм ги намразила от малка :cool: )
искам и него да видя, обаче с тоя курс дето почва.. тотално и в обедната вече няма да може да се виждаме и то отива на кино цялата идея.. уф уф

Jaune
06-02-2014, 17:23

#storyofmylife

anonymous708973
06-02-2014, 17:30
Лин, няма нищо, пак заповядай :)

Да бе, да се чудиш тия момчета в кафези ли живеят :Д

anonymous708973
06-02-2014, 17:31
Лин, няма нищо, пак заповядай :)

Да бе, да се чудиш тия момчета в кафези ли живеят :Д

skatew
06-02-2014, 17:35
малееее как се наблъсках #bahtikyfsymzdraw

bloodyF
06-02-2014, 17:49
искам да плувам някъде
препоръчайте закрит басейн с топла вода в София, някъде района Студентски, Дървеница, Витоша, Дианабад ИЛИ Гео Милев, Слатина, Подуяне, Редута???

granger
06-02-2014, 18:05
Ще запушим сифона и ще плуваме в банята :lol:
Ми,тъпо ми е някво,всичко ме боли, but chill ш се оправя.

shmatarok
06-02-2014, 18:26
'Баси епизода.
Няма да го гледам това повече. Край!
Дълбоко травматизирана се чувствам, лягам си да спя и ще се надявам да нямам кошмари.

А какви прекрасни смени ми е сложил шефа тая седмица, ако можех, с удоволствие бих го цапардосала с някой мокър парцал.

fUcKsMiLe
06-02-2014, 20:06
Нямам мотивация за нищо.
Как за един миг ти се обръщат нещата без причина?!
Ох, не искам да разочаровам никого. Себе си - най-много.
И днес ми е много емоционално.
Искам да го чуя. Да си поговорим за разни неща.
Ако ще и за 15 минути, I don't care.

От друга страна ми е интересно да уча.
Малко не мога да схвана някои неща, ама и това ще мине.

Получих си албума със снимки с класа.
Аз съм хубава, другите и те, но не колкото мен. :D
Не, сериозно се харесвам за първи път как съм излязла на снимките. Лол.

Още малко остава. 2 месеца и нещо.
Трябва да изтърпя всичко и ще ми бъде хубаво!

an7raks
06-02-2014, 20:08
Празно ми е някво такова... Даскалото свърши, а на тренировки не съм ходил от седмица... Не съм свикнал на толкова свободно време...

polssa
06-02-2014, 20:28
тъпо , тъпо
пак се повтарят тия шитни
писна ми бе

lisi4ety
06-02-2014, 21:13
Чудесно, само малко заспала и леко трябва да стана в 6 утре, ама всичко е наред ;д ай лека нощ

Lilanda
06-02-2014, 23:09
Обичам да драматизирам хаха. :D Е поне ми харесва да го правя като се шегувам с някой де, иначе не е яко. :?

Бих казала, че ми се ходи на кино, но около мен си е цяло кино, за какво ми е още?

Хареса ми реакцията му, но не мисля, че е нужно всичко това. Надявам се да не върши глупости, не искам да си навлича неприятности заради мен, независимо, че няма да са кой знае колко големи. Пък и след няколко часа само ще се видим, 8 от които той ще спи.

едит: Една снимка е способна на много. Сладки емоции бяха това. ;3

След всичките гадории днес, това ми се отрази много добре. ;3

skatew
06-03-2014, 04:52
Всички се оплакват, че имат свободно време, а това е нещото, което бленувам. Искам да мине 3ти юли и да съм свободен :cool:

Cloud9
06-03-2014, 05:12
'Баси епизода.
Няма да го гледам това повече. Край!
Дълбоко травматизирана се чувствам, лягам си да спя и ще се надявам да нямам кошмари.

Това съм аз след всеки епизод на сериала!Знаех края на нещата,но да го видиш е още по-брутално!А като смяташ че най-бруталните смъртни случаи са винаги в девети епизод....да ти се изправи косата!Макар че знам май кой ще е жертвата и нямам търпение да видя как ще ги направят нещата!

granger
06-03-2014, 06:33
И аз знам...и съм безкрайно щастлива :lol:

anonymous708973
06-03-2014, 06:38
За Game of Thrones ли става въпрос? И там съм назад, трябва да си наваксам наааа... 13-ти :д

Ох, може ли в 7.50 пред библиотеката да има опашка и в момента на отварянето й да гледам на живо нашествието на хуните? Честно... като бабички на безплатен козунак са. Ама си завардих хубаво местенце, де. Айде сега неописуемото количество информация да ми се налее само в главата, молим!!
И си имам суперсладкия подарък за РД от нея, хихи.

Пф, сънувах някакви странни неща, кривичко ми тръгна денят, ама вече е по-добре :)
Приятно на всички!

tireheb
06-03-2014, 07:17
аз ше му еба путката майна вече, толко ме е яд, че ше се разрева

sometimes_
06-03-2014, 07:34

+1

Colouring
06-03-2014, 08:28
Точно да го сънуваш и той да ти се обади по телефона и да те събуди.
1. Миличко ми стана няк'во.
2. Ядосах му се, че ме събужда. :Д
Днеска ще ходя по магазните, но съм въздържателка. Просто ей така, за съветник. Сега си пускам кафе. О, днес или утре трябва да мина и през библиотеката да се набавя с книжки, че е пълна скука по цял ден.

babity
06-03-2014, 10:07
Изчетох си нормата за днес. Яко е като приключиш рано. Само 'дето, колкото и да ми е неприятно, мойе да се налойи да подхвана от утрешното. Или да отида да си купя обувки. Пред дилема съм. :D
Дано да ги взема тия двата изпита и после ш се унщожа на тая сватба.
Нещо съм настинала и ме удари в стомаха. Дали не е гадно?
Искам довечера да го из...челастря. 8-)
Ама сигурно няма. Но пък би трябвало да има ражодка на гребната за моито атрофирало тръти. :D

Arctic
06-03-2014, 11:00
Колко ми се спи само. Супер изморена съм, ама съм и на урок...
Никога не съм подозирала, че ще се радвам толкова много на най-ниската ми оценка изобщо през целия срок. Супер наплашена бях.

Dagichka
06-03-2014, 11:24
и въпреки голямата ми съпротива да почвам пак антибиотик, вчера вечерта се предадох, взех две дози досега и съм чук по-добре :cool: и държавния по практика мина, малко се издразник, че аз реших всичко на цялата група, но ох, то е ясно, че ако аз не направя нещо, всички горим, така че здраве да е, ще намажат добрите оценки покрай мен.
притеснено ми е за матурите, не искам да си виждам слабите оценки :д и ми дойде куража да го насоля яко хаха пък да видим дали ще има ефект, ако се ограничава само в коментирането на снимки на мацки в фб окей, ама ако и друго прави.. довиждане.
искам кака да си идва вече, да ми донесе много бонбони и да почна работа :3

Deadlock
06-03-2014, 12:35
жена крещи и плаче с глас, полицаи й говорят нещо и я дърпат, а всички наоколо седят неподвижно и са покерфейс. аз не мога да си намеря място, съпреживявам на макс. как да стана друг човек?

galaxy29
06-03-2014, 13:27
ако е за got и аз си казах нещо подобно, но не толкоз вулгарно :Д

xoxi
06-03-2014, 13:55
Скоро не бях ревала пред него.
Ама то така става като се трупа, трупа, трупа... и накрая една малко по-тъжна сцена от филм е достатъчна, за да се излеят всички сълзи, трупани и прикривани толкова време.
Сега се чувствам леко тъпо, заради тоя непредвидим изблик на емоции.

DisappointedDreamer
06-03-2014, 14:30
Мноого работа, а много малко време. И се ядосвам. Пфу! И времето е лошо, а балът е в денят след утре, и брр.

anonymous708973
06-03-2014, 15:09
Маги, "вдругиден" искаш да кажеш 8-)
Сладурка!

Не, честно, тъпа съм, то просто друго обяснение няма!

granger
06-03-2014, 15:14
High five и аз така...
прекалено ми е...смотано, за да захвана каквото и да е. Утре започва отвратенията...просто искам да се гръмна.
Малко тъпо стана и с него,ама не зависи от мен, ако иска ...

DisappointedDreamer
06-03-2014, 15:22
Маги, "вдругиден" искаш да кажеш 8-)
Сладурка!

Не, честно, тъпа съм, то просто друго обяснение няма!

Мхм, ама не знаех как се пише хахахаха.
срам и позор.

Cloud9
06-03-2014, 15:30
За Game of Thrones ли става въпрос? И там съм назад, трябва да си наваксам наааа... 13-ти

Да!Една от най-бруталните битки!Затова сега гледам Спънджбоб,ям сладолед и не мисля за работа и Планината!

http://www.economy.bg/humancapital/view/13521/Kakvo-iskat-da-rabotyat-abiturientite-ot-vipusk-2014-i-sreshtu-kakvi-pari- -коментирайте ако можете хаха.

Пъравата ще стане криминалист номер 1 на България,сигурна съм!Само 2-3 уцелиха заплатата или поискаха по-малко от 1000 лева.

anonymous708973
06-03-2014, 16:25
Е, това е супертъпо, те най-малоумните абитуриенти са избрали!
Добре де, повечето бяха мегазле, имаше и свестни.

Тоз с ударните инструменти си е толкоз арт, че думи нямам. То шалчето ли е, то превзетите маниери ли, то драматичното "колкото да имам кво да сложа в устата си" :д

"Щото това ми харесва" - абе, направо се ядосвам, тия хора едно съчинение с доказване на теза написали ли са в живота си?!

"Още не са ме приели, но ще ме приемат" - сладур пълен! 8-)

Lilanda
06-03-2014, 16:38
http://www.economy.bg/humancapital/view/13521/Kakvo-iskat-da-rabotyat-abiturientite-ot-vipusk-2014-i-sreshtu-kakvi-pari- -коментирайте ако можете хаха.

Пъравата ще стане криминалист номер 1 на България,сигурна съм!Само 2-3 уцелиха заплатата или поискаха по-малко от 1000 лева.
Специално за първата не знам, ама не чух един, който да е сигурен колко се изкарва от професията, която си е избрал.

Единствено момчето с ударните инструменти ме впечатли много.

an7raks
06-03-2014, 16:46
Да!Една от най-бруталните битки!Затова сега гледам Спънджбоб,ям сладолед и не мисля за работа и Планината!

Хахах, аре ся ми кажете, че женските не бяха по-зле, пък! :lol:

anonymous708973
06-03-2014, 17:31
Факт, по-зле бяха :д

bloodyF
06-03-2014, 17:34
То и женските, и мъжките....хвани единия, удари другия тяхната работа хахха

бивам
наработих се днес, за пореден път успях да си сдържа сълзите, май съм по-силна отколкото си мисля
харесал ми е коментар от преди 3 седмици на неговият профил!?
защо ме подсеща за съществуването си само..?!?!?!
в същото време му писах съобщение и в скайп и никакъв отговор
все ми е едно, боли ме , ще мине
сега ще си търся филмче и ще си почивам
утре пак на работа и те така те...

queen_ofdisaster
06-03-2014, 17:37
Вече започвам да се изнервям,не знам дали ще мога да се справя с толкова много информация за толкова малко време и осъзнавам колко време съм пропиляла в безмислени занимания,а можех поне 1/3 от работата да отметна :(
И осъзнавам,че явно имам много слаба психика,щом позволявам на един 3 часов телефонен разговор да ми повлияе толкова много,след като уж бях so over it ,някак си ми липсват хубавите моменти преди да се опознаем един друг толкова добре и всичко да се прецака..Липсва ми може би не толкова самият той,колкото самата емоция,усещането че живееш в някакъв прекрасен романтичен филм,имам предчувствието,че скоро няма да изпитам такива вълнения.

Ivaaaaa
06-03-2014, 17:55
бало си е макята.
не знам що обещавам да се видя с някой, когато нямам никакви сили за това още повече пък да разтягам локуми. тъпичко. от сутринта се занимавам с глупости, после класът, после ядове, после пак излизане, което ме натовари психически още повече. нещо пак ме дращи гърлото. пих некво разтворимо кафе, щото мразя чайове, ма дано да успея да заспя ;д. ще взема хап, но доколкото се познавам кафе плюс умора е равно на никакъв сън. тъпичко на квадрат. :/

Hayashi
06-03-2014, 19:07
Свърши се. Официално почивка. И от много недоспиване и празнуване днес вече не знам къде съм. Толкова съм уморена, а не мога да заспя. Довършвам останалото вино и май ще минавам на джин.

Ама това със абитуриентите е много комично. Имам чувството, че половината вече са се отрязали здраво. Тази година поне не всички са прависти с по 10 000 евро заплата. xD

TheDevilInMe
06-03-2014, 19:08
Мерси, Cloud9 :)

Ох, мина ми и този изпит, резултата ще го видим по време на другия изпит, който е в събота, което пак ми напомня, че имам страшно малко време да уча и се побърквам мдааа и ми се спи много много много много.

TheBeliever
06-03-2014, 19:13
Все така объркана като преди 2-3-4-5-6 месеца. :lol:

В и около мен цари някакъв осезаем хаос. И за 90% от него съм си виновна аз.

Забърквам се все по-дълбоко в тази каша. Ще ми е за урок.

102
06-03-2014, 21:13
денят след утре

колко поетично

DarkTemplar
06-03-2014, 22:04
Един мой близък човек споменава, че можеш да лъжеш някого дълго, но не и вечно. Сигурно затова съм го запомнил. Обаче лъжецът със сигурност не предполага какво ще получи в замяна. ;)

HollyGolightly
06-03-2014, 22:54
Чувствам се някак странно, децата ми завършиха и догодина няма да са в тази детска градина. Някои от тях са били около мен последните 4-5 години и определено ще ми липсват. :( Поне снимки си направихме за спомен

Lilanda
06-04-2014, 02:51
Ужасно много ми се спи. В последните три дни съм спала съответно 2, 5 и 7 часа и имам чувството, че ако и довечера спя по-малко от 8 часа, ще вървя като зомби утре.

В събота заминавам за Кърджали за 2 дена. Въпреки че единствените ми познати на събирането ще са родителите ми и евентуално един-двама бивши пожарникари /най-вероятно само те ще ме помнят, но това е друг въпрос/, смятам да си прекарам супер. ;3

skatew
06-04-2014, 03:29
Спах на една много приятна мантра и сам се събудих в 6 часа, 15 минути преди алармата ми :cool: Разтегнах се, изкъпах се, изпих си сока дето си стискам и немога да повярвам, че е възможно да съм толкова свеж толкова рано ;д само да заверя днес и всичко би било чудесно! нямам търпение да дойде петък, ще ходим на вилата на един приятел малко на планина

pandabear
06-04-2014, 04:25
уплашена съм. всичко се случи много бързо. телефонът звънна, облякоха си и тръгнаха към тях. треперя цялата. не успях да отреагирам толкова бързо, колкото те. само чувах какво се случва, но главата ми се мотаеше, стана ми лошо. трябваше да тръгна с тях. страх ме да звънна, за да питам какво става. видях, че и нямам пари за такси, за да тръгна и аз към болницата. просто се моля да не е нещо много сериозно, защото тотално ще се срина психически.

Dagichka
06-04-2014, 05:40
^гууш

май беше грешка да ям кашу вечерта, после гърлото пак като ме хванаа, два пристъпа получих и грр. и той не ми беше писал, та пак аз се правя на разсеяна и му писах, макар да имам право да се сърдя.. май. чудя се днес дали да го изненадам в обедната с понички, макар че.. заслужава ли? дзз.
чувствам се леко сдухано, а трябва да съм позитивна, позитивна, позитивнааа.

anonymous708973
06-04-2014, 06:00
Един мой близък човек споменава, че можеш да лъжеш някого дълго, но не и вечно. Сигурно затова съм го запомнил. Обаче лъжецът със сигурност не предполага какво ще получи в замяна. ;)

You may fool all the people some of the time; you can even fool some of the people all the time; but you can’t fool all of the people all the time.

Ейбрахам Линкълн :)

Слънчево ми е, дано да ми тръгне днес... В края на краищата, и да не го взема, няма да е фатално, просто ще трябва да уча лятото сама. Сад.

bebeemalko
06-04-2014, 06:21
оф искам вече да спра да кашлям и да спре да ме боли гърлото... нз от колко време вече, писна ми. Оф трябва да се оправям за работа..

DarkTemplar
06-04-2014, 06:31
You may fool all the people some of the time; you can even fool some of the people all the time; but you can’t fool all of the people all the time.

Ейбрахам Линкълн :)
Мда, добре го е казал.

Мислех, че сме затворили въпросната страница, но явно не сме. Чудя се докъде ще стигнат нещата този път.

Bomber
06-04-2014, 06:34
Гледайте сега как от 12 до 15 автобусите ще се напълнят с четящи хора,само и само да пътуват безплатно :D.

Jaune
06-04-2014, 06:34
Как е да си легнеш в 6.30 (вечерта) и да станеш в 9 на другия ден.
Ебаси, как ме боли главата, не, спирам цигарите, т'ва на нищо не прилича, гнусни, миризливи, гадни... спирам ги. Дори не съм препушила, ама съм сигурна, че от тях ме цепи така. Иначе явно цялото емоционално напрежение последните седмици/месеци си казва думата. Все едно някой ми (беш)е извадил батериите и просто не мога да функционирам адекватно.
И тия моите приятелки защо ме ползват като буфер, непрекъснато няк'ви интрижки, чак аз се отвратих от себе си и се чувствам долна лицемерка. Игричките вместо да бъдат сведени до минимум, стават все по-долни. Т'ва ли е да пораснеш? :о Ай сиктир..
Днес трябва да ида на фитнес, обаче ми е толкова лошо, че въобще не знам как ще се случи, ами то поне да грееше няк'во слънчице, да се предразположа... оправдания де. И още: забравих да се обадя на г-жата по литература да се видим /щото заспах в 6.30/, не съм върнала книгите в двете библиотеки, от които съм ги взела, а съм закъсняла мега много, и направо ме е срам, и ще ме хваща още повече срам, докато не ги върна. :д
Дали да не чекна джобс, туй-онуй... вече почвам да се разколебавам/разочаровам, защото няма да ме вземат на работа, а ако ме вземат, няма да искат да е за 3-4 месеца, колкото мога да си позволя с евентуално предстоящ университет, а ако ме вземат за 3-4 месеца, то ще е като сервитьорка. Не че има нещо лошо да си сервитьорка, но хич няма да се справям с такава работа... виж, продавачка по-става. Ама не ме викнаха от Ориндж ;/
Ох, да.

Wednesday666
06-04-2014, 07:58
Честит рожден ден на Инка :))) Само хубави емоции ти пожелавам и всички изпити да ти минават като по вода :))

Иначе, добре съм, сега ще свърша няколко полезни неща и се изнизвам. Щастливо ми е.

TheNormalGuy
06-04-2014, 08:17
Ужасно много ми се спи. В последните три дни съм спала съответно 2, 5 и 7 часа и имам чувството, че ако и довечера спя по-малко от 8 часа, ще вървя като зомби утре.

В събота заминавам за Кърджали за 2 дена. Въпреки че единствените ми познати на събирането ще са родителите ми и евентуално един-двама бивши пожарникари /най-вероятно само те ще ме помнят, но това е друг въпрос/, смятам да си прекарам супер. ;3

Пиши в скайп когато имаш възможност!!!

Ivaaaaa
06-04-2014, 08:33
телефонен звън ме събуди в 8. майка ми. асоциациите, които правя с образа й (цербер, харпия и тн) я описват точно като такава, но някак...в добрия смисъл на думата. тази жена много ме обича. как не съм го осъзнала досега. да, тя е малко студена и понякога далечна (нямам предвид само физическото разстояние м/у нас), но тя... тя е ..тя. не ме остави намира ;д. в крайна сметка ще й се подчиня. разбирам мотивите й, разбирам и че е много доминантен тип. показва любовта си по неин си начин, но в крайна сметка важното е, че я има. след като усети, че се унасям по тела, най-после ме остави и заспах. умората от вчера ми дойде в повече. днес ще се отдам на 'идиот'. мда, определено интересна книжка.

tireheb
06-04-2014, 08:38
тиам си вкъщи, не моа повече.
нема одим на изпит, нема одя на държавен, нема завърша
туйто

sometimes_
06-04-2014, 08:50
Мда, приятничко беше на Гребната снощи, разпуснах си, въпреки че май понастинах. Само не мога да се начудя на хората, които ходят да тренират с дънки?!
Искам да се наспя! От седмици не ми се е случвало! Новите комшиите ме побъркват наистина. Защо трябва да викат, защоооооо?!?!?! Има и други фактори, заради които не мога да се наспя, но да се надяваме, че скоро няма да ги има, иначе ще психясам тотално! То не се издържа вече...
Днес ще гледам да почета повечко, въпреки че имам и доста други неща за правене, ама нищо... Дано ми се успокоят нервите, защото сама не мога да се търпя така. Безсънието е голяма мъка!

anonymous708973
06-04-2014, 09:03
нема одим на изпит, нема одя на държавен, нема завърша

Хахаха, и аз съм на тая струна днес :д
Пълно равнодушие ме е обхванало, ама ще си свършва квото зависи от мен, пък... да става квото ще.
Пия кафе, ям шоколад, добре ми е!!

Мерси, Wednesday :))
Честит и на теб! Съвсем съм забравила, че сме на една дата :д
Искрено ти пожелавам да си го прекараш по-забавно от мен :д

granger
06-04-2014, 09:08
Честит рожден ден на Инка и на Албенка :D Да сте живи и здрави,щастливи,успешни,с греещи усмивки и постигащи целите си.
Аз имам да уча.Поспах си поне...г/д,ходих на лекции.Сега чакам поспаланко да се събуди, за да ядем,пошим и клюкарим и после да си чета.

TheDevilInMe
06-04-2014, 09:22
Просто не виждам как ще науча цялото това чудо за 7ми, реве ми се. :D

xoxi
06-04-2014, 09:43
Чувствам някаква психическа и емоционална тежест и не мога да разбера откъде идва. Отвратително чувство е обаче. Все едно се притеснявам за нещо, а не знам за какво.

TheNormalGuy
06-04-2014, 09:50
Честит рожден ден на Инка и на Албенка :D Да сте живи и здрави,щастливи,успешни,с греещи усмивки и постигащи целите си.
Аз имам да уча.Поспах си поне...г/д,ходих на лекции.Сега чакам поспаланко да се събуди, за да ядем,пошим и клюкарим и после да си чета.

И аз им го чЕститя, ма туй щот съм жаден, пие ми се бира, уиски, домашна сливова ракия, в краен случай водка, ма да не е Спирт... а такова Флирт.

bloodyF
06-04-2014, 11:30
Гледайте сега как от 12 до 15 автобусите ще се напълнят с четящи хора,само и само да пътуват безплатно :D.

кво това?

чрд на Бени и Ина

гуд ми е, след малко поша, правя си салата, мия се и отивам на работа...
тъп дъжд , спирай, мразя те.

fUcKsMiLe
06-04-2014, 11:49
Това беше, край.

Cloud9
06-04-2014, 11:55
Честит рожден ден на рожденничките!

Аз...не знам защо пиша тук.Нямам нищо за споделяне.Е,не е вярно,де-винаги има какво да кажа.Както ония мъж в самолета ми каза "You are cute but do you ever just shut up?" Имам чувството че и мъжът ми мисли същото.Разговорите се водят само от мен,а от негова старана следва или мрънкането "Уморен съм" или "Айде да гледаме филм".Как иска да гледаме филм като не ми купува пуканки?
И както си беше мълчаливш ,един ден просто каза 2 изречения и ме остави безмълвна.Споменах му,че тя ми липсва.Че с времето си спомням само хубавите неща и от време на време се усещам че като се случи нещо интересно, през ума ми минава мисълта,че трябва да й се обадя да й разкажа.Той само ме гушна и каза нещ от рода "Знам,че ти липсва,но тя те предаде.И не те предаде само тук,предаде те на майната си като бяхте,беше самичка на хиляди км,разчиташе само на нея и тя ти заби нож в гърба".Тя ще иска да се видите,ще ти каже че това,за което сте се скарали,е било детска работа и ще те нарани отново.Не искам да страдаш вече.Имаш и друг приятелки."И странното е че тя очно ми писа за сватбата и как съм й липсвала,как сме развалили едно хубаво приятелство заради детски работи.Съгласих се да се видим,но ме е страх честно казано.Никога няма да сме приятелки като дено верем.Че то едно време ми беше като сестра.Но и това умря....

lisi4ety
06-04-2014, 12:09
Нещо ме удря в гръдния кош и ми пречи да си поема въздух и май се казваше "паника" това нещо
нямам време дори за препинателни знаци
изпита идва а нямам идея как да си синтезирам нещата и да уча
ох натъжавам се

Niakoitam
06-04-2014, 12:33
Честит Рожден и от мен Ина. :)
На Бени (все ми е на езика Уеди от Wednesday :D) вече и честитих :)
Пожелавам ви и на двете да си прекарате невероятно рождените дни днес :)

За как се чувствам нещо ме мързи да пиша.Не знам,сякаш и на мен ми е леко празнично.Нищо,че моят рожден ден е чак след един месец и 10 дни. :)

bloodfrozen
06-04-2014, 12:36
Да искаш да си похарчиш парите и да не намериш за какво.. много разочароващо. Или пък аз изоставам от модните тенденции и изложените дрехи хич не са ми по вкуса. Ама все нещо трябва да си взема, че нямам дрехи. 8-)

Lilanda
06-04-2014, 13:00
Честит рожден ден и от мен. ;3 Много щастие ви желая, другото ще дойде покрай него. ;3

ПРИБРАХ СЕ! НАЙ-ПОСЛЕ СЪМ СИ ВКЪЩИ! Да станеш в 5 и да се прибереш в 4 след обяд не си е работа. А имам и да пиша доклад. Пак. Сад.

babity
06-04-2014, 13:04
Оправих си компютъра и най-накрая ще спра да пиша като каруцар с разни кирилизатори. Йей!
Мяхчето ми е пълничко, филмирам се яко. 3 теми назад съм днеска, ама не ме ебе. И без т'ва вече не съм продуктивна, ня'а смисъл да седя кат' робот с учебника в ръка и нищо да не разбирам.
И... мисля си.... времето е чудесно като за шлифер... Тря'а ми само обаждане. 8-)

Lilanda
06-04-2014, 13:05
най-накрая ще спра да пиша като каруцар с разни кирилизатори.
Тъкмо се зарадвах и прочетох 2 реда по-надолу. :(

babity
06-04-2014, 13:08

'ми занапред недей. ;)

Lilanda
06-04-2014, 13:08
Няма. :(

Dagichka
06-04-2014, 13:23
толкова ми е.. тъжно. мисля, че се пристрастих, свикнах към прегръдките и целувките от друго живо същество, адски много ми липсваше такава близост, но иначе.. на моменти ме кара да се чувствам толкова тъпа, ограничена и филмирана.. то че се филмирам, да, но не може да разбере, че макар да не са ми големи проблемите това не пречи да ги изживявам адски тежко.. такава съм, слаба ми е психиката, детска ако щеш, но ако продължи да ми омаловажава мислите и думите.........

mayaaa
06-04-2014, 14:52
Не мога да повярвам, че гледам аниме и ми хареса. :D Нда, над, много важен факт като за завръщане в темата!
А аз продължавам да си бездействам. Имам състезание след 10 дни и изпит след 16. Не мога да се гледам! :D
Не мога със старите си приятели, бе, просто не мога. С други искам (и съм). Пък той сигурно е прав, ама така жива се чувствам със тях. И аз не знам как точно. Meh. То няма лошо по принцип, да, ама...

Arctic
06-04-2014, 15:00
Бясна съм, супер нервно ми е, днес бях отвратителна просто. Ама така де, като се започна от сутринта, до обяд вече щях да експлодирам с пълна сила. Баси и шитнята направо, отвратителен ден. Чудя се аз ли съм някакъв олигофрен, или почти всички около мен днеска се правят на идиоти, за да ме дразнят.
Особено това момиче, някой ден усещам как ще й ударя един шамар, или ще й се развикам, няма такава просто, няма човек, който да ме дразни повече от нея. Браво на мен, че се озовах с нея. Супер. Вярно, че ми помага с домашните и т.н, ама такъв емоционален тормоз няма просто. И физически, понякога. Толкова съм тъпа, задето го търпя това, ама като знам, че ако я зарежа аз ще стана лошата и никой няма да се занимава с мен, не мерси, по-добре ще чакам да свърши годината.
По едно време щях и да се разрева, от яд. То като ме погледнеш виждаш, че се треса от нерви и че съм бясна. И на всичкото отгоре дъжда ме хвана, и цялата се намокрих.
Добре, че е брото ми, че да оправи малко нещата и да ме усмихне.
Съжалявам за дългия пост, пълен с оплакване :Д Честит рожден ден на рожденичките и от мен. Да са живи и здрави, че това е най-важното.

anonymous708973
06-04-2014, 15:04

Това май само аз не го разбрах.
Ех, че съм русичка днес :D

Я, че изненадващо поздравление получих за рождения ден!! Ебати якото, наистина не очаквах!

Wednesday666
06-04-2014, 15:17
Много благодаря на всички за пожеланията :)))

Colouring
06-04-2014, 15:23
ЧРД и на двете!
Ям джанки и правя смешни физиономии, 'щото са кисели. Ах, детство, ах, кеф! :Д

granger
06-04-2014, 15:59
Пералня + сушилня+гладене, аре гладенето отдавна е отписано,ама да си вземеш дрехите от пералня и да са мокри,ама несе ебавам...не просто влажни - мокри , си е направооооо
И кво да правя- ще уча. Щото няма време. И ми е умряло, за пореден път, дейба...сесията ме убива.

babity
06-04-2014, 17:13
Просто не ми е писано да миткам само по организъм. 8-)
Паник атаки се редуват с нерви и липси. Найс, а? Едно... криво ми е и имам буца на гърлото, и от време на време трудно си поемам въздух, ама не е от цигарите, дееба. :D Самонавивам се и така ми се пада. Дори не мога да си направя като нормален контрол фрийк списък с + и -, 'щото знам че не мога да съм обективна.
Дано си взема насрания изпит, че ми писнА на имагинерния кОр от един месец едно и също.
И говнявата сватба... И... супер изнервена съм. 'Ма си мисля, че ако ме погалят, ще се размъркам.

draid
06-04-2014, 17:44
Говори ми се с някой, ама няма с кой наоколо. Лошо.

x7aZzy
06-04-2014, 18:41
Защо се занимавам с простотии?
Имам нужда от интервенция. Май.

SHPAIdURmeN
06-04-2014, 18:44
тиешко ми е

AliceSw
06-04-2014, 19:18
http://www.obekti.bg/misterii/13166-%D0%92%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D1%86-%D0%A0%D0%B5%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D 0%B0-%D0%BD%D0%B0-12-%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%8F%D0%BB%D0%B0

оххх, счупих се от смях с това, не мога да съм тоооолкова смотана и не само аз, де, нищо, поне ми премахна от раз гадното настроение :D

Овен:
Ах ти егоцентричен скапан егоманиак! Винаги поставяш твоите нужди пред моите. А аз? Как се чувствам аз, а? Това винаги е бил основният ни проблем – всичко се върти около теб!

Лъв:
Искаш да ме напуснеш? Какво ти е? Пила ли си си лекарствата?

язък ни за караниците, разговорите и сърденията...има прекалено много его в цялата история, явно заради това нищо не се променя

bloodyF
06-04-2014, 22:17
Изморена и изнервена след тоя ефир. Ебати фитнеса, няма що.
И в нас е пълна кочина.
Утре трябва да изчистя, че иначе трябва така да си седи, да си платя наема, да си внеса парите в картата, да се изкъпя и накрая да отида и на работа. Други ще си веят дупарата цял ден, ама кво да се прави, не мога да чакам все някой да изчисти, ако седя да чакам ще живея в мръсотия цял живот.
А как искам на плажчето, с коктейлчето или бирата и пълен айляк :( ех

Deadlock
06-04-2014, 22:56
Не си излагай съквартирантката, че вече си я представям мърлява и тъпкаща крадени дрехи под леглото :Д

Ivaaaaa
06-05-2014, 05:18
свежнала съм. не ми се спи толкова. много не обичам да съм ме сварват неподготвена, ама инициативата за това не беше моя. не ми се занимава вече с нищо. тъпо е да прецаквам плановете на хората, ама що си ги праят без кръчмара. ш' тропна по масата! понякога имам чувството, че ме третират като кукла на конци: 'иди там, направи това, свърши онова...'. аз занимавам ли някого?! баси, стига се оплаквах. изглеждам чудесно :Д. have a nice day ( :

sometimes_
06-05-2014, 06:11
Наспах се! Поне така се чувствам. Съседите бяха сравнително тихи, другите фактори - също. Днес ми е по-спокойно. Ще си видя момчето, ще го погушкам и ще се успокоя съвсем. Мда... Имам нужда от безцелно гушкане, без секс след това. Даже не ми е сексуално тия дни. Еб*си! Нещо не е както трябва... Сигурно заради изпита. Дано да е заради изпита...

anonymous708973
06-05-2014, 06:45
Изморена и изнервена след тоя ефир. Ебати фитнеса, няма що.
И в нас е пълна кочина.
Утре трябва да изчистя, че иначе трябва така да си седи, да си платя наема, да си внеса парите в картата, да се изкъпя и накрая да отида и на работа. Други ще си веят дупарата цял ден, ама кво да се прави, не мога да чакам все някой да изчисти, ако седя да чакам ще живея в мръсотия цял живот.
А как искам на плажчето, с коктейлчето или бирата и пълен айляк :( ех

Абе, тая съквартирантка, дето само се оплакваш от нея, същата ли е като в началото?

ммм, какво по-хубаво за правене преди изпит от това да си измия чиниите, да си сгъна прането, да се лакирам и да си слушам бодро музика?
Да става квото ще, айде... един изпит не е краят на света!

Dagichka
06-05-2014, 07:49
не мислех, че е толкова успокояващо да си кажеш всичко... сам на себе си, при това на глас. и това да ревеш докато се къпеш също е странно яко чувство :д сега ми е по-спокойно, ям си мед (поради липсата на друго сладко у нас) и чакам да стане време да ходя на летището да посрещам кака :3

102
06-05-2014, 08:02
Абе, тая съквартирантка, дето само се оплакваш от нея, същата ли е като в началото?

ахаххаххахааххахх

102
06-05-2014, 08:02
Съседите бяха сравнително тихи.

ремонт/секс ?

102
06-05-2014, 08:03
Не си излагай съквартирантката, че вече си я представям мърлява и тъпкаща крадени дрехи под леглото :Д

ахахахахаххахаааааа

sometimes_
06-05-2014, 09:09
ремонт/секс ?

Ами доскоро беше ремонт. Сега просто си говорят на висок глас и усилват телевизора на max. Все едно са ми в спалнята. От време на време се карат към 3-4ч сутринта, като караницата е придружена и с псуване, за разкош. Изобщо...много е приятно да си в съседство с такива извисени личности.

Colouring
06-05-2014, 09:22
^Друго е да се напсуват каруцарската и след това да се награбят ииии... после ти е бедна фантазията. Бях принудена да се махна от собствената си стая и да отида в хола да спя на дивана. И пак се чуваше! Клане ли беше, секс ли беше, не знам. Ама повече не я видях тая. :Д
Ааааааа, ужас, отдавна не си бях спомняла за това.

Сега лягам да спя. Не ме интересува, направо ще заспя докато скролвам.

bloodyF
06-05-2014, 11:07
Съквартирантката ми не е мърлява или тъпчеща дрехи под леглото, просто и двете сме малко по-мързеливи и като нямаме достатъчно време (коя на работа, коя на лекции или навън) и се получава така, че няма кой да пусне прахосмукачка или да разтреби, като това не е проблем.
Аз си се оплаквам профилактично.

За съжаление, пак се успах. Както имах адски много енергия преди няколко дни, сега нямам никакъв power. Не ми се прави нищичко. Май е от времето?
Имам алергия някаква и са ми излезли едни лишеи, едно парене около очите, ужасно е, не мога да гледам направо.
Много зле се чувствам, надявам се да поизгрее слънце и да ми оправи настроението.

AnarchyBoy
06-05-2014, 11:12
Ох чувствам се супер лятно настроен, а времето е отвратителено.. След 2 дни си вземам слушалките, обадиха ми се да ида да си видя татуса :D идеята ми вече е на хартия, ако ми хареса заминава на гърба и ръката.. И крака.. :D
Айде да приключват тия дъждове.. Че ми писна.. А утре цял ден почивка и релакс.. Ще се таркаляме цял ден с нея, филмчета едно друго.. А след 2 седмици... Ме очаква... България-Турция-Гърция-България-Китай-България, ако не друго поне ще си разкарам задника... И до Италия може да ида, но за там май няма да има нужда от човек.. Бе ще видим.. Айляче е..

102
06-05-2014, 11:26
ахахахаха добре дошъл :Д
да не забравиш да постнеш снимка с татуса
адмирирам минаването на многоточия.. така нема запетайки и не ставаш за смях
България - Кюстендил и обратно ;д
айляче е

TheDevilInMe
06-05-2014, 11:33
Спи ми се ужасно много, но тия изпити не прощават, трябва с тях да се занимавам докато не пукна от учене. :cool:
Поне всичко приключва на 30ти юни, а през юли ми е рожденния ден.

granger
06-05-2014, 11:37
Още по-притеснена и изнервена след тази лекция...тоя изпит ми взима здравето. Егасимус...искам да съм милионер-олигарх и да не ми пука от нищо и никой.

AnarchyBoy
06-05-2014, 11:41
ахахахаха добре дошъл :Д
да не забравиш да постнеш снимка с татуса
България - Кюстендил и обратно ;д
айляче е

Тук си бях.. За жалост в село Кюстендил няма да стъпя следващите 4 месецА.. ;(( Винаги съм си спамел многоточия.. А татуса чакай да видя дали добре е направен пък и ще го правя поне на 3-4 пъти по 4 часа през две седмици, демек има време... Но като идея е супер як, само дано татуиста да го е направил добре... Цяла седмица имаше.. 8-)

anonymous708973
06-05-2014, 11:41

Хаха, Иво Сиромахов го беше казал това един път :Д :Д

Хах, явно съм глупава, ама поне съм красива, дявол го взел 8-)
Да видим какво ще става. Нямам търпение за довечеря, нямааааам!!

Плам, споделям мечтата ти!! :D

102
06-05-2014, 11:54
явно съм глупава, ама поне съм красива 8-)

едното е спорно

DarkTemplar
06-05-2014, 12:22
Мазния порой, почти преплувах до местата, където трябваше да ходя.

Иначе се чувствам добре. Страхотно е да имаш разбран човек до себе си. :)

SpiritInBlack
06-05-2014, 12:43
Не знам дали е хубаво или лошо , че някой от университета ни тролва и всичките ни изпити бяха са от 9 сутринта. От утре съм свободен обаче

Lilanda
06-05-2014, 13:06
едното е спорно
Че е глупава ли?

ПТ: Чувствам се странно. И ми е чудно дали съм права. Ще се разбере, май.

102
06-05-2014, 13:35
Че е глупава ли?

не

an7raks
06-05-2014, 14:10
Вързаха ми чудесна тенекийка...
Неочаквано за мен, не ми пука... :cool:

girlwithblueeyes
06-05-2014, 14:15
Искам пак там .

TheNormalGuy
06-05-2014, 14:30
Аве ЕЙ, наредете се на опашка, първо аз ще харча милярдите!!!

Colouring
06-05-2014, 14:40
Днеска всичко е спане, лежане, книжки и музика. Боже, колко хубава българска музика имаме! От часове слушам и си припявам отстрани. <3

Lilanda
06-05-2014, 14:52
Аве ЕЙ, наредете се на опашка, първо аз ще харча милярдите!!!
:lol:

А на мен ще дадеш ли? :oops:

TheNormalGuy
06-05-2014, 15:17
Ще ти дам лев и двайсе да си купиш сладолед.

Lilanda
06-05-2014, 15:20
САМО? о.О

Ще ти се разсърдя ве! :(

Lilanda
06-05-2014, 15:52
Feeling alone. Всички забягаха на някъде, други пък са на линия, но не ми отговарят. Ебати сада.

an7raks
06-05-2014, 17:16
САМО? о.О

Радвай се, че в Лидъла им и по 80ст. ...

Lilanda
06-05-2014, 17:22
Хаха не е само в ЛИДЛ. :D

Arctic
06-05-2014, 17:25
Изтощена съм, но съм супер доволна. Не съм тренирала от няколко месеца, а от цял час веднъж не спрях да си почина. Почвам да тренирам сериозно, надявам се след няколко месеца да имам резултат. Решила съм си, че цяло лято ще тренирам като животно, да видят те с кой си имат работа.

TheNormalGuy
06-05-2014, 20:24
САМО? о.О

А да, ще ти купя и чисто нов микрофон.

Hayashi
06-06-2014, 00:49
Да пиеш с приятели цяла вечер на реката. И после да хванеш нощния автобус и той да бъде пълен със студенти, които едва си стоят на краката. И поредният идиот да ме преследва до вкъщи и да ми се предлага. Хаха, и аз да се правя на англичанка и, че не разбирам и той да ми повярва.
Понякога животът е прекрасен. Въпреки всичко ужасно, което ти се случва.

girlwithblueeyes
06-06-2014, 06:24
Днеска заслужена почвика тия 3 дена бяха убийствени .Но пък беше страшно вълнуващо и с радост бих се включила следващият път за цялото .Страхотни тръпка и адреналин не съм предполагала че ще ми хареса толкова .

TheDevilInMe
06-06-2014, 06:34
Отпочинах си, свежо ми е едно такова, след малко се залавям с ученето, само една кола ми липсва, попринцип не я пия особено, но точно сега умирам за една студена количка и нещо сладичко за душата... ех мечти, после като се разхождам с малкия, ако не забравя ще си угодя :)

xoxi
06-06-2014, 07:13
Тежка вечер, още по-тежка сутрин. 8-)
Въобще не знам какво ще правя днес, за да съм свежа като краставичка за утре. Толкова много път ни чака, толкова ангажименти, а аз... уф.

Ivaaaaa
06-06-2014, 08:16
за пореден път се събуждам от НЕаларма. 'спиш ли?' нема по тъп въпрос. 'аааъъъъ не' нали съм си учтивичка. криво ми е и аз нз що. искам да е много студено и да затрупа сняг. и аз ест да нямам никва работа и да си остана в леглото цял ден <3. защо желанията ми са толкова неизпълними?! наближава юли и коремчето ми се свива все повече и повече. какво ли ще стане... започнах да се замислям дали пък не съм...идолизирала (така ли се пише, се тая) връзката ни и него. възможно е, но не вярвам. скоро ще разбера, но няма да е съвсем обективно. за толкова време човек се променя. и аз не съм същата. въпросът е доколко обаче сме се променили и дали тези нови.. 'черти' да кажем, ще се харесат на другия. възможно е да си се влюбил в едно нещо, но то да е изчезнало, а новото да не ти хареса. и тогава кво? о, не искам и да знам. трябва да спра да мисля за това. всичко ще бъде наред. аз съм една сляпа оптимистка. сляпа оптимистка. оптимистка...

Cloud9
06-06-2014, 08:41
Изненада-парцал съм отново!Врата,главата,ранат на устата,болки в яйчниците,гърлото,кръста,к аката.....Нямам летни обувки.Имах,ама са в коша.нямам заплата и скучая на работа,вместо да скучая вкъщи/т.е. да чистя вкъщи/.

Сърцето ми е пълно с надежда!Проверявам си мейла на всеки 15 минути и всичко ми се е свило!Мое си е пък!Хайде пишете че съм наета и готово-няма какво да го протаквате

Priceless
06-06-2014, 08:45
Абе много нови лица у форумО...

Colouring
06-06-2014, 09:00
Ей сега излезнах от банята и след малко отивам да творя в кухнята. Слънчево е сега, дано да не завали пак, че довечера ми се излиза.

granger
06-06-2014, 09:14
Изпитът по английски беше - гнусен...егасимус.
Иначе сега ще си хапна,почина и ще се шматам после с моята шматка! Ураа!

s4etoved
06-06-2014, 09:14
Петък, не ми се работи, искам бира :) и май ще си я получа довечера стига да не завали, че тука се удавихме !

pandabear
06-06-2014, 09:20
стабилна почивка си взимам от всичко. утре сутринта заминавам. трябва да съм сама. трябва ми тишина. трябва ми природа и може би една книга в ръка, нищо друго. всъщност...не бих отказала и малко любов, но... :) за всичко има време уж, ха.

Cloud9
06-06-2014, 13:21
Не ми се получиха нещата.Не съм наета....а толкова ми се искаше.Сега съм ве дна дупка.поредната дупка.Отчаяна съм и това не е от скоро.Заплати нямаме.нещата във фирмата само се влошават.Аз нямам смелостта да напусна.Никой няма желанието да ме наеме.първото ми интервю от месеци и не спиам да мисля къде съм сбъркала.Бях толкова убедена че поне на второ интервю ще ме викнат.Имам стажа.Покривам 98 процента от изискванията...Майка му стара!

Niakoitam
06-06-2014, 14:01
Айде готово 3 от 3 ечемика вече са в историята.Само още известно време капане на капки и мазане пък в началото на Юли докторката ще каже тежката си дума по въпроса.И вече ако някоя е решила да ми намига да не го прави толкова злобно :D Иначе поне ако съдя по думите на докторката организмът ми много странни ги беше "народил" Първият в момента на рязане така изпръскал гной,че явно и капсулата му е извърчала на памука.Така и не можа да я намери.Вторият уж беше едно миниатюрно топченце отвътре, а се оказа по-голям отколото изглеждаше.Но третият пък дето ми го махна вчера буквално ги заби в земята другите два.Операцията беше малко по неприятна като усещане сякаш от първата,но пък после по-малко ме боля,а сега виждам доста по-добре от първият ден миналият път и не си "събирам съзлзите в кофа".Освен,че се оказа много по-голям и пълен отколкото изглеждаше и не външен,а вътрешен и му извади "една кофа" гной се оказа,че е много странен.В капсулката се бяха образували прегради,които са я разделили на части и в тях освен гной имаше и някакви миниатюрни кръгли образованийца приличащи на камъчета.Сега ми свалиха превръзката и само оттока да ми спадне и остават както споменах само капките и мазилата.

А иначе както е тръгнало другата седмица току виж се заформили две купончета един след друг.На 13ти сбирката на випуска,а на 14ти домашна сбирка с компанията. :)

Lilanda
06-06-2014, 14:09
^Oх горкия. По-бързо оправяне ти желая. Още от както говориш за тези ечемици ми е много кофти за теб.

Аз се чувствам изморена. Накупих си някои неща за утре и сега съм капнала от умора. Поне обувки да си бях намерила. :(

Kurdzhali, I'm coming. ;3

Colouring
06-06-2014, 14:58
Оф, тъкмо се зарадвах на резултатите си иииии
ЕСТЕСТВЕНО
други хора се намесиха и ми развалиха настроението с глупости.

Niakoitam
06-06-2014, 15:46
^Oх горкия. По-бързо оправяне ти желая. Още от както говориш за тези ечемици ми е много кофти за теб.

Аз се чувствам изморена. Накупих си някои неща за утре и сега съм капнала от умора. Поне обувки да си бях намерила. :(

Kurdzhali, I'm coming. ;3

Мерси. :)
Но така като се замисля въпреки,че си получих тоя път леко сърцетуп и по едно време се усетих,че започнах да треперя като лист под гадното блестене на лампата над отвореното ми почти насила, замъглено от предупоечните капки око и инжекцията отвътре,която беше доста по-дългичка заради големината и единият тон хора от екипа в предоперационната дето бях ,за разлика от миналият път,когато бяхме аз сестрата и докторката и по-големият ечемик беше външен, а вътрешният въпреки,че беше по-голям от очакваното не беше като този.Дали поради тази причина или поради това,че повече време си говорех с докторката и се отнасях този път усещането ми се стори малко по-гадно въпреки,че предишният път поради незнанието какво да очаквам ме беше повече страх. И все пак така като се замисля,се радвам,че поне не бях на мястото на дядото след мен, на който му предстоеше операция с местна упойка на перде,демек да му сменят лещата (затова и не си давам мускулчетата,прекалено висока цена ми се вижда за евентуално просто малко повечеко естетика) И да не дърпам дявола за опашката,дано да ми беше за последен път,но предпочитам десет пъти да ми го правят това отколкото един път да ми вадят сливиците например.Имам си база за сравнение вече И едното и другото са ми го правили по 2 пъти.Дано останалата ми повторно пораснала средна сливица да си и жива и здрава до моят си край :)

Dagichka
06-06-2014, 18:05
стана ми тъпо на душата някво. и аз не знам кво. днес беше забавно, обикаляхме като луди тъпия вход за да намерим зъболекарката, ни табелка с надпис, ни нищо, ебати тъпаците, честно. после се видях с нея, хаха как се спряхме по средата на графа и 10минути се моткахме докато си разберем резултатите от матуритее :cool: и после яко тъпкане в дънкин-а ном ном :3
обаче той.. не знам и аз какво да мисля, нещата не са като преди, окей, разбирам, че явно отминахме тоя период, но сега.. какви сме? държи се все едно сме си заедно и даже караници имаме, но в същото време си пуска тактично лафчетата "та то аз винаги съм си свободен".. пфф не знам и аз. и тва "слънце как си" дето ми го е писал.. вместо да ме зарадва само ми усили гадното усещане, нямам желание дори да му отговоря..

anonymous708973
06-06-2014, 18:05
Безумно доволно ми е!!
Направо не стъпвам по земята.

Айде сега и маркетингът да ми тръгне и да се окаже, че съм скрит талант, ехе!
И времето е хубаво, утре може да се закарам да уча на свеж въздух!

Lilanda
06-06-2014, 18:16
Мерси. :)
Но така като се замисля въпреки,че си получих тоя път леко сърцетуп и по едно време се усетих,че започнах да треперя като лист под гадното блестене на лампата над отвореното ми почти насила, замъглено от предупоечните капки око и инжекцията отвътре,която беше доста по-дългичка заради големината и единият тон хора от екипа в предоперационната дето бях ,за разлика от миналият път,когато бяхме аз сестрата и докторката и по-големият ечемик беше външен, а вътрешният въпреки,че беше по-голям от очакваното не беше като този.Дали поради тази причина или поради това,че повече време си говорех с докторката и се отнасях този път усещането ми се стори малко по-гадно въпреки,че предишният път поради незнанието какво да очаквам ме беше повече страх. И все пак така като се замисля,се радвам,че поне не бях на мястото на дядото след мен, на който му предстоеше операция с местна упойка на перде,демек да му сменят лещата (затова и не си давам мускулчетата,прекалено висока цена ми се вижда за евентуално просто малко повечеко естетика) И да не дърпам дявола за опашката,дано да ми беше за последен път,но предпочитам десет пъти да ми го правят това отколкото един път да ми вадят сливиците например.Имам си база за сравнение вече И едното и другото са ми го правили по 2 пъти.Дано останалата ми повторно пораснала средна сливица да си и жива и здрава до моят си край :)
Ох радвай се, че си го преминал вече и че си жив и здрав, това е единственото, което трябва да те интересува. Аз ти пожелавам да не ти се налага повече да минаваш през каквато и да е операция, дори и рутинна. И успех занапред. ^^

mayaaa
06-06-2014, 18:34
'Баси шибаната постъпка... А после ми пращаше няк'ви засмени емотикони на чата. Нда, много смешно! Като ще правиш така поне можеше да ни предупредиш... Ок, не, че нещата после не ми се подредиха супер яко, нооо... беше някаква странна смесица между това да ми е кофти и да съм просто ядосана. Но както и да е, ще си говорим по-късно, да му видя реакцията.
Пфф, да се наспя най-накрая, че се чувствам като някакъв парцал. Утре школа и ми се иска да се уреди нещо след нея, ама каквото стане.

bloodyF
06-06-2014, 18:38
Цял ден голям фън. Нов цвят на косата, най-накрая го видях и аз този Beach Bar. Можехме да излезем тази вечер, но естествено няма как да се пропусне грандиозно излизане с доста по-грандиозен човек от мен :lol:
Един мой учител е починал, стана ми тъпо за това, но това е кръговрата-нека да почива в мир :(

Сега ще се наслаждавам на самотата си

Wwwooow
06-06-2014, 19:42
Този месец ще бъде напълно погубен заради смотания университет.. и още по-смотаните изпити.. Не ми се учи, не ми се занимава
искам почивка от всичко и всички на някое хубаво,далечно, топло място искам да се запозная с много нови хора искам да бъда Щ_А_С_Т_Л_И_В_А и в главата ми да няма стари глупости...да нямам време за мислене!
искам едно хубаво, весело лятооооо

SHPAIdURmeN
06-06-2014, 20:49
Male, пръснал съм тотално minimal-a... !!! :D #absolutnarazbivaciq

bloodfrozen
06-06-2014, 20:51
Изтрещях покрай тая сесия, честно. Да минава тоя скапанярски изпит, следващите по-полека ще ги карам. Пълна излагация ще е, ако не се представя подобаващо. След туй планирам мощно разпускане. 8-)

skatew
06-06-2014, 20:53
мн айляк, днес заверих семестъра ма мн се пръснах и заспивам, лека

Ivaaaaa
06-06-2014, 21:50
в такива моменти...е добре, че съм си вкъщи. утре мооооже би ще се соцна малко. надявам се да не направя нещо, за което да се намразя. от толкова много мислене съвсем се обърках. тва като: толкова е студено, че чак пари. замаяна съм. този път приятно замаяна. установих, че причерняването изведнъж изчезна. да, цайсите ми ходят, хаха.

Priceless
06-07-2014, 05:09
Еми, спи ми се. Ама пък ако легна да спя ще стана чак довечера и после пак цяла вечер няма да мога да си намеря място..Засега с кофата с кафе, пък после ще видим.
И той цял ден на работа ...

Colouring
06-07-2014, 09:12
А си казах, че ром повече няма да пия. Е, поне поляхме доволно резултатите, та и до сутринта откарахме. Много тъпо така като се събираме от време на време нашата компания, когато се насъберат повече хора в града, а него все го няма. Уф, кофти е.
Whatever.
За днеска нямам интересни планове. Спах 2-3 часа макс, обаче в момента не изпитвам никаква нужда от сън. Може би следобед ще ударя една дрямка.

skatew
06-07-2014, 09:47
Ако имам дъщеричка смятам да я кръстя Кичка и като са праи на пичка да я стрижа на паничка

TheDevilInMe
06-07-2014, 10:23
Бясна съм, тази тъпа професорка явно е решила да ми съсипе образованието и така се опита да ме унижи, някои хора нямат никакъв срам...

anonymous708973
06-07-2014, 10:45
обаче той.. не знам и аз какво да мисля, нещата не са като преди, окей, разбирам, че явно отминахме тоя период, но сега.. какви сме? държи се все едно сме си заедно и даже караници имаме, но в същото време си пуска тактично лафчетата "та то аз винаги съм си свободен".. пфф не знам и аз. и тва "слънце как си" дето ми го е писал.. вместо да ме зарадва само ми усили гадното усещане, нямам желание дори да му отговоря..

Не искам да се меся, но вместо да си съкращаваш живота с душевни терзания, защо не поставиш въпроса ребром?

Ех, добре ми е. Ама много ми е добре даже :)
Свежо, доволно, слънчево... :) Прасците не ме болят даже, мога да поскачам после на въже, после серия стабилни упражнения за корем, ех. И нещо вкусничко за вечеря и направо ще запея.

Jaune
06-07-2014, 12:21
Хубава се чувствам (: Майната му, ако ще да не съм 45 кила.
Не съм учила нищо за утре, ама не ми е и нервно.
Спокойно ми е.

bloodyF
06-07-2014, 12:25
Съвсем случайно се отвори чата с него и аз подскочих като ужилена.
Защо продължава да ми влияе така!?
Снощи определено беше най-лудата ми вечер от години, чувствах се като в някаква паралелна вселена, все едно не бях аз, не бях там, но същевременно бях и не знаех какво се случва. :lol:
Тази вечер дано успеем да се разберем, че с това нейното нямане на телефон нито мога да и звънна, нито нищо. А с моя скапан телефон и по фейсбук не мога да й пиша.
Ако не се цупеше и правеше на ултраученолюбива (само за пред мен де, за пред други -не) можеше да дойде, ще е забавно със сигурност.
Суша се и отивам да изкарвам парички, че трябва да си плащам водките някак :lol:

Dagichka
06-07-2014, 14:35
Не искам да се меся, но вместо да си съкращаваш живота с душевни терзания, защо не поставиш въпроса ребром?
няма проблем, аз даже си мислех тема да си пусна, да чуя външни мнения, ама айде няма. веднъж се опитах да говоря с него по тая тема, отговорът беше "не знам какво искам, не си правя планове аз, още ми е гадно от предишната връзка, но знам, че те харесвам" - ее..

иначе днес цял ден учене, почивка, учене, почивка :д само 4 теми са, ама пак си е сериозна работата, дано го взема с 6-тица и този изпит, че да ми се вдигна дипломата след тоя тъп английски.. и навън е лятно време вече, радва ме!

shmatarok
06-07-2014, 15:33
Направо не знам да се смея ли, да плача ли. 8-) Уникален късмет имам с противоположния пол - тоя пък се оказа гей, че и в 5-годишна връзка. 8-) Не, не, изобщо няма да се занимавам повече.
Тежка седмица беше, днес получих първия си бакшиш :D, утре съм на обучение, така че не се тревожа, после два почивни дни да си почина най-после.
Той няма ли да става най-накрая, искам да му се оплача официално от ужасно скучния ден, който имах. 8-)

Arctic
06-07-2014, 16:48
Ядосана съм. Ми, не, няма да стане така. Изобщо не мога да разбера как се очаква просто ей така да се съглася с нещо, което ми идва от никъде. То бива бива да не ми приемат чувствата на сериозно..направо ебахти и работата просто. Изобщо никой не ме приема на сериозно. Хаха, не е като да съм човек със собствени чувства и мнения, нали?
Разбирам, че съм най-малкото, но изобщо никой не обмисля мнението ми. Изобщо броя ли се във важни ситуации? Освен, ако не е за да ми викат и да ми натякват, че мнението ми е грешно, разбира се.
Оф, направо нямам думи. Нямам търпение да се изнеса, че скандалите ми станаха много, и от двете страни на семейството.

paradosou
06-07-2014, 18:23
Желана на квадрат :-D. Донякъде ми беше избледнял споменът колко е приятно да го усещам точно по тоя начин.
//заринах се с един куп психологически книги и всичките, разбира се, са интересни, да видим дали ще ми стигне търпението да ги чета с нормално темпо :D. Отделно може би ще работя при приятелка... Ех, ползотворно лято предстои.

Hayashi
06-07-2014, 22:18
Що не може цикъл веднъж на 6 месеца. Криво ми е. Ей така без никаква причина. И всички си легнаха рано и няма даже с кой да си говоря. Не знам какво да правя. Мразя да изпадам в такива настроения.

draid
06-07-2014, 22:28
Ами легни си и ти.

Вчера си легнах в 5 сутринта, ама котките решиха да не ме оставят да спя и в 5:30 им посочих коридора, обаче мъжкия упорито драска по вратата още 10мин и бях на крачка да ги затворя чак в другата стая.

AliceSw
06-07-2014, 22:41
хаха...втори път за 4 години ми подари цвете, за първи път без повод, ей тъй, да се почувствам жена, е, изля се ебаааати пороя, сладко е, ама по-добре да не ми подарява повече, че щях да се измокря брутално :D

lisi4ety
06-07-2014, 23:51
леле, тоя конспект го поглъщам катооо..
този път май ще се явя на изпит с научени всички теми
а дано, че последният миналата сесия беше трагедия ;д
скапана съм, днес не ми се отрази добре социализма, искам да спя, но искам и да си почина с клипчета в ютюб
това и ще направя ;3

DarkTemplar
06-08-2014, 07:21
Оф, от сутринта пак сме се качили на метлата и вкъщи отново е Джурасик парк.

granger
06-08-2014, 07:41
Спи ми се , а имам да уча... и то не малко...
аргхххх

Priceless
06-08-2014, 08:50
Нещата взеха да се подреждат...

Lilanda
06-08-2014, 15:00
Супер уникалните 30 часа. ^^ В Кърджали е страхотно, Главатарския Хан и той е страхотен, изживяването беше страхотно. Абе с една дума СТРАХОТНО.

Естествено няма да минете без снимки!

На път (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10426598_10201006304360005_2007426179962680237_n.j pg?oh=6a33a4e132b1027803b530f894c79fa6&oe=5396A23E&__gda__=1402399185_68c50002990f45c63534e2ae4232040 5)
На път 2 (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10365905_10201006304680013_5946891498933997923_n.j pg?oh=d5637f6a3482a2bcfb800004b0be4ad6&oe=5396E156&__gda__=1402393657_fd7fe9b3a022ec16d0394192f362e11 8)
КосЪ (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10366206_10201006304840017_2835081780081144824_n.j pg?oh=27d727e6858284b1b392a79db4cabd7d&oe=5396D081&__gda__=1402399342_8851a2fa1a75d193b07fa165928a503 d)
КотИ. ;3 (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10441914_10201006305080023_778652894781142148_n.jp g?oh=883a423275e48057cb260ba6ab5f6dca&oe=53967197&__gda__=1402387292_c6beee3921dec69a5655b50c5639023 d)
It's selfie time a.k.a. мини-форумна <3 (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10462959_10201006305320029_8297950656404587409_n.j pg?oh=cf0b80479421394878435847eeb13e5b&oe=5396C160&__gda__=1402396431_64c8d836376957039a757a79b79c8c3 1)
Малко от Хасково. ;3 (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10373688_10201006305840042_8959199237526763221_n.j pg?oh=8f7070aba31fbbc2449444d0a519360c&oe=53966C69&__gda__=1402378778_ac4a5d8e1e3f0abcf498c34860509ab c)
СЛАДУРОНКО!!!! (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10414655_10201006306320054_3646703926911035748_n.j pg?oh=b8f287805fae1488d792d170453ee303&oe=5396BEEB&__gda__=1402398020_67f55dda1fa3d2ccf8584e93075fe16 b)
СЛАДУРОНКО2!!!!!!! (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10446488_10201006306480058_563757705197411773_n.jp g?oh=2572f669084048eedfaf1e69084d17e0&oe=53968162&__gda__=1402388521_d12bdfdd97b711e0a1a1da3987e2361 4)
СЛАДУРОНКО3!!!!!!! отстрани си личи какво е да пътуваш с куче :D (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10383662_10201006306800066_2028749135390984605_n.j pg?oh=95c5a3fd4618dd1a48740751cd5ef49f&oe=5396AE9B&__gda__=1402400884_4c5ae730813a8a533de84742a60fe9f 6)

Arctic
06-08-2014, 15:15
Няма такъв олигофрен като мен просто. Имам изпит след 12 дена на целия материал от годината, нито учебник, нито речник не съм пипала. Ужас, усещам как няма да мина накрая. Трябва да се стегна малко, точно последния месец се размекнах.

shmatarok
06-08-2014, 15:26
^^ като чуя/видя Хасково и се изприщвам :/

Ей, Джон е егати маняка :D Цялата простотия продължи само 4 часа, слава богу, че не можахме да гледаме последното видео, щях да умра от тъпотия.
И к'ви забили хора, малеее, то бива-бива спрели. :/ Направо се отчаях от живота.
Най-накрая имам няколко дни за себе си и утре смятам да си подаря шопинг.
Форумът нещо ми се подиграва и ми трие постовете, аман!

Lilanda
06-08-2014, 15:31
^^ като чуя/видя Хасково и се изприщвам :/
Кек защо бе? :D

За 30-те минути, в които бяхме там, срещнахме много интересни хора. Повечето не в особено добрия смисъл. :D

shmatarok
06-08-2014, 15:34
^Именно.
Един от тези много "интересни" хора живее в съседната стая. Направо да не са ти в къщата. :D

SummerRain
06-08-2014, 15:35
Утре съм на изпит, а в главата ми е каша...Очаква ме безсънна нощ. И кафе. Много, много кафе!

Lilanda
06-08-2014, 15:39
^Именно.
Един от тези много "интересни" хора живее в съседната стая. Направо да не са ти в къщата. :D
О милата. Хич не ти блазя. :?

anonymous708973
06-08-2014, 17:18
О, Хасковско беше очарователният регион, в който "Опаааа!" се счита за извинение, нали?

Lilanda
06-08-2014, 17:20
О, Хасковско беше очарователният регион, в който "Опаааа!" се счита за извинение, нали?
То това не е само в Хасково вече хаха. :D

weheartiit
06-08-2014, 17:45
Всичко беше супер,надмина очакванията ми
и сега не мога да разбера защо ми е тъжно.Може би защото свърши.
Самотно ми е леко,искам внимание.
Искам и да ми се оправи проблема,вече почвам да се притеснявам,
дано мине скоро защото не знам какво да правя вече. :(

Ivaaaaa
06-08-2014, 18:49
ъъъъъх, чувствам се много, много изморена и недоспала. прибрах се по светло :О. ама си заслужаваше ;д. днес не можах да си наваксам и да си доспя, дейба. все изниква нещо. май видях един съфорумник :Д, което ме подсеща..., седя си аз в метрото, до мен сяда един пич, след две спирки слиза и като става ми дърпа носа и ми казва 'усмихни се'. мамицата ви бе, що не се запознавате с мен докато има време?!? басиииии...

Jaune
06-08-2014, 19:07
Просто искам хората да са откровени, бе, мамка му, толкова ли е трудно, защо не може да се държиш красноречиво, защо всяко действие трябва да има 10 тълкувания. Или аз прекалено много се задълбочавам /т'ва всъщност е по default/, ИЛИ и хората срещу мен са с няк'ви неизяснени мисли/чувства и т'ва рефлектира пряко върху поведението им.
Дори не мога да се наканя да се издразня тоя път, няк'во свикнах на тия тъпизми :Д
Което не е добре!

Ednookiq_Smok11
06-08-2014, 19:09
ъъъъъх, чувствам се много, много изморена и недоспала. прибрах се по светло :О. ама си заслужаваше ;д. днес не можах да си наваксам и да си доспя, дейба. все изниква нещо. май видях един съфорумник :Д, което ме подсеща..., седя си аз в метрото, до мен сяда един пич, след две спирки слиза и като става ми дърпа носа и ми казва 'усмихни се'. мамицата ви бе, що не се запознавате с мен докато има време?!? басиииии...

А ти как изглеждаш - обещавам, че ако те видя нейде - ще те поздравя и запознаем. ;)

cunt
06-08-2014, 20:37
световното започва след 2-3 дни ,а аз трябва да уча за изпити.. fuck my life :D

COME ON ENGLAND <3

draid
06-08-2014, 20:43
Ако спре да ме боли главата и някой ми сготви нещо да изям ще се чувствам върха.

Colouring
06-08-2014, 21:01
Шок.
Шок
И пак Ш О К!!!!!!!
Никога не съм предполагала, че е възможно такова нещо; никога даже не ми е минавало през акъла. Леле, вцепених се в началото. Малееееееее, не, не, не. Отричам, ама пък може и да е истина. О.о Не знам. Не че ще има някакво значение де, нищо няма да се промени, обаче толкова ще ме сюрпризира, че не е истина. Само дето няма как да го науча. А искам.
В главата ми е ей така: WTF? WTF? WTF? WTF?
///
Иначе той не е забравил. <3 Ой, миличкият ми!

xoxi
06-08-2014, 21:13
Кофти вечер.
Денят беше повече от прекрасен, но нещо не завърши както трябва.
Отново се направих на идиот и отново казах повече, отколкото трябваше.
Дано не си повтарям грешките отново и отново, както тази вечер.
И мда, започвам сух режим. Само водичка.
Омръзна ми да се чувствам подута от безалкохолни и алкохолни напитки. 8-)
ЯЯЯЯ си пий вода, за да ти е мирна главата.

lisi4ety
06-08-2014, 22:06
Искам...

И аз.
И ми липсва...

Lilanda
06-09-2014, 03:05
И ми липсва...
Мда и на мен. А не знам защо, при положение че почти постоянно съм в негова компания.

Пак сънувах тъпи неща и усещам как пак няма да спя довечера.

DisappointedDreamer
06-09-2014, 05:36
Последните няколко дни бяха пълни, запомнящи се иии прекрасни! А утре си тръгвам и имам чувството, че всичко приключи толкова бързо. Мхм, не съм се прибирала от година и не знам как ще се напасна със страната отново :Д А пък и на летището ще се срещнем около 10 приятели за изпращане, хах! Обичааам.

Днес - цял ден с любимия.

granger
06-09-2014, 06:08
И аз.
И ми липсва...
оф и на мен...
искам просто да се свърши всичко,под такъв стрес съм,че ще ми гръмне мозъка

sometimes_
06-09-2014, 06:21
Още не мога да се освободя от т`ва напрежение... Май сега наистина разбрах колко съм се привързала и, че си е заслужавало всичко. Нямам търпение вече да се видим. Започнах да се самоуспокоявам напоследък, в крайна сметка не мога да мисля постоянно и само за гадните изпити и да се притеснявам толкова за тях. Знам, че ще ги взема! Все някога... Просто НЕ трябва и НЯМА да си създавам излишно напрежение. Лятото дойде и, въпреки че го мразя, ще му се насладя. Ще си ходя по плажчета, ще си пия коктейли и това е. Напрежението е в основата на всички неприятности, така че...КРАЙ! Ще я карам по-спокойно и ще се забавлявам. :)

TheDevilInMe
06-09-2014, 07:55
искам просто да се свърши всичко,под такъв стрес съм,че ще ми гръмне мозъка

Това. Тези изпити просто ще ми вземат здравето, едно огромно кълбо от нерви съм, хубавото е че на 30ти юни кошмарът ми приключва за тази година...

granger
06-09-2014, 07:57
И моят...надявам се :lol:

TheDevilInMe
06-09-2014, 08:00
И моят...надявам се :lol:

Всичко ще се оправи, няя страшно, звездите ми го говорят! :cool:

bloodyF
06-09-2014, 08:13
Всички ли сте такъв филм с изпитите? И да не ги вземете сега-ще ги вземете на есен. Спокойно , дишайте :)

заспало ми е, отивам на работа, последни 5 часа и после 2 дни почивка
вкараха ме в ебати филмите, ще ви разказвам друг път обаче
слънчев ден ви желая :-)

Dagichka
06-09-2014, 11:01
моите изпити свършихаа хаха още не мога да повярвам, доволно ми е :3 изтеглиме темата, която знаех най-добре, писах.. май всичко, дано имам над 5.80, че да ми се вдигне дипломата още повече :д и тая стипендия като за последно ми дойде добре хаха чудя се за какво да ги изхарча парите
и ако утре станат нещата за работа ще съм щастлива, имам жестока нужда да се разнообразявам с нещо за да не ми гръмне главата, толкова тъпо, буквално тъпо ми е от всичко станало с него.. цяла неделя го нямаше, забрави ме то тотално и аз въпреки тва се старая да съм добричка, чак оная картинка му пратих хах а той ми пише "как си" само, абе яяя...

Ivaaaaa
06-09-2014, 13:19
тъкмо влизам да се пофала и аз. чувствам се свободна. нямам повече изпити. е, един евентуално, но има време до него. остава да си взема дипломата и гуд-гуд-гудбай малоумни даскали и съученици. плюя си на петите и хич няма да поддържам контакти с тях. не всички де, но почти всички. очертава се...знам ли какво лято. зависи какво ще стане др месец. надявам се да не изпадна в дупка. надявам се всичко да се оправи. не спира да ме гложди обаче мисълта, че ако нещата се наредят /евентуално/ дали ще бъде същото /едва ли/ и дали новото ще ми хареса. нз, нз. не си падам по промяната. оффффффф

Lilanda
06-09-2014, 13:37
Чувствам се странно. Може би малко неудобно, даже неудобно май е меко казано. Трябва да си разясня всичко, вероятно има доста променливи, които не са ми ясни. Все пак ми се иска да разуча ситуацията изцяло, нищо че не смятам да правя нищо повече по въпроса. Единственото, което ме притеснява е да не реша, че по-правилно би било да го убедя, че съм права, отколкото да стигнем до консенсус, защото осъзнавам, че в случая няма прави. Даже не е нужен консенсус, по-скоро искам мнение по темата с обикновен разговор, точно такъв какъвто водих до сега с онзи-който-не-бива-да-назовавам *кекекекеккеке*, а имам чувството, че ако довърша тъпия разговор, ще излезе само недоразбиране. В тази сложна ситуация, това най-малко ми трябва. Имам нужда от повече време за себе си май.

weheartiit
06-09-2014, 13:42
Ужасно зле са ми оценките ама така е като цяла година
си го карах айляк.Много ме е яд,дъня се сега на тестовете и се
чудя къде да се хвана.Утре пак така ще стане,уф....

TheDevilInMe
06-09-2014, 13:52
Л-И-П-С-В-А М-И!!!!!!!!!!!!

Топло ми е. Тъпо ми е. Самотно. Разочаровано. В дупка съм някаква бездънна...
Добре, че поне го има малкото създание да си ме радва постоянно.

Ivaaaaa
06-09-2014, 14:03
Ужасно зле са ми оценките ама така е като цяла година
си го карах айляк.Много ме е яд,дъня се сега на тестовете и се
чудя къде да се хвана.Утре пак така ще стане,уф....

извинявай, но съм забелязала, че винаги пренасяш думите на нов ред на случаен принцип. въпросът ми е ЗАЩО? :Д

Lilanda
06-09-2014, 14:08
извинявай, но съм забелязала, че винаги пренасяш думите на нов ред на случаен принцип. въпросът ми е ЗАЩО? :Д
Свикнала е от скайп/фейсбук.

fUcKsMiLe
06-09-2014, 14:43

Може и да не е това. И аз понякога ги пренасям, защото ми е по-удобно някак..
Не знам как да го обясня. Не обичам изреченията ми да свършват накрая на реда.
Естетически понякога е по-красиво. :д

//
Ходих до даксало днес, тъпаците още нищо не са им пратили. Айде по-бързо гадняри!!
Искам си вече дипломата, че имам работа с нея. Аргх!
Пък днес и утре съм сама, вкъщи! Йес! <3

mayaaa
06-09-2014, 15:07
Поне видях, че наистина осъзна, че не постъпи яко. А не съм го виждала да се извинява някога на някого, което мааалко ми погъделичка егото. А бе, пич е уж.
А не знам какво им става на хората около мен. Опитват се да ми кажат с кой да бъда, кои да са ми приятелите, с кой да излизам, коментират си, без наистина да ги познават. А бе, слезте на земята малко, ник'ви не сте ми!
А на мен така гузно ми става. Ужасна съм! Хем не мога да не обещая, хем после отлагам... Пфф. Как ме търпят изобщо? :cool:
Той се държи страшно мило, нооо... Оф, не знам, няк'ва каша ми е в главата.

weheartiit
06-09-2014, 15:38

хах ,не знам и аз - несъзнателно е в повечето случаи. :D

DarkTemplar
06-09-2014, 15:43
Крушката винаги си има опашка, а нещата - последствия. Скоро някои хора ще се убедят в това.

anonymous708973
06-09-2014, 16:05
Ще се чудя тая сутрин дали да отивам в библиотеката, накрая не само отидох, а и се гримирах - ей така, за да се чувствам добре. И баш тогава - егати приятната изненада, целият ден придоби съвсем различно настроение!
Слънчево и готино ми е. Прекалено слънчево даже.

anonymous895156
06-09-2014, 16:07
Сладко

SHPAIdURmeN
06-09-2014, 16:08
Don't wash... I am coming home.

Lilanda
06-09-2014, 18:09
Днес съм яла супер малко, пила съм още по-малко и се чудя от притеснение ли е или просто не съм гладна и жадна. Стреса ми идва в повече, хората около мен пък ме натоварват още повече. Точно трима човека искам да имам около себе си в момента, но пък от друга страна не трябва да си ограничавам контактите с хора, точно когато съм ги остановила. Може да се отделя от всички само за няколко дена, може би това ще е най-доброто решение. След едва няколко дена съм на работа или поне се надявам. Искам, искам, искам! Много искам!

Colouring
06-09-2014, 18:12
"Български пощи - традиции, качество, доверие" грънци. Ех, как се изнервям. То хубаво, че колет не е, ама много мразя ей така да не си получавам писмата. Не стига, че трябваше да е тук няколко дена по-рано за повода, ами още не пристига. Винаги си имам проблеми и като пращам, и като получавам. А искам да прочета какво ми е написал бе. Тая нашата традиция с писмата е супер, ама само се изнервям като стане така. А уж са препоръчани писмата. Ако и утре не си го получа съвсем ще изгубя надежда.

granger
06-09-2014, 18:23
Доволна,много уморена ... и ми е крайно тъпо за утре. Толкова много инфо имам в главата,че ми е някаква каша. Искам просто да легна и да заспя, а пак трябва да чета.
ЗАЩООООО?
Поне утре г/д цял ден ще сме заедно с таз моя ковра :lol:
Той ми липсва, поне утре ще си го нагушкам

draid
06-09-2014, 18:47
Унищожен съм. Компютъра пак е заминал, изсипах една торба пари за да го оправя и няма и 10 дни, трябва да цъфне лан мрежата и да унищожи всичко по пътя си...

Jaune
06-09-2014, 18:51
"отново съм тук" "не искам това" "красив звук, имаш само това" "аз не съм дете"
нещо се обезкуражих, нямам никаква воля за нищо вече, пък още по-смотано ми става, като осъзная, че само оставям всички да ми се качват на главата и от проклетата си липса на самочувствие съм загубила и всякакво достойнство....

Ivaaaaa
06-09-2014, 19:35

к, ама питах нея

усещам как се унасям и унасям. трудно държа очите си отворени. тези хапове явно действат. не, че не съм се постарала достатъчно да се изморя и да се чувствам като труп. релакс, релакс и пак релакс планувам за следващите дни. чуууудя се дали да не изчезна за малко от тук. искам тишина и спокойствие.

' - какво ти е?
- нищо
- никой не страда от нищо'

мхмн