Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20

skatew
06-18-2014, 17:46
[B]О, o, OoOooo also https://www.youtube.com/watch?v=TeVTzPkqKeo <3 THIS!!!

Уважих!

Чувствам се изцеден и осъзнавам колко несериозен съм реално. Нещата ще се променят #feeling determined :cool:

babity
06-18-2014, 17:57
Оф, супер ми се ходи на няк'во парти само с непознати.
Или да има едно Тити до мен и да си говорим за тъпотии.
'ма нито едното, нито другото....
още една бира и припадам
утре тря'а уча...

pandabear
06-18-2014, 18:12
едно такова мокро

granger
06-18-2014, 18:24
въпросът е по-скоро защо изобщо ти е казал :lol:

боли ме ръката, а дори не помня да съм се удряла
венецът ме боли ужасно, все едно парче месо ми виси в устата, блякс
посмяхме се днес на работа, така и така работа нямаше, поне фън :D

продължавам със супите и тараторите, жалко че забравих да си купя сладолед
поне сега мога да се оправдавам с мъдреца когато ям сладолед хаха

По-добре,отколкото да го премълчи,поне след тва се посмяхме дружно.

Очертава се чак в петък да го видя,ама нищо и тва ще го преживея.
Купих си никои дрешки и сега малко мачле.
Итс найс.

Arctic
06-18-2014, 18:42
Напълно съм прецакана. Точно последния месец най-много ни товарят, едно на ръка е, че съм мързел, ама така изходно по математика преди изпита ми, супер просто. Баси направо, с думи не мога да опиша колко я мразя тази по математика в момента.

nasnedogonyat
06-18-2014, 18:43
Вали , тъжно ми е , скучно ми е , имам да уча , мързи ме ... ;d

mayaaa
06-18-2014, 19:07
Преплувах до нас! :lol: То не беше дъжд, то не беше чудо, 'баси...
Упорито отказвам да си науча по математика. А в петък и английски. Пфф. Аз си бездействам търпеливо. Не ми е ваканционно ли казах... :D

alex18
06-18-2014, 19:55
Оф, супер ми се ходи на няк'во парти само с непознати.
Или да има едно Тити до мен и да си говорим за тъпотии.
'ма нито едното, нито другото....
още една бира и припадам
утре тря'а уча...

До къде стигна с бирите :P

Иначи по темата - ми е адски мързеливо в това време :)

xoxi
06-18-2014, 20:50
Взех си дипломата, после и на ресторант отидохме. Аз, той, родители... Хубаво беше.
Ядохме доволно много, а каквото остана, с него даже поръчахме да ни го приготвят за вкъщи. 8-) Добри прасенца сме!
Поне в следващите 2-3 дни няма да се готви.
Щастлива съм, че вече не съм ангажирана с нищо към това училище, към класа и т.н. Става ми хубаво от мисълта, че не ми се налага да ги виждам повече... и най-вероятно така и ще стане. Обаче се чувствам и адски изморена и заспала. Мислех да свалям някакви снимки, клипове, глупости, обаче няма да е тая вечер. Ни моа...

DarkTemplar
06-18-2014, 21:05
Един противен отбор по-малко на Мондиала. Браво, Чили!

DisappointedDreamer
06-19-2014, 07:18
Едвам станах. И навън е отново мрачно и подтискащо. Би трябвало да съм свикнала, предвид че 6 години прекарах на северния полюс, ама гледката винаги ме стиска за сърцето. Брр.

Днес се надявам на хубави емоции. Със стари познати.

sometimes_
06-19-2014, 07:44
Ох! Лошо ми е... :(

babity
06-19-2014, 09:35
До къде стигна с бирите :P

ем' баш до припадане. Ама поне ги изпих всичките, да не е яд, че само другите цоцат докато ме няма. 8-)

Денят се ниже доста мудно днес. Тепърва ще сядам да чета, но пък свърших хубава работа. Тия пенсионерски мурафети, 'дето съм ги подкарала, много ме трепят. Изпих си кафето преди малко, а скоро май трябва да си направя ново. :D
Айляк е работата. Пълен айляк!

Fisherman
06-19-2014, 09:46
Едвам станах. И навън е отново мрачно и подтискащо. Би трябвало да съм свикнала, предвид че 6 години прекарах на северния полюс, ама гледката винаги ме стиска за сърцето. Брр.

Днес се надявам на хубави емоции. Със стари познати.

аз си мислех,че на северния полюс няма мастии

човек научава нещо ново всеки ден :)

bloodyF
06-19-2014, 10:11
Още се излежавам. Нали ми е почивен ден, та се възползвам от ситуацията.
Ама след малко трябва да стана да поизчистя, да обядвам и да се оправям, пък за по-късно може да пия кафе с някого, ако си намеря компания, разбира се.
Готин ден,

Dagichka
06-19-2014, 11:31
бях в добро настроение въпреки всичко, докато не заваля :с уф тва време ми влияе адски много, хайде да става лято вече деее!
след миличките думи вчера, днеска пак игнор.. сети се 20 минути преди да му е време за обедната хаха окей, не съм му кученце на повикване, че да ходя като ми свирне. и въпреки това е побъркащо прекрасен и мил на моменти, особено като ме гушне и грр.

babity
06-19-2014, 12:15
Оф, мързи мееееее! С'а тря'а си дочета нормата и май ня'а да стане днеска. И времето е суууупер гомнарско, а така ми се излизааааааааааа. Уф!

mayaaa
06-19-2014, 14:17
Натъпках се. Мхм. Важно е!
Сега трябва да се посъживя малко и да захващам английския. Чувствам се просто разплута на стола си, ама ще го преживея. :D Утре да мине и всичко ще е 6. Започва да ми става леко притеснено, но в края на краищата, каквото стане - стане. Не е особено важен изпит, стига да го взема, разбира се. :D Не е истина колко ненавиждам езиците и не е честно колко нужни са ми те...
Едно такова умряло ми е.

girlwithblueeyes
06-19-2014, 14:38
Писна ми от некадърници.

xoxi
06-19-2014, 16:16
Егати тъпото време...
Провалиха се плановете за тази вечер.
Нищо.
Може пък той да не се ядоса, а да се зарадва, че ще си стоим вкъщи с пакет чипс и трети изтеглен сезон на сериала.
Пф. Да бе.

Andjyy
06-19-2014, 16:29
Това време ме побърква

TheDevilInMe
06-19-2014, 17:06
хохi, така е, времето е пълен шит...

А пък на мен ми е уморено, нервно и гладно, чакам си порцията нездравословна храна/дюнерче/, хич не се връзва със здравословния ми режим, но имам нужда точно от тази утеха мръъън :D

babity
06-19-2014, 17:14
Дали ще спра да се дразня някога? Едва ли. Поне знам, че тоя път си заслужавам отлагането. Макар че ако върже тенекия и на двама ни, няма да е за сефте. :D
Пф! Не ми е зора за него. ИСКАМ ПРОСТО ДА СИ ОБЛЕКА КУРВЕНСКОТО БЕЛЬО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! :@
Ама си изядох яда и с'а сигурно ще си бъркам в носа пред някой филм.

granger
06-19-2014, 17:17
След половин ден обикаляне по гари, развалени влакове, маршрутки и тем подобни , се прибрах и искам просто да си почина...и да ям...пхаха

shmatarok
06-19-2014, 17:18
Ужасен ден днес.
Не искам да карам смени с него пък. Не защото ми е шеф, ами защото постоянно изчезва нанякъде и в критични ситуации няма кого да попитам какво да правя. Утре и в събота ме очаква точно такова нещо и не знам как ще минат тея дни. И тея идиоти днес, 'баси ужаса, хем сме две, какво решиха мен само да занимават, направо ми се отели вола. Изтощена се чувствам много, имам нужда от почивен ден. Получих писмо за заплатата, остава и да ми пристигне в сметката и ще съм много щастлива. Намислила съм си подарък даже вече 8-)
Нещо ми се чу разен слух за тийм-билдинг, не знам дали да съм очарована от идеята, още не съм им свикнала и ми е притеснено.
И толкова много ми харесва гласът му. :Д Казах че няма да се занимавам повече с глупости, ама взе да ми прави впечатление, че понякога, въпреки че останалите са ми обяснили нещо и съм го разбрала, се правя на тъпа, докато не получа неговото обяснение. :Д Отчитам го на преумората и недоспиването 8-)

Arctic
06-19-2014, 19:16
Ще се побъркам от нерви. Айде, да минава тая седмица, да се свършва. Изцедена съм психически вече.

AnarchyBoy
06-19-2014, 19:30
http://www.vbox7.com/play:69893ecd23 Ааааа !!!

mayaaa
06-19-2014, 20:16
Английски. Времена. Глаголи. Фрази. Conditional-и. Reading. Listening. Writing. Английски. :/

SHPAIdURmeN
06-19-2014, 23:16
dsadsa

Cloud9
06-20-2014, 06:03
Не мога да повярвам за няколко дни как ми се преобърна живота.Знам че не правя грешка,искам да се измъкна от тая дупка,в която бях цяла година,но защо така ще ми се пръсне сърцето?Буквално ще се пръсне...страх ме е и не знам защо.май е време наистина да потърся професионалната помощ.
Иначе...добре мина вчера.Е,добре е мнооого оптимистична версия,но все пак.Подадох си оставката на единия шеф,сега остава другия.И в понеделник наново-работа,колеги,шефове...Поне сега перспективата е много по-хубава и си заслужава.Макар че е прекалено хубаво че да се случва на мен..........

DisappointedDreamer
06-20-2014, 06:36
Много кофти нещо е това да си заедно с някого всеки ден в продължение на 3 години, а накрая да се разделите, макар и за два месеца. Брр. Като затворя очи усещам ръцете му, усмивката му, топлината му. А като ги отворя....

Мех.

DarkTemplar
06-20-2014, 06:52
Споко, август е близо. :)

Бивам. Снощи нещата бяха тръгнали да се сговняват тотално, но после се изясниха. Жалко, че някои хора са такива путки и въпреки всичко нямат смелостта да кажат истината в очите. Но те губят.

Англичаните са жалкари.

TheDevilInMe
06-20-2014, 07:11
Много кофти нещо е това да си заедно с някого всеки ден в продължение на 3 години, а накрая да се разделите, макар и за два месеца. Брр. Като затворя очи усещам ръцете му, усмивката му, топлината му. А като ги отворя....

Мех.

Това, само дето при мен не са два месеца, а остава още половин година... : (
Цял ден учене ме очаква, а утре- изпит, а след като се прибера учене за други изпити, бляякс, но такъв е животът.

xoxi
06-20-2014, 07:30
Мисля, че е крайно време да го закрия тоя фейсбук веднъж завинаги.

sometimes_
06-20-2014, 07:39

И аз все си го мисля, обаче все не се решавам. Въпреки че почти спрях да го използвам, пак ме дразни от време на време.

Колко е нагъл понякога! Щом така ще си играем - добре. Ама не знам колко пъти да му обясня, че тия игри аз съм ги измислила и, че ще съжалява ако започна да действам без да се съобразявам с неговите чувства. Нямала съм била повод да мрънкам! Тия неща аз ги решавам!

skatew
06-20-2014, 08:41
Взети изпити - 1/3. Само останалите изпити и с повече от 3 ако ги взема ще съм най-щастливия ;d

lisi4ety
06-20-2014, 09:31
Някой се оплака, че само за учене говорим, та аз пак да се намеся. Имам около 12 часа и 4 доста неприятни теми за учене и това ме очаква следващите няколко дена. Нека ми, като всичко в последния момент правя така ще е.
Все повече започвам да съжалявам оставането ми в БГ всеки изминал ден ;3

Иначе ми е много хубаво в редките моменти, в които не мисля за история, лекичко, приятно и влюбено, бях забравила какво е чувството. ;3

::NeVeR*eNd:::
06-20-2014, 10:24
Супер зле...тъжна, мооже би забравена и много раздразнена че няма на кой да си излея чувствата (знам ,че звучи тъпо и банално но ...така се чувствам.) :)

anonymous708973
06-20-2014, 10:43
Споко, август е близо. :)

И аз с това се утешавам.

Ох, доволна съм. Толкова ми е добре, че се чудя какво да правя и захващам да търся под вола теле вече. Дано да ми отдели време да поговорим довечера и да се убедя, че си въобразявам.

Имам мускулна треска от вчера, което ме прави още по-доволна! Дано днес най-сетне успея да изляза да карам колело, че не ми се ходи пак на фитнес.

И тук да си постна въпроса, който е насочен конкретно към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.

Andjyy
06-20-2014, 12:08

И аз преди доста време го закрих,но не ми липсва :D

В следващите дни ме очакват близо 2 000 страници и 3 сезона на Supernatural. В това "чудесно" време какво друго да правя?!? И както си ги мъдря и...***БААААМ*** спират ми тока и...ОооОткачам,а теб те няма...

Sweet_Дони
06-20-2014, 12:31
Между тъжна и щастлива съм
1- Щаслтлива съм защото отивам на парти.
2-Тъжна защото не мога да изляза с момчето в което съм лудо влюбена и ще трябва да чакам 2-3 дена за да излезем отново.
Но нека бъда позитивна, защото поне ще излизаме на още срещи.

Cloud9
06-20-2014, 12:57
И тук да си постна въпроса, който е насочен конкретно към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.

Не съм от варна,но положението е зле.Не се знае как ще е в средата на следващата седмица,но поне това,което дават по телевизията е брутално.Има вече 12 смъртни случая и продължава броенето.

А аз продължавам да съм на ръба на нервна криза!Мразя се!!!!Омръзнало ми е да съм такава,но това с психиката трудно се лекува.Винаги съм била така.Като бях много малка една в детската ми каза че ми е скъсан и грозен чорапогащника и моя милост се съсипа от рев.Още ми се реве като се сетя.И сега вместо да се радвам че се отървавам от тая фирма,дето не получих нито уважение като хората,нито парите бяха навреме и кой знае колко....и аз съм се затръшкала какво ще си помислят,как да им кажа че напускам и т.н.Такова хубаво бъдеще ме чака,а аз съм пред инфаркт,защото съм на прага и не смея да направя последната крачка.Новото е по-хубаво от очакванията ми и може би точно това ме влудява-аз кога съм получавала нещо толкова хубаво на тепсия?Никога!Вече сериозно се замислям да ходя на психолог...

anonymous895156
06-20-2014, 13:35
алелелелей

102
06-20-2014, 14:40
Последните дни са ме налегнали мрачни мисли. Споделянето във форума помага ли ?

аре де

102
06-20-2014, 14:41
Ии имам идея за тема, която да провокира дискусия, само че още не съм измислила как точно да я формулирам/подредя, въпреки че всичко е в главата ми. Сигурно утре ще я пусна.

кво стана

102
06-20-2014, 14:46
варненлии

варненци бе майна

mayaaa
06-20-2014, 14:55
Мех. Поне мина. Не знам какви ги сътворих, нооооо... Абе, докарах го. По-малоумно съчинение не съм писала през живота си, ама айде, ако е граматично правилно, всичко е Ок.
Да си дочета Кери и ме чакат Ад и Роуз Мадър. Най-накрая ще имам време да чета! Какво да направя, като обичам да чета вечер, а през учебната година почти всички вечери съм развалина? Ох, лято, липсваше ми! ^^

tireheb
06-20-2014, 15:03

златните са на 30 км от варна
а и тва в момента е само в аспарухово
ше оцелеят приятелите ти от германия

shmatarok
06-20-2014, 16:26
Хайде да ми е честита първата заплата официално. 8-)

Днес мина идеално иначе, само дето се притеснявах толкова. Ама пак се чувствам претрепана от всякъде.

SHPAIdURmeN
06-20-2014, 18:04
Хайде да ми е честита първата заплата официално. 8-)

Днес мина идеално иначе, само дето се притеснявах толкова. Ама пак се чувствам претрепана от всякъде.Shmatka

Ще черпиш, ще черпиш и честито :D

SpiritInBlack
06-20-2014, 18:45
Майка му на Делян Пеевски , майка им на боклцуите от Протестна мрежа , майка им на глупаците от БНБ и правителството , които проспосаха всички събития и се се забавиха толкова много с реакцията си , майка и на прокуратурата, че не защитава банката от неверни слухове. Чувствам се виновен , че аз убеждавах майка ми да не прави глупости. 15 % капиталова адекватност от първи ред , съчки. Банки и насекоми се убиват с шибани вестници.

girlwithblueeyes
06-20-2014, 19:14
Хубав ден беше ,видях се с хубави хора,направих страхотна тренировка и свърших някой задачки.Днес ще си легна по-късно и утре цял ден релакс.

AnarchyBoy
06-20-2014, 19:18
Т'ва с татко ме притеснява на кой здрав му се вие свят супер силно от нищо.. а невероятните лекари нищо не могат да кажат. мама им тъпа.
Утрепан от умора иначе.. нооооооо
Тя ме нахрани у тях, беше яко... snuggle snuggle snuggle, после се повозихме малко с колата на брат ми... :D ся гледам един епизод и лягам, че утре пак мен ме чака и работа и всичко.. фак.

AnarchyBoy
06-20-2014, 19:31
O, бту.. <3

https://www.youtube.com/watch?v=gmiW3J6vZUg

TheDevilInMe
06-20-2014, 19:47
Разочарованa от всичко и от всички...

AliceSw
06-20-2014, 19:48
But I don't own the key, ti find out what it's killing me
it's banned for so long, but somehow I just still care.
...
Sometimes I think you hate me hanged on the phone,
but take a close look at the hate I felt so long.
So many times I loved you more than myself,
it's time to take that love and put it on a shelf...

умииирам от притеснение, искам да успея да направя всичко до утре вечер, той да си е свършил работата и да не ме лъже, всичко ще се нареди така...още имам надежда...този път ще се нареди, и ще е точно, и ще е красиво...

Jaune
06-20-2014, 20:13
Ми, смотано, ама не знам защо.

Hayashi
06-20-2014, 21:04
В България съм и още с идването си започнах да се дразня на разни българийки. Днес карах кола за първи път от почти година и съм много доволна от себе си! Имах торта в багажника и си я занесох непокътната.
А утре ще ходя на пазар.

Fisherman
06-20-2014, 21:36
Т'ва с татко ме притеснява на кой здрав му се вие свят супер силно от нищо.. а невероятните лекари нищо не могат да кажат. мама им тъпа.
.

тва с некадърните доктори сме го чували десетки пъти вече мухльо,защо не станеш по-добър доктор от тях?

tori
06-20-2014, 21:43

Мех.

Това, само дето при мен не са два месеца, а остава още половин година... : (
Цял ден учене ме очаква, а утре- изпит, а след като се прибера учене за други изпити, бляякс, но такъв е животът.

Ох, миличките ми те. :( На мен ми остават само някакви си двадесетина дни до пълното и абсолютно щастие. Само толкова, а ми се струват като двадесет години, хаха.
Иначе след няма седмица с момчето ми правим три години. Започвам да се чудя верно ли са толкова много или тва е някакъв такъв прекрасен сън, от който ще се събудя само след малко. Толкова е... Не знам, твърде ми е странна цялата работа.

Едит: Сега се сетих да отбележа, че ми е малко притеснено също. Не че нещо ама кого, под ягодите, бият в парка за черните му очи?! И поради що?! Надявам се да не е сгазил лука много, защото насиненото око и другите поражения ще му се сторят песен на тоя ми ти син, ако разбера, че се е опитал да ме излъже. Знае, че винаги го и ще го подкрепям въпреки всевъзможните простотии, дето върши. Предния път кой му вади камъчките от лактите, а?! Кой му чисти раните?!
И освен това ме е страх. Ако мъжките направят тоя реванш, дали няма да има още по-голям брой насинени очи и жертви като цяло? Пък на мечето няма да му казваме, че току-виж взел разстоянието от Норвегия до България за отрицателно време, което, като се замисля, хич не е лоша идея, хах.

AnarchyBoy
06-20-2014, 22:01
тва с некадърните доктори сме го чували десетки пъти вече мухльо,защо не станеш по-добър доктор от тях?

келеш. ае не ми обяснявай, а? Преди време, брат ми една седмица се гърчеше от болка в стомаха, какви ли не "лекари" и "светила' го гледаха, изследваха с к'ви ли не неща и му даваха спазмалгон след, което го пращаха вкъщи да лежи, хахаха.. :lol:
доц. Олег Чолаков /фр на баща ми/ само влезе в стаята видя му цвета на кожата и каза, "това е апендисит".
Ти разбираш ли какво значи в три болници да НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ ЕДИН АПЕНДИКС. две от тях са столични. Не ми говори има разлика от лекар до лекар. ма нормално като завършват с тройки.

#датиимамлекарите

Не могат да обяснят световъртеж с 15 милиарда изследвания. мдам. след два дни го карам на София при някой познат и кадърен, че те тия се броят на пръсти. другите са само с дипломи ниш повече.

Fisherman
06-20-2014, 22:37
мълчи там работна класа измекяр бачкай за 800 леа цел живот управител на плодзеленчук в айтос и не давай некомпетентното си мнение

Fisherman
06-20-2014, 22:44
Работя щото не съм путка като теб да доя родителите си за пари, при условие, че съм напълно трудоспособен. Да те имам в мъжа, кога за последно си купи нещо със собствени пари? Или казваш мама и тате са длъжни да ти плащат, щото си "студент" хахахахаха олигофрен жалък. Детето на мама учи дай да му плащаме. путьо глезен.

олол ти кво да не прекъсна за да станеш олигарх? хой бачкай айде да видиме до къде ше стигнеш цървул,балък,лайно,чадел,бо клук,майна,бунак,смотан

Hwаrang
06-20-2014, 22:44
келеш. ае не ми обяснявай, а? Преди време, брат ми една седмица се гърчеше от болка в стомаха, какви ли не "лекари" и "светила' го гледаха, изследваха с к'ви ли не неща и му даваха спазмалгон след, което го пращаха вкъщи да лежи, хахаха.. :lol:
доц. Олег Чолаков /фр на баща ми/ само влезе в стаята видя му цвета на кожата и каза, "това е апендисит".
Ти разбираш ли какво значи в три болници да НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ ЕДИН АПЕНДИКС. две от тях са столични. Не ми говори има разлика от лекар до лекар. ма нормално като завършват с тройки.

#датиимамлекарите

Не могат да обяснят световъртеж с 15 милиарда изследвания. мдам. след два дни го карам на София при някой познат и кадърен, че те тия се броят на пръсти. другите са само с дипломи ниш повече.

Сега, тъпи инфантилни деца, научете се най-сетне, че медицината не е като да учиш в УНСС управление на биоединици в собствената им среда (овчар) или лесо-охранителна дейност в ЛТУ ( падар), разни изказвания като на Анархибой, дето учи корана в СУ и е на светлинни години от медицината да не се обажда.. защото ако имаше "знания за тройка" щеше да знае че апенцидит няма сигурна работа, и много пъти се е случвало да се отваря пациент който е бил със 100 процентова диагноза, а не е отговарял на нея и е рязан напразно, още по-малко ако симптомите са нетипични за това коварно възпаление, а "баджанака на татенцето ти, дето е там завеждащ 1 хирургия в Пирогов, защо не го е погледнал още в началото а сте обикаляли 100 доктора, защото явно е търсил подсигурение, не си мислете че е толкова просто, 99 процента от вас не могат да изкарат и един изпит в МУ, а говорят некадърни лекари, акустика от тъпаци, същия един дол дренки като рапъра Криско, на боклука сока сте, и сте утайката на мътеницата, нито един от вас не е влизал в болница да види под какви условия "полеви" от Кримската война докторите диагностицират, а относно БОКЛУКА Анархибой, ти случайно можеш ли да диагностицираш апендикс, глупак ! Дори и най-некадърният доктор може да ти спаси живота, и да направи много повече от теб в тоя свят, а ти ще говориш мюсюлмански език до края на живота си, боклук си, весели празници ти желая, и да го туря на майка ти ! Ей тоя същия "баровец" анархи дето щеше да щракне с пръсти и да ме изпъдят от Пирогов, живееш си в един твой свят дето ти си най-велик, сополак , вземете малко се дръжте по на ниво и спрете да съдите докторите и медицинските лица, защото ставате по-битер от циганите ! Има хора който не са за тази професия, но я практикуват ДА ! Така е .. но дори и те са положили много много повече труд от всички вас взети заедно и са много по умни и способни от вас.... Системата осакатява докторите и вас, не хората са ви виновни, научете се най-сетне

AnarchyBoy
06-20-2014, 22:46
Работя щото не съм путка като теб да доя родителите си за пари, при условие, че съм напълно трудоспособен. Да те имам в мъжа, кога за последно си купи нещо със собствени пари? Или казваш мама и тате са длъжни да ти плащат, щото си "студент" хахахахаха олигофрен жалък. Детето на мама учи дай да му плащаме. путьо глезен. Докато си броиш стотинките за баничка, аз разработвам пари и бизнес в бъдеще. след време няма да се налага да работя, но ще съм научен да ценя парите, а не като теб спойлнат комплексар.

Hwаrang
06-20-2014, 22:47
Е този същия Анархибой дето карал Хаябуса и работел и щял да стане дипломат, тея ги разправяй на 13 годишното си гадже дето ще ти се вържи, миндил, същия ей тоя дето "дойде" на Джеймс Баучер 1 да докаже на мене и Фишермана, що за стока е, марсол грозен, ходи се скрий, научи се малко на реализъм, ще продаваш рахат локум и орехи в някой джамия в Кърджали

AnarchyBoy
06-20-2014, 22:47
Сега, тъпи инфантилни деца, научете се най-сетне, че медицината не е като да учиш в УНСС управление на биоединици в собствената им среда (овчар) или лесо-охранителна дейност в ЛТУ ( падар), разни изказвания като на Анархибой, дето учи корана в СУ и е на светлинни години от медицината да не се обажда.. защото ако имаше "знания за тройка" щеше да знае че апенцидит няма сигурна работа, и много пъти се е случвало да се отваря пациент който е бил със 100 процентова диагноза, а не е отговарял на нея и е рязан напразно, още по-малко ако симптомите са нетипични за това коварно възпаление, а "баджанака на татенцето ти, дето е там завеждащ 1 хирургия в Пирогов, защо не го е погледнал още в началото а сте обикаляли 100 доктора, защото явно е търсил подсигурение, не си мислете че е толкова просто, 99 процента от вас не могат да изкарат и един изпит в МУ, а говорят некадърни лекари, акустика от тъпаци, същия един дол дренки като рапъра Криско, на боклука сока сте, и сте утайката на мътеницата, нито един от вас не е влизал в болница да види под какви условия "полеви" от Кримската война докторите диагностицират, а относно БОКЛУКА Анархибой, ти случайно можеш ли да диагностицираш апендикс, глупак ! Дори и най-некадърният доктор може да ти спаси живота, и да направи много повече от теб в тоя свят, а ти ще говориш мюсюлмански език до края на живота си, боклук си, весели празници ти желая, и да го туря на майка ти ! Ей тоя същия "баровец" анархи дето щеше да щракне с пръсти и да ме изпъдят от Пирогов, живееш си в един твой свят дето ти си най-велик, сополак , вземете малко се дръжте по на ниво и спрете да съдите докторите и медицинските лица, защото ставате по-битер от циганите ! Има хора който не са за тази професия, но я практикуват ДА ! Така е .. но дори и те са положили много много повече труд от всички вас взети заедно и са много по умни и способни от вас.... Системата осакатява докторите и вас, не хората са ви виновни, научете се най-сетне

I smell a butthurt, awh too bad ;/

AnarchyBoy
06-20-2014, 22:51
приключи ли с бът хърта? радвам се, че се регна заради мен, показа точно колко си жалък. О и бту "лекарската грешка" в България е избила повече хора от колкото някои смъртоносни болести, така че тихичко.

Fisherman
06-20-2014, 22:53
анархи ти си невменяем

AnarchyBoy
06-20-2014, 22:54
хиперболизирах, но схвана. и не е като да не е вярно.

Hwаrang
06-21-2014, 00:28
Ще си живееш там във фантазиите си, където само там ще си велик, ти си кух като 100 горски хралупи, псевдо-мъжле с жълто на пликчетата, пиши си по профила разни тъпотии от сериали от сорта на Доктор Хаус и си мисли че разбираш медицина, глупак

AnarchyBoy
06-21-2014, 00:31
https://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/353860700.jpg?1311445068

Hwаrang
06-21-2014, 00:35
То се вижда кой е глупавият, мизерник си , ако беше толкова голяма работа нямаше да киснеш във тоя форум където всичко е 14 и 15 годишно, колкото е и приятелката ти дето можеш да и бъдеш законен родител ! Явно си под техния акъл на челядта дето си тъпче ацетил-салицилова киселина в половите органи, че да не забременеят и ходят в Пирогов в 105 да им вадят красавици, салами и други продукти за салати и предястия от половите органи.. не аз съм глупавият, а ти , защото хем не си държиш на думата когато каза "ще дойда да ме видиш какъв съм мъж" в чата в скайп нито си опроверга и един аргумент и не направи едно от нещата които каза, само лаеш като пумяр по минаващия керван и си мислиш че си нещо над другите, а си един продукт на ерекция от хомо хабилис :) Вмирисвай се, умирай от хейт за българските доктори, надувай се там че баща ти знае името на един доцент от Пирогов и се мисли че знаеш най-много, а реално погледнато ще можеш да превеждаш на баба си и майка си турските филми по бтв, стой си в недораслото обкражение, в утайката на българското общество - пропаднал форум където има само наркомани и малолетни курви , Боклук

Hwаrang
06-21-2014, 00:39
Сега напиши още недодялани, западняшки изрази и изкарай 40 картинки на глупави 9гаг и 4чан мемета да блеснеш в очите на малоумните дечица които се боготворят.. Аз си измивам ръцете спрямо теб, гний и живей в собствените си празни фантазии че си някой

AnarchyBoy
06-21-2014, 01:00
Sorry i can't hear you cause the level of butthurt is too damn high... :(
Кефи ме как се дразниш, бту с псуване не си увеличаваш нищо. :lol:

http://i45.tinypic.com/xft3t.jpg

Auriss
06-21-2014, 05:32
не мога да разбера като си имате скайповете от къв зор се псувате във форума

DeHu
06-21-2014, 07:24
Можеш,можеш,не се прави :D Ако си пишат в скайп кой ще види колко са оригинални и как хитро се затапват?

Niakoitam
06-21-2014, 08:03
Егати! Тамън бях решил да си изкажажа едно дълго и широко мнение в темата Пртотив кръвосмешението.Защо? и някой взел та я заключил.Накратко тезата ми беше че не опира до никакви инстинкти както някои хора твърдят, а просто това е една от темите табу на нашето общество.Якото раздразнение на потребителите,които не ги засяга нито пряко нито косвено както и рязкото заключване на втората тема от подобен вид за няколко дни напълно доказва тезата ми :)

anonymous708973
06-21-2014, 08:32
колкото е и приятелката ти дето можеш да и бъдеш законен родител !

пропаднал форум където има само наркомани и малолетни курви , Боклук

E, баш пък родител...

Ти от кои си, викаш?

По темата: Съботно ми е. Лежерно... само едно чистене ме чака, после фитнес, после приятен разговор по скайп. Мога днес лека-полека да си разгърна книжките и да захвана да се образовам.
Дано се оправи времето за почивката вече и да ми изпратят по-бързо тия пари, ааааа!

102
06-21-2014, 09:33
PinkBar7her = никво чувство за хумор

Dagichka
06-21-2014, 09:36
от има-няма двата часа, в които съм будна сигурно погълнах храна достатъчна за целия ми ден.. трябва да спра, знам, че храната няма да запълни празнината в душата ми, а само в корема ми, ама..
тъпо ми е, фантазирам си, мечтая си, тотално се откъсвам от тая шибана и скучна реалност. грр, пуши ми се.

skatew
06-21-2014, 10:12
Уф от 10тина дни всяка нощ я сънувам и сутрин като се събудя се чувствам ужасно... Даже оня ден ма налегна много тежко депресията и съм се разхождал от 11 до към 2-3 вечерта. Но днес точно няма да позволя на нищо да ми скапе настроението - 21 юни е националния ден на 'скейтбордингът' хаха с други думи GO SKATE DAY
отивам пък стискайте палци да ми лепят повече неща, че съм broke

SHPAIdURmeN
06-21-2014, 10:57
Уф от 10тина дни всяка нощ я сънувам и сутрин като се събудя се чувствам ужасно... Даже оня ден ма налегна много тежко депресията и съм се разхождал от 11 до към 2-3 вечерта. Но днес точно няма да позволя на нищо да ми скапе настроението - 21 юни е националния ден на 'скейтбордингът' хаха с други думи GO SKATE DAY

Жалко, че си оставих sk8 :D

Lilanda
06-21-2014, 11:00
Скатееееер!

По темата: Ще я набия накрая! Как може да мисли толкова много за него И ДА ГО ИМА ЗА ДОБЪР ЧОВЕК? Толкова ли не вижда какъв боклук е? Ще отида до Добрич и ще я набия!

pandabear
06-21-2014, 11:03
сънувах доста романтичен сън :Д май просто трябва да му се обадя. не умея да играя ролята на непукист. преди малко си направих гаспачо и беше много вкусно! мисля да мина и през фитнеса по някое време, 'щото вчера осъзнах, че ми липсва ;3 сега си пия фрешчето, слушам си музика, чета си разни анализи и коментари на Марто, и ми е голям кеф.

ех, лято, започвай вече.

bloodyF
06-21-2014, 12:08
:lol:
в тая тема било станало много забавно бе

пт:
корема ме боли, повръщах цяла сутрин и се измъкнах от работа, колкото и да ми е противна тази колежка-благодарна съм че ми взе смяната, въпреки че и е девета подред, че просто щях да полудея :Х
миличката ми ми купи аулин, то вече ми поразмина, ама да си имам, обичам как се грижи за мен когато имам нужда (съответно и аз правя същото ,де)
ей за такива приятели като нея съм благодарна, че ги има! :*

снощи беше много лудо
а той е тооооооооооолковаа сладъккк
разтапям се
и е толкова висок -.-
имам нужда от нещо ново, не мога да продължавам с оня
не ми издържат нито нервите, нито сърцето
писна ми да съм нечия играчка и да ме въртят на малкия си пръст

babity
06-21-2014, 12:48
Като душевно болна съм, да му еба майката крива. Цял ден ме тресе нервичка, мъчи се на рев да ме подкарва и ще изора къра, просто ня'а к'во да стане.
И тая майка ми... имам дежа ву докато го пиша т'ва, ама мегамалоумни неща прави и толкова ме дразнииииииии.
Довечера, не ме ебе при к'ви обстоятелства ш' се случва, ама на всяка цена ще ставам 2 кофи пясък!!!

AnarchyBoy
06-21-2014, 12:52
https://www.youtube.com/watch?v=xZS3mfzCZlg ;3

https://www.youtube.com/watch?v=YCD9ITk8uHM

о.О

TheDevilInMe
06-21-2014, 13:22
tori, хъгс

7/10 изпити, дано взема и останалите три и вече започвам да си почивам, разходки с малкия, с най-добрия ми приятел, който вчера си дойде от Англия и разбира се не на последно място ще си отпразнувам рдто. :)

xoxi
06-21-2014, 14:08
Изумително колко неща е способен да направи човек, когато мислено си каже "fuck it, да става каквото ще..." :D
Горда съм от себе си и глупостите, които правя. xD Г-н Сърдит цял ден не съм го виждала, още сутринта успяхме да се заядем за поредната простотия и сега той го играе сърдит. Нека. Аз пък съм в прекрано творческо настроение.

granger
06-21-2014, 15:38
Добре,че беше той да ми оправи кофицата наречена лаптоп.
А сега ме очаква учене - разкош!

girlwithblueeyes
06-21-2014, 15:38
Свърших малко задачки,пих готино смути.И си чух момчето.Сега багасж ще събирам.Искам и книгатас да си почна...

shmatarok
06-21-2014, 15:42
Тая седмица приключи официално за мен.
Сега два почивни дни да се възстановя и после... надявам се другата седмица да започне добре, но се притеснявам за срядата :/
Неочаквано социален ден се оказа днес, не мога да повярвам чак, хаха :D
Кефи ме как на нея изобщо не ѝ пука за мен, при все, че нищо не прави, в това съм убедена, така че не е като да има извинението " ми заета съм" . Жалко, но това още повече потвърждава тезата ми, че с това приятелство е свършено.

weheartiit
06-21-2014, 15:44
Не ми е весело :(
Надявам се да ми се обади да се поразсея ама едва ли ще го направи.

Lilanda
06-21-2014, 15:57
Много красива се чувствам с новата рокля, а цвета на косата ми стана изумителен. ;3 Купих си и якетоооооооооо. :grin: Много съм щастлива. ;3 Всичките л*йна /с извинение/, които се случиха в последните няколко дена, изчезнаха като с магическа пръчка. ;3

anonymous708973
06-21-2014, 19:38
ДА ГИ БИЯТ, БЕ!!

Ето в такъв момент ми липсва Германията, искам и аз на public view и с боя по лицето!
И ревнувам, което е срамота!!

Хубав ден иначе, доволна съм. Много добре се чувствам, когато имам лееека мускулна треска.
Дано сега да завърши и със скайп разговор :)

tori
06-21-2014, 19:51
След година и половина неходене на театър най-накрая му е*ах майката и отидох. Хем уважих момчето, което ме покани, хем си попреодолях страха. Само да се бяхме сетили за цвете по-раничко, щеше да е перфектно. Иначе излизах с пребития и май казва истината ама знам ли?! Дано. Мойто момче е ревало снощи на If only и днес беше особено любвеобилен, чак ми напълни душичката. :3

girlwithblueeyes
06-21-2014, 20:03
Очаквах повече,но пък вярвам ,че момчетата ще се справят!!
Доволна съм почти завърших доклада.Поработих и с картата.Всичко е добре

bloodfrozen
06-21-2014, 20:20
С особено приповдигнато настроение съм тази вечер, за което нямам обяснение. Може би защото предстои да се видим само след броени дни и то за повечко от предвиденото време.. :smt050

По време на сесия вечерта ми е любимата част от денонощието, 'щото не се занимавам с учене.

babity
06-21-2014, 20:20
Много се спичам за тоя изпит. Не мога да се отърся от усещането, че ми престои наказателна обиколка. Дано не е така! Защото не знам какво повече да направя от т'ва, което правя в момента.

Пак не стана по план. И утре вероятно пак ще е така. Колко да съм крива при положение, че т'ва е вече рутинно положение?

Ама как е планираш запой, а да свършиш с няк'ва корава тренировка вместо т'ва в събота вечер? 8-) Толкова отдавна не съм тренирала и толкова ме гори за вода, че сега съм кат балон пълен с вода. :D
Довечера, ако не му тегля люти скандали насън, както обикновено, вероятно ще сънувам само розови слончета. :)

fUcKsMiLe
06-21-2014, 22:00
Тъпо ми е, но ще трая малко. Вече ми се струва някак нормално.
Говорих с баща ми за това, за което той искаше, още нищо не се знае.
Ох, дано всичко се подреди.

Иначе ми се спи, но сякаш разговора с тия хора ме разтоварва и съм някак по-добре.
И малко ме разсейва от другото. Мда.

Colouring
06-22-2014, 06:44
Как човек става оптимист? И защо аз не мога да погледна оптимистично на нещата веднъж завинаги? Да, промяната започва в теб, бла-бла, ама явно аз нямам достатъчно силна воля, знам ли. В вмисъл, искам напълно да заглуша песимистичните си наклонности засега и поне да се опитам да бъда реалист.
Добре, ситуацията е такава. Има две решения, ние взимаме правилното. Другото е невъзможно, пък и ще ми донесе много негативни емоции и просто.. не си струва, липсва смисълът. За пръв път обаче се изправям пред нещо такова. Болезнено е да сложиш край на нещо, преди да е свършило. Сега се чувствам все едно сме настроили механизма и само чакаме "нещото" да избухне. Но ще е тих, безгласен взрив и после.. нищо.
Абе кофти е. Чувствам се безсилна, раздразнена съм пред обстоятелствата. Прекалено много емоции са вложени, за да го преглътна просто така. Нито аз, нито той имаме думата. И все пак засяга само нас.
Не че нямаме известно време още заедно де. Разбързах се малко с лошите мисли. Ама и в малкото време, което остава, ще се налага да преглъщам сладко и горчиво едновременно. Дано след това да не ми се притъпи вкусът към всичко. Чувствам се като малко наивно детенце, което просто е наранено и има нужда от прегръдка.

TheDevilInMe
06-22-2014, 07:28
Днес цял ден ме очаква учене по корпоративни финанси... и разбира се ще се видя с него, определено имам нужда от малко приятелска атмосфера и абстрахиране от натоварващите неща и всички проблеми. После ще напиша как ми се е отразило излизането, да ви подосаждам, хаха :D

Niakoitam
06-22-2014, 07:28
Как човек става оптимист? И защо аз не мога да погледна оптимистично на нещата веднъж завинаги? Да, промяната започва в теб, бла-бла, ама явно аз нямам достатъчно силна воля, знам ли. В вмисъл, искам напълно да заглуша песимистичните си наклонности засега и поне да се опитам да бъда реалист.

И аз на това не мога да си отговоря? :)

Иначе топлото време дойде и пак на селото.Не че Зимата не ремонтирахме тук де. Вчера отливане на площадка,днес помагане за заваряване.

А тия пък дето ходих на интервю при тях уж щяха да се обадят пък си питаха ушите.Доколкото се разбра от слуховете засега са назначили само един двама човека от града, а другите са си ги довели от техните работници и сега правели още две халета.Уж след месец,месец и половина щели да започнат да се обаждат по активно.

И тая пък една в трудова заетост нещо напоследък леко започва да ме поднадразва.Аз откога ходя там тя не е мислила да започне работа ама ще ми се големее.Два пъти закъснях с по 2-3 дни да отида на точната дата,първият път заради операцията на ечемик,а вторият,защото бях се объркал,че е по-късно и ще ми прави стойки.Следващият път ако съм бил заккъснял щели да ме премахнат.За кой път бе? И като ме премахнеш ще ядеш к...краставици.Нали от мен и от други като мен си изкарваш заплатата.Добре,че съм културно човече иначе щях да и тегля майната.Ама като един път един човек им беше казал,че никаква работат не вършат го играха много обидени.Вика ми защо толкова дълго време идваш и аз ще се чудя какво да и отговоря.Освен да взема да кажа на нея пък и пред шефката и дето седи до нея че е така,защото само си чешат по софийски казано муните,клатят си краката и се чудят как да се сврат в малката стаичка и да си говорят коя каква рокличка си била купила и коя каква прическа си била направила.Пък и ще ми прави проблем за по няколко дни закъснение.Това,че съм дошъл при твоите хора не озчава,че ще ти лижа подметките и задника и ще цепя секундата на две.Айде сиктер ако обичаш...

Иначе все повече си мисля,че само да минат тия няколко месеца и вече ще се опитам да си кажа всичко.Пък каквото стане.В крайна сметка както се развиват нещата,не и без моя вина си мисля,че при това стечение на обстоятелствата и без това може повече да спечеля отколкото да изгубя.Само да мине малко по-работният сезон,да си остна малко сам,да видя все пак това с работата как ще се развие и да разбера живота на брат ми в каква посока ще тръгне.

Dagichka
06-22-2014, 07:40
нещо продължава да ми е тъпо на душата.. емоции, депресия, примесено с малко "любовни" терзания и ненамиране на работа и.. манжда с грозде. почти всяка песен ме разплаква, както и разни реплики на близки и познати.. емоционална нестабилна съм и трябва да се хвана за някой/нещо за да се оправя, няма начин просто, сама не мога, просто.. не мога

Niakoitam
06-22-2014, 07:50
нещо продължава да ми е тъпо на душата.. емоции, депресия, примесено с малко "любовни" терзания и ненамиране на работа и.. манжда с грозде. почти всяка песен ме разплаква, както и разни реплики на близки и познати.. емоционална нестабилна съм и трябва да се хвана за някой/нещо за да се оправя, няма начин просто, сама не мога, просто.. не мога

Страх от трафик,ненамиране на работа,емоции,депресии, опит да се хванеш за някой/нещо...тепърва навлизаш в живота.Някак се опитай да промениш нещата.Не се превръщай в мен,защото и аз започнах по същият начин.Гадно е...

Lilanda
06-22-2014, 10:24
Е не може да ми е толкова зле! НЕ МО-ЖЕ!

shmatarok
06-22-2014, 11:29
^Линче, недей така, че винаги като кажеш "Не може да е толкова зле" и става по-лошо. :/ True story

Сега си мисля какво съм седнала да се тюхкам, притеснявам, терзая и самообвинявам за глупости и да си търся проблеми там, където ги няма. Бели кахъри, казали хората.
//следващото по-долу сигурно ще е дълго :Д
Гледам около мен има индивиди, закъсали го къде-къде повече от мен. И такива, които са в пъти по-зле от мен в различни отношения, ама въпреки това си живеят живота и хич не ги грее. Ей го, малоумникът в съседната стая, може да е неграмотен и на родния си език, да мрази хигиената и да е пълен селяндур, ама въпреки това си се смята за много важен и можещ.
Какво съм седнала да се жалвам аз - здрава съм, близките ми също, имам си къща, имам си работа, която харесвам, с колеги, които (с малки изключения) също харесвам, мога да си напиша името правилно на всички езици, които съм учила 8-) 8-) Абе, всичко ми е наред!
Ей го, написано, като ми е криво ще се връщам към тоя пост да си го чета :D
Трябва да се занеса някога до магазина да си направя снимки за студентската карта, ама кога ще стане това не ми е ясно. Сега ще пиша и на онези, да ми сменят курса и заема.
Днес сигурно ще е мързелив ден, може да отида евентуално да си направя снимки и да си купя чипс и шоколад всъщност, мързелува ми се по неделен начин.
И не знам защо, ама внезапно много ми се приходи на някои от планинските ни курорти с маминка и сестрата :Д Пътува ми се нанякъде с кола, което ме навежда на мисълта, че трябва да си харесам марка и да обмисля каква да си взема, имам два месеца да реша.
Йей.

paradosou
06-22-2014, 14:25
102, споко, не съм ви забравила :-D. Все ще постна дискусионната тема по някое време.

SpiritInBlack
06-22-2014, 15:27
Уаааа, 10 часа гмат математика. Разцепих се да го мина за един ден. В момента виждам шорткътс навсякъде. Къпя се , излизам и не се прибирам.

Lilanda
06-22-2014, 18:16
^Линче, недей така, че винаги като кажеш "Не може да е толкова зле" и става по-лошо. :/ True story
Ох остави, откакто го написах, не е спирало да ми е лошо. ;/

По темата: Ревнувам. Ревнувам бе! Знам, че го прави на пук и въпреки всичко ревнувам! Преди малко си мислех разни глупости за деца, семейство и т.н.

Знам, че е способен на това, прекалено добре го познавам. Даже ми мина една простотия през главата. Защо мисля такива глупости? ;/

TheDevilInMe
06-22-2014, 18:53
Ох, много хубаво си прекарах в неговата компания, толкова много ми липсваше да излизам с приятел като него, най-добрия е, само дето се скофтих малко то факта, че всички бяха излезнали по семейно, а с моя човек изобщо няма да може скоро да се разхождаме заедно...

anonymous708973
06-22-2014, 19:14
Прословутият разговор по скайп е насочен за утре, отсега изпитвам дълбоко душевно задоволство.
Добре ми е, пораздвижих се днес, наболява ме това и онова.
Утре мисля да си захвана книжката за акциите, дано да е написана на достъпен език. :)

girlwithblueeyes
06-22-2014, 19:18
Ужасно амбицирана съм и този път да успея.

102
06-22-2014, 19:20
бахти самочувствието майна

granger
06-22-2014, 19:40
Чувствам се тъпа. Чета и нищо...просто искам да свършва.
Искам и при него.мрън.

Hayashi
06-22-2014, 20:46
Изядоха ме комарите днес. Поне се разходих.
Имах прекрасен разговор този следобед и още ми е едно такова усмихнато.
Трябват ми пари за пътувания, по дяволите.

Andjyy
06-22-2014, 21:01
Как може да не могат да играят една игра на карти..Белот? Сантасе? Пастра? ...:shock:
Ходи ми се на кръчма,ама кой ще се навие. Поддържат имидж..
Хааа намерих + на световното по футбол-спечелих си топка и 2 чаши 8-)

Auriss
06-22-2014, 21:17
Пастра
тва пък какво ее ?

HollyGolightly
06-22-2014, 21:19
Прекрасен ден се оказа :)
Служба, след това обяд с него и наще, след това ходихме в парка да храним патките както правехме миналото лято. Малко по-късно ако не завали може да отидем и на лазерното шоу, понеже тази година все още не сме ходили, а и не ми се иска днешният ден да свършва все още. От доста време не сме имали възможността да прекараме цял ден и цяла нощ заедно.

xoxi
06-22-2014, 21:56
Обичам го. Толкова много.
Съвсем скоро ще си празнуваме четвъртата годишнина, откакто сме заедно. Не мога да повярвам, че времето минава толкова бързо. Има хора, за които 4 години са си много време, но на мен въобще не ми се струва много. Даже ми се струва прекалено малко време прекарано с него. Искам още и още и още.

пп: случайно намерих из архивите едни от първите ни снимки като двойка, затова и се разнежих нещо ;D само като погледнах датата, че са от 2010 и ми стана едно такова миличко... xD

galaxy29
06-22-2014, 22:56
Съвсем скоро ще си празнуваме четвъртата годишнина, откакто сме заедно. Не мога да повярвам, че времето минава толкова бързо. Има хора, за които 4 години са си много време, но на мен въобще не ми се струва много. Даже ми се струва прекалено малко време прекарано с него. Искам още и още и още.

пп: случайно намерих из архивите едни от първите ни снимки като двойка, затова и се разнежих нещо ;D само като погледнах датата, че са от 2010 и ми стана едно такова миличко... xD
тооолкова мило
искам да ви видя пък, фенка съм ви *кучешки очички*

fUcKsMiLe
06-23-2014, 03:55
Обърна ми всички планове, чакам до неделя за краен отговор.
Надявам се да е това, което искам. Ако не, ще повярвам на ** за това, което каза.
Ще направя това, което исках в началото, въпреки че ще ми е супер кофти.

Лошо ми е. Заради тоя рев ми се еба майката на деня.
Фък.

seek&destroy
06-23-2014, 05:10
Ебати, толкова да ме мързи не е истина. Крайния срок е утре, а на мен въобще не ми се пипа...
Слънцето напече и си еба майката.

SpiritInBlack
06-23-2014, 06:02
Днес сънувах съфорумка, с която не съм се виждал от почти година. Тоя тест ми влияе зле. Днес пак ще изнасилвам нещата да мина втората част за един ден. Усещам пак коя част от тялото ми ще ме боли следобед .

anonymous708973
06-23-2014, 06:18

И аз искам да я видя!!

Лежерно ми е. Обичам да ми е тихо. Само песът е вкъщи... не че не вдига валянка като за трима, но няма значение.

TheDevilInMe
06-23-2014, 06:41
xoxi, честита годишнина! :)

Нещо съм станала много сънлива напоследък и едвам се разсънвам, а сега ме очаква четене+пиене на количка и една разходка след това.

Lilanda
06-23-2014, 06:57
Let the summer begiiiiiiiiiiiin. ;3

Станах един час по-рано отколкото трябваше и след малко ще отида да го видя. Не сме се виждали от..цяла вечност. Така де, виждаме се всеки ден, но не съм оставала за повече от 10 минути при него поне от 2 седмици. 8-) Имам да му разказвам толкова много. Надявам се да успее да се освободи и да дойде с мен до Слънчев бряг. Баща ми ако не попита това зетят ли е, пък на! 8-)

Идиотът скоро ще ходи до Франция. ;/ 2 седмици, ще се побъркам. ;/

едит: xoxi, и аз искам снимки! 8-)

AnarchyBoy
06-23-2014, 07:00
Тая шибана операция много ми обърка плановете, а и на хората около мен.. но какво да правиш живот.. случва се.
Тя ме подкрепя.. т'ва е важното.. еби му майката, няма да се скапвам, к'во пък толкоз нали мина вече. Само нагоре и напред

lisi4ety
06-23-2014, 07:44
Грр тая сесия официално ми съсипа нервите.......... толкова да треперя, да не мога кафе да си направя, смятай......
Не мога повече, сериозно, никога няма да се науча как да оцелявам по време на тъпите изпити!!

granger
06-23-2014, 07:46
Може би трябва да учим не само в сесия :lol: ама и аз съм на това дередже.

Ivaaaaa
06-23-2014, 10:16
diplomirah seeeeee

paradosou
06-23-2014, 10:30
Ich weiß nicht.

Dagichka
06-23-2014, 10:44
притеснено ми е, че не се обажда/пише, но предполагам просто си вее напушената главица някъде и му е кеф.
малко се поуспокоих иначе, може би тия истерии бяха главно заради идващия цикъл :д
утре дипломиране, пфф. още някак си не мога да осъзная, че тия хора повече няма да ги видя или ако се видим, ще е в съвсем друга обстановка.. ще ми липсва висенето ми на прозореца в класната стая, да гледам боровите връхчета на дърветата в двора, да се гушкам с момчетата от класа, да се закачаме.. идиоти са, ама ги обичам

sometimes_
06-23-2014, 10:46
Гррр... Понеделник е! Как мразя началото на седмицата... Искам най-накрая да се махна от града и нямам търпение вече да стане 18ч, за да тръгна... Не, че ще успея да се отърся от всичко за един ден, но поне ще помогне. Надявам се!
Тоя досадник дано не ми надуе главата с глупости, защото днес определено нямам нерви да му слушам простотиите и ако се наложи ще му обясня неучтиво, че е наложително да млъкне.
Беше ми спокойно до преди малко, а сега пак станах нервна. Мразя това, че толкова лесно се ядосвам. Даже вчера ми обясняваха, че съм нетърпима когато съм нервна и, че се държа ужасно с хората около себе си когато не съм на кеф. Ами аз какво да направя? Да не мислят, че на мен ми е лесно? Те пък да спрат да ме занимават с истории от селски вечеринки, за да не ме дразнят.

TheDevilInMe
06-23-2014, 11:13
Може би трябва да учим не само в сесия :lol:

Това... ма как да уча през другото време като ме мързи, а когато не ме мързи имам прекалено много работи и задачи на главата...
миличкият най-после успя за заспи, толкова се беше уморил вече, сладулченценце :3 Като се присетя за вдругиден и чак ми призлява... Поне тая седмица и край, от 28 официално започва лятото за мен *доволно фейс*. Еxx да беше сега до мен, да се гушкаме и да си говорим, толкова ми липсва уханието му, на моменти нз изобщо как се справям със ситуацията...

girlwithblueeyes
06-23-2014, 11:21
Отлично се справих.Доволно ми е
Продължавам си с докладите от утре физическите ми почват но и там ще ги отнеса .

Arctic
06-23-2014, 11:21
А, така! Добре е, добре се справих, не го очаквах. Само и другите резултати да видя и съм дотук.
Иначе ми е лошо, а за 0 часа сън съм доста будна.

SonataArctica
06-23-2014, 11:34
Оф, тръгваме не толкова подготвени, колкото ми се искаше... От нерви съм свалил 4 кг. Нямам думи просто. Туко що си претеглих раницата - 15 кг, а не съм сложил всичко и няма вода. След таз' планина тотално ще се стопя на вейчица. Поне времето се оправи точно на време.

tori
06-23-2014, 12:10

Кога ще правите четири години? Не че нещо ама и ние в четвъртък чукваме трите и ми е интересно.

Иначе ми е много такова едно... като перната съм с парцал през носа. Пак. Тая пролет и лято имам навика като почне хубавото време, все да дъвча кърпички, баси късмета. Снощи не спах както трябва, защото слон ми беше стъпил на носа и ми беше студено, сега пък ми е уморено от жегата... Освен тва ме цепи главата и не ми се прави нищо.

SHPAIdURmeN
06-23-2014, 12:53
Оф, тръгваме не толкова подготвени, колкото ми се искаше... От нерви съм свалил 4 кг. Нямам думи просто. Туко що си претеглих раницата - 15 кг, а не съм сложил всичко и няма вода. След таз' планина тотално ще се стопя на вейчица. Поне времето се оправи точно на време.

В коя планина ще ходиш ?

xoxi
06-23-2014, 13:10
Жегааа. Не се диша.
За три дни прочетох две книги. Само по това си личи колко време прекарвам вкъщи, на хладно. 8-)
Утре ще взема да стана с него, за да изведем кучето и да си направя аз една хубава разходка, да ми се раздвижат мускулите малко. От почти седмица не съм ходила по-далеч от магазина и вече си усещам как бавно започвам да губя форма, което не ми харесва.

тори, ние не сме чак толкова скоро.
А да питам просто от любопитство: вие ще празнувате ли? И ако да, как?
Защото ние още се чудим как да отбележим четворката.

SHPAIdURmeN
06-23-2014, 14:26
asdasd

Lilanda
06-23-2014, 16:35
Ахх много ги мразя тези номера-дай като ти си го направила и аз да го направя. Ми да прави каквото иска. Прекалено много изпълнения станаха, щом вече и най-дребното забелязвам. Чак ми призля като чух "Мога да му се обадя вместо теб". Ще кажеш, че услуга ми прави.

А това добричанското чадо много бой ще яде, само да ми падне в ръчичките. Казвам ѝ, че този боклук не заслужава да мисли за него, тя ми вика "Ама защо така мислиш?". Ходи ѝ обяснявай, че черното не е бяло просто..

Поне денят ми беше страхотен. С него си прекарахме идеално и както си и знаех, баща ми започна да ни сватосва! 8-) Не че не е питал и преди, като съм му разказвала за него, за гаджето ли става въпрос, ама хайде сега, да не издребняваме. 8-)

mayaaa
06-23-2014, 16:48
Всеки път, когато има причина да пропусна тренировка, ама накрая си преподредя нещата и се навия, се запознавам с някой. :cool: Ама голям пич се оказа и бая полезни неща ми каза. Точно каквото ми трябваше в момента!
Вече съм си във ваканция, макар и не официално. Сряда ми предстои обиколка на лабораториите из техническия, нямам търпение!
Май съм омазала половината тест, ама какво да правя, слаба съм в езиците. Поне математиката си я направих и то без да съм барнала учебник. То по-лесно нямаше на къде!
И най-накрая си възстанових клипа ебавка с Цар Лъв и го качих. Трябваше още първият път така да направя, а не да ми се изтрие всичко и да трябва да възстановявам. Даже, може би, предишната версия беше по-добре или просто така съм го запомнила. :D Е, не мога да не ви се похваля: https://www.youtube.com/watch?v=iGWBdtNfnIU&feature

bloodyF
06-23-2014, 18:40
странен ден
счупен нокът имам от вчера и целия свят ми е крив
отивам да пия бира с приятелка

TheDevilInMe
06-23-2014, 19:15
Йеййй поредният взет изпит, остават последните 3, като че ли са ми малко... ;D Само дето ме е яд за една пропусната възможност, да не кажа, че много ме е яд, но карай сигурно всяко зло за добро, хах ;D

Getyourfreakon
06-23-2014, 19:23
И най-накрая си възстанових клипа ебавка с Цар Лъв и го качих. Трябваше още първият път така да направя, а не да ми се изтрие всичко и да трябва да възстановявам. Даже, може би, предишната версия беше по-добре или просто така съм го запомнила. :D Е, не мога да не ви се похваля: https://www.youtube.com/watch?v=iGWBdtNfnIU&feature

Що да е ебавка, станал е супер готин :D

AnarchyBoy
06-23-2014, 19:41
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/984144_4262008724750_4633904947197986738_n.jpg
чудя се.. ох, объркан съм.. тя ме обърква.. притиска ме, дейба :mad: хем й казах недей.. но пък и ме влудява по оня якия начин.. като е до мен не моа я трая, а като я няма я желая... 8-)
но поне е до мен, ся това опериране това шибано падане, а и последвалото.. всичко съсипаха.. откачам. но ми е забавно.. интересно ми е да я наблюдавам.. :lol: столкър майна.. всеки нейн трепет ме дразни.. и ми харесва ;д хахах уат а мес. ;/
оф ае б, че ми е гадно.
весело лЕто.

https://www.youtube.com/watch?v=71xeMTazmMo

shmatarok
06-23-2014, 22:58
Как може да е тоооолкова малоумен.
Сто пъти му казах да ме пита преди да реши да кани повече от 1 човек вкъщи. Тоя път са тихи и няма да ги изгоня в момента, ама утре ще му свия сърмите. И вратата към Портата на Ада, а.к.а. шибаната му стая, съм казала да седи запечатана. ОФ!
Много ми лази по нервите т'ва копеленце. Не стига, че без да ме пита намери човек, който да ми вземе стаята, две седмици го чакам да изчисти, и сто пъти се карам, и пак няма и няма. Идиот!
Нямам търпение да се разкарам, честно.

Иначе добре ни мина вечерта с него, гледахме страшен филм, от кога само не ми е обръщал внимание. Имам още само 10 дни да се възползвам. :/ не знам какво си въобразява и той...
И утре с тях ли точно на смяна... оф, пак ме присвива от притеснение.

AnarchyBoy
06-24-2014, 05:25
Да тръгвам, че мен чака. изтощен съм..

https://www.youtube.com/watch?v=aqFO88ElQrk

sometimes_
06-24-2014, 06:20
Ох... Може би днес е денят! Притеснено ми е и развълнувано. Нямам търпение и в същото време ме е страх... Само се моля всичко да е наред. Ще бъдат тежки часове, прекарани в очакване... Дано, дано всичко да е наред... Щом чак той звучеше притеснен, значи... И най-лошото е, че не моgа да говоря с никой за това, поне за сега, ще им кажем при свършен факт, дано не получат удар. :D

bloodfrozen
06-24-2014, 06:25
Егати късмета, честно.. Очаквах го донякъде, ама можеше да не се получава така. Предстоящият изпит утре допълнително ме изнервя, искам окончателно да разкарам всички разновидности на физиката от живота си. 8-)

В момента представлявам кълбо от негативни емоции.

kalpazanka
06-24-2014, 07:20
Раздрах се от четене на книжки и ходене по кафета :D :D :D Тва отпуската било голям кеф :D :D :D

Dagichka
06-24-2014, 07:40
дразня се, много при това. не стига, че вчера така се притеснявах за него, ми като се появи най-накрая във фб дори не се сети да ми драсне две думи. може би реагирам твърде остро, а може би съм права, не знам и аз вече. днеска се дипломирам а-у, а аз само си мисля как искам да съм с него пфф. искам и да се стегна и да отслабна, но в същото време такава краста ми е за сладко, че..

Jaune
06-24-2014, 08:32
Супер разочарована, сефте.
За какво се навивах 4 месеца?
Край, братле, отсега нататък, ако някой иска да ме спечели, ще трябва много да се потруди, въобще няма да правя компромиси със себе си, да се себепреглъщам и дори обвинявам, че не съм достатъчно добра, за да не получа в крайна сметка нищо в замяна. Ей богу, изтощих се от емоционални инвалиди, играчи и простаци. Няма ли друг живот?
Няма да се примирявам с глупости повече, т'ва е. Нека съм сама, но да се влача по няк'ви идиоти с максимален коефициент на неадекватност... аре нема нужда.

XTREMEFREERIDE
06-24-2014, 08:46
И в НБУ има един учител ала тъпанар от класа. Да знаете. Не са всички пичове. Ама да го духа. Нa тези, които не са му се подписали на списъчето, щял да пише 2-ки ако нямат 11 от 11 верни отговора на тъпия му тест. Чак се ядоса като видя, че проекта ми е направен като хората. Да има късмет да ме прецака, ще му съсипя живота, щото му знам тъпите номера, 'дето е въртял, за да заобикаля "заповедите" на ректора.

Ениуей, живота е хубав и ще прекарам лятото планинско и градинско. Няма по-хубаво нещо. ^ ^

DarkTemplar
06-24-2014, 09:00
https://www.youtube.com/watch?v=elsh3J5lJ6g

Чух я днес и искрено ме развесели.
Както каза една добра приятелка, тази песен показва света типично по женски. :D :D :D

paradosou
06-24-2014, 09:11
Супер разочарована, сефте.
За какво се навивах 4 месеца?
Край, братле, отсега нататък, ако някой иска да ме спечели, ще трябва много да се потруди, въобще няма да правя компромиси със себе си, да се себепреглъщам и дори обвинявам, че не съм достатъчно добра, за да не получа в крайна сметка нищо в замяна. Ей богу, изтощих се от емоционални инвалиди, играчи и простаци. Няма ли друг живот?
Няма да се примирявам с глупости повече, т'ва е. Нека съм сама, но да се влача по няк'ви идиоти с максимален коефициент на неадекватност... аре нема нужда.

:)
Няма кой знае какъв резон, ама стила ти на писане ми напомня постовете на jghgh, която, за съжаление, отдавна не влиза.
Он: от сутринта съм голяма суетница и се очертава цял ден да разхождам суетността си. Харесва ми.

Colouring
06-24-2014, 09:11
Интересно ми е да видя утре тази "среща" каква ще е точно. Той е много готин, ще излезем, пък да видим. Иначе моят човек си идва скоро и нямам търпение вече. <3 ООООх, искам да си го прегърна.

102
06-24-2014, 09:38
Ох... Може би днес е денят! Притеснено ми е и развълнувано. Нямам търпение и в същото време ме е страх... Само се моля всичко да е наред. Ще бъдат тежки часове, прекарани в очакване... Дано, дано всичко да е наред... Щом чак той звучеше притеснен, значи... И най-лошото е, че не моgа да говоря с никой за това, поне за сега, ще им кажем при свършен факт, дано не получат удар. :D

баце, да се не згудиж, ДА СЕ НЕ УЖЕНИЖ =(

Deadlock
06-24-2014, 09:45
аз залагам на аборт

102
06-24-2014, 09:48
аз се чудех на кво ми миришело то кво било
дам има резон

girlwithblueeyes
06-24-2014, 09:52
Оооо да да Август още отивам !!! Нямам търпение вече

Jaune
06-24-2014, 09:53
Няма кой знае какъв резон, ама стила ти на писане ми напомня постовете на jghgh, която, за съжаление, отдавна не влиза.
Он: от сутринта съм голяма суетница и се очертава цял ден да разхождам суетността си. Харесва ми.

Мда, Мила пишеше супер яки неща, жалко верно, че не влиза.

AliceSw
06-24-2014, 10:33
От вчера вече съм официално арх. Сега наистина нямам какво да правя...уиърд...и той е задник....

SonataArctica
06-24-2014, 11:38
http://blog.fitnyc.edu/admissions/files/2014/05/im-going-on-an-adventure.gif

Deadlock
06-24-2014, 12:16
^Това гифче ми хареса.

Отчитам, че се чувствам окей в сравнение с напоследък, и си пействам питанката от Кофата:

Искам да си купя фотоапарат, но познанията и опитът ми са нулеви, затова ми е трудно да определя характеристиките, които трябва да притежава. Някой има ли желание да ме ориентира?

Би трябвало първият отговор да е на въпроса, за какво ще използвам фотоапарата. Освен че ще запечатва спомени от близо и далеч, бих искала и да пробвам да фотографствам. Не съм снимала с качествена машинка досега и не знам какво ще ми хареса - дали макро, хора в движение, пейзажи.. Така че може би ми трябва нещо, еднакво добро на всички фронтове; за начинаещ, но все пак с възможности да напредвам с него. Не ме интересува качеството на видеозапис.

Хм?

mayaaa
06-24-2014, 13:44
Що да е ебавка, станал е супер готин :D
То, че е ебавка - ебавка е. Просто тази песен с този филм не може да се определи като нещо друго. :D Иначе и на мен ми хареса как се получи. ^^

Enchanting
06-24-2014, 15:04
Чувствам, че утре е денят в който трябва да съм на 100% подготвена.
Мотивацията я няма.. просто трябва да се стегна. Трябва

anonymous708973
06-24-2014, 15:19
Няма кой знае какъв резон, ама стила ти на писане ми напомня постовете на jghgh

О, не, не. Конкретният пост на Jaune e доста по-рязък и краен в сравнение с обичайните постове на Мила. Но съм съгласна, липсва ми като потребител.

Доволна съм, прекарах си хубаво със скъпа стара приятелка.
Искам да ми преведат парите скоро, да си оправя всичко и в неделя да хващам за морето и другата седмица по това време да го видя. Много, много съм нетърпелива.
Захванах си книгата на немски, не съм навлязла в дълбочина в материята, но до момента съм приятно изненадана от това колко лесно ми влиза в главата и че не представлява особена трудност. Така, така.

Lilanda
06-24-2014, 15:47
Добре, ТОЛКОВА ЛИ Е ТЪП? :mad: Не мога да повярвам, че ми звънна, за да ми съобщи "Т. каза, че не му се занимава с това и че си права". ДОБРО УТРО. Вече трети ден му обяснявам, че не искам да се занимава с него, защото НЯМА СМИСЪЛ и той пак. Ама бой заслужавал, ама трябвало някой да го сплаши, ама не-знам-си-к'во-си. Ще му дам един бой аз на него. Поне на Т. дано е повярвал наистина, че не знам какво ще правя с него иначе. С изключение на тези глупости от негова страна, наистина е невероятен. Иска ми се да не беше толкова зает, та да може да се виждаме по-често, но..Поне след 5-6 и аз съм свободна и мога да вися при него. ;3

Dagichka
06-24-2014, 17:29
завърших, наградиха ме, доста пъти излизах по различни и все хубави поводи и все пак.. не можах да се насладя, не се зарадвах даже.. нито усетих липса, че се разделям с тия хора.. и после да си губя аз 50минути в квартала за да го чакам, колкото да се целунем два пъти и да се извие ебати бурята и той да си тръгне.. и после да видя как се сгромолясва буквално дърво на метри от мен.. страшничко си беше, ама аз си го заслужих, да ме бие дъжда по тъпата кратуна, току виж ми дошъл акъла.

Lilanda
06-24-2014, 18:56
Ебааати навлека братче. :D Поне приятен разговор водихме, не беше от онези енергийни вампири, които говорят с теб и те измарят същевременно. Поредната интересна разходка. ;3

mayaaa
06-24-2014, 19:18
Сериозно започвам да мисля, че съм прокълната... или заведението е. Пък те да бяха направили няколко нормални вътришни маси, 'бах ти... Три пъти отивам там и трите почват няк'ви дъждове и бури, като последните 5 дни е било супер слънчево и топло. А ние си киснем под навеса в градината и се самонавиваме, че е прекрасно. :cool: Това просто не е честно!

paradosou
06-24-2014, 19:42
аз се чудех на кво ми миришело то кво било
дам има резон
намира се

О, не, не. Конкретният пост на Jaune e доста по-рязък и краен в сравнение с обичайните постове на Мила. Но съм съгласна, липсва ми като потребител.

освен да я направим президент на форума, хах

102
06-24-2014, 19:53
ко тана з дицкуционата тема

Lilanda
06-24-2014, 20:09
Дишай, издишай. Дишай, издишай. Всичко е наред, няма да се доближиш до "Напиши ново съобщение", няма! Без повече импулсивност!

paradosou
06-24-2014, 20:27
102, някой май иска съавторство, ако ме разбираш ;d;d

102
06-24-2014, 20:28
да коментя искам много аз

AnarchyBoy
06-24-2014, 20:33
https://www.youtube.com/watch?v=k_eepezRVpY
Train hard, go pro.

tori
06-24-2014, 20:36
В момента представлявам кълбо от негативни емоции.
До след обяд - и аз така, но се успокоих като се наспах и си гушнах момченцето. Тая нощ имам да паля едно кафене и едно училище. Хм, залавяме се за работа.

fUcKsMiLe
06-24-2014, 21:23
Добре.. егати хората. Още някой да ми се меси във връзката?
И как ме гледа тая на кръв.
Думите ми към Х за тая ситуация:
-Ако някой посмее да ми каже какво да правя във връзката си, ще му 'чупя канчето. Нека пробва, после ще съжалява. Държа си на думата.

И не стига, че ми беше хипер тъпо, ами тоя искал да говори с баща ми, за да не ме пуска да ида в ... . Егати човека!?
Сериозно ми иде да направя някоя глупост, ама ще се въздържа. Личните отношения са си ЛИЧНИ с една цел - никой да не ти се бърка. Защо хората са такива тъпаци?!!?!?!? *ядосва се на макс*

От друга страна ми е много приятно днес. Искам да го чуя.

bloodyF
06-24-2014, 23:05
Искам да го видя през уикенда. Много. Защо?
Само се наранявам, ама пак искам.

Снощи ми се провалиха плановете за бира, ама днес успях.
И на работа беше добре.
Чакам момента, в който няма да ме чакат да съм почивка, за да изчистя кочината. Щото до другата неделя трябва да се изчисти у дома, а аз съм всеки ден или на работа, или извън града.
Но по-важно е да се ходи по гостита, майната му вкъщи че живеят нощни пеперуди, а вече свършиха чистите чаши и вилици. Ще се яде и пие с пластмасови. Нали така хвърляме и няма опасност да се развали маникюра или да паднат пръстените в канала.

xoxi
06-24-2014, 23:14
Чак на мен ми е доспа, като го гледам как сладко е заспал.
Обаче съм се оцъклила тук да разучавам програми за фотообработка. Трудно, сложно и неприятно занимание. Въпреки, че е интересно как използвайки едни и същи инструменти върху една и съща снимка, дава различни резултати в различните програми. Ще изпробвам всяка програма, която намеря, но това определено няма да стана тая вечер, както /доста оптимистично/ се надявах. 8-)
Определено ми трябва сън. Много сън. Здрав сън. Дълбок сън.

sometimes_
06-25-2014, 06:27
баце, да се не згудиж, ДА СЕ НЕ УЖЕНИЖ =(

Ъъъ, НЕ! Нямам такива намерения, поне не и за този живот.

sometimes_
06-25-2014, 06:28
аз залагам на аборт

"Ха-ха"... Изключително забавно!

girlwithblueeyes
06-25-2014, 06:51
Охх започва се първата нощ мина

DisappointedDreamer
06-25-2014, 07:04
Печатани страници; музика; високи чаши, прегръщащи червено; слънца над високи върхове и бор, отгледан от семейството ми през всичките 50 и кусур години. Покой, неспокойствие, кураж, (не)търпение. Любов.

л
я
т
о.

xoxi
06-25-2014, 07:55
Kак ми се гледа филм с нея.... http://data2.whicdn.com/images/113383150/thumb.jpg

pandabear
06-25-2014, 08:07
Think of all the roads...
Think of all their crossings...
Taking steps is easy...
Standing still is hard...
Remember all their faces...
Remember all their voices...
Everything is different...
The second time around...

XTREMEFREERIDE
06-25-2014, 11:08
Залезите ще се давят в езерата,
ще се плува,
ще се мечтае,
ще се виждат милиони звезди,
ще се покоряват върхове,
ще се катерят орехи и покриви,
ще се строи,
ще те прекопава градина,
ще се берат домати,
ще се готви и снима,
ще се тича с кучетата,
ще се прави Любов,
ще се слуша джаз,
ще бъде лято за чудо и приказ.

Много се радвам, че изчезвам от София за месеци.

lisi4ety
06-25-2014, 12:00
прекрасно, прекрасно, прекрасно, спокойно, спокойно. много ми е хубаво.
+само още един изпит.

Jaune
06-25-2014, 14:25
Think of all the roads...
Think of all their crossings...
Taking steps is easy...
Standing still is hard...
Remember all their faces...
Remember all their voices...
Everything is different...
The second time around...
<3 гледаш ли Orange is the new black?

ОН:
Новини, новини и пак новини :)
Иначе съм горе-долу добре. Пак ми писа, ама к'во да го правя. Няма да му отговарям, дано събере 2 и 2, че ми писна да се обяснявам дълго и напоително на всеки как се чувствам. Ако не можеш да си направиш извод от държанието ми, какъв е смисълът да се разяснявам?

granger
06-25-2014, 15:19
прекрасно, прекрасно, прекрасно, спокойно, спокойно. много ми е хубаво.
+само още един изпит.
Някой ще си помислим,че учим заедно...
:lol:

Иначе - мда. Тоооолкова ми е добре.

mayaaa
06-25-2014, 16:45
Не мога да уча езици. Просто не мога. Мозъкът ми отказва да ги възприема. :D Ама айде, мина, всичко е ок.
А от Техническая университет били големи пичове. :cool: И все пак очаквах повече. Но има време... Като за първо посещение видях интересни неща. А баща ми е велик, честно! :D Мисля, че се справи далеч по-добре от всички лектори или поне казваше разбираемо това което знае. А бе, впечатли си публиката, а аз така му се радвах!
И след мноооого обикаляне си намерих поне бански. Мразя да обикалям по магазините! А уж на всяко момиче й харесвало. И все пак, много си се радвам на покупката. Страхотен е! ^^ И изведнъж, като по чудо, ми дойде някаква муза да се понаправя за завършването. Рокля си имам, но установих, че имам точно никакви различни от кецове обувки. >.< Не ми се търси и това, бе. Мрън! И ми се върти в главата нещо за кок, ама ще видим.

Dagichka
06-25-2014, 17:30
избухвам си на музика и само леко overthink-вам, що не :д работата не се получи, но просто не мога да лъжа и навсякъде си казвам, че най-вероятно ще уча висше и няма как за постоянно по начина, по който те искат.. и с него не можах да се видя, да съм отишла аз до тях пфф ей ся. не стига, че пътя до даскало ми е 40 минути, ми после и с трамвай още 15 и докато му намеря блока още 10.. не съм кученце на повикване, 'баси, утре ще го накарам да си довлече гъза до мен примерно, ако не - няма да се виждаме и тва е.

Lilanda
06-25-2014, 17:34
Ахх много хубаво име има. ;3 Не съм сигурна за името ли си мисля или за него самия. :lol: Шегувам се, естествено. 8-) Голям сладур е. ;3 Радвам се, че пое инициативата, аз скоро нямаше да го направя. А тази усмивка...;3 Днес вече ще му пиша! ;3 <3

Песен на деня: Lenny Kravitz-I belong to you (https://www.youtube.com/watch?v=ucvLuGgsGS8&app=desktop) ;3

anonymous895156
06-25-2014, 18:18
Чалга и "Отчаяни съпруги" <3

Mary_Jane_69
06-25-2014, 18:26
Ям пастели

Auriss
06-25-2014, 18:30
^ очаквах транс и куиър ес фолк ;/ #дисапоинт

по темата; тази седмица календарът ми свети в зелено ;3 доволен съм от себе си. Пропилял съм точно 16 часа от почти 80 в ровене в нета и дота за 7 дни. Още 3 седмици така и ще се превърне, да се надяваме, в навик. Оказва се полезно да си записваш какво си свършил :D

TheDevilInMe
06-25-2014, 18:55
Много, много лош ден и продължава да се скапва...

weheartiit
06-25-2014, 20:29
притеснено ми е леко и заспало ,
да си имам и приятелките,една на място да имаше

tori
06-25-2014, 20:42
Утре. <3 За три години минахме през какво ли не, спасихме се един-друг няколко (хиляди) пъти, учихме се да се обичаме, да сме заедно, да сме щастливи всеки съм със себе си. Плаках, обичах го, гъделичках го, смях се, мразих, удрях, драх, виках му в ушите. И шепнах даже. Гърба му стана червена магистрала от ноктите ми. А рамото му - предполагам има повече сълзи, отколкото мога да си представя. Имам чувството, че съм целунала по няколко (хиляди) пъти всеки квадратен сантиметър от тялото му. И все още не го познавам напълно. След него мириша на любов, след него не би останало нищо от мен. Позволявам му да руши и създава настроенията ми, да рисува с пръсти по мен. Разтапям се в ръцете му, усещам как искам да му откъсна ръката и да го пребия с нея и същевременно да го хвана и да избягаме далеч, далеч от света. Толкова е... Странно да го обичам - сякаш досега никога не съм го правила, а тялото, ума и сърцето ми знаят как стават нещата. Аз... Станах наркоман и си чакам утрешната доза, защото инак бих се разпаднала на съставни части.
Това ли значи да обичаш? Ако някой знае, нека да ми каже, моля.
И все пак - честита ни трета годишнина.

xoxi
06-25-2014, 20:47
Утре. <3 За три години минахме през какво ли не, спасихме се един-друг няколко (хиляди) пъти, учихме се да се обичаме, да сме заедно, да сме щастливи всеки съм със себе си. Плаках, обичах го, гъделичках го, смях се, мразих, удрях, драх, виках му в ушите. И шепнах даже. Гърба му стана червена магистрала от ноктите ми. А рамото му - предполагам има повече сълзи, отколкото мога да си представя. Имам чувството, че съм целунала по няколко (хиляди) пъти всеки квадратен сантиметър от тялото му. И все още не го познавам напълно. След него мириша на любов, след него не би останало нищо от мен. Позволявам му да руши и създава настроенията ми, да рисува с пръсти по мен. Разтапям се в ръцете му, усещам как искам да му откъсна ръката и да го пребия с нея и същевременно да го хвана и да избягаме далеч, далеч от света. Толкова е... Странно да го обичам - сякаш досега никога не съм го правила, а тялото, ума и сърцето ми знаят как стават нещата. Аз... Станах наркоман и си чакам утрешната доза, защото инак бих се разпаднала на съставни части.
Това ли значи да обичаш? Ако някой знае, нека да ми каже, моля.
И все пак - честита ни трета годишнина.

СЛАДУРИ!
Честита годишнина! Пожелавам ви още много по толкова - години и емоции. :)

anonymous708973
06-25-2014, 22:11
Честно, не разбрах как успяхме да се скараме така?! Винаги сме спорили така, винаги съм била устата, какво й стана тоя път?? И как от спор за важността на религията и необходимостта да се съобразявам с нея (с което аз не спорех!) стигнахме до татуировката ми?
Честно, изумена съм. Не го разбирам, обаче със сигурност знам, че не искам да се караме и не искам да плаче, много мразя да плаче! Все едно съм на 5, никаква идея какво да направя и как да се извиня.
Оф бе.

А денят беше съвсем хубав!
Видях се с бивш съученик, добре си поговорихме. С него си писах цял следобед, спуках се да се усмихвам и да се смея. При моята мацка нещата се развиват страхотно, много е доволна, дано нещата се развият по най-добрия начин, много ще се радвам за нея.
Пуснали са нов сезон на Тру Блъд, с който ще започна утре сутрин, йес бе.

Blab
06-25-2014, 22:13
Kак ми се гледа филм с нея.... http://data2.whicdn.com/images/113383150/thumb.jpg
днес мернах качен в Замундата филм с нея и малката сестра Олсън (която, вярвай ми, е просто гениална!).
свалих го, но не съм го проверила още, но ти го чекни!;

по темата: чувствам си:Д
не мога да си намеря работа и това ме съсипва.
//да си имам и образованието, и капацитета, и контактите:Д

anonymous708973
06-25-2014, 22:15
Блаб, какво си завършила?

tori
06-26-2014, 06:04
СЛАДУРИ!
Честита годишнина! Пожелавам ви още много по толкова - години и емоции. :)
Благодаряя. :333

pandabear
06-26-2014, 06:04
<3 гледаш ли Orange is the new black?

да! ((: голяма сила е сериалът.

пп преди малко станах, пия си кафето, радвам се на слънчицето и след малко ще се оправям, 'щото ще ходя да се дипломирам. йей.
http://rlv.zcache.com/panda_graduation_srf_personalized_invitation-r3079757ce05b41e79646ae68e6b9b242_imtd3_8byvr_512. jpg

Jaune
06-26-2014, 06:17
Толкова много искам да ме приемат, че направо ще експлодирам.
Баси, не знаех, че съм способна да се развълнувам така за нещо все още.
Интересното е, че изведнъж в мен се зароди неистово желание да ставам журналистка, а не ми се учи журналистика, харесвам си книгоиздаването. Дъ фак.

XTREMEFREERIDE
06-26-2014, 09:01
всяка сутрин се будя и всяка вечер заспивам с мисълта за заминаването ни.
нямам търпение да започнем да си изпълняваме плановете за лятото. ей така!
сигурна съм, че ще си изкарваме супер-добре всеки ден, ще си почиваме и в
същото време ще пътешестваме и приключенстваме! <3

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/12991_568547343163054_325047638_n.jpg

shmatarok
06-26-2014, 09:30
:D :D

Събудих се изключително рано - 9 часа за мен е постижение, когато не съм на работа.
Идват ми едни налудничави идеи в главата... ама като ми дават пари и си имам собствени финанси, с които да разполагам, така е - идват ми разни неща на акъла и сега нямам търпение да се занеса до работа и да сюрпризирам шефа. Ох, ще ме изгонят накрая.

SpiritInBlack
06-26-2014, 11:11
Чувствам се ..неприятно. Едно от нещата , които мразя най-много, е да загубвам самообладание, а точно това стана снощи. Колкото и внимателно да избирам, все не мога да попадна на правилното момиче. Дали съм бил сляп или съм избирал да бъда сляп, не знам и няма значение. За да забележа за първи път след толкова месеци тази прикрита вулгарност и душевна простата .. На глупав човек бих могъл да простя подобно нещо, но на образовано момиче като нея.. А момчетата са мерзавци. Всички до един. Да е имало периоди , в които сме излизали всеки ден от седмицата заедно да се учим, да съм смятал , че са пичове на място, явно аз самият съм бил глупак. Да останат да гледат сеир и да си тръгнат чак когато схванат , че колкото и да е сигурно , че ще има сценка, тя няма да стане докато са при нас....Не знам , наистина не знам.

girlwithblueeyes
06-26-2014, 12:34
Поне във водата можеше да не ни пращат днеска.Но пък още малко само месец и отиваме
Нямам търпение вече !!

Hayashi
06-26-2014, 12:36
Плюнча се вече един час върху едни мотивационни въпроси, но почти ги привърших и да не казвам голяма дума, но съм почти сигурна къде ще работя следващата учебна година.

Dagichka
06-26-2014, 13:06
подадох си документите, бях с тия прекрасни идиоти и се лиготих :cool: после в градинката на уасг се сцепихме да се смеем докато ни учеше на арабски, ненене отдавна не съм ревала така от смях :д и все пак ми е тегаво за него..
и така се натъпках с тоя вегетариански бургер, че още не ми се вярва :cool: ох, доволно ми е

Colouring
06-26-2014, 13:55
Никаква храна на съм докосвала днес, затова ще тичам към кухнята да си направя нещо, преди да съм припаднала от глад. Вчера мина много добре, компанията беше супер. Не си промених мнението за него, даже го харесах още повече. Мда, доста приятен. Дано да се засиваме от време на време.

По-късно май ще се пият бири, но на мен ми е гадно, че няма да си видя моя човек днес. ;/ Късно се прибира и няма как. Ох! Обаче утрееееееее.. <3

Fisherman
06-26-2014, 14:01
Ахх много хубаво име има. ;3 Не съм сигурна за името ли си мисля или за него самия. :lol: Шегувам се, естествено. 8-) Голям сладур е. ;3 Радвам се, че пое инициативата, аз скоро нямаше да го направя. А тази усмивка...;3 Днес вече ще му пиша! ;3 <3

Песен на деня: Lenny Kravitz-I belong to you (https://www.youtube.com/watch?v=ucvLuGgsGS8&app=desktop) ;3

aу ужас,кой знае кой е тоя мъченик

kalpazanka
06-26-2014, 14:24
Сънлива съм. :(

Niakoitam
06-26-2014, 15:25
Днес малко по-малко работа в селото за разлика от предишните дни.И тъпата ни компютърна щайга се прецака преди няколко дни.И то се бъзика хардуерно понеже е много дърта.И интернета си бяхме блокирали за около 2 дни заради пренастройките по рутера ни.За капак на баща му му дойдоха още няколко компютри за поправка и не може да обърне кой знае какво внимание на нашият, а пък на другият му използва монитора за проби.От около 5 компютъра в момента в нас кой от кой е по зле.Ама нали се оправи интернета та сега съм седнал на лаптопа ни.Но пък и него го взехме с прецакана батерия и съм се омотал в кабели.Добре,че поне си имаме wi-fi прихващачка та съм икономисал един кабел.За капак и от двете ни USB мишки нито една не работи та като много работил с туй устройство вградена лаптопска мишка шаря като първокласник.А на брат ми лаптопа не ми се използва,защото хем е с парола,хем да не му прецакам нещо,хем е с тъпият Windows 8.Та така за проблемите с компютрите.
Иначе в сънищата напоследък съм го подхванал на някаква много философска вълна.Онзи ден убеждавах някаква млада мафиотка колко по-добре е да си принципен в някаква неутрална среда като полицейско управление например,защото осъзнавах,че в реални условия въобще няма да ми се даде възможност да споря с нея.Тя пък ме убеждаваше,че не е баш така и какво ли съм постигнал в живота с моята принципност.Аз я контрирах,че именно за да се чувства гот ина и за някакви си пари е загърбила всички тези неща.После я видях в някаква скъпа кола возена от някакъв мафиот и си говорихме,но усещах явното и желание да се промени.Едвам успявах да задържа задоволството си,че такава респектираща личност се е вслушала в думите ми на мен,човекът никой и само страхът от мафиота до нея ме спираше да кажа: Казах ли ти и да продължим дискусията.Не знам защо,но след този сън имах усещането че коремът ми е пълен с тежки камъни.Такава самота изпитвах,че най-малкото в близките една две седмици не бях изпитвал по-силна.И си ме държа яко около ден.
Вчера пък сънувах една съученичка(не,не онази дето се чудя защо сънувам отвреме навреме)Нещо я карах да ми се довери и да се отпусне убеждавайки я че аз не съм никак перфектен човек и всеки трябва да възприеме другият такъв какъвто е.Размятаха се насам натам някакви стари грамофони,някакви епроветки с разни вещества,газови котлончета и т.н.Всъщност като се абстрахираме от съня винаги ми е била някак интересна.Някак загадъчна,но не насила.Гледаш я някаква такава по към срамежлива бие,не знаеш да е имала някакви връзки някога,познаваш я като пълна отличничка.За момент може и да се поотпусне,но сякаш за момент и в същото време ако седиш на масата до нея я гледаш как успява да погълне алкохол,който се чудиш ако я последваш дали ще успееш да и стигнеш темпото в съзнание.Някакво средно положение.Малко ми прилича да мое величество.Мога да съм срамежлив да погледна някого,но да се държа като пълен развратник ако съм предразположен и разлигавен за това.Та както казах все ми се щяло да я опозная повече като личност,нещо за което така и не ми стигнаха около 5 години съвместно учене с нея само че условията така и не го позволяват.Както докато учехме така и сега се движим в съвсем различни пътища,които понякога за много кратко се пресичат.Е, всъщност знае ли пък човек.Ако евентуално ме вземат на тази работа,за която ходих на интервюто, а и тя кандидаства понеже не е доволна от нейната работа и ми сподели,че може и тя да се пробва там и я вземат може и да имам възможност да я опозная по-добре.Всъщност аз това го забравям, а сега съм се сетил,защото сбирката ни беше скоро,тя като веднъж на 3-4 години този път реши да дойде, а и беше на една нейна чанта разстояние от мен та отново усетих тая любопитна загадъчност.Е нищо чудно следващата ни засечка да е след още няколко години,защото тя даже и фейсбук няма.Имаше и даже бяхме приятели,но съвсем мистериозно си блокира профила и така и не го отключи повече :)

TheDevilInMe
06-26-2014, 15:30
http://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k :D

tori
06-26-2014, 18:12
Дадададададададададада. Да. <3 Много го обичам, много! Нищо, че щеше да ме набие, все пак го обичам.

weheartiit
06-26-2014, 18:20
усещам ,че скуката започва :D
ама дано не ,искам да си изкарам готино това лято и най-важното
да имам разнообразие ,да се запозная с нови хора и просто да ми е яко!
За утре се надявам да изскочат някакви планове ,повече хора да се
съберем,че хич не ми се стои вкъщи.

Lilanda
06-26-2014, 18:30
Велик, велик ден! Най-после репетиция. Хубавите моменти от лятото започнаха. <3 Обичам, обичам, обичам. И музиката, която правим заедно, и прекрасните моменти-разходки, смях, прегръдки..грижа. А лятното слънце, плажът и морето са като подправки на това прекрасно ястие. ;3 Много е мил. Чак ми липсва в момента. ;/ Нищо де, неделя е близо. ;3

едит: Песен на деня: Denyo & Sensei-Okay (https://www.youtube.com/watch?v=JsZeuiP9pj8) ;3

Jaune
06-26-2014, 19:04
Супер ми е напрегнато, отчаях се вече крайно.

102
06-26-2014, 19:11
Интересното е, че изведнъж в мен се зароди неистово желание да ставам журналистка.

просто кажи че ти се прави френска любов

Fisherman
06-26-2014, 19:13

тва обяснява сичко

Fisherman
06-26-2014, 19:15
лайнянда

granger
06-26-2014, 19:24
y u such a bitch?

Jaune
06-26-2014, 19:35

:D:D:D Ама моля ти се да се отнесеш сериозно към кандидатстудентските ми тревоги.

Lilanda
06-26-2014, 19:55
лайнянда
Какво ти направих, душата? :(

Ivaaaaa
06-26-2014, 20:02
чувствам се толкова спокойно и уютно в нищоправенето си. отпочинала, свежа, зряла, хах. усещам промяна. и тоталното асоциалстване. родена съм за аутайдер ;д. и това е прекрасно. същата съм и и все още търся отговори на същите онези въпроси, които доскоро не ме оставяха да спя. буквално. но нещата са сякаш по-улегнали, по-хармонични. претръпнала съм.
никога не ми се е отразявало добре (май) да чета този човек. започва едно отрицание, себеотрицание, нравствен максимализъм... започвам да обмислям всичко, самоанализирам се, самонаблюдавам се и единственото, което постигам е да се осъждам, да намирам недостатъците си...осъзнавам колко не съм добра и достойна. казвам си колко ПО има от мен, колко лоши неща се случват, а аз съм в своята черупчица с розовките очилца иии... докъде стига егоизмът ми? от какво съм готова да се откажа в името на нещо? несправедливостта, страданието...хах, асоциациите, които правя с тези думи са свързани с животните. не изпитвам състрадание към хората. даже никакво. ето още една лоша черта...:/
мамка му! все тая. скоро ще се видим. не съм зървала прекрасните му очи от...дори не искам да знам колко време. не идеализирам образа му. възможно най-обективна съм. просто той е неземно, незаконно съвършен. няма да го намразя дори да бъде само...*тийт*. само така ще изглежда. всичко с него се пречупва през особена призма. всичко с него е толкова над. надявам се да не се вкарам пак в онези състояния. не знам защо имам чувството, че нещата няма да се получат. ох, стига съм се филмирала! дори не сме се видели, а през главата ми минават сякви сценарии. ще се отдам на момента. ще се отдам на очарованието му. ще му се отдам. нищо, че на следващия ден може и да не го видя...
изпитвах такова удивление от присъствието на това красиво човече. беше ми толкова трудно да повярвам, че подобно прекрасно същество, подобна различност, се намира точно пред мен. така и не можах да се науча да не забравям да дишам, да се държа адекватно, да не оставам със зейнала уста. каква аура! аз, аз, която не се впечатлявам.

xoxi
06-26-2014, 20:54
Страхотен ден !!!! Просто перфектен !!!!
Те се държаха прекрасно днес, тя се отнесе като човек, изкарахме си тия няколко часа без караници и дразнене. Той се представи подобаващо, а пък и се срещнах най-накрая с човек, който от няколко години искам да видя на живо.
Само един пичага за малко да ми свали розовите очила, но не му се получи. Даже всичко се обърна в моя полза.
Кеф ми е! Много, много ми е кеф!

пп: Много добре не е на добре, знам го това.... обаче точно сега въобще не ми пука. 8-)
Лепнала съм си най-голямата възможна усмивка и просто не мога да я скрия...
http://data1.whicdn.com/images/118916412/large.gif

AliceSw
06-27-2014, 07:00
ще полудея...как може да е бременна, 6 години живяхме заедно, от година и 2-3 месеца го познава, беше "една авантюра"...накрая заряза 5-6 годишна връзка заради него, верно са щастливи, ама сега и бебе...как така?!?...преди ми беше окей, ама сега как ще поемаме тая отговорност...заради мен се запознаха, той се зарече, че ще ги събере, и какво излезе...той и безумните му идеи, искам да го убия...как ще събираме двама от най-близките си приятели...откъде накъде ще се бъркаме в живота на хората...а с него няма да се виждам засега, не мога да му кажа, защото бащата иска да е той, което е нормално, обаче ще разбере, че нещо се опитвам да крия...блях...ебати хаоса...дано не тръгнат да се женят, че кума не ми се става хич...

sometimes_
06-27-2014, 07:48
Пак апатия. Пф! Вчерашният разговор ме накара да се замисля доста... И двамата стигнахме до извод, че доста неща са се променили... Не знам кога станахме толкова скучни, но не ми харесва. Преди не беше така, забавлявахме се, независимо дали правехме нещо заедно или поотделно. А сега... Дали това значи, че вече сме заедно по навик? Въпреки че страстта още си я има, просто си личи, че НЕЩО липсва. Не знам чия е вината, може би е и на двамата, задето сме допуснали да се стигне до тук. Предполагам, че всичко ще се подреди, де. А и на фона на другите проблеми, това не е от особено значение. Сега искам само всичко да е наред, за да се успокоим всички... Още няколко дни и всичко ще е наред, сигурна съм. :)

girlwithblueeyes
06-27-2014, 07:56
Защо просто не си отиде.Нали ми обеща че няма да се занимава с мен.Нали ми обеща че няма да мисли за мен
Казах му хиляди пъти че съм обвързана че няма право да е влюбен в мен.Искам да минат тези 2 дена и да си отиде на хиляди километри от мен.Искам да го няма не разбира че нищо не изпитвам към него .

anonymous708973
06-27-2014, 08:57
След 4 дни пътувам за Златни! Толкова ми е доволно, че не знам какво трябва да се случи, че да ми развали прекрасното настроение!
Ох, трябва да си купя един куп неща и дано да си намеря хубав бански, дано, дано, данооо!

#FirstWoldsProblems :D

granger
06-27-2014, 09:17
Събудих се в 7...да ме пита човек що.
Частното право придобива някакъв смисъл и се радвам,защото бях започнала да си мисля,че съм тотален идиот.
Егасиму и оценки и изпитващи.

Ох, искам един уикенд само с него, ама пак ще трябва да чета, поне ще сме си двамата.
Къх.

TheNormalGuy
06-27-2014, 10:25
Утре е денят, а днес ще си събирам партакешите. На моменти усещам някаква носталгия, но като се замисля, само майка ми ще ми липсва, другите хора не го заслужават, аххх, предстоят толкова нови изпитания, нови мигове, абе въобще няма да ми е скучно. ;д Мхм, мдаааа.

shmatarok
06-27-2014, 10:28
Пак ги мисля едни глупости - "Ама дали се е усмихнал снощи като говорихме по телефона" :D И дали изобщо е направил връзката, че вдигам телефона с абсолютно неговата реплика вече? :Д
Оххх! Много ми е изнервено! Искам да го видя черно на бяло написано и да се успокоя :/

HollyGolightly
06-27-2014, 10:45
Вече просто не знам какво и става. Имам чувството, че всичко това го прави, за да ме ядоса, както това дето ме набута да работя точно с тази, така и малоумният ни разговор, последван със скандал след това. Но 2-3 седмици почивка и време за размисъл на това какво искам и от какво имам нужда, ме устройват прекрасно, поне за сега.

tori
06-27-2014, 11:22
НА 15ТИ ПЪТУВА НАСАМ! Аз... Пак ме разрева от кеф моето момче. :333 Мечето ми то. :33333333 Обещала съм му мазало някоя вечер и да го смажа от гушкане. Ще му намачкам ребрата чак, не знам. Ще пия, ще скачам върху него и ще го обичам.

IWannaBeSedated
06-27-2014, 11:32
Сърдечно ти благодаря, "приятелко", успя да направиш от мухата слон и да заплетеш интригата. :)
Иначе ми е супер, ваканция съм, най-накрая ще отделя време за себе си. ^___^

fUcKsMiLe
06-27-2014, 12:29
Първата работа, за която подавам молба и да се окаже такава, LOL.
Не сериозно, просто щях да умра като прочетох за какво точно става на въпрос.
Приятна е иначе, ще я приема. И заплащането е добро.

xoxi
06-27-2014, 13:12
Малко се изложих на интервюто днес. Само като се сетя какво отговорих на един от въпросите и направо ми прилошава от срам. Ужас. :D Искаше ми се подът под мен да се отвори и да ме погълне.... и да не се връщам повече, особено пък пред очите на шефката. Ужас. Ужас. Ужас.
Като изключим това, мисля, че ме хареса. Дано съм успяла да й покажа колко много искам това място. Работата е добра, парите са добри, близичко ми е. Екстра ще е.

s4etoved
06-27-2014, 13:27
Много добре.......... отпускааааааааааааа, 10 дена без да мисля за работа, фактури, преводи и други такива :) и без руснаци............баси ще се размажа :D

granger
06-27-2014, 13:42
Ебала съм ти и мизерията.

Dagichka
06-27-2014, 13:47
леле как може да ми усмихне деня напълно непознато човече, после ми говорете, че хипитата не били яки хора :cool: аах как ми намигна усмихнато, идеше ми да скоча от тролея и да се върна при него и да се забутаме на полянка да си говорим ей така, рандом :Д
иначе добре ми е, залагам всичко като кандидатствам само в един университет, ама.. ще ме приемат пък, позитивизъм ми трябва, позитивизъм!

Colouring
06-27-2014, 14:05
Напоследък я ям по веднъж на ден, я не. Ей сега само дето карах майка да ми направи ядене. И една трета не успях да изям. Абе, супер си ми е, обаче тя ми писка на главата, хах.
Иначе си го видях най-накрая. Толкова е хубаво да прегърнеш някого силно, след като сте били разделени за ивестен период от време. И прегръдката му да ти е толкова позната, топла, приканваща, успокояваща. Аааах! Мога да си го целувам с часове. Нямам търпение довечера пак да се видим.
Като става въпрос за довечера обаче не искам да сме с тях. В смисъл, няма как де, обаче поне да не е през цялото време, че имам чувството, че е е тъпо.
А, дано да не завали също.