PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20

Niakoitam
06-27-2014, 14:05
Защо просто не си отиде.Нали ми обеща че няма да се занимава с мен.Нали ми обеща че няма да мисли за мен
Казах му хиляди пъти че съм обвързана че няма право да е влюбен в мен.Искам да минат тези 2 дена и да си отиде на хиляди километри от мен.Искам да го няма не разбира че нищо не изпитвам към него .

Всъщност единственото,което би могло да го спре е принципността и самоконтрола заради това,че си обвързана и да се насочи поне временно или за постоянно към други.За чувства с няма право не може да се говори тъй като чувствата и разумът са две абсолютно различни неща.
На мен пък написаното ми бие по-скоро на голяма обърканост и от твоя страна.Струва ми се че е от тези хора,на които да дадеш шанс те спира единствено това,че си обвързана,което хич не е малко всъщност :)

Иначе по темата.
Ще ми се да можеше да съм от тези хора,които си заговарят извършват разни действия или пък заговарят разни напълно непознати без изобщо да им пука.Тип един чичка с някакво момче преди няколко дни както ме попита на спирката в селото ни на връщане в колко часът идва рейса и бла бла бала започна един непринуден диалог и пускане на шеги все едно сме първи приятели и се познаваме от 10 години...минимум.Или пък не чак толкова отдавна както една сервитьорка си обслужваше така започваше задушевни теми с непознатите без дори да им знае имената.Иска ми се да я имах и аз тази способност,да не са ми нужни общи приятели с някого и хей така да може да си започвам разговор с някои,който съм видял преди няколко минути например.Но не мога.Първо че някак често не ми идва отвътре,второ,че незнам избщо каква тема да подхвана и трето,че само при мисълта да го направя започвам да се чувствам предварително като някаква лепка,която само ще досажда.Дали поради ниско самочувствие или друга причина често ми е трудно да започна дори просто ззкачка с някои,който не ме е предизвикал.А така ми се иска да не ми пука от нищо и никой и да си се запознавам и с напълно нови хора и да си правя всичко,което ми е на сърцето и душата.
Е,понякога в редки случай това подтискане ме е спасявало и от проблеми де.И сега ми е пред очите как на една сбирка преди 3-4 години докато си танцувах една симпатична девойка нещо току се усмихваше и даже си ме и подхвана на танц.Хубавото е че в тоя момент не и показах какво и мисля и не бях импулсивен,защото се оказа,че всъщност била имала гадже и той бил на ръка разстояние от мен,че даже на една снимка ги бях прегърнал и двамата от двете ми страни..Е тогава можеше да стане наистина лошо както и те бяха една немалка компанийка :D

Arctic
06-27-2014, 16:06
Ще ми се да можеше да съм от тези хора,които си заговарят извършват разни действия или пък заговарят разни напълно непознати без изобщо да им пука.
Това.
Иначе, усещам как ще се гръмна вече, заради собствената си простотия. Първо, за к'во отидох на училище, и аз не знам, само дето се прецаках супер мазно, ама си тръгнах, де.
Как може винаги, когато изглеждам като лайно, с извинение, да срещам познати. Като изглеждам окей, никой, но изглеждам ли гадно, все някой познат. Няма такъв изрод като мен просто, ааа, толкова awkward бива ли да съм, бе.
И ме е налегнал един песимизъм, направо ми е разрушена мотивацията за цялото лято. Баси и работата просто. Да взема да се стягам, че ми писна вече.

TheDevilInMe
06-27-2014, 16:33
Мина и този изпит, как може изпитът да се проведе извън унито просто нямам думи, в какъв свят живеем просто... Утре ми е последния и официално идва краят на мъките ми, а сега си продължавам с ученето...

bloodyF
06-27-2014, 16:34
Вкъщиииииииииииииии...
Ще я видяяяя..
Надявам се и него <3

paradosou
06-27-2014, 16:40
залагам всичко като кандидатствам само в един университет, ама.. ще ме приемат пък, позитивизъм ми трябва, позитивизъм!
"Най-сигурният начин да изгубиш е като не рискуваш всичко". Звучи необичайно *ще пропусна допълненията, въпреки че липсата им може да изглежда като дупка*, обаче в случая (пък и по принцип) качественият риск е за предпочитане пред удобното, но повърхностно/несмело действие. Всеки риск, който предполага да си следваш истинските желания, заслужава шанс. Ако нещо се обърка, за предпочитане е да пропуснеш година /дано все пак не стане така - явно никак не го искаш/, ама после да запишеш специалност, която реално ти пасва.

На мен ми е добре. Някои неща не са ми напълно ясни, ама... знам ли, може би ще им направя дисекция ;d.

HellMoon
06-27-2014, 17:00
Притеснена съм, утре отивам да се срещна с бъдещия ми шеф (надявам се). Честно казано малко ме е страх, тъй като е първа работа, а и когато ми се обади беше ами хм....не в добро настроение.

DisappointedDreamer
06-27-2014, 17:24
Видях се с много приятели, от преди 6-10 години, и ми е толкова позитивно. Усмихваха ми се някакви младежи, шофьорския върви прекрасно, в петък съм на изпит пред ДАИ, в автобуса пуснах да седнат няколко баби, усмихваха н(м)и се. Бр, ето такива малки неща ме радват. :) :) :)

anonymous708973
06-27-2014, 19:15
Видях се с много приятели, от преди 6-10 години, и ми е толкова позитивно. Усмихваха ми се някакви младежи, шофьорския върви прекрасно, в петък съм на изпит пред ДАИ, в автобуса пуснах да седнат няколко баби, усмихваха н(м)и се. Бр, ето такива малки неща ме радват. :) :) :)

ВЪХ, кога си дойде, кога изкара часовете, в петък си на кормуване, така ли? Браво!

Аз вървя метър над земята! Най-милото съобщение, разтопи ми душичката! И с нея се чух, опищяхме си взаимно главите. Маминка ми се отсърди. Тооооолкова ми е добре!
Малко шопинг днес, утре пак. Поизпотих се, хапнах вкусна салата, релаксирам с вино и сериал и чакам да стане време да си пиша с близък приятел.
Няма да мирясам, бе, не мога да си се начудя на късмета, пу, пу, да не ми е уроки! 8-)

AnarchyBoy
06-27-2014, 19:19
Винаги съм мечтал за такова момиче!!!

Lilanda
06-27-2014, 19:42
Не мога да разбера защо се прави на ударен..Знаех си, че ще направи така де, защо ли се очудвам. Повече няма да се занимавам с него, щом не желае.

Той също се прави на ни чул, ни видял, но неговото е много сладко. ;3 Утре ще го видя. <3 Радвам се, че се освободи ден по-рано. Очаква се да се виждаме вече всеки ден. ^^ И репетиции ще има доста често. ;3 Май трябва да говоря вече с него. ;/

AnarchyBoy
06-27-2014, 19:46
https://www.youtube.com/watch?v=SEq8KZcupvY ! ;3

TheNormalGuy
06-27-2014, 20:06
Фък, май ще ми се объркат плановете, дано успея да си намеря място, където да остана, искам да се махна от родното ми място най-сетне.

anonymous895156
06-27-2014, 20:34
Разкрива част от сюжета на първи сезон на отчаяни съпруги :C

Габриел забременя от градинаря Джон, сигурен съм. Така му се пада на мъжа й, като й сменя противозачатъчните с аспирин, искаш бебе - на ти.
Не, наистина не й прави чест да си играе с чувствата на горкото момче. Съкруши го, като му каза, че е глупава красива играчка, но... не трябваше да се връща отново при него, само му дава напразни надежди.
Не си спомням в кой сезон Карлос ослепяваше временно, някой знае ли? И нямаше ли още един приятел Габриел?
Бри е консервативна кучка, която очаквам да изпадне в алкохолна криза, а Сюзън е сладка. Жалко, че сега така се развиват нещата между нея и Майк.
Иди ми е някак миличка, просто не е имала шанс. Тъкмо я харесах и се сетих, че ще умре след няколко сезона.
Линет е стара и сбръчкана още в първи сезон, пф, ето какво правят децата с хората. Трите й келешчета са за изправителен дом. Том със сигурност й е изневерявал, разбрах го по погледа му. Дали жена му ще научи? Едва ли ще го преживее, милата.
Зак и баща му ме плашат, ужасни са. Убеден съм, че с Мери Алис ей кей ей Анджела са откраднали Зак от наркоманката в рехабилитационния център. Но не вярвам, че е убил Дейна като бебе...

Ivaaaaa
06-27-2014, 20:49
митко... ;д

налегнаха ме мрачни мисли. розовките очилца съвсем изчезнаха и останаха цайсите. кофти е. и ние сме нищо. на кого му пука?! струва ли си?! коя съм? какво ще стане с мен?

мисля, че трябва да се залъжа малко и да се разсея. знам с кого искам да прекарам няколко приятни часа, но... мога и сама де, но...

безсмислено е. всичко.

http://www.youtube.com/watch?v=vr0NBPRMe2E&feature=kp

anonymous708973
06-27-2014, 20:51
Разкрива част от сюжета на първи сезон на отчаяни съпруги :C

Габриел забременя от градинаря Джон, сигурен съм. Така му се пада на мъжа й, като й сменя противозачатъчните с аспирин, искаш бебе - на ти.

НИМОА! :lol:

Hayashi
06-27-2014, 21:26
Златна ми е тя! <3 Купи ми боята за коса, а толкова се бях депресирала, че няма да успея да се боядисам преди да се прибера във Франция. Утре ще се видим с нея!
Добре съм тези дни. Страхотно не съм постоянно, но съм се взела сериозно в ръце и се случват неща, които съм искала и искам да направя.

xoxi
06-27-2014, 22:50
Има някакви нощни и летящи гаднярчета, наречени насекоми (какъв вид... по-добре да не разбирам), които отново са ме захапали и отново мястото е подуто, червено и мога да си изпържа яйцата върху него... ПАри, сърби, боли даже... Мамицата им. Миналите следи от ухапването си ги носих две седмици минимум. Сега пак са ме украсили, този път на по-видно място.
На комарите им прощавам, но тея анонимните дано са се задавили с кръвчицата ми и да са измрели!

HollyGolightly
06-28-2014, 02:06
Край, отказвам се и повече няма да се опитвам да оправя нещата. То се видя, че само си губя времето с някои хора, напълно безсмислено е.

tori
06-28-2014, 07:58
Невъзможно яко ми стана след тоя сън, никога не съм сънувала по-невероятно нещо. Имам чувството, че деня ми ще е невероятен! Обичам ги и двамата, при това изключително много.

Ivaaaaa
06-28-2014, 08:12
тия неща вчера явно ми дойдоха в повече и ми повлияха и на подсъзнателно ниво. данте, данте, данте и за капак окултно убийство и онези смразяващо проницателни думи... цяла вечер се лутах из кръговете на ада. някак си не си го представях така. всичко беше толкова сюрреалистично, а моменти плашещо истинско. парадоксално. извратено. дори и за моите представи /не, че съм стандарт за извратеност, хаха/. беше мега гадно, ужастно, creepy. май е време да ъпдейтна ада от божествена комедия и да напиша своя версия ;д. през цялото време си казвах 'сънуваш, сънуваш, не си мъртва, събуди се, моля те, събуди се'. кой знае колко съм скимтяла. ъъъх, никога не съм се радвала толкова на алармата.

Colouring
06-28-2014, 08:39
Хубаво си поспах, доволна съм. Сега се чудя на времето - ще вали ли, слънце ли ще пече, едно такова.. никакво е. Правя си кафе и чакам обаждане за излизане по-късно. :)

Lilanda
06-28-2014, 08:45
Пак се успах. :mad: Вече трети ден алармата ми не звъни, започвам да си мисля, че я изключвам в съня си. Много часове без сън ми се насъбраха, това може би има някакво влияние. Утре вече навивам будилника!

Вчера му казах всичко, но не съм много сигурна как го прие. Мисля, че се досети за кого говоря, но така или иначе няма значение, рано или късно и това щях да му кажа. Все пак ще е добре да му спомена и без наличието на намек, че говоря за него. Още не съм много сигурна какво да правя, но май това, което си мислех в началото, е най-доброто решение. Има време до след обяд де. Може да ми хрумне нещо друго хаха. 8-) Никога не съм била толкова притеснена, че ще се видя с някого. Никога!

едит: Песен на деня: Rasmus-In the shadows (https://www.youtube.com/watch?v=_ao2u7F_Qzg) ^^

girlwithblueeyes
06-28-2014, 08:58
Искам да се махне.Забраних му да мисли за мен.. Не може и няма това право

Някойтам с момчето нямеме бьдеще освен това аз държа на приятелят си.

Dagichka
06-28-2014, 09:12
научи се да не очакваш нищо, научи се да не очакваш нищо. това съм решила да си повтарям всеки път, дано ми влезе акъл в кратуната, че нямам нерви, сълзи и чувства вече за хабене.. сега отивам на полигона, ще трябва да се дондуркам в колата докато сестра ми се упражнява да кара де, ама като гледам природата наоколо и аклдфйс <3

Niakoitam
06-28-2014, 10:55
Искам да се махне.Забраних му да мисли за мен.. Не може и няма това право

Някойтам с момчето нямеме бьдеще освен това аз държа на приятелят си.

Нали това се опитах да кажа.Това са нещата,които те спират, а че таиш някакви чувства(дори и да са по-малки от тези към приятеля ти) си се вижда сякаш одалече,защото в противен случаи нямаше да ти направи чак такова впечатление мисля аз.Винаги ме е притеснявало аз да не попадна някога в такава ситуация и все немога да си отговоря как ли ще реагирам :)

Иначе и на мен преди време искаха да ми забраняват подобни неща. :D

shmatarok
06-28-2014, 10:59
Ооооо не. Сериозно ли? С тая ли точно се е хванал? Не, не, не, ужас. Трябва да видя на живо що за същество е, ама като я чета, хем грозна, хем неграмотна. Потресена съм! 8-) Прибирам се да го видя к'ви ги върши - решено е.
Утре не ми се ходи никъде с оня. Искам да си седя вкъщи и да си изчистя цялата кочина, че още гледам бирени бутилки се търкалят из хола след голямото парти. Тъпакът обеща да изчисти, ама явно е сляп.
Днес се надявам да разбера дали ми дават отпуск (след един месец работа :D ) искам да си направя тая ваканция ! Нещо ми се изплъзват нещата от контрол в Бг, трябва да се прибера и да ги строя за малко и после пак да се върна.
А и имаме ново бебе, та да видя и него. :))

Lilanda
06-28-2014, 12:27
Ооооо не. Сериозно ли? С тая ли точно се е хванал? Не, не, не, ужас. Трябва да видя на живо що за същество е, ама като я чета, хем грозна, хем неграмотна. Потресена съм! 8-)
Ахахаха познато чувство. 8-)

Сериозно ли ще ми се обади точно като отивам към тях, за да го изненадам. Сериозно ли? С майка му бяхме подготвили всичко, оставаше само да се изтипосам в тях с подаръка и той ми звънна. :mad: Трябва преди да се видим, да мина през тях, за да оставя поне кутията в стаята му. Ако знаех, че въобще нямаше да се прибира...Нищо де, поне знам, че ще го зарадвам идиота му с идиот. 8-) Липсва ми вече, не съм го виждала от цяла вечност. Имам чувството, че след днес много ще ме намрази. 8-) Така де, две години не са малко време, толкова много сме научили един от друг за тези 2 години. :smt007

Ще се видя и с Него по-късно. :grin: :smt007

Чувствам, че много ще си допаднат двамцата, но няма да ги запознавам точно днес! 8-) Така де, идиотът ми си допада със всички, докато не се окажат боклуци. :lol: След случилото се, ми доказа, че наистина мога да му вярвам. Надявам се и аз да съм му доказала същото. Какви най-добри приятели ще сме иначе? 8-)

Fisherman
06-28-2014, 13:20
много си проста лайнянда

SHPAIdURmeN
06-28-2014, 13:45
тц, ей имах си аз.... :D

SHPAIdURmeN
06-28-2014, 13:57
я темите и потребителите из теен-а

http://hugelolcdn.com/i/294166.gif

Jaune
06-28-2014, 14:22
Оф.

girlwithblueeyes
06-28-2014, 14:31
Някойтам нищо не изпитвам към него ,НИЩО.

Он 16 км бягане,не ми е зле.И това нещо пак ще трябва да го поправям
Чух си момчето и съм доволна,много ми липсва вече
И той просто трябва да си замине..

DeHu
06-28-2014, 16:32
Искам да изляза,ама многоо,много,много искам,а пък няма с кого.Такова хубаво време,аз цял ден си седя в нас,срам и позор просто.Но поне току-що ми дойде гениалната идея да ида да потичам за разнообразие.

Wwwooow
06-28-2014, 17:16
СВОБОДНА, най-после... това сладко чувство на свеж въздух след толкова труд.. супер...
не съм много доволна, можеше и повече, но пак е многоооо добре :))
сега не знам какво ме чака, какво ще правя това лято
Хммммм нямам планове
скучно се очертава ///

AnarchyBoy
06-28-2014, 17:19
Е няма такъв кеф...
след малко опъвам скарата след тежък работен ден... събираме се най-близките и цяла вечер айляче.. а утре пак на работа.. ае още малко остана... да се напънем.. разделихме си всичко вече.. къщата се вдига.. работа на 5 обекта.. всичко е лудница, ма пък не мисля за кофти хора докато съм зает, а вечер тя като си легне до/върху мен е как да мисля за друго, толкова е нежна... и усмихната ;д и "не нося дори фон дьо тен, не си ли забелязал" + ниски обувки и размъкната тениска.. мее карат да се разтапям.. аман от кифли ;д
А след 10 дни започва фестивала!!! :grin:
оф хаос ;д но подреден да, фъъъъъък :О

https://www.youtube.com/watch?v=SEq8KZcupvY

реплика на деня ;д
А: Е той ся само ще командва..
Б: Да го еба у командиро.. :lol:

xoxi
06-28-2014, 17:38
Колко трябва да ми е скучно, щом реших да пиша на всеки, който е онлайн във фейсбук?! Да, ето толкова ми е скучно... Даже писах вече. Но интересното е, че не ми се говори с никого от тях. Както и да е.
Чакам го да се прибере от разходката с кучето, да се преоблече и да отлитаме. Тази вечер си е само наша!!!

Wwwooow
06-28-2014, 17:45
Изглеждам много щастлива и доволна от живота, че нищо не ми тежи, че не страдам вече :D
Да ама Не !!! все толкова ми е криво и гадно..само, че свикнах да не го показвам..
Това външният вид и излъчването МНОГО ЛЪЖЕ.... особено пък за добрите актьори.. :D

Lilanda
06-28-2014, 20:21
Ахахахахаххаха чак смешно ми стана след това ѝ изказване. Не мога да повярвам, че видях точно нея днес. Хаха "И к'во, вие заедно ли сте сега?" вика. :lol: Ама и той я затапи по един много специфичен начин де. 8-)

Не мога да повярвам, че си пасваме толкова идеално, не мога! Днес поне три пъти започнах да казвам нещо и той ми довърши изречението. Да не говорим пък за това, че използва същите шеги като мен, хобитата ни са едни и същи, вкусът ни е един и същ...Разбираме се само с поглед, а всичко започна толкова скоро. В близките няколко дена вероятно няма да имам време за него, чак ми е тъжно. Но пък той може да идва при нас когато си пожелае. :smt007 Брат ми ще е много щастлив като разбере, че за него става въпрос. 8-)

Иракли, Иракли, Иракли! Скоро и там ще се ходи. Май ще е хубаво да изчакаме и брат ми да се прибере, та да отидем тримата. Как ще ги събера, и без това не са се виждали от близо 4 години. 8-)

YSMF
06-28-2014, 20:24
То бива инат...

Andjyy
06-28-2014, 22:17
Много ми е яко. Не мога да повярвам сред какви хора попаднах?!? Страхотни са. Щастлива съм,но ме е страх да си призная,защото ще ми се изсипе страхотна мизерия на главата...сигурна съм. Аз ли съм се разхубавила или хората са страшно мили :D

shmatarok
06-28-2014, 23:39
К'вооо се занимавам с хора без мнение и аз не знам...
Как да е, дано се навие утре за вечеря, да си разплатя аз нещата, та да съм на чисто с него и без да ми е съвестно вече. Не мога да се занимавам с него, то бива ли да нямаш мнение и за най-елементарното нещо. Къде ще ходим - ми където искаш. Кога ще се срещаме - ми когато искаш. Какво ти се прави - ми каквото ти искаш. Пффф! Хем му обясних, че не ме кефи все аз да решавам всичко.
Ама иначе ми изтипосал едно много найс съобщение "Да гледаме филм у нас?". Хаха, просто не.
Експериментът ми май се оказва прав иначе, ама вече не ми е така забавно да го провеждам. Все се надявам, че не е вярно, ама тя сама си го каза и явно нещо става между тях. Sad. Ама ми е чудно тя защо реши да се държи така добре изведнъж - така мощно я бях нахейтила и изведнъж коренна промяна. Wtf?
Anyway, интересно ми е как ще мине смяната във вторник. Много ми е интересно даже.

fUcKsMiLe
06-29-2014, 01:06
Жалко. Той губи.
Иначе пък друг печели. Голям кеф ми беше днес и все още ми е.
Ако е навитак и аз съм.. честно. По принцип не бих била, ама сега ми е паднало. :D

TheNormalGuy
06-29-2014, 05:23
Мои селски братя, скъпи съселяни. Идваааааааааааааааааааааа ам!

Ivan Zahariev
06-29-2014, 05:49
Злее :D :D

DisappointedDreamer
06-29-2014, 06:42
Ужасно наранена.

xoxi
06-29-2014, 07:46
Влюбена.
Повече от всякога.

Niakoitam
06-29-2014, 08:09
Ооооо не. Сериозно ли? С тая ли точно се е хванал? Не, не, не, ужас. Трябва да видя на живо що за същество е, ама като я чета, хем грозна, хем неграмотна. Потресена съм! 8-)
Ето такива коментарчета пък напоследък ги ОБОЖАВАМ. Много ви знаят устичките на вас.Но за сметка на това понеже сте много умнички и с огрмно самочувствие милите не се досещате,че така без да искате може и да създавате разни си там проблеми и раздори.Защо? Да не си му хвърлила ти око случайно? Ако е така отивай,прелъстявай го и да я зарязва оная грозната и тъпата.В противен случай се опитай поне малко да опознаеш въпросната тъпа и грозна и вземи и схвани,че все пак в живота има нещо като личен живот,който си е личен и не всеки винаги прави правилният избор,но пък за него си е най-правилният поне докато не започне да страда пред хората заради него и че всичко в тоя свят е относително и някоя приятелка на твои бъдещ може да те обяви един прекрасен ден теб за тъпата и грозната и да видиш що е зор...

Някойтам нищо не изпитвам към него ,НИЩО.
Почти съм на път да ти повярвам.Ама само почти.Хубаво е че мислиш така :) Обаче приключвам дотук защото изобщо нямам желание да се вкарвам в тази дискусия,защото си обвързана, а аз уважавам това пък накрая ще излезе,че съм гадният тип,който има някакъв огромен интерес или фетиш да ти развали връзката.Пожелавам ти дълга връзка със сегашният ти приятел,но все пак ако някога скъсате и няма изгледи да се съберете след 4-5 дни може да ми драснеш едно ЛС. :)

anonymous895156
06-29-2014, 08:18
Ех

Colouring
06-29-2014, 08:51
Ето затова го обичам толкова много. Кара ме да бъда напълно спонтанна. С него съм импулсивна, предразполага ме. Снощи беше много яко. Рисковано, но яко. :Д Малеее, добре, че този човек не беше дошъл 2 минути по-рано. Не знам иначе какво щяхме да правим.
Днеска не знам какви ми са плановете. Много ми се ходеше там за 1-ви, обаче няма как. ;/ Оф, щеше да е яко. Никога не съм ходела, пък и щеше да е хубав спомен. Не че сега нямаме алтернативен вариант, обаче не знам колко е осъществим. Супер ще се получи, ако планът й проработи, т.е да сме там и днес, и утре вечерта. Дано така да стане. Очаквам да ми звънне по-късно, за да видим какво е решила. Ако стане - взимаме и топли дрехи за през нощта, и бански за през деня и отпрашваме с любимия и приятелите! Ммм.. :)

girlwithblueeyes
06-29-2014, 10:18
Aбе Някойтaмтaм ти кой си зa дa ми говориш aз кaкво изпитвaм.Нито съм ти искaлa съветите,нито нищо.Спри дa се взивяш кaто форумен психолог.Досaден си вече .Олигофрен той ще ми кaзвa зa моите чувствa

он-нервно ми е.

xoxi
06-29-2014, 10:51
Току-що осъзнах, че този месец съм направила 5 години във форума... Ужас. 8-)

Jaune
06-29-2014, 11:46
Току-що осъзнах, че този месец съм направила 5 години във форума... Ужас. 8-)

Споко, аз съм от 7, ако не и повече..

102
06-29-2014, 13:04
гет а лифе

Dagichka
06-29-2014, 13:06
едно такова.. абе добре ми е. не е като да имам повод за радост, нито за тъга, така че съм окей :д и тоя сладолед дето се натъпках с него ми вдигна настроението, както и песните и слънцето навън :3

shmatarok
06-29-2014, 13:54
Ето такива коментарчета пък напоследък ги ОБОЖАВАМ. Много ви знаят устичките на вас.Но за сметка на това понеже сте много умнички и с огрмно самочувствие милите не се досещате,че така без да искате може и да създавате разни си там проблеми и раздори.Защо? Да не си му хвърлила ти око случайно? Ако е така отивай,прелъстявай го и да я зарязва оная грозната и тъпата.В противен случай се опитай поне малко да опознаеш въпросната тъпа и грозна и вземи и схвани,че все пак в живота има нещо като личен живот,който си е личен и не всеки винаги прави правилният избор,но пък за него си е най-правилният поне докато не започне да страда пред хората заради него и че всичко в тоя свят е относително и някоя приятелка на твои бъдещ може да те обяви един прекрасен ден теб за тъпата и грозната и да видиш що е зор...

Ей, ама значи! И като си помисля, че като е ставал някой скандал заради теб, все съм си траела или тактично съм се опитвала да го потуша без да взимам отношение! Като не знаеш за какво става въпрос, не ми лепи етикети, моля. Някъде да съм написала, че ще ходя да ги разделям? Не, нали?! Или че аз съм му хвърлила око? Тогава мога да си коментирам спокойно, още повече, че така или иначе го правя само в тая тема.
И да, то самочувствието ми е толкова огромно, и аз съм Мис Свят, ама да... 'Баси.
Честно, бих желала повече да не ми коментираш мненията. И без това тая тема е единственото място, където си изливам каквото ми е, последното, което искам е някой да ми прави разбор и да ми се обяснява. Мерси.

Lilanda
06-29-2014, 14:51
Ей, ама значи! И като си помисля, че като е ставал някой скандал заради теб, все съм си траела или тактично съм се опитвала да го потуша без да взимам отношение! Като не знаеш за какво става въпрос, не ми лепи етикети, моля. Някъде да съм написала, че ще ходя да ги разделям? Не, нали?! Или че аз съм му хвърлила око? Тогава мога да си коментирам спокойно, още повече, че така или иначе го правя само в тая тема.
И да, то самочувствието ми е толкова огромно, и аз съм Мис Свят, ама да... 'Баси.
Честно, бих желала повече да не ми коментираш мненията. И без това тая тема е единственото място, където си изливам каквото ми е, последното, което искам е някой да ми прави разбор и да ми се обяснява. Мерси.
Ти пък защо обръщаш внимание на който и да е? Остави който иска да говори каквото иска, пък ти нали си знаеш как е. ;д

ПТ: Отвратителен ден. Стомахът ми е на топка от сутринта, по едно време щях да се разрева. Усещах, че ще стане нещо, тъкмо се успокоих, че всичко ще е наред и то стана. И то точно както си го мислех. Оттам-нататък ми стана още по-зле. По-ужасно не съм се чувствала никога. Пак като беше момчето на магазина да ме успокои и да ме усмихне малко. Утре ще отида да се запозная с него, поне това заслужава, а и едно благодаря ще е от полза.

Надявам се докато дойде време да се видим, да се успокоя напълно, защото не искам да го притеснявам. Особено като знам колко е грижовен. Мда...Ако направим и една репетиция, ще е добре.

pandabear
06-29-2014, 15:25
доста неща започна да ми споделя без да го питам дори. объркана съм. предложението му за July на Алеко, поканата за планина и море, движенията му, държанието му. всичко е толкова различно и нетипично за него. мадамата от Швеция е аут. може би още му е кофти. може би просто търси нещо да го разсее. или пък не? не знам как да отреагирам на действията му. винаги ми е било приятно да съм в компанията му. но не знам как да приема всичко, което прави за мен напоследък. не мога да игнорирам факта, че е най-добрият приятел на брат ми. апф. тръгвам, след като изгледаме мача ще му предложа да направим една разходка из парка, за да си поговорим хубаво. искам да ми се разяснят малко нещата.

fUcKsMiLe
06-29-2014, 15:29
Ужасно наранена.

Влюбена.
Повече от всякога.

Няма по-точно определение в момента за състоянието ми.
Мразя се затова, че мога да съм такава тъпачка понякога.
Вчера ми беше супер, ама днес депресията не ме пусна, мамка му и шибан живот.

Трябва да се взема в ръце по-бързо.

SpiritInBlack
06-29-2014, 15:49
Вчера попрекалих не малко , а доста. Не съобразих навреме, че банановият шейк ще повлияе точно по този начин.

Днес е хубав ден. Най-сетне и на мен да ми стане топло. София си има своя чар , макар че оня гаден клоун баш мен реши да напръска. Чакам момчетата да дойдат всеки момент и да се разбиваме. Дано поне портокалите защитят честта на Европа

Niakoitam
06-29-2014, 16:11
Aбе Някойтaмтaм ти кой си зa дa ми говориш aз кaкво изпитвaм.Нито съм ти искaлa съветите,нито нищо.Спри дa се взивяш кaто форумен психолог.Досaден си вече .Олигофрен той ще ми кaзвa зa моите чувствa
он-нервно ми е.

Можеше това да го подмина с усмивка,но нямам това намерение.Така че смятам все пак да съм малко по-груб.Смотана пача такава.Олигофрен ще викаш ама на баща си.Ходи си изкарвай тъпата селяндурщина на тоя дето ти тича по скапаният задник, а не на мен.Загряваш ли.Звезда голяма си няма що.Най мразя някой да ми се дърви като не съм го предизвикал първо.Като ти е нервничко може да си завреш смотаната нервност там където слънце не огрява.Ейййй напълни се със звезди в тоя форум.И всичките блестят ли та блестят.Айде спирам се вече че май наистина не заслужаваш и това.

Да,точно от заради такива експерти ми се нарушава душевният мир отвреме навреме.Защото само те знаели какво виждат.А ще си коментирам точно толкова колкото си пожелая.Ако не ти харесва както съм казал и преди...просто си пиши мислите в тетрадка. :)

DisappointedDreamer
06-29-2014, 16:14
Пак ли си показахте мръсните ризи?

Аз съм... разочарована. И усещам как лошият ми навик на пушене отново се връща. Предстоят някакви изпити и резултати от други.

Мех.

AnarchyBoy
06-29-2014, 16:15
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/292307_10150966628466840_1059794191_n.jpg?oh=d6193 19353361a93223e126514d0668c&oe=542354DA&__gda__=1411477973_543ff8aa3ddafeb60193a96ee89376f 9

https://www.youtube.com/watch?v=aqFO88ElQrk

Странно ми е. ебаси. :D
Оф излизам за по бира с нея и после да поправям шибания мотор.. :?

Niakoitam
06-29-2014, 16:58
Когато прочетох това преди минута:

https://www.facebook.com/Animal.Rescue.Sofia/photos/a.357533972359.159239.328615097359/10151414786427360/?type=1

Се почувствах ама наистина много, много, много гадно.Понякога наистина няма абсолютно никаква справедливост в тоя смотан свят.Насълзиха ми се очите...:(

А иначе да, вече си имаме трето коте.Едно вътре и две отвън и две кучета.
Третото си го взехме днес от селото.И без това му търсехме приятелче на това навън, а това днес беше изнемощяло от глад и жажда и все пак доста активно.Слабо,но и доста мяукащо и с течащи очи.Дано се оправи.След като се наяде и напи млъкна и легна да спи.Сега вече прави компания на другият малчуган отвън и на малкото коте на братовчедите.А големият си е вътре.Той и без това е отвикнал и не понася други котки да му се навъртат в личното пространство. :)

weheartiit
06-29-2014, 18:23
Много се набутах,отново ...
дано ме пусне защото ми е неудобно вече пред тези хора,не знам какво да правя .

Arctic
06-29-2014, 18:28
Не че нещо, но защо трябва и тук да се заяждате, като точно си е тема ''Как се чувствате днес?''? Баси, нямам думи просто.

Иначе, не знам, странно ми е, слушам музика и просто ми е, не знам. Хубаво е. И направих суупер голяма промяна днес, още ми е шантаво. Но добре се получи.

Jaune
06-29-2014, 18:54
СУПЕР! Човекът, по когото си падам, ме мисли за посредствена и неспособна явно, и не, не си внушавам, просто ми писна да съм толерантна към простотии, което си обещах, че няма да правя, но нееее, нека продължа да се излагам. :)
Може би наистина не ставам за там. Все тая, то за к'во ли ставам. Бе да ми живее ниското самочувствие :) Ясно що никой не ме уважава, като моето себеуважение отдавна не съществува, ако въобще някога го е имало.

Lilanda
06-29-2014, 19:23
Спокойна. Много спокойна. Искам да се върна, да го прегърна и да го изрека. Но само ще го уплаша, а определено не искам това. Вече ми липсва. ;/

an7raks
06-29-2014, 19:29
Бесен съм! :@

anonymous708973
06-29-2014, 19:35
ТОЛКОВА се наядох днес, едвам мърдам!
И остават около 32 часа докато тръгна!! Нямам търпение! Толкова неща трябва да направя още!!!
Божееее, ще припадна от кеф, честно!

granger
06-29-2014, 19:42
След всичко прочетено по частно право- в главата ми е каша,имам чувството,че нищо не знам...ама заеби.
Утре е последният изпит. Не ми се вярва колко бързо мина.

tori
06-29-2014, 19:45
Уморено-спокойна съм. Винаги след риба съм уморено-спокойна. Мъничките вълнички когато кълве, концентричните кръгове и отблясъците на слънцето. Не разбирам защо го правя толкова рядко, наистина е прекрасно. Докато седиш и чакаш да ти върже, намираш някакво вътрешно спокойствие въпреки мизерията по ръцете, неудобните камъни, смрадта на риба, гнусните червеи между пръстите. Безсилието в ръцете от тежкия телескоп обаче не знам как ще лекувам. :д Определено трябва да ходя за риба по-често, веднъж на две години ми се струва твърде рядко.

pandabear
06-29-2014, 19:49
доста неща започна да ми споделя без да го питам дори. объркана съм. предложението му за July на Алеко, поканата за планина и море, движенията му, държанието му. всичко е толкова различно и нетипично за него. мадамата от Швеция е аут. може би още му е кофти. може би просто търси нещо да го разсее. или пък не? не знам как да отреагирам на действията му. винаги ми е било приятно да съм в компанията му. но не знам как да приема всичко, което прави за мен напоследък. не мога да игнорирам факта, че е най-добрият приятел на брат ми. апф. тръгвам, след като изгледаме мача ще му предложа да направим една разходка из парка, за да си поговорим хубаво. искам да ми се разяснят малко нещата.

(24-каратова усмивка)
прекрасна вечер.
искам...
ама много искам...
(((((((((((((((((((((((((((((:
http://prikachi.com/images/659/7435659Q.jpg ;3 <3

anonymous708973
06-29-2014, 20:25
Ооо, обичам лалета! Толкова са нежни и пролетни и са рядък избор!

Обичам света в момента, заразително доволно ми е.
И тя е доволна, миличката ми, та вече не се чувствам гузна колко ми е щастливо. Не помня кога за последно и двете едновременно бяхме откровено щастливи, не просто доволни.
Нито помня кога за последно чаках нещо с такова диво нетърпение!!

xoxi
06-29-2014, 21:23
Всичко се нарежда перфектно... Ако продължава в същия дух, съвсем скоро ще разбера какво значи пълното и безгранично щастие. От няколко дни съм се захилика като побъркана и просто не мога да си скрия усмивката.

tori
06-29-2014, 21:41
Всичко се нарежда перфектно... Ако продължава в същия дух, съвсем скоро ще разбера какво значи пълното и безгранично щастие. От няколко дни съм се захилика като побъркана и просто не мога да си скрия усмивката.
Точно, да.

Lilanda
06-30-2014, 01:11
Това, това, това определено!

А иначе някой тъп български коментатор ме събуди, дори не разбрах кой е. От един час се мъча да заспя и не ми се получава нещо. Осъзнах, че откакто не съм там, ме е потърсил само един човек от тях и то този, който никога не бих очаквала да се поинтересува от мен. Щом не съм им притрябвала, дгд. Малко ми омръзна от изпълненията на всеки един от тях. Само с трима-четирима човека ще си поддържам връзка и това е. А ако случайно някой от останалите се сети за мен, ще се направя, че ме интересува какво мислят за случващото се около мен, за критиките им относно личния ми живот и естествено, за станалото преди месец-тях нали това най-много ги касае. Една част от тях не бива да бъдат набеждавани де, но след като никой дори не ме попита защо го направих, а се очакваше поне половината да се поинтересуват, защото са ми "много добри приятели", не заслужават грам внимание. Не че някога ще разберат, че вече не ги тача особено де, но това е друг въпрос. Малко се изнервих след изписаното, не съм сигурна дали въобще ще успея да заспя пак.

Ivan Zahariev
06-30-2014, 04:56
Изнервен ... изгубих си съня напоследък и вече почти всичко ме изнервя ..

pandabear
06-30-2014, 05:45
легнах си и се събудих с усмивка. отдавна не ми се беше случвало. много омагьосващо ми действа случващото се. пия си кафето и отивам да си подам документите за университета. после ще ходя да си правим домашно тесто за пица, за мачовете довечера. a пък после July morning на Витоша, awwww ;3 обожавам P.I.F, много се радвам, че отново ще имам възможност да ги слушам на живо. морето ще ме изчака, до другата седмица. ще ме извини, че тази година ще му изневеря, ама какво да се прави... :Д

ей такова ми е https://www.youtube.com/watch?v=FCeI200qhpk

DarkTemplar
06-30-2014, 06:23
Задават се доста доста криви времена.

DisappointedDreamer
06-30-2014, 06:28
Задават се доста доста криви времена.

Недей така.
//пращам усмивки.

Тази седмица е на деня Страшния Съд.
Умирам си от страх. И ужас.

Пожелавам си единствено успехуспехуспехуспехуспех успехуспехуспехуспехуспех .

sometimes_
06-30-2014, 09:26
Странно ми е пак... Един проблем по-малко, но даже не мога да се зарадвам. Дано другият месец да е по-добър от тоя, защото ми се разказа играта през последните седмици. И едно такова предчувствие имам... Знам, че всичко ще се оправи, но ме интересува КОГА!!! Понякога не само, че не виждам светлина в тунела, ами даже и самият тунел е на хиляди километри от мен. Грр! Как мразя да мрънкам, а напоследък саааамо това правя! Поне го правя само тук, пред себе си и пред още един-двама човека. Пред другите се правя на мис Добро настроение. Мда, трябва да ми дадат Оскар за главна женска роля. Знаех си, че трябва да стана актриса! :/

102
06-30-2014, 09:32
:/

да не си свободна вече ?

sometimes_
06-30-2014, 09:38
Ти ще си първият, на когото ще се похваля когато стана свободна. :D Ама все още не съм се решила.
Много е тъпо да свикнеш с присъствието на някого и да си забравил какво е било когато го е нямало... Сега се сещам за един цитат от "Портретът на Дориан Грей", който много добре описва състоянието ми: "Колко много неща бихме изхвърлили, ако не се страхувахме, че друг ще ги вземе...". Беше нещо в тоя смисъл... Ей такова ми е!

shmatarok
06-30-2014, 10:10
Маги, успех!

Не искам онази да идва. Три дни само още. :( И ако той си мисли, че случайно ще седя будна да му чакам колета сутринта, при положение, че той е решил да си легне в 5-6, защото е играл, много се е объркал.
И онова създание от съседната стая - снощи само дето си правих труда да говоря. Просто видях как влиза от едната страна и излиза от другата. Пълен малоумник.
Пак започвам да се стресирам за всичко и да не мога да спя. :/

granger
06-30-2014, 10:13
СЕСИЯТА СВЪРШИИИИ! Още не ми се вярва как си мина,но - факт.
Ох, хубаво ми е! Цял един уикенд с него, взет изпит и край за тази година...
дейм - втори курс :lol:

Cutthroat
06-30-2014, 11:49
мноо ми е тъжно ама напрао.... всеки божи ден тъгувам за нещо и аз не знам защо... просто няма щастие.Аз ако намеря щастие то ще е късно.

bloodyF
06-30-2014, 11:53
Видях го. Не го познах поначало и когато приятелката ми ме осведоми, че той ме е гушнал отзад, а не някой непознат бях най-щастливата. И се молих, и историята се повтори. И ми беше хубаво. И ме болеше вътрешно. И се чувствах чудесно.

Бях на плаж, починах си, заредих се с енергия.
Продължавам да го мисля, надявам се скоро пак да го видя, защото имам нужда от това.
Обичам, мамка му.

Dagichka
06-30-2014, 11:53
когато съм навън ми е добре, когато се прибера.. главата започва да ме боли, драпам се със сестра ми, направо чук. и с него няма да се виждам тия дни явно, ама от една страна съм окей защото така съм се изпъпчила, че ме е срам да се покажа пред хора, кво остава пред него :д и тия малки пикли дето видях на спирката лелее ебати развратните пачи, ще ми се натискат двете (окей да бяха лесбийки, ама съм убедена, че не са), след тва да дойде и някво момче и едната и с него да почне да се целува.. и тва се случва на спирката дето минават 3904829 хора и милите стари хора гледаха уплашено, а на мен ми идеше да отида и да и извъртя един шамар на тва леке.. пфф.

XTREMEFREERIDE
06-30-2014, 13:42
дойде времето на кефъ :3
и днес ми щукна една щура идея да си събирам в нещо като албум идеите за сватбата ни, за да не се чудя какво да правя и да не ми е изведнъж като му дойде времето. и ще си го направя, пък, защото ми е хубаво ^ ^

YSMF
06-30-2014, 14:50
Искам да падне бала на ФЖМК, искамискамискам.

Jaune
06-30-2014, 14:51
Искам да падне бала на ФЖМК, искамискамискам.

Колко ти е? Коя специалност искаш?
Аз днес се записах за класиране. Излишно се тръшках, както винаги. И не мога да повярвам, че позволих на тоя да ми сваля самочувствието.

YSMF
06-30-2014, 15:15
Аз даже няма да кандидаствам там 8-) на една приятелка е 22.40, бясна е. Искаше ВО.

TheNormalGuy
06-30-2014, 15:20
Дойдох, настаних се, предстои ми да си намеря постоянно място за живеене, работа и да почна да си подреждам живота, а този град, голям, голям ;д

fUcKsMiLe
06-30-2014, 15:25
Гадно ми е, снощи без малко да повърна. Трябва да започна да ям като хората пак. Не знам какво ми става.. знам, де. Обаче това не ме оправдава.
Вчера говорих с В., който ме успокои и ми каза много мъдри думи. Радвам се, че въпреки, че не говорим често ми дава такива съвети. Обичкам си го! <3
Днес смятам да извлека най-хубавото от деня.. което е останало от него, де. И от утре си оправям режима!

Да видим дали тая работа ще ми се получи!

anonymous708973
06-30-2014, 16:16
Свърших доста нещица днес, билетът е купен, багажът е събран, аз съм полукрасива и остават довършителните дейности като педикюр, маникюр и душ, за да стана максимално прекрасна. Ох, исках да лягам в 10, ама как да изтърва мача на Германия?! Ооооф, да мина с 5 часа сън, като знам, че ще спя чак във сряда призори или да си спинкам като бебе 7-8 часа? Дори не е дилема! :д Ще гледам мача, пък утре вечер ще разчитам на приятната компания да ме държи будна :д

Дам, дам, заминавам да се правя красива и да си попиша с този-онзи.
Густо ми е, бе! Даже ноктите ми са дълги, пу, пу!
И тя е доволна, и аз съм доволна, иииииии животът е прекрасен!

fUcKsMiLe
07-01-2014, 01:31
И защо трябваше да ми казва всичко това? Защо трябваше да ми звъни?! Защо? Накрая това просто ме уби.. Не мога да повярвам! По-добре изобщо да не ме беше търсил. (...)

Ще се бия в главата. Много ще се бия! Те двамата бяха много прави като им казах всичко днес, не ги послушах, говорих още веднъж с него, но мерси че ми отворихте очите момчета! <3
Както си казах, ще ми е обеца на ухото и от тук нататък няма да позволя някой да направи нещо такова пак.

Оправяне на режима - друг път.
Мисля да се огранича от компютъра повече, да правя различни неща. Ако има как да ме вземат на работа там където искам, ще е прекрасно. Нова среда, нови хора. Без много драми, без излишни простотии. Искам просто да си почина, сериозно. От всичко.

Dagichka
07-01-2014, 06:02
изпуснах джулая, същевременно не спах от светкавиците, майка ме събуди с думите "ставай да пишкаш в тва бурканче да го нося за изследвания".. е как да съм :cool: добре че скоро не съм пушила :д
ще стане война за мен както вика братчето, ахах, ама то по чата е лесно на думи всеки.. аз си искам него, не сме се виждали от седмица, имах някво чувство на търсене досега, но вече започва да ми минава..
нов месец, нов късмет, ай дано да си намеря и работа, че 2 месеца със сестра ми и майка ми в нас няма да издържа.

Jaune
07-01-2014, 06:35
Мързеливо. И колебливо. Да се надяваме, че правя правилен избор. Let the chips fall where they may, както се казва.

Lilanda
07-01-2014, 08:54
Тази вечер ще се помни! Тъкмо бях готова да си лягам и чувам, че някой звъни на вратата. Баща ми отваря, бави се две-три минути и по едно време влиза в стаята и вика "Сладурче, ставай да се оправяш и изчезвайте към Иракли". Отне ми време да асимилирам с кой ще ходя към Иракли. После осъзнах, че няма кой друг да е освен Той. <3 Мама първоначално не беше много доволна, но и тя се съгласи в крайна сметка. 8-)

Милото ми заспа малко преди изгрева хаха. 8-) Много е сладък като спи. :smt007 С А. после му се подигравахме много. :lol: Как няма? :D

babity
07-01-2014, 12:31
Най-накрая. Надминах очаквания резултат, 'ма нещо не ми е особено еуфорично. Даже още не мога да се отпусна кат' хората още. Няк'во 'баси спрялото такова... Надявам се утре, когато съм по-отпочинала нещата да са различни. Толкова дни изолация, майна, а единственото, което ми се прави е няк'ъв опустошителен мръсен секс и после малко мохабетче, евентуално на чашка, и да си заспя, ако може докато си приказвам с някое от моите котета. Което няма да стане, разбира се.
Знам, че лятото сега започва, както и знам, че имам прекрасни поводи да не стъпвам по земята от кеф и вълнение, ама уви, просто не го изпитвам в момента.

tori
07-01-2014, 13:15
10 дни. Танцувам, скачам, викам, радвам се, пляскам, пищя, рева от щастие. Нямам търпение.

granger
07-01-2014, 13:19
Вече и аз не знам кво става с тая банка, как от нищо ще ми блокират картата - КАК?! сега 24 часа кур. Да им се не знае и нещастниците. На всичкото отгоре от днес за вчера ми казва,че сме канени на гости,ама нищо. Поне него ще го видя...
Много скапан ден, а и в + , обаждат ми се за работа, по която съм кандидатствала и според обявата отговарям на условията,ама те хората в последния момент решили,че искат студенти със завършен минимум 2ри курс по специалността - е мерси,много прекрасно,как да стане тва...
СКАПАН,СКАПАН ДЕН.

YSMF
07-01-2014, 13:37
Гадно ми, че не е осъзнава, че бившите са част от живота ми и ме кара да се чувствам виновно, че някога съм казала нещо за тях. Не мога да ги премахна от миналото си и да не ги споменавам изобщо.

Andjyy
07-01-2014, 13:53
Заредих се със сладолед...с мноого сладолед. Доволно ми е.

XTREMEFREERIDE
07-01-2014, 15:12
Чуден ден! Свършихме полезна работа, че дори готвих любимата на всички мусакаАлаПирина. И до довечера още толкова хубаво ще си изкарваме. Пу-пу!

babity
07-01-2014, 16:49
Пак въртя няк'ви неща срещу себе си. Дам, самозалъгвам се и то доста често. И после се чувствам ужасно глупава. И да, заслужавам да ме носят на ръце...
Но съм бясна, че от битовизми просто не ми издържат нервичките. Дано успея да намеря някакъв баланс преди да се поболея тотално.

bloodyF
07-01-2014, 17:17
Прибрах се от вкъщи, отидох на работа, 9 часа ми се събраха за работа и накрая след като 5 дни ме е нямало се прибирам- естествено, вкъщи никой, пълна кочина, мивката догоре, леглата разбутани.
Бясна съм.
Щото когато аз съм оставала сама дори и за два дни вкъщи-къщата е лъсната, не да няма чиста вилица и банята да прилича все едно 10 момчета са ходили са сутрешния си тоалет.

Поне ще изляза да се поразсея, дано утре да изляза пак, да спя до късно и да не се засичаме много, много. Черна ми е пред очите и нямам желанието на този етап.
Обичам си родния град, всички приятели там, всички любови, всички дискотеки, кафета, магазини, ниски цени и хубави продукти от пазара. Искам да си живея там. Писна ми да се съобразявам с мърли, недоспали хора, станали с гъза нагоре и софиянци със самочувствие от тук до небето.

Оплаках се, извинявам се, мерси, лека вечер.

AnarchyBoy
07-01-2014, 17:29
Нямам думи. :grin:

weheartiit
07-01-2014, 18:34
като парцал се чувствам,ужасно ми е ...
нищо няма да излезе от цялата работа,само дето възлагах надежди

Lonsdale.
07-01-2014, 18:34
тъпо.

YSMF
07-01-2014, 19:53

Същото. Накрая ще зарежа цялата работа като завличам и себе си.

Jaune
07-01-2014, 20:02
Писна ми да си променям настроението час по час. Що ли не поставя въпроса ребром?

Lilanda
07-01-2014, 20:07
Мноооого изморена. Но си заслужаваше. Вече ми липсва. ;/

antonov91
07-01-2014, 20:08
нищо няма да излезе от цялата работа,само дето възлагах надежди

Ми недей.Ако нещата са зле...не си заслужава...повярвай....ще става по-зле

fUcKsMiLe
07-01-2014, 20:10
Прекрасно!
Днес сложих край на всичко. Това е едно ново начало.

Купих си лукчета, царевица и чипс. <3 Лекуват всичко! :D

seek&destroy
07-01-2014, 20:11
Сад.
Че нали точно това исках. За това мислех всеки ден. И сега какво? Мъчно ми е, тежко ми е. Един КРАЙ. Това е. Как да разбера какво искам? Как сама да се разбера? Наистина изхвърчах високо, а май беше прав - не съм пораснала още. Какво искам? Интересното е, че в главата ми изплуват само хубавите спомени и тъгувам, в същото време се самонавивам да се сещам за всичко лошо, което ми е причинил, за да усетя, че сме взели правилното решение.
Не знам, не знам.

antonov91
07-01-2014, 20:19
По скапано до сега не е било ....

babity
07-01-2014, 21:20
Сад.
Че нали точно това исках. За това мислех всеки ден. И сега какво? Мъчно ми е, тежко ми е. Един КРАЙ. Това е. Как да разбера какво искам? Как сама да се разбера? Наистина изхвърчах високо, а май беше прав - не съм пораснала още. Какво искам? Интересното е, че в главата ми изплуват само хубавите спомени и тъгувам, в същото време се самонавивам да се сещам за всичко лошо, което ми е причинил, за да усетя, че сме взели правилното решение.
Не знам, не знам.

Заради виното го казвам, ама... Гуш! Евала за смелостта. Адмирирам те! Наздраве! За едноличните решения ( които още не съм започнала да вземам)!

Blab
07-01-2014, 22:47
не ми се верва.

DarkTemplar
07-01-2014, 23:09
In bira veritas.

ForzaFelipe
07-01-2014, 23:49
Ехх, има няма още няколко релаксиращи дни и другата седмица сигурно пак започвам на старата работа.....Брутално ми е тъпо в момента, защото се заканих, че повече няма да работя по курорти като сервитьор...Искам да си намеря нещо в града, което да ми позволи да работя поне до края на годината, докато имам и лекции, а не само за тука 2-3 месеца...Адски ми е шибано и се чувствам като пълен нещастник...От хората съм, който ако не нещо, спазват обещанията и заканите си и нарушаването им го преживявам адски трудно...Утре си отивам на плажче и не искам да мисля за нищо...Just relax...и се надявам да не отида на плажа и да ми звъннат баш тогава за колата..щото за 4ти ден почивния ми ден ще бъде прекъснат или преебан...

Stella_SN
07-02-2014, 05:05
Абсолютно прекрасно :D Ако въобще може да има абсолютна стойност на прекрасното.... или може би не съвсем. Радвам се на хубавото време, чувствам се добре, спокойно, мисля да релаксирам цял ден :D Но една частичка от мен липсва иииииии тази частичка е на работа :D Miss my boy :/ Хубав ден на всички и го карайте по-ведро! :*

weheartiit
07-02-2014, 07:19
Липсва ми ,гадно ми е още,но не мога да имам никакви отношения повече
с този човек.Имам чувството,че никой не ме разбира или просто никой не се опитва.
Ще мине и това ,просто филмите дойдоха малко в повече.
Страхотно започване на лятото ...

sometimes_
07-02-2014, 07:50
Еб*си гадни кошмари! Изобщо не успях да спя и се въртях цяла вечер. Даже в собственото ми легло не ми е удобно, какво остава за всичко останало! Пак съм в един от ония моменти, в които се смятам за различна и специална и ми се струва, че не принадлежа на това време. Кат` се замисля - кое пък ми е толкова специалното... Ама не аз съм виновна за това, че се смятам за такава, цял живот всички ми повтарят колко съм странна. Не съм странна, просто не съм лигла. :D И това не е безчувственост, а опазване на егото... Ама к`во да им обясняваш. Нека ми казват колко съм различна, повдигат ми самочувствието. :D
Не знам само защо все не се чувствам на мястото си напоследък. Все нещо ми липсва, все нещо не ми стига... Не е нормално само новите дрехи да ме правят щастлива, ама просто нищо друго не е в състояние да ме зарадва. Всичко ми е скучно и досадно. Или трябва да сменя обкръжението, или града, или държавата. :D То и това няма да помогне, аз си знам, щото празнотата е някак си...душевна. Мислех си, че като имам сериозна връзка, ще се чувствам добре, ама дори и тия отношения ме натоварват. Не обичам да се обременявам с такива неща. Като съм сама ми е най-добре, ама...пустият му навик...

CrookedMirror
07-02-2014, 08:19
цял живот всички ми повтарят колко съм странна. Не съм странна, просто не съм лигла. :D И това не е безчувственост, а опазване на егото... Ама к`во да им обясняваш. Нека ми казват колко съм различна, повдигат ми самочувствието. :D
А, говори ми! :D 1:1 сме в това отношение.

Аз... бивам. След малко почвам да уча и ще бъда максимално сериозна, колкото и конкретно тая материя да не ме влече. Зарекла съм се.

Lonsdale.
07-02-2014, 09:13
Странно в кожата си.

lisi4ety
07-02-2014, 11:06
Свърши! Няма повече учене в следващите 6 месеца!!!
И го отпразнувахме подобаващо, това беше най-готиното събиране, което съм правила в нас, толкова бях щастлива и толкова добре си прекарахме, отдавна не ми беше било толкова хубаво :3 много си обичам приятелите, лелелеле <3
Вчера пък най-накрая отидох малко по магазините и си взех полата, която оглеждам от 2 месеца ;д А после излязох с най-близката ми приятелка, която учи на майната си и която не бях виждала от януари.
Само хубави емоции тия дни!!
Днес смятам да ударя малко релакс с книжки, Симс (защото съм бебе) и сериали :3 мммммм много ми е хубавооооооо

Colouring
07-02-2014, 11:13
И аз не знам как съм. Бивам май. Супер беше тия два дена, жалко че свърши толкова бързо. Искам пак на басейн да се пека. Снощи ударих един хубав сън около 11 часа. Hell yeah! Ама то не беше работа 48 часа да изкараш с 5 часа сън. Трябваше да си наваксам.
За днеска нямам все още планове. Ще видим какво ще се измисли за по-късно.

Lilanda
07-02-2014, 11:37
Много напрегнат ден. И тея идиоти ми звънят през половин час да се видим. Намериха кога. Не знам дали въобще ще ми остане време за тях това лято, камо ли днес. Все пак ще се опитам да се освободя по-късно. Няма да е за сметка на времето ми с Него обаче. Най-много да ги завлека с нас. 8-)

Lonsdale.
07-02-2014, 13:10
Кефя не са бебИтата ми котки. :D <3

SHPAIdURmeN
07-02-2014, 13:19
ЕЕЕЕЕЕЕееебахти детето

Andjyy
07-02-2014, 13:32
Пак съм в един от ония моменти, в които се смятам за различна и специална и ми се струва, че не принадлежа на това време... Не съм странна, просто не съм лигла. :D

леле Боже открих сродна душица :D
много е трудно да спазваш "правилата на съвремието"
не че имам и намерение де

Сутринта ми не беше от най-приятните. Не е хубаво да си лягам в 5 сутринта и в 9 вече да съм скочила в гащите,хванала парцала. Ама пък доволно ми е. Когато искам мога да съм много организирана и да свърша всичката си работа,която хич не е малко. Днес имам време,което ще оползотворя в кухнята. Йей : )

bloodyF
07-02-2014, 13:54
един от многото, които искам-done
оправихме се, просто бях много изнервена след всичкия bullshit вчера
днес ми е екстра, кафенце, книжка и живота е песен и щастие!

babity
07-02-2014, 14:27
Адски съм доволна от всичко т'ва, дето го свърших днеска. Добре, че беше комшито да ми помогне. И с'а ми е толкова яко с щендерчето да си бройкам всичките яки парцалачки, подреденички и спретнатички. Изчистих си и с'а ми е чук. Липсва ми простора само. :D
Направих ужасен грях. Още ми е адски тежко. Изхвърлих чанта. Обърнах се на другата страна като я слагах в торбата за смет, просто не можех да гледам! И я затрупах с боклуци, за да знам, че няма да мога да си я изровя от кофата. :D :D :D И малко ми е тъжно, че си прибрах всичките мръснишки аутфити, ама фазата го изисква.

С'а смятам да си пусна филмче и да се изтегна доволно в легълцето с филмче. А довечера ще правя нищо. И неговата фаза явно отмина, ама ня'а да му пра'а евала повече. Край!
За утре имам много айляклийски планове, дано си станат нещата.

Lonsdale.
07-02-2014, 14:44
ЕЕЕЕЕЕЕееебахти детето

Много ме обиди.. :(

shmatarok
07-02-2014, 16:29
Егати неблагодарните хора.
Аз да се чудя как да ѝ направя престоя по-приятен и да ѝ угаждам на всичките прищевки, и накрая тя да ми изтърси такова нещо във feedback-a. Безплатни ъпгрейти ли? Екстри ли? Глупости! Толкова много се надразних. :@
И като си гледам късмета... Просто. :Д Чувствам се като във филма Good luck, Chuck, само дето не се налага да спя с хората, че да си намират половинките така. Необходимо е просто да набележа някого. 8-)
Крив ден общо взето.
И оная патка ще е тук утре като се прибера от работа, от сега ми идва да се метна отнякъде.

SpiritInBlack
07-02-2014, 16:29
Спи ми се. Имам някакъв гаден късмет , където и да живея , под кооперацията ми да се изгражда детска площадка. Малките бандюги ме будят всяка сутрин. Днес беше ползотворен ден - покрай устната част на изпита , ще взема да науча някои неща и по биология , въпреки най-добрите ми намерения

Arctic
07-02-2014, 16:43
Отвратително, психически и физически.
Баси, как може да съм свързана биологично с такъв ненормалник, който на всичкото отгоре е и баси боклука и все другите са му виновни? Срам, срам.

Dagichka
07-02-2014, 16:56
главата ме натяга зверски, май е от слънцето. поне с него си прекарах добре, аа един час щастие общо взето.. толкова ми е прекрасен като се напуши и започне да се разхожда напред-назад и да обяснява някакви неща, че ми иде да му скоча :cool: майка ми ме ядосва, сестра ми също, ама.. тва си е ежедневие. само главата да ми мине и ще съм доволна. и дано бръмбарчето ми оцелее.

girlwithblueeyes
07-02-2014, 16:56
Още малко остана.Подготовката вече започна,ще е нечовешко,но всичко трябва да е на ниво.Ако може и по рано да се измести ще умра от радост.Изпитвам и страх и вълнение едновременно

granger
07-02-2014, 16:57
Обнадеждена.

Lonsdale.
07-02-2014, 17:45
50на50.

SonataArctica
07-02-2014, 20:30
Всички могат да си го начукат.

StringTheoryPracticist
07-02-2014, 20:39
[Ще опитам да съм нормален и да опиша нещата си по начин, който не е монолог - както споменах последната си "публична изповед", да напиша нещо което мога да разбера само аз е стриктно по-зле от това да помисля същото - с единствената разлика, че ще спестя време ако го мисля без да го пиша. Не че виждам някаква определена полза в това да е публикувано вместо помислено, просто намирам за интересно упражнение да се изразявам разбираемо.]

Интересно, изживях го още когато го предвидих с много висока вероятност и когато реално се случи, вече беше даденост за мен. Поне този път няма остатъчни вредители. Все още ми е крайно любопитно защо нещата не протекоха по другата алтернатива, но не мисля че това любопитство ще ме доведе до полезни истини. Трябва да се науча да съм любопитен по-селективно и за по-важни неща само.

Но както и да е, да се приключва, че ме чакат следващите ми стъпки към амбициите ми. За момента тези стъпки са подобряването на похвата си с алгоритми, един софтуерен проект, и един важни психологически работи.

Вече мога официално да кажа:

n = n - 1
(т.е., стойността на n вече е с 1 по-малко от преди)
Не говори добри неща за това колко добре си следвам целите, ако съм назначил толкова централна променлива като n да е това.

Oh well.

skatew
07-02-2014, 20:43
утре мий последния изпит и после айляк! не ме интересува реално кво ще става искам само да свърши :cool:

все пак стискайте палци към 9

babity
07-03-2014, 06:22
Припомням си защо не пия водка. 8-)
Мо'а ли да седя в дискотеката и да си мисля как не съм достатъчно добре изглеждаща, деба, при положение, че в никой случай не е така...
Мършиходчето си дойдееееее.
Само да се събуди снАхито и отиваме на плааааааааж!

sometimes_
07-03-2014, 06:24
Всички могат да си го начукат.
+1 !

Направо ми идва да се кача някъде високо в планината и да остана там няколко години!!! Нямам желание да виждам никого, всички са толкова скучни и досадни. Имам чувството, че е било преди векове, когато не можех да стоя сама и минута и не се спирах вкъщи. А сега никъде не ми се ходи и с никого не ми се говори. Ненормално ли е да си представям идеалната почивка като излежаване САМА на плажа, с коктейл и книга?! Да не се налага никой да ме натоварва с глупостите си и аз да се правя на заинтересована... Мисля, че започвам да се превръщам в социопат. :D Ама просто не издържам тия драми повече. Преди излизахме, за да се забавляваме, сега излизаме, за да се наоплачем един на друг. Алооооо! Аз не съм "Лична драма", уе! И аз си имам проблеми, ама не занимавам с тях хората около себе си. Като искат да мрънкат, да го правят другаде.
На всичкото отгоре ми стана ясно защо е било цялото това мило отношение напоследък. Хах... Както и предположих, всичко е било целенасочено. Ама даже не ми и пука особено вече. Да прави каквото иска. На мен никой не ми трябва. Имам си всичко необходимо, за да се чувствам добре. Хора не ми трябват.

darkdamon
07-03-2014, 06:28
(y) и аз се отървах от нещо подобно

weheartiit
07-03-2014, 07:16
ден 2:
надявам се да е по-добре от вчера,бавно минава всичко без него ...

п.с - Историята се повтаря.Не мога,не мога да изживея всичко на ново,
защо?Не може ли веднъж нещата да ми се получат бе ,мамка му ,искам да спра да
мисля за всичко и да бъда единствено щастлива.

tori
07-03-2014, 07:30
Нямам търпение бе! Осем дни. ОСЕМ! Въобще не мога да повярвам, че е изминала година, откакто си тръгна. Двайсетина дни съм само негова, който иска - да се сърди. Тази година мисля, че ще имам силите да го изпратя като си тръгне, за това време станах шибан БТР и ще издържа да видя това. В неговия живот започва да изгрява слънчице, и двамата с майка си се отърват от оня смотаняк, дано не се дразни много-много с момчето ми и не завърши грозно.
Обещах му да го гушна така силно, че да убия едногодишната тъга, събираща се и у двама ни. Мечето ми то, нямам търпение.

Иначе се дразня за битовизми, не знам докога ще я трая. Какво, да я набия ли иска? :@

Colouring
07-03-2014, 08:10
^Цяла една година ли не сте се виждали? Ох, милите! Пожелавам ви да си изкарате страхотно. Знам какво е да чакаш някого толкова с такова нетърпение.

Май ще стане за събота, което е добре. Надявам се да си прекараме забавно, хем плажче ще има. Аз се чудя сега как да го измъкна от тях, хах.

skatew
07-03-2014, 08:18
"Woho vakanciq"

Lonsdale.
07-03-2014, 08:35
Мех. Понякога ми се иска да не съм толкова чувствителна. ;/

xoxi
07-03-2014, 08:52
Сърчицето ме боли. Абсолютно буквално.
Разбито ли е, какво му е... не знам. Но усещам физическа болка.
Отвратително.

Всичко друго върви по план.
Снощи беше интересно. Още ме държи емоцията.

Lilanda
07-03-2014, 09:19
Откакто сме заедно сънувам всякакви простотии. Ще ми се сънят ми от онази вечер да се сбъдне все пак, би било чудесно.

Някои хора продължават да се опитват да ми доказват колко неправа съм, че се държа така с тях, но те това са си заслужили. Вчера ѝ казах де-докато не си променят поне тя и К. държанието си към мен или поне не започнат да ми казват това, което имат, в очите, а не зад гърба, не желая да говоря с никой от тях, дори и тези, които са просто потърпевши. Само един-единствен човек ми е доказал за всичкото това време, че мога да му имам доверие и той ще е единственото изключение. "Аз нямам какво да правя без теб там, нали знаеш колко са ми скучни? Ако теб те няма и мен ме няма, това е.". Не само ми го каза, а и ми го показа. Другите дгд. Знам, че се повтарям, но това заслужават.

Dagichka
07-03-2014, 10:08
бръмбарчето ми оцеля нощта, даже обикаляше в кръг толкова смешно :cool: ама реших да го послушах и го пуснах на свобода.. толкова беше миличко как си стоеше на ръката ми и усетил някак си какво предстои постепенно си отвори крилцата и след 5минути си литна самичко..
весело ми е, макар да трябва да стоя затворена в тая жега със сестра ми и майка ми, екстра направо :д времето си тече, скоро ще стане месец откакто е тук ии броя дните честно казано докато не си замине пак..

anonymous895156
07-03-2014, 12:08
най-драматичният засега епизод на "Отчаяни съпруги" :cry:

Jaune
07-03-2014, 14:39
Намерих си работа, за което съм мега доволна, ама си е изморително. Ще свикна де. :)
О, и... поставих въпроса направо. Викам си, като съм настъпила, ще давам. Не, че получих адекватен или близък до конкретен отговор. Явно или не ме харесва и му е неудобно да ми го каже, или му харесва вниманието, което му отдавам. Изключвам категорично възможността да ме харесва и да не иска да ми каже, защото
а) защо, по дяволите, няма да ми каже, след като вижда, че аз го харесвам
б) разстоянието не е стабилно оправдание за липсата на/колебание в чувствата на човек
в) като цяло КОЛЕБАНИЕТО "харесвам те, ама не съм сигурен" не ме кефи, не е яко, не е сериозно и няма да го търпя.
Стига съм правила реверанси, бе! С мен никой не се съобразява, аз трябва едва ли не да се оформям по чуждите критерии за всяко нещо, а пък аз ще им пускам аванси и то на ник'ва почва, ще ми говори той без никакъв респект и аз ще търся сламчици да се хващам, за да го оправдавам. За к'во? Ай сиктир ве.

girlwithblueeyes
07-03-2014, 16:24
Край ! Дотук бях вече

shmatarok
07-03-2014, 16:38
Имам отпуска! Йей!
10 дни без да се занимавам с претенции, ранно ставане, чуждо мрънкане, нареждане и т.н., и т.н. Обещах на шефа подарък, мисля да му донеса една високоградусова ракия, да го видя като се прави на много отворен. 8-)
Днес за малко да изтърва нещата от контрол, ама късметът ми се усмихна и всичко мина без инциденти. 8-) Алелуя!
Трябва да си избера каква кола искам до месец и половина, да си сменя и книжката, отделно да си запазя час за фризьор, козметик и лекар, отделно и още 1000 глупости трябва да свърша и не знам как ще се оправям изобщо.

Имам чувството, че съм заобиколена с идиоти от друга страна.
И утре като се прибера вкъщи вече ще е оная. Бляяяяя.

Painkillerkata
07-03-2014, 16:40
майка им дейба

Lonsdale.
07-03-2014, 18:38
Топличко ми е. :D

tori
07-03-2014, 18:39
Край ! Дотук бях вече
Точно! Писна ми да ѝ ходя по гъза, писна ми да съм все на разположение, да тичам насам-натам, да заебавам всички (родители, други приятели, гадже) заради нея, да съм ѝ все на крака. Писна ми все да съм виновна, все крива, все недооценявана. Писна ми все да чакам, да се бора за нейното скромно внимание. А тя просто не прави нищо за мен, нежелана и обидена съм ѝ, озлобена. Ако иска, нека ме търси. Щом ей така петнайсе години могат да се захвърлят по дяволите, нека - обаче да не се сърди щом аз го направя. Иначе като я попитат, сме много гъсти, постоянно сме заедно, големи приятелки сме, но не помни важни неща, дати, моменти. Не е първа, няма и да е последна. Не е единствена, не е незаменима. Някой ден ще се усети, че е имало две, които са били все на нейна страна и са бърсали сълзи, но ще е ужасно късно.

InnocentFuck
07-03-2014, 19:58
Трябва да ставам в 6 , а не мога да заспя :(

lisi4ety
07-03-2014, 21:57
Щастливо ми е, че прекарах деня с него, но ми е малко тъжно, че заминавам.. от друга страна пък ми е спокойно, защото ще се откъсна за малко от света и ще си почина.
Но не знам, някакво мрачно ми е в душата и не знам какво ми има..

skatew
07-03-2014, 21:59
След 2 дни (даже вече е 4ти, тоест 1 ден) имам рожден ден и се вълнувам, което е странно, защото принципно въобще не ги отразявам :cool:
Приятно ми е, единственото ми задължение в следващия месец ще бъде да ходя в клиниката, което не го приемам като задължение. Мисля този месец да го отдам на айляк, тренировки и стаж. #chinchillin

granger
07-03-2014, 21:59
^^ Циганска копанарска магия?!
Викни Венци ,Дидо и катерицата бая бая да я развалят

Малко ми е напрегнато за утре. 2 интервюта, не се надявам много,ама ако стане-стане. Отивам-пробвам и тва е.
И ще си го видя хем се радвам,хем ми е тегаво,заминава за 10 дни и направо гррр...малко тегавичко.Ама ще го преживея,хаха

RiB
07-03-2014, 22:00
Много тъпо... колегите търсят само бройка и да ебат курвите, пък аз "оо, искам да намеря правилнатА" бахти тъпото задръстено лайно дето съм

galaxy29
07-03-2014, 22:35
.
почнах joan of arcadia, тооолкова увлекатлено сериалче, сякаш пак съм в гимназията :Д

xoxi
07-03-2014, 23:16
Очите си не мога да държа отворени вече...
Всичко ме боли.

ForzaFelipe
07-03-2014, 23:23
Забравих да си измия косата, ама сега ме мързи да се върна в банята :lol: Ама то от толкова мислене за работа и...

girlwithblueeyes
07-04-2014, 07:12
Чак съм учудена,че днес ни оставиха да си починем.През носа ще ни излезе но както и да е

Colouring
07-04-2014, 07:31
Събудих се и го чакам да казва ще ходим ли да "пазаруваме" или няма да ходим. Лол, това ще е забавно. Ама 100% няма да намеря желания артикул, то това не е лесна работа, хах. Надявам се довечера онова нещо да стане и да отида. Филм и гушкане - рай! Ееей, а после епичен мач ще има. Не се интересувам от футбол, обаче Бразилия - Колумбия ще е страшно, хвърлих 2 лева даже на облог.
И за утре съм развълнувана. Ще направим едно бързо еднодневно трипче. Йей!
Единственото негативно нещо е, че времето си вървиии, вървиии.. а аз не искааааааам!

bloodfrozen
07-04-2014, 08:57
Ден за привеждане във вид на стаята. Ще е доста продължително и досадно занимание. Ама пък вечерта се очертава да е хубава. Баланс да има. :smt045

Niakoitam
07-04-2014, 12:05
Ох, малко почивка. Дано не излезе пак нещо,че днес от 9 часа бях на селото.Утре отливане на парче ограда.Вчера пак бях от 9 часа на селото но до към 19 часа, а след това и за десерт прекарване на бали.Онзи ден цял ден ходене и направо на стъпалата са ми излезнали мазоли дето ги чувствам като някакви тенис топки.Кога съм стъпвал аз от петата към пръстите, а не обратно.Е,вчера ми се случи. :)
Иначе имам съмнение,че онзи ден на 2ри юли пътувах в автобуса с една форумка от тук.Но пък може и да съм в грешка де.А форумката,която мисля,че беше е Пирина или както се пише тук XTREMEFREERIDE.Поне от не многото снимки,които съм и виждал приликата беше удивителна.Също и лъхаше от нея някакъв позитивизъм, както и при въпросната потребителка във форума.Е, поне докато в рейса не влезна някакъв дето не осмърдя тотално цялата атмосфера де. :D
Та автобуса беше 604.Аз и баща ми седнахме на някакви седалки дето бяха обърнати така,че седяхме точно срещу всички.Та там имаше две момичета,приятелки.Едното седящо, а другото право.Седящото ми приличаше на Пирина.Доколкото си спомням от разни писания май беше и фенка на татуировките.И понеже,когато слизахме минах изключително близо до тях та даже се и допрях до правата забелязах,че има някаква татуировка сякаш от ръкописни букви на английски на лявото си рамо,но половината се покриваше от дрехата и и не можах да прочета какво пише.Седналото момиче имаше подобна татуировка на дясната китка на ръката си,но с моето зрение първо беше трудно да прочета какво пише и второ една част от нея беше скрита под две гривни.Дали е била тя и нейна приятелка или просто съм се припознал нямам представа.Факт е обаче,че щом я видях ми се стори позната и се зачудих от къде може да е.След това се сетих за XTREMEFREERIDE от форума на teenproblem :)

sometimes_
07-04-2014, 12:20
Аз живея в някакъв филм, заклевам се!!! Това може само на мен да ми се случи! Еб*аси деня! Толкова е драматично, че чак ми е ужасно смешно. Поне не ми е скучно днес, определено! Хаха... Мъже?! Смешници! :D

Lilanda
07-04-2014, 12:39
Много ме притесни вчера, признавам! Длъжна бях да го успокоя все пак. И усетих доверието му за пореден път. Липсваше ми. Утре ще отида до Поморие, обещавам!

pandabear
07-04-2014, 13:12
всичко си има граница. писна ми от путьовци с двойни стандарти. само пренебрежение от сега нататък. ако успее да си събере топките нека заповяда някой прекрасен ден, за да си поговорим очи в очи, 'щото не е приятно от трети човек да разбирам няк'ви пълни шитни. пък аз глупачката гледах да запазя нормални взаимоотношения. то хубаво, ама поне да го заслужа. нъцки обаче.

от друга страна отношенията ми с Него вървят прекрасно. само не трябва да позволявам тези външни фактори да ми влияят, защото не заслужава да го разочаровам. дългогодишното ни приятелство е перфектната основа, върху която започнахме да градим. той успява да премахне малко по малко студенината и непукизма, които ме бяха обзели последните месеци. ще трябва да изчакам до 15-ти класиранията и чак тогава ще можем да заминем. за първа година ще се отцепим от общата компания и ще сме си само двамата. малко странно го приемат, но ще свикнат. брат ми вчера научи и за мое учудване не остана шокиран :Д ама все пак му е най-добър приятел, как няма да го одобри... ;3 довечера тримцата ще гледаме мачовете и ми е доволно. дано дотогава нещо не ми прецака настроението.

Hayashi
07-04-2014, 13:23
Моят университет "Ще качим резултатите за годината по-рано, обаче за сметка на това, ще прецакаме сайта, за да не може да влезете".
Ще се нервирам с това цял следобед и да не не цяла вечер, защото днес ми е ден и ще бием германците! Поне водях в блога списъка с приетите за втора година, сега трябва да разбера и с колко.

granger
07-04-2014, 13:33
И двете минаха добре, доволна съм, за едното е почти опечена работа,ама да видим
И последните оценки излязоха, да му се не надяваш на 6цата.
Тази вечер ще съм си при него, а утре заминава 10 дни на море, направо гррррррр...
Аз ще си ида за 2дни, искам малко почивка и маминка да ми готви, после пак се връщам в лудницата на София,която толкова обичам.

Lilanda
07-04-2014, 15:22
Няк'ви псевдорокаджийчета, които дори не са чували половината от групите, ще ходят на Sofia Rocks, а ние с милото няма да имаме тази възможност. Бясна съм. БЯСНА. Не мога да повярвам..На всичкото отгоре точно любимците му са тук тази година.

Много лесно се ядосвам днес, трябва да се поуспокоя..

d-r.Zob
07-04-2014, 16:40
Днес съм трети ден в болнични и тъпея цял ден пред компютъра. Даже успях да се регистрирам във форум ;) Защо ми е тъпо ли? Защото се чувствам самотен след като се върнах тук в родния си град. Изоставих любимия си човек, за да се върна на по-лесно. Тя остана там, в нейната си страна, аз съм си в моята и вече дори и не си пишем. Вече не ми нагарча липсата на моята любима, защото я изстрадах, липсва ми топлината на приятелите, които с годините станаха студени и всеки пое по своя тежък път. Ето го моето положение: обичам да си говоря нещата направо и това на моите години става само във виртуалния свят. Реално вече ме е страх да казвам това, което мисля, защото никой не може да прости истината. Преди два часа ми се обади една бивша и утре вечер ще купонясвам, дано да оздравея, че вече ми омръзна между четири стени.

shmatarok
07-04-2014, 16:59
Аз живея в някакъв филм, заклевам се!!! Това може само на мен да ми се случи! Еб*аси деня! Толкова е драматично, че чак ми е ужасно смешно. Поне не ми е скучно днес, определено! Хаха... Мъже?! Смешници! :D

Товааа!

Иначе днес как можах да тръгна така от вкъщи 8-) И изобщо нямаше да забележа, ако тя не ми беше казала. Добрата новина е, че никой останал не забеляза също :D

С тая пача няма да се разберем изобщо. За десетте минути, в които минах през къщата след работа отбелязах, че ми е ползвала чиниите и чашите и си седят мръсни по масата, тавата също е метната в мивката и неизмита, сифонът на ваната е пълен с косми, коша в банята - с разни боклуци, без никой да си направи труда да сложи торба вътре, след като не ми остана време да свърша и това сутринта, разни мокри хавлии размятани на три различни ъгли в банята и като гледам се е самообслужила и с шампоана ми. :? Някой ми е влизал и в стаята. Хич няма да се разберем така!

Flesh_project
07-04-2014, 17:06
Объркана, скучно ми е и съм уморена

Lonsdale.
07-04-2014, 18:38
да превъзмогнеш някои неща :D

Lilanda
07-04-2014, 20:01
Първи ден без да го видя откакто сме заедно. Липсва ми ужасно много. ;/

И той точно днес реши да излезе с А. Искам да гледам мача с тяяяяяях. ;/

Jaune
07-04-2014, 20:20
Как обичам сама да се насаждам в няк'ви ситуации и то с цялата си телешка упоритост и увереност, че правя нещо правилно и редно, и добро за себе си, а после да съм недоволна, неудовлетворена, да ми е смотано, да се тръшкам, да се дразня, да садвам с две думи, защото съм раздвоена дали съм постъпила правилно. Всеки път!
Като цяло не се чудя дали правилно съм решила, защото щях още повече да затъна емоционално в нещо, което навярно няма никаква почва (к'во навярно, съдейки по сегашното дередже, действително няма почва) и после - след 2-3 месеца, когато щях да разбера със сигурност, щеше да ми е още по-трудно да се взема в ръце. Не, че е кой-знае каква драма, но все пак. И преди съм губила цифра време да чакам някого да реши к'во му е емоционалното състояние спрямо мен, и напразно. Както и да е.
Майка ми, разбира се, ми скъса нервите. Ей, богу, вместо да ме подкрепи/да се зарадва, че си намерих работа, тя само мрънка и нарежда, бе, само мрънка и нарежда. И с хилядите й мании, от които първо ми е писнало, второ не мога да им насмогна. НЕ издържам, бе, и аз съм човек, и аз душа нося, и моите нерви не са от желязо, защо някой веднъж не се съобрази с мен. Да се бия по тъпата глава, дето само прави отстъпки и компромиси.
Иначе шефката ме харесва, да чукам на дърво, май ще се получи добре.
Днес, докато си тръгвах от работа, вървейки през нощната Витошка с безплатен! сладолед в ръка, за миг се почувствах нормално, почти щастлива. Ама бързо ми мина, разбира се. Сефте.
//помрънках стабилно, но нали затова е дневник, а и няма на кого да споделя

bloodyF
07-04-2014, 21:37
Jaune, теленце такова , много ме кефиш :*
Искам да пием кафе!!!

ПЕРФЕКТНО. Не.
Добре съм, забавлявах се на работа, но всички около мен са адски изнервени (защо!?!??!) и ме изнервят и мен.
Интервюто ми мина добре, но да не забравяме колко хора кандидатстват и с едното интервю няма как да стане май.
Харесаха ме, ама парите са малко, damn.
Днес пак ми предложиха работа с португалски. Ама хорааа, аз започнах от а и б през септември, не съм го знаела, разберете ме :lol:

Прави ми се секс. С един от двамата. Поне имам право на избор 8-) И към единият нямам чувства, което е още по-яко.
Обичам приятелите с екстри, готино е всъщност. Много по-яко отколкото гадже. Самодостатъчна съм си и се обичам. Точка.

/английският ми е на отвратително ниво и ще се побъркам.

fUcKsMiLe
07-05-2014, 00:27
Хубава вечер. Видях се с Р., беше приятно да го видя усмихнат след като неговата скъса с него. Май има нещо недоразбрано в цялата ситуация, ама няма да се меся.
Вчера си говорихме цели 2 часа и нещо. Изяснихме си всичко. Не му се сърдя, даже ми е хубаво, че стана така. Поне мога да кажа, че е добре, че не прекъснахме контакт. Ще ми е кофти известно време, де. Няма как.
Днес беше интересен ден. В понеделник ще си купя клин или дънки. Според зависи какво ми е настроението.
Котката ми надра краката, мъчейки се да се катери по мен. Егати чудото.
Главата ме боли, ама това беше заради опашката.

AnarchyBoy
07-05-2014, 05:19
Последния ден от шибания сезон и се успах. -_-
Нищо де, баща ми и брат ми са смогнали да се справят, само да се разсъня и паля колата да ходя на бачкане днес като за последно да свършим двата обекта и да остане само строежа. ААА почивка. ;3
По принцип сутрин се будя от болките, но днес умората надделя.. поне е в последния ден. Успях да заделя доста пари.. а и още ще пристигнат от Германия.. само се моля къщата да е готова до октомври, че има голям натиск.. дейба.
А тя е странна, странни сме? ддз, харесва ми.. всичко е толкова? загадъчно.. нз Малко ме е страх, каза ми го дейба.. а аз седях като пън.. но ще се реванширам.. обещавам.
Оф как да е, ае изчезвам на работа, че си ебало мамата.. ;с
О и SOFIA ROCK FESTTTTTTTTT :grin:

Jaune
07-05-2014, 06:00
bloodyF, с удоволствие :Д

отивам на работа, отчет - после.

DarkTemplar
07-05-2014, 08:45
"Първият човек, за когото мислиш сутрин, като се събудиш, и последният, за когото мислиш преди да заспиш, е причина или за твоето щастие, или за твоята болка."

Ерих Мария Ремарк

shmatarok
07-05-2014, 09:30
Цяла нощ сънувах кошмари с нея.
След малко ще трябва да се сблъскаме официално вече, а аз не искам.

SL.snap
07-05-2014, 09:33
Боли ме вратът и не ми се седи в нас, тъпо, скучно ми е

Fisherman
07-05-2014, 09:47
"Първият човек, за когото мислиш сутрин, като се събудиш, и последният, за когото мислиш преди да заспиш, е причина или за твоето щастие, или за твоята болка."

Ерих Мария Ремарк

тва мога да ти го кажа и без да съм мария ремарк,хубаво е когато цитираш чужди мисли,означава че нямаш собствени

Auriss
07-05-2014, 10:02
"тва мога да ти го кажа и без да съм мария ремарк,хубаво е когато цитираш чужди мисли,означава че нямаш собствени"

шаро фишека

Ivaaaaa
07-05-2014, 10:11
ремарк е класа. последно четох живот назаем <3

сигурно му е кофти да му разказвам и въпреки това се държи на ниво и дори ме насърчава. евала. силно момченце. прекрасен сън <3. утре...не е за вярване. и за да не изглеждам тотално отчаяна, ще изчакам. зелените очички, хихи. най-после, мамка му. най-после!!!

Hayashi
07-05-2014, 10:53
Заминавам си тая вечер и добре, че е така, защото вече ми писна от тях и глупостите им. Само дето в Тулуза е сигурно 40 градуса вече. Ще кисна цяло лято на реката.

babity
07-05-2014, 10:54
Омръзна ми от т'ва коти вече. Силно отегчена съм от тази цялата история. Осъзнах, че дори и челна стойка да направя, аз съм фаза и толкова. А най -приятното, от мен за мен, е че ми е адски безразлично и че не ми се иска да правя повече жестове и да се доказвам. Само ме е страх да се зарадвам, защото никога няма гаранция, че нещо е окончателно. Особено при мен, особено за тези неща.

Иначе ми е тооооооолкова готино на душицата. Чувствам се красива, пълна с енергия и преливаща от щастие (да ми се чуди човек на кое отгоре, при положение, че съм на 2 чАса сън 8-) ). Отвътре ми е... лято. Имам нужда от слънце, музика, коктейли и флиртове. И снощи беше <333. И само искам да получа малко яснота как ще се стекат нещата довечера и всичко ще е чук.

Fisherman
07-05-2014, 11:26
"тва мога да ти го кажа и без да съм мария ремарк,хубаво е когато цитираш чужди мисли,означава че нямаш собствени"

шаро фишека

от тва седене в тоя форум сигурно гъза и футьойла на който седиш са сраснали един в друг,симбиоза и от липсата на жена дясната ти ръка е започнала да прилича на ректум,нали си педал няма да прилича на влагалище я

granger
07-05-2014, 12:13
Прибрах се вкъщи, той е пристигнал, липсва ми вече,ама ще мине бързо времето,надявам се.
Иначе ми е хубаво у дома, за малко почивчица. Мисля утре ,ако може да си спретна едно плажче,ще ми се отрази добре.

IWannaBeSedated
07-05-2014, 12:19
Онова чувство, когато завършиш хубава книга. :(

d-r.Zob
07-05-2014, 12:56
Най-важното е, че сега се чувствам здрав. Довечера ще пробвам да излеза. Цяла седмица не мога да се дигна от леглото. Така че летният вирус беше победен по категоричен начин... всъщност това ще го установя утре.

tireheb
07-05-2014, 13:29
предложиха ми да преподавам
toplel

Arctic
07-05-2014, 13:42
Ебаси и простотията дето ходи по тоя свят, нямам думи. Това да атакуваш психологически хора от 13 годишни нагоре, просто ей така, ми, не, изобщо не разбирам. Толкова съм ядосана, че направо не знам.
Иначе, втори ден фитнес. Болят ме краката и съм изморена.

Dagichka
07-05-2014, 14:34
пак си антисоциалствам днес, ама бързо ми мина времето, даже не го усетих от толкова слушане на албуми :Д
сега имам диня, сладолед и биричка ох ох <3 той ме дразни, не очаквах п. така да ми пише и да се изкаже точно за него, без дори да подозира, че аз от няколко месеца се занимавам с него о.о не знам кво да мисля, всички казват, че не си струва, ама.. и си намерих roommate-че за след 2 години хаха :cool: ще е много яко, ако наистина се получи, с тоя пич ще се размазваме на таванско, ех да минава по-бързо тва време :д

AnarchyBoy
07-05-2014, 14:39
Хохохохохоххохох. :grin:
Заслужена почивка.. А днес, като за последно оставихме доста килограми.. ;3
4 тона с дръжки на 1.50 лв/кг, 2 тона без дръжки на 90 ст/кг и над 500 кг за пазар на 1,90 лв/кг Е НЯМА ТАКЪВ КЕФ просто.. :grin:
И понеже аз се занимавам вместо нашите, ще ми дадат доста, е лудница е.. :D
И Край, повече НЯМА! ;3
Уморен съм, но и много щастлив.. отивам да я взема от тях и отиваме някъде.. но първо душ.. и една бира.. мда.

weheartiit
07-05-2014, 15:09
Притеснена съм,не искам да става като миналата година защото не си
изкарах много добре,дано се получат нещата, не знам вече на кой да се
моля,че да стане.
Много ме нарани,такива думи и реакции не очаквах от него.
Безразлична съм му от което ме боли.Не исках да свършваме така ...

Jaune
07-05-2014, 17:22
bloodyF, с удоволствие :Д

отивам на работа, отчет - после.

Потрес и бяс.
Иначе никога няма да се тагне къде е, но ще дойде в София и ще го направи. Не знам дали въобще го мисли, ама е супер тъпо, щото първите неща, които ми излизат във ФБ, са онези, които си постне той. И може ли да дойде дотук, и да не се обади. Не че очаквах, ама майка му стара. Показност да има. :)
Та денят започна криво, разбира се, после се чувствах адски смотана и непохватна на работа, сега ме боли глава от фрустрация, нерви, недоспиване и - че как иначе - цигари.
Много завиждам на всеки, който си е намерил някого, който го уважава, и не го кара да се чувства като нула..

Lilanda
07-05-2014, 19:29
Ужасно, ужасно, ужасно е сладък. <3 Явно за 4-те години откакто се познаваме, наистина се е постарал да ме опознае максимално. Чак ми е тъжно, че не съм го забелязала по-рано. ;/ Вероятно някои събития биха ме подминали и това, заради което се разплаках днес, нямаше да ми се е случило. Но няма значение, важното е, че сега е до мен. <3 Изключителен е, наистина. И готви много добре, хаха. 8-)

Наистина знае как да ми подари нещо, което да се докосне до сърцето ми. Малък, но изключително символичен подарък. Чудя се дали да не си купя верижка, на която да го закача или да го ползвам по предназначение. А може би мога да съчетая двете неща...

-Тъжна ли си?
-Не.
-Ей, познавам те по-добре отколкото си мислиш.

Да, истина е, вече знам, че е истина.

Lonsdale.
07-05-2014, 20:11
Спи ми се, не ми се спи. Гладна съм, не съм гладна.

SonataArctica
07-05-2014, 20:41
Трябва ми нова апаратура, ама ще трябва да почакам. Тъжно.
Иначе всички могат да си го начукат, отново.

HollyGolightly
07-05-2014, 21:22
Постригах се, и съм толкова нещастна. Просто не мога да повярвам колко ми е къса косата, ама така е като не мисля и като ми се каже 5 инча, аз не се замислям, че това са 12 см и онази като одряза и като видях колко падна... последно с толкова къса коса съм била преди 17 години, едва ми покрива раменете. Добре поне, че е той да ме успокоява и да ми казва, че съм хубава така. Въпреки че всъшност ми е все тая, нали аз не се харесвам и всеки път като се видя в огледалото ми се реве. Станала съм на 20 години и все още не мога да обяснявам какво искам :smt087

ForzaFelipe
07-05-2014, 22:02
Не трябваше в момента да съм сам в нас, но...Поне си гледам мача на спокойствие :lol:

pandabear
07-05-2014, 23:00
ЛАЛЕНЦАТА МИ <3

girlwithblueeyes
07-05-2014, 23:28
Въобще не ме интересува той с коя се занимава.Защо си е въобразил ,че ми пука?След като не ми пука.

tori
07-05-2014, 23:46
Страшно приповдигнато ми е, направо не знам! Нямам търпение вече да се прибира, ей! Да става 11ти по-бързо, че така ми се е стегнало от чакане... Дните летят доста по-бързичко, отколкото очаквах. Портмонето ми почва да се пълни лека-полека, а душата ми вътрешно пее прекрасни щастливи песни. Едни планове ми изникват, едни работи... Не знам, не знам.
Другия пък го обичам до мозъка на костите си! Толкова ми е прекрасен като ме закача и гъделичка и дразни и ми пипа косата и ми рови по разните там дупки...
Слънчицата ми те, не мога да определя кого от двамата обичам повече.

Ivaaaaa
07-06-2014, 07:16
не знам какво ще ми предложи днешният ден, но съм много развълнувана. изобщо не можах да спя. снощи мачът ме предразположи още толкова. ако успея да видя тази усмивка отново.... съвсем ще спра да функционирам. време е за разкрасяване. ^^

Fisherman
07-06-2014, 07:21
епа ти си спрела много отдавна

Auriss
07-06-2014, 07:47
замириса на валериан

xoxi
07-06-2014, 08:02
През последните седмица-две, че и повече, сякаш не съм аз.
Усещам го в отношението си към другите, в начина си на поведение, говорене...
Сякаш в мен настъпват някакви супер огромни промени, засягащи чак основите на характера и на всичко това, което представлявам аз.... А изглежда, че аз нямам много време да им обърна внимание. Някакво странно чувство е.

RiB
07-06-2014, 08:35
Айде, Бътън... покажи кой е шефа!

Niakoitam
07-06-2014, 09:37
Усещането страшно да ти липсва някои и в същото време външно да създаваш съвсем друго впечатление.Често съм си мислел,че когато често не търсиш някого значи просто си загубил интерес към него.Има ли желание има и начин както казват хората.Само дето от обратната позиция виждам,че явно не баш винаги е така.

babity
07-06-2014, 12:51
Днеска май ще ми е мъжемразко настроението. От снощи е тръгнало да ме ядосват разни мандрамуняци.
Как ще ми пише такива неща, майна. Все едно съм няк'ва фльорца, гомното. И после той ми вдига скандал на мен, че съм се била опитвала да го скарам с приятелката му (която не знаех, че има, 'щото и за него не знаех дали все още диша, да хаби на хората от кислорода).Cool story, bro! Просто бурни аплодисменти.

Другия пък си мисли, че цял живот за гъза му ще съм вързана и ня'ам друга работа, ми боб хвърлям за него. Писмени покани ще му пращам, 'щото видиш ли може в даден момент да му се преебат плановете и аз съм длъжна да му мисля през т'ва време забавления за евентуално, ама само ако има нужда от тях, иначе да не го занимавам много много. Желязна логика. Да се сърди бе, ш' си я почеша за него.

Оле, ще го пръсна това нищожество! Ще го унищожа!!! Грррр! И продължава да ми вдига кръвното.

Пък снощи беше ебати яката вечер с ебахти яката сутрин! Обичам ги тоооооооооолкова много. А аз се притеснявах, че само тримата ще умрем от тъпотия. Да бе да! Даже, ако не беше на работа утре, щях да ги накарам да останат за повторки. 8-) Много, много ми е миличко.

Jaune
07-06-2014, 13:53
Излизам!!!!!!!

d-r.Zob
07-06-2014, 14:35
Ей най-накрая живнах малко! Запознах се с нови хора, абе с дрги думи добре съм!

Dagichka
07-06-2014, 15:51
силата на музиката.. потапям се, пренасям се в друг свят и мога да стоя в него по цели дни, седмици, месеци.. без това реалният ми живот е далееч от интересен, искам да минат тия 2 седмици и половина, да разбера дали съм приета и оттам да реша какво да правя. искам да си дам почивка и от него, макар че в същото време не знам как ще издържа да не го виждам 2 седмици, особено като знам, че ще си вее пияния и напушен гъз по сръбско на феста.. ама голям е бе, има си глава на раменете, да прави каквото ще, ако държо поне малко на мен няма да прави изцепки, пък ако направи.. още един знак за мен, че е крайно наложително вече да се откажа от него. мда, в период на изчакване съм. затишие пред буря

DarkTemplar
07-06-2014, 16:17
Като боксова круша.

AnarchyBoy
07-06-2014, 16:29
Айде още един балък мисли, че съм на 25 години. Ей тва някои хора лъжата за нищо я нямат, пхахахаа. На 49 съм направо. За това и си изглеждам като 19 годишен... ахаха, моар жалка плийс. :lol:

Fisherman
07-06-2014, 16:45
моар жалка плс

Lonsdale.
07-06-2014, 16:55
#датимърка #котката #наглавата

mollita
07-06-2014, 16:58
Чувствам се самотно. Цялостното ми настроение е меланхолично-поетично, така ми се отразява самотата. Имам нужда от малко обич, милувки, прегръдки, просто от нещо да ми помогне да заспя щастлива. Иска ми се да си бях останала ледена кралица завинаги, не да се размеквам и отдавам на чувства.

AnarchyBoy
07-06-2014, 17:11
Ех, тоя девствения ми оправи вечерта, така не съм се смял от доста време.. :lol:

shmatarok
07-06-2014, 17:27
Не мога да я понасям.
Как ще издържа до края на август?!

Поне си направих шопинг. Доволна съм.

DisappointedDreamer
07-06-2014, 18:13
Стратегии, неправилни преценки, празни мнения и възхищения, твърдоглавост до полуда. Нищо не е такова, каквото ни се струва. И единственото нещо, което можем да направим е да продължим да се опитваме да разгадаем загадъчните механизми, които движат живота. Или просто да се откажем от тяхната магия. Да се движим по течението, по инерция - до точка, която не познаваме. Която не придвиждахме, че някога бихме могли да достигнем.

Животът е непредсказуем. Виждаш нещо, оказва се друго, разбираш трето. Мъчиш се, радваш се. Все тая ти е.

Животът е непредсказуем. Животът е сцена, а ние актьори. Животът е шах матна дъска, а ние сме пешки.

И понякога не зависи единствено от теб дали ще си кон или топ. Понякога просто нямаш сили.

//нахвърляни боклуци от кошчето ми.

Jaune
07-06-2014, 18:15
Излизам!!!!!!!

То пък голямото излизане. Само се напрегнах повече.
Фрустрейшънът е пълен. Кофти ми е. Дори не мога да ревна. Това обаче не знам дали значи, че не ми е толкова тъпо, или просто ми е толкова тъпо, че дори не мога да се разплача. Ох, ще се самопребия, бе.

Fisherman
07-06-2014, 18:35
Стратегии, неправилни преценки, празни мнения и възхищения, твърдоглавост до полуда. Нищо не е такова, каквото ни се струва. И единственото нещо, което можем да направим е да продължим да се опитваме да разгадаем загадъчните механизми, които движат живота. Или просто да се откажем от тяхната магия. Да се движим по течението, по инерция - до точка, която не познаваме. Която не придвиждахме, че някога бихме могли да достигнем.

Животът е непредсказуем. Виждаш нещо, оказва се друго, разбираш трето. Мъчиш се, радваш се. Все тая ти е.

Животът е непредсказуем. Животът е сцена, а ние актьори. Животът е шах матна дъска, а ние сме пешки.

И понякога не зависи единствено от теб дали ще си кон или топ. Понякога просто нямаш сили.

//нахвърляни боклуци от кошчето ми.

добър опит да минеш за интелигентна

Hayashi
07-06-2014, 18:49
Забравих си двете любими рокли в България. Баси нещастието, как може. И куцукам много мизерно заради тъпото коляно. Днес вече ме мързи да гледам, а трябва да се изкъпя и евентуално да изпера.

granger
07-06-2014, 19:20
Цял ден ми е едно никакво, с никой не искам да се виждам, да се чувам...толкова ми е сдухано.
Той ми липсва. Искам малко спокойствие,а усещам колко ми е напрегнато,колко и на майка ми и е напрегнато. Искам да и помогна, но не зависи по никакъв начин от мен. Толкова е тегаво всичко тук.
Дейба.
Реве ми се малко,мрънка ми се. Мрън.

Lilanda
07-06-2014, 20:02
Не съм сигурна да се смея или да плача. Много гадно беше от негова страна. Веднъж да поискам подкрепата му и той да ми каже "Не ме интересува". Разбирам го все пак, няма за какво да му се сърдя. Вероятно ако не бях в кофти настроение, нямаше да го отразя особено даже.

Все пак беше велик ден. Тоест велики 5 часа. 8-) Имам чувството, че скоро всичко ще стане точно както си го мислех. Или по-скоро се надявам. Не знам..

едит: Липсва ми. ;/ Няма да мога да издържа до 6 часа утре. ;/

SHPAIdURmeN
07-06-2014, 20:38
Aйде чао фороно за незнайно време.

girlwithblueeyes
07-06-2014, 23:07
Тъжно ми е.Спи ми се а трябва да седя будна.
Липсва ми...просто вече искам да ме гушне.

babity
07-06-2014, 23:38
Обичайните за по това време на денонощието недооцененост, страх и самота са си налице както нормално. Обаче са така богато поляти с няк'во усещане за отегчение, 'щото вече си е рутина т'ва нещо, че чак е странно. Адски много мисли започват в главата ми и си остават недовършени. Хем се виждам, плюс че се донавивам, че ня'а смисъл, ама и не пускам. Кога ли ще ми дойде акъла в главата? Ама не мога да отрека, че ми е интересно, изключително интересно да видя другата гледна точка. Което няма да се случи, разбира се.

HollyGolightly
07-07-2014, 02:10
Може ли някои хора просто да напуснат живота ми и да спрат да се опитват да нахлуят обратно в него, неканени и нежелани?
Иначе съм добре, най-после с майка ми се оправихме, разбрахме се като големи хора и се надявам повече да не се стига до такива крайности, както от нейна, така и от моя страна. А онази повече не искам и да я виждам, как може такова нагло същество. След всичко, което натвори последните 2 седмици, има наглостта да ми звъни и да пита как съм, ами добре съм вече, не благодарение на нея. За сметка на това се запознавах с доста нови хора последните няколко месеца.

А с нея сестри да бяхме, нямаше да имаме толкова сходен начин на мислене 8-)

Lonsdale.
07-07-2014, 05:38
Тъкмо се зарадвах и ме обзе разочарованието като се замислих..

fUcKsMiLe
07-07-2014, 06:12
-Режим оправен!

Хубава сутрин, ама защо точно днес трябваше да се перат обувки.
Още един час не можеха ли да изчакат? Шях да излизам с тях. :С
Май баба се върна. Ако се е, ще умра от кеф. Искам да ям нещо.
А тоя чили сос, направо ме кара да се чувствам като бог!

YSMF
07-07-2014, 06:38
Мързи ме :(

shmatarok
07-07-2014, 06:46
07:45 e, а аз съм бяяяяяяяяяясна.
Мога ли да ида да ѝ извъртя един шамар?!?!?!

Jaune
07-07-2014, 07:25
Не стига, че тая тениска, с която спя, мирише на него /по 1 време майките ни перяха с еднакви омекотители/, ами и блаженият ми 10-часов сън, на който се точих толкова дни, бе провален още от първия час заради кошмари, свързани с него. И с други хора. Но предимно с него. Бре, от толкова време не го бях сънувала, ама тая нощ направо рекорд. Плашещо беше всичко, особено предвид нещата, които му казвах, и начина, по който се чувствах. И дори насън лъжех себе си, че нямам чувства, а осъзнавах /подсъзнателно?/, че те са там. Ааа, фък, бе. :( Просто искам да се наспя, не искам да сънувам бивши, настоящи, приятелки, които се карат за чаши за фреш, не искам приятелки, които в реалния живот се хлебят супер много или се взимат прекалено насериозно и не дават дума да им се каже.
Искам само с някого да си комуникирам интимно, и физическа близост няма да откажа, но мани я нея, като го няма другото.
Или това, или да се наспя. Направо да хибернирам.

AnarchyBoy
07-07-2014, 08:00
Е ся се излюпих, лал.
Добро утро на всички.. Пия си кафенцето, че още спя.. И си правя планче за деня.. ще мина да я взема /или да взема да я мина? :D/ за да идем да плуваме малко, може и да се разходим малко в планината след/преди това.. После тя искала да идем у тях, хмм само дано брат й не е там.. на т'ва малко копеленце ще му счупя ръчичките.. А вечерта на по биричка в някое капанче и после на парти.. ;3
Но за ся кафе + книга + музика и реанимирам, че едва гледам..