PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20

mayaaa
07-27-2014, 19:23
И аз нямам кола,няма и книжка,пък и да имам ще се притеснявам да карам,да даже и да не се притеснявах не съм самоубиец,че да карам с моето зрение и....и....и....и....няма да се впускам в повече подрбности.Някои неща на теория са много по-лесни. :)
То такива неща като влакове и автобуси не съществуват.

Он: И най-упорито не съм се отказала от идеята да ходя на рождения ден. От утре ще се тъпча с витамин С, пък да видим до къде ще го докарам. Все пак, при такава добра идея за подарък ще е жалко да не отида! :cool:
Бааавно, малко по малко се захванах да чистя. Най-накрая. Ама като гледам колко ми остава за следващите дни, ми се плаче направо. :D
Чакам той да се върне, та да си поговорим. Щеше да е много по-добре, ако поне знаех до кога е там, пък ся май се надявам да ми падне информация от небето. И се сетих, че и другият индивид ще се появи, та и с него трябва да се оправям, колкото и да не ми се иска. Meh.
Задачи за следващата седмица: Да си напиша всичко неща, които трябва да питам инструктора; да си уговоря тренировка с него (евентуално); да обърна внимание на видеата; да си напиша ревютата (с малко късмет и мотивация може да стане и тази вечер, ама се съмнявам); да се захвана с информатика. Колко сладко.

AliceSw
07-27-2014, 19:36
оффф, искам хора да убивам, не мога....много ми се събра за последните дни...не харесвам хората...

AnarchyBoy
07-27-2014, 19:47
О боже, ахахах... Пендулум и дота с нея, аххахахах ;3
Започна си татуса олигофренката тъпа, но к'во да се прави.. тя маже мен, а аз нея.. ;д
Поне идеята е перфектна.. Ефирната ми тя.. А с таа обица колко е яка.. ;с
И ся к'во утре на работа и двамата и после ДЪРВА баце, честно ако не работех в тази сфера не бих припарил до гората за да работя :С Ма кур.. утре разрешителни ще се пишат.. Поне Най-добрия ми фр се нави да я докара, ш тря му оставям ключовете, а как не искам.. тоо имбацил кара като психопат. ;с
Бе ае к'во толкоз, ш му дам служебната, а аз ще се кача с аудито. От Ся до 1ви всеки ден ще ми се ебе мамето, а после от 13 нататък, та чак до октомври ;С
Тя ме подкрепя.. Не искам да казвам голяма дума тук, но започва да ме отпуска, странно е ;д не искам а се поддавам и то силно.. Релаксвам с една дотичка и лягам.. чеее от утре работа и малкото ми свободно време, ще отива за нея, мбах а как не ми се напуска страната макар и за малко.. но .с ;с
ХАШТАГ: ЯКО МИ Е НО ПРЕНАТОВАРЕНО :С ПОНЕ СЪМ ЩАСТЛИВ :С

anonymous708973
07-27-2014, 19:49
Как се получава мускулна треска точно там ?

Обичайно с упражнения за седалище, в моя случай - с бягане и с тае бо, вероятно се дължи на ритниците там.
Няма значение, доволно ми е!!

Някойтам, няма да се повтарям, милиони пъти съм ти казвала. Запознавала съм се с доста, как пък все съм намирала начин да се видим - дори когато съм била ученичка.

Мъничка тренировка днес, после рибка и вино. Идилия.
За съжаление, симпатичният треньор не е на работа, когато аз искам да тренирам и ще си правя програмата при другия. Дано се сработим, че малко дъртичък и не в час ми изглежда.
Уж ще си пишем, ама няма пак аз да пиша първа, аман, чувствам се досадна пък.

102
07-27-2014, 20:00
значи не си се шегувала за гъза лолололло

draid
07-27-2014, 20:07
Обичайно с упражнения за седалище, в моя случай - с бягане и с тае бо, вероятно се дължи на ритниците там.
Няма значение, доволно ми е!!

Някойтам, няма да се повтарям, милиони пъти съм ти казвала. Запознавала съм се с доста, как пък все съм намирала начин да се видим - дори когато съм била ученичка.

Мъничка тренировка днес, после рибка и вино. Идилия.
За съжаление, симпатичният треньор не е на работа, когато аз искам да тренирам и ще си правя програмата при другия. Дано се сработим, че малко дъртичък и не в час ми изглежда.
Уж ще си пишем, ама няма пак аз да пиша първа, аман, чувствам се досадна пък.

Как пък реши, че симпатичният е много добър, пък тоя дето не те радва и е по възрастен не е в час ? Големи злета сте понякога.

En taro

leadyflame
07-27-2014, 20:07
Вманиачена кучка съм, бряях, и все пак виждам нещо в този си недостатък .:Д Преминавам целодневно в някакви състояния и мисли, осъзнавам се и въпреки това, пак заемам една част от мнението си за правилна..ахаха :Д

anonymous708973
07-27-2014, 20:09
Как пък реши, че симпатичният е много добър, пък тоя дето не те радва и е по възрастен не е в час ? Големи злета сте понякога.

En taro

Ми, представи си, и двамата съм ги виждала, този дъртичкия даже всеки път.
Като се разкарваш из залата с вид на "вятър ме вее на бял кон", не е трудно да си извадиш такъв извод.

Ти си зле, че нареждаш без да знаеш ситуацията.

102
07-27-2014, 20:14
нека чуем и неговото мнение
/на дъртичкия

Jaune
07-27-2014, 20:24
Искам нещо хубаво да ми се случи... ама не просто нещо, ами нещо по-конкретно
Не ми се чака
Не ми се вглъбява, а вече толкова съм се навила, толкова съм изпуснала нещата от контрол, а си бях обещала, че повече такива умишлени злодейства срещу себе си няма да правя...

102
07-27-2014, 20:34
Искам нещо хубаво да ми се случи... ама не просто нещо, ами нещо по-конкретно

http://www.youtube.com/watch?v=_KS0yaluA8w

Jaune
07-27-2014, 20:37
http://www.youtube.com/watch?v=_KS0yaluA8w

Знам, че е с чувство за хумор, ама не съм на кеф и т'ва не ме сгрява мно

leadyflame
07-27-2014, 20:39
https://www.youtube.com/watch?v=ZPmo7owRU6o Йеаааа

102
07-27-2014, 20:41
Знам, че е с чувство за хумор, ама не съм на кеф и т'ва не ме сгрява мно

не го мисли
майната му

draid
07-27-2014, 20:55
Ми, представи си, и двамата съм ги виждала, този дъртичкия даже всеки път.
Като се разкарваш из залата с вид на "вятър ме вее на бял кон", не е трудно да си извадиш такъв извод.

Ти си зле, че нареждаш без да знаеш ситуацията.

Аз не нареждам, а ти явно си правиш изводи от външен вид и действия, груба грешка.

Значи усещам нещо да ме лази по ръката - гледам паяк. Пускам го на земята да си пълзи, след 10 минути гледам пак ме лази, направо се чувствам неустоимо желан.

anonymous708973
07-27-2014, 21:15
Аз не нареждам, а ти явно си правиш изводи от външен вид и действия, груба грешка.

О, прощавай, мисли ли трябва да чета?

Да ми кажеш, че съм зле, никак не е нареждане, нали? Моля ти се.

anonymous908491
07-27-2014, 21:18

Не, всички знаем, че добрите хора са красиви, а грозните са зли.
Понякога не се усещаш, че пишеш такива тъпотии, с които може да ни убиеш от смях.

draid
07-27-2014, 21:19

Да ми кажеш, че съм зле, никак не е нареждане, нали? Моля ти се.

Приеми искрените ми извинения.
/Сериозен съм/

102
07-27-2014, 21:20
искрените ми саболезнованиа

anonymous708973
07-27-2014, 21:57
Благодаря, Дрейд.

Не, всички знаем, че добрите хора са красиви, а грозните са зли.
Понякога не се усещаш, че пишеш такива тъпотии, с които може да ни убиеш от смях.

Трай там ве, кой те е питал?
Научи се да четеш. Не казах, че е некадърен или зъл (?!?!?!), а че МИ ИЗГЛЕЖДА НЕ В ЧАС. Това е впечатление, не присъда.
Не съм сигурна доколко мирогледът му ще е разчупен. Със сигурност не може да се пуска по някоя усмивка или шега, което често разведрява обстановката, а младият вчера и девойката, която тренира при него, се спукаха да се смеят, че и си вършеха работата.

Ама тва ти е мн гладко мозъчето да си го обясниш, нали, трябваше да ти го сдъвча и изплюя като за малоумен.
Бягай.

102
07-27-2014, 22:00
ахахахахахах PinkPan7her наистина ли се палиш толкова сериозно за очевидна ирония и като цяло ебавка/провокация

anonymous895156
07-27-2014, 22:05
да си холерик майка

paradosou
07-27-2014, 22:09
Ехе, и в в дневника вече се пише със свръхскорост.
По темата - обясних си доста неща. По-добре късно, отколкото никога, както казват.
*ако бях и учила повече, цена нямаше да имам

anonymous908491
07-27-2014, 22:13
Трай там ве, кой те е питал?
Научи се да четеш. Не казах, че е некадърен или зъл (?!?!?!), а че МИ ИЗГЛЕЖДА НЕ В ЧАС. Това е впечатление, не присъда.
Не съм сигурна доколко мирогледът му ще е разчупен. Със сигурност не може да се пуска по някоя усмивка или шега, което често разведрява обстановката, а младият вчера и девойката, която тренира при него, се спукаха да се смеят, че и си вършеха работата.

Ама тва ти е мн гладко мозъчето да си го обясниш, нали, трябваше да ти го сдъвча и изплюя като за малоумен.
Бягай.

Съжалявам, но би ли го повторила по-разбираемо, като за идиот, все пак разговаряш с мен.

102
07-27-2014, 22:13
тука е чата брат

anonymous708973
07-27-2014, 22:17
ахахахахахах PinkPan7her наистина ли се палиш толкова сериозно за очевидна ирония и като цяло ебавка/провокация

Да бе, наистина, да каже човек, че съм се научила. Ама тцъ.
Не ми е ден днес.

anonymous908491
07-27-2014, 22:20
Да бе, наистина, да каже човек, че съм се научила. Ама тцъ.
Не ми е ден днес.

Те другите ги е страх от теб, само на мен не ми пука, че кълнеш

draid
07-27-2014, 22:22
Хаха вече съм сигурен, че излъчвам някакви феромони дето са много любими на паяците. Замина тоя път през прозореца като е толкова нахален. Не е като да те "полази" мишка докато спиш ама все пак отново се почувствах специален хахах.

Те другите ги е страх от теб, само на мен не ми пука, че кълнеш

Умираме си от страх направо. Мен ме е клела една циганка/врачка и направо за едната бройка да я лежа.

Jaune
07-27-2014, 22:24
Ето, ето затова съм във форона още :(

anonymous908491
07-27-2014, 22:37
Умираме си от страх направо. Мен ме е клела една циганка/врачка и направо за едната бройка да я лежа.

Помниш ли мачока, да ти обясня ли кой е причината да не влиза

102
07-27-2014, 22:43
да бе
кво стана с тоя чиляк

draid
07-27-2014, 22:45
Помниш ли мачока, да ти обясня ли кой е причината да не влиза

Естествено че го помня, помня и доста други хора от тоя форум.

anonymous708973
07-27-2014, 22:46
Кълняла съм, вика.
Не си чул циганка да те кълне явно. :D

anonymous908491
Естествено че го помня, помня и доста други хора от тоя форум.

Всички те и се опълчиха, сега виждаш резултата.

Jaune
Мачока!!!

anonymous908491
07-27-2014, 22:49
Мачока!!!

Ходи по врачки да му развалят няква черна магия

Jaune
07-27-2014, 22:51
Аватара му беше с едно плачкащо. Сигурно още реве.

draid
07-27-2014, 22:52

Е аз защо съм още тук тогава ?

anonymous895156
07-27-2014, 22:53
Имаше един носферату/darknesswillfall, той също се опълчи на пантерата и веднага след това спря да пише. Имай го предвид, draid.

anonymous908491
07-27-2014, 22:55
Е аз защо съм още тук тогава ?

Сложиха охрана на гробищата, все още търси кост от мъртвец, не се радвай толкова

Blab
07-27-2014, 22:57
еххххххх......:Д

102
07-27-2014, 22:58
искам да се пофаля че напрайх дабъл кил /муха + хлебарка
убийствата беха в обратен ред де
http://prikachi.com/images.php?images/574/7498574n.jpg
не
не е мръсно у назе

draid
07-27-2014, 22:58

Така ли се чувстваш ?

Да видим, котката дойде и заспа на леглото, явно реши че днес няма да го използвам. След малко ще влизаме в схватка за това кой да вземе по-голяма част от него.

102
07-27-2014, 23:06
си спи кае си сака
http://prikachi.com/images.php?images/592/7498592m.jpg

Jaune
07-27-2014, 23:08
аре задавайте ми въпроси, бе, имам 1 цигара време

102
07-27-2014, 23:12
ква царствена такава
вече всяка тема е нейна

Jaune
07-27-2014, 23:13
Аз съм старша във форона, имам ексклузивното право. А и само онлайн съм толкова яка.

102
07-27-2014, 23:13
не си ми на мненията девойко

Jaune
07-27-2014, 23:15
Е щото не мога да си вляза в старата регистрация. Абе тихо там :Д

102
07-27-2014, 23:16
секси гръб не е твой нали

Jaune
07-27-2014, 23:18
Не, моят е по-скромен
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/s960x960/10498638_765591100129301_5189399870477702069_o.jpg

102
07-27-2014, 23:20
става
не е лош
ама да не се беше обръщала

Jaune
07-27-2014, 23:21
:/ абе вие сте най-смотаните мъже във вселената

102
07-27-2014, 23:22
казвали са ти го нали
май е време да се замислиш

Jaune
07-27-2014, 23:23
:lol: k

Blab
07-27-2014, 23:31
.

tori
07-27-2014, 23:36
си спи кае си сака
http://prikachi.com/images.php?images/592/7498592m.jpg
Аааааааай, къф е шладкиш. :333 Мяяууу. :333333

fUcKsMiLe
07-28-2014, 02:41
Страшна п*тка съм. Както и той. И все пак когато човек ти каже такова нещо ти идва да се разревеш. И аз го направих. Не ми беше яко изобщо на кафето. Изпуших кутията цигари, заради няколко коментара от негова страна. Жалкото е, че въпреки че не е перфектен аз си го обичам, много. Познавам се, ще ми трябва минимум година за да се възстановя и чувствата ми към него ще са си пак същите. Може би малко по-различни, по-силни, защото сама ще се боря, въпреки че не го заслужава.. но за бога, АЗ го заслужавам. Аз го обичам, аз съм тъпата, но това е момчето за мен. Достатъчно са ме сваляли и достатъчно са правили за мен, че да знам, че друг като него няма. Мразя се за това. Пияна съм на макс в момента, въпреки че пиша супер адекватно, но както и да е. Щях да му кажа някои неща, обаче тия двамата развалиха момента. И после той си легна. Шанс!?
Не мога и не искам да го преодолея. Няма да го направя. Ще си бъда влюбена, ще го обичам, пък дето се вика, ако е писано - ще стане. Надявам се след време да се съберем пак, защото сме супер яката двойка. А ако той все още се чувства така, аз знам какво ще направя, какво ще стане с мен. Фък, не трябваше да пиша всичко това, но по-добре тук, от колкото в устата на някой човек от града, сериозно. Бтв, никой няма да ме разубеди, че някой ден ще се влюбя в друг човек и ще забравя него. Никой. Защото няма как да стане, познавам се прекалено добре.

babity
07-28-2014, 07:39
Кога ли ще ми се пръсне сапунения мехур? Сама си набивам няк'ви филми, ама т'ва е 'щото съм ограничена от стереотипа. Нямам ник'ви индикации за това, но малко ми иде на голд дига' цялата работа. Пак мойта същност на контрол фрийк се опитва да ме завладее, но не тря'а се поддавам. Няма защо да го мисля толкова, просто ще се оставя да бъда третирана като принцеса. Защото заслужавам най-малко това. Не знам колко ще продължи, но за първи път в живота си виждам, че и на лошото имало възвращаемост. Като изключим всичките ми болни притеснения... feels like I'm walking on air, feels like I'm flyin'!

tori
07-28-2014, 07:55
Добро утро, хах. Добро е, да. Тоя път съм сигурна, че е добро. Добро е, защото си изясних някои неща, вече не ми е баш объркано, по-скоро някво... странно. Защо? Не разбирам причината, в мен няма нищо специално, дори съм пълна с демони. Защо? Поне да имаше някакво покритие, за да мисли така, а то... Нищо, нека ги мисли тия неща, нека си останат така като цяло - аз не съм човека, който трябва да говори с него, не съм човека, който да промени нещо. Нека всичко си виси като паяжина от ъгъла. Будните в три през нощто не са само поети, влюбени и тъжни, има и объркани. Другия... Ами той вече пристигна, сигурно даже се е наспал и натъпкал, може и на работа да е отишъл. Липсва ми, чувствам се самотна тук, без него. Не ми стигна, искам пак. И тъпото е, че не искам само него покрай мен, искам и още едно човече. И двамата са ми такива милички и гушкави... Не ми стигнаха, още време ми трябваше.
Мойто момче снощи ме ядоса, как може да е такъв непукист и такъв задник понякога?! Сложно го трая в тия моменти. Ще го набия, ей! А толкова обичам да ми опонира, да вика срещу мен, да ме иронизира, да спорим... Знае, че не обичам да ми мълчи, няма как да го уважавам в такива моменти. Ама съм си го избрала такъв и такъв съм го харесала, тъй че ще си трайкам докато не ми писне съвсем.

killer6
07-28-2014, 07:56
Porednata tema za karane abe gledaite shte napravia tema v neia vie se ubigdaite psuvaite i takak nataka kolkoto iskate samo4e sprete po teia temi dosta e tapo

Jaune
07-28-2014, 08:05
.

Снощи те сънувах :д За първи път виж дам, че имаш йероглиф под името, т'ва мачока ли го е сложил :Д

Ivaaaaa
07-28-2014, 08:20
искам баща ми да се прибере. хубаво е да живееш сам, но поне другото човече да беше тук :oops: .
трябваше да приема поканата и да опитам, но пък какъв беше шансът майка ми /която ме командори от толкова километри/ да ме пусне?! да, никакъв.
налегнала ме е нещо летаргията. от доста време насам... не знам как ще вляза в ритъм.

AnarchyBoy
07-28-2014, 08:32
По традиция, 8к ;с
Тя е супер яката топ пичка лел? Мога ли да го кажа т'ва? Явно мога. Обикновено говоря за нея като фигура до мен, а не конкретно. Този път, ще кажа нещо за това как точно една определена нея ме кара да се чувствам. Бах маа му и пичозната мадама, не е любов, ма е страст.. побърква ме супер ефирна нежна жена ;с напомня ми на един пост на Irti, топ пичка е и ме кара да тръпна като я видя.. И ИГРАЕ ДОТА ВЕ ;с и танцува, а скоро правим 3 месеца ;с кек. Бях в една дупка.. повлякох и нея, но някка си излязохме.. Простих всичко и продължих с усмивка. Никой не ми е виновен, тя ме прави рационален /и възбуден ма т'ва се подразбира/ харесвам я мноо, може и да я обичам нз.. Ма знам, че като се засмее забравям за всичко ;д А като започнем да се храним / бележка ; псуваме/ е няма такъв филм всеки ни се чуди то не е псуване то не са обиди и удари, скубания, ахаха.. Тря си призная, че ме би 1в1 Techies ;s тогаа разбрах, че искам да я будя всеки ден.. секс мекс целувки пълна програма ;с оф нз хаотично е, ТАА СЛУША ПЕНДУЛУМ ВЕ>>>>> ;с
оф ае, че почивката ми свърши и тря да хващам гората ;с бай

Jaune
07-28-2014, 08:36
^аууу :Д

TheDevilInMe
07-28-2014, 09:24
Почвам да си мисля, че в тая държава нищо не е наред, викаш бърза помощ и ти казват, че няма да дойдат, нямам думи...
Слава богу нещата се разминаха, ами ако умираше, какво правим тогава... Както и да е, лягам да си почина, цяла нощ съм била дежурна.

draid
07-28-2014, 09:41
Ау днес непреодолимо желание за откровености напира във всеки. В София започва да става задушно, а аз го мразя тоя момент.

Как така бърза помощ отказаха да дойдат? Ако не ми дойдат да се молят да не оживея, че иначе аз ще отида.

Dagichka
07-28-2014, 09:43
по-добре съм и физически и психически. добре, че си ги имам тях двамцата, макар и само по чата за момента :д
и се убеждавам колко ми е права тя, като каза, че трябва да съм с човек, на който да разчитам при извънредни ситуации.. а той не си направи труда дори да ми прати един смс преди да замине за морето и да пита аджеба кво става, защо съм го търсела и защо после съм си изтрила профила и тн.. и се убеждавам, че винаги трябва да се държиш най-добре към някой, защото не знаеш в този момент дали и друг не е в играта и при това държащ се както трябва, за пример, а не като теб.. не като гъз..

tori
07-28-2014, 09:49
и се убеждавам, че винаги трябва да се държиш най-добре към някой, защото не знаеш в този момент дали и друг не е в играта и при това държащ се както трябва, за пример, а не като теб.. не като гъз..
Толкова си права, че ми става смешно чак. А не е.

Fisherman
07-28-2014, 09:53
По традиция, 8к ;с
Тя е супер яката топ пичка лел? Мога ли да го кажа т'ва? Явно мога. Обикновено говоря за нея като фигура до мен, а не конкретно. Този път, ще кажа нещо за това как точно една определена нея ме кара да се чувствам. Бах маа му и пичозната мадама, не е любов, ма е страст.. побърква ме супер ефирна нежна жена ;с напомня ми на един пост на Irti, топ пичка е и ме кара да тръпна като я видя.. И ИГРАЕ ДОТА ВЕ ;с и танцува, а скоро правим 3 месеца ;с кек. Бях в една дупка.. повлякох и нея, но някка си излязохме.. Простих всичко и продължих с усмивка. Никой не ми е виновен, тя ме прави рационален /и възбуден ма т'ва се подразбира/ харесвам я мноо, може и да я обичам нз.. Ма знам, че като се засмее забравям за всичко ;д А като започнем да се храним / бележка ; псуваме/ е няма такъв филм всеки ни се чуди то не е псуване то не са обиди и удари, скубания, ахаха.. Тря си призная, че ме би 1в1 Techies ;s тогаа разбрах, че искам да я будя всеки ден.. секс мекс целувки пълна програма ;с оф нз хаотично е, ТАА СЛУША ПЕНДУЛУМ ВЕ>>>>> ;с
оф ае, че почивката ми свърши и тря да хващам гората ;с бай

много си прос боби

Andjyy
07-28-2014, 09:56
на мен ми идва малко неестествен

TheDevilInMe
07-28-2014, 10:20
Как така бърза помощ отказаха да дойдат? Ако не ми дойдат да се молят да не оживея, че иначе аз ще отида.

Обяснението беше, че в бърза помощ няма дежурни педиатри, затова не можело да дойдат, да не говорим, че им беше адски трудно да ми кажат къде има дежурна болница, защото действието се развиваше в събота

xoxi
07-28-2014, 10:31
Аууу, вдъхновение!
Забравено чувство, гъделичкащо.
Пише ми се. Ау. Ау. Ау.
Айде.

bgcommander
07-28-2014, 10:41
Ооо след тренировка... в перфектна кондиция съм! Е сега следобед съм на плаж с двама приятели, преди това ще се подстрижа... Като свърши тоя месец спирам бойните изкуства и почвам нещо по-различно... танци... латино-американски :D

dimitar_ak
07-28-2014, 10:46
Нямам търпение да стане 20:00 и да почвам с танците ;)

girlwithblueeyes
07-28-2014, 11:26
Глaднa съм:(

granger
07-28-2014, 12:52
Влюбено едно такова. А хората покрай мен продължават да ме изненадват с тъпотата си
Тематично
https://31.media.tumblr.com/tumblr_md2e9w2PCS1qem8xu.gif

mayaaa
07-28-2014, 12:55
Да, лаптопът ми отново почна да си прави каквото си иска. Страхотен момент избра, признавам му го.

pandabear
07-28-2014, 13:04
Нищо лично, днес е малко по-различно.
Мина време и вече сякаш свикналa съм с всичко.

SHPAIdURmeN
07-28-2014, 13:10
Да, лаптопът ми отново почна да си прави каквото си иска. Страхотен момент избра, признавам му го.

Намирисват страха от далеко :D

babity
07-28-2014, 14:29
Тоооолкова ми е подут стомаха, а секс тря'а правя... :D Така ми се ходи на разходка. Нямам търпение онова нещо да си дойде утре и да нахлуем на гребната.

bloodyF
07-28-2014, 15:38
Вкъщи <3
Enough said.

SpiritInBlack има ЛС :D

paradosou
07-28-2014, 15:50
Страааашно ме е яд! Как може...
Ще стана пълно перде за някакво време, то е ясно.

shmatarok
07-28-2014, 16:19
Намирисват страха от далеко :D

:D :D :D

8-) 8-) 8-)
^Ей така съм. Леко ми е на душата, не знам и аз що - не е като всичко да ми е наред. 8-)

Vanchhh
07-28-2014, 16:37
Добре сме. Много тъпо време.

anonymous708973
07-28-2014, 17:35

Пууу, глей колко съм фатална! :lol:

Густо ми е такова без причина. Изследванията са наред, очертава се вкусно хапване, той е приказен, ученето си върви съвсем прилично, в сряда най-накрая съм на първа тренировка с инструктора, стори ми се, че се въодушеви, че не държа на 10-часово кардио 8 пъти в седмицата 8-)
Утре ще стискам палци за колоквиума му, че малко в лош момент се случва. Настройката му обаче е заразителна!
Доволно, бе.

draid
07-28-2014, 17:38
Днес успях да се насладя на новата IMAX зала най-накрая, от кога не стигам да я видя. С новата техника са постигнали феноменална чистота на образа.

sl1nceetoo
07-28-2014, 17:42
Напълно ми е безразлично днес!

Lilanda
07-28-2014, 19:32
Най-якото празнуване ЕВЪР! 8-) Минавам по улицата, срещам разни познати и всеки ме пита "Рожден ден ли имаш?". :D И всички, които го познават, се зарадваха страшно много на отговора. ;3 Само един месец е, но пак е нещо, нали? ;3 Отидохме на ресторанта, в който работи С. и тя от вратата ни подхвана с честитките, поздравиха ни даже с една песен /една от емблематичните за нашата връзка ;3/. С тая торта в ръка сервитьорите ми се зачудиха да не би да организирам някое парти и като С. им каза, се засмяха и донесоха една свещичка с думите "Подарък от нас за годишнината". 8-) Всички са толкова дружелюбни, много приятен персонал, за пореден път се обеждаваме, че това е мястото за нас!

За един месец преживяхме доста, макар и леко незначителни неща, а всеки един момент беше толкова невероятен. <3 Трупаме опит заедно, трупаме моменти заедно. И всичко се случи толкова бързо. Преди 2 месеца не можех дори да погледна този човек като нещо повече от приятел, а днес не мога и ден без да го видя. Денят беше невероятен, а той още пó. ;33

draid
07-28-2014, 19:34
За момент реших, че си бременна...

Fisherman
07-28-2014, 19:36
до кога ще слушаме празни приказки се чудя аз

Lilanda
07-28-2014, 19:36
Ти пък... :D

babity
07-28-2014, 20:45
И за пореден път нищо не се случва както е планирано. Кофти е, че тия отношения са с кратък срок на годност, но нищо. Трета седмица откакто... а по-добре не по помня откога не съм се чувствала. Дано поне утре успеем да се видим, 'щото т'ва "е, не е ли по-добре да сте си само момчетата, 'щом е казано, че ще е мъжка вечер" определено тря'а ми е понатрупало точки, а ако съм успяла да се представя добре и пред приятелите му... ебахти бонуса ще стане. :D Чувствам се въодушевена като малко дете.

NambyPamby
07-28-2014, 21:56
Абе, има ли някаква дискриминация към тъмнокосите спрямо блондинките или така ми се струва??? 8-)

weheartiit
07-28-2014, 22:08
Еми ще излъжа ако кажа,че не ми пука,но вече не мога така ,
това не е връзка,не е нищо ... нагледах се на лапешки истории,
просто го мислех за различен.Надявам се този път да ми мине бързо и
да не се почувствам отново слаба и да го потърся.Не искам да ми е тъжно,
искам просто да се махне от живота ми да не го изживявам толкова емоционално
както досега.Ама като се познавам утре сигурно пак ще го потърся ...

За утре май всичко ще се провали,а се надявах на страхотна вечер.
Не искам да я разочаровам,дано се съберем хора.Нуждая се от малко такова разпускане.
Тъжно ми е ,просто нещо не е както трябва .И се чувствам отблъскваща.

HollyGolightly
07-28-2014, 22:27
Тъпо ми е, не, скапано ми е. Как едно нещо не може да стане така, както съм го планирала. Цялото това нещо беше заради него, заради нас и накрая така ще се преобърне всичко. Писна ми тя да прави проблеми, голяма жена е, живее живота, който сама си е направила и не може да обвинява никого за това. Прави мизериите, а после кой ще се притече на помощ и разбира се, той, понеже няма кой друг. Провали се цялата почивка. Няма смисъл да оставам, а за догодина няма и да планирам нищо.

xoxi
07-28-2014, 23:31
В тая къща едвам се накупувахме на ел. крушки... И винаги при мен гърмят. ВИ-НА-ГИ!
След като изгърмя и последната, сега изнамерихме някаква синя ел. крушка, която свети на себе си, но пък създава илюзията за приглушено осветление и вечер спалнята изглежда.... хмммм, само за секс.
Утре ще ходя да купя и червени. И поне още една синя. И други цветове ако имат... алелелеле.

pandabear
07-29-2014, 00:20
https://www.youtube.com/watch?v=vnqiVrK_kUo

YSMF
07-29-2014, 04:17
Искам да се видим, може да се разочаровам, но искам :/

tori
07-29-2014, 06:44
Прекрасно ми е, многомногомного. И вече ми е спокойно, камък ми падна от сърцето. Всичко е решено, чакаме следващия филм пък квото ще да става. Аз съм готова да понеса последствията ако нещо се обърка. Жалко е, че така се разминаваме, но нямам как да направя нещата по-различни, защото не зависят от мен. Единствено се надявам никой да не съжалява и никой да не е наранен, никой от нас тримата не го заслужава.И да - хубаво е да си водиш сериозни разговори.

Dagichka
07-29-2014, 07:43
не можах да спя много добре, тва походно легло ме убива, а как скърцаа гхх. поне ми е по-добре душевно, макар за малко дяволите пак да се опитват да ме превземат, ноо няма да им се дам скоро!! пауза бутон ми е животът в момента, ама пък и това си има своите ползи, няма да се оплаквам. трябва да спра да наблягам на външните си недостатъци (макар че май се хванах в ръце и от 3 дни ям мъничко и изчистено ;3 ) и да започна да се боря с вътрешните си, защото.. доникъде няма да я докарам иначе

XTREMEFREERIDE
07-29-2014, 08:17
перфЕ!

girlwithblueeyes
07-29-2014, 08:18
Докогa ще ми се прaви интересен?
От къде реши,че щом приятелят ми е дaлеч съм сaмотнa,пълен глупaк.
Още мaлко остaнa до Неделя

fUcKsMiLe
07-29-2014, 08:55
Ще го наритам. Никви проблеми с друг човек, но защо точно най-добрата ми приятелка? И то пред мен, бе мамка ти. Да внимава, ако тръгне да се мъчи нещо с нея, така ще го отарлаша, че техните няма да го познаят. Сигурна съм, че и тя няма да му остане длъжна, като знае през какво ме накара да премина.

Събудих се с някво супер силното чувство - интуиция го кажи. Сигурна съм, че ще стане нещо много кофти, ако не до края на месеца, просто в близкото бъдеще. Не знам кога, но се надявам да не е зле за мен.

Пред нервен срив съм. Ако всичко продължава, просто не знам какво ще правя.

Сега отивам да си обменя парите и да си купя сандали. Взех си лещи вчера, трябва да дойдат утре. Дано стоят яко.

В тая къща едвам се накупувахме на ел. крушки... И винаги при мен гърмят. ВИ-НА-ГИ! .

Напомни ми, че трябва д купя 4-5 крушки, че само 3 изгоряха вчера, от моята ръка. Ще кажеш че нещо нарочно го прави.

Niakoitam
07-29-2014, 09:42
Преди 2 месеца не можех дори да погледна този човек като нещо повече от приятел, а днес не мога и ден без да го видя.

И това отново ме подсеща за една мисъл, на която съм голям фен: "Никога не казвай никога!" :D

tori
07-29-2014, 09:42
Напомни ми, че трябва д купя 4-5 крушки, че само 3 изгоряха вчера, от моята ръка. Ще кажеш че нещо нарочно го прави.
Не си далече от истината. :д И в нас така става - не да гърмят по една-две, а всичките на едно.

Jaune
07-29-2014, 10:13
Искам да се видим, може да се разочаровам, но искам :/

от 1 страна^

От друга, човек, толкова изциклих, сънувам кошмари, смея се, когато би трябвало да се разрева, не знам какво ми става, изморена съм, не, изтощена съм от игрички и разгадаване. "Прости ми, но не мога повече"

xoxi
07-29-2014, 15:04
Той пие студена бира, а аз - топло кафе с мляко... Да се чуди човек какво е времето тук. xD
Екстра ми е обаче.
Само чакам да се стъмни и да пускаме синята лампа... отново. 8-) Преди това обаче няма да е зле да наготвя и да се видя с компанията, че почват да се сърдят и да мислят, че ги отбягвам нарочно...

sl1nceetoo
07-29-2014, 15:28
да се видя с компанията, че почват да се сърдят и да мислят, че ги отбягвам нарочно...

Същото.

+ това мразя го, когато ми се преви на интересен! И много се дразня, когато някой приеме това, че си зает с нещо като "оправдание". Много се кефя обаче на новата песен на Никол Шерцингер, ду дуду ду ду ду дууууу.

granger
07-29-2014, 16:07
Цял ден ме боли глава, но интервюто мина страхотно и имам надеждичка.
Искам и него да го видя и намачкам...тралялял.

Ivaaaaa
07-29-2014, 16:47
чувствам се отпочинала, като мързелива котка. МрРрРр. чувствам се секси. ооо, даа. секси.
пак ми е едно такова..ммм меланхолично. осъзнах нещо, което винаги е било пред носа ми. стана ми кофти, но пък това е част от живота. както и да е.
винаги ще се чувствам неудовлетворена. и никой няма вина за това. с всички ни е така. поставяме си някаква цел и отчаяно се стремим да задоволим желанията си. с всяко едно стъпало по-нагоре в безкрайния ни списък с потребности, ммм мечтите (?) ни стават все по-неоправдани и егоистични. ние, хората, сме просто едни гнусни създания. надявам се все пак някога някъде да открия съвършенсвото и хармонията. предполагам dead is the road to awe

bloodyF
07-29-2014, 17:02
Денят започна обещаващо, но уви-не бе. Сестра ми стана на 1 (да ми е жива и здрава), кръстихме я, изпокарахме се с майка ми и се чувствах не като гостенка, ами като хваната от улицата и завлечена там.
Както и да е, поуспокоих се, пих кафе, пуших, изкъпах се, писах му (естествено), не ми отговори, уговорих си среща (даже трябва и още една), почвам да се обличам и имам час и половина докато ще тръгна. Ще седна малко на масата, тъкмо може да хапна нещо.

anonymous895156
07-29-2014, 17:08
Този сериал е толкова вървежен, а осми сезон наближава. Какво ще правя, когато свърши? :C Ще избирам между "Колежани", "Кварталът на богатите" и "Адвокатите от Бостън", според вас кой от тези си заслужава гледането най-много?

102
07-29-2014, 17:28
ако говориш за отчаяни съпруги не заслужаваш сериал като адвокатите от бостън

tori
07-29-2014, 17:30
чувствам се отпочинала, като мързелива котка. МрРрРр.
Даааааа. :333333

seek&destroy
07-29-2014, 18:12
Не си далече от истината. :д И в нас така става - не да гърмят по една-две, а всичките на едно.

Погледнете си ел инсталацията.

TheDevilInMe
07-29-2014, 18:14
тези женски проблеми ме удариха право ф емоциите :D

draid
07-29-2014, 18:55
Леко неспокоен.

Jaune
07-29-2014, 20:23
Защо го правя това сега бе :(

anonymous895156
07-29-2014, 21:52
ако говориш за отчаяни съпруги не заслужаваш сериал като адвокатите от бостън

моят сериал е по-добър от твоя сериал

tori
07-29-2014, 22:36
Сийк, инсталацията си е добре, просто аз обичам цялата къща да свети когато е тъмно. Пък и ми се струва нормално да горят заедно, щом са сложени заедно. Смисъл... Купувани от едно място, един волтаж ли, кво е и такива неща. Де да знам. :д

ОН:
Чак сега започвам да усещам липсата му. Липсва ми да ме пипа по косата даже, бахти. И да крещя, че ми боде като ме целува. И да ме разтрива. И да спим заедно, въпреки че ни е неудобно и всичко ни е изтръпнало. Липсва ми да ми разказва измислени приказки за принцове и принцеси, които са покъртително забавни, но успокояващи. Липсва ми допира до гърдите му. И как ми опустошава хладилника когато е гладен. И как ме гали. И как прави секс с мен - като за последно. И перверзните му шеги ми липсват. И начина, по който ми казва, че ме обича. И гласа му. И как се търка в мен докато правя нещо. И как ме гъделичка. Също така ми липсва нослето му да се търка в моето. Освен всичко, липсва ми да делим едно ежедневие - „Днес сме в баба, а после - с приятелите ни.“ Липсва ми и да се караме за глупости, а той да не ме пуска да му избягам като съм му ядосана.
Общо-взето ми липсва да споделям почти целият си ден с него.
И чак сега осъзнавам какъв късмет съм извадила да го срещна някога. Защото е късмет, как другояче бих нарекла това всичкото? И наистина не разбирам с какво съм заслужила тая цялата любов да ми се изсипе на главата. И ако има рай въобще, то това е той за мен. А ада е сега, когато ми е далеч от прегръдките. Каза ми, че ме иска в обятията си, не толкова в леглото си. Но пък е хубаво да нося тениската му определено. И мирише страхотно. Липсва ми всичко в него. Също така не разбирам защо в продължение на два месеца грубо трябва да плащаме за всичко това, което имаме вече трета година. Ние.

NambyPamby
07-30-2014, 00:42
Ужасно, отвратително, зле, по-зле, много зле, многомногомного зле, най-зле, покъртително зле. Всичко се разпада. Тъпото следване кривна в неподходяща посока, най-добрата ми приятелка заминава и колкото да се радвам за нея, ми е изключително тъжно, защото рядко женско може да е такъв пич и я обичам много, а с Него нещата направо са на финалната права.
Ама много на финалната права. И ако днес(т.е вчера се води вече) е бил отвратителен ден, не знам утре как ще протече. Сигурно апокалипсисът ще се изсипе отгоре ми.
Не знам как закучихме нещата дотам, кога и как се стигна от боричкането и закачането за глупости до scandale grande. Знам, че аз съм виновна, защото съм мнителна, обсебваща и злопаметна. И че навярно съм прекалила, обаче да не е питал какво ми има, мамка му! Сам ме пита и после е недоволен от отговора. Защо било така - ми, защото е така. Просто човек си мисли различни неща, някой път не са нещо конкретно, но по някое време ти изплува някой спомен, ти се замисляш, ядосваш се пак за старите грешки и почваш да се чудиш дали пак няма да ти се случи същото... Голямо чудо станало. И на мен не ми е приятно да се сещам за НЕГОВИТЕ грешки и как бях пренебрегната преди от НЕГОВА страна, не ми е хич приятно да си припомням този чуден момент, ама се случва понякога, нямам контрол. Явно съм спотаила някакъв гняв, който не се е отприщил о време и сега периодично избликва. Ама и аз, да се е.а в простата глава, за чий реших да му споделя?! Много виновна се чувствах, докато не ми изтърси, че едва ли не съм му провалила лятото и нямал желание вече да ходим на почивка. :O Върха на... не знам и аз какво. Едно е да се чувстваш кофти за някакви рандом неща и да споделиш(нищо, че ме нарязаха като кисела краставица), съвсем друго е да се обърнеш и да кажеш на човека, когото уж обичаш, че едва ли не ти е провалил живота и да те праща да си летуваш сама. Ебахти зора, ебахти чудото, аз и в най-големия си яд не съм изтърсвала подобна простотия. Адски много заболя. Ама адски. Един вид:"Скапа ми почивката, лятото, живота, събирай си парцалите и прави каквото искаш". То направо си е така, де. Това беше просто. Ще се извинявам, ще му звъня като дебил да го извинявам и да го склонявам да се видим да поговорим, а той накрая ще ми каже нещо такова... Щях още да търся помирение сигурно, ако не ме беше полял със студена вода. Ебахти отношението, ебахти. Прав му път, щом му е толкова зор. Само да не се окаже, че зорът е със женско име и моите периодични менструални избухвания се използват като уж реален повод за раздяла...
Много ми е болно, много тъпо, много нервно и много неебателно. Накуп. Не знам как да го опиша. Толкова неща съм правила за него, за да му помогна/да е добре/да го зарадвам само за последните седмици и накрая ме набеди, че даже съм му провалила лятото... Чудноооооооооооо. Ебах му майката. Да се спасява. Да си ми върне нещата и да се спасява. По куриер да ми ги прати даже по-добре, че не ми се слушат извинения как нямало да може да се видим, имал еди-каква-си работа и прочее.
Мисля да спра да се тровя с негативна енергия и да си съсредоточа всички мисли/надежди/молби в посока към Академията и дано до края на седмицата да излязат резултатите и аз да фигурирам вътре, че съм на път да изтрещя вече.

pandabear
07-30-2014, 01:05
^ малко май си афектирана, поспи пък после помисли пак над случилото се, иначе няма да последва нищо хубаво. мое мнение =)

он: чувствам се доста енергично. искам тези ден-два извън София да бъда изцедена. мхмхмх.

bloodyF
07-30-2014, 07:38
Мразя оправдания, извинения, мрънкания нон-стоп. Писна ми от всичко.
Искам най-накрая да дойде тая шибана дата и да ходя на море, щото главата ми е препълнена с глупости. Забравям адски често и бързо, което почва да ме притеснява, пуша много и съм в ебати дупката заради него и заради мене си.
Не го обвинявам, аз съм виновна за а-б-с-о-л-ю-т-н-о всичко, което се случва. Ако бях изчакала и ако бях спазвала дистанция още миналата година по-това време нещата щяха да са различни и може би щяхме да сме заедно. Но не съм и не сме.
Ставам да пия кафе и да пуша, пак.

sometimes_
07-30-2014, 09:15
На път съм да направя поредната глупост. Нямаше да бъда аз ако не правех гаф след гаф. Имам ужасния навик да избягвам да мисля за проблемите и си мисля, че така ги решавам. Всъщност доскоро го нямах тоя навик, ама напоследък... Блях! Нищо, нищо, и това ще мине. Нали?! Нали?! Ще мине, да...
Не разбирам защо толкова държа да скапя единственото нещо, което ме прави щастлива. Защо, бе? Каква е тая непонятна нужда да прецаквам всичко по такъв начин... Възползвам се от това, че е добър и, че мога да му въздействам... Просто има неща, за които не мога да простя и като се сетя...се чувствам длъжна да не ги оставя безнаказани.
Другите неща и те ме тормозят само...и най-гадното е, че не мога с никой да ги споделя. Ей така си ме тровят отвътре и ме побъркват. Силно се надявам да се справя и тоя път... Ако успея - ще се самопризная!!!

Jaune
07-30-2014, 10:51
Жега ми е, лошо ми е, искам да си ходя, и не искам да ми пише тоя, а искам НЕГО. И да го оправдавам, и да не го оправдавам, тъпо се държи и т'ва е. Не се държиш така с човек, когото харесваш. "Ако исках да те режа..." Плс. Нали, не искам да те режа, ама по-скоро 'щото си ми онлайн зарибявка и не искам да си разваляме отношенията, а не щото имам някви реални чувства. И от горчив опит знам, че тия неща не се приказват по интернет. Ама аз все пак не допускам 1 и съща грешка 2 пъти, а поне 5-6-10 пъти... що се унижавам :Д

girlwithblueeyes
07-30-2014, 11:24
С нея си пaсвaме идеaлно ,и двете стрaдaме от липсa нa родителскa обич.Добре си прекaрaхме жзaедно
Имaм си и писмо и сърцето ми ще се пръсне,обожaвaм стaрaнието му дa бъде ромaнтичен мaкaрче му е трудно.Вярвaм ,че скоро ще си го гушнa и и ще впием езици жaдно.
Пътувaнето ми се отменя,но ми се отвaря стрaхотнa възможност.Много труд и сълзи ми струвaше ,но се спрaвих
Гърлото достa ме боли,ще си почивaм и ще треперя нaд Scandal ..
Хубaво ми е и влюбено.

Blab
07-30-2014, 11:26
чувствам се... освежена, един вид рестартирана:Д
само аз си знам как август ще го направя най-продуктивния месец и след него ще имам пиеса, 1 колаборативна, 1 основа за представление, гранде редакция и точка на 4-та, няколко разказа и твърде възможно - първи драфт за къс филм. +доволен запас публицистични текстове, ще бъда просто уау, усещам го.

и ще използвам заминаването на най-близкия си човек (НамбиПамби, ако бях хипи, щях да кажа: синхронизъм мъч?:Д), за да направя всичко, което иначе не бих. изобщо, да се осмелявам. честно, вече претръпнах към всичко и съм готова да се гавря с живота така, както той се е гаврил с мен:Д (муахахаххаха!)

хубав ден на всички! времето е сладоледено)))

anonymous708973
07-30-2014, 12:15
Сийк, инсталацията си е добре, просто аз обичам цялата къща да свети когато е тъмно. Пък и ми се струва нормално да горят заедно, щом са сложени заедно. Смисъл... Купувани от едно място, един волтаж ли, кво е и такива неща. Де да знам. :д

8-)
Дали горят заедно зависи от вида на електрическата верига. Ако са свързани успоредно, не са зависими едно от друго. Ако са последователно обаче - кофти :д Ама не мисля, че някой изобщо ги свързва така.
Някой да ме поправи, ако греша, моля.

Намби, горе главата!
В Полицейската академия ли кандидатстваш?

tori
07-30-2014, 12:23
8-)
Дали горят заедно зависи от вида на електрическата верига. Ако са свързани успоредно, не са зависими едно от друго. Ако са последователно обаче - кофти :д Ама не мисля, че някой изобщо ги свързва така.
Някой да ме поправи, ако греша, моля.
Честно-казано хич не ми е. Ама кажи-речи всичките горят заедно. :д

Иначе ми е мързеливо, но поне си пописателствах, имам идеи и чакам разни хора, защото те не могат да се осъществят само от един-единствено човек. Мисля да послушам думите му и да спра да асоциалствам за момента, пък и не съм виждала баба от събота.

bloodyF
07-30-2014, 12:27
Ина, по-скоро мисля че кандидатства в НХА, техните резултати излизат тия дни:)

Аз съм по-добре, видях се с приятелка и гаджето й, който е супер пич и не са от онези лигави двойки, които се гушкат и се държат за ръце постоянно. Мразя демонстрации и показности. А те са мега яките и много се радвам, че тя е от онези момичета, които успяват да съчетават всичко! Довечера може пак да се видим, би било яко.
Купих си мечтаната тениско-блузка, която не ми седи по мечтания начин, ама все пак е яка. Яд ме е че роклята е прозрачна и става само за плаж, иначе бих я носила и навън.
13 дни. Нямам търпение.
И започвам да мисля позитивно-Вселена, изпрати ми някой красив, висок и готин мъж, моля те 8-)

sl1nceetoo
07-30-2014, 12:35
Раздразнено и ядосано ми е. На себе си се ядосвам, ама май друг ще го отнесе. Мразя да правя така!

Jaune
07-30-2014, 13:37
Е, не, край, КРАЙ КРАЙ КРАЙ КРАЙ КРАЙ. Много съм тъпа, ей!!!

IWannaBeSedated
07-30-2014, 14:14
Гадно е, когато илюзията ти бъде разбита...Поне те връща в реалността.

NambyPamby
07-30-2014, 14:30
Не кандидатствам на нито едно от двете места, които изброихте. ;) Ама не ми се пише в темата да става обществено достояние, че ми е приятна анонимността. :)

Благодаря Ви иначе, момичета. Наистина съм афектирана и реагирам по-емоционално от необходимото, обаче ми идва в повече вече.

он: тъпия антибиотик ми оправи проблема, но ми докара обрив. 8-) Алергозанът не помага кой знае колко, тая гадория се разпростира и сърби, и то само по краката и едната ръка. :o Думи нямам просто. Не мога да изляза, не мога да сядам нормално, не мога да спя нормално, супер много ме трови тва и супермегагигамного се дразня. Пфу. Не ми стигаха всичките батаци, ами сега и на крастава да приличам.

И да, познах, че ще ме мотае за нещата ми. 8-) Може да е почивка и да излиза с този и онзи, обаче не може да ми се обади , за да си взема, каквото имам у тях. Пак го хванах в движение и пак се почнаха оправданията как сега бил много зает, ама не знаел кога ще може, ама не знам си какво. Отказва да ми ги прати по куриер, щял да ми ги даде, да не съм се притеснявала. 8-) Ай сиктир. "Когато на мен ми е удобно". Почивка е, има цялото време на света на разположение, толкова не може да си стегне гъза и да се обади в малкото време, в което си е у тях, щото явно му е много бурен социалния живот и не се задържа много вкъщи. Бях готова дупето да си закарам до у тях, само и само да си взема, каквото ми е необходимо, пък накрая... ядец. Ебахти номерата, ебахти придаването на важност.

Искам да ми мине тъпия обрив, да идва края на седмицата, да съм в списъка и бавно, но сигурно да почвам да си правя списък и да стягам багаж. МНОГО искам да ми се възнагради труда, но най-вече искам да се махна от този малоумен град и да започна от нулата.

Ivaaaaa
07-30-2014, 15:18
ехааа, какъв ден само. трябваше да стана рано. за пръв път от доста време насам имах нещо за вършене. мотах се, опраих положението. после се тъпках с бати. въглехидратна кома :х

тъкмо се прибрах вкъщи тотално изморена, тела звънна: 'ааало', 'аре на басейн' и тъй като не мога да отказвам, се съгласих. вече тотално приличам на афро. скапана съм. и довечера пак. cool

granger
07-30-2014, 15:36
Излочих половин литър кафе и пак не ми се оправя кръвното. Ще тупна някъде. Днес беше хубав ден, ползотворен. Има си и типичните за мен минуси, но в общата картинка е добре. Вчера беше толкова спонтанно и неочаквано.Много ме зарадва. Много добре ми се отрази.
И през по-смотани периоди съм минавала, но мисля,че виждам светлинката. Искам вече да се получи,опитвам и продължавам докато не стане.
Никой не е казал,че ще е лесно,ама ако е лесно не е интересно. Искам и малко да отида до вкъщи,ама май няма да ми се получи скоро това. Дейм.
ПС: Искам от манджичките на мама...<3

SpiritInBlack
07-30-2014, 16:33
Отдавна не бях печелил 2 турнира в един ден , не искам да си спомням дали е само щото не съм играл от много време. Вчера не пих на рождения ден , но днес ще пия сам. Чудя се дали толкова не ми е пукало или не съм очаквал да стане баш така. Или просто ми се е гледало сеир. Отново много неща са ми на главата....досадно. Брутално досадно.

DisappointedDreamer
07-30-2014, 17:21
https://36.media.tumblr.com/7f1f0f13c4d3e5e0f02847cf874c0846/tumblr_mwzx5eaAY31qzzs0oo1_500.jpg

draid
07-30-2014, 19:21
^Баба ми и дядо ми преди няколко години празнуваха 60г, нашите 35г. Не виждам какво се впечатляваш.

От близо час си говоря сам, дано съседите не решат, че съм изперкал.

AnarchyBoy
07-30-2014, 19:26
Уморен, но щастлив.

Lilanda
07-30-2014, 19:26
И това отново ме подсеща за една мисъл, на която съм голям фен: "Никога не казвай никога!" :D
Точно това изречение си мислех да допълня, но реших, че се подразбира. 8-)

ОН: Животът е прекрасен! Нямам какво повече да кажа! ;3

XTREMEFREERIDE
07-30-2014, 19:27
усещам как с всеки нов месец си поставям по някоя и друга нова цел. и се осъзнавам, че великите промени в живота стават бавно, но сигурно. и това ме радва неимоверно много. вече пожънах първите резултати от емоционалното си съзряване. красота е. и голям кеф, да:))))
ще ми се да правим повече неща, ще ми се да ми е по-планинско, но дъждовете не позволяват приключения из пирин засега. ще чакаме. може би през август ще имаме успех и с това.
иначе малката расте и само й се радваме (днес дори ме "спаси" от един пияница,муахахахаха);
много ми е хубаво в моменти, в които осъзнавам колко си обичам животеца♥

ей такова ми е:
облаците
са балончетата
които съдържат
мислите на всички
светулки

tori
07-30-2014, 19:31
От събота никой не ме е гушкал. Толкова голяма нужда имам да заспя в нечии прегръдки, че не знам къде съм. ИСКАМИСКАМИСКАМИСКАМИСКАМ ИСКАМ шибана прегръдка.

HollyGolightly
07-30-2014, 22:13
Цяла година никой не се сеща за мен, но в момента, в който се изключа от facebook и skype за няколко дни, всички се сещат колко много им липсвам. Аз пък няма да отговоря, дори на баба ми, сетила се и тя, че има внуци :? да си разхожда кучето, да си излиза с приятелки и да не ме занимава.

smilegirl12
07-30-2014, 22:15
А аз съм депресирана :(

NambyPamby
07-30-2014, 22:19
Когато мъж ми върти женски(даже направо курвенски) номера ми става смешно. И доста тъжно. Все си мислех, че тая фаза с надцакването сме я минали, но уви. Нищо. Така се трупа житейски опит. Изучавайки богатия арсенал от селски пинизи на един, се научаваш да разпознаваш после краставите магарета отдалеч.
Поне такава философия се опитвам да прокарам. Гледам да го карам дзен, нищо че не ми се получава много-много. Слава на форума, на човека, създал темата, на ненормалната ми леля и на яката ми приятелка.
И да, малко кофти се чувствам, заболяха ме палците да ги стискам, че стискам за две неща - за моето следване и за море с оная лудата. 8-) Дано да намери време и финанси и да забегнем малко, че съм на ръба на нервна криза. 8-) Да попечем дупетата, да пием коктейли, да си лафим по женски и да простеем - нищо не звучи по-добре! ^^

XTREMEFREERIDE
07-31-2014, 05:49
имам нужда да ги видя вече, да полафим както ние си можем. да хапнем цаца, да пием бира, да останем понощите на домашно плодово вино и сирене с подправки. те са единственото приятелско семейство, което не ме натоварва и много ми липсват.
развивам си теории какво е щастието и много се радвам, че си го имам и мога да го наблюдавам. :3 густо ми е на душицата.
преди няколко дни пак спасихме 3 заешки живота и дано няма повече проблеми с малките. направо изтръпвам, все на мен се случва да трябва да лекувам животни, meh. не може ли да са си щастливи, скокливи, игриви и безпроблемни? нищо, това ми дава поле за изява в новия блог.
бтв, някой тук да си води блог?

tori
07-31-2014, 07:11
Вчера се наревах, днес ми се очертава женска вечер с едната хАверха и кафе с Кафето ми. И двете ги обичам мега много, не знам. Надявам се да мога да си попиша както си му е реда, че вече ставам нахална и да.

bloodyF
07-31-2014, 07:14
Правя си закуска и кафе, после душ, да събера багажа и се прибирам.
Обнадеждено ми е, че ще се видим, но не съм супер ентусиазирана.
Оставям чувствата си тук, до следващият път. Което няма да е скоро. Йей.
12 дни до началото на края хаха <3

Dagichka
07-31-2014, 07:43
ох това време, защо не може да е такова прохладно, леко слънчево всеки път? ами го дават да трещи и да вали следобед точно, когато трябва да се видя с нея :с
не знам какво си мисля, той е толкова добър събеседник, умен и внимателен, макар засега да не сме се виждали.. ох, защо все така става, все правя сравнения и асоциации с оня гъз.. :д дето още! не се е сетил да ми прати дори един смс да види жива ли съм, умряла ли съм.. ще прекратя тоя фарс, само да се върне от морето.. ще ми е тежко, свикнах с него, с неадекватния му смях, "попуу"-вския диалект и хилядите му бири и рап, ама..
носталгично ми е да, ноо днес е последният ден за месеца, този месец много неща станаха, надявам се август да е по-добър, макар и по-беден на събития.. пусти надежди

YSMF
07-31-2014, 08:06
Страшен финал. Не стига че щях да направя егати тъпотията ами и му казах на всичкото отгоре.

Colouring
07-31-2014, 08:27
От петък до вчера беше невероятно! Със сигурност се нуждаех от нещо такова. Няма нищо друго като планината. Забавлявахме се всеки път до сутринта, после се наспивахме за няколко часа от чистия въздух, разходки, пиене, гответе, игри. Абе, хубаво си беше. От вчера и той е в прегръдките ми и всичко е прекрасно.
Единствения проблем е липсата на едно нещо, което мисля, че ще изнерви и двама ни и ще е кофти. И няма начин да го измисля.

xoxi
07-31-2014, 09:06
Липсва ми. Радвам се, че работата му върви, но пък го виждам само сутрин за 5 минути и вечер за няколко часа. Изморен, раздразнителен и доста по-мълчалив от обичайното. Сякаш си живуркам с някой друг човек, а моя е на почивка някъде. Великото напрежение ще го държи до септември, после ще се успокоят нещата и се надявам истинкото му аз да се завърне. Не, че имам нещо против това, което е сега, но другото си ми е любимо! <3

fUcKsMiLe
07-31-2014, 11:37
Защо никой не си спазва обещанията?
Чувствам се сякаш съм заобиколена от пълни идиоти, честно.
Ще отида да видя за оная работа какви пари дават и ако е окей, ще я започна.
Честно не ми дреме за парите сега, но след това неизпълнено обещание, ще им цепя канчето на нашите.

sl1nceetoo
07-31-2014, 11:42
Толкова обичам, да си почивам няколко часа вкъщи преди отново да замина за някъде. Дано леля да сготви нещо вкусно. Чувствам се повече от лежерно. Радвам се, че с него за първи път от доста време поговорихме като големи хора. Много ми олекна.

Ivaaaaa
07-31-2014, 12:04
може би дотолкова съм свикнала с отсъствието му. това е единственото ми обяснение. мразя да нямам контрол. мразя да не мога да си обяснявам някои неща. не се разбирам, а очаквам другите да го направят. не се разбирам. тъжно ми е. защо никога не плача? липсва ми баща ми. искам най-сетне да се пребере. хубаво е, че поне удържах фронта срещу цербера. мислех, че ще е хубаво. е, явно не е достатъчно. не мога да понеса да се държат така с мен. не съм вещ. не съм собственост. може би съм твърде мека. какво ли друго да очаквам... тъжно ми е

galaxy29
07-31-2014, 13:02
пак кошмари ;/
сънувах, че вампир точи лиги по врата ми, а онзи ден ме гонеше убиец ;///////

tori
07-31-2014, 13:27
Прекрасно е да говориш със някого на сериозно, да сте на същия акъл и той да е на твоя хал. Че и по-зле. И да ти казва да си щастлив, защото е само това, а не И онова. И да знаеш, че има И по-зле. Аз наистина не помня двете с нея да сме били някога в различна ситуация. Правим, струваме - едно и също. Обикновено аз в много по-минимални размери. Ей това е то!

...Rammstein...
07-31-2014, 13:54
Пак заваля, явно и днес няма да се видим. Много ми е тъпо, защото има интерес от негова страна, което ме радва, но с бурята отвън ще се примирим само със скайп разговор :(

galaxy29
07-31-2014, 14:15
рамщайнке, ти ли си?

girlwithblueeyes
07-31-2014, 15:32
Прекрасен ден,уредих си нещата за стажа,интервюто за работа мина прекрасно
Цяло лято ще живея в неговата къща,ще се излежавам в леглото му и ще мачкам чаршафите мислейки за него.Сложих си и пилона в хола му ,жалко че няма как сега да ме гледа.Толкова ми е щастливо и влюбено ,че се плаша.Винаги нещо ми се случва,нещо много лошо.

NambyPamby
07-31-2014, 18:21
Облачно ми е. Имам нужда от гуш, гъделичкане и пак гуш. Имам нужда някой така да ме разсмее, че сълзи да ми текат от смях, да се зачервя цялата, коремчето да ме заболи и да не мога дъх да си поема. И после да ме нагушка сиииилно.
Много ми е тъпо. Независимо, че се държа отвратително в последно време, независимо, че и аз бях бая ревнива и истерична, ми липсва. Осезаемо е. Толкова бях свикнала с милите есемеси, позвъняванията за "добро утро", "какво правиш", "току-що гледах еди-какво-си и се сетих за теб" и всякакви подобни простотии... А сега ги няма. И него го няма. След тягостния разговор няма нищо. Цял ден се ослушвам, постоянно си поглеждам телефона, а той не звъни, не свети. "Няма пропуснати повиквания", "няма нови съобщения". Много е тягостно. Не знам къде е, как е, нито какво прави.
И не искам да знам. Страх ме е от отговора. Знам, че вече не иска да ме чува, нито да ме вижда. Не че не би си вдигнал телефона, ако му звънна, но какво от това? По-добре телефонът да мълчи, отколкото да ми говори студено. Няма да му звъня, нито да го търся. Това е. Колкото и да е болезнено, колкото и да ми се иска да го чуя, просто няма да го направя. Иска си свободата - има я. Самият факт, че той не се обади цял ден е достатъчно показателен какво иска и аз ще уважа това, няма какво друго да направя. Не обичам да се бутам там, където не съм желана. Явно понякога да обичаш някого не е достатъчно. Явно той не е обичал достатъчно. Или явно просто има неща, които не се преглъщат(не, не става въпрос за изневяра). Абе, тъпотия пълна.

Малко положителни новини: направих си хубав маникюр, вкъщи, сама. 8-) Маникюристката, естествено, е мнооооооого по-добра, аз се наклепах като 10-годишно, ама има прогрес. Преди се мацах като 5-годишна. 8-) Още чакам резултати, но междувременно с това ми се обадиха за работа и това ми пооправи деня. Толкова мрънках, че никой не се обажда и накрая ми се обадиха по никое време точно да ме поканят на интервю. Но ще стане много сложно, ако съм приета в университета и ми се обадят, че са ме одобрили и за работата. 8-) Изборът не е сложен, де, ама ще е доста подло да откажа работата, за която съм кандидатствала. В своя защита искам да кажа, че следването ми е на кантар и до последно не вярвах(и все още не вярвам), че ще стане нещо. Ще видим.
Купих си лекарства, лекувам си гадните странични ефекти от антибиотика, междувременно си изкарах необходимите документи и съм пълен айляк вече. Утре ще се видим с нея и съвсем ще ми е айляшко, имаме да поливаме все пак - дали загуба, или успех - ще се разбере тъкмо когато ще почваме алкохолната фиеста. 8-) Предполагам мно-го коктейли, добра приятелка, женски лиготии и лош махмурлук на сутринта ще са ми достатъчни, за да се преродя и да забравя последните седмици. Ако не - replay, докато се случи.

Jaune
07-31-2014, 18:54
https://www.youtube.com/watch?v=PXatLOWjr-k

tori
07-31-2014, 19:06
Облачно ми е. Имам нужда от гуш, гъделичкане и пак гуш. Имам нужда някой така да ме разсмее, че сълзи да ми текат от смях, да се зачервя цялата, коремчето да ме заболи и да не мога дъх да си поема. И после да ме нагушка сиииилно.
От събота насам го повтарям!

granger
07-31-2014, 19:36
Ам че как да съм,много мразя да чакам,особено като сме се разбрали за нещо...и му го говоря от 2 дни,ама нищо. То си е мой проблема. Само да не стане аз да съм излъганото камилче щото тогава небе и земя ще се съберат...
Никакво ми е, смотано ми е, нишо не ми се прави.
Дано поне тя си изкара хубаво :*

Blab
07-31-2014, 20:04
претръпнала, чак не ми се верва.
и безотговорна съм малко тези дни/седмици/месеци, но явно такъв е периодът.
също - явно контролирам времето навън, защото ме илюстрира чудесно:Д
гледам Приятели и отчитам порастването през годините...
знам, че предстоят много хубави неща, но мъничко ми липсва наивния максималистски романтизъм и приходящото го въображение, да.

Colouring
07-31-2014, 20:27
Не мога бе, просто не мога!!!!!!!!!! Знам, че е супер малко, но на мен ми се реве. С глас и то. Ама последното го сдържам все още, сълзите са на лице в момента.
АОАСоадйаосйдаслйдоалрк,л кдосйавеакекдафлйайосйда орйакейавоейоайеойесо!!!!!!! !!!!!!

babity
07-31-2014, 20:28
Адски съм уморена. Дните ми се сливат. Никога не бих могла дори да предположа, че някога нещата ще се стекат по този начин. Чувствам се тооооолкова щастлива и обгрижвана, и прекрасно. Малко ме плаши ситуацията, естествено, обаче не искам да насилвам нещата. Много ми е любопитно как ще се развие това и т'ва пътуване 'дето го чаках като манна небесна, ми се вижда като няк'во изтезание. Липсват ми някои хора и ме е яд, че не ми остава време дори за телефонно обаждане.

pandabear
07-31-2014, 20:33
‘Драстиии! Последните два дни си ги изкарах на вилата. Това е единственото място, на което мога да си почивам истински. Ах, колко спомени ми изникват в момента. Всяка ваканция бях там. Понеже къщите се разположени на баир децата от по-долните къщи излизаха първи и идваха все по-нагоре, докато не се извикаме всички. Mалко ми беше гадно, защото моята къща е най-високо, почти в гората, и все си мислех, че ще ги домързи да се качат и ще трябва сама да слизам до тях, хахаха. Но като едни добри приятели и лято, и зима те се изкачваха, и изкачваха винаги... ;3 После се започваше голямата игра. Стражари и апаши, Народна топка, Жмичка, Държави, Кралю-порталю, Чекмедже, Сирийчета...Правехме си сами колички (или поне така си разправяхме, хахаха, но истината е, че всеки молеше някой възрастен да му направи НАЙ-ХУБАВАТА И БЪРЗА количка!!!), защото след това слизахме на изоставената картинг писта и започваше големият смях. Аз винаги се падах в отбор с Марин, най-пухкавото момче. Беше ми много сложно, когато ми идваше редът да го бутам с неговата количка :{{{{ Това беше единствената игра, на която винаги губех. Ей, много мразя да губя… :}}}}} А, да! Имах най-хубавата колекция от салфетки и марки. Всички момичета ми завиждаха, хехехе. И най-силното тесте на Ю-Ги-О имах. Ама те всички момчета бяха добрички и аз често си раздавах картите на тях. Менкахме си и от онези лепенки за албумите на Чипикао. Често в дъждовните дни събирахме някакви пари, купувахме си вафли Лачита, сокчета Калифорния и отивахме в моята къща, защото имах най-много касетки с детси филмчета, след това играехме Домино, Черен Петър, Не се сърди човече, Макао, Магаре, Война... Август месец се катерехме, за да си берем дуди. Правехме опити да си правим къщичка на дърво, но нямаше как да ни побере всички, а не искахме да се караме, затова така и не я довършихме... (((((((: Краят на лятото беше най-тъжен. Но пък се успокоявахме, че зимата ще дойде бързо и пак ще се видим. Еххх, зимата! Бях си нарисувала панда върху седалката на гига бързия ми Чук и гек. Всеки искаше да се вози с мен ;3 Слизахме чаааааак до детската градина, замеряхме се със снежни топки, правехме се бели мечки, а пазачът постоянно ни смъмряше. Прибирахме се измокрени да обядваме (за да ни смъмрят малко и бабите ни), и после пак изчезвахме...сигурно няма да ми стигне времето, ако тръгна да си припомням всяка забавна история ((((: Уви, отдавна минаха тези години. Сега, когато ходя, няма деца по улиците. Някак пусто е. Доста ме натъжава това. Чат-пат се срещам, с онези- вече порасналите тукашни деца. Говорим си,усмихваме се за прекрасното ни детство и се възмущаваме, че това страхотно място е опустяло. Обещаваме си, че след време децата ни отново ще върнат чудната атмосфера из нашите любими улички ((((: И така със спомените... Та, заведох един младеж там и доста му хареса. Направо не искаше да си тръгва, хахаха. Въпреки, че направихме цялостен ремонт скоро, къщата не изгуби онзи приятено-уютен облик. Както и да е, малко се отклоних. Бяха безгрижни няколко дни. Имах нужда да релаксирам и да бъда поглезена, определено. Обожавам спретнатият двор, с всички декоративни нещица около него. И страхотно ухаещата ми градинка. И басейна, с прекрасната мозайка. И удобният хамак, междву двете вкусни джанки. И лозницата, която пази чудна сянка. Обожавам гората и реката, които са на 500-600 метра от къщата. Обожавам даже денонощното магазинче-караванка, от което ми взеха нектар от кайсии и шоколад, в 4 часа през нощта, мхмхмхм. А преди да си тръгнем намерих една кутия от любимите ми кецове, в която си съхранявах разни малки сантиментални неща. Парадоксалното обаче е, че през година-две я отварях и я разчиствах. Не знам на какъв принцип избирах кое да изхвърля и кое да запазя, но след тази процедура винаги се чувствах някак по-добре, колкото и странно да звучи. Добре, че вече нямам нужда да го правя това, хах. В този ред на мисли нямам търпение да дойде декември месец. Не за друго, де, просто зимата отново мисля да намина, но този път за по-дълго време, защото тогава е още по-прекрасно.

пп: заболяха ме скулите от усмихване, баси.

anonymous895156
07-31-2014, 20:37
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10353174_900628643334280_6235157101639483858_n.jpg ?oh=ca2c9d536a792bb9d5be2f8b4cf58e10&oe=545624D9

SpiritInBlack
07-31-2014, 20:43
Вкъщи <3
Enough said.

SpiritInBlack има ЛС :D

Освен да си изчистиш кутията и ти :D

Бахти гадното време, бахти чудото. Чувствам се като на село в тая София. Завали ли - нещо спора. Или няколко неща .

Не знам за нея как са нещата. Не ми се превключва на нейната предавка, просто има толкова неща, толкова много. Усещам промяната и в нея и как се чувства , че пропада в пропаст, но май не мога да и помогна. Иили не искам. Неделните разходки в парка не са достатъчни за мен в момента. Едва ли някога ще бъдат.

Jaune
07-31-2014, 20:49
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10353174_900628643334280_6235157101639483858_n.jpg ?oh=ca2c9d536a792bb9d5be2f8b4cf58e10&oe=545624D9

ТОЧНО я харесах, хахахахахахаха, смея се с глас.

HollyGolightly
07-31-2014, 20:58
Вкъщи съм си :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041

xoxi
07-31-2014, 21:45
За пръв път отказва да поговорим за нещо, което явно се явява като проблем между нас. Заобикаля, върти, суче... но няма да му се размине.
Ще изчакам малко да смъкне напрежението покрай работата и горко му.

Аз и без това имам куп свободно време и също толкова голям куп с книги, та мисля, че програмата ми за следващите дни е ясна. Дъждовното време се оказа от голяма полза.

bloodyF
07-31-2014, 22:02
SpiritInBlack, готово :р

Тъпо, боли ме гърло някакво, сама съм, криво ми е. Исках компания, пиеше ми се, тоя дъжд развали всичко, ама кво да се прави.
Тъпо ми е, тъпо, тъпо, тъпо. Надявах се тук да се почувствам по-добре, ама уви. И съм гладна, а нямам нищо за ядене. Не искам да ходя до магазина, ще лягам.

galaxy29
08-01-2014, 01:48
трябва да ставам в 8, три часа, ама пък за щастие ;д

Hayashi
08-01-2014, 06:15
В момента е 8 и не съм лягала. Боли ме някъде от 5 вече много. Чувствам се толкова ужасно и му мрънкам, а преди това мрънках и на друг. Просто не искам да мисля вече, искам да рева докато спре да ме боли и заспя.
Нещо е пристигнало и трябва да си го взема днес, дори не знам кое от всички неща. Може би единственото хубаво нещо, за което се сещам сега.

tori
08-01-2014, 06:23
Кгато се събудиш и той ти е оспамил фейсбука. 200+ километра, а може и ми показва, че ме обича така, както никой друг не е. Много искам да ми е тук, на една ръка разстояние, и да го гушкам и мачкам. Да усещам присъствието му до мен. А аз снощи дори не успях да му кажа „Лека нощ“, защото заспах - с какво съм го заслужила? Нали не е нужно да плащам за всичкото това щастие? Нали завинаги ще останем влюбени? Нали... никога няма да съм сама поради някаква причина?

sometimes_
08-01-2014, 06:43
Хм... За пореден път разбирам каква добра актриса съм. :D Да се чувстваш така, сякаш си способна да го убиеш, а в същото време да демонстрираш добро настроение и разбиране... Ама си обещах никакви излишни нерви и драми повече. Не бях drama queen, няма и да стана, въпреки че натам се бях насочила. Ще си се върна пак на старата позиция, бях си голям пич и не мрънках никога. Е, това не значи, че ще спра да си мрънкам в тая тема, де. То иначе няма къде другаде.
Купих си уникални неща и съм доволна. Пътуването за уикенда се очертава забавно, партито - също. Бях поспряла с тия неща, но...и това ще променя. Бях забравила, че съм забавна и лъчезарна и, че винаги съм душата на компанията. Вече нямам търпение да тръгнеееем. Като си познавам хората, с които ще ходя, знам, че ще е много яко. Поне се надявам, де. Дано не се прецака нещо.

s4etoved
08-01-2014, 07:04
Петък, не ми се работи, братовчедката ме зарадва, като каза че другата седмица ще ни дойде на гости :) Утре ще се пие с брата, ........ абе очертават се много интересни седмици :D

Една приятелка се върна от Англия, един приятел се прибира от София утре, събираме се малко по малко :)

Colouring
08-01-2014, 07:34
Днес е толкова тъжен ден! Първи! Скръбно тъжен. А аз само се ядосвам заради моя глупак. Tъжна съм не за това, за което трябва да ми е тъжно, сиреч този ден за мен, а за няк'ви пълни глупости. Знам, че ще се сдобрим, знам, че е за ден-два най-много, обаче... няма пък да съм първа отново. Ще чакам той да ме потърси, той да ми се извини (да, да.. от мъртвец писмо по-добре), той.. Ебаси, не мисля, че overreact-вам чак толкова.

girlwithblueeyes
08-01-2014, 09:07
Кaк можaх дa стaнa толковa късно голям срaм 11 е.
Отново ме очaквa хубaв ден,прекрaсно ми е в неговaтa къщa ухaе ми нa него и е ужaсно възбуждaщо.

fUcKsMiLe
08-01-2014, 09:10
Вече няма да подценявам предчувствието си, знаех си че ще стане нещо и то е станало точно тогава, като го почувствах. Егати.. никакво съвпадение не е, ама ще кажеш съм знаела. Интересно ми е дали ще ми каже какво точно е станало. Днес се връща и мда.. Ще бъде много тъпо ако излъже.
Днес пък тя заминава, ще ми бъде тъжно. Ще си направим поне едно #селфи, хаха. <3

anonymous708973
08-01-2014, 09:28
Така ми чете мислите и желанията, че е напълно плашещо! Изпитвам желание да легна по гръб, да навиря крайници във всички посоки и да се оставя да ме галят по коремчето и зад ушите, честно.

Обядвам набързо вкусотийка и захващам пак ученето! После една тренировка и вечерта се проскам да чета с чувство за изпълнен дълг!

Niakoitam
08-01-2014, 09:37
Юли месец свърши. Сега се надявам и Август месец да вземе да свърши много бързо и безаварийно.А след това...след това мисля че наистина вече идва времето да достигна и крайната точка на коридора (метафора от един мой сън) и каквото е писано туй ще стане. :)

paradosou
08-01-2014, 09:49
Nah. Психологията е супер необятна наука. Самопредизвиквам се да навляза истински в нея!

//А, и определено е приятно да си преглеждаш старите вече позабравени текстови файлове. Натъкнах се на страшни попадения :).

IWannaBeSedated
08-01-2014, 10:18
Не мога да повярвам, че ще съм шаферка. 8-) Странно ми е, но се радвам.

shmatarok
08-01-2014, 11:21
Ей в такива моменти осъзнавам колко е яко да живееш сам!
Приключвам с тортата за закуска и изчезвам на работа. Последен ден!

...Rammstein...
08-01-2014, 11:35
пффффф пак жълт код, 89 литра не е зле...ако наистина утре се оправи а другата седмица пак стане лошо страаашен рожден ден ще бъде

Ivaaaaa
08-01-2014, 11:48
трябва да престана да мисля. явно е вредно. имам нужда от водка. от солидно количество водка. отвратителната ми памет не помни кога за последно съм се отпускала благодарение на вълшебната течност. и сееексс. неделя ( :

Jaune
08-01-2014, 13:18
:ОООО

babity
08-01-2014, 14:07
Баси, надебеляла съм. Човек два дни да яде и на третия вече трупа. Възмутена съм!

Супер много ми се спинка. Ама първо да ме... и после. 8-)
Мно'о ги мразя тия хави с мъкненето на багаж. Пак съм кат' охлюв, а уж отивам да пийнем по нещо.

Lilanda
08-01-2014, 14:29
Какъв е шансът веднъж да тръгна за Бургас и да попадна точно на него? Като видях регистрацията на колата, си помислих, че може да е той, но не очаквах наистина да е. Малко странно ми се стори, че дори не ме отрази, макар че и аз не го отразих особено. Всъщност не съм сигурна дали въобще ме позна, след като се боядисах изглеждам много по-различно. 8-)

"Утре идват К. и майка му. Ще ме карат да ходим на плааааж..". :D Хаха милият. Ако не ми беше брат и не го познавах, щях да го съжаля. 8-) Толкова се радвам, че мога да си го виждам всеки ден отново. Мрънкалото ми то. <3

Colouring
08-01-2014, 15:23
Поуспокоих се. Сутринта ми беше доста криво, но след това малко по малко ми се оправи горе-долу настроението. С него също се изясних. За толкова много време сме се карали супер малко пъти, даже караници не мога да ги нарека, а дребни свади. Ама като ми кипне, хич не пестя, особено като знам, че аз съм правата. Той обаче го дава едно спокойно и лежерно.. Нищо, всичко си е наред сега. Само дето днеска няма да се видим, а ще излезна с една съученичка.
Иначе честит ви интернационален ден на бирата. Аз мисля да празнувам.

NambyPamby
08-01-2014, 15:30
държи се като лято
ходи като дъжд
а как само танцува

разпиляна в дните си
и в косите си
и няма часовник
календар или фиба
които да я променят

държи се като лято
и нямаш място
с облаците си
до нея.
(Августин Господинов)

Всичко е чудесно, подрежда се идеално, толкова съм щастлива. <3 Но ми стана много тъжно, че не сподели радостта ми. Че очаквах едно, а получих друго. Нищо. Време е да се излекувам. И да се науча как се живее без него.
Животът е прекрасен и имам повод да празнувам. Друг път ще тъгувам и друг път ще се наплача. Сега ще се уча да съм щастлива. :)

anonymous708973
08-01-2014, 15:47
Бяга ми таз поезия нещо. Наречете ме прагматична, ама как една фиба ще те промени, никак не ми е ясно. :д

x7aZzy
08-01-2014, 16:32
Понякога този въпрос много ме затруднява. Бах му и женската природа.
Не знам как се чувствам, но поне знам какво ми се прави - играе ми се монополи.

Dagichka
08-01-2014, 17:36
цял ден с нееея, с моята половинка! <3 обичам го тва същество, като заговори за нещо с тия ококорени сиво-зелени-сиви очи направо ми пълни душата! толкова е.. непосредствена, истинска :Д написах и писмото и го скрих под бюрото и, дано само го намери.
все още ми е доста.. тъпо, че той не се сеща за мен, но вече.. започва да ми става все тая (досега да се бях панирала, че кво ли не му се е случило и затова не пише, но трети път да му звъня от скрити номера за да видя жив ли е, умрял ли е- не!)
нов месец е, нов откъс от време, пък ще видим какво ще ми поднесе

HollyGolightly
08-01-2014, 17:46
Стара, чувствам се стара, къде отидоха последните 2-3 години. Сякаш наскоро бях на записване в училище, взех си програмата за срока... и сега изведнъж са минали 3 години и брат ми вече е 9ти клас, днес бях с него да се записва. За първи път влезнах в сградата, откакто съм завършила. Всичко е както преди, но и е толкова променено. Бившите ми учители все още ме помнят 8-)
Липсва ми това време, но не и ставането в 5:30

an7raks
08-01-2014, 17:49
Спи ми се дзверски и говоря глупости повече от обикновено...

tori
08-01-2014, 18:23
Днес излязох от вкъщи. НАПРЕДЪК. Говорих с хора. ДРАСВАЙТЕ! Аз... такова... то... Абе нямам идея кво, мина ми и вече не съм му сърдита, щото да. Беше приятно да го видя, поне две седмици минаха от последния път и филмите за ланкане бяха много, само време не ни стигна. Дано идеята да си стане както я планираме и да успеем да се съберем, щото отдавна не е правено.

Lilanda
08-01-2014, 19:42
Малко се обидих като се нацупи, защото се опитах да му покажа нещо мило, а още повече като каза, че влизам тук заради нещо започващо с *, но все пак не смятам да го правя на въпрос. Мисля, че е по-добре така.

DarkTemplar
08-01-2014, 20:45
Отвикнал съм от този климат и всеки път като се прибера жегата и влажния въздух стабилно ме морят. Ще ми трябват 2-3 дни да се ре-аклиматизирам.

Очертава се интересна седмица.

XTREMEFREERIDE
08-01-2014, 20:50
продуктивен ден си беше днес, вдъхновена и плодотворна по дизайнерски си бях.
че и на мани й хареса банера ♥☼ това си е постижение. познавам я от 2-3 дни, а вече успявам да й нацеля вкуса. чак се възгордях в един момент, ама бързо ми мина, хахаха:ДДД
ще ми се по-скоро да се оправи времето. ще ми се планина, палатка и хамак!

Blab
08-01-2014, 20:57
доволно нахранена и не толкова доволно уморена.
време е да ми се случват хубави неща.
да, това.

girlwithblueeyes
08-01-2014, 21:09
Мрaзя я,крaй твa беше
Не стaвa зa мaйкa,спирaм всякaкви отношения с нея
Писнa ми дa ми трови животa.Дa плaчa зaрaди нея

leadyflame
08-01-2014, 21:20
Еми, нямам късмет и това е.....

mayaaa
08-01-2014, 21:52
Мале, какъв филм бяхме във вторник! :cool: Една дума - епично!
Вчера ме бяха налегнали някакви мисли посред нощта, ама до такава степен да не знам как се чувствам не ми се е случвало. Ама буквално да не знам. :cool: Просто абсолютна каша, нито да ми е гадно, нито да ми е радостно, нито просто да ми е безразлично, защото си усещах някакво напрежение, въпреки че го игнорирах в началото. Нооо да кажем, че е било страничен ефект от деня. Пък и си поопресних мислите. Абе, положително си извлякох от ситуацията. Сетих се за него, навих се да му звънна (и толкова се изкушавах да го направя веднага, т.е. към 3 през нощта, но поне сподавих на време тези желания :D). И да, поне знам, че просто е било недоразумение, а на мен какви ми се въртяха в главата вече. Само си се чудя от к'ъв зор не му се обадих по-рано, той телефонът не хапе, ама айде, по-добре късно отколкото никога. Иии нямам търпение да се върне, та да се видим и да си почина мааалко от всичко.
Бях сигурна, че те ще ми пишат. Ама май по-добре така, че "страничните ефекти" нещо не ме кефят. :cool: Точно сега искам ума си бистър и без летаргични и меланхолични настроения.
А с него трябва да поговоря сериозно, репертоар си измислих даже, сега само трябва да се навия да му го кажа, все пак не мога вечно да го игнорирам. И с другия трябва да си говоря, колкото и далечни да ми се струват вече събитията и да не ми се занимава, но трябва. Пф, ама поне да знаех кога се връща, пък то така... -.-

fUcKsMiLe
08-01-2014, 22:06
Бях права за предчувствието - никога не подценявайте 6-тото чувство на една жена.

Бясна съм му, бих го утрепала ако нямахме кръвна връзка.

Звъня ми 100 пъти, благодарна съм за загрижеността. Утре ще се видим и ще му кажа квото е станало.

Супер яката вечер, пиянства, запознанства, бъзици - е това ми трябваше!

NambyPamby
08-01-2014, 23:05
Пийнах си порядъчно, омесих няколко вида алкохол, но въпреки това не ми липсва, дори на полупияна глава. Изумена съм от себе си, най-сетне здрав разум. Мисля да похапна нещо сладко и после да спя, че стана късно. Утре трябва да стана по-навреме да си оправя ноктите, че на нищо вече не приличат. И да не забравя да пия хапче преди лягане, че утре не искам пак да мразя света заради лошия махмурлук. 8-)
Още не мога да се нарадвам за ви'ШУтУ. Поне знам, че е възможно най-доброто за мен, точно каквото и където исках. Най-сетне и за мен лятото започва. 8-)

bloodyF
08-02-2014, 00:05
Искам нова работа.
И да заспя.
Всичките са супер сладки, да видим дали ще се получи нещо.
3 часа е, пълна съм с енергия, а трябва да стана в 7, мамка му. Не трябваше да пия Редбул по никое време, сега ще си будувам сама.
Пускам 7 години в Тибет, да видим Брад Пит какви ги е вършил на млади години,,

bloodyF
08-02-2014, 00:06
Искам нова работа.
И да заспя.
Всичките са супер сладки, да видим дали ще се получи нещо.
3 часа е, пълна съм с енергия, а трябва да стана в 7, мамка му. Не трябваше да пия Редбул по никое време, сега ще си будувам сама.
Пускам 7 години в Тибет, да видим Брад Пит какви ги е вършил на млади години,,

babity
08-02-2014, 00:19
Толкова съмнения... Пълна съм с емоции. Една много силна вечер. Затвърди точно толкова, колкото разклати. Все едно си видях бъдещето. Кофти равносметка. Броус бифор хоус не е завинаги, както нищо друго в живота. Скоро ще трябва да избера, отдалече така, нищо че е рано... Скоро, но с времето си. Сега отказвам да мисля задълбочено. Искам само да усещам. Поне до края на лятото. Не искам да ме пуска. И на първо четене е много добро стечение на обстоятелствата. В момента бих искала само да спя в ръцете му.

leadyflame
08-02-2014, 00:49
Часът е 4 без 20, на работа съм след има няма 3 часа. В главата ми е мисловъртеж, много рязко откликвам, после съжалявам. Отношение... къде остана то!? Защо променят се така нещата, аз ли ги усещам интензивно, къде е мястото ми и има ли там отделено такова... Емоционалната отдалеченост- трън в палеца, вървиш ама накуцваш, болезнени стъпки. Трудно вадяем... как да е, утре след смяната ще го ударя на почивка, малко море да видя, бири студени, аромат на пясък и глъчка от весели хора.

galaxy29
08-02-2014, 03:11
трябва да ставам в 8, три часа, ама пък за щастие ;д
същото, но в 9 и този път наистина, вчера отложих до 11, че да имам шест часа сън :д
оф, кога ще си оправиш режима, съсухрен домат такъв

bloodyF
08-02-2014, 05:03
Май вчера не съм била само аз с философските размисли над живота посред нощ!
Добро утро! Аз вече се изкъпах , сега ще пия едно бързо кафе и отивам на работа, че едната се успала и ме искали по-рано. Няма да си давам много зор де, но ще видим.

girlwithblueeyes
08-02-2014, 07:36
Сaмо месец остaнa..

Hayashi
08-02-2014, 07:41
Какъв е шансът да ме събудят в 8:30 сутринта в събота? Дори не знаех, че има някой, който да работи по това време тук. Уф, лягам отново. Пак ми е зле и ме боли.

Dagichka
08-02-2014, 07:45
навън е слънчево и приятно, така че и аз съм добре :3
как може да сънувам такива работи, че и толкова реални хаха сякаш усетих целувката, беше пфффф. ама кой ли беше тоз?
май полудявам просто, доволно при това :д дано майка ми се оправи, неприятно е така, та и точно ден преди рождения и ден.. вчера се освиних със сладко и ми стана виновно за тялото ми, утре май пак ще се повтори същото, слаба воля имам..
и не само за сладкото, като се замисля за него и..

DarkTemplar
08-02-2014, 07:52
Започват да ме завладяват някакви кофти мисли, трябва да се поразведря.

Lilanda
08-02-2014, 08:28
Пак ядове от сутринта. Да му таковам таковата. Омръзна ми от досадни, нечистоплътни и нехигиенични колеги. Омръзна ми! Веднъж да ѝ се наложи да си изчисти мястото и ще ми омрънка света. Че и блъска чаши, ще счупи нещо още малко. Много ме изнерви, следващият път ще ѝ е последен..

DisappointedDreamer
08-02-2014, 08:31
Изнервена. И уплашена. И от двете, по много. Дано довечера се получат нещата.

tori
08-02-2014, 09:11
Добро утро. Ама кое му е доброто? Спах десет часа и се чувствам прегазена с шибан танк, всичко ме боли и ми е изтръпнало. До сега трябваше да спре да ръчка тая ръка, стига вече... Обмислям да се върна за още малко в леглото и да се правя, че не съм ставала.

Colouring
08-02-2014, 09:12
Снощи беше много яко с тия светкавици. Ние сме се събрали в парка, а около нас всичко гърми и трещи. Иначе доволно късно се прибрах, хубаво, че той ме изпрати, че ми падна ченето на какво бях свидетел почти пред нас. Леле, ужас, 'баси квартала!
Днеска пак е мрачно. Чудя се какви филми да тегля, че довечера ще си правим маратон.

xoxi
08-02-2014, 09:49
Колко е хубаво да се наплюскаш с ядене за добро утро, даже още преди да си си изпил кафето!!!
Снощи се изпокарахме и вечерята ни замина в кошчето, без да е виновна за нищо, горката... От инат стояхме гладни и ядосани, а тая сутрин първите думи, които чух от него бяха "и ти си гладна, нали?", след което на такъв смях ни изби, че не помня вече за какво точно се скарахме снощи. Глупаци.
Днес имаме куууп ангажименти, но поне са съвместни и ще си прекараме целия ден заедно! <3
Чувствам се добре... и ми е тежко. 8-)

pandabear
08-02-2014, 10:12
ами хубаво ми е. дядо има рожден ден, да ми е жив и здрав. тортата е готова и подаръка е опакован. постарах се доста. знам, че ще му хареса де, но все пак...абе важното е, че ще се съберем всички и ще се видим. рядко се случва :)

YSMF
08-02-2014, 12:52
Никога не сме си казали една дума и тръгва да ми крещи?! Да се радва, че е гадже на приятелката ми...

Утре ще се видим и ми е едно хубаво отсега :3

galaxy29
08-02-2014, 12:56
този път наистина
да бе да :lol:

*много ме кефи бате как ми се кара загрижено, сега се чухме по телефона и ми вика
и що ни избяга от софия, един шамар зад врата искаш ли
никаква те няма, айде да си идваш
а гаджето пазиш ли и него не пазиш
ама да не ти дреме, свиркай си
:Д:Д:Д

SpiritInBlack
08-02-2014, 18:16
740 GMAT official ( мамка му на скапания рийдинг за гадните микроорганизми ) - who rocks. Harward , here I come :D

Супер новини получих днес, времето се оправи ( за първи път от много време имам ток , вода и Интернет едновременно ! ), но нещо липсва.

Вчера беше силно като за нечалга. Изневерих на себе си и отидох доста по-късно, но не всички вече бяха на черешата. все по-хубаво ми е да прекарвам време с нея. С изключение на вещицата и на М., няма друго момиче което да ме е радвало толкова докато сме заедно и да ме дразни , когато не се виждаме.

Lilanda
08-02-2014, 19:38
Равносметка за деня: Успах се. С половин час. Оправих се по най-бързия начин и отидох на работа. Всичко точно. Докато не дойде момента баща ми да яде. Не стига, че тъпата шматка не донесe това, което той пожела, ами и маркира 2 яйца с препечена филия и масло на 11 лева. Майка ми се развика и аз реших, че е по-добре да отида на нашето място, защото ако и аз викна, ще стане много лошо. Чух само как се обяснява, че била маркирала омлет по избор и нямало друго в менюто. Е*ати златния омлет, майна. В крайна сметка успях да се добера да телефона. Писах Му, малко след това писах и на Г., който беше супер загрижен. Ужасно се притесних Той да не ми е сърдит, макар че снощи си мислех, че по-скоро аз съм в правото си да му се сърдя. Когато ми писа в 2 часа, се зарадвах страшно много. Особено на съобщението, което ми написа. Около 3 часа по-късно се прибрах, оправих се за точно 5 минути и му звъннах да ме вземе. Излязох по най-бързия начин от нас и минах покрай А. Той не ме позна. 8-) Стана ми смешно. Зарадвах Му се страшно много. Идеше ми да го счупя от прегръдки, но реших, че е по-добре да скромнича с целувка. За първи път изпитах онова, което толкова желаех. За първи път го изпитвам. Липсва ми страшно много, а няма да го има само 1 вечер, представям си какво ще е като няма да го има 1 месец. ;/ От сега ми е гадно. ;/ Не мога да му се сърдя и една минута. А изглежда и той също е така. Имам нужда да го прегърна точно в момента. Липсва миииии. ;/

paradosou
08-02-2014, 20:11
Само шега, а тооолкова ми повлия о-0О Сигурно съм изглеждала уникално в момента, в който я чух. Не се засегнах, естествено, тя и не беше от "засягащите" /тук кавичките са огромни/, обаче... усещането беше силно. Дявол, бе. Дявол е това момче.

anonymous708973
08-02-2014, 20:22
740 GMAT official ( мамка му на скапания рийдинг за гадните микроорганизми ) - who rocks. Harward , here I come :D

Честито!
Независимо дали се ебаваш за Харвард или не, пожелавам ти попътен вятър!!

Няма да пише. Хубаво, бе, пу. Сигурно мен чака, три пъти влизам и го виждам, че е бил на линия преди 3 мин. Ми няма пък. Making a statement here!
Да го хвана и да го спукам от бой. Или той мен. Хехе *изчервява се*

...Rammstein...
08-02-2014, 20:25
Явно този път нещата ще се случат...чак си се чудя на късмета какво прекрасно момче намерих!

Lilanda
08-02-2014, 20:33
Честито!
Независимо дали се ебаваш за Харвард или не, пожелавам ти попътен вятър!!

Няма да пише. Хубаво, бе, пу. Сигурно мен чака, три пъти влизам и го виждам, че е бил на линия преди 3 мин. Ми няма пък. Making a statement here!
Да го хвана и да го спукам от бой. Или той мен. Хехе *изчервява се*
Хаха така се чувствах и аз по-рано днес. :D

Котито ми ми писа. ^^ Поредната радост този месец, а е едва 2-ри. ;3

tori
08-02-2014, 20:35
А аз имам нужда да се метна от осмия етаж. Няма причина, просто искам. Дано плановете ни се осъществят и дано се видим пак, защото не ми стигна предния път. И тримата ми липсват. Ако поне мойто момче беше тук... Ама нъцки, бахти.

XTREMEFREERIDE
08-02-2014, 20:43
щастлива!<333
новия блог е готов и съм замислила такива готини постове! направихме си романтична вечеря, танцувахме на без музика и си говорихме толкова яки неща ♥ #нимоа, животът ми е песен!

draid
08-02-2014, 21:08
Добре се наядох на тоя рожден ден, още ми е тежко чак.

bloodyF
08-02-2014, 21:14
Бях на гости, ядох супер вкусната лазаня, тортичка, бира , развалих диетата, ама пък ми беше вкусно :lol:
Продължаваме да си пишем , мър
Иииии ще си лягам.

mayaaa
08-02-2014, 22:13
новия блог е готов и съм замислила такива готини постове!
Дай го насам. :D

Он: А бе, какво се случва с тия хора и къде изчезнаха. :cool: За днес - ок, ама утре... Ааа, със или без тях, утре излизам.
И него го чакам. Не предполагах, че искам да се видим толкова много. :lol: Ама наистина, било то заради разнообразието, своеобразна почивка или тайна надежда за някой deep разговор, все тая, ама си го чакам с нетърпение! Иии много се надявам да имам възможност да му кажа нещата, които пропуснах преди.
Другият и той тогава идва, пък да видим, без нагласи този път, защото до нищо добро не водят.

Blab
08-02-2014, 22:33
чувствам се добре.
добре съм, да.
следващия уикенд ще стигна до морето.
нуждая се от това.

//а сега ще трябва да измисля как и кога ще стигна и до Вилнюс. да))

galaxy29
08-03-2014, 00:16
От сън уморени
по бюрата лежиме,
носим пълни кореми
и затова ще тежиме,
с бързината на мравки,
но с идеи големи,
всеки се бърка
в чужди проблеми.

Припев:
Висшист до висшиста,
комин до комин,
пушеци разни,
бял, червен и син.
Животът е труден,
но понякога плах,
наляво да тръгнем,
но със десния крак.

От яйцето със песен
валяк път си пробива,
всичко що е природа
със асфалт ще залива
магистрали и централи,
завод до завод,
всички дружно вървиме
към научен възход.
Искам да бъда директор, на водопад!

много ми е весело, а нищо не ми е наред :lol:

YSMF
08-03-2014, 02:39
^ липсва ми аватара ти със Санса ;(

Искам днес нищо да не се провали и да си изкарам страхотно.

fUcKsMiLe
08-03-2014, 03:16
Фък дис шит. Мен ме покани, аз я взех уж за компания, а тая.. Добре, как може да тръгнеш да се зарибяваш с момчето, което съм си харесала!? Т'ва ако е приятелство - ще пикая на него с удоволствие. На всичкото отгоре и почти да го целунеш. Не мога.. сериозно. Имам нужда от нови хора в живота си. Тези не си струват даже и да говоря за тях. Бахти курвенското държание, да си слагаш краката на неговите и да му висиш тей, че да ти се виждат циците и задника, при положение, че приятелката ти си пада по тоя човек. И тая мърша го знае. 6 часа. Не знам как изтърпях. Да си е с него, да ги видя до къде ще стигнат. Аз обаче само с тях двамата никъде няма да излизам. Нека я изчука и после да видим как ще ми реве, ама тогава хуй. Няма да и обърна внимание, заради това, което направи.

Утре си излизам с моя си човек, ще му кажа това, което стана оня ден. Искам само да ме гушне и да ми каже, че всичко е окей, колкото и банално да звучи.

Hayashi
08-03-2014, 05:32
Тези дни нещо ми е тръгнало супер на зле. Цяла нощ съм с мигрена и почти не спах. Той пак ми оправи настроениeто поне мъничко. След час и нещо отивам до един от малкото отворени магазини днес "по спешност". Ще се натъпча с кексчета и шоколад и ще се дрогирам с лекарства.

Dagichka
08-03-2014, 07:09
толкова ми е объркано, че не можах да спя като хората.. и веднага ревнах след като той ми прати това, бива ли такова нещо бе? толкова съм травматизирана от оня гъз, че сега друг като се опита, но по супер тактичния и лек и бавен начин, аз се дърпам и рева все едно са ме насилили... ухх.

Jaune
08-03-2014, 12:41
Еее, ама хем чаках да приключа с работата, та да си цикля в нас и да чета по цял ден, а то не ме свърта въобще, организирах си 1000 неща да правя тия дни, деба, само се прибирам да ям и да се изкъпя и излизам пак. Имам нужда да си почина за морето бе :Д Искам просто да се наспя като хората, а не ми се очертава...

DarkTemplar
08-03-2014, 13:07
Пак драми, колко "неочаквано".

galaxy29
08-03-2014, 13:35
^ липсва ми аватара ти със Санса ;(
ще го върна специално за теб, прекрасна

Colouring
08-03-2014, 14:09
Притеснено ми е сега, като ми каза това нещо. Ще видим как ще я караме. Трябва да се науча да не си правя планове и да нямам очаквания. Абе никога не ми влиза това в глупавата кратуна! Ех, не мога да избягам от разочарованията.