Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

102
03-17-2014, 21:28
парс кю пасето е по-големо от емпарфето

DarkTemplar
03-17-2014, 22:09
а плюс ка парфето е най-голямо (и сладко) :D

102
03-17-2014, 22:10
парфе си е отвсякъде ьахахха

DarkTemplar
03-17-2014, 22:13
биен сюр (за всеки с голям...нос) 8-)

102
03-17-2014, 22:16
манж мон кур дан ля рю <3

anonymous708973
03-17-2014, 22:18
биен сюр (за всеки с голям...нос) 8-)

Това беше форма на съгласие, нали? :д

DarkTemplar
03-17-2014, 22:21
манж мон кур дан ля рю <3
сюс (така му викат по розовите филми) :smt053

Това беше форма на съгласие, нали? :д
като ти е голям, винаги са съгласни 8-)

djipsito
03-17-2014, 22:42
Чукам мислено един симпатяга по няколко пъти на ден.
Искам да го имам. Ма не само за секса...

102
03-17-2014, 22:43
ма не

xoxi
03-18-2014, 00:19
Хубаво, няма да спя пък.
Само дано очите ми не са червени на сутринта.

Jaune
03-18-2014, 05:40
http://www.youtube.com/watch?v=S14IHuVC0uE
"Wake up with the knowledge you're a badass bitch from hell and that no one can fuck with you. And don't let anyone fuck with you!"

Vi.
03-18-2014, 06:11
една дума: болна :-s

girlwithblueeyes
03-18-2014, 06:41
Хубаво ми се отразява това заспиване в 9 .
И не мога да разбера защо се разтрепервам всеки път като ме прегърне и го искам и искам все повече и повече .

Wednesday666
03-18-2014, 06:45
Почти стана време да се изнасям.
Хайде да видим дали ръководителката на отделението ще ми свърши работа.
Оф, дано не ме кара да ходя на скенер, не ми се занимава особено.
А този протокол след колко време ли ще стане.. Абе карай, важното е, че свърших работа.

Добре се чувствам.
Започнах симулациите.
Да видим след колко време ще мога да съм добър ръководител кула 8-)..

TheDevilInMe
03-18-2014, 07:09
"Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."

stynioo
03-18-2014, 07:45
писна ми от доктори , които нищо не разбират.

искам да тренирам.

ще взема да стана един доктор , че ми е жал за хората.

granger
03-18-2014, 08:03
Среден пръст и за вторник, часът е едва 11, а нервите ми са опънати ... имам си малко къшна работа, а след това ме чака 3 пъти конституцията на Република България и 2 пъти ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ...
На всичкото отгоре ме боли...не само зъб,ами и целия гръб, кръст, корем и ...абе ш умиргам.
Тази седмица започна криво, а няма и изгледи да се подобри.

mayaaa
03-18-2014, 08:37
"Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."
Това!!

xoxi
03-18-2014, 09:25
Тази сутрин ми дойде вдъхновението! Вместо да се отдам на творческа дейност, ще прекарам 7 часа в сграда с хора, които не харесвам, правейки и слушайки неща, които не ме вълнуват особено много. Животец.
Ако времето се запази такова до събота, ще подскачам от кеф.

DisappointedDreamer
03-18-2014, 10:07
Сготвих и направих супер яките кифлички с кашкавал и чубрица, а в момента се отдавам на математиката. След това ме чака невробиологията.
Много кафе и знания. Мхм. Допада ми.

HollyGolightly
03-18-2014, 10:28
Може и да не ми личи, но бих желала да удуша някого :) Това ставане в 5:30 е нечовешко

kalpazanka
03-18-2014, 10:39
Може и да не ми личи, но бих желала да удуша някого :)
А аз от вчера имам идея и кого!
:smt063

djipsito
03-18-2014, 10:56
Разбрал е....... Предполагал е, че го харесвам, ама иска да се запознае с друга.. Аз ако не ударя на греда, няма кой да е.

AliceSw
03-18-2014, 11:22
пффф, толкова много работа, бясна съм, имам чувството, че само аз я върша...тръгвам да се ядосвам и да беснея, получавам похвала, точно преди да почна да крещя...не харесвам хората, писна ми от всичките ми ангажименти...

pandabear
03-18-2014, 13:48
Вече окончателно опознах всеки етаж на ВМА, хах. По-зле трудно може да стане, така че поне затова се радвам. Довечера си отивам на театър въпреки всичко обаче. Имам нужда от малко разнообразие. Задействах се, за да си оправя кашите, които свърших последните няколко месеца и се надявам всичко да се нареди, и края на лятото да се разкарам оттук.

HollyGolightly
03-18-2014, 14:39
Как ме изплаши като ми проговори на български 8-) сигурно съм я изгледала много тъпо, но не съм свикнала така и стоях сигурно минута без да знам какво да и отговоря. Как може да сме в един клас вече 3 месеца и нито аз да разбера, че е българка, нито тя мен

Hayashi
03-18-2014, 15:30
Не знам дали да се самонабия или да преям с храна и да му тегля една майна на всичко. Има дни, които са просто твърде кофти.

Ivaaaaa
03-18-2014, 15:48
йоооооооооооо, со, со хепиииииииииииииииии

Fisherman
03-18-2014, 15:49
ива дори не лапа

Fisherman
03-18-2014, 15:49
Как ме изплаши като ми проговори на български 8-) сигурно съм я изгледала много тъпо, но не съм свикнала така и стоях сигурно минута без да знам какво да и отговоря. Как може да сме в един клас вече 3 месеца и нито аз да разбера, че е българка, нито тя мен

тва си доста срамно,чесно казано

HollyGolightly
03-18-2014, 15:59
тва си доста срамно,чесно казано

И защо? Българи тук много рядко се срещат, да не говорим и че сме около 50 човека в кабинета, а и не съм от най-приказливите. На лекции като отидеш, знаеш ли всеки от кой град/село е?

stynioo
03-18-2014, 16:52
наядох се добре.

сякаш ми оправи деня , който не беше толкова лош.

babity
03-18-2014, 17:01
Бааааахти циклажа, да го еба! Тря'а нещо да земе да стане....

Fisherman
03-18-2014, 17:06
И защо? Българи тук много рядко се срещат, да не говорим и че сме около 50 човека в кабинета, а и не съм от най-приказливите. На лекции като отидеш, знаеш ли всеки от кой град/село е?

не,но знам от каква народност са

anonymous708973
03-18-2014, 18:09
Изцедена, ама доволна. За начинаещи било, вика. Аз отсега усещам мускулната треска, представям си утре как ще ставам от леглото :д Ще го изям с парцалките на следващата тренировка.

Е, трудно беше. Не клякам, сядам по 5 минути и с мъченическа физиономия. Хах.
Ама ми е готинко, направих готино запознанство днес, сетиха се да ми пишат, напазарувах си, в Кауфланд продават кори, та ще се прави баница, ЕХЕ!

girlwithblueeyes
03-18-2014, 18:11
Идеално ми е така гушната в него . Сега ще си догледаме филма и в 9 се отправяме към страната на сънищата . Утре имам да представям 3 проекта и, ме боли главата.

HollyGolightly
03-18-2014, 19:23
Трябва да почна да си лягам в нормално време, за да мога да издържа следващите няколко седмици. Поне довечера ще си гледаме Breaking Bad двамата :)

не,но знам от каква народност са
да, ама в България преобладават Българите в университетите, а тук има хора дори от Танганайка. Нямам намерение да споря с теб на тази тема точно тук.

Hayashi
03-18-2014, 19:56
Оказа се, че пак не съм видяла, че една част от лекциите няма да са на изпита. Толкова по-добре за мен. Тази вечер трябва да успея да ги мина повечето.

mayaaa
03-18-2014, 19:57
Да, до тук бях с това да си давам пароли на разни хора. Вече си искам личното пространство за себе си!! Естествено, facebook е на дневен план. Ок, приех, че е прочела нещо, защото човекът, с който съм си писала е бил доста, ъм... необичаен. Да му чувам името от някой друг обаче не го приемам! Няма да се карам, няма да се сърдя, не е голяма работа, въпреки че ме издразни, но просто нова парола и на никой повече няма да я давам! Следващият път може да е "голяма работа" и тогава какво? От доста време се хващам, че си задавам въпроси от типа "Ами, ако някой прочете това или онова?" и ся си се чудя от какъв зор съм се занимавала. Просто си се ядосвам на себе си.

JustaLittleKid
03-18-2014, 20:10
Уморена съм :Д Тоя ден... безкраен бре!

Имам 4 точки на петминутката по математика, ухухууу! Само дето можеха да се пет, ако можех да смятам, ама уви :Д Все тая, по-добре от предишната... с 0 :Д

Иначе не беше лош ден, хубав беше даже ^^

Иска ми се още нещо, ама... тихо, тихо. Всъщност искам просто да се чувствам по... i don't know, more attractive примерно. Бла, бла.

Денят беше хубав.

ForzaFelipe
03-18-2014, 23:11
Мако се напих аз :lol: Пих си дежурния аналгин след ракия и си лягам :D

girlwithblueeyes
03-19-2014, 05:20
Уфф тая топографска карта . Лягане в 9 и ставане в 5 просто безценно добро .

TheDevilInMe
03-19-2014, 05:37
Финалът на лъжкините наистина беше мега яккк, сега ще си пусна и древните, дано да е интересна серия, че без Ребека :/ мааалко ме съмнява... Хрупкам си мини бейкроуза и ми е гот на душата. :cool:

Naive
03-19-2014, 06:19
Обичам пролетните утрини. Когато се събуждам точно в седем без десет. Пия любимия ми зелен чай, преглеждайки вести.бг най-често, след това закусвам, гледайки 20 минутния ми сериал и започвам да върша задачи. А навън е светло и приветливо, което пряко влияе на настроението и нагласата ми. : )

Glamour92
03-19-2014, 12:27
Сънено едно такова...

http://media.tumblr.com/tumblr_m21psqZTkZ1qko7hb.gif

DisappointedDreamer
03-19-2014, 13:00
Чувствам се много по-спокойна, когато не ходя да им гледам физиономиите.
Чета си историята, невробиологията и си решавам висшата математика, придружени с много чаши чай/кафе/мляко, докато навън се сипе снежец. И ми е много доволно.
Петъка се очертава купон и после цяла вечер с него, ии нямам търпение.
Обичам заетостта, разговорите, срещите и знанията.

tori
03-19-2014, 13:24
Хубаво ми е. Само дето ми липсва, защото не се бяхме чували от снощи, но ей сега, след половин час максимум ще е при мен и ще го гушкам. Помолих го да мине през някой магазин да купи орео и ще гледаме нещо сигурно. :3 Обичам го. И бтв малко ми е притеснено - казаха ми, че е болен и ранен. Дано не е нещо кой знае колко сериозно.

shmatarok
03-19-2014, 16:52
Може ли да легна да спя и да се събудя на 6ти април. Примерно?
Чудесен момент да се разболея.
Чудесен момент и всички да ми обърнат гръб.
Поне Хомо Идиотикус направи нещо полезно днес.

JustaLittleKid
03-19-2014, 17:06
никак.

granger
03-19-2014, 17:07
Уморена, а утре след лекции ми се налага отново да замина.
Много ми е приятно вкъщи,но мислех поне този уикенд да остана тук. За съжаление обстоятелствата на зависят от мен...

tireheb
03-19-2014, 17:21
беден се чувствам
кво е тва парно 200 кинта
бахго
;/

TheDevilInMe
03-19-2014, 17:59
They say the passage of time will heal all wounds, but the greater the loss, the deeper the cut and the more difficult the process to become whole again. The pain may fade, but scars serve as a reminder of our suffering and make the bearer all the more resolved never to be wounded again. So as time moves along we get lost in distractions, act out in frustration, react with aggression, give in to anger, and all the while we plot and plan as we wait to grow stronger, and before we know it, the time passes. We are healed. Ready to begin anew.

SonataArctica
03-19-2014, 18:23
Не успях да се измъкна... Ще трябва да премина през доста шитни в близкия месец, к'во да се прави... I Will Survive (http://www.youtube.com/watch?v=GLHY0Pqeyzw)

3 месеца здрави тренировки показват резултати, доволен съм.

JustaLittleKid
03-19-2014, 19:42
Празно ми е.
Кога ще спре да ми е празно. :(

mayaaa
03-19-2014, 20:03
Малко кофти ден, но нали мина, така че всичко е Ок. :D
Утре май няма да се подреди както ми се искаше, ама може би, така ще е по-добре. Само се надявам някой по-бързо да ми каже дали ще имам школа или не, защото тренировката ми с инструктор е на път да се провали... отново! -.- 'Баси късмета.

DarkTemplar
03-19-2014, 21:12
Заслужена победа и най-после малко спокойствие и самочувствие. :)

djipsito
03-19-2014, 21:17
Днес му казах, че съм буреносна и че е дразнещо да духа вятър, пък дърветата да не помръдват.. И че е нормално после да задуха по-силно.
Засмя се, имала съм дар слово, ама май не разбра, че говоря за нас...
Пък може и да е. Мхм.

anonymous708973
03-19-2014, 21:27
Е, ти много си надценила мъжките възможности за схващане на намеци :Д

По темата: бия си бялото вино, изглеждам си сериала и си лягам :)
Чакам няколко хубави неща, някои са ми малко неясни в бъдещето. Пише ми се... не съм писала от месеци, ако не и години...

djipsito
03-19-2014, 21:38
Е, ти много си надценила мъжките възможности за схващане на намеци :Д

искрено ме развесели... :lol:
(аз съм на червено вино, salud!)

stynioo
03-19-2014, 22:02
не лош ден като цяло.

винаги след време почвам да се сещам за хубавите неща..жалко , че отново предстоят лоши.

shmatarok
03-19-2014, 22:11
Обичам да си говорим тихичко и да ми казва това, което мисли. Успокоявам се много по-лесно така, вместо да си измисля някакви неща, които няма как да станат, като примерно "О, не се притеснявай, от небето ще ти падне решението". Мда. Защо просто не можем да си говорим така винаги, когато ми/му е гадно за нещо?

ForzaFelipe
03-20-2014, 00:24
Последно време ми е някакво странно. Изведнъж ми става супер напрегнато и изнервено и направо ме дразнят всички който говорят...Днеска както си говоря с някой спокойно и усмихнато и 3 минути по-късно ми е супер изнервено да говоря с който и да е, дразнят ме просто как говорят...Изперквам пак..

girlwithblueeyes
03-20-2014, 05:23
Много го желая безумно много . Краката ми се подкосяват само като е около мен
И заради моят инат и горделивост не мога да го имам а много искам .

draid
03-20-2014, 06:53
Потресен от това как пак някой се изгаври с F1 и новите болиди звучат като пасатори.

Cloud9
03-20-2014, 06:58
Криво ми е.не ми се говори с никой.дали не е от цикъла или е понеже по 9 часа всеки ден съм заобиколена от некадърни идиоти и дървени философи,които ми вдигат кръвното със самото си присъствие.Ако тя знаеше колко е тъпа в действителност дали щеше да го има това самочувствие?Следващият път избухвам /това го казах и миналия път/

TheDevilInMe
03-20-2014, 08:02
Като претрепана, беше гадна нощ и денят не обещава да бъде нещо по-различно. Само в разговора с него ми е надеждата...

mayaaa
03-20-2014, 09:50
Добре, тъпо ми е да ме забрави заради такава простотия. Напълно наясно съм, че наистина просто забрави и не го е направил нарочно. Не знам трябваше ли да му напомням за себе си, но реших, че е по-добре да изчакам сега да му видя реакцията. Пф, просто започва да ме дразни, а се опитвам да игнорирам това чувство. Все пак аз бях единствената, която казваше, че не бива да го съдим заради някакви дреболии, но... Стават прекалено много дреболии. Познава 10 човек и го изкарва като голяма работа. What?? Къде ми е приятелят и какво направи с него????

Cloud9
03-20-2014, 10:09
Някой гледа ли The Walking dead?още съм потресена от последния епизод,но няма с кой да го обсъдя,защото като спомена зомби апокалипсис и всички ме прекъсват

Colouring
03-20-2014, 10:38
'Що пак ме заболя главата, баси? Времето е страхотно навънка иначе. Ще изчакам да ми мине и после задължително правя една дълга разходка.

Ivaaaaa
03-20-2014, 10:49
биатлон, биатлоооооооооон
изпускам гоооооооо :Х

shmatarok
03-20-2014, 12:15
Някой гледа ли The Walking dead?още съм потресена от последния епизод,но няма с кой да го обсъдя,защото като спомена зомби апокалипсис и всички ме прекъсват

Аз, ама не съм гледала последния епизод все още 8-)

Какво е това блъскане, тряскане, тропане, не мога да разбера?! С коне ли живея в тая къща? Дори тя ходи като разкована кобила насам-натам, имам чувството, че всички тропат нарочно, за да не мога да се наспя. После се стряскат аз като се появя някъде, ами сори, ама не обичам всички да разбират, че се придвижвам нанякъде. 8-)
Много се радвам, че той най-накрая взе отношение по проблема, ама трябваше да изпадна в истерия и да хълцам цяла нощ, за да се усети, че нещата са сериозни. Ако знаех, щях да го направя по-рано. 8-)

Ии така, сбогом социален живот, имам точно седмица да приключа с всичко. Очаквайте скоро поредицата от постове "Баси, т'ва пак не работи, Kill meh plz" and soo on. :D

Hayashi
03-20-2014, 13:57
Да им го начукам на съседите. Писна ми от ремонтите им. Точно преди изпит по цял ден. Чудничко!
Дали няма да ми стане навик да им пея Излел е Дельо хайдутин възможно най-фалшиво до 1 през нощта.

SonataArctica
03-20-2014, 16:35

Аз! И аз съм шашнат от този епизод...

ПП - Чувствам се страхотно!

babity
03-20-2014, 16:42
Мисля за твърде много неща едновременно. И пак съм в шах, което АДСКИ много мразя. Деееба, зак'во не зависи от мен!!
Чувствам се ужасно. Пак старите филми. Имам чувството, че изглеждам като Квазимодо с размерите на айсберг и не мога да спра да мисля за това. И понеже ям повече от един път дневно или просто малко по-обилно, съм гузна постоянно, пък ПМС глада ме чупи и... порочен кръг.
Искам да го видя утре.

Barbie47
03-20-2014, 17:00
Обичам да правя проекти. А още повече обичам когато всичко мине страхотно и успея да грабна вниманието на всеки един в класа. Утре е петък и не мога да повярвам.. тази седмица беше безкрайна. Но пък имам 8 часа и то последен час география, а след това на хор и после тренировка. Ясно е, че един ден не ми стига за нищо. :D Чакам си ваканцията, че имам доста задачки, но планирам и заслужена почивка.

Shines
03-20-2014, 17:27
Днес беше много готин, слънчев и лъчезарен ден ^^. Изпитът ми мина повече от добре (написах си всичко и да не казвам много голяма дума, но очаквам наистина висока оценка). Сега ми остана само още един, но този път вече ще си е доста по-трудничко и ще видя зор. Дано да мине всичко благополучно и да не ходя по поправки, че не ми се мисли просто. Тези дни очаквам да ми звъннат и за стажа и там вече наистина ще има за какво да се притеснявам. За жалост обаче с онова момиче нищо не стана (или поне за сега). Доста ми беше врътнала главата и се радвам, че от 1 седмица почти не я мисля. Все пак каквото такова, винаги ще си ми остане слабост, защото тя е първото момиче което ме "плени" по такъв начин. Кой знае може би е било за добро и да не е била наистина подходяща за мен. Все пак казвал съм го и преди, ще го кажа и отново. Вярвам, че един слънчев ден най-накрая ще срещна сродната душичка :).

babity
03-20-2014, 18:40
Все пак казвал съм го и преди, ще го кажа и отново. Вярвам, че един слънчев ден най-накрая ще срещна сродната душичка :).

К'ъв ти е обичайният маршрут, ще го уредим. 8-)

JustaLittleKid
03-20-2014, 18:47
Чувствам се неудовлетворена от живота си.
Обаче в същото време осъзнавам, че не правя нищо, за да го променя.
Вместо да тренирам, за да постигна това, което искам като външност и като възможности, като способности, постоянно си намирам оправдания, а какво може да оправдае мързела?
Вместо да потърся нови хора, с които да излизам, вместо дори да се опитам да подобря отношенията си със сегашните ми приятели и познати, предпочитам да стоя вкъщи, затворена между тези до болка познати четири стени и да мрънкам; да отблъсквам по всеки възможен начин онези, които се опитват да комуникират с мен; да се затварям в себе си и да позволявам на негативизма да победи.
Мисля, че отношението и мнението на околните към и за един човек зависят много от начина, по който той приема себе си. И също така мисля, че когато аз не харесвам това, което съм, когато мисля за себе си по определен неприятен начин, това се отразява върху околните. Та, ако аз успея да убедя себе си, че имам положителни качества, че изглеждам прилично и прочие, и прочие, това ще повлияе добре върху всичко, което правя и което искам.
А защо ли не го правя?
Като цяло има доста неща, които харесвам в живота си: имам двама живи родители, малко дразнеща сестра-кифла, малко глупаво, но изключително сладко куче, виждам, чувам, материално съм добре, имам книжка, имам кола, приета съм в мечтания университет, никой не ме мрази, мога да пиша доста добре, имам хубава и дълга коса... засега се сещам това.
Искам: приятели, на които да мога да разчитам, с които да излизам по-често; да излизам повече - кафе, кино, дискотека, бар, парк, разходка, все едно; да подобря физическото си състояние и да стегна коремните мускули :Д; неангажиращи закачки; хора, с които да се лигавя; да си взема IELTS-а и матурите с прилични оценки; искам да се почувствам в-а-ж-н-а за някого.
И искам да се почувствам щастлива и удовлетворена от всичко, за бога.

Edit: егати романа написах, трябва да почна да си водя истински дневник :Д :Д :Д

Fisherman
03-20-2014, 18:48

за първи път виждам да убиват деца по телевизията и въобще беше странен епизод,но тоя с дарил и селянката беше цифра глупав

mayaaa
03-20-2014, 19:49
егати романа написах, трябва да почна да си водя истински дневник :Д :Д :Д
Аз уж си водя, пък съм го зарязала в момента и пиша тук. :D Бтв, имам някои доста общи желания с твоите. Поне относно тренировките горе-долу си преодолях мързела.

Он: Да, сервирайте ми всички състезания и простотии в рамките на два месеца... Събота съм, но там не ми е толкова важно. Другата седмица обаче ми идва втори кръг на НОИ и започвам да се притеснявам. Да, имам известен напредък, но все още не съм сигурна в себе си. Де да можех да се върна назад и да си кажа да не зарязвам информатиката така, макар и да не ми беше на преден план тогава. Еми, нямам друг начин, ще наваксам и това е.
Много се ядосвам на класа си обаче. Имам си състезателен дух в излишък, когато се състезавам отборно, особено ако се иска и стратегия. Защо другите не го проявяват? Ще трябва да научат 4 страници, няма да умрат от това. А и самото знание е само половината от състезанието. Как това, че трябва да объркаме другите отбори с въпросите си, това, че те са се надъхали и тн не ги пали поне малко. Ще се мотивират след 1-2 кръга, но дано не е късно тогава.

stynioo
03-20-2014, 20:10
мина и тая седмица..почти.

искааааааам разнообразиееееееееее.

ще го намеря.

shmatarok
03-20-2014, 20:17
Чувствам се неудовлетворена от живота си.
Обаче в същото време осъзнавам, че не правя нищо, за да го променя.
Вместо да тренирам, за да постигна това, което искам като външност и като възможности, като способности, постоянно си намирам оправдания, а какво може да оправдае мързела?
Вместо да потърся нови хора, с които да излизам, вместо дори да се опитам да подобря отношенията си със сегашните ми приятели и познати, предпочитам да стоя вкъщи, затворена между тези до болка познати четири стени и да мрънкам; да отблъсквам по всеки възможен начин онези, които се опитват да комуникират с мен; да се затварям в себе си и да позволявам на негативизма да победи.
Мисля, че отношението и мнението на околните към и за един човек зависят много от начина, по който той приема себе си. И също така мисля, че когато аз не харесвам това, което съм, когато мисля за себе си по определен неприятен начин, това се отразява върху околните. Та, ако аз успея да убедя себе си, че имам положителни качества, че изглеждам прилично и прочие, и прочие, това ще повлияе добре върху всичко, което правя и което искам.
А защо ли не го правя?

Все едно аз съм го написала. :) Само че поне си ходя на фитнес редовно (вече).

Jaune
03-20-2014, 20:24
Апатично ми е.
People move on orbits that are so distant from each other.............................. ама толкова е вярно. Ама сега точно ми е все тая..

xoxi
03-20-2014, 20:51
Нямам търпение.
За пръв път виждам светлина в този тунел.
Прекрасно чувство. Адски ми е позитивна тази вечер.

girlwithblueeyes
03-21-2014, 05:37
Едвам гледам да станеш в 5 и да те правят на парцал е идеално е .
Много неща зависят от днешният ден може би цялото ми бъдеще. Дано избора ми е правилен ... Страх ме е че ще сгреша и посе ще съжалявам това което ми предстои е страхотна възможност но пък така съм свикнала със сегашният си живот . И той заминава следващата седмица и ще ми липсва старшно много 6 месеца няма да го видя и чак сега осъзнавам какво е той за мен .

Cloud9
03-21-2014, 06:54
за първи път виждам да убиват деца по телевизията и въобще беше странен епизод,но тоя с дарил и селянката беше цифра глупав

Абе очаквах да умрат и двете по някакъв начин,но точно така.Евала на малките,страхотна игра в тоя труден епизод /и не само/.най-жално ми стана за Мика,макар че нейната бях сигурна че ще стане точно в тоя епизод.Лизи от своя страна си показа истинското лице и...абе много тежко се чувствам като се сетя за епизода.Дарил вече започва много да ме дразни,а Бет не е спирала да ме дразни.Сега ако ги направят и двойка ще се гръмна.да не говорим колко тъп епизод беше този с маги и другите двама безименни хора.тая негърката кога успя да оздравее?Още два епизода до финала и усещам че ще става още по-напечено.
Добре съм.работа бол-пари никакви.

granger
03-21-2014, 08:48
Чудесно, вкъщи съм си, Времето е хубаво. Нещата се оказаха по-добре отколкото очаквах!
Ще се насладя максимално на престоя си :)

bloodfrozen
03-21-2014, 09:49
Мисля, че предстои един прекрасен уикенд, но нека не избързвам с вълненията.. току-виж нещо изскочило и сгромолясало плановете ми. Единственото неприятно нещо е, че отново ме удари финансовата криза. Преживява се, имам опит вече. 8-)

SHPAIdURmeN
03-21-2014, 10:35
... като най-добрият !!!

AliceSw
03-21-2014, 11:30
Now that I've found the whore in you why can't I tell you no.
Time will show the last word is for me.
If you fail to see the problem we have - one room full of walls.
Jar of love isn't dry until the last drop falls...

изчерпана съм доста емоционално, странното е, че май цялостно съм добре, слънчево е, изкарах хубава нормална сутрин за първи път не знам от колко време, всичко ще е наред, макар да съм убедена, че нещо нехубаво ще се случи до вечерта...

Niakoitam
03-21-2014, 11:44
Забелязах,че малко неусетно е преминала около една седмица откакто не съм влизал във форума.Разчетох се и какво да видя.Дали ще коментирам или не като на хората им е скучно пак съм им в устата.Но както са казали:"По-добре на хората в устата отколкото на хората в краката." И не Пантерке няма да падна от стола.Не мога да кажа,че съм чак толкова изненадан.Все пак си зодия Близнаци и колкото и да сме спорили и колкото и понякога да сме си намирали кусури като цяло с времето съм забелязал,че с твоята зодия имам някакви допирни точки.Съдбата от около 6-7 години най-често с представители на именно на тази зодия ме поставя в по-близки отношения пък макар и в доста хороскопи да пише,че Близнаците и Ракът не се кльопали особено.:)

Иначе какво ми е. Като цяло май апатично.Все повече започвам да си мисля,че наистина съм от хората,които изобщо не са родени за любов, а просто да си живуркат там в пространството и да живеят разни чужди животи.
И според един индикатор наречен колан нещо съм започнал бая да си понапълнявам.Преди няколко години костюмът ми от бала не ми ставаше на половината, а последните година две от падащи дънки на първата дупка специално пробита за мен вече съм стигнал до 4тата та съм се наканил ако подмина 5тата,която е последна на този колан да мисля какви мерки да взема.
Макар че пък от друга страна и лоена топка да стана големото пък важно.Едвали на някой ще му е зор освен нещо подхвърлено.По-скоро на мен ще си им е по некомфортно най-вече заради свиването,защото не съм и чак толкова висок.
А иначе друго какво?:
Сигнал - Да те жадувам
http://vbox7.com/play:646608ce3b

JustaLittleKid
03-21-2014, 13:22
Тоя човек направо изчезна... от месец не е влизал във Фейсбук, поне не съм го засичала, а така искам да знам какво се случва, как е, какво му предстои. А няма как да разбера, освен ако не ми отговори... позволих си да му пиша, но ето, вече три дни, а няма отговор. Дано да е добре. Дано да се оправи. Дано, дано.

Cloud9
03-21-2014, 13:25
And that’s how it goes, kids. The friends, neighbors, drinking buddies, and partners in crime you love so much when you’re young, as the years go by, you just lose touch. … You will be shocked kids, when you discover how easy it is in life to part ways with people forever. That’s why then you find someone you want to keep around, you do something about it.” мхмммм

Мислех си как съм пораснала така неусетно.Не ми се иска да се върна назад и да променя нещо,защото ми се струва че за времето направих това,което и трябвало да правя.Сега ми се иска да развивам в правилната насока.но знае ли се коя е тя.Все ми се карат че гледам назад,но обожавам да си спомням колко тежко и невъзможно ми се е струвало всичко по едно време и как сега съм щастлива и съм на правилното място с правилните хора.Тъжно е че нямам приятели.Имам си само него и въпреки че ми е приятел и годеник, и съотборник, и съквартирант и всичко това накуп,той не може да я замести.Никой не може да я замести.но дори и тя да се върне пак в живота ми няма да може да се самозамести.защото за нея няма място в живота ми.А преди беше целия ми живот.
затова обожавам How I met your mother и затова в тежки моменти сериала ми е помагал.Преминах през много,което ме научи и на много.Усещам разлика.Вече мога да се опълча на хората,които ме мачкат и да им кажа истината в очите.Страх ме е и вътрешно умирам,но съм застанала гордо пред тях и изглеждам сигурна и непоколебима.сега усещам че цапнатата ми уста и увереността ми дразнят една личност,която ме предпочита тиха и смачкана и ме е страх от нещата,на които е способна.Преди време една такава личност направи живота ми невъзможен и още не съм го превъзмогнала.Но и това ще мине.напускам тая смотана работа и няма повече и да споменавам името на фирмата или хората тук.

babity
03-21-2014, 13:30
Искам екшън довечера! 8-) Което означава автоматично, че т'ва няма да се случи. Ама аз ще си изправя косата и ше си бъда красива за да си седя вкъщи да си прасея.

Jaune
03-21-2014, 15:12
Тъжно.. тъжно тъжно тъжно.

SummerRain
03-21-2014, 15:38
Искам на разходка с него. Липсва ми.

Hayashi
03-21-2014, 16:43
Мисля, че е крайно време да спра да се интересувам от хора, които не смятат за нужно да ми отговарят на съобщенията. Не знам дали се дразня повече на себе си или на тях.

Днес имам огромен късмет, на ужасен изпит се паднаха точно онези 2 въпроса, които знаех идеално и се молех да се паднат. И после си намерих някакви испански печени чушки, с които си направих превъзходни чушки бюрек. Сега ми е готино и ще си помързелувам заслужено вкъщи с чаша чай и маратон на CSI NY.

x7aZzy
03-21-2014, 17:40
Последните две седмици бяха die Hölle.
Толкова неща ми се събраха на главата, че едва функционирам вече.
Поне изпитите минаха.
Остана само да разкарам съквартирантката. Проблемът е, че на нейно място ще ми докарат някакъв мъж. Дано с него се разбираме поне. Пффф, значи...

Иначе се чувствам така - http://www.youtube.com/watch?v=Khd3tIuqhIo

едит: колебая се дали да не обиколя малко из страната. Ама преди две седмици бях в Карлсруе, сега пак да се разкарвам в тая посока малко не си заслужава. Пък и в Манхайм съм била вече и ако не е заради един приятел, няма да повторя. Не знам и аз какво искам.

kiki_199
03-21-2014, 17:49
Току-що си направих профил. Сигурно ще бъде супер!

anonymous895156
03-21-2014, 18:40
Току-що си направих профил. Сигурно ще бъде супер!

не, няма

Lilanda
03-21-2014, 18:40
^кек /за новата..;3/

ПТ: Лялялялялляляляля соу хепи мадафака..;3 И виновникът е само един..;3 Толкова ми е миличък..;3 ШлЯдур..;3 Спомних си някои неща от преди седмица и ми стана толкова мило..Измина точно една седмица..:(

Малко ме боли оЧото и смятам в понеделник да ходя на лекар..Дано да мине до тогава де..

JustaLittleKid
03-21-2014, 19:28
Мотивирана се чувствам.
Да видим докога :Д

mayaaa
03-21-2014, 19:49
Изпивам си чая (бтв, осъзнах, че обожавам чай, особено с лимон! :D) и след това по-най бързия начин се оправям и лягам да спя, защото просто ТРЯБВА да се наспя!! Утрешният ден няма да ми започне особено приятно, но пък се надявам да продължи добре. Въпреки, че нещо не ми е до това "добре" сега... както винаги в последно време. Странно, но сигурно просто съм в такъв етап.
Госпожата ми по английски продължава да ми къса нервите. Единствено се чудя дали си заслужава да се занимавам с нея или просто да я оставя да си прави каквото си иска (колкото и моето чувство за справедливост да не иска да го приеме), защото и без това остана прекалено малко време.
Кефи ме компанията им, кефят ме random разговорите, кефи ме смехът... За човек търсещ разнообразие е много добре. Като че ли това започва да не ми стига обаче. Времето или и аз не знам какво. Или просто, може би, съм прекалено зажадняла за сън и ми се губят мислите. :cool:

bloodyF
03-21-2014, 20:54
2 ДНИ ПОЧИВКААААААААААААААААААА ААА
МНОГО АЙЛЯК

girlwithblueeyes
03-21-2014, 21:21
Искам да го хвана и да го убия. Бива ли да се държи така само си пravi разни шегички с мен цял ден днес.

Тамии ..^^
03-21-2014, 21:45
Точно в момента се чувствам ужасно... Основният ми проблем е, че дори да усетя най-малка незаинтересованост от някого автоматично решавам, че не му пука за мен.. Което е тъпо. И така се самоизмъчвам - досадна ли съм му или не, чувства ли същото, както и аз. Най-големият ми страх е да не бъда отхвърлена. А точно това прави в момента..

xoxi
03-22-2014, 07:37
Прекрасно се чувствам!!!
Днес сме свободни и двамата и ще си правим фото разходки като едно време, когато ги използвахме за извинение да се виждаме и да прекарваме повече време заедно. Спомени, спомени... Много ми е позитивно днес! Много!

stynioo
03-22-2014, 07:51
НАЙ-ЯКИЯТ СЪН , ЕВЪР.

SHPAIdURmeN
03-22-2014, 09:13
Чувствам са !

:lol:

bloodyF
03-22-2014, 10:24
мразя кошмари
...

и пак останах без пари, ама няма нищо
поне ще отида да се поразходя с него малко,колкото и да ми се искаше единствения ми почивен ден да го прекарам в леглото..

Ivaaaaa
03-22-2014, 10:27
'And I'll never get into your heart. Though I don't even want to start. I'll never get into your heart, I'm just happy to hang around.'

^ей тъй

ох, махна ми се и това от главата. чувството е много приятно освобождаващо.

babity
03-22-2014, 11:04
Уф, скучно ми е. Не ми се обикаляше по заведенията с наш'те, не ми се ходи по магазините, пък с'а като съм самичка пак ми е скучно. Сериалките са много зле тая седмица. И уж ядох сутринта, пък тия кафета така ме остъргаха, че...
И с'а и колата я няма с тия пичо'и и не знам к'ви планове да си правя за довечера. Тъпичко. А така ми се вършее с няк'во ново аутфитче, гримче и причесчица.

AliceSw
03-22-2014, 11:19
Снощи осъзнах, че сме стабилно остарели...петък вечер да гледаш 4-годишното дете на разведена проятелка е меко казано странно...но малкият беше готин...ако имаме дете заедно някой ден, ще бъде най-разглезеното на света, защото аз няма да мога да му откажа каквото и да е, а той ще го обожава...

все пак, за да не се побъркаме след това изпихме света и заспахме към 8, уиърд дей...

kalpazanka
03-22-2014, 11:25
Нещо финансите, дето съм си ги определила за самоиздръжка, намаляват, а заделените пари не бива да пипам по никакъв повод! Мрън!

Искам обувки!

DisappointedDreamer
03-22-2014, 11:35
Кара ме да настръхвам от щастие и удоволствие.
Влюбено ми е и то прекалено много.

След вчерашния купон и той, днес се отдавам изцяло на математиката с много кафе.
Доволно ми е.

tireheb
03-22-2014, 11:39
магазинерка на видима възраст около тази на майка ми рече, че съм бил "МНОГО УБАВ"

(cool)

JustaLittleKid
03-22-2014, 13:23
Бла.

babity
03-22-2014, 13:24
Честито на печелившите! И тая седмица няма да е. Свършиха ми витамините. Мразя го!

djipsito
03-22-2014, 13:28
МЪЖКИ ПУТКИ EVERYWHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERE

baby_baby
03-22-2014, 14:21
Прекрасно време цял ден се пека на слънце и ми е екстра днес ми е малко мързелив ден

TheDevilInMe
03-22-2014, 15:52
Разнежена, толкова да ми липсва, всяка една частица от мен го усеща, обичам го повече от всичко на света...

shmatarok
03-22-2014, 16:57
Лялялял, купих си нов костюм, нова чанта, нови обувки и други нови работи естествено :D Ама вече официално съм готова за бизнес-дама. 8-)

Добре ми е, ама трябва да си правя курсовата. :(

JustaLittleKid
03-22-2014, 17:09
Убеждавам се, че нещо не съм в ред :Д
Сега пък ми е много свежо настроението ^_^
Откачена работа :D

Colouring
03-22-2014, 17:13
Страшно уморена от многото обикаляне, но горе-долу удовлетворена.

XTREMEFREERIDE
03-22-2014, 18:17
Уф, дано утре благоволят да ми продадат антибиотика в някоя аптека, че иначе само ще си отложа лечението, а не искам. Подлагам се на едномесечна специална диета заради това гадно възпаление. Ама дано мине скоро. Седя си на топличко, овита в 100 завивки и си цъкам магицит. Кеф.

Днес пълен айляк на полянката пред блока на една приятелка. Хем свършихме хубава работа, хем се видяхме, хем хапнахме вкусотии и пийнахме бири. Доволен ден беше. А утре, както винаги, с мъж ми сме решили да събираме тайфата и да шетаме по паркове за хек, бира, слънце и добро настроение.
Хубав, хубав уикенд.

ПП: Радвам се, че отказах това безумно предложение за работа.

mayaaa
03-22-2014, 18:22
Днес нещо не ми е ден. То не беше разсеяност, то не беше чудо, ама сама съм си виновна... почти. :D
И все пак има интересен завършек. Обмислях да му кажа какво се случва, но не мислих, че той го осъзнава. Не мислих, че ще проведа чек до толкова истински разговор с него, както и не осъзнавах колко близък и скъп човек ми е всъщност. Не съм сигурна как се подредиха така нещата, но мисля, че е за добро. И малко на чужд гръб да си взема бележка да казвам каквото ме дразни, а не да си мълча. Няма никакъв смисъл да ставам като другите и да не му казвам нищо, а после да тръгна да го наливам зад гърба му.

Ivaaaaa
03-22-2014, 18:45
менструално ми е

SHPAIdURmeN
03-22-2014, 20:09
69

HollyGolightly
03-22-2014, 20:10
9 часа тренинг на работа, поне е платен, отивам да спя и си изключвам телефона, ако на накой му трябвам- да дойде до нас 8-)

granger
03-22-2014, 20:37
Хахаха,ох,развеселих се.
Не знам що все разбирам с кого съм най-добра приятелка последна. Поне да беше вярно. Къв е смисъла да се лъжем,при все че с този човек не комуникирам от около 5 месеца, в приятели го нямам,телефона съм му изтрила, но той си твърди обратното...
малко жалко.
Много.

JustaLittleKid
03-22-2014, 21:30
Ето затова мразя да гледам романтични филми.
Обичам, де.
Но усещането, което остава в мен след това... мразя го.

ForsakenFreak
03-22-2014, 22:15
Омразата циркулира във вените ми.

draid
03-22-2014, 22:20
Утре отивам на ски, пък задълженията да си гледат работата :D

babity
03-22-2014, 23:51
пиянис(т)ка съм малко аз... 8-)

HollyGolightly
03-23-2014, 00:32
Докоснах се до пиано за първи път от 5 години и много ме е яд на себе си. Захвърлих 11 години от живота си заради един глупав инат. Отивам да си поплача накъде...

djipsito
03-23-2014, 00:59
Искам си активността обратно!
Жестока пролетна умора ме е налегнала, а ме чака изпълнена седмица. ВАЖНА седмица.

Сладък ми стана. Той мисли, че не знам, че знае. И индиректно подхвърля и изтъква неща, за да си дам сметка.
Така е по-добре, дано се запознаят с другото момиче. Аз съм спокойна, че не съм аз мезето.
Май трябваше да пия вино, тая бира ме закова.
Искам да се стегна, да си седна на Д да уча и да тренирам пак. Напусни ме, уморо, моля та.

xoxi
03-23-2014, 06:06
Толкова ми е развълнувано за днес, че даже станах 3 часа по-рано. Коремът ми се е свил на топка и не мога да си изям дори филийката за закуска. Поне кафето си изпих с 300 зора. Ще се прибера довечера след 10-11 и цял ден ще трябва да изкарам с едно кафе. Найс. Дано не забравя поне един шоколад да си купя.

TheDevilInMe
03-23-2014, 06:51
Доста добре, стига да не се налагаше да уча, но няма пълно щастие. Няма по-гаден предмет от корпоративни финанси, заклевам се :cool: Нооо поне напредвам с матириала леко полеко и нещата си идват на мястото. Следобяд ще си взема дълга баня, ще си говоря с Него и може би една следобедна разходка в слънчевото време. :)

anonymous708973
03-23-2014, 07:06
Доста добре, стига да не се налагаше да уча, но няма пълно щастие. Няма по-гаден предмет от корпоративни финанси, заклевам се :cool: Нооо поне напредвам с матириала леко полеко и нещата си идват на мястото. Следобяд ще си взема дълга баня, ще си говоря с Него и може би една следобедна разходка в слънчевото време. :)

Хах, аз вчера наваксвах корпоративни финанси 1 (Investments and Asset Pricing), но е все още леко, защото имах предмет "Финансова математика" предишния семестър :д Другият семестър ще е истината, тогава са Корпоративни финанси 2 :д

Поканена съм на закуска от съквартирантите на една приятелка, густо. Хапваме и отивам да боря френския. Доволно ми е, животът ми върви добре... отмятам си малко по малко нещата от ГОЛЕМИЯ to-do лист. Един познат вече учи танго, трябва да му последвам примера. Или един pole dancing. Eхе.

Очаквам и някои хора да се сетят и да ме удостоят с внимание, че ебати, толкова са заети, че ще кажеш, че с Обама се опитвам да се видя :д

DisappointedDreamer
03-23-2014, 07:27
Решавам си задачките по математика от 7 часа сутринта, пия кафе, принцески имам за закуска. Към следобяд се очаква среща с една компания; дотогава учене.
Доволно ми е.

TheDevilInMe
03-23-2014, 07:38
Хах, аз вчера наваксвах корпоративни финанси 1 (Investments and Asset Pricing), но е все още леко, защото имах предмет "Финансова математика" предишния семестър :д Другият семестър ще е истината, тогава са Корпоративни финанси 2 :д

Tell me about it... Целият финансов блок е пълен шит. Миналата година имах Публични финанси, Парична теория и парична политика, а тази са Корпоратвните и Банково дело, като цяло преподавателите от тая катедра в мойто уни се вземат прекалено насериозно, но се говори, че по БД били свестни, не ми се вярва някак, но надеждата умира последна, ще се разбере на изпита след няколко месеца... :cool: Иначе успех и на теб с тази материя, ще ти е нужен и колкото и да ми е странно взе да ми става интересно и хубаво да го уча, ох, вече явно съм се побъркала тотално :Д

weheartiit
03-23-2014, 08:08
много ми е тегаво,вече изгубих надежда.
явно не ми е писано,макар че не исках толкова много ,тъжно ми е .
никога не се получава това,което искам,никога!
дано да отида малко по магазините да се разсея,че главата ми ще експлодира след малко

The Cheetah
03-23-2014, 08:09
Лигаво ми е 8-)

tori
03-23-2014, 09:15
Имам чувството, че всички около мен са кръгли идиоти. Дейба, с метлата на баба за двора да бях чистила, по-добре щеше да се измете. И след малко отивам да се правя на фризьорка и да боядисвам майка, щото леля ми ще си чопли носа. Имах други планове.

SHPAIdURmeN
03-23-2014, 09:17
Учене + пикник = медно :D

anonymous708973
03-23-2014, 10:00
Tell me about it... Целият финансов блок е пълен шит. Миналата година имах Публични финанси, Парична теория и парична политика, а тази са Корпоратвните и Банково дело, като цяло преподавателите от тая катедра в мойто уни се вземат прекалено насериозно, но се говори, че по БД били свестни, не ми се вярва някак, но надеждата умира последна, ще се разбере на изпита след няколко месеца... :cool: Иначе успех и на теб с тази материя, ще ти е нужен и колкото и да ми е странно взе да ми става интересно и хубаво да го уча, ох, вече явно съм се побъркала тотално :Д

Че то е суперинтересно и суперпрактически насочено! В пъти по-добре е от счетоводство - там пак има някаква тръпка, ама ако съм се блъскала като луда 3 години и стана счетоводител, за мен лично ще е провал.
Пък и във финансите са стабилно пари, бях на семинар на J.P. Morgan, по-специално на отдела M&A. Аааа, такива пари ще има там, ама... хич няма да е приятно. Тъничко споменаха, че при тях жени нямало даже :Д

bloodfrozen
03-23-2014, 10:27
Ох, вдъхновено ми е. Да чета, да се обогатявам и след малко започвам да работя по въпроса. А понеже времето е тъй прекрасно, може да се замъкна с чашка кафе и учебниците на терасата. 8-)

AliceSw
03-23-2014, 10:29
днес ще бъде хубав, малко зает ден, казах!!!

G3GaSa
03-23-2014, 10:31
Имам чувството, че всички около мен са кръгли идиоти. Дейба, с метлата на баба за двора да бях чистила, по-добре щеше да се измете. И след малко отивам да се правя на фризьорка и да боядисвам майка, щото леля ми ще си чопли носа. Имах други планове.

Ти хубаво ще я боядисаш "прикривайки бЕлЪта", ами ти няма ли да си обърнеш внимание, на РАЗ-цъфтялата перука?

__________________________________________________ __

Хубаво ми ееее:

http://www.prikachi.com/images/280/6154280Y.png

babity
03-23-2014, 10:34
Бахти, толкова ми е халтаво днеска. Все едно съм предрусала мега мощно. Пълен парцал. На бас, че днеска телефонът ми ще се продъни от оферти. Защото не мога да ги изпълня. 8-) Пак се оплитам...
Не знам как ще си реша проблемите с ВУЗо. Тря'а да говоря, ама не съм наясно точно с кой, ама тря'а и кардинално да се намери няк'во решение на проблема... Понякога се чувствам отговорна за няк'ви общи задължения, кат' няк'ва майка Тереза. :D
Тря'а си намеря няк'ва яка комедийка, да се позабавлявам малко. И да събирам багаж, и к'во ли не още...

SummerRain
03-23-2014, 11:01
След по-малко от два месеца ме чакат осем изпита! Осем!

DisappointedDreamer
03-23-2014, 11:12
След по-малко от два месеца ме чакат осем изпита! Осем!

горкото :(
Мен пък ме чакат 15, плюс още 2 екстра подарък за шведски.
Хах, кеф.

Стабилно си уча и ми е доволничко. Довечера ще си пусна филмче и туй то.

bloodyF
03-23-2014, 12:31
Вчера се поразходихме, хапнахме, видяхме се, приятничко. Само едно нещо пречеше, ама карай.
И той ми е тъпаче на моменти, ама си го харесвам. И харесвам да се цупя, защото знам, че той го мрази хаха
Довечера нощничка, а утре пак цял ден с котето
BECAUSE I'M HAPPY

Cооkie
03-23-2014, 12:47
О, толкова съм доволна от живота в момента! Останаха по-малко от 2 седмици, а на всичкото отгоре ще хвана и най-прекрасното шоколадово събитие ever. Направо не мога да повярвам колко добре ми се подреждат нещата. Няма да успея да си изработя 80те часа и този месец, но вече не ме интересува, нали е последен и без това... Имам толкова много задачи за идващите 2 седмици, че не знам как ще успея да свърша всичко. А да не говорим, че и с блога трябва да наваксам. Поне като отида в Швейцария ще имам достатъчно материал :D
И съвсем несвързано с всичко останало - горкичката котка :( Нямам търпение да й зарастне хубаво разреза, за да можем да й махнем тая гадна фуния от главата.

Jaune
03-23-2014, 12:49
Нищо не е наред, но съм в прекрасно настроение. Ебаси. :Д

shmatarok
03-23-2014, 13:19
Приятно изненадана.
Направих част от курсовата, искам той да стане и да прочете нещата и да види дали съм действала правилно. :D
Много искам да изляза и да се мотая навън, ама н-я-м-а. Проекти и точка!
хахах, тъкмо пиша тук, минава някакъв през улицата и почва да крещи "fockin pidgin" и да гони гълъбите :D Всички са изкукали вече.

mayaaa
03-23-2014, 13:45
Сънят е хубаво нещо! ;33

SonataArctica
03-23-2014, 15:41
It's hard for me to love myself right now (https://www.youtube.com/watch?v=G1zkXdqcajk)

Чувствам се объркан и трябва да изясня някои неща. Хич не ме бива да водя дълги и сериозни разговори...

Edited: Много се развълнувах! Love щe е толкова прекрасна песен... Лириките на албума са страхотни! След 5 дена ще са най-великите 53 минути за последните 2 години. 8-)

pandabear
03-23-2014, 16:18
всичко върви към дъното с пълна сила, но този път поне знам, че съм сама в това всичко и няма да повлека никого с мен.

granger
03-23-2014, 16:20
Прибрах се в София за нова доза лекции :D
Починах си добре, а тая седмица се очертава натоварена,дано поне в сряда се случи случката и се позабавляваме!
weee
Обнадеждено ми е.

DisappointedDreamer
03-23-2014, 16:28
Влюбено, грр. Много влюбено. Обожавам го в най-простата му, бяла тениска и усмивка на лицето. Разтапям се между пръстите му. Давя се в любовта и топлината му.

А не трябва. Ъх.

и любовта ни сякаш е по-свята, защото трябва да се разделим

Colouring
03-23-2014, 17:22
и любовта ни сякаш е по-свята, защото трябва да се разделим

арИ уе? :Д
Разделени сме от ПРЕКАЛЕНО много време вече. Нищо не ми се вижда свято в момента. :Д
Искам да го прегърна, да го целуна и да си мълчим само. Охххххххх...
Захващам се с нещо, че да не мисля за утопични идилии.

TheBeliever
03-23-2014, 17:31
Силно раздвоена. Искам да отида, но е твърде рано, твърде скоро. Или?

Наистина ли той избързва, или аз забавям нещата? Искам, но... ме е страх?? А няма от какво.

Мамка му.

its.moninka
03-23-2014, 17:35
Uum,..с една дума: ужасно!

ch0c0late44
03-23-2014, 17:46
Следващата седмица се надявам да мине колкото се може по-бързо,по другата се надявам да е по-добре.Гадно ми е щото е неделя...ама.

DisappointedDreamer
03-24-2014, 04:51
Започваме седмицата с голяма чаша кафе и много мотивация и настроение! За цел имаме да сме щастливи и помеждудругото да покорим висшата математика и някой и друг предмет, хъх!

Приятна седмица на всички :)

xoxi
03-24-2014, 04:59
Станах в 5 часа тази сутрин. Времето беше приятно, т.е. можех да си седя и по тениска на терасата, нямаше нужда да навличам зимното яке, докато си пия кафето. Яд ме беше, че станах толкова рано, но сега съм доволна. Супер освежаващо и зареждащо е да гледаш как градът се пробужда за нов ден. Позитивно ми е.

girlwithblueeyes
03-24-2014, 07:29
Страх ме е . Искам всичко да е наред сега като се замисля не се чувствам готова за подобно нещо.. Гърлото ми е възпалено и днес ще си дам добре почивка защото утре трябва да съм в отлично състояние . Надявам се медицинските да ми бъдат напълно наред и да няма разни проблеми .

Jaune
03-24-2014, 09:04
Начи така не се бях размазвала от супер много време. Pure joy. Друго си е да прекараш време с човек, за когото си ама 100% убеден, че е на твоя страна винаги.

Cloud9
03-24-2014, 12:01
Гостуването мина кротко.Заровили сме томахавката,но не прекалено дълбоко.всеки един момент можем да я извадим и да се почнем пак.видяхме се с кумовете и ми се струва че се сближават още повече.той май осъзнава че остава сам и тя винаги ще е до него.тя пък е прекрасен човек.Успяхме да проведем такъв искрен и сериозен разговор.радвам се че точно двамата ще ни кумуват и много се надявам да се съберат.Стига са си играли на недостъпни.А и го дължим-все пак той ни събра нас с мъжа ми.напредваме с времето и на мен вече не ми се занимава с нищо.На работа си е същия кошмар.ще започна допълнителна работа на граждански договор да видим дали поне от там дали няма да изкарам малко парички.Имам нужда от обувки сега за пролетта,макар че ми се струва че още не е време да си прибирам ботите.както и да е,и дрехи ми трябват защото гардероба не е обновяван от доста време.И от козметика имам нужда,ама си чакам заплатата за декември.Тогава ще мисля за харчене.А като сметна колко пари можех да имам ако имах заплата всеки месец.поне осигуровките и стажа ми текат.

SHPAIdURmeN
03-24-2014, 12:09
Страшно лошо ми започна деня и завършва добре. Доволен съм !

HollyGolightly
03-24-2014, 13:12
Темата за есето ми я дадоха преди 3 месеца, крайната дата е утре, аз започвам да го пиша днес. Не пропускам възможност да си го причиня това нещо, всеки път едно и също се повтаря.

TheDevilInMe
03-24-2014, 14:37
Оххх много ми е променливо настроението, не знам и аз вече как съм :cool: иии все пак не е толкова лош ден, купих някои доста готини нещица.

DisappointedDreamer
03-24-2014, 14:42
Започваме седмицата с голяма чаша кафе и много мотивация и настроение! За цел имаме да сме щастливи и помеждудругото да покорим висшата математика и някой и друг предмет, хъх!

Приятна седмица на всички :)

Защо не мога да съм толкова позитивна и радостна едни цели 24 часа, поне веднъж в живота си? Много ми е скапано, объркано и ме е страх.

djipsito
03-24-2014, 15:12
не знам кво искам.

SMALLVILLE
03-24-2014, 15:22
Супер се чувствам.След един един заминавам за Германия, а тази вечер ни чака як запой с приятелите за чао. :D :D

Wwwooow
03-24-2014, 15:33
Деня ми мина добре:
станах рано, бягах, направих си упражненията сутринта, хапнах, ходих до университета, печах се на слънчице, бях обградена с приятни хора, хапвах с приятна компания на приятно място и имахме интересен разговор, видях приятни хора, говорихме си, заредиха ме положително, гледахме мач под слънчевите лъчи :)смяхме се.. времето мина бързо, не мога да се оплача.

И въпреки всичко пак ми е страшно празно, страшно празнооо,
докато стоях в лекция и само като си припомних и очите ми се напълниха със сълзи,
знам че трябва да спра да плача и да не ми пука,
но нищо не ме радва така, как да се откажа,
липсва ми,.......
той сам каза, че иска да му пиша от време на време да се сещам за него....
обаче нещо ме спира, искам той да се сеща, имаме голяма гордост и двамата, която не ни позволява да върнем някъде от където сме си тръгнали вече....това е проблема според мен.
той да ме търси, като преди, той ме заряза не аз него...но въпреки това ми идва да отида до тях и да му се хвърля отгоре и да си поговорим приятелски, както преди (не беше приятелски,но все пак :д)

anonymous708973
03-24-2014, 15:37
той сам каза, че иска да му пиша от време на време да се сещам за него.

той ме заряза не аз него...

Той те е зарязал, но той иска ти да му пишеш?!
Сериозно? Що за садизъм, що за безочие?!
Кураж ти пожелавам иначе! :)

Добре ми е, като никога бях суперсъсредоточена в лекциите. Барем взема и да загрявам по статистика, ехеее, цена няма да имам. Отивам сега да ме изпотят едно хубаво и после на рожден ден! Нямам търпение за пътешествийцето. Мухих.

TheBeliever
03-24-2014, 15:42
Леко и позитивно ми е. Хубав не натоварващ понеделник. Дано и остатъкът от седмицата е такъв.

Раздвоението ми си остава. Не знам какво искам.

Но знам какво не искам. И това е нещо.

stynioo
03-24-2014, 16:47
не е зле , не е зле , но може и още.

искам да изям цялото сладко на света , а не трябва.

Lilanda
03-24-2014, 18:03
Лелеее колко яка психоложка имаме..Нищо не можела да направи..Йее..^^ И не е като да се случваш за пръв път..

Цял ден бях суууупер сдухана..Много тъпо ми стана като разбрах, а още по-тъпо ми стана като разбрах за каква ситуация става въпрос..Бива ли да има такова сходство?

Мех колко яко момче си имам..Чакам го да се прибере, да го видя как е..:(

granger
03-24-2014, 18:14
Чувствам се скапана...
Навън вали и гърми, студено ми е, след малко си взимам душ, хващам си книжката и ще го спя най-вероятно, а утре в 6 трябва да съм готов картоф...

HollyGolightly
03-24-2014, 18:26
Есето е написано, даже и презентацията за Четвъртък е готова. След 30 минути и той свършва с неговите задължения и сядаме да гледаме Breaking Bad 8-)

Jaune
03-24-2014, 19:11
http://www.youtube.com/watch?v=5yYS6D-C3ew как да стане

ох, много искам :( искам да ми се подредят нещата

SHPAIdURmeN
03-24-2014, 19:18
https://www.youtube.com/watch?v=g1o9yCuiraw Всеки път като пусна началото се пръсвам от смях :lol: :razz:

mayaaa
03-24-2014, 20:15
Не беше лош ден. За утре не очаквам нещо по-различно. Просто да ми минат сряда, петък и събота както трябва и ще съм на седмото небе. Знам, че за една година имам развитие, знам, че мога доста повече... просто ми е напрегнато и се притеснявам да не се издъня. Трябва да се справя. Просто да не му мисля толкова и това е.

ayaa_
03-24-2014, 20:45
Толкова е прекрасен! <333 Адски съм щастлива, че ми сее случи.. направо така като се държи.. полудявам м м м! Ултра ми е влюбеноо оо

xoxi
03-24-2014, 23:10
Въобще не знам как се чувствам. В смисъл, че всичките ми възприятия са до такава степен притъпени, че дори не ми пука особено. Трябва ми ударна доза сън. И повече кафе. Всъщност - много кафе.

shmatarok
03-25-2014, 02:03
Писна ми да ми дават курсови с материал, който не сме взимали.
От къде да знам аз как да го сглобя всичкото тва чудо
Баси тъпото, направо пак не знам къде се намирам - 3 часа минава, от 4 дни я мъча тая курсова, знам основните неща, ама как да ги "споя" , та да заработи тъпото чудо както трябва. 'Щото ако не ги събера всички мънички тъпички детайлчета, които ми липсват, програмата хич няма и да тръгне. ПФУ!
Направо ми идва да се гръмна и да се приключва, баси тъпотията.

granger
03-25-2014, 02:11
Защо,за Бога,съм будна 1 час преди алармата си?

girlwithblueeyes
03-25-2014, 07:51
Просто съм му ужасно ядосана . До тук ми дойде да се бие за щяло и нещяло .

stynioo
03-25-2014, 08:17
много яко , наспах се.

хубав дъжд , уби жегата.

bloodyF
03-25-2014, 08:31
страх ме е, нямам търпение да се прибере и да ми пише..

поне снощи се наспах, сега съм готова за новата седмица..

HollyGolightly
03-25-2014, 10:54
Идва ми в къщата, в 5 сутринта и си позволява да ми повишава тон и да ми вика и да ми държи сметка, коя си мисли че е ?
http://liquorandkarate.com/wp-content/uploads/2012/07/pinkman-bitchwall3.gif

JustaLittleKid
03-25-2014, 11:16
Мразя зъболекари.

Cloud9
03-25-2014, 11:39
Чувствам се подута,дебела и грозна....

G3GaSa
03-25-2014, 11:50
Чувствам се добре, и си готвя, спанак с оризЕЦ :) след това, може и нещо друго да измайсторя.

https://imgflip.com/gif/7qh0s
8-)
Все се питам, дали ще хвърка ако е на 6, това е на 5, и после го намалих на 4.

Jaune
03-25-2014, 11:58
Бате, писна ми, аре да излизат тия резултати. Много повече от това, дали ще съм вътре отсега, ще станат ясни. Оф, деба, защо подходящите хора трябва да живеят в други градове, защо просто, т'ва е страшна ебавка... пространствена малоумщина..

SpiritInBlack
03-25-2014, 12:20
Обидената и ядосана жена е способна на всякакви действие , само не и на логични такива. Ходи ми се до Пловдив.

girlwithblueeyes
03-25-2014, 12:22
Тва гърло ми проваля всичко . Трудно ми е да си почивам и релаксирам не знам как да го правя.
Дано утре съм добре пия разни антибиотици и трябва да се оправя.Задължително.

SummerRain
03-25-2014, 14:17
I walk this empty street on the Boulevard of Broken Dreams where the city sleeps and I'm the only one and I walk alone...

HollyGolightly
03-25-2014, 15:09
Спи ми се, а имам толкова много неща за правене. Освен това, не, когато се каже 5 параграфа есе, аз няма как да знам, че от мен се очаква да напиша 8 страници, като иска 8 страници, да си го напише в рубриката. Сега ще трябва да започвам отначало всичко

Wwwooow
03-25-2014, 17:02
Той те е зарязал, но той иска ти да му пишеш?!
Сериозно? Що за садизъм, що за безочие?!
Кураж ти пожелавам иначе! :)

Благодаря ти :)
Да тя ситуацията беше малко странна, не точно зарязване, аа нее знам как да кажа.. ии да толкова време не си бяхме говорили и писали, и когато му бях писала(бях бясна ;д), 6 часа без да спрем какви ли не теми не обсъдихме, това не знам какво е...и ми каза да се сещам от време на време за него и разбрах, че е бил наясно с всичко случващо ми се през цялото време( през което не си говорихме) ... а изглеждаше, че не му пука ..странни момчета

чувствам се както всеки ден...и се питам, кога ще свърши тоя период..Отдала съм се на спорта, само това помага, когато си в депресия, само тая физическа болка притъпява душевната : )
Ако те боли на едно място, удари се на друго да ти мине. ;д удрям,удрям, ама не минава

Violenza
03-25-2014, 17:06
Като тийнейджърка! :)

TheBeliever
03-25-2014, 17:31
Странна смесица от умора и енергичност.

Мразя ги тея от Google! Цял ден се занимавам с глупости.

Липсва ми. Писах. Трябва да го правя по-често. Отпускащо е.
И се зачетох в постовете от миналото лято. Все едно съм била друг човек. Харесва ми.

granger
03-25-2014, 17:35
Някво ми е тъпо. Дано утре бъде интересен ден, просто се нуждая от някой нов интересен човек в живота ми, не знам кво е тва чудо.
Къх.
Всичко ми е толкова еднообразно,дано тва пътуване до Варна внесе свежест,щото иначе ще е маса тегаво.

mayaaa
03-25-2014, 17:59
Добре, това беше... wtf.. Едно е да го гледаш на някое клипче, друго е на теб да го правят. Като ти кажат фокуси си представяш тип "Избери си някоя карта. Запомни я.", следват 7197247 нареждания и "Бам! Това ли е твоята карта?". Да, ама не. Държа една карта, той държи друга и после не знам какво прави, ама се появяват коренно различни карти. Кога ги смени, как? о.о За човек който работи с логика е подлудяващо да не вижда логиката и само да може да си стои гледайки тъпо. :D Това е просто удивително, такива хора ме мотивират невероятно много. Правят нещо различно и са перфектни в това. Трябва повече хора да се отличават по този начин!

TheDevilInMe
03-25-2014, 18:23
Обичливо ми е, ама много...

anonymous708973
03-25-2014, 18:30
Плача, защото съм бясна.
Интересно явление е.

Колкото и виновен да се е почувствал, малко му е било, ако ми се удаде възможност, през носленцето ще му го изкарам.

Ама й купих суууууперякия подарък, БОГ СЪМ!

weheartiit
03-25-2014, 18:30
чувствам се пренебрегната,недооценена и излишна .
много ми е тегаво за това момче,не мога да продължа.
чувствам се непривлекателна и неатрактивна,
искам някакво внимание ,увлечение,просто нещо ...

Ivaaaaa
03-25-2014, 18:38
чувствам се...самотна. хубавото на всичкото тичане насам-натам, задачи, учене е това, че не ме оставят сама със себе си и не ме налягат депресиращи мисли. като труп съм. училище, напрегнато класно, уроци, зубрене на една от най-сухите материи, които съм отваряла и накрая..един прекрасен и отпускащ душ. чувствам се добре сред тълпата, сливам се с нея, разменям по някоя усмивка с непознати, раздавам обяда си на някое тъжно куче..., а когато усетя мириса на завивката ми.. <3

липсва ми. как ли бих реагирала, ако се видим? сигурно ще припадна. имам чувството, че не сме се виждали от векове. всъщност ние наистина отдааавна не сме се виждали...и чували. искам да чуя този топъл глас. иска ми се да можех да кажа, че не ме е търсил, иска ми се да имах оправдание...

Fisherman
03-25-2014, 18:52
чувствам се добре сред тълпата, сливам се с нея

http://x2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+love+American+Canadian+and+British+soldiers.+Bei ng+_f343cbe92c20470da943acc7e651f5a8.png

102
03-25-2014, 18:52
хаха

xoxi
03-25-2014, 19:09
Точно тази вечер ли трябваше да отсъства от вкъщи...?!
Точно сега, когато най-много ми трябва някой, на когото да си изрева мъката. Тъжно ми е, направо физически болезнено, а няма с кого да споделя. Изведнъж всички ''приятели'' и познати ми изглеждат супер изкуствени и неистински.
Тогава ще си роня сълзи сама, ПЪК!

102
03-25-2014, 19:10
пусни тема ве зле

ameli
03-25-2014, 19:12
Не си спомням кога за последен път бях истински щастлива, кога се усмихнах от сърце.. Празно ми е. Не се чувствам обичана, хубава, желана. Баба ми е най-близкия човек в момента и ме боли ужасно, че не мога да и покажа какво значи отношението и за мен.

Искам времето да се стопли и да мога да тичам, тичам, барем изчезна нанякъде. Спя по 4 часа на денонощие и не ми се спи. Имам енергия, което е странно за мен. Ужасно критична съм към всички, така ми се иска да си затворя очите и да бъда добродушно глуповата. Сиво ми е. :(

AliceSw
03-25-2014, 19:15
ъм, пак нямам идея как съм...не ми е забавно, това ниво на близост е най-противното нещо на света...

не съм свикнала на такова отношение...знам, че го е грижа за мене, но никога не съм държала да го показва, особено по такъв начин...неприятно ми е, не му искам извиненията и тези разговори...исках да е наясно с глупостта и вината си за настоящото положение, ама не, пак се изроди в друго нещо...преди беше по-добре, може да ме мъчеха вечните недоизказани истории, може да беснеех в някои дни, но бях и по-щастлива, когато се разбирахме само с поглед и две приказки, наместо сегашното постоянно обясняване и притеснение, това не е уважение и обич, това е друг тип психически тормоз...

tori
03-25-2014, 19:23
Цял ден ми е ретардско, заспало, дъжновно и уморено. После нещата бързо-бързо се оправиха. Имам си прекрасно момче - остави ме да се наспя както аз си знам, чак бях засънувала. По едно време усещам как някой ми се намества зад гърба и ме ръчва с дупе да му направя място във собственото му легло. :д Даже и котката не ме е закачала, като да не повярваш чак. После се видях с двама приятели и сега ми е кеф и лигаво. Досега писах разни работи, което ме направи още по-щастлива. Пие ми се кафе, дейба. Пак, отново. :д Нагласих нещата за утре, йей.

Naive
03-25-2014, 20:03
Утре за предпоследен път ще го посрещам на летище :))))) Звучи толкова близо краят.

Добре ми е и вълнуващо. :З

JustaLittleKid
03-25-2014, 20:20
Днес ми е щастливо ^_^
Приятен ден беше, пропуснах училище, макар и по независещи за мен причини. :Д Като изключим посещението при зъболекаря (тези хора изобщо не се съобразяват, че устата ми не е направена от ластик!) и цялата болка и бла-бла, съм доволна. Беше ми последният ден от курса за IELTS, малко е тъжно, защото беше интересно и забавно, запознах се с доста готини хора (с някои си разменихме координатите, много мило^_^), но пък ако се проточи твърде дълго, очарованието и приятното усещане ще изчезнат.
И издържах на изкушението да си купя нещо сладко / или от сорта на чипс, мечета и т.н. ^_^

xoxi
03-25-2014, 21:03
пусни тема ве зле

Абсурд.

HollyGolightly
03-25-2014, 22:15
Едно такова ми е хубаво и спокойно, ще ми се да се оплача, ама няма за какво

bloodyF
03-25-2014, 22:48
готина смяна, тази не била чак толкова лоша
тва белотче беше екстра, утре заплатка, чил аут с БФ, вдругиден ще се гушкаме с него, не ми звучи добре, ама ще трябва да изтрае дотогава, за да го направя по-щастлив отново : (

TheDevilInMe
03-26-2014, 05:31
Днес ще е много тъп ден... няма да има нет, добре, че поне рутерът на съседите няма парола :cool: топлата вода ще дойде в 18 00 щотото видиш ли правят някаква тъпа профилактика... навсичкото отгоре ще вали и по някое време ще цъфнат и онези досадните, дето записват данните за парното... абеее просто няям думи :D

girlwithblueeyes
03-26-2014, 07:02
Утре заминава.Не искам не искам
Няма да ходи и въобще няма да го пусна . Какво ще правя 6 месеца без него
Имам чувството че ще се побъркам ... не искам да плача .Искам да съм добре за да не се притеснява той но не мога .

Lilanda
03-26-2014, 08:53
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NVVrT_wNw_Y

Niakoitam
03-26-2014, 11:50
Оф, деба, защо подходящите хора трябва да живеят в други градове, защо просто, т'ва е страшна ебавка... пространствена малоумщина..

Ами а де,и аз това все се чудя...?!? :)

Иначе като цяло ми е някакво беземоционално,сиво и празно.Но сякаш все по-малко впечатление започва да ми прави.След толкова много години сякаш започвам вече да свиквам и само в редки моменти да ми прави по-голямо впечатление.Все по примирено ми е сякаш...

Иначе вчера след един месец чакане за записана дата и след още един след презаписване понеже от НАП не счели за никак нужно да ни информират,че трябва да се попълни формуляр номер 7 та спрели да ми се отчитат здравните осигуровки от началото на миналата година,успях най-накрая да се добера до очната лекарка във Vision. Диоптрите ми се оказаха изобщо непроменени,но за сметка на това и без спомената думичка от моя страна и страна на баща ми първо сестрата дето ни развеждаше и правеше изследвания, а после и лекарката забелязаха,че имам ечемици (забравих как е по медицински).И ме попитаха откога са.Разбирайки,че не са скорошни,а най-старият е на повече от 3 месеца ми заразправяха,че личната ми лекарка веднага щом съм отишъл при нея е трябвало да ме прати при тях.И сега ми пуснаха леката или средната артилерия.Капки по 4 пъти на ден,мехлем по два пъти и топла вода върху клепачите.След един месец контролен преглед и ако не са се скрили вероятно ще трябва да следва тежката алтилерия.Скалпел и цепване и премахване...

SIIMONNA
03-26-2014, 12:16
Притеснено,вълнуващо.... Предстоят ми изпити, матури, балове.. все още не съм си поръчала рокля. Доста неща ми предстоят, а емоциите се увеличават все повече. :(

JagAlskarDig
03-26-2014, 12:43
Тъкмо бях тръгнал и аз да се оплаквам, но като видях какво става на предишната страница...
Позитивното при мен към момента:
-Не мога да свикна напълно на ставането в 05:45, но след днешните 2км. кроул се чувствам добре, перфектен заряд за начало на деня.
-Още 4 страници и завършвам 44 въпрос от конспекта по гражданско ^^
-Нямам търпение да дойде понеделник, за да купя подаръци на рождениците

Каквото не е наред, ще го оправя

girlwithblueeyes
03-26-2014, 12:44
Право ли учиш ?:)

JagAlskarDig
03-26-2014, 12:59
Право ли учиш ?:)

Да, II курс съм в СУ. Тази година започнахме сериозната материя, а и предвид какви личности ни водят лекциите/упражненията, недалновидно е да си назад. :D Ако си следвам графика, то 1 седмица преди началото на сесията трябва да съм само на преговор.

DisappointedDreamer
03-26-2014, 13:11
^Харесваш ми :Д

Сготвих на момчетата и си облизаха пръстите! Преди това ударих над 3 часа учене на история; в момента виждам сметката на математиката, а след това може да се захвана и със езиците. И някой сладкиш да направя. И ми е пълзотворно, ученолюбиво, спокойно, и хубаво.

Jaune
03-26-2014, 14:06
Лелееее, е, не бе, махни ме от приятели, нещастник. :D
#дасилайно...

TheDevilInMe
03-26-2014, 14:13
^Харесваш ми :Д

Сготвих на момчетата и си облизаха пръстите! Преди това ударих над 3 часа учене на история; в момента виждам сметката на математиката, а след това може да се захвана и със езиците. И някой сладкиш да направя. И ми е пълзотворно, ученолюбиво, спокойно, и хубаво.

Какво си сготвила, че нещо се изчерпах и нз какво да спретна за моите хора ? :cool:

Иначе ми е ужасно напрегнато, нервно и тем подобни, нямам търпение да се разходя самичка после, смятах да излезна с приятелка, но не мога да и причиня излизане днес точно с мен :cool: Обичам ги и двамата, това ме крепи...

shmatarok
03-26-2014, 14:35
Харолд да се спасява. Сто пъти му казах, че не мога да го направя т'ва нещо, пак на мен ми го изтърси. Еми, да си го прави той. Загубих толкова ценно време да правя тоя проект, което можех да прекарам мъчейки курсовата по графики. Изпратих му онова жалко подобие на нещото, което той имаше като идея, изпратих му и един роман с извинения и обяснения, надявам се да не ми пише кръгла нула за участие, защото дефакто аз си се постарах, сега какво да направя, като нямам неговите възможности и умения и за първи път пипам такава материя. :?
Много обичам като не виждам оня идиот. Не съм го виждала от 10 дни, нищо ,че живее в съседната стая. 8-) И с другите двама колко добре си прекарваме, и тя стана по-тактична, и той започна да ми отделя повече внимание. Искам само да си седим и да се гушкаме взаимно. :D /това не прозвуча правилно, ама.../
Утре - Лондон, нямам търпение. ^^
Преди това обаче последен гърч с курсовата, дано да успея да я свърша поне донякъде.

DisappointedDreamer
03-26-2014, 14:37
Какво си сготвила, че нещо се изчерпах и нз какво да спретна за моите хора ? :cool:

Свински хапки с многооо подправки, гъби и лук на фурна, заедно с ориз варен в бульон и сос към него. Можеш да замениш с гарнитура от картофки, а към хапките можеш да добавиш иии моркови :3

anonymous708973
03-26-2014, 16:12
Плача, защото съм бясна.
Интересно явление е.

Колкото и виновен да се е почувствал, малко му е било, ако ми се удаде възможност, през носленцето ще му го изкарам.

Ама й купих суууууперякия подарък, БОГ СЪМ!

Хубу де, явно съм прекалено добричка и само със заканите си оставам. Виновен се почувства - целта е изпълнена, пък аз отново мъркам като котенце^^
Оправям си бардачето... ех, добре ми ееее!

DisappointedDreamer
03-26-2014, 16:31
Разнежено.
Сегашния момент е вечност. Не искам да я пропилея с липсата му.

Fisherman
03-26-2014, 16:34
Разнежено.
Сегашния момент е вечност. Не искам да я пропилея пишката му.

fixed for glory

babity
03-26-2014, 16:39
Избухва ми се. Ама няма. Тъпо.

HollyGolightly
03-26-2014, 16:45
http://media.giphy.com/media/U39SdVkW4MsY8/giphy.gif

SonataArctica
03-26-2014, 17:38
Sonata Arctica - Love (http://www.youtube.com/watch?v=reDq735k-_M)
Толкова съм щастлив. Най-накрая албум, който да не ме разочарова. Надявам се като пристигнат дисковете качествето да е доста по-добро от това, което е в нета. Имам какво да слушам в близкия месец.

Трябва да си изровя наколенката, за да не ми се прецака коляното отново. Иначе съм доволен от сегашните резулати, след месец-два ще е точно това, каквото искам.

Пие ми се, мда.

JustaLittleKid
03-26-2014, 17:51
Чувствам се като доброто прасенце, което си изяжда всичко.
Чудя се кой ли ден ще се събудя и ще се търкалям?

mayaaa
03-26-2014, 18:46
Sonata Arctica - Love (http://www.youtube.com/watch?v=reDq735k-_M)
Интересна песен, много!

Хубаво ми е. Денят мина изключително ползотворно и съм много доволна. Сега май ще си почина малко, пък утре и в петък ще мина през материала, доколкото такъв материал става за преговаряне и ще се постарая да не се притеснявам толкова. Няма да дойде края на света каквото и да направя.
И да си се върна на днескашния ден, за да му се порадвам още малко! :cool: Станах рано (така де, това е малко относително, но беше достатъчно рано, за да свърша всичко което трябваше), денят си продължи даже по-добре от очакваното! ^^ Е, накрая се усетих, че имам тренировка маааалко преди да успея да си изпусна спирката и си мислих, че ще стане пълна трагедия, защото бях абсолютно демотивирана, но съм доволна от себе си. Лялляляля. :D Радостно ми е!

JustaLittleKid
03-26-2014, 19:13
Лигаво ми е.
Тежко им на хората, които трябва да ме търпят в такова състояние. :D

nepowtorima
03-26-2014, 19:24
http://media.giphy.com/media/U39SdVkW4MsY8/giphy.gif

same shit.

Всеки ме използва. Всеки намира изгода от мене..
До който се доближа го наранявам. Все аз се държа гадно с хората, никой не осъзнава до каква степен ме нараняват.
Спряла съм да очаквам нещо хубаво. Нищо добро не ми се случва. Потъвам си в мислите и някак си там ми е по-добре от самата реалност. Писна от ми от фалшиви хора, фалшивите ми усмивки постоянно... Не издържам повече по тоя начин.
Човека който е най-важен за мен, отново не се сеща за мен... смисъл да се боря вече няма.
Като цяло се чувствам като outsider.. имам нужда от някаква промяна.

xoxi
03-26-2014, 19:52
Аз съм много негативен човек... понякога.

granger
03-26-2014, 20:21
Да, II курс съм в СУ. Тази година започнахме сериозната материя, а и предвид какви личности ни водят лекциите/упражненията, недалновидно е да си назад. :D Ако си следвам графика, то 1 седмица преди началото на сесията трябва да съм само на преговор.

О, ще завършваме заедно :D
Не ви е лекинко на вас.

Много шантавден , ама вечерта беше забавна.Ся ми е някво умореничко, а утре пътче ме чака.

Shines
03-26-2014, 20:27
Много, много, ама много съм happy днес :). Разбрах, че съм си взел с много добра оценка изпита от вчера. Мислих, че съм се изложил тотално и бях готов направо за поправка. Сесията ми мина успешно. Сега ми остана единствено да се съсредоточа върху практиката която ми предстои, а тя ми е и най-важна. Много се радвам също така, че най-накрая успях да си избия от главата (почти) напълно и момичето. Сега ще си почина мъничко (не, че нещо съм се изморил особено :D) и продължавам яко напред с всичко :).

pandabear
03-26-2014, 21:15
страх ме е. няма да се справя. осъзнах го. просто искам да бъда оставена на спокойствие. животът си е мой.