PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

leadyflame
03-26-2014, 21:20
Струва ли си?? Чудя се какво ме държи там, надявам се на нещо по-силно да връхлети.

girlwithblueeyes
03-27-2014, 08:21
Усещам жестока празнота .Нямам сила за нищо. Имам чувството че ще се побъркам без него .

xoxi
03-27-2014, 08:26
Чувствам се много щастлива и спокойна.
Много щастливи случайности се насъбраха за сравнително кратко време. Предполагам тоя кеф ще ми излезе през носа после, но сега е още прекалено приятно, за да мисля за лоши неща.

trabi_bs
03-27-2014, 08:39
Ултра хипер малумно ми е :lol:

DisappointedDreamer
03-27-2014, 09:16
Ставам по-добра по висша математика! Единствено графиките не схващам и някои по-трудни задачи ми се опъват, но имам още месец и кусур да се поправя.
Пийвам си кафето, разкрасявам се и излизам с момчето си.

HollyGolightly
03-27-2014, 10:50
http://massieglamorousalpha.files.wordpress.com/2013/10/ladyg.gif?w=560

fok u
03-27-2014, 11:12
И аз не знам вече,луда съм по него и това ме побърква от всякъде,а май само си хабя нервите

TheDevilInMe
03-27-2014, 13:00
Свински хапки с многооо подправки, гъби и лук на фурна, заедно с ориз варен в бульон и сос към него. Можеш да замениш с гарнитура от картофки, а към хапките можеш да добавиш иии моркови :3

Звучи много вкусно, при първа възможност ще го пробвам. :)

По-добре от вчера, по-зле от оня ден :cool: Прекалено много ми липсва и това е.

bloodyF
03-27-2014, 15:07
След малко се прибирам да си изчистя най-накрая. Понякога се радвам като съм сама, поне върша нещо вкъщи. Взех си документите, по-спокойно ми е. След цял ден с него, довечера пак. От тази досада няма отърване :D

Wwwooow
03-27-2014, 15:44
или съм скарана или не си говоря, или съм супер на далеко от всички хора, които обожавам !
как да се чувствам, страшно сама, изгубена.

JustaLittleKid
03-27-2014, 16:58
Зле..зле.
Просто всичко е толкова...безсмислено.

DisappointedDreamer
03-27-2014, 17:00
Зле..зле.

Я, горе главата!

Пия бира и чета невробиологията.
Няма как да ми е по-хубаво след прекрасния днешен ден.

Dagichka
03-27-2014, 17:27
не знам кога ще се науча и ще постигна най-накрая това да контролирам мислите и чувствата си.. да спра да завися от някви шибани хорица, които има-няма се сетят за мен.. чувствам се грозна отвън и отвътре, затлачена и ах..
искам да спя и да сънувам, да живея в съня, пък майната му на другото

stynioo
03-27-2014, 18:18
как беше .. времето лекува.

а , и.. задрасквам още една сива седмица.

OverDrive
03-27-2014, 18:28
з-л-е.

Falstad
03-27-2014, 18:31
Чудесно ^^ Реших да олигофренясам и си направих косата и брадата лилави...Утре бащата ще ми идва на гости.Чака го изненада :D

SHPAIdURmeN
03-27-2014, 18:37
Не ще е, не иска си казва зодията...тцтцтцтц....

SummerRain
03-27-2014, 18:50
Чудесно ^^ Реших да олигофренясам и си направих косата и брадата лилави...Утре бащата ще ми идва на гости.Чака го изненада :D

Кефиш, пич!

По темата: Сесия от 9 юни до 1 август, започвам да изпадам в паника.

SonataArctica
03-27-2014, 19:01
Не ще е, не иска си казва зодията...тцтцтцтц....

Лоши хора има на този свят... :/

По темата: Приятно уморен.

TheBeliever
03-27-2014, 19:33
Сиво ми е. Липсва ми.

Искам да се заровя под завивките и да не си подавам носа навън през идните 3 дни.

А какво се очертава утре в офиса... Някой да ме гръмне.

granger
03-27-2014, 19:46
Имах отвратително главоболие цял ден, но подремах сега и съм по-добре.
Не знам какво да очаквам то това пътуване,но дейм...нещо не го чувствам забавно,ама whateva
Поне ще видя адски много близки!

JustaLittleKid
03-27-2014, 20:21
It feels like I'm lying to him.
Все едно се представям за друг човек.
Чудя се какво си мисли.
И как ще реагира след това. Щото е неизбежно.
Мразя това.

AliceSw
03-27-2014, 20:47
за половин час ми прееба целия ден, нямам сила за него вече, не искам да се пробвам даже, нито да го контролирам, нито да му помагам, нито да сме постоянно заедно, нито да се чуваме, просто да ме остави да правя каквото реша

искам да се сгуша в някого, на когото му пука за мене и ми оставя усещане за сигурност, да помълча половин час и да заспя....или да се напия до смърт, да си споделя проблемите с половината свят и да ми мине, след това да спя 20 часа и да не помня нищо...и толкова, ама "майка казва, че съм само мечтател...и толкоз..."

ameli
03-27-2014, 22:17
Още една седмица по-близо до целта. Просто нямам търпение да мине тая последна година и да се изнеса от вкъщи. КОПНЕЯ ЗА ТОЗИ МОМЕНТ, сънувам го, просто го искам по най-чистия и силен начин, по който може да се желае едно нещо. Искам да съм колкото може по-далеч, искам да ми е спокойно, за поне един миг да се чувствам сигурна в собствения си дом. Уморена съм от помията на другите...

Jaune
03-28-2014, 05:01
Ох, умирам за сънннн, умирам, умирамммм.

girlwithblueeyes
03-28-2014, 06:49
Не откривам смисъл в нищо. Всичко е толкова сиво и болезнено без него.
Нямам желание нищо да правя искам само да си лежа и да мисля за него.
Толкова ми липсва че ще се побъркам,искам си го тук до мен . Едва втори ден без него а аз се чувствам толкова празна и самотна .

Wwwooow
03-28-2014, 07:04
Не откривам смисъл в нищо. Всичко е толкова сиво и болезнено без него.
Нямам желание нищо да правя искам само да си лежа и да мисля за него.
Толкова ми липсва че ще се побъркам,искам си го тук до мен .

същото, само че едва 4 месец без него.. :

днес щях да бягам, но в тоя порой.. как да стане

Cloud9
03-28-2014, 08:05
Явно на всички ни е празно напоследък.Аз вече не чувствам нищо.От време на време яд пропълзява из вените ми,но това е най-близкото до чувство,което изпитвам.Забравих че скоро ще се женя,забравих че имах мечти и надежди.Той е зает със собствените си болки,страхове и успехи.Не мога да се сравня с това,което в момента се случва в семейството му,но ...и аз съм важна.Поне бях.Поне така си мисля....

JustaLittleKid
03-28-2014, 09:09
Днес се чувствам по-добре.
Има неща, които просто не мога да променя.
Научаваш се да живееш с непроменимото, нали?

Обаче трябва да живея с това цял живот. Да живея със себе си цял живот. Трудно е да приема тази мисъл.

Щастието и радостта, болките и тъгите - всичко това е временно. Идва и си отива, за да направи място за следващото. Когато се случи нещо лошо, това е мисълта, която ме крепи - утре е нов ден, ще се случи нещо различно.

Някои неща обаче ще останат същите. И това е най-тежко.

Ivaaaaa
03-28-2014, 10:14
Обаче трябва да живея с това цял живот. Да живея със себе си цял живот. Трудно е да приема тази мисъл.

мда

чувствам се празно, апатично, мрачно

AliceSw
03-28-2014, 10:58
блях, пак обърках всичко, много съм смотана...

Jaune
03-28-2014, 12:43
Петък следобед е най-депресиращото време, заклевам се. Поне се записах на английски в този ден и вече ще имам занимавка за точно тия депресиращи часове.. оф, знам, че съм яко във филма, ама мамицата му.

TheDevilInMe
03-28-2014, 12:44
Доста добре, даже много по-добре отколкото си мислех, щастливка съм, че ги имам в живота си, страшна късметлийка. Животът е труден, но е толкова хубав понякога... :)

girlwithblueeyes
03-28-2014, 14:55
Толковааа миии е кривооо
Искам си гоо сега до мен а не да е далече .
Всичко ме дразни дори тшината . Липсва и тези 6 месеца така бавно ще минат.

babity
03-28-2014, 15:06
Упорито кривея днеска, а нямам причина. Котакът ме изненадА и си дойде. Довечера няк'ва вършалка, макар че нямам нужда от това. Имам нужда от едно бясно... ама с него. Нищо, може и някой друг да изкяри, ще видим. Дано ня'ам проблеми с шофирането. Уф, след тая обилна вечеря, определено трябва да си облека нещо по-разкроено. :D

weheartiit
03-28-2014, 15:36
чакамм да ми звънне,дано не е забравила
много мразя да ми връзват тенекия ...

ameli
03-28-2014, 17:59
Толковааа миии е кривооо
Искам си гоо сега до мен а не да е далече .
Всичко ме дразни дори тшината . Липсва и тези 6 месеца така бавно ще минат.

Знам какво е, особено в началото.. и ние бяхме разделени почти 6 месеца, но по средата имаше малка почивка. Идеше ми да ударя всеки с нещо тежко, който ми кажеше че не е голяма работа и няма да усетя кога ще мине времето.. е не минаваше. Защо не отидеш при него след време?

girlwithblueeyes
03-28-2014, 18:07
Не мога да отида при него защото той е на мисия . Така че това е напълно невъзможен сценарии.Уж не са много 6 месеца обаче ми изглеждат като цял век.

Fisherman
03-28-2014, 18:09
мда

чувствам се празно, апатично, мрачно

nigga sad

102
03-28-2014, 18:37
по-странното е от къде е научила думата апатично

mayaaa
03-28-2014, 18:49
Така ме ядосаха, а не беше нещо кой знае какво. Нищо де, набързо си оправих настроението после.
Притеснено ми е за утре. Ако не мина този кръг трудно ще си го простя. Плюс, че след това трябва да ходя на тренировка по най-бързия начин! Обещала съм, че ще стигна на време! После мисля да се наградя и поглезя малко. Само да ми мине този ден и най-после почивка!!
Хващам се как започвам по-често да се сещам за него, как ми е мило да го виждам да се смее. И все пак не мисля, че е нещо сериозно, чакам пак да ми мине мерака. :D

JustaLittleKid
03-28-2014, 19:35
Скучно ми е. Трябваше да бъда на съвсем различно място и да правя съвсем различно нещо. Уви.

Fisherman
03-28-2014, 19:39

от някоя енциклопедия

galaxy29
03-28-2014, 19:40
http://8tracks.com/camryndoctor/adventure-is-out-there ммммм с:

SonataArctica
03-28-2014, 19:55
Искам да избухна някъде. Дори не мога музиката да си усиля. Рядко съм в такова състояние, а си седя сам и се наливам с най-обикновено сухо вино...

xoxi
03-28-2014, 21:11
Днес се чувствам изключително обичана и подкрепяна!
Въпреки това се чувствам като малко дете, което е пуснато само на главната улица на голям град. Объркана, дезориентирана и на косъм от паниката. Много новости около мен, много нещо.

Violenza
03-28-2014, 22:03
Изключително уморена, а в близкия месец и половина не се очертава да имам почивка.

bloodyF
03-28-2014, 22:19

:lol:

TheBeliever
03-29-2014, 06:48
Ще оползотворя ли днешния ден или ще го проспя?

Как можах да се излюпя в 8???

Липсва ми. Размеквам се. Няма пък!

girlwithblueeyes
03-29-2014, 08:30
Ден 3

Чувствам се безсилна и ужасно самотна без него . Искам да чуя гласа му дори за една секунда ......

SummerRain
03-29-2014, 09:23
Ще се обади.
Няма да се обади.
Ще се обади.
Няма да се обади.

Dagichka
03-29-2014, 10:05
искам да съм антисоциална, да стоя по цял ден затворена в стаята, но с него.
уморена съм от моя живот, все едно не съм на 18, а на 80, 'баси.. но съм наясно, че нищо не става така, както аз го имам. ма дано стане така, както е най-добре за мен

Wwwooow
03-29-2014, 10:26
Случвало ли ви се е да си спомните някакъв момент, хубав момент, и да започнете да се смеете и след минутка да си припомните, че това никога няма да ви се случи отново и да ви се напълнят очите ?...
толкова ми е празно, а всичко ми е наред..

станах рано, както всеки ден, бягах, направих си упражненията, почистих си стаята ...а сега си почивам, после ще гледам някое филмче, ще си почета книжката и така ще мине денят ми.

DisappointedDreamer
03-29-2014, 10:42
Аз пък се опитвам да бъда единствено позитивна и имам огромен напредък! С бъбречна криза съм, болят ме адски много бъбреците, ама си пия болкоуспокояващите, учейки по невробиология. Сутринта бях навън, грее страхотно и топло слънчице! Чакам го и той да приключи своите задължения, че да ме изведе отново навън, да хапнем по сладолед. Само дето, в моето състояние приличам на новородено кученце с бутилка гореща вода на кръстта и изтощена физиономия, дето може да прави по 10 малки стъпки преди да спре за почивка. Хах.

Ivaaaaa
03-29-2014, 11:34
Ами чувствам се..и аз не знам как. Чувствам се по много начини. Хем едно такова вглъбено (приятно вглъбено), хем и доста самотно (неприятно самотно). Хубаво ми е на село. Ама ми е хубаво и на училище. Не защото ще видя конкретен човек (има такъв), не защото ще науча нещо, а защото ще съм сред хора, които ще ме разсейват по някакъв начин. Чувствам се странно когато се разхождам из навалицата и виждам различни хора, различни съдби, различни истории на израженията им. Някак сред това множество забравям за себе си. Претърпявам необяснима метаморфоза. Повече от всякога си задавам въпросите: ‘Какъв е смисълът?’, ‘Каква е мисията ми?’, ‘Имам ли изобщо такава?’, ‘Коя съм аз?’, ‘Къде е мястото ми?’, ‘Такъв ли е светът, какъвто го виждат очите ми?’ //това след епизод на brain games за цветовете//. Май съм в депресия. Май депресията е причината за загубата на паметта и концентрацията ми. Или пък тревата? Или храната?.. бах ли го. Понякога ми става носталгично за старото ми Аз – типичното добро момиче (с цайси, хаха), остър и бърз ум, бележкарка, рядко ми се шареха оценките. Сега и за това почти не ми пука. Е, дразни ме мисълта, че има и по-умни от мен, но пък се успокоявам с това, че пък доста хора не притежават моите знания. Станах по-несамоуверена. Понякога осъзнавам, че доста се подценявам, но съм максималистка. Отслабнах. Отново. А тъкмо бях започнала да наддавам. А и само ме засрамват. Как не им беше неудобно да ми задават такива въпроси, а и тези подмятания… Ах, тези момчета! Е, остана поне едно нещо, което все още ме кара да се усмихвам…поне мъничко. Май никога няма да ми омръзне да ми галят егото. А който казва, че това е повърхностно, и че изобщо не се интересува от такива неща, моля да се гръмне! Лъже! Лъже и себе си! Все още съм във форма, но границата между красивото слабо тяло и анорексичното е много тънка. Засега съм в първата група. Засега. Честно казано и за това не ми пука вече. Не ми доставя удоволствие и излизанията насам-натам. Миналия петък (май) бях на едно събиране. Станах и си тръгнах. Казаха ми, че съм се превърнала в аутсайдер, лол. Не беше демонстративно, но явно така изглеждаше. В съботата (на следващата вечер) бях на РД. Отново си тръгнах набързо. Чувствам, че нямам какво да си кажа с никого. Не намирам за уместно мълчаливото ми присъствие сред тях. Сякаш бях в дежа ву (може би?). Сякаш съм преживявала тези неща стотици пъти и съм им се наситила. Пълна ретардация. Нямам си и на идея по какъв път да поема след училище. Всеки ми се меси (искам или не мнението му), всеки като че ли знае кое е най-добре. На мен пък ми се иска да им вирна малкото ми средно пръстче в устата, за да замълчат, мамка им. Ама съм твърде гуд гърл. И заради този факт и порива ми към добротворчество, реших да стана вет. Питам се дали това е достатъчна причина. Изгубих нишката на интересите ми, отдавайки се на твърде много и (явно) непосилни пътеки. Сега съм в някакъв безкраен лабиринт, лутам се и го давам яко на шесто чувство (доколкото то ми говори изобщо нещо). Що не станах биатлонистка, ски бегачка, алпийка, а-у? Мамка му! Сега, години по-късно когато отсявам всички тези неща разбирам, че единственото, което ми е останало и ме привлича са ските (като начин на живот). И тук се чувствам неразбрана. Никой не може да вдене тази моя любов. Ама майната им на всички и на никой. В главата ми постоянно отекват думите на доктора към самоубиеца в един филм (не ги помня точно…естествено): ‘Ако не намираш смисъл/ако няма за какво да живееш, тогава подари живота си на някого/нещо/няква кауза. Поне ще направиш нещо добро.’ Гениално! Още по-хубавото е, че стигнах до това прозрение преди да гледам филма. В главата ми се върти и друг цитат от тоя филм: ‘If you want to end your life, end it. You don't have to kill yourself to do that.' Гениално! Отново! Този филм ми даде доста отговори. Лошото е, че това е само филм. Хубавото е, че все пак някой го е измислил, някой също е стигнал до този извод… Аре, че много стана. Have a nice day ( :

http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM&feature=kp

102
03-29-2014, 11:42
тлдр
шегувам се
тва заслужаваше отделна тема

AliceSw
03-29-2014, 11:47
оооофффф, не може толкова да искам същия човек след толкова години...имам физическа нужда от него, липсва ми, при все че снощи в 2 се видяхме последно...чакам да се обади, макар че мрънка, че е зает, не че няма да го направи де...мамка му, след всичките скандали и ужасии, след 4 години отново съм влюбена, в същия човек, при все че знам как ще свърши отново, не мога да повярвам в това...

SonataArctica
03-29-2014, 12:30
Днес успях да се порежа 2 пъти, да се прискрипя и да счупя чаша, а е едва 3 часа... Много съм разсеян и не мога да спра да мисля за нея. Не знам какво обаче да направя - да следвам сърцето си или да слушам гласът на здравият разум. Забавното е, че двете са напълно противоположни неща. I'm so messed up.

Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Can't you understand
Oh my little girl

Monny97
03-29-2014, 12:53
супер притеснена съм

shmatarok
03-29-2014, 12:57
Повече с автобуси за повече от 3 часа никога няма да пътувам - самолета и толкова, бахти ужаса, поне парното можеха да пуснат.
Иначе Лондон - много добре. Richmond - още по-добре, много ми хареса, чудесен парк и семинарът беше страхотен, ако не беше гадното пътуване щях да съм с чудесно настроение.
Убита се чувствам, ще проспя остатъка от деня.

fUcKsMiLe
03-29-2014, 16:29
Липсва ми адски много!
Само няколко дни останаха.. само няколко дни. <3

Не знам какво да си кажа с нея, съвсем сериозно.
Искам по-бързо да се махна, че да не я виждам повече.
Приятелството ни явно се крепи само на разказите за нея и гаджето и, егати.

Давам си почивка, ще прочета книгата, ще си видя момчето, ще се забавлявам и после пак даскало.

babity
03-29-2014, 16:33
Ще се обади.
Няма да се обади.
Ще се обади.
Няма да се обади.

Не се обади. Отново. Без коментар.
Снощи направих разкритие. Понякога било по - его буустващо да откажеш, отколкото да отбележиш. Не знаех.
Пак ник'во разнообразие. Явно е цяла фаза. Ебати якото!

YSMF
03-29-2014, 16:44
Притеснено ми е :/

XTREMEFREERIDE
03-29-2014, 17:07
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10152569_645827522167107_289916772_n.jpg

Малката ни мушмулявка е толкова прекрасна ♥

Lilanda
03-29-2014, 17:16
Дъъъъъълъг път беше..Много съм изморена..Преяяяяядох..;3

Писмото много ми хареса..Толкова ми е мил и прекрасен..Мех..В близките няколко дни вероятно няма да мога да го чуя..:(

TheBeliever
03-29-2014, 17:17
Объркана. Днес и писането не помага.

Въртя се в кръг. Но не е точно кръг, по-скоро е овал. И той е в центъра (овала има ли център?), а аз ту се приближавам, ту се отдалечавам. Защо не мога да си харесам място?

bloodyF
03-29-2014, 17:27
като пропадаща в Марианската падина...

JustaLittleKid
03-29-2014, 17:51
Имам чувството, че ще умра. Ето затова не обичам мама да готви вкусни неща, преяждам.
Направо не мога да дишам.

mayaaa
03-29-2014, 18:23
Fuck yeah, baby! Бог съм!! ОБИЧАМ СЕ! :D И даже ми казаха, че решението ми е "страхотно" и като гледам наистина беше доста "по-красиво" и по-бързо от останалите. Сега го удрям на пълна почивка за няколко дни! Ляллялялля... ^^
И най-после си направих така отлаганата тренировка с инструктор и е суууупер яка. Натоварваща, но е приятно натоварване. Само дето съм пълен fail от към техника все още, но всички по реда си, никоя не се е родил научен.
Оооо, толкова си се радвам!!

JustaLittleKid
03-29-2014, 18:56
Понякога аз се оглеждам в огледалото,
за да не бъда винаги самотен.
А по стената се изкачват бавно
и догоряват на потона дните ми:
без ни една любов, без ни едно събитие
животът ми безследно отминава.
И сякаш аз не съм живеел никога,
и зла измислица е мойто съществуване!

102
03-29-2014, 19:38
Бях забравил колко е готино да гледаш "Смъртоносно оръжие".. за жалост е озвучен, но в момента ме устройва.

stynioo
03-29-2014, 19:47
смесени чувства.

сякаш съм решен , но нека да не бързам , има време.

paradosou
03-29-2014, 20:19
МНОГО разочарована. Губи ми се последният случай, когато изпитах подобно чувство; така или иначе е без значение колко време е минало, не знам защо тръгнах в тая посока.

Задаваш съвсем конкретен въпрос и вместо също толкова конкретен (и коректен... примерно) отговор, получаваш един тон непоискани, крайно снизходителни "съвети", почти нямащи общо с темата... Трябвало едва ли не да съм с невероятни възможности, за да ми се изпълнят плановете в срока, който съм си поставила. Пхах. Сякаш не познавам достатъчно връстници, които са постигали дори по-високи резултати. Много важно, че пътечката, която съм си избрала, е почти неутъпкана. Парадоксално, ама точно най-рисковата нагласа е да се вкопчиш в чуждия опит, натрупан преди ти изобщо да се появиш на сцената, и да си убеден, че друг начин /освен да го следваш/ няма (или, ако има, не е за теб). Преди час, въпреки че се мотивирах още повече след всички изслушани малоумия, бях по-подвластна на емоцията и истински се дразнех на негативизма и на необмислените предсказания. Сега се проявява най-вече съжалението. Както наскоро прочетох в един друг форум: 'качественият човек ще ти даде усещането, че и ти можеш да си като него и не е непостижимо да грабнеш желанията си; константното демотивиране и безпочвено саркастичните коментари са за малките човечета'.
Единственото, което е от значение, е че знам какво искам и не ми липсва готовност за неудобства, пречки, обърквания... Липсва ми социално програмиране, уау. Смятам да си се справя и без него.

babity
03-29-2014, 21:52
Липсват ми няк'ви супер рандом хора, 'дето никога нищо, майна. Мееега странно! И то изведнъж, от нищото.
И пак се сети след хиляда часа, добре. А аз съм с капацитет на саксия (без растението вътре!), разнежвам се. Нищо че реализацията пак е мухъл до немай и къде.
Тря'а ми нещо ново и различно. И го подхващам. Само да не се окаже като предните. Предубедена съм към деви.

xoxi
03-29-2014, 22:29
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10152569_645827522167107_289916772_n.jpg

Малката ни мушмулявка е толкова прекрасна ♥

Aйййй <3 Това ли е новият любимец? Да ви е жив и здрав!!! Благун!

Чувствам се много добре.
Ако не треперех като лист по цял ден, независимо от температурите, щеше да е по-добре, но съм без претенции. Знаех, че всички хубавини, които се случват в последно време, ще ми излязат през носа, а този път дори буквално.

TheDevilInMe
03-30-2014, 06:39
Ден 3

Чувствам се безсилна и ужасно самотна без него . Искам да чуя гласа му дори за една секунда ......

Горе главата, определено трябва някакси да откриеш нещо разсейващо, била съм на твое място миналото лято бяхме разделени за 3 месеца, сега ще ни се наложи да не се виждаме цяла година с малка почивка, когато ще се видим за 1 седмица... ужасно трудно ми е, но ако не се разсейвам с нещо бих се побъркала, гледам да съм добре и щастлива до колкото е възможно, защото знам, че той би искал да съм :)

Oн: Добре съм, след малко ще излезна с приятелка, която не мога да виждам особено често, а преди си излизахме постоянно, ама няма как... после ще си поговорим с него и за нататък не знам :cool:

babity
03-30-2014, 08:34
Като една гладка кокошка цяла нощ сънувах перверзии. 8-)
Уф, трябва да си отивам след малко. :( И тря'а да си измисля аутфит за четвъртък отсега, което ме притеснява лекинко.

pandabear
03-30-2014, 08:49
"Все още не знаеше, че от мига, когато срещнеш някого и го обикнеш, когато го залюлееш в мислите си, трябва да започнеш да се учиш да живееш без него; да проникваш в него, да се стичаш и изтичаш, да го вдишваш и издишваш, все едно, че него го няма и няма да го има, и никога не го е имало, и все едно някой ден ще изчезне, и нищо няма да остане след него, както и нищо не е имало преди него. И в тази мисъл, че другият е невъзможен, освен в изключително кратките мигове, когато махалото на всички часовници по света се успоредяват и човек може да надникне в светлия тунел между тях, ти можеш да влизаш като в стая, да поемаш въздуха ѝ в дробовете си, да раздипляш хоризонтите на миналото и бъдещето през прозорците ѝ, да усещаш сладостния вкус на следобедите и подареното безвремие, за миг да забравяш, че умираш. Не разбираше. Не разбираше защо връзката ѝм трябва да приключва, когато никой от тях двамата не обиждаше любовта с претенции за вечност, и поради тази причина тя наистина можеше да бъде вечна."

fUcKsMiLe
03-30-2014, 09:24
Точно когато имам нужда някой да ме успокои, че всичко ще е окей, ще се справя и сама.. и когато искам тези думи да ми ги каже някой близък... еми мерси за "подкрепата" да ти кажа направо. Ако иска ще и се поклоня. Аз после съм тая дето все на контра била с нея. Нормално, всеки път като ми казва, че няма да мога, да не мисли, че е приятно бе да е**. Ще кажеш съм от камък. Винаги съм си показвала емоциите, но сега просто експлодирах.. Поне някоя мила дума да беше казала. Не искам да ми помагаш бе да е**. Кажи ми нещо, да ме надъхаш, че ще мога.. цял живот едно и също слушам. Писна ми вече.. искам да се махна възможно най-бързо от тук.. Едничката ми мечта, сега я превръщам в цел, защото не мога да търпя, да си стоя на дупето още дълго. Матурите да ми минат и ще си хвана партакешите и си заминавам при татко. Отдавна не ме беше изнервял човек до тая степен да ме разреве.. Но защо ли се учудвам.. не е като да е за първи път.

SonataArctica
03-30-2014, 11:11
Толкова съм отслабнал, че панталоните ми падат ако са без колан. Още 10на дена за да свърша с чистенето и започвам да качвам. Надявам се половин година да си върна старата форма. Също така, трябва да си купя нови дрехи и поне два костюма. Това ще отнеме доста време... Също така така хубаво се наспах! Общо 18 часа. За първи път спя толкова от поне година. Сега съм пълен с енергия. Ще изляза малко из града, после фитнес и ще се види какво ще се прави вечерта. Мисля, че това е най-'убавия ми ден от многооо време насам.

SummerRain
03-30-2014, 13:03
Надеждата води до лудост.

granger
03-30-2014, 14:58
Прибрах се скапана , again.
Утре отново излитам за София, а се чувствам смачкана, като знам колко щуротии ме чакат идните седмици, блякс направо.

Ivaaaaa
03-30-2014, 16:24
в живота настъпва момент, когато всичко ти се струва тясно. всички решения са взети. остава само да продължаваш да се влачиш нататък. познавам се като петте си пръста. мога да предскажа всяка своя реакция. всяко действие е предвидимо. животът ми е застинал в цимент, целият в колани и въздушни възглавници. аз контролирам всичко. направих всичко, за да стигна до тази точка, а сега, когато стигнах ми е скучно до побъркване. най-трудно е да разбера жива ли съм още.

TheBeliever
03-30-2014, 16:34
Ядосвам се на себе си, на реакциите си, на тази нервна топка в стомаха ми, която не знам как и откъде се появи, но не й е там мястото.

Де да беше само ПМС.

pandabear
03-30-2014, 16:39
Имах нужда от тази разходка. Времето беше страхотно. Бях забравила какво е чувството някой да направи нещо малко за теб само за да те усмихне. Просто някой, който не ти се води никой. Прекрасно е и толкова истинско. Странно е как понякога се оставяме да бъдем заслепени и не обръщаме внимание на тези хора, които всъщност го заслужават най-много. Толкова време този човек е бил около мен, но аз нито съм го виждала, нито съм го чувала. Дълго време се обвинявах и чувствах празнота. Няма да порзволя поредното ми разочарование да ме сломи. Ще продължавам да вярвам, ще продължавам да раздавам обич, и никога няма да съжалявам затова, защото любовта продължава да е Всичко.

JustaLittleKid
03-30-2014, 17:22
Страх ме ееее!

TheDevilInMe
03-30-2014, 18:50
Ох, защо нищо не се оказва такова, каквото си представям, че ще бъде.... явно представите ми са доста сбъркани :D

mayaaa
03-30-2014, 18:59
Лигаво ми е, изкарах си пълно бездействие с няк'ви олигофренски песни. :D От кога не си бях почивала като хората, но мисля, че си го заслужих. Сега оставям този кръг на заден план и започвам да вървя устремено към следващия! Както и да обърна внимание на останалите неща, които ми изостават. Чувствам се презаредена!
Утре имам известни планове, но да видим кои от тях ще се изпълнят и кои не. Коооолко да ми е яко в момента!

Wwwooow
03-30-2014, 20:31
Ии започва се една отвратително-отегчаваща седмица.. без грам смисъл
------------------------------------------------- и следващата след нея пак
-------------------------------------------- и пак и пак и пак и пак.....
-------------- ------------ до края на живота

Jaune
03-30-2014, 20:43
О, не знам, капитулирам.

leadyflame
03-30-2014, 21:16
Бхххх, деня беше прекаран от всевъзножни настроения, надявам се да е заради ПМС-то. :(

TheBeliever
03-31-2014, 04:53
Тази смяна на времето ми ебава майката тотално.

Вечерта ще е или прекрасна, или напълно катастрофална. Бушуващите ми хормони гласуват за второто. Дано той успее да овладее ситуацията, т.е мен.

SonataArctica
03-31-2014, 06:43
Само това имам да кажа:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2cicckgT61qe9iywo1_500.jpg

shmatarok
03-31-2014, 07:36
Е*ала съм ти и курсовата, и всичкото.
Предадох нещо си там, надявам се да е правилно, иначе за чий седях от вчера до сега да я правя.
И той като ми цъфне в стаята - ще го удуша. Намери кога да ми се прави на ощипана госпожица. И много добре знае, че съм права. Мързел с мързела му. Колко го молих, прави ми се на глух, като си му казах истината в очите ми се разсърди. И още ми се сърди, личи си в погледа му. Пак ме ядоса!

Лягам си и хич не ме грее за никой, ще се наспя и ще си гледам сериалите после.

Cloud9
03-31-2014, 07:45
Надеждата води до лудост.

+1

Надявам се много нещата да се подобрят и да не изглеждам вече толкова напразно луда.Аз му викам оптимизъм,но за околните звуча като член на секта.Явно не правя нещата както трябва.То па нали е за сефте.Омръзна ми да бъда подценявана и използвана за изтривалка.така е като си най-младата и на най-долното ниво в йерархията на фирмата.Затова обичам по-малките екипи.То верно че от 120 души тук харесвам цели 5-6,а ако бяхме екип от 5-6 можеше никой да не харесвам,но...не ме бива по статиски.
Пак сънувам кошмари със сватбата.УжасТ!Уж знам че идва,но не се усещам как наближава и как няма да усетя кога вече ще съм надянала хомота.

weheartiit
03-31-2014, 08:09
дано не ме лъже,не искам да продължавам да се разочаровам от хората ...
искам да дойде и да ни е хубаво !

granger
03-31-2014, 09:11
Пак ме чака път, дано поне седмицата мине бързо и безаварийно.
Иначе никакво не ми е, едно и също тъпо ежедневие.

JustaLittleKid
03-31-2014, 09:30
Толкова ми е притесненоооо. Стискайте ми палци да не забия и даже името си да забравя. :д

girlwithblueeyes
03-31-2014, 11:45
Ден 5 без него . Ужасно ми липсва

Нямам сили за нищо но за съжаление днес се връщам към нормалният забързан начин на живот„

Искам поне да чуя гласа му за да знам че е добре .

Niakoitam
03-31-2014, 12:45
Усещането за безсилие.Толкова познато ми и толкова вече дотегнало.Усещането да искаш нещо,но вътрешно да знаеш,че не го заслужаваш и не трябва да си такъв егоист.Вътрешното питане.Какво ли щеше да стане ако ситуацията беше друга?Ами ако бях по-силен?Ами ако бях по наблизо? Отдалечаването заради обстоятелствата и рутината и разстоянието, при което по-скоро виновни няма и моментните импулси на сближаване.А какво ли щеше да бъде при едни по други обстоятелства?Като цяло ще имам ли възможност да се порадвам поне в малко по-дълъг неспиращ период в този живот?

JagAlskarDig
03-31-2014, 13:19
Толкова ми е притесненоооо. Стискайте ми палци да не забия и даже името си да забравя. :д

Пробна матура, нали? Успех, то и на братовчед ми ще му трябва.

Малко мързеливо го раздавам днес... Поне ще изляза по-рано, че да се разходя преди упражнението. С тази смяна на времето се чувствам нещо недоспал, а уж трябва да е обратното... Довечера в 22:00 съм в леглото. :D

Violenza
03-31-2014, 14:25
Просто имам най-прекрасния мъж на земята! Не знам дали е възможно някой да ме прави по-щастлива. :)

DisappointedDreamer
03-31-2014, 14:27
Обичливо! Само той ще цъфне толкова рано, за да ме придружи в болницата. А пък жената в аптеката така ме разсмя! :Д

Днес ми е супер нервно, макар да нямам сили да нервнича. Отпускам се в леглото, пък каквото стане - стане. Утре отбелязвам поредния месец с него ии ми е обличливо, мдам. Многомногомногомногомного многоо!

Зайче..
03-31-2014, 15:53
Ужасно. Много мразя да съм болна и да ми се лежииии постоянно, въпреки че по принцип от 4-5 години насам свикнах да си изкарвам настинките на крак. Сега нещо съм се предала, точно ваканцията ..... :(
И всички само ме ядосват. Искам да идва лятото и да започвам пак да работя, там поне се разтоварвах.

skatew
03-31-2014, 16:16
Преди 2 седмици скъсах връзки на левия глезен и ми е малко тъпо, че не мога да карам скейт... но пък мога да концентрирам повече време на учене... извличам позитивното хаха. Иначе се чувствам добре

TheDevilInMe
03-31-2014, 16:44
Предавам се, не се чувствам добре и е крайно време да го призная и пред себе си. Тежко ми е, изтощено и безсилно, самотно, едно такова отчаяно, плаче ми се, но не заплаквам... дано се пооправя, се пак утре е нов ден, може и да е късметлийски :))))

mayaaa
03-31-2014, 17:08
Поне до половината си изпълних плановете, пак е нещо. :D
Сега ме чака една брошура, която отлагам от месеци. Всичко щеше да е страхотно, ако главата не ме цепеше така.

shmatarok
03-31-2014, 17:14
Ооо, след две седмици съм поканена в Единбург, имам покана за стаж, ахахаха, много ми е добре. :D

Now - The waaaaaaaalking dead

JustaLittleKid
03-31-2014, 17:23
Пробна матура, нали?

Не, IELTS Speaking Part (:
Мина горе-долу добре :Д

Чувствата са плод на фантазията.

SonataArctica
03-31-2014, 17:39
Now - The waaaaaaaalking dead

Знаше се, че така ще стане. Въпроса е как ще се измъкнат. 8-)

Fisherman
03-31-2014, 18:59

недей спойлва финала на сезона

Dagichka
03-31-2014, 19:20
хм, осъзнах, че съм адски НЕамбициозна. някво не ме вълнуват тия работи, не искам куп пари, успешна работа, огромна къща , лъскава кола и тн.. и колкото и другите да си мислят и да ми казват, че тва е временно, тва е щото съм малка и бла бла.. аз си се чувствам отвътре такава и такава ще си остана през целия ми живот.

102
03-31-2014, 19:25
ти си бохем ве питч

JustaLittleKid
03-31-2014, 19:42
Добре, не разбирам.
Как може да нямам една толкова близка приятелка, с която да споделя даже такива дребни неща като момче, което ми е направило впечатление и т.н. и да очаквам наистина заинтересован отговор на това, което съм казала. Супер тъпо.

granger
03-31-2014, 19:47
Приятно ми е сега, с мацките сме си се събрали вкъщи и ми е чудесно :)
Иначе днес цял ден пътувам напред-назад,след тва по университети. Поне се видях с колегите, такива са милинки душички.
Иии те така. :) Чудесничко ми е .

Видях днес едно момче в автобуса,някакъв адски сладък, много чаровен, ама беше разстроен, беше плакал...стана ми супер гадно, имах лепка за хладилник с едно смайли и без да види го пъхнах в джоба на якето му...аз съм изрод. :lol:

skatew
03-31-2014, 20:10
Видях днес едно момче в автобуса,някакъв адски сладък, много чаровен, ама беше разстроен, беше плакал...стана ми супер гадно, имах лепка за хладилник с едно смайли и без да види го пъхнах в джоба на якето му...аз съм изрод. :lol:
о, колко яко

shmatarok
03-31-2014, 20:12

[предполагаем спойлер]
Еееееееееее, аз все се надявах да им се случи нещо хубаво. Горките хорица колко изстрадаха 8-) И не знам що реших, че им предлагаха човешко месо :D Много ми напомни т'ва на играта TWD, в единия епизод там пак някакви такива филми забъркани имаше
[/предполагаем спойлер]

SonataArctica
03-31-2014, 20:22
//спойлер?

Само аз ли смятам, че половината трябва да поумрат малко? 8-) Леко стил "Песен за огън и лед", мда.
То си е човешко месото, което им дават. Те си ги отглеждат за да си ги хапват.

ameli
03-31-2014, 20:52
Добре, не разбирам.
Как може да нямам една толкова близка приятелка, с която да споделя даже такива дребни неща като момче, което ми е направило впечатление и т.н. и да очаквам наистина заинтересован отговор на това, което съм казала. Супер тъпо.

Изглеждаше ми страшно позитивен човек, даже не мога да повярвам на нещата, които чета в тази тема :D

Аз.. ох, разбита съм психически. Защо хората са толкова неуважителни и неблагодарни; не разбират какво им се говори и дори да си подходил добронамерено към тях са толкова нагли и направо ти се качват на главата. Не знам вече аз ли съм различната или просто не съм сред правилните хора. Не мога да давам непрекъснато шансове на всеки и да не виждам никакво старание за промяна. Трудно ми е :(

JustaLittleKid
03-31-2014, 21:01
Изглеждаше ми страшно позитивен човек, даже не мога да повярвам на нещата, които чета в тази тема :D

Аз съм позитивен човек, просто не винаги :Д :Д

shmatarok
03-31-2014, 21:18
//спойлер?

Само аз ли смятам, че половината трябва да поумрат малко? 8-) Леко стил "Песен за огън и лед", мда.
То си е човешко месото, което им дават. Те си ги отглеждат за да си ги хапват.

Да де, и на мен това ми беше идеята :D И както ги бяха подкарали като добитък, ужас.. :Д

102
03-31-2014, 21:19
чуждопоклоници
поне обсъждайте под прикритие
мар6и

SonataArctica
03-31-2014, 21:20
Вършат работата на зомбитата. 8-) Бях толкова сигурен, че ще стане така, след като видях завършека на 15я епизод.

По темата: Добър ден, отхвърлих малко работа и го отдадох на релакс. Утре се стягам.

SHPAIdURmeN
03-31-2014, 21:25
^
http://hugelolcdn.com/i/258395.gif #yolo

Тццтцтцтцт т'ва момче така и не си каза зодията :/

Но, не ще се предам :D

Jaune
03-31-2014, 21:31
Предавам се, не се чувствам добре и е крайно време да го призная и пред себе си. Тежко ми е, изтощено и безсилно, самотно, едно такова отчаяно

мдамдам

ForzaFelipe
03-31-2014, 21:56
Ииии одъртех...Преди се радвах като дойде днешния ден, но всъщност вътрешно сега не ми е до празнуване...Не съм постигнал почти нищо от това което се надявах да постигна, което не ме кара да се веселя..Но пък веднъж в годината е първи април, ще трябва да се веселя какво да се прави :lol:

102
03-31-2014, 22:06
хах, и ти ли си роден на първи април, баси вица ;д мислих, че съм само аз

stynioo
03-31-2014, 23:00
утре трябва да ставаааам , а не искааам.

някак си ми е хубаво..сигурно сутринта няма да е така.

xoxi
03-31-2014, 23:38
Утре ме чака адски дълъг ден, въобще не искам да си помислям как ще се чувствам вечерта.
Тръпки ме побиват.
По-бързо да минава обаче, че да се наспя. Сега от яд и напрежение не мога да мигна.

mayaaa
03-31-2014, 23:56
Трябва да спя! Не мога да се понасям така. Нощем не спя, а "сутрин" ставам по никое време...
И да, вече официално се убедих, че ще си остана с права коса още дъъълго време и никога няма да се къдря! :cool: Е, поне направих опит за промяна, нищо, че е неуспешен.
Чакам си официалните резултатиии. Знам, че съм се справила добре, знам, че минавам нататък, но ги искам! ВЕДНАГА! Искам да видя на кое място минавам, кои други минават, а-у.
И при него искам, ама няма да стане. :cool:
П.П. Накрая ще ме накарате да гледам WD. :D

girlwithblueeyes
04-01-2014, 07:03
Усещам една грозна безкрайност . Ден 6 е а ми липсва още по силно

granger
04-01-2014, 08:55
HIMYM fuckfuckfuckfuck ей така.

skatew
04-01-2014, 09:04
днес се успах за 1во упражнения и се опитвам да науча някакъв безумен цикъл по биохимия... чувствам се отчаян :D

Niakoitam
04-01-2014, 09:07

Поне да си беше написала телефона и името от задната страна та да не се чуди откъде е попаднало в него, а да знае на кой да благодари. Пък току виж се завързали нещата. :D
Ако те е гепил е можело да те помисли за джебчийка. :D

granger
04-01-2014, 09:15
Нямах такива намерения, просто исках да го усмихна :)
Отивам сега на лекции по КП, дано е забавно, при асистента ще сме :lol: Едно ми е хубаво такова :D

Cloud9
04-01-2014, 10:40
HIMYM fuckfuckfuckfuck ей така.

I was legend...wait for it....dary! Не мога да повярвам че свърши!Сега вече хептен няма за какво да се радвам че идва понеделник.Fuck

всичко се срива.И аз се сринах.На работа и то.Ама как като се използват такива кофти техники за въздействие "Искаш да е на твоето или искаш еди кой си да е жив".Е така като поставите въпроса...
Не е честно спрямо мен.Ясно ми е че звуча като егоист-човека е зле и има нужда от нашата помощ и подкрепа.Ама какъв е тоя въпрос от типа "звъня да ви се оплача и да ви накарам да се чувствате зле че не помагате"Ясно е че помогнем с каквото можем.Но и аз не съм той.наясно ми е че иска да ни накара да се чувстваме зле че сме далече и не сме й до полата та да ни контролира повече.писна ми все аз да съм лоша.
поревах си хубаво.Изкарах акъла на колегите,защото се тресях от нерви.Ама няма как.След всичко ,което ми се събра тия месеци.той ще им даде едно 80 процента от нашите спестявания и пак оставаме без дрехи,обувки и ограничен бюджет за манджа.мамка му!

Niakoitam
04-01-2014, 11:07
Въздушен градски транспорт тръгва в София от 10 април

Хеликоптери ще превозват гражданите от крайните квартали до центъра на столицата за броени минути

http://www.vesti.bg/bulgaria/vyzdushen-gradski-transport-trygva-v-sofiia-ot-10-april-6008865?page=4#commentsContainer

Хайде да им е честит на софианци новият градски транспорт...:)

Dagichka
04-01-2014, 11:16
треперя още. защо винаги аз трябва да виждам катастрофи и как блъскат хората? защоо трябва да си го припомням тва всяка година и да си спомням, когато и мен ме блъснаха? мразя колите, мразя, мразя, мразя шибаните тонове желязо и ламарина, които обикалят, тровят въздуха и всичко и като добавка отгоре и убиват хора.. квото щат да ми говорят, технологичен прогрес, ала бала лайна, не, не ги искам! пеша бих обикаляла с години ако трябва..
април месец не започна добре.. имам нужда от силно гуш в момента

Niakoitam
04-01-2014, 11:33
треперя още. защо винаги аз трябва да виждам катастрофи и как блъскат хората? защоо трябва да си го припомням тва всяка година и да си спомням, когато и мен ме блъснаха? мразя колите, мразя, мразя, мразя шибаните тонове желязо и ламарина, които обикалят, тровят въздуха и всичко и като добавка отгоре и убиват хора.. квото щат да ми говорят, технологичен прогрес, ала бала лайна, не, не ги искам! пеша бих обикаляла с години ако трябва..
април месец не започна добре.. имам нужда от силно гуш в момента

Аз винаги съм искал да видя евентуалният момент,когато превозните средства се движат само по въздуха и/или под земята,а нивото терен е само и единствено за живи организми предимно хора, както и да видя осъщяствяването на вече проектирани коли с автопилот,компютри,камери и навигация,които нямат нужда от шофьор и може да ги кара всеки без значение дали има или няма книжка и дали здравословното му състояние го позволява или не. :)

Иначе и мен ме е блъскала кола и все още след около 7 години и половина си нося последиците в психиката от това въпреки,че никой около мен,с който съм имал реален контакт като изключим интернет не знае...

HollyGolightly
04-01-2014, 11:54
Изморена съм, спи ми се, днес се успах с един час, а това не ми се беше случвало от години. За сметка на това се оправих за няма и 5 минути и изглеждам по-добре, отколкото когато отделям половин час и повече за себе си 8-). Този месец ще е много натоварен- 4 годишните през седмицата, лекции, бебета през уикенда и така.

бтв винаги си личи кой има баба в къщи, направо не си чувствам лявата ръка, от днес нататък, деца не нося 8-)

TheDevilInMe
04-01-2014, 14:20
Страхотно ми е, обратно на всички очаквания, много успешен ден, чудесна покупко-продажба :cool:

JagAlskarDig
04-01-2014, 16:01
Разбит съм отвсякъде. Малко четене в леглото и заспивам. Иначе негативите през деня се обърнаха в позитиви.

Didko_Beats
04-01-2014, 16:34
Поредния бан 8-) ... Изгубих им броя вече. Това че играя по-добре от другите явно не им е много приятно и ...

Честно казано вече ми стана тъпо - от единия сървър-бан , от другия сървър-бан ... вече не останаха такива в които да влизам :D

DisappointedDreamer
04-01-2014, 16:39
Нерви, нерви и пак нерви. Ебахти.

Искам да си се сгуша в него и да потъна в една двучасова безкрайност. Ъх!

JustaLittleKid
04-01-2014, 16:59
Чувствам се добре ^_^ Днес беше (поредната) проба за абитуриентската рокля и все повече харесвам това, което виждам.

Освен това правих първи опити в кухнята, успешни - поне на външен вид :Д

AnarchyBoy
04-01-2014, 17:19
Вършат работата на зомбитата. 8-) Бях толкова сигурен, че ще стане така, след като видях завършека на 15я епизод.

TERMINUS е преработена версия на "the hunters" от комиксите и да, хапват си човешко месо.. хората.. :D

/Спойлер/

Ъм ето ви няколко интересни факта и въпроси..
- Месото, което беше на скарата е БЕТ..
- Дали този антагонист, ще бъде по-зъл и лош от губернатора?
- Как ще се измъкнат?
- Керъл, Тайрийз и джудит вече там ли са? /Спойлер/ Би трябвало да се появи една мацка и да ги отдалечи от "the hunters"/спойлер/
- Според вас, след като избягат (естествено, че ще го направят) от terminus, на къде ще поемат? Вашингтон?
- Когато Рик обясни на Каръл за заешкия капан, не можеше ли да се усети, че тъпия терминъс е именно това?
- По пътя имаше чисти къщи пълни с провизии, случайност? Мне, пичовете искат да са сигурни, че вечерята им ще пристигне на време, здрава и невредима..

/Спойлер/

По темата: Да си изтеглиш изпитите по-рано е било ад, но се налага... Изненадата ми пропадна и ми е малко тъжно, но пък скоро наистина много скоро всичко ще стане просто прекрасно, само тъпия април да мине.. Обичам я, каква ми е сладурка и това с вазата беше просто покъртително.... о.О забавно. :lol: Адски ме радва факта, че вече си споделяме такива неща, лел. Прекрасница е и и и и ох деа айде да си уча тоя месец да си взема глупавите изпити и да заминавам най-после, че се не търпи вече.. Иначе ми е яко де!!!
Ох има много як нос и блещукащи оченца, на които да се радвам.. ;3
Обичам я.

Fisherman
04-01-2014, 18:03
чуждопоклоници
поне обсъждайте под прикритие
мар6и

белото им показа тъмната страна

Jaune
04-01-2014, 19:45
fucked-up
искам да знам, трябва да знам, а ЗНАМ, че ако го питам, сигурно ще ме блокира, и въпреки че аз го блокирах първа, оф

защо държим на неща/хора, които нямат значение/на които не им пука за нас
защо да забравиш е най-трудното нещо, ебаси...

SonataArctica
04-01-2014, 20:11
Оф, аз ги бях прочел до към 40-я комикс на tWK, сега ще ме накараш да ги довърша...

xoxi
04-01-2014, 20:17
Денят съвсем не беше толкова зле, колкото предполагах.
Сега притесненията ми са насочени отново към утрешния ден. И денят след него... и моите притеснения край нямат.
Искам времето да се затопли още! Искам слънце, искам тен! Искам да седя до късно в парковете с приятели, без да треперя от студ. Искам, искам.
А точно след 1 месец е Големият ден! Ох...

JustaLittleKid
04-01-2014, 20:20
Искам, беееее.
То вярно, че и аз малко нависоко летя, ама... искам. :D

102
04-01-2014, 20:21
много се радвам за атлетико мадрид
напред !
за жалост прогнозата ми за мангалчестър се оказа правилна, но поне байерн страдат от това

Wwwooow
04-01-2014, 20:43
МРАЗЯ СЕ ! как можах, как..
утре ще се накажа,обещавам /то малко съм наказана амааа и от мен да има/

pandabear
04-01-2014, 21:21
да чуеш как ти правят "серенада" в 12 през нощта, с тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=ZkvD6AXsfNU –безценно... отдавна не се бях смяла така ахаххахахаха много е луд, идиотът :Д

stynioo
04-01-2014, 21:51
цепи ме главата , май трябва да си дам почивка.

в момента би трябвало да съм най-щастливият човек на света , но сякаш не беше много истинско.

след като се уверя , че е обещавам..ще съм.

колко малко ми трябва , за да се чувствам добре , а е толкова трудно.

ще ме тормози до неделя.
---------------------------------
Следобедната дрямка не ми влияе добре.Пък и много работи ми се въртят в главата , но съм сигурен , че те не са проблема за безсънието ми , все пак съм свикнал с тях.
Има вероятност след тази седмица да си сменя мнението за пътуването.Смятам да не го споменавам за сега.

ИСКАААААААААААААААААААААА АААААААААМ!

leadyflame
04-01-2014, 23:55
Утре пак втора- денят пропилян... дано поне има нещо за вечерта, да не осатавам капо.

Cloud9
04-02-2014, 05:03
WTF How I Met Your Mother?????????????????????????/ Най-ужасният финал в историята на ужасните финали!Точно както стана и с That 70s show- ще се преструвам че последния сезон не съществува!ОХхххххххххххх х

Не спах от нерви /не само заради финалния епизод/.Вярно е че не си давах много зор за вършенето на тия странични неща,но това не е моето основно задължение.И е ясно че аз ще изям кавгата,но се надявам поне сега да не ми дават вече нищо такова за правене.А и семейните проблеми.той ще иде сам и това ми къса сърцето.Искам да ида с него,но няма как да оставя всичко тук.А и няма да ме пуснат платен отпуск,което значи че губя още 20- 50 лева.чакам интервю за друга работа и не мога и това да пропусна.А не искам да спя самичка.как ще се будя от кошмари и ще се сгуша в него?

weheartiit
04-02-2014, 07:39
^ о спойлни малко,че аз съм назад още,но ми стана интересно. :D

Cloud9
04-02-2014, 08:07
Колко назад?Съветът ми е просто да не гледаш девети сезон,защото е абсолютна загуба на време.От една страна е хубаво че свърши така защото целия сериал е много истински и не винаги има хепи енд,но това беше....Майката е супер яка и си заслужава да се гледа сцената,в която се запознават с Тед,но до там.Другото е боза!

tori
04-02-2014, 08:33
Ушите и врата ми какъв компот са... :д Още ме държат емоциите от снощи, не знам. Иначе ми е хубаво - събудих се, хапнах, сега и кафе ще пия с едната комшийка. По-нататък с моето момче ще ходим към баба. За момента ваканцията е супер, определено. Само ако тоя досадник ми звънеше по-малко, цена нямаше да има. Имам(е) идея за 13ти, дано се осъществи, че хем по-евтино излиза, хем по-голяма разбивка заради повечето народ.

Euler
04-02-2014, 09:07
Колко назад?Съветът ми е просто да не гледаш девети сезон,защото е абсолютна загуба на време.От една страна е хубаво че свърши така защото целия сериал е много истински и не винаги има хепи енд,но това беше....Майката е супер яка и си заслужава да се гледа сцената,в която се запознават с Тед,но до там.Другото е боза!

Майката много ми напомня на Пенка. Иначе девети сезон наистина не си струва времето.

Аз днес се чувствам странно. Боли ме главата, чудя се какво да го правя бившия, не спира да ми звъни и пише и да ме разпитва къде и с кой съм, искал да бие приятелите ми. Като си помисля, че това е човек на 20 години и не вярвам. Ще трябва да намеря подход, с който да се справя с него и цялата му агресия, а дотогава не знам как ще живея, трябва да не излизам сигурно, за да подсигуря близките ми...

girlwithblueeyes
04-02-2014, 09:20
Добре минаха скоковете с парашут. Топографията също
Не мога да спра да мисля за него но няма как трябва да се живее нормално .

DarkTemplar
04-02-2014, 11:48
Нещата постепенно се нареждат по правилния начин. Чувствам се перфектно. :---)

Cloud9
04-02-2014, 13:20
Майката много ми напомня на Пенка. Иначе девети сезон наистина не си струва времето.

Като я видях за първи път бях потресена !Хич не я харесах.Но може би заради ролята й и други неща,в които съм я гледала,вече ми е много симпатична.Пенка не я знаех коя е,но сега я видях и съм потресена от нея хаха.

ще отида с него.Не мога да го оставя сам в това състояние.не ми се ходи,но няма как.това означава в добро и лошо,в болест и здраве.Понякога си мисля "Ами ако го нямаше до мен как щях да се чувствам?" и все си мислех че няма да я забележа чак толкова много разликата.Но сега се замислих че ще замине и за ден ще е далеч от мен,ще се наложи да спя без него и няма да има кой да ме топли сутрин преди работа и сърцето ми се разби само при мисълта.Един човек,а то целия ми живот!права е Цурка-най-накрая получих това,което винаги съм искала-НЕГО!И като се сетя колко неща сме преживели заедно и колко още ни чакат...Той успя да направи немислимото с мен-вече искам сватба,искам да съм с някого до края на живота ми и искам деца!Ох колко го обичам само!

DisappointedDreamer
04-02-2014, 14:10
Умът ми е пълен бъркоч. И ми е нервно. И е кофти тръпка.

Lilanda
04-02-2014, 14:16
ПРИБРАХ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :grin:

Вкъщи е толкова..толкова..уютно..До сега не съм се радвала толкова, че съм си в нас..о.О

Спи ми се супер много, но нощта си заслужаваше..От доста време не сме говорили толкова дълго само двамата и макар лошото настроение, всичко беше толкова...well, I love the sound of his voice..

Утре е четвъртък..:( Соу сад..:(

li0n
04-02-2014, 14:18
Нямам търпение да си замина за Пловдив.. толкова стрес ми е в момента, че не е за вярване. Не съм яла почти днес, чувствам се зверски уморена.. искам да ида на кино, да се разходя из главната и да ми се махнат всички негативизми от главата..

JustaLittleKid
04-02-2014, 14:21
Приятен ден ^_^

Много е хубаво да имаш кола и книжка... и да си се возиш сам, йейейей! :D

Сега ще правя Listening & Reading, ако изкарам на истинския IELTS 8-8,5, хехе, ще умра от кеф.

li0n
04-02-2014, 14:23
Приятен ден ^_^

Много е хубаво да имаш кола и книжка... и да си се возиш сам, йейейей! :D

Искаммммммммммм!

stynioo
04-02-2014, 14:31
знам си аз , че ще ме побърква до неделя , усещам го в корема.

Ivaaaaa
04-02-2014, 16:37
цял ден спя, цял. настинала съм, лошо ми е и главата ме цепи мноо яко.

102
04-02-2014, 16:41
цял ден спя, цял. настинала съм, лошо ми е и главата ме цепи мноо яко.

на мен вчера ми беше така
грипекс макс ми препоръчаха

Jaune
04-02-2014, 16:59
https://soundcloud.com/minityalo/fleetwood-mac-dreams-acoustic :>

SummerRain
04-02-2014, 17:02
Надявам се на положителна развръзка.

li0n
04-02-2014, 17:16
Дано не вали утре. Ще ми се скапе целият ден. Не съм станала цял ден от компютъра, побърквам се вече. Един ден не се прибирам, втория съм цял ден затворена.. Май някаква пролетна умора ме хваща.

SpiritInBlack
04-02-2014, 18:19
Хубавото в цялата работа е още миналата си седмица си сложих парите на срочен депозит и нямам май кво повече да губя. Ей , бахти каръка. Весело ми е иначе. Да видим докъде ще стигна другата седмица

JustaLittleKid
04-02-2014, 18:46
Лелее, а днеска за малко да ми сложат скобичка :Д

102
04-02-2014, 18:55
лошу
пуснал съм гу 2:0 за реал и 1:0 за псж ама с квоту темпу гу карат.... =(

JustaLittleKid
04-02-2014, 19:34
Мечти, мечти...

pamito ^_^
04-02-2014, 20:15
Затварям очи :D май ми се спи :D

ameli
04-02-2014, 20:27
От една страна съм щастлива, че той има толкова хубаво семейство и вече от година ме приемат като част от него, но от друга пък му завиждам ужасно много :( Искам и аз да събирам всички членове по хубавите поводи, а аз съм си само с една майка и баба.. да, те са ми всичко, но винаги съм искала прекрасно сплотено семейство.. ай стига, дори не искаха да каня гости вкъщи за пълнолетието си щото било работен ден. ;@@

Преядох и усещам как се пръскам по шевовете. ;х

pandabear
04-02-2014, 20:40
Мисия "да няма ден без хилеж" върви успешно. Записах се на някакъв конкурс за рисуване на женски герой от игра, която дори вече не играя. Ама поне се забавлявах докато си драсках върху белия лист. Доволна съм, всички очакваха да нарисувам любимката ми, но ги изненадах (приятно?) мейби. Денят мина сравнително добре. Свърших всичко, което бях планирала. Утре ще ходя да си търся нова ризка и поличка, а в петък ще зърна някои от милите колеги: толкова ме обичат вече, че започнаха да ме канят на общите им срещи, извън работното място (((: Тъпото е, че фитнес инструкторът ми е болен и не знам кога ще видя досадната му физиономия, която май започва малко да ми липсва. омг. т'ва, ако го чуе, ще се възгордее. А тея от СУ могат да си похапнат от дупето ми. Вече трета седмица се бавят с тъпите оценки. Ениуей. И като за преди лягане, малко спомени за добрите стари времена: https://www.youtube.com/watch?v=W3Tbcwz05SI

DarkTemplar
04-02-2014, 21:30
Хубави мачове станаха тази вечер, особено този в Парка на принцовете.

shmatarok
04-02-2014, 22:01
Ще се побъркам.

Нямам търпение тая година да свърши и след това няма да имам търпение да преполовя септември. :D
Даже не знам дали ще се прибирам в крайна сметка .

girlwithblueeyes
04-02-2014, 22:07
Страшни мисли имам в главата.Дано е добре защото иначе щесе побъркам без него.
Искам да го чуя за минутка за да се успокоя.

mayaaa
04-02-2014, 23:48
Едно такова никакво. Утре трябва да уча! Починах си, стига ми толкова.
Доволна съм от тренировката, въпреки че капитулирах накрая. Утре ще се става рано, ама поне ще има малко разнообразие.

Cloud9
04-03-2014, 07:28
Това ми стана любимата тема във форума.Обожавам да пиша в дневници от малка и това винаги ми е помагало в тежки моменти.по-лесно се споделя с лист хартия,отколкото с хора.Сега споделям с хора,но са непознати и или няма да ме прочетат,или ще ми дадат добър съвет и подкрепа без да си мислят наум че си го заслужавам,защото преди време съм им казала че не харесвам някакви обувки,дето са си купили.Като се замисля винаги съм имала проблем с общуването.Вчера той реши да прочете статия за 13-те признака че до себе си имаш истинска жена и аз бях 12 от 13.Единственото,дето ми липсва,беше че не се страхувам да съм себе си пред непознати и мога да водя лесно разговор с всеки.Аз съм срамежлива,наплашена от злобата на хората и винаги съм с едно наум като се запозная с някой нов човек.И да каже човек че тактиката ми е правилна и не са ме наранявали-не е така.човек не може да живее сам и допуска все някой.И после те те нараняват.радвам се че имам него и че вече не усещам нуждата да съм заобиколена от много хора.Пак се отнесох....

TheDevilInMe
04-03-2014, 07:28
Доста по-добре след като се фокусирах върху хубавите неща, които не са никак малко. Хубавко ми е като съм с позитивна нагласа, някакси и нещата вървят по-гладко мда. Ииии май няма да се окаже толкова изморителен ден, колкото си мислех. :)

102
04-03-2014, 07:36
човек не може да живее сам и допуска все някой.И после те те нараняват.радвам се че имам него и че вече не усещам нуждата да съм заобиколена от много хора.Пак се отнесох....

по-пораженческо не можа ли
звучиш сякаш си се вкопчила в човека до теб
не завиждам на мъжа ти
гледай да не изгубиш себе си
всъщност да не ти пука ;д

3oPuTy
04-03-2014, 08:38
Много мразя да чакам ... Утре ще издиря офиса на тази куриерска фирма и ако поръчката ми виси там от вторник ще ги побъркам! Поне за следващия път ще знам изрично да спомена с коя фирма искам да ми се доставят нещата.
Хич не мислят тия хора, ей! К'во им пука, че имам да правя неща по поръчка и със срок, който наближава :@

Wednesday666
04-03-2014, 08:42
След някои прозрения вчера, днес се чувствам като.. нов човек.
Не знаех, че осъзнаването на някакви неща може да действа по такъв начин.
Може би, защото в последните около 2 години не съм се усещала за подобни неща 8-).

Сега съм решила да гледам напред, и то да гледам позитивно.
И се чувствам мноооого добре :)))

li0n
04-03-2014, 08:45
Времето е гадно. Дават го да вали. А смятах да се разходя пеша до гребната, тцк. Не мога да си държа очите отворени, а съм на 10 часа сън.. Тъпо време.

Ivaaaaa
04-03-2014, 08:59
добре, че тия отрепки от класа не отиват на училище... се тая де. аз и без тва съм болна. бахти тъпото ше е, ако ме накажат 12кл и то 2-рия срок :Д.

вчера се натъкнах на Пирът на Платон. особено интересен ми беше Митът на Аристофан. идеята е толкова...романтична. иска ми се да имаше доза истина в това, много ми се иска...

Cloud9
04-03-2014, 11:36
по-пораженческо не можа ли
звучиш сякаш си се вкопчила в човека до теб
не завиждам на мъжа ти
гледай да не изгубиш себе си
всъщност да не ти пука ;д

Усетих че така звучи и това ми е голямо притеснение /че съм зависима от него/. Но всъщност той се оплаква че се държа доста студено от време на време с него та май всичко ми е само внушение.Години наред търсех себе си и мислех че най-добрата стратегия е да бъда такава,каквато хората очакват.Искат да съм купонджийка-правя го!Искат да съм мило и послушно момиче-правя го.Просто отбягвах конфронтация и приемах всякакви самоличности без да се мъча да открия себе си.Хората се възползваха от това и естествено аз им позволях да ме наранят.Обграждах се с годините с много хора и правех шумни купони за да не стоя сама и да се тормозя колко ми е пусто.внушавах си че тези приятели са добронамерени ,но така и не усетих подкрепата им станеше ли въпрос за мотео добро.Но с него зад гърба ми вече имам опората,която преди не съм имала.сега позволявам някой да ме види такава,каквато аз искам да съм и започвам да откривам сили в себе си.Страховете ги има още в мен и от време на време се обажда нуждата да съм добричка даже и с тези,които ме тъпчат,но ,знам ли,вече съм по-силна,знам коя съм и какво искам и се чувствам като нов човек.Отстоявам позицията си и съм самостоятелна,въпреки че съм част от цяло.Тъй че цялата история не е чак толкова пораженческа.След гадостите,които ми причиниха най-близки "приятелки" пак намирам сили да нарека някой приятел.И те така те!

HollyGolightly
04-03-2014, 12:00
http://i1.wp.com/www.totalsportsblog.com/wp-content/uploads/2013/07/CT-DOT-GIF.gif
ей така съм последните няколко дни

RiB
04-03-2014, 12:25
Всичко беше окей... после тя отново се появи... и един сън ме върна тотално назад... все едно тея месеци, в които айляка беше на първо място и щастието се сринаха за секунда... това не харесвам в жените... или си с някого, или не си... средно положение няма - дразнят ме. Изобщо не ми се заниамва вее... както каза Рик оня ден... ще го перефразирам "много глупаво ще се почувства, когато разбере, че се ебаваш с грешния човек". :D

baby_baby
04-03-2014, 12:26
На работа

Ужасно е няма почти никакви клиенти а съм до 9 :(

Зайче..
04-03-2014, 12:54
Много се ядосвам като прави така. Не обичам премълчаните неща.
Нямам търпение да дойде лятото вече.

Fisherman
04-03-2014, 12:58
Мисия "да няма ден без хилеж" върви успешно. Записах се на някакъв конкурс за рисуване на женски герой от игра, която дори вече не играя.

aуууууу тва ако не е за тъпата дотааааааааааааа,направо натиснах leave group бутона,като видях как някъв зарязал приятелката си заради дота хахахахахахаха,не мога да повярвам,че съществуват такива хора,пълна дегенерация

weheartiit
04-03-2014, 13:26
ох чакам вече да ми го донесат,макар че знам,че бързо ще ми
мине мерака и не е нещо,което не съм виждала и преди ;д
абе дано съм доволна

TheDevilInMe
04-03-2014, 13:54
Това ми стана любимата тема във форума.Обожавам да пиша в дневници от малка и това винаги ми е помагало в тежки моменти.по-лесно се споделя с лист хартия,отколкото с хора.Сега споделям с хора,но са непознати и или няма да ме прочетат,или ще ми дадат добър съвет и подкрепа без да си мислят наум че си го заслужавам,защото преди време съм им казала че не харесвам някакви обувки,дето са си купили.
Мда, тук сякаш ми е по лесно да си излея какво ми е на душата отколкото да го споделям на конкретен човек, верояността сякаш да излезна криворазбрана е по-малка.

Много съм изтощена, мисля наистина да послушам съвета му и да отида на кино уикенда, малко да ми се разсее главичката. Толкова ми е миличък, каза ми и да си купя нещотото, което най-много ми се хапва и така съм щяла поне малко да се разсея, толкова добре ме познава, страхотен, разбира се понякога и много ме ядосва, но истината е една, той е най-голямата ми опора.

HollyGolightly
04-03-2014, 15:40
Изморена съм, спи ми се, не ми се учи, не ми се работи, просто искам един ден да се наспя, тоест да стана след 6:30. Боли ме всичко. Утре съм на работа, а Арон няма да е там, няма да има кой да ми бере цветенца.
И на всичкото отгоре, някой ми спойлна финалът на Breaking Bad :mad:

Lilanda
04-03-2014, 16:41
Отчааааааааааааяна. И май изглеждам още по-отчаяно. Shit.

Dagichka
04-03-2014, 17:57
доста по-добре съм, вчера тия хубави новини компенсираха ужаса от 1ви..
и все пак още на моменти си ме тресе, особено като разбрах, че и едно момче дето завърши скоро е загинало с мотор..
а той ми ги пише толкова мили неща, от толкова дълго време не съм чувала подобни, че сега ме е страх, че веднага ще му падна.. пфф. "i fall in love with words, not with people"

JustaLittleKid
04-03-2014, 18:46
http://instagram.com/p/mU8nP6pHpf/#
Ей така.

Ще ми мине, ще ми мине.
Какво е това сега?! Глупости.

stynioo
04-03-2014, 19:04
Защо няма един свестен доктор в нашия град?!

TheDevilInMe
04-03-2014, 19:22
http://data1.whicdn.com/images/109545487/thumb.jpg

ameli
04-03-2014, 20:08
Празно ми е. Разбита съм. Чувствам се ужасно предадена отново и се питам кога ще обърна тази проклета страница от живота си.. не издържам, не знам какво да правя... пие ми се, утре ще го бъде вече. Ако трябва сама ще остана на бара, ама ще пия и ще забравя поне за момента.

RiB
04-03-2014, 20:23
Ооо... ей, това е да се изправиш срещу любимия си човек. Да му кажеш, че ще продължиш без него... но пък то си личи, че не е същата. Не падам от Марс, че да знам какво означава това. Следват доста интересни месеци, в които ще се усъвършенствам още повече. И някой слънчев ден, така казват, любовта отново ще ме огрее. Жалко, че не си вярвам в момента на това, което пиша.

DarkTemplar
04-03-2014, 21:29
Доволен. Печалбите от спортни залози винаги са добре дошли. ;)

bloodyF
04-03-2014, 22:10
Бившият ми пак почна с тормоза...боклук.
И тази чешма в банята, като я чувам как капе, имам чувството, че отмерва останалите ми секунди живот.
А утре пак съм на работа, но така не ми се спи....
Поне вечеряхме в най-романтичната лятна градинка, само да беше и по-топло...

tireheb
04-03-2014, 22:52
^ аре стига ено и също дъвка, бах му пичката лелина

чувствувам се пян

bloodyF
04-04-2014, 06:46
Ми темата е дневник, не мисля че ти преча с каквото и да е.
И като 60 процента от съществената част от деня ми минават в работа, какво друго да кажа?

Ето, пак отивам в студиото, поне днес ще бъде по-забавничко с новият ни модел.
Пък довечера си обещавам да си се поглезя малко, т.к. от доста време нямам възможност.. 8-)
йейее

granger
04-04-2014, 07:41
:lol: ^ кво се впечатляваш.

Събудих се с отвратително главоболие. Малките ми куклички си заминаха за Монтана, а другата седмица по тва време ще са вече в Америка :/ Вече ми липсват...
Иначе ми е някакво хубаво. Мамето утре има рожден ден ,йей! А сега в хубавото време просто искам малко разходка и среща с дружки.

AliceSw
04-04-2014, 08:41
Не мога вече, отказвам се. Да върви по дяволите.

Официално си търся нов мъж. Да е над 24, да употребява алкохол и да не е девствен. От София. Все един ще намеря до края на месеца...

102
04-04-2014, 09:25
да употребява алкохол и да не е девствен. От София.

представям си обратното на това и не ти завиждам с кво същество си била до сега

SonataArctica
04-04-2014, 09:26
Да те жадувам, а ти все повече да се отдалечаваш... (https://www.youtube.com/watch?v=GUOui6--OP4)

Много ми е тежко. Оказва се, че уикенда ми ще е свободен. Тази вечер ще се понапия, мда.

tori
04-04-2014, 09:38
Добро утро. След половината проспат ден, предполагам че се чувствам супер. Винаги съм обичала мързеливите, пролетни утрини. Жалко, че нямам компания за кафе. Момчето ми ще се смъкне по някое време и така. Смятам днес да поуча мааааалко ама ще видим. По някоето време може да попиша, ако имам вътък де. Ама ми е хубаво.

s4etoved
04-04-2014, 09:46
Петък......, много гадни две седмици бяха, но май се вижда светлинка в тунела :) Заспало ми е някакво, ама може би заради бухтите, които бяха приготвили за закуска :D иначе в това хубаво време съм затворен в офиса. :( Айде да идва шефа и да ме пуска да си ходя :)

AliceSw
04-04-2014, 10:27
представям си обратното на това и не ти завиждам с кво същество си била до сега

не е чак така...но всяко е било причина за раздяла с различен човек, която съм убедена, че не мога да преживея по никакъв начин...

Niakoitam
04-04-2014, 11:06
Мда, тук сякаш ми е по лесно да си излея какво ми е на душата отколкото да го споделям на конкретен човек, верояността сякаш да излезна криворазбрана е по-малка.

Доста познато.Пред непознатият човек нямаш притеснение,че ще започне да те вижда в по-лоша светлина,че ще започне да те съжалява,да му се чувстваш задължен по някакъв начин,който те ограничава спрямо него,да се чувстваш зависим и по ниско т.н. и т.н Та дори и страх да не се отдръпне от теб заради проявените слабости.Докато при непознат човек въобще не ти пука. С него така и така само за момента се разминавате. :)

Не мога вече, отказвам се. Да върви по дяволите.

Официално си търся нов мъж. Да е над 24, да употребява алкохол и да не е девствен. От София. Все един ще намеря до края на месеца...
Това беше култова обява като за сайт за запознаства. Малко ми напомня на онази реклама на базар.бг дето онази продава мъжа си на някаква друга жена :D

Иначе при мен все едно и също.Не е станало нещо кой знае колко различно.Нормално как иначе. И да,днес ми е десетият ден, в който си капя капки в очите и се мажа и си слагам гореща вода за по 15 минути.Утре вече поне капките ги намалявам от 4 пъти на 3 пъти.След още 5 дни на два пъти и след още 5 на 1 път.И ако накрая пак се наложи да ме режат ще и таковам таковалото на цялата схема...

Lilanda
04-04-2014, 11:26
Това беше култова обява като за сайт за запознаства. Малко ми напомня на онази реклама на базар.бг дето онази продава мъжа си на някаква друга жена :D
Хаха и аз това си помислих..:lol:

Да се оправяш между другото..;д

По темата: Смеха е хубаво нещо, ей! Още една хубава нощ..И онази илюзия пак я имаше..;33 Чувствам се като първолаче на първия учебен ден..:D "А още колко нощи ще има като снощи"..;3 Ляляляляляляляля..Не ми пука, официално ме имате за луда! :lol:

AnarchyBoy
04-04-2014, 11:38
Бившият ми пак почна с тормоза...боклук.

Как не те е срам, да го наричаш боклук човека, бе... Пари ти даваше, премести се заради теб в София, какво ли не направи, а ти се скъса да се ебеш напред-назад, с разни рандъми, той човека ти даваше пари да можеш да си водиш жалкия "софийски" живот, щото дошла селянката от селото у големото село и ае живот не видяла, та за т'ва се разцепи да му изневеряваш, докато човека по цял ден работеше, за да ти изхрани дебелия задник, докато ти си отваряш краката пред всеки и ся да го наричаш боклук? Толкова ли си безочлива? Срам нямаш ли? Ако не беше той, нямаше да си студентка даже, щото той ти плати и семестрите и пари ти даваше, а ти к'во? Само зад гърба му, мизерия след мизерия... И ся "боклук" бил, моето момиче, ако някой в тая ситуация може да се определи като боклук, то това си ти..
А пича дет беше с теб е по-скоро балък, но не и боклук.

Аман от отрепки.

По темата: Деня мина странно, хиляди събуждания а аз искам само да си поспя деа.... Поне си говорихме с нея до не знам кога.. ;3 Такава ми е прекрасница..
Нещо ми е хейтърско.. може да го духате.. ;С
Някойтам да се оправя по-бързо... А Алис в студентски град ли ги търсиш тези? :lol:
Ох яко ми е иначе.. слушам си музичка, а ся влизам да се къпя - щото аз як.. ;3

DisappointedDreamer
04-04-2014, 11:45
Уча, прибирам се, хвърлям си душ и излизам с момичетата. :) Кеф.

xoxi
04-04-2014, 11:59
Стари песни <33 Поп, поп-рок, хард рок... Малее!
Свалил е над 500 песни от замунда и цял ден подлудихме съседите със стари хитове, да видят те какво е хубава музика!
Щастливо ми е!
Музика, животните, той и аз... перфектно... ммм!

G3GaSa
04-04-2014, 12:18
Прекрасно!
~Кафе~Разходка~Пазаруване~П о~Магазините "Продавачката беше много красива *усетих* (https://pbs.twimg.com/media/Bbjt9kqIQAA9KBr.jpg) :smt060 и любезна, затова накрая и оставих бакшиш"
и сега http://www.sherv.net/cm/emoticons/everyday/reclining-couch-smiley-emoticon.gif

shmatarok
04-04-2014, 15:17
Първите впечатления често са грешни. Кофти.
Искам просто да мине утре успешно.

granger
04-04-2014, 15:30
Как не те е срам, да го наричаш боклук човека, бе... Пари ти даваше, премести се заради теб в София, какво ли не направи, а ти се скъса да се ебеш напред-назад, с разни рандъми, той човека ти даваше пари да можеш да си водиш жалкия "софийски" живот, щото дошла селянката от селото у големото село и ае живот не видяла, та за т'ва се разцепи да му изневеряваш, докато човека по цял ден работеше, за да ти изхрани дебелия задник, докато ти си отваряш краката пред всеки и ся да го наричаш боклук? Толкова ли си безочлива? Срам нямаш ли? Ако не беше той, нямаше да си студентка даже, щото той ти плати и семестрите и пари ти даваше, а ти к'во? Само зад гърба му, мизерия след мизерия... И ся "боклук" бил, моето момиче, ако някой в тая ситуация може да се определи като боклук, то това си ти..
А пича дет беше с теб е по-скоро балък, но не и боклук.

Аман от отрепки.

По темата: Деня мина странно, хиляди събуждания а аз искам само да си поспя деа.... Поне си говорихме с нея до не знам кога.. ;3 Такава ми е прекрасница..
Нещо ми е хейтърско.. може да го духате.. ;С
Някойтам да се оправя по-бързо... А Алис в студентски град ли ги търсиш тези? :lol:
Ох яко ми е иначе.. слушам си музичка, а ся влизам да се къпя - щото аз як.. ;3

Що си вреш носа,където не ти е работата в случая. Ако наистина го познаваше щеше да знаеш за какво става въпрос,ама дай ти само да лаеш...Не си отваряй много устата, щото и моята знае много и мога да те сложа на кучето в гъза, гражданино. Другия път като ме видиш не ме поздравявай, не ми и махай дори. Прекали.

Lilanda
04-04-2014, 15:34
Смешни са вече вашите фарсове..Хайде стига глупости..

ПТ: Ебати колко ми е лигаво..:D Само дето и ми се спи..Хау да фък става това? о.О

Днес трябваше да уча, а така ме мързиииииии...

Нищо де и утре е ден..

AnarchyBoy
04-04-2014, 15:35
Другия път като ме видиш не ме поздравявай, не ми и махай дори. Прекали.

Това трябваше да ме засегне ли? Много важност си придаваш..

granger
04-04-2014, 15:37
Не,просто те предупреждавам. Никога не съм си придавала важност, за разлика от теб и развихреното ти въображение.

AnarchyBoy
04-04-2014, 15:38
Добре предупреждавай ме, ся бягай при оная манипулативната и губи още приятели, а аз не съм единствен, който може да ти го каже това. :)
Дано след време си видиш грешката и разбереш с каква мърша се стави и как тя те поведе стремглаво надолу.

G3GaSa
04-04-2014, 15:38
Охх, колко странни неща се случват :smile:

интересно ще НИ бъде, да разберем повече. :smt112

Lilanda
04-04-2014, 15:39

Ти селската клюкарка ли се явяваш?

AnarchyBoy
04-04-2014, 15:40

Който трябва да знае, знае. Чезвай рандом.

granger
04-04-2014, 15:42
Добре предупреждавай ме, ся бягай при оная манипулативната и губи още приятели, а аз не съм единствен, който може да ти го каже това. :)
Дано след време си видиш грешката и разбереш с каква мърша се стави и как тя те поведе стремглаво надолу.

Аз съм тръгнала надолу? Самозакрий се,нито тя е мърша, нито ти имаш право да даваш определения. :lol: хайде , аз ще замълча, ама има маса потребители, много добре знаеш за какво говоря,които могат много приказки да изприказват.
Вярвай си :)

AnarchyBoy
04-04-2014, 15:43
Нека приказват през трибукевника ми е.

G3GaSa
04-04-2014, 15:45

Аз нямам проблеми, за да изчезвам, мишкар.

Едно че не си, на годините ми, второ аз не съм клавиатурен боец като теб.

@Lilanda 1. Да интересно ми е 8-)
2. Не живея в БГ, там дори софииката ви е село.

Lilanda
04-04-2014, 15:47
Аз съм тръгнала надолу? Самозакрий се,нито тя е мърша, нито ти имаш право да даваш определения. :lol: хайде , аз ще замълча, ама има маса потребители, много добре знаеш за какво говоря,които могат много приказки да изприказват.
Вярвай си :)
Плами, не че нещо, ама толко ли си сляпа? Смисъл никой не защитавам, просто ми е интересно..

anonymous895156
04-04-2014, 15:49

Като се карате в най-четената тема във форума, всички знаят. Без значение кой прав и кой крив, грозно е да се нападате по подобен начин пред всички.

G3GaSa
04-04-2014, 15:49
грангер, значи си била от мръсните ***** 8-) ако това, което казва мазният AnarchyBoy с ниското самочувствие, "щом той ти го казва така, значи не си стока"
Дано след някоя друга година да разбереш, че си ***** и си сгрешила.

granger
04-04-2014, 15:50
Ти ли ме питаш за слепота...недей просто,щото е смешно.
Хайде, аз и мършата ще си живеем кротко прокажените животчета, пък вие нека пребъдете във величие!

granger
04-04-2014, 15:51
грангер, значи си била от мръсните ***** 8-) ако това, което казва мазният AnarchyBoy с ниското самочувствие, "щом той ти го казва така, значи не си стока"
Дано след някоя друга година да разбереш, че си ***** и си сгрешила.

Да, пиле, от най-долните съм :D

AnarchyBoy
04-04-2014, 15:51
Мерси.

G3GaSa
04-04-2014, 15:53
Плами, не че нещо, ама толко ли си сляпа? Смисъл никой не защитавам, просто ми е интересно..

Ох интересно ти било!

Много си ми противна ти, пача грозна!

shmatarok
04-04-2014, 15:55
Eй, стига сте се репчили тук. Никой не ще да ви чете простотиите, особено твоите, Цветомире. Като държиш да изказваш такива мнения - ЛС/скайп/фб, не сме длъжни всички останали да ви гледаме магарията. Една тема има, която е любима на повечето и се гледа да не е безкрайно спамена и вие ще я преебете.

AnarchyBoy
04-04-2014, 16:01
Моля. 8-)

TheDevilInMe
04-04-2014, 16:09
Много изтощителен ден, сега малко релаксирам с биричка и си размишлявам върху всичко

granger
04-04-2014, 16:16
Драгомир Драганов с 2,24 промила на пътя... и тоя пич ми преподава...hell yeah :)
Иначе ми е нахранено и хубаво!

stynioo
04-04-2014, 16:23
Добре , добре.