Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

mayaaa
04-15-2014, 15:57
Просто капитулирах... Е такава тренировка не ми се беше случвала. Направих една голяма (в сравнение с това, което трябва да бъде) почивка след третото упражнение, за да успея да си довърша крака, а до корем не можех и да си помисля да стигна. Не съм сигурна на физическото ми състояние ли се дължи (което нещо не ми се струва особено добро), прекалих ли с тежестите или просто липсата на храна (почти, де :cool:) си е казала думата. Е, да се надяваме, че ще съм наградена с една добра мускулна. :D
Поне състоянието ми на Drama Queen се изпари. Не се харесвам такава, не е в мой стил да драматизирам.
Днес просто не ми е ден. Предимно дреболии, но как пък всички неща решиха да се прецакат днес. А преди обед си бях толкова добре. Wtf...

JustaLittleKid
04-15-2014, 19:33
Тъжно ми е...
C'est la vie.

Толкова малко ми трябва, за да ми е готино :Д :Д

bloodyF
04-15-2014, 20:10
Мразя като съм болна и от нищо не ми минава, някой да се оплаква от нещо, което ще му мине с един Аулин.
Като не съм спала цяла нощ, за разлика от някой, на другия ден той да се оплаква, че е изморен.
Като съм била цял ден на работа, а някой е лежал в леглото, да се оплаква , че му е изморено и скучно.
Ебати неблагодарните и неоценяващи нищо хора.

Искам да ми минава настинката.
А онези двете змии в работа ще ги пребия. Едната първо говори за мен сякаш не съм в заседателната зала и аз, колко и била пречела на работата ''тая'' , щото разбираш ли, тя говорела немски...да й еба 10-тте изречения, и аз от утре го проговарям в такъв случай.
А другата истеричка-2 месеца отпуска заради ''нерви'' и накрая идва, правилата са променени, тя неразбрала и седии крещи на всички как ако не сме се съобразили с нея щяла да напусне. Само че на никой не му пука . Модели бол.

Чудя се за какво живея от време на време.
Искам да се прибера за няколко дни и да се разкарам от лудницата. И да се видим.

А той не може да излиза-следователно утре цял ден в леглото. Супер.

draid
04-15-2014, 20:18
Зле

Fisherman
04-15-2014, 20:26
Като те видях в последни мнения си викам "Не го виждам често в тая тема Митко, какво ли е написал, сигурно е нещо интересно." иииии нда, не си представях точно такъв коментар. :D

е как от него може да очакваш само интересни неща

Al3ksandra
04-15-2014, 21:19
От няколко дни насам се чувствам готино, някак си доволна от себе си... време му беше :P Доволнаа съм и че за днес свърших малко полезни дейности... хихих. И се надявам да си легна по-рано днес преди 12.30 :-)

trabi_bs
04-15-2014, 21:22
http://vbox7.com/play:dbe533ca3b

snatural
04-15-2014, 21:25
horrny?

MaLyKoLiU
04-16-2014, 02:14
I just wanna die...

xoxi
04-16-2014, 06:33
Баща ми има рожден ден и се обади само на приятеля ми да го покани довечера. Мен лееко ме пропусна. Трябваше аз да се обадя и да питам може ли и аз да дойда. 8-) Весело ми започва срядата. След малко излизаме за подарък. Много ми е празнично!!! ^^

JustaLittleKid
04-16-2014, 08:53
Хубаво ми е! Не съвсем хубаво хубаво, но достатъчно хубаво, за да се чувствам добре :D

Реших да пропусна училището, станах в 11:00 ч. и сега си хапвам "Belvita" и пия кафе. И да се похваля! Стана много хубаво кафе, разбрах къде греша при пускането на кафемашината. И вече ще пия само хубаво кафее ^^ И си сложих съвсем малко захар, горчиво май ми харесва повече. <3

Днес планувам да направя някои полезни неща, като например да погледна задачите по математика (утре ще правя някакво контролно, което съм изпуснала, казаха, че учителят е направил по-гадни версии, как да стане :Д) и да напиша докладите за PTPI, да ъпдейтна малко Фейсбук страничката. И евентуално да потренирам, ако не ме домързи :Д Определено се чувствам по-добре, когато не пия кока-кола, не ям шоколад и разни неща от сорта на чипс - особено вечерно време. Има надежда! :D

И тъй... реших, че някои неща просто не си струват нервите. Близнаците (фотографите ни за випускника) добре че се съгласиха снощи да отменят снимките за днес. Сега ще изцикля в групата на класа, как може да пропуснем такъв страхотен ден за снимки! Толкова много ме е яд, хехе. Абе, просто ми е хубаво. :D

mayaaa
04-16-2014, 09:40
Начиии всичко си дойде на мястото. И причината за провалената тренировка, и променливо драматичното настроение... Лошата страна на това да си момиче, к'во да се прави. :D
Иначе съм си добре, карахме по-малко часове и ще имам време за доооста неща. Ляля.
Това може и да го казах в минал пост, но си взех визитка на масажиста от фитнеса. :D Какво пък, защо да не се възползвам и от други функции на залата? :cool:

AliceSw
04-16-2014, 09:48
Голяяям мързел е тая седмица, но мисля, че имам право...добре ми е, май накрая ще е както трябва всичко...обичам живота...(:

Cloud9
04-16-2014, 11:37
Първоначалният шок от няколко отказали да дойдат на сватбата се изпари след като разбрах че Христо ще идва.От доста време не съм го виждала и много ми се иска да сподели този ден с мен.С нас ,де.Хаха все забравям че тая сватба не е само моя.Имам преблеми и ме е страх.Всяка двойка има проблеми,но сега,точно преди сватбата,и с целия тоя стрес покрай организацията и работата вече всичко ми се вижда двойно по-сложно и страшно.Имаме още да узряваме,ясно ми е.Н есе женим,защото сме достатъчно зрели че да се обявим за завършено семейство.женим се,защото се обичаме,искаме да сме винаги заедно и искаме всеки да го знае.С този брак полагаме основите на едно бъдещо,здраво семейство.Или само така се успокоявам....
Имам нужда от alone time.Омръзнала ми е вече тая работа.В понеделник сме на работа и просто....тия шефове се гаврят вече с нас.Колежката ще им вари и боядисва яйца и ще прави козунаци.Оффф много се дразня.Знам че е така в частни фирми,но ние сме човешки същества с достойнство. Щом се стигна една гостенка,чакаща да влезе при управителя,да отбележи че той ме кара да правя разни неща само за да ме тормози и да се докаже колко е велик....

_Fllo_
04-16-2014, 11:53
Като парцал....

DisappointedDreamer
04-16-2014, 14:37
Боже, какво забърках във фурната :Д Дано е вкусно, че не ми се мисли!

Преговарям си материала, пия чай и ми е доволно. Междувременно, кулинарства в кухнята. :Д Кеф.

babity
04-16-2014, 14:52
Уф, надула съм се като плондер. Отказвам да се претегля, 'щото ще ми стане лошо от резултата.
Мусайбе. Ма ня'а. Тъпо.
Чудя се дали изобщо да си давам труда да звъня... Или просто да си изляза с новата мръвка, барем малко цуни-гуни ударя. :D

TheDevilInMe
04-16-2014, 15:08
Тия пари направо хвърчат, за няколко дена 140 лв... а реално супер малко неща съм купила с тях, нямам търпение да дойде неделя и да идем на гости на другите роднини, пък и ще се разсея и разнообразя. Поръчах и козуначетата, мммм.

Jaune
04-16-2014, 15:24
лежа и се тъпча, и толкова не ми пука, брат :Д

shmatarok
04-16-2014, 16:08
Мисля, че се движа горе-долу добре. Решила съм днес да се занимавам с другата курсова, че се оказа, че трябва да я предам по-рано от всичко останало. Имам да довърша две огромни упражнения, за да видя в какво се състои материята, после я атакувам.

Преди това обаче смятам да се мъча да готвя. Пожелайте ми успех. :D

bloodyF
04-16-2014, 17:30
Нахраних се , видях се с приятелка, чакам я да дойде да пием вино...

расте ми мъдрец, но ще се видя с любими хора по празниците и това ме прави щастлива

chorbarche1948
04-16-2014, 17:48
Скучно ми е ... :X цял ден вали и умирам от тъпотия . Постоянно мисля за понеделник (дербито) . Не се търпи това чакане , което е още по-изнервящо ... аре да идва тоя понеделник вече , че се побърквам . Толко много ми се ходи на мач и не знам :D полудявамееееее , ние сме армейците !

Wwwooow
04-16-2014, 18:23
Изморена-Психически и физически.

А децата са най-прекрасното нещо, те ти дават сили да живееш, те са глътката свеж въздух.. Зареди ме доста +-телно дано по-често да се виждаме да възобновим взаимоотношенията си <3

иии тези дни, идващите ме радват..

А как трябва да се мотивирам яката..не е истина,
как трябва да се стегна и да почвам да уча с най-лудото темпо,

а в оставащото ми свободно време да спортувам до изтощаване..за да не мога да мисля за
.......него, глупака, който не се сеща за мен, а аз не спрам да мисля за него и ако си мисли, че ми е минало и съм забравила за него... НЕ СЪМ !

Dagichka
04-16-2014, 18:33
ии отново се чувствам сякаш ще си изпровръщам душата всеки момент.. "думите изграждат и думите събарят, уж са просто думи, в един момент цветя са, в друг - куршуми".. тва, че имаме биологична връзка не и дава правото да ми контролира живота и да осъжда всяка моя постъпка, която правя без нейно Величество да разреши.. една шибана раница, а тя направи от мухата слон и ме изкара битник, който си общува с наркомани хуахуаха искам да почна работа, да си събера парички и да се изнеса най-накрая..

Wwwooow
04-16-2014, 18:39
^тая песен беше мнооогоо готина.

Понякога се замислям, как ли щяха да бъдат нещата, ако си казвах всичко...Примерно когато някой ми липсва да отида при него и да му кажа ,,Еййй слушай малкооо ;д Страшно много ми липсваш, не издържам вече, искам да те видя''
дали тогава нещата ще бъдат различни..не е ли по-добре всичко да се знае, да няма гордост в такива ситуации.

draid
04-16-2014, 18:41
Разходих се до Пловдив днес, седнах в една кръчма и изядох един божествен джолан, това определено ми оправи деня.

JustaLittleKid
04-16-2014, 19:03
Ой, как ми се иска някои мечти да се сбъднат. Многомногомного <3

Edit: Замислих се за предстоящия бал... как ли ще бъде? За да се чувствам прекрасно, ми трябва компания, просто хора (или човек, хаха), за които да съм важна. Обичам да получавам (някакво по-специално) внимание и имам ужасното усещане, че на бала пак ще се чувствам извън компанията, самичка. Де да знам. Дано да греша.

И се чудя кого точно да поканя у дома (нали там... рода, бла-бла). Със сигурност ще поканя най-добрата ми приятелка от квартала и приятеля й (с нея се виждаме три пъти в годината, но някак... и двете знаем, че можем да разчитаме една на друга)... и може би бившия ми приятел с настоящата му любов. В крайна сметка каквото било-било. Не сме се виждали от толкова много време. Ще се радвам ^^ Още повече, че колкото повече време минава, толкова по-ясно виждам нещата и че всичко май-май си е било в моята малка руса главичка :Д Обмислям да поканя и един приятел, за когото съм сигурна, че ще направи всичко възможно, за да се чувствам добре ^^ Но пък той не е от София и хм, не знам. Ама вече трябва да решавам, че... не остана време. :Д

Много ме е страх наистина за този бал. Най-важното е да се чувствам добре, защото... просто защото веднъж завършвам. Имам си някакви мои... надежди, мечти, представи, обаче си мисля, че нищо няма да е точно такова, каквото си го представям. Затова се опитвам да не искам нищо, просто да се насладя на това, което ще се случи, каквото и да е то. Това е единственият начин да се чувствам страхотно. Мхм.

alison
04-16-2014, 19:49
Днес може би за разлика от другите дни съм щастлива - съвсем мъничко. Прегърна ме и ме попита дали искам да отида с него за закуска ...ама пак я обарваше оная кифла-идиотка от другия клас !!!

tori
04-16-2014, 20:19
Някво такова ми е тъпо. Не можах да си видя момчето много-много, а ми се ще да го гушкам и да си лежим, лигавейки се. Дейба, тоя човек ми е окупирал леглото, дейба. Като дойде вкъщи, само там седим и асоциалстваме. Даже телефона си не гледам като ми пише някой. Понякога се чудя възможно ли е да обичам някого до степен на пълна и безапелационна мания по него и обсебеност левел 10552968. Ден без да се видим и ми е едно такова тъпо и тъжно. Няма кой да ме гъделичка, гушка, целува. Няма кой да ми прави забележки, че псувам каруцарската като не успея да направя нещо от първия път. Много ми е сладичък като каже „нищо, важното е, че те обичам“ и не ме оставя да си взема дъх от гъдел и хилеж. Все едно вчера ме целуна за първи път и света се завъртя около мен, ставайки син. Почти три години по-късно нещата са си все същите - все така ми трепери под лъжичката от кеф като го чакам да влезе в нас или да се видим някъде. Невъзможно прекрасен ми е.

leadyflame
04-16-2014, 20:59
Може ли така да ме разтреперва чак, ебахти тръпката, ебахти чудото. Ще ме влачи с още толкова години... не ми е ясно как ще ми мине.

pandabear
04-17-2014, 05:24
пия си кафето, слушам си музика, мисля си за моментите, в които е покрай мен и начина, по който ме кара да се чувствам тогава...денят започва с усмивка (((:

днес ще боядисвам яйца и ще има много красота ^^

DisappointedDreamer
04-17-2014, 05:42
Очаквам компанията днес вкъщи. Дотогава, преговарям темите по история, а слънцето навънка ме зарежда с позитивни емоции.

Jaune
04-17-2014, 05:47
Сънувах възмездителен тире катарзисен сън!

Cloud9
04-17-2014, 06:31
Уф, надула съм се като плондер. Отказвам да се претегля, 'щото ще ми стане лошо от резултата.
Мусайбе. Ма ня'а. Тъпо.
Чудя се дали изобщо да си давам труда да звъня... Или просто да си изляза с новата мръвка, барем малко цуни-гуни ударя. :D

Пълниш ми душата като те чета ! И аз съм във война с кантара и милия прах хваща,ама кой го кара такива грозни неща да показва.

Взех заплата поне.Разгеле.Сега сме само с месец назад,но така се живее.Не се живее с липсата на отпуск и другите глупости,но това са подробности.Все същата съм като тези дни.Спорим как ще похарчим парите от сватбата.Той иска кола,аз искам екскурзия.че и да остане след време като родя.Изгърмя си куршумите той с тоя телевизор.
Странното е че се женя за човека,който обичам откакто го видях преди 6-7 години.Това е правилното решение,до което стигнахме с много любов и малко размисъл.Живеем заедно и не можга без него.И в същото време ме е страх,защото никога не съм искала да се женя,да съм нечия съпруга и да си сменям фамилията.По принцип да съм с него до края на живота не ме плаши,но защо една халка ме притеснява така?Да не говорим за децата-харесвам ги,но да са чужди.Не съм се виждала да имам деца и това не е само заради това че винаги съм мислела че за мен ще е трудно да забременея.Просто приемам децата като края на живота ми.гадно звучи.Осъзнавам че звучи егоистично.Осъзнавам че ако имам деца искам да са от него,но....Няма да съм щастлива напълно ако съм изцяло сама ,но с хубава кариера и да пътувам много.Но няма и да съм щастлива да съм изцяло отдадена на семейството си ,да съм домакиня и да работя нещо,колкото да изкарвам пари за да ги харча по децата.Няма угодия май...

AnarchyBoy
04-17-2014, 06:38
Няма угодия май...

За т'ва си жена.. :D
Нямаше да е интересно иначе.. ;)

♥MATCHO♥
04-17-2014, 06:38
Сънувах възмездителен тире катарзисен сън!

Ще се радваме, да ни разкажеш след 13:00 :)

DarkTemplar
04-17-2014, 07:50
Cloud9, майката му е балaнс между семейните и личните/професионалните задължения. ;) Което не е лесно де.

Добре ми е. Щеше да е перфектно, ако можех да я видя.

SpiritInBlack
04-17-2014, 09:33
Друго си е вкъщи. Супер се чувствам без покер. И май по-важното - без пещерняци

Cloud9
04-17-2014, 09:55
Cloud9, майката му е балaнс между семейните и личните/професионалните задължения. ;) Което не е лесно де.

Това ми е напълно ясно.Във фирмата ми има много преуспели жени със заплати по 5000 лв,пътуват много-кеф ти Мексико,кеф ти Алпите- и носят невероятни дрехи.Но са разведени всички до една /общо 9/. Това не е задължително да се случва с всички,но е достатъчно голямо число.Просто не мога да съм добра майка и да съм постоянно някъде по работа.А ако ставам майка то искам да съм най-добрата в това. Мечтите не са това,което бяха едно време като бях малка.

А сега те са решили да ми съсипват нервите.майка ми и баща ми ще ме изядат с парцалите,но ми омръзна да мълча и да съм лоша.Говори ми че сме роднини,но нито веднъж не се е държала все едно сме близки,да не говорим че е сестра на баща ми.И то по-голяма.Изисква аз да й се отчитам като има хубаво събитие в живота ми,говори ми за уважение и за браткска обич,но в тежки моменти са ни изритвали като улични псета.Казах й аз хубаво да мълчи,ама не се разбира от дума.Убий глупака с мълчание са казали хората.Но мълчах прекалено много.Призна си че не съм само аз виновна,ама все пак съм по-виновна от щерка й.наглостта на някои хора е безгранична!

mayaaa
04-17-2014, 12:15
Ядоса ли се или й омръзна да се опитва да прикрива, това че не ме харесва? Карай, поне е взаимно. :cool: Още малко и ще ми се махне от живота. Just keep calm.
Интересно се получиха нещата, малко повече време ще си загубя, но ако си прекараме яко, всичко ще е Ок. :D

Wwwooow
04-17-2014, 14:25
когато си пиша с приятелите му все едно всичко е като преди..
все едно всеки ден си се виждаме с него, ама не е така..

искам да му пиша, искам да говорим, искам да го видя, мнооогоо много много много искам <3 искам той да се сети за мен, искам да му пука, искам да му липсвам, искам да ме обича, искам да ме иска, ИСКАМ

bloodyF
04-17-2014, 14:53
Времето ми развали ВСИЧКИ планове.
Бахти простотията..
поне днес ми мина по-бързо, утре с тая нощна само ще видя как е, ама ще я избутам, де
и после заминавам за вкъщи

систъра и тя болна, дано не е сериозно

ейййй, да няма с кой едно вино да пия, ебати

Dagichka
04-17-2014, 15:13
Много ме е страх наистина за този бал. Най-важното е да се чувствам добре, защото... просто защото веднъж завършвам. Имам си някакви мои... надежди, мечти, представи, обаче си мисля, че нищо няма да е точно такова, каквото си го представям. Затова се опитвам да не искам нищо, просто да се насладя на това, което ще се случи, каквото и да е то. Това е единственият начин да се чувствам страхотно. Мхм.
и аз така.. чак страх не ме е, но наистина влагам надежди това да е една от най-яките ми вечери и нощи, прекарани извън вкъщи и тн.. първоначално си мислех дори да не пия особено, но като се замисля как иначе ще изтърпя циганските оркестри, дънещата чалга от колите и тоя целия фарс не знам.. добре че след ресторанта засега имам 2 варианта, и двата прекрасни :3 но пък ако пия ще ми дойде на главата и устата да почна да му дрънкам на тоя прекрасник къв е як, не знам кво мога да му причиня, честно, бих го изнасилила хаха :д
днес ми беше тъпо, ама той като ми ги написа тия работи и аз клйдскй :3 но имам адската параноя, че имам кърлеж на врата? дафък дафък, дано греша ;д

Jaune
04-17-2014, 15:41
Пак развивам някъв шибан проблем с храната, не е нормално, имам нужда от помощ и никой не ме взима насериозно..

Hayashi
04-17-2014, 15:42
Ама че ужасен ден! Да се облека, гримирам и наконтя и да се окаже, че театърът днес е пълен и няма да ходим на постановка. За сметка на това пък за изпита утре следобед все още имам половината материал дори непогледнат.

SummerRain
04-17-2014, 15:55
Най-удачната история, която можеш да разкажеш на мъжа, към когото имаш симпатии, е как си имала съмнения, че си бременна...Kill me, please...

JustaLittleKid
04-17-2014, 17:04
Имам чувството, че ще се... пръсна. Толкова ми е едно такова... нервно, че почти всичко ме дразни.

Толкова ми е... неудовлетворено. Просто неудовлетворено. Празно. Самотно. Глупаво. Безразлично.

Толкова ми се иска да се случи... нещо. За бога, нещо. Хубаво.

Искам да си помрънкам малко пък. Само дето и аз не знам на кого, затова си го изливам тук :Д

pandabear
04-17-2014, 17:09
"Великото е винаги най-просто! Една луна, две капчици роса, една случайна мъничка разходка и топлината на една ръка." <3

DisappointedDreamer
04-17-2014, 18:06
Изтощена и чувстваща-се-не-достатъчно-добра.

Ужасно е.

tori
04-17-2014, 18:59
ейййй, да няма с кой едно вино да пия, ебати
А, идвам. И без друго има една половин водка в нас, колко му е?!

Пак развивам някъв шибан проблем с храната, не е нормално, имам нужда от помощ и никой не ме взима насериозно..
Винаги можеш да разкажеш на форума, ние (или поне аз) слушаме. Точно проблемите с храната са ми специалитет.

skatew
04-17-2014, 19:07
Седя си в нас и около мен е пълно с тетрадки, учебници и листа. Имам да пиша протоколи но довършвам този и заебавам всичко. Май ще излизам, въпреки, че не ми се излиза много. Добре, че имам готини приятели да не мисля за нея, че веднъж размисля ли се, както сега май е почнало и се опитвам да правя всичко друго само да не мисля, става много зле положението...

JustaLittleKid
04-17-2014, 19:11
Чета си мненията в тази тема и си мисля... "Това ти ли си, бе, момиче?! Я се стегни". Напоследък съм се размекнала, я по-сериозно. Животът продължава, нищо не е вечно. Утре е нов ден, ако не утре - следващия ден... Защо чакам някой друг да запълни празнините в живота ми?! Очевидно този "друг" не се появява, тогава какви ги върша? Провалям си живота, АЗ, аз сама, не друг, не нещо друго, аз. Аз с моето мислене, с моите очаквания, с моите разочарования. Казват, че околните виждат в теб човека, който самият ти виждаш. Как искам да бъде друго, когато аз не оценявам себе си, когато сама си подбивам самочувствието и прочие. Никой не е идеален, някои хора имат повече недостатъци от други, всеки има нещо, което не е перфектно. Аз се харесвам пък.

И какво съм седнала да мрънкам, че не ми се случват хубави неща?! Може да не са хубави неща от типа, който аз искам, ама все пак има светлинка в мрака. Ето, приета съм в университет, чакам си резултатите от IELTS-а, като цяло съм в добри отношения с хората около мен. Факт е, че нямам човек, с когото да съм толкова близка, колкото ми се иска, ама... какво да се прави. И това ще се случи. Все някой ден ще намеря правилната компания, правилните приятели.

И тъй. Ще се забавлявам пък!

bloodfrozen
04-17-2014, 19:25
OХ! Тая пародия на семейство ми дотегна вече. Събирам си парцалите утре и си отивам в квартирката. Пък празниците ще си ги прекарам далеч по-спокойно и приятно там.

skatew
04-17-2014, 20:04
направих си много готина обстановка, за да се почувствам по-добре. взех си биричка, запалих си свещички даже хахаха :)) след малко излизамм

xoxi
04-17-2014, 20:13
Едно ми е такова преизпълнено с положителни емоции.
Голямото откриване наближава и вече към десетина човека ми се обадиха, за да са сигурни, че и аз ще присъствам. Не, че съм толкова важна де, но пък бързо се сприятелявам. 8-) А с тези съкровища е супер лесно да се завърже разговор и(ли) приятелство. Найс, найс. И аз нямам търпение да ги видя... всичките.
Рано е още, но вече ми е адски развълнувано.

shmatarok
04-17-2014, 20:33
Натъпках се като прасенце пак и сега ми е тежко и лошо. Оф.
Искам да се разкарва на работа вече, та да съм си самичка поне за малко вкъщи. Лазят ми по нервите всички много стабилно и нито чипс, нито шоколади помагат. Дори като вървят из етажите ме дразнят. 8-)
И тая курсова... толкова ми е писнало вече от всичко, че няма и накъде повече.

Ох, излязоха резултатите, йей, не само, че не съм се изложила, ами даже съм се импруувнала. :D Ако беше иначе, щях да се застрелям. Много съм доволна. Браво на мен!

YSMF
04-17-2014, 21:35
Бясна съм. Ще лъже по мой адрес, за да впечатли мърлата си, която даже външно оценяване за 4 клас не може да вземе.

lisi4ety
04-17-2014, 22:13
Уморено ми е,ама ми е доволно. Пък и много се радвам за тях двамата, тоооолкова са сладки и толкова си отиват! Ня, знаех си! <3

хихи. ;3

очите ми се затварят вече, едва гледам, но ще си пусна сериалче, надявайки се като свърши той вече да пътува и да ми пише, че тия 5 дена тежки ще ми се видят и без това.. а и free wifi-то както не е познато на европата.. ох, не ми се мисли, защо всички отпътуваха и ме оставиха сама в студената мрачна София :( мрън.

zenzatsionen
04-17-2014, 22:46
Иска м се с него са сме повече от приятели (:

weheartiit
04-18-2014, 06:20
липсва ми ама всичко аз си го направих.
сега нямам надежда да ме потърси пък и не заслужавам честно казано.
ох,искам за малко да избугам от тук,всичко ми е толкова монотонно вече ...
разсеяна съм,слушам хората,а не ги чувам ,просто съм
погълнала мислите си от глупости ...

xoxi
04-18-2014, 07:45
Личния дали може да ми даде направление за едни изследвания, без да имам оплаквания? Ако спре да вали, ще се замъкна при него. И без туй, не сме се виждали скоро. 8-)

Иначе ми е найс. Помислих, че е 6-7 часа като видях колко е тъмно в стаята, а то било 10 и нещо. Ужасно време, май и днес ще си вися в нас и ще гледам филми. Хубаво е обаче да се събудя при мириса на току-що направено кафе и да разбера, че и някакви сандвичи са в процес на правене. 8-)

DisappointedDreamer
04-18-2014, 08:09
Опитвам се да преборя яростта си, превръщайки я в мотивация. Засега постигам някакъв завиден успех, но същевременно си оставам ядосана, тъжна и уморена.

♥MATCHO♥
04-18-2014, 08:12
Опитвам се да преборя яростта си, превръщайки я в мотивация. Засега постигам някакъв завиден успех, но същевременно си оставам ядосана, тъжна и уморена.

същото

Colouring
04-18-2014, 08:23
“Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново.”

Тия дни съм нещо много философски настроена. И тези думи кънтят в ушите ми. Не може да е толкова вярно това просто. Мина толкова много време, всеки нерв в тялото ми е изострен. Не мога да разбера защо съм устроена така. Защо съм такава голяма мазохистка. Хем знам, че няма абсолютно никакъв смисъл, хем просто не мога да си представя да не се чуем днес, примерно. Да ми влезе толкова навътре някой под кожата.. Не мога да го проумея, не съм го очаквала. Много съм се размекнала от тая пуста любов. Усещам, че все едно съм "закрепила" щастието си за този човек и ако мръдне малко ще почне да се лее кръв. Грубо казано. А то да имаше поне малко смисъл?! А няма. Няма. Накъде вървя, като и без това път няма.
Пф. Извинете ме.

Зайче..
04-18-2014, 08:48
хихи с бебчо оставаме 3 дни заедноо <3
ще си спинкаме двамата ^^ и ще си готвим, и ще гледаме филми ии да<3
от толкова много време не се беше случвало да останем за повече от 1 вечер заедно, че се чувствам все едно за първи път ще е така 8-)
хубавичко ми е <3

JustaLittleKid
04-18-2014, 08:52
IELTS Results: Band 7,5 <3 <3 <3
Многоооо съм щастлива и доволнааааа!

Listening: 8,5
Reading: 7,5 (тук малко съм го объркала, очаквах повече :Д)
Writing: 6,5
Speaking: 7,0 <3

Йееей! Беше най-якото събуждане, имах съобщение от едно момиче от моя курс, която ми каза, че са излезли резултатите! Много ми е щастливо, доста добре съм се представила, хаха. :D Страхотен старт на деняяя... дадададада!

Fisherman
04-18-2014, 09:32
“Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново.”

такива космически измишльотини не бях чел скоро,любовта е каквата си я направиш,това че има хора,които кьорав партньор не могат да завъртят за повече от година не означава,че любовта е в сто процента от случаите нещастна

Hayashi
04-18-2014, 09:47
Чувствам се ужасно уморена. Нямам сили дори да ям, а ми става лошо вече. Искам да си почина този уикенд. Поне тази вечер може би ще пием вино със съседа (държа да отбележа, че не с долуспоменатия).
А този отдолу прави ужасно шумен секс с приятелката си, та чак се чувствам неудобно вече. Да не говорим, че не ме оставят да спя до сутринта.
След малко заминавам за изпит. Следобеда не знам дали искам да легна да дремна или да се разходя из града.

TheDevilInMe
04-18-2014, 10:35
Доволничко ми е, накупих всички лакомства, които исках, поръчах и тортата, остава само да дойде неделята. :)

tori
04-18-2014, 10:55
такива космически измишльотини не бях чел скоро,любовта е каквата си я направиш,това че има хора,които кьорав партньор не могат да завъртят за повече от година не означава,че любовта е в сто процента от случаите нещастна
Никога не съм виждала по-точно и изчерпателно мнение от теб. Браво, Фиш! Скоро не бях чела по-глупаво нещо - любовта била катастрофа, щото някой-си имал нещастна връзка или подобна шитня. Смях. Любовта не винаги причинява лоши чувства и не винаги е нещо ужасно сложно.
Иначе ми е готинко - след малко опъвам слушалките и се смъквам към бабини да ги видя. Само мойто момче ми липсва ама... Мислеха да ми оставят ключове да ходя у тях да им наглеждам дългокосместото чудовище, но са си намерили бая по-добро решение. Поне за мен де - в тия дъждове и гадно време не ми се разхожда всеки ден до тях да чистя котешки тоалетни и да храня бездънни ями, мерси.

Auriss
04-18-2014, 11:07
https://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DA
обичам като ми пращат хубава музика :3

От отлагане ден за ден ми се събраха над 300 страници документация за четене T_T Не е като някой да ме е посочил с дулото, но все някога трябва да се свърши. Да видим докъде ще стигна днес ;/

anonymous708973
04-18-2014, 11:13

Мда. Присъединявам се към мнението на Тори.
И всичко си зависи от нагласата, от желанието да се напаснеш с партньора и наистина да си с него :)

А на мен ми е... гладно, хаха. Трябва и да захвана да уча.
И ми е малко разочаровано.
И прочетох егати точното описание за овните, просто... за един човек ще е вярно, ама ще е вярно от-до. Много ми е смешно. :D И любимата ми овчичка каза, че и за нея е било вярно едно време, но била пораснала. Сладурка.

♥MATCHO♥
04-18-2014, 11:16

Ако смяташ, да затапваш хората с правопис, няма да се получи.

♥MATCHO♥
04-18-2014, 11:17
А на мен ми е... гладно, хаха. Трябва и да захвана да уча. :D

Ща храня в устата :)

mayaaa
04-18-2014, 11:32
Майко, спала съм около 13 часа и мие леко... разбито. :cool: Ся трябва да се стегна и да се приготвя бързо, че няма всички мен да чакат. Пфф.

granger
04-18-2014, 11:39
хихи. ;3

очите ми се затварят вече, едва гледам, но ще си пусна сериалче, надявайки се като свърши той вече да пътува и да ми пише, че тия 5 дена тежки ще ми се видят и без това.. а и free wifi-то както не е познато на европата.. ох, не ми се мисли, защо всички отпътуваха и ме оставиха сама в студената мрачна София :( мрън.

Споко ,де, ще се върне(м) :lol: Аз съм сигурна,че на него му се прибира повече,отколкото на теб :D

Ама ми е една прекрасничко. Вкъщи, филмчета,книжки, топли напитки и напред назад с другарчета.Само оная мойта кифла ми липсва, ще си я видя чак във вторник,овчито :*

Ivaaaaa
04-18-2014, 12:26
криво ми е. що за низши същества, мамка им! писна ми да ме коментират, одумват, да говорят зад гърба ми. а аз.. дори не знам за съществуването им. що за наглост? що за безочие? как можеш да се 'храниш' с интриги и лицемерие?

JustaLittleKid
04-18-2014, 14:05
Чувствам се... добре. Не страхотно, но добре, което е страхотно :Д :Д Интересно е как се люшкам от едната към другата крайност в настроенията си, но предполагам, че това е нещо напълно нормално за женските индивиди :Д

И многомногомного се радвам от IELTS резултата, хохохохох.

lisi4ety
04-18-2014, 14:13
Споко ,де, ще се върне(м) :lol: Аз съм сигурна,че на него му се прибира повече,отколкото на теб :D

;d иска му се на него, той тепърва отива.......

много ми е скучно и бях на косъм да седна да уча за приближаващия колоквиум, ама мързел ме мъчи ;x

granger
04-18-2014, 14:15
Пф, някой нещо ми каза,че на 8ми последно щях да бъде,ама не знам. Аз седнах онзи ден и ще съжалявам во веки:D

Кафе с мама и камина <3 life is great.

lisi4ety
04-18-2014, 14:17
Пф, някой нещо ми каза,че на 8ми последно щях да бъде,ама не знам. Аз седнах онзи ден и ще съжалявам во веки:D

На 8ми е, да, ама пак, времето си лети, това са 37 въпроса dsfdklg
spamspamspam

granger
04-18-2014, 14:23
Конституционно право!
:lol:
Хора, не си причинявай МО или право... :D бягайте далеч!

Dagichka
04-18-2014, 14:35
в комфортната си зона съм.. и не знам това до колко е добре, но имам чувството, че нещата скоро ще се променят..
трябва да си преодолея страха от коли/движение с коли/пресичане на улици, който вече се превръща в панически страх, ама как по дяволите, като всеки ден виждам катастрофи? какви тъпаци имат книжка, не ми го побира главата, а защо всички бързат и си мислят, че тяхното е най-важно също ме оставя в някво философско настроение съчетано с погнуса от човешкия род..

DisappointedDreamer
04-18-2014, 14:53
Мале, плачеше ми се тази сутрин. Сега, 10 часа, няколко чаши кафе, дузина чаши чай и зверско главоболие по-късно, си знам материала, който така прекрасното ми училище забрави да ни предаде.

Чувствам се като грохнала машина, хах. Тая моя твърдоглавост ще ме изтощи, но изобщо няма да се предам на някакви си 6 есета.

babity
04-18-2014, 16:22
Уф, снощи беше мегаякоооо! С'а още съм разшит-съшит, цялата треперя и почвам да не мога да си кажа лафа. А тря'а да се облека елегантно и ще бъда заведена на вечеря... Притеснявам се малко, дано не е няк'во прекалено лъскаво място, че за днеска съм си изхабила гланца. 8-)
Напра'о ш' почина, треперя цялата, т'ва уиски не ще да излиза от мен още. :D
Но съм любопитна да го видя в движение. Ай кат' е такъв мерака за изискани изживявания, да му видя к'ъв ше е келепира от цялата работа.
Чувствам се грозна и смачкана, ама желана. Найс!

Jaune
04-18-2014, 16:28
I don't know the way you feel but boy I'm hoping
I always used to hide a way, but now I'm open

:)

shmatarok
04-18-2014, 16:57
Много ми се яде козунак обаче чак утре смятам да се замъкна до магазина да видя дали няма нещо подобно. Но бих убила за домашен. Жалко, че изобщо не ме бива в тея работи, може би щях да си жертвам времето да се опитам да направя.
Загубих си цял час от живота за лекция, за която не трябваше да ходя. То поне нещо смислено да беше... оф.
И съм приятно развълнувана и в същото време усещам как пак почвам да ги мисля прекалено много нещата и... :) Не знам вече и аз какво искам.

Браво на JustaLittleKid, чудесен резултат си постигнала.

MaLyKoLiU
04-18-2014, 17:39
Чувствам се почти умрял... Днес през ръцете ми са минали сигурно към 10 тона стока... Към 13:30 дойде регионалния ни мениджър, като ме видя, веднага се обади на дежурната управителка и ѝ каза да извика всички служители, да хващат по един палет и всичката стока да излиза вънка, че аз изнемогвам вече... 8-)
В 15:00 часа когато се прибирах вече, ме болеше абсолютно всичко, виеше ми се свят, умирах от глад, имах силно сърцебиене и едвам се движех... Та накрая за ей така да бъда довършен бях и на зъболекар... :|

Fisherman
04-18-2014, 18:00

пържолата ли

Fisherman
04-18-2014, 18:03
Ако смяташ, да затапваш хората с правопис, няма да се получи.

тебе те затапих с бан

Ewok
04-18-2014, 18:03

Русата мадама?

TheNormalGuy
04-18-2014, 18:27
Чувствам се супер, с майка ми си правим ретро дискотека, пускаме всичко от 70-90, което се сетим! А после към модерното пиене на водки и слушане на Галена в чалготеката. ;д

Поздрав!

https://www.youtube.com/watch?v=QpcyPqIqrJo
П.П - Песента се казва "Как си ти?"

anonymous708973
04-18-2014, 18:39
А тря'а да се облека елегантно и ще бъда заведена на вечеря... Притеснявам се малко, дано не е няк'во прекалено лъскаво място, че за днеска съм си изхабила гланца. 8-)
Но съм любопитна да го видя в движение. Ай кат' е такъв мерака за изискани изживявания, да му видя к'ъв ше е келепира от цялата работа.
Чувствам се грозна и смачкана, ама желана. Найс!

нимоа 8-)

вкусна петъчна вечеря се очертава. иска ми се нещо интересно да изскочи тия дни, не че опитът ми да празнувам великден зад граница няма да е весел, ама все пак.

skatew
04-18-2014, 19:01
Седя си в нас, слушам си музика, пия биричка и чакам един приятел да се изкъпе и да излизаме. Как се чувствам... добре, предполагам. Като гледам тук всички пишат за някакви любови и неща, аз от около година не съм я чувал и мисля, че е време да спра да мисля за нея. Като се замисля колко са се променили нещата за една година, колко съм се променил аз. Не знам към хубаво или към лошо. Но въпреки това всичко сякаш се задълбочава в монотонността си. Все същите седмици, месеци, това ме убива. Надявам се сега със топлия сезон да се случат нови, затоплящи неща. То от мен си зависи де...

DarkTemplar
04-18-2014, 19:30
На 8ми е, да, ама пак, времето си лети, това са 37 въпроса dsfdklg
spamspamspam

Конституционно право!
Хора, не си причинявай МО или право... :D бягайте далеч!

Спокойно дЯца, Марианката не е толкова лоша, колкото изглежда. ;)

С тея медийни разбирания и електронни ресурси, мозъкът ми е на айрян...

пържолата ли
мда, на майка ти пържолата.

JustaLittleKid
04-18-2014, 19:34
“Sometimes life is too hard to be alone, and sometimes life is too good to be alone.”

Fisherman
04-18-2014, 19:36
мда, на майка ти пържолата.

сипи си ядене и се успокой

Shines
04-18-2014, 19:36
Чувствам се happy :).

babity
04-18-2014, 19:51
Май тря'аше да го оставя за друг път. Тоя пич... Зак'во е решил, че тря'а да изхарчи осем заплати преди да ми думне едно... преди да си станем близки, де'а. И се срамува да говори за секс. Трогателно! Нях, мно'о съм готина. Пак пуснах бомба по терлици. Няняняння!

shmatarok
04-18-2014, 20:28
В признак на прогреса ми реших да си позволя да гледам финалния епизод на Декстър. Просто... Fail!
Сега съм ядосана, разочарована, тъжна, много се саднах и без това съм пак в изключителните настроения, точно това ми трябваше съвсем да изтрещея. Браво на мен.
Ама честно... по-тъп финал не можаха ли да измислят?!
Както би казала баба ми " Язък! " .

3oPuTy
04-18-2014, 20:45
Този бонсай ще ми разкаже играта ... От 150 клончета съм направила цееели 14 :lol: Всичко става бавно, досадно, изнервящо, но пък крайния резултат ще е красив и ако накрая му взема добри пари ще съм супер :3
И тая шматка как ми вкара мухата за тези продажби в магазина му ... Като знам к'ви луди пари дават чужденците за тия глупости ме хваща яд, че се хванах чак сега с това :D
Оффф, отивам да спя вече! Утре ще го мисля.

JustaLittleKid
04-18-2014, 21:12
Чета си стари стихотворения, някои наистина са <3 :D
Скромно, де... ама си ги харесвам.

Звуча влюбено. Чак се чудя дали наистина съм изпитвала такива чувства:?

Еdit: Колко съм била мъдра, лелееей!

Неизбежна е разбитата любов
във живота на един поет.
Погребана в безмълвен гроб
във ковчег, назаем взет.

Последният й дъх затворен
в кристалностъклена кутия.
Последен незабравен спомен
животът миг по миг изпива.

Позната ми е тази кръчма,
всички там са все поети.
В ръцете имат черно вино,
в очите – безгранична мъка.

Страдат нашите поеми,
сами пропити от нещастие.
За любов сме ний родени,
ала никога за щастие.

Edit 2: не мога да не си споделя и това. Толкова е < 3

Бях дете. Ти сякаш го забрави,
не прочете в очите ми страха,
да порасна грубо ме застави,
от дете да се превърна в жена.

Аз не бях жената на мечтите ти,
не умеех да съм сдържана и тиха.
Невинност не видя ли в очите ми,
те от тебе нищичко не скриха.

Бях дете и исках да ме учиш -
да обичам и да правя с теб любов.
Но такава не дочака да получиш
и потъна в този свят суров.

Бях дете, но вече съм голяма -
и на друг сърцето си ще дам.
За любов са нужни двама,
не ти желая нивга да си сам…

anonymous708973
04-18-2014, 23:27
В признак на прогреса ми реших да си позволя да гледам финалния епизод на Декстър. Просто... Fail!
Сега съм ядосана, разочарована, тъжна, много се саднах и без това съм пак в изключителните настроения, точно това ми трябваше съвсем да изтрещея. Браво на мен.
Ама честно... по-тъп финал не можаха ли да измислят?!
Както би казала баба ми " Язък! " .

Indeed :S

Зори, какво майсториш?

tori
04-18-2014, 23:28
И прочетох егати точното описание за овните, просто... за един човек ще е вярно, ама ще е вярно от-до. Много ми е смешно. :D И любимата ми овчичка каза, че и за нея е било вярно едно време, но била пораснала. Сладурка.
Кажи и на мен, че ми е интересно.

anonymous708973
04-18-2014, 23:58
Извадка е отнякъде, предполагам, че се отнася само за личността на овена, когато става дума за спорове и конфликти и т.н., защото никъде не се споменават други характерни позитивни черти като целеустременост и амбиция.

Та:

Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.

Не важи за всички, разбира се, но някои прилики са изумителни.

DisappointedDreamer
04-19-2014, 05:45
Днес ще е голям смях! Ще се месят козунаци и ще се боядисват яйца! Брр, на полу-шведчето, полу-австралийчето ми ще му се завие свят, горкото.

Пък ако се справим със седефената боя, ще сме супер! 8-)

3oPuTy
04-19-2014, 05:57
Indeed :S

Зори, какво майсториш?

Пантерке, един ей ТАКЪВ (http://i2.biser.info/files/images/biser.info_44319_bonsaj-iz-bisera_1351618810.preview.jpg) бонсай правя.

По темата: Спи ми се! Не успях да се наспя и ми е няк'во скапано :?

SummerRain
04-19-2014, 08:21
babity, много ме радваш!

Хубавото лошо време. Кафе, "Gilmore girls", а след малко започвам да правя сладки. Той не се трогва да звънне, но за сметка на т'ва няколко други-да :D Дали утре ако се изтърся у тях със сладки и яйца, ще ме сметне за откачена? :D
Скоро тря'а да се захващам да чета за изпити - патофизиология, вътрешни болести, хирургии, не е една беля...

Colouring
04-19-2014, 09:48
Ха-ха, май не трябваше да го почвам тоя сериал, защото много се зарибих и сега това правя по цял ден. :Д Чакам ей сега майка да ме викне да боядисваме яйцата, ама дотогава май ще си пусна още една серия. :Д

JagAlskarDig
04-19-2014, 10:33
Няма такава гадост, не мога да се нарева, дори разплача напоително, а тази буца/тежест в гърдите и гърлото така ме стяга... И изобщо ми е почти все тази за всичко останало. Виждам колко струват и повечето роднини/приятели, нищо ново под слънцето. Някой бе казал, че човек си идва сам на този свят и си отива такъв. Има нещо вярно, може би. НО... определено ще съм опора на мама, а следващата седмица ще гледам да зарадвам хората, за които бях намислил изненади по-рано. Моята вътрешна болка си остава за мен, но няма да натоварвам другите. Много мисли ми се въртят, но след час тръгвам за гробищата. Почивай в мир и дано си на по-хубаво място. Обичам те!

/Светъл празник на всички вас, радвайте се на всеки момент с близките, бъдете усмихнати и не се ядосвайте на дребнавостите в живота! С всичко може да се справите.

babity
04-19-2014, 10:34
СамърРейн, к'во учиш?

Времето е едно прекрасно... Иска ми се само да се гушкам с или без куч под завивките. Чудя се дали си заслужава изобщо да се плескам с разни сладки работи или направо да си ги купя...
Интересно ми е дали след снощните ми признания, ще ме потърси отново. И тря'а да измисля начин да си оползотворя к'вото има в тия отношения и да затихва работата вече...
Пак го мисля. Гомно! И да, т'ва 'дето Пантерата го е постнала за овните вАжи страшно много. Греши и знае, че го прави, ама не си и дава зор да оправя нещата. Е, и аз няма да си давам повече зор. Пак трия номера, пак хиляда загъзии... Грр!
И ми е много, ама много любопитно какво съм думнала оная вечер в дискотеката. Дано утре да има няк'ви заведения, които работят, барем се видим при нормални обстоятелства. Може и да не е чак толкова зле. Макар че надали.

AnarchyBoy
04-19-2014, 11:09
Сутринта ми беше яко, после гадно, ся пак ми е яко.. много ми е мила и сладка..
И като разбрах някои неща ми стана много мило и ндам, влюбено ми е.. :3
Имам да уча за изпити, които са след 10 дни, ама не ми пука.. ще ги взема, ако не ги взема ся, друг път ще е, изпити се вземат, няма да се тръшкам..
Щастливо ми е, много даже.. :oops: и нищо не е в състояние да ми помрачи настроението!

Fisherman
04-19-2014, 11:13
Днес ще е голям смях! Ще се месят козунаци и ще се боядисват яйца! Брр, на полу-шведчето, полу-австралийчето ми ще му се завие свят, горкото.

Пък ако се справим със седефената боя, ще сме супер! 8-)

обичаш ли полу-шведска,полу-австралийската му спермичка да ти се разлива по кариесите

weheartiit
04-19-2014, 11:21
скучно,скучно,скучно ...
много скучно ми е .
всички са заети нещо имам чувството,че само аз си вися вкъщи
и си мрънкам ;д
не обичам празници
искам нещо интересно да се случи,скоро надявам се,
някаква тръпка,нещо просто ;д

granger
04-19-2014, 11:26
обичаш ли полу-шведска,полу-австралийската му спермичка да ти се разлива по кариесите

Защо винаги трябва да си такъв задник?!

Прекрасно ми е!

anonymous708973
04-19-2014, 11:28
Аре де, какви са тия глупости?

Бойкот удрям. Ще си уча вкъщи. Нямаше агнешко *ред сълзи, ред сополи* Ама на пуешко ще се празнува пък.
Ииии си щъкам из кухнята, иии така.

И вкъщи няма да правят козунак в символ на "траур", че ме няма. *оооо*

xoxi
04-19-2014, 11:45
Топено сирене с шунка. Топено сирене с чушки. Топено сирене с домати. Сирене с ананас. И най-обикновено сирене, за което всъщност го пратих.
В следващите няколко дни ще се яде СИРЕНЕ. xD
Вярно, че обичам сиренето, но чак пък толкова... И все пак се разтопих като видях, че е взел и с ананас. Номномном.
Яйцата ни станаха леко грозновати повечето, но като за първи ''общи'' яйца са добри. 8-)
Понеже не ми се прави козунак, ще ходим по някое време да си купим. Предчувствам, че ще стане като със сиренето, ще накупим поне 3-4 вида. Иии до приюта трябва да отидем, че съм заделила нещица за животинките.
Още няма 3 часа, а имам чувството, че денят е приключил вече... Това благодарение на ''хубавото'' време навън.

babity
04-19-2014, 11:55
Аййй! Каква долна мазна интрига се завъртя. *доволно потрива ръчички*
Само да захапе... Как ще го думна за собствено удовлетворение и лично начесване на въшките...

JustaLittleKid
04-19-2014, 12:08
Хрумна ми доста яка идейка за изпращането. Дано останалите да я оценят по достойнство и да сложим край на споровете около това на коя песен и как да излизаме.

Не че си е моя, де, но наистина смятам, че ще бъде сравнително оригинално и запомнящо се. Без да бъде фрапантно, просташко и т.н. :д

anonymous708973
04-19-2014, 12:09
Аййй! Каква долна мазна интрига се завъртя. *доволно потрива ръчички*
Само да захапе... Как ще го думна за собствено удовлетворение и лично начесване на въшките...

Ох, нимоа.

Каква зодия си?

Fisherman
04-19-2014, 12:36
аз знам каква зодия е

3oPuTy
04-19-2014, 13:05
Спи ми се, чете ми се, излежава ми се ... Все едни такива неща дет' няма шанс да правя :?
И времето е скапано ...
Направо ми писна, честно! Да започва сезона и да отиваме на морето, че вече искам да усетя пясъка под краката си :3

babity
04-19-2014, 13:25
Ох, нимоа.

Каква зодия си?

Стрелец.

kalpazanka
04-19-2014, 13:38
Fisherman, крайно време е да си вземеш почивка от форума.

pandabear
04-19-2014, 13:39
козунаците са вече във фурната, а куч е застнал пред нея и точи лиги ;3

вчера с него си казахме много неща преди да замине, че сега докато си дойде ще имам доста да мисля върху тях

Naive
04-19-2014, 13:49
Та:

Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.

Не важи за всички, разбира се, но някои прилики са изумителни.
Я, някой е описал супер точно баща ми. :Д

kalpazanka
04-19-2014, 14:19
И бившия ми :D

Naive
04-19-2014, 14:26
Късметлийка, че си се отървала от такъв индивид. :Д

kalpazanka
04-19-2014, 14:27
Да ти кажа, след близо 8 години...

draid
04-19-2014, 14:39
Мммм сутринта взехме едно агне и утре трябва да се съберем на обяд семейството. Брат ми е малко в Германия, ама поне ще има повече за мен :D Май трябва да отида да помогна с лука, ама ме е налегнала летаргията.

SummerRain
04-19-2014, 16:42
СамърРейн, к'во учиш?

Медицина. 3-ти курс.

JustaLittleKid
04-19-2014, 16:51
Супер скучен клас. ;д Май не ми одобриха идеята, а тя е доста яка и интересна пък!

tori
04-19-2014, 17:02
За мене пък не вАжи всичкото описно. Чак такъв тросък не съм, странно.
Иначе ми е яко - наспах се. :3333333 Само един субект ми липсва ама в понеделник евентуално.

baby_baby
04-19-2014, 18:00
В предпразнично настроение съм

Цял ден боядисвам яйца и правя козунаци много съм доволна как станаха

Ewok
04-19-2014, 18:14
Всъщност и на мен ми е някакво празнично, дори се усещам, че мъничко ми се иска да съм.с роднините утре (което е неизбежно, поне засега)

Мислех да правя козунак, но нямаше кога днес :/
а вчера не мислех да.правя козунак
Нищо, де, догодина *беззъбата емотка*

И също така се вълнувам за юни/юли и за бала (не очаквах) и за кандидатстването и за лятото...

Като цяло се вълнувам за всичко, дано не се развалят работите накрая.

JustaLittleKid
04-19-2014, 18:20
На мен пък изобщо не ми е празнично. Като цяло не си падам по такива семейни празници, повечето семейни сбирки са ужасни, скучни, досадни. Утре ще се наложи да сме вътре, което е изключително потискащо, никаква атмосфера няма. Когато сме на двора, е доста по-приятно. Ще постоя час-два и си се качвам. :Д

Иначе днес боядисвахме яйца с майка ми, станаха много якиииии^^ Нямам търпение да дойде утре сутринта, вкусен козунак и яйца, мммхм. :Д

Edit: Днес осъзнавам колко съм щастлива всъщност. Първо реших да си припомня за разните там синдроми на Патау, Едуардс и т.н. (в темата на 12-класниците ги обсъждаха) и снимките, които видях, бяха толкова ужасяващи. Толкова съм щастлива с това, което представлявам, от начина, по който изглеждам.

Преди малко пък гледах репортаж в предаването "Ничия земя", посветено на доживотния затвор. Показаха интервюта на двама затворници, толкова... докосващо, не знам. Толкова каращо те да се замислиш. Не съм сигурна за какви престъпления бяха (единият мисля, че е убил педофил непредумишлено), но някак... всеки заслужава втори шанс. Аз видях не закоравели престъпници, а хора, осъзнали дълбочината на своята грешка. Хора, чийто живот е бил отнел, хора без надежда за по-светло и добро бъдеще. А аз? Имам хиляди възможности, които бих могла да реализирам. Имам... имам живот, който да изживея, да правя избори, да бъда със семейството си, с близките си. Имам бъдеще.

shmatarok
04-19-2014, 20:00
Ох, каквото сте се разписали за козунаци и яйца, та направо ме сви сърцето 8-) Искам и аз! Всички роднини (дори собствената ми майка) ме забравиха миналата година на Великден, да видим сега. Не че нещо, ама може поне по празници периодично да се сещат, че някъде си там, на север, има някой на когото могат да напишат "Здравей, как си, честит празник" бляблябля.

Както и да е, поне имам шоколад. 8-) И в понеделник няма да ходя на лекции. Имам точно 6 дни да свърша тази курсова. Надявам се да стане по-рано, че да имам повече от 4 дни да приключа с другия проект. А трябва да уча и за контролното, ОХ.
Но после приключвам. Нямам търпение <3
Хайде, чао ви, приятно посрещане на празника

Melodies
04-19-2014, 20:58
УМОРЕНА!!!

xoxi
04-19-2014, 21:14
Дано утре наистина е слънчево.
Ако ли пък не, въобще не ме интересува, обувам късите гащи, обличам тениската, взимам кучето и фотоапарата и отивам в парка. Пък нека ме вали.

SonataArctica
04-19-2014, 21:21
Некадърни хирурзи! Паднаха ми конците и раната се отвори. Оправих положението и сега трябва да чакам до вторник, за да ме закърпят. :x

Като изключим това съм сравнително добре. Тез' дни не съм си подавал нослето от нас и съм доста отпочинал и пълен с енергия. Времето е много хубаво тези дни и ми е поетично леко, утре дори може да порисувам.

tori
04-19-2014, 21:30
Некадърни хирурзи! Паднаха ми конците и раната се отвори. Оправих положението и сега трябва да чакам до вторник, за да ме закърпят. :x
Какво ти се е случило?

SonataArctica
04-19-2014, 21:35
Какво ти се е случило?
Операция. Аз за т'ва напоследък съм толкоз редовен във форона. 8-)

tori
04-19-2014, 21:36
Ясно. Би ли казал на какво или е твърде лично?

MaLyKoLiU
04-19-2014, 22:49
Онова чувство когато видиш някое човече и настроените ти се оправи за няколко дни напред... <3
Чувствам се невероятно... ^___^

Auriss
04-19-2014, 23:20
phew !
приключих и отивам да спя ! ^^

3oPuTy
04-20-2014, 05:55
Христос Воскресе! :)
Днес ще падне голямо пътуване - до неговия град, до селото му, после може да отскочим и някъде по морето ... Ходи ми се до двореца в Балчик или до н. Калиакра :) И ако ходим няма да е зле най-после да си взема книжката със 100-те туристически обекта и да започна със събирането на печати. Вярно, че доста от местата вече съм ги обиколила по няколко пъти ама не бих отказала и по още веднъж :)
Оф, и ми се спи ... Чакам да стане 9:00ч, заставам на старта и започвам с високоскоростното оправяне. Все го правя в последния момент ама :D

Niakoitam
04-20-2014, 08:22
Нещо започва да ме боли гърло.И носът ми е леко запушен.Дано не се разболявам.

Иначе ако някой е решил,че много мрънкам трябва да види баща ми.То все не му изнася нещо,все някой му крив и все с всичко е запознат и компетентен.Пък и освен това на моменти го кара прекалено тесногръдо и гледащо само от неговата си камбанарийка.От много отдавна съм имал съмнения за някакво такова тесногръдие и повърхностност,но напоследък дори и аз доста се изненадвам.Може би пък човек колкото повече остарява толкова повече започва да става такъв.

Иначе вчера на отиване в София с колата на брат ми и родителите ми видяхме катастрофа.На връщане пък ние попаднахме в такава...верижна от 4 коли.На светофара на червено някакъв подрастващ софийски полицаи с цивилен фолксфаген беше решил явно да рабере как се спира без спирачки и се беше ударил в чакащата кола на едно момче зад нас от което му падна предната броня.От удара той ни изтреска в задницата, а колата на брат ми се бутна с предната си решетка в някакво дълго нещо изглеждащо като масичка за гладене стърчащо от задницата на един бус на курерската фирма TNT, което от удара се вряза в предното стъкло и го спука под формата на мишена.Това ни забави около 2 часа,чакахме КАТ,писа се и така.После ходихме и до Пирогов,че майка ми нещо я болеше врата.Слава Богу само поразтегнато сухожилие имаше.Единственото положително нещо в случая е че колата на брат ми се оказа с възможно най-малко щети от всички други коли.

Didko_Beats
04-20-2014, 08:28
Христос Воскресе ...

Изпотроших почти всички яйца ... чувствам се страхотно 8-)

SonataArctica
04-20-2014, 09:36
Оооо! Получих кошничка с великденски вкусотии и един огромен шоколадов заек. Толкова е мило! Чувствам се страхотно!

skatew
04-20-2014, 10:08
айдее 420

Jaune
04-20-2014, 10:27
Цикля си.
Физически - боли ме глава, която почва да минава, но пък тепърва отивам на събиране с роднините, за които нормално говорене значи викане.
Психически - лутам се между агония, носталгия, фрустрация и непукизъм.

DisappointedDreamer
04-20-2014, 10:31
15 дни.

А аз все още се чувствам изгубена в някои аспекти.

Lilanda
04-20-2014, 10:42
Нещо започва да ме боли гърло.И носът ми е леко запушен.Дано не се разболявам.
Мда..И аз се надявам да не съм болна.

Много ме обиждат тия хора. И то точно по празниците. Откакто брат ми се прибра, само той е важен, мен вълци ме яли..Вярно, че го виждат веднъж на 3-4 месеца за по 10 дена, ама нужно ли е да ме пренебрегват така. И после защо седя по цял ден на компютъра. Дори дядо ми сутринта ме обиди несъзнателно. Чувствам се толкова..ненужна. Добре, че поне брат ми ме забелязва и се опитва да прекарва някакво време с мен, та да знам, че поне някой се нуждае от мен в тая къща.

Снощният сън ме обърка доста. Чудя се дали го включих в съня си заради срещата ни пред църквата онзи ден или причината е далеч друга. Целият ми клас и те двамата-с единия отдавна нямам нищо общо, а другия...вероятно е любовта на живота ми. Знам ли..След всичко, което преживяхме, за да закрепим нашето приятелство и глупавото му цупене не много дълго след това..Може и срещата ни и сърдечният му поздрав да са повлияли някак на подсъзнанието ми. А може и просто да взимам участието му в съня прекалено навътре.

Другата част от съня беше толкова..истинска. Не защото ми се стори реална, а защото съответстваше с реалността. Напоследък като сънувам сънища с Него /демек горе-долу всяка вечер 8-)/, той е толкова...себе си в тях. Толкова ме зарадва тази му изненада. И толкова се ядосах на себе си, че го бях овикала мислено преди това. А той беше измислил всичко до най-малкия детайл. Като се събудих и осъзнах, че е било само сън ми стана малко тъжно, но се зарадвах на факта, че той всъщност наистина е такъв. :smt007

За завършък...Христос Воскресе! ;3

JustaLittleKid
04-20-2014, 11:21
Защо, защо на мен се падна да седна точно тук. И без това мразя семейните събирания, а сега.
.. ръката ми ще бъде посинена, ще оглушея и няма да мога да хапна нищо, щото съм адски гнуслива за такива неща. Пффф.

Shines
04-20-2014, 11:30
Чувствам се адскии празничноо и весело ^^ :). Майка се справи страшно добре с агнешкото (което попринцип не го обичам особено) и си хапнах едно хубаво мммм.. После ме очакват и домашните курабийки и козунаци :) :). Днес ще има празник за душичката ми ^^. Вкусната храна винаги ме е правила адскии щастлив :D :D.

granger
04-20-2014, 11:32
:lol: ах, развеселявате ме

Иначе ми е чудесно, много чудесно!Времето се оправи и ще излизам с маминка, а после кой знае.
Едно обнадеждено ми е, а и той е толкова сладък...

babity
04-20-2014, 11:32
Чувствам се кат' пълно лайно. Пияна съм кат' мастия, мъчат ме дърти болеви, майка ми е в болница....
Искам просто да се свра някъде и да не съществувам. Поне за малко.

bloodyF
04-20-2014, 11:45
Изтрезнях, най-накрая.
Чакам си пържолките, салатата е готова, бирата е на масата, време е за великденски обяд 8-)
обичам да съм си вкъщи понякога <3 и козунак имаше... :)

Христос Воскресе!
Радвам се и че изгря слънчице, дано и утре да е така.
А сега дано да ми се обади да се видим, че вчера не успяхме...

Fisherman
04-20-2014, 11:59
Наплюскайте се хубаво в името на Христос.

xoxi
04-20-2014, 12:55
Чудя се да бъда или да не бъда. Ама май няма да бъда. Не и днес. Утре. Може би.

kalpazanka
04-20-2014, 13:49
Такъв апетит ми се е отворил в тези почивни дни, че чак нямам търпение да тръгна на работа! :lol:

baby_baby
04-20-2014, 14:04
Много ми е жега

няма нищо по хубаво от това да си с семейството си

Христос Воскресе на всички

AliceSw
04-20-2014, 14:15
излиза ми се май, вкъщи само седя и ям...ужс..утре ще пътувам...пак

DisappointedDreamer
04-20-2014, 14:34
Боли ме глава; не искам да уча повече, но в момента, в който спра, ме обвзема едно чувство на гузност, а после на яд. И после на отчаяние. Ъххх!

http://blogs.ubc.ca/jessjesschen/files/2012/09/tumblr_m3ghbawfOq1qkd65o1.gif

FruckingMonster
04-20-2014, 14:55
Както на повечето,главата боли.Скуката и мързела са на ниво :)

Ivaaaaa
04-20-2014, 15:40
летаргията ме е обзела напълно. никак, ама никак не ми се излиза, учи, среща с хора, общува. нищо. причерня ми и бях принудена да се поразходя малко. не е истина какви чудеса правят прилепналата пола, небрежната плитка встрани и малко грим за скриване на както казва баба ми 'мъртвежкия' ми вид. егото ми е приповдигнато, ако не кръвното. жалко е, но имам нуждата хората да ми правят комплименти, да ме разбират, да ме уважават, да ме ценят. може би заради това се чувствам толкова самотна. всички са ми твърде чужди.

ъх

http://www.youtube.com/watch?v=dhZUsNJ-LQU

JustaLittleKid
04-20-2014, 15:50
Днес реших, че е време да започна нещо ново, което да ми достави удоволствие и да ми помогне да погледна на света по нов начин. И затова се заех с цели две неща, хаха, които сами по себе си не представляват кой знае какво всъщност.

Първо, попаднах на едно предизвикателство #100happydays, което ми се стори доста интересно. Идеята е в продължение на 100 дни да се вглеждаш в нещата, които те правят щастлив, като по този начин оцениш това, което имаш. Сложих начало на тези сто щастливи дни с "Easter chocolate" <3

Второ, направих Фейсбук страничка на моя блог и се надявам да стане доста популярна^^. Не мога да се въздържа да не я споделя: https://www.facebook.com/confessionsofapoetess. В нея ще публикувам нови и стари стихотворения, разказчета, есета и всякакви такива глупости. И тъй...

Чувствам се много приятно и <3

Melodies
04-20-2014, 15:57
Не оползотворих ваканцията. Нищо не се случи по план. Съжалявам, за което. Скапана съм и без настроение.

Shines
04-20-2014, 16:01
JustaLittleKid, поздравления за страничката! Лично аз ще я харесам, защото уважавам много хората, които творят (без значение под каква форма) :).

Продължавам да си се чувствам адски празничноо и хубавоо.. Доста курабийки си хапнах (поздравления отново на майка :D), сега идва ред да атакувам и козунаците :D.

Melodies
04-20-2014, 16:16
JustaLittleKid, честито! Следя сайта ти и мисля, че определено си талантлива и заслужаваш признание. Ще харесам (по-късно, защото от 1-2 дена имам проблем с фейсбука). Надявам се да продължаваш да го правиш, защото си добра в това. Използваш толкова красиви думи и ги съчетаваш толкова умело. Това го могат само хората, които ги бива и нещо повече - истинските творци. Успех!

Niakoitam
04-20-2014, 16:41
жалко е, но имам нуждата хората да ми правят комплименти, да ме разбират, да ме уважават, да ме ценят. може би заради това се чувствам толкова самотна. всички са ми твърде чужди.

Обаче нали се сещаш,че това трябва да е двустранен процес? :) Защото в противен случай същите тези хора ще се ограничат само до тези дето ти правят комплименти,"разбират те","уважават те", "ценят те", захласват се по прилепналата ти пола,небрежната плитка и малкото грим само докато не ти се мушнат под полата един или няколко пъти :) Доста хора обичат тези неща докато обаче не започват да се чувстват като носни кърпички,потребни само,когато е необходимо.След това...често остават само по гореспоменатите хора. :)

Ivaaaaa
04-20-2014, 16:57
Някойтам, благодаря ти за включването отново :). не разбираш какво имам предвид. ще си го кажа честно - комплексарка съм. имам ниско самочувствие и съм мн неуверена. затова имам нужда постоянно да ми се припомнят някои неща.

Arctic
04-20-2014, 17:06
Толкова мразя да се срещам с цялото си семейство. Такова лицемерие просто няма никъде другаде, баси. Всеки гледа да натопи другия, за да се изкара по-..и аз не знам.

Самотно ми е, ама така ми е по-добре.

Hayashi
04-20-2014, 17:23
Доста се чудих дали да пиша тука.
Вчера след като отказах със смс и после дойдоха и буквално си ме завлякаха на купона долу си изкарах прекрасно. И си говорихме на около 4-5 езика, защото това е то да си "полиглот" във Франция и да се разбираш със всеки на какъвто език ти заговори. Репликата на вечерта беше, че английският ми е толкова неотразим, че имам акцент като британците. Дали не си изсипах чашата от смях после.

Сега не знам все още дали искам да ми е влюбено или да бягам с 200, защото мряза хората. Изпитвам неопределимото желание да се заключа вкъщи за няколко години като Декарт. И понякога ми коства твърде много усилия да не се мразя.

JustaLittleKid
04-20-2014, 17:25
Shines, Melodies, най-милите сте <3 Благодаря ви :))))

tori
04-20-2014, 17:53
Ами де да знам - излизането мина добре и даже ме изпратиха почти до вкъщи, аз дори не съм ги молила. Имам предвид - бяха адски мили и забавни, определено при следващия път без компания ще се обадя на тях. Иначе момчето ми много ми липсва и нямам търпение за утре вечер евентуално. Баси майката - три дни без него са ми някакъв ужасен, дантиев ад.

Melodies
04-20-2014, 18:08
Ядох пиле! Мхм. Важно е. И Пепи ми оправи кофти настроението.
Послепис: Искам си училището с ония гадове, които ме чакат там. Говоря за съученици, а не за учители, за да сме точни.
:)

IWannaBeSedated
04-20-2014, 19:06
Който е казал, че каквото си пожелаеш се сбъдва, е сбъркал.
Или просто си има изключенията.

Dagichka
04-20-2014, 19:20
и аз не свърших нищо ползотворно тая последна ваканция, само се тъпках като прасе и похарчих пари за някви тъпи чантички и обувки на токчета. бе не ги искам бе, не ме интересува, че вече трябвало да се държа като 'дама', щот не съм ученичка и бла бла.
всичко ми става спокойно, дори главата спира да ме боли, когато той ми пише, ааа тва не е на добре :cool: просто не мога да не се въздържа и да не си прекарам мислено филмите, които евентууално може би ще станат.. да съобщя на майка ми, че ходя с 28 годишен ахуаха :Д
утре съм на първа проба за роклята, ще се чувствам като чувал картофи в нея, знам си, ама здраве да е

lisi4ety
04-20-2014, 20:20
Крайно безполезна, крайно преяла и крайно заспала.
Но щастлива. ;3

babity
04-20-2014, 20:21
Едно празно ми е такова. Преяла съм отново и ми е криво, че съм напълняла...

JustaLittleKid
04-20-2014, 20:24
Знаете ли за какво мечтая точно в този момент?
За много неща, де. Но най-вече.
Мечтая за нова стихосбирка. И имам планове, идеи. Това ще бъде моят личен подарък за завършването, който ще си подаря с малко закъснение. Дано да се получи <3

skatew
04-20-2014, 22:44
начии аз съм най-несериозния. последните 3 дни айляк и утре имам 100 неща да правя :cool: готина ваканция стана поне.. лека нощ, форум

HollyGolightly
04-21-2014, 00:29
Толкова приятен и слънчев ден.
https://scontent-b-sjc.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t34.0-12/1722924_10201799430058022_1242647681880976982_n.jp g?oh=dbdb690233c9f91539792a1e0a635e7d&oe=53568714 Who said that the Easter Bunny is not real 8-)

AnarchyBoy
04-21-2014, 01:09
Ох лягам си, не, че ми се спи, ама все пак трябва.. А тя ми е толкова миличка напоследък, чувствам я адски близка, това много ме радва и е толкова, толкова... ПАСВАЩА МИ! Всичко се подрежда перфектно.. :smt007

Лека. ;3

xoxi
04-21-2014, 07:39
Яде ми се пица.
Ама много ми се яде. И ми се яде МНОГО пица.
Хич не е добра идея да се влиза в tumblr още преди сутрешното кафе. :D

Jaune
04-21-2014, 07:42
Който е казал, че каквото си пожелаеш се сбъдва, е сбъркал.
Или просто си има изключенията.

:д да

SHPAIdURmeN
04-21-2014, 07:44
...

girlwithblueeyes
04-21-2014, 08:01
Като прегазена тия дни бяха брутални. И тази седмица се очертава малко по лека.
И тая курсове от 2 дена я правя . Имам нужда от почивка но няма как.

DisappointedDreamer
04-21-2014, 08:14
Чувствам се като Атлас.

А светът натежава.

Jaune
04-21-2014, 08:24
^ 100%
https://www.youtube.com/watch?v=X7QBiw2HR6k

Niakoitam
04-21-2014, 09:19
Някойтам, благодаря ти за включването отново :). не разбираш какво имам предвид. ще си го кажа честно - комплексарка съм. имам ниско самочувствие и съм мн неуверена. затова имам нужда постоянно да ми се припомнят някои неща.

Намери пък ти на кой точно да кажеш че не разбира тези неща :D Комплексар ли съм? Всеки е в по-голяма или по-малка степен комплексар. Имам ли ниско самочувствие? Имам на 1000%. Неуверен ли съм? Още повече.Обичам ли да ми чешат егото?Обожавам.Когато си флиртуваме,бъзикаме или лигавим с някоя мацка/мацки или са решили да ми отделят от времето си са едни от най-щастливите ми моменти.Просто имах предвид,че нещата трябва да са двустранни,защото на човека отсреща рано или късно ще му писне дори и да е след няколкото влизания под полата.Няма какво да се лъжем.Човек не може само да дава, а отвреме навреме трябва и да получава.Да не говоря,че хората като мен ако само дават без да получават често започват да се чувстват като излишна лепка,която само се бута там,където не и е мястото.А когато пък човек е във връзка трябва да внимава с подобни игри,защото може и набързо да му я прекратят.В случая не визирам теб,защото дори не знам дали си във връзка.Но пък мисля не съм точно аз човекът,който да говори за успешна любов...:)

Fisherman
04-21-2014, 10:07
Ох лягам си, не, че ми се спи, ама все пак трябва.. А тя ми е толкова миличка напоследък, чувствам я адски близка, това много ме радва и е толкова, толкова... ПАСВАЩА МИ! Всичко се подрежда перфектно.. :smt007
запомни тия думи момче

anonymous708973
04-21-2014, 10:45
Като омагьосана съм. Ама от персонаж, за съжаление, а не от маркетинга 8-)
Ох, ох. Все едно пак съм на 15-16 :Д

Чакам си колета утре, отсега започвам да се моля доставчиците да не са толкова нагли, че да го закарат в пощенския клон директно без да минат през вкъщи, защото тогава...жална им майка. Наистина ще си го отнесат.

pandabear
04-21-2014, 10:49
днес се прибира и нямам търпение да го видя. трябва да ми опита от козунака, да се почукаме, да се полигавим с куч в парка и после да му сцепя канчето у цс-а ;3

102
04-21-2014, 10:51
дантиев ад.

изложи се, брат

нямам кво да споделя
не съм ял нормално от 11 дни
не съм пил от повече от 11 дни
3 дни с предполагаемия ми баща
христос воскресе и те така

а, да.. яжте шведско-австрийска спермичка ! ;д

102
04-21-2014, 10:53
да се почукаме

ахахахаххаха ;д

спаси яйце.. чукай жена !

христос воскресе, Викси

pandabear
04-21-2014, 11:00
haahahahahahaha ;d

воистина respaw-на! ^.-
ама не е като Роско на по 8-11 минути...слаба работа ;p

Auriss
04-21-2014, 11:14
https://www.youtube.com/watch?v=PBxWwdSXBL0
Чудя се от такива като този да се мотивирам или да се депресирам трябва.

Честит празник на който там празнува от вас.

lisi4ety
04-21-2014, 11:18
Още леко шокирана от сериозния среднощен разговор, който проведох с най-неочаквания човек.. не мога да повярвам, че най-накрая всичко си каза без да злобее..
И леко объркана поради вече посочените причини..
Уфф, трябваше да си легна по-рано. Мрън.

bebeemalko
04-21-2014, 13:09
Странно- както винаги. Пия си кафето, опитах да си направя тъпата курсова работа, но имам неща, които са ми неясни...
Малко ми е тъпо, чудя се какво да правя още 2 часа и после ще изляза да потичам или да покарам колело до близката местност. Объркано ми е напоследък... пф.. мога до утре така да се изповядвам, но стига засега.. :)

skatew
04-21-2014, 13:27
седнах да пиша, домързя ме, сега излизам :cool: времето поне е прекрасно и така последен ваканционен ден, от утре пак от 9 до 7 упражнения ;д

SummerRain
04-21-2014, 13:33
Нови срещи със стари приятели.

SHPAIdURmeN
04-21-2014, 13:40
А така.

Jaune
04-21-2014, 15:41
Не'ам нерви.

DisappointedDreamer
04-21-2014, 16:32
Почти 20 градуса беше днес и ми беше толкова хубаво! Гушкане, разходки, секс и пак, пак, пак!

Влюбено ми е. Обичам да слушам как се смее и колко русоляв ии сериозен е. Брр!

shmatarok
04-21-2014, 16:52
Реших да ходя на фитнес днес, ама кой да се сети, че след като не съм спортувала 1 месец няма как да хукна веднага да правя старите упражнения със старата интензивност.
В резултат ми стана лошо и малко май се обезсмисли цялата работа. 8-)

Тая курсова представа нямам как ще стане, ама нямам какво да направя по въпроса. В четвъртък ще отида в лаба, може би лекторът ще е там и ще ми обясни тоя малък елемент, който ми убягва, а ако не е... еми, шанс.

Dagichka
04-21-2014, 18:06
нещата не винаги стават така, както ги искам.. даже никога, ако трябва да сме точни :ДД
и все пак мога да бъда щастлива с малко, само с една усмивка и една дума, казана от точните хора (или поне тези, които аз смятам за такива)
тъжно ми е, но повече ме е яд на тая жена, налага мнението си и се опитва да ми контролира живота още, кара ме да се чувствам като боклук. имам и уважението, отгледала ме е и тн., ама всичко си има граници 'баси и не мисля, че само заради наложените норми и а-у' семейството е най-важно' шитни да го търпя тва още дълго..

mayaaa
04-21-2014, 18:17
Ейй, ама не разбират от намеци тия хора... Ми, хубаво, поне мина добре вариантът тип "просто, кратко, ясно". Пфф.

JustaLittleKid, честита страничка! Ще я харесам после, че в момента не мога!

stynioo
04-21-2014, 18:45
нз

Ivaaaaa
04-21-2014, 18:47
НякойтамА, не, не съм във връзка. знам мн добре, че не трябва да е едностранно. разбира се, когато се появи подходящ човек не се щадя.. това е дълга тема. имам твърде високи изисквания и мн високо вдигната летва.

пт: меланхолия. обзела ме е. не знам нормално ли е, но мога да спя по 15-16 часа на денонощие. чувствам се уморена, а не правя нищо. замислих се за скуката. тва май е състояние, в което не се занимаваш с нищо, а искаш. осъзнах, че от известно време насам съм така с разликата, че в повечето случаи нямам желание за нищо, но изпитвам чувство на неудовлетвореност. харесва ми. доста съм се променила. преди изолацията, самотата, скуката ме плашеха, а сега се превърнаха в постоянни величини, които не ми пречат.
колкото и да се опитвам да го скрия, развълнувана съм. този път, когато си дойде няма да избягам и няма да се крия. така мн по-бавно минава времето като знам кога ще дойде и еветуааално видим. това е едно от малкото неща, които успяха да разтуптят сърчицето ми от доста време насам. не изпитвам никаква тръпка към предстоящото завършване, новият живот и тн. нищо. знам, че ще ме потърси. всеки път го е правил. никога не се е отказвал и при него я няма тази проклета гордост и надменност, която аз притежавам. този път ще постъпя правилно. странно, но имам добро предчувствие. коремът ми се свива на топка при мисълта, че отново ще го видя.
утре заминавам и ще се опитам да възстановя прекъсната емоционална връзка. ще опитам. хах. а не съм от хората, които го правят. ще се прежаля. от мен да мине.

bloodyF
04-21-2014, 18:56
Искам да го видя най-накрая...писна ми все да е зает.
Чудя се дали наистина е от заетостта или е оправдание. Хм.
Поне се видях с приятелка и си пооправихме взаимоотношенията, ще видим докога.. :)

bebeemalko
04-21-2014, 19:10
Скучен ден, утре ще е по-яко 100% :) Предстои ми да си изкарам последните оценки по програмиране и физическо, които някога ще имам.
П.С. Кефя се как всеки си разказва деня или си споделя и никой не обръща внимание на какво другите са написали, а си споделя сякаш си говори с някого. :)

mayaaa
04-21-2014, 19:31
Абе, bebeemalko, какъв ти беше старият аватар, защото те помня, но не се сещам с какво, защото запомням потребителите предимно по аватарите. :cool:

Иначе, да поразтягам малко локуми, че едното изречение не ми беше достатъчно.
Интересно се подредиха нещата. Ако не друго, наистина е приятно да ти галят егото. :cool:
Иии ще го видя утре. Ох, отчайваща картинка съм. Ама ми е приятно. Усмивка. Усмивка заради мен. Умирам си за това. Поне да можех 2 думи да му напиша, ама не. Инат! Ама аз съм по-голям!!
И не може да мине семейно събиране без това... Ама са им толкова едностранни и плоски аргументите. Аз поне успях да си съставя добра теза и аргументи, та да млъкнат. *самодоволен поглед*

Naive
04-21-2014, 19:39
Ох, официално си ограничавам консумацията на алкохол, че така както изобщо не пиех с месеци, последния месец прекалих доста.

Като цяло напоследък не си давам много зор и се чувствам перфектно, когато не съм под стрес и напрежение. :Д

tori
04-21-2014, 19:47
Щастливо ми е - момчето ми си дойде. Нагушках го и всички душевни бури утихнаха. Прекрасен е!

skatew
04-21-2014, 20:09
Прибрах се току що с кучето, след 8 часа трябва да ставам. Сега ми е едно такова дъждовно-вечерно, странно настроение. Не ми се ляга, искам цяла нощ да седя буден, даже бих излезнал навън. Най-много обичам в такива вечери да си седна някъде, да си запаля една цигара и да си мисля. Но без поне 7 часа сън днес утре ще съм най-вкиснатия цял ден, няма как. Лека.
Лека и на теб.

SonataArctica
04-21-2014, 20:23
Супер изнервен съм. Успокоявам се и се захващам з работа.

SHPAIdURmeN
04-21-2014, 20:53
... това взе да ме побъркваме направо, не искам така.

bebeemalko
04-21-2014, 21:50
Старият ми аватар беше този: http://prikachi.com/images.php?images/112/6214112a.jpg
Сега мисля пак да си го сменя- днес се снимах с ябълката си.. :D но ще си помисля пак като се наспа, но нещо сърце не ми дава да спра гласчетата на Kings of Leon и да изгася лаптопа.

bebeemalko
04-21-2014, 21:51
Btw и аз ги помня по аватарите и после като си го смени някой е объркващо докато не свикнеш с новия :D

babity
04-21-2014, 21:52
Мразя неделни вечери. А днес се чувствам сякаш е неделя вечер. Все едно забравям да свърша нещо ужасно важно. Пълен съклет.
Криво ми е. Свиквам с мисълта, че ми е криво. Виждам защо обаче и не се обвинявам. Това е нещо ново. И хубаво.
Май прекалих с тая нова мръвка, ако до края на седмицата няма развитие - отпада. Тря'а да почна аз да ги избирам!
Имам нужда от хормонална еуфория.

galaxy29
04-21-2014, 23:15
http://youtu.be/SJCPT8uLL80

pandabear
04-21-2014, 23:30
не трябва да е планирано, за да бъде идеално. просто спонтанното и толкова истинско. не съжалявам. и сега цялата тази тишина, след целия този шум е....за първи път от 2 години паля цигара. сутринта нещата ще са различни, но би трябвало да си го знае. и двамата печелим за сега. стане ли драма ще пасувам.

THADONMAKAVELI
04-22-2014, 00:03
https://www.youtube.com/watch?v=TV1r4m8c9SI

DisappointedDreamer
04-22-2014, 03:31
Мрън, мрън. Обичам 5 часа сутринта.

л
и
п
с
ва
ш,
дядо.

обич.

Приятна седмица на всички.

bebeemalko
04-22-2014, 05:33
Doh, спи ми се. :(

tireheb
04-22-2014, 09:11
ебати противното кафе
нема остаам сестра ми да ми прави кафе повече

AliceSw
04-22-2014, 11:32
Офф...сбъркан ден, прекалено много задачи имам, утре имам държавна клаузура, не ми се пипва нищо, мамицата му шибан стадион!!!

TheDevilInMe
04-22-2014, 12:30
Обичана, ама много обичана.

anonymous708973
04-22-2014, 12:32
Какво беше... "Господи, дай ми воля, щото ако ми дадеш сила, ще ги избия всичките!"
Един ден ще си остана вкъщи, един шибан ден на приблизително три месеца и някой малоумник ще реши да се разпробива с бормашина от 8.30, та още не е спрял. Тия хора 14-16 като време за почивка явно за нищо го нямат!
Кво учене, брат, аз се изнервям докато си пия кафето.

Ако тая жертва е напразна и не си получа колета, ще си го изкарам на ония тъпунгери от фирмата, задето имат сливи в устата и не звънят по телефона.

Jaune
04-22-2014, 12:41
Почна се отвратителната жега. МРАЗЯ.

102
04-22-2014, 13:00
има разлика между топло и жега

просто не знам кво да правя с тия мъдреци, мама им деба
тая нощ сумнамбулирах и повръщах, може да съм се разболял.. само тва ми трябваше
чудя се да ходя ли утре на хирург или да продължавам с глупостите

SpiritInBlack
04-22-2014, 13:08
Бахти цикленето , бахти чудото. Да уйдисвам на акъла на баща ми за 400 кирливи лева останах без ръце. И за какво , за оная курва , след която пак ще трябва да се цикли/слага ламинат. Пак съм в София , пак паркирах колата надалеч и пак ми се спи. Имам контролни утре в университета , ама съм точно "0 fucks given". Tая вечер ще пия.

Jaune
04-22-2014, 13:12
има разлика между топло и жега

Правя я.

Cloud9
04-22-2014, 14:19
По-добре сме вече.Аз май се разболявам,но това е страничен ефект от променливото време. Дадоха ми нови задължения към досегашните /и без туй със широк диапазон/ задължения и 100 процента няма да видя и лев отгоре.То и ми го изтресоха все едно казват добър ден.А аз само се стрехнах и си помислих "Ама хора,аз напускам!".Де да беше истина тая мисъл....

mayaaa
04-22-2014, 14:21
Нда, айде давай ся, учи 4 страници за един ден, да те видим. Ама като късно се сещам така става.
А теста пак ще трябва да си го правя сама. М-Р-А-З-Я

valentinec
04-22-2014, 14:21
Ояден с яйца, агнета и козунаци...

stynioo
04-22-2014, 14:57
имам чувството , че бездействам.

още 2 седмици , мамка му.

искам утре , когато стана от леглото да е 23 май.

HollyGolightly
04-22-2014, 15:16
Горкичкият той, не е виновен, че не мога да заспя до 1 часа сутринта и след това трябва да ставам в 5, ама все пак спазва моят график само и само, за да прекарваме повече време заедно. А аз напоследък съм в едно такова перманентно недоволно състояние и само се оплаквам и мрънкам и рева, чак се чудя от къде намира нерви да ме търпи такава. Ама нищо, останаха още 1-2 седмици, все някак ще ги изтикам, след това всичко ще си е както преди.
И ако знаех, че тази ще говори 45 минути, при позволени 20 на група, дори нямаше да дойда чак до тук. Писна ми да хабя гориво, както и време за да седя тук и... и да просто да седя. Това са 30 мили в едната посока все пак и с тези задръствания, направо съм си намразила колата вече.

shmatarok
04-22-2014, 15:17
Ако тая жертва е напразна и не си получа колета, ще си го изкарам на ония тъпунгери от фирмата, задето имат сливи в устата и не звънят по телефона.

Мда...
Не знам кои са по-тъпи - всички, които живеят в къщата и при звънене на вратата не отварят или тея, които трябваше да ми доставят колета днес, че не ми се обадиха на мобилния. Иначе оставили червена бележка "Елате си го вземете от клона на фирмата, който се намира на другия край на града".
Как пък не!
Уредих си да ми го докарат в петък, тъкмо за рождения ми ден.
Ама това не значи, че не съм натварена мощно на съквартирантите ми - глухи ли са, к'ви са, винаги като звъни някой на вратата, се скатават. Все аз се занимавам и с техните колети, веднъж някой ще реши да праща на мен нещо, и никой няма да си направи труда да отвори. :? Иначе 10 мин по-късно дойдоха да ми донесат бележката и да ме събудят. Fuck logic.
Естествено, никой не си направи сметката да изкара и боклука, сега ще седи още 2 седмици, докато дойде време да го събират отново.
Абе такива са ми бисерни и тримата тука, че ще е по-добре днес никой да не ми се вясва пред погледа, че ако имах някоя пушка да съм ги обстреляла всичките.

stynioo
04-22-2014, 15:40
забравих..

влюбих се в една шведка.

DisappointedDreamer
04-22-2014, 15:48
забравих..

влюбих се в една шведка.

ужас, не, бягай.

ужас.

50% кофти настроение, 50% енергичност и желание. Кофти-кеф.

ForzaFelipe
04-22-2014, 15:59
Уволниха Мойс, записах си час за операция най-накрая...

http://attamama.com/wp-content/uploads/2014/01/ice-cube-today-was-a-good-day.jpg

stynioo
04-22-2014, 16:00
ужас, не, бягай.

ужас.

50% кофти настроение, 50% енергичност и желание. Кофти-кеф.

един път не я видях да се усмихне.

действително е руса , но беше се боядисала .. не знам как говори по принцип , но на английски гласът и беше като на Лоренцо Ламас. хахаха

anonymous708973
04-22-2014, 16:17
Мда...
Не знам кои са по-тъпи - всички, които живеят в къщата и при звънене на вратата не отварят или тея, които трябваше да ми доставят колета днес, че не ми се обадиха на мобилния. .

Ще ти кажа кой е най-тъп.
Малоумникът, който е написал в сайта, че се е опитал да го достави, но не съм била достъпна. И няма нито бележка, че е идвал; нито нещо в пощенската кутия; не ми звъннаха по телефона и със сигурност микробус не е идвал днес - прозорецът ми е цял ден отворен и щях да чуя. Ще ги чакам аз цял ден и никаква няма да я свърша, защото друг малоумник пробива цял ден с бормашина и тамън спря, ама мен вече трайно ме мързи.
Тъп ход, определено си навлякоха големи проблеми с тия смешни лъжи. Утре ще им набарам немския номер и ще им изсипя ада на главите.

girlwithblueeyes
04-22-2014, 16:25
Ужасен ден имах.Някой да подаде жалба срещу мен е това за целият ми съзнателен живот го нямаше.
Пия си чая и хващам полският.
Поне той е добре и днес пак се чухме . Това ме успокоява.

xoxi
04-22-2014, 16:34
Направо ''супер''.
Ще си имаме гост за една седмица. И то какъв....
Както и да е, ще го преживея някак.

DisappointedDreamer
04-22-2014, 17:07
един път не я видях да се усмихне.

действително е руса , но беше се боядисала .. не знам как говори по принцип , но на английски гласът и беше като на Лоренцо Ламас. хахаха

в какво се влюби тогава?

stynioo
04-22-2014, 17:13
в какво се влюби тогава?

на външен вид е момиче , но за другото не мога да гарантирам.

не , сериозно цялата група са много красиви , но тя се откроява :Д сиг ще послушам съвета ти.