View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
SHPAIdURmeN
05-08-2014, 11:05
Днес... Искам да съобщя на всички хора... Живущи в нашата, единна и прекрасна България, че Росен Плевнелиев е на... служба, благодаря.
P.S. Прочети текста, както Роската говори :D
с леко закъснение /нали винаги за всичко закъснявам/, чрд Маги /и Вики/ , да сте живи и здрави, да се пазите и слушкате взаимно, да си го гледаш добре това вече пораснало дете, много любов ,секс и да не те ядосва гаджето, все така борбена и упорита/едно от малкото телета си, които си влагат телешкия инат в нещо хубаво/, много книги, поезия, хубави филми и слънчево време. и успехи в университета , бъди все така прекрасна ,никога не губи чара си ,да се напиеш тия дни по тоя повод , цунки от бг :*
аз продължавам да недоумявам наивността на хората, но ок
права бях ,че приятелствата от училище са ми най
обичам си девойките и ме е яд,че сме пръснати из цяла Европа
те винаги ще са на първо място в сърцето ми, пред всеки друг
освен пред сестра ми разбира се хаха
снощи в тоя шугар пак забих, стига съм пила вечее..
сега пак ще запиваме някви бири, после работа
утре ще си празнувам рдто най-накрая
нямам търпение и Бетката да видя, дано да ми избере торта като хората хах
https://31.media.tumblr.com/149654548caeca2ab066c1145f4df2af/tumblr_n4i67oxB5r1qzwug0o1_500.gif
жалко, че само една мнооооого малка част го осъзнава това
shmatarok
05-08-2014, 12:48
Днес... Искам да съобщя на всички хора... Живущи в нашата, единна и прекрасна България, че Росен Плевнелиев е на... служба, благодаря.
P.S. Прочети текста, както Роската говори :D
Хахахаха. :D Какво се занимаваш с тоя умник?
Боли ме главата, ама така е, като забравям да спра парното вечер. :(
Започнах да преговарям немския, сега мисля да изляза и да ида да купя картичка и до пощатааа.
pandabear
05-08-2014, 13:47
let it rain пък аз след малко си чакам масажчето и фрешчето, а след тях книжка, цс и гушкане ;3
аф- аф- аф- аф ^^
Прасея. Наспах се. Нямам няк'ва идея какво да си облека. С'а една разходчица ще оправи всичко, сигурна съм. Дано вЕрно си тръгне скоро, че почва да ми действа като енергиен вампир, а аз така си се наркоманизирам...
Дейбаааа!
lisi4ety
05-08-2014, 15:29
Усещам някаква тъпа, пулсираща болка в главата и имам нужда от малко сън..
Имам нужда и от малко време с него.. :\
Dagichka
05-08-2014, 15:47
изпразнено ми е от съдържание в момента.. не знам докога ще имам нерви и сълзи, трябва да се науча да си запазвам вътрешния мир въпреки всичко, как може едни думи така да ми болят на душичката, ебаси мекотелото съм..
иначе днес беше хубаво на тази церемония, толкова много се възхищавам от хората на изкуството, ахх
DarkTemplar
05-08-2014, 15:59
http://www.youtube.com/watch?v=-j6muYHRX90
Taка.
Решил съм да спра да пия и да стана продуктивен!
Днес съм станал в 8, ходих на лекции, покарах скейт, бях 4 часа в клиниката, сега ям салата и след малко отивам да направя едни лостове!
Няма да спра да пия, но ще съм продуктивен! :cool:
Деня ми почна на криво със спиране на сметката, поради надвишен лимит О.о набързо се разсъних, после изведнъж настроението ми се оправи, после пак се скапа, чаках напразно, чух неща, които знаех, бях объркана малко по-късно,
а сега се разревах за него отновооооо......
Какво ми става, мислех че всичко е свършило.
Трябва ли да трия всичко ?
Мразя да унищохавам спомени, те са ми най-скъпи <3
"С фотоапарата си аз успявах да спра и задържа хода на времето. Никой не можеше да ми отнеме запечатаните мигове, защото те бяха мои." Очи от рая - Алис Сиболд !!!!!!!!
Да те бяха мои !!!
DisappointedDreamer
05-08-2014, 18:29
Спокойна се чувствам. Уверена.
толкова ми е объркано
все повече чувствам, че медицината не е моето нещо и съм толкова на ръба да се откажа
това лято ще е преломно
а утре ще съм директор в деня на самоуправлението и то в суууупер важен ден, толкова е вълнуващо
SonataArctica
05-08-2014, 18:32
Направих си избора за университет.
Къде избра да учиш? Не е лесено решение.
Ба! Казах, че няма да чета и ще свърша работа, а за последните дни прочетох 600 страници, пфу! Това е проява на слаба воля от моя страна. Физически всичко ме боли, но това е добре. Не се оплаквам.
DisappointedDreamer
05-08-2014, 18:38
^University of St Andrews, Scotland.
edit: Иве, много благодаря за пожеланията :)
Скапа ми се настроението и то до момент да се чувствам като безполезен парцел. Но пък някои хубави клипчета, разглеждане на теми из форума и Heavy Metal (може би, съм единствената която започва да слуша наистина твърда музика, когато е тъжна, ама няма да си се натъжавам допълнително сама, де :cool:) си ме върнаха към живота. :D Пък и колкото са виновни външните фактори, толкова е и.. ъм.. полът ми, да кажем. Реакциите на кожата на лицето ми го потвърждават. :D А той да прави каквото иска, не веднъж го молех да дойде, ама няма да вървя постоянно след него. Негова работа е, а аз няма да се мъча да събирам парчетата на пъзела.
И все пак не е като да не се посмях. Имам някои удивителни хора в живота си. А ако се получи и лагер-школа ще съм на седмото небе.
Не знам дали от липсата на разнообразие, от желанието да си "дресирам" :cool: волята или и от двете заедно, но ми станаха изключително интересни някакви лични предизвикателства, а в интернет има тоооолкова яки. Какво пък, може да се навия да направя нещо такова. http://thoughtbrick.com/lifestyle/hundred-30-day-challenge-ideas/ Някои наистина са уникални и ако не друго, поне ще си разнообразя малко ежедневието.
Al3ksandra
05-08-2014, 19:52
Чувствам се добре... след няколко приятни събития за мен, изчезна едно такова гадно усещане, че съм едва ли не ... (ще си премълча думата). Чувствам се добре, ако се случи и още нещо което искам, ще се чувствам още по-добре.:)
не както трябва,не както искам.
Тази вечер съм особено надълбоко в Ада. Повярвайте ми, той съществува и е сред нас. Ние хората сме демоните... но знаете ли? Не ми пука! Защото това, което се изгражда от лявата ми страна е нещо наистина страшно!!!
SHPAIdURmeN
05-08-2014, 21:13
Ще ми липсва #Роската :D
Fisherman
05-08-2014, 21:19
покарах скейт
респект мейна
Днес се опитах да обясня какво е музиката на човек, който е глух по рождение. Накрай завърших с рев.
Не се бях замисляла каква важна роля играе музиката за мен. Колко променя, подкрепя, помага, вдъхновява...
Мисля, че той ме разбра въпреки всичко.
Не мога да си представя в какъв свят живее той. Без нито една песен, без да знае как звучат нотите, без да познава чувството от слушането на любима песен...
bebeemalko
05-08-2014, 21:54
Оф.. само това мога да кажа май...
От втората половина на деня само си повтарям, че съм глупачка и трябва да престана да позволявам на хората да ме нараняват... мислех, че съм си изградила една стена, но се оказва, че тази стена има дупки... тръгнала е да се руши и е мой ДЪЛГ да ги запълня и да се предпазя... имам ужасно силна интуиция, знам, че психологията е моето призвание и не бих се занимавала с друго, но понякога факта, че разбираш нещо те наранява, отколкото факта, че не го знаеш и забелязваш...
просто си знаех.. за мен беше прекалено очевидно, а другите още не го забелязват... това ми причинява тази интуиция, просто не могат да ме излъжат, след като толкова нагло се бутат пред очите ми... ужасно съм разочарована.
Тези дупки по стената трябва да се запълнят!
Имам нужда от психическа почивка, ще се срина ако нещата продължават така.. имам силна интуиция, а не силна психика... хората трябва да се вглеждат повече в нещата по-далеч от 2 метра пред тях...
^bebeemalko, грешиш... тази стена си я имаш и това, което усещаш като разрушение е всъщност попълване на дупките, които са били останали при нейното изграждане! Вярвам в теб.
П.С. Ти си обяснила като човек, а аз пак не съм разбрал. Е, нищо... поне мислим по един и същия начин xD Лека нощ!
sometimes_
05-09-2014, 06:23
Много ме дразни това, че всички винаги очакват толкова много от мен. И аз си имам слабости, еб*си! Защо не искат да го разберат?! Ама изобщо нямам намерение да се извинявам! Не ме интересува кой и колко е разочарован от мен. Достатъчно други грижи имам към момента, за да се тормозя, че не съм се държала според изискванията на някого. Искам просто да мине изпита в неделя и да изляза да пия кафе с приятели, без да мисля за глупости.
Обичам да си легна в 5 и да се събудя в 8 и половина с болки в корема. Чудя се дали да го изчакам да стане като знам, че ще ме прати да си легна пак. Искам вече да спре да ме боли.
Едит: Сега си гледам парада в Москва и толкова красиво!
Тия от кабелната започват да ме изнервят ... Втори ден не могат да дойдат да инсталират рутера и да вкарат новите настройки ... :? Ако не ми беше писнало от промяната на MAC адреса до сега да съм свършила с всичко и да не ги занимавам :?
И сметката ми спряха, а в гадното време не ми се ходи да я платя. Добре, че има опция за пускане за още 3 дни.
Де'а грам настроение нямам тия дни :?
Трудно приемам този факт..Веднъж направих същата грешка, защо я допуснах втори път? Хем знаех, че така ще стане накрая..Но пък рано или късно всичко се връща, нали?
Снощи най-сетне се осмелих да му кажа истината, но имам чувството, че ако трябваше да го кажа на живо, нямаше и гък да излезе от устата ми..Казах, че не е длъжен да ми отговаря, но силно се надявам все пак отговор да има..Две години са толкова много време, че се надявам поне да иска да ми проговори, ако не друго..
Трудно вярвам, че се държа толкова хладнокръвно, но фактът си е факт..Чак ме е яд на себе си, че крих толкова време..
Толкова много неща се случиха за една нощ..А днес е решаващият ден..Както и да се стекат нещата, ще съм силна и ще продължа..Макар и без приятелско рамо...
bebeemalko
05-09-2014, 08:33
RiB, бих приела и твоята теория, но от друга гледна точка. Ако стената съм аз, тогава да, те ме изграждат, но ако стената е моят щит срещу тях, тогава те го рушат най-нахално!...
Та, събуждам се в неутрално състояние.. Вчера започна по същия начин..дано днес завърши по-хубаво. Е, поне съм почивка, но имам други ангажименти. Харесва ми да съм заета, но винаги ще се намери някой да ми suck-не настроението. Неписан закон.
Niakoitam
05-09-2014, 08:39
Нещо ми е слабо,боли ме гърлото,имам хрема и храчки,носът ми е полузапушен на моменти от вчера и даже днес вече си имам и лека температура.Операцията разбира се се отложи за другият Петък.Няма как да се прави,когато си в такова състояние пък и едвали някой отговорен лекар би се наел с оглед на това какви инфекции може да се предизвикат.Бях си доста здрав през този месец.На моменти ме поприболваше гърлото,но ми минаваше.И точно като дойде 8ми сякаш започнах да се разболявам все по усилено.Днес даже и вдигнах температура "за по-сигурно". А не съм бил кой зне колко сред хора,пазил съм се,времето е що годе топло и така.Та понеже наскоро в една тема тук дискутирахме за това как едвали не хората на 100% контролираме живота си и го изграждаме по свои образ и подобие.Това е като че ли съвсем дребен пример че не е баш така.Явно поради едни или други причини тази дата не е била подходяща.От мен не зависеше абсолютно нищо.Не съм се насилвал да се разболея.Има го и варианта пък да е и просто съвпадение.Дали? Голямо съвпадение ще да е като се има предвид,че сигурно в близката половин година,че дори и в най-студените дни съм си бил здрав и читав.Нищо де,получих малко отсрочка. :)
bebeemalko хората често изграждат стени около себе си за да разберат кой има желанието,силата и му стиска да ги бутне.Никой няма желание цял живот да е обграден от стени и никой да не може да достигне до същността му.Това е просто защитна рекация :)
bebeemalko
05-09-2014, 08:49
Знам, да, защитна реакция е, осъзнавам го. Просто не съм готова да допусна никого отвъд стената. Те просто се опитват да я разрушат без да искат да са отвъд нея.
Niakoitam
05-09-2014, 09:00
Знам, да, защитна реакция е, осъзнавам го. Просто не съм готова да допусна никого отвъд стената. Те просто се опитват да я разрушат без да искат да са отвъд нея.
Няма значение дали си готова или не.Правилният човек ще я срине като багер. Иначе знам за какво говориш.Всъщност и аз преди доста години се опитвах да пробия стената на една девойка,но пък явно не бях точният човек.Имах усещането че на моменти успявах да я пробия,но след като се оттърсеше малко сякаш пред пробитото слагаше по още две допълнителни стени ей така за по сигурно :)
Едно такова странно ми е, снощи много се напих, ха добро утро!
Имах много интересна вечер, ще ви обременя с историята за нея :cool: Излизаме ние, всичко мн яко, отиваме на народния театър-гадно си беше времето но настроението го правеше по-слънчево от на слънчака през май :d Та седим си ний, пийм си мента. Пием, пием ли пием, при което решаваме да отидем към бар Петък малко да сме като хора. Та както си ходим бая hyped :cool: чуваме ние някаква свежа музика и се спираме. Оказа се някакво празненство ли не знам какво на завършилите 4 курс в Техническия университет. Ние влезнахме вътре, започнахме да им танцуваме с мацките и да си лафим с тях. И с момчетата де. Свежи хора бяха, нови запознанства а-у, социализиране :д. Ходихме до мимас, изядох 1 голям фалафел (най-якото, че можеш да хапнеш нещо веган от мимас), изпратихме 2ма приятеля, на които им се доспа (действието се извършва към 2 часа), и останахме аз, още едно момче и 2 момичета, върнахме се на партито на ТУ, готино беше. Малко тъпо ми стана по едно време защото танцувах с една мацка, беше готино, даже можеше да стане нещо, но както си танцувахме по едно време ми стана малко тъпо, защото осъзнах какво дърво съм и как грам не мога да танцувам. Както и да е, не бях отишъл с идеята да зарибявам, а да се забавлявам(хехе рима). Принципно от 8 съм на лекции и идеята ми беше да съм буден до към 6 и 30 и направо да хунка към студентски, та отидохме на народния отново, пихме бири, лафехме си и си се разлагахме по пейките. Към 5 часа реших, че няма да ходя на лекции, та си тръгнах с едната мацка и ходих да я изпратя до тях. Сега идва кулминацията - докато седяхме ние на спирката на 2ката, която е до тях, чакайки първия тролей, за да се прибера, дойде един негър американец с един друг пичага, които бяха мега впечатлени от разфасовката на бирата(2 литра). Такова нещо не бяха виждали :cool: Tа от едно на друго, разлафих се с негъра(въобще не го казвам по обидния начин, просто така го различавах от белия пичага;д) и си говорихме около 30 мин, докато ми дойде тролея. Преди да се кача пича ми даде няква банкота и ми каза, че съм мн готин и тва ми го дава да се сетя за него като се събудя хаха. И аз съм такъв, евала нали(на английски) и ти си мн готин, щях да си изпусна тролея в сбогувания, но се качих и гледам 100 долара хаха. Сега излизам с дога и отивам до change бюрото и направо после ще хвърчат салфетки хаха
sometimes_
05-09-2014, 10:17
Базикаш се...?! Нали?! :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10152425_894018680623769_6575227082402010963_n.jpg ниеееееееее хахах
bebeemalko, еми и ти, и това там вляво, където тупти. Знам за какво идва реч, но повярвай ми понякога е по-кофти да няма кой да се опитва да я разруши. Но всеки си знае за себе си.
girlwithblueeyes
05-09-2014, 12:02
Не мога да повярвам че ще имаме съвестни обучения с тях .... чувствам се перфектно .
sometimes_
05-09-2014, 12:05
Хах... Знаех си, знаех си, че ще го направи. Най-гадното е, че се научи от мен на всичките тия мурафети. Само дето на мен ми отива да ги правя, а и знам как. Сега заслужава да направя точно това, което най-малко иска... Но просто ще си правя пас, излишно е да се занимавам. Въпреки че съм бясна! Направо излизам от кожата си... Дано не ми кипне съвсем и да направя няква тъпотия, за която да съжалявам след това. :D
anonymous708973
05-09-2014, 12:11
bebeemalko хората често изграждат стени около себе си за да разберат кой има желанието,силата и му стиска да ги бутне.Никой няма желание цял живот да е обграден от стени и никой да не може да достигне до същността му.Това е просто защитна рекация :)
Много правилно.
И това, което казва бебето - "опитват се да я разрушат без да искат да са отвъд нея". Има го и тоя момент, просто от любопитство да искаш да го видиш човека, но някак не е честно да му сваляш гарда, ако нямаш намерение да понесеш какво има зад него...
Добре ми е, още ми е леко пияно, оффф. Толкова нямам настроение пак за пиене довечера, дано да ми дойде (настроениeто) до тогава.
Ако опра до френски днес, ще е много похвално.
Не мога да седна да уча, а първият изпит е на 1 юни..... само затова мисля... някой да има рецепта случайно?
bebeemalko
05-09-2014, 12:32
"Има го и тоя момент, просто от любопитство да искаш да го видиш човека, но някак не е честно да му сваляш гарда, ако нямаш намерение да понесеш какво има зад него..."
Някак си точно това се случва.. в ситуацията се случва така, че всеки един участник в нея минава през мен, прави дупки в шибаната стена и после най-безцеремонно си заминава и живота продължава.. затова ми е тая шибана стена, трябва да е здрава за да не поддава на безпричинните удари на някакви преминаващи хора. Няма да ви отегчавам повече с клатещата се стена, времето ще покаже дали ще падне. :) втората половина на деня се очертава да е хубава и приятна :)
Хубав ден на всички :)
bebeemalko
05-09-2014, 12:33
btw и аз се боря с проблема за ученето.. просто отдавам значение на всичко останало, но не и на ученето.. :D
после ще съжалявам, но какво да се прави. Лесно е да се каже седни и учи.
SonataArctica
05-09-2014, 13:43
после ще съжалявам, но какво да се прави. Лесно е да се каже седни и учи.
http://vpechatleniata.blogspot.com/2012/08/blog-post.html
// Имам много работа. Изпих 2 кафета и една енергийна напитка. Имам още няколко за да преживея нощта и да свърша всичко на време. Чувствам се добре, когато не бездействам.
Мдам... хайде ОТ УТРЕ почвам. :>
Така... сега ще разкажа една история, която започна преди 3 години...
Представете си едно поле... върху това пространство започва да се строи населено място, където е красиво и непокътнато от човешката злоба и човешкото лицемерие. По-късно това селище прераства в град. Красив град... всичко е хубаво, всички са щастливи, има проблеми, но все пак няма как да се управлява подобно нещо без такива. Когато има възход в дадено нещо, неминуемо следва пропадане. Този град е бил много красив и всички искали да живеят в него, просто защото е бил извор на надежда и всеки е намирал там своето успокоение. Всичко започва да се строи от нищото преди 3 години и през тези години става прекрасно място за живеене. Днес този град вече го няма. Няма помен от живот, дърветата не са продуктивни, сградите са разрушени, сякаш е имало бомбандировка, пътищата са напукани, все едно е имало земетресение. Няма и помен от жив човек, дори животно. Най-лошото е, че в този град всъщност е останал един човек, който търси... Представете си сега, че този човек сте вие.
shmatarok
05-09-2014, 15:11
Много се издразних.
Може всеки ден да ме занимава, да ми пише някакви глупости, които трябва да минават за Pick up lines (и сигурно се предполага, че трябва да припадам от кеф, като ги прочета), да ми праща хиксчета и бляблябля, ама никога няма да изрази и грам мнение, ами ще трябва всичко аз да мисля. Утре ще го насоля яко.
Тъкмо снощи си мислих кога и къде си закопах романтичната и мила страна и си мислех колко хубаво би било да си я открия и... пак нямам желание. Въпреки че има и нещо друго, и ми е странно. Още не знам какво е, ама ми става едно такова приятно на душата :)
Сори за лиричните глупости, хормоните ми играят пак.
И той не ми говори, ще го набия в скоро време! Какво ми се прави на жена с тея настроения, баси. Дори и аз не се цупя за такива глупости.
И съм направо Broken-hearted, как можах да не видя какво пране пускам.. :(
pandabear
05-09-2014, 15:13
Завръщане след обич. Обичаният поне веднъж знае какво е обич и обичане, и кои обичат. И иска не да обича, а да бъде обичан, за да обича. Той не може да бъде излъган. Другото е инфантилност. И загуба на време. И некоректност. И измъкване. И нараняване. И надсмиване - над другия и над себе си, и над цялото безсмислие. И разделяне. Но ако съм обичана e достатъчно. При недостатъчно си тръгвам винаги.
Добре, признавам, че не очаквах такъв отговор. 8-) Хареса ми какъв мъж е станал..Радвам се и че си е намерил прекрасно момиче..Останалото не е важно.
А моите проблеми са толкова много, че няма на къде просто..Не знам аз ли съм тъпа или прекалената честност ме кара да си мисля разни неща..Много съм объркана..
Нямам търпение да разбера какво е станало, но вероятно няма да е днес..Сад..:(
Омръзна ми да се разправям с мъже... xD Някои са с такова самочувствие и с нагласата, че всичко ще им бъде дадено в момента, който го поискат, че направо ми се повръща. Винаги съм била част от мъжката компания, но днес направо умирам за няколко момичета. 8-) Искам да разкажа на някой какви гримове си взех за бала, как ми стои роклята, в кой салон ще си правя прическата... Омръзна ми последните две семици само за коли да слушам и да говоря, че даже и да ремонтирам. о.О Почивка !!! ПО-ЧИВ-КА !!!
Обръсни се и може да ти се промени светогледа :D
Обръсни се и може да ти се промени светогледа :D
Пак ли ти?
Искам само всички да знаете, че аз съм най-голямата лъжкиня, която може да познавате! Всяка моя дума е лъжа!
Не мога просто..Обич, обич, ама чак толкова..
Съжалявам на всички, които забърках в това /вие си знаете кои сте/..И благодаря на тези, които ме подкрепиха, дори и за малко..
anonymous708973
05-09-2014, 19:37
Писах ти лично.
Кофти ми е за нея, обаче в същото време ми се прокрадват някакви мисли как явно не съм аз човекът, който може да я успокои най-добре и това ме кара да се чувствам малко зле. Пф, пълен егоцентрик съм, светът не се върти около мен.
Дано тази вечер поне успее да се разсее.
Искам само всички да знаете, че аз съм най-голямата лъжкиня, която може да познавате! Всяка моя дума е лъжа!
Не мога просто..Обич, обич, ама чак толкова..
Съжалявам на всички, които забърках в това /вие си знаете кои сте/..И благодаря на тези, които ме подкрепиха, дори и за малко..
за кво става дума
Е, т'ва е! Тренирай като животно, яж като прасе! :cool: Вече съм твърдо решила поне малко да си оправя храната, искам да кача маса, не много, но колкото да се оформя. Не мога така да вървя със скоростта на охлюв, 'баси. Само дет' още се чувствам разплута на стола си, а имам работа. Пфф.
И започвам много да си мразя това качество, ако се мобилизирам за нещо, после задължително ще има поне още толкова време, в което да не мога да се накарам поне малко да се стегна. Ама няма! Ще го преодолея!!
И всичко пак се изцапа... Преди по-малко от седмица го накарах да блесне, това просто не е честно. Meh. :cool:
И май не ми идва толкова зле по-малкият контакт с него... или, може би, различното държание. Няма пък, няма да стигам до зависимост, много по-различни идеи имах в началото. Каквото иска да прави, негова работа. Може да съм просто ядосана, но не ми пука, харесва ми. :D
А тоя пич пък от къде ми се появи, какво иска, толкова random запознаване и познанство не съм имала до сега. :cool:
Доста добре ми е, ако спра да се чувствам като безгръбначно, всичко ще е просто перфектно! :D
Все пак не разбирам - с какво съм заслужила момчето ми да е покрай мен? С какво съм заплатила в предишните си животи, за да имам такова огромно щастие във любовта? Виновно ми е когато някакви познати ми се оплакват, че хич не им върви в любовта и са прашасали долу, защото аз... Не помня какво е да съм самичка, толкова е странно. Страх ме е, че този балон ще се спука когато най-малко го очаквам и искам да си консервирам момчето в марината за туршия, след което да го затворя в буркан. Все по-често се улавям как си мисля за бъдещето с него - бих искала да пораснем заедно, да изградим себе си и разбиранията си рамо до рамо, да създадем дом и семейство, после - да остареем и да пукясаме в топлото си легло. Толковатолковатолкова го обичам. <333
SHPAIdURmeN
05-09-2014, 20:11
Страшно съм доволен успях да завърша сета си. Сега го преслушвам и съм очарован :D
чувствам се секси. около мен сякаш има някакво пространство, което ме загражда. трябва да се прибера по-бързо :oops:
искам и не искам. трябва и не трябва. баси.
DarkTemplar
05-09-2014, 20:41
http://www.youtube.com/watch?v=BiQOAlECv2c
Така ми се пие, дивее и ми се слуша рок... Скоро мисля да събера някаква подходяща тайфа и да ходим да се разцепим качествено в някой рок бар. 8)
Искам бе, ще се разрева. :Д
странно.
смесени чувства.
Какво сте се разискали всички бе? Аз пък не искам! :D
Спи ми сееееееееееееееее! Ама няма да спя..;3 Лялялялялляляля..;3
Много ми се иска ама не ми се иска чак толкова много!!! Съвсем честно ви казвам и от една страна нечестно.
Много ми се иска ама не ми се иска чак толкова много!!! Съвсем честно ви казвам и от една страна нечестно.
:lol:
shmatarok
05-09-2014, 22:24
Как можа да ми го причини.
Какъв е тоя период, в който съм влязла... тъкмо живна малко и нещо такова се появява, за да ме смачка напълно емоционално. Нямам ли право на щастие поне за малко?!
SonataArctica
05-09-2014, 22:25
Животът пред смъртта.
Силата пред слабостта.
Пътят пред целта.
Доволен съм от работата за сега. Трябва да вечерям и имам още няколко часа работа. Не предполагах, че тази вечер ще остане време за сън, но не се оплаквам относно това.
Единственото ми мрънкане е оносно факта, че гърба ме боли адски много. Ба! Не мисля, че до сега съм копнял толкова за едно размачкване. Мисля, че скоро ще заприличам на Бау (http://bootsandcatsblog.files.wordpress.com/2014/02/http-makeagif-com-media-8-12-2013-va35v6.gif). Само като се подсетих, че анимацията е от '67ма, се почувствах по-млад!
глеах батман от 66та, лел
пих
яка вечер общо взето
HollyGolightly
05-09-2014, 23:36
Най-отвратителните 2 седмици най-после свършиха. Взех си всички тестове, получих си очакваните оценки, а след тях и имейл, който ми потвърждава стипендията за още една година(поне). Просто не мога да си представя, че времето мина толкова бързо и ми остават само 2 семестъра :)
anonymous708973
05-10-2014, 04:39
Пффф, откога не съм се прибирала по светло от купон?! Утре вероятно ще се чувствам виновно, ама... БИГ ДИЙЛ! Ебати якото беше, а всъщност... просто си говорихме. Тотално съм вдъхновена! Всестранно развита личност, а пък тотално неарогантен. Ама не скромен до дразнещи нива, просто... ебати, чувствам се все едно нищо не съм направила в тоя живот и само мрънкам колко имам да уча, пък всъщност не съм се разучила особено. Няма такива вече. Ще си направя инспириращи картички, ако трябва. Боже, трябва да се ЗАОБГРАДЯ с повече такива хора!
girlwithblueeyes
05-10-2014, 05:37
Цяла нощ не съм спала трябваше като луда да обикалям наоколо. Днес съм решила само да си почивам и нищо друго стига да не се получи нещо неочаквано .И дам доволна съм може да си видя момчето скоро<3 вярно е ще е само 1 седмица и ще съм там по скоро с учебна цел и нямам търпение но все пак е нещо ...
lisi4ety
05-10-2014, 07:48
смачкана съм, почти не съм спала, а вчера ми окапаха краката. мрън.
и ми се яде тортичка от сладкарница 'неделя', даже сега ще си уредя една ;3
dimitar_ak
05-10-2014, 08:00
Нямам търпение да свърши днешната работна събота и да паля за Гърция. Отпуска малко ;)
ям,ям,ям..вчера хапнах еклерова и бисквитена.
смачкана съм, почти не съм спала, а вчера ми окапаха краката. мрън.
сейм хиър,
ама поне си изкарахме жестоко
Тотално съм леш. Физически се посъвзех, но психически... недей казва. Дано тия 10 дни минат по-бързо, че ще се побъркам. Снощи пак имаше обещания, хах. Дори няма с кой да вържа бас, че пак са били напразни, защото никой няма да си даде труда да ми обещае, че ще се сбъднат. Прокопах всички възможни тунели към най-долните падения, с'а смятам да си впрегна всичкото самосъжаление и погнуса от себе си и да ги насоча към ученето за да се откъсна. Направо... не ми се мисли. Дано поне здравословни проблеми нямам след цялото т'ва фиаско.
Не съм сигурна от кое ме е страх повече. Дали от т'ва, че ще ме послъже за пореден път или от т'ва, че ще се изпълни думите и аз ще видя нещата съвършено ясни. 'Щото аз обичам да работя, да има посока, в която да се движа. Ако и т'ва отпадне, тогава вече ще стане красиво.
weheartiit
05-10-2014, 15:15
Притеснено ми е малко
Пак правя тъпи работи,трябва да си държа на думата и да спра с лигавщините.
Ох,дано е хубаво !
shmatarok
05-10-2014, 16:11
Толкова искам да го мразя и да му се сърдя, а той ми носи сладолед, защото бил чувал, че помагало на момичета с ПМС. Баси! Дори нямам правото да се цупондря ;(
А за оня, с който трябва да се срещам след малко, дори не съм си мислила особено. Оф!
Искам да мога да си бъда емоционална без да се чувствам виновна за това.
IWannaBeSedated
05-10-2014, 16:17
Краката ме болят, уморена съм, но съм доволна. Само да съм постоянна и ще има резултат.
anonymous708973
05-10-2014, 16:27
"Така някой да те хване за ръката, да те подпре на някоя стена и да започне да те целува така, че да ти омекнат краката..."
Женският ми soulmate е доста прав, пу, пепел й на устата :D
Презентация ли да правя, френски ли да уча, че само глупости са ми в главата... Оф, не е лесно.
Няк'ви натрапчиви мисли се опитват да ми се въртят из главата. Уж само дреболии, а все неща, за които не искам да мисля. Пък и не трябваше да се получава така деня, мрън!
И все пак не мога да повярвам, че е възможно някой да пее тооооооолкова добре. За Бога, велика беше, а аз само можех да стоя и да гледам като идиот. Maaan...
Искам да заспя и да се събудя след два месеца. Искам!
След вчерашния ден, този мина доволно добре..Разходих се малко из Бургас и видях разни познати лица, които не бях виждала отдавна..
Днес сутринта ми се стори, че видях хора, които не би трябвало да са тук и това ме очуди доста..Ще се разбере де..
едит: Ей т'ва е..Да се опитваш да изтеглиш българска песен ОТ БЪЛГАРИЯ и да ти дава "This song is not available for your country"...Отчайвам се от живота вече.
Dagichka
05-10-2014, 18:03
а пък аз от седмици бленувам за торта с банан и шоколад от "Пчела", ама се опитвам да си налагам волята и да не изприпкам да си купя :cool: ама пък за сметка на това ядох днеска линдт 70 процента какао, мм вкусно :3
тъпо ми е, явно просто в мен е проблемът, наистина няма как целият свят да е крив, просто.. аз съм кривата. трябва да се науча да се обичам, да живея в тва шибано тяло и тва е. да чакам някой да ми казва колко съм прекрасна явно няма да се получи.
. трябва да се науча да се обичам, да живея в тва шибано тяло и тва е.
Точно когато се научиш, всичко ще си дойде на мястото. Аз имах моята драстична промяна, но още не мога да се науча и т'ва ми пречи суууупер много. Мисълта ми е, че дори и да си промениш външността, ако нещо в главата не се промени, нещата ще си останат съвсем същите.
Не знам дали т'ва, което стана тая вечер е хубаво или лошо. Нито дали изобщо е показателно за нещо. Знам само, че искам да бъда, т.е. имам нужда да бъда прегръщана. Не искам повече да си играя на силна. Всякак мога да се нараня, всичко мога да направя, но не в т'ва бил смисълът. Просто аз нали бавно стоплям...
Толкова е хубаво да виждаш...
главата ми просто...ще експлодира. и очите ме болят. и тва днес..абе, мамка му, харесва ми. харесва ми да имам такова въздействие, харесва ми да флиртувам. това е нещо ново за мен и ми е адски, адски интересно.
Вдъхновението ме връхлетя с пълна сила!
Имам толкова много артистични идеи, само реализацията малко куца, заради пустия срам, да си кажа какво точно и от кого го искам. Не се харесвам такава. Не съм срамежлива. Смешно е.
С тези новодишли идеи имам чувството, че повече ме спира мисълта, че може да ми откажат. А толкова съм се ентусиазирала и развълнувала, че един отказ толкова бързо ще ме свали на земята, че чак ще заболи. Ще изчакам да ми мине вълнението, за да хвърля един реален поглед върху нещата, преди да ги излагам и пред други хора.
В главата ми е каша.
Върхът, ръководителката ми за екскурзията със сигурност ще ме мисли за най-безотговорния човек ever. Как може да съм тоооолкова зле?!?! То да беше един път, ама не, аз трябва да си изпусне срока два пъти. Майко, искам просто земята да се отвори и да падна вътре в момента. :d Как я направих тая простотия, не знам... А съм отговорна по-принцип, мамицата му. Единствено мога да се надявам да успея да й обясня, че това беше просто една голяма шибана грешка, по някаква случайност и тя някак да ми повярва, че не съм такава по-принцип. Ама то и да вярва и да не вярва, каква файда?! То грешката вече съм си я направила. Просто без повече fail-ове!! Е такава простотия скоро не съм правила. Няма да спра да си се ядосвам скоро....
Colouring
05-10-2014, 21:01
Имах най-хубавата седмица евър. Просто, оххххххх!!!!!!
Aaaaaaaaaaand back to reality...
;/
lisi4ety
05-10-2014, 21:41
Ядох си тортичката пък, сега ми е доволно :3
И си купих пантофки ;3
Но за сметка на това обикалях още толкова, да не кажа два пъти повече от вчера и вече наистина не мога да си стъпя на краката. ;d
anonymous708973
05-10-2014, 22:12
Знам само, че искам да бъда, т.е. имам нужда да бъда прегръщана. Не искам повече да си играя на силна. Всякак мога да се нараня, всичко мога да направя, но не в т'ва бил смисълът. Просто аз нали бавно стоплям...
Толкова е хубаво да виждаш...
Така, така. Нищо няма да ти стане, ако бъдеш не толкова силна за малко :)
и тва днес..абе, мамка му, харесва ми. харесва ми да имам такова въздействие, харесва ми да флиртувам. това е нещо ново за мен и ми е адски, адски интересно.
И аз на дърти години се усещам :D
E, измислих как ще направя презентацията, дано утре отборът одобри и да се събера във времето. Искам развитие по един-два въпроса и дано няма излъгани очаквания пак, че ще е много криво.
shmatarok
05-10-2014, 22:55
Много ми е лошо.
Как можах да се натъпча така с пуканки и кола. Чувствам се като бременен хипопотам.
Мина доста добре според моите представи. Нищо неловко, thank god, и филмът беше готин, ама не го избрах правилно. Прекалено романтичен излезе, трябваше да е нещо с повече екшън.
И се чудя кога ще се науча да говоря и да разбирам местните перфектно. На моменти се чувствам толкова бавна, че няма и накъде повече.
bebeemalko
05-11-2014, 05:36
Изморена съм. След малко излизам за работа и после ще се постарая да седна да уча... ужас точно 10 дни до матурата, а да не говорим, че по биология нито един урок не съм прочела, но знам, че ще я взема и без да уча :D
Моите котИта ще се изтрепят докато разкрояват новия мокет по размерите на стаите. Забавляват ме. Напра'о ме събудиха с усмивка, а майка ми си помисли, че мазно я лъжа за т'ва кога съм се прибрала.
Оф, само като се сетя, че тря'а си отивам следобед и ми се допива. Може и да инвестирам в нещо с градус.
Чувствам се все едно участвам във филм и аз съм и единствения зрител
pandabear
05-11-2014, 09:59
така ме мързеше да се разкарвам и се оказа, че не е трябвало. другата седмица трябва да свърша и т'ва. доста неврони в мен умряха, като им чух гласовете на онези хора, сигурно не им е лесно да са толкова глуповати, де'а...
сега си слушам музичка, пия си тараторче и ми е доста хубаво. грее слънчице, което значи, че ще си тичам навън и няма да се налага да посещавам залата, за пълна тренировка. днес е ден 90-ти от хранителния режим, така че съм решила да си направя една лазаня и да ѝ се насладя довечера с чаша домашно бяло винце ;3 и някакви ягодки ще си взема. ще изпробвам новите кристали за вана, надявам се да са добри. абе, днес ми е ден за глезене. ако и той е свободен и ме посети, ще е повече от добре ;3 идващата седмица, обаче, се очертава тегавинка. хич не искам да започва... ;д
чудя сееее дали да отида на лекар като се прибера. сто про ми се е вдигнал диоптъра. главата ме боли, погледът ми е премрежен, очите ми са вечно навлажнени се едно ш' са разрева всеки момент. дали цайсите ще ми отиват?! за лещи не може и да става на въпрос. като изключим този дискомфорт, се чувствам идеално. не е за вярване, че хубавото ми настроение продължава дни наред. навсякъде виждам секс, всичко в мен е секс. това моето не е мръсно подсъзнание, а мръсно съзнание. наблюдавам невинните и несъзнателни погледи и жестове на непознати по улицата и в главата ми изникват сякви неща...
ще изпробвам новите кристали за вана, надявам се да са добри.
искам.
ще побягам днеска.
слънчев и приятен ден.
Софтуерното инженерство ми звучи мноооооого добре.
Но ох, колко е ужасно да се отказваш от нещо, с което си се захванал вече.
Денят е мега як иначе. Супер летен, първия такъв от тоооолкова време. Ще се видя с приятелка да пием бири, после ще видим. :)
kalpazanka
05-11-2014, 12:06
Стомахът ми е свит на кълбо и ще е свит така поне един месец.
bebeemalko
05-11-2014, 14:26
ще караааам :D
IWannaBeSedated
05-11-2014, 15:25
Или всички са станали много дразнещи, или аз съм раздразнителна. 8-)
Colouring
05-11-2014, 15:47
Днеска цял ден уча. Доста натоварено ще ми е тия дни, ама така е, като си дадох толкова голяма почивка. Мда. По-късно сигурно ще гледам нещо, че не ми се излиза. И така, пак се връщаме към нормалното ежедневие. Скукаа!
weheartiit
05-11-2014, 16:40
Ух,много съм мързелива нищо не правя като хората ,
дано се справя утре защото иначе не знам ...
Не е зле да поработя върху себе си ,чувствам се доста
комплексирана напоследък ама то в моята среда как няма,
просто завиждам благородно на повечето от познатите си.
утре таратор и ягоди със сметана искам
днес искам да се наспя и да пия биричка
сама съм си, отново, ама то и сама ми е яко, не ми трябва Н-И-К-О-Й.
само лаптопчето, книжката и телефона ,за да си храня котето
и цигари и бира да има, на всичко друго да му таковам таковата
пак ми изгуби интереса, няма само аз да поддържам комуникацията, ако иска..боли ме гъза
точка.
TheNormalGuy
05-11-2014, 17:13
Дъ чалга ин май ютуб ис туу деймн хаааайййййй
Fisherman
05-11-2014, 17:21
утре таратор и ягоди със сметана искам
днес искам да се наспя и да пия биричка
сама съм си, отново, ама то и сама ми е яко, не ми трябва Н-И-К-О-Й.
само лаптопчето, книжката и телефона ,за да си храня котето
и цигари и бира да има, на всичко друго да му таковам таковата
пак ми изгуби интереса, няма само аз да поддържам комуникацията, ако иска..боли ме гъза
точка.
колко си елементарна
Dagichka
05-11-2014, 18:11
защо ли си помислих, че поне за миг тая жена може да ме разбере? сдържам се да не е напсувам, честно, не ми пука, че ми е майка.. това, че не и следвам стриктно плановете я побърква, еми опитах се, ама сърцето не пита, кво да направя?
иначе ми е добре, беше ми добре с него.. на тревата, направо на земята, мирисът на пръст и неговия въздух, който издишва <3 бяхме толкова tumblr, че ха-ха и тия мацките са пичове, направо вече съм сигурна, че съм се родила погрешно 10 години по-късно.. да видим утре как ще е.
Браво.
Евала.
Уникално.
и това ако не е беден речник
колко си елементарна
не повече от теб :)
Fisherman
05-11-2014, 19:01
чакай,че до ся праих таратор с ягоди и биричка и мириша на цигари
Потресена съм от братовчедка ми..Аз, която съм точно във възрастта, в която повечето момичета използват грим в количества, едвам си слагам такова нещо, а тя на 10 години ще ми се маца, все едно е на 40 и се опитва да прикрие нещо..Смятах я за много по-неподатлива на такива моди..Жалко, много жалко..И лошото е, че гримът е най-малкия проблем..
чакай,че до ся праих таратор с ягоди и биричка и мириша на цигари
не виждам нищо лошо нито в таратора, нито в бирата, нито в ягодите , а за цигарите-никой не те кара да пушиш като не ти харесва
така че може да спреш да си раздвижваш пръстите по клавиатурата, заяждайки се с мен
установих, че Монополи е яка игра, искам пак да се съберем 8-)
Бах недейте хейтва е нямате ли си друга работа
Прибрах се сега, излизам с кучето малко да го разцъкам със скейта по алеята, довършвам си още 10 въпросчета от теста и си лягам, утре цял ден трябва да уча, че другиден колоквиум, по-другиден също колоквиум. Тегава седмица ще е, а аз тъпака цел уикенд бичих айляка ;д
Остави числото на мира, фе!
чакам майка ти да ми оправи покойте
Fisherman
05-11-2014, 19:48
не виждам нищо лошо нито в таратора, нито в бирата, нито в ягодите , а за цигарите-никой не те кара да пушиш като не ти харесва
така че може да спреш да си раздвижваш пръстите по клавиатурата, заяждайки се с мен
установих, че Монополи е яка игра, искам пак да се съберем 8-)
просто казах очевидното
Lonsdale.
05-11-2014, 19:49
Чувствам, че имам сополи.. и носът ми е настинал.
102, млъкни, моля ти сА. :D
Чувствам се толкова бездействащо. Пфф, имам толкова неща, които да правя, а за вися тук и си губя времето. Мразя се в такива моменти.
ти звук ли имаш ве пчелицо
-Защо ми пишеш все още?
-Защото искам.
И ще ми пише докато си намери някой нов ли? Деба тъпите... и съм бил с такова момиче (facepalm) Не стига, че ме заеба... егати нахалствотО!
Пфф, нищо не ми се прави. И нещо ми дразни гърлото, дейба. Само да не се разболея, че сега не му е времето.
Днес беше прекрасно!
Чувствам се щастлива,но супер много ме цепи глава...
ем, аре лека ми нощ. дано успея да заспя предвид ужасната болка и луната, която е застанала точно пред мен. добре съм. странно. ако бях Аз отпреди няколко месеца, щях все още да съм със заровена глава във възглавницата и да плача. тя единствено познава сълзите ми, тя единствено ги е попивала. понякога изпитвам неистово желание да облегна глава на нечие рамо и да заплача силно, силно, с глас... не си спомням някога през съзнателния си живот да съм плакала.. на глас. всичко остава като буца в гърлото ми. добре съм. важното е, че имам с какво да се занимавам и къде да насоча вниманието си, макар че с тези очи...малко трудно. намерих утеха. засега. ( :
Аааа 2 часа пиша тъпото съчинение. Ама стана добре! Прекрасно! Невероятно! :D
Другата седмица са ми класните и ми е няк'ва каша от теореми и правила, нещо не се виждам как ще си подредя мислите, ама каквото стане. Смятам, че ще се справя... приемливо.
Защо не може нещата да се бяха подредили различно, чувствата да бяха други и всички да са щастливи. Ама не, трябва всичко да е наопаки. Но ми омръзна да мисля за всичко и всички! Сега ще си правя каквото ми харесва и да става каквото ще. :cool:
kih\szfjkhdkjszajbdzsfbjdijadiksjhf;kuhjk;kuijh
anonymous708973
05-11-2014, 23:25
Нервно ми е. Дано нещата се стекат както очаквам... макар че идея си нямам и аз какво очаквам, хах. Абе, да кажем благоприятно.
Чувствам, че свърших добра работа по презентацията, нищо не е претупано. Дано момчетата одобрят.
И дано да ме хване утре музата да си науча по френски, че нещо не умирам от желание за този тест.
TheNormalGuy
05-12-2014, 00:05
Получи се прекрасно тази вечер, дъ спирт ин май вейнс ис туу деймн хаййййй
fUcKsMiLe
05-12-2014, 01:14
Едни въпроси блуждаят из главата ми, заради тях не можах да заспя.
Кофти вечер, започна кофти и свършва кофти.
Никога повече няма да се прибирам сама, от тук нататък ще си прося изпращането докато приятеля ми не се върне, защото то бива, бива страх, ама чак толкова отдавна не е било. За последните 30-тина дни 2 пъти вече става.
Ако това продължава, ще се наложи да водя сериозен разговор. Не ми е приятно да се мъчат да ме въртят на малкия си пръст, защото мога да го счупя много лесно. Само ще си отворя устата и край, но да не сме гадни и разговор ще свърши работата, ако е добро "дете".
яж лаина примерно
а ти нали знаеш к'во да ядеш? ( :
исках да отбележа, че съм станала доста рано. не, че съм от ранобудните. смятам да го оползотворя с един крос. тъкмо може да ми дойде апетита ;3. дори и с похпухнали очи и рошава коса съм шекши, мадафака ;д
HollyGolightly
05-12-2014, 04:41
Мда, утре пак е Понеделник, а аз никаква не я свърших..отново, дори не си починах като хората. И баща ми ще вземе да ме събуди в ранни зори, за да и подаря подаръка, не знаех че са го преименували на "Сутринта на Майката" вместо Денят на майката :?
sometimes_
05-12-2014, 06:49
Яд ме е, че се наложи вчера цял ден да си стоя вкъщи. Съвсем друг план имах за неделя, ама щях да умра от болки и, освен да лежа, нямаше какво друго да правя.
Иначе се радвам, че се оправиха нещата, сега ми е спокойно. Другият проблем си остава, обаче. Просто не знам как ще се справя, напрягам се ужасно много само като се сетя. А не виждам никакво решение... :( Поне имам още малко време и поне имам с какво/кого да си разсейвам мислите.
TheDevilInMe
05-12-2014, 07:44
До кога всички ще си мислят, че знаят на мен какво ми е... Много лесно е да си отстрани и да даваш акъл...
Събудих се за лекции, станах, изстисках си плодовия сок, изпих си го и отново си легнах. :cool: Сега се събуждам, наспах се, ям мюсли, извеждам кучето и цял ден ученеученеучене
girlwithblueeyes
05-12-2014, 11:42
Чувствам се тъпа . 24 часа на крак не ми бяха зле поне сега ще си почина и довечара пак .И той мъчно ми е за него но просто нямам чувства към него .
ForzaFelipe
05-12-2014, 14:12
Може ли човек да се влюби без самия той да го осъзнае? :lol: Пак някакви сигнали получавам..Иначе, цял ден ми се спи, това време не спя да се мени, цял ден пече като ненормално, сега заваля...Добре че се прибрах преди да завали :lol:
anonymous708973
05-12-2014, 14:15
Може ли такава небивала липса на апетит да ме гони? Точно мен? 8-) Ако не се познавах, щях да кажа, че не мога да ям, когато съм нервна :Д
Ама да ям нещо, че иначе ще се припада довечера като нищо.
Пу, късмет си пожелавам, мисля, че сега е времето да започна да вярвам в де що има Богове - родни, чужди, живи, умрели, започвам! :D
bebeemalko
05-12-2014, 15:02
Снощи отделих време да уча :) днес е натоварен ден. Бях на работа, ходих за подарък на сестра ми..ебаси изхарчих 50 лв за подарък.. ама нищо, щом е за малката ми ^_^ сега гледам репетицията им и в 18:30 е моята репетиция. Докато се прибера ще стане 9 поне. Докато се изкъпя и седна да уча ще е 9:30. Малко учене и ако не заспа до 11 може да се видя с батката :D готини колеги имам. Утре съм почивка и ще изляза да потичам сутринта :) чувствам се пълноценна :)
DisappointedDreamer
05-12-2014, 15:40
5/15
бр. утре започва истината!
блях, пак няма да ми стигне времето...счупвам се от бачкане, само да дойде сряда следобяд, всичко да се свършва...
не сме се чували от вчера сутринта, не сме се виждали от четвъртък май, не съм много сигурна от колко време не се е случвало това, крийпи е...
Събудих се по обяд и открих, че някъде от банята ми излизат мравки и целият ми под е покрит с тях. Прекарах 4 часа да чистя и да пръсам със спрейове. Убедена съм, че апартамента в момента е много по-чист от колкото когато влязох. И пак има някакви гадории, които не съм изчистила, но нямам и намерение, тъй като не съм ги цапала аз. Само да се пробват да ми кажат нещо.
След като най-накрая се добрах до леглото и компютъра ме зарадваха с добре взет изпит при масово скъсани. Денят можеше и да е по-ужасен.
дори и с похпухнали очи и рошава коса съм шекши, мадафака ;д
pics or it didn't happen
ForzaFelipe
05-12-2014, 17:10
Днес за пръв път си направих пълноценна мини тренировка...Още няколко дена и започва на пълни тренировки, тъкмо да си подготвя и хранителния режим. Този път смятам да загърбя мързела си, защото вече ми писна...Особено, след като съм качил 3 килограма още след операцията...Мислех си, че всичко това ще ми повлияе обратно и ще сваля, но...Имам още време с нормални тренировки и хранителен режим до лятото да вляза във форма..
Ядосах се на работа, но пък сега ще си почина, ще изгледам филмчето, ще почета, ще се наспя..
утре най-накрая почивам и нямам планове, включващи нещо друго освен леглото ми..
Днес съм най-продуктивния :cool: Наблъсках се сутринта и цял ден учаучаучауча побърках се в главата ми са само хормони. Утре имам колоквиум по физиология и се надявам да успея да освободя таз ендокринна система, че ако трябва и за изпита да я уча, заедно със другите 600 страници учебник ще умра :cool: и тей.
Ся излизам с дога малко да видя свят и после лягамм
Fisherman
05-12-2014, 17:43
Днес съм най-продуктивния :cool: Наблъсках се сутринта и цял ден учаучаучауча побърках се в главата ми са само хормони. Утре имам колоквиум по физиология и се надявам да успея да освободя таз ендокринна система, че ако трябва и за изпита да я уча, заедно със другите 600 страници учебник ще умра :cool: и тей.
Ся излизам с дога малко да видя свят и после лягамм
В СУ ли учиш?
SonataArctica
05-12-2014, 18:52
Тъжен, отчаян и искам да счупя нещо. Чувствам се наистина ужасно. Б*ахти.
// колко успокояващо... (http://www.youtube.com/watch?v=j43upHCHRdU)
Мда, софтуерно инженерство ще бъде. Сега само трябва да уведомим родителското тяло за кардиналната промяна, което е най-трудното от всичко.
Ох, чувствам се прекрасно, че взех това решение. И чувствам, че е правилното. За пръв път от толкова време се чувствам сигурна и спокойна.
А той е толкова ентусиазиран и прекрасен... :)
Щастие! И малко студ, но предимно щастие.
Пукахме си пуканки. Цял чувал пуканки. Буквално. 12 пакета... и само един филм. Но пък 3 часа.
Прасенца.
Не само апартамента ни, но и половината квартал мирише на масло от пуканки. :D Нека ги е яд!
Днес и двамата не сме хапвали нищо и сега съчетаваме три хранения в едно голямо плюскане. 8-)
Хубаво ни еееее.
anonymous708973
05-12-2014, 21:05
Кисела съм, крива съм, без настроение съм. Нищо не ми се прави, даже не ми се спи, а утре ще ставам в 7.
Как може така да се скапвам от дреболии?
Пф.
Ама пък направих най-накрая тъпото упражнение, бе! Може да е вкъщи, ама го направих! ЙЕС.
И френският уж върви, ще видим утре на теста.
Оф. Да взема да си оправя стаята ли без да се скарам сама със себе си? ОФ.
Дано при нея нещата се стекат по-добре от очакваното.
Мда, софтуерно инженерство ще бъде. Сега само трябва да уведомим родителското тяло за кардиналната промяна, което е най-трудното от всичко.
;33
И успех !
anonymous895156
05-12-2014, 21:17
Личната ми лекарка ме забави с един час и трябваше да стоя прав през цялото време, но поне ми се реваншира с бележка за цялата седмица. Йей.
Обичам да провокирам хората. Надявам се утре да бъде хубав ден и да не ме гледат странно, когато се смея по време на химна.
бележка за цялата седмица. Йей.
Обичам да провокирам хората.
Толкова здраво ли те пердашиха ? ;/
anonymous895156
05-12-2014, 21:21
Нямаш си идея колко ;/
Не искам да гледам повече голи хора.
ПТ: Имам нужда от вдъхновение.
pics or it didn't happen
прпоуснАх тоа път селфито
искам да си легна на моя матрак, ве! писна ми тва местене. не мога да свикна и да се наспя, мамка му. спя неспокойно и мн леко. събуждам се на секи час. не мога да повярвам, но за пръв път в живота си изпитвам привързаност към място. моят изглед, моята възглавница, моята завивка.., моят мирис по тях. досааа бях чела само по книгите, но човек наистина притежава свой собствен аромат. и очите ми мамицата им и на тех. баш с'а ме предават. другата седмица са матурите, а на мен чак ми е гузно колко не ми пука и не изпитвам вълнение и тръпка, а пък балът..да не говорим. що за непукист, що за дебелокожо животно съм станала?! аз? аааз, която треперех буквално при някво умряло писмено или тестче. кога успях да отида в другата крайност? защо? според мен тва е дългоочакваната защитна реакция, от която толкова се нуждаех. дори скандалът. заболя ме, но ми минава твърде бързо. притеснителното е, че май не ми пука за нея, а за тва, че е засегнато достойнството ми. ето, пак непукист, пак егоист. 'ма така е по-добре май, отколкото да си затормозявам животеца.
БЕЗДЕЙСТВАМ... Не мога да се гледам, просто, не мога! И утре какво? Аз ще си се пържа на огъня, няма да е друг. Какво правя тая година? Пфф! Сега оставям форума, музиката, всичко и ще си науча, пък, ако ще утре сутринта да трябва да ме събират от земята! Това моето не е работа.
Поне си имам добри новини. Като начало се разбрах с ръководителката ми, всеки греши, всичко е ок. Без повече изпуснати срокове обаче, защото хубаво да греша, да греша, ама колко да греша? Айде, станалото - станало, само мога да си взема бележка.
И ми потвърдиха лагер-школата. Той, не знам защо, не я одобри, ама негова си работа. Аз мисля, че ще ми е страхотно. Искам малко повече време с тези хора, напоследък ме изненадват, а ако минем и някоя нощ на градус, всичко ще е супер. И естествено, дано има какво интересно да ми кажат, защото нещо не съм впечатлена от начина на обясняване на преподавателя ни, но нали и той е бил на мое място... Може пък да ме изненада, особено, ако си направя труда да си напъна малко мозъчните клетки. :cool:
Ок, в главата ми е някаква пълна каша от информация. Ако се издъня, въпреки тези усилия, просто... Пфф, надявам се утре, с по-свеж поглед над нещата, разбърканата информация да се е подредила.
Колко ми се спии... сутрин съм най-неадекватния, предобрих с ягоди и банани и влизам да се къпя да свежна, след това колоквиум :D
sometimes_
05-13-2014, 06:08
Днес ми е свежарско. Не се наспах много, ама ми е якичко. Довечера със сигурност ще е забавно и даже нямам търпение. Дано да ми остане време да поспя малко, че иначе утре ще припадам. Много ме кефи временцето и ме зарежда с добро настроение. Хубаво е от време на време да съм в такова настроение. :D
bebeemalko
05-13-2014, 06:20
И аз не спах мн, но последните два дни нещо не ми се отдава хубавия сън. Въпреки това не се чувствам като парцал на фона на вчерашния изморителен ден. ИИиии най-накрая дойде очакваната ми почивка. И времето е хубаво, значи след малко отивам да тичааам :)
Хем се радвам, че в други ден заминаваме ... Хем ми е смотано :?
Пак в последния момент ни викат в хотела. Вярно, 3 месеца ще го ударим на живот, че и ще ни плащат ама не ми се ходеше толкова рано :? А колко ми е досадно да стягам багаж ...
Като за капак в нашия Технополис няма единия фотоапарат от двата, между които се колебая, а трябва да взема някакъв бързо. Оф, хич не обичам като не ми се подрежда всичко така, както съм го искала ... :?
girlwithblueeyes
05-13-2014, 08:59
Тези месеции течат толкова бавно .Искам вече да си го гушна и да го докосна.Толкова много ама много ми липсва вече ще се побъркам без него.Сърцето ми се къса от мъка от 2 дена не съм го чувала и поне гласът му да чуя нищо друго не искам.
изнервена съм. и изморена. много изморена. нямам сили да отместя поглед. дееба тия селяни.
Колкото и да съм щастлива, каквото и да ми се случи, нищо не е като тогава.... идва момента, в който ми става тъжно, само защото той не е в живота ми вече...Ами ако никога повече не го видя?? Не го чуя или не си пиша с него??
Нищо не може да го замени..
Мисля, че никога няма да го забравя.
SHPAIdURmeN
05-13-2014, 13:52
- Kaзах й че има малко целулит.... Но секс фор еин вохе! :D
Как да се чувства. :D
shmatarok
05-13-2014, 14:13
Пфффф, сетила се за мен. Цяла година ходи да запива с дъртаци, даже рождения ми ден не ми честити, днеска се сетила за мен като има поводи да се хвали. Еми браво ѝ и прав ѝ път. Ама какво ми било имало? 'Ми нищо вече, ама като ми имаше не можа да отдели един час да ми се обади по скайп, тогава, когато имах нужда от някого да ми помогне да се събера отново.
Ядосах се, много. Като сестра я имах.
И пак имам проблеми със съня, днес за капак и тревата дойдоха да косят, та цяла сутрин ми бучаха.
Тия дни само нерви. С никой не ми се говори.
Поне родителката е получила картичката, слава Богу, че такъв зор беше докато я пратя. :D
Мисля да си поръчам пица.
anonymous895156
05-13-2014, 14:40
оооо да да да да да да
bebeemalko
05-13-2014, 14:58
Проспах следобеда. Нищо. Поставям си за цел довечера да реша 10 теста. Да компенсирам проспания следобед. Поне съм почивка- мога да си го позволя. Хайде отивам на репетиции след като си доизпия фреша и изям мюслито.
- Kaзах й че има малко целулит.... Но секс фор еин вохе! :D
Как да се чувства. :D
каквото повикало, такова се обадило :P
добре ми е, пак пропилях деня, но пък вечерта може и да е интересна, хммммм
мотори и зеленооки мъже- me likey :D
DisappointedDreamer
05-13-2014, 15:10
8/15!
Още 7 изпита. Ахххх, днес обаче цялата ми енергия се изпи. За сметка на това съм сигурна, че съм взела единия изпит по висша математика с 5-ца 8-) Ебахти доволното съм.
Сега сън и после история, че утре отново ще е ад :Д
Dagichka
05-13-2014, 17:42
все повече се убеждавам, че пмс-то ми е ужас и много ми влияе.. готова съм да разстрелям някой, дали ще е тъпата ми майка или тъпите ми съученици (благодаря на Господ, Аллах, Азис и прочие), че ми остават само няколко срещи с тях в живота ми.. :д той ми пишеше миличко, ама зачезна да прави рап, дано му е забавно и да няма пички, щото... :д надула съм си the prodigy и дано ми мине, пък и един шоколад да нямам наоколо, пфууу
Айде, свърши се. Не беше толкова страшно, но ще се успокоя напълно, когато си видя резултата.
Още два шибани дни... Ок, утре ще го изкарам някак, ама четвъртък ме притеснява. Много! Просто не искам да се провалят заради мен. Но едно по едно, сега на преден план ми е утрешният ден.
Чек сега усетих колко разбита съм точно. Искам да се метна на някое легло, ама не мога. Ооооще малко, само още малко!
И се оказа, че си го спомням. :cool: А си мислих, че не съм го виждала преди началото на годината. Но ще разбера утре със сигурност.
SummerRain
05-13-2014, 18:13
Уморена и сънена след 5 упражнения в университета и една обиколка на гребната. Още две седмици до края на семестъра, после безкрайно дълга сесия и стаж. Искам стаж.
TheDevilInMe
05-13-2014, 18:29
Безкрайно уморена и това е едва началото, но ще се справя пък! :)
Имам чувството, че днес всички са решили да ме ядосват. Или аз се поддавам твърде много на провокации..Пфф..
Харесва ми за какви неща си говорим с баща ми..;3 Толкова прекрасен човечец е..;3 В същото време мама е изпаднала в някаква дупка и това ни убива настроението на всички..Дано и тя се оправя по-скоро, че не мога да я гледам вече така..
Утре ще е хубав ден..Започвам с бягане, после ще се изкъпя и ще отида на кафе и от там на училище..;3 След училище може пак да побягам..;3 Дадох старт и на режима, което ми се отразява много добре..;3
едит: Не съм очаквала да срещна човек с моя проблем скоро..Миличкия, много по-зле е от мен..Много ми е жал за него..Иска ми се да можех да му помогна..:(
lisi4ety
05-13-2014, 19:16
Отдавна не се бях чувствала толкова слаба.
Най-сладка следобедна дрямка се получава след едночасов рев, да ви кажа.
А най-готината комбинация е болка в коляното, която пречи да ходиш, болка в главата, която пречи да мислиш, и едно току-що придобито гадене, което да допълни за страхотното ми настроение.
Писна ми да се караме за глупости.. и само като го пиша пак усещам как ми се насълзяват очите
Оф, я се стегни ;d
bebeemalko
05-13-2014, 19:19
И този ден свърши. Спи ми се.
Искам да заспа. Лека
SHPAIdURmeN
05-13-2014, 19:29
Леле 3 седмици 'nd I am out baby :D
Утре ни е изпращането...
По необясними причини ми е страшно тъжно. Никога не съм си харесвала кой знае колко класа... или нещо друго от това училище, но в момента се чувствам много зле, че утре официално се разделям с всичко, което съм търпяла 5 години...
Усещам, едва ли не, някаква тежест в гърдите.
Днес с една съученичка се разкарвахме с колата и по радиото пуснаха Щурците - Клетва. И двете ревнахме. Лигли.
Но само след два месеца с нея ще ни делят над 5000 км. Утре ще ревем и двете. Пак. И после пак.
по-лошо , отколкото си мислех , че е възможно да съм
една ера завърши
не знам как да
Отдавна не се бях чувствала толкова слаба.
Най-сладка следобедна дрямка се получава след едночасов рев, да ви кажа.
А най-готината комбинация е болка в коляното, която пречи да ходиш, болка в главата, която пречи да мислиш, и едно току-що придобито гадене, което да допълни за страхотното ми настроение.
Писна ми да се караме за глупости.. и само като го пиша пак усещам как ми се насълзяват очите
Оф, я се стегни ;d
Ох,милата. Всичко ще се нареди, караниците за глупости понякога са полезни, след това е още по-сладко. CHeer up :*
Но,ако искаш винаги мога да го сритам в топките!
HollyGolightly
05-13-2014, 21:51
Днес съм като скапана. А като си представя и че Четвъерък и Петък ще имаме още 2 деца и не знам какво ми става. Иде ми да залегна болна и да не стана следващите седмица-две, поне докато завършат.
valdesbg
05-13-2014, 21:59
Жди меня, и я вернусь.
Только очень жди,
Жди, когда наводят грусть
Желтые дожди,
Жди, когда снега метут,
Жди, когда жара,
Жди, когда других не ждут,
Позабыв вчера.
Ето така се чувствам. Знам че ще се справим!
Имах хубав ден. По-хубав от колкото очаквах. Супер уморена съм, но ми е щастливо. Сега се чудя дали да не си направя нещо за хапване.
Единствено ми се искаше да се чуем, но съм сигурна, че пак си е легнал веднага щом се е прибрал вкъщи.
pandabear
05-14-2014, 03:56
толкова рано не съм ставала от седмици...пия си кафето, слушам музика, гледам през балкона и се моля да не вали днес. или поне не много :Д хич не ми се занимава да променяме датата за тея снимки. ще си направя сега тренировката и към обяд ще ходя да се боядисвам, защото към 3 трябва да съм в парка. дано успея да си разпределя времето правилно, че напоследък не ми се получава... :Д
bebeemalko
05-14-2014, 05:54
Оф и ние ще си правим класова снимка днес. Не ми пука особено, но пак успяха да ме ядосат... още от сутринта започнаха "ама днес ли точно ще е... времето е лошо..." кифли.. ще им се накъдрят косите от влагата... уф.. няма да ми липсват.
Бъгна ми се вайбъра... не ще да се кънектне.... ще лудна. От сутринта ми тръгна на криво.. и татуйровката ме сърби..
sometimes_
05-14-2014, 06:34
Много якичко беше снощи! Трябва по-често да си правим такива партита, суууупер разтоварващо ми подейства, въпреки че не успях да се наспя изобщо. Радвам се и, че заминавам за няколко дни, само се надявам всичко да е наред. :) И искам да се оправи времето! До кога с тоя дъжд?! До кога, питам?!
TheDevilInMe
05-14-2014, 06:39
Доволно ми е, ученето ми върви по-добре отколкото очаквах и той ми е такъв сънчо и послушко, че ми идва да го изяммм
Dagichka
05-14-2014, 06:40
и татуйровката ме сърби..
моля те, поне я наричай правилно.. татуИровка
ние добре, че така и не се събрахме да правим снимки, хич не ми се хабяха още пари и нерви с тия глупости. чудя се на акъла на тая жена, сега пак ми проговори все едно нищо не е станало, иде ми да си блъскам стената в главата аааа. дано някой ден, ако имам деца, не стана и аз такава!! днес трябва да се къпя, оправям за утре, дано не вали много, че искам да съм хубавка поне тогава.. а и тия пъпки дето точно ся намериха да се появят, да си пикам на късмета..
вчера зех колоквиума woho но после дяволчето на рамото надви ангелчето и не ходих на биохимия... днес ще е тегав ден - колоквиум по патофизиология и още 2 упражнения :cool: сега се захранвам с житО и банани :cool:
Colouring
05-14-2014, 06:42
Изнервена съм от апатията на един определен човек.
С моите проблеми със съня заспах в 4 и станах в 9 и в момента едвам гледам...
след малко отивам на работа, тъкмо да си заредя картата и да си купя нещо енергизиращо.
уфф, тегав ден ще ми е , гадост
lisi4ety
05-14-2014, 08:54
Появи се някакво петно със странен цвят на разбитото ми вчера коляно и му се чудя какво е ;d и ми се излиза много, а няма с кого :\ fuck this
Но,ако искаш винаги мога да го сритам в топките!
Това беше най-милото нещо, което си ми казвала <3 :D :****
Сутринта се събудих покрита с мравки. После около час ги трепах. Така и не мога да разбера как и защо, по дяволите, гадините са решили да ми влязат и в леглото. След лекции отивам за примамка с отрово и ще водим ожесточена война. А леглото ми е оградено с вадички оцет. Чувствам се като в някакъв виц.
Някой ако има идеи как най-ефиктивно да убия цялата колония, ще съм му много благодарна. Не знам къде е, така че не мога да им разруша гнездото с вряла вода.
^пусни им няколко трохи и виж накъде ще ги отнесат :? ддз, друго не мога да измисля :cool:
Впрочем оцетът не привлича ли насекомите ? Аз по някаква причина с такова впечатление съм останал.
DisappointedDreamer
05-14-2014, 14:37
11/15
Брррр!
TheNormalGuy
05-14-2014, 15:38
Ле-ле, 4 дни бре, цели 4 дни прекарани във викане, в пеене, в надуване на хорни в пиене на алкохол(прекалих с алкохола). А после купон до зори... добре де до 3 сутринта, но все пак ;д Случиха се някои много хубави неща, направих неща, които мислех, че съм непосилен да направя(в това число и псуване на полицаи, туй не беше умно.) и други ми ти работи. ;д
Появи се някакво петно със странен цвят на разбитото ми вчера коляно и му се чудя какво е ;d и ми се излиза много, а няма с кого :\ fuck this
Това беше най-милото нещо, което си ми казвала <3 :D :****
Ехехе, за теб винаги :D
Иначе аз се чувствам чудесно. Тая буря ме успа, то гърми и трещи аз дремя. Поне почетох малко.
Трети ден вече си изкихах мозъка, баси. Чувствам се като мивка, даже и капките не помагат. А иначе не съм болна, не се чувствам зле, отпаднала, безсилна, полуумряла - само съм станала водопад. Баси, бе! Втръсна ми, боли ме носа, свърши ми топчето тоалетна хартия, кърпичките И салфетките, имам чувството, че след още някой друг час ще почна вестниците на Кауфланд.
girlwithblueeyes
05-14-2014, 17:28
Охх добре де това сега ли намери да се счупи сега докато го оправя .Поне днес няма да обикалям като луда и ще се наспя имах кофти ден .
shmatarok
05-14-2014, 17:57
Имахме слънцееееееееее!!!
Ходихме на шопинг. С него! Въх!
Нещо ми се подмазва много напоследък. Дали е заради факта, че оная пача ще идва?! Хм...
Взех си нови учебници от библиотеката - смятам да преговарям немския, докато паралелно ще започна френски. Успех ми. :D
И коремът иска да ме скъсва, ноо... няма да стане. Утре имам интервю и не мога да се излагам заради някакъв си корем. 8-)
Форма на специална наглост е да ми върнат съвсем валидния акт за раждане и в тяхното писмо да ми подчертаят дебело с маркер "преведено във Франция".
Уморено ми е пак.
Тази вечер ще се поглезя с маникюр, пресен сок и сериали.
bloodfrozen
05-14-2014, 19:17
Хич пък не ме трогва фактът, че имам да чета за колоквиуми. Адски ми е изморено. Даже планирам да си легна към 11, че евентуално да се наспя малко. И храната е на привършване, ама за тая вечер ще се намери все нещо. Днес съм се настроила да релаксирам. 8-)
Два от три дни... Още малко. Хубаво, въпросите ще си ги науча, ама ако ми дадат нещо от онези 4 листа random информация... Еми, не ме търсете. :D И все пак, поне ще се постарая да ги прочета.
Искам си резултатите веднага! Ако наистина съм се справила толкова добре, колкото си мисля, ще съм на седмото небе!! Амаааа не искам да се разочаровам!
А това жалко подобие на учител, няма ли да престане да ми вгорчава живота? То бива, бива да е зле, ама чак пък толкова... Общите точки на теста са 87 и не можеш да си ги закръгляш на 90, просто защото така ти е скимнало и не можеш да смяташ... Супер, губя 3 точки. Ей, така, от нищото, защото на нея така й е кеф... Много хубаво, ама това ми прее*ава оценката, като се има предвид колко малка разлика имам... После защо нямало шестици... А познай, де! Единственото, което ме успокоява, е мисълта, че остана още малко време. Все ще я издържа някак си, а другата година е ясно, че няма да я оставят. Поне ръководството си имат глави на раменете.
П.П. По по-тъп начин не си бях изпускала автобуса, честно! :D
в единия момент пълна апатия, за нищо и никой не ми пука или поне така изглежда. опитвам се да се самонавивам и да си го набутам (:Д) в красивата тиквица. в другия момент (момент като този) изпитвам тъга, отчаяние, нещастие. толкова да ми липсва, толкова да ми е влязъл под кожата... чувствам носталгия по отминалите времена, когато се запознахме, когато излизахме с компанията, когато не можех да заспивам от вълнение (не, че сега спя добре). изминаха и май окончателно свършиха лапешките ми години. детството ми...свърши...и то отдавна. не бих казала, че беше най-щастливото и безгрижно, но все пак прекрасно. тогава ми беше хубаво, защото не се вълнувах от друго освен тва на какво ще си играем. гледам си белезите по колената, лактите и се усмихвам. става ми топло на душата и паралелно с тва тъжно. утре е изпращането, а аз както винаги аутсайдерствам. не симпатизирам на огромна част от класа, но парадоксалното е, че ще ми липсват. още хора, които излизат от живота ми, повечето от които завинаги. колко още раздели мога да понеса? разбира се, разбира се, че ще бягам...
Lonsdale.
05-14-2014, 20:59
Почти целия ден прекаран в духане на нос...... :x :D
Има дни, в които супер много се мотивирам, (заблуждавам се) мисля, че всичко ще бъде наред, слушам музика, режа тениски в 1 часа, утре съм на училище, а ми е щастливо.
А на следващият ден просто...веднага след като се събудя се сещам, че никога нищо няма да бъде съвсем наред. Всичко е изкривено и грешно. На мен ли ми има нещо? Имам чувството, че изобщо не трябва да принадлежа тук, не се чувствам добре.
Мда, има ми нещо.
Не разбирам как в един момент съм щастлива (може би си го въобразявам?), а в следващия просто не искам да съществувам изобщо.
Толкова вече не ми пука за нещата, за които би трябвало да ми пука, а толкова много ми пука за простотии, че направо се плаша.
Да се свършва вече, един месец остана, за да мога да си събера мислите в главата.
шок шок шок
ШООООК
чакам да ми отговори да видим дали е вярно
приятна вечер беше, време за релаксейшън
anonymous708973
05-14-2014, 21:50
E, няма такава тъпотия. Сигурно за някой друг ще е страшно лесно, ама аз наистина не ги вдявам тия компютърни идиотщини. Притрябвали са ми, егати. Мога да си пусна компютъра, мога да да боравя с това и онова, ама наистина ли е важно да знам през какви мини идиотщинки минава информацията, командите, адресите, 3 вида класификации на софтуера, етц?!
Гр.
Обаче си реших задачата, няняняняня! Има светлинка в тунела.
Днес егати сърцетупа изживях, какви са тия изненади, хах.
Густо ми е такова, спокойно ми е. Знам, че мога, остава да дойде времето да го докажа. :)
HollyGolightly
05-15-2014, 01:28
Изморена съм. Имам да пиша учебен план за следващата седмица и да почна да се подготвям със занимания за летният лагер, че и той наближава. Така ми се иска да имах колежка, която разбира английски, но уви, няма такива луксове и всичко сама ще трябва да си го правя...докато не ми втръсне и се върна на предишната работа, поне там нямах 22 пискащи хлапета по 8 часа на ден
s4etoved
05-15-2014, 05:53
14-ти мина...........жив съм :) както и хората отсреща :P Пия си кафенцето в офиса и се чудя от къде да я захвана !
Абе тея Бенфика май още 50 години няма да спечелят финал :D
TheDevilInMe
05-15-2014, 06:24
Нямам представа дали някой от вас гледа The Originals, но просто не мога да се стърпя, финалът беше просто жестооок, остави ме без дъх от началото до края, искам веднага да почне втори сезон, ама найсе чак на есен мамка му, мръъън :cool:
Иначе си пия кафенцето, бебчо спинка, след малко ще закуся и поуча и може би после ще си направим една разходка, да се надяваме само пак да не запраска омразния дъжд!
bebeemalko
05-15-2014, 06:33
Мразя закона на Мърфи.. точно когато се чувствам ок сама и не ми трябва никой до мен, точно тогава този ще вземе да ми се лепне и ще трябва да му разбия фантазиите, само дето ми е колега и се виждаме почти всеки ден...
не се наспах... искам още, но трябва да се приготвям за работа... уф..
sometimes_
05-15-2014, 06:36
Какви са тия чести смени на настроенията, бе?! Вчера ми беше идеално, а днес ми е тъпо и нервно. На всичкото отгоре има някакъв проблем и не мога да си платя сметките онлайн, а ще трябва да ходя да вися по разни офиси и да ме занимават с глупости. Полудявам! Поне си взех хубава рокля и се кефя, че ми стои толкова добре. Поне един плюс от драстичното отслабване - мога да си нося прилепнали рокли без да се притеснявам. Не, че често обличам рокли, де. Толкова си обичам кецовете и широките дънки :)))).
Някакви гадни, натрапчиви мисли ми минават през главата и пак усещам онова безспокойство, от което ми се свива корема. Само се чудя кога ще свърши тоя ад... Накрая ще ми писне и ще зарежа всичко, пък каквото ще да става.
shmatarok
05-15-2014, 08:05
Толкова се хейтвам в момента - защо пак не можах да спя? Цяяяяяяяяла нощ. В 6 май съм заспала телом, ама имам чувството, че не съм мигнала.
Предстои ми мнооого дълъг ден. Довечера ще си легна рано поне при всяко положение и може би ще си оправя режима.
Все пак си стискам палци да не се изложа прекалено. И дано да не завали!
Много шум за нищо покрай това изпращане.
Пълна глупост.
Ако съм знаела, че ще е такова, нямаше въобще да си хабя нервите с търсене на подходящи дрехи, обувки. Пхаха. Ако знаех, щях с най-обикновени дрехи да си отида и с едни спортни маратончици.
Хубаво е, че всичко мина.
За бала поне ще знам да се облека и обуя удобно, пък майната им на измислените празници, суетни и всякакви други простотии от тоя род.
Много приятно ме изненада снощи..Наистина не очаквах да е точно той, макар че си го помислих. Бях толкова объркана, но в същото време много ме зарадва..;3
Трябва да тръгвам за училище, а така не ми се ходиииииии..:( Знам, че имам в пъти по-приятна работа в нас и..Оф..:( Ама трябва..:(
Didko_Beats
05-15-2014, 10:20
Изпратихме поредните студенти :cry: ...
Като си помисля че и мен ме чака това след 2 години ... хората стават хора , пък аз още се чувствам кат дете 8-)
girlwithblueeyes
05-15-2014, 11:23
Цял ден се занимавам да го поправям тва .100 предпочитам да тренирам и да ме мъчат пред това което правя в момента .Дано до довечара го оправя !! Поне съм освободена от всякакви тренировки и лекции и багаж за Украйна трябва да събирам .
anonymous708973
05-15-2014, 11:42
Нямам представа дали някой от вас гледа The Originals, но просто не мога да се стърпя, финалът беше просто жестооок, остави ме без дъх от началото до края, искам веднага да почне втори сезон, ама найсе чак на есен мамка му, мръъън :cool:
Нали?
Аз сериозно реших, че са я утрепали героинята, щях да ревна! Ама толкова се радвам, единственото, което исках да видя, беше една СВЯСТНА сцена между нея и Илайджа!
И все още се надявам на Клаус и Керълайн. 8-)
Кафенцето, статистичка... ех, уж върви, ще видим :) Купих си и въженце за скачане, мисля всяка сутрин да скачам, докато ми се накисва чаят. Още имам мускулна от понеделник, бе, не е живот това :D
TheDevilInMe
05-15-2014, 11:50
Нали?
Кафенцето, статистичка... ех, уж върви, ще видим :)
Леле и ти ли, толкова се бях филмирала, че умира и пуснах сълзата даже :cool: И за другите неща мислим еднакво. :Д
Попринцип гледам и дневниците, обаче толкова мн ми затъпяха нещо, две серии съм назад...
Стискам ти палци за статистиката, за мен тва е непонятен предмет, след прочит на ЦЕЛИЯ учебник, който ми се струвеше написан на индокитайски изкарах някаква умряла тройка, пфф... :cool:
Пък по темата уморена съм и туй то, кафето не помогна, но пък съм мн щастлива незнайно защо.
Оф, пие ми се бананов шейк, имам зверски апетит.
И по цял ден си седя в нас И УЧА, което ме побърква, не издържаммм.
Утре ми е изпращането. Хем се вълнувам, хем.. бля. :Д
А, да не забравя да не се поддавам на емоции, макар че аз съм неспасяем случай в т'ва отношение.
lisi4ety
05-15-2014, 14:03
Тъжно ми е :\
Така е като ходя по изпращания ;d искам сега и аз да съм пак 12 клас и да завършвам, само заради тръпката от изпращането и бала. Ама вместо това една хубава сесия ми предстои.. чувствам се стара :\ Не мога да повярвам, че е минала цяла година от моето завършване
Изненадващо, но не се чувствах странно в Испанската, за разлика от други чужди изпращания, на които съм била..толкова хора познавам и за толкова хора са ми говорили..
А утре ще посетя и любимото 133то <3
Изпратих си човечето, много ще ми липсва..:( Вече няма да е 2 етажа под мен и няма да мога да слизам когато си пожелая, за да го видя..:( Ама пък е такъв хубав абитюрент..;3 Много му отива костюма..;3 Душица..;3
Важното е, че ще можем да се виждаме.
SHPAIdURmeN
05-15-2014, 15:48
Страшно свежо ми е, слушам си Карл Кокс и след малко се очаква да си хапна гледайки някое сериалче, кеф ден :D
100 pro някои ще ме изнерви :D
bebeemalko
05-15-2014, 17:21
ям картофки и ще решавам тестове, а по-късно ще ходя на разходка до съседния град- имало панаир и ще се разходим до там. Спи ми се :D
Яко филм. Още не ми е дошло. И уж нямам ник'ви здравословни проблеми, а чичкото с топлите ръце ми изписва хапчета. "Просто санираме" казва. Месец извън играта. Ама да се върнем там, че само да ми дойде и грам няма да ме ебе за т'ва. Пък и буквално де. 8-) Притеснявам се, не знам дали го споменах.
И ми е няк'во... кат' бит самолет съм. Ня'а настроение, няма живец, отново си изяждам нервите (буквално имам предвид), поне съм чиста вече цяла седмица. Започнах да се подготвям за изпитите по-отрано и даже малко ме е яд, че можеше да се усетя и още по- навреме, че няма да боли и щеше да е още по-хубаво, ама нали прогресът вървял с малки стъпки... Доволна съм, доста продуктивна и ползотворна седмица в учебен план. В личен е доста говнярско но... няма как да имам всичко.
Начииии мн добре днес. Пропуснах лекции и стаж щото 2ма приятели от фег, с които се познавам от 7 годишен им е днес изпращането. Беше мн свежо през деня, от към 4 до 8 спах и сега излизам с дога, къпя се и към Culture beat, където ще се доизпращат :cool: Възвърнаха ми се спомени от преди 2 години, когато аз имах изпращане и бал. Не беше зле хаха. Мн се радвам за тях - най-накрая идва момента, когато даскалото свършва и можеш да започнеш реално да учиш. Да учиш нещо, което на теб ти е интересно, а не да тъпееш по часовете.
SummerRain
05-15-2014, 17:54
Упражнение по вътрешни болести само 20 минути! Йей! Толкова ми е пролетно и пеперудено, но трябва сериозно да се чете, няма начин.
Миналата седмица 6 тренировки на гребната, тази само една. Ахилесовите ми сухожилия са се подули като топки за тенис.
Температурите се вдигнаха и започнах да се свличам по автобусите. Днес тръгнах за лекции и така и не стигнах до там. Утре обаче със сигурност трябва да се занеса до университета, последните ми две лекции са.
Цял ден се опитвам да не ми е тъжно, обаче все още ми е леко тъжно. Надявам се да получа извинение. Не мога да разбера защо хората, които се чувстват зле обичат да си го изкарат точно на този, който се опитва да ги зарадва.
XTREMEFREERIDE
05-15-2014, 18:29
Дали съм щастлива?
Колко да съм щастлива.
Толкова, че ме е срам!
Вдъхновението си проправи път, но този път си е онова, моето, чистото! Отървах се от едно ужасно чувство, че непрекъснато трябва да оправдавам нечии очаквания. Заради това усещане се бях захванала с неща, които нито са ми приятни, нито полезни. Отново виждам чисто мечтите си, отново мога да изразя себе си и се чувствам толкова добре! ♥
Ииииии... КРАЙ!! СВЪРЩИ! Бог съм! :D То, нещата не били толкова трудни, ако не се лигавя. И какво като не съм спала, и какво като съм скапана? Днес ще се наспя и ще живна, не е болка за умиране. Но си научих всичко, дори и тъпите 4 листа и смея да твърдя, по-добре от 90% от отбора. Обичам отборните състезания! Сплотяват ни. И имаме купа!!! :cool: Коооооолко да се радвам в момента??
♥ ∞Rawr∞ ♥
05-15-2014, 19:06
Шибано ми е :х ...
Спах цял следобед, а пак ми се спи....ще го лягам след малко, никой няма да чакам :D
shmatarok
05-15-2014, 20:00
Много як ден!
Мисля, че се представих много добре. Надхвърлих собствените си очаквания, отговорих си както трябва на въпросите, доволна съм от себе си. Дори и да не ме вземат по някаква причина, пак ще съм доволна. Това интервю днес беше голяма крачка за мен, така че нямам място за разочарования. Все пак мисля, че и те останаха доволни, изглеждаха ентусиазирани, ама тук е толкова трудно да преценя дали е от възпитание или наистина го мислят.
Получих и един интересен имейл, обсъдих го с родителката, че не ѝ бях казала какви ги мисля, учудващо, прие го много добре и даже одобри и тя.
И получих онея пари, които ми бяха обещали. Вече са в банката ми, хихихи. 8-)
Похарчих малко за козметика, купих си и 3 пакета от ом-ном-ном любимите ми бисквити, омг от толкова време не мога да сваря да си взема, преди да ги изкупят!
Онзи господинчо и той ми писа, сигурно ще излизаме в събота, надявам се да реши да прояви малко повече словоохотливост, че ако смята да ме оставя сама да си плямпам, повече няма да се занимавам.
Абе емоционално ми е и доволно такова. Пу-пу, както е тръгнало, все такова да е! 8-)
100 pro някои ще ме изнерви :D
затвараи си плиовалника
fUcKsMiLe
05-15-2014, 21:43
Последен ден в даскало. Мда, шанса.
Ще ме карат да ида поне още 4-5 пъти. -.-
Как да е, поне знам, че часове и всичко свърши.
Почти официално (да взема дипломата и всичко ще е на 6) се водя безработна, а скоро ще се водя и студентка. ^_^
Края на тая мъка дойде, сега идва още по-голяма. Не знам за къде бързах толкова. :Д
Искам да се справя добре, ако не го направя ще съм страшно разочарована от себе си!
И няма да съм единствената с разочарование в очите, затова ще се постарая.
bebeemalko
05-16-2014, 05:00
легнах си без настроение, заспах, сънувах поредната доза глупости, а сега се събудих рано за работа и гладна. А не знам какво ми се яде и това е проблема. Всеки има този период, в който е наистина гладен и просто нищо не му грабва окото. Ох довечера ще се денсиии :D
Dagichka
05-16-2014, 05:48
айде и аз слагам в графата изживяно изпращането :cool:
колкото и да съм скептична и да ми е леко смешно цялата тая дандания около "йеей не съм толкова тъп и избутах 12 години даскало", все пак вчера ми беше.. приятно. повиках си, пих си бира в даскало мухаха :Д а после на ресторанта с тия моите беше прекрасно, виждам плодовете от всичките си усилия през тия 5 години.. моите момчета не ме оставиха, гушкаха си ме, правиха ми комплименти (и се радвах на тези не за външния вид, роклята и тн., а като ми казваха колко съм добра и колко много ще им липсвам) чак в 12 през нощта обикаляха по раковска да ми търсят магазин да ми купят шоколад <3 :cool:
остават 5 дни до изпитите, притеснено ми е, ама и да се издъня.. здраве да е, нямам нищо конкретно, което искам да уча, ако зависеше от мен даже бих си дала година почивка, но нали трябва да следвам очакванията на наще..
sometimes_
05-16-2014, 07:00
Тъй...гладна съм и пак не знам какво ми се яде... С 300 зора си събрах багажа и пак съм забравила някои важни неща. Нервно ми е пак, че ще се налага за пореден път да се запознавам с нови хора. Понякога много ми омръзва това. Омръзна ми да се налага да съм учтива, да съм мила, за да се харесам на всички. Еми пък аз не чувствам необходимост всички да ме харесват. Не ми пука дали ме харесват. Ама трябва! Ебаси! Мисля, че имам нужда от малко време, в което да не излизам по барове и партита, да не се запознавам с никой, да не се налага да влизам в разни роли. Ебаси проблемите дет` имам, ама...някак си ме изморява вече тоя начин на живот. Или остарявам, или просто се пренаситих и ми писна яко.
Трябва да планирам и къде да ходим на почивка. Още не мога да преценя дали да е в България, или някъде навън.
И пак ще похарча луди пари за 3 дни. И на това се дразня! Кога ли ще се науча да съм по-пестелива и да не харча толкова пари за глупости...
Colouring
05-16-2014, 08:47
^Като ви слушам и се чудя аз ли нещо не съм в ред, като нищо не ми трепва все още? О.о Мда, все тая.
Аз тия дни съм напрегната поради много причини. Супер зает е, кофти му е, много е напрегнат и това и на мен ми тежи. Ей сега се захващам да чистя, след това ще уча. Довечера май ще ме разкрасяват, да видим дали мисията е възможна. :Д