Влез

View Full Version : демокрацияТА

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

defender
06-03-2015, 13:47
E, виж ве, Радан е млад, забавен, модерен, пуска готини клипчета и музичка във фейса.

Aeternal
06-03-2015, 13:50
E, виж ве, Радан е млад, забавен, модерен, пуска готини клипчета и музичка във фейса.

На тебе ся пак проблема ти е, че проруските глупаци са аут.

defender
06-03-2015, 13:52
Воленчо, говори по някога добре, но от време, незнайно защо, прави някакви ненужни изцепки с което отблъсква, или се изживява като вожд на племенен съвет, незнайно защо.
Миков се държи пенсионерски, монотонно.

defender
06-03-2015, 14:01
Радан Кънев - адвокатът, който се разбира с тъщата
Съпредседателят на РБ има готварски блог и си пие бирата със съучениците от 1-и клас

Симпатяга :*

Какъв отворен, забавен човек, сега изведнъж си представи, че в тая романтика изведнъж изниква образа на Миков. .......... ууууу, вкисна ми се бирата.

а?, а???

golemiq_korab_minava
06-03-2015, 14:05
Те от РБ отдавна се надупиха на Герб.

defender
06-03-2015, 14:10
смее се Радан. И добавя:
"Аз съм човек на
интернет и на
социалните мрежи"

брао

"Кънев е документирал
приготвянето на чили
супа от телешка
опашка с нахут,
есенна супа "Алфонс
дьо Ламартин", зимна
супа за вечеря
"Д'Артанян" "

за кой да гласуваме ве търнале, кажи човек с идеали

за миков и волен или радан и москов

defender
06-03-2015, 14:21
Те от РБ отдавна се надупиха на Герб.

те имат почти еднаква програма корабче, нали ти го казаха, като се коалираха.

изобщо даже не знам за какво са отделни партии.

рб са малко по-хард капиталисти, съвсем малко

и са с по-готини прически

ПП: разбрахме, готвят и се разбират с тъщата.

Aeternal
06-03-2015, 17:09
смее се Радан. И добавя:
"Аз съм човек на
интернет и на
социалните мрежи"

брао

"Кънев е документирал
приготвянето на чили
супа от телешка
опашка с нахут,
есенна супа "Алфонс
дьо Ламартин", зимна
супа за вечеря
"Д'Артанян" "

за кой да гласуваме ве търнале, кажи човек с идеали

за миков и волен или радан и москов

Абе гласувай си за болен, може да ти даде да му допушиш пурата.

golemiq_korab_minava
06-03-2015, 17:16
разделяй и владей

defender
06-03-2015, 19:52
търнале, обясни кунева и паси от рб с каква идеология са ве, щото доста менкат партиите.

Aeternal
06-04-2015, 07:37
търнале, обясни кунева и паси от рб с каква идеология са ве, щото доста менкат партиите.

Обясни и ти боленчо с ква идеология е? Мене кво ме ебе за РБ, да не съм гласувал аз за него?

DarkTemplar
06-04-2015, 18:51
Мене кво ме ебе за РБ, да не съм гласувал аз за него?
е нали трябва да има с нещо да се оправдава ефендито, когато го бъзикат, че е гласувал за най-големия охлюв в Парламента (а вероятно и на цялата политическа карта на България). :>

Aeternal
06-06-2015, 12:06
Защото волен е много болен.
Всъщност е поредното доказателство, че фашизма и социализма са едно и също.
Зло.

defender
06-06-2015, 12:15
търнале, скоро да не си ходил на някое мероприятие да си говориш с евродепутати.

виж, дарки е пред тебе.

Aeternal
06-06-2015, 13:42
търнале, скоро да не си ходил на някое мероприятие да си говориш с евродепутати.

виж, дарки е пред тебе.
Аз съм аполитизиран бе, продажник. Ти да не си минал през руското посолство за заплатата скоро?
Абе дефенди, тея рускини що са такива курви, бе? Сигурно щото и държавата Русия е курва.

DarkTemplar
06-06-2015, 16:10
Сигурно щото и държавата Русия е курва.
И то най-голямата.

golemiq_korab_minava
06-06-2015, 16:14
хахахаха аполизирани :Д хахаххахах Не с виждате какъв бардак живеете.

Aeternal
06-06-2015, 16:22
хахахахах, русия е курва хахахаха

aurissaaaaa
06-06-2015, 16:55
россиа е кенеф

нямам тарпение сашт да ги изпратят в каменната епоха

https://www.youtube.com/watch?v=EQL_EQi3M3o

defender
06-06-2015, 21:22
тея рускини що са такива курви, бе? Сигурно щото и държавата Русия е курва.

И то най-голямата.

хахахахах, русия е курва хахахаха

россиа е кенеф
нямам тарпение сашт да ги изпратят в каменната епоха

май падаме на много ниско ниво, вече направо се влачите, търнала грухти, а ауриса откровено си съска.

defender
06-06-2015, 21:40
от нета:
"В САЩ нямало корупция.
Затова Пентагона не може да се отчете за 8.5 ТРИЛИОНА долара за последните 20 години ..."
http://www.reuters.com/investigates/pentagon/#article/part2

т.е. пада се 425 000 000 000 000 000 на година

defender
06-06-2015, 22:15
новини от албиона на щастливите граждани:
"По отношение на злоупотреба с болкоуспокояващи, според докладът, на първо място остават САЩ, а Австралия е точно зад тях."

Aeternal
06-07-2015, 07:04
май падаме на много ниско ниво, вече направо се влачите, търнала грухти, а ауриса откровено си съска.

Сука блят.

http://www.worldaffairsjournal.org/article/death-indifference-aids-and-heroin-addiction-russia

Death by Indifference: AIDS and Heroin Addiction in Russia

В българия трябва да престанем да гледаме на това африканско блато като на близка държава, или като на държава изобщо. Никакъв кур не става от тея прости суки.

golemiq_korab_minava
06-07-2015, 07:45
https://youtu.be/x-O5UWiNtxQ

Aeternal
06-07-2015, 08:35
Всички руснаци са прости тъпаци.

defender
06-07-2015, 11:47
Президентът на САЩ използвал прости пароли
Например думата "парола" служи като пропуск в електронната поща
а като "по-сложна комбинация", Обама ползва съчетанието "123457".
http://america.actualno.com/Prezidentyt-na-SASht-izpolzval-prosti-paroli-news_456803.html

Aeternal
06-07-2015, 11:49
Путин има извънбрачно дете, а любовницата му, която е няква тъпа спортистка е депутат в руската дума.

Истински православни ценности! Не на предерастията, ДА на разврата!

defender
06-07-2015, 12:01
Путин не е равно на православни ценности...

"Синът на американския вицепрезидент Байдън внезапно се оказа член на управителния съвет на мощна украинска газова компания."

а помниш ли оная история за Клинтън и Моника?

Aeternal
06-07-2015, 12:02
Путин колко милиарда има?

defender
06-07-2015, 12:08
Не знам, колко?
В американската политика няма ли богати хора?

Нали си капиталист, какъв ти е проблема с богатите властници?

DarkTemplar
06-07-2015, 12:16
Аз нямам проблем с тях, стига да не крадат държавата и народа си. А руснаците са най-добри точно в това.

defender
06-07-2015, 12:23
Ами как точно богатия политик краде от народа?
Ако богатия политик си има бизнес в България, работни места, тогава той и да краде, тия пари пак си остават в България и в неговия бизнес.

Кой бизнес изнася печалбите си от България, не мисля, че това е точно българския бизнес.

Aeternal
06-07-2015, 12:39
А значи няма проблем, че руснаците са бедни като мишки, щото ги крадът руски милиардери, а не западни.

defender
06-07-2015, 12:49
Мисля, че това дава отговор на някои въпроси:

"Т.нар. олигарси са със славно комсомолско или комунистическо минало, без изключения, начело с техния флагман Ходорковски. Тези хора също така славно и бездарно ограбиха Русия през 90-те години и всички паразитираха дружно върху суровинните ресурси на страната, която всъщност изнасяха на парче – буквално. Те изцяло са свързани със западните интереси, тъй като там са парите им, там са децата им, там са капиталите им, там са пазарите, където трябва да изнасят суровината, която се извлича от Русия. Там са техните зависимости.В този смисъл еманципацията на Русия от Запада е смъртна опасност за тях и затова те са обективен съюзник на Запада. Те не свързват своя интерес, своя просперитет, своята икономическа и социална мощ с една независима и еманципирана Русия. Тях ги устройва статуквото, което съществуваше в началото на 90-те години. И в този смисъл, когато говорим за санкции, те наистина засягат олигарсите.

Всички тези процеси се случват през 90-те години и началото на това хилядолетие. Голяма част от управляващата тогава върхушка си правеше розовата сметка, че тя ще бъде приета и инкорпорирана в западния елит, пък ако ще това да стане и с цената на предаване на интересите на собствената им страна. Те си мислеха, че в една средносрочна перспектива ще се получи нещо като симбиоза между руския посткомунистически елит и западния, което показва късогледство и дълбоко непознаване на западния свят, дълбоко непознаване на това как е конструиран, как функционира, какви са менталните нива на западния елит и с какво огромно презрение се отнася той към всичко, което е извън неговия кръг. Тези хора гледат на целия останал свят като на обекти за въздействие и ресурси за консумация и нищо повече.Разбира се, това може да бъде обяснено с приказки за колаборация, за равенство, за демокрация и т.н., но това са приказки за наивници. Тук ще цитирам един западен анализатор, според когото Путин е един „разочарован прозападен либерал“. Всъщност след каскада от предупреждения, които му бяха отправени, Путин разбра, че него го чака участта на Кадафи, ако не избере друг път. Всъщност Путин не е, както го определя неграмотната преса, „цар-самодържец“. Той е балансьор между няколко големи клана – военно-промишления комплекс, вътрешните олигарси, външните олигарси и т.н" доц. И.Христов

Aeternal
06-07-2015, 12:59
Да съжалиш горките олигарси. Крали, крали, пък накрая се оказало за нищо.
А горкия Путин - балансьор....
По-наивно моля.

defender
06-07-2015, 13:03
"А кой е казал, че има такава алтернатива - или Русия, или Европа? Няма такава алтернатива! И Русия, и Европа, тъй като и Русия е Европа. Руската цивилизация е европейска цивилизация, християнска цивилизация. Някой има огромно желание да отдели Русия като овца от стадо. Вижте, нещата са много прости - който контролира Донбас, той ще контролира залога Украйна; който контролира Украйна, залогът ще е Русия; а който контролира Русия, залогът ще е бъдеща битка с Китай. И какво мислят едни или други хора и отделната човешка съдба за съжаление няма никакво значение." доц. И.Христов

нарича са битка за налагане на еднополюсен световен модел, тая битка не е руска, друг я води.

Aeternal
06-07-2015, 13:09
"А кой е казал, че има такава алтернатива - или Русия, или Европа? Няма такава алтернатива! И Русия, и Европа, тъй като и Русия е Европа. Руската цивилизация е европейска цивилизация, християнска цивилизация. Някой има огромно желание да отдели Русия като овца от стадо. Вижте, нещата са много прости - който контролира Донбас, той ще контролира залога Украйна; който контролира Украйна, залогът ще е Русия; а който контролира Русия, залогът ще е бъдеща битка с Китай. И какво мислят едни или други хора и отделната човешка съдба за съжаление няма никакво значение." доц. И.Христов

нарича са битка за еднополюсен световен модел, тая битка не е руска, друг я води.

А те щото Руснаците никога не са искали да властват над целия свят.
Ти за интернационал и за всемирна съветска социалистическа република не си чувал.

defender
06-07-2015, 13:13
Социализма вече го няма, харпун, тва е утопия, че руснаците искали световен социализъм - то в самата Русия е капитализъм.

defender
06-07-2015, 13:32
ей харпунь

:D

Aeternal
06-07-2015, 13:39
Социализма вече го няма, харпун, тва е утопия, че руснаците искали световен социализъм - то в самата Русия е капитализъм.

Я припомни ми кво каза лилипутин, не каза ли, че разпаднето на СССР било грешката на 20-ти век?

defender
06-07-2015, 13:45
Ми не знам за какво говориш само това намерих:

"Владимир Путин призна като грешка на СССР, че е наложил "със сила" своя модел на развитие на страните в Източна Европа, но предупреди, че същата грешка сега повтарят САЩ и че ги чака провал."

Aeternal
06-07-2015, 13:47
Според самия Путин, разпадането на СССР беше "най-голямата геополитическа катастрофа на XX век"

defender
06-07-2015, 13:53
"най-голямата геополитическа катастрофа на XX век", е едно

а че било, "грешката на 20-ти век", е нещо друго

едното е констатация, другото разкрива съжаление и стремеж към възстановяване.

мисля, че може би ти извърташ нещата.

golemiq_korab_minava
06-07-2015, 13:57
Путин пък никога не е говорил за връщането на комунизма. Иначе днес за това сме на това дередже всички бивши соц държави и за това сме пред военна катастрофа, защото вече го няма СССР и е много по-лошо.

golemiq_korab_minava
06-07-2015, 13:58
И за какво квичите всички по Русия, да не си мислите, че утре ще нападне НАТО? Обратното е по-възможно.

Aeternal
06-07-2015, 14:03
Путин пък никога не е говорил за връщането на комунизма. Иначе днес за това сме на това дередже всички бивши соц държави и за това сме пред военна катастрофа, защото вече го няма СССР и е много по-лошо.

Всички бивши, ама друг път. Я иди питай унгарците, поляците и чехите дали искат СССР?

Aeternal
06-07-2015, 14:05
Ми не знам за какво говориш само това намерих:

"Владимир Путин призна като грешка на СССР, че е наложил "със сила" своя модел на развитие на страните в Източна Европа, но предупреди, че същата грешка сега повтарят САЩ и че ги чака провал."

Айде обясни ми как е същото. Нещо не виждам 300 000 армия на САЩ да е окупирала България. А че наливат пари щатите - наливат, ама и русия налива, ти си живо доказателство за тва.

defender
06-07-2015, 14:12
ами ако Хитлер беше нападнал САЩ, а не Русия, можеше и САЩ да изпрати 300 000 армия

просто историческите условия и ситуацията, в които е била Русия тогава са били други

а сега малко ли са военните конфликти където е замесен сащ.

golemiq_korab_minava
06-07-2015, 15:51
Всички бивши, ама друг път. Я иди питай унгарците, поляците и чехите дали искат СССР?

Не става въпрос за искане, тъп ли си, то и Украйна, която е била част от СССР, сега е във война с Русия. И какво доведе разпадането на СССР -война между братски народи, включително и в Югославия. След това пък се се стигна до разбиването на арабските държави.. Нито чехите, нито поляците блестят сега с нещо, едни плюнки са.

golemiq_korab_minava
06-07-2015, 15:54
целувай краката на плевлю

Aeternal
06-07-2015, 16:11
Не става въпрос за искане, тъп ли си, то и Украйна, която е била част от СССР, сега е във война с Русия. И какво доведе разпадането на СССР -война между братски народи, включително и в Югославия. След това пък се се стигна до разбиването на арабските държави.. Нито чехите, нито поляците блестят сега с нещо, едни плюнки са.

Па руснаците щото много блестят. Лайнари в лайнарска държава, в квото и да водят света, все е лошо.
Каква им е работата на тъпите руснаци в Украйна?

golemiq_korab_minava
06-07-2015, 16:23
Па руснаците щото много блестят. Лайнари в лайнарска държава, в квото и да водят света, все е лошо.

Че са лайняри и руснаците, лайняри са, ама ако не бяха те, сега щяхме да сме Турция. И колкото и да са лайняри по-добре две империи, отколкото само ФАЩ... Ква Украйна ве, Донец и Луганска са руски градове, както и Крим и ОДеса. уКРАЙняя

golemiq_korab_minava
06-07-2015, 16:26

турчин си ти

Aeternal
06-07-2015, 16:44
турчин си ти

Ти пък си потурчен.

Aeternal
06-07-2015, 16:46
Че са лайняри и руснаците, лайняри са, ама ако не бяха те, сега щяхме да сме Турция. И колкото и да са лайняри по-добре две империи, отколкото само ФАЩ... Ква Украйна ве, Донец и Луганска са руски градове, както и Крим и ОДеса. уКРАЙняя

60% украинци в Одеса - руски град. Бахти логиката.

golemiq_korab_minava
06-07-2015, 18:17
За това русия не си го взе.. 60 процента ама пак руски говорят.. И кърджали са вече 60 твоите хора

Aeternal
06-07-2015, 19:36
За това русия не си го взе.. 60 процента ама пак руски говорят.. И кърджали са вече 60 твоите хора

Руски говорят, ама старите. Иначе руснак като чуе украинска реч си няма идея.

defender
06-07-2015, 20:12
ама търнала май си говори с откровена омраза към руснаците (поне по начина, по който се изцепва от време на време), тва мяза на някакъв антисемитизъм само, че тук жертвата са руснаците

ПП: И тоя човек ми бил глобалист.

defender
06-07-2015, 20:20
ако търнала и ауриса са глобалисти, ние с кораба трябва да сме извънгалактичеки извънземни на търпимостта.

Aeternal
06-07-2015, 20:24
Руски говорят, ама старите. Иначе руснак като чуе украинска реч си няма идея.
Аз съм интернационалист. Да живее третия интернационал. Жертви, кви жертви са тея мухльовци, дето ни върнаха назад 100 години?

defender
06-07-2015, 20:44
Руснаците от поробена малка държавица от селски тип ни освобождават и ни правят 6-та космическа нация в света ве.

Aeternal
06-09-2015, 09:17
Социальные показатели РОССИИ ---
-67-е место в мире по уровню жизни
-71-е место в мире по уровню развития человеческого потенциала.
-72-место в мире по рейтингу расходов государства на гражданина
-127-е место в мире по показателям здоровья населения
-111-е место в мире по средней продолжительности жизни
-134-е место в мире по продолжительности жизни мужчин
-159-е место место в мире по уровню политических прав и свобод.

И в то же время:
1-е место в мире по количеству самоубийств среди ПОЖИЛЫХ людей, ДЕТЕЙ и ПОДРОСТКОВ.
1-е место в мире по числу разводов и рождённых вне брака детей.
1-е место в мире по числу абортов и числу детей,брошенных родителями.
1-е место в мире ПО АБСОЛЮТНОЙ УБЫЛИ НАСЕЛЕНИЯ.
1-е место в мире по потреблению спирта и спирто-содержащих продуктов.
1-е место в мире по продаже крепкого алкоголя
1-е место в мире по продаже табака

Дефенди - иди нахуй, сука бляд!

Aeternal
06-09-2015, 09:21
Аборти, разводи и убийства. Това са православните ценности, които дефендито иска да докара у нас.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 09:23
https://youtu.be/6OPmBImx4oA

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 09:29
https://youtu.be/xs36PwdOJ-I

Aeternal
06-09-2015, 09:31
Ретард, да не мина и ти на заплата?
Или искаш някоя такава ракетка да ти падне върху къщата?

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 09:48
Както съм казвал, ако продължат да разполагат военни американски бази в България, твърде вероятно е ние да сме най-пострадали и върху нашите глави да ще падат ракетите, но НАТО ни пази...

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 09:50
не мога да бъда оптимист за идващите времена

Aeternal
06-09-2015, 10:04
Както съм казвал, ако продължат да разполагат военни американски бази в България, твърде вероятно е ние да сме най-пострадали и върху нашите глави да ще падат ракетите, но НАТО ни пази...
Както самия велик лидер Путлер ни учи - "Само глупак може да си помисли, че Русия ще нападне членка на НАТО“

Aeternal
06-09-2015, 10:08
Да се поправя с по-точен цитат
"Самият Владимир Путин в свое скорошно интервю за италианския вестник Corriere della Sera заяви, че само болен човек може да си представи, че Русия ще нападне страни от НАТО. "

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 10:44
Ти откога започна да вярваш на Путин? То ако имаше някакъв политик, който да казва истината пред врага, аз щеше да съм овца. Това е игра на думи. Недей си мисли, че не е възможна ситуация, в която САЩ правят някаква провокативна глупост, след която се стига до сериозен инцидент.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 10:46
Няма да се учудя, ако платят на някои наемници в бъдеще да изтрелят някоя ракета от към Росия, от наша територия.

Aeternal
06-09-2015, 10:50
Ако може да е ядрена ще е най-добре. да ги няма рОснаците.

defender
06-09-2015, 11:14
Аборти, разводи и убийства. Това са православните ценности, които дефендито иска да докара у нас.

Това не са православни ценности. Русия е светска държава, а православните ценности имат пожелателен характер, всеки сам си избира как да се държи.

defender
06-09-2015, 11:31
Както самия велик лидер Путлер ни учи - "Само глупак може да си помисли, че Русия ще нападне членка на НАТО“

"Американският генерал в оставка и военен анализатор Джек Кин по телеканала Fox News.
Отговаряйки на въпроса на журналист от Fox News дали страните от G7 „да дадат отпор” на Русия, Кин заявил, че и Европа, и САЩ са „безпомощни” пред Русия."

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 11:48
http://www.automedia.bg/files/news/body/Russland.JPG

defender
06-09-2015, 12:48
Мартин Карбовски:
"Абе защо, мамка ви, имате нещо против паметника на Самуил? Кой ви плаща за това или ви е ухапала бясната муха?
Защо, мамка ви, всеки ден правите анти-български неща и изказвате анти-мнения на човешката, житейската и математическата логика?
Защо зомбирате света ни, така малък и крехък, съсипан от свои и чужди?
Защо в България сте от турците по-турци, от американците по-янки и от педалите по-криви?
Майките ви български ли са или са произведени от Нестле? Коя корпоративна кучка ви роди, че изоставихте приличието да не плювате по всичко, което е безценно и надписано от историята?
Защо все сте на страната на кученцата, а не сте на страната на изядените от кучета?
Защо се упражнявате върху правата на престъпника, а стискате зъби и език за правата на унижените, оскърбените, смачканите, малките, немодерните, ние, малкото, останалите?
Защо се увълчихте срещу руснаците и се влюбихте в Америка, а сте подай-гъзец на турците?"
http://www.lentata.com/page_7355.html

ПП: Имам чувство, че е писано за ауриса .... хихи

Aeternal
06-09-2015, 13:20
Конкретно паметник на Самуил трябваше да направят дори по-голям.
Но да му светят очите е жива гавра с ослепените български войници.
Вземете малко да си научите историяте, продажници.

defender
06-09-2015, 13:43
защо, това е вече въпрос на гледна точка на всеки човек

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 13:47
Кой е продажник и защо?

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 13:48
аЕТЕРНалЕ, ве ти като си толкова голям демократ, я разкажи коя истинска партия може да спечерли изборите и демократично да изчисти цялата паплач? Хайде разкажи.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 13:49
искам имена, а не - мажоритарна система

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 13:50
чакам

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 13:50
не се крии

Aeternal
06-09-2015, 13:58
Няма партии, ретард. Партийте са мафиотски структури обвързани с бившото ДС. Чакай си, то ти друго правиш ли, освен да чакаш някой да те оправи??

defender
06-09-2015, 14:01
Но да му светят очите е жива гавра с ослепените български войници.

За мен, светлината от очите през нощта символизира светлата памет на ослепените.
Това, че светят само през нощта - нощта символизира физическата слепота, а светлината символизира светлата им памет, с която ще се помнят от хората.

Кажи сега ти да те видим?

Aeternal
06-09-2015, 14:04
Човека буквално умира, след като вижда ослепените си войници. Буквално.
Повече от това кво да говорим?

defender
06-09-2015, 14:08
Човека буквално умира, след като вижда ослепените си войници. Буквално.
Повече от това кво да говорим?

А защо са ослепени?:
"Българските войски отбиват многократните опити на византийците да превземат преградата с фронтално нападение, но на 29 юли са нападнати внезапно в гръб "

Това е светлата им памет, която се символизира чрез светлината от очите през нощта.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 14:14
Няма партии, ретард. Партийте са мафиотски структури обвързани с бившото ДС. Чакай си, то ти друго правиш ли, освен да чакаш някой да те оправи??

Ами какво има ве? Или знаеш само да плюеш?

aurissaaaaa
06-09-2015, 14:15
Защо се упражнявате върху правата на престъпника, а стискате зъби и език за правата на унижените, оскърбените, смачканите, малките, немодерните, ние, малкото, останалите?
Защо се увълчихте срещу руснаците и се влюбихте в Америка, а сте подай-гъзец на турците?"

Карбовски е лицемерно лайно - същото като сидера. Спомням си дебатите за гей браковете - излишно е да споменавам какво му беше там мнението на този господинчовец, но много знае иначе да говори за унижени и смачкани хора. Гък не е казал като през месец-два излизат статии за някой пребит от хулигани, 'щото им приличал на обратен.

Иначе на мен статуята ми харесва както си е. Унгарската корона на главата на Самуил малко не ми се нрави, ама ще го преживея.

Сега да бутнат тази на руския цар пред парламента и да сложат една на Симеон и ще съм на върха на щастието си.

http://sofiaecho.com/shimg/zx620y348_635919.jpg

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 14:20
чакам аетернале, разкажи каво става като няма партии

aurissaaaaa
06-09-2015, 14:22
​Александър Хайтов: Руското аташе в България да каже - какво му пречи паметникът на Самуил? (http://www.faktor.bg/articles/45498-aleksandar-haytov-ruskoto-atashe-v-balgariya-na-da-kazhe-kakvo-mu-prechi-pametnikat-na-samuil.html)

Ефендъре, климатик ... коментар ?

defender
06-09-2015, 14:28
"- Има ли участие дългата ръка на Кремъл в осуетяването на проекта?
- Не ме вълнуват подобни теми... Аз поне не съм чел от руското аташе поне да има подобни изказвания от този род."

ПП: Какво да коментирам повече. Май заглавието на статията, провокира.

aurissaaaaa
06-09-2015, 14:36
Направиха се разкопки, откриха си нещата, почистиха си, изметоха и си отидоха по живо, по здраво. Тези хора бяха пратени да пречат на полагането на фундамента. Единият от тях ни изкара картичка от сорта „Славяни – Русия” и започна да ни предупреждава да напуснем мястото. После същите хора пишеха до някаква комисия в Народното събрание.

defender
06-09-2015, 14:41
Тук той говори за някакви трима журналисти, а не за руското аташе (както се изтъква в заглавието на статията).
Не се казва какви са тия журналисти.

виж сайтовете и журналистите, които пишат статии срещу паметника.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 15:03
цялата ни история е пренаписана не един път

дори не се казва история славянобългарска от Паисий... ами само българска... Немците също опитват да ни направят техни.. а сега в Украина се пиша история, че едва ли не Киевска Рус е била Украйня.

Aeternal
06-09-2015, 16:32
цялата ни история е пренаписана не един път

дори не се казва история славянобългарска от Паисий... ами само българска... Немците също опитват да ни направят техни.. а сега в Украина се пиша история, че едва ли не Киевска Рус е била Украйня.

Ае обясни ми как немците се опитали да ни направят техни.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 17:00
Ае обясни ми как немците се опитали да ни направят техни.

Ей така, с голямата арийска раса, да ни вкарат срещу рОсия. Само че не успяват.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 17:04
обаче загиват 30 хиляди българи на страната на Червената армия. И още толкова партизани преди да ни окупират и да избият 30 хиляди с преврата, и какво се получава? Българи убиВат българи най-много, не други.

aurissaaaaa
06-09-2015, 17:37
Ей така, с голямата арийска раса, да ни вкарат срещу рОсия. Само че не успяват.

ти учебник по история отварял ли си през живота си ?

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 17:52

ти си американец и то гей така че малчи

Aeternal
06-09-2015, 18:17

Отварял си е ануса само. По рОски, те там май всичките им мъже са гейове, затова има толкова много разводи.
То май и затова жените им са такива развратни курви.
Да спрем нахлуването на фалшивите рускогейски ценности в българия.

defender
06-09-2015, 18:25
"aurissaaaaa", ти "Auriss"-а ли си или си друг човек? Да сме наясно?

defender
06-09-2015, 18:34
Питам, защото "Auriss"-а едно такова отвътре ми идеше да го "псувам", па при тебе не ми иде, да го ева? хихи

Aeternal
06-09-2015, 18:38
Питам, защото "Auriss"-а едно такова отвътре ми идеше да го "псувам", па при тебе не ми иде, да го ева? хихи

Сигурно отвътре ти е идвало и да му лапаш, а? По руски. От много общуване с руските ценности.

defender
06-09-2015, 18:41
Споко, при тебе вътрешното ми чувство се е запазило, даже го разгръщам, но това ще е за проект 2016-та

Aeternal
06-09-2015, 18:45
Споко, при тебе вътрешното ми чувство се е запазило, даже го разгръщам, но това ще е за проект 2016-та

Моето вътрешно чуство е на пренебрежение към педалите, аз затова и не харесвам руснаците.

defender
06-09-2015, 18:55
Сорри, ама ще трябва да се примириш с демократичните ми военни бази и противоракетен щит, които ще разгърна в близо бъдеще около границите на профилната ти личност. След това ще направя преврат в хола на Дарки. И ще поддържам борбата с тероризма с племето на аурисите в близкия изток.

DarkTemplar
06-09-2015, 19:07
ако се появиш в близост до мен, най-много да те изхвърля в някой казан. 8-)

Aeternal
06-09-2015, 19:08
Абе дефенди само във вашите сифилистични педалски мозъци човек може да се защитава от щит. Никъде другаде.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 19:11
bastun shto ne mi otgovori za demokratichnite ti partii

Aeternal
06-09-2015, 19:13
bastun shto ne mi otgovori za demokratichnite ti partii

Щото и ти си от широките дупки и трудно влиза мозък в тоя голям казан.
Щото ще се гласува за личности а не за мафиотски структури. Щя ще поискаш и това да ти го смеля като на имбецилче, нали?

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 19:19
смели го ве дрислю, толкова си заблудено човече, за да си мислиш, че тези личности ще са по-различни, в крайна сметка всичко става зад завесата, че човека с повече пари си прави по-силна реклама, но не е нужно да имаш голям мозък само количествено.. и хайде де, кой ще приложи тази система, коя личност и как? Кои хора? Как? Да те видим, защото само ми спориш.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 19:21
щели личности да избират, те сега малко личности щото се избират.

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 19:25
обаче не забравяй, че трябва да е демократично и всички да са доволни

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 19:26
и пеефски да ръкопляска

Aeternal
Ми не, да взема и аз като тебе да чакам революцията и лилипутин да дойде да ме оправи.
КОЯ личност, толкова ти е акъла, пак се чака спасителя.
Ще даде възможност на хората да гласуват за хора, хора които познават. Ако изборите бяха мажоритарни и аз щях да ида да гласувам за един лекар, който е освен като лекар е и общински съветник. Независим, не е от партия и хората пак гласуват за него. Човека на всеки 6 месеца си дава отчет какво е свършил като общински съветник, какви предложения е дал и за как и защо е гласувал. Никой друг от общинските съветници не го прави това, те са роботи и гласуват както им кажат от партията над тях. Като сложиш 120 човека със съвест в парламента вместо 240 робота за гласуване, ще видиш дали законодателната власт ще работи по същия начин.
Не че ти ще видиш, щото ти си тъп.

Aeternal
и пеефски да ръкопляска

А путински?

Aeternal
06-09-2015, 19:27
щели личности да избират, те сега малко личности щото се избират.

Кажи ми една личност в тоя парламент бе, имбецил?

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 19:36
Ми не, да взема и аз като тебе да чакам революцията и лилипутин да дойде да ме оправи.
КОЯ личност, толкова ти е акъла, пак се чака спасителя.
Ще даде възможност на хората да гласуват за хора, хора които познават. Ако изборите бяха мажоритарни и аз щях да ида да гласувам за един лекар, който е освен като лекар е и общински съветник. Независим, не е от партия и хората пак гласуват за него. Човека на всеки 6 месеца си дава отчет какво е свършил като общински съветник, какви предложения е дал и за как и защо е гласувал. Никой друг от общинските съветници не го прави това, те са роботи и гласуват както им кажат от партията над тях. Като сложиш 120 човека със съвест в парламента вместо 240 робота за гласуване, ще видиш дали законодателната власт ще работи по същия начин.
Не че ти ще видиш, щото ти си тъп.
и мислиш, че този твой ''съвестен'' общински съветник няма да го опетнят и изриат говедата веднагически?
Колко хора мислиш,че народа познават лично, че да разберат кой лъже? смех

Така на теория много добре ми плющиш демокрация, но ще те видя като посетиш парламента и се изправиш пред цяло стадо говеда... та точно тук идва въпроса КАК ще го постигнеш? Революция ли ще ми правиш? И ако е революция, нали знаеш, че до сега много малко хора са си дали доброволно оставките? И нарушаваш демокрацията? А колко хора ще те подкрепят? И накарая да не стане Украйна?

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 19:37
Кажи ми една личност в тоя парламент бе, имбецил?

нематод, като гласуваш имаш право да избереш кой да е вожда на партията, ето сега.. на сцената колко нови герои се появиха..

golemiq_korab_minava
06-09-2015, 19:50
или ти искаш само с независими депутати... ти знаеш ли държава без партии? Без да имаш някъде опора и хора с общи възгледи какво мислиш, че ще правиш? Такива хора остават дребни чиновници, никога не стигащи до големите риби. А не помня някога в историята да сме стигали до съвършенство, в което няма никой над теб. Защото то става една идеология твоето, досущ като комунизма.

defender
06-09-2015, 20:41
ако се появиш в близост до мен, най-много да те изхвърля в някой казан. 8-)

Дарк, защо го мъкнеш тоя казан с тебе по центъра, да не вариш домашна лютеница пред НДК?

ПП: Кой ще накладе огъня Дарк? Ще опушиш подлеза за метрото бе човек.

aurissaaaaa
06-09-2015, 21:15
аз съм отчасти (ама много малко ;д) сългасен с климатика - напоследък си мисля, че е далеч по-важно да се напълнят затворите с родните ни 'бизнесмени', отколкото да се занимаваме да си преизбираме политици. Докато има заможни хора действащи незаконно ще има и беззаконие.

Интересна статия : http://talkingpointsmemo.com/livewire/princeton-experts-say-us-no-longer-democracy

България, мисля си, в сходно положение.

defender
06-09-2015, 21:24
аз съм отчасти (ама много малко ;д)

ааа, ясно, ти сигурно си възрастната му норвежка любовница, с големите бомби.

ПП: може и да си мъж, това не пречи.

(имах предвид мъж с големи бомби)

defender
06-09-2015, 21:50
България, мисля си, в сходно положение.
+1

ПП: Определено по-трезво разсъждаваш от Ауриса. На него май досега не съм му праскал +1, а при тебе се получи от първите пъти.

Къде е расло това момче Ауриса, кажи нещо за него. На кой се е метнал, такъв.

DarkTemplar
06-10-2015, 05:38
Ефенди, с тея хомобандитски забележки сигурно си много оригинален в педерастките среди, в които движиш. ;]

golemiq_korab_minava
06-11-2015, 13:05
democracy
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4814311

Така демократично..

defender
06-11-2015, 13:10
Ромите са етническо малцинство, те са с преференции ве.

Да крадат хайванчетата, само трябва да ги ориентираме към мезонета на ауриса, той ще ги посрещне либерално с шоколадови бонбони.

golemiq_korab_minava
06-11-2015, 13:15
тези животни, не знам сериозно как демократично да ги пратим в зоогически градини, защото вече не са малцинство, ние ще станем такова :)

defender
06-11-2015, 13:27
Сега ще ти кажа - тъй като ние сега сме мнозинство, но ромите не могат де се интегрират, то трябва ромите да станат мнозинство за да може ние да се интегрираме ве, сакаш ли.
Има логика, а.

де майтап, де истина :D

defender
07-02-2015, 12:00
Норвегия 7-годишни деца сами да решават дали да сменят пола си
http://www.thelocal.no/20150625/norway-to-let-7-yr-old-change-gender

Fisherman
07-02-2015, 16:42
http://www.liveleak.com/view?i=805_1435577841

defender
07-02-2015, 21:11
^ страшно естетично, да си покажеш гъза на центъра.

aurissaaaaa
07-02-2015, 22:23
еми, хетеросексуална, християнска култура, кво да праиш
хомосексуалните единствено добавят щипка пошлост

ако не ми вярваш излез и се нагледай на майки с деца с гащи 2 педи над коляното

dreamwalker
07-02-2015, 22:37
Норвегия 7-годишни деца сами да решават дали да сменят пола си
http://www.thelocal.no/20150625/norway-to-let-7-yr-old-change-gender

Много са зле.

Терапия е нужна.

defender
07-02-2015, 22:40
еми, хетеросексуална, християнска култура, кво да праиш
хомосексуалните единствено добавят щипка пошлост

ако не ми вярваш излез и се нагледай на майки с деца с гащи 2 педи над коляното

Защо не уважат другите, може на улицата да има хора дето да не искат да гледат голи задници на обществени места.

Що не отидеш на робата гол, ама там изведнъж се сещаш, че все пак трябва да имаш уважение към колегите и самата работа.

Тва не е просто голота, тва е да си натрапваш голотата, в смисъл им и доза наглост.

aurissaaaaa
07-03-2015, 06:58
http://hot24.hu/wp-content/uploads/2014/02/nbrazil-carnival-18.jpg

от карнавала в бразилия - една от най-религиозните държави в света. Смята се за нормално, хора от цял свят ходят да го гледат; началото му няма общо със хомосексуалните, а с (внимание) ХРИСТИЯНСТВОТО

прочети си поста наново

може да не искаш да ги гледаш, ама имат право да са пошли и противни колкото си искат - точно като остатъка от населението.

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_4/%D0%9D%D0%B0%D0%B4-400-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D1%85%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B4-2014-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8_359544.html#a d-image-39

виж снимките и чети коментарите после. Смехотворно лицемерие.

Много са зле.

Терапия е нужна.

зле си ти. Ако беше прочела статията щеше да видиш, че става въпрос за смяна на пола пред държавата, а не са хирургическа намеса.

They would then be able to reverse the decision to change gender at will.

Fisherman
07-03-2015, 08:44
^ страшно естетично, да си покажеш гъза на центъра.

тва е човешко им право

Fisherman
07-03-2015, 08:46
http://hot24.hu/wp-content/uploads/2014/02/nbrazil-carnival-18.jpg

от карнавала в бразилия - една от най-религиозните държави в света. Смята се за нормално, хора от цял свят ходят да го гледат; началото му няма общо със хомосексуалните, а с (внимание) ХРИСТИЯНСТВОТО

прочети си поста наново

може да не искаш да ги гледаш, ама имат право да са пошли и противни колкото си искат - точно като остатъка от населението.

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_4/%D0%9D%D0%B0%D0%B4-400-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D1%85%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B4-2014-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8_359544.html#a d-image-39

виж снимките и чети коментарите после. Смехотворно лицемерие.

зле си ти. Ако беше прочела статията щеше да видиш, че става въпрос за смяна на пола пред държавата, а не са хирургическа намеса.

с хора,които си правят втори профил в този кош за отпадъци-тийнпроблем няма смисъл да се дискутира,все едно да си говориш с нокторезачката

Fisherman
07-03-2015, 08:48
Много са зле.

Терапия е нужна.

да с карбонилхлорид

defender
07-03-2015, 11:33

Те на християнството какви ли не щуротии се приписват, сигурно и ритуалите на канибалите от нова гвинея.

Просто не очаквам като отида на центъра да гледам голи подскачащи хора със свирки, ако съм на плажа, там очаквам, но на центъра не очаквам.

На плажа ходя и с джапанки, с бански, чадър, хавлиена кърпа, плажно масло и топка, на центъра не ходя така или в мола или в офиса, как така избирателно на тези места ви се включва мозъка и ходите облечени, а пък на парада ви се изключва мозъка, ясно че е преднамерено.

Ама щом смяташ, че е правилно ходи си.

defender
07-03-2015, 11:41
искам следващия парад да мине вътре през някой мол или банка или вътре през парламента, ама всички депутати да са там и да си подскачате и свирите и дупите там яко, колкото си искате, таман ще изгоните клиентите на мола.

чу ли аурисе.

defender
07-03-2015, 11:44
може да минете и вътре през американското посолство, ама през всички стаи да минете.

defender
07-03-2015, 13:49
ауе пичовИ, дойде ми един многосложен въпрос:
Ако ида на морето и си купя "пенис-дюшек" или "пояс-женски полов органа" вече готин ли съм ве?

ама представяте ли как си слагам пояса, това ще е като демонстрация на същински плажен полов акт.

а?

Fisherman
07-03-2015, 13:55
ауе пичовИ, дойде ми един многосложен въпрос:
Ако ида на морето и си купя "пенис-дюшек" или "пояс-женски полов органа" вече готин ли съм ве?

ама представяте ли как си слагам пояса, това ще е като демонстрация на същински плажен полов акт.

а?
ти па нали си чел Библията,там пише какъв ше е края не се прави на ударен,с държанието си хората просто сбъдват предсказаното

defender
07-03-2015, 14:00
ти па нали си чел Библията,там пише какъв ше е края не се прави на ударен,с държанието си хората просто сбъдват предсказаното

нали трябва съм модерен и всички да ме видят, някои хора за да се почувства модерни и малко по-забележими и задниците си покажат отгоре на емблемата на Макдоналтц даже, те модерното не го свързват с нищо друго освен с парадиране.

новата нормалност, кво да прайш

aurissaaaaa
07-03-2015, 14:32

тва от човек с аспирации във фармацевтичната индустрия. баси лицемерието. Бачка в най-прогнилата и алчна сфера ама налива акъл

golemiq_korab_minava
07-03-2015, 15:50
тва от човек с аспирации във фармацевтичната индустрия. баси лицемерието. Бачка в най-прогнилата и алчна сфера ама налива акъл

ти химия знаеш ли как се учи?

да не съм те видял в аптека

aurissaaaaa
07-03-2015, 16:13
знам, да, що ?

golemiq_korab_minava
07-03-2015, 16:29
е нали си против фармацията бе, хайде само с билки ще се лекуваш, пак става

aurissaaaaa
07-03-2015, 16:42
против фармацията съм ? или съм против гнусните мега корпорации, които цицат хората в щатите, продавайки им аспирин за 20 долара пакета и чудещи се как да се намърдат и в европейския съюз ? или съм против сродните им европейски корпорации, които си позволяват да изнудват правителствата на суверени държави ?

ти си няк'ъв много лумпен, честно. Имам чувството, че или си крайно тъп, или си емоционално инфантилен и скачаш първосигнално на контра ей-така, за спорта.
Те ебем и комуниста двуличен. Ти имаш ли изобщо представа за кви кинти става въпрос и то дори в нашата държава, ама иначе защитника на неоправданите.

До оня ден ми обясняваше, че хора като Гейтс не си заслужават парите, ама сега, виждаш ли, колко трудно се учило Химия (за някой с двуцифрено айкю като теб - нищо чудно), начи е окей бабички да плащат по 20 лева за лекарства, чието производство струва стотинки и с която абсурдна надценка си пълнят джобовете по цялата верига - от собствениците на патенти, та чак до продавачите.

Да не съм влизал в аптека. Ми хвърли си ти компютъра през прозореца тогава - нали си против педалите - изобретение на педал е.

golemiq_korab_minava
07-03-2015, 16:55
хехехехехе,, нали беше за тази система точно ти ве, нали искаше велика ЕВропа да е с велика америка и смерт за Русията.

Нали искаше капитализъм ве?

Това не е само с фармацията, ами на всякъде мойто момче.

И не е виновен този, който учи в тази сфера и иска да работи? Кво прави? То и ти сигурно за някоя монополна американска фирма за сайтове ще работиш... нали, ако не искаш за умреш от глад с 500 лв заплата.
Значи да не работи и да подкрепя системата, защото ти друго не предлагаш. И кво ся?
Аз ако съм агроном ква работа човешка ми остава да работя?
Всеки малко по-голям специалист работи за неква корпорация, защото вече няма средна класа, вече няма нормална работа

aurissaaaaa
07-03-2015, 17:04
нали искаше велика ЕВропа да е с велика америка и смерт за Русията.
и ти си мислиш, че като съм против северноазиатските изроди искам американските тлъсти лобисти тук ?

То и ти сигурно за някоя монополна американска фирма за сайтове ще работиш... нали, ако не искаш за умреш от глад с 500 лв заплата.
аз лесно мога да си хвана работа на 3х тази сума в българска фирма - от 4 месеца си търсят някой с моите познания милите, а мен ме мързи да си направя деморийл, та не ме мисли И не правя сайтове, не ме обиждай ако обичаш

Значи да не работи и да подкрепя системата, защото ти друго не предлагаш. И кво ся?

нищо не предлагам. изтъквам колко лицемерно е отношението му.

в същия дух - като са хомосексуални и искат и те да се възползват от брачното право кво ? да си траят че не му е приятно да ги гледа ли ?

golemiq_korab_minava
07-03-2015, 17:26
кво бъркаш хомосексуалните наклонности с това да работиш, да развиваш, да учиш, да изхранваш семейство ве? Кога съм забранявал на хомосексуалните тва? А за брака не ме интересува толкова, против съм осиновяването, защото деца не е редно да се гледат в такива семейства. Като цяло децата са лесно податливи, така се съм против всякакви чалга ценности на улицата, които се пренасят и в училището, а родителя не може на 100% да контролира детето си.

Напротив, отношението му няма нищо общо с това какво работи, защото не може всички да станем компютърни специалисти, а ако станем и там ще се появи моноп, неизбежно е.

Като си против Русия, ще си гледаш как САЩ контролира Европа, защото САЩ контролира цялата тази система и ако го нямаше, сега Русия щеше да те гушне. А Гърция, която иска промяна и истинкса демокрация - я псувате. Ами ок ве, псувайте Гърция и робувайте на ЕС. Който няма да промени системата, КОЙТО я прилага и който се управлява от алчни капиталисти ве.

Fisherman
07-03-2015, 17:36

аз какво да напраа че е прогнила,да не съм я измислил аз,седи затворен у вазе цел живот защото хората са лоши

anonymous895156
07-03-2015, 19:08
И не правя сайтове, не ме обиждай ако обичаш

охоу

aurissaaaaa
07-03-2015, 19:52
http://i.imgur.com/iSRgad2.gif

dreamwalker
07-03-2015, 20:22
Ако беше прочела статията щеше да видиш, че става въпрос за смяна на пола пред държавата, а не са хирургическа намеса.

Ненормалници.

Aeternal
07-03-2015, 21:39
Като си против Русия, ще си гледаш как САЩ контролира Европа, защото САЩ контролира цялата тази система и ако го нямаше, сега Русия щеше да те гушне. А Гърция, която иска промяна и истинкса демокрация - я псувате. Ами ок ве, псувайте Гърция и робувайте на ЕС. Който няма да промени системата, КОЙТО я прилага и който се управлява от алчни капиталисти ве.
Гърците искали демокрация, хахахахаххаха. Сега и ще фалират и пак европа ще е лоша, щото им даде милиарди, а те няма да ги върнат.

defender
07-03-2015, 21:51
няма да го връща, какво иначе, ще трябва да живеят като червей, това ли са ценностите на ес, където човешкото достойнство не се цени.

европа да не би да е разделена на държави господари и държави слуги.

golemiq_korab_minava
07-03-2015, 22:06
Айде аетернала се изявава неподготвен. Все едно Гърция имала някакъв външен дълг. Почти всички държави ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ИМАТ ПО-ГОЛЯМ ВЪНШЕН ДЪЛГ ОТ БВП. И благодарение на нас, Германия е с най-висока икономика. Ако не й бяхме върнали половината, сега щяха да са локум.

Aeternal
07-03-2015, 22:34
Айде аетернала се изявава неподготвен. Все едно Гърция имала някакъв външен дълг. Почти всички държави ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ИМАТ ПО-ГОЛЯМ ВЪНШЕН ДЪЛГ ОТ БВП. И благодарение на нас, Германия е с най-висока икономика. Ако не й бяхме върнали половината, сега щяха да са локум.

Имат външен дълг, ама имат и икономика. Гърците кво лежат по цял ден и чакат на готово.
А дефенди, тва ли е достойнството да взимаш пари и да не ги връщаш?
Ми ти нали много се хвалиш, че си вярващ, какво е казано в Библията, дай си едната риза на нуждаещите се, давай ми половината рубли на мен, за да живея и аз достойно и да не ти ги връщам.

golemiq_korab_minava
07-03-2015, 22:42
ти си толкова прост, че няма на къде

аз ще ви блокирам с ауриса и тигъра идиотите, че то бива малоумие, ама направо да сте за Сомалия да ви изпратят

Aeternal
07-03-2015, 22:48

аз ще ви блокирам с ауриса и тигъра идиотите, че то бива малоумие, ама направо да сте за Сомалия да ви изпратят

Каза агронома. ахахаххааа
Германците живеели добре за сметка на другите, абе мухъл, ти минавал ли през Германия, да ти прави впечатление, че 4/5-ти от колите в България са германски?

aurissaaaaa
07-03-2015, 23:21

https://my4eyed2cents.files.wordpress.com/2014/03/47-stupid-you-are-yoda-meme.jpg

golemiq_korab_minava
07-03-2015, 23:24
Каза агронома. ахахаххааа
Германците живеели добре за сметка на другите, абе мухъл, ти минавал ли през Германия, да ти прави впечатление, че 4/5-ти от колите в България са германски?

ami karai nemski koli тогава ве дрислю

дето БВП не знаете какво е , я вижте на ЛЮксмебург или Англия колко е дрислю

германците живеят много ясно, ако не бяхме им дали да се обеденят в 1 държава

Aeternal
07-03-2015, 23:27
ami karai nemski koli тогава ве дрислю

дето БВП не знаете какво е , я вижте на ЛЮксмебург или Англия колко е дрислю

германците живеят много ясно, ако не бяхме им дали да се обеденят в 1 държава

Заеби даеба, няма да си оправим нашата държава, ама да държим Германия изкувствено разделена, за да не сме само ние толкова зле.

Aeternal
07-03-2015, 23:37
27 стани в ЕС, на 20 стандарта на живот им е от 4 до 8 пъти по-висок от руския (и българския), иначе германия и франция изсмуквали всичко и забогатявали за сметка на другите.
Срам ме е от тебе, срам ме е, че живея в една държава с хора като теб. Срам ме е, че в Бълария половината са прости като теб и ги водят за носа и те слушат и си дават последните пари на някви мафиоти.

golemiq_korab_minava
07-04-2015, 08:59
Ами всички наши предатели за тези 25 години само слушат нареждания и се продават.
Знаеш ли какво правише старото правителство на Гърция? Слушаше нарежданията на кредиторите. И тласкаше Гърция към съдба близка до България. И ти ги подкрепяше. А знаеш ли какво направи онзи ден Бойко? Даде 100 милиона помощ на бедния ЕС. И ти му ръкопляскаш. Тея пенсионери, които гладуват сега и те сами са си виновни, че са направили такова продажно поколение след себе си, така излиза. Така системата ви е промила да си мислите.

ДОТА
07-04-2015, 10:48
27 стани в ЕС, на 20 стандарта на живот им е от 4 до 8 пъти по-висок от руския (и българския),

хахахаха, 99% от живеещите в тия 20 страни не могат да си позволят да живеят в Москва, защото са толкова богати, че минават за такива само в собствените си страни

Aeternal
07-04-2015, 15:34
хахахаха, 99% от живеещите в тия 20 страни не могат да си позволят да живеят в Москва, защото са толкова богати, че минават за такива само в собствените си страни

Сука блят, иди нахуй пизда.

Руся и масква първи по стандарт на живота в света.

defender
07-04-2015, 22:05
Гърците искали демокрация, хахахахаххаха. Сега и ще фалират и пак европа ще е лоша, щото им даде милиарди, а те няма да ги върнат.
Ричард Улф, професор по икономика в Масачузетския университет:
"Пет години гърците страдат от програма на остеритет, по-тежка от всяка друга, наложена на европейска страна. Това са 5 години на съкращения и нарастваща безработица. Днес безработицата там е по-лоша от САЩ през 1933 година. Хората напускат Гърция, защото нямат работни места, младежката безработица е над 50% и т.н. Преди тези 5 години им бе обещавано, че тези страдания ще ги извадят от икономическата криза, но тя се влоши още повече. Обещанията не се изпълниха. Затова през януари тази година гръцкия народ каза: „Стига политици съдействащи на този скандален провал, искаме основна промяна“.
Това дойде като изненада, защото другите европейски страни, също прилагат свои програми за остеритет. Правителствата им правят това, което правим и ние в САЩ – пренасят тежестта на икономическата криза върху мнозинството, финансирайки банките, напомпвайки фондовите борси, помагайки на онези, които най-малко се нуждаят от помощ и участвали в предизвикването на кризата за сметка на останалите. Ужасяващо за Европа бе, че гръцкият народ се надигна и замениха управлението, което прави всичко това.
Германия и Франция също прилагат програма за остеритет върху своя народ. Огромен брой германци минаха от постоянна заетост на твърде несигурната временна заетост. Това е скандално, измениха баланса на властта и богатството от мнозинството към богатите – точно както и в САЩ. Затова се страхуват от реакциите на собствените си народи. Ето и главното, те трябва да унищожат еретичните идеи на СИРИЗА в Гърция."

И после иде спеца търнала да ни ги разправя неговите.

aurissaaaaa
07-04-2015, 22:18
питай го тоя същия ричард кво ще стане ако правителствата оставят банките да фалират

ама тебе ти се живее в селска държава да си копаш картофите и да се храниш с корички хляб, та едва ли ти дреме

Гърците плюскаха на корем 20 години с чужди пари. ЕС щеше да го издуха ако Гърците бяха фалирали. Погрижиха се да не фалират, а сега вече не им дреме, тъй като са се подсигурили => нямат интерес да издържат гърците и ги бутат към фалит. С право.

Те да имат късмета да им облекчат тия 300 милиарда. Да имат късмета и 100 от тях да им резнат пак ще съм бесен. Еретични идеи тинтири минтири. Тука хората с по 100 лева пенсии живеят, тия на 500 евра и същите цени дигат врява до небесата. Ае у лево

defender
07-04-2015, 22:20
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-vLFLOikW8w

aurissaaaaa
07-04-2015, 22:23
http://demonocracy.info/infographics/eu/debt_greek/debt_greek.html

яка картинка

aurissaaaaa
07-04-2015, 22:26
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-vLFLOikW8w

мечтай си да беше толоква просто, нема си губа времето и затва линкове да ти вадя

държава от 2 града с размера на германско село ми даваш за пример

defender
07-04-2015, 22:35
щом се стига до там банките да са застрашени от фалит и да се предизвикват кризи, които после да бъдат прехвърляни върху плещите на обикновените хора, значи тая система не работи, тва не може да продължава до безкрай, време е балона сащ да гърми, тва е.

defender
07-04-2015, 22:45
аурисе, нали си капиталист бе чоувек, нали всичко неефективно трябва да фалира, а не се поддържа изкуствено,тва не важи ли за банките,

или казваш, че банкерите са коУмунисти, стига ве.

aurissaaaaa
07-04-2015, 23:37
щом се стига до там банките да са застрашени от фалит и да се предизвикват кризи, които после да бъдат прехвърляни върху плещите на обикновените хора, значи тая система не работи, тва не може да продължава до безкрай, време е балона сащ да гърми, тва е.

на балона САЩ 2/3 от дълга се държи от американци или от азиатски васални държави. Никъф шанс да се случи. От чуждите държави най-много дължат на Япония, която им е буквално колония, сам си вади изводите ква е вероятността да изгърмят.

Изобщо не съм фен на банките - на 25 години почти станах, а още не съм разбрал какъв е смисълът изобщо от тази институция. Ама не съм фен и на ровещите по кофите хора

golemiq_korab_minava
07-05-2015, 09:38
мечтай си да беше толоква просто, нема си губа времето и затва линкове да ти вадя

държава от 2 града с размера на германско село ми даваш за пример
малко по-малка е от нас., МНОго точен пример е дал

golemiq_korab_minava
07-05-2015, 09:41
в софия щели да правят закон против ровещите по кофите и глаби от по 10 лв пхахаха хахаххаха тея капиталисти ще се самоунищожат сами, от собствената си простотия и децата им след време ще бъдат гонени и вкарвани по разни белени затвори, ей това ни очаква, защото напрежението до 5 -10 години ще ескалира

aurissaaaaa
07-05-2015, 10:58
малко по-малка е от нас., МНОго точен пример е дал

аха да, добре, само София е 4-5х населението на Исландия и сигурно 10х на техния бизнес

т'ва е държава дето се издържаше доскоро на риба

golemiq_korab_minava
07-05-2015, 11:26
а ние до скоро сме се издържали от заводи, а сега от нищо

няма значение населението, сега всички плащат за КТБ.

aurissaaaaa
07-05-2015, 11:33
доскоро с други думи преди 30 години ?

golemiq_korab_minava
07-05-2015, 11:44
ами не се закирва всичко наведнъж през 90-та.

не е върпса само до големина

defender
07-05-2015, 16:29
Solidarity with the people of Greece from Amsterdam to Zaghreb, from Brussels to Berlin, from Copenhagen to Cordoba, from Ireland to Istanbul, from London to Lisbon, from Paris to Porto, from New York to Sydney.
Photos
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1683883121832164.1073741843.168185702870144 0&type=3

ДОТА
07-05-2015, 20:00
"Шпигел": Референдумът в Гърция е "не" на немската хегемония в Европа

http://www.blitz.bg/news/article/346744

therichbitch
07-05-2015, 20:34
"дали да приемат повече мерки за икономии"

Те това нещо не го познават.
Наглеци са, предлагам да искат опрощаване и на скритите си дългове.
А Ципрас просто се опитва да си измие ръцете с тоя референдум.

А ние отново ще сме на щастливия край на 'случайността'- да приемем еврото, след като са му видяли сметката.3х 'ура'

ДОТА
07-05-2015, 20:55
Ципрас прави нужното, а ние имахме един такъв премиер Виденов, който го закопаха точни тия шибани банкери.

DarkTemplar
07-05-2015, 21:18
Ефенди, пипаш ли се по повод народната победа?

ДОТА
07-05-2015, 21:19
Лъскам над твоя снимка и грухтя

yakuza_
07-05-2015, 21:23

Честно, логнах се само за да се изсмея на това :lol: и за това, че не знаели какво е БВП, а ти знаеш :lol:
Защо благодарение на нас Германия е "най-всиоката" (каквото и да значи това) икономика? Ти ли им работиш? Германците са един от най-обединените народи, направиха две световни войни, искат, не искат, държаха си се до колкото могат. Загубиха ги, приеха го стоически, хванаха се, работиха си тихо 50 години, събраха ги, не спряха да си работят. За 1 година могат да си платят външния дълг, но защо да го правят, когато си плащат вноските и могат да поемат вноски от следващ дълг, който да им финансира икономиката?
В момента ако ние имахме държава, която не е съставена от деца на дс, щяхме да теглим 1 заем с изгодна лихва, който да вложим в икономиката, вместо по обичайния ред - първо на роднините, та да живнем малко.
Гърция ако бяха вътрешна част на Европа, отдавна да ги бяха оставили да фалират и щяха да дъвчат локума. Просто геополитика, на ЕС и САЩ ще им излезе по-евтино да ги държат на батерия. Имат все кофти морски граници, с още по-кофти държави. Ако граничеха отдолу с Канада, в момента една дебела гъркиня щеше да ме пита дали искам мед в чая. Просто очакваха и гърците малко да се ограничат. Но те явно решиха да не го правят. Тоя референдум за тях е реално едно допитване, няма задължителен характер, както при нас. Просто Ципрас сега си върза гащите УЖ народа е с него. Само че ситуацията е патова, дори бих казал леко с наклон към кредиторите, защото до края на юли ги чакат още 6млрд. плащания, а те вече просрочиха едно за 1.6млрд., кой ще им даде пари? Дори гърците лесно можеха да си решат сами проблемите, без да теглят заеми, ако бяха правили каквото им казаха в началото, но те и тогава решиха, че ще се оправят "магически". Масово пенсии на 57 години, при това едни от най-високите в ЕС, раздута администрация, 1/3 от работещите им са там, ниска данъчна събираемост, ако искаш касова бележка, трябва да платиш повече по заведенията. И познай магия, имаш 2 лева, харчиш 5, теглиш заем, но тая заем не отива за икономиката, а за покриване на разходи, които далеч не увеличават БВП-то. Само че тоя заем трябва да се плати, а икономиката ти не е нараснала, теглиш нов и ето ти я спиралата. Идеята на заема не е да се плаща нов, а с него да развиеш икономиката си и вместо да си вдигнеш БВП-то с 1млрд, защо си теглил 1 млрд. заем, ще го вдигнеш с 1,5млрд. За сравнение износа на Гърция е за 36млрд., при 21млн население, 14к км морски граници, външно море, а износа на България е 29млрд, при 7 млн, от които вероятно 500к са "орки" и изобщо с нищо не допринасят. Имаме 300км морска граница, при това вътрешно. Нямам никаква идея дори как ще им спасят банките, след капиталовия контрол. Всеки ще се втурне да тегли, гледахме го тоя филм преди година, само за една банка. А това за всички, ще е пагубно.

И провери на кой са тия думи - "СоциализЪма е едно недоносче".

defender
07-05-2015, 21:30
Ефенди, пипаш ли се по повод народната победа?

Че каква друга може да е правилната победа освен народна, на всяка друга победа и се вика робство и няма нищо общо с демокрацията.
пак показваш симптоми на платен трол.

golemiq_korab_minava
07-05-2015, 21:53
хахаха, ако ние имахме политици като гръцките, вероятно сега нямаше да сме осиротяла държава. робския манталитет ни е в кръвта.
Много хубаво направи СИРИЗа, защото кредиторите обричаха гърците с нашата съдба. Но те не са толкова послушни като нас.

Пък ако вземем точно ние еврото, те тогаваа съвсем ще разпаднем. Не че сега имаме народ, с най-голяма смъртност.

Гърците ще продължат с борбата. Вярно, няма вече да им слугуват български чистачки, но ще се справят по-добре. Не същото важи за Европа.
Дано скоро и България последва Гърция, много е възмножно. Колкото и да нямаме опозиционна сила и не се обединяваме, все ще успеем да обърнем и ние хода. Наздраве за началото на края.

defender
07-05-2015, 21:57
Путин е замесен, да знайте.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10501780_10206068747631513_7648372309572033307_n.j pg?oh=e37f7c0dd59f6f64cfc59a16c468e1ed&oe=56182BA7

Американски сателити са го прихванали по време на празненствата от референдума.

yakuza_
07-05-2015, 22:04
хахаха, ако ние имахме политици като гръцките, вероятно сега нямаше да сме осиротяла държава. робския манталитет ни е в кръвта.
Много хубаво направи СИРИЗа, защото кредиторите обричаха гърците с нашата съдба. Но те не са толкова послушни като нас.

Пък ако вземем точно ние еврото, те тогаваа съвсем ще разпаднем. Не че сега имаме народ, с най-голяма смъртност.

Гърците ще продължат с борбата. Вярно, няма вече да им слугуват български чистачки, но ще се справят по-добре. Не същото важи за Европа.
Дано скоро и България последва Гърция, много е възмножно. Колкото и да нямаме опозиционна сила и не се обединяваме, все ще успеем да обърнем и ние хода. Наздраве за началото на края.

Сериозно питам, да нямаш дислексия? С каква борба ще продължат? Те са там откъдето тръгнаха, просто 1 идея по-зле, защото времето изтича, а 2 седмици отидоха на вятъра.

golemiq_korab_minava
07-05-2015, 22:13
Путин е замесен, да знайте.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10501780_10206068747631513_7648372309572033307_n.j pg?oh=e37f7c0dd59f6f64cfc59a16c468e1ed&oe=56182BA7

Американски сателити са го прихванали по време на празненствата от референдума.

Всъщност гърците още малко ще разиграват кредиторите и това е идеята. След това БРИКС са им приготвили подарък. Разбира се, че никой вече няма да ги храни на крадит, както беше до сега... Там е работата, че ще изградят система, която да работи. Защото до сега освен теглене на заем и връщане на заем - друго няма. А пък допълнителните съкращения на работни места, данъци и ДДС, само влошават икономиката им и ги унищожават. За това заема е най-лошото нещо, което обаче банките и ЕС разчитат на него. Няма държава вече в ЕС, която да бъде самостоятелна. В първия момент евроиско ционитските юдейски изчадия я превръщат в арена на циркове.

aurissaaaaa
07-06-2015, 01:32
мхм Китай външен дълг 3 трилиона, а Русия във война

а да видим кой ще се бръкне 300 милиарда :Д

да, щяхме да сме минали през 3-4 граждански войни и накрая пак щяхме да сме на същото дередже. Те са на път по-зле от нас да станат, нз как не го съзнаваш. Пък политицте им са си баш като нашите мутри с разликата, че смучеха евра от заеми доскоро, а не като нашите - въшливи левчета от данъци и европроекти

Там е работата, че ще изградят система, която да работи. Защото до сега освен теглене на заем и връщане на заем - друго няма.

като тая дето фалира миналия век ? Ква система ще изградят ? К'во ще произвеждат ? На узу, маслини и хотели ли ще се издържат 10 милиона пенсионери ? А последните няколко години 3% от населението им е емигрирало, и то основно младите и образованите. Ние тук поне ИТ сектор имаме, пак е нещо. А те кво имат ? Трошене, кървища и гражби. Т'ва им е народа и историята. Да фалират, да се превръщат в бананова колония - африкански буфер за ЕС и да се приключва викам аз

aurissaaaaa
07-06-2015, 01:39
https://www.youtube.com/watch?v=C_DLS90F7hk

Гърция след 20 години :D

aurissaaaaa
07-06-2015, 04:49
http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11719688/Defiant-Greeks-reject-EU-demands-as-Syriza-readies-IOU-currency.html

ахахахахахахахахахахахаха хахахаха

"The first thing we must do is take away the keys to his office. We have to restore stability to the system, with or without the help of the ECB. We have the capacity to print €20 notes," said one.

ахуахауаухаухаухаухаухаух аухахахуауахуахуахаухауха уа

тия сами ще се закопат, аз просто нз хаухауауахухаухауха

yakuza_
07-06-2015, 06:53
Всъщност гърците още малко ще разиграват кредиторите и това е идеята. След това БРИКС са им приготвили подарък. Разбира се, че никой вече няма да ги храни на крадит, както беше до сега... Там е работата, че ще изградят система, която да работи. Защото до сега освен теглене на заем и връщане на заем - друго няма. А пък допълнителните съкращения на работни места, данъци и ДДС, само влошават икономиката им и ги унищожават. За това заема е най-лошото нещо, което обаче банките и ЕС разчитат на него. Няма държава вече в ЕС, която да бъде самостоятелна. В първия момент евроиско ционитските юдейски изчадия я превръщат в арена на циркове.

Ти явно не си разбрал изобщо какво искат гърците. Те НЕ искат да напускат ЕС и да махат еврото, по памет цитирам - 84%. Те искат да си запазят сегашния стандарт на живот, без да правят реформи, ЕС иска да им отпусне пари, само АКО направят реформи. Защо им е да ходят в измисления БРИКС, след като там с евро, няма кой да им помогне, Русия има ограничен достъп до финансовите пазари, та еврото им е кът, а валутния им резерв е в долари. Китай не прави нищо безплатно. Гърците ги боли кура за високи данъци, те масово не ги плащат, за това и ЕС иска по-висока събираемост. Ще ти разкрия една тайна: 20% от нищо = нищо, нула, математическо О, балон, празно.
тл,др - Искат пари, в замяна на нищо, като не желаят да напускат каквото и да е било.

"ЕЦБ няма да увеличи финансирането за Гърция?", за момента и банките им няма да видят повече пари, банкоматите вече може да ги ползват като дъски за рязане.

golemiq_korab_minava
07-06-2015, 07:33
мхм Китай външен дълг 3 трилиона, а Русия във война

а да видим кой ще се бръкне 300 милиарда :Д

да, щяхме да сме минали през 3-4 граждански войни и накрая пак щяхме да сме на същото дередже. Те са на път по-зле от нас да станат, нз как не го съзнаваш. Пък политицте им са си баш като нашите мутри с разликата, че смучеха евра от заеми доскоро, а не като нашите - въшливи левчета от данъци и европроекти

като тая дето фалира миналия век ? Ква система ще изградят ? К'во ще произвеждат ? На узу, маслини и хотели ли ще се издържат 10 милиона пенсионери ? А последните няколко години 3% от населението им е емигрирало, и то основно младите и образованите. Ние тук поне ИТ сектор имаме, пак е нещо. А те кво имат ? Трошене, кървища и гражби. Т'ва им е народа и историята. Да фалират, да се превръщат в бананова колония - африкански буфер за ЕС и да се приключва викам аз

Не им трябва да събират 300 милиярда. Нищо няма да върнат.

Гърция през последните 26 години живеят в пъти по-добре от нас, като западна развита държава. А ние и бановите републики ще трябва да гоним.
Русия не е в никаква война. Бъркаш я с Украйна.
Страните от БРИкС имат най-малко външен дълг.
Гърците искат реформи, които да работят за народа. Искат реформи, които да не ги превърнат в България номер две на ровещите по кофите. Европа не е само ЕС. След Гърция и други ще има .

aurissaaaaa
07-06-2015, 07:38
https://www.facebook.com/DimichOverat/videos/386744861505939/

гейропа викате :Д

aurissaaaaa
07-06-2015, 07:46
Не им трябва да събират 300 милиярда. Нищо няма да върнат.

Ти май не осъзнаваш какви ще са последствията. От няколко години все си пееш и все седим тук едни и същи да ти се хилим на фантасмагориите. Чукча, брат. И САЩ фалираха, и ЕС се разпадна, и Русия в Киев влезе с танковете, и Китай се отказа от долара. и Волен щеше да ни оправи държавата ... и тн и тн

Европа не е само ЕС. След Гърция и други ще има .
Точно за да няма други ей сега ще видиш как ще ги ползват нагледно за пример к'во се случва като се правиш на тарикат. Явно още не си хванал нишката, но в Брюксел са се закотвили милиардери-федералисти, които се подмокрят при мисълта за Европа по пример на САЩ. 'Щото ще правят 'баси кинтите. Полша и изобщо източна европа тепърва ще наваксват икономически, а въпреки това сбора от държави в ЕС е най-богатия регион в света. САЩ също имат интерес от единно европейско правителство - пак - за да правят кинти. И не говоря само за корумпирани индивиди, а дори за почтени фирми - в интерес на всички е. По-скоро трета световна ще настане, отколкото ЕС да се разпадне 'доброволно'. Избий си го от главата това.

golemiq_korab_minava
07-06-2015, 07:48
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCoQFjAB&url=http%3A%2F%2Ftv7.bg%2F%25D0%25A4%25D0%25B8%25D 0%25BB%25D0%25BC%2F%25D0%259F%25D1%258A%25D1%2582% 25D1%258F%25D1%2582-%25D0%25BA%25D1%258A%25D0%25BC-%25D0%25A1%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B2%25D1%258F %25D0%25BD%25D1%2581%25D0%25BA-%25D0%25A3%25D0%25BA%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25B9 %25D0%25BD%25D0%25B0_l.21_i.10161494.html&ei=pDGaVf_oCOPIyAP96qWACQ&usg=AFQjCNF7Lz__gHyS4aGobnKI2yxWwYZxeQ

гледай какво правят твоите хора.

Руснаците са умен народ и като цяло такива цигании като тук имат по-малко.

golemiq_korab_minava
07-06-2015, 07:53
Ти май не осъзнаваш какви ще са последствията. От няколко години все си пееш и все седим тук едни и същи да ти се хилим на фантасмагориите. Чукча, брат. И САЩ фалираха, и ЕС се разпадна, и Русия в Киев влезе с танковете, и Китай се отказа от долара. и Волен щеше да ни оправи държавата ... и тн и тн

Точно за да няма други ей сега ще видиш как ще ги ползват нагледно за пример к'во се случва като се правиш на тарикат. Явно още не си хванал нишката, но в Брюксел са се закотвили милиардери-федералисти, които се подмокрят при мисълта за Европа по пример на САЩ. 'Щото ще правят 'баси кинтите. Полша и изобщо източна европа тепърва ще наваксват икономически, а въпреки това сбора от държави в ЕС е най-богатия регион в света. САЩ също имат интерес от единно европейско правителство - пак - за да правят кинти. И не говоря само за корумпирани индивиди, а дори за почтени фирми - в интерес на всички е. По-скоро трета световна ще настане, отколкото ЕС да се разпадне 'доброволно'. Избий си го от главата това.

САЩ има за цел слаба Европа и ЕС като негов васал, ама няма да го бъде. Никой не е казал, че ще се разпадне доброволно и никой не е казал, че няма да има война. Но добре е да си летим из розавите пухкави облачета и да се сънуваме.

aurissaaaaa
07-06-2015, 09:24
типично руска пропаганда - правиш нещо и после обвиняваш 'противника' в него.
Русия налива пари в крайно десни партии из цяла Европа, ама САЩ имали интерес ЕС да е слаб (за Волен и френската Лепенка говоря, а нищо чудно и Орбан и Фараж да са рубладжии)
Русия се пръска по шевовете от неонацисти, ама европейците били фашисти
Русия води война в Украйна, ама САЩ са агресорите

Никой не е казал, че ще се разпадне доброволно и никой не е казал, че няма да има война
ролфкоптер

golemiq_korab_minava
07-06-2015, 09:50
точно обратното е

Русия си пази границите, нацистите ги създадоха САЩ

Русия не финансира почти нищо. Крайно десните партии са дете на САЩ. Ако се вземе това, което финансира Русия, и това което финансира САЩ за пропаганда...САЩ печелят в пъти.

Аурсе, май не ти се ходи в аптеки, ти си подръжник на капитализма.

Aeternal
07-06-2015, 10:42
точно обратното е

Русия си пази границите, нацистите ги създадоха САЩ

Русия не финансира почти нищо. Крайно десните партии са дете на САЩ. Ако се вземе това, което финансира Русия, и това което финансира САЩ за пропаганда...САЩ печелят в пъти.

Аурсе, май не ти се ходи в аптеки, ти си подръжник на капитализма.
Нацистите ги създал сащ. До последно ще си заблудена овца и ще те доят. Срам ме е, нали ти казах.
В последните 70 години в България не е имало един достоен политик, ако щеш като пример да вземем и последните 26, за 26 години са се сменили сигурно 1000 политика, кажи ми поне едно(1) име, което не е на гладен педерас, дето е влезнал в политиката за да краде. Няма, всичките са нагли измекяри, ама иначе европа и сащ и русия с лошия капитализъм ни 'изсмукват'.
Иначе кво, ще ми кажеш, че не си забелязал агендата на дефендито, него не го ебе за българия, той се включва само като се засегнат руските интереси или държава.
Ако и това не си видял, значи наистина си много прост.

golemiq_korab_minava
07-06-2015, 11:00
Това, че дефендер леви разбирания и друга идеология от вашата не прави агент както и аурса.

Преди 26 години е имало нещо като майдана в Киев и разединение на цялата дървна власт. От тогава и държавата се разединява вътрешно. Не само нямаме политици като гръцките, ами и това което се нарича политик е само във вътрешни конфликти и противоречия. И народа ни е същия, не като гръцкия :) И нашите сега плюят по Гърция вместо да бъдат съпричастни. А ще продължим да робуваме на нашите партии, които са повече десни, защото сме в ЕС. И никога няма се оправите. Вие сами подкрепяте тези хора, вие сами подкрепяте Еврогейските ценности като слепи. Само вярвате на сляпо на всяка приказна на Брюксел и ето до къде ви докараха. Това са нашите политици.

defender
07-06-2015, 11:19
Американският икономист и носител на Нобелова награда за икономика Пол Кругман:
„Станахме свидетели на въставането на Гърция срещу една наистина долна кампания на тормоз и заплашване, на опит да се уплаши гръцкото общество, не само като приеме условията на кредиторите, но и като се оттърве от собственото си правителство. Това беше срамен момент в модерната история на Европа и щеше да бъде наистина грозен прецедент, ако успееше.
А ако Гърция стигне до там да напусне еврозоната? Има голям шанс това да се случи сега – но демокрацията е от по-голямо значение, отколкото което и да е валутно споразумение”
http://krugman.blogs.nytimes.com/2015/07/05/europe-wins/?module=BlogPost-Title&version=Blog%20Main&contentCollection=Opinion&action=Click&pgtype=Blogs&region=Body&_r=0

defender
07-06-2015, 11:34
"демокрацията е от по-голямо значение, отколкото което и да е валутно споразумение”

подлогите да го напишат по 50 пъти за домашно.

defender
07-06-2015, 11:43
от нета:

"Да ситуацията е приблизително такава, каквато ни казват, НО пропускат някои малки детайли. Първо Европа забрани (буквално!) гърците да произвеждат храната си (ЕС рестриктира цялата селскостопанска продукция на Гърция, както и им забрани да произвеждат тежко машиностроене, например кораби, за външни пазари) и им каза - спокойно, като огладнеете елате да ядете в моя ресторант, няма нужда да отглеждате храната си. Забраниха им и да произвеждат и други стоки, с които да изкарват пари. По някое време гърците казаха "ама нас ни свършиха парите" - ми ето ви и пари, но тях можете да ги харчите САМО в моя ресторант и в МОЯ магазин. Е, верно с голяма лихва, но нали сме едно европейско семейство... И така дойде днешният ден.
И докато ние все още се радваме, че са ни допуснали да живеем в тоалетната на ЕС - на гърците определено им писна."

ПП: още едно предизвикателство към форумните спецове.

defender
07-06-2015, 12:02
пичовИ и уважаеми спецовИ да не забравяме, че след гърците идват испанците, италианците, португалците, па дори и сащ.
ама тия последните най-мързеливи излязоха.

aurissaaaaa
07-06-2015, 12:11
ПП: още едно предизвикателство към форумните спецове.
кво предизвиквателство...дай линкове, дай инфо нещо, а-у. Някой си написал нещо и аз какво - за чиста монета трябва да го взимам. Айде да предположим, че съм склонен да проверя - дай информация. Кой им е забранил да отглеждат селскостопанска продукция ? Кой им е забранил тежката индустрия ? Кой им е забранил кораби да имат (вторият най-голям флот в НАТО имат) ? Какви други стоки им е забранено да правят ? Съвсем настрана, че гърците имат страшно много бизнеси по балканите - в Румъния държат няква колосално корумпирана банка - като нашето КТБ бог да го прости :Д - нещо такова четох наскоро. В България, Македония и Сърбия имат строителни компании и доят и цакат конкуренцията. Познат на нашите също е собственик на такава и преди години съм се наслушал за миризливите гърци, 14-те им заплати, 6-часовия им работен ден и държавните пари, с които му подбиват бизнеса, а после вършат нескопосана работа.

Аз съм буквално сигурен, че ако хванеш да ровиш, половината мизерии в държавата ни ще се окажат 'благодарение' на руски, гръцки и вероятно австрийски 'бизнесмени'.

defender
07-06-2015, 12:11
междувременно италиански поздрав за гърците
https://www.facebook.com/solidaritywithgreece/videos/vb.1681857028701440/1683793501841126/?type=2&theater

defender
07-06-2015, 12:19
Аз съм буквално сигурен, че ако хванеш да ровиш, половината мизерии в държавата ни ще се окажат 'благодарение' на руски, гръцки и вероятно австрийски 'бизнесмени'.

"В България НЕК взима няколкостотин милиона заем, за да плати на американските ТЕЦ-ове. Правителството взе пък 16 милиарда. Ние от тези пари нищо няма да видим. Ама ние ще ги връщаме. И нямайте съмнение - и на нас ще ни обясняват колко сме мързеливи и как сме яли и пили, пък сега не искаме да си плащаме сметката. И че сега трябва да си намалим заплатите и да приватизираме каквото е останало от държавицата ни. Ето на това гърците казаха "НЕ"."

при първия опит за ровене.

aurissaaaaa
07-06-2015, 12:54
ми те комкопелдаците им ги продадоха - да ти напомня само :) :) тъй, де - БСП-то

aurissaaaaa
07-06-2015, 12:58
http://www.blitz.bg/news/article/331108 ахуахаухаухуахуахуахахуух ауха

http://www.segabg.com/article.php?id=246407

ей, нямат срам комкопелдаците

Най-интересното обаче е, че накрая тази сделка бе сключена от хората, които яростно се бореха срещу нея през годините, и е живо доказателство, че когато става въпрос за сериозен бизнес, политическите пристрастия изобщо нямат думата. Тя бе замислена още в началото на управлението на Иван Костов, бе дъвкана 4 години при Симеон Сакскобургготски и накрая бе сключена от министъра на икономиката и енергетиката Румен Овчаров под зоркия поглед на Сергей Станишев.

Аз направо ще го копна тук, че да си го гледаш и да му се радваш!

defender
07-06-2015, 13:00
ми те комкопелдаците им ги продадоха - да ти напомня само :) :) тъй, де - БСП-то

вожда Костов, до колкото знам

не че има значение кой го е направил.

aurissaaaaa
07-06-2015, 13:30
не че има значение кой го е направил.

ахахуахаухахахахха

няма значение викаш кой го е подписал :Д

ей, страшен агент си

Aeternal
07-06-2015, 14:31
Това, че дефендер леви разбирания и друга идеология от вашата не прави агент както и аурса.

Преди 26 години е имало нещо като майдана в Киев и разединение на цялата дървна власт. От тогава и държавата се разединява вътрешно. Не само нямаме политици като гръцките, ами и това което се нарича политик е само във вътрешни конфликти и противоречия. И народа ни е същия, не като гръцкия :) И нашите сега плюят по Гърция вместо да бъдат съпричастни. А ще продължим да робуваме на нашите партии, които са повече десни, защото сме в ЕС. И никога няма се оправите. Вие сами подкрепяте тези хора, вие сами подкрепяте Еврогейските ценности като слепи. Само вярвате на сляпо на всяка приказна на Брюксел и ето до къде ви докараха. Това са нашите политици.

Абе много го говориш тва 'еврогейски ценности', тва кво значи?
Да не са като рускогейските ценности, където се ебът на поразия и се развеждат след 1 година и си оставят децата в домовете, щото жените са курви понеже мъжете им са педали и се взимат в гъза?
Сравненията ти са като на 5годишно, "нашите партии били повече десни, щото сме в ес" и същевременно партията управлявала най-дълго България през последните 26 години е БСП....
И да излезем от ЕС и да влезем в гейско-азиатския съюз пак ще сме най-мизерната държава в европа. Щото сме държава на глупаци, които ги лъжат лесно. Една държава може да просперира и при монархия, демокрация, дори диктатура - важното е да няма корупция и да се вършат нещата съвестно.

Aeternal
07-06-2015, 14:33
"демокрацията е от по-голямо значение, отколкото което и да е валутно споразумение”

подлогите да го напишат по 50 пъти за домашно.

Ти стана защитник на демокрацията, само да не идеш да го твърдиш в Русия, че там за такива приказки могат да те гътнат.

Aeternal
07-06-2015, 14:35
ахахуахаухахахахха

няма значение викаш кой го е подписал :Д

ей, страшен агент си

Абе засегнат ли се руските интереси дефендито скача като тигър.
Иначе на българия гледа като на дойна крава, нали дефенди, наричаш ли я
задунавска губерния като ходиш да си прибереш рублите заплата?

defender
07-06-2015, 14:36
че кога не съм бил, какво да правя, че всяка критика към ес вие я превръщате не знам защо в някакъв конспиративен опит за рубладжийство.

Aeternal
07-06-2015, 14:44
В крайна сметка гърците да си плащат парите, които дължат и да се махат от ЕС.
Ама няма да направят нито едното.

defender
07-06-2015, 14:50
Гърците не трябва да си плащат нищо, защото вече са на ръба на достойното съществуване, ако на ес не им отърва да ги изключат от съюза, що не го правят ако не са на изгода.

aurissaaaaa
07-06-2015, 14:51
мда, колкото и да ми се иска, са ще последват още 2-3 дена цирк, ще лапнат там няк'ва сделка колкото да не е без хич, Кириза вероятно ще направят някоя мизерия и тия или ще почнат да се колят (традиция им е) и в крайна сметка САЩ ще се намесят и ще им се опрости дълга, или още поне 10 години само за Гърция ще слушаме ...

баси досадата

ако на ес не им отърва да ги изключат от съюза, що не го правят ако не са на изгода

щото не могат ?? те дори от еврозоната не могат да ги изритат....

ДОТА
07-06-2015, 14:54
В крайна сметка гърците да си плащат парите, които дължат и да се махат от ЕС.

хахаха, за да може в ЕС да влезе Турция ли и роднините ти по-лесно да пътуват из европа

defender
07-06-2015, 15:00
щото не могат ?? те дори от еврозоната не могат да ги изритат....

не ги изключват, защото в Гърция има много плячка за приватизиране на безценица даже и острови. Ако ги изслючат нищо няма да могат да приватизират.
Горе-долу точно по образец на русия дето путинката им се опъна.

Що люксембург с дълг почти 2 трилиона, никой не ги закача, ми щото нямат нищо за лапане.

Fisherman
07-06-2015, 15:16
http://nitrolicious.com/wp-gallery/1006/nike_fedora/nike_fedora_black.jpg

Aeternal
07-06-2015, 15:16
Гърците не трябва да си плащат нищо, защото вече са на ръба на достойното съществуване, ако на ес не им отърва да ги изключат от съюза, що не го правят ако не са на изгода.

Ама дефенди, и аз съм на ръба на достойното ми същестуване, нали ти казах да си споделиш рублите с мен по христиански????Защо не си го направил вече?

aurissaaaaa
07-06-2015, 15:17
Що люксембург с дълг почти 2 трилиона, никой не ги закача, ми щото нямат нищо за лапане.

https://en.wikipedia.org/wiki/Net_international_investment_position

Поне според Гугъл, който трябва да се научиш да ползваш, ако сложиш 10 лева в банката, технически погледнато банката ти дължи 10 лева.
Люксембург е държава, в която хората си кътат кинтите. Ако има 1 милиард лева на български граждани в Люксембургски банки, технически погледнато (явно) това означава, че частния сектор на Люксембург дължи 1 млрд лева.
Както и преди съм ти казвал, грам не вдявам от икономика, ама това си е доста елементарно за разбиране според мен.

не ги изключват, защото в Гърция има много плячка за приватизиране на безценица даже и острови
Ми те ако фалират нали се сещаш че в пъти по-лесно ще стане. Сега ако струва една вила на някой остров милион евро, като изгорят ще е сиг 10х по-евтина. Та и наемите ще ударят дъното. Направо ако имаш кинти в излишък, чакай да излязат от еврозоната и отивай да купуваш апартаменти :Д

Aeternal
07-06-2015, 15:17
не ги изключват, защото в Гърция има много плячка за приватизиране на безценица даже и острови. Ако ги изслючат нищо няма да могат да приватизират.
Горе-долу точно по образец на русия дето путинката им се опъна.

Путинката се опъва, ама в друг смисъл.

defender
07-06-2015, 15:27
Ама дефенди, и аз съм на ръба на достойното ми същестуване, нали ти казах да си споделиш рублите с мен по христиански????Защо не си го направил вече?

Ми колкото мога ще споделям, не бъди като онези циганета дето нагло те преследват и завират да им даваш.
Можеш просто да седнеше на улицата и да сложиш една шапка. Ако мина може и да ти дам.

aurissaaaaa
07-06-2015, 15:30
не бъди като онези циганета дето нагло те преследват и завират да им даваш.
с други думи като гърците

хихихи

defender
07-06-2015, 15:34
Само, че аз като давам после не искам тоя дето проси да ми го връща и дори с лихва, харпунь.

Защото тва не е даване, тва изедничество и бирничество. Мечешка подмолна услуга.

Уж давам солидарно на някой 50 стинки и после да му искам да ми върне 5 лв, ако не може да ги върне му приватизирам и малкото, което има.

много ли ти е смешно

defender
07-06-2015, 15:46
Кредиторите са дали пари на Гърция с цел за 5 години тя да слуша техните предписания, да отбележи растеж и да им върне парите с лихвите, обаче Гърция няма растеж, така Гърция губи и кредиторите губят това, което са инвестирали, риск губи, риск печели, така е нормалното отношение. Само че наглите кредитори не искат да поемат своята отговорност за провала, а искат да пият кръвта на гърците, тва е. Гърция направо влезе в сделка с дявола и капан, образно казано.

aurissaaaaa
07-06-2015, 15:54
5 години :Д ? ти сериозно ли си мислиш че за 5 години се връщат 300 милиарда ? На Германия им отне 50!

И пак ти казвам - ръст имаше преди да дойдат Кириза на власт. Не важиш

defender
07-06-2015, 15:57
За 5 години може да отбележи растеж и да почне да изплаща дълга с лихвите, а не да го върне наведнъж.

Разбира се, че е имало ръст, те затова ли Сириза дойдоха предизборно.
Ама явно на кредиторите им дреме за демокрацията и волята на народа, демек това си е баш истинското лице на ес.

Aeternal
07-06-2015, 16:06
Значи отиваш да вземеш пари назаем, губиш ги и обвиняваш човека, който ти ги е дал.
Дай да направим с тебе една бизнес сделка, тъкмо ще дадеш личен пример на гадните кредитори.
Дай ми назаем 5 000 лева, аз ще изям и изпия 2 000 и с другите 3 000 ще ида на казино, ако спечеля, ще ти върна 5-те хиляди с 500 лихва, ако загубя ще ти пожелая да си жив и здрав.
Нали така е хуманно и човешко, хем и достойно.

golemiq_korab_minava
07-06-2015, 17:31
Видно е, че системата едвам се крепи и е на път да се разпадне. Видно е, ч държавите вече живят само на изкуствени заеми и зависят от гредиторите. Днес Гърция, утре ще бъде някоя друга, все тая.

Но на някои хора вместо да се вдигнат и да кажат КРАЙ, те предпочитат да робуват и да плащат на американците тока си. Глупаци. Целия ЕС е една прогнила бюрократична дупка лайна. Гърция първа се вдигна и ви го натресе, пък вие колкото искайте си ревете, аз се кефя. Яжте лайна в собствената си проклета държава щом така искате. В България 26 години цари културата - ако не крадеш, значи си задръстен. Е , след 20 години най-много пострадаха тези, които нищо не крадяха. Ама сега точно те ще се вдигнат и ще изчистят другата паплач.... хмм а дано, ама надали. Човек да се пита дали има смисъл от саможертва, за да помогне на близките си да живеят в тази държава, щом по-голям процент от хората сами не искат промяната. Някои народи са направили много, но не защото някой е изкочил и обединил насила всички, ами защото народа е искал промяна и е избрал лидер. За съжаление сега нашия народ така като гледам се състои главно от безмислещи хора, вярващи на всяка една медийна лъжа, всеки е обезверен и нямаме никакво чуство за обединиение където и да е. По зле сме от Украйна, много по-зле. Иначе има добри и качествени хора достатъчно, но манталитетът ни (ви) като че ли общо казано е много забутан от гледна точна на държава и ценности. И не стават българите за демокрация и няма да имат демокрация, амин.

Aeternal
07-06-2015, 17:43
Ми като не ставаме за демокрация, няма да ни има като държава. Точка. Няма нормална държава в света, която да не е с демократично управление.

"Видно е, че системата едвам се крепи и е на път да се разпадне. Видно е, ч държавите вече живят само на изкуствени заеми и зависят от гредиторите. Днес Гърция, утре ще бъде някоя друга, все тая. "
Видно е...
от блиц.
Иначе говориш за медийно промиване.

golemiq_korab_minava
07-06-2015, 17:55
Ми като не ставаме за демокрация, няма да ни има като държава. Точка. Няма нормална държава в света, която да не е с демократично управление.

"Видно е, че системата едвам се крепи и е на път да се разпадне. Видно е, ч държавите вече живят само на изкуствени заеми и зависят от гредиторите. Днес Гърция, утре ще бъде някоя друга, все тая. "
Видно е...
от блиц.
Иначе говориш за медийно промиване.
всъщност няма държава с истинска демокрация, защото навсякъде властта си е власт, а човешката природа е една и съща.
имах предвид тази демокрация, която САЩ ни промиват мозъци, такава не съществува. Но ние вярваме, че съжществува.
Представи си влизаш в едно циганско гето с 10 умни българи, 10 избрани циганета и още 1000 циганета, гласуващи. Еми кой ше спечели? Естествено, че някое цигане. Тва става и с масите. И отделно с наложената пазарна икономика - пълен провал. Частника ще определя правилата, ами не държавата. Частника ще прави конкурнция, монопола ще определя играта. Това е истината. А държавата я няма. Държавата е Вашинктнон и ЕС. Е те там ни управява, ама на там не им пука за тук . Друго си беше в СССР. И украинските будали. Ще воюват погранична държава и ще купуват втечнен газ от другия край на света. Това е само временно, докато не се осъзнаят. Преди 20 години доста повече българи гледаха на Запада с добри очи, ама вече се осъзнахме, че няма бъдеще в такава система. ПРеди управляващите може да са били каквито и да са, ама сме имали държава и работа, и също е можело да излизаш в която и да е соц държава.

Aeternal
07-06-2015, 18:11
Да, преди много българи гледали на запад с добри очи, ама вече не гледали, само към 2 милиона живеят на запад.
Кво да излизаш в соц държавите, едно и също навсякъде.
ЕС и вашингтон ни управлявали, ама не се сеща да помисли, че преди 26 години от москва буквално са назначавали първия човек в държавата. А ся тъпако ти си ги гласуваш и избираш. Никой не ти е виновен, че си малоумен червей.

Aeternal
07-06-2015, 18:19
Щото иронично или не, ама тоя СССР дето толкова го хвалиш изкопа гроба на Бъглария.

Щото селянчето Живков, ако го бяха пуснали извън СИВ, щеше да видиш каква България щеше да остави, щото квото и да си говорим е по-умен от боко,доган и царя взети заедно.

golemiq_korab_minava
07-06-2015, 18:40
ми хайде тогава на следващите избори отново рисувай курове на бюлетини и ще излекуваш България ще станеш най-богати човек на света.

dreamwalker
07-06-2015, 19:23

Ти на колко години беше?

defender
07-06-2015, 19:49
Гръцки пенсионер, който след като не успя да изтегли 120 евро от банка, седнал на улицата и заплакал като малко дете,
http://www.blitz.bg/news/article/346904?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz