View Full Version : демокрацияТА
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
defender
11-26-2016, 13:49
"Полк.Славчо Велков: Бунтът в бежанския лагер в Харманли е организиран отвън. Ужасът тепърва започва!
"А както знаем, една подпалена гума може да спре бронетранспортьор. Били са подготвени да дадат отпор", обясни Велков."
ПП: Вижте какви готини бежански майки с деца сме си вкарали.
ПП 2: Другото, което е, уж ни се казваше, че вкарваме сирийци, а сега се оказа, че в лагера са настанени афганистанци.
golemiq_korab_minava
11-26-2016, 14:14
да нипрати пък Турция един милион.. да видим как ще стане, ако само единпът се демонстрира предупредително ей това
обикновенното..
https://youtu.be/VBD3DtM9tQA
ЕС още каза че се отказва от членство на Турция в ЕС
Резолюцията е "non-legally binding" не са се отказали, процеса е замразен за сега. Ердоган с неговата автократична политика скоро няма да го размрази...
golemiq_korab_minava
11-26-2016, 15:34
Резолюцията е "non-legally binding" не са се отказали, процеса е замразен за сега. Ердоган с неговата автократична политика скоро няма да го размрази...
Пука им. В Турция пенсийте и заплатите им са като в Германия.
ПС: А ти какво учиш в Шотландия и как реши точно там? Имаш ли носталгия? Въобще коя е най-голямата разлика между живота ти там и в България? (без парите)
michaelis
11-26-2016, 17:56
И това означава, че руснаците живеят по-добре от естонците, чехите и поляците ?
ми незнам кой ни изкпупи черноморието и в Гърция и в Испания и къде ли не, ама не са нито поляци, нито унгарци нито чехи аз и незам въобще те къде нещо са си купили, абе вие в кой свят живеете бе ?! :D:D:D:D:D:D:D:D
да нипрати пък Турция един милион.. да видим как ще стане, ако само единпът се демонстрира предупредително ей това
обикновенното..
https://youtu.be/VBD3DtM9tQAТова е боклук!
Това е истината :):
https://www.youtube.com/watch?v=WwHfgkvMAn0
... пък нека дойдат и 1 милион :D!
П.С. Злето (HellKnight) като чуе тоя звук и се насира в гащите :razz:!
Пука им. В Турция пенсийте и заплатите им са като в Германия.Ако бяха същите, защо в Германия има 5 милиона турски "гастарбайтери"?
golemiq_korab_minava
11-26-2016, 18:53
Това е боклук!
Това е истината :):
https://www.youtube.com/watch?v=WwHfgkvMAn0
... пък нека дойдат и 1 милион :D!
П.С. Злето (HellKnight) като чуе тоя звук и се насира в гащите :razz:!
Ако бяха същите, защо в Германия има 5 милиона турски "гастарбайтери"?
1) Показваш ми картечница от втората световна, с която бг армията не е снабдена.
2) И у нас живеят германци, това какво трябва да значи?
Да, може би защото в Германия има повече ''свобода''. Със сигурност не са по икономически причини толкова.. 900 европ са мин. пенсии в Турция.
1) Показваш ми картечница от втората световна, с която бг армията не е снабдена.Не е, но може да си купи. Макар и стар дизайн, пак е най-добрата :) !
2) И у нас живеят германци, това какво трябва да значи?
Да, може би защото в Германия има повече ''свобода''. Със сигурност не са по икономически причини толкова.. 900 европ са мин. пенсии в Турция. Какво значи ли?
Защо в Германия работят 5 милиона турци, а в Турция няма и 5000 германци? Сигурно защото заплатите са същите :D?!
Само заради свободата ше е шъ знайш :D!
golemiq_korab_minava
11-26-2016, 19:09
Не е, но може да си купи. Макар и стар дизайн, пак е най-добрата :) !
Какво значи ли?
Защо в Германия работят 5 милиона турци, а в Турция няма и 5000 германци? Сигурно защото заплатите са същите :D?!
Само заради свободата ше е шъ знайш :D!
1) не ни трябват, имаме си достатучно руски, а може би и български. А българския АК-47 също върши работа.
2) Ами според мен главно заради свободата. Свободата Санчо.. свободата. Нали за тва станаха косур войни и искаме ''демокрация''. ;)
golemiq_korab_minava
11-26-2016, 19:11
Абе човек, Турция е на светлинни години пред нас. Тва под 1000 евро заплати няма. (в градовете) .. да, по-селата има, но поне имат работа.
А ти какво учиш в Шотландия и как реши точно там? Имаш ли носталгия? Въобще коя е най-голямата разлика между живота ти там и в България? (без парите)
Социална антропология със социална политика. Не съм го решавал, израстнал съм тук от 5 годишен. Носталгия нямам, за мен домът е там кадето си в момента, не родното място. Затова немога и да ти дам по-скопосан отговор за носталгия. Чуствам се колкото българин толкова и шотландец, от традиции до празници и разликите между културите като цяло, но бих казал че когато не живееш дълго време някаде връзката започва да се губи.
Разликата е че на запад се проповядва индивидуализма, най-чистата цетка на дивия капитализъм. Моно-култура на консуматорство с никакво покритие. Общество с тъпи ценности. Въпреки че това е видно и в България. Може би също факта че тук вече от 10 години се проповядва соц. национализма от както SNP партията е в управление... бойкова работа са и те доста ама нали са националисти. Немога да ти дам конкретен отговор за разликите щото мога само да говоря от гледна точка на тва че съм си идвал само за 3-4 седмици или това което знам от роднини и новини. Но да, по-голяма иконимика, по-добър стандард. :D
Ако си кадърен малко и не си мързелив-на тез тука всичко им е на тепсия поднесено-възможности за развитие има бол. Смешно ми става чак като кажат че било трудно да стигнеш 40-50к годишна заплата, при положение че образователната система им е 3-пъти по-лесна като материал и висшето образование в Шотландия е безплатно. Може да са велик народ Британците но обществото им е промито до кокъл, за тва така стана с беркзита.
golemiq_korab_minava
11-26-2016, 21:01
Социална антропология със социална политика. Не съм го решавал, израстнал съм тук от 5 годишен. Носталгия нямам, за мен домът е там кадето си в момента, не родното място. Затова немога и да ти дам по-скопосан отговор за носталгия. Чуствам се колкото българин толкова и шотландец, от традиции до празници и разликите между културите като цяло, но бих казал че когато не живееш дълго време някаде връзката започва да се губи.
Разликата е че на запад се проповядва индивидуализма, най-чистата цетка на дивия капитализъм. Моно-култура на консуматорство с никакво покритие. Общество с тъпи ценности. Въпреки че това е видно и в България. Може би също факта че тук вече от 10 години се проповядва соц. национализма от както SNP партията е в управление... бойкова работа са и те доста ама нали са националисти. Немога да ти дам конкретен отговор за разликите щото мога само да говоря от гледна точка на тва че съм си идвал само за 3-4 седмици или това което знам от роднини и новини. Но да, по-голяма иконимика, по-добър стандард. :D
Ако си кадърен малко и не си мързелив-на тез тука всичко им е на тепсия поднесено-възможности за развитие има бол. Смешно ми става чак като кажат че било трудно да стигнеш 40-50к годишна заплата, при положение че образователната система им е 3-пъти по-лесна като материал и висшето образование в Шотландия е безплатно. Може да са велик народ Британците но обществото им е промито до кокъл, за тва така стана с беркзита.
Ехее, ти си Шотландски боец :D
Ясно.. Носталгия попринцип се поражда от загуба на приятели и роднини, на цялостна среда в която си живял, от хубави спомени, които съществуват, но на друго място. Аз това разбирам под носталгия.
България от 27 години е част от Запада и да, има огромна разлика между по-възрастните и младите хора. Дружността която е съществувала преди, сега е в спомените на по-възрастните хора. В Китай например и до днес режимът им проповядва поликултурата. Като цяло при тях е по-важна общността.. Това от една страна ограничава личното мислене... Ние пък сме в другата крайност. Всеки мисли само за себе си, всеки гони да постига материално пред духовно и допълнително - чалга и силикон за всички.. А голямата либеризация доведоха само до циганизация. Смисъл преди всички са работили, искаш не искаш, сега всички мързелуват. Но като цяло тук е трудно развитието дори за младите, които желаят да работят, защото държата тотално липсва и не са поставени правила. Тоест - търсят се главно хора за мръстната и черна работа. А българите като цяло са се научили да оцеляват напълно сами, без да викат фирма за всяко нещо, тъй като няма и такива, НЯМА И ПАРИ. За всякви неща, все сами. Някой път се прекалява в това отношение.
Тази моно-култура е по-скоро РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. ;)
Социална антропология със социална политика.Либераст-нищоправец с други думи :D!
defender
11-27-2016, 21:06
"Патриотичните партии са по-опасни от бежанците!"
(Български хелзинкски комитет)
Ранените в Харманли полицаи: Бежанците бяха тръгнали да убиват
https://www.vbox7.com/play:6d5a9993e3
"Патриотичните партии са по-опасни от бежанците!"
(Български хелзинкски комитет)Либерастията на тоя "комитет" от продажни нищоправци до там води.
Либерастията на тоя "комитет" от продажни нищоправци до там води.
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/putin-ally-dmitry-peskov-holocaust-ice-skating-concentration-camp-tatiana-navka-a7442121.html
За т'ва при татко Путин, там кадето носталгията за фашизма е в ред с ценностите на народа. <3
defender
11-28-2016, 14:14
Германският президент: "Трябва да спрем евроинтеграцията! Стига десуверенизация на държавите! Човек се нуждае от родина, само малко немци се чувстват граждани на света», — каза политикът.
ПП: Само либералът не се нуждае от родина, от дом, от семейство, отворил е вратите си навсякъде и се е разплул във всемира.
Германският президент: "Трябва да спрем евроинтеграцията! Стига десуверенизация на държавите! Човек се нуждае от родина, само малко немци се чувстват граждани на света», — каза политикът.
ПП: Само либералът не се нуждае от родина, от дом, от семейство, отворил е вратите си навсякъде и се е разплул във всемира.
http://www.dw.com/en/eu-should-decelerate-urges-germanys-gauck/a-36540118
Ах как лъжеш ти маймуно мръсна... :D :D нито е говорил за спиране на евроинтеграцият нито че по-голямата част от несмкият народ е против настроен срещу глобализацията.
golemiq_korab_minava
11-28-2016, 16:52
Абе тая Меркел няма да я траят още дълго.
За т'ва при татко Путин, там кадето носталгията за фашизма е в ред с ценностите на народа. <3Ако питаш Путин - Русия най-много се е борила срещу фашизма!
Но щом и Русия и либерастите са заедно против нещо, то може да е добро и почва да ми харесва :)!
ПП: Само либералът не се нуждае от родина, от дом, от семейство, отворил е вратите си навсякъде и се е разплул във всемира.Либерастът гъза си е отворил, ти за вратите говориш :razz:!
Ако питаш Путин - Русия най-много се е борила срещу фашизма!
Сталин: фашист драпиран в комунистически гащиризон. 20милиона жертви директно свързани към него; жертвите от войната изключени от това число.
Путин и той не а китка за мирисане, с неговия авторитарен, националистичен и консервативен режим - като изключим че Русия е твърде голяма за да бъде оправлявана под фашистки режим - мисля че имаш една добра формула за фашистка идеология на оправление. Да не говорим каква плутократска държава са.
defender
11-29-2016, 10:08
Ах как лъжеш ти маймуно мръсна... :D :D
Шотландия вече не е в европейския съюз, така че, недей да поучаваш европейските граждани. :D
Не съм го решавал, израстнал съм тук от 5 годишен.
Между другото много добре знаеш български език, което ти прави чест, разбира се.
defender
11-29-2016, 10:11
Либерастът гъза си е отворил, ти за вратите говориш :razz:!
:D
Ама като го прочетох това и веднага си представих ауриса, не знам защо, честно.
ПП: Душата на либерала е като разграден двор, а всеки разграден двор по принцип е неподдържан, изоставен и потънал в бурени (демек, това са дълбоко личностните проблеми на либерала).
Този двор в него влизат всякакви пътници, прошляци, наркомани и други, най-вече за да се изходят по малка или голяма нужда. И това не е измислица, а изразява самата действителност. Не ли?
Това иде да покаже, че напълно по естествен път либерала е рицар на клозетната философия.
Шотландия вече не е в европейския съюз, така че, недей да поучаваш европейските граждани. :D
Kато гледам Мей колко се е припряла да пуска в сила Акт50 поне още 3 години ще са в ЕС. Между другото не я жали Шотландия, 62% за оставане на 38% за напускане от ЕС е доста голямо мнозинство, та ако Мей не спогоди добра сделка за тях та поне да останат в ЕЕА, забрави да има Обединено Кралство повече. Не са толкоз тъпи като англичаните та да искат да напускат, а да игнорираш демократичният глас на цяла една държава е политическо самоубийство.
https://twitter.com/jennymparks/status/803524466462588928
ПП: виж каква хубава статистика ти намерих. От западните държави, само промитите параноични Американци класират тероризма като главна заплаха над държавата. От Европейските държави, само тъпите Британци са най-много загрижени за имиграцията, въпреки че тя има минимален ефект от културна и икономическа гледан точка, ма така е като четеш лайнински таблоиди. Всичко друго е социално-икономически загрижености които не се адресират адекватно от правителствата. Или ако следваме идеологията на свободния маркет, обществото е твърде мързеливо да си помогне само.
Както виждаш ваще анти-имиграционни/либерлани възгледи не са много разпространени из Европа и други части от света. Тва не можеш да разбереш че като имаш малък рейт на раждаемост при местното население и все по-застаряващо пенсионерско общество, тая касичка няма как от нищото да се напълни за да има за пенсийте. Трябва имиграция и циркулация на работна ръка та да можеш да имаш за тоалетна хартия да си бършеш гъза като станеш на 70.
defender
11-29-2016, 11:14
Трябва имиграция и циркулация на работна ръка та да можеш да имаш за тоалетна хартия да си бършеш гъза като станеш на 70.
Мда, 2 милиона образовани българи да избягат на запад, за да може на тяхно място да дойдат "образовани", културни афганистанци, за да ни вдигнели пенсиите. Доста разумно звучи.
Аз нямам нищо против в Шотландия да ходят образовани афганистанци, а в България да идват шотландци. И после да ти давам акъл по нета за шотландските пенсии.
ПП: И изобщо какво ми говориш за пенсии, със сегашната възраст за пенсиониране, и със здравеопазването ни, превърнато в бизнес, където ако нямаш да си плащаш си никой, едва ли простолюдието ще доживеят до 70, за пенсия.
Нали разбираш че икономиката не зависи само от високо образована работна ръка? Няма я инсентивацията за тази така образована работа ръка да отива или остава в България. Та току виж ножа опрял до кокала, и 'афганистанцитие' станали добър добив на работна ръка.
http://data.worldbank.org/country/bulgaria
Не виждам индекса за продължителност на живот да е тръгнал да спада и популацията да е е тръгнала да се увеличава? Няма безплатно здравеопазване. Ако погледнеш германският модел на здравеопазване - по-добър и от безплатно славещият се NHS - е много по ефикасен и добър модел със смес от държавни, частни застраховки, взаимни и приятелски общества. Ако тренд-а продължава да е същият рано или късно имиграция ще се приоритезира, освен ако правителството не започне да си върши работата както трябва, въпреки че пак ще се опре до някъв вид инсетивация за чужда работна ръка в начален стадии.
golemiq_korab_minava
11-29-2016, 15:00
Трябва имиграция и циркулация на работна ръка та да можеш да имаш за тоалетна хартия да си бършеш гъза като станеш на 70.
Кви глупости са това. Искаш да кажеш, че трябвало да се напълним с авганистанци, които да издържали пенсиите? А случайно да знаеш, че си имаме достатъчно безработно население (дори да изключим циганите), които в момента нямат работа или изборът им се свежда до продавач консултатни и бармани. Отвори джобс бг и чети. Има недостиг на хинтелигентни кадри, 3 милиона избягаха, не 2. Още 100 000 млади да излязат (както се очаква) и българския език става история. Без да има връщане назад.
Сталин: фашист драпиран в комунистически гащиризон.Тогава защо водиха война по между си :D?!
Между другото много добре знаеш български език, което ти прави чест, разбира се.Я пак?!
найвен
кадето
цетка
Немога
щото
тва
стандард.
кадето
несмкият
оправлявана
оправление.
пенсийтечОдесен бАлгАрски наЙстина :D ! Найс, а :D!?
Както виждаш ваще анти-имиграционни/либерлани възгледи не са много разпространени из Европа и други части от света.Повтаряй си го, ако го повториш 1000 пъти току-виж станало истина :D!
Та току виж ножа опрял до кокала, и 'афганистанцитие' станали добър добив на работна ръка. Какво могат да работят тия?!
А искат ли да работят?!
defender
11-29-2016, 19:15
Zlennox има съвсем друг начин на мислене, защото живее при други условия. Ако дойдат шотландците 1 година да живеят на 200 лв. пенсия, считай ги за умрели или поне полудели. Те си мислят, че сървайвър е само реалити шоу.
defender
11-29-2016, 19:21
Какво могат да работят тия?!
А искат ли да работят?!
Eй ги на, тез ще ни изкарват пенсиите, това е в Хамбург:
https://www.facebook.com/yosef.rashkovan/videos/1799861483560522/?pnref=story
ПП: май си събират коледни играчки?
golemiq_korab_minava
11-30-2016, 08:29
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjK7bD6kdDQAhVDOxoKHQrrCcgQFggkMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.standartnews.com%2Fmneniya-intervyuta%2Fbalgarite_v_chikago_ne_zhiveyat_v_ame rika-286914.html&usg=AFQjCNHLTAouloePGR6O9ul1Fv4nRS94PQ
anonymous908491
12-01-2016, 20:19
ДОКУМЕНТА, чрез който Москва се закани на Киев: Ако ракетите ви застрашат наши обекти, унищожаваме всичко!
http://www.blitz.bg/svyat/eto-go-dokumenta-chrez-koyto-moskva-se-zakani-na-kiev-ako-raketite-vi-zastrashat-nashi-obekti-unishchozhavame-vsichko_news468056.html
интересен е и един коментар
======
Каменов 01 Декември 2016, 22:26
Тези украински стрелби реално са поръчани от САЩ със следната цел: да се проучи руската ПВО как ще реагира! В този момент към Крим се приближава самолет с АУАКС /вече е над Румъния/, което ще регистрира всичките реакции на руската ПВО... Другото са популизми с цел отвличане на вниманието от истинската цел.
defender
12-03-2016, 12:35
"В Италия негрите са направили барикада по улиците и настояват да им се заплаща преминаването през нея. Полицията стои безпомощна наоколо."
https://www.facebook.com/unzensiert.der.wahrheit.verpflichtet/videos/634035446753955/?pnref=story
https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/dec/05/soviet-union-collapsed-overnight-western-democracy-liberal-order-ussr-russia?CMP=fb_gu
Интересно.
На тая статия папагала и грозният няма как да не лъснат по-някоя и друга злобарка...
Само кадето бих казал че демокрацията и глобализацията не са едно и също нещо.Припокриват се много, но в Чили преди Пиночет, демокрацията пак си я имаше и най-малко не бе свързана с по-широката глобална икономика, когато Пиночет беше мажоретка на глобализацията а също и един от най-бруталните диктатори.
anonymous908491
12-06-2016, 08:44
смущаващо е, че си фантазираш как лъскам
но като се сетя, че Русия и Турция се договориха да търгуват в собствените са валути, а не с долари
като се сетя, че същата договорка Русия постигна и с Китай
май скоро ще ти плащат в банани, е, стига в кравария да почнат да отглеждат банани, че иначе не знам, с какво друго ще могат да се разплащат
golemiq_korab_minava
12-07-2016, 07:24
https://youtu.be/cCd3up_Wd5M
anonymous908491
12-07-2016, 18:43
Македония - страна-сомнамбул
Гърците им искат името, сърбите - църквата, албанците - половината територия, а българите - цялата
http://www.blitz.bg/svyat/makedoniya-strana-somnambul_news469693.html
hohohoho
michaelis
12-08-2016, 05:30
http://www.meh.ro/original/2009_11/meh.ro2853.jpg
http://crazyhyena.com/imagebank/g/tons-of-democracy-aircraft-carrier.jpg
:D:D:D:D:D:D
golemiq_korab_minava
12-08-2016, 14:34
А ако и трите системи - комунизмът, демокрацията и фашизмът са различно представени компоненти на една и съща схема? И всъщност в основите си са едно? Замислете се.
aurissaaaaa
12-08-2016, 23:05
прочети републиката от платон
някой ден ще го направиш. сигурен съм, че някой ден ще инвестираш тези минутки от живота си, в които 'размишляваш' по някакви въпроси в четене.
golemiq_korab_minava
12-09-2016, 10:51
прочети републиката от платон
някой ден ще го направиш. сигурен съм, че някой ден ще инвестираш тези минутки от живота си, в които 'размишляваш' по някакви въпроси в четене.
записах информационния линк на компютъра.. интересно е, че в действителност имам още 30 линка за четене, които съм запаметявал с идеята в бъдеще да ги разгледам. Но реално бъдещето все ''не идва'' , информацията се трупа, а след известно време ми се е налагало да трия всичко, тъй като нямам времето и желанието да го чета. Какво имах предвид ли? Ами че думата ''ще'' в неопределен етап от времето е почти равносилна на - не, или няма. Защото в момента представата ми за утре е една, но това е само илюзия. Не казвам, че ако ти трябва, няма утре да го прочетеш или направиш, а че вероятността да не го свършиш е по-голяма, щом в момента не си го изпълнил.
anonymous908491
12-22-2016, 16:18
http://www.focus-news.net/news/2016/12/22/2346318/angela-merkel-gorda-sam-s-tova-kolko-spokoyno-reagiraha-grazhdanite-sled-atakata-v-berlin.html
ако някой си мисли, че сегашните германци имат шанс да стигнат уважението, което получаваха в началото на 20 век, да види, колко зле са нещата
трепят ги като хлебарки, а те нищо не правят
aurissaaaaa
12-23-2016, 03:26
12 / 80 000 000 не е баш геноцид.
В началото на 20в. Германия е била държава с бързо нарастващо население, от което рязко е нарастнало и влиянието им в Европа, което пък е и причината британците да им вдигнат мерника и да последват първата и втората световни войни.
Теб, разбира се, руската пропаганда ти е изгладила мозъка, но чат-пат ми прави кеф да поправя някой глуповат човек.
anonymous908491
12-23-2016, 17:21
хохохох, либерал идиот
изкара англичаните виновни за световните войни
измисли си и някво нарастващо население при германците
и някви дребни хора умрели не били проблем
аз вече спрях да влизам тук
само затъпява човек
аз вече спрях да влизам тук
само затъпява човекНе е от влизането тук шъ знайш - ти и преди си беше така :D !
golemiq_korab_minava
12-24-2016, 08:03
https://youtu.be/eEP_Vc5KB0k
хохохох, либерал идиот
изкара англичаните виновни за световните войни
измисли си и някво нарастващо население при германците
и някви дребни хора умрели не били проблем
xoxoxoxox, толкова навътре си се заврял в собствения си гъз та чак лайната си ги намираш за деликатес.
Британците може да не са инициирали двете войни но са подпомогнали достатъчно. Ама ти нали си по-голям разбирач на Англо-Германскатите дипломатически връзки и история за последните 500 години, как няма да твърдиш друго. Достатъчно е само да почетеш малко как е било гео-политическото положението през 19-ти век - с голямите империалисти тези Британци - и спадащата им икономическа хегемония над Европа в контраст с Германците.
Колкото за нарастващото населеня, пак лайната са ти главен деликатес. Елементарено търсене в гугъл е достатъчно, ама на кой му се занимава да чете.
http://www.encyclopedia.com/international/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/population-europe-demographic-transition-and-after
Виж първата таблица и сам си направи изводите дали е нямало външни/вътрешни фактори подпомагащи за Германска иконимическа анти-пропаганда.
defender
12-24-2016, 15:26
В началото на 20в. Германия е била държава с бързо нарастващо население, от което рязко е нарастнало и влиянието им в Европа, което пък е и причината британците да им вдигнат мерника и да последват първата и втората световни войни.
Състрадателния и любвеобилен либерал, как спокойно си ги говори тези неща, дори човек ще си каже, че е с одобрение, а в същото време за всичко са му виновни руснаците.
defender
12-26-2016, 13:11
"Съществуват и други фанатизми - мисля си за ислямофобията, но не само. Мултикултурализмът в действителност, това често е маската на друга форма на фанатизъм. Хората се самоопределят, мразейки наследството на другите. Те говорят от името на различността, но не вярват в нея. Това, което искат под прикритието на различността, е отмъщението. Мултикултурализмът се превърна в нова религия."
http://www.euronews.com/2016/12/30/will-bulgarians-and-romanians-be-toasting-their-ten-years-in-the-eu
defender
01-01-2017, 22:10
"Гледам по НОВА, един 23-годишен идиот и наркоман от Враца... Той каза, че всички млади от града се друсали. Това било мода!"
"Гледам по НОВА, един 23-годишен идиот и наркоман от Враца... Той каза, че всички млади от града се друсали. Това било мода!"Това и аз го гледах - там като нямат работа, какво да правят хората :D ?!
Правел си наркотици за да "изкара зимата" :D ! И защо да дава пари на дилърите, като можел и сам да си прави :razz: ! Човекът решил да спести някой лев и да си направи зимнина :D .
anonymous908491
01-02-2017, 17:22
"Гледам по НОВА, един 23-годишен идиот и наркоман от Враца... Той каза, че всички млади от града се друсали. Това било мода!"
тая мода при тях продължава от 20 години
defender
01-10-2017, 14:03
Франция, се превръща в мохамедано-ислямистки катун. Кафенета и публични места, недостъпни за жени ("за тяхно добро").
"Ние правим нещата така, както ги правим в нашите държави" - отговарят те.
Ще видите репортаж на France24, за това какво е отношението към жените и то на 16 км. от центъра на Париж, а след него още един от Лион. (ВИДЕО)
http://bultimes.com/shibanata-frantsiya-v-21-vi-vek-video/
aurissaaaaa
01-10-2017, 17:49
https://www.rt.com/news/316327-moscow-mosque-largest-europe/
Най-голямата джамия в Европа отваря врати в Москва.
Впрочем знаехте ли, че в Русия редовно се налага да изпращат бронирана техника че да се разправят с бунтовници на територията на руската федерация ?
Представяте ли си на Германците да им се налагаше да пращат танкове и самолети в Берлин заради някой джихадист.
К'ъв е изводът ? Ислямската паплач е плъзнала навсякъде - европейците се мъчат да ги интегрират : http://www.bbc.com/news/world-europe-38569428
а руснаците им отварят джамии.
defender
01-10-2017, 18:23
а руснаците им отварят джамии.
Ама все още, не съм чул да има рускини изнасилени от бежанци на площад, както в Кьолн или да не допускат рускини до кафенетата, щото са си направили в Москва мюсюлмански катун.
Руснаците им отварят джамии, а Меркел си прави селфита с тях, ухилена съвсем противоположно на атентатите, които се случват в Германия.
европейците се мъчат да ги интегрират.
"Всеки трети гражданин на Белгия вече е с имигрантска кръв
Всеки трети мюсюлманин в Белгия заявява, че не харесва западния начин на живот и че възприема законите на исляма като по-висши от местното законодателство."
ПП: Ето как ги интегрират, ходи интегрирай такъв човек, по-скоро те ще интегрират европейците
anonymous908491
01-10-2017, 18:57
ауриса слага всички под общ знаменател
иначе ще трябва да разграничи католическите свещеници
които са известни само с пефолските си изцепки
от православната църква
а тва не е либерално
aurissaaaaa
01-10-2017, 20:05
Ама все още, не съм чул да има рускини изнасилени от бежанци на площад, както в Кьолн или да не допускат рускини до кафенетата, щото са си направили в Москва мюсюлмански катун.
В Русия такива неща са ежедневие, и се вършат и от етническите руснаци. Да не е нещо специално че да се раздухва ?
В Кьол са били обарвани, а не (с извинение) чукани. Представяш го сякаш е имало сексуален акт, а реално става въпрос за долнопробно поведение.
Не че няма случаи на изнасилени, де, но българите (и хората от балканите като цяло) са значително по-криминални от сирийците, поне на хартия.
aurissaaaaa
01-10-2017, 20:10
ауриса слага всички под общ знаменател
иначе ще трябва да разграничи католическите свещеници
които са известни само с пефолските си изцепки
от православната църква
а тва не е либерално
даже нз кво се опитваш да кажеш
преди година-две имаше репортажи за бг манастирите и стана ясно че всичко живо там е хомосексуално и се боцкат един-друг
мен не ми дреме - даже ме кефи идеята, че шепа хомосексуални се чукат в 'божия обител' и мятат семенна течност по свещниците дето такива като ефендера после ходят да палят свещички на тях
хах
defender
01-10-2017, 20:17
мен не ми дреме - даже ме кефи идеята, че шепа хомосексуални се чукат в 'божия обител' и мятат семенна течност по свещниците дето такива като ефендера после ходят да палят свещички на тях
Ехехехе, споко аурисе, лично съм виждал как лелките в храма чистят свещниците. Това да ти беше проблема, ама при тебе проблема с "божията обител" и екзистенциален просто, и се е вкоренил наследствено от 10 поколения назад в родата ти.
defender
01-10-2017, 20:33
Аурисе, ще гласуваш ли за новата партия в дясно, ве?
ПП: а ето го и новият народен боко
"Динко от Ямбол готви партия"
anonymous908491
01-10-2017, 20:33
даже нз кво се опитваш да кажеш
преди година-две имаше репортажи за бг манастирите и стана ясно че всичко живо там е хомосексуално и се боцкат един-друг
хах
нищо за педалите не съм казал, тяхна си работа, сами са отишли в манастир
говоря за децата, които са насилвани от католически свещеници
Iphigenia
01-12-2017, 17:16
Франция, се превръща в мохамедано-ислямистки катун. Кафенета и публични места, недостъпни за жени ("за тяхно добро").
"Ние правим нещата така, както ги правим в нашите държави" - отговарят те.
Ще видите репортаж на France24, за това какво е отношението към жените и то на 16 км. от центъра на Париж, а след него още един от Лион. (ВИДЕО)
http://bultimes.com/shibanata-frantsiya-v-21-vi-vek-video/
Неприятно наистина, но съм забелязала, че французите инициално имат проблем със сексизма и уважението към срещуположния пол.
golemiq_korab_minava
01-12-2017, 18:41
най-добре темата ми да се затвори вече.
anonymous908491
01-12-2017, 18:56
Неприятно наистина, но съм забелязала, че французите инициално имат проблем със сексизма и уважението към срещуположния пол.
искаш да кажеш французойките
anonymous908491
01-15-2017, 17:33
Джордж Сорос и метастазите на проекта „Хилари“ в Европа
http://epicenter.bg/article/Dzhordzh-Soros-i-metastazite-na-proekta--Hilari--v-Evropa/118374/11/33
Валентин Вацев: Соросианската секта обяви либерален джихад срещу Тръмп
http://epicenter.bg/article/Valentin-Vatsev--Sorosianskata-sekta-obyavi-liberalen-dzhihad-sreshtu-Tramp/118387/11/0
golemiq_korab_minava
01-18-2017, 18:47
Цялата система в САЩ работи за интересите на:
Няколко големи банки - в това число и федералната.
Военна индустрия - продажби на оръжие.
Добив на полезни изкопаеми.
Дърводобив.
Земеделски корпорации.
Същото е разбира се и в Европа.
Има 10 милиардера и 3 милиарда бедни.
defender
01-19-2017, 21:43
"Сума ти певци отказвали да пеят на церемонията на клетвата на Тръмп, готвят се масови протести, "обективните" медии не спират да разпространяват фалшиви новини против новоизбрания президент и т.н. и т.н. ...
Мда, най-голямата демокрация в света показва какво се прави при загуба на демократично проведени избори, когато не е избран "правилния" кандидат на настоящата управляваща партия. .... "
defender
01-21-2017, 21:51
"Мадона щяла да взривява Белия дом. Все по-мирно и толерантно става."
ПП: Липсват ми коментарите и интересните (понякога забавни) анализи на аурито.
"Сума ти певци отказвали да пеят на церемонията на клетвата на Тръмп, готвят се масови протести, "обективните" медии не спират да разпространяват фалшиви новини против новоизбрания президент и т.н. и т.н. ...
Мда, най-голямата демокрация в света показва какво се прави при загуба на демократично проведени избори, когато не е избран "правилния" кандидат на настоящата управляваща партия. .... "
Че мирните масови протести и правото на глас не са ли част от ядрото на една демократична държава? Не може да си за демокрацията и същевременно да плюеш срещу принципите й.
Не знам дали си забравил, но през 2012/13 демократично избраният парламент също премина през масови протести защото народа не беше съгласен с уж "правилния" избран глава на тогавашната управавляваща партия...
Демокрацията за неинформирания прост човек, не е демокрация, а сюреалистично понятие. И когато множеството не е интегрирано в политиката на държавата и политката като цяло, е те такива тъпунгери ще са на един косъм разтояние от ядреният арсенал на някоя суперсила.
golemiq_korab_minava
01-23-2017, 07:26
Че мирните масови протести и правото на глас не са ли част от ядрото на една демократична държава?
Не знам дали си забравил, но през 2012/13 демократично избраният парламент също премина през масови протести защото народа не беше съгласен с уж "правилния" избран глава на тогавашната управавляваща партия...
Демокрацията за неинформирания прост човек, не е демокрация, а сюреалистично понятие. И когато множеството не е интегрирано в политиката на държавата и политката като цяло, е те такива тъпунгери ще са на един косъм разтояние от ядреният арсенал на някоя суперсила.
Масовите протести могат да са добре организирани. Нужна е някаква провокация, а след това се използват всякакви общо вълнуващи обществото теми като се нагнетяват духовете. Слагат се опитни агенти в тълпата и разни шматки за говорители. По желание плащат на някой дезориетирани телевизионни звезди. Хвърлят няколко милиона долара. И това е. Обикновенния човек никъде не е запознат..
defender
01-23-2017, 13:23
Че мирните масови протести и правото на глас не са ли част от ядрото на една демократична държава? Не може да си за демокрацията и същевременно да плюеш срещу принципите й.
Чакай де, а тези хора дето сега протестират, не са ли ходили да гласуват, ако са ходили, защо протестират. Това е всъщност протест срещу демократичния избор, тва са лумпени, дето искат винаги да е на тяхното, като разглезени деца, дето вкъщи само реват, защото се имат за център на света, тва е нормално, ама за деца до 7 години.
Тръмп още не застъпил на власт и те тръгнаха да го свалят и да го лишават от легитимност, чакай бе, това е протест срещу демокрацията, Тръмп да не е дошъл сам на власт, избрали са го другата половина от човечеството, как те изтърпяха Обама, в името на демокрацията.
defender
01-23-2017, 13:31
Представяш ли си, даже в Саудитска Арабия били организирани жени протестиращи срещу Тръмп в защита на жените, в САрабия човече. Тва парите играят на всякъде. Тва е една световна мафия, прикрита зад паравана на лозунги за "любов", за да си прокарват интересите.
ПП: Това е профанация на любовта, това са днешните либерал-протестъри, профани на "любовта".
aurissaaaaa
01-23-2017, 19:30
Обясни ти се, че демокрация не означава власт на простака / мнозинството. И на теб ти препоръчвам да прочетеш републиката на платон. Почва да ми става неудобно да препращам към едни и съща книга всеки срещнат, но е потресаващо колко склопено са възприятията на хората.
Съединените щати са република, която е съставена така, че властта да е в бизнес елита, а не в масите. Бих поспорил, че именно глобализацията доведе до затъването на американското общество, и че някой като Тръмп действително би могъл да го съживи. Имаше и период, в който смятах, че ще е по-добрият избор на фона на Хилари.
Ще ми се демократите да бяха разяснили на света, че е дупе и гащи със северноазиатските фашисти преди изборите, вместо да съчиняват всевъзможни глупости, които в крайна сметка да му вдигат рейтинга.
Тва парите играят на всякъде. Тва е една световна мафия, прикрита зад паравана на лозунги за "любов", за да си прокарват интересите.
Тая "мафия" е поне на 2500 години. Прочети Републиката
anonymous908491
01-23-2017, 20:16
Ще ми се демократите да бяха разяснили на света, че е дупе и гащи със северноазиатските фашисти преди изборите, вместо да съчиняват всевъзможни глупости, които в крайна сметка да му вдигат рейтинга.
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38721056
опааааааа, става интересно
и още по-интересно
http://www.businessinsider.com/american-sovereignty-restoration-act-us-withdraw-un-2017-1
aurissaaaaa
01-23-2017, 20:23
Както казах на един приятел - ще свърши като Кенеди, особено заради ТПП (което решение ме радва, де).
Интересно дали ще се окажа прав или ще му се размине, де
anonymous908491
01-23-2017, 20:36
огромна е разликата между Кенеди и Тръмп
Тръмп не е 40 годишен разгонен олигофрен
който да си ляга с всяка проститутка в Холивуд
огромна е разликата между Кенеди и Тръмп
Тръмп не е 40 годишен разгонен олигофрен
който да си ляга с всяка проститутка в Холивуд
Ох иронията :)
Погледни му само туитъра и виж какъв "олигофрен" е, и как приема скетчове с негови карикатури на други комедийни предавания...
Искате крайно десен (alt right) национализм, получавате катализиран фашизм.
https://twitter.com/natefoo/status/823324575375196161
Чакай де, а тези хора дето сега протестират, не са ли ходили да гласуват, ако са ходили, защо протестират. Това е всъщност протест срещу демократичния избор, тва са лумпени, дето искат винаги да е на тяхното, като разглезени деца, дето вкъщи само реват, защото се имат за център на света, тва е нормално, ама за деца до 7 години.
Тръмп още не застъпил на власт и те тръгнаха да го свалят и да го лишават от легитимност, чакай бе, това е протест срещу демокрацията, Тръмп да не е дошъл сам на власт, избрали са го другата половина от човечеството, как те изтърпяха Обама, в името на демокрацията.
Ефенди, ти или живееш още в соца или си от тези не интегрирани в демокрацията роми. Ти като ходиш до магазина за кашкавал и касйерката ти пробута някъв от немай къде, и видиш че е мухлясал чак като се прибереш у дома, няма ли да ходиш обратно та да се оплачеш ?
И аз съм на мнениято че такива протести толкова рано от началото на правителството на Тръмп са глупави, но това не е протест срещу демокрацията а част от нея. То нали за това е демокрация, всеки има право на глас и мнение, колкото и грешно или банално да е то... Ако бяхме всички като теб нямаше да спорим и критикуваме нищо и да се оставим да ни водят като овце, щото еди кой си ни казал че така и така трябва да бъде. Та това не е демокрация бре.
defender
01-23-2017, 22:37
и видиш че е мухлясал чак като се прибереш у дома, няма ли да ходиш обратно та да се оплачеш.
Ами разбира се, че опонента за тебе ще е мухлясал, иначе защо не би гласувал за него. По времето на Обама, на колко много хора по света, колко неща им изглеждаха мухлясали, ама като няма кой да ги организира, а това става с пари. Иначе ей на, едни и същи протестъри, от едни и същи партии, веднага биват организирани - но трябва да има организация и пари.
ПП: Просто това е един напълно умишлено и с пари, добре организиран пролетариат, докато противниковия пролетариат е архаичен и затова трудно се организира, няма и пари, защото идеите му противоречът на тия с парите. Ето например Тръмп резна ТПТИ.
defender
01-23-2017, 22:54
Прочети Републиката
Чел съм някои откъслечни неща, дето по някаква закономерност се редували няколко системи на управление една след друга. Ама не съм я чел по-подробно.
Ами разбира се, че опонента за тебе ще е мухлясал, иначе защо не би гласувал за него.
Това което исках да разбереш е че няма значение от кой и за кой си. Ако принципите и политиката на някой не съвпадат с твойте, ти си в пълното си демократично право да оспорваш тази негова идеология. Независимо кой е по-по-най или по-прав от другият. Това са принципи заложени в самото ядро на една демократична, либерална държава. Поне за такава се слави Америка... Ако не искаш протести и много врява от различни възгледи и мнения, ей там при плутократската мафия на татко путин, ей го къде е.
Та с другото кво искаш да ми кажеш че само "либерастите" биват финансирани та да протестират ли? :D
Ако е така, мисля че жестоко се лъжеш. При положение че Американците са едни от най-голямите и долни националисти/селяндури. Пускай Луи Феру и гледай документални филми що са протести и то консервативни републикански секти и т.н.
Ако ти се занимава, виж прочети това, може да ти се изясни защо пролетариата твърдо гласува за брекзит-а и тръмп. Най-вече точи корени от времето на Рейгън, Татчър и други такива като Буш и Камерън. До това и доведе маргинализирането на работническата класа.
https://www.jrf.org.uk/report/brexit-vote-explained-poverty-low-skills-and-lack-opportunities
defender
01-23-2017, 23:20
Това което исках да разбереш е че няма значение от кой и за кой си. Ако принципите и политиката на някой не съвпадат с твойте, ти си в пълното си демократично право да оспорваш тази негова идеология. Независимо кой е по-по-най или по-прав от другият. Това са принципи заложени в самото ядро на една демократична, либерална държава. Поне за такава се слави Америка...
Нагледахме се на такива протести дето се превръщат в преврати. И както казах печелят тези дето са по-организирани и имат повече пари, това поне в България са протестърите на едни и същи партии.
Тръмп имаше предизборна платформа, избраха го повечето американци, засега не виждам да върши никакви расистки неща, засега бледнее пред това, което допусна Меркел в Европа с атентати на ислямисти и изнасилвания, дето точно същите протестъри се правихте, че не виждате и гледахте да минат по-набързо и тихо. Сега същите хора по цял свят, отново организирани, ще ми правят марш на жените облечени във вагини срещу Тръмп и то за неща, дето бледнеят пред това, което допусна Меркел.
golemiq_korab_minava
01-24-2017, 07:51
Тръмп няма намерения да спре империализма ..
Напротив.
Европа не му влиза в целите с нещо повече от разпад ра ЕС.
И Клинтън и Тръмп са едно.
Клинтън, май щеше да ни доведе до още по-голяма война.
Вчера гледах един документален филм против Путин по насионал джиографих. Демонизираха Путин. Пропагандата вече е на върха. Стигнаха до предела на възможностите. След това демонизираха Садам Хюсеин. Така и не отрича химично оръжие. Нападнаха Ирак, за да се случи това, което днес - ислямска държава. Спонсорирана от частници.
defender
01-26-2017, 20:52
"Доживяхме реклами с бурки.":
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16174954_1406105339421547_2977761249675173993_n.jp g?oh=922d66d9c494e921cd747e0de61576ef&oe=59167664
defender
01-27-2017, 18:22
"Усещате ли как бързо се променя светът? Как либералните отклонения си отиват и нормалните хора си връщат живота?"
defender
01-27-2017, 21:37
Британската премиерка: "Заедно със САЩ пак ще сме световни лидери"
ПП: Сега видяхте ли истинската причина за брекзит, хората не искали да сме едно европейско семейство, а искали да са световни лидери и туй то, ни повече, ни по-малко, тропкат със сърдито краче.
Британската премиерка: "Заедно със САЩ пак ще сме световни лидери"
ПП: Сега видяхте ли истинската причина за брекзит, хората не искали да сме едно европейско семейство, а искали да са световни лидери и туй то, ни повече, ни по-малко, тропкат със сърдито краче.
Чети и мисли в контекст, не тропай на изуст. Това което ти си бърбориш няма нищо общо с реалността.
Между друготo онзи ден докато си четex една хубава статия се натъкнах на този цитатат: "freedom of speech in America is guaranteed only to the extent to which no one is listening; that, while everybody has a right to talk, nobody has an obligation to pay attention; that democracy disempowers by encouraging the kind of cacophony in which voices cancel each other out".
defender
02-03-2017, 17:28
"Френски войник в Лувъра открива огън по мъж, който вади мачете oт раницата си, започва да крещи "Аллаху Акбар!" и ранява друг войник. Разбира се, либералните медии пишат "Френски войник стреля по мъж до Лувъра в Париж". Добре, че има такива войници. Защото не си представям, ако някой трябваше да разчита за защита на нещо си от страна на политически коректни папагали."
ПП: Съгласен, ако трябва да разчитаме на политкоректни грации като Ауриса и Зленокса, :D
"Френски войник в Лувъра открива огън по мъж, който вади мачете oт раницата си, започва да крещи "Аллаху Акбар!" и ранява друг войник. Разбира се, либералните медии пишат "Френски войник стреля по мъж до Лувъра в Париж". Добре, че има такива войници. Защото не си представям, ако някой трябваше да разчита за защита на нещо си от страна на политически коректни папагали."
ПП: Съгласен, ако трябва да разчитаме на политкоректни грации като Ауриса и Зленокса, :D
http://imgur.com/gallery/0CCBHhF
Как я намери тази корелация между политик-корекщината и инстинкта за самосъхранението/протекцията на индивид[и]?
Независимо какво е крещял, ако някой почне да вие локуми с мачете в населено място, това застрашава благополучието на човек. Или ще отстраниш заплахата или - което 99 на 100 никога не става и не е в природата на човек- е да се оставиш да те изчукат...
Мога да те насоча към Хобс и Локк, прочети какво пише за естественото право на човека.
Такива малоумни изводи скоро не съм те виждал да правиш.
defender
02-04-2017, 21:58
...
От фейса:
"- Сълзливите истории за бежанци, с които ни заливат либералните медии, получават все по-рядко съчувствие. И все по-често рационални реакции. Краят на либерализма се вижда.
- О, с тези приключих след пространната статия за 9 годишно дете, което се самоосъзнало сексуално."
От фейса:
"- Сълзливите истории за бежанци, с които ни заливат либералните медии, получават все по-рядко съчувствие. И все по-често рационални реакции. Краят на либерализма се вижда.
- О, с тези приключих след пространната статия за 9 годишно дете, което се самоосъзнало сексуално."
Ефенди, по-нищо не ти личи че си християнин. Интересно какъв парадокс се получава. Безбожният нихилист/атеист либерал показва повече съчуствие и съпричастие от колкото миролюбивият проповядващ християнин към ближният си. :D
Ти правиш ли някво деление между бежанци, емигранти, икономически имигранти и терористи? Мисля че по-скоро е това че са кафеникави мангали/хлебарки, за това не им отдаваш толкова голямо съчуствие. Ако сценарият беше друг, някоя Европейска държава да речем, надали щеше да си на това мнение. Та дори обмислял ли си какво доведе до този поток на хора от близкия изток + тероризма?
golemiq_korab_minava
02-05-2017, 13:10
Миграцията я придезвикаха същата тази цивилизация, която се опитваше да привличе всички култури, е, успешно, та сега берем плодовете.
aurissaaaaa
02-05-2017, 13:47
По какъв начин ти се е променил живота заради бежаците ?
Мисля че по-скоро е това че са кафеникави мангали/хлебарки, за това не им отдаваш толкова голямо съчуствие.
Аз не ги искам 'щото идват от фашизоидни общества, и както сам виждаш - върви в семейството тази болест, и единствено добро образование и/или финансов успех я лекуват, а възможност за такъв в западните общества няма, и в бъдеще вероятно няма и да има.
Стига с тоя цвят на кожата. Пълни глупости са т'ва. Едни ги ненавиждат защото са мюсюлмани, а други - защото мразят свободата. Малък процент сте тези, които можете да преглътнете недостатъците на тези култури и да ги приветствате. Аз със сигурност не ви споделям позицията.
Ако сценарият беше друг, някоя Европейска държава да речем, надали щеше да си на това мнение.
Нз, аз бих дигнал ограда и пред източна европа. Западните общества направо нз как търпят този приток на откровени отрепки.
defender
02-05-2017, 13:56
По какъв начин ти се е променил живота заради бежаците ?
Задължително ли трябва да стигнем до края за да го разберем - за сега инцидентите, които се случват из Европа, са достатъчни за да ни подскажат, какво би следвало, ако явлението излезе от контрол и придобие масовост.
Ти иначе, защо си против арабите, колко пъти си се изказвал против тях и начина им на живот и ценностите, които почитат в държавите си. А сега изведнъж стана полит-коректно безкритичен.
aurissaaaaa
02-05-2017, 14:06
Не бе 'щото каза че 'берем' плодовете, и си викам да не би да му се е случило нещо на момчето.
Не зн къде я видя тази полит.коректност. На практика ги нарекох фашисти, и си стоя зад мнението - статистически мюсюлманите не се различават съществено в светогледа си от фашистите. Малко ли са ми в България ...
dreamwalker
02-05-2017, 14:13
Не бе 'щото каза че 'берем' плодовете, и си викам да не би да му се е случило нещо на момчето.
Не зн къде я видя тази полит.коректност. На практика ги нарекох фашисти, и си стоя зад мнението - статистически мюсюлманите не се различават съществено в светогледа си от фашистите. Малко ли са ми в България ...
Ти си фашист.
Kriegmarine
02-05-2017, 14:24
Въобще запознати ли сте с идеологията на фашизма или национал-социализма ?
aurissaaaaa
02-05-2017, 14:44
дам, шепа човекомразци решават че са в правото си да впрягат хората да бачкат в интерес на 'обществото' (като 'общество' обикновено означава за техния джоб и за този на приятелчетата им)
и естествено другият елемент, който е за умствено-изостаналите, които се връзват на надъхващите послания за борба между класите, или срещу някакъв враг, или срещу лошите банкери ... и така нататък
дримока да си извади речника
ислямофоб може и да ме нарича - наистина ме е страх от мюсюлманите и исляма, и честно казано са си страшни
ама фашист не съм - ничие имущество не искам, и нито имам желание някой да ми казва как да си живея живота, нито искам в чуждия да се намесвам
golemiq_korab_minava
02-05-2017, 15:11
дам, шепа човекомразци решават че са в правото си да впрягат хората да бачкат в интерес на 'обществото' (като 'общество' обикновено означава за техния джоб и за този на приятелчетата им)
и естествено другият елемент, който е за умствено-изостаналите, които се връзват на надъхващите послания за борба между класите, или срещу някакъв враг, или срещу лошите банкери ... и така нататък
дримока да си извади речника
ислямофоб може и да ме нарича - наистина ме е страх от мюсюлманите и исляма, и честно казано са си страшни
ама фашист не съм - ничие имущество не искам, и нито имам желание някой да ми казва как да си живея живота, нито искам в чуждия да се намесвам
Ама би обявил световна война на арабския свят?
На теб ти трябва да поживееш малко в някое турско селце.
aurissaaaaa
02-05-2017, 15:20
Световна война ?
golemiq_korab_minava
02-05-2017, 15:21
Световна война ?
Как може да мразиш мюсюлманите, при положение, че само в българия има 1 милион такива?!
aurissaaaaa
02-05-2017, 15:25
Какво общо има арабския свят с българските мюсюлмани ?
golemiq_korab_minava
02-05-2017, 15:35
Какво общо има арабския свят с българските мюсюлмани ?
Религия.
aurissaaaaa
02-05-2017, 15:54
полкото и германското общества са еквивалентни, така ли ?
Миграцията я придезвикаха същата тази цивилизация, която се опитваше да привличе всички култури, е, успешно, та сега берем плодовете.
Береш плодовете на Западната идеа за Демокрация, не на мултикултито... Как би ми обяснил безналичието, та дори и минималните терористични актове на агресия от мюсюлмани преди 1970?
Също така береш плодовете на нео-либералният империалистки капитализм. Колкото и да съм поддръжник на капитализма, в сегашната форма в която е и то след 80-те, е неустойчив с минимална етика. Не съм поддръжник и на регресивния Ислям, но няма как да ми кажеш че мултикултито ни доведе до това положение без да приемеш многото социално-икономически и политечески опресивни и деградиращи актове на агресия от страна на задапа което доведе до дестабилизирането на изтока, и раждането на такива култове като Идил, Ал-кайда и т.н.
golemiq_korab_minava
02-05-2017, 16:07
Zlennox Как би ми обяснил безналичието, та дори и минималните терористични актове на агресия от мюсюлмани преди 1970?
--------------------------------------
През 1970-та Европа беше под стриктната защита с границата на СССР. Пътищата на миграция от Африка и Блиязкия изток бяха запечатани и добре охранявани. Либия беше стабилна държава. Сирия и Ирак бяха под контрола на Москва. Египет и Авганистан също.
Днес САЩ и водещи европейски страни съзнателно разбутаха арабския свят и отвориха граници за всички!
Стига с тоя цвят на кожата. Пълни глупости са т'ва.
За това вниманието на белият средностатистически Европеец премина от давещи се Африканци та на давещи се Сирийци и то в периода на 2 месеца. И в двата случая, бежанците са нежелани и възприемани като заплаха...
Колкото и да не го мислиш, за средностатистическият Европеец, Европа е тази хомогенна земя от бели човечета. Всеки друг от различна раса е чужденец та дори и заплаха за културното наследство...
Zlennox Как би ми обяснил безналичието, та дори и минималните терористични актове на агресия от мюсюлмани преди 1970?
--------------------------------------
През 1970-та Европа беше под стриктната защита с границата на СССР. Пътищата на миграция от Африка и Блиязкия изток бяха запечатани и добре охранявани. Либия беше стабилна държава. Сирия и Ирак бяха под контрола на Москва. Египет и Авганистан също.
Днес САЩ и водещи европейски страни съзнателно разбутаха арабския свят и отвориха граници за всички!
хахах значи границите са корените на ислямо-джихадисткият терор, въобще никакви други опресивни фактори... :D А Алжирските имигранти във Франция, емигрирали през 50-те и 60-те?
дам, шепа човекомразци решават че са в правото си да впрягат хората да бачкат в интерес на 'обществото' (като 'общество' обикновено означава за техния джоб и за този на приятелчетата им)Току що описа и комунизма :D!
Береш плодовете на Западната идеа за Демокрация, не на мултикултито...
Също така береш плодовете на нео-либералният империалистки капитализм. Колкото и да съм поддръжник на капитализма, в сегашната форма в която е и то след 80-те, е неустойчив с минимална етика. ... раждането на такива култове като Идил, Ал-кайда и т.н.Мулти-култито е рожба на либерастията. Ал-Кайда и Осама бяха създадени от ЦРУ, по време на войната в Афганистан (1979-1989), а ИДИЛ беше създадена от Обама и Клинтън (Хилъри) (либерасти).
Европа е тази хомогенна земя от бели човечета. Всеки друг от различна раса е чужденец та дори и заплаха за културното наследство...Точно така е!
golemiq_korab_minava
02-05-2017, 16:30
[QUOTE=Zlennox;11546145 Алжирските имигранти във Франция, емигрирали през 50-те и 60-те?[/QUOTE]
Алжирските имигранти са основните теорористи, от коит Франция днес си пати. Те са най-големия й проблем. Тяхното култивиране в демократичната система ги превърна в аутсайдери, отхвърлени от обществото, които стават най-податливите хора на агресия. Француците - берат яготите си.
Алжирските имигранти са основните теорористи, от коит Франция днес си пати. Те са най-големия й проблем. Тяхното култивиране в демократичната система ги превърна в аутсайдери, отхвърлени от обществото, които стават най-податливите хора на агресия. Француците - берат яготите си.
Щом агресията е присъща към Исляма и няма начин за интегриране, защо тези "плодове" се "берат" чак сега, ами не през 70,80,90-те...? Да не говорим че като бивша колония Алжирски имигранти във Франция има от началото на 20-ти век? Дъвчате си едно и също без да гледате на този тип тероризм като един социално-икономически/политически конструиран проблем от самите нас...
A грозният май забравя че през 80-те баш Рейган беше на власт, истиснки републикански (педераст)...
А, Грозен да те попитам, кой мислиш премахна робството в Америка? (Либерастки Републикански президент). Кой даде права на жените и афро-американци да гласуват? Граждански права? (Либерастки президент). Кой установи социални осигуровки за нацията? (Либерастки президент).
Д**ба, тез либерасти кви глупаци са а?
golemiq_korab_minava
02-05-2017, 17:48
Щом агресията е присъща към Исляма и няма начин за интегриране, защо тези "плодове" се "берат" чак сега, ами не през 70,80,90-те...? Да не говорим че като бивша колония Алжирски имигранти във Франция има от началото на 20-ти век? Дъвчате си едно и също без да гледате на този тип тероризм като един социално-икономически/политически конструиран проблем от самите нас...
A грозният май забравя че през 80-те баш Рейган беше на власт, истиснки републикански (педераст)...
А колко социални френски революции е имало?
Премахването на робството не е грешка, грешка е било започването му!
Гражданските права трябва да се дават заедно с граждански отговорности.
Социалните осигуровки са необходими за правилното развитие на обществото. Без здравеопазване и образование обществото деградира и спира да функционира. Общество лишено от тези неща поражда престъпност.
Премахването на робството не е грешка, грешка е било започването му!
Социалните осигуровки са необходими за правилното розвитие на обществото и неговото развитие. Без здравеопазване и образование обществото деградира и спира да функционира. Общество лишено от тези неща поражда престъпност.
престъпленията на бедния са нищо пред тези на богатия
за другото просто няма да коментирам
Социалните осигуровки са необходими за правилното розвитие на обществото и неговото развитие. Без здравеопазване и образование обществото деградира и спира да функционира. Общество лишено от тези неща поражда престъпност.
Aааа, значи не отричаш "либерастията", щом афирмираш социалните аспекти към които едно правителство би трябвало да се придържа. Но да те питам пак, защо някой анти-либерал не е стигнал до това заключение? Днешната нео-"либерална" десница та и предишната, са на противоположният полюс от това мнение? Добре че има социален натиск за реформа и при тях.
defender
02-05-2017, 19:48
Zlennox, тебе трябва да те изберат за канцлер на Германия, бре. Пред тебе лицето на либерализма Меркел е аматьор.
Ама туй то, българин като иде в чужбина и става по-папа от папата.
Ти иначе колко бежанеца си приютил у вас? А като ги приютяваш, не ги ли подбираш по култура и манталитет, да не вземат да ви изнасилят цялата рода за добротата, да ви оберат и после да ви подпалят и къщата за благодарност.
Ако не си приютил бежанец в нужда, или като ги приютяваш ги подбираш, то значи първо не си либерал, второ си фашист (тва че си фашист, по критериите на ауриса ти го казвам, щото по същата причина той твърди, че ние сме били фашисти).
Kriegmarine
02-05-2017, 20:32
Либералите са интернационални паразити, които не зачитат националните ценности в една държава. Те толерират мултикултурализма, еднополовите бракове и всякакви извращения. Когато една цивилизация бива залята с представители от друга култура, тя губи своята идентичност. Доказано е, че интеграция на хора с различна религия, култура и манталитет е невъзможна в страна с различен етнос. Всеки опит за консулидация рано или късно поражда конфликти и води държавата до разделение. Всеки, който мисли по този начин бива наричан расист. Това се нарича отстояване на национален интерес и няма нищо общо с расизма. Расизъм е презрение към дадена раса или цивилизация и противопоставянето на мултикултурализма няма нищо общо с него.
anonymous908491
02-06-2017, 09:28
тия плодове французите ги берат от поне 50 години
просто не го афишират
алжирците във Франция са това, което в България са циганите
разликата е, че преди 89-та циганите тук ги бяхме интегрирали
във Франция дори не са пробвали да направят същото с алжирците
не че биха имали и минимален шанс, все пак те бяха окупирали Алжир до скоро
defender
02-06-2017, 11:46
Либерална медия със заглавие, отправено срещу решението на Тръмп да забрани на гражданите от седем мюсюлмански страни, да влизат в страната :
"6 oт гoлeмитe aмepиĸaнcĸи ĸoмпaнии, ca ocнoвaни oт имигpaнти"
ПП: Имигранти, но не араби. Случайност?! :)
aurissaaaaa
02-06-2017, 12:06
Либералите са интернационални паразити, които не зачитат националните ценности в една държава.
Ако имаше елементарни познания по икономика (ама наистина елементарни, като моите), щеше да знаеш, че меркантилизма не работи поне от 2 века.
Щеше също така да знаеш, ако историята я учеше от книги, а не от фашистки сайтчета, че преди втората световна, в Европа нациите са били по-омешани дори от сега. Прочети за Луи Айер, примерно https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%83%D0%B8_%D0%90%D0%B9%D0%B5%D1%80
Ако погледнеш и демографската статистика на царство България (някъде в реддит бях попадал на нея) ще видиш, че е имало хиляди чехи, германци, австрийци, поляци, руси, италианци и тн в България.
Едва с идването на калната фашистка измет тази Европа загива, и единствените плодове, които берете днес, са тези на фашизоидните настроения на неграмотната утайка (на която давате определението 'национализъм', но е обикновена злобичка на неудачници)
Доказано е, че интеграция на хора с различна религия, култура и манталитет е невъзможна в страна с различен етнос.
Българите са с различен етнос, религия и култура сравнено с германците, ама се получава нещо, а ?
Няма лошо да не се кефиш на муслитата, ама тая глава я ползвай малко вместо да повтаряш прочетеното в кафявите сайтчета, които посещаваш
defender
02-06-2017, 12:15
Аурисе, защо тогава толкова време чакахме да влезем в ЕС, защо в САЩ са ни сложили визи, защо Украйна директно не я приеха в ЕС, какви са тогава тези шенгенски пространства - с каква цел е направено всичко това, сигурно от "обикновена злобичка" на ЕС към нас, съдейки по твоята логика.
aurissaaaaa
02-06-2017, 13:06
Не разбирам какво ме питаш да ти кажа честно, и в каква връзка ?
Kriegmarine
02-06-2017, 13:23
Ако имаше елементарни познания по икономика (ама наистина елементарни, като моите), щеше да знаеш, че меркантилизма не работи поне от 2 века.
Щеше също така да знаеш, ако историята я учеше от книги, а не от фашистки сайтчета, че преди втората световна, в Европа нациите са били по-омешани дори от сега. Прочети за Луи Айер, примерно https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%83%D0%B8_%D0%90%D0%B9%D0%B5%D1%80
Ако погледнеш и демографската статистика на царство България (някъде в реддит бях попадал на нея) ще видиш, че е имало хиляди чехи, германци, австрийци, поляци, руси, италианци и тн в България.
Едва с идването на калната фашистка измет тази Европа загива, и единствените плодове, които берете днес, са тези на фашизоидните настроения на неграмотната утайка (на която давате определението 'национализъм', но е обикновена злобичка на неудачници)
Българите са с различен етнос, религия и култура сравнено с германците, ама се получава нещо, а ?
Няма лошо да не се кефиш на муслитата, ама тая глава я ползвай малко вместо да повтаряш прочетеното в кафявите сайтчета, които посещаваш
чехи, германци, австрийци, поляци, руси, италианци - Те спадат към европейската цивилизация и култура. Също така нямаме големи различия от религиозна гледна точка. Освен това българите спадат към западния клон на индоевропейското семейство, както и повечето европейски народи ( русите,украинците и балтите също са европейски народи). Консолидацията на сходни по посочените от мен критерии народи е възможна. Невъзможна е обаче интеграцията на хора от различни цивилизации, като например мюсюлмани от Средния изток или от Северна Африка с представители на европейската раса.
defender
02-06-2017, 13:54
Не разбирам какво ме питаш да ти кажа честно, и в каква връзка ?
Питам те това, че дори и нас не ни приеха в ЕС без предварителни подготовки и регулации, всичко ставаше постепенно, как сега ЕС приемат бежанци без никакви регулации и то от едни от най-терористичните държави (Ирак, Афганистан и други), приемат бежанци в стил "юруш на бананите".
Питам те това, че дори и нас не ни приеха в ЕС без предварителни подготовки и регулации, всичко ставаше постепенно, как сега ЕС приемат бежанци без никакви регулации и то от едни от най-терористичните държави (Ирак, Афганистан и други), приемат бежанци в стил "юруш на бананите".
Ефенди, приятел, деактивирай си акаунта Как може да сравняваш формалнотл приемането на държава в политически и икономически съюз с това НС бежански статус....
defender
02-06-2017, 14:17
Зленокс, чети внимателно, че бежанци не се приемат на юруш, на килограм или как падне (още повече, ако влизат нелегално през границата, каквито случай имаше доста и либералите ги защитаваха):
"Според този закон България няма право да връща обратно хора, които кандидатстват за закрила или вече са получили такава, ако по този начин застрашава живота, свободата или личната им неприкосновеност, ОСВЕН ако тези хора не представляват заплаха за националната сигурност или за обществото, или който е осъден с влязла в сила присъда за тежко престъпление и представлява опасност за обществото."
aurissaaaaa
02-06-2017, 14:24
Ми те така и от Югославия са ги приемали - в Швеция е бъкано с черногорци ако съдя по факта, че от 10 шведа, с които съм играл, 2-ма са били балкански мюсюлмани
ОСВЕН ако тези хора не представляват заплаха за националната сигурност или за обществото, или който е осъден с влязла в сила присъда за тежко престъпление и представлява опасност за обществото."
Т'ва се доказва за всеки индивидуален случай пред съда. Не става сите в кюпа и айде ...
defender
02-06-2017, 14:30
Т'ва се доказва за всеки индивидуален случай пред съда. Не става сите в кюпа и айде ...
Ами как се доказва, си е тяхна работа, щом е написано значи е възможно, иначе нямаше да е написано в закона, като опция. Сега не мога да съм запознат чак в детайли, но в закон е записано ясно, каква е процедурата с бежанците.
А отношението на либералите към собствения си народ и погазването на този закон, ето това си е вид фашизъм, но към собствения си народ, аури. Естествено в името на любовта към бежанците, идилия.
ПП: Всички виждат вашето лицемерие и профанизация на любовтта. .
aurissaaaaa
02-06-2017, 14:47
Законът не е погазен. Ти ревеш, 'щото не се действа на килограм, което пък противоречи изцяло на принципите на правовата държава (независимо либерална такава или не).
На кюп действат единствено тоталитарните държави. Нелепо ми се вижда да твърдиш, че европейските правителства са фашистки защото ... защото не са фашистки ?
Някои проблеми, за съжаление, са трудни за решаване.
defender
02-07-2017, 11:52
http://heatst.com/politics/chicago-plans-mass-mooning-of-trump-tower-to-force-release-of-trumps-tax-returns/
Тия па полУдеха, горките. :)
http://www.ctvnews.ca/canada/terror-charges-unlikely-in-quebec-city-mosque-shooting-lawyer-1.3274551?autoPlay=true
Интересно. Когато християнски фанатици/крайно-десни националисти са изправени пред съд за масове клане на мюсюлмани, това не се считало за 'тероризм'.
golemiq_korab_minava
02-09-2017, 09:06
Ако националността се ликвидира ще изчезнат и традициите. Обичаите също.
defender
02-09-2017, 10:55
http://www.ctvnews.ca/canada/terror-charges-unlikely-in-quebec-city-mosque-shooting-lawyer-1.3274551?autoPlay=true
Интересно. Когато християнски фанатици/крайно-десни националисти са изправени пред съд за масове клане на мюсюлмани, това не се считало за 'тероризм'.
Може да направиш някой гол протест или като си сложиш шапка на вагина на главата, ако си истински либерал. Пусни една гола снимка с плакат в ръка.
Ние християните осъждаме фанатиците (в Новия Завет няма и призиви за убийства, както в Корана), докато вие либералите ще си останете комплексари, и не само че няма да се управите, но и дори ще правите прайдове за да ги демонстрирате, вовеки. Вечно състояние на комплексарско циклене до гроб. Рецепта за двигател с перпето-консуматорско-мобиле, без задръжки на мислене и оправяне на и без това разхлопаните ви ламарини.
Може да направиш някой гол протест или като си сложиш шапка на вагина на главата, ако си истински либерал. Пусни една гола снимка с плакат в ръка.
Ние християните осъждаме фанатиците (в Новия Завет няма и призиви за убийства, както в Корана), докато вие либералите ще си останете комплексари, и не само че няма да се управите, но и дори ще правите прайдове за да ги демонстрирате, вовеки. Вечно състояние на комплексарско циклене до гроб. Рецепта за двигател с перпето-консуматорско-мобиле, без задръжки на мислене и оправяне на и без това разхлопаните ви ламарини.
Ефендиии, Ефенди... не става дума какво пише в еди кой си завет или в корана. Аргумента ми е че християнският терорист не е терорист защото е християнин, мюсюлманина се третира съвсем по-друг начин защото е мюсюлманин. Така ги съдите тези християнски фанатици, че си лежат неубезпокоени в затвора докато радикализираните ислямисти ги съдиш на смърт, лицемер. Каква е разликата между този атентат над мирни мюсюлмани и тези във Франция? Защо Андерс Брейвик не беше клеймован като "терорист" когато взе живота на 60+ деца?
За комплекси не ми говори, твоята затворена консервативна тиква от такова понятие най-вече страда. Комплекс имаш ти, защото старомодният ти изостанал начин на живот няма да го бди нито пък ще просъщесвтува. Но рано или късно и тази както и следващата помия ще си замине и ще бъде заместена с друг изостанал начин на мислене. Ето заради такива като теб, човешкият индивид няма да просъществува. Твърде тесен ти е мирогледа та да го осъзнеш обаче. Твойте задръжки на мислене ще те докарат и до самото ти падение, както и това на другите като теб. :)
defender
02-09-2017, 13:45
Аргумента ми е че християнският терорист не е терорист защото е християнин, мюсюлманина се третира съвсем по-друг начин защото е мюсюлманин.
Да, този човек също е терорист, но не защото е християнин, защото в Новия завет (за разлика от Корана) няма призиви за убийства, война с друговерците, някакви тежки данъци за тях, ангарий или нещо подобно. Затова в този случай, тероризмът на този човек не може да се свързва с това, че неговия източник е християнството, за разлика от исляма.
Да, този човек също е терорист, но не защото е християнин, защото в Новия завет (за разлика от Корана) няма призиви за убийства, война с друговерците, някакви тежки данъци за тях, ангарий или нещо подобно. Затова в този случай, тероризмът на този човек не може да се свързва с това, че неговия източник е християнството, за разлика от исляма.
А когато тоз християнски терорист ти сподели че Бог му се явил и от там му е била дошла музата, ко прайм тогава ?
defender
02-09-2017, 13:55
А когато тоз християнски терорист ти сподели че Бог му се явил и от там му е била дошла музата, ко прайм тогава ?
А ако ти каже, че Обама му се обадил по телефона и му е казал да го направи, кво правим ся?
Всеки може да казва каквото си иска, в Новия Завет са документирани нещата, дали този човек лъже, какво точно му се е явило и дали това е християнско, а и самият Христос през живота си не е убил никой, за разлика от Мохаммед.
golemiq_korab_minava
02-09-2017, 15:56
Зленокс , добре. Либералите принципно ли не отговарят на лично, или индивидуално? :D
Щото християните все пак отговарят. Но не с една дума.. :Д
А ако ти каже, че Обама му се обадил по телефона и му е казал да го направи, кво правим ся?
Всеки може да казва каквото си иска, в Новия Завет са документирани нещата, дали този човек лъже, какво точно му се е явило и дали това е християнско, а и самият Христос през живота си не е убил никой, за разлика от Мохаммед.
Е че той като е последовател на християнската вяра от каквъв зор Алах ще му се яви бре? Ти ще познаеш ли ако бок ти се яви на теб? Не става въпрос какво, как, защо и каде е написано че еди кой си еди какъв си джихад трябва да изповядва. Отговорността пада на индивида дали ще зачете това като някакъв си аксиом на свойта вяра. Точката е че глупавата ти религия - самата вяра че такъв акт де факто се оправдава по някакъв си веро-религиозен начин - и тъпите изводи които се вадят от нейната непоклатима логика, директно умоловажават факта дали незнам кой си пророк го е записал черно на бяло.
Иначе ако Барак му се беше обадил, Барак щеше да яде патки... Тоз твой аналог не пасва много добре...
defender
02-09-2017, 19:18
че глупавата ти религия
Либералче, нарушаваш си либералните закони за вероизповеданията.
Намери друга дума за религията. Искам да чувствам либерална нежност и галене с перце.
Ето още една либерална проява в Швейцария, дето либерално и викат изкуство, а нормалните хора и викат показен, тежък, натрапчив ексхибиционизъм.
http://bodyandfreedom.com/
искам да ви кажа, че мернах шойбле няколко пъти вчера
много е як
като проф екзейвиър
искам да ви кажа, че мернах шойбле няколко пъти вчера
много е як
като проф екзейвиър
В Бундестага ли живееш?
В Бундестага ли живееш?
не, той има живот извън него
golemiq_korab_minava
02-12-2017, 17:00
не, гаджета сме
...
golemiq_korab_minava
02-12-2017, 17:05
ма той е женен
Абортите са позволени.:D
не, той има живот извън него
Европарламента?
defender
02-13-2017, 18:45
Марш на срама: Как Иран подчини Швеция с хиджаб
Шведски министри дефилират пред премиера Льовен и иранския президент Рохани
http://frognews.bg/news_128807/Marsh-na-srama-Kak-Iran-podchini-SHvetsiia-s-hidjab/
ПП: голям майтап
Марш на срама: Как Иран подчини Швеция с хиджаб
Шведски министри дефилират пред премиера Льовен и иранския президент Рохани
http://frognews.bg/news_128807/Marsh-na-srama-Kak-Iran-podchini-SHvetsiia-s-hidjab/
ПП: голям майтап
Швеция? Искаш да кажеш Шведистан.
defender
02-13-2017, 19:27
Швеция? Искаш да кажеш Шведистан.
Да!
Освен това били феминисти, което прави ситуацията още по-абсурдна - феминисти с хиджаб. :)
ПП: Изобщо, либералствущите изпращат на обществото, много странни послания - много странна симбиоза между защитници на права, феминисти, хиджаби - с две думи циркаджии, но както винаги, разбира се с цел.
Феминистка = жена която мрази белите мъже. Не виждам защо се учудваш?
Те самите знаят какви глупости вършат, но им се плаща много и затова го правят. Всичко е за пари, не си мисли, че наистина вярват в малоумните "либерални" идеи.
defender
02-13-2017, 20:05
Феминистка = жена която мрази белите мъже. Не виждам защо се учудваш?
Те самите знаят какви глупости вършат, но им се плаща много и затова го правят. Всичко е за пари, не си мисли, че наистина вярват в малоумните "либерални" идеи.
Трудно ми е да си представя религиозна феминистка, пък чак и с религиозен символ (хиджаб) на главата. Идва ми малко в повече театъра.
Трудно ми е да си представя религиозна феминистка, пък чак и с религиозен символ (хиджаб) на главата. Идва ми малко в повече театъра.
Нито са религиозни, нито са феминистки в истинския смисъл на думата. Това са продажни политици на които им се плаща, за да водят самоубийствена политика. Не мога да си обясня обаче как хората ги търпят?
defender
02-13-2017, 20:43
Нито са религиозни, нито са феминистки в истинския смисъл на думата. Това са продажни политици на които им се плаща, за да водят самоубийствена политика. Не мога да си обясня обаче как хората ги търпят?
Абсолютно! Както се вижда способни са на всякакви метаморфози, спасението е едно, да им се няма грам доверие. :)
ПП: Разбира се освен за неща, които наистина изглеждат свестни, ся, не трябва и да сме някакви коне с капаци.
defender
02-15-2017, 20:30
Директора на Университетска болница "Св. Иван Рилски" д-р Дечо Дечев: "Спрените турски ваксини са 2000% по-токсични от допустимото. Веществото живак в нея превишава 2000% от максимално разрешеното. Тези ваксини са спрени, но това се готвеше да се приложи върху десетки български деца."
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/sprenite-turski-vaksini-bili-2000-po-toksichni-ot-dopustimoto-2003590
След като застраши националната сигурност на Щатите като дискутира въпроси изцяло относно сигурноста на нацията си на маса с премиера на Япония, в наличието на десетки богаташчета снимащи вечерята с телефоните си, сега пък е тръгнал да се прави на дипломат. Вечерята дори беше спрегната в личното имение на Тръмп (Mar a lago) в Палм Бийч. Представяш ли си, по-над $200,000 се плащало че да си в този негов клуб в Мар а лаго. Чист клептократ. Този идиот си няма и на понятие от дипломация и политика...
Ама нали такива като Ефендито и Папагала са анти-либерали, колко ли по-зле щеше да е с Клинтън а ?
https://www.nytimes.com/2017/02/15/world/middleeast/benjamin-netanyahu-israel-trump.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=b-lede-package-region®ion=top-news&WT.nav=top-news&_r=0
golemiq_korab_minava
02-16-2017, 07:51
Ако беше клинтън, до сега Европа щеше да се казва Европестан.
А Русия да е окупирала Източна Германия
aurissaaaaa
02-16-2017, 09:14
@Zlennox, остави ги да гният и не ги храни с внимание.
defender
02-16-2017, 11:37
Едно много готино мнение от фейса за двамата форумни либерала:
"От много месеци всевъзможни либерални медии и анализатори изопачават думите на Тръмп и им придават значение, каквото той не е влагал в интервютата си (знам, защото го следя). От много време обективни факти, като този, че Обама е слаб президент - не само по-слаб от Путин, но по-слаб от повечето други по света, се интерпретират от либерални медии като любов към Путин. Каквато аз за цялото това време не видях.
Избягване на темата за Украйна на моменти - да, отклоняване на темата към отговорността на Обама за тази ситуация - да, но не и любов към Путин.
Кулминацията дойде с "новината", че Путин е спечелил избора на Тръмп. Никой до момента не можа да ми обясни как точно го е направил, но щом СНН казва така - няма как да е другояче.
И изведнъж вчера целокупното световно население осъзна какво наистина казва Тръмп. Просветление нек'во. Катарзис духовен. След толкова месеци на повтаряне на едно и също, най-накрая светът чу Тръмп. И не само светът, а и българските медии и политици. Русофилите изведнъж осъзнаха, че Тръмп не е точно приятел на Русия, а русофобите изпаднаха в екстаз от новината.
А аз съм потресена. От факта, че цялата истина може да стои пред хората и те да отказват да я приемат толкова дълго. Докато някой, който са приели за авторитет, не им каже каква е истината. И тогава всички вкупом приемат новата истина и поемат в новата посока. И няма никакво значение, че авторитетът им довчера е заемал коренно различна позиция.
А това е страшно.
Р.Р. Оказа се, че Тръмп няма да разтуря и НАТО. Само либералната седянка"
golemiq_korab_minava
02-16-2017, 12:34
А новия ни президент генерал си е същата американка пионка.
Ама нали такива като Ефендито и Папагала са анти-либерали, колко ли по-зле щеше да е с Клинтън а ? Кой беше основният спонсор и поддръжник на Клинтън, че забравих?!
Кой беше основният спонсор на Клинтън, че забравих?!
Аз.
defender
02-16-2017, 19:12
@Zlennox, остави ги да гният и не ги храни с внимание.
Ауриса пак се е надул :D Ако не ни напомня, чат-пат колко е над нас, няма да стане. Ето, това е внимание.
defender
02-17-2017, 13:22
...
Мисля си, че в името на постигане на някаква либерална, идеологизирана, световна, фанатична любов, либералите се превръщат в безкритична маса и така уж в името на любовта се превръщат в дебили? Това не е обида, а предположение. :)
defender
02-17-2017, 20:19
"Саудитска Арабия е депортирала 40 000 пакистанци поради опасения от терор през последните 4 месеца. Заради престъпления и връзки с Ислямска държава."
Либерали?
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-deports-40000-pakistan-workers-terror-fears-attacks-counter-terrorism-a7578151.html
anonymous908491
02-18-2017, 12:45
http://www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/schweden/polizei-hat-kontrolle-ueber-malmoe-verloren-50090658.bild.html?wt_eid=2147606925500500048&wt_t=2148662543400186474
„Бежанците“ превзеха Малмьо, организират масови изнасилвания по улиците – жените са „военна плячка“!
https://www.youtube.com/watch?v=khv2R08_L5s
http://bultimes.com/bezhantsite-prevzeha-malmo-organizirat-masovi-iznasilvaniya-po-ulitsite-zhenite-sa-voenna-plyachka-video/
Въобще не ми е жал за тях, нека ги трепят и изнасилват, те сами си напълниха държавите с мангали, а на хората които предупреждаваха, че ще стане така, им викаха "расисти" и "нацисти". Да се оправят, важното е в България да не допуснем подобни неща да се случат!
Когато българите ходят да работят изискват от тях да изпълнят 1000 условия и накрая пак им плащат по-малко отколкото на местните, а тези талибани им разрушават държавата и те пак ги приемат. Няма как да ми е жал за такива хора!
Защо в Русия няма такива неща? Там има повече мюсюлмани отколкото в Западна(ла) Европа, но са кротки като агънца, защото ако си позволят да бият или изнасилват ще изядат дървото.
aurissaaaaa
02-20-2017, 06:12
Те българите са мангали - няма как да дойде по-нецивилизована група тук и да ни разбута кенефа.
В Русия се налага с бронетранспортьори да влизат в ислямските гета и има цели републики, които са no-go зони. Най-голямата джамия в света все пак е в Москва. Изнасилванията и побоя са типичен източноевропейски занаят - не е необходимо подобни функции да бъдат изпълнявани от мюсюлманите.
anonymous908491
02-20-2017, 07:14
В Русия се налага с бронетранспортьори да влизат в ислямските гета и има цели републики, които са no-go зони.
Тая лъжа къде я чете, да не е дойче веле ?
http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B8-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/a-37609982
една от причините кравария за България и всякви други НПО-та да са спонсори на немската гимназия е точно това
в цялата статия едва ли има и 1% верни неща, пък някви нацисти горили евреи, за да си правят сапун да ми обясняват как Сталин бил много лош, сигурно още страдат как ги наритаха през войната
Те българите са мангали - няма как да дойде по-нецивилизована група тук и да ни разбута кенефа.
В Русия се налага с бронетранспортьори да влизат в ислямските гета и има цели републики, които са no-go зони. Най-голямата джамия в света все пак е в Москва. Изнасилванията и побоя са типичен източноевропейски занаят - не е необходимо подобни функции да бъдат изпълнявани от мюсюлманите.
Смешен трол, сам не си вярваш на глупостите които пишеш. Въобще няма да ти обръщам внимание.
defender
02-20-2017, 12:52
Либерал-комплексарщината вече била измислила термин "инцестофоби" и ще води борба срещу "инцестофобите". Аз чак сега научавам. :D Тралала
http://offnews.bg/news/Sviat-_12/Debati-za-uzakoniavane-na-kravosmeshenieto-v-3-evropejski-darzhavi_219045.html?allr&order=ASC#comments
ПП: "еб*те си майките", вече не е обида за един мега-фешън либерал, затова можете спокойно да им го казвате.
defender
02-20-2017, 13:40
^Продължение:
Сценки от живота на един мега-фешан, израснал и открояващ се над "гниещото" стадо, либерал:
Отива си един либерал (може и да е от форума), та отива си вкъщи и почва да гледа на майка си, като на гадже и да флиртува с нея, със съблазнителни погледи и да й заглежда дупето пред лицето на баща си. Даже може да се обръща към нея с нов термин „майко-гадже“.
На следващи ден, той води същинското си гадже вкъщи за да я запознае с техните и майка му си говори с гаджето му и й казва: „да знаеш скъпа, синчето ми какъв страхотен секс прави, снощи ми хвърли три тека, доволна ще останеш, скъпа“.
Или пък гаджето му го пита: „да не ми изневеряваш“, а той й отговаря, доволно: „не бе, само с майка си“
:D Тралала.
http://www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/schweden/polizei-hat-kontrolle-ueber-malmoe-verloren-50090658.bild.html?wt_eid=2147606925500500048&wt_t=2148662543400186474
„Бежанците“ превзеха Малмьо, организират масови изнасилвания по улиците – жените са „военна плячка“!
https://www.youtube.com/watch?v=khv2R08_L5s
http://bultimes.com/bezhantsite-prevzeha-malmo-organizirat-masovi-iznasilvaniya-po-ulitsite-zhenite-sa-voenna-plyachka-video/
fake news
Напоследък е популярно, а специално за Малмьо е традиция периодически да се пускат подобни фалшиви новини. Никой не се опитвам да защитавам, но няма нужда от измислици, има достатъчно факти.
fake news
Напоследък е популярно, а специално за Малмьо е традиция периодически да се пускат подобни фалшиви новини. Никой не се опитвам да защитавам, но няма нужда от измислици, има достатъчно факти.
https://www.youtube.com/watch?v=RWWelIUMCDk
Значи това не се случва, така ли?
https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/02/21/riots-erupt-in-swedens-capital-just-days-after-trump-comments/?utm_term=.1e9670c74b06
"The newspaper Dagens Nyheter analyzed crime statistics between October 2015 and January 2016 and came to the conclusion that refugees were responsible for only 1 percent of all incidents."
"That has done little to assuage the perceptions, even among Swedes, that foreigners are culpable for the crime that does happen. A Pew Research Center study conducted in early 2016 indicated that 46 percent of Swedes believed that “refugees in our country are more to blame for crime than other groups.”"
https://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Sweden#Crime_trends
Just to inject a fact into the discussion, crime in Sweden has decreased over the last 10 years, not risen.
"The level of exposure to offences against the person has decreased somewhat since 2005 (down from 13.1% to 11.4%), according to SCS 2013. Crimes in this group includes assault, threat, sexual offences, mugging, fraud or harassment. Around three out of ten (29%) surveyed report these crimes, which is an increase by 4 per cent from the previous year."
Какъв е извода значи...
Слушаш ли популистки демагози като Тръмп, Лю Пен, Обран, Фараж и т.н., не си по-назад интелектуално от недорасал мангал от кварталското гето!
Такива идиоти като Тръмп ви промиват мозъците с тази идея за ''fake news", но нали алтернативните медии са по-авторитетни? Казвал съм го и преди но ще го кажа пак, контекста в който новините и информацията се предават прави разликата и придава значението! Не може да се осланяш на някви си евтини примитивни алтернативни модове на приемане на информация която върши точно обратното на инфромиране, и да вярваш че това са някви емпирични факти...
aurissaaaaa
02-21-2017, 16:29
Дифендър, папагала и климатика не знаят английски, нз що ги пускаш тия неща :Д
Дифендър, папагала и климатика не знаят английски, нз що ги пускаш тия неща :Д
Винаги има Гугъл Транслейт, ма току виж го изкарали част от либерал-елита пускащ "fake преводи" :D
defender
02-21-2017, 20:36
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16865226_1864313463810465_2430303861667332819_n.jp g?oh=f295b1a372189726940ee663a845b9db&oe=594B342B
"Снимка от Стокхолм където всичко си е наред!Птичките пеят,бръмбарите бръмбарукат,а местни и имигранти са се хванали за ръцете и пеят,,Одата на радостта,,..."
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16865226_1864313463810465_2430303861667332819_n.jp g?oh=f295b1a372189726940ee663a845b9db&oe=594B342B
"Снимка от Стокхолм където всичко си е наред!Птичките пеят,бръмбарите бръмбарукат,а местни и имигранти са се хванали за ръцете и пеят,,Одата на радостта,,..."
http://time.com/4677559/stockholm-sweden-rinkeby-riots-drug-arrest/
Ефенди, не искам да те обиждам но по-просташко мислене като твойто (не че е рядкост) до скоро не бях виждал.
Да те попитам, знаеш ли защо е целият този бунт? Хващаш първата снимка от нета на която пише "имигранти..." и я добавяш към аджендата си без дори да си осмислил глупостите с които ти пълнят главата.
https://www.aol.com/article/news/2017/02/21/riots-break-out-in-stockholm-in-wake-of-trumps-rally-remarks-on/21718595/
Докато такива като твоя човек Доналд, подкладват актове на агресия и продължават да маргинализират малцинствата, независимо дали ще са имигранти, чернокожи, обратни, все тъй.
http://www.thelocal.se/20170220/sweden-facts-a-closer-look-at-filmmaker-ami-horowitz-claims
Това твойта кратуна не го асимилира. :)
defender
02-21-2017, 21:46
Докато такива като твоя човек Доналд, подкладват актове на агресия и продължават да маргинализират малцинствата, независимо дали ще са имигранти, чернокожи, обратни, все тъй.
Какъв мой човек е Тръмп, нямам мой човек. Кефя се, че Тръмп стана президент неочаквано и прецака лявата, идеологическа либералната вакханалия, дето беше настанала 8 години при Обама. И ето, сега пак орките (не само в сащ), се опитват да подменят демократичния избор на американците - квичат, подскачат, слагат си вагини на главите, клеветят, бяс ги тресе, не се спират пред нищо, и като нищо ще спретнат, и един американски мейдан. Тва е чума, болест, тва са хора с изострен комплекс за малоценност избиващ в някакъв нарцисизъм и нетърпимост, към вота на другите хора в обществото .
Добре че Тръмп стана президент, за да има някаква равновесие, след 8-те години на Обама и да се види, че има и други различни от тях хора, в сащ.
aurissaaaaa
02-21-2017, 22:13
Тоя гаден либерал Обонго, дето с 300 зора избута няк'ви наченки на здравно осигуряване за бедняците и образование за децата им.
нетърпимост, към вота на другите хора в обществото .
Гласувалите за Тръмп са малцинство. За много демократично настроен се пишеш - би трябвало да разбираш недоволството на мнозинството, което не гласува за него. (няколко милиона е разликата)
defender
02-21-2017, 22:28
Тоя гаден либерал Обонго, дето с 300 зора избута няк'ви наченки на здравно осигуряване за бедняците и образование за децата им.
Обонго 8 години поддържаше войната. Когато Буш беше президент, либералите в сащ правеха протести срещу войната. Когато Обама дойде, войните се разраснаха още повече по света, а протести няма, къде изчезнаха тия същите протестъри срещу войната по времето на Буш.
Тръмп, поне ще се опита да осигури работа на хората, защото много работници останаха без работа по времето на Обама.
Остави хората без работа и сигурен доход, после им давай социални.
defender
02-21-2017, 22:38
При управлението на супер Обонго:
"Πoчти 4 oт 10 aфpoaмepиĸaнcĸи дeцa живeят в бeднocт, дoĸaтo 58% oт aфpoaмepиĸaнcĸитe млaдeжи ceгa ca бeзpaбoтни.Πoвeчe oт двa милиoнa лaтинoaмepиĸaнци живeят в бeднocт днec, имaйĸи пpeдвид, чe Oбaмa пoe влacттa пpeди пo-мaлĸo oт 8 гoдини. Дpyги 14 милиoнa ca нaпълнo бeзpaбoтни. Дoxoдитe нa дoмaĸинcтвo ca ce пoнижили c пoвeчe oт 4 000 дoлapa oт 2000-тa гoдинa. Haшият тъpгoвcĸи дeфицит e дocтигнaл близo 800 милиapдa caмo пpeз пocлeднaтa гoдинa. Hиe щe пoпpaвим тoвa. Бюджeтът нe e в пo-дoбpo cъcтoяниe. Πpeзидeнтът Oбaмa e yдвoил дъpжaвнитe ни дългoвe c пoвeчe oт 19 тpилиoнa дoлapa и пpoдължaвaт дa нapacтвaт.Πътищaтa и мocтoвeтe ни ce paзпaдaт, нaшитe лeтищa ca в cъcтoяниe ĸaтo нa cтpaнитe oт тpeтия cвят, a 43 милиoнa aмepиĸaнци живeят нa ĸyпoни зa xpaнa."
Обонго 8 години поддържаше войната. Когато Буш беше президент, либералите в сащ правеха протести срещу войната. Когато Обама дойде, войните се разраснаха още повече по света, а протести няма, къде изчезнаха тия същите протестъри срещу войната по времето на Буш.
Тръмп, поне ще се опита да осигури работа на хората, защото много работници останаха без работа по времето на Обама.
Остави хората без работа и сигурен доход, после им давай социални.
Как ще им осигури работа бре човек, той си няма и на понятие как да върти и управлява държавата ти искаш икономика да разраства. 4-5 от хотелите са му фалирали, спря NAFTA, тръгна и да маха регулационните закони от Франк Дот та да може банките по лесно да отпускат - тези закони бяха пуснати точно заради тази цел за да се регулират банките и инвестициите та да няма пак финансови колапси...
Предишните правителства до къде го втасаха? Буш си чешеше мъдите докато инвеститори и банки си вливаха Хедж Фъндовете в недвижими имоти и попечителства, до степента в която отпускаха кредити на сульо и пульо дет немогат да ги покриват тези сметки та и за това останах толкова много без работа. Заради немърливоста на правителстово, и голямата дерегулация. По-принцип (то ти няма и как да знаеш де) икономиката на САЩ 80 на 100 винаги е била по-добра под Демократите от колкото Републиканците. Има десетки проучвания на тази тема. Сам си направи изводите.
И е хубаво поне като цитираш нещо да пуснеш от къде си взимаш скалъпената инфомрация.
За другото не съм проверявал но търговският им дефицити за последната година е $500 милиарда, не $800
https://www.thebalance.com/u-s-trade-deficit-causes-effects-trade-partners-3306276
https://www.census.gov/foreign-trade/statistics/historical/gands.pdf
Alucard666
02-22-2017, 13:08
https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/02/21/riots-erupt-in-swedens-capital-just-days-after-trump-comments/?utm_term=.1e9670c74b06
"The newspaper Dagens Nyheter analyzed crime statistics between October 2015 and January 2016 and came to the conclusion that refugees were responsible for only 1 percent of all incidents."
"That has done little to assuage the perceptions, even among Swedes, that foreigners are culpable for the crime that does happen. A Pew Research Center study conducted in early 2016 indicated that 46 percent of Swedes believed that “refugees in our country are more to blame for crime than other groups.”"
https://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Sweden#Crime_trends
Just to inject a fact into the discussion, crime in Sweden has decreased over the last 10 years, not risen.
"The level of exposure to offences against the person has decreased somewhat since 2005 (down from 13.1% to 11.4%), according to SCS 2013. Crimes in this group includes assault, threat, sexual offences, mugging, fraud or harassment. Around three out of ten (29%) surveyed report these crimes, which is an increase by 4 per cent from the previous year."
> washington post
> wikipedia
Изобщо опитваш ли се?
Както и да е, рано или късно ще ти се наложи да спреш с идиотщините. Добре че гаджето ти е няква свиня и никой няма да тръгне да я изнасилва. :D
Ето междудругото пост във фейсбук на един шведски полицай Peter Springare, с 47 годишен стаж, който сега е отстранен и срещу него се води разследване за подклаждане на расова омраза.
"Here we go; this is what I've handled from Monday-Friday this week: rape, rape, robbery, aggravated assault, rape-assault and rape, extortion, blackmail, assault, violence against police, threats to police, drug crime, drugs, crime, felony, attempted murder, rape again, extortion again and ill-treatment."
"Suspected perpetrators; Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, again, again, again. Christopher... what, is it true? Yes, a Swedish name snuck in on the edges of a drug crime. Mohammed, Mahmod Ali, again and again."
"Countries representing all the crimes this week: Iraq, Iraq, Turkey, Syria, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syria again, Somalia, unknown, unknown country, Sweden. Half of the suspects, we can't be sure because they don't have any valid papers. Which in itself usually means that they're lying about their nationality and identity."
Ама не бе, тя престъпността си е същата :D Само решение на пълен идиот е в зенита на Интернета, да гледа платени репортажи и статии, вместо да събира информация в интернет от хора, които не прибират никаква печалба и анализират събитията само с интерес към истината.
> washington post
> wikipedia
Изобщо опитваш ли се?
Както и да е, рано или късно ще ти се наложи да спреш с идиотщините. Добре че гаджето ти е няква свиня и никой няма да тръгне да я изнасилва. :D
Ето междудругото пост във фейсбук на един шведски полицай Peter Springare, с 47 годишен стаж, който сега е отстранен и срещу него се води разследване за подклаждане на расова омраза.
"Here we go; this is what I've handled from Monday-Friday this week: rape, rape, robbery, aggravated assault, rape-assault and rape, extortion, blackmail, assault, violence against police, threats to police, drug crime, drugs, crime, felony, attempted murder, rape again, extortion again and ill-treatment."
"Suspected perpetrators; Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, again, again, again. Christopher... what, is it true? Yes, a Swedish name snuck in on the edges of a drug crime. Mohammed, Mahmod Ali, again and again."
"Countries representing all the crimes this week: Iraq, Iraq, Turkey, Syria, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syria again, Somalia, unknown, unknown country, Sweden. Half of the suspects, we can't be sure because they don't have any valid papers. Which in itself usually means that they're lying about their nationality and identity."
Ама не бе, тя престъпността си е същата :D Само решение на пълен идиот е в зенита на Интернета, да гледа платени репортажи и статии, вместо да събира информация в интернет от хора, които не прибират никаква печалба и анализират събитията само с интерес към истината.
Когато цитираш еди какъв си сульо от фейса само защото на профила му пише че е Шведски полицай, тогава бих аз те попитал, ти въобще опитваш ли се? Чичо Пепи току виж бил някой си платен трол с 4 годишен стаж зад монитора лъскайки злобарки? Но даде това за вас е алтернативната медия, всичко вярно нищо грешно но и непотвърдено, платените журналисти всички част от новият световен ред за дезинформация... "Както и да е"... все някога ще осъзнаеш що за сляпа вяра е това ващо информиране. "АЛТЕРНАТИВНИ ФАКТИ" а ? :D :D
Иначе ако толкова те мързи ще ти пусна и сорсовете от Уики-то...
http://www.bra.se/download/18.9eaaede145606cc86546f/1398774378880/2014_Swedish_Crime_Survey_2013.pdf
http://www.bra.se/bra/bra-in-english/home/crime-and-statistics/violence-and-assault.html
http://www.bra.se/download/18.9eaaede145606cc86546f/1398774378880/2014_Swedish_Crime_Survey_2013.pdf
http://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f180006972/2008_23_brottsuvecklingen.pdf
http://www.iffs.se/wp-content/uploads/2011/01/20051201134809film242m7Rh6IK5vOE2k361.pdf
https://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f180001710/1371914720600/2009_16_misshandel_mellan_obekanta.pdf
Така де, легитимния Пепи от фейса е по запознат с тези неща... :D
aurissaaaaa
02-22-2017, 16:28
Ти да четеш можеш ли ? Бежанци пише, а не мюсюлмани. Бежанец означава такъв с издаден статус на бежанец, а не всеки случаен мюсюлманин на улицата с име Махмут
Впрочем, както се вижда от тази статистика на германците, източноевропейците са си същите мангало-бандити като мюсюлманите (в което няма нищо странно - споделят един и същи фашизоиден мироглед и култура, отхвърляща либерализма).
Антилибералът е латентен престъпник.
http://i.imgur.com/pzzRwWt.jpg
Alucard666
02-22-2017, 18:27
Когато цитираш еди какъв си сульо от фейса само защото на профила му пише че е Шведски полицай, тогава бих аз те попитал, ти въобще опитваш ли се? Чичо Пепи току виж бил някой си платен трол с 4 годишен стаж зад монитора лъскайки злобарки? Но даде това за вас е алтернативната медия, всичко вярно нищо грешно но и непотвърдено, платените журналисти всички част от новият световен ред за дезинформация... "Както и да е"... все някога ще осъзнаеш що за сляпа вяра е това ващо информиране. "АЛТЕРНАТИВНИ ФАКТИ" а ? :D :D
Иначе ако толкова те мързи ще ти пусна и сорсовете от Уики-то...
http://www.bra.se/bra/bra-in-english/home/crime-and-statistics/violence-and-assault.html
http://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f180006972/2008_23_brottsuvecklingen.pdf
http://www.iffs.se/wp-content/uploads/2011/01/20051201134809film242m7Rh6IK5vOE2k361.pdf
https://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f180001710/1371914720600/2009_16_misshandel_mellan_obekanta.pdf
Така де, легитимния Пепи от фейса е по запознат с тези неща... :D
Ти сериозно ли си мислиш че предателското правителство на Швеция ще пусне нещо против имиграционната политика, при положение че това не е в нейн интерес. И не, не съм прочел във фейсбук че тоя е полицай. Това беше скорошен скандал във Швеция и беше отразен от всички "легитимни" медии, не само алтернативните. Естествено при положение че не следиш ситуацията, няма как да знаеш това. На един гугъл сърч разстояние са ти линкове към шведските мейнстрийм медии - либерално-прогресивната SVT и най-четените вестници Aftonbladet и Nyheter24.
Не знам защо щом не вярвам изобщо на мейнстрийм медиите, значи вярвам на 100 % на всичко в алтернативните медии? Що за малоумна логика е това? В алтернативните медии има също толкова глупости, може би дори повече, затова са алтернативни - защото не представят само интерпретацията на факти от страна на правителството и нейните интереси. Но докато в алтернативните медии някой може да криви фактите според собствените си заблуждения или с цел да прави пари на гърба на страха на хората, или да е контролирана опозиция от страна на превителствените служби, то в масовите медии тая манипулация е гарантирана, защото при всички случаи собственика на тая медия има интерес написаното в медията да е политкоректно. А на един пич, който си пуска статии в блог му е през хуя за политкоректност, щото не печели нищо от това да я следва. Всичко опира до това че са ти промили мозъка, и както една прогресивно-лява шведска активистка предпочете да не докладва расата на нападателите си, след като са я изнасилили, така и ти до последно ще си в damage control mode. Нямам проблем лично аз с имиграцията и бунтовете и ислямските мизерщини. Цялата тая марксистка лайняна вълна рано или късно ще се разбие и ще помете всичкия боклук заедно със себе си.
defender
02-22-2017, 18:29
Българин, с американско гражданство, живеещ и гласуващ там, пише във фейса си: "Снощи телефона ме сюрпризира с анкета. Анкетата имаше 3 въпроса
1. Ще изкара ли два мандата (8 години) сегашният президент?
2. Ще издържи ли един мандат (4 години)?
3. Ще бъдели импичван по време на президентството си?
Щракнах с любопитство на №1 и резултата беше също необичаен.
№1 имаше 57%
№2 -17%
№3 - 26%
Може и да е локална тази блиц-анкета (тук дето живея - Redneck Riviera сме над 90% с Тръмп), но независимо от това не очаквах толкова голяма вяра в двойният мандат (преизбирането) на "глупавият" мултимилиардер. smile емотикона:-)
Една четвърт (№3 - 26%) малка но вокална групичка нахлузила розови вагинални калпачета, либерално се надява да го смъкнат от пиедестала по време на президентството му."
aurissaaaaa
02-22-2017, 18:40
Отново да повторим, че болшинството гласува за Хилари, а не за Тръмп. Някой си какво пише във фейса има нулево значение.
Мен ме радва, че вещицата не стана президент, ама и на този фашист и олигарх му е време да си ходи.
Отново да повторим, че болшинството гласува за Хилари, а не за Тръмп. Някой си какво пише във фейса има нулево значение.
Мен ме радва, че вещицата не стана президент, ама и на този фашист и олигарх му е време да си ходи.
Кое болшинство, негрите ли? Ми то и в България масово купуват гласовете на неграмотните цигани, това ли са ти избирателите? Хаха, смешен трол.
defender
02-22-2017, 20:49
290 на 215 електорални гласа хич не е малка победа.
Аз не съм видял Тръмп да е направил реално нещо фашистко, това не е фашистко, а просто здрав разум.
А Ауриса не го интересувало хората, какво пишели и какви данни предоставят, той казва, че му е време на Тръмп да се махне и това е, ни повече, ни по-малко, ни се вари, ни се пече. Не му дреме, че това са правилата и това е вот на хора, като него (като него ли казах, обърках се, по-нисши хора от него). И ауриса, пренебрегва тези хора, за да все на неговото и не бил фашист, мда. Те затова толко либерали стават гейове, с тоя манталитет, коя жена ще търпи, такива капризни, начумерени мъжленца мърморковци да е все на тяхното. Не бъдете, като ауриса.
aurissaaaaa
02-22-2017, 20:51
хората от градовете, в това число и негрите, да
Необходимо е да се отбележи, че към 90% от икономиката (по спомен, подобно число беше) на САЩ е концентрирана в областите, гласували за Хилари.
т.е. да - негрите вероятно са гласували за Хилари, но е факт, че бедните избраха Тръмп, което е иронично предвид политиката, която води и платформата, с която се яви, а именно - да го нач*ка на бедните
Пък и в крайна сметка няма значение - законът си е закон и негрите също са граждани. Ако им е дадено право да гласуват - в правото си са и да го употребят.
Привържениците на фашизма сте противно лицемерни с опорните си точки и липсата на морални устои. Типично фашисто-християнско поведение на дегенерати.
aurissaaaaa
02-22-2017, 20:52
Аз не съм видял Тръмп да е направил реално нещо фашистко,
https://www.nytimes.com/2017/01/30/arts/design/donald-trump-arts-humanities-public-television.html
По-фашистко от това ще е единствено да започне да назначава представители на едрия бизнес по високите етажи на властта...
ооо да
чакай малко
той вече го прави.
...
http://www.mrctv.org/blog/swedish-police-officers-blast-swedish-authorities-media-over-crime-wave-cover
(консервативна медия в прочем
Ще извиняваш ама като се поровичках тази така разпрозтранена история в повечето 'легитимни' медии констатира само най-долнопробните таблоиди и сайтове като крайно-десният Брейтбарт. Дори и да е в Шведските мейнстрийм медии интересно ми е защо като уж това което той казва е де-факто самата истина, къде са другите които да му ударат едно рамо на таз негова хипотеза на тема дезинфромация? Видях само един-два други индивида да са на същото мнение но тези статии датират от 2015 и рано през 2016? Хубаво тогава, щом си си вкарал идеята че там е пълна мулти-култи анархия, къде е това мнозинство което да се съгласи с теб? Не казвам че всичко е розово... Но щом е толкова лошо положението, няма значение колко политкоректен е мейнстрийма та дори и правителството, то тогава би трябвало да има поне някво мажоритарно съгласие че нещата са такива каквито ти ги описваш? Има ли такова? Едва ли. Хубаво, не си фен на мейнстрийма, "огъват истината в тяхна полза", ами NGO проучванията, университетски научни и хуманитарни тези върху баш този проблем който ти си си набил в кратуната, показващи ти че изнасилванията и преступленията са спаднали - да не повярваш - в този период от 5 години, че бежанците констутират само 1% от криминалните проблеми в страната? И те ли са от мейнстрийма на пълна дезинформация? :D
Между другото, не знам дали знаеш но Шведите както и всяко едно друго правителство (поне на запад) си имат независими регулативни органи за пресата...
Разбира се всяка медия си има своята адженда и политическо наклонение, но ако както ти и повечето като теб го изкарвате като пълен 'Блакаут' и дезинформация, такова нещо е доста трудно да стане...
aurissaaaaa
02-22-2017, 22:17
^Абсолютно вярно е, че ислямо-фашистите правят мизерии из цяла Европа и самото им присъствие вече е нежелано от хората (ако съдя по мнението на познати). Достатъчно е да погледнеш криминалната статистика на забоикалящите държави и моментално ти става ясно, че или в Швеция им сипват нещо във водата, та да ги укротяват, или наистина има спуснато нареждане да се покрива информация.
Иначе анархия очевидно не е - сравнение между Швеция и която и да било не-скандинавска държава е просто смехотворно ако става въпрос за стандарт на живот, но нещата не изглежда да вървят на добре, особено с образователната им система (и отново - мои познати шведи са изтъквали, че според тях е заради децата на мигрантите, които обръщат училищата с главата надолу).
В Германия имат същия проблем с децата на турците - решават го със сегрегация.
golemiq_korab_minava
02-23-2017, 01:51
Сега бях в Германия.
Няма един немец вече.
Всичко е китайци, негри и араби. Всичко!
Alucard666
02-23-2017, 05:57
http://www.mrctv.org/blog/swedish-police-officers-blast-swedish-authorities-media-over-crime-wave-cover
(консервативна медия в прочем
Ще извиняваш ама като се поровичках тази така разпрозтранена история в повечето 'легитимни' медии констатира само най-долнопробните таблоиди и сайтове като крайно-десният Брейтбарт. Дори и да е в Шведските мейнстрийм медии интересно ми е защо като уж това което той казва е де-факто самата истина, къде са другите които да му ударат едно рамо на таз негова хипотеза на тема дезинфромация? Видях само един-два други индивида да са на същото мнение но тези статии датират от 2015 и рано през 2016? Хубаво тогава, щом си си вкарал идеята че там е пълна мулти-култи анархия, къде е това мнозинство което да се съгласи с теб? Не казвам че всичко е розово... Но щом е толкова лошо положението, няма значение колко политкоректен е мейнстрийма та дори и правителството, то тогава би трябвало да има поне някво мажоритарно съгласие че нещата са такива каквито ти ги описваш? Има ли такова? Едва ли. Хубаво, не си фен на мейнстрийма, "огъват истината в тяхна полза", ами NGO проучванията, университетски научни и хуманитарни тези върху баш този проблем който ти си си набил в кратуната, показващи ти че изнасилванията и преступленията са спаднали - да не повярваш - в този период от 5 години, че бежанците констутират само 1% от криминалните проблеми в страната? И те ли са от мейнстрийма на пълна дезинформация? :D
Аха, значи досега приемах на вяра че поста е на шведски полицай, а сега изведнъж обръщаш палачинката, след като дори и масовите медии го потвърждават. И после ми говориш за сляпа вяра.
Ти чете ли изобщо статиите? Човека е разследван за подклаждане на расова омраза и вероятно ще бъде уволен, само щото е разкрил че огромна част от престъпленията са дело на мигранти, а ти ме питаш къде са другите? Другите са или уволнени или сами са напуснали. А тия които са още там и знаят, си траят защото не искат да си загубят работата. Питаш ме къде е мнозинството? Ами виж във най-големия шведски форум Flashback.org и сам си направи изводите какво е мнението на шведите. Влез във 4chan и питай някой швед дали е толкова зле положението. Казвам ти, че можеш да намериш информация от първа ръка, от съвсем обикновени хора, чиято адженда (ако имат такава) веднага си личи, без значение дали са обикновенни граждани или блогъри или ютубъри. Но не, ти предпочиташ да четеш мас-медиите, които правят същото нещо, но задължително с адженда (понеже нямат друг избор в качеството си на масова медия), само дето се крият зад маската на авторитетност и легитимност, обективен журнализъм и безпристрастност. Еми чети си ги тогава, но не ми претендирай за обективност, след като защитаваш всеки бежанец или мюсюлмански емигрант само на базата че е не-бял и muhh racism. Глупавото в расизма е да съдиш за даден човек само на база цвят на кожата, но расизма поначало винаги се е изказвал за група хора като цяло, а не поотделно - ти си просто расист в обратна форма, но вместо да съдиш само отрицателно, съдиш само положително, и с това извършваш същата логическа грешка като тия дето се нахвърлят на някой само щото е черен.
Закона в швеция е че всяко представяне на фактите, намекващо че престъпленията и произхода на престъпника имат нещо общо е наказуемо. Затова и във всички медии, дори и в официалните рапорти на полицията, при всяко престъпление произхода на престъпника е скрит, с извинението че можело да подклажда расова омраза. Стига се до безумието, че тия полицаи дори не могат да дадат пълно физическо описание на заподозрените. И после питаш що разни "неправителствени" организации няма да пуснат статистика, която намеква тъкмо обратното.... Естествено че няма, такъв е закона.
Alucard666
02-23-2017, 09:16
Ето нещо интересно за шведския манталитет.
http://prikachi.com/images/810/9049810d.png
И да писано е от анонимен швед, сега да не почнеш да пищиш че е "фейк нюз" и "алтернативни факти". Щото това с полицая са си факти, не са дори интерпретация на факти. Как някой може да те осъди за изнасяне на факти? Освен ако не са поверителност? Защо факта че двете нападения на жени миналата вечер в Швеция МОЖЕ да са извършени от северноафрикански мигранти е поверителен? Кой има интерес да го прави поверителен, освен този който иска да скрие че има някаква тенденция, която може да породи расова омраза? И каква друга тенденция може да има, която да подклажда расова омраза, освен тенденцията че северноафриканските мигранти средностатистически извършват повече престъпност от шведите. Брей айде бе, значи определена информация като я възприемеш може да те доведе до промяна в светогледа и евентуално в действията? Да не дава Господ! По добре да я забраним, че някой може да стане новия Хитлер. А всички знаем колко е зъл Хитлер.
...
И защо да не е сляпа вяра? Някой друг да е излезнал и публично да е денoнсирал политиката на правителството на базата на тези "алтернативни" факти (в това число прибавям мнозинството)? И пак, къде са другите подкрепящи го, много добре знаещи че положението е такова каквото е? Та ти изкарваш правителството почти авторитарно и фашистко в действията си да дезинформира обществото на базата на 2-3 индивида в период от 3 години, и някви си анонимни формуни сайтове, където всеки прилича на "обикновен средностатистически човечец". Че това не е ли сляпа вяра? Та обществото не стои ли зад някви принципи и граждански права, ти ги изкара че всеки полицай и публичен работник нямат такива морални идеали, напълно пасивни п**ки от страх за работата си? Тогава излиза че Швеция не е по-назад от Русия... Защо тогава мнозинството е само по-форумите и нета, ако наистина имаше такъв сентимент и разбиране че нещата са такива каквито ти ги описваш, не би ли трябвало да има поне някви "grassroot movements", и мобилизация? Да, затегнаха границите от миналата година, но къде е това широко разпространено негодуване за което бръмчиш? По форумите, крайно десни фашистки сайтове, и разбира се социалните медии където всеки си пише квот му е на к**а. Да има и някои такива които са вярни или са лесно доказуеми, но пак ти се осланяш на някви си анонимни форуми и постове в социалните медии, без никаква легитимност 95/100 и начин за потвърждение...
Не съм и казал че всичко е розово (явно си пропуснал тая част), нито пък че съм защитник на исляма и деградиралата му идеология, нито пък че крещя расист в лицето на всеки който спомене най-малкото свързано с цвета на кожата. Всеки го лапа на принципа на това на което си го е заслужил според закона и суверинитета на държавата. Ти маргинализираш и разграничаваш цяла етничност като дегенерати, да идеологията и философията им за много неща в живота може да е деградирала в много аспекти и малоумни при това , но да вземеш всеки под този знаменител е толкова тъпо колкото да вземеш всеки бял европеец и да речеш че всеки мисли еднакво. И какво е лошото на този закон? Във Великобритания е същото, неминуемо дали престъпника е местен, черен, кафяв, жълт или имигрант? Мисля че е изключително тъпо да намекваш че не можеш да дадеш пълно описание на извършителя, независимо дали в Швеция или някъде другаде, тези неща просто не работят така като ти си мислиш, та по-тая логика описания се давата само ако извършителят е бял... Както и да е, фактите са си там, виж по-нагоре Ауриса пусна статистика от Дойтчланд-а на тема престъпност, явно там може да даваш описания ако извършителят е кафяв :D Та така де, аргументата ти за този закон и NGO-та, няма нищо общо с реалноста. Ако не е мейнстрийм поне NGO рапорти може да си правиш труда да четеш, но явно за теб и там има скрита правителствена адженда, "илюминати".
golemiq_korab_minava
02-23-2017, 11:54
Европейската цивилизация изчезва заради либерализма.
Ех, корабе, как бързо се обръщат нещата. До неотдавна беше пръв защитник на бежанците, даже тема беше пуснал ;д. Жалко, че не мога да я намеря.
golemiq_korab_minava
02-23-2017, 12:32
Ех, корабе, как бързо се обръщат нещата. До неотдавна беше пръв защитник на бежанците, даже тема беше пуснал ;д. Жалко, че не мога да я намеря.
Аз бежанците си ги защитавам.
Но повечето са икономически емигранти от невоюващи страни. Води се такава политика, че ако може Европа да вземе цял Китай и Индия.
Утопия.
Къде няма война? И в Афганистан има бойни действия, и в Ирак, и в Либия, и в Сомалия и къде ли не. Все още ли мислиш, че войната е достатъчно условие за приемане на имигранти или вече не го мислиш?
golemiq_korab_minava
02-23-2017, 12:57
Къде няма война? И в Афганистан има бойни действия, и в Ирак, и в Либия, и в Сомалия и къде ли не. Все още ли мислиш, че войната е достатъчно условие за приемане на имигранти или вече не го мислиш?
Много страни са във война и временно убежище трябва да се позволява.
Разбира се, че не можем да приютим цяла Африка. Повечето прииждат на рояци, заради добрите условия на живот. И защо точно към Германия и Швеция, щом са беженци? Приемането на всички означава, че Европа ще се промени коренно. Защото това са други култури, с друг манталитет и ценности.
И като има война защо точно в Европа трябва да дойдат? Да отидат в Дубай, Катар, Саудитска Арабия, Иран - има достатъчно мюсюлмански държави които да ги приемат. А и не сме виновни за войните им, България не е нападнала никого. Не сме виновни ние, че са прости талибани и постоянно се трепят.
Нашата държава има достатъчно проблеми, няма да се грижим и за тая сган.
golemiq_korab_minava
02-23-2017, 12:59
Действително облика на градовете вече е друг.
А и не сме виновни за войните им, България не е нападнала никого. Не сме виновни ние, че са прости талибани и постоянно се трепят.
Ти си толкова неосъзнатно некомпетентен колкото една тиква, приятелю.
Това, което се случва сега в региона на Ирак и Левант(от там идва пълното наименувание на ИД и тяхната цел е именно да обедини всички негови територии, които се отделят от ОИ след ПСВ), до голяма степен е заложено още преди 100 години с безразборно "начертаните" граници от Великобритания и Франция. Ако това е било направено по-отговорно, а именно представителите на различните ислямски деноминации да бъдат обособени в отделните държави, а не да бъдат смесени, може би сега в региона щеше да цари относителен мир, но това не може да се каже, заради многото други процеси през годините. По същата причина няма как да знаем дали щяха да са толкова фанатизирани. А последиците от това фанатизиране във времето са излезли извън пределите на само този регион и са се разпространили и в други държави, изповядващи исляма.
Ти си толкова неосъзнатно некомпетентен колкото една тиква, приятелю.
Кой го казва, някакъв случаен трол :D
Това, което се случва сега в региона на Ирак и Левант(от там идва пълното наименувание на ИД и тяхната цел е именно да обедини всички негови територии, които се отделят от ОИ след ПСВ), до голяма степен е заложено още преди 100 години с безразборно "начертаните" граници от Великобритания и Франция...
Границите на България също са били рязани от Англия и Франция. Предполагам си учил Българска история - Берлински конгрес, Ньойски договор?
Ама ти май много лесно раздаваш етикета "трол"? Човекът прави доста по-аргументирани и на по-високо ниво мнения от теб (нищо лично) и все пак трола е той, а не ти? ;д
Сравняваш отнемането на територии с цялостно прекрояване на регион? Трол или да? :p
defender
02-23-2017, 13:56
'Post-Election Stress Disorder': Vets Take Issue With New Term for Upset Liberals
http://insider.foxnews.com/2017/02/21/post-election-stress-disorder-liberals-democrats-hillary-clinton-brian-mast
ПП: "За един месец помаршируваха, покрещяха, побиха се, шиха, плетоха, рисуваха, пишкаха на публични места, палиха, трошиха... Какво разстройство, това са съвсем нормални признаци на съвременните либерали". :)
Ама ти май много лесно раздаваш етикета "трол"? Човекът прави доста по-аргументирани и на по-високо ниво мнения от теб (нищо лично) и все пак трола е той, а не ти? ;д
Сравняваш отнемането на територии с цялостно прекрояване на регион? Трол или да? :p
Аргументите му не струват и 2 стотинки.
Регионът не сме го прекроили ние. Напротив, ние също сме жертви на тези които са чертали границите в Близкия изток след ПСВ. Тогава са прекроили и нашите граници. Но някакви интернет тролове се опитват да ме убедят, че тарамбуките са жертви, а ние сме длъжни да им помагаме. Няма как да стане.
Впрочем, ти колко бежанци си приел у вас? Нали бягат от война, трябва да им се помогне!
https://fakti.bg/world/225453-bejanci-brutalno-iznasilili-uchitelka-vav-viena
golemiq_korab_minava
02-24-2017, 10:42
Аргументите му не струват и 2 стотинки.
Регионът не сме го прекроили ние. Напротив, ние също сме жертви на тези които са чертали границите в Близкия изток след ПСВ. Тогава са прекроили и нашите граници. Но някакви интернет тролове се опитват да ме убедят, че тарамбуките са жертви, а ние сме длъжни да им помагаме. Няма как да стане.
Впрочем, ти колко бежанци си приел у вас? Нали бягат от война, трябва да им се помогне!
https://fakti.bg/world/225453-bejanci-brutalno-iznasilili-uchitelka-vav-viena
Никой не иска в този бардак тук.
defender
02-24-2017, 17:55
"Студентки в училище в САЩ, принудени да носят мюсюлмански одежди и да практикуват исляма в училище, без уведомяване на родителите им. Това се случва все повече и повече в САЩ! Либералите го насърчава! Потискането на жените бързо се превръща в платформа на Демократическата партия!"
https://www.youtube.com/watch?v=ha5Ao7JpiCQ
Alucard666
02-24-2017, 20:05
И защо да не е сляпа вяра? Някой друг да е излезнал и публично да е денoнсирал политиката на правителството на базата на тези "алтернативни" факти (в това число прибавям мнозинството)? И пак, къде са другите подкрепящи го, много добре знаещи че положението е такова каквото е? Та ти изкарваш правителството почти авторитарно и фашистко в действията си да дезинформира обществото на базата на 2-3 индивида в период от 3 години, и някви си анонимни формуни сайтове, където всеки прилича на "обикновен средностатистически човечец". Че това не е ли сляпа вяра? Та обществото не стои ли зад някви принципи и граждански права, ти ги изкара че всеки полицай и публичен работник нямат такива морални идеали, напълно пасивни п**ки от страх за работата си? Тогава излиза че Швеция не е по-назад от Русия... Защо тогава мнозинството е само по-форумите и нета, ако наистина имаше такъв сентимент и разбиране че нещата са такива каквито ти ги описваш, не би ли трябвало да има поне някви "grassroot movements", и мобилизация? Да, затегнаха границите от миналата година, но къде е това широко разпространено негодуване за което бръмчиш? По форумите, крайно десни фашистки сайтове, и разбира се социалните медии където всеки си пише квот му е на к**а. Да има и някои такива които са вярни или са лесно доказуеми, но пак ти се осланяш на някви си анонимни форуми и постове в социалните медии, без никаква легитимност 95/100 и начин за потвърждение...
Не съм и казал че всичко е розово (явно си пропуснал тая част), нито пък че съм защитник на исляма и деградиралата му идеология, нито пък че крещя расист в лицето на всеки който спомене най-малкото свързано с цвета на кожата. Всеки го лапа на принципа на това на което си го е заслужил според закона и суверинитета на държавата. Ти маргинализираш и разграничаваш цяла етничност като дегенерати, да идеологията и философията им за много неща в живота може да е деградирала в много аспекти и малоумни при това , но да вземеш всеки под този знаменител е толкова тъпо колкото да вземеш всеки бял европеец и да речеш че всеки мисли еднакво. И какво е лошото на този закон? Във Великобритания е същото, неминуемо дали престъпника е местен, черен, кафяв, жълт или имигрант? Мисля че е изключително тъпо да намекваш че не можеш да дадеш пълно описание на извършителя, независимо дали в Швеция или някъде другаде, тези неща просто не работят така като ти си мислиш, та по-тая логика описания се давата само ако извършителят е бял... Както и да е, фактите са си там, виж по-нагоре Ауриса пусна статистика от Дойтчланд-а на тема престъпност, явно там може да даваш описания ако извършителят е кафяв :D Та така де, аргументата ти за този закон и NGO-та, няма нищо общо с реалноста. Ако не е мейнстрийм поне NGO рапорти може да си правиш труда да четеш, но явно за теб и там има скрита правителствена адженда, "илюминати".
Общо взето шикалкавиш, защото нямаш логичен отговор. Закона за расовата омраза и за това да не се споменава расата на извършителите в пресата си е съвсем реален. Ако не ми вярваш отиди в сайта на шведската полиция или в която и крими-новина от мейнстрийм медиите и виж дали в описанията има цвят на кожата. Та, не успя да ми отговориш, защо е въведен такъв закон, освен с мотива че искат да прикрият неудобни статистики. Ако ти примерно си един руснак, и в момента в Русия е на власт комунистическата партия и те издадат закон да се забрани Голодомора в Украйна като исторически факт, какво друго ще си помислиш освен че тоя закон е издаден изцяло в интерес на партията, а не в интерес на истината. Но е хубаво че повдигаш въпроса за сляпата вяра - то всъщност друго няма. Има само приемливи основания и съмнения и ние точно това разискваме тук. И да, алтернативните факти, също се опират на вяра, но ако става въпрос то и цялото човешко познание се опира на вяра. Например ти сега не можеш само от собствен опит да изведеш че съществуваш реално, а че не си симулация. Щом дискутираме тук, значи сме допуснали че съществуваме и разсъжденията ни се опират на логика и някакво адекватно отражение на реалността. Значи от тая минималистична позиция, нито мас-медиите нито алтернативните имат някаква специална легитимност. Това че са мас-медии не ги прави по-адекватни, даже обратното, но за това ще кажа по късно. Запомни че аргумента от авторитет е логическа грешка. Ако ти разсъждаваш на базата авторитети и това кое повече ти допада на аджендата, тогава няма смисъл да дискутираме изобщо, но така или иначе тоя отговор е само формално към теб. Сега, да вярваш на която и да е медия, без значение алтернативна или не, е глупаво. Въпросът не е на кои медии трябва да вярваме, а в кои имаме основание да се съмняваме че лъжат. Това че мас-медиите са купени и цензурирани и дезинформират мисля че е близко до ума. Аз не казвам че алтернативните медии говорят истината - но ако не друго, то поне там има истински журнализъм. Защо? Добре, как преценяваш дали един човек те лъже? Как преценяваш дали един обвиняем е извършил престъпление? Просто - първо гледаш дали има мотив. Имат ли мотив мас-медиите да лъжат, при положение че повечето са част от големи корпорации с връзки в правителството - да! Имат ли мотив да преувеличават и изкривяват фактите - да, защото увеличава рейтинга. Има ли един ютубър мотив да не казва истината, при положение че има 100 човека събскрайбъри - да, защото има личен интерес дадена новина да се вписва в интерпретацията му. Но това не е умишлена лъжа с цел манипулация, а просто невежество. Сега, да кажем че имаш 100 лева, бай Пешо пияницата от петия етаж ти каже че му трябват 100 лева на заем за лекарства, и баба Пенка от шестия етаж ти каже същото, на кой ще дадеш пари? И за двамата по дефолт нямаш основания да им вярваш, но за единия имаш основание да не му вярваш, защото най-вероятно ще изпорка парите. Ето до това опират нещата. И ме питаш защо ако положението е толкова зле, защо няма представено мнозинство? Мнозинство има, но то е репресирано и цензурирано, защото хората имат интерес да го правят. И не казвам че всички хора в шведските медии и официални институции са част от тоя заговор. Само най-високите постове, откъде идват заповедите какво да се пуска и какво не. И много от тия хора дори не лъжат умишлено. Но израснали в култура на академизъм и политическа-коректност, либерали, които живеят в най-богатите квартали, където няма престъпност, естествено че за тях всичко това е просто расистка конспирация. Тези които го виждат най-много са тия дето си имат вземане даване от първа ръка - като например учителите. Не знам дали знаеш но за 2016, 20% от учителите в Малмьо са напуснали работа - 20 %! Сега замисли се защо на някой е потребно да прокарва такива закони за забраняване на определен тип интерпретация на факти, както и самите факти, които уж водели до грешна интерпретация. Защо има закон за наказание за отричане на Холокоста? Истината не се нуждае от закони, които да я защитават. Само лъжата има.
Но както и да е, ясно ми е че ще въртиш и сучиш до последно, така че тая тема я зарязвам, не се чувствай длъжен да ми отговаряш - аз няма да пиша повече на тая тема. Но ще дам пример защо на медии като уошингтън поуст не може да се вярва.
Някой от тук присъстващите знае ли за пицагейт, следи ли ситуацията? Това е най-голямото изцяло гражданско разследване извършвано досега в интернет. Утре ще подготвя всичките материали и сведения които досега съм събрал, заедно с някой мои открития и връзки , които досега не са били направени. Мисля че за вас ще е интересно, пък и за мен ще е полезно, щото ми трябва второ мнение относно нещата които открих и хора като Зленокса ще могат да си проявят уменията по шитпостинг и задаване на малоумни въпроси. Аз винаги в училище обичах да задавам глупави въпроси, щото учителите дават всичко от себе си да обяснят и така запомнях всичко. Stay tuned.
@Alucard666
Човек, не спори с тролове. Няма смисъл. Остави ги да си пишат и говорят сами на себе си.
"Студентки в училище в САЩ, принудени да носят мюсюлмански одежди и да практикуват исляма в училище, без уведомяване на родителите им. Това се случва все повече и повече в САЩ! Либералите го насърчава! Потискането на жените бързо се превръща в платформа на Демократическата партия!"
https://www.youtube.com/watch?v=ha5Ao7JpiCQ
Това го има и в Западна Европа.
http://www.lentata.com/page_9163.html
Отврат, меко казано.
defender
02-25-2017, 10:07
"Националната сигурност започва от сигурността на границите. Чуждестранните терористи няма да могат да нанасят удари срещу Америка, ако не могат да влизат в нашата страна", каза президентът Тръмп. - това не е фашизъм, както се опитват да го изкарат либералите, а много правилно, разумно изказване и политика.
ПП:
"Тръмп неведнъж напомня за атентатите във Франция, за да обоснове политиката си към имиграцията, отбелязва АФП и цитира президента: "Имам приятел, той е много важен човек. Обожава Града на светлините (Париж). Години наред, всяко лято той ходеше в Париж с жена си и семейството. Не го бях виждал отдавна и го попитах: Джим, как е в Париж? Той отвърна: Вече не ходя там. Париж вече не е Париж", продължи президентът на САЩ."
aurissaaaaa
02-25-2017, 11:56
Американските граници понеже са несигурни ? Цял океан ги дели от муслитата, и за капак на границата имат право и аноскопия да ти направят.
Ако отиваш в САЩ трябва предварително да предоставиш и биометрични данни ...
смис втф по-сигурно от т'ва здраве му кажи братле
Прави няк'ви абсолютно безсмислени глупости и вие му се връзвате, че вършел работа.
Баси, замислям се да взема политик да стана. Явно е достатъчно да баламосваш хората, че вършиш работа, като правиш елементарни и същевременно безполезни промени.
ужас
Тръмп прави и други неща, но либералните медии обръщат внимание само на политиката му към имигрантите и на нищо друго. Те са тези които вдигат врява, иначе човекът просто щеше да си въведе забраните без да вдига много шум.
Между другото от както е встъпил в длъжност Тръмп стриктно следва предизборната си програма, нещо невиждано в политиката от много време насам.
Alucard666
02-25-2017, 19:35
@Alucard666 Човек, не спори с тролове. Няма смисъл. Остави ги да си пишат и говорят сами на себе си.
Знам, затова по принцип не пиша тук. Но това с пицагейт дори не е обвързано с идеология - срещнах всякакви различни хора, които провеждат разследване, всеки вярващ в различни конспиративни теории. Видях фундаментални християни, вярващи в рептили, МК УЛТРА и подобни други, както и обикновени търсачи на мистерии. Както и да е, на мен тая история ми разпали интереса защото направих връзка с един от любимите ми сериали, Истински детектив, и ми е интересно дали не се заблуждавам. Защото по принцип съм доста скептичен към такива теории. Но самия факт че има толкова огромна цензура върху това и че всичките мейнстриим медии направиха всичко възможно да отрекат тази история, ми подсказва че нещо не е в ред. Та историята е следната - някъде в средата на миналата година уикилийкс пуска хакнатите имейли на Джон Подеста, който е ръководител на избирателната кампания на Хилари Клинтън. Бил е също така съветник на Обама и Бил Клинтън. Във връзка с това да установят дали се споменава нещо за сделките на Хилари с Русия, стотици хора тръгват да проверяват имейлите, които наброяват почти 50 000. Скоро се установява че в имейлите има кодирани думи, най-вече имена на храни - пица, хотдог, паста и др. Оказва се че това са кодови думи използвани сред педофили и хомосексуалисти. Оттам започват да ровят около Подеста и намират едно заведение " Комет Пинг-понг", държано от Джеймс Алефантис, който е приятел на Подеста и очевидно е държал партита с високо-поставени личности. На инстаграма на същия тоя Алефантис са открити много снимки на бебета и малки деца със странни тагове и коментари, както и същите кодови думи използвани в имейлите. Всъщност самото заведение се споменава в имелите на няколко пъти. Алефантис е един от 50-те най-влиятелни хора във Вашингтон, но отзивите за това негово заведение са че храната и обслужването не струва, а самото заведение изглежда доста западнало. Същия Алефантис притежава друго заведение, точно до пицарията, което има доста интересен символ, нещо като пирамидна спирала (спирала от два триъгълника един в друг ). Същия тоя символ според доклад на ФБР е педофилски символ, и малко след началото на гражданското разследване символа на пицарията е променен. Освен това, в официалната страница на Комет пинг-понг са дадени линкове към няколко пънк-рок банди, които са изнасяли представления в пицарията, и които имат меко казано извратена уебстраница и извратени видеоклипове http://heavybreathing.net/index.html , https://www.youtube.com/watch?v=31rQiiqsv4A . И това уж в семейна пицария с пинг-понг маси за деца. Другата банда се нарича Sex Stains и във един от двата им музикални клипа има същия символ, който според ФБР е символ за хомо-педофилия https://www.youtube.com/watch?v=IXZY4-V5OIo . Вокалистката на първата банда Heavy breathing винаги носи червена маска и има видеоклип от Комет пинг-понг където прави няколко педофилски намека и аудиторията се смее. Дори един от публиката се провиква че обичат деца и малки момченца, на което вокалистката казва че всеки си има своите предпочитания и се смее доста злокобно. Има доста странни неща и в другите клипове на същата персона нопредишна група. Ето сцената от Комет както и анализ на клипа. https://www.youtube.com/watch?v=n3v3RGbS_UQ
В заведението също така има странни картини, като например картина от жертва на сексуално насилие, която получила раздвоение на личността. Ето нейните картини https://www.youtube.com/watch?v=Tfgr49hXKHs
По-нататък ще постна главната картина, от която започнах и аз да ровя. Странни са картините и на Тони Подеста, братът на Джон Подеста, които има огромна колекция от изкуство. Едни от любимите му художници е Биляна Джурджевич. Ето нейните творби https://www.youtube.com/watch?v=Nsa9sSKgaKQ . Другите му картини също са предимно с млади момчета и момичета. Друго интересно е че Джон Подеста и брат му изключително много приличат на заподозрените в отвличането на Маделин МакКан в Португалия през 2007-а и е потвърдено, че тогава братята са били в Португалия. Имеилите от уикилийкс които отговарят на датата на отвличането са изтрити. Съветвам всички които им е интересна историята да разровят първо имеилите, защото там има и доста други странни неща около фондацията на Клинтън. Като например това че известна сатанистка Марина Абрамович е поканила братята на "spirit cooking". Друг имейл дава информация на Хилари за положението на Лаура Силсби, също част от екипа на Клинтън, която е била хваната в трафик на деца от Хаити. Друг имейл пък Подеста казва "I will sacrifice a chicken to Moloch". Чикън е кодова дума за малолетно момче. Молох пък е еврейски и египетски Бог, представян или като бухал или като човек с глава на бик. И да, в името на тоя бог са се принасяли деца в жертва, като в статуята е имало пещ с огън, където са изгаряли децата. Молох е символ на слънцето и огъня. Преведено от еврейски молох значи цар или крал. Запомнете бухала, слънцето и огъня, както и цар и крал, ще направя връзка с това по-късно.
Всичко казано дотук е само повърхностна информация - има страшно много други обстоятелства и детайли около тия двамата, както и около фондацията на Клинтън, която е спонсорирала хуманитарни мисии в Хаити. СЪщата фондация създава службите за закрила на децата в САЩ. Една от работничките в тия служби умира по много странни обстоятелства, след като разкрива, че в службите изчезват деца, след като са взети от родителите им. Фамилията й беше Шафер, или нещо подобно. Ще издиря показанията и, ако се налага. Друго важно е че Подеста е бил приятел с обвинения в педофилия Денис Хастерт още през 70-те и за него също е споменато в имейлите . Алефантис, собственика на Комет, името му звучи много подобно на "Аз обичам деца" (J'aime Le'fantis или нещо подобно беше на френски). След като хората забелязват странните снимки и коментари в инстаграм профила му, той го прави личен, но много от снимките са вече архивирани https://www.youtube.com/watch?v=mVd546vBoEA . Профилната му снимка е бюст на гръцко-римски герой-божество Антинос, който е известен с връзките си с малолетни момчета (това в Рим и Гърция съвсем не е било толкова рядко). Същия Алефантис поне няколко пъти е бил в Белия дом и дори има снимка с Обама как играе пинг-понг. Няма да навлизам в повече детайли, има достатъчно материали, които иска да се запознае.
Сега, що се отнася до медиите. Всички мейнстриим медии веднага опровергават историята като фалшиви новини. Всъщност от там тръгва всичко това с фалшивите новини и някой спекулират че тая история е фалшификация с цел изкарването на мислещи хора като луди и забраняването на свободната реч в интернет. Защото малко след тая история, някакъв нахлува в Комет пинг-понг с оръжие и стреля в земята. Повечето смятат че това е опит за дискредитиране на разследването. Важно е да се отбележи че вече месеци гражданско разследване и стотици запитвания към ФБР не са довели до никакво официално разследване. А доказателствата продължават да се трупат. Единствената мейнстрийм медия която прави нещо различно е СиБиЕС, където Бен Суон в своето предаване прави следния репортаж https://www.youtube.com/watch?v=8hlBQgh1Sbg . Веднага след тоя репортаж Суон изчезва от предаването, включително и от интернет страницата си.
Сега, да премина към същината на това което аз изрових. Истински детектив е сериал, в който двама полицаи разследват ритуално убийство на жена. В хода на разследването правят връзка с други подобни убийства и единия стига до заключението че е замесен някакъв култ по високите етажи на власта, където ритуално се убиват деца и млади жени. Самия сериал е много добре направен и замислен, препоръчвам ви го. В историята основен извършител е някой наречен си " Жълтия Крал", и има препратки към" Каркоса", както и към идеята на Ницше за циклична вечност, където всяко нещо се повтаря отново и отново завинаги. Същата идея, Жълтия крал, Жълтия знак, Каркоса ги има заложени и в хорор роман от началото на миналия век от автор Чеймбърс някой си. Както и да е, целта на ритуалните жертви е да се излезе от хватката на цикличната вечност. Сега, да поговоря за приликите между тоя сериал и историята с пицагейт. Очевидно е че историята е абсолютно същата - елитен култ, който жертва деца. Но това е нищо. Един и същ символ се явява много пъти в сериала, включително и на гърба на жертвите и убиеца. http://prikachi.com/images/72/9052072d.png Забележете че e идентична със спирала от документите на ФБР, клипа на Sex stains както и от логото на Besta Pizza, съседната на Комет пицария, която също е собственост на Алефантис. Жертвата също така има превръзка на очите и прикрепени еленски рога на главата. Сега вижте главната картина от Комет пинг-понгhttp://prikachi.com/images/73/9052073f.jpg
Две женски и 5 мъжки фигури. Жената вляво държи глава, също както мъжката фигура в дясно. Главите приличат все едно са на мъртви деца. Забележете че женската фигура има еленски рога, а мъжката има нещо което прилича на корона(на дърво). Също така мъжката фигура е в жълто(спомнете си Молох, "краля", покровител на слънцето и огъня (жълт крал?)) В сериала много често се забелязва следния мотив - 5 мъжки фигуриhttp://prikachi.com/images/172/9052172X.jpg,http://prikachi.com/images/174/9052174V.jpg. В една от сцените единия детектив влиза в стаята на дъщерите си и заварва играчките им такаhttp://prikachi.com/images/169/9052169k.jpg . Всъщност всичките сцени с дъщерите му имаха символика и сексуални намеци в тях и не бяха свързани със сюжета.
В разследването детективите търсят църква в която жертвата е ходила и я намират изгорена. Забележете какво стои в основата на изгорения покривhttp://prikachi.com/images/176/9052176X.jpg Мда, бухал.
Alucard666
02-25-2017, 19:35
Продължение....
Последна следа. Някъде към края на разследването, единия детектив, който разследва сенатора във връзка с култа, открива ритуал наречен Курир де Марди Гра, който е съвсем истински и се практикува в Луизиана (където се развива сериала). В тоя фестивал има същите неща - мъже с маски на животни, жени с рога. Очевидно фестивала има келтски корени и се е практикувал в подобни форми до края на Средновековието в различни части на западна Европа. Пуснах тема във 4chan със всичките тия неща. Някой ми каза че познава жена израстнала точно в тоя окръг, за който се разправя в сериала. След като я попитал какво знае за фестивала, тя се вцепенила и след дълга пауза казала че това са просто някакви глупави обичаи на местните. След което започнала да го разпитва откъде знае за всичко това.
Та това е всичко което успях да намеря. Има още много косвена информация, като например че създателя на тоя сериал е работил с някоя си Моника, забравих и фамилията, която е работила с Дан Шнайдер за когото има слухове че е педофил. Същата е била начело на младежка програма при Обама.
Ще ми е интересно да видя какво мислите. Аз мисля че такова толкова голяма поредица от съвпадения е невъзможна. Все пак сериала е направен 2 години преди пица-историята да се появи. Някои казват че това е програмиране на населението, така че когато нещата се случат, подсъзнанието вече ги е приело и съответно се намалява негативната реакция. Подобен е случая с един друг сериал и епизод който показва историята с 11 септември като конспирация. И този епизод е излъчен малко преди да паднат кулите близнаци. Други смятат че просто елита един вид с най-голяма наглост ни ги показва тия неща т.е. крият се като разкриват истината. Според мен е възможно цялата история да е фабрикация и нарочно да са оставени толкова много следи. Каквото и да е, определено има нещо в цялата история и то не е каквото го казват медиите.
Понеже всичко тръгна от уошингтън поуст и алтернативните медии. Познайте уошингтън пост аскоро кой са наели да пише за тях - Джон Подеста. Между другото хора от 4chan откриха някакъв сайт със видео на крещящо момиченце и дузина други странни клипове. Тоя който я измъчва я кара да я нарича по име - Джон, както и Скипи. Оказва се че гласа от видеото и гласа на Подеста са почти идентични и явно прякора на Подеста е Скипи. Наскоро Подеста излезе с официално интервю относно пицагейт, в което трепери, гласът му е неравен, прави нервни тикове постоянно, както и нарочно не е право срещу камерата докато говори.
Във връзка с легитимността на медии, масови или алтернативни, - прочетете всичките отражения на историята в масовата медия, прочетете всичките факти и разследвания направени в интернет. На въпроса как може такава дезинформация да съществува в Швеция, САЩ, България или където и да е.... който е гледал досиетата Х знае какъв е метода на тайните служби - отричай всичко до последно и се прави че нищо не се е случило. Стремежа на хората дадена информация да се впише в картинката им за света достатъчно обърква нещата и след време всичко утихва.
defender
02-25-2017, 20:59
Хехе, браво докторе! Сега нахвърли и един политически план за икономическа стабилизация на държавата.. :)
Alucard666
02-25-2017, 21:34
Хехе, браво докторе! Сега нахвърли и един политически план за икономическа стабилизация на държавата.. :)
Плана е само един, винаги е бил само един. Докато имаш банки и свободни интернационални корпорации, парите никога няма да са реални. За да е реална една валута, тя трябва да има някакъв материален носител и еквивалент. Просто създаваш купони и чекове - работиш днес 8 часа, взимаш 8 купона. Правиш днеска 1 тон хляб, взимаш определени чекове. Докато имаш банка, която да определя стойността на валутата, вместо количеството производство само да определя стойността, никога няма да имаш финансова стабилност. Последния който направи такова нещо беше Хитлер и изведе най-разорената страна в Европа до най-богатата и икономически стабилна в рамките на 5 години.
aurissaaaaa
02-25-2017, 22:19
Германия не е ли с колосален дълг в навечерието на ВСВ ?
Плюс това Германия днес не е ли най-богатата и икономически стабилна държава на света ? (нали, като изключим миниатюрните държавички и тези, които вадят ресурси от земята)
edit; за тези, които ще скокнат за дългове и тн: http://www.bbc.com/news/business-15748696
Доста просто, но показателно.
golemiq_korab_minava
02-26-2017, 10:00
Продължение....
Последна следа. Някъде към края на разследването, единия детектив, който разследва сенатора във връзка с култа, открива ритуал наречен Курир де Марди Гра, който е съвсем истински и се практикува в Луизиана (където се развива сериала). В тоя фестивал има същите неща - мъже с маски на животни, жени с рога. Очевидно фестивала има келтски корени и се е практикувал в подобни форми до края на Средновековието в различни части на западна Европа. Пуснах тема във 4chan със всичките тия неща. Някой ми каза че познава жена израстнала точно в тоя окръг, за който се разправя в сериала. След като я попитал какво знае за фестивала, тя се вцепенила и след дълга пауза казала че това са просто някакви глупави обичаи на местните. След което започнала да го разпитва откъде знае за всичко това.
Та това е всичко което успях да намеря. Има още много косвена информация, като например че създателя на тоя сериал е работил с някоя си Моника, забравих и фамилията, която е работила с Дан Шнайдер за когото има слухове че е педофил. Същата е била начело на младежка програма при Обама.
Ще ми е интересно да видя какво мислите. Аз мисля че такова толкова голяма поредица от съвпадения е невъзможна. Все пак сериала е направен 2 години преди пица-историята да се появи. Някои казват че това е програмиране на населението, така че когато нещата се случат, подсъзнанието вече ги е приело и съответно се намалява негативната реакция. Подобен е случая с един друг сериал и епизод който показва историята с 11 септември като конспирация. И този епизод е излъчен малко преди да паднат кулите близнаци. Други смятат че просто елита един вид с най-голяма наглост ни ги показва тия неща т.е. крият се като разкриват истината. Според мен е възможно цялата история да е фабрикация и нарочно да са оставени толкова много следи. Каквото и да е, определено има нещо в цялата история и то не е каквото го казват медиите.
Понеже всичко тръгна от уошингтън поуст и алтернативните медии. Познайте уошингтън пост аскоро кой са наели да пише за тях - Джон Подеста. Между другото хора от 4chan откриха някакъв сайт със видео на крещящо момиченце и дузина други странни клипове. Тоя който я измъчва я кара да я нарича по име - Джон, както и Скипи. Оказва се че гласа от видеото и гласа на Подеста са почти идентични и явно прякора на Подеста е Скипи. Наскоро Подеста излезе с официално интервю относно пицагейт, в което трепери, гласът му е неравен, прави нервни тикове постоянно, както и нарочно не е право срещу камерата докато говори.
Във връзка с легитимността на медии, масови или алтернативни, - прочетете всичките отражения на историята в масовата медия, прочетете всичките факти и разследвания направени в интернет. На въпроса как може такава дезинформация да съществува в Швеция, САЩ, България или където и да е.... който е гледал досиетата Х знае какъв е метода на тайните служби - отричай всичко до последно и се прави че нищо не се е случило. Стремежа на хората дадена информация да се впише в картинката им за света достатъчно обърква нещата и след време всичко утихва.
Ако прочетеш някои книги на Дейвид Айс за световната конспирация, ще ти стане ясно, че тези извратени ритуали на педофилия и убийства на бебета са известни доста отдавна. В тях участват и фамилиите на Буш, масони от висока степен и др. власти. Но хората не обичат да вярват в подобни разследвания, защото изглеждат твърде '' конспиративни''.
Цялото чудо е, че ритуалите на извращения не обикновенно педофилски фантазии, както се разкрива то разследващите, ами това е само параван, зад който стои истината. Това са ритуали свързани с вековна история, с древни тайни и най- вече - с отваряне на скрити енергийни портали. И много скептици ще го отрекат с лека ръка като невъзможно.. Само че на историята жертвоприношението е известно от хилядолетия на много напреднали цивилизации, строили пирамиди, познаващи планетите от слънчевата система с уникална прецизност и тнт. Псевдо учените създават теории за древните постижения и ги налагат с изкуствени доказателства по научно пополярни телевизии.
Та. Какво стои зад тези ритуали?
Отговорът сами ще се досетиха.
За мен това е свързано с друга цивилизация, за която човекът е създаден да работи.
Може би са рептили. Може и да е нещо друго.
defender
02-26-2017, 12:32
"Оказва се, че 65% от играчите в четири от най-добрите отбори в Националната футболна лига (ръгбито, не ритни-топката) са чернокожи. 74% от баскетболистите в NBA също са чернокожи, a 78% от всички носители на приза за Най-полезен играч са афро-американци. Къде е сега да протестира жената на Уил Смит, че една конкретна раса доминира тотално в бизнес за милиарди долари, въпреки че съставлява под 13% от населението? Няма я.
Оказва се, че в Америка дори има ТВ канал на име Black Entertainment Television (Телевизия за развлечение на черните, свободен превод), който специализира в предавания, новини и филми от и за чернокожото население. Той дори си има награди, които се връчват само и единствено на чернокожи и цветнокожи артисти и спортисти, но не и на бели.
В САЩ съществува и пищна церемония за връчване на награди в сферата на изкуството и културата на цветнокожите, която изключва повечето бели артисти и номинации. Тя се организира от National Association for the Advancement of Coloured People (Национална асоциация за развитие на цветнокожите хора).
Сега си представете, че някой някъде организира Награда за най-успял белокож или пусне Канал за забава на бялото население. Помирисвам бунтове в Бруклин, протести на либерали преоблечени като черни пениси, и дела в Конституционния съд."
defender
02-27-2017, 12:05
"А сега и вещици правят масово заклинание, за да изгонят Тръмп от Белия дом.
Остана ли "ненормалник", който още да не е протестирал срещу Тръмп?“
http://insider.foxnews.com/2017/02/25/witches-cast-spell-donald-trump-crescent-moon-removal-office
defender
03-03-2017, 19:31
"Да празнуваш 3-ти март, заради Майка Русия и да го отричаш, щото Русия не знам какво си, са една и съща клинична пътека."
https://www.facebook.com/ScienceCriticalThinkingAndSkepticism/photos/a.277045175735326.51805.274760745963769/1050049831768186/?type=3&theater
"Crudely speaking there are about 23 million people in Syria and about 400,000 have died in the civil war. That means of the 600,000 Syrian refugees in Germany (on percentages) you'd expect about 10,400 of them to have been killed without getting asylum. How many have been killed in terror attacks in Germany? 50? Let's say 100 to more than cover the distress of the injuries and extra sexual assaults too and let's (wrongly) say they're all perpetrated by beneficiaries of the 'Merkel invitation' asylum wave.
You'd then be valuing a German European life 104x more highly than a Syrian Arab life - 100 to 10,400 - to close the border. Surely the right thing to do is save the most lives possible? There's no justification for the alternative that'd violate the equality of all humans. You can factor in a fair few attacks before it gets close to rendering Merkel's policy immoral. It would take more than 3 9/11 scale attacks for Merkel's policy to cost more lives than it saves. Opposition can seemingly only stem from bad maths or some cocktail of racism/xenophobia/nationalism/egotism."
"Оказва се, че 65% от играчите в четири от най-добрите отбори в Националната футболна лига (ръгбито, не ритни-топката) са чернокожи. 74% от баскетболистите в NBA също са чернокожи, a 78% от всички носители на приза за Най-полезен играч са афро-американци. Къде е сега да протестира жената на Уил Смит, че една конкретна раса доминира тотално в бизнес за милиарди долари, въпреки че съставлява под 13% от населението? Няма я.
https://teoriaevolutiva.files.wordpress.com/2016/08/agustc3adn-fuentes-race-monogamy-and-other-lies-they-told-you_-busting-myths-about-human-nature-university-of-california-press-2012-2.pdf
Страници 70-113 Ефенди, после си редактирай коментара.
С какво Германия е длъжна да приема читаците? Защо не ги приеме Саудитска Арабия, Дубай (ОАЕ), Катар, Китай, Япония или някоя друга от 200-те държави в света?
Като са толкова лоши расисти германците защо всички искат там да живеят? Идиоти скапани, хем ни убеждавате колко лоши са европейците и белите хора като цяло, хем всички мангали се бутат в белите държави. Загубеняци.
Ако ще говорим за война и убийства:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D 0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0 %BD%D0%B5
Ааааахх, виждам че и ти като Ефенди живееш все още в 18-ти век с малка представа за света около теб. Няколко държави в близкия изток - някои инкономически по-слаби и от България - са приели над 4.5 милиона... Но тук също идва ред и на различни социално-икономически/геополитически/дипломатически и държавни интереси за които ти дори не си си напънал мозъка ни най-малко а постваш линкове от 1800-та от на тема империализм/национализм 80/100 невалидни в днешният климът...
http://foreignpolicy.com/2016/02/26/china-host-syrian-islam-refugee-crisis-migrant/
Пример, та дори от миналата година.
Така или иначе повечето "бежанци" не са от Сирия, а от Ирак, Афганистан, Пакистан, Мароко, Алжир и къде ли още не.
Така, че номерът с "бягащите от война сирийци" отдавна се изтърка и не минава. Вземи направи една консултация с другите тролове, за да ти спуснат новите опорни точки.
В Испания и Италия "пристигат" и много негри, не само араби. И те ли са сирийци?
Вече и слепите виждат какво се получава - белите държави се пълнят с чернилки. Ако не ги искаме ни казват, че сме били расисти, което е абсурдно защото това са европейски държави и европейците решават как ще живеят. На който не му харесва да отива в Мозамбик или Мадагаскар, там няма "лоши расисти" да му "постват линкове от 1800-та".
Мислиш, че унищожаването на Стара Загора и избиването на българите там е "невалидно и старо"? И Батак ли е "невалиден и стар"? Минали са по-малко от 150 години от тези събития. За историята това е нищо. И един ден може да се повторят, ако всички мислеха като теб - "старо било, не било валидно днес". Но утре може и да се окаже валидно. Затова е историята - за да се учим от нея и да не допускаме същите грешки.
С изказването, че унищожаването на най-големия български град било "невалидно и старо" вече ме убеди, че си тотално заблуден и мнението ти не струва и 2 стотинки. Това беше последният ми отговор на твой коментар.
Примера ми беше със Сирийски бежанци, но бежанец не е термин разполаган само към Сирийци, има и други държави с граждански разпоредици и конфликти. Както и да е, виждам че алт-райт типове като теб се хващат за най-малката сламка в реката. Явно светогледа ти се разтяга само до извода че война и размирици има само в Сирия... Така де, все пак си 100% етнически/генно Европеец!
И да, мисля че това твое остаряло ултра-националистично виждане за света е 80/100 невалидно в днешни дни в икономическия и политическия климът днес, такъв селски бек като теб може само още такива кланета да ни докара. Ще ти дам и пример: Индия, като бивша Британска колония е била малтретирана и експлоатирана над 200 години преди да бъдат декларирани като независими отново. В момента са 6-тата по-големина икономика в света. Едни от най-голямите им търговски партньори са Британците. Още един пример: 500 години под турско робство, но все пак им изкупуваш правата за сериалите и правиш търговия с тях в други свери на бизнеса. Та какъв е извода, историята е пълноценна до там до колкото да си извадим поука и поправим грешното си мислене (както ти сам каза но явно сам не си вярваш на думите, или просто не знаеш какво значат), но не и да живеем в нея, както ти най-лекомислено правиш. Трябва да разбереш че никой вече не живее сам сами в своят си малък мехур на съществуване. Изолацията в този смисъл не е продуктивна и градивна както ти мислиш, и точно до същите грешки за които (уж не бе искал да се повтарят) ще се стигне. Бъдещето не се крие в това да живееш в пещери.
golemiq_korab_minava
03-06-2017, 16:34
Някои хора не могат да проумеят, че асимилацията на имигранти в европейската култура е постижима до определен процент. След това тотално основите се късат и цивилизацията се разпада.
Не може една култура да приеме всички хора от света и да ги интегрира. Манталитетът, религията и общите психоаналитични характеристики на далечните култури са запазват и постепенно изместват централно генетичното ядро на гостоприемниците. Получава се това, каквото в България с циганите. Българските и румънските мангалия вече са познати в цяла Европа. Франция дори ни върна хиляди от тях , защото разбра, че интеграцията е напълно безуспешно. Кметове на Белгия постоянно умоляват български власти да си ги държим тук. Реално циганите в много части на света са приспособени до едно ниво , тъй като численноста им не позволява да се излиза от граници. Генетиката в масов план играе много. Хората не са равни по генетични заложби и затова комунизма се разпадна. Индивидуално всеки човек може да постигне божественото и велико , защото това не зависи от био работа. Но това се постига от медитатори от които все още хората са далеч. Хората всъщност са много далеч от отвореното съзнание , за се говори за сливане на всички генетични съставки.
Преселението на народите се предизвиква умишлено с цел дисбаланс в Европа
Премахването на границите всъщност е власт на транс международните корпорации под ръката на световно правителство на хората в сянка.
golemiq_korab_minava
03-06-2017, 16:59
Зленокс. Да разбираме ли , че славняваш гени като Айнщайн с обикновенните хора?!
На съзнателно равнище може да е така!
Но реално колко от нас се отделят РЕАЛНО от социума?! Колко от нас не са зависими от възгледите на родителите, разбиранията на групата в която пребивават? Като си говорим за индивидуалност, то трябва да се абстрахираш от всички около теб. Да намериш твоя път без дори да си повлиян от някой или нещо като система, икономика , материализъм.. погледни хората какви маски носят и как напълно и чисто биологично са зависими от работата си, от институциите и обществото, което ги превръща в коне с капаци.
И така. Да бъдат точни.
Нека има индивидуалност! Обаче истинска! Без прищевки хахаха.
Само Че как?
Още от училище се започва с набиваните рамки.
И защо?
Може би за да има ред. А не хаус. И цедка за горните етажи?
На какво ниво сме сега, че да може да се умесим ? На ников. Илюзия !
defender
03-07-2017, 00:16
http://prikachi.com/images/336/9059336W.jpg
Alucard666
03-07-2017, 13:39
такъв селски бек като теб
невалидни в днешният климът
икономическия и политическия климът днес
http://prikachi.com/images/710/9059710r.gif
Моля те, самоубий се.
Alucard666
03-07-2017, 14:55
. Ще ти дам и пример: Индия, като бивша Британска колония е била малтретирана и експлоатирана над 200 години преди да бъдат декларирани като независими отново. В момента са 6-тата по-големина икономика в света. Едни от най-голямите им търговски партньори са Британците. Още един пример: 500 години под турско робство, но все пак им изкупуваш правата за сериалите и правиш търговия с тях в други свери на бизнеса.
Трябва да си малоумен да смяташ че Индия е независима от Алианса, било то икономически или военно. Все едно да смяташ че сега България е независима от ЕС, което също се прикрива като предимно "икономически" съюз. Това че има собствена администрация, граници и армия съвсем не прави една държава непременно независима. За да има държава, трябва народ, нация, език, да, но най-вече се изисква вяра. Чувството за другарство и колективна идентичност, по силата на обща кръв, земя, труд и съдба, от само себе си изважда лидери достойни да олицетворяват позиция, съгласна с интереса на населението на държавата. И поради тая причина сега в целия западен свят се елиминират целенасочено тези най-здрави основи на етническите, езиково-културни ядра. Имаш расова война(обща кръв), имаш класова война(земя и труд), имаш идеологическа война(съдба). В момента в който имаш сблъсък на интереси, нарочно подклаждан от всички страни с десетилетия, приятно пакетиран в пословични послания за демократичност в лицето на всяка партия, нямаш предпоставки да наречеш това гротескно създание "държава". Когато имаш всякакви други партии, но не и такива готови за истинска промяна, и то на интернационално ниво, това показва колко всъщност е безсмислено да се спори коя държава какво прави и дали изобщо съществува, според най-минималистичната концепция за държава. А тази концепция неминуемо се нуждае от колективна и индивидуална синхроничност, т.е. израз на колективна воля в индивидуална(в лицето на лидер), както и обратното. Това е толкова основна зависимост, че дори и в т.нар. демокрация пропагандата е насочена да предразполага човек да гласува за личности, президенти или представители на партия, а не за самите партии и нейната програма. Но така или иначе, дали една държава е авторитарна или демократична е без значение, предвид че и двете могат да се дегизират успешно като такива. Смешно е, понеже в опозицията си, сегашното статукво вече не може да поддържа маската на политическа коректност и демократичност и прибягва да същия агресивен, "фашистки" стил срещу, който уж се бори. И това имаш и сега в Швеция, където стават изнасилвания всеки ден и в новините не пишат нищо за извършителите, щото видиш ли някой си можел да интерпретира грешно фактите. Не случайно Чърчил казва, че "Фашизмът в бъдещето ще се нарича анти-фашизъм."
Трябва да си малоумен да смяташ че Индия е независима от Алианса, било то икономически или военно. Все едно да смяташ че сега България е независима от ЕС, което също се прикрива като предимно "икономически" съюз.
https://www.jstor.org/stable/pdf/444613.pdf
Индия е член и част от Common Wealth-a, това не я прави по-малко независима от колкото България. Суверенитета й позволява да избира собствените си икономически и политически цели. В моментно глобализираната икономика в която сме всеки е зависим от всеки, по-глупав извод няма как да направиш. Ако беше да бяхме напълно независими във всички аспекти, то тогава и държава нямаше да имаш.
Колкото до другото, както каза дружката ти Archer, "аргумента ти не струва и 2 стотинки."
golemiq_korab_minava
03-07-2017, 18:46
Отиди да живееш в индия сред един милиард гладуващи като я хвалиш толкова много.
Ужас.
Alucard666
03-08-2017, 13:56
Индия е член и част от Common Wealth-a, това не я прави по-малко независима от колкото България. Суверенитета й позволява да избира собствените си икономически и политически цели.
Колкото до другото, както каза дружката ти Archer, "аргумента ти не струва и 2 стотинки."
Само да отправяш голи твърдения не ги прави автоматично верни. Но на този етап не очаквам повече. Кажи ми че поне ти плащат за това.
В моментно глобализираната икономика в която сме всеки е зависим от всеки, по-глупав извод няма как да направиш. Ако беше да бяхме напълно независими във всички аспекти, то тогава и държава нямаше да имаш.
Не говоря за икономическа зависимост, а за политическа и идеологическа. Икономическа зависимост има дори и ако държавите бяха политически независими. Нямаш ли политическа и идеологическа независимост, то и икономическата е невъзможна. Тоест политическата независимост не гарантира икономическата, но пък политическата зависимост гарантира икономическата такава. По ирония на съдбата, най-свободните и независими държави в момента са Иран и Северна Корея, както бяха и режимите в Северна Африка и Близкия Изток, преди ЦРУ да предизвика граждански войни в тях. Казваш че глобализираната икономика предпоставя зависимост между страните и това е така, но пропускаш че преди всичко това пак е имало глобална икономика, пак е имало зависимост на международните пазари, но тая зависимост е била обезпечена от реалните блага на държавите, а не от прищевките на Федералния резер и Международния валутен фонд. Тогава пак е имало глобална икономика, но не и глобализирана икономическа политика. Глобализирана икономика няма преди интернационални корпоративни лобита да създадат търговско-политически организации с цел експлоатиране на ресурсите на суверенни държави. Заради тая експлоатация стана това с Хитлер, и с Япония, и с Виетнам и Корея, същото стана със Сърбия. Колко малоумен си че да не видиш общото между всички тези епизоди. Това че имаш банки и хората са им промити мозъците че да работят доброволно в робски условия, съвсем не прави това по-малко робство. Даже обратното. Най-доброто робство е когато робът не знае че е роб. Естествено Индия си има собствено корпоративно лоби, но за тия хора държавните граници и националната идентичност не значат нищо. Това е една интернационална клика от индивиди, които нямат национална принадлежност. Тяхната единствена принадлежност са властта и парите. Тяхната единствена идентичност е спекулантството. В глобализирана световна икономика суверенитет няма как да има, понеже материалния носител на тоя суверенитет, труда и благата на хората, е иррелевантен. Те са собственост на индивиди, не на държави, въпреки че тия индивиди се намират в определени държави. Ако утре долара крашне, целия западен свят и Common wealth-a си заминава, така както става през 1929. За какъв суверенитет ми говориш?
Имаш тука един германец, който днеска е произвел 1 тон жито. От всичкото произведено жито, както и други стоки и услуги се определя колко струва житото, другите стоки, а оттам и стойността на марката. Но после имаш Моше в Берлин, който звъни на брат си Ейбрахам в Париж и ву дава безлихвен заем. Това са пари от нищото, те дефакто не са обезпечени от никакъв материален носител или труд идващ респективно от двете държави. Как според теб една държава може сама да определя икономическата си политика, след като всяка икономика е обвързана на интернационално ниво с чуждестранните валути и спекулантите на борсата. Просто си малоумен и нямаш никакви аргументи. Самоубий се.