View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
23
24
продължавай така... ще се радвам да бъдеш моята опитна мишка :)
порасна ти работата
спокойно можеш да изпълзиш от дупката
deitona22
07-12-2016, 17:49
Извади си рамото и... ще забравиш за болката в крака. :cool:
Или да си ударя малкото пръстче в некое ръбче..същата работа :D
anonymous990763
07-12-2016, 17:59
порасна ти работата
спокойно можеш да изпълзиш от дупката
ДоТа, не мислиш ли, че все пак е нужен поне един активен модератор във форума?
Тори, снимката с пандата кърти.
Коя от всичките? :дд
anonymous990763
07-12-2016, 18:55
Коя от всичките? :дд
Тази от October 3, 2015. :D
Ясно. :дд Радвам се, че се харесва в такъв случай.
smilegirl12
07-12-2016, 19:02
ей много лош :D
deitona22
07-12-2016, 19:03
Тази от October 3, 2015. :D
Костенурка-столкър!
помня на цуцко как някой се беше празнил на снимката
Йордан ;д
А някво идиотче на 12-14 ме шляпна по дупето, докато се разминавахме ._.
black pearl
07-12-2016, 19:37
Изморена съм. Ядосвам се,че много се бавят с разрешението от инспектората пък искам да почна работа вече..
Точно това, че не бях подписала договора преди да ме уволнят
Пак може да си търсиш правата, пусни и жалба че работодателя те е наел на работа без договор. Значително по-лесно щеше да е ако имаше договор де.
япончи?
неее :d
аз тая японистика въобще не я писах, отказах се в последния момент
чайнистика съм
^ Момичето ще мяука на котките, но този път на китайски. :cool:
anonymous990763
07-12-2016, 19:51
неее :d
аз тая японистика въобще не я писах, отказах се в последния момент
чайнистика съм
Айде, честито!
^ мерси, дано да ми хареса ^^
^ Момичето ще мяука на котките, но този път на китайски. :cool:
оо, че как Д:
от къв зор
че някой си е пускал един ден пишки
в пъти по-големи простии е имало тук
ама тогава във форума нямаше 20 потребителя
anonymous990763
07-12-2016, 20:38
ама вече има ли :О
Да. Да ни е честит.
pandabear
07-12-2016, 21:44
легнах си в 8 и сега се събудих :с лошу
Ехе, повишили са те в модераторче ли, ве?! :ооо Чак ся забелязвам. Честитка, ако за тва си се борил.
И аз си мислех, че Indistinct е dreamwalker (даже обърнах внимание преди два месеца на inewton), но освен ако Indistinct не е мъж, то вече не мисля че са един и същ човек.
Какъв е този коментар??? Вместо да се радваш, че не си в списъка на превъртял психар, който ще те унищожи по брутален начин...
Повечето? Малко са. Искам всички, без изключение, да са уверени, че им мисля злото. Колкото по-бързо го осъзнаят - толкова по-добре за тях. А аз ще си плета пъклените планове на спокойствие. (:
Смее ли да пише като знае, че има вероятност да го прочета. Толкова много народ е закопан в планината, че Орландовци е като селско гробище в сравнение с планината.
жалкареещ филмар
в момента си по-зле от соло, смятай чуек
ех, помня времето, когато мен искаха да ме правят, ама кур бате. Само несериозни хора :Д
smilegirl12
07-13-2016, 02:39
чуствам се доста свежо след цяла вечер работа
YoungBloodZ
07-13-2016, 05:29
Ехе, повишили са те в модераторче ли, ве?! :ооо Чак ся забелязвам. Честитка, ако за тва си се борил.
всъщност грам не съм се борил но след онези гадни снимки миналата седмица реших да предприема нещо :D
Двн три. Окото ми става все по-лилаво. Бавно и полека се превръщам в кравичката Милка. Ако си намеря слънчевите очила, всичко ще е точно. Забавно е да обяснявам на всички какво се е случило. :ддд
anonymous990763
07-13-2016, 05:48
Двн три. Окото ми става все по-лилаво. Бавно и полека се превръщам в кравичката Милка. Ако си намеря слънчевите очила, всичко ще е точно. Забавно е да обяснявам на всички какво се е случило. :ддд
Позабавлявай се още тогава.
Хахах, нищо особено - изпречих се на вратата на един хавер и той ме вдигна през кръста, но касата на вратата се оказа твърде близо и аз нацелих баш най-острия ръб. Веждата ми е нацепена сега, изглеждам ударена с тъп предмет. Семейството си помисли, че е антракса и бяха малко "wtf, ш го пребием, ако те е ударил!" :дд
anonymous990763
07-13-2016, 06:22
Хахах, нищо особено - изпречих се на вратата на един хавер и той ме вдигна през кръста, но касата на вратата се оказа твърде близо и аз нацелих баш най-острия ръб. Веждата ми е нацепена сега, изглеждам ударена с тъп предмет. Семейството си помисли, че е антракса и бяха малко "wtf, ш го пребием, ако те е ударил!" :дд
Познавам чувството да си лилав.
Оправяй се.
Мерси, ще си намеря слънчевите очила и ще си ходя с тях, докато се оправя, защото ще трябва да използвам по един коректор на ден, за да закрия цялото лилаво на окото. А в градО ме познават и не искам да си мисли никой, че съм изяла боя наистина.
YoungBloodZ
07-13-2016, 07:11
А в градО ме познават и не искам да си мисли никой, че съм изяла боя наистина.
като ти кажат че си яла бой ти им отговори "вие да видите другата на какво я направих" :D
Ахахаха. Идейно! И без друго сънувах изневяра тая нощ, при тва с много близка моя аверка... :дд Може да се възползвам.
женския бой е нещо зрелищно
неканеканеканека да съм в 35ти
deitona22
07-13-2016, 12:09
Като труп..уж разходката в планината беше кратка (само 2 часа някъде),а дори сили за фитнес нямам..добрата новина е че коляното има сили да качва планини.
black pearl
07-13-2016, 12:27
Жегаа .. Много ми е топло. Днеска ми е мнохо мързеливо,нищо не ми се прави
deitona22
07-13-2016, 12:29
Днеска ми е мнохо мързеливо
После аз съм бил мързел,а ?
pac0line
07-13-2016, 12:30
Една стъпка по-близо до раздяла с УНСС .. амин!
deitona22
07-13-2016, 12:35
Една стъпка по-близо до раздяла с УНСС .. амин!
Блазе ти..аз имам още 2 години.
divergent
07-13-2016, 13:06
Добре върви денят.
black pearl
07-13-2016, 13:28
Много ми е топло за плаж :D :D
Deitona22-това са подробности
Защо си мислите ,че хората от черноморието ходят постоянно на плаж? :D
deitona22
07-13-2016, 13:32
Защото е така:D
07-13-2016, 13:35
^ Напротив. Живея на 100м от плажа и последно бях на плаж преди 2 седмици- смисъл на плаж ,не на кафе на плажа :D
По темата- отивам за подарък
^Аз съм във Варна и да ти кажа през няколко дена обичам да се спускам било то през деня или вечерта. :Д Особено сега лятото, през останалото време почти и не го виждам морето хаха
Deitona22-това са подробности
А, приятеля ми е варненец и ходим колкото се може по-често натам. Няма някакъв тертип за типичен черноморец, не знам що някой си представя, че има.
black pearl
07-13-2016, 14:55
^Аз съм във Варна и да ти кажа през няколко дена обичам да се спускам било то през деня или вечерта. :Д Особено сега лятото, през останалото време почти и не го виждам морето хаха
Така лии . Е ,супер. Аз напоследък нямам с кой,всички бачкат. :(
black pearl
07-13-2016, 14:56
А, приятеля ми е варненец и ходим колкото се може по-често натам. Няма някакъв тертип за типичен черноморец, не знам що някой си представя, че има.
Именно . Обичам да ходя на плаж ама всеки ден ако е омръзва.
Аз не съм стъпвала от 2 години, пука ми, че ми е на 40 минути при положение, че не ми понася.
Е всеки си има предпочитания и разбирания :д не са малко тези, който живеят на морето пък копнеят да са на планина и обратното ;д
Реално обаче наистина не е хубаво да се прекалява, защото си омръзва ;д
black pearl
07-13-2016, 15:01
Е всеки си има предпочитания и разбирания :д не са малко тези, който живеят на морето пък копнеят да са на планина и обратното ;д
Реално обаче наистина не е хубаво да се прекалява, защото си омръзва ;д
Така е . :)
Мен лично и цяло лято по цял ден да ме оставиш, няма да ми втръсне. :ддд Миналата година след работа редовно си оставах да дремя на плажа в К. и Е.
black pearl
07-13-2016, 15:28
^ Накратко Дружба
По темата- Ще ходя на рожден ,познавам само 4-5 човека от 30. Странно ми е ,ама поне ще се запозная с нови хора.
аз тепърва започвам :Д
galaxy29
07-13-2016, 16:21
някакво момиче си е изгубило кучето
http://prikachi.com/images/974/8834974X.jpg
неканеканеканека да съм в 35ти
:/// Май хобитчето се скита бездомно из Варненската околия. А дано да си в 35-ти, щом толкоз силно го желаеш.
по темата: леле, каква е тая мор, бре... Информационните табла по спирките показваха 34 градуса, в 18:45 ч. Днес попаднах на "климатизиран" 204 и хем нещо подухва, хем заради климатика няма отварящи се прозорци. Но хората отделят влага и вътре бе като в тропик. А утре ще бъде дори по-горещо, като ще ми се наложи да се скитам из София-та точно в най-големия пек...
Би било суперстранно, ако наистина е било вчера миналата година. Твърде свръхастроалабала. Бих проверила, но знам какво става като започна да правя така и не ми се ще да си го причинявам за емнайсти път.
Ебаси, година мина, а още е унизително.
И се наблюдавам от няколко месеца, trust issues - налице
Да не говорим за непоносимостта ми към някои неща.
И съм станала още по-осъдителна за тези неща, но понеже нали ъпгрейдвам просто страня от такива хора, вместо да влизам в конфликти или да казвам каквото и да било по въпроса, което пък от своя страна води до силно стесняване на кръга ми на общуване.
Абе, като цяло доста комплекси се породиха, ще има време да ги чистя...
LoadRunner
07-13-2016, 17:52
в тоя форум само тролове ли са останали
и защо трол е модератор?
калпазанката беше доста прилична, а ся на тоя дай му малко власт и му гледай сеира, няква такава поговорка имаше
pac0line
07-13-2016, 19:27
Намирай си работа и не се занимавай с тоя скапан университет, поне пари да изкарваш. Аз дипломата ще си я дам на сираци да рисуват отгоре.
:/// Май хобитчето се скита бездомно из Варненската околия. А дано да си в 35-ти, щом толкоз силно го желаеш.
все още не
ама просто не ми се живее с разпасаното бивше ссср
LoadRunner
07-13-2016, 19:59
едно от изискванията
всички модератори да са със снимки на котки
Aww, една приятелка ще идва за половин година в България, това е толкова прекрасно <3
все още не
ама просто не ми се живее с разпасаното бивше ссср
Ех, Малечка Палечка, защо си причини тази Варна? Ако бе записала в някой софийски университет, то условията сигурно щяха да бъдат по-добри. (:
^ ахахахахахахаха Д:
ооо, не, повярвай ми, едва ли
Ех, Малечка Палечка, защо си причини тази Варна? Ако бе записала в някой софийски университет, то условията сигурно щяха да бъдат по-добри. (:
По видяното определено не са по - хубави условията, а и едва ли ще си причиня някога това да живея в София.
Да си призная - не съм имал почти никакъв досег с общежитията в Студентски град. Когато бях първи-втори курс (т.е. преди около 10 години) си спомням, че част от колегите ми в ТУ-София бяха настанени в 12-ти блок и една част в 54-ти мисля. Тогава ремонтите на блоковете все още не бяха направени и си спомням как от Нова тв излъчиха интервю от стаята на две мои колежки. (: Показаха лошите условия в общежитието. Година-две по-късно всички от 12-ти ги изселиха в други съседни блокове, защото от ТУ почнаха основен ремонт. Като приключиха работите - колегите ми имаха два избора - дали да си останат в някои все още неремонтирани общежития, плащайки по 17 лв. за квартира и по лев за ток, вода и парно - т. е. около 20 лв., а ако искаха стая в ремонтирания блок - по 35 лв. за стаята и отново по 1 лв. за всеки от режийните разходи. Настаняваха ги по 3-ма в стая. Мисля, че имаше схема и да са по-малко в стая, но съответно квартирните им бяха по-големи.
@малкото човече - интересно ми е защо не би си причинила да живееш в София? Че не е уредено - така е на повечето места в Бг. Да, хаос цари, ама човек може да привикне към всякакви условия. Виж ги тия на МКС - живеят на 5 квадрата по 6 месеца... Пък и от това, което пишеш - ти си дребно човече, сигурно няма място, в което да не можеш да се свреш. :cool:
@малкото човече - интересно ми е защо не би си причинила да живееш в София? Че не е уредено - така е на повечето места в Бг. Да, хаос цари, ама човек може да привикне към всякакви условия. Виж ги тия на МКС - живеят на 5 квадрата по 6 месеца... Пък и от това, което пишеш - ти си дребно човече, сигурно няма място, в което да не можеш да се свреш. :cool:
не ми харесва градът, само едно хубаво нещо има в софия за мен и това е най - добрата ми приятелка 8-) и се нагледах на софиянци с претенции... аз ще си стоя в село варна и няма да им заемам работните или студентки места
не ми харесва градът, само едно хубаво нещо има в софия за мен и това е най - добрата ми приятелка 8-) и се нагледах на софиянци с претенции... аз ще си стоя в село варна и няма да им заемам работните или студентки места
Е, ако си контактна мармозетка и лесно усвояваш чужди езици, то имаш идеални предпоставки да се превърнеш в безценен кадър на туристическата ни индустрия. (:
мармозетка
<3 сега го видях какво е 8-)
https://www.youtube.com/watch?v=rpERSigjqXs
IseeDEADbodies
07-14-2016, 06:40
Трябва да спра с тези глупости. Не искам тя да се разстройва заради моите филми. Които ще е хубаво най-накрая да спра с тях. Истината е, че за пръв път в живота си съм щастлив, истински щастлив. И причината за това е само тя. Най-специалното нещо в живота ми. И да знам, че до себе си имам човек на когото мога да разчитам абсолютно винаги - най-прекрасното чувство на света. Обичам я повече от всичко на света.
^ Я, вземи и ѝ тегли един як пердах по Пернишки - за да ѝ покажеш, че хем я обичаш, хем мислиш за нея. :D
по темата: Чудя се що ли се офлянквам... Трябва бързо да се концентрирам и да бягам от нас, че днес (в най-големите горещини) ми предстои яко скиторене насам-натам... :/
мъча се да проявявам разбиране
ParadiseCity
07-14-2016, 08:46
Трябва да простирам... но ако изляза в тази жега на терасата.. мисля ,че няма да оцелея :D
black pearl
07-14-2016, 09:28
Снощи беше много готино. Изненадах се от себе си ,че се отпуснах толкова много в непозната компания. Искам пак. Жалко ,че скоро не предстои нищо такова.
Утре най-сетне почвам работа.
Мамка им, бе! Изрод съм била, морава съм била, нам-ква съм била... И по принцип съм била грозна, не само сега. Да ама на 2 от 3 от шматките, които ме ебаваха, носовете им са чупени ама никой не им е казвал, че са грозни или изроди.
anonymous990763
07-14-2016, 15:43
Мамка им, бе! Изрод съм била, морава съм била, нам-ква съм била... И по принцип съм била грозна, не само сега. Да ама на 2 от 3 от шматките, които ме ебаваха, носовете им са чупени ама никой не им е казвал, че са грозни или изроди.
Носовете им неслучайно са счупени. Може да не са попадали на хора с търпение като твоето.
pac0line
07-14-2016, 16:18
днес станах свидетел как контрольорка каза на човек, който не поиска да си плати глобата "да умреш дано"
#motivirahsadapla6tambilet4eta
deitona22
07-14-2016, 17:24
Изгорял и почервенял+забравил болката във коляното
ParadiseCity
07-14-2016, 22:01
Ако се бях съгласиля да изляза, сега нямаше да умирам от скука :D
2014 - при изисквания на матура за максимум 170 думи аз пиша 450
2016 - при изисквания за максимум 1500 думи аз пиша 2560
Явно не само, че не съм се научила ами и влошавам нещата. Ядосана съм на себе си.
pandabear
07-14-2016, 23:40
идея си нямам какво правя с живота ми
идея си нямам какво правя с живота ми
ае на кафе да разберем :wink: :wink:
dwanewane
07-15-2016, 09:49
хахахаха
AnarchyBoy
07-15-2016, 14:18
Жал ми е за СОБТ... :D
Късат ги.. ;д
Иначе аз съм добре, още 10 месеца ;с
http://r7.ldh.be/image/77/5788ed73357086b3e0d18d77.jpg
black pearl
07-15-2016, 15:56
Изморена. Но съм много доволна от работата.
Niakoitam
07-15-2016, 16:15
Не мога да повярвам. Сънувам ли или в тоя форум наистина има вече модератор....:D
Иначе при мен вчера падна голямото черпене с бонбони. Закръглиха ми се вече годините на 30-так...:)
deitona22
07-15-2016, 16:17
Не мога да повярвам. Сънувам ли или в тоя форум наистина има вече модератор....:D
Иначе при мен вчера падна голямото черпене с бонбони. Закръглиха ми се вече годините на 30-так...:)
Йеп,имаме си модератор.
И честито :)
07-15-2016, 17:57
07-15-2016, 18:00
а как е кракът ти
Хм,учудващо че помни някой.
Май е добре,не е подут вече ,а и аз съм му дал почивка,поне до вторник
Мерси че попита. :)
smilegirl12
07-15-2016, 18:05
Хм,учудващо че помни някой.
Май е добре,не е подут вече ,а и аз съм му дал почивка,поне до вторник
Мерси че попита. :)
Ю ар Лелкъм Кити Кат
deitona22
07-15-2016, 18:07
Ю ар Лелкъм Кити Кат
Кити кат?
07-15-2016, 18:09
Кити кат?
07-15-2016, 18:51
Жал ми е за СОБТ... :D
Късат ги.. ;д
Иначе аз съм добре, още 10 месеца ;с
666666666
ко стаа е бизнесмен
Maleficus
07-15-2016, 19:44
Тя: " Гинеколога каза, че не мога да правя секс две седмици"
Аз: Така ли ? А какво каза зъболекаря ?
Тя: 0–0
AnarchyBoy
07-15-2016, 20:01
666666666
ко стаа е бизнесмен
Нищо?
http://hosted.ap.org/dynamic/stories/E/EU_TURKEY_MILITARY_COUP?SITE=GAGAI&SECTION=WEATHER&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2016-07-15-16-30-27
става много страшно, защото сега спокойно могат да отворят границата към България
и тук да се изсипят милион чалми
ParadiseCity
07-15-2016, 22:40
Прекрасно :) Хубаво е да прекараш 6 часа на пейката в квартала с приятели :) :)
Начи, не беше нищо особено ама се намазах от кеф направо! Обичам ги тия хора, ако някой се е чудил. Мъчно ми е, че няма да изкарам повече време с тях лятото, но ще го живея някак. И оная вечер ми стана мило за мама-мечка, определено. И той си пътува насам... М-м-м!!! И момчето в билярда беше пич за лафче, хахах. И шотовете бяха яки... Въобще нямаше как да се получи по-добре.
Странен сън. Но се почувствах добре от него, което е още по-странното. "Шокиран съм, но съм и доволен". Когато цитат от съня ти описва реакцията ти от съня ти. Жалко, обстановката няма да е толкова приятна, когато отида. Имам нужда от почивка. Чисто психически.
Беше добре, егочеш както винаги 8)
И получих интересно предложение, ама май няма да стане тая година. То не може и това и това и това... май?
:д
Трябва да го помисля и уточня и проговоря
не знам иначе
Подготвям се за път. За път на север и на изток, та чак до Черно море и Балчишка околия... (:
//добре, де - все още не се подготвям, мотая се, отлагам и багаж, и пазаруване, и всичко, а времето си лети ли лети. И вече ми остава много малко време... :///
Трябва да го помисля и уточня и проговоря
преговоря*
повторя*
поговоря*
https://www.youtube.com/watch?v=-59jGD4WrmE&list=RDUFTyeXVQ0Ko&index=2
изтрил си ми коментара ли бееее
модераторчето :D
преговоря*
повторя*
поговоря*
Ко ме поправяш пък ти
Избирам първото
И забравих да си кажа, че снощи скипнах урока, понадрусах се с препарати, но totally worth it
банята лъщи (докъдето стигнах)
моята стая и холчето също
доволна съм
dwanewane
07-16-2016, 14:41
Много уморен
black pearl
07-16-2016, 17:34
Всичко ме боли. Имам огромна мускулна треска на цялата лява ръка. Кръста ме боли ужасно много ,рамото също. Надявам се другия път да не е така. Не е лесно да си сервитьор . :D
YoungBloodZ
Получихте предупреждение в TeenProblem.net
Скъпи ДОТА,
Вие получихте предупреждение в TeenProblem.net.
Причина:
Inappropriate Language
Оригинално мнение:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php?p=11476997
един голям хуй ще ти отвори
ама тия в английската са фенчета
там приемат само обратни
а обратните не са много интелигентни
Предупрежденията служат за това, да Ви напомнят за форумните правила, който се очаква от Вас да разбирате и спазвате.
Поздрави,
TeenProblem.net
==============================================
хехехехехе, обратните се подкрепят
а уж спрях съобщенията
и уж никой не може да ми пише
LoadRunner
07-16-2016, 19:31
значи определено има нужда от модератор
ако спазваш стила на калпазанката никой няма те закача модераторче
тя знаеше кога да си затваря очите а пръждосваше малоумните фейкове
anonymous990763
07-16-2016, 19:46
Не се става модератор от раз, изчакайте да навлезе в "системата" и се радвайте, че форумът вече има кой да го чисти от помията.
teodora787878
07-16-2016, 20:48
Чувствам се странно. Тъжна и адски изнервена. Бившото гадже ми липсва, но и не го искам обратно. Много кофти.. Аз съм объркан човек :D
дойде модератор и всички млъкнаха
АРЕ БЕ МЪЪЪЪРШИИИ
Гладна съм, а така ме мързи... Обаче, ако успея да стигна до Лидъл, ще се наградя с розова поничка. <3
deitona22
07-18-2016, 06:37
Чудя се утре да се ходи ли на Черни връх ,въпреки не толкова хубавото време ,хмхм.
дойде модератор и всички млъкнаха
АРЕ БЕ МЪЪЪЪРШИИИ
Пишман модератор.
Не ще да бан(ан)не Мурата.
http://image.wikifoundry.com/image/1/R6aCvr5zeaxZEWkPLb_Kfg26393/GW500H333
also
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13770264_915918065198166_6232684998784403614_n.jpg ?oh=8d72111cb10f9c86076ef508b57eb4bf&oe=57EA883B
(нямаше как да не го споделя, не съм крадла)
divergent
07-18-2016, 07:47
Отдавна не съм се чувствала толкова щастлива, даже може би никога не съм била. А и една от мечтите ми е на път да се осъществи.
LoadRunner
07-18-2016, 18:12
ДОТА и аз да се похваля
http://prikachi.com/images/853/8840853H.jpg
извънкласен тормоз
divergent
07-18-2016, 20:30
Имам си билети за мача в четвъртък - много съм щастливо!
ДОТА и аз да се похваля
http://prikachi.com/images/853/8840853H.jpg
извънкласен тормоз
Минчо си е прост
https://www.the-parallax.com/2016/06/21/peering-state-facial-recognition/?utm_source=parallax&utm_medium=toaster%20info%20ads&utm_content=Article7FacialRecognition&utm_campaign=ParallaxQ316
много убаво не е на убаво
Чудя се утре да се ходи ли на Черни връх ,въпреки не толкова хубавото време ,хмхм.
и аз много се чудя за тоя Черни връх
ще ми измръзне шушулката, ама пък ще е яко :Д
pandabear
07-19-2016, 00:44
чудно време днес.
отказах морето, на планина ще ходя.
4 часа е и още не ми се спи, бъгава работа.
казах за предложението
"о, ако имаш възможност, отивай, въобще не я мисли работата, ще се оправим"
и ме е похвалила
'баси якото :cool:
IseeDEADbodies
07-19-2016, 09:01
Вчерашните новини не бяха много добри, но въпреки всичко нещата не са се применили Бог знае колко много. Сега като го премислям отново, не смятам, че това ще промени нещо. Пък и въпреки всичко, ще видим как точно ще се развият събитията. Важно е само едно нещо, което и двамата много добре знаем какво е.
Още съвсем малко ^^ Наистина не издържам повече, нямам търптърпение.
Днес ще е още по-горещо и от вчера... Направо не ми се мисли. Макар че за сега се живее ;д
^ А, айде да не е горещо, плс! Поне не в София. :дд По морето нека си е 400+ градуса, но тук да не е. Молим!
YoungBloodZ
07-19-2016, 09:26
^ А, айде да не е горещо, плс! Поне не в София. :дд По морето нека си е 400+ градуса, но тук да не е. Молим!
добре
ще поръчам днес да е хладно :D
ParadiseCity
07-19-2016, 14:55
Начи обичам си го ама понякога ми идва да му счупя нещо в главата :D
divergent
07-19-2016, 16:48
Страхотен ден прекарах. Струва ми се прекалено рано и дори нереално да изпитвам такива силни чувства и емоции за толкова кратко време, но е факт. Фък, май съм влюбена.
Изминалата половин година беше толкова цветна - супер трудна, разтърсваща на моменти, поучителна, вдъхновяваща и съпътствана от най-прекрасния човек на света. <3
Изминалата половин година беше толкова цветна - супер трудна, разтърсваща на моменти, поучителна, вдъхновяваща и съпътствана от най-прекрасния човек на света. <3
ще бъде прекрасно, ако и ти се превърнеш в академичен плъх <3
пт
Тази преподавателка е страхотна. Толкова се различаваме в някои неща, а е супер приятна за общуване. Мисля да се оставя на нейния метод, защото имам нужда точно от това. Като цяло ще се възползвам на макс от това, което би могла да ми предложи, не е малко и не е маловажно, въпреки че така подходих в началото. Някво социално е, даже ще ходим на бар да видим общ познат, ха.
боли ме тялото
но пък му напълних каската, деби тъпия боксьор :D:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=gG_dA32oH44&index=8&list=RDEMfxjOmi63mKrTIaFmvquTIA
всичко е чук при мен, само дето имам афти в устата и хронична умора : D
^ Септадин! На мен ми помага адски много за афти.
divergent
07-20-2016, 11:18
От толкова любов чак разстройство ме хвана, ще умирам. :D
Начи, изпекох си пица, а даже не съм сигурна, че съм гладна. :дд Все тая, хапвам и излизам да се разходя. Майната му на всичко. :д
Начи, изпекох си пица, а даже не съм сигурна, че съм гладна. :дд Все тая, хапвам и излизам да се разходя. Майната му на всичко. :д
Аз определено съм гладен... Не, че нещо... :D
да съм зле по математика, 'ма чак пък толкова :cool:
какво смятах, даже и с калкулатор
и първо си ми излязоха 10-11 пакета
ама си викам "нее, много са, как 10"
и нещо смятах пак и ми излязоха 4, колкото и на око г/д си го бях преценила
редя ги сега на терасата
няма и половината пълна :cool:
явно е по-голяма, отколкото в представите ми
ама ще стане якинко поне
окей, солид шит
19;15~ старт, 20;20~ Черни връх. 20;50~ старт на връщането, 22;30 в колата, not bad кат за пръв път и вечерно изкачване и слизане по тъмно.
Природата е прекрасна, кара те да се чувстваш жив. Ако имате възможност ASAP бегайте към Витоша (или там квито прилежащи планини имате по селата, хехе София над всичко), уникално е.
не знам и аз
трудно ми е да кажа
това което стана беше красиво и истинско имаше и страст няма да е края
divergent
07-21-2016, 12:00
Довечера Коселчо за първи път отива на голям мач. Предишният ми опит датира от далечната 2007 година и се състои в посещаване на мачовете от В група на градския стадион, където раздаваха кебапчета.
Niakoitam
07-21-2016, 14:17
Лято,жега...
Наистина установявам,че тая жега влияе на хората сексуално.
В работата често съм заобиколен от три жени.
Е откачиха особено през топлите месеци.
Едната е по въздържана,но другите две направо...
А са омъжени и имат деца.
Напоследък и жена му на братовчеда доста явно и видимо си го търси чочкото.
Е,да си я пази мъжа и де,ако си го намери нейн си е,а аз съм културно момче все пак...:D
Сафоронници, антракс е открил малко, женско кученце в Родопите, което прилича на овчарка. Търсим дом на дамата, защото нямаме възможност да я гледаме. Заинтересованите да драснат по едно ЛС на някой от двамата.
Ъпдейт: Десет-единайсет са общо... Някой кретен е изхвърлил цяло семейство.
И кво, един повече? 8-) Да ни е честит. <3
Първа баня юли месец. Няма проблеми. То вече август чука на вратата ама нищо. Много ме умори тоя плаж обаче...Междинка + плаж = невър аген!
загрижили се мършите за мен
как съм бил психически и дали ще издържа физически на това което правя с мен
до оня ден сякаш не ми почерняха живота
майната им на всички дето ми причиниха какво ли не
AnarchyBoy
07-21-2016, 21:21
Днес с 30 колеги дадохме кръв за добро дело, а и да отървем два дни "бачкане".. 8-)
/Макар, че ние не работим./
На прибиране по магистралата се чувствах много лятно.. яка музика, фрешчета.. мислех си за нек'ви котейлчета и нек'ви плажчета.. лаф с колегите и въобще не ни беше зле..
Прибрах си се в нас покарах.. полежах, мн жега, чакам заплатка и имам малко работа да си оправя събота и неделя и от понеделник захапвам стабилно. Нямам търпение с нея да излезем в почивка, малко ама заслужена.. И смятам да я прекарам на макс, ник'ви глупости за 8 дни. Ник'ъв ташак.. от сутрин до вечер айляче. А след това започвам стабилно до зимата няма да си позволявам много почивки, че заплатата тънее (първоначалната дЕ.) След 10 месеца, ще е перфектна, само да си взема всички изпити и да завърша успешно. ;д Абе айляшко настроение, айляшко всичко.
DarkTemplar
07-21-2016, 22:24
Ловът на покемони - новото занимание на безделниците и социално непълноценните.
С тебе щяхме да се виждаме, между другото. Уискита, а-у. :дд Организираме форонна, намини през кофата да се тагнеш дали ще идваш или не.
DarkTemplar
07-21-2016, 23:12
Щяхме, ама не те знам кога си в София и кога не си. Като партизанин си. ;]
То и аз не се знам. :дд През седмицата съм тук, уийкенда съм на някъде.
divergent
07-22-2016, 11:44
Уникална емоция, мислех, че ще си стоя като дърво и пълен идиот по време на мача, но когато синята любов ти е заложена по рождение, няма как да я скриеш и да я потиснеш. Загубихме, но изживяването беше необяснимо, като ме попитаха дали ми е харесало като цяло и прочие, единственият ми отговор беше "Искам пак".
Ама са по-полезни на себе си от някой, който нагъва кифтета, кебапчета и хамбургери във всяка свободна минута от натовареното си ежедневие ;/.
Ама са по-полезни на себе си от някой, който нагъва кифтета, кебапчета и хамбургери във всяка свободна минута от натовареното си ежедневие ;/.
ти ако имаше натоварено ежедневие немаше да се разхождаш забол глава в телефона, за да ловиш покемони :Д
Играта е хубава, за хора, които не се движат. Готино е и да правиш нещо с някого. Сплотяващо е :Д Проблема е, че хората са тапанари и се закачат за играта и я играят докато карат и правят тъпи неща. Bunch of stupid motherfuckers.
понеже не сме си споделяли нищо на стените и не си качваме снимки хората се съмнявали дали сме заедно :lol:
anonymous990763
07-22-2016, 15:20
Внимавайте. Дори по центъра има опасност да ви блъсне влак.
Dagichka
07-22-2016, 19:33
идвам тук да отбележа погрома си - за пръв път се напивам зверски и то заради мъжко и пред мъжкото. кво се случва с мен, дъгичке стегни се!!
GuardianAngel
07-22-2016, 19:47
идвам тук да отбележа погрома си - за пръв път се напивам зверски и то заради мъжко и пред мъжкото. кво се случва с мен, дъгичке стегни се!!
нарича се безсилие
AnarchyBoy
07-22-2016, 21:21
Днес станах кафе и учене, след което музичка, нек'ви deep convoS с нея преди състезанието й, дано съм я надъхал.. после цял ден коктейлчета.. малко бач на село малко бръм насам натам и накрая затапих с едно хубаво студено чайче и наргиле с приятели. В неделя пътувам и ми е леко криво, ама още 10 месеца, стискам зъби и търпя.. :D
...
случайно преди 2-3 дни да си била в подлеза на су с мъжа (може би) около 5 и нещо? :д
не го чувствам още, но трябва да му дам шанс и да се потрудя малко
все пак, това беше планът точно поради тази причина
Като цяло: отпочинал. В момента точно - уморен. Като цяло: щастлив и удовлетворен. В момента - леко унил и самотен.
Да, всичко бе много хубаво и незабравимо. Лошо, че свърши вече.
И да - отминаха се дните, зодиакът се смени - раците отстъпиха своето небесно място на лъвовете, а аз отбелязах още едно отминало десетилетие в моя живот - трето поред. Сега не ми остана нищо друго освен да взирам поглед в необозримото бъдеще и в съдбата, застъпени през идните години...
Внимавайте. Дори по центъра има опасност да ви блъсне влак.
да, софиянци ги наричаме трамваи :)
Dagichka
07-23-2016, 07:24
случайно преди 2-3 дни да си била в подлеза на су с мъжа (може би) около 5 и нещо? :д
ай да, тогава пак бях пияна :cool: а той беше с едно зелено горнище :д трябваше да ме ръчнеш, не съм те видяла ^^
по-добре съм, да живее сънят и мазните банички :д
anonymous990763
07-23-2016, 08:05
да, софиянци ги наричаме трамваи :)
Говорех за онази машинка дето прави *пуф, паф*, има локомотив и вагончета. :)
Niakoitam
07-23-2016, 08:51
Той ли те напи?
Случайно да не си попаднала на някой като мен? :D
http://pics.data.bg/albums/40020/%d1%86%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%80-%d1%82%d1%8a%d1%80%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8
http://prikachi.com/images/877/8846877s.jpg
на някои хора им е тъжен животеца
LoadRunner
07-23-2016, 14:23
то и моя е тъжен
гледам си фесбукските приятели и гледам поне 10 пъти "спян акаунт, спян акаунт, спян акаунт"
кой знае от колкко години са ме блокирали а аз сега разбирам, то ясно че не поствам ама има такива дето бяха и унито
следващата обява ще е "ЛоадРънър търси фейсбук приятели" :Д
само дето ако те бяха блокирали нямаше да ги виждаш изобщо
на хората явно им е дотегнало и са си махнали профилите
LoadRunner
07-23-2016, 18:53
едва ли, аз мисля че това значи блокване
ами не, не си търся фб приятели, от както взеха да пускат снимки с малолетни и половината момичета от класа ми видях че вече са станали лелички с детски колички, спрях да влизам
а аз не съм мръднал, все едно не съм остарял и с един ден а доста други даже оплешивяха
LoadRunner
07-23-2016, 19:45
иначе
продължавам да търся пътя към щастието
засега удрям на камък
поне се запознах с много нови реални хора
понякога се учудвам колко съм общителен ако не съм в черната дупка
Fisherman
07-23-2016, 20:37
пътя към щастието е в това човек да бъде скромен
пътя към щастието е в това човек да бъде скромен
каза той и започна да се моли на измисленото човече в облаците
Мдааа!!! След седмица пак съм на кино! Арена Запад отново ще бъде посетена. (: Филмът е ясен - Джейсън Борн (http://www.kinoarena.com/bg/movie/djeysan-born), киното също. Единствено трябва да реша в кой ден и по кое време. (:
Трилогията страшно много ми хареса преди време. Всъщност е сред най-най-любимите ми филми.
"Наследството на Борн" обаче бе друга бира. Или по-точно гола вода... Даже не помня дали го гледах. :cool:
Някой да може да ми намери начин да гледам Suicide squad преди да е излязъл официално?
Fisherman
07-24-2016, 05:00
каза той и започна да се моли на измисленото човече в облаците
Христос е съществувал,писано е за него от 2 независими източника
не знам кой ти каза,че да си невеж е готино
AnarchyBoy
07-24-2016, 06:16
Това, че е имало такъв човек и дали е имал нек'ви свръхестествени способности е коренно различно.
// Докато не го видиш с очите си не можеш да кажеш. Да има го, нито не няма го.
Като човек го е имало, дали е бил това, което описват- едва ли.
AnarchyBoy
07-24-2016, 06:16
Някой да може да ми намери начин да гледам Suicide squad преди да е излязъл официално?
The pirate bay - с китайско аудио и вградени субтитри... :/
DarkTemplar
07-24-2016, 07:30
Изгорял. Първият плаж винаги ми се отразява така.
Fisherman
07-24-2016, 08:12
Това, че е имало такъв човек и дали е имал нек'ви свръхестествени способности е коренно различно.
// Докато не го видиш с очите си не можеш да кажеш. Да има го, нито не няма го.
Като човек го е имало, дали е бил това, което описват- едва ли.
коментирам в тоя форум за да бъда цитиран от глупака от глупаците
онзи ден чествахме 179 години от раждането на Васил Левски,той се е клел в Библията и в майка България преди да даде живота си за свобода,интересно как нито един кирлив атеист не даде живота си през Априлското въстание
AnarchyBoy
07-24-2016, 09:30
онзи ден чествахме 179 години от раждането на Васил Левски,той се е клел в Библията и в майка България преди да даде живота си за свобода,интересно как нито един кирлив атеист не даде живота си през Априлското въстание
Ти щото беше там да ги питаш нали? :lol:
golemiq_korab_minava
07-24-2016, 09:34
Защото атеиста няма вяра. Не му достига вяра.
AnarchyBoy
07-24-2016, 09:40
Не ми се спори, научете се да зачитате мнението и желанието на другия.. Нали в книгата ви го пише.. :lol:
Аз съм избрал да не съм овца и да вярвам, вие сте избрали да сте слепи. Всеки с разбиранията си. Аз ще повярвам като видя.
golemiq_korab_minava
07-24-2016, 10:15
Не ми се спори, научете се да зачитате мнението и желанието на другия.. Нали в книгата ви го пише.. :lol:
Аз съм избрал да не съм овца и да вярвам, вие сте избрали да сте слепи. Всеки с разбиранията си. Аз ще повярвам като видя.
А какво ще промениш? Когато не знаеш и не вярваш
AnarchyBoy
07-24-2016, 10:16
А какво ще промениш? Когато не знаеш и не вярваш
А ти какво променяш като знаеш и вярваш?
golemiq_korab_minava
07-24-2016, 10:20
А ти какво променяш като знаеш и вярваш?
Ако знаех и вярвах можеше да променя всичко. Но въпросът е като не знаеш ДОСТАТЪЧНО и не вярваш както е в повечето случаи.
Когато си спомниш за момента, в който си си казал "знаеш ли какво, не ми пука колко първи крачки съм правила до момента, не ми пука, че тази сигурно няма да е последната, искам да го направя" и осъзнаеш, че си е струвало. Незаменим е моментът, в който хилядите предишни грешки нямат значение, защото хиляда и първият е правилният. И дори страхът си струва. Дори той не е достатъчно силен, за да те спре да обичаш отново. И този път да е истинско. Да те удари толкова силно, че дори да не си спомняш предишните си реалности. Единствено значение да има тази тук и сега. <3
Fisherman
07-24-2016, 10:34
като не си овца,пали ракетата и заминавай за марс и вземи със себе си всичките курви дето се навъдиха
вирус през юли xD
преди малко дядо ме питаше дали съм си приготвила нещо за обяд и аз се опитах да кажа МХМ, ама буквално изръмжах D:
ахахахахах
дано не вдигна температура
AnarchyBoy
07-24-2016, 10:41
като не си овца,пали ракетата и заминавай за марс и вземи със себе сичките курви дето се навъдиха
Ми не. :lol:
AnarchyBoy
07-24-2016, 10:43
Ако знаех и вярвах можеше да променя всичко. Но въпросът е като не знаеш ДОСТАТЪЧНО и не вярваш както е в повечето случаи.
Абсолютно точно така е.
Абе да ви питам, а не е ли по-важно вместо да си тъп религиозен фанатик като кон с капаци закърмен в един шибан образец да бъдеш просто хуманист? Един вид да те боли фара кой е черен, бел, кой с коя религия е и дали въобще вярва, да зачиташ човешкото (най-важното) и да не ти дреме кой с кого се ебе? Един вид всички ония неща, които църквата (И не само) наказва. Вкарвайте се в една рамка, овчици и си вярвайте на дивотиите там .. Само не ме занимавайте и мене..
P L E A C H E.
AnarchyBoy
07-24-2016, 10:44
По-късно пътувам и малко хич не ми се ходи, още 3 седмици и релакс, после захващаме здраво, че то не остана.. Нямам търпение да завършим и да си отидем по местата.. ;д
АгентМура
07-24-2016, 10:45
Вярвайте в гейовете!
Fisherman
07-24-2016, 10:51
Вярвайте в гейовете!
АгентМудак
golemiq_korab_minava
07-24-2016, 10:51
Къде намесваш религиозния Фанатизъм? Кои наричаш фанатици? Свещенниците ли?
Не е нужно да си религиозен, за да вярваш.
АгентМура
07-24-2016, 10:53
АгентМудак
Аз вярвам, че Иисус Христос е бил хомосексуален.
AnarchyBoy
07-24-2016, 10:57
Къде намесваш религиозния Фанатизъм? Кои наричаш фанатици? Свещенниците ли?
Не е нужно да си религиозен, за да вярваш.
Ама в какво вярваш не разбирам... в библията ли? (Щото по тая логика, властелина на пръстените е истина, все пак е написан на книга.) Или в Бог? Кога за последно го видя? Направи ли нещо за теб? В "силата" ли вярваш? В кое точно?
АгентМура
07-24-2016, 11:00
Ама в какво вярваш не разбирам... в библията ли? (Щото по тая логика, властелина на пръстените е истина, все пак е написан на книга.) Или в Бог? Кога за последно го видя? Направи ли нещо за теб? В "силата" ли вярваш? В кое точно?
Ами ако сега Господ те накаже за богохулство и те удари с гръм от небето? Тогава как ще се почувстваш в отвъдното пред нозете му? Хм?
golemiq_korab_minava
07-24-2016, 11:03
Прав си, важно е в какво ще вярваш. Аз наблегнах на това, че без да го вярваш няма да имаш сигурност и ще се откажеш от действие. Разбира се, ако имаш силата и знанието е друго, но и тогава мсе греши фатално.
LoadRunner
07-24-2016, 12:58
Мдааа!!! След седмица пак съм на кино! Арена Запад отново ще бъде посетена. (: Филмът е ясен - Джейсън Борн (http://www.kinoarena.com/bg/movie/djeysan-born), киното също. Единствено трябва да реша в кой ден и по кое време. (:
Трилогията страшно много ми хареса преди време. Всъщност е сред най-най-любимите ми филми.
"Наследството на Борн" обаче бе друга бира. Или по-точно гола вода... Даже не помня дали го гледах. :cool:
нов борн ли има?
сам ли ходиш на кино?
нов борн ли има?
сам ли ходиш на кино?
Девет години след "Ултиматумът на Борн", Мат Деймън се завръща в ролята на Джейсън Борн. А филмът се режисира от същия човек, работил по "Превъзходството на Борн" и "Ултиматумът на Борн".
Премиерата на филма е този петък - на 29 юли. (:
Ето и участващите актьори в петте филма досега: линк (https://en.wikipedia.org/wiki/Bourne_(film_series)#Cast_and_characters)
Прави впечатление участието на Томи Лий Джоунс и Венсан Касел.
По втория ти въпрос: в повечето случаи "да". Просто вече ми омръзна все аз да съм инициатора и да се опитвам да навивам група от хора. Като се почнат едни разговори "сега съм зает, не може ли по-късно или утре?" или "този филм не ми се гледа" и... Опитът ми показва, че е трудно да навиеш няколко човека без сериозен повод. А като съм сам нямам никакви проблеми. (:
оле, последният път като бях на кино беше преди повече от година за рождения ден на една позната и... напуснах след няколко минути :D имах чувството че ще припадна, кошмарно беше
като цяло Д: съм ходила на кино може би 3-4 пъти и... май винаги ми е ставало лошо и след това съм се чувствала замаяна
мисля че се нарича motion sickness
така че Д: може би е по-добре да ходиш на кино сам, ахаха
въпреки че дори да не ми прилошаваше, почти не гледам ново кино и едва ли бих отишла, но все пак
и Червената шапчица започва с "живяла е нявга, живяла е нявга, една червена шапчицааа"
Това, че на атеистите не им била стигала вяра, че да правят неща може и да е така, но познайте колко атеисти терористи има. Или колко човека са били обезглавени в името на нищо :Д
След като вярата ви дава сила, вярвайте в нещо полезно, което би помогнало на вас и на хората, и на света. Щото пичагата отгоре нищо не прави :)
Когато изнасилват някое беззащитно момиче, или ръгат някое момче на спирка на градския транспорт няма някаква ръка, която да каже "НЕ!" и да смачка злодеите. Или когато някой луд реши, че е удачно да гази хора или да стреля в мол.
...
мисля че се нарича motion sickness
В такъв случай "Джейсън Борн" не е препоръчителен за теб. :cool:
Там има много бой и много автомобилни гонки в градски условия. (:
И ще си забравиш името още на първата минута.
//А аз си спомням, че преди години - на "Умирай трудно 5", бях толкова уморен след работния ден, че трябваше да си хапя езика, за да не заспя... Но въпреки това пак се унасях от време на време... :cool:
да, да, то като цяло не е препоръчително да ходя на кино въобще май Д:
да, да, то като цяло не е препоръчително да ходя на кино въобще май Д:
Е, не го отписвай току-така киното. (:
Ходи да гледаш "Ледена Епоха". (:
Съблезъбата катерица е много оригинален образ, а да чуеш "Мани, любовта ти ни убива..." - уникално попадение. :razz:
оо, не, страх ме е вече честно казано Д: не искам да дам 10 лева или колкото там се плаща и да изляза след 3-4 минути
или по-лошо - да припадна
ще си пиратствам :D
лошо ми е в тея жеги
иначе може да се каже че съм щастлива
оо, не, страх ме е вече честно казано Д: не искам да дам 10 лева или колкото там се плаща и да изляза след 3-4 минути
или по-лошо - да припадна
ще си пиратствам :D
Ти преди да гледаш онзи филм, на който ти е прилошало, да не си употребила нещо, което не е разрешено от закона? :cool:
Следващият път, в който те поканят (и друг ти плати билета) - отиди. (: Но хапни нещо, но не преяждай. Отпусни се удобно на седалката и се наслаждавай на филма. (:
лошо ми е в тея жеги
иначе може да се каже че съм щастлива
И на него му е лошо:
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/-qBihlmN0Ny8zaqyTvS7K73IYsYmrI-u_cLlqjHMJr074qd3sL9jv08tzoBLGonGpE0WVfWF-3VvA_-UhdX7hgp0GMQ=w426-h240-n
Ти преди да гледаш онзи филм, на който ти е прилошало, да не си употребила нещо, което не е разрешено от закона? :cool:
Следващият път, в който те поканят (и друг ти плати билета) - отиди. (: Но хапни нещо, но не преяждай. Отпусни се удобно на седалката и се наслаждавай на филма. (:
нищо забранено от закона не съм употребявала преди да гледам филма :D
The most common hypothesis for the cause of motion sickness is that it functions as a defense mechanism against neurotoxins. The area postrema in the brain is responsible for inducing vomiting when poisons are detected, and for resolving conflicts between vision and balance. When feeling motion but not seeing it (for example, in a ship with no windows), the inner ear transmits to the brain that it senses motion, but the eyes tell the brain that everything is still. As a result of the discordance, the brain will come to the conclusion that the individual is hallucinating and further conclude that the hallucination is due to poison ingestion. The brain responds by inducing vomiting, to clear the supposed toxin.
от много малка имам проблем с пътуването с кола на дълги разстояния- случвало се е да повръщам, дори да сме спирали често за почивка; наскоро разбрах че двете неща /това че често ми става лошо, когато пътувам с кола или рейс и това че често ми прилошава, когато съм на кино/ са свързани
^ Яснооо, тогава просто няма да ходиш да гледаш филми, които са на 2D или 3D.
Ще ходиш единствено на филми 4D и нагоре. (: Единственият филм, който зяпах на 4D - бе "Бързи и яростни 6" (ако правилно си спомням цифрата). (: Седалките се "люляха" в синхрон с картината. (: От това, което постна по-горе, изглежда че няма да имаш конфликт между възприятията на очите и вътрешните ти уши. (:
явно квото и да правя и да не правя, все ще съм неудобна. ми факай се. дейбааааа
Fisherman
07-24-2016, 17:50
познайте колко атеисти терористи има. Или колко човека са били обезглавени в името на нищо :Д
за твое огромно съжаление невежеството ти царува над акъла ти
https://edinzavet.wordpress.com/2009/04/14/svnedelia-victim/
комунистите са върли атеисти и ако не знаеш 45 години са убивали на българска земя
АгентМура
07-24-2016, 17:55
Гейове убийци почти няма!
Религиозните фанатици сте истинските изроди, в името на боговете са измирали космически суми от хора от край време. В името на хомосексуализма- много по- малко.
Вие сте педали. Яжте кръстове и полумесеци, изроди мръсни!
Fisherman
07-24-2016, 17:56
"Установяването и управлението на комунистическите режими в някои държави през 20 век е съпътствано от масови убийства, като приблизителната оценка на жертвите възлиза на между 85 и 100 милиона души."
добър опит да неглежираш Християнстото,само че не ти достигат аксони и медиатори
Fisherman
07-24-2016, 17:57
Гейове убийци почти няма!
Религиозните фанатици сте истинските изроди, в името на боговете са измирали космически суми от хора от край време. В името на хомосексуализма- много по- малко.
Вие сте педали. Яжте кръстове и полумесеци, изроди мръсни!
покажи ми ги тия космически суми хора,хората винаги са измирали заради собствените си долни желания
АгентМура
07-24-2016, 17:58
покажи ми ги тия космически суми хора
Ходи ги изравяй от историческите записи, професоре.
Ти ми намери някаква статистика за гейовете убийци, понеже сме много лоши според вашата религия.
Fisherman
07-24-2016, 18:00
Ходи ги изравяй от историческите записи, професоре.
Ти ми намери някаква статистика за гейовете убийци, понеже сме много лоши според вашата религия.
http://www.168chasa.bg/article/1326901
ето насран,кога за последни си чул Християнин да вади очи
LoadRunner
07-24-2016, 18:01
не ходи сам на кино
не мисля че е мн нормално
препоръчвам ти да се запишеш на спорт или курс за да си намериш някой
фишерман не пълни тая тема с господните си глупости, имаш си достатъчно в които да пишеш
или се опитваш да пропагандираш?
@АгентМура
Добре де... и тук във форума ли плъзнаха хора с "нестандартна сексуална ориентация"? Ок, щом съществувате - нека ви има, но поне да не парадирате, че сте такива. Гадно е.
Колкото до темата с убийствата - статистика не знам дали има, но публична тайна е, че сред тази общност от хора се предават активно и пасивно полово предавани заболявания. А тези болести до кончината на колко народ са довели - друг въпрос.
Fisherman
07-24-2016, 18:05
+убийствата в Орландо са извършени от гей
LoadRunner
07-24-2016, 18:06
само това и липсваше на тая тема
фанатизиран вярващ аптекар който се взривява на форумната среща
бягайки викайки Исус Христос
Fisherman
не ходи сам на кино
фишерман не пълни тая тема с господните си глупости, имаш си достатъчно в които да пишеш
или се опитваш да пропагандираш?
пропагандирането е свързано с лъжи,тук има само истина,ако не ти изнася истината,натискай хикса клошар
АгентМура
http://www.168chasa.bg/article/1326901
ето насран,кога за последни си чул Християнин да вади очи
Това е един единствен изолиран случай, тъпак.
И едва ли е извършил убийството, просто заради това, че е гей.
Хетерота си избиват половинките също, за тях по- често съм виждал статии.
При Кръстоносните походи обаче защо ли са избивали хора наред?!
Уж "НЕ УБИВАЙ!" беше една от десетте божи заповеди, а онези избиват в негово име.
Боклук си. Дано ви запалят Ватикана с ценните дядовци от там.
Fisherman
07-24-2016, 18:08
+над половината от болните от СПИН са гейове
Fisherman
07-24-2016, 18:09
Това е един единствен изолиран случай, тъпак.
И едва ли е извършил убийството, просто заради това, че е гей.
Хетерота си избиват половинките също, за тях по- често съм виждал статии.
При Кръстоносните походи обаче защо ли са избивали хора наред?!
Уж "НЕ УБИВАЙ!" беше една от десетте божи заповеди, а онези избиват в негово име.
Боклук си. Дано ви запалят Ватикана с ценните дядовци от там.
Да уж пише не убивай,с какво е виновен Господ,че хората не спазват неговите команди?
Fisherman
07-24-2016, 18:12
са в крайна сметка,не трябва да те е яд,че си много прост,а гейовете съществуват само да разпространяват болести и да мърсуват
АгентМура
07-24-2016, 18:15
+над половината от болните от СПИН са гейове
Тъкмо да не ти пречат на важната особа ве, пес.
не ходи сам на кино
...
По отношение на киното - преди няколко години, когато на кино излезе 3D филма "Хензел и Гретел - ловци на вещици" си бях запазил място на един от първите редове в залата. Спомням си, че по време на резервацията други около мен нямаше. Когато отидох в киното (вече да гледам филма), до мен седна едно адски красиво момиче. Бе дошло само. Пак повтарям - супер супер красиво. Изглежда си бе купила единично място, но понеже политиката на киното е да няма празна седалка между местата, то и бе отредено място до мен (а целия останал ред бе празен). Направо се сковах като я видях. Почнах да се чудя как ще изгледам целия филм. Добре, че мацката се премести с едно място встрани.
//споменах тази история, за да потвърдя, че в ходенето сам на кино няма нищо лошо и притеснително. Който си има момиче - ходи с нея. Който си има компания, със сходни интереси и която не се калпазани при уговарянето на кино-срещи - ходи с тези хора. Който няма с кого друг да отиде на кино - отива сам. (:
АгентМура
07-24-2016, 18:16
Да уж пише не убивай,с какво е виновен Господ,че хората не спазват неговите команди?
Създал ги е тъпи ве, като тебе, виновен е. Шибаняк е, не го е грижа за нищо. Само гледа от горе и ни пикае на главите по дъждовно време.
LoadRunner
07-24-2016, 18:52
Добре, че мацката се премести с едно място встрани.
хахаххахахахаха
е това не трябваше да го казваш
да не би да не си се къпал, или си лъскал втренчено?
^ Яснооо, тогава просто няма да ходиш да гледаш филми, които са на 2D или 3D.
Ще ходиш единствено на филми 4D и нагоре. (: Единственият филм, който зяпах на 4D - бе "Бързи и яростни 6" (ако правилно си спомням цифрата). (: Седалките се "люляха" в синхрон с картината. (: От това, което постна по-горе, изглежда че няма да имаш конфликт между възприятията на очите и вътрешните ти уши. (:
ахаха, да бе, може Д:
ама както казах рядко някой нов филм ме грабва така или иначе
просто се вбесявам малко като кажа ей така МИ ИМАМ ТОВА И ТОВА и някой не ми вярва Д:
веднъж като ходихме за Гърция, или се прибирахме от там, не си спомням точно
баща ми искаше да минем през Златоград, където пътят е отвратителен и затова никога няма опашки
аз, разбира се, настоявах да минем през Маказа, пътят е мн по-развит и добър
и баща ми беше казал нещо от рода на АМА НИЩО ТИ НЯМА, ЩОМ АЗ И МАЙКА ТИ ГО ИЗДЪРЖАМЕ И ТИ ЩЕ СЕ СПРАВИШ
е, оживях наистина, ама след това, доколкото помня, той чистеше повръщаното
все тая де, след тази случка като решим да ходим на юг обикновено си чакаме по 3 часа на Маказа :Д
ПП скоро май пак ще ходим към гръцко и ще ми е полезно да чуя как е пътят през Кулата-пак ли е фрашкано с румънци, колко се чака и т.н.
Fisherman
07-24-2016, 19:45
Създал ги е тъпи ве, като тебе, виновен е. Шибаняк е, не го е грижа за нищо. Само гледа от горе и ни пикае на главите по дъждовно време.
не ги е създал тъпи,това са последствията от свободата,която ни е дал
хахаххахахахаха
е това не трябваше да го казваш
да не би да не си се къпал, или си лъскал втренчено?
Хехе, не разбира се.
Пич си бях тогава от всякъде. Хубав хубавец. (:
...
просто се вбесявам малко като кажа ей така МИ ИМАМ ТОВА И ТОВА и някой не ми вярва Д:
...
lunacy, к'во сА праИш, уа!? :cool: Нищо ти няма. Написа 10 поста за едно измислено от теб заболяване. :р
аве ей
момченце
Момченце бях преди 20 години. (:
Сега съм момчище. :cool:
Edit: Лека мека на всички!
//Израза го научих и усвоих едва преди година и половина. Преди пишех/казвах само "лека", без "мека". (:
ай да, тогава пак бях пияна :cool: а той беше с едно зелено горнище :д трябваше да ме ръчнеш, не съм те видяла ^^
изключително лош физиономист съм и неведнъж ми се е случвало да заговарям непознати и да се получават нелепи ситуации
и реших да не рискувам
следващия път ще се усмихна и ще потърся очен контакт :Д
лошо ми е в тея жеги
мразимжеги
дори и да се чувствам г/д ок явно не изглеждам така
за н-ти път ми казват, че изглеждат изморена/недоспала
така хубаво беше няколкото дни хлад
по темата ми се искаше лаконично да пусна една картинка
но всичките са твърде големи
а и май е по-добре да пропусна
IseeDEADbodies
07-24-2016, 22:30
Не помня кога за последно ми се е случвало да не мога да намеря точните думи, с които да опиша как се чувствам. Може да ми е беден речника, знам ли ;д Просто истината е, че това което тя ме кара да изпитвам, не съм го изпитвал никога през живота си. Никога досега не съм си представял "бъдещето", поне не в такъв аспект. Толкова да тръпна в очакване за нещо. Наистина ми е трудно да го опиша с думи... Може би най-точната е щастие. Истинско щастие. И причината е само една - тя ! Но, това не се описва с думи. Единственият начин за рязбирането му е да го изпиташ. И мога само да пожелая на всички да изпитат това което аз изпитвам.
за твое огромно съжаление невежеството ти царува над акъла ти
https://edinzavet.wordpress.com/2009/04/14/svnedelia-victim/
комунистите са върли атеисти и ако не знаеш 45 години са убивали на българска земя
Фишка, излагаш се, чуек. При комунизма има култ към личността, в чието име убиват. Общо взето политически убийства заради някого. Тва не е атеизъм.
само това и липсваше на тая тема
фанатизиран вярващ аптекар който се взривява на форумната среща
бягайки викайки Исус Христос
хахаахахахахаахахахах
pandabear
07-25-2016, 09:45
да бъде или да бъде
или пък може би да бъде
дам, ще го бъде
plamen187
07-25-2016, 14:33
Не лош ден. Правих малко упражнения. Сложих цветни ефекти на някои снимки и станаха още по-добре. Майка ми ме изненада с дезодорант, който исках. Довечера сме семейно на рожден ден на свако ми-дано да мине добре, че там ситуацията е малко напрегната.
Niakoitam
07-25-2016, 14:54
Започвам да виждам какво толкова много привлича доста жени към така наречените лоши момчета.
Така се развиха неща тези дни,че мога да го опитам и на гърба си. За съжаление с доста неподходяща жена тъй,че експеримента не може да се продължи баш до какъв резултат може да доведе,но може би и точно,защото е абсолютно неподходяща не влагам и крайно очакване за резултат и точно затова успявам да не объркам посоката му.
Установявам,че колкото повече се казва на съответната жена ( не твърдя,че при абсолютно виски жени е така),че няма как да я погледнеш като нещо повече от приятел,колкото повече я бъзикаш,колкото по-малко изпълняваш желанията и и даже напук не и ги изпълняваш,колкото повече и показваш,че си по-силния,тя толкова повече трупа агресия,желание да те опитоми,да те държи на каишка постоянно. Момент,в който може добре да се възползваш от ситуацията,защото тази агресия евентуално може да се пренасочи на друго място. И момент,в който ако омекнеш след това е твърде вероятно да станеш безинтересен