View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Баш 50 кила на 170 см пък как ги видя много, не ми е ясно ама как да е. Трябва и такива да има из фороня, иначе е скучно.
anonymous990763
05-03-2016, 07:43
Какво очакваш да сторя?
Нищо не можеш да направиш.
Нищо не можеш да направиш.
Щом казваш...
MalePan7her
05-03-2016, 07:44
Точно от форума съм виждал голи пропорции 170 на 50 два пъти, не останах очарован. И тази червената прическа защо, с черен корен. Остави си натурална коса, по готино е. Иначе приличаш на метълска селянка.
anonymous990763
05-03-2016, 07:47
Точно от форума съм виждал голи пропорции 170 на 50 два пъти, не останах очарован. И тази червената прическа защо, с черен корен. Остави си натурална коса, по готино е. Иначе приличаш на метълска селянка.
Каза експертът по зализаните прически.
MalePan7her
05-03-2016, 07:51
Всъщност кратуната ми е бръсната, бръсна я всяка сутрин с Жилет ултра глайд. Със същото си бръсна и топките за да са гладки и да се опират плътно когато се наложи. Не знам защо това, че се възхищавам на Роналдо автоматично значи, че нося пижама на Реал мадрид или че съм зализан.
Fisherman
05-03-2016, 09:09
Кой друг да те уреди освен аз? Като ме няма нали виждам колко си неактивен, явно те дере депресията. А между другото твоята пижама каква е, с нарисувана менделеевата таблица?
жалък софийски кавал
Омг, колко нахална, бе. Не съм груба и не знам как категорично да кажа, че не искам да излизам. Аман. Свила съм се в ембрионална поза, защото коремът ми ме убива. Ибупрофенът започна да действа поне. Искам да гледам ски бягане/скокове/биатлон :(
MalePan7her
05-03-2016, 09:12
жалък софийски кавал
В София и Порш да ми купиш няма да живея, бастун. Не ми трябва толкова стрес наведнъж.
И кое й е стресиращото на софето?
Fisherman
05-03-2016, 09:32
прехода от мотики и ниви до улици и магазини
Fisherman
05-03-2016, 09:33
индустриалната революция му идва в повече на тва момче,той е свикнал да мълзе кравата с ръце
Fisherman
05-03-2016, 09:33
ела на пилоните на НДК да се шамариме,без пижама ти обаче, не ми се гледат жълти петна
Fisherman
05-03-2016, 09:34
много сипвам обаче не работя в студентски стол
Fisherman
05-03-2016, 09:59
Омг, колко нахална, бе. Не съм груба и не знам как категорично да кажа, че не искам да излизам. Аман. Свила съм се в ембрионална поза, защото коремът ми ме убива. Ибупрофенът започна да действа поне. Искам да гледам ски бягане/скокове/биатлон :(
Ибупрофена има токсични за черния дроб метаболити.Предлагам да смениш НСПВЛ.
и кво, ако е общ работник
като толкова те инт общите неща и като си такъв отворко, искаш ли да ти пратя куриер, който да ти достави един мн общителен лост, дето си пада по отворените задници и да те застопори пред общината до знамената
Лунен пай, как си?
Ибупрофена има токсични за черния дроб метаболити.Предлагам да смениш НСПВЛ.
Мислех, че с парацетамола, са най-щадящи. Това за черния дроб не важи ли в по-голяма степен за нимезулида? Предлагам да ми предложиш ефикасни алтернативи хд. Не се глезя и няма как да мине без.
Fisherman
05-03-2016, 10:46
спрямо нимезулида,да,мога да предложа след като си мина материала :D
за сега се опитвай да караш с минимални дози
най-мразя да му е изключен телефона, след като сме си направили уговорка и да нямам джойнт:@
Ужасно се чувствам, искам да стигна вече София, малко остава... И да се прибирам...
И сега какво - всяка една тема тук обърната на чат от 3-4 потребителя... Да бяхте писали поне равномерно във времето, т.е. и от 03:30 ч. до към 07:00 ч., така и така тази нощ също будувах. :/
Изглежда, че наистина съм си разцентровал био-часовника. :/
Настина е странно как когато човек е бил на ръба, започва да цени повече. Звучи клиширано, сигурно в даден момент ще забравя случката дори, както и стресът ще утихне, но сега нещата са толкова по-различни.
Не знам как ще преодолея страховете си, вероятно времето ще е достатъчно, но се опасявам, че нещата са по-дълбоки. И всъщност всички наоколо ги подклаждат и ги задълбочават, непропускайки да отбележат какво чудо е по 10 пъти поне, на ден.
Поне възстановяването е налице, въпреки че някои травми като такива ще ме мъчат доста дълго време.
Иначе - взех решение. Или ще е едното, или изобщо няма да е другото, тъй като е загуба на време и енергия.
Naive, какво ти се е случило, че си с травми?
^ И аз проявявам любопитство, признавам си. На мен написаното от нея ми "звучи" сякаш е претърпяла ПТП и има счупен крайник. :/
Иначе - взех решение. Или ще е едното, или изобщо няма да е другото, тъй като е загуба на време и енергия.
Радвам се, че го реши. И че реши това.
Само успехчита сега, ще се моля юни, доста бонус точки насъбрах, така че може и да откликне
Fisherman
05-03-2016, 17:21
https://www.youtube.com/watch?v=U9xDMWPS0IY
За пръв път от доста време ми се случи да искам наистина да съм сама. Тежък ден, както се очакваше.
GuardianAngel
05-03-2016, 18:23
Офф полегнах да си подремна следобед както всеки ден,и кат са сабудих ...пляс...грозно главоболие бонус.И аз искам масаж ...стига само аз съм мачкал болните.Толкова съм схванат,че не мога да се мръдна и тва керливо време просто...
GuardianAngel
05-03-2016, 18:47
В дни като тоя Дреамлоукърта ми липсва
LoadRunner
05-03-2016, 18:53
Ужасно се чувствам, искам да стигна вече София, малко остава... И да се прибирам...
ти не беше ли от софия
явно не си
за задръстването ли говориш
Violenza
05-03-2016, 18:59
Писна ми от това скапано време. Писна ми и от скапани шофьори.
ти не беше ли от софия
явно не си
за задръстването ли говориш
не, защото бях с влак и просто последните минути преди гара София винаги се точат твъъърде бавно...
цял ден съм дроб иначе, сега ще лягам с кокошките, само да си допия биричката
off-topic:
В дни като тоя Дреамлоукърта ми липсва
Мога ли да попитам: "Защо..." и "С какво..." ти липсва?
Да не би с теб да е провеждал/а нормални разговори? Аз преди няколко дни не издържах и го/я игнорирах... :cool:
А сега, след като не пише и във форума, няма как да ме провокира (надявам се). (:
LoadRunner
05-03-2016, 19:25
За пръв път от доста време ми се случи да искам наистина да съм сама. Тежък ден, както се очакваше.
хахаха
ти пак лискаш да ги сменяш бе, кога беше "влюбена" кога дойде времето пак да си сама
хахаха
ти пак лискаш да ги сменяш бе, кога беше "влюбена" кога дойде времето пак да си сама
Лол не никого не сменям. Нямах предвид сама в този смисъл. Просто сама за половин-един час без никой да ме притеснява.
divergent
05-03-2016, 20:06
Мразя, когато хора, които са означавали нещо за мен, напускат живота ми. Често се случва да си спомня някой общ момент, или да отида на място, на което съм ходила често с някого и се замислям дали не беше грешка да позволя да приключим контакт, дали не трябваше да повярвам, че нещата могат да се оправят. В същото време в момента вярвам, че нещата ще се оправят, но не съм сигурна дали трябва да стане така. Дали отново не направих грешен избор? Може би ако повторя грешката си от миналото, ще взема правилно решение сега.
Fisherman
05-03-2016, 20:11
Мразя, когато хора, които са означавали нещо за мен, напускат живота ми. Често се случва да си спомня някой общ момент, или да отида на място, на което съм ходила често с някого и се замислям дали не беше грешка да позволя да приключим контакт, дали не трябваше да повярвам, че нещата могат да се оправят. В същото време в момента вярвам, че нещата ще се оправят, но не съм сигурна дали трябва да стане така. Дали отново не направих грешен избор? Може би ако повторя грешката си от миналото, ще взема правилно решение сега.
Ако един човек си е показал черта в характера си или е направил нещо,което не ти харесва,ще го прав пак и пак и нещата никога не се оправят.
Колкото по-бързо разкараш тея хора,толкова по-добре.Без да се обръщаш назад.
Лол не никого не сменям. Нямах предвид сама в този смисъл. Просто сама за половин-един час без никой да ме притеснява.
понякога човек просто иска да си фапне на спокойствие, забога
понякога човек просто иска да си фапне на спокойствие, забога
Именно! 8-)
то и местата, дето си ходила, вече не са баш същите
също както и хората, с които си ходила
също както и ти
грешният ти избор тогава е правилен днес
или па обратното
Моля се на всички богове, какво да кажа..
Искам просто всичко да е различно. Чудя се какво не ми е наред. И така.
Тук мерна ми се един добър цитат от Алиса в страната на чудесата, ще го перифразирам, че надеждата трябва да умре, и последната дори, ако искаш да бъдеш свободен и нещо да се случи интересно в живота ти - по твоя инициатива обаче, де, не можем да чакаме на съдбата...
Колко лесно е да го осъзнаеш мисловно и колко трудно е да го повярваш истински, чувствено.
AnarchyBoy
05-04-2016, 08:06
Аман от времето.
Колкот повече спя, толкова повече ми са спи. Вчера уж щях да уча, но клепачите ми не издържаха хд. Ся пак седнах, но усещам, че скоро ще се предам. Едва два въпроса съм минала, а конспектът ми е дълъг колкото роман на достоевски. Мъкаааа :(
MalePan7her
05-04-2016, 10:00
Ива с тебе кога ще спим заедно?? (ако не си дебелаа)
IseeDEADbodies
05-04-2016, 13:08
Днес времето е добре. Не съм гледал колко градуса е, но пече слънце и по риза ми е добре. Щастлив съм, но не заради времето :д. Тя ме прави щастлив. Осъзнахме нещо и двамата (вярно, не беше сякаш най-приятният начин, но все пак), от което мога само и единствено да се радвам. Мисля че след това сме още по-близки и от преди. Сигурен съм, че всичко ще си ни е наред и за в бъдеще (не че сме били зле де). Няма как да е друго... Това което имаме става все по-силно с всеки изминал ден, и дори и неща като това допринасят за развитието му. Тя в всичко от което се нуждая.
divergent
05-04-2016, 13:51
Не съм го търсила от няколко дни, за да премисля нещата и осъзнавам, че не изпитвам голяма необходимост да го правя. Разбира се, искам както преди да му споделям и да си говоря с него по всякакви теми, но мисля, че мога и без това. Не искам да взимам окончателно решение точно сега, смятам да се пусна по течението. Не съм сигурна, че точно сега мога да правя адекватни избори. Ще изчакам да минат изпитите и цялото напрежение, да разбера до къде стигат неговите намерения, да осъзная на спокойствие какво искам аз.
divergent
05-04-2016, 13:53
Ако един човек си е показал черта в характера си или е направил нещо,което не ти харесва,ще го прав пак и пак и нещата никога не се оправят.
Колкото по-бързо разкараш тея хора,толкова по-добре.Без да се обръщаш назад.
доста добре казано, благодаря :)
Криво ми е. Чаках един познат 30 мин, след което се сетих, че уговорката не беше за днес.
Едит: Преди беше по-интересно в този форум като четях - къде са онзи потребител със снимка на гном или трол, галакси, юлиян, корб, дримуокар, онзи потребител със снимка на леголас, харитов, скейтовците, дъгичка .
aurissaaaaa
05-04-2016, 16:10
няква част са в някъв чат, други ги мързи да влизат
IWannaBeSedated
05-04-2016, 16:42
Тъкмо приключа с дадена задача и изниква нова. Това не е почивка. :(
AnarchyBoy
05-04-2016, 17:37
ПРИЕХА МЕ НА ШИБАНАТА РАБОТА.. ОТ 6 МЕСЕЦА Е ДЕБА И КОНКУРСА !
#1годинаобучение.
#1годинастажант
#чакахнакуче...
anonymous990763
05-04-2016, 17:44
Поздравления ^
Системата отказа. Прегрях. Трябва ми пълен рестарт (и малко от вдъхновяващата ми музика).
Fisherman
05-04-2016, 17:46
приет на куче
golemiq_korab_minava
05-04-2016, 18:09
ПРИЕХА МЕ НА ШИБАНАТА РАБОТА.. ОТ 6 МЕСЕЦА Е ДЕБА И КОНКУРСА !
#1годинаобучение.
#1годинастажант
#чакахнакуче...
бе куко, ти кво очакваше ? Да те наемат на работа от първия ден, при положение, че си кат кочан хвърлен.
LoadRunner
05-04-2016, 18:29
Криво ми е. Чаках един познат 30 мин, след което се сетих, че уговорката не беше за днес.
Едит: Преди беше по-интересно в този форум като четях - къде са онзи потребител със снимка на гном или трол, галакси, юлиян, корб, дримуокар, онзи потребител със снимка на леголас, харитов, скейтовците, дъгичка .
тебе ти липсва следното
едните спамят и говорят глупости из всички теми а другите ги тъпчат и насмитат навсякъде
да беше си яко
AnarchyBoy
05-04-2016, 18:39
бе куко, ти кво очакваше ? Да те наемат на работа от първия ден, при положение, че си кат кочан хвърлен.
Не глупако просто имаше над 12 различни изпити и тестове, които всичките кандидати трябваше да минем и съответно някои да отпадат по пътя ;д
AnarchyBoy
05-04-2016, 18:40
Поздравления ^
Системата отказа. Прегрях. Трябва ми пълен рестарт (и малко от вдъхновяващата ми музика).
Thanks ^^
AnarchyBoy
05-04-2016, 18:40
приет на куче
верно си е..
Не глупако просто имаше над 12 различни изпити и тестове, които всичките кандидати трябваше да минем и съответно някои да отпадат по пътя ;д
кви са тия изпити, нали са те наели да береш череши
LoadRunner
05-04-2016, 18:55
хахахаха
и аз тва се чудих
AnarchyBoy
05-04-2016, 19:00
:lol: 1во тая година няма да има череши, второ в брането на череши винаги са си били наши и не съм бил "работник". ;д
Трето не сте забавни. ;д
AnarchyBoy
05-04-2016, 19:01
кви са тия изпити, нали са те наели да береш череши
Иначе изпитите бяха много видове от Iq тестове през английски та чак до разни психо стрес интервю-та ;д
golemiq_korab_minava
05-04-2016, 19:10
Иначе изпитите бяха много видове от Iq тестове през английски та чак до разни психо стрес интервю-та ;д
да не та вкарват в БЕЕЕ СИИИИ ПЕЕ ТООО :д ХАХАХХААХ
AnarchyBoy
05-04-2016, 19:11
Едва ли. :o нищо политическо не е. ;) неа значение к'во е, кеф ми е, че съм минал успешно ;д
golemiq_korab_minava
05-04-2016, 19:14
първото прозвуча като рев на заколквано праси. :Д
AnarchyBoy
05-04-2016, 19:16
;д
:lol: 1во тая година няма да има череши
и за тва ти се е наложило да си търсиш друга работа
освен това е много съмнително как те наемат точно
когато е време да се берат череши
сякаш ще работиш пак тва с брането
ама ще са чужди бостани
AnarchyBoy
05-04-2016, 19:19
Ами не, всички череши са лом в Кюстендил тая година въобще няма да има никой нищо, и не е странно, когато конкурса е 6 месечен и е започнал на 1ви декември, просто сега свърши. :)
А и за нашите череши аз винаги съм помагал, никога не съм разчитал на това като на "работа" lmao. Това е семеен бизнес в който просто съм бутал по едно рамо ;д
когато конкурса е 6 месечен и е започнал на 1ви декември, просто сега свърши
браво на тия, успяли са 6 месеца да те изтърпят
направо са с нерви от стомана, ама не са те виждали на живо
тогава вече не им завиждам
AnarchyBoy
05-04-2016, 19:27
Мхм колко си оригинален ся си спомних що те бях блокнал и ще го направя пак, неа си развалям настроението с някакъв 40 годишен форумен чичко. :lol:
ама не казваш, какво са те избрали да береш
а няма съмнение, че ще бачкаш берач на някъв зеленчук
защото за тва не се иска акъл и знания
Fisherman
05-04-2016, 19:38
Едва ли. :o нищо политическо не е. ;) неа значение к'во е, кеф ми е, че съм минал успешно ;д
мениджър свежест в лидл?
AnarchyBoy
05-04-2016, 20:15
мениджър свежест в лидл?
Ти представяш ли си в лидл да те приемат на работа с 6 месечен конкурс и после да си 1 година стажант? :D :lol:
1 година стажант
значи са те виждали и на живо
LoadRunner
05-04-2016, 20:54
като каза психотестове и ИКЮ си помислих че полицай ще ставаш
ама явно става въпрос за държавна работа
я неква община я нещо такова
ама най лесно ще е да кажеш какво е
Наблюдавайки нещата, които несъзнателно правя, съзнанието ми явно не е там, където трябва да бъде. Feels bad mane
Днес трябваше да е. Сега, в момента.
Странно ми е малко.
Апък на един познат са му отказали.
Превивам се от болки, иначе добре.
Превивам се от болки, иначе добре.
Какво ти е?
Пак не учих :D
Добре дошла в клуба. 8-)
Хубаво е да знаеш, че познаваш някого и то за толкова малко време. <3
ForzaFelipe
05-05-2016, 11:59
Университета ме прецака, 0 шанс да замина за Щатите тази година вече и цял ден вися в нас като дебил...Тези дни са отчайващи...
Развеселен! :cool:
Една тумба форумни момци и девойки ме въртят на малкия си пръст, но пък е забавно. (:
Една тумба форумни момци и девойки ме въртят на малкия си пръст, но пък е забавно. (:
Радва те да си като ку*ва?
Кои ли са те?
Радва те да си като ку*ва?
Това пък от къде ти хрумна? Имаш мръсно подсъзнание - трябва да отидеш да се изповядаш някъде.
Мне, в моите представи е по този начин: аз - като възрастен дядо (въпреки, че все още съм далеч от тази възраст), подпиращ се на бастун. Един такъв - трудно подвижен и прегърбен от годините, с бяла коса и дълга бяла брада, а около мен подскачат и се закачат с мен група 5-6 годишни малчугани (въпреки, че тук са с около 10-15 г. по-възрастни). Нещо такова. Как да се сърдиш на подобни дечурлига? (:
Та, само се надявам тумбата дечурлига да не са циганета, които да ме пребият и ограбят...
divergent
05-05-2016, 15:43
Как ще реагирате, ако видите четири момичета да ядат дюнери на пейка до езерото на около двайсет метра встрани от пътя?
Как ще реагирате, ако видите четири момичета да ядат дюнери на пейка до езерото на около двайсет метра встрани от пътя?
Ще продължа вървя.
Ами ти?
divergent
05-05-2016, 16:14
Ще продължа вървя.
Ами ти?
Ще продължа да си ям дюнера :D
YoungBloodZ
05-05-2016, 16:23
ти започна да ядеш дюнери за да надебелееш и да избягаш от malepan7her ли? :D
smilegirl12
05-05-2016, 16:24
хареса ми как мислиш :D
Стига сте говорили за дюнери, че покрай тях се сетих за шиш-таукове, а най-добрите (според мен) първо, че са далеч и второ - не се знае дали заради строежа на метрото не са отчуждили земята и заведението работи. :/
YoungBloodZ
05-05-2016, 16:44
Стига сте говорили за дюнери, че покрай тях се сетих за шиш-таукове, а най-добрите (според мен) първо, че са далеч и второ - не се знае дали заради строежа на метрото не са отчуждили земята и заведението работи. :/
да бе дейба... половин София е блокирана заради метрото :х
то вярно че е за добре ама...
divergent
05-05-2016, 16:45
ти започна да ядеш дюнери за да надебелееш и да избягаш от malepan7her ли? :D
ейй, защо ми издаваш тайния план?!
Какво ти е?
мисля, че знаеш.
много ми се ядат кИфтаци, чуек, с бира и пържени картофки : D
YoungBloodZ
05-05-2016, 16:49
мисля, че знаеш.
какво те спира?
ейй, защо ми издаваш тайния план?!
съжалявам че те разкрих пред целия форум! :D
divergent, колко по-дебела ще станеш?
YoungBloodZ
05-05-2016, 16:51
divergent, колко по-дебела ще станеш?
10 грама
divergent
05-05-2016, 16:54
10 грама
искам да споделя, че онзи ден почти не ядох и бях същите килограми, а след този дюнер съм два надолу! (не, не съм ходила до тоалетна още :D)
YoungBloodZ
05-05-2016, 16:56
искам да споделя, че онзи ден почти не ядох и бях същите килограми, а след този дюнер съм два надолу! (не, не съм ходила до тоалетна още :D)
или кантара ти е повреден или само си си въобразила че си яла дюнер :D
мисля, че знаеш.
Аре, сега пък ти... Да, и на мен ми се ядат. А като добавя, че за днес (до този момент) все още нищо не съм ял или пил (дори вода), мисля че ще добиете представа какво изпитвам като ви чета.
divergent
05-05-2016, 17:04
или кантара ти е повреден или само си си въобразила че си яла дюнер :D
имаме папарашки кадри как тъпчем, не си въобразявам :D
YoungBloodZ
05-05-2016, 17:05
имаме папарашки кадри как тъпчем, не си въобразявам :D
тагнали сте се във фейса че сте "в дюнерджийницата" ? :D
е с'а пристигат и ще ям и ще ми тече мазно по крайчеца на устните
ммМмМмМм
е с'а пристигат и ще ям и ще ми тече мазно по крайчеца на устните
ммМмМмМм
Още 10 мин. и ще свърши сериалът, та и аз ще бягам да закуско-обедо-вечерям с таратор и пържени, задушени, цели картофчета и там каквото друго намеря в хладилника. :cool:
и ще ми тече мазно по крайчеца на устните
ммМмМмМм
Аз ще ти го почистя!
nIkEnCeTy_bE
05-05-2016, 18:12
Яко съм се вкарала във филма. От 2 седмици насам ми се случват странни (за моята личност) неща. Днес счупих една чаша, разлях чаша лимонада. Вчера се качих на друг автобус. Преди седмица ми се счупи незнайно как телефона. А не ми се случват лоши неща - напротив. Не знам дали е магия, каква поличба е, обаче яко съм влязла във филма. По принцип не съм разсеян човек, но това ме плаши...
zombolovesu
05-05-2016, 18:24
Най-добрият ми приятел ме заряза, ама в същото време уж не ме зарязал и ревах за него седмица и сега ми е някво никво. Тя вината си и беше моя, той също има, обаче естествено не си я вижда... Направо на моменти така се дразня, ама c'est la vie..
GuardianAngel
05-05-2016, 18:27
Най-накрая утре ще почивам,че и не само утре цели 3 дни...жив да не бях. Бахти от тва тъпо време ми изплуваха некви нежелани спомени..как тя лежи върху краката ми и я галя по лицето...да се махат.Нищо на тоя свят не боли по-силно и тежко от чувстата.
Деамн заради нея не вярвам на никой вече...само да можеше и да не чувствам нищичко и всичко щеше да си е идеално...дано тая гадост наречена чувства да изчезне от мен...Дъжд,земя,небе...странн о как дъжда свързва 2 неща които никога не се докосват..
smilegirl12
05-05-2016, 19:09
аз се чувствам освободена ... най-накрая се освободих от тази любов, която ме дърпаше назад и всеки ден ме смазваше.
divergent
05-05-2016, 20:10
аз се чувствам освободена ... най-накрая се освободих от тази любов, която ме дърпаше назад и всеки ден ме смазваше.
и аз натам съм тръгнала, чухме се днес и чак ми беше досадно да го слушам, държах се адски дръпнато, на няколко пъти му направих намек, че съм ядосана заради него, но не посмях да му го кажа направо. страх ме е да не разваля нещата и после да съжалявам, искам да сложа край, но нещо ме спира, отново си мисля, че съм изнервена не заради него, а заради предстоящите събития и това ми пречи да разсъждавам трезво. най-правилното е да си дадем малко почивка, колкото и клиширано и глупаво да звучи, имам нуждата да съм сама и да се концентрирам върху належащото, любовта трябва да оставим на заден план за момента. имам чувството, че ще рухна.
smilegirl12
05-05-2016, 20:32
и аз натам съм тръгнала, чухме се днес и чак ми беше досадно да го слушам, държах се адски дръпнато, на няколко пъти му направих намек, че съм ядосана заради него, но не посмях да му го кажа направо. страх ме е да не разваля нещата и после да съжалявам, искам да сложа край, но нещо ме спира, отново си мисля, че съм изнервена не заради него, а заради предстоящите събития и това ми пречи да разсъждавам трезво. най-правилното е да си дадем малко почивка, колкото и клиширано и глупаво да звучи, имам нуждата да съм сама и да се концентрирам върху належащото, любовта трябва да оставим на заден план за момента. имам чувството, че ще рухна.
ох горкатаа...ако смяташ, че ще ти е по-добре без него по-добре слагай краъ от колкото да се измъчваш пък така и него подвеждаш
Това ли ви е живота?
Раздяла, събиране, раздяла, събиране и нищо...
малко се преебах като излезнах по суичер, са ми е студено и ме дразни гърлото
БРАВО БЕ РАКШИ ТАПАНАР ТАКЪВ
YoungBloodZ
05-05-2016, 21:19
врат то не е за яке
суичер би трябвало да е доволно
врат то не е за яке
суичер би трябвало да е доволно
Люлин има собствен микро-климат, който е коренно различен от останалия свят. В центъра грее слънце, в Люлин е Мордор.
DarkTemplar
05-06-2016, 07:41
Хубав ден е днес - рожденици, именници, почивка.
Такааа... Има няколко основни точки, по които се вълнувам.
1. Честит имен ден на всички именници тук!
2. И тази година реших да не отида на военния парад. Вместо това днес реших да гледам БНТ. :mad: Аз очаквах да е зле, но толкова зле. Да оставим това, че парадът ни е символичен - изкарали 5-6 блока по 64 човека, 10-20 наземни машини и 5-6 летателни, но тия от БНТ така ме ядосаха... К'ъв е тоя режисьор, който сменя кадрите на секунда-две??? В една дискотека по-бавно премигват светлините. Определено от БНТ могат да те дезориентират.
3. Гледам, днес Гуугъл отбелязва 160 г. от рождението на Зигмунд Фройд.
Е, в този дух - да ви е*а вас и ваш'та мама - БНТ! (:
Dagichka
05-06-2016, 08:17
половината тук сте за психодиспансер, а си мислех, че аз съм зле :ддд
доволна съм, почти съм готова с проектите, само регионалната икономика ми остана, но за жалост там не зависи само от мен, грр, мразя да съм в екип от незаинтересувани, тъпи хора, ама квот такова ;д
Чйек, пак ме боли корема. Мислех, че днес или утре най-късно шибаният цикъл ще приключи. Благодаря на този, който е измислил ибупрофена. Преди не бях така :(
Поне поучих малко. Нищожно малко. Имам уговорка и нз как ще събера сили. Освен това, ако остана до късно автоматочно трябва да зачеркна утрешния ден за учене. Само, ако можех да се измъкна :(
Fisherman
05-06-2016, 10:51
а уж мускулната маса треаше да те топли
Fisherman
05-06-2016, 10:52
Хубав ден е днес - рожденици, именници, почивка.
ядене
Fisherman
05-06-2016, 11:16
която нема да пита с колко момчета е нормално да се спи
да не тръгнеш сега да плашиш момичето?
Fisherman
05-06-2016, 11:27
зависи с каква пенална база данни разполага
Нещо ми е тъпо/скучно в момента. Нямам желание за каквото и да е, а пък и не ми се спи. Някак странно и неодухотворено ми е. :/
Нещо ми е тъпо/скучно в момента. Нямам желание за каквото и да е, а пък и не ми се спи. Някак странно и неодухотворено ми е. :/
Мечтаеш за целувката на Mrs. Dream!
Аз също.
Иначе дано да ти стане по-весело...
divergent
05-06-2016, 12:46
ох горкатаа...ако смяташ, че ще ти е по-добре без него по-добре слагай краъ от колкото да се измъчваш пък така и него подвеждаш
проблемът е, че винаги съм се чувствала добре с него и знам, че и занапред ще е така, просто в момента сякаш нямам нужда от гадже, приятели и който и да било друг, искам да съм сама и да се заровя в учебници и тетрадки, да си изкарам изпитите и после да се отдам отново на чувствата и Имоциите. :D ще му кажа, че искам да се откъсна от света до края на месеца, ако му е проблем, да си каже и да приключим...
която нема да пита с колко момчета е нормално да се спи
Ти да видиш! :D хахаха
пт: Умряло ми е много. Имам чувството, че времето е спряло. От една страна искам да започва лятото, защото няма да ходя на училище, но от друга не искам, защото започвам работа и май излиза, че във всички сезони съм преебана. :D Правят ми се толкова много неща и няма кой да ми се върже на акъла, за да ги правим заедно.. Грехота! Всички бягат от забавленията, за да се правят на много "тежки". Омръзна ми вече и от такива "пораснали" идиоти. Аз поне искам да се наживея (може със счупена глава/мутра/крака/ръце, но да знам, че ми е било яко). :D
divergent
05-06-2016, 13:03
Правят ми се толкова много неща и няма кой да ми се върже на акъла, за да ги правим заедно.. Грехота! Всички бягат от забавленията, за да се правят на много "тежки". Омръзна ми вече и от такива "пораснали" идиоти. Аз поне искам да се наживея (може със счупена глава/мутра/крака/ръце, но да знам, че ми е било яко). :D
same shit here :D
какви простотии ти се въртят в главата че чак да се претрепеш
какви простотии ти се въртят в главата че чак да се претрепеш
Искам с atv в гората, ама да е кално и да стана цялата леш, на мотор ми е голям мерак някой да ме повози (ама не с 20км), искам на картинг да отидем. Ей такива. Нищо особено като цяло, но на мен ми е мерак.
особено като затънеш или паднеш е много готино :D
от личен опит ти го казвам
IseeDEADbodies
05-06-2016, 13:17
Чувствам се страхотно...Не съм си помислял впрочем, че ще изявя желание за подобно нещо, но пък какво от това :д
Едит - а, да... Честит празник на всеки който празнува. Имен ден, рожден ден, или по какъвто и да е друг повод. Пожелавам ви всичко най-хубаво =]
а уж мускулната маса треаше да те топли
дори огромното ми количество мазнини не успя да ме стопли ;/ Една иваааа примерно щеше да умре в тез условия :lol:
Май е време да си търся нова работа.
Не ме плаши трудността и сложността, нито пък огромното количество работа. За последните две години си го доказах.
Обаче не мога да се примиря с това да тръгвам с нежелание. И да не научавам нищо ново.
Определено не.
Май е време да си търся нова работа.
Не ме плаши трудността и сложността, нито пък огромното количество работа. За последните две години си го доказах.
Обаче не мога да се примиря с това да тръгвам с нежелание. И да не научавам нищо ново.
Определено не.
Явно аз съм мазохист, след като търпя подобна работа повече от 5 години. :/
anonymous990763
05-06-2016, 13:52
Искам с atv в гората, ама да е кално и да стана цялата леш, на мотор ми е голям мерак някой да ме повози (ама не с 20км), искам на картинг да отидем. Ей такива. Нищо особено като цяло, но на мен ми е мерак.
За другото не знам, но на картинг отиди задължително. :D
Не съм се возил на АТВ, сигурно е яко. Но да се возиш/управляваш в гора и при кални условия... Това ми звучи като да скочиш от самолет...
... но без парашут. Едва ли ѝ се иска да прекара месец-два по болниците (и това, ако оцелее). В момента Михаел Шумахер е пълен зеленчук, а се докара в подобно състояние единствено от едни ски, една маркова каска и един камък.
Колкото до мотора - намери си някой, който да те вози и да прави постоянно 8-ци на малка площ, пък после ела и сподели как си се чувствала като пътник отзад, дори и при 20 км/ч. (:
Хм, някъде да съм написал, че следва да се управлява на писта. За мен АТВ-то е четири-колесна кросарка, предназначена за терен тип поляна - независимо дали равнинна или хълмиста, т.е. местност без големи шубраци или много дървета (каквито обикновено има в гората). За мен това е фермерско транспортно средство, за преследване/насочване на стада крави и овце по поляните.
Едит: уточнение - калните условия не пречат при терен тип поляна, но да караш в гора и при кални условия...
golemiq_korab_minava
05-06-2016, 15:56
ой някой пинко кара АТВ http://i49.vbox7.com/o/599/5992e261e30.jpg
За другото не знам, но на картинг отиди задължително. :D
Утре май ще ходим, ако не се откажат (ДАНО ДА НЕ СЕ!!!!!). ^^
PinkPan7her, да, определено и на атв ще искам някой да ме вози, защото никога не съм се качвала на подобно нещо и едва ли бих се справила сама. :D
anonymous990763
05-06-2016, 16:12
Утре май ще ходим, ако не се откажат (ДАНО ДА НЕ СЕ!!!!!). ^^
Браво бе, сега и на мен ми се доходи.. :D Приятно изкарване.
Браво бе, сега и на мен ми се доходи.. :D Приятно изкарване.
Идвай до Бургас и отиваме! :D
Мерси ^^
golemiq_korab_minava
05-06-2016, 16:28
ihaaaaa https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/78/33/20/7833202fa25f24da6d4aba314de01c3d.jpg :D
и аз ще трябва да пробвам някой ден
и бънджито.
и с парашут
задължително.
казах
!
амин
! :Д
^ Ако искаш можеш и без парашут - изживяването ти ще бъде неповторимо (в пълния смисъл на думата). :cool:
Явно аз съм мазохист, след като търпя подобна работа повече от 5 години. :/
Каква е тая работа, бе, М?
2 изцяло
няколко други, но отново не тук
тъпотъпотъпо
ще ми липсва повече, отколкото си мислех
а в момента съм -2
'баси
някво сдух цял ден
правих неща, не помогнаха, даже май спомогнаха
smilegirl12
05-06-2016, 18:30
днес се чувствам много добре..бях на панаир със приятели имаше всякакви забавления и не мислех за излишни работи
zombolovesu
05-06-2016, 18:50
Самотно ми е, днес нямаше никой в нас излизах с една приятелка, ама пак няма никой в нас и се чудя какво да правя
Браво бе, сега и на мен ми се доходи.
малка или голяма нужда
divergent
05-06-2016, 19:22
Когато музиката почти те докара до оргазъм... Мина ми мерака за секс. :D
Мина ми мерака за секс. :D
Стабилно.
Като знам кой слушаш...
https://www.youtube.com/watch?v=ZLBpNmJeDII
Професионално, нали? Имаш вкус!
anonymous990763
05-06-2016, 19:27
Когато музиката почти те докара до оргазъм...
На това му викам "вдъхновяваща музика" :D
GuardianAngel
05-06-2016, 20:02
Един лежерен ден ,обиколих всичките матраци у дома...спах на обяд, после отново дремнах към 6 и най-хубавото е че след час два..ще си легна пак :lol: ей на тва му се вика почивка,а не цял ден да чистя и да подреждам..за жалост ще трябва да го свърша утре бля -бля-блякс.
Сега се запътвам към кухнята,имало някъв грандиозен сладкиш във фурната по сведения на брат ми :Д Ще проверя колко парчета,ще трябва да опитвам преди да установя, че не ми харесва за да оставя остатъка на него.
smilegirl12
05-06-2016, 20:06
Един лежерен ден ,обиколих всичките матраци у дома...спах на обяд, после отново дремнах към 6 и най-хубавото е че след час два..ще си легна пак :lol: ей на тва му се вика почивка,а не цял ден да чистя и да подреждам..за жалост ще трябва да го свърша утре бля -бля-блякс.
Сега се запътвам към кухнята,имало някъв грандиозен сладкиш във фурната по сведения на брат ми :Д Ще проверя колко парчета,ще трябва да опитвам преди да установя, че не ми харесва за да оставя остатъка на него.
колко емоционален и тежък ден хахах
Тъпо ми е. Дори седнах да гледам тв, смятайте колко ми е тъпо.
divergent
05-06-2016, 20:36
Стабилно.
Като знам кой слушаш...
https://www.youtube.com/watch?v=ZLBpNmJeDII
Професионално, нали? Имаш вкус!
Не отричам, че съм фенка на Джорджано, особено в малките часове, обаче имаш грешна представа за музика. И не се ограничавам в един стил като теб. И не знам защо изпитваш необходимост да ми се правиш на интересен, намери си някой друг, когото да забавляваш.
GuardianAngel
05-06-2016, 21:51
колко емоционален и тежък ден хахах
Ох мани мани да знаеш къв зор видях с толкова спане...
MalePan7her
05-07-2016, 06:05
Не отричам, че съм фенка на Джорджано, особено в малките часове, обаче имаш грешна представа за музика. И не се ограничавам в един стил като теб. И не знам защо изпитваш необходимост да ми се правиш на интересен, намери си някой друг, когото да забавляваш.
Ти обаче си хладнокръвно курве. Значи аз му написах на младежа да те подхване. Проблем ли е? Ти просто не ме кефиш мен, изтръпнала си и не искам да ти пиша, няма интрига. Обаче има и други хора с друг характер. Ти сега като го поряза мислиш ли че ще има някой който да комуникира с теб изобщо? Егати ръба женски. Приятел ако си намериш един ден ще е някой затворен залюхан мухльо който няма да си отваря устата от страх от теб и всяка вечер ще си сваля гащите да му го нахлузваш. Фенка на джорджано ако си, явно си карала мозъчен енцифалит. Това не е пеене, те му се подиграват, той просто е едно бавно момче което говори със все едно запушен нос. Изтрещя народа честно!!!!!!!!!!
Енцефалит*
Аззз съм уморена. И разбира се, ми се прави всичко друго, но не и да уча. А още не е започнала сесията :D Прекалено разконценрирана съм и единственото, което искам да правя е да чета книжки. Ъх.
smilegirl12
05-07-2016, 11:19
Аз днес се чувствам много мързеливо :) сигурно цял ден ще се въргалям из леглото и ще гледам сериалчета ^^
Fisherman
05-07-2016, 12:00
един енцефалит освен мозъчен няма какъв друг да е,думата идва от Енцефалон-краен мозък
pandabear
05-07-2016, 12:40
ех, че начетени хора има в този форум (((:
чудно ми е.
май месец е моят месец ;д
ех, че начетени хора има в този форум (((:
чудно ми е.
май месец е моят месец ;д
не, май месец е МОЯТ МЕСЕЦ
изцепвай пандо
YoungBloodZ
05-07-2016, 13:47
бахти тъпия месец майна
засега времето през май е по-зле от март
anonymous990763
05-07-2016, 13:49
Какво се биете за май месец? Всички знаят, че е мой. :D И да не са го знаели, вече са разбрали.
то пък големия месец
даже собствено име си няма
а е кръстен на минало бъдеще неизвестно
Той се оказа прав. Чувството на глад е само в главата.
pandabear
05-07-2016, 14:37
също така има и много досадни хора в този форум, но нищо, трябва да има баланс.
а е кръстен на минало бъдеще неизвестно
:lol:
сладур
пт - нз.
nIkEnCeTy_bE
05-07-2016, 15:16
Аззз съм уморена. И разбира се, ми се прави всичко друго, но не и да уча. А още не е започнала сесията :D
Мда... хахахаха сесияяяя
ох, дано да стане с него
ще е копон all the time
#стискампалци
също така има и много досадни хора в този форум, но нищо, трябва да има баланс.
Имаше баланс докато не се разписа. Сега е патетично и минорно :(
Имаше баланс докато не се разписа. Сега е патетично и минорно :(
от години се чудя кво делите
или кого
12:00-18:30 разходки... с малко прекъсване
краката ми се смляха :)
YoungBloodZ
05-07-2016, 16:17
или кого
честито 2500 мнение, ДОАТ
pandabear
05-07-2016, 16:28
или кого
какво може да делят класата и посредствеността? хех..
/И. не знам как е възможно да има нещо по-минорно от теб в това онлайн общество.
anonymous990763
05-07-2016, 16:41
/И. не знам как е възможно да има нещо по-минорно от теб в това онлайн общество.
Бърн, ама гаден. Не мисля, че тя го заслужава.
абе ти верно много си вярваш.
а от теб пък няма по-изкуствено същество, по-наперено и по-неестествено.
от 10000км си личи, че се правиш на нещо, което не си.
нито си толко' готина, умна, нито са ти забавни шегите или затапките.
добра шега
та къде си я скрила тая класа
не знам защо намеси тва. дори няма да коментирам естетическите и духовно-интелектуалните ни различия, което и да визираше.
да, моя грешка, че се хванах на евтина провокация - неуместно неприкрита ирония и всевишно изфабрикувано заяждане към.., бог знае кого. и двата ти поста са злобарски, пък се разграничаваш от негативния баланс. иронията, брат хд
pandabear
05-07-2016, 17:22
абе ти верно много си вярваш.
а от теб пък няма по-изкуствено същество, по-наперено и по-неестествено.
от 10000км си личи, че се правиш на нещо, което не си.
нито си толко' готина, умна, нито са ти забавни шегите или затапките.
e, но пък ако съдя по написаното явно те афектирам по някакъв начин, без дори да го целя
Всички тук се взимате прекалено насериозно. Всичко, което написа е точно обратното на действителността ;p
успешно съществуване, лишени от чувство за хумор и бездушни хора :)
/а...и не помня случай, в който да съм писала тук и ти да не си ме цитирала, пък после плачеш от някакви измислени заяждания, wtf просто, brat :}
ахахахахахахах
не ме афектираш, само леко ме дразниш, ето - не съм бездушна
просто имам право да харесвам или не харесвам хора, на базата на начина, по който се изказват в темите.
ти редовно иронизираш хората, създавайки впечатление, че се мислиш за нещо повече.
не се чуди на реакциите.
моля, не изскачайте с репликите: 'това е само форум'.
по маската на човека можеш да познаеш какъв е и т.н.
имаш право да си себе си и да търпиш обратната връзка, мен малко ли са ме хранили 8-)
както се казва, It's just a prank, br0
YoungBloodZ
05-07-2016, 17:28
просто имам право да харесвам или не харесвам хора, на базата на начина, по който се изказват в темите.
то значи никой от форума не трябва да харесваш 8-)
в крайна сметка никога не е лично, просто обратна връзка на поведението/впечатлението, което оставяш.
ама в момента, в който го пиша това и вече разбирам, че е безсмислено, защото безгрешни няма
в интерес на истина Ива започна първа
но и двете не ми отговорихте на въпроса
ти редовно иронизираш хората, създавайки впечатление, че се мислиш за нещо повече.
ако не знаех, че учиш психология щях да се засмея
ама сега ми става само тъжно, че си си загубила времето
не че психологията може да те научи на нещо
ама времето лети, ти остаряваш и нищо хубаво не ти остава
по маската на човека можеш да познаеш какъв е
<3
чичка, моето първо е персонално. дори не вдяваш разликата. както всеки път. както и да е.
или кого
мен ; / пандата ме обожава : /
о, моля те, това се вижда и без да си учил психология.
мило е, че защитаваш дамата и си имаш позиция, само че моля те кажи нещо умно, аргументирано, не нападки ad hominem колко съм зле и как остарявам и етц.
pandabear
05-07-2016, 17:37
Аз съм маската само че вместо джак ръсел си имам голдън ретривър. А това, че съм зелена сигурно се дължи на насъбралата се злоба в мен ;p
хихи, сарказмът не е универсален ключ за врати.
о, моля те, това се вижда и без да си учил психология.
мило е, че защитаваш дамата и си имаш позиция, само че моля те кажи нещо умно, аргументирано, не нападки ad hominem колко съм зле и как остарявам и етц.
тя да ти каже, колко пъти съм и казвал да се държи и говори като дама
ама точно сега не е виновна
а наистина си зле, защото наистина вярваш на глупостите, които изписа
20 реда за някой, то сякаш само нея четеш
AnarchyBoy
05-07-2016, 17:46
Виктория се прави на такава каквато не е, т'ва е повече от ясно, ма к'во й се връзвате пък вие?
Особено па джърпър к'во й падаш на посредственото ниво не моа разбера.. Тя не се и никога няма да се държи като момиче, жена. Мисли си, че е много оборотно да се държи като селски тарикат, защото това е около нея селски тарикати.. :?
А като гледам Ива колко и е трансвагинално относно това, което казва пандабеър не знам зак'во се карате. Мир бе хора. не всеки е създаден да разбира другия. Всеки е харесван и не харесван от разни хора.
Я пийте и празнувайте.
ахахаха ДОТА,
чета всички, защото в крайна сметка това е форум, и е редно да четеш какво е писано преди теб, а не само да си изпляскваш мнението колкото да има.
преценила съм я по този начин, у мен е оставила такова впечатление и съм решила днес да го изкажа, втф.
и не ме изкарвай че по цял ден нейни постове чета, чета си всичко и ако реша че ми се коментира, коментирам.
разбирам, че искаш да се изживяваш като рицар на справедливостта, ок, изживявай се.
казах,имам право на мнение и да го изразя. като гледам не го приема драматично даже, for fuck sake
до 2-3 дена ще сме ок
изобщо пък и не ме интересува с Ива какво делят
в крайна сметка какво и толкова?
едно от най-гадните неща, които съм чела за себе си е, че си избивам комплексите във форума, защото съм жалка Irl, нещо в тоя дух,от NomNOm.. засегна ме, ама това е било нейното мнение, така го е почувствала, така го е написала, и какво толкова.
и тогава смятах, че е несправедливо, и сега, ама т'ва е форум, понякога има моменти на искреност, и хората трябва да имат право на това.
AnarchyBoy
05-07-2016, 17:50
Лол аз ако се трогвам от всичкия бълвоч изписан по мой адрес тука, отдавна да съм се самоубил. Я се стегни. :D
pandabear
05-07-2016, 17:51
хихи, сарказмът не е универсален ключ за врати.
Не съм ключар не знам. Мисля, че имаш много да работиш над думичките ирония, сарказъм и хумор, наистина.
/аз не съм искала папагала да ме защитава, тъй като не виждам да има от какво и кого да го прави :)
нещата, които изписа jghgh са почти толкова верни, колкото историите на човека, който не бива да споменавам тук.
ЕДИТ: ллелелеле само си помислих за него и той дойде.
Как става това бе, не съм писала от месеци и всичките ми фенове са тук.
Ех, че мило ;3
ахахаха ДОТА,
чета всички, защото в крайна сметка това е форум, и е редно да четеш какво е писано преди теб, а не само да си изпляскваш мнението колкото да има.
преценила съм я по този начин, у мен е оставила такова впечатление и съм решила днес да го изкажа, втф.
и не ме изкарвай че по цял ден нейни постове чета, чета си всичко и ако реша че ми се коментира, коментирам.
разбирам, че искаш да се изживяваш като рицар на справедливостта, ок, изживявай се.
казах,имам право на мнение и да го изразя. като гледам не го приема драматично даже, for fuck sake
до 2-3 дена ще сме ок
бля бля бля
като всеки себеуважаващ се психолог си в състояние да говориш дълго и да не кажеш абсолютно нищо
ти може и да имаш мнение, ама не се изживявай като последна инстанция, защото коментарите ти съдържат толкова много надменост, че сякаш са те раждали в дворец
даже не схващаш как в два реда си противоречиш напълно, ма кво толкова, ти четеш един пост и даваш цялостна оценка
YoungBloodZ
05-07-2016, 17:53
в крайна сметка какво и толкова?
едно от най-гадните неща, които съм чела за себе си е, че си избивам комплексите във форума, защото съм жалка Irl, нещо в тоя дух,от NomNOm.. засегна ме, ама това е било нейното мнение, така го е почувствала, така го е написала, и какво толкова.
и тогава смятах, че е несправедливо, и сега, ама т'ва е форум, понякога има моменти на искреност, и хората трябва да имат право на това.
Ева влиза ли още тук?
AnarchyBoy
05-07-2016, 17:53
Дота то и ти си противоречиш постоянно и като цяло се занимаваш с ебати глупостите в тоя форум и всяко изказване ти е все едно си раждан в дворец, мъ ся набиваш двоен стандарт..
//Даже неа се заяждам
и за панда, и за дота, нали знаете:
Yeah, well, that's just, like, your opinion, man.
и какво значи - нещата са еди-колко-си, верни.
мога да говоря само за себе си, в крайна сметка, аз с какво мнение съм и защо мисля така - поради х, х и х причини, ама е излишно да се обяснявам/натрапвам.
а ти ако искаш бъди съгласна или несъгласна.
дота, не си съставям мнения от 1 пост. но да, все тая. не съм инстанция за целия форум, говоря само за себе си/от себе си
Дота то и ти си противоречиш постоянно и като цяло се занимаваш с ебати глупостите в тоя форум и всяко изказване ти е все едно си раждан в дворец, мъ ся набиваш двоен стандарт..
//Даже неа се заяждам
аз съм раждан в дворец
ако не го знаеш
и рядко говоря с простолюдието
демек с теб и подобни
но сега съм на кеф
LoadRunner
05-07-2016, 17:58
не се чуди на реакциите.
това май си е само в твоята глава
AnarchyBoy
05-07-2016, 17:58
Ева влиза ли още тук?
влиза...
YoungBloodZ
05-07-2016, 18:00
влиза...
не съм я засичал откакто почнах пак да влизам
pandabear
05-07-2016, 18:01
и за панда, и за дота, нали знаете:
Yeah, well, that's just, like, your opinion, man.
и какво значи - нещата са еди-колко-си, верни.
мога да говоря само за себе си, в крайна сметка, аз с какво мнение съм и защо мисля така - поради х, х и х причини, ама е излишно да се обяснявам/натрапвам.
а ти ако искаш бъди съгласна или несъгласна.
дота, не си съставям мнения от 1 пост. но да, все тая. не съм инстанция за целия форум, говоря само за себе си/от себе си
прекално много започна да се обясняваш, да.
по-добре спри, остави тази работа на анар4и и ива
повече ги бива.
/харесвах те, ама понеже ти не ме харесваш и аз спирам да те харесвам, пък.
hahahaha ;p
lolz все пак, lolz
нещата си остават същите :)
AnarchyBoy
05-07-2016, 18:02
аз съм раждан в дворец
ако не го знаеш
и рядко говоря с простолюдието
демек с теб и подобни
но сега съм на кеф
Ем не, не си раждан в дворец. ти си просто поредния глупак в някакъв си форум, всеки форум има поне по един глупак като тебе. Противоречиш си през 2 мнения... но няма проблем, направи ли го някой друг (дори и несъзнателно) край, света свършва. Истината е, че ти си една незряла амеба с акъл на 15 годишно и за това си тук. Не виждам друг отговор на това човек над 25 да стои в тийн форум (уж си преуспял, а се занимаваш с тъпотии) по цял ден и да се хрантути с 16-19 годишни. Държиш се като племеничката ми, тя е на 11, т'ва треа ти говори много. Като се замисля за това и не споделяш нищо за личния си живот, всеки тук е споделял поне по нещо, лел дори фишърмен го е правил, а ти нищо. Това е типично за психарите и за страхливците, но не веднъж е доказвано тук, от много потребители, че си просто поредния страхливец с детински акъл.
AnarchyBoy
05-07-2016, 18:03
не съм я засичал откакто почнах пак да влизам
Е ти кога почна е? :D Влиза чат пат, тя ми е много странна винаги столква за нек'ви с два,три,пет акаунта, фейкове и нек'ви такива.. от страни изглежда като няк'ва психова невроза or smth...
нищо не делим, лол. издразни ме това, че нямаше топки да каже кой е 'начетен' и досаден. на първото замълчах, щото... може да си пише квот си иска, но второто е тенденциозна провокация. а, да, и се подписвам под мнението, което си си изградила за нея. не бих го казала по-добре.
тя може да се измъква с това колко над нещата е и как не влага емоция в собствените и чуждите писания, само потвърждава колко фалшива е всъщност.
Държиш се като племеничката ми, тя е на 11
ще ме запознаеш ли с нея
AnarchyBoy
05-07-2016, 18:07
Само потвърждаваш това което казвам лел.
LoadRunner
05-07-2016, 18:08
коя е тази ева
Само потвърждаваш това което казвам лел.
тук за твое съжаление думите не са реални факти
иначе щяхме да сме ти издигнали паметник
YoungBloodZ
05-07-2016, 18:11
коя е тази ева
една
не я познаваш
коя е тази ева
NomNomNom
jghgh, защо си мислиш, че трябва да даваш мнение за някого, когото не познаваш без да си питана?
pandabear
05-07-2016, 18:12
нищо не делим, лол. издразни ме това, че нямаше топки да каже кой е 'начетен' и досаден. на.
пак ли си си помислила, че нещата се въртят около теб бе, дребно човече?
за начетен имах предвид скъпото ми рибарче, а за досаден ракиши.
почувствах се длъжна да поясня след този ти пост, защото ми стана жал.
AnarchyBoy
05-07-2016, 18:13
NomNomNom
jghgh, защо си мислиш, че трябва да даваш мнение за някого, когото не познаваш без да си питана?
Ти точно не си меси, щото двуличието ти е безкрайно. Пред мен си хранила 98 % от хората в тоя форум и си давала мнение за хора, които не познаваш и не си питана..
а за мен говореше в следващия си пост, нали
тоя с хубавите неща, нали
Ти точно не си меси, щото двуличието ти е безкрайно. Пред мен си хранила 98 % от хората в тоя форум и си давала мнение за хора, които не познаваш и не си питана..
ми да бяхте правили нещо по-интересно
вместо да си говорите
pandabear
05-07-2016, 18:18
почваме ли да вадим компроматите, че ме засърбяха ръцете, хехехе
LoadRunner
NomNomNom
Оооо мерси скъпа
а това лято като ходя на морето да ти звънкам ли
ама ваще пускат ли те със преспиване, ще взема поне за 3 дни?
AnarchyBoy
А не ник'ви компромати, просто си говорим. :lol:
че ме засърбяха ръцете
тва е на пари
кво ще ми купиш
пак ли си си помислила, че нещата се въртят около теб бе, дребно човече?
почувствах се длъжна да поясня след този ти пост, защото ми стана жал.
хд
наистина ли си помисли, че това си помислих? още ли си в режим изнасилен хумор, който не знае, че всъщност е нищо повече от примитивна ирония и сарказъм? поне събудих някаква емоция в теб, че с тоя poker face си неразгадаема ;о
Lile, ами защото мога, пробвай и ти.
Не си ли забелязала, че имаш това право 8-)
pandabear
05-07-2016, 18:24
тва е на пари
кво ще ми купиш
фемур за теб и Руфъс
фемур за теб и Руфъс
много подло
за мацката няма да остане
Lile, ами защото мога, пробвай и ти.
Не си ли забелязала, че имаш това право 8-)
Едно е да имаш това право, второ и трето да знаеш кога да го използваш. А ти не знаеш.
LoadRunner
05-07-2016, 18:26
ивано пак ли не са те бръснали за слива някъде
Fisherman
05-07-2016, 18:27
по маската на човека можеш да познаеш какъв е и т.н.
хората слагат маски за да не ги познаеш,каза го наопаки
Лиле, защо мислиш че ти го определяш. Важното е да можеш да понесеш, когато се изсипе и на теб, да си поемаш отговорност за изреченото.
Фишер, не го казах наопаки. Можеш много да разбереш за човека по това как е решил да се представя. Не само онлайн, по принцип. Абсолютно нищо не може да скрие личността, дори маската. Даже още по-малко маската.
pandabear
05-07-2016, 18:29
къде го видя този покер фейс, не съм спряла да се усмихвам на глупостите, които бълвате ((:
освен, когато прочетох там поста ти с топките. тогава малко ми стана тъжно.
Fisherman
05-07-2016, 18:30
Лиле, защо мислиш че ти го определяш. Важното е да можеш да понесеш, когато се изсипе и на теб, да си поемаш отговорност за изреченото.
Фишер, не го казах наопаки. Можеш много да разбереш за човека по това как е решил да се представя. Не само онлайн, по принцип. Абсолютно нищо не може да скрие личността, дори маската. Даже още по-малко маската.
под маска се разбира лъжи,които той сам измисля за себе си,а по лъжи не можеш да стигнеш до истината
AnarchyBoy
05-07-2016, 18:32
Но можеш да разбереш що за човек е?
Можеш много да разбереш за човека по това как е решил да се представя. Не само онлайн, по принцип. Абсолютно нищо не може да скрие личността, дори маската. Даже още по-малко маската.
Ми аз досега разбрах само, че наистина си вярваш
ама то в живота само с тва не става
защото ти можеш да си повярваш, че можеш да летиш
или сегашното, че нещо разбираш
дота, кефиш ме, когато винаги си афектиран или по някакъв начин против мен, с какви плоски заяжданки ми излизаш. няма проблеми.
Fisherman
05-07-2016, 18:34
Но можеш да разбереш що за човек е?
освен,че е лъжец нещо друго?защото всички лъжем.
http://i.imgur.com/dyw5kCx.jpg
Оф, аз нимоа. Останете си с класа.
pandabear
05-07-2016, 18:36
поздрав с Маска на Яворов
<3
зависи за какво лъже. защо е толкова важно за него?
защо си е избрал точно този образ, а не друг, какво компенсира с това.
защо на един му е важно да се прави на много корав социопат, а друг на интересен, шегаджия и т.н.
в интерес на истината по цирковете на хората доста по-лесно можеш да ги прецениш, отколкото по нещо друго.
защото често най-уязвимото,което хората крият чрез лъжи или компенсации, е много по-видимо и нескрито по тоя начин.
малко като, дай на шега да си кажем истината, нещо такова.
Къде видя да казвам, че аз го определям? :Д Казвам ти колко е смешно от страни да нападаш човек поради някакви си черти от характера му, които не си сигурна изобщо, че наистина са такива.
Второто ти изречение важи за всичко, не само за темата, която се подхвана.
дота, кефиш ме, когато винаги си афектиран или по някакъв начин против мен, с какви плоски заяжданки ми излизаш. няма проблеми.
всъщност се дразня на всеки като теб
защото съм свидетел как прости психолози
живеят на гърба на хората
няма плоски заяжданици, казвам директно, че всеки занимаващ се с нещо свързано с психологията е шибан боклук, който няма акъл и на хлебарка
AnarchyBoy
05-07-2016, 18:39
освен,че е лъжец нещо друго?защото всички лъжем.
Мисля, че има значение за какви неща лъже... Смисъл психолозите май могат да определят спрямо лъжите какъв е?
Например, ако преувеличава сигурно му липсва нещо и такъв тип лайна, не съм учил за т'ва не знам.. Предполагам само ;д