View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
kalpazanka
04-08-2016, 20:18
Нека словоизлиянията започнат СЕГА!
Има ли цици
някоя с цици
квито и да са циците
Я, нова тема... о.О
... и нови проблеми, които ще се публикуват в нея. (:
по темата: нещо не ми се спи (може би защото поспах малко привечер).
Edit: най-накрая почна да ми се доспива. Лека нощ на всички! (:
Edit2: брей, не очаквах да се наспя за около 4-5 часа. Добро утро на всички! (:
divergent
04-09-2016, 09:40
"Искам да си при мен." - по-прекрасно нещо напоследък не бях чувала. Толкова романтично ми стана, че сега си слушам Лени Кравиц и се разлагам. Наистина страхотен старт на деня. <3
golemiq_korab_minava
04-09-2016, 10:36
"Искам да си при мен." - по-прекрасно нещо напоследък не бях чувала. Толкова романтично ми стана, че сега си слушам Лени Кравиц и се разлагам. Наистина страхотен старт на деня. <3
я кой е влюбен :д
anonymous990763
04-09-2016, 13:55
От скалата от 1 до 10 колко ще бъде странно ако видите две момичета да разнасят гълъб из улицата?
Просто питам.. :D
От скалата от 1 до 10 колко ще бъде странно ако видите две момичета да разнасят гълъб из улицата?
3
"Искам да си при мен." - по-прекрасно нещо напоследък не бях чувала.
на някой му се е доебало
П.П.
Нямам предвид теб
^На мен. Ама не се разправям колко съм любовно настроена насам-натам.
Гордея се със себе си. Победих много от пороците си, боря още от тях. Файда няма ник'ва, ама за вътрешно удовлетворение...
Образува ми се съмнение, че ми е много икономично направен хранителния режим. Искам вече да се чувствам по-добре и по-енергична.
ForzaFelipe
04-09-2016, 17:36
Любовта витае у форума последно време :lol:
Последно време се чувствам много тъп. Чудя се дали е моментно състояние или просто сега съм го осъзнал :lol:
Fisherman
04-09-2016, 18:24
Кур
therichbitch
04-09-2016, 19:42
Странно
Хубаво е да е тук. <3 Не искам да се налага да си тръгва никога.
YoungBloodZ
04-09-2016, 20:55
така и не разбрах смисъла на темата
всеки си пише някакви безсмислени за останалите хора неща
болни хора!
anonymous990763
04-09-2016, 20:59
така и не разбрах смисъла на темата
всеки си пише някакви безсмислени за останалите хора неща
болни хора!
Като си излееш мъката, минава по-бързо.
А като споделиш щастие, ти е още по-ведро.
YoungBloodZ
04-09-2016, 21:29
Като си излееш мъката, минава по-бързо.
А като споделиш щастие, ти е още по-ведро.
така е но това се споделя с хора на които им пука за теб... какъв е смисъла да го правя тук?
Днес получих признание от голям капацитет в сфера, която ме вълнува, и няма как да не съм щастлива ^_^
Накара ме да забравя за някои простотии.
pandabear
04-09-2016, 22:40
http://49.media.tumblr.com/39287f2d570a531784ccea2af556c8b0/tumblr_nycmqz07s01rf73xqo2_500.gif
усмихвам си се.
от време на време.
Ванеса?
Няма да пиша по темата сега, просто минавам.
Честит нов вол.
така е но това се споделя с хора на които им пука за теб... какъв е смисъла да го правя тук?
доста глупаво е да приемаш, че на когото и да било му пука за теб
няма смисъл, просто го правиш. Все едно да си говориш сам само че тук има някой бавняр дет да те прочете и ти се разминава лудостта :Д :Д
виж поста под твоя - джърпър забравя някви простотии, виж над твоя - индистинкт си мисли, че живота е усмивки и сълзи
като душевна кофа за счупеняци
и имаш няква си лиланда дет честити нови теми бате, ко да играя
golemiq_korab_minava
04-10-2016, 06:13
доста глупаво е да приемаш, че на когото и да било му пука за теб
не е вярно... има роднини, приятели... обаче къде по-изпускащо е да споделиш пред анонимното пространство :Д
anonymous990763
04-10-2016, 07:25
Ванеса?
Не, не. Явно има още хора, разхождайки се с птица в ръка, какво успокоение. :D
YoungBloodZ
04-10-2016, 10:34
и имаш няква си лиланда дет честити нови теми бате, ко да играя
пълни минуси нали Сафроне? 8-)
divergent
04-10-2016, 10:48
Мога само да ви кажа, че има много по-безсмислени теми от тази. Готино е да можеш да споделиш нещо някъде, където или няма кой да го прочете, или евентуално ще се излъже да го прочете някой, дето не те познава и не му пука какво се случва с теб, за да взима отношение и да ти дава излишен акъл. На хората им харесва да пишат тук, на който не му харесва - просто да се изнесе и да ни остави на спокойствие да си споделяме излиянията, без да ни мрънка. :)
YoungBloodZ
04-10-2016, 10:49
Мога само да ви кажа, че има много по-безсмислени теми от тази. Готино е да можеш да споделиш нещо някъде, където или няма кой да го прочете, или евентуално ще се излъже да го прочете някой, дето не те познава и не му пука какво се случва с теб, за да взима отношение и да ти дава излишен акъл. На хората им харесва да пишат тук, на който не му харесва - просто да се изнесе и да ни остави на спокойствие да си споделяме излиянията, без да ни мрънка. :)
не бе продължавайте да си пишете то е ясно че има нещо много гнило във вас но аз няма да ви спирам!
anonymous990763
04-10-2016, 11:01
не бе продължавайте да си пишете то е ясно че има нещо много гнило във вас но аз няма да ви спирам!
Това беше излишно. Откога чувството да искаш да споделиш нещо, било то анонимно, е нещо гнило?
divergent
04-10-2016, 11:10
Това беше излишно. Откога чувството да искаш да споделиш нещо, било то анонимно, е нещо гнило?
точно защото е анонимно и без подробности - така само пускаш мухата и не даваш никакъв повод за клюки, следователно хората остават без работа и ги хваща яд. честно казано не вярвам да е така, но просто друг мотив за това заяждане не виждам. :D
golemiq_korab_minava
04-10-2016, 11:10
Кое е гнилого да си изливаш душицата?!
Заразното е, че интернета става плътна част съзнанието на хората.
Особено малко по-асоциалните хора предпочитат да си пишат във форумите, фацебоок и др сайтове с непознати... Тези непознати потребители след известно време придобиват някакви ''качества'' и характеристики в съзнанието ни.
След това стават част от виртуалните ни приятели.
Да, това по никакъв начин не определя състоянието на даден човек..
Ясно е, че хората пишат тук, защото все пак искат да бъдат чути от евентуални съмишленици или просто добронамерени личности.
На живо, очи в очи, всичко е по-трудно, по-сложно и по-различно.
YoungBloodZ
04-10-2016, 12:27
Кое е гнилого да си изливаш душицата?!
продължавай да си го повтаряш! ще се почувстваш по-добре
YoungBloodZ
04-10-2016, 12:28
точно защото е анонимно и без подробности - така само пускаш мухата и не даваш никакъв повод за клюки, следователно хората остават без работа и ги хваща яд. честно казано не вярвам да е така, но просто друг мотив за това заяждане не виждам. :D
на теб дори няма да ти дам смислен отговор защото съм 100% сигурен че няма да го разбереш
divergent
04-10-2016, 12:35
на теб дори няма да ти дам смислен отговор защото съм 100% сигурен че няма да го разбереш
ако отговорите ти бяха смислени, може би щях да ги разбера, но досега един такъв не съм видяла от теб.
golemiq_korab_minava
04-10-2016, 12:36
продължавай да си го повтаряш! ще се почувстваш по-добре
Тенкю докторе
Не знам...
В тази тема всички пишат неща от деня (лъжа/истина), и никой не отговаря и не се интересува от миналия ! Като роботизирани са...
-Темата е безсмислена... vol35 - vol67347596273865...
YoungBloodZ
04-10-2016, 12:39
Не знам...
В тази тема всички пишат неща от деня (лъжа/истина), и никой не отговаря и не се интересува от миналия ! Като роботизирани са...
-темата е безсмислена... vol35 - vol67347596273865...
за първи път да съм съгласен с теб...
Ти споделяш, но никой не го чете... Всеки влиза пише и садва.
divergent
04-10-2016, 12:42
Не знам...
"Какво сложи последно в устата" си и тем подобни по-смислени ли са? Като не те кефи не влизай и си живей живота.
anonymous990763
04-10-2016, 12:42
Ти споделяш, но никой не го чете... Всеки влиза пише и садва.
Не е добре за теб да се наричаш никой.
divergent
04-10-2016, 12:44
Предлагам просто да спрете да спамите изгнилата тема и да ни оставите да си споделяме гнилите чувства и преживявания.
pac0line
04-10-2016, 14:31
кзл
Не знам...
ма никой не очаква да му бъде отговорено
пишеш щото ти е кеф, не да се оформи дискусия
дневник не си ли си водил?
golemiq_korab_minava
04-10-2016, 17:42
ма никой не очаква да му бъде отговорено
пишеш щото ти е кеф, не да се оформи дискусия
дневник не си ли си водил?
Аз по филмите кат съм гледал как момичета се самоубиват кат някой им прочете дневника.... ?
не е верно като цяло, че никой не ги чете :Д
има хора дет дори четат помиите на някойтам, които са някви безсмислени фермани за построяването на едно пътче или смяната на некви тръби, щот текат в мазето :Д :Д :Д Други хора кат пандата идват да четат нещастия, за да се почувстват по-добре за себе си. Трети четат некви тъпотии щот им е скучно, сеш се.
Цяла тренировка слушах podcast за втората световна война - практически един пичага четеше от книга за някво сражение на американци и японци, написана от американски пехотинец. Уникално звучеше. Толкова някак добре описано и човека, който водеше podcast-a даваше допълнително insight, щото и той е военен и е преживял подобни неща. Направиха ми тренировката доста добра. Накара ме да се замисля за много неща.
Пфф, тръгна си. Не искам пък! Поне тоя път ще се вурне насам съвсем скоро - два дни и е тук. :3 И ебаси - кога станах на 20 години, ве?! Аз продължавам да искам да съм най-много на 3... Интересно ми е кой от всички ще се сети за мен по някакъв начин. Аз не че малко хора оставих зад гърба си през последната година, де. Ама пак ще е интересно. Пък тая буза така джелатската съм я прехапала, че не си е работа! Ама няма нужда да ходя на зъболекар, щот знам кво ш ми каже и как нищо няма да има за правене, та само погубени нерви и време. Пък и ме е страх от зъболекари. :ддд
Niakoitam
04-10-2016, 21:37
Ракши, невъзпитано лапе такова, я хвани го поиздухай и не се занимавай с безмислените постове на дедо си. Просто от възпитание ако имаш. Не от друго. Защото, когато аз съм бил на твоите години ти си се завирал прав под масата без да си докоснеш главата в плота. Така че продължавай ако обичаш да си пишеш така мъдрите и одухотворени промисли колко крив ти е деня в Дневника и не се занимавай изобщо с моите писания. Не съм ти опрял пушката в главата да ги четеш. А за по спешни ситуации хората на дедо то Бил Гейтс са поставили един бутон хикс горе в дясно. Може и да ме блокираш май. Така няма да виждаш и какво пиша даже и да се изкушиш. Така, че го духай и въобще не ми споменавай името в писмените си диарии...;)
anonymous990763
04-10-2016, 21:43
индистинкт си мисли, че живота е усмивки и сълзи
О, велики Йода, дай ми знак, просветли ме какво е животът... -_-
Ракши, невъзпитано лапе такова, я хвани го поиздухай и не се занимавай с безмислените постове на дедо си. Просто от възпитание ако имаш. Не от друго. Защото, когато аз съм бил на твоите години ти си се завирал прав под масата без да си докоснеш главата в плота. Така че продължавай ако обичаш да си пишеш така мъдрите и одухотворени промисли колко крив ти е деня в Дневника и не се занимавай изобщо с моите писания. Не съм ти опрял пушката в главата да ги четеш. А за по спешни ситуации хората на дедо то Бил Гейтс са поставили един бутон хикс горе в дясно. Може и да ме блокираш май. Така няма да виждаш и какво пиша даже и да се изкушиш. Така, че го духай и въобще не ми споменавай името в писмените си диарии...;)
умри от сол, катил. давам те като пример. радвай се, че жалкото ти съществуване може да бъде използвано за пример за каквото и да било.
О, велики Йода, дай ми знак, просветли ме какво е животът... -_-
щи дое времето
pandabear
04-11-2016, 04:44
Други хора кат пандата идват да четат нещастия, за да се почувстват по-добре за себе си.
пак ли си мислиш за мен, младеж ;p
понеделник е:
http://i.imgur.com/ryiBqAy.gif?noredirect
но вали дъжд:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e7/d5/91/e7d591c07cc4096b17bd9a855c93642f.gif
=идеално се чувствам.
ще я изкъртя днес тая патофизиология.
Niakoitam
04-11-2016, 07:55
умри от сол, катил. давам те като пример. радвай се, че жалкото ти съществуване може да бъде използвано за пример за каквото и да било.
щи дое времето
Аааа ясно. Просто ми правиш реклама пък била тя и лоша, защото...нямало лоша реклама все пак. ;)
Ами значи в такъв случай...просто си забравил да споменеш и еднообразните си писанийца... :)
не са еднообразни. единия път се оплаквам, другия път храня някой. не виждам еднообразност
пандо, няма как иначе :Д
умри от сол
Пхахахх... бях го забравил това... :D
Що съм толко крехка, wee. Малка промяна във времето и вече подсмърчам. Прибрах са преди 10-20 мин и още не мога да събера смелост да си сваля якето хд. А трябва и да са къпяяяя. Пак настивам :(
ForzaFelipe
04-11-2016, 16:33
Тхе Енд. След 4 години автомобила вече не мой. Технически никога не е бил мой, но :lol: Сега ще търсим следващото превозно средство.
Тхе Енд. След 4 години автомобила вече не мой. Технически никога не е бил мой, но :lol: Сега ще търсим следващото превозно средство.
Кога ще почерпиш? ;д
ПТ: Убиииииийствен ден. Нямам търпение да го чуя и да ми се оправи и настроение и всичко. Само че първо трябва да свърша някои неща, които по принцип мога и да върша докато говорим, но някак няма да е същото. Не съм го чувала от цяла вечност, искам цялото ми внимание да е негово.
Ако трябва да направя равносметка на седмицата, бих казала непостоянна. Рим е хубав, страхотен дори, просто можех да си прекарам по-добре. Със сигурност ще отида втори път и със сигурност няма да е с тези хора. Не съм сигурна дали изобщо имам желание да ходя където и да е с тях повече...
Т'ва е ужасно. Никога няма да забравя за първия си Голф. Може би една от най-строшените строшенячки, които някога съм карала, но никога повече няма да се доверя на кола така, както вярвах на него. <333 Хубави времена бяха...
Аз па' си чакам ремонта на АГУ-то. И се чудя кога точно да си намирам време да ям, щото за едно хранене просто денят не ми достига. Искам утре да ми изпише нещо вълшебно и след 3-4 дни само да се смея на т'ва как постоянно ми е прилошавало навсякъде.
divergent
04-11-2016, 17:22
Ъпсурт идеално описват ситуацията: Ебати цирка, каква мисирка. То не бяха директори, та чак и с полиция ни заплашват... Като имаш проблеми с психиката ходи се лекувай, не изкарвай нас виновни. Върха беше да ми приписват неща, които не съм казала. И като я карам да ми го каже в очите, вика "Госпожо, кажете ѝ вие". И в предишния клас имахме една луда, ама тя беше кротка и не замеряше учителите с химикалки.
smilegirl12
04-11-2016, 18:01
Аз се чуствам уморена, защото съм спала само 3 часаднес ми беше скапан ден
ForzaFelipe
04-11-2016, 21:53
Кога ще почерпиш? ;д
за новото ще черпя да го издиря само :D
Т'ва е ужасно. Никога няма да забравя за първия си Голф. Може би една от най-строшените строшенячки, които някога съм карала, но никога повече няма да се доверя на кола така, както вярвах на него. <333 Хубави времена бяха...
Аз па' си чакам ремонта на АГУ-то. И се чудя кога точно да си намирам време да ям, щото за едно хранене просто денят не ми достига. Искам утре да ми изпише нещо вълшебно и след 3-4 дни само да се смея на т'ва как постоянно ми е прилошавало навсякъде.
Аз с това животно такива преживявания имах, че ако тя ще остане колата на която съм имал най-много доверия, мисля от днес да карам колело :lol:
Пф, цяла нощ не спах както трябва. Щот ми беше студено. Дори след като се завих ми беше студено. Сега не искам да ставам. :( А и ми се спи още.
за новото ще черпя да го издиря само :D
Гледай да не забравиш само! :Д
Niakoitam
04-12-2016, 09:21
Тази нощ сънувах някакъв много странен сън...
Попринцип знам,че когато сънуваш години или дати трябва да обърнеш внимание на настъпването им.
Тази нощ обаче сънувах не дата или година в бъдещето ми,а сякаш от миналото. Някаква жена ме прати от 2016 в миналото. На дисплея на телефона не спираше да ми се натрапва в погледа 2008ма като на моменти,но доста по-рядко се сменяше с 2007ма година. Не можех да се върна в 2016та,но в паниката бях грабнал нещо от тази година в последния момент ,с което и въпросната жена я докарах без тя да се усети дори в тази година.
Та се зачудих. Какво ли може да е станало евентуално в края на 2007ма началото на 2008ма година в моя живот,което да ме дърпа назад и да не ми позволява да си живея живота както трябва. Спомените от този период са ми вече бая избледняли,а не е бил и кой знае колко запомняш се. Точно след най-запомнящият се около завършването ми през 2006та година. Покрай завършването на брат ми и братовчед ми на гимназията през 2007ма година и покрай завършването на по-малкия ми братовчед през 2009 година....
Хора... Страхът ражда чудовища. :)
DarkTemplar
04-12-2016, 13:11
Трябва да се оправям, че краят на седмицата наближава.
sluncho23
04-12-2016, 13:37
Трябва да се оправям, че краят на седмицата наближава.
Какво предстои тогава ??? :)
DarkTemplar
04-12-2016, 13:49
Какво предстои тогава ??? :)
Пътуване до една красива европейска столица.
sluncho23
04-12-2016, 13:50
Пътуване до една красива европейска столица.
Идеал Петров! Обикаля ми се и на мен някъде, но скоро мисля и аз да забегна :)
DarkTemplar
04-12-2016, 14:11
Пътуването винаги е добра идея, особено до непознати места. ;)
^Накъде си се запътил пък ти? ;д
ПТ: Толкова мързеливо не ми е било от години. Захващам се да уча, че...
sluncho23
04-12-2016, 14:26
ПТ: Толкова мързеливо не ми е било от години. Захващам се да уча, че...
И аз трябва да я захващам, ама така да не ми се почвааа....
DarkTemplar
04-12-2016, 14:40
До Прага, по работа.
Да вземеш да ме вземеш и мен ли...
^
Да мина да те взема или да взема да те мина?
Niakoitam
04-12-2016, 15:04
Хора... Страхът ражда чудовища. :)
Не знам дали това беше насочено към мен, но ми даде някаква евентуално нова насока. :)
Преди това се опитвах да се сетя какво пък толкова лошо съм извършил в този период...
А сега се сетих, че акцента може и да е на 2016та година. Нещо, което преди това бях пренебрегнал тъй като по дифолт бях решил, че щом в реалността сме тази година и в съня ми трябва непременно да го знам. Всъщност като се замисля точно около 2007-2008 сякаш започна един период на поотчуждение и отдръпване от хората специално в реалността, отчаяние, страхове и спускане по течението. Може, ако защото въпреки, че съм сънувал даже 100% съвпадения не мога да твърдя още нищо, но...евентуално може и да се набляга, че тази година "ще бъда върнат" някак в началото на този период само че 8-9 години по-късно и някак ще успея да добарам по-скоро случайно и панически инструмента, с който да променя рязвоя на събията в различна от предишната посока...:)
За първи път от много време насам получавам добри новини от лекаря си :D
В резултат на което ми е толкова душевно хиперенергично, а толкова ми е джигересто, че ме е срам да си легна в 8.
Днеска не видях мечито... :(
IseeDEADbodies
04-12-2016, 16:33
Изненадващо слънчев ден днес, което ме радва рязбира се. Крайно време е и тук да пекне. Писна ми да гледам снимки на хора по капаните :D
Много съм щастлив от случилото се вчера. Имах нужда да се случи, а последните дни малко нямаше как. Просто ми стана много приятно като се случи.
Само ми е чудно как може с всеки един ден да влюбвам все повече и повече. Едва ли това е най-точният подбор от думи, но просто това не може да се опише с думи. Чувството е страхотно... Или по-скоро тя е страхотна !! #когатознаешчесисрещналthe1
Niakoitam
04-12-2016, 17:08
Кога ще почерпиш? ;д
ПТ: Убиииииийствен ден. Нямам търпение да го чуя и да ми се оправи и настроение и всичко. Само че първо трябва да свърша някои неща, които по принцип мога и да върша докато говорим, но някак няма да е същото. Не съм го чувала от цяла вечност, искам цялото ми внимание да е негово.
Ако трябва да направя равносметка на седмицата, бих казала непостоянна. Рим е хубав, страхотен дори, просто можех да си прекарам по-добре. Със сигурност ще отида втори път и със сигурност няма да е с тези хора. Не съм сигурна дали изобщо имам желание да ходя където и да е с тях повече...
Изненадващо слънчев ден днес, което ме радва рязбира се. Крайно време е и тук да пекне. Писна ми да гледам снимки на хора по капаните :D
Много съм щастлив от случилото се вчера. Имах нужда да се случи, а последните дни малко нямаше как. Просто ми стана много приятно като се случи.
Само ми е чудно как може с всеки един ден да влюбвам все повече и повече. Едва ли това е най-точният подбор от думи, но просто това не може да се опише с думи. Чувството е страхотно... Или по-скоро тя е страхотна !! #когатознаешчесисрещналthe1
Имам един въпрос.
Вие двамата гаджета ли сте? :)
LoadRunner
04-12-2016, 17:13
Тази нощ сънувах някакъв много странен сън...
Попринцип знам,че когато сънуваш години или дати трябва да обърнеш внимание на настъпването им.
Тази нощ обаче сънувах не дата или година в бъдещето ми,а сякаш от миналото. Някаква жена ме прати от 2016 в миналото. На дисплея на телефона не спираше да ми се натрапва в погледа 2008ма като на моменти,но доста по-рядко се сменяше с 2007ма година. Не можех да се върна в 2016та,но в паниката бях грабнал нещо от тази година в последния момент ,с което и въпросната жена я докарах без тя да се усети дори в тази година.
Та се зачудих. Какво ли може да е станало евентуално в края на 2007ма началото на 2008ма година в моя живот,което да ме дърпа назад и да не ми позволява да си живея живота както трябва. Спомените от този период са ми вече бая избледняли,а не е бил и кой знае колко запомняш се. Точно след най-запомнящият се около завършването ми през 2006та година. Покрай завършването на брат ми и братовчед ми на гимназията през 2007ма година и покрай завършването на по-малкия ми братовчед през 2009 година....
Ракши ти си
аз неам нерви
Кат си почнал една работа си я свърши до край
divergent
04-12-2016, 17:23
И Коселчо е са най-високите резултати от целия клас и на двете пробни матури! Не е хубаво да се възгордявам така, ама си го считам за постижение, въпреки че не е официалния изпит. Дано да се справя добре и на редовните матури, че иначе не ми се мисли. :D
Eдит: майната им на пробните матури, умирам. "Относно другият Ви въпрос - все още не знаем каква ще е бройката, но
имаме заявени за отпускане 20 места." лелее, голяма борба се очертава.
Niakoitam
04-12-2016, 17:38
Ракши ти си
аз неам нерви
Кат си почнал една работа си я свърши до край
Ракши освен да хване да ти го подаде щом толкова си го запризовавал....:D
Имам един въпрос.
Вие двамата гаджета ли сте? :)
Толкова ли сме явни? ;д
LoadRunner
04-12-2016, 18:03
Ракши освен да хване да ти го подаде щом толкова си го запризовавал....:D
ами аз виждам че само на тебе ти подава щафетата
и има защо
ти поне я поемаш
Niakoitam
04-12-2016, 18:14
Толкова ли сме явни? ;д
Ами има си известни съвпадения в писанията ви. :)
Пък и в случай че не знаеш аз съм и известен гаден столкър. За това и ви напуснах. Да не се чувствам опастност за живота на хората...:)
ами аз виждам че само на тебе ти подава щафетата
и има защо
ти поне я поемаш
Поемай и не ми се прави само на големия бад асс, че и ти не си от най-цъфналите и вързали като цяло...;)
sl1nceetoo
04-12-2016, 18:42
Уморена съм, тази седмица се очаква да е много натоварена. Тези снимки минаха, но края на седмицата трябва да ходя за снимките с другите. Вилата за утре е запазена, ама трябва да се върна преди събота... За рокля- в петък, а рд-то не знам кога да го правя... И не знам с нея къде ще спим.
Гладна съм освен тва.
А той пък не се отказва и ми омръзна да го срязвам за някакви неща, въобще не се усеща.
Днес си бях сама вкъщи, но не успях да си почина. :с
Ама като цяло съм ок. Мисля...
LoadRunner
04-12-2016, 18:44
Пък и в случай че не знаеш аз съм и известен гаден столкър. За това и ви напуснах. Да не се чувствам опастност за живота на хората...:)
Поемай и не ми се прави само на големия бад асс, че и ти не си от най-цъфналите и вързали като цяло...;)
имам едно точно определение за теб, и то е
зевзек
Хубаво е да го имам предвид. Че току виж утре си разконспирирал номера на банковата сметка на чичото на стринката на дядото на майка ми от бащина страна и....
Живеем във време, в което можем да разделяме атоми, знаем какво са атомите, знаем какво е по-малко от атома. Можем да гледаме в дълбините на Космоса и откриваме някви ебати нещата. Но едно нещо никога няма да разберем: ЗАЩО НЯКОЙТАМ Е ТОЛКОВА ТЪП БЕ МАЙКА МУ СТАРА ПРОБИТА.
Как можеш да напишеш цел пост, дори 2, за некъв сън дет си виждал неква цифра бе. ЗАЩО ГО ПРАВИШ БЕ?
А рънър, твоето мами скапано, заради теб и още 1-2 индивида прочетох тия бавнярски постове. Толкова бяха зле, че един от хромозомите ми се почуди дали да не се изнесе.
Wtf, beeee
Nvm
Prodaljavame napret
IseeDEADbodies
04-12-2016, 21:21
^Да пишеш на кирилица... за ко ;д то не е мания :lol:
Малко тъпо ми стана ако трябва да съм честен... да, нвм. Няма филм, заболяха ме очите - лягам си !
LoadRunner
04-12-2016, 21:32
А рънър, твоето мами скапано, заради теб и още 1-2 индивида прочетох тия бавнярски постове. Толкова бяха зле, че един от хромозомите ми се почуди дали да не се изнесе.
хахах аз ли да съм прецакан
аз следващия му пост не съм го чел
ЗАЩО НЯКОЙТАМ Е ТОЛКОВА ТЪП БЕ МАЙКА МУ СТАРА ПРОБИТА.
ами може би защото някойтам е по-малък и от риновирус
виж се само, еболата е гигант в сравнение с тебе
нека да си припомним
https://www.youtube.com/watch?v=8uovMU1HoCY&t=2m06s
т.е. по-малък си т 0,027 микрона което е плашещо щото няма такава измислена филтърна материя която да те спре щото те са само до 0,3 микрона
Niakoitam
04-13-2016, 05:21
Живеем във време, в което можем да разделяме атоми, знаем какво са атомите, знаем какво е по-малко от атома. Можем да гледаме в дълбините на Космоса и откриваме някви ебати нещата. Но едно нещо никога няма да разберем: ЗАЩО НЯКОЙТАМ Е ТОЛКОВА ТЪП БЕ МАЙКА МУ СТАРА ПРОБИТА.
Как можеш да напишеш цел пост, дори 2, за некъв сън дет си виждал неква цифра бе. ЗАЩО ГО ПРАВИШ БЕ?
хахах аз ли да съм прецакан
аз следващия му пост не съм го чел
ами може би защото някойтам е по-малък и от риновирус
виж се само, еболата е гигант в сравнение с тебе
нека да си припомним
https://www.youtube.com/watch?v=8uovMU1HoCY&t=2m06s
т.е. по-малък си т 0,027 микрона което е плашещо щото няма такава измислена филтърна материя която да те спре щото те са само до 0,3 микрона
Имам едно предложение. Що не хванете да ми го поразвеете и поиздухате.:) И ще си пиша каквото си ща. Ако трябва и как сера в устата на Рънъра из нощните часове, а Ракши седи отстрани с един тефтер и констатира колко съм тъп пък той е върха на умнотията, защото просто гледа отстрани и цъка с език. ;)
Niakoitam
04-13-2016, 06:47
Имам една идея.
Опаковай си тъпото мненийце ала последна инстанция в пакет, заври си го там дето Слънце не огрява врътни си Пантерската опашчица и напусни централното място на сцената. НИКОЙ не ме изхвърли а АЗ напуснах, защото не ми изнася ситуацията както и постоянните ТЪПИ ппдмятания на Ракши и отчасти Корб, а с твоите съветчета спрямо чужди хора относно мен вече съм добре запознат. Но може да ме разтворваш ако имаш желание. И без това днес съм в "особено хубаво настроение" и даже Ракши вече изхвърча от листата ми понеже го играе особено отворен напоследък...:)
Хъ, имам си баси яката бутилчица за алкохол под формата на череп! Радвам се много! :3 И доверера, ако късмета ми се усмихне и тати се прибере, ще я напълним с вино. :3
Niakoitam
04-13-2016, 07:59
Написала съм "и затова се изнесе", което предполага, че си напуснал сам, научи се да четеш.
Изхвърчал от листата, уау, сигурна съм, че се е скрил да плаче някъде.
Нека ми е тъпо мнението, една камара хора ти казахме, че не е ок тва, което правиш. Пък ти после се имай за скромен и непретенциозен, нагло създание такова.
Извинявай,но леко лицемерничка ми биеш. Първо,защото говориш на хора против мен,второ,защото ми взимаш профила от трети човек БЕЗ МОЕ ПОЗВОЛЕНИЕ и трето,защото ми даваш профила на трети човек БЕЗ МОЕ ПОЗВОЛЕНИЕ.
Но пък за сметка на това ми го играеш много принципната и защитаваща личните данни на хората.
Лицемерие,наглост и фалшивота без граници....;)
Хъ, имам си баси яката бутилчица за алкохол под формата на череп! Радвам се много! :3 И доверера, ако късмета ми се усмихне и тати се прибере, ще я напълним с вино. :3
Искам да видяяяяяя!!!
ПТ: Изкефи ме как отлагах 100 пъти да си напиша нещата, дойдох на даскауо и написах всичко. :lol: gg wp
Искам да видяяяяяя!!!
ПТ: Изкефи ме как отлагах 100 пъти да си напиша нещата, дойдох на даскауо и написах всичко. :lol: gg wp
11:30 стана, а аз още си джиткам по пижама. Нямам планове за днес, нямам и желание да си правя. Хубаво е, че слънцето напича точно на терасата, мога да си мързелувам цял ден. Мда, мда. Така и ще направя. Добре се чувствам, иначе.
станах, закусих, пих си хапчето и пак си легнах за два часа, беше мн яко, дано само не ме боли глава после
Искам да видяяяяяя!!!
Ей сега ще ти я пратя във фейсбук на лично.
YoungBloodZ
04-13-2016, 11:53
Ей сега ще ти я пратя във фейсбук на лично.
искам и аз
А, нимоа ти помогна в момента. След няколко часа ще се прибера и на теб ще пратя.
YoungBloodZ
04-13-2016, 12:30
А, нимоа ти помогна в момента. След няколко часа ще се прибера и на теб ще пратя.
ама да не ме забравиш? 8-)
Niakoitam
04-13-2016, 17:11
Хайде само да не ми се оправдаваш глупаво, а? :)
Мацката не е попитала, защото ме нямаше като си го искала. Не я виня, че ти го е дала. После ме попита, но беше твърде късно вече. Точно тогава ако ме беше попитала навреме НИКОГА не бих и позволил да ти го даде. По другите две точки нещо да кажеш? Хм?:) Да е имало случайно моменти, когато си ми говорила зад гърба? Хм? Да е имало случайно момент, когато ти невинна душице си ми дала профила на някой без дори да споменеш? Хм? За разлика от теб аз като знам нещо се старая въпросния човек, за който го зная да разбере от първа ръка колкито се може по-скоро...забележи не да се похваля какъв компютърен спец разбираш ли ме съм, а не играя подмолни игрички като теб, честната Пантерка. За което между другото всеки път установявам, че съм твърде наивен и както казват хората се получава малко направи добро и изяж лайно. Но както и да е де...:)
aurissaaaaa
04-13-2016, 17:17
йей драмата ми липсваше
Пак питам: защо хората нямат проблем с мен, въпреки че съм много далече от неконфликтна личност, м?
тренираш и ги е страх
само на мен не ми пука
защото мога да ти избягам
яздейки кон
хехехе, ебати детската градина, чак тръгнали да се оплакват, че някой им бил видял профила, сякаш е голямата тайна, или сте някви роднини на свидетели под закрила
DarkTemplar
04-13-2016, 17:43
Тези разговори винаги ми действат много добре. Осмислям и разбирам неща за себе си, които тая дълбоко в мен и иначе няма как да излязат.
Niakoitam
04-13-2016, 18:04
каза ми, че те е попитала. ако е станало развален телефон, сори.
аре ся си спомни за една конкретна ситуация, когато ме беше наредил на всякаква точно защото бях казала на човека какво точно си казал по негов адрес в негово отсъствие ;) С точен цитат, забележи, а не с преразказ, така че да излезеш по-черен от дявола. С точно твоите думи. И ти ме обиди на всякаква. Тоест ти ЗАЩИТАВАШ говоренето зад гърба.
"колкото се може по-скоро", глупости на търкалета, събираш си информацийката, мишкуваш си и я плюеш в подходящия момент, изобщо не се опитвай да лъжеш. А фактът, че се ровиш, е показателен.
Не, не съм ти говорила зад гърба, всичко, което съм казала в твое отсъствие, съм го казала и на теб, в това отношение копче не можеш да ми кажеш. Замисли се колко е нелепо обвинението ти в тоя момент. Мога да вляза в чата и да те оплюя, нали? Вместо това аз пиша тук ПРЕД ТЕБ. Как това е говорене зад гърба?
Пак питам: защо хората нямат проблем с мен, въпреки че съм много далече от неконфликтна личност, м?
П.С.
Впрочем, ако си спомням точните ти думи: "Силвия би ме добавила, изяж се"...
ми, ок :D
Значи то човек да спори с теб и с радиото е една и съща работа. Само ще ти кажа, че ти сама се издаваш пред хората без дори и да се усетиш. При дадени обстоятелства рязко си сменяш поне видимо отношението към даден човек, а в други случаи просто не можеш да се въздържиш да му натриеш нослето с намекченца ма колкото се може по очеизвадни. Така се самоиздаде между другото и при споменатия от теб случай въпреки, че беше направен известен опит да бъдеш прикрита.Така че че си ми говорила зад гърба си ми говорила. Самоиздаде се веднъж даже, когато направих едно провокативно пожелание в тази тема. И ти разбира се клъвна. :)
Относно другото...всеки си има глава на раменете и всеки сам си решава. Който иска откъдето иска да ме банва, блокирва, изхвърля и т.н., когато нещо ми е интересно аз ЩЕ се опитвам да го разбирам и точка по въпроса. Смятам, че периода ASL вече отдавна съм го надраснал.
А това, че хората нямали проблеми точно с теб май е видяно само от твоята камбанарийка ми се струва...;)
защо хората нямат проблем с мен, въпреки че съм много далече от неконфликтна личност, м?
да бе...
не съм ви чела километричните постове де, ама това все пак 'щото беше болднато...
тоя форум пък едно и също. някой-там се изживява като жертва, споделя супер лични неща и е уязвим и предизвиква съответната реакция у "хищниците". да, ако някой ме пита за мнение (никой не ме, ама айде), малко прекалява с този комплекс за онеправданост и е в негов интерес да си пребори страха, комплексите и да хване живота за юздите... ама от др. страна повече от видно е, че понеже е "лесна жертва" и всички си избивате комплексите върху него.
рънърът не е много по-прокопсал, просто се жалва по-малко, ракши също е некъв уникален простак, и си компенсира неувереността като храни хората, абе какво го коментираме даже.
схемата е толкова ясна. скачаме на най-слабия, щото е най-лесно.
айде да не стават интриги, ама сетете се за някои други потребители, които хранеха яко, ама всички им мълчат, щото не са лесна плячка и да се заядеш с такива не е оферта.
бъдете малко честни със себе си.
Wednesday666
04-13-2016, 18:20
каза ми, че те е попитала. ако е станало развален телефон, сори.
аре ся си спомни за една конкретна ситуация, когато ме беше наредил на всякаква точно защото бях казала на човека какво точно си казал по негов адрес в негово отсъствие ;) С точен цитат, забележи, а не с преразказ, така че да излезеш по-черен от дявола. С точно твоите думи. И ти ме обиди на всякаква. Тоест ти ЗАЩИТАВАШ говоренето зад гърба.
"колкото се може по-скоро", глупости на търкалета, събираш си информацийката, мишкуваш си и я плюеш в подходящия момент, изобщо не се опитвай да лъжеш. А фактът, че се ровиш, е показателен.
Не, не съм ти говорила зад гърба, всичко, което съм казала в твое отсъствие, съм го казала и на теб, в това отношение копче не можеш да ми кажеш. Замисли се колко е нелепо обвинението ти в тоя момент. Мога да вляза в чата и да те оплюя, нали? Вместо това аз пиша тук ПРЕД ТЕБ. Как това е говорене зад гърба?
П.С.
Впрочем, ако си спомням точните ти думи: "Силвия би ме добавила, изяж се"...
ми, ок :D
Щот знам, че аз ще изляза виновна накрая - не е развален телефон миличка, аз го попитах, него просто го нямаше в момента ;)
divergent
04-13-2016, 18:33
Обожавам ги тези вечери, просто имам чувството, че си живея живота на макс. Хубави са тези моменти на щастие, разсейват ме от всекидневните проблеми. :)
айде да не стават интриги, ама сетете се за някои други потребители, които хранеха яко, ама всички им мълчат, щото не са лесна плячка и да се заядеш с такива не е оферта.
засърбя ме носа
сякаш говориш за мен
или наистина говориш за мен
Niakoitam
04-13-2016, 18:40
да бе...
не съм ви чела километричните постове де, ама това все пак 'щото беше болднато...
тоя форум пък едно и също. някой-там се изживява като жертва, споделя супер лични неща и е уязвим и предизвиква съответната реакция у "хищниците". да, ако някой ме пита за мнение (никой не ме, ама айде), малко прекалява с този комплекс за онеправданост и е в негов интерес да си пребори страха, комплексите и да хване живота за юздите... ама от др. страна повече от видно е, че понеже е "лесна жертва" и всички си избивате комплексите върху него.
рънърът не е много по-прокопсал, просто се жалва по-малко, ракши също е некъв уникален простак, и си компенсира неувереността като храни хората, абе какво го коментираме даже.
схемата е толкова ясна. скачаме на най-слабия, щото е най-лесно.
бъдете малко честни със себе си.
В случая съм обвинен, че съм гаден столкър, който се бърка нагло в живота на хората. Изпуснала си му края. Вчерашната тема беше друга...:D
А иначе след тези писанията свързани с Рънъра и Ракши...се готви и ти да ставаш жертвено агънце скоро...:D
therichbitch
04-13-2016, 19:17
Да е имало случайно момент, когато ти невинна душице си ми дала профила на някой без дори да споменеш? Хм? За разлика от теб аз като знам нещо се старая въпросния човек, за който го зная да разбере от първа ръка колкито се може по-скоро
Пускал си снимка в темата за снимките от фейсбук. Който желае, може мн лесно да ти намери профила там. Както виждаш, аз също не забравям. Това ще кажа по спора ви.
Niakoitam
04-13-2016, 19:19
Имаш предвид периода, в който хората учтиво се питаха каквото ги интересува? Вместо да се ровят зад гърба на хората за информация и после да им се пишат приятели ли? На които се мазниш постоянно, а всъщност грам не те интересува какво искат тези въпросни хора и какво е важно за тях и грубо погазваш въпросните неща? Как не те е срам да ги пишеш приятели после? Няма значение, нали, най-важното е какво ТИ искаш, желанията на другите, касаещи собственото им лично пространство, са без значение. Мислиш, че само щото не си изтипосал гола снимка, си по-добър от Анархи?
После що хората се отдръпвали, ми, да ти е хрумвало, че ти не спазваш изначални норми, основополагащи за едно приятелство? Например уважение?
jghgh, става въпрос, че хората нямат за едно ОПРЕДЕЛЕНО нещо проблем с мен, а би трябвало, ако правя същото като Някойтам (в което той ме обвинява). За по принцип ми е ясно, не тъна в заблуда :)
Като му гледаш писанията, дали е жертва? На мен ми прилича на безпардонен наглец всъщност. Да болдна частта, че да я прочетеш:
когато нещо ми е интересно аз ЩЕ се опитвам да го разбирам и точка по въпроса.
Когато уважавам някого аз го уважавам. Когато ми е симпатичен ми е симпатичен. Аз не се МАЗНЯ. Нещо ме бъркаш със себе си ми се струва. ;) Всеки си има принципи и това е :)
И ако обичаш само не ми се прави на психолог, защото не ти се отдава нещо. Ти ме бъзикаш ама май ти ми се правиш на голяма психоложка. И повярвай ми...хората не се отдръпват от мен ппради изброените от теб причини, а поради съвсем други драга ми психоложке, които изобщо нямам намерение да споделям с теб. Пък и все пак хората се променят. Кои повече, кои по-малко и често в един момент поне единия поради разни причини проимва нужда да приключи тези отношения.
Да хвана ако искаш сега да ти натяквам пред всички как целия ти випуск е скочил да се кара с теб( ти си го казвала) или как в един момент решаваш да зарежеш твоята най-добра приятелка( ти си го казвала) ?...
LoadRunner
04-13-2016, 19:20
тоя форум пък едно и също. някой-там се изживява като жертва, споделя супер лични неща и е уязвим и предизвиква съответната реакция у "хищниците".
момиче има разлика да споделяш супер лични неща и да си амеба и да не се усещаш
всеки е споделял лични неща и аз съм ама не се чувствам хич жертва когато някой никой ми каже нещо накриво както и много други хора са така и така и трябва
в случая аз не виждам да е споделил нищо чак толкова лично и никой не се е заяждал с личните му драми а с това що за амеба е по принцип
Niakoitam
04-13-2016, 19:23
Пускал си снимка в темата за снимките от фейсбук. Който желае, може мн лесно да ти намери профила там. Както виждаш, аз също не забравям. Това ще кажа по спора ви.
Нали не се интересуваше от столкване? :D
Освен това аз като поствам снимка знам как да си скрия профила ( или поне мисля, че знам. Може пък и да има други столкърски начини :) )
Niakoitam
04-13-2016, 19:30
момиче има разлика да споделяш супер лични неща и да си амеба и да не се усещаш
всеки е споделял лични неща и аз съм ама не се чувствам хич жертва когато някой никой ми каже нещо накриво както и много други хора са така и така и трябва
в случая аз не виждам да е споделил нищо чак толкова лично и никой не се е заяждал с личните му драми а с това що за амеба е по принцип
Да кажеш да беше ти пък големия мъжага, че да се пъчиш толкова. Току ревеш или се заяждаш с някоя невинна женица от форума...:D
От скука реших да ви чета простотиите...
Вие вземете и се добавете навсякъде където можете, пък после гадайте кой какво знаел и кой какво не...
По темата: досега гледах MasterChef и ми се доядоха еклери. Но като се замисля и пуканките не са лоша идея - да хрупам докато чета.
LoadRunner
04-13-2016, 19:48
Да кажеш да беше ти пък големия мъжага, че да се пъчиш толкова. Току ревеш или се заяждаш с някоя невинна женица от форума...:D
е, добре че ми каза
досега не те мислех за невинна женица
ама добре
ще знам за напред
а, за сталк ли ставало дума
няма да чета коментари над 8 реда 8-)
онзи ден някъв пич от др форум ми каза че ме е столкнал. бях на път да се погнуся. после се сетих, че и аз столквам ако някой ми е интересен. мисля че голяма част от хората го правим. просто не всеки си признава.
вмятам го просто. не защитавам никого. има нещо мн. жалко в столкването, ама сложете си ръка на сърцето и кажете не сте ли го правили и вие. разбира се, без да афиширате. то си е за вас.
да си брутално искрен със себе си е добро упражнение - говорит товарищ фрейд
nIkEnCeTy_bE
04-13-2016, 19:51
По темата: досега гледах MasterChef и ми се доядоха еклери. Но като се замисля и пуканките не са лоша идея - да хрупам докато чета.
Даааа, и на мен. Направо ми изтекоха лигите... откога не съм яла еклери.
IseeDEADbodies
04-13-2016, 20:09
Бахти филма, лек.....
Пича, на когото пратих снимката, видя ли си я, че ми избяга от ума да видя кво е писал на лично? А и янтракса ми избяга, та и нямам възможност. :дд
Он: Добре, де - беше хубав рожден ден. Получих поздрави от когото трябваше, каквото ми е глупаво мече на моменти, очаквах да забрави, че одъртявам. :дд Ама се сети и ми стана миличко. И ми липсва да мога да изтичам до тях и да го почерпя. :( И искам да се прибере, за да го нагушкам ама сигурно чак лятото ще стане. И си имам най-хубавия подарък - късмета се усмихна и тати си дойде. :3 А целия ден, прекаран в гушкане и birthday sex си беше супер с моя човек. :3 Искам пак!
ракши също е некъв уникален простак, и си компенсира неувереността като храни хората, абе какво го коментираме даже
Благодаря. Влагам толкова старание в имиджа си на простак пред непознати и е хубаво да получа някакъв вид признание. Благодаря ти, джърпър.
Пфха. Не съм спрял да повтарям на г-н някойтам какво мисля за него. Буквално няма секунда, в която да съм променял мнението си. Има някакви негови изказвания и прочие, които просто служат за спусък, който няма как и не искам да спирам.
Факта, че е безбожно тъп не може да бъде променен. Той не ми дава за какво да се хвана, буквално. Няма нищо адекватно.
И да, разбира се. Храня някого, за да докажа, че съм значим и да го смачкам него, за да мога да се почувствам по-добре и преди да си легна, да си кажа: "оооо, да смачках с обиди някой си там, това ме прави по-добър човек". Give me a break, will ya?
топ шит ин-гейм психология левъл 9999 психомастър 2.0
деба, 12 реда, няма да ги прочетеш, мамка му.
Niakoitam
04-13-2016, 22:37
И 300 кила да станеш на акъл пак ще си си малък пикльо...:)
П.П. Да не ти е много дълго за четене...:)
И 300 кила да станеш на акъл пак ще си си малък пикльо...:)
П.П. Да не ти е много дълго за четене...:)
Разкажи ми повече, моля. Ако аз съм малък пикльо, то не зная ти какво ще си, при положение, че единственото, по което ме водиш е ЕГН. Only that and nothing more, както би казал гарванът.
Не смятам да ви се меся в глупавите спорове, само искам да потвърдя думите на шуш за ЕГН-то. Жорж, наистина не прави добро впечатление това с "малък/малка пикльо/пикло, малък/малка си да ми говориш" без други доводи. Казвам го понеже не веднъж си използвал тази стратегия и срещу мен. И понеже виждам, че не съм единствената, която ти го казва, май е време да се замислиш. Just...don't.
ПТ: Няма по-хубаво събуждане...Усещам как цял ден ще мисля за това.
Cuz' I'm hopeful, yes, I am,
hopeful for today.
Take this music and use it,
let it take you away.
And be hopeful, hopeful
and you'll make a way.
I know it ain't easy but that's okay.
Just be hopeful. :3
HollyGolightly
04-14-2016, 04:22
За 24 часа успях да напусна работата (Да, без предизвестие) и да си намеря нова 8-) Понякога enough is enough и човек повече не може да търпи. Да се оправят, все още мисля да пусна една картичка тип "“I can't even begin to understand the depth of your loss" на (вече) бившата шефка. След като им се обадих днес да им кажа, че напускам, толкова леко ми стана. Не само те могат да правят промени в последният момент. За разлика от голяма част от /бившите/ колеги аз не съм вързана и имам възможности.
Почвам новата работа от понеделник, по-близо е, по-лека работа е и не е на шум. Какво по-добро от това?
kalpazanka
04-14-2016, 05:33
еклери
сарми
печени чушки
баница
казанлъшки понички /тука проф. Камбуров е виновен!/
понички / с шоколад, с мармалад/
бирен фъстък
луканка, саздърма
нещо така пушено
оххх, нямам търпение да се прибера и да си спя в моето си легло...
Niakoitam
04-14-2016, 07:41
Това, което го казах за Ракши беше относно поведението му напоследък ала тъп ръб...:)
А Ина предлагам ти вместо да ми пишеш киломентрични романи дето си баеш все едно и също в тях да пренасочиш цялата си агресивност и енергия в нещо бая по-ползотворно от адвокатстването. Може и да ти е в полза цялата тази енергия дето вадиш...:)
Niakoitam
04-14-2016, 08:59
Изчисти си кутията...
А да...и занапред си въздържай мислите пред хора зад гърба ми предлагам. Нека всеки сам ме определя по своему....;)
AnarchyBoy
04-14-2016, 09:04
Стига натяква и се изживява като жертва.
Не ти отърва, че не е ок да си нагъл и да се ровиш за информация, която хората умишлено са избрали да не споделят с теб. По тоя параграф не си по-добре от Анархи, а хора, които използват лично инфо, било то за да натякват колко много знаят за теб и да се чувстват значими, нямат място в чата. Казаха ти го хората, от които не го очакваше, което ти разби цялата представа, че сте мн гъсти и затова се изнесе. Да се знае просто.
Напиши ми ся колко съм зле. Мн добре знаеш, че бяхме доста хора, които ти го казаха, т.е. грешката очевидно не е в моето мнение за теб.
Не ти прави чест да ме въвличаш в глупавото си спорче имайки предвид, че отдавна го надраснах тоя форумец.
Ся заради тоя коментар ще се наложи да си губя времето да чета целия спор.
А ако знаеш как не ми се занимава точно с тва... 8-)
Ебати лошата Ина заеби. :(
AnarchyBoy
04-14-2016, 09:06
О и впрочем аз ли съм столкър ве? Аз не знам почти нищо за вас.. :shock:
Ей, пак форонен филм. Ай стига сте се гонили по темите, за да се ковладите като в детската градина кой кво бил казал, по чий адрес и така нататък. Правите всички до един смешното на фороня. Все едно сте на 12... Аз като бях толко малка не го правех тва.
Niakoitam
04-14-2016, 09:13
За някои знаеш...:D
П.П. Пантерич е виновна....;)
aurissaaaaa
04-14-2016, 09:14
Данък - бежанци.
Ще се караме с тоя дядка някой ден. А данъкът ако отива за покупка на амуниции - нямам против !
Member states could raise new tax revenue in order to fund what is needed. However, Europe does not have the political capacity to raise the necessary sums needed in time to contain the crisis. For a new tax to be perceived as fair, it would have to be imposed equitably across the EU. The proper route for such a tax increase would be for the European Commission to propose new legislation to be adopted with the unanimous support of all members. This would likely fail, since it would give every country the right to veto the tax. If a “coalition of the willing” of at least nine countries could be assembled, the Commission could opt for “enhanced cooperation,” the approach used for the proposed European financial transaction tax (FTT). If the recent experience with the FTT is any guide, this process would take months to conclude.
http://www.georgesoros.com/essays/europe-a-better-plan-for-refugees/
AnarchyBoy
04-14-2016, 09:17
си по-добър от Анархи?
Какво пак аз ве. :(
AnarchyBoy
04-14-2016, 09:32
Ае да престанете да съм ви нарицателно, щото е ебати смешното, ако нямаше какво да правя сутринта.. Нямаше и да видя, което е мега тъпо.. Т'ва дето правите, о и впрочем и двамата се пишете големи моралистчета, про-та, не знам си к'во, а се карате като малките деца пред целия форум / т'ва ви го казва, човек с опит/ и отстрани изглежда мега смешно.. :D
Имайки предвид и за какво точно се карате /к'во толко делите бе хора/ е наистина много жалко и смешно. ама много.
Малко като в детската градина сте, само дето говорите с големи думи. Някой беше ползвал амеба, мн точно и за двамата ;д
/Приятен ден
Мда, реших все пак да ви изчета...
Гоше, като 14-годишно момиченце си. Поеми малко отговорност за действията си и не се прави на дева мария, щото си нагъл провокатор и голямо мрънкало. И не, не е едно и също да столкваш хората и да столкваш хората, за да можеш после да им го завреш в лицето. Дори това си има граници.
Относно джърпър - не виждам какво лошо има в столкването, ако е само на информация, която човекът сам е предоставил на публично достояние и е само с лична цел (а не като Гошовото)
Ае да престанете да съм ви нарицателно, щото е ебати смешното, ако нямаше какво да правя сутринта.. Нямаше и да видя, което е мега тъпо.. Т'ва дето правите, о и впрочем и двамата се пишете големи моралистчета, про-та, не знам си к'во, а се карате като малките деца пред целия форум / т'ва ви го казва, човек с опит/ и отстрани изглежда мега смешно.. :D
Имайки предвид и за какво точно се карате /к'во толко делите бе хора/ е наистина много жалко и смешно. ама много.
Малко като в детската градина сте, само дето говорите с големи думи. Някой беше ползвал амеба, мн точно и за двамата ;д
/Приятен ден
:lol:
Он: чувствам се прекрасно. Леко съм назад с уни поради независеши от мен причини, но всичко останало е супер. Пролетта е прекрасна, разбуждането е осезаемо. Can't wait for the summer за първи път от доста време...))
охх, много сте забавни с това джърпър 8-)
Niakoitam
04-14-2016, 11:32
Мда, реших все пак да ви изчета...
Гоше, като 14-годишно момиченце си. Поеми малко отговорност за действията си и не се прави на дева мария, щото си нагъл провокатор и голямо мрънкало. И не, не е едно и също да столкваш хората и да столкваш хората, за да можеш после да им го завреш в лицето. Дори това си има граници.
Относно джърпър - не виждам какво лошо има в столкването, ако е само на информация, която човекът сам е предоставил на публично достояние и е само с лична цел (а не като Гошовото)
:lol:
Он: чувствам се прекрасно. Леко съм назад с уни поради независеши от мен причини, но всичко останало е супер. Пролетта е прекрасна, разбуждането е осезаемо. Can't wait for the summer за първи път от доста време...))
Щом и ти започна да ме кориш за столк повече не знам какво да кажа по въпроса...:D
А аз непредоставена информация все още не съм намирал. Ще ме научиш ли как става плиииисссс....:)
не знам защо решихте, че защитавам столкването. просто призовах да сте честни със себе си, дали не сте го правили и вие.
търсили ли сте инфо за нещо, което грам не ви засяга.
IseeDEADbodies
04-14-2016, 12:05
Аз ли да съм лошия и да ви кажа "айде млъкнете най-накрая" ? Кой-кого стоуквал, кой обиждал, кой се засягал... Интрига да има, нали ? Ама мислите ли, че наистина тука му е мястото ? 4 страници с няк'ви простотии от които никой май не се интересува, освен вие 3-4мата. Айде дръжте са на положение =]
По темата - слънцето пече, работа няма - време е за кафета, цигари, и приятни разговори ^^
/Приятен ден
аахахаххахахахахахахахахх ахахаххахахах
#нимоа
sluncho23
04-14-2016, 12:24
По темата - слънцето пече, работа няма - време е за кафета, цигари, и приятни разговори ^^
Наздраве с кефенцето и поздрави на слънцето, че аз само от офиса му се радвам :))
AnarchyBoy
04-14-2016, 12:56
:oops:
Хъ, подстригах се и ми паднаха макс 2 сантиметра от косата за почти година, в която не съм пипнала нищо. Доволно!
sluncho23
04-14-2016, 13:13
Обмислям варианта за "балеаж"... :oops: Дами, мнение?
Anonymous745
04-14-2016, 13:41
ужасно
DarkTemplar
04-14-2016, 13:47
Тежки форумни драми. Очевидно имате доста свободно време. В ход е сериозен дебат, а изборите уж са далеч. ;]
Аз съм добре. Ако до уикенда ми минат болежките, ще съм съвсем в топ форма.
sluncho23
04-14-2016, 13:48
Тежки форумни драми. Очевидно имате доста свободно време. В ход е сериозен дебат, а изборите уж са далеч. ;]
Аз съм добре. Ако до уикенда ми минат болежките, ще съм съвсем в топ форма.
Нали на почивка ще ходиш?
DarkTemplar
04-14-2016, 13:50
В командировка. Почивката е болничният ми в момента.
divergent
04-14-2016, 17:34
Почват да прекаляват вече. Откъде накъде ще се стига до полиция? Нека подаде жалбата, като я видят каква е, ще приберат нея в психодиспансера, не нас в ареста... Мислех да не казвам на мама, обаче гилдията ме навикаха много хубаво по този въпрос и ме накараха да кажа всичко навреме. Та споделих ѝ всичко от до и тя ми каза да не се притеснявам изобщо, защото ще си проличи коя е проблемната страна и въобще няма да се стигне до полиция за такова нещо. Съвършения се появи, казах му и на него всичко, колко ме беше ядосал и прочие... Изобщо днес си излях всичко, което бях натрупала, сега съм по-добре.
Обмислям варианта за "балеаж"... :oops: Дами, мнение?
Това новият вид омбре ли е? 8-) Ако ще си правиш, недей да бързаш с избора на цвета. Едва ли ще си първото разочарование, но все пак недей да бъдеш разочарование. :Д Изглежда добре иначе. Аз винаги съм си правела някакви кичурчета отделно от боядисването, за да не е само един цвят, та може би и аз ще експериментирам след време.
ПТ: ВТФ сън. Такива глупости ги сънувам само като спя след обяд...Не че по принцип не сънувам простотии де, ама чак пък толкова...Ииии да, "случила си на момче" е прекалено меко казано. <3
поглеждам в периферията на нещата
NomNomNom
04-14-2016, 19:35
Ихаааа, сокерес
Исках само да кажа, че не е вярно, че тук всички сами си говорят, дори и да не пиша, в дневника влизам чат-чат, като се сетя.
( в тази или предната тема някой бе казал)
Скоро се връщам в реалността, междувременно тази нощ спешно трябва да довърша нещо, което мотая от 3 седмици, и ... да, време да се взема в ръце и да стисна зъби.
Бтв, исках и да ви попитам - знаете ли за gaslighting-a ? Днес разбрах името на нещо, което осъзнах, че ми се е случвало без да разбирам, след като приятел ме "излъга" така и си призна, и после имах "отношения" с минимум социопат ( просто на мен не ми пукаше и не ме засягаше, докато не разбрах, че си лъже ей така нон стоп и се уплаших) и добре, че онзи приятел тогава ми каза, че ме е излъгал, никога нямаше да знам иначе :/ искам да ми разрешат да стрелям по хора, които се опитват да те заблудят , че си казал нещо или че не си бил адекватен.
anonymous990763
04-14-2016, 19:39
Почват да прекаляват вече. Откъде накъде ще се стига до полиция? Нека подаде жалбата, като я видят каква е, ще приберат нея в психодиспансера, не нас в ареста... Мислех да не казвам на мама, обаче гилдията ме навикаха много хубаво по този въпрос и ме накараха да кажа всичко навреме. Та споделих ѝ всичко от до и тя ми каза да не се притеснявам изобщо, защото ще си проличи коя е проблемната страна и въобще няма да се стигне до полиция за такова нещо. Съвършения се появи, казах му и на него всичко, колко ме беше ядосал и прочие... Изобщо днес си излях всичко, което бях натрупала, сега съм по-добре.
Колко е сериозно?
Толкова много съм уморен... :/
А само, ако споделя каква е реалната ситуация в работата - ще ме обявите съвсем логично за пълен идиот. Но пък аз лично се чувствам отговорен да дам всичко, на което съм способен. И да - мисля, че тиквеният медал ми е в кърпа вързан.
А сега - лека нощ! (:
divergent
04-14-2016, 20:02
Колко е сериозно?
В моите очи въобще не е сериозно, обикновена училищна интрига, в която даже не участвам, ама се водя виновна, понеже съм била от "лидерите на класа". Обаче някои хора са решили да подават жалба срещу нас и да ни съдят...
LoadRunner
04-14-2016, 20:08
Толкова много съм уморен... :/
А само, ако споделя каква е реалната ситуация в работата - ще ме обявите съвсем логично за пълен идиот. Но пък аз лично се чувствам отговорен да дам всичко, на което съм способен. И да - мисля, че тиквеният медал ми е в кърпа вързан.
А сега - лека нощ! (:
и без да казваш те обявявам
ама мн бързо забравяш щото аз отдавна съвсем логично съм те обявил
LoadRunner
04-14-2016, 20:17
решено е
утре ще правя мусака и никой не може да ме спре
извадих мръвката да се размразява
Лежа си под звуците на неизвестен за мен ангелски нежен кючек и се чудя... Защо, подяволите, допускат цигани в общежитията, а оръжията и употребата им са забранени?
IWannaBeSedated
04-14-2016, 20:21
Как си мечтая вече за почивката :( Две седмици трябва да стискам зъби, че пак се очертава да ни наблъскат колкото се може повече домашни, контролни и прочие.
golemiq_korab_minava
04-14-2016, 20:59
Лежа си под звуците на неизвестен за мен ангелски нежен кючек и се чудя... Защо, подяволите, допускат цигани в общежитията, а оръжията и употребата им са забранени?
нали нямаше такива неща, дивергент нали теб слушаше?
IseeDEADbodies
04-14-2016, 21:03
Хубаво е когато научаваш такива неща.
Голям мач, велик Ливърпул, огромна емоция. Нямам какво да кажа повече. Хубав ден беше. Дано и утрешният да е такъв. ;д
нали нямаше такива неща, дивергент нали теб слушаше?
Казах, че са много редки. А и до 12 бяха спрели.
golemiq_korab_minava
04-15-2016, 06:53
Казах, че са много редки. А и до 12 бяха спрели.
Гръмна ли ги?
golemiq_korab_minava
04-15-2016, 06:55
Чувствам са... уморена.една кофа студена вода
+ към това. Турците се обиждат как може да им се заяждат за турското, отговаря им се с няколко коментара 'ще ви забучем главите на кол мама ви османска' и панаира е готов.
Трябва да сваля 9 кила, а другарчето ми по бягане го няма :/
Тапо ми е. Денят е тегав, нямам търпение да свърши!
YoungBloodZ
04-15-2016, 07:33
Тапо ми е. Денят е тегав, нямам търпение да свърши!
Днес е петък все пак... Всички очакваме с нетърпение да свърши
Пак питам - видя ли си снимката по лс от на антракс профила?
една кофа студена вода ������
Освен, че ще ме простуди още повече, какво друго ще направи?
IseeDEADbodies
04-15-2016, 09:27
Като знаеш, че и в Събота си на работа никак не искаш да свършва, повярвай ми, хахаха.
Добре съм, ама ще се оправя. Да свършва тоя шибан месец, че взе да ми писва вече. Много смотан месец като цяло. Къде е Август.... размечтах се.
golemiq_korab_minava
04-15-2016, 09:53
Освен, че ще ме простуди още повече, какво друго ще направи?
Ще те приготви за топъл чай и още една гореща кофа. ;д
YoungBloodZ
04-15-2016, 10:31
Като знаеш, че и в Събота си на работа никак не искаш да свършва, повярвай ми, хахаха.
Добре съм, ама ще се оправя. Да свършва тоя шибан месец, че взе да ми писва вече. Много смотан месец като цяло. Къде е Август.... размечтах се.
винаги има изключения :D но пък погледни от хубавата страна... за теб петък е утре а не след 3-4 дена примерно :D
Ще те приготви за топъл чай и още една гореща кофа. ;д
Но така тя ще се опари и ще я боли! :x
AnarchyBoy
04-15-2016, 14:01
винаги има изключения :D но пък погледни от хубавата страна... за теб петък е утре а не след 3-4 дена примерно :D
За тез на 12 часови смени, петък е когато се падне.. :(
sluncho23
04-15-2016, 14:05
Духовната ми половиника днес!!! :D
nIkEnCeTy_bE
04-15-2016, 14:12
За тез на 12 часови смени, петък е когато се падне.. :(
Напълно те разбирам! Това е най-лошото и сбъркано на българските работодатели и фирми - 12 часа, 16 часа... Направо как си издържах и аз, не знам. Скоро не бих се хванала на 12 часа, дори и 2000 лв. да ми дават. Това си е наказание.
DarkTemplar
04-15-2016, 14:17
12 и нагоре часа е нечовешки експлоататорски работен график. Страстно го мразя.
golemiq_korab_minava
04-15-2016, 14:32
:(
шегувам се де, за теб само http://gotvach.bg/files/lib/600x350/pohapvane-sutrin.jpg
golemiq_korab_minava
04-15-2016, 14:36
Но така тя ще се опари и ще я боли! :x
http://vbox7.com/play:ca582a892b?pos=src :D
IseeDEADbodies
04-15-2016, 15:28
То хубаво утре да е петък, ама тогава кога е неделя ? Нещо ми се губи по този "алтернативен" календар xD
Едит - ако си мислите, че навън няма хора които работят по 12 часа, че и по повече понякога... в грешка сте :д
Бахти шибаното време, не се спря цял ден !!! Ебем ти и дъжда, ебем ти и всичкото. Но все пак съм хепи :3 причината е ясна :р
YoungBloodZ
04-15-2016, 15:30
То хубаво утре да е петък, ама тогава кога е неделя ? Нещо ми се губи по този "алтернативен" календар xD
Бахти шибаното време, не се спря цял ден !!! Ебем ти и дъжда, ебем ти и всичкото. Но все пак съм хепи :3 причината е ясна :р
неделя не съществува за теб! :D
Духовната ми половиника днес!!! :D
Какво стана с балеажа, реши ли се? Искам да видя снимки после, ако отговорът е да. ;д
ПТ: Нещо ми е отпаднало. Имам чувството, че се разболявам, което не е хубаво. След вчерашния хубав ден, днешният ми е направо като в застой. Продължавам да си мисля за вчерашното събуждане и за "случила си на момче", и за реакцията на М. Трудно ми е да повярвам, че е истински. След всичко, още ми е трудно. Сякаш сме се срещнали вчера и в момента не съм сигурна дали е сън или реалност. А в същото време се познаваме толкова добре...И сме толкова един за друг...И фактът, че ме приема с всичките ми недостатъци /а те не са малко/ и няма нужда да крия каквото и да е от него...Пфу. Никога не съм се чувствала така преди.
But something happened
for the very first time with you.
My heart melted to the ground,
found something true
and everyone's looking round
thinking I'm going crazy.
But I don't care what they say
I'm in love with you...<3
и без да казваш те обявявам
ама мн бързо забравяш щото аз отдавна съвсем логично съм те обявил
Хехе, добрият LoadRunner - моят брат от различна майка и друг баща. (:
Работната седмица приключи*, а аз почнах леко да се притеснявам, че застрашавам оздравяването ми, а не е като да търпя последствията от това за цял живот - буквално. :/
ForzaFelipe
04-15-2016, 18:03
Тези дни ми е супер изморено...Да си пешеходец е сложно...а и не мога да се наспя като хората. Ако има някой в прегръдките ми сигурно ще се подобри общото ми състояние. За жалост тъпата ми глава оплесква всичко както винаги. Не е лесно да си тъп, не се подлъгвайте.
divergent
04-15-2016, 18:42
Официално съм камикадзе. Да се возя цял ден с такъв шофьор и да имам намерение да продължавам, е лудост. :д Иначе нещата се нареждат, само трябва да си намеря камуфлажни дрехи до другия четвъртък. И току що се опитаха да ме сватосат с един... Не че ако ми беше писал сам щеше да ме впечатли, ама да се опитва някакъв друг да ни уреди е работа като за втори клас. "Гошко ми каза да те питам дали искаш да станете гаджета" нещо от тоя сорт беше, само ме накараха да се разсмея.
LoadRunner
04-15-2016, 20:02
Хехе, добрият LoadRunner - моят брат от различна майка и друг баща. (:
няма ли да се изтървеш да кажеш за работата
ще го обсъдим като големи хора
няма ли да се изтървеш да кажеш за работата
ще го обсъдим като големи хора
С няколко думи - нито ще ми се плати повече, нито ще извлека някаква друга полза. Вместо това е много вероятно да си навлека здравословни проблеми до живот. Сега се оставям на времето - само то е в състояние да покаже накъде ще се развият нещата. Нищо по-интересно.
btw: dreamwalker знае какво ми е. (:
LoadRunner
04-15-2016, 20:14
да не си дишал флтра фин прах от папките в килера на комунистическия офис дето ги разнасяше?
той остава в дроба до живот ама ще го разбереш след около 20 години
IseeDEADbodies
04-16-2016, 00:26
Миналото е без значение, единственото което има значение е сега и това което предстои. Като последното съм убеден, че ще е повече от страхотно. Тя е страхотна !
https://www.youtube.com/watch?v=dH6qBEGIlBI
Niakoitam
04-16-2016, 07:37
Колко готин сън сънувах преди малко. За съжаление беше просто сън...
Все повечето започвам да се съмнявам, че в живота ми ще дойде такава жена като в този сън. Вярваща безпрекословно в мен, обичаща ме, подкрепяща ме и сляпа за многото ми недостатъци..
divergent
04-16-2016, 08:11
Рядко може да ме засегне обида, насочена към мен, но когато някой обиди мой близък човек, мога да изляза извън нерви. Най-ценните хора в моя живот са трима и заради ей такова нещо, уж на майтап към един от тях, съм прекратявала всякакъв контакт с един човек и няма да се поколебая да го направя отново и този път.
Може да ми е бесен, но яз нали направих квото трябваше и не изневерих на себе си, нямам кво да се чувствам тъпо. И все пак ми е тъпо. :дд Баси, все от страната на булката.
Влизам тук да ръся малко мъдрости 8-)
Само с искане не става, хора, не става....
divergent
04-16-2016, 10:28
Едно момиче от компанията ще ходи утре с мъжо си на Дъното и покани и нас трите, обаче само аз мога да отида, кафявото и попинз имат разни ангажименти. И въпреки че няма сама да им се натреса, понеже са ме поканили, ще ми е супер странно ако отида само аз като трето колело, ще имам чувството, че им развалям романтичния пикник. Обаче пък много ми се ходи. Какво да правя? :D
aurissaaaaa
04-16-2016, 10:28
https://www.youtube.com/watch?v=wuxSzGDOeBY
Имам толкова много за вършене следващите 2-3 дни, че само като се присетя ми се иска да се скрия някъде и да заеба всичко. Пфт
Влизам тук да ръся малко мъдрости 8-)
Влизам да джърпя ахахха :Д
аху иху хохо
богато въображение, бедна социалност
Колко готин сън сънувах преди малко. За съжаление беше просто сън...
Все повечето започвам да се съмнявам, че в живота ми ще дойде такава жена като в този сън. Вярваща безпрекословно в мен, обичаща ме, подкрепяща ме и сляпа за многото ми недостатъци..
браво, така се "разказва" сън, а не кат миналия път
LoadRunner
04-16-2016, 13:28
хахахахахааа
пак ли сънища бе
зпочвам да се потресавам квото и да значи това
HollyGolightly
04-16-2016, 13:38
Колко готин сън сънувах преди малко.
Сподели, знам че те гризе отвътре
Събота е, спах до 9, мога и още.
Днес ще трябва да се пазарува, времето напредва а аз имам толкова неща за купуване, включително куфар.
LoadRunner
04-16-2016, 14:14
тихо
остъй драма куин да почива
очите ми смъдят и са супер гадни и зачервени. от вчера се мъча на лаптопа да прочета една книга на английски понеже още не е излязла на бг, а аз нямам търпение. смис, на мен на бг ми е трудно да се концентрирам и да осмислям прочетеното и понякога чета едно изречения няколко пъти, та кво остава на друг език хд. тва вече, когат съм много разсеяна, де.
и ми липсва зимата. нямам търпение да дойде време за лятната гран при верига ^^
Много съм отвеяна напоследък, след като успях да забравя нещо, което се случва всяка седмица по едно и също време, значи нещата не са на добре :Д...
apart from that времето е чудесно, само тая пуста алергия ако можеше да я няма щеше да е прескрасно
Влизам да джърпъря... Seems legit
просто.... значи споделяше диети, разни снимки на плочки, но явно видя, че не става само със споделяне на снимчици ами трябва и да си размърдаш задника и смени песента на 'никой не обича кокали' 'ще слабеем или ще останем красиви' 'мъжете не обичат да спят с дъски' 'предпочитам да съм щастлива вместо слаба' и всякакви такива простотии за обич на дебеланите с надеждата, че това ще я успокои че е станала трътла с двойна гуша...нека си вярва
теглих й една майна
такова мега просто парче зад борда директно
'мъжете не обичат да спят с дъски'
някои обичат, нарича се анорексизъм и е вид фетиш
друго си е 70-80 кг да са ти отгоре
Прислуша ми се дърта чалга. След толкова нескопосан опит за сношение ми се приисква просто да изляза да си правя гаргари.
Аз хубуу знам колко пари струвам, ама къде ще си намеря половин така? Т'ва мечи ще се окаже не толкова кухо парче, колкото го мисля. Багажа си е багаж обаче.
LoadRunner
04-16-2016, 17:11
просто.... значи споделяше диети, разни снимки на плочки, но явно видя, че не става само със споделяне на снимчици ами трябва и да си размърдаш задника и смени песента на 'никой не обича кокали' 'ще слабеем или ще останем красиви' 'мъжете не обичат да спят с дъски' 'предпочитам да съм щастлива вместо слаба' и всякакви такива простотии за обич на дебеланите с надеждата, че това ще я успокои че е станала трътла с двойна гуша...нека си вярва
теглих й една майна
такова мега просто парче зад борда директно
един вид пак остана без компания и мястото е свободно
един вид пак остана без компания и мястото е свободно
не е ставало изобщо въпрос за нея така че мястото си е все така заето
divergent
04-16-2016, 17:59
Концертът ни мина страхотно. Получихме много добри отзиви.
HollyGolightly
04-16-2016, 18:01
и кога има време за концерт, при положение, че от часове пишеш във форума?
Niakoitam
04-16-2016, 18:57
Днес ще трябва да се пазарува, времето напредва а аз имам толкова неща за купуване, включително куфар.
И ти ли ще се присъединяваш към отбора или просто ти е любопитно? :)
divergent
04-16-2016, 19:20
и кога има време за концерт, при положение, че от часове пишеш във форума?
последно писах по обяд, следобед бяха репетициите и концерта, прибрах се и ето ме отново тук. :) време за такива културни прояви винаги се намира! ;)
И ти ли ще се присъединяваш към отбора или просто ти е любопитно? :)
Не е правилно и редно да се говори от чуждо име, но аз предполагам (залагам) на първото.
Моето предложение е да напишеш всичко що се сетиш/спомняш, но в раздел лично творчество - там никой нищо не може да ти каже/напише, а и ще си сигурен, че коментарът ти е прочетен от хора, на които им се струва интересно.
Нещо ми е дошла музата да пиша и да пиша, и да пиша, но някак не се сещам за тема, по която да го правя, и се отчайвам. ;д Плюс това не искам да пиша сама на себе си едва ли не, т.е. в онзи блог, който вече няколко дена отлагам да възобновя, а да дебатирам нещо с някого. И някак не искам да ангажирам никого със себе си. Дори започнах да чета някакви други теми във форума, което не се беше случвало отдавна, но така и не можах да се хвана за нищо. #еб*тикаприза
А иначе се радвам, че му ги споделих тези неща. Имам и още какво да кажа по темата, но всяко нещо с времето си. Казах му най-важното, нещото, което най-много ме притесняваше и той е още тук. Както каза И., щастливка съм, че му споделих черните петна от живота си и не си тръгна. Благодарна съм, че го има. И като се замисля как преди съм си мислела, че съм влюбена и въобще, че изпитвам емоция, близка до това в момента...Да, малко повтарям негови думи, но ми е все тая, това изпитвам, това пиша. ;д Щастливка съм, че го срещнах. <3
golemiq_korab_minava
04-16-2016, 19:55
Браво. Какво изпълнявахте?
LoadRunner
04-16-2016, 20:15
друго си е 70-80 кг да са ти отгоре
е аз за 100 килограмово разтропано курве не съм чувал
честно
ако визираш с тия 70-80 нея
е аз за 100 килограмово разтропано курве не съм чувал
честно
ако визираш с тия 70-80 нея
ами радвай се :lol: 'щото знам такива дето спокойно ще те изнасилят нищо че казваш че си във форма
не визирам нея.... все още
HollyGolightly
04-16-2016, 21:31
Не е правилно и редно да се говори от чуждо име
и аз така мисля!
Аргхр, иде ми да го набия през главата с шибана дъска! :@ Бясна съм му!
уж някви големи мандарини, а то факани мини портокали, бахти минавката :D
Niakoitam
04-17-2016, 07:45
Много полезна информация...:)
Имам чувството, че днешният ден само до момента трае колкото 4 предишни. И съм кат' няк'ва мишка. Седя да си рЕда дрешките, 'щото няма с кой да роуд трипна. Еба си жалката история.
Не ми се звъни на него. Не искам да го подвеждам повече, отколкото вече съм го направила. Беше жестоко и необмислено от моя страна.
LoadRunner
04-17-2016, 09:34
ко приказвваш глупости вее
разкажи някой сън
(по възможност да не е розов)
divergent
04-17-2016, 09:43
Браво. Какво изпълнявахте?
Благодаря. Пея в един хор, едва ли ще ти говори нещо, но изпълнявахме "Песен за България", "Фокстрот" и две хорови обработки на народни песни. :)
divergent
04-17-2016, 09:45
Събудих се много щастлива, сънувах го цяла нощ. Очертава се още няколко часа да съм home alone и ми е много кеф. От един час слушам само двете нови песни на Дрейк и се разлагам. С една дума - оргазъм.
Niakoitam
04-17-2016, 09:45
#dasitapkolkotoloadrunner
Събудих се много щастлива, сънувах го цяла нощ.
Мда, и аз. И изведнъж нещо сдухах. Никога не съм преминавала от една емоция в друга толкова лесно. Откакто той е в живота ми, това е всеки ден. ;д Просто изведнъж станах прекалено емоционална. И не е като по принцип да не съм. Просто изведнъж взеха да ме жегват #малкитенеща, което е странно дори за мен самата. Да не говорим, че на моменти дори няма малки неща, които да ме жегват, просто си садвам от нищото. :Д Но пък хубавото е, че това не трае дълго благодарение на него. Казвала съм го преди, ще го кажа и сега - само той е способен да ме изкара от подобно състояние за минути. Буквално.
IseeDEADbodies
04-17-2016, 11:04
Обичам всяка сутрин да се събуждам с мисълта за нея.
Когато просто не знаеш какво да напишеш, защото всичко ти се струва твърде меко казано. Никога не ми се е случвало сам да не мога да си изряза мислите дори пред себе си. И от абсолютно всичко да се сещам за нея.. Чувството е уникално. Никога не съм мислил, че ще изпитам нещо такова. Никога не съм си представял, че ще срещна момиче като нея. Просто наистина не мога да намеря думи да опиша това което изпитвам. Нека го наречем щастие...
Току-що тати разбули тайната за разбиване на сладкарска сметана пред мен! Обичам да си пия виенското кафе вкъщи, тия в заведенията не струват. :дд А, да - и обичам тати!
https://www.youtube.com/watch?v=JUMU37hAF7o
https://youtu.be/wyx6JDQCslE
XD
divergent
04-17-2016, 15:11
Винаги, когато имаш нужда, можеш да ми се обадиш.
^Това към кого беше? :lol:
divergent
04-17-2016, 16:27
^Това към кого беше? :lol:
към мен от едно приятелче =P~
А, аз реших, че се обръщаш към някого от темата, но не си успяла хубаво да натиснеш "Отговори с цитат".
ПТ: Мързи ме да живеяяяяяяяя ляляляляля. Искам го до мен. Нищо повече не искам. ;с
divergent
04-17-2016, 16:48
А, аз реших, че се обръщаш към някого от темата, но не си успяла хубаво да натиснеш "Отговори с цитат".
ПТ: Мързи ме да живеяяяяяяяя ляляляляля. Искам го до мен. Нищо повече не искам. ;с
трябваше да сложа кавички, но така чисто изглеждаше по-красиво. :D
По темата: абсолютно по същия начин се чувствам.
golemiq_korab_minava
04-17-2016, 18:42
Благодаря. Пея в един хор, едва ли ще ти говори нещо, но изпълнявахме "Песен за България", "Фокстрот" и две хорови обработки на народни песни. :)
Супер. Радостно е, когато има млади хора, запазващи българския дух. ;)