View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
22
23
24
аз breaking bad не успях да го догледам, мега много ми дотъпя, не знам чуек
сега си бях свалил ballers, спрях 3ти епизод на 20та мин и после го изтрих
мега тъжно :/
но пък Daredevil беше тупаница и ми е в топ 5 любими сериали, не съм сигурен дали е на първо или на второ място :Д
vikings e Лудница
arrow беше як първите 3 сезона, след слейд малко се сговняса, рас ал гул беше трагедия, както и тоя последния сезон с деймиън дарк
флаш става, малко е блудкав, ама става
джесика джоунс става
люк кейдж май излезна, трябва да го изгледам
остава да излезе айрън фист и всичко е точно
край на rant
ако някой гледа супергеройски сериали да пише :Д
YoungBloodZ
09-25-2016, 22:46
догледай breaking bad
arrow и с Деймиън Дарк беше як, но наистина със Слейд беше мазалото :Д
флаш очаквам следващите сезони да стане по-добре
а Викингите тия дни ги гледам... стигнах до 3-ти сезон и нещо ми стана яко тъпо
споко, за викингите и аз бях така, ама се "засилва"
той сериала просто е с тая структура, ако минеш първите няколко епизода след това става по-добре и финала е дъ шит
то малко като живота, чуек, само дето живота през цялото време е шит :/
и курвите са курви
:/
deitona22
09-26-2016, 11:37
Викингите мега добър сериал. Не е игра на тронове, но е в топ 5 на любимите ми сериали.
Ракшьо, Деърдевил кога ще има нов сезон? Хвъли едно очо на наркос или rome (тва на нбо).
ПТ--------—------------>>След 2 лекции, фитнес и 20 мин тичане на макс -полузаспал полубуден
DarkTemplar
09-26-2016, 14:27
Главата ми ще гръмне след доста доста крив ден...дано не се повтаря.
http://mediacafe.bg/novini/analizi/Travestit-shou-v-Kapana-i-drugi-simptomi-na-kulturnata-podmjana-VIDEO-11491
Fisherman
09-26-2016, 17:27
http://mediacafe.bg/novini/analizi/Travestit-shou-v-Kapana-i-drugi-simptomi-na-kulturnata-podmjana-VIDEO-11491
нищо ново под Слънцето
~The Smile~
09-26-2016, 18:25
Не знам защо, но когато съм в у-ще, сякаш го търся с поглед, очаквам го да се появи отнякъде или да се разминем в коридора. Чувствам липсата му, тъжно ми е, че вече го няма в у-ще и че няма да го виждам. Само това ми беше останало, а сега съвсем нищичко... Защо ми липсва? Та това е човекът, който ме нарани и използва. Как може след толкова много гадни неща, които ми причини, аз все още да съм добронамерена и мила към него? Дори забравих лошите случки, обърнах им гръб и продължих да гледам с добро на момчето. Такава съм си аз, затова добрите душички винаги страдат... защото допускам всеки, доверявам му се, обиквам го след това нараняват мекото ми сърце. Но аз пак забравям за злото и продължавам да съм добросърдечна..
изконните предразсъдъци на някои хора, налагани им още от люлката не са лесни за изкореняване и понякога такива провокации са необходими; вярвам че това е преходен период
Пловдив винаги е бил либерален град по мое мнение; горда съм че съм израснала там; има специално място в сърцето ми за него и мисля че за мен винаги ще бъде най-вълшебното място на планетата
( разбирам резервите на някои хора към прайдове и мероприятия от това естество
ако мачизмът и хомофобията не бяха чести явления вероятно нямаше да има прайдове, нямаше да има и slut walk-ове, нямаше да има и мъже на токчета, танцуващи Нощта; в обществото, в което живеем обаче тези събития за мен са в контекста на случващото се
въпреки моите предупреждения не ме взеха под внимание
сега когато се опитаха да прехвърлят вината върху мен им напомних какво съм казал и си замълчаха
чувствам бахти наместения пич
YoungBloodZ
09-26-2016, 19:24
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/584647-%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D 0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-teenpr%D0%BEblem-net?p=11507544&viewfull=1#post11507544
Сега или никога.
divergent
09-26-2016, 20:46
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/584647-%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D 0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-teenpr%D0%BEblem-net?p=11507544&viewfull=1#post11507544
Сега или никога.
Обичам те бее
Викингите мега добър сериал. Не е игра на тронове, но е в топ 5 на любимите ми сериали.
Ракшьо, Деърдевил кога ще има нов сезон? Хвъли едно очо на наркос или rome (тва на нбо).
ПТ--------—------------>>След 2 лекции, фитнес и 20 мин тичане на макс -полузаспал полубуден
ами за Дд, трябва да излезе люк кейдж след няколко дни, после трябва и джесика джоунс мисля, след това евентуално айрън фист, след това дефендърс (където са 4мата + пънишъра, ако не се лъжа) и накрая би трябвало да е сезон 3, т.е. има абя време. Най-вероятно лято 2017
викингите си е чукче
наркос ще го гледам по-натам
ромето също остава като вариант за по-натам
днес сутринта опитах за първи път Bulletproof coffee и беше отвратително, защото:
-маслото, което имам в хладилника е там от седмица и неш, щото беше от тези големите буци и май се е развалило, щото беше кисело и миришеше кофти. Нямам блендър и с тва, с което го бърках не знам колко добре може да стане.
Едвам го изпих.
След това тичах докато ми стане лошо, прибрах се и се опитвах да не се издрайфам. Отидох на лекции, бях 2 часа на фитнес с един приятел и сега съм дробче :) :) :)
утре може би въже + някакво движение, че май не ми се тича и фитнес
ще бъде тегаво.
https://www.youtube.com/watch?v=OFfJwXpRTgM&list=RDGMEMHDXYb1_DDSgDsobPsOFxpAVMFJt7gNi3Nr4&index=2
deitona22
09-27-2016, 10:10
^^^^отивай на университт,ейшш.
ПТ:Кат не съм на уни,ми е тъпо.
Кат съм на уни,па ми е тъпо.
АгентМура
09-27-2016, 16:04
It's tough... :(
divergent
09-27-2016, 16:17
Отказват се да си оправят организацията тоя пловдивски и тва си му е. Изнервиха ме до краен предел за пореден път още преди да съм започнала да уча там и ако имаше вариант да си върна парите за семестъра, директно щях да се откажа.
В личен план съм си във все същото скапано настроение и този път няма кой да ме вдигне, трябва да свикна сама да си бъда опора. :)
Fisherman
09-27-2016, 17:59
винаги ще се намери кой да те подпре
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14448939_1191181347608218_3304787003557500108_n.jp g?oh=7621171af70f149b7d7296573f3f064a&oe=5861F3C2
Отказват се да си оправят организацията тоя пловдивски и тва си му е. Изнервиха ме до краен предел за пореден път още преди да съм започнала да уча там и ако имаше вариант да си върна парите за семестъра, директно щях да се откажа.
В личен план съм си във все същото скапано настроение и този път няма кой да ме вдигне, трябва да свикна сама да си бъда опора. :)
от това, което съм чула и от моя личен опит... мисля че всички университети в България са така; и аз имам ядове покрай СУ и може би най-големият ми е че не записах някъде в чужбина
ако тръгна да се оплаквам от университета и преподавателите мисля че цяла вечер няма да ми стигне
смисъл, едва ли те успокоих много
ама и аз съм на това дередже Д:
и почти всеки студент в България май
LoadRunner
09-27-2016, 18:40
бих искал да имам 3 деца от 3 жени
винаги ми се е въртяла тая идея в главата
кога ли ще се впрегна в изпълнението и нямам идея
при мен почти нямаше проблеми
поне не такива, които да ме изкарат извън нерви
и даскалите ми се струват готини
остава да видя по 2 предмета кви са и всичко точно :D
бих искал да имам 3 деца от 3 жени
винаги ми се е въртяла тая идея в главата
кога ли ще се впрегна в изпълнението и нямам идея
и ще оставиш 3 деца без баща
реално погледнато
YoungBloodZ
09-27-2016, 18:47
реално погледнато
По-скоро 3 деца без майка. :D
deitona22
09-27-2016, 18:49
и даскалите ми се струват готини
остава да видя по 2 предмета кви са и всичко точно :D
Rrrrrabit :D Само даскали не са :D Мани та*ша*ка ,ама ако те чуят да им кажеш така в унито,мое да си го отнесеш
еми мен не ми пука принципно, засега съм имала само 2-ма преподаватели, ама ние сме близо 6 астрономически часа на ден с малки почивки, така че ги опознах горе-долу добре
сегашният ни преподавател го харесвам
предишната госпожа се опитваше да ни демотивира по всякакъв начин, просто защото е свикнала да работи с 15 души примерно и не ѝ се занимава с близо 30
мислех че тя е единичен случай, но от това, което чувам е масово при по-нестандартните филологии, понеже почти всяка година увеличават местата
LoadRunner
09-27-2016, 19:00
реално погледнато
това ми е в мечта отдавана понеже мисля че съм най-несемейния и непостоянен тип койо познавам
ще са с разлика, смисъл едно след друго, за да оцелея чисто физически и да не наранявам чувствата на майките
така ще съм чист, плюс това аз ще ги убедя в правотата си и всички ще сме добри приятели
естествено ще компенсирам с пари за да са доволни всички и ще си имам вила в близкото тузарско село за да ги събирам всички по празниците
значи аз съм го натамънил и измислил, само парите са проблем
Fisherman
09-27-2016, 19:07
от това, което съм чула и от моя личен опит... мисля че всички университети в България са така; и аз имам ядове покрай СУ и може би най-големият ми е че не записах някъде в чужбина
ако тръгна да се оплаквам от университета и преподавателите мисля че цяла вечер няма да ми стигне
точно така при най-малкия запек тичайте на запад,на метеното
точно така при най-малкия запек тичайте на запад,на метеното
Не, че на запад навсякъде е метено. Там, където е не всеки може да стъпва.
Намерих си "под игото" и я прочетох пак, щото последно още в гимназията. Прекрасна. Имаме мн стойностна литература. Прочетох и една антиутопия "прекрасният нов свят". Толкова много прилики, а книгата е писана преди доста десетилетия. Ако не се вземем в ръце... светът ще се напълни с такива като фикуса.
Fisherman
09-27-2016, 19:58
Не, че на запад навсякъде е метено. Там, където е не всеки може да стъпва.
с пари може
Мисля,че все още можеш да си ги вземеш.. Поне на мен ми върнаха таксата,която им бях платила за целия семестър,след като се отписах.. Звънни и попитай ;)
Не вярвах да ми е тъжно чак,за него.. нищо и това ще ми мине..
Липсва ми и това да карам,което не вярвах,че ще е случи.. :D
Боли ме главата кат низнъм ко ама отказвам да спя, искам да си довърша сериала и тогава.
divergent
09-27-2016, 20:43
Това дете ме изнервя до краен предел, а още даже не сме заживели заедно... Ебахти песимиста.
GuardianAngel
09-27-2016, 21:17
шибан ден,шибани хора..всичко е просто шибано и нещастно прекрасно !!!
Това дете ме изнервя до краен предел, а още даже не сме заживели заедно... Ебахти песимиста.
ела да живееш с мен да видиш кво е песимизъм
YoungBloodZ
09-27-2016, 21:58
ела да живееш с мен да видиш кво е песимизъм
Ти си си реалист.
Ти си си реалист.
you haven't seen shit boy
Аз пък съм много доволна, преподавателите ми са прекрасни. Единствено леко ме изнервя, че все още не ни е излязла програмата, но има признаци, че това би се случило днесутре, така че е ок.
Прочетох и една антиутопия "прекрасният нов свят". Толкова много прилики, а книгата е писана преди доста десетилетия. Ако не се вземем в ръце... светът ще се напълни с такива като фикуса.
като бях на такава вълна исках да я прочета, но нещо не ми стигна времето и после като я започнах нещо не успях да мина началото. Но щом казваш, сигурно си струва. Чела ли си 1984?
Както каза, си е до настроение, колкото и добра да е книгата, ако не ти се чете нещо такова, няма да ти хареса. Поне при мен е така хд. Като цяло не съм фенка на утопиите, антиутопии, фантастики. Просто не обичам да мисля за бъдеще, последствия, дрън-дрън хд. Ся ми дойде музата. Книгата е хубава, кара те да си представяш;мислиш. 1984 я бях почвала, само щото е доста известна, но не ми се четяха подобни неща тогава и не я и довърших. Следваща ми е в списъка. Мнение?
Фишка, нали това казвам. Едни нямат финансовия, други умствения капацитет.
На мен лично много ми хареса, но аз и си падам по антиутопии. След това прочетох Animal Farm паак на Оруел и е подобна, то като цяло този тип си приличат. Та, прочети я, няма да съжаляваш, щом си в настроение :Д
В такъв случай аз пък ти препоръчвам моята книга. Нямам претенции да разбирам от този жанр, даже май ми е първата, но е ного яка. Още с предговора ме спечели.
anonymous908491
09-28-2016, 11:58
http://www.teenproblem.net/a/10-hi-tek/49859-po-kolko-chasa-prekarvash-sredno-na-den-na-smartfona-si/
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14355111_10154184727414807_7465513089350538727_n.j pg?oh=341573b08ec271ac6dcf712517361b01&oe=587C7F41
Fisherman
09-28-2016, 12:58
Фишка, нали това казвам. Едни нямат финансовия, други умствения капацитет.
аз говоря за хората от форума,едва ли тук има хора с гениални умствени капацитети,които ще ги глътне запада ей така,повечето са натегачи
deitona22
09-28-2016, 17:23
Е*бат*и шибания ден,завършил с птп.
надявам се виждам тази жена за последен път
не бях събирал толкова много злоба за толкова кратко време
вероятно съм и докарал уроки даже :D
~The Smile~
09-28-2016, 21:05
Изморих се да мисля и да ми пука за хора, които не се интересуват от мен и на които им е през оная работа (с извинение) за мен. Това ли са приятелите, които винаги съм обичала и подкрепяла? Това ли са хората, на които помагах, когато имаха нужда от нещо? Сега, на която и врата да почукам, не получавам отговор, "върви си"ми казват. И съм сама, отново измамена, заради доверчивия ми нрав.
А де да беше само това....липсват ми баба и дядо, вече 4 години ги няма, не съм свикнала с липсата им и с това, че си отидоха толкова бързо... Във всеки един миг си спомням за тях и си мисля за тях през цялото време, особено когато вечер остана сама в стаята. Тихичко си плача. Или пък си спомням за хубавите мигове с тях. Всичко помня, все едно спомените съживяват баба и дядо. Баща ми се опитва да направи нещо от вилата им, аз съм против, разрушава кътчето на баба и дядо... Но да, може да разруши къщата, но не и спомените ми! Розите и цветята все още цъфтят, въпреки че никой не ги гледа! Розитв, щом ги помириша, се сещам за баба ми, как ги гледаше като очите си, гласът й кънти в ушите ми радостен, викаше ми "Ина!". Гроздето, черешите,растат си ей така, дават хубави плодове. Спомням си за дядо. Милият, как се грижеше за плодовете и колко много зеленчуци гледаше, как неуморно се трудеше за тях. Колко много неща правеше. Колко добър човек беше. Как се усмихваше.
Липсвате! Обичам ви!
divergent
09-28-2016, 21:10
Изпуснах Найденчо на бетона пред входната врата и малко му пукнах екрана... :'( Гаранцията 100% няма да я покрие тази щета. Някоя добра душа би ли ми казала колко ще ми излезе ориентировъчно смяната на стъклото, надявам се, че няма да се налага да се лишавам от бъбрек.
anonymous990763
09-29-2016, 03:07
Чорапите са прекрасно изобретение.
е така, ако може
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/75/b9/b1/75b9b1f40e422dca368aeb9a2966aa12.gif
Ти ебаваш ли се?! Купих си ЧЕРЕН лак за нокти, прибирам се, лакирВам се, а той - МАСТИЛЕНО СИН. Мамка му, мършава синя... Умирам от бяс, аз исках ЧЕРЕН...
deitona22
09-29-2016, 17:56
Да ти наблъскат 1 лекция и 3 упрж в един,плътно без дупки..ебати малоумното нещо.И с разправии около колата,не знам как гледам сега дори.
Fisherman
09-29-2016, 19:03
Ти ебаваш ли се?! Купих си ЧЕРЕН лак за нокти, прибирам се, лакирВам се, а той - МАСТИЛЕНО СИН. Мамка му, мършава синя... Умирам от бяс, аз исках ЧЕРЕН...
поръси ги с активен въглен
Да ти наблъскат 1 лекция и 3 упрж в един,плътно без дупки..ебати малоумното нещо.И с разправии около колата,не знам как гледам сега дори.
добре дошъл в моя свят !!!
не е живот, да излизам в 7,да се прибирам в 10.. на всичкото отгоре се предполага,че трябва да седна да уча,че да взема да запомня нещо.. чудо чакам !
divergent
09-29-2016, 20:20
Моята програма пък е супер оскъдна, повече от три часа на ден ангажименти с унито нямам, направо ще си проспя живота в тоя Пловдив... Майка е откачила, че си давала парите за нищо и колко е несериозна работата, а аз мажа там нещо, че така ще имам време да бачкам, за да миряса.
Утре ми е последният ден в ресторанта и нямам търпение да мине и да си вдигам парцалите. :д
LEADERS GO FIRST!
Everybody's sittin' around twiddling their thumbs waiting for someone to say, "let's go."
That's where you need to step in!
The FIRST to the dinner line.
The FIRST to make a move.
The FIRST to say, "I love you."
The FIRST to apologize.
The FIRST to forgive.
The FIRST to start a new business.
The FIRST to speak up.
The FIRST to speak out.
The FIRST to recognize a problem.
The FIRST to do something about it.
The FIRST to say, "no."
The FIRST to say, "yes."
THE FIRST!
Everybody is waiting for the leader to show himself. It might as well be you!
^да
а аз току-що осъзнах, че може и никога да не съм щастлива. винаги е изборът - ти или аз
поръси ги с активен въглен
Оправих се аз. :д
време е да си обновя мебелите
купих си една секцийка витринка ново бюро че тия верно си бяха от соца сега ми остава да премахна всички стари мебели да пребоядисам за 3 дни и на 4тия да дойда майсторите да сглобяват
нека бог да е с мен
- Цъкаш ли понякога на профила му просто ей така да си го погледаш
- Да, а ти?
- Мда.
ех ;д
не съжалявам за решението си, но просто понякога твърде много обсебва мислите ми
ест, знам защо, но нямам какво да направя по въпроса
Maleficus
09-30-2016, 10:47
Добро и зло, колкото повече се концентрираш над тези теми, толкова повече осъзнаваш колко невежи са повечето дето виждат всичко в черно и бяло, върха на айсберга.. Но именно това прави живота по лек за тях, че не се замислят прекалено, че не отключват онези порти на лудостта, които природата не е предвидила, че някои ще пожелае да отвори. Веднъж отворени, те никога не могат да бъдат затворени отново, очите виждащи, ушите чуващи, а устата изкривяваща волята на другите в своя полза или пък в полза на всички.
- Цъкаш ли понякога на профила му просто ей така да си го погледаш
- Да, а ти?
- Мда.
ех ;д
не съжалявам за решението си, но просто понякога твърде много обсебва мислите ми
ест, знам защо, но нямам какво да направя по въпроса
ще те махна от приятели
YoungBloodZ
09-30-2016, 11:03
хаштаг Ракши
хаштаг лош
хаштаг4к
програмата е... интересна
ще видим как ще го съвместя с работата
и се чудя за единия избираем дали да го бъде, май ще ми дойде отгоре
имам още малко време да помисля
абе като цяло ще си е тегавинка, както и подозирахме ;д
deitona22
09-30-2016, 11:56
хаштаг Ракши
хаштаг лош
хаштаг4к
ХашТагБавещПодписиХаштагН арочно.
anonymous908491
09-30-2016, 12:16
https://youtu.be/czhr392QmKg?t=299
добре че не живея в бяла държава
иначе вече да са ни забранили
да пикаме прави
https://www.youtube.com/watch?v=34Na4j8AVgA
4k im a motherfucking starboy lol
MoonWatcher
09-30-2016, 16:09
Чувствам се уморен. Имам чувството, че днеска на връщане от училище бавно се сварявах в рейса, а и деня ми беше натоварен. Поне сега да се отпусна и да потъна в креслото с мисълта, че съм приключил с входните нива за тая година. Вярно, беше доста натоварено с по 2-3 на ден, но и това мина...
ENIGMA00
09-30-2016, 21:36
Нищо не чувствам. Просто съществувам. Понякога е така. :)
нещо ме мързи да тренирам, не е на добре
deitona22
10-01-2016, 17:07
нещо ме мързи да тренирам, не е на добре
Оди яж.
ПТ:Как може от 3 у-ща около мен,никой да не цъка баскет ебаси.
И как няма 2-3ма човека да отидеме на Черни връх..мързели.
anonymous908491
10-01-2016, 18:59
https://www.youtube.com/watch?v=4I4dkdM6nY8
хехехе, тая малкия мургавел как нарита два пъти по-едри от него скинари
Dagichka
10-01-2016, 19:04
влизам да се оплача, аз пък в унито имам всеки ден от 8/9 до 4/5 без почивки, тоя семестър отсега ни разказва играта, по-демотивирана не съм била никога, по-скоро разочарована, мислех си, че след като сме минали половината ще дойде време на интересните, съвременни и тн. неща, които да са ни от полза след тва, ноо не, дъгичко, колко си наивна, ще учиш от източници писани преди ти да си родена нп
Fisherman
10-01-2016, 19:23
мислех си, че след като сме минали половината ще дойде време на интересните, съвременни и тн. неща, които да са ни от полза след тва
Ти откъде знаеш,кое ще ти е от полза,освен ако не виждаш в бъдещето.
YoungBloodZ
10-01-2016, 21:45
Когато ти пращат писмо по имейл, че имаш unclaimed $14.5M...
Бил съм богат, а дори не съм го знаел.
https://www.youtube.com/watch?v=4I4dkdM6nY8
хехехе, тая малкия мургавел как нарита два пъти по-едри от него скинари
тъжно е, когато хора, които не могат да се бият, искат да се бият :Д :Д :Д
divergent
10-01-2016, 21:58
Приготвих багажа, търсете ми керван да го пренеса. Утре ще е зорът, понеже плюс гига сакът има и огромна чанта със спално бельо, после идват раницата и лаптопа, ама като си позиционирам 2/3 от нещата там, се очертава да ми е много по-лекичко при прибиранията, даже планирам да сменя сака с по-компактен. Докато събирах, си открих един списък със 100 неща, които искам да направя през живота си. Доста се изкефих, пък и отбелязах за свършени още доста неща.
Нямам търпение да се нанеса утре, големият кеф ще е да си подреждам нещата, винаги ми доставя удоволствие да започвам от начало. С тая рехава програма ще имам доста свободно време и ще мога да сътворя и делото на живота си, което планирам още от миналото лято.
Приготвих багажа, търсете ми керван да го пренеса. Утре ще е зорът, понеже плюс гига сакът има и огромна чанта със спално бельо, после идват раницата и лаптопа, ама като си позиционирам 2/3 от нещата там, се очертава да ми е много по-лекичко при прибиранията, даже планирам да сменя сака с по-компактен. Докато събирах, си открих един списък със 100 неща, които искам да направя през живота си. Доста се изкефих, пък и отбелязах за свършени още доста неща.
Нямам търпение да се нанеса утре, големият кеф ще е да си подреждам нещата, винаги ми доставя удоволствие да започвам от начало. С тая рехава програма ще имам доста свободно време и ще мога да сътворя и делото на живота си, което планирам още от миналото лято.
успех
Dagichka
10-02-2016, 12:26
Ти откъде знаеш,кое ще ти е от полза,освен ако не виждаш в бъдещето.
освен ако не работя в музей няма да са ми нужни, наистина.
днес не ми върви, грр. да идва утре да си го мачкам в унито, липсва ми
pandabear
10-02-2016, 12:30
всеки път, кoгато ми е кофти, търся в bookmarks форума.
влизам, обхваща ме някаква носталгия, става ми по-тъпо.
ама понеже винаги може и по-зле си пускам плейлиста с песни от гимназията.
ggwp
хихи, утре <3
3
:3
може и да е тази година, ахах
напоследък рождените дни са епични
последният беше топ
а вкъщи е някакво позитивно
рибириби
two girls one router
всеки мрази красивите и умните
MoonWatcher
10-02-2016, 17:49
Разтекох се в това легло... Лежа откак вечерята свърши с таблет в ръка, слушам музика и ми е някакво спокойно, летаргично и мързеливо... Крайно е приятно.
anonymous908491
10-02-2016, 18:48
всеки мрази красивите и умните
не съди по себе си
мен никой не ме мрази
Цял ден подсмърчам във влака - липсва ми. Не, бе, малко се разболях и за тва, пф... Ама пак добре, че имаше кой да ме тормози да ходя по горичките, че ако си бях останала в леглото в хотела, щях да се влача болна поне седмица. Трябва да има кой да ме ръчка в ребрата да излизам, за да съм в кондиция явно, ше си запиша това. Днес беше интересен ден - разни гадове ме вързаха с мейзърки за краката и ръцете, разни хора ми откраднаха билета без да искат... Искам да се трупясвам най-после, че умирам за сън. Щеше ми се и да не си лягам сама, както и една гореща вана преди сън, но ще заспя и така. Лека-мека.
YoungBloodZ
10-02-2016, 19:43
Цял ден подсмърчам във влака - липсва ми.
Липсва ти подсмърчането във влака? :D
Не, бе. Траксата ми липсва. :( И пакета кърпички също.
всеки път, кoгато ми е кофти, търся в bookmarks форума.
влизам, обхваща ме някаква носталгия, става ми по-тъпо.
ама понеже винаги може и по-зле си пускам плейлиста с песни от гимназията.
ggwp
ето, другия път ми пиши
аз правя всичко по-хубаво/по-добре ;) ;)
лошомие
този път наистина не знам защо
но предстоят интересни неща
едно от тях не е плануваното ми намаляване на алкохола
divergent
10-03-2016, 13:42
И студентският живот започна! Изчистихме и подредихме всичко, налепих си едната стена с големите стикери дето ги продават по китайските магазини и вече всичко е мед. Колегите са супер яките олигофрени, очертава се да се сплотим. Имах време да врътна и из града малко, също свърших и доста полезна работа с разни документи там. Остана само картата за автобусите да изкарам и да си щъкам навсякъде. :д
трябва просто от ВУЗ да го кръстят "ЗНВ" - загуба на време, за да не се преебават хората
divergent
10-03-2016, 19:37
Когат' спре тока в общака...
deitona22
10-03-2016, 19:44
Когат' спре тока в общака...
На тъмно е по-интересно :D
Виж,миналата година общака в София нямаше топла вода :D Не се оплаквай.
divergent
10-03-2016, 20:27
На тъмно е по-интересно :D.
Кой когото хване, а?
Не съм по тая част, особено с непознати. :д
deitona22
10-03-2016, 20:44
Кой когото хване, а?
Не съм по тая част, особено с непознати. :д
Ми не знам дали е така :D
Daily pill
Just TELL THE TRUTH!
Feel like you can't?
STOP DOING THINGS YOU HAVE TO LIE ABOUT!
divergent
10-04-2016, 13:13
Истинският приятел е този, на когото казваш, че пиеш топъл сайдер и той идва от съседния град в един през нощта , за да ти донесе лед. <3
чувствам се като човек с много отговорности.. в общи линии
ама лошо си управлявам времето.
divergent
10-04-2016, 17:55
Когато дремнеш уж за един час, но се събудиш след три, чудиш се наистина ли вали или халюцинираш и през 5 минути се стряскаш, че е сутрин и си на лекция...
YoungBloodZ
10-04-2016, 17:58
Когато дремнеш уж за един час, но се събудиш след три, чудиш се наистина ли вали или халюцинираш и през 5 минути се стряскаш, че е сутрин и си на лекция...
Ти още не си започнала лекции, а вече се оплакваш... :D
divergent
10-04-2016, 18:42
Ти още не си започнала лекции, а вече се оплакваш... :D
Слънце, къде видя оплакване? :D
LoadRunner
10-04-2016, 18:57
за една година потребителите са паднали точно с 50%
в бгмама интересно ли е или има само заблудени майки?
Чувствам се супер,пиша си с момиче,с което мисля че ще потръгнат нещата :)
LoadRunner
10-04-2016, 19:20
Чувствам се супер,пиша си с момиче,с което мисля че ще потръгнат нещата :)
няма да ти потръгнат нещата
няма да ти потръгнат нещата
хаааахаххаах
ENIGMA00
10-04-2016, 19:55
Абе и аз тва съм се питала да ти кажа. :D
LoadRunner
10-04-2016, 20:45
Абе и аз тва съм се питала да ти кажа. :D
кво ще правим?
да те назнача за къртица там да проучиш ква е хавата, ко ше кажеш?
anonymous908491
10-04-2016, 21:23
Даяна може да ти каже, напоследък често я виждам там.
Аз чета козметиката на мамата - има бая заблудени шматки.
ОН: Беше хубава вечер - излязох уж за половин час, за да пия чай, а се прибирам четири часа по-късно. Беше хубаво.
ENIGMA00
10-04-2016, 22:25
кво ще правим?
да те назнача за къртица там да проучиш ква е хавата, ко ше кажеш?
Мда аз съм влизала, но нещо не съм от тоя тип жени.
deitona22
10-05-2016, 09:58
Д*еб*а и тъпата програма са направили тия от унисисие.
ENIGMA00
10-05-2016, 14:06
Нещо ме е налегнала есенна умора. Кажете как да се излекувам. :D Яко мързел ме тресе.
divergent
10-05-2016, 15:28
Съседният блок ме приспиват и събуждат с "Трепни". На риплей по няколко пъти.
Maleficus
10-05-2016, 16:38
Когато един мъж изглежда като алфа, но не се интересува да е на върха на йерархията и гонката се случва така, че обществото в опита си да си обясни защо и да му сложи по лесна табела, стига до банални заключения от рода на : "Сигурно е гей"
Когато един мъж е повече от алфа, той умее лесно да игнорира обществото, да мисли и да се държи както се чувства и иска (в разумни граници разбира се ), а обществото не може дори да одраска неговото самочувствие.. :) Няма нищо по удовлетворяващо от това да бъдеш злато пред очите на жените, да правят опити, но да не могат да те имат и по лошо, да не могат да си обяснят защо не могат да те имат :D ( освен това, когато една жена е хвърлила куп усилия да ти спечели вниманието се чука както не се е чукала досега през живота си.. Вероятно отчасти от някаква извратена благодарност, че най сетне са паднали трохи внимание в нейната чиния :) )
YoungBloodZ
10-05-2016, 16:51
( освен това, когато една жена е хвърлила куп усилия да ти спечели вниманието се чука както не се е чукала досега през живота си..
Ти няма как да го знаеш това.
Maleficus
10-05-2016, 17:00
Ти няма как да го знаеш това.
Щом казваш.. Няма как да си сигурен :)
Никъф глас, братче! Напрао... Измъчих се с една ампула преди малко, може и да почна да се чувам скоро. :дд
LoadRunner
10-05-2016, 19:03
http://prikachi.com/images/766/8928766I.jpg
YoungBloodZ
10-05-2016, 19:05
[img]http://prikachi.com/images/763/8928763K.jpg[img]
Не съм съгласен. Забелязах още след 4, че няма 5.
LoadRunner
10-05-2016, 19:06
аз не
фак
Най-доброто ми решение евър! Мотивация, ентусиазъм, енергия, надежда, щастие, предизвикателство... толкова е хубаво.
Бг образованието има надежда, определено, щом на едно място може, може и на други...
deitona22
10-06-2016, 08:35
Айм туу лейзи фор дар шит.
Най-доброто ми решение евър! Мотивация, ентусиазъм, енергия, надежда, щастие, предизвикателство... толкова е хубаво.
Бг образованието има надежда, определено, щом на едно място може, може и на други...
http://67.media.tumblr.com/6b22f93e211b8f4d967074773960a706/tumblr_mqpifljNP61sxviy0o1_250.gif
divergent
10-06-2016, 11:01
Алилуя! Първата интересна лекция, има надежда! <3
anonymous990763
10-06-2016, 12:16
Да видим докъде ще я докараме.
ENIGMA00
10-06-2016, 12:26
Места каналите с телефона вместо с дистанционното, слагам прах за пране на гъбата за миене на чинии вместо веро. Побърквам се. Влизам в стаята и забравям за кво съм влязла. Чувствам се куха и празна.
divergent
10-06-2016, 18:44
Май прекалих с откъсването от хората, почвам да се депресирам.
Очаквам с нетърпение 15-ти. Дано ме поканят на църква за следващия ден.
deitona22
10-06-2016, 19:36
Разделяне по специалности след втори курс?! Да бе да?! Същите глупости учим,както и досега.Накратко -унсс.
Разделяне по специалности след втори курс?! Да бе да?! Същите глупости учим,както и досега.Накратко -унсс.
Математика учиш ли? Един колега ще става асистент в УНСС. Ако ми платиш достатъчно може да си вземеш изпита без да учиш.
верно ли се разделят ?
е, то има логика да се разделят, аз си мислех, че просто избираш неща и си продължавате така с разликата, че имаш неш, на което трябва да ходиш сам :Д
deitona22
10-06-2016, 20:18
верно ли се разделят ?
е, то има логика да се разделят, аз си мислех, че просто избираш неща и си продължавате така с разликата, че имаш неш, на което трябва да ходиш сам :Д
Ако искаш некви разяснения за унсс,драсни у фб.Тука ще ме мързи да го храня толкова.
Математика учиш ли? Един колега ще става асистент в УНСС. Ако ми платиш достатъчно може да си вземеш изпита без да учиш.
М**айната й на нея..просто учим тотални глупости,които не се връзват със специалността.
Ако искаш некви разяснения за унсс,драсни у фб.Тука ще ме мързи да го храня толкова.
М**айната й на нея..просто учим тотални глупости,които не се връзват със специалността.
тоа па, у фб имам само готини женски
за кво си ми ти?! :Д :Д :Д
deitona22
10-06-2016, 20:59
тоа па, у фб имам само готини женски
за кво си ми ти?! :Д :Д :Д
Нека унсс само те изненада :D И дано нямаш макроикономика/световна икономика при Ваня дъ секира Иванова.
имам икономика и публичен сектор при д-р Беев, който е готин на помия, цифра печен тип изглежда
и яко преподава, друг е въпроса, че никога не съм учил икономика и около 80% от тва, което лафи не го схващам :Д
СУ, бейби
но пък явно не ми е писано да спортувам към университета
променили са графика на плуване и са преместили басейна на майната си
за скито трябвало да си състезател
еми, ок
сега ще трябва сама да си направя график и бюджет :с
Fisherman
10-07-2016, 09:14
СУ бейбиииииииииии
deitona22
10-07-2016, 10:22
Цяла стурин щъкане из селото с градския и като добавка-унсс чак от 4 следобед..еб*аси.
СУ, бейби
мммм, не, не генерално СУ, има доста кофти факултети, просто в нашия се налива много и е доста европейско :Д
https://pics.onsizzle.com/i-hate-it-when-some-people-can-sleep-as-fast-2547941.png
А съм толкова изморена и недоспала. Обичам те петък. Лове.
https://pics.onsizzle.com/i-hate-it-when-some-people-can-sleep-as-fast-2547941.png
А съм толкова изморена и недоспала. Обичам те петък. Лове.
https://www.youtube.com/watch?v=GCXAwiBJZho&feature=share
NomNomNom
10-07-2016, 17:14
Още повече съм спряла, с разликата, че никъде не се чувствам всъщи но същевременно навсякъде ми е еднакво вкъщи, стига да имам интернет, хубава храна и цивилизация наоколо.
Хубаво е - аверка и горещ шоколад. Хубаво е, странно есенно, макар че изключително много мразя есента и зимата.
LoadRunner
10-07-2016, 19:43
тази вафла е голямо животно, друга като нея не съм виждал
YoungBloodZ
10-07-2016, 20:02
тази вафла е голямо животно, друга като нея не съм виждал
Baffalsc?
deitona22
10-07-2016, 20:04
Baffalsc?
Абе ти никога не пишеш по темата тука..спамер :D
YoungBloodZ
10-07-2016, 20:10
Абе ти никога не пишеш по темата тука..спамер :D
Ти трябваше да питаш коя е, а не да мe обвиняваш в спам. :lol:
deitona22
10-07-2016, 20:22
Ти трябваше да питаш коя е, а не да мe обвиняваш в спам. :lol:
Немам идея за какво говориш :D Какво да гопитам? И пак:спамер-модератор :D
LoadRunner
10-07-2016, 20:58
същата
LoadRunner
10-07-2016, 21:03
скачам аз в колата паля и тръгвам (за цигари) buyнах си и се отправих на едно кратко нощно каране в града, викам си чай да видя как са градските проститутки, минавам към гарата, 2 миндила седнали и чакат, ц, грозни бяха, карам си виждам още една ..........ма дебелааа дебела (ко си мисли че прави там и аз не знам) и оп паа, обръщам се на дясно и патрулка, добре че бяха на лафче и не можаха да ми реагират. Викам си "ай си бегам вече" газ, карама карам и си минавам по мойта тиха потайна уличка и по едно време чувам яко сирени зад мене, пак ченгета [викам си айдее спряхаме (на половин чаша вино бях/съм)] ма те пък гонели някъв зад мене и него спряха, пак гаааз и в нас
датс ал фолкс
тъпа история ма тва е за тая нощ ;/
ENIGMA00
10-07-2016, 21:15
Върнах се. Депресивното ми настроение се оправи за сега. :D Хубаво е да излизаш и да общуваш с хора.
divergent
10-08-2016, 12:58
Сервирах на майка ми, че чакам да направят пералното помещение в общака, да започне да ми превежда парите по карта, и изобщо да не се прибирам. Два дни съм си тук и през цялото време трябва да има напрежение и караници за простотии. Аз такива неща няма да търпя.
Когато говоря по телефона непосредствено след ставане от сън не съм адекватна, съгласявам се на услуги за хора, които не са си мръднали пръста за мен и не мога да включа частта от мозъка си, в която се съхранява всичко, което имам да кажа на въпросния човек, за да го поставя на място. После седя и се ядосвам защо не му казах нещата, които трябваше, защо му помогнах и с това рискувам да си прецакам плана в живота... Просто не трябва да общувам с хора до два часа след ставане.
Най-яката част от деня до момента е след обаждане от бившия да ти се падне късметче "Любов" с кафето. Де*ба и шибаният живот.
ENIGMA00
10-08-2016, 16:03
Много ми е студеноо. Студ бе, студ иде. :D
тази вечер ще си пийна нещо
за момента съм се наситил на слава а егерския ми щуцер ще си помълчи тази година и макар да искам да си почина скоро пак ще слагам сабята
ще отлея малко за тия дето ги няма вече и после ще сам ще си отпия от втората чаша за бойните ми другари които са някъде там в момента
което ми напомня че ще трябва да се появя в клуба на 46ти пехотен за да си отпия кръста за храброст
anonymous990763
10-08-2016, 18:03
Пихтиесто.
Dagichka
10-08-2016, 18:45
не стига, че вече рядко влизам тук, ами като се опитах да пиша уж от профила си сто пъти ме връща на началната страница и вход иска, пфу
кофти ми е, не съм в хармония със себе си, иначе нещата вървят чудесно и би трябвало да съм хепи, ама нъцки
https://www.youtube.com/watch?v=GCXAwiBJZho&feature=share
Друг очаквах да ми прати тази песен. Благодаря. НЯКОЙ ВСЕ ПАК МИ Я ПРАТИ!
*въпреки, че не е яка. Важен е жестът.
Мразя, когато някой ми пусне бръмбара и почвам ся "дали е така; възможно ли е да съм го пропуснала; ами, ако е истина".
Понякога толкова си досаждам. Ма, еби го, бе. Се таа.
Друг очаквах да ми прати тази песен. Благодаря. НЯКОЙ ВСЕ ПАК МИ Я ПРАТИ!
*въпреки, че не е яка. Важен е жестът.
Мразя, когато някой ми пусне бръмбара и почвам ся "дали е така; възможно ли е да съм го пропуснала; ами, ако е истина".
Понякога толкова си досаждам. Ма, еби го, бе. Се таа.
обиди ме btw
deitona22
10-08-2016, 19:27
Баси,да свикнеш с кола из голямото село,после е много ш*ибано да се возиш с градския...
LoadRunner
10-08-2016, 19:49
днеска като излязох на терасата и видях толкова паднали жълти листа осъзнах че е есен, след това зима, а това си е депресиращо
студ и самота
бах мааму
тая година само 1 ново полезно приятелство, трагично, и няколко, да кажем около 10 изпуснати шанса в общия смисъл
имам чувството че всичко се случва през лятото, през зимата не ми се е случвало нищо добро или поне през последните 3 години че да си го спомня
Животът е секс.
ти за мен си само секс, само секс, просто секс
rakshy atm
https://66.media.tumblr.com/fdf3eaf9aaeb859cd16d4548ddd59dc1/tumblr_oc2wo1ryAa1t1bsgno2_540.gif
YoungBloodZ
10-09-2016, 13:03
оная от Юин 7 ли?
Точно днес ли трябваше да е тоя глупав маратон?
а може просто да си държа езика зад зъбите и да не влизам в пререкания с хора, които не заслужават внимание
ех, lunacy, lunacy
AnarchyBoy
10-09-2016, 15:01
Дейба колко много я обичам.
NomNomNom
10-09-2016, 15:23
Днес бях в хале, където складират купчини със съставки за petfood, и миришеше на хляб ( високи поне 5м кафяви купчини прах, така изглеждаше), и някакви гълъби бяха влезли и умираха от кеф и се заравяха от храна направо.
Сто процента и плъхове има, казаха, че и прилепи имало.
anonymous908491
10-09-2016, 16:03
то съставките на тая храна е от плъхове и други остатъци, тия живите поне са били прясна добавка
Днес бях в хале, където складират купчини със съставки за petfood, и миришеше на хляб ( високи поне 5м кафяви купчини прах, така изглеждаше), и някакви гълъби бяха влезли и умираха от кеф и се заравяха от храна направо.
Това си е цял зоопарк!
обиди ме btw
Защо, съншайн? : (
Не ми се случва често да го правя, но така е по-добре. И вълкът, и агнето...
pac0line
10-09-2016, 19:42
Липсата на опит в подобни ситуации ме притеснява и не мога да взема решение, а трябваааа. За100 тей прави тя с мен
Fisherman
10-09-2016, 20:00
сега да не кажеш,че животните имат нужда от стерилизарана храна
NomNomNom
10-09-2016, 21:28
сега да не кажеш,че животните имат нужда от стерилизарана храна
Не съм го казала в този ред на мисли, кефех се, че има животни в огромните купчини с храна. Както се кефех, като "тръгна" частта с производството, навсякъде засмърдя на котешка храна :Д
Притеснено ми е, щото трябва да ида да го свърша това. И снимки ми трябват... Нямам търпение, определено.
divergent
10-10-2016, 08:45
Изпитвам страх за живота си, скоро не ми се беше случвало. Мамка му, защо трябваше да стане така, не ми се умира още.
Maleficus
10-10-2016, 08:58
Изпитвам страх за живота си, скоро не ми се беше случвало. Мамка му, защо трябваше да стане така, не ми се умира още.
Какво би искала да пише на надгробната ти плоча ? Хубаво е да се планират тези неща предварително :)
Имаш ли нужда да споделиш? Обикновено в подобни случаи е хубаво възможно най-много хора да знаят (най-добре от обкръжението ти). И също е хубаво да си сигурна, че има някой, на когото можеш да звъннеш по което и да е време и ще се притече възможно най-бързо на помощ. Ако става дума за човек (от когото изпитваш страх), намери и начини за самозащита.
deitona22
10-10-2016, 09:57
^^съгласен с Лиланда.
10-10-2016, 11:02
Имаш ли нужда да споделиш? Обикновено в подобни случаи е хубаво възможно най-много хора да знаят (най-добре от обкръжението ти). И също е хубаво да си сигурна, че има някой, на когото можеш да звъннеш по което и да е време и ще се притече възможно най-бързо на помощ. Ако става дума за човек (от когото изпитваш страх), намери и начини за самозащита.
Нямам такъв човек за жалост, но пък и не става въпрос за страх или тормоз от някого, за да ми трябва опора.
anonymous990763
10-10-2016, 11:03
Нереален. :lol:
ENIGMA00
10-10-2016, 11:24
Feel like shit :D
Адски съм тъжна! :( Години наред не бях се сещала за Марс, днес си купих и щастлива от факта го отварям, той побелял. Хапнах го, де ама ЗАЩО НА МЕН, мамка му?! :(
Dagichka
10-10-2016, 16:05
^мечтая за такива драми :дд
липсва ми лятото само заради частта с празната му квартира и свободните уикенди, които прекарвахме заедно.. сега и двамата нямаме време и възможност да се видим качествено, грр, знам, че не сме виновни, но това не пречи да се чувствам кофти и да почвам да се филмирам самичка
Fisherman
10-10-2016, 17:45
точно ми преведоха заплатата и нямам време да я изхарча
Fisherman
10-10-2016, 17:47
first world problems
Fisherman
10-10-2016, 17:48
ако има некое "момиче" което обича парите и няма задръжки да драсне едно лс ще инвестирам в ескапел
LoadRunner
10-10-2016, 17:49
ако има некое "момиче" което обича парите и няма задръжки да драсне едно лс ще инвестирам в ескапел
спокойно ива няма да ти пише селско тарикатче
Fisherman
10-10-2016, 17:50
спокойно ива няма да ти пише селско тарикатче
имаш ли гаг рефлекс
MoonWatcher
10-10-2016, 18:14
Чувствам се като парцал. Вчера цял ден ме болеше глава и ме обливаха ту вълни от студ, ту такива от жега (дам, понастинал съм). Сега съм по-добре, но пак съм уморен и ми се спи след училище, а и още съм хремав. Като цяло - чувствам се болен, но трябва да се пишат домашни и да се учи, тъй че ще преглътна симптомите засега.
LoadRunner
10-10-2016, 19:02
някой може ли да ми обясни за tinder
задължително ли е да е свързано с фейсбука??
deitona22
10-10-2016, 19:09
някой може ли да ми обясни за tinder
задължително ли е да е свързано с фейсбука??
Да.Ама не си губи времето там.
LoadRunner
10-10-2016, 19:21
са си го инсталнах и искам да вида кой е там все пак
ама мноу странно щото ми казаха да не си логвам истинския фейс а да си направя нов само за там
и са ми дава няква грешка
"страницата която заявихте не може да бъде показан в момента...."
ако си сложа моя си фейс ще ме занимава ли с някви нежелани публикации там
deitona22
10-10-2016, 19:24
са си го инсталнах и искам да вида кой е там все пак
ама мноу странно щото ми казаха да не си логвам истинския фейс а да си направя нов само за там
и са ми дава няква грешка
"страницата която заявихте не може да бъде показан в момента...."
Az го махнах.Няма много смисъл от него.
LoadRunner
10-10-2016, 19:39
Az го махнах.Няма много смисъл от него.
да ама мен ме интересува защо е свързано с фейса и има ли някакъв ефект към фейса ти, пуска ли ти някви съобщения или поства ли неща вместо теб на страницата ти
нещо от сорта, все пак не искам да си засягам познатия кръг във фейса с някъв тиндър
YoungBloodZ
10-10-2016, 19:40
да ама мен ме интересува защо е свързано с фейса и има ли някакъв ефект към фейса ти, пуска ли ти някви съобщения или поства ли неща вместо теб на страницата ти
нещо от сорта, все пак не искам да си засягам познатия кръг във фейса с някъв тиндър
За всеки случай не рискувай. Едва ли ще тръгне да разпраща и да качва някакви неща, но кой знае...
deitona22
10-10-2016, 20:00
Ne,доколкото помня не поства нищо.Сега вече не знам как е,но както казва Пумба,по-добре не рискувай.
LoadRunner
10-10-2016, 20:02
Ne,доколкото помня не поства нищо.Сега вече не знам как е,но както казва Пумба,по-добре не рискувай.
а ти защо си му такъв противник
разправи по-подробно
anonymous908491
10-10-2016, 20:06
разправи по-подробно
като разпрати новината на всичките ти приятели във фейса
ще разбереш защо
deitona22
10-10-2016, 20:09
разправи по-подробно
Преди го ползвах,но от януари не съм.Безсмислено е общо взето,тъй като дори и да имаш съвпадения и пишеш,женските не ти отговарят,а и повечето го правят ей така ако им е скучно като са с приятелки и после го заебават.
А и явно вече разпраща наляво и надясно из фб,както казват Папугай и Пумба.
LoadRunner
10-10-2016, 20:15
Преди го ползвах,но от януари не съм.Безсмислено е общо взето,тъй като дори и да имаш съвпадения и пишеш,женските не ти отговарят,а и повечето го правят ей така ако им е скучно като са с приятелки и после го заебават.
А и явно вече разпраща наляво и надясно из фб,както казват Папугай и Пумба.
еми това че на теб не ти пишат нищо не значи за мене хахах
иначе другото е притеснително
NomNomNom
10-10-2016, 20:18
Не поства нищо, ама ако с позната се засечете, ти изписва колко общи приятели имате и кои, съответно и на нея.
То има някаква нова версия в момента, нямам идея дали не са променили нещо по въпроса.
deitona22
10-10-2016, 20:19
еми това че на теб не ти пишат нищо не значи за мене хахах
иначе другото е притеснително
Писал съм си.С една дори се видях,но може да си прав за това ;д
Тия известия можеш да ги спреш от фб-то,ако изобщо ги има ,както казва Номном.Влизаш ,мисля че беше в раздел игри и там търсиш Тиндер и някакси се спираха,но не съм сигурен.
anonymous908491
10-10-2016, 20:34
Не поства нищо, ама ако с позната се засечете, ти изписва колко общи приятели имате и кои, съответно и на нея.
https://www.gotinder.com/privacy
https://www.gotinder.com/terms
If you are visiting our Service from outside the United States, please be aware that your information may be transferred to, stored, and processed in the United States where our servers are located and our central database is operated. By using our services, you understand and agree that your information may be transferred to our facilities and those third parties with whom we share it as described in this privacy policy.
реално постването е най-малкия проблем, даже фейса събира по-малко информация
браво бе млада кръв, сложил си ми линка на форума в подписа, бавняр с бавнярите
LoadRunner
10-10-2016, 21:45
кви са тия саадафита в подписа ти уе
anonymous908491
10-10-2016, 22:08
I wish http://www.teenproblem.net/forum
I belonged http://www.teenproblem.net/forum
hehehe, кофти късмет
така се казва пичагата, от когото взех цитата
трябва да уважаваш на хората мислите, затова саадафито е там :Д
- С*кс?
- Как смееш да ме питаш просто така! Сексуалният контакт трябва да е магически момент!
- Абракадабра! С*кс?
тва е за ива и евок :Д
Maleficus
10-10-2016, 22:59
Може би е разумно да се научат къде са бункерите и какви са характеристиките им, тъй като е малко вероятно да бъдем ударени директно(страна с нисък приоритет).. Ако има директен удар обаче(вероятно от отклонена от оригиналната цел ракета), предлагат същата защита като да държиш чадър по време на метеоритна буря.. Подобряване на съществуващите постройки ( с дебел слой олово може би ? ), разширяване, организиране на тренировки, създаване на ефективна система за рециклиране, която би позволила на бункерите да функционират автономно години наред, създаване на приоритет за съхраняване на културните ценности и талантливите хора, дъра бъра..
Шанс за трета световна война висок, тъй като дълга на Америка отдавна е надвишил критичните стойности и един от методите за стабилизация е предизвикването на глобален конфликт(ако долара падне, хората на високо падат и те, а мегаломаниаците изненада, не обичат да губят :) ), а подобен конфликт със сигурност би помогнал да спре бързия прираст на човешката раса също .. Симптомите на война явни, терористични групи издигнати от американското правителство(пари, средства, мотив и боеприпаси), притискане на Русия, чрез санкции, ракетни бази заобикалящи Русия, дестабилизиране на отношенията със съюзници, Сирия, Украйна и тнн. Животното притиснато в ъгъла, няма друг избор освен да започне да хапе, а оттам ескалация на нещата, но е задължително другата страна да започне конфликта, за да може да проработи пропагандата след това. Никоя страна не иска да бъде записана като онази, започнала конфликта, каква суета ..
Знам знам, имам богата фантазия и много се ослушват до момента, когато започнат да чуват куршумите в задния си двор, но нека не забравяме, че е имало 2 световни войни предизвикани по подобен начин :)
Дилемата е.. Дори да оцелееш, струва ли си да си жив в свят, където всичко иска да те убие, дори въздуха ( Високи нива на радиоактивни частици и ирадиация, която би продължила минимум 20 години, ако не сме ударени директно и стотици ако сме. Да не говорим, че ще се вдигне достатъчно прах, та да закрие слънцето за достатъчно време, та да убие растителността и бла бла)
По темата.. Чувствам как човешката алчност ще превърне много хора в пепелни графити по сградите, в най лошия случай разбира се. Но хората са идиоти, които рядко се учат от грешките на мъртвите, които страдат от краткосрочна памет и липса на поглед далеч в бъдещето, така че всичко е възможно :)
NomNomNom
10-11-2016, 06:44
https://www.gotinder.com/privacy
https://www.gotinder.com/terms
If you are visiting our Service from outside the United States, please be aware that your information may be transferred to, stored, and processed in the United States where our servers are located and our central database is operated. By using our services, you understand and agree that your information may be transferred to our facilities and those third parties with whom we share it as described in this privacy policy.
реално постването е най-малкия проблем, даже фейса събира по-малко информация
От друга страна, има опасни същества в тиндер, добре е поне да я ползват тази информация И в полза на евентуални жертви
aurissaaaaa
10-11-2016, 06:51
Малко вероятно ама ... някой някога да е поръчвал нещо от Япония ? Харесал съм си едни чайчета, но наскоро са въвели няква глупост с пощенско представителство и ти блъскат и едни 15 лева такса само за него като бонус към 20-те % ДДС и 10-те мито пък въпросните чайчета не са и особено евтини та не искам да ми излезе през носа :( ...
divergent
10-11-2016, 06:58
Иди си набери лайка и липа и не се охарчвай излишно.
anonymous908491
10-11-2016, 08:29
От друга страна, има опасни същества в тиндер, добре е поне да я ползват тази информация И в полза на евентуални жертви
Още по-добре е да я ползват за превенция и да няма евентуално жертви, но се съмнявам, че ще стане.
Опс, намерих си снимки от бала, снимки от казармата, от училище, май и от детската градина, само трябва да ги сканирам.
А и такова, не можах да се разпозная в първия момент, хехехе, ебати затъпяването съм претърпял в последните години.
aurissaaaaa
10-11-2016, 09:07
Иди си набери лайка и липа и не се охарчвай излишно.
Е принципно си имам билкови ама не е същото просто.
Иначе си намерих евтин вариант, да видим дали е няк'во лайно http://www.iherb.com/Rishi-Tea-Organic-Loose-Leaf-Green-Tea-Sencha-2-12-oz-60-g/44992
Пускам го за който иска - има купони в нета за -5$ на първа поръчка, та излиза около 17 с доставката, което е доста ок принципно, та затова ме съмнява ама ще видим :Д
deitona22
10-11-2016, 09:12
Е*б*аси времето.
Е*б*аси времето.
Екстра е времето.. Като да не се ходи на лекция е :D
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14708256_1199488790074014_2924848068295115329_n.jp g?oh=930570d8c2f3fc4ba0d34ee6c56c8f3c&oe=58A0254F
YoungBloodZ
10-11-2016, 09:30
Сутринта малко ми остана да си извадя якето, а сега съм по къс ръкав...
deitona22
10-11-2016, 09:37
Екстра е времето.. Като да не се ходи на лекция е :D
Аз нямам и без тва,но за сметка това правя некъв ш*иб*ан доклад за некви двама ,за които няма ш*иба*на информация в шиба*н*ия гугъл.
Аз нямам и без тва,но за сметка това правя некъв ш*иб*ан доклад за некви двама ,за които няма ш*иба*на информация в шиба*н*ия гугъл.
кои двама
deitona22
10-11-2016, 10:06
кои двама
Единия го намерих,другия е тегавия-Robert Applebey
Аз имам една задача "Да се развие ш*баната функция по ш*бания ред на ш*бания Фурие :D"
deitona22
10-11-2016, 10:15
Аз имам една задача "Да се развие ш*баната функция по ш*бания ред на ш*бания Фурие :D"
Я не говори по тоя ш*иба*н начин. :D
Я не говори по тоя ш*иба*н начин. :D
Що не се ш*баш :D Реших я и сега ш*бания мързел не ме пуска :D
deitona22
10-11-2016, 11:15
Що не се ш*баш :D Реших я и сега ш*бания мързел не ме пуска :D
Браво на тебе.Аз още се мъча със ш*иба*ния превод на ши*ба*ната биография на единия.
Познайте кой се върна :)! Един подходящ поздрав за всички фенове на които съм липсвал и не чак толкова :D :
https://www.youtube.com/watch?v=YVkUvmDQ3HY
8)
Graeca sunt non leguntur.
Но пък тя е прекрасна, явно трябва просто периодично да си говорим, за да не се чувствам сама в мнението си за определени личности и явления и да се депресирам от това.
YoungBloodZ
10-11-2016, 16:00
Ти си толкова бърз, че още не си разбрал, че не аз слагам подписите...
deitona22
10-11-2016, 16:09
Ти си толкова бърз, че още не си разбрал, че не аз слагам подписите...
Недей лъга,че не си ти !
ПТ:село София,час пик,дъжд-->ебати кефа.
Колко е яко да си зает. Бях забравила какво е. Тъпо е в момент на слабост, породена от някоя книга, самотен порив или друго нещо, което провокира скуката ми, да се върна към токсичните ни отношения. Ей така, веднъж в месеца - става. Само, ако можеше да изкореня и сантименталността. Работим в тази посока. Да, самодостатъчното ми Аз и другото емоционално, което трепя по-малко всеки ден. Липсва ми художествената литература, но ще потърпи известо вето. Само, ако имах такива мераци и на научната хд. Никой не е в състоянеие да ме накара да я чета извънсесийно. Амин и чаоо.
divergent
10-11-2016, 17:08
Обичам си съквартирантката, ама е много тъпа. Ей така, в житейски аспект. Иначе пак ще съм сама два дни, пълен айляк. Така де, само да измия всички съдове и да подредя, дето е осрала с нейния, докато ме няма и заряза на мен, и след това започва айляка.
Maleficus
10-11-2016, 17:11
Една от градивните частици на цивилизацията и една държава е размяната на услуги, че един човек гарантира услугите си в една сфера ако другия гарантира услугите си в друга и така, чрез взаймна размяна и честност се изгражда доверие, а от това доверие се изгражда село, а от това село град и такааа. Уви в България приоритет е да прецакаш другия, пък ако може да свърши работата без пари и без да вложиш и предложиш нищо в замяна, а после даже и да ти благодари за привилегията че ти е робувал, още по добре :) Загубата на доверие в съседа води до постепенно разпадане на една държава.. :) Сигурно е хубаво да мислиш като българин и да живееш като трупен червей, които яде, докато трупа на държавата все още е там, но когато свърши манджата, откъде ? Старото доверие е загубено, задружието, а съседите те гледат сякаш си се изходил на килима, особено когато искаш услуга :)
Не се чувствам добре със себе си. Чувствам се добре в тялото си, но не и добре с разума си. Чувствам се...пропаднала? Малко силна дума е, но по-слабо изразено - може би. Не знам дали съм винаги неоценена, или винаги аз се надценявам, но и в двата случая не ми е добре. И още по-лошото е, че с всеки изминал ден осъзнавам как повече клоня към второто. Може би на това се дължат тези...състояния?, които ми се случват в последно време. Не че има много варианти. Или е това, или е чувството за самота. Започвам да изпадам в депресии, които не са ми присъщи. Поне имам с какво да се разсейвам, ако не друго...
LoadRunner
10-11-2016, 21:00
вече 2ри ден не мога да вляза в тоя тиндър, чак ми стана интересно що, единствено не мога да си ъпдейтна фейсбука щото нямам място (тела е на 5 години все пак)
вече 2ри ден не мога да вляза в тоя тиндърТиндър... на какво се надяваш там :D ?
divergent
10-11-2016, 21:08
Ебахти съдбата човек... :д Току що установих, че последният ден, в който си писах с момчето, което харесвам (спряхме изведнъж да се търсим за жалост) е денят, в който се запознах с един боклук. И няма как прекратяването на отношенията ми с първия да се дължи на запознанството с втория, но пък е супер странно, че така се получи. Карма ис а бич.
LoadRunner
10-11-2016, 21:12
Тиндър... на какво се надяваш там :D ?
показа ми го един приятел, на кво мислиш че се надявам? определено не е това на което ти се надяваш
NomNomNom
10-11-2016, 21:36
Още по-добре е да я ползват за превенция и да няма евентуално жертви, но се съмнявам, че ще стане.
Опс, намерих си снимки от бала, снимки от казармата, от училище, май и от детската градина, само трябва да ги сканирам.
А и такова, не можах да се разпозная в първия момент, хехехе, ебати затъпяването съм претърпял в последните години.
Давай ги
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14716305_625886824257151_6336111722735823822_n.jpg ?oh=da6cf10ba3b3b9fd452f15da3805a989&oe=58A1F8FE
ahahahahahahahhaha
deitona22
10-12-2016, 10:43
Писане цяла лекция,4 часа дупка,пак писнае,2 часа дупка и пак писане..е кажи му унсс и повече не го обиждай.
(спряхме изведнъж да се търсим за жалост)
Хм?
divergent
10-12-2016, 11:30
Хм?
Кой дали познавам?
deitona22
10-12-2016, 11:34
Кой дали познавам?
"Хм"-като питане,не като име.
divergent
10-12-2016, 11:51
"Хм"-като питане,не като име.
Ай донт ноу уот ар ю тоукин абаут.
нИ ти разбирам питанйето.
Замръзвам, а уж било 15 градуса. И грима ми не се получи, а трябва да ида да се снимам, щот #нимоа намера снимка за дкументи. Трябва да се смъкна и до дядо, а ме мързииии... И не съм яла, а съм гладна. И си искам дживотинката вече, още малко повече от 24 часа и ш си го тормозА!
smilegirl12
10-12-2016, 12:37
Замръзвам, а уж било 15 градуса. И грима ми не се получи, а трябва да ида да се снимам, щот #нимоа намера снимка за дкументи. Трябва да се смъкна и до дядо, а ме мързииии... И не съм яла, а съм гладна. И си искам дживотинката вече, още малко повече от 24 часа и ш си го тормозА!
Куче ли искаш
Куче ли искаш
Да, баща ти...
smilegirl12
10-12-2016, 12:51
Да, баща ти...
Каква порода??? ;д