View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Познаваме се от много преди която и да е от двете да влиза във форума.
о.О
А в мен усещането бе, че не се познавате. (:
Мен това не ми пречи. Не държа да съм в центъра, може би, след време ми почнало да ме изнервя, но засега ми е окей. Живея в много комуникативен квартал.
По-горе бе писала Дружба. Имам много приятели/познати, които живеят там. (:
Edit:
:lol: :lol: :lol:
Ахаха, получило се е "изгубени в превода"... :lol:
@Lilanda
Преди малко погледнах отново всичко написано и...
по-нагоре, като визирах "май ти е набор" - имах предвид Зайчето. :cool:
А сега забелязах, че съм го написал двуяко, като повече се подразбира за Ragiol, а не за заека... (:
И оттам като се почва едно объркване. :cool:
LoadRunner
05-23-2016, 17:36
To си е така когато мигрираш 8-) Мен във Варна всяка година ми е ужас покрай общежития, друго си е да си си с осигурен дом.
Един колега определи София като 'малко градче', Варна трябва да сме село :lol:
вие сте си село и говорите грозно меко
селтачки
LoadRunner
05-23-2016, 17:38
Малко, малко, но аз за 29 г. не съм стъпвал сигурно в 3/4 от кварталите (ако съотношението не е дори по-голямо). (:
а ти си вземи колело ако искаш да опознаеш градоси
аз моя го знам на 100% сичко до най-малкото камъче (с може би 1 изключение ама то там е тъпо и не съм сновал много)
в 8 ми клас си взехме колела и тогава обикаляхме сичко а и софия така съм си мислил че ще е най-лесно (и бавно) да се запомни
LoadRunner
05-23-2016, 17:46
Стрелбище, Красно село?
едни от най-яките квартали
Зайка ми е набор, да.
Но сякаш с нея не се имате нещо? Не ми влиза в работата - може да не ми отговаряш. (:
селтачки
Ти знаеш ли от кое тайно място е YSMF?
а ти си вземи колело ако искаш да опознаеш градоси
аз моя го знам на 100% сичко до най-малкото камъче (с може би 1 изключение ама то там е тъпо и не съм сновал много)
в 8 ми клас си взехме колела и тогава обикаляхме сичко а и софия така съм си мислил че ще е най-лесно (и бавно) да се запомни
Аз колело бих си взел не, за да обикалям насам-натам, ами за да намаля холестерола и триглицеридите си, както и да подобря мускулите на краката.
по темата: няма ли кой да спре solo_? Почва здраво да ми писва, след като преди няколко минути ми се наложи да изтрия пореден коментар, щото тази гадина ме е преварила със секунди и ме е прередил за пореден път в темите на фън-а. :///
селтачки
за мекото си обАркал
по темата: няма ли кой да спре solo_? Почва здраво да ми писва, след като преди няколко минути ми се наложи да изтрия пореден коментар, щото тази гадина ме е преварила със секунди и ме е прередил за пореден път в темите на фън-а. :///
Аз затова току-що се опитах да призова kalpazanka.
Стига с тва клише. Люлин е съвсем обикновен квартал без някви ежеминутни ексцесии, както се представя. Поне през деня.
ти пък много знаеш
не съм чел последните 4 страници, но все пак, ИВО НЕДЕЙ МНОГО ДА ЗНАЕШ ЕЙ
LoadRunner
05-23-2016, 18:07
Ти знаеш ли от кое тайно място е YSMF?
знам ма нема ти кажа
луд преследвач
за мекото си обАркал
не съм се объркал ама въобще
аз с варненците въобще не се разбирах + с един се сбих още 1ви курс, по правдоподобно ще прозвучи набих
най-прилични са от бургас, пловдив, русето от части, софиянците никой не ги бръснеше за хора щото не бяха по общежития и бяха някак си странични индивиди
С какво толкова съм ти привлякъл вниманието, мухльо?
знам ма нема ти кажа
луд преследвач
не съм се объркал ама въобще
аз с варненците въобще не се разбирах + с един се сбих още 1ви курс, по правдоподобно ще прозвучи набих
най-прилични са от бургас, пловдив, русето от части, софиянците никой не ги бръснеше за хора щото не бяха по общежития и бяха някак си странични индивиди
как пък моите познати не говорят меко и такива примери като пилИ съм срещала само в учебниците
знам ма нема ти кажа
луд преследвач
...
Ти си този, който знае. А и в този форум мисля, че нормални отдавна няма, та... Ти си по-притеснителния. (:
А и не съм аз този, който бяга след жените в парка. :cool:
Ще кажеш ли, M****?
Ще кажеш ли, M****?
И да се опитвам да те избягвам - не мога. Писал си във всяка тема, а когато някой друг пише - ти го затапваш, разписвайки се отново - веднага след него. Минирал си целия форум.
Празнични дни са - вземи си малко почивка.
Ако не си разбрал - в раздел "Фън" пишеш почти веднага след всеки по-рядко разписващ се в раздела. Писна ми над 10 коментара да си трия, щото си ме прередил.
Сега ще ми забраниш да пиша ли?
Fun темите са за това, и аз няма да спра да пиша в тях! Не се опитвай да победиш непобедимите! Ако си лишен от внимание, намери си занимание.
П.П. Аз не заслужавам нито вниманието ти, нито да участвам в твои постове. - Виж какво съм написал в профилчето си.
Сега ще ми забраниш да пиша ли?
...
Искрено и лично - ако имах възможността: да, щях (поне да се опитам) да го направя.
anonymous990763
05-23-2016, 18:25
Писна ми над 10 коментара да си трия, щото си ме прередил.
Просто ги редактирай.
Просто ги редактирай.
Не искам да коментирам ... - гледам, че и той не иска. Затова просто си трия постовете и чакам следващата отдала се нова възможност. (:
Този М с четирите звездички сериен столкър ли е? Къде са моите сестри?
Изнасилиха ги и ги убиха. И майка ви също.
Обикновен стоукър съм.
Други са професионалистите тук.
Изнасилиха ги и ги убиха. И майка ви също.
Защо ме лъжеш така безсрамно. Въпросът ми беше риторичен понеже темата се казва "Как се чувстваш". Хризотемида разговаря с гостенката ни, а Ифигения е при Артемида - там тя е в безопасност.
Защо ме лъжеш така безсрамно. Въпросът ми беше риторичен понеже темата се казва "Как се чувстваш". Хризотемида разговаря с гостенката ни, а Ифигения е при Артемида - там тя е в безопасност.
Ще ви дойда на гости.
Обикновен стоукър съм.
Други са професионалистите тук.
Освен теб друг столкър не забелязвам, а останалите потребители ти се хващат на въдицата. Хитър рибар си.
Ти, Зайката, Ragiol, skate, IseeDeadBodies, SlowDownBaby и т.н. - не сте ли от Бс окръг?
Говорим за всичко - генерално и частно. (((:
Както споменах - при мен масово бяха от Пазарджишко, Благоевградско. Добавям и Пловдивско.
От морето наистина нямах много колеги. Даже, като се замисля - почти нямах оттам.
водиш си записки?
Мен колеги постоянно ми пращат статистики с Варна. ;д
и някой огря ли го?
Освен теб друг столкър не забелязвам, а останалите потребители ти се хващат на въдицата. Хитър рибар си.
Както кажеш - нека е твоето. Напиши всичко, в което ме обвиняваш или преписваш - ще се съглася.
водиш си записки?
и някой огря ли го?
Ако да видиш нещо, да го прочетеш и да го запомниш в мозъка си е водене на записки - да, така е - водя си записки. (:
GuardianAngel
05-23-2016, 18:45
дрееми живей си тинейджърският живот и престани с глупостите....толкова ли е ти евтино времето да го хабиш във форума и то за глупости,очаквам деня когато ще се представиш като себе си..чудя се дали и тогава някои ще ти повярва.
водиш си записки?
Вече като не мога да намеря Хризотемида, ще питам М, той знае.
дрееми живей си тинейджърският живот и престани с глупостите....толкова ли е ти евтино времето да го хабиш във форума и то за глупости,очаквам деня когато ще се представиш като себе си..чудя се дали и тогава някои ще ти повярва.
Не смей да говориш така на дъщерята на Агамемнон и внучката на Леда. Гневът на олимпийците не е за подценяване. Аз не дремя, аз действам. Електра ще спечели тази сага.
Както кажеш - нека е твоето. Напиши всичко, в което ме обвиняваш или преписваш - ще се съглася.
Ако да видиш нещо, да го прочетеш и да го запомниш в мозъка си е водене на записки - да, така е - водя си записки. (:
Никой не те обвинява. Изказвам своите впечатления.
ти пък много знаеш
не съм чел последните 4 страници, но все пак, ИВО НЕДЕЙ МНОГО ДА ЗНАЕШ ЕЙ
Сладур хд нищо не съм писала и чела почти. Просто мернах нещо за юин.
и на мен понякога ми се набиват в ума разни досадни неща
Не ми се тръгва утре, твай! Повече нямам кво да кажа. :( И да - раз-кривях вече. :дд
LoadRunner
05-23-2016, 19:25
Ти си този, който знае. А и в този форум мисля, че нормални отдавна няма, та... Ти си по-притеснителния. (:
А и не съм аз този, който бяга след жените в парка. :cool:
прекъсвам си приятната холестеролна и триглицеридна вечеря за да ти отговоря че:
аз съм този който знае това което другите му споделят а ти си този който помни кой (кой ли? направо всеки) какво е писал преди 4 години в еди коя си тема в еди колко си часа
лунатик
аз съм тоя който преследва жени в парка и се радвам че не се чудя дали ще си изпусна късмета някъде щото съм тъп и немога да говора с хора примерно и ме е срам да заговарям просто ей така както си щракам с пръстите
А ти си тоа който има 100 профила, храни се с хорската информация и я злОпаметява, и единственото му занимание е да чатка на клавиатура и да играе карти (онлайн :Д) да готви печурки и камби и да се грижи за мускулите на краката си
искам да ми кажеш защо винаги се опитваш да визираш себе си като единствения нормален у форума
би ли обяснил (по точки 1) 2) 3)... ) кое ти е нормалното, или тва си го казваш нещо като виц
Ако не си разбрал - в раздел "Фън" пишеш почти веднага след всеки по-рядко разписващ се в раздела. Писна ми над 10 коментара да си трия, щото си ме прередил.
в този форум мисля, че нормални отдавна няма
:lol:
YoungBloodZ
05-23-2016, 19:49
Не искам да коментирам ... - гледам, че и той не иска. Затова просто си трия постовете и чакам следващата отдала се нова възможност. (:
прави като мен - игнорирай соло и пиши за последния нормален потребител в темата :)
Clytemnestra
05-23-2016, 19:55
И на него ще му дойде времето. Тогава Хадес ще го оправи :)
Няма да ме оставят намира... Добре, с какво толкова съм заслужил вниманието ви?
Ти внимавай, че вратлето ти изтънява! И никой не се интересува кой е баща ти.
Clytemnestra
05-23-2016, 19:58
Няма да ме оставят намира... Добре, с какво толкова съм заслужил вниманието ви?
Ти внимавай, че вратлето ти изтънява! И никой не се интересува кой е баща ти.
А чувал ли си за мъжа ми?!?
А чувал ли си за мъжа ми?!?
Не.
AnarchyBoy
05-23-2016, 20:07
Толкоз ми е кеф, че сутринта като се събудих първата ми мисъл беше. Днес е понеделник ама не се работи, пу. Втората ми мисъл беше, Еее деба утре е вторник и не се работи... 8-) ""Да му еба путката майна**.
Как ми се ходи на работа не е истина..
LoadRunner
05-23-2016, 20:14
Толкоз ми е кеф, че сутринта като се събудих първата ми мисъл беше. Днес е понеделник ама не се работи, пу. Втората ми мисъл беше, Еее деба утре е вторник и не се работи... 8-) ""Да му еба путката майна**.
Как ми се ходи на работа не е истина..
що за плоска "хвалба" се опита да изфабрикуваш
AnarchyBoy
05-23-2016, 20:40
Интересното е, че не е хвалба и не е плоска. ;)
Аз по принцип съм откровенно мързелив.. Но наистина това си помислих, даже сам себе си изненадах... Пък и няма какво да правя като не съм на работа, всичките ми близки по стечение на обстоятелствата са или далеч или заети и само се чудя какво да правя по цял ден, а пък на работа ми е мега интересно и ново.. ;)
zombolovesu
05-23-2016, 20:57
Хваща ме постоянно параноята и то от някакви незначителни ситуации.. Изключително ми е напрегнато, а няма причина за това. Правя всичко възможно да не ми пука за нищо, един вид "да живея за мига", а всъщност не мога изобщо така. Да, то е логично да мислиш за последствия, обаче аз малко прекалявам. Кошмари сънувам и ги забравям до няколко часа след като се събудя, като си легна ме обзема мисълта за тях. Искам да отида някъде далееч на почивка да забравя всичко свързано с това. Съжашявам за изпълненото негативна енергия мнение. Чудя се да започна да ходя някъде на бок да си изкарвам всичката отрицателна енергия? Мнения?
...
Просто е - хората сме различни. Дали за добро или лошо- различни сме. Функционално - на клетъчно, молекулно, атомно, квантово ниво сме почти сходни, но душевно - всеки носи в себе си различен дух. Защо не сме всички мот-а-мо еднакви - нямам представа. Каква е целта да сме различни - също. Може би конкуренция за ограничени ресурси - информационни, материални, духовни. Точно в този момент - не ме и интересуват отговорите на тези въпроси.
Аз не съм като теб - прост пример: не си прекъснах вечерята.
Можеш да пишеш каквото си искаш за мен - по-важното за мен аз съм го повторил тук поне няколко пъти. Този път ще пропусна. Който помни - ок. Който не - е, има възможност да разгледа архивите.
И бъди спокоен - не всеки тук ме харесва, дори напротив: повечето потребители споделят твоите възгледи. А ако толкова държиш - не ми е проблем и публично да споделя кои са те.
YoungBloodZ
05-23-2016, 21:26
Просто е - хората сме различни. Дали за добро или лошо- различни сме. Функционално - на клетъчно, молекулно, атомно, квантово ниво сме почти сходни, но душевно - всеки носи в себе си различен дух. Защо не сме всички мот-а-мо еднакви - нямам представа. Каква е целта да сме различни - също. Може би конкуренция за ограничени ресурси - информационни, материални, духовни. Точно в този момент - не ме и интересуват отговорите на тези въпроси.
Аз не съм като теб - прост пример: не си прекъснах вечерята.
Можеш да пишеш каквото си искаш за мен - по-важното за мен аз съм го повторил тук поне няколко пъти. Този път ще пропусна. Който помни - ок. Който не - е, има възможност да разгледа архивите.
И бъди спокоен - не всеки тук ме харесва, дори напротив: повечето потребители споделят твоите възгледи. А ако толкова държиш - не ми е проблем и публично да споделя кои са те.
аз те харесвам! (като съфорумник... не съм гей)
Чай. Най-сетне. Поне утре времето няма да е лошо. Трябва да проверя дали имам нещо за ядене в хладилника, но ме мързи да стана.
GuardianAngel
05-23-2016, 22:50
;[
IseeDEADbodies
05-24-2016, 06:47
Защо сънувам такива неща ? ... Ениуей, просто сън ! Оф, да минава тая седмица и да се поманяча три дни без работа.
Нямам търпение... да идеа тоя август най-накрая.
Бях забравила колко ободряваща е физическата работа.
Притеснено ми е. Коремчето ми се е свило. Да минава тая сесия.
започни да възприемаш нещата по несериозно и няма да те свива
Бях забравила колко ободряваща е физическата работа.
разказ за селския живот от Елин Пелин
Сутрин точно както си обичаме ние. :3 След мъничко отивам(е) и до кухнята, щот има кифлички. <3
Близо 1400 човека е добро начало за този проект. Чувствам се оптимистично настроена.
И гладна. Докато ми стане готов обяда, мога да си догледам филмчето, което вече втора седмица влача.
divergent
05-24-2016, 12:02
Баче, трябва да ме боготвориш, защото аз ти уреждам всичко в живота и без мен си за никъде, а не да се опитваш да се заяждаш с мен без повод, за да показваш за пореден път колко тъпо парче си... Иронията на страна, не съм чак толкова във висините, но наистина ме изнервят тези хора с тъпите си въпроси и несъществуващата си организация. Неблагодарна работа откъдето и да го погледнеш. Факт е, че няма да намеря човек, който да оцени мен самата, или поне това, което правя в името на общото благо. :д
Относно еБала, нашите са по-напрегнати от мен и само ме изнервят с глупавите си изказвания и песимистични прогнози как ще вали, как няма да се приготвя навреме защото часовете ми били еди кога си... Мрънкат за някакви неща, които не зависят от тях и няма как да бъдат променени и така само ме изнервят и ме карат да крещя по тях. Толкова ли е трудно да осъзнаят, че нищо не могат да направят освен да се пуснат по течението и да мислят положително най-вече, защото с тъпите си прогнози действително могат да ми замръчкат картинката. Всичко зависи от нагласата.
GuardianAngel
05-24-2016, 12:28
;[
YoungBloodZ
05-24-2016, 12:31
:x
nIkEnCeTy_bE
05-24-2016, 14:14
селтачки
Айде бе, кажи честно?! Айде един спор да водим, искаш ли?
LoadRunner
05-24-2016, 16:13
Айде бе, кажи честно?! Айде един спор да водим, искаш ли?
И как по-точно предлагаш да го водим тоа спор? Нямам представа как си мислиш че ще извадиш арагументи и доказателства че не говорите меко, освен просто да кажеш "ми не говорим пък меко'
ти нали си била от слънчев бряг ко се обаждаш
nIkEnCeTy_bE
05-24-2016, 17:07
И как по-точно предлагаш да го водим тоа спор? Нямам представа как си мислиш че ще извадиш арагументи и доказателства че не говорите меко, освен просто да кажеш "ми не говорим пък меко'
ти нали си била от слънчев бряг ко се обаждаш
Не съм от Слънчев бряг. И по-скоро се впрегнах за другото ти изказване. А пък и ние не говорим толкова меко, колкото някои други райони и градове.
AnarchyBoy
05-24-2016, 18:34
Ида от далиеоко и не говоря на миеко.
разказ за селския живот от Елин Пелин
Детето май е учило за матурата хд
Рагиол, на думи е лесно, съншайн.
nIkEnCeTy_bE
05-24-2016, 19:41
Детето май е учило за матурата хд
От първата сесия гастрит си докарах, така че говори ми. ;д
pe6oskeyboarda
05-24-2016, 19:42
a3
мисля да си изхвърля почти пълната кутия с цигари и да спра да пуша вече
мн цигарки взеха да стават за деня
Така ще е най-правилно, lunacy. Недей да се увреждаш.
pe6oskeyboarda
05-24-2016, 19:45
еми давай ве нали това ти казвам и аз
ако не ги изхвърлиш ще те банна от форума
^^ ем, да
поне да ги намаля на първо време ще е готино :)
че от известно време май близо кутия на ден отива ;;
pe6oskeyboarda
05-24-2016, 19:47
^^ ем, да
поне да ги намаля на първо време ще е готино :)
че от известно време май близо кутия на ден отива ;;
ей момиченце
да не ядеш банана
банана е веганска храна
еми давай ве нали това ти казвам и аз
ако не ги изхвърлиш ще те банна от форума
xD
и двете любовници решиха да идват по едно и също време
или са се наговорили или е бахти случайния случай
divergent
05-24-2016, 19:56
евала, искам и аз да ги спирам. по едно време засилих, после почнах по 4-5 на ден, сега ги докарах на 1-2, само утре вечер ще се размажем. :д лятото предполагам ще ги огранича до една вечер, ако ги спра напълно още по-добре.
samuil beladjiev
05-24-2016, 19:58
Искам да се сближа с едно момиче, но не знам как.. Познаваме се и мисля, че преди ме харесваше, писахме си някакви без мислени работи и говорехме празни приказки в училище, но изведнъж всичко това спря и последния път когато я попитах нещо за госпожата ми отвърна едно такова тварежно.. сякаш и досаждам, тогава не си бях говорил с нея от 2 седмици, няма как да е заради лично пространство, продължавам да я харесвам от месец-два вече.. просто не знам какво да правя ;/
^^^ ем... аз съм имала също периоди в които съм пушила доста малко... ама след това съм забелязвала че пак почвам и си наваксвам, тъй че май и аз е най-добре да ги спирам като цяло :)
няма да е лесна задача май при положение че вкъщи всички пушат като комини, ама... :D
pe6oskeiborda
05-24-2016, 21:27
пушенето е по лошо от яденето на месо :(
а на практика страхотно
IseeDEADbodies
05-25-2016, 06:33
И пак шитаво време, поне сутринта ме събуди най-прекрасното нещо на света :р В добро настроение съм, но това ще се промени след малко с оглед на факта, че отивам на работа :lol:
Липсва ми...
а на практика страхотно
Sure xd
Обичам се <3
GuardianAngel
05-25-2016, 18:42
;[
AnarchyBoy
05-25-2016, 19:02
;[
Никой няма да ти обърне внимание, путьо...
"А може би, може би е повече..."
Ще ми се да поговоря с някого, ама 1)такива неща избягвам да споделям с тях; 2)той е неподходящ в случая, така че ми остава документ в Word. :D
Нямам думи, с които да опиша колко много значи това за мен. Щях да му се метна на врата, ако ми го беше казал на живо и да не го пускам доста, доста дълго. Дори малко съжалявам, че пришпорих така събитията, иска ми се да бяхме водили този разговор очи в очи, а и той го искаше...На седмото небе съм. Новината плюс това, че го видях, плюс това, че онова чувство вече го няма. Той е виновен за всичко. СБК <3 :oops:
AnarchyBoy
05-25-2016, 20:39
Т'ва да не ти изискват достъп до засекретена информация ниво СЕКРЕТНО (най-високото) в момента ми разучават и майчиното мляко... а камарата документи нужна да събера не мисля, че ще ми стигне и 1 месец да ги събера.. ебати бумащината.. Поне, че си ходим на работа да ми е готино.. ;д
AnarchyBoy
05-25-2016, 20:42
https://www.youtube.com/watch?v=2VbODnX0dVs
Настроението ми е няк'во такова.. ;д
AnarchyBoy
05-25-2016, 20:44
И да, плясках.
GuardianAngel
05-25-2016, 20:45
;[
Баси, тъжна съм! Изкарах си награда от аверче, а дори не знам ква, щот оня сигурно е пиян на гъс. :( ИСКАМ СИ НАГРАДАТА!
Clytemnestra
05-25-2016, 22:55
Ако мислиш да убиваш някого, първо помисли за чувствата на децата му :(
Ако мислиш да убиваш някого, първо помисли за чувствата на децата му.
http://i.imgur.com/Gr3qtax.png
Ако мислиш да убиваш някого, първо помисли за чувствата на децата му :(
Тоя може и да няма никога, ако не ми даде наградата...
Тоя може и да няма никога, ако не ми даде наградата...
В какво си участвала, че имаш награда?
В какво си участвала, че имаш награда?
Един авер търсеше нещо друг авер и писа, че има награда. А майка му е сладкар! СЛАДКАР!!! Надявам се на мъфин за бала му... Или поне тортичка. :3 Шоколадова! <3 :ддд
Niakoitam
05-26-2016, 16:48
Сбирката на випуска ни все повече приближава...
Още малко повечко от две седмици.
А аз все повече се замислям,че съученичката наистина си заслужава поне бонбоните Mercy, на каквато и цена да са те.
Дали съм я сънувал толкова често преди,защото в бъдеще е щяла да изиграе ключова роля в живота ми? Дали успя да ме изтегли дори и без да иска от дупката,в която бях попаднал в последните 10 години чрез обаждането за тази работа? Не знам.Това ще се разбере едва към средата на Септември...
Фактите обаче за момента говорят следното...
Социализация. Искам или не трябва да ходя до центъра,налага ми се,има я и причината да го правя....всекидневно.Парите. ..не са кой знае колко,но са повече от тези преди...демек никакви.Работата не е особено престижна,но все пак я има и...все пак покрай нея се запознах с толкова много нови хора с колкото вероятно не съм се запознал не последната една година,а може би дори две накуп и то наживо. И продължавам да се запознавам с нови и нови с всеки изминал ден. Не само цигани,а и българи.Надявам се да започна да се запознавам и с българКИ разбира се на около моята възраст.Чувствам се и по-добре,когато ми идват нови постъпления и знам,че не е нужно да дрънча нашите въпреки,че засега все още съм яко пестелив.Все пак и цяла заплата не съм получил още.А Септември,да Септември....ключов месец ще е за мен.Или ще се върна пак в дупката,от която поизпълзях за този около един месец или това ще е един своеобразен трамплин за моята така чакана от мен пък и не само като че ли...реализация.Факт е че след тези месеци обаче ще има поне една промяна. Запознаствата ми с множество хора и общуването с тях. И да...спомените никой ама никой няма как да успее да ми ги отнеме....:) А да,замалко да забравя и също отбелязването,че циганите и те са хора като нас българите.Има и добри,има и лоши.И както разни българи обичат да хранят циганите,така има и разни цигани дето обичат да хранят българите. Преди тази работа имах някакъв страх от циганите пък и ме беше малко срам мои познати и приятели да ме виждат с такива,но все повече сякаш ми става все едно. И да,налага ми се на моменти толкова много да пресичам улиците в града ни,че сякаш да не казвам голяма дума,но имам усещането,че и този ми страх с времето все повече замира. А кучетата...е,сякаш вече избягвам само по-едричките и глутниците....:)
GuardianAngel
05-26-2016, 18:00
;[
аз се завърнах !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
GuardianAngel
05-26-2016, 18:06
;[
обърка емотиконата без да искаш нали :D
в момента ми разучават и майчиното мляко
то им стига да влязат тук и да поразгледат
по-пълна оценка за теб няма как да си извадят по друг начин
AnarchyBoy
05-26-2016, 19:35
то им стига да влязат тук и да поразгледат
по-пълна оценка за теб няма как да си извадят по друг начин
Верно си е.. 8-)
Но човек се променя, а това с мен важи в пълна сила..
Лягам, че утре трябва да ставам в 5 за работа, единствения минус е, че работя на 140 километра от нас.. :D Но пък ми харесва да карам така и си пия кафенце и си слушам музичка добре е, а с новата кола ще е хептен мега добре...
Оправи ми се настроението за сега. Все още съм крайно изморена, но така ще е явно - няма да се оплаквам :D.
Нямам търпение да дойде края на лятото и да ми подарят кученцето, и книжка да взема, и кола да имам.. хич не обичам да чакам, но нямам друг избор и без това. ;d
golemiq_korab_minava
05-26-2016, 20:03
Трябва да работя върху това, да си държа устата затворена, защото тази откровенност, колкото и да ми е полезна, толкова и ще ме унищожи, тъй като хората са в конкуренция и уж превидно ''познати'' или колеги, но всъщност ще ти забучат нож в гърба със всяка научена от теб подробност.
Тоест, по-добре е да се правиш на тъп или лош, отколкото да приказваш, пред определени хора. Въпросът е, на кои можеш да се довериш повече и по-малко.
От друга страна както в случая на анархиста трябва да бъда изучен до 9-то коляно, за да бъда ''преценен''.
Все още представа си нямам от хората и от това, което ще мога да работя, или дали въобще ще го работя, което зависи от хората. Нямам и много време вече, ако смятам да оставам в Булгаристан или да заминавам. В булгаристан не предстоят добри години за хората без късмет, знам го със сигурност, но въпреки това някаква невидима сила ме раздвоява да оставам, или по-скоро мързелът и надеждата.
Никога не съм мислил, че мога да съм в толкова голяма грешка.
ебати яката тренировка
ебати якия подкаст
малко ташак е, че имаме 2 снимки като на едната аз спя, на другата тя спи, джи джи.
divergent
05-26-2016, 22:25
Като спя през деня след като се събудя сякаш ми е много странно в гърлото, както когато ми е лошо, но без да ми е лошо... Ох, не мога да го обясня, ама е кофти. Иначе всичко беше перфектно, много съм доволно, ама се дразня, че трябва да чакам за хубавите снимки...
^ Да не си се обезводнила? Изпий две чаши с вода. (:
По темата: Сега вече наистина лягам (за пореден n-ти път). :cool:
divergent
05-26-2016, 22:43
^ Да не си се обезводнила? Изпий две чаши с вода. (:
По темата: Сега вече наистина лягам (за пореден n-ти път). :cool:
изпих един литър сонда ама пак съм така, само с вода ли става? :д
благодаря иначе
Водка ако си пила, недей на вода, а на сокче някакво. Цитрусите най-помагат.
Слагай си някъде чаша вода да се изпарява. Аз имам някаква джижафка за парното, пълня с вода и от топлината се изпаряваше.
изпих един литър сонда ама пак съм така, само с вода ли става? :д
благодаря иначе
Ето я причината - пий ти газирано, когато те боли гърло...
бтв: защо си още будна, а? Бягай да спиш - миналата нощ ти е била тежка. (:
Сега отиди до хладилника, вземи прясното мляко, налей си една чаша, изпий я, върни се в стаята си, пусни си тихо някаква романтична музика, легни в кревата, затвори очи, брой овце и когато видиш Sven - той ще те поздрави. :cool: :cool: :cool:
//Sven е моята по-млада и по-отворена версия. (((:
Едит: да, да... ей, сега лягам...
LudiqZaek
05-26-2016, 22:59
Ден: 10
Отново размисли над курви.
Отново няма спане.
divergent
05-26-2016, 23:04
Ето я причината - пий ти газирано, когато те боли гърло...
сондата е нектар :д
водка не съм пила, а и то не е от алкохола, аз и след следобедна дрямка винаги съм така :/
LudiqZaek
05-26-2016, 23:07
водка не съм пила, а и то не е от алкохола, аз и след следобедна дрямка винаги съм така :/
Жабуркай се с вода за уста и си чисти езика по-често с четката за зъби.
А аз реших, че си допуснала техническа грешка, добавяйки едно излишно "н". (:
Ама лягай - минава два... Въпреки, че теб още те държи емоцията от вчера, та сигурно в момента си като бухал - без желание за сън през нощта. (:
divergent
05-26-2016, 23:10
А аз реших, че си допуснала техническа грешка, добавяйки едно излишно "н". (:
Ама лягай - минава два... Въпреки, че теб още те държи емоцията от вчера, та сигурно в момента си като бухал - без желание за сън през нощта. (:
лягай ти вече, откога си се наканил :D
лягай ти вече, откога си се наканил :D
Така е... :cool:
Аре на три заедно - едно, две,... Zzz Zzz Zzz
как ти беше бала, дивергент
малко тъп завършек, сезон 3 ще бъде изцяло флашпоинт парадокс, което е малко тъпо, щото пак ще ползват мети- за филъри, докато някой нов злодей вилнее. Сега трябва да догледам Arrow :D
кур за социалния живот, и без това е разочароващ
а и там Батман гръмна The Reverse Flash, но тук не могат да имат Батман, so it feels bad, man
Спах като умряла. Доста умора ми се е насъбрала, пък и вчера обиколих сф няколко пъти. Ся имам да пиша някви глупости и да чета. Кат се сетя и ми се иска да си легна обратно. Поне си зех заверки хд
Доообре си поспах! :cool:
о, да,тази мускулна треска :Д :Д :Д FUCK YEAH
anonymous990763
05-27-2016, 09:17
Не бяла като платно. Жълта като китайче.
divergent
05-27-2016, 10:46
почвам да се замислям, че наистина е много шум за нищо, хвърлил си около една хилядарка за няколко часа купон. наистина си прекарах прекрасно, но ми е супер шантаво подготовката да е толкова време, а самото събитие да мине за една нощ, искаше ми се още :д иначе както никога се харесвам на снимките, нямаше никакви изцепки през цялата вечер (поне не при мен де). в дискотеката някои си тръгнаха доста рано, защото им беше тъпо, но пък ние си се размазахме, истина е, че компанията прави купона, а не заведението.
с две думи мега яко беше всичко, обаче сега чувствам някаква празнота и се чудя какво ще правя с живота си оттук нататък :д
твоят как мина?
Fisherman
05-27-2016, 10:48
откровеност lol,климатик
golemiq_korab_minava
05-27-2016, 11:58
обаче сега чувствам някаква празнота и се чудя какво ще правя с живота си оттук нататък :д
твоят как мина?
Превърни празнотата в очакване на новите и непознати пътища, а личната отговорност и независимост в щастие на свободата.
Фишермен, не разбрах какво имаш предвид?
бях на училище бати скуката беше там. Сега трябва да ходя и на бокс , направо ............
anonymous990763
05-27-2016, 13:07
По-голяма излагация отдавна не бях постигала.
GuardianAngel
05-27-2016, 13:29
;[
YoungBloodZ
05-27-2016, 15:00
а твоя как беше, младеШ?
Хора, Явката каза, че смята да спира да прави песни. :smt085 :cry: :x Какво ще правим? Ще се самоубиваме!
Niakoitam
05-27-2016, 15:59
Има моменти,когато имам усещането,че каквото ми се ще това става и то много бързо. :)
Изключваме любовта разбира се,тя не е в тая категория сякаш...:D
Ето например вчера тук написах впечатленията от работата ми. И казах,че ми се ще вече да започна и да се запознавам и с повечко българки,а още по-добре ако са и около моята възраст.
И днес...в почивката се усамотих на пейката до задния вход на основната сграда дето ходя. Там дето пушат.
Клюпам си аз сандвичите и по едно време идват да пушат 2 и после още 2 жени българки. Едната поне видимо доста младичка.
Аз си трая.По едно врме започнаха да обсъждат,че можело да ми пречат с пушенето си и ме попитаха и...разговора тръгна.Разбрах,че са шивачки в същата сграда на етажа на две от шефките.Не се запознахме официално,но тази случка постави добра основа за запознаство във бъдеще...:)
Клюпам си аз сандвичите и по едно време идват да пушат 2 и после още 2 жени българки. Едната поне видимо доста младичка.
Аз си трая.По едно врме започнаха да обсъждат,че можело да ми пречат с пушенето си и ме попитаха и...разговора тръгна.Разбрах,че са шивачки в същата сграда на етажа на две от шефките.Не се запознахме официално,но тази случка постави добра основа за запознаство във бъдеще...:)
Аз май познавам едната - тази младичката.
Niakoitam
05-27-2016, 17:45
Аз май познавам едната - тази младичката.
Ти по-добре се запознай по-обстойно с тези 3те 4те или там колкото са ти в главата вълшебни принцеси дриймуокърке....:D
Ти по-добре се запознай по-обстойно с тези 3те 4те или там колкото са ти в главата вълшебни принцеси дриймуокърке....:D
Какви вълшебни принцеси? Моля, направи си услуга и гугълни имената Електра, Ифигения и Хризотемида, ако за пръв път ги чуваш.
А кой е Агамемнон? Древноегипетски жрец?
YoungBloodZ
05-27-2016, 18:00
и ти ли си обсебен/а от дреамвалкер? :D
Какви вълшебни принцеси?
Той имаше предвид Камбанка от Neverland.
Доволно, написах си шитните. От утре почвам да чета. Имам свободна вечер за книга! ОМГ. И пмс яко ме тресе. Въй.
Niakoitam
05-27-2016, 18:05
и ти ли си обсебен/а от дреамвалкер? :D
Не съм обсебен от нея/него. Нагледал съм и се на писанията и и/му бая в този форум и съм запознат добре с шизофреничния ми/и приказен стил на писане....:D
А камбанката е Корб ;) Вече няма да се очудя въобще ако всъщност се окаже,че той или Галакси са всъщност Дриймуокър...:D
YoungBloodZ
05-27-2016, 18:07
шизофреничния ми
:shock:
:D
Не съм обсебен от нея/него. Нагледал съм и се на писанията и и/му бая в този форум и съм запознат добре с шизофреничния ми/и приказен стил на писане....:D
Това са няколко човека, Niakoitam.
Виждам, че си тежък случай, но аз съм в този форум от няколко дни. Шизофреникът по-скоро е човекът, когото виждаш в огледалото и виждам, че си го признаваш. Това е добре.
Виждам, че си тежък случай, но аз съм в този форум от няколко дни. Шизофреникът по-скоро е човекът, когото виждаш в огледалото и виждам, че си го признаваш. Това е добре.
РЕАЛНО ти не съществуваш в това време.
Както и да е, Електро.
https://www.youtube.com/watch?v=Sf8NUJaCS1Q
Niakoitam
05-27-2016, 18:25
Тия ходи ги обяснявай на дедо ти Агамемнон....;)
Иначе да, като Електра и онази другата и оная третата си от няколко дни в тоя форум. За това определено си права....:)
DarkTemplar
05-27-2016, 18:29
По-голяма излагация отдавна не бях постигала.
винаги може още
Тия ходи ги обяснявай на дедо ти Агамемнон....;)
Иначе да, като Електра и онази другата и оная третата си от няколко дни в тоя форум. За това определено си права....:)
Колкото и да ми е ясно, че си сравнително незаинтересован от информация, която може да те обогати културно, ще ти споделя, че Агамемнон е баща на Електра, Ифигения и Хризотемида. И те не са "вълшебни принцеси", а образи от древногръцката митология. Дядо им няма да ти кажа кой е, защото ти се натрупва твърде много информация, а това никога не е хубаво.
Niakoitam
05-27-2016, 18:46
Благодаря много госпожице/госпожо древногръцка митология....:)
Радвам се че поне за момент върнах сериозността ви та макар и да продължавате да сте си същият анонимен профил :)
YoungBloodZ
05-27-2016, 18:48
Благодаря много госпожице/госпожо/господине древногръцка митология....:)
все пак не се знае какво точно е дреамвалкер
Niakoitam
05-27-2016, 18:51
все пак не се знае какво точно е дреамвалкер
Да,всъщност. Моя грешка. Може даже и да е ТО...:)
https://www.youtube.com/watch?v=N-aK6JnyFmk
Леле още 22 минути до кеча WWE
LoadRunner
05-27-2016, 19:46
Галакси
hahahah
тя няма толкова капацитет за тъпизми
нейните шеги са бавни
zombolovesu
05-27-2016, 20:01
Като спя през деня след като се събудя сякаш ми е много странно в гърлото, както когато ми е лошо, но без да ми е лошо... Ох, не мога да го обясня, ама е кофти. Иначе всичко беше перфектно, много съм доволно, ама се дразня, че трябва да чакам за хубавите снимки...
Страдам от хроничен фааренгит и мога да тикажа че имам такива симптоми... ако често ти се случва отиди на лекар да ти направят изследвания имсигурно физиотерапия, че зимата е много зле...
^ Просто спрете цигарите. Като сте ги почнали - ще им търпите кусурите.
zombolovesu
05-27-2016, 20:06
А на мен сега ми е много гадно за най-добрия ми приятел. Ходил до магазина и той има едно нещо на лицето дето се забелязва ама не искам да споменавам какво точно е. Та, някаква циганка му се подигравала и ми стана много гадно, защото никой няма право да го обижда за това. Все едно мен са обидили ми е...
zombolovesu
05-27-2016, 20:06
То да е само от тях ахахах
А на мен сега ми е много гадно за най-добрия ми приятел. Ходил до магазина и той има едно нещо на лицето дето се забелязва ама не искам да споменавам какво точно е. Та, някаква циганка му се подигравала и ми стана много гадно, защото никой няма право да го обижда за това. Все едно мен са обидили ми е...
Бог му го е дал, zombolovesu! На този свят няма НИЩО случайно.
Ако в предишен живот си направил/a нещо грешно, то се отразява в настоящето (имам много такива случки за разказване, но не е тук мястото).
П.П. Съжалявам за искреността, но така се прави.
GuardianAngel
05-27-2016, 21:18
Тъжно ми е ..хората ме мислят за ебати пошлият и долен човек...не мога повече честно...как може да съдят за книгата по корицата....обаче много усилия да опознаеш човек..тегава работа...
;[
Депресирана съм , гадно ми е, баси гадния живот. Имам чувството че съм на крачка да скоча от 8 етаж и да се размажа като пихтия на асфалта, че поне смъртта ме да е запомняща. Писна ми хора, защо живота е толкова гаден и несправедлив, или може би в мен е проблема, май е така. Значи колкото по-гаден, отвратителен човек си, толкова съдбата е по-благосклонна към теб, живота ти е песен и те уважават. Явно не случайно хората са казали мачкай, за да те уважават. Май ще се наложи генерално да се променя и да стана мръсна, егоистична, нарцистична гад. И когато видите поредната отрепка на улицата, поредния гадняр, хулиган знайте има причина да са такива. С доброта не се успява, хората те премазват, използват и захвърлят. Съжалявам за дългия пост, имах нужда някъде да си излея чувствата
Тъжно ми е ..хората ме мислят за ебати пошлият и долен човек...не мога повече честно...как може да съдят за книгата по корицата....обаче много усилия да опознаеш човек..тегава работа...
;[
Купи си пистолет.
Аз също съм в огромна депресия и отчаяние, но не съм тръгнал/a да плача, нали?
П.П. Ако ти тях не смачкаш, те теб ще смачкат.
YoungBloodZ
05-27-2016, 21:32
Купи си пистолет.
Аз също съм в огромна депресия и отчаяние, но не съм тръгнал да плача, нали?
П.П. Ако ти тях не смачкаш, те теб ще смачкат.
или си чук или си наковалня
razmisli_i_zdrasti със selo_
или си чук или си наковалня
razmisli_i_zdrasti със selo_
Ти нали уж щеше да ме игнорираш?
irrumō erga omnes, папаята, дините и този проект.
pe6oskeiborda
05-27-2016, 23:23
;[
аз не те мисля за такъв :)
Отново dreamwalker team ме изигра...
IseeDEADbodies
05-28-2016, 00:31
Много се радвам, че имам такъв човек до себе си... Не знам какво бих правил в противен случай. Това значи всичко за мен.
твоят как мина?
с наш'те ок, в ресторанта беше сууууупер яко, в дискотеката ми беше тъпо
днес бях на бал на един приятел у тях, ядохме, пихме малко и той тръгна, аз си чилвах у нас малко и ме викнаха да пия, че нали ми беше рождения ден и нямаше как да откажа :Д тъъ отидох с една бутилка вино, изпих си я, в студентски дадох 1,70 повече за още една, едно много мило момиче ми услужи тирбушон, жива и здрава да е. киснах, пих, киснах, пих, най-накрая влезнах и там кво да видя - познавам половината хора ебати ииии си пръснах каската :Д:Д
плаза > планета пайнер, да си знаете :Д
побърква ме факта, че може да е толкова тъп, както че и тя може да е толкова тъпа. как по дяволите могат да бъдат толкова тъпи ?!
Гладки хора...
(y)
Толкова филми за един безинтересен и дори не особено интелигентен потребител. Айкюто ви клони към цифра.
divergent
05-28-2016, 10:53
Доста забавна нощ беше, отдавна не се бяхме събирали така гилдията. Такива простотии вършихме, че не е истина. А звездата, дето нямаше да спи цяла нощ, откърти още в 3 и половина както си беше с лещите и после нас навика, че не сме ѝ казали да дойде с очила... да... А в ранни зори като се кротнахме малко и влязох във фейса, открих личния си хит за лято 2016. Просто се разплаках. Тоя скапан текст само Азис може да го напише, по-прост е и от на Хабиби и Блокиран. Слушайте, вдигайте въртолета и да ревем заедно.
https://www.youtube.com/watch?v=PVITY6IyGEI&list=PLWhONodvbQnerDDqcQ2O-78Dh0wZzX-c3
divergent
05-28-2016, 10:55
Депресирана съм , гадно ми е, баси гадния живот. Имам чувството че съм на крачка да скоча от 8 етаж и да се размажа като пихтия на асфалта, че поне смъртта ме да е запомняща. Писна ми хора, защо живота е толкова гаден и несправедлив, или може би в мен е проблема, май е така. Значи колкото по-гаден, отвратителен човек си, толкова съдбата е по-благосклонна към теб, живота ти е песен и те уважават. Явно не случайно хората са казали мачкай, за да те уважават. Май ще се наложи генерално да се променя и да стана мръсна, егоистична, нарцистична гад. И когато видите поредната отрепка на улицата, поредния гадняр, хулиган знайте има причина да са такива. С доброта не се успява, хората те премазват, използват и захвърлят. Съжалявам за дългия пост, имах нужда някъде да си излея чувствата
Изливай чувства колкото щеш, само не се изливай през терасата или прозореца. Дръж се!
divergent
05-28-2016, 11:00
Страдам от хроничен фааренгит и мога да тикажа че имам такива симптоми... ако често ти се случва отиди на лекар да ти направят изследвания имсигурно физиотерапия, че зимата е много зле...
^ Просто спрете цигарите. Като сте ги почнали - ще им търпите кусурите.
просто и двамата сте далече от причината, явно не мога да го обясня като хората, но не може да се нарече симптом, пък и няма нищо общо с тютюнопушенето. :D
тряя си инвестирам малко повече в бъдещето, струва ми се... струва ми се :?
divergent
05-28-2016, 11:37
Доста стабилно наспамих темата, но трябва някъде да си излея яда, фейсо не ми е достатъчен. :D Не можеш да се влачиш по килима на супер динамична музика без да изхвърляш уредите на повече от 50 сантиметра разстояние и да получаваш по-висока оценка от гимнастички, които не се спират за секунда и правят далеч по-сложни елементи... Вярно, че навсякъде всичко е нагласено, ама тук вече е прекалено очевидно. Обожавам художествената гимнастика, но това корумпирано жури в скоро време ще ме откаже да гледам.
GuardianAngel
05-28-2016, 12:54
;[
GuardianAngel
05-28-2016, 13:18
;[ ;[ ;[ ;[
(y)
Толкова филми за един безинтересен и дори не особено интелигентен потребител. Айкюто ВИ клони към цифра.
Не искам да си разваляме приятелските отношения.
И как можа да го кажеш в множествено число? Ти мен познаваш ли ме, Ивче?
;[ ;[ ;[ ;[
Не им позволявай да си играят с теб.
http://guns.bg/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D1%80%D1%8A% D0%B6%D0%B8%D0%B5-cat10.html
Хем ми се излиза, хем не. Мързи ме да си къпя косата и ще си ходя като мръсница. Време е за кафееее
Хем ми се излиза, хем не. Мързи ме да си къпя косата и ще си ходя като мръсница. Време е за кафееее
нененен, не мръсница, а дръгливо куче :Д
divergent
05-28-2016, 16:03
Мини братовчедката ми сбъдна детската мечта, хахах. Защо като малка не съм настоявала за такива неща, дъ фак, сега можеше да се занимавам професионално.
IseeDEADbodies
05-28-2016, 16:05
Въй, от кога не бях спал следобед :D Само Малкия да не ме бе събудил така грозно :д После тя като ми звънна ми стана хубаво ^^ Трябваше ми около час да се разсъня, ама вече съм свеж като репичка :D
divergent
05-28-2016, 20:34
Тъкмо почна да се чувствам по-добре и трябва да стане нещо такова, разбира се. Уж не се водя от тъпите, ама такава голяма простотия направих, че не е истина...
GuardianAngel
05-28-2016, 20:43
;[
zombolovesu
05-28-2016, 20:46
Тъкмо почна да се чувствам по-добре и трябва да стане нещо такова, разбира се. Уж не се водя от тъпите, ама такава голяма простотия направих, че не е истина...
какво стана?
Аз иначе съм добре, днес излизах с най-добрия ми приятел и толкова много ми липсваше да излизам с него...
Гледам клипчета в youtube и се хиля като идиот. ;дд
divergent
05-28-2016, 21:22
Бахти продълженията, от 30 минути те 25 лежаха по терена. Искам дузпииии.
Бахти продълженията, от 30 минути те 25 лежаха по терена. Искам дузпииии.
За кои си?
divergent
05-28-2016, 21:35
За кои си?
Атлетико... Тоя вратар как не шавна нанякъде да спаси нещо... много тъжно.
Атлетико... Тоя вратар как не шавна нанякъде да спаси нещо... много тъжно.
Само Торес! ;дд
GuardianAngel
05-28-2016, 21:56
Гейналдо пак спечели...няма господ ..жалко..
;[
абе, гърдиан, спри с тия саднати фейсове бе, square the fuck up
АгентМура
05-29-2016, 01:28
Само Торес! ;дд
мн е сексав
Не искам да си разваляме приятелските отношения.
И как можа да го кажеш в множествено число? Ти мен познаваш ли ме, Ивче?
Нали се съгласих с поста ти? :(
нененен, не мръсница, а дръгливо куче :Д
Важното е, че още сутринта оставих този етап от живота си зад гърба ми. :D
Един от онези дни, в които ми се иска да съм по-малко соушъли окуард и си мисля, че съм готова за моногамия, розови слонове и голямата любов. Буу хуу! Т'ва просто не съм аз и няма как да е достатъчно. Ама е тегаво когат' не е на еда ръка разстояние. С'а сигурно си разпуска със семейството. Другия си чеше кОрата някъде по кафетата, третия просто се прави на луд, качват се акции. 'Ма ся кат' ми мине стомаха, ебавам им майката на сичките и отивам да симулирам спортна дейност.
divergent
05-29-2016, 12:03
Шантавото е, че трябва да се чувствам супер зле от постъпката си, да се засрамя и да се извиня, а в действително осъзнавам сериозността на проблема, но вместо да ми е гузно, ми е супер смешно. Тъкмо му споделих как се почувствах пораснала в сравнение с миналата година и вече разбирам защо тогава ми казваха, че реагирам така, защото още съм дете. Онзи ден вече реагирах по начина на големите и всеки го потвърди, но след това вместо да покажа, че съм пораснала, се показах като най-големият детски гъз.
Лятноо приятноооо ми е! ^^
Изпекох си дупенцето на плажа пък нека ми е зле! След малко отивам някъде навън да пия някое и друго коктейлче и да хапна. Много свежарско!
Нямам търпение да дойде 2-ри юни и да видя новата колекция на Pandora. Задължително ще трябва да се обзаведа с нов елемент към скромната ми колекцийка! ^^
Заричам се, че ако някой ми развали настроението ще го смачкам! :D
divergent
05-29-2016, 15:10
Аз не мога да помръдна и да си поема въздух докато играят съчетанието си, представям си те как се чувстват докато са на килима. Надявам се да вземем още един златен медал, момичетата го заслужават напълно! Това би бил най-добрият завършек на последното им състезание на родна земя.
AnarchyBoy
05-29-2016, 16:14
Кеца ми се. Нощна смяна тегаво, ама се справих доста добре, хвалят ме, правя впечатление.. ся два скучни дни и пак на бач.. Добре е. Онази реакция, "ама как така" "какъв е бил преди това" още не мога да я забравя.. Мн горд!..
ForzaFelipe
05-29-2016, 17:52
Бесен съм...Един ден имам в който да се отпусна, почина, да се видя с някой и ми го взеха....
изморен след спаринг и лека болка в лицето но иначе изобщо нямам външни наранявания
и след тренировката по бокс се натъпкахме в макдоналдс с момчетата от залата. И утре на даскало кадето ще ми надуят главата в час по цигулка като се почне едно свирене и...
GuardianAngel
05-29-2016, 18:28
;[
добре съм
нещо ми върви само на въпроси днес към форума, ама знаете ли къде има писти за бягане, освен нса, че ми е далеко.. а и питам си така информативно.. все така открити или закрити, да са с адекватна настилка, а не по асфалт че колената не са ок
AnarchyBoy
05-29-2016, 19:13
добре съм
нещо ми върви само на въпроси днес към форума, ама знаете ли къде има писти за бягане, освен нса, че ми е далеко.. а и питам си така информативно.. все така открити или закрити, да са с адекватна настилка, а не по асфалт че колената не са ок
Най-добре се тича на почва.. някъде на стадион или в някой парк, с хубави гъвкави маратонки за тичане би трябвало да ти е добре
аз съм с перфектните маратонки но да тичам в у-ще се отразява зле на колената ми
сгурията адекватна настилка ли е?
ебаси n00b-а съм..
LoadRunner
05-29-2016, 19:23
аз съм с перфектните маратонки но да тичам в у-ще се отразява зле на колената ми
сгурията адекватна настилка ли е?
ебаси n00b-а съм..
най-добре се тича на асфат, ти къде си чувала някой да е направил настилка за бягане като на стадионите и да я пусне бонус за хората, няма такива работи, повечето свободни са някви гадни фини пясъци дето като бягаш зад другия дишаш прахът който вдига
най-добре е в парк и в софия има много паркове дажи и много локални има, а ако има кучета по-добре да си въоръжена
а иначе ти сигурно си дебела щом те болят колената
един приятел нещо качи главоломно и като почна да бяга го боляха коленатат и се отказа ама той щото не е май-от най-умните и почна с някакви 5-6 километра а примерно един дебелак тия 5-6 километра трябва да ги стгне чак след 3-6 месеца да кажем
другия вариант да не ти е удобно тичането е ако си с право ходило
тогава няма как да ти се помогне
ама все пак ко да ти се обяснява, ти ще тичаш 3 седмици и ще се откажеш
AnarchyBoy
05-29-2016, 19:28
Колегата го каза, трябва от малко към много, най-добре с пирамидално да не фанеш да получиш некой инсулт ако си дебела.
Пирамидално значи да тичаш от бързо ходене към бавно тичане до евентуален малък спринт и после към бавно тичане до бързо ходене и нормален марш.. В парка с нек'ви маратонки щом имаш.. и не тичай повече от 300-400 метра в началото, колкото можеш.. въпроса е постоянство да има. И не яж преди и след тичане... обвиъсли..
GuardianAngel
05-29-2016, 20:12
;[
лаиф сък...но поинт
но да тичам в у-ще се отразява зле на колената ми
защо не се търкаляш, хе
не съм дебела изобщо, просто имам халтави стави и тепърва си оправям техниката на бягане
нито съм се юрнала главоломно
честно казано успяхте да ме обидите, може би и това целяхте, ама все тая.
тенк ю ениуейз
не съм дебела изобщо, просто имам халтави стави и тепърва си оправям техниката на бягане
не съм намеквал, че си дебела
просто търкалянето елиминира проблема с колената
и няма да се тревожиш, че не знаеш как се тича
LoadRunner
05-29-2016, 20:58
еми че като не си дебела що се обиждаш на дебела :д
самото отношение и желание да нараниш, това обижда
дота,не бях правила спринтове досега, само кросове, техниката е по-различна и още не я умея,да
дота,не бях правила спринтове досега, само кросове, техниката е по-различна и още не я умея,да
ми разходи се, намери глутница кучета, ще ти дойде отвътре тва със спринтирането
ама така става като не ходиш в часовете по физическо
забравяш някои неща, тва не е като с колелото
много жени много нещо
га бех млад нямаше толкова
IseeDEADbodies
05-29-2016, 21:22
Ох, ох, ох...
LoadRunner
05-29-2016, 21:34
самото отношение и желание да нараниш, това обижда
пълни глупости
казах ти за моя приятел и за 3те ти седмици амбиция щото на 99% ох хората им е толко амбицията
чувствувам се раздразнен и разочарован, ПАК.
най-добре се тича на асфат, ти къде си чувала някой да е направил настилка за бягане като на стадионите и да я пусне бонус за хората, няма такива работи, повечето свободни са някви гадни фини пясъци дето като бягаш зад другия дишаш прахът който вдига
най-добре е в парк и в софия има много паркове дажи и много локални има, а ако има кучета по-добре да си въоръжена
а иначе ти сигурно си дебела щом те болят колената
един приятел нещо качи главоломно и като почна да бяга го боляха коленатат и се отказа ама той щото не е май-от най-умните и почна с някакви 5-6 километра а примерно един дебелак тия 5-6 километра трябва да ги стгне чак след 3-6 месеца да кажем
другия вариант да не ти е удобно тичането е ако си с право ходило
тогава няма как да ти се помогне
ама все пак ко да ти се обяснява, ти ще тичаш 3 седмици и ще се откажеш
На асфалт баш най-кофти се натоварват ставите. А това с фините пясъци не знам къде си го видял. В София не знам как са нещата, аз от време - на време тичам в НСА само, но във Варна си отиваш на който стадион искаш/не, че са особено много, де/ и си тичаш на настилката.
А коленете не ги болят само дебелите хора. Особено от тичане. Неслучайно тичането го водят за един от най-натоварващите ставите спортове.
За правото ходило също не си прав. Отиваш на ортопед първо да те диагностицира, после да те прати някъде да ти преправят обувките точно по крака, но с допълнителни издутини на сводовете. Пак те заболяват ходилата, глезените и един мускул, който не знам как се казва успоредно на прасеца, но от предната страна на костта. Дори не знаех за съществуването му преди да ме заболи за пръв път. Стигал съм до над 10км с доста прилично темпо, така че не е невъзможно да се тича с плоско ходило. Аз не съм с най-тежката форма, де, но го имам като диагноза и мога да кажа, че не е такъв проблем.
anonymous990763
05-30-2016, 09:00
Времето когато полицията и пожарната не отцепваха центъра на града заради забравена чанта..
Най-забавно е да спрат да ти пишат, след като разберат, че имаш приятел. :дд Иначе всичко мина супер, сега едно бързо виждане с аверка и пак се мятам над учебникО.
AnarchyBoy
05-30-2016, 09:46
Най-забавно е да спрат да ти пишат, след като разберат, че имаш приятел. :дд Иначе всичко мина супер, сега едно бързо виждане с аверка и пак се мятам над учебникО.
Били са ги друг път и им виси обеца на ухото.. ;д
anonymous990763
05-30-2016, 10:09
Времето когато полицията и пожарната не отцепваха центъра на града заради забравена чанта..
Ще се окаже по-сериозно, отколкото мислех.
AnarchyBoy
05-30-2016, 10:15
Халииси <3
Иначе ^ може да е бомба, длъжни са да проверяват всеки сигнал. ;) Колкото и нелеп да звучи.
Били са ги друг път и им виси обеца на ухото.. ;д
Ахаха. Може и да има истина, да.
anonymous990763
05-30-2016, 11:18
Халииси <3
Иначе ^ може да е бомба, длъжни са да проверяват всеки сигнал. ;) Колкото и нелеп да звучи.
Не звучи нелепо, а тъжно. После имаше контролиран взрив.
AnarchyBoy
05-30-2016, 11:25
Не бе щото ако има сигнал и не се провери, пък то вземе, че е било реално бомба... си ебало майката..
divergent
05-30-2016, 12:20
Леле, какво е това биполярно разстройство, не знам. Веднъж те зарязват без да им пука, че имаш нужда от тях, на следващия път ти предлагат да ти свършат такава сериозна услуга и дори не ти искат и пари, при положение, че не е евтина работа. Явно някой си е осъзнал тъпата постъпка последния път и сега иска да се реваншира. Оценявам го и разбира се, ще се възползвам от ситуацията, след като имам изгода. И все пак, колкото и неблагодарно да звучи, пак ще си помня онзи случай преди няколко седмици и тези щедри жестове няма да компенсират отношението тогава по никакъв начин.
как може да сте такива лайна и да ревете, че хората се опитват да се грижат за безопасността ви?
На асфалт баш най-кофти се натоварват ставите. А това с фините пясъци не знам къде си го видял. В София не знам как са нещата, аз от време - на време тичам в НСА само, но във Варна си отиваш на който стадион искаш/не, че са особено много, де/ и си тичаш на настилката.
А коленете не ги болят само дебелите хора. Особено от тичане. Неслучайно тичането го водят за един от най-натоварващите ставите спортове.
За правото ходило също не си прав. Отиваш на ортопед първо да те диагностицира, после да те прати някъде да ти преправят обувките точно по крака, но с допълнителни издутини на сводовете. Пак те заболяват ходилата, глезените и един мускул, който не знам как се казва успоредно на прасеца, но от предната страна на костта. Дори не знаех за съществуването му преди да ме заболи за пръв път. Стигал съм до над 10км с доста прилично темпо, така че не е невъзможно да се тича с плоско ходило. Аз не съм с най-тежката форма, де, но го имам като диагноза и мога да кажа, че не е такъв проблем.
ако някой има желание мога да ви дам адрес на един център, в който ти правят такава диагностика на краката и след това ти правят стелки на същото място - всички, които са ходили там са доволни след това (за София)
антракс, това, което ти се случва на краката се нарича shin splints - има един пичага Кели Старет, който доста подробно описва как да го оправиш (потърси го в ютуб)
и тичането е най-натоварващото ставите (е, тичане и скачане => половината спортове :Д )
anonymous990763
05-30-2016, 13:56
как може да сте такива лайна и да ревете, че хората се опитват да се грижат за безопасността ви?
Не съм се оплаквала. А и всичко приключи щастливо, не и за собственика. Взривиха чанта пълна с пари и документи.
Не съм се оплаквала. А и всичко приключи щастливо, не и за собственика. Взривиха чанта пълна с пари и документи.
така става като е безотговорно лайно и не може да си се грижи за принадлежностите.
Деееееейба, как ме ядосват такива родители... Трябва в болниците да дават на родителите айкю тест и ако не го издържат, задължителен аборт! Пуснала си хлапето извън новата, здрава и обезопасена детска площадка и то хукнало по улиците, а тя се съдира да вика и едновременно с тва ни тя, ни баща му стават да го догонят. После, ако някоя кола го бутне, има да се сополивят по БТВ и да кълнат кретена, който е бутнал дете, излизащо от храсти над 1,20... Ми, не, мърда такава, цигарата и кафето не са ти по-важни от детето. Ш хукнеш да го гониш, когато го искаш живо. Ма той тоя задник и тоя глас, братче, не се пльощят и придобиват от бягане след чавето. Пък бащата таман от работа се връща, как ш си упражнява контрол на отрочето?!
Вчера минаваме покрай квартално барче - подобна ситуация. Хлапето падна, чак се чу топване на главата му, и те се развикаха да ги чуе цел квартал, майна, че било на барче и не трябвало да циври. Дейба родителите, братче...
ако някой има желание мога да ви дам адрес на един център, в който ти правят такава диагностика на краката и след това ти правят стелки на същото място - всички, които са ходили там са доволни след това (за София)
антракс, това, което ти се случва на краката се нарича shin splints - има един пичага Кели Старет, който доста подробно описва как да го оправиш (потърси го в ютуб)
и тичането е най-натоварващото ставите (е, тичане и скачане => половината спортове :Д )
тва със стелките да не е в манастирски ливади, препоръча ми го един медицински работник, и ще ходя наесен, като почна да ходя пак със затворени обувки
стелките са бая важни реално,наскоро с тоя същия мед.работник си говорихме как ако не стъпваш правилно (а може дори да не го знаеш) в последствие яко можеш да си преебеш походката на старини, от неправилно ходене ноктите могат да се забиват в краката, да почват да стърчат кокалчета и всякви др. чудесии.
здравето наистина е най-важно, но много късно се усещаме
едит: а аз се чувствам малко депресирана, баси, на никой днес не му се излиза, имам да уча, ама нямам сега муза за това и такива ми ти
AnarchyBoy
05-30-2016, 16:03
Сам си е виновен, а ти като толкова се възмущаваш, като пораснеш хвани стани един Сапьор и когато е така има нек'ва подозрителна чанта да те видим дали ще ровиш в нея да не я гърмиш на халос, или ще помислиш за семейството си и ще я взривиш в контролирана среда.
anonymous990763
05-30-2016, 16:09
Сам си е виновен, а ти като толкова се възмущаваш, като пораснеш хвани стани един Сапьор и когато е така има нек'ва подозрителна чанта да те видим дали ще ровиш в нея да не я гърмиш на халос, или ще помислиш за семейството си и ще я взривиш в контролирана среда.
За какво съм се възмущавала? Единствено споменах с носталгия добрите "стари" мирни времена, когато хората не бяха толкова наплашени.