View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
22
23
24
LoadRunner
09-12-2016, 18:09
май форумното настроение е минорно след снощния скандал
YoungBloodZ
09-12-2016, 18:11
къв скандал
deitona22
09-12-2016, 18:45
къв скандал
На всяка манджа мерудия,ей :D
ПТ:скука.
къв скандал? кво съм изпуснал :Д
преди беше забавно, караниците ставаха в някви по-нормални теми
сега само в кофата се дървите, бахти
интересен ден - първо, реших да пробвам с първата тренировка от хащаг новото - по принцип WOD-а е на 70кг 10 рунда от 12 тяга, 9 обръщания и 6 jerk-a. Реших да сложа 50 кг на първия рунд да видя как ще е. Fockin' Christ, беше тежко на гъз. Намалих на 40, за да знам, че ще мога да ги направя, щото на 50 съм сигурен, че след 3тия рунд нямаше да мога да ги правя адекватно. Продължих, не с темпото, с което бих желал, но продължих :Д След 5тия рунд бях вир вода, опитах се да си избърша челото с ръка, за да не ми влиза потта в очите, ама кур бате, само ставаше по-мокро :Д Направих го за почти 30 минути. Беше изтощително :Д 40 минути след това вече бях в метрото на път за следващата тренировка, направо си ебах коня. На втората трен пак си наебах рамото, точно се беше оправило. Не съм сигурен от къде идва проблема, но щом ръката ми е над главата и напъна малко сякаш рамото изскача от socket-a, мега неприятно и изнервящо е. end of rant :Д
Dagichka
09-13-2016, 07:44
всичко ме боли, тва да спим на единично легло толкова дни беше много лоша идея :дд
нямам търпение да започнем унито, всички врънкат и не харесват това време на годината, на мен пък ми е прекрасно, есента си е моето време
deitona22
09-13-2016, 10:29
къв скандал? кво съм изпуснал :Д
преди беше забавно, караниците ставаха в някви по-нормални теми
сега само в кофата се дървите, бахти
направо си ебах коня. На втората трен пак си наебах рамото, точно се беше оправило. Не съм сигурен от къде идва проблема, но щом ръката ми е над главата и напъна малко сякаш рамото изскача от socket-a, мега неприятно и изнервящо е. end of rant :Д
Не само ти си изпуснал скандала,където и да е той ;д
За рамото-ходи на лекар най-накрая.Помня че и преди 1-2 месеца пак се оплакваше.Аз имам донякъде същия проблем с тва рамо,но скоро не съм тренирал та ще видя дали се е оправило.
ПТ:Това тичане ми е*ба*ва май*ка*та на коленете ,но нямам избор..трябва да се тича.
plamen187
09-13-2016, 11:14
Искам да съм сам някъде сред природата...
divergent
09-13-2016, 14:31
Скучно ми е, изморена съм, искам да се гушкам, също ми се прави секс
smilegirl12
09-13-2016, 14:40
Скучно ми е, изморена съм, искам да се гушкам, също ми се прави секс
обади се на дейтона ;д
ПТ: от ся ме карат да се навивам за хижа за нова година ама пък какво да се прави каквот-такова ... поне ще съм в яка компания. Днес - последния работен ден (ураааааааааа). Най-накрая свършвам и съм свободна (нищо, че след два дена почваме дск :( )
Maleficus
09-13-2016, 14:43
Опитвам се с цялото си същество да обичам жените шофьори, ама подяволите ПРАВИТЕ ГО АДСКИ ТРУДНО, когато очаквате АЗ да отстъпя на пешеходната пътека... Най лошото, е че някои даже натискат газта, вместо спирачките и ми се случва за 9-ти път....
divergent
09-13-2016, 14:44
Днес - последния работен ден (ураааааааааа). Най-накрая свършвам и съм свободна (нищо, че след два дена почваме дск :( )
Блазе тии, мен ще ме държат до края на месеца май май. Мислех на 15 да закривам, ама ме привлича идеята да паднат още парички за един дребен напън от две седмици.
smilegirl12
09-13-2016, 14:47
Блазе тии, мен ще ме държат до края на месеца май май. Мислех на 15 да закривам, ама ме привлича идеята да паднат още парички за един дребен напън от две седмици.
оо ако имах възможност и аз щях да работя до края на месеца за още 300 лв кажи-речи ама няма. Работи, че иначе цяла зима...
divergent
09-13-2016, 14:56
оо ако имах възможност и аз щях да работя до края на месеца за още 300 лв кажи-речи ама няма. Работи, че иначе цяла зима...
Каква зима бе, жена? Всичко ще отиде за дрехи и обувки за сезона, учебници за унито и приличен живот поне през първия месец на общежитие. :Д
smilegirl12
09-13-2016, 14:59
Каква зима бе, жена? Всичко ще отиде за дрехи и обувки за сезона, учебници за унито и приличен живот поне през първия месец на общежитие. :Д
е няма ли да си оставиш малко за зимата за кафенца, дискотечки, а-у ? ;д
Maleficus
09-13-2016, 15:00
Тц, тц, ей затова нямате пари жените никога, много са ви хлъзгави и все падат в мола за дрехи и обувки с 500% надценка, защото са марка гучи :D
divergent
09-13-2016, 15:05
е няма ли да си оставиш малко за зимата за кафенца, дискотечки, а-у ? ;д
Иска ми се, ама все заделям и все излиза нещо спешно като сметка за телефон, подаръци и така малко по малко запасите свършват, дейба.
divergent
09-13-2016, 15:07
Тц, тц, ей затова нямате пари жените никога, много са ви хлъзгави и все падат в мола за дрехи и обувки с 500% надценка, защото са марка гучи :D
От мола пазарувам най-често при намаления, имам си някакви рамки и не смятам за нормално да давам повече от 30 лева за някоя блуза примерно, не робувам и на марки, обърни се към някоя кифла с това мнение, аз съм просто един скръндзав козунак. :д
Мрън! Яко много съм депресирана. От половин година вече блъскам в тоя насран фитнес и съм почивала общо 10 дни за целия период и единствения резултат е, че качвам килограми и ханшът ми се разширява. Е, вдигам и колкото повечето батки, ама т'ва не ме впечатлява. Искам резултати!!! Да, знам че хранителният ми режим е меко казано тъп, ама все пак...Всичко ме боли, еба си.
Толкова съм отчаяна, че съм склонна да дам скандална сума пари на ония, нашумелия инструктор, 'дето предлага разговори по вайбър срещу 200лв.
Maleficus
09-13-2016, 15:15
От мола пазарувам най-често при намаления, имам си някакви рамки и не смятам за нормално да давам повече от 30 лева за някоя блуза примерно, не робувам и на марки, обърни се към някоя кифла с това мнение, аз съм просто един скръндзав козунак. :д
Между другото, някои мъжки и женски продукти са напълно еднакви, с разлика там аромата, знаеш ли, че женските продукти са по скъпи, защото жените са склонни да дава повече пари за тях ? Знаеш ли също, че даже са и по малко милилитри примерно, от някои мъжки :D Примерно, коя самобръсначка е по евтина, Гилетте за мъже или Венъс за жени и най вече каква е разликата с коя се бръснеш ?! Че е розова, че мирише на теменужки, дава на силиконово покритие, което ги пази гладки по дълго ?!
divergent
09-13-2016, 15:16
Явно не е правилна програмата и упражненията не са за теб. Потърси друг инструктор или смени сама подхода.
Maleficus
09-13-2016, 15:27
Мрън! Яко много съм депресирана. От половин година вече блъскам в тоя насран фитнес и съм почивала общо 10 дни за целия период и единствения резултат е, че качвам килограми и ханшът ми се разширява. Е, вдигам и колкото повечето батки, ама т'ва не ме впечатлява. Искам резултати!!! Да, знам че хранителният ми режим е меко казано тъп, ама все пак...Всичко ме боли, еба си.
Толкова съм отчаяна, че съм склонна да дам скандална сума пари на ония, нашумелия инструктор, 'дето предлага разговори по вайбър срещу 200лв.
Какво ядеш е по важно от колко тренираш ! Когато топиш килограми, чрез тренировки, тялото се адаптира и забавя метаболизма си, за да намали загубата на калории, което прави отслабването, само чрез тренировка адски трудно след известен период ! Пак казвам, контролирай приема си на калории и подплътни с тренировки, пък метаболизма ти ще свърши останалата работа ! Най много килограми се топят от тялото, което изразходва енергията, за основни функции, като топлина, дишане и тнн, но ако имаш излишни количества енергия се складира под формата на мазнини !!!
Между другото - да - има доста сходни продукти в козметичния бранш за двата пола. Примерно пяната за бръснене само на различно мирише. :д
Maleficus
09-13-2016, 15:43
Между другото - да - има доста сходни продукти в козметичния бранш за двата пола. Примерно пяната за бръснене само на различно мирише. :д
Между другото, кремовете, тея дето ви обещават чудеса, се правят по един и същ начин почти ! Съставките, дето са феноменални уж са в такива количества, че да позволи на продукта просто да е на пазара, пък иначе на литър крем за лице са 2 молекули и това е ако пройзводителите са щедри ! Не се подлъгвайте, няма кремове, дето ще ви запазят млади, да помагат за oвлажняване на кожата, което създава илюзията, че изглеждате по добре, ама в дълъг план даже е вредно за нея ! ( между другото изучавам и как маркетинга си играе с женската природа :D )
LoadRunner
09-13-2016, 15:43
на мен пък ми е много интересно що женските самобръсначки са розови и що има женски като цяло омг
устройството на бръсначката е следното- ножче което реже косъм, едва ли знае дали е женски или мъжки
anonymous990763
09-13-2016, 15:44
Опитвам се с цялото си същество да обичам жените шофьори, ама подяволите ПРАВИТЕ ГО АДСКИ ТРУДНО, когато очаквате АЗ да отстъпя на пешеходната пътека... Най лошото, е че някои даже натискат газта, вместо спирачките и ми се случва за 9-ти път....
Това е проблем на всички шофьори, не само на жените.
По темата - можеше и по-добре.
Не само ти си изпуснал скандала,където и да е той ;д
За рамото-ходи на лекар най-накрая.Помня че и преди 1-2 месеца пак се оплакваше.Аз имам донякъде същия проблем с тва рамо,но скоро не съм тренирал та ще видя дали се е оправило.
ПТ:Това тичане ми е*ба*ва май*ка*та на коленете ,но нямам избор..трябва да се тича.
и лекаря кво ще ми каже ? да почивам, суууупер. Като почивам ще се оправи и като почна пак ще се преебе, трябва да разбера защо е и да го оправя, а никой лекар няма да тръгне да разбира как и защо е, просто ще ми даде неш за болка, ако му кажа, че ме боли и тва е.
а ти си вземи по-хубави обувки и спри да тичаш на асфалт и си оправи техниката, коленете, както раменете, са доста шибани, ако се преебат
на мен пък ми е много интересно що женските самобръсначки са розови и що има женски като цяло омг
устройството на бръсначката е следното- ножче което реже косъм, едва ли знае дали е женски или мъжки
Щото женските са розови/лилави и са направени така, за да се различават. Поне аз за тва вземам женски. Щото е неприятно да се порежа със самобрасначката на баща ми или на приятеля ми и после да се зарази единия от нас с нещо.
всичко ме боли, майка му деба
искам да убия нещо :Д
Maleficus
09-13-2016, 23:08
Японците измислиха решението ! Женската самобръсначка, като се бръснеш, ще вика : " О бейби, какви гладки крака имаш, мъжете ще хвърлят коли за тази коприна ! " А мъжката: " Ооо скъпи, този екземпляр кара джурасик парк да изглежда като филмче за деца, ти си шефа бейби ! " :D Ето проблема е решен, няма да е само цвета !
MoonWatcher
09-14-2016, 14:47
Обхванало ме е някакво кухо щастие, комбинирано със магарешко спокойствие. Може би е заради 15 септември, не знам. Приискало ми се е да се видя със съучениците, ама и ми липсва морето и спокойствието. А и настръхвам при мисълта, че пак ще имам близки срещи от третия вид с госпожата ми по математика. :D
еми време беше
щях да започна да си мисля невъзможното
deitona22
09-14-2016, 15:29
и лекаря кво ще ми каже ? да почивам, суууупер. Като почивам ще се оправи и като почна пак ще се преебе, трябва да разбера защо е и да го оправя, а никой лекар няма да тръгне да разбира как и защо е, просто ще ми даде неш за болка, ако му кажа, че ме боли и тва е.
а ти си вземи по-хубави обувки и спри да тичаш на асфалт и си оправи техниката, коленете, както раменете, са доста шибани, ако се преебат
Е зависи какъв е лекаря.Идеята е да се оправиш,я с лечение я с почивка,защото ако продължаваш да тренираш с преебано рамо,може да пострада още повече..
Май си прав за обувките,но нямам къде да тичам иначе ,освен на асфлат-пред НИМ или на алеята на Цар Борис.
А и коленете вече са ми преебани...но не от тичане,а от волейбол и баескетбол.Относно техниката-знам как да тичам,но въпреки това почват да болят след 100 метра ии хич не е приятно..
anonymous990763
09-14-2016, 15:52
Вторият по продуктивност ден за това лято. Изключително съм доволна.
LoadRunner
09-14-2016, 18:08
кво лято бе
почна ме зимната меланхолия от днеска а ме очакват още 6 месеца в мрак и студ
който има зимни депресии да каже как ги лекува?
YoungBloodZ
09-14-2016, 18:14
с месо и много червено вино
smilegirl12
09-14-2016, 18:15
Злеее ти
LoadRunner
09-14-2016, 18:33
с месо и много червено вино
м
че аз всеки ден го правя ама с малко вино
Дейба тия несекоми. Днес се сдобих с още няколко огромни ухапвания + старите, които вече са петна. И добре, че не са ме хапали по лицето. Прасци, бедра, ръки.. приличам на далматинец. А имах толкова хубава кожа. Тия спрейове са пълна скръб. Жалко, че не мога да пуша. Животът е шибан.
*да се похваля поне, че ползвам епилатора като пич. Даже ми е забавно хд
divergent
09-14-2016, 19:40
Всичко в този живот е въпрос на приоритети.
darkPaladin
09-14-2016, 19:46
тревата си я биваше
MoonWatcher
09-14-2016, 20:05
Топъл чай (греяно вино ако щеш :D ), хубава музика и почивка. И съм се научил като ме хване зимната меланхолия да държа цялата къща осветена - да е сумрачно само ми скапва още повече настроението.
ПС. - Плюс е, че имам камина у нас. Да я запалиш и да позяпаш играта на пламъците е успокояващо. Ако това не свърши работа, удари няколко чаши алкохол по избор, след което - здрав сън. Доказано е, че помага срещу всякакви душевни проблеми. :D
Обичам тази миризма! Трябваше да си поръчаме поне три комплекта! <3 Ще взема да захаресам Орифлейм. :дд И разходката беше хубава!
NomNomNom
09-15-2016, 10:29
Умирам от жега.
Времето ми минава бавно, когато не съм вкъщи.
Изморена съм и искам да се прибирам на едно и също място, всеки ден, а не виждам това как ще се случи идните 6 месеца, + че усещам, че положението няма да се подобри, защото сама си бягам от застояването на едно място.
Изморена съм от тичане, бързане и отговорности. Не съм си представяла, че ще си мечтая искрено да си купя къща на село, да си гледам козички и да си правя сирене.
А връщане назад в момента няма, както ева и адам не са могли да забравят, че са яли ябълката.
Адски много ми се яде шоколадова торта и ще си направя тези дни.
Dagichka
09-15-2016, 12:22
Иваа, пробвала ли си да се пръскаш с Аутан спрей, мен само това ме спасява, особено след като от едно просто ухапване по ръката (е хуу де, и малко го чесах :дд) ми стана огромна подутина, едвам си сгъвах ръката
добре ми е, малко ми се развалиха плановете да си готвя и тн. сама, но поне дойде в малкото му свободно време между изпита и работата, оценявам го
Fisherman
09-15-2016, 15:15
Дейба тия несекоми. Днес се сдобих с още няколко огромни ухапвания + старите, които вече са петна. И добре, че не са ме хапали по лицето. Прасци, бедра, ръки.. приличам на далматинец. А имах толкова хубава кожа. Тия спрейове са пълна скръб. Жалко, че не мога да пуша. Животът е шибан.
*да се похваля поне, че ползвам епилатора като пич. Даже ми е забавно хд
ела аз ще те напръскам
Fisherman
09-15-2016, 15:17
бедра
http://emojipedia-us.s3.amazonaws.com/cache/74/68/7468ce38ee83ca7f3cfbf89bcde1607b.png
Fisherman
09-15-2016, 15:17
приключих
LoadRunner
09-15-2016, 19:53
хубаво беше днеска
ма свърши
са пак шит
не е нормално да съм толкова изморен :Д
deitona22
09-16-2016, 06:50
^^^баси ти винаги си изморен :D
Пт:Още не е започнал деня и вече съм скапан.
MoonWatcher
09-16-2016, 06:57
Първи ИСТИНСКИ учебен ден е (никога не съм смятал 15-ти за първи учебен ден, тогава е само тържеството по откриване на годината), аз съм втора смяна, чувствам някаква тъпашка еуфория, седя си в нас и тъпея, пиейки кола. По-добре от това няма накъде. :D
ПС - Следобед ще ми рухне идилията, ама засега не мисля за това.
Май имам момент на слабост спрямо нея. Странно е, но искам да я видя. :д Точно си мислех, че може би трябва да се извиня пак, че бях гаднярка, но егото и гордостта ми не го позволяват. Просто не мога да го направя...
Niakoitam
09-16-2016, 08:55
В странна ситуация...
Вече без работа. Шефката май искаше да ни задържи,защото и без това има нужда от още работна сила,но пък от общината мислеха друго...
Два пъти ходих да ми връщат трудовата книжка,но за втори път ме върнаха. Не се били подписали даже още и половината хора.
Очевидно шефката не можа да удържи на обещанията си поради желанията на хора по-високо от нея. Да видим сега дали другата с по-високата позиция ще може да си удържи на думите и след всичките "свалки" спрямо мен да може и да си материализира думите на практика в един момент,а да не останат само на вятъра
Аз за по-сигурно си кандидаствах и в двата по-големи магазина в общината ни макар,че в единият е само ако се освободи място,а в другия нещо казаха,че може за София,а не ми се ходи там,но да си ме имат за резерва и в него. Макар,че току виж стажът ми ги отблъснал....
За сега може да се каже,че съм що годе спокоен някак...Ще ми се да гледам позитивно над ситуацията и наистина метафората,която ми изниква от един сън да се окаже наистина вярна.
Там сънувах,че имам някакъв разпадащ се стар кораб. На моменти не ми харесваше ситуацията около него,но все пак не исках да го напускам,защото не виждах нищо по-добро на хоризонта. Е, искам не искам ситуацията беше такава,че го напуснах и останах и без него поради обстоятелства независещи от мен. Много скоро обаче се оказа,че някак получих един доста луксозен и чисто нов кораб. Дори и аз бях изненадан от развоя на нещата и не знаек как се е получило точно така.
Та ако погледнем ситуацията с първия кораб като метафора...Да,аз сега имам достатъчно пари,че в идните месеци да се чувствам като богаташ с моя темп на харчене.Имам и за плащане на осигуровки. В следващите месеци ще е все едно бълха ме е ухапала. Имам вече и малко стаж.Бях загубил връзки с хората по центъра тъй като живея далеч от него,а сега в 90% и повече срещам по един или няколко познати.Доста хора оттам вече ме познават и са ме виждали в действие. А аз често определено се раздавах. Имаше си и хубавите моменти оставящи хубави спомени. Е...от друга страна обаче.Работата не беше от най-престижните,заплатата беше от най-ниските,само на хартия човек си имаше позиция...всеки вършеше всичко,няма мъжка,няма женска работа. Почти всеки иска да е шеф на другия. Организацията е под всякаква критика и често ако сам не се организираш се чудиш какво да правиш.Даваха се тъпи идеи от не дотам компетентни хора на високи позиции,често и от тях се казаваше да се работи некачествено и че даже работниците нямало право да мислят,а само трябвало да изпълняват,инструменти липсват или са некачествени и тряна да измисляш неща в действие.
На моменти даже или съм ходел с известно нежелание или така се изнервях през деня,че ми идваше да грабна пушката и да изпозастрелям всичко наоколо или просто да си подпаля обувчиците по никое време и да ходя да си се отддам на почивка,но....на тоя етап нещата приключиха и сега е време всеки един от "звездната" петорка да поеме своя нов път в неясното бъдеще...
приключих
Awe, ey XD
Дагичка, мерси, ще го имам предвид.
Се таааа са чувствам.
GuardianAngel
09-16-2016, 17:11
Понякога имам чувството че болните хора в БГ са безкрайно много...ее стига толкова отивам на море.
Не искам никой в живота си вече ...никой !!! ще си живея сам..хората искат мечти, а не реалният живот,е не мога да им помогна..в живота става не това което искаш, а това което трябва.Като нямам никой в живота си няма очаквания,но няма и разочарования.С голямо щастие се прибирам и откривам че никой не ме е търсил..така поне знам,че няма да има някой който да ми се прави ,че му пука за мен и че ме харесва.
LoadRunner
09-16-2016, 17:22
ако някой иска да види космоса в реално време на живо, ето
https://www.youtube.com/watch?v=OlzeBNep6Pw
Fisherman
09-16-2016, 18:16
Awe, ey XD
Се таааа са чувствам.
щ и б
ENIGMA00
09-16-2016, 19:49
Българина е толкова закостеняло, коравосърдечно и вглъбено животно! Бясна съм! Човек чува само това което иска. Отвратителен начин на възпитаване на днешните деца. Боят нищо не оправя и унижението над собственото ти дете по дяволите!! Но не мога да те променя. Поне да искаше да ме чуеш. Децата не са виновни. Те са бъдещето на страната ни.
LoadRunner
09-16-2016, 20:16
щ и б
ох къв си сваляч :д
pac0line
09-16-2016, 21:28
Българина е толкова закостеняло, коравосърдечно и вглъбено животно! Бясна съм! Човек чува само това което иска. Отвратителен начин на възпитаване на днешните деца. Боят нищо не оправя и унижението над собственото ти дете по дяволите!! Но не мога да те променя. Поне да искаше да ме чуеш. Децата не са виновни. Те са бъдещето на страната ни.
когато се оженя, първото нещо, което ще направя, е да пребия жена си
после ще ми направи 2 дечица
Awe, ey XD
Се таааа са чувствам.
върни акулата делфин
Dagichka
09-17-2016, 17:04
обикалях си моята София, уморена съм, но ми е хубаво. само той ми скапва настроението, като моите планове не се получат ми вика "ми ти що само си правиш планове, квото стане стане и тва е", ама сега като неговите планове не се получиха и се почнаха цупеници хаха :д
LoadRunner
09-17-2016, 18:04
още един учебен ден мина полууспешно
ох, нямам търпение да ги видя вече <3
и колегите, хах ^_
divergent
09-17-2016, 18:36
Не харесвам хората. Дразни ме фактът, че повечето нямат смелостта да говорят истината в очите и не спират да те заблуждават с лъжливи твърдения, докато действията им са в тотална опозиция с изреченото. Нещата са очевидни, ама някои индивиди са толкова тъпи, че не осъзнават колко са елементарни ходовете им и как с действията си унижават единствено себе си.
Трябваше да повикаме полиция, ами ако нарани някого?! Защо не ми дойде това на акъла, а се уплаших?! Мама ѝ мършава луда... Дано не убие някого тая, щот и по улицата нареди някакви работи - може някой да се блъсне докато ги избягва. Съвсем прещтрака тоа народ вече, ужас.
ташака, когато нямаш план за сваляне, а просто искаш да сваляш е, че когато решиш, че ти се яде нещо и тъпчеш и на следващия ден не тежиш колкото искаш, те наляга едно такова депресивно настроение, което те кара да ядеш отново и отново, и отново, и отново
и кур бате
Надявам се да звънне утре, щото за пореден път ми падна пердето и бях боклук...
ENIGMA00
09-17-2016, 23:30
когато се оженя, първото нещо, което ще направя, е да пребия жена си
после ще ми направи 2 дечица
Надявам се да го казваш с ирония. Не ме разбирай погрешно. Не казвам, че всички са такива. Но има родители който възпитават децата си ужасно, третират ги ужасно. На това станах свидетел и това ме афектира да напиша това по-горе. Защото да биеш и да крещиш на детето ти, че е боклук, не мисля, че е правилно.
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14316862_1802272273318480_4429312231720507097_n.jp g?oh=ac7908bbb2d4612d2d3fd0f2d4dd6da3&oe=58389C52
motivation sunday
And everybody's watchin' her, but she's lookin' at you-u-u-u-u-u-u. ;3
Амиии...не съм писала тук от наистина много време. Последният път бях доста демотивирана, макар че преди време си обещах, че ще пиша тук само когато съм щастлива. Е, моята мотивация се върна and I'm back, bitchez! Отново щастлива, в леко лигаво настроение, но все пак щастлива. И за пръв път от доста време съм напълно наясно на какво се дължи това щастие. За пръв път от доста време съм наясно със себе си. За пръв път в живота си харесвам тялото си и за пръв път в живота си се чувствам добре в кожата си. За всичко си има първи път, нали? Е, този първи път ми допада.
Имах си заслужената почивка след цяло лято бачкане и нерви. Следва Несебър-Враца-София-Несебър-София-Несебър и кръга завършва с учене, уроци, шофьорски курс, тренировки и някъде между тях, евентуално, спане. ;д Звучи добре. ;д Ще бъде трудна година. Не съм и очаквала нещо по-различно, просто чак сега го осъзнах напълно. Но е хубаво. Хубаво е съзнанието ти да е заето с нещо важно, а не само с глупости. Хубаво е да знаеш, че след тежката работа ще започнеш да изпълняваш мечтата си. И още по-хубаво е, че през цялото време ще имаш подкрепата на най-прекрасното човече на света. Единственото, за което се надявам да не липсва, е мъъъничко свободно време. ;3
върни акулата делфин
Сладур хд вече съм делфин-акула, пък и нали някой се оплака от аватара ми.
Имам чувството, че не мога да се радвам. Беше сладко, и съм сигурна, и знам. И си мисля, нали, колко ще е яко, ако стане и как едва ли не от мен по-щастлива няма да има, обаче ето, случва се и само някво подобие на усмивка за няква стотна от секундата. Понякога си мисля, че не си заслужавам съдбата. Бахти апатията, чйееек.
LoadRunner
09-18-2016, 17:56
Сладур хд вече съм делфин-акула, пък и нали някой се оплака от аватара ми.
Имам чувството, че не мога да се радвам. Беше сладко, и съм сигурна, и знам. И си мисля, нали, колко ще е яко, ако стане и как едва ли не от мен по-щастлива няма да има, обаче ето, случва се и само някво подобие на усмивка за няква стотна от секундата. Понякога си мисля, че не си заслужавам съдбата. Бахти апатията, чйееек.
да познато
(а между другото аз що не виждам никъв аватар, каква акула?)
измина един ден откакто поехме по пътя си
тя по нейния аз по моя
стана тихо без думи само с една последна прегръдка сега има само тишина
стоя си в стола и си пия онзи чай с горчиви спомени от предишните ми рани и просто искам да знам че нищо не е напразно
не знам дали спечелих тази битка но знам че още утре идва следващата
ще стискам здраво меча и ще бъда с лице към врага (съдбата) само това знам
LoadRunner
09-18-2016, 19:44
пхахаха, ааа не е истина женската наглост
тая Богданска на лудия репортер курвето се чудила защо хората замеряли колата и с домати след като е лапала чужди пръсти, т.е. п**ки при всяка командировка, а после радостно се връщала при Данито , нежно го прегръщала вечер и му казвала "обичам те" за лека нощ
кикикик
(а между другото аз що не виждам никъв аватар, каква акула?)
именно, махнала е аватара
иначе и аз мога да дам +1 на казаното
Малко ми дойде таа бутилка вино - искам още!
YoungBloodZ
09-19-2016, 05:55
Малко ми дойде таа бутилка вино - искам още!
http://i49.vbox7.com/o/2dd/2ddda91a3a0.jpg
anonymous908491
09-19-2016, 07:34
тая Богданска на лудия репортер курвето се чудила защо хората замеряли колата и с домати след като е лапала чужди пръсти, т.е. п**ки при всяка командировка, а после радостно се връщала при Данито , нежно го прегръщала вечер и му казвала "обичам те" за лека нощ
кикикик
само дето тоя "репортер" има шунда, а не топки. Живее на нейни разноски като няква смотана държанка, а реве като му бият шута.
YoungBloodZ
09-19-2016, 07:38
само дето тоя "репортер" има шунда, а не топки. Живее на нейни разноски като няква смотана държанка, а реве като му бият шута.
за шундата си прав, ама защо да живее на нейни разноски?
Chrysothemis
09-19-2016, 07:43
пхахаха, ааа не е истина женската наглост
кикикик
Шериат!!! Само че в случая камъните са домати.
Iphigenia
09-19-2016, 07:47
Шериат!!! Само че в случая камъните са домати.
Сестричке, какво говориш! Артемида ме учи да бъда милостива.
май започвам да влизам в пенсионерския режим
нищо, така е по-добре
само да започна и да си лягам навреме и всичко ще бъде супер
отделно трябва да
спра да overthing-вам ситуации, пък макар и по-обширни, много време губя с това
да преодолея по някакъв начин притеснението си да се изразявам и аргументирам
да го давам по-постепенно с всички неща
и да осъзная, че ги има тези всички неща, не е като да си губя времето в безсмислиции затова не съм найсуперотдадена и не трябва да сдухвам от този факт, защото това съм си аз и моето битие, а другите имат други цели в тяхното си битие
не можеш да огрееш навсякъде еднакво, Боряна -.-
и все пак не трябва да се занемарявам, де, онези мили думи на изпита не искам да си останат там
просто без премисляне, с повече планировка на извънуниското учене и по-скоро с осъществяването му и всичко ще е шес' и в двете значения, хе
и вълнувам се за 3
същите скоби, хе
http://i49.vbox7.com/o/2dd/2ddda91a3a0.jpg
Недей ми се смя, ногу яко беше... Ама и на лекции сутринта не беше зле. :дд
YoungBloodZ
09-19-2016, 11:06
Недей ми се смя :дд
https://www.vbox7.com/play:9609e976
Dagichka
09-19-2016, 14:25
отделно трябва да
спра да overthing-вам ситуации, пък макар и по-обширни, много време губя с това
да преодолея по някакъв начин притеснението си да се изразявам и аргументирам
да го давам по-постепенно с всички неща
и да осъзная, че ги има тези всички неща, не е като да си губя времето в безсмислиции затова не съм найсуперотдадена и не трябва да сдухвам от този факт, защото това съм си аз и моето битие, а другите имат други цели в тяхното си битие
товатоватова!
първи ден лекции и ме заболя главата, как може да нямаме почивки, кога да ям и да си взимам въздух от досадните колеги и лекции :д а тази фотограметрия ще ни разкаже играта, за пръв път не съм сигурна, че ще мога да мина изпита, офф
anonymous908491
09-19-2016, 14:51
а тази фотограметрия ще ни разкаже играта, за пръв път не съм сигурна, че ще мога да мина изпита, офф
с кой софтуер работите
Niakoitam
09-19-2016, 15:00
Чудя се дали нишката дето постепенно започна сякаш да се разплита се скъса отново или и в момента се разплита,но малко по незабележимо. Дали най-накрая ще успея да достигна до моя вътрешен покой. А не искам кой знае колко неизпълними неща...може би...
anonymous908491
09-19-2016, 15:48
Чудя се дали нишката дето постепенно започна сякаш да се разплита се скъса отново или и в момента се разплита,но малко по незабележимо.
хехехе
аз се чудя кво си искал да кажеш
Niakoitam
09-19-2016, 15:59
хехехе
И в крайна сметка успя ли да разбереш? :)
anonymous908491
09-19-2016, 16:18
кон боб яде ли
Въпросът е по-скоро ти разбираш ли се вече какво говориш...
Niakoitam
09-19-2016, 17:17
Въпросът е по-скоро ти разбираш ли се вече какво говориш...
Идеално! Други въпроси да имаш...или искаш да изпиша още един чаршаф, че и ти да го разбереш...? ;) И не ГОВОРЯ, а ПИША...:)
Давай, пиши чаршафи, никой не те е спрял. ;д
Dagichka
09-19-2016, 19:03
с кой софтуер работите
пф, такива модерни работи надали ще докоснем, по упражнения ще ни мъчат с аналогова и аналитична главно на едни големи стари машини да въртим някви ръчки и да напасваме стерео двойки и тн., доколкото знам :д
IseeDEADbodies
09-19-2016, 19:52
Последната една седмица ми беше като сън... Даже още малко ме е страх, че наистина е и ще се събудя. Просто не искам никога да губя отново истинското щастие. Щастието което само едно нещо на света ми носи.
И да, не всичко е перфектно - трябва да сменям квартирата отново. Определени индивиди ме напрягат, от други съм неприятно изненадан (дори леко разочарован)... но знам, че всичко ще е наред. Няма как да не е. Каквото и да се случва - знам, че имам с кого да посрещна всичко, било то хубаво или не толкова хубаво. Че имам човек на когото мога винаги да разчитам, че винаги можем да разчитаме един на друг... Няма по-хубаво чувство от това.
мнооого ми е скучно,ама мнооого.. ;с
ебати гадния ден
+10000 че и от сутринта.
Fisherman
09-20-2016, 06:14
хехехе
скъсал си е гащите
YoungBloodZ
09-20-2016, 06:14
+10000 че и от сутринта.
и при мен тъй
ама поне утре е петък
MoonWatcher
09-20-2016, 06:43
Днес съм някакъв супер разсеян и отнесен, и не ми се прави нищо. А тепърва трябва да хващам рейсове и да ходя на даскало... Може би е щото не се наспах като хората. Пък и времето е супер калпаво - има мъгла, облачно се, като че се кани да завали... Тегава работа.
divergent
09-20-2016, 09:42
Урааа, четките ми за грим пристигнаха! Не съм ги пробвала още, но изглеждат много обещаващо, пък и кутийчето е едно такова малко и сладко...
В личен план нещата също стоят добре за момента. Разбира се, не са както преди, но самото желание да общува с мен по някакъв начин ми дава надежда, че всичко ще се нареди. Вчера ми припомни един наш момент и каза, че никога няма да го забрави, от време на време се отпуска и съм сигурна, че скоро ще поддаде и ще свали маската на безразличие.
ENIGMA00
09-20-2016, 10:56
Чувствам облекчение и плашешта свобода..
Урааа, четките ми за грим пристигнаха! Не съм ги пробвала още, но изглеждат много обещаващо, пък и кутийчето е едно такова малко и сладко...
За какви четки става въпрос? Може ли линк?
divergent
09-20-2016, 11:26
За какви четки става въпрос? Може ли линк?
http://spestete.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%BE%D 0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%BE%D1%82-12-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%BC-naked3-urban-decay.html?keyword=%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA
Не са оригинални, разбира се, но са доста добри като за мен и ще ми вършат работа.
Цъкни някое ревю, когато ги пробваш. Не че си рекламирам темата за четки, но... Си я рекламирам.
всичко е просто загуба на време
do i really want this?!
therichbitch
09-20-2016, 17:14
От много отдавна не съм писала в темата, но сякаш имам нужда да си излея нещата, ей така за себе си.
Чувствам се много объркана и колкото повече мисля над нещата, толкова повече расте това чувство. От друга страна се чувствам малко унизена, но то си е моя вина; в крайна сметка аз инциирам определени неща.
Може би и времето ме потиска и предразполага към размисли, но определено имах нужда от доза анонимност от моя страна и непредубеденост от страна на околните, за да си изясня за себе си някои неща.
Повтарям си, че съм търпелив и хубав човек и всичко си заслужава.
击 父 权 制
Ооо, вие сте на средата на интензивния
Как е? :)
LoadRunner
09-20-2016, 17:17
От много отдавна не съм писала в темата
и много хубаво впечатление правеше между другото
therichbitch
09-20-2016, 17:18
ха
ха
Повтарям си, че съм търпелив и хубав човек и всичко си заслужава.
винаги си заслужава за това съм съгласен
therichbitch
09-20-2016, 17:33
Далеч не е винаги, просто за момента усещам, че си :)
LoadRunner
09-20-2016, 17:35
е знаех си че така ще стане
ма ти ми развали впечатлението още с първия си пост от днес, няма нужда да продължаваш
моля те
Далеч не е винаги, просто за момента усещам, че си :)
ти мислиш че си заслужава само когато ще имаш успех ли?
човек минава през какви ли не кенефи през живота си и след всеки път става по-силен и по-мъдър
та винаги си заслужава
Ооо, вие сте на средата на интензивния
Как е? :)
честно казано, в момента е много натоварващо
не мисля че е заради материала, а заради преподавателката, но както и да е
за момента най-трудното нещо са ми тоналностите, на някои хора наистина им е проблем да ги възпроизвеждат, но се надявам да се оправят нещата скоро
йероглифите са адски много по принцип /мисля че към 80 000 са опростените, т.е. тези, които се използват в континентален Китай/ и да, определено си е... странно да не знаеш как да запишеш чутото / за момента ползваме pinyin, което е китайска реч с английски Д: буквички, но ни казаха още отсега да се учим да не го гледаме /
другото, което не го очаквах вече е последователността за писането на йероглифите, има си правила, които трябва да спазваш като ги пишеш
случвало ми се е да проверявам добре изписан йероглиф в едно приложение и да не ми излиза, защото съм сбъркала последователността, по която трябва да се изпише
граматиката наистина е елементарна, "бебешка" както ѝ викат, така че поне тук сме улеснени
мисля че най-големият шок беше първата седмица, вече свикнах малко или много, но определено е трудно и учителката според мен само натяга обстановката
Fisherman
09-20-2016, 20:36
пробих си късите панталони от ерекцията,която ми причини Ивааааа
Fisherman
09-20-2016, 20:51
Iwka дължиш ми нови шорти на Волком
LoadRunner
09-20-2016, 20:53
пробих си късите панталони от ерекцията,която ми причини Ивааааа
бахти извратеното копеле
а иначе толкова си пазих главния мейл от спам и никъде не съм го регистрирал и така си ми остана делови цели 6-7 години и ся кво, от 1 седмица гледам някви спамове по 3 писма на ден, и пак твърдя твърдо че никъде не съм го регвал или криввал с него
в такива случаи кво се прави не знам
YoungBloodZ
09-20-2016, 20:56
а иначе толкова си пазих главния мейл от спам и никъде не съм го регистрирал и така си ми остана делови цели 6-7 години и ся кво, от 1 седмица гледам някви спамове по 3 писма на ден, и пак твърдя твърдо че никъде не съм го регвал или криввал с него
някой друг се е регнал с твоя мейл :D
aurissaaaaa
09-20-2016, 20:57
в такива случаи някой е набарал базата данни с мейлите на някой от сайтовете, в които си се регистрирал, и разпраща локъри :)
Кофти тръпка :Д
LoadRunner
09-20-2016, 20:59
някой друг се е регнал с твоя мейл :D
опасявам се че е нещо като отмъщение май
на стария ми шеф един от напусналите му беше регнал в мобилето една много изгодна колица (ест фалшива обява) и оставил личните му телефони за връзка
цялата фирма говореше за това как му прегрявали от спам разговори
LoadRunner
09-20-2016, 21:04
в такива случаи някой е набарал базата данни с мейлите на някой от сайтовете, в които си се регистрирал, и разпраща локъри :)
Кофти тръпка :Д
това е по-вероятното и няма измъкване, 2 мейла вече съм затрил през годините ма те си бяха за това, аз в тях даже и не влизам щото има хиляди спам писма ама регвам всичко там де
а са тия писма... няма обратна връзка, няма мейл а просто име, няма unsubscribe, ма за сметка на това има само съмнителни линкове
YoungBloodZ
09-20-2016, 21:07
на мен на най-стария ми мейл от 5 години ми пращат някакви писма за зелена карта САЩ... и също няма unsubscribe а само съмнителни линкове
пращали са ми много често и мейли как съм имал състояние в милиони евро и са чакали да си ги поискам... само трябва да си въведа всичките данни на банковата сметка :D
това е по-вероятното и няма измъкване, 2 мейла вече съм затрил през годините ма те си бяха за това, аз в тях даже и не влизам щото има хиляди спам писма ама регвам всичко там де
а са тия писма... няма обратна връзка, няма мейл а просто име, няма unsubscribe, ма за сметка на това има само съмнителни линкове
споко, на мен ми предлагат секс по 3 пъти на ден и невероятно лекарство за отслабване по 2 пъти
да не ти прави впечатление :Д
HollyGolightly
09-21-2016, 00:40
Отговаряш им, аз така правя и от седмица насам си пиша с Charles J.Colocino JR (директор на FBI ), който ми предлага $6.4 милиона и вярва, че съм му пратила $400 за транзакцията :)
Fisherman
09-21-2016, 06:59
бахти извратеното копеле
чакай да завия майка ти,че и стана студено
Iwka дължиш ми нови шорти на Волком
Нали сме НДП-та ся : )
Събудих се от нечовешка болка. Надрусах се с болкоуспокояващо и сега се чувствам приятно релаксирана, даже пак ми се доспа. Чудя се дали да закуся. Вай, как ще работя един ден... "Емиии, днеска ми е дошло и не мога да дойда".
Събудих се от нечовешка болка. Надрусах се с болкоуспокояващо и сега се чувствам приятно релаксирана, даже пак ми се доспа. Чудя се дали да закуся. Вай, как ще работя един ден... "Емиии, днеска ми е дошло и не мога да дойда".
"That's how an adult deals with life. You don't want to do it? Call in sick.
wife: -Honey, you have to take the kids to school.
him: - Nah, babe, I'm sick, can't do it"
:) :)
що съм такъв?!
не останах за първия ми ден лекции
закъснях за втората ми и ме изгониха
за третата не дойде преподавател
днес е четвъртата и се успах
ако продължим тенденцията сигурно пак няма да дойде преподавател следобед :Д
хащаг ракши студент
^ Какво учиш, скъпи?
няма да ти кажа
YoungBloodZ
09-21-2016, 10:04
няма да ти кажа
защо си лош?
Fisherman
09-21-2016, 10:14
Нали сме НДП-та ся : )
кои са тия болкоуспокояващи и колко често ги пиеш
Фармацевтът в теб се обади хд.
Още съм на ени италиански сашенца с кетопрофен. Вълшебни са. Пия веднъж месечно, хихи.
deitona22
09-21-2016, 12:29
^ Какво учиш, скъпи?
Ходене на фитнес и плюскане.
ПТ:много е досадно да се разкарваш до университета и накрая да имаш лекция от 20 минути.А,и тия в катредата да са толкова неорентирани и да си изкарват всичко на нас.
e.. ми се майката от работа днес, тия 4 дни ще си почивам МНОГО активно
и ми се очертават и мн. неща за наваксване, така че.. абе може и да не мога да почивам много активно
Fisherman
09-21-2016, 15:19
Фармацевтът в теб се обади хд.
Още съм на ени италиански сашенца с кетопрофен. Вълшебни са. Пия веднъж месечно, хихи.
са ше го проучиме тоя кетопрофен,всъщност май сме говорили за негов токсичен метаболит
по Токсикология ме учиха
Все от нещо трябва да се мре. Помня, че ми каза. Помня и, че препоръча напроксен. Ще го пробвам като ми свърши тва. Но май моето нещо си остават тия прахчета бело хд
LoadRunner
09-21-2016, 18:57
Брад и Анджелина се разделят
аз са утре как да отида на работа ;/
Ходене на фитнес и плюскане.
ПТ:много е досадно да се разкарваш до университета и накрая да имаш лекция от 20 минути.А,и тия в катредата да са толкова неорентирани и да си изкарват всичко на нас.
да, жалко, че ми наебава мега много режима и нито тренирам адекватно, нито плюскам, ама добър опит
deitona22
09-21-2016, 20:19
да, жалко, че ми наебава мега много режима и нито тренирам адекватно, нито плюскам, ама добър опит
Заек ли си ?
anonymous908491
09-21-2016, 20:26
Заек ли си ?
някъв такъв изявяващ се като стар, май в Бургас е случката
та подвикнал 'заек' на някъв нов ученик
а то взели, че го пребили няколко 'зайци'
deitona22
09-21-2016, 20:32
някъв такъв изявяващ се като стар, май в Бургас е случката
та подвикнал 'заек' на някъв нов ученик
а то взели, че го пребили няколко 'зайци'
Какво искаш да кажеш с това ?
anonymous908491
09-21-2016, 20:45
дано си със здрав гръб, заек
deitona22
09-21-2016, 20:47
дано си със здрав гръб, заек
Хич не съм "заек",но с тебе няма да споря.
Заек ли си ?
ти ше каеш :Д
Брад и Анджелина се разделят
аз са утре как да отида на работа ;/
Ако и Дейвид и Виктория се разделят, ще се садна съвсем. Послушай съвета на Ракши.
LoadRunner
09-22-2016, 08:34
Ден 1 от настоящата ми диета с по-малко въглехидрати отново не издържа, чудя се колко ли пъти ще го повтарям докато не ми се получи
Та ставам си аз с намерението да си измия чиниите и да си направя кафе в новата чаша на нескафе (червена) и докато си мия почват да ме обзема минорно настроение. Мисля си аз как "айде от днеска почвам", и докато си мисля че от днеска почвам и си мия чинийка си мисля и за разнообразието от закуска за днес, извара или овесени ядки с мляко и банан или шибани варени яйца. И някак си физиономията ми стана намръщена и цялата ми слюнка в устата изведнъж изчезна...... следващите мигове сякаш бяха сън ... като проблясъци помня как оставям чиничта, бягам към банята да видя как изглеждам..... следващ проблясък- тичайки , леко спъвайки се в коридора задъхано стигам до гардероба и си обличам горнището, от там нататък ми е малко мътно, дупка, направо не знам как съм стигнал до колата но следващия ми проблясък е как препускам бясно към Кауфланд. Всичко ми е на части, имам черни дупки от тая случка, трудно ми е да си спомня как точно се случваха едно по едно нещата. Помня че се усмихнах на касиерката като си тръгвах, още бях леко нервен, помня задоволството и как бавничко си карах на прибиране, всичко което правех в тоя момент на щастие беше да примлясквам....
Ето ме сега пред компа, отпивам си глътка от чудотворния ми елексир кафе с мляко, от 3 обикновени понички с пълнеж, 1 шоколадов донът, 1 вита препечена баничка, 1 чабата, 1 чабата с маслини изядох 3 обикновени понички с пълнеж, 1 шоколадов донът, 1 вита препечена баничка, 1/2 чабата , остана ми чабата с маслини
..толкова ми е спокойно, още обмислям варианта за довършване и на чабата с маслини
anonymous990763
09-22-2016, 09:21
^ Звучи като изповед на шокохолик. :D
По темата: обхвана ме глад. Отново.
deitona22
09-22-2016, 11:43
ти ше каеш :Д
Или си заек или си втора година.Бали го.
ПТ:Гладен и ми се ходи в планината.
YoungBloodZ
09-22-2016, 11:44
Или си заек или си втора година.Бали го.
ПТ:Гладен и ми се ходи в планината.
Заек е тоя побойник. :D
anonymous908491
09-22-2016, 12:16
и ми се очертават и мн. неща за наваксване, така че.. абе може и да не мога да почивам много активно
това ли ще наваксваш
http://znanie.eu/%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d0%b6%d1%82%d0%b5/
НАСА промени знаците на зодиака!
deitona22
09-22-2016, 12:39
Заек е тоя побойник. :D
И аз тей си мислех.Щом ходи редовно и му обърква тренировките ии плюскането :D
Dagichka
09-22-2016, 14:02
вЕрно ли променят зодиите? :д
имам ужасна афта на езика и ме боли като ям, но това не ме спира да ям, ужасна съм :д иначе съм окей
pac0line
09-22-2016, 14:16
най-скучния ден от живота ми в последните 4 месеца, ако някой ме види да храня гълъбите пред народния да не се учуди...
anonymous908491
09-22-2016, 14:37
няма да се учудя дори да видя някой да ги лови и да ги пъха в тенджера
гълъбите са деликатес за французите
няма да се учудя дори да видя някой да ги лови и да ги пъха в тенджера
гълъбите са деликатес за французите
а за братята от факултета са ежедневие
добре беше, доволна съм
предстоят още няколко такива дни
и после от другата седмица влизам на академична вълна, време си е да се стегна малко
ама пък имах нужда от тази седмица почивка
запознахме се със скатев
и така
anonymous908491
09-22-2016, 15:38
а за братята от факултета са ежедневие
братя на кого са
anonymous990763
09-22-2016, 17:32
Останал ми е мамут по ръцете. :cry:
Хубаво е да се завърнеш в бащината къща.
Chrysothemis
09-22-2016, 17:53
Хубаво е да се завърнеш в бащината къща.
Братко! Колко се радвам да те видя тук! Веднага ще съобщя на Електра! Жалко, че Ифигения не е тук.
Fisherman
09-22-2016, 17:58
човек трябва да тренира и ума си,не само тялото
ENIGMA00
09-22-2016, 18:46
"Беше септември. Последните дни на месеца, когато всичко се натъжава без никаква конкретна причина." Намерих го във Facebook колко добре ме описва.
човек не се натъжава без видима причина
човек е пълен с липси които в даден момент взимат връх
~The Smile~
09-22-2016, 19:54
Напоследък нещо ми е хаос, мисли, емоции, всичко е наопаки. Дните минават прекалено бързо, всичко около мен е забързано и това ме кара да се чудя на кой свят съм. Няма спирачки, а искам времето да спре само за малко, за да мога да си подредя нещата и да вкарам малко ред в себе си.
Сега само слушам релаксираща музика, това поне ме успокоява и мога да избягам в някой друг свят без да мисля за нищо. :3
човек трябва да тренира и ума си,не само тялото
там където съм можеш да тренираш всичко друго, но не и ума си :Д
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14368722_10155090524500476_5384098066459435534_n.j pg?oh=98e41162f71b3dedc06ec3f0d024a28b&oe=586D5133
YoungBloodZ
09-22-2016, 23:26
там където съм можеш да тренираш всичко друго, но не и ума си :Д
Юин? :D
Послушай съвета на Ракши.
?
Юин? :D
?
YoungBloodZ
09-22-2016, 23:34
?
?
Льолин
Льолин
да не си посмял да говориш така
deitona22
09-23-2016, 05:31
Льолин
Ще раздразниш Ракшитьо :D
Dagichka
09-23-2016, 06:52
събудих се от доста силно пеене на няква птичка и осъзнах, че е на терасата милата и не може да излезе :д и досега си го гледах синигерче беше много сладко, исках да си остане при нас, ама тц, излетя си
чао приятелче
galaxy29
09-23-2016, 07:09
имам ужасна афта на езика и ме боли като ям, но това не ме спира да ям, ужасна съм :д иначе съм окей
:д <33
ние пък с майка ми се скарахме и после ми беше взела едно нещо за ядене, дето много обичам, за да ми се извини, понеже знае, че любовта на дъщеря и минава през стомаха хахухиха
~The Smile~
09-23-2016, 10:24
Не обичам да ме поправят и да ме поучават. Това право го имат само родителите ми. Не искам ничии съвети, дори мнение не съм искала. А има толкова досадни хора, които се натрисат навсякъде с присъствието си, мненията си, доброжелателното си поведение,съветите си и дрън-дрън. Един човек ми каза, че съм била много изчерпателна, че съм влагала много емоции във всичко и че прекалено ми пука за всичко и всички. Щяла съм да полудея, ако продължа така. И постоянно ми повтаря "нека ти дам един съвет". Мразя да го чувам това изречение. А бе аз не ти искам съветите! Нека погледне първо себе си какво слабохарактерно човече е. Опитва се да ме промени. Ами много обичам да съм подробна, изчерпателна и да ми пука за другите, на когото не му харесва, да си ходи, не го задържам.
oh, rakshy... se taq xd
https://www.youtube.com/watch?v=9hQ_DZGjUW4
тая песен...
няма нищо по-затоплящо от горещия душ. поразмразиха ми се малко кокаляците. май настивам.
баси.
~The Smile~
09-23-2016, 11:34
в главата ми сякаш свирят тромпети, трябва да легна да спя, но трябва и да уча. Кое по-напред.. Иска ми се да си легна,да заспя и да не се събудя с дни... :3 обичам да спя, това правя най-добре, затова си лягам, уроците ще почакат малко
дали мога да спра да си лягам след 4 и съответно да ставам следобед... -.-
DarkTemplar
09-23-2016, 12:20
дали мога да спра да си лягам след 4 и съответно да ставам следобед... -.-
В пубертета трудно. Като влезеш в работен график, ще свикнеш да ставаш рано.
кур за ставането рано
лягане в 6 сутринта и ставане в 3-4 следобед IS WHERE IT'S AT
DarkTemplar
09-23-2016, 14:44
Необходимо зло е.
galaxy29
09-23-2016, 14:59
свали ме
знам, че съм те свалил http://static.skaip.org/img/emoticons/180x180/f6fcff/smirk.gif
СВАЛИ МЕ ОТ ГОНДОЛАТА, ТЪПЧО
новият ми страхотен виц
LoadRunner
09-23-2016, 17:25
свали ме
знам, че съм те свалил http://static.skaip.org/img/emoticons/180x180/f6fcff/smirk.gif
СВАЛИ МЕ ОТ ГОНДОЛАТА, ТЪПЧО
новият ми страхотен виц
бахти тъпото
galaxy29
09-23-2016, 18:38
бахти тъпото
не е, просто си тъп и тъпотията ти е обратнопропорционална на умнотията хихихухахохехъхахо
LoadRunner
09-23-2016, 18:59
значи все пак признаваш че съм много умен
galaxy29
09-23-2016, 19:21
написах ти го по-ясно, за да може мозъчко да се справи със задачата по схващане
LoadRunner
09-23-2016, 20:21
някой би ли ми обяснил защо тия фейсбукски хора са толкова долни
значи описвам алгоритъма на поведение на 90% от профилите които цъквам (примерно в снимка на приятел има и други хора и понякога цъкаш на непознатите да видиш кои са или поне аз) и всички мъжки профили са с профилна снимка в някоя дискотека с показан бицепс или нещо тъпо позьорско и снимка на корицата- цъфнала някоя лъскава кола(очевидно не тяхната)
женски профил- максимално накифлено селфи, може и с коктейл или на спа и снимка на корицата нещо любовно или в най-лошия случай пак кола и пак чужда (аз разбирам че това е нещо като идеалния образ който представят и до който искат да се докопат)
останаха много малко хора с нормални снимки по тия фейсбуци
Chrysothemis
09-23-2016, 20:31
някой би ли ми обяснил защо тия фейсбукски хора са толкова долни
значи описвам алгоритъма на поведение на 90% от профилите които цъквам (примерно в снимка на приятел има и други хора и понякога цъкаш на непознатите да видиш кои са или поне аз) и всички мъжки профили са с профилна снимка в някоя дискотека с показан бицепс или нещо тъпо позьорско и снимка на корицата- цъфнала някоя лъскава кола(очевидно не тяхната)
женски профил- максимално накифлено селфи, може и с коктейл или на спа и снимка на корицата нещо любовно или в най-лошия случай пак кола и пак чужда (аз разбирам че това е нещо като идеалния образ който представят и до който искат да се докопат)
останаха много малко хора с нормални снимки по тия фейсбуци
Премахни ги от приятели щом те дразнят. Освен това не си длъжен да им разглеждаш профилите.
Иначе и аз имам такива приятели, но какво да се прави. Всеки със странностите си. Това е по-добре, отколкото да рекламират разни неща и да ти спамят цял ден с игри и други такива.
LoadRunner
09-23-2016, 20:56
Премахни ги от приятели щом те дразнят. Освен това не си длъжен да им разглеждаш профилите.
Иначе и аз имам такива приятели, но какво да се прави. Всеки със странностите си. Това е по-добре, отколкото да рекламират разни неща и да ти спамят цял ден с игри и други такива.
ти нали нямаше фейсбук
YoungBloodZ
09-24-2016, 02:54
https://cdn.meme.am/instances/500x/57141287.jpg
Dagichka
09-24-2016, 08:35
галаксино :*
изхвърлих си един чувал с дрехи и няколко чифта обувки, няма смисъл само да стоят, като нося само 2-3 неща все :дд
дано се зарадва някоя клошарка
https://cdn.meme.am/instances/500x/57141287.jpg
+1
.. как да изглеждам нормално на тази сватба се чудя.. ако бях си легнала по-рано,всичко щеше да е ток,амаааа нееее,кому е нужно...
останах без дроб от цигарите.. ;с
divergent
09-24-2016, 12:53
Гадно постъпих спрямо шефовете, ама нямам енергия, за да издържа десет часа на крак, пък и на хората едва ли би им било приятно да ги обслужва някаква едва гледаща и със запушен нос.
Гадно постъпих спрямо шефовете, ама нямам енергия, за да издържа десет часа на крак, пък и на хората едва ли би им било приятно да ги обслужва някаква едва гледаща и със запушен нос.
напуснах/изгониха ме от едно място заради нещо такова
to like or not to like that is the question ;d
и предложиха ми дългосрочен evs в Латвия от една организация
но не
не бих си го причинила при тях, а като ѝ казах защо не мога сега отговорът ѝ ми напомни защо съм останала с такова негативно чувство
просто не.
и изкарахме си страхотно снощи
щяхме да ходим на бар някъде, но в крайна сметка пихме вино в нас, наклюкарихме се, гледахме тъп и филм и заспахме към 12 и нещо ;д #партихард
divergent
09-24-2016, 14:25
напуснах/изгониха ме от едно място заради нещо такова
и да ме изгонят, по-добре. :д не, че с тази цел го правя, наистина ми е зле, но пък идва като бонус. Принципно мислех да работя до утре, а те казаха до края на месеца, така че няма да е голяма разликата. :D
много мразя денят ми да не минава както съм планирал
YoungBloodZ
09-24-2016, 14:32
много мразя денят ми да не минава както съм планирал
Не ти е дошъл навреме? :D
deitona22
09-24-2016, 14:36
Не ти е дошъл навреме? :D
:дддддд в юин всичко закъснява
имам чувството, че животът ми минава в чакане на нещо.
а как ми се иска да можех да спра времето.
LoadRunner
09-24-2016, 16:53
имам чувството, че животът ми минава в чакане на нещо.
а как ми се иска да можех да спра времето.
аз си мислех че жените имат много по-малко такива мисли
некво ло6о ми е
май се разболявам :/
divergent
09-24-2016, 18:27
Или никой няма да има планове и аз трябва да организирам компаниите, или ще съм болна и ще ми се обадят двама души в интервал от две минути, за да ме карат да ходим на любимите ми места. Шибан живот.
~The Smile~
09-24-2016, 18:55
въпреки че денят беше топъл и слънчев, пак нямах настроение. Постоянно ми се спи, нямам желание и енергия за нищо. Тази вечер си лягам по-рано, взимам горещ душ и направо заспивам
Утре трябва да уча за контролни, изсипаха ми сиг 10 за следващите две седмици.. ако можеше да не ми ги дават, най-добре :(
anonymous908491
09-24-2016, 18:58
:дддддд в юин всичко закъснява
в твоето село още сте в 16-ти век
сигурно до София си пътувал с каруца
каруца в волове, тва конете са за чорбаджиите
майка ти всяка седмица ти праща буркани с компоти
а по празниците в бурканите има свинско
Chrysothemis
09-24-2016, 20:30
ти нали нямаше фейсбук
Кога съм казвала, че нямам. Не е вярно.
LoadRunner
09-24-2016, 20:42
Кога съм казвала, че нямам. Не е вярно.
имам чувството че си някак си не особено адекватна
на мен ми го каза на пм-с и явно си ме поизлъгала, предполагам че вече имаш и скайп, боли ме х*я, а иначе последното ми мнение към теб от преди важи с пълна сила
бб
Chrysothemis
09-24-2016, 21:08
имам чувството че си някак си не особено адекватна
на мен ми го каза на пм-с и явно си ме поизлъгала, предполагам че вече имаш и скайп, боли ме х*я, а иначе последното ми мнение към теб от преди важи с пълна сила
бб
Моля? Не съм писала нищо на никого освен на модераторите и на един потребител, който вече не влиза във форума очевидно. Какво последно мнение?
YoungBloodZ
09-24-2016, 21:11
Моля? Не съм писала нищо на никого освен на модераторите и на един потребител, който вече не влиза във форума очевидно.
A ти извини ли се на Електра от мое име, както бяхме писали?
Chrysothemis
09-24-2016, 21:12
A ти извини ли се на Електра от мое име, както бяхме писали?
Да, казах, ама тя беше много ядосана заради нещо.
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14446165_337342979933416_4785169079671772250_n.jpg ?oh=5cdb08118eb7151c39e2f22ef539ef96&oe=58817A9C
ahahahah
https://media.giphy.com/media/Q7lPTIUxjueaY/giphy.gif
deitona22
09-25-2016, 08:28
ahahahah
Абе ти спиш ли изобщо?!/
майка ти всяка седмица ти праща буркани с компоти
а по празниците в бурканите има свинско
Ми явно ти си немаш село та и зимата да си ядеш домашни неща,тъй че не ме дразниш.Яж си купените боклуци,после що си толкова тъп.
лично се засегнах от това, че ако си нямаш село, следователно си тъп
от утрИ почвам да преговарям, време е вече
а днес ще се наготвя
установих, че бих могла значително да съкратя времето, което прекарвам в готвене и да го използвам за по-полезни неща като учене
просто явно не искам
доста вреден навик да правя нещо активно с ръцете си, май трябва да започна да пуша
ама пък тогава ще миришат на цигари
deitona22
09-25-2016, 08:37
лично се засегнах от това, че ако си нямаш село, следователно си тъп
Ич ми не е че си засегнала.И не си схванала баш какво искам да кажа,ама все тая.
Беше насочено към папагала.Той и със село и без село,все е тъп.
anonymous908491
09-25-2016, 08:51
Ми явно ти си немаш село та и зимата да си ядеш домашни неща,тъй че не ме дразниш.Яж си купените боклуци,после що си толкова тъп.
нямам село и не съм роден В село, но ако трябва да избирам между това да съм роден в село или да ям боклуци, няма никъв шанс да сме съселяни
deitona22
09-25-2016, 08:52
] или да ям боклуци, няма никъв шанс да сме съселяни
Явно не си ял нищо домашно произведено и приготвено,щом говориш така.Яж си ги колкото искаш.
anonymous908491
09-25-2016, 08:54
Явно не си ял нищо домашно произведено и приготвено,щом говориш така.Яж си ги колкото искаш.
хехехехехе
сегашното домашно производство е по-зле от купешкото преди 20 години
И не си схванала баш какво искам да кажа,ама все тая.
много добре си схванах
просто изказването ти беше нелепо, само и само да се заядеш
чувствам се твърде ревнива
deitona22
09-25-2016, 09:16
много добре си схванах
просто изказването ти беше нелепо, само и само да се заядеш
Ми да,точно това исках.Всеки път тва почва да се заяжда с мене,без да съм й казвал нищо.
хехехехехе
сегашното домашно производство е по-зле от купешкото преди 20 години
Щом си казалА.
anonymous908491
09-25-2016, 10:21
чувствам се твърде ревнива
а не трябва
той не би ти изневерил
знае, че говориш със звездите
и тва е вярно :Д
но днес само се караме. лол.
за всякви глупости
Dagichka
09-25-2016, 17:49
баси тъпите американци, тъпи момчета, ще им откъсна главата бе, само някой да посмее да нарани сестра ми, добре че с тоя задник се е усетила навреме
иначе съм окей, една бивша съученичка ме покани на гости, пък тя вече има дете почти на годинка и като цяло не бяхме много близки и нямаме много общи теми, но ще отида да я уважа :д
ENIGMA00
09-25-2016, 18:34
Страх ме е защото трябва да продължа напред, а не знам дали съм готова. Никога няма да бъда трудно е. А и утре почвам нова работа. Пожелайте ми късмет хора. :)
Maleficus
09-25-2016, 18:49
Природата е коварна господарка, дала е на жените безкрайна красота, но ги e обрекла да бъдат сбръчкани сливи, обречени на самота и бедност 80% от техния живот, не помага и факта, че малко умеят да планират напред и да оценяват хората до себе си :) От добрата страна има малцинство, които са научили цената на лоялността и да ценят партньора до себе си докато е време, така де, преди да са вкиснали :D
LoadRunner
09-25-2016, 19:05
дала е на жените безкрайна красота, но ги e обрекла да бъдат сбръчкани сливи, обречени на самота и бедност 80% от техния живот
ми аз имам чувството че си напълно малоумен и живееш в пещера
Maleficus
09-25-2016, 19:15
ми аз имам чувството че си напълно малоумен и живееш в пещера
Ми да те умните хора са излезли от пещери ако не знаеш :) Но все пак е хубаво да видиш и деволюцията на живо пред очите си .. Освен това съм сигурен, че правилата на форума не важат за теб, защото практически още не си човек затова ... Простено ти е айде..
LoadRunner
09-25-2016, 19:18
Ми да те умните хора са излезли от пещери ако не знаеш :) Но все пак е хубаво и да видиш деволюцията на живо пред очите си .. Освен това съм сигурен, че правилата на форума не важат за теб, защото практически още не си човек затова ... Простено ти е айде..
едва ли знаеш какво си искал да кажеш
ма нищо простено ти е ай, минаваш метър
http://25.media.tumblr.com/tumblr_me0oaxk49L1rybx76o1_400.jpg
...
*ранърс <3
LoadRunner
09-25-2016, 19:42
абе в тая замунда отдавна не е цъфвал някой касов филм
YoungBloodZ
09-25-2016, 19:46
И аз това гледам, предимно глупави има. Хубавото е, че скоро започват хубавите сериали.
deitona22
09-25-2016, 19:46
Касов или хубав ? Пробвай с "Now you can see me",но първата част.
И аз това гледам, предимно глупави има. Хубавото е, че скоро започват хубавите сериали.
Narcos,Oz,Rome,Boardwalk Empire,ако нямаш какво да гледаш.
Пфф, не ми се прибираше тук, искам си покрай него, пък ако ще и в кашон да живеем. :дд И да - кеф ми беше, искам още! :3
LoadRunner
09-25-2016, 19:54
мойто сериали отдавна свършиха и от повече от година не съм си теглил ни един
гледам само бегетата, нещо много ме е страх да рискувам с нов сериал, това си е цяло обвързване
Касов или хубав ? Пробвай с "Now you can see me",но първата част.
хахах ти си гений бе, първата съм я гледал естествено но не знам как съм пропуснал втората (дано не съм я гледал на бърз кадър и да съм забравил за него) ше я тегля
и ако искаш да знаеш се пише now you see me
YoungBloodZ
09-25-2016, 19:57
мойто сериали отдавна свършиха и от повече от година не съм си теглил ни един
гледам само бегетата, нещо много ме е страх да рискувам с нов сериал, това си е цяло обвързване
the walking dead не ти ли харесва?
deitona22
09-25-2016, 19:57
хахах ти си гений бе, първата съм я гледал естествено но не знам как съм пропуснал втората (дано не съм я гледал на бърз кадър и да съм забравил за него) ше я тегля
и ако искаш да знаеш се пише now you see me
Da,все му бъркам името.Кажи после как е втората част,че се чудех дали да я гледам тия дни.
Da,все му бъркам името.Кажи после как е втората част,че се чудех дали да я гледам тия дни.
Добра е, изгледах я веднага, след като излезе с нормално качество и субтитри в торентите. Няма да сбъркаш.
LoadRunner
09-25-2016, 20:07
the walking dead не ти ли харесва?
откакто минах 15 не гледам филми на ужасите, с измислени герои (освен касовите), сериали със зомбита още по-малко
даже не знам как си губиш времето с него
засега опасно лош води в класацията ми за добри сериали ма толко, сериал няма да почвам сега, твърдо
Природата е коварна господарка, дала е на жените безкрайна красота, но ги e обрекла да бъдат сбръчкани сливи, обречени на самота и бедност 80% от техния живот, не помага и факта, че малко умеят да планират напред и да оценяват хората до себе си :) От добрата страна има малцинство, които са научили цената на лоялността и да ценят партньора до себе си докато е време, така де, преди да са вкиснали :D
Светлинчо, ти пак ли си тук? :D
LoadRunner
09-25-2016, 20:10
хубу
и си измислих нов ритуал преди лягане, то си е направо заместител на чипса
2 студени ябълки и 2 моркова за филма
YoungBloodZ
09-25-2016, 20:12
засега опасно лош води в класацията ми за добри сериали ма толко, сериал няма да почвам сега, твърдо
И при мен е нещо такова.
pac0line
09-25-2016, 20:22
носталгично, самотно :/