- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
ауу всички ме знаятмеханото що ?
![]()
имаше и за мен шанс да отида в механо![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
харабия братсамо момчета, другите даскала като чуят за механо и треперят, има 10-15 момичета, и всичките са максималните курви
![]()
а иначе, отидох в друго училище, казват му "Химията" там има по-добро име и самото училище
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
да ама там осмокласничките нямат по 3 аборта средно нали![]()
По-добре че нямат, а и те едни осмокласничкиебало си майката, друго си е да ми казват Химик
![]()
sapphire5![]()
^ Няма значение .. мислех, че си от класа на едно момче, но съм се объркала!![]()
най-яко е да ти казват "лек" напрао чекия на душата... тва значи че ме уважават и че съм максималния Бургазлия... ама и аз се дразня. Първото ми желание след 8 клас беше английската... сега там учи мойта любовама така е... като си с измрели мозъчни клетки...
![]()
то сега е модерно гадже от механо, другите не ни искат![]()
sapphire5![]()
брат те там са максималните курви... аз ако напия някоя от там ще и съдера путката от ебанете са свикнали
ама си е нормално де, ако аз учих в даскало където са само момичета познай как щях да ходя облечен, и кво щях да прая с тях
![]()
не мога да си представя ;д
sapphire5![]()
мислят че сме селяниселяни ама чупим от бой
един от механо счупи един стафар от руска щото е видял да си говори с приятелката му... която е 97 и знам от сигурни източници че се е ебала с 3-ма от класа и
![]()
тва е доказателсво поредно, че жените не стават за нищо...............
sapphire5![]()
има и курви, има и свестни... то по начина по който ти говори някоя може да определиш веднага ква е
е тъкмо да питаме момичето, ходят ли с анцузи на сватби там ?![]()
sapphire5![]()
питай яяяяяяяяяяяяяяя![]()
питах япоздрав http://vbox7.com/play:a8afad313c
![]()
sapphire5![]()