- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
Nakadah, интересно ми е как намираш време за форума при положение, че имаш да учиш повече от 10 часа на ден? Забелязах, че говориш в сегашно време. И да поясня, че това не е опит за заяждане. Очаквам да получа нормален отговор.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Да! Едва ли съм на 30 години въобще! Знам че се опитваш по някакъв начин да ме нападнеш и да ме накараш да се чувствам зле, но за да можеш да го направиш трябва поне малко да ме познаваш и да знаеш къде да се целиш...
Защо ли и аз така си мислех?
Като човек който твърди че ще влезне в Харвард и че ние сме прости трябва да можеш ти да ми отговориш на този въпрос. Все пак ти си умната тука...
Дами, темата не е направена от мене и не е относно мене така че не аз трябва да съм този който коментираме. Ако имате определен проблем точно с мене можете винаги да ми пратите лично съобщение.
Хайде спрете да се заяждате един с друг, вие живот нямате ли? Всички разбрахме, че сте над всички, не ви "е б е" за нищо, "приземени" сте и т.н. Не разбирам, собственото си его ли подхранвате, когато се заяждате с останалите? Каквато и да е причината, отстрани изглежда доста жалко да продължавате да се самоизтъквате и да тъпчете другите. :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.