.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Ако имаш предвид правопис по български моля те прочети предишната страница на тази тема и после ми дай логично обяснение защо аз трябва да го правя. Не ми излизай с това че ми е родния език и блабла.
    Въобще не е такова блабла. Правописът се учи, а грамотността се придобива в детските години, до максимум 5-6-7 клас, тъй като от осми нататък дори не се учи българска граматика. Та грубо казано , както пише човек на 11-12 години, така ще си пише и като по-голям. И това не го казвам аз, а филолози и учители по БЕЛ.Номерът с позабравянето заради живеене в чужбина и непрактикуване на езика е верен, но донякъде. По-скоро човек по-трудно формулира мисълта си, бягат му думи, но това не се отразява толкова на правописа му.Имам роднина в Канада, живее там от 30 години, като жена му не е българка.С детето си и с нея, както и с околните, говори само на френски. Като си дойде тук веднъж на 5-6 години си проличава веднага нещо като акцент в говора му, трудно му е да се сети за доста думи, конструкцията на изреченията му е по-простичка, но в писмен вид - във Фейсбук, на мейл и т.н , нещата са си наред като правопис. Та и да отричаш, вероятността и преди години да си пишел обЕснявам, берЪт, седЪт и т.н си е много голяма.Още повече, че едва ли от 30 години си в Америка, като се има предвид, че си студент.Пък ето, че въпреки не дотам добрия си правопис си стигнал до добър по думите ти американски университет.Затова дай шанс и на друг.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Nakadah, интересно ми е как намираш време за форума при положение, че имаш да учиш повече от 10 часа на ден? Забелязах, че говориш в сегашно време. И да поясня, че това не е опит за заяждане. Очаквам да получа нормален отговор.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Nakadah, интересно ми е как намираш време за форума при положение, че имаш да учиш повече от 10 часа на ден? Забелязах, че говориш в сегашно време. И да поясня, че това не е опит за заяждане. Очаквам да получа нормален отговор.
    леле...щях да питам същото...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Още повече, че едва ли от 30 години си в Америка
    Да! Едва ли съм на 30 години въобще! Знам че се опитваш по някакъв начин да ме нападнеш и да ме накараш да се чувствам зле, но за да можеш да го направиш трябва поне малко да ме познаваш и да знаеш къде да се целиш...

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    това не е опит за заяждане
    Защо ли и аз така си мислех?

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    леле...щях да питам същото...
    Като човек който твърди че ще влезне в Харвард и че ние сме прости трябва да можеш ти да ми отговориш на този въпрос. Все пак ти си умната тука...

Дами, темата не е направена от мене и не е относно мене така че не аз трябва да съм този който коментираме. Ако имате определен проблем точно с мене можете винаги да ми пратите лично съобщение.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Знам че се опитваш по някакъв начин да ме нападнеш и да ме накараш да се чувствам зле, но за да можеш да го направиш трябва поне малко да ме познаваш и да знаеш къде да се целиш...

казваш го на други а защо се опитваш тук да накараш някого да мисли нещо? защо се опитваш да се заяждаш с мен като не ме познавш...аууу...така е по-лесно нали?

Хайде спрете да се заяждате един с друг, вие живот нямате ли? Всички разбрахме, че сте над всички, не ви "е б е" за нищо, "приземени" сте и т.н. Не разбирам, собственото си его ли подхранвате, когато се заяждате с останалите? Каквато и да е причината, отстрани изглежда доста жалко да продължавате да се самоизтъквате и да тъпчете другите. :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си