- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо ми заключихте темата? Къде е свободата на словото?
http://4.bp.blogspot.com/_qWovdGs59M...-192570-13.jpg
Когато Жоро Бекъма, Стоичков или Бербатов загубят живота си, защото са защитавали свободата и справедливостта (макар че където е замесена война, не е правилно да се говори за справедливост), ми се обади.
И това е последното ми мнение в тази тема, дори не знам защо съм в този раздел.
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
И отново тролоиден бълвоч и кръгът се затваря и започваме отново. Ако си отхвърлен от българското общество, не са ти виновни националистите.
Иначе ако напсуваш папа Йоан Павел втори пред поляци ирл, няма да се учудиш защо ти е разбита главата. Ако напсуваш Левски пред българи ирл, няма да се чудиш защо ти е разбита главата. Знаеш, че гаврата с нещата, които са святи за хората, провокират остри реакции. Знаеш и че не можеш да го правиш ирл, защото главата ти не е за един ден. А се чувстваш тооолкова добре когато го правиш и главата ти остава непокътната...
От тук нататък знаем какво следва. Ти ще си пускаш темичките, новаците ще ти се дразнят, ти ще им спориш и ще се чувстваш много голям. Толкова скучно...
Папа Йоан Павел го уважавам и не бих го напсувал. Аз не съм напсувал и Левски. Просто казах, че е човек като всички нас,национални герои нямаме. Бил е финансиран, за да извършва революционна дейност. Нима това мнение няма право да бъде изразено?
А относно боя - който не може да говори, щото е тъп - той бие. Ако на германец му кажеш, че Бисмарк е гей например, той няма да ти обърне внимание. А ако на българин кажеш, че Аспарух е гей, тогава ще те окървавят.
ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГ ЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕ ЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГ ЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕ ЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГ ЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕ ЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГ ЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕ ЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
едва ли бих набил някой, защото хан Аспарух си е падал по мъжко, по - скоро бих игнорирал хан Аспарух, защото е гей, а те са различни, а различните трябва да усещат, че са такива, като се игнорират !
n00bs
Не става въпрос за финансирането, а за простотиите със сексове и другите глупости от предната тема. Ясно е защо пусна точно такава тема точно днес и не, не е за да се изфукаш с блестящите ти исторически познания придобити от любители на конспиративни теории.
И не става въпрос само за бой, въпреки че и боят се включва. Сериите ти от теми тук са аналогични на някакъв дребен и жалък индивид, който се изправя срещу група от хора и започва да писка и да плюе по нея. Колкото и да са умни тези хора, все на някой ще му писне и ще ти затвори устата насилствено, просто така, за да му се махнеш от главата. Или ще ти се случи нещо друго лошо. Защото не се спори с хора, с които няма смисъл да се спори и по въпроси, по които не се спори.
Примера ти с Бисмарк е неудачен, защото германците по принцип трудно скачат по национални въпроси. Но искам да видя как ти ирл се изправяш пред 5-ма французи и ги питаш дали искат да чукат Жана д'Арк. Ясно е какво ще стане. Първоначално ще се зачудят дали си сигурен, че си добре. После ще ти кажат да млъкнеш. Ако си толкова упорит, колкото в интернет, накрая някой от тях ще стане и ще те фрасне. Или дружно ще те изхвърлят в някой контейнер. Или ще ти се случи друга мизерия.
Фактът, че и ти ми пишеш в момента е показателен, че аз съм ретрард, колкото си и ти.
Германците не биха скочили, защото нямат комплекс за малоценност на нацията. А Французите не биха скочили също. Те са педераси и не скачат. Те биха скочили ако ги настъпиш и изцапаш обувките им в метрото. Тогава ще ти издерат очите с френския си гейски маникюр.
if (attention span > text) {
String input = Zarko.readThread(thisThread.appraiseText());
String output = Zarko.writePost(input);
} else {
String output = Zarko.writeRandomCrap(mood);
}
Zarko.postMessage(output);
В описаната от мен ситуация и французин ще ти скочи.
Но не това е темата на спорът ни. Темата е твоето психическо здраве и цялостното ти поведение в този форум. Аз твърдя, че реакциите към темите ти са ти пределно ясни, съответно точно те са това, което търсиш. Защото в реалността едва ли ти се отдава възможност да питаш непознати хора дали обичат да им духат пенсионери или дали искат да чукат Левски.
Не смятам обаче, че е нормално здрав човек да обича другите да се чудят дали не е избягал от лудницата, за да задава такива въпроси. Замисли се форумът ли е решението на проблемите ти, или е просто симптом.
Моля те, не се опитвай да мислиш !![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Защо не си сложиш снимчицата във форума и не кажеш в кое училище учиш?
Моля ако някой има повече информация за този абсолютен олигофрен да ми пише ЛС : )
от София е, 33то, питай за "Данчо Гея" - един висок, хърбав, изрусен
след това прати и снимки плс
аз му бях разбрал адреса преди 2-3 години![]()
n00bs
ааааааа защо ми изтрихте поста, беше ебавка, измислих си името/адреса и щеше да е епик ако оня се беше тролнал :Д
Със стрелички от дартс ли ще ме стреляш?Пич, трябва да признаеш, че в това, което казвам, дори и да не е вярно напълно, има много истина. Образът на Левски, този ние почитаме, е честен, добър, любвеобилен човек, обичащ родината си. Този образен е прекрасен и до 89 година има за какво да е бил възвеличаван. Но днес вече живеем в друго време, светът е глобализиран. Аз също харесвам образа на Левски, но е абсурд да вярваме в някакъв идеал, като отричаме напълно възможността да е имал и отрицателни качества. Не подценявам дейността му като революционер, има принос, но сме свободни заради страха на Запада и Русия от Турция.