- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи секс.
Малко съм зле с личните съобщения, за това ще те питам тук.1.Как е по-добре, аз да съм отгоре или аз да съм отдолу? 2.Чувала съм, че с лубрикант не боляло толкова, това вярно ли е? 3.А ръцете да си пускам по тялото му преди самия секс добре идея ли е? В смисъл ще му подейства ли възбуждащо или не?
Аз не съм Иван де.. но ще ти отговоря, като момиче, което е имало първи път .. Надявам се Иван да не ми се сърди
Много хора казват, че било по-добре да си отгоре, за да контролираш болката.. дрън дрън... пълни глупости ... Освен ако не си мазохист и не обичаш сама да си причиняваш болка, друг вариант да ти е по-добре отгоре няма... Заболи ли те, едва ли ще ти се иска сама да продължаваш... Бъди отдолу, гледай да си отпусната, недей да мислиш какво да правиш, защото няма да се отпуснеш.. Ще те боли, но се опитай да търпиш, за да не стреснеш момчето и нищо да не се получи..
Ако искате си вземете лубрикант.. колкото по-влажно, толкова по-добре.. По-малко триене - По-малко болка
Добра идея е това с ръцете.. като цяло всякаква любовна игра и тем подобни е добра идея, за да можете да се отпуснете максимално и двамата, особено ти... и да не се притеснявате
И най-важното.. недей да спичаш първия път и да мислиш за каквото и да е странично, отпусни се и се отдай на момента![]()