- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи секс.
Това не е една от темите, в която някой да пита на колко години или с кой да му е за първи път. Въпроса ми е друг. Аз съм момиче и знам с кого искам и ще го направя, но на него няма да му е за първи път, а на мен - да. Проблема е, че аз не знам точно какво трябва да правя. В смисъл той е много романтичен и знае г/д какво ми харесва, но аз нямам опит в това. Ще съм ви благодарна ако споделите вие как бяхте на първия си път. Имало ли е излагации и такива неща, защото съм малко притеснена.
П.С.: Моля да се въздържите от подигравателни коментари, защото поне половината момичета много са се притеснявали за първия си път, а е нямало на кой да споделят и кой да помолят за съвет.
Спокойно, нищо не трябва да правиш просто се наслади на момента и остави на момчето да си свърши работата за първият път не се иска да правиш нищо. Той със сигурност знае какво да прави щом не му е за първи път не се притеснявай, всичко ще мине добре.
I love my girl <3
Аз съмТова, че имам безброй обици и пуша като комин не значи, че е задължително да имам първи път.. Това, че ти мислиш така си е друг въпрос..
![]()
Ами честно казано първият път нищо ще е кеф на теб нито на него.
Буквално отваряш краката и стискаш зъби (да боли).
Аз съм момче и ти го казвам от моята перспектива. Но не беше много забавно, просто като знам, че я боли и някак си "настръхнах". Опитах се да съм по внимателен но от това няма никакво значение - груб или нежен пак си я боля. Буквално влязох 4-5 пъти и излязох
Да митът, че "като си първи" било по-хубаво си е чиста ЛЪЖА! До сега съм бил с 3 девствени момичета и със всяка си беше предизвикателство....
П.П. Един голям съвет, колкото и да те заболи не викай...ама в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! Просто действа ужасно :X
Ако имаш други въпроси пиши ми на лично
сърдечно
иван
Последно редактирано от thefolenangel : 02-19-2012 на 14:43
Малко съм зле с личните съобщения, за това ще те питам тук.1.Как е по-добре, аз да съм отгоре или аз да съм отдолу? 2.Чувала съм, че с лубрикант не боляло толкова, това вярно ли е? 3.А ръцете да си пускам по тялото му преди самия секс добре идея ли е? В смисъл ще му подейства ли възбуждащо или не?
Не знам...като го правихме за пръв път с Приятелката ми(и на двамата ни беше за пръв път...) действах много внимателно...възбудих я много преди това за да се отпусне физически целувах я много и се опитвах да я накарам да се отпусне съвсем и емоционално ама не се оказах чак такъв факир...и все пак внимавах много...не действах бързо и кой знае колко рязко и тя каза че дори и е харесало(е не крещя от кеф де ама масово чета че на момичетата никога не им харесва първия път...)
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Ами важното е да се отпуснеш и да не му мислиш много. И аз правих секс за пръв път с момче, което имаше богат опит. Въпросът е да се отървеш от притеснението, а ако той е романтичен, както казваш предполагам знае как да те предразположи.
Моя първи път няма да ти разказвам защото от днешна гледна точка е шантав малко... момчето го виждах за 2ри път, апартамента му беше в основен ремонт... ех спомени, спомени...
Мисълта ми е точно да не се влияеш много от това, че нямаш опит, всеки се учи.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не съм Иван де.. но ще ти отговоря, като момиче, което е имало първи път .. Надявам се Иван да не ми се сърди
Много хора казват, че било по-добре да си отгоре, за да контролираш болката.. дрън дрън... пълни глупости ... Освен ако не си мазохист и не обичаш сама да си причиняваш болка, друг вариант да ти е по-добре отгоре няма... Заболи ли те, едва ли ще ти се иска сама да продължаваш... Бъди отдолу, гледай да си отпусната, недей да мислиш какво да правиш, защото няма да се отпуснеш.. Ще те боли, но се опитай да търпиш, за да не стреснеш момчето и нищо да не се получи..
Ако искате си вземете лубрикант.. колкото по-влажно, толкова по-добре.. По-малко триене - По-малко болка
Добра идея е това с ръцете.. като цяло всякаква любовна игра и тем подобни е добра идея, за да можете да се отпуснете максимално и двамата, особено ти... и да не се притеснявате
И най-важното.. недей да спичаш първия път и да мислиш за каквото и да е странично, отпусни се и се отдай на момента![]()
Ти как си представяш ситуацията? Влизаш в стаята, гледате се неловко, събличаш се, лягаш с разтворени крака и го чакаш да си свърши "работата"?
Казваш, че той знае какво ти харесва, следователно вече сте се натискали, нали? Ами при секса се започва по същия начин - милувки, целувки, тяло в тяло, страст и т.н. С тази разлика, че няма да спрете по средата, а ще продължите по същество, като галенето и целувките си продължават. Не мисли какво и кога да направиш, как да застанеш и къде да си сложиш ръцете. Ако се отпуснеш всичко ще ти дойде отвътре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А, добра идея ли е да бъде на тъмно? Питам, защото според мен обстановката е по-интимна на тъмно, а и е малко по-отпускащо, но от друга страна пък да не стане epic fail...?..
Е, да аз нямам предвид да е пълна тъмнина и да не знаем кой къде бараПросто ако е и съвсем светло мисля, че няма да ми е комфортно.
П.С.: Мисля така, защото например като се натискаме /с този определен човек/ ми е много добре като е леко тъмно. Някак си много се отпускам. Та за това реших да попитам.![]()
*dream1707 всеки иска да бъде Иван, ама не всеки може в нашата държавица само около 200 000 сме ощастливени.
1. Ако си отгоре ще реагираш като всеки човек и ще се отдръпнеш от болката. По-добре да си отдолу, да те натисне веднъж и да свърши.
2.Това за лубриканта и аз го чух и приложих вторият път - не работи и то е нормално де, на теб ти се къса ципата и с лубрикант и без лубрикант си боли.
3. Любовната игра е задължителна, то и без нея не е интересно деСексът в 70% е любовна игра, хапане, дращене, целувки - кой както му е удобно. Но задължително с нея. А пък на него ако му пуснеш ръка, просто ще го очароваш
4. За обстановката зависи изцяло от теб, Ако те е срам по-добре по-тъмнично с някоя друга свещ. При мен се получи така, че някой от момичетата бяха малко срамежливи. Ползвах метода "под юргана" т.е. всичко което правим, само го усещаме а не виждаме. Вече на вторият път нямаше "срам"
сърдечно,
иван
Да, като цяло това ми е малък проблем, но с него ми харесва романтиката. /естествено не прекалено романтично, защото започва да ми се гади../ Обаче по принцип ние нямаме чак такива възможности за свещи и такива неща, те по принцип имат ли някаква по-специална важност или не ? ..
Важност за момчетата...едва ли
Виж за момичетата имат т.е. ако ти не ги искаш може и без тях.
Винаги можеш да импровизираш при липса на средства за друго.
Слагаш червена настолна лампа (сега има много готини под формата на сърце), и угасяш голямата - централна (стайна) лампа.
Или пък аз съм го правил с фенерче и червената ми тениска.
Варианти много, желание да има
Направи го така, че да ти е комфортно на теб самата!
сърдечно,
иван
Последно редактирано от thefolenangel : 02-19-2012 на 18:25
Не се занимавай със свещи. През цялото време ще мислиш дали няма да се подпалите. Загасете лампата в стаята и оставяте лампата в коридора да свети.
Отдолу бъди. Това с контролирането на болката не е никаква хава.
Слагай си ръцете, където намериш за добре. С две думи, навсякъде, освен в близост до задника му. :д
Виж това не го знаех, откъде точно идва болката.
Ами ти си жена така, че го взимам на доверие. Но при мен и с лубрикант и без, пак ми издраха гърба (от болка, не от кеф)
Но то си е строго индивидуално не, някой момичета пък изобщо не изпитват болка. Било "според нагласата"
Въпрос на доверие, на мен ми беше по-удобно без - пробвал съм и двата начина.
Aко му вярваш достатъчно, че няма да се изпразни вътре
сърдечно,
иван
^ ;д + .. съгласна с всички коментари,освен това,че не трябва да правиш нищо.. да,той ще прави всичко,но ти все пак не стой като дърво де.. за болка.. не се настройвай още от сега,че това чудовище психиката е много гадно нещо.. има момичета,които не ги боли (лично познавам такова) купи си лубрикант,повечко си поиграйте преди това и се отпусни до колкото можеш.. а бтв. един съвет - изключете си телефоните ;д;д;д много е кофти някой като звънне ;д;д;д
^ а и още нещо.. по-добре с кондом,защото са лубрикантирани и ще е по-лесно !![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote